Nedelja, 03.06.2012.

17:48

Loši momci zelenog terena, Baloteli je još početnik

Izvor: B92

Loši momci zelenog terena, Baloteli je još poèetnik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Daniel

pre 11 godina

Jesu bili temperamentni ali svi su oni bili majstori fudbala. Cantona-Virtuoz i magicar kakav svet pre njega nije video, Keane-Jedan od najboljih vezista ikada u redove Utda, pravi kapiten. Ima se tu jos dosta imena dodati kao na primer Paul Scholes...nije on uvek bio ovakav kakav je danas :)Tu su i Materazzi, Mihajlovic, Robbie Savage, Vinnie Jones i da ne zaboravim nekadasnjeg nemackog golmana Schumaher...kakav je to ludjak bio.

bojan!

pre 11 godina

Vinnie Jones:
-12 direktnih crvenih kartona (Broj parnih žutih se tačno ne zna)
-Najbrži žuti karton (posle samo 3 sekunde od ulaska u igru)
-snimio kasetu na kojoj objašnjava kako sve možete ukvariti protivničke fudbalere
-Više puta bio kažnjavan od strane FA
-Izdao knjigu "Kako povrediti protivničkog igraca a da sudija to ne primeti"

V.

pre 11 godina

Pomenuli ste skoro sve: Couto, Materazzi, Mihajlovic, Vinnie Jones, Billy Bremner...
Ali ste jednog zaboravili i on je tata za sve:
CLAUDIO GENTILE

Dream

pre 11 godina

Igraci sa Balkana su bili mangupi,to je ono sto je nas krasilo. Svi vrhunski igraci u Yugi su porasli na ulici gdje su se ucili mangupskim potezima. Tu se prolazila ulicna skola fudbala i ponasanja. Iako na ulici i tu je postojao ulicni fer-plej. A onda kada ih pustis na veliki teren to je onda bila simultanka, ples, igra. Zato smo i vazili za najbolje tehnicare u evropi. Ako pomenem Pixija, Deja Savicevia, Mihajliovica, Sekularca, legendarni Mance, Susica, Pedja Mijatovic,to su bili igraci koji su bili urbane legende. Legendarni momenti kada Pixi prima loptu sa 50 metara dupetom, kada mu protiv argentine ide lopta na volej metar od gola, svaki igrac bi sutnuo s prve, Pixi zalama baca sve igrace u stranu i daje gol. Miha je isto bio mangup, kad je pogodio Klinsmana u zivi zid i polomio mu rebro. Dejo koji se svadjao cijelo vrijeme sa Kapelom, nije htio da trenira, u Milanu a Berluskoni bio na njegovoj strani i onda onako nezagrijan udje na teren i da tri gola, to se desavalo nekoliko puta. Na kraju su ga rosoneri proznali Dejo genije. Za Susica kazu da nije izlazio iz kafane, dodje pijan na teren i dribla kao lud. Nekada su igraci bili mnogo posebniji nego danas, karakteristicne licnosti
Ipak igraci sa Balkana nisu bili ludici i radili gluposti kao Kin ili ona nula od Materacija, ali je to sve nekako kod nas imalo smeka, nekog balkanskog, mangupskog, sa ulice. Znalo se kad treba da panes u sesnaesterac, ako treba da malo mlatnes protivnickog igaca ali kad sudija ne vidi.

raulkg

pre 11 godina

ne kapiram sta ste hteli ovim da pokazete .... ne volim Balotelija ali on nije kostolomac kao navededeni gore on je samo jedan klinac koji se izmotava da bi bio u centru paznje..

ika

pre 11 godina

Dobra su za primer njih 4,ali ima tu jos 'budalasha'.
Npr. it te generacije Simeone,Ortega,Samuel(the wall), Couto,Jeremis,Viera i naravno Batica za potez na Maksimiru sto je sigurno klip koji pristajE clanku.
P.S. Paul GasCoigne

,.

pre 11 godina

ma ljudi, baloteli nije lik koji je toliko incidentan na terenu koliko van njega, tako da ovo poredjenje s njim mi i nije bas najbolje.. ova tema je ok, samo mi se cini da nije bas najbolje definisana.. a sto se tice balotelija, lud je 100% :D

petar

pre 11 godina

jedan je Sinisa Mihajlovic...covek je pljunuo jensa jeremisa na sred tekme, pa je napravio skandal kada je na rasnoj osnovi izvredjao vijeru,a da ne pominjemo ostale legendarne poteze i broj crvenih kartona :D

Vlado

pre 11 godina

Mislim da je Roj Kin bez konkurencije.13 crvenih kartona i jos namerno poslao coveka u invalidsku penziju zbog neke gluposti,sta bi tek uradio da je nesto ozbiljnije bilo u pitanju?

Say no to modern football!

pre 11 godina

Jedna kratka eksplanacija zašto na listi nema fudbalskih apostola: Pepea, M. Materacia, F. Couta, F. Hierra, De Jonga, L. Boyera... Pa ovako, da bi bio fudbalski bad boy, moras da imas mnogo vise od nedostatka mozga i doze ludosti. Moras da imas ulicnu lucidnost, sarm, energiju i duh lidera, da bez obzira na sve uvek budes iznad situacije i naravno da budes veliki fudbaler... gore pomenutima kapa dole, imali su blistavih trenutaka, ali veliki fudbaleri nisu nikada bili... Cantona, Totti, Ibra su klase za sebe, voleli ih ili ne, svi imaju nesto sto ih cini drugacijim i jedinstvenim. Mnogi se nece sloziti, ali su meni ova trojica donela puno prave fudbalske radosti, Cantona svakako, ovu dvojicu ne mirisem previse, ali su neosporni majstori fudbala! E, a sto se Balotelia tice, decko je koletaralna steta na zalost, dodje nesto kao zrtva modernog fudbala i celokupne bolesti i izopacenosti koju isti nosi sa sobom. Bez vaspitanja, a sa mnogo love...u Srbiji bi se odomacio za jedan vikend u najavi!

premier league

pre 11 godina

Samo Kantona i Kin? U njihovo vreme je bilo jako puno ludaka u premijer ligi, setite se samo Dankana Fergusona, coveka koji je posle jednog promasaja skocio iz besa i namerno krknuo glavom u precku, kostolomaca Vinija Dzonsa i Dulijana Diksa, briljantnu ispicuturu Gaskojna, potpuno suludog Paola di Kania, "psiha" Stjuarta Pirsa.
Sigurno sam neke zaboravio ...

Ivchy

pre 11 godina

Ljudi, jel se secate Terry Butchera?
Prezime mu je prikladno, a ovo je slika iz perioda kvalifikacija za Mundijal u Italiji 90.
http://www.dodaj.rs/f/1w/Od/3R5bFeON/butcher.jpg
nego, jel se seca neko naseg Dragoslava Jevrica, iz perioda kada je branio za Vitese, na utakmici sa Groningenom, stigne do lopte pre protivnickog napadaca, koji kada je krenuo ka centru terena, dobije Jevricev sut punom u d...

Ticroo

pre 11 godina

Džoi Barton, Kreg Belami, Marko Materaci, Paolo Montero, Vini Džons, Štefan Efenberg, Fernando Kouto, Tomas Gravesen, Đorđo Kjelini, Zinedin Zidan, Siniša Mihajlović...

MrHaralampije

pre 11 godina

(milosh, 3. jun 2012 21:34)
http://www.youtube.com/watch?v=Wx2ALyBwDt0
Trenutak kada je Dijego Simeone probusio butinu igracu Bilbaoa, samo sto to nije bio bilo koji igrac, vec ziva legenda kluba Zulen Gerero, zato je i dan danas jedna od najomrazenijih licnosti u Baskiji.
Inace najludji tandem su, bar po meni, definitivno cinili Tomas Gravesen i Stig Tofting u Danskoj (za njih su Van Bomel i De Jong mala deca), koliko je Gravesen bio lud i opasan, Tofting je bio jos duplo ludji i opasniji, cak je jednom prebio i Jespera Gronkjera, svog saigraca iz reprezentacije na treningu pred SP 2002, a posle karijere je ucestvovao i u nekim revijalnim boks mecevima
http://gfx.dagbladet.no/sport/2002/10/15/tofting.jpg

Red Devil

pre 11 godina

Samo da se zna: Kin je slomio Halanda zato sto ga je ovaj pljunuo (postoji tv snimak), ne zato sto ga je kritikovao u medijima. Nije opravdanje, ali ni Haland nije bio nikakav Dobar Samaricanin.

fowler

pre 11 godina

Jedan je Duncan Ferguson, covek koji je uspeo cak da oplavi i pljackase koji su mu upali u kucu. Jedini koji je za potez na terenu otisao u zatvor!
Njega su se svi odbrambeni igraci plasili. Najegresivniji igrac ikada vidjen.

http://3.bp.blogspot.com/_NNs2bo2lNcE/TNAPEQC3ZUI/AAAAAAAAAy8/YQ4C0kcSV_M/s1600/20080127duncan_ferguson010.jpg
http://www.bbc.co.uk/tees/content/images/2007/09/26/14_400_400x300.jpg
http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheZHVUY2FUIGZLCMD1C29U/imgDuncan%20Ferguson2.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-N5y07g3h2IY/Tyb6zwGt-eI/AAAAAAAAXgA/5PNCjUVvGqY/s1600/Duncan%2BFerguson.jpg

Zile

pre 11 godina

Bio mi je gotivan ovaj Kin iz MU. Sad kad sam video ove startove, i javno priznanje da je hteo da ga povredi mrzim ga i ne poštujem.

navijač

pre 11 godina

Kina je trebalo osuditi na zatvor za ovako nesto, posebno sto je to bilo sa predumisljajem. Siguran sam za sve brutalne igrace, pogotovo ovu cetvoricu da im je iq vrlo nizak.

thug

pre 11 godina

kako zaboravih joey barton-a...6 meseci zatvora, odstranjivanje iz newcastla, tuca sa tevezom aguerom i kompanijem...pa david batty, de jong je kasapin...nema taj neki dojam kao npr vinnie jones, barton, batty...oni su imali nesto zbog cega koliko god idioti ispali, meni budu smesni! :) imali su neku harizmu! :)

trsa

pre 11 godina

greota je porediti Balotelija sa jednim Kantonom institucijom fudbala. Baloteli jednostavno nije dovoljno inteligentan da bi ga poredili sa Kantonom u bilo kojem aspektu...........http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs pa on posle ovoga moze da leti dzaba mu je

Thug

pre 11 godina

Jedan je Vinnie Jones!!! Sta je toti naspram njaga? ibrahimovic? smesni su...A Gazza? (paul gascoigne) covek je pre koju nedelju izjavio da je baloteli malo dete za njega! covek koji je doneo noja na trening jer su jednog saigraca zvali noj...

Gianni

pre 11 godina

Evo jedan od mene.Legenda Zvezde,"Sveti Ilija" Najdovski.Sto je komentator svojevremeno znao da kaze "covek gura glavu gde neko ne bi ni nogu postavio".Secam se kad se na jednoj utakmici zakucao glavom u koleno protivnickog igraca,Ilija nastavi da trci ovog drugog su na nosilima izneli.

Sramota je da poredite onog dripca Balotelija sa legendarnim kapitenima MAN UTD-a.Covek im nije ni do kolena.

Onda neko pomenu ovde Materazija koji ako ste ikad gledali neku njegovu utakmicu u 99% slucajeva lezi na travi i glumi da ga je neko udario(klasicna italijanska p...a).Lik ne zasluzuje da bude svrstan u fudbalere a kamoli u "bad boy" fudbala.

Sto se Engleza tice i igraca sa "Ostrva" samo tamo se mogu naci pravi beskompromisni fudbaleri,sve ostalo je sitna boranija.Recimo,David Batty legenda Newcastle-a i Dennis Wise Chelsea-ja.

Bojan

pre 11 godina

Ljudi, pa Nigel de Jong je najbrutalniji, pa setite se majgerija Xabiju Alonsu, slomljene noge Benarfi...Minimum 10 god robije je trebao da dobije za sve svoje faulove.

Atropin

pre 11 godina

Sta?? Ocrnili ste jednu od najvecih legendi italijanskog fudbala Totija, coveka koji je INSTITUCIJA u Romi, samo zato sto je cusnuo Balotelija?? Da je srece, pa da ga je zaista prebio, ne bi se Baloteli danas ponasao kao indijanac!!

39

pre 11 godina

Zbog visetrukih problema sa zakonom(nekoliko tuca po barovima, napad na uniformisano lice, vise voznji pijan, nasilje u kuci, itd...) Craig Bellamy je 2006. osudjen na odredjen broj sati drustveno-korisnog rada. Zbog njegove "popularnosti", poslat je u jednu africku zemlju da pomaze volonterima jedne britanske NVO koja se brine o obolelima od SIDE. Posle samo 5 dana, vracen je u VB jer je prebio jednog clana pomenute organizacije.( proverite slobodno na internetu ako sumnjate)
+ tuce u bukvalno svakom klubu gde je igrao(a ima ih mnogo, sto sa igracima, sto sa trenerima/staffom)
+ Legendarna golf palica na Riise-a, koji je samo odbio da peva karaoke...
Najveci ludak van terena svakako - CRAIG BELLAMY

filip_x

pre 11 godina

thomas gravesen je igrac koji je jednostavno lud, sa njim je bilo opasno i slaviti postignuti gol! simeone i kouto takodje mogu na listu, dzoe barton i de jong kad biju oni biju sa stilom, dok je pepe covek koji ne zasluzuje da se pominje koliko je prost igrac!!! sve u svemu dobra tema i trebali ste je malo razraditi...

danijel

pre 11 godina

Sve sto je nesportski je nesportski, ne nogu da podnesem takve manjake pih. Pepe i drugi seljaci/idioti.. ne ceram inad ali ne volim. Budi sportista budi covjek, volecete svako bez obzira na vjeru i naciju.

Milos

pre 11 godina

Nepravedno izostavljen Van Bomel, covek svaki start pravi na stajnu nogu protivnickog igraca! I tako celu karijeru...
Inace, Kantona uopste ne spada u ovu grupu! Covek je majstor fudbala, ekscentrik, ma smeker kakvog nema u danasnjem fudbalu!

Sise, Ba!

pre 11 godina

Najnoviji je onaj siledzija Mertens iz Belgije sto je juce gurnuo Kejhila na Harta, i sad Kejhil nece moci da igra na EP. Najtuznije je sto je dobio samo zuti karton.

otvaraj kapiju

pre 11 godina

Jel moguće da se niko nije setio Nenada Sakića?

Ronaldo Zuba još uvek ne može da ustane sa atletske staze stadiona u Lećeu.

garymac

pre 11 godina

Da li ste namerno izostavili Dankana Ferusona, Vinija Dzonsa i najgrubljeg ikada Grema Sunesa!?
Roj Kin koji je najgrublji od ovh vasih navedenih je ipak bio fin momak za ove koje sam ja naveo. Ovi ostali fenseri ipak nisu u istoj klasi.
Pojam grubijan dobija na smislu tek kada vidite ovu trojicu. Sa njima definitivno nije bilo sale, to su znali i protivnici i sudije. Verujem da je svima laknulo kada su otisli u prenziju.

http://www.youtube.com/watch?v=ygVgxYa3mlo
http://www.inthestands.co.uk/wp-content/uploads/2011/01/efc__1220525448_ferguson_freund.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=PbEg59bYzdc
http://www.youtube.com/watch?v=X2P9gGElMB4&feature=related

Nemanja MUFC 4Life

pre 11 godina

Neil "Razor" Ruddock
Stuart "Psycho" Pearce
Vincent "Vinnie" Jones
Paolo Di Canio
Fernando Couto
Diego Simeone
Nigel de Jong
Paul Gascoigne
Sinša Mihajlović
Robbie Savage
Pepe
Joey Burton
Gennaro Gattuso
Craig Bellamy

@ nik

pre 11 godina

Da. Fernando Kouto. Ubedljivo najprljaviji igrac kojeg sam ikada gledao. Ako se samo gleda stil igre, na drugom mestu je Van Bomel (mada on nije nesto "nenormalan", jednostavno je fudbalski bezobrazan). A od "nenormalnih" Paolo Dikanio i Jens Leman definitivno.
Roj Kin je sramota za fudbal. Materaci je gospodin covek u odnosu na Roja Kina. On nije nikoga namerno povredio. To sto je tukao Sevcenka i Inzagija kao volove, jos je i simpaticno s obzirom da ih NIKADA nije povredio.

sloba228

pre 11 godina

Vini Džons je šampion prljavštine, čitavu karijeru je napravio na tome. Solidno su prljavi i Sevidž, Kin, pa i Mihajlović. Ne treba nikome opraštati ispade ovog tipa. Ja bih samo želeo da se pobunim protiv poređenja Balotelija sa Kantonom; a ko je ikada gledao Erika kako igra, ko je čitao i jedan intervju sa njim, biće mu jasno i zašto. Baloteli je, jednostavno, budala sa dosta novca.

milosh

pre 11 godina

Zaboravljate i sadasnjeg trenera Atletiko Madrida, Diega Simeonea. On je jednom liku iz Atletik Bilbaa bukvalno probusio butinu kramponom pa posle nije smeo da putuje u Baskiju.

celarevohood

pre 11 godina

Ma kakav materaci, miha, kouto, pepe, barton... pa oni ne znaju dva na nozi da urade, oni su samo bili balvani! Samo je jedan dostojan da stoji zajedno sa Kantonom, a to je Paul Gascoigne "Gazza" !

Ja

pre 11 godina

Nije bitno koje je ime fudbalera, ali ako neko prizna da je namerno povredio nekoga (i usput mu okoncao karijeru, dakle unistio mu izvor prihoda), tog coveka treba krivicno goniti. Nije bitno da li je to Roj Kin ili Mesi, ili Ludi Paja iz Babusnice. Krivicno goniti sve te neizivljene nasilnike i zabraniti im da igraju fudbal najmanje dok se ne oporavi igrac kog su povredili.

kauboj

pre 11 godina

FK Bokser
Golman Ceh(zbog slema)
Odbrana Ramos, Pepe, Materaci, Bularuz
Sredina Gatuzo, Dzoi Barton i Fletcher
Napad Ibrahimovic, Baloteli i Belamy

Kocha

pre 11 godina

Mnogi nisu pomenuti kao npr: Davids, Viera, Materaci... od starijih Vini Dzons, Stjuart Pirs, dok aktivnih paznju sigurno zasluzuju Dzoj Barton, Najdzel de Jong, Dzon Teri i Pepe. Losih momaka nikad ne nedostaje.

ColliZion

pre 11 godina

Ne mozete porediti Balotelija sa Erikom Kantonom. To su dve potpuno razlicite stvari, Mario je nevaspitani klinac koji sticajem okolnosti ima previse para a Kantona je jedan od najboljih fudbalera ikada i velika faca...

Stretford End

pre 11 godina

Samo malo da pojasnim,Keane je kao sto se vidi u prvom delu snimka pao i doziveo povredu prednjih ukrstenih ligamenata a Haland mu je prisao,mislivsi da je ovaj simulirao,i dobacio mu da je "diving c**nt",Keane,ne bi bio Keane da mu to nije zapamtio i 3 godine kasnije naplatio sa kamatom,a mozete videti kako mu je i dobacio prilikom dobijanja crvenog nesto tipa sledeci put razmisli koga ces tako da nazivas...U svakom slucaju sva cetvorica su majstori fudbala,a Baloteli ide u kategoriju neandertalaca sa Pepeom,Materacijem,De Jongom,Van Bommelom i ostalima....

ColliZion

pre 11 godina

Ne mozete porediti Balotelija sa Erikom Kantonom. To su dve potpuno razlicite stvari, Mario je nevaspitani klinac koji sticajem okolnosti ima previse para a Kantona je jedan od najboljih fudbalera ikada i velika faca...

Ja

pre 11 godina

Nije bitno koje je ime fudbalera, ali ako neko prizna da je namerno povredio nekoga (i usput mu okoncao karijeru, dakle unistio mu izvor prihoda), tog coveka treba krivicno goniti. Nije bitno da li je to Roj Kin ili Mesi, ili Ludi Paja iz Babusnice. Krivicno goniti sve te neizivljene nasilnike i zabraniti im da igraju fudbal najmanje dok se ne oporavi igrac kog su povredili.

Stretford End

pre 11 godina

Samo malo da pojasnim,Keane je kao sto se vidi u prvom delu snimka pao i doziveo povredu prednjih ukrstenih ligamenata a Haland mu je prisao,mislivsi da je ovaj simulirao,i dobacio mu da je "diving c**nt",Keane,ne bi bio Keane da mu to nije zapamtio i 3 godine kasnije naplatio sa kamatom,a mozete videti kako mu je i dobacio prilikom dobijanja crvenog nesto tipa sledeci put razmisli koga ces tako da nazivas...U svakom slucaju sva cetvorica su majstori fudbala,a Baloteli ide u kategoriju neandertalaca sa Pepeom,Materacijem,De Jongom,Van Bommelom i ostalima....

kauboj

pre 11 godina

FK Bokser
Golman Ceh(zbog slema)
Odbrana Ramos, Pepe, Materaci, Bularuz
Sredina Gatuzo, Dzoi Barton i Fletcher
Napad Ibrahimovic, Baloteli i Belamy

Kocha

pre 11 godina

Mnogi nisu pomenuti kao npr: Davids, Viera, Materaci... od starijih Vini Dzons, Stjuart Pirs, dok aktivnih paznju sigurno zasluzuju Dzoj Barton, Najdzel de Jong, Dzon Teri i Pepe. Losih momaka nikad ne nedostaje.

sloba228

pre 11 godina

Vini Džons je šampion prljavštine, čitavu karijeru je napravio na tome. Solidno su prljavi i Sevidž, Kin, pa i Mihajlović. Ne treba nikome opraštati ispade ovog tipa. Ja bih samo želeo da se pobunim protiv poređenja Balotelija sa Kantonom; a ko je ikada gledao Erika kako igra, ko je čitao i jedan intervju sa njim, biće mu jasno i zašto. Baloteli je, jednostavno, budala sa dosta novca.

Milos

pre 11 godina

Nepravedno izostavljen Van Bomel, covek svaki start pravi na stajnu nogu protivnickog igraca! I tako celu karijeru...
Inace, Kantona uopste ne spada u ovu grupu! Covek je majstor fudbala, ekscentrik, ma smeker kakvog nema u danasnjem fudbalu!

celarevohood

pre 11 godina

Ma kakav materaci, miha, kouto, pepe, barton... pa oni ne znaju dva na nozi da urade, oni su samo bili balvani! Samo je jedan dostojan da stoji zajedno sa Kantonom, a to je Paul Gascoigne "Gazza" !

@ nik

pre 11 godina

Da. Fernando Kouto. Ubedljivo najprljaviji igrac kojeg sam ikada gledao. Ako se samo gleda stil igre, na drugom mestu je Van Bomel (mada on nije nesto "nenormalan", jednostavno je fudbalski bezobrazan). A od "nenormalnih" Paolo Dikanio i Jens Leman definitivno.
Roj Kin je sramota za fudbal. Materaci je gospodin covek u odnosu na Roja Kina. On nije nikoga namerno povredio. To sto je tukao Sevcenka i Inzagija kao volove, jos je i simpaticno s obzirom da ih NIKADA nije povredio.

Nemanja MUFC 4Life

pre 11 godina

Neil "Razor" Ruddock
Stuart "Psycho" Pearce
Vincent "Vinnie" Jones
Paolo Di Canio
Fernando Couto
Diego Simeone
Nigel de Jong
Paul Gascoigne
Sinša Mihajlović
Robbie Savage
Pepe
Joey Burton
Gennaro Gattuso
Craig Bellamy

milosh

pre 11 godina

Zaboravljate i sadasnjeg trenera Atletiko Madrida, Diega Simeonea. On je jednom liku iz Atletik Bilbaa bukvalno probusio butinu kramponom pa posle nije smeo da putuje u Baskiju.

otvaraj kapiju

pre 11 godina

Jel moguće da se niko nije setio Nenada Sakića?

Ronaldo Zuba još uvek ne može da ustane sa atletske staze stadiona u Lećeu.

Thug

pre 11 godina

Jedan je Vinnie Jones!!! Sta je toti naspram njaga? ibrahimovic? smesni su...A Gazza? (paul gascoigne) covek je pre koju nedelju izjavio da je baloteli malo dete za njega! covek koji je doneo noja na trening jer su jednog saigraca zvali noj...

39

pre 11 godina

Zbog visetrukih problema sa zakonom(nekoliko tuca po barovima, napad na uniformisano lice, vise voznji pijan, nasilje u kuci, itd...) Craig Bellamy je 2006. osudjen na odredjen broj sati drustveno-korisnog rada. Zbog njegove "popularnosti", poslat je u jednu africku zemlju da pomaze volonterima jedne britanske NVO koja se brine o obolelima od SIDE. Posle samo 5 dana, vracen je u VB jer je prebio jednog clana pomenute organizacije.( proverite slobodno na internetu ako sumnjate)
+ tuce u bukvalno svakom klubu gde je igrao(a ima ih mnogo, sto sa igracima, sto sa trenerima/staffom)
+ Legendarna golf palica na Riise-a, koji je samo odbio da peva karaoke...
Najveci ludak van terena svakako - CRAIG BELLAMY

premier league

pre 11 godina

Samo Kantona i Kin? U njihovo vreme je bilo jako puno ludaka u premijer ligi, setite se samo Dankana Fergusona, coveka koji je posle jednog promasaja skocio iz besa i namerno krknuo glavom u precku, kostolomaca Vinija Dzonsa i Dulijana Diksa, briljantnu ispicuturu Gaskojna, potpuno suludog Paola di Kania, "psiha" Stjuarta Pirsa.
Sigurno sam neke zaboravio ...

Vlado

pre 11 godina

Mislim da je Roj Kin bez konkurencije.13 crvenih kartona i jos namerno poslao coveka u invalidsku penziju zbog neke gluposti,sta bi tek uradio da je nesto ozbiljnije bilo u pitanju?

raulkg

pre 11 godina

ne kapiram sta ste hteli ovim da pokazete .... ne volim Balotelija ali on nije kostolomac kao navededeni gore on je samo jedan klinac koji se izmotava da bi bio u centru paznje..

bojan!

pre 11 godina

Vinnie Jones:
-12 direktnih crvenih kartona (Broj parnih žutih se tačno ne zna)
-Najbrži žuti karton (posle samo 3 sekunde od ulaska u igru)
-snimio kasetu na kojoj objašnjava kako sve možete ukvariti protivničke fudbalere
-Više puta bio kažnjavan od strane FA
-Izdao knjigu "Kako povrediti protivničkog igraca a da sudija to ne primeti"

petar

pre 11 godina

jedan je Sinisa Mihajlovic...covek je pljunuo jensa jeremisa na sred tekme, pa je napravio skandal kada je na rasnoj osnovi izvredjao vijeru,a da ne pominjemo ostale legendarne poteze i broj crvenih kartona :D

garymac

pre 11 godina

Da li ste namerno izostavili Dankana Ferusona, Vinija Dzonsa i najgrubljeg ikada Grema Sunesa!?
Roj Kin koji je najgrublji od ovh vasih navedenih je ipak bio fin momak za ove koje sam ja naveo. Ovi ostali fenseri ipak nisu u istoj klasi.
Pojam grubijan dobija na smislu tek kada vidite ovu trojicu. Sa njima definitivno nije bilo sale, to su znali i protivnici i sudije. Verujem da je svima laknulo kada su otisli u prenziju.

http://www.youtube.com/watch?v=ygVgxYa3mlo
http://www.inthestands.co.uk/wp-content/uploads/2011/01/efc__1220525448_ferguson_freund.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=PbEg59bYzdc
http://www.youtube.com/watch?v=X2P9gGElMB4&feature=related

Atropin

pre 11 godina

Sta?? Ocrnili ste jednu od najvecih legendi italijanskog fudbala Totija, coveka koji je INSTITUCIJA u Romi, samo zato sto je cusnuo Balotelija?? Da je srece, pa da ga je zaista prebio, ne bi se Baloteli danas ponasao kao indijanac!!

Say no to modern football!

pre 11 godina

Jedna kratka eksplanacija zašto na listi nema fudbalskih apostola: Pepea, M. Materacia, F. Couta, F. Hierra, De Jonga, L. Boyera... Pa ovako, da bi bio fudbalski bad boy, moras da imas mnogo vise od nedostatka mozga i doze ludosti. Moras da imas ulicnu lucidnost, sarm, energiju i duh lidera, da bez obzira na sve uvek budes iznad situacije i naravno da budes veliki fudbaler... gore pomenutima kapa dole, imali su blistavih trenutaka, ali veliki fudbaleri nisu nikada bili... Cantona, Totti, Ibra su klase za sebe, voleli ih ili ne, svi imaju nesto sto ih cini drugacijim i jedinstvenim. Mnogi se nece sloziti, ali su meni ova trojica donela puno prave fudbalske radosti, Cantona svakako, ovu dvojicu ne mirisem previse, ali su neosporni majstori fudbala! E, a sto se Balotelia tice, decko je koletaralna steta na zalost, dodje nesto kao zrtva modernog fudbala i celokupne bolesti i izopacenosti koju isti nosi sa sobom. Bez vaspitanja, a sa mnogo love...u Srbiji bi se odomacio za jedan vikend u najavi!

Sise, Ba!

pre 11 godina

Najnoviji je onaj siledzija Mertens iz Belgije sto je juce gurnuo Kejhila na Harta, i sad Kejhil nece moci da igra na EP. Najtuznije je sto je dobio samo zuti karton.

fowler

pre 11 godina

Jedan je Duncan Ferguson, covek koji je uspeo cak da oplavi i pljackase koji su mu upali u kucu. Jedini koji je za potez na terenu otisao u zatvor!
Njega su se svi odbrambeni igraci plasili. Najegresivniji igrac ikada vidjen.

http://3.bp.blogspot.com/_NNs2bo2lNcE/TNAPEQC3ZUI/AAAAAAAAAy8/YQ4C0kcSV_M/s1600/20080127duncan_ferguson010.jpg
http://www.bbc.co.uk/tees/content/images/2007/09/26/14_400_400x300.jpg
http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheZHVUY2FUIGZLCMD1C29U/imgDuncan%20Ferguson2.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-N5y07g3h2IY/Tyb6zwGt-eI/AAAAAAAAXgA/5PNCjUVvGqY/s1600/Duncan%2BFerguson.jpg

Zile

pre 11 godina

Bio mi je gotivan ovaj Kin iz MU. Sad kad sam video ove startove, i javno priznanje da je hteo da ga povredi mrzim ga i ne poštujem.

Dream

pre 11 godina

Igraci sa Balkana su bili mangupi,to je ono sto je nas krasilo. Svi vrhunski igraci u Yugi su porasli na ulici gdje su se ucili mangupskim potezima. Tu se prolazila ulicna skola fudbala i ponasanja. Iako na ulici i tu je postojao ulicni fer-plej. A onda kada ih pustis na veliki teren to je onda bila simultanka, ples, igra. Zato smo i vazili za najbolje tehnicare u evropi. Ako pomenem Pixija, Deja Savicevia, Mihajliovica, Sekularca, legendarni Mance, Susica, Pedja Mijatovic,to su bili igraci koji su bili urbane legende. Legendarni momenti kada Pixi prima loptu sa 50 metara dupetom, kada mu protiv argentine ide lopta na volej metar od gola, svaki igrac bi sutnuo s prve, Pixi zalama baca sve igrace u stranu i daje gol. Miha je isto bio mangup, kad je pogodio Klinsmana u zivi zid i polomio mu rebro. Dejo koji se svadjao cijelo vrijeme sa Kapelom, nije htio da trenira, u Milanu a Berluskoni bio na njegovoj strani i onda onako nezagrijan udje na teren i da tri gola, to se desavalo nekoliko puta. Na kraju su ga rosoneri proznali Dejo genije. Za Susica kazu da nije izlazio iz kafane, dodje pijan na teren i dribla kao lud. Nekada su igraci bili mnogo posebniji nego danas, karakteristicne licnosti
Ipak igraci sa Balkana nisu bili ludici i radili gluposti kao Kin ili ona nula od Materacija, ali je to sve nekako kod nas imalo smeka, nekog balkanskog, mangupskog, sa ulice. Znalo se kad treba da panes u sesnaesterac, ako treba da malo mlatnes protivnickog igaca ali kad sudija ne vidi.

Gianni

pre 11 godina

Evo jedan od mene.Legenda Zvezde,"Sveti Ilija" Najdovski.Sto je komentator svojevremeno znao da kaze "covek gura glavu gde neko ne bi ni nogu postavio".Secam se kad se na jednoj utakmici zakucao glavom u koleno protivnickog igraca,Ilija nastavi da trci ovog drugog su na nosilima izneli.

Sramota je da poredite onog dripca Balotelija sa legendarnim kapitenima MAN UTD-a.Covek im nije ni do kolena.

Onda neko pomenu ovde Materazija koji ako ste ikad gledali neku njegovu utakmicu u 99% slucajeva lezi na travi i glumi da ga je neko udario(klasicna italijanska p...a).Lik ne zasluzuje da bude svrstan u fudbalere a kamoli u "bad boy" fudbala.

Sto se Engleza tice i igraca sa "Ostrva" samo tamo se mogu naci pravi beskompromisni fudbaleri,sve ostalo je sitna boranija.Recimo,David Batty legenda Newcastle-a i Dennis Wise Chelsea-ja.

navijač

pre 11 godina

Kina je trebalo osuditi na zatvor za ovako nesto, posebno sto je to bilo sa predumisljajem. Siguran sam za sve brutalne igrace, pogotovo ovu cetvoricu da im je iq vrlo nizak.

MrHaralampije

pre 11 godina

(milosh, 3. jun 2012 21:34)
http://www.youtube.com/watch?v=Wx2ALyBwDt0
Trenutak kada je Dijego Simeone probusio butinu igracu Bilbaoa, samo sto to nije bio bilo koji igrac, vec ziva legenda kluba Zulen Gerero, zato je i dan danas jedna od najomrazenijih licnosti u Baskiji.
Inace najludji tandem su, bar po meni, definitivno cinili Tomas Gravesen i Stig Tofting u Danskoj (za njih su Van Bomel i De Jong mala deca), koliko je Gravesen bio lud i opasan, Tofting je bio jos duplo ludji i opasniji, cak je jednom prebio i Jespera Gronkjera, svog saigraca iz reprezentacije na treningu pred SP 2002, a posle karijere je ucestvovao i u nekim revijalnim boks mecevima
http://gfx.dagbladet.no/sport/2002/10/15/tofting.jpg

V.

pre 11 godina

Pomenuli ste skoro sve: Couto, Materazzi, Mihajlovic, Vinnie Jones, Billy Bremner...
Ali ste jednog zaboravili i on je tata za sve:
CLAUDIO GENTILE

filip_x

pre 11 godina

thomas gravesen je igrac koji je jednostavno lud, sa njim je bilo opasno i slaviti postignuti gol! simeone i kouto takodje mogu na listu, dzoe barton i de jong kad biju oni biju sa stilom, dok je pepe covek koji ne zasluzuje da se pominje koliko je prost igrac!!! sve u svemu dobra tema i trebali ste je malo razraditi...

trsa

pre 11 godina

greota je porediti Balotelija sa jednim Kantonom institucijom fudbala. Baloteli jednostavno nije dovoljno inteligentan da bi ga poredili sa Kantonom u bilo kojem aspektu...........http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs pa on posle ovoga moze da leti dzaba mu je

Red Devil

pre 11 godina

Samo da se zna: Kin je slomio Halanda zato sto ga je ovaj pljunuo (postoji tv snimak), ne zato sto ga je kritikovao u medijima. Nije opravdanje, ali ni Haland nije bio nikakav Dobar Samaricanin.

,.

pre 11 godina

ma ljudi, baloteli nije lik koji je toliko incidentan na terenu koliko van njega, tako da ovo poredjenje s njim mi i nije bas najbolje.. ova tema je ok, samo mi se cini da nije bas najbolje definisana.. a sto se tice balotelija, lud je 100% :D

Bojan

pre 11 godina

Ljudi, pa Nigel de Jong je najbrutalniji, pa setite se majgerija Xabiju Alonsu, slomljene noge Benarfi...Minimum 10 god robije je trebao da dobije za sve svoje faulove.

Ticroo

pre 11 godina

Džoi Barton, Kreg Belami, Marko Materaci, Paolo Montero, Vini Džons, Štefan Efenberg, Fernando Kouto, Tomas Gravesen, Đorđo Kjelini, Zinedin Zidan, Siniša Mihajlović...

Ivchy

pre 11 godina

Ljudi, jel se secate Terry Butchera?
Prezime mu je prikladno, a ovo je slika iz perioda kvalifikacija za Mundijal u Italiji 90.
http://www.dodaj.rs/f/1w/Od/3R5bFeON/butcher.jpg
nego, jel se seca neko naseg Dragoslava Jevrica, iz perioda kada je branio za Vitese, na utakmici sa Groningenom, stigne do lopte pre protivnickog napadaca, koji kada je krenuo ka centru terena, dobije Jevricev sut punom u d...

thug

pre 11 godina

kako zaboravih joey barton-a...6 meseci zatvora, odstranjivanje iz newcastla, tuca sa tevezom aguerom i kompanijem...pa david batty, de jong je kasapin...nema taj neki dojam kao npr vinnie jones, barton, batty...oni su imali nesto zbog cega koliko god idioti ispali, meni budu smesni! :) imali su neku harizmu! :)

ika

pre 11 godina

Dobra su za primer njih 4,ali ima tu jos 'budalasha'.
Npr. it te generacije Simeone,Ortega,Samuel(the wall), Couto,Jeremis,Viera i naravno Batica za potez na Maksimiru sto je sigurno klip koji pristajE clanku.
P.S. Paul GasCoigne

danijel

pre 11 godina

Sve sto je nesportski je nesportski, ne nogu da podnesem takve manjake pih. Pepe i drugi seljaci/idioti.. ne ceram inad ali ne volim. Budi sportista budi covjek, volecete svako bez obzira na vjeru i naciju.

Daniel

pre 11 godina

Jesu bili temperamentni ali svi su oni bili majstori fudbala. Cantona-Virtuoz i magicar kakav svet pre njega nije video, Keane-Jedan od najboljih vezista ikada u redove Utda, pravi kapiten. Ima se tu jos dosta imena dodati kao na primer Paul Scholes...nije on uvek bio ovakav kakav je danas :)Tu su i Materazzi, Mihajlovic, Robbie Savage, Vinnie Jones i da ne zaboravim nekadasnjeg nemackog golmana Schumaher...kakav je to ludjak bio.

Stretford End

pre 11 godina

Samo malo da pojasnim,Keane je kao sto se vidi u prvom delu snimka pao i doziveo povredu prednjih ukrstenih ligamenata a Haland mu je prisao,mislivsi da je ovaj simulirao,i dobacio mu da je "diving c**nt",Keane,ne bi bio Keane da mu to nije zapamtio i 3 godine kasnije naplatio sa kamatom,a mozete videti kako mu je i dobacio prilikom dobijanja crvenog nesto tipa sledeci put razmisli koga ces tako da nazivas...U svakom slucaju sva cetvorica su majstori fudbala,a Baloteli ide u kategoriju neandertalaca sa Pepeom,Materacijem,De Jongom,Van Bommelom i ostalima....

kauboj

pre 11 godina

FK Bokser
Golman Ceh(zbog slema)
Odbrana Ramos, Pepe, Materaci, Bularuz
Sredina Gatuzo, Dzoi Barton i Fletcher
Napad Ibrahimovic, Baloteli i Belamy

Dream

pre 11 godina

Igraci sa Balkana su bili mangupi,to je ono sto je nas krasilo. Svi vrhunski igraci u Yugi su porasli na ulici gdje su se ucili mangupskim potezima. Tu se prolazila ulicna skola fudbala i ponasanja. Iako na ulici i tu je postojao ulicni fer-plej. A onda kada ih pustis na veliki teren to je onda bila simultanka, ples, igra. Zato smo i vazili za najbolje tehnicare u evropi. Ako pomenem Pixija, Deja Savicevia, Mihajliovica, Sekularca, legendarni Mance, Susica, Pedja Mijatovic,to su bili igraci koji su bili urbane legende. Legendarni momenti kada Pixi prima loptu sa 50 metara dupetom, kada mu protiv argentine ide lopta na volej metar od gola, svaki igrac bi sutnuo s prve, Pixi zalama baca sve igrace u stranu i daje gol. Miha je isto bio mangup, kad je pogodio Klinsmana u zivi zid i polomio mu rebro. Dejo koji se svadjao cijelo vrijeme sa Kapelom, nije htio da trenira, u Milanu a Berluskoni bio na njegovoj strani i onda onako nezagrijan udje na teren i da tri gola, to se desavalo nekoliko puta. Na kraju su ga rosoneri proznali Dejo genije. Za Susica kazu da nije izlazio iz kafane, dodje pijan na teren i dribla kao lud. Nekada su igraci bili mnogo posebniji nego danas, karakteristicne licnosti
Ipak igraci sa Balkana nisu bili ludici i radili gluposti kao Kin ili ona nula od Materacija, ali je to sve nekako kod nas imalo smeka, nekog balkanskog, mangupskog, sa ulice. Znalo se kad treba da panes u sesnaesterac, ako treba da malo mlatnes protivnickog igaca ali kad sudija ne vidi.

Red Devil

pre 11 godina

Samo da se zna: Kin je slomio Halanda zato sto ga je ovaj pljunuo (postoji tv snimak), ne zato sto ga je kritikovao u medijima. Nije opravdanje, ali ni Haland nije bio nikakav Dobar Samaricanin.

Ja

pre 11 godina

Nije bitno koje je ime fudbalera, ali ako neko prizna da je namerno povredio nekoga (i usput mu okoncao karijeru, dakle unistio mu izvor prihoda), tog coveka treba krivicno goniti. Nije bitno da li je to Roj Kin ili Mesi, ili Ludi Paja iz Babusnice. Krivicno goniti sve te neizivljene nasilnike i zabraniti im da igraju fudbal najmanje dok se ne oporavi igrac kog su povredili.

ColliZion

pre 11 godina

Ne mozete porediti Balotelija sa Erikom Kantonom. To su dve potpuno razlicite stvari, Mario je nevaspitani klinac koji sticajem okolnosti ima previse para a Kantona je jedan od najboljih fudbalera ikada i velika faca...

Atropin

pre 11 godina

Sta?? Ocrnili ste jednu od najvecih legendi italijanskog fudbala Totija, coveka koji je INSTITUCIJA u Romi, samo zato sto je cusnuo Balotelija?? Da je srece, pa da ga je zaista prebio, ne bi se Baloteli danas ponasao kao indijanac!!

celarevohood

pre 11 godina

Ma kakav materaci, miha, kouto, pepe, barton... pa oni ne znaju dva na nozi da urade, oni su samo bili balvani! Samo je jedan dostojan da stoji zajedno sa Kantonom, a to je Paul Gascoigne "Gazza" !

Zile

pre 11 godina

Bio mi je gotivan ovaj Kin iz MU. Sad kad sam video ove startove, i javno priznanje da je hteo da ga povredi mrzim ga i ne poštujem.

Milos

pre 11 godina

Nepravedno izostavljen Van Bomel, covek svaki start pravi na stajnu nogu protivnickog igraca! I tako celu karijeru...
Inace, Kantona uopste ne spada u ovu grupu! Covek je majstor fudbala, ekscentrik, ma smeker kakvog nema u danasnjem fudbalu!

petar

pre 11 godina

jedan je Sinisa Mihajlovic...covek je pljunuo jensa jeremisa na sred tekme, pa je napravio skandal kada je na rasnoj osnovi izvredjao vijeru,a da ne pominjemo ostale legendarne poteze i broj crvenih kartona :D

otvaraj kapiju

pre 11 godina

Jel moguće da se niko nije setio Nenada Sakića?

Ronaldo Zuba još uvek ne može da ustane sa atletske staze stadiona u Lećeu.

Gianni

pre 11 godina

Evo jedan od mene.Legenda Zvezde,"Sveti Ilija" Najdovski.Sto je komentator svojevremeno znao da kaze "covek gura glavu gde neko ne bi ni nogu postavio".Secam se kad se na jednoj utakmici zakucao glavom u koleno protivnickog igraca,Ilija nastavi da trci ovog drugog su na nosilima izneli.

Sramota je da poredite onog dripca Balotelija sa legendarnim kapitenima MAN UTD-a.Covek im nije ni do kolena.

Onda neko pomenu ovde Materazija koji ako ste ikad gledali neku njegovu utakmicu u 99% slucajeva lezi na travi i glumi da ga je neko udario(klasicna italijanska p...a).Lik ne zasluzuje da bude svrstan u fudbalere a kamoli u "bad boy" fudbala.

Sto se Engleza tice i igraca sa "Ostrva" samo tamo se mogu naci pravi beskompromisni fudbaleri,sve ostalo je sitna boranija.Recimo,David Batty legenda Newcastle-a i Dennis Wise Chelsea-ja.

raulkg

pre 11 godina

ne kapiram sta ste hteli ovim da pokazete .... ne volim Balotelija ali on nije kostolomac kao navededeni gore on je samo jedan klinac koji se izmotava da bi bio u centru paznje..

Kocha

pre 11 godina

Mnogi nisu pomenuti kao npr: Davids, Viera, Materaci... od starijih Vini Dzons, Stjuart Pirs, dok aktivnih paznju sigurno zasluzuju Dzoj Barton, Najdzel de Jong, Dzon Teri i Pepe. Losih momaka nikad ne nedostaje.

sloba228

pre 11 godina

Vini Džons je šampion prljavštine, čitavu karijeru je napravio na tome. Solidno su prljavi i Sevidž, Kin, pa i Mihajlović. Ne treba nikome opraštati ispade ovog tipa. Ja bih samo želeo da se pobunim protiv poređenja Balotelija sa Kantonom; a ko je ikada gledao Erika kako igra, ko je čitao i jedan intervju sa njim, biće mu jasno i zašto. Baloteli je, jednostavno, budala sa dosta novca.

@ nik

pre 11 godina

Da. Fernando Kouto. Ubedljivo najprljaviji igrac kojeg sam ikada gledao. Ako se samo gleda stil igre, na drugom mestu je Van Bomel (mada on nije nesto "nenormalan", jednostavno je fudbalski bezobrazan). A od "nenormalnih" Paolo Dikanio i Jens Leman definitivno.
Roj Kin je sramota za fudbal. Materaci je gospodin covek u odnosu na Roja Kina. On nije nikoga namerno povredio. To sto je tukao Sevcenka i Inzagija kao volove, jos je i simpaticno s obzirom da ih NIKADA nije povredio.

Sise, Ba!

pre 11 godina

Najnoviji je onaj siledzija Mertens iz Belgije sto je juce gurnuo Kejhila na Harta, i sad Kejhil nece moci da igra na EP. Najtuznije je sto je dobio samo zuti karton.

Nemanja MUFC 4Life

pre 11 godina

Neil "Razor" Ruddock
Stuart "Psycho" Pearce
Vincent "Vinnie" Jones
Paolo Di Canio
Fernando Couto
Diego Simeone
Nigel de Jong
Paul Gascoigne
Sinša Mihajlović
Robbie Savage
Pepe
Joey Burton
Gennaro Gattuso
Craig Bellamy

Bojan

pre 11 godina

Ljudi, pa Nigel de Jong je najbrutalniji, pa setite se majgerija Xabiju Alonsu, slomljene noge Benarfi...Minimum 10 god robije je trebao da dobije za sve svoje faulove.

Ticroo

pre 11 godina

Džoi Barton, Kreg Belami, Marko Materaci, Paolo Montero, Vini Džons, Štefan Efenberg, Fernando Kouto, Tomas Gravesen, Đorđo Kjelini, Zinedin Zidan, Siniša Mihajlović...

garymac

pre 11 godina

Da li ste namerno izostavili Dankana Ferusona, Vinija Dzonsa i najgrubljeg ikada Grema Sunesa!?
Roj Kin koji je najgrublji od ovh vasih navedenih je ipak bio fin momak za ove koje sam ja naveo. Ovi ostali fenseri ipak nisu u istoj klasi.
Pojam grubijan dobija na smislu tek kada vidite ovu trojicu. Sa njima definitivno nije bilo sale, to su znali i protivnici i sudije. Verujem da je svima laknulo kada su otisli u prenziju.

http://www.youtube.com/watch?v=ygVgxYa3mlo
http://www.inthestands.co.uk/wp-content/uploads/2011/01/efc__1220525448_ferguson_freund.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=PbEg59bYzdc
http://www.youtube.com/watch?v=X2P9gGElMB4&feature=related

danijel

pre 11 godina

Sve sto je nesportski je nesportski, ne nogu da podnesem takve manjake pih. Pepe i drugi seljaci/idioti.. ne ceram inad ali ne volim. Budi sportista budi covjek, volecete svako bez obzira na vjeru i naciju.

Say no to modern football!

pre 11 godina

Jedna kratka eksplanacija zašto na listi nema fudbalskih apostola: Pepea, M. Materacia, F. Couta, F. Hierra, De Jonga, L. Boyera... Pa ovako, da bi bio fudbalski bad boy, moras da imas mnogo vise od nedostatka mozga i doze ludosti. Moras da imas ulicnu lucidnost, sarm, energiju i duh lidera, da bez obzira na sve uvek budes iznad situacije i naravno da budes veliki fudbaler... gore pomenutima kapa dole, imali su blistavih trenutaka, ali veliki fudbaleri nisu nikada bili... Cantona, Totti, Ibra su klase za sebe, voleli ih ili ne, svi imaju nesto sto ih cini drugacijim i jedinstvenim. Mnogi se nece sloziti, ali su meni ova trojica donela puno prave fudbalske radosti, Cantona svakako, ovu dvojicu ne mirisem previse, ali su neosporni majstori fudbala! E, a sto se Balotelia tice, decko je koletaralna steta na zalost, dodje nesto kao zrtva modernog fudbala i celokupne bolesti i izopacenosti koju isti nosi sa sobom. Bez vaspitanja, a sa mnogo love...u Srbiji bi se odomacio za jedan vikend u najavi!

milosh

pre 11 godina

Zaboravljate i sadasnjeg trenera Atletiko Madrida, Diega Simeonea. On je jednom liku iz Atletik Bilbaa bukvalno probusio butinu kramponom pa posle nije smeo da putuje u Baskiju.

navijač

pre 11 godina

Kina je trebalo osuditi na zatvor za ovako nesto, posebno sto je to bilo sa predumisljajem. Siguran sam za sve brutalne igrace, pogotovo ovu cetvoricu da im je iq vrlo nizak.

ika

pre 11 godina

Dobra su za primer njih 4,ali ima tu jos 'budalasha'.
Npr. it te generacije Simeone,Ortega,Samuel(the wall), Couto,Jeremis,Viera i naravno Batica za potez na Maksimiru sto je sigurno klip koji pristajE clanku.
P.S. Paul GasCoigne

Daniel

pre 11 godina

Jesu bili temperamentni ali svi su oni bili majstori fudbala. Cantona-Virtuoz i magicar kakav svet pre njega nije video, Keane-Jedan od najboljih vezista ikada u redove Utda, pravi kapiten. Ima se tu jos dosta imena dodati kao na primer Paul Scholes...nije on uvek bio ovakav kakav je danas :)Tu su i Materazzi, Mihajlovic, Robbie Savage, Vinnie Jones i da ne zaboravim nekadasnjeg nemackog golmana Schumaher...kakav je to ludjak bio.

Thug

pre 11 godina

Jedan je Vinnie Jones!!! Sta je toti naspram njaga? ibrahimovic? smesni su...A Gazza? (paul gascoigne) covek je pre koju nedelju izjavio da je baloteli malo dete za njega! covek koji je doneo noja na trening jer su jednog saigraca zvali noj...

trsa

pre 11 godina

greota je porediti Balotelija sa jednim Kantonom institucijom fudbala. Baloteli jednostavno nije dovoljno inteligentan da bi ga poredili sa Kantonom u bilo kojem aspektu...........http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs pa on posle ovoga moze da leti dzaba mu je

thug

pre 11 godina

kako zaboravih joey barton-a...6 meseci zatvora, odstranjivanje iz newcastla, tuca sa tevezom aguerom i kompanijem...pa david batty, de jong je kasapin...nema taj neki dojam kao npr vinnie jones, barton, batty...oni su imali nesto zbog cega koliko god idioti ispali, meni budu smesni! :) imali su neku harizmu! :)

Ivchy

pre 11 godina

Ljudi, jel se secate Terry Butchera?
Prezime mu je prikladno, a ovo je slika iz perioda kvalifikacija za Mundijal u Italiji 90.
http://www.dodaj.rs/f/1w/Od/3R5bFeON/butcher.jpg
nego, jel se seca neko naseg Dragoslava Jevrica, iz perioda kada je branio za Vitese, na utakmici sa Groningenom, stigne do lopte pre protivnickog napadaca, koji kada je krenuo ka centru terena, dobije Jevricev sut punom u d...

premier league

pre 11 godina

Samo Kantona i Kin? U njihovo vreme je bilo jako puno ludaka u premijer ligi, setite se samo Dankana Fergusona, coveka koji je posle jednog promasaja skocio iz besa i namerno krknuo glavom u precku, kostolomaca Vinija Dzonsa i Dulijana Diksa, briljantnu ispicuturu Gaskojna, potpuno suludog Paola di Kania, "psiha" Stjuarta Pirsa.
Sigurno sam neke zaboravio ...

Vlado

pre 11 godina

Mislim da je Roj Kin bez konkurencije.13 crvenih kartona i jos namerno poslao coveka u invalidsku penziju zbog neke gluposti,sta bi tek uradio da je nesto ozbiljnije bilo u pitanju?

,.

pre 11 godina

ma ljudi, baloteli nije lik koji je toliko incidentan na terenu koliko van njega, tako da ovo poredjenje s njim mi i nije bas najbolje.. ova tema je ok, samo mi se cini da nije bas najbolje definisana.. a sto se tice balotelija, lud je 100% :D

V.

pre 11 godina

Pomenuli ste skoro sve: Couto, Materazzi, Mihajlovic, Vinnie Jones, Billy Bremner...
Ali ste jednog zaboravili i on je tata za sve:
CLAUDIO GENTILE

filip_x

pre 11 godina

thomas gravesen je igrac koji je jednostavno lud, sa njim je bilo opasno i slaviti postignuti gol! simeone i kouto takodje mogu na listu, dzoe barton i de jong kad biju oni biju sa stilom, dok je pepe covek koji ne zasluzuje da se pominje koliko je prost igrac!!! sve u svemu dobra tema i trebali ste je malo razraditi...

39

pre 11 godina

Zbog visetrukih problema sa zakonom(nekoliko tuca po barovima, napad na uniformisano lice, vise voznji pijan, nasilje u kuci, itd...) Craig Bellamy je 2006. osudjen na odredjen broj sati drustveno-korisnog rada. Zbog njegove "popularnosti", poslat je u jednu africku zemlju da pomaze volonterima jedne britanske NVO koja se brine o obolelima od SIDE. Posle samo 5 dana, vracen je u VB jer je prebio jednog clana pomenute organizacije.( proverite slobodno na internetu ako sumnjate)
+ tuce u bukvalno svakom klubu gde je igrao(a ima ih mnogo, sto sa igracima, sto sa trenerima/staffom)
+ Legendarna golf palica na Riise-a, koji je samo odbio da peva karaoke...
Najveci ludak van terena svakako - CRAIG BELLAMY

fowler

pre 11 godina

Jedan je Duncan Ferguson, covek koji je uspeo cak da oplavi i pljackase koji su mu upali u kucu. Jedini koji je za potez na terenu otisao u zatvor!
Njega su se svi odbrambeni igraci plasili. Najegresivniji igrac ikada vidjen.

http://3.bp.blogspot.com/_NNs2bo2lNcE/TNAPEQC3ZUI/AAAAAAAAAy8/YQ4C0kcSV_M/s1600/20080127duncan_ferguson010.jpg
http://www.bbc.co.uk/tees/content/images/2007/09/26/14_400_400x300.jpg
http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheZHVUY2FUIGZLCMD1C29U/imgDuncan%20Ferguson2.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-N5y07g3h2IY/Tyb6zwGt-eI/AAAAAAAAXgA/5PNCjUVvGqY/s1600/Duncan%2BFerguson.jpg

MrHaralampije

pre 11 godina

(milosh, 3. jun 2012 21:34)
http://www.youtube.com/watch?v=Wx2ALyBwDt0
Trenutak kada je Dijego Simeone probusio butinu igracu Bilbaoa, samo sto to nije bio bilo koji igrac, vec ziva legenda kluba Zulen Gerero, zato je i dan danas jedna od najomrazenijih licnosti u Baskiji.
Inace najludji tandem su, bar po meni, definitivno cinili Tomas Gravesen i Stig Tofting u Danskoj (za njih su Van Bomel i De Jong mala deca), koliko je Gravesen bio lud i opasan, Tofting je bio jos duplo ludji i opasniji, cak je jednom prebio i Jespera Gronkjera, svog saigraca iz reprezentacije na treningu pred SP 2002, a posle karijere je ucestvovao i u nekim revijalnim boks mecevima
http://gfx.dagbladet.no/sport/2002/10/15/tofting.jpg

bojan!

pre 11 godina

Vinnie Jones:
-12 direktnih crvenih kartona (Broj parnih žutih se tačno ne zna)
-Najbrži žuti karton (posle samo 3 sekunde od ulaska u igru)
-snimio kasetu na kojoj objašnjava kako sve možete ukvariti protivničke fudbalere
-Više puta bio kažnjavan od strane FA
-Izdao knjigu "Kako povrediti protivničkog igraca a da sudija to ne primeti"