Subota, 18.02.2012.

18:07

KRK: Partizan ubedljivo do finala

U prvom polufinalnom meču Kupa Radivoja Koraća košarkaši Partizana mt:s pobedili su Radnički iz Kragujevca sa ubedljivih 96:75 (19:25, 23:18, 25:11, 29:21).

Izvor:

KRK: Partizan ubedljivo do finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

Uros

pre 12 godina

Navijali za Partizan ili Zvezdu, morate se sloziti da su najzapazeniji akteri utakmice bile sudije. To svakako nije dobro. Tomasevic je najavio kod Tegeltije u ponedeljak da ce se sudije truditi da budu sto manje primetne. Prvo su izbacili Sajmona iz ritma sa dve nepostojece greske, a zatim i sa tri vezane tehnicke odlucili pobednika.

fortissimo

pre 12 godina

Muta je rekao da je zasluzeno iskljucen, ali ne moze da se pomiri da je Partizan stalno davao koseve iz ofsajda? Opet krive sudije, pa dokleeee.

Kabeza

pre 12 godina

Da Partizan je institucija i ubedljivo najbolja srpska kosarkaska ekipa ikada u globalu..., ali ove sezone egal sa Radnickim, videcemo sutra, mozda i sa Zvezdom. Nije mu do ove sezone trebala tolika pomoc sudija, jer bi ostao bez ijednog trofeja.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,opusteno i casno,kao i uvek ! Oni nisu svesni da moraju prvo da dodju na nash nivo da bi sudije uopshte mogle da im pomognu ! To bi isto bilo kao kada bi se Partizan zalio na sudije protiv ovogodisnjeg CSKA iz Moskve ! Dajte da se ne lazemo,to sam ponovio milion puta ! Partizan jedini igra ozbiljnu kosarku,a u prilog tome govore rezultati ! Koju je bre veliku ekipu dobio taj Radnicki ? Ta Zvezda Beograd ? O tome ko igra kakvu kosarku i ko je kakav klub,govori cinjenica da Partizan kada dodje borba za trofej igra najbolje i po tome je uvek bio poznat ! A navijaci Zvezde Beograd shto se busaju u grudi,aloooo rodjaci,imate fore do sutra da se izivljavate na forumima i da pricate gluposti,sutra kada vas dobijemo ja znam da ce opet biti krive sudije,ali normalan covek zna da nije tako ! Jer ako ti od 100 medjusobnih duela,pobedish 95 to je kvalitet i samo kvalitet,a Partizan ga ima i uvek ce ga imati vishe od svih u srpskoj kosarci ! A shto se politicara i drzave tiche,samo nemojte o tome da pricate,po brojanosti niskog kartela i nislija se jasno vidi uz koga su politicari,ceo grad zna da su nislijama trebovane karte od gospodina Zivkovica i to je jedini razlog vashe ''brojanosti'' ! Pozdrav svima i idemo sutra po trofej,snzano i ubedljivo !!!

sumadinac atl

pre 12 godina

i sutra coki kupuje titulu zvezdi a trener partizana je tolika neznalica da bolje da za dobrobit srpske kosarke jednostavno prestane to da radi. culi ste svi njegove tajmaute. mislim, tri reci za minut i pitanje "ko te cuva". eej pa ako si trener to je prvo sto moras da pratis ko koga cuva da bi pistavio igru (match up)a s druge strane cim je tajmaut to znaci da petorke ne moraju da ostanu iste u protivnickom timu...pre svega svaka cast igracima na pobedi,muta je resio utakmicu koja bi bila na +- 7 za jedne ili druge. nazalost nasi treneri opet pokazuju nekulturu makar i sudije ne bile u pravu. sutra protiv zvezde cete lagano dobiti ako sve bude u normali a posto su covic j zivkovic zajedno u lozi...videcemo kako ce sudije duvati. smesne faule u napadu kao danas ili prelako iskljucenje trenera koji s oravom protestuje...inace sam iz kg ali neka pobedi bolji a to je po mom misljenju partizan po igeacima ali je trener ogroman minus.pozdrav za moj nis(tamo studirao)

Sasa KG

pre 12 godina

@Rondo:"Vojvodina je trebalo da igra polufinale"...Da a kada vas je onomad Partizan na slicnu foru izradio u fudbalu, tada ste pobegli sa terena. Sta bi ste sada uradili na nasem mestu?

Postovanje, a ne kritike

pre 12 godina

Citam ogorcene komentare vecitih gubitnika i moram priznati da se ne cudim. Ulozili su znacajan trud da izraze svoju decenijsku gorcinu. Posebno su (doslovno) dirljivi oni koji se javljaju kao lazni Grobari koji toboze dele brigu zajednice zbog pomoci Partizanu. Mentalno popustili zbog stalnih nepravdi u korist sopstvenog kluba? Ha,ha,ha. Svasta ocajnicima pada na pamet ali je lazno predstavljanje dno dna. Placuci, drugi pitaju svasta. Tu jedan pita sto Grobari prozivaju Zvezdu/FMP? Pa izvlaci zakljucak da je to zbog njene velicine i stalnog straha. Kako da ne, u pravu je. Stalno smo u strahu od tog mocnog kluba. Sta reci za Kragujevcane, kandidate za fajnal for Jadranske lige, direktno sa 10 mesta. Novi Real? Da li bi iko normalan to mogao ozbiljno da kaze? uveren sam da se Muta zezao. U slucaju da je sve stvar sporta a ne politike koja nam je nekoliko puta porucila da je dobro za Srbiju da i Zvezda bude nekad prvak (dakle, ne NAJBOLJI nego Zvezda, bez obzira sto nije do kolena sampionu), stvari su vec i danas poznate, a i da politika odluci postoji noreciva istina: da nije PARTIZANA, NIKO U EVROPI NE BI NI ZNAO DA POSTOJI SRPSKA KLUPSKA KOSARKA, koliko su Zvezda i Radnicki dobri, a Muta i Covic ugledni sportski radnici.

LFC

pre 12 godina

Prvo Andjusic ne nosi steznik,vec "sleev"(mislim da se ovako pise,eng-rukav). To nose mnogi suteri jer absorbuje znoj pa je saka suva. Drugo, bravo na pobedi, ali ste imali pomoc sudija, budite realni - svaki mini kontakt je sviran kao faul u vasu korist. Sutra nas-Zvezdu-dobijate ako nam se ponovi drugo poluvreme od veceras. U suprotnom, bice tesko. Nek bude fer sudjenje, lepa atmosfera, dobra igra na obe strane pa nek pobedi bolji!

simpson

pre 12 godina

Vlada je danas nadmudrio Mutu u svakom pogledu i pokazao da je daleko bolji trener. Vidim da je to mnogima zasmetalo pa komentarisu doticni time out. Samo da Vam kazem na kraju tog time out-a Vlada je pozvao akciju, cini mi se da je sifra palac. Tako da ostavite vise Vladu na miru, jer sistem i dalje funkcionise i DOMINACIJA SE NASTAVLAJ

bolton

pre 12 godina

Partizan je danas igrao bolje i zasluzeno dobio. Sudije nisu bile na nivou, pogotovo se ne svira onakav faul kod tehnicke Braticu...oni sto pricaju da je Vojvodina zasluzila polufinale ocito su navijacki opredeljeni, Milosevic je kod one trojke sa centra nagazio liniju, a Skot je cistom rampom doneo pobedu, uostalom za sve vas koji imate oci postoji i snimak. U Radnickom su rezerve katastrofalne, Bircevic nedovoljno iskusan, Marjanovic obicno drvo, mladi Stojacic ne zasluzuje da igra u ovakvom timu, a Pavkovic me je bas razocarao...za njega odbrana ne postoji, ne igra je, a u napadu poslednjih utakmica katastrofalan...mozda smo od njega i previse ocekivali.
Sta je, tu je...sa ovim timom, uz eventualno neko pojacanje pred pocetak nase lige, mozda mozemo nesto vise da uradimo...videcemo vec.

NAPRED RADNICKI!

vranjanac

pre 12 godina

E to vam je nasa drzava danas.

-namece nam gay paradu
-namece nam EU
-namece nam NATO
-namece nam Partizan

A Srbi ne vole nijedno !!!
(Bloomberg, 18. februar 2012 21:07)

... sto se i vidi po broju pluseva i minuseva tvog komentara. visite na nasim vestima, a ne moz da sakupite 100 pluseva. zalosno.

theGreat

pre 12 godina

Bio u hali pa nisam video ovo o cemu pricate da je Vlado pitao ko ih cuva u pauzi, ali sam puno puta vidjao ako ne isto to onda makar slicno od DVa. Vlado ima svu moju podrsku jer je pre svega i iznad svega Grobar!

DEMOKRATA PARKING SERVIS

pre 12 godina

Kontam da je Covic napravio gresku kad je pljuvao sudije u ABA ligi. Danas smo videli kako dobro sude nase sudije... Koliko vidim bolje je za Zvezdu da igra samo ABA ligu, a da se zaboravi nase prvenstvo. Ipak je jadno kako sav trud moze da padne u vodu, a svi smo se nadali da ce biti bolje...
(Extream, 18. februar 2012 20:34)
prijatelju,zvezda ne igra aba ligu,koliko god ti to voleo,zvezda je zamrznuta jos 4,5 godine !!! sutra i da se desi cudo,ide pehar u zeleznik,ne na mali kalemegdan ...

srks

pre 12 godina

Prosto i jednostavno, Sajmona nije imao ko da čuva i zato su mu izmislili tri lične u prvom poluvremenu. Sve ostalo posle nije bilo bitno. Partizan jeste bolji bio od Radničkog bez Sajmona. Uostalom znalo se sve pre početka da se ne lažemo. Pljujete Mutu, a šta je sa Todorićem? Sve u svemu Beograd je glavni grad, Đilas gradonačelnik, to je to.

Muta

pre 12 godina

xaxa ne verujuem da niko nije primetio.Umro sam od smeha.Muta zove time out i prica nesto igracima a pomocni trener ga dopunjava.Muta njemu:bez bre tamo,samo mi smetas.xaxaxa kralj

Kragujevac

pre 12 godina

Cestitke Partizanu, sad ne vredi kukati, prepricavati, pominjati samare Danilovica...sta je tu je, idemo dalje...
Samo bih pitao da li je moguce da nas ovde pojedini prozivaju za pare od politicara i da li je ok da sponzor nekom klubu bude monopolista poput drzavne firme zvane EPS.

prokupljanin

pre 12 godina

jasno se videlo da su sudije pomogle partizanu da napravi vise skokova u napadu nego Radnicki u odbrani,kada je trebalo,sudije su pogadjle bilo za 3 bilo za dva uz ofanzivan skok,kada je Partizan igrao odranu,na timeoutu se videlo kada je delegat namazao nekom mascu loptu i ona ispadala iz ruku igraca Radnickog pa je Partizan istrcao par laganih kontri u kljucnim trenucima.a da, sa usana sudija se jasno vidi kako su napusavale trenera Nikolica dok je postojala neka sansa za egal zavrsnicu i time poremetile koncentraciju igraca Radnickog.

d

pre 12 godina

Imam jedno pitanje na koje molim da mi neki navijac Partizana odgovori.

Gledao sam naravno, kao ljubitelj sporta vasu utakmicu i sad mi nije jasno zasto ste celo drugo poluvreme pevali pesme protiv Zvezde? Jel vi navijate za vas klub ili vam je poenta da isprozivate drugi klub? I ovo nije prvi put da se to desava, jer jako cesto i u fudbalskim i u kosarkaskim utakmicama, cak i u Euroligi pevate o nekoj tamo nebitnoj Zvezdi, ili FMP-u kako nas vec zovete. Prozivate nas da smo FMP a navijate protiv Zvezde. Kakvo je to licemerje?

srdjan

pre 12 godina

Neki Pero je napisao da mu je jasno zasto nema Zvezde u srpskoj kosarci,zato sto mu sudije pomazu i da samo u Srbiji mozemo da pobedjujemo i pita se sta smo mi to uradili u evropi unazad nekoliko godina!? E pa Pero moj,mi smo igrali FINAL FOUR EUROLEAGUE,nekoliko puta uzastopno TOP 16 i pa i TOP 8!!! A gde ste vi????

Kragujevac Srce Srbije

pre 12 godina

Ko hoce realno da sagleda situaciju, mora da prizna da nas je Partizan veceras pregazio kao dete zvecku... Sudije mogu da igraju na dva, tri, pet poena, ali na dvadesete-MA DAJTE... Muta je dosta uradio za kragujevacku kosarku, siguran sam da na ovome nece stati, ali morao bi da bude malo veci dzek na terenu. Veceras je trebao da pruzi ruku Jovanovicu kao gospodin covek, a ne da glumi cirkuzanta, prica sve i svasta i pljuje po terenu... Razocaran sam, ali ne sudijama vec kosarkasima i trenerom Radnickog. Par dana nas przite kako idete po trofej, kako ste najaci u ligi, na svim kragujevacim radio i TV stanicama se samo o tome prica, a onda jedva prodjete Vojvodinu (i to sumnjivo), pa puknete od Partizana samo tako i jos vam krive sudije... Sram vas bilo

Pukovac

pre 12 godina

Jesam Partizanovac, ali moram da naglasim da utakmice u domacim takmicenjima posmatram sa neutralne strane, jer ako u ovoj konkurenciji sa 2 relativno vestacka kluba i jednim klubom u velikim problemima ne mozemo da budemo najbolji, i nismo za neki ozbiljniji basket. Veceras je pritisak na sudije od strane Radnickog bio od prvog minuta (Markovic, Skot i Sajmon), nastavio se ulaskom Mijatovica, a kasnije i Bratica. Ljudi su shvatili da u utakmicama za trofeje protiv Partizana ne moze tek tako, i posegli su za prljavim potezima. Nikolica necu da komentarisem, najvaznije je moglo da se procita sa usana. U mecu nije bilo sumnjivih odluka, kao sto je vec receno, mozda je iskljucenje bilo prestrogo ali sve ostalo je bilo korektno. Kod problematicnog faula igrac Radnickog je bio na kolenima preko Dzejmsa, plus jos jedan igrac na nogama iznad njega, pa sta vi ocekujete u toj situaciji. E sad, to sto je neko u tom trenutku poceo da se glupira je sasvim druga stvar. Poslednji tajm aut Radnickog je najveca sramota ove utakmice, i ja ne razumem koja je svrha onakvog izlaganja onog kvazi trenera kada je Partizan bio bolji u svakom statistickom parametru. A i u trenutku iskljucenja je bilo 8 minuta do kraja, 13 razlike za Partizan, i generalno bolja igra Partizana jer je bila velika serija u pitanju. Mislim da je tu svaka prica zavrsena.

wolf

pre 12 godina

p.s. I SHELL SAY THIS ONLY ONCE - EUROLEAGUE !!!
@(muta selektor, 18. februar 2012 20:40)
Pa dobro bre,jel' se tako pise SHALL? Sta vas uce u skolama ako vas uopste uce?

bobcha

pre 12 godina

@Sasa

Za tebe druze informacija, da pogledas nocas reprizu prvog poluvremena, dok je Radnicki vodio celo vreme su Radnickom svirani faulovi koji se Partizanu nisu svirali. Dvostruku kriterijum

vlada77

pre 12 godina

Ljudi o cemu vi pricate? Kakve bre sudije! Jer neko video do sada da ekipa u prvoj cetvrtini ima 18 slobodnih bacanja. Ljudi 18 u prvoj cetvrtini. I onda kazu da su pokradeni, strasno i smesno. Najveci krivac im je muta. Jeste li culi kad kaze pomocniku u tajmautu, "ne s..ri,sta ti znas, zavezi. Jer to veliki trener? Video da je gotovo pa sudiji sve po spisku da bi nesto promenio, ali nije uspeo. Radnicki ima dobar tim, mozda i jaci od Partizanovog ali nema sistem i organizaciju. To ne moze preko noci, dzaba i pare od politicara, jos ste mali za PARTIZAN.

lakica

pre 12 godina

Svi pricaju sudije ovo, sudije ono!Pa da je muta rekao nekome od vas ono sto je rekao sudijama ko zna sta bi ste uradili.Zalosni ste vise sa pricama o tome kako pomazu partizanu,zaista nema osnova sto ce se i u finnalu videti protiv vas.Aj uzdravlje......

Obodo

pre 12 godina

Auuu Nikolicu, kako niska i provincijalska reakcija. Pa Jovanovic te je zgazio veceras, razbio trecu cetvrtinu i kada ne mozes da dobijes onda - sudije glavni krivci. Pa ako si dzek , pa budi cool i kada gubis... Pa nisam mogao da verujem ...
Ok smo odigrali, mnogo trcanja , dobro i sutirasmo... Dzejms odlican , nadam se da je period prilagodjavanja prosso i da moze da igra ovako u kontinuitetu... I naravno- Ziveo Partizan i majka SRBIJA!

Obodo

pre 12 godina

Auuu Nikolicu, kako niska i provincijalska reakcija. Pa Jovanovic te je zgazio veceras, razbio trecu cetvrtinu i kada ne mozes da dobijes onda - sudije glavni krivci. Pa ako si dzek , pa budi cool i kada gubis... Pa nisam mogao da verujem ...
Ok smo odigrali, mnogo trcanja , dobro i sutirasmo... Dzejms odlican , nadam se da je period prilagodjavanja prosso i da moze da igra ovako u kontinuitetu... I naravno- Ziveo Partizan i majka SRBIJA!

choldo

pre 12 godina

Navijaci Dive vise prate Partizan nego svog mutanta...
(alejandro, 18. februar 2012 20:21)

Ti vec znas ko je generalni sponzor zvezde..?!

ko o cemu ................................!

don

pre 12 godina

gospodine jovanovicu,
VI STE ZALUTALI NA KLUPU PARTIZANA!
Pokazali ste to i do poluvremena s Radnickim.
Smesne i zalosne su vase odluke i neznanje!!!!!!!!!!!!!!!

mirko

pre 12 godina

Partizan je ovu utakmicu dobio zasluženo, jer je u trenutku isključenja trenera Radničkog imao 11 razlike i loptu, osam minuta prije kraja.
U prvom poluvremenu je imao dve tehničke i ušao je u bonus na samom početku.
Trenera sam i ja ponekad kritikovao, ali pošteno govoreći on čini sve što može i želi sve najbolje kao i igrači, Katić je do sada bio loš, a večeras i on i Čakarević među najboljim.

srdjan

pre 12 godina

Sve u svemu Partizan veceras daleko bolji! Sudijske odluke nikako nisu odlucivale o pobedniku,kao sinoc Radnicki Vojvodina!Mutino ponasanje me je negativno iznenadilo i totalno razocaralo,sramota,ako se velicas u pobedi digni glavu i kada gubis!!! Sta je sinoc Sinisa trebao da kaze na sudjenje??? Dostojanstveno je podneo poraz! Radnicki je veceras nadigran apsolutno,a Muta sto nije tempirao formu svog timakada treba to je vec njegov problem!!! Partizan je definitivno bolja ekipa i tu vise nema sta da se doda!

Cicabor

pre 12 godina

Kao prvo,ko god je želeo,mogao je i da vidi.Vlada Jovanović je večeras 'razbio' Mutu u svim segmentima igre.Posledica toga je i Mutina nervoza,tj spoznaja da meč ne može dobiti,kao i farsa koju je napravio. Kao drugo,samo onaj ko nikada nije igrao košarku,zamišlja da je tajm aut nešto zaista bitno,i da se tu nešto kao u igri mnogo promeni.Iskusni treneri,glume taktike,crtaju navodne kombinacije,koje se naravno u 98% nikada ne odigraju!Ali to prodavanje magle izgleda veoma 'stručno' i lepo za oko.Funkcija tajm auta je samo psihološke prirode.SVE,ALI BAŠ SVE RADI SE NA TRENINGU! A Vlada očigledno na treninzima sve bolje radi sa ekipom,ali i na sebi.

Realno

pre 12 godina

Alo ljudi,zbog jednog faula za koji nije sigurno da li je postojao vi napraviste teoriju zavere.Jel neko primetio 18 slobodnih bacanja za Radnicki u prvoj cetvrtini!Razlicit sudijski kriterijum u dva poluvremena i to je to,da su pustili musku igru u prvom ne bi ni doslo do toga da sada svi pljujete sudije zbog jedne sumnjive odluke.Najbitnije i u porazu i u pobedi je gledanje u svoje dvoriste a ne tudje.

ackoniskikartel

pre 12 godina

I zbog cega bi mi istupali iz Jadranske lige i da igramo domacu kada cim pocne kup ili nasha liga svaka utakmica Partizana je ''namestena'',gepekujemo sudije i slicno ! Josh jednom se pokazalo da Partizan jedini igra pravu kosarku,igra,igra i osvoji trofej ! Radnicki nas je dobio u Kragujevcu 20 razlike i tada su mnogo poleteli ! Kao shto rekoh,previshe je Partizan veliki klub da bi mu ovi paceri i odpad od igraca iz Partizana i Crvene zvezda oduzeli to zadovoljstvo da osvoji josh jedan trofej u nizu i da opet pokaze da je najbolji i najjaci ! Mi dobijamo ekipe kao shto su Real,Barca,Pao,Makabi,ovo je samo jedna utakmica u nizu do trofeja koji je osvojen 70% jer je kompleks crvene strane topcidera toliko veliki da Partizan nema sanse da dobiju !

crno-beli

pre 12 godina

Prvo sve cestitke za plasman u finale!
Posto sam dosad uglavnom kritikovao Jovanovica, sad moram da priznam da je apsolutno nadmudrio Mutu danas, svidelo se to nekome ili ne. Potpuno je razbio igru Radnickog, vec od druge cetvrtine se videlo da je Partizan danas bolji.
Sto se tice ove tehnicke, mozda je iskljucujuca prestroga, ali svako ko zeli da vidi mogao je da procita sa Mutinih usana sta je ponavljao sudiji nekoliko puta. Da ga nisu iskljucili, onda bi se Sumadinci (i ne samo oni) bunili da sudija ne stoji iza svoje odluke i da ne sme da ga iskljuci. Videlo se da su nastojali da sviraju svaki kontakt, a podseticu da je Partizan u prvom poluvremenu dobio tehnicku apsolutno nizasta.
A sto se tice horskog orgijanja po forumu da su sudije odlucile, mozda je najbolji odgovor sto neko malopre rece: video Muta da ne moze da dobije, da je utakmica potpuno pod Partizanovom kontrolom, pa namerno napravio iskljucenje da bi imao alibi (uostalom, to je radio i Vujosevic, i uopste to nije krio). Potpuno je sumanuto tvrditi da su sudije odlucile ako konstantno gubis 10-13 razlike citavo drugo poluvreme i ako ti se ugra sve vise raspada.
Ocigledno je da je Muta odlican trener, ali je jos ociglednije da ima neverovatan kompleks Partizana (iako je grobar). Ko je gledao sigurno se seca da je covek na poslednjoj utakmici Radnicki-Partizan namerno trazio dva tajmauta na 20 i 15 razlike; to se zove nepostovanje protivnika i to mu se sad vratilo...
Konacno, sad bih potpisao da Partizan ubuduce na svakoj utakmici u Kragujevcu ima ovakvo sudjenje, a ne onakvo kakvo je dosad imao! (iako dosad niko iz Partizana rec nije rekao o uslovima koji tamo vladaju za gostujuce ekipe, sudjenju, razularenom ponasanju placene grupe iza klupe gostiju itd).

Gerrard

pre 12 godina

Za ono sto je izgovorio sudijama a samo deo je mogao da se procita sa usana na snimku treba ga proterati iz kosarke na par godina,koliko god da te sudije kradu ne moze covek u njegovim godinama tako nesto sebi da dozvoli to je bas sramota.

Pero

pre 12 godina

Navijac sam Zvezde, ali sad mi je jasno da za nas ovde nema mesta. Sve se svira partizanu, a nama nista. Vama na dusu, vidi se da ne znate da igrate, samo u nasoj.ligi nesto mozete da uradite! A gde ste u Evropi zadnjih godina? Samo pucate od svih! mi pravimo buducnost sa mladim igracima, bravo Kari samo napred doci ce i nase. Ma kome ja ovo pisem...

C7-5

pre 12 godina

Najveci krivac je Muta. Kao dobar i iskusan trener morao je jos iz prvog poluvremena da vidi kriterijum sudija. Zar tada i Partizan nije dobio tehnicku? Sudije nisu dozvoljavale prigovore, a u tom trenutku Partizan je vodio 13 koseva? Muta je sebi dozvolio psovanje sudija, da se buni i zasluzio je tehnicku. Nikada se neki u nasem sportu nece nauciti da svoj nekvalitet i nemoc pravdaju sudjenjem. To je stara prica. Ova pobeda je za mene ocekivana, posebno jer je Radnicki ima tezak predhodni mec i povredjenog Amera. Drzali su se prvo poluvreme i to je bilo sve. U svakom slucaju ne bi im pomogao ni Muta na klupi.

1892

pre 12 godina

Ocekivano. Iako moram priznati da sam strahovao nakon onog poraza u KG. Al od tada je Radnicki u padu forme, a i taj mec su odigrali fenomenalno, noseni punom halom. Partizan je pokazao da je najveci kada je najvaznije. Sutra istim koracima momci.

srb

pre 12 godina

gde je Partizan u Evropi zadnjih godina,mislim da je jedno od zanimljivih pitanja. Samo pet godina za redom medju 16 ekipa evrope,pre dve godine fajnal for,pre 4 top 8. Pravo pitanje je gde ste vi gani u evropi ili Radnicki ili Hemofarm??? U grupnoj fazi Evrokupa??? Naravno da neeeee,probajte bar u grupnu fazu da udjete i odigrate neku medjunarodnu utakmicu osim sa Partizanom jer vam je to jedina prilika da igrate protiv evroligasa...

meda

pre 12 godina

nadam se da je svima jasno da KSS neće dozvoliti da bilo ko osim partizana osvoji bilo koje od dva domaća takmičenja. sudije su demonstrirale to večeras. jednostavno u Srbiji nema para za dva ili tri košarkaška kluba pa je vrh rešio da od dotičnog kluba napravi srpski Makabi.

bole/pfc

pre 12 godina

Moze da prica ko sta hoce, ali iskljucenje Mute Nikolica nije presudilo utakmicu, jer je Partizan tada vec imao dvocifrenu prednost... Inace na snimku se moglo lako procitati sa usana da je Nikolic propisno izwredjao sudiju.

Zeca

pre 12 godina

Ovo sto je pomocni trener Radnickog rekao na kraju da su ih sudije pokrale je cist kompleks ekipe poput Zvezde Radnickog koji ne mogu svojim kvalitetom da pobede ekipe poput Sirokog ne zasluzuje ni postovanje, zar je moguce nesto tako da kaze kad je Partizan u svim segmetima bio bolji faul je bio cist a ko vam je kriv sto se Nikolic iznevirao pa dosudili su tehnicku Macvanu iz nicega dosudili tehnicku i Bertasu ako mi krademo pa onda to pokazite u nlb ligi ne moj te gubiti protiv ekipa kao sto je Helijos Krka itd to isto vazi za Zvezdu gledao sam mec protiv Cedevite koji ste rekli da su vas pokrali ja sam u tom mecu navijao za vas jer opet vas vise volim nego Hrvate, za taj poraz vam je kriv Pesic koji se iznevirao zbog cistih koraka Tomasa koji su arenovi komentatori rekli da su cisti koraci e to je kompleks slabih timova ako ne mozeg da ga pobedis ti udri po sudijama.
P.S.takodje da pohvalim Jovanovica koji je nadmudrio Nikolica jer svojom taktito naterao Sajmona da brzo napravi faule i olakso Partizanu utamicu, i jos nesto sem Partizana cenim samo Hemofarm on je godinama bio jedini konkurent Partizanu za titulu ja ni jednom nisam cuo da su se oni pobunili da ih je sudija ostetio vec sportski cestitali Partizanu kad su ih pobedjivali pa Radnicki i komsinice ugledaj te se na Hemofarm koji posteno kaze kad je od njih neko bolji.

objektivno

pre 12 godina

Ja se izvinjavam, samo da pitam, da li je to isti onaj Radnicki, najbolja srpska ekipa, ponos Srbije, ponos Kragujevca,Fiata, ponos Mute, Partizanova nocna mora, cuvar tradicije srpske u ABA ligi.

Ajde bre paljba tamo.

Dajte koga god sutra da oderemo pa da se proslavi jos jedan trofej.

I.N.S.T.I.T.U.C.I.J.A.

Objektivan

pre 12 godina

Faul, posle kojeg je isključen Muta stvarno nije postojao, obično se svira mrtva lopta u takvim situacijama. Reakcije dotičnog je preterana sa otvorenim psovanjem sudija, pogotovo što je radnički već gubio 11 razlike i bio u velikom padu. U celom meču nije bilo više od 2, 3 sporne sitacije, tako da svaka priča o sudijama predstavlja alibi zbog loše igre.

Marko Grobar

pre 12 godina

Odlicno drugo poluvreme.... Sto se tice zvezdaninih navijaca mogu samo da kazem da he ovo kojim slucajem bila kradja rezultat bi bio manji od 10 razlike stavite to u glavu.

Ako Dule kaze...

pre 12 godina

Realno,mnogo smo bolji bili.Razlog zasto je Partizan veliki, se vidi u ovim "bitnim" utakmicama,gde ceo tim odigra sa 100% mogucnosti.Svaka cast momci,bravo James i posebno bravo za PERU KAPITENA BOZICA.

srb

pre 12 godina

da vam pojasnim neke stvari. Partizan vec 10 godina igra evroligu,to je znaci na stotinu MNOGO JAKIH UTAKMICA na kojima se stice preko potrebno iskustvo koje ima Partizan. Radnickom,Zvezdi i Hemofarmu je najjaca utakmica u sezoni protiv Partizana dok je nama protiv Barselone,Makabi ili PAOa i zamislite kakva je razlika nama kad igramo protiv vas ili njih. Drugo,Radnicki je pobedio u Kg kad je Partizan imao jedino Bozica na pleju a sad je poptpuno druga prica. Trece i kljucno,Bratic resava mec kad prigorava na faul kad nema bonusa,mozga bez. Muta napusava sudiju i sta ocekuje,pa i Dule je dobijao isto tehnicke a igraci Partizana nikad ne prigovaraju to je posao trenera. Opet,zahvalite se Braticu a ne sudijama i zapamtite Partizan igra drugu dimenziju kosarke tj.evroligu i vi to ne mozete da razumete jer bi ostali bez pobede u grupnoj fazi EL...to sto pokusavate da prikazete kradju je vasa nemoc da pobedite Partizan na parketu pa pokusavate drugim sredstvima. Da nije bilo tehnicke Partizan bi dobio 5 do 10 razlike,pametnom dosta!!!

j"

pre 12 godina

Kao navijač Partizana imam utisak da su sudije svirale previše faulova na Katiću, pre svega u napadu Radničkom i u duelima sa Sajmonom. To sam mislio i pre onih tehničkih u četvrtoj četvrtini kojima su sudije totalno upropastile utakmicu. Sada će da se pravi cirkus i teren za navlačenje za Zvezdu sutra.

bra nik

pre 12 godina

Ne baš lepa utakmica za gledanje, dosta grešaka na obe strane. Meč je obeležilo nadmudrivanje dva trenera, ko će bolje da se izvuče iz problema sa ličnim greškama centara. Nažalost, Muta nije izdržao, što mi je žao, iskreno.
Raško i James u napadu odlični, Čakarević odličan u odbrani. Mačvan imao svoju ulogu, ali kao i u reprezentaciji, slabo igra odbranu jedan na jedan, dok je sa druge strane u zoni dosta bolji.

Sve u svemu, meč nije odličilo isključenje Mute, već strašna odbrana i napad u prvih 5 min 3 četvrtine. James dosta znači, kada se nema rešenja. Setite se samo onog dvostrukog ukrštenog koraka, negde u 3. četvrtini.

Mislim da će cigani dobiti Hemofarm. Pešić odlično radi sa Zvezdinim igračima, tako da ako oni prođu, sutra će posle duže vremena biti možda malo neizvesniji duel. Naravno, neka se ne zanose da mogu da priprete u play-off-u, jer Partizan ne može da izgubi kad se igra na više pobeda trenutno.

I na kraju, ovi što pljuju Vladu Jovanovića, imaju težak problem.

Napred Partizan, napred Vlado!

Pozdrav

vladablok9a

pre 12 godina

Kao prvo Vojvodina je pokradena i ona je trebala danas igrati polufinale.
Kao deugo ovim dusebriznicima koji sve znaju o kosarci, sudjenju, ko sme a ko ne sme da pobedi ... Radnicki je za 13 minuta do momenta kada je sudjena tehnicka dao svega 14 koseva od toga nekoliko iz slobodnih bacanja tako da je sigurno tehnicka presudila utakmicu da nije bilo nje mozda bi dali i celih 20
Uglavnom u opste nije cudno sto je zvezdi otvoren put do finala sto su u tom kosturu 2 Coviceva tima i rasformirani hemofarm to je sasvim normalno ali pobeda partizana koji je vodio laganih 13 razlike protiv tima koji nije apsolutno imao ideju u napadu to je odma globalna zavera

Sale@

pre 12 godina

I da, zaboravih ovo da kažem:
ovako se stvara animozitet između gradova, mržanja ka Beogradu, mržnja ka smaim ljudima, ka drugim nacijama, sukob među navijačima. Kada se sutra sa ovakvim suđenjem dogode ekscesi u dvorani, možda i van njega, onda će se kriviti ti klinci koji su namerno isprovocirani da naprave takve gluposti. A oni kojima isto odgovara, iz senke će se smejati i naređivati medijima da 10 dana bruje o tome, pritom maskirajući realan život koji svi manje ili više živimo u ovoj pokradenoj zemlji...

milan

pre 12 godina

Nek vam je alal grobari! Evo zasto ste bili neuspesni u Evropi. Niste imali sudije...

O našim uspesima se priča po svetu, snimaju se filmovi o tom fenomenu, svi evropski šampioni i velikani padaju i padaće u beogradu. Biti veliki u porazu je za tebe verovatno samo misaona imenica pa ti ostaje da blatiš tudje uspehe. Ne samo ti, ima vas nažalost mnogo kako mogu da vidim po komentarima.
ps: neka neko obrati pažnju šta je Muta rekao sudiji i zašto je isključen. pogledajte broj faulova partizana...

Nepostojeci penal

pre 12 godina

"Kup i prvenstvo ne treba ni da se igraju jer kad god neka ekipa ugrozi Partizan, sudije presude u odlucujucim trenucima"

A kako su nas to ugrozili? Tako sto su u tom trenutku gubili 13 razlike?
Partizan dominira, drugi objavljuju saopstenja.

mislim

pre 12 godina

Zasto se uopste igra kosarka u Srbiji. Pa zasto odmah ne proglase pobednika kupa,pobednika prvenstva i samo da daju sve pare partizanu da moze da igra evropu.

cast?

pre 12 godina

A grobari lupaju li lupaju minuse da slucajno neki komentar o sramnom sudjenju ne dope u TOP! A Djilas gricka kikiriki i ne brine za buducnost srpske kosarke.

miki

pre 12 godina

Ko gubi ima pravo i da se ljuti! Pravo receno ni polufinale niste zasluzili, tek je tu Vojvodina zestoko pokradena pa ste cutali! Ovde bi ste i bez onih tehnickih izgubili!

Goran

pre 12 godina

E bas sramota i za kosarku i za sudjenje. Ajde jos i da iskljuce pola tima Radnickog pa da bude taman kako treba. Kuda bre ide ova kosarka, opet u politiku, a? Bruka!!

A o komentatoru RTS-a, necu ni da trosim slova. Samo: sramota za profesiju...

smesno

pre 12 godina

moralo je ovako da se zavrsi,posle Mutine price da je Radnicki srpski Real,i ostalih gluposti,nije covek smeo da dozvoli da bude demoliran,pa je napravio scenu da posle napada sudije...jadno,bas jadno,posebno od takvog strucnjaka,koji je bio trener u ovom istom Partizanu...ali nadam se da su naucili lekciju,i da ce posle ovog SAMARA da se malo primire,i da smanje pricu...

Extream

pre 12 godina

Kontam da je Covic napravio gresku kad je pljuvao sudije u ABA ligi. Danas smo videli kako dobro sude nase sudije... Koliko vidim bolje je za Zvezdu da igra samo ABA ligu, a da se zaboravi nase prvenstvo. Ipak je jadno kako sav trud moze da padne u vodu, a svi smo se nadali da ce biti bolje...

Onokao...

pre 12 godina

...ali najbolji mi je ovaj tajm-aut na minut do kraja i minus 20 koji je trener Radnickog odrzao za publiku pored TV-a...Kao prica igracima : "Eto,treba samo da naucite lekciju da kada vas sudije kradu da se prilagodite kriterijumu",i kamera pocne da se odaljava,a on pocne da se dere jace da bi ga culi. Jadno,mnogo jadno...Mislim,na minus 20 i kusur pricati o sudijama je,u najmanju ruku smesno,ali ako je njemu lakse tako,onda OK...

vlada

pre 12 godina

Dobro bre, ali razmislite ipak objektivno. Partizan je institucija, daleko najbolji kosarkaski tim u Srbiji, tamo svaki mladi igrac hoce da zaigra da bi napredovao. Smesni su komentari tipa "savez ne dozvoljava drugim timovima da osvoje nesto". Dajte bre, budite malo realni i objektivni, a ne isfrustrirani gubitnici.

Floro Flores

pre 12 godina

Vlada:"Ko je ovaj ?".. Neko:"Pa,to je James" Vlada:"Kad je dosao?".. Neko:"Pa,iz Grcke,mi ga doveli".. Vlada:"Ok,ok,ok,koga cuva i ko njega cuva?" :D Vlada moj omiljeni trener!

UrosBg

pre 12 godina

Bravo!!! Cestitke nasim momcima na pobedi. Solidna utakmica, ali sto je najvaznije prolaz u finale. Verujem da cemo igrati sa Zvezdom. Radnicki odigrao solidno prvo poluvreme ali Partizan mnogo bolji u drugom. Muta nepotrebno dobio one tehnicke i zavrsio utakmicu pre vremena.

ali majke mi.

pre 12 godina

Kad sudije sviraju namernu nad Sajmonom protiv vojvodine na 2 minuta pre kraja, a vosa vodi 3 razlike, to je OPRAVDANO.
Kad sudije ne sviraju ocigledan faul Majkla Skota nad jednim igracem vose 5 sekundi do kraja, posle cijeg prodora taj isti Skot udara bananu, a predhodno ga je usporio tim faulom, to je OPRAVDANO.
Kad sudije sviraju namernu Bertansa nad jednim igracem radnickog, nisam zapamtio kojeg, to je OPRAVDANO.
Kad klupa Partizana dobije tehnicku, to je OPRAVDANO.
Ali, kad igrac radnickog dobije tehnicku zbog prigovora, a kasnije i Muta zbog konstantnih prigovora i verovatno nekih "lepih" reci dobije prvo tehnicku, pa ne odustaje i dobije iskljucujucu, pri vodjstvu Partizana od 11 razlike, to je KRADJA?

Totalno ste moderni, majke mi.

Sasa

pre 12 godina

A zasto sudija nije iskljucio i fizioterapeuta Radnickog jer ga je ovaj krivo pogledao... Sramota za srpsku kosarku
(..., 18. februar 2012 20:26)

Ajd` malo pogledaj u svoje dvoriste, videces ga neocisceno do guse.(Navedi bar jednu odluku koja je uticala na rezultat, a koja je bila na stetu Radnickog.

ZMAJ

pre 12 godina

Veliki Radnicki sa onim velikim rezultatima u Evropi i ABA ligi ponovo pokraden. Verujete li vi u to sto pisete? Onaj Bakic je svojevremeno izjavio da nece igrati u ekipi koju trenira ser Dule. Da li je sada shvatio da nece igrati ni u jednoj ozbiljnoj ekipi jer ne ume?

tika-grobar

pre 12 godina

hahahahahaha, navijaci Dive vec pronasli razlog zasto ce da izgube sutra. planirao sam prvo da gledam utakmicu, ali posto vidim da oni vec znaju da su izgubili, odo ja da slavim! PARTIZANEEE, PARTIZANEEE, PARTIZANEEEEEE!!!

spuzigaca

pre 12 godina

Zalosno je koliko ljudi ne poznaju kosarkaska pravila,a vole da komentarisu sudjenje.Na ovoj utakmici sudije su striktno primenjivale pravila i mislim da ni jedna od ovih ekipa ne bi trebala da se zali na sudjenje.
Sto se same igre tice, Radnicki je bio nesto bolji u 1/4,sve ostalo je proteklo u potpunoj dominaciji Partizana, Uzgred, treba reci da je Jovanovic ovog puta takticki nadmudrio Mutu Nikolica.

DOminIRAJ

pre 12 godina

Nabijes ih u trecoj cetvrtini 15 razlike onda posle jedne obicne lopte Muta ZARADI iskljucenje, kako bi se on a i ovi FMP-ovci vadili na sudjenje i mastali o nekim zaverama... Ma nije bitno sutra i njih da nabijemo 30 razlike onako kako smo i navikli vec godinama unazad pa neka placu i dalje....

www.svesamrekao.com

pre 12 godina

@Nek vam je alal grobari! Evo zasto ste bili neuspesni u Evropi. Niste imali sudije...

I u Evropi smo bili uspešni dok nam nije otišao Peković, posle toga ekipa nije odmah mogla da proigra bez njega, tako da sudije nemaju ništa sa tim. Uostalom i kada smo igrali F4 Evrolige, pričali ste da su nam sudije dale i kup i prvenstvo. Tada je vaš Pešić bio najglasniji.
Trhničke greške su dosuđene na Partizanovih +11 i uz slobodna bacanja koja su trebala da uslede, što bi verovatno bilo +13. Partizan to ne gubi, jer ima iskustva u velikim utakmicama, što znači da tehničke greške i isključenje Nikolića nemaju veze sa konačnim ishodom.
A večeras po prvi put, navijam za Crvenu zvezdu Beograd Diva, samo iz jednog razloga: ŽELIM VAS SUTRA U FINALUUUUUUU!!!!!!

Krstic

pre 12 godina

Navijaci Zvezde molite vase igrace da danas izgube od Hemofarma da bi se izbegla bruka,koja bi se desila u finalu ako se plasirate pobedom nad Hemofarmom.

Mix

pre 12 godina

Da. Partizan nije pobedio zbog sjajne odbrane u 3 od 4 četvrtine, pogotovo na Skotu. Nije pobedio ni zbog razigranih Džejmsa i Katića. Nije pobedio ni zbog iskustva igranja jakih utakmica u Evropi. Pobedio je 20 razlike zato što su sudije dosudile 3 tehničke greške. Možda, al juče...

Problem vas, navijača FMP-a je to što uvek gledate u tudje dvorište. Da jednom pogledate malo u svoje, videli biste da vaš matični klub (prava Crvena Zvezda) grca u dugovima, a da vi navijate za mutanta iz predgradja.

Možda tad shvatite da je Partizan trenutno najbolji srpski klub...

Саша

pre 12 godina

Заслужена победа Партизана. Утакмица је преломљена у трећој четвртини, одличном одбраном.

1000

pre 12 godina

Sad nek se fuzionise FMP i Radnicki...dugacak vam jezik komsije pa vam nista nije potaman. A i ovi iz Kragujevca su posebna prica, cist palanacki mentalitet.
Partizanova dominacija se nastavlja.

Tolle

pre 12 godina

Braco grobari, ne obazirite se i ne replicirajte na komentare ostalih.Kad si najbolji, normalno je da ti zavide.Mogu samo da nas mrze, a mi im necemo izlaziti u susret time sto cemo ih primecivati.Dominacija se nastavlja!!!

muta selektor

pre 12 godina

ovaj pomocni trener,sto je nekima nesto objasnio na tajm-autu,je izgleda radio pre radnickog u nekom CALL SEVICE-u,svaku recenicu pocinje sa ALO ?!! p.s. I SHELL SAY THIS ONLY ONCE - EUROLEAGUE !!!

Braindead

pre 12 godina

Još jednom se pokazuje koliko su razmaženi navijači Partizana. Izgleda da je sve ispod top8 ili final4 loše, svaka pobjeda do 20 razlike nedovoljna. Ljudi nije Jovanovic Vujosevic, al nije ni Vujosevic bio Vujosevic jedno 5 godina. Vi koji sad velicate Vujosevica bi ga prvi otjerali i popljuvali onda kad je uzimao po dvije pobjede u Evroligi.

Sto se tice navijaca Radnickog, Zvezde i ostalih koji se zale na sudije - ko vam smeta da ostvarite bolji rezultat u ABA? Opet Partizanove sudije? A u Evropi? Isto Partizanove sudije? Jesu li Partizan vodile sudije na final4 Evrolige? Pa neozbiljna vam je ta prica. Vise rada, manje kukanja.

Dejan

pre 12 godina

Interesuje me samo sta misli o sudjenju gospodin Djilas i njegovi najblizi saradnici iz Saveza? Objektivno Partizan je malo kvalitetniji, ali to ne znaci da mora da mu se pomaze. Kad je ovakvo sudjenje u polufinalu domaceg kupa, sta onda mi ljubitelji srpske kosarske da ocekujemo u nasem prvenstvu?!? Pojedini od nas odvajaju poslednje pare za kupovinu karata i pracenje kosarke u svojim mestima (ne racunam Beograd), a onda trojica dripaca, tako da ih nazovem, dodju i sude samo oni sto vide i samo njima sto odgovara. Javna je tajna da namestaju bas onako kako im odgovara po hendikepima u kladionicama. Non stop je povika na neregularnost u fudbalu, a mislim da je u kosarci jos veca neregularnost. Pa tacno se vidi na utakmicama kako se ponasaju prema velikim trenerskim imenima (Djurovic, Vukojicic, Djokic, donedavno Stepandic) i trenerima ovih manjih ekipa. Starim lavovima se tolerisu prigovori, gestikulacije, raznorazni pritisci, a ovim drugima se za najmanji prigovor sviraju tehnicke greske. Gospodine Djilas, ako zelite da se i dalje igra kosarka u Srbiji, prvo sredite stanje u sudijskoj organizaciji. Sude za ogromne pare evropske utakmice i Jadransku ligu, a i takse za nasu ligu u ova teska vremena nisu male. Zbog svega toga ne mora da se izivljavaju i pokazuju neku moc, lose je to po kosarku u celini, a ipak je to sport koji je jos uvek ponos Srbije.

Темуџин

pre 12 godina

Како да не, наведите 3 грешке судија које су биле на штету Радничког, стално се ствара та фама о судијама. И када је кк Партизан био на Ф4 у домаћем првенству се причало о судијама. Докле год о томе мислите нити ће бити добрих кошаркаша нити све ово има смисла. Све ме подсећа на период када смо били доминантна репрезентација па су нас називали мафијашима, бандом итд. Смета када је неко јак? Тренирајте, Пешић добро ради и Мута, што нисте у врху Аба лиге, обе екипе? И ту су судије? Не ваљају ни наше ни стране судије, па ко вам ваља, аман више не стварајте алиби за сопствене слабости.

realan

pre 12 godina

Jeste danas i ovako los partizan bio bolji od indisponiranog radnickog. Igrali si ostro od samog pocetka (18 sl bacanjau Icetvrtini), a kad su sudije legle na takvu igru bilo je lako slomiti radnicki. Sudijama zameram po 3 licne svim centrima radnickog jos u prvom poluvremenu, nedosudjen faul na trojci sinoveca i sporan "prekrsaj" koji je prelomio mec. Sve u svemu lose vreme za nasu kosarku !!!!!

Danilo

pre 12 godina

Alo,ljudi,pa ovde i slepac vidi da je razlika u klasi.Može Radnički u nekom svom maksimumu da dobije Partizan u nevažnoj utakmici,ali ti mali,fabrički timovi bez navijača-uvek ostaju mali.
Imamo u Srbiji samo da velika tima:jedna koji osvaja trofeje i drugi koji obećava i pravi dugove.
Tako je bilo i tako će biti.
Priče o državnom projektu su iste kao priče o malim zelenim.
Evroliga pokazuje ko je ko i gde je ko.
A sutra,svejedno ko da bude,šanse su mu jako,jako male.
A priče o sudijama-uvek dobar alibi za neuspehe...

Sasa KG

pre 12 godina

Sve, sve, mozda bi Partizan pobedio i bez sudija, ali ovako da sudije obeleze polufinale, bruka je za nasu kosarku. Ne bih da umanjim pobedu Partizana, ali mislim da ni njima ovakva pobeda nije bila potrebna.

veliki strumf

pre 12 godina

Svake godine, ali svake isto. Da sam na terenu zad..io bi ove sudije i povukao tim. Ostavio bih Partizan same na terenu pa nek igraju. Kup i prvenstvo ne treba ni da se igraju jer kad god neka ekipa ugrozi Partizan, sudije presude u odlucujucim trenucima. Sve se zna. Sramno, sramno, sramno. Ljudi se bore a onda tri duvaca odluce sve i sve uvek upropaste. Nadam se da ce Muta sve jasno da kaze na konferenciji.

pex

pre 12 godina

Muta je video da ovo ne moze da dobije-Skot nista,Markovic nista,Sinovec takodje,Sajmon povredjen pa ajde da me iskljuce da imam alibi!lukavo nema sta!

doktor

pre 12 godina

U domacim mecevima sudije "samo" 3 do 4 minute navijaju za Partizan... Za to vreme ih vrate u igru i razbiju ritam i psihu protivnika,posle po praviulima i bez navlacenja... Mozda su nekada u fudbalu svi u savezu navijali za Zvezdu,ali sada su sve strukture naklonjene Partizanu u kosarci..To nije potrebno jer su najkvalitetniji

grobar

pre 12 godina

milosavljevic igra odbranu ma koju molim objasnite veliki strucnjaci kosarke.decko dvojka nije dao jedan kos iz igre.hocu andjusica ili ce stradati tv

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Do sad nisam kritikovao Jovanovića,ali izostavit za ovu utakmicu Bešovića protiv visoki igrača Radničkog na poziciji 4 i 5 je totalni amaterizam! Već sad do poluvremena Partizanu fali par minuta Bešovića(a Bogdanović neće ni dobiti šansu da igra).Nadam se samo da nas to neće koštati pobede,a do nje možemo doći samo izuzetnim šutom za tri poena!

Milan Raska

pre 12 godina

3 min 45 sekundi do kraja poluvremena +7 za Partizan i Vlada ubacuje Bozica a izbacuje dzejmsa. Do kraja poluvremena +1 za radnicki,a partizan bez kosa iz igre. DOKLE BRE VLADO?

bobcha

pre 12 godina

Godinama u ovoj nasoj ligi se ovako sudi, nije mi ni cudno sto niko ne moze da parira Partizanu, a kamoli da ga pobedi. Jedan kriterijum sudjenja za Partizan a jedan za radnicki

kgkg

pre 12 godina

Poluvreme...bez Sajmona i Markovica odrzava se egal, najvece pojacanje radnickog je trener Partizana,momak nema pojma...Steta sto sudije nemaju isti kriterijum, a tek komentatori RTS/a...

Srbin u dusiiii

pre 12 godina

Cela hala navija za Partizan lepo ste sve ovo namestili satro niko nemoze u halu bez karte kad ono puna hala grobara.Crvenim djavolima je zabranjen dolazak u Nis jel to posteno.Sledece godine u Kragujevcu vraticemo vam.Takodje na teve bastiji voditelj ponizava nas tim.Sramota sramotaaaaaa

Marko

pre 12 godina

E ovaj Jovanovic je stvarno pokazao da veze nema ,pa on negleda ko koga čuva,kako će onda da posavetuju svog igrača kako najbolje da parira protivnickom igracu,kada ne zna ni koji igrač koga čuva,partizan im dobar tim,pa se to toliko i neoseca koliko los trener,inače je trener katastrofa,na timeoutu im nista nije rekao,a to je kada dovedete trenera koji pre toga imao iskustva samo sa kadetima.Vratite Duleta Vujoševića ako mislite da igrate ozbiljnu kosarku.

Mr Roster

pre 12 godina

CESTITAMO!!! Jubilarnji stoti put je "trener" Jovanovic za godinu ipo dana uspeo da napravi farsu od tajm-auta...molimo upravu da doticnom kupi buket cveca i umetnicku sliku, kako bi na dostojan nacin obelezila ovaj redak i vredan jubilej.
Kada ce konacno shvatiti da je projekat "trener" Jovanovic definitivno propao?!!!

Misa Po

pre 12 godina

Bravo sudije!!! Pa ovo je milina gledati, prosto uzivamo. Sutra će, u finalu, verovatno opet biti protivnički trener isključen, za svaki slučaj.

trimix

pre 12 godina

poslednji tajmaut partizana u drugoj cetvrtini je pokazao koliko jovanovic kao trener nezna ama bas nista:))).umesto da napravi napad na centra,trazi faul,ima 22 sekunde,on prvo objasnjava akciju,onda kaze ne to,ajd ovako,pa nemoj to ajd radi sta hocete:),izgubise loptu i trojka pavkovica,umesto da vodis na poluvremenu 4 razlike,ti gubis 1 razlike!!!smesno i jadno

GrobaR

pre 12 godina

(giga, 18. februar 2012 18:48)

Ne nervira ga nego prevodi igracima njegove reci na srpski, samo posmatraj, niko ga nista ne razume i onda im on pojasni:)

Pop

pre 12 godina

Kod rezultata 37:30 Roster vrsi izmene i vraca Radnicki u zivot. Isto je uradio i u Kragujevcu. Samo da on ode iz Partizana, vec cemo se nekako snaci.

Kol

pre 12 godina

Neprocenjivo je gledati i slusati vladu jovanovica kako pokusava da objasni igracima koju akciju da igraju! A igracima partizana svaka cast kako igraju s obzirom kako im on objasnjava, Muta je ipak mnogo bolji trener tako da ce radnicki verovatno dobiti!

dels

pre 12 godina

(sve o čoveku, 18. februar 2012 18:13)

U NBA je to obicaj, niko ne pomaze protivnickom igracu da ustane , verovatno su i oni svi losi ljudi. Kako ljudima malo treba da popljuju nekog. Inace i u fudbalu i u kosarci treba da se stane na put gestikuliranju jer ovo postaje odvratno za gledanje.

Milan CL

pre 12 godina

Prvo poluvreme bez ijedne reklame. Neverovatan podatak za naše prilike, lepo za nas gledaoce, ali kad Tijanić sazna ima da lete glave.

CRVENO BELA PORODICA JACA NEGO IKAD

pre 12 godina

DELIJE Spremite se ZA LOPOVLUK U FINALU!LOPOVI BREEEEE!A PAZI HAOSA SKANDIRAJU FMP...HAHHAAHAAH ZNACI KOMPLEKSI UDARAJU JACE NEGO IKAD U ISTORIJI JUGOSLOVENSKOG KLUBA!!!

Veljko

pre 12 godina

UUUUUUUUU sramota kakso sudjenje uuuuuuaaaaaaaa bruka , ako je partizan kvalitetniji neka to dookaze bez pomoci sudija , kave tehnicke za radnicki , koliko slobodnih bacanj , iskljucenje mute sramota , mnogo sam iznerviran

don

pre 12 godina

gospodine jovanovicu,
VI STE ZALUTALI NA KLUPU PARTIZANA!
Pokazali ste to i do poluvremena s Radnickim.
Smesne i zalosne su vase odluke i neznanje!!!!!!!!!!!!!!!

rezime

pre 12 godina

Jovanovicu, pusti Dzejmsa da vodi tim, jedino ako pocne da sutira dal za dva dal za tri ruke mu odsecaj. Valjda si bar toliko sposoban. A ako budes sposoban za to, bices veci i od Pesica i od Blata.

vlajzi

pre 12 godina

svidja mi se kako navijaci zvezde odjednom niotkuda izniknu pred svaki 'veciti trening' i prete (iako ih je decenijsko iskustvo naucilo da prete u prazno). a kad se 'trening' zavrsi, onda ih odjednom nema nigde. nestanu ljudi ko da nisu ni postojali! cudo jedno!

pex

pre 12 godina

Muta je video da ovo ne moze da dobije-Skot nista,Markovic nista,Sinovec takodje,Sajmon povredjen pa ajde da me iskljuce da imam alibi!lukavo nema sta!

Sale@

pre 12 godina

Sramota bre, sramota kako se u ovoj zemlji navlači za Partizan. Tim za koji navija 20-ak posto Srbije, ali 95 posto srpske vlasti, na silu, i samo na silu osvaja titule. Fudbal, košarka, rukomet, svejedno je zaista. Dok oni osvajaju, srpski sport ide silaznom putanjom, a Grobari likuju što ovako tuku Zvezdu, Radnički, Vojvodinu i ostale. Sve što sam rekao, važi i za fudbal. Ovo je sramota, neviđena krađa, navlačenje, ma sramota bre. Košarka nam neminovno ide ka dnu, a evo i zašto. Nije tu kriva NLB, odnosno ABA liga, već su krivi oni koji godinama urušavaju srpsku košarku zarad jednog tima.

tolko o tome

pre 12 godina

Kako Mutu nervira pomocnik na tajm-autu... Hahaha... Imam osecaj da taj decko nista ne zna :)
(giga, 18. februar 2012 18:48)

Taj isti je covek je podjednako zasluzan za ovakav radnicki ako ne i vise do Mute...

mare pfc

pre 12 godina

necu ovako da pobedjujemo, kako smo prosle godine osvojili protiv hemofarma, sada cim napravi nasa klupa tehnicku krecu da masakriraju sudije, to nam ne treba jer onda nailazimo na potpuno drugacije sudjenje u evroligi

jeeee

pre 12 godina

posle prve cetvrtine u Partizanu 4 igraca sa 2 licne a Radnicki ubi u odbrani i jedva izadjose iz bonusa!!! cini mi se da sve cine kako bi Partizan skinuli sa trona,pa ovo je smesno...

vladimir

pre 12 godina

7:25min u drugoj četvrtini, tajm aut, Vlada Jovanović u 10. sekundi tajma pita da li su bacanja, pa jednog igrača ko ga čuva, pa drugog... I prođe tajm aut, ništa nije rekao, a verovatno i ne prati utakmicu.

sve o čoveku

pre 12 godina

Bertans pravi nesportsku, prilazi igraču koga je faulirao i pruža ruku, a Raduljica ga odaljava mašući odrično glavom. S obzirom da ni blizu nije bilo situaciji u kojoj može da se izrodi neki incident koji je dotični eventualno time hteo da spreči, pitam se šta mu je bila ideja?

zvezdas

pre 12 godina

Realno gledano Radnicki je za klasu jaci od Partizana tako da bi u finalu trebalo ocekivati duel Radnickog i Zvezde.Mislim da bi takav rasplet odgovarao i grobarima koji ce izbeci navijacko ponizenje koje ih krasi vec decenijama kada pokusaju da izadju na crtu Delijama.U finalu malu prednost dajem Radnickom,iako ce ceo Nis biti u zvezdinim bojama,jer ekipa iz Kragujevca stvarno igra najbolju kosarku!

TIMEOUT za PARTIZAN

pre 12 godina

Jel tamo 2 bacanja?Jel imaju 2 bacanja?
- Da,imaju.
Aaaa,tii,udji umesto njega.
E ko te cuva?
- Pa Pavkovic.
Aa tebe?
I TAKO PRODJE TIMEOUT.
P.S. Ne znam kako je D.IVKOVIC moga pozvati Marjanovica na Evropsko..

krivi Stojko

pre 12 godina

Ne mogu više da gledam moj Partizan od kad ga vodi nazovi trener V. Jovanović. Sramota od igre. Neznam čime je dotični zaslužio da se igra sa ugledom kluba. Sramotno je i suđenje na štetu obe ekipe ali malo više na štetu Radničkog. Sa ovim igračkim kadrom Dule Vujošević bi igrao najmanje osminu finala Evro lige.

grobar

pre 12 godina

jesam grobar al' mi je nesto ovde sumnjivo sa sudjenjem, mislim sramota od sudjenja,samo zato sto smo mi iz beograda a oni iz kg-a sudi se za nas, SRAMOTA, ako pobedimo bice to zahvaljuci sudijama

TIMEOUT za PARTIZAN

pre 12 godina

Jel tamo 2 bacanja?Jel imaju 2 bacanja?
- Da,imaju.
Aaaa,tii,udji umesto njega.
E ko te cuva?
- Pa Pavkovic.
Aa tebe?
I TAKO PRODJE TIMEOUT.
P.S. Ne znam kako je D.IVKOVIC moga pozvati Marjanovica na Evropsko..

vlajzi

pre 12 godina

svidja mi se kako navijaci zvezde odjednom niotkuda izniknu pred svaki 'veciti trening' i prete (iako ih je decenijsko iskustvo naucilo da prete u prazno). a kad se 'trening' zavrsi, onda ih odjednom nema nigde. nestanu ljudi ko da nisu ni postojali! cudo jedno!

sve o čoveku

pre 12 godina

Bertans pravi nesportsku, prilazi igraču koga je faulirao i pruža ruku, a Raduljica ga odaljava mašući odrično glavom. S obzirom da ni blizu nije bilo situaciji u kojoj može da se izrodi neki incident koji je dotični eventualno time hteo da spreči, pitam se šta mu je bila ideja?

tika-grobar

pre 12 godina

hahahahahaha, navijaci Dive vec pronasli razlog zasto ce da izgube sutra. planirao sam prvo da gledam utakmicu, ali posto vidim da oni vec znaju da su izgubili, odo ja da slavim! PARTIZANEEE, PARTIZANEEE, PARTIZANEEEEEE!!!

Braindead

pre 12 godina

Još jednom se pokazuje koliko su razmaženi navijači Partizana. Izgleda da je sve ispod top8 ili final4 loše, svaka pobjeda do 20 razlike nedovoljna. Ljudi nije Jovanovic Vujosevic, al nije ni Vujosevic bio Vujosevic jedno 5 godina. Vi koji sad velicate Vujosevica bi ga prvi otjerali i popljuvali onda kad je uzimao po dvije pobjede u Evroligi.

Sto se tice navijaca Radnickog, Zvezde i ostalih koji se zale na sudije - ko vam smeta da ostvarite bolji rezultat u ABA? Opet Partizanove sudije? A u Evropi? Isto Partizanove sudije? Jesu li Partizan vodile sudije na final4 Evrolige? Pa neozbiljna vam je ta prica. Vise rada, manje kukanja.

objektivno

pre 12 godina

Ja se izvinjavam, samo da pitam, da li je to isti onaj Radnicki, najbolja srpska ekipa, ponos Srbije, ponos Kragujevca,Fiata, ponos Mute, Partizanova nocna mora, cuvar tradicije srpske u ABA ligi.

Ajde bre paljba tamo.

Dajte koga god sutra da oderemo pa da se proslavi jos jedan trofej.

I.N.S.T.I.T.U.C.I.J.A.

crno-beli

pre 12 godina

Prvo sve cestitke za plasman u finale!
Posto sam dosad uglavnom kritikovao Jovanovica, sad moram da priznam da je apsolutno nadmudrio Mutu danas, svidelo se to nekome ili ne. Potpuno je razbio igru Radnickog, vec od druge cetvrtine se videlo da je Partizan danas bolji.
Sto se tice ove tehnicke, mozda je iskljucujuca prestroga, ali svako ko zeli da vidi mogao je da procita sa Mutinih usana sta je ponavljao sudiji nekoliko puta. Da ga nisu iskljucili, onda bi se Sumadinci (i ne samo oni) bunili da sudija ne stoji iza svoje odluke i da ne sme da ga iskljuci. Videlo se da su nastojali da sviraju svaki kontakt, a podseticu da je Partizan u prvom poluvremenu dobio tehnicku apsolutno nizasta.
A sto se tice horskog orgijanja po forumu da su sudije odlucile, mozda je najbolji odgovor sto neko malopre rece: video Muta da ne moze da dobije, da je utakmica potpuno pod Partizanovom kontrolom, pa namerno napravio iskljucenje da bi imao alibi (uostalom, to je radio i Vujosevic, i uopste to nije krio). Potpuno je sumanuto tvrditi da su sudije odlucile ako konstantno gubis 10-13 razlike citavo drugo poluvreme i ako ti se ugra sve vise raspada.
Ocigledno je da je Muta odlican trener, ali je jos ociglednije da ima neverovatan kompleks Partizana (iako je grobar). Ko je gledao sigurno se seca da je covek na poslednjoj utakmici Radnicki-Partizan namerno trazio dva tajmauta na 20 i 15 razlike; to se zove nepostovanje protivnika i to mu se sad vratilo...
Konacno, sad bih potpisao da Partizan ubuduce na svakoj utakmici u Kragujevcu ima ovakvo sudjenje, a ne onakvo kakvo je dosad imao! (iako dosad niko iz Partizana rec nije rekao o uslovima koji tamo vladaju za gostujuce ekipe, sudjenju, razularenom ponasanju placene grupe iza klupe gostiju itd).

jeeee

pre 12 godina

posle prve cetvrtine u Partizanu 4 igraca sa 2 licne a Radnicki ubi u odbrani i jedva izadjose iz bonusa!!! cini mi se da sve cine kako bi Partizan skinuli sa trona,pa ovo je smesno...

Tolle

pre 12 godina

Braco grobari, ne obazirite se i ne replicirajte na komentare ostalih.Kad si najbolji, normalno je da ti zavide.Mogu samo da nas mrze, a mi im necemo izlaziti u susret time sto cemo ih primecivati.Dominacija se nastavlja!!!

Objektivan

pre 12 godina

Faul, posle kojeg je isključen Muta stvarno nije postojao, obično se svira mrtva lopta u takvim situacijama. Reakcije dotičnog je preterana sa otvorenim psovanjem sudija, pogotovo što je radnički već gubio 11 razlike i bio u velikom padu. U celom meču nije bilo više od 2, 3 sporne sitacije, tako da svaka priča o sudijama predstavlja alibi zbog loše igre.

pex

pre 12 godina

Muta je video da ovo ne moze da dobije-Skot nista,Markovic nista,Sinovec takodje,Sajmon povredjen pa ajde da me iskljuce da imam alibi!lukavo nema sta!

ali majke mi.

pre 12 godina

Kad sudije sviraju namernu nad Sajmonom protiv vojvodine na 2 minuta pre kraja, a vosa vodi 3 razlike, to je OPRAVDANO.
Kad sudije ne sviraju ocigledan faul Majkla Skota nad jednim igracem vose 5 sekundi do kraja, posle cijeg prodora taj isti Skot udara bananu, a predhodno ga je usporio tim faulom, to je OPRAVDANO.
Kad sudije sviraju namernu Bertansa nad jednim igracem radnickog, nisam zapamtio kojeg, to je OPRAVDANO.
Kad klupa Partizana dobije tehnicku, to je OPRAVDANO.
Ali, kad igrac radnickog dobije tehnicku zbog prigovora, a kasnije i Muta zbog konstantnih prigovora i verovatno nekih "lepih" reci dobije prvo tehnicku, pa ne odustaje i dobije iskljucujucu, pri vodjstvu Partizana od 11 razlike, to je KRADJA?

Totalno ste moderni, majke mi.

Kragujevac Srce Srbije

pre 12 godina

Ko hoce realno da sagleda situaciju, mora da prizna da nas je Partizan veceras pregazio kao dete zvecku... Sudije mogu da igraju na dva, tri, pet poena, ali na dvadesete-MA DAJTE... Muta je dosta uradio za kragujevacku kosarku, siguran sam da na ovome nece stati, ali morao bi da bude malo veci dzek na terenu. Veceras je trebao da pruzi ruku Jovanovicu kao gospodin covek, a ne da glumi cirkuzanta, prica sve i svasta i pljuje po terenu... Razocaran sam, ali ne sudijama vec kosarkasima i trenerom Radnickog. Par dana nas przite kako idete po trofej, kako ste najaci u ligi, na svim kragujevacim radio i TV stanicama se samo o tome prica, a onda jedva prodjete Vojvodinu (i to sumnjivo), pa puknete od Partizana samo tako i jos vam krive sudije... Sram vas bilo

bole/pfc

pre 12 godina

Moze da prica ko sta hoce, ali iskljucenje Mute Nikolica nije presudilo utakmicu, jer je Partizan tada vec imao dvocifrenu prednost... Inace na snimku se moglo lako procitati sa usana da je Nikolic propisno izwredjao sudiju.

ZMAJ

pre 12 godina

Veliki Radnicki sa onim velikim rezultatima u Evropi i ABA ligi ponovo pokraden. Verujete li vi u to sto pisete? Onaj Bakic je svojevremeno izjavio da nece igrati u ekipi koju trenira ser Dule. Da li je sada shvatio da nece igrati ni u jednoj ozbiljnoj ekipi jer ne ume?

vladimir

pre 12 godina

7:25min u drugoj četvrtini, tajm aut, Vlada Jovanović u 10. sekundi tajma pita da li su bacanja, pa jednog igrača ko ga čuva, pa drugog... I prođe tajm aut, ništa nije rekao, a verovatno i ne prati utakmicu.

smesno

pre 12 godina

moralo je ovako da se zavrsi,posle Mutine price da je Radnicki srpski Real,i ostalih gluposti,nije covek smeo da dozvoli da bude demoliran,pa je napravio scenu da posle napada sudije...jadno,bas jadno,posebno od takvog strucnjaka,koji je bio trener u ovom istom Partizanu...ali nadam se da su naucili lekciju,i da ce posle ovog SAMARA da se malo primire,i da smanje pricu...

Realno

pre 12 godina

Alo ljudi,zbog jednog faula za koji nije sigurno da li je postojao vi napraviste teoriju zavere.Jel neko primetio 18 slobodnih bacanja za Radnicki u prvoj cetvrtini!Razlicit sudijski kriterijum u dva poluvremena i to je to,da su pustili musku igru u prvom ne bi ni doslo do toga da sada svi pljujete sudije zbog jedne sumnjive odluke.Najbitnije i u porazu i u pobedi je gledanje u svoje dvoriste a ne tudje.

1000

pre 12 godina

Sad nek se fuzionise FMP i Radnicki...dugacak vam jezik komsije pa vam nista nije potaman. A i ovi iz Kragujevca su posebna prica, cist palanacki mentalitet.
Partizanova dominacija se nastavlja.

Sale@

pre 12 godina

Sramota bre, sramota kako se u ovoj zemlji navlači za Partizan. Tim za koji navija 20-ak posto Srbije, ali 95 posto srpske vlasti, na silu, i samo na silu osvaja titule. Fudbal, košarka, rukomet, svejedno je zaista. Dok oni osvajaju, srpski sport ide silaznom putanjom, a Grobari likuju što ovako tuku Zvezdu, Radnički, Vojvodinu i ostale. Sve što sam rekao, važi i za fudbal. Ovo je sramota, neviđena krađa, navlačenje, ma sramota bre. Košarka nam neminovno ide ka dnu, a evo i zašto. Nije tu kriva NLB, odnosno ABA liga, već su krivi oni koji godinama urušavaju srpsku košarku zarad jednog tima.

miki

pre 12 godina

Ko gubi ima pravo i da se ljuti! Pravo receno ni polufinale niste zasluzili, tek je tu Vojvodina zestoko pokradena pa ste cutali! Ovde bi ste i bez onih tehnickih izgubili!

vranjanac

pre 12 godina

E to vam je nasa drzava danas.

-namece nam gay paradu
-namece nam EU
-namece nam NATO
-namece nam Partizan

A Srbi ne vole nijedno !!!
(Bloomberg, 18. februar 2012 21:07)

... sto se i vidi po broju pluseva i minuseva tvog komentara. visite na nasim vestima, a ne moz da sakupite 100 pluseva. zalosno.

Milan CL

pre 12 godina

Prvo poluvreme bez ijedne reklame. Neverovatan podatak za naše prilike, lepo za nas gledaoce, ali kad Tijanić sazna ima da lete glave.

Mr Roster

pre 12 godina

CESTITAMO!!! Jubilarnji stoti put je "trener" Jovanovic za godinu ipo dana uspeo da napravi farsu od tajm-auta...molimo upravu da doticnom kupi buket cveca i umetnicku sliku, kako bi na dostojan nacin obelezila ovaj redak i vredan jubilej.
Kada ce konacno shvatiti da je projekat "trener" Jovanovic definitivno propao?!!!

Mix

pre 12 godina

Da. Partizan nije pobedio zbog sjajne odbrane u 3 od 4 četvrtine, pogotovo na Skotu. Nije pobedio ni zbog razigranih Džejmsa i Katića. Nije pobedio ni zbog iskustva igranja jakih utakmica u Evropi. Pobedio je 20 razlike zato što su sudije dosudile 3 tehničke greške. Možda, al juče...

Problem vas, navijača FMP-a je to što uvek gledate u tudje dvorište. Da jednom pogledate malo u svoje, videli biste da vaš matični klub (prava Crvena Zvezda) grca u dugovima, a da vi navijate za mutanta iz predgradja.

Možda tad shvatite da je Partizan trenutno najbolji srpski klub...

lakica

pre 12 godina

Svi pricaju sudije ovo, sudije ono!Pa da je muta rekao nekome od vas ono sto je rekao sudijama ko zna sta bi ste uradili.Zalosni ste vise sa pricama o tome kako pomazu partizanu,zaista nema osnova sto ce se i u finnalu videti protiv vas.Aj uzdravlje......

prokupljanin

pre 12 godina

jasno se videlo da su sudije pomogle partizanu da napravi vise skokova u napadu nego Radnicki u odbrani,kada je trebalo,sudije su pogadjle bilo za 3 bilo za dva uz ofanzivan skok,kada je Partizan igrao odranu,na timeoutu se videlo kada je delegat namazao nekom mascu loptu i ona ispadala iz ruku igraca Radnickog pa je Partizan istrcao par laganih kontri u kljucnim trenucima.a da, sa usana sudija se jasno vidi kako su napusavale trenera Nikolica dok je postojala neka sansa za egal zavrsnicu i time poremetile koncentraciju igraca Radnickog.

C7-5

pre 12 godina

Najveci krivac je Muta. Kao dobar i iskusan trener morao je jos iz prvog poluvremena da vidi kriterijum sudija. Zar tada i Partizan nije dobio tehnicku? Sudije nisu dozvoljavale prigovore, a u tom trenutku Partizan je vodio 13 koseva? Muta je sebi dozvolio psovanje sudija, da se buni i zasluzio je tehnicku. Nikada se neki u nasem sportu nece nauciti da svoj nekvalitet i nemoc pravdaju sudjenjem. To je stara prica. Ova pobeda je za mene ocekivana, posebno jer je Radnicki ima tezak predhodni mec i povredjenog Amera. Drzali su se prvo poluvreme i to je bilo sve. U svakom slucaju ne bi im pomogao ni Muta na klupi.

srb

pre 12 godina

da vam pojasnim neke stvari. Partizan vec 10 godina igra evroligu,to je znaci na stotinu MNOGO JAKIH UTAKMICA na kojima se stice preko potrebno iskustvo koje ima Partizan. Radnickom,Zvezdi i Hemofarmu je najjaca utakmica u sezoni protiv Partizana dok je nama protiv Barselone,Makabi ili PAOa i zamislite kakva je razlika nama kad igramo protiv vas ili njih. Drugo,Radnicki je pobedio u Kg kad je Partizan imao jedino Bozica na pleju a sad je poptpuno druga prica. Trece i kljucno,Bratic resava mec kad prigorava na faul kad nema bonusa,mozga bez. Muta napusava sudiju i sta ocekuje,pa i Dule je dobijao isto tehnicke a igraci Partizana nikad ne prigovaraju to je posao trenera. Opet,zahvalite se Braticu a ne sudijama i zapamtite Partizan igra drugu dimenziju kosarke tj.evroligu i vi to ne mozete da razumete jer bi ostali bez pobede u grupnoj fazi EL...to sto pokusavate da prikazete kradju je vasa nemoc da pobedite Partizan na parketu pa pokusavate drugim sredstvima. Da nije bilo tehnicke Partizan bi dobio 5 do 10 razlike,pametnom dosta!!!

pex

pre 12 godina

Muta je video da ovo ne moze da dobije-Skot nista,Markovic nista,Sinovec takodje,Sajmon povredjen pa ajde da me iskljuce da imam alibi!lukavo nema sta!

Misa Po

pre 12 godina

Bravo sudije!!! Pa ovo je milina gledati, prosto uzivamo. Sutra će, u finalu, verovatno opet biti protivnički trener isključen, za svaki slučaj.

ackoniskikartel

pre 12 godina

I zbog cega bi mi istupali iz Jadranske lige i da igramo domacu kada cim pocne kup ili nasha liga svaka utakmica Partizana je ''namestena'',gepekujemo sudije i slicno ! Josh jednom se pokazalo da Partizan jedini igra pravu kosarku,igra,igra i osvoji trofej ! Radnicki nas je dobio u Kragujevcu 20 razlike i tada su mnogo poleteli ! Kao shto rekoh,previshe je Partizan veliki klub da bi mu ovi paceri i odpad od igraca iz Partizana i Crvene zvezda oduzeli to zadovoljstvo da osvoji josh jedan trofej u nizu i da opet pokaze da je najbolji i najjaci ! Mi dobijamo ekipe kao shto su Real,Barca,Pao,Makabi,ovo je samo jedna utakmica u nizu do trofeja koji je osvojen 70% jer je kompleks crvene strane topcidera toliko veliki da Partizan nema sanse da dobiju !

zvezdas

pre 12 godina

Realno gledano Radnicki je za klasu jaci od Partizana tako da bi u finalu trebalo ocekivati duel Radnickog i Zvezde.Mislim da bi takav rasplet odgovarao i grobarima koji ce izbeci navijacko ponizenje koje ih krasi vec decenijama kada pokusaju da izadju na crtu Delijama.U finalu malu prednost dajem Radnickom,iako ce ceo Nis biti u zvezdinim bojama,jer ekipa iz Kragujevca stvarno igra najbolju kosarku!

vlada77

pre 12 godina

Ljudi o cemu vi pricate? Kakve bre sudije! Jer neko video do sada da ekipa u prvoj cetvrtini ima 18 slobodnih bacanja. Ljudi 18 u prvoj cetvrtini. I onda kazu da su pokradeni, strasno i smesno. Najveci krivac im je muta. Jeste li culi kad kaze pomocniku u tajmautu, "ne s..ri,sta ti znas, zavezi. Jer to veliki trener? Video da je gotovo pa sudiji sve po spisku da bi nesto promenio, ali nije uspeo. Radnicki ima dobar tim, mozda i jaci od Partizanovog ali nema sistem i organizaciju. To ne moze preko noci, dzaba i pare od politicara, jos ste mali za PARTIZAN.

bra nik

pre 12 godina

Ne baš lepa utakmica za gledanje, dosta grešaka na obe strane. Meč je obeležilo nadmudrivanje dva trenera, ko će bolje da se izvuče iz problema sa ličnim greškama centara. Nažalost, Muta nije izdržao, što mi je žao, iskreno.
Raško i James u napadu odlični, Čakarević odličan u odbrani. Mačvan imao svoju ulogu, ali kao i u reprezentaciji, slabo igra odbranu jedan na jedan, dok je sa druge strane u zoni dosta bolji.

Sve u svemu, meč nije odličilo isključenje Mute, već strašna odbrana i napad u prvih 5 min 3 četvrtine. James dosta znači, kada se nema rešenja. Setite se samo onog dvostrukog ukrštenog koraka, negde u 3. četvrtini.

Mislim da će cigani dobiti Hemofarm. Pešić odlično radi sa Zvezdinim igračima, tako da ako oni prođu, sutra će posle duže vremena biti možda malo neizvesniji duel. Naravno, neka se ne zanose da mogu da priprete u play-off-u, jer Partizan ne može da izgubi kad se igra na više pobeda trenutno.

I na kraju, ovi što pljuju Vladu Jovanovića, imaju težak problem.

Napred Partizan, napred Vlado!

Pozdrav

Danilo

pre 12 godina

Alo,ljudi,pa ovde i slepac vidi da je razlika u klasi.Može Radnički u nekom svom maksimumu da dobije Partizan u nevažnoj utakmici,ali ti mali,fabrički timovi bez navijača-uvek ostaju mali.
Imamo u Srbiji samo da velika tima:jedna koji osvaja trofeje i drugi koji obećava i pravi dugove.
Tako je bilo i tako će biti.
Priče o državnom projektu su iste kao priče o malim zelenim.
Evroliga pokazuje ko je ko i gde je ko.
A sutra,svejedno ko da bude,šanse su mu jako,jako male.
A priče o sudijama-uvek dobar alibi za neuspehe...

Obodo

pre 12 godina

Auuu Nikolicu, kako niska i provincijalska reakcija. Pa Jovanovic te je zgazio veceras, razbio trecu cetvrtinu i kada ne mozes da dobijes onda - sudije glavni krivci. Pa ako si dzek , pa budi cool i kada gubis... Pa nisam mogao da verujem ...
Ok smo odigrali, mnogo trcanja , dobro i sutirasmo... Dzejms odlican , nadam se da je period prilagodjavanja prosso i da moze da igra ovako u kontinuitetu... I naravno- Ziveo Partizan i majka SRBIJA!

Onokao...

pre 12 godina

...ali najbolji mi je ovaj tajm-aut na minut do kraja i minus 20 koji je trener Radnickog odrzao za publiku pored TV-a...Kao prica igracima : "Eto,treba samo da naucite lekciju da kada vas sudije kradu da se prilagodite kriterijumu",i kamera pocne da se odaljava,a on pocne da se dere jace da bi ga culi. Jadno,mnogo jadno...Mislim,na minus 20 i kusur pricati o sudijama je,u najmanju ruku smesno,ali ako je njemu lakse tako,onda OK...

tolko o tome

pre 12 godina

Kako Mutu nervira pomocnik na tajm-autu... Hahaha... Imam osecaj da taj decko nista ne zna :)
(giga, 18. februar 2012 18:48)

Taj isti je covek je podjednako zasluzan za ovakav radnicki ako ne i vise do Mute...

srdjan

pre 12 godina

Sve u svemu Partizan veceras daleko bolji! Sudijske odluke nikako nisu odlucivale o pobedniku,kao sinoc Radnicki Vojvodina!Mutino ponasanje me je negativno iznenadilo i totalno razocaralo,sramota,ako se velicas u pobedi digni glavu i kada gubis!!! Sta je sinoc Sinisa trebao da kaze na sudjenje??? Dostojanstveno je podneo poraz! Radnicki je veceras nadigran apsolutno,a Muta sto nije tempirao formu svog timakada treba to je vec njegov problem!!! Partizan je definitivno bolja ekipa i tu vise nema sta da se doda!

Sasa

pre 12 godina

A zasto sudija nije iskljucio i fizioterapeuta Radnickog jer ga je ovaj krivo pogledao... Sramota za srpsku kosarku
(..., 18. februar 2012 20:26)

Ajd` malo pogledaj u svoje dvoriste, videces ga neocisceno do guse.(Navedi bar jednu odluku koja je uticala na rezultat, a koja je bila na stetu Radnickog.

Cicabor

pre 12 godina

Kao prvo,ko god je želeo,mogao je i da vidi.Vlada Jovanović je večeras 'razbio' Mutu u svim segmentima igre.Posledica toga je i Mutina nervoza,tj spoznaja da meč ne može dobiti,kao i farsa koju je napravio. Kao drugo,samo onaj ko nikada nije igrao košarku,zamišlja da je tajm aut nešto zaista bitno,i da se tu nešto kao u igri mnogo promeni.Iskusni treneri,glume taktike,crtaju navodne kombinacije,koje se naravno u 98% nikada ne odigraju!Ali to prodavanje magle izgleda veoma 'stručno' i lepo za oko.Funkcija tajm auta je samo psihološke prirode.SVE,ALI BAŠ SVE RADI SE NA TRENINGU! A Vlada očigledno na treninzima sve bolje radi sa ekipom,ali i na sebi.

DOminIRAJ

pre 12 godina

Nabijes ih u trecoj cetvrtini 15 razlike onda posle jedne obicne lopte Muta ZARADI iskljucenje, kako bi se on a i ovi FMP-ovci vadili na sudjenje i mastali o nekim zaverama... Ma nije bitno sutra i njih da nabijemo 30 razlike onako kako smo i navikli vec godinama unazad pa neka placu i dalje....

krivi Stojko

pre 12 godina

Ne mogu više da gledam moj Partizan od kad ga vodi nazovi trener V. Jovanović. Sramota od igre. Neznam čime je dotični zaslužio da se igra sa ugledom kluba. Sramotno je i suđenje na štetu obe ekipe ali malo više na štetu Radničkog. Sa ovim igračkim kadrom Dule Vujošević bi igrao najmanje osminu finala Evro lige.

Floro Flores

pre 12 godina

Vlada:"Ko je ovaj ?".. Neko:"Pa,to je James" Vlada:"Kad je dosao?".. Neko:"Pa,iz Grcke,mi ga doveli".. Vlada:"Ok,ok,ok,koga cuva i ko njega cuva?" :D Vlada moj omiljeni trener!

Nepostojeci penal

pre 12 godina

"Kup i prvenstvo ne treba ni da se igraju jer kad god neka ekipa ugrozi Partizan, sudije presude u odlucujucim trenucima"

A kako su nas to ugrozili? Tako sto su u tom trenutku gubili 13 razlike?
Partizan dominira, drugi objavljuju saopstenja.

grobar

pre 12 godina

jesam grobar al' mi je nesto ovde sumnjivo sa sudjenjem, mislim sramota od sudjenja,samo zato sto smo mi iz beograda a oni iz kg-a sudi se za nas, SRAMOTA, ako pobedimo bice to zahvaljuci sudijama

Obodo

pre 12 godina

Auuu Nikolicu, kako niska i provincijalska reakcija. Pa Jovanovic te je zgazio veceras, razbio trecu cetvrtinu i kada ne mozes da dobijes onda - sudije glavni krivci. Pa ako si dzek , pa budi cool i kada gubis... Pa nisam mogao da verujem ...
Ok smo odigrali, mnogo trcanja , dobro i sutirasmo... Dzejms odlican , nadam se da je period prilagodjavanja prosso i da moze da igra ovako u kontinuitetu... I naravno- Ziveo Partizan i majka SRBIJA!

Pukovac

pre 12 godina

Jesam Partizanovac, ali moram da naglasim da utakmice u domacim takmicenjima posmatram sa neutralne strane, jer ako u ovoj konkurenciji sa 2 relativno vestacka kluba i jednim klubom u velikim problemima ne mozemo da budemo najbolji, i nismo za neki ozbiljniji basket. Veceras je pritisak na sudije od strane Radnickog bio od prvog minuta (Markovic, Skot i Sajmon), nastavio se ulaskom Mijatovica, a kasnije i Bratica. Ljudi su shvatili da u utakmicama za trofeje protiv Partizana ne moze tek tako, i posegli su za prljavim potezima. Nikolica necu da komentarisem, najvaznije je moglo da se procita sa usana. U mecu nije bilo sumnjivih odluka, kao sto je vec receno, mozda je iskljucenje bilo prestrogo ali sve ostalo je bilo korektno. Kod problematicnog faula igrac Radnickog je bio na kolenima preko Dzejmsa, plus jos jedan igrac na nogama iznad njega, pa sta vi ocekujete u toj situaciji. E sad, to sto je neko u tom trenutku poceo da se glupira je sasvim druga stvar. Poslednji tajm aut Radnickog je najveca sramota ove utakmice, i ja ne razumem koja je svrha onakvog izlaganja onog kvazi trenera kada je Partizan bio bolji u svakom statistickom parametru. A i u trenutku iskljucenja je bilo 8 minuta do kraja, 13 razlike za Partizan, i generalno bolja igra Partizana jer je bila velika serija u pitanju. Mislim da je tu svaka prica zavrsena.

bobcha

pre 12 godina

Godinama u ovoj nasoj ligi se ovako sudi, nije mi ni cudno sto niko ne moze da parira Partizanu, a kamoli da ga pobedi. Jedan kriterijum sudjenja za Partizan a jedan za radnicki

1892

pre 12 godina

Ocekivano. Iako moram priznati da sam strahovao nakon onog poraza u KG. Al od tada je Radnicki u padu forme, a i taj mec su odigrali fenomenalno, noseni punom halom. Partizan je pokazao da je najveci kada je najvaznije. Sutra istim koracima momci.

srdjan

pre 12 godina

Neki Pero je napisao da mu je jasno zasto nema Zvezde u srpskoj kosarci,zato sto mu sudije pomazu i da samo u Srbiji mozemo da pobedjujemo i pita se sta smo mi to uradili u evropi unazad nekoliko godina!? E pa Pero moj,mi smo igrali FINAL FOUR EUROLEAGUE,nekoliko puta uzastopno TOP 16 i pa i TOP 8!!! A gde ste vi????

Pop

pre 12 godina

Kod rezultata 37:30 Roster vrsi izmene i vraca Radnicki u zivot. Isto je uradio i u Kragujevcu. Samo da on ode iz Partizana, vec cemo se nekako snaci.

vlada

pre 12 godina

Dobro bre, ali razmislite ipak objektivno. Partizan je institucija, daleko najbolji kosarkaski tim u Srbiji, tamo svaki mladi igrac hoce da zaigra da bi napredovao. Smesni su komentari tipa "savez ne dozvoljava drugim timovima da osvoje nesto". Dajte bre, budite malo realni i objektivni, a ne isfrustrirani gubitnici.

rezime

pre 12 godina

Jovanovicu, pusti Dzejmsa da vodi tim, jedino ako pocne da sutira dal za dva dal za tri ruke mu odsecaj. Valjda si bar toliko sposoban. A ako budes sposoban za to, bices veci i od Pesica i od Blata.

veliki strumf

pre 12 godina

Svake godine, ali svake isto. Da sam na terenu zad..io bi ove sudije i povukao tim. Ostavio bih Partizan same na terenu pa nek igraju. Kup i prvenstvo ne treba ni da se igraju jer kad god neka ekipa ugrozi Partizan, sudije presude u odlucujucim trenucima. Sve se zna. Sramno, sramno, sramno. Ljudi se bore a onda tri duvaca odluce sve i sve uvek upropaste. Nadam se da ce Muta sve jasno da kaze na konferenciji.

www.svesamrekao.com

pre 12 godina

@Nek vam je alal grobari! Evo zasto ste bili neuspesni u Evropi. Niste imali sudije...

I u Evropi smo bili uspešni dok nam nije otišao Peković, posle toga ekipa nije odmah mogla da proigra bez njega, tako da sudije nemaju ništa sa tim. Uostalom i kada smo igrali F4 Evrolige, pričali ste da su nam sudije dale i kup i prvenstvo. Tada je vaš Pešić bio najglasniji.
Trhničke greške su dosuđene na Partizanovih +11 i uz slobodna bacanja koja su trebala da uslede, što bi verovatno bilo +13. Partizan to ne gubi, jer ima iskustva u velikim utakmicama, što znači da tehničke greške i isključenje Nikolića nemaju veze sa konačnim ishodom.
A večeras po prvi put, navijam za Crvenu zvezdu Beograd Diva, samo iz jednog razloga: ŽELIM VAS SUTRA U FINALUUUUUUU!!!!!!

mirko

pre 12 godina

Partizan je ovu utakmicu dobio zasluženo, jer je u trenutku isključenja trenera Radničkog imao 11 razlike i loptu, osam minuta prije kraja.
U prvom poluvremenu je imao dve tehničke i ušao je u bonus na samom početku.
Trenera sam i ja ponekad kritikovao, ali pošteno govoreći on čini sve što može i želi sve najbolje kao i igrači, Katić je do sada bio loš, a večeras i on i Čakarević među najboljim.

DEMOKRATA PARKING SERVIS

pre 12 godina

Kontam da je Covic napravio gresku kad je pljuvao sudije u ABA ligi. Danas smo videli kako dobro sude nase sudije... Koliko vidim bolje je za Zvezdu da igra samo ABA ligu, a da se zaboravi nase prvenstvo. Ipak je jadno kako sav trud moze da padne u vodu, a svi smo se nadali da ce biti bolje...
(Extream, 18. februar 2012 20:34)
prijatelju,zvezda ne igra aba ligu,koliko god ti to voleo,zvezda je zamrznuta jos 4,5 godine !!! sutra i da se desi cudo,ide pehar u zeleznik,ne na mali kalemegdan ...

Milan Raska

pre 12 godina

3 min 45 sekundi do kraja poluvremena +7 za Partizan i Vlada ubacuje Bozica a izbacuje dzejmsa. Do kraja poluvremena +1 za radnicki,a partizan bez kosa iz igre. DOKLE BRE VLADO?

trimix

pre 12 godina

poslednji tajmaut partizana u drugoj cetvrtini je pokazao koliko jovanovic kao trener nezna ama bas nista:))).umesto da napravi napad na centra,trazi faul,ima 22 sekunde,on prvo objasnjava akciju,onda kaze ne to,ajd ovako,pa nemoj to ajd radi sta hocete:),izgubise loptu i trojka pavkovica,umesto da vodis na poluvremenu 4 razlike,ti gubis 1 razlike!!!smesno i jadno

GrobaR

pre 12 godina

(giga, 18. februar 2012 18:48)

Ne nervira ga nego prevodi igracima njegove reci na srpski, samo posmatraj, niko ga nista ne razume i onda im on pojasni:)

srb

pre 12 godina

gde je Partizan u Evropi zadnjih godina,mislim da je jedno od zanimljivih pitanja. Samo pet godina za redom medju 16 ekipa evrope,pre dve godine fajnal for,pre 4 top 8. Pravo pitanje je gde ste vi gani u evropi ili Radnicki ili Hemofarm??? U grupnoj fazi Evrokupa??? Naravno da neeeee,probajte bar u grupnu fazu da udjete i odigrate neku medjunarodnu utakmicu osim sa Partizanom jer vam je to jedina prilika da igrate protiv evroligasa...

spuzigaca

pre 12 godina

Zalosno je koliko ljudi ne poznaju kosarkaska pravila,a vole da komentarisu sudjenje.Na ovoj utakmici sudije su striktno primenjivale pravila i mislim da ni jedna od ovih ekipa ne bi trebala da se zali na sudjenje.
Sto se same igre tice, Radnicki je bio nesto bolji u 1/4,sve ostalo je proteklo u potpunoj dominaciji Partizana, Uzgred, treba reci da je Jovanovic ovog puta takticki nadmudrio Mutu Nikolica.

Gerrard

pre 12 godina

Za ono sto je izgovorio sudijama a samo deo je mogao da se procita sa usana na snimku treba ga proterati iz kosarke na par godina,koliko god da te sudije kradu ne moze covek u njegovim godinama tako nesto sebi da dozvoli to je bas sramota.

Ako Dule kaze...

pre 12 godina

Realno,mnogo smo bolji bili.Razlog zasto je Partizan veliki, se vidi u ovim "bitnim" utakmicama,gde ceo tim odigra sa 100% mogucnosti.Svaka cast momci,bravo James i posebno bravo za PERU KAPITENA BOZICA.

mislim

pre 12 godina

Zasto se uopste igra kosarka u Srbiji. Pa zasto odmah ne proglase pobednika kupa,pobednika prvenstva i samo da daju sve pare partizanu da moze da igra evropu.

wolf

pre 12 godina

p.s. I SHELL SAY THIS ONLY ONCE - EUROLEAGUE !!!
@(muta selektor, 18. februar 2012 20:40)
Pa dobro bre,jel' se tako pise SHALL? Sta vas uce u skolama ako vas uopste uce?

CRVENO BELA PORODICA JACA NEGO IKAD

pre 12 godina

DELIJE Spremite se ZA LOPOVLUK U FINALU!LOPOVI BREEEEE!A PAZI HAOSA SKANDIRAJU FMP...HAHHAAHAAH ZNACI KOMPLEKSI UDARAJU JACE NEGO IKAD U ISTORIJI JUGOSLOVENSKOG KLUBA!!!

Sale@

pre 12 godina

I da, zaboravih ovo da kažem:
ovako se stvara animozitet između gradova, mržanja ka Beogradu, mržnja ka smaim ljudima, ka drugim nacijama, sukob među navijačima. Kada se sutra sa ovakvim suđenjem dogode ekscesi u dvorani, možda i van njega, onda će se kriviti ti klinci koji su namerno isprovocirani da naprave takve gluposti. A oni kojima isto odgovara, iz senke će se smejati i naređivati medijima da 10 dana bruje o tome, pritom maskirajući realan život koji svi manje ili više živimo u ovoj pokradenoj zemlji...

j"

pre 12 godina

Kao navijač Partizana imam utisak da su sudije svirale previše faulova na Katiću, pre svega u napadu Radničkom i u duelima sa Sajmonom. To sam mislio i pre onih tehničkih u četvrtoj četvrtini kojima su sudije totalno upropastile utakmicu. Sada će da se pravi cirkus i teren za navlačenje za Zvezdu sutra.

Marko Grobar

pre 12 godina

Odlicno drugo poluvreme.... Sto se tice zvezdaninih navijaca mogu samo da kazem da he ovo kojim slucajem bila kradja rezultat bi bio manji od 10 razlike stavite to u glavu.

Muta

pre 12 godina

xaxa ne verujuem da niko nije primetio.Umro sam od smeha.Muta zove time out i prica nesto igracima a pomocni trener ga dopunjava.Muta njemu:bez bre tamo,samo mi smetas.xaxaxa kralj

milan

pre 12 godina

Nek vam je alal grobari! Evo zasto ste bili neuspesni u Evropi. Niste imali sudije...

O našim uspesima se priča po svetu, snimaju se filmovi o tom fenomenu, svi evropski šampioni i velikani padaju i padaće u beogradu. Biti veliki u porazu je za tebe verovatno samo misaona imenica pa ti ostaje da blatiš tudje uspehe. Ne samo ti, ima vas nažalost mnogo kako mogu da vidim po komentarima.
ps: neka neko obrati pažnju šta je Muta rekao sudiji i zašto je isključen. pogledajte broj faulova partizana...

Srbin u dusiiii

pre 12 godina

Cela hala navija za Partizan lepo ste sve ovo namestili satro niko nemoze u halu bez karte kad ono puna hala grobara.Crvenim djavolima je zabranjen dolazak u Nis jel to posteno.Sledece godine u Kragujevcu vraticemo vam.Takodje na teve bastiji voditelj ponizava nas tim.Sramota sramotaaaaaa

mare pfc

pre 12 godina

necu ovako da pobedjujemo, kako smo prosle godine osvojili protiv hemofarma, sada cim napravi nasa klupa tehnicku krecu da masakriraju sudije, to nam ne treba jer onda nailazimo na potpuno drugacije sudjenje u evroligi

Zeca

pre 12 godina

Ovo sto je pomocni trener Radnickog rekao na kraju da su ih sudije pokrale je cist kompleks ekipe poput Zvezde Radnickog koji ne mogu svojim kvalitetom da pobede ekipe poput Sirokog ne zasluzuje ni postovanje, zar je moguce nesto tako da kaze kad je Partizan u svim segmetima bio bolji faul je bio cist a ko vam je kriv sto se Nikolic iznevirao pa dosudili su tehnicku Macvanu iz nicega dosudili tehnicku i Bertasu ako mi krademo pa onda to pokazite u nlb ligi ne moj te gubiti protiv ekipa kao sto je Helijos Krka itd to isto vazi za Zvezdu gledao sam mec protiv Cedevite koji ste rekli da su vas pokrali ja sam u tom mecu navijao za vas jer opet vas vise volim nego Hrvate, za taj poraz vam je kriv Pesic koji se iznevirao zbog cistih koraka Tomasa koji su arenovi komentatori rekli da su cisti koraci e to je kompleks slabih timova ako ne mozeg da ga pobedis ti udri po sudijama.
P.S.takodje da pohvalim Jovanovica koji je nadmudrio Nikolica jer svojom taktito naterao Sajmona da brzo napravi faule i olakso Partizanu utamicu, i jos nesto sem Partizana cenim samo Hemofarm on je godinama bio jedini konkurent Partizanu za titulu ja ni jednom nisam cuo da su se oni pobunili da ih je sudija ostetio vec sportski cestitali Partizanu kad su ih pobedjivali pa Radnicki i komsinice ugledaj te se na Hemofarm koji posteno kaze kad je od njih neko bolji.

doktor

pre 12 godina

U domacim mecevima sudije "samo" 3 do 4 minute navijaju za Partizan... Za to vreme ih vrate u igru i razbiju ritam i psihu protivnika,posle po praviulima i bez navlacenja... Mozda su nekada u fudbalu svi u savezu navijali za Zvezdu,ali sada su sve strukture naklonjene Partizanu u kosarci..To nije potrebno jer su najkvalitetniji

Postovanje, a ne kritike

pre 12 godina

Citam ogorcene komentare vecitih gubitnika i moram priznati da se ne cudim. Ulozili su znacajan trud da izraze svoju decenijsku gorcinu. Posebno su (doslovno) dirljivi oni koji se javljaju kao lazni Grobari koji toboze dele brigu zajednice zbog pomoci Partizanu. Mentalno popustili zbog stalnih nepravdi u korist sopstvenog kluba? Ha,ha,ha. Svasta ocajnicima pada na pamet ali je lazno predstavljanje dno dna. Placuci, drugi pitaju svasta. Tu jedan pita sto Grobari prozivaju Zvezdu/FMP? Pa izvlaci zakljucak da je to zbog njene velicine i stalnog straha. Kako da ne, u pravu je. Stalno smo u strahu od tog mocnog kluba. Sta reci za Kragujevcane, kandidate za fajnal for Jadranske lige, direktno sa 10 mesta. Novi Real? Da li bi iko normalan to mogao ozbiljno da kaze? uveren sam da se Muta zezao. U slucaju da je sve stvar sporta a ne politike koja nam je nekoliko puta porucila da je dobro za Srbiju da i Zvezda bude nekad prvak (dakle, ne NAJBOLJI nego Zvezda, bez obzira sto nije do kolena sampionu), stvari su vec i danas poznate, a i da politika odluci postoji noreciva istina: da nije PARTIZANA, NIKO U EVROPI NE BI NI ZNAO DA POSTOJI SRPSKA KLUPSKA KOSARKA, koliko su Zvezda i Radnicki dobri, a Muta i Covic ugledni sportski radnici.

theGreat

pre 12 godina

Bio u hali pa nisam video ovo o cemu pricate da je Vlado pitao ko ih cuva u pauzi, ali sam puno puta vidjao ako ne isto to onda makar slicno od DVa. Vlado ima svu moju podrsku jer je pre svega i iznad svega Grobar!

Саша

pre 12 godina

Заслужена победа Партизана. Утакмица је преломљена у трећој четвртини, одличном одбраном.

don

pre 12 godina

gospodine jovanovicu,
VI STE ZALUTALI NA KLUPU PARTIZANA!
Pokazali ste to i do poluvremena s Radnickim.
Smesne i zalosne su vase odluke i neznanje!!!!!!!!!!!!!!!

Goran

pre 12 godina

E bas sramota i za kosarku i za sudjenje. Ajde jos i da iskljuce pola tima Radnickog pa da bude taman kako treba. Kuda bre ide ova kosarka, opet u politiku, a? Bruka!!

A o komentatoru RTS-a, necu ni da trosim slova. Samo: sramota za profesiju...

Krstic

pre 12 godina

Navijaci Zvezde molite vase igrace da danas izgube od Hemofarma da bi se izbegla bruka,koja bi se desila u finalu ako se plasirate pobedom nad Hemofarmom.

Marko

pre 12 godina

E ovaj Jovanovic je stvarno pokazao da veze nema ,pa on negleda ko koga čuva,kako će onda da posavetuju svog igrača kako najbolje da parira protivnickom igracu,kada ne zna ni koji igrač koga čuva,partizan im dobar tim,pa se to toliko i neoseca koliko los trener,inače je trener katastrofa,na timeoutu im nista nije rekao,a to je kada dovedete trenera koji pre toga imao iskustva samo sa kadetima.Vratite Duleta Vujoševića ako mislite da igrate ozbiljnu kosarku.

kgkg

pre 12 godina

Poluvreme...bez Sajmona i Markovica odrzava se egal, najvece pojacanje radnickog je trener Partizana,momak nema pojma...Steta sto sudije nemaju isti kriterijum, a tek komentatori RTS/a...

meda

pre 12 godina

nadam se da je svima jasno da KSS neće dozvoliti da bilo ko osim partizana osvoji bilo koje od dva domaća takmičenja. sudije su demonstrirale to večeras. jednostavno u Srbiji nema para za dva ili tri košarkaška kluba pa je vrh rešio da od dotičnog kluba napravi srpski Makabi.

Темуџин

pre 12 godina

Како да не, наведите 3 грешке судија које су биле на штету Радничког, стално се ствара та фама о судијама. И када је кк Партизан био на Ф4 у домаћем првенству се причало о судијама. Докле год о томе мислите нити ће бити добрих кошаркаша нити све ово има смисла. Све ме подсећа на период када смо били доминантна репрезентација па су нас називали мафијашима, бандом итд. Смета када је неко јак? Тренирајте, Пешић добро ради и Мута, што нисте у врху Аба лиге, обе екипе? И ту су судије? Не ваљају ни наше ни стране судије, па ко вам ваља, аман више не стварајте алиби за сопствене слабости.

Veljko

pre 12 godina

UUUUUUUUU sramota kakso sudjenje uuuuuuaaaaaaaa bruka , ako je partizan kvalitetniji neka to dookaze bez pomoci sudija , kave tehnicke za radnicki , koliko slobodnih bacanj , iskljucenje mute sramota , mnogo sam iznerviran

Dejan

pre 12 godina

Interesuje me samo sta misli o sudjenju gospodin Djilas i njegovi najblizi saradnici iz Saveza? Objektivno Partizan je malo kvalitetniji, ali to ne znaci da mora da mu se pomaze. Kad je ovakvo sudjenje u polufinalu domaceg kupa, sta onda mi ljubitelji srpske kosarske da ocekujemo u nasem prvenstvu?!? Pojedini od nas odvajaju poslednje pare za kupovinu karata i pracenje kosarke u svojim mestima (ne racunam Beograd), a onda trojica dripaca, tako da ih nazovem, dodju i sude samo oni sto vide i samo njima sto odgovara. Javna je tajna da namestaju bas onako kako im odgovara po hendikepima u kladionicama. Non stop je povika na neregularnost u fudbalu, a mislim da je u kosarci jos veca neregularnost. Pa tacno se vidi na utakmicama kako se ponasaju prema velikim trenerskim imenima (Djurovic, Vukojicic, Djokic, donedavno Stepandic) i trenerima ovih manjih ekipa. Starim lavovima se tolerisu prigovori, gestikulacije, raznorazni pritisci, a ovim drugima se za najmanji prigovor sviraju tehnicke greske. Gospodine Djilas, ako zelite da se i dalje igra kosarka u Srbiji, prvo sredite stanje u sudijskoj organizaciji. Sude za ogromne pare evropske utakmice i Jadransku ligu, a i takse za nasu ligu u ova teska vremena nisu male. Zbog svega toga ne mora da se izivljavaju i pokazuju neku moc, lose je to po kosarku u celini, a ipak je to sport koji je jos uvek ponos Srbije.

dels

pre 12 godina

(sve o čoveku, 18. februar 2012 18:13)

U NBA je to obicaj, niko ne pomaze protivnickom igracu da ustane , verovatno su i oni svi losi ljudi. Kako ljudima malo treba da popljuju nekog. Inace i u fudbalu i u kosarci treba da se stane na put gestikuliranju jer ovo postaje odvratno za gledanje.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Do sad nisam kritikovao Jovanovića,ali izostavit za ovu utakmicu Bešovića protiv visoki igrača Radničkog na poziciji 4 i 5 je totalni amaterizam! Već sad do poluvremena Partizanu fali par minuta Bešovića(a Bogdanović neće ni dobiti šansu da igra).Nadam se samo da nas to neće koštati pobede,a do nje možemo doći samo izuzetnim šutom za tri poena!

Sasa KG

pre 12 godina

Sve, sve, mozda bi Partizan pobedio i bez sudija, ali ovako da sudije obeleze polufinale, bruka je za nasu kosarku. Ne bih da umanjim pobedu Partizana, ali mislim da ni njima ovakva pobeda nije bila potrebna.

grobar

pre 12 godina

milosavljevic igra odbranu ma koju molim objasnite veliki strucnjaci kosarke.decko dvojka nije dao jedan kos iz igre.hocu andjusica ili ce stradati tv

Kol

pre 12 godina

Neprocenjivo je gledati i slusati vladu jovanovica kako pokusava da objasni igracima koju akciju da igraju! A igracima partizana svaka cast kako igraju s obzirom kako im on objasnjava, Muta je ipak mnogo bolji trener tako da ce radnicki verovatno dobiti!

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,opusteno i casno,kao i uvek ! Oni nisu svesni da moraju prvo da dodju na nash nivo da bi sudije uopshte mogle da im pomognu ! To bi isto bilo kao kada bi se Partizan zalio na sudije protiv ovogodisnjeg CSKA iz Moskve ! Dajte da se ne lazemo,to sam ponovio milion puta ! Partizan jedini igra ozbiljnu kosarku,a u prilog tome govore rezultati ! Koju je bre veliku ekipu dobio taj Radnicki ? Ta Zvezda Beograd ? O tome ko igra kakvu kosarku i ko je kakav klub,govori cinjenica da Partizan kada dodje borba za trofej igra najbolje i po tome je uvek bio poznat ! A navijaci Zvezde Beograd shto se busaju u grudi,aloooo rodjaci,imate fore do sutra da se izivljavate na forumima i da pricate gluposti,sutra kada vas dobijemo ja znam da ce opet biti krive sudije,ali normalan covek zna da nije tako ! Jer ako ti od 100 medjusobnih duela,pobedish 95 to je kvalitet i samo kvalitet,a Partizan ga ima i uvek ce ga imati vishe od svih u srpskoj kosarci ! A shto se politicara i drzave tiche,samo nemojte o tome da pricate,po brojanosti niskog kartela i nislija se jasno vidi uz koga su politicari,ceo grad zna da su nislijama trebovane karte od gospodina Zivkovica i to je jedini razlog vashe ''brojanosti'' ! Pozdrav svima i idemo sutra po trofej,snzano i ubedljivo !!!

simpson

pre 12 godina

Vlada je danas nadmudrio Mutu u svakom pogledu i pokazao da je daleko bolji trener. Vidim da je to mnogima zasmetalo pa komentarisu doticni time out. Samo da Vam kazem na kraju tog time out-a Vlada je pozvao akciju, cini mi se da je sifra palac. Tako da ostavite vise Vladu na miru, jer sistem i dalje funkcionise i DOMINACIJA SE NASTAVLAJ

vladablok9a

pre 12 godina

Kao prvo Vojvodina je pokradena i ona je trebala danas igrati polufinale.
Kao deugo ovim dusebriznicima koji sve znaju o kosarci, sudjenju, ko sme a ko ne sme da pobedi ... Radnicki je za 13 minuta do momenta kada je sudjena tehnicka dao svega 14 koseva od toga nekoliko iz slobodnih bacanja tako da je sigurno tehnicka presudila utakmicu da nije bilo nje mozda bi dali i celih 20
Uglavnom u opste nije cudno sto je zvezdi otvoren put do finala sto su u tom kosturu 2 Coviceva tima i rasformirani hemofarm to je sasvim normalno ali pobeda partizana koji je vodio laganih 13 razlike protiv tima koji nije apsolutno imao ideju u napadu to je odma globalna zavera

muta selektor

pre 12 godina

ovaj pomocni trener,sto je nekima nesto objasnio na tajm-autu,je izgleda radio pre radnickog u nekom CALL SEVICE-u,svaku recenicu pocinje sa ALO ?!! p.s. I SHELL SAY THIS ONLY ONCE - EUROLEAGUE !!!

srks

pre 12 godina

Prosto i jednostavno, Sajmona nije imao ko da čuva i zato su mu izmislili tri lične u prvom poluvremenu. Sve ostalo posle nije bilo bitno. Partizan jeste bolji bio od Radničkog bez Sajmona. Uostalom znalo se sve pre početka da se ne lažemo. Pljujete Mutu, a šta je sa Todorićem? Sve u svemu Beograd je glavni grad, Đilas gradonačelnik, to je to.

bobcha

pre 12 godina

@Sasa

Za tebe druze informacija, da pogledas nocas reprizu prvog poluvremena, dok je Radnicki vodio celo vreme su Radnickom svirani faulovi koji se Partizanu nisu svirali. Dvostruku kriterijum

bolton

pre 12 godina

Partizan je danas igrao bolje i zasluzeno dobio. Sudije nisu bile na nivou, pogotovo se ne svira onakav faul kod tehnicke Braticu...oni sto pricaju da je Vojvodina zasluzila polufinale ocito su navijacki opredeljeni, Milosevic je kod one trojke sa centra nagazio liniju, a Skot je cistom rampom doneo pobedu, uostalom za sve vas koji imate oci postoji i snimak. U Radnickom su rezerve katastrofalne, Bircevic nedovoljno iskusan, Marjanovic obicno drvo, mladi Stojacic ne zasluzuje da igra u ovakvom timu, a Pavkovic me je bas razocarao...za njega odbrana ne postoji, ne igra je, a u napadu poslednjih utakmica katastrofalan...mozda smo od njega i previse ocekivali.
Sta je, tu je...sa ovim timom, uz eventualno neko pojacanje pred pocetak nase lige, mozda mozemo nesto vise da uradimo...videcemo vec.

NAPRED RADNICKI!

Kragujevac

pre 12 godina

Cestitke Partizanu, sad ne vredi kukati, prepricavati, pominjati samare Danilovica...sta je tu je, idemo dalje...
Samo bih pitao da li je moguce da nas ovde pojedini prozivaju za pare od politicara i da li je ok da sponzor nekom klubu bude monopolista poput drzavne firme zvane EPS.

UrosBg

pre 12 godina

Bravo!!! Cestitke nasim momcima na pobedi. Solidna utakmica, ali sto je najvaznije prolaz u finale. Verujem da cemo igrati sa Zvezdom. Radnicki odigrao solidno prvo poluvreme ali Partizan mnogo bolji u drugom. Muta nepotrebno dobio one tehnicke i zavrsio utakmicu pre vremena.

Sasa KG

pre 12 godina

@Rondo:"Vojvodina je trebalo da igra polufinale"...Da a kada vas je onomad Partizan na slicnu foru izradio u fudbalu, tada ste pobegli sa terena. Sta bi ste sada uradili na nasem mestu?

cast?

pre 12 godina

A grobari lupaju li lupaju minuse da slucajno neki komentar o sramnom sudjenju ne dope u TOP! A Djilas gricka kikiriki i ne brine za buducnost srpske kosarke.

sumadinac atl

pre 12 godina

i sutra coki kupuje titulu zvezdi a trener partizana je tolika neznalica da bolje da za dobrobit srpske kosarke jednostavno prestane to da radi. culi ste svi njegove tajmaute. mislim, tri reci za minut i pitanje "ko te cuva". eej pa ako si trener to je prvo sto moras da pratis ko koga cuva da bi pistavio igru (match up)a s druge strane cim je tajmaut to znaci da petorke ne moraju da ostanu iste u protivnickom timu...pre svega svaka cast igracima na pobedi,muta je resio utakmicu koja bi bila na +- 7 za jedne ili druge. nazalost nasi treneri opet pokazuju nekulturu makar i sudije ne bile u pravu. sutra protiv zvezde cete lagano dobiti ako sve bude u normali a posto su covic j zivkovic zajedno u lozi...videcemo kako ce sudije duvati. smesne faule u napadu kao danas ili prelako iskljucenje trenera koji s oravom protestuje...inace sam iz kg ali neka pobedi bolji a to je po mom misljenju partizan po igeacima ali je trener ogroman minus.pozdrav za moj nis(tamo studirao)

Kabeza

pre 12 godina

Da Partizan je institucija i ubedljivo najbolja srpska kosarkaska ekipa ikada u globalu..., ali ove sezone egal sa Radnickim, videcemo sutra, mozda i sa Zvezdom. Nije mu do ove sezone trebala tolika pomoc sudija, jer bi ostao bez ijednog trofeja.

Pero

pre 12 godina

Navijac sam Zvezde, ali sad mi je jasno da za nas ovde nema mesta. Sve se svira partizanu, a nama nista. Vama na dusu, vidi se da ne znate da igrate, samo u nasoj.ligi nesto mozete da uradite! A gde ste u Evropi zadnjih godina? Samo pucate od svih! mi pravimo buducnost sa mladim igracima, bravo Kari samo napred doci ce i nase. Ma kome ja ovo pisem...

d

pre 12 godina

Imam jedno pitanje na koje molim da mi neki navijac Partizana odgovori.

Gledao sam naravno, kao ljubitelj sporta vasu utakmicu i sad mi nije jasno zasto ste celo drugo poluvreme pevali pesme protiv Zvezde? Jel vi navijate za vas klub ili vam je poenta da isprozivate drugi klub? I ovo nije prvi put da se to desava, jer jako cesto i u fudbalskim i u kosarkaskim utakmicama, cak i u Euroligi pevate o nekoj tamo nebitnoj Zvezdi, ili FMP-u kako nas vec zovete. Prozivate nas da smo FMP a navijate protiv Zvezde. Kakvo je to licemerje?

choldo

pre 12 godina

Navijaci Dive vise prate Partizan nego svog mutanta...
(alejandro, 18. februar 2012 20:21)

Ti vec znas ko je generalni sponzor zvezde..?!

ko o cemu ................................!

don

pre 12 godina

gospodine jovanovicu,
VI STE ZALUTALI NA KLUPU PARTIZANA!
Pokazali ste to i do poluvremena s Radnickim.
Smesne i zalosne su vase odluke i neznanje!!!!!!!!!!!!!!!

realan

pre 12 godina

Jeste danas i ovako los partizan bio bolji od indisponiranog radnickog. Igrali si ostro od samog pocetka (18 sl bacanjau Icetvrtini), a kad su sudije legle na takvu igru bilo je lako slomiti radnicki. Sudijama zameram po 3 licne svim centrima radnickog jos u prvom poluvremenu, nedosudjen faul na trojci sinoveca i sporan "prekrsaj" koji je prelomio mec. Sve u svemu lose vreme za nasu kosarku !!!!!

LFC

pre 12 godina

Prvo Andjusic ne nosi steznik,vec "sleev"(mislim da se ovako pise,eng-rukav). To nose mnogi suteri jer absorbuje znoj pa je saka suva. Drugo, bravo na pobedi, ali ste imali pomoc sudija, budite realni - svaki mini kontakt je sviran kao faul u vasu korist. Sutra nas-Zvezdu-dobijate ako nam se ponovi drugo poluvreme od veceras. U suprotnom, bice tesko. Nek bude fer sudjenje, lepa atmosfera, dobra igra na obe strane pa nek pobedi bolji!

Uros

pre 12 godina

Navijali za Partizan ili Zvezdu, morate se sloziti da su najzapazeniji akteri utakmice bile sudije. To svakako nije dobro. Tomasevic je najavio kod Tegeltije u ponedeljak da ce se sudije truditi da budu sto manje primetne. Prvo su izbacili Sajmona iz ritma sa dve nepostojece greske, a zatim i sa tri vezane tehnicke odlucili pobednika.

Extream

pre 12 godina

Kontam da je Covic napravio gresku kad je pljuvao sudije u ABA ligi. Danas smo videli kako dobro sude nase sudije... Koliko vidim bolje je za Zvezdu da igra samo ABA ligu, a da se zaboravi nase prvenstvo. Ipak je jadno kako sav trud moze da padne u vodu, a svi smo se nadali da ce biti bolje...

fortissimo

pre 12 godina

Muta je rekao da je zasluzeno iskljucen, ali ne moze da se pomiri da je Partizan stalno davao koseve iz ofsajda? Opet krive sudije, pa dokleeee.

Sale@

pre 12 godina

Sramota bre, sramota kako se u ovoj zemlji navlači za Partizan. Tim za koji navija 20-ak posto Srbije, ali 95 posto srpske vlasti, na silu, i samo na silu osvaja titule. Fudbal, košarka, rukomet, svejedno je zaista. Dok oni osvajaju, srpski sport ide silaznom putanjom, a Grobari likuju što ovako tuku Zvezdu, Radnički, Vojvodinu i ostale. Sve što sam rekao, važi i za fudbal. Ovo je sramota, neviđena krađa, navlačenje, ma sramota bre. Košarka nam neminovno ide ka dnu, a evo i zašto. Nije tu kriva NLB, odnosno ABA liga, već su krivi oni koji godinama urušavaju srpsku košarku zarad jednog tima.

zvezdas

pre 12 godina

Realno gledano Radnicki je za klasu jaci od Partizana tako da bi u finalu trebalo ocekivati duel Radnickog i Zvezde.Mislim da bi takav rasplet odgovarao i grobarima koji ce izbeci navijacko ponizenje koje ih krasi vec decenijama kada pokusaju da izadju na crtu Delijama.U finalu malu prednost dajem Radnickom,iako ce ceo Nis biti u zvezdinim bojama,jer ekipa iz Kragujevca stvarno igra najbolju kosarku!

grobar

pre 12 godina

jesam grobar al' mi je nesto ovde sumnjivo sa sudjenjem, mislim sramota od sudjenja,samo zato sto smo mi iz beograda a oni iz kg-a sudi se za nas, SRAMOTA, ako pobedimo bice to zahvaljuci sudijama

CRVENO BELA PORODICA JACA NEGO IKAD

pre 12 godina

DELIJE Spremite se ZA LOPOVLUK U FINALU!LOPOVI BREEEEE!A PAZI HAOSA SKANDIRAJU FMP...HAHHAAHAAH ZNACI KOMPLEKSI UDARAJU JACE NEGO IKAD U ISTORIJI JUGOSLOVENSKOG KLUBA!!!

Misa Po

pre 12 godina

Bravo sudije!!! Pa ovo je milina gledati, prosto uzivamo. Sutra će, u finalu, verovatno opet biti protivnički trener isključen, za svaki slučaj.

mislim

pre 12 godina

Zasto se uopste igra kosarka u Srbiji. Pa zasto odmah ne proglase pobednika kupa,pobednika prvenstva i samo da daju sve pare partizanu da moze da igra evropu.

veliki strumf

pre 12 godina

Svake godine, ali svake isto. Da sam na terenu zad..io bi ove sudije i povukao tim. Ostavio bih Partizan same na terenu pa nek igraju. Kup i prvenstvo ne treba ni da se igraju jer kad god neka ekipa ugrozi Partizan, sudije presude u odlucujucim trenucima. Sve se zna. Sramno, sramno, sramno. Ljudi se bore a onda tri duvaca odluce sve i sve uvek upropaste. Nadam se da ce Muta sve jasno da kaze na konferenciji.

Pero

pre 12 godina

Navijac sam Zvezde, ali sad mi je jasno da za nas ovde nema mesta. Sve se svira partizanu, a nama nista. Vama na dusu, vidi se da ne znate da igrate, samo u nasoj.ligi nesto mozete da uradite! A gde ste u Evropi zadnjih godina? Samo pucate od svih! mi pravimo buducnost sa mladim igracima, bravo Kari samo napred doci ce i nase. Ma kome ja ovo pisem...

doktor

pre 12 godina

U domacim mecevima sudije "samo" 3 do 4 minute navijaju za Partizan... Za to vreme ih vrate u igru i razbiju ritam i psihu protivnika,posle po praviulima i bez navlacenja... Mozda su nekada u fudbalu svi u savezu navijali za Zvezdu,ali sada su sve strukture naklonjene Partizanu u kosarci..To nije potrebno jer su najkvalitetniji

Veljko

pre 12 godina

UUUUUUUUU sramota kakso sudjenje uuuuuuaaaaaaaa bruka , ako je partizan kvalitetniji neka to dookaze bez pomoci sudija , kave tehnicke za radnicki , koliko slobodnih bacanj , iskljucenje mute sramota , mnogo sam iznerviran

Goran

pre 12 godina

E bas sramota i za kosarku i za sudjenje. Ajde jos i da iskljuce pola tima Radnickog pa da bude taman kako treba. Kuda bre ide ova kosarka, opet u politiku, a? Bruka!!

A o komentatoru RTS-a, necu ni da trosim slova. Samo: sramota za profesiju...

bobcha

pre 12 godina

Godinama u ovoj nasoj ligi se ovako sudi, nije mi ni cudno sto niko ne moze da parira Partizanu, a kamoli da ga pobedi. Jedan kriterijum sudjenja za Partizan a jedan za radnicki

Sasa KG

pre 12 godina

Sve, sve, mozda bi Partizan pobedio i bez sudija, ali ovako da sudije obeleze polufinale, bruka je za nasu kosarku. Ne bih da umanjim pobedu Partizana, ali mislim da ni njima ovakva pobeda nije bila potrebna.

meda

pre 12 godina

nadam se da je svima jasno da KSS neće dozvoliti da bilo ko osim partizana osvoji bilo koje od dva domaća takmičenja. sudije su demonstrirale to večeras. jednostavno u Srbiji nema para za dva ili tri košarkaška kluba pa je vrh rešio da od dotičnog kluba napravi srpski Makabi.

Dejan

pre 12 godina

Interesuje me samo sta misli o sudjenju gospodin Djilas i njegovi najblizi saradnici iz Saveza? Objektivno Partizan je malo kvalitetniji, ali to ne znaci da mora da mu se pomaze. Kad je ovakvo sudjenje u polufinalu domaceg kupa, sta onda mi ljubitelji srpske kosarske da ocekujemo u nasem prvenstvu?!? Pojedini od nas odvajaju poslednje pare za kupovinu karata i pracenje kosarke u svojim mestima (ne racunam Beograd), a onda trojica dripaca, tako da ih nazovem, dodju i sude samo oni sto vide i samo njima sto odgovara. Javna je tajna da namestaju bas onako kako im odgovara po hendikepima u kladionicama. Non stop je povika na neregularnost u fudbalu, a mislim da je u kosarci jos veca neregularnost. Pa tacno se vidi na utakmicama kako se ponasaju prema velikim trenerskim imenima (Djurovic, Vukojicic, Djokic, donedavno Stepandic) i trenerima ovih manjih ekipa. Starim lavovima se tolerisu prigovori, gestikulacije, raznorazni pritisci, a ovim drugima se za najmanji prigovor sviraju tehnicke greske. Gospodine Djilas, ako zelite da se i dalje igra kosarka u Srbiji, prvo sredite stanje u sudijskoj organizaciji. Sude za ogromne pare evropske utakmice i Jadransku ligu, a i takse za nasu ligu u ova teska vremena nisu male. Zbog svega toga ne mora da se izivljavaju i pokazuju neku moc, lose je to po kosarku u celini, a ipak je to sport koji je jos uvek ponos Srbije.

jeeee

pre 12 godina

posle prve cetvrtine u Partizanu 4 igraca sa 2 licne a Radnicki ubi u odbrani i jedva izadjose iz bonusa!!! cini mi se da sve cine kako bi Partizan skinuli sa trona,pa ovo je smesno...

krivi Stojko

pre 12 godina

Ne mogu više da gledam moj Partizan od kad ga vodi nazovi trener V. Jovanović. Sramota od igre. Neznam čime je dotični zaslužio da se igra sa ugledom kluba. Sramotno je i suđenje na štetu obe ekipe ali malo više na štetu Radničkog. Sa ovim igračkim kadrom Dule Vujošević bi igrao najmanje osminu finala Evro lige.

don

pre 12 godina

gospodine jovanovicu,
VI STE ZALUTALI NA KLUPU PARTIZANA!
Pokazali ste to i do poluvremena s Radnickim.
Smesne i zalosne su vase odluke i neznanje!!!!!!!!!!!!!!!

choldo

pre 12 godina

Navijaci Dive vise prate Partizan nego svog mutanta...
(alejandro, 18. februar 2012 20:21)

Ti vec znas ko je generalni sponzor zvezde..?!

ko o cemu ................................!

j"

pre 12 godina

Kao navijač Partizana imam utisak da su sudije svirale previše faulova na Katiću, pre svega u napadu Radničkom i u duelima sa Sajmonom. To sam mislio i pre onih tehničkih u četvrtoj četvrtini kojima su sudije totalno upropastile utakmicu. Sada će da se pravi cirkus i teren za navlačenje za Zvezdu sutra.

mare pfc

pre 12 godina

necu ovako da pobedjujemo, kako smo prosle godine osvojili protiv hemofarma, sada cim napravi nasa klupa tehnicku krecu da masakriraju sudije, to nam ne treba jer onda nailazimo na potpuno drugacije sudjenje u evroligi

cast?

pre 12 godina

A grobari lupaju li lupaju minuse da slucajno neki komentar o sramnom sudjenju ne dope u TOP! A Djilas gricka kikiriki i ne brine za buducnost srpske kosarke.

d

pre 12 godina

Imam jedno pitanje na koje molim da mi neki navijac Partizana odgovori.

Gledao sam naravno, kao ljubitelj sporta vasu utakmicu i sad mi nije jasno zasto ste celo drugo poluvreme pevali pesme protiv Zvezde? Jel vi navijate za vas klub ili vam je poenta da isprozivate drugi klub? I ovo nije prvi put da se to desava, jer jako cesto i u fudbalskim i u kosarkaskim utakmicama, cak i u Euroligi pevate o nekoj tamo nebitnoj Zvezdi, ili FMP-u kako nas vec zovete. Prozivate nas da smo FMP a navijate protiv Zvezde. Kakvo je to licemerje?

Kabeza

pre 12 godina

Da Partizan je institucija i ubedljivo najbolja srpska kosarkaska ekipa ikada u globalu..., ali ove sezone egal sa Radnickim, videcemo sutra, mozda i sa Zvezdom. Nije mu do ove sezone trebala tolika pomoc sudija, jer bi ostao bez ijednog trofeja.

Srbin u dusiiii

pre 12 godina

Cela hala navija za Partizan lepo ste sve ovo namestili satro niko nemoze u halu bez karte kad ono puna hala grobara.Crvenim djavolima je zabranjen dolazak u Nis jel to posteno.Sledece godine u Kragujevcu vraticemo vam.Takodje na teve bastiji voditelj ponizava nas tim.Sramota sramotaaaaaa

realan

pre 12 godina

Jeste danas i ovako los partizan bio bolji od indisponiranog radnickog. Igrali si ostro od samog pocetka (18 sl bacanjau Icetvrtini), a kad su sudije legle na takvu igru bilo je lako slomiti radnicki. Sudijama zameram po 3 licne svim centrima radnickog jos u prvom poluvremenu, nedosudjen faul na trojci sinoveca i sporan "prekrsaj" koji je prelomio mec. Sve u svemu lose vreme za nasu kosarku !!!!!

bobcha

pre 12 godina

@Sasa

Za tebe druze informacija, da pogledas nocas reprizu prvog poluvremena, dok je Radnicki vodio celo vreme su Radnickom svirani faulovi koji se Partizanu nisu svirali. Dvostruku kriterijum

srks

pre 12 godina

Prosto i jednostavno, Sajmona nije imao ko da čuva i zato su mu izmislili tri lične u prvom poluvremenu. Sve ostalo posle nije bilo bitno. Partizan jeste bolji bio od Radničkog bez Sajmona. Uostalom znalo se sve pre početka da se ne lažemo. Pljujete Mutu, a šta je sa Todorićem? Sve u svemu Beograd je glavni grad, Đilas gradonačelnik, to je to.

vlajzi

pre 12 godina

svidja mi se kako navijaci zvezde odjednom niotkuda izniknu pred svaki 'veciti trening' i prete (iako ih je decenijsko iskustvo naucilo da prete u prazno). a kad se 'trening' zavrsi, onda ih odjednom nema nigde. nestanu ljudi ko da nisu ni postojali! cudo jedno!

sve o čoveku

pre 12 godina

Bertans pravi nesportsku, prilazi igraču koga je faulirao i pruža ruku, a Raduljica ga odaljava mašući odrično glavom. S obzirom da ni blizu nije bilo situaciji u kojoj može da se izrodi neki incident koji je dotični eventualno time hteo da spreči, pitam se šta mu je bila ideja?

objektivno

pre 12 godina

Ja se izvinjavam, samo da pitam, da li je to isti onaj Radnicki, najbolja srpska ekipa, ponos Srbije, ponos Kragujevca,Fiata, ponos Mute, Partizanova nocna mora, cuvar tradicije srpske u ABA ligi.

Ajde bre paljba tamo.

Dajte koga god sutra da oderemo pa da se proslavi jos jedan trofej.

I.N.S.T.I.T.U.C.I.J.A.

Mr Roster

pre 12 godina

CESTITAMO!!! Jubilarnji stoti put je "trener" Jovanovic za godinu ipo dana uspeo da napravi farsu od tajm-auta...molimo upravu da doticnom kupi buket cveca i umetnicku sliku, kako bi na dostojan nacin obelezila ovaj redak i vredan jubilej.
Kada ce konacno shvatiti da je projekat "trener" Jovanovic definitivno propao?!!!

tika-grobar

pre 12 godina

hahahahahaha, navijaci Dive vec pronasli razlog zasto ce da izgube sutra. planirao sam prvo da gledam utakmicu, ali posto vidim da oni vec znaju da su izgubili, odo ja da slavim! PARTIZANEEE, PARTIZANEEE, PARTIZANEEEEEE!!!

Pop

pre 12 godina

Kod rezultata 37:30 Roster vrsi izmene i vraca Radnicki u zivot. Isto je uradio i u Kragujevcu. Samo da on ode iz Partizana, vec cemo se nekako snaci.

1000

pre 12 godina

Sad nek se fuzionise FMP i Radnicki...dugacak vam jezik komsije pa vam nista nije potaman. A i ovi iz Kragujevca su posebna prica, cist palanacki mentalitet.
Partizanova dominacija se nastavlja.

LFC

pre 12 godina

Prvo Andjusic ne nosi steznik,vec "sleev"(mislim da se ovako pise,eng-rukav). To nose mnogi suteri jer absorbuje znoj pa je saka suva. Drugo, bravo na pobedi, ali ste imali pomoc sudija, budite realni - svaki mini kontakt je sviran kao faul u vasu korist. Sutra nas-Zvezdu-dobijate ako nam se ponovi drugo poluvreme od veceras. U suprotnom, bice tesko. Nek bude fer sudjenje, lepa atmosfera, dobra igra na obe strane pa nek pobedi bolji!

don

pre 12 godina

gospodine jovanovicu,
VI STE ZALUTALI NA KLUPU PARTIZANA!
Pokazali ste to i do poluvremena s Radnickim.
Smesne i zalosne su vase odluke i neznanje!!!!!!!!!!!!!!!

Kragujevac

pre 12 godina

Cestitke Partizanu, sad ne vredi kukati, prepricavati, pominjati samare Danilovica...sta je tu je, idemo dalje...
Samo bih pitao da li je moguce da nas ovde pojedini prozivaju za pare od politicara i da li je ok da sponzor nekom klubu bude monopolista poput drzavne firme zvane EPS.

Kol

pre 12 godina

Neprocenjivo je gledati i slusati vladu jovanovica kako pokusava da objasni igracima koju akciju da igraju! A igracima partizana svaka cast kako igraju s obzirom kako im on objasnjava, Muta je ipak mnogo bolji trener tako da ce radnicki verovatno dobiti!

kgkg

pre 12 godina

Poluvreme...bez Sajmona i Markovica odrzava se egal, najvece pojacanje radnickog je trener Partizana,momak nema pojma...Steta sto sudije nemaju isti kriterijum, a tek komentatori RTS/a...

Tolle

pre 12 godina

Braco grobari, ne obazirite se i ne replicirajte na komentare ostalih.Kad si najbolji, normalno je da ti zavide.Mogu samo da nas mrze, a mi im necemo izlaziti u susret time sto cemo ih primecivati.Dominacija se nastavlja!!!

Extream

pre 12 godina

Kontam da je Covic napravio gresku kad je pljuvao sudije u ABA ligi. Danas smo videli kako dobro sude nase sudije... Koliko vidim bolje je za Zvezdu da igra samo ABA ligu, a da se zaboravi nase prvenstvo. Ipak je jadno kako sav trud moze da padne u vodu, a svi smo se nadali da ce biti bolje...

ackoniskikartel

pre 12 godina

I zbog cega bi mi istupali iz Jadranske lige i da igramo domacu kada cim pocne kup ili nasha liga svaka utakmica Partizana je ''namestena'',gepekujemo sudije i slicno ! Josh jednom se pokazalo da Partizan jedini igra pravu kosarku,igra,igra i osvoji trofej ! Radnicki nas je dobio u Kragujevcu 20 razlike i tada su mnogo poleteli ! Kao shto rekoh,previshe je Partizan veliki klub da bi mu ovi paceri i odpad od igraca iz Partizana i Crvene zvezda oduzeli to zadovoljstvo da osvoji josh jedan trofej u nizu i da opet pokaze da je najbolji i najjaci ! Mi dobijamo ekipe kao shto su Real,Barca,Pao,Makabi,ovo je samo jedna utakmica u nizu do trofeja koji je osvojen 70% jer je kompleks crvene strane topcidera toliko veliki da Partizan nema sanse da dobiju !

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Do sad nisam kritikovao Jovanovića,ali izostavit za ovu utakmicu Bešovića protiv visoki igrača Radničkog na poziciji 4 i 5 je totalni amaterizam! Već sad do poluvremena Partizanu fali par minuta Bešovića(a Bogdanović neće ni dobiti šansu da igra).Nadam se samo da nas to neće koštati pobede,a do nje možemo doći samo izuzetnim šutom za tri poena!

TIMEOUT za PARTIZAN

pre 12 godina

Jel tamo 2 bacanja?Jel imaju 2 bacanja?
- Da,imaju.
Aaaa,tii,udji umesto njega.
E ko te cuva?
- Pa Pavkovic.
Aa tebe?
I TAKO PRODJE TIMEOUT.
P.S. Ne znam kako je D.IVKOVIC moga pozvati Marjanovica na Evropsko..

prokupljanin

pre 12 godina

jasno se videlo da su sudije pomogle partizanu da napravi vise skokova u napadu nego Radnicki u odbrani,kada je trebalo,sudije su pogadjle bilo za 3 bilo za dva uz ofanzivan skok,kada je Partizan igrao odranu,na timeoutu se videlo kada je delegat namazao nekom mascu loptu i ona ispadala iz ruku igraca Radnickog pa je Partizan istrcao par laganih kontri u kljucnim trenucima.a da, sa usana sudija se jasno vidi kako su napusavale trenera Nikolica dok je postojala neka sansa za egal zavrsnicu i time poremetile koncentraciju igraca Radnickog.

Marko

pre 12 godina

E ovaj Jovanovic je stvarno pokazao da veze nema ,pa on negleda ko koga čuva,kako će onda da posavetuju svog igrača kako najbolje da parira protivnickom igracu,kada ne zna ni koji igrač koga čuva,partizan im dobar tim,pa se to toliko i neoseca koliko los trener,inače je trener katastrofa,na timeoutu im nista nije rekao,a to je kada dovedete trenera koji pre toga imao iskustva samo sa kadetima.Vratite Duleta Vujoševića ako mislite da igrate ozbiljnu kosarku.

pex

pre 12 godina

Muta je video da ovo ne moze da dobije-Skot nista,Markovic nista,Sinovec takodje,Sajmon povredjen pa ajde da me iskljuce da imam alibi!lukavo nema sta!

crno-beli

pre 12 godina

Prvo sve cestitke za plasman u finale!
Posto sam dosad uglavnom kritikovao Jovanovica, sad moram da priznam da je apsolutno nadmudrio Mutu danas, svidelo se to nekome ili ne. Potpuno je razbio igru Radnickog, vec od druge cetvrtine se videlo da je Partizan danas bolji.
Sto se tice ove tehnicke, mozda je iskljucujuca prestroga, ali svako ko zeli da vidi mogao je da procita sa Mutinih usana sta je ponavljao sudiji nekoliko puta. Da ga nisu iskljucili, onda bi se Sumadinci (i ne samo oni) bunili da sudija ne stoji iza svoje odluke i da ne sme da ga iskljuci. Videlo se da su nastojali da sviraju svaki kontakt, a podseticu da je Partizan u prvom poluvremenu dobio tehnicku apsolutno nizasta.
A sto se tice horskog orgijanja po forumu da su sudije odlucile, mozda je najbolji odgovor sto neko malopre rece: video Muta da ne moze da dobije, da je utakmica potpuno pod Partizanovom kontrolom, pa namerno napravio iskljucenje da bi imao alibi (uostalom, to je radio i Vujosevic, i uopste to nije krio). Potpuno je sumanuto tvrditi da su sudije odlucile ako konstantno gubis 10-13 razlike citavo drugo poluvreme i ako ti se ugra sve vise raspada.
Ocigledno je da je Muta odlican trener, ali je jos ociglednije da ima neverovatan kompleks Partizana (iako je grobar). Ko je gledao sigurno se seca da je covek na poslednjoj utakmici Radnicki-Partizan namerno trazio dva tajmauta na 20 i 15 razlike; to se zove nepostovanje protivnika i to mu se sad vratilo...
Konacno, sad bih potpisao da Partizan ubuduce na svakoj utakmici u Kragujevcu ima ovakvo sudjenje, a ne onakvo kakvo je dosad imao! (iako dosad niko iz Partizana rec nije rekao o uslovima koji tamo vladaju za gostujuce ekipe, sudjenju, razularenom ponasanju placene grupe iza klupe gostiju itd).

vladimir

pre 12 godina

7:25min u drugoj četvrtini, tajm aut, Vlada Jovanović u 10. sekundi tajma pita da li su bacanja, pa jednog igrača ko ga čuva, pa drugog... I prođe tajm aut, ništa nije rekao, a verovatno i ne prati utakmicu.

Sale@

pre 12 godina

I da, zaboravih ovo da kažem:
ovako se stvara animozitet između gradova, mržanja ka Beogradu, mržnja ka smaim ljudima, ka drugim nacijama, sukob među navijačima. Kada se sutra sa ovakvim suđenjem dogode ekscesi u dvorani, možda i van njega, onda će se kriviti ti klinci koji su namerno isprovocirani da naprave takve gluposti. A oni kojima isto odgovara, iz senke će se smejati i naređivati medijima da 10 dana bruje o tome, pritom maskirajući realan život koji svi manje ili više živimo u ovoj pokradenoj zemlji...

Onokao...

pre 12 godina

...ali najbolji mi je ovaj tajm-aut na minut do kraja i minus 20 koji je trener Radnickog odrzao za publiku pored TV-a...Kao prica igracima : "Eto,treba samo da naucite lekciju da kada vas sudije kradu da se prilagodite kriterijumu",i kamera pocne da se odaljava,a on pocne da se dere jace da bi ga culi. Jadno,mnogo jadno...Mislim,na minus 20 i kusur pricati o sudijama je,u najmanju ruku smesno,ali ako je njemu lakse tako,onda OK...

Cicabor

pre 12 godina

Kao prvo,ko god je želeo,mogao je i da vidi.Vlada Jovanović je večeras 'razbio' Mutu u svim segmentima igre.Posledica toga je i Mutina nervoza,tj spoznaja da meč ne može dobiti,kao i farsa koju je napravio. Kao drugo,samo onaj ko nikada nije igrao košarku,zamišlja da je tajm aut nešto zaista bitno,i da se tu nešto kao u igri mnogo promeni.Iskusni treneri,glume taktike,crtaju navodne kombinacije,koje se naravno u 98% nikada ne odigraju!Ali to prodavanje magle izgleda veoma 'stručno' i lepo za oko.Funkcija tajm auta je samo psihološke prirode.SVE,ALI BAŠ SVE RADI SE NA TRENINGU! A Vlada očigledno na treninzima sve bolje radi sa ekipom,ali i na sebi.

Danilo

pre 12 godina

Alo,ljudi,pa ovde i slepac vidi da je razlika u klasi.Može Radnički u nekom svom maksimumu da dobije Partizan u nevažnoj utakmici,ali ti mali,fabrički timovi bez navijača-uvek ostaju mali.
Imamo u Srbiji samo da velika tima:jedna koji osvaja trofeje i drugi koji obećava i pravi dugove.
Tako je bilo i tako će biti.
Priče o državnom projektu su iste kao priče o malim zelenim.
Evroliga pokazuje ko je ko i gde je ko.
A sutra,svejedno ko da bude,šanse su mu jako,jako male.
A priče o sudijama-uvek dobar alibi za neuspehe...

Kragujevac Srce Srbije

pre 12 godina

Ko hoce realno da sagleda situaciju, mora da prizna da nas je Partizan veceras pregazio kao dete zvecku... Sudije mogu da igraju na dva, tri, pet poena, ali na dvadesete-MA DAJTE... Muta je dosta uradio za kragujevacku kosarku, siguran sam da na ovome nece stati, ali morao bi da bude malo veci dzek na terenu. Veceras je trebao da pruzi ruku Jovanovicu kao gospodin covek, a ne da glumi cirkuzanta, prica sve i svasta i pljuje po terenu... Razocaran sam, ali ne sudijama vec kosarkasima i trenerom Radnickog. Par dana nas przite kako idete po trofej, kako ste najaci u ligi, na svim kragujevacim radio i TV stanicama se samo o tome prica, a onda jedva prodjete Vojvodinu (i to sumnjivo), pa puknete od Partizana samo tako i jos vam krive sudije... Sram vas bilo

Objektivan

pre 12 godina

Faul, posle kojeg je isključen Muta stvarno nije postojao, obično se svira mrtva lopta u takvim situacijama. Reakcije dotičnog je preterana sa otvorenim psovanjem sudija, pogotovo što je radnički već gubio 11 razlike i bio u velikom padu. U celom meču nije bilo više od 2, 3 sporne sitacije, tako da svaka priča o sudijama predstavlja alibi zbog loše igre.

Braindead

pre 12 godina

Još jednom se pokazuje koliko su razmaženi navijači Partizana. Izgleda da je sve ispod top8 ili final4 loše, svaka pobjeda do 20 razlike nedovoljna. Ljudi nije Jovanovic Vujosevic, al nije ni Vujosevic bio Vujosevic jedno 5 godina. Vi koji sad velicate Vujosevica bi ga prvi otjerali i popljuvali onda kad je uzimao po dvije pobjede u Evroligi.

Sto se tice navijaca Radnickog, Zvezde i ostalih koji se zale na sudije - ko vam smeta da ostvarite bolji rezultat u ABA? Opet Partizanove sudije? A u Evropi? Isto Partizanove sudije? Jesu li Partizan vodile sudije na final4 Evrolige? Pa neozbiljna vam je ta prica. Vise rada, manje kukanja.

Obodo

pre 12 godina

Auuu Nikolicu, kako niska i provincijalska reakcija. Pa Jovanovic te je zgazio veceras, razbio trecu cetvrtinu i kada ne mozes da dobijes onda - sudije glavni krivci. Pa ako si dzek , pa budi cool i kada gubis... Pa nisam mogao da verujem ...
Ok smo odigrali, mnogo trcanja , dobro i sutirasmo... Dzejms odlican , nadam se da je period prilagodjavanja prosso i da moze da igra ovako u kontinuitetu... I naravno- Ziveo Partizan i majka SRBIJA!

vranjanac

pre 12 godina

E to vam je nasa drzava danas.

-namece nam gay paradu
-namece nam EU
-namece nam NATO
-namece nam Partizan

A Srbi ne vole nijedno !!!
(Bloomberg, 18. februar 2012 21:07)

... sto se i vidi po broju pluseva i minuseva tvog komentara. visite na nasim vestima, a ne moz da sakupite 100 pluseva. zalosno.

vlada77

pre 12 godina

Ljudi o cemu vi pricate? Kakve bre sudije! Jer neko video do sada da ekipa u prvoj cetvrtini ima 18 slobodnih bacanja. Ljudi 18 u prvoj cetvrtini. I onda kazu da su pokradeni, strasno i smesno. Najveci krivac im je muta. Jeste li culi kad kaze pomocniku u tajmautu, "ne s..ri,sta ti znas, zavezi. Jer to veliki trener? Video da je gotovo pa sudiji sve po spisku da bi nesto promenio, ali nije uspeo. Radnicki ima dobar tim, mozda i jaci od Partizanovog ali nema sistem i organizaciju. To ne moze preko noci, dzaba i pare od politicara, jos ste mali za PARTIZAN.

pex

pre 12 godina

Muta je video da ovo ne moze da dobije-Skot nista,Markovic nista,Sinovec takodje,Sajmon povredjen pa ajde da me iskljuce da imam alibi!lukavo nema sta!

ZMAJ

pre 12 godina

Veliki Radnicki sa onim velikim rezultatima u Evropi i ABA ligi ponovo pokraden. Verujete li vi u to sto pisete? Onaj Bakic je svojevremeno izjavio da nece igrati u ekipi koju trenira ser Dule. Da li je sada shvatio da nece igrati ni u jednoj ozbiljnoj ekipi jer ne ume?

sumadinac atl

pre 12 godina

i sutra coki kupuje titulu zvezdi a trener partizana je tolika neznalica da bolje da za dobrobit srpske kosarke jednostavno prestane to da radi. culi ste svi njegove tajmaute. mislim, tri reci za minut i pitanje "ko te cuva". eej pa ako si trener to je prvo sto moras da pratis ko koga cuva da bi pistavio igru (match up)a s druge strane cim je tajmaut to znaci da petorke ne moraju da ostanu iste u protivnickom timu...pre svega svaka cast igracima na pobedi,muta je resio utakmicu koja bi bila na +- 7 za jedne ili druge. nazalost nasi treneri opet pokazuju nekulturu makar i sudije ne bile u pravu. sutra protiv zvezde cete lagano dobiti ako sve bude u normali a posto su covic j zivkovic zajedno u lozi...videcemo kako ce sudije duvati. smesne faule u napadu kao danas ili prelako iskljucenje trenera koji s oravom protestuje...inace sam iz kg ali neka pobedi bolji a to je po mom misljenju partizan po igeacima ali je trener ogroman minus.pozdrav za moj nis(tamo studirao)

smesno

pre 12 godina

moralo je ovako da se zavrsi,posle Mutine price da je Radnicki srpski Real,i ostalih gluposti,nije covek smeo da dozvoli da bude demoliran,pa je napravio scenu da posle napada sudije...jadno,bas jadno,posebno od takvog strucnjaka,koji je bio trener u ovom istom Partizanu...ali nadam se da su naucili lekciju,i da ce posle ovog SAMARA da se malo primire,i da smanje pricu...

grobar

pre 12 godina

milosavljevic igra odbranu ma koju molim objasnite veliki strucnjaci kosarke.decko dvojka nije dao jedan kos iz igre.hocu andjusica ili ce stradati tv

milan

pre 12 godina

Nek vam je alal grobari! Evo zasto ste bili neuspesni u Evropi. Niste imali sudije...

O našim uspesima se priča po svetu, snimaju se filmovi o tom fenomenu, svi evropski šampioni i velikani padaju i padaće u beogradu. Biti veliki u porazu je za tebe verovatno samo misaona imenica pa ti ostaje da blatiš tudje uspehe. Ne samo ti, ima vas nažalost mnogo kako mogu da vidim po komentarima.
ps: neka neko obrati pažnju šta je Muta rekao sudiji i zašto je isključen. pogledajte broj faulova partizana...

bra nik

pre 12 godina

Ne baš lepa utakmica za gledanje, dosta grešaka na obe strane. Meč je obeležilo nadmudrivanje dva trenera, ko će bolje da se izvuče iz problema sa ličnim greškama centara. Nažalost, Muta nije izdržao, što mi je žao, iskreno.
Raško i James u napadu odlični, Čakarević odličan u odbrani. Mačvan imao svoju ulogu, ali kao i u reprezentaciji, slabo igra odbranu jedan na jedan, dok je sa druge strane u zoni dosta bolji.

Sve u svemu, meč nije odličilo isključenje Mute, već strašna odbrana i napad u prvih 5 min 3 četvrtine. James dosta znači, kada se nema rešenja. Setite se samo onog dvostrukog ukrštenog koraka, negde u 3. četvrtini.

Mislim da će cigani dobiti Hemofarm. Pešić odlično radi sa Zvezdinim igračima, tako da ako oni prođu, sutra će posle duže vremena biti možda malo neizvesniji duel. Naravno, neka se ne zanose da mogu da priprete u play-off-u, jer Partizan ne može da izgubi kad se igra na više pobeda trenutno.

I na kraju, ovi što pljuju Vladu Jovanovića, imaju težak problem.

Napred Partizan, napred Vlado!

Pozdrav

bole/pfc

pre 12 godina

Moze da prica ko sta hoce, ali iskljucenje Mute Nikolica nije presudilo utakmicu, jer je Partizan tada vec imao dvocifrenu prednost... Inace na snimku se moglo lako procitati sa usana da je Nikolic propisno izwredjao sudiju.

dels

pre 12 godina

(sve o čoveku, 18. februar 2012 18:13)

U NBA je to obicaj, niko ne pomaze protivnickom igracu da ustane , verovatno su i oni svi losi ljudi. Kako ljudima malo treba da popljuju nekog. Inace i u fudbalu i u kosarci treba da se stane na put gestikuliranju jer ovo postaje odvratno za gledanje.

rezime

pre 12 godina

Jovanovicu, pusti Dzejmsa da vodi tim, jedino ako pocne da sutira dal za dva dal za tri ruke mu odsecaj. Valjda si bar toliko sposoban. A ako budes sposoban za to, bices veci i od Pesica i od Blata.

C7-5

pre 12 godina

Najveci krivac je Muta. Kao dobar i iskusan trener morao je jos iz prvog poluvremena da vidi kriterijum sudija. Zar tada i Partizan nije dobio tehnicku? Sudije nisu dozvoljavale prigovore, a u tom trenutku Partizan je vodio 13 koseva? Muta je sebi dozvolio psovanje sudija, da se buni i zasluzio je tehnicku. Nikada se neki u nasem sportu nece nauciti da svoj nekvalitet i nemoc pravdaju sudjenjem. To je stara prica. Ova pobeda je za mene ocekivana, posebno jer je Radnicki ima tezak predhodni mec i povredjenog Amera. Drzali su se prvo poluvreme i to je bilo sve. U svakom slucaju ne bi im pomogao ni Muta na klupi.

Sasa

pre 12 godina

A zasto sudija nije iskljucio i fizioterapeuta Radnickog jer ga je ovaj krivo pogledao... Sramota za srpsku kosarku
(..., 18. februar 2012 20:26)

Ajd` malo pogledaj u svoje dvoriste, videces ga neocisceno do guse.(Navedi bar jednu odluku koja je uticala na rezultat, a koja je bila na stetu Radnickog.

Milan Raska

pre 12 godina

3 min 45 sekundi do kraja poluvremena +7 za Partizan i Vlada ubacuje Bozica a izbacuje dzejmsa. Do kraja poluvremena +1 za radnicki,a partizan bez kosa iz igre. DOKLE BRE VLADO?

srb

pre 12 godina

da vam pojasnim neke stvari. Partizan vec 10 godina igra evroligu,to je znaci na stotinu MNOGO JAKIH UTAKMICA na kojima se stice preko potrebno iskustvo koje ima Partizan. Radnickom,Zvezdi i Hemofarmu je najjaca utakmica u sezoni protiv Partizana dok je nama protiv Barselone,Makabi ili PAOa i zamislite kakva je razlika nama kad igramo protiv vas ili njih. Drugo,Radnicki je pobedio u Kg kad je Partizan imao jedino Bozica na pleju a sad je poptpuno druga prica. Trece i kljucno,Bratic resava mec kad prigorava na faul kad nema bonusa,mozga bez. Muta napusava sudiju i sta ocekuje,pa i Dule je dobijao isto tehnicke a igraci Partizana nikad ne prigovaraju to je posao trenera. Opet,zahvalite se Braticu a ne sudijama i zapamtite Partizan igra drugu dimenziju kosarke tj.evroligu i vi to ne mozete da razumete jer bi ostali bez pobede u grupnoj fazi EL...to sto pokusavate da prikazete kradju je vasa nemoc da pobedite Partizan na parketu pa pokusavate drugim sredstvima. Da nije bilo tehnicke Partizan bi dobio 5 do 10 razlike,pametnom dosta!!!

1892

pre 12 godina

Ocekivano. Iako moram priznati da sam strahovao nakon onog poraza u KG. Al od tada je Radnicki u padu forme, a i taj mec su odigrali fenomenalno, noseni punom halom. Partizan je pokazao da je najveci kada je najvaznije. Sutra istim koracima momci.

miki

pre 12 godina

Ko gubi ima pravo i da se ljuti! Pravo receno ni polufinale niste zasluzili, tek je tu Vojvodina zestoko pokradena pa ste cutali! Ovde bi ste i bez onih tehnickih izgubili!

Realno

pre 12 godina

Alo ljudi,zbog jednog faula za koji nije sigurno da li je postojao vi napraviste teoriju zavere.Jel neko primetio 18 slobodnih bacanja za Radnicki u prvoj cetvrtini!Razlicit sudijski kriterijum u dva poluvremena i to je to,da su pustili musku igru u prvom ne bi ni doslo do toga da sada svi pljujete sudije zbog jedne sumnjive odluke.Najbitnije i u porazu i u pobedi je gledanje u svoje dvoriste a ne tudje.

Zeca

pre 12 godina

Ovo sto je pomocni trener Radnickog rekao na kraju da su ih sudije pokrale je cist kompleks ekipe poput Zvezde Radnickog koji ne mogu svojim kvalitetom da pobede ekipe poput Sirokog ne zasluzuje ni postovanje, zar je moguce nesto tako da kaze kad je Partizan u svim segmetima bio bolji faul je bio cist a ko vam je kriv sto se Nikolic iznevirao pa dosudili su tehnicku Macvanu iz nicega dosudili tehnicku i Bertasu ako mi krademo pa onda to pokazite u nlb ligi ne moj te gubiti protiv ekipa kao sto je Helijos Krka itd to isto vazi za Zvezdu gledao sam mec protiv Cedevite koji ste rekli da su vas pokrali ja sam u tom mecu navijao za vas jer opet vas vise volim nego Hrvate, za taj poraz vam je kriv Pesic koji se iznevirao zbog cistih koraka Tomasa koji su arenovi komentatori rekli da su cisti koraci e to je kompleks slabih timova ako ne mozeg da ga pobedis ti udri po sudijama.
P.S.takodje da pohvalim Jovanovica koji je nadmudrio Nikolica jer svojom taktito naterao Sajmona da brzo napravi faule i olakso Partizanu utamicu, i jos nesto sem Partizana cenim samo Hemofarm on je godinama bio jedini konkurent Partizanu za titulu ja ni jednom nisam cuo da su se oni pobunili da ih je sudija ostetio vec sportski cestitali Partizanu kad su ih pobedjivali pa Radnicki i komsinice ugledaj te se na Hemofarm koji posteno kaze kad je od njih neko bolji.

Pukovac

pre 12 godina

Jesam Partizanovac, ali moram da naglasim da utakmice u domacim takmicenjima posmatram sa neutralne strane, jer ako u ovoj konkurenciji sa 2 relativno vestacka kluba i jednim klubom u velikim problemima ne mozemo da budemo najbolji, i nismo za neki ozbiljniji basket. Veceras je pritisak na sudije od strane Radnickog bio od prvog minuta (Markovic, Skot i Sajmon), nastavio se ulaskom Mijatovica, a kasnije i Bratica. Ljudi su shvatili da u utakmicama za trofeje protiv Partizana ne moze tek tako, i posegli su za prljavim potezima. Nikolica necu da komentarisem, najvaznije je moglo da se procita sa usana. U mecu nije bilo sumnjivih odluka, kao sto je vec receno, mozda je iskljucenje bilo prestrogo ali sve ostalo je bilo korektno. Kod problematicnog faula igrac Radnickog je bio na kolenima preko Dzejmsa, plus jos jedan igrac na nogama iznad njega, pa sta vi ocekujete u toj situaciji. E sad, to sto je neko u tom trenutku poceo da se glupira je sasvim druga stvar. Poslednji tajm aut Radnickog je najveca sramota ove utakmice, i ja ne razumem koja je svrha onakvog izlaganja onog kvazi trenera kada je Partizan bio bolji u svakom statistickom parametru. A i u trenutku iskljucenja je bilo 8 minuta do kraja, 13 razlike za Partizan, i generalno bolja igra Partizana jer je bila velika serija u pitanju. Mislim da je tu svaka prica zavrsena.

Mix

pre 12 godina

Da. Partizan nije pobedio zbog sjajne odbrane u 3 od 4 četvrtine, pogotovo na Skotu. Nije pobedio ni zbog razigranih Džejmsa i Katića. Nije pobedio ni zbog iskustva igranja jakih utakmica u Evropi. Pobedio je 20 razlike zato što su sudije dosudile 3 tehničke greške. Možda, al juče...

Problem vas, navijača FMP-a je to što uvek gledate u tudje dvorište. Da jednom pogledate malo u svoje, videli biste da vaš matični klub (prava Crvena Zvezda) grca u dugovima, a da vi navijate za mutanta iz predgradja.

Možda tad shvatite da je Partizan trenutno najbolji srpski klub...

srdjan

pre 12 godina

Sve u svemu Partizan veceras daleko bolji! Sudijske odluke nikako nisu odlucivale o pobedniku,kao sinoc Radnicki Vojvodina!Mutino ponasanje me je negativno iznenadilo i totalno razocaralo,sramota,ako se velicas u pobedi digni glavu i kada gubis!!! Sta je sinoc Sinisa trebao da kaze na sudjenje??? Dostojanstveno je podneo poraz! Radnicki je veceras nadigran apsolutno,a Muta sto nije tempirao formu svog timakada treba to je vec njegov problem!!! Partizan je definitivno bolja ekipa i tu vise nema sta da se doda!

trimix

pre 12 godina

poslednji tajmaut partizana u drugoj cetvrtini je pokazao koliko jovanovic kao trener nezna ama bas nista:))).umesto da napravi napad na centra,trazi faul,ima 22 sekunde,on prvo objasnjava akciju,onda kaze ne to,ajd ovako,pa nemoj to ajd radi sta hocete:),izgubise loptu i trojka pavkovica,umesto da vodis na poluvremenu 4 razlike,ti gubis 1 razlike!!!smesno i jadno

ali majke mi.

pre 12 godina

Kad sudije sviraju namernu nad Sajmonom protiv vojvodine na 2 minuta pre kraja, a vosa vodi 3 razlike, to je OPRAVDANO.
Kad sudije ne sviraju ocigledan faul Majkla Skota nad jednim igracem vose 5 sekundi do kraja, posle cijeg prodora taj isti Skot udara bananu, a predhodno ga je usporio tim faulom, to je OPRAVDANO.
Kad sudije sviraju namernu Bertansa nad jednim igracem radnickog, nisam zapamtio kojeg, to je OPRAVDANO.
Kad klupa Partizana dobije tehnicku, to je OPRAVDANO.
Ali, kad igrac radnickog dobije tehnicku zbog prigovora, a kasnije i Muta zbog konstantnih prigovora i verovatno nekih "lepih" reci dobije prvo tehnicku, pa ne odustaje i dobije iskljucujucu, pri vodjstvu Partizana od 11 razlike, to je KRADJA?

Totalno ste moderni, majke mi.

lakica

pre 12 godina

Svi pricaju sudije ovo, sudije ono!Pa da je muta rekao nekome od vas ono sto je rekao sudijama ko zna sta bi ste uradili.Zalosni ste vise sa pricama o tome kako pomazu partizanu,zaista nema osnova sto ce se i u finnalu videti protiv vas.Aj uzdravlje......

Obodo

pre 12 godina

Auuu Nikolicu, kako niska i provincijalska reakcija. Pa Jovanovic te je zgazio veceras, razbio trecu cetvrtinu i kada ne mozes da dobijes onda - sudije glavni krivci. Pa ako si dzek , pa budi cool i kada gubis... Pa nisam mogao da verujem ...
Ok smo odigrali, mnogo trcanja , dobro i sutirasmo... Dzejms odlican , nadam se da je period prilagodjavanja prosso i da moze da igra ovako u kontinuitetu... I naravno- Ziveo Partizan i majka SRBIJA!

Postovanje, a ne kritike

pre 12 godina

Citam ogorcene komentare vecitih gubitnika i moram priznati da se ne cudim. Ulozili su znacajan trud da izraze svoju decenijsku gorcinu. Posebno su (doslovno) dirljivi oni koji se javljaju kao lazni Grobari koji toboze dele brigu zajednice zbog pomoci Partizanu. Mentalno popustili zbog stalnih nepravdi u korist sopstvenog kluba? Ha,ha,ha. Svasta ocajnicima pada na pamet ali je lazno predstavljanje dno dna. Placuci, drugi pitaju svasta. Tu jedan pita sto Grobari prozivaju Zvezdu/FMP? Pa izvlaci zakljucak da je to zbog njene velicine i stalnog straha. Kako da ne, u pravu je. Stalno smo u strahu od tog mocnog kluba. Sta reci za Kragujevcane, kandidate za fajnal for Jadranske lige, direktno sa 10 mesta. Novi Real? Da li bi iko normalan to mogao ozbiljno da kaze? uveren sam da se Muta zezao. U slucaju da je sve stvar sporta a ne politike koja nam je nekoliko puta porucila da je dobro za Srbiju da i Zvezda bude nekad prvak (dakle, ne NAJBOLJI nego Zvezda, bez obzira sto nije do kolena sampionu), stvari su vec i danas poznate, a i da politika odluci postoji noreciva istina: da nije PARTIZANA, NIKO U EVROPI NE BI NI ZNAO DA POSTOJI SRPSKA KLUPSKA KOSARKA, koliko su Zvezda i Radnicki dobri, a Muta i Covic ugledni sportski radnici.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Grobari,opusteno i casno,kao i uvek ! Oni nisu svesni da moraju prvo da dodju na nash nivo da bi sudije uopshte mogle da im pomognu ! To bi isto bilo kao kada bi se Partizan zalio na sudije protiv ovogodisnjeg CSKA iz Moskve ! Dajte da se ne lazemo,to sam ponovio milion puta ! Partizan jedini igra ozbiljnu kosarku,a u prilog tome govore rezultati ! Koju je bre veliku ekipu dobio taj Radnicki ? Ta Zvezda Beograd ? O tome ko igra kakvu kosarku i ko je kakav klub,govori cinjenica da Partizan kada dodje borba za trofej igra najbolje i po tome je uvek bio poznat ! A navijaci Zvezde Beograd shto se busaju u grudi,aloooo rodjaci,imate fore do sutra da se izivljavate na forumima i da pricate gluposti,sutra kada vas dobijemo ja znam da ce opet biti krive sudije,ali normalan covek zna da nije tako ! Jer ako ti od 100 medjusobnih duela,pobedish 95 to je kvalitet i samo kvalitet,a Partizan ga ima i uvek ce ga imati vishe od svih u srpskoj kosarci ! A shto se politicara i drzave tiche,samo nemojte o tome da pricate,po brojanosti niskog kartela i nislija se jasno vidi uz koga su politicari,ceo grad zna da su nislijama trebovane karte od gospodina Zivkovica i to je jedini razlog vashe ''brojanosti'' ! Pozdrav svima i idemo sutra po trofej,snzano i ubedljivo !!!

Nepostojeci penal

pre 12 godina

"Kup i prvenstvo ne treba ni da se igraju jer kad god neka ekipa ugrozi Partizan, sudije presude u odlucujucim trenucima"

A kako su nas to ugrozili? Tako sto su u tom trenutku gubili 13 razlike?
Partizan dominira, drugi objavljuju saopstenja.

srdjan

pre 12 godina

Neki Pero je napisao da mu je jasno zasto nema Zvezde u srpskoj kosarci,zato sto mu sudije pomazu i da samo u Srbiji mozemo da pobedjujemo i pita se sta smo mi to uradili u evropi unazad nekoliko godina!? E pa Pero moj,mi smo igrali FINAL FOUR EUROLEAGUE,nekoliko puta uzastopno TOP 16 i pa i TOP 8!!! A gde ste vi????

fortissimo

pre 12 godina

Muta je rekao da je zasluzeno iskljucen, ali ne moze da se pomiri da je Partizan stalno davao koseve iz ofsajda? Opet krive sudije, pa dokleeee.

theGreat

pre 12 godina

Bio u hali pa nisam video ovo o cemu pricate da je Vlado pitao ko ih cuva u pauzi, ali sam puno puta vidjao ako ne isto to onda makar slicno od DVa. Vlado ima svu moju podrsku jer je pre svega i iznad svega Grobar!

tolko o tome

pre 12 godina

Kako Mutu nervira pomocnik na tajm-autu... Hahaha... Imam osecaj da taj decko nista ne zna :)
(giga, 18. februar 2012 18:48)

Taj isti je covek je podjednako zasluzan za ovakav radnicki ako ne i vise do Mute...

Marko Grobar

pre 12 godina

Odlicno drugo poluvreme.... Sto se tice zvezdaninih navijaca mogu samo da kazem da he ovo kojim slucajem bila kradja rezultat bi bio manji od 10 razlike stavite to u glavu.

Krstic

pre 12 godina

Navijaci Zvezde molite vase igrace da danas izgube od Hemofarma da bi se izbegla bruka,koja bi se desila u finalu ako se plasirate pobedom nad Hemofarmom.

Floro Flores

pre 12 godina

Vlada:"Ko je ovaj ?".. Neko:"Pa,to je James" Vlada:"Kad je dosao?".. Neko:"Pa,iz Grcke,mi ga doveli".. Vlada:"Ok,ok,ok,koga cuva i ko njega cuva?" :D Vlada moj omiljeni trener!

wolf

pre 12 godina

p.s. I SHELL SAY THIS ONLY ONCE - EUROLEAGUE !!!
@(muta selektor, 18. februar 2012 20:40)
Pa dobro bre,jel' se tako pise SHALL? Sta vas uce u skolama ako vas uopste uce?

GrobaR

pre 12 godina

(giga, 18. februar 2012 18:48)

Ne nervira ga nego prevodi igracima njegove reci na srpski, samo posmatraj, niko ga nista ne razume i onda im on pojasni:)

mirko

pre 12 godina

Partizan je ovu utakmicu dobio zasluženo, jer je u trenutku isključenja trenera Radničkog imao 11 razlike i loptu, osam minuta prije kraja.
U prvom poluvremenu je imao dve tehničke i ušao je u bonus na samom početku.
Trenera sam i ja ponekad kritikovao, ali pošteno govoreći on čini sve što može i želi sve najbolje kao i igrači, Katić je do sada bio loš, a večeras i on i Čakarević među najboljim.

Саша

pre 12 godina

Заслужена победа Партизана. Утакмица је преломљена у трећој четвртини, одличном одбраном.

Sasa KG

pre 12 godina

@Rondo:"Vojvodina je trebalo da igra polufinale"...Da a kada vas je onomad Partizan na slicnu foru izradio u fudbalu, tada ste pobegli sa terena. Sta bi ste sada uradili na nasem mestu?

vlada

pre 12 godina

Dobro bre, ali razmislite ipak objektivno. Partizan je institucija, daleko najbolji kosarkaski tim u Srbiji, tamo svaki mladi igrac hoce da zaigra da bi napredovao. Smesni su komentari tipa "savez ne dozvoljava drugim timovima da osvoje nesto". Dajte bre, budite malo realni i objektivni, a ne isfrustrirani gubitnici.

muta selektor

pre 12 godina

ovaj pomocni trener,sto je nekima nesto objasnio na tajm-autu,je izgleda radio pre radnickog u nekom CALL SEVICE-u,svaku recenicu pocinje sa ALO ?!! p.s. I SHELL SAY THIS ONLY ONCE - EUROLEAGUE !!!

DEMOKRATA PARKING SERVIS

pre 12 godina

Kontam da je Covic napravio gresku kad je pljuvao sudije u ABA ligi. Danas smo videli kako dobro sude nase sudije... Koliko vidim bolje je za Zvezdu da igra samo ABA ligu, a da se zaboravi nase prvenstvo. Ipak je jadno kako sav trud moze da padne u vodu, a svi smo se nadali da ce biti bolje...
(Extream, 18. februar 2012 20:34)
prijatelju,zvezda ne igra aba ligu,koliko god ti to voleo,zvezda je zamrznuta jos 4,5 godine !!! sutra i da se desi cudo,ide pehar u zeleznik,ne na mali kalemegdan ...

Ako Dule kaze...

pre 12 godina

Realno,mnogo smo bolji bili.Razlog zasto je Partizan veliki, se vidi u ovim "bitnim" utakmicama,gde ceo tim odigra sa 100% mogucnosti.Svaka cast momci,bravo James i posebno bravo za PERU KAPITENA BOZICA.

spuzigaca

pre 12 godina

Zalosno je koliko ljudi ne poznaju kosarkaska pravila,a vole da komentarisu sudjenje.Na ovoj utakmici sudije su striktno primenjivale pravila i mislim da ni jedna od ovih ekipa ne bi trebala da se zali na sudjenje.
Sto se same igre tice, Radnicki je bio nesto bolji u 1/4,sve ostalo je proteklo u potpunoj dominaciji Partizana, Uzgred, treba reci da je Jovanovic ovog puta takticki nadmudrio Mutu Nikolica.

simpson

pre 12 godina

Vlada je danas nadmudrio Mutu u svakom pogledu i pokazao da je daleko bolji trener. Vidim da je to mnogima zasmetalo pa komentarisu doticni time out. Samo da Vam kazem na kraju tog time out-a Vlada je pozvao akciju, cini mi se da je sifra palac. Tako da ostavite vise Vladu na miru, jer sistem i dalje funkcionise i DOMINACIJA SE NASTAVLAJ

Темуџин

pre 12 godina

Како да не, наведите 3 грешке судија које су биле на штету Радничког, стално се ствара та фама о судијама. И када је кк Партизан био на Ф4 у домаћем првенству се причало о судијама. Докле год о томе мислите нити ће бити добрих кошаркаша нити све ово има смисла. Све ме подсећа на период када смо били доминантна репрезентација па су нас називали мафијашима, бандом итд. Смета када је неко јак? Тренирајте, Пешић добро ради и Мута, што нисте у врху Аба лиге, обе екипе? И ту су судије? Не ваљају ни наше ни стране судије, па ко вам ваља, аман више не стварајте алиби за сопствене слабости.

vladablok9a

pre 12 godina

Kao prvo Vojvodina je pokradena i ona je trebala danas igrati polufinale.
Kao deugo ovim dusebriznicima koji sve znaju o kosarci, sudjenju, ko sme a ko ne sme da pobedi ... Radnicki je za 13 minuta do momenta kada je sudjena tehnicka dao svega 14 koseva od toga nekoliko iz slobodnih bacanja tako da je sigurno tehnicka presudila utakmicu da nije bilo nje mozda bi dali i celih 20
Uglavnom u opste nije cudno sto je zvezdi otvoren put do finala sto su u tom kosturu 2 Coviceva tima i rasformirani hemofarm to je sasvim normalno ali pobeda partizana koji je vodio laganih 13 razlike protiv tima koji nije apsolutno imao ideju u napadu to je odma globalna zavera

UrosBg

pre 12 godina

Bravo!!! Cestitke nasim momcima na pobedi. Solidna utakmica, ali sto je najvaznije prolaz u finale. Verujem da cemo igrati sa Zvezdom. Radnicki odigrao solidno prvo poluvreme ali Partizan mnogo bolji u drugom. Muta nepotrebno dobio one tehnicke i zavrsio utakmicu pre vremena.

srb

pre 12 godina

gde je Partizan u Evropi zadnjih godina,mislim da je jedno od zanimljivih pitanja. Samo pet godina za redom medju 16 ekipa evrope,pre dve godine fajnal for,pre 4 top 8. Pravo pitanje je gde ste vi gani u evropi ili Radnicki ili Hemofarm??? U grupnoj fazi Evrokupa??? Naravno da neeeee,probajte bar u grupnu fazu da udjete i odigrate neku medjunarodnu utakmicu osim sa Partizanom jer vam je to jedina prilika da igrate protiv evroligasa...

www.svesamrekao.com

pre 12 godina

@Nek vam je alal grobari! Evo zasto ste bili neuspesni u Evropi. Niste imali sudije...

I u Evropi smo bili uspešni dok nam nije otišao Peković, posle toga ekipa nije odmah mogla da proigra bez njega, tako da sudije nemaju ništa sa tim. Uostalom i kada smo igrali F4 Evrolige, pričali ste da su nam sudije dale i kup i prvenstvo. Tada je vaš Pešić bio najglasniji.
Trhničke greške su dosuđene na Partizanovih +11 i uz slobodna bacanja koja su trebala da uslede, što bi verovatno bilo +13. Partizan to ne gubi, jer ima iskustva u velikim utakmicama, što znači da tehničke greške i isključenje Nikolića nemaju veze sa konačnim ishodom.
A večeras po prvi put, navijam za Crvenu zvezdu Beograd Diva, samo iz jednog razloga: ŽELIM VAS SUTRA U FINALUUUUUUU!!!!!!

Gerrard

pre 12 godina

Za ono sto je izgovorio sudijama a samo deo je mogao da se procita sa usana na snimku treba ga proterati iz kosarke na par godina,koliko god da te sudije kradu ne moze covek u njegovim godinama tako nesto sebi da dozvoli to je bas sramota.

DOminIRAJ

pre 12 godina

Nabijes ih u trecoj cetvrtini 15 razlike onda posle jedne obicne lopte Muta ZARADI iskljucenje, kako bi se on a i ovi FMP-ovci vadili na sudjenje i mastali o nekim zaverama... Ma nije bitno sutra i njih da nabijemo 30 razlike onako kako smo i navikli vec godinama unazad pa neka placu i dalje....

bolton

pre 12 godina

Partizan je danas igrao bolje i zasluzeno dobio. Sudije nisu bile na nivou, pogotovo se ne svira onakav faul kod tehnicke Braticu...oni sto pricaju da je Vojvodina zasluzila polufinale ocito su navijacki opredeljeni, Milosevic je kod one trojke sa centra nagazio liniju, a Skot je cistom rampom doneo pobedu, uostalom za sve vas koji imate oci postoji i snimak. U Radnickom su rezerve katastrofalne, Bircevic nedovoljno iskusan, Marjanovic obicno drvo, mladi Stojacic ne zasluzuje da igra u ovakvom timu, a Pavkovic me je bas razocarao...za njega odbrana ne postoji, ne igra je, a u napadu poslednjih utakmica katastrofalan...mozda smo od njega i previse ocekivali.
Sta je, tu je...sa ovim timom, uz eventualno neko pojacanje pred pocetak nase lige, mozda mozemo nesto vise da uradimo...videcemo vec.

NAPRED RADNICKI!

Muta

pre 12 godina

xaxa ne verujuem da niko nije primetio.Umro sam od smeha.Muta zove time out i prica nesto igracima a pomocni trener ga dopunjava.Muta njemu:bez bre tamo,samo mi smetas.xaxaxa kralj

Milan CL

pre 12 godina

Prvo poluvreme bez ijedne reklame. Neverovatan podatak za naše prilike, lepo za nas gledaoce, ali kad Tijanić sazna ima da lete glave.

Uros

pre 12 godina

Navijali za Partizan ili Zvezdu, morate se sloziti da su najzapazeniji akteri utakmice bile sudije. To svakako nije dobro. Tomasevic je najavio kod Tegeltije u ponedeljak da ce se sudije truditi da budu sto manje primetne. Prvo su izbacili Sajmona iz ritma sa dve nepostojece greske, a zatim i sa tri vezane tehnicke odlucili pobednika.