Utorak, 21.08.2012.

14:17

Janković: Čeka nas veliki posao

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković imenovan je za novog trenera Crvene zvezde i na toj funkciji nasledio je Roberta Prosinečkog.

Izvor: B92

Jankoviæ: Èeka nas veliki posao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

167 Komentari

Sortiraj po:

Cigan do smrti! "delija" nikada!

pre 11 godina

Koga ceka veliki posao? Tebe i Bambalice? Suvise sam te cesto vidjao sa njima da bih imao lepo misljenje o tebi.
MARS IZ ZVEZDE BAGRO

vorkraft

pre 11 godina

Ne razumem,odakle ovoliko nepoverenje prema Jankovicu. Imao je jednu sansu u Zvezdi i radio je dobro, al tad je liga bila resena, radio je bez pritiska. Sad da vidimo kako ce se s tim izboriti! E onda cemo suditi o njemu. Zasad dajmo mu poverenje!

hm...

pre 11 godina

Je li to isti onaj Jankovic za koga je Zvezdina uprava prilikom raskidanja ugovora, kada ih je tuzio (i uzeo) i poslednji evro koji mu je pripadao po ugovoru - rekla "nikad vise u Zvezdu nece krociti oni koji su je tuzili"?

Svidja mi se sto drze do onog sto su rekli. :) Jankovic nije nikakav Zvezdas, vec klasican lovator.

nisam namcor , al pamcenje imam ko slon

pre 11 godina

A jes ti onaj isti sto nas je pre 3-4 godine tuzio za trista iljada kod uefe ? Jesam,jesam,al sad sam se promenila. JOOOOOOOOOOOOOOJ, ZVEZDOOOOO, DODJE MI DA RIKNEM TVOJE IME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grapefruit

pre 11 godina

Ovi klinci što pljuju Saleta verovatno ne znaju da čovek nema poraz u 3/4 prvenstva 07/08 postavio ga je Dika a oterao glupi Bunjevčević koji nas je razvalio sa tim prelaznim rokom od kog se još nismo oporavili..zajebite Lukića ,podrška treneru i svi na stadion..

Pedja78

pre 11 godina

Pošto svi mi vidimo ovu situaciju vise ili manje isto,sa tim nazovi navijacima sa severa,koji ce podrzati Jankovica,trenera koji je,kako je neko napisao,spasao Lukica da,za sada i dalje bude na čelu nase Zvezde, hajde da,kada budu pozivali zapad ili istok da se pridruzi navijanju,da umesto nastavka pesme,dobiju zvižduke!Neka to mozda bude pocetak necega konkretnog!

frenki sever

pre 11 godina

Delije sever ce spasiti voljeni klub u ovom trenutku,navijacemo samo pozitivno,bicemo po svim tribinama i dirigovati.Necemo dozvoliti da nas posvadjaju sa upravom i da se sramotimo

student

pre 11 godina

Jankovic je dobar trener, steta sto su ga oterali u prvom angazmanu i doveli zemana... Robi je dobar, ali nedovoljno...dizemo robija u nebesa, a na 5 dosadasnjih utakmica nismo videli pravu igru zvezde, opet zasto smo kiksali u kG i NP i na kraju zavrsili sa -12 a bilp je -6, preuvelicali smo malo sa robijem

M.M.

pre 11 godina

Delije i Grobari,pa dokle vise da nam dovode neke Jankovice,Vermezovice,Dostanice i ostale,pa ti ljudi u bivsoj drzavi nebi mogli da vode ne timove druge lige,ali ovo je Srbija zemlja cuda.

nebitno

pre 11 godina

Nebitno je da li je Prosenicki, Jankovic ili neko treci.Zivim pored stadiona, vise policije ima pred svaku utakmicu nego navijaca.
Sto se cudite sto je Prosenicki otisao- da Zvezda nije izjednacila protiv Rada,a mislim da se to i dogodilo zbog mira van stadiona,bilo je u citavom okruzenju vanredno stanje.Nekad smo slusali navijace sa stadiona, sad uglavnom gledamo marice i slusamo topot konja i policijske sirene.Navijaci su naduvani, mrtvi pijani i mislim da pojma nema vecina njih ni sta se dogadja na terenu ni zasto su tamo.
U citavoj prici nema tu vise, nazalost, ni "S" od sporta.

boki

pre 11 godina

Jankovicevi najveci kvaliteti su to sto je mlad, elokventan i slatkoreciv...a koliko je strucan i kakve rezultate ima iza sebe je za diskusiju....

dragan

pre 11 godina

Za sebe mislim da sam iskreni i pravi navijac Crvene Zvezde i nikada nisam osetio ovakvu sramotu i prazninu.Tole nam je doveo trenera,mafijasi nam odredjuju tim a vidim po komentarima da ima i zadovoljnih sto je dosao novi trener.To je inace veliki trener koji nigde nije mogao da nadje posao i pokaze svoj kvalitet.Neka nam je BOG u pomoci i zelim svima nama da se ne osramotimo protiv Bordoa,zbog Robija,igraca i onih pravih navijaca koji znaju sta znaci CRVENA ZVEZDA

Zvezdara

pre 11 godina

Jankovic bi mogao,eventualno,da bude trener najvise samo Cvene Zvezde iz Malog Mokrog Luga.Ovo je velika degradacija Zvezde.UPRAV NAPOLJE!

Goračanac

pre 11 godina

Dorodošao ! Samo mi je žao što ne dolaziš u nekim srećnijim okolnostima.Nadam se pre svega da ćeš rezultatima i igrom pokazati da ova ekipa stvarno ima perspektivu i da zna da se bori za sveti grb,kao i podsetiti sve one koji su zaboravili tvoj predhodni mandat u ZVEZDI.Naravno Robiju želim sve najbolje u daljoj karijeri

Лала из Баната

pre 11 godina

Coco Bill, 21. avgust 2012 17:49

Поштујем свачије мишљење и у доста тога се слажем са тобом.Можда је из конотације мог коментара то зваспромучало тако, да подржавам Лукића.Не могу рећи да га подржавам, али не могу рећи да га не подржавам.Ипак, јесте Шкундрић довео Гаспром, али не за време Топлице, Не за време Пиксија, не за време Џаје, зар не.Ипак прво банкар прво провери ко му је клијент пре него што одобри кредит.А што се тиче пара које је Гаспром издвајао, па, с'обзиром где смо ми на мапи фудбалске Европе и где је Шалке, разлика је и више него примерна, да не наводим даље законе у Србији и Немачкој, нерешену власничку структуру и слично...па нико није баш луд да баца паре у бунар без дна.
На крају, да Роби није имао тако велико поверење у Крнету и да је лепо Јовановић доведен на почетку припрема, да је одиграо против Нафтана, Рада...не бисмо ми данас ни куцали ове силне коментаре подршке и неподршке...оштрили би се за Французе у четвртак, зар не?Свака прича има две стране, није ни Роби, да тако кажем скроз "чист", а није ни управа.Ствар је у томе да, ко год да дође да води Звезду, ако не донесе трофеј или Европу у року од 12 - 15 месеци...ориће се севером - "управа напоље".

Nataeos

pre 11 godina

Ugovor na dve godine!!! Da mi je znati koji je zadnji toliko pa ostao!?? Inace Bagra napoljeeeeee , to mislim za zvezdu i partizan!! Sve je to ista bagra

E Tole Tole

pre 11 godina

Citat Aleksandra Jankovica:"Tu sam zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije, TOMISLAVU KARADZICU, Aleksandru Lakoviću, koji su izrazili želju da na ovaj način pomognu Zvezdi“, rekao je Janković ....".

Hahaha. Sta sad zvezdasi imaju da kazu kad se njihov trener zahvaljuje Karadzicu? Aj, bas da cujem. Jel i sad Tole namestio? Sram vas bilo. Isto cete biti sada, cak i gori.

Kad je Robi sa suzama napustio Zvezdu, onda znajte u kakvom je rasulu taj klub. Mi vam 5 godina govorimo da nemate tim, vi cim kupite neke pacere, kazete, Zvezda ce da dominira i slicne gluposti.

jedan je gazda

pre 11 godina

Nadam se da ce nas Lukic Vladan ostati da se bori za nase ciljeve,za nasu veliku Zvezdu jer jedino on moze nam donjeti boljitak.Vladan to moze a ako slucajno ne bude to moguce nema veze jer jedan je nas najbolji i najveci presjednik Vladan Vlada Lukic.

FSS čivija

pre 11 godina

Što li Tole čini voliko Zvezdi. Ja sam mislio da se on ne razume u fudbal, a on kvaran ko kvaran zub. Ko veli predomisliće se, uzeće Kosana ili Neška PA ŠTA ONDA DA RADIMO.

grobar españa

pre 11 godina

Novi trener Zvezde se javno zahvaljuje Toletu na razumevanju i pomoci , Vecita rezerva Zvezdine zlatne generacije i sadasnji predsednik , tera zvezdine legende ,Pizona , Piksija , Prosineckog ... Ne dozvoljava da Dzaja pomogne svojim znanjem i iskustvom ... Zadnje vreme doslo ... Meni bi kao Grobaru trebalo da je drago ... A nije ... Partizana mi mog.
p.s. Partizan , prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale kupa sampiona ... Zvezda , prvak Evrope,pobednik inter kontinentalnog kupa i finalista kupa uefa. Kakva dva kluba je nekada Beograd imao ... a sada su tu Djura i Lule sa svojim timovima diletanata. "Za male pare ste se prodali,zlikovci"!!!

Korleone sa Severa

pre 11 godina

Ovoga sto je vec jednom tuzio Zvezdu za dugovanje, kada su ga prvi put sutnuli iz kluba, izabrali za trenera, a nisu Limenog iz Ratkova... Sramota... Sto neko rece: Limeni trener, pop Peranovic kondicioni trener i da nas Bog vidi!!!

Konstantin

pre 11 godina

jankovicu, u pamet se. mozda si i okej, ali moras da znas jednu stvar: robi, kakav god da je kao trener, zvezdina je legenda, i sve da je odveo zvezdu u drugu ligu svojim radom, ogromna vecina nas bi mu to oprostila. ti a kamoli shaban lukic nemate ni izbliza toliki kredit. a lukic je sa svojim kreditom vec u debelom minusu, pa ga ni sest agrobanki oprati nece.

Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki

pre 11 godina

Cekaju te veliki zvizduci! Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki

Bojan

pre 11 godina

Robi je LJUDINA, ali Olimpija, Naftan, Rad, Kostolac... e KOSTOLAC. Dobio je odrešene ruke, preuzeo odgovornost, napravio tim. Na sreću dobili derbije, uzeli kup ko da su osvojili LŠ, umislili da su Zvezdine zvezde. Na svaku kritiku Robi ih je štitio i govorio da ima najbolji tim u Srbiji i kako su mu vratili, blamiranjem i njega i kluba. Njemu je mesto u Zvezdi ali kao sportski direktor u tom delu se najbolje pokazao. U četvrtak za mene postoji samo CRVENA ZVEZDA, uprave, treneri, igrači dodju odu, neke pamtim neke ne. Meni je utakmica mog kluba praznik bez obzira na sve, da je to pitanje "razuma" i racionalnosti pa fudbal bi pratila i moja žena i šurnjaja i njihove drugarice.

European and World Champions 1991

pre 11 godina

jos covek nije ni poceo da radi oni ga vec pljuju .... ovo je necuveno a zaboravili ste da je taj isti Sale Jankoic otreso 'Lopatare' 4-1 na Marakani i za tih 7-8 meseci nije ima niti jedan poraz Dobrodosao Sale !

Kure

pre 11 godina

Ti se sine baš uklapaš u profil prodavaca magle iz Lj.Bogdana. Kakva retorika, kakva elokvencija, i tebi će da daju da napišeš po neko saopštenje. Inače, mogli su (uprava), bar da nam prodaju maglu, pa da postave nekog od pomoćnih trenera za početak, ovako je mnogo providno da se Žutom već spremao otkaz.

Владимир

pre 11 godina

Ја више не идем на Маракану. Нека им управа и тренер буду навијачи јер ја више нећу. Имам Видића и Манчестер, а и Јавор кад ме пут нанесе у Ивањицу.

rasha

pre 11 godina

kako vas bre nije sramota... jel ste toliko zaboravni... moje skromno misljenje je da je Zvezda u poslednjih 10 godina najbolje igrala pod trenerskom palicom ovog coveka, a on je oteran kao najvece g.... ... ne drzim stranu lukicu, sve bih dao da ode, ali ovaj covek nije zasluzio takve kritike... on voli Zvezdu i to se zna... srecno Sale, Lukicu odlazi... pozz svima...

Неша Србин

pre 11 godina

Можда би било добро сагледати ствари и из другог угла а не само пљувачког и острашћеног. Можда је и добро што је управа сменила Просинечког (због Крнете, због Рада, због немоћне и споре игре средњег реда, због великог притиска навијача на управу и самог Лукића а Роби мученик је био жртвено јагње и тд.). Можда је добро што је дошао талентовани, млади Јанковић који може унети нешто ново у атмосферу у тиму пред меч одлуке са Бордоом кад смо већ дошли до борбе за групе у ЛЕ. Можда је добро што су прекинули сарадњу са Евандром (иако је он по мени велики зналац који се истина није исказао до краја). Можда је добро што против Бордоа неће играти доказани и брзи Касалица већ високи и недовољно познати Бабаљ жељан сензације. Јер: 1. Некад је добра та шок терапија изненадних и драматичних поремећаја. 2. Ми ионако у тој утакмици потенцијално великог улога реално немамо (са овим тимом и овом снагом клуба и овим нагомиланим дуговима) ни 5% шанси, а јавност после ових догађаја сигурно неће гајити илузије да ишта може да се деси осим пораза у обе текме па ће тим потпуно релаксирано ући у меч без икаквог императива. 3. Са таквом полазном основом играчима неће сметати импресионираност важношћу утакмице, противником за класу бољим и скупљим, навијачима гладним победа и неког већег успеха ... Дакле, може им остати једино да изгину, да дају свој максимум па и више од тога. Уз повољан стицај околности и ако дају више него свој макс. можда и уђу у вечност као онај тим из `91. ЗАТО: НАПРЕД ЗВЕЗДА!!

milan4231

pre 11 godina

Citam ove komentare, ni sam ne znam zasto, i mogu vam reci da 90% vas nema pojma. Ali zaista vi blage veze nemate o fudbalu, osim stava prema Lukicu i upravi gde se u potpunosti slazem sa svima. Prosinecki je slab, mnogo los, strucnjak i sa Jankovicem mnogo toga dobijamo, barem takticki. Ne mogu da verujem da zalite za covekom koji daje otkaz pred ovako bitnu utakmicu, pa ma kako se on osecao. Izvrsio je ocajnu selekciju igraca, dao je traku onom nesretniku, nije imao rezultate, igra je bila dosadna, ma strasno... Da li vi ljudi zaista ne gledate nase utakmice ili nemate pojma, ostaje misterija?

goran

pre 11 godina

Ja sam teska grobarcina ali sam najzad progledao koliko nam je jadan fudbal u svim kategorijama i sa svim upravama i fudbalerima zajedno i citam komentare svaki dan jer zivim u Minhenu i zapanjen sam zadojenoscu i fudbalskim ne znanjem ali odlicno znamo da pljujemo jedni druge.Cak mislim da je i moj komentar zadojen jer sam navijac Partizana ali ipak vise volim Srbiju i tako treba svi da se ponasamo i svi da volimo Srbiju a da navijamo za klubove jer sam to naucio od Nemaca i kod njih je peprezantacija ubedljivo na prvom mestu i kada igra njihova reprezantacija sve se kiti njihovim nacionalnim zastavama.Veliki pozdrav za sve Srbe!!!!!!

Radašin

pre 11 godina

Hajde vise ne kukumavcite za Robijem. Nije njega niko oterao, vec je sam otisao. Zvezda je MNOGO veca i od Robija i bilo koga! Sada je nas trener Jankovic i njega treba da podrzavamo. Jedino sto mi se u Zvezdi ne svidja je odnos klub -navijaci. Uvek sma mislio, i mislicu, da navijaci imaju onoliko prava koliko im PLACENA ulaznica to dozvoljava, a to je GLEDANJE utakmice. Ako imaju akcije u klubu, svoj uticaj treba da pokazuju na sastancima akcionara! Zato ne volim "navijacke grupe", JER SI MNOGO DOPUSTAJU! Da sam kojim slucajem "glavni" u Zvezdi, nijedan navijac ne bi dobio nikakve privilegije, pa bi se desetine hiljada PRAVIH navijaca VRATILE na stadione! Priznacete, mnostvo tih razularenih "navijaca" su bagra i besposlicari, koji i ne gledaju utakmice, vec im je bitno da naprave "koreografije", bacaju topovske udare, pale baklje, i preko UEFE kaznjavaju "svoj" klub! NADAM SE, ako se Dzaja vrati, da ce Zvezda ponovo biti OZBILJAN klub! Zamislite samo, i uporedite, da li navijaci Man. Utd-a imaju IKAKVA prava osim da lepo sede i navijaju za svoje pare. Ako im se klub i igra ne svidjaju, slobodni su da ne kupuju ulaznice. Kao kad odete u bioskop, ako je film los, izadjite i ne vracajte se! Jos jednom: Zvezda je veca od svakog pojedinca! Radije hocu da se protivnicima tresu gace od nasih igraca na terenu, nego od navijaca na tribinama. Pa neka bude atmosfera kao na stadionu Real Madrida, tiha i kulturna. Bolje i tako nego stavljane glave u torbu, odlaskom na utakmice.

Coco Bill

pre 11 godina

Lala iz Banata, 21. avgust 2012 15:53)

Lalo iz Banata, jedna stvar treba da ti je jasna, Gasprom je `doveo` bivsi ministar energetike Skundric. Da nije bilo njega i da on nije `intervenisao` Gasprom ne bi ni sanjao da dodje u Zvezdu. Ajde, razmisli malo logicno, zasto bi oni dolazili u Zvezdu ?!...zbog Lukica, velikog menadzera ?!...zbog `velicanstvenih` rezultata Zvezde pod Lukicem ?!. To se Lalo moze najbolje vidi po parama koje Gasprom izdvaja kao sponzor Zvezdi i recimo Salkeu, ciji je takodje sponzor. Ajde malo da karikiram, ono sto Zvezda dobije od Gasproma, stim novcem Salke placa samo telefonski racun.

toti

pre 11 godina

sta je vama sa prosineckim pa covek je trebao da ode u zadnje 8 utakmice zvezda je dobila 2 protiv krsko i protiv naftana dobrodosao Jankovicu nadam se da ces uspeti da uradis nesto

postovani crv

pre 11 godina

Ovoliko pljuvanja, iz monitora mi izlaze bale. Nije dobra reprezentacija jer nije ispunila ocekivanja.Bojkot traje vec dve godine.Partizan i Zvezda jedva pobedjuju osrednju ekipu u Evropi.To je nasa realnost. Ceka nas veliki posao.Podrzimo ovo malo sto imamo inace nema nas na SP niti u E.Ajmo, ajde Srbija!

mare86

pre 11 godina

O cemu vi pricate. Covek se zahvaljuje FSS zato sto ima ugovor sa reprezentacijom i dozvoljeno mu je da radi u Zvezdi pod takvim okolnostima. Nije Tole njega postavio za Zvezdinog trenera vec nas olos od uprave na celu sa Lukicem. Ne mesaj te stvari. Robi kralj !

Vojislav

pre 11 godina

Kada citam ove genericke izjave polu-trenera i neznalica koji se guraju ko zna kakvim vezama, a nemaju nikakve rezultatem niti ce ih ikada imati, dodje mi da prestanem da gledam fudbal... Svaka budala ovde moze da dobije sto sansi, samo ako ga gura pravi covek, a neko ko nesto zna i moze, ne moze da se probije... Juce nekog oteras, a danas ga zoves da se vrati jer niko normalan nece da sedne na klupu gde se umesto plata dele pretnje batinama... komedija... a ja mislio da je Vermez tragikomican...

nikola

pre 11 godina

prvo - treba da te bude sramota sto si prihvati taj posao jer je svima jasno da ti nemas pojma i ne mozes nikako pomoci Zvezdi. Svima je jasno da Zvezdi sada treba iskusan trener koji moze iz ove ekipe da izvuce maksimum i da postavi sistem igre suprotan od Robijevog za koji se potvrdilo da u praksi ne funkcionise je tu igru moze da igra Barsa a ner Zvezda a drugo Tole te je pusti upravo zbog toga sto NE zeli da pomogne Zvezdi!!!

Apoplex

pre 11 godina

I raskidate ugovor sa Evandrom koji je neprikosnoven bio dok je Borhu imao uz sebe? Sada nema sa kim da igra, pošto "najvredniji igrač" Lazović ne može da potriči. Maneken!!!
Više sam besan, i na upravu, i na komentatore, i na Delije koje su bez kičme!!! Ima da se derem da ODETE SVI! Živeo Robert Prosinečki!

Рајко од Расине

pre 11 godina

Ovaj je već boravio na Marakani, kad su ga šutnuli tužio Zvezdu... sad je došao po kamatu!!!
Sever će se uželeti, pravih, Delija al' Delija nigde biti neće. Lagano se vraća vreme kad je reporter Zvonko Mihailovski, pred početak utakmice
C. Zvezda - Čukarički izjavio; "Mogao bi' da vam izdiktiram i imena prisutnih navijača ali utakmica upravo počinje"... bilo 350 ljudi sve sa redarima!!!

neko iz mase

pre 11 godina

Kao sto bi rekao Balasevic: ... nisu krivi generali ni brkati majori, krivi smo mi sto smo se sklanjali, PUTUJ EVROPO.... :-/

zvezdin navijac

pre 11 godina

kada bi zvezdu vodio kapelo, a u njoj igrali ronaldo, mesi, ibrahimovic... kada bi zvezda bila prvak sveta, a srpska reprezentacija prvak sveta i evrope i sacinjena samo od igraca zvezde, ni tada ne bih isao na stadion zvezde, gledao utakmice ili tamo vodio decu. preksinoc su se tri sata tukli "navijaci" zvezde i rada, dok je policija posmatrala, a normalan narod nije mogao da prodje.

Jimmy1980

pre 11 godina

Sad Zvezda sve više liči na Barselonu.
Sličnosti:Crvena zvezda i barselona imaju novog trenera,nisu osvojili nacionalni šampionat protekle sezone,nisu osvojili ligu šampiona,uzeli su nacionalni kup,a o sličnosti u igri neću da trošim reči samo ću reću da u nekim slučajevima kad pratim domaći fudbal se zapitam otkud to da barsa igra jelen super ligu.Šalu na stranu Robert Prosinečki i nije neki trener,samo je "dizao" ekipu kako god oni odigrali on je govorio kako je igra odlična,igrači se trude,verovatno je psihološki hteo da utiče na njih kako bi bili bolji igrači i ljudi,ali to kod "zvezda" ne pomaže.

nadalv

pre 11 godina

"Murinjo",
Ovo ne znači da te je Lukić greškom otpustio prošli put, nego da trenutno nema drugi izbor. Ukoliko ne odleti odmah, sam ćeš leteti ponovo do Božića. U mom kraju se ovo zove mazohizam. Zahvaljivati se Toletu što si došao u Zvezdu sve govori o klubu u koji si došao. Tebi ovo pomoći neće sigurno. Iscediće te ponovo tako da nećeš biti ni za Kineze...
Kada je Cvele otišao iz Zvezde, ovaj klub je prestao da postoji i ostaje nam samo da se sećamo vremena kada je Robi igrao za nas. To je verovatno i Robi shvatio. A čekaju nas i dve utakmice protiv Donjeg Srema...

M

pre 11 godina

i? sta se radi u cetvrtak na severu? Podrzava li se i bodri Zvezda, skandira li se Robiju ili se proziva uprava? Ili cemo svi djuture da vicemo Sale legendo?
i... sta ce biti kod 0 6?

Pretorijanac

pre 11 godina

Jankovic je jedan od retkih trenera koje sam postovao i cenio njegov rad u Zvezdi, iako sam navijac Partizana. Steta sto u ovako teskom trenutku dolazi nazad u klub. No, sta je tu je. Gani, zelim vam puno srece protiv Bordoa, a da onu ljudsku nulu oterate iz fotelje. Isto to bih pozeleo i mom Partizanu, samo sto mi trebamo mnogo vise njih da najurimo, pa da nam bude za nijansu bolje. Ovako, ugasismo fenjere i vi i mi.

zoran

pre 11 godina

Poshteno gledano, grobari nas raskantali sve uzduz...uvalili nam Krnetu, preko koga primismo tuce golova, a zbog njega se zavadi Robi sa upravom i nestade...sada nam, crno-beli, Tole nameshta trenera koji je uspeshno izbacio jako dobar( prvenstvo Belgije) tim iz lige....auuuu...da li moze nize....???

KokiBang

pre 11 godina

Kao prvo postovanje za Jankovica,mislim da je obrazovan,fino vaspitan i odmeren covek.Kao trener je na pocetku,ima slifa ali mnoge stvari nece zavisiti od njega,mozda se nesto pokrene prvih utakmica ali na duze staze mislim da nema sansi.Jednostavno u Zvezdi nije zdrava atmosfera,jedan covek tu ne menja nista, progutace ga na zalost primitivci iz uprave i onih par desetina kvazi navijaca.Mnogo je tu zla,od kad je najuren i ucenjen Piksi moja noga nije krocila na Marakanu,niti ce (na zalost-moju) u skorije vreme.Nismo znali da iskoristimo takvu velicinu i pozitivnu licnost,smetao je mnogima a najvise najopasnijima sa kojim ni drzava nema snage da se obracuna. Na zalost sa primitivcima nema price,zakon jaceg je jedini jezik koji priznaju.Procenti su bitni,njih institucija Zvezda ne zanima,samo koliko su "dobri".Preslikano iz drzave,to nam je realnost,na zalost.Marketing,prazne price,obecanja i tako u krug,narod to guta ne neki napaljeni klinac pored neke "velicine" na sipci!Za Robija je steta,ipak je on pocetnik i verovatno bi doneo rezultat na duze staze i sa ovim polu timom u okviru prvenstva,za evropu smo jos zeleni.Nije zasluzio ovako da bude ispracen,ali ovi(tako ih je i on nazvao) nemaju pardona,kao ni prema ostalim proverenim Zvezdasima,Dzaji,Piksiji,Pizonu,Duletu,Djori,Karasiju..generaciji 91(ko im je bio na godisnjici)..sadasnjim bivsim Lazetic,Milovanovic,Perovic,treba ih pustiti da se sami polako dave u sopstvenim fekalijama,nema nam druge. pozdrav,razocarani Delija

Lala iz Banata

pre 11 godina

Већ пар дана читам коментаре са свих страна, од Делија, Гробара и многих других који су се сада нашли компентентним да коментаришу Звездино двориште.Велика подршка Робију са једне стране и здушна осуда управе са друге.Али, да ли та подршка ипак, можда иде у погрешном смеру?Да ли је можда управа, каква је - таква је, заслужила подршку?Да се не лажемо, Роби нас је унапредио, Роби је донео нешто ново у Звезду, нову енергију.Због Робија су се многи квалитетни играчи, бар за наше услове, упутили на ову нашу црвено - белу страну.АЛИ!Хајде да се, бар хипотетички запитамо, постоји ли могућност да је Роби дошао до зида, да више не може да унапреди Звездину игру.Судећи по припремама и виђеном до сада, не можемо то искључити.Управа не игра доле на терену, Роби је водио и селектирао екипу.Управа је довела Гаспром, обезбедила сјајан уговор са Леђеом и за сво ово време урадила јако добар посао.Сад, што смо ми размажени и навикнути на трофеје - то је друго.Ипак, на крају, Звезда мора да осваја трофеје, али, Звезда мора да буде стабилан клуб и финансијски, а није лако празна џепа отићи у провод.
Можда све на крају и не испадне лоше.Нико није већи од Звезде, ни управа, ни Роби ни играчи.Можда Јанковић извуче више од ових играча, не знамо.Дајмо му шансу, као и Робију.У овим тешким временима, немојмо рушити вољени клуб - дајмо му подршку.

Mrtvac

pre 11 godina

Ceka te radno mesto a platu dobijati neces... A bices najuren posle pola godine maximalno. Ne znam o kakvom entuzijazmu pricas? Ne znam koji covek moze biti lud da dodje u ovom trenutku da bude trener Zvezde... U cetvrtak na Marakani teramo Lukica, nema povratka kuci dok posao ne zavrsimo!!

neznalica

pre 11 godina

covek iz nase stare dobre trenerske skole... dostojan naslednik "velikih trenera" koji su to postali na srpski nacin: bez uspeha sa ijednim stranim timom(ne racunamo pocetke kineske lige naravno) vec su preko kafane i poznanstava upali direktno u krem srpskih strucnjaka! naveo bih samo neke primere:kosanovic,tumbakovic,zivadinovic,djoric,karasi,jesic...
alo srpski murinjo kako mozes da zahvaljujes tomislavu karadzicu sto si dosao u Zvezdu!!!

сви на Бордо

pre 11 godina

Тренер је Роби а управу немамо. Толету се захваљујте код своје куће, мрш из звезде сви редом!!!

Jovan

pre 11 godina

Sta sam vam rekao, Lukicev prodavac magle. Ej bre covece, nisi posteno ni usao u Zvezdu, a vec si poceo da nam prodajes maglu, koja demagogija jbt.

ogorceni

pre 11 godina

Neverovatne stvari...UPRAVA NAPOLJE....hocemo da gledamo fudbal,a ne neke Lukice,Antice....kakav kriminal u fudbalu,jooooooj...Pohapsiti pod hitno sve i u buvaru!!!

grozim se poltrona a navodnih delija

pre 11 godina

Mozdra je Jankovic i korektan covek,mozda i dobar trener. Sam je izabrao da udje u Lukicevu septicku jamu ko ce ga odatle vaditi videcemo. Mozda tata Dobrivoje... A ovi placenici sa severa tek to je zalost. A skupi su jako za mastan burek i poneku ulaznicu se prodaju barabi Lukicu. E moja Zvezdo na sta si spala.

reptil

pre 11 godina

ceka te veliki posao?ima bordo da vas otrese ko decju slinu.nema u srbiji fudbala dok klubove umesto strucnih i dokazanih ljudi vode bitange.

zvezdas'73

pre 11 godina

oteraste Robija koji je uneo u klub neku posebnu vrstu pozitivne energije .. igra je bar malo pocela na nesto da lici,preslisan je Partizan u kupu na lep nacin,pojavilo se par novih finih igraca i onda naravno mafija krece da diktira stvari sa svojim igracicima i sl. pa kvari kompletnu atmosferu .. pa sta i ako bi Robi i ispao od Bordoa . isao bi konacno na titulu koja ove godine nije skoro bila ovako realna . medjutim stize Jankovic kome kao i trenutnoj upravi zelim sve najgore . sto pre svima da im vidim ledja i nadam se da ce im Bordo dati 10 komada

brica

pre 11 godina

Postavio ga je Tole Karadžić i Zoran Laković?! Bojim se da nam ne ugase fk crvena zvezda pa da trofeje evropskog i svetskog prvaka ne prebace u grobarske vitrine ! Mislim da policija treba da se umeša u srpski fudbal u suprotnom, draće nas i kipar i malta i san marino ...

Kvazimoodo

pre 11 godina

Ovo je novi Zivadinovic srpskog jadbala. Ovako smesne izjave i zahvaljivanja Toletu i Lakiju su grozota, jad i cemer. Covek bez svog ja, slepi poslusnik koji klima glavom kako mu gazda Tole kaze.
Daj vratite Dzaju, jedino on ima damu ...

Вучко

pre 11 godina

Срећно Сале! а ти Лукићу одлази више,и са собом поведи Стефановића и Весића! Како вас бре није срамота! Сале је један од најбољих наших тренера и срећан сам због њега али тиме нам нећете замазати очи! УПРАВА НАПОЉЕ!!!

VLADIMIR

pre 11 godina

I Bobijev sin će se provesti isto ko i njegovi predhodnici. Ozbiljni REZOVI u Zvezdi tek će uslediti - Naravno tu ni u kakvoj varijanti neće biti mest za "uspešnog tatinog sina", naravno kao i za one koji su ga postavili. Zvezda je na dnu, vreme je da se uz pomoć pravih ljudi SPASE, INAČE JOJ SLEDI KRAJ.

Bosko

pre 11 godina

Jos jednom pisem isti komentar....verovatno ga opet nece objaviti al ae da pokusam jos jednom....
Ovo sto pricam su pouzdane infromacije....
''Delije'' ce biti rasporedjeni svuda po severnoj tribini ne bi li pokusali da sprece povike tipa uprava napolje, lukicu odlazi, ili (ne daj boze) tananananna Robert Prosinecki....Slicno kao i pokusaji organizovanog navijanja u pioniru prosle godine na utakmicama NLB lige kad su te iste ''Delije'' tukle decu koja su dosla da navijaju za zvezdu....
Ovo je samo da se pravi zvezdasi spreme na ono sto ih ceka na Severnoj tribini u cetvrtak....
ovo verovatno nece biti objavljeno kao ni prethodni moji komentari ali ako bude eto tek da znate sta nas ceka....
(marko1984, 21. avgust 2012 14:54)

Ne lupetaj, deljen je informator protiv Rada na kome jasno pise da ce se odmah po okoncanju dvomeca sa Bordoom krenuti protiv uprave jer ovako vise ne moze.

Delije Taras

pre 11 godina

Zvezdo volim te svim srcem i dusom ali vise ne mogu i necu da kidam zivce i da se nerviram.Ovo je haos iz dana u dan iz meseca u mesec sve veci! Da nije tuzno bilo bi smesno!A bojim se da smo dotakli dno i da sve vise tonemo u ponor i zivo blato...

Tisa

pre 11 godina

Slusam radijo Beograd i izvstaca sa Marakane,po oni zive jos uvek u doba Tita.Nije ni cudo da lopovi/mafija vode jedan institut srpskog fudbala.

HAHA

pre 11 godina

Hahahaha. Smeje mi se kad cujem izjave tipa ove:"Ceka nas veliki posao.." Smesni su svi ovi treneri i klubovi.. i Zvezda i Partizan.. kad izadju u Evropu pretvaraju se u curke za punjenje.
Zivi bili ljudi, zelim vam puno zdravlja.

zaverenik zavere

pre 11 godina

Poshteno gledano, grobari nas raskantali sve uzduz...uvalili nam Krnetu, preko koga primismo tuce golova, a zbog njega se zavadi Robi sa upravom i nestade...sada nam, crno-beli, Tole nameshta trenera koji je uspeshno izbacio jako dobar( prvenstvo Belgije) tim iz lige....auuuu...da li moze nize....???
(zoran, 21. avgust 2012 15:25)
Moze nize kad se upletu i Cia i Vatikan a mozda i mali zeleni.

Ryber Palunko vs Sale Lokeren

pre 11 godina

Eto, konačno smo dočekali da nam Tole postavi i trenera. Doveli ste nas dotle da postanemo njihova filijala.
Toletovom pulenu želim sve najgore. Zvezda mora potpuno propasti da bi krenula iz početka, nema druge.

Vukašin

pre 11 godina

Navijam za Zvezdu, ali zbog ovog tima i onih koji ga vode neću da se nerviram. Bolje je da se ugasimo, nego da nam Lukić bude predsednik, a Janković trener.

istok-zapad

pre 11 godina

Nekad sam davno isao na sever, sad me blam da se mesam sa tim drustvom. Kad bi svi zvezdasi bojkotovali sever, lako bismo prebrojali placenike.

sasa kg

pre 11 godina

momak gde jednom neide u zivotu nikad nece ma koliko se covek trudio i zeleo.ti si mlad covek i zasluzujes bolje videces i sam.ali posto volis mnogo zvezdu ti probaj ponovo.srecno.

Dalmos

pre 11 godina

To je to, zatvoreni krug ljudi koji vedri i oblači u srpskom fudbalu. Rezultata nema i neće ih biti dok god su u fudbalu svi ovi ljudi ...

aleksandar85

pre 11 godina

Imenjače, ne znam što ti ovo treba. Misliš da te neće šamarati Rajo kao što je i Pižona, da te neće vređati kao Robija i Pixija, da ti Majami neće pokupiti sve talente iz omladinske škole..., ne znam. Pored njih, ništa dobro za karijeru nećeš uraditi. Kad te oteraju oprostićeš im dug i opet ispočetka. Nek je sa srećom,al spasa nam nema. Raskidaju ugovor sa Evandrom, pa kakvi to ljudi rade tamo kad NE UMEJU ni jadnom igraču euro da zarade. Crno nam se piše.

West Ham United FC

pre 11 godina

Jedva čekam..čeka nas...čekajte, je l' on to z.....a, pa da je u iole normalnijoj i pravednijoj zemlji, klub bi bio prebačen u donju ligu neku...ko Rendžers, a koji je skoro 100 godina stariji od CZ, i ima najviše trofeja na svetu i uvek pun stadion neplaćenih navijača, pa nije bilo milosti....kradeno od sopstvenog naroda...pa gde to ima...i sad ovaj Bobijev mali, ko da ništa nije bilo, priča pričice za dečicu.....fuuuuj

marko1984

pre 11 godina

Jos jednom pisem isti komentar....verovatno ga opet nece objaviti al ae da pokusam jos jednom....
Ovo sto pricam su pouzdane infromacije....
''Delije'' ce biti rasporedjeni svuda po severnoj tribini ne bi li pokusali da sprece povike tipa uprava napolje, lukicu odlazi, ili (ne daj boze) tananananna Robert Prosinecki....Slicno kao i pokusaji organizovanog navijanja u pioniru prosle godine na utakmicama NLB lige kad su te iste ''Delije'' tukle decu koja su dosla da navijaju za zvezdu....
Ovo je samo da se pravi zvezdasi spreme na ono sto ih ceka na Severnoj tribini u cetvrtak....
ovo verovatno nece biti objavljeno kao ni prethodni moji komentari ali ako bude eto tek da znate sta nas ceka....

TheObradovic

pre 11 godina

Odlazak Robija je tesko preboleti,verujem za sve koje iskreno vole Zvezdu. Bez obzira na mnoge kritike,mislim da ce ga se tesko nadomestiti.
Ipak,kao pravi Zvezdas,vaspitan sam da je klub iznad svega i iznad svakoga.
U tom kontekstu podrska Jankovicu u trenerskom poslu.
Nastavi Robijevim stopama i dovrsi posao zvani titula.

bane

pre 11 godina

sa tvojom taktikom i tvojim trenerskim znanjem,verovatno se borimo za opstanak,a daj boze da ne prodjemo kao belgijanci i ispadnemo iz super lige i ti i karadzic i djoric i mnogi vama slicni napolje iz srpskog fudbala

Pfc

pre 11 godina

Kao okoreli sa druge strane brda mogu reci samo-lepa vest!
Svojevremeno je sjajno radio svoj posao u tom istom klubu,a oteran je na pravdi Boga!

milutin

pre 11 godina

Došao si kao spasilac Lukića ali verujem da ako izgubite od Bordoa što je očekivano i od Novog Pazara Lukića neće moći niko da spasi osim plaćenika sa Severa.Oni i Lukić su GROBARI Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalates

pre 11 godina

Pitacu te da li ces biti tako ushicen i zadovoljan za par meseci a mozda i pre!Ko ima tu nesrecu da saradjuje sa Zvezdinom upravom,ni pakao mu nece tesko pasti!Bolje je svaki dan i po ceo dan rucno tucati kamen nego trpeti i gledati Lukica i njegove pajtose kako bez imalo stida i straha unistavaju klub sa najjacom tradicijom u Srbiji!A onda kada se dese rezultatski krahovi isture trenera da bude glineni golub.I sto je najgore,to im non stop polazi za rukom,sve isto,sve provaljeno a stalno prolazi!

rasputjin

pre 11 godina

Tole, Laka, Lukara, Vesko.....dosta retorike, na kilometar se vidi da si poltron, a ako su ti kojim slučajem namere iskrene onda si veoma, veoma, naivan.

Jasno je ko je Džajića oterao iz Zvezde, ko ga je sprečio da postane predsednik FSS, kome je strah u očima od dotičnog bio toliki da mu je namestio kasniju igranku sa lisicama pred kamerama, sve je to isti konglomerat, ista svita. Linije Večitih za preprodaju igrača preko repke, od koje svako ima procenat neko manji, neko veći, naravno pojedinci ne klubovi, klubovi su samo fiktivni da se pumpa dug, jer jelte ako je državni onda je svačiji i ničiji.
Tole se raširio, proširio, ubaci šatro nekadašnje neprijatelje u sistem, tako da su sad maltene svi inficirani.

vladan luk...

pre 11 godina

preko djoleta stefanovica(predsednika vk partizan pardon gen-sek fk cz) vladan lukic ce se zahvaliti toletu za trenera i povuci sve optuzbe koje je iznosio na njegov racun...
hvala tole, koreografija placenika (skandirali pre 6 godina :dzajo p***ru napusi se severu) u cetvrtak...

Trance

pre 11 godina

Dobrodosao Jankovicu, stvarno mi je muka od licemera koji dizu Robija do zvezda a svakog trenera omalovazavaju..A svi ti koji su ga dizali u Zvezde su ga kritikovali posle katastrofalnih utakmica, a Robi je opstajao zahvaljujuci ovoj upravi, koja ga je cuvala, a ti isti sad pljuju po upravi. Prosinecki je deo ove Lukiceve uprave i zajedno su nam mazali oci.

Znaisha

pre 11 godina

I sta sad,pojeo vuk magarca,a?! Namazana uprava racuna na dokazanu kratku memoriju Srba...iskusno,nema sta!!! Sjajno izrezirana ostavka Robija,dovodjenje trenera u roku od 12h,pa 'slucajni' odlazak Evandra,dolazak Milijasa,skartiranje Djala...vrlo dobro znaju da im je opstanak jedino moguc u totalnoj konfuziji i opstem haosu! Gde je neka izjava Lukica posle utakmica na pripremama,posle Naftana...ali zna posle Omonije da lupeta "Ovo je za sve koji su verovali u nas!".

Sto se tice novog trenera...pa svi treneri koji nigde ne mogu da rade su u FSS! Ne znam da li je iko od Zvezdasa doziveo da odlazeci trener na konferenciji iskreno zaplace i da dobije aplauz od svih prisutnih...

Nenad

pre 11 godina

Druze svaka tebi cast ok si momak ali mi preko ovoga ne mozemo i necemo da predjemo!!! Nema spustanja lopte i tenzija!!! LUKICU NESTANI HOCEMO DZAJU I ROBIJA!!! U cetvrtak ce vodje da prosipaju pricu te podrzimo momke, briga nas za upravu i tako da se spusti lopta. E nemoze, sad idemo do kraja pa da vidimo jednom ko je jaci, uporniji. Dosta je bilo!!!

Bijela

pre 11 godina

What? Tu sam zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije, Tomislavu Karadžiću... 'alo, bre, budi tu ako si zbog Zvezde, a ne da nam prodaješ šarenu lažu kako je Tole dobar, fin... brate, voleti Crvenu zvezdu, nije tako mala stvar. Ozbiljno vam kažem!

НикшићкоПиво

pre 11 godina

Што овај Караџић оће да промијени слику о себи?! Па да нам да 10 милиона опет ће бити најмрзнији лик код навијача, узео нам је титуле, нема назад Караџићу

aki

pre 11 godina

Sta reci o ovom coveku koji je 10-ak minuta od ostavke Robija bio na pregovorima kod Lukica? Nista,apsolutno nista... A ovamo Lukic i ostala bagra izdaju saopstenja da su zateceni odlukom Robija...ma terajte se svi od reda,povraca mi se.

kuki

pre 11 godina

Jedna stvar tako ocigledno pokazuje da u Zvezdi niko nema dugorocan plan, a stvar je u sledecem: Janovic je vec bio trener Zvezde, a posle njega su dosli Pizon, Dostanic, Prosinecki... ako je Jankovic bio dodar trener, zasto je uopste dopusteno da covek ode iz Zvezde, ako je bio los, kako onda moze los trener da se vrati u Zvezdu. Iskoristio bih priliku da prokomentarisem istu stvar i za Partizan i Vermezovica. I ja ne kazem ni za jednog ni za drugog da su losi ili dobri. Ima strucnijih od mene za to, ali ovo idimi dodjimi, ko je tu lud i kakva je to politika, meni stvarno nije jasno, mozda neko zna da mi objasni.

nikola

pre 11 godina

Svu srecu ti zelim! U cetvrtak svi na Marakanu, da podrzimo igrace i novog trenera i oteramo Lukica, Vesica, bucka i ostalu bagru! Zvezda je zivot. Robi legendo!!!

diskretni heroj

pre 11 godina

samo nastavi gde si stao ,dok te nisu oterali zbog lecenog alkosa! da l je palo nekom na um,da je sad dolazak milijasa realan?

DelijaHM

pre 11 godina

Robi, vrati se! Ni titula nije titula bez tebe... Nadam se da cu te opet videti u mojoj zvezdi. To tada, zdravo Marakano, zdravo Zvezdo, imate jednog navijaca manje!!!

milutin

pre 11 godina

Došao si kao spasilac Lukića ali verujem da ako izgubite od Bordoa što je očekivano i od Novog Pazara Lukića neće moći niko da spasi osim plaćenika sa Severa.Oni i Lukić su GROBARI Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

istok-zapad

pre 11 godina

Nekad sam davno isao na sever, sad me blam da se mesam sa tim drustvom. Kad bi svi zvezdasi bojkotovali sever, lako bismo prebrojali placenike.

aki

pre 11 godina

Sta reci o ovom coveku koji je 10-ak minuta od ostavke Robija bio na pregovorima kod Lukica? Nista,apsolutno nista... A ovamo Lukic i ostala bagra izdaju saopstenja da su zateceni odlukom Robija...ma terajte se svi od reda,povraca mi se.

marko1984

pre 11 godina

Jos jednom pisem isti komentar....verovatno ga opet nece objaviti al ae da pokusam jos jednom....
Ovo sto pricam su pouzdane infromacije....
''Delije'' ce biti rasporedjeni svuda po severnoj tribini ne bi li pokusali da sprece povike tipa uprava napolje, lukicu odlazi, ili (ne daj boze) tananananna Robert Prosinecki....Slicno kao i pokusaji organizovanog navijanja u pioniru prosle godine na utakmicama NLB lige kad su te iste ''Delije'' tukle decu koja su dosla da navijaju za zvezdu....
Ovo je samo da se pravi zvezdasi spreme na ono sto ih ceka na Severnoj tribini u cetvrtak....
ovo verovatno nece biti objavljeno kao ni prethodni moji komentari ali ako bude eto tek da znate sta nas ceka....

DelijaHM

pre 11 godina

Robi, vrati se! Ni titula nije titula bez tebe... Nadam se da cu te opet videti u mojoj zvezdi. To tada, zdravo Marakano, zdravo Zvezdo, imate jednog navijaca manje!!!

reptil

pre 11 godina

ceka te veliki posao?ima bordo da vas otrese ko decju slinu.nema u srbiji fudbala dok klubove umesto strucnih i dokazanih ljudi vode bitange.

rasputjin

pre 11 godina

Tole, Laka, Lukara, Vesko.....dosta retorike, na kilometar se vidi da si poltron, a ako su ti kojim slučajem namere iskrene onda si veoma, veoma, naivan.

Jasno je ko je Džajića oterao iz Zvezde, ko ga je sprečio da postane predsednik FSS, kome je strah u očima od dotičnog bio toliki da mu je namestio kasniju igranku sa lisicama pred kamerama, sve je to isti konglomerat, ista svita. Linije Večitih za preprodaju igrača preko repke, od koje svako ima procenat neko manji, neko veći, naravno pojedinci ne klubovi, klubovi su samo fiktivni da se pumpa dug, jer jelte ako je državni onda je svačiji i ničiji.
Tole se raširio, proširio, ubaci šatro nekadašnje neprijatelje u sistem, tako da su sad maltene svi inficirani.

HAHA

pre 11 godina

Hahahaha. Smeje mi se kad cujem izjave tipa ove:"Ceka nas veliki posao.." Smesni su svi ovi treneri i klubovi.. i Zvezda i Partizan.. kad izadju u Evropu pretvaraju se u curke za punjenje.
Zivi bili ljudi, zelim vam puno zdravlja.

Apoplex

pre 11 godina

I raskidate ugovor sa Evandrom koji je neprikosnoven bio dok je Borhu imao uz sebe? Sada nema sa kim da igra, pošto "najvredniji igrač" Lazović ne može da potriči. Maneken!!!
Više sam besan, i na upravu, i na komentatore, i na Delije koje su bez kičme!!! Ima da se derem da ODETE SVI! Živeo Robert Prosinečki!

Рајко од Расине

pre 11 godina

Ovaj je već boravio na Marakani, kad su ga šutnuli tužio Zvezdu... sad je došao po kamatu!!!
Sever će se uželeti, pravih, Delija al' Delija nigde biti neće. Lagano se vraća vreme kad je reporter Zvonko Mihailovski, pred početak utakmice
C. Zvezda - Čukarički izjavio; "Mogao bi' da vam izdiktiram i imena prisutnih navijača ali utakmica upravo počinje"... bilo 350 ljudi sve sa redarima!!!

сви на Бордо

pre 11 godina

Тренер је Роби а управу немамо. Толету се захваљујте код своје куће, мрш из звезде сви редом!!!

zvezdas'73

pre 11 godina

oteraste Robija koji je uneo u klub neku posebnu vrstu pozitivne energije .. igra je bar malo pocela na nesto da lici,preslisan je Partizan u kupu na lep nacin,pojavilo se par novih finih igraca i onda naravno mafija krece da diktira stvari sa svojim igracicima i sl. pa kvari kompletnu atmosferu .. pa sta i ako bi Robi i ispao od Bordoa . isao bi konacno na titulu koja ove godine nije skoro bila ovako realna . medjutim stize Jankovic kome kao i trenutnoj upravi zelim sve najgore . sto pre svima da im vidim ledja i nadam se da ce im Bordo dati 10 komada

grobar españa

pre 11 godina

Novi trener Zvezde se javno zahvaljuje Toletu na razumevanju i pomoci , Vecita rezerva Zvezdine zlatne generacije i sadasnji predsednik , tera zvezdine legende ,Pizona , Piksija , Prosineckog ... Ne dozvoljava da Dzaja pomogne svojim znanjem i iskustvom ... Zadnje vreme doslo ... Meni bi kao Grobaru trebalo da je drago ... A nije ... Partizana mi mog.
p.s. Partizan , prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale kupa sampiona ... Zvezda , prvak Evrope,pobednik inter kontinentalnog kupa i finalista kupa uefa. Kakva dva kluba je nekada Beograd imao ... a sada su tu Djura i Lule sa svojim timovima diletanata. "Za male pare ste se prodali,zlikovci"!!!

НикшићкоПиво

pre 11 godina

Што овај Караџић оће да промијени слику о себи?! Па да нам да 10 милиона опет ће бити најмрзнији лик код навијача, узео нам је титуле, нема назад Караџићу

Pretorijanac

pre 11 godina

Jankovic je jedan od retkih trenera koje sam postovao i cenio njegov rad u Zvezdi, iako sam navijac Partizana. Steta sto u ovako teskom trenutku dolazi nazad u klub. No, sta je tu je. Gani, zelim vam puno srece protiv Bordoa, a da onu ljudsku nulu oterate iz fotelje. Isto to bih pozeleo i mom Partizanu, samo sto mi trebamo mnogo vise njih da najurimo, pa da nam bude za nijansu bolje. Ovako, ugasismo fenjere i vi i mi.

aleksandar85

pre 11 godina

Imenjače, ne znam što ti ovo treba. Misliš da te neće šamarati Rajo kao što je i Pižona, da te neće vređati kao Robija i Pixija, da ti Majami neće pokupiti sve talente iz omladinske škole..., ne znam. Pored njih, ništa dobro za karijeru nećeš uraditi. Kad te oteraju oprostićeš im dug i opet ispočetka. Nek je sa srećom,al spasa nam nema. Raskidaju ugovor sa Evandrom, pa kakvi to ljudi rade tamo kad NE UMEJU ni jadnom igraču euro da zarade. Crno nam se piše.

mare86

pre 11 godina

O cemu vi pricate. Covek se zahvaljuje FSS zato sto ima ugovor sa reprezentacijom i dozvoljeno mu je da radi u Zvezdi pod takvim okolnostima. Nije Tole njega postavio za Zvezdinog trenera vec nas olos od uprave na celu sa Lukicem. Ne mesaj te stvari. Robi kralj !

zvezdin navijac

pre 11 godina

kada bi zvezdu vodio kapelo, a u njoj igrali ronaldo, mesi, ibrahimovic... kada bi zvezda bila prvak sveta, a srpska reprezentacija prvak sveta i evrope i sacinjena samo od igraca zvezde, ni tada ne bih isao na stadion zvezde, gledao utakmice ili tamo vodio decu. preksinoc su se tri sata tukli "navijaci" zvezde i rada, dok je policija posmatrala, a normalan narod nije mogao da prodje.

Ryber Palunko vs Sale Lokeren

pre 11 godina

Eto, konačno smo dočekali da nam Tole postavi i trenera. Doveli ste nas dotle da postanemo njihova filijala.
Toletovom pulenu želim sve najgore. Zvezda mora potpuno propasti da bi krenula iz početka, nema druge.

neko iz mase

pre 11 godina

Kao sto bi rekao Balasevic: ... nisu krivi generali ni brkati majori, krivi smo mi sto smo se sklanjali, PUTUJ EVROPO.... :-/

Nenad

pre 11 godina

Druze svaka tebi cast ok si momak ali mi preko ovoga ne mozemo i necemo da predjemo!!! Nema spustanja lopte i tenzija!!! LUKICU NESTANI HOCEMO DZAJU I ROBIJA!!! U cetvrtak ce vodje da prosipaju pricu te podrzimo momke, briga nas za upravu i tako da se spusti lopta. E nemoze, sad idemo do kraja pa da vidimo jednom ko je jaci, uporniji. Dosta je bilo!!!

M

pre 11 godina

i? sta se radi u cetvrtak na severu? Podrzava li se i bodri Zvezda, skandira li se Robiju ili se proziva uprava? Ili cemo svi djuture da vicemo Sale legendo?
i... sta ce biti kod 0 6?

diskretni heroj

pre 11 godina

samo nastavi gde si stao ,dok te nisu oterali zbog lecenog alkosa! da l je palo nekom na um,da je sad dolazak milijasa realan?

Dalmos

pre 11 godina

To je to, zatvoreni krug ljudi koji vedri i oblači u srpskom fudbalu. Rezultata nema i neće ih biti dok god su u fudbalu svi ovi ljudi ...

grozim se poltrona a navodnih delija

pre 11 godina

Mozdra je Jankovic i korektan covek,mozda i dobar trener. Sam je izabrao da udje u Lukicevu septicku jamu ko ce ga odatle vaditi videcemo. Mozda tata Dobrivoje... A ovi placenici sa severa tek to je zalost. A skupi su jako za mastan burek i poneku ulaznicu se prodaju barabi Lukicu. E moja Zvezdo na sta si spala.

bane

pre 11 godina

sa tvojom taktikom i tvojim trenerskim znanjem,verovatno se borimo za opstanak,a daj boze da ne prodjemo kao belgijanci i ispadnemo iz super lige i ti i karadzic i djoric i mnogi vama slicni napolje iz srpskog fudbala

nebitno

pre 11 godina

Nebitno je da li je Prosenicki, Jankovic ili neko treci.Zivim pored stadiona, vise policije ima pred svaku utakmicu nego navijaca.
Sto se cudite sto je Prosenicki otisao- da Zvezda nije izjednacila protiv Rada,a mislim da se to i dogodilo zbog mira van stadiona,bilo je u citavom okruzenju vanredno stanje.Nekad smo slusali navijace sa stadiona, sad uglavnom gledamo marice i slusamo topot konja i policijske sirene.Navijaci su naduvani, mrtvi pijani i mislim da pojma nema vecina njih ni sta se dogadja na terenu ni zasto su tamo.
U citavoj prici nema tu vise, nazalost, ni "S" od sporta.

nikola

pre 11 godina

Svu srecu ti zelim! U cetvrtak svi na Marakanu, da podrzimo igrace i novog trenera i oteramo Lukica, Vesica, bucka i ostalu bagru! Zvezda je zivot. Robi legendo!!!

Вучко

pre 11 godina

Срећно Сале! а ти Лукићу одлази више,и са собом поведи Стефановића и Весића! Како вас бре није срамота! Сале је један од најбољих наших тренера и срећан сам због њега али тиме нам нећете замазати очи! УПРАВА НАПОЉЕ!!!

Kalates

pre 11 godina

Pitacu te da li ces biti tako ushicen i zadovoljan za par meseci a mozda i pre!Ko ima tu nesrecu da saradjuje sa Zvezdinom upravom,ni pakao mu nece tesko pasti!Bolje je svaki dan i po ceo dan rucno tucati kamen nego trpeti i gledati Lukica i njegove pajtose kako bez imalo stida i straha unistavaju klub sa najjacom tradicijom u Srbiji!A onda kada se dese rezultatski krahovi isture trenera da bude glineni golub.I sto je najgore,to im non stop polazi za rukom,sve isto,sve provaljeno a stalno prolazi!

Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki

pre 11 godina

Cekaju te veliki zvizduci! Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki

Znaisha

pre 11 godina

I sta sad,pojeo vuk magarca,a?! Namazana uprava racuna na dokazanu kratku memoriju Srba...iskusno,nema sta!!! Sjajno izrezirana ostavka Robija,dovodjenje trenera u roku od 12h,pa 'slucajni' odlazak Evandra,dolazak Milijasa,skartiranje Djala...vrlo dobro znaju da im je opstanak jedino moguc u totalnoj konfuziji i opstem haosu! Gde je neka izjava Lukica posle utakmica na pripremama,posle Naftana...ali zna posle Omonije da lupeta "Ovo je za sve koji su verovali u nas!".

Sto se tice novog trenera...pa svi treneri koji nigde ne mogu da rade su u FSS! Ne znam da li je iko od Zvezdasa doziveo da odlazeci trener na konferenciji iskreno zaplace i da dobije aplauz od svih prisutnih...

nadalv

pre 11 godina

"Murinjo",
Ovo ne znači da te je Lukić greškom otpustio prošli put, nego da trenutno nema drugi izbor. Ukoliko ne odleti odmah, sam ćeš leteti ponovo do Božića. U mom kraju se ovo zove mazohizam. Zahvaljivati se Toletu što si došao u Zvezdu sve govori o klubu u koji si došao. Tebi ovo pomoći neće sigurno. Iscediće te ponovo tako da nećeš biti ni za Kineze...
Kada je Cvele otišao iz Zvezde, ovaj klub je prestao da postoji i ostaje nam samo da se sećamo vremena kada je Robi igrao za nas. To je verovatno i Robi shvatio. A čekaju nas i dve utakmice protiv Donjeg Srema...

nikola

pre 11 godina

prvo - treba da te bude sramota sto si prihvati taj posao jer je svima jasno da ti nemas pojma i ne mozes nikako pomoci Zvezdi. Svima je jasno da Zvezdi sada treba iskusan trener koji moze iz ove ekipe da izvuce maksimum i da postavi sistem igre suprotan od Robijevog za koji se potvrdilo da u praksi ne funkcionise je tu igru moze da igra Barsa a ner Zvezda a drugo Tole te je pusti upravo zbog toga sto NE zeli da pomogne Zvezdi!!!

VLADIMIR

pre 11 godina

I Bobijev sin će se provesti isto ko i njegovi predhodnici. Ozbiljni REZOVI u Zvezdi tek će uslediti - Naravno tu ni u kakvoj varijanti neće biti mest za "uspešnog tatinog sina", naravno kao i za one koji su ga postavili. Zvezda je na dnu, vreme je da se uz pomoć pravih ljudi SPASE, INAČE JOJ SLEDI KRAJ.

Vojislav

pre 11 godina

Kada citam ove genericke izjave polu-trenera i neznalica koji se guraju ko zna kakvim vezama, a nemaju nikakve rezultatem niti ce ih ikada imati, dodje mi da prestanem da gledam fudbal... Svaka budala ovde moze da dobije sto sansi, samo ako ga gura pravi covek, a neko ko nesto zna i moze, ne moze da se probije... Juce nekog oteras, a danas ga zoves da se vrati jer niko normalan nece da sedne na klupu gde se umesto plata dele pretnje batinama... komedija... a ja mislio da je Vermez tragikomican...

KokiBang

pre 11 godina

Kao prvo postovanje za Jankovica,mislim da je obrazovan,fino vaspitan i odmeren covek.Kao trener je na pocetku,ima slifa ali mnoge stvari nece zavisiti od njega,mozda se nesto pokrene prvih utakmica ali na duze staze mislim da nema sansi.Jednostavno u Zvezdi nije zdrava atmosfera,jedan covek tu ne menja nista, progutace ga na zalost primitivci iz uprave i onih par desetina kvazi navijaca.Mnogo je tu zla,od kad je najuren i ucenjen Piksi moja noga nije krocila na Marakanu,niti ce (na zalost-moju) u skorije vreme.Nismo znali da iskoristimo takvu velicinu i pozitivnu licnost,smetao je mnogima a najvise najopasnijima sa kojim ni drzava nema snage da se obracuna. Na zalost sa primitivcima nema price,zakon jaceg je jedini jezik koji priznaju.Procenti su bitni,njih institucija Zvezda ne zanima,samo koliko su "dobri".Preslikano iz drzave,to nam je realnost,na zalost.Marketing,prazne price,obecanja i tako u krug,narod to guta ne neki napaljeni klinac pored neke "velicine" na sipci!Za Robija je steta,ipak je on pocetnik i verovatno bi doneo rezultat na duze staze i sa ovim polu timom u okviru prvenstva,za evropu smo jos zeleni.Nije zasluzio ovako da bude ispracen,ali ovi(tako ih je i on nazvao) nemaju pardona,kao ni prema ostalim proverenim Zvezdasima,Dzaji,Piksiji,Pizonu,Duletu,Djori,Karasiju..generaciji 91(ko im je bio na godisnjici)..sadasnjim bivsim Lazetic,Milovanovic,Perovic,treba ih pustiti da se sami polako dave u sopstvenim fekalijama,nema nam druge. pozdrav,razocarani Delija

Mrtvac

pre 11 godina

Ceka te radno mesto a platu dobijati neces... A bices najuren posle pola godine maximalno. Ne znam o kakvom entuzijazmu pricas? Ne znam koji covek moze biti lud da dodje u ovom trenutku da bude trener Zvezde... U cetvrtak na Marakani teramo Lukica, nema povratka kuci dok posao ne zavrsimo!!

Bosko

pre 11 godina

Jos jednom pisem isti komentar....verovatno ga opet nece objaviti al ae da pokusam jos jednom....
Ovo sto pricam su pouzdane infromacije....
''Delije'' ce biti rasporedjeni svuda po severnoj tribini ne bi li pokusali da sprece povike tipa uprava napolje, lukicu odlazi, ili (ne daj boze) tananananna Robert Prosinecki....Slicno kao i pokusaji organizovanog navijanja u pioniru prosle godine na utakmicama NLB lige kad su te iste ''Delije'' tukle decu koja su dosla da navijaju za zvezdu....
Ovo je samo da se pravi zvezdasi spreme na ono sto ih ceka na Severnoj tribini u cetvrtak....
ovo verovatno nece biti objavljeno kao ni prethodni moji komentari ali ako bude eto tek da znate sta nas ceka....
(marko1984, 21. avgust 2012 14:54)

Ne lupetaj, deljen je informator protiv Rada na kome jasno pise da ce se odmah po okoncanju dvomeca sa Bordoom krenuti protiv uprave jer ovako vise ne moze.

Jovan

pre 11 godina

Sta sam vam rekao, Lukicev prodavac magle. Ej bre covece, nisi posteno ni usao u Zvezdu, a vec si poceo da nam prodajes maglu, koja demagogija jbt.

Kvazimoodo

pre 11 godina

Ovo je novi Zivadinovic srpskog jadbala. Ovako smesne izjave i zahvaljivanja Toletu i Lakiju su grozota, jad i cemer. Covek bez svog ja, slepi poslusnik koji klima glavom kako mu gazda Tole kaze.
Daj vratite Dzaju, jedino on ima damu ...

Lala iz Banata

pre 11 godina

Већ пар дана читам коментаре са свих страна, од Делија, Гробара и многих других који су се сада нашли компентентним да коментаришу Звездино двориште.Велика подршка Робију са једне стране и здушна осуда управе са друге.Али, да ли та подршка ипак, можда иде у погрешном смеру?Да ли је можда управа, каква је - таква је, заслужила подршку?Да се не лажемо, Роби нас је унапредио, Роби је донео нешто ново у Звезду, нову енергију.Због Робија су се многи квалитетни играчи, бар за наше услове, упутили на ову нашу црвено - белу страну.АЛИ!Хајде да се, бар хипотетички запитамо, постоји ли могућност да је Роби дошао до зида, да више не може да унапреди Звездину игру.Судећи по припремама и виђеном до сада, не можемо то искључити.Управа не игра доле на терену, Роби је водио и селектирао екипу.Управа је довела Гаспром, обезбедила сјајан уговор са Леђеом и за сво ово време урадила јако добар посао.Сад, што смо ми размажени и навикнути на трофеје - то је друго.Ипак, на крају, Звезда мора да осваја трофеје, али, Звезда мора да буде стабилан клуб и финансијски, а није лако празна џепа отићи у провод.
Можда све на крају и не испадне лоше.Нико није већи од Звезде, ни управа, ни Роби ни играчи.Можда Јанковић извуче више од ових играча, не знамо.Дајмо му шансу, као и Робију.У овим тешким временима, немојмо рушити вољени клуб - дајмо му подршку.

Konstantin

pre 11 godina

jankovicu, u pamet se. mozda si i okej, ali moras da znas jednu stvar: robi, kakav god da je kao trener, zvezdina je legenda, i sve da je odveo zvezdu u drugu ligu svojim radom, ogromna vecina nas bi mu to oprostila. ti a kamoli shaban lukic nemate ni izbliza toliki kredit. a lukic je sa svojim kreditom vec u debelom minusu, pa ga ni sest agrobanki oprati nece.

kuki

pre 11 godina

Jedna stvar tako ocigledno pokazuje da u Zvezdi niko nema dugorocan plan, a stvar je u sledecem: Janovic je vec bio trener Zvezde, a posle njega su dosli Pizon, Dostanic, Prosinecki... ako je Jankovic bio dodar trener, zasto je uopste dopusteno da covek ode iz Zvezde, ako je bio los, kako onda moze los trener da se vrati u Zvezdu. Iskoristio bih priliku da prokomentarisem istu stvar i za Partizan i Vermezovica. I ja ne kazem ni za jednog ni za drugog da su losi ili dobri. Ima strucnijih od mene za to, ali ovo idimi dodjimi, ko je tu lud i kakva je to politika, meni stvarno nije jasno, mozda neko zna da mi objasni.

Vukašin

pre 11 godina

Navijam za Zvezdu, ali zbog ovog tima i onih koji ga vode neću da se nerviram. Bolje je da se ugasimo, nego da nam Lukić bude predsednik, a Janković trener.

zoran

pre 11 godina

Poshteno gledano, grobari nas raskantali sve uzduz...uvalili nam Krnetu, preko koga primismo tuce golova, a zbog njega se zavadi Robi sa upravom i nestade...sada nam, crno-beli, Tole nameshta trenera koji je uspeshno izbacio jako dobar( prvenstvo Belgije) tim iz lige....auuuu...da li moze nize....???

neznalica

pre 11 godina

covek iz nase stare dobre trenerske skole... dostojan naslednik "velikih trenera" koji su to postali na srpski nacin: bez uspeha sa ijednim stranim timom(ne racunamo pocetke kineske lige naravno) vec su preko kafane i poznanstava upali direktno u krem srpskih strucnjaka! naveo bih samo neke primere:kosanovic,tumbakovic,zivadinovic,djoric,karasi,jesic...
alo srpski murinjo kako mozes da zahvaljujes tomislavu karadzicu sto si dosao u Zvezdu!!!

rasha

pre 11 godina

kako vas bre nije sramota... jel ste toliko zaboravni... moje skromno misljenje je da je Zvezda u poslednjih 10 godina najbolje igrala pod trenerskom palicom ovog coveka, a on je oteran kao najvece g.... ... ne drzim stranu lukicu, sve bih dao da ode, ali ovaj covek nije zasluzio takve kritike... on voli Zvezdu i to se zna... srecno Sale, Lukicu odlazi... pozz svima...

Nataeos

pre 11 godina

Ugovor na dve godine!!! Da mi je znati koji je zadnji toliko pa ostao!?? Inace Bagra napoljeeeeee , to mislim za zvezdu i partizan!! Sve je to ista bagra

brica

pre 11 godina

Postavio ga je Tole Karadžić i Zoran Laković?! Bojim se da nam ne ugase fk crvena zvezda pa da trofeje evropskog i svetskog prvaka ne prebace u grobarske vitrine ! Mislim da policija treba da se umeša u srpski fudbal u suprotnom, draće nas i kipar i malta i san marino ...

TheObradovic

pre 11 godina

Odlazak Robija je tesko preboleti,verujem za sve koje iskreno vole Zvezdu. Bez obzira na mnoge kritike,mislim da ce ga se tesko nadomestiti.
Ipak,kao pravi Zvezdas,vaspitan sam da je klub iznad svega i iznad svakoga.
U tom kontekstu podrska Jankovicu u trenerskom poslu.
Nastavi Robijevim stopama i dovrsi posao zvani titula.

Delije Taras

pre 11 godina

Zvezdo volim te svim srcem i dusom ali vise ne mogu i necu da kidam zivce i da se nerviram.Ovo je haos iz dana u dan iz meseca u mesec sve veci! Da nije tuzno bilo bi smesno!A bojim se da smo dotakli dno i da sve vise tonemo u ponor i zivo blato...

vladan luk...

pre 11 godina

preko djoleta stefanovica(predsednika vk partizan pardon gen-sek fk cz) vladan lukic ce se zahvaliti toletu za trenera i povuci sve optuzbe koje je iznosio na njegov racun...
hvala tole, koreografija placenika (skandirali pre 6 godina :dzajo p***ru napusi se severu) u cetvrtak...

E Tole Tole

pre 11 godina

Citat Aleksandra Jankovica:"Tu sam zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije, TOMISLAVU KARADZICU, Aleksandru Lakoviću, koji su izrazili želju da na ovaj način pomognu Zvezdi“, rekao je Janković ....".

Hahaha. Sta sad zvezdasi imaju da kazu kad se njihov trener zahvaljuje Karadzicu? Aj, bas da cujem. Jel i sad Tole namestio? Sram vas bilo. Isto cete biti sada, cak i gori.

Kad je Robi sa suzama napustio Zvezdu, onda znajte u kakvom je rasulu taj klub. Mi vam 5 godina govorimo da nemate tim, vi cim kupite neke pacere, kazete, Zvezda ce da dominira i slicne gluposti.

Jimmy1980

pre 11 godina

Sad Zvezda sve više liči na Barselonu.
Sličnosti:Crvena zvezda i barselona imaju novog trenera,nisu osvojili nacionalni šampionat protekle sezone,nisu osvojili ligu šampiona,uzeli su nacionalni kup,a o sličnosti u igri neću da trošim reči samo ću reću da u nekim slučajevima kad pratim domaći fudbal se zapitam otkud to da barsa igra jelen super ligu.Šalu na stranu Robert Prosinečki i nije neki trener,samo je "dizao" ekipu kako god oni odigrali on je govorio kako je igra odlična,igrači se trude,verovatno je psihološki hteo da utiče na njih kako bi bili bolji igrači i ljudi,ali to kod "zvezda" ne pomaže.

Trance

pre 11 godina

Dobrodosao Jankovicu, stvarno mi je muka od licemera koji dizu Robija do zvezda a svakog trenera omalovazavaju..A svi ti koji su ga dizali u Zvezde su ga kritikovali posle katastrofalnih utakmica, a Robi je opstajao zahvaljujuci ovoj upravi, koja ga je cuvala, a ti isti sad pljuju po upravi. Prosinecki je deo ove Lukiceve uprave i zajedno su nam mazali oci.

Bijela

pre 11 godina

What? Tu sam zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije, Tomislavu Karadžiću... 'alo, bre, budi tu ako si zbog Zvezde, a ne da nam prodaješ šarenu lažu kako je Tole dobar, fin... brate, voleti Crvenu zvezdu, nije tako mala stvar. Ozbiljno vam kažem!

West Ham United FC

pre 11 godina

Jedva čekam..čeka nas...čekajte, je l' on to z.....a, pa da je u iole normalnijoj i pravednijoj zemlji, klub bi bio prebačen u donju ligu neku...ko Rendžers, a koji je skoro 100 godina stariji od CZ, i ima najviše trofeja na svetu i uvek pun stadion neplaćenih navijača, pa nije bilo milosti....kradeno od sopstvenog naroda...pa gde to ima...i sad ovaj Bobijev mali, ko da ništa nije bilo, priča pričice za dečicu.....fuuuuj

ogorceni

pre 11 godina

Neverovatne stvari...UPRAVA NAPOLJE....hocemo da gledamo fudbal,a ne neke Lukice,Antice....kakav kriminal u fudbalu,jooooooj...Pohapsiti pod hitno sve i u buvaru!!!

European and World Champions 1991

pre 11 godina

jos covek nije ni poceo da radi oni ga vec pljuju .... ovo je necuveno a zaboravili ste da je taj isti Sale Jankoic otreso 'Lopatare' 4-1 na Marakani i za tih 7-8 meseci nije ima niti jedan poraz Dobrodosao Sale !

Tisa

pre 11 godina

Slusam radijo Beograd i izvstaca sa Marakane,po oni zive jos uvek u doba Tita.Nije ni cudo da lopovi/mafija vode jedan institut srpskog fudbala.

Bojan

pre 11 godina

Robi je LJUDINA, ali Olimpija, Naftan, Rad, Kostolac... e KOSTOLAC. Dobio je odrešene ruke, preuzeo odgovornost, napravio tim. Na sreću dobili derbije, uzeli kup ko da su osvojili LŠ, umislili da su Zvezdine zvezde. Na svaku kritiku Robi ih je štitio i govorio da ima najbolji tim u Srbiji i kako su mu vratili, blamiranjem i njega i kluba. Njemu je mesto u Zvezdi ali kao sportski direktor u tom delu se najbolje pokazao. U četvrtak za mene postoji samo CRVENA ZVEZDA, uprave, treneri, igrači dodju odu, neke pamtim neke ne. Meni je utakmica mog kluba praznik bez obzira na sve, da je to pitanje "razuma" i racionalnosti pa fudbal bi pratila i moja žena i šurnjaja i njihove drugarice.

boki

pre 11 godina

Jankovicevi najveci kvaliteti su to sto je mlad, elokventan i slatkoreciv...a koliko je strucan i kakve rezultate ima iza sebe je za diskusiju....

Pfc

pre 11 godina

Kao okoreli sa druge strane brda mogu reci samo-lepa vest!
Svojevremeno je sjajno radio svoj posao u tom istom klubu,a oteran je na pravdi Boga!

dragan

pre 11 godina

Za sebe mislim da sam iskreni i pravi navijac Crvene Zvezde i nikada nisam osetio ovakvu sramotu i prazninu.Tole nam je doveo trenera,mafijasi nam odredjuju tim a vidim po komentarima da ima i zadovoljnih sto je dosao novi trener.To je inace veliki trener koji nigde nije mogao da nadje posao i pokaze svoj kvalitet.Neka nam je BOG u pomoci i zelim svima nama da se ne osramotimo protiv Bordoa,zbog Robija,igraca i onih pravih navijaca koji znaju sta znaci CRVENA ZVEZDA

Zvezdara

pre 11 godina

Jankovic bi mogao,eventualno,da bude trener najvise samo Cvene Zvezde iz Malog Mokrog Luga.Ovo je velika degradacija Zvezde.UPRAV NAPOLJE!

zaverenik zavere

pre 11 godina

Poshteno gledano, grobari nas raskantali sve uzduz...uvalili nam Krnetu, preko koga primismo tuce golova, a zbog njega se zavadi Robi sa upravom i nestade...sada nam, crno-beli, Tole nameshta trenera koji je uspeshno izbacio jako dobar( prvenstvo Belgije) tim iz lige....auuuu...da li moze nize....???
(zoran, 21. avgust 2012 15:25)
Moze nize kad se upletu i Cia i Vatikan a mozda i mali zeleni.

Владимир

pre 11 godina

Ја више не идем на Маракану. Нека им управа и тренер буду навијачи јер ја више нећу. Имам Видића и Манчестер, а и Јавор кад ме пут нанесе у Ивањицу.

Kure

pre 11 godina

Ti se sine baš uklapaš u profil prodavaca magle iz Lj.Bogdana. Kakva retorika, kakva elokvencija, i tebi će da daju da napišeš po neko saopštenje. Inače, mogli su (uprava), bar da nam prodaju maglu, pa da postave nekog od pomoćnih trenera za početak, ovako je mnogo providno da se Žutom već spremao otkaz.

Неша Србин

pre 11 godina

Можда би било добро сагледати ствари и из другог угла а не само пљувачког и острашћеног. Можда је и добро што је управа сменила Просинечког (због Крнете, због Рада, због немоћне и споре игре средњег реда, због великог притиска навијача на управу и самог Лукића а Роби мученик је био жртвено јагње и тд.). Можда је добро што је дошао талентовани, млади Јанковић који може унети нешто ново у атмосферу у тиму пред меч одлуке са Бордоом кад смо већ дошли до борбе за групе у ЛЕ. Можда је добро што су прекинули сарадњу са Евандром (иако је он по мени велики зналац који се истина није исказао до краја). Можда је добро што против Бордоа неће играти доказани и брзи Касалица већ високи и недовољно познати Бабаљ жељан сензације. Јер: 1. Некад је добра та шок терапија изненадних и драматичних поремећаја. 2. Ми ионако у тој утакмици потенцијално великог улога реално немамо (са овим тимом и овом снагом клуба и овим нагомиланим дуговима) ни 5% шанси, а јавност после ових догађаја сигурно неће гајити илузије да ишта може да се деси осим пораза у обе текме па ће тим потпуно релаксирано ући у меч без икаквог императива. 3. Са таквом полазном основом играчима неће сметати импресионираност важношћу утакмице, противником за класу бољим и скупљим, навијачима гладним победа и неког већег успеха ... Дакле, може им остати једино да изгину, да дају свој максимум па и више од тога. Уз повољан стицај околности и ако дају више него свој макс. можда и уђу у вечност као онај тим из `91. ЗАТО: НАПРЕД ЗВЕЗДА!!

Coco Bill

pre 11 godina

Lala iz Banata, 21. avgust 2012 15:53)

Lalo iz Banata, jedna stvar treba da ti je jasna, Gasprom je `doveo` bivsi ministar energetike Skundric. Da nije bilo njega i da on nije `intervenisao` Gasprom ne bi ni sanjao da dodje u Zvezdu. Ajde, razmisli malo logicno, zasto bi oni dolazili u Zvezdu ?!...zbog Lukica, velikog menadzera ?!...zbog `velicanstvenih` rezultata Zvezde pod Lukicem ?!. To se Lalo moze najbolje vidi po parama koje Gasprom izdvaja kao sponzor Zvezdi i recimo Salkeu, ciji je takodje sponzor. Ajde malo da karikiram, ono sto Zvezda dobije od Gasproma, stim novcem Salke placa samo telefonski racun.

Korleone sa Severa

pre 11 godina

Ovoga sto je vec jednom tuzio Zvezdu za dugovanje, kada su ga prvi put sutnuli iz kluba, izabrali za trenera, a nisu Limenog iz Ratkova... Sramota... Sto neko rece: Limeni trener, pop Peranovic kondicioni trener i da nas Bog vidi!!!

nisam namcor , al pamcenje imam ko slon

pre 11 godina

A jes ti onaj isti sto nas je pre 3-4 godine tuzio za trista iljada kod uefe ? Jesam,jesam,al sad sam se promenila. JOOOOOOOOOOOOOOJ, ZVEZDOOOOO, DODJE MI DA RIKNEM TVOJE IME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FSS čivija

pre 11 godina

Što li Tole čini voliko Zvezdi. Ja sam mislio da se on ne razume u fudbal, a on kvaran ko kvaran zub. Ko veli predomisliće se, uzeće Kosana ili Neška PA ŠTA ONDA DA RADIMO.

Radašin

pre 11 godina

Hajde vise ne kukumavcite za Robijem. Nije njega niko oterao, vec je sam otisao. Zvezda je MNOGO veca i od Robija i bilo koga! Sada je nas trener Jankovic i njega treba da podrzavamo. Jedino sto mi se u Zvezdi ne svidja je odnos klub -navijaci. Uvek sma mislio, i mislicu, da navijaci imaju onoliko prava koliko im PLACENA ulaznica to dozvoljava, a to je GLEDANJE utakmice. Ako imaju akcije u klubu, svoj uticaj treba da pokazuju na sastancima akcionara! Zato ne volim "navijacke grupe", JER SI MNOGO DOPUSTAJU! Da sam kojim slucajem "glavni" u Zvezdi, nijedan navijac ne bi dobio nikakve privilegije, pa bi se desetine hiljada PRAVIH navijaca VRATILE na stadione! Priznacete, mnostvo tih razularenih "navijaca" su bagra i besposlicari, koji i ne gledaju utakmice, vec im je bitno da naprave "koreografije", bacaju topovske udare, pale baklje, i preko UEFE kaznjavaju "svoj" klub! NADAM SE, ako se Dzaja vrati, da ce Zvezda ponovo biti OZBILJAN klub! Zamislite samo, i uporedite, da li navijaci Man. Utd-a imaju IKAKVA prava osim da lepo sede i navijaju za svoje pare. Ako im se klub i igra ne svidjaju, slobodni su da ne kupuju ulaznice. Kao kad odete u bioskop, ako je film los, izadjite i ne vracajte se! Jos jednom: Zvezda je veca od svakog pojedinca! Radije hocu da se protivnicima tresu gace od nasih igraca na terenu, nego od navijaca na tribinama. Pa neka bude atmosfera kao na stadionu Real Madrida, tiha i kulturna. Bolje i tako nego stavljane glave u torbu, odlaskom na utakmice.

goran

pre 11 godina

Ja sam teska grobarcina ali sam najzad progledao koliko nam je jadan fudbal u svim kategorijama i sa svim upravama i fudbalerima zajedno i citam komentare svaki dan jer zivim u Minhenu i zapanjen sam zadojenoscu i fudbalskim ne znanjem ali odlicno znamo da pljujemo jedni druge.Cak mislim da je i moj komentar zadojen jer sam navijac Partizana ali ipak vise volim Srbiju i tako treba svi da se ponasamo i svi da volimo Srbiju a da navijamo za klubove jer sam to naucio od Nemaca i kod njih je peprezantacija ubedljivo na prvom mestu i kada igra njihova reprezantacija sve se kiti njihovim nacionalnim zastavama.Veliki pozdrav za sve Srbe!!!!!!

Pedja78

pre 11 godina

Pošto svi mi vidimo ovu situaciju vise ili manje isto,sa tim nazovi navijacima sa severa,koji ce podrzati Jankovica,trenera koji je,kako je neko napisao,spasao Lukica da,za sada i dalje bude na čelu nase Zvezde, hajde da,kada budu pozivali zapad ili istok da se pridruzi navijanju,da umesto nastavka pesme,dobiju zvižduke!Neka to mozda bude pocetak necega konkretnog!

student

pre 11 godina

Jankovic je dobar trener, steta sto su ga oterali u prvom angazmanu i doveli zemana... Robi je dobar, ali nedovoljno...dizemo robija u nebesa, a na 5 dosadasnjih utakmica nismo videli pravu igru zvezde, opet zasto smo kiksali u kG i NP i na kraju zavrsili sa -12 a bilp je -6, preuvelicali smo malo sa robijem

sasa kg

pre 11 godina

momak gde jednom neide u zivotu nikad nece ma koliko se covek trudio i zeleo.ti si mlad covek i zasluzujes bolje videces i sam.ali posto volis mnogo zvezdu ti probaj ponovo.srecno.

Goračanac

pre 11 godina

Dorodošao ! Samo mi je žao što ne dolaziš u nekim srećnijim okolnostima.Nadam se pre svega da ćeš rezultatima i igrom pokazati da ova ekipa stvarno ima perspektivu i da zna da se bori za sveti grb,kao i podsetiti sve one koji su zaboravili tvoj predhodni mandat u ZVEZDI.Naravno Robiju želim sve najbolje u daljoj karijeri

Лала из Баната

pre 11 godina

Coco Bill, 21. avgust 2012 17:49

Поштујем свачије мишљење и у доста тога се слажем са тобом.Можда је из конотације мог коментара то зваспромучало тако, да подржавам Лукића.Не могу рећи да га подржавам, али не могу рећи да га не подржавам.Ипак, јесте Шкундрић довео Гаспром, али не за време Топлице, Не за време Пиксија, не за време Џаје, зар не.Ипак прво банкар прво провери ко му је клијент пре него што одобри кредит.А што се тиче пара које је Гаспром издвајао, па, с'обзиром где смо ми на мапи фудбалске Европе и где је Шалке, разлика је и више него примерна, да не наводим даље законе у Србији и Немачкој, нерешену власничку структуру и слично...па нико није баш луд да баца паре у бунар без дна.
На крају, да Роби није имао тако велико поверење у Крнету и да је лепо Јовановић доведен на почетку припрема, да је одиграо против Нафтана, Рада...не бисмо ми данас ни куцали ове силне коментаре подршке и неподршке...оштрили би се за Французе у четвртак, зар не?Свака прича има две стране, није ни Роби, да тако кажем скроз "чист", а није ни управа.Ствар је у томе да, ко год да дође да води Звезду, ако не донесе трофеј или Европу у року од 12 - 15 месеци...ориће се севером - "управа напоље".

postovani crv

pre 11 godina

Ovoliko pljuvanja, iz monitora mi izlaze bale. Nije dobra reprezentacija jer nije ispunila ocekivanja.Bojkot traje vec dve godine.Partizan i Zvezda jedva pobedjuju osrednju ekipu u Evropi.To je nasa realnost. Ceka nas veliki posao.Podrzimo ovo malo sto imamo inace nema nas na SP niti u E.Ajmo, ajde Srbija!

milan4231

pre 11 godina

Citam ove komentare, ni sam ne znam zasto, i mogu vam reci da 90% vas nema pojma. Ali zaista vi blage veze nemate o fudbalu, osim stava prema Lukicu i upravi gde se u potpunosti slazem sa svima. Prosinecki je slab, mnogo los, strucnjak i sa Jankovicem mnogo toga dobijamo, barem takticki. Ne mogu da verujem da zalite za covekom koji daje otkaz pred ovako bitnu utakmicu, pa ma kako se on osecao. Izvrsio je ocajnu selekciju igraca, dao je traku onom nesretniku, nije imao rezultate, igra je bila dosadna, ma strasno... Da li vi ljudi zaista ne gledate nase utakmice ili nemate pojma, ostaje misterija?

grapefruit

pre 11 godina

Ovi klinci što pljuju Saleta verovatno ne znaju da čovek nema poraz u 3/4 prvenstva 07/08 postavio ga je Dika a oterao glupi Bunjevčević koji nas je razvalio sa tim prelaznim rokom od kog se još nismo oporavili..zajebite Lukića ,podrška treneru i svi na stadion..

jedan je gazda

pre 11 godina

Nadam se da ce nas Lukic Vladan ostati da se bori za nase ciljeve,za nasu veliku Zvezdu jer jedino on moze nam donjeti boljitak.Vladan to moze a ako slucajno ne bude to moguce nema veze jer jedan je nas najbolji i najveci presjednik Vladan Vlada Lukic.

M.M.

pre 11 godina

Delije i Grobari,pa dokle vise da nam dovode neke Jankovice,Vermezovice,Dostanice i ostale,pa ti ljudi u bivsoj drzavi nebi mogli da vode ne timove druge lige,ali ovo je Srbija zemlja cuda.

toti

pre 11 godina

sta je vama sa prosineckim pa covek je trebao da ode u zadnje 8 utakmice zvezda je dobila 2 protiv krsko i protiv naftana dobrodosao Jankovicu nadam se da ces uspeti da uradis nesto

hm...

pre 11 godina

Je li to isti onaj Jankovic za koga je Zvezdina uprava prilikom raskidanja ugovora, kada ih je tuzio (i uzeo) i poslednji evro koji mu je pripadao po ugovoru - rekla "nikad vise u Zvezdu nece krociti oni koji su je tuzili"?

Svidja mi se sto drze do onog sto su rekli. :) Jankovic nije nikakav Zvezdas, vec klasican lovator.

frenki sever

pre 11 godina

Delije sever ce spasiti voljeni klub u ovom trenutku,navijacemo samo pozitivno,bicemo po svim tribinama i dirigovati.Necemo dozvoliti da nas posvadjaju sa upravom i da se sramotimo

vorkraft

pre 11 godina

Ne razumem,odakle ovoliko nepoverenje prema Jankovicu. Imao je jednu sansu u Zvezdi i radio je dobro, al tad je liga bila resena, radio je bez pritiska. Sad da vidimo kako ce se s tim izboriti! E onda cemo suditi o njemu. Zasad dajmo mu poverenje!

Cigan do smrti! "delija" nikada!

pre 11 godina

Koga ceka veliki posao? Tebe i Bambalice? Suvise sam te cesto vidjao sa njima da bih imao lepo misljenje o tebi.
MARS IZ ZVEZDE BAGRO

Trance

pre 11 godina

Dobrodosao Jankovicu, stvarno mi je muka od licemera koji dizu Robija do zvezda a svakog trenera omalovazavaju..A svi ti koji su ga dizali u Zvezde su ga kritikovali posle katastrofalnih utakmica, a Robi je opstajao zahvaljujuci ovoj upravi, koja ga je cuvala, a ti isti sad pljuju po upravi. Prosinecki je deo ove Lukiceve uprave i zajedno su nam mazali oci.

jedan je gazda

pre 11 godina

Nadam se da ce nas Lukic Vladan ostati da se bori za nase ciljeve,za nasu veliku Zvezdu jer jedino on moze nam donjeti boljitak.Vladan to moze a ako slucajno ne bude to moguce nema veze jer jedan je nas najbolji i najveci presjednik Vladan Vlada Lukic.

nikola

pre 11 godina

prvo - treba da te bude sramota sto si prihvati taj posao jer je svima jasno da ti nemas pojma i ne mozes nikako pomoci Zvezdi. Svima je jasno da Zvezdi sada treba iskusan trener koji moze iz ove ekipe da izvuce maksimum i da postavi sistem igre suprotan od Robijevog za koji se potvrdilo da u praksi ne funkcionise je tu igru moze da igra Barsa a ner Zvezda a drugo Tole te je pusti upravo zbog toga sto NE zeli da pomogne Zvezdi!!!

frenki sever

pre 11 godina

Delije sever ce spasiti voljeni klub u ovom trenutku,navijacemo samo pozitivno,bicemo po svim tribinama i dirigovati.Necemo dozvoliti da nas posvadjaju sa upravom i da se sramotimo

Lala iz Banata

pre 11 godina

Већ пар дана читам коментаре са свих страна, од Делија, Гробара и многих других који су се сада нашли компентентним да коментаришу Звездино двориште.Велика подршка Робију са једне стране и здушна осуда управе са друге.Али, да ли та подршка ипак, можда иде у погрешном смеру?Да ли је можда управа, каква је - таква је, заслужила подршку?Да се не лажемо, Роби нас је унапредио, Роби је донео нешто ново у Звезду, нову енергију.Због Робија су се многи квалитетни играчи, бар за наше услове, упутили на ову нашу црвено - белу страну.АЛИ!Хајде да се, бар хипотетички запитамо, постоји ли могућност да је Роби дошао до зида, да више не може да унапреди Звездину игру.Судећи по припремама и виђеном до сада, не можемо то искључити.Управа не игра доле на терену, Роби је водио и селектирао екипу.Управа је довела Гаспром, обезбедила сјајан уговор са Леђеом и за сво ово време урадила јако добар посао.Сад, што смо ми размажени и навикнути на трофеје - то је друго.Ипак, на крају, Звезда мора да осваја трофеје, али, Звезда мора да буде стабилан клуб и финансијски, а није лако празна џепа отићи у провод.
Можда све на крају и не испадне лоше.Нико није већи од Звезде, ни управа, ни Роби ни играчи.Можда Јанковић извуче више од ових играча, не знамо.Дајмо му шансу, као и Робију.У овим тешким временима, немојмо рушити вољени клуб - дајмо му подршку.

bane

pre 11 godina

sa tvojom taktikom i tvojim trenerskim znanjem,verovatno se borimo za opstanak,a daj boze da ne prodjemo kao belgijanci i ispadnemo iz super lige i ti i karadzic i djoric i mnogi vama slicni napolje iz srpskog fudbala

НикшићкоПиво

pre 11 godina

Што овај Караџић оће да промијени слику о себи?! Па да нам да 10 милиона опет ће бити најмрзнији лик код навијача, узео нам је титуле, нема назад Караџићу

Zvezdara

pre 11 godina

Jankovic bi mogao,eventualno,da bude trener najvise samo Cvene Zvezde iz Malog Mokrog Luga.Ovo je velika degradacija Zvezde.UPRAV NAPOLJE!

milutin

pre 11 godina

Došao si kao spasilac Lukića ali verujem da ako izgubite od Bordoa što je očekivano i od Novog Pazara Lukića neće moći niko da spasi osim plaćenika sa Severa.Oni i Lukić su GROBARI Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

postovani crv

pre 11 godina

Ovoliko pljuvanja, iz monitora mi izlaze bale. Nije dobra reprezentacija jer nije ispunila ocekivanja.Bojkot traje vec dve godine.Partizan i Zvezda jedva pobedjuju osrednju ekipu u Evropi.To je nasa realnost. Ceka nas veliki posao.Podrzimo ovo malo sto imamo inace nema nas na SP niti u E.Ajmo, ajde Srbija!

DelijaHM

pre 11 godina

Robi, vrati se! Ni titula nije titula bez tebe... Nadam se da cu te opet videti u mojoj zvezdi. To tada, zdravo Marakano, zdravo Zvezdo, imate jednog navijaca manje!!!

student

pre 11 godina

Jankovic je dobar trener, steta sto su ga oterali u prvom angazmanu i doveli zemana... Robi je dobar, ali nedovoljno...dizemo robija u nebesa, a na 5 dosadasnjih utakmica nismo videli pravu igru zvezde, opet zasto smo kiksali u kG i NP i na kraju zavrsili sa -12 a bilp je -6, preuvelicali smo malo sa robijem

rasha

pre 11 godina

kako vas bre nije sramota... jel ste toliko zaboravni... moje skromno misljenje je da je Zvezda u poslednjih 10 godina najbolje igrala pod trenerskom palicom ovog coveka, a on je oteran kao najvece g.... ... ne drzim stranu lukicu, sve bih dao da ode, ali ovaj covek nije zasluzio takve kritike... on voli Zvezdu i to se zna... srecno Sale, Lukicu odlazi... pozz svima...

zvezdas'73

pre 11 godina

oteraste Robija koji je uneo u klub neku posebnu vrstu pozitivne energije .. igra je bar malo pocela na nesto da lici,preslisan je Partizan u kupu na lep nacin,pojavilo se par novih finih igraca i onda naravno mafija krece da diktira stvari sa svojim igracicima i sl. pa kvari kompletnu atmosferu .. pa sta i ako bi Robi i ispao od Bordoa . isao bi konacno na titulu koja ove godine nije skoro bila ovako realna . medjutim stize Jankovic kome kao i trenutnoj upravi zelim sve najgore . sto pre svima da im vidim ledja i nadam se da ce im Bordo dati 10 komada

Ryber Palunko vs Sale Lokeren

pre 11 godina

Eto, konačno smo dočekali da nam Tole postavi i trenera. Doveli ste nas dotle da postanemo njihova filijala.
Toletovom pulenu želim sve najgore. Zvezda mora potpuno propasti da bi krenula iz početka, nema druge.

milan4231

pre 11 godina

Citam ove komentare, ni sam ne znam zasto, i mogu vam reci da 90% vas nema pojma. Ali zaista vi blage veze nemate o fudbalu, osim stava prema Lukicu i upravi gde se u potpunosti slazem sa svima. Prosinecki je slab, mnogo los, strucnjak i sa Jankovicem mnogo toga dobijamo, barem takticki. Ne mogu da verujem da zalite za covekom koji daje otkaz pred ovako bitnu utakmicu, pa ma kako se on osecao. Izvrsio je ocajnu selekciju igraca, dao je traku onom nesretniku, nije imao rezultate, igra je bila dosadna, ma strasno... Da li vi ljudi zaista ne gledate nase utakmice ili nemate pojma, ostaje misterija?

Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki

pre 11 godina

Cekaju te veliki zvizduci! Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki Nananananana Robert Prosinecki Robert Prosinecki Robert Prosinecki

grapefruit

pre 11 godina

Ovi klinci što pljuju Saleta verovatno ne znaju da čovek nema poraz u 3/4 prvenstva 07/08 postavio ga je Dika a oterao glupi Bunjevčević koji nas je razvalio sa tim prelaznim rokom od kog se još nismo oporavili..zajebite Lukića ,podrška treneru i svi na stadion..

istok-zapad

pre 11 godina

Nekad sam davno isao na sever, sad me blam da se mesam sa tim drustvom. Kad bi svi zvezdasi bojkotovali sever, lako bismo prebrojali placenike.

toti

pre 11 godina

sta je vama sa prosineckim pa covek je trebao da ode u zadnje 8 utakmice zvezda je dobila 2 protiv krsko i protiv naftana dobrodosao Jankovicu nadam se da ces uspeti da uradis nesto

aki

pre 11 godina

Sta reci o ovom coveku koji je 10-ak minuta od ostavke Robija bio na pregovorima kod Lukica? Nista,apsolutno nista... A ovamo Lukic i ostala bagra izdaju saopstenja da su zateceni odlukom Robija...ma terajte se svi od reda,povraca mi se.

Bijela

pre 11 godina

What? Tu sam zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije, Tomislavu Karadžiću... 'alo, bre, budi tu ako si zbog Zvezde, a ne da nam prodaješ šarenu lažu kako je Tole dobar, fin... brate, voleti Crvenu zvezdu, nije tako mala stvar. Ozbiljno vam kažem!

Bosko

pre 11 godina

Jos jednom pisem isti komentar....verovatno ga opet nece objaviti al ae da pokusam jos jednom....
Ovo sto pricam su pouzdane infromacije....
''Delije'' ce biti rasporedjeni svuda po severnoj tribini ne bi li pokusali da sprece povike tipa uprava napolje, lukicu odlazi, ili (ne daj boze) tananananna Robert Prosinecki....Slicno kao i pokusaji organizovanog navijanja u pioniru prosle godine na utakmicama NLB lige kad su te iste ''Delije'' tukle decu koja su dosla da navijaju za zvezdu....
Ovo je samo da se pravi zvezdasi spreme na ono sto ih ceka na Severnoj tribini u cetvrtak....
ovo verovatno nece biti objavljeno kao ni prethodni moji komentari ali ako bude eto tek da znate sta nas ceka....
(marko1984, 21. avgust 2012 14:54)

Ne lupetaj, deljen je informator protiv Rada na kome jasno pise da ce se odmah po okoncanju dvomeca sa Bordoom krenuti protiv uprave jer ovako vise ne moze.

zaverenik zavere

pre 11 godina

Poshteno gledano, grobari nas raskantali sve uzduz...uvalili nam Krnetu, preko koga primismo tuce golova, a zbog njega se zavadi Robi sa upravom i nestade...sada nam, crno-beli, Tole nameshta trenera koji je uspeshno izbacio jako dobar( prvenstvo Belgije) tim iz lige....auuuu...da li moze nize....???
(zoran, 21. avgust 2012 15:25)
Moze nize kad se upletu i Cia i Vatikan a mozda i mali zeleni.

Radašin

pre 11 godina

Hajde vise ne kukumavcite za Robijem. Nije njega niko oterao, vec je sam otisao. Zvezda je MNOGO veca i od Robija i bilo koga! Sada je nas trener Jankovic i njega treba da podrzavamo. Jedino sto mi se u Zvezdi ne svidja je odnos klub -navijaci. Uvek sma mislio, i mislicu, da navijaci imaju onoliko prava koliko im PLACENA ulaznica to dozvoljava, a to je GLEDANJE utakmice. Ako imaju akcije u klubu, svoj uticaj treba da pokazuju na sastancima akcionara! Zato ne volim "navijacke grupe", JER SI MNOGO DOPUSTAJU! Da sam kojim slucajem "glavni" u Zvezdi, nijedan navijac ne bi dobio nikakve privilegije, pa bi se desetine hiljada PRAVIH navijaca VRATILE na stadione! Priznacete, mnostvo tih razularenih "navijaca" su bagra i besposlicari, koji i ne gledaju utakmice, vec im je bitno da naprave "koreografije", bacaju topovske udare, pale baklje, i preko UEFE kaznjavaju "svoj" klub! NADAM SE, ako se Dzaja vrati, da ce Zvezda ponovo biti OZBILJAN klub! Zamislite samo, i uporedite, da li navijaci Man. Utd-a imaju IKAKVA prava osim da lepo sede i navijaju za svoje pare. Ako im se klub i igra ne svidjaju, slobodni su da ne kupuju ulaznice. Kao kad odete u bioskop, ako je film los, izadjite i ne vracajte se! Jos jednom: Zvezda je veca od svakog pojedinca! Radije hocu da se protivnicima tresu gace od nasih igraca na terenu, nego od navijaca na tribinama. Pa neka bude atmosfera kao na stadionu Real Madrida, tiha i kulturna. Bolje i tako nego stavljane glave u torbu, odlaskom na utakmice.

Лала из Баната

pre 11 godina

Coco Bill, 21. avgust 2012 17:49

Поштујем свачије мишљење и у доста тога се слажем са тобом.Можда је из конотације мог коментара то зваспромучало тако, да подржавам Лукића.Не могу рећи да га подржавам, али не могу рећи да га не подржавам.Ипак, јесте Шкундрић довео Гаспром, али не за време Топлице, Не за време Пиксија, не за време Џаје, зар не.Ипак прво банкар прво провери ко му је клијент пре него што одобри кредит.А што се тиче пара које је Гаспром издвајао, па, с'обзиром где смо ми на мапи фудбалске Европе и где је Шалке, разлика је и више него примерна, да не наводим даље законе у Србији и Немачкој, нерешену власничку структуру и слично...па нико није баш луд да баца паре у бунар без дна.
На крају, да Роби није имао тако велико поверење у Крнету и да је лепо Јовановић доведен на почетку припрема, да је одиграо против Нафтана, Рада...не бисмо ми данас ни куцали ове силне коментаре подршке и неподршке...оштрили би се за Французе у четвртак, зар не?Свака прича има две стране, није ни Роби, да тако кажем скроз "чист", а није ни управа.Ствар је у томе да, ко год да дође да води Звезду, ако не донесе трофеј или Европу у року од 12 - 15 месеци...ориће се севером - "управа напоље".

European and World Champions 1991

pre 11 godina

jos covek nije ni poceo da radi oni ga vec pljuju .... ovo je necuveno a zaboravili ste da je taj isti Sale Jankoic otreso 'Lopatare' 4-1 na Marakani i za tih 7-8 meseci nije ima niti jedan poraz Dobrodosao Sale !

E Tole Tole

pre 11 godina

Citat Aleksandra Jankovica:"Tu sam zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije, TOMISLAVU KARADZICU, Aleksandru Lakoviću, koji su izrazili želju da na ovaj način pomognu Zvezdi“, rekao je Janković ....".

Hahaha. Sta sad zvezdasi imaju da kazu kad se njihov trener zahvaljuje Karadzicu? Aj, bas da cujem. Jel i sad Tole namestio? Sram vas bilo. Isto cete biti sada, cak i gori.

Kad je Robi sa suzama napustio Zvezdu, onda znajte u kakvom je rasulu taj klub. Mi vam 5 godina govorimo da nemate tim, vi cim kupite neke pacere, kazete, Zvezda ce da dominira i slicne gluposti.

West Ham United FC

pre 11 godina

Jedva čekam..čeka nas...čekajte, je l' on to z.....a, pa da je u iole normalnijoj i pravednijoj zemlji, klub bi bio prebačen u donju ligu neku...ko Rendžers, a koji je skoro 100 godina stariji od CZ, i ima najviše trofeja na svetu i uvek pun stadion neplaćenih navijača, pa nije bilo milosti....kradeno od sopstvenog naroda...pa gde to ima...i sad ovaj Bobijev mali, ko da ništa nije bilo, priča pričice za dečicu.....fuuuuj

Jovan

pre 11 godina

Sta sam vam rekao, Lukicev prodavac magle. Ej bre covece, nisi posteno ni usao u Zvezdu, a vec si poceo da nam prodajes maglu, koja demagogija jbt.

Kvazimoodo

pre 11 godina

Ovo je novi Zivadinovic srpskog jadbala. Ovako smesne izjave i zahvaljivanja Toletu i Lakiju su grozota, jad i cemer. Covek bez svog ja, slepi poslusnik koji klima glavom kako mu gazda Tole kaze.
Daj vratite Dzaju, jedino on ima damu ...

TheObradovic

pre 11 godina

Odlazak Robija je tesko preboleti,verujem za sve koje iskreno vole Zvezdu. Bez obzira na mnoge kritike,mislim da ce ga se tesko nadomestiti.
Ipak,kao pravi Zvezdas,vaspitan sam da je klub iznad svega i iznad svakoga.
U tom kontekstu podrska Jankovicu u trenerskom poslu.
Nastavi Robijevim stopama i dovrsi posao zvani titula.

marko1984

pre 11 godina

Jos jednom pisem isti komentar....verovatno ga opet nece objaviti al ae da pokusam jos jednom....
Ovo sto pricam su pouzdane infromacije....
''Delije'' ce biti rasporedjeni svuda po severnoj tribini ne bi li pokusali da sprece povike tipa uprava napolje, lukicu odlazi, ili (ne daj boze) tananananna Robert Prosinecki....Slicno kao i pokusaji organizovanog navijanja u pioniru prosle godine na utakmicama NLB lige kad su te iste ''Delije'' tukle decu koja su dosla da navijaju za zvezdu....
Ovo je samo da se pravi zvezdasi spreme na ono sto ih ceka na Severnoj tribini u cetvrtak....
ovo verovatno nece biti objavljeno kao ni prethodni moji komentari ali ako bude eto tek da znate sta nas ceka....

zoran

pre 11 godina

Poshteno gledano, grobari nas raskantali sve uzduz...uvalili nam Krnetu, preko koga primismo tuce golova, a zbog njega se zavadi Robi sa upravom i nestade...sada nam, crno-beli, Tole nameshta trenera koji je uspeshno izbacio jako dobar( prvenstvo Belgije) tim iz lige....auuuu...da li moze nize....???

Vukašin

pre 11 godina

Navijam za Zvezdu, ali zbog ovog tima i onih koji ga vode neću da se nerviram. Bolje je da se ugasimo, nego da nam Lukić bude predsednik, a Janković trener.

mare86

pre 11 godina

O cemu vi pricate. Covek se zahvaljuje FSS zato sto ima ugovor sa reprezentacijom i dozvoljeno mu je da radi u Zvezdi pod takvim okolnostima. Nije Tole njega postavio za Zvezdinog trenera vec nas olos od uprave na celu sa Lukicem. Ne mesaj te stvari. Robi kralj !

Apoplex

pre 11 godina

I raskidate ugovor sa Evandrom koji je neprikosnoven bio dok je Borhu imao uz sebe? Sada nema sa kim da igra, pošto "najvredniji igrač" Lazović ne može da potriči. Maneken!!!
Više sam besan, i na upravu, i na komentatore, i na Delije koje su bez kičme!!! Ima da se derem da ODETE SVI! Živeo Robert Prosinečki!

Неша Србин

pre 11 godina

Можда би било добро сагледати ствари и из другог угла а не само пљувачког и острашћеног. Можда је и добро што је управа сменила Просинечког (због Крнете, због Рада, због немоћне и споре игре средњег реда, због великог притиска навијача на управу и самог Лукића а Роби мученик је био жртвено јагње и тд.). Можда је добро што је дошао талентовани, млади Јанковић који може унети нешто ново у атмосферу у тиму пред меч одлуке са Бордоом кад смо већ дошли до борбе за групе у ЛЕ. Можда је добро што су прекинули сарадњу са Евандром (иако је он по мени велики зналац који се истина није исказао до краја). Можда је добро што против Бордоа неће играти доказани и брзи Касалица већ високи и недовољно познати Бабаљ жељан сензације. Јер: 1. Некад је добра та шок терапија изненадних и драматичних поремећаја. 2. Ми ионако у тој утакмици потенцијално великог улога реално немамо (са овим тимом и овом снагом клуба и овим нагомиланим дуговима) ни 5% шанси, а јавност после ових догађаја сигурно неће гајити илузије да ишта може да се деси осим пораза у обе текме па ће тим потпуно релаксирано ући у меч без икаквог императива. 3. Са таквом полазном основом играчима неће сметати импресионираност важношћу утакмице, противником за класу бољим и скупљим, навијачима гладним победа и неког већег успеха ... Дакле, може им остати једино да изгину, да дају свој максимум па и више од тога. Уз повољан стицај околности и ако дају више него свој макс. можда и уђу у вечност као онај тим из `91. ЗАТО: НАПРЕД ЗВЕЗДА!!

Владимир

pre 11 godina

Ја више не идем на Маракану. Нека им управа и тренер буду навијачи јер ја више нећу. Имам Видића и Манчестер, а и Јавор кад ме пут нанесе у Ивањицу.

rasputjin

pre 11 godina

Tole, Laka, Lukara, Vesko.....dosta retorike, na kilometar se vidi da si poltron, a ako su ti kojim slučajem namere iskrene onda si veoma, veoma, naivan.

Jasno je ko je Džajića oterao iz Zvezde, ko ga je sprečio da postane predsednik FSS, kome je strah u očima od dotičnog bio toliki da mu je namestio kasniju igranku sa lisicama pred kamerama, sve je to isti konglomerat, ista svita. Linije Večitih za preprodaju igrača preko repke, od koje svako ima procenat neko manji, neko veći, naravno pojedinci ne klubovi, klubovi su samo fiktivni da se pumpa dug, jer jelte ako je državni onda je svačiji i ničiji.
Tole se raširio, proširio, ubaci šatro nekadašnje neprijatelje u sistem, tako da su sad maltene svi inficirani.

Jimmy1980

pre 11 godina

Sad Zvezda sve više liči na Barselonu.
Sličnosti:Crvena zvezda i barselona imaju novog trenera,nisu osvojili nacionalni šampionat protekle sezone,nisu osvojili ligu šampiona,uzeli su nacionalni kup,a o sličnosti u igri neću da trošim reči samo ću reću da u nekim slučajevima kad pratim domaći fudbal se zapitam otkud to da barsa igra jelen super ligu.Šalu na stranu Robert Prosinečki i nije neki trener,samo je "dizao" ekipu kako god oni odigrali on je govorio kako je igra odlična,igrači se trude,verovatno je psihološki hteo da utiče na njih kako bi bili bolji igrači i ljudi,ali to kod "zvezda" ne pomaže.

nadalv

pre 11 godina

"Murinjo",
Ovo ne znači da te je Lukić greškom otpustio prošli put, nego da trenutno nema drugi izbor. Ukoliko ne odleti odmah, sam ćeš leteti ponovo do Božića. U mom kraju se ovo zove mazohizam. Zahvaljivati se Toletu što si došao u Zvezdu sve govori o klubu u koji si došao. Tebi ovo pomoći neće sigurno. Iscediće te ponovo tako da nećeš biti ni za Kineze...
Kada je Cvele otišao iz Zvezde, ovaj klub je prestao da postoji i ostaje nam samo da se sećamo vremena kada je Robi igrao za nas. To je verovatno i Robi shvatio. A čekaju nas i dve utakmice protiv Donjeg Srema...

zvezdin navijac

pre 11 godina

kada bi zvezdu vodio kapelo, a u njoj igrali ronaldo, mesi, ibrahimovic... kada bi zvezda bila prvak sveta, a srpska reprezentacija prvak sveta i evrope i sacinjena samo od igraca zvezde, ni tada ne bih isao na stadion zvezde, gledao utakmice ili tamo vodio decu. preksinoc su se tri sata tukli "navijaci" zvezde i rada, dok je policija posmatrala, a normalan narod nije mogao da prodje.

Konstantin

pre 11 godina

jankovicu, u pamet se. mozda si i okej, ali moras da znas jednu stvar: robi, kakav god da je kao trener, zvezdina je legenda, i sve da je odveo zvezdu u drugu ligu svojim radom, ogromna vecina nas bi mu to oprostila. ti a kamoli shaban lukic nemate ni izbliza toliki kredit. a lukic je sa svojim kreditom vec u debelom minusu, pa ga ni sest agrobanki oprati nece.

diskretni heroj

pre 11 godina

samo nastavi gde si stao ,dok te nisu oterali zbog lecenog alkosa! da l je palo nekom na um,da je sad dolazak milijasa realan?

Pfc

pre 11 godina

Kao okoreli sa druge strane brda mogu reci samo-lepa vest!
Svojevremeno je sjajno radio svoj posao u tom istom klubu,a oteran je na pravdi Boga!

Mrtvac

pre 11 godina

Ceka te radno mesto a platu dobijati neces... A bices najuren posle pola godine maximalno. Ne znam o kakvom entuzijazmu pricas? Ne znam koji covek moze biti lud da dodje u ovom trenutku da bude trener Zvezde... U cetvrtak na Marakani teramo Lukica, nema povratka kuci dok posao ne zavrsimo!!

neznalica

pre 11 godina

covek iz nase stare dobre trenerske skole... dostojan naslednik "velikih trenera" koji su to postali na srpski nacin: bez uspeha sa ijednim stranim timom(ne racunamo pocetke kineske lige naravno) vec su preko kafane i poznanstava upali direktno u krem srpskih strucnjaka! naveo bih samo neke primere:kosanovic,tumbakovic,zivadinovic,djoric,karasi,jesic...
alo srpski murinjo kako mozes da zahvaljujes tomislavu karadzicu sto si dosao u Zvezdu!!!

Pretorijanac

pre 11 godina

Jankovic je jedan od retkih trenera koje sam postovao i cenio njegov rad u Zvezdi, iako sam navijac Partizana. Steta sto u ovako teskom trenutku dolazi nazad u klub. No, sta je tu je. Gani, zelim vam puno srece protiv Bordoa, a da onu ljudsku nulu oterate iz fotelje. Isto to bih pozeleo i mom Partizanu, samo sto mi trebamo mnogo vise njih da najurimo, pa da nam bude za nijansu bolje. Ovako, ugasismo fenjere i vi i mi.

HAHA

pre 11 godina

Hahahaha. Smeje mi se kad cujem izjave tipa ove:"Ceka nas veliki posao.." Smesni su svi ovi treneri i klubovi.. i Zvezda i Partizan.. kad izadju u Evropu pretvaraju se u curke za punjenje.
Zivi bili ljudi, zelim vam puno zdravlja.

brica

pre 11 godina

Postavio ga je Tole Karadžić i Zoran Laković?! Bojim se da nam ne ugase fk crvena zvezda pa da trofeje evropskog i svetskog prvaka ne prebace u grobarske vitrine ! Mislim da policija treba da se umeša u srpski fudbal u suprotnom, draće nas i kipar i malta i san marino ...

Goračanac

pre 11 godina

Dorodošao ! Samo mi je žao što ne dolaziš u nekim srećnijim okolnostima.Nadam se pre svega da ćeš rezultatima i igrom pokazati da ova ekipa stvarno ima perspektivu i da zna da se bori za sveti grb,kao i podsetiti sve one koji su zaboravili tvoj predhodni mandat u ZVEZDI.Naravno Robiju želim sve najbolje u daljoj karijeri

dragan

pre 11 godina

Za sebe mislim da sam iskreni i pravi navijac Crvene Zvezde i nikada nisam osetio ovakvu sramotu i prazninu.Tole nam je doveo trenera,mafijasi nam odredjuju tim a vidim po komentarima da ima i zadovoljnih sto je dosao novi trener.To je inace veliki trener koji nigde nije mogao da nadje posao i pokaze svoj kvalitet.Neka nam je BOG u pomoci i zelim svima nama da se ne osramotimo protiv Bordoa,zbog Robija,igraca i onih pravih navijaca koji znaju sta znaci CRVENA ZVEZDA

Dalmos

pre 11 godina

To je to, zatvoreni krug ljudi koji vedri i oblači u srpskom fudbalu. Rezultata nema i neće ih biti dok god su u fudbalu svi ovi ljudi ...

Nenad

pre 11 godina

Druze svaka tebi cast ok si momak ali mi preko ovoga ne mozemo i necemo da predjemo!!! Nema spustanja lopte i tenzija!!! LUKICU NESTANI HOCEMO DZAJU I ROBIJA!!! U cetvrtak ce vodje da prosipaju pricu te podrzimo momke, briga nas za upravu i tako da se spusti lopta. E nemoze, sad idemo do kraja pa da vidimo jednom ko je jaci, uporniji. Dosta je bilo!!!

KokiBang

pre 11 godina

Kao prvo postovanje za Jankovica,mislim da je obrazovan,fino vaspitan i odmeren covek.Kao trener je na pocetku,ima slifa ali mnoge stvari nece zavisiti od njega,mozda se nesto pokrene prvih utakmica ali na duze staze mislim da nema sansi.Jednostavno u Zvezdi nije zdrava atmosfera,jedan covek tu ne menja nista, progutace ga na zalost primitivci iz uprave i onih par desetina kvazi navijaca.Mnogo je tu zla,od kad je najuren i ucenjen Piksi moja noga nije krocila na Marakanu,niti ce (na zalost-moju) u skorije vreme.Nismo znali da iskoristimo takvu velicinu i pozitivnu licnost,smetao je mnogima a najvise najopasnijima sa kojim ni drzava nema snage da se obracuna. Na zalost sa primitivcima nema price,zakon jaceg je jedini jezik koji priznaju.Procenti su bitni,njih institucija Zvezda ne zanima,samo koliko su "dobri".Preslikano iz drzave,to nam je realnost,na zalost.Marketing,prazne price,obecanja i tako u krug,narod to guta ne neki napaljeni klinac pored neke "velicine" na sipci!Za Robija je steta,ipak je on pocetnik i verovatno bi doneo rezultat na duze staze i sa ovim polu timom u okviru prvenstva,za evropu smo jos zeleni.Nije zasluzio ovako da bude ispracen,ali ovi(tako ih je i on nazvao) nemaju pardona,kao ni prema ostalim proverenim Zvezdasima,Dzaji,Piksiji,Pizonu,Duletu,Djori,Karasiju..generaciji 91(ko im je bio na godisnjici)..sadasnjim bivsim Lazetic,Milovanovic,Perovic,treba ih pustiti da se sami polako dave u sopstvenim fekalijama,nema nam druge. pozdrav,razocarani Delija

Вучко

pre 11 godina

Срећно Сале! а ти Лукићу одлази више,и са собом поведи Стефановића и Весића! Како вас бре није срамота! Сале је један од најбољих наших тренера и срећан сам због њега али тиме нам нећете замазати очи! УПРАВА НАПОЉЕ!!!

reptil

pre 11 godina

ceka te veliki posao?ima bordo da vas otrese ko decju slinu.nema u srbiji fudbala dok klubove umesto strucnih i dokazanih ljudi vode bitange.

Рајко од Расине

pre 11 godina

Ovaj je već boravio na Marakani, kad su ga šutnuli tužio Zvezdu... sad je došao po kamatu!!!
Sever će se uželeti, pravih, Delija al' Delija nigde biti neće. Lagano se vraća vreme kad je reporter Zvonko Mihailovski, pred početak utakmice
C. Zvezda - Čukarički izjavio; "Mogao bi' da vam izdiktiram i imena prisutnih navijača ali utakmica upravo počinje"... bilo 350 ljudi sve sa redarima!!!

Bojan

pre 11 godina

Robi je LJUDINA, ali Olimpija, Naftan, Rad, Kostolac... e KOSTOLAC. Dobio je odrešene ruke, preuzeo odgovornost, napravio tim. Na sreću dobili derbije, uzeli kup ko da su osvojili LŠ, umislili da su Zvezdine zvezde. Na svaku kritiku Robi ih je štitio i govorio da ima najbolji tim u Srbiji i kako su mu vratili, blamiranjem i njega i kluba. Njemu je mesto u Zvezdi ali kao sportski direktor u tom delu se najbolje pokazao. U četvrtak za mene postoji samo CRVENA ZVEZDA, uprave, treneri, igrači dodju odu, neke pamtim neke ne. Meni je utakmica mog kluba praznik bez obzira na sve, da je to pitanje "razuma" i racionalnosti pa fudbal bi pratila i moja žena i šurnjaja i njihove drugarice.

sasa kg

pre 11 godina

momak gde jednom neide u zivotu nikad nece ma koliko se covek trudio i zeleo.ti si mlad covek i zasluzujes bolje videces i sam.ali posto volis mnogo zvezdu ti probaj ponovo.srecno.

сви на Бордо

pre 11 godina

Тренер је Роби а управу немамо. Толету се захваљујте код своје куће, мрш из звезде сви редом!!!

Korleone sa Severa

pre 11 godina

Ovoga sto je vec jednom tuzio Zvezdu za dugovanje, kada su ga prvi put sutnuli iz kluba, izabrali za trenera, a nisu Limenog iz Ratkova... Sramota... Sto neko rece: Limeni trener, pop Peranovic kondicioni trener i da nas Bog vidi!!!

M.M.

pre 11 godina

Delije i Grobari,pa dokle vise da nam dovode neke Jankovice,Vermezovice,Dostanice i ostale,pa ti ljudi u bivsoj drzavi nebi mogli da vode ne timove druge lige,ali ovo je Srbija zemlja cuda.

vladan luk...

pre 11 godina

preko djoleta stefanovica(predsednika vk partizan pardon gen-sek fk cz) vladan lukic ce se zahvaliti toletu za trenera i povuci sve optuzbe koje je iznosio na njegov racun...
hvala tole, koreografija placenika (skandirali pre 6 godina :dzajo p***ru napusi se severu) u cetvrtak...

nikola

pre 11 godina

Svu srecu ti zelim! U cetvrtak svi na Marakanu, da podrzimo igrace i novog trenera i oteramo Lukica, Vesica, bucka i ostalu bagru! Zvezda je zivot. Robi legendo!!!

Vojislav

pre 11 godina

Kada citam ove genericke izjave polu-trenera i neznalica koji se guraju ko zna kakvim vezama, a nemaju nikakve rezultatem niti ce ih ikada imati, dodje mi da prestanem da gledam fudbal... Svaka budala ovde moze da dobije sto sansi, samo ako ga gura pravi covek, a neko ko nesto zna i moze, ne moze da se probije... Juce nekog oteras, a danas ga zoves da se vrati jer niko normalan nece da sedne na klupu gde se umesto plata dele pretnje batinama... komedija... a ja mislio da je Vermez tragikomican...

nebitno

pre 11 godina

Nebitno je da li je Prosenicki, Jankovic ili neko treci.Zivim pored stadiona, vise policije ima pred svaku utakmicu nego navijaca.
Sto se cudite sto je Prosenicki otisao- da Zvezda nije izjednacila protiv Rada,a mislim da se to i dogodilo zbog mira van stadiona,bilo je u citavom okruzenju vanredno stanje.Nekad smo slusali navijace sa stadiona, sad uglavnom gledamo marice i slusamo topot konja i policijske sirene.Navijaci su naduvani, mrtvi pijani i mislim da pojma nema vecina njih ni sta se dogadja na terenu ni zasto su tamo.
U citavoj prici nema tu vise, nazalost, ni "S" od sporta.

nisam namcor , al pamcenje imam ko slon

pre 11 godina

A jes ti onaj isti sto nas je pre 3-4 godine tuzio za trista iljada kod uefe ? Jesam,jesam,al sad sam se promenila. JOOOOOOOOOOOOOOJ, ZVEZDOOOOO, DODJE MI DA RIKNEM TVOJE IME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vorkraft

pre 11 godina

Ne razumem,odakle ovoliko nepoverenje prema Jankovicu. Imao je jednu sansu u Zvezdi i radio je dobro, al tad je liga bila resena, radio je bez pritiska. Sad da vidimo kako ce se s tim izboriti! E onda cemo suditi o njemu. Zasad dajmo mu poverenje!

Kalates

pre 11 godina

Pitacu te da li ces biti tako ushicen i zadovoljan za par meseci a mozda i pre!Ko ima tu nesrecu da saradjuje sa Zvezdinom upravom,ni pakao mu nece tesko pasti!Bolje je svaki dan i po ceo dan rucno tucati kamen nego trpeti i gledati Lukica i njegove pajtose kako bez imalo stida i straha unistavaju klub sa najjacom tradicijom u Srbiji!A onda kada se dese rezultatski krahovi isture trenera da bude glineni golub.I sto je najgore,to im non stop polazi za rukom,sve isto,sve provaljeno a stalno prolazi!

Znaisha

pre 11 godina

I sta sad,pojeo vuk magarca,a?! Namazana uprava racuna na dokazanu kratku memoriju Srba...iskusno,nema sta!!! Sjajno izrezirana ostavka Robija,dovodjenje trenera u roku od 12h,pa 'slucajni' odlazak Evandra,dolazak Milijasa,skartiranje Djala...vrlo dobro znaju da im je opstanak jedino moguc u totalnoj konfuziji i opstem haosu! Gde je neka izjava Lukica posle utakmica na pripremama,posle Naftana...ali zna posle Omonije da lupeta "Ovo je za sve koji su verovali u nas!".

Sto se tice novog trenera...pa svi treneri koji nigde ne mogu da rade su u FSS! Ne znam da li je iko od Zvezdasa doziveo da odlazeci trener na konferenciji iskreno zaplace i da dobije aplauz od svih prisutnih...

ogorceni

pre 11 godina

Neverovatne stvari...UPRAVA NAPOLJE....hocemo da gledamo fudbal,a ne neke Lukice,Antice....kakav kriminal u fudbalu,jooooooj...Pohapsiti pod hitno sve i u buvaru!!!

Tisa

pre 11 godina

Slusam radijo Beograd i izvstaca sa Marakane,po oni zive jos uvek u doba Tita.Nije ni cudo da lopovi/mafija vode jedan institut srpskog fudbala.

M

pre 11 godina

i? sta se radi u cetvrtak na severu? Podrzava li se i bodri Zvezda, skandira li se Robiju ili se proziva uprava? Ili cemo svi djuture da vicemo Sale legendo?
i... sta ce biti kod 0 6?

neko iz mase

pre 11 godina

Kao sto bi rekao Balasevic: ... nisu krivi generali ni brkati majori, krivi smo mi sto smo se sklanjali, PUTUJ EVROPO.... :-/

goran

pre 11 godina

Ja sam teska grobarcina ali sam najzad progledao koliko nam je jadan fudbal u svim kategorijama i sa svim upravama i fudbalerima zajedno i citam komentare svaki dan jer zivim u Minhenu i zapanjen sam zadojenoscu i fudbalskim ne znanjem ali odlicno znamo da pljujemo jedni druge.Cak mislim da je i moj komentar zadojen jer sam navijac Partizana ali ipak vise volim Srbiju i tako treba svi da se ponasamo i svi da volimo Srbiju a da navijamo za klubove jer sam to naucio od Nemaca i kod njih je peprezantacija ubedljivo na prvom mestu i kada igra njihova reprezantacija sve se kiti njihovim nacionalnim zastavama.Veliki pozdrav za sve Srbe!!!!!!

Kure

pre 11 godina

Ti se sine baš uklapaš u profil prodavaca magle iz Lj.Bogdana. Kakva retorika, kakva elokvencija, i tebi će da daju da napišeš po neko saopštenje. Inače, mogli su (uprava), bar da nam prodaju maglu, pa da postave nekog od pomoćnih trenera za početak, ovako je mnogo providno da se Žutom već spremao otkaz.

grobar españa

pre 11 godina

Novi trener Zvezde se javno zahvaljuje Toletu na razumevanju i pomoci , Vecita rezerva Zvezdine zlatne generacije i sadasnji predsednik , tera zvezdine legende ,Pizona , Piksija , Prosineckog ... Ne dozvoljava da Dzaja pomogne svojim znanjem i iskustvom ... Zadnje vreme doslo ... Meni bi kao Grobaru trebalo da je drago ... A nije ... Partizana mi mog.
p.s. Partizan , prvi klub iz istocne Evrope koji je igrao finale kupa sampiona ... Zvezda , prvak Evrope,pobednik inter kontinentalnog kupa i finalista kupa uefa. Kakva dva kluba je nekada Beograd imao ... a sada su tu Djura i Lule sa svojim timovima diletanata. "Za male pare ste se prodali,zlikovci"!!!

kuki

pre 11 godina

Jedna stvar tako ocigledno pokazuje da u Zvezdi niko nema dugorocan plan, a stvar je u sledecem: Janovic je vec bio trener Zvezde, a posle njega su dosli Pizon, Dostanic, Prosinecki... ako je Jankovic bio dodar trener, zasto je uopste dopusteno da covek ode iz Zvezde, ako je bio los, kako onda moze los trener da se vrati u Zvezdu. Iskoristio bih priliku da prokomentarisem istu stvar i za Partizan i Vermezovica. I ja ne kazem ni za jednog ni za drugog da su losi ili dobri. Ima strucnijih od mene za to, ali ovo idimi dodjimi, ko je tu lud i kakva je to politika, meni stvarno nije jasno, mozda neko zna da mi objasni.

aleksandar85

pre 11 godina

Imenjače, ne znam što ti ovo treba. Misliš da te neće šamarati Rajo kao što je i Pižona, da te neće vređati kao Robija i Pixija, da ti Majami neće pokupiti sve talente iz omladinske škole..., ne znam. Pored njih, ništa dobro za karijeru nećeš uraditi. Kad te oteraju oprostićeš im dug i opet ispočetka. Nek je sa srećom,al spasa nam nema. Raskidaju ugovor sa Evandrom, pa kakvi to ljudi rade tamo kad NE UMEJU ni jadnom igraču euro da zarade. Crno nam se piše.

grozim se poltrona a navodnih delija

pre 11 godina

Mozdra je Jankovic i korektan covek,mozda i dobar trener. Sam je izabrao da udje u Lukicevu septicku jamu ko ce ga odatle vaditi videcemo. Mozda tata Dobrivoje... A ovi placenici sa severa tek to je zalost. A skupi su jako za mastan burek i poneku ulaznicu se prodaju barabi Lukicu. E moja Zvezdo na sta si spala.

Pedja78

pre 11 godina

Pošto svi mi vidimo ovu situaciju vise ili manje isto,sa tim nazovi navijacima sa severa,koji ce podrzati Jankovica,trenera koji je,kako je neko napisao,spasao Lukica da,za sada i dalje bude na čelu nase Zvezde, hajde da,kada budu pozivali zapad ili istok da se pridruzi navijanju,da umesto nastavka pesme,dobiju zvižduke!Neka to mozda bude pocetak necega konkretnog!

VLADIMIR

pre 11 godina

I Bobijev sin će se provesti isto ko i njegovi predhodnici. Ozbiljni REZOVI u Zvezdi tek će uslediti - Naravno tu ni u kakvoj varijanti neće biti mest za "uspešnog tatinog sina", naravno kao i za one koji su ga postavili. Zvezda je na dnu, vreme je da se uz pomoć pravih ljudi SPASE, INAČE JOJ SLEDI KRAJ.

Delije Taras

pre 11 godina

Zvezdo volim te svim srcem i dusom ali vise ne mogu i necu da kidam zivce i da se nerviram.Ovo je haos iz dana u dan iz meseca u mesec sve veci! Da nije tuzno bilo bi smesno!A bojim se da smo dotakli dno i da sve vise tonemo u ponor i zivo blato...

Nataeos

pre 11 godina

Ugovor na dve godine!!! Da mi je znati koji je zadnji toliko pa ostao!?? Inace Bagra napoljeeeeee , to mislim za zvezdu i partizan!! Sve je to ista bagra

hm...

pre 11 godina

Je li to isti onaj Jankovic za koga je Zvezdina uprava prilikom raskidanja ugovora, kada ih je tuzio (i uzeo) i poslednji evro koji mu je pripadao po ugovoru - rekla "nikad vise u Zvezdu nece krociti oni koji su je tuzili"?

Svidja mi se sto drze do onog sto su rekli. :) Jankovic nije nikakav Zvezdas, vec klasican lovator.

Coco Bill

pre 11 godina

Lala iz Banata, 21. avgust 2012 15:53)

Lalo iz Banata, jedna stvar treba da ti je jasna, Gasprom je `doveo` bivsi ministar energetike Skundric. Da nije bilo njega i da on nije `intervenisao` Gasprom ne bi ni sanjao da dodje u Zvezdu. Ajde, razmisli malo logicno, zasto bi oni dolazili u Zvezdu ?!...zbog Lukica, velikog menadzera ?!...zbog `velicanstvenih` rezultata Zvezde pod Lukicem ?!. To se Lalo moze najbolje vidi po parama koje Gasprom izdvaja kao sponzor Zvezdi i recimo Salkeu, ciji je takodje sponzor. Ajde malo da karikiram, ono sto Zvezda dobije od Gasproma, stim novcem Salke placa samo telefonski racun.

FSS čivija

pre 11 godina

Što li Tole čini voliko Zvezdi. Ja sam mislio da se on ne razume u fudbal, a on kvaran ko kvaran zub. Ko veli predomisliće se, uzeće Kosana ili Neška PA ŠTA ONDA DA RADIMO.

boki

pre 11 godina

Jankovicevi najveci kvaliteti su to sto je mlad, elokventan i slatkoreciv...a koliko je strucan i kakve rezultate ima iza sebe je za diskusiju....

Cigan do smrti! "delija" nikada!

pre 11 godina

Koga ceka veliki posao? Tebe i Bambalice? Suvise sam te cesto vidjao sa njima da bih imao lepo misljenje o tebi.
MARS IZ ZVEZDE BAGRO