Petak, 24.02.2012.

12:36

Ćurčić zvao Markovića nije Lazovića

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak igrača za prijateljske mečeve na Kipru, a na njemu su četiri debitanta.

Izvor: AK

Æurèiæ zvao Markoviæa nije Lazoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

178 Komentari

Sortiraj po:

eto tako!

pre 12 godina

Mislim da je Curncic dosta dobro, mada ne i odlicno(!) obavio zadatak. Jeste da je Lazovica trebao uzeti, ali ima mnogo dobrih igraca za desnu stranu pa...hajde da vidimo sta ce ovi momci uraditi.
E ovaj spisak je ono sto mi seprilicno dopada.Nije cak trebao uzimati ni Jovanovica ni Ninkovica.Da nije povredjen Brkic-ni Stojkovica.Dao je bog pa je vec pristigla nova generacija mladica koji su cak uspesno zagazili u profi karijeru u vrlo jakim ligama.Ja sam uveren da ce novi sampionat izbaciti jos najmanje dvojicu-trojicu majstora i eto nam tiptop tima! Samo ih treba okupljati da igraju sto cesce zajedno a naci im sto jace protivnike.Ja ne kazem da kad zatreba da i po koja kuka ne moze da pomogne, ali je apsolutno nesporno da treba forsirati mlade. Dodati ovom timu Ljajica, Lazovica i Matica,a posebno paziti na talenat i igru Filipa Kostica iz 1923 KG.Verujem da ce i L.Milivojevic i Maksimovic iz CZ zaigrati shodno svom potencijalu, pa S.Markovic, Volkov, Babic i Dzigi iz Partizana, Katai i Despotovic iz Voshe. NE razumem zasto strepeti, stvarno imamo mlad tim pun buducih zvezda !

tm.djomlat

pre 12 godina

Još pozvati - Lazović, Volkov, Matić (ali neko već napisa da je u svađi sa savezom)

Šut karta - Tošić, Jovanović, Petrović, Ninkov, Ninković

Formacija 4 3 3

Ivanović Subotić Rajković/Nastasić (iako još premlad pa lagano uvoditi i uigravati) Kolarov ili Basta Ivanović Subotić Kolarov

Kuzmanović/Ignjovski Kačar/Matić Janković

Tadić Sulejmani Marković/Lekić (jedini baš centarfor trenutno u pozvanoj ekipi)

Miki

pre 12 godina

Kakav FSS takav selektor. Forsiraš mlade igrače a Lazovića i Matića nema. Biševac rastura po Francuskoj a njega nigde. Dok Tole bira selektore rezultati će ostati isti.

Vratiti ga u Javor, ladno...

pre 12 godina

Petostruki šampion Srbije može da da i 6 fudbalera, niko ne može ni a da kaže. Selektor Ćurčić bi to i uradio, ne bi ni trepnuo, da je Zvezda petostruki šampion. Ovako, ne bi da se zamera sa ljudima...

aprilovci

pre 12 godina

ja Sam zvezdas Ali Treba realno gledati na stvari. dokle ce se vise zvati ovako u nacionalni tim. pa ako su dobri Treba ceo tim da bude iz humske. budimo realni. zovu se zvezdasi jer Treba da se prodaju,zar ne? ako su dobri igraci nebi zvezda bila tu gde je sad. volim zvezdu, Ali Ovaj tim ne.

grobar

pre 12 godina

Stanojevica za selektora.Normalno da ce zvati vise igraca iz Partizana kada momci igraju i pokazuju rezultate za razliku od zvezde koja je nestala sa fudbalske mape.A da, Raca vam se zapusio usta golom sa 30 m tako da ostavite majstora na miru i nemojte se ciganiti vise. Pokrijte se usima...

novica

pre 12 godina

Poštovane komšije,taj mali Lazović je spavao u Partizanovom dresu kao klinac,a da je toliko dobar uzeo bi ga Partizan još tada.KOMŠIJA IZ ČAČKA

VLADAN

pre 12 godina

Sa spiska bih izostavio Stojkovica,Petrovica i Duska Tosica,ali nebrine mene spisak vec sto cemo posle Pizona dobiti Curcica kao selektora uz obrazlozenje predsednika FSS da je to jedino i najbolje resenje u ovom trenutku.

Andro

pre 12 godina

Matić umesto Petrovića i naravno Darko Lazović, Biševac umesto Duška Karleuše, mozda ima mesta i za Brkića na golu i to je to solidna reprezentacija bolje nemamo. A Jovanoviću, Panteliću, Zigiću, Stankoviću i ostalima se zahvaliti. Krasića ponovo zvati kada nadje ekipu u kojoj će igrati.

alejandro

pre 12 godina

Nije pozvan najbolji igrač lige Darko Lazović?!?!?!?!?!?!?
(neko ko je daleko, 24. februar 2012 12:53)

Ne omalovazavam ali najbolji igrac?! Po cemu?! Zato sto se dizu u nebesa, zato i postaju igraci ispod proseka (vazi za sve boje)!

germinal

pre 12 godina

nije zvao lazovica i matica, zvao je tosica i petrovica..greske ali sta je tu je..mislim da to nece toliko uticati, koliko jedna druga stvar, a to je stojkovic!!! Ne razumem zasto zabijati samom sebi noz u ledja. Njegova pojava ce sigurno pokvariti atmosferu u timu..ne radi se ovde ni o zvezdi ni o partizanu, ali sigurno ce negativno uticati..steta

miki

pre 12 godina

Pazi kad sam vec video Lekica u reprezentaciji vec posle prvog gola Barsi! Slicno je bilo i kad je dao tri gola onim Gruzijcima, napravise od njega fudbalsko cudo iako je ocigledno da je covek zalutao u fudbal. A tek sto mi nije jasno sta pa Dusko Karleusa radi na ovom spisku...

supermario

pre 12 godina

svaka cast za tadica, nastasica, markovica, djuricica,... steta za darka lazovica, ali nema sumnje da ce dobiti sansu u buducnosti... curcic je odlican trener i sa javorom je imao odlicne rezultate... uveo je javor u super ligu i u prvoj sezoni je pobedio i zvezdu i partizan i na kraju je zavrsio kao cetvrti, ili peti...

vaske

pre 12 godina

verovatno nisam kompetentan da pricam o fudbalu, ali moje misljenje je da lazovic zasluzuje da bude prva opcija u napadu.... puno srece orlovima

Mito

pre 12 godina

VD selektora, koji je sve utakmice izgubio, vodi nas na Kipar da ugrabi šansu i izgubi ono VD u tituli. Ako pobedi već vidim velike patriotske izlive u novinama o "Mesiji" koji će da spasi naš fudbal. Šta ako izgubi. Znam da će Karađić pravdati tim da kasa FSS nema novca. Pitam se samo ko je novac sa EP izgubio mi ili Karadžić?
S poštovanjem

eh

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he
(FUDBALSKI FANATIK, 24. februar 2012 12:47)

E moj fanatice, mnogo ova deca moraju da rade da bi se uopste culo za njih, a ne da im stavljas breme poredjenja sa jednim Vidicem i Stankovicem, a i ostalom trojicom. Bojim se da ce vrlo brzo drvlje i kamenje biti baceno na ove klince, i to bas od vas koji ih sad dizete u nebesa. Mene jos ne napusta nada da ce Vidic kad se oporavi ponovo igrati za reprezentaciju jer je jedan od, ako ne i najbolji stoper na svetu.

Vitez Koja

pre 12 godina

Petrovica zovu samo zato, sto mora da igra najmanje 8 utakmice,godisnje za reprezantaciju da bi dobio radnu vizu u Engelsku !!!!!!!!!

realni grobar

pre 12 godina

Izbaciti tosica,kacara i ninkova,a zvati umesto njih volkova,malog lazovica i djordja lazica njega se niko nije setio,a bio je tata u partizanu dok je igrao.Sto se tice Lazovica dobar je igrac,ali ne razumem sto toliko pravite problem,pa imam tu Jankovica koji je majstor,a bice vremena i za njega mlad je...

milan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da nije pozvao Nemanju Matica iz Benfike. Momak je standardan,a ne kao pojedini sa spiska,koji nisu odigrali u svom klubu mesecima!

Mladen

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali stvarno ne mogu da razumem sto nije pozvan Darko Lazovic. Decko je fenomenalan i ovo je za njega mogla biti prilika za dalji napredak i motiv vise da zaigra i pruza jos bolje partije. Hvala Bogu da nije kao pre, da se pozivaju igraci samo na osnovu tima u kojem igraju. Tu mislim na Krasica, Lazovic moze mnogo vise da pruzi u ovom trenutku nego on. Posebno je dobro sto su se u reprezentaciji nasli Tadic, Djuricic, Sulejmani. Bice oni odlicna skupina na sredini terena

robinho

pre 12 godina

Ovo je najbolji izbor igraca za poslednjih pet godina. Problem ostaju penzioneri tipa Jovanovica i menadzerski zastitnici kao R. Petrovic. Ako vec pravimo smenu generacija sta ce nam onda penzioneri u timu. Ja se cak ne bi cudio da ovi mladi izbore odlazak na SP, a tamo se opet pojave Stankovic i slicni.

borissrb

pre 12 godina

A sta radi na ovom spisku Dusko Tosic?????????? On je zasluzio poziv zato sto je trenirao u Betisu, a nije bio ni na klupi ili mu je menadzer podmazao zna se koga???

Mix

pre 12 godina

Slabe tacke selekcije:desni bek, desni vezni (krilo) i nedostaju nam najmane dva rasna centarfora.
Slazem se da bi Darko i Markec bili par za izvanredni pogled na Brazil. Sta treba uraditi da ovi "selektori" ne zovu vise Ninkove, Radoslave , Jovanovice i Karleuse?! I sta uciniti da se konacno shvati da Matic pripada ovom timu. Ostalo: korektno!

Djole_x

pre 12 godina

Povratak Jankovica u tim nam je najvece pojacanje. Jos samo Lazovica da pozove i da vise ne zove Petrovica, Pantelica, Jovanovica, Milijasa itd

Krajisnik

pre 12 godina

Opet Ninkovic, najgori igrac reprezentacije ikada. Covek ne zna dati gol, a igra ofanzivnog veznog. (U tom grmu je problem nase reprezentacije)

qwert

pre 12 godina

SMENA GENERACIJA !? Zigic i Pantelic nisu pozvani zbog povreda!:)
"Rukovodili smo se time da svi koji igraju dobro u svojim klubovima budu na spisku" Da li su to D. Tosic, Ninkovic, Petrovic, Stojkovic?
Sve u svemu, moglo je i gore ( Trivunovic,Damjanovic...)! Bar su tu Markovic, Tadic, Ignjovski, Sulejmani, Djuricic.... a mislim da su zasluzili da se nadju na spisku i Tomic, Lazovic, Matic, mozda Radovic i Volkov, Bisevac i Brkic nisu tu zbog povrede.

GrobaR

pre 12 godina

Ne mozete porediti Markovica i Lazovica jer ne igraju na istoj poziciji. Igraca kao Markovic nemamo a igraca kao Lazovic imamo na tone, ne smeta mi ako je zvao Duska Tosica moze i Evandra i Kadua da zove ali Lazovica ne dizite u nebesa posto je momak za sada teski prosek.

alczsouth

pre 12 godina

Umesto Stojkovica Brkic. Basta, Ninkov i Karleusa nisu za reprezentaciju, kao ni Jovanovic, Petrovic i Lekic. Umesto njih je trebalo pozvati malog Jankovica, Mijailovica, Aksentijevica, Ljajica, Sasu Markovica i Lazovica.

Brkic
Ivanovic Rajkovic Subotic Kolarov
Jankovic Kacar Ninkovic Tosic
Markovic Sulejmani

crni_redstar

pre 12 godina

Meni je drago sto nije pozvan Lazovic,grobari su uspeli da izbace najboljeg svetskog odbrambenog igraca,da ukaljaju ime dekiju i osramote srpski fudbal i bace ga na najnize moguce grane,zato mi je drago sto Laza nece prisustvovati novom brukanju...Tole ce gurati sa bratom Djurom markovica da se proda jos bolje,nasa reprezentacija je obican buvljak! Najvise bih voleo da dok su ovi na vlasti za Srbiju ne zaigra ni jedan zvezdas pa neka igra cuvena skola partizana i njihovi igraci ,koji u svetu sede na tribinama ,a u najboljem slucaju greju klupu! I da neka dodje Tumbakovic pa da gledamo Necu Tomica,Babovica,Rnica...mladjanog sasu ilica,vukica...

Milan

pre 12 godina

Ćurčiću skini to odelo jer si običan potrčko u FSS kome samo proslede spisak igrača a onda ih on vija telefonom u pola noći i poziva u reprezentaciju!?. Tošić, a? Hahahahahaha, jel to da bi mogao da isplati svojim "poslodavcima" onih 100.000 koje je uzeo pod rentu? Zašto ne budeš čovek pa pozoveš Volkova, kome tvoj boss nije dao da obuče dres CG? Zato što nemaš svoje JA! A kada čovek izgubi svoje JA, samo on zna na šta sebi liči kada se pogleda u ogledalo. Zašto sistemski uništavate sve što iole vredi u našem fudbalu a sveti dres dajete bagri i lopovima da ga oni beskurpulozno dele svojim štićenicima? Zbog svega navedenog, zbog jednog evra više na kontu, zbog obraza kojeg nemate, zbog načina kojim obezbeđujete egzistenciju vašim porodicama.....ja vas iskreno žalim. Prvo vas, takve kakvi jeste a onda i degradiranu reprezentaciju i ovaj jadni narod koji, uvek i iznova, veruje u vaše laži.

my way

pre 12 godina

Zao mi je sto nema Lazovica, a od pozvanih voleo bih da vidim kako bi izgledala ova postava:
Kahriman
Subotic
Ivanovic
Basta
Kolarov
Ninkovic
Kacar
Djuricic
Jankovic
Sulejmani
Markovic

Djole PFC

pre 12 godina

Sto je zvao Duska Tosica pa sest meseci nije igrao fudbal,mislim i da je Raca Petrovic promasaj Pizon na odlucujucoj utakmici protiv Slovenije morao da ga moli da malo trckara po terenu!Napad slab i ako je tu mali Markovic!poz

Estiar

pre 12 godina

Sto se tice Lekica, on je mecom protiv Barse zasluzio poziv, a za dalje cemo videti ;-). (Spanci pozajmite nam golmana! Kasiljas, Reina, De Gea, Valdes, Lopes...!?)

realno

pre 12 godina

Lazovic je MORAO da bude pozvan u ovu reprezentaciju. Svako ko tvrdi suprotno, ili nema veze sa fudbalom, ili je pristrasni navijac. Ja sam vatreni navijac Zvezde, ali sto se tice reprezentacije objektivnost je uvek ispred navijanja. Kod nekih ocigledno nije tako, pa je ovde krenulo osporavanje Lazovica. A oni koji ga osporavaju u isto vreme hvale pozivanje Markovica. Pa ako cemo realno, Lazovic je 10 puta vise zasluzio poziv od Markovica. Markovic je odigrao samo pola sezone seniorskog fudbala, dao 6 golova metalcima, javorima...i.t.d. Ne kazem da nije talentovan, ali trenutno nije za reprezentaciju. Lazovic trenutno jeste za reprezentaciju. I trenutno je daleko ozbiljniji fudbaler od Markovica. Sto se ostalih stavki tice. Ne bih da komentarisem sve pozvane...ali Dusko Tosic i Radosav Petrovic nemaju sta da traze u reprezentaciji. Radosav nema pojma, a Dusko pola godine nije igrao fudbal. I onda se prosto zapitas kako to Krasic nije pozvan zato sto trenutno ne igra za Juve, a Dusko je pozvan iako je u prethodnoj polusezoni odigrao 5 meceva sve skupa. Ali dobro, ako nista drugo, konacno docekasmo da neko pozove Sulejmanija, koji vec dve godine briljira u Ajaksu...

Grobar iz Niša

pre 12 godina

Mislim da je VD selektor pogrešio što nije pozvao Lazovića. On je trenutno najbolji igrač Zvezde i jedini njihov igrač koga bih voleo da vidim u Partizanu.

Red

pre 12 godina

Vidi se zasto je vd selektor!!! U redu sto je pozvao Markovica talenat je koji tek treba da se dokaze ali zasto nije Lazovica??? To je stvarno nebulozno??? Najbolji igrac lige da se ne pozove, a poziva neke polupropale igrace! Totalna neprofesionalnost Curcica!

VUK

pre 12 godina

Dosao bi Sinisa pils-light za selektora da nije mafije u savezu a imali bi reprezentaciju boli glava da se ne guraju oni koji plate da igraju i kojima se dize cena...Zovite Petkovica za selektora a on neka zove svog sina i cirkus ponovo radi...Onda izadje Tole i kaze nase prvenstvo je najregularnije (malo sutra) a sudije sviraju kako im se kaze,zna se ko ispada pre pocetka prvenstva a ko je sampion i ko osvaja kup!!Videli ste ono u NS Vojvodina-Partizan kako je ostecena Vojvodina javno i nista...

ivan

pre 12 godina

Fali nam spic gol igrac imamo mnogo dobrih krilnih igraca koji kruze okolo :Lazovic,Markovic,Sulejmani,Tadic,Tosic...Jedino da igramo kao barca bez spica da ta dica koja su inace fantasticni tehnicari igraju od noge do noge ,menjaju pozicije otvaraju prostor ,uz Ignjovskog koji je borac na sredini ,Djuricica i Ljajica cije lopte imaju oci po bokovima Tadica i Lazovica koji su sjajni u ugri jedan na jedan i poseduju odlican sut i Markovica koji bi igrao kao spica ali ono sto igraju Mesi i runi znaci vise da se izvlaci u sredinu i otvara prostor za Lazovica i tadica on tako i igra u partizanu ... U odbrani sa Ivanovice-Suboticem-Nastasicem i Kolarovic to bi bila vec dosta ozbiljna ekipa .Mozda sam ja lud i preambiciozan ali bih voleo da ovi momci ovako igraju pa makar bili poslednji u grupi hocu da vidim lep fudbal i da budemo ponosni na njih a naporan rad ce se uvek ispaltiti.

major JNA

pre 12 godina

Posto za mene b92 ima najbolje sportske komentatore u Srbiji,a slozice se vecina,da li postoji neka mogucnost da otkupite prava na italijansku ligu ??? I da svake nedelje gledamo neku dobru tekmu.Molim vas odgovorite! HVALA

vladimir

pre 12 godina

kako ovaj v.d. selektor misli da odigramo dve utakmice bez golmana.ova dvojica nemaju kvalitet,a setite se brkica i jorgacevica, kako su branili i kakve su golove primili.odbrana nam je korektna,a najveci problem su golmani i vezni red,a da reprezentacija se kaze braco srbi,a ne repka.

duledudule

pre 12 godina

jos jedan dokaz da je savez grobarski.guranje igraca partizana radi dizanja cene a nigde nema najboljeg igraca lige.sramota zbog Darka Lazovica!

johny

pre 12 godina

brkic je mislim imao neku operaciju i zato ga nema, kada se oporavi obavezno bi trebalo da bude pozvan jer je covek standardan u italiji, ne znam zasto nema matica bolje on nego raca, lazovic i bisevac umesto d. tosica i to je to

milan

pre 12 godina

Tek posle 50-og komentara sam shvatio da zvezdaši žale za Darkom Lazovićem a ne za našim Dankom Lazovićem.Meni Darko nije pao na pamet.Ne znam šta je pokazao ove sezone.A porediti ga sa Lazarom ne neumesno.To je ko nebo i zemlja.Vreme će pokazati.

zvezdas

pre 12 godina

a koliko godina ima Markovic, a koliko Lazovic ???
(nepristrasni navijac...., 24. februar 2012 16:56)

sa tim sto je lazovic za mladu reprezentaciju dao vise golova nego svi ostali zajedno, i sto je mozda najvazniji igrac mlade reprezentacije, ali dobro, ja cu navijati za reprezentaciju ko god da igra u njoj, ali nije fer sto su ga zapostavili...

grobar

pre 12 godina

Kakva brutalna ekipa pa ako ovi momci budu standardni i uigraju se mislim da cemo biti jedna od dominantnijih ekipa u svetu u narednim godinama,najvise mi se svidja sto su tu mali Djuricic i Nastasic a o Markovicu netreba trositi reci on sve kaze na terenu!!!!Napred SRBIJA!!!!!

duledudule

pre 12 godina

a gde je Adem Ljajic?On,Filip Djuricic sa Kuzmanovicem i Ignjovskim u veznjaku ima da rade sjajan posao.....sjajni tehnicari,brzi,agresivni svi mladi......Bili bi sjajni pakeri-asistenti za Sulejmanija i Lazara Markovica u napadu.......Evo mojih najboljih 11.....Stojkovic-desno Basta,levo Kolarov,na liberu Subotic i Ivanovic,na zadnjem veznom Ignjovski,ispred njega Kuzmanovic i Djuricic,malo ispred njih LJajic i unapadu Sulejmani i Markovic...Ili sa Tosicem na boku bez LJajica...
(nenad kg 034, 24. februar 2012 15:54)
decko nije to libero,to je centralni defanzivac :)

Vladimir

pre 12 godina

Za sve one koji postavljaju pitanje"Zašto Markovi , a ne Lazović",odgovor je jednostavan: LAZOVIĆ IGRA U VEZNOM REDU I NA POZICIJI KOJA JE VEĆ DORO POPUNJENA (IZUZEV ODBRANE NAJBOLJI DEO TIMA) ,MARKOVIĆ IGRA NAPAD I OSIM LEKIĆA NEMAMO PRAVOG ŠPIC IGRAČA!!!

Dusan

pre 12 godina

Drugari moji mili....ne vredi vam nista da govorite....ali samo ovo ako ce mo takav kriterijum...pa sto nisi zvao vilotica??? xexexe Bolje da je zvao Obradovica ili nekoga mladoga...a ne Tosica...cenim ga...ali nije igrao od kada je dosao u Betis...a pripreme su bez veze...to se i ne racuna.

Marko

pre 12 godina

Svidja mi se sastav, to je nekako po želji nacije. Ja sam grobar ali stvano Lazović zaslužuje mesto. Mislim da bi napadački tandem Lazović-Markec-Sulejmani bio najbolji. Ne treba nam klasičan špic, moderan fudbal to je traži toliko. Ova tri momka su toliko dobri da mogu i sami da rešavaju situacije.
Jedva čekam da vidim kako će se snaći novi fudbaleri i sa kojom će formacijom igrati. Nadam se ofanzivnoj formaciji, dosta je bilo bunkera!

crni_redstar

pre 12 godina

Meni je drago sto nije pozvan Lazovic,grobari su uspeli da izbace najboljeg svetskog odbrambenog igraca,da ukaljaju ime dekiju i osramote srpski fudbal i bace ga na najnize moguce grane,zato mi je drago sto Laza nece prisustvovati novom brukanju...Tole ce gurati sa bratom Djurom markovica da se proda jos bolje,nasa reprezentacija je obican buvljak! Najvise bih voleo da dok su ovi na vlasti za Srbiju ne zaigra ni jedan zvezdas pa neka igra cuvena skola partizana i njihovi igraci ,koji u svetu sede na tribinama ,a u najboljem slucaju greju klupu! I da neka dodje Tumbakovic pa da gledamo Necu Tomica,Babovica,Rnica...mladjanog sasu ilica,vukica...

nepristrasni navijac....

pre 12 godina

pa ako cemo tako i markovic se istakao protiv istih ekipa kao i lazovic...
(zvezdas, 24. februar 2012 16:41)

a koliko godina ima Markovic, a koliko Lazovic ???

Dejo

pre 12 godina

Vidim, ovde neki komentarišu da Lazović ništa nije pokazao protiv jačih protivnika. A, šta je to Marković pokazao? Taj Lazar Marković, koga toliko uzdižete, je recimo, na derbiju bio nevidljiv. Al' zato ''rastura'' na nameštenim utakmicama.

AcA

pre 12 godina

Stojkovic
Ivanovic
Subotic
Basta
Kolarov
Kacar
Kuzmanovic
Tadic
Jankovic
Sulejmani
Markovic...

Eventualno sansu za prvi tim zasluzuju Nastasic,Lazovic,Z.Tosic,Lekic.

FK SLOGATemerin

pre 12 godina

1.Kahriman ili Brkic
2.Ivanovic-kapiten
3.Basta-trenutno u najboljoj formi
4.Kolarov-standardno dobar
5.Rajkovic-treba mu sto vise utakmica u reprezentaciji standardan je u HSV.
6.Subotic-dostojan zamenik Vidica
7.Jankovic-igra standardno dobro u klubu
8.Kacar ili Matic- imaju kvalitet ali jos nisu pruzili pravu igru za reprezentaciju treba im pruziti sansu.
9.Tadic-mlad brz zeljan dokazivanja
10.Sulejmani-standardan u Ajaxu vec godinama.
11.Kuzmanovic-iskusan i borben, treba ga prebaciti u napad.
-a sto se tice pozvanih,
Stojkovica- dokazao je mnogo puta da je kiks majstor i uz to donosi nemir u reprezentaciji kao oko nje.
Markovic-prvo da se dokaze u mladoj reprezentaciji pa tek onda u A.Uz to hoce bolje da ga prodaju zato nije jos otisao iz Partizana.
Jovnovic- u ocajnoj formi vec dve godine.
Tosic-isto zbog cene,nije zasluzio poziv jer nije ni igrao godinu dana.
Petrovic-ocajna forma nije standardan ni u Blakburnu hoce da menja klub.

1892

pre 12 godina

Uz nekoliko igraca napolje: D. Tosic, P. Ninkov, R. Petrovic, M. Ninkovic, D. Lekic, i par igraca pozvati: Matic, Ljajic, ovo vec lici na reprezentaciju(reprezentaciju a ne repku)

prolzanik

pre 12 godina

kaze pozvao sve koji igraju! Krasica nije jer ne igra, a pitam se koliko je ne utkamica, nego minuta odigrao D. Tosic ove sezone?

realno

pre 12 godina

alooo Dusko Tosic??pa taj u celoj godini ima samo pripremne utakmice u nogama !!! vratio se Obradovic,nismo ga videli dugo na toj poziciji, a gde je Volkov..sramota

sax

pre 12 godina

ljudi jeste ludi.pa uz svo uvazavanje reprezentaciju sasatavlja i vodi curcic, decko ni kriv ni duzan,sta je vama.to je kao da je u engleskoj selektor trener lutona ili yorka,ej bre,bas tako.

ture

pre 12 godina

Apropo nepozivanja Darka Lazovica.Mesi je na svojih 200 i kusur meceva dao DVA puta cetiri gola na jednom mecu.Dakle verovatnoca da Mesi da 4 gola na mecu je oko 1:100.Ako na isti nacin posmatramo Lazovica verovatnoca je bar 1:1000!I to bas da da ta 4 gola pred poziv za reprezentaciju 1:10000.Takodje nema mesta za Petrovica,Lekica,Ninkovica,Z.Tosica.

nenad kg 034

pre 12 godina

a gde je Adem Ljajic?On,Filip Djuricic sa Kuzmanovicem i Ignjovskim u veznjaku ima da rade sjajan posao.....sjajni tehnicari,brzi,agresivni svi mladi......Bili bi sjajni pakeri-asistenti za Sulejmanija i Lazara Markovica u napadu.......Evo mojih najboljih 11.....Stojkovic-desno Basta,levo Kolarov,na liberu Subotic i Ivanovic,na zadnjem veznom Ignjovski,ispred njega Kuzmanovic i Djuricic,malo ispred njih LJajic i unapadu Sulejmani i Markovic...Ili sa Tosicem na boku bez LJajica...

len bias

pre 12 godina

Avramov
Basta Ivanovic Subotic Kolarov
Jankovic Matic Ninkovic
Sulejmani Tadic
Markovic

U nekoj defanzivnijoj varijanti Kacar ili Fejsara umesto Jankovica(moze Bole da odigra u sredini)ili Ninkovica...Gde je Basta?Patimo godinama sa tom pozicijom i sad kad se konacno pojavio igrac trener ga ne zove,stoji da je tu Bane ali sam Bane kaze da je bolji na stoperu.

Deki

pre 12 godina

@(Kruševac, 24. februar 2012 14:33),Basta je pozvan,jel znaš da čitaš?Iako sam grobar,trebao je da pozove Lazovića,a ovi što pljuju Racu nemaju pojma o fudbalu.Čovek igra u engleskoj i to dobro.Kad je mogao Milijaš da igra za koga je Raca izmislio fudbal...

sale

pre 12 godina

da sam ja novinar pitao bih curcica "zar je petrovic bolji igrac od NEMANJE MATICA?? i uopste imam osjecaj, da se nemanja matic nesto posteno zakacio sa mafijom iz saveza pa ga uopste niko nespominje, cak ni mediji vise.isto vazi i za ninkovica koji grije klupu a ima 27 godina...karleusu necu ni komentarisati...onda raspali ninkov(28) bolji od tomovica(24), koji igra odlicno ove sezone...ljajic,medojevic,krasic neigraju pa je logicno sto nisu pozvani...fejsa povredjen, isto ga niko ne spominje...ali raca,ninkovic i karleusa toje bruka prava

GrobaR

pre 12 godina

Smarate sa Darkom Lazovicem, kada momak nesto pokaze, dobice poziv ne brinite. Momak igra za mladu reprezentaciju, ni na jednoj evropskoj utakmici nije nista pokazao a o derbiju da ne pricam. Momak rastura Bsk, Metalac i Borac, ne mozete ga porediti sa Markovicem jer ne igraju na istoj poziciji. Evo navedite mi jedan njegov potez na bilo kojoj jacoj utakmici, na toj poziciji imamo 1o kvalitetnijih igraca. Prvo neka nesto pokaze pa onda mozemo vikati da je buducnost reprezentacije.

Kockica

pre 12 godina

Pricate kako se Lazovic nije istakao protiv nekog jaceg tima vec samo protiv domacih. Cenim Markovica, ali protiv koga se on to istakao? Protiv Samroka? Istakao je se protiv istih ekipa kao i Lazovic.

KODAR68

pre 12 godina

Ej moj Volkove ala si naivan a mogao si da igras za ''bolju''reprezentaciju, Karleusa igra a ti i Tomic? Sto se tice Lazica jer to onaj pevac iz granda.

budimo realni

pre 12 godina

Nema Lazovica?!!! Sramota! Decko razvaljuje kako igra

Koga razvaljuje? Javor, Metalac, Novi Pazar? Decko je talenat, dobar igrac sa lepom perspektivom, nista tu nije sporno, igra za mladu reprezentaciju. Uz malo srece, imace lepu buducnost, ali koga je on to i kada razvalio? Protiv kog protivnika, jaceg, evropskog se istakao? Razvalio osrednji ukrajinski tim sa 4 gola a od toga dva iz penala! A inace, na njegovoj poziciju igraju Krasic, Jankovic Z.Tosic, moze i Radovic...

rope

pre 12 godina

Zigara, Vidara, Pantela, Stankela i taj Grilijas su igracine za sve ove na spisku, ali ocigledno kvalitet u Evropi nije dovoljno dobar za vas pljuvace i izbacivace iz reprezentacije.
(Srbin, 24. februar 2012 13:30)

Od 2003, Zigara i Pantela su na 100 utakmica u reprezentaciji dali 'cak' 30 golova, pored toga sto su uvek bili u prvoj postavi i retko kad se desavalo da ih zamene. Stankela je par godina bio nevidljiv u reprezentaciji dok su Vidiceva sklanjanja od lopti protiv Australije i 'pozrtvovanje' za reprezentaciju svima dobro poznati. Kvalitet u Evropi imaju, to ne sporim, ali za repku nikada nisu igrali kao za klub koji daje milione. Dok je Grilijas sa pretrcanih 3 kilometra po utakmici svoja prica.

IronMan

pre 12 godina

Sve mogu da shvatim, ali Petrovic i onaj Karleusin mali? Ne znam, ali izgleda da se ne razumem u fudbal, posto u izvesnoj dvojici ne vidim nikakav kvalitet...

UMBRO

pre 12 godina

Ne volim davati zamjerke selektorima i praviti se pametan preko foruma,oni ipak bolje znaju od nas,al stvarno je sramota ne pozvati jednok Lazovica,a zvati Petrovica,a kao se pravi neka smjena generacija,ostalo je po meni sve ok,al nepozivanje Lazovica je veliki,veliki minus...pa mislim zasto neko uporno radi protiv repke,stvarno mi nije jasno.

kme,kme...

pre 12 godina

Eeeeeeej, gde je Darko Lazović? Pa on je dao 4 gola i to na pripremama i to 2 iz penala. Pa on vredi 10 mElEona. Pozvani neki koji daju samo golove u Italiji, Holandiji, Rusiji...

Rade

pre 12 godina

Tole selektoru ... a gde su Basta i lazović ???
Sramota ...
Bojkot reprezentacije ...
(Kruševac, 24. februar 2012 14:33)
.............................................Tu je Basta

Mare

pre 12 godina

Kad sté vec uzeli toliko mladih reprezentativaca'red je da date Saletu i da ih vodi,do juce niko nije cuo za ovu decu a sad su oslonac za buducnost.sale je agiriez i lazovica,gecko je micro da igra u Zvezdi tek pose uranite u mladoj

aNOnymous

pre 12 godina

"Tu su i debitanti, koji su stub mlade reprezentacije"

A nema Lazovica koji je sigurno medju 3 najbolja igraca mlade reprezentacije i najbolji igrac domace lige?
Bez obzira za koga navijate treba biti objektivan. Lazovic je MORAO dobiti poziv. SRAMOTA!

Tekelija

pre 12 godina

Jeste li primjetili kako u posljednjih 10 godina nismo odigrali vise od 3 prijateljske utakmice sa nekim od malo jacih reprezentacija?
Uvijek igramo protiv nekih marginalnih(i nerijetko gubimo)
A i to kad kazem 'malo jaca repka' to je u najboljem slucaju neko kao Rusija(koja i nije narocito jaka, ali dobro).
BiH igra sa Brazilom, npr, a mi kuvamo sa Kiprom :)

sta ja znam sta je to zarulja

pre 12 godina

Čitam komentare i svi imaju bar neku zamerku. Pa ne može svima da se udovolji, ni meni spisak nije idealan ali me je veoma prijatno iznenadio.

marcipan

pre 12 godina

Uz par izmena, ovo je jedan od meni najboljih sastava koje je neki nas trener sastavio. Mogu reci da sam posle 1000 godina, napokon zadovoljan.

Kale

pre 12 godina

Ok nek su pozvali Markovica, ali otkud to tako preko reda?Ja nisam primetio da je on izdominirao u U17 U19 U 21 kao npr Lazovic a i on je i dalje kod Jankovica.pa tek onda da se pozove u Repku, ovo izgleda ko da zele da se neko lakse proda.

gabriel

pre 12 godina

Pa prodali smo Racu Petrovica,ne razumem zasto ga sad zovu u reprezentaciju???? A tek ovog ogranicenog Karleusu... Inace zadovoljan sam timom,samo hvali Basta koji treba da igra na desnom beku ili mozda malo ofanzivnije,trenutno igrac koji je u najboljoj formi

Jaba daba du

pre 12 godina

Treba pronaći golmana koji nije baksuz i da je pobednik. Sad gde ga pronaći ,e to je stvarno problem, ali trebalo bi sve naše golmane širom Srbije i planete detaljno i sistematski pregledati. Možda u Australiji ili Americi postoji neka golmančina naše gore list.

Srbin

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he
(FUDBALSKI FANATIK, 24. februar 2012 12:47)

Zigara, Vidara, Pantela, Stankela i taj Grilijas su igracine za sve ove na spisku, ali ocigledno kvalitet u Evropi nije dovoljno dobar za vas pljuvace i izbacivace iz reprezentacije.

rape

pre 12 godina

Nije pozvan najbolji igrač lige Darko Lazović?!?!?!?!?!?!?
(neko ko je daleko, 24. februar 2012 12:53)

hahahahahahahaha, najbolji igrač naše lige Darko Lazović!!!! Jesi ti normalan!

Drogba

pre 12 godina

Mislim da nije neko iznenađenje izostanak Lazovica jer na tom mestu imamo najvise proverenih igraca. Pozvao je Tadica koji se sigurno vise dokazao, igrajuci u Holandiji, nego Darko Lazovic. Sa druge strane Markovic je zasluzeno pozvan jer su nam napadaci rak rana. Sve u svemu, lose cemo proci jer nemamo selektora...

rape

pre 12 godina

Ahahha ovaj Petrovic je neunistviv ko njega zove uopste? Ocajan igrac u jos ocajnijem Blackburnu. Pa kad se setim kada su neki kukali na Milijasa, pa on je barem davao golove i asistirao. Sta reci za Radosava??
(SonyArc, 24. februar 2012 12:49)
Radosav je izmislio fudbal za Milijaša

Belmondo

pre 12 godina

Napolje sa Petrovicem, jednostavno los fudbaler! Napolje sa Jovanovicem, jednostavno prestar za eventualno SP u Brazilu! Unutra sa Lazovicem, jednostavno pored malog Lazara najbolji fudbaler u Srbiji! Golmane nemamo bilo ko pozvan bio!

Kale gospodat vremena

pre 12 godina

Al ce Stojke da dominira, pa taj "covek" na svakoj utakmici kiksira ko neki golmani za ceo Zivot na golu. Ako mi nemamo boljeg golmana od njega onda je Fudbal u Srbiji mrtav.

realno.GledaMo!

pre 12 godina

Tadic,Sulejmani,Markovic,Nastasic ? Pa mi smo se to malo uozbiljili ,da vidite samo prvu utakmicu sa ovim igracima kako se igra i gine za Reprezentaciju a ne ko oni sto puni kinte i ne cimaju se ni malo,cast izuzecima (Kolarov)! Navijam za ovaj tim,procitao sam ova imena,iskreno ostala mi nisu bitna,
osim onaj mali iz Zvezde ,lazovic,on je dobar igrac takodje :d

Cirkus

pre 12 godina

Zvao i Raću Petrovića za kog je Stanoje izjavio prodajte ga i za džabe, ne treba mi .Posle razbijanja od Meksika i Hondurasa, možemo samo i da igramo sa Jermenijom i Kiprom, mada smo tako mislili i za Litvaniju pa smo pukli usred Beograda. Najbolje da je budući selektor Karadžić, jedino tako može da smeni samog sebe. Nema ničiju podršku a opet od večitog gubitnika sam od sebe pravi "dobitnika".

Crveno-belo

pre 12 godina

I ponovo zovu Racu... pa ovo je neverovatno... cini mi se kad bi mu (nekim ne daj Boze slucajem) amputirali nogu (svejedno levu ili desnu jer to nema neki uticaj na njegovu igru) da bi ga ponovo zvali da izigrava drvo na sredini terena.

kum

pre 12 godina

smjesno....karleusa tosic ha ha ha...

odbrana: + bisevac, tomovic
- ninkov,tosic

sredina: + ljajic,medojevic,lazovic,matic,krasic,fejsa
- petrovic,ninkovic

napad: + stefan scepovic ili filip djordjevic ili neko iz domace lige
- lekic

i popricati jos jednom sa dankom lazovicem!

deks

pre 12 godina

ISKRENO, ja mislim da mi ipak nemamo bolje...

Kahriman - Ivanovic - Subotic - Rajkovic - Kolarov - Tosic - Kuzmanovic (Jovanovic) - Sulejmani (Kacar, Tadic) - Jankovic - L. Markovic - Lekic (Djuricic)

s'tom ekipom bi trebalo raditi na NOVOM POCETKU za kval. SP 2014!

srecno!

pfc

pre 12 godina

Spisak je uglavnom dobar ali po meni ima par propusta

Gde je Darko Lazovic ?
Zasto Raca Petrovic a ne Nemanja Matic ?
Zasto Ninkovic kad covek ne igra ?
Gde je Miroslav Radovic ?

Pored 9 igraca odbrane on pozvao jos gomilu zadnjih veznih !? Pa nije ti ovo Javor covece vec reprezentacija Srbije !

FUDBALSKI FANATIK

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he

cirkus

pre 12 godina

Ne može Lazović (iako je za klasu bolji) dok se ne proda Marković, to je valjda svima jasno. Tole i Đura ništa ne perpuštaju slučaju. I onda se nađu pametni forumaši koji nas ubeđuju da to nema veze...

SonyArc

pre 12 godina

Ahahha ovaj Petrovic je neunistviv ko njega zove uopste? Ocajan igrac u jos ocajnijem Blackburnu. Pa kad se setim kada su neki kukali na Milijasa, pa on je barem davao golove i asistirao. Sta reci za Radosava??

Milan010

pre 12 godina

Sve je to ok, ali zasto i dalje Petrovic? Odigrao potreban broj utakmica za reprezentaciju, prodao se - sta vise? Nikada i nije znao da igra, a sad je jos zakucan za klupu, i to u Blekburnu... Strasno...

Aleksandar

pre 12 godina

OK, Marković je dobar igrač, ali zašto je zapostavljen Lazović?
Marković, Lazović i Đuričić će za par godina biti jedna od najjačih navala u Evropi, zašto ih sada nisu ujedinili i probali? Nije mi jasno što je zapostavljen Lazović, ali sve mi se čini da je Markec pozvan da bi se prodao... šteta... opet kopamo sopstevnom fudbalu grob....

realno

pre 12 godina

znam da ce mnogi se iznerviraju kad procitaju prvo ime stojketa ali mislim da boljeg nemamo... dok izuzetno mi se svidja sto se neko setio da pozove ove mladice...

nista novo nema

pre 12 godina

Super,extra,dobio zeleno svetlo zbog izbora koji slede.Mene bi bilo sramota da tako dodjem i da vodim reprezentaciju,zao mi Curcica,po principu DA DRAGA

igor vr

pre 12 godina

Spisak je odlican, samo mala zamerka sto nema Lazovica iz Zvezde. Ko god bio selektor, ovi igraci treba da cine okosnicu u sledecim kvalifikacijma za SP. Imamo dosta jaku grupu, hrvati imaju bas jak tim, a i belgijanci imaju mlad tim i u naletu su. Dosta je bilo vise pozivanja istrosenih igraca(ziga i panta) i menadzerskih igraca koji se zale sto nisu pozvani,a u svojim timovima nisu ni rezerve na obicnim kup utakmicama(krasic). Ko je standardan u svom timu taj treba i da igra, imena nisu bitna.

Extra

pre 12 godina

E ovo vec lici na nesto, sledeci put moze i Lazovica da pozove,taman da se proba tandem Lazovic-Markovic. Moraju doci bolji dani za reprezentaciju, siguran sam.

pfc

pre 12 godina

Spisak je uglavnom dobar ali po meni ima par propusta

Gde je Darko Lazovic ?
Zasto Raca Petrovic a ne Nemanja Matic ?
Zasto Ninkovic kad covek ne igra ?
Gde je Miroslav Radovic ?

Pored 9 igraca odbrane on pozvao jos gomilu zadnjih veznih !? Pa nije ti ovo Javor covece vec reprezentacija Srbije !

Extra

pre 12 godina

E ovo vec lici na nesto, sledeci put moze i Lazovica da pozove,taman da se proba tandem Lazovic-Markovic. Moraju doci bolji dani za reprezentaciju, siguran sam.

Crveno-belo

pre 12 godina

I ponovo zovu Racu... pa ovo je neverovatno... cini mi se kad bi mu (nekim ne daj Boze slucajem) amputirali nogu (svejedno levu ili desnu jer to nema neki uticaj na njegovu igru) da bi ga ponovo zvali da izigrava drvo na sredini terena.

Aleksandar

pre 12 godina

OK, Marković je dobar igrač, ali zašto je zapostavljen Lazović?
Marković, Lazović i Đuričić će za par godina biti jedna od najjačih navala u Evropi, zašto ih sada nisu ujedinili i probali? Nije mi jasno što je zapostavljen Lazović, ali sve mi se čini da je Markec pozvan da bi se prodao... šteta... opet kopamo sopstevnom fudbalu grob....

SonyArc

pre 12 godina

Ahahha ovaj Petrovic je neunistviv ko njega zove uopste? Ocajan igrac u jos ocajnijem Blackburnu. Pa kad se setim kada su neki kukali na Milijasa, pa on je barem davao golove i asistirao. Sta reci za Radosava??

rape

pre 12 godina

Nije pozvan najbolji igrač lige Darko Lazović?!?!?!?!?!?!?
(neko ko je daleko, 24. februar 2012 12:53)

hahahahahahahaha, najbolji igrač naše lige Darko Lazović!!!! Jesi ti normalan!

FUDBALSKI FANATIK

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he

Milan010

pre 12 godina

Sve je to ok, ali zasto i dalje Petrovic? Odigrao potreban broj utakmica za reprezentaciju, prodao se - sta vise? Nikada i nije znao da igra, a sad je jos zakucan za klupu, i to u Blekburnu... Strasno...

Tekelija

pre 12 godina

Jeste li primjetili kako u posljednjih 10 godina nismo odigrali vise od 3 prijateljske utakmice sa nekim od malo jacih reprezentacija?
Uvijek igramo protiv nekih marginalnih(i nerijetko gubimo)
A i to kad kazem 'malo jaca repka' to je u najboljem slucaju neko kao Rusija(koja i nije narocito jaka, ali dobro).
BiH igra sa Brazilom, npr, a mi kuvamo sa Kiprom :)

cirkus

pre 12 godina

Ne može Lazović (iako je za klasu bolji) dok se ne proda Marković, to je valjda svima jasno. Tole i Đura ništa ne perpuštaju slučaju. I onda se nađu pametni forumaši koji nas ubeđuju da to nema veze...

Cirkus

pre 12 godina

Zvao i Raću Petrovića za kog je Stanoje izjavio prodajte ga i za džabe, ne treba mi .Posle razbijanja od Meksika i Hondurasa, možemo samo i da igramo sa Jermenijom i Kiprom, mada smo tako mislili i za Litvaniju pa smo pukli usred Beograda. Najbolje da je budući selektor Karadžić, jedino tako može da smeni samog sebe. Nema ničiju podršku a opet od večitog gubitnika sam od sebe pravi "dobitnika".

realno.GledaMo!

pre 12 godina

Tadic,Sulejmani,Markovic,Nastasic ? Pa mi smo se to malo uozbiljili ,da vidite samo prvu utakmicu sa ovim igracima kako se igra i gine za Reprezentaciju a ne ko oni sto puni kinte i ne cimaju se ni malo,cast izuzecima (Kolarov)! Navijam za ovaj tim,procitao sam ova imena,iskreno ostala mi nisu bitna,
osim onaj mali iz Zvezde ,lazovic,on je dobar igrac takodje :d

rape

pre 12 godina

Ahahha ovaj Petrovic je neunistviv ko njega zove uopste? Ocajan igrac u jos ocajnijem Blackburnu. Pa kad se setim kada su neki kukali na Milijasa, pa on je barem davao golove i asistirao. Sta reci za Radosava??
(SonyArc, 24. februar 2012 12:49)
Radosav je izmislio fudbal za Milijaša

igor vr

pre 12 godina

Spisak je odlican, samo mala zamerka sto nema Lazovica iz Zvezde. Ko god bio selektor, ovi igraci treba da cine okosnicu u sledecim kvalifikacijma za SP. Imamo dosta jaku grupu, hrvati imaju bas jak tim, a i belgijanci imaju mlad tim i u naletu su. Dosta je bilo vise pozivanja istrosenih igraca(ziga i panta) i menadzerskih igraca koji se zale sto nisu pozvani,a u svojim timovima nisu ni rezerve na obicnim kup utakmicama(krasic). Ko je standardan u svom timu taj treba i da igra, imena nisu bitna.

Belmondo

pre 12 godina

Napolje sa Petrovicem, jednostavno los fudbaler! Napolje sa Jovanovicem, jednostavno prestar za eventualno SP u Brazilu! Unutra sa Lazovicem, jednostavno pored malog Lazara najbolji fudbaler u Srbiji! Golmane nemamo bilo ko pozvan bio!

IronMan

pre 12 godina

Sve mogu da shvatim, ali Petrovic i onaj Karleusin mali? Ne znam, ali izgleda da se ne razumem u fudbal, posto u izvesnoj dvojici ne vidim nikakav kvalitet...

kme,kme...

pre 12 godina

Eeeeeeej, gde je Darko Lazović? Pa on je dao 4 gola i to na pripremama i to 2 iz penala. Pa on vredi 10 mElEona. Pozvani neki koji daju samo golove u Italiji, Holandiji, Rusiji...

aNOnymous

pre 12 godina

"Tu su i debitanti, koji su stub mlade reprezentacije"

A nema Lazovica koji je sigurno medju 3 najbolja igraca mlade reprezentacije i najbolji igrac domace lige?
Bez obzira za koga navijate treba biti objektivan. Lazovic je MORAO dobiti poziv. SRAMOTA!

Srbin

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he
(FUDBALSKI FANATIK, 24. februar 2012 12:47)

Zigara, Vidara, Pantela, Stankela i taj Grilijas su igracine za sve ove na spisku, ali ocigledno kvalitet u Evropi nije dovoljno dobar za vas pljuvace i izbacivace iz reprezentacije.

marcipan

pre 12 godina

Uz par izmena, ovo je jedan od meni najboljih sastava koje je neki nas trener sastavio. Mogu reci da sam posle 1000 godina, napokon zadovoljan.

crni_redstar

pre 12 godina

Meni je drago sto nije pozvan Lazovic,grobari su uspeli da izbace najboljeg svetskog odbrambenog igraca,da ukaljaju ime dekiju i osramote srpski fudbal i bace ga na najnize moguce grane,zato mi je drago sto Laza nece prisustvovati novom brukanju...Tole ce gurati sa bratom Djurom markovica da se proda jos bolje,nasa reprezentacija je obican buvljak! Najvise bih voleo da dok su ovi na vlasti za Srbiju ne zaigra ni jedan zvezdas pa neka igra cuvena skola partizana i njihovi igraci ,koji u svetu sede na tribinama ,a u najboljem slucaju greju klupu! I da neka dodje Tumbakovic pa da gledamo Necu Tomica,Babovica,Rnica...mladjanog sasu ilica,vukica...

sta ja znam sta je to zarulja

pre 12 godina

Čitam komentare i svi imaju bar neku zamerku. Pa ne može svima da se udovolji, ni meni spisak nije idealan ali me je veoma prijatno iznenadio.

realno

pre 12 godina

znam da ce mnogi se iznerviraju kad procitaju prvo ime stojketa ali mislim da boljeg nemamo... dok izuzetno mi se svidja sto se neko setio da pozove ove mladice...

GrobaR

pre 12 godina

Smarate sa Darkom Lazovicem, kada momak nesto pokaze, dobice poziv ne brinite. Momak igra za mladu reprezentaciju, ni na jednoj evropskoj utakmici nije nista pokazao a o derbiju da ne pricam. Momak rastura Bsk, Metalac i Borac, ne mozete ga porediti sa Markovicem jer ne igraju na istoj poziciji. Evo navedite mi jedan njegov potez na bilo kojoj jacoj utakmici, na toj poziciji imamo 1o kvalitetnijih igraca. Prvo neka nesto pokaze pa onda mozemo vikati da je buducnost reprezentacije.

Kockica

pre 12 godina

Pricate kako se Lazovic nije istakao protiv nekog jaceg tima vec samo protiv domacih. Cenim Markovica, ali protiv koga se on to istakao? Protiv Samroka? Istakao je se protiv istih ekipa kao i Lazovic.

GrobaR

pre 12 godina

Ne mozete porediti Markovica i Lazovica jer ne igraju na istoj poziciji. Igraca kao Markovic nemamo a igraca kao Lazovic imamo na tone, ne smeta mi ako je zvao Duska Tosica moze i Evandra i Kadua da zove ali Lazovica ne dizite u nebesa posto je momak za sada teski prosek.

Rade

pre 12 godina

Tole selektoru ... a gde su Basta i lazović ???
Sramota ...
Bojkot reprezentacije ...
(Kruševac, 24. februar 2012 14:33)
.............................................Tu je Basta

Kale gospodat vremena

pre 12 godina

Al ce Stojke da dominira, pa taj "covek" na svakoj utakmici kiksira ko neki golmani za ceo Zivot na golu. Ako mi nemamo boljeg golmana od njega onda je Fudbal u Srbiji mrtav.

realno

pre 12 godina

Lazovic je MORAO da bude pozvan u ovu reprezentaciju. Svako ko tvrdi suprotno, ili nema veze sa fudbalom, ili je pristrasni navijac. Ja sam vatreni navijac Zvezde, ali sto se tice reprezentacije objektivnost je uvek ispred navijanja. Kod nekih ocigledno nije tako, pa je ovde krenulo osporavanje Lazovica. A oni koji ga osporavaju u isto vreme hvale pozivanje Markovica. Pa ako cemo realno, Lazovic je 10 puta vise zasluzio poziv od Markovica. Markovic je odigrao samo pola sezone seniorskog fudbala, dao 6 golova metalcima, javorima...i.t.d. Ne kazem da nije talentovan, ali trenutno nije za reprezentaciju. Lazovic trenutno jeste za reprezentaciju. I trenutno je daleko ozbiljniji fudbaler od Markovica. Sto se ostalih stavki tice. Ne bih da komentarisem sve pozvane...ali Dusko Tosic i Radosav Petrovic nemaju sta da traze u reprezentaciji. Radosav nema pojma, a Dusko pola godine nije igrao fudbal. I onda se prosto zapitas kako to Krasic nije pozvan zato sto trenutno ne igra za Juve, a Dusko je pozvan iako je u prethodnoj polusezoni odigrao 5 meceva sve skupa. Ali dobro, ako nista drugo, konacno docekasmo da neko pozove Sulejmanija, koji vec dve godine briljira u Ajaksu...

Kale

pre 12 godina

Ok nek su pozvali Markovica, ali otkud to tako preko reda?Ja nisam primetio da je on izdominirao u U17 U19 U 21 kao npr Lazovic a i on je i dalje kod Jankovica.pa tek onda da se pozove u Repku, ovo izgleda ko da zele da se neko lakse proda.

budimo realni

pre 12 godina

Nema Lazovica?!!! Sramota! Decko razvaljuje kako igra

Koga razvaljuje? Javor, Metalac, Novi Pazar? Decko je talenat, dobar igrac sa lepom perspektivom, nista tu nije sporno, igra za mladu reprezentaciju. Uz malo srece, imace lepu buducnost, ali koga je on to i kada razvalio? Protiv kog protivnika, jaceg, evropskog se istakao? Razvalio osrednji ukrajinski tim sa 4 gola a od toga dva iz penala! A inace, na njegovoj poziciju igraju Krasic, Jankovic Z.Tosic, moze i Radovic...

borissrb

pre 12 godina

A sta radi na ovom spisku Dusko Tosic?????????? On je zasluzio poziv zato sto je trenirao u Betisu, a nije bio ni na klupi ili mu je menadzer podmazao zna se koga???

Dejo

pre 12 godina

Vidim, ovde neki komentarišu da Lazović ništa nije pokazao protiv jačih protivnika. A, šta je to Marković pokazao? Taj Lazar Marković, koga toliko uzdižete, je recimo, na derbiju bio nevidljiv. Al' zato ''rastura'' na nameštenim utakmicama.

rope

pre 12 godina

Zigara, Vidara, Pantela, Stankela i taj Grilijas su igracine za sve ove na spisku, ali ocigledno kvalitet u Evropi nije dovoljno dobar za vas pljuvace i izbacivace iz reprezentacije.
(Srbin, 24. februar 2012 13:30)

Od 2003, Zigara i Pantela su na 100 utakmica u reprezentaciji dali 'cak' 30 golova, pored toga sto su uvek bili u prvoj postavi i retko kad se desavalo da ih zamene. Stankela je par godina bio nevidljiv u reprezentaciji dok su Vidiceva sklanjanja od lopti protiv Australije i 'pozrtvovanje' za reprezentaciju svima dobro poznati. Kvalitet u Evropi imaju, to ne sporim, ali za repku nikada nisu igrali kao za klub koji daje milione. Dok je Grilijas sa pretrcanih 3 kilometra po utakmici svoja prica.

milan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da nije pozvao Nemanju Matica iz Benfike. Momak je standardan,a ne kao pojedini sa spiska,koji nisu odigrali u svom klubu mesecima!

Marko

pre 12 godina

Svidja mi se sastav, to je nekako po želji nacije. Ja sam grobar ali stvano Lazović zaslužuje mesto. Mislim da bi napadački tandem Lazović-Markec-Sulejmani bio najbolji. Ne treba nam klasičan špic, moderan fudbal to je traži toliko. Ova tri momka su toliko dobri da mogu i sami da rešavaju situacije.
Jedva čekam da vidim kako će se snaći novi fudbaleri i sa kojom će formacijom igrati. Nadam se ofanzivnoj formaciji, dosta je bilo bunkera!

grobar

pre 12 godina

Kakva brutalna ekipa pa ako ovi momci budu standardni i uigraju se mislim da cemo biti jedna od dominantnijih ekipa u svetu u narednim godinama,najvise mi se svidja sto su tu mali Djuricic i Nastasic a o Markovicu netreba trositi reci on sve kaze na terenu!!!!Napred SRBIJA!!!!!

Red

pre 12 godina

Vidi se zasto je vd selektor!!! U redu sto je pozvao Markovica talenat je koji tek treba da se dokaze ali zasto nije Lazovica??? To je stvarno nebulozno??? Najbolji igrac lige da se ne pozove, a poziva neke polupropale igrace! Totalna neprofesionalnost Curcica!

realno

pre 12 godina

alooo Dusko Tosic??pa taj u celoj godini ima samo pripremne utakmice u nogama !!! vratio se Obradovic,nismo ga videli dugo na toj poziciji, a gde je Volkov..sramota

Estiar

pre 12 godina

Sto se tice Lekica, on je mecom protiv Barse zasluzio poziv, a za dalje cemo videti ;-). (Spanci pozajmite nam golmana! Kasiljas, Reina, De Gea, Valdes, Lopes...!?)

Drogba

pre 12 godina

Mislim da nije neko iznenađenje izostanak Lazovica jer na tom mestu imamo najvise proverenih igraca. Pozvao je Tadica koji se sigurno vise dokazao, igrajuci u Holandiji, nego Darko Lazovic. Sa druge strane Markovic je zasluzeno pozvan jer su nam napadaci rak rana. Sve u svemu, lose cemo proci jer nemamo selektora...

nista novo nema

pre 12 godina

Super,extra,dobio zeleno svetlo zbog izbora koji slede.Mene bi bilo sramota da tako dodjem i da vodim reprezentaciju,zao mi Curcica,po principu DA DRAGA

Deki

pre 12 godina

@(Kruševac, 24. februar 2012 14:33),Basta je pozvan,jel znaš da čitaš?Iako sam grobar,trebao je da pozove Lazovića,a ovi što pljuju Racu nemaju pojma o fudbalu.Čovek igra u engleskoj i to dobro.Kad je mogao Milijaš da igra za koga je Raca izmislio fudbal...

prolzanik

pre 12 godina

kaze pozvao sve koji igraju! Krasica nije jer ne igra, a pitam se koliko je ne utkamica, nego minuta odigrao D. Tosic ove sezone?

Djole PFC

pre 12 godina

Sto je zvao Duska Tosica pa sest meseci nije igrao fudbal,mislim i da je Raca Petrovic promasaj Pizon na odlucujucoj utakmici protiv Slovenije morao da ga moli da malo trckara po terenu!Napad slab i ako je tu mali Markovic!poz

1892

pre 12 godina

Uz nekoliko igraca napolje: D. Tosic, P. Ninkov, R. Petrovic, M. Ninkovic, D. Lekic, i par igraca pozvati: Matic, Ljajic, ovo vec lici na reprezentaciju(reprezentaciju a ne repku)

VUK

pre 12 godina

Dosao bi Sinisa pils-light za selektora da nije mafije u savezu a imali bi reprezentaciju boli glava da se ne guraju oni koji plate da igraju i kojima se dize cena...Zovite Petkovica za selektora a on neka zove svog sina i cirkus ponovo radi...Onda izadje Tole i kaze nase prvenstvo je najregularnije (malo sutra) a sudije sviraju kako im se kaze,zna se ko ispada pre pocetka prvenstva a ko je sampion i ko osvaja kup!!Videli ste ono u NS Vojvodina-Partizan kako je ostecena Vojvodina javno i nista...

robinho

pre 12 godina

Ovo je najbolji izbor igraca za poslednjih pet godina. Problem ostaju penzioneri tipa Jovanovica i menadzerski zastitnici kao R. Petrovic. Ako vec pravimo smenu generacija sta ce nam onda penzioneri u timu. Ja se cak ne bi cudio da ovi mladi izbore odlazak na SP, a tamo se opet pojave Stankovic i slicni.

sale

pre 12 godina

da sam ja novinar pitao bih curcica "zar je petrovic bolji igrac od NEMANJE MATICA?? i uopste imam osjecaj, da se nemanja matic nesto posteno zakacio sa mafijom iz saveza pa ga uopste niko nespominje, cak ni mediji vise.isto vazi i za ninkovica koji grije klupu a ima 27 godina...karleusu necu ni komentarisati...onda raspali ninkov(28) bolji od tomovica(24), koji igra odlicno ove sezone...ljajic,medojevic,krasic neigraju pa je logicno sto nisu pozvani...fejsa povredjen, isto ga niko ne spominje...ali raca,ninkovic i karleusa toje bruka prava

my way

pre 12 godina

Zao mi je sto nema Lazovica, a od pozvanih voleo bih da vidim kako bi izgledala ova postava:
Kahriman
Subotic
Ivanovic
Basta
Kolarov
Ninkovic
Kacar
Djuricic
Jankovic
Sulejmani
Markovic

qwert

pre 12 godina

SMENA GENERACIJA !? Zigic i Pantelic nisu pozvani zbog povreda!:)
"Rukovodili smo se time da svi koji igraju dobro u svojim klubovima budu na spisku" Da li su to D. Tosic, Ninkovic, Petrovic, Stojkovic?
Sve u svemu, moglo je i gore ( Trivunovic,Damjanovic...)! Bar su tu Markovic, Tadic, Ignjovski, Sulejmani, Djuricic.... a mislim da su zasluzili da se nadju na spisku i Tomic, Lazovic, Matic, mozda Radovic i Volkov, Bisevac i Brkic nisu tu zbog povrede.

Mladen

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali stvarno ne mogu da razumem sto nije pozvan Darko Lazovic. Decko je fenomenalan i ovo je za njega mogla biti prilika za dalji napredak i motiv vise da zaigra i pruza jos bolje partije. Hvala Bogu da nije kao pre, da se pozivaju igraci samo na osnovu tima u kojem igraju. Tu mislim na Krasica, Lazovic moze mnogo vise da pruzi u ovom trenutku nego on. Posebno je dobro sto su se u reprezentaciji nasli Tadic, Djuricic, Sulejmani. Bice oni odlicna skupina na sredini terena

FK SLOGATemerin

pre 12 godina

1.Kahriman ili Brkic
2.Ivanovic-kapiten
3.Basta-trenutno u najboljoj formi
4.Kolarov-standardno dobar
5.Rajkovic-treba mu sto vise utakmica u reprezentaciji standardan je u HSV.
6.Subotic-dostojan zamenik Vidica
7.Jankovic-igra standardno dobro u klubu
8.Kacar ili Matic- imaju kvalitet ali jos nisu pruzili pravu igru za reprezentaciju treba im pruziti sansu.
9.Tadic-mlad brz zeljan dokazivanja
10.Sulejmani-standardan u Ajaxu vec godinama.
11.Kuzmanovic-iskusan i borben, treba ga prebaciti u napad.
-a sto se tice pozvanih,
Stojkovica- dokazao je mnogo puta da je kiks majstor i uz to donosi nemir u reprezentaciji kao oko nje.
Markovic-prvo da se dokaze u mladoj reprezentaciji pa tek onda u A.Uz to hoce bolje da ga prodaju zato nije jos otisao iz Partizana.
Jovnovic- u ocajnoj formi vec dve godine.
Tosic-isto zbog cene,nije zasluzio poziv jer nije ni igrao godinu dana.
Petrovic-ocajna forma nije standardan ni u Blakburnu hoce da menja klub.

Mix

pre 12 godina

Slabe tacke selekcije:desni bek, desni vezni (krilo) i nedostaju nam najmane dva rasna centarfora.
Slazem se da bi Darko i Markec bili par za izvanredni pogled na Brazil. Sta treba uraditi da ovi "selektori" ne zovu vise Ninkove, Radoslave , Jovanovice i Karleuse?! I sta uciniti da se konacno shvati da Matic pripada ovom timu. Ostalo: korektno!

UMBRO

pre 12 godina

Ne volim davati zamjerke selektorima i praviti se pametan preko foruma,oni ipak bolje znaju od nas,al stvarno je sramota ne pozvati jednok Lazovica,a zvati Petrovica,a kao se pravi neka smjena generacija,ostalo je po meni sve ok,al nepozivanje Lazovica je veliki,veliki minus...pa mislim zasto neko uporno radi protiv repke,stvarno mi nije jasno.

eh

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he
(FUDBALSKI FANATIK, 24. februar 2012 12:47)

E moj fanatice, mnogo ova deca moraju da rade da bi se uopste culo za njih, a ne da im stavljas breme poredjenja sa jednim Vidicem i Stankovicem, a i ostalom trojicom. Bojim se da ce vrlo brzo drvlje i kamenje biti baceno na ove klince, i to bas od vas koji ih sad dizete u nebesa. Mene jos ne napusta nada da ce Vidic kad se oporavi ponovo igrati za reprezentaciju jer je jedan od, ako ne i najbolji stoper na svetu.

Djole_x

pre 12 godina

Povratak Jankovica u tim nam je najvece pojacanje. Jos samo Lazovica da pozove i da vise ne zove Petrovica, Pantelica, Jovanovica, Milijasa itd

Jaba daba du

pre 12 godina

Treba pronaći golmana koji nije baksuz i da je pobednik. Sad gde ga pronaći ,e to je stvarno problem, ali trebalo bi sve naše golmane širom Srbije i planete detaljno i sistematski pregledati. Možda u Australiji ili Americi postoji neka golmančina naše gore list.

Vladimir

pre 12 godina

Za sve one koji postavljaju pitanje"Zašto Markovi , a ne Lazović",odgovor je jednostavan: LAZOVIĆ IGRA U VEZNOM REDU I NA POZICIJI KOJA JE VEĆ DORO POPUNJENA (IZUZEV ODBRANE NAJBOLJI DEO TIMA) ,MARKOVIĆ IGRA NAPAD I OSIM LEKIĆA NEMAMO PRAVOG ŠPIC IGRAČA!!!

major JNA

pre 12 godina

Posto za mene b92 ima najbolje sportske komentatore u Srbiji,a slozice se vecina,da li postoji neka mogucnost da otkupite prava na italijansku ligu ??? I da svake nedelje gledamo neku dobru tekmu.Molim vas odgovorite! HVALA

gabriel

pre 12 godina

Pa prodali smo Racu Petrovica,ne razumem zasto ga sad zovu u reprezentaciju???? A tek ovog ogranicenog Karleusu... Inace zadovoljan sam timom,samo hvali Basta koji treba da igra na desnom beku ili mozda malo ofanzivnije,trenutno igrac koji je u najboljoj formi

nepristrasni navijac....

pre 12 godina

pa ako cemo tako i markovic se istakao protiv istih ekipa kao i lazovic...
(zvezdas, 24. februar 2012 16:41)

a koliko godina ima Markovic, a koliko Lazovic ???

zvezdas

pre 12 godina

a koliko godina ima Markovic, a koliko Lazovic ???
(nepristrasni navijac...., 24. februar 2012 16:56)

sa tim sto je lazovic za mladu reprezentaciju dao vise golova nego svi ostali zajedno, i sto je mozda najvazniji igrac mlade reprezentacije, ali dobro, ja cu navijati za reprezentaciju ko god da igra u njoj, ali nije fer sto su ga zapostavili...

Milan

pre 12 godina

Ćurčiću skini to odelo jer si običan potrčko u FSS kome samo proslede spisak igrača a onda ih on vija telefonom u pola noći i poziva u reprezentaciju!?. Tošić, a? Hahahahahaha, jel to da bi mogao da isplati svojim "poslodavcima" onih 100.000 koje je uzeo pod rentu? Zašto ne budeš čovek pa pozoveš Volkova, kome tvoj boss nije dao da obuče dres CG? Zato što nemaš svoje JA! A kada čovek izgubi svoje JA, samo on zna na šta sebi liči kada se pogleda u ogledalo. Zašto sistemski uništavate sve što iole vredi u našem fudbalu a sveti dres dajete bagri i lopovima da ga oni beskurpulozno dele svojim štićenicima? Zbog svega navedenog, zbog jednog evra više na kontu, zbog obraza kojeg nemate, zbog načina kojim obezbeđujete egzistenciju vašim porodicama.....ja vas iskreno žalim. Prvo vas, takve kakvi jeste a onda i degradiranu reprezentaciju i ovaj jadni narod koji, uvek i iznova, veruje u vaše laži.

ivan

pre 12 godina

Fali nam spic gol igrac imamo mnogo dobrih krilnih igraca koji kruze okolo :Lazovic,Markovic,Sulejmani,Tadic,Tosic...Jedino da igramo kao barca bez spica da ta dica koja su inace fantasticni tehnicari igraju od noge do noge ,menjaju pozicije otvaraju prostor ,uz Ignjovskog koji je borac na sredini ,Djuricica i Ljajica cije lopte imaju oci po bokovima Tadica i Lazovica koji su sjajni u ugri jedan na jedan i poseduju odlican sut i Markovica koji bi igrao kao spica ali ono sto igraju Mesi i runi znaci vise da se izvlaci u sredinu i otvara prostor za Lazovica i tadica on tako i igra u partizanu ... U odbrani sa Ivanovice-Suboticem-Nastasicem i Kolarovic to bi bila vec dosta ozbiljna ekipa .Mozda sam ja lud i preambiciozan ali bih voleo da ovi momci ovako igraju pa makar bili poslednji u grupi hocu da vidim lep fudbal i da budemo ponosni na njih a naporan rad ce se uvek ispaltiti.

KODAR68

pre 12 godina

Ej moj Volkove ala si naivan a mogao si da igras za ''bolju''reprezentaciju, Karleusa igra a ti i Tomic? Sto se tice Lazica jer to onaj pevac iz granda.

Vitez Koja

pre 12 godina

Petrovica zovu samo zato, sto mora da igra najmanje 8 utakmice,godisnje za reprezantaciju da bi dobio radnu vizu u Engelsku !!!!!!!!!

Mito

pre 12 godina

VD selektora, koji je sve utakmice izgubio, vodi nas na Kipar da ugrabi šansu i izgubi ono VD u tituli. Ako pobedi već vidim velike patriotske izlive u novinama o "Mesiji" koji će da spasi naš fudbal. Šta ako izgubi. Znam da će Karađić pravdati tim da kasa FSS nema novca. Pitam se samo ko je novac sa EP izgubio mi ili Karadžić?
S poštovanjem

kum

pre 12 godina

smjesno....karleusa tosic ha ha ha...

odbrana: + bisevac, tomovic
- ninkov,tosic

sredina: + ljajic,medojevic,lazovic,matic,krasic,fejsa
- petrovic,ninkovic

napad: + stefan scepovic ili filip djordjevic ili neko iz domace lige
- lekic

i popricati jos jednom sa dankom lazovicem!

milan

pre 12 godina

Tek posle 50-og komentara sam shvatio da zvezdaši žale za Darkom Lazovićem a ne za našim Dankom Lazovićem.Meni Darko nije pao na pamet.Ne znam šta je pokazao ove sezone.A porediti ga sa Lazarom ne neumesno.To je ko nebo i zemlja.Vreme će pokazati.

crni_redstar

pre 12 godina

Meni je drago sto nije pozvan Lazovic,grobari su uspeli da izbace najboljeg svetskog odbrambenog igraca,da ukaljaju ime dekiju i osramote srpski fudbal i bace ga na najnize moguce grane,zato mi je drago sto Laza nece prisustvovati novom brukanju...Tole ce gurati sa bratom Djurom markovica da se proda jos bolje,nasa reprezentacija je obican buvljak! Najvise bih voleo da dok su ovi na vlasti za Srbiju ne zaigra ni jedan zvezdas pa neka igra cuvena skola partizana i njihovi igraci ,koji u svetu sede na tribinama ,a u najboljem slucaju greju klupu! I da neka dodje Tumbakovic pa da gledamo Necu Tomica,Babovica,Rnica...mladjanog sasu ilica,vukica...

deks

pre 12 godina

ISKRENO, ja mislim da mi ipak nemamo bolje...

Kahriman - Ivanovic - Subotic - Rajkovic - Kolarov - Tosic - Kuzmanovic (Jovanovic) - Sulejmani (Kacar, Tadic) - Jankovic - L. Markovic - Lekic (Djuricic)

s'tom ekipom bi trebalo raditi na NOVOM POCETKU za kval. SP 2014!

srecno!

duledudule

pre 12 godina

jos jedan dokaz da je savez grobarski.guranje igraca partizana radi dizanja cene a nigde nema najboljeg igraca lige.sramota zbog Darka Lazovica!

nenad kg 034

pre 12 godina

a gde je Adem Ljajic?On,Filip Djuricic sa Kuzmanovicem i Ignjovskim u veznjaku ima da rade sjajan posao.....sjajni tehnicari,brzi,agresivni svi mladi......Bili bi sjajni pakeri-asistenti za Sulejmanija i Lazara Markovica u napadu.......Evo mojih najboljih 11.....Stojkovic-desno Basta,levo Kolarov,na liberu Subotic i Ivanovic,na zadnjem veznom Ignjovski,ispred njega Kuzmanovic i Djuricic,malo ispred njih LJajic i unapadu Sulejmani i Markovic...Ili sa Tosicem na boku bez LJajica...

AcA

pre 12 godina

Stojkovic
Ivanovic
Subotic
Basta
Kolarov
Kacar
Kuzmanovic
Tadic
Jankovic
Sulejmani
Markovic...

Eventualno sansu za prvi tim zasluzuju Nastasic,Lazovic,Z.Tosic,Lekic.

Andro

pre 12 godina

Matić umesto Petrovića i naravno Darko Lazović, Biševac umesto Duška Karleuše, mozda ima mesta i za Brkića na golu i to je to solidna reprezentacija bolje nemamo. A Jovanoviću, Panteliću, Zigiću, Stankoviću i ostalima se zahvaliti. Krasića ponovo zvati kada nadje ekipu u kojoj će igrati.

Grobar iz Niša

pre 12 godina

Mislim da je VD selektor pogrešio što nije pozvao Lazovića. On je trenutno najbolji igrač Zvezde i jedini njihov igrač koga bih voleo da vidim u Partizanu.

germinal

pre 12 godina

nije zvao lazovica i matica, zvao je tosica i petrovica..greske ali sta je tu je..mislim da to nece toliko uticati, koliko jedna druga stvar, a to je stojkovic!!! Ne razumem zasto zabijati samom sebi noz u ledja. Njegova pojava ce sigurno pokvariti atmosferu u timu..ne radi se ovde ni o zvezdi ni o partizanu, ali sigurno ce negativno uticati..steta

duledudule

pre 12 godina

a gde je Adem Ljajic?On,Filip Djuricic sa Kuzmanovicem i Ignjovskim u veznjaku ima da rade sjajan posao.....sjajni tehnicari,brzi,agresivni svi mladi......Bili bi sjajni pakeri-asistenti za Sulejmanija i Lazara Markovica u napadu.......Evo mojih najboljih 11.....Stojkovic-desno Basta,levo Kolarov,na liberu Subotic i Ivanovic,na zadnjem veznom Ignjovski,ispred njega Kuzmanovic i Djuricic,malo ispred njih LJajic i unapadu Sulejmani i Markovic...Ili sa Tosicem na boku bez LJajica...
(nenad kg 034, 24. februar 2012 15:54)
decko nije to libero,to je centralni defanzivac :)

vladimir

pre 12 godina

kako ovaj v.d. selektor misli da odigramo dve utakmice bez golmana.ova dvojica nemaju kvalitet,a setite se brkica i jorgacevica, kako su branili i kakve su golove primili.odbrana nam je korektna,a najveci problem su golmani i vezni red,a da reprezentacija se kaze braco srbi,a ne repka.

alejandro

pre 12 godina

Nije pozvan najbolji igrač lige Darko Lazović?!?!?!?!?!?!?
(neko ko je daleko, 24. februar 2012 12:53)

Ne omalovazavam ali najbolji igrac?! Po cemu?! Zato sto se dizu u nebesa, zato i postaju igraci ispod proseka (vazi za sve boje)!

VLADAN

pre 12 godina

Sa spiska bih izostavio Stojkovica,Petrovica i Duska Tosica,ali nebrine mene spisak vec sto cemo posle Pizona dobiti Curcica kao selektora uz obrazlozenje predsednika FSS da je to jedino i najbolje resenje u ovom trenutku.

ture

pre 12 godina

Apropo nepozivanja Darka Lazovica.Mesi je na svojih 200 i kusur meceva dao DVA puta cetiri gola na jednom mecu.Dakle verovatnoca da Mesi da 4 gola na mecu je oko 1:100.Ako na isti nacin posmatramo Lazovica verovatnoca je bar 1:1000!I to bas da da ta 4 gola pred poziv za reprezentaciju 1:10000.Takodje nema mesta za Petrovica,Lekica,Ninkovica,Z.Tosica.

sax

pre 12 godina

ljudi jeste ludi.pa uz svo uvazavanje reprezentaciju sasatavlja i vodi curcic, decko ni kriv ni duzan,sta je vama.to je kao da je u engleskoj selektor trener lutona ili yorka,ej bre,bas tako.

Krajisnik

pre 12 godina

Opet Ninkovic, najgori igrac reprezentacije ikada. Covek ne zna dati gol, a igra ofanzivnog veznog. (U tom grmu je problem nase reprezentacije)

johny

pre 12 godina

brkic je mislim imao neku operaciju i zato ga nema, kada se oporavi obavezno bi trebalo da bude pozvan jer je covek standardan u italiji, ne znam zasto nema matica bolje on nego raca, lazovic i bisevac umesto d. tosica i to je to

novica

pre 12 godina

Poštovane komšije,taj mali Lazović je spavao u Partizanovom dresu kao klinac,a da je toliko dobar uzeo bi ga Partizan još tada.KOMŠIJA IZ ČAČKA

Mare

pre 12 godina

Kad sté vec uzeli toliko mladih reprezentativaca'red je da date Saletu i da ih vodi,do juce niko nije cuo za ovu decu a sad su oslonac za buducnost.sale je agiriez i lazovica,gecko je micro da igra u Zvezdi tek pose uranite u mladoj

Dusan

pre 12 godina

Drugari moji mili....ne vredi vam nista da govorite....ali samo ovo ako ce mo takav kriterijum...pa sto nisi zvao vilotica??? xexexe Bolje da je zvao Obradovica ili nekoga mladoga...a ne Tosica...cenim ga...ali nije igrao od kada je dosao u Betis...a pripreme su bez veze...to se i ne racuna.

vaske

pre 12 godina

verovatno nisam kompetentan da pricam o fudbalu, ali moje misljenje je da lazovic zasluzuje da bude prva opcija u napadu.... puno srece orlovima

miki

pre 12 godina

Pazi kad sam vec video Lekica u reprezentaciji vec posle prvog gola Barsi! Slicno je bilo i kad je dao tri gola onim Gruzijcima, napravise od njega fudbalsko cudo iako je ocigledno da je covek zalutao u fudbal. A tek sto mi nije jasno sta pa Dusko Karleusa radi na ovom spisku...

Vratiti ga u Javor, ladno...

pre 12 godina

Petostruki šampion Srbije može da da i 6 fudbalera, niko ne može ni a da kaže. Selektor Ćurčić bi to i uradio, ne bi ni trepnuo, da je Zvezda petostruki šampion. Ovako, ne bi da se zamera sa ljudima...

supermario

pre 12 godina

svaka cast za tadica, nastasica, markovica, djuricica,... steta za darka lazovica, ali nema sumnje da ce dobiti sansu u buducnosti... curcic je odlican trener i sa javorom je imao odlicne rezultate... uveo je javor u super ligu i u prvoj sezoni je pobedio i zvezdu i partizan i na kraju je zavrsio kao cetvrti, ili peti...

grobar

pre 12 godina

Stanojevica za selektora.Normalno da ce zvati vise igraca iz Partizana kada momci igraju i pokazuju rezultate za razliku od zvezde koja je nestala sa fudbalske mape.A da, Raca vam se zapusio usta golom sa 30 m tako da ostavite majstora na miru i nemojte se ciganiti vise. Pokrijte se usima...

aprilovci

pre 12 godina

ja Sam zvezdas Ali Treba realno gledati na stvari. dokle ce se vise zvati ovako u nacionalni tim. pa ako su dobri Treba ceo tim da bude iz humske. budimo realni. zovu se zvezdasi jer Treba da se prodaju,zar ne? ako su dobri igraci nebi zvezda bila tu gde je sad. volim zvezdu, Ali Ovaj tim ne.

len bias

pre 12 godina

Avramov
Basta Ivanovic Subotic Kolarov
Jankovic Matic Ninkovic
Sulejmani Tadic
Markovic

U nekoj defanzivnijoj varijanti Kacar ili Fejsara umesto Jankovica(moze Bole da odigra u sredini)ili Ninkovica...Gde je Basta?Patimo godinama sa tom pozicijom i sad kad se konacno pojavio igrac trener ga ne zove,stoji da je tu Bane ali sam Bane kaze da je bolji na stoperu.

realni grobar

pre 12 godina

Izbaciti tosica,kacara i ninkova,a zvati umesto njih volkova,malog lazovica i djordja lazica njega se niko nije setio,a bio je tata u partizanu dok je igrao.Sto se tice Lazovica dobar je igrac,ali ne razumem sto toliko pravite problem,pa imam tu Jankovica koji je majstor,a bice vremena i za njega mlad je...

Miki

pre 12 godina

Kakav FSS takav selektor. Forsiraš mlade igrače a Lazovića i Matića nema. Biševac rastura po Francuskoj a njega nigde. Dok Tole bira selektore rezultati će ostati isti.

alczsouth

pre 12 godina

Umesto Stojkovica Brkic. Basta, Ninkov i Karleusa nisu za reprezentaciju, kao ni Jovanovic, Petrovic i Lekic. Umesto njih je trebalo pozvati malog Jankovica, Mijailovica, Aksentijevica, Ljajica, Sasu Markovica i Lazovica.

Brkic
Ivanovic Rajkovic Subotic Kolarov
Jankovic Kacar Ninkovic Tosic
Markovic Sulejmani

eto tako!

pre 12 godina

Mislim da je Curncic dosta dobro, mada ne i odlicno(!) obavio zadatak. Jeste da je Lazovica trebao uzeti, ali ima mnogo dobrih igraca za desnu stranu pa...hajde da vidimo sta ce ovi momci uraditi.
E ovaj spisak je ono sto mi seprilicno dopada.Nije cak trebao uzimati ni Jovanovica ni Ninkovica.Da nije povredjen Brkic-ni Stojkovica.Dao je bog pa je vec pristigla nova generacija mladica koji su cak uspesno zagazili u profi karijeru u vrlo jakim ligama.Ja sam uveren da ce novi sampionat izbaciti jos najmanje dvojicu-trojicu majstora i eto nam tiptop tima! Samo ih treba okupljati da igraju sto cesce zajedno a naci im sto jace protivnike.Ja ne kazem da kad zatreba da i po koja kuka ne moze da pomogne, ali je apsolutno nesporno da treba forsirati mlade. Dodati ovom timu Ljajica, Lazovica i Matica,a posebno paziti na talenat i igru Filipa Kostica iz 1923 KG.Verujem da ce i L.Milivojevic i Maksimovic iz CZ zaigrati shodno svom potencijalu, pa S.Markovic, Volkov, Babic i Dzigi iz Partizana, Katai i Despotovic iz Voshe. NE razumem zasto strepeti, stvarno imamo mlad tim pun buducih zvezda !

tm.djomlat

pre 12 godina

Još pozvati - Lazović, Volkov, Matić (ali neko već napisa da je u svađi sa savezom)

Šut karta - Tošić, Jovanović, Petrović, Ninkov, Ninković

Formacija 4 3 3

Ivanović Subotić Rajković/Nastasić (iako još premlad pa lagano uvoditi i uigravati) Kolarov ili Basta Ivanović Subotić Kolarov

Kuzmanović/Ignjovski Kačar/Matić Janković

Tadić Sulejmani Marković/Lekić (jedini baš centarfor trenutno u pozvanoj ekipi)

rape

pre 12 godina

Nije pozvan najbolji igrač lige Darko Lazović?!?!?!?!?!?!?
(neko ko je daleko, 24. februar 2012 12:53)

hahahahahahahaha, najbolji igrač naše lige Darko Lazović!!!! Jesi ti normalan!

cirkus

pre 12 godina

Ne može Lazović (iako je za klasu bolji) dok se ne proda Marković, to je valjda svima jasno. Tole i Đura ništa ne perpuštaju slučaju. I onda se nađu pametni forumaši koji nas ubeđuju da to nema veze...

rape

pre 12 godina

Ahahha ovaj Petrovic je neunistviv ko njega zove uopste? Ocajan igrac u jos ocajnijem Blackburnu. Pa kad se setim kada su neki kukali na Milijasa, pa on je barem davao golove i asistirao. Sta reci za Radosava??
(SonyArc, 24. februar 2012 12:49)
Radosav je izmislio fudbal za Milijaša

GrobaR

pre 12 godina

Ne mozete porediti Markovica i Lazovica jer ne igraju na istoj poziciji. Igraca kao Markovic nemamo a igraca kao Lazovic imamo na tone, ne smeta mi ako je zvao Duska Tosica moze i Evandra i Kadua da zove ali Lazovica ne dizite u nebesa posto je momak za sada teski prosek.

Srbin

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he
(FUDBALSKI FANATIK, 24. februar 2012 12:47)

Zigara, Vidara, Pantela, Stankela i taj Grilijas su igracine za sve ove na spisku, ali ocigledno kvalitet u Evropi nije dovoljno dobar za vas pljuvace i izbacivace iz reprezentacije.

kme,kme...

pre 12 godina

Eeeeeeej, gde je Darko Lazović? Pa on je dao 4 gola i to na pripremama i to 2 iz penala. Pa on vredi 10 mElEona. Pozvani neki koji daju samo golove u Italiji, Holandiji, Rusiji...

kum

pre 12 godina

smjesno....karleusa tosic ha ha ha...

odbrana: + bisevac, tomovic
- ninkov,tosic

sredina: + ljajic,medojevic,lazovic,matic,krasic,fejsa
- petrovic,ninkovic

napad: + stefan scepovic ili filip djordjevic ili neko iz domace lige
- lekic

i popricati jos jednom sa dankom lazovicem!

Crveno-belo

pre 12 godina

I ponovo zovu Racu... pa ovo je neverovatno... cini mi se kad bi mu (nekim ne daj Boze slucajem) amputirali nogu (svejedno levu ili desnu jer to nema neki uticaj na njegovu igru) da bi ga ponovo zvali da izigrava drvo na sredini terena.

GrobaR

pre 12 godina

Smarate sa Darkom Lazovicem, kada momak nesto pokaze, dobice poziv ne brinite. Momak igra za mladu reprezentaciju, ni na jednoj evropskoj utakmici nije nista pokazao a o derbiju da ne pricam. Momak rastura Bsk, Metalac i Borac, ne mozete ga porediti sa Markovicem jer ne igraju na istoj poziciji. Evo navedite mi jedan njegov potez na bilo kojoj jacoj utakmici, na toj poziciji imamo 1o kvalitetnijih igraca. Prvo neka nesto pokaze pa onda mozemo vikati da je buducnost reprezentacije.

Kale

pre 12 godina

Ok nek su pozvali Markovica, ali otkud to tako preko reda?Ja nisam primetio da je on izdominirao u U17 U19 U 21 kao npr Lazovic a i on je i dalje kod Jankovica.pa tek onda da se pozove u Repku, ovo izgleda ko da zele da se neko lakse proda.

deks

pre 12 godina

ISKRENO, ja mislim da mi ipak nemamo bolje...

Kahriman - Ivanovic - Subotic - Rajkovic - Kolarov - Tosic - Kuzmanovic (Jovanovic) - Sulejmani (Kacar, Tadic) - Jankovic - L. Markovic - Lekic (Djuricic)

s'tom ekipom bi trebalo raditi na NOVOM POCETKU za kval. SP 2014!

srecno!

crni_redstar

pre 12 godina

Meni je drago sto nije pozvan Lazovic,grobari su uspeli da izbace najboljeg svetskog odbrambenog igraca,da ukaljaju ime dekiju i osramote srpski fudbal i bace ga na najnize moguce grane,zato mi je drago sto Laza nece prisustvovati novom brukanju...Tole ce gurati sa bratom Djurom markovica da se proda jos bolje,nasa reprezentacija je obican buvljak! Najvise bih voleo da dok su ovi na vlasti za Srbiju ne zaigra ni jedan zvezdas pa neka igra cuvena skola partizana i njihovi igraci ,koji u svetu sede na tribinama ,a u najboljem slucaju greju klupu! I da neka dodje Tumbakovic pa da gledamo Necu Tomica,Babovica,Rnica...mladjanog sasu ilica,vukica...

budimo realni

pre 12 godina

Nema Lazovica?!!! Sramota! Decko razvaljuje kako igra

Koga razvaljuje? Javor, Metalac, Novi Pazar? Decko je talenat, dobar igrac sa lepom perspektivom, nista tu nije sporno, igra za mladu reprezentaciju. Uz malo srece, imace lepu buducnost, ali koga je on to i kada razvalio? Protiv kog protivnika, jaceg, evropskog se istakao? Razvalio osrednji ukrajinski tim sa 4 gola a od toga dva iz penala! A inace, na njegovoj poziciju igraju Krasic, Jankovic Z.Tosic, moze i Radovic...

Red

pre 12 godina

Vidi se zasto je vd selektor!!! U redu sto je pozvao Markovica talenat je koji tek treba da se dokaze ali zasto nije Lazovica??? To je stvarno nebulozno??? Najbolji igrac lige da se ne pozove, a poziva neke polupropale igrace! Totalna neprofesionalnost Curcica!

Dejo

pre 12 godina

Vidim, ovde neki komentarišu da Lazović ništa nije pokazao protiv jačih protivnika. A, šta je to Marković pokazao? Taj Lazar Marković, koga toliko uzdižete, je recimo, na derbiju bio nevidljiv. Al' zato ''rastura'' na nameštenim utakmicama.

aNOnymous

pre 12 godina

"Tu su i debitanti, koji su stub mlade reprezentacije"

A nema Lazovica koji je sigurno medju 3 najbolja igraca mlade reprezentacije i najbolji igrac domace lige?
Bez obzira za koga navijate treba biti objektivan. Lazovic je MORAO dobiti poziv. SRAMOTA!

SonyArc

pre 12 godina

Ahahha ovaj Petrovic je neunistviv ko njega zove uopste? Ocajan igrac u jos ocajnijem Blackburnu. Pa kad se setim kada su neki kukali na Milijasa, pa on je barem davao golove i asistirao. Sta reci za Radosava??

ture

pre 12 godina

Apropo nepozivanja Darka Lazovica.Mesi je na svojih 200 i kusur meceva dao DVA puta cetiri gola na jednom mecu.Dakle verovatnoca da Mesi da 4 gola na mecu je oko 1:100.Ako na isti nacin posmatramo Lazovica verovatnoca je bar 1:1000!I to bas da da ta 4 gola pred poziv za reprezentaciju 1:10000.Takodje nema mesta za Petrovica,Lekica,Ninkovica,Z.Tosica.

FK SLOGATemerin

pre 12 godina

1.Kahriman ili Brkic
2.Ivanovic-kapiten
3.Basta-trenutno u najboljoj formi
4.Kolarov-standardno dobar
5.Rajkovic-treba mu sto vise utakmica u reprezentaciji standardan je u HSV.
6.Subotic-dostojan zamenik Vidica
7.Jankovic-igra standardno dobro u klubu
8.Kacar ili Matic- imaju kvalitet ali jos nisu pruzili pravu igru za reprezentaciju treba im pruziti sansu.
9.Tadic-mlad brz zeljan dokazivanja
10.Sulejmani-standardan u Ajaxu vec godinama.
11.Kuzmanovic-iskusan i borben, treba ga prebaciti u napad.
-a sto se tice pozvanih,
Stojkovica- dokazao je mnogo puta da je kiks majstor i uz to donosi nemir u reprezentaciji kao oko nje.
Markovic-prvo da se dokaze u mladoj reprezentaciji pa tek onda u A.Uz to hoce bolje da ga prodaju zato nije jos otisao iz Partizana.
Jovnovic- u ocajnoj formi vec dve godine.
Tosic-isto zbog cene,nije zasluzio poziv jer nije ni igrao godinu dana.
Petrovic-ocajna forma nije standardan ni u Blakburnu hoce da menja klub.

realno

pre 12 godina

znam da ce mnogi se iznerviraju kad procitaju prvo ime stojketa ali mislim da boljeg nemamo... dok izuzetno mi se svidja sto se neko setio da pozove ove mladice...

Drogba

pre 12 godina

Mislim da nije neko iznenađenje izostanak Lazovica jer na tom mestu imamo najvise proverenih igraca. Pozvao je Tadica koji se sigurno vise dokazao, igrajuci u Holandiji, nego Darko Lazovic. Sa druge strane Markovic je zasluzeno pozvan jer su nam napadaci rak rana. Sve u svemu, lose cemo proci jer nemamo selektora...

KODAR68

pre 12 godina

Ej moj Volkove ala si naivan a mogao si da igras za ''bolju''reprezentaciju, Karleusa igra a ti i Tomic? Sto se tice Lazica jer to onaj pevac iz granda.

FUDBALSKI FANATIK

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he

realno

pre 12 godina

Lazovic je MORAO da bude pozvan u ovu reprezentaciju. Svako ko tvrdi suprotno, ili nema veze sa fudbalom, ili je pristrasni navijac. Ja sam vatreni navijac Zvezde, ali sto se tice reprezentacije objektivnost je uvek ispred navijanja. Kod nekih ocigledno nije tako, pa je ovde krenulo osporavanje Lazovica. A oni koji ga osporavaju u isto vreme hvale pozivanje Markovica. Pa ako cemo realno, Lazovic je 10 puta vise zasluzio poziv od Markovica. Markovic je odigrao samo pola sezone seniorskog fudbala, dao 6 golova metalcima, javorima...i.t.d. Ne kazem da nije talentovan, ali trenutno nije za reprezentaciju. Lazovic trenutno jeste za reprezentaciju. I trenutno je daleko ozbiljniji fudbaler od Markovica. Sto se ostalih stavki tice. Ne bih da komentarisem sve pozvane...ali Dusko Tosic i Radosav Petrovic nemaju sta da traze u reprezentaciji. Radosav nema pojma, a Dusko pola godine nije igrao fudbal. I onda se prosto zapitas kako to Krasic nije pozvan zato sto trenutno ne igra za Juve, a Dusko je pozvan iako je u prethodnoj polusezoni odigrao 5 meceva sve skupa. Ali dobro, ako nista drugo, konacno docekasmo da neko pozove Sulejmanija, koji vec dve godine briljira u Ajaksu...

milan

pre 12 godina

Tek posle 50-og komentara sam shvatio da zvezdaši žale za Darkom Lazovićem a ne za našim Dankom Lazovićem.Meni Darko nije pao na pamet.Ne znam šta je pokazao ove sezone.A porediti ga sa Lazarom ne neumesno.To je ko nebo i zemlja.Vreme će pokazati.

Kale gospodat vremena

pre 12 godina

Al ce Stojke da dominira, pa taj "covek" na svakoj utakmici kiksira ko neki golmani za ceo Zivot na golu. Ako mi nemamo boljeg golmana od njega onda je Fudbal u Srbiji mrtav.

Deki

pre 12 godina

@(Kruševac, 24. februar 2012 14:33),Basta je pozvan,jel znaš da čitaš?Iako sam grobar,trebao je da pozove Lazovića,a ovi što pljuju Racu nemaju pojma o fudbalu.Čovek igra u engleskoj i to dobro.Kad je mogao Milijaš da igra za koga je Raca izmislio fudbal...

Krajisnik

pre 12 godina

Opet Ninkovic, najgori igrac reprezentacije ikada. Covek ne zna dati gol, a igra ofanzivnog veznog. (U tom grmu je problem nase reprezentacije)

alczsouth

pre 12 godina

Umesto Stojkovica Brkic. Basta, Ninkov i Karleusa nisu za reprezentaciju, kao ni Jovanovic, Petrovic i Lekic. Umesto njih je trebalo pozvati malog Jankovica, Mijailovica, Aksentijevica, Ljajica, Sasu Markovica i Lazovica.

Brkic
Ivanovic Rajkovic Subotic Kolarov
Jankovic Kacar Ninkovic Tosic
Markovic Sulejmani

Aleksandar

pre 12 godina

OK, Marković je dobar igrač, ali zašto je zapostavljen Lazović?
Marković, Lazović i Đuričić će za par godina biti jedna od najjačih navala u Evropi, zašto ih sada nisu ujedinili i probali? Nije mi jasno što je zapostavljen Lazović, ali sve mi se čini da je Markec pozvan da bi se prodao... šteta... opet kopamo sopstevnom fudbalu grob....

duledudule

pre 12 godina

jos jedan dokaz da je savez grobarski.guranje igraca partizana radi dizanja cene a nigde nema najboljeg igraca lige.sramota zbog Darka Lazovica!

len bias

pre 12 godina

Avramov
Basta Ivanovic Subotic Kolarov
Jankovic Matic Ninkovic
Sulejmani Tadic
Markovic

U nekoj defanzivnijoj varijanti Kacar ili Fejsara umesto Jankovica(moze Bole da odigra u sredini)ili Ninkovica...Gde je Basta?Patimo godinama sa tom pozicijom i sad kad se konacno pojavio igrac trener ga ne zove,stoji da je tu Bane ali sam Bane kaze da je bolji na stoperu.

rope

pre 12 godina

Zigara, Vidara, Pantela, Stankela i taj Grilijas su igracine za sve ove na spisku, ali ocigledno kvalitet u Evropi nije dovoljno dobar za vas pljuvace i izbacivace iz reprezentacije.
(Srbin, 24. februar 2012 13:30)

Od 2003, Zigara i Pantela su na 100 utakmica u reprezentaciji dali 'cak' 30 golova, pored toga sto su uvek bili u prvoj postavi i retko kad se desavalo da ih zamene. Stankela je par godina bio nevidljiv u reprezentaciji dok su Vidiceva sklanjanja od lopti protiv Australije i 'pozrtvovanje' za reprezentaciju svima dobro poznati. Kvalitet u Evropi imaju, to ne sporim, ali za repku nikada nisu igrali kao za klub koji daje milione. Dok je Grilijas sa pretrcanih 3 kilometra po utakmici svoja prica.

Milan010

pre 12 godina

Sve je to ok, ali zasto i dalje Petrovic? Odigrao potreban broj utakmica za reprezentaciju, prodao se - sta vise? Nikada i nije znao da igra, a sad je jos zakucan za klupu, i to u Blekburnu... Strasno...

marcipan

pre 12 godina

Uz par izmena, ovo je jedan od meni najboljih sastava koje je neki nas trener sastavio. Mogu reci da sam posle 1000 godina, napokon zadovoljan.

Kockica

pre 12 godina

Pricate kako se Lazovic nije istakao protiv nekog jaceg tima vec samo protiv domacih. Cenim Markovica, ali protiv koga se on to istakao? Protiv Samroka? Istakao je se protiv istih ekipa kao i Lazovic.

Cirkus

pre 12 godina

Zvao i Raću Petrovića za kog je Stanoje izjavio prodajte ga i za džabe, ne treba mi .Posle razbijanja od Meksika i Hondurasa, možemo samo i da igramo sa Jermenijom i Kiprom, mada smo tako mislili i za Litvaniju pa smo pukli usred Beograda. Najbolje da je budući selektor Karadžić, jedino tako može da smeni samog sebe. Nema ničiju podršku a opet od večitog gubitnika sam od sebe pravi "dobitnika".

pfc

pre 12 godina

Spisak je uglavnom dobar ali po meni ima par propusta

Gde je Darko Lazovic ?
Zasto Raca Petrovic a ne Nemanja Matic ?
Zasto Ninkovic kad covek ne igra ?
Gde je Miroslav Radovic ?

Pored 9 igraca odbrane on pozvao jos gomilu zadnjih veznih !? Pa nije ti ovo Javor covece vec reprezentacija Srbije !

UMBRO

pre 12 godina

Ne volim davati zamjerke selektorima i praviti se pametan preko foruma,oni ipak bolje znaju od nas,al stvarno je sramota ne pozvati jednok Lazovica,a zvati Petrovica,a kao se pravi neka smjena generacija,ostalo je po meni sve ok,al nepozivanje Lazovica je veliki,veliki minus...pa mislim zasto neko uporno radi protiv repke,stvarno mi nije jasno.

nepristrasni navijac....

pre 12 godina

pa ako cemo tako i markovic se istakao protiv istih ekipa kao i lazovic...
(zvezdas, 24. februar 2012 16:41)

a koliko godina ima Markovic, a koliko Lazovic ???

crni_redstar

pre 12 godina

Meni je drago sto nije pozvan Lazovic,grobari su uspeli da izbace najboljeg svetskog odbrambenog igraca,da ukaljaju ime dekiju i osramote srpski fudbal i bace ga na najnize moguce grane,zato mi je drago sto Laza nece prisustvovati novom brukanju...Tole ce gurati sa bratom Djurom markovica da se proda jos bolje,nasa reprezentacija je obican buvljak! Najvise bih voleo da dok su ovi na vlasti za Srbiju ne zaigra ni jedan zvezdas pa neka igra cuvena skola partizana i njihovi igraci ,koji u svetu sede na tribinama ,a u najboljem slucaju greju klupu! I da neka dodje Tumbakovic pa da gledamo Necu Tomica,Babovica,Rnica...mladjanog sasu ilica,vukica...

Mare

pre 12 godina

Kad sté vec uzeli toliko mladih reprezentativaca'red je da date Saletu i da ih vodi,do juce niko nije cuo za ovu decu a sad su oslonac za buducnost.sale je agiriez i lazovica,gecko je micro da igra u Zvezdi tek pose uranite u mladoj

grobar

pre 12 godina

Kakva brutalna ekipa pa ako ovi momci budu standardni i uigraju se mislim da cemo biti jedna od dominantnijih ekipa u svetu u narednim godinama,najvise mi se svidja sto su tu mali Djuricic i Nastasic a o Markovicu netreba trositi reci on sve kaze na terenu!!!!Napred SRBIJA!!!!!

novica

pre 12 godina

Poštovane komšije,taj mali Lazović je spavao u Partizanovom dresu kao klinac,a da je toliko dobar uzeo bi ga Partizan još tada.KOMŠIJA IZ ČAČKA

Vitez Koja

pre 12 godina

Petrovica zovu samo zato, sto mora da igra najmanje 8 utakmice,godisnje za reprezantaciju da bi dobio radnu vizu u Engelsku !!!!!!!!!

grobar

pre 12 godina

Stanojevica za selektora.Normalno da ce zvati vise igraca iz Partizana kada momci igraju i pokazuju rezultate za razliku od zvezde koja je nestala sa fudbalske mape.A da, Raca vam se zapusio usta golom sa 30 m tako da ostavite majstora na miru i nemojte se ciganiti vise. Pokrijte se usima...

nenad kg 034

pre 12 godina

a gde je Adem Ljajic?On,Filip Djuricic sa Kuzmanovicem i Ignjovskim u veznjaku ima da rade sjajan posao.....sjajni tehnicari,brzi,agresivni svi mladi......Bili bi sjajni pakeri-asistenti za Sulejmanija i Lazara Markovica u napadu.......Evo mojih najboljih 11.....Stojkovic-desno Basta,levo Kolarov,na liberu Subotic i Ivanovic,na zadnjem veznom Ignjovski,ispred njega Kuzmanovic i Djuricic,malo ispred njih LJajic i unapadu Sulejmani i Markovic...Ili sa Tosicem na boku bez LJajica...

AcA

pre 12 godina

Stojkovic
Ivanovic
Subotic
Basta
Kolarov
Kacar
Kuzmanovic
Tadic
Jankovic
Sulejmani
Markovic...

Eventualno sansu za prvi tim zasluzuju Nastasic,Lazovic,Z.Tosic,Lekic.

VUK

pre 12 godina

Dosao bi Sinisa pils-light za selektora da nije mafije u savezu a imali bi reprezentaciju boli glava da se ne guraju oni koji plate da igraju i kojima se dize cena...Zovite Petkovica za selektora a on neka zove svog sina i cirkus ponovo radi...Onda izadje Tole i kaze nase prvenstvo je najregularnije (malo sutra) a sudije sviraju kako im se kaze,zna se ko ispada pre pocetka prvenstva a ko je sampion i ko osvaja kup!!Videli ste ono u NS Vojvodina-Partizan kako je ostecena Vojvodina javno i nista...

igor vr

pre 12 godina

Spisak je odlican, samo mala zamerka sto nema Lazovica iz Zvezde. Ko god bio selektor, ovi igraci treba da cine okosnicu u sledecim kvalifikacijma za SP. Imamo dosta jaku grupu, hrvati imaju bas jak tim, a i belgijanci imaju mlad tim i u naletu su. Dosta je bilo vise pozivanja istrosenih igraca(ziga i panta) i menadzerskih igraca koji se zale sto nisu pozvani,a u svojim timovima nisu ni rezerve na obicnim kup utakmicama(krasic). Ko je standardan u svom timu taj treba i da igra, imena nisu bitna.

major JNA

pre 12 godina

Posto za mene b92 ima najbolje sportske komentatore u Srbiji,a slozice se vecina,da li postoji neka mogucnost da otkupite prava na italijansku ligu ??? I da svake nedelje gledamo neku dobru tekmu.Molim vas odgovorite! HVALA

Extra

pre 12 godina

E ovo vec lici na nesto, sledeci put moze i Lazovica da pozove,taman da se proba tandem Lazovic-Markovic. Moraju doci bolji dani za reprezentaciju, siguran sam.

gabriel

pre 12 godina

Pa prodali smo Racu Petrovica,ne razumem zasto ga sad zovu u reprezentaciju???? A tek ovog ogranicenog Karleusu... Inace zadovoljan sam timom,samo hvali Basta koji treba da igra na desnom beku ili mozda malo ofanzivnije,trenutno igrac koji je u najboljoj formi

IronMan

pre 12 godina

Sve mogu da shvatim, ali Petrovic i onaj Karleusin mali? Ne znam, ali izgleda da se ne razumem u fudbal, posto u izvesnoj dvojici ne vidim nikakav kvalitet...

Estiar

pre 12 godina

Sto se tice Lekica, on je mecom protiv Barse zasluzio poziv, a za dalje cemo videti ;-). (Spanci pozajmite nam golmana! Kasiljas, Reina, De Gea, Valdes, Lopes...!?)

zvezdas

pre 12 godina

a koliko godina ima Markovic, a koliko Lazovic ???
(nepristrasni navijac...., 24. februar 2012 16:56)

sa tim sto je lazovic za mladu reprezentaciju dao vise golova nego svi ostali zajedno, i sto je mozda najvazniji igrac mlade reprezentacije, ali dobro, ja cu navijati za reprezentaciju ko god da igra u njoj, ali nije fer sto su ga zapostavili...

miki

pre 12 godina

Pazi kad sam vec video Lekica u reprezentaciji vec posle prvog gola Barsi! Slicno je bilo i kad je dao tri gola onim Gruzijcima, napravise od njega fudbalsko cudo iako je ocigledno da je covek zalutao u fudbal. A tek sto mi nije jasno sta pa Dusko Karleusa radi na ovom spisku...

Belmondo

pre 12 godina

Napolje sa Petrovicem, jednostavno los fudbaler! Napolje sa Jovanovicem, jednostavno prestar za eventualno SP u Brazilu! Unutra sa Lazovicem, jednostavno pored malog Lazara najbolji fudbaler u Srbiji! Golmane nemamo bilo ko pozvan bio!

Grobar iz Niša

pre 12 godina

Mislim da je VD selektor pogrešio što nije pozvao Lazovića. On je trenutno najbolji igrač Zvezde i jedini njihov igrač koga bih voleo da vidim u Partizanu.

robinho

pre 12 godina

Ovo je najbolji izbor igraca za poslednjih pet godina. Problem ostaju penzioneri tipa Jovanovica i menadzerski zastitnici kao R. Petrovic. Ako vec pravimo smenu generacija sta ce nam onda penzioneri u timu. Ja se cak ne bi cudio da ovi mladi izbore odlazak na SP, a tamo se opet pojave Stankovic i slicni.

Mladen

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali stvarno ne mogu da razumem sto nije pozvan Darko Lazovic. Decko je fenomenalan i ovo je za njega mogla biti prilika za dalji napredak i motiv vise da zaigra i pruza jos bolje partije. Hvala Bogu da nije kao pre, da se pozivaju igraci samo na osnovu tima u kojem igraju. Tu mislim na Krasica, Lazovic moze mnogo vise da pruzi u ovom trenutku nego on. Posebno je dobro sto su se u reprezentaciji nasli Tadic, Djuricic, Sulejmani. Bice oni odlicna skupina na sredini terena

realno

pre 12 godina

alooo Dusko Tosic??pa taj u celoj godini ima samo pripremne utakmice u nogama !!! vratio se Obradovic,nismo ga videli dugo na toj poziciji, a gde je Volkov..sramota

1892

pre 12 godina

Uz nekoliko igraca napolje: D. Tosic, P. Ninkov, R. Petrovic, M. Ninkovic, D. Lekic, i par igraca pozvati: Matic, Ljajic, ovo vec lici na reprezentaciju(reprezentaciju a ne repku)

Jaba daba du

pre 12 godina

Treba pronaći golmana koji nije baksuz i da je pobednik. Sad gde ga pronaći ,e to je stvarno problem, ali trebalo bi sve naše golmane širom Srbije i planete detaljno i sistematski pregledati. Možda u Australiji ili Americi postoji neka golmančina naše gore list.

sta ja znam sta je to zarulja

pre 12 godina

Čitam komentare i svi imaju bar neku zamerku. Pa ne može svima da se udovolji, ni meni spisak nije idealan ali me je veoma prijatno iznenadio.

Rade

pre 12 godina

Tole selektoru ... a gde su Basta i lazović ???
Sramota ...
Bojkot reprezentacije ...
(Kruševac, 24. februar 2012 14:33)
.............................................Tu je Basta

my way

pre 12 godina

Zao mi je sto nema Lazovica, a od pozvanih voleo bih da vidim kako bi izgledala ova postava:
Kahriman
Subotic
Ivanovic
Basta
Kolarov
Ninkovic
Kacar
Djuricic
Jankovic
Sulejmani
Markovic

realno.GledaMo!

pre 12 godina

Tadic,Sulejmani,Markovic,Nastasic ? Pa mi smo se to malo uozbiljili ,da vidite samo prvu utakmicu sa ovim igracima kako se igra i gine za Reprezentaciju a ne ko oni sto puni kinte i ne cimaju se ni malo,cast izuzecima (Kolarov)! Navijam za ovaj tim,procitao sam ova imena,iskreno ostala mi nisu bitna,
osim onaj mali iz Zvezde ,lazovic,on je dobar igrac takodje :d

sale

pre 12 godina

da sam ja novinar pitao bih curcica "zar je petrovic bolji igrac od NEMANJE MATICA?? i uopste imam osjecaj, da se nemanja matic nesto posteno zakacio sa mafijom iz saveza pa ga uopste niko nespominje, cak ni mediji vise.isto vazi i za ninkovica koji grije klupu a ima 27 godina...karleusu necu ni komentarisati...onda raspali ninkov(28) bolji od tomovica(24), koji igra odlicno ove sezone...ljajic,medojevic,krasic neigraju pa je logicno sto nisu pozvani...fejsa povredjen, isto ga niko ne spominje...ali raca,ninkovic i karleusa toje bruka prava

vladimir

pre 12 godina

kako ovaj v.d. selektor misli da odigramo dve utakmice bez golmana.ova dvojica nemaju kvalitet,a setite se brkica i jorgacevica, kako su branili i kakve su golove primili.odbrana nam je korektna,a najveci problem su golmani i vezni red,a da reprezentacija se kaze braco srbi,a ne repka.

Vladimir

pre 12 godina

Za sve one koji postavljaju pitanje"Zašto Markovi , a ne Lazović",odgovor je jednostavan: LAZOVIĆ IGRA U VEZNOM REDU I NA POZICIJI KOJA JE VEĆ DORO POPUNJENA (IZUZEV ODBRANE NAJBOLJI DEO TIMA) ,MARKOVIĆ IGRA NAPAD I OSIM LEKIĆA NEMAMO PRAVOG ŠPIC IGRAČA!!!

eh

pre 12 godina

Da je ranije bio ovakav tim mozda bi videli baraz...samo nije to to bez Žigare,Vidare,Pantele,Stankele,Grilijaša,ko će sad da nam sastavlja tim ;) sad nam ostao samo Raća za prozivanje...he,he
(FUDBALSKI FANATIK, 24. februar 2012 12:47)

E moj fanatice, mnogo ova deca moraju da rade da bi se uopste culo za njih, a ne da im stavljas breme poredjenja sa jednim Vidicem i Stankovicem, a i ostalom trojicom. Bojim se da ce vrlo brzo drvlje i kamenje biti baceno na ove klince, i to bas od vas koji ih sad dizete u nebesa. Mene jos ne napusta nada da ce Vidic kad se oporavi ponovo igrati za reprezentaciju jer je jedan od, ako ne i najbolji stoper na svetu.

Mito

pre 12 godina

VD selektora, koji je sve utakmice izgubio, vodi nas na Kipar da ugrabi šansu i izgubi ono VD u tituli. Ako pobedi već vidim velike patriotske izlive u novinama o "Mesiji" koji će da spasi naš fudbal. Šta ako izgubi. Znam da će Karađić pravdati tim da kasa FSS nema novca. Pitam se samo ko je novac sa EP izgubio mi ili Karadžić?
S poštovanjem

supermario

pre 12 godina

svaka cast za tadica, nastasica, markovica, djuricica,... steta za darka lazovica, ali nema sumnje da ce dobiti sansu u buducnosti... curcic je odlican trener i sa javorom je imao odlicne rezultate... uveo je javor u super ligu i u prvoj sezoni je pobedio i zvezdu i partizan i na kraju je zavrsio kao cetvrti, ili peti...

alejandro

pre 12 godina

Nije pozvan najbolji igrač lige Darko Lazović?!?!?!?!?!?!?
(neko ko je daleko, 24. februar 2012 12:53)

Ne omalovazavam ali najbolji igrac?! Po cemu?! Zato sto se dizu u nebesa, zato i postaju igraci ispod proseka (vazi za sve boje)!

realni grobar

pre 12 godina

Izbaciti tosica,kacara i ninkova,a zvati umesto njih volkova,malog lazovica i djordja lazica njega se niko nije setio,a bio je tata u partizanu dok je igrao.Sto se tice Lazovica dobar je igrac,ali ne razumem sto toliko pravite problem,pa imam tu Jankovica koji je majstor,a bice vremena i za njega mlad je...

aprilovci

pre 12 godina

ja Sam zvezdas Ali Treba realno gledati na stvari. dokle ce se vise zvati ovako u nacionalni tim. pa ako su dobri Treba ceo tim da bude iz humske. budimo realni. zovu se zvezdasi jer Treba da se prodaju,zar ne? ako su dobri igraci nebi zvezda bila tu gde je sad. volim zvezdu, Ali Ovaj tim ne.

Marko

pre 12 godina

Svidja mi se sastav, to je nekako po želji nacije. Ja sam grobar ali stvano Lazović zaslužuje mesto. Mislim da bi napadački tandem Lazović-Markec-Sulejmani bio najbolji. Ne treba nam klasičan špic, moderan fudbal to je traži toliko. Ova tri momka su toliko dobri da mogu i sami da rešavaju situacije.
Jedva čekam da vidim kako će se snaći novi fudbaleri i sa kojom će formacijom igrati. Nadam se ofanzivnoj formaciji, dosta je bilo bunkera!

Tekelija

pre 12 godina

Jeste li primjetili kako u posljednjih 10 godina nismo odigrali vise od 3 prijateljske utakmice sa nekim od malo jacih reprezentacija?
Uvijek igramo protiv nekih marginalnih(i nerijetko gubimo)
A i to kad kazem 'malo jaca repka' to je u najboljem slucaju neko kao Rusija(koja i nije narocito jaka, ali dobro).
BiH igra sa Brazilom, npr, a mi kuvamo sa Kiprom :)

sax

pre 12 godina

ljudi jeste ludi.pa uz svo uvazavanje reprezentaciju sasatavlja i vodi curcic, decko ni kriv ni duzan,sta je vama.to je kao da je u engleskoj selektor trener lutona ili yorka,ej bre,bas tako.

Milan

pre 12 godina

Ćurčiću skini to odelo jer si običan potrčko u FSS kome samo proslede spisak igrača a onda ih on vija telefonom u pola noći i poziva u reprezentaciju!?. Tošić, a? Hahahahahaha, jel to da bi mogao da isplati svojim "poslodavcima" onih 100.000 koje je uzeo pod rentu? Zašto ne budeš čovek pa pozoveš Volkova, kome tvoj boss nije dao da obuče dres CG? Zato što nemaš svoje JA! A kada čovek izgubi svoje JA, samo on zna na šta sebi liči kada se pogleda u ogledalo. Zašto sistemski uništavate sve što iole vredi u našem fudbalu a sveti dres dajete bagri i lopovima da ga oni beskurpulozno dele svojim štićenicima? Zbog svega navedenog, zbog jednog evra više na kontu, zbog obraza kojeg nemate, zbog načina kojim obezbeđujete egzistenciju vašim porodicama.....ja vas iskreno žalim. Prvo vas, takve kakvi jeste a onda i degradiranu reprezentaciju i ovaj jadni narod koji, uvek i iznova, veruje u vaše laži.

borissrb

pre 12 godina

A sta radi na ovom spisku Dusko Tosic?????????? On je zasluzio poziv zato sto je trenirao u Betisu, a nije bio ni na klupi ili mu je menadzer podmazao zna se koga???

nista novo nema

pre 12 godina

Super,extra,dobio zeleno svetlo zbog izbora koji slede.Mene bi bilo sramota da tako dodjem i da vodim reprezentaciju,zao mi Curcica,po principu DA DRAGA

Djole_x

pre 12 godina

Povratak Jankovica u tim nam je najvece pojacanje. Jos samo Lazovica da pozove i da vise ne zove Petrovica, Pantelica, Jovanovica, Milijasa itd

prolzanik

pre 12 godina

kaze pozvao sve koji igraju! Krasica nije jer ne igra, a pitam se koliko je ne utkamica, nego minuta odigrao D. Tosic ove sezone?

Mix

pre 12 godina

Slabe tacke selekcije:desni bek, desni vezni (krilo) i nedostaju nam najmane dva rasna centarfora.
Slazem se da bi Darko i Markec bili par za izvanredni pogled na Brazil. Sta treba uraditi da ovi "selektori" ne zovu vise Ninkove, Radoslave , Jovanovice i Karleuse?! I sta uciniti da se konacno shvati da Matic pripada ovom timu. Ostalo: korektno!

milan

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da nije pozvao Nemanju Matica iz Benfike. Momak je standardan,a ne kao pojedini sa spiska,koji nisu odigrali u svom klubu mesecima!

germinal

pre 12 godina

nije zvao lazovica i matica, zvao je tosica i petrovica..greske ali sta je tu je..mislim da to nece toliko uticati, koliko jedna druga stvar, a to je stojkovic!!! Ne razumem zasto zabijati samom sebi noz u ledja. Njegova pojava ce sigurno pokvariti atmosferu u timu..ne radi se ovde ni o zvezdi ni o partizanu, ali sigurno ce negativno uticati..steta

VLADAN

pre 12 godina

Sa spiska bih izostavio Stojkovica,Petrovica i Duska Tosica,ali nebrine mene spisak vec sto cemo posle Pizona dobiti Curcica kao selektora uz obrazlozenje predsednika FSS da je to jedino i najbolje resenje u ovom trenutku.

Vratiti ga u Javor, ladno...

pre 12 godina

Petostruki šampion Srbije može da da i 6 fudbalera, niko ne može ni a da kaže. Selektor Ćurčić bi to i uradio, ne bi ni trepnuo, da je Zvezda petostruki šampion. Ovako, ne bi da se zamera sa ljudima...

johny

pre 12 godina

brkic je mislim imao neku operaciju i zato ga nema, kada se oporavi obavezno bi trebalo da bude pozvan jer je covek standardan u italiji, ne znam zasto nema matica bolje on nego raca, lazovic i bisevac umesto d. tosica i to je to

duledudule

pre 12 godina

a gde je Adem Ljajic?On,Filip Djuricic sa Kuzmanovicem i Ignjovskim u veznjaku ima da rade sjajan posao.....sjajni tehnicari,brzi,agresivni svi mladi......Bili bi sjajni pakeri-asistenti za Sulejmanija i Lazara Markovica u napadu.......Evo mojih najboljih 11.....Stojkovic-desno Basta,levo Kolarov,na liberu Subotic i Ivanovic,na zadnjem veznom Ignjovski,ispred njega Kuzmanovic i Djuricic,malo ispred njih LJajic i unapadu Sulejmani i Markovic...Ili sa Tosicem na boku bez LJajica...
(nenad kg 034, 24. februar 2012 15:54)
decko nije to libero,to je centralni defanzivac :)

Djole PFC

pre 12 godina

Sto je zvao Duska Tosica pa sest meseci nije igrao fudbal,mislim i da je Raca Petrovic promasaj Pizon na odlucujucoj utakmici protiv Slovenije morao da ga moli da malo trckara po terenu!Napad slab i ako je tu mali Markovic!poz

vaske

pre 12 godina

verovatno nisam kompetentan da pricam o fudbalu, ali moje misljenje je da lazovic zasluzuje da bude prva opcija u napadu.... puno srece orlovima

Andro

pre 12 godina

Matić umesto Petrovića i naravno Darko Lazović, Biševac umesto Duška Karleuše, mozda ima mesta i za Brkića na golu i to je to solidna reprezentacija bolje nemamo. A Jovanoviću, Panteliću, Zigiću, Stankoviću i ostalima se zahvaliti. Krasića ponovo zvati kada nadje ekipu u kojoj će igrati.

ivan

pre 12 godina

Fali nam spic gol igrac imamo mnogo dobrih krilnih igraca koji kruze okolo :Lazovic,Markovic,Sulejmani,Tadic,Tosic...Jedino da igramo kao barca bez spica da ta dica koja su inace fantasticni tehnicari igraju od noge do noge ,menjaju pozicije otvaraju prostor ,uz Ignjovskog koji je borac na sredini ,Djuricica i Ljajica cije lopte imaju oci po bokovima Tadica i Lazovica koji su sjajni u ugri jedan na jedan i poseduju odlican sut i Markovica koji bi igrao kao spica ali ono sto igraju Mesi i runi znaci vise da se izvlaci u sredinu i otvara prostor za Lazovica i tadica on tako i igra u partizanu ... U odbrani sa Ivanovice-Suboticem-Nastasicem i Kolarovic to bi bila vec dosta ozbiljna ekipa .Mozda sam ja lud i preambiciozan ali bih voleo da ovi momci ovako igraju pa makar bili poslednji u grupi hocu da vidim lep fudbal i da budemo ponosni na njih a naporan rad ce se uvek ispaltiti.

Dusan

pre 12 godina

Drugari moji mili....ne vredi vam nista da govorite....ali samo ovo ako ce mo takav kriterijum...pa sto nisi zvao vilotica??? xexexe Bolje da je zvao Obradovica ili nekoga mladoga...a ne Tosica...cenim ga...ali nije igrao od kada je dosao u Betis...a pripreme su bez veze...to se i ne racuna.

qwert

pre 12 godina

SMENA GENERACIJA !? Zigic i Pantelic nisu pozvani zbog povreda!:)
"Rukovodili smo se time da svi koji igraju dobro u svojim klubovima budu na spisku" Da li su to D. Tosic, Ninkovic, Petrovic, Stojkovic?
Sve u svemu, moglo je i gore ( Trivunovic,Damjanovic...)! Bar su tu Markovic, Tadic, Ignjovski, Sulejmani, Djuricic.... a mislim da su zasluzili da se nadju na spisku i Tomic, Lazovic, Matic, mozda Radovic i Volkov, Bisevac i Brkic nisu tu zbog povrede.

tm.djomlat

pre 12 godina

Još pozvati - Lazović, Volkov, Matić (ali neko već napisa da je u svađi sa savezom)

Šut karta - Tošić, Jovanović, Petrović, Ninkov, Ninković

Formacija 4 3 3

Ivanović Subotić Rajković/Nastasić (iako još premlad pa lagano uvoditi i uigravati) Kolarov ili Basta Ivanović Subotić Kolarov

Kuzmanović/Ignjovski Kačar/Matić Janković

Tadić Sulejmani Marković/Lekić (jedini baš centarfor trenutno u pozvanoj ekipi)

eto tako!

pre 12 godina

Mislim da je Curncic dosta dobro, mada ne i odlicno(!) obavio zadatak. Jeste da je Lazovica trebao uzeti, ali ima mnogo dobrih igraca za desnu stranu pa...hajde da vidimo sta ce ovi momci uraditi.
E ovaj spisak je ono sto mi seprilicno dopada.Nije cak trebao uzimati ni Jovanovica ni Ninkovica.Da nije povredjen Brkic-ni Stojkovica.Dao je bog pa je vec pristigla nova generacija mladica koji su cak uspesno zagazili u profi karijeru u vrlo jakim ligama.Ja sam uveren da ce novi sampionat izbaciti jos najmanje dvojicu-trojicu majstora i eto nam tiptop tima! Samo ih treba okupljati da igraju sto cesce zajedno a naci im sto jace protivnike.Ja ne kazem da kad zatreba da i po koja kuka ne moze da pomogne, ali je apsolutno nesporno da treba forsirati mlade. Dodati ovom timu Ljajica, Lazovica i Matica,a posebno paziti na talenat i igru Filipa Kostica iz 1923 KG.Verujem da ce i L.Milivojevic i Maksimovic iz CZ zaigrati shodno svom potencijalu, pa S.Markovic, Volkov, Babic i Dzigi iz Partizana, Katai i Despotovic iz Voshe. NE razumem zasto strepeti, stvarno imamo mlad tim pun buducih zvezda !

Miki

pre 12 godina

Kakav FSS takav selektor. Forsiraš mlade igrače a Lazovića i Matića nema. Biševac rastura po Francuskoj a njega nigde. Dok Tole bira selektore rezultati će ostati isti.