Četvrtak, 24.05.2012.

08:40

LŠ: Put Partizana do elite

Šampion Srbije u fudbalu, beogradski Partizan, biće nosilac i u drugom i u trećem krugu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: ÈŽ

LŠ: Put Partizana do elite IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Djomla

pre 11 godina

Ne znam oko cega se prepucavate i napadate, ne znam ni sta ocekujete od srpskog fudbala, kavki crni rezulati i evropa kad je svim fudbalerima nasa liga odskocna daska. Njih boli kurac za vase rivalstvo, bitno im je samo da se prodaju dobro. A glodari da znate da je zvezda zbog lopova bila pre par god pred gasenjem ali se podigla, opet je tu negde, ako ne i bolja od partizana.zaigrace mecka i pred vasim vratima pa cete videti da ce te se boriti za opstanak u ligi. Ako vec nije zaigrala

Podela po pameti

pre 11 godina

@ Kazem ja kumu mom, ovako ili onako svi smo mi zvezdasi.
Aj ziveli prijatno !
(Topcidersko brdo, 24. maj 2012 23:05)

Tačno! Al se delimo na one što mrze Partizana i one što ne mrze ni Zvezdu. Ti si u prvoj grupi a ima nas i u drugoj koja sebe naziva PARTIZANOVCI.

Tole

pre 11 godina

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...
(Tole, 24. maj 2012 16:45) … A kad ce to biti? Nikad! Uvek cete biti mnogoooo, mnogooo slabiji... Ma neka vas, bice vam bolnije sledece sezone kad vam opet damo maslacak...
(Ako se tako potpisujes zbog Karadzica, onda sa tobom ne vredi ni polemisati..., 24. maj 2012 17:59)

Nisi ni svestan sta si napisao. Dakle posto cemo biti opet mnooogo slabiji to znaci da ce opet biti samo tri puta za mesec dana? U tom slucaju - potpisujem, mnogo smo slabiji!

Samo ti budi "ponosan" i "pametan" niko ti ne brani

pre 11 godina

Možda je prerano, ali mislim da imamo "šampiona" za najgluplji komentar godine.
(Asterix007, 24. maj 2012 18:45) E, neka si mi reko... Neka vasi komentari da ste ponos Srbije nisu "sampionski" glupi. Ne obazires se na takve komentare kada ih ostavi tvoj "ponosni" deo Srbije... I na kraju, moj komentar je ostavljen tu jer je vest o mom timu, sta cete vi "ponosni" navijaci na vestima o Partizanu da laprdate kako ste vi neciji "ponos". Moj niste i drago mi je zbog toga...

Topcidersko brdo

pre 11 godina

Ja poslusao Vladu i prosetao predlozenom rutom.Ne nadjoh nikakvu elitu, samo bagere, ravnjaju teren.Uskoro stizu i asfalteri , da asfaltiraju parking.
(precednik, 24. maj 2012 12:50)

Ha ha reci precednice opterecenje i u snu a !
Kazem ja kumu mom, ovako ili onako svi smo mi zvezdasi.
Aj ziveli prijatno !

Don Quijote

pre 11 godina

Lako je Partizanu. Uprava je dovela Avrama Granta da pripremi ekipu za Ligu sampiona. Sada ce Vermezovic da obere kajmak, da se kiti tudjim perjem i da se pravi vazan.
Ej bre.....pa ovo je stvarno cirkus.
Partizan nece videti ni Ligu evrope.
Zivi bili pa videli.

Guido

pre 11 godina

ako ne kupimo izuzetna pojačanja ispašćemo u prvom krugu. zamislite šampion izraela?! heeeej, pa pobucali bi nas sa po 5 komada najmanje u obije utakmice.

nama treb:

1. neuporedivo bolja odbrana nego sada. ako je istina da ovaj novi desni bek valja i ako je volkov spreman onda 2 centarhalfa

2. 2 defanzivna vezna ukoliko medo ode i 1. ako ne ode

3. jedan kreativan igrač. najopasnije za nas bi moglo biti igranje s. ilića i uopšte njegov ostanak. to je strašno da on još uvijek igra u partizanu

4. 2 krila

5. 2. centarfora



dakle to je 8 igrača najmanje plus da se riješimo loših igrača. uh, teško, teško je zamisliti da uprava ima sposobnost da ovo izvede.

мк

pre 11 godina

ajde sad da vas vidimo kako igrate protiv ekipa čiji igrači se neće sklanjati da bi im vi dali gol.ove godine partizan pada u trećem kolu a zvezda igra ligu evrope!

Smejala se koza ovci ....

pre 11 godina

Sve je to super samo da opet ne izleti neki Samrok ili tikva i sve ce da bude ok ma da i Artmedia moze da bude zeznuta
(JOCA, 24. maj 2012 16:28) N e znam dal se i vi vise smejete na ove provaljene fazone. Samo da te pitam, sta je sa Slovanom, pa onim Ukrajincima, Ksamaksom, i onim drugoligasima Ekerenom? Selektivno pamtis bruke, jel da? A ta ekipa koja je ispadala od gore pomenutih vam pet godina nije dozvolila da sutnete na gol!!!!

Pazi, ponos Srbije!

pre 11 godina

(., 24. maj 2012 15:43 Vi ste bruka sto postojite... I samo se tesite da su ekipe koje vas izbacuju za cetiri klase jace od ovih... A te bajke da ce dolaziti svakakve komisije, mozes da pricas unucima... Da ste ranije krali titule, jeste i ne razumem zasto to kategoricki odbijate kad ste uvek bili drzavni mezimci... Pa drzava vam je i napravila najuspesniju generaciju koju ste imali.. A sto se tice trenutnih ekipa, samo vi mislite i dalje kako ste jaci pa kad sledeceg proleca zavrsite sa 10 bodova zaostatka ponovo pricajte svakakve gluposti... Mislim da i sami sebi postajete smesni.

Kompleksi su ne izlecivi

pre 11 godina

Ja ne znam zasto bi uopste ovde neki zvezdas komentarisao nesto, u ovom tekstu se ni jednom nije pomenuo fudbalski klub Crvena Zvezda.

@Milan

pre 11 godina

Ja navijam za Zvezdu,ali mi nije drago kada ispadnemo od tzv.amatera,ni mi,ni vi.Ali imas slabo pamcenje,posto je Zvezda,iako sramotno,PROSLA Levadiju (1:0,1:2,gol u gostima),tako da se to ne racuna.A i Ren za koji nas stalno sprdate neuporedivo je jaci od skoro svih ekipa koje ce vama predstavljati problem u kvalifikacija za LS (za koje se nadam da cete proci).Pozdrav.

escort-dama

pre 11 godina

@ Lakse se plasirati u LS nego u LE, sto je zalosno...
(aNOnymous, 24. maj 2012 17:02)

- Logično jer je teže postati šampion nego pratilja

Realno bez ustezanja

pre 11 godina

Put Partizana do elite?!Nije ni cudo sto smo tu gde smo,pa mi non stop zivimo u teskim zabludama.Kakva crna LS?To takmicenje je za one klubove koji vrede,nadje se poneko mesto ali samo u pocetnim fazama takmicenja i za one koji tu slucajno zalutaju,ali Partizan trenutno ne pripada nijednoj od pomenutih grupa fudbalskih klubova.Osvojis titulu u smesnoj i amaterskoj ligi i odmah skacu apetiti.Skacu,dok se od prevelikog zalogaja ne zagrcnemo,pa se onda vracamo tamo gde nam je i mesto.

grobar

pre 11 godina

"ako prodjete","sta ste uradili u evropi".......Ovi komentari me izludjuju pa kako neke ljude ponekad stvarno ne bude sramota da ovako pisu prvo sto me je otac naucio o fudbalu jeste da kad srpski tim igra u kvalifikacijama za evropu ili u evropi da se za njega navija!!!!1 ja sam grobar ali navijam za zvezdu kada igra u evropi!!objasnjenje je lako to je patriotizam volim srpski klub vise od stranih ali ne vi se i u evropi opredeljujete za to da navijate za strane klubove protiv partizana znaci navijaci ste do k*r*a!!!!!!!Inace uprava je dobro pocela transfer rok sto nije bio slucaj u prethodnim godina dovodjenje:pauljevica i zabije za igrace i vermezovica za trener su fenomenalni postupci nadam se jos boljem nastavku i jos boljim igracima!!!!!!

Ako se tako potpisujes zbog Karadzica, onda sa tobom ne vredi ni polemisati...

pre 11 godina

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...
(Tole, 24. maj 2012 16:45) A kad ce to biti? Nikad! Uvek cete biti mnogoooo, mnogooo slabiji... Ma neka vas, bice vam bolnije sledece sezone kad vam opet damo maslacak...

Sima papricica

pre 11 godina

Pitanje je: "koga ste vi pobedili u tih 10-tak utakmica koje ste odigrali u Ligi Šampiona?" A na koju ste svi ponosni i trubite na sva zvona.
(igor, 24. maj 2012 15:29)

Citat: :Od kako je Kup UEFA reformisan u Ligu Evrope, Crvena zvezda je dva puta stigla do grupne faze. Poslednji put je to bilo u sezoni 2007/08 kada su crveno-beli bili poslednji u grupi bez osvojenog boda.:

Tole

pre 11 godina

@ Grobar Ni

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...

milan

pre 11 godina

Vazno da na svaku o vest o Partizanu u evropskim takmicenjima, svi zvezdasi masovno ponavljaju samrok, tikva, samrok, tikva..
A zaboravili ste xamax i levadiju? itd..
Ne mogu da verujem u kojim lazima vi zivite..

Danilo

pre 11 godina

Mala smo zemlja,siromašna,loša je vlasnička struktura,mnogo lopova,gledamo samo u prošlost-kako mi možemo biti favoriti protiv nekoga ko ima duplo veći budžet?
Naravno,sport je to,pa se može izbaciti i pet puta bogatiji,lepo je to KK sa Duletom radio,ali jedni su oni,a i čuda nisu baš redovna pojava...

MANOLO

pre 11 godina

Navijam za zvezdu,ali se svake godine kad gledam partizan u evropi derem i navijam pred tv om ko da igra zvezda. Zasto? Zato sto sam prvo srbin pa onda zvezdas.Svu srecu zelim grobarima ali ako vratimo film i setimo se kako ste igrali sa Stanojem pa sa Avramom pa sad sa Vermezom koji ce taman stici da se upozna sa igracima,pa odmor,pa odlasci,pa dolasci,pa vreme koje nemate za uigravanje.... puno puno srece

igor

pre 11 godina

Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Aha, onda da te podsetim na to da je Partizan 2005-e igrao osminu finala te iste Lige Evrope kojom se ti hvalis.
(ulicar, 24. maj 2012 12:44)
Pitanje je: "koga ste vi pobedili u tih 10-tak utakmica koje ste odigrali u Ligi Šampiona?" A na koju ste svi ponosni i trubite na sva zvona.

alibaba

pre 11 godina

@nece proci ni drugi krug. tamo nema Toleta da namesti.
(inzagi 86, 24. maj 2012 13:57)

A vi cete, po obicaju, proci taj nedostizni drugi krug, bas zato sto tamo nema Toleta da vas sabotira? ;)

.

pre 11 godina

(Grobar Ni, 24. maj 2012 13:32
Znam i ja da ni moj komentar nece biti pusten al moram da reagujem na ovaj izliv navijacki zaslepjenog pogleda doticnog gospodina(verovatno klinca).Kao prvo odakle tebi ideja da je Partizan bolji od Zvezde?U kojoj to liniji tima vi imate kvalitetnijeg igraca?Kada je Zvezda uzimala titule da li ste vi nama cestitali ili pricali da krademo,pevali nam naravno nasu prepevanu "svako dete zna...da su vam titulu kupili"?Za razliku od vasih tvrdnji koje nisu imale velikog pokrica o kradjama iz domaceg sampionata vec bruji cela Evropa koja najavljuje i skorije akcije u borbi protiv iste.I jos jedna stvar...mi cemo brukati srpski fudbal u Evropi?Kada je Zvezda to uradila u zadnjih 20 godina?Ok,gubili smo od slabih rivala,ali svi ti od kojih smo mi gubili su bili za cetiri klase jace ekipe od Tikvi,Samroka,Fljamurtarija i ostalih "giganata" koji su vas redovno peglali,cak i u Bg.Zato kada kazete "bruka" pogledajte prvo u svoje dvoriste,mi Srbiju nikada nismo toliko obrukali a ne verujem ni da cemo ikada to uraditi kao sto ste vi uspeli.I to vise puta

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(Mirko, 24. maj 2012 14:05)
Pretpostavljam da kad vec znas da koristis net, onda barem znas i da guglas, pa vrlo lako mozes doci do informacije da je partizan igrao finale KES-a jos 1966-e, a Dinamo je osvojio tzv. kup velesajamskih gradova, koji je svojevrsna preteca kupa UEFA.

Srb-in

pre 11 godina

Vidi ovako:da je ostala ta stara SFRJ prvak te drzave bi bio siguran ucesnik grupne faze Lige Sampiona a drugoplasirani bi igrao kvalifikacije.Zamisli samo koliko bi nam bodova donosili klubovi poput Zvezde(polu finale KES-a,finale KUP-a Uefa),Hajduk(polu-finale Kupa Uefa),Radnicki Nis(polu-finale Kupa Uefa),Zeljo(polu-finale Kupa Uefa).jedini timovi koji nam ne bi donosili bodove su partizan i Dinamo(Z)koji su em retko igrali u Evropi a i to sto su igarli bolje da nisu.
(Mirko, 24. maj 2012 14:05)
A neka si ti sve te hrvatske i bosanske klubove napisao sa velikim pocetnim slovom, a Partizan sa malim. Mirko, Srbine, delijo..

srele

pre 11 godina

Dopustimo da se ove ustalasane prilike u Partizanu, polako smire ili što bi se fudbalskim žargonom reklo da se stane na loptu. Dozvolimo fudbalskom znalcu i strategu Ljubiši Tumbakoviću da malo razmisli i opredjeli najbolja rješenja za predstojeći ciklus kvalifikacija. Dobro pripremljen Partizan sigurno može proći II i III ciklus kvalifikacija i tako sigurno ući u Ligu Evrope što je i realan doseg. Međutim negativna atmosfera koja je još uvijek prisutna i koju neki zloupotrebljavaju da prodube lošu situaciju nije dobar saveznik i konačno to stanje treba prevazići. Sa pokličom "Napred Partizan, Napred crno-beli" navijačka armija vodi Partizan u Evropu bar do zimske sezone!

ma neeeeeeeeeee,....

pre 11 godina

mislio sam da je na snazi staro pravilo UEFE da ko izgubi, ispadne od Samroka cetri godine nema pravo nastupa u evropskim takmicenjima,....

Coamorte

pre 11 godina

Niz ulicu, pa desno, malo uzbrdo, i stigli ste do elite.(Vlada, 24. maj 2012 08:53)
Evo ja pratio rutu. Mislio si na Cecinu kucu??? Ili na ovu veliku rupu sa leve strane???

Đorđe

pre 11 godina

Naši klubovi su jedni od retkih u Evropi koji tim za izlazak na evro scenu prave u 5 do 12. Pogledajmo samo Partizan, doveli smo Granta da osvoji titulu (uz 10 bodova prednosti na polusezoni) i ćao, 3-4 igrača ne može da istrči utakmicu, 3-4 igrača nemaju dovoljan kvalitet za igranje u Evropi, mladi se nisu ubacivali u vatru i pored ogromne prednosti u prvenstvu. Očekivati da Partizan uradi nešto sa novim trenerom, pojačanjima za koje će se tek pokazati da li su pojačanja Prošle sezone Pašeko, Anderson i sl.), neiskusnim klincima i matorim igračima koji na terenu traže kiseonik, a ne loptu je u najmanju ruku veoma neozbiljno! Tim se gradi bar 2-3 sezone, usvajaju se zamisli trenera, uigrava se, a ovo mi deluje kao aj da skupimo 22 igrača da im šornemo loptu na livadu, pa vozi Miško.
Kukavna Zvezda mi u ovom trenutku deluje mnogo bolje od nas iako su i oni mnogo iza tog Debrecina i ostalih navedenih, ali bar imaju neki plan i drže se njega. Imaju kostur koji je igrao celu polusezonu, tri igrača da popune rupe i mogu da se nadaju Ligi Uefa uz sreću u kvalifikacijama.
Titula ostaje kod nas i naredne godine, ali za Evropu je potreban mnogo ozbiljniji rad svih struktura kluba.
Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala.

Dejan

pre 11 godina

Grobar sam,cimam ove komentare,moje iskreno misljenje o svemu je sledece:Voleo bi da,Partizan i zvezda doguraju sto dalje u evropi,to nema veze sa rivalstom izmedju grobara i delija.Kvalitetna pojacanja i puni stadioni za sto veci uspeh,je kljuc svega.!!

Mirko

pre 11 godina

(Libero, 24. maj 2012 11:15)
Vidi ovako:da je ostala ta stara SFRJ prvak te drzave bi bio siguran ucesnik grupne faze Lige Sampiona a drugoplasirani bi igrao kvalifikacije.Zamisli samo koliko bi nam bodova donosili klubovi poput Zvezde(polu finale KES-a,finale KUP-a Uefa),Hajduk(polu-finale Kupa Uefa),Radnicki Nis(polu-finale Kupa Uefa),Zeljo(polu-finale Kupa Uefa).jedini timovi koji nam ne bi donosili bodove su partizan i Dinamo(Z)koji su em retko igrali u Evropi a i to sto su igarli bolje da nisu.

djiberNS

pre 11 godina

@"ostalih šest timova predtstavljaju ozbiljan problem."
"Debrecin", "Maribor", "moldavski Šerif"...
Ajme, ako nam to prestavlja problem, a stvarno tako izgleda, onda smo mi (mislim na sprski fudbal) dotakli dno dna.
(p.s.: srpski narod savrseno se razume u tri stvari sport, poljoprivreda i politika - tako nam i ide, 24. maj 2012 09:02)
Ne treba da se podcjenjuju ti protivnici kao da je partizan neka sila. Samo ću da kažem SHAMROCK CITY.

role

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
Sine treba doci do tog busena! To se ne radi tako sto se daju bodovi vosi, pazaru i ostalima da bi sledece sezone dobili po 6 od svakoga. posle se pitate gde nam je otisao fudbal i napadate nekakvog Toleta.
(alejandro, 24. maj 2012 12:21)
Ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan ali ne kontam ovaj aranžman. Sta ako se sljedece sezone potrefi da igraju u momentu kada i jednim i drugim trebaju bodovi ko hljeb.Sta onda!?Prolongira se dogovor za prvu narednu sezonu kada budu igrali u trenu kada Zvezdi trebaju bodovi a ovim ne!?A može li 3 boda sl sezon, a 3 one tamo, pa da se tako dodze do tih 6 bodova sto im navodno dodzu za pustanje ove godine.

Grobar Ni

pre 11 godina

„...Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope...“
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Иако знам да коментар неће бити пропуштен, морам ипак да реагујем. Навијачи најсрпскијег клуба онако хорски и папагајски већ пет година за редом, утољујући своју бол за изгубљеним титулама свог тренутно малог клуба, покушавају на све начине да омаловаже и умање успехе ФКП, као најбољег и доминирајућег клуба у земљи. Служе се инсинуацијама и причама без покрића, као нпр. ФКП намешта утакмице, отима титуле и до њих долази на кваран начин уз помоћ Толета, само зато што неће да погледају чињеницама у очи и себи признају реалност да је њихов „најбољи“ клуб иза свог ривала тренутно 12 бодова (па зар вас ова разлика асоцира на „кварњак“?), и да је мнооогооо, мнооогоо слабији од њега. У земљи ФКП нема такмаца, али је слаб за Европу, за тамо где ће нас галактичари којима је наводно отета титула само брукати, јер су се, према њиховим навијачима, већ пласирали за такмичење у Лиги Европе, а ФКП то неће моћи, пошто по њима није стигао ни до трећег круга квалификација. Браво за нове српске Тарабиће.

tata jedne male Grobarke

pre 11 godina

Hvala redakciji B92 za ovu lijepu sliku iz Manastira Djurdjevi stupovi kod Berana... Dace Bog da se ove godine plasiramo makar u LE, ko nije zlonamjeran priznace da smo i lani zasluzili prolaz ali...mada me iskreno strah Vermeza...

ulicar

pre 11 godina

Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Aha, onda da te podsetim na to da je Partizan 2005-e igrao osminu finala te iste Lige Evrope kojom se ti hvalis.

strelac

pre 11 godina

Grobari.Samo vi sanjajte Evropu u snovima je sve moguce .Zvezda! zvezda!
(boban kv, 24. maj 2012 09:40)
Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.
(ulicar, 24. maj 2012 10:41)
Trebao si još da mu dodaš da je tužno i to, da je zvezda kojim slučajem bila šampion, ona bi bila u Q3 u nepovlašćenoj grupi jer je na uefinoj rang listi na 150.mestu sa osvojenih 10,850 bodova. Mi jesmo tužni, ali ono su daleko tužniji.

alejandro

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
Sine treba doci do tog busena! To se ne radi tako sto se daju bodovi vosi, pazaru i ostalima da bi sledece sezone dobili po 6 od svakoga. posle se pitate gde nam je otisao fudbal i napadate nekakvog Toleta.

precednik

pre 11 godina

Ja poslusao Vladu i prosetao predlozenom rutom.Ne nadjoh nikakvu elitu, samo bagere, ravnjaju teren.Uskoro stizu i asfalteri , da asfaltiraju parking.

igor

pre 11 godina

Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.
(ulicar, 24. maj 2012 10:41)
Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.

kajo

pre 11 godina

za razliku od sampiona koi ce imati priliku da se bori za ligu sampiona propali klub iz susedstva ce da se uigrava po livadama za sledecu sezonu ako se ne ugasi u medjuvremenu i ako bude imao ko da igra posto se tamo ocigledno igra za eksere posto para nema!!!

Gerrard

pre 11 godina

Realnost naseg fudbala je ta da ce svi ovi sto igraju za ligu evrope ispasti u pre odlucujuceg kola za ulazak opet od neki slovana,vaduza i slicni koji ce nam opet pokazati da nam je fudbal na niskim granama,a partizan ako i nekim slucajem dodje do tog zadnjeg kola za ulazak u ligu sampiona koga god da izvuce lagano ce ispasti,sa ovim timom koji sad ima nece ni doci do tog zadnjeg kola,klupski fudbal nam je blago receno zalostan.

Zuki

pre 11 godina

Slika br. 2 najbolje ilustruje Partizanov "put do elite". Svaki dan posle treninga na molitvu. Ko ne veruje neka ide da trazi detelinu sa cetiri lista po "Zemunelu". Ne vidim drugi put i nacin.

Raša

pre 11 godina

Pravi put Partizana do elite je da se oslobodi Karadžića i svih ostalih trikova, pa da napravi tim sa realnim rezultatima pa tek onda. Ovako, ubeđen sam, biće isto kao i prošle godine jer se objektivno ništa nije promenilo.

Piši propalo

pre 11 godina

Vi ste izgleda svi već zaboravili nedeljnu utakmicu sa drugoligašem. Celo drugo poluvreme, odbrana rezultata a oni osetili mršu pa delju li delju. Pa mrtva Zvezda nas je tri puta pobedila a mi razmišljamo o Evropi. Samo da se promene SVI IGRAČI u 10x bolje al' opet ostaje nam trener loser i "slavna" tradicija.

marko

pre 11 godina

nasi klubovi nemaju sta da traze u evropi i to su pokazali svih ovih godina; posto se prepucava izmedju zvezde i partizana eto na primer apoel izbacili su i jedne i druge, ponos srpskog fudbala a secam se kad je jedan nas voditelj vodio sprdnju ba racun kiparskog fudbala; to znaci da jedan prosecan evropski klub u kom se dobro radi prestavlja ozbiljnu prepreku da ne pricam o malo ozbiljnijim ekipama iz jacih liga; i da dodam da veciti pobedjuju malo zvucnije ekipe jednom u 10-15 godina, eto to nam je realnost

pfc

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
A jel vama tu Sv. Avram Izraelski da vam i dalje donosi srecu ? Ups, nije :)

Libero

pre 11 godina

@Kembo Ekoko
"A nekada su u Beograd dolazili Benfika, Porto, Glazgov Rendzers, Seltik, Bajern, Arsenal, Roma...." tacno, slazem se u potpunosti. Medjutim, ovde ne govorimo vise o istom takmicenju. Kako to uporno ignorisemo? Od onog Kupa Sampiona kojeg je osvojila Zvezda, isti je ostao samo pehar. Tada je sampion Jugoslavije u Kupu Sampiona startovao od prvog kola. Tada, u tom sistemu takmicenja Zvezda je posle samo tri odigrana kola (Grashopers, Rendzers, Dinamo Drezden) vec bila u polufinalu tog takmicenja i tek tad se, dakle na korak od velikog finala, susrela sa prvom ekipom iz najkvalitetnijeg evropskog esalona koje danas zovemo babarogoma, Bajernom. Bez ikakve namere da potcenim tako veliki uspeh, titula je titula i to ostaje, ali pogledajte samo ovaj put do finala, cetiri koraka, od kojih je tek jedan, onaj predposlednji, zaista ozbiljan ispit i podvig je u svakom slucaju bilo preskociti Bajern. A danas? Cetiri kola i tek onda pocinje takmicenje u Ligi Sampiona!!! Naravno, ako uopste dodjes dotle, Bog samo da te pogleda. Pa onda sest utakmica u grupama, pa ako zauzmes neko od prva dva mesta, eto te svog sretnog cak u osmini finala! Ludilo. A najmanje je tu sampiona iz svojih zemalja. A sto je jos gore, vece babaroge mogu biti bas ti koji su u LS dosli kao drugoplasirani, treceplasirani u sampionatima svojih zemalja, nego oni koji su na kraju prosli prvi kroz cilj...

ne shvatam neciji optimizam

pre 11 godina

hahahahahah..svi timovi koji sam procitao su barselona za partizan i ne razumem na cemu bazirate optimizam za bilo kakav prolaz bilo gde...hahahaha

GrobaR

pre 11 godina

Ljudi nemamo tim, tim mora da se stvara, ne moze se svaki prelazni rok prodavati najbolji igraci. Ako je realnost prodavati najbolje igrace, onda je i realnost i ne igranje LS-a.

Bivši stanovnik Liježa

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.

ulicar

pre 11 godina

Grobari.Samo vi sanjajte Evropu u snovima je sve moguce .Zvezda! zvezda!
(boban kv, 24. maj 2012 09:40)
Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.

Sumadinac

pre 11 godina

Kada nam ovi timovi predstavljaju problem ne znam sta cemo u ligu sampiona,samo se brukamo i sluzimo za gol razliku,dotakli smo dno u ekonomiji pa tako i u fudbalu

Cicmi

pre 11 godina

Ovo je stvarno prazna prica kada se raspravlja o "povlascenom" statusu nasih klubova! Zar Semrok nije jednom zauvek zabetonirao nebitnost tzv povlascenog statusa. Sta vise cini se da je nasim nejakim klubovima takav status balast vise u borbi za Evropu. Svim silama ce morati da zapnu i protiv petlica iz Malog Mokrog Luga, jer ni jedan od nasih prvoligasa ne bi mogao da igra ni u drugoj ligi bivse SFRJ!

p.s.: srpski narod savrseno se razume u tri stvari sport, poljoprivreda i politika - tako nam i ide

pre 11 godina

"ostalih šest timova predtstavljaju ozbiljan problem."
"Debrecin", "Maribor", "moldavski Šerif"...
Ajme, ako nam to prestavlja problem, a stvarno tako izgleda, onda smo mi (mislim na sprski fudbal) dotakli dno dna.

Markan

pre 11 godina

Dakle po ovome sto sam sad procitao, vi ne zelite nikog! Vi bi da ste vec direktno u ligi sampiona. E nema toga brale. Jedino neznam kuda je krenuo srpski fudbal, kad smo se poceli bojati takvih fudbalskih "velesila" kao sto su farska ostrva i slicni. Po tome se vidi kuda se je srozao nas fudbal. Jadno ali istinito!

Kembo Ekoko

pre 11 godina

"U Q2 neugodni protivnici mogu biti Hapoel Kirijat Smon i Molde. U Q3 ozbiljan problem mogu predstavljati Debrecin, Maribor, Serif." A nekada su u Beograd dolazili Benfika, Porto, Glazgov Rendzers, Seltik, Bajern, Arsenal, Roma, Inter, Milan, Real M, Barselona...
Nije vazno da li navijam za CZ, Partizan ili nekog treceg, samo kazem tuga, jad i cemer.
PS Ovo Q2 i Q3 - je li to predkvalifikacije kvalifikacija za glavne kvalifikacije?

Kembo Ekoko

pre 11 godina

"U Q2 neugodni protivnici mogu biti Hapoel Kirijat Smon i Molde. U Q3 ozbiljan problem mogu predstavljati Debrecin, Maribor, Serif." A nekada su u Beograd dolazili Benfika, Porto, Glazgov Rendzers, Seltik, Bajern, Arsenal, Roma, Inter, Milan, Real M, Barselona...
Nije vazno da li navijam za CZ, Partizan ili nekog treceg, samo kazem tuga, jad i cemer.
PS Ovo Q2 i Q3 - je li to predkvalifikacije kvalifikacija za glavne kvalifikacije?

p.s.: srpski narod savrseno se razume u tri stvari sport, poljoprivreda i politika - tako nam i ide

pre 11 godina

"ostalih šest timova predtstavljaju ozbiljan problem."
"Debrecin", "Maribor", "moldavski Šerif"...
Ajme, ako nam to prestavlja problem, a stvarno tako izgleda, onda smo mi (mislim na sprski fudbal) dotakli dno dna.

ulicar

pre 11 godina

Grobari.Samo vi sanjajte Evropu u snovima je sve moguce .Zvezda! zvezda!
(boban kv, 24. maj 2012 09:40)
Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.

GrobaR

pre 11 godina

Ljudi nemamo tim, tim mora da se stvara, ne moze se svaki prelazni rok prodavati najbolji igraci. Ako je realnost prodavati najbolje igrace, onda je i realnost i ne igranje LS-a.

Markan

pre 11 godina

Dakle po ovome sto sam sad procitao, vi ne zelite nikog! Vi bi da ste vec direktno u ligi sampiona. E nema toga brale. Jedino neznam kuda je krenuo srpski fudbal, kad smo se poceli bojati takvih fudbalskih "velesila" kao sto su farska ostrva i slicni. Po tome se vidi kuda se je srozao nas fudbal. Jadno ali istinito!

Libero

pre 11 godina

@Kembo Ekoko
"A nekada su u Beograd dolazili Benfika, Porto, Glazgov Rendzers, Seltik, Bajern, Arsenal, Roma...." tacno, slazem se u potpunosti. Medjutim, ovde ne govorimo vise o istom takmicenju. Kako to uporno ignorisemo? Od onog Kupa Sampiona kojeg je osvojila Zvezda, isti je ostao samo pehar. Tada je sampion Jugoslavije u Kupu Sampiona startovao od prvog kola. Tada, u tom sistemu takmicenja Zvezda je posle samo tri odigrana kola (Grashopers, Rendzers, Dinamo Drezden) vec bila u polufinalu tog takmicenja i tek tad se, dakle na korak od velikog finala, susrela sa prvom ekipom iz najkvalitetnijeg evropskog esalona koje danas zovemo babarogoma, Bajernom. Bez ikakve namere da potcenim tako veliki uspeh, titula je titula i to ostaje, ali pogledajte samo ovaj put do finala, cetiri koraka, od kojih je tek jedan, onaj predposlednji, zaista ozbiljan ispit i podvig je u svakom slucaju bilo preskociti Bajern. A danas? Cetiri kola i tek onda pocinje takmicenje u Ligi Sampiona!!! Naravno, ako uopste dodjes dotle, Bog samo da te pogleda. Pa onda sest utakmica u grupama, pa ako zauzmes neko od prva dva mesta, eto te svog sretnog cak u osmini finala! Ludilo. A najmanje je tu sampiona iz svojih zemalja. A sto je jos gore, vece babaroge mogu biti bas ti koji su u LS dosli kao drugoplasirani, treceplasirani u sampionatima svojih zemalja, nego oni koji su na kraju prosli prvi kroz cilj...

Cicmi

pre 11 godina

Ovo je stvarno prazna prica kada se raspravlja o "povlascenom" statusu nasih klubova! Zar Semrok nije jednom zauvek zabetonirao nebitnost tzv povlascenog statusa. Sta vise cini se da je nasim nejakim klubovima takav status balast vise u borbi za Evropu. Svim silama ce morati da zapnu i protiv petlica iz Malog Mokrog Luga, jer ni jedan od nasih prvoligasa ne bi mogao da igra ni u drugoj ligi bivse SFRJ!

Sumadinac

pre 11 godina

Kada nam ovi timovi predstavljaju problem ne znam sta cemo u ligu sampiona,samo se brukamo i sluzimo za gol razliku,dotakli smo dno u ekonomiji pa tako i u fudbalu

strelac

pre 11 godina

Grobari.Samo vi sanjajte Evropu u snovima je sve moguce .Zvezda! zvezda!
(boban kv, 24. maj 2012 09:40)
Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.
(ulicar, 24. maj 2012 10:41)
Trebao si još da mu dodaš da je tužno i to, da je zvezda kojim slučajem bila šampion, ona bi bila u Q3 u nepovlašćenoj grupi jer je na uefinoj rang listi na 150.mestu sa osvojenih 10,850 bodova. Mi jesmo tužni, ali ono su daleko tužniji.

Grobar Ni

pre 11 godina

„...Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope...“
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Иако знам да коментар неће бити пропуштен, морам ипак да реагујем. Навијачи најсрпскијег клуба онако хорски и папагајски већ пет година за редом, утољујући своју бол за изгубљеним титулама свог тренутно малог клуба, покушавају на све начине да омаловаже и умање успехе ФКП, као најбољег и доминирајућег клуба у земљи. Служе се инсинуацијама и причама без покрића, као нпр. ФКП намешта утакмице, отима титуле и до њих долази на кваран начин уз помоћ Толета, само зато што неће да погледају чињеницама у очи и себи признају реалност да је њихов „најбољи“ клуб иза свог ривала тренутно 12 бодова (па зар вас ова разлика асоцира на „кварњак“?), и да је мнооогооо, мнооогоо слабији од њега. У земљи ФКП нема такмаца, али је слаб за Европу, за тамо где ће нас галактичари којима је наводно отета титула само брукати, јер су се, према њиховим навијачима, већ пласирали за такмичење у Лиги Европе, а ФКП то неће моћи, пошто по њима није стигао ни до трећег круга квалификација. Браво за нове српске Тарабиће.

ulicar

pre 11 godina

Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Aha, onda da te podsetim na to da je Partizan 2005-e igrao osminu finala te iste Lige Evrope kojom se ti hvalis.

Piši propalo

pre 11 godina

Vi ste izgleda svi već zaboravili nedeljnu utakmicu sa drugoligašem. Celo drugo poluvreme, odbrana rezultata a oni osetili mršu pa delju li delju. Pa mrtva Zvezda nas je tri puta pobedila a mi razmišljamo o Evropi. Samo da se promene SVI IGRAČI u 10x bolje al' opet ostaje nam trener loser i "slavna" tradicija.

alejandro

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
Sine treba doci do tog busena! To se ne radi tako sto se daju bodovi vosi, pazaru i ostalima da bi sledece sezone dobili po 6 od svakoga. posle se pitate gde nam je otisao fudbal i napadate nekakvog Toleta.

marko

pre 11 godina

nasi klubovi nemaju sta da traze u evropi i to su pokazali svih ovih godina; posto se prepucava izmedju zvezde i partizana eto na primer apoel izbacili su i jedne i druge, ponos srpskog fudbala a secam se kad je jedan nas voditelj vodio sprdnju ba racun kiparskog fudbala; to znaci da jedan prosecan evropski klub u kom se dobro radi prestavlja ozbiljnu prepreku da ne pricam o malo ozbiljnijim ekipama iz jacih liga; i da dodam da veciti pobedjuju malo zvucnije ekipe jednom u 10-15 godina, eto to nam je realnost

Đorđe

pre 11 godina

Naši klubovi su jedni od retkih u Evropi koji tim za izlazak na evro scenu prave u 5 do 12. Pogledajmo samo Partizan, doveli smo Granta da osvoji titulu (uz 10 bodova prednosti na polusezoni) i ćao, 3-4 igrača ne može da istrči utakmicu, 3-4 igrača nemaju dovoljan kvalitet za igranje u Evropi, mladi se nisu ubacivali u vatru i pored ogromne prednosti u prvenstvu. Očekivati da Partizan uradi nešto sa novim trenerom, pojačanjima za koje će se tek pokazati da li su pojačanja Prošle sezone Pašeko, Anderson i sl.), neiskusnim klincima i matorim igračima koji na terenu traže kiseonik, a ne loptu je u najmanju ruku veoma neozbiljno! Tim se gradi bar 2-3 sezone, usvajaju se zamisli trenera, uigrava se, a ovo mi deluje kao aj da skupimo 22 igrača da im šornemo loptu na livadu, pa vozi Miško.
Kukavna Zvezda mi u ovom trenutku deluje mnogo bolje od nas iako su i oni mnogo iza tog Debrecina i ostalih navedenih, ali bar imaju neki plan i drže se njega. Imaju kostur koji je igrao celu polusezonu, tri igrača da popune rupe i mogu da se nadaju Ligi Uefa uz sreću u kvalifikacijama.
Titula ostaje kod nas i naredne godine, ali za Evropu je potreban mnogo ozbiljniji rad svih struktura kluba.
Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala.

precednik

pre 11 godina

Ja poslusao Vladu i prosetao predlozenom rutom.Ne nadjoh nikakvu elitu, samo bagere, ravnjaju teren.Uskoro stizu i asfalteri , da asfaltiraju parking.

kajo

pre 11 godina

za razliku od sampiona koi ce imati priliku da se bori za ligu sampiona propali klub iz susedstva ce da se uigrava po livadama za sledecu sezonu ako se ne ugasi u medjuvremenu i ako bude imao ko da igra posto se tamo ocigledno igra za eksere posto para nema!!!

Coamorte

pre 11 godina

Niz ulicu, pa desno, malo uzbrdo, i stigli ste do elite.(Vlada, 24. maj 2012 08:53)
Evo ja pratio rutu. Mislio si na Cecinu kucu??? Ili na ovu veliku rupu sa leve strane???

Srb-in

pre 11 godina

Vidi ovako:da je ostala ta stara SFRJ prvak te drzave bi bio siguran ucesnik grupne faze Lige Sampiona a drugoplasirani bi igrao kvalifikacije.Zamisli samo koliko bi nam bodova donosili klubovi poput Zvezde(polu finale KES-a,finale KUP-a Uefa),Hajduk(polu-finale Kupa Uefa),Radnicki Nis(polu-finale Kupa Uefa),Zeljo(polu-finale Kupa Uefa).jedini timovi koji nam ne bi donosili bodove su partizan i Dinamo(Z)koji su em retko igrali u Evropi a i to sto su igarli bolje da nisu.
(Mirko, 24. maj 2012 14:05)
A neka si ti sve te hrvatske i bosanske klubove napisao sa velikim pocetnim slovom, a Partizan sa malim. Mirko, Srbine, delijo..

MANOLO

pre 11 godina

Navijam za zvezdu,ali se svake godine kad gledam partizan u evropi derem i navijam pred tv om ko da igra zvezda. Zasto? Zato sto sam prvo srbin pa onda zvezdas.Svu srecu zelim grobarima ali ako vratimo film i setimo se kako ste igrali sa Stanojem pa sa Avramom pa sad sa Vermezom koji ce taman stici da se upozna sa igracima,pa odmor,pa odlasci,pa dolasci,pa vreme koje nemate za uigravanje.... puno puno srece

Gerrard

pre 11 godina

Realnost naseg fudbala je ta da ce svi ovi sto igraju za ligu evrope ispasti u pre odlucujuceg kola za ulazak opet od neki slovana,vaduza i slicni koji ce nam opet pokazati da nam je fudbal na niskim granama,a partizan ako i nekim slucajem dodje do tog zadnjeg kola za ulazak u ligu sampiona koga god da izvuce lagano ce ispasti,sa ovim timom koji sad ima nece ni doci do tog zadnjeg kola,klupski fudbal nam je blago receno zalostan.

Sima papricica

pre 11 godina

Pitanje je: "koga ste vi pobedili u tih 10-tak utakmica koje ste odigrali u Ligi Šampiona?" A na koju ste svi ponosni i trubite na sva zvona.
(igor, 24. maj 2012 15:29)

Citat: :Od kako je Kup UEFA reformisan u Ligu Evrope, Crvena zvezda je dva puta stigla do grupne faze. Poslednji put je to bilo u sezoni 2007/08 kada su crveno-beli bili poslednji u grupi bez osvojenog boda.:

pfc

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
A jel vama tu Sv. Avram Izraelski da vam i dalje donosi srecu ? Ups, nije :)

Raša

pre 11 godina

Pravi put Partizana do elite je da se oslobodi Karadžića i svih ostalih trikova, pa da napravi tim sa realnim rezultatima pa tek onda. Ovako, ubeđen sam, biće isto kao i prošle godine jer se objektivno ništa nije promenilo.

milan

pre 11 godina

Vazno da na svaku o vest o Partizanu u evropskim takmicenjima, svi zvezdasi masovno ponavljaju samrok, tikva, samrok, tikva..
A zaboravili ste xamax i levadiju? itd..
Ne mogu da verujem u kojim lazima vi zivite..

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(Mirko, 24. maj 2012 14:05)
Pretpostavljam da kad vec znas da koristis net, onda barem znas i da guglas, pa vrlo lako mozes doci do informacije da je partizan igrao finale KES-a jos 1966-e, a Dinamo je osvojio tzv. kup velesajamskih gradova, koji je svojevrsna preteca kupa UEFA.

ne shvatam neciji optimizam

pre 11 godina

hahahahahah..svi timovi koji sam procitao su barselona za partizan i ne razumem na cemu bazirate optimizam za bilo kakav prolaz bilo gde...hahahaha

alibaba

pre 11 godina

@nece proci ni drugi krug. tamo nema Toleta da namesti.
(inzagi 86, 24. maj 2012 13:57)

A vi cete, po obicaju, proci taj nedostizni drugi krug, bas zato sto tamo nema Toleta da vas sabotira? ;)

Dejan

pre 11 godina

Grobar sam,cimam ove komentare,moje iskreno misljenje o svemu je sledece:Voleo bi da,Partizan i zvezda doguraju sto dalje u evropi,to nema veze sa rivalstom izmedju grobara i delija.Kvalitetna pojacanja i puni stadioni za sto veci uspeh,je kljuc svega.!!

Bivši stanovnik Liježa

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.

tata jedne male Grobarke

pre 11 godina

Hvala redakciji B92 za ovu lijepu sliku iz Manastira Djurdjevi stupovi kod Berana... Dace Bog da se ove godine plasiramo makar u LE, ko nije zlonamjeran priznace da smo i lani zasluzili prolaz ali...mada me iskreno strah Vermeza...

Mirko

pre 11 godina

(Libero, 24. maj 2012 11:15)
Vidi ovako:da je ostala ta stara SFRJ prvak te drzave bi bio siguran ucesnik grupne faze Lige Sampiona a drugoplasirani bi igrao kvalifikacije.Zamisli samo koliko bi nam bodova donosili klubovi poput Zvezde(polu finale KES-a,finale KUP-a Uefa),Hajduk(polu-finale Kupa Uefa),Radnicki Nis(polu-finale Kupa Uefa),Zeljo(polu-finale Kupa Uefa).jedini timovi koji nam ne bi donosili bodove su partizan i Dinamo(Z)koji su em retko igrali u Evropi a i to sto su igarli bolje da nisu.

Smejala se koza ovci ....

pre 11 godina

Sve je to super samo da opet ne izleti neki Samrok ili tikva i sve ce da bude ok ma da i Artmedia moze da bude zeznuta
(JOCA, 24. maj 2012 16:28) N e znam dal se i vi vise smejete na ove provaljene fazone. Samo da te pitam, sta je sa Slovanom, pa onim Ukrajincima, Ksamaksom, i onim drugoligasima Ekerenom? Selektivno pamtis bruke, jel da? A ta ekipa koja je ispadala od gore pomenutih vam pet godina nije dozvolila da sutnete na gol!!!!

Pazi, ponos Srbije!

pre 11 godina

(., 24. maj 2012 15:43 Vi ste bruka sto postojite... I samo se tesite da su ekipe koje vas izbacuju za cetiri klase jace od ovih... A te bajke da ce dolaziti svakakve komisije, mozes da pricas unucima... Da ste ranije krali titule, jeste i ne razumem zasto to kategoricki odbijate kad ste uvek bili drzavni mezimci... Pa drzava vam je i napravila najuspesniju generaciju koju ste imali.. A sto se tice trenutnih ekipa, samo vi mislite i dalje kako ste jaci pa kad sledeceg proleca zavrsite sa 10 bodova zaostatka ponovo pricajte svakakve gluposti... Mislim da i sami sebi postajete smesni.

escort-dama

pre 11 godina

@ Lakse se plasirati u LS nego u LE, sto je zalosno...
(aNOnymous, 24. maj 2012 17:02)

- Logično jer je teže postati šampion nego pratilja

Kompleksi su ne izlecivi

pre 11 godina

Ja ne znam zasto bi uopste ovde neki zvezdas komentarisao nesto, u ovom tekstu se ni jednom nije pomenuo fudbalski klub Crvena Zvezda.

Zuki

pre 11 godina

Slika br. 2 najbolje ilustruje Partizanov "put do elite". Svaki dan posle treninga na molitvu. Ko ne veruje neka ide da trazi detelinu sa cetiri lista po "Zemunelu". Ne vidim drugi put i nacin.

igor

pre 11 godina

Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.
(ulicar, 24. maj 2012 10:41)
Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.

srele

pre 11 godina

Dopustimo da se ove ustalasane prilike u Partizanu, polako smire ili što bi se fudbalskim žargonom reklo da se stane na loptu. Dozvolimo fudbalskom znalcu i strategu Ljubiši Tumbakoviću da malo razmisli i opredjeli najbolja rješenja za predstojeći ciklus kvalifikacija. Dobro pripremljen Partizan sigurno može proći II i III ciklus kvalifikacija i tako sigurno ući u Ligu Evrope što je i realan doseg. Međutim negativna atmosfera koja je još uvijek prisutna i koju neki zloupotrebljavaju da prodube lošu situaciju nije dobar saveznik i konačno to stanje treba prevazići. Sa pokličom "Napred Partizan, Napred crno-beli" navijačka armija vodi Partizan u Evropu bar do zimske sezone!

djiberNS

pre 11 godina

@"ostalih šest timova predtstavljaju ozbiljan problem."
"Debrecin", "Maribor", "moldavski Šerif"...
Ajme, ako nam to prestavlja problem, a stvarno tako izgleda, onda smo mi (mislim na sprski fudbal) dotakli dno dna.
(p.s.: srpski narod savrseno se razume u tri stvari sport, poljoprivreda i politika - tako nam i ide, 24. maj 2012 09:02)
Ne treba da se podcjenjuju ti protivnici kao da je partizan neka sila. Samo ću da kažem SHAMROCK CITY.

.

pre 11 godina

(Grobar Ni, 24. maj 2012 13:32
Znam i ja da ni moj komentar nece biti pusten al moram da reagujem na ovaj izliv navijacki zaslepjenog pogleda doticnog gospodina(verovatno klinca).Kao prvo odakle tebi ideja da je Partizan bolji od Zvezde?U kojoj to liniji tima vi imate kvalitetnijeg igraca?Kada je Zvezda uzimala titule da li ste vi nama cestitali ili pricali da krademo,pevali nam naravno nasu prepevanu "svako dete zna...da su vam titulu kupili"?Za razliku od vasih tvrdnji koje nisu imale velikog pokrica o kradjama iz domaceg sampionata vec bruji cela Evropa koja najavljuje i skorije akcije u borbi protiv iste.I jos jedna stvar...mi cemo brukati srpski fudbal u Evropi?Kada je Zvezda to uradila u zadnjih 20 godina?Ok,gubili smo od slabih rivala,ali svi ti od kojih smo mi gubili su bili za cetiri klase jace ekipe od Tikvi,Samroka,Fljamurtarija i ostalih "giganata" koji su vas redovno peglali,cak i u Bg.Zato kada kazete "bruka" pogledajte prvo u svoje dvoriste,mi Srbiju nikada nismo toliko obrukali a ne verujem ni da cemo ikada to uraditi kao sto ste vi uspeli.I to vise puta

Danilo

pre 11 godina

Mala smo zemlja,siromašna,loša je vlasnička struktura,mnogo lopova,gledamo samo u prošlost-kako mi možemo biti favoriti protiv nekoga ko ima duplo veći budžet?
Naravno,sport je to,pa se može izbaciti i pet puta bogatiji,lepo je to KK sa Duletom radio,ali jedni su oni,a i čuda nisu baš redovna pojava...

role

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
Sine treba doci do tog busena! To se ne radi tako sto se daju bodovi vosi, pazaru i ostalima da bi sledece sezone dobili po 6 od svakoga. posle se pitate gde nam je otisao fudbal i napadate nekakvog Toleta.
(alejandro, 24. maj 2012 12:21)
Ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan ali ne kontam ovaj aranžman. Sta ako se sljedece sezone potrefi da igraju u momentu kada i jednim i drugim trebaju bodovi ko hljeb.Sta onda!?Prolongira se dogovor za prvu narednu sezonu kada budu igrali u trenu kada Zvezdi trebaju bodovi a ovim ne!?A može li 3 boda sl sezon, a 3 one tamo, pa da se tako dodze do tih 6 bodova sto im navodno dodzu za pustanje ove godine.

Ako se tako potpisujes zbog Karadzica, onda sa tobom ne vredi ni polemisati...

pre 11 godina

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...
(Tole, 24. maj 2012 16:45) A kad ce to biti? Nikad! Uvek cete biti mnogoooo, mnogooo slabiji... Ma neka vas, bice vam bolnije sledece sezone kad vam opet damo maslacak...

@Milan

pre 11 godina

Ja navijam za Zvezdu,ali mi nije drago kada ispadnemo od tzv.amatera,ni mi,ni vi.Ali imas slabo pamcenje,posto je Zvezda,iako sramotno,PROSLA Levadiju (1:0,1:2,gol u gostima),tako da se to ne racuna.A i Ren za koji nas stalno sprdate neuporedivo je jaci od skoro svih ekipa koje ce vama predstavljati problem u kvalifikacija za LS (za koje se nadam da cete proci).Pozdrav.

мк

pre 11 godina

ajde sad da vas vidimo kako igrate protiv ekipa čiji igrači se neće sklanjati da bi im vi dali gol.ove godine partizan pada u trećem kolu a zvezda igra ligu evrope!

grobar

pre 11 godina

"ako prodjete","sta ste uradili u evropi".......Ovi komentari me izludjuju pa kako neke ljude ponekad stvarno ne bude sramota da ovako pisu prvo sto me je otac naucio o fudbalu jeste da kad srpski tim igra u kvalifikacijama za evropu ili u evropi da se za njega navija!!!!1 ja sam grobar ali navijam za zvezdu kada igra u evropi!!objasnjenje je lako to je patriotizam volim srpski klub vise od stranih ali ne vi se i u evropi opredeljujete za to da navijate za strane klubove protiv partizana znaci navijaci ste do k*r*a!!!!!!!Inace uprava je dobro pocela transfer rok sto nije bio slucaj u prethodnim godina dovodjenje:pauljevica i zabije za igrace i vermezovica za trener su fenomenalni postupci nadam se jos boljem nastavku i jos boljim igracima!!!!!!

igor

pre 11 godina

Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Aha, onda da te podsetim na to da je Partizan 2005-e igrao osminu finala te iste Lige Evrope kojom se ti hvalis.
(ulicar, 24. maj 2012 12:44)
Pitanje je: "koga ste vi pobedili u tih 10-tak utakmica koje ste odigrali u Ligi Šampiona?" A na koju ste svi ponosni i trubite na sva zvona.

ma neeeeeeeeeee,....

pre 11 godina

mislio sam da je na snazi staro pravilo UEFE da ko izgubi, ispadne od Samroka cetri godine nema pravo nastupa u evropskim takmicenjima,....

Tole

pre 11 godina

@ Grobar Ni

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...

Samo ti budi "ponosan" i "pametan" niko ti ne brani

pre 11 godina

Možda je prerano, ali mislim da imamo "šampiona" za najgluplji komentar godine.
(Asterix007, 24. maj 2012 18:45) E, neka si mi reko... Neka vasi komentari da ste ponos Srbije nisu "sampionski" glupi. Ne obazires se na takve komentare kada ih ostavi tvoj "ponosni" deo Srbije... I na kraju, moj komentar je ostavljen tu jer je vest o mom timu, sta cete vi "ponosni" navijaci na vestima o Partizanu da laprdate kako ste vi neciji "ponos". Moj niste i drago mi je zbog toga...

Realno bez ustezanja

pre 11 godina

Put Partizana do elite?!Nije ni cudo sto smo tu gde smo,pa mi non stop zivimo u teskim zabludama.Kakva crna LS?To takmicenje je za one klubove koji vrede,nadje se poneko mesto ali samo u pocetnim fazama takmicenja i za one koji tu slucajno zalutaju,ali Partizan trenutno ne pripada nijednoj od pomenutih grupa fudbalskih klubova.Osvojis titulu u smesnoj i amaterskoj ligi i odmah skacu apetiti.Skacu,dok se od prevelikog zalogaja ne zagrcnemo,pa se onda vracamo tamo gde nam je i mesto.

Guido

pre 11 godina

ako ne kupimo izuzetna pojačanja ispašćemo u prvom krugu. zamislite šampion izraela?! heeeej, pa pobucali bi nas sa po 5 komada najmanje u obije utakmice.

nama treb:

1. neuporedivo bolja odbrana nego sada. ako je istina da ovaj novi desni bek valja i ako je volkov spreman onda 2 centarhalfa

2. 2 defanzivna vezna ukoliko medo ode i 1. ako ne ode

3. jedan kreativan igrač. najopasnije za nas bi moglo biti igranje s. ilića i uopšte njegov ostanak. to je strašno da on još uvijek igra u partizanu

4. 2 krila

5. 2. centarfora



dakle to je 8 igrača najmanje plus da se riješimo loših igrača. uh, teško, teško je zamisliti da uprava ima sposobnost da ovo izvede.

Don Quijote

pre 11 godina

Lako je Partizanu. Uprava je dovela Avrama Granta da pripremi ekipu za Ligu sampiona. Sada ce Vermezovic da obere kajmak, da se kiti tudjim perjem i da se pravi vazan.
Ej bre.....pa ovo je stvarno cirkus.
Partizan nece videti ni Ligu evrope.
Zivi bili pa videli.

Topcidersko brdo

pre 11 godina

Ja poslusao Vladu i prosetao predlozenom rutom.Ne nadjoh nikakvu elitu, samo bagere, ravnjaju teren.Uskoro stizu i asfalteri , da asfaltiraju parking.
(precednik, 24. maj 2012 12:50)

Ha ha reci precednice opterecenje i u snu a !
Kazem ja kumu mom, ovako ili onako svi smo mi zvezdasi.
Aj ziveli prijatno !

Djomla

pre 11 godina

Ne znam oko cega se prepucavate i napadate, ne znam ni sta ocekujete od srpskog fudbala, kavki crni rezulati i evropa kad je svim fudbalerima nasa liga odskocna daska. Njih boli kurac za vase rivalstvo, bitno im je samo da se prodaju dobro. A glodari da znate da je zvezda zbog lopova bila pre par god pred gasenjem ali se podigla, opet je tu negde, ako ne i bolja od partizana.zaigrace mecka i pred vasim vratima pa cete videti da ce te se boriti za opstanak u ligi. Ako vec nije zaigrala

Podela po pameti

pre 11 godina

@ Kazem ja kumu mom, ovako ili onako svi smo mi zvezdasi.
Aj ziveli prijatno !
(Topcidersko brdo, 24. maj 2012 23:05)

Tačno! Al se delimo na one što mrze Partizana i one što ne mrze ni Zvezdu. Ti si u prvoj grupi a ima nas i u drugoj koja sebe naziva PARTIZANOVCI.

Tole

pre 11 godina

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...
(Tole, 24. maj 2012 16:45) … A kad ce to biti? Nikad! Uvek cete biti mnogoooo, mnogooo slabiji... Ma neka vas, bice vam bolnije sledece sezone kad vam opet damo maslacak...
(Ako se tako potpisujes zbog Karadzica, onda sa tobom ne vredi ni polemisati..., 24. maj 2012 17:59)

Nisi ni svestan sta si napisao. Dakle posto cemo biti opet mnooogo slabiji to znaci da ce opet biti samo tri puta za mesec dana? U tom slucaju - potpisujem, mnogo smo slabiji!

igor

pre 11 godina

Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.
(ulicar, 24. maj 2012 10:41)
Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.

ne shvatam neciji optimizam

pre 11 godina

hahahahahah..svi timovi koji sam procitao su barselona za partizan i ne razumem na cemu bazirate optimizam za bilo kakav prolaz bilo gde...hahahaha

Mirko

pre 11 godina

(Libero, 24. maj 2012 11:15)
Vidi ovako:da je ostala ta stara SFRJ prvak te drzave bi bio siguran ucesnik grupne faze Lige Sampiona a drugoplasirani bi igrao kvalifikacije.Zamisli samo koliko bi nam bodova donosili klubovi poput Zvezde(polu finale KES-a,finale KUP-a Uefa),Hajduk(polu-finale Kupa Uefa),Radnicki Nis(polu-finale Kupa Uefa),Zeljo(polu-finale Kupa Uefa).jedini timovi koji nam ne bi donosili bodove su partizan i Dinamo(Z)koji su em retko igrali u Evropi a i to sto su igarli bolje da nisu.

ulicar

pre 11 godina

Grobari.Samo vi sanjajte Evropu u snovima je sve moguce .Zvezda! zvezda!
(boban kv, 24. maj 2012 09:40)
Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.

.

pre 11 godina

(Grobar Ni, 24. maj 2012 13:32
Znam i ja da ni moj komentar nece biti pusten al moram da reagujem na ovaj izliv navijacki zaslepjenog pogleda doticnog gospodina(verovatno klinca).Kao prvo odakle tebi ideja da je Partizan bolji od Zvezde?U kojoj to liniji tima vi imate kvalitetnijeg igraca?Kada je Zvezda uzimala titule da li ste vi nama cestitali ili pricali da krademo,pevali nam naravno nasu prepevanu "svako dete zna...da su vam titulu kupili"?Za razliku od vasih tvrdnji koje nisu imale velikog pokrica o kradjama iz domaceg sampionata vec bruji cela Evropa koja najavljuje i skorije akcije u borbi protiv iste.I jos jedna stvar...mi cemo brukati srpski fudbal u Evropi?Kada je Zvezda to uradila u zadnjih 20 godina?Ok,gubili smo od slabih rivala,ali svi ti od kojih smo mi gubili su bili za cetiri klase jace ekipe od Tikvi,Samroka,Fljamurtarija i ostalih "giganata" koji su vas redovno peglali,cak i u Bg.Zato kada kazete "bruka" pogledajte prvo u svoje dvoriste,mi Srbiju nikada nismo toliko obrukali a ne verujem ni da cemo ikada to uraditi kao sto ste vi uspeli.I to vise puta

Bivši stanovnik Liježa

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.

Raša

pre 11 godina

Pravi put Partizana do elite je da se oslobodi Karadžića i svih ostalih trikova, pa da napravi tim sa realnim rezultatima pa tek onda. Ovako, ubeđen sam, biće isto kao i prošle godine jer se objektivno ništa nije promenilo.

pfc

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
A jel vama tu Sv. Avram Izraelski da vam i dalje donosi srecu ? Ups, nije :)

djiberNS

pre 11 godina

@"ostalih šest timova predtstavljaju ozbiljan problem."
"Debrecin", "Maribor", "moldavski Šerif"...
Ajme, ako nam to prestavlja problem, a stvarno tako izgleda, onda smo mi (mislim na sprski fudbal) dotakli dno dna.
(p.s.: srpski narod savrseno se razume u tri stvari sport, poljoprivreda i politika - tako nam i ide, 24. maj 2012 09:02)
Ne treba da se podcjenjuju ti protivnici kao da je partizan neka sila. Samo ću da kažem SHAMROCK CITY.

ma neeeeeeeeeee,....

pre 11 godina

mislio sam da je na snazi staro pravilo UEFE da ko izgubi, ispadne od Samroka cetri godine nema pravo nastupa u evropskim takmicenjima,....

igor

pre 11 godina

Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Aha, onda da te podsetim na to da je Partizan 2005-e igrao osminu finala te iste Lige Evrope kojom se ti hvalis.
(ulicar, 24. maj 2012 12:44)
Pitanje je: "koga ste vi pobedili u tih 10-tak utakmica koje ste odigrali u Ligi Šampiona?" A na koju ste svi ponosni i trubite na sva zvona.

Zuki

pre 11 godina

Slika br. 2 najbolje ilustruje Partizanov "put do elite". Svaki dan posle treninga na molitvu. Ko ne veruje neka ide da trazi detelinu sa cetiri lista po "Zemunelu". Ne vidim drugi put i nacin.

мк

pre 11 godina

ajde sad da vas vidimo kako igrate protiv ekipa čiji igrači se neće sklanjati da bi im vi dali gol.ove godine partizan pada u trećem kolu a zvezda igra ligu evrope!

Tole

pre 11 godina

@ Grobar Ni

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...

kajo

pre 11 godina

za razliku od sampiona koi ce imati priliku da se bori za ligu sampiona propali klub iz susedstva ce da se uigrava po livadama za sledecu sezonu ako se ne ugasi u medjuvremenu i ako bude imao ko da igra posto se tamo ocigledno igra za eksere posto para nema!!!

role

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
Sine treba doci do tog busena! To se ne radi tako sto se daju bodovi vosi, pazaru i ostalima da bi sledece sezone dobili po 6 od svakoga. posle se pitate gde nam je otisao fudbal i napadate nekakvog Toleta.
(alejandro, 24. maj 2012 12:21)
Ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan ali ne kontam ovaj aranžman. Sta ako se sljedece sezone potrefi da igraju u momentu kada i jednim i drugim trebaju bodovi ko hljeb.Sta onda!?Prolongira se dogovor za prvu narednu sezonu kada budu igrali u trenu kada Zvezdi trebaju bodovi a ovim ne!?A može li 3 boda sl sezon, a 3 one tamo, pa da se tako dodze do tih 6 bodova sto im navodno dodzu za pustanje ove godine.

Piši propalo

pre 11 godina

Vi ste izgleda svi već zaboravili nedeljnu utakmicu sa drugoligašem. Celo drugo poluvreme, odbrana rezultata a oni osetili mršu pa delju li delju. Pa mrtva Zvezda nas je tri puta pobedila a mi razmišljamo o Evropi. Samo da se promene SVI IGRAČI u 10x bolje al' opet ostaje nam trener loser i "slavna" tradicija.

strelac

pre 11 godina

Grobari.Samo vi sanjajte Evropu u snovima je sve moguce .Zvezda! zvezda!
(boban kv, 24. maj 2012 09:40)
Vidi ovako momak.. mi mozemo da sanjamo trofej to je istina.. ali vi isto tako mozete sada da sanjate ulazak u LS. 80% vas nije osetilo 1991. i nije se radovalo istoj vec ste gledali klipove na jutjubu i VHS kasete. Dakle, kada DOZIVITE i OSETITE neki veci uspeh od pobede u derbiju i od pobede protiv Rome, onda se hvalite. Da vas podsetim, osvajaci ste bili pre 21 god. pola vas ovde i nema toliko godina. Uzivajte u secanjima a mi cemo se nadati ponovnom ulasku sto je za vas kao velesilu i evropske prvake samo san.. a to je mnogo tuznije nego ova nasa prica.
(ulicar, 24. maj 2012 10:41)
Trebao si još da mu dodaš da je tužno i to, da je zvezda kojim slučajem bila šampion, ona bi bila u Q3 u nepovlašćenoj grupi jer je na uefinoj rang listi na 150.mestu sa osvojenih 10,850 bodova. Mi jesmo tužni, ali ono su daleko tužniji.

Grobar Ni

pre 11 godina

„...Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope...“
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Иако знам да коментар неће бити пропуштен, морам ипак да реагујем. Навијачи најсрпскијег клуба онако хорски и папагајски већ пет година за редом, утољујући своју бол за изгубљеним титулама свог тренутно малог клуба, покушавају на све начине да омаловаже и умање успехе ФКП, као најбољег и доминирајућег клуба у земљи. Служе се инсинуацијама и причама без покрића, као нпр. ФКП намешта утакмице, отима титуле и до њих долази на кваран начин уз помоћ Толета, само зато што неће да погледају чињеницама у очи и себи признају реалност да је њихов „најбољи“ клуб иза свог ривала тренутно 12 бодова (па зар вас ова разлика асоцира на „кварњак“?), и да је мнооогооо, мнооогоо слабији од њега. У земљи ФКП нема такмаца, али је слаб за Европу, за тамо где ће нас галактичари којима је наводно отета титула само брукати, јер су се, према њиховим навијачима, већ пласирали за такмичење у Лиги Европе, а ФКП то неће моћи, пошто по њима није стигао ни до трећег круга квалификација. Браво за нове српске Тарабиће.

alejandro

pre 11 godina

Ako prođete kojim slučajem 3. prekolo onda u zadnjem kolu pre LŠ od srca želim da izvučete Andrelecht. Realno je da Sv. busen Belgijski opet donese sreću. A i Belgianci isto žele vjerujte mi.
(Bivši stanovnik Liježa, 24. maj 2012 10:45)
Sine treba doci do tog busena! To se ne radi tako sto se daju bodovi vosi, pazaru i ostalima da bi sledece sezone dobili po 6 od svakoga. posle se pitate gde nam je otisao fudbal i napadate nekakvog Toleta.

Coamorte

pre 11 godina

Niz ulicu, pa desno, malo uzbrdo, i stigli ste do elite.(Vlada, 24. maj 2012 08:53)
Evo ja pratio rutu. Mislio si na Cecinu kucu??? Ili na ovu veliku rupu sa leve strane???

Pazi, ponos Srbije!

pre 11 godina

(., 24. maj 2012 15:43 Vi ste bruka sto postojite... I samo se tesite da su ekipe koje vas izbacuju za cetiri klase jace od ovih... A te bajke da ce dolaziti svakakve komisije, mozes da pricas unucima... Da ste ranije krali titule, jeste i ne razumem zasto to kategoricki odbijate kad ste uvek bili drzavni mezimci... Pa drzava vam je i napravila najuspesniju generaciju koju ste imali.. A sto se tice trenutnih ekipa, samo vi mislite i dalje kako ste jaci pa kad sledeceg proleca zavrsite sa 10 bodova zaostatka ponovo pricajte svakakve gluposti... Mislim da i sami sebi postajete smesni.

ulicar

pre 11 godina

Pa mi smo bar i pobeđivali u poslednjih 10'tak godina nekog u Ligi Evrope, a koga ste vi pobedili u Ligi Šampiona? Tragedija za Srpski fudbal je što ste na kvarnjaka uzeli titulu i što ove godine nećete stići ni do trećeg kruga kvalifikacija. Mi ćemo bar igrati Ligu Evrope.
(igor, 24. maj 2012 12:09)
Aha, onda da te podsetim na to da je Partizan 2005-e igrao osminu finala te iste Lige Evrope kojom se ti hvalis.

Kembo Ekoko

pre 11 godina

"U Q2 neugodni protivnici mogu biti Hapoel Kirijat Smon i Molde. U Q3 ozbiljan problem mogu predstavljati Debrecin, Maribor, Serif." A nekada su u Beograd dolazili Benfika, Porto, Glazgov Rendzers, Seltik, Bajern, Arsenal, Roma, Inter, Milan, Real M, Barselona...
Nije vazno da li navijam za CZ, Partizan ili nekog treceg, samo kazem tuga, jad i cemer.
PS Ovo Q2 i Q3 - je li to predkvalifikacije kvalifikacija za glavne kvalifikacije?

Libero

pre 11 godina

@Kembo Ekoko
"A nekada su u Beograd dolazili Benfika, Porto, Glazgov Rendzers, Seltik, Bajern, Arsenal, Roma...." tacno, slazem se u potpunosti. Medjutim, ovde ne govorimo vise o istom takmicenju. Kako to uporno ignorisemo? Od onog Kupa Sampiona kojeg je osvojila Zvezda, isti je ostao samo pehar. Tada je sampion Jugoslavije u Kupu Sampiona startovao od prvog kola. Tada, u tom sistemu takmicenja Zvezda je posle samo tri odigrana kola (Grashopers, Rendzers, Dinamo Drezden) vec bila u polufinalu tog takmicenja i tek tad se, dakle na korak od velikog finala, susrela sa prvom ekipom iz najkvalitetnijeg evropskog esalona koje danas zovemo babarogoma, Bajernom. Bez ikakve namere da potcenim tako veliki uspeh, titula je titula i to ostaje, ali pogledajte samo ovaj put do finala, cetiri koraka, od kojih je tek jedan, onaj predposlednji, zaista ozbiljan ispit i podvig je u svakom slucaju bilo preskociti Bajern. A danas? Cetiri kola i tek onda pocinje takmicenje u Ligi Sampiona!!! Naravno, ako uopste dodjes dotle, Bog samo da te pogleda. Pa onda sest utakmica u grupama, pa ako zauzmes neko od prva dva mesta, eto te svog sretnog cak u osmini finala! Ludilo. A najmanje je tu sampiona iz svojih zemalja. A sto je jos gore, vece babaroge mogu biti bas ti koji su u LS dosli kao drugoplasirani, treceplasirani u sampionatima svojih zemalja, nego oni koji su na kraju prosli prvi kroz cilj...

milan

pre 11 godina

Vazno da na svaku o vest o Partizanu u evropskim takmicenjima, svi zvezdasi masovno ponavljaju samrok, tikva, samrok, tikva..
A zaboravili ste xamax i levadiju? itd..
Ne mogu da verujem u kojim lazima vi zivite..

precednik

pre 11 godina

Ja poslusao Vladu i prosetao predlozenom rutom.Ne nadjoh nikakvu elitu, samo bagere, ravnjaju teren.Uskoro stizu i asfalteri , da asfaltiraju parking.

Markan

pre 11 godina

Dakle po ovome sto sam sad procitao, vi ne zelite nikog! Vi bi da ste vec direktno u ligi sampiona. E nema toga brale. Jedino neznam kuda je krenuo srpski fudbal, kad smo se poceli bojati takvih fudbalskih "velesila" kao sto su farska ostrva i slicni. Po tome se vidi kuda se je srozao nas fudbal. Jadno ali istinito!

Cicmi

pre 11 godina

Ovo je stvarno prazna prica kada se raspravlja o "povlascenom" statusu nasih klubova! Zar Semrok nije jednom zauvek zabetonirao nebitnost tzv povlascenog statusa. Sta vise cini se da je nasim nejakim klubovima takav status balast vise u borbi za Evropu. Svim silama ce morati da zapnu i protiv petlica iz Malog Mokrog Luga, jer ni jedan od nasih prvoligasa ne bi mogao da igra ni u drugoj ligi bivse SFRJ!

Don Quijote

pre 11 godina

Lako je Partizanu. Uprava je dovela Avrama Granta da pripremi ekipu za Ligu sampiona. Sada ce Vermezovic da obere kajmak, da se kiti tudjim perjem i da se pravi vazan.
Ej bre.....pa ovo je stvarno cirkus.
Partizan nece videti ni Ligu evrope.
Zivi bili pa videli.

tata jedne male Grobarke

pre 11 godina

Hvala redakciji B92 za ovu lijepu sliku iz Manastira Djurdjevi stupovi kod Berana... Dace Bog da se ove godine plasiramo makar u LE, ko nije zlonamjeran priznace da smo i lani zasluzili prolaz ali...mada me iskreno strah Vermeza...

Srb-in

pre 11 godina

Vidi ovako:da je ostala ta stara SFRJ prvak te drzave bi bio siguran ucesnik grupne faze Lige Sampiona a drugoplasirani bi igrao kvalifikacije.Zamisli samo koliko bi nam bodova donosili klubovi poput Zvezde(polu finale KES-a,finale KUP-a Uefa),Hajduk(polu-finale Kupa Uefa),Radnicki Nis(polu-finale Kupa Uefa),Zeljo(polu-finale Kupa Uefa).jedini timovi koji nam ne bi donosili bodove su partizan i Dinamo(Z)koji su em retko igrali u Evropi a i to sto su igarli bolje da nisu.
(Mirko, 24. maj 2012 14:05)
A neka si ti sve te hrvatske i bosanske klubove napisao sa velikim pocetnim slovom, a Partizan sa malim. Mirko, Srbine, delijo..

Kompleksi su ne izlecivi

pre 11 godina

Ja ne znam zasto bi uopste ovde neki zvezdas komentarisao nesto, u ovom tekstu se ni jednom nije pomenuo fudbalski klub Crvena Zvezda.

p.s.: srpski narod savrseno se razume u tri stvari sport, poljoprivreda i politika - tako nam i ide

pre 11 godina

"ostalih šest timova predtstavljaju ozbiljan problem."
"Debrecin", "Maribor", "moldavski Šerif"...
Ajme, ako nam to prestavlja problem, a stvarno tako izgleda, onda smo mi (mislim na sprski fudbal) dotakli dno dna.

Realno bez ustezanja

pre 11 godina

Put Partizana do elite?!Nije ni cudo sto smo tu gde smo,pa mi non stop zivimo u teskim zabludama.Kakva crna LS?To takmicenje je za one klubove koji vrede,nadje se poneko mesto ali samo u pocetnim fazama takmicenja i za one koji tu slucajno zalutaju,ali Partizan trenutno ne pripada nijednoj od pomenutih grupa fudbalskih klubova.Osvojis titulu u smesnoj i amaterskoj ligi i odmah skacu apetiti.Skacu,dok se od prevelikog zalogaja ne zagrcnemo,pa se onda vracamo tamo gde nam je i mesto.

@Milan

pre 11 godina

Ja navijam za Zvezdu,ali mi nije drago kada ispadnemo od tzv.amatera,ni mi,ni vi.Ali imas slabo pamcenje,posto je Zvezda,iako sramotno,PROSLA Levadiju (1:0,1:2,gol u gostima),tako da se to ne racuna.A i Ren za koji nas stalno sprdate neuporedivo je jaci od skoro svih ekipa koje ce vama predstavljati problem u kvalifikacija za LS (za koje se nadam da cete proci).Pozdrav.

Gerrard

pre 11 godina

Realnost naseg fudbala je ta da ce svi ovi sto igraju za ligu evrope ispasti u pre odlucujuceg kola za ulazak opet od neki slovana,vaduza i slicni koji ce nam opet pokazati da nam je fudbal na niskim granama,a partizan ako i nekim slucajem dodje do tog zadnjeg kola za ulazak u ligu sampiona koga god da izvuce lagano ce ispasti,sa ovim timom koji sad ima nece ni doci do tog zadnjeg kola,klupski fudbal nam je blago receno zalostan.

Smejala se koza ovci ....

pre 11 godina

Sve je to super samo da opet ne izleti neki Samrok ili tikva i sve ce da bude ok ma da i Artmedia moze da bude zeznuta
(JOCA, 24. maj 2012 16:28) N e znam dal se i vi vise smejete na ove provaljene fazone. Samo da te pitam, sta je sa Slovanom, pa onim Ukrajincima, Ksamaksom, i onim drugoligasima Ekerenom? Selektivno pamtis bruke, jel da? A ta ekipa koja je ispadala od gore pomenutih vam pet godina nije dozvolila da sutnete na gol!!!!

Samo ti budi "ponosan" i "pametan" niko ti ne brani

pre 11 godina

Možda je prerano, ali mislim da imamo "šampiona" za najgluplji komentar godine.
(Asterix007, 24. maj 2012 18:45) E, neka si mi reko... Neka vasi komentari da ste ponos Srbije nisu "sampionski" glupi. Ne obazires se na takve komentare kada ih ostavi tvoj "ponosni" deo Srbije... I na kraju, moj komentar je ostavljen tu jer je vest o mom timu, sta cete vi "ponosni" navijaci na vestima o Partizanu da laprdate kako ste vi neciji "ponos". Moj niste i drago mi je zbog toga...

GrobaR

pre 11 godina

Ljudi nemamo tim, tim mora da se stvara, ne moze se svaki prelazni rok prodavati najbolji igraci. Ako je realnost prodavati najbolje igrace, onda je i realnost i ne igranje LS-a.

Sima papricica

pre 11 godina

Pitanje je: "koga ste vi pobedili u tih 10-tak utakmica koje ste odigrali u Ligi Šampiona?" A na koju ste svi ponosni i trubite na sva zvona.
(igor, 24. maj 2012 15:29)

Citat: :Od kako je Kup UEFA reformisan u Ligu Evrope, Crvena zvezda je dva puta stigla do grupne faze. Poslednji put je to bilo u sezoni 2007/08 kada su crveno-beli bili poslednji u grupi bez osvojenog boda.:

Ako se tako potpisujes zbog Karadzica, onda sa tobom ne vredi ni polemisati...

pre 11 godina

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...
(Tole, 24. maj 2012 16:45) A kad ce to biti? Nikad! Uvek cete biti mnogoooo, mnogooo slabiji... Ma neka vas, bice vam bolnije sledece sezone kad vam opet damo maslacak...

escort-dama

pre 11 godina

@ Lakse se plasirati u LS nego u LE, sto je zalosno...
(aNOnymous, 24. maj 2012 17:02)

- Logično jer je teže postati šampion nego pratilja

Guido

pre 11 godina

ako ne kupimo izuzetna pojačanja ispašćemo u prvom krugu. zamislite šampion izraela?! heeeej, pa pobucali bi nas sa po 5 komada najmanje u obije utakmice.

nama treb:

1. neuporedivo bolja odbrana nego sada. ako je istina da ovaj novi desni bek valja i ako je volkov spreman onda 2 centarhalfa

2. 2 defanzivna vezna ukoliko medo ode i 1. ako ne ode

3. jedan kreativan igrač. najopasnije za nas bi moglo biti igranje s. ilića i uopšte njegov ostanak. to je strašno da on još uvijek igra u partizanu

4. 2 krila

5. 2. centarfora



dakle to je 8 igrača najmanje plus da se riješimo loših igrača. uh, teško, teško je zamisliti da uprava ima sposobnost da ovo izvede.

Topcidersko brdo

pre 11 godina

Ja poslusao Vladu i prosetao predlozenom rutom.Ne nadjoh nikakvu elitu, samo bagere, ravnjaju teren.Uskoro stizu i asfalteri , da asfaltiraju parking.
(precednik, 24. maj 2012 12:50)

Ha ha reci precednice opterecenje i u snu a !
Kazem ja kumu mom, ovako ili onako svi smo mi zvezdasi.
Aj ziveli prijatno !

Sumadinac

pre 11 godina

Kada nam ovi timovi predstavljaju problem ne znam sta cemo u ligu sampiona,samo se brukamo i sluzimo za gol razliku,dotakli smo dno u ekonomiji pa tako i u fudbalu

Đorđe

pre 11 godina

Naši klubovi su jedni od retkih u Evropi koji tim za izlazak na evro scenu prave u 5 do 12. Pogledajmo samo Partizan, doveli smo Granta da osvoji titulu (uz 10 bodova prednosti na polusezoni) i ćao, 3-4 igrača ne može da istrči utakmicu, 3-4 igrača nemaju dovoljan kvalitet za igranje u Evropi, mladi se nisu ubacivali u vatru i pored ogromne prednosti u prvenstvu. Očekivati da Partizan uradi nešto sa novim trenerom, pojačanjima za koje će se tek pokazati da li su pojačanja Prošle sezone Pašeko, Anderson i sl.), neiskusnim klincima i matorim igračima koji na terenu traže kiseonik, a ne loptu je u najmanju ruku veoma neozbiljno! Tim se gradi bar 2-3 sezone, usvajaju se zamisli trenera, uigrava se, a ovo mi deluje kao aj da skupimo 22 igrača da im šornemo loptu na livadu, pa vozi Miško.
Kukavna Zvezda mi u ovom trenutku deluje mnogo bolje od nas iako su i oni mnogo iza tog Debrecina i ostalih navedenih, ali bar imaju neki plan i drže se njega. Imaju kostur koji je igrao celu polusezonu, tri igrača da popune rupe i mogu da se nadaju Ligi Uefa uz sreću u kvalifikacijama.
Titula ostaje kod nas i naredne godine, ali za Evropu je potreban mnogo ozbiljniji rad svih struktura kluba.
Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala.

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(Mirko, 24. maj 2012 14:05)
Pretpostavljam da kad vec znas da koristis net, onda barem znas i da guglas, pa vrlo lako mozes doci do informacije da je partizan igrao finale KES-a jos 1966-e, a Dinamo je osvojio tzv. kup velesajamskih gradova, koji je svojevrsna preteca kupa UEFA.

MANOLO

pre 11 godina

Navijam za zvezdu,ali se svake godine kad gledam partizan u evropi derem i navijam pred tv om ko da igra zvezda. Zasto? Zato sto sam prvo srbin pa onda zvezdas.Svu srecu zelim grobarima ali ako vratimo film i setimo se kako ste igrali sa Stanojem pa sa Avramom pa sad sa Vermezom koji ce taman stici da se upozna sa igracima,pa odmor,pa odlasci,pa dolasci,pa vreme koje nemate za uigravanje.... puno puno srece

marko

pre 11 godina

nasi klubovi nemaju sta da traze u evropi i to su pokazali svih ovih godina; posto se prepucava izmedju zvezde i partizana eto na primer apoel izbacili su i jedne i druge, ponos srpskog fudbala a secam se kad je jedan nas voditelj vodio sprdnju ba racun kiparskog fudbala; to znaci da jedan prosecan evropski klub u kom se dobro radi prestavlja ozbiljnu prepreku da ne pricam o malo ozbiljnijim ekipama iz jacih liga; i da dodam da veciti pobedjuju malo zvucnije ekipe jednom u 10-15 godina, eto to nam je realnost

Dejan

pre 11 godina

Grobar sam,cimam ove komentare,moje iskreno misljenje o svemu je sledece:Voleo bi da,Partizan i zvezda doguraju sto dalje u evropi,to nema veze sa rivalstom izmedju grobara i delija.Kvalitetna pojacanja i puni stadioni za sto veci uspeh,je kljuc svega.!!

srele

pre 11 godina

Dopustimo da se ove ustalasane prilike u Partizanu, polako smire ili što bi se fudbalskim žargonom reklo da se stane na loptu. Dozvolimo fudbalskom znalcu i strategu Ljubiši Tumbakoviću da malo razmisli i opredjeli najbolja rješenja za predstojeći ciklus kvalifikacija. Dobro pripremljen Partizan sigurno može proći II i III ciklus kvalifikacija i tako sigurno ući u Ligu Evrope što je i realan doseg. Međutim negativna atmosfera koja je još uvijek prisutna i koju neki zloupotrebljavaju da prodube lošu situaciju nije dobar saveznik i konačno to stanje treba prevazići. Sa pokličom "Napred Partizan, Napred crno-beli" navijačka armija vodi Partizan u Evropu bar do zimske sezone!

alibaba

pre 11 godina

@nece proci ni drugi krug. tamo nema Toleta da namesti.
(inzagi 86, 24. maj 2012 13:57)

A vi cete, po obicaju, proci taj nedostizni drugi krug, bas zato sto tamo nema Toleta da vas sabotira? ;)

Danilo

pre 11 godina

Mala smo zemlja,siromašna,loša je vlasnička struktura,mnogo lopova,gledamo samo u prošlost-kako mi možemo biti favoriti protiv nekoga ko ima duplo veći budžet?
Naravno,sport je to,pa se može izbaciti i pet puta bogatiji,lepo je to KK sa Duletom radio,ali jedni su oni,a i čuda nisu baš redovna pojava...

Podela po pameti

pre 11 godina

@ Kazem ja kumu mom, ovako ili onako svi smo mi zvezdasi.
Aj ziveli prijatno !
(Topcidersko brdo, 24. maj 2012 23:05)

Tačno! Al se delimo na one što mrze Partizana i one što ne mrze ni Zvezdu. Ti si u prvoj grupi a ima nas i u drugoj koja sebe naziva PARTIZANOVCI.

Djomla

pre 11 godina

Ne znam oko cega se prepucavate i napadate, ne znam ni sta ocekujete od srpskog fudbala, kavki crni rezulati i evropa kad je svim fudbalerima nasa liga odskocna daska. Njih boli kurac za vase rivalstvo, bitno im je samo da se prodaju dobro. A glodari da znate da je zvezda zbog lopova bila pre par god pred gasenjem ali se podigla, opet je tu negde, ako ne i bolja od partizana.zaigrace mecka i pred vasim vratima pa cete videti da ce te se boriti za opstanak u ligi. Ako vec nije zaigrala

grobar

pre 11 godina

"ako prodjete","sta ste uradili u evropi".......Ovi komentari me izludjuju pa kako neke ljude ponekad stvarno ne bude sramota da ovako pisu prvo sto me je otac naucio o fudbalu jeste da kad srpski tim igra u kvalifikacijama za evropu ili u evropi da se za njega navija!!!!1 ja sam grobar ali navijam za zvezdu kada igra u evropi!!objasnjenje je lako to je patriotizam volim srpski klub vise od stranih ali ne vi se i u evropi opredeljujete za to da navijate za strane klubove protiv partizana znaci navijaci ste do k*r*a!!!!!!!Inace uprava je dobro pocela transfer rok sto nije bio slucaj u prethodnim godina dovodjenje:pauljevica i zabije za igrace i vermezovica za trener su fenomenalni postupci nadam se jos boljem nastavku i jos boljim igracima!!!!!!

Tole

pre 11 godina

Ako smo vas ovakvi kakvi smo, po tebi "mnooogo slabiji", isprasili tri puta za mesec dana, pa sta mislis sta cemo da vam radimo kad budemo samo "malo slabiji"? O tome sta ce biti kad budemo u egalu ne smem ni da pricam...
(Tole, 24. maj 2012 16:45) … A kad ce to biti? Nikad! Uvek cete biti mnogoooo, mnogooo slabiji... Ma neka vas, bice vam bolnije sledece sezone kad vam opet damo maslacak...
(Ako se tako potpisujes zbog Karadzica, onda sa tobom ne vredi ni polemisati..., 24. maj 2012 17:59)

Nisi ni svestan sta si napisao. Dakle posto cemo biti opet mnooogo slabiji to znaci da ce opet biti samo tri puta za mesec dana? U tom slucaju - potpisujem, mnogo smo slabiji!