Četvrtak, 26.07.2012.

20:22

Elton Braun ipak u Zvezdi!

Iako se spekulisalo da bi mogao da pojača Partizan mt:s, Amerikanac Elton Judžin Braun novi je igrač Crvene zvezde Diva.

Izvor: AK

Elton Braun ipak u Zvezdi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Peca

pre 11 godina

Braćo Grobari,pa daj pustite ih da se makar malo raduju i maštaju! Pa stavite se u njihov položaj,četvrt života prodje u ništa! Inače najsmešnije mi je to što su dve naše petorke(bez novih pojačanja!) 1) Vesterman,Andjušić,Čakarević,Lučić,Musli i 2) Miljenović,Bogdanović,Bertrans,Djekić,Bešović(Gagić), i sada bolje i od ovako pojačane Zvezde!!(naravno uz Duleta!).Razlika je samo što bi ih ovi prvi 'bili' sa 15 razlike a ovi drugi sa 5-6.

GAGA

pre 11 godina

Klub tako treba da radi,da cuti i radi i da se ne obazire na ostale zlurade komentare i pitanja...a pitajte komsije sto nije isplacena ni jedna plata od nove godine?GDE SU PARE?!

Sumadinac

pre 11 godina

Prvo pogledate statistiku i onda vidite npr sledece: procenat slobodnih bacanja 57.6 i kako se vrlo prosto resavaju takve zveri od igraca. Gledate da Zvezda sto pre ispuni bonus i to obicno prave faulove mladi igraci sa klupe, posle toga naravno svaki prijem lopte i pokusaj davanja kosa od ove zveri je pod faulom, 10 faulova, 11 poena, a onih 9 sto promasi, pa zbog toga se gubi utakmica.

Duca

pre 11 godina

Slatko se nasmejem od raznih epiteta,tipa 'zver' i sl.Zamislite 'zver' koju neće Galatasaraj, Fenerbahče, Bešiktaš, Efes a pritom im je godinu dana 'na oku' a visina ugovora za njih sića, na nivou pomoćnika masera! A ono što nije za njih,nije ni za Partizan! Za CZ-bg-DIVU,potaman!

Dr House

pre 11 godina

Hocu li doziveti da bar jednom ovde napise neko normalan i odmeren komentar. Da li ga je Partizan zeleo ili nije ne znamo. Ali verovatno da jeste, cim se niko iz kluba ne oglasava. Prema snimku Braun je izgleda solidan igrac, jak, borben, zna da se postavi (zato toliko uhvacenih lopti-ne i skokova),igra dobro ledjima utrpava otpatke.....Ali. Verovatno ne i toloko dobar da ga DV, DT i PSD dovedu po svaku cenu i ne pokusaju da ga plate sto je manje moguce, ne bi li doveli jos jednu 4-ku potpuno drugacijih mogucnosti(skocnu, brzu, sigurnog suta sa distance-Roberts, Gist). Mozda. Sigurno je samo da je, ako je Partizan bio u pregovorima sa njim otisao u KKczBGfmp za bar 100 000 vise nego sto mu je nudjeno a ne zato sto su ovi odustali od njega. Ko ce na kraju profitirati, videcemo. Ono sto se meni na You Tube-u nije dopalo je da za 11 min. koliko traje snimak covek samo jednom sutnuo na kos, kad je bas morao(mislim bas sutnuo). Trojku verovatno nikad nije dao, loptu prima samo na 2 m od kosa, pogadja samo o tablu, ne kuca, nije uopste skocan zato i nema zakucavnja(ali se dobro postavlja i jak je -otuda toliko uhvacenih lopti, nesto kao Tomasevic). Sve u svemu koristan igrac na poziciji niske 5-ice(Milojevic). Partizan na toj poziciji ima 4 igraca preko 2.12. Zato ce traziti neku 4-ku kompletniju i kvalitetniju (nadam se)za te ili vece pare, kad vec nisu uspeli da dovedu njega i da ostane za jos jednog drugih predispozicija.

Jos kad sad pocne da vas lozi Gurovic kako ste najbolji u Evropi,,,

pre 11 godina

dosta ste vi krali, sad cemo malo mi :D a vas budzet ce se drasticno smanjiti samo ne znate.. DOMINIRAJ ZVEZDO
(HQ, 27. jul 2012 11:48) A ti si..? Ministar finansija..? KO si ti, veliki poznavaoce prilika u Partizanu...? Sta se primate, kao i svake sezone, dovedete pet igraca(uglavnom vam svi igraju na istoj poziciji), a onda punite rupe neznalicama... Posle cele sezone komentari tipa: "Nemamo sutera, nemamo pleja, ne mozemo nista da kupimo zbog Partizana i svakojake druge gluposti..." Ovom Braunu(koji je sasvim dobar igrac), dajem rok do decembra, kao i svakom strancu koji dodje kod vas (toliko mu treba da ukapira da ste ga zajebali). Kod vas je sve lepo i bajno dok ne krenu utakmice, a onda posle dva poraza slede tuzbe, raspad... Tako ja vidim stanje u Zvezdi, ne razumem kako vi nikad nemate neku dozu opreza cak i posle petnaest godina slicnih scenarija koji vam se desavaju u klubu... Pustite da krene sezona, da se vidi ko je gde pa tek onda pocnite sa prozvanjem, tako necete ispadati smesni na kraju sezone zbog komentara koje sada ostavljate...

samo pitam

pre 11 godina

Na ovako nešto jedino se može postavii pitanje da li se i dalje radi po starom preplaćeni igrači, novi dugovi a onda za par godina šta očekivati osnivanje ili fuziju sa trećim klubom koji će u svom imenu imati Crvena Zvezda. Ovde je bio izbor između evrope i finansijski mnogo jačeg ugovora. Nadam se da neće već sa jeseni da bude bežanija iz kluba jer će neko pitati a gde je moja plata.

Najbolji je komentar bez reči

pre 11 godina

Ne piši gluposti: Vučić je tek danas izabran za ministra, 13 i 13 - još nije položio zakletvu. Para nema u budžetu ni za plate ni penzije, a otišle su za Brauna. Kad dođe "taj neo" u Partizan onda ćeš videti zašto nije uzet Braun, koji je zver. I ti si zver, kao komentator.

čikadača

pre 11 godina

E koliko stručnjaka na jednom mestu, ne znam kako ovaj server izdržava.
Jedini razlog zašto nije završio u Partizanu jeste njegov procenat šuta sa linije slobodnih bacanja.Čovek svako drugo promašuje i logično je da ne možete da se oslonite na njega u poslednjim minutama.Znači nije igrač za završnice,dobar jeste,da bi bio odličan(samim tim i za Partizan) nedostaje mu bolji šut za 1 poen.

kolateralna pasteta

pre 11 godina

Čim tebe Dule nije hteo,nešto ti hvali! Vreme će pokazati šta.Srećan ti put.
(Duca, 27. jul 2012 10:09)

Ne pravi se pametan,ne kaze se "hvali".Eto naucio si nesto novo danas
(T, 27. jul 2012 11:34)

Ali je sasvim korektno da se ti pravis pametan? 'Ajde da tebe naucim nesto novo danas, kao sto je odvajanje za jedno prazno mesto iza tacke, zareza, t.j. znakova interpunkcije:)

T

pre 11 godina

Čim tebe Dule nije hteo,nešto ti hvali! Vreme će pokazati šta.Srećan ti put.
(Duca, 27. jul 2012 10:09)

Ne pravi se pametan,ne kaze se "hvali".Eto naucio si nesto novo danas

vlada77

pre 11 godina

Glupo je sad pricati, te nismo ga hteli, te nije nesto...Partizanovac sam ali tvrdim da je zver od igraca i da su pare bile presudne. Sustina je u tome da u Partizanu odlucuju Danilovic,Todoric,Vujosevic..znaci sportisti, a u zvezdi decenijama politicari.I sada covic ubacio u upravni odbor brata od vucica, i odjednom stigle pare kojima niko u okruzenju nemoze da parira.Sta ce biti? zvezda ce se max pojacati (mozda i za titulu), ko zna cijim parama placati skupe igrace, a onda za godinu, dve kad padne vlast(vucici) izaci ce na vidalo da covic nikome nista nije platio, pojavice se milionski dug, covic ce ostati bez politicke podrske i pobeci glavom bez obzira, a zvezdu ce u blato. Jer da ima zakona, nebi se covic sada busao da su odblokirani racuni, a dug bio milionski(da nije mozda izvadio iz dzepa i platio) vec bi zvezda krenula iz trece lige i na celu sa bivsim sportistima(ne prodanim politicarima) stigla ponovo posteno u vrh. Ovako ce limenke trajati dok to politicarima odgovara, a posle toga ce zvezda u jos dublji kanal.

UrosBg

pre 11 godina

Steta za Partizan da ovaj nije dosao ali opet verujem Duletu i ocekujem neko lepo iznenadjenje u narednim danima. Siguran sam da uprava crno-belih ima viziju i da pregovara sa nekoliko igraca. S druge strane, za dobro srpske kosarke, drago mi je da se i Zvezda pojacala.

http://hoopsuniverse.net

St mi je milo em drago........

pre 11 godina

Ja samo cekam a nadam se da necu dugo kada se pobune u grobarskom preduzecu kako ne primaju plate.Onda ce nacitani "evropski strucnjak" da zakuka. A onda da uleti revizorska komisija i ispita poslovanje.Mada u to sumnjam.Mandatar za novu vladu Ivica Dacic ne pomenu Ministarstvo koje ce on takodje da drzi a to je Ministarstvo Partizan. Pocelo je sa HK partizan a nastavice se sa KK i VK. Gospodo draga .Izglasan je novi zakon o sportu.O privatizaciji. Nema vise drzave. Privatizujte se

Zoki

pre 11 godina

Najvise bih voleo da gledam finale one ABA lige izmedju Crvene Zvezde i Partizana. Da se vratimo gde nam je i mesto pa neka osvoji bolji. Pa da se onda i nasa liga iako sad potpuno beznacajna odigra sa uzivanjem i zadovoljstvom u sportskom duhuna krilima toga da smo broj jedan na ovim prostorima. Kosarka je nas nacionalni sport i to treba da se vrati.

Mikoli

pre 11 godina

Samo se nadam da nece da bude situacija kao sa Robertsom. Na to mi sve ovo lici. Odigrace Braun vise nego solidno ove sezone i sledece godine prelazi u Partizan...

RUS

pre 11 godina

Ako je suditi po ovom snimku
http://www.youtube.com/watch?v=ckA7rqSpfy0&feature=related
ovo je nevidjeno dobar igrač. Odlična ledjna tehnika - unosio je u reket sve centre (posebno Batistu i Savaša) kao da ih nije ni bilo pored njega. Jaka ramena i ruke - veliki broj skokova u napadu gde je praktično uzimao loptu iz ruku protivnika i veliki broj poena iz kontakta gde je malte ne kroz ruke protivničkih igrača uguravao loptu u koš. Dobar osećaj za asistenciju (za centra). Može da igra i licem prema košu.

Ako je informacija sa početka snimka tačna u 29 utakmica igrao je prosečno 33 minuta, postizao je 17,6 poema, imao 12 skokova i 2 asistencije (prosek od dve asistencije nemaju mnogi plejmejkeri u nasoj ligi). Sa ovakvom statistikom normalno da je izabran u prvu petorku prvenstva.

Upariti ovakvog igrača sa Savovićem je fenomenalna stvar. Obojica fenomenalno skaču, mogu da čuvaju protivničke petice i da rotiraju u odbrani iako nisu klasični centri, brzi su brzo prelaze iz faze odbrane u fazu napada i na taj način prave višak. Ako njima pridodamo Simonovića koji može da igra na poziciji tri a takođe često ide na skok u napadu možemo da pretpostavimo da će Zvezda će biti sasvim sigurno dominantna u skoku u svim utakmicama ABA lige.
Ako Zvezda uspe da dovede dobrog beka šutera koji bi razvlačio odbranu i pravio prostor centrima imali bi šanse za dobar rezultat ove sezone.

Insajder

pre 11 godina

Ako se pitate odakle pare, epa napravite dug od 25 miliona, pa ćemo vam objasniti kako se to rešava. Mada ste blizu tog duga ali se krije.

zeljko

pre 11 godina

Mene ovo kao navijaca Partizana iskreno raduje. Ovo znaci da ce Partizan da dovede neku još veću životinju od igrača. Ili to ili je Zvezda ponudila više para,al ne verujem da je Zvezda mogla da ponudi bog zna koliko više,da se neki igrač odrekne evorlige zbog toga.Najverovatni je se Duletu nije svideo zbog nekih drugih stvari,a pošto je Dule uvek upravu, ne sekiram se. Al dobro ,vreme će pokazati.

aca

pre 11 godina

Namazan je ovaj Covic, sve vreme je radio, rokno Pesica i odmah doveo sve igrace. Drugo svima vama sto pricate da je Brown cetvorka je krivo jer na youtube mozete da vidite kakvu ledjnu tehniku ima i zasto ga je Vujosevic zeleo u crno belom dresu ali zavrsio je u crveno belom :)

JSSMVJ

pre 11 godina

Jos jedna cetvorka?! Ovaj bolje da ne igra centra sa tom visinom! Savovic, Mitrovic, Subotic, Markovic, Lesic,... svi igraju cetvorke!!! Sad dolazi i sesta cetvorka?!! Jel shvatate da nemamo nijednog normalnog pleja. Cvetkovic je premlad, Covic je za trecu ligu, Popovic ne zna gde se nalazi. Ko ce da vodi igru?! Da nece Covic mozda?! Ove pare je trebalo dati za plejmejkera, a ne za jos jednu cetvorku koja ce igrati silom peticu. Nego grobari jel moze vi nama jednu peticu mi vama jednu cetvorku? Ovi doveli 3 centra mi 3 krilna centra.

Stefan

pre 11 godina

Citam komentare i placem od smijeha! :D
Kao da ga je Partizan htio ovo ono..Da njemu je bas do titula i evrolige iako je Zvezda ponudila duplo vecu platu.Ljudi ajmo malo da se uozbiljimo.Igrac je fantastican i pravo je cudo da neko sa takvim prosjekom dodje u nas klub.A taj Brown ako potpise za Partizan Grobari ce od njega da naprave mega zvijezdu iako je imao ocajan prosjek u Makabiju..Ovaj je klasa i mogu konacno da kazem da napadamo titule na svim frontovima,jos sam dobar plej!

Човић стари махер

pre 11 godina

А гробари се одмах досетили да се правдају "како заправо, да га је партизан хтео, он би га и довео..".

А не виде део текста где пише да му је партизан послао понуду од 300 хиљада.

А да, и одакле нам паре?

soni

pre 11 godina

Ne postoji ni najmanja sansa da bi bilo koji igrac, ukoliko bi mogao da bira, izabrao Divu a ne Partizan. Izgleda da su novinari naculi nesto, ali pogresili koji je tim zainteresovan za ovog igraca.
(dzozey, 26. jul 2012 20:29)

Vrlo je logicno da stranac dodje u zvezdu a ne u partizan, barem u ovom covicevom periodu, jer u partizanu plate kasne po nekoliko meseci u zvezdi su primanja igraca potpuno redovna, odnosno kasne maksimalno par nedelja... A stranci igraju za pare...

dibi

pre 11 godina

Ha ha ha,kako se pale ovi DRMACI KOSEVA!!!Pa mozete da dovedete Gasola,Novickog,Batista zdaba vam,jedina solucija vam je da se fuzionisete sa cikagom ili lejkesima pa mozda i osvojite kup!

Marx

pre 11 godina

I posle, kad izgube titulu, opet ce reci da je Partizan drzavni projekat???
Ali drago mi je da se i oni pojacavaju, to znaci da cemo i mi biti jaci, izmislice Dule vec nekoga kao i uvek!

ja

pre 11 godina

Ma dobro nije on jedini igrac, ne brinem se ja nacicemo mi nekog mozda i boljeg. Ne sumnjam u Duleta, Todorica i Danilovica. Samo mi nije jasno odakle ovima odjednom tolke pare a do juce su bili u dugo 18miliona, ali nema veze.

musa dembele

pre 11 godina

I Pesic otisao kada je dobio najbolji tim u poslednjih nekoliko godina.. Daj ozbiljnog trenera da napravi nesto,tesko ce ovaj sto je ostao

losmi

pre 11 godina

Vidi Ćokija kako je namazan...Aaaa pa nećemo tako,sad moramo da dovedemo Lebrona..Jedino mi je za Milana drago što će sedeti na klupi,biće dobrog navijanja.. NAPRED PARTIZAN!!!

Banshee

pre 11 godina

Auuuuu......kakav preokret......prvo Partizan....pa ga trazi Radnicki....na kraju ode covek u Zvezdu.Ovo je veliko pojacanje za njih,zao mi je sto nece igrati u Partizanu.

dzozey

pre 11 godina

Ne postoji ni najmanja sansa da bi bilo koji igrac, ukoliko bi mogao da bira, izabrao Divu a ne Partizan. Izgleda da su novinari naculi nesto, ali pogresili koji je tim zainteresovan za ovog igraca.

dule

pre 11 godina

jasno je bilo da partizan ne trazi ovakav profil igraca na 4, vec igraca slicnih predispozicija ali sa sutem za 3 poena, poput robertsa ili gista.
a zvezdi posto vjerovatno odlaze jao mile ili popovic, ovaj igrac odlicno odgovara

Banshee

pre 11 godina

Auuuuu......kakav preokret......prvo Partizan....pa ga trazi Radnicki....na kraju ode covek u Zvezdu.Ovo je veliko pojacanje za njih,zao mi je sto nece igrati u Partizanu.

dzozey

pre 11 godina

Ne postoji ni najmanja sansa da bi bilo koji igrac, ukoliko bi mogao da bira, izabrao Divu a ne Partizan. Izgleda da su novinari naculi nesto, ali pogresili koji je tim zainteresovan za ovog igraca.

losmi

pre 11 godina

Vidi Ćokija kako je namazan...Aaaa pa nećemo tako,sad moramo da dovedemo Lebrona..Jedino mi je za Milana drago što će sedeti na klupi,biće dobrog navijanja.. NAPRED PARTIZAN!!!

aca

pre 11 godina

Namazan je ovaj Covic, sve vreme je radio, rokno Pesica i odmah doveo sve igrace. Drugo svima vama sto pricate da je Brown cetvorka je krivo jer na youtube mozete da vidite kakvu ledjnu tehniku ima i zasto ga je Vujosevic zeleo u crno belom dresu ali zavrsio je u crveno belom :)

soni

pre 11 godina

Ne postoji ni najmanja sansa da bi bilo koji igrac, ukoliko bi mogao da bira, izabrao Divu a ne Partizan. Izgleda da su novinari naculi nesto, ali pogresili koji je tim zainteresovan za ovog igraca.
(dzozey, 26. jul 2012 20:29)

Vrlo je logicno da stranac dodje u zvezdu a ne u partizan, barem u ovom covicevom periodu, jer u partizanu plate kasne po nekoliko meseci u zvezdi su primanja igraca potpuno redovna, odnosno kasne maksimalno par nedelja... A stranci igraju za pare...

ja

pre 11 godina

Ma dobro nije on jedini igrac, ne brinem se ja nacicemo mi nekog mozda i boljeg. Ne sumnjam u Duleta, Todorica i Danilovica. Samo mi nije jasno odakle ovima odjednom tolke pare a do juce su bili u dugo 18miliona, ali nema veze.

dule

pre 11 godina

jasno je bilo da partizan ne trazi ovakav profil igraca na 4, vec igraca slicnih predispozicija ali sa sutem za 3 poena, poput robertsa ili gista.
a zvezdi posto vjerovatno odlaze jao mile ili popovic, ovaj igrac odlicno odgovara

Stefan

pre 11 godina

Citam komentare i placem od smijeha! :D
Kao da ga je Partizan htio ovo ono..Da njemu je bas do titula i evrolige iako je Zvezda ponudila duplo vecu platu.Ljudi ajmo malo da se uozbiljimo.Igrac je fantastican i pravo je cudo da neko sa takvim prosjekom dodje u nas klub.A taj Brown ako potpise za Partizan Grobari ce od njega da naprave mega zvijezdu iako je imao ocajan prosjek u Makabiju..Ovaj je klasa i mogu konacno da kazem da napadamo titule na svim frontovima,jos sam dobar plej!

zeljko

pre 11 godina

Mene ovo kao navijaca Partizana iskreno raduje. Ovo znaci da ce Partizan da dovede neku još veću životinju od igrača. Ili to ili je Zvezda ponudila više para,al ne verujem da je Zvezda mogla da ponudi bog zna koliko više,da se neki igrač odrekne evorlige zbog toga.Najverovatni je se Duletu nije svideo zbog nekih drugih stvari,a pošto je Dule uvek upravu, ne sekiram se. Al dobro ,vreme će pokazati.

Marx

pre 11 godina

I posle, kad izgube titulu, opet ce reci da je Partizan drzavni projekat???
Ali drago mi je da se i oni pojacavaju, to znaci da cemo i mi biti jaci, izmislice Dule vec nekoga kao i uvek!

JSSMVJ

pre 11 godina

Jos jedna cetvorka?! Ovaj bolje da ne igra centra sa tom visinom! Savovic, Mitrovic, Subotic, Markovic, Lesic,... svi igraju cetvorke!!! Sad dolazi i sesta cetvorka?!! Jel shvatate da nemamo nijednog normalnog pleja. Cvetkovic je premlad, Covic je za trecu ligu, Popovic ne zna gde se nalazi. Ko ce da vodi igru?! Da nece Covic mozda?! Ove pare je trebalo dati za plejmejkera, a ne za jos jednu cetvorku koja ce igrati silom peticu. Nego grobari jel moze vi nama jednu peticu mi vama jednu cetvorku? Ovi doveli 3 centra mi 3 krilna centra.

musa dembele

pre 11 godina

I Pesic otisao kada je dobio najbolji tim u poslednjih nekoliko godina.. Daj ozbiljnog trenera da napravi nesto,tesko ce ovaj sto je ostao

dibi

pre 11 godina

Ha ha ha,kako se pale ovi DRMACI KOSEVA!!!Pa mozete da dovedete Gasola,Novickog,Batista zdaba vam,jedina solucija vam je da se fuzionisete sa cikagom ili lejkesima pa mozda i osvojite kup!

Insajder

pre 11 godina

Ako se pitate odakle pare, epa napravite dug od 25 miliona, pa ćemo vam objasniti kako se to rešava. Mada ste blizu tog duga ali se krije.

vlada77

pre 11 godina

Glupo je sad pricati, te nismo ga hteli, te nije nesto...Partizanovac sam ali tvrdim da je zver od igraca i da su pare bile presudne. Sustina je u tome da u Partizanu odlucuju Danilovic,Todoric,Vujosevic..znaci sportisti, a u zvezdi decenijama politicari.I sada covic ubacio u upravni odbor brata od vucica, i odjednom stigle pare kojima niko u okruzenju nemoze da parira.Sta ce biti? zvezda ce se max pojacati (mozda i za titulu), ko zna cijim parama placati skupe igrace, a onda za godinu, dve kad padne vlast(vucici) izaci ce na vidalo da covic nikome nista nije platio, pojavice se milionski dug, covic ce ostati bez politicke podrske i pobeci glavom bez obzira, a zvezdu ce u blato. Jer da ima zakona, nebi se covic sada busao da su odblokirani racuni, a dug bio milionski(da nije mozda izvadio iz dzepa i platio) vec bi zvezda krenula iz trece lige i na celu sa bivsim sportistima(ne prodanim politicarima) stigla ponovo posteno u vrh. Ovako ce limenke trajati dok to politicarima odgovara, a posle toga ce zvezda u jos dublji kanal.

RUS

pre 11 godina

Ako je suditi po ovom snimku
http://www.youtube.com/watch?v=ckA7rqSpfy0&feature=related
ovo je nevidjeno dobar igrač. Odlična ledjna tehnika - unosio je u reket sve centre (posebno Batistu i Savaša) kao da ih nije ni bilo pored njega. Jaka ramena i ruke - veliki broj skokova u napadu gde je praktično uzimao loptu iz ruku protivnika i veliki broj poena iz kontakta gde je malte ne kroz ruke protivničkih igrača uguravao loptu u koš. Dobar osećaj za asistenciju (za centra). Može da igra i licem prema košu.

Ako je informacija sa početka snimka tačna u 29 utakmica igrao je prosečno 33 minuta, postizao je 17,6 poema, imao 12 skokova i 2 asistencije (prosek od dve asistencije nemaju mnogi plejmejkeri u nasoj ligi). Sa ovakvom statistikom normalno da je izabran u prvu petorku prvenstva.

Upariti ovakvog igrača sa Savovićem je fenomenalna stvar. Obojica fenomenalno skaču, mogu da čuvaju protivničke petice i da rotiraju u odbrani iako nisu klasični centri, brzi su brzo prelaze iz faze odbrane u fazu napada i na taj način prave višak. Ako njima pridodamo Simonovića koji može da igra na poziciji tri a takođe često ide na skok u napadu možemo da pretpostavimo da će Zvezda će biti sasvim sigurno dominantna u skoku u svim utakmicama ABA lige.
Ako Zvezda uspe da dovede dobrog beka šutera koji bi razvlačio odbranu i pravio prostor centrima imali bi šanse za dobar rezultat ove sezone.

Zoki

pre 11 godina

Najvise bih voleo da gledam finale one ABA lige izmedju Crvene Zvezde i Partizana. Da se vratimo gde nam je i mesto pa neka osvoji bolji. Pa da se onda i nasa liga iako sad potpuno beznacajna odigra sa uzivanjem i zadovoljstvom u sportskom duhuna krilima toga da smo broj jedan na ovim prostorima. Kosarka je nas nacionalni sport i to treba da se vrati.

T

pre 11 godina

Čim tebe Dule nije hteo,nešto ti hvali! Vreme će pokazati šta.Srećan ti put.
(Duca, 27. jul 2012 10:09)

Ne pravi se pametan,ne kaze se "hvali".Eto naucio si nesto novo danas

Човић стари махер

pre 11 godina

А гробари се одмах досетили да се правдају "како заправо, да га је партизан хтео, он би га и довео..".

А не виде део текста где пише да му је партизан послао понуду од 300 хиљада.

А да, и одакле нам паре?

UrosBg

pre 11 godina

Steta za Partizan da ovaj nije dosao ali opet verujem Duletu i ocekujem neko lepo iznenadjenje u narednim danima. Siguran sam da uprava crno-belih ima viziju i da pregovara sa nekoliko igraca. S druge strane, za dobro srpske kosarke, drago mi je da se i Zvezda pojacala.

http://hoopsuniverse.net

St mi je milo em drago........

pre 11 godina

Ja samo cekam a nadam se da necu dugo kada se pobune u grobarskom preduzecu kako ne primaju plate.Onda ce nacitani "evropski strucnjak" da zakuka. A onda da uleti revizorska komisija i ispita poslovanje.Mada u to sumnjam.Mandatar za novu vladu Ivica Dacic ne pomenu Ministarstvo koje ce on takodje da drzi a to je Ministarstvo Partizan. Pocelo je sa HK partizan a nastavice se sa KK i VK. Gospodo draga .Izglasan je novi zakon o sportu.O privatizaciji. Nema vise drzave. Privatizujte se

kolateralna pasteta

pre 11 godina

Čim tebe Dule nije hteo,nešto ti hvali! Vreme će pokazati šta.Srećan ti put.
(Duca, 27. jul 2012 10:09)

Ne pravi se pametan,ne kaze se "hvali".Eto naucio si nesto novo danas
(T, 27. jul 2012 11:34)

Ali je sasvim korektno da se ti pravis pametan? 'Ajde da tebe naucim nesto novo danas, kao sto je odvajanje za jedno prazno mesto iza tacke, zareza, t.j. znakova interpunkcije:)

Duca

pre 11 godina

Slatko se nasmejem od raznih epiteta,tipa 'zver' i sl.Zamislite 'zver' koju neće Galatasaraj, Fenerbahče, Bešiktaš, Efes a pritom im je godinu dana 'na oku' a visina ugovora za njih sića, na nivou pomoćnika masera! A ono što nije za njih,nije ni za Partizan! Za CZ-bg-DIVU,potaman!

Mikoli

pre 11 godina

Samo se nadam da nece da bude situacija kao sa Robertsom. Na to mi sve ovo lici. Odigrace Braun vise nego solidno ove sezone i sledece godine prelazi u Partizan...

Jos kad sad pocne da vas lozi Gurovic kako ste najbolji u Evropi,,,

pre 11 godina

dosta ste vi krali, sad cemo malo mi :D a vas budzet ce se drasticno smanjiti samo ne znate.. DOMINIRAJ ZVEZDO
(HQ, 27. jul 2012 11:48) A ti si..? Ministar finansija..? KO si ti, veliki poznavaoce prilika u Partizanu...? Sta se primate, kao i svake sezone, dovedete pet igraca(uglavnom vam svi igraju na istoj poziciji), a onda punite rupe neznalicama... Posle cele sezone komentari tipa: "Nemamo sutera, nemamo pleja, ne mozemo nista da kupimo zbog Partizana i svakojake druge gluposti..." Ovom Braunu(koji je sasvim dobar igrac), dajem rok do decembra, kao i svakom strancu koji dodje kod vas (toliko mu treba da ukapira da ste ga zajebali). Kod vas je sve lepo i bajno dok ne krenu utakmice, a onda posle dva poraza slede tuzbe, raspad... Tako ja vidim stanje u Zvezdi, ne razumem kako vi nikad nemate neku dozu opreza cak i posle petnaest godina slicnih scenarija koji vam se desavaju u klubu... Pustite da krene sezona, da se vidi ko je gde pa tek onda pocnite sa prozvanjem, tako necete ispadati smesni na kraju sezone zbog komentara koje sada ostavljate...

Dr House

pre 11 godina

Hocu li doziveti da bar jednom ovde napise neko normalan i odmeren komentar. Da li ga je Partizan zeleo ili nije ne znamo. Ali verovatno da jeste, cim se niko iz kluba ne oglasava. Prema snimku Braun je izgleda solidan igrac, jak, borben, zna da se postavi (zato toliko uhvacenih lopti-ne i skokova),igra dobro ledjima utrpava otpatke.....Ali. Verovatno ne i toloko dobar da ga DV, DT i PSD dovedu po svaku cenu i ne pokusaju da ga plate sto je manje moguce, ne bi li doveli jos jednu 4-ku potpuno drugacijih mogucnosti(skocnu, brzu, sigurnog suta sa distance-Roberts, Gist). Mozda. Sigurno je samo da je, ako je Partizan bio u pregovorima sa njim otisao u KKczBGfmp za bar 100 000 vise nego sto mu je nudjeno a ne zato sto su ovi odustali od njega. Ko ce na kraju profitirati, videcemo. Ono sto se meni na You Tube-u nije dopalo je da za 11 min. koliko traje snimak covek samo jednom sutnuo na kos, kad je bas morao(mislim bas sutnuo). Trojku verovatno nikad nije dao, loptu prima samo na 2 m od kosa, pogadja samo o tablu, ne kuca, nije uopste skocan zato i nema zakucavnja(ali se dobro postavlja i jak je -otuda toliko uhvacenih lopti, nesto kao Tomasevic). Sve u svemu koristan igrac na poziciji niske 5-ice(Milojevic). Partizan na toj poziciji ima 4 igraca preko 2.12. Zato ce traziti neku 4-ku kompletniju i kvalitetniju (nadam se)za te ili vece pare, kad vec nisu uspeli da dovedu njega i da ostane za jos jednog drugih predispozicija.

GAGA

pre 11 godina

Klub tako treba da radi,da cuti i radi i da se ne obazire na ostale zlurade komentare i pitanja...a pitajte komsije sto nije isplacena ni jedna plata od nove godine?GDE SU PARE?!

čikadača

pre 11 godina

E koliko stručnjaka na jednom mestu, ne znam kako ovaj server izdržava.
Jedini razlog zašto nije završio u Partizanu jeste njegov procenat šuta sa linije slobodnih bacanja.Čovek svako drugo promašuje i logično je da ne možete da se oslonite na njega u poslednjim minutama.Znači nije igrač za završnice,dobar jeste,da bi bio odličan(samim tim i za Partizan) nedostaje mu bolji šut za 1 poen.

Peca

pre 11 godina

Braćo Grobari,pa daj pustite ih da se makar malo raduju i maštaju! Pa stavite se u njihov položaj,četvrt života prodje u ništa! Inače najsmešnije mi je to što su dve naše petorke(bez novih pojačanja!) 1) Vesterman,Andjušić,Čakarević,Lučić,Musli i 2) Miljenović,Bogdanović,Bertrans,Djekić,Bešović(Gagić), i sada bolje i od ovako pojačane Zvezde!!(naravno uz Duleta!).Razlika je samo što bi ih ovi prvi 'bili' sa 15 razlike a ovi drugi sa 5-6.

samo pitam

pre 11 godina

Na ovako nešto jedino se može postavii pitanje da li se i dalje radi po starom preplaćeni igrači, novi dugovi a onda za par godina šta očekivati osnivanje ili fuziju sa trećim klubom koji će u svom imenu imati Crvena Zvezda. Ovde je bio izbor između evrope i finansijski mnogo jačeg ugovora. Nadam se da neće već sa jeseni da bude bežanija iz kluba jer će neko pitati a gde je moja plata.

Sumadinac

pre 11 godina

Prvo pogledate statistiku i onda vidite npr sledece: procenat slobodnih bacanja 57.6 i kako se vrlo prosto resavaju takve zveri od igraca. Gledate da Zvezda sto pre ispuni bonus i to obicno prave faulove mladi igraci sa klupe, posle toga naravno svaki prijem lopte i pokusaj davanja kosa od ove zveri je pod faulom, 10 faulova, 11 poena, a onih 9 sto promasi, pa zbog toga se gubi utakmica.

Najbolji je komentar bez reči

pre 11 godina

Ne piši gluposti: Vučić je tek danas izabran za ministra, 13 i 13 - još nije položio zakletvu. Para nema u budžetu ni za plate ni penzije, a otišle su za Brauna. Kad dođe "taj neo" u Partizan onda ćeš videti zašto nije uzet Braun, koji je zver. I ti si zver, kao komentator.

dzozey

pre 11 godina

Ne postoji ni najmanja sansa da bi bilo koji igrac, ukoliko bi mogao da bira, izabrao Divu a ne Partizan. Izgleda da su novinari naculi nesto, ali pogresili koji je tim zainteresovan za ovog igraca.

losmi

pre 11 godina

Vidi Ćokija kako je namazan...Aaaa pa nećemo tako,sad moramo da dovedemo Lebrona..Jedino mi je za Milana drago što će sedeti na klupi,biće dobrog navijanja.. NAPRED PARTIZAN!!!

dibi

pre 11 godina

Ha ha ha,kako se pale ovi DRMACI KOSEVA!!!Pa mozete da dovedete Gasola,Novickog,Batista zdaba vam,jedina solucija vam je da se fuzionisete sa cikagom ili lejkesima pa mozda i osvojite kup!

ja

pre 11 godina

Ma dobro nije on jedini igrac, ne brinem se ja nacicemo mi nekog mozda i boljeg. Ne sumnjam u Duleta, Todorica i Danilovica. Samo mi nije jasno odakle ovima odjednom tolke pare a do juce su bili u dugo 18miliona, ali nema veze.

Marx

pre 11 godina

I posle, kad izgube titulu, opet ce reci da je Partizan drzavni projekat???
Ali drago mi je da se i oni pojacavaju, to znaci da cemo i mi biti jaci, izmislice Dule vec nekoga kao i uvek!

soni

pre 11 godina

Ne postoji ni najmanja sansa da bi bilo koji igrac, ukoliko bi mogao da bira, izabrao Divu a ne Partizan. Izgleda da su novinari naculi nesto, ali pogresili koji je tim zainteresovan za ovog igraca.
(dzozey, 26. jul 2012 20:29)

Vrlo je logicno da stranac dodje u zvezdu a ne u partizan, barem u ovom covicevom periodu, jer u partizanu plate kasne po nekoliko meseci u zvezdi su primanja igraca potpuno redovna, odnosno kasne maksimalno par nedelja... A stranci igraju za pare...

zeljko

pre 11 godina

Mene ovo kao navijaca Partizana iskreno raduje. Ovo znaci da ce Partizan da dovede neku još veću životinju od igrača. Ili to ili je Zvezda ponudila više para,al ne verujem da je Zvezda mogla da ponudi bog zna koliko više,da se neki igrač odrekne evorlige zbog toga.Najverovatni je se Duletu nije svideo zbog nekih drugih stvari,a pošto je Dule uvek upravu, ne sekiram se. Al dobro ,vreme će pokazati.

vlada77

pre 11 godina

Glupo je sad pricati, te nismo ga hteli, te nije nesto...Partizanovac sam ali tvrdim da je zver od igraca i da su pare bile presudne. Sustina je u tome da u Partizanu odlucuju Danilovic,Todoric,Vujosevic..znaci sportisti, a u zvezdi decenijama politicari.I sada covic ubacio u upravni odbor brata od vucica, i odjednom stigle pare kojima niko u okruzenju nemoze da parira.Sta ce biti? zvezda ce se max pojacati (mozda i za titulu), ko zna cijim parama placati skupe igrace, a onda za godinu, dve kad padne vlast(vucici) izaci ce na vidalo da covic nikome nista nije platio, pojavice se milionski dug, covic ce ostati bez politicke podrske i pobeci glavom bez obzira, a zvezdu ce u blato. Jer da ima zakona, nebi se covic sada busao da su odblokirani racuni, a dug bio milionski(da nije mozda izvadio iz dzepa i platio) vec bi zvezda krenula iz trece lige i na celu sa bivsim sportistima(ne prodanim politicarima) stigla ponovo posteno u vrh. Ovako ce limenke trajati dok to politicarima odgovara, a posle toga ce zvezda u jos dublji kanal.

Stefan

pre 11 godina

Citam komentare i placem od smijeha! :D
Kao da ga je Partizan htio ovo ono..Da njemu je bas do titula i evrolige iako je Zvezda ponudila duplo vecu platu.Ljudi ajmo malo da se uozbiljimo.Igrac je fantastican i pravo je cudo da neko sa takvim prosjekom dodje u nas klub.A taj Brown ako potpise za Partizan Grobari ce od njega da naprave mega zvijezdu iako je imao ocajan prosjek u Makabiju..Ovaj je klasa i mogu konacno da kazem da napadamo titule na svim frontovima,jos sam dobar plej!

Banshee

pre 11 godina

Auuuuu......kakav preokret......prvo Partizan....pa ga trazi Radnicki....na kraju ode covek u Zvezdu.Ovo je veliko pojacanje za njih,zao mi je sto nece igrati u Partizanu.

čikadača

pre 11 godina

E koliko stručnjaka na jednom mestu, ne znam kako ovaj server izdržava.
Jedini razlog zašto nije završio u Partizanu jeste njegov procenat šuta sa linije slobodnih bacanja.Čovek svako drugo promašuje i logično je da ne možete da se oslonite na njega u poslednjim minutama.Znači nije igrač za završnice,dobar jeste,da bi bio odličan(samim tim i za Partizan) nedostaje mu bolji šut za 1 poen.

kolateralna pasteta

pre 11 godina

Čim tebe Dule nije hteo,nešto ti hvali! Vreme će pokazati šta.Srećan ti put.
(Duca, 27. jul 2012 10:09)

Ne pravi se pametan,ne kaze se "hvali".Eto naucio si nesto novo danas
(T, 27. jul 2012 11:34)

Ali je sasvim korektno da se ti pravis pametan? 'Ajde da tebe naucim nesto novo danas, kao sto je odvajanje za jedno prazno mesto iza tacke, zareza, t.j. znakova interpunkcije:)

aca

pre 11 godina

Namazan je ovaj Covic, sve vreme je radio, rokno Pesica i odmah doveo sve igrace. Drugo svima vama sto pricate da je Brown cetvorka je krivo jer na youtube mozete da vidite kakvu ledjnu tehniku ima i zasto ga je Vujosevic zeleo u crno belom dresu ali zavrsio je u crveno belom :)

Insajder

pre 11 godina

Ako se pitate odakle pare, epa napravite dug od 25 miliona, pa ćemo vam objasniti kako se to rešava. Mada ste blizu tog duga ali se krije.

musa dembele

pre 11 godina

I Pesic otisao kada je dobio najbolji tim u poslednjih nekoliko godina.. Daj ozbiljnog trenera da napravi nesto,tesko ce ovaj sto je ostao

JSSMVJ

pre 11 godina

Jos jedna cetvorka?! Ovaj bolje da ne igra centra sa tom visinom! Savovic, Mitrovic, Subotic, Markovic, Lesic,... svi igraju cetvorke!!! Sad dolazi i sesta cetvorka?!! Jel shvatate da nemamo nijednog normalnog pleja. Cvetkovic je premlad, Covic je za trecu ligu, Popovic ne zna gde se nalazi. Ko ce da vodi igru?! Da nece Covic mozda?! Ove pare je trebalo dati za plejmejkera, a ne za jos jednu cetvorku koja ce igrati silom peticu. Nego grobari jel moze vi nama jednu peticu mi vama jednu cetvorku? Ovi doveli 3 centra mi 3 krilna centra.

Mikoli

pre 11 godina

Samo se nadam da nece da bude situacija kao sa Robertsom. Na to mi sve ovo lici. Odigrace Braun vise nego solidno ove sezone i sledece godine prelazi u Partizan...

St mi je milo em drago........

pre 11 godina

Ja samo cekam a nadam se da necu dugo kada se pobune u grobarskom preduzecu kako ne primaju plate.Onda ce nacitani "evropski strucnjak" da zakuka. A onda da uleti revizorska komisija i ispita poslovanje.Mada u to sumnjam.Mandatar za novu vladu Ivica Dacic ne pomenu Ministarstvo koje ce on takodje da drzi a to je Ministarstvo Partizan. Pocelo je sa HK partizan a nastavice se sa KK i VK. Gospodo draga .Izglasan je novi zakon o sportu.O privatizaciji. Nema vise drzave. Privatizujte se

Duca

pre 11 godina

Slatko se nasmejem od raznih epiteta,tipa 'zver' i sl.Zamislite 'zver' koju neće Galatasaraj, Fenerbahče, Bešiktaš, Efes a pritom im je godinu dana 'na oku' a visina ugovora za njih sića, na nivou pomoćnika masera! A ono što nije za njih,nije ni za Partizan! Za CZ-bg-DIVU,potaman!

Peca

pre 11 godina

Braćo Grobari,pa daj pustite ih da se makar malo raduju i maštaju! Pa stavite se u njihov položaj,četvrt života prodje u ništa! Inače najsmešnije mi je to što su dve naše petorke(bez novih pojačanja!) 1) Vesterman,Andjušić,Čakarević,Lučić,Musli i 2) Miljenović,Bogdanović,Bertrans,Djekić,Bešović(Gagić), i sada bolje i od ovako pojačane Zvezde!!(naravno uz Duleta!).Razlika je samo što bi ih ovi prvi 'bili' sa 15 razlike a ovi drugi sa 5-6.

dule

pre 11 godina

jasno je bilo da partizan ne trazi ovakav profil igraca na 4, vec igraca slicnih predispozicija ali sa sutem za 3 poena, poput robertsa ili gista.
a zvezdi posto vjerovatno odlaze jao mile ili popovic, ovaj igrac odlicno odgovara

T

pre 11 godina

Čim tebe Dule nije hteo,nešto ti hvali! Vreme će pokazati šta.Srećan ti put.
(Duca, 27. jul 2012 10:09)

Ne pravi se pametan,ne kaze se "hvali".Eto naucio si nesto novo danas

Sumadinac

pre 11 godina

Prvo pogledate statistiku i onda vidite npr sledece: procenat slobodnih bacanja 57.6 i kako se vrlo prosto resavaju takve zveri od igraca. Gledate da Zvezda sto pre ispuni bonus i to obicno prave faulove mladi igraci sa klupe, posle toga naravno svaki prijem lopte i pokusaj davanja kosa od ove zveri je pod faulom, 10 faulova, 11 poena, a onih 9 sto promasi, pa zbog toga se gubi utakmica.

Човић стари махер

pre 11 godina

А гробари се одмах досетили да се правдају "како заправо, да га је партизан хтео, он би га и довео..".

А не виде део текста где пише да му је партизан послао понуду од 300 хиљада.

А да, и одакле нам паре?

Najbolji je komentar bez reči

pre 11 godina

Ne piši gluposti: Vučić je tek danas izabran za ministra, 13 i 13 - još nije položio zakletvu. Para nema u budžetu ni za plate ni penzije, a otišle su za Brauna. Kad dođe "taj neo" u Partizan onda ćeš videti zašto nije uzet Braun, koji je zver. I ti si zver, kao komentator.

samo pitam

pre 11 godina

Na ovako nešto jedino se može postavii pitanje da li se i dalje radi po starom preplaćeni igrači, novi dugovi a onda za par godina šta očekivati osnivanje ili fuziju sa trećim klubom koji će u svom imenu imati Crvena Zvezda. Ovde je bio izbor između evrope i finansijski mnogo jačeg ugovora. Nadam se da neće već sa jeseni da bude bežanija iz kluba jer će neko pitati a gde je moja plata.

RUS

pre 11 godina

Ako je suditi po ovom snimku
http://www.youtube.com/watch?v=ckA7rqSpfy0&feature=related
ovo je nevidjeno dobar igrač. Odlična ledjna tehnika - unosio je u reket sve centre (posebno Batistu i Savaša) kao da ih nije ni bilo pored njega. Jaka ramena i ruke - veliki broj skokova u napadu gde je praktično uzimao loptu iz ruku protivnika i veliki broj poena iz kontakta gde je malte ne kroz ruke protivničkih igrača uguravao loptu u koš. Dobar osećaj za asistenciju (za centra). Može da igra i licem prema košu.

Ako je informacija sa početka snimka tačna u 29 utakmica igrao je prosečno 33 minuta, postizao je 17,6 poema, imao 12 skokova i 2 asistencije (prosek od dve asistencije nemaju mnogi plejmejkeri u nasoj ligi). Sa ovakvom statistikom normalno da je izabran u prvu petorku prvenstva.

Upariti ovakvog igrača sa Savovićem je fenomenalna stvar. Obojica fenomenalno skaču, mogu da čuvaju protivničke petice i da rotiraju u odbrani iako nisu klasični centri, brzi su brzo prelaze iz faze odbrane u fazu napada i na taj način prave višak. Ako njima pridodamo Simonovića koji može da igra na poziciji tri a takođe često ide na skok u napadu možemo da pretpostavimo da će Zvezda će biti sasvim sigurno dominantna u skoku u svim utakmicama ABA lige.
Ako Zvezda uspe da dovede dobrog beka šutera koji bi razvlačio odbranu i pravio prostor centrima imali bi šanse za dobar rezultat ove sezone.

Zoki

pre 11 godina

Najvise bih voleo da gledam finale one ABA lige izmedju Crvene Zvezde i Partizana. Da se vratimo gde nam je i mesto pa neka osvoji bolji. Pa da se onda i nasa liga iako sad potpuno beznacajna odigra sa uzivanjem i zadovoljstvom u sportskom duhuna krilima toga da smo broj jedan na ovim prostorima. Kosarka je nas nacionalni sport i to treba da se vrati.

GAGA

pre 11 godina

Klub tako treba da radi,da cuti i radi i da se ne obazire na ostale zlurade komentare i pitanja...a pitajte komsije sto nije isplacena ni jedna plata od nove godine?GDE SU PARE?!

UrosBg

pre 11 godina

Steta za Partizan da ovaj nije dosao ali opet verujem Duletu i ocekujem neko lepo iznenadjenje u narednim danima. Siguran sam da uprava crno-belih ima viziju i da pregovara sa nekoliko igraca. S druge strane, za dobro srpske kosarke, drago mi je da se i Zvezda pojacala.

http://hoopsuniverse.net

Jos kad sad pocne da vas lozi Gurovic kako ste najbolji u Evropi,,,

pre 11 godina

dosta ste vi krali, sad cemo malo mi :D a vas budzet ce se drasticno smanjiti samo ne znate.. DOMINIRAJ ZVEZDO
(HQ, 27. jul 2012 11:48) A ti si..? Ministar finansija..? KO si ti, veliki poznavaoce prilika u Partizanu...? Sta se primate, kao i svake sezone, dovedete pet igraca(uglavnom vam svi igraju na istoj poziciji), a onda punite rupe neznalicama... Posle cele sezone komentari tipa: "Nemamo sutera, nemamo pleja, ne mozemo nista da kupimo zbog Partizana i svakojake druge gluposti..." Ovom Braunu(koji je sasvim dobar igrac), dajem rok do decembra, kao i svakom strancu koji dodje kod vas (toliko mu treba da ukapira da ste ga zajebali). Kod vas je sve lepo i bajno dok ne krenu utakmice, a onda posle dva poraza slede tuzbe, raspad... Tako ja vidim stanje u Zvezdi, ne razumem kako vi nikad nemate neku dozu opreza cak i posle petnaest godina slicnih scenarija koji vam se desavaju u klubu... Pustite da krene sezona, da se vidi ko je gde pa tek onda pocnite sa prozvanjem, tako necete ispadati smesni na kraju sezone zbog komentara koje sada ostavljate...

Dr House

pre 11 godina

Hocu li doziveti da bar jednom ovde napise neko normalan i odmeren komentar. Da li ga je Partizan zeleo ili nije ne znamo. Ali verovatno da jeste, cim se niko iz kluba ne oglasava. Prema snimku Braun je izgleda solidan igrac, jak, borben, zna da se postavi (zato toliko uhvacenih lopti-ne i skokova),igra dobro ledjima utrpava otpatke.....Ali. Verovatno ne i toloko dobar da ga DV, DT i PSD dovedu po svaku cenu i ne pokusaju da ga plate sto je manje moguce, ne bi li doveli jos jednu 4-ku potpuno drugacijih mogucnosti(skocnu, brzu, sigurnog suta sa distance-Roberts, Gist). Mozda. Sigurno je samo da je, ako je Partizan bio u pregovorima sa njim otisao u KKczBGfmp za bar 100 000 vise nego sto mu je nudjeno a ne zato sto su ovi odustali od njega. Ko ce na kraju profitirati, videcemo. Ono sto se meni na You Tube-u nije dopalo je da za 11 min. koliko traje snimak covek samo jednom sutnuo na kos, kad je bas morao(mislim bas sutnuo). Trojku verovatno nikad nije dao, loptu prima samo na 2 m od kosa, pogadja samo o tablu, ne kuca, nije uopste skocan zato i nema zakucavnja(ali se dobro postavlja i jak je -otuda toliko uhvacenih lopti, nesto kao Tomasevic). Sve u svemu koristan igrac na poziciji niske 5-ice(Milojevic). Partizan na toj poziciji ima 4 igraca preko 2.12. Zato ce traziti neku 4-ku kompletniju i kvalitetniju (nadam se)za te ili vece pare, kad vec nisu uspeli da dovedu njega i da ostane za jos jednog drugih predispozicija.