Subota, 14.07.2012.

14:16

Ivković: Nismo favoriti

Selektor Srbije Dušan Ivković rekao je da reprezentacija nije favorit u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zbog velikog broja otkaza i povređenih igrača.

Izvor: AK

Ivkoviæ: Nismo favoriti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Sheriff

pre 11 godina

Dream Team je bio samo '92 godine prvi put,i sada sa kobeom drugi put. '96 nismo igrali protiv drim tima.
(markonbg, 14. jul 2012 20:49)

United States (USA)
Charles Barkley
Penny Hardaway
Grant Hill
Hakeem Olajuwon
Karl Malone
Reggie Miller
Shaquille O'Neal
Gary Payton
Scottie Pippen
Mitch Richmond
David Robinson
John Stockton

Znaci ti si decko na nekim teskim supstancama kada pises ovakve gluposti...

Боки

pre 11 godina

@markonbg
Чарлс Баркли, Џон Стоктон, Карл Малон, Скоти Пипен, Дејвид Робинсон, Хаким Олајџувон, Мич Ричмонд, Гери Пејтон, Шакил О'Нил, Грент Хил, Пени Хардавеј и Реџи Милер су вероватно леваци и знатно лошија екипа од оне која је играла у Барселони или оне која ће представљати САД на ОИ у Лондону.

shone

pre 11 godina

@markonbg
USA tim iz 96 bi ovaj Kobijev tim lako dobio. Pogledaj samo centarsku liniju i 4ke.
Sto se tice kvalifikacija, ne slazem se sa selektorom i mislim da smo favoriti.

Bogdan

pre 11 godina

Misevi da vidim vase kvalifikacije koje imate za trenera( koga ste trenirali,kada,koje titule imate)??? TISINA!!! Puna podrska nasim momcima na celu sa zivom legendom! Napred nasi! Napred Srbija!

Autocenzura

pre 11 godina

@ (racerx, 14. jul 2012 15:36),
da ti kazem ja nesto:bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,...

cvele

pre 11 godina

Šta se čudite što nismo na OI, pa tamo nismo bili ni u Kini 2008.
Što se mene tiče Duda je posle tih OI i napravio rez i odstranio one koji ne dolaze rado da ispunjavaju reprezentativne obaveze i počeo sa stvaranjem novog kompaktnijeg tima, baš na ovaj isti način kao što to sada radi: nismo favoriti, pravimo ekipu za budućnost.... i rezultat je: vicešampioni evrope i 4. u svetu. Sada je problem samo što poslednje evropsko nismo odigrali kako treba, ali tu priču smo već hiljadu puta ispričali i ne bi trebalo na to da se više vraćamo. U svakom slučaju Dudine ekipe uvek bolje igraju kada nisu favoriti i spuste se nazemlju nego kada polete i svi umisle da su zvezde. Zato i treba na ovakav način da prilazi kvalifikacijama, koje bi inače trebalo opušteno da prđemo, ali kada bismo tako razmišljali lako bi nam se dogodilo sve ono što fudbaleri doživljavaju već godinama od raznoraznih anonimusa i poluamaterskih reprezentacija.

Puno podrške i pratiću svaki meč kvalifikacija i iščekivati ga i više nego naših cenjenih fudbalera. Pzdrav za Dudu i njegove izabranike.

sramota!!!!

pre 11 godina

Da mi je neko 1996. kada smo u finalu OI igrali protiv drim tima rekao da cu nekoliko dana pred pocetak OI 2012. cuti da nismo favoriti protiv Estonije, Islanda i ne znam cega jos, rekao bih mu da je lud. Ali sve je moguce, nema nas vise nigde.....

eto malo cinjenica

pre 11 godina

@zlatko

Cinjenica je i da taj Tripkovic koga spominjes nema klub vec godinu dana,verovatno jer raspolaze neverovatnim kvalitetom. Cinjenica je da je u toj rotaciji koju si naveo igrao i jedan Paunic,koji je pre toga odigra sezonu zivota sa 3.7 poena i 0.9 skokova po mecu ili koliko vec. Mi i to malo igraca koje imamo a da vaze za dobre igrace u jakim ligama i klubovima ne zovemo. Super osvojio je duda evroligu,zna on znanje i dalje,ali cinjenica je da je star i sujetan trener koji nece promeniti svoju politiku cak i da (ne daj boze) ispadnemo iz kvalifikacija. Mada mislim da to ne moze da se desi,jer ovi klinci sto sad igraju u Nemackoj ovo prvenstvo bi mogli da pobede Island,Slovacku i ostatak ovih kriminalnih ekipa sa kojima smo sada zateceni,dok se neke druge ekipe raspakuju u olimpijskom selu.

vrscanin

pre 11 godina

Pa mister Dudo ti si proglasen za NAJBOLJEG trenera Evrope. Pa nisi ti najbolji GOLUBAR Evrope, pa da dajes ovako defetisticke izjave. Covece ako u ovoj konkurenciji nismo favoriti, cemu smo se onda i prijavili za evropsko pravenstvo. A da mi nemamo igrace za ovo takmicenje to nije tacno - samo je stvar tvog hira i tvrdoglavosti. Mani se bre TVOJIH CIKLUSA, jedan je prosao i doziveo si pravi fijasko, a sada nam govoris o nekom novom ciklusu stvaranja tima - E PA DUDO I ON IZGLEDA PROPADA, Molim te prestani s tvojim filozofiranjem ili idi u penziju. Dzaba je nama sto si ti NAJBOLJI TRENER kad nasa reprezentacija ne moze da se kvalifikuje ni za jedno takmicenje.Ako se ovako nastavi mi se necemo moci kvalifikovati na za BALKANIJADU.

Zlatko

pre 11 godina

@racerx

Ne filozofiraj. Cinjenica je da je neuspeh sto nismo u Londonu, i cinjenica je da je dj su ove kvalifikacije neuspeh, ali pogledaj i druge cinjenice. EP smo igrali bez Velickovica i Tripkovica. Neka me neko ispravi ako sam izostavio treceg igraca. Tokom prvenstva povredili su se Tepic, Rasic, Teodosic, Krstic i mislim Keselj. Dakle, sa dva igraca manje u rotaciji pre samog prvenstva, plus 5 koji su otisli a tokom turnira se povredili, plus onaj psiholoski promasaj Savanovica... I u takvoj situaciji mi nismo bili mnogo losiji od Rusa. Ako se dobro secam bilo je egal do pred kraj, cak je mozda i poslednji minut odlucivao. I nama je ta utakmica bila biti ili ne biti. Ne kazu svi za dzabe da je to najvaznija utakmica na sampionatu. Da smo to uspeli da iscupamo na nasu stranu, nasa bi bolnica bila rasterecena po pitanju kvalifikacija za OI pa bi mozda i u takvom stanju usli i u finale i obezbedili direktan plasman. Posto su tu utakmicu izgubili, pri tome dali ne maksimum vec poslednje atome snage, cak ni veliki Duda Ivkovic nije uspeo da ih podigne i zato nisu bili ni sesti. Dakle, igracki kadar je bio oslabljen nego na prethodna dva takmicenja. Mislim da smo bili najmaleroznija ekipa na sampionatu. A ne sumnjam da smo i sa ovakvom ekipom kandidati za prvo mesto u grupi. Ako podrska publike bude kao u pred Poljsku, ekipa moze mnogo.

marko

pre 11 godina

@Sada na pocetku II ciklusa, covek koji ce uskoro da napuni 80 godina navodi razloge za pravdanje

sine jesi li ti normalan? gde si izmislio tih 80 GODINA?

дрматорикс

pre 11 godina

Ма и треба млади да играју, па и ако не успеју сада, а верујем да ипак хоће, имаћемо формиран тим за будућност. Ко год је отказао, шут карта заувек, може да буде кошаркаш најбољи на свету али је на личном плану нула и такав не треба да буде представник Србије - срам вас било, отказивачи! Одбити да играш за своју земљу, то је потпуно исто што и дезертерство у рату.

tako da

pre 11 godina

Ovo je jako dobro istaci. Nema lozenja pre pocetka meceva, i prica kako cemo sa trecim timom da dobijemo pola reprezentacija. Neka tako i jeste, ali nema stvaranja pritiska, lepo se slozimo svi da nismo favoriti, pa sta god uradili bice uspeh.

racerx

pre 11 godina

Zbog svoje sujete, tvrdoglavosti i nerezonskih poteza selektora Ivkovica dosli u tu situaciju da ponovo igramo ne samo kvalifikacije za EP, vec i da nas ponovo nema na Olimpijskim igrama, iako su one bile cilj celog ciklusa.
Sada na pocetku II ciklusa, covek koji ce uskoro da napuni 80 godina navodi razloge za pravdanje necega do cega nije trebalo ni da dodje!!!! Pa nije onako ubog i klakav tim selektovao niko drugi, do njega samoga, a nismo mi u godinu dana dobili odjednom nove igrace, koje je sada pozvao, vec je i tada o nekima moglo da se razmislja, kao i o jednom centru iz NBA, koji kakav god da je je nas fizicki najdominantniji igrac i o jednom beku, kome se citava Evropa klanja, sto se tice onoga sto je postigao.
Ali nije svako igrac od zadatka, kao Paunic.

Nikola

pre 11 godina

Ако је то скидаењ терета са ових млађих, да не играју опуштено онда у реду, али ако то Дуда краљ заиста мисли, онда ми се не свиђа такав дефетистички став.

Monarhista

pre 11 godina

Nismo,ovi poput Islandjana su favoriti:-(((
Ja samo znam da kosarkaska reprezentacija Srbije nije na OI i da je to po mom skromnom misljenju najveci neuspeh u istoriji srpskog sporta...
Cemu sluze ovakve izjave nemam pojma ali znam da polako skripi i u sportovima gde smo bili zmajevi...sindrom fudbala se siri a ja znam da razlog nije igracki kadar ....pogotovo ne trenerski jer je Duda i ove godine za ceo svet najbolji evropski trener...pa gde je onda problem???

Monarhista

pre 11 godina

Nismo,ovi poput Islandjana su favoriti:-(((
Ja samo znam da kosarkaska reprezentacija Srbije nije na OI i da je to po mom skromnom misljenju najveci neuspeh u istoriji srpskog sporta...
Cemu sluze ovakve izjave nemam pojma ali znam da polako skripi i u sportovima gde smo bili zmajevi...sindrom fudbala se siri a ja znam da razlog nije igracki kadar ....pogotovo ne trenerski jer je Duda i ove godine za ceo svet najbolji evropski trener...pa gde je onda problem???

Zlatko

pre 11 godina

@racerx

Ne filozofiraj. Cinjenica je da je neuspeh sto nismo u Londonu, i cinjenica je da je dj su ove kvalifikacije neuspeh, ali pogledaj i druge cinjenice. EP smo igrali bez Velickovica i Tripkovica. Neka me neko ispravi ako sam izostavio treceg igraca. Tokom prvenstva povredili su se Tepic, Rasic, Teodosic, Krstic i mislim Keselj. Dakle, sa dva igraca manje u rotaciji pre samog prvenstva, plus 5 koji su otisli a tokom turnira se povredili, plus onaj psiholoski promasaj Savanovica... I u takvoj situaciji mi nismo bili mnogo losiji od Rusa. Ako se dobro secam bilo je egal do pred kraj, cak je mozda i poslednji minut odlucivao. I nama je ta utakmica bila biti ili ne biti. Ne kazu svi za dzabe da je to najvaznija utakmica na sampionatu. Da smo to uspeli da iscupamo na nasu stranu, nasa bi bolnica bila rasterecena po pitanju kvalifikacija za OI pa bi mozda i u takvom stanju usli i u finale i obezbedili direktan plasman. Posto su tu utakmicu izgubili, pri tome dali ne maksimum vec poslednje atome snage, cak ni veliki Duda Ivkovic nije uspeo da ih podigne i zato nisu bili ni sesti. Dakle, igracki kadar je bio oslabljen nego na prethodna dva takmicenja. Mislim da smo bili najmaleroznija ekipa na sampionatu. A ne sumnjam da smo i sa ovakvom ekipom kandidati za prvo mesto u grupi. Ako podrska publike bude kao u pred Poljsku, ekipa moze mnogo.

racerx

pre 11 godina

Zbog svoje sujete, tvrdoglavosti i nerezonskih poteza selektora Ivkovica dosli u tu situaciju da ponovo igramo ne samo kvalifikacije za EP, vec i da nas ponovo nema na Olimpijskim igrama, iako su one bile cilj celog ciklusa.
Sada na pocetku II ciklusa, covek koji ce uskoro da napuni 80 godina navodi razloge za pravdanje necega do cega nije trebalo ni da dodje!!!! Pa nije onako ubog i klakav tim selektovao niko drugi, do njega samoga, a nismo mi u godinu dana dobili odjednom nove igrace, koje je sada pozvao, vec je i tada o nekima moglo da se razmislja, kao i o jednom centru iz NBA, koji kakav god da je je nas fizicki najdominantniji igrac i o jednom beku, kome se citava Evropa klanja, sto se tice onoga sto je postigao.
Ali nije svako igrac od zadatka, kao Paunic.

Nikola

pre 11 godina

Ако је то скидаењ терета са ових млађих, да не играју опуштено онда у реду, али ако то Дуда краљ заиста мисли, онда ми се не свиђа такав дефетистички став.

sramota!!!!

pre 11 godina

Da mi je neko 1996. kada smo u finalu OI igrali protiv drim tima rekao da cu nekoliko dana pred pocetak OI 2012. cuti da nismo favoriti protiv Estonije, Islanda i ne znam cega jos, rekao bih mu da je lud. Ali sve je moguce, nema nas vise nigde.....

cvele

pre 11 godina

Šta se čudite što nismo na OI, pa tamo nismo bili ni u Kini 2008.
Što se mene tiče Duda je posle tih OI i napravio rez i odstranio one koji ne dolaze rado da ispunjavaju reprezentativne obaveze i počeo sa stvaranjem novog kompaktnijeg tima, baš na ovaj isti način kao što to sada radi: nismo favoriti, pravimo ekipu za budućnost.... i rezultat je: vicešampioni evrope i 4. u svetu. Sada je problem samo što poslednje evropsko nismo odigrali kako treba, ali tu priču smo već hiljadu puta ispričali i ne bi trebalo na to da se više vraćamo. U svakom slučaju Dudine ekipe uvek bolje igraju kada nisu favoriti i spuste se nazemlju nego kada polete i svi umisle da su zvezde. Zato i treba na ovakav način da prilazi kvalifikacijama, koje bi inače trebalo opušteno da prđemo, ali kada bismo tako razmišljali lako bi nam se dogodilo sve ono što fudbaleri doživljavaju već godinama od raznoraznih anonimusa i poluamaterskih reprezentacija.

Puno podrške i pratiću svaki meč kvalifikacija i iščekivati ga i više nego naših cenjenih fudbalera. Pzdrav za Dudu i njegove izabranike.

marko

pre 11 godina

@Sada na pocetku II ciklusa, covek koji ce uskoro da napuni 80 godina navodi razloge za pravdanje

sine jesi li ti normalan? gde si izmislio tih 80 GODINA?

tako da

pre 11 godina

Ovo je jako dobro istaci. Nema lozenja pre pocetka meceva, i prica kako cemo sa trecim timom da dobijemo pola reprezentacija. Neka tako i jeste, ali nema stvaranja pritiska, lepo se slozimo svi da nismo favoriti, pa sta god uradili bice uspeh.

дрматорикс

pre 11 godina

Ма и треба млади да играју, па и ако не успеју сада, а верујем да ипак хоће, имаћемо формиран тим за будућност. Ко год је отказао, шут карта заувек, може да буде кошаркаш најбољи на свету али је на личном плану нула и такав не треба да буде представник Србије - срам вас било, отказивачи! Одбити да играш за своју земљу, то је потпуно исто што и дезертерство у рату.

vrscanin

pre 11 godina

Pa mister Dudo ti si proglasen za NAJBOLJEG trenera Evrope. Pa nisi ti najbolji GOLUBAR Evrope, pa da dajes ovako defetisticke izjave. Covece ako u ovoj konkurenciji nismo favoriti, cemu smo se onda i prijavili za evropsko pravenstvo. A da mi nemamo igrace za ovo takmicenje to nije tacno - samo je stvar tvog hira i tvrdoglavosti. Mani se bre TVOJIH CIKLUSA, jedan je prosao i doziveo si pravi fijasko, a sada nam govoris o nekom novom ciklusu stvaranja tima - E PA DUDO I ON IZGLEDA PROPADA, Molim te prestani s tvojim filozofiranjem ili idi u penziju. Dzaba je nama sto si ti NAJBOLJI TRENER kad nasa reprezentacija ne moze da se kvalifikuje ni za jedno takmicenje.Ako se ovako nastavi mi se necemo moci kvalifikovati na za BALKANIJADU.

Sheriff

pre 11 godina

Dream Team je bio samo '92 godine prvi put,i sada sa kobeom drugi put. '96 nismo igrali protiv drim tima.
(markonbg, 14. jul 2012 20:49)

United States (USA)
Charles Barkley
Penny Hardaway
Grant Hill
Hakeem Olajuwon
Karl Malone
Reggie Miller
Shaquille O'Neal
Gary Payton
Scottie Pippen
Mitch Richmond
David Robinson
John Stockton

Znaci ti si decko na nekim teskim supstancama kada pises ovakve gluposti...

Bogdan

pre 11 godina

Misevi da vidim vase kvalifikacije koje imate za trenera( koga ste trenirali,kada,koje titule imate)??? TISINA!!! Puna podrska nasim momcima na celu sa zivom legendom! Napred nasi! Napred Srbija!

eto malo cinjenica

pre 11 godina

@zlatko

Cinjenica je i da taj Tripkovic koga spominjes nema klub vec godinu dana,verovatno jer raspolaze neverovatnim kvalitetom. Cinjenica je da je u toj rotaciji koju si naveo igrao i jedan Paunic,koji je pre toga odigra sezonu zivota sa 3.7 poena i 0.9 skokova po mecu ili koliko vec. Mi i to malo igraca koje imamo a da vaze za dobre igrace u jakim ligama i klubovima ne zovemo. Super osvojio je duda evroligu,zna on znanje i dalje,ali cinjenica je da je star i sujetan trener koji nece promeniti svoju politiku cak i da (ne daj boze) ispadnemo iz kvalifikacija. Mada mislim da to ne moze da se desi,jer ovi klinci sto sad igraju u Nemackoj ovo prvenstvo bi mogli da pobede Island,Slovacku i ostatak ovih kriminalnih ekipa sa kojima smo sada zateceni,dok se neke druge ekipe raspakuju u olimpijskom selu.

Боки

pre 11 godina

@markonbg
Чарлс Баркли, Џон Стоктон, Карл Малон, Скоти Пипен, Дејвид Робинсон, Хаким Олајџувон, Мич Ричмонд, Гери Пејтон, Шакил О'Нил, Грент Хил, Пени Хардавеј и Реџи Милер су вероватно леваци и знатно лошија екипа од оне која је играла у Барселони или оне која ће представљати САД на ОИ у Лондону.

shone

pre 11 godina

@markonbg
USA tim iz 96 bi ovaj Kobijev tim lako dobio. Pogledaj samo centarsku liniju i 4ke.
Sto se tice kvalifikacija, ne slazem se sa selektorom i mislim da smo favoriti.

Autocenzura

pre 11 godina

@ (racerx, 14. jul 2012 15:36),
da ti kazem ja nesto:bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,...

racerx

pre 11 godina

Zbog svoje sujete, tvrdoglavosti i nerezonskih poteza selektora Ivkovica dosli u tu situaciju da ponovo igramo ne samo kvalifikacije za EP, vec i da nas ponovo nema na Olimpijskim igrama, iako su one bile cilj celog ciklusa.
Sada na pocetku II ciklusa, covek koji ce uskoro da napuni 80 godina navodi razloge za pravdanje necega do cega nije trebalo ni da dodje!!!! Pa nije onako ubog i klakav tim selektovao niko drugi, do njega samoga, a nismo mi u godinu dana dobili odjednom nove igrace, koje je sada pozvao, vec je i tada o nekima moglo da se razmislja, kao i o jednom centru iz NBA, koji kakav god da je je nas fizicki najdominantniji igrac i o jednom beku, kome se citava Evropa klanja, sto se tice onoga sto je postigao.
Ali nije svako igrac od zadatka, kao Paunic.

vrscanin

pre 11 godina

Pa mister Dudo ti si proglasen za NAJBOLJEG trenera Evrope. Pa nisi ti najbolji GOLUBAR Evrope, pa da dajes ovako defetisticke izjave. Covece ako u ovoj konkurenciji nismo favoriti, cemu smo se onda i prijavili za evropsko pravenstvo. A da mi nemamo igrace za ovo takmicenje to nije tacno - samo je stvar tvog hira i tvrdoglavosti. Mani se bre TVOJIH CIKLUSA, jedan je prosao i doziveo si pravi fijasko, a sada nam govoris o nekom novom ciklusu stvaranja tima - E PA DUDO I ON IZGLEDA PROPADA, Molim te prestani s tvojim filozofiranjem ili idi u penziju. Dzaba je nama sto si ti NAJBOLJI TRENER kad nasa reprezentacija ne moze da se kvalifikuje ni za jedno takmicenje.Ako se ovako nastavi mi se necemo moci kvalifikovati na za BALKANIJADU.

eto malo cinjenica

pre 11 godina

@zlatko

Cinjenica je i da taj Tripkovic koga spominjes nema klub vec godinu dana,verovatno jer raspolaze neverovatnim kvalitetom. Cinjenica je da je u toj rotaciji koju si naveo igrao i jedan Paunic,koji je pre toga odigra sezonu zivota sa 3.7 poena i 0.9 skokova po mecu ili koliko vec. Mi i to malo igraca koje imamo a da vaze za dobre igrace u jakim ligama i klubovima ne zovemo. Super osvojio je duda evroligu,zna on znanje i dalje,ali cinjenica je da je star i sujetan trener koji nece promeniti svoju politiku cak i da (ne daj boze) ispadnemo iz kvalifikacija. Mada mislim da to ne moze da se desi,jer ovi klinci sto sad igraju u Nemackoj ovo prvenstvo bi mogli da pobede Island,Slovacku i ostatak ovih kriminalnih ekipa sa kojima smo sada zateceni,dok se neke druge ekipe raspakuju u olimpijskom selu.

tako da

pre 11 godina

Ovo je jako dobro istaci. Nema lozenja pre pocetka meceva, i prica kako cemo sa trecim timom da dobijemo pola reprezentacija. Neka tako i jeste, ali nema stvaranja pritiska, lepo se slozimo svi da nismo favoriti, pa sta god uradili bice uspeh.

Monarhista

pre 11 godina

Nismo,ovi poput Islandjana su favoriti:-(((
Ja samo znam da kosarkaska reprezentacija Srbije nije na OI i da je to po mom skromnom misljenju najveci neuspeh u istoriji srpskog sporta...
Cemu sluze ovakve izjave nemam pojma ali znam da polako skripi i u sportovima gde smo bili zmajevi...sindrom fudbala se siri a ja znam da razlog nije igracki kadar ....pogotovo ne trenerski jer je Duda i ove godine za ceo svet najbolji evropski trener...pa gde je onda problem???

Zlatko

pre 11 godina

@racerx

Ne filozofiraj. Cinjenica je da je neuspeh sto nismo u Londonu, i cinjenica je da je dj su ove kvalifikacije neuspeh, ali pogledaj i druge cinjenice. EP smo igrali bez Velickovica i Tripkovica. Neka me neko ispravi ako sam izostavio treceg igraca. Tokom prvenstva povredili su se Tepic, Rasic, Teodosic, Krstic i mislim Keselj. Dakle, sa dva igraca manje u rotaciji pre samog prvenstva, plus 5 koji su otisli a tokom turnira se povredili, plus onaj psiholoski promasaj Savanovica... I u takvoj situaciji mi nismo bili mnogo losiji od Rusa. Ako se dobro secam bilo je egal do pred kraj, cak je mozda i poslednji minut odlucivao. I nama je ta utakmica bila biti ili ne biti. Ne kazu svi za dzabe da je to najvaznija utakmica na sampionatu. Da smo to uspeli da iscupamo na nasu stranu, nasa bi bolnica bila rasterecena po pitanju kvalifikacija za OI pa bi mozda i u takvom stanju usli i u finale i obezbedili direktan plasman. Posto su tu utakmicu izgubili, pri tome dali ne maksimum vec poslednje atome snage, cak ni veliki Duda Ivkovic nije uspeo da ih podigne i zato nisu bili ni sesti. Dakle, igracki kadar je bio oslabljen nego na prethodna dva takmicenja. Mislim da smo bili najmaleroznija ekipa na sampionatu. A ne sumnjam da smo i sa ovakvom ekipom kandidati za prvo mesto u grupi. Ako podrska publike bude kao u pred Poljsku, ekipa moze mnogo.

Bogdan

pre 11 godina

Misevi da vidim vase kvalifikacije koje imate za trenera( koga ste trenirali,kada,koje titule imate)??? TISINA!!! Puna podrska nasim momcima na celu sa zivom legendom! Napred nasi! Napred Srbija!

дрматорикс

pre 11 godina

Ма и треба млади да играју, па и ако не успеју сада, а верујем да ипак хоће, имаћемо формиран тим за будућност. Ко год је отказао, шут карта заувек, може да буде кошаркаш најбољи на свету али је на личном плану нула и такав не треба да буде представник Србије - срам вас било, отказивачи! Одбити да играш за своју земљу, то је потпуно исто што и дезертерство у рату.

sramota!!!!

pre 11 godina

Da mi je neko 1996. kada smo u finalu OI igrali protiv drim tima rekao da cu nekoliko dana pred pocetak OI 2012. cuti da nismo favoriti protiv Estonije, Islanda i ne znam cega jos, rekao bih mu da je lud. Ali sve je moguce, nema nas vise nigde.....

marko

pre 11 godina

@Sada na pocetku II ciklusa, covek koji ce uskoro da napuni 80 godina navodi razloge za pravdanje

sine jesi li ti normalan? gde si izmislio tih 80 GODINA?

cvele

pre 11 godina

Šta se čudite što nismo na OI, pa tamo nismo bili ni u Kini 2008.
Što se mene tiče Duda je posle tih OI i napravio rez i odstranio one koji ne dolaze rado da ispunjavaju reprezentativne obaveze i počeo sa stvaranjem novog kompaktnijeg tima, baš na ovaj isti način kao što to sada radi: nismo favoriti, pravimo ekipu za budućnost.... i rezultat je: vicešampioni evrope i 4. u svetu. Sada je problem samo što poslednje evropsko nismo odigrali kako treba, ali tu priču smo već hiljadu puta ispričali i ne bi trebalo na to da se više vraćamo. U svakom slučaju Dudine ekipe uvek bolje igraju kada nisu favoriti i spuste se nazemlju nego kada polete i svi umisle da su zvezde. Zato i treba na ovakav način da prilazi kvalifikacijama, koje bi inače trebalo opušteno da prđemo, ali kada bismo tako razmišljali lako bi nam se dogodilo sve ono što fudbaleri doživljavaju već godinama od raznoraznih anonimusa i poluamaterskih reprezentacija.

Puno podrške i pratiću svaki meč kvalifikacija i iščekivati ga i više nego naših cenjenih fudbalera. Pzdrav za Dudu i njegove izabranike.

shone

pre 11 godina

@markonbg
USA tim iz 96 bi ovaj Kobijev tim lako dobio. Pogledaj samo centarsku liniju i 4ke.
Sto se tice kvalifikacija, ne slazem se sa selektorom i mislim da smo favoriti.

Nikola

pre 11 godina

Ако је то скидаењ терета са ових млађих, да не играју опуштено онда у реду, али ако то Дуда краљ заиста мисли, онда ми се не свиђа такав дефетистички став.

Sheriff

pre 11 godina

Dream Team je bio samo '92 godine prvi put,i sada sa kobeom drugi put. '96 nismo igrali protiv drim tima.
(markonbg, 14. jul 2012 20:49)

United States (USA)
Charles Barkley
Penny Hardaway
Grant Hill
Hakeem Olajuwon
Karl Malone
Reggie Miller
Shaquille O'Neal
Gary Payton
Scottie Pippen
Mitch Richmond
David Robinson
John Stockton

Znaci ti si decko na nekim teskim supstancama kada pises ovakve gluposti...

Autocenzura

pre 11 godina

@ (racerx, 14. jul 2012 15:36),
da ti kazem ja nesto:bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,bip,...

Боки

pre 11 godina

@markonbg
Чарлс Баркли, Џон Стоктон, Карл Малон, Скоти Пипен, Дејвид Робинсон, Хаким Олајџувон, Мич Ричмонд, Гери Пејтон, Шакил О'Нил, Грент Хил, Пени Хардавеј и Реџи Милер су вероватно леваци и знатно лошија екипа од оне која је играла у Барселони или оне која ће представљати САД на ОИ у Лондону.