Utorak, 20.03.2012.

13:33

Mažić sudi ‘večiti derbi’ u Kupu

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić deliće pravdu na prvom meču polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana u sredu.

Izvor: JT

Mažiæ sudi ‘veèiti derbi’ u Kupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

KAL-EL

pre 12 godina

Grobar sam i mislim da ne treba da se prica o sudiji pre meca
Sacekajmo prvo da vidimo kakvo ce sudjenje biti pa ako pogresi treba reci a ne ovako
Realnost je da Partizan i Zvezda imaju naklonost sudija u odnosu na ostale e sad ko vise tesko je to proceniti jer svaka strana proziva onu drugu
REALAN

već viđeno

pre 12 godina

Stara prepoznatljiva zvezdina škola; početi pritisak na sudijsku organizaciju još pre početka prvenstva , pa ga onda pojačati pre svakog derbija. Epilog; zvezdi se svira penal. Stavite koju kintu na penal i dignite lovu.

Nick.cdn

pre 12 godina

Kakav pritisak na sudije iz Zvezdinog kampa!!! Partizanu posle ovoga nema nikakve sanse da se svira ni recimo ocigledan penal. Stara je ovo zvezdaska skola, puno su oni titula osvojili na prljav nacin.
Volim Partizan!!!

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Ajao, šta će da vam radimo?!
Mažić sudi, Tole namešta, Stojke brani, SPS politički lobira, Predsednik naš čovek, jedino Djura se nekako ne uklapa, ali nema veze.
Ajde plačite sad malo!!!!

Jofel

pre 12 godina

@gugl crkveni kalendar
Koliko znas toliko i pricas.To znaci da, ako si bolji, pobedices...Nema izgovora...Ako ti sudija uzme pet golova, ti onda daj sest...Ja jesam Zvezdas, ali je ovo moj odgovor na kukanje zvezdasa unapred...Bas me briga ko sudi...Ako damo tri, ne moze nam ponistiti tri...Ako ne dozvolimo protivniku da udje u 16 metara, ne moze biti penal...Znaci, vrlo prosto...budi bolji i pobedi...Mislim da si me pogresno svatio...Svakako, NAPRED ZVEZDO...uslo u krv i dovidjenja

totem

pre 12 godina

"Crvena zvezda ima puno poverenje u delegirane sudije. U pitanju su internacionalci i verujemo da će obaviti posao kako dolikuje najvećoj svetkovini srpskog fudbala" – istakao je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

Samo navijaci koji ne veruju u svoje igrace i pobedu sutra mogu kukati na sudije pre utakmice.

MilosPFC

pre 12 godina

Ja najvise pamtim Mazica po derbiju iz Aprila 2008. na JNA 1-1 je bilo,kada je faul naseg tadasnjeg golmana Darka Bozovica nad nekim njihovim igracem koji se desio na 18 a mozda i celih 19 metara od gola gurnuo u 16m i svirao penal za njih,na svu srecu pomocnik je signalizirao slobodan udarac i sprecio pljacku stoleca u derbijima-da su crveni tada dobili penal i dali gol verovatno bi i uzeli titulu,tako da zaista ne znam sto se navijaci komsinice bune protiv Mazica kada je 2008.me nas sesnaesterac na derbiju naprasno povecao na 19 metara i hteo da nas opljacka kao niko nikada?

STEFAN

pre 12 godina

Mnogo mi se ne svidja sto je lak na kartonima,ipak je "derbi" u pitanju, treba da pusti malo ostriju igru,da se muski igra,GROBAR sam,ali ako bude svirao svaki put kada DIARA padne,onda do krasnoga dvora...???!!!

Плаћеници без образа

pre 12 godina

Mazic prvi a Gogic cetvrti sudija , sve lepse od lepseg :))
(Milan, 20. mart 2012 15:01)

Тачно тако. Партизан ће играти у њиховој чувеној формацији 4-5-1-4.

И по хиљадити пут - прошли дерби је судио Данило Грујић. Сјашите.

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

Nasli ovi da pricaju,pa gledajte snimak od proslog derbija pa pricajte pa Rnica nije bila lopta udarila u ruku a dosudjen vam penal,nenoguce je da kazete da 4 godine za nas sude sudije a vi to uporno pricate,pomirite se da smo malo bolja ekipa od vas i kraj,nismo mogo bolji to nemogu da kazem,ali za malo nijansu jesmo,tako da ne kukajte vise na sudije,nego malo pricajte na terenu,a a ne da vam je prvobitno da pricate o neleguralnosti prvanstva,manite se od toga nego igrajte malo fudbal....))

Internacionalni sudija

pre 12 godina

Pozdrav svima!
Posto, najverovatnije Mazic cita komentare na b92...porucio bih mu da bude svoj, profesionalan i naravno mnogo srece da se nalazi uvek na pravom odstojanju od mesta dogadjaja.
Uopste ne sumnjam u ovog coveka cak naprotiv, ja mu se divim sto hoce da sudi ovakve meceve i naravno sto ga ljudu iz UEFA-e cene toliko.
Trebalo bi i mi da cenimo jedno takvo ime, mnogo je nezahvalan posao biti sudija.
Znam koliko truda i energije je potrebno da bi stigao na ovaj nivo zato pustite coveka da radi ono sto najbolje zna na najbolji nacin. Hvala!

smeker

pre 12 godina

Derbi sve blizi ,prpa sve veca ,valja traziti odstupnicu.Normalno,pocinje teorija zavere kroz lik i delo sudije. Vasa frustracija je sve veca i veca.

Zasto

pre 12 godina

Zasto se ne okrenete vasoj igri i igracima koji se saplicu po terenu nego gledate sudiju i unapred trazite opravdanje zbog poraza koji vam sledi sutra? Vi igrajte fudbal a sudija ce da sudi, ne moze on da vam daje golove!!! Pozdrav od GROBARA!

Nislija

pre 12 godina

Ja se nadam da ce biti STO MANJE spornih situacija,da se sudija nece primetiti na terenu ali tome treba da doprinesu i igraci i navijaci oba tima!Mislim da nije opravdana ovolika ''halabuka'' navijaca Zvezde,youtube je pun spornih situacija i na jednoj i na drugoj strani pa se malo zamislite da li imate stvarno uporiste u tim optuzbama na racun Partizana!Ovo vam kaze jedan zaista neutralan posmatrac!

Marcco

pre 12 godina

Jel postoji neka druga njegova fotografija...Mislim,shvatam ja da je on internacionalni sudija...ali ovo mu nije baš reprezentativna fotografija...

crni_redstar

pre 12 godina

ma meni nije jasno zasto grobari toliko vole mazica??? svi govore kako je najbolji sudija,brane ga,velicaju... pa sta ga toliko velicate nije on legenda partizana...ili jeste...hm...vi ste jedini klub na svetu koji voli sudije,predsednika saveza,delegate itd. cudno? ma neeee :)

crni_redstar

pre 12 godina

ma meni nije jasno zasto grobari toliko mazica??? svi govore kako je najbolji sudija,brane ga,velicaju... pa sta ga toliko velicate nije on legenda partizana...ili jeste...hm...vi ste jedini klub na svetu koji voli sudije,predsednika saveza,delegate itd. cudno? ma neeee :)

sašo

pre 12 godina

Budite sigurni da C.Zvezda ide dalje!Jedino ostaje 1% nade za Partizan ako C.Z sama sebe izbaci sa zacrtanog puta!Ja sam navijač Partizana,ali Zvezdi ide kup!Pred izbore svi moraju da budu zadovoljni!

Dragan

pre 12 godina

Dobro kaže ovaj Vaske...ne treba kukati a da utakmica još nije ni počela. Imam 42 godine, u moje vreme 80-ih godina bili smo moćan tim i peglali ih redovno...mogla su da sude tri Mažića, ne bi im pomogli. Znači, ako naši fudbaleri uđu u meč sa predubeđenjem da će biti pokradeni, ništa od naše igre, ništa od pobede. Ajmo da mislimo kako da ih nadigramo jer mislim da smo ipak malo bolji od njih. Ako dobro igraš, napadaš, stvaraš šanse, onda te i sudija poštuje.

Joca

pre 12 godina

PAOK je poveo 2 : 0 i onda je Totenhemov igrac sutirao i lopta je pogodila u STOMAK igraca PAOKa koji je stajao na gol liniji... Mazic je svirao penal i dao PAOKu crveni i unistio utakmicu... PAOK je igrao bunker i ipak pobedio 2:1 al od tog penala ko da nije bilo fudbala... E moj Mazicu...

Yogy

pre 12 godina

"a toliko ste kukali kada je Zvezdi sviran onaj penal koji nije iskoricen, a sad kada neko kuka zasto je delegiran Mazic odma se svi prave naivni, grobari posteni."
(Miki Rurk, 20. mart 2012 15:05)

Pa mi bar kukamo zato sto penal NIJE ni postojao, mogli smo izgubiti zbrog kardinalne greske sudije, mozda bi danas bili iza vas. A vi kukate na tog istog sudiju koji vam je poklonio isti taj penal, sto je kontradiktorno. A sutrasnji mec nas tek ocekuje.

Miki Rurk

pre 12 godina

..meni kao navijacu nije bitno kog od ova dva kluba, ne smeta Mazic. I ako UEFA kaze da je on medju 30 najboljih u evropi to mi je merodavnije od nasih strucnjaka koji ce sad da prelave ovu vest.
...zelim mu da zadatak ispuni sa najvisom ocenom i da se nikako ne ogresi, da slucajno ovi drugi ne bi opet plakali.
(duh sa sekirom, 20. mart 2012 14:14)

Rece grobar... a toliko ste kukali kada je Zvezdi sviran onaj penal koji nije iskoricen, a sad kada neko kuka zasto je delegiran Mazic odma se svi prave naivni, grobari posteni. Nikad oni nisu kukali? Jel? A vidim ovde se spominje od grobara Babarogic, jovanetic(inace vas sudija) a onda vi kazete kako nije bitno ko je sudija? Sto ste takvi licemeri...

zvezdas

pre 12 godina

Da u 8 derbija sudija navijao za nas.Ajde vise smarate sa sudjenjem.Cist gol nepriznat,igranje rukom vaseg igraca,Pantelic pre nekoliko godina napsuju Partizanovu klupu,a Panticu sudija daje crveni.Bolje cutite.Zadnji penal nasm sviran 1996.
(PAOK, 20. mart 2012 14:36)

sta pricas ti, a da li ti znas zasto je uopste tad pantic i dobio crveni, dal si uopste gledao taj derbi, dobio je crveni jer je udario samar bosku jankovic, tad je bilo previse tenzije na terenu jer smo bili u seriji pobeda nad vama, a mi svi znamo kako se vi ponasali kad gubite, hocete sve na silu, od nemoci samo tucete i udarate, a pogledaj zadnje cetiri godine u kojima nas dobijate, da li je nekad nas igrac udario nekog vaseg, da li smo mi nekad tukli kad smo gubili, naravno da ne, samo je lukic preterivao sa njegovim saopstenjima, da je manje pricao a vise radio do sad bi mozda i uzeli neku titulu...

jovca

pre 12 godina

(CHELSEA FAN FROM NOVI SAD, 20. mart 2012 14:52)

..ono sto si propustio je golcina Krupnikovica, koja je bila sportski potez dana u svetu + Rambo Petkovic ringispil...samo vas je sreca spasila sto je bilo 2:2.

robi

pre 12 godina

Koliko neistina i poluistina! Vidim da neko pominje utakmicu PAOK - Totenham,kaze PAOK poveo dva nula pa sut Totenhema, crveni karton,penal, bla, bla....utakmica je zaista igrana u septembru, sudio je Mazic i zavrsena je 0-0 ( nula prema nula!!!!!).

Lopovi

pre 12 godina

Sramota, sramota, sramota... pa dokle vise, ovo je stvarno jedna velika sramota i bruka. Spartak Partizan koju je sudio ovaj Mazic je utakmica koja je bila jedna od najvecih kradja u poslednjih 20 godina, penal i slobodan udarac koji nisu ni postajali, Jagodina- Partizan u prvom delu sezone opet je sudio ovaj sudija i dosudio penal u 81 minutu za Partizan i to gle cuda posle utakmice sa Samrokom da se malo crno-beli poguraju. Maza inace kako ga zovu je okoreli grobar i ovo zaista nema smisla vise, pa pokrali ste prosle godine protiv Vojvodine finale Evropa je prepricavala tu utakmicu i opet ne znate da stanete. Svuda se namesta ali ovoliko forsiranje jednog kluba je nezapamceno...

Neznalice a lopovi

pre 12 godina

Vidi se da si pravi Grobar i da osim one glupe reci dominiraj ne znas nista... za tvoju informaciju daj derbi je sudio Grujic, ali ne cudi me tvoje neznanje jer kao i 90 % ljudi ovde si verovatno neki klinac...

Nikola

pre 12 godina

Dobro je grobari, vi bas nikad ne kukate na sudije ili FSS kao sto niste kukali ni posle Derbija zbog onog penala koji nije iskoriscen. Pricate price....Boli vas uvo za onu kradju u polufinalu kupa 2008 ali zato zbog tog penala pricate bajke..

strelac

pre 12 godina

Samo mi nije jasno zasto mora UVEK on? Zasto da derbi sudi Mazic, zasto da ga sudi i Majo Vujovic, zasto bilo ko od njih za koje se vezuju veciti? Zar nemamo nekog treceg sudiju koji sudi ostale utakmice u ligi pa da tako sudi i ovu, zasto dajete materijala teoreticarima zavere cak i pre nego sto je osvanuo dan derbija?
(kaljente, 20. mart 2012 14:51)

Pa ne može Vujović jer se zvezda i na njega žalila kao i na sve ostale sudije,nešto im ne odgovaraju zadnjih godina. Ako se sećaš prošlog derbija zvezda nije prihvatala ni jednog sudiju,nego je bilo koga oni izaberu taj sudi. Čovek sudio čak i ne postojeći penal oni izgubili i onda bilo ćutanje. I to tako iz godine u godinu,a Partizan niko ne pita jel moguće da nemate penal od 1995.godine,pazi to je 17 godina i ako uzmeš da su se igrala dva derbija godišnje to je 34 utakmice,pazi to je neko celo prvenstvo. Da li je moguće da neki klub u Evropi igra celo prvenstvo i da nije nikad bilo u situaciji da mu se dosudi penal??? Čisto sumnjam!!!

smesno

pre 12 godina

A ovi grobari sto brane Mazica nisu upoznati da on nije sudio taj prosli derbi.I da taj penal koji spominju je promasen ako niste znali, znaci na kraju niste bili osteceni.

Апис

pre 12 godina

Интелигенција равна собној температури - мажић није свирао прошли дерби. Прво размислите или се распитатјте па онда силујте тастатуру.

jojaxx

pre 12 godina

Evo grobari vec krenuli da brane Mazica.... Pa da sta ih briga brani njihov sudija. Sad ce mao da spominju penal koji je promasio!! Evandro , to je najbolje sto mogu.

Sirius Black

pre 12 godina

A niko ne pominje utakmicu Jagodina-Zvezda,gde je upravo ovaj Mazic odneo bodove Zvezdi. Eh zvezdasi,zvezdasi,nije ni pocela utakmica vi se zalite na sudije :)

Istina

pre 12 godina

Novinarsko pitanje:”Reklo bi se da ste,ipak “grobar” u dusi.
Odgovor Vladimira Bebe Popovica:”Ma kakav crni Partizan,oni su tek prava Cosa Nostra srpskog fudbala.

Bane

pre 12 godina

Mazic je prosli derbi sudio odlicno po obe ekipe.

Sudio je dobro pogotovo za Zvezdu, dosudivsi joj NEPOSTOJECI penal!

Nije uticao na igru i krajnji rezultat, nije svirao nepostojece ofsajde niti je seckao igru, nije ometao Zvezdu u njenoj igri, niti on to moze da uradi jer je svaka njegova utakmica pod lupom UEFA od kako je na toj naprednoj listi.

Cak i da Partizan razbije Zvezdu u potpunosti (i igracki i rezultatski), vi cete pricati kako drugacije nije ni moglo da bude jer je sudio Mazic i kako je on glavni "krivac" za poraz. Sta da vam kazem, srecno sutra.

vaske GROBAR

pre 12 godina

kako vas bre nije sramota?!! utakmica nije ni pocela vi vec kukate na sudije,jel,bilo bi puno bolje da sudi jovanetic...licemeri jadni.

grobar.prijepolje

pre 12 godina

Ето вам одличан повод да се вадите кад изгубите!
(Michaux, 20. mart 2012 14:32)

Preduhiti me u razmisljanju... Pozdrav

duh sa sekirom

pre 12 godina

...meni kao navijacu nije bitno kog od ova dva kluba, ne smeta Mazic. I ako UEFA kaze da je on medju 30 najboljih u evropi to mi je merodavnije od nasih strucnjaka koji ce sad da prelave ovu vest.
...zelim mu da zadatak ispuni sa najvisom ocenom i da se nikako ne ogresi, da slucajno ovi drugi ne bi opet plakali.

prolaznik

pre 12 godina

Sad ce odmah da pocnu komentari o spremljenoj pljacki protiv Zvezde, pri tom su svi vec zaboravili onaj penal sa proslog derbija kada je Rnica udarila lopta u butinu..
Sudijske greske se desavaju, pogotovo kada se igraju toliko bitni mecevi, ali hajde prvo da vidimo na sta ce sve to da lici, mozda ovog puta fudbal uspe da pobedi. Sportski pozdrav svima :)

Jofel

pre 12 godina

Prvi trener mi je jednom prilikom rekao: "Svaku utakmicu igramo protiv protivnika, publike i sudija. Ako smo bolji, pobedicemo."
Zvezda sutra ima jednog protivnika manje, ali zato 40000 igraca vise...Znaci, samo protiv protivnika i sudija...Napred Zvezda...

kaljente

pre 12 godina

Samo mi nije jasno zasto mora UVEK on? Zasto da derbi sudi Mazic, zasto da ga sudi i Majo Vujovic, zasto bilo ko od njih za koje se vezuju veciti? Zar nemamo nekog treceg sudiju koji sudi ostale utakmice u ligi pa da tako sudi i ovu, zasto dajete materijala teoreticarima zavere cak i pre nego sto je osvanuo dan derbija?

bivši sudija

pre 12 godina

Da bi sudio Evropu gde se i do 50 puta više zarađuje, ne moraš da sudiš dobro svoju ligu, nego da te delegira nacionalni savez. Smatram ipak da Mažić ako ima imalo obraza, neće podleći atmosferi u savezu da bude naklonjen Partizanu(tako je realno generalno stanje).
Neka pobedi bolji i da splasnu ove nepotrebne tenzije.

gugl crkveni kalendar

pre 12 godina

Prvi trener mi je jednom prilikom rekao: "Svaku utakmicu igramo protiv protivnika, publike i sudija. Ako smo bolji, pobedicemo."
Zvezda sutra ima jednog protivnika manje, ali zato 40000 igraca vise...Znaci, samo protiv protivnika i sudija...Napred Zvezda...
(Jofel, 20. mart 2012 14:24)

Dobar neki trener, prvo napravi tri izgovora pa vas šalje na teren.

I kako ćete uopšte bodriti svoj klub u sredu? Zar na Svetog Teofilakta, episkopa nikomidijskog? Da ni ne spominjem svetog sveštenomučenika Teodorita!

Poso

pre 12 godina

On verovatno jeste solidan sudija a u ovom slučaju se već zna da mi ne možemo da pobedimo. Već vidim seckanje naše igre, brojne faulove nadomak našeg gola,ofsajde i sl. Kapitalnu grešku neće hteti da napravi ali ove napomenute sitnice sve odlučuju a posebno blokada kod naših fudbalera zbog straha od sudije. No, kriv je naš klub što je povukao izuzeće, ne znam zbog čega.

H8

pre 12 godina

nesto se nesecam jel to onaj sto je prosle godine sudio partizan spartak kad se igralo dok partizan ne izjednaci...
(skleroza, 20. mart 2012 13:49)

Ja mislim da je to onaj sto je vama dosudio penal posle igranja butinom od strane Rnica. I da je Evandro opravdao nadimak "Maestro", ko zna.. mozda biste bili i lideri danas. Imali ste nas, ali ste promasili. Mazicu treba da zahvalite, a ne da ga pljujete.

PAOK

pre 12 godina

Da u 8 derbija sudija navijao za nas.Ajde vise smarate sa sudjenjem.Cist gol nepriznat,igranje rukom vaseg igraca,Pantelic pre nekoliko godina napsuju Partizanovu klupu,a Panticu sudija daje crveni.Bolje cutite.Zadnji penal nasm sviran 1996.

YourHero

pre 12 godina

@ Duh sa sekiromAjde grobaru internet navijacu, provaljen si.Bas si nasao nacin na koji branis Mazica...Cuj ti navijac!? A jeste licemeri...

hoho

pre 12 godina

A grobari vec spremili komentare o promasenom penalu evandra. I govore kako mi trazimo opravdanje za poraz a onda jedni te isti spominju Babarogica, i neke sudije koji su jos smesnije opravdanje. Pa onda vi radite isto sto i Zvezdasi.

grobar1976

pre 12 godina

Već vidim seckanje naše igre, brojne faulove nadomak našeg gola,ofsajde i sl. Kapitalnu grešku neće hteti da napravi ali ove napomenute sitnice sve odlučuju a posebno blokada kod naših fudbalera zbog straha od sudije. No, kriv je naš klub što je povukao izuzeće, ne znam zbog čega.
(Poso, 20. mart 2012 14:07)


Zdravo Nostradamuse. de mi reci, koga vidis u finalu lige sampiona, da znam pa da uzmem neke pare na kladionici.

Poso

pre 12 godina

Zar smo mi toliko jaki da opet Tole i Mažić moraju da pomognu.Moramo biti bar tri puta bolji da bismo pobjedili i 4 sudije. Ima li ovome kraja. Definitivno su strane sudije jedini spas u ovoj jadnoj ligi. Pa zar vam je Subotica i Spartak mali poklon. Sve vaše titule treba pod reviziju FIFE I UEFE, SRAMOTA, ni u Africi se ovo ne može raditi najmnogoljudnijem klubu. Ima li iko da pomogne ovom zlu.DD

Dejan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da se zvezdasi bune sto on sudi a sudio je nepostojece igranje rukom Rnica u proslom derbiju...ostavite navijacke strasti po strani i unesite bar malo objektivnosti i zapitajte se kako mozete da se bunite???

da li je moguce?

pre 12 godina

Da li je moguce da sudi Mazic, sudija koji je na proslom derbiju svirao penal za zvezdu koji ne da nije postojao, nego ni blizu nije bilo! Sramota!

CHELSEA FAN FROM NOVI SAD

pre 12 godina

Secam se, mart 1995. godine, nas cetvorica ortaka krecemo na derbi, 99. po redu, na JNA, prvi derbi na koji zajedno idemo. Pokvario nam se voz u Zemun polju, pitaj boga kako smo stigli do stadiona, ali smo tacno u 17:00h (tad je pocinjao derbi) bili ispred stadiona. Ostale karte samo za sever, a mi, strastveni Grobari, nismo hteli ni da cujemo za tu opciju, te smo ceo derbi slusali na radiju ispred juzne tribine stadiona. Ali da smo znali, kupili bi te karte za sever, jel bi tada videli nesto sto od tada, pa sve do danasnjeg dana nismo mogli da vidimo na derbiju, a to znaci vec punih 17 godina...
Pitate se sta je to? E, to je penal koji je dosudjen za Partizan...
I vi cigani pricate nesto o sudijama...STRASNO

a

pre 12 godina

o mazicu se sve zna tako da ne bih o njemu, ali cetvrti sudija je sudija gagic koji nije signalizirao na utakmici zvezda - smederevo penal i koji je signalizirao ponisten cist gol evandra...

pa bre tomislave, malo suptilnije to...

Ratko

pre 12 godina

Zar je moguce da ovaj sudi? Sramota je to,svaki put je ostetio Zvezdu,PArtizanu je doneo bodove i u Subotici prosle sezone,sramota...Cak je nedavno i u prijateljskoj utakmici u Pazovi pravio cirkus,sramota,sramota.....

a

pre 12 godina

o mazicu se sve zna tako da ne bih o njemu, ali cetvrti sudija je sudija gagic koji nije signalizirao na utakmici zvezda - smederevo penal i koji je signalizirao ponisten cist gol evandra...

pa bre tomislave, malo suptilnije to...

Ratko

pre 12 godina

Zar je moguce da ovaj sudi? Sramota je to,svaki put je ostetio Zvezdu,PArtizanu je doneo bodove i u Subotici prosle sezone,sramota...Cak je nedavno i u prijateljskoj utakmici u Pazovi pravio cirkus,sramota,sramota.....

Lopovi

pre 12 godina

Sramota, sramota, sramota... pa dokle vise, ovo je stvarno jedna velika sramota i bruka. Spartak Partizan koju je sudio ovaj Mazic je utakmica koja je bila jedna od najvecih kradja u poslednjih 20 godina, penal i slobodan udarac koji nisu ni postajali, Jagodina- Partizan u prvom delu sezone opet je sudio ovaj sudija i dosudio penal u 81 minutu za Partizan i to gle cuda posle utakmice sa Samrokom da se malo crno-beli poguraju. Maza inace kako ga zovu je okoreli grobar i ovo zaista nema smisla vise, pa pokrali ste prosle godine protiv Vojvodine finale Evropa je prepricavala tu utakmicu i opet ne znate da stanete. Svuda se namesta ali ovoliko forsiranje jednog kluba je nezapamceno...

vaske GROBAR

pre 12 godina

kako vas bre nije sramota?!! utakmica nije ni pocela vi vec kukate na sudije,jel,bilo bi puno bolje da sudi jovanetic...licemeri jadni.

grobar1976

pre 12 godina

Već vidim seckanje naše igre, brojne faulove nadomak našeg gola,ofsajde i sl. Kapitalnu grešku neće hteti da napravi ali ove napomenute sitnice sve odlučuju a posebno blokada kod naših fudbalera zbog straha od sudije. No, kriv je naš klub što je povukao izuzeće, ne znam zbog čega.
(Poso, 20. mart 2012 14:07)


Zdravo Nostradamuse. de mi reci, koga vidis u finalu lige sampiona, da znam pa da uzmem neke pare na kladionici.

duh sa sekirom

pre 12 godina

...meni kao navijacu nije bitno kog od ova dva kluba, ne smeta Mazic. I ako UEFA kaze da je on medju 30 najboljih u evropi to mi je merodavnije od nasih strucnjaka koji ce sad da prelave ovu vest.
...zelim mu da zadatak ispuni sa najvisom ocenom i da se nikako ne ogresi, da slucajno ovi drugi ne bi opet plakali.

PAOK

pre 12 godina

Da u 8 derbija sudija navijao za nas.Ajde vise smarate sa sudjenjem.Cist gol nepriznat,igranje rukom vaseg igraca,Pantelic pre nekoliko godina napsuju Partizanovu klupu,a Panticu sudija daje crveni.Bolje cutite.Zadnji penal nasm sviran 1996.

CHELSEA FAN FROM NOVI SAD

pre 12 godina

Secam se, mart 1995. godine, nas cetvorica ortaka krecemo na derbi, 99. po redu, na JNA, prvi derbi na koji zajedno idemo. Pokvario nam se voz u Zemun polju, pitaj boga kako smo stigli do stadiona, ali smo tacno u 17:00h (tad je pocinjao derbi) bili ispred stadiona. Ostale karte samo za sever, a mi, strastveni Grobari, nismo hteli ni da cujemo za tu opciju, te smo ceo derbi slusali na radiju ispred juzne tribine stadiona. Ali da smo znali, kupili bi te karte za sever, jel bi tada videli nesto sto od tada, pa sve do danasnjeg dana nismo mogli da vidimo na derbiju, a to znaci vec punih 17 godina...
Pitate se sta je to? E, to je penal koji je dosudjen za Partizan...
I vi cigani pricate nesto o sudijama...STRASNO

Jofel

pre 12 godina

Prvi trener mi je jednom prilikom rekao: "Svaku utakmicu igramo protiv protivnika, publike i sudija. Ako smo bolji, pobedicemo."
Zvezda sutra ima jednog protivnika manje, ali zato 40000 igraca vise...Znaci, samo protiv protivnika i sudija...Napred Zvezda...

Poso

pre 12 godina

On verovatno jeste solidan sudija a u ovom slučaju se već zna da mi ne možemo da pobedimo. Već vidim seckanje naše igre, brojne faulove nadomak našeg gola,ofsajde i sl. Kapitalnu grešku neće hteti da napravi ali ove napomenute sitnice sve odlučuju a posebno blokada kod naših fudbalera zbog straha od sudije. No, kriv je naš klub što je povukao izuzeće, ne znam zbog čega.

prolaznik

pre 12 godina

Sad ce odmah da pocnu komentari o spremljenoj pljacki protiv Zvezde, pri tom su svi vec zaboravili onaj penal sa proslog derbija kada je Rnica udarila lopta u butinu..
Sudijske greske se desavaju, pogotovo kada se igraju toliko bitni mecevi, ali hajde prvo da vidimo na sta ce sve to da lici, mozda ovog puta fudbal uspe da pobedi. Sportski pozdrav svima :)

Dejan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da se zvezdasi bune sto on sudi a sudio je nepostojece igranje rukom Rnica u proslom derbiju...ostavite navijacke strasti po strani i unesite bar malo objektivnosti i zapitajte se kako mozete da se bunite???

Joca

pre 12 godina

PAOK je poveo 2 : 0 i onda je Totenhemov igrac sutirao i lopta je pogodila u STOMAK igraca PAOKa koji je stajao na gol liniji... Mazic je svirao penal i dao PAOKu crveni i unistio utakmicu... PAOK je igrao bunker i ipak pobedio 2:1 al od tog penala ko da nije bilo fudbala... E moj Mazicu...

zvezdas

pre 12 godina

Da u 8 derbija sudija navijao za nas.Ajde vise smarate sa sudjenjem.Cist gol nepriznat,igranje rukom vaseg igraca,Pantelic pre nekoliko godina napsuju Partizanovu klupu,a Panticu sudija daje crveni.Bolje cutite.Zadnji penal nasm sviran 1996.
(PAOK, 20. mart 2012 14:36)

sta pricas ti, a da li ti znas zasto je uopste tad pantic i dobio crveni, dal si uopste gledao taj derbi, dobio je crveni jer je udario samar bosku jankovic, tad je bilo previse tenzije na terenu jer smo bili u seriji pobeda nad vama, a mi svi znamo kako se vi ponasali kad gubite, hocete sve na silu, od nemoci samo tucete i udarate, a pogledaj zadnje cetiri godine u kojima nas dobijate, da li je nekad nas igrac udario nekog vaseg, da li smo mi nekad tukli kad smo gubili, naravno da ne, samo je lukic preterivao sa njegovim saopstenjima, da je manje pricao a vise radio do sad bi mozda i uzeli neku titulu...

H8

pre 12 godina

nesto se nesecam jel to onaj sto je prosle godine sudio partizan spartak kad se igralo dok partizan ne izjednaci...
(skleroza, 20. mart 2012 13:49)

Ja mislim da je to onaj sto je vama dosudio penal posle igranja butinom od strane Rnica. I da je Evandro opravdao nadimak "Maestro", ko zna.. mozda biste bili i lideri danas. Imali ste nas, ali ste promasili. Mazicu treba da zahvalite, a ne da ga pljujete.

gugl crkveni kalendar

pre 12 godina

Prvi trener mi je jednom prilikom rekao: "Svaku utakmicu igramo protiv protivnika, publike i sudija. Ako smo bolji, pobedicemo."
Zvezda sutra ima jednog protivnika manje, ali zato 40000 igraca vise...Znaci, samo protiv protivnika i sudija...Napred Zvezda...
(Jofel, 20. mart 2012 14:24)

Dobar neki trener, prvo napravi tri izgovora pa vas šalje na teren.

I kako ćete uopšte bodriti svoj klub u sredu? Zar na Svetog Teofilakta, episkopa nikomidijskog? Da ni ne spominjem svetog sveštenomučenika Teodorita!

bivši sudija

pre 12 godina

Da bi sudio Evropu gde se i do 50 puta više zarađuje, ne moraš da sudiš dobro svoju ligu, nego da te delegira nacionalni savez. Smatram ipak da Mažić ako ima imalo obraza, neće podleći atmosferi u savezu da bude naklonjen Partizanu(tako je realno generalno stanje).
Neka pobedi bolji i da splasnu ove nepotrebne tenzije.

Internacionalni sudija

pre 12 godina

Pozdrav svima!
Posto, najverovatnije Mazic cita komentare na b92...porucio bih mu da bude svoj, profesionalan i naravno mnogo srece da se nalazi uvek na pravom odstojanju od mesta dogadjaja.
Uopste ne sumnjam u ovog coveka cak naprotiv, ja mu se divim sto hoce da sudi ovakve meceve i naravno sto ga ljudu iz UEFA-e cene toliko.
Trebalo bi i mi da cenimo jedno takvo ime, mnogo je nezahvalan posao biti sudija.
Znam koliko truda i energije je potrebno da bi stigao na ovaj nivo zato pustite coveka da radi ono sto najbolje zna na najbolji nacin. Hvala!

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

Nasli ovi da pricaju,pa gledajte snimak od proslog derbija pa pricajte pa Rnica nije bila lopta udarila u ruku a dosudjen vam penal,nenoguce je da kazete da 4 godine za nas sude sudije a vi to uporno pricate,pomirite se da smo malo bolja ekipa od vas i kraj,nismo mogo bolji to nemogu da kazem,ali za malo nijansu jesmo,tako da ne kukajte vise na sudije,nego malo pricajte na terenu,a a ne da vam je prvobitno da pricate o neleguralnosti prvanstva,manite se od toga nego igrajte malo fudbal....))

smeker

pre 12 godina

Derbi sve blizi ,prpa sve veca ,valja traziti odstupnicu.Normalno,pocinje teorija zavere kroz lik i delo sudije. Vasa frustracija je sve veca i veca.

crni_redstar

pre 12 godina

ma meni nije jasno zasto grobari toliko vole mazica??? svi govore kako je najbolji sudija,brane ga,velicaju... pa sta ga toliko velicate nije on legenda partizana...ili jeste...hm...vi ste jedini klub na svetu koji voli sudije,predsednika saveza,delegate itd. cudno? ma neeee :)

Nikola

pre 12 godina

Dobro je grobari, vi bas nikad ne kukate na sudije ili FSS kao sto niste kukali ni posle Derbija zbog onog penala koji nije iskoriscen. Pricate price....Boli vas uvo za onu kradju u polufinalu kupa 2008 ali zato zbog tog penala pricate bajke..

Sirius Black

pre 12 godina

A niko ne pominje utakmicu Jagodina-Zvezda,gde je upravo ovaj Mazic odneo bodove Zvezdi. Eh zvezdasi,zvezdasi,nije ni pocela utakmica vi se zalite na sudije :)

Апис

pre 12 godina

Интелигенција равна собној температури - мажић није свирао прошли дерби. Прво размислите или се распитатјте па онда силујте тастатуру.

grobar.prijepolje

pre 12 godina

Ето вам одличан повод да се вадите кад изгубите!
(Michaux, 20. mart 2012 14:32)

Preduhiti me u razmisljanju... Pozdrav

Istina

pre 12 godina

Novinarsko pitanje:”Reklo bi se da ste,ipak “grobar” u dusi.
Odgovor Vladimira Bebe Popovica:”Ma kakav crni Partizan,oni su tek prava Cosa Nostra srpskog fudbala.

smesno

pre 12 godina

A ovi grobari sto brane Mazica nisu upoznati da on nije sudio taj prosli derbi.I da taj penal koji spominju je promasen ako niste znali, znaci na kraju niste bili osteceni.

Nislija

pre 12 godina

Ja se nadam da ce biti STO MANJE spornih situacija,da se sudija nece primetiti na terenu ali tome treba da doprinesu i igraci i navijaci oba tima!Mislim da nije opravdana ovolika ''halabuka'' navijaca Zvezde,youtube je pun spornih situacija i na jednoj i na drugoj strani pa se malo zamislite da li imate stvarno uporiste u tim optuzbama na racun Partizana!Ovo vam kaze jedan zaista neutralan posmatrac!

YourHero

pre 12 godina

@ Duh sa sekiromAjde grobaru internet navijacu, provaljen si.Bas si nasao nacin na koji branis Mazica...Cuj ti navijac!? A jeste licemeri...

Miki Rurk

pre 12 godina

..meni kao navijacu nije bitno kog od ova dva kluba, ne smeta Mazic. I ako UEFA kaze da je on medju 30 najboljih u evropi to mi je merodavnije od nasih strucnjaka koji ce sad da prelave ovu vest.
...zelim mu da zadatak ispuni sa najvisom ocenom i da se nikako ne ogresi, da slucajno ovi drugi ne bi opet plakali.
(duh sa sekirom, 20. mart 2012 14:14)

Rece grobar... a toliko ste kukali kada je Zvezdi sviran onaj penal koji nije iskoricen, a sad kada neko kuka zasto je delegiran Mazic odma se svi prave naivni, grobari posteni. Nikad oni nisu kukali? Jel? A vidim ovde se spominje od grobara Babarogic, jovanetic(inace vas sudija) a onda vi kazete kako nije bitno ko je sudija? Sto ste takvi licemeri...

Zasto

pre 12 godina

Zasto se ne okrenete vasoj igri i igracima koji se saplicu po terenu nego gledate sudiju i unapred trazite opravdanje zbog poraza koji vam sledi sutra? Vi igrajte fudbal a sudija ce da sudi, ne moze on da vam daje golove!!! Pozdrav od GROBARA!

MilosPFC

pre 12 godina

Ja najvise pamtim Mazica po derbiju iz Aprila 2008. na JNA 1-1 je bilo,kada je faul naseg tadasnjeg golmana Darka Bozovica nad nekim njihovim igracem koji se desio na 18 a mozda i celih 19 metara od gola gurnuo u 16m i svirao penal za njih,na svu srecu pomocnik je signalizirao slobodan udarac i sprecio pljacku stoleca u derbijima-da su crveni tada dobili penal i dali gol verovatno bi i uzeli titulu,tako da zaista ne znam sto se navijaci komsinice bune protiv Mazica kada je 2008.me nas sesnaesterac na derbiju naprasno povecao na 19 metara i hteo da nas opljacka kao niko nikada?

robi

pre 12 godina

Koliko neistina i poluistina! Vidim da neko pominje utakmicu PAOK - Totenham,kaze PAOK poveo dva nula pa sut Totenhema, crveni karton,penal, bla, bla....utakmica je zaista igrana u septembru, sudio je Mazic i zavrsena je 0-0 ( nula prema nula!!!!!).

Neznalice a lopovi

pre 12 godina

Vidi se da si pravi Grobar i da osim one glupe reci dominiraj ne znas nista... za tvoju informaciju daj derbi je sudio Grujic, ali ne cudi me tvoje neznanje jer kao i 90 % ljudi ovde si verovatno neki klinac...

Yogy

pre 12 godina

"a toliko ste kukali kada je Zvezdi sviran onaj penal koji nije iskoricen, a sad kada neko kuka zasto je delegiran Mazic odma se svi prave naivni, grobari posteni."
(Miki Rurk, 20. mart 2012 15:05)

Pa mi bar kukamo zato sto penal NIJE ni postojao, mogli smo izgubiti zbrog kardinalne greske sudije, mozda bi danas bili iza vas. A vi kukate na tog istog sudiju koji vam je poklonio isti taj penal, sto je kontradiktorno. A sutrasnji mec nas tek ocekuje.

strelac

pre 12 godina

Samo mi nije jasno zasto mora UVEK on? Zasto da derbi sudi Mazic, zasto da ga sudi i Majo Vujovic, zasto bilo ko od njih za koje se vezuju veciti? Zar nemamo nekog treceg sudiju koji sudi ostale utakmice u ligi pa da tako sudi i ovu, zasto dajete materijala teoreticarima zavere cak i pre nego sto je osvanuo dan derbija?
(kaljente, 20. mart 2012 14:51)

Pa ne može Vujović jer se zvezda i na njega žalila kao i na sve ostale sudije,nešto im ne odgovaraju zadnjih godina. Ako se sećaš prošlog derbija zvezda nije prihvatala ni jednog sudiju,nego je bilo koga oni izaberu taj sudi. Čovek sudio čak i ne postojeći penal oni izgubili i onda bilo ćutanje. I to tako iz godine u godinu,a Partizan niko ne pita jel moguće da nemate penal od 1995.godine,pazi to je 17 godina i ako uzmeš da su se igrala dva derbija godišnje to je 34 utakmice,pazi to je neko celo prvenstvo. Da li je moguće da neki klub u Evropi igra celo prvenstvo i da nije nikad bilo u situaciji da mu se dosudi penal??? Čisto sumnjam!!!

Плаћеници без образа

pre 12 godina

Mazic prvi a Gogic cetvrti sudija , sve lepse od lepseg :))
(Milan, 20. mart 2012 15:01)

Тачно тако. Партизан ће играти у њиховој чувеној формацији 4-5-1-4.

И по хиљадити пут - прошли дерби је судио Данило Грујић. Сјашите.

Bane

pre 12 godina

Mazic je prosli derbi sudio odlicno po obe ekipe.

Sudio je dobro pogotovo za Zvezdu, dosudivsi joj NEPOSTOJECI penal!

Nije uticao na igru i krajnji rezultat, nije svirao nepostojece ofsajde niti je seckao igru, nije ometao Zvezdu u njenoj igri, niti on to moze da uradi jer je svaka njegova utakmica pod lupom UEFA od kako je na toj naprednoj listi.

Cak i da Partizan razbije Zvezdu u potpunosti (i igracki i rezultatski), vi cete pricati kako drugacije nije ni moglo da bude jer je sudio Mazic i kako je on glavni "krivac" za poraz. Sta da vam kazem, srecno sutra.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Ajao, šta će da vam radimo?!
Mažić sudi, Tole namešta, Stojke brani, SPS politički lobira, Predsednik naš čovek, jedino Djura se nekako ne uklapa, ali nema veze.
Ajde plačite sad malo!!!!

kaljente

pre 12 godina

Samo mi nije jasno zasto mora UVEK on? Zasto da derbi sudi Mazic, zasto da ga sudi i Majo Vujovic, zasto bilo ko od njih za koje se vezuju veciti? Zar nemamo nekog treceg sudiju koji sudi ostale utakmice u ligi pa da tako sudi i ovu, zasto dajete materijala teoreticarima zavere cak i pre nego sto je osvanuo dan derbija?

sašo

pre 12 godina

Budite sigurni da C.Zvezda ide dalje!Jedino ostaje 1% nade za Partizan ako C.Z sama sebe izbaci sa zacrtanog puta!Ja sam navijač Partizana,ali Zvezdi ide kup!Pred izbore svi moraju da budu zadovoljni!

Nick.cdn

pre 12 godina

Kakav pritisak na sudije iz Zvezdinog kampa!!! Partizanu posle ovoga nema nikakve sanse da se svira ni recimo ocigledan penal. Stara je ovo zvezdaska skola, puno su oni titula osvojili na prljav nacin.
Volim Partizan!!!

jojaxx

pre 12 godina

Evo grobari vec krenuli da brane Mazica.... Pa da sta ih briga brani njihov sudija. Sad ce mao da spominju penal koji je promasio!! Evandro , to je najbolje sto mogu.

jovca

pre 12 godina

(CHELSEA FAN FROM NOVI SAD, 20. mart 2012 14:52)

..ono sto si propustio je golcina Krupnikovica, koja je bila sportski potez dana u svetu + Rambo Petkovic ringispil...samo vas je sreca spasila sto je bilo 2:2.

Poso

pre 12 godina

Zar smo mi toliko jaki da opet Tole i Mažić moraju da pomognu.Moramo biti bar tri puta bolji da bismo pobjedili i 4 sudije. Ima li ovome kraja. Definitivno su strane sudije jedini spas u ovoj jadnoj ligi. Pa zar vam je Subotica i Spartak mali poklon. Sve vaše titule treba pod reviziju FIFE I UEFE, SRAMOTA, ni u Africi se ovo ne može raditi najmnogoljudnijem klubu. Ima li iko da pomogne ovom zlu.DD

Marcco

pre 12 godina

Jel postoji neka druga njegova fotografija...Mislim,shvatam ja da je on internacionalni sudija...ali ovo mu nije baš reprezentativna fotografija...

da li je moguce?

pre 12 godina

Da li je moguce da sudi Mazic, sudija koji je na proslom derbiju svirao penal za zvezdu koji ne da nije postojao, nego ni blizu nije bilo! Sramota!

hoho

pre 12 godina

A grobari vec spremili komentare o promasenom penalu evandra. I govore kako mi trazimo opravdanje za poraz a onda jedni te isti spominju Babarogica, i neke sudije koji su jos smesnije opravdanje. Pa onda vi radite isto sto i Zvezdasi.

Dragan

pre 12 godina

Dobro kaže ovaj Vaske...ne treba kukati a da utakmica još nije ni počela. Imam 42 godine, u moje vreme 80-ih godina bili smo moćan tim i peglali ih redovno...mogla su da sude tri Mažića, ne bi im pomogli. Znači, ako naši fudbaleri uđu u meč sa predubeđenjem da će biti pokradeni, ništa od naše igre, ništa od pobede. Ajmo da mislimo kako da ih nadigramo jer mislim da smo ipak malo bolji od njih. Ako dobro igraš, napadaš, stvaraš šanse, onda te i sudija poštuje.

Jofel

pre 12 godina

@gugl crkveni kalendar
Koliko znas toliko i pricas.To znaci da, ako si bolji, pobedices...Nema izgovora...Ako ti sudija uzme pet golova, ti onda daj sest...Ja jesam Zvezdas, ali je ovo moj odgovor na kukanje zvezdasa unapred...Bas me briga ko sudi...Ako damo tri, ne moze nam ponistiti tri...Ako ne dozvolimo protivniku da udje u 16 metara, ne moze biti penal...Znaci, vrlo prosto...budi bolji i pobedi...Mislim da si me pogresno svatio...Svakako, NAPRED ZVEZDO...uslo u krv i dovidjenja

totem

pre 12 godina

"Crvena zvezda ima puno poverenje u delegirane sudije. U pitanju su internacionalci i verujemo da će obaviti posao kako dolikuje najvećoj svetkovini srpskog fudbala" – istakao je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

Samo navijaci koji ne veruju u svoje igrace i pobedu sutra mogu kukati na sudije pre utakmice.

STEFAN

pre 12 godina

Mnogo mi se ne svidja sto je lak na kartonima,ipak je "derbi" u pitanju, treba da pusti malo ostriju igru,da se muski igra,GROBAR sam,ali ako bude svirao svaki put kada DIARA padne,onda do krasnoga dvora...???!!!

već viđeno

pre 12 godina

Stara prepoznatljiva zvezdina škola; početi pritisak na sudijsku organizaciju još pre početka prvenstva , pa ga onda pojačati pre svakog derbija. Epilog; zvezdi se svira penal. Stavite koju kintu na penal i dignite lovu.

KAL-EL

pre 12 godina

Grobar sam i mislim da ne treba da se prica o sudiji pre meca
Sacekajmo prvo da vidimo kakvo ce sudjenje biti pa ako pogresi treba reci a ne ovako
Realnost je da Partizan i Zvezda imaju naklonost sudija u odnosu na ostale e sad ko vise tesko je to proceniti jer svaka strana proziva onu drugu
REALAN

crni_redstar

pre 12 godina

ma meni nije jasno zasto grobari toliko mazica??? svi govore kako je najbolji sudija,brane ga,velicaju... pa sta ga toliko velicate nije on legenda partizana...ili jeste...hm...vi ste jedini klub na svetu koji voli sudije,predsednika saveza,delegate itd. cudno? ma neeee :)

a

pre 12 godina

o mazicu se sve zna tako da ne bih o njemu, ali cetvrti sudija je sudija gagic koji nije signalizirao na utakmici zvezda - smederevo penal i koji je signalizirao ponisten cist gol evandra...

pa bre tomislave, malo suptilnije to...

Ratko

pre 12 godina

Zar je moguce da ovaj sudi? Sramota je to,svaki put je ostetio Zvezdu,PArtizanu je doneo bodove i u Subotici prosle sezone,sramota...Cak je nedavno i u prijateljskoj utakmici u Pazovi pravio cirkus,sramota,sramota.....

Lopovi

pre 12 godina

Sramota, sramota, sramota... pa dokle vise, ovo je stvarno jedna velika sramota i bruka. Spartak Partizan koju je sudio ovaj Mazic je utakmica koja je bila jedna od najvecih kradja u poslednjih 20 godina, penal i slobodan udarac koji nisu ni postajali, Jagodina- Partizan u prvom delu sezone opet je sudio ovaj sudija i dosudio penal u 81 minutu za Partizan i to gle cuda posle utakmice sa Samrokom da se malo crno-beli poguraju. Maza inace kako ga zovu je okoreli grobar i ovo zaista nema smisla vise, pa pokrali ste prosle godine protiv Vojvodine finale Evropa je prepricavala tu utakmicu i opet ne znate da stanete. Svuda se namesta ali ovoliko forsiranje jednog kluba je nezapamceno...

Jofel

pre 12 godina

Prvi trener mi je jednom prilikom rekao: "Svaku utakmicu igramo protiv protivnika, publike i sudija. Ako smo bolji, pobedicemo."
Zvezda sutra ima jednog protivnika manje, ali zato 40000 igraca vise...Znaci, samo protiv protivnika i sudija...Napred Zvezda...

H8

pre 12 godina

nesto se nesecam jel to onaj sto je prosle godine sudio partizan spartak kad se igralo dok partizan ne izjednaci...
(skleroza, 20. mart 2012 13:49)

Ja mislim da je to onaj sto je vama dosudio penal posle igranja butinom od strane Rnica. I da je Evandro opravdao nadimak "Maestro", ko zna.. mozda biste bili i lideri danas. Imali ste nas, ali ste promasili. Mazicu treba da zahvalite, a ne da ga pljujete.

vaske GROBAR

pre 12 godina

kako vas bre nije sramota?!! utakmica nije ni pocela vi vec kukate na sudije,jel,bilo bi puno bolje da sudi jovanetic...licemeri jadni.

zvezdas

pre 12 godina

Da u 8 derbija sudija navijao za nas.Ajde vise smarate sa sudjenjem.Cist gol nepriznat,igranje rukom vaseg igraca,Pantelic pre nekoliko godina napsuju Partizanovu klupu,a Panticu sudija daje crveni.Bolje cutite.Zadnji penal nasm sviran 1996.
(PAOK, 20. mart 2012 14:36)

sta pricas ti, a da li ti znas zasto je uopste tad pantic i dobio crveni, dal si uopste gledao taj derbi, dobio je crveni jer je udario samar bosku jankovic, tad je bilo previse tenzije na terenu jer smo bili u seriji pobeda nad vama, a mi svi znamo kako se vi ponasali kad gubite, hocete sve na silu, od nemoci samo tucete i udarate, a pogledaj zadnje cetiri godine u kojima nas dobijate, da li je nekad nas igrac udario nekog vaseg, da li smo mi nekad tukli kad smo gubili, naravno da ne, samo je lukic preterivao sa njegovim saopstenjima, da je manje pricao a vise radio do sad bi mozda i uzeli neku titulu...

Poso

pre 12 godina

On verovatno jeste solidan sudija a u ovom slučaju se već zna da mi ne možemo da pobedimo. Već vidim seckanje naše igre, brojne faulove nadomak našeg gola,ofsajde i sl. Kapitalnu grešku neće hteti da napravi ali ove napomenute sitnice sve odlučuju a posebno blokada kod naših fudbalera zbog straha od sudije. No, kriv je naš klub što je povukao izuzeće, ne znam zbog čega.

Dejan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da se zvezdasi bune sto on sudi a sudio je nepostojece igranje rukom Rnica u proslom derbiju...ostavite navijacke strasti po strani i unesite bar malo objektivnosti i zapitajte se kako mozete da se bunite???

grobar1976

pre 12 godina

Već vidim seckanje naše igre, brojne faulove nadomak našeg gola,ofsajde i sl. Kapitalnu grešku neće hteti da napravi ali ove napomenute sitnice sve odlučuju a posebno blokada kod naših fudbalera zbog straha od sudije. No, kriv je naš klub što je povukao izuzeće, ne znam zbog čega.
(Poso, 20. mart 2012 14:07)


Zdravo Nostradamuse. de mi reci, koga vidis u finalu lige sampiona, da znam pa da uzmem neke pare na kladionici.

PAOK

pre 12 godina

Da u 8 derbija sudija navijao za nas.Ajde vise smarate sa sudjenjem.Cist gol nepriznat,igranje rukom vaseg igraca,Pantelic pre nekoliko godina napsuju Partizanovu klupu,a Panticu sudija daje crveni.Bolje cutite.Zadnji penal nasm sviran 1996.

CHELSEA FAN FROM NOVI SAD

pre 12 godina

Secam se, mart 1995. godine, nas cetvorica ortaka krecemo na derbi, 99. po redu, na JNA, prvi derbi na koji zajedno idemo. Pokvario nam se voz u Zemun polju, pitaj boga kako smo stigli do stadiona, ali smo tacno u 17:00h (tad je pocinjao derbi) bili ispred stadiona. Ostale karte samo za sever, a mi, strastveni Grobari, nismo hteli ni da cujemo za tu opciju, te smo ceo derbi slusali na radiju ispred juzne tribine stadiona. Ali da smo znali, kupili bi te karte za sever, jel bi tada videli nesto sto od tada, pa sve do danasnjeg dana nismo mogli da vidimo na derbiju, a to znaci vec punih 17 godina...
Pitate se sta je to? E, to je penal koji je dosudjen za Partizan...
I vi cigani pricate nesto o sudijama...STRASNO

Miki Rurk

pre 12 godina

..meni kao navijacu nije bitno kog od ova dva kluba, ne smeta Mazic. I ako UEFA kaze da je on medju 30 najboljih u evropi to mi je merodavnije od nasih strucnjaka koji ce sad da prelave ovu vest.
...zelim mu da zadatak ispuni sa najvisom ocenom i da se nikako ne ogresi, da slucajno ovi drugi ne bi opet plakali.
(duh sa sekirom, 20. mart 2012 14:14)

Rece grobar... a toliko ste kukali kada je Zvezdi sviran onaj penal koji nije iskoricen, a sad kada neko kuka zasto je delegiran Mazic odma se svi prave naivni, grobari posteni. Nikad oni nisu kukali? Jel? A vidim ovde se spominje od grobara Babarogic, jovanetic(inace vas sudija) a onda vi kazete kako nije bitno ko je sudija? Sto ste takvi licemeri...

prolaznik

pre 12 godina

Sad ce odmah da pocnu komentari o spremljenoj pljacki protiv Zvezde, pri tom su svi vec zaboravili onaj penal sa proslog derbija kada je Rnica udarila lopta u butinu..
Sudijske greske se desavaju, pogotovo kada se igraju toliko bitni mecevi, ali hajde prvo da vidimo na sta ce sve to da lici, mozda ovog puta fudbal uspe da pobedi. Sportski pozdrav svima :)

da li je moguce?

pre 12 godina

Da li je moguce da sudi Mazic, sudija koji je na proslom derbiju svirao penal za zvezdu koji ne da nije postojao, nego ni blizu nije bilo! Sramota!

Nikola

pre 12 godina

Dobro je grobari, vi bas nikad ne kukate na sudije ili FSS kao sto niste kukali ni posle Derbija zbog onog penala koji nije iskoriscen. Pricate price....Boli vas uvo za onu kradju u polufinalu kupa 2008 ali zato zbog tog penala pricate bajke..

bivši sudija

pre 12 godina

Da bi sudio Evropu gde se i do 50 puta više zarađuje, ne moraš da sudiš dobro svoju ligu, nego da te delegira nacionalni savez. Smatram ipak da Mažić ako ima imalo obraza, neće podleći atmosferi u savezu da bude naklonjen Partizanu(tako je realno generalno stanje).
Neka pobedi bolji i da splasnu ove nepotrebne tenzije.

crni_redstar

pre 12 godina

ma meni nije jasno zasto grobari toliko vole mazica??? svi govore kako je najbolji sudija,brane ga,velicaju... pa sta ga toliko velicate nije on legenda partizana...ili jeste...hm...vi ste jedini klub na svetu koji voli sudije,predsednika saveza,delegate itd. cudno? ma neeee :)

smesno

pre 12 godina

A ovi grobari sto brane Mazica nisu upoznati da on nije sudio taj prosli derbi.I da taj penal koji spominju je promasen ako niste znali, znaci na kraju niste bili osteceni.

YourHero

pre 12 godina

@ Duh sa sekiromAjde grobaru internet navijacu, provaljen si.Bas si nasao nacin na koji branis Mazica...Cuj ti navijac!? A jeste licemeri...

Sirius Black

pre 12 godina

A niko ne pominje utakmicu Jagodina-Zvezda,gde je upravo ovaj Mazic odneo bodove Zvezdi. Eh zvezdasi,zvezdasi,nije ni pocela utakmica vi se zalite na sudije :)

duh sa sekirom

pre 12 godina

...meni kao navijacu nije bitno kog od ova dva kluba, ne smeta Mazic. I ako UEFA kaze da je on medju 30 najboljih u evropi to mi je merodavnije od nasih strucnjaka koji ce sad da prelave ovu vest.
...zelim mu da zadatak ispuni sa najvisom ocenom i da se nikako ne ogresi, da slucajno ovi drugi ne bi opet plakali.

Poso

pre 12 godina

Zar smo mi toliko jaki da opet Tole i Mažić moraju da pomognu.Moramo biti bar tri puta bolji da bismo pobjedili i 4 sudije. Ima li ovome kraja. Definitivno su strane sudije jedini spas u ovoj jadnoj ligi. Pa zar vam je Subotica i Spartak mali poklon. Sve vaše titule treba pod reviziju FIFE I UEFE, SRAMOTA, ni u Africi se ovo ne može raditi najmnogoljudnijem klubu. Ima li iko da pomogne ovom zlu.DD

Joca

pre 12 godina

PAOK je poveo 2 : 0 i onda je Totenhemov igrac sutirao i lopta je pogodila u STOMAK igraca PAOKa koji je stajao na gol liniji... Mazic je svirao penal i dao PAOKu crveni i unistio utakmicu... PAOK je igrao bunker i ipak pobedio 2:1 al od tog penala ko da nije bilo fudbala... E moj Mazicu...

jojaxx

pre 12 godina

Evo grobari vec krenuli da brane Mazica.... Pa da sta ih briga brani njihov sudija. Sad ce mao da spominju penal koji je promasio!! Evandro , to je najbolje sto mogu.

gugl crkveni kalendar

pre 12 godina

Prvi trener mi je jednom prilikom rekao: "Svaku utakmicu igramo protiv protivnika, publike i sudija. Ako smo bolji, pobedicemo."
Zvezda sutra ima jednog protivnika manje, ali zato 40000 igraca vise...Znaci, samo protiv protivnika i sudija...Napred Zvezda...
(Jofel, 20. mart 2012 14:24)

Dobar neki trener, prvo napravi tri izgovora pa vas šalje na teren.

I kako ćete uopšte bodriti svoj klub u sredu? Zar na Svetog Teofilakta, episkopa nikomidijskog? Da ni ne spominjem svetog sveštenomučenika Teodorita!

hoho

pre 12 godina

A grobari vec spremili komentare o promasenom penalu evandra. I govore kako mi trazimo opravdanje za poraz a onda jedni te isti spominju Babarogica, i neke sudije koji su jos smesnije opravdanje. Pa onda vi radite isto sto i Zvezdasi.

sašo

pre 12 godina

Budite sigurni da C.Zvezda ide dalje!Jedino ostaje 1% nade za Partizan ako C.Z sama sebe izbaci sa zacrtanog puta!Ja sam navijač Partizana,ali Zvezdi ide kup!Pred izbore svi moraju da budu zadovoljni!

Bane

pre 12 godina

Mazic je prosli derbi sudio odlicno po obe ekipe.

Sudio je dobro pogotovo za Zvezdu, dosudivsi joj NEPOSTOJECI penal!

Nije uticao na igru i krajnji rezultat, nije svirao nepostojece ofsajde niti je seckao igru, nije ometao Zvezdu u njenoj igri, niti on to moze da uradi jer je svaka njegova utakmica pod lupom UEFA od kako je na toj naprednoj listi.

Cak i da Partizan razbije Zvezdu u potpunosti (i igracki i rezultatski), vi cete pricati kako drugacije nije ni moglo da bude jer je sudio Mazic i kako je on glavni "krivac" za poraz. Sta da vam kazem, srecno sutra.

MilosPFC

pre 12 godina

Ja najvise pamtim Mazica po derbiju iz Aprila 2008. na JNA 1-1 je bilo,kada je faul naseg tadasnjeg golmana Darka Bozovica nad nekim njihovim igracem koji se desio na 18 a mozda i celih 19 metara od gola gurnuo u 16m i svirao penal za njih,na svu srecu pomocnik je signalizirao slobodan udarac i sprecio pljacku stoleca u derbijima-da su crveni tada dobili penal i dali gol verovatno bi i uzeli titulu,tako da zaista ne znam sto se navijaci komsinice bune protiv Mazica kada je 2008.me nas sesnaesterac na derbiju naprasno povecao na 19 metara i hteo da nas opljacka kao niko nikada?

Istina

pre 12 godina

Novinarsko pitanje:”Reklo bi se da ste,ipak “grobar” u dusi.
Odgovor Vladimira Bebe Popovica:”Ma kakav crni Partizan,oni su tek prava Cosa Nostra srpskog fudbala.

Плаћеници без образа

pre 12 godina

Mazic prvi a Gogic cetvrti sudija , sve lepse od lepseg :))
(Milan, 20. mart 2012 15:01)

Тачно тако. Партизан ће играти у њиховој чувеној формацији 4-5-1-4.

И по хиљадити пут - прошли дерби је судио Данило Грујић. Сјашите.

smeker

pre 12 godina

Derbi sve blizi ,prpa sve veca ,valja traziti odstupnicu.Normalno,pocinje teorija zavere kroz lik i delo sudije. Vasa frustracija je sve veca i veca.

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

Nasli ovi da pricaju,pa gledajte snimak od proslog derbija pa pricajte pa Rnica nije bila lopta udarila u ruku a dosudjen vam penal,nenoguce je da kazete da 4 godine za nas sude sudije a vi to uporno pricate,pomirite se da smo malo bolja ekipa od vas i kraj,nismo mogo bolji to nemogu da kazem,ali za malo nijansu jesmo,tako da ne kukajte vise na sudije,nego malo pricajte na terenu,a a ne da vam je prvobitno da pricate o neleguralnosti prvanstva,manite se od toga nego igrajte malo fudbal....))

Nick.cdn

pre 12 godina

Kakav pritisak na sudije iz Zvezdinog kampa!!! Partizanu posle ovoga nema nikakve sanse da se svira ni recimo ocigledan penal. Stara je ovo zvezdaska skola, puno su oni titula osvojili na prljav nacin.
Volim Partizan!!!

grobar.prijepolje

pre 12 godina

Ето вам одличан повод да се вадите кад изгубите!
(Michaux, 20. mart 2012 14:32)

Preduhiti me u razmisljanju... Pozdrav

Yogy

pre 12 godina

"a toliko ste kukali kada je Zvezdi sviran onaj penal koji nije iskoricen, a sad kada neko kuka zasto je delegiran Mazic odma se svi prave naivni, grobari posteni."
(Miki Rurk, 20. mart 2012 15:05)

Pa mi bar kukamo zato sto penal NIJE ni postojao, mogli smo izgubiti zbrog kardinalne greske sudije, mozda bi danas bili iza vas. A vi kukate na tog istog sudiju koji vam je poklonio isti taj penal, sto je kontradiktorno. A sutrasnji mec nas tek ocekuje.

strelac

pre 12 godina

Samo mi nije jasno zasto mora UVEK on? Zasto da derbi sudi Mazic, zasto da ga sudi i Majo Vujovic, zasto bilo ko od njih za koje se vezuju veciti? Zar nemamo nekog treceg sudiju koji sudi ostale utakmice u ligi pa da tako sudi i ovu, zasto dajete materijala teoreticarima zavere cak i pre nego sto je osvanuo dan derbija?
(kaljente, 20. mart 2012 14:51)

Pa ne može Vujović jer se zvezda i na njega žalila kao i na sve ostale sudije,nešto im ne odgovaraju zadnjih godina. Ako se sećaš prošlog derbija zvezda nije prihvatala ni jednog sudiju,nego je bilo koga oni izaberu taj sudi. Čovek sudio čak i ne postojeći penal oni izgubili i onda bilo ćutanje. I to tako iz godine u godinu,a Partizan niko ne pita jel moguće da nemate penal od 1995.godine,pazi to je 17 godina i ako uzmeš da su se igrala dva derbija godišnje to je 34 utakmice,pazi to je neko celo prvenstvo. Da li je moguće da neki klub u Evropi igra celo prvenstvo i da nije nikad bilo u situaciji da mu se dosudi penal??? Čisto sumnjam!!!

jovca

pre 12 godina

(CHELSEA FAN FROM NOVI SAD, 20. mart 2012 14:52)

..ono sto si propustio je golcina Krupnikovica, koja je bila sportski potez dana u svetu + Rambo Petkovic ringispil...samo vas je sreca spasila sto je bilo 2:2.

Zasto

pre 12 godina

Zasto se ne okrenete vasoj igri i igracima koji se saplicu po terenu nego gledate sudiju i unapred trazite opravdanje zbog poraza koji vam sledi sutra? Vi igrajte fudbal a sudija ce da sudi, ne moze on da vam daje golove!!! Pozdrav od GROBARA!

kaljente

pre 12 godina

Samo mi nije jasno zasto mora UVEK on? Zasto da derbi sudi Mazic, zasto da ga sudi i Majo Vujovic, zasto bilo ko od njih za koje se vezuju veciti? Zar nemamo nekog treceg sudiju koji sudi ostale utakmice u ligi pa da tako sudi i ovu, zasto dajete materijala teoreticarima zavere cak i pre nego sto je osvanuo dan derbija?

Dragan

pre 12 godina

Dobro kaže ovaj Vaske...ne treba kukati a da utakmica još nije ni počela. Imam 42 godine, u moje vreme 80-ih godina bili smo moćan tim i peglali ih redovno...mogla su da sude tri Mažića, ne bi im pomogli. Znači, ako naši fudbaleri uđu u meč sa predubeđenjem da će biti pokradeni, ništa od naše igre, ništa od pobede. Ajmo da mislimo kako da ih nadigramo jer mislim da smo ipak malo bolji od njih. Ako dobro igraš, napadaš, stvaraš šanse, onda te i sudija poštuje.

Internacionalni sudija

pre 12 godina

Pozdrav svima!
Posto, najverovatnije Mazic cita komentare na b92...porucio bih mu da bude svoj, profesionalan i naravno mnogo srece da se nalazi uvek na pravom odstojanju od mesta dogadjaja.
Uopste ne sumnjam u ovog coveka cak naprotiv, ja mu se divim sto hoce da sudi ovakve meceve i naravno sto ga ljudu iz UEFA-e cene toliko.
Trebalo bi i mi da cenimo jedno takvo ime, mnogo je nezahvalan posao biti sudija.
Znam koliko truda i energije je potrebno da bi stigao na ovaj nivo zato pustite coveka da radi ono sto najbolje zna na najbolji nacin. Hvala!

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Ajao, šta će da vam radimo?!
Mažić sudi, Tole namešta, Stojke brani, SPS politički lobira, Predsednik naš čovek, jedino Djura se nekako ne uklapa, ali nema veze.
Ajde plačite sad malo!!!!

Neznalice a lopovi

pre 12 godina

Vidi se da si pravi Grobar i da osim one glupe reci dominiraj ne znas nista... za tvoju informaciju daj derbi je sudio Grujic, ali ne cudi me tvoje neznanje jer kao i 90 % ljudi ovde si verovatno neki klinac...

Jofel

pre 12 godina

@gugl crkveni kalendar
Koliko znas toliko i pricas.To znaci da, ako si bolji, pobedices...Nema izgovora...Ako ti sudija uzme pet golova, ti onda daj sest...Ja jesam Zvezdas, ali je ovo moj odgovor na kukanje zvezdasa unapred...Bas me briga ko sudi...Ako damo tri, ne moze nam ponistiti tri...Ako ne dozvolimo protivniku da udje u 16 metara, ne moze biti penal...Znaci, vrlo prosto...budi bolji i pobedi...Mislim da si me pogresno svatio...Svakako, NAPRED ZVEZDO...uslo u krv i dovidjenja

Nislija

pre 12 godina

Ja se nadam da ce biti STO MANJE spornih situacija,da se sudija nece primetiti na terenu ali tome treba da doprinesu i igraci i navijaci oba tima!Mislim da nije opravdana ovolika ''halabuka'' navijaca Zvezde,youtube je pun spornih situacija i na jednoj i na drugoj strani pa se malo zamislite da li imate stvarno uporiste u tim optuzbama na racun Partizana!Ovo vam kaze jedan zaista neutralan posmatrac!

Апис

pre 12 godina

Интелигенција равна собној температури - мажић није свирао прошли дерби. Прво размислите или се распитатјте па онда силујте тастатуру.

totem

pre 12 godina

"Crvena zvezda ima puno poverenje u delegirane sudije. U pitanju su internacionalci i verujemo da će obaviti posao kako dolikuje najvećoj svetkovini srpskog fudbala" – istakao je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

Samo navijaci koji ne veruju u svoje igrace i pobedu sutra mogu kukati na sudije pre utakmice.

Marcco

pre 12 godina

Jel postoji neka druga njegova fotografija...Mislim,shvatam ja da je on internacionalni sudija...ali ovo mu nije baš reprezentativna fotografija...

crni_redstar

pre 12 godina

ma meni nije jasno zasto grobari toliko mazica??? svi govore kako je najbolji sudija,brane ga,velicaju... pa sta ga toliko velicate nije on legenda partizana...ili jeste...hm...vi ste jedini klub na svetu koji voli sudije,predsednika saveza,delegate itd. cudno? ma neeee :)

STEFAN

pre 12 godina

Mnogo mi se ne svidja sto je lak na kartonima,ipak je "derbi" u pitanju, treba da pusti malo ostriju igru,da se muski igra,GROBAR sam,ali ako bude svirao svaki put kada DIARA padne,onda do krasnoga dvora...???!!!

već viđeno

pre 12 godina

Stara prepoznatljiva zvezdina škola; početi pritisak na sudijsku organizaciju još pre početka prvenstva , pa ga onda pojačati pre svakog derbija. Epilog; zvezdi se svira penal. Stavite koju kintu na penal i dignite lovu.

robi

pre 12 godina

Koliko neistina i poluistina! Vidim da neko pominje utakmicu PAOK - Totenham,kaze PAOK poveo dva nula pa sut Totenhema, crveni karton,penal, bla, bla....utakmica je zaista igrana u septembru, sudio je Mazic i zavrsena je 0-0 ( nula prema nula!!!!!).

KAL-EL

pre 12 godina

Grobar sam i mislim da ne treba da se prica o sudiji pre meca
Sacekajmo prvo da vidimo kakvo ce sudjenje biti pa ako pogresi treba reci a ne ovako
Realnost je da Partizan i Zvezda imaju naklonost sudija u odnosu na ostale e sad ko vise tesko je to proceniti jer svaka strana proziva onu drugu
REALAN