Četvrtak, 02.08.2012.

20:12

Zvezda "nosi" nulu na Kipar

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova sa kiparskom Omonijom, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Zvezda "nosi" nulu na Kipar IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

konan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam kada smo svi u Srbiji poceli ljubomorno da cuvamo trenere kao da oni nista nisu krivi .U Reprezentaciji Antara pa Antera a mi se obrukali na prvenstvu sveta,u partizanu svi pricaju o Stanoju a on ispao od Šamroka i jos nece da ode,evo danas ista slika i u Zvezdi Robi pa Robi pa on je najvise kriv za ovakvu igru a ako ispadnu pa nece mu biti ni na kraj pameti da da otkaz kao svugde u svetu.Kada nema rezultata prvi ide trener a ne ekonom ili doktor.

Odlika velikih ekipa je da prodju i kad slabije pruze partiju, Svetlosni ispit pred te 2 boje.

pre 11 godina

Kao redar ispred severa posmatrao sam mec. Ne treba zameriti Robiju zbog izjava bitniji je teren, Po meni igraci jesu dali neki lokalni maksimum iz zalaganja ali to se valjda podrazumeva. Problem je nedovoljna koncentracija, ofanziva je mogla biti naglasenija, golman - ocenjen na Marakani sto je slika koja ne ide u prilog defanzivi. Setim se i prethodnih meceva protiv Omonije i komentatorove izjave koja je jos od onda ostala: Porodjajne muke Crvene Zvezde...

Goran

pre 11 godina

Da li je moguće da još neko uopšte gleda i komentariše Zvezdu i Partizan. Naši klubovi i ceo naš fudbal je antipropaganda te igre i niko ko voli fudbal ne može da gleda šta to oni rade na terenu. To nije fudbal. To je usporeni snimak savremenog fudbala kada se iz njega izbace dobri i atraktivni potezi.

A2

pre 11 godina

Bice jedno 4 razlike za Omoniju i to je kraj Zvezdine epizode u evrokupovima ove godine i to vec u avgustu. Sto se prvenstva tice, ni tu nemamo cemo da se nadamo. Sve dok su tipovi poput Stefanovica u Zvezdi.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 11 godina

Sada je već valjda svakome jasno da su Kiparski klubovi prejaki za Srpske klubove. Sve počinje i završava javašlukom u Srpskoj ligi, koji je posledica javašluka u Srbiji kao društvu. Fudbalski funkcioneri iz Srbije, ukoliko žele dobro srpskom fudbalu, da dodju u Fudbalski Savez Slovenije, na jednonedeljni seminar na temu kako organizovati ligu.

citalac

pre 11 godina

Najvaznije je da su navijaci sa severa zadovoljni, da su napravili strasnu koreografiju, da su najbolji na svetu, da su u dobrim odnosima sa upravom, da dobijaju i oni i uprava plate, da putuju po svetu, da su privilegovani u ovom drustvu po svemu,da su upravo oni svojim ponasanjem i nedodirljivoscu privatizovali Zvezdu koja propada, posrce i polako ali sigurno nestaje sa fudbalske ozbiljne karte Evrope.Ali sta da se radi. Pogledajte samo te likove na balkonu.Jadna li si Zvezdo.Bio jednom jedan klub

Iznenađenje

pre 11 godina

Kako to da nas u ovolikom broju zanima sport u kome je naša liga evidentno u rangu kiparske? Da li smo zaboravili stara vremena? Pa BOJKOT ovakvog pokušaja sporta, sve dok se iz njega ne protera mafija!

DELIJA SYD.

pre 11 godina

realno nije sramota igrati nereseno protiv ovakvog tima koji je 10 puta skuplji od zvezdinog a i uigranjiji. i jos povrh svega igraju bunker protiv nas. veci je pritisak sad na njima. neka bude tamo 1:1 i ja cu biti happy. kao kad smo ispali od dinama iz kijeva za L.S. ako se secate, igrali smo tamo 0:0 pa potom jos poveli na marakani i na kraju 1:1 pa ispali :))

ackoniškikartel

pre 11 godina

Iskreno komsije,vi ste bas veliki optimisti.Ocekivati vech 5,6 godina Ligu Evrope,a nishta ne napraviti ! Za to su potrebni zivci debeli kao sajla !

astar

pre 11 godina

Razocaravajuce je sve ovo,ali jedna stvar mi je ne shvatljiva,kako god prenesemo loptu na protivnicku stranu isu Dimitrijevic vrati unazad odakle je i krenuo napad,gde je mooozak?

Vlada Loznica

pre 11 godina

Stigoh pre pola sata sa utakmice.

Ne znam kako je to sve izgledalo na TV-u,meni je sve ono sto sam video uzasno jalovo,sporo,sa bezbroj vracanja u nazad,sa besomucnom igrom u sirinu,bez i malo konkretnosti i ubojitosti!

Ne bih vise da duzim,samo,moja licna opaska je ta,da bih vise voleo da moj klub skine rukavice i da se "posiba" na terenu,otvoreno,bez kacige i gume u ustima,pa sta bude!
Bar bi bilo zara,vatre,tribine bi se sa razlogom tresle,a ne ovako,nekako vestacki navijamo,kao da odradjujemo slihtu na poslu!Mucno mi je sve to,ori se sve oko tebe,a na terenu uspavanka :(

Ovako,ispascemo sa samo jednim sutem na gol Omonije(85min),za celu utakmicu!?

Zali Boze takvog fudbala :(

Piksi

pre 11 godina

Bitno je da su se momci trudili,pokusavali su;a to sto ne znaju da daju gol,to i nisu bas toliko krivi....velika je muka kad se ne zna!:-(:-(:-( Ipak,da ne pametujem previse,nadam se prolasku dalje!...Bravo za Jovanovica i Vesovica!......I cestitke Vosi!...

Filosof

pre 11 godina

Odusevljena sam kako je Robi uspeo da ,,okrene" ove momke da odigraju totalno drugacije nego protiv naftana Luka Milivojevic je bio u pravu kada je rekao da cemo videti novu zvezdu veceras...Svaka cast momcima narocito odbrani Maksimovicu i Jovanovicu zaista su sjajan tandem...Idemo da pobedimo na Kipru i prodjemo dalje...ZVEZDO VOLIM TE!!!
(*zvezdica*, 2. avgust 2012 22:31)

Juu,juu...juuu! Kako je percepcija stvarnosti čudnovata mentalna "disciplina".

Dusan

pre 11 godina

Covece ko bi rekao da ce opet sezona da se zavrsi u avgustu? I onda sleduje mrcvarenje od godinu dana sa lucanima, javorom i metalcom. Pih. Ko ce to da gleda?!

bojan

pre 11 godina

Treca utakmica i moj treci komentar a tema ista Evandro,sta jos on treba da ne pokaze da bi rukovodstvo doticnog stavilo na transfer listu i srecno mu bilo,a ne da on ucenjuje klub za novac a igra mu je na nivou nase Srpske liga ,toliko vise nemam snage da stalno ukazujem koliki je on promasaj i koliko je precenjen,pa sta ako je iz Brazila!!!

smešno-tužno

pre 11 godina

Smešno je što komšije komentarišu u ovolikom broju i što se javljaju uopšte a IZGUBILI su, a tužno, svi vi koji navijate za Zvezdu, što su vam krivi Robi i deca umesto ostali kukolj u žitu...

zvezdash

pre 11 godina

tesko mi je da ovo kazem ali moram: treba pustiti strance Evandra,Kadua i naseg Dimitrijevica jos u revansu da dokazu da su pojacanja ako ne da im se zahvalimo na saradnji i zdravo!!! ubuduce manje stranaca i ne dovoditi ako nisu bar za klasu ispred nasih.spori su mnogo iako su nesumnjivo dobri na lopti

Jooooj

pre 11 godina

Prosinečki je prezadovoljan? Imali smo TRI šanse? Gde ih samo našao. Možda smo gledali druge utakmice? Ne znam da li na se smejem ili da plaćem. Ne samo da nas godinama sa uspehom nerviraju i blamiraju već nas sada i direktno za...vaju.

Со Ло

pre 11 godina

Баш згодно што се реванш игра на Кипру. Могу да остану да искористе сезону купања.

problem je u nama

pre 11 godina

159 komentara i ni jedan ne pominje da je prvi i osnovni problem svih nasih klubova u svim sportovima cinjenica da je NEOPHODNA HITNA PRIVATIZACIJA. da li je neko dobio fiskalni racun na marakani? da li ijedno javno preduzece ima odgovoran menadzment? da li je neko video finansijski izvestaj bilo kog naseg kluba ikada? pisete ovde o smenama uprave (doci ce neki drugi lukic/sojic), o tome kako se momci ne zalazu (da li se ti zalazes kada ti poslodavac ne isplati zaradu?), o ne znam cemu vise... tito je mrtav, lopovi kradu, mi cutimo. da nije problem u nama? (nije sigurno, drugi su krivi, jel?)... zalosno.

Kalimero

pre 11 godina

@Rade... Ja juce navijao za kiprane, uzeo neku sicu u kladzi, bas mi milo sto su vas razbili igrom! A EL ce tebi da bude krivo kad razbucamo Omoniju?
(A?, 2. avgust 2012 13:42)

7:0 za Zvezdu, BANJA LUKA NAVIJA ZA ZVEZDU..SAMO HRABRO I ZDROBITE IH...
(aleksandar, 2. avgust 2012 12:49)

Dokazimo da se razlikujemo od Partizana, ne brukajmo se kao oni. Pokazimo evropski smek koji posedujemo. Omonija pada, osvetimo komsije!
(vlajzi, 2. avgust 2012 11:21)

Zvezda danas Ima da zgazi kiprane!!!! Crvena Armija je iza vas....
(Nenad, 2. avgust 2012 09:26)

Dosao je taj dan! Danas ce Robi i njegovi momci pokazati nama koji smo im verovali da smo to s razlogom radili, a vama koji ste ih kritikovali da ste pogresili. Al nece vam zameriti, volece vas kao i nas...pa pobogu, ljudski je prastati!
Ajmo majstori, do pobede sinovi bivseg svetskog i evropskog prvaka!
(vorkraft, 2. avgust 2012 03:07)

A još da dodam za kraj da je na utakmici bilo prisutno uvek virtuelnih 50.000 navijača (26.980) i da su se Kipranima noge odsekle od vaše paklene atmosfere.

neutralan

pre 11 godina

Da budemo iskreni, Prosinecki je posten i vredan, ali on je ipak samo kondicioni trener koji sa fudbalskom taktikom nema pojma. Kada sam cuo da Zvezda kupuje Babalja, znao sam da ne znaju sta rade upravo u smislu taktike. Bez nekoga iz Latinske Amerike, Brazilca ili ne, nema ko da daje golove. Jad i beda. Sto pre nasi klubovi ispadnu, to bolje i za nas i za njih. Nista lekovitije od istine.

Zox

pre 11 godina

Zvezda je protiv Brage i Chievo imala 0:0 iz Beograda pa ih je izbacila tamo... tako ce biti i sa Ominijom. A vi pljuvaci od koga vas 80% nije ni videlo stadion nadjite neku drugu zanimaciju... Puno srece svim nasim klubova u revansu.... Pozzz za prave navijace
(Sashha, 2. avgust 2012 23:40)

Zvezda je i protiv Bajera iz Leverkuzena imala 0:0 u kvalifikacijama za LS pre 10 godina pa je pukla u revansu 3:0. I ja zelim srecu nasim klubovima, ali mislim da ce sva 3 da ispadnu. To je realnost.

ljubozder

pre 11 godina

Zvezda je veceras igrala na nulu,znali su da kiprani nece napadati preterano i onda, kao mi imam posed lopte pa ako nesto uradimo uradimo ali da ga ne primimo i slucajno ne izgubimo jer bi krnulo UPRAVA NAPOLJE a ako se pukne na kupru nece imati ko da vice...igra ocajna,jalova,bez ikakve ideje,ne razumem igru Dimitrijevica,jer taj Asamoa bas toliko los da se ne proba sa njim?nikakav napredak ne postoji u igri,samo se vrtimo u krug i lazemo,ja bih bio najsrecniji da Robi nesto uradi sa Zvezdom ali ocigledno da on preteranog slifa za trenera nema,mnogo je tvrdoglav,nema plan B i ne zna da se prlagodi protivniku..imamo realne sanse za prolaz ali u sledecem kolu ako stignemo dotle, iola ozbiljnija ekipa ce nas samlesti

Marko

pre 11 godina

Nista ovo ne valja. Necu da mudrujem sada, isuvise je ocigledno sve ali mene fascinira jedna stvar. Pokusavaju da prodaju jadnog Dimitrijevica i Kadua dve godine, i njih jednostavno niko nece! I onda, taj isti Dimitrijevic igra svaki put celu utakmicu a covek veze nema ocigledno. Od tipa kog su hteli da se rese po svaku cenu kako su govorili iz uprave on postade glavna faca u timu. Onda Kadu, oce ga Turci, nece ga Turci..je...a u revansu..moguce je sve,cudan je nas inat...mozda i daju gol ili dva..a mozda i prime pet.

Niko kao mi

pre 11 godina

Dokle bre Babović? Posed lopte 70:30%. Za to vreme 1 (jedan) šut na gol. To ne može svako. Zvezda je jedinstvena a Robi GENIJA za vožnju.

Nikola Vukovic

pre 11 godina

Dimitrijevica OTERATI iz Zvezde!
Ne samo sto nezna vec i bezobrazno igra samo da ne pogresi. Sve lopte u nazad i jos se krije!

Aca stari Zvezdaš

pre 11 godina

Evo i ja da kažem po koju. Prvo, uprava na čelu sa Lukićem može da ode odmah, ali da prvo objasni kako je uspela dug da duplira, kada nikakvog ulaganja nije bilo, bar ne iole ozbiljnijeg. Naslov nula je dobar za ovu bezidejnu igru večeras. Drugo, Prosinečkog i ove igrače bih ostavio još malo pre nego što i za njih se spremi metla. Treće, ne razumem kako tu ljudi u Srbiji pljuju Zvezdu i Vojvodinu večeras, a Partizan juče. Naši su i nemamo bolje. A Vojvodina je od sva tri kluba odigrala najbolje. Pljujemo se medjusobno, a ne zna se ko je gori. Četvrto, Lazović i Lazar Marković najveća menadžersko-kriminalna prevara od igrača u p oslednjoj deceniji. Peto, od klubova bivšee Juge kada je fudbal valjao na ovim prostorima, jedino Vojvodina i Sarajevo zaslužuju prelaznu ocenu. I šesto, želim i Partizanu i Zvezdi i Vojvodini prolaz u naredno kolo.

Dominik

pre 11 godina

"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.
(Vlada, 2. avgust 2012 21:41)

E, da znas, vise me iritirao on nego bilo sta drugo vezano za utakmicu. Znaci, komentatori su nam ko politicari. Kontaju da nemamo oci, pa mogu da nam pricaju sta hoce. Sve nam je tako u drzavi. Ovaj frajer nabiflao nekoliko recenica napamet iz vremena Mladena Delica, pa kad ne zna sta bi rekao, ko veli, ajd da ispali sta god, samo da se nesto kaze, nema veze sto nije ni u kakvoj vezi sa desavanjima na mecu, samo da se prica. "Stameni stoperi", "rasni centarfori", "mlad i talentovan", a ime Bora Kostic menjaju sa Darko Lazovic, i vozi.

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Suvisno odnosno bespotrebno dodavanje "ja tebi ti meni" prosto gusi efikasnost napadackih akcija. Zvezda nema igraca koji ume da sutne na gol. Zbog toga sto nije uspela da dovede golgetera jer "mnogo ce da kosta" nece biti nista od moguce zarade zbog ucesca u Ligi Evrope.
I gde su ti silni sponzori koji ne mogu da obezbede sretstva za dovodjenje jednog ili dvojice kvalitetnih igraca?

Mirko

pre 11 godina

@(dare, 2. avgust 2012 20:59)
A ti bi trebao da kupis naocare. Loptu je skreno protivnicki igrac(metar ispred naseg igraca) tako da Milunovic nije mogao nista da uradi.

Nemanja

pre 11 godina

Moj utisak utakmice je onaj zvezdin nesrecnik (nisam zapamtio kako se zove) od koga se negde na pola prvog poluvremena, u 5 metara omonije lopta odbija kao od bukve...

Nisu igraci krivi sto ne znaju da igraju, i meni bi bila cast da igram u zvezdi, partizanu, radnickom, cak i u sinisinoj reprezentaciji, i ako sam u zivotu 3x sutnuo fudbal...

delija

pre 11 godina

Kad bi mogao da se igra fudbal a da se ne da gol onda bi Zvezda bila prvak sveta...Milan Jovanovic odlican, Kadua u prvih 11 podhitno!!!!!!

zoran

pre 11 godina

Cemu sluze Evandro i Dimitrijevic..?? Koji fudbal oni igraju ? Pa ono je toliko sporo, bez ideje, mlako da je tesko opisati. Omonija je tuzna ekipa koja treba biti napunjena do vrha, ovako ce nas glatko izbaciti na svom terenu.
Prosinecki , zar je moguce da Kadu, pored Evandra i dimitrijevica, nije zasluzio vishe od 3 minuta ???
Tuga , ged eje nash fudbal stigao.
Gledao sam i grobare sinoc i shta reci..??? Kiprani nas uce fudbalu...dve krsh ekipe nam drze lekcije.
Dno smo dotakli i u to nema sumnje. Nas nivo su ekipe Andore, Malte, San Marina, linheshtajna i slichnih zemalja.

Dragan Jurić

pre 11 godina

Iako zvezdaš,svestan sam realnosti i dao sam svoj komentar još uoči utakmice,koji se otprilike svodio na baš ovakvo Zvezdino brukanje...

cole

pre 11 godina

Bravo Robi! Za samo 7 dana, posle one blamaze, naterao si momke da odigraju odlicno! Svaka cast! Danas je falio samo gol, ali nije strasno, bice ga u revansu. Kiprani bi trebalo da se stide, ono sto su oni danas igrali, to nije fudbal. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA......

Aleksandar Veliki

pre 11 godina

Imao sam izbor da li da gledam Mucke ili prvo poluvreme. Izabrao sam utakmicu i bilo je smesnije.
(Uki, 2. avgust 2012 21:16) Veruj mi nema nista smesnije od Mucki.

Tuta Bugarin

pre 11 godina

@"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.
(Vlada, 2. avgust 2012 21:41)

Ja to kapiram kao jedan od nacina da vrate ljude na stadion.... kopa ih cuveno dugme mute ali drugu opciju nemaju :)))

Stefi

pre 11 godina

Dal je bre moguce da neki pricaju da su zadovoljni igrom,pa ljudi sta ste vi gledali !? Igra spora,troma,bezidejna,dosadna 100 tehnickih gresaka,2 pasa ne mogu da povezu...Robi prvu izmenu pravi u 75.min,neverovatno,Kadua uvodi u 88. minutu i ocekuje da on za 2 min. napravi nesto kao da je Mesi....Jos posle svega toga izadje Maksimovic pred novinare i kaze borili smo se,mnogo smo bolje odigrali itd...Ja gledam i ne verujem sta decko prica,vece ispiranje mozga od turskih i spanskih serija...Nzm stvarno vise sta da dodam,ovo je neverovatno !

Serhio

pre 11 godina

Sa Evandrom,Dimitrijevićem,Kaduom na sredini terena nema neke ozbiljne igre definitivno.Spori,fizički slabi,bez ideje žara,želje da jedan drugoga razigraju,preuzmu odgovornost.Teško mi je zakleti sam zvezdaš Svaku utakmicu gledam i ne pamtim kad mi je teže bilo nego protiv naftana prošlo kolo,pozlilo mi je.Volim ,obožavam Prosinečkog ali mislim da ima dosta njegove krivice u postavci igre.Pozdrav svim Zvezdašima!!!!

Aleksa

pre 11 godina

Upravo sam dosao sa stadiona. Do ove tekme sam imao puno poverenje u Prosineckog, posle ove tekme me uopste ne interesuje kao trener. On, trener, na svom terenu, pred skoro 30. hiljada navijaca igra bez izmena do 81. minuta iako se vidi da NE IDE celo drugo poluvreme, potom ubacuje dve vrlo diskutabilne izmene. Koncepcijski nista nije promenio. Sirokih 4-5-1 celu utakmicu gde igraci imaju problema da povezu pas zato sto su daleko jedan od drugog. Majka mu stara, ako igrac ima loptu i saigrace koje ne moze da pronadje jer su daleko i dobro pokriveni, NAREDI celom timu da prilazi igracu u posedu. Ne mora Zvezda da igra siroko jer su kilavi igraci, svi do jednog, od prvog minuta su umrtvili igru, a zna se kako kidisu ozbiljne EU ekipe na startu utakmica.
Xavi Dimitrijevic i Evandro su apsolutni promasaji utakmice, od likova od kojih se ocekuje da organizuju napade oni su svo vreme vracali loptu nazad. Jedini koji je bio dobar jeste Jovanovic, videlo se da je sposoban da pruzi kvalitetnu partiju.

Opsti utisak: uzas i pokore.

Sashha

pre 11 godina

Zvezda je protiv Brage i Chievo imala 0:0 iz Beograda pa ih je izbacila tamo... tako ce biti i sa Ominijom. A vi pljuvaci od koga vas 80% nije ni videlo stadion nadjite neku drugu zanimaciju... Puno srece svim nasim klubova u revansu.... Pozzz za prave navijace

Marko

pre 11 godina

Upamet se, ljudi!!!Ovaj Zvezdin tim ima najskupljeg igraca od nekih 3-4 miliona evra, za koga se jedino interesovao, ako se ne varam, Salcburg, tip ekipe koju je Zvezda do skoro redovno izbacivala!!!To nam je sto nam je, nemamo bolje, ili navijas za Zvezdu svim srcem, koliko god da je jaka (ili slaba) ili je ne kritikujes!!!Ubedjen sam da nije Robije, ovaj tim ne bi zavrsio, realno ni 5-ti u nasoj ligi!!!!Napred, ZVEZDO!!!!!

Dr

pre 11 godina

Nije rezultat loš koliko NEMOĆ, pa i neznanje. Vezni red spor, nekonkretan bez tempa i dinamike, promene ritma. Kontra ne postoji svi su sporiji od onog sa loptom. Kad se priđe golu opet bez lopte svi stoje i čekaju. Prekid kad je svi idu u buljuk,a jesmo li toliko jaki u skok igri da to rade kako nismo bili ni kad su Vidić i Žiga igrali.I seoski igrači znaju, POGOTOVO TRENERI da neko mora da čeka u prostoru na drugoj strani da bi sačekao loptu koja preleće. Postavka igre pogrešna u segmentima, nedovoljna za pobedu. Evandro spor sa loptom, Čavin još sporiji, a nemaju ni kome jer svi stoje da bi igrali okolo, kao da se meri vreme držanja lopte, a ne golovi. Dekadencija. Zamene kasne do maksimuma. Na klupi ostao Luka, a igraju oni što ni golmana ne mogu da zagreju. Koga može Milunović da prođe. Ispade igra sa 3 špica a bez pravog šuta, i šanse. Taj sistem 4-3-3 ne može ovako, niti sa ova 2 u vezi zajedno. Sme li ko da kaže Lazoviću da je tužno što uopšte igra. Zar je Zvezda spala da se boji ovakvih timova, ne mislim da je loš tim, ali nekad se igralo protiv Rela, Barse, Liverpula itd. bez straha. Što se mene tiče mogu da ispadnu odmah. Ipak ima tu i štofa za odelo, bolje od ovoga.

solunac

pre 11 godina

po svemu sudeci zvezda ima najbolji rezultat od nasih ekipa, svaka pobeda i neresen im odgovara , a partizan najgori nije dao gol u gostima, steta za vosu sto primise gol u 97, ps zvezda je dosta popravila igru u odbrani

Srbija

pre 11 godina

@ cataclysm
Da je ostao komunizam sa tom birokratijom,kako ti tvrdiš,sad bi imali i timove za Evropu a na OI bi osvojili više od 10 medalja.Ovako sa tvojim kapitalizmom,imamo 7 miliona nezadovoljnih i napaćenih ljudi koji svakodnevno izvršavaju samoubistva,jer nemaju posla a i oni koji imaju nisu plaćeni od tvojih kapitalista,koji ih samo iskorišćavaju i tlače.

bokiUSA

pre 11 godina

Saljem komentar samo zbog dezurnih pljuvaca. Prvi put sam gledao Zvezdu preko interneta ove sezone i mogu reci da sam zadovoljan. Razlog zasto to kazem je jer ekipa kao Kiparska Omonija uopste nije vise ona Kiparska ekipa od pre 10 i vise godina. Puni straso jakih crnaca sa svih kontinenata tehnicki su sasvim dobro potkovani o njihvoj fizickoj predispoziciji cak i necu. Nista mi nismo losiji od njih i moje misljenje je da u revansu imamo sanse cak i vise nego u BGD.To sam predpostavio i pre ove utakmice. Ljudi su zatvorili sve prilaze golu igrali su polu bunker i cekali neku kontru klasika. E isto tako moramo i mi odigrati dole kod njih. Ako bi slucajno poveli imali bi velike sanse da prodjemo ovu nadasve solidnu ekipu sa Kipra. Jedino veliko po meni razocarenje je i nas plej EVANDRO ..Covek ima 350000 po sezoni i verujem da je naj naj placen a neopravdava nista od ulozenog.On po mogucnosti treba da bude prodat i na njegovo mesto da se dovede neko kvalitetniji brzi.Za sporost ekipe je glavni i odgovorni upravo on.Sto se tice Zvezde zelim joj srecu i uspeh u revansu. Nije ni prvi ni poslednji put da odemo sa neresenim rezultatom u goste i vratimo se sa povoljnimSamo puna koncetracija jer je neophodna Kiprani su sasvim solidna i ok ekipa.Ipak je u njih ulozeno dosta.

Marko

pre 11 godina

Zvezda i Partizan su mozda i najslabije ekipe u Evropi koje se takmice.
To se vidi po igri i po kvalitetu.
Sama pomisao da su Babovic i Mikic kapiteni ekipa i glavne zvezde sve govori ???
Oni u ozbiljnijim klubovima ne bi mogli ni da treniraju, a ne da budu kapiteni i vodje ekipe.
Tuga dokle je dogurao Srpski fudbal :(

sašo

pre 11 godina

e zvezdaši žao mi je vaše igre imate posed ali davite brate!Ko je kriv za to?Prosinečki,a znate zašto-zato što čovek netrenira Barselonu nego Zvezdu,a taktika se pravi od onoga od čega imaš,a ne kako igra tamo neko drugi!Još nešto Vermez je pokazao da je slab,Robi će da nosi sa njim,ali da je bio dobar nebi ga Stanojević redovno dobijao!Menjajte Robija,dovedite nekog ko zna da misli o taktici,a ne šablonski da postavlja taktiku!Ovo se odnosi i na poltrona Vermeza zbog Babovića i kukavičke taktike!Do pobede u 2 kolu!

Daniel91

pre 11 godina

Zabranite fudbal u Srbiji !! Molim vas,da se ne nerviram vise oko ovakve gomile nesrecnika...Grobar sam,ali sam zeleo da zvezda pobedi sada,kao i vojvodina..zali Boze nas fudbal !!

Monarhista

pre 11 godina

Sacekacu da Zvezdasi dodju sa utakmice ili da se drustva rasture i onda sednu za komp,sa grobarima ne treba diskutovati a 90% komentara za i jedno sat ipo dva posle utakmice su njihovi....
Utakmica dijametralno suprotna od one dve protiv naftana....ova Omonia je 4x od 5 nakantala onoga AEL znate to...
svaka cast za borbrenost...jedan gol nas deli od prolaska...

Cir Milos

pre 11 godina

Realno, Zvezda je u ovom kolu ostavila daleko bolji utisak od Partizana, ali ne i dovoljno dobar, jer je za protivnika veceras imala razocaravajuce loseg protivnika (u odnosu na to kakvim su ga danima predstavljali nasi mediji)... Da je imao ko da sutira na gol, Kiprani su trebali da prime najmanje tri gola... U citavoj prici, najparadoksalnije je upraavo to, sto je ekipa koja je veceras dosla u Beograd da se brani, imala vise suteva u okvir gola nego Zvezda, koja je sve vreme napadala...
Kako god, Zvezda ima realnu sansu da prodje u naredno kolo... Partizan ce, siguran sam, ispasti. Nadam se da ce ovogodisnji krah u Evropi otrezniti ljude u upravi i da ce Vladimira Vermezovica poslati da trenira petlice, a na klupu Partizana dovesti trenera koji ima m.da, da stane na crtu najjacim evropskim klubovima, a ne da se povlaci kao pi...ca pred amaterskim ekipama poput AELa...

crnobeli delija

pre 11 godina

3 trenutka koji su obelezili utakmicu:

1. RP koji juri muve ispred svog nosa na kraju prvog poluvremena.
2. Kipranin koji onako istrci kontru u 91. minutu utakmice.
3. Crveni karton zaradjen 20 sekundi pre kraja utakmice zbog faula and igracem koji je bio 45m od tvog gola uz aut liniju, okrenut ledjima.

Dzonisa

pre 11 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam Vojvodini koja je protiv daleko tezeg i slavnijeg protivnika od Aela i Omonije pobedila. A sada na naseg velikana Crvenu zvezdu. Robi je neverovatan. za 2 sezone covek nije shvatio da Zvezda nije Barselona, Lazovic nije Messi, Evandro nije Iniesta a Dimitrijevic nije Xavi. Nije stvar u tehnici vec u fizickim kvalitetima. Za pas igru potrebno je trcanje ceo mec, jer kako dodati kratak pas koji je pokriven? (sto je stalan slucaj u nasem najtrofejnijem klubu). Evandro i Dimitrijevic tfreba da potraze angazman u Shamroku, Ekranasu itd. jer za profesionalne klubove nisu.Kadu i Milivojevic moraju pod hitno na njihove pozicije. I ljudi probudite se ovo nije Partizan koji dominira protiv Reala u finalu KS ili Crvena zvezda koja dobija Bajern i Milan, ovo su klubovi koji svojim neuspesima nas fudbal guraju na 27. mesto, dok su Kiprani 16.

Komentatori su slag na torti...

pre 11 godina

"Evo,Lazovic dobacio dobru loptu do Kasalice, ali ode u aut... To je odmah oraspolozilo pedeset hiljada sjajnih navijaca koji znaju da cene dobre poteze", "Evo ga Kadu, promasio je loptu, ali da je pogodio mogao je da da gol kao u derbiju pre godinu dana", "Zvezda igra pametno, na nula nula kuci, kako je samo Prosinecki mogao da za nedelju dana u potpunosti promeni stil, to je odlican rezultat, posle samo jos na Kipru da ne izgubi i da neki gol i prolazi u sledece kolo", "Ako izuzmemo Bajkovica, Jovanovica, Dimitrijevica, Evandra, Kasalicu, Vesovica, Kadua, Mikica, svi ostali u Zvezdi imaju po 21 godinu(njih pet)"... Parafrazirao sam, ali dokle bre ovakvi da komentarisu utakmice... Njemu je svaka druga recenica o broju gledaoca, i ne daj Boze da pomene da ovo veceras ama bas nista nije valjalo. Nula-nula je bilo zato sto su Kiprani tako hteli, nista se veceras Zvezda nije pitala... Partizan ce istu ovakvu utakmicu odigrati za sedam dana, sa dve polusanse i to je to...

Zepteru vrati se sve ti je oprosteno

pre 11 godina

Volim Robija i drago mi je sto se uci na nama,mnogo nas je zaduzio, ali brate najtanji stih je tu. Nazalost i ove sezone nece biti nista od Zvezde. Daj boze da gresim. Prodaja kluba je jedina sansa.

Ratko

pre 11 godina

Kakva je ovo ekipa sa Kipra koja ne moze na gol da sutne sa posedom lopte 25%? Sa previse respekta smo usli nakon sinocne predstave AEL-a i nabili sebi pritisak. Stvarno bi bilo vrlo jadno da ispadnemo od ovih.

realan

pre 11 godina

Doslo je vreme da se pomirimo sa tim da je u ovom sportu od zvezde ostalo samo ime (jer je nekad vredelo) a od partizana cak ni to...jedno veliko NISTA !

Sani

pre 11 godina

Ljudi moji kako ovi rezultati pokazuju izgleda da je jedino rijesenje regionalna liga. Navijaci ako hoce da klubovi igraju bolje nek se ne tuku sa drugim navijacima a pozeljno bi bilo da se i politicari ne mjesaju u taj eventualni projekt i eto opet dobrog fudbala i punih tribina.

Raša

pre 11 godina

Sa propadanjem zemlje, propao je i sport odn. fudbal. Ovi ljudi sa Kipra jesu fudbalski napredovali a nekada su služili za trening. Svet se promenio - za nas na gore. Doduše, možda bi i nešto bilo kada bi tim igrao brže pas igru ali onda to nije CZ već Barsa. Za nas su ove naše livade i kaljuge a ne Evropa. Jbga!

RED STAR*

pre 11 godina

0:0 uopste nije los rezultat za Zvezdu,ipak je bilo tesko probiti bunker koji je postavila Omonija i pored toga Zvezda je imala sansi za pobedu,momci su se maksimalno borili i treba im cestitati i pozeleti srecu na Kipru,Omonija ce tamo sasvim sigurno igrati otvorenije sto ce biti sansa za Lazovica,Milunovica i Kasalicu da pobegnu odbrani Omonije koja je pokazala odredjene slabosti,jedino ostaje zal za Vesovicem koji je dobio drugi zuti 10 sekundi pre kraja meca,jos jednom svaka cast momci odigrajte ovako i na Kipru i rezultat nece izostati,NAPRED ZVEZDA,PARTIZAN I VOJVODINA ZELIM VAM PUNO SRECE!!!! :)

ciganDOgroba

pre 11 godina

Ovaj Dimitrijevic je u 50-tom minutu polumrtav covek a ubedljivo je najmanje pretrcao od svih igraca. Ne verujem sta se ovo desava sa Zvezdom.Od celog sveta , Srbija je jedina drzava gde navijaci prozovu "maestro" igraca koji ne moze da odigra tri tacna pasa i koji davi loptu i Srbija je jedina drzava gde navijaci podrzavaju Robija a kada bi ih neko pitao zbog cega to rade, niko ne bi znao da odgovori. Imamo 3 puta vise dodavanja unazad nego unapred , za 90 min eventualno uputimo 1-2 udarca u okvir , tuzno je koliko smo jalovi i bezidejni a najsmesnije je kada Gvardiola sa Balkana u 80-tom dize ruke i zali se sudiji na odugovlacenje Kiprana a do tada Zvezda nije imala udarac u okvir gola. Omonija je tako losa da bi ova ekipa sa Kaduom i Milivojevicem umesto Dimitrijevica i Evandra i sa normalnim trenerom opusteno dobila sa 2-3 gola razlike

Djole

pre 11 godina

možda bi bilo 1:0 da Milunović nije dobio potres mozga kad ga je lopta onako mučki pogodila u glavu. jeste nisu primili gol ali u revanšu sa 0:0 iz Bg-a??? ajde procenite sami ...

nene

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Ma ne rodjace,nismo provalili da si partizanovac.Ali tvoje ime Dzozi mi sve govori.Komentar za Zvezdu,katastrofa!!!

Mendes

pre 11 godina

Kadu uopste nije tako los igrac da bi sedeo na klupi u ovakvoj CZ. To je cak i komentator uvideo. Njegov centarsut je mnoooogo bolji od Lazinog.

samo kažem

pre 11 godina

Kad trener ne menja napadača celu utakmicu ja to gledam kao da je zadovoljan trenutnim rezulatatom.
Igrao je Robi na 0:0 nije imao ono... da rizikuje...

riječanin

pre 11 godina

dobar rezultat s obzirom kakav je strah bio prisutan kod navijača kod trenera pa i igrača a omonija nije ništa pokazala a mi smo dobili jovanovića i stabilnu obranu a jedino što brine je vezni red ali sva tri naša kluba prolaze dalje što se mnogima neće svidjeti čujemo se za 7 dana

Stefan Herceg-Novi

pre 11 godina

Zasto je Evandro nas najplaceniji fudbaler???Covjek ama bas nista ne pokazuje vec utakmicama,a ipak igra svih 90 minuta.Zasto Robi makar u poslednjih 10 minuta ne da sansu Asamoi,sta moze da izgubi kad vec ofanziva nije nista pokazala u 80 minuta?Ne znam,nije mi tu stosta jasno iako ovaj reziltat nije los jer s golom u gostim smo na konju...Jovanovic odlican stoper,steta za crveni Vesovica jer je za Mikica izmislio fudbal!!

dokle više

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam dokle će više da se forsira ovaj Evandro,igra celu utakmicu,najgori je,ne zamenjuje ga,izgubljen čovek u vremenu i prostoru,do kada više da ga čekamo da uđe u tu "formu",ne sme da ga zameni.....ae mrzi me da pišem više pozzz

Proci ce i na Kipru - kroz vrata

pre 11 godina

ili ce ispasti a ti Zvezdo prolazis,Napred Zvezdoooo
(Delije Banja Luka, 2. avgust 2012 21:05)

U pravu si: lepo se videlo kad su igraci Zvezde prolazili - kroz vrata tunela.

PS Moze li, makar na Kipru, da prodje bez onakvog krljanja?

kajo

pre 11 godina

e ovo se zove pravi cirkus i igre bez granica!! ja sam mislio da je koviljalo najgori sportcki komentator trenutno ali sam se grdno prevario. ovaj sto je prenosio je za rubriku verovali ili ne!! na cemu je on??on je toliko vristao i navijao u najmanu ruku kao da je zvezda imala barem dve dobre sanse a oni imali jedan sut u okvir gola i nijednu sansu!! lakrdija i cirkus se nastavlja!!omonija je igrala koliko im treba!!

Znalac

pre 11 godina

Posle kazu nemojte da zvizdite itd pa ako je ovo ok i dobar rez ja ne znam na sta onda treba da se zvizdi eto oni nisu poceli prvenstvo kao naftan pa da to bude izgovor pa jos nisu igrali ni orethodnu rundu dakle sta je sada izgovor nemanje publike,podrska svega je bilo sta sada?Sto bi reko Ljuba Tadic u Mars na Drinu:Ne valja ti to bratac...AJde dematujte sve delije u revansu!!!

njaVa

pre 11 godina

Ja sam zadovoljan igrom samo sto se u zavrsnici spetljaju stalno, a crveni Vesovica me je vise nazivcirao nego rezultat. BOLJI SMO OD NJIH!

cvetkonovak

pre 11 godina

Kakav uzas!!!!! Treba biti mazohista pa platiti da gledas ovo mucenje...Najveca beda i jad su placenici sa severa. Kao vatreni zvezdas porucujem im MRZIM VAS i nikada vise vam necu platiti kartu!

Heroes

pre 11 godina

I da je ovo bila prvenstvena utakmica sudija bi svirao nepostojeci penal, zvezda pobedila i tri boda... (Vlada, 02. avgust 2012 22:10)

A Partizan bi pobedio posle crvenog kartona i penala...

FCRS SU

pre 11 godina

evandro dimitrijevicu i lazovicu - mars iz zvezde! dajte kadu da igra!
jovanovicu svaka cast!
imali smo inicijativu bez suta na gol - sramota!

*zvezdica*

pre 11 godina

Odusevljena sam kako je Robi uspeo da ,,okrene" ove momke da odigraju totalno drugacije nego protiv naftana Luka Milivojevic je bio u pravu kada je rekao da cemo videti novu zvezdu veceras...Svaka cast momcima narocito odbrani Maksimovicu i Jovanovicu zaista su sjajan tandem...Idemo da pobedimo na Kipru i prodjemo dalje...ZVEZDO VOLIM TE!!!

sima

pre 11 godina

Jad,čemer i beda,žali bože one navijače i publiku koja dolazi u tako velikom broju,sve ovo što je trnutno u zvezdi pod hitno rasterati i ako je potrebno neka prođe i neka godina da stasa neka generacija ali bar neka liči na nešto od ovih nema vajde samo se uzalud gubi vreme,a rasteraće i ono što jedino vredi, a to je publika.Ako u upravi imaju bar malo obraza i morala, morali bi da odu da ne kaljaju slavno ime kluba.Ne verujem da če se to desiti ćak naprotiv boriče se do poslednje kapi krvi za svoje pozicije a što se tiče Zvezde za to ih baš zabole ... da ne bi stopirali komentar ostavljam tri tačke!!!

cataclysm

pre 11 godina

Ma nemamo klub za Evropu. Nemamo ni zlato u Engleskoj. Još uvek smo u kandžama komunističke birokratije koja sebe naziva dmokratijom. Zato smo i "pukli".
12.

nfg

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti šta konkretno rade Evandro i Dimitrijević, osim što vraćaju svaku lopto unazad,a i za to im je potrebno 10 minuta.

Grebici

pre 11 godina

Kaze komentator "Lazovic, najbolji igrac Zvezde". Pa onaj muceni Babovic kome zvizdi ceo stadion je izmislio fudbal za ovog Lazovica. Ne secam se da je nekom talentu trebalo vise sezona da se dokaze nego ovom. A izgleda, na isti put mu se sprema i sugradjanin Lazar Markovic.

Delijanac

pre 11 godina

koliko sam ja video, Prosinecki je prezadovoljan sa remijem, pa se stice utisak da je zabranio igracima da zustrije napadaju gol protivnika, a cilju odigravanja sto vise dodavanja. Kao da polaze prijemni za klupu Barcelone.

Elektricar

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Što bi rekao naš narod, ovaj spojio na masu :)

Pedja J7

pre 11 godina

Mikić igra u revanšu, tako da ispadamo sigurno!
Dimitrijeviću neko treba da objasni da pas treba da ide unapred! 95%dodavanje šalje čovek nazad!
Evandro svake sezone igra tek zadnjih 7-8 utakmica, do tada ga čekamo, a tada već bude kasno!
Zašto je Kadu na klupi, kao najbolji igrač prošle sezone?
Zašto Milivojević ne igra pre Čave Dimitrijevića?
Jovanović je pojačanje!
Zašto Mladenović izgubi svu brzinu koju je imao na proleće?
Zašto...Ma mrzi me više...
JAD I BEDA! LUKIĆU AJMO LAGANIM KORAKOM...

vanbujten

pre 11 godina

Gospodo sa krcun arene vi pricate o Kovinjalu,pa komentator sa Prve je totalno zaslepljen a od igre nema nista pa juce jalovi Partizan je imao vise sansi od vas i to na njihovom terenu.Zato bolje tisina crni oblak se vije i nad vama!!!

Svetionik

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Da li si uvek ovako pametan, ili samo večeras?

Lafayette

pre 11 godina

Fudbal nam je ocajan : juce Partizan igrao glupo,dao sam sebi gol a onaj scepovic u situaciji 1 na 1 sa golmanom gde moze da mu radi sta hoce ...on covek pokazuje "znanje" i suta mu u stajnu nogu !?! Zvezda veceras nije mogla da probije bunker ,trudili su se ali jalovo ,malo je to za sampiona Kipra koji je kao zemlja za nase klubove postao ko Svabija ili zabari u fudbalu !!!Nisu krivi tu Robi i cika Crni ovi igraci ne znaju i nemogu,njima ni Murinjo nebi pomogao!Sta i jedni i drugi da rade sa jacim ekipama ako nekom magijom prodju u grupnu fazu ....bruka i sramota ...reprezentacija ista prica !Zato fudbal bolje negledati ,cuvajte zivce !

sead

pre 11 godina

dragi zvezdasi ja vas molim da damo podrsku prosineckom i njegovim igracima jer se radi o dobrim igracima i dobrom treneru, samo malo strpljenja puno pozdrava za iskrene zvezdase.

Vlada

pre 11 godina

"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.

Delije Banja Luka

pre 11 godina

Ajmo Zvezdo,osvjetlaj obraz Srpskim klubovima,svi maleni klubovi poput partizana,vojvodine,borca iz banja luke su ispali ili ce ispasti a ti Zvezdo prolazis,Napred Zvezdoooo

realno

pre 11 godina

Eto sta znaci iskusan i dobar stoper-Jovanovic!Da je vise takvih igraca u odbrani i napadu ulazak u LE bi bila rutina.Isto vazi za Partiza i LS!Ali nece niko da zavuce malo ruku u dzep..E jbg drugari,ne moze nista za dz..

dzozey

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.

Maradona

pre 11 godina

Svaka čast zvezdaši,kakvi ste vi optimisti...jel vi stvarno mislite da će te svaki put da naletite na neke jadnike poput Naftana i da će te ući u ligu evrope...kupite igrače u kinesku radnju za 2 crvene i očekujete da sve živo pobedjujete...kompleks zvani Pfc,zar ne?

Ranke

pre 11 godina

Apel nadleznima za dobrobit Srpskog sporta.......
Pozatvarajte sve splavove, em ce da se procisti reka, em ce ove zvezde i zvezdice malo vise provoditi vremena kod kuce, vodeci iole sportski zivot.
Sto vise splavova to manje pravih sportskih velicina

zoran

pre 11 godina

"Struchni" saradnik pored TV komentatora reche kako rzultat 0:0 vishe odgovara Zvezdi. Ma gde nalaze ove tipove..? Sinoc slushamo ong sa RTS-a, danas ove sa TV Prve...uzas.
Na nashu zalost ovo je slika ansheg fudbala. Jedna krsh ekipa kao Omonija igra bez po muke sa nashim timom u centru Beograda. Ako se ne postigne enki gol na anshem terenu, nema shta da trazimo na Kipru.
Ova lopta se toliko davi da to nije normalno.

opelcorsa

pre 11 godina

Zvezdas sam,ali ovakav pristup ne mogu da razumem.Prebacujem na Sarajevo i necete verovati koja razlika u zalaganju,vode 1:0,a proslo kolo izbacise Levskog.Sve dok ne budemo ginuli za dres,nista!

bela tacka

pre 11 godina

Ja nisam siguran ali mi se cini da je komentator rekao u 49-50 minutu utakmice da je zvezda dobra da ima rezultat da se kiprani nisu nadali rezultatu :0

luda kuca, mozda je radio neki miti ali ovi nasi komentatori stvarno su poceli baljezgati, sve mi vise lice na komsijine!
pozz

Vlada

pre 11 godina

Svi kiparski klubovi pobedili (Ael, Apoel i Anortozis). Tako se skupljaju bodovi za svoju zemlju. A nasi gube od Kazakstanaca, remiziraju sa naftama i suduvama. Onu bruku sinoc da i ne pominjem. Jednom recju-KATASTROFA! Najgori smo!

Olio

pre 11 godina

Serem se ponovo na ovu igru. Mars iz Zvezde i Prosinecki i svi koji ga podrzavaju. Necu da gledam ovakav fudbal. Hocu napad, hocu brze igrace koji su sposobni da istrce, pretrce u smeru ka golu a ne na sve strane osim ka golu. Mars bagro iz Zvezde!!!

milan

pre 11 godina

ja sam batalio da pratim nas fudbal odavno i ako imam 27 godina. vise znam igraca kine u reprezentaciji nego igraca zvezde i partizana zajedno.

sve su to manekeni, igraju sada utakmicu pa posle trce po splavovima da nadoknade propusteno.
verujte mi necete mnogo pogresiti ako batalite da pratite nasu beton ligu.

iggy

pre 11 godina

Na prvoj ceo dan najavljuju protivnika kao veliko ime, kao 'bauk', kao favorita. A protivnik je iz Kipra. Zemlje koja nam je u neko srecnije vreme sluzila za uigravanje klinaca i redovno punjenje. Tuzno i jadno. Samo se pitam sta bismo radili u ligi Evrope ako je Omonija tim od koje treba da strepimo

Dule

pre 11 godina

Potpuno smo razbili Kiprane u prvih 20 minuta! Ne znaju šta ih je snašlo! Samo ovako da nastavimo i dobijamo lagano sa dva ili tri gola razlike!

Небојша

pre 11 godina

Да ли то Просинечки стварно мисли да може да да гол са два и по играча на половини Кипрана.

Iskusni ljubitelj Zvezde

pre 11 godina

Aman, ljudi, šta je sa vama?! S jedne strane je Crvena Zvezda, šampion Evrope i Sveta, predstavnik Srbije koja na SP tuče Nemačku, a sa druge strane neki predstavnik Kipra, zemlje koja nikad neće videti SP. U čemu je draž, zašto dižete tenziju kad je sve jasno, pa skoro i dosadno? Ja čak i ne gledam, gledaću kad dodje Milan ili Bayern.

iggy

pre 11 godina

Na prvoj ceo dan najavljuju protivnika kao veliko ime, kao 'bauk', kao favorita. A protivnik je iz Kipra. Zemlje koja nam je u neko srecnije vreme sluzila za uigravanje klinaca i redovno punjenje. Tuzno i jadno. Samo se pitam sta bismo radili u ligi Evrope ako je Omonija tim od koje treba da strepimo

cvetkonovak

pre 11 godina

Kakav uzas!!!!! Treba biti mazohista pa platiti da gledas ovo mucenje...Najveca beda i jad su placenici sa severa. Kao vatreni zvezdas porucujem im MRZIM VAS i nikada vise vam necu platiti kartu!

Vlada

pre 11 godina

"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.

Stefan Herceg-Novi

pre 11 godina

Zasto je Evandro nas najplaceniji fudbaler???Covjek ama bas nista ne pokazuje vec utakmicama,a ipak igra svih 90 minuta.Zasto Robi makar u poslednjih 10 minuta ne da sansu Asamoi,sta moze da izgubi kad vec ofanziva nije nista pokazala u 80 minuta?Ne znam,nije mi tu stosta jasno iako ovaj reziltat nije los jer s golom u gostim smo na konju...Jovanovic odlican stoper,steta za crveni Vesovica jer je za Mikica izmislio fudbal!!

crnobeli delija

pre 11 godina

3 trenutka koji su obelezili utakmicu:

1. RP koji juri muve ispred svog nosa na kraju prvog poluvremena.
2. Kipranin koji onako istrci kontru u 91. minutu utakmice.
3. Crveni karton zaradjen 20 sekundi pre kraja utakmice zbog faula and igracem koji je bio 45m od tvog gola uz aut liniju, okrenut ledjima.

Небојша

pre 11 godina

Да ли то Просинечки стварно мисли да може да да гол са два и по играча на половини Кипрана.

Komentatori su slag na torti...

pre 11 godina

"Evo,Lazovic dobacio dobru loptu do Kasalice, ali ode u aut... To je odmah oraspolozilo pedeset hiljada sjajnih navijaca koji znaju da cene dobre poteze", "Evo ga Kadu, promasio je loptu, ali da je pogodio mogao je da da gol kao u derbiju pre godinu dana", "Zvezda igra pametno, na nula nula kuci, kako je samo Prosinecki mogao da za nedelju dana u potpunosti promeni stil, to je odlican rezultat, posle samo jos na Kipru da ne izgubi i da neki gol i prolazi u sledece kolo", "Ako izuzmemo Bajkovica, Jovanovica, Dimitrijevica, Evandra, Kasalicu, Vesovica, Kadua, Mikica, svi ostali u Zvezdi imaju po 21 godinu(njih pet)"... Parafrazirao sam, ali dokle bre ovakvi da komentarisu utakmice... Njemu je svaka druga recenica o broju gledaoca, i ne daj Boze da pomene da ovo veceras ama bas nista nije valjalo. Nula-nula je bilo zato sto su Kiprani tako hteli, nista se veceras Zvezda nije pitala... Partizan ce istu ovakvu utakmicu odigrati za sedam dana, sa dve polusanse i to je to...

vanbujten

pre 11 godina

Gospodo sa krcun arene vi pricate o Kovinjalu,pa komentator sa Prve je totalno zaslepljen a od igre nema nista pa juce jalovi Partizan je imao vise sansi od vas i to na njihovom terenu.Zato bolje tisina crni oblak se vije i nad vama!!!

FCRS SU

pre 11 godina

evandro dimitrijevicu i lazovicu - mars iz zvezde! dajte kadu da igra!
jovanovicu svaka cast!
imali smo inicijativu bez suta na gol - sramota!

Olio

pre 11 godina

Serem se ponovo na ovu igru. Mars iz Zvezde i Prosinecki i svi koji ga podrzavaju. Necu da gledam ovakav fudbal. Hocu napad, hocu brze igrace koji su sposobni da istrce, pretrce u smeru ka golu a ne na sve strane osim ka golu. Mars bagro iz Zvezde!!!

problem je u nama

pre 11 godina

159 komentara i ni jedan ne pominje da je prvi i osnovni problem svih nasih klubova u svim sportovima cinjenica da je NEOPHODNA HITNA PRIVATIZACIJA. da li je neko dobio fiskalni racun na marakani? da li ijedno javno preduzece ima odgovoran menadzment? da li je neko video finansijski izvestaj bilo kog naseg kluba ikada? pisete ovde o smenama uprave (doci ce neki drugi lukic/sojic), o tome kako se momci ne zalazu (da li se ti zalazes kada ti poslodavac ne isplati zaradu?), o ne znam cemu vise... tito je mrtav, lopovi kradu, mi cutimo. da nije problem u nama? (nije sigurno, drugi su krivi, jel?)... zalosno.

Dzonisa

pre 11 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam Vojvodini koja je protiv daleko tezeg i slavnijeg protivnika od Aela i Omonije pobedila. A sada na naseg velikana Crvenu zvezdu. Robi je neverovatan. za 2 sezone covek nije shvatio da Zvezda nije Barselona, Lazovic nije Messi, Evandro nije Iniesta a Dimitrijevic nije Xavi. Nije stvar u tehnici vec u fizickim kvalitetima. Za pas igru potrebno je trcanje ceo mec, jer kako dodati kratak pas koji je pokriven? (sto je stalan slucaj u nasem najtrofejnijem klubu). Evandro i Dimitrijevic tfreba da potraze angazman u Shamroku, Ekranasu itd. jer za profesionalne klubove nisu.Kadu i Milivojevic moraju pod hitno na njihove pozicije. I ljudi probudite se ovo nije Partizan koji dominira protiv Reala u finalu KS ili Crvena zvezda koja dobija Bajern i Milan, ovo su klubovi koji svojim neuspesima nas fudbal guraju na 27. mesto, dok su Kiprani 16.

*zvezdica*

pre 11 godina

Odusevljena sam kako je Robi uspeo da ,,okrene" ove momke da odigraju totalno drugacije nego protiv naftana Luka Milivojevic je bio u pravu kada je rekao da cemo videti novu zvezdu veceras...Svaka cast momcima narocito odbrani Maksimovicu i Jovanovicu zaista su sjajan tandem...Idemo da pobedimo na Kipru i prodjemo dalje...ZVEZDO VOLIM TE!!!

realno

pre 11 godina

Eto sta znaci iskusan i dobar stoper-Jovanovic!Da je vise takvih igraca u odbrani i napadu ulazak u LE bi bila rutina.Isto vazi za Partiza i LS!Ali nece niko da zavuce malo ruku u dzep..E jbg drugari,ne moze nista za dz..

Vlada

pre 11 godina

Svi kiparski klubovi pobedili (Ael, Apoel i Anortozis). Tako se skupljaju bodovi za svoju zemlju. A nasi gube od Kazakstanaca, remiziraju sa naftama i suduvama. Onu bruku sinoc da i ne pominjem. Jednom recju-KATASTROFA! Najgori smo!

cataclysm

pre 11 godina

Ma nemamo klub za Evropu. Nemamo ni zlato u Engleskoj. Još uvek smo u kandžama komunističke birokratije koja sebe naziva dmokratijom. Zato smo i "pukli".
12.

zoran

pre 11 godina

"Struchni" saradnik pored TV komentatora reche kako rzultat 0:0 vishe odgovara Zvezdi. Ma gde nalaze ove tipove..? Sinoc slushamo ong sa RTS-a, danas ove sa TV Prve...uzas.
Na nashu zalost ovo je slika ansheg fudbala. Jedna krsh ekipa kao Omonija igra bez po muke sa nashim timom u centru Beograda. Ako se ne postigne enki gol na anshem terenu, nema shta da trazimo na Kipru.
Ova lopta se toliko davi da to nije normalno.

Ranke

pre 11 godina

Apel nadleznima za dobrobit Srpskog sporta.......
Pozatvarajte sve splavove, em ce da se procisti reka, em ce ove zvezde i zvezdice malo vise provoditi vremena kod kuce, vodeci iole sportski zivot.
Sto vise splavova to manje pravih sportskih velicina

Djole

pre 11 godina

možda bi bilo 1:0 da Milunović nije dobio potres mozga kad ga je lopta onako mučki pogodila u glavu. jeste nisu primili gol ali u revanšu sa 0:0 iz Bg-a??? ajde procenite sami ...

Srbija

pre 11 godina

@ cataclysm
Da je ostao komunizam sa tom birokratijom,kako ti tvrdiš,sad bi imali i timove za Evropu a na OI bi osvojili više od 10 medalja.Ovako sa tvojim kapitalizmom,imamo 7 miliona nezadovoljnih i napaćenih ljudi koji svakodnevno izvršavaju samoubistva,jer nemaju posla a i oni koji imaju nisu plaćeni od tvojih kapitalista,koji ih samo iskorišćavaju i tlače.

bela tacka

pre 11 godina

Ja nisam siguran ali mi se cini da je komentator rekao u 49-50 minutu utakmice da je zvezda dobra da ima rezultat da se kiprani nisu nadali rezultatu :0

luda kuca, mozda je radio neki miti ali ovi nasi komentatori stvarno su poceli baljezgati, sve mi vise lice na komsijine!
pozz

Serhio

pre 11 godina

Sa Evandrom,Dimitrijevićem,Kaduom na sredini terena nema neke ozbiljne igre definitivno.Spori,fizički slabi,bez ideje žara,želje da jedan drugoga razigraju,preuzmu odgovornost.Teško mi je zakleti sam zvezdaš Svaku utakmicu gledam i ne pamtim kad mi je teže bilo nego protiv naftana prošlo kolo,pozlilo mi je.Volim ,obožavam Prosinečkog ali mislim da ima dosta njegove krivice u postavci igre.Pozdrav svim Zvezdašima!!!!

citalac

pre 11 godina

Najvaznije je da su navijaci sa severa zadovoljni, da su napravili strasnu koreografiju, da su najbolji na svetu, da su u dobrim odnosima sa upravom, da dobijaju i oni i uprava plate, da putuju po svetu, da su privilegovani u ovom drustvu po svemu,da su upravo oni svojim ponasanjem i nedodirljivoscu privatizovali Zvezdu koja propada, posrce i polako ali sigurno nestaje sa fudbalske ozbiljne karte Evrope.Ali sta da se radi. Pogledajte samo te likove na balkonu.Jadna li si Zvezdo.Bio jednom jedan klub

Sani

pre 11 godina

Ljudi moji kako ovi rezultati pokazuju izgleda da je jedino rijesenje regionalna liga. Navijaci ako hoce da klubovi igraju bolje nek se ne tuku sa drugim navijacima a pozeljno bi bilo da se i politicari ne mjesaju u taj eventualni projekt i eto opet dobrog fudbala i punih tribina.

Aca stari Zvezdaš

pre 11 godina

Evo i ja da kažem po koju. Prvo, uprava na čelu sa Lukićem može da ode odmah, ali da prvo objasni kako je uspela dug da duplira, kada nikakvog ulaganja nije bilo, bar ne iole ozbiljnijeg. Naslov nula je dobar za ovu bezidejnu igru večeras. Drugo, Prosinečkog i ove igrače bih ostavio još malo pre nego što i za njih se spremi metla. Treće, ne razumem kako tu ljudi u Srbiji pljuju Zvezdu i Vojvodinu večeras, a Partizan juče. Naši su i nemamo bolje. A Vojvodina je od sva tri kluba odigrala najbolje. Pljujemo se medjusobno, a ne zna se ko je gori. Četvrto, Lazović i Lazar Marković najveća menadžersko-kriminalna prevara od igrača u p oslednjoj deceniji. Peto, od klubova bivšee Juge kada je fudbal valjao na ovim prostorima, jedino Vojvodina i Sarajevo zaslužuju prelaznu ocenu. I šesto, želim i Partizanu i Zvezdi i Vojvodini prolaz u naredno kolo.

opelcorsa

pre 11 godina

Zvezdas sam,ali ovakav pristup ne mogu da razumem.Prebacujem na Sarajevo i necete verovati koja razlika u zalaganju,vode 1:0,a proslo kolo izbacise Levskog.Sve dok ne budemo ginuli za dres,nista!

Filosof

pre 11 godina

Odusevljena sam kako je Robi uspeo da ,,okrene" ove momke da odigraju totalno drugacije nego protiv naftana Luka Milivojevic je bio u pravu kada je rekao da cemo videti novu zvezdu veceras...Svaka cast momcima narocito odbrani Maksimovicu i Jovanovicu zaista su sjajan tandem...Idemo da pobedimo na Kipru i prodjemo dalje...ZVEZDO VOLIM TE!!!
(*zvezdica*, 2. avgust 2012 22:31)

Juu,juu...juuu! Kako je percepcija stvarnosti čudnovata mentalna "disciplina".

njaVa

pre 11 godina

Ja sam zadovoljan igrom samo sto se u zavrsnici spetljaju stalno, a crveni Vesovica me je vise nazivcirao nego rezultat. BOLJI SMO OD NJIH!

milan

pre 11 godina

ja sam batalio da pratim nas fudbal odavno i ako imam 27 godina. vise znam igraca kine u reprezentaciji nego igraca zvezde i partizana zajedno.

sve su to manekeni, igraju sada utakmicu pa posle trce po splavovima da nadoknade propusteno.
verujte mi necete mnogo pogresiti ako batalite da pratite nasu beton ligu.

Marko

pre 11 godina

Zvezda i Partizan su mozda i najslabije ekipe u Evropi koje se takmice.
To se vidi po igri i po kvalitetu.
Sama pomisao da su Babovic i Mikic kapiteni ekipa i glavne zvezde sve govori ???
Oni u ozbiljnijim klubovima ne bi mogli ni da treniraju, a ne da budu kapiteni i vodje ekipe.
Tuga dokle je dogurao Srpski fudbal :(

Kalimero

pre 11 godina

@Rade... Ja juce navijao za kiprane, uzeo neku sicu u kladzi, bas mi milo sto su vas razbili igrom! A EL ce tebi da bude krivo kad razbucamo Omoniju?
(A?, 2. avgust 2012 13:42)

7:0 za Zvezdu, BANJA LUKA NAVIJA ZA ZVEZDU..SAMO HRABRO I ZDROBITE IH...
(aleksandar, 2. avgust 2012 12:49)

Dokazimo da se razlikujemo od Partizana, ne brukajmo se kao oni. Pokazimo evropski smek koji posedujemo. Omonija pada, osvetimo komsije!
(vlajzi, 2. avgust 2012 11:21)

Zvezda danas Ima da zgazi kiprane!!!! Crvena Armija je iza vas....
(Nenad, 2. avgust 2012 09:26)

Dosao je taj dan! Danas ce Robi i njegovi momci pokazati nama koji smo im verovali da smo to s razlogom radili, a vama koji ste ih kritikovali da ste pogresili. Al nece vam zameriti, volece vas kao i nas...pa pobogu, ljudski je prastati!
Ajmo majstori, do pobede sinovi bivseg svetskog i evropskog prvaka!
(vorkraft, 2. avgust 2012 03:07)

A još da dodam za kraj da je na utakmici bilo prisutno uvek virtuelnih 50.000 navijača (26.980) i da su se Kipranima noge odsekle od vaše paklene atmosfere.

Jooooj

pre 11 godina

Prosinečki je prezadovoljan? Imali smo TRI šanse? Gde ih samo našao. Možda smo gledali druge utakmice? Ne znam da li na se smejem ili da plaćem. Ne samo da nas godinama sa uspehom nerviraju i blamiraju već nas sada i direktno za...vaju.

Znalac

pre 11 godina

Posle kazu nemojte da zvizdite itd pa ako je ovo ok i dobar rez ja ne znam na sta onda treba da se zvizdi eto oni nisu poceli prvenstvo kao naftan pa da to bude izgovor pa jos nisu igrali ni orethodnu rundu dakle sta je sada izgovor nemanje publike,podrska svega je bilo sta sada?Sto bi reko Ljuba Tadic u Mars na Drinu:Ne valja ti to bratac...AJde dematujte sve delije u revansu!!!

Maradona

pre 11 godina

Svaka čast zvezdaši,kakvi ste vi optimisti...jel vi stvarno mislite da će te svaki put da naletite na neke jadnike poput Naftana i da će te ući u ligu evrope...kupite igrače u kinesku radnju za 2 crvene i očekujete da sve živo pobedjujete...kompleks zvani Pfc,zar ne?

Grebici

pre 11 godina

Kaze komentator "Lazovic, najbolji igrac Zvezde". Pa onaj muceni Babovic kome zvizdi ceo stadion je izmislio fudbal za ovog Lazovica. Ne secam se da je nekom talentu trebalo vise sezona da se dokaze nego ovom. A izgleda, na isti put mu se sprema i sugradjanin Lazar Markovic.

Iznenađenje

pre 11 godina

Kako to da nas u ovolikom broju zanima sport u kome je naša liga evidentno u rangu kiparske? Da li smo zaboravili stara vremena? Pa BOJKOT ovakvog pokušaja sporta, sve dok se iz njega ne protera mafija!

zvezdash

pre 11 godina

tesko mi je da ovo kazem ali moram: treba pustiti strance Evandra,Kadua i naseg Dimitrijevica jos u revansu da dokazu da su pojacanja ako ne da im se zahvalimo na saradnji i zdravo!!! ubuduce manje stranaca i ne dovoditi ako nisu bar za klasu ispred nasih.spori su mnogo iako su nesumnjivo dobri na lopti

Со Ло

pre 11 godina

Баш згодно што се реванш игра на Кипру. Могу да остану да искористе сезону купања.

bojan

pre 11 godina

Treca utakmica i moj treci komentar a tema ista Evandro,sta jos on treba da ne pokaze da bi rukovodstvo doticnog stavilo na transfer listu i srecno mu bilo,a ne da on ucenjuje klub za novac a igra mu je na nivou nase Srpske liga ,toliko vise nemam snage da stalno ukazujem koliki je on promasaj i koliko je precenjen,pa sta ako je iz Brazila!!!

Zox

pre 11 godina

Zvezda je protiv Brage i Chievo imala 0:0 iz Beograda pa ih je izbacila tamo... tako ce biti i sa Ominijom. A vi pljuvaci od koga vas 80% nije ni videlo stadion nadjite neku drugu zanimaciju... Puno srece svim nasim klubova u revansu.... Pozzz za prave navijace
(Sashha, 2. avgust 2012 23:40)

Zvezda je i protiv Bajera iz Leverkuzena imala 0:0 u kvalifikacijama za LS pre 10 godina pa je pukla u revansu 3:0. I ja zelim srecu nasim klubovima, ali mislim da ce sva 3 da ispadnu. To je realnost.

Nikola Vukovic

pre 11 godina

Dimitrijevica OTERATI iz Zvezde!
Ne samo sto nezna vec i bezobrazno igra samo da ne pogresi. Sve lopte u nazad i jos se krije!

Pedja J7

pre 11 godina

Mikić igra u revanšu, tako da ispadamo sigurno!
Dimitrijeviću neko treba da objasni da pas treba da ide unapred! 95%dodavanje šalje čovek nazad!
Evandro svake sezone igra tek zadnjih 7-8 utakmica, do tada ga čekamo, a tada već bude kasno!
Zašto je Kadu na klupi, kao najbolji igrač prošle sezone?
Zašto Milivojević ne igra pre Čave Dimitrijevića?
Jovanović je pojačanje!
Zašto Mladenović izgubi svu brzinu koju je imao na proleće?
Zašto...Ma mrzi me više...
JAD I BEDA! LUKIĆU AJMO LAGANIM KORAKOM...

ljubozder

pre 11 godina

Zvezda je veceras igrala na nulu,znali su da kiprani nece napadati preterano i onda, kao mi imam posed lopte pa ako nesto uradimo uradimo ali da ga ne primimo i slucajno ne izgubimo jer bi krnulo UPRAVA NAPOLJE a ako se pukne na kupru nece imati ko da vice...igra ocajna,jalova,bez ikakve ideje,ne razumem igru Dimitrijevica,jer taj Asamoa bas toliko los da se ne proba sa njim?nikakav napredak ne postoji u igri,samo se vrtimo u krug i lazemo,ja bih bio najsrecniji da Robi nesto uradi sa Zvezdom ali ocigledno da on preteranog slifa za trenera nema,mnogo je tvrdoglav,nema plan B i ne zna da se prlagodi protivniku..imamo realne sanse za prolaz ali u sledecem kolu ako stignemo dotle, iola ozbiljnija ekipa ce nas samlesti

Aleksandar Veliki

pre 11 godina

Imao sam izbor da li da gledam Mucke ili prvo poluvreme. Izabrao sam utakmicu i bilo je smesnije.
(Uki, 2. avgust 2012 21:16) Veruj mi nema nista smesnije od Mucki.

sašo

pre 11 godina

e zvezdaši žao mi je vaše igre imate posed ali davite brate!Ko je kriv za to?Prosinečki,a znate zašto-zato što čovek netrenira Barselonu nego Zvezdu,a taktika se pravi od onoga od čega imaš,a ne kako igra tamo neko drugi!Još nešto Vermez je pokazao da je slab,Robi će da nosi sa njim,ali da je bio dobar nebi ga Stanojević redovno dobijao!Menjajte Robija,dovedite nekog ko zna da misli o taktici,a ne šablonski da postavlja taktiku!Ovo se odnosi i na poltrona Vermeza zbog Babovića i kukavičke taktike!Do pobede u 2 kolu!

zoran

pre 11 godina

Cemu sluze Evandro i Dimitrijevic..?? Koji fudbal oni igraju ? Pa ono je toliko sporo, bez ideje, mlako da je tesko opisati. Omonija je tuzna ekipa koja treba biti napunjena do vrha, ovako ce nas glatko izbaciti na svom terenu.
Prosinecki , zar je moguce da Kadu, pored Evandra i dimitrijevica, nije zasluzio vishe od 3 minuta ???
Tuga , ged eje nash fudbal stigao.
Gledao sam i grobare sinoc i shta reci..??? Kiprani nas uce fudbalu...dve krsh ekipe nam drze lekcije.
Dno smo dotakli i u to nema sumnje. Nas nivo su ekipe Andore, Malte, San Marina, linheshtajna i slichnih zemalja.

Aleksa

pre 11 godina

Upravo sam dosao sa stadiona. Do ove tekme sam imao puno poverenje u Prosineckog, posle ove tekme me uopste ne interesuje kao trener. On, trener, na svom terenu, pred skoro 30. hiljada navijaca igra bez izmena do 81. minuta iako se vidi da NE IDE celo drugo poluvreme, potom ubacuje dve vrlo diskutabilne izmene. Koncepcijski nista nije promenio. Sirokih 4-5-1 celu utakmicu gde igraci imaju problema da povezu pas zato sto su daleko jedan od drugog. Majka mu stara, ako igrac ima loptu i saigrace koje ne moze da pronadje jer su daleko i dobro pokriveni, NAREDI celom timu da prilazi igracu u posedu. Ne mora Zvezda da igra siroko jer su kilavi igraci, svi do jednog, od prvog minuta su umrtvili igru, a zna se kako kidisu ozbiljne EU ekipe na startu utakmica.
Xavi Dimitrijevic i Evandro su apsolutni promasaji utakmice, od likova od kojih se ocekuje da organizuju napade oni su svo vreme vracali loptu nazad. Jedini koji je bio dobar jeste Jovanovic, videlo se da je sposoban da pruzi kvalitetnu partiju.

Opsti utisak: uzas i pokore.

Delije Banja Luka

pre 11 godina

Ajmo Zvezdo,osvjetlaj obraz Srpskim klubovima,svi maleni klubovi poput partizana,vojvodine,borca iz banja luke su ispali ili ce ispasti a ti Zvezdo prolazis,Napred Zvezdoooo

nene

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Ma ne rodjace,nismo provalili da si partizanovac.Ali tvoje ime Dzozi mi sve govori.Komentar za Zvezdu,katastrofa!!!

delija

pre 11 godina

Kad bi mogao da se igra fudbal a da se ne da gol onda bi Zvezda bila prvak sveta...Milan Jovanovic odlican, Kadua u prvih 11 podhitno!!!!!!

Tuta Bugarin

pre 11 godina

@"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.
(Vlada, 2. avgust 2012 21:41)

Ja to kapiram kao jedan od nacina da vrate ljude na stadion.... kopa ih cuveno dugme mute ali drugu opciju nemaju :)))

nfg

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti šta konkretno rade Evandro i Dimitrijević, osim što vraćaju svaku lopto unazad,a i za to im je potrebno 10 minuta.

realan

pre 11 godina

Doslo je vreme da se pomirimo sa tim da je u ovom sportu od zvezde ostalo samo ime (jer je nekad vredelo) a od partizana cak ni to...jedno veliko NISTA !

Dominik

pre 11 godina

"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.
(Vlada, 2. avgust 2012 21:41)

E, da znas, vise me iritirao on nego bilo sta drugo vezano za utakmicu. Znaci, komentatori su nam ko politicari. Kontaju da nemamo oci, pa mogu da nam pricaju sta hoce. Sve nam je tako u drzavi. Ovaj frajer nabiflao nekoliko recenica napamet iz vremena Mladena Delica, pa kad ne zna sta bi rekao, ko veli, ajd da ispali sta god, samo da se nesto kaze, nema veze sto nije ni u kakvoj vezi sa desavanjima na mecu, samo da se prica. "Stameni stoperi", "rasni centarfori", "mlad i talentovan", a ime Bora Kostic menjaju sa Darko Lazovic, i vozi.

Sashha

pre 11 godina

Zvezda je protiv Brage i Chievo imala 0:0 iz Beograda pa ih je izbacila tamo... tako ce biti i sa Ominijom. A vi pljuvaci od koga vas 80% nije ni videlo stadion nadjite neku drugu zanimaciju... Puno srece svim nasim klubova u revansu.... Pozzz za prave navijace

Dusan

pre 11 godina

Covece ko bi rekao da ce opet sezona da se zavrsi u avgustu? I onda sleduje mrcvarenje od godinu dana sa lucanima, javorom i metalcom. Pih. Ko ce to da gleda?!

dzozey

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.

Vlada Loznica

pre 11 godina

Stigoh pre pola sata sa utakmice.

Ne znam kako je to sve izgledalo na TV-u,meni je sve ono sto sam video uzasno jalovo,sporo,sa bezbroj vracanja u nazad,sa besomucnom igrom u sirinu,bez i malo konkretnosti i ubojitosti!

Ne bih vise da duzim,samo,moja licna opaska je ta,da bih vise voleo da moj klub skine rukavice i da se "posiba" na terenu,otvoreno,bez kacige i gume u ustima,pa sta bude!
Bar bi bilo zara,vatre,tribine bi se sa razlogom tresle,a ne ovako,nekako vestacki navijamo,kao da odradjujemo slihtu na poslu!Mucno mi je sve to,ori se sve oko tebe,a na terenu uspavanka :(

Ovako,ispascemo sa samo jednim sutem na gol Omonije(85min),za celu utakmicu!?

Zali Boze takvog fudbala :(

bokiUSA

pre 11 godina

Saljem komentar samo zbog dezurnih pljuvaca. Prvi put sam gledao Zvezdu preko interneta ove sezone i mogu reci da sam zadovoljan. Razlog zasto to kazem je jer ekipa kao Kiparska Omonija uopste nije vise ona Kiparska ekipa od pre 10 i vise godina. Puni straso jakih crnaca sa svih kontinenata tehnicki su sasvim dobro potkovani o njihvoj fizickoj predispoziciji cak i necu. Nista mi nismo losiji od njih i moje misljenje je da u revansu imamo sanse cak i vise nego u BGD.To sam predpostavio i pre ove utakmice. Ljudi su zatvorili sve prilaze golu igrali su polu bunker i cekali neku kontru klasika. E isto tako moramo i mi odigrati dole kod njih. Ako bi slucajno poveli imali bi velike sanse da prodjemo ovu nadasve solidnu ekipu sa Kipra. Jedino veliko po meni razocarenje je i nas plej EVANDRO ..Covek ima 350000 po sezoni i verujem da je naj naj placen a neopravdava nista od ulozenog.On po mogucnosti treba da bude prodat i na njegovo mesto da se dovede neko kvalitetniji brzi.Za sporost ekipe je glavni i odgovorni upravo on.Sto se tice Zvezde zelim joj srecu i uspeh u revansu. Nije ni prvi ni poslednji put da odemo sa neresenim rezultatom u goste i vratimo se sa povoljnimSamo puna koncetracija jer je neophodna Kiprani su sasvim solidna i ok ekipa.Ipak je u njih ulozeno dosta.

Stefi

pre 11 godina

Dal je bre moguce da neki pricaju da su zadovoljni igrom,pa ljudi sta ste vi gledali !? Igra spora,troma,bezidejna,dosadna 100 tehnickih gresaka,2 pasa ne mogu da povezu...Robi prvu izmenu pravi u 75.min,neverovatno,Kadua uvodi u 88. minutu i ocekuje da on za 2 min. napravi nesto kao da je Mesi....Jos posle svega toga izadje Maksimovic pred novinare i kaze borili smo se,mnogo smo bolje odigrali itd...Ja gledam i ne verujem sta decko prica,vece ispiranje mozga od turskih i spanskih serija...Nzm stvarno vise sta da dodam,ovo je neverovatno !

ackoniškikartel

pre 11 godina

Iskreno komsije,vi ste bas veliki optimisti.Ocekivati vech 5,6 godina Ligu Evrope,a nishta ne napraviti ! Za to su potrebni zivci debeli kao sajla !

Svetionik

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Da li si uvek ovako pametan, ili samo večeras?

Zepteru vrati se sve ti je oprosteno

pre 11 godina

Volim Robija i drago mi je sto se uci na nama,mnogo nas je zaduzio, ali brate najtanji stih je tu. Nazalost i ove sezone nece biti nista od Zvezde. Daj boze da gresim. Prodaja kluba je jedina sansa.

Niko kao mi

pre 11 godina

Dokle bre Babović? Posed lopte 70:30%. Za to vreme 1 (jedan) šut na gol. To ne može svako. Zvezda je jedinstvena a Robi GENIJA za vožnju.

Elektricar

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Što bi rekao naš narod, ovaj spojio na masu :)

Iskusni ljubitelj Zvezde

pre 11 godina

Aman, ljudi, šta je sa vama?! S jedne strane je Crvena Zvezda, šampion Evrope i Sveta, predstavnik Srbije koja na SP tuče Nemačku, a sa druge strane neki predstavnik Kipra, zemlje koja nikad neće videti SP. U čemu je draž, zašto dižete tenziju kad je sve jasno, pa skoro i dosadno? Ja čak i ne gledam, gledaću kad dodje Milan ili Bayern.

Lafayette

pre 11 godina

Fudbal nam je ocajan : juce Partizan igrao glupo,dao sam sebi gol a onaj scepovic u situaciji 1 na 1 sa golmanom gde moze da mu radi sta hoce ...on covek pokazuje "znanje" i suta mu u stajnu nogu !?! Zvezda veceras nije mogla da probije bunker ,trudili su se ali jalovo ,malo je to za sampiona Kipra koji je kao zemlja za nase klubove postao ko Svabija ili zabari u fudbalu !!!Nisu krivi tu Robi i cika Crni ovi igraci ne znaju i nemogu,njima ni Murinjo nebi pomogao!Sta i jedni i drugi da rade sa jacim ekipama ako nekom magijom prodju u grupnu fazu ....bruka i sramota ...reprezentacija ista prica !Zato fudbal bolje negledati ,cuvajte zivce !

kajo

pre 11 godina

e ovo se zove pravi cirkus i igre bez granica!! ja sam mislio da je koviljalo najgori sportcki komentator trenutno ali sam se grdno prevario. ovaj sto je prenosio je za rubriku verovali ili ne!! na cemu je on??on je toliko vristao i navijao u najmanu ruku kao da je zvezda imala barem dve dobre sanse a oni imali jedan sut u okvir gola i nijednu sansu!! lakrdija i cirkus se nastavlja!!omonija je igrala koliko im treba!!

neutralan

pre 11 godina

Da budemo iskreni, Prosinecki je posten i vredan, ali on je ipak samo kondicioni trener koji sa fudbalskom taktikom nema pojma. Kada sam cuo da Zvezda kupuje Babalja, znao sam da ne znaju sta rade upravo u smislu taktike. Bez nekoga iz Latinske Amerike, Brazilca ili ne, nema ko da daje golove. Jad i beda. Sto pre nasi klubovi ispadnu, to bolje i za nas i za njih. Nista lekovitije od istine.

Marko

pre 11 godina

Nista ovo ne valja. Necu da mudrujem sada, isuvise je ocigledno sve ali mene fascinira jedna stvar. Pokusavaju da prodaju jadnog Dimitrijevica i Kadua dve godine, i njih jednostavno niko nece! I onda, taj isti Dimitrijevic igra svaki put celu utakmicu a covek veze nema ocigledno. Od tipa kog su hteli da se rese po svaku cenu kako su govorili iz uprave on postade glavna faca u timu. Onda Kadu, oce ga Turci, nece ga Turci..je...a u revansu..moguce je sve,cudan je nas inat...mozda i daju gol ili dva..a mozda i prime pet.

Dragan Jurić

pre 11 godina

Iako zvezdaš,svestan sam realnosti i dao sam svoj komentar još uoči utakmice,koji se otprilike svodio na baš ovakvo Zvezdino brukanje...

ciganDOgroba

pre 11 godina

Ovaj Dimitrijevic je u 50-tom minutu polumrtav covek a ubedljivo je najmanje pretrcao od svih igraca. Ne verujem sta se ovo desava sa Zvezdom.Od celog sveta , Srbija je jedina drzava gde navijaci prozovu "maestro" igraca koji ne moze da odigra tri tacna pasa i koji davi loptu i Srbija je jedina drzava gde navijaci podrzavaju Robija a kada bi ih neko pitao zbog cega to rade, niko ne bi znao da odgovori. Imamo 3 puta vise dodavanja unazad nego unapred , za 90 min eventualno uputimo 1-2 udarca u okvir , tuzno je koliko smo jalovi i bezidejni a najsmesnije je kada Gvardiola sa Balkana u 80-tom dize ruke i zali se sudiji na odugovlacenje Kiprana a do tada Zvezda nije imala udarac u okvir gola. Omonija je tako losa da bi ova ekipa sa Kaduom i Milivojevicem umesto Dimitrijevica i Evandra i sa normalnim trenerom opusteno dobila sa 2-3 gola razlike

Dr

pre 11 godina

Nije rezultat loš koliko NEMOĆ, pa i neznanje. Vezni red spor, nekonkretan bez tempa i dinamike, promene ritma. Kontra ne postoji svi su sporiji od onog sa loptom. Kad se priđe golu opet bez lopte svi stoje i čekaju. Prekid kad je svi idu u buljuk,a jesmo li toliko jaki u skok igri da to rade kako nismo bili ni kad su Vidić i Žiga igrali.I seoski igrači znaju, POGOTOVO TRENERI da neko mora da čeka u prostoru na drugoj strani da bi sačekao loptu koja preleće. Postavka igre pogrešna u segmentima, nedovoljna za pobedu. Evandro spor sa loptom, Čavin još sporiji, a nemaju ni kome jer svi stoje da bi igrali okolo, kao da se meri vreme držanja lopte, a ne golovi. Dekadencija. Zamene kasne do maksimuma. Na klupi ostao Luka, a igraju oni što ni golmana ne mogu da zagreju. Koga može Milunović da prođe. Ispade igra sa 3 špica a bez pravog šuta, i šanse. Taj sistem 4-3-3 ne može ovako, niti sa ova 2 u vezi zajedno. Sme li ko da kaže Lazoviću da je tužno što uopšte igra. Zar je Zvezda spala da se boji ovakvih timova, ne mislim da je loš tim, ali nekad se igralo protiv Rela, Barse, Liverpula itd. bez straha. Što se mene tiče mogu da ispadnu odmah. Ipak ima tu i štofa za odelo, bolje od ovoga.

Nemanja

pre 11 godina

Moj utisak utakmice je onaj zvezdin nesrecnik (nisam zapamtio kako se zove) od koga se negde na pola prvog poluvremena, u 5 metara omonije lopta odbija kao od bukve...

Nisu igraci krivi sto ne znaju da igraju, i meni bi bila cast da igram u zvezdi, partizanu, radnickom, cak i u sinisinoj reprezentaciji, i ako sam u zivotu 3x sutnuo fudbal...

sead

pre 11 godina

dragi zvezdasi ja vas molim da damo podrsku prosineckom i njegovim igracima jer se radi o dobrim igracima i dobrom treneru, samo malo strpljenja puno pozdrava za iskrene zvezdase.

Raša

pre 11 godina

Sa propadanjem zemlje, propao je i sport odn. fudbal. Ovi ljudi sa Kipra jesu fudbalski napredovali a nekada su služili za trening. Svet se promenio - za nas na gore. Doduše, možda bi i nešto bilo kada bi tim igrao brže pas igru ali onda to nije CZ već Barsa. Za nas su ove naše livade i kaljuge a ne Evropa. Jbga!

Cir Milos

pre 11 godina

Realno, Zvezda je u ovom kolu ostavila daleko bolji utisak od Partizana, ali ne i dovoljno dobar, jer je za protivnika veceras imala razocaravajuce loseg protivnika (u odnosu na to kakvim su ga danima predstavljali nasi mediji)... Da je imao ko da sutira na gol, Kiprani su trebali da prime najmanje tri gola... U citavoj prici, najparadoksalnije je upraavo to, sto je ekipa koja je veceras dosla u Beograd da se brani, imala vise suteva u okvir gola nego Zvezda, koja je sve vreme napadala...
Kako god, Zvezda ima realnu sansu da prodje u naredno kolo... Partizan ce, siguran sam, ispasti. Nadam se da ce ovogodisnji krah u Evropi otrezniti ljude u upravi i da ce Vladimira Vermezovica poslati da trenira petlice, a na klupu Partizana dovesti trenera koji ima m.da, da stane na crtu najjacim evropskim klubovima, a ne da se povlaci kao pi...ca pred amaterskim ekipama poput AELa...

Mendes

pre 11 godina

Kadu uopste nije tako los igrac da bi sedeo na klupi u ovakvoj CZ. To je cak i komentator uvideo. Njegov centarsut je mnoooogo bolji od Lazinog.

Delijanac

pre 11 godina

koliko sam ja video, Prosinecki je prezadovoljan sa remijem, pa se stice utisak da je zabranio igracima da zustrije napadaju gol protivnika, a cilju odigravanja sto vise dodavanja. Kao da polaze prijemni za klupu Barcelone.

Daniel91

pre 11 godina

Zabranite fudbal u Srbiji !! Molim vas,da se ne nerviram vise oko ovakve gomile nesrecnika...Grobar sam,ali sam zeleo da zvezda pobedi sada,kao i vojvodina..zali Boze nas fudbal !!

Marko

pre 11 godina

Upamet se, ljudi!!!Ovaj Zvezdin tim ima najskupljeg igraca od nekih 3-4 miliona evra, za koga se jedino interesovao, ako se ne varam, Salcburg, tip ekipe koju je Zvezda do skoro redovno izbacivala!!!To nam je sto nam je, nemamo bolje, ili navijas za Zvezdu svim srcem, koliko god da je jaka (ili slaba) ili je ne kritikujes!!!Ubedjen sam da nije Robije, ovaj tim ne bi zavrsio, realno ni 5-ti u nasoj ligi!!!!Napred, ZVEZDO!!!!!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 11 godina

Sada je već valjda svakome jasno da su Kiparski klubovi prejaki za Srpske klubove. Sve počinje i završava javašlukom u Srpskoj ligi, koji je posledica javašluka u Srbiji kao društvu. Fudbalski funkcioneri iz Srbije, ukoliko žele dobro srpskom fudbalu, da dodju u Fudbalski Savez Slovenije, na jednonedeljni seminar na temu kako organizovati ligu.

astar

pre 11 godina

Razocaravajuce je sve ovo,ali jedna stvar mi je ne shvatljiva,kako god prenesemo loptu na protivnicku stranu isu Dimitrijevic vrati unazad odakle je i krenuo napad,gde je mooozak?

sima

pre 11 godina

Jad,čemer i beda,žali bože one navijače i publiku koja dolazi u tako velikom broju,sve ovo što je trnutno u zvezdi pod hitno rasterati i ako je potrebno neka prođe i neka godina da stasa neka generacija ali bar neka liči na nešto od ovih nema vajde samo se uzalud gubi vreme,a rasteraće i ono što jedino vredi, a to je publika.Ako u upravi imaju bar malo obraza i morala, morali bi da odu da ne kaljaju slavno ime kluba.Ne verujem da če se to desiti ćak naprotiv boriče se do poslednje kapi krvi za svoje pozicije a što se tiče Zvezde za to ih baš zabole ... da ne bi stopirali komentar ostavljam tri tačke!!!

riječanin

pre 11 godina

dobar rezultat s obzirom kakav je strah bio prisutan kod navijača kod trenera pa i igrača a omonija nije ništa pokazala a mi smo dobili jovanovića i stabilnu obranu a jedino što brine je vezni red ali sva tri naša kluba prolaze dalje što se mnogima neće svidjeti čujemo se za 7 dana

Heroes

pre 11 godina

I da je ovo bila prvenstvena utakmica sudija bi svirao nepostojeci penal, zvezda pobedila i tri boda... (Vlada, 02. avgust 2012 22:10)

A Partizan bi pobedio posle crvenog kartona i penala...

samo kažem

pre 11 godina

Kad trener ne menja napadača celu utakmicu ja to gledam kao da je zadovoljan trenutnim rezulatatom.
Igrao je Robi na 0:0 nije imao ono... da rizikuje...

dokle više

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam dokle će više da se forsira ovaj Evandro,igra celu utakmicu,najgori je,ne zamenjuje ga,izgubljen čovek u vremenu i prostoru,do kada više da ga čekamo da uđe u tu "formu",ne sme da ga zameni.....ae mrzi me da pišem više pozzz

RED STAR*

pre 11 godina

0:0 uopste nije los rezultat za Zvezdu,ipak je bilo tesko probiti bunker koji je postavila Omonija i pored toga Zvezda je imala sansi za pobedu,momci su se maksimalno borili i treba im cestitati i pozeleti srecu na Kipru,Omonija ce tamo sasvim sigurno igrati otvorenije sto ce biti sansa za Lazovica,Milunovica i Kasalicu da pobegnu odbrani Omonije koja je pokazala odredjene slabosti,jedino ostaje zal za Vesovicem koji je dobio drugi zuti 10 sekundi pre kraja meca,jos jednom svaka cast momci odigrajte ovako i na Kipru i rezultat nece izostati,NAPRED ZVEZDA,PARTIZAN I VOJVODINA ZELIM VAM PUNO SRECE!!!! :)

A2

pre 11 godina

Bice jedno 4 razlike za Omoniju i to je kraj Zvezdine epizode u evrokupovima ove godine i to vec u avgustu. Sto se prvenstva tice, ni tu nemamo cemo da se nadamo. Sve dok su tipovi poput Stefanovica u Zvezdi.

Goran

pre 11 godina

Da li je moguće da još neko uopšte gleda i komentariše Zvezdu i Partizan. Naši klubovi i ceo naš fudbal je antipropaganda te igre i niko ko voli fudbal ne može da gleda šta to oni rade na terenu. To nije fudbal. To je usporeni snimak savremenog fudbala kada se iz njega izbace dobri i atraktivni potezi.

Dule

pre 11 godina

Potpuno smo razbili Kiprane u prvih 20 minuta! Ne znaju šta ih je snašlo! Samo ovako da nastavimo i dobijamo lagano sa dva ili tri gola razlike!

cole

pre 11 godina

Bravo Robi! Za samo 7 dana, posle one blamaze, naterao si momke da odigraju odlicno! Svaka cast! Danas je falio samo gol, ali nije strasno, bice ga u revansu. Kiprani bi trebalo da se stide, ono sto su oni danas igrali, to nije fudbal. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA......

Proci ce i na Kipru - kroz vrata

pre 11 godina

ili ce ispasti a ti Zvezdo prolazis,Napred Zvezdoooo
(Delije Banja Luka, 2. avgust 2012 21:05)

U pravu si: lepo se videlo kad su igraci Zvezde prolazili - kroz vrata tunela.

PS Moze li, makar na Kipru, da prodje bez onakvog krljanja?

Monarhista

pre 11 godina

Sacekacu da Zvezdasi dodju sa utakmice ili da se drustva rasture i onda sednu za komp,sa grobarima ne treba diskutovati a 90% komentara za i jedno sat ipo dva posle utakmice su njihovi....
Utakmica dijametralno suprotna od one dve protiv naftana....ova Omonia je 4x od 5 nakantala onoga AEL znate to...
svaka cast za borbrenost...jedan gol nas deli od prolaska...

Ratko

pre 11 godina

Kakva je ovo ekipa sa Kipra koja ne moze na gol da sutne sa posedom lopte 25%? Sa previse respekta smo usli nakon sinocne predstave AEL-a i nabili sebi pritisak. Stvarno bi bilo vrlo jadno da ispadnemo od ovih.

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Suvisno odnosno bespotrebno dodavanje "ja tebi ti meni" prosto gusi efikasnost napadackih akcija. Zvezda nema igraca koji ume da sutne na gol. Zbog toga sto nije uspela da dovede golgetera jer "mnogo ce da kosta" nece biti nista od moguce zarade zbog ucesca u Ligi Evrope.
I gde su ti silni sponzori koji ne mogu da obezbede sretstva za dovodjenje jednog ili dvojice kvalitetnih igraca?

Mirko

pre 11 godina

@(dare, 2. avgust 2012 20:59)
A ti bi trebao da kupis naocare. Loptu je skreno protivnicki igrac(metar ispred naseg igraca) tako da Milunovic nije mogao nista da uradi.

smešno-tužno

pre 11 godina

Smešno je što komšije komentarišu u ovolikom broju i što se javljaju uopšte a IZGUBILI su, a tužno, svi vi koji navijate za Zvezdu, što su vam krivi Robi i deca umesto ostali kukolj u žitu...

Piksi

pre 11 godina

Bitno je da su se momci trudili,pokusavali su;a to sto ne znaju da daju gol,to i nisu bas toliko krivi....velika je muka kad se ne zna!:-(:-(:-( Ipak,da ne pametujem previse,nadam se prolasku dalje!...Bravo za Jovanovica i Vesovica!......I cestitke Vosi!...

solunac

pre 11 godina

po svemu sudeci zvezda ima najbolji rezultat od nasih ekipa, svaka pobeda i neresen im odgovara , a partizan najgori nije dao gol u gostima, steta za vosu sto primise gol u 97, ps zvezda je dosta popravila igru u odbrani

DELIJA SYD.

pre 11 godina

realno nije sramota igrati nereseno protiv ovakvog tima koji je 10 puta skuplji od zvezdinog a i uigranjiji. i jos povrh svega igraju bunker protiv nas. veci je pritisak sad na njima. neka bude tamo 1:1 i ja cu biti happy. kao kad smo ispali od dinama iz kijeva za L.S. ako se secate, igrali smo tamo 0:0 pa potom jos poveli na marakani i na kraju 1:1 pa ispali :))

konan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam kada smo svi u Srbiji poceli ljubomorno da cuvamo trenere kao da oni nista nisu krivi .U Reprezentaciji Antara pa Antera a mi se obrukali na prvenstvu sveta,u partizanu svi pricaju o Stanoju a on ispao od Šamroka i jos nece da ode,evo danas ista slika i u Zvezdi Robi pa Robi pa on je najvise kriv za ovakvu igru a ako ispadnu pa nece mu biti ni na kraj pameti da da otkaz kao svugde u svetu.Kada nema rezultata prvi ide trener a ne ekonom ili doktor.

Odlika velikih ekipa je da prodju i kad slabije pruze partiju, Svetlosni ispit pred te 2 boje.

pre 11 godina

Kao redar ispred severa posmatrao sam mec. Ne treba zameriti Robiju zbog izjava bitniji je teren, Po meni igraci jesu dali neki lokalni maksimum iz zalaganja ali to se valjda podrazumeva. Problem je nedovoljna koncentracija, ofanziva je mogla biti naglasenija, golman - ocenjen na Marakani sto je slika koja ne ide u prilog defanzivi. Setim se i prethodnih meceva protiv Omonije i komentatorove izjave koja je jos od onda ostala: Porodjajne muke Crvene Zvezde...

Delije Banja Luka

pre 11 godina

Ajmo Zvezdo,osvjetlaj obraz Srpskim klubovima,svi maleni klubovi poput partizana,vojvodine,borca iz banja luke su ispali ili ce ispasti a ti Zvezdo prolazis,Napred Zvezdoooo

dzozey

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.

*zvezdica*

pre 11 godina

Odusevljena sam kako je Robi uspeo da ,,okrene" ove momke da odigraju totalno drugacije nego protiv naftana Luka Milivojevic je bio u pravu kada je rekao da cemo videti novu zvezdu veceras...Svaka cast momcima narocito odbrani Maksimovicu i Jovanovicu zaista su sjajan tandem...Idemo da pobedimo na Kipru i prodjemo dalje...ZVEZDO VOLIM TE!!!

Iskusni ljubitelj Zvezde

pre 11 godina

Aman, ljudi, šta je sa vama?! S jedne strane je Crvena Zvezda, šampion Evrope i Sveta, predstavnik Srbije koja na SP tuče Nemačku, a sa druge strane neki predstavnik Kipra, zemlje koja nikad neće videti SP. U čemu je draž, zašto dižete tenziju kad je sve jasno, pa skoro i dosadno? Ja čak i ne gledam, gledaću kad dodje Milan ili Bayern.

Dule

pre 11 godina

Potpuno smo razbili Kiprane u prvih 20 minuta! Ne znaju šta ih je snašlo! Samo ovako da nastavimo i dobijamo lagano sa dva ili tri gola razlike!

cvetkonovak

pre 11 godina

Kakav uzas!!!!! Treba biti mazohista pa platiti da gledas ovo mucenje...Najveca beda i jad su placenici sa severa. Kao vatreni zvezdas porucujem im MRZIM VAS i nikada vise vam necu platiti kartu!

sead

pre 11 godina

dragi zvezdasi ja vas molim da damo podrsku prosineckom i njegovim igracima jer se radi o dobrim igracima i dobrom treneru, samo malo strpljenja puno pozdrava za iskrene zvezdase.

njaVa

pre 11 godina

Ja sam zadovoljan igrom samo sto se u zavrsnici spetljaju stalno, a crveni Vesovica me je vise nazivcirao nego rezultat. BOLJI SMO OD NJIH!

vanbujten

pre 11 godina

Gospodo sa krcun arene vi pricate o Kovinjalu,pa komentator sa Prve je totalno zaslepljen a od igre nema nista pa juce jalovi Partizan je imao vise sansi od vas i to na njihovom terenu.Zato bolje tisina crni oblak se vije i nad vama!!!

nene

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Ma ne rodjace,nismo provalili da si partizanovac.Ali tvoje ime Dzozi mi sve govori.Komentar za Zvezdu,katastrofa!!!

cole

pre 11 godina

Bravo Robi! Za samo 7 dana, posle one blamaze, naterao si momke da odigraju odlicno! Svaka cast! Danas je falio samo gol, ali nije strasno, bice ga u revansu. Kiprani bi trebalo da se stide, ono sto su oni danas igrali, to nije fudbal. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA......

bokiUSA

pre 11 godina

Saljem komentar samo zbog dezurnih pljuvaca. Prvi put sam gledao Zvezdu preko interneta ove sezone i mogu reci da sam zadovoljan. Razlog zasto to kazem je jer ekipa kao Kiparska Omonija uopste nije vise ona Kiparska ekipa od pre 10 i vise godina. Puni straso jakih crnaca sa svih kontinenata tehnicki su sasvim dobro potkovani o njihvoj fizickoj predispoziciji cak i necu. Nista mi nismo losiji od njih i moje misljenje je da u revansu imamo sanse cak i vise nego u BGD.To sam predpostavio i pre ove utakmice. Ljudi su zatvorili sve prilaze golu igrali su polu bunker i cekali neku kontru klasika. E isto tako moramo i mi odigrati dole kod njih. Ako bi slucajno poveli imali bi velike sanse da prodjemo ovu nadasve solidnu ekipu sa Kipra. Jedino veliko po meni razocarenje je i nas plej EVANDRO ..Covek ima 350000 po sezoni i verujem da je naj naj placen a neopravdava nista od ulozenog.On po mogucnosti treba da bude prodat i na njegovo mesto da se dovede neko kvalitetniji brzi.Za sporost ekipe je glavni i odgovorni upravo on.Sto se tice Zvezde zelim joj srecu i uspeh u revansu. Nije ni prvi ni poslednji put da odemo sa neresenim rezultatom u goste i vratimo se sa povoljnimSamo puna koncetracija jer je neophodna Kiprani su sasvim solidna i ok ekipa.Ipak je u njih ulozeno dosta.

Sashha

pre 11 godina

Zvezda je protiv Brage i Chievo imala 0:0 iz Beograda pa ih je izbacila tamo... tako ce biti i sa Ominijom. A vi pljuvaci od koga vas 80% nije ni videlo stadion nadjite neku drugu zanimaciju... Puno srece svim nasim klubova u revansu.... Pozzz za prave navijace

cataclysm

pre 11 godina

Ma nemamo klub za Evropu. Nemamo ni zlato u Engleskoj. Još uvek smo u kandžama komunističke birokratije koja sebe naziva dmokratijom. Zato smo i "pukli".
12.

Cir Milos

pre 11 godina

Realno, Zvezda je u ovom kolu ostavila daleko bolji utisak od Partizana, ali ne i dovoljno dobar, jer je za protivnika veceras imala razocaravajuce loseg protivnika (u odnosu na to kakvim su ga danima predstavljali nasi mediji)... Da je imao ko da sutira na gol, Kiprani su trebali da prime najmanje tri gola... U citavoj prici, najparadoksalnije je upraavo to, sto je ekipa koja je veceras dosla u Beograd da se brani, imala vise suteva u okvir gola nego Zvezda, koja je sve vreme napadala...
Kako god, Zvezda ima realnu sansu da prodje u naredno kolo... Partizan ce, siguran sam, ispasti. Nadam se da ce ovogodisnji krah u Evropi otrezniti ljude u upravi i da ce Vladimira Vermezovica poslati da trenira petlice, a na klupu Partizana dovesti trenera koji ima m.da, da stane na crtu najjacim evropskim klubovima, a ne da se povlaci kao pi...ca pred amaterskim ekipama poput AELa...

iggy

pre 11 godina

Na prvoj ceo dan najavljuju protivnika kao veliko ime, kao 'bauk', kao favorita. A protivnik je iz Kipra. Zemlje koja nam je u neko srecnije vreme sluzila za uigravanje klinaca i redovno punjenje. Tuzno i jadno. Samo se pitam sta bismo radili u ligi Evrope ako je Omonija tim od koje treba da strepimo

Maradona

pre 11 godina

Svaka čast zvezdaši,kakvi ste vi optimisti...jel vi stvarno mislite da će te svaki put da naletite na neke jadnike poput Naftana i da će te ući u ligu evrope...kupite igrače u kinesku radnju za 2 crvene i očekujete da sve živo pobedjujete...kompleks zvani Pfc,zar ne?

smešno-tužno

pre 11 godina

Smešno je što komšije komentarišu u ovolikom broju i što se javljaju uopšte a IZGUBILI su, a tužno, svi vi koji navijate za Zvezdu, što su vam krivi Robi i deca umesto ostali kukolj u žitu...

Monarhista

pre 11 godina

Sacekacu da Zvezdasi dodju sa utakmice ili da se drustva rasture i onda sednu za komp,sa grobarima ne treba diskutovati a 90% komentara za i jedno sat ipo dva posle utakmice su njihovi....
Utakmica dijametralno suprotna od one dve protiv naftana....ova Omonia je 4x od 5 nakantala onoga AEL znate to...
svaka cast za borbrenost...jedan gol nas deli od prolaska...

Olio

pre 11 godina

Serem se ponovo na ovu igru. Mars iz Zvezde i Prosinecki i svi koji ga podrzavaju. Necu da gledam ovakav fudbal. Hocu napad, hocu brze igrace koji su sposobni da istrce, pretrce u smeru ka golu a ne na sve strane osim ka golu. Mars bagro iz Zvezde!!!

solunac

pre 11 godina

po svemu sudeci zvezda ima najbolji rezultat od nasih ekipa, svaka pobeda i neresen im odgovara , a partizan najgori nije dao gol u gostima, steta za vosu sto primise gol u 97, ps zvezda je dosta popravila igru u odbrani

DELIJA SYD.

pre 11 godina

realno nije sramota igrati nereseno protiv ovakvog tima koji je 10 puta skuplji od zvezdinog a i uigranjiji. i jos povrh svega igraju bunker protiv nas. veci je pritisak sad na njima. neka bude tamo 1:1 i ja cu biti happy. kao kad smo ispali od dinama iz kijeva za L.S. ako se secate, igrali smo tamo 0:0 pa potom jos poveli na marakani i na kraju 1:1 pa ispali :))

Zox

pre 11 godina

Zvezda je protiv Brage i Chievo imala 0:0 iz Beograda pa ih je izbacila tamo... tako ce biti i sa Ominijom. A vi pljuvaci od koga vas 80% nije ni videlo stadion nadjite neku drugu zanimaciju... Puno srece svim nasim klubova u revansu.... Pozzz za prave navijace
(Sashha, 2. avgust 2012 23:40)

Zvezda je i protiv Bajera iz Leverkuzena imala 0:0 u kvalifikacijama za LS pre 10 godina pa je pukla u revansu 3:0. I ja zelim srecu nasim klubovima, ali mislim da ce sva 3 da ispadnu. To je realnost.

realan

pre 11 godina

Doslo je vreme da se pomirimo sa tim da je u ovom sportu od zvezde ostalo samo ime (jer je nekad vredelo) a od partizana cak ni to...jedno veliko NISTA !

Heroes

pre 11 godina

I da je ovo bila prvenstvena utakmica sudija bi svirao nepostojeci penal, zvezda pobedila i tri boda... (Vlada, 02. avgust 2012 22:10)

A Partizan bi pobedio posle crvenog kartona i penala...

Kalimero

pre 11 godina

@Rade... Ja juce navijao za kiprane, uzeo neku sicu u kladzi, bas mi milo sto su vas razbili igrom! A EL ce tebi da bude krivo kad razbucamo Omoniju?
(A?, 2. avgust 2012 13:42)

7:0 za Zvezdu, BANJA LUKA NAVIJA ZA ZVEZDU..SAMO HRABRO I ZDROBITE IH...
(aleksandar, 2. avgust 2012 12:49)

Dokazimo da se razlikujemo od Partizana, ne brukajmo se kao oni. Pokazimo evropski smek koji posedujemo. Omonija pada, osvetimo komsije!
(vlajzi, 2. avgust 2012 11:21)

Zvezda danas Ima da zgazi kiprane!!!! Crvena Armija je iza vas....
(Nenad, 2. avgust 2012 09:26)

Dosao je taj dan! Danas ce Robi i njegovi momci pokazati nama koji smo im verovali da smo to s razlogom radili, a vama koji ste ih kritikovali da ste pogresili. Al nece vam zameriti, volece vas kao i nas...pa pobogu, ljudski je prastati!
Ajmo majstori, do pobede sinovi bivseg svetskog i evropskog prvaka!
(vorkraft, 2. avgust 2012 03:07)

A još da dodam za kraj da je na utakmici bilo prisutno uvek virtuelnih 50.000 navijača (26.980) i da su se Kipranima noge odsekle od vaše paklene atmosfere.

FCRS SU

pre 11 godina

evandro dimitrijevicu i lazovicu - mars iz zvezde! dajte kadu da igra!
jovanovicu svaka cast!
imali smo inicijativu bez suta na gol - sramota!

Srbija

pre 11 godina

@ cataclysm
Da je ostao komunizam sa tom birokratijom,kako ti tvrdiš,sad bi imali i timove za Evropu a na OI bi osvojili više od 10 medalja.Ovako sa tvojim kapitalizmom,imamo 7 miliona nezadovoljnih i napaćenih ljudi koji svakodnevno izvršavaju samoubistva,jer nemaju posla a i oni koji imaju nisu plaćeni od tvojih kapitalista,koji ih samo iskorišćavaju i tlače.

Marko

pre 11 godina

Upamet se, ljudi!!!Ovaj Zvezdin tim ima najskupljeg igraca od nekih 3-4 miliona evra, za koga se jedino interesovao, ako se ne varam, Salcburg, tip ekipe koju je Zvezda do skoro redovno izbacivala!!!To nam je sto nam je, nemamo bolje, ili navijas za Zvezdu svim srcem, koliko god da je jaka (ili slaba) ili je ne kritikujes!!!Ubedjen sam da nije Robije, ovaj tim ne bi zavrsio, realno ni 5-ti u nasoj ligi!!!!Napred, ZVEZDO!!!!!

A2

pre 11 godina

Bice jedno 4 razlike za Omoniju i to je kraj Zvezdine epizode u evrokupovima ove godine i to vec u avgustu. Sto se prvenstva tice, ni tu nemamo cemo da se nadamo. Sve dok su tipovi poput Stefanovica u Zvezdi.

Komentatori su slag na torti...

pre 11 godina

"Evo,Lazovic dobacio dobru loptu do Kasalice, ali ode u aut... To je odmah oraspolozilo pedeset hiljada sjajnih navijaca koji znaju da cene dobre poteze", "Evo ga Kadu, promasio je loptu, ali da je pogodio mogao je da da gol kao u derbiju pre godinu dana", "Zvezda igra pametno, na nula nula kuci, kako je samo Prosinecki mogao da za nedelju dana u potpunosti promeni stil, to je odlican rezultat, posle samo jos na Kipru da ne izgubi i da neki gol i prolazi u sledece kolo", "Ako izuzmemo Bajkovica, Jovanovica, Dimitrijevica, Evandra, Kasalicu, Vesovica, Kadua, Mikica, svi ostali u Zvezdi imaju po 21 godinu(njih pet)"... Parafrazirao sam, ali dokle bre ovakvi da komentarisu utakmice... Njemu je svaka druga recenica o broju gledaoca, i ne daj Boze da pomene da ovo veceras ama bas nista nije valjalo. Nula-nula je bilo zato sto su Kiprani tako hteli, nista se veceras Zvezda nije pitala... Partizan ce istu ovakvu utakmicu odigrati za sedam dana, sa dve polusanse i to je to...

Filosof

pre 11 godina

Odusevljena sam kako je Robi uspeo da ,,okrene" ove momke da odigraju totalno drugacije nego protiv naftana Luka Milivojevic je bio u pravu kada je rekao da cemo videti novu zvezdu veceras...Svaka cast momcima narocito odbrani Maksimovicu i Jovanovicu zaista su sjajan tandem...Idemo da pobedimo na Kipru i prodjemo dalje...ZVEZDO VOLIM TE!!!
(*zvezdica*, 2. avgust 2012 22:31)

Juu,juu...juuu! Kako je percepcija stvarnosti čudnovata mentalna "disciplina".

ackoniškikartel

pre 11 godina

Iskreno komsije,vi ste bas veliki optimisti.Ocekivati vech 5,6 godina Ligu Evrope,a nishta ne napraviti ! Za to su potrebni zivci debeli kao sajla !

Znalac

pre 11 godina

Posle kazu nemojte da zvizdite itd pa ako je ovo ok i dobar rez ja ne znam na sta onda treba da se zvizdi eto oni nisu poceli prvenstvo kao naftan pa da to bude izgovor pa jos nisu igrali ni orethodnu rundu dakle sta je sada izgovor nemanje publike,podrska svega je bilo sta sada?Sto bi reko Ljuba Tadic u Mars na Drinu:Ne valja ti to bratac...AJde dematujte sve delije u revansu!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 11 godina

Zasto je Evandro nas najplaceniji fudbaler???Covjek ama bas nista ne pokazuje vec utakmicama,a ipak igra svih 90 minuta.Zasto Robi makar u poslednjih 10 minuta ne da sansu Asamoi,sta moze da izgubi kad vec ofanziva nije nista pokazala u 80 minuta?Ne znam,nije mi tu stosta jasno iako ovaj reziltat nije los jer s golom u gostim smo na konju...Jovanovic odlican stoper,steta za crveni Vesovica jer je za Mikica izmislio fudbal!!

Vlada

pre 11 godina

Svi kiparski klubovi pobedili (Ael, Apoel i Anortozis). Tako se skupljaju bodovi za svoju zemlju. A nasi gube od Kazakstanaca, remiziraju sa naftama i suduvama. Onu bruku sinoc da i ne pominjem. Jednom recju-KATASTROFA! Najgori smo!

Sani

pre 11 godina

Ljudi moji kako ovi rezultati pokazuju izgleda da je jedino rijesenje regionalna liga. Navijaci ako hoce da klubovi igraju bolje nek se ne tuku sa drugim navijacima a pozeljno bi bilo da se i politicari ne mjesaju u taj eventualni projekt i eto opet dobrog fudbala i punih tribina.

Mirko

pre 11 godina

@(dare, 2. avgust 2012 20:59)
A ti bi trebao da kupis naocare. Loptu je skreno protivnicki igrac(metar ispred naseg igraca) tako da Milunovic nije mogao nista da uradi.

milan

pre 11 godina

ja sam batalio da pratim nas fudbal odavno i ako imam 27 godina. vise znam igraca kine u reprezentaciji nego igraca zvezde i partizana zajedno.

sve su to manekeni, igraju sada utakmicu pa posle trce po splavovima da nadoknade propusteno.
verujte mi necete mnogo pogresiti ako batalite da pratite nasu beton ligu.

Небојша

pre 11 godina

Да ли то Просинечки стварно мисли да може да да гол са два и по играча на половини Кипрана.

Grebici

pre 11 godina

Kaze komentator "Lazovic, najbolji igrac Zvezde". Pa onaj muceni Babovic kome zvizdi ceo stadion je izmislio fudbal za ovog Lazovica. Ne secam se da je nekom talentu trebalo vise sezona da se dokaze nego ovom. A izgleda, na isti put mu se sprema i sugradjanin Lazar Markovic.

sašo

pre 11 godina

e zvezdaši žao mi je vaše igre imate posed ali davite brate!Ko je kriv za to?Prosinečki,a znate zašto-zato što čovek netrenira Barselonu nego Zvezdu,a taktika se pravi od onoga od čega imaš,a ne kako igra tamo neko drugi!Još nešto Vermez je pokazao da je slab,Robi će da nosi sa njim,ali da je bio dobar nebi ga Stanojević redovno dobijao!Menjajte Robija,dovedite nekog ko zna da misli o taktici,a ne šablonski da postavlja taktiku!Ovo se odnosi i na poltrona Vermeza zbog Babovića i kukavičke taktike!Do pobede u 2 kolu!

Dzonisa

pre 11 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam Vojvodini koja je protiv daleko tezeg i slavnijeg protivnika od Aela i Omonije pobedila. A sada na naseg velikana Crvenu zvezdu. Robi je neverovatan. za 2 sezone covek nije shvatio da Zvezda nije Barselona, Lazovic nije Messi, Evandro nije Iniesta a Dimitrijevic nije Xavi. Nije stvar u tehnici vec u fizickim kvalitetima. Za pas igru potrebno je trcanje ceo mec, jer kako dodati kratak pas koji je pokriven? (sto je stalan slucaj u nasem najtrofejnijem klubu). Evandro i Dimitrijevic tfreba da potraze angazman u Shamroku, Ekranasu itd. jer za profesionalne klubove nisu.Kadu i Milivojevic moraju pod hitno na njihove pozicije. I ljudi probudite se ovo nije Partizan koji dominira protiv Reala u finalu KS ili Crvena zvezda koja dobija Bajern i Milan, ovo su klubovi koji svojim neuspesima nas fudbal guraju na 27. mesto, dok su Kiprani 16.

bojan

pre 11 godina

Treca utakmica i moj treci komentar a tema ista Evandro,sta jos on treba da ne pokaze da bi rukovodstvo doticnog stavilo na transfer listu i srecno mu bilo,a ne da on ucenjuje klub za novac a igra mu je na nivou nase Srpske liga ,toliko vise nemam snage da stalno ukazujem koliki je on promasaj i koliko je precenjen,pa sta ako je iz Brazila!!!

bela tacka

pre 11 godina

Ja nisam siguran ali mi se cini da je komentator rekao u 49-50 minutu utakmice da je zvezda dobra da ima rezultat da se kiprani nisu nadali rezultatu :0

luda kuca, mozda je radio neki miti ali ovi nasi komentatori stvarno su poceli baljezgati, sve mi vise lice na komsijine!
pozz

Djole

pre 11 godina

možda bi bilo 1:0 da Milunović nije dobio potres mozga kad ga je lopta onako mučki pogodila u glavu. jeste nisu primili gol ali u revanšu sa 0:0 iz Bg-a??? ajde procenite sami ...

riječanin

pre 11 godina

dobar rezultat s obzirom kakav je strah bio prisutan kod navijača kod trenera pa i igrača a omonija nije ništa pokazala a mi smo dobili jovanovića i stabilnu obranu a jedino što brine je vezni red ali sva tri naša kluba prolaze dalje što se mnogima neće svidjeti čujemo se za 7 dana

problem je u nama

pre 11 godina

159 komentara i ni jedan ne pominje da je prvi i osnovni problem svih nasih klubova u svim sportovima cinjenica da je NEOPHODNA HITNA PRIVATIZACIJA. da li je neko dobio fiskalni racun na marakani? da li ijedno javno preduzece ima odgovoran menadzment? da li je neko video finansijski izvestaj bilo kog naseg kluba ikada? pisete ovde o smenama uprave (doci ce neki drugi lukic/sojic), o tome kako se momci ne zalazu (da li se ti zalazes kada ti poslodavac ne isplati zaradu?), o ne znam cemu vise... tito je mrtav, lopovi kradu, mi cutimo. da nije problem u nama? (nije sigurno, drugi su krivi, jel?)... zalosno.

zvezdash

pre 11 godina

tesko mi je da ovo kazem ali moram: treba pustiti strance Evandra,Kadua i naseg Dimitrijevica jos u revansu da dokazu da su pojacanja ako ne da im se zahvalimo na saradnji i zdravo!!! ubuduce manje stranaca i ne dovoditi ako nisu bar za klasu ispred nasih.spori su mnogo iako su nesumnjivo dobri na lopti

citalac

pre 11 godina

Najvaznije je da su navijaci sa severa zadovoljni, da su napravili strasnu koreografiju, da su najbolji na svetu, da su u dobrim odnosima sa upravom, da dobijaju i oni i uprava plate, da putuju po svetu, da su privilegovani u ovom drustvu po svemu,da su upravo oni svojim ponasanjem i nedodirljivoscu privatizovali Zvezdu koja propada, posrce i polako ali sigurno nestaje sa fudbalske ozbiljne karte Evrope.Ali sta da se radi. Pogledajte samo te likove na balkonu.Jadna li si Zvezdo.Bio jednom jedan klub

Aca stari Zvezdaš

pre 11 godina

Evo i ja da kažem po koju. Prvo, uprava na čelu sa Lukićem može da ode odmah, ali da prvo objasni kako je uspela dug da duplira, kada nikakvog ulaganja nije bilo, bar ne iole ozbiljnijeg. Naslov nula je dobar za ovu bezidejnu igru večeras. Drugo, Prosinečkog i ove igrače bih ostavio još malo pre nego što i za njih se spremi metla. Treće, ne razumem kako tu ljudi u Srbiji pljuju Zvezdu i Vojvodinu večeras, a Partizan juče. Naši su i nemamo bolje. A Vojvodina je od sva tri kluba odigrala najbolje. Pljujemo se medjusobno, a ne zna se ko je gori. Četvrto, Lazović i Lazar Marković najveća menadžersko-kriminalna prevara od igrača u p oslednjoj deceniji. Peto, od klubova bivšee Juge kada je fudbal valjao na ovim prostorima, jedino Vojvodina i Sarajevo zaslužuju prelaznu ocenu. I šesto, želim i Partizanu i Zvezdi i Vojvodini prolaz u naredno kolo.

Nikola Vukovic

pre 11 godina

Dimitrijevica OTERATI iz Zvezde!
Ne samo sto nezna vec i bezobrazno igra samo da ne pogresi. Sve lopte u nazad i jos se krije!

Dragan Jurić

pre 11 godina

Iako zvezdaš,svestan sam realnosti i dao sam svoj komentar još uoči utakmice,koji se otprilike svodio na baš ovakvo Zvezdino brukanje...

Serhio

pre 11 godina

Sa Evandrom,Dimitrijevićem,Kaduom na sredini terena nema neke ozbiljne igre definitivno.Spori,fizički slabi,bez ideje žara,želje da jedan drugoga razigraju,preuzmu odgovornost.Teško mi je zakleti sam zvezdaš Svaku utakmicu gledam i ne pamtim kad mi je teže bilo nego protiv naftana prošlo kolo,pozlilo mi je.Volim ,obožavam Prosinečkog ali mislim da ima dosta njegove krivice u postavci igre.Pozdrav svim Zvezdašima!!!!

zoran

pre 11 godina

"Struchni" saradnik pored TV komentatora reche kako rzultat 0:0 vishe odgovara Zvezdi. Ma gde nalaze ove tipove..? Sinoc slushamo ong sa RTS-a, danas ove sa TV Prve...uzas.
Na nashu zalost ovo je slika ansheg fudbala. Jedna krsh ekipa kao Omonija igra bez po muke sa nashim timom u centru Beograda. Ako se ne postigne enki gol na anshem terenu, nema shta da trazimo na Kipru.
Ova lopta se toliko davi da to nije normalno.

ciganDOgroba

pre 11 godina

Ovaj Dimitrijevic je u 50-tom minutu polumrtav covek a ubedljivo je najmanje pretrcao od svih igraca. Ne verujem sta se ovo desava sa Zvezdom.Od celog sveta , Srbija je jedina drzava gde navijaci prozovu "maestro" igraca koji ne moze da odigra tri tacna pasa i koji davi loptu i Srbija je jedina drzava gde navijaci podrzavaju Robija a kada bi ih neko pitao zbog cega to rade, niko ne bi znao da odgovori. Imamo 3 puta vise dodavanja unazad nego unapred , za 90 min eventualno uputimo 1-2 udarca u okvir , tuzno je koliko smo jalovi i bezidejni a najsmesnije je kada Gvardiola sa Balkana u 80-tom dize ruke i zali se sudiji na odugovlacenje Kiprana a do tada Zvezda nije imala udarac u okvir gola. Omonija je tako losa da bi ova ekipa sa Kaduom i Milivojevicem umesto Dimitrijevica i Evandra i sa normalnim trenerom opusteno dobila sa 2-3 gola razlike

Daniel91

pre 11 godina

Zabranite fudbal u Srbiji !! Molim vas,da se ne nerviram vise oko ovakve gomile nesrecnika...Grobar sam,ali sam zeleo da zvezda pobedi sada,kao i vojvodina..zali Boze nas fudbal !!

delija

pre 11 godina

Kad bi mogao da se igra fudbal a da se ne da gol onda bi Zvezda bila prvak sveta...Milan Jovanovic odlican, Kadua u prvih 11 podhitno!!!!!!

Nemanja

pre 11 godina

Moj utisak utakmice je onaj zvezdin nesrecnik (nisam zapamtio kako se zove) od koga se negde na pola prvog poluvremena, u 5 metara omonije lopta odbija kao od bukve...

Nisu igraci krivi sto ne znaju da igraju, i meni bi bila cast da igram u zvezdi, partizanu, radnickom, cak i u sinisinoj reprezentaciji, i ako sam u zivotu 3x sutnuo fudbal...

crnobeli delija

pre 11 godina

3 trenutka koji su obelezili utakmicu:

1. RP koji juri muve ispred svog nosa na kraju prvog poluvremena.
2. Kipranin koji onako istrci kontru u 91. minutu utakmice.
3. Crveni karton zaradjen 20 sekundi pre kraja utakmice zbog faula and igracem koji je bio 45m od tvog gola uz aut liniju, okrenut ledjima.

Jooooj

pre 11 godina

Prosinečki je prezadovoljan? Imali smo TRI šanse? Gde ih samo našao. Možda smo gledali druge utakmice? Ne znam da li na se smejem ili da plaćem. Ne samo da nas godinama sa uspehom nerviraju i blamiraju već nas sada i direktno za...vaju.

Piksi

pre 11 godina

Bitno je da su se momci trudili,pokusavali su;a to sto ne znaju da daju gol,to i nisu bas toliko krivi....velika je muka kad se ne zna!:-(:-(:-( Ipak,da ne pametujem previse,nadam se prolasku dalje!...Bravo za Jovanovica i Vesovica!......I cestitke Vosi!...

Goran

pre 11 godina

Da li je moguće da još neko uopšte gleda i komentariše Zvezdu i Partizan. Naši klubovi i ceo naš fudbal je antipropaganda te igre i niko ko voli fudbal ne može da gleda šta to oni rade na terenu. To nije fudbal. To je usporeni snimak savremenog fudbala kada se iz njega izbace dobri i atraktivni potezi.

Ranke

pre 11 godina

Apel nadleznima za dobrobit Srpskog sporta.......
Pozatvarajte sve splavove, em ce da se procisti reka, em ce ove zvezde i zvezdice malo vise provoditi vremena kod kuce, vodeci iole sportski zivot.
Sto vise splavova to manje pravih sportskih velicina

RED STAR*

pre 11 godina

0:0 uopste nije los rezultat za Zvezdu,ipak je bilo tesko probiti bunker koji je postavila Omonija i pored toga Zvezda je imala sansi za pobedu,momci su se maksimalno borili i treba im cestitati i pozeleti srecu na Kipru,Omonija ce tamo sasvim sigurno igrati otvorenije sto ce biti sansa za Lazovica,Milunovica i Kasalicu da pobegnu odbrani Omonije koja je pokazala odredjene slabosti,jedino ostaje zal za Vesovicem koji je dobio drugi zuti 10 sekundi pre kraja meca,jos jednom svaka cast momci odigrajte ovako i na Kipru i rezultat nece izostati,NAPRED ZVEZDA,PARTIZAN I VOJVODINA ZELIM VAM PUNO SRECE!!!! :)

Proci ce i na Kipru - kroz vrata

pre 11 godina

ili ce ispasti a ti Zvezdo prolazis,Napred Zvezdoooo
(Delije Banja Luka, 2. avgust 2012 21:05)

U pravu si: lepo se videlo kad su igraci Zvezde prolazili - kroz vrata tunela.

PS Moze li, makar na Kipru, da prodje bez onakvog krljanja?

Marko

pre 11 godina

Zvezda i Partizan su mozda i najslabije ekipe u Evropi koje se takmice.
To se vidi po igri i po kvalitetu.
Sama pomisao da su Babovic i Mikic kapiteni ekipa i glavne zvezde sve govori ???
Oni u ozbiljnijim klubovima ne bi mogli ni da treniraju, a ne da budu kapiteni i vodje ekipe.
Tuga dokle je dogurao Srpski fudbal :(

Niko kao mi

pre 11 godina

Dokle bre Babović? Posed lopte 70:30%. Za to vreme 1 (jedan) šut na gol. To ne može svako. Zvezda je jedinstvena a Robi GENIJA za vožnju.

Svetionik

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Da li si uvek ovako pametan, ili samo večeras?

Lafayette

pre 11 godina

Fudbal nam je ocajan : juce Partizan igrao glupo,dao sam sebi gol a onaj scepovic u situaciji 1 na 1 sa golmanom gde moze da mu radi sta hoce ...on covek pokazuje "znanje" i suta mu u stajnu nogu !?! Zvezda veceras nije mogla da probije bunker ,trudili su se ali jalovo ,malo je to za sampiona Kipra koji je kao zemlja za nase klubove postao ko Svabija ili zabari u fudbalu !!!Nisu krivi tu Robi i cika Crni ovi igraci ne znaju i nemogu,njima ni Murinjo nebi pomogao!Sta i jedni i drugi da rade sa jacim ekipama ako nekom magijom prodju u grupnu fazu ....bruka i sramota ...reprezentacija ista prica !Zato fudbal bolje negledati ,cuvajte zivce !

kajo

pre 11 godina

e ovo se zove pravi cirkus i igre bez granica!! ja sam mislio da je koviljalo najgori sportcki komentator trenutno ali sam se grdno prevario. ovaj sto je prenosio je za rubriku verovali ili ne!! na cemu je on??on je toliko vristao i navijao u najmanu ruku kao da je zvezda imala barem dve dobre sanse a oni imali jedan sut u okvir gola i nijednu sansu!! lakrdija i cirkus se nastavlja!!omonija je igrala koliko im treba!!

Dr

pre 11 godina

Nije rezultat loš koliko NEMOĆ, pa i neznanje. Vezni red spor, nekonkretan bez tempa i dinamike, promene ritma. Kontra ne postoji svi su sporiji od onog sa loptom. Kad se priđe golu opet bez lopte svi stoje i čekaju. Prekid kad je svi idu u buljuk,a jesmo li toliko jaki u skok igri da to rade kako nismo bili ni kad su Vidić i Žiga igrali.I seoski igrači znaju, POGOTOVO TRENERI da neko mora da čeka u prostoru na drugoj strani da bi sačekao loptu koja preleće. Postavka igre pogrešna u segmentima, nedovoljna za pobedu. Evandro spor sa loptom, Čavin još sporiji, a nemaju ni kome jer svi stoje da bi igrali okolo, kao da se meri vreme držanja lopte, a ne golovi. Dekadencija. Zamene kasne do maksimuma. Na klupi ostao Luka, a igraju oni što ni golmana ne mogu da zagreju. Koga može Milunović da prođe. Ispade igra sa 3 špica a bez pravog šuta, i šanse. Taj sistem 4-3-3 ne može ovako, niti sa ova 2 u vezi zajedno. Sme li ko da kaže Lazoviću da je tužno što uopšte igra. Zar je Zvezda spala da se boji ovakvih timova, ne mislim da je loš tim, ali nekad se igralo protiv Rela, Barse, Liverpula itd. bez straha. Što se mene tiče mogu da ispadnu odmah. Ipak ima tu i štofa za odelo, bolje od ovoga.

Zepteru vrati se sve ti je oprosteno

pre 11 godina

Volim Robija i drago mi je sto se uci na nama,mnogo nas je zaduzio, ali brate najtanji stih je tu. Nazalost i ove sezone nece biti nista od Zvezde. Daj boze da gresim. Prodaja kluba je jedina sansa.

Marko

pre 11 godina

Nista ovo ne valja. Necu da mudrujem sada, isuvise je ocigledno sve ali mene fascinira jedna stvar. Pokusavaju da prodaju jadnog Dimitrijevica i Kadua dve godine, i njih jednostavno niko nece! I onda, taj isti Dimitrijevic igra svaki put celu utakmicu a covek veze nema ocigledno. Od tipa kog su hteli da se rese po svaku cenu kako su govorili iz uprave on postade glavna faca u timu. Onda Kadu, oce ga Turci, nece ga Turci..je...a u revansu..moguce je sve,cudan je nas inat...mozda i daju gol ili dva..a mozda i prime pet.

Dusan

pre 11 godina

Covece ko bi rekao da ce opet sezona da se zavrsi u avgustu? I onda sleduje mrcvarenje od godinu dana sa lucanima, javorom i metalcom. Pih. Ko ce to da gleda?!

realno

pre 11 godina

Eto sta znaci iskusan i dobar stoper-Jovanovic!Da je vise takvih igraca u odbrani i napadu ulazak u LE bi bila rutina.Isto vazi za Partiza i LS!Ali nece niko da zavuce malo ruku u dzep..E jbg drugari,ne moze nista za dz..

Vlada

pre 11 godina

"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.

opelcorsa

pre 11 godina

Zvezdas sam,ali ovakav pristup ne mogu da razumem.Prebacujem na Sarajevo i necete verovati koja razlika u zalaganju,vode 1:0,a proslo kolo izbacise Levskog.Sve dok ne budemo ginuli za dres,nista!

Ratko

pre 11 godina

Kakva je ovo ekipa sa Kipra koja ne moze na gol da sutne sa posedom lopte 25%? Sa previse respekta smo usli nakon sinocne predstave AEL-a i nabili sebi pritisak. Stvarno bi bilo vrlo jadno da ispadnemo od ovih.

Elektricar

pre 11 godina

Bice 2-0 za Zvezdu. Kad komsije nisu sposobne da pobede Kiprane, pobedicemo mi. Ionako smo navikli da nas Partizan bruka u Evropi. Ovaj put moracemo mi da osvetlamo obraz naseg fudbala.
(dzozey, 2. avgust 2012 21:02)

Što bi rekao naš narod, ovaj spojio na masu :)

neutralan

pre 11 godina

Da budemo iskreni, Prosinecki je posten i vredan, ali on je ipak samo kondicioni trener koji sa fudbalskom taktikom nema pojma. Kada sam cuo da Zvezda kupuje Babalja, znao sam da ne znaju sta rade upravo u smislu taktike. Bez nekoga iz Latinske Amerike, Brazilca ili ne, nema ko da daje golove. Jad i beda. Sto pre nasi klubovi ispadnu, to bolje i za nas i za njih. Nista lekovitije od istine.

ljubozder

pre 11 godina

Zvezda je veceras igrala na nulu,znali su da kiprani nece napadati preterano i onda, kao mi imam posed lopte pa ako nesto uradimo uradimo ali da ga ne primimo i slucajno ne izgubimo jer bi krnulo UPRAVA NAPOLJE a ako se pukne na kupru nece imati ko da vice...igra ocajna,jalova,bez ikakve ideje,ne razumem igru Dimitrijevica,jer taj Asamoa bas toliko los da se ne proba sa njim?nikakav napredak ne postoji u igri,samo se vrtimo u krug i lazemo,ja bih bio najsrecniji da Robi nesto uradi sa Zvezdom ali ocigledno da on preteranog slifa za trenera nema,mnogo je tvrdoglav,nema plan B i ne zna da se prlagodi protivniku..imamo realne sanse za prolaz ali u sledecem kolu ako stignemo dotle, iola ozbiljnija ekipa ce nas samlesti

dokle više

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam dokle će više da se forsira ovaj Evandro,igra celu utakmicu,najgori je,ne zamenjuje ga,izgubljen čovek u vremenu i prostoru,do kada više da ga čekamo da uđe u tu "formu",ne sme da ga zameni.....ae mrzi me da pišem više pozzz

Pedja J7

pre 11 godina

Mikić igra u revanšu, tako da ispadamo sigurno!
Dimitrijeviću neko treba da objasni da pas treba da ide unapred! 95%dodavanje šalje čovek nazad!
Evandro svake sezone igra tek zadnjih 7-8 utakmica, do tada ga čekamo, a tada već bude kasno!
Zašto je Kadu na klupi, kao najbolji igrač prošle sezone?
Zašto Milivojević ne igra pre Čave Dimitrijevića?
Jovanović je pojačanje!
Zašto Mladenović izgubi svu brzinu koju je imao na proleće?
Zašto...Ma mrzi me više...
JAD I BEDA! LUKIĆU AJMO LAGANIM KORAKOM...

nfg

pre 11 godina

Hoce li mi neko objasniti šta konkretno rade Evandro i Dimitrijević, osim što vraćaju svaku lopto unazad,a i za to im je potrebno 10 minuta.

Stefi

pre 11 godina

Dal je bre moguce da neki pricaju da su zadovoljni igrom,pa ljudi sta ste vi gledali !? Igra spora,troma,bezidejna,dosadna 100 tehnickih gresaka,2 pasa ne mogu da povezu...Robi prvu izmenu pravi u 75.min,neverovatno,Kadua uvodi u 88. minutu i ocekuje da on za 2 min. napravi nesto kao da je Mesi....Jos posle svega toga izadje Maksimovic pred novinare i kaze borili smo se,mnogo smo bolje odigrali itd...Ja gledam i ne verujem sta decko prica,vece ispiranje mozga od turskih i spanskih serija...Nzm stvarno vise sta da dodam,ovo je neverovatno !

Branislav Zekic Zeka

pre 11 godina

Suvisno odnosno bespotrebno dodavanje "ja tebi ti meni" prosto gusi efikasnost napadackih akcija. Zvezda nema igraca koji ume da sutne na gol. Zbog toga sto nije uspela da dovede golgetera jer "mnogo ce da kosta" nece biti nista od moguce zarade zbog ucesca u Ligi Evrope.
I gde su ti silni sponzori koji ne mogu da obezbede sretstva za dovodjenje jednog ili dvojice kvalitetnih igraca?

zoran

pre 11 godina

Cemu sluze Evandro i Dimitrijevic..?? Koji fudbal oni igraju ? Pa ono je toliko sporo, bez ideje, mlako da je tesko opisati. Omonija je tuzna ekipa koja treba biti napunjena do vrha, ovako ce nas glatko izbaciti na svom terenu.
Prosinecki , zar je moguce da Kadu, pored Evandra i dimitrijevica, nije zasluzio vishe od 3 minuta ???
Tuga , ged eje nash fudbal stigao.
Gledao sam i grobare sinoc i shta reci..??? Kiprani nas uce fudbalu...dve krsh ekipe nam drze lekcije.
Dno smo dotakli i u to nema sumnje. Nas nivo su ekipe Andore, Malte, San Marina, linheshtajna i slichnih zemalja.

Aleksa

pre 11 godina

Upravo sam dosao sa stadiona. Do ove tekme sam imao puno poverenje u Prosineckog, posle ove tekme me uopste ne interesuje kao trener. On, trener, na svom terenu, pred skoro 30. hiljada navijaca igra bez izmena do 81. minuta iako se vidi da NE IDE celo drugo poluvreme, potom ubacuje dve vrlo diskutabilne izmene. Koncepcijski nista nije promenio. Sirokih 4-5-1 celu utakmicu gde igraci imaju problema da povezu pas zato sto su daleko jedan od drugog. Majka mu stara, ako igrac ima loptu i saigrace koje ne moze da pronadje jer su daleko i dobro pokriveni, NAREDI celom timu da prilazi igracu u posedu. Ne mora Zvezda da igra siroko jer su kilavi igraci, svi do jednog, od prvog minuta su umrtvili igru, a zna se kako kidisu ozbiljne EU ekipe na startu utakmica.
Xavi Dimitrijevic i Evandro su apsolutni promasaji utakmice, od likova od kojih se ocekuje da organizuju napade oni su svo vreme vracali loptu nazad. Jedini koji je bio dobar jeste Jovanovic, videlo se da je sposoban da pruzi kvalitetnu partiju.

Opsti utisak: uzas i pokore.

Dominik

pre 11 godina

"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.
(Vlada, 2. avgust 2012 21:41)

E, da znas, vise me iritirao on nego bilo sta drugo vezano za utakmicu. Znaci, komentatori su nam ko politicari. Kontaju da nemamo oci, pa mogu da nam pricaju sta hoce. Sve nam je tako u drzavi. Ovaj frajer nabiflao nekoliko recenica napamet iz vremena Mladena Delica, pa kad ne zna sta bi rekao, ko veli, ajd da ispali sta god, samo da se nesto kaze, nema veze sto nije ni u kakvoj vezi sa desavanjima na mecu, samo da se prica. "Stameni stoperi", "rasni centarfori", "mlad i talentovan", a ime Bora Kostic menjaju sa Darko Lazovic, i vozi.

Со Ло

pre 11 godina

Баш згодно што се реванш игра на Кипру. Могу да остану да искористе сезону купања.

Vlada Loznica

pre 11 godina

Stigoh pre pola sata sa utakmice.

Ne znam kako je to sve izgledalo na TV-u,meni je sve ono sto sam video uzasno jalovo,sporo,sa bezbroj vracanja u nazad,sa besomucnom igrom u sirinu,bez i malo konkretnosti i ubojitosti!

Ne bih vise da duzim,samo,moja licna opaska je ta,da bih vise voleo da moj klub skine rukavice i da se "posiba" na terenu,otvoreno,bez kacige i gume u ustima,pa sta bude!
Bar bi bilo zara,vatre,tribine bi se sa razlogom tresle,a ne ovako,nekako vestacki navijamo,kao da odradjujemo slihtu na poslu!Mucno mi je sve to,ori se sve oko tebe,a na terenu uspavanka :(

Ovako,ispascemo sa samo jednim sutem na gol Omonije(85min),za celu utakmicu!?

Zali Boze takvog fudbala :(

sima

pre 11 godina

Jad,čemer i beda,žali bože one navijače i publiku koja dolazi u tako velikom broju,sve ovo što je trnutno u zvezdi pod hitno rasterati i ako je potrebno neka prođe i neka godina da stasa neka generacija ali bar neka liči na nešto od ovih nema vajde samo se uzalud gubi vreme,a rasteraće i ono što jedino vredi, a to je publika.Ako u upravi imaju bar malo obraza i morala, morali bi da odu da ne kaljaju slavno ime kluba.Ne verujem da če se to desiti ćak naprotiv boriče se do poslednje kapi krvi za svoje pozicije a što se tiče Zvezde za to ih baš zabole ... da ne bi stopirali komentar ostavljam tri tačke!!!

Mendes

pre 11 godina

Kadu uopste nije tako los igrac da bi sedeo na klupi u ovakvoj CZ. To je cak i komentator uvideo. Njegov centarsut je mnoooogo bolji od Lazinog.

Raša

pre 11 godina

Sa propadanjem zemlje, propao je i sport odn. fudbal. Ovi ljudi sa Kipra jesu fudbalski napredovali a nekada su služili za trening. Svet se promenio - za nas na gore. Doduše, možda bi i nešto bilo kada bi tim igrao brže pas igru ali onda to nije CZ već Barsa. Za nas su ove naše livade i kaljuge a ne Evropa. Jbga!

astar

pre 11 godina

Razocaravajuce je sve ovo,ali jedna stvar mi je ne shvatljiva,kako god prenesemo loptu na protivnicku stranu isu Dimitrijevic vrati unazad odakle je i krenuo napad,gde je mooozak?

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 11 godina

Sada je već valjda svakome jasno da su Kiparski klubovi prejaki za Srpske klubove. Sve počinje i završava javašlukom u Srpskoj ligi, koji je posledica javašluka u Srbiji kao društvu. Fudbalski funkcioneri iz Srbije, ukoliko žele dobro srpskom fudbalu, da dodju u Fudbalski Savez Slovenije, na jednonedeljni seminar na temu kako organizovati ligu.

konan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam kada smo svi u Srbiji poceli ljubomorno da cuvamo trenere kao da oni nista nisu krivi .U Reprezentaciji Antara pa Antera a mi se obrukali na prvenstvu sveta,u partizanu svi pricaju o Stanoju a on ispao od Šamroka i jos nece da ode,evo danas ista slika i u Zvezdi Robi pa Robi pa on je najvise kriv za ovakvu igru a ako ispadnu pa nece mu biti ni na kraj pameti da da otkaz kao svugde u svetu.Kada nema rezultata prvi ide trener a ne ekonom ili doktor.

Delijanac

pre 11 godina

koliko sam ja video, Prosinecki je prezadovoljan sa remijem, pa se stice utisak da je zabranio igracima da zustrije napadaju gol protivnika, a cilju odigravanja sto vise dodavanja. Kao da polaze prijemni za klupu Barcelone.

samo kažem

pre 11 godina

Kad trener ne menja napadača celu utakmicu ja to gledam kao da je zadovoljan trenutnim rezulatatom.
Igrao je Robi na 0:0 nije imao ono... da rizikuje...

Aleksandar Veliki

pre 11 godina

Imao sam izbor da li da gledam Mucke ili prvo poluvreme. Izabrao sam utakmicu i bilo je smesnije.
(Uki, 2. avgust 2012 21:16) Veruj mi nema nista smesnije od Mucki.

Tuta Bugarin

pre 11 godina

@"Dobar centarsut medjutim sve je prebacio"?! Pa da li je do dobar centarsut? Koliko iritiraju gotovo svi danasnji komentatori. Uslov da bi neko bio komentator je da covek bude debil, drugacije ne primaju.
(Vlada, 2. avgust 2012 21:41)

Ja to kapiram kao jedan od nacina da vrate ljude na stadion.... kopa ih cuveno dugme mute ali drugu opciju nemaju :)))

Iznenađenje

pre 11 godina

Kako to da nas u ovolikom broju zanima sport u kome je naša liga evidentno u rangu kiparske? Da li smo zaboravili stara vremena? Pa BOJKOT ovakvog pokušaja sporta, sve dok se iz njega ne protera mafija!

Odlika velikih ekipa je da prodju i kad slabije pruze partiju, Svetlosni ispit pred te 2 boje.

pre 11 godina

Kao redar ispred severa posmatrao sam mec. Ne treba zameriti Robiju zbog izjava bitniji je teren, Po meni igraci jesu dali neki lokalni maksimum iz zalaganja ali to se valjda podrazumeva. Problem je nedovoljna koncentracija, ofanziva je mogla biti naglasenija, golman - ocenjen na Marakani sto je slika koja ne ide u prilog defanzivi. Setim se i prethodnih meceva protiv Omonije i komentatorove izjave koja je jos od onda ostala: Porodjajne muke Crvene Zvezde...