Petak, 10.02.2012.

14:12

Tipsarević doneo prednost Srbiji

Teniska reprezentacija Srbija povela je protiv Švedske u Nišu sa 1-0, u meč prvog kola Svetske grupe.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Tipsareviæ doneo prednost Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

SPORTISTA

pre 12 godina

Ma ima više navijača usred radnog dana u Nišu nego u Beogradu vikendom. A da Niš je 6 puta manji od Beograda.One crvene prazne stolice rezervisane za VIP-ovce iz BG-a, ali zbog zime nisu mogli doći. Bravo Nišlije !!!!!!
(ALKOS, 10. februar 2012 16:13)

Kao prvo bravo za Janka i Viktora.. a ka drugo.. sta cemo sa docekom rukometasa i vaterpolista? Da nije 15000 nislija stajalo na minusu nekoliko sati?
To se ne radi tako sinak.. Vest je o reprezentaciji Srbije a tebi je u glavi samo to da iskritikujes grad u koji, kada ti se ukaze prilika, jedva cekas da odes kako bi docekao jutro na nekom splavu.

ABC

pre 12 godina

Janko i Troja su bili super, uzivali smo u njihovoj igri. Dobro je da je Janko eksperimentisao i videlo se da mnogo dobro igra a lep govor na kraju. Mnogo fin i sarmantan momak kao i Viktor a i ostali momci. Sve u svemu dobra zabava i teniska uzivancija pa srecno dalje, momci.

mm original

pre 12 godina

Meni se dopada to Nole uživa u Kopaoniku i pruža ovim divnim momcima da i oni budu ponekad u centru pažnje, jer i oni su dali svoj udeo u osvajanju DK ne samo Nole.
Da se Nole pojavi odmah bi sve bilo u njegovoj senci, ne zato što on to hoće, nego zato što se novinari i navijači tako ponašaju.
Tako da bravo, Nole i bravo DK timu Srbije. Tako se uvode novi igrači u tim. Dobrodošao, Duci.
Ne zaboravite, treba nama tenis i posle Janka, Viktora, Zikija i Noleta.

Spin

pre 12 godina

E moji pljuvaci i susjedi koliku ste municiju upotrebili a bukvalno nikoga niste pogodili sa vasom smejurijom od komentara.
Ajd' na tusiranje!

lazar

pre 12 godina

Ljudi sta se samo prepirate samo karte,karte i karte pa recite bravo janko sto probavao neke nove udarce i uz to je lagano pobedio pa kazite bravo a ne od 40 komentara jedan je bravo za janka!!! STRASNOO vi ne znate sta je sport!!!Ja igram kosarku i to veoma dobro necu da se hvalim pa podrzite nase majstore tenisa tesko da cemo da ih imamo vise ovako dobre!!!

boban,nis

pre 12 godina

Da li je moguce da smo poceli da se svadjamo i na relaciji Beograd-Nis?!? STRASNO!
(Dexter, 10. februar 2012 17:31)

Mislim da se ovde ne radi i "svadji",vec zelji da se osim u Beogradu desavaju i neke stvari u ostalim gradovima,a po nekoj logici tu su pre svega N.Sad i Nis kao dva najveca grada posle Beograda,mada nemam nista protiv da tako nesto bude i u ostalim gradovima gde postoje uslovi za raznorazne dogadjaje.Pa zar nisu svi nasi teniseri iz Beograda?Pa u Nisu imate(na zalost)vise navijaca Zvezde i Partizana nego Radnickog.
Ne,definitivno se ne radi o svadji vec zelji da i mi malo zivnemo!

iggy

pre 12 godina

Đokoviću, ne igraš ti za Srbiju već za sebe i lovu. Pravi SRBI igraju za Srbiju. Jadni su oni SRBI koji se kunu u tebe, za mene si uvek bio mali mamin sin. Ko visoko leti, uvek nisko padne! Neka te nauče mamica i tatica da ne ostavljaš drugare same u nevolji.
(Snezana, 10. februar 2012 17:15)

Kako vas bre nije sramota da tako pisete? I o kakvoj nevolji pisete, da li znate protiv kojih amatera mi igramo

GT40

pre 12 godina

Kakvi su to neprijatni komentari u vezi Novaka Djokovića. Posle velikih napora i treba Nole malo da se opusti u prijatnom okruženju svojih najmilijih u Srbiji. I naviknimo se da više nismo fenjerdžije več ozbiljna sila u tenisu i da imamo odličnu "klupu" za reprezentaciju. I da se podizanjem ozbiljnosti mečeva podiže i opšti nivo reprezentacije Srbije.Jer, dobiti meč tako što Nole donese dva ili dva i po poena nije isto kao kad ostali takmičari bez njega urade to isto. Napred Srbija!! A Nole neka pazi kako se skija de se ne povredi.

Snezana

pre 12 godina

Đokoviću, ne igraš ti za Srbiju već za sebe i lovu. Pravi SRBI igraju za Srbiju. Jadni su oni SRBI koji se kunu u tebe, za mene si uvek bio mali mamin sin. Ko visoko leti, uvek nisko padne! Neka te nauče mamica i tatica da ne ostavljaš drugare same u nevolji.

Sapcanka

pre 12 godina

Ovima sto pljuju nislije Janko je sve objasnio.12 godina igra dejvis kup i prvi put pune tribine u petakNislije su pokazale da poznaju tenis i kad je trebalo navijali su jako,mada realno pobednik se znao i pre meca.

ALKOS

pre 12 godina

Ma ima više navijača usred radnog dana u Nišu nego u Beogradu vikendom. A da Niš je 6 puta manji od Beograda.One crvene prazne stolice rezervisane za VIP-ovce iz BG-a, ali zbog zime nisu mogli doći. Bravo Nišlije !!!!!!

Nole no1

pre 12 godina

Kada pišete komentar pogledajte naslov sa strane. Đoković: "Prioritet OI i Rolan Garos". Znači medalje i titule su prioriteti, pogotovo one koje su lično za tebe. Za reprezentaciju može da dođe u finalu i da dobije još jednu titulu za nekoliko kapi znoja. Sramota. (Jovan, 10. februar 2012 16:00)

Dacu ti da mi peres znojnike i peskire posle meca, a ako budes dobar, mozda ti i dozvolim da me like-ujes na Face

LFC

pre 12 godina

Sto Nole da ígra i trosi se bez veze kada ni kod njih ne igra Soderling? Neka uziva i neka se odmori malo. Ako vam smeta sto ne igra,nemojte komentarisati. T'n'T(Tipsa i Troicki)mogu da pobede ove lagano. Mi smo stvarno cudan narod,odma udarimo po nekome bez potrebe kada nam nesto nije po volji...

Нишлија

pre 12 godina

Прво, хала је пуна до последњег места. И Типсаревић је задовољан, чули сте његов коментар на крају меча. Друго, да се надовежем на неки од коментара, на купу Радивоја Кораћа неће бити Нишких навијача, јер нема Нишког клуба, биће само нишки београђани евентуално, ''Ако си Нишлија, буди Мераклија!''. Треће, и те како ћемо да наставимо да критикујемо београђане, кад год то заслуже. Напред тенисери!

Jovan

pre 12 godina

Kada pišete komentar pogledajte naslov sa strane.
Đoković: "Prioritet OI i Rolan Garos".
Znači medalje i titule su prioriteti, pogotovo one koje su lično za tebe. Za reprezentaciju može da dođe u finalu i da dobije još jednu titulu za nekoliko kapi znoja. Sramota.

bukefal

pre 12 godina

Tipsarevic:"Igram od svoje sedamnaeste godine dejvis kup i nikada se nije dogodilo da na prvom mecu tribine budu pune".
Posle ove izjave bilo kakvo komentarisanje Niske publike je pricanje u prazno.

come_on

pre 12 godina

ko je gledao mec mogao je da cuje da je janko iznenadjen i odusvljen sto je prvog dana puna hala.iako igra od 15godine davis cup to se prvi put dogodilo...i to protiv potpuno nebitnog protivnika...pametnom dosta

Beogradjanin

pre 12 godina

Bravo Nislije! Pokazali ste nama nadmenim i isfoliranim Beogradjanima! Tako se navija! U pauzama izmedju poena i gemova sam mogao i muvu da cujem, koja je pobegla u dvoranu od hladnoce!

vladaczbg

pre 12 godina

sta prozivate nislije,ja sam iz beograda i priznajem kad igra reprezentacija da nislije pruze najbolju podrsku nasim igracima,kao prvo ovo je tenis kako mozete tamo da ocekujete neko skakanje i navijanje kad se cuti u toku poena...pruzili su fenomenalnu podrzku rukometasima svaka cast na tome i nastavite tako,nadam se da ce vise nas iz ostalih delova srbije da vam se pridruzimo..pozz

boban,nis

pre 12 godina

Sramota za Beograd, kakvo je ovo navijanje... Cekaj, pa ovo je Nis, da li je moguce. Nemojte da sam vas vise cuo da nas prozivate kada igra bilo koja reprezentacija.

Beogradjanin.



Ne mesaj bebe i zabe.Ovo je prvo kolo dejvis kupa,gde su Svedjani dosli sa "8459" i "9568" igracem sveta,i gde se unapred znalo da neigra Djokovic.I pored toga atmosfera u Cairu je odlicna,skoro pune tribine ali nema neke dinamike pre svega sto je ovo tenis gde nema neprestanog navijanja kao na primer u rukometu,vaterpolu i fudbalu.Mi smo se u rukometu i vaterpolu dokazali,a videces kako ce biti i u fudbalu samo da se zavrsi Cair.

Grof

pre 12 godina

Ja sam nislija,i ovo nisu pravi navijaci koji prave paklenu atmosferu(pitajte rukometase),a kome je u interesu da babama i dedama poklanjaju karte,stvarno mi nije jasno...

iggy

pre 12 godina

Necu pitati gde su gledaoci, nego gde su karte. TSS, nek vas je sramota da godinama ponavljate istu pricu i ne date pravim navijacima da gledaju meceve nasih tenisera. P.S. Da li javni servis ima jos neke komentatore osim Mijaljevica i Strajnica?

Beograd

pre 12 godina

Vauuuu vrhunsko navijanje u Nisu... Stalno pricaju kako su Beogradjani publika za pozoriste, a pogledajte njih, pa ovo je uspavanka u Nisu. Cutite i pokrijte se usima!!!!

Nole

pre 12 godina

Bravo Janko. Derite te Šveđane kad nemaju pojma. Trenutno pomažem Skijaškom Savezu Srbije jer sam rođeni šampion. Samo da mi tata dođe, da razvijemo strategiju pa da srpski sportisti budu hit u Svetu. Večito ću biti uz vas na klupi ili preko TV-a.

Miki

pre 12 godina

Zašto nema Đokovića? Nije bolestan, ne smeta mu Boba koga je oterao, koliko znam nije povređen, pa se pitam zašto ga nema. Znam da je na skijanju, da je rekao kako je napravio ozbiljan program nastupa, ali mi nije jasno zašto u tom programu nije reprezentacija Srbije. Ma šta ga briga kada zna da ga narod voli, a ljubav je slepa i gluva.

NokiJa

pre 12 godina

Dobro bre zapadne komsije,vi i kad se marskirate u drugu naciju niste u stanju da nas pobedite.I to sa rezervnim sastavom igramo!
E komsije,mora da je zbog nesporstkog ponasanja igraca i navijaca,mora da je zbog toga!
Evo apelujem da neko od nas krene da skija,cisto,ako ima neko da zna dobro da skija,da krenemo i u tom sportu da ih bijemo i onda je to,,,

navijac

pre 12 godina

Bravo za Tipsarevica...ovo je gotovo posle 3 seta...
A vi Nislije,stalno ste prozivali Beograd kako ne zna da navija,a pogledajte kako ste se vi pokazali,u pozoristu je dinamicnija atmosfera nego kod vas...Nemojte zato da se brukate i prozivate Beogradjane a 100 puta ste gori od njih...

pozdrav

Zox

pre 12 godina

I ja sam Beograđanin, ali sve pohvale upućujem niškoj publici. Kako vatreno i organizovano ume da navija na rukometu, tako i kulturna zna da bude na tenisu. Jedva čekam da se u super ligu vrati veliki evropski fudbalski klub Radnički, te da Niš dobije jake klubove u svim sportovima. I preuređen stadion, i novu i veću halu!

jipikaje

pre 12 godina

Prolazimo sigurno. Elem cisto da pomenem nesto interesantno, dva srbina, jedan crnogorac i jedan ceh predstavljaju Kanadu u Davis Cup-u :)

dejan novi

pre 12 godina

Sta je sa Djokovicem,sta mu sada fali ostavio je drugare na cedulji,nije cak dosao ni da bodri saigrace iz reprezentacije..Vidi se da se Tipsa Viktor i Nenad osecaju lose zbog toga.

Djordje_Sl

pre 12 godina

Sramota za Beograd, kakvo je ovo navijanje... Cekaj, pa ovo je Nis, da li je moguce. Nemojte da sam vas vise cuo da nas prozivate kada igra bilo koja reprezentacija.

Beogradjanin.

Zox

pre 12 godina

I ja sam Beograđanin, ali sve pohvale upućujem niškoj publici. Kako vatreno i organizovano ume da navija na rukometu, tako i kulturna zna da bude na tenisu. Jedva čekam da se u super ligu vrati veliki evropski fudbalski klub Radnički, te da Niš dobije jake klubove u svim sportovima. I preuređen stadion, i novu i veću halu!

boban,nis

pre 12 godina

Sramota za Beograd, kakvo je ovo navijanje... Cekaj, pa ovo je Nis, da li je moguce. Nemojte da sam vas vise cuo da nas prozivate kada igra bilo koja reprezentacija.

Beogradjanin.



Ne mesaj bebe i zabe.Ovo je prvo kolo dejvis kupa,gde su Svedjani dosli sa "8459" i "9568" igracem sveta,i gde se unapred znalo da neigra Djokovic.I pored toga atmosfera u Cairu je odlicna,skoro pune tribine ali nema neke dinamike pre svega sto je ovo tenis gde nema neprestanog navijanja kao na primer u rukometu,vaterpolu i fudbalu.Mi smo se u rukometu i vaterpolu dokazali,a videces kako ce biti i u fudbalu samo da se zavrsi Cair.

bukefal

pre 12 godina

Tipsarevic:"Igram od svoje sedamnaeste godine dejvis kup i nikada se nije dogodilo da na prvom mecu tribine budu pune".
Posle ove izjave bilo kakvo komentarisanje Niske publike je pricanje u prazno.

jipikaje

pre 12 godina

Prolazimo sigurno. Elem cisto da pomenem nesto interesantno, dva srbina, jedan crnogorac i jedan ceh predstavljaju Kanadu u Davis Cup-u :)

vladaczbg

pre 12 godina

sta prozivate nislije,ja sam iz beograda i priznajem kad igra reprezentacija da nislije pruze najbolju podrsku nasim igracima,kao prvo ovo je tenis kako mozete tamo da ocekujete neko skakanje i navijanje kad se cuti u toku poena...pruzili su fenomenalnu podrzku rukometasima svaka cast na tome i nastavite tako,nadam se da ce vise nas iz ostalih delova srbije da vam se pridruzimo..pozz

ALKOS

pre 12 godina

Ma ima više navijača usred radnog dana u Nišu nego u Beogradu vikendom. A da Niš je 6 puta manji od Beograda.One crvene prazne stolice rezervisane za VIP-ovce iz BG-a, ali zbog zime nisu mogli doći. Bravo Nišlije !!!!!!

Sapcanka

pre 12 godina

Ovima sto pljuju nislije Janko je sve objasnio.12 godina igra dejvis kup i prvi put pune tribine u petakNislije su pokazale da poznaju tenis i kad je trebalo navijali su jako,mada realno pobednik se znao i pre meca.

Grof

pre 12 godina

Ja sam nislija,i ovo nisu pravi navijaci koji prave paklenu atmosferu(pitajte rukometase),a kome je u interesu da babama i dedama poklanjaju karte,stvarno mi nije jasno...

LFC

pre 12 godina

Sto Nole da ígra i trosi se bez veze kada ni kod njih ne igra Soderling? Neka uziva i neka se odmori malo. Ako vam smeta sto ne igra,nemojte komentarisati. T'n'T(Tipsa i Troicki)mogu da pobede ove lagano. Mi smo stvarno cudan narod,odma udarimo po nekome bez potrebe kada nam nesto nije po volji...

iggy

pre 12 godina

Necu pitati gde su gledaoci, nego gde su karte. TSS, nek vas je sramota da godinama ponavljate istu pricu i ne date pravim navijacima da gledaju meceve nasih tenisera. P.S. Da li javni servis ima jos neke komentatore osim Mijaljevica i Strajnica?

come_on

pre 12 godina

ko je gledao mec mogao je da cuje da je janko iznenadjen i odusvljen sto je prvog dana puna hala.iako igra od 15godine davis cup to se prvi put dogodilo...i to protiv potpuno nebitnog protivnika...pametnom dosta

iggy

pre 12 godina

Đokoviću, ne igraš ti za Srbiju već za sebe i lovu. Pravi SRBI igraju za Srbiju. Jadni su oni SRBI koji se kunu u tebe, za mene si uvek bio mali mamin sin. Ko visoko leti, uvek nisko padne! Neka te nauče mamica i tatica da ne ostavljaš drugare same u nevolji.
(Snezana, 10. februar 2012 17:15)

Kako vas bre nije sramota da tako pisete? I o kakvoj nevolji pisete, da li znate protiv kojih amatera mi igramo

Нишлија

pre 12 godina

Прво, хала је пуна до последњег места. И Типсаревић је задовољан, чули сте његов коментар на крају меча. Друго, да се надовежем на неки од коментара, на купу Радивоја Кораћа неће бити Нишких навијача, јер нема Нишког клуба, биће само нишки београђани евентуално, ''Ако си Нишлија, буди Мераклија!''. Треће, и те како ћемо да наставимо да критикујемо београђане, кад год то заслуже. Напред тенисери!

GT40

pre 12 godina

Kakvi su to neprijatni komentari u vezi Novaka Djokovića. Posle velikih napora i treba Nole malo da se opusti u prijatnom okruženju svojih najmilijih u Srbiji. I naviknimo se da više nismo fenjerdžije več ozbiljna sila u tenisu i da imamo odličnu "klupu" za reprezentaciju. I da se podizanjem ozbiljnosti mečeva podiže i opšti nivo reprezentacije Srbije.Jer, dobiti meč tako što Nole donese dva ili dva i po poena nije isto kao kad ostali takmičari bez njega urade to isto. Napred Srbija!! A Nole neka pazi kako se skija de se ne povredi.

mm original

pre 12 godina

Meni se dopada to Nole uživa u Kopaoniku i pruža ovim divnim momcima da i oni budu ponekad u centru pažnje, jer i oni su dali svoj udeo u osvajanju DK ne samo Nole.
Da se Nole pojavi odmah bi sve bilo u njegovoj senci, ne zato što on to hoće, nego zato što se novinari i navijači tako ponašaju.
Tako da bravo, Nole i bravo DK timu Srbije. Tako se uvode novi igrači u tim. Dobrodošao, Duci.
Ne zaboravite, treba nama tenis i posle Janka, Viktora, Zikija i Noleta.

lazar

pre 12 godina

Ljudi sta se samo prepirate samo karte,karte i karte pa recite bravo janko sto probavao neke nove udarce i uz to je lagano pobedio pa kazite bravo a ne od 40 komentara jedan je bravo za janka!!! STRASNOO vi ne znate sta je sport!!!Ja igram kosarku i to veoma dobro necu da se hvalim pa podrzite nase majstore tenisa tesko da cemo da ih imamo vise ovako dobre!!!

Djordje_Sl

pre 12 godina

Sramota za Beograd, kakvo je ovo navijanje... Cekaj, pa ovo je Nis, da li je moguce. Nemojte da sam vas vise cuo da nas prozivate kada igra bilo koja reprezentacija.

Beogradjanin.

Nole no1

pre 12 godina

Kada pišete komentar pogledajte naslov sa strane. Đoković: "Prioritet OI i Rolan Garos". Znači medalje i titule su prioriteti, pogotovo one koje su lično za tebe. Za reprezentaciju može da dođe u finalu i da dobije još jednu titulu za nekoliko kapi znoja. Sramota. (Jovan, 10. februar 2012 16:00)

Dacu ti da mi peres znojnike i peskire posle meca, a ako budes dobar, mozda ti i dozvolim da me like-ujes na Face

Spin

pre 12 godina

E moji pljuvaci i susjedi koliku ste municiju upotrebili a bukvalno nikoga niste pogodili sa vasom smejurijom od komentara.
Ajd' na tusiranje!

NokiJa

pre 12 godina

Dobro bre zapadne komsije,vi i kad se marskirate u drugu naciju niste u stanju da nas pobedite.I to sa rezervnim sastavom igramo!
E komsije,mora da je zbog nesporstkog ponasanja igraca i navijaca,mora da je zbog toga!
Evo apelujem da neko od nas krene da skija,cisto,ako ima neko da zna dobro da skija,da krenemo i u tom sportu da ih bijemo i onda je to,,,

ABC

pre 12 godina

Janko i Troja su bili super, uzivali smo u njihovoj igri. Dobro je da je Janko eksperimentisao i videlo se da mnogo dobro igra a lep govor na kraju. Mnogo fin i sarmantan momak kao i Viktor a i ostali momci. Sve u svemu dobra zabava i teniska uzivancija pa srecno dalje, momci.

Beogradjanin

pre 12 godina

Bravo Nislije! Pokazali ste nama nadmenim i isfoliranim Beogradjanima! Tako se navija! U pauzama izmedju poena i gemova sam mogao i muvu da cujem, koja je pobegla u dvoranu od hladnoce!

navijac

pre 12 godina

Bravo za Tipsarevica...ovo je gotovo posle 3 seta...
A vi Nislije,stalno ste prozivali Beograd kako ne zna da navija,a pogledajte kako ste se vi pokazali,u pozoristu je dinamicnija atmosfera nego kod vas...Nemojte zato da se brukate i prozivate Beogradjane a 100 puta ste gori od njih...

pozdrav

Beograd

pre 12 godina

Vauuuu vrhunsko navijanje u Nisu... Stalno pricaju kako su Beogradjani publika za pozoriste, a pogledajte njih, pa ovo je uspavanka u Nisu. Cutite i pokrijte se usima!!!!

dejan novi

pre 12 godina

Sta je sa Djokovicem,sta mu sada fali ostavio je drugare na cedulji,nije cak dosao ni da bodri saigrace iz reprezentacije..Vidi se da se Tipsa Viktor i Nenad osecaju lose zbog toga.

Miki

pre 12 godina

Zašto nema Đokovića? Nije bolestan, ne smeta mu Boba koga je oterao, koliko znam nije povređen, pa se pitam zašto ga nema. Znam da je na skijanju, da je rekao kako je napravio ozbiljan program nastupa, ali mi nije jasno zašto u tom programu nije reprezentacija Srbije. Ma šta ga briga kada zna da ga narod voli, a ljubav je slepa i gluva.

Jovan

pre 12 godina

Kada pišete komentar pogledajte naslov sa strane.
Đoković: "Prioritet OI i Rolan Garos".
Znači medalje i titule su prioriteti, pogotovo one koje su lično za tebe. Za reprezentaciju može da dođe u finalu i da dobije još jednu titulu za nekoliko kapi znoja. Sramota.

Nole

pre 12 godina

Bravo Janko. Derite te Šveđane kad nemaju pojma. Trenutno pomažem Skijaškom Savezu Srbije jer sam rođeni šampion. Samo da mi tata dođe, da razvijemo strategiju pa da srpski sportisti budu hit u Svetu. Večito ću biti uz vas na klupi ili preko TV-a.

Snezana

pre 12 godina

Đokoviću, ne igraš ti za Srbiju već za sebe i lovu. Pravi SRBI igraju za Srbiju. Jadni su oni SRBI koji se kunu u tebe, za mene si uvek bio mali mamin sin. Ko visoko leti, uvek nisko padne! Neka te nauče mamica i tatica da ne ostavljaš drugare same u nevolji.

boban,nis

pre 12 godina

Da li je moguce da smo poceli da se svadjamo i na relaciji Beograd-Nis?!? STRASNO!
(Dexter, 10. februar 2012 17:31)

Mislim da se ovde ne radi i "svadji",vec zelji da se osim u Beogradu desavaju i neke stvari u ostalim gradovima,a po nekoj logici tu su pre svega N.Sad i Nis kao dva najveca grada posle Beograda,mada nemam nista protiv da tako nesto bude i u ostalim gradovima gde postoje uslovi za raznorazne dogadjaje.Pa zar nisu svi nasi teniseri iz Beograda?Pa u Nisu imate(na zalost)vise navijaca Zvezde i Partizana nego Radnickog.
Ne,definitivno se ne radi o svadji vec zelji da i mi malo zivnemo!

SPORTISTA

pre 12 godina

Ma ima više navijača usred radnog dana u Nišu nego u Beogradu vikendom. A da Niš je 6 puta manji od Beograda.One crvene prazne stolice rezervisane za VIP-ovce iz BG-a, ali zbog zime nisu mogli doći. Bravo Nišlije !!!!!!
(ALKOS, 10. februar 2012 16:13)

Kao prvo bravo za Janka i Viktora.. a ka drugo.. sta cemo sa docekom rukometasa i vaterpolista? Da nije 15000 nislija stajalo na minusu nekoliko sati?
To se ne radi tako sinak.. Vest je o reprezentaciji Srbije a tebi je u glavi samo to da iskritikujes grad u koji, kada ti se ukaze prilika, jedva cekas da odes kako bi docekao jutro na nekom splavu.

Djordje_Sl

pre 12 godina

Sramota za Beograd, kakvo je ovo navijanje... Cekaj, pa ovo je Nis, da li je moguce. Nemojte da sam vas vise cuo da nas prozivate kada igra bilo koja reprezentacija.

Beogradjanin.

Miki

pre 12 godina

Zašto nema Đokovića? Nije bolestan, ne smeta mu Boba koga je oterao, koliko znam nije povređen, pa se pitam zašto ga nema. Znam da je na skijanju, da je rekao kako je napravio ozbiljan program nastupa, ali mi nije jasno zašto u tom programu nije reprezentacija Srbije. Ma šta ga briga kada zna da ga narod voli, a ljubav je slepa i gluva.

Jovan

pre 12 godina

Kada pišete komentar pogledajte naslov sa strane.
Đoković: "Prioritet OI i Rolan Garos".
Znači medalje i titule su prioriteti, pogotovo one koje su lično za tebe. Za reprezentaciju može da dođe u finalu i da dobije još jednu titulu za nekoliko kapi znoja. Sramota.

dejan novi

pre 12 godina

Sta je sa Djokovicem,sta mu sada fali ostavio je drugare na cedulji,nije cak dosao ni da bodri saigrace iz reprezentacije..Vidi se da se Tipsa Viktor i Nenad osecaju lose zbog toga.

Snezana

pre 12 godina

Đokoviću, ne igraš ti za Srbiju već za sebe i lovu. Pravi SRBI igraju za Srbiju. Jadni su oni SRBI koji se kunu u tebe, za mene si uvek bio mali mamin sin. Ko visoko leti, uvek nisko padne! Neka te nauče mamica i tatica da ne ostavljaš drugare same u nevolji.

Beograd

pre 12 godina

Vauuuu vrhunsko navijanje u Nisu... Stalno pricaju kako su Beogradjani publika za pozoriste, a pogledajte njih, pa ovo je uspavanka u Nisu. Cutite i pokrijte se usima!!!!

navijac

pre 12 godina

Bravo za Tipsarevica...ovo je gotovo posle 3 seta...
A vi Nislije,stalno ste prozivali Beograd kako ne zna da navija,a pogledajte kako ste se vi pokazali,u pozoristu je dinamicnija atmosfera nego kod vas...Nemojte zato da se brukate i prozivate Beogradjane a 100 puta ste gori od njih...

pozdrav

Nole

pre 12 godina

Bravo Janko. Derite te Šveđane kad nemaju pojma. Trenutno pomažem Skijaškom Savezu Srbije jer sam rođeni šampion. Samo da mi tata dođe, da razvijemo strategiju pa da srpski sportisti budu hit u Svetu. Večito ću biti uz vas na klupi ili preko TV-a.

Beogradjanin

pre 12 godina

Bravo Nislije! Pokazali ste nama nadmenim i isfoliranim Beogradjanima! Tako se navija! U pauzama izmedju poena i gemova sam mogao i muvu da cujem, koja je pobegla u dvoranu od hladnoce!

SPORTISTA

pre 12 godina

Ma ima više navijača usred radnog dana u Nišu nego u Beogradu vikendom. A da Niš je 6 puta manji od Beograda.One crvene prazne stolice rezervisane za VIP-ovce iz BG-a, ali zbog zime nisu mogli doći. Bravo Nišlije !!!!!!
(ALKOS, 10. februar 2012 16:13)

Kao prvo bravo za Janka i Viktora.. a ka drugo.. sta cemo sa docekom rukometasa i vaterpolista? Da nije 15000 nislija stajalo na minusu nekoliko sati?
To se ne radi tako sinak.. Vest je o reprezentaciji Srbije a tebi je u glavi samo to da iskritikujes grad u koji, kada ti se ukaze prilika, jedva cekas da odes kako bi docekao jutro na nekom splavu.

Grof

pre 12 godina

Ja sam nislija,i ovo nisu pravi navijaci koji prave paklenu atmosferu(pitajte rukometase),a kome je u interesu da babama i dedama poklanjaju karte,stvarno mi nije jasno...

boban,nis

pre 12 godina

Sramota za Beograd, kakvo je ovo navijanje... Cekaj, pa ovo je Nis, da li je moguce. Nemojte da sam vas vise cuo da nas prozivate kada igra bilo koja reprezentacija.

Beogradjanin.



Ne mesaj bebe i zabe.Ovo je prvo kolo dejvis kupa,gde su Svedjani dosli sa "8459" i "9568" igracem sveta,i gde se unapred znalo da neigra Djokovic.I pored toga atmosfera u Cairu je odlicna,skoro pune tribine ali nema neke dinamike pre svega sto je ovo tenis gde nema neprestanog navijanja kao na primer u rukometu,vaterpolu i fudbalu.Mi smo se u rukometu i vaterpolu dokazali,a videces kako ce biti i u fudbalu samo da se zavrsi Cair.

Нишлија

pre 12 godina

Прво, хала је пуна до последњег места. И Типсаревић је задовољан, чули сте његов коментар на крају меча. Друго, да се надовежем на неки од коментара, на купу Радивоја Кораћа неће бити Нишких навијача, јер нема Нишког клуба, биће само нишки београђани евентуално, ''Ако си Нишлија, буди Мераклија!''. Треће, и те како ћемо да наставимо да критикујемо београђане, кад год то заслуже. Напред тенисери!

mm original

pre 12 godina

Meni se dopada to Nole uživa u Kopaoniku i pruža ovim divnim momcima da i oni budu ponekad u centru pažnje, jer i oni su dali svoj udeo u osvajanju DK ne samo Nole.
Da se Nole pojavi odmah bi sve bilo u njegovoj senci, ne zato što on to hoće, nego zato što se novinari i navijači tako ponašaju.
Tako da bravo, Nole i bravo DK timu Srbije. Tako se uvode novi igrači u tim. Dobrodošao, Duci.
Ne zaboravite, treba nama tenis i posle Janka, Viktora, Zikija i Noleta.

iggy

pre 12 godina

Necu pitati gde su gledaoci, nego gde su karte. TSS, nek vas je sramota da godinama ponavljate istu pricu i ne date pravim navijacima da gledaju meceve nasih tenisera. P.S. Da li javni servis ima jos neke komentatore osim Mijaljevica i Strajnica?

Nole no1

pre 12 godina

Kada pišete komentar pogledajte naslov sa strane. Đoković: "Prioritet OI i Rolan Garos". Znači medalje i titule su prioriteti, pogotovo one koje su lično za tebe. Za reprezentaciju može da dođe u finalu i da dobije još jednu titulu za nekoliko kapi znoja. Sramota. (Jovan, 10. februar 2012 16:00)

Dacu ti da mi peres znojnike i peskire posle meca, a ako budes dobar, mozda ti i dozvolim da me like-ujes na Face

NokiJa

pre 12 godina

Dobro bre zapadne komsije,vi i kad se marskirate u drugu naciju niste u stanju da nas pobedite.I to sa rezervnim sastavom igramo!
E komsije,mora da je zbog nesporstkog ponasanja igraca i navijaca,mora da je zbog toga!
Evo apelujem da neko od nas krene da skija,cisto,ako ima neko da zna dobro da skija,da krenemo i u tom sportu da ih bijemo i onda je to,,,

Zox

pre 12 godina

I ja sam Beograđanin, ali sve pohvale upućujem niškoj publici. Kako vatreno i organizovano ume da navija na rukometu, tako i kulturna zna da bude na tenisu. Jedva čekam da se u super ligu vrati veliki evropski fudbalski klub Radnički, te da Niš dobije jake klubove u svim sportovima. I preuređen stadion, i novu i veću halu!

ALKOS

pre 12 godina

Ma ima više navijača usred radnog dana u Nišu nego u Beogradu vikendom. A da Niš je 6 puta manji od Beograda.One crvene prazne stolice rezervisane za VIP-ovce iz BG-a, ali zbog zime nisu mogli doći. Bravo Nišlije !!!!!!

Sapcanka

pre 12 godina

Ovima sto pljuju nislije Janko je sve objasnio.12 godina igra dejvis kup i prvi put pune tribine u petakNislije su pokazale da poznaju tenis i kad je trebalo navijali su jako,mada realno pobednik se znao i pre meca.

iggy

pre 12 godina

Đokoviću, ne igraš ti za Srbiju već za sebe i lovu. Pravi SRBI igraju za Srbiju. Jadni su oni SRBI koji se kunu u tebe, za mene si uvek bio mali mamin sin. Ko visoko leti, uvek nisko padne! Neka te nauče mamica i tatica da ne ostavljaš drugare same u nevolji.
(Snezana, 10. februar 2012 17:15)

Kako vas bre nije sramota da tako pisete? I o kakvoj nevolji pisete, da li znate protiv kojih amatera mi igramo

LFC

pre 12 godina

Sto Nole da ígra i trosi se bez veze kada ni kod njih ne igra Soderling? Neka uziva i neka se odmori malo. Ako vam smeta sto ne igra,nemojte komentarisati. T'n'T(Tipsa i Troicki)mogu da pobede ove lagano. Mi smo stvarno cudan narod,odma udarimo po nekome bez potrebe kada nam nesto nije po volji...

jipikaje

pre 12 godina

Prolazimo sigurno. Elem cisto da pomenem nesto interesantno, dva srbina, jedan crnogorac i jedan ceh predstavljaju Kanadu u Davis Cup-u :)

come_on

pre 12 godina

ko je gledao mec mogao je da cuje da je janko iznenadjen i odusvljen sto je prvog dana puna hala.iako igra od 15godine davis cup to se prvi put dogodilo...i to protiv potpuno nebitnog protivnika...pametnom dosta

bukefal

pre 12 godina

Tipsarevic:"Igram od svoje sedamnaeste godine dejvis kup i nikada se nije dogodilo da na prvom mecu tribine budu pune".
Posle ove izjave bilo kakvo komentarisanje Niske publike je pricanje u prazno.

vladaczbg

pre 12 godina

sta prozivate nislije,ja sam iz beograda i priznajem kad igra reprezentacija da nislije pruze najbolju podrsku nasim igracima,kao prvo ovo je tenis kako mozete tamo da ocekujete neko skakanje i navijanje kad se cuti u toku poena...pruzili su fenomenalnu podrzku rukometasima svaka cast na tome i nastavite tako,nadam se da ce vise nas iz ostalih delova srbije da vam se pridruzimo..pozz

GT40

pre 12 godina

Kakvi su to neprijatni komentari u vezi Novaka Djokovića. Posle velikih napora i treba Nole malo da se opusti u prijatnom okruženju svojih najmilijih u Srbiji. I naviknimo se da više nismo fenjerdžije več ozbiljna sila u tenisu i da imamo odličnu "klupu" za reprezentaciju. I da se podizanjem ozbiljnosti mečeva podiže i opšti nivo reprezentacije Srbije.Jer, dobiti meč tako što Nole donese dva ili dva i po poena nije isto kao kad ostali takmičari bez njega urade to isto. Napred Srbija!! A Nole neka pazi kako se skija de se ne povredi.

boban,nis

pre 12 godina

Da li je moguce da smo poceli da se svadjamo i na relaciji Beograd-Nis?!? STRASNO!
(Dexter, 10. februar 2012 17:31)

Mislim da se ovde ne radi i "svadji",vec zelji da se osim u Beogradu desavaju i neke stvari u ostalim gradovima,a po nekoj logici tu su pre svega N.Sad i Nis kao dva najveca grada posle Beograda,mada nemam nista protiv da tako nesto bude i u ostalim gradovima gde postoje uslovi za raznorazne dogadjaje.Pa zar nisu svi nasi teniseri iz Beograda?Pa u Nisu imate(na zalost)vise navijaca Zvezde i Partizana nego Radnickog.
Ne,definitivno se ne radi o svadji vec zelji da i mi malo zivnemo!

lazar

pre 12 godina

Ljudi sta se samo prepirate samo karte,karte i karte pa recite bravo janko sto probavao neke nove udarce i uz to je lagano pobedio pa kazite bravo a ne od 40 komentara jedan je bravo za janka!!! STRASNOO vi ne znate sta je sport!!!Ja igram kosarku i to veoma dobro necu da se hvalim pa podrzite nase majstore tenisa tesko da cemo da ih imamo vise ovako dobre!!!

Spin

pre 12 godina

E moji pljuvaci i susjedi koliku ste municiju upotrebili a bukvalno nikoga niste pogodili sa vasom smejurijom od komentara.
Ajd' na tusiranje!

ABC

pre 12 godina

Janko i Troja su bili super, uzivali smo u njihovoj igri. Dobro je da je Janko eksperimentisao i videlo se da mnogo dobro igra a lep govor na kraju. Mnogo fin i sarmantan momak kao i Viktor a i ostali momci. Sve u svemu dobra zabava i teniska uzivancija pa srecno dalje, momci.