Nedelja, 02.09.2012.

12:32

Mihajlović pozvao Sulejmanija

Selektor Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Škotske i Velsa na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

Izvor: JT

Mihajloviæ pozvao Sulejmanija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

HmmmY(PFC)

pre 11 godina

Hmm vi se pitate sta je sa Sulejmani.... A ja vam garantujem 100% on je veci Srbin nego neki drugi u Rep.
I sta se tice kvaliteta rep. nemogu nista da kazem odbrana je ok..... Sredina ja katastrofa ...... A napad je ist ok ako gledate na prijateljske Utakmice ;)

Vasilevs

pre 11 godina

Generalno, vapimo za jednom dobrom ''desetkom'',nemamo je jos od Piksija, na zalost.(Doduse bljesnuo je kod Petkovica, Vukic, ali prekratko). I dva dobra spica, i to bi bio sasvim respektabilan sastav. Ovako...bice jako tesko, ali, svakako treba podrzati ove momke. Cetiri boda iz ove dve utakmice bi bila dobra zaliha.

davor

pre 11 godina

pa dobro,raca petrovic moze da bude koristan jer ima drskost da puca na protivnicki gol i moze da odigra dobro zadnjeg veznog.mijailovic totalna glupost ga zvati,isto i lazara markovica,scepovica,lukovica.Gde ti je selektore geniju,ljuboja,milan jovanovic,onaj mali iz svedske ili onaj iz nanta???.Nista,od skota gubimo,sa velsom igramo x i to je to.i onda ce valjda ovaj podneti ostavku.momentalnu

Volim Nevenu Jovanovic!

pre 11 godina

@Sasha Rodos Filip Djordjevic (1987.) je ponikao u FK Crvena zvezda, igrao je i za prvi tim. Iz Zvezde je i presao u Nant. Bio je i mladi reprezentativac Srbije.

nikola

pre 11 godina

Ne bih ja tu sad nesto da pametujem, samo da dodam da je Jankovic juce dao gol protiv Katanije a Jovanovic protiv Genka i da je Jovanovic pokazao da je u odlicnoj formi. Neozbiljno je ne pozvati ovakvog igraca, posledice mogu biti nepopravljive

veerghoen

pre 11 godina

Time sto je pozvao Scepovica i Racu Petrovica dokazao nam je da u reprezentaciji menadzeri jos uvek mesaju prste. Pa Ljuboja je prvi strelac poljskog prvenstva i Liga Evrope ali je zato pozvan Scepovic koji nije igrao 6 meseci ni u Partizanu.

marcjanko

pre 11 godina

koliko ovaj mihajlovic gura neke igrace koji su samo iz tih razloga pozvani da igraju za rep...
mijailovic ne igra ni u zvezdi standardno-milivojevic je izmislio fudbal za njega, maksimovic prosli put igra pre subotica koga trazi pola sveta!!! kakva je to prica????
i lazovic pre krasica?!???? markovic i scepovic ne sveju da budu tu nikako!

Goxy

pre 11 godina

Ne sviđa mi se tim ali bi bilo dobro da sačekamo. Ko je očekivao zlato od Milice Mandić. Naša najslabija tačka je stručnost selektora kao i njegova nezavisnost. Ipak mislim da ćemo Škotima uzeti bod, Vels dobiti.

fale 3

pre 11 godina

Kako se meni cini, mi sa ovim momcima samo 3 pozicije nemamo. golmana, zadjeg veznog i spica sa osecajem za gol . kada pogledate ostatak ekipe bez ta 3 mesta...meni bar deluje mnogo dobro, posebno odbranbena linija. a Sulejmani i Tosic zajedno u ekipi mogu naizad nasoj ekipi da daju brzinu i kreativnost.

Goran

pre 11 godina

I jos nesta manite se ljudi pljuvanja po ovim momcima nek odigraju muski i prolazimo dalje dokle ste vise obojeni klupskim bojama ima puno toga za menjati ali ovo je trenutno dobar tim neka se uigraju i nisam pristalica sminkera na terenu koji ce vise voditi racuna o svojoj frizuri nego o samom mecu,himna je nasa i dosta o tome ako nemate sta pametno reci onda nemojte nista,podsecate me na neke nase novinare i komentatore koji cim neko odigra jednu dobru utakmicu dizete ga u nebesa a posle se o tom igracu nista necuje!!!
Dobro dosli u Novi Sad nasa reprezentacijo!

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

(neki6169, 2. septembar 2012 16:50)

Da si stvarno citao fifina pravila vidio bi da postoji clanak u kojem pise da strani igrac mora zivjeti najmanje 5 godina u drzavi za koju zeli nastupati, obzirom da je Cleo proveo u Srbiji samo 2 godine, nikada za istu nece niti zaigrati!

Sasha Rodos

pre 11 godina

Vec sam ostavio poruku ali se izvinjavam sto nisam bio detaljniji..Sinisa da li si ti uopste cuo za ovog igraca,verovatno nisi kao i mnogi ali za razliku od ostalih ti za posao selektora primas platu..pa evo da te obavestim besplatno naravno,decko se zove Filip Djordjevic 24 god. klub Nant golova 7 u 6 kola,rodjen u Srbji,neznam da li je igrao i gde u nekom nasem klubu jer nisam vec nekoliko godina u Srbiji...inace gledan svake nedelje njegove golove u pregledu Francuske druge lige,u zadnjem kolu je dao gol iz penala u porazu Nanta od 2-1 a u prethodnom oba gola u pobedi 2-0...

Goranac

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)
Ja se secam pre par godina kad je nastupao Sulejmani za Srbiju i pre pocetka utakmice intoniraju himnu Srbije ,od svih igraca jedino Sulejmani peva himnu ,glasno i jasno sa osmehom na licu .

srdjan

pre 11 godina

Video sam 141 komentar i znao sam; 141 selektor sa svojim komentarom. Pa malo nas je evo ga i 142.

Ja sam za to da stavi Maksimovića i Raću Petrovića i da sa tri zadnja vezna (po izboru) gušimo tečnu igru protivnika, pa da se svi na miru nerviramo kroz ove kvalifikacije. Bar da znamo zašto!!!

srbin

pre 11 godina

Steta za Vidaru, realno. U ovom sastavu jos nedostaje i barem jedan pravi spic, koji u jednom-dva kontakta sa loptom moze da da gol. Ali, jednostavno, ne postoji takav spic Sfrbin trenutno :( Na go Kahrimana, Stojke da menja kofe s vodom pored terena.

Dorćolac

pre 11 godina

Sta reci a ne zaplakati. Da li Maksimovic posle Bordoa zasluzuje da bude pozvan u reprezentaciju? Zasto su pozvani Petrovic (klasicno drvo), Fejsa(prosek), Mijailovic(ocigledno je da je fizicki jos uvek slab za rerezentativni fudbal, doduse ima potencijala), Tomic (ima previse boljih igraca koji igraju na njegovoj poziciji), Scepovic(covek ne moze u Partizanu da daje golove, kako ce tek za reprezentaciju), Markovic(klinac koji je posle 5 datih golova u NASOJ ligi proglasen za novog Mesija), Djuricic (isto kao i za Mijailovica), i naravno Lekic o kome je svaki komentar suvisan.
Resenje za spica je Djurdjic iz Helsingborga (pogledajte neke klipove na youtube-u i bice vam jasno). Pretpostavljam da se po slabijim evropskim ligama moze naci jos neki dobar igrac, ali ko ce da se bakce sa skautingom.
Bilo bi idealno da pobedimo u obe utakmice, ali cisto sumnjam da ce se to desiti. Ako bismo pobedili jednu i u drugoj odigrali nereseno, ja bih bio srecan. Na tikete stavljajte 0-2, provereno dolazi. :D

Srba

pre 11 godina

Raca Petrovic opet tu, a Boska Jankovica koji je tata za sve ove na njegovoj poziciji iz ovog sastava, e moj Sinisa na sta si spao kada ti i Maksimovic igra pored toliko odbrambenih fudbalera koje imamo ...

SRB

pre 11 godina

Kako ce Miralem da peva boze pravde, sve u sesnaest
(Luka, 2. septembar 2012 14:20)

Bolje da si ogledao snimak pevanja himne Francuska Srbija pre nego sto si odvalio ovu neverovatnu veliku glupost "srbendo"!!! Razmislite malo vi sto pljujete Sulejmanija,ili probajte da se setite nekih njegovih meceva iz mlade i A reprezentacije,gde je bezmalo bio najborbeniji na terenu.Prestanite da sudite o necijem nacionalnom identitetu na osnovu vere.Decko je veci Srbin od 80% takozvanih Srba koji se dice Srpstvom tako sto kace tetovaze srpskih obelezja,a ne znaju nista o istoriji Srbije i pravoslavnoj religiji! Pozdrav pravim Srbima koji postuju svakoga a ne daju na svoje,a za ove lazne koji misle da su pravi dovoljno sam rekao.

surfer

pre 11 godina

imamo mi dva Azara - Tadica i Sulejmanija, zivi bili pa videli.. od ove ekipe (osim petrovica,fejse i scepovica-nemam pojma sta rade tu) nemamo bolje (mogao bi taj iz nanta, mudrinski ili stevanovic iz torina)..
stojkovic - kolarov,subotic,nastasic,ivanovic - matic- lazovic,ninkovic,tosic- sulejmani,tadic

NISTA DOBRO BITI NECE

pre 11 godina

Igracemo kao kosarkaska reprezentacija, a ako se nkim ludackim slucajem plasiramo, dozivecemo olimpijski brodolom kao rukometna.
Prosto spisak govori o Mihajlovicu, svaka njemu cast kao igracu, ali covek ne prati fudbal, poigrava se i dozivecemo blamazu to svako iole svestan zna.

BLSRB

pre 11 godina

Izgleda da Miha ne razlikuje veznog igrača od napadača, bolje da je Baneta prebacio u napadače dao je više golova od svih njih ove sezone.
A od ovih sto ih je nabrojao pod veznjake ako bude istovremeno vise od njih dvoice u timu ne pise nam se dobro.

Ivan

pre 11 godina

Gubimo obe! Tole - Ramadani i Mihajlovic zajedno sastavljaju reprezentaciju, i dele pare od transfera. Ej Maksimovic posle one gluposti od pre neki dan.

bojan

pre 11 godina

A Krasic gde je sta je snjim sta ce SULEJMANI taj pojma nema duboko sam razocaran i golmanima i veznim redom .
Od ovog nema nista bice tesko sa ovom ekipom iz dve utakmice uvatiti i bod.
Bojim se da ce jedino sta ce uraditi u ovim kvalifikacijama a to je da ce sigurno nauciti himnu

anam

pre 11 godina

ne vodim poentu pratitu nas reprezentativni ili klupski fudbal, sport u kome smo veciti luzeri, stavrno me bas briga za fudbalsku reprezentaciju i nas fudbalski "tim"
kad naprave neki rezultat mozda mi ove vesti budu interesantne...
(0neX, 2. septembar 2012 16:53)
# Link komentara

Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-1)Šta je ovo Jel, ti ne pratis. Sto onda ostavljas poruke? Bas te briga, kazes... Ma bezi bre sa fudbala,prati kosarku,tenis.Dosta mi je ovih nezaintersovanih koji salju pogrdne poruke.Kvare raspolozenje.Ju ju!.Njih ne zanima fudbal ali vole da komentarisu. Ma idi bestraga, dozivas zlo.Da kucnem u drvo. Gledaj skupstinu mani se ti fudbala!

socrates

pre 11 godina

Pitanje za one koji ne veruju u konspiracije. Kako je moguce da Raca Petrovic (koga niko ne ceni) igra kod tri selektora (Antica, Pizona i Mihailovica), kao da je u najmanju ruku Maradona? Nelogicno, zar ne? Kako moze da se na spisku nadje Scepovic, nelogicno zar ne ... Odgovor: nije tako nelogicno ako se zna da repku samo formalno vodi Mihailovic, dok je njen glavni Boss, menadzer Ramadani, najveci preprodavac nasih igraca na strano trziste. Dakle, pitajte Ramadanija zasto igraju ovi a ne neki drugi igraci. Mihailovic ne odlucuje o tome. A posto to postaje sve ociglednije, Mihailovic je nedavno dao izjavu da nece zvati igrace SAMO ZATO da bi se prodali. Zar bi to uopste morao da nas uverava da nije upravo suprotno?

urk387

pre 11 godina

Nikada u zivotu nisam verovao da ce ljudi ovoliko pljuvati po nasoj himni. To cinite samom sprdnjom na temu pevanja ili ne pevanja himne...ima da se peva i to sa rukom na srcu, pa igra Srbija bre! Zapitajte se ko je ovde lud. Inace, ovi igraci su trenutno najbolje sto imamo, sta je tu je...ako se budu borili kao Zvdezda protiv Bordoa, pre neki dan, imamo sanse da putujemo u Brazil. Nedostatak kvaliteta moze se nadoknaditi velikim trudom i borbom za svaku loptu kao da je u pitanju zivot ili smrt.

Bojan J.

pre 11 godina

Nastasić, Tadić, Sulejmani ...

Ljudi to je to. Bolje igrace od ovih trenutno nemamo.

Ovo je prvi put od kad znam za sebe da nema prostora za primedbe po pitanju izostavljanja pojedinih igraca.

Srecno momci.

Mladen

pre 11 godina

Ovo je sramota,sam Mihajlovic je rekao da pozivati igrace koje igraju,koji su spremni da odgovore njegovim zahtevima, i on pozove Marka Scepovica koji nije odigrao ni minut fudbala u zadnjih 6 meseci,dokle vise da se pozivaju igraci koji apsolutno nisu zasluzili poziv?

as

pre 11 godina

Scepovic i Petrovic su odlicni, Subotic i Tosic malo falsiraju, a za Sulejmanija mislim da nece biti dobar za tim.

Govorim naravno o pevanju himne.
(Realko, 2. septembar 2012 15:10)


http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs
obrati paznju na 15. sekund

Gile

pre 11 godina

Golmani - uzas, odbrana - jedino sto vredi, sredina - sve sami zadnji vezni ko ce igru da kreira plus basta umesto desni bek sad je u sredini, napad - cek devetorica a nijedan klasicni spic, sve u svemu menjaju se igraci i selektori a sistem ostaje isti preskaci sredinu i nadaj se da ubodes nesto posle prekida eventualno nesto iz otpada. U Brazil idu Belgija i Hrvatska zivi bili pa videli

Атомски мрав

pre 11 godina

ne da je mali Micko za prvu postavu,nego ce za par godina biti medju 5 najboljih zadnjih veznih u evropi.slazem se da je Bosko Jankovic nepravedno izostavljen sa spiska,ali sve u svemu sta nam je to nam je.mislim da su |Belgijanci trenutno najbolji u grupi,pa tek onda Hrvati a mi smo posle njih
(duledudule, 2. septembar 2012 14:05)

Мали Мићко ће бити међу 5 најбољих квариша игре у Европи, офанзива му је благи хорор и на томе мора МНОГО да ради. Он је играч задатка, али не уме да повуче лопту од једног до другог шеснаестерца... Боле је познати бушитељ атмосфере у свлачионици, а и у благом је паду форме. Опет, и такав, он би мени ишао иза шпица, јер човек једноставно уме да да гол.

Све и некако, али Шћеповић ми није јасан. Дечко је био у ауту целу полусезону. Када се врати у такмичарску форму, па и да разумем (мада дечко није тај калибар), али ово ми уопште није јасно...

Такође Лекић испред Жигића?

neki6169

pre 11 godina

A KLEO? ZASTO NIJE POZVAN? Jedini spic kojeg imamo, a uz to je i dobar, njega nece da zove??!! Pa ne mozemo se kvalifikovati za Brazil '14 sa svim rezultatima 0:0 (posto vidim da je to taktika)! P.S. I ne stoje te price da ne moze da igra za reprezentaciju posto sam citao pravilnik FIFA... Ima pravo da igra za SRBIJU!

Sasha Rodos

pre 11 godina

Samo cu kratko...ovog decka sto je dao 5 gola za Nant u prva 3 kola vidim niko i ne sponinje a mnogi verovatno nisu ni culi za njega...a on je jedini srpski napadac koji daje golove trenutno u evropi pa makar i u drugoj francuskoj za razliku od Scepovica,Lekica i drugih koji goove vide samo na tv-u...e moj Sinisa a mnogi od nas su verovali u tebe...

Djorgo again

pre 11 godina

@les lionceaux

Mislim da je insistiranje na pevanju himne budalastina. A razvlacenje te teme po medijima i gore od toga, ne znam koju rec da upotrebim ... Svako ko hoce da igra za Srbiju ima kvaliteta i ponasa se civilizovano treba da ima mogucnost da igra. KOliko se secam, kad su ga iz Partizana prozivali po nacionalnoj osnovi (jer decko nije hteo da ih slusa po pitanju sta je za NJIH najbolje), momak je Goranac i meni je to sve u redu. Kako god da se nacionalno izjasnjava dok igra dobro) za svoju zemlju! Pozdrav.

Brko

pre 11 godina

Znaci ovo je humoristicki odeljak? Vezni red, napad, upisao sam se od smeha. Gosn selektor je izgleda udario glavom u stativu nekada - ali jako. Bas me je zasmejao, ovo moje sestogodisnje dete ne bi ovako sastavilo, ha ha ha...

0neX

pre 11 godina

ne vodim poentu pratitu nas reprezentativni ili klupski fudbal, sport u kome smo veciti luzeri, stavrno me bas briga za fudbalsku reprezentaciju i nas fudbalski "tim"
kad naprave neki rezultat mozda mi ove vesti budu interesantne...

petar

pre 11 godina

@palop Kako mislis koja grupa jace ova Spanija,Francuska,Gruzija,Finska,ili gde igra Srbija?Kad kazes da teska grupa gde Srbija igra.

palop

pre 11 godina

Nasa grupa je jako teska, mozda i najteza. Prolaz bi bio ogroman uspeh!
Svi imaju u grupi neku Maltu, Luksemburg, Farska Ostrva, a mi iz poslednjeg sesira imamo Vels sa Bejlom, iz treceg imamo Belgiju koja je mozda i najjaca iz tog sesira, Hrvati su realno dosta bolji od nas... Nemamo bas cemu da se nadamo nazalost.

Tekelija

pre 11 godina

Саша Марковић је 10 пута бољи од Лазара Марковића.
Ај разумијем што немамо нападача, али бољих везиста од тзв фудбалера Петровића имамо.
Не знам по ком се критеријуму бирају репрезентативци...
Ови нити су у добрим клубовима, нити у форми...

Срећно Србији.
Биће тешко, али можда ме ова репка изненади.

Estiar

pre 11 godina

A zigic pantela vidic stankela krasic gde su mihajlovicu putuj dok nas nisi upropastio....
(Kumasinx, 2. septembar 2012 14:42)

Ti brate stvarno ne pratis fudbal. Krasic je povredjen (uz to nije igrao nekoliko meseci), Vidic i Stankovic su se povukli iz rep. a Zigic i Pantelic imaju vise godina nego pola pozvanog tima zajedno :)

Realko

pre 11 godina

Scepovic i Petrovic su odlicni, Subotic i Tosic malo falsiraju, a za Sulejmanija mislim da nece biti dobar za tim.

Govorim naravno o pevanju himne.

Insajder

pre 11 godina

zašto marko šćepović?dečko od januara nije odigrao NIJEDNU utakmicu zbog teške povrede.na stranu što je i u formi loš...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 2. septembar 2012 12:43)
Od svega jedino je tacno da dugo nije igrao,a sve ostalo je navijacki obojeno.Decko zasluzuje poziv vise nego Lekic,S.Scepovic ili neko drugi, jer je po meni jedina svetla tacka u napadu u buducnosti.Konacno jedna prava 9 u nasem napadu.

TBM

pre 11 godina

Malo preteruje Mihajlovic sa Maksimovicem ( kiksevi protiv Bordoa za sva 3 gola ) i sa Scepovicem i Markovicem koji golove izgleda mogu da daju samo BSK-u, reprezentacija treba da prikaze ono najbolje sto imamo, i mi vecito podmladjujemo reprezentaciju, a evo Italijani nemaju pojma pa im igraju matorci, a to sto su igrali finale EP je sasvim slucajno. . . . . . . .

joca

pre 11 godina

nema goreg naroda od nas, odmah komentara nema onog nema ovog. vecina od njih su povredjeni, malo pratite fudbal. ovde se stvara mlad tim sa ogromnim potencijalom, treba vremena.krkic nam fali ali sta da se radi. imam pozitivan osecaj u ovo sto radi mihajlovic.

Pedja

pre 11 godina

@reprezentacija iznad svega pa kad bi igralo kao sto ti kazes 12 igraca u postavi, to bi onda i bilo dobro :-) prebroj igrace koje si postavio molim te!!!

Prva postava

pre 11 godina

Stojke
Kolarov, Subotić , Bane( Biševac), Basta( Bane)
Tošić , Ninković , Ignjovski( Raća, Fejsa) , Tadić( Tomić)
Sulejmani i Lekara

milos

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio? hahahaahahahaahahahahahahahahhaah

Adrian

pre 11 godina

Razvalio sam daljinski protiv one Letonije,pa protiv Hondurasa,Slovenije,i ne zelim da gledam Scepovica u napadu,Petrovica u veznom i ostale,mi nemamo nivo za Brazil i kraj price.

sumnjivo lice

pre 11 godina

Sve i nekako mogu da progutam, ali Lekica i Scepovica nikako.
Ako su oni reprezentativci, kakvi su ostali?
Nemamo lidera, nekog ko zna da zadrzi loptu na sredini i tu je problem jos od celavog Djordjevica na ovamo.

Nemanja

pre 11 godina

Hoće Miralem pevati himnu?
(bubi lee, 2. septembar 2012 12:56)

Hajde raspitaj se malo pre nego sto odvalis neki glup komentar kao sto je ovaj.

duledudule

pre 11 godina

ao, sačuvaj me Bože, opet Raća Petrović plus kikser Maksimović.A gde su Kuzmanović i Boško Janković?Neće ovo izaći na dobro, pa i u našoj ligi ima dosta boljih igrača od prve dvojice.Takođe, ne smeta mi toliko što je zvao Mijailovića, ali mi smetaju neki hvalospevi Mihajlovića o njemu i to što će mu dati da bude starter.Momak je zelen i za klupu je.Ne znam kako je to Mihajlović umislio da je to igrač kakvog u Srbiji nema?Opet ima selektora sa nekim svojim bubicama.
Što je najgore od svega, od Tadića, Đuričića, Sulejmanija i Tošića koji su naši najubojitiji igrači, većina ako ne i svi sedeće na klupi.E moj Siniša, isti si kao i svi ostali, Karadžić i njegovi ti sastavljaju tim.
(Darko, 2. septembar 2012 12:59)
ne da je mali Micko za prvu postavu,nego ce za par godina biti medju 5 najboljih zadnjih veznih u evropi.slazem se da je Bosko Jankovic nepravedno izostavljen sa spiska,ali sve u svemu sta nam je to nam je.mislim da su |Belgijanci trenutno najbolji u grupi,pa tek onda Hrvati a mi smo posle njih

Ljubisa livac

pre 11 godina

Fale Kuzmanovic i Bole Jankovic! Scepovic apsolutno nicim nije zasluzio poziv! Kojic jeste. Napad prakticno i nemamo, ko nam je spic, Lekic? A od Race mi se tek jezi koza..

jagodinac

pre 11 godina

Na sp 2010 smo imali jedan od najboljih timova na sp kada su imena u pitanju i na kraju, nista
Siguran sam da ce ova ekipa da kidise kao luda, svako da se bori za mesto i za reprezentaciju, pa i da izgube, makar ce se potruditi, meni dovoljno da vidim da trce i ginu za svaku loptu, pa kako bude neka bude

Небојша

pre 11 godina

Јел неко рекао селектору да је мали Митровић заменио Шђеповића у Партизану, да не кажем да га је избацио из првог тима. А има тек 17 година. Кога је све позвао, могао је мртав ладан и њега да позове.

Џими

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)

Да си ти мени жив и здрав, пева наш Мики "Боже правде" све у 16 ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs

Sale

pre 11 godina

vezni red 2012: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.

vezni red 1998: Vladimir Jugović,Dejan Savičević, Dragan Stojković,Dejan Stanković, Perica Ognjenović, Ljubinko Drulović

neca

pre 11 godina

sramota! dva igraca,lazar Markovic koji nije u formi,ne seca se kada je zadnji put dao gol,i Marko Scepovic koji je povredjen pola godine.. koje su to kombinacije,strasno,zato smo tu gde jesmo... ovim potezom me je gospodin selektor razocarao

BuNT

pre 11 godina

Nasa dva igraca Tadic,Filip i Sulejmani Hahahaha Ovo je dobro! Valjda tri
Ljudi, ne mogu da verujem da dajete takve komentare- Tadic,Tosic,Djuricic,
Tomic su sredina terena,ali i Darko Lazovic koji kao i Lazar Markovic igra
po krilu pa moze,gu da se ubroji,u i u sredinu i u napad.Takvi su i Tadic,
i Tosic samo sto njih dvojica ulaze u sredinu dok je Djuricic po vokaciji klasican paker (desetka).To sto su svi svrstani u napadace ne znaci nista!

dax

pre 11 godina

Sta je sa Nemanjom Nikolicem iz Videotona koji je bio drugi strelac madjarske lige i najbolji je igrac Videotona i Nikolom Djurdjicem koji je presao u Helsingborg iz Haugesunda (94 utakmice 47 golova u tri sezone u norveskoj prvoj ligi)? Zasto ne probati ove momke koji konstantno postizu golove za svoje ekipe, pa ne mogu biti gori od Lekica i Scepovica... Tu su i Dalibor Veselinovic koji je prosle godine postigao 10 golova za Kortrijk u prvoj belgijskoj ligi i Filip Djordjevic koji je na 5 utakmica do sada postigao 4 gola.

Boris

pre 11 godina

Sto smarate sa Sulejmanijem i himnom. Ko god je pratio reprezentaciju, zna da je Sulejmani jos kod Antica pevao, dakle sasvim svojevoljno. Oni koji kritikuju sastav, nek shvate da bolje nemamo. Uvek su neki pozivi bili cudni, svako ima svog favorita i svog "Babovica" ali sto dizemo tenziju zbog Scepovica ili njemu slicnuh kad nece biti ni na klupi. Nek u prvih 11 bude ko zasluzuje i ja zadovoljan.

Zoki

pre 11 godina

Nas reprezentativni fudbal je za mene umro ono vece 2010.-te protiv Australije.Sve je zacinjeno otkazom Anticu i dovodjenju onog polustrucnjaka i "trudom" nasih reprezentativaca.Ovo sad me pretjerano ne zanima al ajd da bacim komentar. Vjerujemo Mihajlovicu kao da je Bog,a gola nemozemo nikome dati. A sta je drugo cilj u fudbalu nego protivniku dati go. Prizemljenje ce biti bolno,najkasnije kad nam Hrvati budu gostovali i ponizili nas u Beogradu.Nadam se da grijesim.I samo da dodam,u nasem klupskom fudbalu je nevidjena katastrofa.Krecem iz naseg dvorista,Krstajic i Stanojevic upitaju za pare i dobiju otkaz.Navijaci divljau ali nas jeprivremeno kupijo dovodjenjem Granta i sada ludom srecom i prolaskom u LE.I navijaci SVE opet zaboravljaju.Sta reci kod CZ? Dva dana pred najvazniju utakmicu sezone napustaju ih trener i glavni igrac,to vise govori o neozbiljnosti kluba nego o nepostovanju ove dvojice prema klubu.Ipak nije to neki seoski klub da se tako odnosi prema njemu Ima se tu puno za dodati al nevrijedi se nervirati

Znaisha

pre 11 godina

Sulejmani je pevao himnu i kad niko nije trazio i spominjao,sto se lako da proveriti...ali 'mudraci' moraju da baljezgaju i cisto napisu neki duhoviti komentar u pokusaju!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

spisak mihajlovica je OK ali:

za sve one koji traze kacara i kuzmanovica:kacar je vec 5 meseci povredjen i ne zna se kad ce se oporaviti ,doktori HSV-a nisu optimisticki da ce igrati prvu polusezonu ,racunaju na njega pocetkom sledece godine,kuzmanovic se povredio pre par dana,steta jer je jedan od najvaznijih igraca u srpskom timu.
kod nas se cmizdri za napadacima a ne iskoriscavamo sve mogucnosti.imamo jednog filipa djordjevica iz nanta i djurica iz helsinborga.filip jest da igra u drugoj francuskoj ligi ali u velikom klubu ,druga sezona da je standardan i ide mu dobro,sigurno bolje nego lekicu..

raduje me povratak sulejmanija ,sad kad bi sinisa postavio taktiku kako treba imo bi se cemu nadati..on hlado stavlja tadica na desnu stranu protiv irske(citavu karijeru igra na levoj ofanzivnoj strani )kuzmanovica stavlja kao 10tku( mnogo puta se videlo da kuzman ima najvise talenta kao zentralno defenzivni igrac)a filip djurisica drzi na klupi..djurisic je morao da igra svaku od 4 zadnje prijateljske utakmice jer je decko buducnost srbije.Nije mnogo pokazao u repki ali kao sto rekoh nije iskoriscen kako treba
Kad vec nema milana jovanovica( najveca kritka od mene za selektora) onda nek bar stavi momke da igraju na njihovim prirodnim pozicijama pa nek bude sta bude..

pozz

veliki strumf

pre 11 godina

Mihu obozavam i verujem u njega. Ali spisak je zaista sramotan. Raca Petrovic, Markec, a ponajvise Marko Scepovic. Ma kakav Marko scepovic, niti je bio, niti ce od njega igrac biti, a plus covek bre povredjen 6 meseci. Pa cime je on zasluzio poziv, cime? A Zigic, Ljuboja resetaju mreze. Sta, oni matori, a podmladjujemo reprezentaciju? Pa nije ovo U21, ovo je A selekcija. Znam ja da on ni na klupu nece, ali po ovom principu svaki klinac moze biti pozvan. I ne mogu da verujem da nema Boska Jankovica, covek igra standardno u Italiji, daje golove, a Neca Tomic golove daje Maltezanima i BSK-u, videsmo koliko zna protiv AEL-a i Tromsa. Pridruzujem se poklicu brojnih forumasa, kojice izgleda biti nas poklic tokom ovih kvalifikacija: Nek nam je Bog u pomoci!

KiSSeli

pre 11 godina

Koje igrache Mihajlovic poziva je diskutabilna kao i uvek ...ja bi ovog,ja onog itd...Ali je meni apsolutno najveci problem da Mihajlovic odaje sliku jednog trenera koji nezna gde se nalazi , a pritom je zaboravio kompas kod kuce.

Ryber Palunko

pre 11 godina

opet raca? Al dobro je sto nema Zigica i pantele..
(ZIGATAR, 2. septembar 2012 12:46)

To dobro će se iskazati u nula (brojkom '0') postignutih golova na dva meča. Sad, šta tu ima dobro, ne znam, ali ja sam malo stariji, još iz vremena kad se smatralo da je poprilično bitno dati gol. Opet, nekako mi se čini da je to staro gledanje na fudbalsku igru opstalo u ostatku svijeta, a samo smo mi evoluirali i dosegli, gotovo, savršenstvo u strategiji da se na kraju svakog meča ispred našeg imena ponosno šepuri ono - '0'!

Roletna

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)

Sulejmani stoji sa himnom tako što je peva iz sveg glasa i najponosnije od svih ''Srbendi'' na terenu. I jedan od retkih koji je samovoljno znao himnu, pre Mihajlovićevog zahteva.

MikiKG

pre 11 godina

Nije mi jasno samo sta ovaliki broj strucnjaka radi i diskutuje ovde...kako nemate neki angazman onako bar savetodavno,honorarno da radite :))) Trebao je da zove ovoga,pa zasto je ovaj iz Zvezde,ne bolji je onaj iz Partizana..zasto toliko mladih,samo neka pitanja..stanite ljudi malo,najlakse je pljuvati...ne zaboravite samo jednu stvar fudbal su davno vec svi poceli da igraju,a mi koliko smo cabar drzava dobro i imamn reprezentaciju u fudbalu...

Metla bez drske

pre 11 godina

Vidim ovde neka prozivanja na racun Sulejmanija i himne.Dragi moji komplexni srbi (ovo SRBI namerno malim slovima) taj Miralem bolje zna himnu od svih vas decko je Goranac pametnome dosta da shvati ko je i odakle je!!!

Jokan

pre 11 godina

Mihajiloviću puna podrška! Izbalansiran i dobar tim, mladih i dosta dobrih igrača, koji ako se skupe u jednu uigranu cjelinu mogu biti jako dobra reprezentacija. Sve je na Vama momci. Držim Vam palčeve.

Drugo, što ću morati da prokomentarišem. Ovdje (u Srbiji) je svako pametan i zna ko je najbolji i kome je mjesto u timu, a kome nije. Ali je isto tako jako pročitaati tekst i vidjeti da je Kuzmanović povrjeđen, a da su Šćepović i Sulejmani iako van forme u ekipi da bi osjetili atmosferu iako najvjerovatnije neće igrati, nego se na njih računa u budućnosti:
Još jedna stvar, zašto je tako "cool" prozivati Sulejmanija za himnu. U Srbiji je baš teško biti NEsrbin, a kamoli igrati za nju. Nažalost!

reprezentacija iznad svega

pre 11 godina

dajte petlje da bar jednom probamo bez klasicno napadaca. zasto forsirati nesto kada ga jednostavno nemamo. fabregas je npr igrao u barsi laznog spica i pobedjivali su. svi sve trebaju da igraju. a imamo dobre tehnicare i mozemo brzo igrati. ali svi nasi treneri postavljaju formaciju sa dva zadnja vezna da ne kazem bambusa i onda nema ko da kreira igru.

--------------stojkovic--------------

ivanovic--nastasic--subotic--kolarov

-------------ninkovic----------------

------matic-----------djuricic-------

-------------markovic----------------

tadic--------------------------tosic

-------------sulejmani-------------

dajte da probamo ovako. svi mogu da trce, lopta bi isla od noge do noge, prazan prostor, povratni pas, dobri suteri. zasto daviti loptu nazad i traziti dugim loptama napdace koje nemamo. imamo stamenu odbranu i svi ti iz odbrane imaju odlican skok i kretnju za prekide. dajte barem jednom ovako da odigramo, ovo ce doneti rezultate sigurno.

Danilo

pre 11 godina

Imamo tri vrhunska odbrambena igrača,dva sasvim solidna na evropskom klupskom nivou,a ostali ne bi bili zvezde ni na Malti.
Na sreću,ne igraju imena igrača i njihove godišnje plate,već su ključne reči:timski duh i organizacija igre.
Tako dolazimo do selektora.Već u sledećih mesec dana saznaćemo da l' nam je to tajni adut ili samo još jedan skup promašaj FSS...

igor

pre 11 godina

ljuboja 10 utakmica 7 golova, djordjevic 6 utakmica 5 golova, djurdjic 18 utakmica 12 golova VS lekic 3 utakmice 0 golova, markovic 8 utakmica 1 gol

svaka cast na izboru miho!

kleverson

pre 11 godina

Srdjan Mijailovic??? Molim objasnjenje za ovog ,, igraca ,,!!! Naravno isto vazi i za Scepovica i Racu, pa zar Mihajlovic kao selektor treba da glumi njihovog menadzera??? A, stvarno sam mislio da ce nesto pametno da uradi, ali...Jadni smo...

krka

pre 11 godina

......Brkic.....

Basta..Ivanovic..Nastasic...Kolarov

.....Mijailovic...
..Matic..
..Ninkovic...

Lazovic...Sulejmani....Tadic


Ovaj mali Mijailovic da ne prelazi centar,sto je i u skladu sa njegovim ofanzivno/defanzivnim karakteristikama ..Matic i Ninkovic su jedina dva nasa tehnicki potkovanija veznjaka uz Kuzmanovica,tako da ako Miha planira da drzimo loptu,tj da se ne branimo ne verujem da imamo bolje opcije ..Tadic i Lazovic treba da pomazu u izgradnji igre sa boka a ne da budu klasicna krila(cekalice pored aut linije).. Tako ce do izrazaja moci da dodju i ofanzivni, a u nasoj reprezentaciji nikad iskorisceni Basta i Kolarov.. Ostrvljane moramo da razvlacimo , a najbolje tako sto cemo mi drzati posed ..Protiv Azara i druzine svakako ovo pada u vodu i od Mihe ocekujemo jedan kvalitetan bunker.. A sa hrvatima sve ce to biti,sto bi rekao "Mister" Antic, vise od igre . SRECNO NASI

Kumara

pre 11 godina

Iha, devet napadača, sve sami centarfori! :) Pantela neverue, a Žigara koma. Srećno, pa da uzmemo barem 4 boda u ove dve utakmice. (0:0 i 1:0)

Djorgo

pre 11 godina

Valjda je Miralem navezbao himnu :(.
Hronicno smo ``tanki`` na sredini terena, napad nesto bolji. Odbrana, barem po imenima, na odlicnom evropskom nivou. Golman(i)?! Mislim da je Stojkovic i dalje tu najbolji, ali nije pouzdan i pod stalnim medijskim pritiskom. Imamo kvaliteta za drugo mesto. Vise ili manje od toga je pre svega u rukama selktora njegovm taktickom talentu i motivaciji i atmosferi u ekipi. Srecno mopmci!

darko

pre 11 godina

to nam je to,bolje nemamo...boricemo se za 4. mesto jer su hrvati i belgijanci daleko ispred nas a i skoti su bolji.
Odbrana standardno dobra,napad sa Lazovicem,Sulejmanijem solidan vezni red los..jako los ali bolji nemamo.

...

pre 11 godina

stojkovic-basta, ivanovic, bisevac(subotic),kolarov-ignjovski-tosic, lazovic/matic/djuricic, tadic- sulejmani, markovic..4-1-3-2..samo mi nije jasno zasto nema zigica..on bi bio najbolji napadac u postavi 4-1-4-1

Igor

pre 11 godina

Pa ovako kad pogledam i nije lose. U oci mi upadaju Tadic,Djuricic i Miralem kao nasa dva igraca koja mogu da iznesu ove kvalifikacije(u ofanzivnom smislu),iako su mladi.
Ajmo nasi !!

Darko

pre 11 godina

Jao, sačuvaj me Bože, opet Raća Petrović plus kikser Maksimović.A gde su Kuzmanović i Boško Janković?Neće ovo izaći na dobro, pa i u našoj ligi ima dosta boljih igrača od prve dvojice.Takođe, ne smeta mi toliko što je zvao Mijailovića, ali mi smetaju neki hvalospevi Mihajlovića o njemu i to što će mu dati da bude starter.Momak je zelen i za klupu je.Ne znam kako je to Mihajlović umislio da je to igrač kakvog u Srbiji nema?Opet ima selektora sa nekim svojim bubicama.
Što je najgore od svega, od Tadića, Đuričića, Sulejmanija i Tošića koji su naši najubojitiji igrači, većina ako ne i svi sedeće na klupi.E moj Siniša, isti si kao i svi ostali, Karadžić i njegovi ti sastavljaju tim.

mladen nis

pre 11 godina

ako je nemanja tomic bolji od boska jankovica, ako je radosav bolji od kacara i kuzmanovica, ako je lekic bolji od bilo koga ja cu loptu da pojedem. mnogo je tanko ovo jedino neka taktika da igramo bez napadaca sa 3-4 krila u timu pa da nesto bude ne znam. ovako sa bilo kim od ovih u napada nema ni mojega.

G

pre 11 godina

Kad covek pogleda ovaj spisak, jedino moze da klima glavom...
Sto je jos vise porazavajuce, slicno je sada i sa kosarkasima.

Nekada samo imali imena, kada se sastavi postava izgleda onako ozbiljno.
Sada, dva, tri dobra igraca, ovo sve ostalo menadzerska deca...

Darko

pre 11 godina

Igrači su sasvim ok i treba vremena uigrati jednu "novu" reprezentacijeu međutim realno daleko smo od Brazila 2014. Ali kao što je poznato lopta je okrugla. Srećno momci.

sasa

pre 11 godina

Radosav Petrovic, onaj koji ne zna kad je odigrao utakmicu? Scepovic, onaj koji je povredjen pola godine? Lazar Markovic, onaj kome i grobari zele da malo odmori na klupi?
Strasno, nastavlja se sa Partizanovim projektima u reprezentaciji. Ovi iz Zvezde makar nesto igraju i ne ulaze u ekipu posle pola godine ne igranja.

Darko

pre 11 godina

Igrači su sasvim ok i treba vremena uigrati jednu "novu" reprezentacijeu međutim realno daleko smo od Brazila 2014. Ali kao što je poznato lopta je okrugla. Srećno momci.

Igor

pre 11 godina

Pa ovako kad pogledam i nije lose. U oci mi upadaju Tadic,Djuricic i Miralem kao nasa dva igraca koja mogu da iznesu ove kvalifikacije(u ofanzivnom smislu),iako su mladi.
Ajmo nasi !!

Kumara

pre 11 godina

Iha, devet napadača, sve sami centarfori! :) Pantela neverue, a Žigara koma. Srećno, pa da uzmemo barem 4 boda u ove dve utakmice. (0:0 i 1:0)

mladen nis

pre 11 godina

ako je nemanja tomic bolji od boska jankovica, ako je radosav bolji od kacara i kuzmanovica, ako je lekic bolji od bilo koga ja cu loptu da pojedem. mnogo je tanko ovo jedino neka taktika da igramo bez napadaca sa 3-4 krila u timu pa da nesto bude ne znam. ovako sa bilo kim od ovih u napada nema ni mojega.

sasa

pre 11 godina

Radosav Petrovic, onaj koji ne zna kad je odigrao utakmicu? Scepovic, onaj koji je povredjen pola godine? Lazar Markovic, onaj kome i grobari zele da malo odmori na klupi?
Strasno, nastavlja se sa Partizanovim projektima u reprezentaciji. Ovi iz Zvezde makar nesto igraju i ne ulaze u ekipu posle pola godine ne igranja.

G

pre 11 godina

Kad covek pogleda ovaj spisak, jedino moze da klima glavom...
Sto je jos vise porazavajuce, slicno je sada i sa kosarkasima.

Nekada samo imali imena, kada se sastavi postava izgleda onako ozbiljno.
Sada, dva, tri dobra igraca, ovo sve ostalo menadzerska deca...

Nemanja

pre 11 godina

Hoće Miralem pevati himnu?
(bubi lee, 2. septembar 2012 12:56)

Hajde raspitaj se malo pre nego sto odvalis neki glup komentar kao sto je ovaj.

Znaisha

pre 11 godina

Sulejmani je pevao himnu i kad niko nije trazio i spominjao,sto se lako da proveriti...ali 'mudraci' moraju da baljezgaju i cisto napisu neki duhoviti komentar u pokusaju!

Danilo

pre 11 godina

Imamo tri vrhunska odbrambena igrača,dva sasvim solidna na evropskom klupskom nivou,a ostali ne bi bili zvezde ni na Malti.
Na sreću,ne igraju imena igrača i njihove godišnje plate,već su ključne reči:timski duh i organizacija igre.
Tako dolazimo do selektora.Već u sledećih mesec dana saznaćemo da l' nam je to tajni adut ili samo još jedan skup promašaj FSS...

Mladen

pre 11 godina

Ovo je sramota,sam Mihajlovic je rekao da pozivati igrace koje igraju,koji su spremni da odgovore njegovim zahtevima, i on pozove Marka Scepovica koji nije odigrao ni minut fudbala u zadnjih 6 meseci,dokle vise da se pozivaju igraci koji apsolutno nisu zasluzili poziv?

Небојша

pre 11 godina

Јел неко рекао селектору да је мали Митровић заменио Шђеповића у Партизану, да не кажем да га је избацио из првог тима. А има тек 17 година. Кога је све позвао, могао је мртав ладан и њега да позове.

Metla bez drske

pre 11 godina

Vidim ovde neka prozivanja na racun Sulejmanija i himne.Dragi moji komplexni srbi (ovo SRBI namerno malim slovima) taj Miralem bolje zna himnu od svih vas decko je Goranac pametnome dosta da shvati ko je i odakle je!!!

igor

pre 11 godina

ljuboja 10 utakmica 7 golova, djordjevic 6 utakmica 5 golova, djurdjic 18 utakmica 12 golova VS lekic 3 utakmice 0 golova, markovic 8 utakmica 1 gol

svaka cast na izboru miho!

SRB

pre 11 godina

Kako ce Miralem da peva boze pravde, sve u sesnaest
(Luka, 2. septembar 2012 14:20)

Bolje da si ogledao snimak pevanja himne Francuska Srbija pre nego sto si odvalio ovu neverovatnu veliku glupost "srbendo"!!! Razmislite malo vi sto pljujete Sulejmanija,ili probajte da se setite nekih njegovih meceva iz mlade i A reprezentacije,gde je bezmalo bio najborbeniji na terenu.Prestanite da sudite o necijem nacionalnom identitetu na osnovu vere.Decko je veci Srbin od 80% takozvanih Srba koji se dice Srpstvom tako sto kace tetovaze srpskih obelezja,a ne znaju nista o istoriji Srbije i pravoslavnoj religiji! Pozdrav pravim Srbima koji postuju svakoga a ne daju na svoje,a za ove lazne koji misle da su pravi dovoljno sam rekao.

Darko

pre 11 godina

Jao, sačuvaj me Bože, opet Raća Petrović plus kikser Maksimović.A gde su Kuzmanović i Boško Janković?Neće ovo izaći na dobro, pa i u našoj ligi ima dosta boljih igrača od prve dvojice.Takođe, ne smeta mi toliko što je zvao Mijailovića, ali mi smetaju neki hvalospevi Mihajlovića o njemu i to što će mu dati da bude starter.Momak je zelen i za klupu je.Ne znam kako je to Mihajlović umislio da je to igrač kakvog u Srbiji nema?Opet ima selektora sa nekim svojim bubicama.
Što je najgore od svega, od Tadića, Đuričića, Sulejmanija i Tošića koji su naši najubojitiji igrači, većina ako ne i svi sedeće na klupi.E moj Siniša, isti si kao i svi ostali, Karadžić i njegovi ti sastavljaju tim.

Roletna

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)

Sulejmani stoji sa himnom tako što je peva iz sveg glasa i najponosnije od svih ''Srbendi'' na terenu. I jedan od retkih koji je samovoljno znao himnu, pre Mihajlovićevog zahteva.

milos

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio? hahahaahahahaahahahahahahahahhaah

Djorgo

pre 11 godina

Valjda je Miralem navezbao himnu :(.
Hronicno smo ``tanki`` na sredini terena, napad nesto bolji. Odbrana, barem po imenima, na odlicnom evropskom nivou. Golman(i)?! Mislim da je Stojkovic i dalje tu najbolji, ali nije pouzdan i pod stalnim medijskim pritiskom. Imamo kvaliteta za drugo mesto. Vise ili manje od toga je pre svega u rukama selktora njegovm taktickom talentu i motivaciji i atmosferi u ekipi. Srecno mopmci!

darko

pre 11 godina

to nam je to,bolje nemamo...boricemo se za 4. mesto jer su hrvati i belgijanci daleko ispred nas a i skoti su bolji.
Odbrana standardno dobra,napad sa Lazovicem,Sulejmanijem solidan vezni red los..jako los ali bolji nemamo.

Sale

pre 11 godina

vezni red 2012: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.

vezni red 1998: Vladimir Jugović,Dejan Savičević, Dragan Stojković,Dejan Stanković, Perica Ognjenović, Ljubinko Drulović

TBM

pre 11 godina

Malo preteruje Mihajlovic sa Maksimovicem ( kiksevi protiv Bordoa za sva 3 gola ) i sa Scepovicem i Markovicem koji golove izgleda mogu da daju samo BSK-u, reprezentacija treba da prikaze ono najbolje sto imamo, i mi vecito podmladjujemo reprezentaciju, a evo Italijani nemaju pojma pa im igraju matorci, a to sto su igrali finale EP je sasvim slucajno. . . . . . . .

palop

pre 11 godina

Nasa grupa je jako teska, mozda i najteza. Prolaz bi bio ogroman uspeh!
Svi imaju u grupi neku Maltu, Luksemburg, Farska Ostrva, a mi iz poslednjeg sesira imamo Vels sa Bejlom, iz treceg imamo Belgiju koja je mozda i najjaca iz tog sesira, Hrvati su realno dosta bolji od nas... Nemamo bas cemu da se nadamo nazalost.

Tekelija

pre 11 godina

Саша Марковић је 10 пута бољи од Лазара Марковића.
Ај разумијем што немамо нападача, али бољих везиста од тзв фудбалера Петровића имамо.
Не знам по ком се критеријуму бирају репрезентативци...
Ови нити су у добрим клубовима, нити у форми...

Срећно Србији.
Биће тешко, али можда ме ова репка изненади.

Boris

pre 11 godina

Sto smarate sa Sulejmanijem i himnom. Ko god je pratio reprezentaciju, zna da je Sulejmani jos kod Antica pevao, dakle sasvim svojevoljno. Oni koji kritikuju sastav, nek shvate da bolje nemamo. Uvek su neki pozivi bili cudni, svako ima svog favorita i svog "Babovica" ali sto dizemo tenziju zbog Scepovica ili njemu slicnuh kad nece biti ni na klupi. Nek u prvih 11 bude ko zasluzuje i ja zadovoljan.

Goranac

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)
Ja se secam pre par godina kad je nastupao Sulejmani za Srbiju i pre pocetka utakmice intoniraju himnu Srbije ,od svih igraca jedino Sulejmani peva himnu ,glasno i jasno sa osmehom na licu .

Атомски мрав

pre 11 godina

ne da je mali Micko za prvu postavu,nego ce za par godina biti medju 5 najboljih zadnjih veznih u evropi.slazem se da je Bosko Jankovic nepravedno izostavljen sa spiska,ali sve u svemu sta nam je to nam je.mislim da su |Belgijanci trenutno najbolji u grupi,pa tek onda Hrvati a mi smo posle njih
(duledudule, 2. septembar 2012 14:05)

Мали Мићко ће бити међу 5 најбољих квариша игре у Европи, офанзива му је благи хорор и на томе мора МНОГО да ради. Он је играч задатка, али не уме да повуче лопту од једног до другог шеснаестерца... Боле је познати бушитељ атмосфере у свлачионици, а и у благом је паду форме. Опет, и такав, он би мени ишао иза шпица, јер човек једноставно уме да да гол.

Све и некако, али Шћеповић ми није јасан. Дечко је био у ауту целу полусезону. Када се врати у такмичарску форму, па и да разумем (мада дечко није тај калибар), али ово ми уопште није јасно...

Такође Лекић испред Жигића?

Estiar

pre 11 godina

A zigic pantela vidic stankela krasic gde su mihajlovicu putuj dok nas nisi upropastio....
(Kumasinx, 2. septembar 2012 14:42)

Ti brate stvarno ne pratis fudbal. Krasic je povredjen (uz to nije igrao nekoliko meseci), Vidic i Stankovic su se povukli iz rep. a Zigic i Pantelic imaju vise godina nego pola pozvanog tima zajedno :)

socrates

pre 11 godina

Pitanje za one koji ne veruju u konspiracije. Kako je moguce da Raca Petrovic (koga niko ne ceni) igra kod tri selektora (Antica, Pizona i Mihailovica), kao da je u najmanju ruku Maradona? Nelogicno, zar ne? Kako moze da se na spisku nadje Scepovic, nelogicno zar ne ... Odgovor: nije tako nelogicno ako se zna da repku samo formalno vodi Mihailovic, dok je njen glavni Boss, menadzer Ramadani, najveci preprodavac nasih igraca na strano trziste. Dakle, pitajte Ramadanija zasto igraju ovi a ne neki drugi igraci. Mihailovic ne odlucuje o tome. A posto to postaje sve ociglednije, Mihailovic je nedavno dao izjavu da nece zvati igrace SAMO ZATO da bi se prodali. Zar bi to uopste morao da nas uverava da nije upravo suprotno?

Џими

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)

Да си ти мени жив и здрав, пева наш Мики "Боже правде" све у 16 ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs

Realko

pre 11 godina

Scepovic i Petrovic su odlicni, Subotic i Tosic malo falsiraju, a za Sulejmanija mislim da nece biti dobar za tim.

Govorim naravno o pevanju himne.

reprezentacija iznad svega

pre 11 godina

dajte petlje da bar jednom probamo bez klasicno napadaca. zasto forsirati nesto kada ga jednostavno nemamo. fabregas je npr igrao u barsi laznog spica i pobedjivali su. svi sve trebaju da igraju. a imamo dobre tehnicare i mozemo brzo igrati. ali svi nasi treneri postavljaju formaciju sa dva zadnja vezna da ne kazem bambusa i onda nema ko da kreira igru.

--------------stojkovic--------------

ivanovic--nastasic--subotic--kolarov

-------------ninkovic----------------

------matic-----------djuricic-------

-------------markovic----------------

tadic--------------------------tosic

-------------sulejmani-------------

dajte da probamo ovako. svi mogu da trce, lopta bi isla od noge do noge, prazan prostor, povratni pas, dobri suteri. zasto daviti loptu nazad i traziti dugim loptama napdace koje nemamo. imamo stamenu odbranu i svi ti iz odbrane imaju odlican skok i kretnju za prekide. dajte barem jednom ovako da odigramo, ovo ce doneti rezultate sigurno.

Zoki

pre 11 godina

Nas reprezentativni fudbal je za mene umro ono vece 2010.-te protiv Australije.Sve je zacinjeno otkazom Anticu i dovodjenju onog polustrucnjaka i "trudom" nasih reprezentativaca.Ovo sad me pretjerano ne zanima al ajd da bacim komentar. Vjerujemo Mihajlovicu kao da je Bog,a gola nemozemo nikome dati. A sta je drugo cilj u fudbalu nego protivniku dati go. Prizemljenje ce biti bolno,najkasnije kad nam Hrvati budu gostovali i ponizili nas u Beogradu.Nadam se da grijesim.I samo da dodam,u nasem klupskom fudbalu je nevidjena katastrofa.Krecem iz naseg dvorista,Krstajic i Stanojevic upitaju za pare i dobiju otkaz.Navijaci divljau ali nas jeprivremeno kupijo dovodjenjem Granta i sada ludom srecom i prolaskom u LE.I navijaci SVE opet zaboravljaju.Sta reci kod CZ? Dva dana pred najvazniju utakmicu sezone napustaju ih trener i glavni igrac,to vise govori o neozbiljnosti kluba nego o nepostovanju ove dvojice prema klubu.Ipak nije to neki seoski klub da se tako odnosi prema njemu Ima se tu puno za dodati al nevrijedi se nervirati

sumnjivo lice

pre 11 godina

Sve i nekako mogu da progutam, ali Lekica i Scepovica nikako.
Ako su oni reprezentativci, kakvi su ostali?
Nemamo lidera, nekog ko zna da zadrzi loptu na sredini i tu je problem jos od celavog Djordjevica na ovamo.

Sasha Rodos

pre 11 godina

Samo cu kratko...ovog decka sto je dao 5 gola za Nant u prva 3 kola vidim niko i ne sponinje a mnogi verovatno nisu ni culi za njega...a on je jedini srpski napadac koji daje golove trenutno u evropi pa makar i u drugoj francuskoj za razliku od Scepovica,Lekica i drugih koji goove vide samo na tv-u...e moj Sinisa a mnogi od nas su verovali u tebe...

Bojan J.

pre 11 godina

Nastasić, Tadić, Sulejmani ...

Ljudi to je to. Bolje igrace od ovih trenutno nemamo.

Ovo je prvi put od kad znam za sebe da nema prostora za primedbe po pitanju izostavljanja pojedinih igraca.

Srecno momci.

...

pre 11 godina

stojkovic-basta, ivanovic, bisevac(subotic),kolarov-ignjovski-tosic, lazovic/matic/djuricic, tadic- sulejmani, markovic..4-1-3-2..samo mi nije jasno zasto nema zigica..on bi bio najbolji napadac u postavi 4-1-4-1

as

pre 11 godina

Scepovic i Petrovic su odlicni, Subotic i Tosic malo falsiraju, a za Sulejmanija mislim da nece biti dobar za tim.

Govorim naravno o pevanju himne.
(Realko, 2. septembar 2012 15:10)


http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs
obrati paznju na 15. sekund

Ljubisa livac

pre 11 godina

Fale Kuzmanovic i Bole Jankovic! Scepovic apsolutno nicim nije zasluzio poziv! Kojic jeste. Napad prakticno i nemamo, ko nam je spic, Lekic? A od Race mi se tek jezi koza..

Djorgo again

pre 11 godina

@les lionceaux

Mislim da je insistiranje na pevanju himne budalastina. A razvlacenje te teme po medijima i gore od toga, ne znam koju rec da upotrebim ... Svako ko hoce da igra za Srbiju ima kvaliteta i ponasa se civilizovano treba da ima mogucnost da igra. KOliko se secam, kad su ga iz Partizana prozivali po nacionalnoj osnovi (jer decko nije hteo da ih slusa po pitanju sta je za NJIH najbolje), momak je Goranac i meni je to sve u redu. Kako god da se nacionalno izjasnjava dok igra dobro) za svoju zemlju! Pozdrav.

Gile

pre 11 godina

Golmani - uzas, odbrana - jedino sto vredi, sredina - sve sami zadnji vezni ko ce igru da kreira plus basta umesto desni bek sad je u sredini, napad - cek devetorica a nijedan klasicni spic, sve u svemu menjaju se igraci i selektori a sistem ostaje isti preskaci sredinu i nadaj se da ubodes nesto posle prekida eventualno nesto iz otpada. U Brazil idu Belgija i Hrvatska zivi bili pa videli

Ryber Palunko

pre 11 godina

opet raca? Al dobro je sto nema Zigica i pantele..
(ZIGATAR, 2. septembar 2012 12:46)

To dobro će se iskazati u nula (brojkom '0') postignutih golova na dva meča. Sad, šta tu ima dobro, ne znam, ali ja sam malo stariji, još iz vremena kad se smatralo da je poprilično bitno dati gol. Opet, nekako mi se čini da je to staro gledanje na fudbalsku igru opstalo u ostatku svijeta, a samo smo mi evoluirali i dosegli, gotovo, savršenstvo u strategiji da se na kraju svakog meča ispred našeg imena ponosno šepuri ono - '0'!

BLSRB

pre 11 godina

Izgleda da Miha ne razlikuje veznog igrača od napadača, bolje da je Baneta prebacio u napadače dao je više golova od svih njih ove sezone.
A od ovih sto ih je nabrojao pod veznjake ako bude istovremeno vise od njih dvoice u timu ne pise nam se dobro.

Ivan

pre 11 godina

Gubimo obe! Tole - Ramadani i Mihajlovic zajedno sastavljaju reprezentaciju, i dele pare od transfera. Ej Maksimovic posle one gluposti od pre neki dan.

srdjan

pre 11 godina

Video sam 141 komentar i znao sam; 141 selektor sa svojim komentarom. Pa malo nas je evo ga i 142.

Ja sam za to da stavi Maksimovića i Raću Petrovića i da sa tri zadnja vezna (po izboru) gušimo tečnu igru protivnika, pa da se svi na miru nerviramo kroz ove kvalifikacije. Bar da znamo zašto!!!

jagodinac

pre 11 godina

Na sp 2010 smo imali jedan od najboljih timova na sp kada su imena u pitanju i na kraju, nista
Siguran sam da ce ova ekipa da kidise kao luda, svako da se bori za mesto i za reprezentaciju, pa i da izgube, makar ce se potruditi, meni dovoljno da vidim da trce i ginu za svaku loptu, pa kako bude neka bude

neki6169

pre 11 godina

A KLEO? ZASTO NIJE POZVAN? Jedini spic kojeg imamo, a uz to je i dobar, njega nece da zove??!! Pa ne mozemo se kvalifikovati za Brazil '14 sa svim rezultatima 0:0 (posto vidim da je to taktika)! P.S. I ne stoje te price da ne moze da igra za reprezentaciju posto sam citao pravilnik FIFA... Ima pravo da igra za SRBIJU!

dax

pre 11 godina

Sta je sa Nemanjom Nikolicem iz Videotona koji je bio drugi strelac madjarske lige i najbolji je igrac Videotona i Nikolom Djurdjicem koji je presao u Helsingborg iz Haugesunda (94 utakmice 47 golova u tri sezone u norveskoj prvoj ligi)? Zasto ne probati ove momke koji konstantno postizu golove za svoje ekipe, pa ne mogu biti gori od Lekica i Scepovica... Tu su i Dalibor Veselinovic koji je prosle godine postigao 10 golova za Kortrijk u prvoj belgijskoj ligi i Filip Djordjevic koji je na 5 utakmica do sada postigao 4 gola.

MikiKG

pre 11 godina

Nije mi jasno samo sta ovaliki broj strucnjaka radi i diskutuje ovde...kako nemate neki angazman onako bar savetodavno,honorarno da radite :))) Trebao je da zove ovoga,pa zasto je ovaj iz Zvezde,ne bolji je onaj iz Partizana..zasto toliko mladih,samo neka pitanja..stanite ljudi malo,najlakse je pljuvati...ne zaboravite samo jednu stvar fudbal su davno vec svi poceli da igraju,a mi koliko smo cabar drzava dobro i imamn reprezentaciju u fudbalu...

Adrian

pre 11 godina

Razvalio sam daljinski protiv one Letonije,pa protiv Hondurasa,Slovenije,i ne zelim da gledam Scepovica u napadu,Petrovica u veznom i ostale,mi nemamo nivo za Brazil i kraj price.

NISTA DOBRO BITI NECE

pre 11 godina

Igracemo kao kosarkaska reprezentacija, a ako se nkim ludackim slucajem plasiramo, dozivecemo olimpijski brodolom kao rukometna.
Prosto spisak govori o Mihajlovicu, svaka njemu cast kao igracu, ali covek ne prati fudbal, poigrava se i dozivecemo blamazu to svako iole svestan zna.

BuNT

pre 11 godina

Nasa dva igraca Tadic,Filip i Sulejmani Hahahaha Ovo je dobro! Valjda tri
Ljudi, ne mogu da verujem da dajete takve komentare- Tadic,Tosic,Djuricic,
Tomic su sredina terena,ali i Darko Lazovic koji kao i Lazar Markovic igra
po krilu pa moze,gu da se ubroji,u i u sredinu i u napad.Takvi su i Tadic,
i Tosic samo sto njih dvojica ulaze u sredinu dok je Djuricic po vokaciji klasican paker (desetka).To sto su svi svrstani u napadace ne znaci nista!

KiSSeli

pre 11 godina

Koje igrache Mihajlovic poziva je diskutabilna kao i uvek ...ja bi ovog,ja onog itd...Ali je meni apsolutno najveci problem da Mihajlovic odaje sliku jednog trenera koji nezna gde se nalazi , a pritom je zaboravio kompas kod kuce.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

spisak mihajlovica je OK ali:

za sve one koji traze kacara i kuzmanovica:kacar je vec 5 meseci povredjen i ne zna se kad ce se oporaviti ,doktori HSV-a nisu optimisticki da ce igrati prvu polusezonu ,racunaju na njega pocetkom sledece godine,kuzmanovic se povredio pre par dana,steta jer je jedan od najvaznijih igraca u srpskom timu.
kod nas se cmizdri za napadacima a ne iskoriscavamo sve mogucnosti.imamo jednog filipa djordjevica iz nanta i djurica iz helsinborga.filip jest da igra u drugoj francuskoj ligi ali u velikom klubu ,druga sezona da je standardan i ide mu dobro,sigurno bolje nego lekicu..

raduje me povratak sulejmanija ,sad kad bi sinisa postavio taktiku kako treba imo bi se cemu nadati..on hlado stavlja tadica na desnu stranu protiv irske(citavu karijeru igra na levoj ofanzivnoj strani )kuzmanovica stavlja kao 10tku( mnogo puta se videlo da kuzman ima najvise talenta kao zentralno defenzivni igrac)a filip djurisica drzi na klupi..djurisic je morao da igra svaku od 4 zadnje prijateljske utakmice jer je decko buducnost srbije.Nije mnogo pokazao u repki ali kao sto rekoh nije iskoriscen kako treba
Kad vec nema milana jovanovica( najveca kritka od mene za selektora) onda nek bar stavi momke da igraju na njihovim prirodnim pozicijama pa nek bude sta bude..

pozz

veliki strumf

pre 11 godina

Mihu obozavam i verujem u njega. Ali spisak je zaista sramotan. Raca Petrovic, Markec, a ponajvise Marko Scepovic. Ma kakav Marko scepovic, niti je bio, niti ce od njega igrac biti, a plus covek bre povredjen 6 meseci. Pa cime je on zasluzio poziv, cime? A Zigic, Ljuboja resetaju mreze. Sta, oni matori, a podmladjujemo reprezentaciju? Pa nije ovo U21, ovo je A selekcija. Znam ja da on ni na klupu nece, ali po ovom principu svaki klinac moze biti pozvan. I ne mogu da verujem da nema Boska Jankovica, covek igra standardno u Italiji, daje golove, a Neca Tomic golove daje Maltezanima i BSK-u, videsmo koliko zna protiv AEL-a i Tromsa. Pridruzujem se poklicu brojnih forumasa, kojice izgleda biti nas poklic tokom ovih kvalifikacija: Nek nam je Bog u pomoci!

srbin

pre 11 godina

Steta za Vidaru, realno. U ovom sastavu jos nedostaje i barem jedan pravi spic, koji u jednom-dva kontakta sa loptom moze da da gol. Ali, jednostavno, ne postoji takav spic Sfrbin trenutno :( Na go Kahrimana, Stojke da menja kofe s vodom pored terena.

Jokan

pre 11 godina

Mihajiloviću puna podrška! Izbalansiran i dobar tim, mladih i dosta dobrih igrača, koji ako se skupe u jednu uigranu cjelinu mogu biti jako dobra reprezentacija. Sve je na Vama momci. Držim Vam palčeve.

Drugo, što ću morati da prokomentarišem. Ovdje (u Srbiji) je svako pametan i zna ko je najbolji i kome je mjesto u timu, a kome nije. Ali je isto tako jako pročitaati tekst i vidjeti da je Kuzmanović povrjeđen, a da su Šćepović i Sulejmani iako van forme u ekipi da bi osjetili atmosferu iako najvjerovatnije neće igrati, nego se na njih računa u budućnosti:
Još jedna stvar, zašto je tako "cool" prozivati Sulejmanija za himnu. U Srbiji je baš teško biti NEsrbin, a kamoli igrati za nju. Nažalost!

Brko

pre 11 godina

Znaci ovo je humoristicki odeljak? Vezni red, napad, upisao sam se od smeha. Gosn selektor je izgleda udario glavom u stativu nekada - ali jako. Bas me je zasmejao, ovo moje sestogodisnje dete ne bi ovako sastavilo, ha ha ha...

Srba

pre 11 godina

Raca Petrovic opet tu, a Boska Jankovica koji je tata za sve ove na njegovoj poziciji iz ovog sastava, e moj Sinisa na sta si spao kada ti i Maksimovic igra pored toliko odbrambenih fudbalera koje imamo ...

duledudule

pre 11 godina

ao, sačuvaj me Bože, opet Raća Petrović plus kikser Maksimović.A gde su Kuzmanović i Boško Janković?Neće ovo izaći na dobro, pa i u našoj ligi ima dosta boljih igrača od prve dvojice.Takođe, ne smeta mi toliko što je zvao Mijailovića, ali mi smetaju neki hvalospevi Mihajlovića o njemu i to što će mu dati da bude starter.Momak je zelen i za klupu je.Ne znam kako je to Mihajlović umislio da je to igrač kakvog u Srbiji nema?Opet ima selektora sa nekim svojim bubicama.
Što je najgore od svega, od Tadića, Đuričića, Sulejmanija i Tošića koji su naši najubojitiji igrači, većina ako ne i svi sedeće na klupi.E moj Siniša, isti si kao i svi ostali, Karadžić i njegovi ti sastavljaju tim.
(Darko, 2. septembar 2012 12:59)
ne da je mali Micko za prvu postavu,nego ce za par godina biti medju 5 najboljih zadnjih veznih u evropi.slazem se da je Bosko Jankovic nepravedno izostavljen sa spiska,ali sve u svemu sta nam je to nam je.mislim da su |Belgijanci trenutno najbolji u grupi,pa tek onda Hrvati a mi smo posle njih

anam

pre 11 godina

ne vodim poentu pratitu nas reprezentativni ili klupski fudbal, sport u kome smo veciti luzeri, stavrno me bas briga za fudbalsku reprezentaciju i nas fudbalski "tim"
kad naprave neki rezultat mozda mi ove vesti budu interesantne...
(0neX, 2. septembar 2012 16:53)
# Link komentara

Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-1)Šta je ovo Jel, ti ne pratis. Sto onda ostavljas poruke? Bas te briga, kazes... Ma bezi bre sa fudbala,prati kosarku,tenis.Dosta mi je ovih nezaintersovanih koji salju pogrdne poruke.Kvare raspolozenje.Ju ju!.Njih ne zanima fudbal ali vole da komentarisu. Ma idi bestraga, dozivas zlo.Da kucnem u drvo. Gledaj skupstinu mani se ti fudbala!

kleverson

pre 11 godina

Srdjan Mijailovic??? Molim objasnjenje za ovog ,, igraca ,,!!! Naravno isto vazi i za Scepovica i Racu, pa zar Mihajlovic kao selektor treba da glumi njihovog menadzera??? A, stvarno sam mislio da ce nesto pametno da uradi, ali...Jadni smo...

neca

pre 11 godina

sramota! dva igraca,lazar Markovic koji nije u formi,ne seca se kada je zadnji put dao gol,i Marko Scepovic koji je povredjen pola godine.. koje su to kombinacije,strasno,zato smo tu gde jesmo... ovim potezom me je gospodin selektor razocarao

nikola

pre 11 godina

Ne bih ja tu sad nesto da pametujem, samo da dodam da je Jankovic juce dao gol protiv Katanije a Jovanovic protiv Genka i da je Jovanovic pokazao da je u odlicnoj formi. Neozbiljno je ne pozvati ovakvog igraca, posledice mogu biti nepopravljive

joca

pre 11 godina

nema goreg naroda od nas, odmah komentara nema onog nema ovog. vecina od njih su povredjeni, malo pratite fudbal. ovde se stvara mlad tim sa ogromnim potencijalom, treba vremena.krkic nam fali ali sta da se radi. imam pozitivan osecaj u ovo sto radi mihajlovic.

Dorćolac

pre 11 godina

Sta reci a ne zaplakati. Da li Maksimovic posle Bordoa zasluzuje da bude pozvan u reprezentaciju? Zasto su pozvani Petrovic (klasicno drvo), Fejsa(prosek), Mijailovic(ocigledno je da je fizicki jos uvek slab za rerezentativni fudbal, doduse ima potencijala), Tomic (ima previse boljih igraca koji igraju na njegovoj poziciji), Scepovic(covek ne moze u Partizanu da daje golove, kako ce tek za reprezentaciju), Markovic(klinac koji je posle 5 datih golova u NASOJ ligi proglasen za novog Mesija), Djuricic (isto kao i za Mijailovica), i naravno Lekic o kome je svaki komentar suvisan.
Resenje za spica je Djurdjic iz Helsingborga (pogledajte neke klipove na youtube-u i bice vam jasno). Pretpostavljam da se po slabijim evropskim ligama moze naci jos neki dobar igrac, ali ko ce da se bakce sa skautingom.
Bilo bi idealno da pobedimo u obe utakmice, ali cisto sumnjam da ce se to desiti. Ako bismo pobedili jednu i u drugoj odigrali nereseno, ja bih bio srecan. Na tikete stavljajte 0-2, provereno dolazi. :D

veerghoen

pre 11 godina

Time sto je pozvao Scepovica i Racu Petrovica dokazao nam je da u reprezentaciji menadzeri jos uvek mesaju prste. Pa Ljuboja je prvi strelac poljskog prvenstva i Liga Evrope ali je zato pozvan Scepovic koji nije igrao 6 meseci ni u Partizanu.

Prva postava

pre 11 godina

Stojke
Kolarov, Subotić , Bane( Biševac), Basta( Bane)
Tošić , Ninković , Ignjovski( Raća, Fejsa) , Tadić( Tomić)
Sulejmani i Lekara

urk387

pre 11 godina

Nikada u zivotu nisam verovao da ce ljudi ovoliko pljuvati po nasoj himni. To cinite samom sprdnjom na temu pevanja ili ne pevanja himne...ima da se peva i to sa rukom na srcu, pa igra Srbija bre! Zapitajte se ko je ovde lud. Inace, ovi igraci su trenutno najbolje sto imamo, sta je tu je...ako se budu borili kao Zvdezda protiv Bordoa, pre neki dan, imamo sanse da putujemo u Brazil. Nedostatak kvaliteta moze se nadoknaditi velikim trudom i borbom za svaku loptu kao da je u pitanju zivot ili smrt.

marcjanko

pre 11 godina

koliko ovaj mihajlovic gura neke igrace koji su samo iz tih razloga pozvani da igraju za rep...
mijailovic ne igra ni u zvezdi standardno-milivojevic je izmislio fudbal za njega, maksimovic prosli put igra pre subotica koga trazi pola sveta!!! kakva je to prica????
i lazovic pre krasica?!???? markovic i scepovic ne sveju da budu tu nikako!

Insajder

pre 11 godina

zašto marko šćepović?dečko od januara nije odigrao NIJEDNU utakmicu zbog teške povrede.na stranu što je i u formi loš...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 2. septembar 2012 12:43)
Od svega jedino je tacno da dugo nije igrao,a sve ostalo je navijacki obojeno.Decko zasluzuje poziv vise nego Lekic,S.Scepovic ili neko drugi, jer je po meni jedina svetla tacka u napadu u buducnosti.Konacno jedna prava 9 u nasem napadu.

0neX

pre 11 godina

ne vodim poentu pratitu nas reprezentativni ili klupski fudbal, sport u kome smo veciti luzeri, stavrno me bas briga za fudbalsku reprezentaciju i nas fudbalski "tim"
kad naprave neki rezultat mozda mi ove vesti budu interesantne...

surfer

pre 11 godina

imamo mi dva Azara - Tadica i Sulejmanija, zivi bili pa videli.. od ove ekipe (osim petrovica,fejse i scepovica-nemam pojma sta rade tu) nemamo bolje (mogao bi taj iz nanta, mudrinski ili stevanovic iz torina)..
stojkovic - kolarov,subotic,nastasic,ivanovic - matic- lazovic,ninkovic,tosic- sulejmani,tadic

krka

pre 11 godina

......Brkic.....

Basta..Ivanovic..Nastasic...Kolarov

.....Mijailovic...
..Matic..
..Ninkovic...

Lazovic...Sulejmani....Tadic


Ovaj mali Mijailovic da ne prelazi centar,sto je i u skladu sa njegovim ofanzivno/defanzivnim karakteristikama ..Matic i Ninkovic su jedina dva nasa tehnicki potkovanija veznjaka uz Kuzmanovica,tako da ako Miha planira da drzimo loptu,tj da se ne branimo ne verujem da imamo bolje opcije ..Tadic i Lazovic treba da pomazu u izgradnji igre sa boka a ne da budu klasicna krila(cekalice pored aut linije).. Tako ce do izrazaja moci da dodju i ofanzivni, a u nasoj reprezentaciji nikad iskorisceni Basta i Kolarov.. Ostrvljane moramo da razvlacimo , a najbolje tako sto cemo mi drzati posed ..Protiv Azara i druzine svakako ovo pada u vodu i od Mihe ocekujemo jedan kvalitetan bunker.. A sa hrvatima sve ce to biti,sto bi rekao "Mister" Antic, vise od igre . SRECNO NASI

Pedja

pre 11 godina

@reprezentacija iznad svega pa kad bi igralo kao sto ti kazes 12 igraca u postavi, to bi onda i bilo dobro :-) prebroj igrace koje si postavio molim te!!!

bojan

pre 11 godina

A Krasic gde je sta je snjim sta ce SULEJMANI taj pojma nema duboko sam razocaran i golmanima i veznim redom .
Od ovog nema nista bice tesko sa ovom ekipom iz dve utakmice uvatiti i bod.
Bojim se da ce jedino sta ce uraditi u ovim kvalifikacijama a to je da ce sigurno nauciti himnu

Goran

pre 11 godina

I jos nesta manite se ljudi pljuvanja po ovim momcima nek odigraju muski i prolazimo dalje dokle ste vise obojeni klupskim bojama ima puno toga za menjati ali ovo je trenutno dobar tim neka se uigraju i nisam pristalica sminkera na terenu koji ce vise voditi racuna o svojoj frizuri nego o samom mecu,himna je nasa i dosta o tome ako nemate sta pametno reci onda nemojte nista,podsecate me na neke nase novinare i komentatore koji cim neko odigra jednu dobru utakmicu dizete ga u nebesa a posle se o tom igracu nista necuje!!!
Dobro dosli u Novi Sad nasa reprezentacijo!

fale 3

pre 11 godina

Kako se meni cini, mi sa ovim momcima samo 3 pozicije nemamo. golmana, zadjeg veznog i spica sa osecajem za gol . kada pogledate ostatak ekipe bez ta 3 mesta...meni bar deluje mnogo dobro, posebno odbranbena linija. a Sulejmani i Tosic zajedno u ekipi mogu naizad nasoj ekipi da daju brzinu i kreativnost.

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

(neki6169, 2. septembar 2012 16:50)

Da si stvarno citao fifina pravila vidio bi da postoji clanak u kojem pise da strani igrac mora zivjeti najmanje 5 godina u drzavi za koju zeli nastupati, obzirom da je Cleo proveo u Srbiji samo 2 godine, nikada za istu nece niti zaigrati!

Goxy

pre 11 godina

Ne sviđa mi se tim ali bi bilo dobro da sačekamo. Ko je očekivao zlato od Milice Mandić. Naša najslabija tačka je stručnost selektora kao i njegova nezavisnost. Ipak mislim da ćemo Škotima uzeti bod, Vels dobiti.

davor

pre 11 godina

pa dobro,raca petrovic moze da bude koristan jer ima drskost da puca na protivnicki gol i moze da odigra dobro zadnjeg veznog.mijailovic totalna glupost ga zvati,isto i lazara markovica,scepovica,lukovica.Gde ti je selektore geniju,ljuboja,milan jovanovic,onaj mali iz svedske ili onaj iz nanta???.Nista,od skota gubimo,sa velsom igramo x i to je to.i onda ce valjda ovaj podneti ostavku.momentalnu

Vasilevs

pre 11 godina

Generalno, vapimo za jednom dobrom ''desetkom'',nemamo je jos od Piksija, na zalost.(Doduse bljesnuo je kod Petkovica, Vukic, ali prekratko). I dva dobra spica, i to bi bio sasvim respektabilan sastav. Ovako...bice jako tesko, ali, svakako treba podrzati ove momke. Cetiri boda iz ove dve utakmice bi bila dobra zaliha.

Sasha Rodos

pre 11 godina

Vec sam ostavio poruku ali se izvinjavam sto nisam bio detaljniji..Sinisa da li si ti uopste cuo za ovog igraca,verovatno nisi kao i mnogi ali za razliku od ostalih ti za posao selektora primas platu..pa evo da te obavestim besplatno naravno,decko se zove Filip Djordjevic 24 god. klub Nant golova 7 u 6 kola,rodjen u Srbji,neznam da li je igrao i gde u nekom nasem klubu jer nisam vec nekoliko godina u Srbiji...inace gledan svake nedelje njegove golove u pregledu Francuske druge lige,u zadnjem kolu je dao gol iz penala u porazu Nanta od 2-1 a u prethodnom oba gola u pobedi 2-0...

Volim Nevenu Jovanovic!

pre 11 godina

@Sasha Rodos Filip Djordjevic (1987.) je ponikao u FK Crvena zvezda, igrao je i za prvi tim. Iz Zvezde je i presao u Nant. Bio je i mladi reprezentativac Srbije.

petar

pre 11 godina

@palop Kako mislis koja grupa jace ova Spanija,Francuska,Gruzija,Finska,ili gde igra Srbija?Kad kazes da teska grupa gde Srbija igra.

HmmmY(PFC)

pre 11 godina

Hmm vi se pitate sta je sa Sulejmani.... A ja vam garantujem 100% on je veci Srbin nego neki drugi u Rep.
I sta se tice kvaliteta rep. nemogu nista da kazem odbrana je ok..... Sredina ja katastrofa ...... A napad je ist ok ako gledate na prijateljske Utakmice ;)

sasa

pre 11 godina

Radosav Petrovic, onaj koji ne zna kad je odigrao utakmicu? Scepovic, onaj koji je povredjen pola godine? Lazar Markovic, onaj kome i grobari zele da malo odmori na klupi?
Strasno, nastavlja se sa Partizanovim projektima u reprezentaciji. Ovi iz Zvezde makar nesto igraju i ne ulaze u ekipu posle pola godine ne igranja.

Darko

pre 11 godina

Jao, sačuvaj me Bože, opet Raća Petrović plus kikser Maksimović.A gde su Kuzmanović i Boško Janković?Neće ovo izaći na dobro, pa i u našoj ligi ima dosta boljih igrača od prve dvojice.Takođe, ne smeta mi toliko što je zvao Mijailovića, ali mi smetaju neki hvalospevi Mihajlovića o njemu i to što će mu dati da bude starter.Momak je zelen i za klupu je.Ne znam kako je to Mihajlović umislio da je to igrač kakvog u Srbiji nema?Opet ima selektora sa nekim svojim bubicama.
Što je najgore od svega, od Tadića, Đuričića, Sulejmanija i Tošića koji su naši najubojitiji igrači, većina ako ne i svi sedeće na klupi.E moj Siniša, isti si kao i svi ostali, Karadžić i njegovi ti sastavljaju tim.

...

pre 11 godina

stojkovic-basta, ivanovic, bisevac(subotic),kolarov-ignjovski-tosic, lazovic/matic/djuricic, tadic- sulejmani, markovic..4-1-3-2..samo mi nije jasno zasto nema zigica..on bi bio najbolji napadac u postavi 4-1-4-1

mladen nis

pre 11 godina

ako je nemanja tomic bolji od boska jankovica, ako je radosav bolji od kacara i kuzmanovica, ako je lekic bolji od bilo koga ja cu loptu da pojedem. mnogo je tanko ovo jedino neka taktika da igramo bez napadaca sa 3-4 krila u timu pa da nesto bude ne znam. ovako sa bilo kim od ovih u napada nema ni mojega.

bojan

pre 11 godina

A Krasic gde je sta je snjim sta ce SULEJMANI taj pojma nema duboko sam razocaran i golmanima i veznim redom .
Od ovog nema nista bice tesko sa ovom ekipom iz dve utakmice uvatiti i bod.
Bojim se da ce jedino sta ce uraditi u ovim kvalifikacijama a to je da ce sigurno nauciti himnu

neki6169

pre 11 godina

A KLEO? ZASTO NIJE POZVAN? Jedini spic kojeg imamo, a uz to je i dobar, njega nece da zove??!! Pa ne mozemo se kvalifikovati za Brazil '14 sa svim rezultatima 0:0 (posto vidim da je to taktika)! P.S. I ne stoje te price da ne moze da igra za reprezentaciju posto sam citao pravilnik FIFA... Ima pravo da igra za SRBIJU!

Djorgo

pre 11 godina

Valjda je Miralem navezbao himnu :(.
Hronicno smo ``tanki`` na sredini terena, napad nesto bolji. Odbrana, barem po imenima, na odlicnom evropskom nivou. Golman(i)?! Mislim da je Stojkovic i dalje tu najbolji, ali nije pouzdan i pod stalnim medijskim pritiskom. Imamo kvaliteta za drugo mesto. Vise ili manje od toga je pre svega u rukama selktora njegovm taktickom talentu i motivaciji i atmosferi u ekipi. Srecno mopmci!

Realko

pre 11 godina

Scepovic i Petrovic su odlicni, Subotic i Tosic malo falsiraju, a za Sulejmanija mislim da nece biti dobar za tim.

Govorim naravno o pevanju himne.

darko

pre 11 godina

to nam je to,bolje nemamo...boricemo se za 4. mesto jer su hrvati i belgijanci daleko ispred nas a i skoti su bolji.
Odbrana standardno dobra,napad sa Lazovicem,Sulejmanijem solidan vezni red los..jako los ali bolji nemamo.

urk387

pre 11 godina

Nikada u zivotu nisam verovao da ce ljudi ovoliko pljuvati po nasoj himni. To cinite samom sprdnjom na temu pevanja ili ne pevanja himne...ima da se peva i to sa rukom na srcu, pa igra Srbija bre! Zapitajte se ko je ovde lud. Inace, ovi igraci su trenutno najbolje sto imamo, sta je tu je...ako se budu borili kao Zvdezda protiv Bordoa, pre neki dan, imamo sanse da putujemo u Brazil. Nedostatak kvaliteta moze se nadoknaditi velikim trudom i borbom za svaku loptu kao da je u pitanju zivot ili smrt.

Prva postava

pre 11 godina

Stojke
Kolarov, Subotić , Bane( Biševac), Basta( Bane)
Tošić , Ninković , Ignjovski( Raća, Fejsa) , Tadić( Tomić)
Sulejmani i Lekara

Insajder

pre 11 godina

zašto marko šćepović?dečko od januara nije odigrao NIJEDNU utakmicu zbog teške povrede.na stranu što je i u formi loš...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 2. septembar 2012 12:43)
Od svega jedino je tacno da dugo nije igrao,a sve ostalo je navijacki obojeno.Decko zasluzuje poziv vise nego Lekic,S.Scepovic ili neko drugi, jer je po meni jedina svetla tacka u napadu u buducnosti.Konacno jedna prava 9 u nasem napadu.

Igor

pre 11 godina

Pa ovako kad pogledam i nije lose. U oci mi upadaju Tadic,Djuricic i Miralem kao nasa dva igraca koja mogu da iznesu ove kvalifikacije(u ofanzivnom smislu),iako su mladi.
Ajmo nasi !!

petar

pre 11 godina

@palop Kako mislis koja grupa jace ova Spanija,Francuska,Gruzija,Finska,ili gde igra Srbija?Kad kazes da teska grupa gde Srbija igra.

Kumara

pre 11 godina

Iha, devet napadača, sve sami centarfori! :) Pantela neverue, a Žigara koma. Srećno, pa da uzmemo barem 4 boda u ove dve utakmice. (0:0 i 1:0)

veliki strumf

pre 11 godina

Mihu obozavam i verujem u njega. Ali spisak je zaista sramotan. Raca Petrovic, Markec, a ponajvise Marko Scepovic. Ma kakav Marko scepovic, niti je bio, niti ce od njega igrac biti, a plus covek bre povredjen 6 meseci. Pa cime je on zasluzio poziv, cime? A Zigic, Ljuboja resetaju mreze. Sta, oni matori, a podmladjujemo reprezentaciju? Pa nije ovo U21, ovo je A selekcija. Znam ja da on ni na klupu nece, ali po ovom principu svaki klinac moze biti pozvan. I ne mogu da verujem da nema Boska Jankovica, covek igra standardno u Italiji, daje golove, a Neca Tomic golove daje Maltezanima i BSK-u, videsmo koliko zna protiv AEL-a i Tromsa. Pridruzujem se poklicu brojnih forumasa, kojice izgleda biti nas poklic tokom ovih kvalifikacija: Nek nam je Bog u pomoci!

0neX

pre 11 godina

ne vodim poentu pratitu nas reprezentativni ili klupski fudbal, sport u kome smo veciti luzeri, stavrno me bas briga za fudbalsku reprezentaciju i nas fudbalski "tim"
kad naprave neki rezultat mozda mi ove vesti budu interesantne...

G

pre 11 godina

Kad covek pogleda ovaj spisak, jedino moze da klima glavom...
Sto je jos vise porazavajuce, slicno je sada i sa kosarkasima.

Nekada samo imali imena, kada se sastavi postava izgleda onako ozbiljno.
Sada, dva, tri dobra igraca, ovo sve ostalo menadzerska deca...

Adrian

pre 11 godina

Razvalio sam daljinski protiv one Letonije,pa protiv Hondurasa,Slovenije,i ne zelim da gledam Scepovica u napadu,Petrovica u veznom i ostale,mi nemamo nivo za Brazil i kraj price.

Nemanja

pre 11 godina

Hoće Miralem pevati himnu?
(bubi lee, 2. septembar 2012 12:56)

Hajde raspitaj se malo pre nego sto odvalis neki glup komentar kao sto je ovaj.

joca

pre 11 godina

nema goreg naroda od nas, odmah komentara nema onog nema ovog. vecina od njih su povredjeni, malo pratite fudbal. ovde se stvara mlad tim sa ogromnim potencijalom, treba vremena.krkic nam fali ali sta da se radi. imam pozitivan osecaj u ovo sto radi mihajlovic.

Darko

pre 11 godina

Igrači su sasvim ok i treba vremena uigrati jednu "novu" reprezentacijeu međutim realno daleko smo od Brazila 2014. Ali kao što je poznato lopta je okrugla. Srećno momci.

krka

pre 11 godina

......Brkic.....

Basta..Ivanovic..Nastasic...Kolarov

.....Mijailovic...
..Matic..
..Ninkovic...

Lazovic...Sulejmani....Tadic


Ovaj mali Mijailovic da ne prelazi centar,sto je i u skladu sa njegovim ofanzivno/defanzivnim karakteristikama ..Matic i Ninkovic su jedina dva nasa tehnicki potkovanija veznjaka uz Kuzmanovica,tako da ako Miha planira da drzimo loptu,tj da se ne branimo ne verujem da imamo bolje opcije ..Tadic i Lazovic treba da pomazu u izgradnji igre sa boka a ne da budu klasicna krila(cekalice pored aut linije).. Tako ce do izrazaja moci da dodju i ofanzivni, a u nasoj reprezentaciji nikad iskorisceni Basta i Kolarov.. Ostrvljane moramo da razvlacimo , a najbolje tako sto cemo mi drzati posed ..Protiv Azara i druzine svakako ovo pada u vodu i od Mihe ocekujemo jedan kvalitetan bunker.. A sa hrvatima sve ce to biti,sto bi rekao "Mister" Antic, vise od igre . SRECNO NASI

palop

pre 11 godina

Nasa grupa je jako teska, mozda i najteza. Prolaz bi bio ogroman uspeh!
Svi imaju u grupi neku Maltu, Luksemburg, Farska Ostrva, a mi iz poslednjeg sesira imamo Vels sa Bejlom, iz treceg imamo Belgiju koja je mozda i najjaca iz tog sesira, Hrvati su realno dosta bolji od nas... Nemamo bas cemu da se nadamo nazalost.

Estiar

pre 11 godina

A zigic pantela vidic stankela krasic gde su mihajlovicu putuj dok nas nisi upropastio....
(Kumasinx, 2. septembar 2012 14:42)

Ti brate stvarno ne pratis fudbal. Krasic je povredjen (uz to nije igrao nekoliko meseci), Vidic i Stankovic su se povukli iz rep. a Zigic i Pantelic imaju vise godina nego pola pozvanog tima zajedno :)

Ivan

pre 11 godina

Gubimo obe! Tole - Ramadani i Mihajlovic zajedno sastavljaju reprezentaciju, i dele pare od transfera. Ej Maksimovic posle one gluposti od pre neki dan.

Danilo

pre 11 godina

Imamo tri vrhunska odbrambena igrača,dva sasvim solidna na evropskom klupskom nivou,a ostali ne bi bili zvezde ni na Malti.
Na sreću,ne igraju imena igrača i njihove godišnje plate,već su ključne reči:timski duh i organizacija igre.
Tako dolazimo do selektora.Već u sledećih mesec dana saznaćemo da l' nam je to tajni adut ili samo još jedan skup promašaj FSS...

reprezentacija iznad svega

pre 11 godina

dajte petlje da bar jednom probamo bez klasicno napadaca. zasto forsirati nesto kada ga jednostavno nemamo. fabregas je npr igrao u barsi laznog spica i pobedjivali su. svi sve trebaju da igraju. a imamo dobre tehnicare i mozemo brzo igrati. ali svi nasi treneri postavljaju formaciju sa dva zadnja vezna da ne kazem bambusa i onda nema ko da kreira igru.

--------------stojkovic--------------

ivanovic--nastasic--subotic--kolarov

-------------ninkovic----------------

------matic-----------djuricic-------

-------------markovic----------------

tadic--------------------------tosic

-------------sulejmani-------------

dajte da probamo ovako. svi mogu da trce, lopta bi isla od noge do noge, prazan prostor, povratni pas, dobri suteri. zasto daviti loptu nazad i traziti dugim loptama napdace koje nemamo. imamo stamenu odbranu i svi ti iz odbrane imaju odlican skok i kretnju za prekide. dajte barem jednom ovako da odigramo, ovo ce doneti rezultate sigurno.

duledudule

pre 11 godina

ao, sačuvaj me Bože, opet Raća Petrović plus kikser Maksimović.A gde su Kuzmanović i Boško Janković?Neće ovo izaći na dobro, pa i u našoj ligi ima dosta boljih igrača od prve dvojice.Takođe, ne smeta mi toliko što je zvao Mijailovića, ali mi smetaju neki hvalospevi Mihajlovića o njemu i to što će mu dati da bude starter.Momak je zelen i za klupu je.Ne znam kako je to Mihajlović umislio da je to igrač kakvog u Srbiji nema?Opet ima selektora sa nekim svojim bubicama.
Što je najgore od svega, od Tadića, Đuričića, Sulejmanija i Tošića koji su naši najubojitiji igrači, većina ako ne i svi sedeće na klupi.E moj Siniša, isti si kao i svi ostali, Karadžić i njegovi ti sastavljaju tim.
(Darko, 2. septembar 2012 12:59)
ne da je mali Micko za prvu postavu,nego ce za par godina biti medju 5 najboljih zadnjih veznih u evropi.slazem se da je Bosko Jankovic nepravedno izostavljen sa spiska,ali sve u svemu sta nam je to nam je.mislim da su |Belgijanci trenutno najbolji u grupi,pa tek onda Hrvati a mi smo posle njih

Sale

pre 11 godina

vezni red 2012: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.

vezni red 1998: Vladimir Jugović,Dejan Savičević, Dragan Stojković,Dejan Stanković, Perica Ognjenović, Ljubinko Drulović

Bojan J.

pre 11 godina

Nastasić, Tadić, Sulejmani ...

Ljudi to je to. Bolje igrace od ovih trenutno nemamo.

Ovo je prvi put od kad znam za sebe da nema prostora za primedbe po pitanju izostavljanja pojedinih igraca.

Srecno momci.

kleverson

pre 11 godina

Srdjan Mijailovic??? Molim objasnjenje za ovog ,, igraca ,,!!! Naravno isto vazi i za Scepovica i Racu, pa zar Mihajlovic kao selektor treba da glumi njihovog menadzera??? A, stvarno sam mislio da ce nesto pametno da uradi, ali...Jadni smo...

neca

pre 11 godina

sramota! dva igraca,lazar Markovic koji nije u formi,ne seca se kada je zadnji put dao gol,i Marko Scepovic koji je povredjen pola godine.. koje su to kombinacije,strasno,zato smo tu gde jesmo... ovim potezom me je gospodin selektor razocarao

milos

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio? hahahaahahahaahahahahahahahahhaah

Djorgo again

pre 11 godina

@les lionceaux

Mislim da je insistiranje na pevanju himne budalastina. A razvlacenje te teme po medijima i gore od toga, ne znam koju rec da upotrebim ... Svako ko hoce da igra za Srbiju ima kvaliteta i ponasa se civilizovano treba da ima mogucnost da igra. KOliko se secam, kad su ga iz Partizana prozivali po nacionalnoj osnovi (jer decko nije hteo da ih slusa po pitanju sta je za NJIH najbolje), momak je Goranac i meni je to sve u redu. Kako god da se nacionalno izjasnjava dok igra dobro) za svoju zemlju! Pozdrav.

Brko

pre 11 godina

Znaci ovo je humoristicki odeljak? Vezni red, napad, upisao sam se od smeha. Gosn selektor je izgleda udario glavom u stativu nekada - ali jako. Bas me je zasmejao, ovo moje sestogodisnje dete ne bi ovako sastavilo, ha ha ha...

Ryber Palunko

pre 11 godina

opet raca? Al dobro je sto nema Zigica i pantele..
(ZIGATAR, 2. septembar 2012 12:46)

To dobro će se iskazati u nula (brojkom '0') postignutih golova na dva meča. Sad, šta tu ima dobro, ne znam, ali ja sam malo stariji, još iz vremena kad se smatralo da je poprilično bitno dati gol. Opet, nekako mi se čini da je to staro gledanje na fudbalsku igru opstalo u ostatku svijeta, a samo smo mi evoluirali i dosegli, gotovo, savršenstvo u strategiji da se na kraju svakog meča ispred našeg imena ponosno šepuri ono - '0'!

TBM

pre 11 godina

Malo preteruje Mihajlovic sa Maksimovicem ( kiksevi protiv Bordoa za sva 3 gola ) i sa Scepovicem i Markovicem koji golove izgleda mogu da daju samo BSK-u, reprezentacija treba da prikaze ono najbolje sto imamo, i mi vecito podmladjujemo reprezentaciju, a evo Italijani nemaju pojma pa im igraju matorci, a to sto su igrali finale EP je sasvim slucajno. . . . . . . .

Tekelija

pre 11 godina

Саша Марковић је 10 пута бољи од Лазара Марковића.
Ај разумијем што немамо нападача, али бољих везиста од тзв фудбалера Петровића имамо.
Не знам по ком се критеријуму бирају репрезентативци...
Ови нити су у добрим клубовима, нити у форми...

Срећно Србији.
Биће тешко, али можда ме ова репка изненади.

Mladen

pre 11 godina

Ovo je sramota,sam Mihajlovic je rekao da pozivati igrace koje igraju,koji su spremni da odgovore njegovim zahtevima, i on pozove Marka Scepovica koji nije odigrao ni minut fudbala u zadnjih 6 meseci,dokle vise da se pozivaju igraci koji apsolutno nisu zasluzili poziv?

anam

pre 11 godina

ne vodim poentu pratitu nas reprezentativni ili klupski fudbal, sport u kome smo veciti luzeri, stavrno me bas briga za fudbalsku reprezentaciju i nas fudbalski "tim"
kad naprave neki rezultat mozda mi ove vesti budu interesantne...
(0neX, 2. septembar 2012 16:53)
# Link komentara

Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-1)Šta je ovo Jel, ti ne pratis. Sto onda ostavljas poruke? Bas te briga, kazes... Ma bezi bre sa fudbala,prati kosarku,tenis.Dosta mi je ovih nezaintersovanih koji salju pogrdne poruke.Kvare raspolozenje.Ju ju!.Njih ne zanima fudbal ali vole da komentarisu. Ma idi bestraga, dozivas zlo.Da kucnem u drvo. Gledaj skupstinu mani se ti fudbala!

surfer

pre 11 godina

imamo mi dva Azara - Tadica i Sulejmanija, zivi bili pa videli.. od ove ekipe (osim petrovica,fejse i scepovica-nemam pojma sta rade tu) nemamo bolje (mogao bi taj iz nanta, mudrinski ili stevanovic iz torina)..
stojkovic - kolarov,subotic,nastasic,ivanovic - matic- lazovic,ninkovic,tosic- sulejmani,tadic

Dorćolac

pre 11 godina

Sta reci a ne zaplakati. Da li Maksimovic posle Bordoa zasluzuje da bude pozvan u reprezentaciju? Zasto su pozvani Petrovic (klasicno drvo), Fejsa(prosek), Mijailovic(ocigledno je da je fizicki jos uvek slab za rerezentativni fudbal, doduse ima potencijala), Tomic (ima previse boljih igraca koji igraju na njegovoj poziciji), Scepovic(covek ne moze u Partizanu da daje golove, kako ce tek za reprezentaciju), Markovic(klinac koji je posle 5 datih golova u NASOJ ligi proglasen za novog Mesija), Djuricic (isto kao i za Mijailovica), i naravno Lekic o kome je svaki komentar suvisan.
Resenje za spica je Djurdjic iz Helsingborga (pogledajte neke klipove na youtube-u i bice vam jasno). Pretpostavljam da se po slabijim evropskim ligama moze naci jos neki dobar igrac, ali ko ce da se bakce sa skautingom.
Bilo bi idealno da pobedimo u obe utakmice, ali cisto sumnjam da ce se to desiti. Ako bismo pobedili jednu i u drugoj odigrali nereseno, ja bih bio srecan. Na tikete stavljajte 0-2, provereno dolazi. :D

as

pre 11 godina

Scepovic i Petrovic su odlicni, Subotic i Tosic malo falsiraju, a za Sulejmanija mislim da nece biti dobar za tim.

Govorim naravno o pevanju himne.
(Realko, 2. septembar 2012 15:10)


http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs
obrati paznju na 15. sekund

Sasha Rodos

pre 11 godina

Samo cu kratko...ovog decka sto je dao 5 gola za Nant u prva 3 kola vidim niko i ne sponinje a mnogi verovatno nisu ni culi za njega...a on je jedini srpski napadac koji daje golove trenutno u evropi pa makar i u drugoj francuskoj za razliku od Scepovica,Lekica i drugih koji goove vide samo na tv-u...e moj Sinisa a mnogi od nas su verovali u tebe...

srbin

pre 11 godina

Steta za Vidaru, realno. U ovom sastavu jos nedostaje i barem jedan pravi spic, koji u jednom-dva kontakta sa loptom moze da da gol. Ali, jednostavno, ne postoji takav spic Sfrbin trenutno :( Na go Kahrimana, Stojke da menja kofe s vodom pored terena.

Srba

pre 11 godina

Raca Petrovic opet tu, a Boska Jankovica koji je tata za sve ove na njegovoj poziciji iz ovog sastava, e moj Sinisa na sta si spao kada ti i Maksimovic igra pored toliko odbrambenih fudbalera koje imamo ...

jagodinac

pre 11 godina

Na sp 2010 smo imali jedan od najboljih timova na sp kada su imena u pitanju i na kraju, nista
Siguran sam da ce ova ekipa da kidise kao luda, svako da se bori za mesto i za reprezentaciju, pa i da izgube, makar ce se potruditi, meni dovoljno da vidim da trce i ginu za svaku loptu, pa kako bude neka bude

Sasha Rodos

pre 11 godina

Vec sam ostavio poruku ali se izvinjavam sto nisam bio detaljniji..Sinisa da li si ti uopste cuo za ovog igraca,verovatno nisi kao i mnogi ali za razliku od ostalih ti za posao selektora primas platu..pa evo da te obavestim besplatno naravno,decko se zove Filip Djordjevic 24 god. klub Nant golova 7 u 6 kola,rodjen u Srbji,neznam da li je igrao i gde u nekom nasem klubu jer nisam vec nekoliko godina u Srbiji...inace gledan svake nedelje njegove golove u pregledu Francuske druge lige,u zadnjem kolu je dao gol iz penala u porazu Nanta od 2-1 a u prethodnom oba gola u pobedi 2-0...

marcjanko

pre 11 godina

koliko ovaj mihajlovic gura neke igrace koji su samo iz tih razloga pozvani da igraju za rep...
mijailovic ne igra ni u zvezdi standardno-milivojevic je izmislio fudbal za njega, maksimovic prosli put igra pre subotica koga trazi pola sveta!!! kakva je to prica????
i lazovic pre krasica?!???? markovic i scepovic ne sveju da budu tu nikako!

Metla bez drske

pre 11 godina

Vidim ovde neka prozivanja na racun Sulejmanija i himne.Dragi moji komplexni srbi (ovo SRBI namerno malim slovima) taj Miralem bolje zna himnu od svih vas decko je Goranac pametnome dosta da shvati ko je i odakle je!!!

Небојша

pre 11 godina

Јел неко рекао селектору да је мали Митровић заменио Шђеповића у Партизану, да не кажем да га је избацио из првог тима. А има тек 17 година. Кога је све позвао, могао је мртав ладан и њега да позове.

Атомски мрав

pre 11 godina

ne da je mali Micko za prvu postavu,nego ce za par godina biti medju 5 najboljih zadnjih veznih u evropi.slazem se da je Bosko Jankovic nepravedno izostavljen sa spiska,ali sve u svemu sta nam je to nam je.mislim da su |Belgijanci trenutno najbolji u grupi,pa tek onda Hrvati a mi smo posle njih
(duledudule, 2. septembar 2012 14:05)

Мали Мићко ће бити међу 5 најбољих квариша игре у Европи, офанзива му је благи хорор и на томе мора МНОГО да ради. Он је играч задатка, али не уме да повуче лопту од једног до другог шеснаестерца... Боле је познати бушитељ атмосфере у свлачионици, а и у благом је паду форме. Опет, и такав, он би мени ишао иза шпица, јер човек једноставно уме да да гол.

Све и некако, али Шћеповић ми није јасан. Дечко је био у ауту целу полусезону. Када се врати у такмичарску форму, па и да разумем (мада дечко није тај калибар), али ово ми уопште није јасно...

Такође Лекић испред Жигића?

socrates

pre 11 godina

Pitanje za one koji ne veruju u konspiracije. Kako je moguce da Raca Petrovic (koga niko ne ceni) igra kod tri selektora (Antica, Pizona i Mihailovica), kao da je u najmanju ruku Maradona? Nelogicno, zar ne? Kako moze da se na spisku nadje Scepovic, nelogicno zar ne ... Odgovor: nije tako nelogicno ako se zna da repku samo formalno vodi Mihailovic, dok je njen glavni Boss, menadzer Ramadani, najveci preprodavac nasih igraca na strano trziste. Dakle, pitajte Ramadanija zasto igraju ovi a ne neki drugi igraci. Mihailovic ne odlucuje o tome. A posto to postaje sve ociglednije, Mihailovic je nedavno dao izjavu da nece zvati igrace SAMO ZATO da bi se prodali. Zar bi to uopste morao da nas uverava da nije upravo suprotno?

NISTA DOBRO BITI NECE

pre 11 godina

Igracemo kao kosarkaska reprezentacija, a ako se nkim ludackim slucajem plasiramo, dozivecemo olimpijski brodolom kao rukometna.
Prosto spisak govori o Mihajlovicu, svaka njemu cast kao igracu, ali covek ne prati fudbal, poigrava se i dozivecemo blamazu to svako iole svestan zna.

igor

pre 11 godina

ljuboja 10 utakmica 7 golova, djordjevic 6 utakmica 5 golova, djurdjic 18 utakmica 12 golova VS lekic 3 utakmice 0 golova, markovic 8 utakmica 1 gol

svaka cast na izboru miho!

Roletna

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)

Sulejmani stoji sa himnom tako što je peva iz sveg glasa i najponosnije od svih ''Srbendi'' na terenu. I jedan od retkih koji je samovoljno znao himnu, pre Mihajlovićevog zahteva.

Ljubisa livac

pre 11 godina

Fale Kuzmanovic i Bole Jankovic! Scepovic apsolutno nicim nije zasluzio poziv! Kojic jeste. Napad prakticno i nemamo, ko nam je spic, Lekic? A od Race mi se tek jezi koza..

Gile

pre 11 godina

Golmani - uzas, odbrana - jedino sto vredi, sredina - sve sami zadnji vezni ko ce igru da kreira plus basta umesto desni bek sad je u sredini, napad - cek devetorica a nijedan klasicni spic, sve u svemu menjaju se igraci i selektori a sistem ostaje isti preskaci sredinu i nadaj se da ubodes nesto posle prekida eventualno nesto iz otpada. U Brazil idu Belgija i Hrvatska zivi bili pa videli

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

(neki6169, 2. septembar 2012 16:50)

Da si stvarno citao fifina pravila vidio bi da postoji clanak u kojem pise da strani igrac mora zivjeti najmanje 5 godina u drzavi za koju zeli nastupati, obzirom da je Cleo proveo u Srbiji samo 2 godine, nikada za istu nece niti zaigrati!

Znaisha

pre 11 godina

Sulejmani je pevao himnu i kad niko nije trazio i spominjao,sto se lako da proveriti...ali 'mudraci' moraju da baljezgaju i cisto napisu neki duhoviti komentar u pokusaju!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

spisak mihajlovica je OK ali:

za sve one koji traze kacara i kuzmanovica:kacar je vec 5 meseci povredjen i ne zna se kad ce se oporaviti ,doktori HSV-a nisu optimisticki da ce igrati prvu polusezonu ,racunaju na njega pocetkom sledece godine,kuzmanovic se povredio pre par dana,steta jer je jedan od najvaznijih igraca u srpskom timu.
kod nas se cmizdri za napadacima a ne iskoriscavamo sve mogucnosti.imamo jednog filipa djordjevica iz nanta i djurica iz helsinborga.filip jest da igra u drugoj francuskoj ligi ali u velikom klubu ,druga sezona da je standardan i ide mu dobro,sigurno bolje nego lekicu..

raduje me povratak sulejmanija ,sad kad bi sinisa postavio taktiku kako treba imo bi se cemu nadati..on hlado stavlja tadica na desnu stranu protiv irske(citavu karijeru igra na levoj ofanzivnoj strani )kuzmanovica stavlja kao 10tku( mnogo puta se videlo da kuzman ima najvise talenta kao zentralno defenzivni igrac)a filip djurisica drzi na klupi..djurisic je morao da igra svaku od 4 zadnje prijateljske utakmice jer je decko buducnost srbije.Nije mnogo pokazao u repki ali kao sto rekoh nije iskoriscen kako treba
Kad vec nema milana jovanovica( najveca kritka od mene za selektora) onda nek bar stavi momke da igraju na njihovim prirodnim pozicijama pa nek bude sta bude..

pozz

Џими

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)

Да си ти мени жив и здрав, пева наш Мики "Боже правде" све у 16 ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs

BLSRB

pre 11 godina

Izgleda da Miha ne razlikuje veznog igrača od napadača, bolje da je Baneta prebacio u napadače dao je više golova od svih njih ove sezone.
A od ovih sto ih je nabrojao pod veznjake ako bude istovremeno vise od njih dvoice u timu ne pise nam se dobro.

davor

pre 11 godina

pa dobro,raca petrovic moze da bude koristan jer ima drskost da puca na protivnicki gol i moze da odigra dobro zadnjeg veznog.mijailovic totalna glupost ga zvati,isto i lazara markovica,scepovica,lukovica.Gde ti je selektore geniju,ljuboja,milan jovanovic,onaj mali iz svedske ili onaj iz nanta???.Nista,od skota gubimo,sa velsom igramo x i to je to.i onda ce valjda ovaj podneti ostavku.momentalnu

dax

pre 11 godina

Sta je sa Nemanjom Nikolicem iz Videotona koji je bio drugi strelac madjarske lige i najbolji je igrac Videotona i Nikolom Djurdjicem koji je presao u Helsingborg iz Haugesunda (94 utakmice 47 golova u tri sezone u norveskoj prvoj ligi)? Zasto ne probati ove momke koji konstantno postizu golove za svoje ekipe, pa ne mogu biti gori od Lekica i Scepovica... Tu su i Dalibor Veselinovic koji je prosle godine postigao 10 golova za Kortrijk u prvoj belgijskoj ligi i Filip Djordjevic koji je na 5 utakmica do sada postigao 4 gola.

MikiKG

pre 11 godina

Nije mi jasno samo sta ovaliki broj strucnjaka radi i diskutuje ovde...kako nemate neki angazman onako bar savetodavno,honorarno da radite :))) Trebao je da zove ovoga,pa zasto je ovaj iz Zvezde,ne bolji je onaj iz Partizana..zasto toliko mladih,samo neka pitanja..stanite ljudi malo,najlakse je pljuvati...ne zaboravite samo jednu stvar fudbal su davno vec svi poceli da igraju,a mi koliko smo cabar drzava dobro i imamn reprezentaciju u fudbalu...

KiSSeli

pre 11 godina

Koje igrache Mihajlovic poziva je diskutabilna kao i uvek ...ja bi ovog,ja onog itd...Ali je meni apsolutno najveci problem da Mihajlovic odaje sliku jednog trenera koji nezna gde se nalazi , a pritom je zaboravio kompas kod kuce.

Boris

pre 11 godina

Sto smarate sa Sulejmanijem i himnom. Ko god je pratio reprezentaciju, zna da je Sulejmani jos kod Antica pevao, dakle sasvim svojevoljno. Oni koji kritikuju sastav, nek shvate da bolje nemamo. Uvek su neki pozivi bili cudni, svako ima svog favorita i svog "Babovica" ali sto dizemo tenziju zbog Scepovica ili njemu slicnuh kad nece biti ni na klupi. Nek u prvih 11 bude ko zasluzuje i ja zadovoljan.

Jokan

pre 11 godina

Mihajiloviću puna podrška! Izbalansiran i dobar tim, mladih i dosta dobrih igrača, koji ako se skupe u jednu uigranu cjelinu mogu biti jako dobra reprezentacija. Sve je na Vama momci. Držim Vam palčeve.

Drugo, što ću morati da prokomentarišem. Ovdje (u Srbiji) je svako pametan i zna ko je najbolji i kome je mjesto u timu, a kome nije. Ali je isto tako jako pročitaati tekst i vidjeti da je Kuzmanović povrjeđen, a da su Šćepović i Sulejmani iako van forme u ekipi da bi osjetili atmosferu iako najvjerovatnije neće igrati, nego se na njih računa u budućnosti:
Još jedna stvar, zašto je tako "cool" prozivati Sulejmanija za himnu. U Srbiji je baš teško biti NEsrbin, a kamoli igrati za nju. Nažalost!

SRB

pre 11 godina

Kako ce Miralem da peva boze pravde, sve u sesnaest
(Luka, 2. septembar 2012 14:20)

Bolje da si ogledao snimak pevanja himne Francuska Srbija pre nego sto si odvalio ovu neverovatnu veliku glupost "srbendo"!!! Razmislite malo vi sto pljujete Sulejmanija,ili probajte da se setite nekih njegovih meceva iz mlade i A reprezentacije,gde je bezmalo bio najborbeniji na terenu.Prestanite da sudite o necijem nacionalnom identitetu na osnovu vere.Decko je veci Srbin od 80% takozvanih Srba koji se dice Srpstvom tako sto kace tetovaze srpskih obelezja,a ne znaju nista o istoriji Srbije i pravoslavnoj religiji! Pozdrav pravim Srbima koji postuju svakoga a ne daju na svoje,a za ove lazne koji misle da su pravi dovoljno sam rekao.

Goran

pre 11 godina

I jos nesta manite se ljudi pljuvanja po ovim momcima nek odigraju muski i prolazimo dalje dokle ste vise obojeni klupskim bojama ima puno toga za menjati ali ovo je trenutno dobar tim neka se uigraju i nisam pristalica sminkera na terenu koji ce vise voditi racuna o svojoj frizuri nego o samom mecu,himna je nasa i dosta o tome ako nemate sta pametno reci onda nemojte nista,podsecate me na neke nase novinare i komentatore koji cim neko odigra jednu dobru utakmicu dizete ga u nebesa a posle se o tom igracu nista necuje!!!
Dobro dosli u Novi Sad nasa reprezentacijo!

fale 3

pre 11 godina

Kako se meni cini, mi sa ovim momcima samo 3 pozicije nemamo. golmana, zadjeg veznog i spica sa osecajem za gol . kada pogledate ostatak ekipe bez ta 3 mesta...meni bar deluje mnogo dobro, posebno odbranbena linija. a Sulejmani i Tosic zajedno u ekipi mogu naizad nasoj ekipi da daju brzinu i kreativnost.

veerghoen

pre 11 godina

Time sto je pozvao Scepovica i Racu Petrovica dokazao nam je da u reprezentaciji menadzeri jos uvek mesaju prste. Pa Ljuboja je prvi strelac poljskog prvenstva i Liga Evrope ali je zato pozvan Scepovic koji nije igrao 6 meseci ni u Partizanu.

Zoki

pre 11 godina

Nas reprezentativni fudbal je za mene umro ono vece 2010.-te protiv Australije.Sve je zacinjeno otkazom Anticu i dovodjenju onog polustrucnjaka i "trudom" nasih reprezentativaca.Ovo sad me pretjerano ne zanima al ajd da bacim komentar. Vjerujemo Mihajlovicu kao da je Bog,a gola nemozemo nikome dati. A sta je drugo cilj u fudbalu nego protivniku dati go. Prizemljenje ce biti bolno,najkasnije kad nam Hrvati budu gostovali i ponizili nas u Beogradu.Nadam se da grijesim.I samo da dodam,u nasem klupskom fudbalu je nevidjena katastrofa.Krecem iz naseg dvorista,Krstajic i Stanojevic upitaju za pare i dobiju otkaz.Navijaci divljau ali nas jeprivremeno kupijo dovodjenjem Granta i sada ludom srecom i prolaskom u LE.I navijaci SVE opet zaboravljaju.Sta reci kod CZ? Dva dana pred najvazniju utakmicu sezone napustaju ih trener i glavni igrac,to vise govori o neozbiljnosti kluba nego o nepostovanju ove dvojice prema klubu.Ipak nije to neki seoski klub da se tako odnosi prema njemu Ima se tu puno za dodati al nevrijedi se nervirati

BuNT

pre 11 godina

Nasa dva igraca Tadic,Filip i Sulejmani Hahahaha Ovo je dobro! Valjda tri
Ljudi, ne mogu da verujem da dajete takve komentare- Tadic,Tosic,Djuricic,
Tomic su sredina terena,ali i Darko Lazovic koji kao i Lazar Markovic igra
po krilu pa moze,gu da se ubroji,u i u sredinu i u napad.Takvi su i Tadic,
i Tosic samo sto njih dvojica ulaze u sredinu dok je Djuricic po vokaciji klasican paker (desetka).To sto su svi svrstani u napadace ne znaci nista!

sumnjivo lice

pre 11 godina

Sve i nekako mogu da progutam, ali Lekica i Scepovica nikako.
Ako su oni reprezentativci, kakvi su ostali?
Nemamo lidera, nekog ko zna da zadrzi loptu na sredini i tu je problem jos od celavog Djordjevica na ovamo.

Goranac

pre 11 godina

a himna,kako sulejmani stoji s himnom...…..
(uuuu, 2. septembar 2012 12:48)
Ja se secam pre par godina kad je nastupao Sulejmani za Srbiju i pre pocetka utakmice intoniraju himnu Srbije ,od svih igraca jedino Sulejmani peva himnu ,glasno i jasno sa osmehom na licu .

HmmmY(PFC)

pre 11 godina

Hmm vi se pitate sta je sa Sulejmani.... A ja vam garantujem 100% on je veci Srbin nego neki drugi u Rep.
I sta se tice kvaliteta rep. nemogu nista da kazem odbrana je ok..... Sredina ja katastrofa ...... A napad je ist ok ako gledate na prijateljske Utakmice ;)

Pedja

pre 11 godina

@reprezentacija iznad svega pa kad bi igralo kao sto ti kazes 12 igraca u postavi, to bi onda i bilo dobro :-) prebroj igrace koje si postavio molim te!!!

srdjan

pre 11 godina

Video sam 141 komentar i znao sam; 141 selektor sa svojim komentarom. Pa malo nas je evo ga i 142.

Ja sam za to da stavi Maksimovića i Raću Petrovića i da sa tri zadnja vezna (po izboru) gušimo tečnu igru protivnika, pa da se svi na miru nerviramo kroz ove kvalifikacije. Bar da znamo zašto!!!

Goxy

pre 11 godina

Ne sviđa mi se tim ali bi bilo dobro da sačekamo. Ko je očekivao zlato od Milice Mandić. Naša najslabija tačka je stručnost selektora kao i njegova nezavisnost. Ipak mislim da ćemo Škotima uzeti bod, Vels dobiti.

nikola

pre 11 godina

Ne bih ja tu sad nesto da pametujem, samo da dodam da je Jankovic juce dao gol protiv Katanije a Jovanovic protiv Genka i da je Jovanovic pokazao da je u odlicnoj formi. Neozbiljno je ne pozvati ovakvog igraca, posledice mogu biti nepopravljive

Volim Nevenu Jovanovic!

pre 11 godina

@Sasha Rodos Filip Djordjevic (1987.) je ponikao u FK Crvena zvezda, igrao je i za prvi tim. Iz Zvezde je i presao u Nant. Bio je i mladi reprezentativac Srbije.

Vasilevs

pre 11 godina

Generalno, vapimo za jednom dobrom ''desetkom'',nemamo je jos od Piksija, na zalost.(Doduse bljesnuo je kod Petkovica, Vukic, ali prekratko). I dva dobra spica, i to bi bio sasvim respektabilan sastav. Ovako...bice jako tesko, ali, svakako treba podrzati ove momke. Cetiri boda iz ove dve utakmice bi bila dobra zaliha.