Subota, 01.09.2012.

11:39

Miha objavljuje spisak u nedelju

Selektor Srbije Siniša Mihajlović objaviće u nedelju spisak igrača za mečeve protiv Škotske i Velsa na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

Izvor: JT

Miha objavljuje spisak u nedelju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

LFC

pre 11 godina

Sto ne moze prosek godina u repki da bude oko 21,22?Tako je Brazil odradio podmladjivanje tima uz par iskusnijih igraca koji su ostali. Sad ce neko reci da mi nismo Brazil. Naravno da nismo,ali jedino taj model je uspesan. Batalis ove kvalifikacije,ali zato sledece i sve ostale pokidas! Ne moze tim da se stvori i uigra posle 4,5 utakmica,al mi hocemo instant rezultate, umesto da razmisljamo u napred i strpimo se malo!

Атомски мрав

pre 11 godina

Zamoli Vidica da se vrati a Krkica da se opredeli za Srbiju! Vrati Ljajica, Sulejmanija i Zigica. I pozovi Alena Stevanovica.
(Nevena Jovanovic Mihajlovic, 2. septembar 2012 00:49)

Видић је рекао да неће да се врати- не треба га молити...
Кркић је рекао да неће да дође- не треба га молити...
Љајић је прекршио ставку уговора, обећао, а није испунио- не треба га звати...
Сулејмани- кога ће, ако неће њега...
Жигић- ако већ хоће некога тог профила, боље он него Лекић и Шћеповић старији, за њих је Ибрахимовић лично...
Ален- не знам како игра, али сигурно га је Миха гледао у Италији, па може да процени...

Напад је благи хаос!

puz paracin

pre 11 godina

stojkovic - ivanovic -subotic -nastasic -kolarov. kuzmanovic. krasic -m.ninkovic -tosic. sulejmani -d.lazovic. mene za selektora i eto brazila 2014-te

Zvučnik

pre 11 godina

Kakva bre smena generacija. Pa ne može prosek tima biti 20 godina! Treba barem jedan iskusniji napadač tipa Ljuboja ili Žigara, na koga će mladi da se ugledaju ako ne na iskusnije reprezentativne kolege? Sve velike reprezentacije imaju svoje ''matorce''. Pa onakva Argentina je igrala sa Palermom u napadu sad u Južnoj Africi, čovek imao oko 35 godina tad. I da dodam da je zaboravljeni Markez (onaj Barsin) i dalje član nacionalnog tima Meksika.

Vladimir

pre 11 godina

Bivsi igrac Zemuna i Partizana a sada centarfor grckog Skoda Ksantija nastavio sa golovima i u ovoj sezoni.Veceras postigao jedini gol na utakmici Skoda Xanthi-Aek 1:0 !!

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Zamoli Vidica da se vrati a Krkica da se opredeli za Srbiju! Vrati Ljajica, Sulejmanija i Zigica. I pozovi Alena Stevanovica.

veliki strumf

pre 11 godina

Jao, koliko selektora. A najsmesniji su mi ovi sto preporucuju neke klince tipa Ninkovic za A reprezentaciju. Pa decko je jos klinac, retko i u Partizanu pocinje, jos nije ni za omladince igrao a sa kadetima bio ubedljivo zadnji. I sad ajd u A. Pa jeste svesni sta pricate, ljudi? Mozda za 2 godine, al sad...

ironija und sarkazam

pre 11 godina

Sa Šćepovićima u bolju budućnost!


Pored ovakvih golgetera logično je da nema mesta za Nikolu Đurđića i Filipa Đorđevića.

Ja bre

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da si selektor jedne zemlje za to primas platu i uz to imas jos par asistenata, znaci ima se vremena na pretek za analizu i narocito za skauting... Onda posle svega obican narod ti preporucuje igrace poput onog malog iz Helsingnborga ili onog drugog iz Grashopersa, a ti pojma nemas ko su ni sta su... a jedini ti je posao da to radis! Mi imamo samo igrace iz italijanske propale lige jer je Miha cuo za tu ligu a ove iz ostalih cao, ko vam je kriv sto igrate negde drugde kad nas Miha gleda samo RAI...
Sramota!

fenomen

pre 11 godina

Mozda bi trebalo ubaciti u vatru Sasu Markovica iz Partizana koji se ne libi da sutira iz svih pozicija a kakav ima sut videli smo vec nekoliko puta. Iz Zvezde bih pozvao Lazovica koji kad ima svoj dan moze mnogo toga uraditi u napadu. Mozda ne sad ali u nekim narednim utakmicama bi i mladog Ninkovica i Mitrovica iz Partizana prikljucio A reprezentaciji. Mi jako tesko dolazimo do sansi i zato mislim da bi Sasa Markovic koji je veoma borben na sredini bio neki faktor iznenadjenja sa tim svojim sutevima sa distance.
Poz...

anam

pre 11 godina

Spisak cega, bio ja na utakmici protiv Irske, nagovori me drugar kao ajmo dajmo Mihi podrsku, treba mu i ja krenem i posle utakmice samo sto sam sebe nisam ujedao od muke sto li sam uopste isao da gledam tu tugu... Mihajlovicu podrska, ali bojim se da ce da dozivi debakl sa ovakvom ekipom i igrom u predstojecim kvalifikacijama
(boki, 1. septembar 2012 12:09)
# Link komentara

Preporučujem (+28)Ne preporučujem (-21) Pa sta trazis na stadionu.Sedi bre kuci, gledaj televiziju to jest skupstinu,posmatraj mesec razvijaj se intelktualno, razmatraj sa drugarima svet pre potopa...Nemoj vise na stadion! Ti si bre maler, avet,utices negativno na karmu tima! Pomogni sebi i drugima gledaj kosarku,tenis.Samo bezi sa fudbala!

KODAR78

pre 11 godina

Samo bih zamolio igrace koji budu na spisku, nije vazno ko su, ni odakle su
da se vise uozbilje i da zaigraju muski, srcem da se gine za svaku loptu pa i ako izgube nema veze ne znaju da igraju a ne i da ne znaju da igraju i sto je jos gore i da se ne trude.

Phantom of the Opera

pre 11 godina

Bojan Krkic Perez nece da igra za Srbiju on je decko Spanac odnosno Katalonac. Naravno sanse da igra za Spaniju su male ali se ipak odlucio se da ceka poziv. Vidic se povukao ali postoji mogucnost da ce se vratiti,mislim da nam ne treba imamo igrace da popunimo njegovo mesto. Golmani od Stojkovica i Brkica nemamo bolje.Reprezentacija ima perspektivu imao odlicne defanzivce,sredina nam je prosecna,krila dosta jaka Tosic,Sulejmani i drugi. Problem nase selekcije nedostak 10desetke nemamo kreatora igre kao sto Hrvati imaju Modrica. Nemamo klasicnog napadaca 9devetku da zabija golove.Napad treba Miha da ubedi Danka Lazovica da se vrati zajedno sa Zigicem.

Zemlja strucnjaka i selektora

pre 11 godina

Ne smarajte sa Zigicem! Uradili smo smenu generacija, potpuno promenili tim. Kakav Zigic, kakav bre Ljuboja? Srecno nasima!

Djole

pre 11 godina

ostaje i dalje kritično mesto napadača ... pošto vidim da je Kleo kao brazilski srbin već bačen u kantu ostaje možda jedino Ljuboja da se proveri i da mu se pruži šansa... od Lekića nema ni n od napadača

Svi misle da poznaju ovu igru

pre 11 godina

Brkic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov
… Tadic Lazovic Tosic
… Sulejmani
… Djuricic Ljuboja

Ja bi ovu kombinaciju isprobao.. svi su u formi, brzi, prodorni, dobri u skoku.. samo ih treba dobro napaliti i dobijamo skotsku u gostima! klupa naravno: stojkovic, maksimovic,bisevac, basta, ignjovski, tomic,a.stevanovic,ljajic, lekic
(surfer, 1. septembar 2012 15:23)

Sacuvaj boze, pa ko bi se tu vracao da pomogne odbrani. Sve sama krila i poluspicevi bez ijednog zadnjeg veznog. Promaja pozadi na sve strane.

Sabaton1991

pre 11 godina

Golmani : Stojkovic,Brkic,Kahriman

i naravno Bajko za stvarenje Penala


Odbrana : Subotic,Kolarov,Nastasic,Ivanovic,Basta,Lukovic,Rukavina,Bisevac i


naravno Maksimović za pravljenje panike u sestnaestercu!.


Sredina : Kuzma,Ignjovski,Zeljko Radovic,Dusan Tadic,Sulejmani,Ninkovic,Jovanovic

i naravno Babovic za asistenciju protivniku!.

Napad : Nemamo

Sistem bice 4–6–0

Znaisha

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio?
(milos, 1. septembar 2012 14:22)

Mozda samo Babalja,kao faktor iznenadjenja...

Petar

pre 11 godina

Ma bezveze je da se Mihajlovića u tekstu i naslovu naziva - Miha. Neka ga ljudi zovu kako god žele, to je potpuno nevažno, ali jedno je to, a drugo je članak i naslov.

A gledam Srbiju; duša me zaboli jer NEMAMO DVA SJAJNA IGRAČA; Vidića i Krkića. Samo njih dvojica neka dođu i već smo jači 20-25 %. Plus pravi trener. Hrvati bi za Vidića i Krkića okrenuli svijet naglavačke. A mi ?

Ne može Srbija prije samo dvije i pol godine biti prva u grupi za SP 2010, pa pobjediti Njemačku tamo, imati momčad, znači imali smo solidnu čvrstu momčad, sa svima smo mogli u najmanju ruku igrati, a sada samo dvije godine kasnije kao sve je u stilu ništa ne valjamo ?! Nije li to čudno ?! Pa nije Antićeva Srbija iz 1990 već iz 2010. Samo ovu dvojicu igrača pozvati, pravog trenera dovesti tipa Antića, i ja sam 99 % siguran da idemo kao prvi na SP u Brazil. Pa nema tu neke filozofije, ajmo ljudi, može se !!

surfer

pre 11 godina

Brkic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov
Tadic Lazovic Tosic
Sulejmani
Djuricic Ljuboja

Ja bi ovu kombinaciju isprobao.. svi su u formi, brzi, prodorni, dobri u skoku.. samo ih treba dobro napaliti i dobijamo skotsku u gostima! klupa naravno: stojkovic, maksimovic,bisevac, basta, ignjovski, tomic,a.stevanovic,ljajic, lekic

joca

pre 11 godina

za golmana nemogu da se odlucim,svi su pomalo kikseri.
odbrana.Ivanovic Subotic Nastasic kolarov sredina: ninkovic tosic tadic djuricic napad: sulejmani ljuboja.

po meni su ovi trenutno najopasniji igraci,prodorni brzi. naravno svako ima svoje misljene. u svakom slucaju napred srbijo

milos

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio?

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Napred Srbija! Miha, zamoli Krkica da igra za Srbiju, vrati Ljajica i Zigica, daj sansu Alenu Stevanovicu, uz Sulejmanija i Scepovic Marka. Idemo na SP!

OGI

pre 11 godina

Mihajlovicu ma najbolje sve da uzmes iz mlade reprezentacije kao sto si vec uzeo 7 igraca sad i LAZOVICA koji ti nece ni igratI. A mladoj reprezentaciji je potreban jer igraju najbitniju utakmicu.Pa posle da se vadis ako izgubis da su mladi. Mesto te mlade da ostavis Jankovicu da obezbede baraz zasta se bore 2 godine.

Srdjan

pre 11 godina

Golmani: Brkic, Stojkovic, Kahriman
Odbrambeni igraci: Ivanovic, Subotic, Kolarov, Bisevac, Tomovic, Nastasic, Maksimovic, Tosic D,
Sredina terena: Kuzmanovic, Djuricic, Lazovic Darko, Tomic, Tadic, Jankovic, Krasic, Tosic Z, Mijailovic, Ignjovski, Basta
Napadaci: Jovanovic, Sulejmani, Markovic.

OD TOG SPISKA TRI IGRACA MORA DA IZBACI, A MI TRENUTNO NEMAMO BOLJE OD OVIH, A DA HOCE DA PEVAJU HIMNU. :)

boki

pre 11 godina

Spisak cega, bio ja na utakmici protiv Irske, nagovori me drugar kao ajmo dajmo Mihi podrsku, treba mu i ja krenem i posle utakmice samo sto sam sebe nisam ujedao od muke sto li sam uopste isao da gledam tu tugu... Mihajlovicu podrska, ali bojim se da ce da dozivi debakl sa ovakvom ekipom i igrom u predstojecim kvalifikacijama

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Stojkovic, Brkic, Kahriman
Basta, Ivanovic, Bisevac, Subotic, Maksimovic, Nastasic, Kolarov
Ignjovski, Kuzmanovic, Radovanovic, Djuricic, Ninkovic, Lazovic, Tomic, Tadic, Tosic, Sulejmani, Lekic, Lazar Markovic

Znaisha

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio?
(milos, 1. septembar 2012 14:22)

Mozda samo Babalja,kao faktor iznenadjenja...

milos

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio?

OGI

pre 11 godina

Mihajlovicu ma najbolje sve da uzmes iz mlade reprezentacije kao sto si vec uzeo 7 igraca sad i LAZOVICA koji ti nece ni igratI. A mladoj reprezentaciji je potreban jer igraju najbitniju utakmicu.Pa posle da se vadis ako izgubis da su mladi. Mesto te mlade da ostavis Jankovicu da obezbede baraz zasta se bore 2 godine.

Svi misle da poznaju ovu igru

pre 11 godina

Brkic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov
… Tadic Lazovic Tosic
… Sulejmani
… Djuricic Ljuboja

Ja bi ovu kombinaciju isprobao.. svi su u formi, brzi, prodorni, dobri u skoku.. samo ih treba dobro napaliti i dobijamo skotsku u gostima! klupa naravno: stojkovic, maksimovic,bisevac, basta, ignjovski, tomic,a.stevanovic,ljajic, lekic
(surfer, 1. septembar 2012 15:23)

Sacuvaj boze, pa ko bi se tu vracao da pomogne odbrani. Sve sama krila i poluspicevi bez ijednog zadnjeg veznog. Promaja pozadi na sve strane.

Petar

pre 11 godina

Ma bezveze je da se Mihajlovića u tekstu i naslovu naziva - Miha. Neka ga ljudi zovu kako god žele, to je potpuno nevažno, ali jedno je to, a drugo je članak i naslov.

A gledam Srbiju; duša me zaboli jer NEMAMO DVA SJAJNA IGRAČA; Vidića i Krkića. Samo njih dvojica neka dođu i već smo jači 20-25 %. Plus pravi trener. Hrvati bi za Vidića i Krkića okrenuli svijet naglavačke. A mi ?

Ne može Srbija prije samo dvije i pol godine biti prva u grupi za SP 2010, pa pobjediti Njemačku tamo, imati momčad, znači imali smo solidnu čvrstu momčad, sa svima smo mogli u najmanju ruku igrati, a sada samo dvije godine kasnije kao sve je u stilu ništa ne valjamo ?! Nije li to čudno ?! Pa nije Antićeva Srbija iz 1990 već iz 2010. Samo ovu dvojicu igrača pozvati, pravog trenera dovesti tipa Antića, i ja sam 99 % siguran da idemo kao prvi na SP u Brazil. Pa nema tu neke filozofije, ajmo ljudi, može se !!

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Napred Srbija! Miha, zamoli Krkica da igra za Srbiju, vrati Ljajica i Zigica, daj sansu Alenu Stevanovicu, uz Sulejmanija i Scepovic Marka. Idemo na SP!

Zemlja strucnjaka i selektora

pre 11 godina

Ne smarajte sa Zigicem! Uradili smo smenu generacija, potpuno promenili tim. Kakav Zigic, kakav bre Ljuboja? Srecno nasima!

Sabaton1991

pre 11 godina

Golmani : Stojkovic,Brkic,Kahriman

i naravno Bajko za stvarenje Penala


Odbrana : Subotic,Kolarov,Nastasic,Ivanovic,Basta,Lukovic,Rukavina,Bisevac i


naravno Maksimović za pravljenje panike u sestnaestercu!.


Sredina : Kuzma,Ignjovski,Zeljko Radovic,Dusan Tadic,Sulejmani,Ninkovic,Jovanovic

i naravno Babovic za asistenciju protivniku!.

Napad : Nemamo

Sistem bice 4–6–0

boki

pre 11 godina

Spisak cega, bio ja na utakmici protiv Irske, nagovori me drugar kao ajmo dajmo Mihi podrsku, treba mu i ja krenem i posle utakmice samo sto sam sebe nisam ujedao od muke sto li sam uopste isao da gledam tu tugu... Mihajlovicu podrska, ali bojim se da ce da dozivi debakl sa ovakvom ekipom i igrom u predstojecim kvalifikacijama

KODAR78

pre 11 godina

Samo bih zamolio igrace koji budu na spisku, nije vazno ko su, ni odakle su
da se vise uozbilje i da zaigraju muski, srcem da se gine za svaku loptu pa i ako izgube nema veze ne znaju da igraju a ne i da ne znaju da igraju i sto je jos gore i da se ne trude.

anam

pre 11 godina

Spisak cega, bio ja na utakmici protiv Irske, nagovori me drugar kao ajmo dajmo Mihi podrsku, treba mu i ja krenem i posle utakmice samo sto sam sebe nisam ujedao od muke sto li sam uopste isao da gledam tu tugu... Mihajlovicu podrska, ali bojim se da ce da dozivi debakl sa ovakvom ekipom i igrom u predstojecim kvalifikacijama
(boki, 1. septembar 2012 12:09)
# Link komentara

Preporučujem (+28)Ne preporučujem (-21) Pa sta trazis na stadionu.Sedi bre kuci, gledaj televiziju to jest skupstinu,posmatraj mesec razvijaj se intelktualno, razmatraj sa drugarima svet pre potopa...Nemoj vise na stadion! Ti si bre maler, avet,utices negativno na karmu tima! Pomogni sebi i drugima gledaj kosarku,tenis.Samo bezi sa fudbala!

ironija und sarkazam

pre 11 godina

Sa Šćepovićima u bolju budućnost!


Pored ovakvih golgetera logično je da nema mesta za Nikolu Đurđića i Filipa Đorđevića.

Srdjan

pre 11 godina

Golmani: Brkic, Stojkovic, Kahriman
Odbrambeni igraci: Ivanovic, Subotic, Kolarov, Bisevac, Tomovic, Nastasic, Maksimovic, Tosic D,
Sredina terena: Kuzmanovic, Djuricic, Lazovic Darko, Tomic, Tadic, Jankovic, Krasic, Tosic Z, Mijailovic, Ignjovski, Basta
Napadaci: Jovanovic, Sulejmani, Markovic.

OD TOG SPISKA TRI IGRACA MORA DA IZBACI, A MI TRENUTNO NEMAMO BOLJE OD OVIH, A DA HOCE DA PEVAJU HIMNU. :)

veliki strumf

pre 11 godina

Jao, koliko selektora. A najsmesniji su mi ovi sto preporucuju neke klince tipa Ninkovic za A reprezentaciju. Pa decko je jos klinac, retko i u Partizanu pocinje, jos nije ni za omladince igrao a sa kadetima bio ubedljivo zadnji. I sad ajd u A. Pa jeste svesni sta pricate, ljudi? Mozda za 2 godine, al sad...

Phantom of the Opera

pre 11 godina

Bojan Krkic Perez nece da igra za Srbiju on je decko Spanac odnosno Katalonac. Naravno sanse da igra za Spaniju su male ali se ipak odlucio se da ceka poziv. Vidic se povukao ali postoji mogucnost da ce se vratiti,mislim da nam ne treba imamo igrace da popunimo njegovo mesto. Golmani od Stojkovica i Brkica nemamo bolje.Reprezentacija ima perspektivu imao odlicne defanzivce,sredina nam je prosecna,krila dosta jaka Tosic,Sulejmani i drugi. Problem nase selekcije nedostak 10desetke nemamo kreatora igre kao sto Hrvati imaju Modrica. Nemamo klasicnog napadaca 9devetku da zabija golove.Napad treba Miha da ubedi Danka Lazovica da se vrati zajedno sa Zigicem.

joca

pre 11 godina

za golmana nemogu da se odlucim,svi su pomalo kikseri.
odbrana.Ivanovic Subotic Nastasic kolarov sredina: ninkovic tosic tadic djuricic napad: sulejmani ljuboja.

po meni su ovi trenutno najopasniji igraci,prodorni brzi. naravno svako ima svoje misljene. u svakom slucaju napred srbijo

Djole

pre 11 godina

ostaje i dalje kritično mesto napadača ... pošto vidim da je Kleo kao brazilski srbin već bačen u kantu ostaje možda jedino Ljuboja da se proveri i da mu se pruži šansa... od Lekića nema ni n od napadača

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Stojkovic, Brkic, Kahriman
Basta, Ivanovic, Bisevac, Subotic, Maksimovic, Nastasic, Kolarov
Ignjovski, Kuzmanovic, Radovanovic, Djuricic, Ninkovic, Lazovic, Tomic, Tadic, Tosic, Sulejmani, Lekic, Lazar Markovic

Ja bre

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da si selektor jedne zemlje za to primas platu i uz to imas jos par asistenata, znaci ima se vremena na pretek za analizu i narocito za skauting... Onda posle svega obican narod ti preporucuje igrace poput onog malog iz Helsingnborga ili onog drugog iz Grashopersa, a ti pojma nemas ko su ni sta su... a jedini ti je posao da to radis! Mi imamo samo igrace iz italijanske propale lige jer je Miha cuo za tu ligu a ove iz ostalih cao, ko vam je kriv sto igrate negde drugde kad nas Miha gleda samo RAI...
Sramota!

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Zamoli Vidica da se vrati a Krkica da se opredeli za Srbiju! Vrati Ljajica, Sulejmanija i Zigica. I pozovi Alena Stevanovica.

surfer

pre 11 godina

Brkic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov
Tadic Lazovic Tosic
Sulejmani
Djuricic Ljuboja

Ja bi ovu kombinaciju isprobao.. svi su u formi, brzi, prodorni, dobri u skoku.. samo ih treba dobro napaliti i dobijamo skotsku u gostima! klupa naravno: stojkovic, maksimovic,bisevac, basta, ignjovski, tomic,a.stevanovic,ljajic, lekic

fenomen

pre 11 godina

Mozda bi trebalo ubaciti u vatru Sasu Markovica iz Partizana koji se ne libi da sutira iz svih pozicija a kakav ima sut videli smo vec nekoliko puta. Iz Zvezde bih pozvao Lazovica koji kad ima svoj dan moze mnogo toga uraditi u napadu. Mozda ne sad ali u nekim narednim utakmicama bi i mladog Ninkovica i Mitrovica iz Partizana prikljucio A reprezentaciji. Mi jako tesko dolazimo do sansi i zato mislim da bi Sasa Markovic koji je veoma borben na sredini bio neki faktor iznenadjenja sa tim svojim sutevima sa distance.
Poz...

Vladimir

pre 11 godina

Bivsi igrac Zemuna i Partizana a sada centarfor grckog Skoda Ksantija nastavio sa golovima i u ovoj sezoni.Veceras postigao jedini gol na utakmici Skoda Xanthi-Aek 1:0 !!

Zvučnik

pre 11 godina

Kakva bre smena generacija. Pa ne može prosek tima biti 20 godina! Treba barem jedan iskusniji napadač tipa Ljuboja ili Žigara, na koga će mladi da se ugledaju ako ne na iskusnije reprezentativne kolege? Sve velike reprezentacije imaju svoje ''matorce''. Pa onakva Argentina je igrala sa Palermom u napadu sad u Južnoj Africi, čovek imao oko 35 godina tad. I da dodam da je zaboravljeni Markez (onaj Barsin) i dalje član nacionalnog tima Meksika.

Атомски мрав

pre 11 godina

Zamoli Vidica da se vrati a Krkica da se opredeli za Srbiju! Vrati Ljajica, Sulejmanija i Zigica. I pozovi Alena Stevanovica.
(Nevena Jovanovic Mihajlovic, 2. septembar 2012 00:49)

Видић је рекао да неће да се врати- не треба га молити...
Кркић је рекао да неће да дође- не треба га молити...
Љајић је прекршио ставку уговора, обећао, а није испунио- не треба га звати...
Сулејмани- кога ће, ако неће њега...
Жигић- ако већ хоће некога тог профила, боље он него Лекић и Шћеповић старији, за њих је Ибрахимовић лично...
Ален- не знам како игра, али сигурно га је Миха гледао у Италији, па може да процени...

Напад је благи хаос!

LFC

pre 11 godina

Sto ne moze prosek godina u repki da bude oko 21,22?Tako je Brazil odradio podmladjivanje tima uz par iskusnijih igraca koji su ostali. Sad ce neko reci da mi nismo Brazil. Naravno da nismo,ali jedino taj model je uspesan. Batalis ove kvalifikacije,ali zato sledece i sve ostale pokidas! Ne moze tim da se stvori i uigra posle 4,5 utakmica,al mi hocemo instant rezultate, umesto da razmisljamo u napred i strpimo se malo!

puz paracin

pre 11 godina

stojkovic - ivanovic -subotic -nastasic -kolarov. kuzmanovic. krasic -m.ninkovic -tosic. sulejmani -d.lazovic. mene za selektora i eto brazila 2014-te

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Napred Srbija! Miha, zamoli Krkica da igra za Srbiju, vrati Ljajica i Zigica, daj sansu Alenu Stevanovicu, uz Sulejmanija i Scepovic Marka. Idemo na SP!

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Stojkovic, Brkic, Kahriman
Basta, Ivanovic, Bisevac, Subotic, Maksimovic, Nastasic, Kolarov
Ignjovski, Kuzmanovic, Radovanovic, Djuricic, Ninkovic, Lazovic, Tomic, Tadic, Tosic, Sulejmani, Lekic, Lazar Markovic

Srdjan

pre 11 godina

Golmani: Brkic, Stojkovic, Kahriman
Odbrambeni igraci: Ivanovic, Subotic, Kolarov, Bisevac, Tomovic, Nastasic, Maksimovic, Tosic D,
Sredina terena: Kuzmanovic, Djuricic, Lazovic Darko, Tomic, Tadic, Jankovic, Krasic, Tosic Z, Mijailovic, Ignjovski, Basta
Napadaci: Jovanovic, Sulejmani, Markovic.

OD TOG SPISKA TRI IGRACA MORA DA IZBACI, A MI TRENUTNO NEMAMO BOLJE OD OVIH, A DA HOCE DA PEVAJU HIMNU. :)

boki

pre 11 godina

Spisak cega, bio ja na utakmici protiv Irske, nagovori me drugar kao ajmo dajmo Mihi podrsku, treba mu i ja krenem i posle utakmice samo sto sam sebe nisam ujedao od muke sto li sam uopste isao da gledam tu tugu... Mihajlovicu podrska, ali bojim se da ce da dozivi debakl sa ovakvom ekipom i igrom u predstojecim kvalifikacijama

surfer

pre 11 godina

Brkic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov
Tadic Lazovic Tosic
Sulejmani
Djuricic Ljuboja

Ja bi ovu kombinaciju isprobao.. svi su u formi, brzi, prodorni, dobri u skoku.. samo ih treba dobro napaliti i dobijamo skotsku u gostima! klupa naravno: stojkovic, maksimovic,bisevac, basta, ignjovski, tomic,a.stevanovic,ljajic, lekic

milos

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio?

fenomen

pre 11 godina

Mozda bi trebalo ubaciti u vatru Sasu Markovica iz Partizana koji se ne libi da sutira iz svih pozicija a kakav ima sut videli smo vec nekoliko puta. Iz Zvezde bih pozvao Lazovica koji kad ima svoj dan moze mnogo toga uraditi u napadu. Mozda ne sad ali u nekim narednim utakmicama bi i mladog Ninkovica i Mitrovica iz Partizana prikljucio A reprezentaciji. Mi jako tesko dolazimo do sansi i zato mislim da bi Sasa Markovic koji je veoma borben na sredini bio neki faktor iznenadjenja sa tim svojim sutevima sa distance.
Poz...

Djole

pre 11 godina

ostaje i dalje kritično mesto napadača ... pošto vidim da je Kleo kao brazilski srbin već bačen u kantu ostaje možda jedino Ljuboja da se proveri i da mu se pruži šansa... od Lekića nema ni n od napadača

Zemlja strucnjaka i selektora

pre 11 godina

Ne smarajte sa Zigicem! Uradili smo smenu generacija, potpuno promenili tim. Kakav Zigic, kakav bre Ljuboja? Srecno nasima!

anam

pre 11 godina

Spisak cega, bio ja na utakmici protiv Irske, nagovori me drugar kao ajmo dajmo Mihi podrsku, treba mu i ja krenem i posle utakmice samo sto sam sebe nisam ujedao od muke sto li sam uopste isao da gledam tu tugu... Mihajlovicu podrska, ali bojim se da ce da dozivi debakl sa ovakvom ekipom i igrom u predstojecim kvalifikacijama
(boki, 1. septembar 2012 12:09)
# Link komentara

Preporučujem (+28)Ne preporučujem (-21) Pa sta trazis na stadionu.Sedi bre kuci, gledaj televiziju to jest skupstinu,posmatraj mesec razvijaj se intelktualno, razmatraj sa drugarima svet pre potopa...Nemoj vise na stadion! Ti si bre maler, avet,utices negativno na karmu tima! Pomogni sebi i drugima gledaj kosarku,tenis.Samo bezi sa fudbala!

Petar

pre 11 godina

Ma bezveze je da se Mihajlovića u tekstu i naslovu naziva - Miha. Neka ga ljudi zovu kako god žele, to je potpuno nevažno, ali jedno je to, a drugo je članak i naslov.

A gledam Srbiju; duša me zaboli jer NEMAMO DVA SJAJNA IGRAČA; Vidića i Krkića. Samo njih dvojica neka dođu i već smo jači 20-25 %. Plus pravi trener. Hrvati bi za Vidića i Krkića okrenuli svijet naglavačke. A mi ?

Ne može Srbija prije samo dvije i pol godine biti prva u grupi za SP 2010, pa pobjediti Njemačku tamo, imati momčad, znači imali smo solidnu čvrstu momčad, sa svima smo mogli u najmanju ruku igrati, a sada samo dvije godine kasnije kao sve je u stilu ništa ne valjamo ?! Nije li to čudno ?! Pa nije Antićeva Srbija iz 1990 već iz 2010. Samo ovu dvojicu igrača pozvati, pravog trenera dovesti tipa Antića, i ja sam 99 % siguran da idemo kao prvi na SP u Brazil. Pa nema tu neke filozofije, ajmo ljudi, može se !!

Phantom of the Opera

pre 11 godina

Bojan Krkic Perez nece da igra za Srbiju on je decko Spanac odnosno Katalonac. Naravno sanse da igra za Spaniju su male ali se ipak odlucio se da ceka poziv. Vidic se povukao ali postoji mogucnost da ce se vratiti,mislim da nam ne treba imamo igrace da popunimo njegovo mesto. Golmani od Stojkovica i Brkica nemamo bolje.Reprezentacija ima perspektivu imao odlicne defanzivce,sredina nam je prosecna,krila dosta jaka Tosic,Sulejmani i drugi. Problem nase selekcije nedostak 10desetke nemamo kreatora igre kao sto Hrvati imaju Modrica. Nemamo klasicnog napadaca 9devetku da zabija golove.Napad treba Miha da ubedi Danka Lazovica da se vrati zajedno sa Zigicem.

Ja bre

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da si selektor jedne zemlje za to primas platu i uz to imas jos par asistenata, znaci ima se vremena na pretek za analizu i narocito za skauting... Onda posle svega obican narod ti preporucuje igrace poput onog malog iz Helsingnborga ili onog drugog iz Grashopersa, a ti pojma nemas ko su ni sta su... a jedini ti je posao da to radis! Mi imamo samo igrace iz italijanske propale lige jer je Miha cuo za tu ligu a ove iz ostalih cao, ko vam je kriv sto igrate negde drugde kad nas Miha gleda samo RAI...
Sramota!

Nevena Jovanovic Mihajlovic

pre 11 godina

Zamoli Vidica da se vrati a Krkica da se opredeli za Srbiju! Vrati Ljajica, Sulejmanija i Zigica. I pozovi Alena Stevanovica.

Znaisha

pre 11 godina

Bajković/Stojković-Krneta,Miljković,Nemanja Rnic,Babović-Radosav Petrović,Milijaš,Miloš Dimitrijević-Stefan Šćepović,Marko Šćepović
formacija 4-4-2
ds li sam nekog propustio?
(milos, 1. septembar 2012 14:22)

Mozda samo Babalja,kao faktor iznenadjenja...

Sabaton1991

pre 11 godina

Golmani : Stojkovic,Brkic,Kahriman

i naravno Bajko za stvarenje Penala


Odbrana : Subotic,Kolarov,Nastasic,Ivanovic,Basta,Lukovic,Rukavina,Bisevac i


naravno Maksimović za pravljenje panike u sestnaestercu!.


Sredina : Kuzma,Ignjovski,Zeljko Radovic,Dusan Tadic,Sulejmani,Ninkovic,Jovanovic

i naravno Babovic za asistenciju protivniku!.

Napad : Nemamo

Sistem bice 4–6–0

OGI

pre 11 godina

Mihajlovicu ma najbolje sve da uzmes iz mlade reprezentacije kao sto si vec uzeo 7 igraca sad i LAZOVICA koji ti nece ni igratI. A mladoj reprezentaciji je potreban jer igraju najbitniju utakmicu.Pa posle da se vadis ako izgubis da su mladi. Mesto te mlade da ostavis Jankovicu da obezbede baraz zasta se bore 2 godine.

joca

pre 11 godina

za golmana nemogu da se odlucim,svi su pomalo kikseri.
odbrana.Ivanovic Subotic Nastasic kolarov sredina: ninkovic tosic tadic djuricic napad: sulejmani ljuboja.

po meni su ovi trenutno najopasniji igraci,prodorni brzi. naravno svako ima svoje misljene. u svakom slucaju napred srbijo

veliki strumf

pre 11 godina

Jao, koliko selektora. A najsmesniji su mi ovi sto preporucuju neke klince tipa Ninkovic za A reprezentaciju. Pa decko je jos klinac, retko i u Partizanu pocinje, jos nije ni za omladince igrao a sa kadetima bio ubedljivo zadnji. I sad ajd u A. Pa jeste svesni sta pricate, ljudi? Mozda za 2 godine, al sad...

puz paracin

pre 11 godina

stojkovic - ivanovic -subotic -nastasic -kolarov. kuzmanovic. krasic -m.ninkovic -tosic. sulejmani -d.lazovic. mene za selektora i eto brazila 2014-te

Svi misle da poznaju ovu igru

pre 11 godina

Brkic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov
… Tadic Lazovic Tosic
… Sulejmani
… Djuricic Ljuboja

Ja bi ovu kombinaciju isprobao.. svi su u formi, brzi, prodorni, dobri u skoku.. samo ih treba dobro napaliti i dobijamo skotsku u gostima! klupa naravno: stojkovic, maksimovic,bisevac, basta, ignjovski, tomic,a.stevanovic,ljajic, lekic
(surfer, 1. septembar 2012 15:23)

Sacuvaj boze, pa ko bi se tu vracao da pomogne odbrani. Sve sama krila i poluspicevi bez ijednog zadnjeg veznog. Promaja pozadi na sve strane.

ironija und sarkazam

pre 11 godina

Sa Šćepovićima u bolju budućnost!


Pored ovakvih golgetera logično je da nema mesta za Nikolu Đurđića i Filipa Đorđevića.

KODAR78

pre 11 godina

Samo bih zamolio igrace koji budu na spisku, nije vazno ko su, ni odakle su
da se vise uozbilje i da zaigraju muski, srcem da se gine za svaku loptu pa i ako izgube nema veze ne znaju da igraju a ne i da ne znaju da igraju i sto je jos gore i da se ne trude.

Атомски мрав

pre 11 godina

Zamoli Vidica da se vrati a Krkica da se opredeli za Srbiju! Vrati Ljajica, Sulejmanija i Zigica. I pozovi Alena Stevanovica.
(Nevena Jovanovic Mihajlovic, 2. septembar 2012 00:49)

Видић је рекао да неће да се врати- не треба га молити...
Кркић је рекао да неће да дође- не треба га молити...
Љајић је прекршио ставку уговора, обећао, а није испунио- не треба га звати...
Сулејмани- кога ће, ако неће њега...
Жигић- ако већ хоће некога тог профила, боље он него Лекић и Шћеповић старији, за њих је Ибрахимовић лично...
Ален- не знам како игра, али сигурно га је Миха гледао у Италији, па може да процени...

Напад је благи хаос!

Vladimir

pre 11 godina

Bivsi igrac Zemuna i Partizana a sada centarfor grckog Skoda Ksantija nastavio sa golovima i u ovoj sezoni.Veceras postigao jedini gol na utakmici Skoda Xanthi-Aek 1:0 !!

Zvučnik

pre 11 godina

Kakva bre smena generacija. Pa ne može prosek tima biti 20 godina! Treba barem jedan iskusniji napadač tipa Ljuboja ili Žigara, na koga će mladi da se ugledaju ako ne na iskusnije reprezentativne kolege? Sve velike reprezentacije imaju svoje ''matorce''. Pa onakva Argentina je igrala sa Palermom u napadu sad u Južnoj Africi, čovek imao oko 35 godina tad. I da dodam da je zaboravljeni Markez (onaj Barsin) i dalje član nacionalnog tima Meksika.

LFC

pre 11 godina

Sto ne moze prosek godina u repki da bude oko 21,22?Tako je Brazil odradio podmladjivanje tima uz par iskusnijih igraca koji su ostali. Sad ce neko reci da mi nismo Brazil. Naravno da nismo,ali jedino taj model je uspesan. Batalis ove kvalifikacije,ali zato sledece i sve ostale pokidas! Ne moze tim da se stvori i uigra posle 4,5 utakmica,al mi hocemo instant rezultate, umesto da razmisljamo u napred i strpimo se malo!