Ponedeljak, 26.03.2012.

18:58

Vesić: "Nisam uništio Zvezdu"

Savetnik predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladana Lukića, Goran Vesić, odbacio je optužbe da iz senke vodi klub sa "Marakane".

Izvor: NK

Vesiæ: "Nisam uništio Zvezdu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Zakucalo zlo i na vasa vrata.....

pre 12 godina

Vesicu majstore.
Sredio si KK samo nastavi i sa fudbalom .Podrska iskrena,od navijaca komsije.
(milan, 27. mart 2012 09:30)
Imas ti "komsija" i u tvom dvoristu takvog slicnog. Samo sto taj vas ni za zivu glavu nece sa funkcije, a svaki njegov novi radni dan na mestu predsednika vaseg kluba su tri koraka unazad za vas, i to Guliverova!

Shone

pre 12 godina

Ok, KK Crvena Zvezda je imala najjaci tim 2009, pa su neke zakulisane radnje dovele do toga da neuzme titulu. Da li je bilo toga i u kupu Srbije i u jadranskoj ligi neko ce reci da , neko ne! Jer koliko se ja secam u sva tri takmicenja je porazena od Partizana! Ostaje samo da se vidi ko je bio bolji u evropi! Partizan je te godine igrao top 8 evrolige, a Crvena Zvezda?

Pedja

pre 12 godina

Predlazem da se prvo procita ceo intervju pa posle da se daju komentari. Vredi procitati. Interesantno zapazanje je izneseno od strane Vesica. Mnoge stvari nisam ni znao. Evo linkova.

[link]

[link]

[link]
(Nenad, 27. mart 2012 07:37)

a posto ti je ova postenjacina i strucnjak rekao sada ZNAS. E svasta!!!

Neznalica

pre 12 godina

Dakle da sumiramo šta je ovaj ovde nalupetao. Dok je on vodio KK Zvezdu finansijski su "cvetali". Nakon toga dolazi Vućićević koga su zvali "gospodin" zato što je isplatio sve igrače prema ugovoru, jelte. Dakle i taj je vodio klub kako treba. I onda odu svi oni i Zvezda za godinu dana napravi 20 miliona evra duga. Da je to tačno mogli su pre dve godine da imaju klub sastavljen od igrača kakve ima sada CSKA. Ili je neko uzeo te pare pa ih stavio u svoj džep? Neće biti da se to dogodilo za godinu dana. Pre će biti da su Vesić i njemu slični masno profitirali a onda pustili Zvezdu niz reku da potone. To mu je, naravno, bila preporuka da postane "odlučujući faktor" i u fudbalskom klubu. Nešto naslućujem kako će se i to završiti.

Nenad

pre 12 godina

Predlazem da se prvo procita ceo intervju pa posle da se daju komentari. Vredi procitati. Interesantno zapazanje je izneseno od strane Vesica. Mnoge stvari nisam ni znao. Evo linkova.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/723.html

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/724-intervju-goran-vesic-3-3.html

mile

pre 12 godina

a ko ostavi 11000000 evra duga kosarkaskom klubu?pa zna se goran vesic.tako je sa svojim ljudima unistio i vaterpolo i rukometni klub.on je unistio mnogo vise u drzavi srbiji od sporta ....

Krstic

pre 12 godina

Svi znamo kako izgubili od Turske,na svetskom prvenstvu Istambulu,4 sekunde do kraja sudije ne vide da greska protivnika je turski igrac nagazio liniju,i mi gubimo srebrnu medalju.Hocu da kazem da i na svetskom prvenstvu se to desava,i mi to vise ne pominjemo,pa red je da jenom tu trojku zaboravita,jer u sportu grese igraci ali i sudije.Verujem da je tokom utakmica i vama disudjena nepostojeca greska.Neverovatno da ta trojka bude razlog za totalni raspad KKCZ.Smesno.

Nikola Nis

pre 12 godina

''Između Srbije i Zvezde postoji znak jednakosti i uvek će tako i biti. To niko i nikada ne može da promeni! Moguće je da neko drugi uzima i tri ili četiri godine titule, moguće je da neki drugi klub bude državni projekat, da bude bogatiji ili privremeno uspešniji, ali Zvezda će uvek biti i ostati – najveći, najpopularniji i narodni klub'', poručuje Vesić.
I sta sad ovo treba da znaci?! Ja navijam za Partizan od kad znam za sebe, po Vesicevoj definiciji nisam Srbin, jer Zvezda=Srbija. E pa ne moze tako, ovo samo potpaljuje strasti, taman je jedan derbi prosao u fer atmosferi i navijanju i ovaj opet priziva djavola. Naravno, i vi drugari sto ne navijate za Zvezdu, vec za Radnicki Nis, Radnicki Kragujevac, Slobodu Uzice, Borac Cacak, za Rad, vi niste Srbi, jel vam je to jasno konacno?!
Ljudska glupost je neunistiva...

zoran

pre 12 godina

Vesic,Lukic,Zechevic,Bjekovic,Terzic,Karadzic,Ratko Butorović,Djuric...do juce Adzic,Djoric, menadzeri kao Radmani (ili tako neshto)....o kakvom fudbalu mzoemo prichati...?????

eugene

pre 12 godina

@tolekad je drobnjak dao tkz trojku iz auta bili smo ih 3-1 sez 2006/07 a pet tekmi je igrano 2 sez kasnije - kod nas tepic lazme novica kod njih tr pesic...

PV

pre 12 godina

Tačno Vesiću, nisi je ti uništio, Dule Vujošević ju je uništio. Sad je u nekoj fioci i tamo čeka ne znam šta, a vi za to vreme navijate za Železnik, FMP, Refleks ili kako se već sada zove.

dels

pre 12 godina

(ccc, 26. mart 2012 20:31)

Ti i tebi slicni, skontajte vise da vas bas zbog vasih kukanja zezamo za tu trojku. Zamisli da mi krenemo da se zalimo za Piksijev gol iz kornera, kao nije dobro loptu postavio, itd. To je poenta, ni Kecmanova trojka nije bas po svim kosarkaskim pravilima i Hrvatima je krivo pa kao "nije se moglo igrati". Inace sad gledam klip na netu i nikako da 100% vidim kada loptu prima, zamisli kada sudija mora u sekundi da odluci.

Nije to kao cepanje Tundzerija gde se vidi ocigledno, ali i tu se bezi od odgovornosti gde nam je reket prazan i igrac se pored Keselja usetava u reket, a da ne pricam da smo u poslednja 4 minuta sve koseve primili preko Teodosica. Znaci mi Grobari uvek trazimo krivce u svojim redovima, i mozes primetiti da nikoga ne stedimo pa ni Vladu Jovanovica koji je sve osvojio sto se moglo osvojiti.

ccc

pre 12 godina

@(mikiPFC, 26. mart 2012 19:42)
Zbog tog ofsajda, Drobnjakove bravure i mnogih drugih crno-belih "bravura" ja bih se stideo do kraja života... ali ti navijaš za partizan...

GrobaR

pre 12 godina

Drobnjak iz auta, ahahaha budite srecni, Cibona je dobila trojku iz terena, znate sta bi oni dali za tu Drobnjakovu trojku. Inace sledeca trojka ce biti iz partera:)

Slazem se sa Vesicem, nije on unistio KK, on vas je spasio od propadanja, pomogao vam da se stabilizujete, sa projektom zacrtanim na 5 godina, nesto slicno ko sto je Covic obecao...ups opet sve ponovo ahahahah

...

pre 12 godina

Sa si radio sa kosarkaskim klubom, ko je napravio dug 12 000 000, ko je zalozio grb za 300 000, ko je doveo klub do bankrota, ko je kriv sto smo postali filijala fmp-a?

aleksa_

pre 12 godina

Sa gospodinom Vesicem sam kontaktirao dva - tri puta cisto poslovno. Ne poznajem ga dovoljno dobro ali, nije cvecka ali nije ni crni djavo!
Verujem mu vise nego nekima kojima "bride" grudi od "postenja"!
Ima mnooogoo gorih od njega, a izdaju se za postenjacine!

Mladja011

pre 12 godina

ne moras Gorane nama da se pravdas..mi pravi zvezdasi te razumemo ali ne razumemo zasto se ne cini nista povodom ove hajke na nas klub?pokusali su u fudbalu videli su da nisu uspeli,u kosarci takodje..nadam se da su svesni cinjenica da kad se jedno carstvo uzdize da drugo mora da propadne, a u ovom slucaju buduce uzlazno carstvo je zvezda..

KODAR68

pre 12 godina

Ovakvim ljudima uopste nije mesto u sportu. Iako sam grobar nije mi drago sta taj covek radi zvezdi, jer takvih ima u svakom klubu, i takve treba sto pre odstraniti iz sfere sporta kome bukvalno nista ne daju a uzimaju sve.

eh

pre 12 godina

Sve mogu da podnesem (pa i Vesića), samo ne grobare kad mi počnu o poštenju... Kako reče Vesić mogao bih detaljno o ovoj tezi ali ne bi bilo objavljeno...

Mnogo si zaboravan

pre 12 godina

Reći ću to ovako - pre Drobnjakove trojke iz auta, evidentan faul nad Tripkovićem koji nije bio sviran, i to ne jedan nego dva faula.
Da li ti ličimo na ovce za šišanje?

mladen

pre 12 godina

jao muka mi je ovog da slusam, on ce da prica o kk zvezdi. prica kako je nasledio klub koji je prodao odredjene igrace i koji je imao neka dugovanja, a nakon njegove vladavine klub je imao 14 miliona evra duga i cela 3 igraca pod ugovorom sa sve mirkom kovacem, i nasao se pred gasenjem, i sada je u takvoj situaciji da je morao da se fuzionise da bi uopste mogao da postoji, i na kraju krajeva originalna crvena zvezda se i ne takmici (crvenu zvedu beograd ne racunam) i nece jos 5 narednih godina. i na sta je on tu ponosan

lamore

pre 12 godina

hahaha...Vesicu nemoj nikada da ides iz Zvezde,ti si nam jedini garant da cemo da nastavimo da dominiramo u svim sportovima u okviru SD-a!!! Ljub te tvoj Drobnjak iz auta...

Tolle

pre 12 godina

Naravno, ne moze a da se ne pljucne po Partizanu.Drobnjak NIJE dao trojku iz auta, Drobnjak je skocio nakon sto mu je noga gazila liniju, uhvatio loptu u vazduhu i zatim dao trojku sa obe noge u terenu.Po pravilima jeste pogresio, ali ne postoji covek na svetu koji je mogao to da vidi.To sto "objektivni" mediji gledaju svaki detalj sa svake utakmice ne bi li se uhvatili posle za nesto, sto slikaju svaki ekstremitet kosarkasa Partizana ne bi li uhvatili neki sudijski previd, to nije nas problem.Ej, kad se samo setim koliko ste po forumima urgirali za Barselonu kad je Roberts skinuo loptu sa obruca, eto koliko ste zaslepljeni mrznjom.A pre te Drobnjakove trojke je bio faul nad Tripkovicem koji traje 5 sekundi.A sta se to desavalo u petoj utakmici?Pocistili smo vas sa terena.Dobili ste dve utakmice srcem, ali niste mogli da osvojite titulu, ne zbog sudija, ne zbog Drobnjaka, vec zato sto smo bili BOLJI!Rekao bih vam jos nesto gospodine Vesicu, ali ne smem jer cete da me tuzite.

TataMata

pre 12 godina

Ovo je stvarni sramotna izjava. Koliko je coveg nerealan, ova prica KK CZ je tragicna. Pretpostavljam da on nije imao nikakav interes iskljucivo ljubav prema klubu. A realnost je veliki dugovi - privatizacija za male pare, kome je zvezda namestana neka vreme pokaze.

Grobar Ni

pre 12 godina

Ко о чему звездаши увек и једино о поштењу, комплексима и заверама против њиховог пре-препоштеног клуба. То је доказ да образа никада нису имали, а какав им је карактер тешко да ће га икада и стећи.

frižider na ugalj

pre 12 godina

"Uvek mi je bilo smešno kаdа se neko iz drugog klubа bаvi nаmа. "

veruj mi vesiću, niko iz Partizana nema ništa protiv tebe, ni grobari ni stručni štab, ni ljudi iz uprave. naprotiv, imaš našu potpunu podršku da dalje nastaviš svojim uspešnim radom u cz. možda se preseliš u kod odbojkašica da njima "pomogneš"

ako te neko proziva i ne ceni tvoj rad onda su to navijači crvene zvezde, sram ih bilo

koja

pre 12 godina

Ovaj intervju samo dodje kao.dobra zabava grobarima i nikakve koristi od toga nama Zvezdasima. Ista prica kao u FK mi dosli,mi izvukli klub iz ponora. Kako te covece nije sramota?Ako si toliki Zvezdas kao sto se predstavljas napusti klub vec ovog proleca.

frižider na ugalj

pre 12 godina

"Uvek mi je bilo smešno kаdа se neko iz drugog klubа bаvi nаmа. "

veruj mi vesiću, niko iz Partizana nema ništa protiv tebe, ni grobari ni stručni štab, ni ljudi iz uprave. naprotiv, imaš našu potpunu podršku da dalje nastaviš svojim uspešnim radom u cz. možda se preseliš u kod odbojkašica da njima "pomogneš"

ako te neko proziva i ne ceni tvoj rad onda su to navijači crvene zvezde, sram ih bilo

Mnogo si zaboravan

pre 12 godina

Reći ću to ovako - pre Drobnjakove trojke iz auta, evidentan faul nad Tripkovićem koji nije bio sviran, i to ne jedan nego dva faula.
Da li ti ličimo na ovce za šišanje?

Nikola Nis

pre 12 godina

''Između Srbije i Zvezde postoji znak jednakosti i uvek će tako i biti. To niko i nikada ne može da promeni! Moguće je da neko drugi uzima i tri ili četiri godine titule, moguće je da neki drugi klub bude državni projekat, da bude bogatiji ili privremeno uspešniji, ali Zvezda će uvek biti i ostati – najveći, najpopularniji i narodni klub'', poručuje Vesić.
I sta sad ovo treba da znaci?! Ja navijam za Partizan od kad znam za sebe, po Vesicevoj definiciji nisam Srbin, jer Zvezda=Srbija. E pa ne moze tako, ovo samo potpaljuje strasti, taman je jedan derbi prosao u fer atmosferi i navijanju i ovaj opet priziva djavola. Naravno, i vi drugari sto ne navijate za Zvezdu, vec za Radnicki Nis, Radnicki Kragujevac, Slobodu Uzice, Borac Cacak, za Rad, vi niste Srbi, jel vam je to jasno konacno?!
Ljudska glupost je neunistiva...

lamore

pre 12 godina

hahaha...Vesicu nemoj nikada da ides iz Zvezde,ti si nam jedini garant da cemo da nastavimo da dominiramo u svim sportovima u okviru SD-a!!! Ljub te tvoj Drobnjak iz auta...

mladen

pre 12 godina

jao muka mi je ovog da slusam, on ce da prica o kk zvezdi. prica kako je nasledio klub koji je prodao odredjene igrace i koji je imao neka dugovanja, a nakon njegove vladavine klub je imao 14 miliona evra duga i cela 3 igraca pod ugovorom sa sve mirkom kovacem, i nasao se pred gasenjem, i sada je u takvoj situaciji da je morao da se fuzionise da bi uopste mogao da postoji, i na kraju krajeva originalna crvena zvezda se i ne takmici (crvenu zvedu beograd ne racunam) i nece jos 5 narednih godina. i na sta je on tu ponosan

Tolle

pre 12 godina

Naravno, ne moze a da se ne pljucne po Partizanu.Drobnjak NIJE dao trojku iz auta, Drobnjak je skocio nakon sto mu je noga gazila liniju, uhvatio loptu u vazduhu i zatim dao trojku sa obe noge u terenu.Po pravilima jeste pogresio, ali ne postoji covek na svetu koji je mogao to da vidi.To sto "objektivni" mediji gledaju svaki detalj sa svake utakmice ne bi li se uhvatili posle za nesto, sto slikaju svaki ekstremitet kosarkasa Partizana ne bi li uhvatili neki sudijski previd, to nije nas problem.Ej, kad se samo setim koliko ste po forumima urgirali za Barselonu kad je Roberts skinuo loptu sa obruca, eto koliko ste zaslepljeni mrznjom.A pre te Drobnjakove trojke je bio faul nad Tripkovicem koji traje 5 sekundi.A sta se to desavalo u petoj utakmici?Pocistili smo vas sa terena.Dobili ste dve utakmice srcem, ali niste mogli da osvojite titulu, ne zbog sudija, ne zbog Drobnjaka, vec zato sto smo bili BOLJI!Rekao bih vam jos nesto gospodine Vesicu, ali ne smem jer cete da me tuzite.

koja

pre 12 godina

Ovaj intervju samo dodje kao.dobra zabava grobarima i nikakve koristi od toga nama Zvezdasima. Ista prica kao u FK mi dosli,mi izvukli klub iz ponora. Kako te covece nije sramota?Ako si toliki Zvezdas kao sto se predstavljas napusti klub vec ovog proleca.

GrobaR

pre 12 godina

Drobnjak iz auta, ahahaha budite srecni, Cibona je dobila trojku iz terena, znate sta bi oni dali za tu Drobnjakovu trojku. Inace sledeca trojka ce biti iz partera:)

Slazem se sa Vesicem, nije on unistio KK, on vas je spasio od propadanja, pomogao vam da se stabilizujete, sa projektom zacrtanim na 5 godina, nesto slicno ko sto je Covic obecao...ups opet sve ponovo ahahahah

Grobar Ni

pre 12 godina

Ко о чему звездаши увек и једино о поштењу, комплексима и заверама против њиховог пре-препоштеног клуба. То је доказ да образа никада нису имали, а какав им је карактер тешко да ће га икада и стећи.

zoran

pre 12 godina

Vesic,Lukic,Zechevic,Bjekovic,Terzic,Karadzic,Ratko Butorović,Djuric...do juce Adzic,Djoric, menadzeri kao Radmani (ili tako neshto)....o kakvom fudbalu mzoemo prichati...?????

...

pre 12 godina

Sa si radio sa kosarkaskim klubom, ko je napravio dug 12 000 000, ko je zalozio grb za 300 000, ko je doveo klub do bankrota, ko je kriv sto smo postali filijala fmp-a?

TataMata

pre 12 godina

Ovo je stvarni sramotna izjava. Koliko je coveg nerealan, ova prica KK CZ je tragicna. Pretpostavljam da on nije imao nikakav interes iskljucivo ljubav prema klubu. A realnost je veliki dugovi - privatizacija za male pare, kome je zvezda namestana neka vreme pokaze.

PV

pre 12 godina

Tačno Vesiću, nisi je ti uništio, Dule Vujošević ju je uništio. Sad je u nekoj fioci i tamo čeka ne znam šta, a vi za to vreme navijate za Železnik, FMP, Refleks ili kako se već sada zove.

Krstic

pre 12 godina

Svi znamo kako izgubili od Turske,na svetskom prvenstvu Istambulu,4 sekunde do kraja sudije ne vide da greska protivnika je turski igrac nagazio liniju,i mi gubimo srebrnu medalju.Hocu da kazem da i na svetskom prvenstvu se to desava,i mi to vise ne pominjemo,pa red je da jenom tu trojku zaboravita,jer u sportu grese igraci ali i sudije.Verujem da je tokom utakmica i vama disudjena nepostojeca greska.Neverovatno da ta trojka bude razlog za totalni raspad KKCZ.Smesno.

dels

pre 12 godina

(ccc, 26. mart 2012 20:31)

Ti i tebi slicni, skontajte vise da vas bas zbog vasih kukanja zezamo za tu trojku. Zamisli da mi krenemo da se zalimo za Piksijev gol iz kornera, kao nije dobro loptu postavio, itd. To je poenta, ni Kecmanova trojka nije bas po svim kosarkaskim pravilima i Hrvatima je krivo pa kao "nije se moglo igrati". Inace sad gledam klip na netu i nikako da 100% vidim kada loptu prima, zamisli kada sudija mora u sekundi da odluci.

Nije to kao cepanje Tundzerija gde se vidi ocigledno, ali i tu se bezi od odgovornosti gde nam je reket prazan i igrac se pored Keselja usetava u reket, a da ne pricam da smo u poslednja 4 minuta sve koseve primili preko Teodosica. Znaci mi Grobari uvek trazimo krivce u svojim redovima, i mozes primetiti da nikoga ne stedimo pa ni Vladu Jovanovica koji je sve osvojio sto se moglo osvojiti.

mile

pre 12 godina

a ko ostavi 11000000 evra duga kosarkaskom klubu?pa zna se goran vesic.tako je sa svojim ljudima unistio i vaterpolo i rukometni klub.on je unistio mnogo vise u drzavi srbiji od sporta ....

KODAR68

pre 12 godina

Ovakvim ljudima uopste nije mesto u sportu. Iako sam grobar nije mi drago sta taj covek radi zvezdi, jer takvih ima u svakom klubu, i takve treba sto pre odstraniti iz sfere sporta kome bukvalno nista ne daju a uzimaju sve.

ccc

pre 12 godina

@(mikiPFC, 26. mart 2012 19:42)
Zbog tog ofsajda, Drobnjakove bravure i mnogih drugih crno-belih "bravura" ja bih se stideo do kraja života... ali ti navijaš za partizan...

eugene

pre 12 godina

@tolekad je drobnjak dao tkz trojku iz auta bili smo ih 3-1 sez 2006/07 a pet tekmi je igrano 2 sez kasnije - kod nas tepic lazme novica kod njih tr pesic...

Neznalica

pre 12 godina

Dakle da sumiramo šta je ovaj ovde nalupetao. Dok je on vodio KK Zvezdu finansijski su "cvetali". Nakon toga dolazi Vućićević koga su zvali "gospodin" zato što je isplatio sve igrače prema ugovoru, jelte. Dakle i taj je vodio klub kako treba. I onda odu svi oni i Zvezda za godinu dana napravi 20 miliona evra duga. Da je to tačno mogli su pre dve godine da imaju klub sastavljen od igrača kakve ima sada CSKA. Ili je neko uzeo te pare pa ih stavio u svoj džep? Neće biti da se to dogodilo za godinu dana. Pre će biti da su Vesić i njemu slični masno profitirali a onda pustili Zvezdu niz reku da potone. To mu je, naravno, bila preporuka da postane "odlučujući faktor" i u fudbalskom klubu. Nešto naslućujem kako će se i to završiti.

Shone

pre 12 godina

Ok, KK Crvena Zvezda je imala najjaci tim 2009, pa su neke zakulisane radnje dovele do toga da neuzme titulu. Da li je bilo toga i u kupu Srbije i u jadranskoj ligi neko ce reci da , neko ne! Jer koliko se ja secam u sva tri takmicenja je porazena od Partizana! Ostaje samo da se vidi ko je bio bolji u evropi! Partizan je te godine igrao top 8 evrolige, a Crvena Zvezda?

eh

pre 12 godina

Sve mogu da podnesem (pa i Vesića), samo ne grobare kad mi počnu o poštenju... Kako reče Vesić mogao bih detaljno o ovoj tezi ali ne bi bilo objavljeno...

Pedja

pre 12 godina

Predlazem da se prvo procita ceo intervju pa posle da se daju komentari. Vredi procitati. Interesantno zapazanje je izneseno od strane Vesica. Mnoge stvari nisam ni znao. Evo linkova.

[link]

[link]

[link]
(Nenad, 27. mart 2012 07:37)

a posto ti je ova postenjacina i strucnjak rekao sada ZNAS. E svasta!!!

Mladja011

pre 12 godina

ne moras Gorane nama da se pravdas..mi pravi zvezdasi te razumemo ali ne razumemo zasto se ne cini nista povodom ove hajke na nas klub?pokusali su u fudbalu videli su da nisu uspeli,u kosarci takodje..nadam se da su svesni cinjenica da kad se jedno carstvo uzdize da drugo mora da propadne, a u ovom slucaju buduce uzlazno carstvo je zvezda..

Zakucalo zlo i na vasa vrata.....

pre 12 godina

Vesicu majstore.
Sredio si KK samo nastavi i sa fudbalom .Podrska iskrena,od navijaca komsije.
(milan, 27. mart 2012 09:30)
Imas ti "komsija" i u tvom dvoristu takvog slicnog. Samo sto taj vas ni za zivu glavu nece sa funkcije, a svaki njegov novi radni dan na mestu predsednika vaseg kluba su tri koraka unazad za vas, i to Guliverova!

aleksa_

pre 12 godina

Sa gospodinom Vesicem sam kontaktirao dva - tri puta cisto poslovno. Ne poznajem ga dovoljno dobro ali, nije cvecka ali nije ni crni djavo!
Verujem mu vise nego nekima kojima "bride" grudi od "postenja"!
Ima mnooogoo gorih od njega, a izdaju se za postenjacine!

Nenad

pre 12 godina

Predlazem da se prvo procita ceo intervju pa posle da se daju komentari. Vredi procitati. Interesantno zapazanje je izneseno od strane Vesica. Mnoge stvari nisam ni znao. Evo linkova.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/723.html

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/724-intervju-goran-vesic-3-3.html

Mladja011

pre 12 godina

ne moras Gorane nama da se pravdas..mi pravi zvezdasi te razumemo ali ne razumemo zasto se ne cini nista povodom ove hajke na nas klub?pokusali su u fudbalu videli su da nisu uspeli,u kosarci takodje..nadam se da su svesni cinjenica da kad se jedno carstvo uzdize da drugo mora da propadne, a u ovom slucaju buduce uzlazno carstvo je zvezda..

ccc

pre 12 godina

@(mikiPFC, 26. mart 2012 19:42)
Zbog tog ofsajda, Drobnjakove bravure i mnogih drugih crno-belih "bravura" ja bih se stideo do kraja života... ali ti navijaš za partizan...

eh

pre 12 godina

Sve mogu da podnesem (pa i Vesića), samo ne grobare kad mi počnu o poštenju... Kako reče Vesić mogao bih detaljno o ovoj tezi ali ne bi bilo objavljeno...

aleksa_

pre 12 godina

Sa gospodinom Vesicem sam kontaktirao dva - tri puta cisto poslovno. Ne poznajem ga dovoljno dobro ali, nije cvecka ali nije ni crni djavo!
Verujem mu vise nego nekima kojima "bride" grudi od "postenja"!
Ima mnooogoo gorih od njega, a izdaju se za postenjacine!

Mnogo si zaboravan

pre 12 godina

Reći ću to ovako - pre Drobnjakove trojke iz auta, evidentan faul nad Tripkovićem koji nije bio sviran, i to ne jedan nego dva faula.
Da li ti ličimo na ovce za šišanje?

GrobaR

pre 12 godina

Drobnjak iz auta, ahahaha budite srecni, Cibona je dobila trojku iz terena, znate sta bi oni dali za tu Drobnjakovu trojku. Inace sledeca trojka ce biti iz partera:)

Slazem se sa Vesicem, nije on unistio KK, on vas je spasio od propadanja, pomogao vam da se stabilizujete, sa projektom zacrtanim na 5 godina, nesto slicno ko sto je Covic obecao...ups opet sve ponovo ahahahah

Tolle

pre 12 godina

Naravno, ne moze a da se ne pljucne po Partizanu.Drobnjak NIJE dao trojku iz auta, Drobnjak je skocio nakon sto mu je noga gazila liniju, uhvatio loptu u vazduhu i zatim dao trojku sa obe noge u terenu.Po pravilima jeste pogresio, ali ne postoji covek na svetu koji je mogao to da vidi.To sto "objektivni" mediji gledaju svaki detalj sa svake utakmice ne bi li se uhvatili posle za nesto, sto slikaju svaki ekstremitet kosarkasa Partizana ne bi li uhvatili neki sudijski previd, to nije nas problem.Ej, kad se samo setim koliko ste po forumima urgirali za Barselonu kad je Roberts skinuo loptu sa obruca, eto koliko ste zaslepljeni mrznjom.A pre te Drobnjakove trojke je bio faul nad Tripkovicem koji traje 5 sekundi.A sta se to desavalo u petoj utakmici?Pocistili smo vas sa terena.Dobili ste dve utakmice srcem, ali niste mogli da osvojite titulu, ne zbog sudija, ne zbog Drobnjaka, vec zato sto smo bili BOLJI!Rekao bih vam jos nesto gospodine Vesicu, ali ne smem jer cete da me tuzite.

Grobar Ni

pre 12 godina

Ко о чему звездаши увек и једино о поштењу, комплексима и заверама против њиховог пре-препоштеног клуба. То је доказ да образа никада нису имали, а какав им је карактер тешко да ће га икада и стећи.

Nenad

pre 12 godina

Predlazem da se prvo procita ceo intervju pa posle da se daju komentari. Vredi procitati. Interesantno zapazanje je izneseno od strane Vesica. Mnoge stvari nisam ni znao. Evo linkova.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/723.html

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/724-intervju-goran-vesic-3-3.html

lamore

pre 12 godina

hahaha...Vesicu nemoj nikada da ides iz Zvezde,ti si nam jedini garant da cemo da nastavimo da dominiramo u svim sportovima u okviru SD-a!!! Ljub te tvoj Drobnjak iz auta...

frižider na ugalj

pre 12 godina

"Uvek mi je bilo smešno kаdа se neko iz drugog klubа bаvi nаmа. "

veruj mi vesiću, niko iz Partizana nema ništa protiv tebe, ni grobari ni stručni štab, ni ljudi iz uprave. naprotiv, imaš našu potpunu podršku da dalje nastaviš svojim uspešnim radom u cz. možda se preseliš u kod odbojkašica da njima "pomogneš"

ako te neko proziva i ne ceni tvoj rad onda su to navijači crvene zvezde, sram ih bilo

PV

pre 12 godina

Tačno Vesiću, nisi je ti uništio, Dule Vujošević ju je uništio. Sad je u nekoj fioci i tamo čeka ne znam šta, a vi za to vreme navijate za Železnik, FMP, Refleks ili kako se već sada zove.

Nikola Nis

pre 12 godina

''Između Srbije i Zvezde postoji znak jednakosti i uvek će tako i biti. To niko i nikada ne može da promeni! Moguće je da neko drugi uzima i tri ili četiri godine titule, moguće je da neki drugi klub bude državni projekat, da bude bogatiji ili privremeno uspešniji, ali Zvezda će uvek biti i ostati – najveći, najpopularniji i narodni klub'', poručuje Vesić.
I sta sad ovo treba da znaci?! Ja navijam za Partizan od kad znam za sebe, po Vesicevoj definiciji nisam Srbin, jer Zvezda=Srbija. E pa ne moze tako, ovo samo potpaljuje strasti, taman je jedan derbi prosao u fer atmosferi i navijanju i ovaj opet priziva djavola. Naravno, i vi drugari sto ne navijate za Zvezdu, vec za Radnicki Nis, Radnicki Kragujevac, Slobodu Uzice, Borac Cacak, za Rad, vi niste Srbi, jel vam je to jasno konacno?!
Ljudska glupost je neunistiva...

dels

pre 12 godina

(ccc, 26. mart 2012 20:31)

Ti i tebi slicni, skontajte vise da vas bas zbog vasih kukanja zezamo za tu trojku. Zamisli da mi krenemo da se zalimo za Piksijev gol iz kornera, kao nije dobro loptu postavio, itd. To je poenta, ni Kecmanova trojka nije bas po svim kosarkaskim pravilima i Hrvatima je krivo pa kao "nije se moglo igrati". Inace sad gledam klip na netu i nikako da 100% vidim kada loptu prima, zamisli kada sudija mora u sekundi da odluci.

Nije to kao cepanje Tundzerija gde se vidi ocigledno, ali i tu se bezi od odgovornosti gde nam je reket prazan i igrac se pored Keselja usetava u reket, a da ne pricam da smo u poslednja 4 minuta sve koseve primili preko Teodosica. Znaci mi Grobari uvek trazimo krivce u svojim redovima, i mozes primetiti da nikoga ne stedimo pa ni Vladu Jovanovica koji je sve osvojio sto se moglo osvojiti.

Krstic

pre 12 godina

Svi znamo kako izgubili od Turske,na svetskom prvenstvu Istambulu,4 sekunde do kraja sudije ne vide da greska protivnika je turski igrac nagazio liniju,i mi gubimo srebrnu medalju.Hocu da kazem da i na svetskom prvenstvu se to desava,i mi to vise ne pominjemo,pa red je da jenom tu trojku zaboravita,jer u sportu grese igraci ali i sudije.Verujem da je tokom utakmica i vama disudjena nepostojeca greska.Neverovatno da ta trojka bude razlog za totalni raspad KKCZ.Smesno.

mladen

pre 12 godina

jao muka mi je ovog da slusam, on ce da prica o kk zvezdi. prica kako je nasledio klub koji je prodao odredjene igrace i koji je imao neka dugovanja, a nakon njegove vladavine klub je imao 14 miliona evra duga i cela 3 igraca pod ugovorom sa sve mirkom kovacem, i nasao se pred gasenjem, i sada je u takvoj situaciji da je morao da se fuzionise da bi uopste mogao da postoji, i na kraju krajeva originalna crvena zvezda se i ne takmici (crvenu zvedu beograd ne racunam) i nece jos 5 narednih godina. i na sta je on tu ponosan

TataMata

pre 12 godina

Ovo je stvarni sramotna izjava. Koliko je coveg nerealan, ova prica KK CZ je tragicna. Pretpostavljam da on nije imao nikakav interes iskljucivo ljubav prema klubu. A realnost je veliki dugovi - privatizacija za male pare, kome je zvezda namestana neka vreme pokaze.

Zakucalo zlo i na vasa vrata.....

pre 12 godina

Vesicu majstore.
Sredio si KK samo nastavi i sa fudbalom .Podrska iskrena,od navijaca komsije.
(milan, 27. mart 2012 09:30)
Imas ti "komsija" i u tvom dvoristu takvog slicnog. Samo sto taj vas ni za zivu glavu nece sa funkcije, a svaki njegov novi radni dan na mestu predsednika vaseg kluba su tri koraka unazad za vas, i to Guliverova!

koja

pre 12 godina

Ovaj intervju samo dodje kao.dobra zabava grobarima i nikakve koristi od toga nama Zvezdasima. Ista prica kao u FK mi dosli,mi izvukli klub iz ponora. Kako te covece nije sramota?Ako si toliki Zvezdas kao sto se predstavljas napusti klub vec ovog proleca.

eugene

pre 12 godina

@tolekad je drobnjak dao tkz trojku iz auta bili smo ih 3-1 sez 2006/07 a pet tekmi je igrano 2 sez kasnije - kod nas tepic lazme novica kod njih tr pesic...

Pedja

pre 12 godina

Predlazem da se prvo procita ceo intervju pa posle da se daju komentari. Vredi procitati. Interesantno zapazanje je izneseno od strane Vesica. Mnoge stvari nisam ni znao. Evo linkova.

[link]

[link]

[link]
(Nenad, 27. mart 2012 07:37)

a posto ti je ova postenjacina i strucnjak rekao sada ZNAS. E svasta!!!

zoran

pre 12 godina

Vesic,Lukic,Zechevic,Bjekovic,Terzic,Karadzic,Ratko Butorović,Djuric...do juce Adzic,Djoric, menadzeri kao Radmani (ili tako neshto)....o kakvom fudbalu mzoemo prichati...?????

Shone

pre 12 godina

Ok, KK Crvena Zvezda je imala najjaci tim 2009, pa su neke zakulisane radnje dovele do toga da neuzme titulu. Da li je bilo toga i u kupu Srbije i u jadranskoj ligi neko ce reci da , neko ne! Jer koliko se ja secam u sva tri takmicenja je porazena od Partizana! Ostaje samo da se vidi ko je bio bolji u evropi! Partizan je te godine igrao top 8 evrolige, a Crvena Zvezda?

mile

pre 12 godina

a ko ostavi 11000000 evra duga kosarkaskom klubu?pa zna se goran vesic.tako je sa svojim ljudima unistio i vaterpolo i rukometni klub.on je unistio mnogo vise u drzavi srbiji od sporta ....

KODAR68

pre 12 godina

Ovakvim ljudima uopste nije mesto u sportu. Iako sam grobar nije mi drago sta taj covek radi zvezdi, jer takvih ima u svakom klubu, i takve treba sto pre odstraniti iz sfere sporta kome bukvalno nista ne daju a uzimaju sve.

...

pre 12 godina

Sa si radio sa kosarkaskim klubom, ko je napravio dug 12 000 000, ko je zalozio grb za 300 000, ko je doveo klub do bankrota, ko je kriv sto smo postali filijala fmp-a?

Neznalica

pre 12 godina

Dakle da sumiramo šta je ovaj ovde nalupetao. Dok je on vodio KK Zvezdu finansijski su "cvetali". Nakon toga dolazi Vućićević koga su zvali "gospodin" zato što je isplatio sve igrače prema ugovoru, jelte. Dakle i taj je vodio klub kako treba. I onda odu svi oni i Zvezda za godinu dana napravi 20 miliona evra duga. Da je to tačno mogli su pre dve godine da imaju klub sastavljen od igrača kakve ima sada CSKA. Ili je neko uzeo te pare pa ih stavio u svoj džep? Neće biti da se to dogodilo za godinu dana. Pre će biti da su Vesić i njemu slični masno profitirali a onda pustili Zvezdu niz reku da potone. To mu je, naravno, bila preporuka da postane "odlučujući faktor" i u fudbalskom klubu. Nešto naslućujem kako će se i to završiti.