Četvrtak, 09.02.2012.

14:33

Bogićević za B92: “Nećemo na silu”

Miroslav Bogićević, vlasnik firme "Farmakom MB“, rekao je za B92 da želi da bude predsednik fudbalskog kluba Partizan.

Izvor: Jelena Trajkoviæ

Bogiæeviæ za B92: “Neæemo na silu” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Grobar.

pre 12 godina

prvo pitanje je: koji interes ima Bogicevic da bude predsednik Partizana??? Kada bude rekao koliko on prvi daje a ne pozajmljuje para mogu da razmislim da ga podrzim inace bez toga nece biti razlike izmedju njega i Djure.. Na prvoj izjavi je pao jer covek kaze koliko para nadjemo toliko cemo biti daleko u Evropi, a sta ce biti ako me.nadje dovoljno??? Kaze da ce naci velikog sponzora za opremu, haha pa Partizan ima Adidas opremu Bogicevicu.. zbog svega dizem dve ruke za privatizaciju.
(ledeni, 9. februar 2012 20:42)

Care, covek je rekao proizvodjac opreme, a ne proizvodjac SPORTSKE opreme! :D

Garry

pre 12 godina

Mene, zapravo, interesuje na koji nacin je ovaj gospodin za tako kratko vreme, u SRBIJI, zaradio ovoliki kapital i koliko moze da se posveti obavezama u Partizanu?

vuchkomilli

pre 12 godina

Jos da mogu i clanovi kluba, simpatizeri, svi koji vole klub da glasaju i odlucuju, a ne da se loze po forumima... ah, da, to je partizan

Danilo

pre 12 godina

Osećam da je Dule Vujošević ovde odigrao ključnu ulogu!
Dovesti ovakvog čoveka u Partizan je za naše uslove transfer decenije i istorijska šansa FK Partizana da krene potpuno stopama košarkaša i postane najjači klub celog Balkana.
Djurić bi trebalo da se povuče časno i da ga upamtimo kao čoveka koji NIJE sprečio istorijski uspon Partizana.

galebgd

pre 12 godina

Jedva cekam Skupstinu da se sve ovo vec jednom zavrsi.Neke stvari vezane za ovog kandidata mi se dopadaju,neke ne.Ne svidja mi se sto se krije da je covek jedan od glavnih sponzora Demokratske Stranke.Treba sve reci javno,pa tako i to.Svidja mi se sto je bio nas igrac,mada verujem da ga se malo ko seca iz tog doba.Dakle,kako odluci Skupstina tako ce biti,i to treba da podrzimo svi koji navijamo za Partizan.

ledeni

pre 12 godina

prvo pitanje je: koji interes ima Bogicevic da bude predsednik Partizana??? Kada bude rekao koliko on prvi daje a ne pozajmljuje para mogu da razmislim da ga podrzim inace bez toga nece biti razlike izmedju njega i Djure.. Na prvoj izjavi je pao jer covek kaze koliko para nadjemo toliko cemo biti daleko u Evropi, a sta ce biti ako me.nadje dovoljno??? Kaze da ce naci velikog sponzora za opremu, haha pa Partizan ima Adidas opremu Bogicevicu.. zbog svega dizem dve ruke za privatizaciju.

choda

pre 12 godina

Dobro je da ima konkurencija, jer gori predsednik od ovog Djurica ne moze biti. Covek koji da Nastasica u Fijore zarad svojih licnih dugova. Pozdrav svim grobarima.

posmatrač

pre 12 godina

Na žalost, mogu se opkladiti da će Đura smisliti "kombinaciju" kako da ostane u fotelji. Pa tek je zaseo, taman očistio klub od onih koji su mu smetali (i pitali gde su pare). Ne bi me čudilo da ovih dana po medijima krenu prljave priče vezane za Bogićevića, a sigurno će nešto iskopati..Samo par stvari: nemamo Generalnog sponzora 2 godine, dok članovi Uprave pozajmljuju novac klubu i kasnije ga dobijaju nazad uz kamatu, nakon prodaje igrača..O titulama i pobedama nad ovom raspadom Zvezdom nema smisla pričati

majstor

pre 12 godina

E deco deco. Gledam komentare i pitam se da li je moguće da niko od vas ne zna ko je zapravo u ratu u Partizanu ? Razmislite malo. Bjeka vs Zeka

STEFAN

pre 12 godina

Svaka tebi cast na ovome sto si do sada uradio u zivotu,od nicega do coveka teskog par milijardi EU,sama cinjenica da si milijarder,govori,da ti ne dolazis u PARTIZAN zbog para,a nama je to naj bitnije...!!!
Vidi se da si ispravan,i da hoces sve po pravilima,ako tako budes radio i u PARTIZANU uspeh je zagarantovan,i dobices nagradu,sve GROBARE ovoga sveta!!!

DeXX

pre 12 godina

Primecuje li iko da se ovaj Bogicevic pojavljuje tek nakon Bjekinog proterivanja iz Partizana?!?! Navijaci Partizana, ukljucite malo mozak i saberite 1+1, zelite li da se vrati ono vreme kada je vladao Bjeka i kad zvezdu nismo mogli da pobedimo 8 godina?
Puna podrska za Djurica!

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

kao prvo djurica treba smeniti i to hitno.
iskreno o bogicevicu neznam nista(jer sam u inostranstvo)ali podrzavam ga da smeni djurica.
drugo neznam sta da pisem jer ne zelim da se nadam,pa posle razocaram kao 5 oktobrakada smo svi mislili da ce posle slobe biti mnogo mnogo bolje.
sloba je trebao da ode kao sto treba i djura da ode.demokrate su trebale da dodju,doslo je do promena,ali ne kako smo mislili da ce biti.
zato podrzavam bogicevica,djuric napolje iz partizana jer ti ne navijas za partizan i ne volis partizan.
g.bogicevicu puno srece ako postanete predsednik partizana,ali molim vas nemojte mnogo obecavati jer smo svi mi razocarani,dela ce pokazati kakav ste predsednik(ako postanete) a micemo biti zadovoljni samo da se ne prodaju deca partizana jer poslednjih 7-8g. kakve smo imali mlade talente(koje su se normalno posle izgubili) to me podseca da smo mogli da doguramo ili bar da licimo na partizanove bebe iz 65
srecno
DJURICU NAPOLJEEEEEEEEEE

matsumoto

pre 12 godina

1. Cim je onaj Djuric pre nedelju dana rekao kako na predstojecoj Skupstini ne ocekuje nikakve probleme, iliti “Skupštinu pripremamo kao radnu, a da li će se neko javiti i tražiti glasanje o poverenju Upravnog odbora i predsednika to je njihova stvar" bilo je jasno kao dan da je tada imao informaciju o tome da mu se fotelja ozbijlno trese (a vrlo verovatno i mnogo pre toga) i da mu se sprema izglasavanje nepoverenja

2. Sta sada da radi nova uprava ,ako je bude ,naravno, sa Avramom Grantom, iliti sa njegovim ,verovatno ogromnim ugovorom? Moze samo da se slika, to se zove onako narodski, umetanje klipova u tockove svom nasledniku

Bata Leki

pre 12 godina

Imam savet za buduceg predsednika,da se ustavom kluba zabrani prodaja igraca do 23 godine,Samo tako moze da postane evropski Partizan.Koji od vas dvoje moze da to obeca a da ne pominje neke Bosmanove i ko zna koje druge zakone da to ne moze?

Partizanovac

pre 12 godina

Samo da ne smeni Granta i da vrati Stanojevica... Nerviraju me te struje i kontra struje. Kada se neko bude kandidovao zato sto zeli, zato sto ima volje i mogucnosti da pomogne Partizanu onda neka to uradi, a ne na nagovor drugih ljudi. To je samo pokusaj revansa sportske struje Djuricu. Ako je tako onda bih glaso za Djurica iako nisam zadovoljan sa njim. Inace sta? Da dodje ovaj covek, pa da nam trener vodi politiku kluba?
Volieo bih puno da Djuric ima protiv kandidata na ovoj skupstini, ali nekoga ko voli Partizan, ko ima para i zelju da ulaze u njega i ko je vise-manje u klubu ili oko kluba godinama, kao sto je recimo bio Zivanic (njegova firma je dugo bil sponzor Partizanu) ili neko takav. A da ovo bude revans zbog revansa, to je uzas. To nesme da radi neko ko tvrdi da mu je Partizan iznada svega jer je time samo obmanuo javnost... Podrska samo iskrenim Partizanovaca, zeljnih pobeda i investiranja u klub a ne osvete. Na ono sto se dogadjalo treba obe strane da stave tackou jer ce jedino tako pokazati da oni rade u intresu kluba!

Zuki

pre 12 godina

Koliko sam ja shvatio ovom coveku je nova funkcija samo kamen oko vrata. A pare mu ne trebaju. Dakle, nemam sumnje u njegove iskrene namere. Nije ni veverica da ga bivsi taksisti i hohstaperi izvozaju kojekakvim birokratskim smicalicama.
Da je srece da na svim vaznim pozicijama u zemlji imamo sposobne ljude, bilo bi nam svima bolje.
Uspesan covek bez mrlje na karijeri je danas retkost i pravi je covek za svaku poziciju. Dace Bog pa ce Bogi u Partizan, na velika vrata.

Treba reci da su za ovo zasluzni takodje casni i uspesni ljudi, Stanojevic i Krstajic. Izgleda da su pokrenuli lavinu koja ce sa sobom odneti sljam iz kluba.

Nenad

pre 12 godina

Kako se opredeliti za bilo koju stranu kada je Đurić nasleđe Bjekovića, Zečevića i Ćurkovića, a ovog čoveka oni podržavaju. Ja zaista nisam voleo da slušam skandiranje "uprava napolje" kada je ova trojka bojkotovana. Međutim, činjenica je da dominacija Partizana nastupa nakon njihovog odlaska (doduše ja je povezujem sa propašću Zvezde). Opet, Đurić je oterao celokupno Partizanovo znanje i kvalitet pa pokušava sa Gruborom i nekim privrednicima da napravi rezultat tako što će većina znanja biti na treneru i ponekom ex-fudbaleru, kakav je Nađ. Međutim, u isto vreme ne mogu da se otmem čestim lošim rezultatima i stagnaciji kluba dok je isti vodio Bjeković sa kolegama. S obzirom da svako vreme donosi svoje, tj. da je nemoguće vratiti sve na staro, možda ipak ovaj čovek treba da postane predsednik. I tako dok se ja dvoumim, neverovatno je da niko ne govori istinu. Čak ni sportski sektor... Mi u stvari ne znamo ništa, i to je tragično nedemokratska, netransparentna, veštačka slika o sopstvenim vrlinama i manama... Napred Partizan!

Shone

pre 12 godina

"da se nađe respektibilni sponzor, neki veliki proizvođač opreme, mislim da mi to možemo da uradimo".Ja predlazem "Najki",mada ni "Puma" nije losa opcija.A moze i "BWIN" koji je bio sponzor Reala i Milana (ili je jos uvek).Ne bih da zvuvim subjektivno ali mislim da ovaj Bogicevic nece biti predsednik.

milenko lazarevac

pre 12 godina

Pa naravno, nije to tako lako. Moze da se kandiduje 2012. kada isteklne mandat predsedniku sadasnjem. Pa i taj Sapcanin je to shvatio. Prica se da mnogim njegovim firmama ne cvetaju ruze. Plate u tim firmama su male. A u Partizanu nikada bolje nije bilo.

srbija

pre 12 godina

sve si lepoo rekao al ja burazeru hocu da vidim da kazes da hoces da kupis klub pa neki plan hoces evropski klub moras da imas i ligu evropsku barem za pocetak jacine rumunije samo privatizacija jaki sponzori inace ova liga bez briga sa sumnjivim menadzerima koji odvode klince namestenim tekmama i mafijasenjem a da ne govorim o imenu jelen liga zato samo privatizacija pozdrav

sapcanin

pre 12 godina

Uspesan privrednik a u Mlekari Sabac uvek kasni plata i to debelo... koliko je samo firmi zbog njega i njegovog poslovanja zatvoreno, to svako u Sapcu zna, jos fali da odvuce i Partizan u propast... SVAKA CAST

runner

pre 12 godina

Sve me ovo podseća na onu priču kad su seljani, nezadovoljni vlašču kneza u nahiji, išli knjazu Milošu da se žale i traže njegovu smenu.Knjaz ih primi, sasluša i udovolji njihovom zahtevu. Krenu oni srećni i zadovoljni nazad u nahiju al' negde na pola put jedan će ti reći: "A šta će biti ako i ovaj počne, nakon izvesnog vremena, da krade? Ovaj stari knez se dovoljno nakrao i valjda mu ne treba više, al' ovaj novi...?" Te ti oni brže bolje nazad knjazu Milošu. Kad ih knjaz viđe upita: "Šta je sad?" Oni mu ispričaše do kakvog su zaključka došli i zamoliše ga da povuče svoju odluku.
Da ne bude i sa ovim Bogičevićem slično. Ako je već bio toliko spreman da pomogne što to nije ranije učinio. Što, kao bogat čovek i "veliki Partizanovac", nije donirao koje milionče ili preporučio nekog sponzora, ne bi ga niko iz Partizana odbio, nego sada muti vodu, po principu "što gore to bolje". Mogli biste isto tako i mene kandidovati za predsednika kluba, evo i ja obećavam da ću učiniti sve da stvorim evropski Partizan i dovedem nekog poznatog sponzora. 'Ajte, molim vas!

BIG GROBAR

pre 12 godina

HVALA BOGU !!! Vec sam poceo da gubim nadu da ce neko ko je provereno sposoban da se, u ovoj situaciji, prihvati ove funkcije.Djuric i njegovi pajtasi nisu niucemu unaprijedili klub. Kitili su se tudjim perjem t.j. rezultatima za koji oni nemaju nikakvih zasluga (sportski sektor) i plodovima rada omladinske skole (prodaja talenata , kao i onih koji su iz prvog tima). Uz to svojom politikom oteralisu brojne nase legende (Jokanovic, Mirkovic, Petric, Stevanovic, Djordjevic ... i na kraju Krstajica).
Ako imaju imalo pameti i vole Partizan, trebali bi da se sami povuku,, pogotovo jer je 90 % navijaca protiv njih. Ako nisu, nema im pomoci i pocecu da sumnjam u mnogo stosta.
Pozdrav svim grobarima sa sloganom "UPRAVA NAPOLJE".

pfc

pre 12 godina

Bogicevicu za tebe jedna molba - ako postanes predsednik Partizana nemoj ni slucajno da ulazis u bilo kakve dilove sa navijacima

Ja znam da ce tebi Alcatrazovci ponuditi dogovor "Ti nama pare mi tebe podrzavamo"

istina

pre 12 godina

Zeka i Bjeka ponovo jašu ako bude izabran Bogićević, to je jedina istina. Kivni smo na đuru, sutra ćemo na Bogija, danas na SPS sutra na DS. Sjaši Kurta da uzjaše Murta

vitez koja

pre 12 godina

Pa da li je moguće da će jednom u Srbiji da se desi nešto kako treba...
Hoću da znam Ime i Prezime svakog člana skupštine koji ne bude želeo ovog čoveka na čelu Partizana...

Monten

pre 12 godina

Većina onih kojima je crno-bela boja na srcu želeli bi novog čoveka na čelnoj poziciji u klubu.Medjutim u sadašnjim strukturama kluba aktuelni predsdnik ima podršku i jedino do promene može doći nekim dogovorom, što je malo verovatno, ali ne i nemoguće!?

Samo ako...

pre 12 godina

Samo ako u Upravni odbor uvede trenere svih selekcija Partizana i Teleoptika ,koji stvaranjem igrača finansiraju Partizan, i uplati lepu sumu EUR-a ja sam za. Inače ne vidim neku razliku između njega i Đure.

Neša

pre 12 godina

"Da stabilizuje finansijsku situaciju"??? Pa dal je moguće da i pored silnih milionskih prodaja igrača,lige šampiona, da sem semafora nisu ni stadion okrečili, dinar nisu uložili u stadion, štedeli su na čemu god su mogli , a sebi su izgleda uzimali šakom i kapom. Za početak najuriti ceo upravni odbor. I kad će biti raspisani izbori za predsednika FS Srbije, treba i u savezu jedan Bogićević umesto onog Karadžića.

Coa

pre 12 godina

Pre 4-5 godina kad je Partizan bio u ogromnim dugovima svi ste se krili u rupi.Ni jedan nije hteo mesto predsednika pa da vraca tudje dugove.Sad bi svi pa makar imali i mali dug.Dosta je Bjeke i Zeke.

Grobar-Pg

pre 12 godina

Svaka cast za intervju,po prvi put sam stekao utisak da dolazi neko kome nije licni interes fotelja.Nadam se da ce covjek uspjeti da stvori evropski klub od Partizana.

Aki

pre 12 godina

Srecno gospodine Bogicevicu, pravi navijaci Partizana su uz vas, svakako protiv Dragana Djurica i njegove nelegalne uprave. Partizan partizanovcima!

Grobar-Pg

pre 12 godina

Svaka cast za intervju,po prvi put sam stekao utisak da dolazi neko kome nije licni interes fotelja.Nadam se da ce covjek uspjeti da stvori evropski klub od Partizana.

Aki

pre 12 godina

Srecno gospodine Bogicevicu, pravi navijaci Partizana su uz vas, svakako protiv Dragana Djurica i njegove nelegalne uprave. Partizan partizanovcima!

Neša

pre 12 godina

"Da stabilizuje finansijsku situaciju"??? Pa dal je moguće da i pored silnih milionskih prodaja igrača,lige šampiona, da sem semafora nisu ni stadion okrečili, dinar nisu uložili u stadion, štedeli su na čemu god su mogli , a sebi su izgleda uzimali šakom i kapom. Za početak najuriti ceo upravni odbor. I kad će biti raspisani izbori za predsednika FS Srbije, treba i u savezu jedan Bogićević umesto onog Karadžića.

vitez koja

pre 12 godina

Pa da li je moguće da će jednom u Srbiji da se desi nešto kako treba...
Hoću da znam Ime i Prezime svakog člana skupštine koji ne bude želeo ovog čoveka na čelu Partizana...

pfc

pre 12 godina

Bogicevicu za tebe jedna molba - ako postanes predsednik Partizana nemoj ni slucajno da ulazis u bilo kakve dilove sa navijacima

Ja znam da ce tebi Alcatrazovci ponuditi dogovor "Ti nama pare mi tebe podrzavamo"

BIG GROBAR

pre 12 godina

HVALA BOGU !!! Vec sam poceo da gubim nadu da ce neko ko je provereno sposoban da se, u ovoj situaciji, prihvati ove funkcije.Djuric i njegovi pajtasi nisu niucemu unaprijedili klub. Kitili su se tudjim perjem t.j. rezultatima za koji oni nemaju nikakvih zasluga (sportski sektor) i plodovima rada omladinske skole (prodaja talenata , kao i onih koji su iz prvog tima). Uz to svojom politikom oteralisu brojne nase legende (Jokanovic, Mirkovic, Petric, Stevanovic, Djordjevic ... i na kraju Krstajica).
Ako imaju imalo pameti i vole Partizan, trebali bi da se sami povuku,, pogotovo jer je 90 % navijaca protiv njih. Ako nisu, nema im pomoci i pocecu da sumnjam u mnogo stosta.
Pozdrav svim grobarima sa sloganom "UPRAVA NAPOLJE".

choda

pre 12 godina

Dobro je da ima konkurencija, jer gori predsednik od ovog Djurica ne moze biti. Covek koji da Nastasica u Fijore zarad svojih licnih dugova. Pozdrav svim grobarima.

Zuki

pre 12 godina

Koliko sam ja shvatio ovom coveku je nova funkcija samo kamen oko vrata. A pare mu ne trebaju. Dakle, nemam sumnje u njegove iskrene namere. Nije ni veverica da ga bivsi taksisti i hohstaperi izvozaju kojekakvim birokratskim smicalicama.
Da je srece da na svim vaznim pozicijama u zemlji imamo sposobne ljude, bilo bi nam svima bolje.
Uspesan covek bez mrlje na karijeri je danas retkost i pravi je covek za svaku poziciju. Dace Bog pa ce Bogi u Partizan, na velika vrata.

Treba reci da su za ovo zasluzni takodje casni i uspesni ljudi, Stanojevic i Krstajic. Izgleda da su pokrenuli lavinu koja ce sa sobom odneti sljam iz kluba.

istina

pre 12 godina

Zeka i Bjeka ponovo jašu ako bude izabran Bogićević, to je jedina istina. Kivni smo na đuru, sutra ćemo na Bogija, danas na SPS sutra na DS. Sjaši Kurta da uzjaše Murta

STEFAN

pre 12 godina

Svaka tebi cast na ovome sto si do sada uradio u zivotu,od nicega do coveka teskog par milijardi EU,sama cinjenica da si milijarder,govori,da ti ne dolazis u PARTIZAN zbog para,a nama je to naj bitnije...!!!
Vidi se da si ispravan,i da hoces sve po pravilima,ako tako budes radio i u PARTIZANU uspeh je zagarantovan,i dobices nagradu,sve GROBARE ovoga sveta!!!

posmatrač

pre 12 godina

Na žalost, mogu se opkladiti da će Đura smisliti "kombinaciju" kako da ostane u fotelji. Pa tek je zaseo, taman očistio klub od onih koji su mu smetali (i pitali gde su pare). Ne bi me čudilo da ovih dana po medijima krenu prljave priče vezane za Bogićevića, a sigurno će nešto iskopati..Samo par stvari: nemamo Generalnog sponzora 2 godine, dok članovi Uprave pozajmljuju novac klubu i kasnije ga dobijaju nazad uz kamatu, nakon prodaje igrača..O titulama i pobedama nad ovom raspadom Zvezdom nema smisla pričati

Danilo

pre 12 godina

Osećam da je Dule Vujošević ovde odigrao ključnu ulogu!
Dovesti ovakvog čoveka u Partizan je za naše uslove transfer decenije i istorijska šansa FK Partizana da krene potpuno stopama košarkaša i postane najjači klub celog Balkana.
Djurić bi trebalo da se povuče časno i da ga upamtimo kao čoveka koji NIJE sprečio istorijski uspon Partizana.

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

kao prvo djurica treba smeniti i to hitno.
iskreno o bogicevicu neznam nista(jer sam u inostranstvo)ali podrzavam ga da smeni djurica.
drugo neznam sta da pisem jer ne zelim da se nadam,pa posle razocaram kao 5 oktobrakada smo svi mislili da ce posle slobe biti mnogo mnogo bolje.
sloba je trebao da ode kao sto treba i djura da ode.demokrate su trebale da dodju,doslo je do promena,ali ne kako smo mislili da ce biti.
zato podrzavam bogicevica,djuric napolje iz partizana jer ti ne navijas za partizan i ne volis partizan.
g.bogicevicu puno srece ako postanete predsednik partizana,ali molim vas nemojte mnogo obecavati jer smo svi mi razocarani,dela ce pokazati kakav ste predsednik(ako postanete) a micemo biti zadovoljni samo da se ne prodaju deca partizana jer poslednjih 7-8g. kakve smo imali mlade talente(koje su se normalno posle izgubili) to me podseca da smo mogli da doguramo ili bar da licimo na partizanove bebe iz 65
srecno
DJURICU NAPOLJEEEEEEEEEE

Samo ako...

pre 12 godina

Samo ako u Upravni odbor uvede trenere svih selekcija Partizana i Teleoptika ,koji stvaranjem igrača finansiraju Partizan, i uplati lepu sumu EUR-a ja sam za. Inače ne vidim neku razliku između njega i Đure.

Bata Leki

pre 12 godina

Imam savet za buduceg predsednika,da se ustavom kluba zabrani prodaja igraca do 23 godine,Samo tako moze da postane evropski Partizan.Koji od vas dvoje moze da to obeca a da ne pominje neke Bosmanove i ko zna koje druge zakone da to ne moze?

ledeni

pre 12 godina

prvo pitanje je: koji interes ima Bogicevic da bude predsednik Partizana??? Kada bude rekao koliko on prvi daje a ne pozajmljuje para mogu da razmislim da ga podrzim inace bez toga nece biti razlike izmedju njega i Djure.. Na prvoj izjavi je pao jer covek kaze koliko para nadjemo toliko cemo biti daleko u Evropi, a sta ce biti ako me.nadje dovoljno??? Kaze da ce naci velikog sponzora za opremu, haha pa Partizan ima Adidas opremu Bogicevicu.. zbog svega dizem dve ruke za privatizaciju.

sapcanin

pre 12 godina

Uspesan privrednik a u Mlekari Sabac uvek kasni plata i to debelo... koliko je samo firmi zbog njega i njegovog poslovanja zatvoreno, to svako u Sapcu zna, jos fali da odvuce i Partizan u propast... SVAKA CAST

Coa

pre 12 godina

Pre 4-5 godina kad je Partizan bio u ogromnim dugovima svi ste se krili u rupi.Ni jedan nije hteo mesto predsednika pa da vraca tudje dugove.Sad bi svi pa makar imali i mali dug.Dosta je Bjeke i Zeke.

galebgd

pre 12 godina

Jedva cekam Skupstinu da se sve ovo vec jednom zavrsi.Neke stvari vezane za ovog kandidata mi se dopadaju,neke ne.Ne svidja mi se sto se krije da je covek jedan od glavnih sponzora Demokratske Stranke.Treba sve reci javno,pa tako i to.Svidja mi se sto je bio nas igrac,mada verujem da ga se malo ko seca iz tog doba.Dakle,kako odluci Skupstina tako ce biti,i to treba da podrzimo svi koji navijamo za Partizan.

Monten

pre 12 godina

Većina onih kojima je crno-bela boja na srcu želeli bi novog čoveka na čelnoj poziciji u klubu.Medjutim u sadašnjim strukturama kluba aktuelni predsdnik ima podršku i jedino do promene može doći nekim dogovorom, što je malo verovatno, ali ne i nemoguće!?

Partizanovac

pre 12 godina

Samo da ne smeni Granta i da vrati Stanojevica... Nerviraju me te struje i kontra struje. Kada se neko bude kandidovao zato sto zeli, zato sto ima volje i mogucnosti da pomogne Partizanu onda neka to uradi, a ne na nagovor drugih ljudi. To je samo pokusaj revansa sportske struje Djuricu. Ako je tako onda bih glaso za Djurica iako nisam zadovoljan sa njim. Inace sta? Da dodje ovaj covek, pa da nam trener vodi politiku kluba?
Volieo bih puno da Djuric ima protiv kandidata na ovoj skupstini, ali nekoga ko voli Partizan, ko ima para i zelju da ulaze u njega i ko je vise-manje u klubu ili oko kluba godinama, kao sto je recimo bio Zivanic (njegova firma je dugo bil sponzor Partizanu) ili neko takav. A da ovo bude revans zbog revansa, to je uzas. To nesme da radi neko ko tvrdi da mu je Partizan iznada svega jer je time samo obmanuo javnost... Podrska samo iskrenim Partizanovaca, zeljnih pobeda i investiranja u klub a ne osvete. Na ono sto se dogadjalo treba obe strane da stave tackou jer ce jedino tako pokazati da oni rade u intresu kluba!

majstor

pre 12 godina

E deco deco. Gledam komentare i pitam se da li je moguće da niko od vas ne zna ko je zapravo u ratu u Partizanu ? Razmislite malo. Bjeka vs Zeka

DeXX

pre 12 godina

Primecuje li iko da se ovaj Bogicevic pojavljuje tek nakon Bjekinog proterivanja iz Partizana?!?! Navijaci Partizana, ukljucite malo mozak i saberite 1+1, zelite li da se vrati ono vreme kada je vladao Bjeka i kad zvezdu nismo mogli da pobedimo 8 godina?
Puna podrska za Djurica!

Nenad

pre 12 godina

Kako se opredeliti za bilo koju stranu kada je Đurić nasleđe Bjekovića, Zečevića i Ćurkovića, a ovog čoveka oni podržavaju. Ja zaista nisam voleo da slušam skandiranje "uprava napolje" kada je ova trojka bojkotovana. Međutim, činjenica je da dominacija Partizana nastupa nakon njihovog odlaska (doduše ja je povezujem sa propašću Zvezde). Opet, Đurić je oterao celokupno Partizanovo znanje i kvalitet pa pokušava sa Gruborom i nekim privrednicima da napravi rezultat tako što će većina znanja biti na treneru i ponekom ex-fudbaleru, kakav je Nađ. Međutim, u isto vreme ne mogu da se otmem čestim lošim rezultatima i stagnaciji kluba dok je isti vodio Bjeković sa kolegama. S obzirom da svako vreme donosi svoje, tj. da je nemoguće vratiti sve na staro, možda ipak ovaj čovek treba da postane predsednik. I tako dok se ja dvoumim, neverovatno je da niko ne govori istinu. Čak ni sportski sektor... Mi u stvari ne znamo ništa, i to je tragično nedemokratska, netransparentna, veštačka slika o sopstvenim vrlinama i manama... Napred Partizan!

matsumoto

pre 12 godina

1. Cim je onaj Djuric pre nedelju dana rekao kako na predstojecoj Skupstini ne ocekuje nikakve probleme, iliti “Skupštinu pripremamo kao radnu, a da li će se neko javiti i tražiti glasanje o poverenju Upravnog odbora i predsednika to je njihova stvar" bilo je jasno kao dan da je tada imao informaciju o tome da mu se fotelja ozbijlno trese (a vrlo verovatno i mnogo pre toga) i da mu se sprema izglasavanje nepoverenja

2. Sta sada da radi nova uprava ,ako je bude ,naravno, sa Avramom Grantom, iliti sa njegovim ,verovatno ogromnim ugovorom? Moze samo da se slika, to se zove onako narodski, umetanje klipova u tockove svom nasledniku

runner

pre 12 godina

Sve me ovo podseća na onu priču kad su seljani, nezadovoljni vlašču kneza u nahiji, išli knjazu Milošu da se žale i traže njegovu smenu.Knjaz ih primi, sasluša i udovolji njihovom zahtevu. Krenu oni srećni i zadovoljni nazad u nahiju al' negde na pola put jedan će ti reći: "A šta će biti ako i ovaj počne, nakon izvesnog vremena, da krade? Ovaj stari knez se dovoljno nakrao i valjda mu ne treba više, al' ovaj novi...?" Te ti oni brže bolje nazad knjazu Milošu. Kad ih knjaz viđe upita: "Šta je sad?" Oni mu ispričaše do kakvog su zaključka došli i zamoliše ga da povuče svoju odluku.
Da ne bude i sa ovim Bogičevićem slično. Ako je već bio toliko spreman da pomogne što to nije ranije učinio. Što, kao bogat čovek i "veliki Partizanovac", nije donirao koje milionče ili preporučio nekog sponzora, ne bi ga niko iz Partizana odbio, nego sada muti vodu, po principu "što gore to bolje". Mogli biste isto tako i mene kandidovati za predsednika kluba, evo i ja obećavam da ću učiniti sve da stvorim evropski Partizan i dovedem nekog poznatog sponzora. 'Ajte, molim vas!

srbija

pre 12 godina

sve si lepoo rekao al ja burazeru hocu da vidim da kazes da hoces da kupis klub pa neki plan hoces evropski klub moras da imas i ligu evropsku barem za pocetak jacine rumunije samo privatizacija jaki sponzori inace ova liga bez briga sa sumnjivim menadzerima koji odvode klince namestenim tekmama i mafijasenjem a da ne govorim o imenu jelen liga zato samo privatizacija pozdrav

milenko lazarevac

pre 12 godina

Pa naravno, nije to tako lako. Moze da se kandiduje 2012. kada isteklne mandat predsedniku sadasnjem. Pa i taj Sapcanin je to shvatio. Prica se da mnogim njegovim firmama ne cvetaju ruze. Plate u tim firmama su male. A u Partizanu nikada bolje nije bilo.

Garry

pre 12 godina

Mene, zapravo, interesuje na koji nacin je ovaj gospodin za tako kratko vreme, u SRBIJI, zaradio ovoliki kapital i koliko moze da se posveti obavezama u Partizanu?

Shone

pre 12 godina

"da se nađe respektibilni sponzor, neki veliki proizvođač opreme, mislim da mi to možemo da uradimo".Ja predlazem "Najki",mada ni "Puma" nije losa opcija.A moze i "BWIN" koji je bio sponzor Reala i Milana (ili je jos uvek).Ne bih da zvuvim subjektivno ali mislim da ovaj Bogicevic nece biti predsednik.

vuchkomilli

pre 12 godina

Jos da mogu i clanovi kluba, simpatizeri, svi koji vole klub da glasaju i odlucuju, a ne da se loze po forumima... ah, da, to je partizan

Grobar.

pre 12 godina

prvo pitanje je: koji interes ima Bogicevic da bude predsednik Partizana??? Kada bude rekao koliko on prvi daje a ne pozajmljuje para mogu da razmislim da ga podrzim inace bez toga nece biti razlike izmedju njega i Djure.. Na prvoj izjavi je pao jer covek kaze koliko para nadjemo toliko cemo biti daleko u Evropi, a sta ce biti ako me.nadje dovoljno??? Kaze da ce naci velikog sponzora za opremu, haha pa Partizan ima Adidas opremu Bogicevicu.. zbog svega dizem dve ruke za privatizaciju.
(ledeni, 9. februar 2012 20:42)

Care, covek je rekao proizvodjac opreme, a ne proizvodjac SPORTSKE opreme! :D

Coa

pre 12 godina

Pre 4-5 godina kad je Partizan bio u ogromnim dugovima svi ste se krili u rupi.Ni jedan nije hteo mesto predsednika pa da vraca tudje dugove.Sad bi svi pa makar imali i mali dug.Dosta je Bjeke i Zeke.

istina

pre 12 godina

Zeka i Bjeka ponovo jašu ako bude izabran Bogićević, to je jedina istina. Kivni smo na đuru, sutra ćemo na Bogija, danas na SPS sutra na DS. Sjaši Kurta da uzjaše Murta

sapcanin

pre 12 godina

Uspesan privrednik a u Mlekari Sabac uvek kasni plata i to debelo... koliko je samo firmi zbog njega i njegovog poslovanja zatvoreno, to svako u Sapcu zna, jos fali da odvuce i Partizan u propast... SVAKA CAST

DeXX

pre 12 godina

Primecuje li iko da se ovaj Bogicevic pojavljuje tek nakon Bjekinog proterivanja iz Partizana?!?! Navijaci Partizana, ukljucite malo mozak i saberite 1+1, zelite li da se vrati ono vreme kada je vladao Bjeka i kad zvezdu nismo mogli da pobedimo 8 godina?
Puna podrska za Djurica!

milenko lazarevac

pre 12 godina

Pa naravno, nije to tako lako. Moze da se kandiduje 2012. kada isteklne mandat predsedniku sadasnjem. Pa i taj Sapcanin je to shvatio. Prica se da mnogim njegovim firmama ne cvetaju ruze. Plate u tim firmama su male. A u Partizanu nikada bolje nije bilo.

runner

pre 12 godina

Sve me ovo podseća na onu priču kad su seljani, nezadovoljni vlašču kneza u nahiji, išli knjazu Milošu da se žale i traže njegovu smenu.Knjaz ih primi, sasluša i udovolji njihovom zahtevu. Krenu oni srećni i zadovoljni nazad u nahiju al' negde na pola put jedan će ti reći: "A šta će biti ako i ovaj počne, nakon izvesnog vremena, da krade? Ovaj stari knez se dovoljno nakrao i valjda mu ne treba više, al' ovaj novi...?" Te ti oni brže bolje nazad knjazu Milošu. Kad ih knjaz viđe upita: "Šta je sad?" Oni mu ispričaše do kakvog su zaključka došli i zamoliše ga da povuče svoju odluku.
Da ne bude i sa ovim Bogičevićem slično. Ako je već bio toliko spreman da pomogne što to nije ranije učinio. Što, kao bogat čovek i "veliki Partizanovac", nije donirao koje milionče ili preporučio nekog sponzora, ne bi ga niko iz Partizana odbio, nego sada muti vodu, po principu "što gore to bolje". Mogli biste isto tako i mene kandidovati za predsednika kluba, evo i ja obećavam da ću učiniti sve da stvorim evropski Partizan i dovedem nekog poznatog sponzora. 'Ajte, molim vas!

Partizanovac

pre 12 godina

Samo da ne smeni Granta i da vrati Stanojevica... Nerviraju me te struje i kontra struje. Kada se neko bude kandidovao zato sto zeli, zato sto ima volje i mogucnosti da pomogne Partizanu onda neka to uradi, a ne na nagovor drugih ljudi. To je samo pokusaj revansa sportske struje Djuricu. Ako je tako onda bih glaso za Djurica iako nisam zadovoljan sa njim. Inace sta? Da dodje ovaj covek, pa da nam trener vodi politiku kluba?
Volieo bih puno da Djuric ima protiv kandidata na ovoj skupstini, ali nekoga ko voli Partizan, ko ima para i zelju da ulaze u njega i ko je vise-manje u klubu ili oko kluba godinama, kao sto je recimo bio Zivanic (njegova firma je dugo bil sponzor Partizanu) ili neko takav. A da ovo bude revans zbog revansa, to je uzas. To nesme da radi neko ko tvrdi da mu je Partizan iznada svega jer je time samo obmanuo javnost... Podrska samo iskrenim Partizanovaca, zeljnih pobeda i investiranja u klub a ne osvete. Na ono sto se dogadjalo treba obe strane da stave tackou jer ce jedino tako pokazati da oni rade u intresu kluba!

Shone

pre 12 godina

"da se nađe respektibilni sponzor, neki veliki proizvođač opreme, mislim da mi to možemo da uradimo".Ja predlazem "Najki",mada ni "Puma" nije losa opcija.A moze i "BWIN" koji je bio sponzor Reala i Milana (ili je jos uvek).Ne bih da zvuvim subjektivno ali mislim da ovaj Bogicevic nece biti predsednik.

majstor

pre 12 godina

E deco deco. Gledam komentare i pitam se da li je moguće da niko od vas ne zna ko je zapravo u ratu u Partizanu ? Razmislite malo. Bjeka vs Zeka

Grobar-Pg

pre 12 godina

Svaka cast za intervju,po prvi put sam stekao utisak da dolazi neko kome nije licni interes fotelja.Nadam se da ce covjek uspjeti da stvori evropski klub od Partizana.

Aki

pre 12 godina

Srecno gospodine Bogicevicu, pravi navijaci Partizana su uz vas, svakako protiv Dragana Djurica i njegove nelegalne uprave. Partizan partizanovcima!

vuchkomilli

pre 12 godina

Jos da mogu i clanovi kluba, simpatizeri, svi koji vole klub da glasaju i odlucuju, a ne da se loze po forumima... ah, da, to je partizan

STEFAN

pre 12 godina

Svaka tebi cast na ovome sto si do sada uradio u zivotu,od nicega do coveka teskog par milijardi EU,sama cinjenica da si milijarder,govori,da ti ne dolazis u PARTIZAN zbog para,a nama je to naj bitnije...!!!
Vidi se da si ispravan,i da hoces sve po pravilima,ako tako budes radio i u PARTIZANU uspeh je zagarantovan,i dobices nagradu,sve GROBARE ovoga sveta!!!

Garry

pre 12 godina

Mene, zapravo, interesuje na koji nacin je ovaj gospodin za tako kratko vreme, u SRBIJI, zaradio ovoliki kapital i koliko moze da se posveti obavezama u Partizanu?

Samo ako...

pre 12 godina

Samo ako u Upravni odbor uvede trenere svih selekcija Partizana i Teleoptika ,koji stvaranjem igrača finansiraju Partizan, i uplati lepu sumu EUR-a ja sam za. Inače ne vidim neku razliku između njega i Đure.

Neša

pre 12 godina

"Da stabilizuje finansijsku situaciju"??? Pa dal je moguće da i pored silnih milionskih prodaja igrača,lige šampiona, da sem semafora nisu ni stadion okrečili, dinar nisu uložili u stadion, štedeli su na čemu god su mogli , a sebi su izgleda uzimali šakom i kapom. Za početak najuriti ceo upravni odbor. I kad će biti raspisani izbori za predsednika FS Srbije, treba i u savezu jedan Bogićević umesto onog Karadžića.

Zuki

pre 12 godina

Koliko sam ja shvatio ovom coveku je nova funkcija samo kamen oko vrata. A pare mu ne trebaju. Dakle, nemam sumnje u njegove iskrene namere. Nije ni veverica da ga bivsi taksisti i hohstaperi izvozaju kojekakvim birokratskim smicalicama.
Da je srece da na svim vaznim pozicijama u zemlji imamo sposobne ljude, bilo bi nam svima bolje.
Uspesan covek bez mrlje na karijeri je danas retkost i pravi je covek za svaku poziciju. Dace Bog pa ce Bogi u Partizan, na velika vrata.

Treba reci da su za ovo zasluzni takodje casni i uspesni ljudi, Stanojevic i Krstajic. Izgleda da su pokrenuli lavinu koja ce sa sobom odneti sljam iz kluba.

srbija

pre 12 godina

sve si lepoo rekao al ja burazeru hocu da vidim da kazes da hoces da kupis klub pa neki plan hoces evropski klub moras da imas i ligu evropsku barem za pocetak jacine rumunije samo privatizacija jaki sponzori inace ova liga bez briga sa sumnjivim menadzerima koji odvode klince namestenim tekmama i mafijasenjem a da ne govorim o imenu jelen liga zato samo privatizacija pozdrav

ledeni

pre 12 godina

prvo pitanje je: koji interes ima Bogicevic da bude predsednik Partizana??? Kada bude rekao koliko on prvi daje a ne pozajmljuje para mogu da razmislim da ga podrzim inace bez toga nece biti razlike izmedju njega i Djure.. Na prvoj izjavi je pao jer covek kaze koliko para nadjemo toliko cemo biti daleko u Evropi, a sta ce biti ako me.nadje dovoljno??? Kaze da ce naci velikog sponzora za opremu, haha pa Partizan ima Adidas opremu Bogicevicu.. zbog svega dizem dve ruke za privatizaciju.

Nenad

pre 12 godina

Kako se opredeliti za bilo koju stranu kada je Đurić nasleđe Bjekovića, Zečevića i Ćurkovića, a ovog čoveka oni podržavaju. Ja zaista nisam voleo da slušam skandiranje "uprava napolje" kada je ova trojka bojkotovana. Međutim, činjenica je da dominacija Partizana nastupa nakon njihovog odlaska (doduše ja je povezujem sa propašću Zvezde). Opet, Đurić je oterao celokupno Partizanovo znanje i kvalitet pa pokušava sa Gruborom i nekim privrednicima da napravi rezultat tako što će većina znanja biti na treneru i ponekom ex-fudbaleru, kakav je Nađ. Međutim, u isto vreme ne mogu da se otmem čestim lošim rezultatima i stagnaciji kluba dok je isti vodio Bjeković sa kolegama. S obzirom da svako vreme donosi svoje, tj. da je nemoguće vratiti sve na staro, možda ipak ovaj čovek treba da postane predsednik. I tako dok se ja dvoumim, neverovatno je da niko ne govori istinu. Čak ni sportski sektor... Mi u stvari ne znamo ništa, i to je tragično nedemokratska, netransparentna, veštačka slika o sopstvenim vrlinama i manama... Napred Partizan!

vitez koja

pre 12 godina

Pa da li je moguće da će jednom u Srbiji da se desi nešto kako treba...
Hoću da znam Ime i Prezime svakog člana skupštine koji ne bude želeo ovog čoveka na čelu Partizana...

Danilo

pre 12 godina

Osećam da je Dule Vujošević ovde odigrao ključnu ulogu!
Dovesti ovakvog čoveka u Partizan je za naše uslove transfer decenije i istorijska šansa FK Partizana da krene potpuno stopama košarkaša i postane najjači klub celog Balkana.
Djurić bi trebalo da se povuče časno i da ga upamtimo kao čoveka koji NIJE sprečio istorijski uspon Partizana.

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

kao prvo djurica treba smeniti i to hitno.
iskreno o bogicevicu neznam nista(jer sam u inostranstvo)ali podrzavam ga da smeni djurica.
drugo neznam sta da pisem jer ne zelim da se nadam,pa posle razocaram kao 5 oktobrakada smo svi mislili da ce posle slobe biti mnogo mnogo bolje.
sloba je trebao da ode kao sto treba i djura da ode.demokrate su trebale da dodju,doslo je do promena,ali ne kako smo mislili da ce biti.
zato podrzavam bogicevica,djuric napolje iz partizana jer ti ne navijas za partizan i ne volis partizan.
g.bogicevicu puno srece ako postanete predsednik partizana,ali molim vas nemojte mnogo obecavati jer smo svi mi razocarani,dela ce pokazati kakav ste predsednik(ako postanete) a micemo biti zadovoljni samo da se ne prodaju deca partizana jer poslednjih 7-8g. kakve smo imali mlade talente(koje su se normalno posle izgubili) to me podseca da smo mogli da doguramo ili bar da licimo na partizanove bebe iz 65
srecno
DJURICU NAPOLJEEEEEEEEEE

Monten

pre 12 godina

Većina onih kojima je crno-bela boja na srcu želeli bi novog čoveka na čelnoj poziciji u klubu.Medjutim u sadašnjim strukturama kluba aktuelni predsdnik ima podršku i jedino do promene može doći nekim dogovorom, što je malo verovatno, ali ne i nemoguće!?

pfc

pre 12 godina

Bogicevicu za tebe jedna molba - ako postanes predsednik Partizana nemoj ni slucajno da ulazis u bilo kakve dilove sa navijacima

Ja znam da ce tebi Alcatrazovci ponuditi dogovor "Ti nama pare mi tebe podrzavamo"

BIG GROBAR

pre 12 godina

HVALA BOGU !!! Vec sam poceo da gubim nadu da ce neko ko je provereno sposoban da se, u ovoj situaciji, prihvati ove funkcije.Djuric i njegovi pajtasi nisu niucemu unaprijedili klub. Kitili su se tudjim perjem t.j. rezultatima za koji oni nemaju nikakvih zasluga (sportski sektor) i plodovima rada omladinske skole (prodaja talenata , kao i onih koji su iz prvog tima). Uz to svojom politikom oteralisu brojne nase legende (Jokanovic, Mirkovic, Petric, Stevanovic, Djordjevic ... i na kraju Krstajica).
Ako imaju imalo pameti i vole Partizan, trebali bi da se sami povuku,, pogotovo jer je 90 % navijaca protiv njih. Ako nisu, nema im pomoci i pocecu da sumnjam u mnogo stosta.
Pozdrav svim grobarima sa sloganom "UPRAVA NAPOLJE".

Bata Leki

pre 12 godina

Imam savet za buduceg predsednika,da se ustavom kluba zabrani prodaja igraca do 23 godine,Samo tako moze da postane evropski Partizan.Koji od vas dvoje moze da to obeca a da ne pominje neke Bosmanove i ko zna koje druge zakone da to ne moze?

choda

pre 12 godina

Dobro je da ima konkurencija, jer gori predsednik od ovog Djurica ne moze biti. Covek koji da Nastasica u Fijore zarad svojih licnih dugova. Pozdrav svim grobarima.

posmatrač

pre 12 godina

Na žalost, mogu se opkladiti da će Đura smisliti "kombinaciju" kako da ostane u fotelji. Pa tek je zaseo, taman očistio klub od onih koji su mu smetali (i pitali gde su pare). Ne bi me čudilo da ovih dana po medijima krenu prljave priče vezane za Bogićevića, a sigurno će nešto iskopati..Samo par stvari: nemamo Generalnog sponzora 2 godine, dok članovi Uprave pozajmljuju novac klubu i kasnije ga dobijaju nazad uz kamatu, nakon prodaje igrača..O titulama i pobedama nad ovom raspadom Zvezdom nema smisla pričati

matsumoto

pre 12 godina

1. Cim je onaj Djuric pre nedelju dana rekao kako na predstojecoj Skupstini ne ocekuje nikakve probleme, iliti “Skupštinu pripremamo kao radnu, a da li će se neko javiti i tražiti glasanje o poverenju Upravnog odbora i predsednika to je njihova stvar" bilo je jasno kao dan da je tada imao informaciju o tome da mu se fotelja ozbijlno trese (a vrlo verovatno i mnogo pre toga) i da mu se sprema izglasavanje nepoverenja

2. Sta sada da radi nova uprava ,ako je bude ,naravno, sa Avramom Grantom, iliti sa njegovim ,verovatno ogromnim ugovorom? Moze samo da se slika, to se zove onako narodski, umetanje klipova u tockove svom nasledniku

galebgd

pre 12 godina

Jedva cekam Skupstinu da se sve ovo vec jednom zavrsi.Neke stvari vezane za ovog kandidata mi se dopadaju,neke ne.Ne svidja mi se sto se krije da je covek jedan od glavnih sponzora Demokratske Stranke.Treba sve reci javno,pa tako i to.Svidja mi se sto je bio nas igrac,mada verujem da ga se malo ko seca iz tog doba.Dakle,kako odluci Skupstina tako ce biti,i to treba da podrzimo svi koji navijamo za Partizan.

Grobar.

pre 12 godina

prvo pitanje je: koji interes ima Bogicevic da bude predsednik Partizana??? Kada bude rekao koliko on prvi daje a ne pozajmljuje para mogu da razmislim da ga podrzim inace bez toga nece biti razlike izmedju njega i Djure.. Na prvoj izjavi je pao jer covek kaze koliko para nadjemo toliko cemo biti daleko u Evropi, a sta ce biti ako me.nadje dovoljno??? Kaze da ce naci velikog sponzora za opremu, haha pa Partizan ima Adidas opremu Bogicevicu.. zbog svega dizem dve ruke za privatizaciju.
(ledeni, 9. februar 2012 20:42)

Care, covek je rekao proizvodjac opreme, a ne proizvodjac SPORTSKE opreme! :D