Petak, 06.07.2012.

18:28

Partizan nadoknadio dva gola

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da ostvare pobedu i u petom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji, ali nisu ni izgubili od Videotona.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizan nadoknadio dva gola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Saca

pre 11 godina

Kod Granta je bila mnogo bolja igra, ajde sačekaćemo još desetak dana, sa ovim igračima može da se igra naša liga ali LE bogami vrlo teško, a o LŠ da ne pominjem. Srećno

mj89

pre 11 godina

Izvinite sto sam neobavesten. Interesuje me da li su i ostali nasi superligasi poceli pripreme?Vidim da su Partizan i Zvezda odavno poceli pa sam pomislio da li ostali rade takve stvari. Verovatno nisu cim se ne pominju,a siguran sam da biste objavili.Unapred zahvalan.

KODAR78

pre 11 godina

Stara boljka kritikovati sve i svasta.Sto se mene tice godisnja karta Istok 4.000 din sa popustom 3.500 sto slazazete se nije mnogo za dvadesetak utakmica koje se mogu gledati tokom sezone sa tom propusnicom i kad mogu odem pogledam utakmicu sa drustvom i pomognem klubu koliko mogu a ne samo kritikovati i biti nerealan pa nije ovo Svajcarska niti je klub Barselona to je to sto imamo i ceni i voli, pomozi.

Tihi

pre 11 godina

Ne znam do kada cete pljuvati po ostalim ligama i govoriti da su neke ekipe prosecne?! Samo je srpska liga dobra i raspali partizan i zvezda veeeeeliki klubovi,inace u Srbiji samo ta dva kluba igraju fudbal jel?! Pa da,zato je fudbal u Srbiji tu gde jeste,a vi veeeeliki grobari i delije lozite se i dalje i zivite u proslosti! A posto ima ne upucenih a znaju da popljuju,Videoton je prosle godine bio prvi,a sada su zavrsili drugi,i da se ne lazemo smesan je Partizan za Videoton a i za mnoge madjarske ekipe i manje Srpske! Veeeeliki pozdrav

juznjak

pre 11 godina

nego,
zasto uigravamo teleoptik?
zasto neznamo jos sta je sa 2 kljucna igraca,medom i tomicem?
ostaju -idu?
onaj libijac bez dana treninga ce da igra?
jel manga povredjen opet?
ps.ako neko moze da ih obavesti(ko ima krdit) da za desetak dana pocinje nasa sezona

Realno

pre 11 godina

Ovi nisu znali da ste jaki i da ste sigurno učesnici LŠ,ove sezone,pa se malo našalili sa vama u prvom poluvremenu, dok nisu pustili decu.Ali,kad bi se zezali.

Marko

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da je prvo poluvreme bilo loše, drugo bolje.Ono što ovoj ekipi nedostaje da bi bila koliko toliko konkurentna u Evropi je, pre svega čvrstina u odbrani (štoper), mnogo jači presing na loptu počevši od napadača, brzina i malo veća kreativnost sa loptom.
(partizan, 6. jul 2012 21:21)
Samo ovo fali,a?Sta je to,sitnica.

partizan

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da je prvo poluvreme bilo loše, drugo bolje.Ono što ovoj ekipi nedostaje da bi bila koliko toliko konkurentna u Evropi je, pre svega čvrstina u odbrani (štoper), mnogo jači presing na loptu počevši od napadača, brzina i malo veća kreativnost sa loptom.

kkontra

pre 11 godina

Ko se iole razume u fudbal mogao je da vidi masu pozitivnih stvari, naravno i pojedinaca koji nisu za Partizan. Igra je znatno brza,mnogo vise kretanja bez lopte, u isto vreme more gresaka uglavnom Savica koji definitivno nije ni za Teleoptik. S obzirom da skripi pozadi ne bi trebalo vise eksperimentisati, poceti odmah sa uigravanjem odbrane koja treba da igra, vremena nemamo previse. Licno sam zadovoljan sa klincima s'tim sto i dalje hvali plej i stoper.

dibi

pre 11 godina

Ljudi nemoj da ste smesni stim sto pljujete ove momke,ja sam gledao utakmicu od 72 minuta i ono sto sam video je sasvim solibno!Tih dvadeset minuta videoton je jednom preso na nasu polovinu a mi smo postigli gol i imali 2 stative i nekoliko solidnih akcija!Tako fa nemojte da se sekirate braco grobari bice ovo sasvim dobar tim!

Black & white girl

pre 11 godina

@Grobar ali stvarno
Stanoje koga pominjes je obicno imao mnogo gore rezultate na pripremama nego sto su ovi, a i igra je na istim bila mnogo gora. Zaista preterujete svi koliko dramite, sacekajte bar da odigramo jednu zvanicnu tekmu pa sudite...puno je novih, mladih igraca koje treba uigrati..drugo otkud vi znate sta Vermez isprobava?
Tek za par dana krece ulazak u takmicarsku formu...
Tolikim pesimizmom ne govorite o Partizanu nego o sebi.

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

markovic 2-2 ...u buducnosti cu biti malo oprezniji sto se kritike tice ;))
drugo poluvreme dobra igra ipak to nepokirva prvo poluvreme i "ludilo"nemanje nikolica ...

Marko

pre 11 godina

Navijac sam Zvezde, u startu da kazem. I necu uopste da ulazim u to koji klub je u boljoj situaciji, igrackoj ili finansiskoj. Cini mi se da je Videoton prosle godine bio drugi ili treci u madjarskom sampionatu. I danas su odigrali sasvim dobro. Partizan...se mucio, kao po obicaju,kao i Zvezda, tesko do sansi, sve na neko muvanje, guranje,solo akcije. I Zvezda isto. Kriminalni su. I jedni i drugi. Cela nasa liga. Savez.Juce sam gledao mec nekih Kazahstanaca i Letonaca u ligi Evrope.Kakav stadion imaju ovi Kazahstanci, Kazar je tim valjda. Oni bi ladno mogli da se nose sa nasim ekipama, bilo kojim. Partizan ce valjda da prodje one nesretne Farane, a posle...ko zna. Svi su umisljeni da su igraci, bitnije je da je svaka dlaka na glavi zalizana i na mestu nego fudbal.

1892

pre 11 godina

Odlicna partija Partizana protiv vicesampiona (nazalost) u ovom trenutku za nas mnogo jace madjarske lige, i to sa kombinovanim sastavom. Na kraju i stativa i jos par sansi za pobedu al nema veze. Bitno je da su i u ovakvom sastavu pokazali znanje, zelju i kvalitet. A ovi sto su likovali posle prvog poluvremena a ni ne znaju kakve budjave golove je Videoton dao, nek' se drze slovenackih treceligasa.

a-ha

pre 11 godina

bez obzira na to što je nama ovo kombinovani, rezervni sastav - ovo nije ozbiljan pristup utakmici... mada, zbog toga ih i ne krivim mnogo, navikli su naši da grizu samo kad je nešto krupnije pa ovde na pripremama to ide više radi reda umesto da se nameću :-P

Djuka^uE

pre 11 godina

I posle neko kaze kako nam ne treba stoper!? Ovaj Savic kiksara nevidjena... Mozda neki novi Rnic( i jos nosi broj 24 :D ), ali ovaj mali je mlad, bar moze da napreduje.

Vojislav

pre 11 godina

Ne znam sto ste se primili, prvo poluvreme lose,ali to su klinci,leci ce to na mesto,kao sto je pokazao drugi deo. Nije to sjajno,ali ima nekog smisla... ipak toj deci treba malo iskustva. Jeste li se poradovali zvezdasi? Umalo da izgubimo.

Licanin

pre 11 godina

Prvo poluvreme užas, drugo dosta bolje.
Polako se vidi ko će biti nosilac ekipe, a ko će u Teleoptik.
Da sam trener igrali bi mi:
1. Stojković, 2.Pauljević, 3. Volkov, 4. S.Marković, 5.Ivanov, 6.Ostojić, 7. Aksentijević, 8. L. Marković, 9. S. Šćepović, 10. Vukić, 11. Ninković
Rezerve:
12. R. Ilić, 13. Lovre, 14. S. Ilić, 15. Babić, 16. Lazevski, 17. Brašanac 18. Eduardo

napomena: ako neko od trojice: Kamara, Tomić, Babović ostane u klubu, mislim da bi nam bio od koristi...
Ne treba zaboraviti povređenog M. Šćepovića, dok od Libijca Zabije ne očekujem apsolutno ništa.

Sve u svemu fale nam 2 čvrsta odbrambena igrača i to bi onda moglo biti ok.

Ja sam optimista.

GrobariPancevo

pre 11 godina

67. minut, 1-2.
Ivanova prosle godine proglasise pravim pojacanjem..O cemu vi to bre?Spor,kiks-igrac.
Stefan Savić- joj,majko mila.Ne treba prebrzo donositi zakljucke,ali decko je imao 20% tacnih paseva..
Askovski-dobar,vidi se da zna fudbal.
Pauljevic-brza varijanta Aleksandra Miljkovica.
Filip Knezevic-sad mi je jasno zasto smo ga platili 120 hiljada u 6 rata.
Filip Markovic-nek se ugleda na mladjeg brata.
Dejan Babic-bojazljivo igra,ali ima potencijal.
Stefan Scepovic-bice pravo pojacanje.
Sve u svemu,trebaće nama 2 stopera jer je izgleda Ostojic jedini koje moze kvalitetom da odgovori zahtevima Partizana.Medo ako ode ugasili smo.Sto bi rekli Bosanci - nidje veze.Ceo vezni red nam drzi Sasa Ilic.

zadovoljan

pre 11 godina

Prvo poluvreme igrao malo pojacani Teleoptik i bilo je realno lose. Drugo poluvreme znatno bolje. Mogli smo realno i do pobede.
Sve u svemu, veoma sam zadovoljan, jer igramo utakmice na dan ili dva. To retko koja ekipa moze da izdrzi. Sutra protiv Sturma ce biti veoma tesko, a protiv Lokomotive ce biti pakleno.

Stefan Savic je u drugom poluvremenu popravio utisak, ali ipak je to nedovoljno za Evropu. Za domacu ligu je OK da odigra ponekad. Jedan iskusan stoper nam je ipak neophodan za Evropu. Ostojic mora da igra ligu sto vise, ali postoji opasnost od kartona ili ne daj boze povrede.

Bitno je da ne izgubimo sa puno golova, ako vec gubimo, jer nije dobro da nam padne samopouzdanje pred prvi takmicarski mec. Ako ozbiljno pristupimo mecevima sa Valetom, a ovog puta ne sumnjam da hocemo, ne bi trebalo da bude problema. Dalje zavisi i od zreba, jer u trecem kolu vrlo lako mozemo da naletimo na neku dosta ozbiljnu ekipu. Ali naravno pitamo se i mi. Siguran sam da cemo maksimalno da udjemo u ove kvalifikacije, a ako je tako nece biti problema.

prvo skoci......hop

pre 11 godina

Bravo crno-bijeli mnogo ste jaki majke mi.
(Aca Znalac, 6. jul 2012 19:57)
Hahaha, vec je 0-2! I to protiv ekipe koja bi se u nasoj jadnoj ligi borila za opstanak! E moji grobari, crno vam se pise u ovoj sezoni. Bice nova bruka u Evropi, a kod nas potop. Zvezda uzima duplu krunu!
(alejandro, 6. jul 2012 19:43)
2:O raspada se parni valjak. Ni vama ne cvetaju ruze kao sto vi nama pricate!!!! PS: Jos 3 do kraja da date pa da pukne petarda !!!
(Mikec, 6. jul 2012 19:29)

Ponadali ste se,a?

t741

pre 11 godina

Sasvim dobra utakmica...Navijače sa one strane brda treba više brinuti njihovi porazi prvog tima od drugoligaša nego nerešen rezultat crno-belih klinaca sa vicešampionom Mađarske.
Ovaj tim ima još Stojkovića, Ostojića, Vukića, Kamaru, M.Šćepovića, Eduarda, Tomića, Zabiju, Babovića, Lazevskog, Miljkovića, Volkova, Ninkovića, Smiljanića, Mitrovića...

nesa80

pre 11 godina

ko proglasi ove klince talentima,xaxaxaxa pauljevic-lopta mu dvaput kvari frizuru i dobijamo gol a onaj knezevic je prevara veka,taj sa loptom nemoze da se pokupi i kad izgubi loptu kao nesto rukama komanduje gde ko da stane.jedino mozemo da se tesimo kako su nam ovo omladinci.ako su ovo nase buduce nade ja sa 31godina sam buducnost reala ili barselone u najgorem slucaju.

ja

pre 11 godina

Bezvezde dva gola dobili na istu foru, odbrana spava ovi dugu loptu ubace u kezneni i daju gol, obe lopte pored mladog Savica prolaze. Nadam se da je ovo upravi dovoljan znak da treba ozbiljnije da se pozabave trazenjem stopera jer na svakoj utakmici smo primili glup gol posle kiksa odbrane. Jeste druga postava (svi sem Ivanova) al to mora mnogo bolje.

alejandro

pre 11 godina

Hahaha, vec je 0-2! I to protiv ekipe koja bi se u nasoj jadnoj ligi borila za opstanak! E moji grobari, crno vam se pise u ovoj sezoni. Bice nova bruka u Evropi, a kod nas potop. Zvezda uzima duplu krunu!

Libelula

pre 11 godina

Tuzan je srpski fudbal.Zvezdu sistematski rastacu.Partizan ima kakvu-takvu podrsku politickih i nekih drugih mocnika,ali ne uspeva da iskoraci iz mulja i napravi bilo kakav rezultat u evropi.

ja

pre 11 godina

Bezvezde dva gola dobili na istu foru, odbrana spava ovi dugu loptu ubace u kezneni i daju gol, obe lopte pored mladog Savica prolaze. Nadam se da je ovo upravi dovoljan znak da treba ozbiljnije da se pozabave trazenjem stopera jer na svakoj utakmici smo primili glup gol posle kiksa odbrane. Jeste druga postava (svi sem Ivanova) al to mora mnogo bolje.

miljan

pre 11 godina

LJudi dokle cemo vise da trpimo cicijasluk djurica pa nama petlici kad dodju do odbrane gol je 100 procentan,znaci odbrana na je jedna velika nula,sredina i napad u redu tu i tamo ali odbrana havarija,ma koliko tumba bio dobar djura ga je uzeo pod svoje i price da cemo dovesti extra stopere su samo najobicnija laz i nista vise,terajmo dok je vreme ili evropu necemo videti skoro!

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

gledam utakmicu ,prvo poluvreme zavrseno ...partizan 0-Nikolic 2.

Nemanja Nikolic rastura trenutno odbranu partizana ,drugi gol kombinacija Mitrovic-Nikolic ...gol .vrlo jednostavno se nose sa odbranom crno belih.jest da je pripremna utakmica ali se odmah moze videti kakve probleme ima partizan.goran lovre,mladi covek koji preko godinu dana nije igrao takmicarsku utakmicu jer nije mogao a nadje klub ima jos uvek probleme sa nogama,nije to onaj lovre koji je igrao u groningemu ili anderlehtu ,jedan ozbiljniji start i on propada ..bukalno receno.Zao mi je srpskog fudbala ,necu da preterujem jer su pripreme ali ako partizan nedovede bar tri iskusna igraca(stranca) gubi partizan opet protiv ekipa kao schemrok ili videoton...nazalost..! za par dana ce valjda vermezovic u grazu protiv sturma staviti najboljih 11 jer danas igra ipak u "sarenom " sastavu ,nadam se boljem izdanju ali se bojim jer sturm je ozbiljna ekipica kome prvenstvo pocinje za 12 dana a austriski klubovi su danas u 2012 godini 5 puta ispred nas..ako partizan dobije svaka cast!!

spax

pre 11 godina

Igrace se pakleno dobar fudbal ove godine u Srbiji :)

Rezultati nasih timova u pripremnim utakmica obecavaju, tu je i Jagodina koja nesrecno izgubila od Tadzikistanske ekipe ali je igrala dobro.

Grobar ali stvarno

pre 11 godina

Kakva crna liga šampiona, užas brate.Podržao sam i Granta i Crnog ali tek sad vidim šta je Stanoje značio Partizanu. Jedina dobra stvar u svemu ovome neću da gledam blamažu u drugom poluvremenu. Ovog trenutka krećem(neplanirano) da probam Šljivara na ampulu(svetleći plovak). BISTRO

Peppino PFC

pre 11 godina

Odlicno! Samo neka pune Madjari! Cim je naisla prosecna ekipa totalni raspad sistema, bez obzira sto ne igra dosta prvotimaca. Neka ova uprava vidi kakav je prelazni rok odradila, mada je njima kao i uvek igranje fudbala u drugom planu, vazno je da se 'namiri' Ramadani i da se pokupe pare od transfera. Ulazak u LE je za nas ove sezone kao osvajanje LS!

ja

pre 11 godina

http://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8#hl=sr&output=search&sclient=psy-ab&q=partizn-videoton%20live&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=ba7f7ccd18027ec1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1920&bih=929
Ljudi ko nema sportklub evo vam stream, jeste da je na madjarskom al bar gledate utakmicu.

prvo skoci......hop

pre 11 godina

Bravo crno-bijeli mnogo ste jaki majke mi.
(Aca Znalac, 6. jul 2012 19:57)
Hahaha, vec je 0-2! I to protiv ekipe koja bi se u nasoj jadnoj ligi borila za opstanak! E moji grobari, crno vam se pise u ovoj sezoni. Bice nova bruka u Evropi, a kod nas potop. Zvezda uzima duplu krunu!
(alejandro, 6. jul 2012 19:43)
2:O raspada se parni valjak. Ni vama ne cvetaju ruze kao sto vi nama pricate!!!! PS: Jos 3 do kraja da date pa da pukne petarda !!!
(Mikec, 6. jul 2012 19:29)

Ponadali ste se,a?

dibi

pre 11 godina

Ljudi nemoj da ste smesni stim sto pljujete ove momke,ja sam gledao utakmicu od 72 minuta i ono sto sam video je sasvim solibno!Tih dvadeset minuta videoton je jednom preso na nasu polovinu a mi smo postigli gol i imali 2 stative i nekoliko solidnih akcija!Tako fa nemojte da se sekirate braco grobari bice ovo sasvim dobar tim!

1892

pre 11 godina

Odlicna partija Partizana protiv vicesampiona (nazalost) u ovom trenutku za nas mnogo jace madjarske lige, i to sa kombinovanim sastavom. Na kraju i stativa i jos par sansi za pobedu al nema veze. Bitno je da su i u ovakvom sastavu pokazali znanje, zelju i kvalitet. A ovi sto su likovali posle prvog poluvremena a ni ne znaju kakve budjave golove je Videoton dao, nek' se drze slovenackih treceligasa.

spax

pre 11 godina

Igrace se pakleno dobar fudbal ove godine u Srbiji :)

Rezultati nasih timova u pripremnim utakmica obecavaju, tu je i Jagodina koja nesrecno izgubila od Tadzikistanske ekipe ali je igrala dobro.

Vojislav

pre 11 godina

Ne znam sto ste se primili, prvo poluvreme lose,ali to su klinci,leci ce to na mesto,kao sto je pokazao drugi deo. Nije to sjajno,ali ima nekog smisla... ipak toj deci treba malo iskustva. Jeste li se poradovali zvezdasi? Umalo da izgubimo.

Black & white girl

pre 11 godina

@Grobar ali stvarno
Stanoje koga pominjes je obicno imao mnogo gore rezultate na pripremama nego sto su ovi, a i igra je na istim bila mnogo gora. Zaista preterujete svi koliko dramite, sacekajte bar da odigramo jednu zvanicnu tekmu pa sudite...puno je novih, mladih igraca koje treba uigrati..drugo otkud vi znate sta Vermez isprobava?
Tek za par dana krece ulazak u takmicarsku formu...
Tolikim pesimizmom ne govorite o Partizanu nego o sebi.

Djuka^uE

pre 11 godina

I posle neko kaze kako nam ne treba stoper!? Ovaj Savic kiksara nevidjena... Mozda neki novi Rnic( i jos nosi broj 24 :D ), ali ovaj mali je mlad, bar moze da napreduje.

ja

pre 11 godina

Bezvezde dva gola dobili na istu foru, odbrana spava ovi dugu loptu ubace u kezneni i daju gol, obe lopte pored mladog Savica prolaze. Nadam se da je ovo upravi dovoljan znak da treba ozbiljnije da se pozabave trazenjem stopera jer na svakoj utakmici smo primili glup gol posle kiksa odbrane. Jeste druga postava (svi sem Ivanova) al to mora mnogo bolje.

Marko

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da je prvo poluvreme bilo loše, drugo bolje.Ono što ovoj ekipi nedostaje da bi bila koliko toliko konkurentna u Evropi je, pre svega čvrstina u odbrani (štoper), mnogo jači presing na loptu počevši od napadača, brzina i malo veća kreativnost sa loptom.
(partizan, 6. jul 2012 21:21)
Samo ovo fali,a?Sta je to,sitnica.

zadovoljan

pre 11 godina

Prvo poluvreme igrao malo pojacani Teleoptik i bilo je realno lose. Drugo poluvreme znatno bolje. Mogli smo realno i do pobede.
Sve u svemu, veoma sam zadovoljan, jer igramo utakmice na dan ili dva. To retko koja ekipa moze da izdrzi. Sutra protiv Sturma ce biti veoma tesko, a protiv Lokomotive ce biti pakleno.

Stefan Savic je u drugom poluvremenu popravio utisak, ali ipak je to nedovoljno za Evropu. Za domacu ligu je OK da odigra ponekad. Jedan iskusan stoper nam je ipak neophodan za Evropu. Ostojic mora da igra ligu sto vise, ali postoji opasnost od kartona ili ne daj boze povrede.

Bitno je da ne izgubimo sa puno golova, ako vec gubimo, jer nije dobro da nam padne samopouzdanje pred prvi takmicarski mec. Ako ozbiljno pristupimo mecevima sa Valetom, a ovog puta ne sumnjam da hocemo, ne bi trebalo da bude problema. Dalje zavisi i od zreba, jer u trecem kolu vrlo lako mozemo da naletimo na neku dosta ozbiljnu ekipu. Ali naravno pitamo se i mi. Siguran sam da cemo maksimalno da udjemo u ove kvalifikacije, a ako je tako nece biti problema.

t741

pre 11 godina

Sasvim dobra utakmica...Navijače sa one strane brda treba više brinuti njihovi porazi prvog tima od drugoligaša nego nerešen rezultat crno-belih klinaca sa vicešampionom Mađarske.
Ovaj tim ima još Stojkovića, Ostojića, Vukića, Kamaru, M.Šćepovića, Eduarda, Tomića, Zabiju, Babovića, Lazevskog, Miljkovića, Volkova, Ninkovića, Smiljanića, Mitrovića...

Marko

pre 11 godina

Navijac sam Zvezde, u startu da kazem. I necu uopste da ulazim u to koji klub je u boljoj situaciji, igrackoj ili finansiskoj. Cini mi se da je Videoton prosle godine bio drugi ili treci u madjarskom sampionatu. I danas su odigrali sasvim dobro. Partizan...se mucio, kao po obicaju,kao i Zvezda, tesko do sansi, sve na neko muvanje, guranje,solo akcije. I Zvezda isto. Kriminalni su. I jedni i drugi. Cela nasa liga. Savez.Juce sam gledao mec nekih Kazahstanaca i Letonaca u ligi Evrope.Kakav stadion imaju ovi Kazahstanci, Kazar je tim valjda. Oni bi ladno mogli da se nose sa nasim ekipama, bilo kojim. Partizan ce valjda da prodje one nesretne Farane, a posle...ko zna. Svi su umisljeni da su igraci, bitnije je da je svaka dlaka na glavi zalizana i na mestu nego fudbal.

nesa80

pre 11 godina

ko proglasi ove klince talentima,xaxaxaxa pauljevic-lopta mu dvaput kvari frizuru i dobijamo gol a onaj knezevic je prevara veka,taj sa loptom nemoze da se pokupi i kad izgubi loptu kao nesto rukama komanduje gde ko da stane.jedino mozemo da se tesimo kako su nam ovo omladinci.ako su ovo nase buduce nade ja sa 31godina sam buducnost reala ili barselone u najgorem slucaju.

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

markovic 2-2 ...u buducnosti cu biti malo oprezniji sto se kritike tice ;))
drugo poluvreme dobra igra ipak to nepokirva prvo poluvreme i "ludilo"nemanje nikolica ...

Licanin

pre 11 godina

Prvo poluvreme užas, drugo dosta bolje.
Polako se vidi ko će biti nosilac ekipe, a ko će u Teleoptik.
Da sam trener igrali bi mi:
1. Stojković, 2.Pauljević, 3. Volkov, 4. S.Marković, 5.Ivanov, 6.Ostojić, 7. Aksentijević, 8. L. Marković, 9. S. Šćepović, 10. Vukić, 11. Ninković
Rezerve:
12. R. Ilić, 13. Lovre, 14. S. Ilić, 15. Babić, 16. Lazevski, 17. Brašanac 18. Eduardo

napomena: ako neko od trojice: Kamara, Tomić, Babović ostane u klubu, mislim da bi nam bio od koristi...
Ne treba zaboraviti povređenog M. Šćepovića, dok od Libijca Zabije ne očekujem apsolutno ništa.

Sve u svemu fale nam 2 čvrsta odbrambena igrača i to bi onda moglo biti ok.

Ja sam optimista.

GrobariPancevo

pre 11 godina

67. minut, 1-2.
Ivanova prosle godine proglasise pravim pojacanjem..O cemu vi to bre?Spor,kiks-igrac.
Stefan Savić- joj,majko mila.Ne treba prebrzo donositi zakljucke,ali decko je imao 20% tacnih paseva..
Askovski-dobar,vidi se da zna fudbal.
Pauljevic-brza varijanta Aleksandra Miljkovica.
Filip Knezevic-sad mi je jasno zasto smo ga platili 120 hiljada u 6 rata.
Filip Markovic-nek se ugleda na mladjeg brata.
Dejan Babic-bojazljivo igra,ali ima potencijal.
Stefan Scepovic-bice pravo pojacanje.
Sve u svemu,trebaće nama 2 stopera jer je izgleda Ostojic jedini koje moze kvalitetom da odgovori zahtevima Partizana.Medo ako ode ugasili smo.Sto bi rekli Bosanci - nidje veze.Ceo vezni red nam drzi Sasa Ilic.

kkontra

pre 11 godina

Ko se iole razume u fudbal mogao je da vidi masu pozitivnih stvari, naravno i pojedinaca koji nisu za Partizan. Igra je znatno brza,mnogo vise kretanja bez lopte, u isto vreme more gresaka uglavnom Savica koji definitivno nije ni za Teleoptik. S obzirom da skripi pozadi ne bi trebalo vise eksperimentisati, poceti odmah sa uigravanjem odbrane koja treba da igra, vremena nemamo previse. Licno sam zadovoljan sa klincima s'tim sto i dalje hvali plej i stoper.

miljan

pre 11 godina

LJudi dokle cemo vise da trpimo cicijasluk djurica pa nama petlici kad dodju do odbrane gol je 100 procentan,znaci odbrana na je jedna velika nula,sredina i napad u redu tu i tamo ali odbrana havarija,ma koliko tumba bio dobar djura ga je uzeo pod svoje i price da cemo dovesti extra stopere su samo najobicnija laz i nista vise,terajmo dok je vreme ili evropu necemo videti skoro!

Peppino PFC

pre 11 godina

Odlicno! Samo neka pune Madjari! Cim je naisla prosecna ekipa totalni raspad sistema, bez obzira sto ne igra dosta prvotimaca. Neka ova uprava vidi kakav je prelazni rok odradila, mada je njima kao i uvek igranje fudbala u drugom planu, vazno je da se 'namiri' Ramadani i da se pokupe pare od transfera. Ulazak u LE je za nas ove sezone kao osvajanje LS!

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

gledam utakmicu ,prvo poluvreme zavrseno ...partizan 0-Nikolic 2.

Nemanja Nikolic rastura trenutno odbranu partizana ,drugi gol kombinacija Mitrovic-Nikolic ...gol .vrlo jednostavno se nose sa odbranom crno belih.jest da je pripremna utakmica ali se odmah moze videti kakve probleme ima partizan.goran lovre,mladi covek koji preko godinu dana nije igrao takmicarsku utakmicu jer nije mogao a nadje klub ima jos uvek probleme sa nogama,nije to onaj lovre koji je igrao u groningemu ili anderlehtu ,jedan ozbiljniji start i on propada ..bukalno receno.Zao mi je srpskog fudbala ,necu da preterujem jer su pripreme ali ako partizan nedovede bar tri iskusna igraca(stranca) gubi partizan opet protiv ekipa kao schemrok ili videoton...nazalost..! za par dana ce valjda vermezovic u grazu protiv sturma staviti najboljih 11 jer danas igra ipak u "sarenom " sastavu ,nadam se boljem izdanju ali se bojim jer sturm je ozbiljna ekipica kome prvenstvo pocinje za 12 dana a austriski klubovi su danas u 2012 godini 5 puta ispred nas..ako partizan dobije svaka cast!!

partizan

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da je prvo poluvreme bilo loše, drugo bolje.Ono što ovoj ekipi nedostaje da bi bila koliko toliko konkurentna u Evropi je, pre svega čvrstina u odbrani (štoper), mnogo jači presing na loptu počevši od napadača, brzina i malo veća kreativnost sa loptom.

ja

pre 11 godina

http://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8#hl=sr&output=search&sclient=psy-ab&q=partizn-videoton%20live&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=ba7f7ccd18027ec1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1920&bih=929
Ljudi ko nema sportklub evo vam stream, jeste da je na madjarskom al bar gledate utakmicu.

juznjak

pre 11 godina

nego,
zasto uigravamo teleoptik?
zasto neznamo jos sta je sa 2 kljucna igraca,medom i tomicem?
ostaju -idu?
onaj libijac bez dana treninga ce da igra?
jel manga povredjen opet?
ps.ako neko moze da ih obavesti(ko ima krdit) da za desetak dana pocinje nasa sezona

ja

pre 11 godina

Bezvezde dva gola dobili na istu foru, odbrana spava ovi dugu loptu ubace u kezneni i daju gol, obe lopte pored mladog Savica prolaze. Nadam se da je ovo upravi dovoljan znak da treba ozbiljnije da se pozabave trazenjem stopera jer na svakoj utakmici smo primili glup gol posle kiksa odbrane. Jeste druga postava (svi sem Ivanova) al to mora mnogo bolje.

Grobar ali stvarno

pre 11 godina

Kakva crna liga šampiona, užas brate.Podržao sam i Granta i Crnog ali tek sad vidim šta je Stanoje značio Partizanu. Jedina dobra stvar u svemu ovome neću da gledam blamažu u drugom poluvremenu. Ovog trenutka krećem(neplanirano) da probam Šljivara na ampulu(svetleći plovak). BISTRO

Libelula

pre 11 godina

Tuzan je srpski fudbal.Zvezdu sistematski rastacu.Partizan ima kakvu-takvu podrsku politickih i nekih drugih mocnika,ali ne uspeva da iskoraci iz mulja i napravi bilo kakav rezultat u evropi.

a-ha

pre 11 godina

bez obzira na to što je nama ovo kombinovani, rezervni sastav - ovo nije ozbiljan pristup utakmici... mada, zbog toga ih i ne krivim mnogo, navikli su naši da grizu samo kad je nešto krupnije pa ovde na pripremama to ide više radi reda umesto da se nameću :-P

alejandro

pre 11 godina

Hahaha, vec je 0-2! I to protiv ekipe koja bi se u nasoj jadnoj ligi borila za opstanak! E moji grobari, crno vam se pise u ovoj sezoni. Bice nova bruka u Evropi, a kod nas potop. Zvezda uzima duplu krunu!

KODAR78

pre 11 godina

Stara boljka kritikovati sve i svasta.Sto se mene tice godisnja karta Istok 4.000 din sa popustom 3.500 sto slazazete se nije mnogo za dvadesetak utakmica koje se mogu gledati tokom sezone sa tom propusnicom i kad mogu odem pogledam utakmicu sa drustvom i pomognem klubu koliko mogu a ne samo kritikovati i biti nerealan pa nije ovo Svajcarska niti je klub Barselona to je to sto imamo i ceni i voli, pomozi.

Realno

pre 11 godina

Ovi nisu znali da ste jaki i da ste sigurno učesnici LŠ,ove sezone,pa se malo našalili sa vama u prvom poluvremenu, dok nisu pustili decu.Ali,kad bi se zezali.

mj89

pre 11 godina

Izvinite sto sam neobavesten. Interesuje me da li su i ostali nasi superligasi poceli pripreme?Vidim da su Partizan i Zvezda odavno poceli pa sam pomislio da li ostali rade takve stvari. Verovatno nisu cim se ne pominju,a siguran sam da biste objavili.Unapred zahvalan.

Saca

pre 11 godina

Kod Granta je bila mnogo bolja igra, ajde sačekaćemo još desetak dana, sa ovim igračima može da se igra naša liga ali LE bogami vrlo teško, a o LŠ da ne pominjem. Srećno

Tihi

pre 11 godina

Ne znam do kada cete pljuvati po ostalim ligama i govoriti da su neke ekipe prosecne?! Samo je srpska liga dobra i raspali partizan i zvezda veeeeeliki klubovi,inace u Srbiji samo ta dva kluba igraju fudbal jel?! Pa da,zato je fudbal u Srbiji tu gde jeste,a vi veeeeliki grobari i delije lozite se i dalje i zivite u proslosti! A posto ima ne upucenih a znaju da popljuju,Videoton je prosle godine bio prvi,a sada su zavrsili drugi,i da se ne lazemo smesan je Partizan za Videoton a i za mnoge madjarske ekipe i manje Srpske! Veeeeliki pozdrav

alejandro

pre 11 godina

Hahaha, vec je 0-2! I to protiv ekipe koja bi se u nasoj jadnoj ligi borila za opstanak! E moji grobari, crno vam se pise u ovoj sezoni. Bice nova bruka u Evropi, a kod nas potop. Zvezda uzima duplu krunu!

Libelula

pre 11 godina

Tuzan je srpski fudbal.Zvezdu sistematski rastacu.Partizan ima kakvu-takvu podrsku politickih i nekih drugih mocnika,ali ne uspeva da iskoraci iz mulja i napravi bilo kakav rezultat u evropi.

Realno

pre 11 godina

Ovi nisu znali da ste jaki i da ste sigurno učesnici LŠ,ove sezone,pa se malo našalili sa vama u prvom poluvremenu, dok nisu pustili decu.Ali,kad bi se zezali.

Peppino PFC

pre 11 godina

Odlicno! Samo neka pune Madjari! Cim je naisla prosecna ekipa totalni raspad sistema, bez obzira sto ne igra dosta prvotimaca. Neka ova uprava vidi kakav je prelazni rok odradila, mada je njima kao i uvek igranje fudbala u drugom planu, vazno je da se 'namiri' Ramadani i da se pokupe pare od transfera. Ulazak u LE je za nas ove sezone kao osvajanje LS!

Grobar ali stvarno

pre 11 godina

Kakva crna liga šampiona, užas brate.Podržao sam i Granta i Crnog ali tek sad vidim šta je Stanoje značio Partizanu. Jedina dobra stvar u svemu ovome neću da gledam blamažu u drugom poluvremenu. Ovog trenutka krećem(neplanirano) da probam Šljivara na ampulu(svetleći plovak). BISTRO

nesa80

pre 11 godina

ko proglasi ove klince talentima,xaxaxaxa pauljevic-lopta mu dvaput kvari frizuru i dobijamo gol a onaj knezevic je prevara veka,taj sa loptom nemoze da se pokupi i kad izgubi loptu kao nesto rukama komanduje gde ko da stane.jedino mozemo da se tesimo kako su nam ovo omladinci.ako su ovo nase buduce nade ja sa 31godina sam buducnost reala ili barselone u najgorem slucaju.

prvo skoci......hop

pre 11 godina

Bravo crno-bijeli mnogo ste jaki majke mi.
(Aca Znalac, 6. jul 2012 19:57)
Hahaha, vec je 0-2! I to protiv ekipe koja bi se u nasoj jadnoj ligi borila za opstanak! E moji grobari, crno vam se pise u ovoj sezoni. Bice nova bruka u Evropi, a kod nas potop. Zvezda uzima duplu krunu!
(alejandro, 6. jul 2012 19:43)
2:O raspada se parni valjak. Ni vama ne cvetaju ruze kao sto vi nama pricate!!!! PS: Jos 3 do kraja da date pa da pukne petarda !!!
(Mikec, 6. jul 2012 19:29)

Ponadali ste se,a?

dibi

pre 11 godina

Ljudi nemoj da ste smesni stim sto pljujete ove momke,ja sam gledao utakmicu od 72 minuta i ono sto sam video je sasvim solibno!Tih dvadeset minuta videoton je jednom preso na nasu polovinu a mi smo postigli gol i imali 2 stative i nekoliko solidnih akcija!Tako fa nemojte da se sekirate braco grobari bice ovo sasvim dobar tim!

spax

pre 11 godina

Igrace se pakleno dobar fudbal ove godine u Srbiji :)

Rezultati nasih timova u pripremnim utakmica obecavaju, tu je i Jagodina koja nesrecno izgubila od Tadzikistanske ekipe ali je igrala dobro.

Djuka^uE

pre 11 godina

I posle neko kaze kako nam ne treba stoper!? Ovaj Savic kiksara nevidjena... Mozda neki novi Rnic( i jos nosi broj 24 :D ), ali ovaj mali je mlad, bar moze da napreduje.

miljan

pre 11 godina

LJudi dokle cemo vise da trpimo cicijasluk djurica pa nama petlici kad dodju do odbrane gol je 100 procentan,znaci odbrana na je jedna velika nula,sredina i napad u redu tu i tamo ali odbrana havarija,ma koliko tumba bio dobar djura ga je uzeo pod svoje i price da cemo dovesti extra stopere su samo najobicnija laz i nista vise,terajmo dok je vreme ili evropu necemo videti skoro!

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

gledam utakmicu ,prvo poluvreme zavrseno ...partizan 0-Nikolic 2.

Nemanja Nikolic rastura trenutno odbranu partizana ,drugi gol kombinacija Mitrovic-Nikolic ...gol .vrlo jednostavno se nose sa odbranom crno belih.jest da je pripremna utakmica ali se odmah moze videti kakve probleme ima partizan.goran lovre,mladi covek koji preko godinu dana nije igrao takmicarsku utakmicu jer nije mogao a nadje klub ima jos uvek probleme sa nogama,nije to onaj lovre koji je igrao u groningemu ili anderlehtu ,jedan ozbiljniji start i on propada ..bukalno receno.Zao mi je srpskog fudbala ,necu da preterujem jer su pripreme ali ako partizan nedovede bar tri iskusna igraca(stranca) gubi partizan opet protiv ekipa kao schemrok ili videoton...nazalost..! za par dana ce valjda vermezovic u grazu protiv sturma staviti najboljih 11 jer danas igra ipak u "sarenom " sastavu ,nadam se boljem izdanju ali se bojim jer sturm je ozbiljna ekipica kome prvenstvo pocinje za 12 dana a austriski klubovi su danas u 2012 godini 5 puta ispred nas..ako partizan dobije svaka cast!!

1892

pre 11 godina

Odlicna partija Partizana protiv vicesampiona (nazalost) u ovom trenutku za nas mnogo jace madjarske lige, i to sa kombinovanim sastavom. Na kraju i stativa i jos par sansi za pobedu al nema veze. Bitno je da su i u ovakvom sastavu pokazali znanje, zelju i kvalitet. A ovi sto su likovali posle prvog poluvremena a ni ne znaju kakve budjave golove je Videoton dao, nek' se drze slovenackih treceligasa.

Tihi

pre 11 godina

Ne znam do kada cete pljuvati po ostalim ligama i govoriti da su neke ekipe prosecne?! Samo je srpska liga dobra i raspali partizan i zvezda veeeeeliki klubovi,inace u Srbiji samo ta dva kluba igraju fudbal jel?! Pa da,zato je fudbal u Srbiji tu gde jeste,a vi veeeeliki grobari i delije lozite se i dalje i zivite u proslosti! A posto ima ne upucenih a znaju da popljuju,Videoton je prosle godine bio prvi,a sada su zavrsili drugi,i da se ne lazemo smesan je Partizan za Videoton a i za mnoge madjarske ekipe i manje Srpske! Veeeeliki pozdrav

Marko

pre 11 godina

Navijac sam Zvezde, u startu da kazem. I necu uopste da ulazim u to koji klub je u boljoj situaciji, igrackoj ili finansiskoj. Cini mi se da je Videoton prosle godine bio drugi ili treci u madjarskom sampionatu. I danas su odigrali sasvim dobro. Partizan...se mucio, kao po obicaju,kao i Zvezda, tesko do sansi, sve na neko muvanje, guranje,solo akcije. I Zvezda isto. Kriminalni su. I jedni i drugi. Cela nasa liga. Savez.Juce sam gledao mec nekih Kazahstanaca i Letonaca u ligi Evrope.Kakav stadion imaju ovi Kazahstanci, Kazar je tim valjda. Oni bi ladno mogli da se nose sa nasim ekipama, bilo kojim. Partizan ce valjda da prodje one nesretne Farane, a posle...ko zna. Svi su umisljeni da su igraci, bitnije je da je svaka dlaka na glavi zalizana i na mestu nego fudbal.

ja

pre 11 godina

http://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8#hl=sr&output=search&sclient=psy-ab&q=partizn-videoton%20live&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=ba7f7ccd18027ec1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1920&bih=929
Ljudi ko nema sportklub evo vam stream, jeste da je na madjarskom al bar gledate utakmicu.

GrobariPancevo

pre 11 godina

67. minut, 1-2.
Ivanova prosle godine proglasise pravim pojacanjem..O cemu vi to bre?Spor,kiks-igrac.
Stefan Savić- joj,majko mila.Ne treba prebrzo donositi zakljucke,ali decko je imao 20% tacnih paseva..
Askovski-dobar,vidi se da zna fudbal.
Pauljevic-brza varijanta Aleksandra Miljkovica.
Filip Knezevic-sad mi je jasno zasto smo ga platili 120 hiljada u 6 rata.
Filip Markovic-nek se ugleda na mladjeg brata.
Dejan Babic-bojazljivo igra,ali ima potencijal.
Stefan Scepovic-bice pravo pojacanje.
Sve u svemu,trebaće nama 2 stopera jer je izgleda Ostojic jedini koje moze kvalitetom da odgovori zahtevima Partizana.Medo ako ode ugasili smo.Sto bi rekli Bosanci - nidje veze.Ceo vezni red nam drzi Sasa Ilic.

a-ha

pre 11 godina

bez obzira na to što je nama ovo kombinovani, rezervni sastav - ovo nije ozbiljan pristup utakmici... mada, zbog toga ih i ne krivim mnogo, navikli su naši da grizu samo kad je nešto krupnije pa ovde na pripremama to ide više radi reda umesto da se nameću :-P

partizan

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da je prvo poluvreme bilo loše, drugo bolje.Ono što ovoj ekipi nedostaje da bi bila koliko toliko konkurentna u Evropi je, pre svega čvrstina u odbrani (štoper), mnogo jači presing na loptu počevši od napadača, brzina i malo veća kreativnost sa loptom.

Marko

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da je prvo poluvreme bilo loše, drugo bolje.Ono što ovoj ekipi nedostaje da bi bila koliko toliko konkurentna u Evropi je, pre svega čvrstina u odbrani (štoper), mnogo jači presing na loptu počevši od napadača, brzina i malo veća kreativnost sa loptom.
(partizan, 6. jul 2012 21:21)
Samo ovo fali,a?Sta je to,sitnica.

Vojislav

pre 11 godina

Ne znam sto ste se primili, prvo poluvreme lose,ali to su klinci,leci ce to na mesto,kao sto je pokazao drugi deo. Nije to sjajno,ali ima nekog smisla... ipak toj deci treba malo iskustva. Jeste li se poradovali zvezdasi? Umalo da izgubimo.

zadovoljan

pre 11 godina

Prvo poluvreme igrao malo pojacani Teleoptik i bilo je realno lose. Drugo poluvreme znatno bolje. Mogli smo realno i do pobede.
Sve u svemu, veoma sam zadovoljan, jer igramo utakmice na dan ili dva. To retko koja ekipa moze da izdrzi. Sutra protiv Sturma ce biti veoma tesko, a protiv Lokomotive ce biti pakleno.

Stefan Savic je u drugom poluvremenu popravio utisak, ali ipak je to nedovoljno za Evropu. Za domacu ligu je OK da odigra ponekad. Jedan iskusan stoper nam je ipak neophodan za Evropu. Ostojic mora da igra ligu sto vise, ali postoji opasnost od kartona ili ne daj boze povrede.

Bitno je da ne izgubimo sa puno golova, ako vec gubimo, jer nije dobro da nam padne samopouzdanje pred prvi takmicarski mec. Ako ozbiljno pristupimo mecevima sa Valetom, a ovog puta ne sumnjam da hocemo, ne bi trebalo da bude problema. Dalje zavisi i od zreba, jer u trecem kolu vrlo lako mozemo da naletimo na neku dosta ozbiljnu ekipu. Ali naravno pitamo se i mi. Siguran sam da cemo maksimalno da udjemo u ove kvalifikacije, a ako je tako nece biti problema.

t741

pre 11 godina

Sasvim dobra utakmica...Navijače sa one strane brda treba više brinuti njihovi porazi prvog tima od drugoligaša nego nerešen rezultat crno-belih klinaca sa vicešampionom Mađarske.
Ovaj tim ima još Stojkovića, Ostojića, Vukića, Kamaru, M.Šćepovića, Eduarda, Tomića, Zabiju, Babovića, Lazevskog, Miljkovića, Volkova, Ninkovića, Smiljanića, Mitrovića...

kkontra

pre 11 godina

Ko se iole razume u fudbal mogao je da vidi masu pozitivnih stvari, naravno i pojedinaca koji nisu za Partizan. Igra je znatno brza,mnogo vise kretanja bez lopte, u isto vreme more gresaka uglavnom Savica koji definitivno nije ni za Teleoptik. S obzirom da skripi pozadi ne bi trebalo vise eksperimentisati, poceti odmah sa uigravanjem odbrane koja treba da igra, vremena nemamo previse. Licno sam zadovoljan sa klincima s'tim sto i dalje hvali plej i stoper.

ja

pre 11 godina

Bezvezde dva gola dobili na istu foru, odbrana spava ovi dugu loptu ubace u kezneni i daju gol, obe lopte pored mladog Savica prolaze. Nadam se da je ovo upravi dovoljan znak da treba ozbiljnije da se pozabave trazenjem stopera jer na svakoj utakmici smo primili glup gol posle kiksa odbrane. Jeste druga postava (svi sem Ivanova) al to mora mnogo bolje.

ja

pre 11 godina

Bezvezde dva gola dobili na istu foru, odbrana spava ovi dugu loptu ubace u kezneni i daju gol, obe lopte pored mladog Savica prolaze. Nadam se da je ovo upravi dovoljan znak da treba ozbiljnije da se pozabave trazenjem stopera jer na svakoj utakmici smo primili glup gol posle kiksa odbrane. Jeste druga postava (svi sem Ivanova) al to mora mnogo bolje.

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

markovic 2-2 ...u buducnosti cu biti malo oprezniji sto se kritike tice ;))
drugo poluvreme dobra igra ipak to nepokirva prvo poluvreme i "ludilo"nemanje nikolica ...

Licanin

pre 11 godina

Prvo poluvreme užas, drugo dosta bolje.
Polako se vidi ko će biti nosilac ekipe, a ko će u Teleoptik.
Da sam trener igrali bi mi:
1. Stojković, 2.Pauljević, 3. Volkov, 4. S.Marković, 5.Ivanov, 6.Ostojić, 7. Aksentijević, 8. L. Marković, 9. S. Šćepović, 10. Vukić, 11. Ninković
Rezerve:
12. R. Ilić, 13. Lovre, 14. S. Ilić, 15. Babić, 16. Lazevski, 17. Brašanac 18. Eduardo

napomena: ako neko od trojice: Kamara, Tomić, Babović ostane u klubu, mislim da bi nam bio od koristi...
Ne treba zaboraviti povređenog M. Šćepovića, dok od Libijca Zabije ne očekujem apsolutno ništa.

Sve u svemu fale nam 2 čvrsta odbrambena igrača i to bi onda moglo biti ok.

Ja sam optimista.

Black & white girl

pre 11 godina

@Grobar ali stvarno
Stanoje koga pominjes je obicno imao mnogo gore rezultate na pripremama nego sto su ovi, a i igra je na istim bila mnogo gora. Zaista preterujete svi koliko dramite, sacekajte bar da odigramo jednu zvanicnu tekmu pa sudite...puno je novih, mladih igraca koje treba uigrati..drugo otkud vi znate sta Vermez isprobava?
Tek za par dana krece ulazak u takmicarsku formu...
Tolikim pesimizmom ne govorite o Partizanu nego o sebi.

juznjak

pre 11 godina

nego,
zasto uigravamo teleoptik?
zasto neznamo jos sta je sa 2 kljucna igraca,medom i tomicem?
ostaju -idu?
onaj libijac bez dana treninga ce da igra?
jel manga povredjen opet?
ps.ako neko moze da ih obavesti(ko ima krdit) da za desetak dana pocinje nasa sezona

KODAR78

pre 11 godina

Stara boljka kritikovati sve i svasta.Sto se mene tice godisnja karta Istok 4.000 din sa popustom 3.500 sto slazazete se nije mnogo za dvadesetak utakmica koje se mogu gledati tokom sezone sa tom propusnicom i kad mogu odem pogledam utakmicu sa drustvom i pomognem klubu koliko mogu a ne samo kritikovati i biti nerealan pa nije ovo Svajcarska niti je klub Barselona to je to sto imamo i ceni i voli, pomozi.

mj89

pre 11 godina

Izvinite sto sam neobavesten. Interesuje me da li su i ostali nasi superligasi poceli pripreme?Vidim da su Partizan i Zvezda odavno poceli pa sam pomislio da li ostali rade takve stvari. Verovatno nisu cim se ne pominju,a siguran sam da biste objavili.Unapred zahvalan.

Saca

pre 11 godina

Kod Granta je bila mnogo bolja igra, ajde sačekaćemo još desetak dana, sa ovim igračima može da se igra naša liga ali LE bogami vrlo teško, a o LŠ da ne pominjem. Srećno