Utorak, 06.03.2012.

14:23

Pazarci: „Suđenje bilo nekorektno“

Portparol Novog Pazara Redžep Korać ocenio je da je sudija Danilo Mihajlović iz Vranje drastično oštetio taj klub na utakmici protiv Partizana.

Izvor: JT

Pazarci: „Suðenje bilo nekorektno“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

djule020

pre 12 godina

Shta ,shta chemo!!??
Shta chemo sa tim da je sudija produzhio tekmu zvanichno 4 min. a igralo se 7,5!!??
Shta chemo sa tim shto je svaki start igracha N.Pazara zhuti karton a gostiju NISHTA!!
Shta chemo sa tim shto gostujuchi navijachi pale baklje,gadjaju djecu pored terena,pominju zaklanog Murata,Srebrenicu,drazhu!!!??
Shta chemo sa tim da ti isti plachenici sa JUGA pri dolasku u N.P. skidaju gache i pokazuju svoju mushkost svim gradjanima N.Pazara!!??
Vama smetaju Turske ,Bosanske zastave!!??
Pa i Meni lichno smetaju Grchke ,Ruske,Brazilske,juzhnjacke,krstashke i sve ostale zastave po stadionima shirom Srbije pa shta!!?? Ne zhalimo se nikom.
Smeta Vam nashe bratsvo sa Fenerbahcheom a ne smetaju Vasha bratstva sa olimpijakosom,paokom,spartakom itd...Pa od Vas smo to gospodo nauchili.
Shto ne pishete o spaljenim Boshnjachkim i Turskim zastavama na tom istom stadionu koje svaki gostujuchi navijachi odrade.
Prvo sredite svoju avliju,svoju prestonicu pa tek poslije nama drzhite pridike!
Kad sredite sve to i Sandzak che se sam sredit.
p.s.
Svim neupuchenim,Rashka je naselje 18km.od N.Pazara .
Toliko,
SANDZACHKA TORCIDA ZHIVI VJECHNO.
Znam da nechete objavit al je svoje napisah.
Pozdrav i da vidim taj OBJEKTIVNI B92.

Bane

pre 12 godina

Da je sudjenje fer,utakmica bi bila prekinuta a da je savez normalan bili bi kaznjeni zbog gadjanja igraca Partizana i zbog opstrukcije igre svih igraca NP i njihovih skupljaca oko terena. A o onim likovima koji su sa loptama cekali napad Partizana pa da ubace lopte na teren ne vredi trositi reci.Vi ste,novopazarci,sramota za fudbal i da je neke fudbalske pravde,ni u drugoj ligi ne bi igrali.

Ovaj...

pre 12 godina

Gledao sam utakmicu i razmišljao zašto je sudija ne prekine. Pogotovo posle one petarde koja je eksplodirala kod Vukića. O tome da je stajao kod korner zastavice i ka njemu letelo sve što je moglo, dok su se oni koji su trebalo da mu donesu loptu dodavali njom oko terena niko ne priča. Klub čiji je rezervni golman pre nekoliko godina u drugoj ligi prekinu napad protivnika klizecim startom, koji je ušao u prvu ligu kukajući i moljakajući, osvojio 12 bodova, svaki klub koji dolazi, a ima više od 10 navijača utakmica je visokog rizika se žali na suđenje. Da je ova liga po propisima Vi bi morali teren da sredite, navijače da pustite na vreme na utakmicu, a posle ovog meča bi vam bilo oduzeto i to malo bodova zbog propusta u organizaciji. Ja bih rekao da je Novi Pazar već dovoljno zaštićen.

sergej

pre 12 godina

A gde to procitaste "nacionalni predznak" u primedbama pazarskog kluba na sudjenje? Osnovane ,ili ne, one nemaju nikakvu nacionalnu konotaciju i neki komentari govore samo da njihovi autori imaju ozbiljan problem sa svim sto potice iz ove regije.Imam utisak da je na sajt B92 u poslednje vreme izvrsen a prava invazija od posetilaca ciji su komentari svojstveni glasilima nekih drugih poivinijencija. Malo vise "cenzure" komentara ne bi skodilo kada je u pitanju govor mrznje.

Mare

pre 12 godina

Sta se bre lozite? Ma kako da vam deluje nemoguce sada, uoci izbora Zvezda ce biti prvak, a ovo je deo pripreme... U ovoj zemlji jedino vreme nije dirigovano.

petar

pre 12 godina

Pazarci su u pravu.Gledao sam utakmicu,sudija je sve vreme navijao za Partizan.Sudio je nepostojeće prekršaje u korist partizana,a najčešće oko šesnaesterca,a očite prekršaje nije sudio za pazarce.Nadalje,delio je žute kartone pazarcima,a Partizanu je gledao na prste i na kraju umesto najavljena 4 minuta produžetka utakmicu je produžio čak 7 minuta,čekajući da padne gol za Partizan.
Sada netreba potencirati kako su pazarci ušli u ligu,ušli su kako su ušli,sada ih treba tretirati ravnopravno,a ne stalno prigovarati.Za ulazak treba se obratiti FSS,a ne pazarcima.

Ogorceni navijac kojem je muka od svega

pre 12 godina

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Boze, smiluj se i nekA neko ukine vise ovu ligu! Ovo vise nema nikakvog smisla! U ovoj drzavi svako moze da pise saopstenja kako mu padne na pamet i prodje nekaznjeno?? I to isti tim koji promovise na sva zvona da je ovo Turska?? Cisti i naglaseni nacionalizam , ovo je necuveno! Tole , Jankovicu i svi ostali zvanicnici tog propalog FSS m'rs u penziju!!! KRAJNJE JE VREME! I da, Boze hvala ti sto postoje engleska ,spanska i ostale lige...

dawudnp

pre 12 godina

@Igore, liberal sebi neche dozvoliti da kazze:" Ako vam se ne svidja ovde, vi idite." Ne spominjess da su Grobari u NP pljuvali po najvechoj srpskoj sramoti-Srebrenici. Joss nessto, bilo je zastava Turske i Bosne na utakmici ali trebalo bi da znass da je Bosna maticcna drzzava Bossnjacckog naroda u Srbiji, a da su zastave Turske bile tu zbog navijacca Fenerbahccea koji su dossli u NP da navijaju za Plave. Jel ti ne smetaju zastave Rusije na tribinama ssirom Srbije? I Rusija je, kako ti recce, strana drzzava.

bobcha

pre 12 godina

Pa ljudi igrali ste protiv partizana,tako je svima, niste jedini
(Tuga, 6. mart 2012 15:18)

Bolji komentar odavno nisam procitao.

Podrzavam

bezobrazluk

pre 12 godina

Pa ovo je vec nevidjeni bezobrazluk, FSS treba da pocne da kaznjava za ovakve budalastine i razne izjave, doslo je do toga da se svaka susa zali na sudjenje i to bez i najmanjeg razloga. Kao prvo setite se kako ste dospeli u Super ligu, zavucite se u rupu i pokrijte se usima. O onoj vasoj poljani kojoj vi nazivate stadionom necu ni da pricam, pa jos na takvoj katastrofi od "terena" celu utakmicu igrate odbranu sa desetoricom i jos se zalite da ste osteceni, da vam nije mozda ukradena pobeda!? Onda ono divljanje "navijaca", provociranje turskim zastavama i gadjanje petardama i raznim predmetima nasih igraca koji nisu mogli da izvedu korner niti slobodan udarac, e za to treba da reaguje FSS i da vas kazni i novcano i zatvori vam stadion na jedno 5 utakmica pa da vidim dal ce se to ponavljati. Umislili da ako imaju svaku utakmicu 7000 gledalaca da mogu da rade sta hoce.

kozorog

pre 12 godina

...alahu EKSER, nadam se da izlazite iz lige ...sramota za ovu drzavu da dozvoljava turcima da se ponasaju bahato...kakvo je ono nvijanje bilo--pa da je bilo obrnuto,osuli bi paljbu po svim strukturama u Srbiji...

Dosta vise

pre 12 godina

ovi Pazarci bi mogli malo da se spuste na zemlju. Gledao sam utakmicu. Igraci su bili naostreni maksimalno. Ja ih ne krivim zbog toga, fudbal je fudbal. Ali nemoj da ocekujes da prodjes bez zutog kartona. Da ne spominjem bacanje petarde prema Vukicu, i minut cekanja dok je neko hteo da ubaci opet loptu na teren. Sramota za organizaciju u Pazaru! Inace sam Zvezdas i prvi cu da se dignem protiv Partizana i da podrzim regionalni klub, ali ovo je stvarno preslo svaku granicu. I poruka za navijace Pazara, ako vam se vise svidja Turska od Srbije, niko vam ne brani da idete da zivite tamo! Slobodno!

Nik

pre 12 godina

„Zahvalni smo Fudbalskom savezu Srbije i ostalim strukturama koje su omogućile da se nađemo u eliti"
SKANDALOZNA IZJAVA!!!
P.s. Navijam za CZ, ako je to uopste bitno...

@Igor

pre 12 godina

Srbija nikad nije bila zainteresovana za Sandzak niti je pokazala interes za to. Od kako je Tito umro u Sandzaku nije nista sagradjeno niti obnovljeno. Narod Sandzaka je primoran da trazi pomoc drugih zemalja (BiH i Turska). Ovo ce ti potvrditi svi gradjani Sandzaka koji u njemu zive.

Глобтротер

pre 12 godina

По коментарима после утакмице које су писали навијачи Пазара и наравно Звезде стекао сам утисак да су Пазарци драстично оштећени, да је гол Партизана из офсајда... Тренутно иде утакмица на Арени и ја се питам да ли су ти људи нормални. Толика параноја јбт! У првом полувремену 3 картона за Пазарце потпуно заслужена, Томић добио картон на самом почетку за сувише слабашно повлачење за раме противника. На почетку другог гол Дијаре потпуно регуларан, јер је један играч Пазара био 2м ближе голу од Дијаре. Има још пола сата до краја утакмице. Вероватно сада следи та крађа од стране Врањанца. Идем да видим то.

Pazar u drugu ligu!

pre 12 godina

A petarda Vukicu u facu je korektno ili teren gde Barsa ne bi mogla 2 pasa da poveze je isto korektno... Osecam namerno ½odrzavaju½ tako teren da protivnici ne mogu da igraju...

Boris

pre 12 godina

Da nisam gleado utakmicu na TV mozda bih i poverovao, obzirom da su Partizan i Zvezda favorizovani u odnosu na ostale klubove. Gledajuci utakmicu nisam se mogao oteti utisku da igraci Novog Pazara u svaki duel ulaze sto be se reklo "na noz"...ne obaziruci se da na taj nacin ne samo da mogu da povrede protivnickog igraca vec i sami mogu biti povredjeni. Da li zbog atmosfere koja je vladala uoci i za vreme utakmice imam utisak da je utakmicu trebalo doboto po svaku cenu. O broju kartona trebali su razmisljati pre i za vreme utakmice. Ne moze se uklizavati s obe noge i proci bez zutog kartona.
U jednome su u pravu. Sudija je vec na pocetku utakmice trebalo da zaustavi utakmicu, zatrazi da navijanje na stadionu bude korektno (sto nazalost nije bilo) i od obe ekipe da igraju fer i sportski.
Za bacanje petarde na igraca Partizana u svim normalnim ligama utakmica bi bila prekinuta.

Спортозоа

pre 12 godina

како се оно каже... стфу?! нису прешли половину терена два пута у току утакмице и сад се жале и то на суђење. фуј брааатеееееее!!!

slobodan

pre 12 godina

Al' se manjina osilila u Srbiji. Da je pravde, leteli bi dva ranga nize. Treba da budete zahvalni sto vam je sudija uopste dao da zavrsite utakmicu sa jedanaest igraca.

Vlado

pre 12 godina

Ko je god gledao utakmicu u Pazaru video je da sudija Mihajlovic nije dorastao da sudi jednu super- ligasku utakmicu, drasticno je ostetio Novi Pazar a produzetak utakmice od 8 minuta je za ginisa, generalna ocena BRUKA !

sasa

pre 12 godina

I ovi poceli sa saopstenjima.....Gospodo iz Raske sudjenje nije uticalo na krajnji rezultat,nisu se svirala 2-3 faula tako da dzabe razbijate(bosansku)glavu!

fudbal nam je bas odlican

pre 12 godina

Nista novo.Partizanu se tako sudi vec dugo,dugo godina.A ni Zvezda ne zaostaje mnogo.Skoro da je mrtva trka kad je protekcija od strane sudija u pitanju.

Igor

pre 12 godina

U svakoj normalnoj državi stadion ovog kluba bi bio odmah suspendovan nakon provokacija na nacionalnoj osnovi, nakon klicanja zastavi druge zemlje i omalovažavanja države. To se zove separatizam i tome nije mesto na stadionu. Takođe, i još neki stadioni bi trebalo da se suspenduju (naročito Partizana, Zvezde, Rada, Vojvodine) što zbog nacionalizma i verski uvredljivih poruka, separatizma i ostalih poruka koje se šalju sa tribina svake nedelje!

Ako naši sugrađani muslimani iz Novog Pazara misle da će ovakvim ponašanjem obezbediti bolje uslove život - u velikoj su zabludi. Ne živite u Turskoj već u Srbiji, i samo Srbija i njeni građani vam mogu pomoći da živite bolje i u miru sa drugima. Kome da se žale Srbi na istoku Srbije što loše žive, jesu li i oni verski diskriminisani u svojoj državi??
Ako se ne urazumite, niko Vas ovde ne zadržava.

Inače, liberal sam i ne delim ljude po verskoj i nacionalnoj pripadnosti, ali ovo je previše, ovi ljudi se zloupotrebljavaju kako bi se održavala stalna tenzija između verskih zajednica.

spider.stacy

pre 12 godina

A šta ćemo sa gađanjem igrača koji izvode aut, šta ćemo sa udaranjem lopte u 90 minutu lika iza gola, pa je potrebno minut i po da se dostavi lopta i izvede korner? Ušli ste u ligu, kako ste ušli, o tome šta pevaju vaši navijači da i ne govorimo, zato bolje ćutite i budite srećni što ste uopšte tu gde jeste.

Milan

pre 12 godina

Kako vas bre nije sramota, za celu utakmicu ste presli 3 puta polovinu terena a pricate o sudjenju!!! Kako ste usli u ligu??? Anti-propaganda fudbala

Deki

pre 12 godina

Jos ce na kraju ispasti kako je Pazaru ponisten regularan gol,nedosudjen penal i kako su bili mnogo bolji?A par puta su presli u protivnicku polovinu.Stvarno sramota.Nikoga ne krivimo iako smo uzeli samo bod.Videcete sta ce biti kada kada Zvezda ne pobedi na prvoj sledecoj utakmici.

Jontra

pre 12 godina

Diglo se kuso i repato protiv Partizana. Koji bezobrazluk, ne mogu da verujem. Izasli mesari na teren da biju, svaki start u meso, a sudija, protiv koga ovi dizu galamu, da Tomicu zuti karton za prvi faul koji je Partizan napravio. Sramota. Samo se pitam, da li postoje neke kazne za oglašavanje putem ovako bezobzirnih saopštenja?

Dulex

pre 12 godina

Stvarno ne znam da li da sažaljevam sebe što sam osuđen na našu ligu jer ne mogu ni za jedan strani klub emotivno niti na bilo koji drugi način da se vežem, ili da sažaljevam ljude koji se profesionalno bave fudbalom i tu jad i bedu od lige i fudbala nazivaju elitom?!?!? Mislim da je njima ipak MNOGO teže i da su izgubili svaki dodir sa realnošću kad tako nešto mogu da smatraju elitom...

spider.stacy

pre 12 godina

A šta ćemo sa gađanjem igrača koji izvode aut, šta ćemo sa udaranjem lopte u 90 minutu lika iza gola, pa je potrebno minut i po da se dostavi lopta i izvede korner? Ušli ste u ligu, kako ste ušli, o tome šta pevaju vaši navijači da i ne govorimo, zato bolje ćutite i budite srećni što ste uopšte tu gde jeste.

Milan

pre 12 godina

Kako vas bre nije sramota, za celu utakmicu ste presli 3 puta polovinu terena a pricate o sudjenju!!! Kako ste usli u ligu??? Anti-propaganda fudbala

Boris

pre 12 godina

Da nisam gleado utakmicu na TV mozda bih i poverovao, obzirom da su Partizan i Zvezda favorizovani u odnosu na ostale klubove. Gledajuci utakmicu nisam se mogao oteti utisku da igraci Novog Pazara u svaki duel ulaze sto be se reklo "na noz"...ne obaziruci se da na taj nacin ne samo da mogu da povrede protivnickog igraca vec i sami mogu biti povredjeni. Da li zbog atmosfere koja je vladala uoci i za vreme utakmice imam utisak da je utakmicu trebalo doboto po svaku cenu. O broju kartona trebali su razmisljati pre i za vreme utakmice. Ne moze se uklizavati s obe noge i proci bez zutog kartona.
U jednome su u pravu. Sudija je vec na pocetku utakmice trebalo da zaustavi utakmicu, zatrazi da navijanje na stadionu bude korektno (sto nazalost nije bilo) i od obe ekipe da igraju fer i sportski.
Za bacanje petarde na igraca Partizana u svim normalnim ligama utakmica bi bila prekinuta.

Igor

pre 12 godina

U svakoj normalnoj državi stadion ovog kluba bi bio odmah suspendovan nakon provokacija na nacionalnoj osnovi, nakon klicanja zastavi druge zemlje i omalovažavanja države. To se zove separatizam i tome nije mesto na stadionu. Takođe, i još neki stadioni bi trebalo da se suspenduju (naročito Partizana, Zvezde, Rada, Vojvodine) što zbog nacionalizma i verski uvredljivih poruka, separatizma i ostalih poruka koje se šalju sa tribina svake nedelje!

Ako naši sugrađani muslimani iz Novog Pazara misle da će ovakvim ponašanjem obezbediti bolje uslove život - u velikoj su zabludi. Ne živite u Turskoj već u Srbiji, i samo Srbija i njeni građani vam mogu pomoći da živite bolje i u miru sa drugima. Kome da se žale Srbi na istoku Srbije što loše žive, jesu li i oni verski diskriminisani u svojoj državi??
Ako se ne urazumite, niko Vas ovde ne zadržava.

Inače, liberal sam i ne delim ljude po verskoj i nacionalnoj pripadnosti, ali ovo je previše, ovi ljudi se zloupotrebljavaju kako bi se održavala stalna tenzija između verskih zajednica.

Jontra

pre 12 godina

Diglo se kuso i repato protiv Partizana. Koji bezobrazluk, ne mogu da verujem. Izasli mesari na teren da biju, svaki start u meso, a sudija, protiv koga ovi dizu galamu, da Tomicu zuti karton za prvi faul koji je Partizan napravio. Sramota. Samo se pitam, da li postoje neke kazne za oglašavanje putem ovako bezobzirnih saopštenja?

Pazar u drugu ligu!

pre 12 godina

A petarda Vukicu u facu je korektno ili teren gde Barsa ne bi mogla 2 pasa da poveze je isto korektno... Osecam namerno ½odrzavaju½ tako teren da protivnici ne mogu da igraju...

slobodan

pre 12 godina

Al' se manjina osilila u Srbiji. Da je pravde, leteli bi dva ranga nize. Treba da budete zahvalni sto vam je sudija uopste dao da zavrsite utakmicu sa jedanaest igraca.

Deki

pre 12 godina

Jos ce na kraju ispasti kako je Pazaru ponisten regularan gol,nedosudjen penal i kako su bili mnogo bolji?A par puta su presli u protivnicku polovinu.Stvarno sramota.Nikoga ne krivimo iako smo uzeli samo bod.Videcete sta ce biti kada kada Zvezda ne pobedi na prvoj sledecoj utakmici.

Ovaj...

pre 12 godina

Gledao sam utakmicu i razmišljao zašto je sudija ne prekine. Pogotovo posle one petarde koja je eksplodirala kod Vukića. O tome da je stajao kod korner zastavice i ka njemu letelo sve što je moglo, dok su se oni koji su trebalo da mu donesu loptu dodavali njom oko terena niko ne priča. Klub čiji je rezervni golman pre nekoliko godina u drugoj ligi prekinu napad protivnika klizecim startom, koji je ušao u prvu ligu kukajući i moljakajući, osvojio 12 bodova, svaki klub koji dolazi, a ima više od 10 navijača utakmica je visokog rizika se žali na suđenje. Da je ova liga po propisima Vi bi morali teren da sredite, navijače da pustite na vreme na utakmicu, a posle ovog meča bi vam bilo oduzeto i to malo bodova zbog propusta u organizaciji. Ja bih rekao da je Novi Pazar već dovoljno zaštićen.

Спортозоа

pre 12 godina

како се оно каже... стфу?! нису прешли половину терена два пута у току утакмице и сад се жале и то на суђење. фуј брааатеееееее!!!

sasa

pre 12 godina

I ovi poceli sa saopstenjima.....Gospodo iz Raske sudjenje nije uticalo na krajnji rezultat,nisu se svirala 2-3 faula tako da dzabe razbijate(bosansku)glavu!

Nik

pre 12 godina

„Zahvalni smo Fudbalskom savezu Srbije i ostalim strukturama koje su omogućile da se nađemo u eliti"
SKANDALOZNA IZJAVA!!!
P.s. Navijam za CZ, ako je to uopste bitno...

Dosta vise

pre 12 godina

ovi Pazarci bi mogli malo da se spuste na zemlju. Gledao sam utakmicu. Igraci su bili naostreni maksimalno. Ja ih ne krivim zbog toga, fudbal je fudbal. Ali nemoj da ocekujes da prodjes bez zutog kartona. Da ne spominjem bacanje petarde prema Vukicu, i minut cekanja dok je neko hteo da ubaci opet loptu na teren. Sramota za organizaciju u Pazaru! Inace sam Zvezdas i prvi cu da se dignem protiv Partizana i da podrzim regionalni klub, ali ovo je stvarno preslo svaku granicu. I poruka za navijace Pazara, ako vam se vise svidja Turska od Srbije, niko vam ne brani da idete da zivite tamo! Slobodno!

Dulex

pre 12 godina

Stvarno ne znam da li da sažaljevam sebe što sam osuđen na našu ligu jer ne mogu ni za jedan strani klub emotivno niti na bilo koji drugi način da se vežem, ili da sažaljevam ljude koji se profesionalno bave fudbalom i tu jad i bedu od lige i fudbala nazivaju elitom?!?!? Mislim da je njima ipak MNOGO teže i da su izgubili svaki dodir sa realnošću kad tako nešto mogu da smatraju elitom...

bezobrazluk

pre 12 godina

Pa ovo je vec nevidjeni bezobrazluk, FSS treba da pocne da kaznjava za ovakve budalastine i razne izjave, doslo je do toga da se svaka susa zali na sudjenje i to bez i najmanjeg razloga. Kao prvo setite se kako ste dospeli u Super ligu, zavucite se u rupu i pokrijte se usima. O onoj vasoj poljani kojoj vi nazivate stadionom necu ni da pricam, pa jos na takvoj katastrofi od "terena" celu utakmicu igrate odbranu sa desetoricom i jos se zalite da ste osteceni, da vam nije mozda ukradena pobeda!? Onda ono divljanje "navijaca", provociranje turskim zastavama i gadjanje petardama i raznim predmetima nasih igraca koji nisu mogli da izvedu korner niti slobodan udarac, e za to treba da reaguje FSS i da vas kazni i novcano i zatvori vam stadion na jedno 5 utakmica pa da vidim dal ce se to ponavljati. Umislili da ako imaju svaku utakmicu 7000 gledalaca da mogu da rade sta hoce.

kozorog

pre 12 godina

...alahu EKSER, nadam se da izlazite iz lige ...sramota za ovu drzavu da dozvoljava turcima da se ponasaju bahato...kakvo je ono nvijanje bilo--pa da je bilo obrnuto,osuli bi paljbu po svim strukturama u Srbiji...

Ogorceni navijac kojem je muka od svega

pre 12 godina

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Boze, smiluj se i nekA neko ukine vise ovu ligu! Ovo vise nema nikakvog smisla! U ovoj drzavi svako moze da pise saopstenja kako mu padne na pamet i prodje nekaznjeno?? I to isti tim koji promovise na sva zvona da je ovo Turska?? Cisti i naglaseni nacionalizam , ovo je necuveno! Tole , Jankovicu i svi ostali zvanicnici tog propalog FSS m'rs u penziju!!! KRAJNJE JE VREME! I da, Boze hvala ti sto postoje engleska ,spanska i ostale lige...

Bane

pre 12 godina

Da je sudjenje fer,utakmica bi bila prekinuta a da je savez normalan bili bi kaznjeni zbog gadjanja igraca Partizana i zbog opstrukcije igre svih igraca NP i njihovih skupljaca oko terena. A o onim likovima koji su sa loptama cekali napad Partizana pa da ubace lopte na teren ne vredi trositi reci.Vi ste,novopazarci,sramota za fudbal i da je neke fudbalske pravde,ni u drugoj ligi ne bi igrali.

Глобтротер

pre 12 godina

По коментарима после утакмице које су писали навијачи Пазара и наравно Звезде стекао сам утисак да су Пазарци драстично оштећени, да је гол Партизана из офсајда... Тренутно иде утакмица на Арени и ја се питам да ли су ти људи нормални. Толика параноја јбт! У првом полувремену 3 картона за Пазарце потпуно заслужена, Томић добио картон на самом почетку за сувише слабашно повлачење за раме противника. На почетку другог гол Дијаре потпуно регуларан, јер је један играч Пазара био 2м ближе голу од Дијаре. Има још пола сата до краја утакмице. Вероватно сада следи та крађа од стране Врањанца. Идем да видим то.

bobcha

pre 12 godina

Pa ljudi igrali ste protiv partizana,tako je svima, niste jedini
(Tuga, 6. mart 2012 15:18)

Bolji komentar odavno nisam procitao.

Podrzavam

Vlado

pre 12 godina

Ko je god gledao utakmicu u Pazaru video je da sudija Mihajlovic nije dorastao da sudi jednu super- ligasku utakmicu, drasticno je ostetio Novi Pazar a produzetak utakmice od 8 minuta je za ginisa, generalna ocena BRUKA !

djule020

pre 12 godina

Shta ,shta chemo!!??
Shta chemo sa tim da je sudija produzhio tekmu zvanichno 4 min. a igralo se 7,5!!??
Shta chemo sa tim shto je svaki start igracha N.Pazara zhuti karton a gostiju NISHTA!!
Shta chemo sa tim shto gostujuchi navijachi pale baklje,gadjaju djecu pored terena,pominju zaklanog Murata,Srebrenicu,drazhu!!!??
Shta chemo sa tim da ti isti plachenici sa JUGA pri dolasku u N.P. skidaju gache i pokazuju svoju mushkost svim gradjanima N.Pazara!!??
Vama smetaju Turske ,Bosanske zastave!!??
Pa i Meni lichno smetaju Grchke ,Ruske,Brazilske,juzhnjacke,krstashke i sve ostale zastave po stadionima shirom Srbije pa shta!!?? Ne zhalimo se nikom.
Smeta Vam nashe bratsvo sa Fenerbahcheom a ne smetaju Vasha bratstva sa olimpijakosom,paokom,spartakom itd...Pa od Vas smo to gospodo nauchili.
Shto ne pishete o spaljenim Boshnjachkim i Turskim zastavama na tom istom stadionu koje svaki gostujuchi navijachi odrade.
Prvo sredite svoju avliju,svoju prestonicu pa tek poslije nama drzhite pridike!
Kad sredite sve to i Sandzak che se sam sredit.
p.s.
Svim neupuchenim,Rashka je naselje 18km.od N.Pazara .
Toliko,
SANDZACHKA TORCIDA ZHIVI VJECHNO.
Znam da nechete objavit al je svoje napisah.
Pozdrav i da vidim taj OBJEKTIVNI B92.

@Igor

pre 12 godina

Srbija nikad nije bila zainteresovana za Sandzak niti je pokazala interes za to. Od kako je Tito umro u Sandzaku nije nista sagradjeno niti obnovljeno. Narod Sandzaka je primoran da trazi pomoc drugih zemalja (BiH i Turska). Ovo ce ti potvrditi svi gradjani Sandzaka koji u njemu zive.

dawudnp

pre 12 godina

@Igore, liberal sebi neche dozvoliti da kazze:" Ako vam se ne svidja ovde, vi idite." Ne spominjess da su Grobari u NP pljuvali po najvechoj srpskoj sramoti-Srebrenici. Joss nessto, bilo je zastava Turske i Bosne na utakmici ali trebalo bi da znass da je Bosna maticcna drzzava Bossnjacckog naroda u Srbiji, a da su zastave Turske bile tu zbog navijacca Fenerbahccea koji su dossli u NP da navijaju za Plave. Jel ti ne smetaju zastave Rusije na tribinama ssirom Srbije? I Rusija je, kako ti recce, strana drzzava.

petar

pre 12 godina

Pazarci su u pravu.Gledao sam utakmicu,sudija je sve vreme navijao za Partizan.Sudio je nepostojeće prekršaje u korist partizana,a najčešće oko šesnaesterca,a očite prekršaje nije sudio za pazarce.Nadalje,delio je žute kartone pazarcima,a Partizanu je gledao na prste i na kraju umesto najavljena 4 minuta produžetka utakmicu je produžio čak 7 minuta,čekajući da padne gol za Partizan.
Sada netreba potencirati kako su pazarci ušli u ligu,ušli su kako su ušli,sada ih treba tretirati ravnopravno,a ne stalno prigovarati.Za ulazak treba se obratiti FSS,a ne pazarcima.

Mare

pre 12 godina

Sta se bre lozite? Ma kako da vam deluje nemoguce sada, uoci izbora Zvezda ce biti prvak, a ovo je deo pripreme... U ovoj zemlji jedino vreme nije dirigovano.

sergej

pre 12 godina

A gde to procitaste "nacionalni predznak" u primedbama pazarskog kluba na sudjenje? Osnovane ,ili ne, one nemaju nikakvu nacionalnu konotaciju i neki komentari govore samo da njihovi autori imaju ozbiljan problem sa svim sto potice iz ove regije.Imam utisak da je na sajt B92 u poslednje vreme izvrsen a prava invazija od posetilaca ciji su komentari svojstveni glasilima nekih drugih poivinijencija. Malo vise "cenzure" komentara ne bi skodilo kada je u pitanju govor mrznje.

fudbal nam je bas odlican

pre 12 godina

Nista novo.Partizanu se tako sudi vec dugo,dugo godina.A ni Zvezda ne zaostaje mnogo.Skoro da je mrtva trka kad je protekcija od strane sudija u pitanju.

Vlado

pre 12 godina

Ko je god gledao utakmicu u Pazaru video je da sudija Mihajlovic nije dorastao da sudi jednu super- ligasku utakmicu, drasticno je ostetio Novi Pazar a produzetak utakmice od 8 minuta je za ginisa, generalna ocena BRUKA !

dawudnp

pre 12 godina

@Igore, liberal sebi neche dozvoliti da kazze:" Ako vam se ne svidja ovde, vi idite." Ne spominjess da su Grobari u NP pljuvali po najvechoj srpskoj sramoti-Srebrenici. Joss nessto, bilo je zastava Turske i Bosne na utakmici ali trebalo bi da znass da je Bosna maticcna drzzava Bossnjacckog naroda u Srbiji, a da su zastave Turske bile tu zbog navijacca Fenerbahccea koji su dossli u NP da navijaju za Plave. Jel ti ne smetaju zastave Rusije na tribinama ssirom Srbije? I Rusija je, kako ti recce, strana drzzava.

bobcha

pre 12 godina

Pa ljudi igrali ste protiv partizana,tako je svima, niste jedini
(Tuga, 6. mart 2012 15:18)

Bolji komentar odavno nisam procitao.

Podrzavam

@Igor

pre 12 godina

Srbija nikad nije bila zainteresovana za Sandzak niti je pokazala interes za to. Od kako je Tito umro u Sandzaku nije nista sagradjeno niti obnovljeno. Narod Sandzaka je primoran da trazi pomoc drugih zemalja (BiH i Turska). Ovo ce ti potvrditi svi gradjani Sandzaka koji u njemu zive.

djule020

pre 12 godina

Shta ,shta chemo!!??
Shta chemo sa tim da je sudija produzhio tekmu zvanichno 4 min. a igralo se 7,5!!??
Shta chemo sa tim shto je svaki start igracha N.Pazara zhuti karton a gostiju NISHTA!!
Shta chemo sa tim shto gostujuchi navijachi pale baklje,gadjaju djecu pored terena,pominju zaklanog Murata,Srebrenicu,drazhu!!!??
Shta chemo sa tim da ti isti plachenici sa JUGA pri dolasku u N.P. skidaju gache i pokazuju svoju mushkost svim gradjanima N.Pazara!!??
Vama smetaju Turske ,Bosanske zastave!!??
Pa i Meni lichno smetaju Grchke ,Ruske,Brazilske,juzhnjacke,krstashke i sve ostale zastave po stadionima shirom Srbije pa shta!!?? Ne zhalimo se nikom.
Smeta Vam nashe bratsvo sa Fenerbahcheom a ne smetaju Vasha bratstva sa olimpijakosom,paokom,spartakom itd...Pa od Vas smo to gospodo nauchili.
Shto ne pishete o spaljenim Boshnjachkim i Turskim zastavama na tom istom stadionu koje svaki gostujuchi navijachi odrade.
Prvo sredite svoju avliju,svoju prestonicu pa tek poslije nama drzhite pridike!
Kad sredite sve to i Sandzak che se sam sredit.
p.s.
Svim neupuchenim,Rashka je naselje 18km.od N.Pazara .
Toliko,
SANDZACHKA TORCIDA ZHIVI VJECHNO.
Znam da nechete objavit al je svoje napisah.
Pozdrav i da vidim taj OBJEKTIVNI B92.

fudbal nam je bas odlican

pre 12 godina

Nista novo.Partizanu se tako sudi vec dugo,dugo godina.A ni Zvezda ne zaostaje mnogo.Skoro da je mrtva trka kad je protekcija od strane sudija u pitanju.

Jontra

pre 12 godina

Diglo se kuso i repato protiv Partizana. Koji bezobrazluk, ne mogu da verujem. Izasli mesari na teren da biju, svaki start u meso, a sudija, protiv koga ovi dizu galamu, da Tomicu zuti karton za prvi faul koji je Partizan napravio. Sramota. Samo se pitam, da li postoje neke kazne za oglašavanje putem ovako bezobzirnih saopštenja?

Milan

pre 12 godina

Kako vas bre nije sramota, za celu utakmicu ste presli 3 puta polovinu terena a pricate o sudjenju!!! Kako ste usli u ligu??? Anti-propaganda fudbala

Deki

pre 12 godina

Jos ce na kraju ispasti kako je Pazaru ponisten regularan gol,nedosudjen penal i kako su bili mnogo bolji?A par puta su presli u protivnicku polovinu.Stvarno sramota.Nikoga ne krivimo iako smo uzeli samo bod.Videcete sta ce biti kada kada Zvezda ne pobedi na prvoj sledecoj utakmici.

sergej

pre 12 godina

A gde to procitaste "nacionalni predznak" u primedbama pazarskog kluba na sudjenje? Osnovane ,ili ne, one nemaju nikakvu nacionalnu konotaciju i neki komentari govore samo da njihovi autori imaju ozbiljan problem sa svim sto potice iz ove regije.Imam utisak da je na sajt B92 u poslednje vreme izvrsen a prava invazija od posetilaca ciji su komentari svojstveni glasilima nekih drugih poivinijencija. Malo vise "cenzure" komentara ne bi skodilo kada je u pitanju govor mrznje.

spider.stacy

pre 12 godina

A šta ćemo sa gađanjem igrača koji izvode aut, šta ćemo sa udaranjem lopte u 90 minutu lika iza gola, pa je potrebno minut i po da se dostavi lopta i izvede korner? Ušli ste u ligu, kako ste ušli, o tome šta pevaju vaši navijači da i ne govorimo, zato bolje ćutite i budite srećni što ste uopšte tu gde jeste.

petar

pre 12 godina

Pazarci su u pravu.Gledao sam utakmicu,sudija je sve vreme navijao za Partizan.Sudio je nepostojeće prekršaje u korist partizana,a najčešće oko šesnaesterca,a očite prekršaje nije sudio za pazarce.Nadalje,delio je žute kartone pazarcima,a Partizanu je gledao na prste i na kraju umesto najavljena 4 minuta produžetka utakmicu je produžio čak 7 minuta,čekajući da padne gol za Partizan.
Sada netreba potencirati kako su pazarci ušli u ligu,ušli su kako su ušli,sada ih treba tretirati ravnopravno,a ne stalno prigovarati.Za ulazak treba se obratiti FSS,a ne pazarcima.

Boris

pre 12 godina

Da nisam gleado utakmicu na TV mozda bih i poverovao, obzirom da su Partizan i Zvezda favorizovani u odnosu na ostale klubove. Gledajuci utakmicu nisam se mogao oteti utisku da igraci Novog Pazara u svaki duel ulaze sto be se reklo "na noz"...ne obaziruci se da na taj nacin ne samo da mogu da povrede protivnickog igraca vec i sami mogu biti povredjeni. Da li zbog atmosfere koja je vladala uoci i za vreme utakmice imam utisak da je utakmicu trebalo doboto po svaku cenu. O broju kartona trebali su razmisljati pre i za vreme utakmice. Ne moze se uklizavati s obe noge i proci bez zutog kartona.
U jednome su u pravu. Sudija je vec na pocetku utakmice trebalo da zaustavi utakmicu, zatrazi da navijanje na stadionu bude korektno (sto nazalost nije bilo) i od obe ekipe da igraju fer i sportski.
Za bacanje petarde na igraca Partizana u svim normalnim ligama utakmica bi bila prekinuta.

sasa

pre 12 godina

I ovi poceli sa saopstenjima.....Gospodo iz Raske sudjenje nije uticalo na krajnji rezultat,nisu se svirala 2-3 faula tako da dzabe razbijate(bosansku)glavu!

Igor

pre 12 godina

U svakoj normalnoj državi stadion ovog kluba bi bio odmah suspendovan nakon provokacija na nacionalnoj osnovi, nakon klicanja zastavi druge zemlje i omalovažavanja države. To se zove separatizam i tome nije mesto na stadionu. Takođe, i još neki stadioni bi trebalo da se suspenduju (naročito Partizana, Zvezde, Rada, Vojvodine) što zbog nacionalizma i verski uvredljivih poruka, separatizma i ostalih poruka koje se šalju sa tribina svake nedelje!

Ako naši sugrađani muslimani iz Novog Pazara misle da će ovakvim ponašanjem obezbediti bolje uslove život - u velikoj su zabludi. Ne živite u Turskoj već u Srbiji, i samo Srbija i njeni građani vam mogu pomoći da živite bolje i u miru sa drugima. Kome da se žale Srbi na istoku Srbije što loše žive, jesu li i oni verski diskriminisani u svojoj državi??
Ako se ne urazumite, niko Vas ovde ne zadržava.

Inače, liberal sam i ne delim ljude po verskoj i nacionalnoj pripadnosti, ali ovo je previše, ovi ljudi se zloupotrebljavaju kako bi se održavala stalna tenzija između verskih zajednica.

Bane

pre 12 godina

Da je sudjenje fer,utakmica bi bila prekinuta a da je savez normalan bili bi kaznjeni zbog gadjanja igraca Partizana i zbog opstrukcije igre svih igraca NP i njihovih skupljaca oko terena. A o onim likovima koji su sa loptama cekali napad Partizana pa da ubace lopte na teren ne vredi trositi reci.Vi ste,novopazarci,sramota za fudbal i da je neke fudbalske pravde,ni u drugoj ligi ne bi igrali.

kozorog

pre 12 godina

...alahu EKSER, nadam se da izlazite iz lige ...sramota za ovu drzavu da dozvoljava turcima da se ponasaju bahato...kakvo je ono nvijanje bilo--pa da je bilo obrnuto,osuli bi paljbu po svim strukturama u Srbiji...

Pazar u drugu ligu!

pre 12 godina

A petarda Vukicu u facu je korektno ili teren gde Barsa ne bi mogla 2 pasa da poveze je isto korektno... Osecam namerno ½odrzavaju½ tako teren da protivnici ne mogu da igraju...

Mare

pre 12 godina

Sta se bre lozite? Ma kako da vam deluje nemoguce sada, uoci izbora Zvezda ce biti prvak, a ovo je deo pripreme... U ovoj zemlji jedino vreme nije dirigovano.

slobodan

pre 12 godina

Al' se manjina osilila u Srbiji. Da je pravde, leteli bi dva ranga nize. Treba da budete zahvalni sto vam je sudija uopste dao da zavrsite utakmicu sa jedanaest igraca.

Ovaj...

pre 12 godina

Gledao sam utakmicu i razmišljao zašto je sudija ne prekine. Pogotovo posle one petarde koja je eksplodirala kod Vukića. O tome da je stajao kod korner zastavice i ka njemu letelo sve što je moglo, dok su se oni koji su trebalo da mu donesu loptu dodavali njom oko terena niko ne priča. Klub čiji je rezervni golman pre nekoliko godina u drugoj ligi prekinu napad protivnika klizecim startom, koji je ušao u prvu ligu kukajući i moljakajući, osvojio 12 bodova, svaki klub koji dolazi, a ima više od 10 navijača utakmica je visokog rizika se žali na suđenje. Da je ova liga po propisima Vi bi morali teren da sredite, navijače da pustite na vreme na utakmicu, a posle ovog meča bi vam bilo oduzeto i to malo bodova zbog propusta u organizaciji. Ja bih rekao da je Novi Pazar već dovoljno zaštićen.

Спортозоа

pre 12 godina

како се оно каже... стфу?! нису прешли половину терена два пута у току утакмице и сад се жале и то на суђење. фуј брааатеееееее!!!

Глобтротер

pre 12 godina

По коментарима после утакмице које су писали навијачи Пазара и наравно Звезде стекао сам утисак да су Пазарци драстично оштећени, да је гол Партизана из офсајда... Тренутно иде утакмица на Арени и ја се питам да ли су ти људи нормални. Толика параноја јбт! У првом полувремену 3 картона за Пазарце потпуно заслужена, Томић добио картон на самом почетку за сувише слабашно повлачење за раме противника. На почетку другог гол Дијаре потпуно регуларан, јер је један играч Пазара био 2м ближе голу од Дијаре. Има још пола сата до краја утакмице. Вероватно сада следи та крађа од стране Врањанца. Идем да видим то.

Nik

pre 12 godina

„Zahvalni smo Fudbalskom savezu Srbije i ostalim strukturama koje su omogućile da se nađemo u eliti"
SKANDALOZNA IZJAVA!!!
P.s. Navijam za CZ, ako je to uopste bitno...

Dosta vise

pre 12 godina

ovi Pazarci bi mogli malo da se spuste na zemlju. Gledao sam utakmicu. Igraci su bili naostreni maksimalno. Ja ih ne krivim zbog toga, fudbal je fudbal. Ali nemoj da ocekujes da prodjes bez zutog kartona. Da ne spominjem bacanje petarde prema Vukicu, i minut cekanja dok je neko hteo da ubaci opet loptu na teren. Sramota za organizaciju u Pazaru! Inace sam Zvezdas i prvi cu da se dignem protiv Partizana i da podrzim regionalni klub, ali ovo je stvarno preslo svaku granicu. I poruka za navijace Pazara, ako vam se vise svidja Turska od Srbije, niko vam ne brani da idete da zivite tamo! Slobodno!

bezobrazluk

pre 12 godina

Pa ovo je vec nevidjeni bezobrazluk, FSS treba da pocne da kaznjava za ovakve budalastine i razne izjave, doslo je do toga da se svaka susa zali na sudjenje i to bez i najmanjeg razloga. Kao prvo setite se kako ste dospeli u Super ligu, zavucite se u rupu i pokrijte se usima. O onoj vasoj poljani kojoj vi nazivate stadionom necu ni da pricam, pa jos na takvoj katastrofi od "terena" celu utakmicu igrate odbranu sa desetoricom i jos se zalite da ste osteceni, da vam nije mozda ukradena pobeda!? Onda ono divljanje "navijaca", provociranje turskim zastavama i gadjanje petardama i raznim predmetima nasih igraca koji nisu mogli da izvedu korner niti slobodan udarac, e za to treba da reaguje FSS i da vas kazni i novcano i zatvori vam stadion na jedno 5 utakmica pa da vidim dal ce se to ponavljati. Umislili da ako imaju svaku utakmicu 7000 gledalaca da mogu da rade sta hoce.

Ogorceni navijac kojem je muka od svega

pre 12 godina

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Boze, smiluj se i nekA neko ukine vise ovu ligu! Ovo vise nema nikakvog smisla! U ovoj drzavi svako moze da pise saopstenja kako mu padne na pamet i prodje nekaznjeno?? I to isti tim koji promovise na sva zvona da je ovo Turska?? Cisti i naglaseni nacionalizam , ovo je necuveno! Tole , Jankovicu i svi ostali zvanicnici tog propalog FSS m'rs u penziju!!! KRAJNJE JE VREME! I da, Boze hvala ti sto postoje engleska ,spanska i ostale lige...

Dulex

pre 12 godina

Stvarno ne znam da li da sažaljevam sebe što sam osuđen na našu ligu jer ne mogu ni za jedan strani klub emotivno niti na bilo koji drugi način da se vežem, ili da sažaljevam ljude koji se profesionalno bave fudbalom i tu jad i bedu od lige i fudbala nazivaju elitom?!?!? Mislim da je njima ipak MNOGO teže i da su izgubili svaki dodir sa realnošću kad tako nešto mogu da smatraju elitom...