Ponedeljak, 20.08.2012.

15:57

Gordon zvanično u Partizanu

Američki košarkaš Dru Gordon će u narednoj sezoni braniti boje Partizana mt:s, pošto je u ponedeljak potpisao ugovor na godinu dana.

Izvor: JT

Gordon zvanièno u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

jovica

pre 11 godina

I ne cudi me sto nam je Reprezentacija takva kakva je kad nam stranci igraju Bekove i Centre u Partizanu i ostalim klubovima u zadnjih 10 godina nemamo dobrog beka a o beku suteru da ne govorim!
Da ne fulam temu bice ovaj dobar, ali zbog stranaca nam propade reprezentacija!

Jovan

pre 11 godina

"O kakvim vi parama pricate? Pa ovaj Gordon kosta pet puta manje od Brauna, iako je evidentno bolji igrac od Brauna i bar pet puta perspektivniji.Sve ovo sto je Partizan do sada doveo kosta manje od nekog anonimusa Brauna i penzionera Rakocevica."
-----------------------

Kompleksi, samo polako, Braun losiji... joj, nema vam popravka :)

vitez lukic od lamburginija

pre 11 godina

Vi ste nešto samo u ovoj nesretnoj Srbiji.
(milan, 20. avgust 2012 17:19)

A sta je to nesto? Oni nisu nista :)

Radovan

pre 11 godina

Moram samo jos nesto. Vidim u potpisima vec se dicite Covice. Neko Covicem neko Sasom Danilovicem pa vidite ko se bavi sportom, a ko lakim politickim poenima.

Aleks

pre 11 godina

****A na sajtu poreske uprave pod rednim brojem 37 nalazi se KK partizan sa nesto vise od milion evra duga plus postojeci kod Marfin banke od 4 miliona evra*****

Ok, to je 5 miliona, a sta cemo sa Vasih 18???

jegor

pre 11 godina

O kakvim vi parama pricate? Pa ovaj Gordon kosta pet puta manje od Brauna, iako je evidentno bolji igrac od Brauna i bar pet puta perspektivniji.Sve ovo sto je Partizan do sada doveo kosta manje od nekog anonimusa Brauna i penzionera Rakocevica. Navodno ste vratili dug od 18 miliona evra. Pitam se kako? Kako se to vraca dug od 18 miliona evra za 10 meseci? Da li je to Covic izvadio pare iz svoga džepa i platio, ili je opet neki Beko, iz prevelike ljubavi prema zamrznutoj Zvezdi, direktno svojim parama platio celi dug, ili je, što je i najverovatnije, i taj dug samo privremeno zamrznut kao i Zvezda. A snove o tituli mozete da sanjate dok ne pocnu takmicenja, kao i svake sezone, uostalom. Smesni ste ako mislite da sa ovim likovima koje ste doveli mozete biti konkurentni Partizanu. Jedan matorac i jedan poluigrac, kome je najveci domet u karijeri, iako ima 30 godina, igranje za Bamberg, a ni tamo nije ostavio nekakav trag, je isuvise malo da bi se bilo ispred Partizana, koji ce i ove sezone biti medju najboljim timovima u Evropi, iako ima vrlo mladu ekipu.

poklapanje

pre 11 godina

Mnogi pricaju Partizan je uzrok pada kvaliteta nase reprezentacije. Nije. Evo sta se desilo od 2005 do 2009(i danas bi se desavalo da nije doso dr. Ivkovic na celu repke). Povreda Milosa Vujanica u sezoni 2004/2005 trebao je da bude nova legenda zbog koje ce klinci trenirati basket,lik koji je po meni i pored toga sto je bio najbolji plej u evropi imao jos mnogo potencijala koji igrom nesrecnih slucajeva nije mogo da pokaze. Darko Milicic e da je imao gram mozga da ne ide u NBA da ostane u Srbiji imali bi smo strasnog centra,nazalost on je odlucio da ode u zimski san zvani NBA i nikada se vise nije probudio iz njega. Povreda Krstica u sezoni 2005/2006 kada je imao sjajnu sezonu u dresu NETSa i sigurno bi bio jedan od najdominantnijih krilnih centara u NBA i na svetu na zalost dve sezone nije igrao za repku a posle je morao da se spusti na centra zbog posledica usled povrede (pre Netsa je takodje igrao centra u Partizanu sto je bila sreca Dude Ivkovica kada je doso na kormilo, tako da je trenutno u top 5 centara evrope). Povrede Nemanje Aleksandrova decko je bio najveci potencijal ali prelaskom u zvezdu desilo se sta se desilo sada igra u negde u Belgiji. Naravno te povrede nas i dan danas prate. povrede velickovica,Krstica,Lucica i Micova tako da nemojte kriviti Partizan on proizvodi veoma kvalitetne igrace ovde sam nabrojao pet ima ioh jos. Ovo je ekstra pojacanje decko ce da kida.

Trener

pre 11 godina

Kao klinac sam isao da gledam Partizan u Halu Sportova , igrali su samo NASI igraci, a Amere(crnce) smo gledali samo u stranim ekipama. Naravno, majstori kosarke kakvi su bili Kica, Praja, Grba, Arsenije i ostali su ih "razbijali". Sada se nasi klubovi takmice ko ce da dovede "boljeg" crnaca, a nasa kosarka sve vise propada. Da li ima jos pametnih ljudi da zaustave propadanje nase kosarke???

Jaymz

pre 11 godina

@Majke ti

Majstore, "prosecna" godisnja je mozda kod vas 1000 din a nasa je prosle godine bila 120 eura tako da uzmi digitron ponovo u ruke i preracunaj malo bolje...

Ђура

pre 11 godina

Одакле паре за овога? Одакле паре за све те странце? Какви су, такви су, али паре морају да им се обезбеде. Ко то плаћа??? Има ли неко одговоре на ово. Одакле бре??? Хајде истраживачко новинарство, пљуните у шаке (ако смете).

mocavukotic

pre 11 godina

@Majke ti
Care, matematika ti nije jaca strana.Ponir prima nesto malo vise od 7 hiljada gledalaca. Prosecna godisnja ulaznica 20 evra (moze i 30 evra.Kolikoje to. To nije ni za placanje grejanja ui zakup Pionira.Gde su putovanja za Evro ligu i ABA ligu. Gde su plate igracima i zaposlenima. Sponzori namire jos mrvicu. Kada ste tako"bogati"sto onda dug poreskoj upravi i kredit jednoj kiparskoj banci.Sto uzimate igrace na pozajmicu. Da li mislis da je ovaj dosao kao i francuz za topli obrok i stan.Mozda grad beograd oprosti zakup Pionira i grejanje jer ste zaduzili prestonicu. Na svaku utakmicu Partizana dodje barem hiljadu navijaca iz inostranstva.Ha Ha Ha Ha ha

KaO PRVO, prosecna godisnja karta nije 20-30 eura. tribine su bile 125 eura prosle godine za obicne smrtnike, navijacke su bije u pola cene, parter 250e i loze 500 e. Pa ti vidi koliko je to.

aj da se i ja pravim pametan

pre 11 godina

Pogledah pomenute Keith Bensona i Jeff Footea na YT. Keith Benson je mnogo bolji i ne verujem da imamo pare za njega jer deluje mocno. Visok 211cm, brz, odlican odraz, odlicna motorika. Uspesno bi pokrio i poziciju 4, a ima tehniku i za poziciju 3.

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Dule je dobro krenuo sa pakovanjem novog tima pa me zato čudi zašto ga nije vezao ugovorom bar 2god. jer ako se pokaže kao dobar odma će ga neki bolji klub oteti od nas :(((

crnobeli delija

pre 11 godina

@muamua i sve ostale koji su mi lupili minus

nema nikakve teorije i vrlo je realno: dok u nasoj ligi ne zaigraju nasi klinci koji ce biti nosioci igre, koji ce vec sa 22 godine imati 4-5 jakih igrackih godina (a ne da u 22. godini cekaju da li ce uci 5 ili 6 minuta u igru sa jedinim zadatkom da naprave brze licne greske ili nahrane neku "zvezdu" loptama), nasa reprezentacija nece biti ni blizu neke od ranijih generacija. to nema veze sa bojom kluba, briga me za to, ima veze s cinjenicom da i ovo malo igraca koji prodju priopreme za reprezentaciju, REALNO, u domacim klubovima nemaju nikakvu znacajnu ni ulogu ni minutazu.

a da je vec bilo komentara "briga me za reprezentaciju, vazno je da MOJ klub pobedjuje", bilo je i to ne jednom.

samo nastavite sa minusima, kuckamos e na kraju kvalifikacija ili dok na narednom EP ili SP budemo gledali neke druge kako igraju.

GravediggerM

pre 11 godina

@Majke ti

Mislim da bi trebao malo bolje da se informises o prosecnoj vrednosti godisnje karte, ovako ispadas smesan i sujetan.....
Prestani da mrzis Partizan i pocni da navijas za Divu!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 11 godina

Šta ste navalile dive, otkud pare pa otkud pare...brinite vi o svojim finansijama, moze lako da se desi da i ova zvezda bankrotira. Zanima me koji tim ce se sledeci zvati crvena zvezda

Bane Kumanovo

pre 11 godina

Moram da odgovorim svim onim koji iz neznanja ili iz inata pricaju da Srpska kosarka propada od kako je Partizan prvi .Srpska kosarka je pocela od 1972 sa pojavljivanjem Kicanovica,Slavnica,Dalipagica kada je prekinuta dominacija Rusa.Posle su nastavili DJordjevic,Danilovic,Paspalj,Divac,a posle njih pricam o medaljama Krstic,Perovic,Velickovic,Tepic,Tripkovic.Ovo su generacije Partizanovih igraca potpomognuta Bodirogom,Savicem Gurovicem koji su sa reprezentacijom osvojili sve sto moze da se osvoi.Jedini pravi as a zvezdas za svih ovih 40godina je Moka Slavnic.Ako neko ima pravih faktora nek me demantuje ali ne samo nesto da napise.

Milos

pre 11 godina

citam komentare i definitivno shvatam da ljudska glupost nema granice, kao i zaslepljenost svojim klubom. Pitaju odakle partizanu pare, a za Krstica,Pekovica, Perovica,Veselog,Velickovica,Marica,Vujanica...da ne spominjem pre njih igrace, Partizan je dobio sjajne pare za obestecenja, pored toga punio arenu, stigao do polufinala eurolige, ima 5000 prodatih godisnjih karata, i opet je doveo mlade i jeftine igrace i ima dugove, al ce bar tri igraca prodati za dobre pare. A sta radi komsinica, ponovo trosi velike pare, na celu Covic koji koristi drzavni klub da uzme drzavne pare, i trosi bar tri puta vise na igrace koje nece nigde prodati, i na kraju ce oprati pare i otici iz zvezde diva, i ko ce njene dugove da vraca?
A za one strucnjake sto pitaju kojeg je Partizan igraca stvorio nek procita gore napisana imena kojima mogu jos mnoga da se dodaju! Toliko o njihovom poznavanju ovog sporta, njima su samo vazne boje kluba. Danas talenta nema toliko, roditelji prodaju decu za male pare, oce pare da uzmu kad im dete ima 16godina i to je zlo, dobijamo zbog toga samo prosecne igrace i dok se to ne promeni nema boljitka.
I opet je jedina nada ovaj mladi tim Partizana koji ce biti vaspitani u pravom duhu i koje ce prof.dr.Vujosevic obuciti da budu veliki igraci,ljudi,reprenzitativci jer jedino partizanovi igraci nikada nisu trazili cetiri lopte u petorci kao Jaric,Rakocevic,Milicic, Radmanovic

Filip cirih

pre 11 godina

Cigani pa da nekazem sta covek je dosao besplatno i igra sa malu sumu novca al zato sledece sezone ima da bude standardan u NBA. A ti vasi igraci koja vam kupuje drzava docu kod vaz i posle nemogu nigde da igraju. E TU JE RAZLIKA VI PLATITE I UNISTITE IGRACA, MI GA DOVEDEMO DZABE I IGRA ZA MALU LOVU AL POSLE POSTANE KLASA KAO PEKOVIC MARIC MCCALEB ITD A NAJBOLJI PRIMER ROBERTS KOD VAZ NIKO GA NIJE HTEO MI GA UZELI I POSTAO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA!

radovan

pre 11 godina

Pa zar mi nismo drzavni projekat, a moramo da dugujemo bankama na kipru. Sledeci put slozi u svojoj glavi ono sto hoces da pitas i zameris, a sada ti sa nikom Majke ti odgovo ri mi a otkud vama pare, sve si reko osim toga.

Stark

pre 11 godina

U planu je jos jedna petica, najcesce se spominju Keith Benson i Jeff Foote...Armstrong ce najverovatnije u Real, tako da on otpada...vrlo je verovatno i da ce Meksikanac ostati jer kida na treninzima, nije mi poznat status Maltezanina koji ima jako dobre fizicke predispozicije i Gaucosa koji ima talenat ali ne i ovo drugo...

radovan

pre 11 godina

Mozda u vasem klubu u mom je situacija sledeca pa racunaj mrzi me.
TRIBINE – 120 evra
PARTER – 180 evra
PLAVA LOŽA A – 350 evra
PLAVA LOŽA B – 400 evra
BELA LOŽA – 500 evra
VIP LOŽA – 600 evra

Majke ti

pre 11 godina

@radovan

Care, matematika ti nije jaca strana.Ponir prima nesto malo vise od 7 hiljada gledalaca. Prosecna godisnja ulaznica 20 evra (moze i 30 evra.Kolikoje to. To nije ni za placanje grejanja ui zakup Pionira.Gde su putovanja za Evro ligu i ABA ligu. Gde su plate igracima i zaposlenima. Sponzori namire jos mrvicu. Kada ste tako"bogati"sto onda dug poreskoj upravi i kredit jednoj kiparskoj banci.Sto uzimate igrace na pozajmicu. Da li mislis da je ovaj dosao kao i francuz za topli obrok i stan.Mozda grad beograd oprosti zakup Pionira i grejanje jer ste zaduzili prestonicu. Na svaku utakmicu Partizana dodje barem hiljadu navijaca iz inostranstva.Ha Ha Ha Ha ha

sajberkurajber

pre 11 godina

meni iskreno nije jasno zasto se stalno dovode nekakvi amerikanci i ostali samo kada bi malo pogledali shvatili bi da u Srbiji ima odlicnih igraca koji propadaju zbog raznih inostranih igraca,uvek smo imali dobre igrace i znali smo to da iskoristimo medjutim sada su stvari malo drugacije(nazalost) zato nam i kosarka propada.

radovan

pre 11 godina

Mexico ne vise od 50 000
Miljenovic 50 000
Vesterman otprilike da prima 125 000
Dragan 105 000
Andjusic 50 000
Bogdan 50 000
Lucic 100 000
Bertans 40 000
Cakarevic 40 000
Djekic 40 000
Musli 75 000
Gagic 50 000
Gordon 200 000
Besovic 25 000
Toliko od prilike.

milan

pre 11 godina

Za razliku od vas mi za ovakve igrače ne moramo da damo bas punu cenu.Svi koji su iz Partizana otišli posle toga su uzeli ogromne pare.Da ne nabrajam redom.Pomenuo bih i Pekovića koji je odigrao fanfatsično u NBA.Partizan je INSTITUCIJA u košarkaškom svetu.Vi ste nešto samo u ovoj nesretnoj Srbiji.

ruglo grada i Srbije

pre 11 godina

Dosao dzabe a ugovor na 1 god, cudno. Sto se prosle god niste ovoliko pojacali? A mozga nema u glavi samo ZVEZDA CRVENA

UrosBg

pre 11 godina

Dobro nam dosao, samo se nadam da ovo nije poslednje pojacanje jer ovo nece biti dovoljno. Opet malo kasnimo sa dovodjenjem igraca, ali nadam se da ce Dule sve to da slozi kako treba. I meni je uvek zao kad vidim da potpisujemo samo na godinu dana ali sta da se radi. Po meni odmah u startu im treba dati manju lovu ako idu samo na godinu dana. Neka nam je sa srecom.

http://hoopsuniverse.net

Za crno bele od malena

pre 11 godina

@čke beogradske

Ha Ha Ha Ha . Vecu glupst odavno nisam procitao. Potegao covek iz Amerike da igra za stan i hranu jer je Partizan "najveci" klub u Evropi.Poznato mi je.Od malena navija za Parizan i crno bela boja mu u srcu. Njemu i ostalima koji dosli u Partizan. Zbog takvih kakvi ste kosarka nam je dotakla dno.Niste dvadeset godina stvorili ni jednog jedinog igraca,kada to kazem mislim od juniora, omladinaca i seniora.Ali cekaj jos mesec dana kada nacitani zakuka kako igraci nisu primili stipendije i njegovo "pomagaj drzavo" i ne dozvoli da "institucija" propadne.A na sajtu poreske uprave pod rednim brojem 37 nalazi se KK partizan sa nesto vise od milion evra duga plus postojeci kod Marfin banke od 4 miliona evra. Mozda ce novi premijer iz budzeta da pokrije dug.Ali nema veze dovodite koga hocete ali finansijski krah se vidi

Johnny90

pre 11 godina

O Gordonu sam vec procitao i prokomentarisao.Citam komentare Amera,kazu vredan,dobar kosarkas,ljubimac publike...Nego,braco,dajte neku novost ko je jos u planu,pa makar bila i nagadjanja i tracevi.Hvala i ppzdrav!

nikola

pre 11 godina

...lepo, ali vec imamo toliko talenata da nam jos ovaj i nije potreban!!! Ljudi, pa mi nemomo nekog iskusnijeg, proverenog igraca u timu...zar treba Lucic ili Milosavljevic da u poslednjem napadu imaju loptu?!?!
ALI, ipak je to dr mr Dule, nema razloga da mu ne verujemo. ;)

radovan

pre 11 godina

Pare su od punih tribina svake godina ( proda se cela hala pionir u sezonskim kartama pa racunaj ) i ucestvovanju u zavrsnicama evropskih takmicenje. Najvecem broju igraca koji je jedan klub poslao u NBA ekipe, isto toliko prodatih u najbolje evropske klubove. Zato sto se za igraca daju razumne pare a ne 100.000 eura vise od njegove vrednosti na trzistu. Sad ja da pitam a odakle vama pare????????

čke beogradske

pre 11 godina

za sve one koji pitaju odakle lova neka pogledaju u svoje dvoriste. svi igraci koji su dosli kod nas nisu placeni ni jedan jedini evro. ovom igracu je ovo prvi profesionalni igovor i on ce igrati za neku sicu. mi za razliku od vas ne moramo da iskesiramo ogromne pare kako bi napravili tim, kod nas igraci sami dolaze da igraju za dzabe jer zna se sta je partizan.

Milan

pre 11 godina

Dobodosao u najbolju sportsku instituciju crno-bele boje.Gde god okrenem sportske vesti a komsinica se priprema u kosarci u vaterpolu itd. Prva recenica je svima da prekinemo dominaciju Partizana. I pre godinu ipo i robi je dosao da prekine dominaciju a otisao suznih ociju.

muamua

pre 11 godina

crnobeli delija...koje farmerke nosis...domace ili strane...sa cijeg kompa kucas domaceg ili stranog...teorija ti je dobra ali u realnom zivotu ne pije vodu....

chombe

pre 11 godina

ovo su ozbiljni univerziteti, medju deset najboljih, a on je imao dabl dabl ucinak...videcemo, deluje dobro...morao bi jos jedan iskusan plej, i to bi bilo to, eventualno jos jedan cetvorka (idealno bi bilo Novica, mada je nerealno)

crnobeli delija

pre 11 godina

I kad opet budemo pukli od nekog Irana, Kine, Crne Gore (nije da nemaju igrace, ali su ovde ipak dosli bez najboljeg i pobedili), onda ce da pljuvaci raspale po nekom od igraca, treneru, publici, beogeradu,...

A kad nam pocne derbi u kojem je od 10 igraca samo 2 srbina (i ni jedan u reprezentaciji), onda ce se isti ti pljuvaci preobratiti u vatrene klubase sa "briga me za reprezentaciju samo da MOJ klub pobedjuje".

čke beogradske

pre 11 godina

za sve one koji pitaju odakle lova neka pogledaju u svoje dvoriste. svi igraci koji su dosli kod nas nisu placeni ni jedan jedini evro. ovom igracu je ovo prvi profesionalni igovor i on ce igrati za neku sicu. mi za razliku od vas ne moramo da iskesiramo ogromne pare kako bi napravili tim, kod nas igraci sami dolaze da igraju za dzabe jer zna se sta je partizan.

radovan

pre 11 godina

Pare su od punih tribina svake godina ( proda se cela hala pionir u sezonskim kartama pa racunaj ) i ucestvovanju u zavrsnicama evropskih takmicenje. Najvecem broju igraca koji je jedan klub poslao u NBA ekipe, isto toliko prodatih u najbolje evropske klubove. Zato sto se za igraca daju razumne pare a ne 100.000 eura vise od njegove vrednosti na trzistu. Sad ja da pitam a odakle vama pare????????

milan

pre 11 godina

Za razliku od vas mi za ovakve igrače ne moramo da damo bas punu cenu.Svi koji su iz Partizana otišli posle toga su uzeli ogromne pare.Da ne nabrajam redom.Pomenuo bih i Pekovića koji je odigrao fanfatsično u NBA.Partizan je INSTITUCIJA u košarkaškom svetu.Vi ste nešto samo u ovoj nesretnoj Srbiji.

Johnny90

pre 11 godina

O Gordonu sam vec procitao i prokomentarisao.Citam komentare Amera,kazu vredan,dobar kosarkas,ljubimac publike...Nego,braco,dajte neku novost ko je jos u planu,pa makar bila i nagadjanja i tracevi.Hvala i ppzdrav!

muamua

pre 11 godina

crnobeli delija...koje farmerke nosis...domace ili strane...sa cijeg kompa kucas domaceg ili stranog...teorija ti je dobra ali u realnom zivotu ne pije vodu....

Bane Kumanovo

pre 11 godina

Moram da odgovorim svim onim koji iz neznanja ili iz inata pricaju da Srpska kosarka propada od kako je Partizan prvi .Srpska kosarka je pocela od 1972 sa pojavljivanjem Kicanovica,Slavnica,Dalipagica kada je prekinuta dominacija Rusa.Posle su nastavili DJordjevic,Danilovic,Paspalj,Divac,a posle njih pricam o medaljama Krstic,Perovic,Velickovic,Tepic,Tripkovic.Ovo su generacije Partizanovih igraca potpomognuta Bodirogom,Savicem Gurovicem koji su sa reprezentacijom osvojili sve sto moze da se osvoi.Jedini pravi as a zvezdas za svih ovih 40godina je Moka Slavnic.Ako neko ima pravih faktora nek me demantuje ali ne samo nesto da napise.

chombe

pre 11 godina

ovo su ozbiljni univerziteti, medju deset najboljih, a on je imao dabl dabl ucinak...videcemo, deluje dobro...morao bi jos jedan iskusan plej, i to bi bilo to, eventualno jos jedan cetvorka (idealno bi bilo Novica, mada je nerealno)

Milos

pre 11 godina

citam komentare i definitivno shvatam da ljudska glupost nema granice, kao i zaslepljenost svojim klubom. Pitaju odakle partizanu pare, a za Krstica,Pekovica, Perovica,Veselog,Velickovica,Marica,Vujanica...da ne spominjem pre njih igrace, Partizan je dobio sjajne pare za obestecenja, pored toga punio arenu, stigao do polufinala eurolige, ima 5000 prodatih godisnjih karata, i opet je doveo mlade i jeftine igrace i ima dugove, al ce bar tri igraca prodati za dobre pare. A sta radi komsinica, ponovo trosi velike pare, na celu Covic koji koristi drzavni klub da uzme drzavne pare, i trosi bar tri puta vise na igrace koje nece nigde prodati, i na kraju ce oprati pare i otici iz zvezde diva, i ko ce njene dugove da vraca?
A za one strucnjake sto pitaju kojeg je Partizan igraca stvorio nek procita gore napisana imena kojima mogu jos mnoga da se dodaju! Toliko o njihovom poznavanju ovog sporta, njima su samo vazne boje kluba. Danas talenta nema toliko, roditelji prodaju decu za male pare, oce pare da uzmu kad im dete ima 16godina i to je zlo, dobijamo zbog toga samo prosecne igrace i dok se to ne promeni nema boljitka.
I opet je jedina nada ovaj mladi tim Partizana koji ce biti vaspitani u pravom duhu i koje ce prof.dr.Vujosevic obuciti da budu veliki igraci,ljudi,reprenzitativci jer jedino partizanovi igraci nikada nisu trazili cetiri lopte u petorci kao Jaric,Rakocevic,Milicic, Radmanovic

Milan

pre 11 godina

Dobodosao u najbolju sportsku instituciju crno-bele boje.Gde god okrenem sportske vesti a komsinica se priprema u kosarci u vaterpolu itd. Prva recenica je svima da prekinemo dominaciju Partizana. I pre godinu ipo i robi je dosao da prekine dominaciju a otisao suznih ociju.

poklapanje

pre 11 godina

Mnogi pricaju Partizan je uzrok pada kvaliteta nase reprezentacije. Nije. Evo sta se desilo od 2005 do 2009(i danas bi se desavalo da nije doso dr. Ivkovic na celu repke). Povreda Milosa Vujanica u sezoni 2004/2005 trebao je da bude nova legenda zbog koje ce klinci trenirati basket,lik koji je po meni i pored toga sto je bio najbolji plej u evropi imao jos mnogo potencijala koji igrom nesrecnih slucajeva nije mogo da pokaze. Darko Milicic e da je imao gram mozga da ne ide u NBA da ostane u Srbiji imali bi smo strasnog centra,nazalost on je odlucio da ode u zimski san zvani NBA i nikada se vise nije probudio iz njega. Povreda Krstica u sezoni 2005/2006 kada je imao sjajnu sezonu u dresu NETSa i sigurno bi bio jedan od najdominantnijih krilnih centara u NBA i na svetu na zalost dve sezone nije igrao za repku a posle je morao da se spusti na centra zbog posledica usled povrede (pre Netsa je takodje igrao centra u Partizanu sto je bila sreca Dude Ivkovica kada je doso na kormilo, tako da je trenutno u top 5 centara evrope). Povrede Nemanje Aleksandrova decko je bio najveci potencijal ali prelaskom u zvezdu desilo se sta se desilo sada igra u negde u Belgiji. Naravno te povrede nas i dan danas prate. povrede velickovica,Krstica,Lucica i Micova tako da nemojte kriviti Partizan on proizvodi veoma kvalitetne igrace ovde sam nabrojao pet ima ioh jos. Ovo je ekstra pojacanje decko ce da kida.

Filip cirih

pre 11 godina

Cigani pa da nekazem sta covek je dosao besplatno i igra sa malu sumu novca al zato sledece sezone ima da bude standardan u NBA. A ti vasi igraci koja vam kupuje drzava docu kod vaz i posle nemogu nigde da igraju. E TU JE RAZLIKA VI PLATITE I UNISTITE IGRACA, MI GA DOVEDEMO DZABE I IGRA ZA MALU LOVU AL POSLE POSTANE KLASA KAO PEKOVIC MARIC MCCALEB ITD A NAJBOLJI PRIMER ROBERTS KOD VAZ NIKO GA NIJE HTEO MI GA UZELI I POSTAO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 11 godina

Šta ste navalile dive, otkud pare pa otkud pare...brinite vi o svojim finansijama, moze lako da se desi da i ova zvezda bankrotira. Zanima me koji tim ce se sledeci zvati crvena zvezda

jegor

pre 11 godina

O kakvim vi parama pricate? Pa ovaj Gordon kosta pet puta manje od Brauna, iako je evidentno bolji igrac od Brauna i bar pet puta perspektivniji.Sve ovo sto je Partizan do sada doveo kosta manje od nekog anonimusa Brauna i penzionera Rakocevica. Navodno ste vratili dug od 18 miliona evra. Pitam se kako? Kako se to vraca dug od 18 miliona evra za 10 meseci? Da li je to Covic izvadio pare iz svoga džepa i platio, ili je opet neki Beko, iz prevelike ljubavi prema zamrznutoj Zvezdi, direktno svojim parama platio celi dug, ili je, što je i najverovatnije, i taj dug samo privremeno zamrznut kao i Zvezda. A snove o tituli mozete da sanjate dok ne pocnu takmicenja, kao i svake sezone, uostalom. Smesni ste ako mislite da sa ovim likovima koje ste doveli mozete biti konkurentni Partizanu. Jedan matorac i jedan poluigrac, kome je najveci domet u karijeri, iako ima 30 godina, igranje za Bamberg, a ni tamo nije ostavio nekakav trag, je isuvise malo da bi se bilo ispred Partizana, koji ce i ove sezone biti medju najboljim timovima u Evropi, iako ima vrlo mladu ekipu.

Aleks

pre 11 godina

****A na sajtu poreske uprave pod rednim brojem 37 nalazi se KK partizan sa nesto vise od milion evra duga plus postojeci kod Marfin banke od 4 miliona evra*****

Ok, to je 5 miliona, a sta cemo sa Vasih 18???

GravediggerM

pre 11 godina

@Majke ti

Mislim da bi trebao malo bolje da se informises o prosecnoj vrednosti godisnje karte, ovako ispadas smesan i sujetan.....
Prestani da mrzis Partizan i pocni da navijas za Divu!

radovan

pre 11 godina

Mozda u vasem klubu u mom je situacija sledeca pa racunaj mrzi me.
TRIBINE – 120 evra
PARTER – 180 evra
PLAVA LOŽA A – 350 evra
PLAVA LOŽA B – 400 evra
BELA LOŽA – 500 evra
VIP LOŽA – 600 evra

Jaymz

pre 11 godina

@Majke ti

Majstore, "prosecna" godisnja je mozda kod vas 1000 din a nasa je prosle godine bila 120 eura tako da uzmi digitron ponovo u ruke i preracunaj malo bolje...

mocavukotic

pre 11 godina

@Majke ti
Care, matematika ti nije jaca strana.Ponir prima nesto malo vise od 7 hiljada gledalaca. Prosecna godisnja ulaznica 20 evra (moze i 30 evra.Kolikoje to. To nije ni za placanje grejanja ui zakup Pionira.Gde su putovanja za Evro ligu i ABA ligu. Gde su plate igracima i zaposlenima. Sponzori namire jos mrvicu. Kada ste tako"bogati"sto onda dug poreskoj upravi i kredit jednoj kiparskoj banci.Sto uzimate igrace na pozajmicu. Da li mislis da je ovaj dosao kao i francuz za topli obrok i stan.Mozda grad beograd oprosti zakup Pionira i grejanje jer ste zaduzili prestonicu. Na svaku utakmicu Partizana dodje barem hiljadu navijaca iz inostranstva.Ha Ha Ha Ha ha

KaO PRVO, prosecna godisnja karta nije 20-30 eura. tribine su bile 125 eura prosle godine za obicne smrtnike, navijacke su bije u pola cene, parter 250e i loze 500 e. Pa ti vidi koliko je to.

Radovan

pre 11 godina

Moram samo jos nesto. Vidim u potpisima vec se dicite Covice. Neko Covicem neko Sasom Danilovicem pa vidite ko se bavi sportom, a ko lakim politickim poenima.

nikola

pre 11 godina

...lepo, ali vec imamo toliko talenata da nam jos ovaj i nije potreban!!! Ljudi, pa mi nemomo nekog iskusnijeg, proverenog igraca u timu...zar treba Lucic ili Milosavljevic da u poslednjem napadu imaju loptu?!?!
ALI, ipak je to dr mr Dule, nema razloga da mu ne verujemo. ;)

crnobeli delija

pre 11 godina

I kad opet budemo pukli od nekog Irana, Kine, Crne Gore (nije da nemaju igrace, ali su ovde ipak dosli bez najboljeg i pobedili), onda ce da pljuvaci raspale po nekom od igraca, treneru, publici, beogeradu,...

A kad nam pocne derbi u kojem je od 10 igraca samo 2 srbina (i ni jedan u reprezentaciji), onda ce se isti ti pljuvaci preobratiti u vatrene klubase sa "briga me za reprezentaciju samo da MOJ klub pobedjuje".

Stark

pre 11 godina

U planu je jos jedna petica, najcesce se spominju Keith Benson i Jeff Foote...Armstrong ce najverovatnije u Real, tako da on otpada...vrlo je verovatno i da ce Meksikanac ostati jer kida na treninzima, nije mi poznat status Maltezanina koji ima jako dobre fizicke predispozicije i Gaucosa koji ima talenat ali ne i ovo drugo...

radovan

pre 11 godina

Mexico ne vise od 50 000
Miljenovic 50 000
Vesterman otprilike da prima 125 000
Dragan 105 000
Andjusic 50 000
Bogdan 50 000
Lucic 100 000
Bertans 40 000
Cakarevic 40 000
Djekic 40 000
Musli 75 000
Gagic 50 000
Gordon 200 000
Besovic 25 000
Toliko od prilike.

aj da se i ja pravim pametan

pre 11 godina

Pogledah pomenute Keith Bensona i Jeff Footea na YT. Keith Benson je mnogo bolji i ne verujem da imamo pare za njega jer deluje mocno. Visok 211cm, brz, odlican odraz, odlicna motorika. Uspesno bi pokrio i poziciju 4, a ima tehniku i za poziciju 3.

Trener

pre 11 godina

Kao klinac sam isao da gledam Partizan u Halu Sportova , igrali su samo NASI igraci, a Amere(crnce) smo gledali samo u stranim ekipama. Naravno, majstori kosarke kakvi su bili Kica, Praja, Grba, Arsenije i ostali su ih "razbijali". Sada se nasi klubovi takmice ko ce da dovede "boljeg" crnaca, a nasa kosarka sve vise propada. Da li ima jos pametnih ljudi da zaustave propadanje nase kosarke???

Ђура

pre 11 godina

Одакле паре за овога? Одакле паре за све те странце? Какви су, такви су, али паре морају да им се обезбеде. Ко то плаћа??? Има ли неко одговоре на ово. Одакле бре??? Хајде истраживачко новинарство, пљуните у шаке (ако смете).

UrosBg

pre 11 godina

Dobro nam dosao, samo se nadam da ovo nije poslednje pojacanje jer ovo nece biti dovoljno. Opet malo kasnimo sa dovodjenjem igraca, ali nadam se da ce Dule sve to da slozi kako treba. I meni je uvek zao kad vidim da potpisujemo samo na godinu dana ali sta da se radi. Po meni odmah u startu im treba dati manju lovu ako idu samo na godinu dana. Neka nam je sa srecom.

http://hoopsuniverse.net

vitez lukic od lamburginija

pre 11 godina

Vi ste nešto samo u ovoj nesretnoj Srbiji.
(milan, 20. avgust 2012 17:19)

A sta je to nesto? Oni nisu nista :)

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Dule je dobro krenuo sa pakovanjem novog tima pa me zato čudi zašto ga nije vezao ugovorom bar 2god. jer ako se pokaže kao dobar odma će ga neki bolji klub oteti od nas :(((

crnobeli delija

pre 11 godina

@muamua i sve ostale koji su mi lupili minus

nema nikakve teorije i vrlo je realno: dok u nasoj ligi ne zaigraju nasi klinci koji ce biti nosioci igre, koji ce vec sa 22 godine imati 4-5 jakih igrackih godina (a ne da u 22. godini cekaju da li ce uci 5 ili 6 minuta u igru sa jedinim zadatkom da naprave brze licne greske ili nahrane neku "zvezdu" loptama), nasa reprezentacija nece biti ni blizu neke od ranijih generacija. to nema veze sa bojom kluba, briga me za to, ima veze s cinjenicom da i ovo malo igraca koji prodju priopreme za reprezentaciju, REALNO, u domacim klubovima nemaju nikakvu znacajnu ni ulogu ni minutazu.

a da je vec bilo komentara "briga me za reprezentaciju, vazno je da MOJ klub pobedjuje", bilo je i to ne jednom.

samo nastavite sa minusima, kuckamos e na kraju kvalifikacija ili dok na narednom EP ili SP budemo gledali neke druge kako igraju.

Za crno bele od malena

pre 11 godina

@čke beogradske

Ha Ha Ha Ha . Vecu glupst odavno nisam procitao. Potegao covek iz Amerike da igra za stan i hranu jer je Partizan "najveci" klub u Evropi.Poznato mi je.Od malena navija za Parizan i crno bela boja mu u srcu. Njemu i ostalima koji dosli u Partizan. Zbog takvih kakvi ste kosarka nam je dotakla dno.Niste dvadeset godina stvorili ni jednog jedinog igraca,kada to kazem mislim od juniora, omladinaca i seniora.Ali cekaj jos mesec dana kada nacitani zakuka kako igraci nisu primili stipendije i njegovo "pomagaj drzavo" i ne dozvoli da "institucija" propadne.A na sajtu poreske uprave pod rednim brojem 37 nalazi se KK partizan sa nesto vise od milion evra duga plus postojeci kod Marfin banke od 4 miliona evra. Mozda ce novi premijer iz budzeta da pokrije dug.Ali nema veze dovodite koga hocete ali finansijski krah se vidi

Majke ti

pre 11 godina

@radovan

Care, matematika ti nije jaca strana.Ponir prima nesto malo vise od 7 hiljada gledalaca. Prosecna godisnja ulaznica 20 evra (moze i 30 evra.Kolikoje to. To nije ni za placanje grejanja ui zakup Pionira.Gde su putovanja za Evro ligu i ABA ligu. Gde su plate igracima i zaposlenima. Sponzori namire jos mrvicu. Kada ste tako"bogati"sto onda dug poreskoj upravi i kredit jednoj kiparskoj banci.Sto uzimate igrace na pozajmicu. Da li mislis da je ovaj dosao kao i francuz za topli obrok i stan.Mozda grad beograd oprosti zakup Pionira i grejanje jer ste zaduzili prestonicu. Na svaku utakmicu Partizana dodje barem hiljadu navijaca iz inostranstva.Ha Ha Ha Ha ha

sajberkurajber

pre 11 godina

meni iskreno nije jasno zasto se stalno dovode nekakvi amerikanci i ostali samo kada bi malo pogledali shvatili bi da u Srbiji ima odlicnih igraca koji propadaju zbog raznih inostranih igraca,uvek smo imali dobre igrace i znali smo to da iskoristimo medjutim sada su stvari malo drugacije(nazalost) zato nam i kosarka propada.

ruglo grada i Srbije

pre 11 godina

Dosao dzabe a ugovor na 1 god, cudno. Sto se prosle god niste ovoliko pojacali? A mozga nema u glavi samo ZVEZDA CRVENA

radovan

pre 11 godina

Pa zar mi nismo drzavni projekat, a moramo da dugujemo bankama na kipru. Sledeci put slozi u svojoj glavi ono sto hoces da pitas i zameris, a sada ti sa nikom Majke ti odgovo ri mi a otkud vama pare, sve si reko osim toga.

jovica

pre 11 godina

I ne cudi me sto nam je Reprezentacija takva kakva je kad nam stranci igraju Bekove i Centre u Partizanu i ostalim klubovima u zadnjih 10 godina nemamo dobrog beka a o beku suteru da ne govorim!
Da ne fulam temu bice ovaj dobar, ali zbog stranaca nam propade reprezentacija!

Jovan

pre 11 godina

"O kakvim vi parama pricate? Pa ovaj Gordon kosta pet puta manje od Brauna, iako je evidentno bolji igrac od Brauna i bar pet puta perspektivniji.Sve ovo sto je Partizan do sada doveo kosta manje od nekog anonimusa Brauna i penzionera Rakocevica."
-----------------------

Kompleksi, samo polako, Braun losiji... joj, nema vam popravka :)

crnobeli delija

pre 11 godina

I kad opet budemo pukli od nekog Irana, Kine, Crne Gore (nije da nemaju igrace, ali su ovde ipak dosli bez najboljeg i pobedili), onda ce da pljuvaci raspale po nekom od igraca, treneru, publici, beogeradu,...

A kad nam pocne derbi u kojem je od 10 igraca samo 2 srbina (i ni jedan u reprezentaciji), onda ce se isti ti pljuvaci preobratiti u vatrene klubase sa "briga me za reprezentaciju samo da MOJ klub pobedjuje".

Za crno bele od malena

pre 11 godina

@čke beogradske

Ha Ha Ha Ha . Vecu glupst odavno nisam procitao. Potegao covek iz Amerike da igra za stan i hranu jer je Partizan "najveci" klub u Evropi.Poznato mi je.Od malena navija za Parizan i crno bela boja mu u srcu. Njemu i ostalima koji dosli u Partizan. Zbog takvih kakvi ste kosarka nam je dotakla dno.Niste dvadeset godina stvorili ni jednog jedinog igraca,kada to kazem mislim od juniora, omladinaca i seniora.Ali cekaj jos mesec dana kada nacitani zakuka kako igraci nisu primili stipendije i njegovo "pomagaj drzavo" i ne dozvoli da "institucija" propadne.A na sajtu poreske uprave pod rednim brojem 37 nalazi se KK partizan sa nesto vise od milion evra duga plus postojeci kod Marfin banke od 4 miliona evra. Mozda ce novi premijer iz budzeta da pokrije dug.Ali nema veze dovodite koga hocete ali finansijski krah se vidi

ruglo grada i Srbije

pre 11 godina

Dosao dzabe a ugovor na 1 god, cudno. Sto se prosle god niste ovoliko pojacali? A mozga nema u glavi samo ZVEZDA CRVENA

Majke ti

pre 11 godina

@radovan

Care, matematika ti nije jaca strana.Ponir prima nesto malo vise od 7 hiljada gledalaca. Prosecna godisnja ulaznica 20 evra (moze i 30 evra.Kolikoje to. To nije ni za placanje grejanja ui zakup Pionira.Gde su putovanja za Evro ligu i ABA ligu. Gde su plate igracima i zaposlenima. Sponzori namire jos mrvicu. Kada ste tako"bogati"sto onda dug poreskoj upravi i kredit jednoj kiparskoj banci.Sto uzimate igrace na pozajmicu. Da li mislis da je ovaj dosao kao i francuz za topli obrok i stan.Mozda grad beograd oprosti zakup Pionira i grejanje jer ste zaduzili prestonicu. Na svaku utakmicu Partizana dodje barem hiljadu navijaca iz inostranstva.Ha Ha Ha Ha ha

Ђура

pre 11 godina

Одакле паре за овога? Одакле паре за све те странце? Какви су, такви су, али паре морају да им се обезбеде. Ко то плаћа??? Има ли неко одговоре на ово. Одакле бре??? Хајде истраживачко новинарство, пљуните у шаке (ако смете).

sajberkurajber

pre 11 godina

meni iskreno nije jasno zasto se stalno dovode nekakvi amerikanci i ostali samo kada bi malo pogledali shvatili bi da u Srbiji ima odlicnih igraca koji propadaju zbog raznih inostranih igraca,uvek smo imali dobre igrace i znali smo to da iskoristimo medjutim sada su stvari malo drugacije(nazalost) zato nam i kosarka propada.

Trener

pre 11 godina

Kao klinac sam isao da gledam Partizan u Halu Sportova , igrali su samo NASI igraci, a Amere(crnce) smo gledali samo u stranim ekipama. Naravno, majstori kosarke kakvi su bili Kica, Praja, Grba, Arsenije i ostali su ih "razbijali". Sada se nasi klubovi takmice ko ce da dovede "boljeg" crnaca, a nasa kosarka sve vise propada. Da li ima jos pametnih ljudi da zaustave propadanje nase kosarke???

čke beogradske

pre 11 godina

za sve one koji pitaju odakle lova neka pogledaju u svoje dvoriste. svi igraci koji su dosli kod nas nisu placeni ni jedan jedini evro. ovom igracu je ovo prvi profesionalni igovor i on ce igrati za neku sicu. mi za razliku od vas ne moramo da iskesiramo ogromne pare kako bi napravili tim, kod nas igraci sami dolaze da igraju za dzabe jer zna se sta je partizan.

Jovan

pre 11 godina

"O kakvim vi parama pricate? Pa ovaj Gordon kosta pet puta manje od Brauna, iako je evidentno bolji igrac od Brauna i bar pet puta perspektivniji.Sve ovo sto je Partizan do sada doveo kosta manje od nekog anonimusa Brauna i penzionera Rakocevica."
-----------------------

Kompleksi, samo polako, Braun losiji... joj, nema vam popravka :)

nikola

pre 11 godina

...lepo, ali vec imamo toliko talenata da nam jos ovaj i nije potreban!!! Ljudi, pa mi nemomo nekog iskusnijeg, proverenog igraca u timu...zar treba Lucic ili Milosavljevic da u poslednjem napadu imaju loptu?!?!
ALI, ipak je to dr mr Dule, nema razloga da mu ne verujemo. ;)

radovan

pre 11 godina

Pare su od punih tribina svake godina ( proda se cela hala pionir u sezonskim kartama pa racunaj ) i ucestvovanju u zavrsnicama evropskih takmicenje. Najvecem broju igraca koji je jedan klub poslao u NBA ekipe, isto toliko prodatih u najbolje evropske klubove. Zato sto se za igraca daju razumne pare a ne 100.000 eura vise od njegove vrednosti na trzistu. Sad ja da pitam a odakle vama pare????????

milan

pre 11 godina

Za razliku od vas mi za ovakve igrače ne moramo da damo bas punu cenu.Svi koji su iz Partizana otišli posle toga su uzeli ogromne pare.Da ne nabrajam redom.Pomenuo bih i Pekovića koji je odigrao fanfatsično u NBA.Partizan je INSTITUCIJA u košarkaškom svetu.Vi ste nešto samo u ovoj nesretnoj Srbiji.

crnobeli delija

pre 11 godina

@muamua i sve ostale koji su mi lupili minus

nema nikakve teorije i vrlo je realno: dok u nasoj ligi ne zaigraju nasi klinci koji ce biti nosioci igre, koji ce vec sa 22 godine imati 4-5 jakih igrackih godina (a ne da u 22. godini cekaju da li ce uci 5 ili 6 minuta u igru sa jedinim zadatkom da naprave brze licne greske ili nahrane neku "zvezdu" loptama), nasa reprezentacija nece biti ni blizu neke od ranijih generacija. to nema veze sa bojom kluba, briga me za to, ima veze s cinjenicom da i ovo malo igraca koji prodju priopreme za reprezentaciju, REALNO, u domacim klubovima nemaju nikakvu znacajnu ni ulogu ni minutazu.

a da je vec bilo komentara "briga me za reprezentaciju, vazno je da MOJ klub pobedjuje", bilo je i to ne jednom.

samo nastavite sa minusima, kuckamos e na kraju kvalifikacija ili dok na narednom EP ili SP budemo gledali neke druge kako igraju.

chombe

pre 11 godina

ovo su ozbiljni univerziteti, medju deset najboljih, a on je imao dabl dabl ucinak...videcemo, deluje dobro...morao bi jos jedan iskusan plej, i to bi bilo to, eventualno jos jedan cetvorka (idealno bi bilo Novica, mada je nerealno)

muamua

pre 11 godina

crnobeli delija...koje farmerke nosis...domace ili strane...sa cijeg kompa kucas domaceg ili stranog...teorija ti je dobra ali u realnom zivotu ne pije vodu....

jegor

pre 11 godina

O kakvim vi parama pricate? Pa ovaj Gordon kosta pet puta manje od Brauna, iako je evidentno bolji igrac od Brauna i bar pet puta perspektivniji.Sve ovo sto je Partizan do sada doveo kosta manje od nekog anonimusa Brauna i penzionera Rakocevica. Navodno ste vratili dug od 18 miliona evra. Pitam se kako? Kako se to vraca dug od 18 miliona evra za 10 meseci? Da li je to Covic izvadio pare iz svoga džepa i platio, ili je opet neki Beko, iz prevelike ljubavi prema zamrznutoj Zvezdi, direktno svojim parama platio celi dug, ili je, što je i najverovatnije, i taj dug samo privremeno zamrznut kao i Zvezda. A snove o tituli mozete da sanjate dok ne pocnu takmicenja, kao i svake sezone, uostalom. Smesni ste ako mislite da sa ovim likovima koje ste doveli mozete biti konkurentni Partizanu. Jedan matorac i jedan poluigrac, kome je najveci domet u karijeri, iako ima 30 godina, igranje za Bamberg, a ni tamo nije ostavio nekakav trag, je isuvise malo da bi se bilo ispred Partizana, koji ce i ove sezone biti medju najboljim timovima u Evropi, iako ima vrlo mladu ekipu.

Milos

pre 11 godina

citam komentare i definitivno shvatam da ljudska glupost nema granice, kao i zaslepljenost svojim klubom. Pitaju odakle partizanu pare, a za Krstica,Pekovica, Perovica,Veselog,Velickovica,Marica,Vujanica...da ne spominjem pre njih igrace, Partizan je dobio sjajne pare za obestecenja, pored toga punio arenu, stigao do polufinala eurolige, ima 5000 prodatih godisnjih karata, i opet je doveo mlade i jeftine igrace i ima dugove, al ce bar tri igraca prodati za dobre pare. A sta radi komsinica, ponovo trosi velike pare, na celu Covic koji koristi drzavni klub da uzme drzavne pare, i trosi bar tri puta vise na igrace koje nece nigde prodati, i na kraju ce oprati pare i otici iz zvezde diva, i ko ce njene dugove da vraca?
A za one strucnjake sto pitaju kojeg je Partizan igraca stvorio nek procita gore napisana imena kojima mogu jos mnoga da se dodaju! Toliko o njihovom poznavanju ovog sporta, njima su samo vazne boje kluba. Danas talenta nema toliko, roditelji prodaju decu za male pare, oce pare da uzmu kad im dete ima 16godina i to je zlo, dobijamo zbog toga samo prosecne igrace i dok se to ne promeni nema boljitka.
I opet je jedina nada ovaj mladi tim Partizana koji ce biti vaspitani u pravom duhu i koje ce prof.dr.Vujosevic obuciti da budu veliki igraci,ljudi,reprenzitativci jer jedino partizanovi igraci nikada nisu trazili cetiri lopte u petorci kao Jaric,Rakocevic,Milicic, Radmanovic

poklapanje

pre 11 godina

Mnogi pricaju Partizan je uzrok pada kvaliteta nase reprezentacije. Nije. Evo sta se desilo od 2005 do 2009(i danas bi se desavalo da nije doso dr. Ivkovic na celu repke). Povreda Milosa Vujanica u sezoni 2004/2005 trebao je da bude nova legenda zbog koje ce klinci trenirati basket,lik koji je po meni i pored toga sto je bio najbolji plej u evropi imao jos mnogo potencijala koji igrom nesrecnih slucajeva nije mogo da pokaze. Darko Milicic e da je imao gram mozga da ne ide u NBA da ostane u Srbiji imali bi smo strasnog centra,nazalost on je odlucio da ode u zimski san zvani NBA i nikada se vise nije probudio iz njega. Povreda Krstica u sezoni 2005/2006 kada je imao sjajnu sezonu u dresu NETSa i sigurno bi bio jedan od najdominantnijih krilnih centara u NBA i na svetu na zalost dve sezone nije igrao za repku a posle je morao da se spusti na centra zbog posledica usled povrede (pre Netsa je takodje igrao centra u Partizanu sto je bila sreca Dude Ivkovica kada je doso na kormilo, tako da je trenutno u top 5 centara evrope). Povrede Nemanje Aleksandrova decko je bio najveci potencijal ali prelaskom u zvezdu desilo se sta se desilo sada igra u negde u Belgiji. Naravno te povrede nas i dan danas prate. povrede velickovica,Krstica,Lucica i Micova tako da nemojte kriviti Partizan on proizvodi veoma kvalitetne igrace ovde sam nabrojao pet ima ioh jos. Ovo je ekstra pojacanje decko ce da kida.

Filip cirih

pre 11 godina

Cigani pa da nekazem sta covek je dosao besplatno i igra sa malu sumu novca al zato sledece sezone ima da bude standardan u NBA. A ti vasi igraci koja vam kupuje drzava docu kod vaz i posle nemogu nigde da igraju. E TU JE RAZLIKA VI PLATITE I UNISTITE IGRACA, MI GA DOVEDEMO DZABE I IGRA ZA MALU LOVU AL POSLE POSTANE KLASA KAO PEKOVIC MARIC MCCALEB ITD A NAJBOLJI PRIMER ROBERTS KOD VAZ NIKO GA NIJE HTEO MI GA UZELI I POSTAO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA!

Milan

pre 11 godina

Dobodosao u najbolju sportsku instituciju crno-bele boje.Gde god okrenem sportske vesti a komsinica se priprema u kosarci u vaterpolu itd. Prva recenica je svima da prekinemo dominaciju Partizana. I pre godinu ipo i robi je dosao da prekine dominaciju a otisao suznih ociju.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 11 godina

Šta ste navalile dive, otkud pare pa otkud pare...brinite vi o svojim finansijama, moze lako da se desi da i ova zvezda bankrotira. Zanima me koji tim ce se sledeci zvati crvena zvezda

Stark

pre 11 godina

U planu je jos jedna petica, najcesce se spominju Keith Benson i Jeff Foote...Armstrong ce najverovatnije u Real, tako da on otpada...vrlo je verovatno i da ce Meksikanac ostati jer kida na treninzima, nije mi poznat status Maltezanina koji ima jako dobre fizicke predispozicije i Gaucosa koji ima talenat ali ne i ovo drugo...

Radovan

pre 11 godina

Moram samo jos nesto. Vidim u potpisima vec se dicite Covice. Neko Covicem neko Sasom Danilovicem pa vidite ko se bavi sportom, a ko lakim politickim poenima.

Aleks

pre 11 godina

****A na sajtu poreske uprave pod rednim brojem 37 nalazi se KK partizan sa nesto vise od milion evra duga plus postojeci kod Marfin banke od 4 miliona evra*****

Ok, to je 5 miliona, a sta cemo sa Vasih 18???

jovica

pre 11 godina

I ne cudi me sto nam je Reprezentacija takva kakva je kad nam stranci igraju Bekove i Centre u Partizanu i ostalim klubovima u zadnjih 10 godina nemamo dobrog beka a o beku suteru da ne govorim!
Da ne fulam temu bice ovaj dobar, ali zbog stranaca nam propade reprezentacija!

radovan

pre 11 godina

Mexico ne vise od 50 000
Miljenovic 50 000
Vesterman otprilike da prima 125 000
Dragan 105 000
Andjusic 50 000
Bogdan 50 000
Lucic 100 000
Bertans 40 000
Cakarevic 40 000
Djekic 40 000
Musli 75 000
Gagic 50 000
Gordon 200 000
Besovic 25 000
Toliko od prilike.

radovan

pre 11 godina

Pa zar mi nismo drzavni projekat, a moramo da dugujemo bankama na kipru. Sledeci put slozi u svojoj glavi ono sto hoces da pitas i zameris, a sada ti sa nikom Majke ti odgovo ri mi a otkud vama pare, sve si reko osim toga.

Bane Kumanovo

pre 11 godina

Moram da odgovorim svim onim koji iz neznanja ili iz inata pricaju da Srpska kosarka propada od kako je Partizan prvi .Srpska kosarka je pocela od 1972 sa pojavljivanjem Kicanovica,Slavnica,Dalipagica kada je prekinuta dominacija Rusa.Posle su nastavili DJordjevic,Danilovic,Paspalj,Divac,a posle njih pricam o medaljama Krstic,Perovic,Velickovic,Tepic,Tripkovic.Ovo su generacije Partizanovih igraca potpomognuta Bodirogom,Savicem Gurovicem koji su sa reprezentacijom osvojili sve sto moze da se osvoi.Jedini pravi as a zvezdas za svih ovih 40godina je Moka Slavnic.Ako neko ima pravih faktora nek me demantuje ali ne samo nesto da napise.

Johnny90

pre 11 godina

O Gordonu sam vec procitao i prokomentarisao.Citam komentare Amera,kazu vredan,dobar kosarkas,ljubimac publike...Nego,braco,dajte neku novost ko je jos u planu,pa makar bila i nagadjanja i tracevi.Hvala i ppzdrav!

radovan

pre 11 godina

Mozda u vasem klubu u mom je situacija sledeca pa racunaj mrzi me.
TRIBINE – 120 evra
PARTER – 180 evra
PLAVA LOŽA A – 350 evra
PLAVA LOŽA B – 400 evra
BELA LOŽA – 500 evra
VIP LOŽA – 600 evra

aj da se i ja pravim pametan

pre 11 godina

Pogledah pomenute Keith Bensona i Jeff Footea na YT. Keith Benson je mnogo bolji i ne verujem da imamo pare za njega jer deluje mocno. Visok 211cm, brz, odlican odraz, odlicna motorika. Uspesno bi pokrio i poziciju 4, a ima tehniku i za poziciju 3.

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Dule je dobro krenuo sa pakovanjem novog tima pa me zato čudi zašto ga nije vezao ugovorom bar 2god. jer ako se pokaže kao dobar odma će ga neki bolji klub oteti od nas :(((

mocavukotic

pre 11 godina

@Majke ti
Care, matematika ti nije jaca strana.Ponir prima nesto malo vise od 7 hiljada gledalaca. Prosecna godisnja ulaznica 20 evra (moze i 30 evra.Kolikoje to. To nije ni za placanje grejanja ui zakup Pionira.Gde su putovanja za Evro ligu i ABA ligu. Gde su plate igracima i zaposlenima. Sponzori namire jos mrvicu. Kada ste tako"bogati"sto onda dug poreskoj upravi i kredit jednoj kiparskoj banci.Sto uzimate igrace na pozajmicu. Da li mislis da je ovaj dosao kao i francuz za topli obrok i stan.Mozda grad beograd oprosti zakup Pionira i grejanje jer ste zaduzili prestonicu. Na svaku utakmicu Partizana dodje barem hiljadu navijaca iz inostranstva.Ha Ha Ha Ha ha

KaO PRVO, prosecna godisnja karta nije 20-30 eura. tribine su bile 125 eura prosle godine za obicne smrtnike, navijacke su bije u pola cene, parter 250e i loze 500 e. Pa ti vidi koliko je to.

UrosBg

pre 11 godina

Dobro nam dosao, samo se nadam da ovo nije poslednje pojacanje jer ovo nece biti dovoljno. Opet malo kasnimo sa dovodjenjem igraca, ali nadam se da ce Dule sve to da slozi kako treba. I meni je uvek zao kad vidim da potpisujemo samo na godinu dana ali sta da se radi. Po meni odmah u startu im treba dati manju lovu ako idu samo na godinu dana. Neka nam je sa srecom.

http://hoopsuniverse.net

GravediggerM

pre 11 godina

@Majke ti

Mislim da bi trebao malo bolje da se informises o prosecnoj vrednosti godisnje karte, ovako ispadas smesan i sujetan.....
Prestani da mrzis Partizan i pocni da navijas za Divu!

Jaymz

pre 11 godina

@Majke ti

Majstore, "prosecna" godisnja je mozda kod vas 1000 din a nasa je prosle godine bila 120 eura tako da uzmi digitron ponovo u ruke i preracunaj malo bolje...

vitez lukic od lamburginija

pre 11 godina

Vi ste nešto samo u ovoj nesretnoj Srbiji.
(milan, 20. avgust 2012 17:19)

A sta je to nesto? Oni nisu nista :)