Petak, 31.08.2012.

16:36

Partizan na startu čeka Nefči

Ekipa Partizana takmičenje u Grupi H Lige Evropa počeće 20. septembra kada će na svom stadionu dočekati azerbejdžanski Nefči iz Bakua.

Izvor: B92

Partizan na startu èeka Nefèi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Jako bi voleo da Partizan ponovo dočeka proleće u Evropi,ali realno je da osvojimo bod ili u najboljem slučaju tri boda u prvom kolu i to bi bili sve nažalost.Još gore će biti to što će mo gubiti bodove i u domaćem prvenstvu posle dugih i teških gostovanja u Rusiji i Azerbejđanu jer nemamo igrača ni za prvi tim,a pogotovo kvalitetnih rezervi!

heavy

pre 11 godina

realno slabiji smo i od komsija sa ovim timom i trenerom ali uz najbolje navijace na svetu mozda izboksujemo neku pobedu kod kuce.Treba im napraviti pakao na stadionu da im se noge odseku,cak i tom Interu,najsmrdljivijoj ekipi iz najsmrdljivije lige u Evropi.
Ne tako davno smo prodavali prolaz Romi...a gde smo sada.

Nebojsa

pre 11 godina

Sa Zvezdom sr igra 17.11 pa se putuje u Azerbejdzan 22.11 koja je to pamet zamenila domacinstvo bolje je prvo kolo da smo putovali

Boki

pre 11 godina

Koju god grupu da smo izvukli,pa cak i da su nam u grupi svi timovi iz cetvrtog sesira moje je misljenje da partizan ne bi prosao zato sto klub ne shvata ovo takmicenje ozbiljno.Mislim da je to tuzno jer lljudi iz partizana (a isto je i sa svim ostalim nasim klubovima) nevide sumu od drveta tj. ako nije LS i 10 miliona od iste onda nije vredno truda.to je zato sto se izgubio bilo kakav takmicarski duh u klubu i interesuje ih ISKLJUCIVO novac!!Ovo je apsolutno jos jasnije kad pogledate izjave celnika partizana gde oni ovo takmicenje vide kao poligon za sticanje iskustva igraca,pa da im kolko tolko digne cenu,za smirivanje navijaca i mazanje ociju istima.Dokle god je tako a kraj se ni ne nazire,partizan ce biti samo jedan klub koji vedri i oblaci u ovoj nasoj jadnoj i siromasnoj zemlji,i bice pristojan biznis za nekolicinu menadzera,politicara i onih koji se lepe uz njih a mi OBICNI navijaci sto dolazimo na istok zbog fudbala i ljubavi prema klubu (tacnije prema dresu crno belom) mi mozemo samo da se nerviramo,patimo i pisemo komentare koje ne citaju oni koji bi trebalo najvise da ih citaju.

ja

pre 11 godina

mozemo samo na srecu da prodjemo...mi se radujemo sto smo prosli u grupnu fazu i sad niko ne misli o Djuricu, koji se ne pojavljuje i nije doveo pojacanje

radovan85

pre 11 godina

Kole,slozicu se sa tobom da je Vermezovic ocajan trener ako mi navedes bar jos jednog trenera koji je uspeo da sa Srpskim timom prezimi u Evropi posle raspada SFRJ

Delija

pre 11 godina

Solidan vam je raspored komsije, moje misljenje je da su vam tanane sanse da prodjete, ali nadam se da gresim. Ako dobro odigrate prvu utakmicu, i po mogucstvu pobedite, imam osecaj da ce vam ta tri boda dati krila protiv Intera i da cete ih razguziti bar u jednoj utakmici, i samim tim izboriti prolaz dalje! :)

zainteresovani

pre 11 godina

@lejubajug
Sine, 200 hiljada od pobede, 100 za nereseno, ne preteruj, dosta za dva igraca iz srpske provincije. Od plasmana 1.3 miliona ni dva polovnjaka stranca nisu doveli... toliko o kvalitetu takmicenja i nashim ambicijama.

Miami

pre 11 godina

@Ti bre
Rubin i Nefci osrednji timovi?!
Pa dobro bre sinko sta su onda partizan i zvezda?!
Deco, sta se lozite bez potrebe, nasi klubovi su smesni za prosecne evropske timove.

mastermind

pre 11 godina

Kakvih sve likova ima kod nas... Ja navijam za bilo koji naš klub koji igra u evro kupovima. E sad, to što je to uglavnom Partizan niko nije kriv.

Коле

pre 11 godina

Партизан са Вермезовићем који је реално очајан тренер не може пуно да уради осим ако играчи не крену да играју срцем а не само ѕа плату.А што се групе тиче па тај Интер ради тоталну реконструкцију тима тако да нису уопште уиграни,људи па њима је Хајдук у сред Милана водио 0:2 и имао напад за пролаѕ даље,Рубин јесте озбиљна екипа али ако би успели да извучемо два бода из два меча са њима и 4 бода из утакмица са Нефчијем који се мора бар једом победити ето пролаза у нокаоут фазу.Све се може кад се хоће!

Miki

pre 11 godina

Leleeeeee sto nismo sa Atletiko Madridom, pa da deset primimo opet bi bio uspeh. E to bi bilo pravo i jedinstveno ikustvo u karijeri igraca domace lige. :))

realni navijac nefcija

pre 11 godina

Amnezija je potpuna.nabrajaju se učešća u evropi,ismeva zvezda.a realnost je ovakva...vi do boda u ovoj grupi nećete. Pa vi ste na mišiće izbacili trenutno sestoplasiranu ekipu norveškog prvenstva? Igrate očajno,ne zna se ko gde bije?imate dug. O kome će se tek pisati kada sve krene nizbrdo.prodali ste dete koje nema ni 20 godina.to je baš znak da se pliva u parama...uostalom ima izreka čega se pametan stidi...a takva Su vaša učešća u evropi.uostalom,vidimo se u decembru.kakav bre prolaz...

Душко

pre 11 godina

Partizan - zadnjih 10 godina, 7 ucesca u grupnoj fazi evropskih takmicenja.
Crvena Zvezdana - 10 godina, 0 ucesca.
I sta ja dalje da polemisem s njima??? pa njima je Evropa apstraktni pojam, nesto kao Dimenzija X. hahahah
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajziSRB, 31. avgust 2012 20:56)


Види се, да немаш појма!

Deer Beer

pre 11 godina

@
A ko ce da daje golove za te pobede ????? Z
(Dexterijus, 31. avgust 2012 19:52)

Kako ko!? Pa Ivanov ... a možda i Stojke, iz penala!

majstor

pre 11 godina

PFC - Nefči 3 boda
Rubin - PFC 0
Inter - PFC 0
PFC - Inter 1
Nefči - PFC 1
PFC - Rubin 0

Ukupno 5 bodova. Nije loše, ali nije ni dovoljno. Napred klinci dajte sve od sebe.

MiloS

pre 11 godina

Moji dragi poznavaoci fudbala, Nije Barsa pobedila Rubina u RUsiji , jeste , ali godinu dana kasnije u drugoj sezoni, u onoj sezoni kad ih je Rubin dobio u Spaniji 1:2 ( Ryazantsev i Gökdeniz dali golove za Rubin a Ibrahimovic za Barsu) u toj seozni u Rusiji je bilo 0:0 , Rubin je tu uzeo 4 boda Barsi ali nije prosao grupu jer je Barsa bila prva a Inter drugi.

KODAR78

pre 11 godina

Nema u ovom takmicenju ni jedne lake grupe,nijase su u pitanju, tu smo gde jesmo i to smo sto jesmo.Moje je da uzmem komplet karata i sa svojim prijateljima podrzim moje grobare a znam neke koji bi bas voleli da su na nasem mestu.

partizan

pre 11 godina

tiger, vama treba Inter da bi napravili spektakl? Zašto sinoć nije bio spektakl?
(Nemanja, 31. avgust 2012 19:07)
Zato sto igramo vise od 1 utakmice godisnje u evropi kod kuce.Zvezda ima tu jednu priliku i mora naravno da bude spektakl.

Bokan

pre 11 godina

Navijač sam Partizana, ali realno imamo očajan tim. Tromso smo jedva prošli ali protiv ovih ćemo teško. Jedino protiv Nefčija možda i uradimo nešto. Nemamo sa kim da igramo Evropu, ovaj tim je jedino za našu ligu.

vlajziSRB

pre 11 godina

Partizan - zadnjih 10 godina, 7 ucesca u grupnoj fazi evropskih takmicenja.
Crvena Zvezdana - 10 godina, 0 ucesca.
I sta ja dalje da polemisem s njima??? pa njima je Evropa apstraktni pojam, nesto kao Dimenzija X. hahahah

smeker

pre 11 godina

Ogorcen sam ovim sto su dosad prikazali,ali imam neki osecaj da ce ovo u LE da bude solidno.Znam da optimizam nema realno pokrice ali nesto mi govori...

Pedja

pre 11 godina

Realno- Realno je da ti ne znas sta znaci ta rec. Realno je da nece biti lako, ali isto tako i da nije nemoguce, pa i raspored meceva je idealan za Partizan. Prvo kolo u BG da se pobedom pocne protiv Nefcia, drugo gostujes Rubinu koji je mnogo slabiji nego prethodnih godina i bod bi bio kao pobeda. Posle toga 2 meca za opustanje pa sta bude protiv Intera, ali posle toga gostovanje u Baku i idealno poslednje kolo u Bg. Tako da, Partizan, uz malo srece i moze prolece da doceka u Evropi.

srbin

pre 11 godina

bijemo nefci ovde, tamo gubimo od rubina i intera, bijemo inter ovde, bijemo nefci tamo i nereseno sa rubinom ovde... valjda ce da bude dovoljno za prolaz dalje...

Nikola

pre 11 godina

Baš super što dočekujemo Nefči u prvom jel realno tu bi trebalo očekivati 3 boda. A svi znamo da nas samo dobar start može odvesti dalje, uz narao još par odigranih utakmica kako treba. Srećno

Sandman

pre 11 godina

@srbin

To sto si "srbin" ne znaci da moras prosipati svoju glupost po komentarima. Tvoja poruka je samo odraz negativnog broja IQ poena koji imas.

lejubajug

pre 11 godina

Za Nefci brani bivsi golman Zvezde Stamenkovic.Na svom terenu,nisu izgubili,ni jednu od 14 evropskih utakmica npr( Anderleht,CSKA Moskve ...) tako da pored kiprana koje su pobedili oba puta (3:1-2:1) ne bi ih ja potcenjivao. Zato u prvoj tekmi u bgd.da uzmemo makar prvih 400.hiljada evra od pobede.

runner

pre 11 godina

Tamo se ni Barsa nije proslavila...
(Lex, 31. avgust 2012 17:08)
Barsa je izgubila 2:0 od Rubina, na Kamp Nou, a u Kazanju je pobedila.

crnobeli delija

pre 11 godina

sa ovim timom, sve preko 2 boda ce biti veliko iznenadjenje. ako se dovede jedan ozbiljni napadac i jedan da zatvori promaju kroz sredinu odbrane, mozda osvojimo i vise.

samo da ne prste petarde, sestarde,...

Milan

pre 11 godina

Nemojmo da se lozimo, ovaj tim Partizana naprosto nema kvalitet da iole parira Interu i Rubinu, mislim da je Nefci boji od Trumsea i tu ce biti klanja za svaki bod, tu smo negde otprilike.
Sto se tice Italijana, mislim da ce svi njihovi klubovi ove godine maksimalno da grizu u Evropi kako bi pokusali da povrate pravo na 4 predtavnika u LS u skorijoj buducnosti, znaci svaka pobeda, bod, gol. Realno cemo biti 3 ili 4-ti u grupi, najverovatnije ovo drugo, nazalost.

Mad Max

pre 11 godina

Realno 1 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza. Pa opet sledeće godine u LE sa nešto boljim rezultatima, pa tek onda LŠ. Naravno ne menjati tim sa više od dva igrača iz prve postave. I jedina ispravna politika je sa forsiranjem sopstvene dece.

realno

pre 11 godina

Nefci mora da se dobije. To je tim ispod proseka, gde igraju igraci u rangu Stamenkovica. Pa izgubili su u 3.kolu kvalifikacija za LS od Hapoela Smone 4:0 u gostima. To sto su izbacili APOEL ne znaci nista. Ili je to bila pobeda, kao kada bi zvezda dobila Bordo, znaci ravna iznenadjenju, a videli smo da je i to moguce (zamalo), ili je mozda cak namestena bila utakmica.

radio

pre 11 godina

nadao sam se da prvo ugostimo Nefci, mislim da je to dobro za nas. koliko god bili slabi ako prvu utakmicu odigramo dobro i mozda pobedimo, moguce je da se promene glave igraca i shvate da moramo kidati na terenu dok sudija ne svira kraj, jer toliko utakmica traje ;) a dok traje mozemo nesto promeniti.

Slajder

pre 11 godina

Vermez da pobedi nekoga? Hhahahahahhaha
Možda ako mu Tumba Petarda pomogne oko pripreme utakmica :)

A sa kojim to igračima idemo na pobede? Miljković, hahahahahha

UPRAVA NAPOLJE

Maki

pre 11 godina

0 0 6 dzomba sam ja

Kaze Vermez sarkasticno: "Steta za CZ sto nije prosla, sad mi moramo da skupljamo bodove za srpski fudbal."

Koje crne bodove je Partizan osvojio u LE kad je pobedio samo jednu od 24 utakmice?

Steta sto Platinijev sistem favorizuje smesne ekipe kao Nefci pa izvisi evropski gigant Zvezda.

Realno

pre 11 godina

To bi ujedno mogla biti i jedina pobeda ili bod u ovom takmičenju.Ostalo je nemoguća misija i ne treba očekivati ništa,s obzirom da nema kvaliteta.

Kiki realista

pre 11 godina

Ako budete igrali srcem i ako bude trener postavio dobru taktiku... Partizan moze uzeti 4 boda posle prva dva kola.... Naravno sada ce poceti svi da dizu u nebesa Nefci... cisto da bi imali odstupnicu u slucaju poraza, ali realno Nefci bi trebao napustiti Beograd sa barem dva gola u mrezi... Sa Rubinom se moze igrati nije u pitanju Barselona, dok ni Inter nece biti nesto zainteresovan da daje maksimum protiv Partizana... Realno ukoliko odigramo takticki, mada s'obzirom na kvalitet naseg strucnog staba...ni 6 poraza ne bi bila iznenadjenje...

bushner

pre 11 godina

Do Rubina i evropske trke, ajde NADJ, jos 7 sati imate vremena za pojacanja, ako odu Vukic, Kamara, Lola, Tomic.........angazujte Nikolica iz OFK-a i Tijaga iz Uzica, boljih u Srbiji nema, sposobni su da igraju protiv ovih evropskih gladijatora .............ovo su igraci koji imaju i snagu, brzinu,visinu i tehnicki obuceni.........

Shearer

pre 11 godina

Imamo najnezgodniju grupu, bukvalno su i Inter i Rubin dobre ekipe, mogu i nas i Nefči da razvale a mogu i da puknu, od njihove forme, želje i motiva da nastupaju u ovom takmičenju sve zavisi.

Биће скуван у Казању на 5С :))

pre 11 godina

Лош распоред,пре свега због двомеча са Интером који ће гледати да већ у 4ом колу обезбеди бодовну залиху ://

Goran

pre 11 godina

Raspored vam se ne poklapa sa rasporedom objavljenim na sajtu UEFA. Po njemu prvu igramo u Beogradu sa Nefcijem... Moguce da je bilo nekih naknadnih izmena rasporeda u nasoj grupi zbog ucesca Rubina i zloglasne ruske zime!

nikola_zr

pre 11 godina

Dobro je to sto ako i malo mozemo da se nadamo prolazu postoji mogucnost da sami odlucimo o tome u poslednjoj utakmici ali TEEEEEEEEESKO

Shearer

pre 11 godina

Imamo najnezgodniju grupu, bukvalno su i Inter i Rubin dobre ekipe, mogu i nas i Nefči da razvale a mogu i da puknu, od njihove forme, želje i motiva da nastupaju u ovom takmičenju sve zavisi.

Gendalf

pre 11 godina

Dobar raspored ali šta to vredi , teško da za dvadeset dana mogu da nauče da igraju fudbal , svi igrači Partizana zajedno sa Vermezom nemaju IQ 100. Bar kad nemaju ništa u glavi, bar da pretrče svakog protivnika, ma jok, više se šetaju i mašu rukama od penzionera na Kališu. Čisto sumnjam da postoji makar jedan prvotimac koji veruje da možemo da nadigramo Rubin i da ih pobedimo konstantnim pritiskom na loptu, a prima platu.

Rubens

pre 11 godina

Kao i u Ligi sampiona,kad smo prvu igrali protiv Sahtjora u gostima,samo se nadam da cemo sad uzeti jedno 5 bodova makat.
http://www.youtube.com/watch?v=01bR_Pc5yS4&feature=youtu.be

Ja bre

pre 11 godina

Moramo da igramo ko Zvezda bez kompleksa i prolazimo Rubin i Nefci. Nasi klubovi se menjaju svake godine iz korena tako da prica o sticanju iskustva ne drzi vodu. Zato svim silama protiv svih i imamo sanse da prodjemoosrednji Rubin i Nefci kojije realno slabiji od nas!

Ja bre

pre 11 godina

Moramo da igramo ko Zvezda bez kompleksa i prolazimo Rubin i Nefci. Nasi klubovi se menjaju svake godine iz korena tako da prica o sticanju iskustva ne drzi vodu. Zato svim silama protiv svih i imamo sanse da prodjemoosrednji Rubin i Nefci kojije realno slabiji od nas!

vlajziSRB

pre 11 godina

Partizan - zadnjih 10 godina, 7 ucesca u grupnoj fazi evropskih takmicenja.
Crvena Zvezdana - 10 godina, 0 ucesca.
I sta ja dalje da polemisem s njima??? pa njima je Evropa apstraktni pojam, nesto kao Dimenzija X. hahahah

partizan

pre 11 godina

tiger, vama treba Inter da bi napravili spektakl? Zašto sinoć nije bio spektakl?
(Nemanja, 31. avgust 2012 19:07)
Zato sto igramo vise od 1 utakmice godisnje u evropi kod kuce.Zvezda ima tu jednu priliku i mora naravno da bude spektakl.

Slajder

pre 11 godina

Vermez da pobedi nekoga? Hhahahahahhaha
Možda ako mu Tumba Petarda pomogne oko pripreme utakmica :)

A sa kojim to igračima idemo na pobede? Miljković, hahahahahha

UPRAVA NAPOLJE

mastermind

pre 11 godina

Kakvih sve likova ima kod nas... Ja navijam za bilo koji naš klub koji igra u evro kupovima. E sad, to što je to uglavnom Partizan niko nije kriv.

Bokan

pre 11 godina

Navijač sam Partizana, ali realno imamo očajan tim. Tromso smo jedva prošli ali protiv ovih ćemo teško. Jedino protiv Nefčija možda i uradimo nešto. Nemamo sa kim da igramo Evropu, ovaj tim je jedino za našu ligu.

smeker

pre 11 godina

Ogorcen sam ovim sto su dosad prikazali,ali imam neki osecaj da ce ovo u LE da bude solidno.Znam da optimizam nema realno pokrice ali nesto mi govori...

Deer Beer

pre 11 godina

@
A ko ce da daje golove za te pobede ????? Z
(Dexterijus, 31. avgust 2012 19:52)

Kako ko!? Pa Ivanov ... a možda i Stojke, iz penala!

lejubajug

pre 11 godina

Za Nefci brani bivsi golman Zvezde Stamenkovic.Na svom terenu,nisu izgubili,ni jednu od 14 evropskih utakmica npr( Anderleht,CSKA Moskve ...) tako da pored kiprana koje su pobedili oba puta (3:1-2:1) ne bi ih ja potcenjivao. Zato u prvoj tekmi u bgd.da uzmemo makar prvih 400.hiljada evra od pobede.

Realno

pre 11 godina

To bi ujedno mogla biti i jedina pobeda ili bod u ovom takmičenju.Ostalo je nemoguća misija i ne treba očekivati ništa,s obzirom da nema kvaliteta.

KODAR78

pre 11 godina

Nema u ovom takmicenju ni jedne lake grupe,nijase su u pitanju, tu smo gde jesmo i to smo sto jesmo.Moje je da uzmem komplet karata i sa svojim prijateljima podrzim moje grobare a znam neke koji bi bas voleli da su na nasem mestu.

Kiki realista

pre 11 godina

Ako budete igrali srcem i ako bude trener postavio dobru taktiku... Partizan moze uzeti 4 boda posle prva dva kola.... Naravno sada ce poceti svi da dizu u nebesa Nefci... cisto da bi imali odstupnicu u slucaju poraza, ali realno Nefci bi trebao napustiti Beograd sa barem dva gola u mrezi... Sa Rubinom se moze igrati nije u pitanju Barselona, dok ni Inter nece biti nesto zainteresovan da daje maksimum protiv Partizana... Realno ukoliko odigramo takticki, mada s'obzirom na kvalitet naseg strucnog staba...ni 6 poraza ne bi bila iznenadjenje...

Gendalf

pre 11 godina

Dobar raspored ali šta to vredi , teško da za dvadeset dana mogu da nauče da igraju fudbal , svi igrači Partizana zajedno sa Vermezom nemaju IQ 100. Bar kad nemaju ništa u glavi, bar da pretrče svakog protivnika, ma jok, više se šetaju i mašu rukama od penzionera na Kališu. Čisto sumnjam da postoji makar jedan prvotimac koji veruje da možemo da nadigramo Rubin i da ih pobedimo konstantnim pritiskom na loptu, a prima platu.

bushner

pre 11 godina

Do Rubina i evropske trke, ajde NADJ, jos 7 sati imate vremena za pojacanja, ako odu Vukic, Kamara, Lola, Tomic.........angazujte Nikolica iz OFK-a i Tijaga iz Uzica, boljih u Srbiji nema, sposobni su da igraju protiv ovih evropskih gladijatora .............ovo su igraci koji imaju i snagu, brzinu,visinu i tehnicki obuceni.........

Mad Max

pre 11 godina

Realno 1 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza. Pa opet sledeće godine u LE sa nešto boljim rezultatima, pa tek onda LŠ. Naravno ne menjati tim sa više od dva igrača iz prve postave. I jedina ispravna politika je sa forsiranjem sopstvene dece.

Pedja

pre 11 godina

Realno- Realno je da ti ne znas sta znaci ta rec. Realno je da nece biti lako, ali isto tako i da nije nemoguce, pa i raspored meceva je idealan za Partizan. Prvo kolo u BG da se pobedom pocne protiv Nefcia, drugo gostujes Rubinu koji je mnogo slabiji nego prethodnih godina i bod bi bio kao pobeda. Posle toga 2 meca za opustanje pa sta bude protiv Intera, ali posle toga gostovanje u Baku i idealno poslednje kolo u Bg. Tako da, Partizan, uz malo srece i moze prolece da doceka u Evropi.

srbin

pre 11 godina

bijemo nefci ovde, tamo gubimo od rubina i intera, bijemo inter ovde, bijemo nefci tamo i nereseno sa rubinom ovde... valjda ce da bude dovoljno za prolaz dalje...

majstor

pre 11 godina

PFC - Nefči 3 boda
Rubin - PFC 0
Inter - PFC 0
PFC - Inter 1
Nefči - PFC 1
PFC - Rubin 0

Ukupno 5 bodova. Nije loše, ali nije ni dovoljno. Napred klinci dajte sve od sebe.

Коле

pre 11 godina

Партизан са Вермезовићем који је реално очајан тренер не може пуно да уради осим ако играчи не крену да играју срцем а не само ѕа плату.А што се групе тиче па тај Интер ради тоталну реконструкцију тима тако да нису уопште уиграни,људи па њима је Хајдук у сред Милана водио 0:2 и имао напад за пролаѕ даље,Рубин јесте озбиљна екипа али ако би успели да извучемо два бода из два меча са њима и 4 бода из утакмица са Нефчијем који се мора бар једом победити ето пролаза у нокаоут фазу.Све се може кад се хоће!

runner

pre 11 godina

Tamo se ni Barsa nije proslavila...
(Lex, 31. avgust 2012 17:08)
Barsa je izgubila 2:0 od Rubina, na Kamp Nou, a u Kazanju je pobedila.

crnobeli delija

pre 11 godina

sa ovim timom, sve preko 2 boda ce biti veliko iznenadjenje. ako se dovede jedan ozbiljni napadac i jedan da zatvori promaju kroz sredinu odbrane, mozda osvojimo i vise.

samo da ne prste petarde, sestarde,...

MiloS

pre 11 godina

Moji dragi poznavaoci fudbala, Nije Barsa pobedila Rubina u RUsiji , jeste , ali godinu dana kasnije u drugoj sezoni, u onoj sezoni kad ih je Rubin dobio u Spaniji 1:2 ( Ryazantsev i Gökdeniz dali golove za Rubin a Ibrahimovic za Barsu) u toj seozni u Rusiji je bilo 0:0 , Rubin je tu uzeo 4 boda Barsi ali nije prosao grupu jer je Barsa bila prva a Inter drugi.

radio

pre 11 godina

nadao sam se da prvo ugostimo Nefci, mislim da je to dobro za nas. koliko god bili slabi ako prvu utakmicu odigramo dobro i mozda pobedimo, moguce je da se promene glave igraca i shvate da moramo kidati na terenu dok sudija ne svira kraj, jer toliko utakmica traje ;) a dok traje mozemo nesto promeniti.

Nikola

pre 11 godina

Baš super što dočekujemo Nefči u prvom jel realno tu bi trebalo očekivati 3 boda. A svi znamo da nas samo dobar start može odvesti dalje, uz narao još par odigranih utakmica kako treba. Srećno

Биће скуван у Казању на 5С :))

pre 11 godina

Лош распоред,пре свега због двомеча са Интером који ће гледати да већ у 4ом колу обезбеди бодовну залиху ://

Maki

pre 11 godina

0 0 6 dzomba sam ja

Kaze Vermez sarkasticno: "Steta za CZ sto nije prosla, sad mi moramo da skupljamo bodove za srpski fudbal."

Koje crne bodove je Partizan osvojio u LE kad je pobedio samo jednu od 24 utakmice?

Steta sto Platinijev sistem favorizuje smesne ekipe kao Nefci pa izvisi evropski gigant Zvezda.

nikola_zr

pre 11 godina

Dobro je to sto ako i malo mozemo da se nadamo prolazu postoji mogucnost da sami odlucimo o tome u poslednjoj utakmici ali TEEEEEEEEESKO

Rubens

pre 11 godina

Kao i u Ligi sampiona,kad smo prvu igrali protiv Sahtjora u gostima,samo se nadam da cemo sad uzeti jedno 5 bodova makat.
http://www.youtube.com/watch?v=01bR_Pc5yS4&feature=youtu.be

realno

pre 11 godina

Nefci mora da se dobije. To je tim ispod proseka, gde igraju igraci u rangu Stamenkovica. Pa izgubili su u 3.kolu kvalifikacija za LS od Hapoela Smone 4:0 u gostima. To sto su izbacili APOEL ne znaci nista. Ili je to bila pobeda, kao kada bi zvezda dobila Bordo, znaci ravna iznenadjenju, a videli smo da je i to moguce (zamalo), ili je mozda cak namestena bila utakmica.

Milan

pre 11 godina

Nemojmo da se lozimo, ovaj tim Partizana naprosto nema kvalitet da iole parira Interu i Rubinu, mislim da je Nefci boji od Trumsea i tu ce biti klanja za svaki bod, tu smo negde otprilike.
Sto se tice Italijana, mislim da ce svi njihovi klubovi ove godine maksimalno da grizu u Evropi kako bi pokusali da povrate pravo na 4 predtavnika u LS u skorijoj buducnosti, znaci svaka pobeda, bod, gol. Realno cemo biti 3 ili 4-ti u grupi, najverovatnije ovo drugo, nazalost.

Goran

pre 11 godina

Raspored vam se ne poklapa sa rasporedom objavljenim na sajtu UEFA. Po njemu prvu igramo u Beogradu sa Nefcijem... Moguce da je bilo nekih naknadnih izmena rasporeda u nasoj grupi zbog ucesca Rubina i zloglasne ruske zime!

Shearer

pre 11 godina

Imamo najnezgodniju grupu, bukvalno su i Inter i Rubin dobre ekipe, mogu i nas i Nefči da razvale a mogu i da puknu, od njihove forme, želje i motiva da nastupaju u ovom takmičenju sve zavisi.

Sandman

pre 11 godina

@srbin

To sto si "srbin" ne znaci da moras prosipati svoju glupost po komentarima. Tvoja poruka je samo odraz negativnog broja IQ poena koji imas.

Boki

pre 11 godina

Koju god grupu da smo izvukli,pa cak i da su nam u grupi svi timovi iz cetvrtog sesira moje je misljenje da partizan ne bi prosao zato sto klub ne shvata ovo takmicenje ozbiljno.Mislim da je to tuzno jer lljudi iz partizana (a isto je i sa svim ostalim nasim klubovima) nevide sumu od drveta tj. ako nije LS i 10 miliona od iste onda nije vredno truda.to je zato sto se izgubio bilo kakav takmicarski duh u klubu i interesuje ih ISKLJUCIVO novac!!Ovo je apsolutno jos jasnije kad pogledate izjave celnika partizana gde oni ovo takmicenje vide kao poligon za sticanje iskustva igraca,pa da im kolko tolko digne cenu,za smirivanje navijaca i mazanje ociju istima.Dokle god je tako a kraj se ni ne nazire,partizan ce biti samo jedan klub koji vedri i oblaci u ovoj nasoj jadnoj i siromasnoj zemlji,i bice pristojan biznis za nekolicinu menadzera,politicara i onih koji se lepe uz njih a mi OBICNI navijaci sto dolazimo na istok zbog fudbala i ljubavi prema klubu (tacnije prema dresu crno belom) mi mozemo samo da se nerviramo,patimo i pisemo komentare koje ne citaju oni koji bi trebalo najvise da ih citaju.

Shearer

pre 11 godina

Imamo najnezgodniju grupu, bukvalno su i Inter i Rubin dobre ekipe, mogu i nas i Nefči da razvale a mogu i da puknu, od njihove forme, želje i motiva da nastupaju u ovom takmičenju sve zavisi.

Душко

pre 11 godina

Partizan - zadnjih 10 godina, 7 ucesca u grupnoj fazi evropskih takmicenja.
Crvena Zvezdana - 10 godina, 0 ucesca.
I sta ja dalje da polemisem s njima??? pa njima je Evropa apstraktni pojam, nesto kao Dimenzija X. hahahah
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajziSRB, 31. avgust 2012 20:56)


Види се, да немаш појма!

ja

pre 11 godina

mozemo samo na srecu da prodjemo...mi se radujemo sto smo prosli u grupnu fazu i sad niko ne misli o Djuricu, koji se ne pojavljuje i nije doveo pojacanje

realni navijac nefcija

pre 11 godina

Amnezija je potpuna.nabrajaju se učešća u evropi,ismeva zvezda.a realnost je ovakva...vi do boda u ovoj grupi nećete. Pa vi ste na mišiće izbacili trenutno sestoplasiranu ekipu norveškog prvenstva? Igrate očajno,ne zna se ko gde bije?imate dug. O kome će se tek pisati kada sve krene nizbrdo.prodali ste dete koje nema ni 20 godina.to je baš znak da se pliva u parama...uostalom ima izreka čega se pametan stidi...a takva Su vaša učešća u evropi.uostalom,vidimo se u decembru.kakav bre prolaz...

radovan85

pre 11 godina

Kole,slozicu se sa tobom da je Vermezovic ocajan trener ako mi navedes bar jos jednog trenera koji je uspeo da sa Srpskim timom prezimi u Evropi posle raspada SFRJ

Delija

pre 11 godina

Solidan vam je raspored komsije, moje misljenje je da su vam tanane sanse da prodjete, ali nadam se da gresim. Ako dobro odigrate prvu utakmicu, i po mogucstvu pobedite, imam osecaj da ce vam ta tri boda dati krila protiv Intera i da cete ih razguziti bar u jednoj utakmici, i samim tim izboriti prolaz dalje! :)

zainteresovani

pre 11 godina

@lejubajug
Sine, 200 hiljada od pobede, 100 za nereseno, ne preteruj, dosta za dva igraca iz srpske provincije. Od plasmana 1.3 miliona ni dva polovnjaka stranca nisu doveli... toliko o kvalitetu takmicenja i nashim ambicijama.

Miki

pre 11 godina

Leleeeeee sto nismo sa Atletiko Madridom, pa da deset primimo opet bi bio uspeh. E to bi bilo pravo i jedinstveno ikustvo u karijeri igraca domace lige. :))

Miami

pre 11 godina

@Ti bre
Rubin i Nefci osrednji timovi?!
Pa dobro bre sinko sta su onda partizan i zvezda?!
Deco, sta se lozite bez potrebe, nasi klubovi su smesni za prosecne evropske timove.

Nebojsa

pre 11 godina

Sa Zvezdom sr igra 17.11 pa se putuje u Azerbejdzan 22.11 koja je to pamet zamenila domacinstvo bolje je prvo kolo da smo putovali

heavy

pre 11 godina

realno slabiji smo i od komsija sa ovim timom i trenerom ali uz najbolje navijace na svetu mozda izboksujemo neku pobedu kod kuce.Treba im napraviti pakao na stadionu da im se noge odseku,cak i tom Interu,najsmrdljivijoj ekipi iz najsmrdljivije lige u Evropi.
Ne tako davno smo prodavali prolaz Romi...a gde smo sada.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Jako bi voleo da Partizan ponovo dočeka proleće u Evropi,ali realno je da osvojimo bod ili u najboljem slučaju tri boda u prvom kolu i to bi bili sve nažalost.Još gore će biti to što će mo gubiti bodove i u domaćem prvenstvu posle dugih i teških gostovanja u Rusiji i Azerbejđanu jer nemamo igrača ni za prvi tim,a pogotovo kvalitetnih rezervi!

Maki

pre 11 godina

0 0 6 dzomba sam ja

Kaze Vermez sarkasticno: "Steta za CZ sto nije prosla, sad mi moramo da skupljamo bodove za srpski fudbal."

Koje crne bodove je Partizan osvojio u LE kad je pobedio samo jednu od 24 utakmice?

Steta sto Platinijev sistem favorizuje smesne ekipe kao Nefci pa izvisi evropski gigant Zvezda.

realni navijac nefcija

pre 11 godina

Amnezija je potpuna.nabrajaju se učešća u evropi,ismeva zvezda.a realnost je ovakva...vi do boda u ovoj grupi nećete. Pa vi ste na mišiće izbacili trenutno sestoplasiranu ekipu norveškog prvenstva? Igrate očajno,ne zna se ko gde bije?imate dug. O kome će se tek pisati kada sve krene nizbrdo.prodali ste dete koje nema ni 20 godina.to je baš znak da se pliva u parama...uostalom ima izreka čega se pametan stidi...a takva Su vaša učešća u evropi.uostalom,vidimo se u decembru.kakav bre prolaz...

Душко

pre 11 godina

Partizan - zadnjih 10 godina, 7 ucesca u grupnoj fazi evropskih takmicenja.
Crvena Zvezdana - 10 godina, 0 ucesca.
I sta ja dalje da polemisem s njima??? pa njima je Evropa apstraktni pojam, nesto kao Dimenzija X. hahahah
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajziSRB, 31. avgust 2012 20:56)


Види се, да немаш појма!

Miki

pre 11 godina

Leleeeeee sto nismo sa Atletiko Madridom, pa da deset primimo opet bi bio uspeh. E to bi bilo pravo i jedinstveno ikustvo u karijeri igraca domace lige. :))

srbin

pre 11 godina

bijemo nefci ovde, tamo gubimo od rubina i intera, bijemo inter ovde, bijemo nefci tamo i nereseno sa rubinom ovde... valjda ce da bude dovoljno za prolaz dalje...

Slajder

pre 11 godina

Vermez da pobedi nekoga? Hhahahahahhaha
Možda ako mu Tumba Petarda pomogne oko pripreme utakmica :)

A sa kojim to igračima idemo na pobede? Miljković, hahahahahha

UPRAVA NAPOLJE

Ja bre

pre 11 godina

Moramo da igramo ko Zvezda bez kompleksa i prolazimo Rubin i Nefci. Nasi klubovi se menjaju svake godine iz korena tako da prica o sticanju iskustva ne drzi vodu. Zato svim silama protiv svih i imamo sanse da prodjemoosrednji Rubin i Nefci kojije realno slabiji od nas!

vlajziSRB

pre 11 godina

Partizan - zadnjih 10 godina, 7 ucesca u grupnoj fazi evropskih takmicenja.
Crvena Zvezdana - 10 godina, 0 ucesca.
I sta ja dalje da polemisem s njima??? pa njima je Evropa apstraktni pojam, nesto kao Dimenzija X. hahahah

Realno

pre 11 godina

To bi ujedno mogla biti i jedina pobeda ili bod u ovom takmičenju.Ostalo je nemoguća misija i ne treba očekivati ništa,s obzirom da nema kvaliteta.

Mad Max

pre 11 godina

Realno 1 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza. Pa opet sledeće godine u LE sa nešto boljim rezultatima, pa tek onda LŠ. Naravno ne menjati tim sa više od dva igrača iz prve postave. I jedina ispravna politika je sa forsiranjem sopstvene dece.

Milan

pre 11 godina

Nemojmo da se lozimo, ovaj tim Partizana naprosto nema kvalitet da iole parira Interu i Rubinu, mislim da je Nefci boji od Trumsea i tu ce biti klanja za svaki bod, tu smo negde otprilike.
Sto se tice Italijana, mislim da ce svi njihovi klubovi ove godine maksimalno da grizu u Evropi kako bi pokusali da povrate pravo na 4 predtavnika u LS u skorijoj buducnosti, znaci svaka pobeda, bod, gol. Realno cemo biti 3 ili 4-ti u grupi, najverovatnije ovo drugo, nazalost.

Shearer

pre 11 godina

Imamo najnezgodniju grupu, bukvalno su i Inter i Rubin dobre ekipe, mogu i nas i Nefči da razvale a mogu i da puknu, od njihove forme, želje i motiva da nastupaju u ovom takmičenju sve zavisi.

Gendalf

pre 11 godina

Dobar raspored ali šta to vredi , teško da za dvadeset dana mogu da nauče da igraju fudbal , svi igrači Partizana zajedno sa Vermezom nemaju IQ 100. Bar kad nemaju ništa u glavi, bar da pretrče svakog protivnika, ma jok, više se šetaju i mašu rukama od penzionera na Kališu. Čisto sumnjam da postoji makar jedan prvotimac koji veruje da možemo da nadigramo Rubin i da ih pobedimo konstantnim pritiskom na loptu, a prima platu.

majstor

pre 11 godina

PFC - Nefči 3 boda
Rubin - PFC 0
Inter - PFC 0
PFC - Inter 1
Nefči - PFC 1
PFC - Rubin 0

Ukupno 5 bodova. Nije loše, ali nije ni dovoljno. Napred klinci dajte sve od sebe.

Биће скуван у Казању на 5С :))

pre 11 godina

Лош распоред,пре свега због двомеча са Интером који ће гледати да већ у 4ом колу обезбеди бодовну залиху ://

runner

pre 11 godina

Tamo se ni Barsa nije proslavila...
(Lex, 31. avgust 2012 17:08)
Barsa je izgubila 2:0 od Rubina, na Kamp Nou, a u Kazanju je pobedila.

Bokan

pre 11 godina

Navijač sam Partizana, ali realno imamo očajan tim. Tromso smo jedva prošli ali protiv ovih ćemo teško. Jedino protiv Nefčija možda i uradimo nešto. Nemamo sa kim da igramo Evropu, ovaj tim je jedino za našu ligu.

partizan

pre 11 godina

tiger, vama treba Inter da bi napravili spektakl? Zašto sinoć nije bio spektakl?
(Nemanja, 31. avgust 2012 19:07)
Zato sto igramo vise od 1 utakmice godisnje u evropi kod kuce.Zvezda ima tu jednu priliku i mora naravno da bude spektakl.

Shearer

pre 11 godina

Imamo najnezgodniju grupu, bukvalno su i Inter i Rubin dobre ekipe, mogu i nas i Nefči da razvale a mogu i da puknu, od njihove forme, želje i motiva da nastupaju u ovom takmičenju sve zavisi.

Коле

pre 11 godina

Партизан са Вермезовићем који је реално очајан тренер не може пуно да уради осим ако играчи не крену да играју срцем а не само ѕа плату.А што се групе тиче па тај Интер ради тоталну реконструкцију тима тако да нису уопште уиграни,људи па њима је Хајдук у сред Милана водио 0:2 и имао напад за пролаѕ даље,Рубин јесте озбиљна екипа али ако би успели да извучемо два бода из два меча са њима и 4 бода из утакмица са Нефчијем који се мора бар једом победити ето пролаза у нокаоут фазу.Све се може кад се хоће!

crnobeli delija

pre 11 godina

sa ovim timom, sve preko 2 boda ce biti veliko iznenadjenje. ako se dovede jedan ozbiljni napadac i jedan da zatvori promaju kroz sredinu odbrane, mozda osvojimo i vise.

samo da ne prste petarde, sestarde,...

lejubajug

pre 11 godina

Za Nefci brani bivsi golman Zvezde Stamenkovic.Na svom terenu,nisu izgubili,ni jednu od 14 evropskih utakmica npr( Anderleht,CSKA Moskve ...) tako da pored kiprana koje su pobedili oba puta (3:1-2:1) ne bi ih ja potcenjivao. Zato u prvoj tekmi u bgd.da uzmemo makar prvih 400.hiljada evra od pobede.

Kiki realista

pre 11 godina

Ako budete igrali srcem i ako bude trener postavio dobru taktiku... Partizan moze uzeti 4 boda posle prva dva kola.... Naravno sada ce poceti svi da dizu u nebesa Nefci... cisto da bi imali odstupnicu u slucaju poraza, ali realno Nefci bi trebao napustiti Beograd sa barem dva gola u mrezi... Sa Rubinom se moze igrati nije u pitanju Barselona, dok ni Inter nece biti nesto zainteresovan da daje maksimum protiv Partizana... Realno ukoliko odigramo takticki, mada s'obzirom na kvalitet naseg strucnog staba...ni 6 poraza ne bi bila iznenadjenje...

realno

pre 11 godina

Nefci mora da se dobije. To je tim ispod proseka, gde igraju igraci u rangu Stamenkovica. Pa izgubili su u 3.kolu kvalifikacija za LS od Hapoela Smone 4:0 u gostima. To sto su izbacili APOEL ne znaci nista. Ili je to bila pobeda, kao kada bi zvezda dobila Bordo, znaci ravna iznenadjenju, a videli smo da je i to moguce (zamalo), ili je mozda cak namestena bila utakmica.

Pedja

pre 11 godina

Realno- Realno je da ti ne znas sta znaci ta rec. Realno je da nece biti lako, ali isto tako i da nije nemoguce, pa i raspored meceva je idealan za Partizan. Prvo kolo u BG da se pobedom pocne protiv Nefcia, drugo gostujes Rubinu koji je mnogo slabiji nego prethodnih godina i bod bi bio kao pobeda. Posle toga 2 meca za opustanje pa sta bude protiv Intera, ali posle toga gostovanje u Baku i idealno poslednje kolo u Bg. Tako da, Partizan, uz malo srece i moze prolece da doceka u Evropi.

Rubens

pre 11 godina

Kao i u Ligi sampiona,kad smo prvu igrali protiv Sahtjora u gostima,samo se nadam da cemo sad uzeti jedno 5 bodova makat.
http://www.youtube.com/watch?v=01bR_Pc5yS4&feature=youtu.be

Deer Beer

pre 11 godina

@
A ko ce da daje golove za te pobede ????? Z
(Dexterijus, 31. avgust 2012 19:52)

Kako ko!? Pa Ivanov ... a možda i Stojke, iz penala!

smeker

pre 11 godina

Ogorcen sam ovim sto su dosad prikazali,ali imam neki osecaj da ce ovo u LE da bude solidno.Znam da optimizam nema realno pokrice ali nesto mi govori...

Sandman

pre 11 godina

@srbin

To sto si "srbin" ne znaci da moras prosipati svoju glupost po komentarima. Tvoja poruka je samo odraz negativnog broja IQ poena koji imas.

KODAR78

pre 11 godina

Nema u ovom takmicenju ni jedne lake grupe,nijase su u pitanju, tu smo gde jesmo i to smo sto jesmo.Moje je da uzmem komplet karata i sa svojim prijateljima podrzim moje grobare a znam neke koji bi bas voleli da su na nasem mestu.

bushner

pre 11 godina

Do Rubina i evropske trke, ajde NADJ, jos 7 sati imate vremena za pojacanja, ako odu Vukic, Kamara, Lola, Tomic.........angazujte Nikolica iz OFK-a i Tijaga iz Uzica, boljih u Srbiji nema, sposobni su da igraju protiv ovih evropskih gladijatora .............ovo su igraci koji imaju i snagu, brzinu,visinu i tehnicki obuceni.........

Delija

pre 11 godina

Solidan vam je raspored komsije, moje misljenje je da su vam tanane sanse da prodjete, ali nadam se da gresim. Ako dobro odigrate prvu utakmicu, i po mogucstvu pobedite, imam osecaj da ce vam ta tri boda dati krila protiv Intera i da cete ih razguziti bar u jednoj utakmici, i samim tim izboriti prolaz dalje! :)

Goran

pre 11 godina

Raspored vam se ne poklapa sa rasporedom objavljenim na sajtu UEFA. Po njemu prvu igramo u Beogradu sa Nefcijem... Moguce da je bilo nekih naknadnih izmena rasporeda u nasoj grupi zbog ucesca Rubina i zloglasne ruske zime!

mastermind

pre 11 godina

Kakvih sve likova ima kod nas... Ja navijam za bilo koji naš klub koji igra u evro kupovima. E sad, to što je to uglavnom Partizan niko nije kriv.

radio

pre 11 godina

nadao sam se da prvo ugostimo Nefci, mislim da je to dobro za nas. koliko god bili slabi ako prvu utakmicu odigramo dobro i mozda pobedimo, moguce je da se promene glave igraca i shvate da moramo kidati na terenu dok sudija ne svira kraj, jer toliko utakmica traje ;) a dok traje mozemo nesto promeniti.

Nikola

pre 11 godina

Baš super što dočekujemo Nefči u prvom jel realno tu bi trebalo očekivati 3 boda. A svi znamo da nas samo dobar start može odvesti dalje, uz narao još par odigranih utakmica kako treba. Srećno

radovan85

pre 11 godina

Kole,slozicu se sa tobom da je Vermezovic ocajan trener ako mi navedes bar jos jednog trenera koji je uspeo da sa Srpskim timom prezimi u Evropi posle raspada SFRJ

nikola_zr

pre 11 godina

Dobro je to sto ako i malo mozemo da se nadamo prolazu postoji mogucnost da sami odlucimo o tome u poslednjoj utakmici ali TEEEEEEEEESKO

Miami

pre 11 godina

@Ti bre
Rubin i Nefci osrednji timovi?!
Pa dobro bre sinko sta su onda partizan i zvezda?!
Deco, sta se lozite bez potrebe, nasi klubovi su smesni za prosecne evropske timove.

Boki

pre 11 godina

Koju god grupu da smo izvukli,pa cak i da su nam u grupi svi timovi iz cetvrtog sesira moje je misljenje da partizan ne bi prosao zato sto klub ne shvata ovo takmicenje ozbiljno.Mislim da je to tuzno jer lljudi iz partizana (a isto je i sa svim ostalim nasim klubovima) nevide sumu od drveta tj. ako nije LS i 10 miliona od iste onda nije vredno truda.to je zato sto se izgubio bilo kakav takmicarski duh u klubu i interesuje ih ISKLJUCIVO novac!!Ovo je apsolutno jos jasnije kad pogledate izjave celnika partizana gde oni ovo takmicenje vide kao poligon za sticanje iskustva igraca,pa da im kolko tolko digne cenu,za smirivanje navijaca i mazanje ociju istima.Dokle god je tako a kraj se ni ne nazire,partizan ce biti samo jedan klub koji vedri i oblaci u ovoj nasoj jadnoj i siromasnoj zemlji,i bice pristojan biznis za nekolicinu menadzera,politicara i onih koji se lepe uz njih a mi OBICNI navijaci sto dolazimo na istok zbog fudbala i ljubavi prema klubu (tacnije prema dresu crno belom) mi mozemo samo da se nerviramo,patimo i pisemo komentare koje ne citaju oni koji bi trebalo najvise da ih citaju.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Jako bi voleo da Partizan ponovo dočeka proleće u Evropi,ali realno je da osvojimo bod ili u najboljem slučaju tri boda u prvom kolu i to bi bili sve nažalost.Još gore će biti to što će mo gubiti bodove i u domaćem prvenstvu posle dugih i teških gostovanja u Rusiji i Azerbejđanu jer nemamo igrača ni za prvi tim,a pogotovo kvalitetnih rezervi!

Nebojsa

pre 11 godina

Sa Zvezdom sr igra 17.11 pa se putuje u Azerbejdzan 22.11 koja je to pamet zamenila domacinstvo bolje je prvo kolo da smo putovali

heavy

pre 11 godina

realno slabiji smo i od komsija sa ovim timom i trenerom ali uz najbolje navijace na svetu mozda izboksujemo neku pobedu kod kuce.Treba im napraviti pakao na stadionu da im se noge odseku,cak i tom Interu,najsmrdljivijoj ekipi iz najsmrdljivije lige u Evropi.
Ne tako davno smo prodavali prolaz Romi...a gde smo sada.

MiloS

pre 11 godina

Moji dragi poznavaoci fudbala, Nije Barsa pobedila Rubina u RUsiji , jeste , ali godinu dana kasnije u drugoj sezoni, u onoj sezoni kad ih je Rubin dobio u Spaniji 1:2 ( Ryazantsev i Gökdeniz dali golove za Rubin a Ibrahimovic za Barsu) u toj seozni u Rusiji je bilo 0:0 , Rubin je tu uzeo 4 boda Barsi ali nije prosao grupu jer je Barsa bila prva a Inter drugi.

zainteresovani

pre 11 godina

@lejubajug
Sine, 200 hiljada od pobede, 100 za nereseno, ne preteruj, dosta za dva igraca iz srpske provincije. Od plasmana 1.3 miliona ni dva polovnjaka stranca nisu doveli... toliko o kvalitetu takmicenja i nashim ambicijama.

ja

pre 11 godina

mozemo samo na srecu da prodjemo...mi se radujemo sto smo prosli u grupnu fazu i sad niko ne misli o Djuricu, koji se ne pojavljuje i nije doveo pojacanje