Sreda, 18.01.2012.

14:50

Đurić: "Ovo je bio pokušaj puča"

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić izjavio je za sajt kluba da je nekadašnji trener tog kluba Aleksandar Stanojević obmanut od strane svojih savetodavaca.

Izvor: B92

Ðuriæ: "Ovo je bio pokušaj puèa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Sta smenise Stanojevica evo najzad sanse da Zvezda dobije neki derbi,jer dok Grant ukapira nas sistem igra bez igre,trebace mu bar 2 do tri godine.Za moj pojam fudbala da jedan tim na jednoj utakmici ne ponavlja jednu akciju bar pet puta nije tim niti trener takvog tima moze da se zove uspesan,tako da za Partizan je najbolje da pored Krstajica,Stanojevica,ode i cela uprava da bi tako mnogo pojacali klub,a da vrate sve stare asove,kazem asove a ne cepare.

Darko

pre 12 godina

Ja sam iskreni navijač Partizana i ne želeći da ulazim u dublju problematiku kluba ovo što je Djurić izjavio je jedino tačno s tim da bih se ogradio i rekao da su igrači najveći krivci,zatim trener pa sportski direktor pa potom svoj deo krivice(manji)snosi i predsednik kluba.Ali jedno je sigurno,posle onakvog rezultata,trener je morao da da ostavku,sam a ne da ga na to neko podseca.

Zemun

pre 12 godina

Ta prica koju prica Djura bi imala smisla da su Krstajic i Stanojevic oterani posle Samroka,ovako ne pije vodu.Realnost je da bi Partizan prosao Genk da nisu prodati najbolji igraci i tu je mnogo veca odgovornost uprave na celu sa Djurom,tako da do Samroka ne bi ni doslo,a cinjenica je da je trenerova krivica ispadanje od amatera iz Irske

Grobar1981

pre 12 godina

Eto kako covek moze lako da ispadne glup! Pa ti pricas o ciframa i platama, pa kako te nije sramota!!! Puno ti sto si Stanojevicu dao 16.000 e mesecno, pa to je 192.000e godisnje. To je smesna cifra koliko ti sada placas Granta na godisnjem nivou, alo bre 900.000e. Stanojevic ti prve godine doneo 11.000.000e od Lige Sampiona i malo ti je!!! Pa ko se ovde opario zalizani??? Ti i tvoja bagra ili Stanojevic i Krle??? Unistavas klub i svi to vide, a opet ces se izvuci....gde mi zivimo.

pfc

pre 12 godina

Stanoje i Krle su pokusali da izdejstvuju da struka radi svoj posao a ne mafija , "menadzeri" , tajkuni sto su opljjackali gradjane itd... Ako se to zove PUC ja sam za to... Inace, Zeka i Bjeka su za ove gospoda sa uspesnim sportskim karijerama i najvise su zasluzni za temelje i uspehe Partizana... Nisu hteli da placaju pojedine vodje huligana i zato su otisli.... Vecina ljudi koji iskreno vole Partizan to znaju... Borba za vlast se nastavlja u nasem jadnom fudbalu...

kako, na koji nacin oterati ovu bagru...

pre 12 godina

Izadji pred novinare!!Sastavi jednu SAMO prostu recenicu! Kako ga nije sramota da izjavi da je Krstajic uzeo 800 000e,p
a kao prica o ljubavi, PA MUTAVI ON JE TO ZARADIO!!! Da li mogu ja da budem clan uprave, pozajmicu 250 000e Partizanu bez kamate i reklamiracu firmu???? Grobari moramo se svim silama boriti protiv ovih lopovcina.....ZAJEDNO DO POBEDE!

Nikola Marisic

pre 12 godina

Jako je neukusno pricati o tudjim zaradama. Gospodin Djuric je jedino zaboravio da kaze kolika je njegova zarada i sta je to on doprineo klubu ako se navodno ni u sta nije mesao. Naravno da se to nece desiti, jel le mnogo interesentnije biti kritican nego samokritican. Nikola-USA

777

pre 12 godina

Da li ovaj Djuric potcenjuje svakog navijaca Partizana? Pa ko je te pare dao Krstajicu i Stanojevicu? Sad su oni krivi ko da su krali. Pa Djuric im je dao tu platu. Bitno je da Grant radi za sicu, za 400 iljada? Obican lopov i lazov.

Deki

pre 12 godina

(milanche, 18. januar 2012 15:03),kako te nije sramota da pričaš o našim osvojenim titulama,a niste nas pobedili od 2008(ne računam onu u kupu,jer smo branili 2-0 iz prve)? Što se tiče ovog sukoba,ne komentarišem ljude koji se svadjaju izmedju sebe a puni su para!

Joe

pre 12 godina

Ajmo i ovako: plus ko je birao izmedju Stanojevica i Djurica , minus ko ne veruje ni jednom ni drugom. Ja sa zadovoljstvom udaram jedan minus:)

XXL Grobar

pre 12 godina

Ovaj Djuro kako zine duva promaja.
Koliko reci na jednom mestu da bi se reklo - NISTA.
Zato mi za tebe imamo samo dve - UPRAVA NAPOLJE

svaki put isto...

pre 12 godina

Vasa najveca bruka je Fljamortari, to se ne zaboravlja. Sada je inace svima jasno kako je Partizan uzimao titule("mozemo a i ne moramo da budemo prvi, nije nam mozda u interesu")...malo Tole, malo SPS :-)))
(milanche, 18. januar 2012 15:03)
Komplexni druze,dok je Zvezde ovakve,ja se za Partizan ne sekiram.Makar i sa Djuricem koji je mutniji od Dunava.Ali kakva vlast u Srbiji-takva je i trenutna uprava!Korumpirana,bahata,samoziva,netolerantna i nadasve alava!S tim sto su politicari u Srbiji i nesposobni plus!Ovi u Partizanu su sposobni barem sebi kintu da naprave!Dokle ovako?DO IZBORA!I u Partizanu i u Srbiji!!!

Aha

pre 12 godina

Ajde sad lepo sve, SVE sto ste procitali zaboravite. Dakle, klasicna zamena teza, Stanojevic je rekao jedno, a Djura prica drugo, nista konkretno nije objasnio, niti kontra-argumentovao Stanoja. Djuro, ko tebi pise saopstenja?

Partizan uber alles

pre 12 godina

Kao veliki Partizanovac koji je odgledao stotine i stotine utakmica mogu da kazem sledece.U ovom sukobu Djuric Stanoje nisam ni na cijoj strani i oba treba da odu,da na celo kluba dodje neko od legendi Partizana kao Bata Mirkovic,Moca Vukotic,Kezman ili neko od legendi sezdesetih godina.Nikako da se vrati struja zeka bjeka.Stanojevic ima potencijala da bude dobar trener al to nije zato sto je forsirao Vukica coveka koji je totalno nespreman dosao,Samrokovi amateri su njega i Ilica pretrcavali u onoj ne slucajnoj bruci,pa oterao Moreiru i Ilica stavio na njegovo mesto epilog se video u evro takmicanju,pa Babovica mesto Nece Tomica videlo se protiv Genka,Scepovic mu je nezamenjljiv spic valjda zbog tate kao i Babovic,pa Miljkovic,zasto mu je Kamara pola prosle sezone presedeo na klupi kad je vec tad bio nas najbolji vezni.kao i mali Savic koji pola utakmica u sampion ligi nije igrao.Zasto je to Stanojevic radio na stetu Partizana trba da ga neko pita.Zato ta igra i ne moze da prodje u Evropi.Partizan ima najjaci tim u Srbiji i pored ovakve Zvezde i Vojvodine koja ispada od drugoligasa iz Svajcarske bilo bi sramota da ne uzme prvenstvo.Zato Stanoje i Djuricu odlazite.

rale

pre 12 godina

Smorili ste sa tim samrokom!pa nije A.S.kriv sto mase ceo gol na 2 metra!! a LS kad smo igrali bio vam je ok...njemu svaka cast za sve uradjeno! videcemo sta ce ovaj da uradi!a djura je klasicno tele!

yo

pre 12 godina

Suvise je losih stvari u "fudbalu" i oko njega.Davno su prosla vremena kada se igralo iz "ljubavi",toga ima samo jos u filmu(Montevideo..).Nije g. Djuric kriv,krivo je drustvo u kome takvi likovi isplivaju na povrsinu i postaju glavni.Nije bitno sta on ima da kaze ili uradi,nije on jedini kome je novac na prvom mestu i licna promocija najvaznija.Utakmise se odavno u ovoj zemlji ne igraju zbog navijaca,igrace (koje i nemamo)prodaju novinari,menadzeri od dece koja jos ne znaju da trce kako treba prave se "zvezde" da bi se prodali za sto vise novca.Problema je previse i nece odlazak ove uprave nista da prometi jer oni koji dodju radice slicno naravno u "interesu" Partizana,navijaca,igraca a ustvari radice samo za svoju licnu korist jer je sistem tako napravljen.Sve dok nasi klubovi budu svaciji a ustvari niciji bice ovako!!!

Oduvek Partizanovac

pre 12 godina

Molim te po hiljadu puta skloni se čoveče i nemoj davati više nikakve izjave, blamiraš i sebe i klub, cela Srbija ti se smeje!

Monten

pre 12 godina

Pošto su gospodin Stanojević i gospodin Krstajić sklonjeni iz kluba,najsrećnije rešenje i završetak medijske blamaže Partizana bio bi da Vi i Vaš UO napustite Partizan u cilju smirivanaja strasti!Vi ste gospodin čovek,razuman,poslušajte glas većine navijača i simpatizera kluba i već sutra podnesite neopozivu ostavku i dajte priliku nekom drugom da bude bolji i uspešnije na čelu kluba koji mi navijači Partizana podržavamo i volimo bez ikakve nadoknade!

kalkulator

pre 12 godina

eeeeee a koliko su doneli taj Krstajic i Stanojevic, koliko se secam negde oko 11 miliona evra plasmanom u ligu sampiona, a od prodaje Savica, za ciju su cenu samo njih dvojica zasluzi, Sale kao trener a Krle koji ga je na terenu naucio svemu????
i ovaj sada prica kako su preplaceni, pa Gran nas kosta koliko Krle i Sale zajdeno za DVE ne jednu godinu, gdine Djuricu treba vam kalkulator posto vas ne radi ocigledno

Ivan PFK Smederevo

pre 12 godina

To nije pokušaj puča nego je u pitanju svršeno krivično delo Zloupotreba službenog položaja u sticaju sa Teškm krađom učinjeno od strane organizovane kriminalne grupe u kojoj je glavni organizator i kolovođa Dragan Đurić...

mladen PFC

pre 12 godina

Sa jedne strane Tomic,Bata Mirkovic,Krstajic,Jokanovic,Sale Stanojevic,Goran Stevanovic,Savo Milosevic,Gordan Petric, a sa druge Djuric,Babic,Vukadinovic,Grubor i slicni.Bas mi je tesko da se odlucim kome da verujem ?!! Da li momcima koji su posteno i krvavo zaradili svaki svoj dinar i koji su igrali u Celziju,Juventusu,Romi,Verderu... Ili ovima koji parazitiraju i otimaju nas novac.Nemoguce da im niko od njih ne valja...

LFC

pre 12 godina

Hahahha i sad vi mene hocete da ubedite da je sve ovo on sam smislio ma dajte molim vas haha ja se jos valjam od smeha kad se setim onog sa predstavljanja Granta haha covek nije bio u stanju da cita sa papira a kamoli da nesto kaze iz glava muco je i zamuckivo nije tri reci spojio.

kum

pre 12 godina

kumovsko, bratske veze?????
a kome si ti dodelio one lopte iz LS u hajatu prosle godine????
da nisu mozda dobili Moca Vukotic ili Milutin Soskic po jednu???????

Bagra Napolje

pre 12 godina

ha,ha,ha....ovaj nazovi ga precednikom Partizana stvarno ima humor......
Kriminal je svuda.....a ovaj je samo marioneta glavnih sefova, koji drmaju fudbalom u srbiji.....gde ste navijaci partizana.......isterajte bagru iz svog voljenog kluba

SASA IIC

pre 12 godina

Lepe plate!!!!
A njegova ????
Zaposleni na njihovom MIP radiju nisu dobili plate od 2009 godine!!!
Telefoni ne rade vec mesec dana....
E takva je uprava...

zoran

pre 12 godina

Finansiski strucnjaci koji stalno pitate gde su pare, dali ste ulozili nesto u Partizan , ni karte za utakmicu ne kupujete a hocete da pametujete. Zasto unistavate Partizan i nasedate lupetanjima nepismenih fudbalera koji su se udomili i mislili da ce docekati penziju u partizanu. Ako bi dolazili na stadion kupovali karte nebi se morali igraci prodavati. od vasih karata se nemoze platiti niobezbedjenje na stadionu.Bole navijajte za svoj klub a ne pokusavajte da upravljate

veliki strumf

pre 12 godina

Ako je ovo Djuric rekao (a svi znamo da jednu prosto-prosirenu recenicu ne moze da sastavi), ili makar da ovo sto je neko pismen napisao moze da ponovi, onda povlacim sve sto sam ikada pomislio ili rekao o njemu...

Peppino PFC

pre 12 godina

A ovi sto spominju Samrok i bruku - U pravu ste, jeste bila bruka, ali da li to znaci da je i Man Junajted trebalo da smeni Fergusona posle ispadanja od tamo nekog Bazela?! A i sta je Ferguson osvojio sa MU prvih nekoliko godina?! Nista!!! Formirao je tim, ubacivao postepeno igrace iz podmlatka i napravio rezultate koje ce tesko ko u istoriji fudbala ponoviti.

Igor

pre 12 godina

Gospodine Đuriću,
pošto smo imali priliku da čujemo i jednu i drugu stranu,mi navijači Partizana,neutralni,bez simpatija prema svima vama koji rad-ljubav u Partizanu naplaćujete basnoslovnim svotama novca za prilike u našoj napaćenoj zemlji,zamolili bi Vas i Vaš UO da napustite Partizan!Koja je već ovo ujdurma po redu koju nam priređujete zadnjih godina,koliko je već istaknutih,bivših asova, napustilo Partizan,zbog vaše politike u rukovođenju klubom?Zašto ste izmanipulisali i obmanuli navijače Partizana više puta,zašto u UO sede ljudi koji po sopstvenom priznaju ne ulažu novac u klub?

petar rajkovic

pre 12 godina

nikada nije eliminisan od slabijeg tima. dobro da smo saznali da su fljamurtari, petah tikva i ostali bili bolji. i alal vera za najuspesnije vreme u istoriji.

pera pekar

pre 12 godina

A koja je tvoja cena ljubavi?Koja je cena Ružića i ostalih u UO?Nije valjda samo burek?Evo ja ću svakog dana da vam dajem po DVE tepsije bureka bez dinara samo ODLAZITE BRE!

markopolo

pre 12 godina

A da li neko može da stavi rukometaše kao vest dana? Koga boli uvo za prepirke unutar kluba koji ne može da igra ni ligu šampiona u zemlji čija reprezentacija ne može da učestvuje na evropskom prventstvu?
Kad fudbaleri Reala ili Bajerna budu dolazili u Beograd sa idejom da budu zadovoljni ako odigraju nerešeno, onda imamo o čemu da pričamo, ovako...

DDT

pre 12 godina

Dovoljno mi je što sam saznao da poslovno "sarađuješ" sa Miškovićem juniorom , znači kad su ih prozreli iz Zvezde da isisavaju pare i da ih interesuje samo što jeftinije zemljište i kad su osetili tvrdo , sad su se bacili na Partizan. Ostalo je da odgovoriš GDE SU PARE , zašto članovi upravnog udbora ne daju 200.000 evra godišnje nego pozajmljuju, koliko si dao svojih para zato što se besplatno reklamiraš a samim tim i svoju firmu indirektno, ta reklama mnooooooogo košta.

Nikola

pre 12 godina

Bez obzira na sav onaj cirkus, i Djurino spinovanje koji radi svaki predsednik kluba u Srbiji, Stanojevic koristi najprizemnije medode manipulacije navijacima,da bi dobio njihovu podrsku.Ono stvari kako je neko njemu rekao da spusti gas a on se mali zaleteo pa otisao na +10 a 4 meseca cutao i pio koktel sa tim istim ljudima je presmesno.Vidi se da mu je izvor informacija citanje foruma i od toga sklopio pricu.Prosto morao je da smisli nesto da bi privukao paznju...jer nista novo nije rekao.

Filip

pre 12 godina

Reci nešto o budžetu kluba Đuro? Tužno je kako se zbog interesa dela tajkuna i političara uništava fudbalski klub, koji je jedan od najvećih u zemlji. Strašno. Prvo FK CZ sada FK Partizan...

Mile Burek

pre 12 godina

Djuricu odlazi! Kakva zarada za ceo radni vek, akoliko si ti uzeo? Gde je internat? Sto uprava ne daje pare kako je obecano, nego se pominju pozajmice?

Marko

pre 12 godina

Za malo senilnije grobare neka procitaju retrospektivu Djuricevog vodjenja kluba.. http://www.mozzartsport.com/vesti/11184/retrospektiva--duriceva-grant-parada/ Ja mu nikad necu zaboraviti lazna obecanja i uvek cu pre verovati deci partizana nego nekim biznismenima koji ni ne gledaju utakmice partizana.. A setimo se sta je rekao Bata Mirkovic http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=149058.

Sale

pre 12 godina

Ne branim Djurica ali Stanoje nije nista bolji... Kolko puta je taj covek pregazio svoju rec? Pa pre samo mesec i nesto ja sam gledao na tv-u gde je on izjavio sledece... Mogu da budem ponosan sto sam jedan od retkih trenera koj radi u Srbiji, a da mu se uprava ne mesa u struku... Posle samo mesec dana totlano drugacija prica!? Pa daje ostavku, pa ostaje trener, pa kaze da nece da pravi revoluciju, cirkus(ako ono nije cirkus sto je napravio ispred stadiona ja ne znam sta je) Djurica ne branim ali nije Stanoje cvecka, 16 hiljada evra mesecno!? Pa ja bih za te pare voleo i fk promaju a ne Partizan, Zvezdu, Ofku, Vosu i td... REALNO!

Da sacekamo...

pre 12 godina

Vrlo jednostavno: Ako se DOMINACIJA nastavi sa USPEHOM u Evropi i DUPLOM KRUNOM - Djura prica istinu. Ako prokockamo +10, izgubimo i KUP i ne odemo u LS - e onda Djuro izvini, Stanoje prica kako je tacno. Ako bude nesto izmedju, onda svi lazu a vuk sit i ovce na broju.

realan

pre 12 godina

krenulo se sa ciframa...pa, hajde onda da se objavi koliko kosta vasa "ljubav" prema foteljama u upravnom odboru? ne verujem da nema puno hiljada! mene ljubav kosta 400km(do i od bg-a)puta,karta,hrana,cuga...

vladimir

pre 12 godina

Ne podržavam Đurića i smatram da treba da ode, ali neke stvari je u pravu. Prvo, sigurno je da Stanojević istupa u nečije ime i da je instruisan. Poštenije bi bilo da su ti ljudi koji pretenduju da preuzmu Partizan sami izašli, a ne da poturaju neke ispred sebe. Kada bi ovo stvarno bila borbaizmeđu Šurića i Stanojevića&Krstajića, lako bih izabrao stranu, ali je ovo borba između Đurića i Bjekovića, a ni o jednom nemam lepo mišljenje. Druga stvar, tačno je da Partizan nikada nije ispao od slabijeg protivnika od Šamroka i to ide Stanojeviću na dušu, bez obzira na rasprodaju tima, njih smo morali da prođemo.

Romke

pre 12 godina

STANOJE LEGENDA!!! ĐURIĆU ODLAZI!!! UPRAVA NAPOLJE!!! Jel zna taj đurić išta sem da laže i izmišlja? Pa kako da zna kad čitav život vodi dvolično i lažljivo. Kako od taksiste nastade milioner nek mi neko objasni i to u ovako teškim vremenima.

milanche

pre 12 godina

Vasa najveca bruka je Fljamortari, to se ne zaboravlja. Sada je inace svima jasno kako je Partizan uzimao titule("mozemo a i ne moramo da budemo prvi, nije nam mozda u interesu")...malo Tole, malo SPS :-)))

majna

pre 12 godina

Cudno je kako Djuric zamenjuje teze.Naime, klub zivi od Lige sampiona, prodaje igraca, ulaznica ...a to je sve rezultat koji donose igraci i strucni deo kluba.Upravnom odboru, za koji Djuric misli da je najbolji, ostaje samo da UPRAVLJA parama. A upravlja tako da je Krstajicu dao tolike(licno mislim zasluzene) novce, pa je krajnje nekorektno optuzivati Krstajica i Stanojevica kao da su pokrali pare bez znanja UO.Najmanje sporno je da je i Krstajicu i Bjekovicu i Stanojevicu i Rasovicu...vise stalo do kluba gde su odrasli i dokazali se nego PROSLAVLJENIM fudbalerima GRUBORU, RUZICU I DJURICU. Partizanovoj deci je, verujem ,i sportski rezultat kluba, a ne samo finansijski, u interesu. A koji je Djuricu i Ruzicu? Neka predsednik navede SAMO jedn koji nije finansijski i bicu zadovoljan

komsa

pre 12 godina

Zasto na svom privatnom sajtu sam sebi postavljas pitanja i dajes odgovore?Pred novinare na KZS izadji,jer i oni imaju nesto da pitaju.Koliki je budzet 8 ili 13 milki?Dogovorite se.

Normalan navijac PFC

pre 12 godina

Boze,Boze koliko samo gluposti u 1 tekstu! Djuricu, zasto ne izadjes pred novinare pa da i odgovaras na njihova pitanja ? Opet saopstenje iz necije kuhinje!? Ruziceve? Marka MIskovica? Sramno! Evo i ja ,kao navijac, jedva cekam skupstinu ali da VAM vidim ledja , pijavice jedne!! Krle je legenda kluba i ljudina! I da si mu dao 5 miliona bilo bi malo sto je odlucio da zavrsi karijeru u voljenom klubu! Krajnje je vreme za cistke u srpskom fudbalu, sad ili nikad!

max

pre 12 godina

Samo jedno pitanje za komsije, koji tako zdusno okrivljuju Stanojevica za Samrok i smatraju da je on morao da ode posle toga poraza: Sta bi onda trebao da uradi Prosinecki posle serije poraza od kluba porazenoga od slaboga Samroka? Ako smo mi dodirnuli dno, gde ste onda vi, kjoi redovno guubite od takvoga kluba.

eto toliko

pre 12 godina

Grobar sam, u ovom sukobu na Stanojevićevoj strani, ali mi ono sa Ružićem zaista deluje kao veoma nizak i podmukao potez, pretpostavljam u cilju podrivanja kluba, koji mi je, ipak, neka svi oproste, iznad i Stanojevića ili bilo kog fizičkog lica u Partizanu.
Nije mu to trebalo, morao je mnogo dostojanstvenije to da odradi, sve i da je Ružić to rekao (u šta, iskreno sumnjam).
Voleo bih kad bi i Krstajić i Vjetrović pod nekom zakletvom potvrdili tu priču, ali sam nekako siguran da neće...

Peppino PFC

pre 12 godina

"Partizan je suviše veliki klub da bi dopustio da neformalna grupica besposličara u njemu režira bilo kakav epilog", rekao je Đurić.

Pitam se o kome ovaj prica?! Da li postoji veca grupa besposlicara u Upravi Partizana od sadasnje?!

Šaca

pre 12 godina

Koji puč, pa nisi ti general a ni predsednik države. Vi ste lažovi i prevaranti, lažovi prema navijačima a prevaranti prema državi. Red bi bio da idete malo u rodni kraj na odmor.

sio mi ga djura

pre 12 godina

Pametni ljudi kazu da je cesto pametnije cutati nego pricati. Covek koji cuti u svakom slucaju deluje pametnije od onog koji lupeta gluposti. Problem nastane kada ovakvog zamlatu postavis na celo kluba.

kimoza

pre 12 godina

Nisam navijac Partizana ali pratim ove dogadjaje od samog pocetka...Djuric-jeziv tip nema sta,sad pljuje Krstajica za pola milke a covek je mogao duplo da pokupi negde u Rusiji...pricao da Grant uzima malo jace od Stanoja kad ovo dva i po puta i jace...jeziv jeziiiiv lazov...Stanoje -nit smrdi nit mirise dok jedino za Krstajica mogu reci da je SKORO potpuno cist...sve u svemu zacin C...

Uprava napolje

pre 12 godina

Sto ne izadje pred novinare,nego za klupski sajt daje izjavu sa njegovim novinarom,trebalo im nedelju dana da smisle sta da kazu!!More mars iz svetinje!!!

Razocarani Srbin

pre 12 godina

A koliko ti gospodine Djuricu uzimas od Partizana? nemoj mi reci da radis volonterski i da si u minusu zbog kluba...Prosto toliku zrtvu ne bi smeo sam da podneses...
Nego dosta vise uopstene price...Verovatno stanojevic ima svog oca, pa ne moras da mu ti istog glumis, nego neka neko konkretno odgovori od vas ko uzima pare i kome punite dzepove... Ako imas obraza stani malo i reci :"Dosta je"...
Samo me zanima zasto drzava cuti kad postoje indicije da je izvrsena utaja novca,samim tim i poreza,pa ne reaguju ni poreska uprava a ni nas veliki ministar policije...A znaju da pokazu vlast nad Dzajom i Cecom...

Mija

pre 12 godina

A koliko ti zaradjujes u Partzanu? A koliko clanovi UO? Krle je bio igracina,i odradio je vise nego posteno svaki isplaceni evro,Stanojevic,ako se izuzme Samrok,bez poraza od zvezde,uveo nas u LS...ali nee..c,c,c...Boze,sta se napravi od mog Partizana...

tito

pre 12 godina

djuro molim te samo izadji i sve ovo sto si "sam" napisao i srocio na "tvom" sajtu procitaj novinarima... ne moras iz glave da pricas!

uprava napolje!

Ogi

pre 12 godina

Ovaj lik je, naravno, mutan kao Dunav (ne bi ni bio tu gde jeste da nije takav) ali moram priznati da je demolirao i Stanoja i Krstajića. Deluje smireno i svaka primedba mu je na mestu, a sa druge strane Stanoje se trese kao prut i ne zna gde udara. I ovo za savetodavce mi se čini kao potpuno tačno. Sad je neko Stanoju obećao promenu na skupštini kluba i povratak u Partizan, ali se plašim da od toga nema ništa.
Meni i dalje nije jasno u čemu je bio problem sa Adijom. S tim momkom je trebalo raditi i od njega se moglo svašta napraviti, ali Stanoje iz nekog razloga to nije želeo da uradi. Setite se kad ga je onomad izveo iz igre na čuđenje celog stadiona, u tom momentu Adija je jedini na terenu koji leti na sve strane, trudi se i bori. Nema drugog objašnjenja nego da za Stanoja nije bilo nikakve koristi od Adije u materijalnom smislu pa ga je onako šikanirao. Nemojte mi samo reći da je Miljković pokazivao bog zna šta pa je morao da bude u timu na svakoj utakmici.
Takođe, potpuno sam šokiran saznanjem da Stanoje nije hteo da zadrži Tejga. Svo vreme sam mislio da Đurić nije hteo da plati, a sad vidimo da je Stanoje taj koji je presudio. Pa, šta je još Tejgo trebalo da uradi da bi zadovoljio Stanojevića, aman?!

Aki

pre 12 godina

Ako je iko ikada slusao Dragana Djurica, onda zna da ovo on nije mogao da kaze. Posebno zanimljiv deo je gde tvrdi da je budzet kluba za 2010. godinu celih 23.100.000 evra, iako je provereno taj iznos negde oko 10 miliona. On, ili onaj ko mu je ovo napisao, su napravili veliku gresku, jer su indirektno priznali proneveru 13.100.000 evra!

Miki

pre 12 godina

Ali ovo stvarno prelazi sve granice bezobrazluka.Bivsi kapiten Shalkea je svaki svoj evro krvavo zaradio, niti je bio clan neke politicke partije niti se bavio sumnjivim biznisima.Covek je Partizan predvodio do lige sampiona i titule.Cemu ovakva demagogija predsednika koji ne sme da sazove kzs?Bolje da nam je objasnio koliko su npr.Ruzic, Babic ili Obucina kao clanovi UO uneli u klub svih ovih godina...

Mrgud

pre 12 godina

Brate, `nači mi imamo love u klubu, ne zna se...pa mislim nijedan razgovor ne počinjete bez siće od preko 100 000 evrića. Sva vam ljubav u džepovima, svima vama, bre!

05

pre 12 godina

Kakav crni intervju i izjava...ovo je klasicno saopstenje koje je sklapano u zavisnosti sta su Krstajic i Stanojevic pricali!
Djuric je u nedelju rekao pricacemo sutra pa je pobegao...pa opet sutra (utorak) pa nista...tacno su cekali Stanojevicevu konferenciju ne bi li spremili svoju "odbranu"! Procitajte celo saopstenje na sajtu FK-a, ono je zalosno kako je odradjeno i napisano i sad mi treba da poverujemo da je to neki objektivan intervju?! Gospodine djuricu izadjite pred novinare i navijace bez ikakvog papira spremljenog ko sto ste imali sada a i u nedelju! Odgovorite na neka jednostavna pitanja ako ste toliko cisti i posteni! Sto se niste dotakli malo pikantnih tema, tj. vasih obecanja u protekle 2 godine (dovodjenje bombe, sponzora, utak. sa Milanom u BG, ulaganja UO u klub, itd.)? Ima jos mnogo toga...izadjite pred kamere i novinare pa cemo onda posteno da vidimo na cemu smo!
Do tada nas postedite ovakvih "intervjua"...

bljak

pre 12 godina

I ja kažem Đuro odlazi, ali da Stanoje i Krle jesu Bjekini(Zekini) vojnici-JESU!
Uvlačenje navijačima i priča što bi oni želeli da čuju, kao i Lukić.

zzzz

pre 12 godina

Zasto nisi dozvolio djuro da te novinaru nesto priupitaju, umesto sto si intervju dao vodeo bimu? Nije valjda da se bojis pitanja novinara? I da li ce u buducnosti biti praksa ova transparentnost po pitanju plata, transfera?

zoran

pre 12 godina

Ovo je istina, svidjalo se to kome ili ne . Posle Samroka trener treba da je manji od makovog zrna a ne da deli lekcije. Trebao je da bude zahvalan svaki dan posle toga sto ga Partizan nije oterao i sto je primao platu. Isto se odnosi i na Krstakica. A koliko se voli Partizan neka se sete Moce Vukotica.

peki

pre 12 godina

Ko li mu je sastavio sve ovo?! Pa svi znamo da on dve prostoprosirene ne zna da sastavi... Zato i ne sme da odgovara na pitanja medija nego samo za "svoj" sajt. Bruka!

1+1=2

pre 12 godina

Djuriću iza Partizana stoje rezultati u domaćem prvenstvu koje ti niko živ osporiti nemože, ali., kada si njbolji apetiti se šire van ove tužne lige zato shodno prilivu otvori kasu za pojačanja i bićeš predsednik još dugo dugo ako ti je to stalo.

PROKOPIJE

pre 12 godina

Da li je sustina bavljenja sportom,prodaja igraca i formiranja cene preko igre u Evropi ili je borba da nam deca ne budu u kandzama narko dilera, i da budu odgajana u zdravom sportskom duhu.Sve sto je navedeno je subjektivno vidjene Uo koji vecina ne vidi na vas nacin.Zato vas ne nasilno molimo ostavite Fk Partizan njihovim bivsim igracima i trenerima snaci ce se oni i bez vas i vasih menadzerskim agencijama koji vam verovatno ,ponavljam verovatno daju od njihovog procenta u kesu.Apsolutno niko ne misli da vam je ljubav prema Partizanu vec od svih onih koji su igrali za Partizan koje je formirao kao ljude, od vas koje samo biznis i povredjena sujeta drze u PARTIZANU.

Kodeks

pre 12 godina

Iz ovog Djurinog "intervjua" se može sa sigurnošću videti samo jedno. Sve što je imao da kaže u vezi deal-a sa Miškovićem u vezi sa transferom Adije je to da Adija nije bio jedini promašaj. Da li je to priznanje Miškovićevog uplitanja u politiku dovodjenja igrača u Partizan i to protiv volje trenera. Sve mi ovo liči na uzaludnu borbu protiv prejakog establišmenta, ali se ovoga puta ne sme popustiti zbog Partizana, jer će biti kasno. Da bi se spasio Partizan nisu dovoljne samo izolovane akcije pojedinaca, pa makar to bili bivši trener i direktor, i par stotina navijača na ulici. Gde je javnost? Gde su bivši asovi? Gde su javne ličnosti? Neka se oglase sada ili neka zauvek ćute i priznaju da su naš Partizan prepustili ovoj "kamarili" koja se ponaša sa našim voljenim klubom kao sa igračkom. USTANITE GROBARI!!!

GrobaR

pre 12 godina

Djuro ti i upravni odbor da iskesirate 10 miliona, bezpovratnih. Pa onda filozofiraj, i mi znamo da Stanoje i Krle nisu savrseni. Menjas trenere ko na traci, hocemo sistem, da se ne prodaju igraci posle jedne sezone. Ocigledno ti treba poltronski trener da mozes da ga kontrolises. Vise verujem Stanoju i Krletu, pa i Bjeki nego tebi. Sad da kazes da je Zemlja "okrugla" dobro bi se zapitao.

nenad

pre 12 godina

ovo nije intervju sa Djuricem i ov nije njegova iyjava i to iz jednog prostog i jednostavnog razloga-on nije toliko pismen i ne zna da sastavi prosto=prosirenu recenicu kojih u ovovm tekstu ima na pretek.

DJURICU ODLAZI!!!

runner

pre 12 godina

Za svih ovih 6 meseci nijedanput nisam čuo Stanoja da je prihvatio odgovornost za promašaje u kvalifikacijama za evropske lige. Uvek je neko drugi bio kriv. Najveća greška Đurića i UO je što ga nisu odmah po porazu od GENK-a šutnuli iz kluba. Sad je ovaj nesretni Ružić, koji ga je mirio sa Upravnim odborom, ispao najveći krivac. Ako je to rekao onako kako Stanoje tvrdi što to isto nije neki dan rekao i Krstajić. Što se tiče Tejgoa, dao Bog da nam uvek neki zvezdaš, pa bio on i Marko Mišković, preporuči i pošalje takvog igrača. Toliko se Princ pokazao lošom zamenom za Klea. I pod pretpostavkom da Đuru smene na sledećoj skupštini, ne znam kako se to Stanoje misli vratiti u Partizan? Na magarcu kao Hrist? Pa čoveče, posle svega vidjenog nema osobe sa iole mozga koji bi s njim ubuduće tikve sadio a kamo li radio.

ccc

pre 12 godina

Bravo predsedniče, tako se to radi! Ovaj 800 hiljada, ovaj 200 hiljada godišnje i puna im usta partizanovanja. Tejga su Krstajić i Stanojević oterali jer se "ne vraća dovoljno i ne učestvuje u igri", iako daje golove k'o lud, a doveli preskupu zamenu "koja se i vraća i daje golove k'o lud"-Eduarda, i njegovu kopiju iz Srbije-Jovanču.
Posle svega ispadnu od vulkanizera.
Toliko o "STRUCI" koju brane njih dvojica.

BIG GROBAR

pre 12 godina

Djuric se ugledao na Lukica. Dao sam sebi intervju na sajtu Partizana, t.j. sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore.

Spadam u "stare" grobare i od kada znam za sebe (rodj. 1955.) nikada mi ni jedan predsjednik Partizana nije bio antipaticniji. Muka me spopadne kada pocne da govori ili cita sto je napisano. Ne zna se u cemu je gori, u govoru ili citanju.Mozda je ovo i razlog zasto bjezi od konferencije za stampu na kojoj bi mu novinari mogli postaviti pitanja. Ili, ipak, ne želi da mu bude postavljeno pitanje koje mu se ne svidja.

Ja sam dovoljno star, duze od Djurica navijam za Partizan, ubjedjen sam da ga vise volim od njega, i on ne treba da mene i druge navijace PODCJENJUJE. On i njegovi clanovi uprave nisu ni u cemu unaprijedili klub. Gdje je generalni sponzor? Nismo ga imali ni prosle godine, kada nas je Stanojevic spasio u prvenstvu i onda, sretno, odveo u Ligu sampiona. Da li su to zasluge Djurica ? Koliko je on sa svojim menadzmentom popunio budzet, a koliko je to popunjeno prodajom djece i igraca ? Necu vise.

Sto se mene tice, ne vjerujem Djuricu i prvi put od kada navijam za Partizan (1966.) protiv sam rukovodstva i skandiram UPRAVA NAPOLJE.

Ovako razmisljaju i drugi navijaci Partizana sa kojim sam razgovarao.

Toliko od mene i navijaca Partizana iz Republike Srpske.

Pozdrav svim grobarima.

kakav car

pre 12 godina

AS je prava grobarcina, pa ja za platu od 16000 E bih samo cutao, pa sta god, a on se bori za pravdu i partizan. SVAKA TI CAST STANOJE. GROBARI SU UZ TEBE!!!!

Uprava napolje

pre 12 godina

Sto ne izadje pred novinare,nego za klupski sajt daje izjavu sa njegovim novinarom,trebalo im nedelju dana da smisle sta da kazu!!More mars iz svetinje!!!

Aki

pre 12 godina

Ako je iko ikada slusao Dragana Djurica, onda zna da ovo on nije mogao da kaze. Posebno zanimljiv deo je gde tvrdi da je budzet kluba za 2010. godinu celih 23.100.000 evra, iako je provereno taj iznos negde oko 10 miliona. On, ili onaj ko mu je ovo napisao, su napravili veliku gresku, jer su indirektno priznali proneveru 13.100.000 evra!

Mile Burek

pre 12 godina

Djuricu odlazi! Kakva zarada za ceo radni vek, akoliko si ti uzeo? Gde je internat? Sto uprava ne daje pare kako je obecano, nego se pominju pozajmice?

05

pre 12 godina

Kakav crni intervju i izjava...ovo je klasicno saopstenje koje je sklapano u zavisnosti sta su Krstajic i Stanojevic pricali!
Djuric je u nedelju rekao pricacemo sutra pa je pobegao...pa opet sutra (utorak) pa nista...tacno su cekali Stanojevicevu konferenciju ne bi li spremili svoju "odbranu"! Procitajte celo saopstenje na sajtu FK-a, ono je zalosno kako je odradjeno i napisano i sad mi treba da poverujemo da je to neki objektivan intervju?! Gospodine djuricu izadjite pred novinare i navijace bez ikakvog papira spremljenog ko sto ste imali sada a i u nedelju! Odgovorite na neka jednostavna pitanja ako ste toliko cisti i posteni! Sto se niste dotakli malo pikantnih tema, tj. vasih obecanja u protekle 2 godine (dovodjenje bombe, sponzora, utak. sa Milanom u BG, ulaganja UO u klub, itd.)? Ima jos mnogo toga...izadjite pred kamere i novinare pa cemo onda posteno da vidimo na cemu smo!
Do tada nas postedite ovakvih "intervjua"...

Marko

pre 12 godina

Za malo senilnije grobare neka procitaju retrospektivu Djuricevog vodjenja kluba.. http://www.mozzartsport.com/vesti/11184/retrospektiva--duriceva-grant-parada/ Ja mu nikad necu zaboraviti lazna obecanja i uvek cu pre verovati deci partizana nego nekim biznismenima koji ni ne gledaju utakmice partizana.. A setimo se sta je rekao Bata Mirkovic http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=149058.

BIG GROBAR

pre 12 godina

Djuric se ugledao na Lukica. Dao sam sebi intervju na sajtu Partizana, t.j. sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore.

Spadam u "stare" grobare i od kada znam za sebe (rodj. 1955.) nikada mi ni jedan predsjednik Partizana nije bio antipaticniji. Muka me spopadne kada pocne da govori ili cita sto je napisano. Ne zna se u cemu je gori, u govoru ili citanju.Mozda je ovo i razlog zasto bjezi od konferencije za stampu na kojoj bi mu novinari mogli postaviti pitanja. Ili, ipak, ne želi da mu bude postavljeno pitanje koje mu se ne svidja.

Ja sam dovoljno star, duze od Djurica navijam za Partizan, ubjedjen sam da ga vise volim od njega, i on ne treba da mene i druge navijace PODCJENJUJE. On i njegovi clanovi uprave nisu ni u cemu unaprijedili klub. Gdje je generalni sponzor? Nismo ga imali ni prosle godine, kada nas je Stanojevic spasio u prvenstvu i onda, sretno, odveo u Ligu sampiona. Da li su to zasluge Djurica ? Koliko je on sa svojim menadzmentom popunio budzet, a koliko je to popunjeno prodajom djece i igraca ? Necu vise.

Sto se mene tice, ne vjerujem Djuricu i prvi put od kada navijam za Partizan (1966.) protiv sam rukovodstva i skandiram UPRAVA NAPOLJE.

Ovako razmisljaju i drugi navijaci Partizana sa kojim sam razgovarao.

Toliko od mene i navijaca Partizana iz Republike Srpske.

Pozdrav svim grobarima.

milanche

pre 12 godina

Vasa najveca bruka je Fljamortari, to se ne zaboravlja. Sada je inace svima jasno kako je Partizan uzimao titule("mozemo a i ne moramo da budemo prvi, nije nam mozda u interesu")...malo Tole, malo SPS :-)))

Sale

pre 12 godina

Ne branim Djurica ali Stanoje nije nista bolji... Kolko puta je taj covek pregazio svoju rec? Pa pre samo mesec i nesto ja sam gledao na tv-u gde je on izjavio sledece... Mogu da budem ponosan sto sam jedan od retkih trenera koj radi u Srbiji, a da mu se uprava ne mesa u struku... Posle samo mesec dana totlano drugacija prica!? Pa daje ostavku, pa ostaje trener, pa kaze da nece da pravi revoluciju, cirkus(ako ono nije cirkus sto je napravio ispred stadiona ja ne znam sta je) Djurica ne branim ali nije Stanoje cvecka, 16 hiljada evra mesecno!? Pa ja bih za te pare voleo i fk promaju a ne Partizan, Zvezdu, Ofku, Vosu i td... REALNO!

eto toliko

pre 12 godina

Grobar sam, u ovom sukobu na Stanojevićevoj strani, ali mi ono sa Ružićem zaista deluje kao veoma nizak i podmukao potez, pretpostavljam u cilju podrivanja kluba, koji mi je, ipak, neka svi oproste, iznad i Stanojevića ili bilo kog fizičkog lica u Partizanu.
Nije mu to trebalo, morao je mnogo dostojanstvenije to da odradi, sve i da je Ružić to rekao (u šta, iskreno sumnjam).
Voleo bih kad bi i Krstajić i Vjetrović pod nekom zakletvom potvrdili tu priču, ali sam nekako siguran da neće...

tito

pre 12 godina

djuro molim te samo izadji i sve ovo sto si "sam" napisao i srocio na "tvom" sajtu procitaj novinarima... ne moras iz glave da pricas!

uprava napolje!

GrobaR

pre 12 godina

Djuro ti i upravni odbor da iskesirate 10 miliona, bezpovratnih. Pa onda filozofiraj, i mi znamo da Stanoje i Krle nisu savrseni. Menjas trenere ko na traci, hocemo sistem, da se ne prodaju igraci posle jedne sezone. Ocigledno ti treba poltronski trener da mozes da ga kontrolises. Vise verujem Stanoju i Krletu, pa i Bjeki nego tebi. Sad da kazes da je Zemlja "okrugla" dobro bi se zapitao.

DDT

pre 12 godina

Dovoljno mi je što sam saznao da poslovno "sarađuješ" sa Miškovićem juniorom , znači kad su ih prozreli iz Zvezde da isisavaju pare i da ih interesuje samo što jeftinije zemljište i kad su osetili tvrdo , sad su se bacili na Partizan. Ostalo je da odgovoriš GDE SU PARE , zašto članovi upravnog udbora ne daju 200.000 evra godišnje nego pozajmljuju, koliko si dao svojih para zato što se besplatno reklamiraš a samim tim i svoju firmu indirektno, ta reklama mnooooooogo košta.

sio mi ga djura

pre 12 godina

Pametni ljudi kazu da je cesto pametnije cutati nego pricati. Covek koji cuti u svakom slucaju deluje pametnije od onog koji lupeta gluposti. Problem nastane kada ovakvog zamlatu postavis na celo kluba.

Peppino PFC

pre 12 godina

"Partizan je suviše veliki klub da bi dopustio da neformalna grupica besposličara u njemu režira bilo kakav epilog", rekao je Đurić.

Pitam se o kome ovaj prica?! Da li postoji veca grupa besposlicara u Upravi Partizana od sadasnje?!

bljak

pre 12 godina

I ja kažem Đuro odlazi, ali da Stanoje i Krle jesu Bjekini(Zekini) vojnici-JESU!
Uvlačenje navijačima i priča što bi oni želeli da čuju, kao i Lukić.

SASA IIC

pre 12 godina

Lepe plate!!!!
A njegova ????
Zaposleni na njihovom MIP radiju nisu dobili plate od 2009 godine!!!
Telefoni ne rade vec mesec dana....
E takva je uprava...

Ogi

pre 12 godina

Ovaj lik je, naravno, mutan kao Dunav (ne bi ni bio tu gde jeste da nije takav) ali moram priznati da je demolirao i Stanoja i Krstajića. Deluje smireno i svaka primedba mu je na mestu, a sa druge strane Stanoje se trese kao prut i ne zna gde udara. I ovo za savetodavce mi se čini kao potpuno tačno. Sad je neko Stanoju obećao promenu na skupštini kluba i povratak u Partizan, ali se plašim da od toga nema ništa.
Meni i dalje nije jasno u čemu je bio problem sa Adijom. S tim momkom je trebalo raditi i od njega se moglo svašta napraviti, ali Stanoje iz nekog razloga to nije želeo da uradi. Setite se kad ga je onomad izveo iz igre na čuđenje celog stadiona, u tom momentu Adija je jedini na terenu koji leti na sve strane, trudi se i bori. Nema drugog objašnjenja nego da za Stanoja nije bilo nikakve koristi od Adije u materijalnom smislu pa ga je onako šikanirao. Nemojte mi samo reći da je Miljković pokazivao bog zna šta pa je morao da bude u timu na svakoj utakmici.
Takođe, potpuno sam šokiran saznanjem da Stanoje nije hteo da zadrži Tejga. Svo vreme sam mislio da Đurić nije hteo da plati, a sad vidimo da je Stanoje taj koji je presudio. Pa, šta je još Tejgo trebalo da uradi da bi zadovoljio Stanojevića, aman?!

Mija

pre 12 godina

A koliko ti zaradjujes u Partzanu? A koliko clanovi UO? Krle je bio igracina,i odradio je vise nego posteno svaki isplaceni evro,Stanojevic,ako se izuzme Samrok,bez poraza od zvezde,uveo nas u LS...ali nee..c,c,c...Boze,sta se napravi od mog Partizana...

komsa

pre 12 godina

Zasto na svom privatnom sajtu sam sebi postavljas pitanja i dajes odgovore?Pred novinare na KZS izadji,jer i oni imaju nesto da pitaju.Koliki je budzet 8 ili 13 milki?Dogovorite se.

peki

pre 12 godina

Ko li mu je sastavio sve ovo?! Pa svi znamo da on dve prostoprosirene ne zna da sastavi... Zato i ne sme da odgovara na pitanja medija nego samo za "svoj" sajt. Bruka!

kimoza

pre 12 godina

Nisam navijac Partizana ali pratim ove dogadjaje od samog pocetka...Djuric-jeziv tip nema sta,sad pljuje Krstajica za pola milke a covek je mogao duplo da pokupi negde u Rusiji...pricao da Grant uzima malo jace od Stanoja kad ovo dva i po puta i jace...jeziv jeziiiiv lazov...Stanoje -nit smrdi nit mirise dok jedino za Krstajica mogu reci da je SKORO potpuno cist...sve u svemu zacin C...

majna

pre 12 godina

Cudno je kako Djuric zamenjuje teze.Naime, klub zivi od Lige sampiona, prodaje igraca, ulaznica ...a to je sve rezultat koji donose igraci i strucni deo kluba.Upravnom odboru, za koji Djuric misli da je najbolji, ostaje samo da UPRAVLJA parama. A upravlja tako da je Krstajicu dao tolike(licno mislim zasluzene) novce, pa je krajnje nekorektno optuzivati Krstajica i Stanojevica kao da su pokrali pare bez znanja UO.Najmanje sporno je da je i Krstajicu i Bjekovicu i Stanojevicu i Rasovicu...vise stalo do kluba gde su odrasli i dokazali se nego PROSLAVLJENIM fudbalerima GRUBORU, RUZICU I DJURICU. Partizanovoj deci je, verujem ,i sportski rezultat kluba, a ne samo finansijski, u interesu. A koji je Djuricu i Ruzicu? Neka predsednik navede SAMO jedn koji nije finansijski i bicu zadovoljan

Mrgud

pre 12 godina

Brate, `nači mi imamo love u klubu, ne zna se...pa mislim nijedan razgovor ne počinjete bez siće od preko 100 000 evrića. Sva vam ljubav u džepovima, svima vama, bre!

nenad

pre 12 godina

ovo nije intervju sa Djuricem i ov nije njegova iyjava i to iz jednog prostog i jednostavnog razloga-on nije toliko pismen i ne zna da sastavi prosto=prosirenu recenicu kojih u ovovm tekstu ima na pretek.

DJURICU ODLAZI!!!

vladimir

pre 12 godina

Ne podržavam Đurića i smatram da treba da ode, ali neke stvari je u pravu. Prvo, sigurno je da Stanojević istupa u nečije ime i da je instruisan. Poštenije bi bilo da su ti ljudi koji pretenduju da preuzmu Partizan sami izašli, a ne da poturaju neke ispred sebe. Kada bi ovo stvarno bila borbaizmeđu Šurića i Stanojevića&Krstajića, lako bih izabrao stranu, ali je ovo borba između Đurića i Bjekovića, a ni o jednom nemam lepo mišljenje. Druga stvar, tačno je da Partizan nikada nije ispao od slabijeg protivnika od Šamroka i to ide Stanojeviću na dušu, bez obzira na rasprodaju tima, njih smo morali da prođemo.

Filip

pre 12 godina

Reci nešto o budžetu kluba Đuro? Tužno je kako se zbog interesa dela tajkuna i političara uništava fudbalski klub, koji je jedan od najvećih u zemlji. Strašno. Prvo FK CZ sada FK Partizan...

Romke

pre 12 godina

STANOJE LEGENDA!!! ĐURIĆU ODLAZI!!! UPRAVA NAPOLJE!!! Jel zna taj đurić išta sem da laže i izmišlja? Pa kako da zna kad čitav život vodi dvolično i lažljivo. Kako od taksiste nastade milioner nek mi neko objasni i to u ovako teškim vremenima.

Normalan navijac PFC

pre 12 godina

Boze,Boze koliko samo gluposti u 1 tekstu! Djuricu, zasto ne izadjes pred novinare pa da i odgovaras na njihova pitanja ? Opet saopstenje iz necije kuhinje!? Ruziceve? Marka MIskovica? Sramno! Evo i ja ,kao navijac, jedva cekam skupstinu ali da VAM vidim ledja , pijavice jedne!! Krle je legenda kluba i ljudina! I da si mu dao 5 miliona bilo bi malo sto je odlucio da zavrsi karijeru u voljenom klubu! Krajnje je vreme za cistke u srpskom fudbalu, sad ili nikad!

Miki

pre 12 godina

Ali ovo stvarno prelazi sve granice bezobrazluka.Bivsi kapiten Shalkea je svaki svoj evro krvavo zaradio, niti je bio clan neke politicke partije niti se bavio sumnjivim biznisima.Covek je Partizan predvodio do lige sampiona i titule.Cemu ovakva demagogija predsednika koji ne sme da sazove kzs?Bolje da nam je objasnio koliko su npr.Ruzic, Babic ili Obucina kao clanovi UO uneli u klub svih ovih godina...

Ivan PFK Smederevo

pre 12 godina

To nije pokušaj puča nego je u pitanju svršeno krivično delo Zloupotreba službenog položaja u sticaju sa Teškm krađom učinjeno od strane organizovane kriminalne grupe u kojoj je glavni organizator i kolovođa Dragan Đurić...

Da sacekamo...

pre 12 godina

Vrlo jednostavno: Ako se DOMINACIJA nastavi sa USPEHOM u Evropi i DUPLOM KRUNOM - Djura prica istinu. Ako prokockamo +10, izgubimo i KUP i ne odemo u LS - e onda Djuro izvini, Stanoje prica kako je tacno. Ako bude nesto izmedju, onda svi lazu a vuk sit i ovce na broju.

Monten

pre 12 godina

Pošto su gospodin Stanojević i gospodin Krstajić sklonjeni iz kluba,najsrećnije rešenje i završetak medijske blamaže Partizana bio bi da Vi i Vaš UO napustite Partizan u cilju smirivanaja strasti!Vi ste gospodin čovek,razuman,poslušajte glas većine navijača i simpatizera kluba i već sutra podnesite neopozivu ostavku i dajte priliku nekom drugom da bude bolji i uspešnije na čelu kluba koji mi navijači Partizana podržavamo i volimo bez ikakve nadoknade!

zzzz

pre 12 godina

Zasto nisi dozvolio djuro da te novinaru nesto priupitaju, umesto sto si intervju dao vodeo bimu? Nije valjda da se bojis pitanja novinara? I da li ce u buducnosti biti praksa ova transparentnost po pitanju plata, transfera?

Razocarani Srbin

pre 12 godina

A koliko ti gospodine Djuricu uzimas od Partizana? nemoj mi reci da radis volonterski i da si u minusu zbog kluba...Prosto toliku zrtvu ne bi smeo sam da podneses...
Nego dosta vise uopstene price...Verovatno stanojevic ima svog oca, pa ne moras da mu ti istog glumis, nego neka neko konkretno odgovori od vas ko uzima pare i kome punite dzepove... Ako imas obraza stani malo i reci :"Dosta je"...
Samo me zanima zasto drzava cuti kad postoje indicije da je izvrsena utaja novca,samim tim i poreza,pa ne reaguju ni poreska uprava a ni nas veliki ministar policije...A znaju da pokazu vlast nad Dzajom i Cecom...

kakav car

pre 12 godina

AS je prava grobarcina, pa ja za platu od 16000 E bih samo cutao, pa sta god, a on se bori za pravdu i partizan. SVAKA TI CAST STANOJE. GROBARI SU UZ TEBE!!!!

Nikola

pre 12 godina

Bez obzira na sav onaj cirkus, i Djurino spinovanje koji radi svaki predsednik kluba u Srbiji, Stanojevic koristi najprizemnije medode manipulacije navijacima,da bi dobio njihovu podrsku.Ono stvari kako je neko njemu rekao da spusti gas a on se mali zaleteo pa otisao na +10 a 4 meseca cutao i pio koktel sa tim istim ljudima je presmesno.Vidi se da mu je izvor informacija citanje foruma i od toga sklopio pricu.Prosto morao je da smisli nesto da bi privukao paznju...jer nista novo nije rekao.

markopolo

pre 12 godina

A da li neko može da stavi rukometaše kao vest dana? Koga boli uvo za prepirke unutar kluba koji ne može da igra ni ligu šampiona u zemlji čija reprezentacija ne može da učestvuje na evropskom prventstvu?
Kad fudbaleri Reala ili Bajerna budu dolazili u Beograd sa idejom da budu zadovoljni ako odigraju nerešeno, onda imamo o čemu da pričamo, ovako...

Partizan uber alles

pre 12 godina

Kao veliki Partizanovac koji je odgledao stotine i stotine utakmica mogu da kazem sledece.U ovom sukobu Djuric Stanoje nisam ni na cijoj strani i oba treba da odu,da na celo kluba dodje neko od legendi Partizana kao Bata Mirkovic,Moca Vukotic,Kezman ili neko od legendi sezdesetih godina.Nikako da se vrati struja zeka bjeka.Stanojevic ima potencijala da bude dobar trener al to nije zato sto je forsirao Vukica coveka koji je totalno nespreman dosao,Samrokovi amateri su njega i Ilica pretrcavali u onoj ne slucajnoj bruci,pa oterao Moreiru i Ilica stavio na njegovo mesto epilog se video u evro takmicanju,pa Babovica mesto Nece Tomica videlo se protiv Genka,Scepovic mu je nezamenjljiv spic valjda zbog tate kao i Babovic,pa Miljkovic,zasto mu je Kamara pola prosle sezone presedeo na klupi kad je vec tad bio nas najbolji vezni.kao i mali Savic koji pola utakmica u sampion ligi nije igrao.Zasto je to Stanojevic radio na stetu Partizana trba da ga neko pita.Zato ta igra i ne moze da prodje u Evropi.Partizan ima najjaci tim u Srbiji i pored ovakve Zvezde i Vojvodine koja ispada od drugoligasa iz Svajcarske bilo bi sramota da ne uzme prvenstvo.Zato Stanoje i Djuricu odlazite.

zoran

pre 12 godina

Ovo je istina, svidjalo se to kome ili ne . Posle Samroka trener treba da je manji od makovog zrna a ne da deli lekcije. Trebao je da bude zahvalan svaki dan posle toga sto ga Partizan nije oterao i sto je primao platu. Isto se odnosi i na Krstakica. A koliko se voli Partizan neka se sete Moce Vukotica.

pera pekar

pre 12 godina

A koja je tvoja cena ljubavi?Koja je cena Ružića i ostalih u UO?Nije valjda samo burek?Evo ja ću svakog dana da vam dajem po DVE tepsije bureka bez dinara samo ODLAZITE BRE!

ccc

pre 12 godina

Bravo predsedniče, tako se to radi! Ovaj 800 hiljada, ovaj 200 hiljada godišnje i puna im usta partizanovanja. Tejga su Krstajić i Stanojević oterali jer se "ne vraća dovoljno i ne učestvuje u igri", iako daje golove k'o lud, a doveli preskupu zamenu "koja se i vraća i daje golove k'o lud"-Eduarda, i njegovu kopiju iz Srbije-Jovanču.
Posle svega ispadnu od vulkanizera.
Toliko o "STRUCI" koju brane njih dvojica.

PROKOPIJE

pre 12 godina

Da li je sustina bavljenja sportom,prodaja igraca i formiranja cene preko igre u Evropi ili je borba da nam deca ne budu u kandzama narko dilera, i da budu odgajana u zdravom sportskom duhu.Sve sto je navedeno je subjektivno vidjene Uo koji vecina ne vidi na vas nacin.Zato vas ne nasilno molimo ostavite Fk Partizan njihovim bivsim igracima i trenerima snaci ce se oni i bez vas i vasih menadzerskim agencijama koji vam verovatno ,ponavljam verovatno daju od njihovog procenta u kesu.Apsolutno niko ne misli da vam je ljubav prema Partizanu vec od svih onih koji su igrali za Partizan koje je formirao kao ljude, od vas koje samo biznis i povredjena sujeta drze u PARTIZANU.

Kodeks

pre 12 godina

Iz ovog Djurinog "intervjua" se može sa sigurnošću videti samo jedno. Sve što je imao da kaže u vezi deal-a sa Miškovićem u vezi sa transferom Adije je to da Adija nije bio jedini promašaj. Da li je to priznanje Miškovićevog uplitanja u politiku dovodjenja igrača u Partizan i to protiv volje trenera. Sve mi ovo liči na uzaludnu borbu protiv prejakog establišmenta, ali se ovoga puta ne sme popustiti zbog Partizana, jer će biti kasno. Da bi se spasio Partizan nisu dovoljne samo izolovane akcije pojedinaca, pa makar to bili bivši trener i direktor, i par stotina navijača na ulici. Gde je javnost? Gde su bivši asovi? Gde su javne ličnosti? Neka se oglase sada ili neka zauvek ćute i priznaju da su naš Partizan prepustili ovoj "kamarili" koja se ponaša sa našim voljenim klubom kao sa igračkom. USTANITE GROBARI!!!

Igor

pre 12 godina

Gospodine Đuriću,
pošto smo imali priliku da čujemo i jednu i drugu stranu,mi navijači Partizana,neutralni,bez simpatija prema svima vama koji rad-ljubav u Partizanu naplaćujete basnoslovnim svotama novca za prilike u našoj napaćenoj zemlji,zamolili bi Vas i Vaš UO da napustite Partizan!Koja je već ovo ujdurma po redu koju nam priređujete zadnjih godina,koliko je već istaknutih,bivših asova, napustilo Partizan,zbog vaše politike u rukovođenju klubom?Zašto ste izmanipulisali i obmanuli navijače Partizana više puta,zašto u UO sede ljudi koji po sopstvenom priznaju ne ulažu novac u klub?

veliki strumf

pre 12 godina

Ako je ovo Djuric rekao (a svi znamo da jednu prosto-prosirenu recenicu ne moze da sastavi), ili makar da ovo sto je neko pismen napisao moze da ponovi, onda povlacim sve sto sam ikada pomislio ili rekao o njemu...

Šaca

pre 12 godina

Koji puč, pa nisi ti general a ni predsednik države. Vi ste lažovi i prevaranti, lažovi prema navijačima a prevaranti prema državi. Red bi bio da idete malo u rodni kraj na odmor.

max

pre 12 godina

Samo jedno pitanje za komsije, koji tako zdusno okrivljuju Stanojevica za Samrok i smatraju da je on morao da ode posle toga poraza: Sta bi onda trebao da uradi Prosinecki posle serije poraza od kluba porazenoga od slaboga Samroka? Ako smo mi dodirnuli dno, gde ste onda vi, kjoi redovno guubite od takvoga kluba.

petar rajkovic

pre 12 godina

nikada nije eliminisan od slabijeg tima. dobro da smo saznali da su fljamurtari, petah tikva i ostali bili bolji. i alal vera za najuspesnije vreme u istoriji.

Oduvek Partizanovac

pre 12 godina

Molim te po hiljadu puta skloni se čoveče i nemoj davati više nikakve izjave, blamiraš i sebe i klub, cela Srbija ti se smeje!

XXL Grobar

pre 12 godina

Ovaj Djuro kako zine duva promaja.
Koliko reci na jednom mestu da bi se reklo - NISTA.
Zato mi za tebe imamo samo dve - UPRAVA NAPOLJE

kako, na koji nacin oterati ovu bagru...

pre 12 godina

Izadji pred novinare!!Sastavi jednu SAMO prostu recenicu! Kako ga nije sramota da izjavi da je Krstajic uzeo 800 000e,p
a kao prica o ljubavi, PA MUTAVI ON JE TO ZARADIO!!! Da li mogu ja da budem clan uprave, pozajmicu 250 000e Partizanu bez kamate i reklamiracu firmu???? Grobari moramo se svim silama boriti protiv ovih lopovcina.....ZAJEDNO DO POBEDE!

runner

pre 12 godina

Za svih ovih 6 meseci nijedanput nisam čuo Stanoja da je prihvatio odgovornost za promašaje u kvalifikacijama za evropske lige. Uvek je neko drugi bio kriv. Najveća greška Đurića i UO je što ga nisu odmah po porazu od GENK-a šutnuli iz kluba. Sad je ovaj nesretni Ružić, koji ga je mirio sa Upravnim odborom, ispao najveći krivac. Ako je to rekao onako kako Stanoje tvrdi što to isto nije neki dan rekao i Krstajić. Što se tiče Tejgoa, dao Bog da nam uvek neki zvezdaš, pa bio on i Marko Mišković, preporuči i pošalje takvog igrača. Toliko se Princ pokazao lošom zamenom za Klea. I pod pretpostavkom da Đuru smene na sledećoj skupštini, ne znam kako se to Stanoje misli vratiti u Partizan? Na magarcu kao Hrist? Pa čoveče, posle svega vidjenog nema osobe sa iole mozga koji bi s njim ubuduće tikve sadio a kamo li radio.

svaki put isto...

pre 12 godina

Vasa najveca bruka je Fljamortari, to se ne zaboravlja. Sada je inace svima jasno kako je Partizan uzimao titule("mozemo a i ne moramo da budemo prvi, nije nam mozda u interesu")...malo Tole, malo SPS :-)))
(milanche, 18. januar 2012 15:03)
Komplexni druze,dok je Zvezde ovakve,ja se za Partizan ne sekiram.Makar i sa Djuricem koji je mutniji od Dunava.Ali kakva vlast u Srbiji-takva je i trenutna uprava!Korumpirana,bahata,samoziva,netolerantna i nadasve alava!S tim sto su politicari u Srbiji i nesposobni plus!Ovi u Partizanu su sposobni barem sebi kintu da naprave!Dokle ovako?DO IZBORA!I u Partizanu i u Srbiji!!!

777

pre 12 godina

Da li ovaj Djuric potcenjuje svakog navijaca Partizana? Pa ko je te pare dao Krstajicu i Stanojevicu? Sad su oni krivi ko da su krali. Pa Djuric im je dao tu platu. Bitno je da Grant radi za sicu, za 400 iljada? Obican lopov i lazov.

mladen PFC

pre 12 godina

Sa jedne strane Tomic,Bata Mirkovic,Krstajic,Jokanovic,Sale Stanojevic,Goran Stevanovic,Savo Milosevic,Gordan Petric, a sa druge Djuric,Babic,Vukadinovic,Grubor i slicni.Bas mi je tesko da se odlucim kome da verujem ?!! Da li momcima koji su posteno i krvavo zaradili svaki svoj dinar i koji su igrali u Celziju,Juventusu,Romi,Verderu... Ili ovima koji parazitiraju i otimaju nas novac.Nemoguce da im niko od njih ne valja...

pfc

pre 12 godina

Stanoje i Krle su pokusali da izdejstvuju da struka radi svoj posao a ne mafija , "menadzeri" , tajkuni sto su opljjackali gradjane itd... Ako se to zove PUC ja sam za to... Inace, Zeka i Bjeka su za ove gospoda sa uspesnim sportskim karijerama i najvise su zasluzni za temelje i uspehe Partizana... Nisu hteli da placaju pojedine vodje huligana i zato su otisli.... Vecina ljudi koji iskreno vole Partizan to znaju... Borba za vlast se nastavlja u nasem jadnom fudbalu...

Peppino PFC

pre 12 godina

A ovi sto spominju Samrok i bruku - U pravu ste, jeste bila bruka, ali da li to znaci da je i Man Junajted trebalo da smeni Fergusona posle ispadanja od tamo nekog Bazela?! A i sta je Ferguson osvojio sa MU prvih nekoliko godina?! Nista!!! Formirao je tim, ubacivao postepeno igrace iz podmlatka i napravio rezultate koje ce tesko ko u istoriji fudbala ponoviti.

Nikola Marisic

pre 12 godina

Jako je neukusno pricati o tudjim zaradama. Gospodin Djuric je jedino zaboravio da kaze kolika je njegova zarada i sta je to on doprineo klubu ako se navodno ni u sta nije mesao. Naravno da se to nece desiti, jel le mnogo interesentnije biti kritican nego samokritican. Nikola-USA

zoran

pre 12 godina

Finansiski strucnjaci koji stalno pitate gde su pare, dali ste ulozili nesto u Partizan , ni karte za utakmicu ne kupujete a hocete da pametujete. Zasto unistavate Partizan i nasedate lupetanjima nepismenih fudbalera koji su se udomili i mislili da ce docekati penziju u partizanu. Ako bi dolazili na stadion kupovali karte nebi se morali igraci prodavati. od vasih karata se nemoze platiti niobezbedjenje na stadionu.Bole navijajte za svoj klub a ne pokusavajte da upravljate

rale

pre 12 godina

Smorili ste sa tim samrokom!pa nije A.S.kriv sto mase ceo gol na 2 metra!! a LS kad smo igrali bio vam je ok...njemu svaka cast za sve uradjeno! videcemo sta ce ovaj da uradi!a djura je klasicno tele!

realan

pre 12 godina

krenulo se sa ciframa...pa, hajde onda da se objavi koliko kosta vasa "ljubav" prema foteljama u upravnom odboru? ne verujem da nema puno hiljada! mene ljubav kosta 400km(do i od bg-a)puta,karta,hrana,cuga...

LFC

pre 12 godina

Hahahha i sad vi mene hocete da ubedite da je sve ovo on sam smislio ma dajte molim vas haha ja se jos valjam od smeha kad se setim onog sa predstavljanja Granta haha covek nije bio u stanju da cita sa papira a kamoli da nesto kaze iz glava muco je i zamuckivo nije tri reci spojio.

Grobar1981

pre 12 godina

Eto kako covek moze lako da ispadne glup! Pa ti pricas o ciframa i platama, pa kako te nije sramota!!! Puno ti sto si Stanojevicu dao 16.000 e mesecno, pa to je 192.000e godisnje. To je smesna cifra koliko ti sada placas Granta na godisnjem nivou, alo bre 900.000e. Stanojevic ti prve godine doneo 11.000.000e od Lige Sampiona i malo ti je!!! Pa ko se ovde opario zalizani??? Ti i tvoja bagra ili Stanojevic i Krle??? Unistavas klub i svi to vide, a opet ces se izvuci....gde mi zivimo.

kalkulator

pre 12 godina

eeeeee a koliko su doneli taj Krstajic i Stanojevic, koliko se secam negde oko 11 miliona evra plasmanom u ligu sampiona, a od prodaje Savica, za ciju su cenu samo njih dvojica zasluzi, Sale kao trener a Krle koji ga je na terenu naucio svemu????
i ovaj sada prica kako su preplaceni, pa Gran nas kosta koliko Krle i Sale zajdeno za DVE ne jednu godinu, gdine Djuricu treba vam kalkulator posto vas ne radi ocigledno

Aha

pre 12 godina

Ajde sad lepo sve, SVE sto ste procitali zaboravite. Dakle, klasicna zamena teza, Stanojevic je rekao jedno, a Djura prica drugo, nista konkretno nije objasnio, niti kontra-argumentovao Stanoja. Djuro, ko tebi pise saopstenja?

Deki

pre 12 godina

(milanche, 18. januar 2012 15:03),kako te nije sramota da pričaš o našim osvojenim titulama,a niste nas pobedili od 2008(ne računam onu u kupu,jer smo branili 2-0 iz prve)? Što se tiče ovog sukoba,ne komentarišem ljude koji se svadjaju izmedju sebe a puni su para!

Bagra Napolje

pre 12 godina

ha,ha,ha....ovaj nazovi ga precednikom Partizana stvarno ima humor......
Kriminal je svuda.....a ovaj je samo marioneta glavnih sefova, koji drmaju fudbalom u srbiji.....gde ste navijaci partizana.......isterajte bagru iz svog voljenog kluba

Zemun

pre 12 godina

Ta prica koju prica Djura bi imala smisla da su Krstajic i Stanojevic oterani posle Samroka,ovako ne pije vodu.Realnost je da bi Partizan prosao Genk da nisu prodati najbolji igraci i tu je mnogo veca odgovornost uprave na celu sa Djurom,tako da do Samroka ne bi ni doslo,a cinjenica je da je trenerova krivica ispadanje od amatera iz Irske

kum

pre 12 godina

kumovsko, bratske veze?????
a kome si ti dodelio one lopte iz LS u hajatu prosle godine????
da nisu mozda dobili Moca Vukotic ili Milutin Soskic po jednu???????

yo

pre 12 godina

Suvise je losih stvari u "fudbalu" i oko njega.Davno su prosla vremena kada se igralo iz "ljubavi",toga ima samo jos u filmu(Montevideo..).Nije g. Djuric kriv,krivo je drustvo u kome takvi likovi isplivaju na povrsinu i postaju glavni.Nije bitno sta on ima da kaze ili uradi,nije on jedini kome je novac na prvom mestu i licna promocija najvaznija.Utakmise se odavno u ovoj zemlji ne igraju zbog navijaca,igrace (koje i nemamo)prodaju novinari,menadzeri od dece koja jos ne znaju da trce kako treba prave se "zvezde" da bi se prodali za sto vise novca.Problema je previse i nece odlazak ove uprave nista da prometi jer oni koji dodju radice slicno naravno u "interesu" Partizana,navijaca,igraca a ustvari radice samo za svoju licnu korist jer je sistem tako napravljen.Sve dok nasi klubovi budu svaciji a ustvari niciji bice ovako!!!

Joe

pre 12 godina

Ajmo i ovako: plus ko je birao izmedju Stanojevica i Djurica , minus ko ne veruje ni jednom ni drugom. Ja sa zadovoljstvom udaram jedan minus:)

1+1=2

pre 12 godina

Djuriću iza Partizana stoje rezultati u domaćem prvenstvu koje ti niko živ osporiti nemože, ali., kada si njbolji apetiti se šire van ove tužne lige zato shodno prilivu otvori kasu za pojačanja i bićeš predsednik još dugo dugo ako ti je to stalo.

Darko

pre 12 godina

Ja sam iskreni navijač Partizana i ne želeći da ulazim u dublju problematiku kluba ovo što je Djurić izjavio je jedino tačno s tim da bih se ogradio i rekao da su igrači najveći krivci,zatim trener pa sportski direktor pa potom svoj deo krivice(manji)snosi i predsednik kluba.Ali jedno je sigurno,posle onakvog rezultata,trener je morao da da ostavku,sam a ne da ga na to neko podseca.

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Sta smenise Stanojevica evo najzad sanse da Zvezda dobije neki derbi,jer dok Grant ukapira nas sistem igra bez igre,trebace mu bar 2 do tri godine.Za moj pojam fudbala da jedan tim na jednoj utakmici ne ponavlja jednu akciju bar pet puta nije tim niti trener takvog tima moze da se zove uspesan,tako da za Partizan je najbolje da pored Krstajica,Stanojevica,ode i cela uprava da bi tako mnogo pojacali klub,a da vrate sve stare asove,kazem asove a ne cepare.

milanche

pre 12 godina

Vasa najveca bruka je Fljamortari, to se ne zaboravlja. Sada je inace svima jasno kako je Partizan uzimao titule("mozemo a i ne moramo da budemo prvi, nije nam mozda u interesu")...malo Tole, malo SPS :-)))

Sale

pre 12 godina

Ne branim Djurica ali Stanoje nije nista bolji... Kolko puta je taj covek pregazio svoju rec? Pa pre samo mesec i nesto ja sam gledao na tv-u gde je on izjavio sledece... Mogu da budem ponosan sto sam jedan od retkih trenera koj radi u Srbiji, a da mu se uprava ne mesa u struku... Posle samo mesec dana totlano drugacija prica!? Pa daje ostavku, pa ostaje trener, pa kaze da nece da pravi revoluciju, cirkus(ako ono nije cirkus sto je napravio ispred stadiona ja ne znam sta je) Djurica ne branim ali nije Stanoje cvecka, 16 hiljada evra mesecno!? Pa ja bih za te pare voleo i fk promaju a ne Partizan, Zvezdu, Ofku, Vosu i td... REALNO!

eto toliko

pre 12 godina

Grobar sam, u ovom sukobu na Stanojevićevoj strani, ali mi ono sa Ružićem zaista deluje kao veoma nizak i podmukao potez, pretpostavljam u cilju podrivanja kluba, koji mi je, ipak, neka svi oproste, iznad i Stanojevića ili bilo kog fizičkog lica u Partizanu.
Nije mu to trebalo, morao je mnogo dostojanstvenije to da odradi, sve i da je Ružić to rekao (u šta, iskreno sumnjam).
Voleo bih kad bi i Krstajić i Vjetrović pod nekom zakletvom potvrdili tu priču, ali sam nekako siguran da neće...

Nikola

pre 12 godina

Bez obzira na sav onaj cirkus, i Djurino spinovanje koji radi svaki predsednik kluba u Srbiji, Stanojevic koristi najprizemnije medode manipulacije navijacima,da bi dobio njihovu podrsku.Ono stvari kako je neko njemu rekao da spusti gas a on se mali zaleteo pa otisao na +10 a 4 meseca cutao i pio koktel sa tim istim ljudima je presmesno.Vidi se da mu je izvor informacija citanje foruma i od toga sklopio pricu.Prosto morao je da smisli nesto da bi privukao paznju...jer nista novo nije rekao.

zoran

pre 12 godina

Ovo je istina, svidjalo se to kome ili ne . Posle Samroka trener treba da je manji od makovog zrna a ne da deli lekcije. Trebao je da bude zahvalan svaki dan posle toga sto ga Partizan nije oterao i sto je primao platu. Isto se odnosi i na Krstakica. A koliko se voli Partizan neka se sete Moce Vukotica.

Joe

pre 12 godina

Ajmo i ovako: plus ko je birao izmedju Stanojevica i Djurica , minus ko ne veruje ni jednom ni drugom. Ja sa zadovoljstvom udaram jedan minus:)

ccc

pre 12 godina

Bravo predsedniče, tako se to radi! Ovaj 800 hiljada, ovaj 200 hiljada godišnje i puna im usta partizanovanja. Tejga su Krstajić i Stanojević oterali jer se "ne vraća dovoljno i ne učestvuje u igri", iako daje golove k'o lud, a doveli preskupu zamenu "koja se i vraća i daje golove k'o lud"-Eduarda, i njegovu kopiju iz Srbije-Jovanču.
Posle svega ispadnu od vulkanizera.
Toliko o "STRUCI" koju brane njih dvojica.

kakav car

pre 12 godina

AS je prava grobarcina, pa ja za platu od 16000 E bih samo cutao, pa sta god, a on se bori za pravdu i partizan. SVAKA TI CAST STANOJE. GROBARI SU UZ TEBE!!!!

vladimir

pre 12 godina

Ne podržavam Đurića i smatram da treba da ode, ali neke stvari je u pravu. Prvo, sigurno je da Stanojević istupa u nečije ime i da je instruisan. Poštenije bi bilo da su ti ljudi koji pretenduju da preuzmu Partizan sami izašli, a ne da poturaju neke ispred sebe. Kada bi ovo stvarno bila borbaizmeđu Šurića i Stanojevića&Krstajića, lako bih izabrao stranu, ali je ovo borba između Đurića i Bjekovića, a ni o jednom nemam lepo mišljenje. Druga stvar, tačno je da Partizan nikada nije ispao od slabijeg protivnika od Šamroka i to ide Stanojeviću na dušu, bez obzira na rasprodaju tima, njih smo morali da prođemo.

Ogi

pre 12 godina

Ovaj lik je, naravno, mutan kao Dunav (ne bi ni bio tu gde jeste da nije takav) ali moram priznati da je demolirao i Stanoja i Krstajića. Deluje smireno i svaka primedba mu je na mestu, a sa druge strane Stanoje se trese kao prut i ne zna gde udara. I ovo za savetodavce mi se čini kao potpuno tačno. Sad je neko Stanoju obećao promenu na skupštini kluba i povratak u Partizan, ali se plašim da od toga nema ništa.
Meni i dalje nije jasno u čemu je bio problem sa Adijom. S tim momkom je trebalo raditi i od njega se moglo svašta napraviti, ali Stanoje iz nekog razloga to nije želeo da uradi. Setite se kad ga je onomad izveo iz igre na čuđenje celog stadiona, u tom momentu Adija je jedini na terenu koji leti na sve strane, trudi se i bori. Nema drugog objašnjenja nego da za Stanoja nije bilo nikakve koristi od Adije u materijalnom smislu pa ga je onako šikanirao. Nemojte mi samo reći da je Miljković pokazivao bog zna šta pa je morao da bude u timu na svakoj utakmici.
Takođe, potpuno sam šokiran saznanjem da Stanoje nije hteo da zadrži Tejga. Svo vreme sam mislio da Đurić nije hteo da plati, a sad vidimo da je Stanoje taj koji je presudio. Pa, šta je još Tejgo trebalo da uradi da bi zadovoljio Stanojevića, aman?!

Uprava napolje

pre 12 godina

Sto ne izadje pred novinare,nego za klupski sajt daje izjavu sa njegovim novinarom,trebalo im nedelju dana da smisle sta da kazu!!More mars iz svetinje!!!

Aki

pre 12 godina

Ako je iko ikada slusao Dragana Djurica, onda zna da ovo on nije mogao da kaze. Posebno zanimljiv deo je gde tvrdi da je budzet kluba za 2010. godinu celih 23.100.000 evra, iako je provereno taj iznos negde oko 10 miliona. On, ili onaj ko mu je ovo napisao, su napravili veliku gresku, jer su indirektno priznali proneveru 13.100.000 evra!

Romke

pre 12 godina

STANOJE LEGENDA!!! ĐURIĆU ODLAZI!!! UPRAVA NAPOLJE!!! Jel zna taj đurić išta sem da laže i izmišlja? Pa kako da zna kad čitav život vodi dvolično i lažljivo. Kako od taksiste nastade milioner nek mi neko objasni i to u ovako teškim vremenima.

BIG GROBAR

pre 12 godina

Djuric se ugledao na Lukica. Dao sam sebi intervju na sajtu Partizana, t.j. sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore.

Spadam u "stare" grobare i od kada znam za sebe (rodj. 1955.) nikada mi ni jedan predsjednik Partizana nije bio antipaticniji. Muka me spopadne kada pocne da govori ili cita sto je napisano. Ne zna se u cemu je gori, u govoru ili citanju.Mozda je ovo i razlog zasto bjezi od konferencije za stampu na kojoj bi mu novinari mogli postaviti pitanja. Ili, ipak, ne želi da mu bude postavljeno pitanje koje mu se ne svidja.

Ja sam dovoljno star, duze od Djurica navijam za Partizan, ubjedjen sam da ga vise volim od njega, i on ne treba da mene i druge navijace PODCJENJUJE. On i njegovi clanovi uprave nisu ni u cemu unaprijedili klub. Gdje je generalni sponzor? Nismo ga imali ni prosle godine, kada nas je Stanojevic spasio u prvenstvu i onda, sretno, odveo u Ligu sampiona. Da li su to zasluge Djurica ? Koliko je on sa svojim menadzmentom popunio budzet, a koliko je to popunjeno prodajom djece i igraca ? Necu vise.

Sto se mene tice, ne vjerujem Djuricu i prvi put od kada navijam za Partizan (1966.) protiv sam rukovodstva i skandiram UPRAVA NAPOLJE.

Ovako razmisljaju i drugi navijaci Partizana sa kojim sam razgovarao.

Toliko od mene i navijaca Partizana iz Republike Srpske.

Pozdrav svim grobarima.

Mile Burek

pre 12 godina

Djuricu odlazi! Kakva zarada za ceo radni vek, akoliko si ti uzeo? Gde je internat? Sto uprava ne daje pare kako je obecano, nego se pominju pozajmice?

bljak

pre 12 godina

I ja kažem Đuro odlazi, ali da Stanoje i Krle jesu Bjekini(Zekini) vojnici-JESU!
Uvlačenje navijačima i priča što bi oni želeli da čuju, kao i Lukić.

runner

pre 12 godina

Za svih ovih 6 meseci nijedanput nisam čuo Stanoja da je prihvatio odgovornost za promašaje u kvalifikacijama za evropske lige. Uvek je neko drugi bio kriv. Najveća greška Đurića i UO je što ga nisu odmah po porazu od GENK-a šutnuli iz kluba. Sad je ovaj nesretni Ružić, koji ga je mirio sa Upravnim odborom, ispao najveći krivac. Ako je to rekao onako kako Stanoje tvrdi što to isto nije neki dan rekao i Krstajić. Što se tiče Tejgoa, dao Bog da nam uvek neki zvezdaš, pa bio on i Marko Mišković, preporuči i pošalje takvog igrača. Toliko se Princ pokazao lošom zamenom za Klea. I pod pretpostavkom da Đuru smene na sledećoj skupštini, ne znam kako se to Stanoje misli vratiti u Partizan? Na magarcu kao Hrist? Pa čoveče, posle svega vidjenog nema osobe sa iole mozga koji bi s njim ubuduće tikve sadio a kamo li radio.

1+1=2

pre 12 godina

Djuriću iza Partizana stoje rezultati u domaćem prvenstvu koje ti niko živ osporiti nemože, ali., kada si njbolji apetiti se šire van ove tužne lige zato shodno prilivu otvori kasu za pojačanja i bićeš predsednik još dugo dugo ako ti je to stalo.

zoran

pre 12 godina

Finansiski strucnjaci koji stalno pitate gde su pare, dali ste ulozili nesto u Partizan , ni karte za utakmicu ne kupujete a hocete da pametujete. Zasto unistavate Partizan i nasedate lupetanjima nepismenih fudbalera koji su se udomili i mislili da ce docekati penziju u partizanu. Ako bi dolazili na stadion kupovali karte nebi se morali igraci prodavati. od vasih karata se nemoze platiti niobezbedjenje na stadionu.Bole navijajte za svoj klub a ne pokusavajte da upravljate

GrobaR

pre 12 godina

Djuro ti i upravni odbor da iskesirate 10 miliona, bezpovratnih. Pa onda filozofiraj, i mi znamo da Stanoje i Krle nisu savrseni. Menjas trenere ko na traci, hocemo sistem, da se ne prodaju igraci posle jedne sezone. Ocigledno ti treba poltronski trener da mozes da ga kontrolises. Vise verujem Stanoju i Krletu, pa i Bjeki nego tebi. Sad da kazes da je Zemlja "okrugla" dobro bi se zapitao.

Peppino PFC

pre 12 godina

"Partizan je suviše veliki klub da bi dopustio da neformalna grupica besposličara u njemu režira bilo kakav epilog", rekao je Đurić.

Pitam se o kome ovaj prica?! Da li postoji veca grupa besposlicara u Upravi Partizana od sadasnje?!

kimoza

pre 12 godina

Nisam navijac Partizana ali pratim ove dogadjaje od samog pocetka...Djuric-jeziv tip nema sta,sad pljuje Krstajica za pola milke a covek je mogao duplo da pokupi negde u Rusiji...pricao da Grant uzima malo jace od Stanoja kad ovo dva i po puta i jace...jeziv jeziiiiv lazov...Stanoje -nit smrdi nit mirise dok jedino za Krstajica mogu reci da je SKORO potpuno cist...sve u svemu zacin C...

DDT

pre 12 godina

Dovoljno mi je što sam saznao da poslovno "sarađuješ" sa Miškovićem juniorom , znači kad su ih prozreli iz Zvezde da isisavaju pare i da ih interesuje samo što jeftinije zemljište i kad su osetili tvrdo , sad su se bacili na Partizan. Ostalo je da odgovoriš GDE SU PARE , zašto članovi upravnog udbora ne daju 200.000 evra godišnje nego pozajmljuju, koliko si dao svojih para zato što se besplatno reklamiraš a samim tim i svoju firmu indirektno, ta reklama mnooooooogo košta.

Normalan navijac PFC

pre 12 godina

Boze,Boze koliko samo gluposti u 1 tekstu! Djuricu, zasto ne izadjes pred novinare pa da i odgovaras na njihova pitanja ? Opet saopstenje iz necije kuhinje!? Ruziceve? Marka MIskovica? Sramno! Evo i ja ,kao navijac, jedva cekam skupstinu ali da VAM vidim ledja , pijavice jedne!! Krle je legenda kluba i ljudina! I da si mu dao 5 miliona bilo bi malo sto je odlucio da zavrsi karijeru u voljenom klubu! Krajnje je vreme za cistke u srpskom fudbalu, sad ili nikad!

sio mi ga djura

pre 12 godina

Pametni ljudi kazu da je cesto pametnije cutati nego pricati. Covek koji cuti u svakom slucaju deluje pametnije od onog koji lupeta gluposti. Problem nastane kada ovakvog zamlatu postavis na celo kluba.

rale

pre 12 godina

Smorili ste sa tim samrokom!pa nije A.S.kriv sto mase ceo gol na 2 metra!! a LS kad smo igrali bio vam je ok...njemu svaka cast za sve uradjeno! videcemo sta ce ovaj da uradi!a djura je klasicno tele!

tito

pre 12 godina

djuro molim te samo izadji i sve ovo sto si "sam" napisao i srocio na "tvom" sajtu procitaj novinarima... ne moras iz glave da pricas!

uprava napolje!

SASA IIC

pre 12 godina

Lepe plate!!!!
A njegova ????
Zaposleni na njihovom MIP radiju nisu dobili plate od 2009 godine!!!
Telefoni ne rade vec mesec dana....
E takva je uprava...

Mija

pre 12 godina

A koliko ti zaradjujes u Partzanu? A koliko clanovi UO? Krle je bio igracina,i odradio je vise nego posteno svaki isplaceni evro,Stanojevic,ako se izuzme Samrok,bez poraza od zvezde,uveo nas u LS...ali nee..c,c,c...Boze,sta se napravi od mog Partizana...

05

pre 12 godina

Kakav crni intervju i izjava...ovo je klasicno saopstenje koje je sklapano u zavisnosti sta su Krstajic i Stanojevic pricali!
Djuric je u nedelju rekao pricacemo sutra pa je pobegao...pa opet sutra (utorak) pa nista...tacno su cekali Stanojevicevu konferenciju ne bi li spremili svoju "odbranu"! Procitajte celo saopstenje na sajtu FK-a, ono je zalosno kako je odradjeno i napisano i sad mi treba da poverujemo da je to neki objektivan intervju?! Gospodine djuricu izadjite pred novinare i navijace bez ikakvog papira spremljenog ko sto ste imali sada a i u nedelju! Odgovorite na neka jednostavna pitanja ako ste toliko cisti i posteni! Sto se niste dotakli malo pikantnih tema, tj. vasih obecanja u protekle 2 godine (dovodjenje bombe, sponzora, utak. sa Milanom u BG, ulaganja UO u klub, itd.)? Ima jos mnogo toga...izadjite pred kamere i novinare pa cemo onda posteno da vidimo na cemu smo!
Do tada nas postedite ovakvih "intervjua"...

Marko

pre 12 godina

Za malo senilnije grobare neka procitaju retrospektivu Djuricevog vodjenja kluba.. http://www.mozzartsport.com/vesti/11184/retrospektiva--duriceva-grant-parada/ Ja mu nikad necu zaboraviti lazna obecanja i uvek cu pre verovati deci partizana nego nekim biznismenima koji ni ne gledaju utakmice partizana.. A setimo se sta je rekao Bata Mirkovic http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=149058.

Da sacekamo...

pre 12 godina

Vrlo jednostavno: Ako se DOMINACIJA nastavi sa USPEHOM u Evropi i DUPLOM KRUNOM - Djura prica istinu. Ako prokockamo +10, izgubimo i KUP i ne odemo u LS - e onda Djuro izvini, Stanoje prica kako je tacno. Ako bude nesto izmedju, onda svi lazu a vuk sit i ovce na broju.

markopolo

pre 12 godina

A da li neko može da stavi rukometaše kao vest dana? Koga boli uvo za prepirke unutar kluba koji ne može da igra ni ligu šampiona u zemlji čija reprezentacija ne može da učestvuje na evropskom prventstvu?
Kad fudbaleri Reala ili Bajerna budu dolazili u Beograd sa idejom da budu zadovoljni ako odigraju nerešeno, onda imamo o čemu da pričamo, ovako...

kako, na koji nacin oterati ovu bagru...

pre 12 godina

Izadji pred novinare!!Sastavi jednu SAMO prostu recenicu! Kako ga nije sramota da izjavi da je Krstajic uzeo 800 000e,p
a kao prica o ljubavi, PA MUTAVI ON JE TO ZARADIO!!! Da li mogu ja da budem clan uprave, pozajmicu 250 000e Partizanu bez kamate i reklamiracu firmu???? Grobari moramo se svim silama boriti protiv ovih lopovcina.....ZAJEDNO DO POBEDE!

pfc

pre 12 godina

Stanoje i Krle su pokusali da izdejstvuju da struka radi svoj posao a ne mafija , "menadzeri" , tajkuni sto su opljjackali gradjane itd... Ako se to zove PUC ja sam za to... Inace, Zeka i Bjeka su za ove gospoda sa uspesnim sportskim karijerama i najvise su zasluzni za temelje i uspehe Partizana... Nisu hteli da placaju pojedine vodje huligana i zato su otisli.... Vecina ljudi koji iskreno vole Partizan to znaju... Borba za vlast se nastavlja u nasem jadnom fudbalu...

max

pre 12 godina

Samo jedno pitanje za komsije, koji tako zdusno okrivljuju Stanojevica za Samrok i smatraju da je on morao da ode posle toga poraza: Sta bi onda trebao da uradi Prosinecki posle serije poraza od kluba porazenoga od slaboga Samroka? Ako smo mi dodirnuli dno, gde ste onda vi, kjoi redovno guubite od takvoga kluba.

777

pre 12 godina

Da li ovaj Djuric potcenjuje svakog navijaca Partizana? Pa ko je te pare dao Krstajicu i Stanojevicu? Sad su oni krivi ko da su krali. Pa Djuric im je dao tu platu. Bitno je da Grant radi za sicu, za 400 iljada? Obican lopov i lazov.

nenad

pre 12 godina

ovo nije intervju sa Djuricem i ov nije njegova iyjava i to iz jednog prostog i jednostavnog razloga-on nije toliko pismen i ne zna da sastavi prosto=prosirenu recenicu kojih u ovovm tekstu ima na pretek.

DJURICU ODLAZI!!!

Peppino PFC

pre 12 godina

A ovi sto spominju Samrok i bruku - U pravu ste, jeste bila bruka, ali da li to znaci da je i Man Junajted trebalo da smeni Fergusona posle ispadanja od tamo nekog Bazela?! A i sta je Ferguson osvojio sa MU prvih nekoliko godina?! Nista!!! Formirao je tim, ubacivao postepeno igrace iz podmlatka i napravio rezultate koje ce tesko ko u istoriji fudbala ponoviti.

Razocarani Srbin

pre 12 godina

A koliko ti gospodine Djuricu uzimas od Partizana? nemoj mi reci da radis volonterski i da si u minusu zbog kluba...Prosto toliku zrtvu ne bi smeo sam da podneses...
Nego dosta vise uopstene price...Verovatno stanojevic ima svog oca, pa ne moras da mu ti istog glumis, nego neka neko konkretno odgovori od vas ko uzima pare i kome punite dzepove... Ako imas obraza stani malo i reci :"Dosta je"...
Samo me zanima zasto drzava cuti kad postoje indicije da je izvrsena utaja novca,samim tim i poreza,pa ne reaguju ni poreska uprava a ni nas veliki ministar policije...A znaju da pokazu vlast nad Dzajom i Cecom...

Miki

pre 12 godina

Ali ovo stvarno prelazi sve granice bezobrazluka.Bivsi kapiten Shalkea je svaki svoj evro krvavo zaradio, niti je bio clan neke politicke partije niti se bavio sumnjivim biznisima.Covek je Partizan predvodio do lige sampiona i titule.Cemu ovakva demagogija predsednika koji ne sme da sazove kzs?Bolje da nam je objasnio koliko su npr.Ruzic, Babic ili Obucina kao clanovi UO uneli u klub svih ovih godina...

Ivan PFK Smederevo

pre 12 godina

To nije pokušaj puča nego je u pitanju svršeno krivično delo Zloupotreba službenog položaja u sticaju sa Teškm krađom učinjeno od strane organizovane kriminalne grupe u kojoj je glavni organizator i kolovođa Dragan Đurić...

Oduvek Partizanovac

pre 12 godina

Molim te po hiljadu puta skloni se čoveče i nemoj davati više nikakve izjave, blamiraš i sebe i klub, cela Srbija ti se smeje!

peki

pre 12 godina

Ko li mu je sastavio sve ovo?! Pa svi znamo da on dve prostoprosirene ne zna da sastavi... Zato i ne sme da odgovara na pitanja medija nego samo za "svoj" sajt. Bruka!

komsa

pre 12 godina

Zasto na svom privatnom sajtu sam sebi postavljas pitanja i dajes odgovore?Pred novinare na KZS izadji,jer i oni imaju nesto da pitaju.Koliki je budzet 8 ili 13 milki?Dogovorite se.

veliki strumf

pre 12 godina

Ako je ovo Djuric rekao (a svi znamo da jednu prosto-prosirenu recenicu ne moze da sastavi), ili makar da ovo sto je neko pismen napisao moze da ponovi, onda povlacim sve sto sam ikada pomislio ili rekao o njemu...

svaki put isto...

pre 12 godina

Vasa najveca bruka je Fljamortari, to se ne zaboravlja. Sada je inace svima jasno kako je Partizan uzimao titule("mozemo a i ne moramo da budemo prvi, nije nam mozda u interesu")...malo Tole, malo SPS :-)))
(milanche, 18. januar 2012 15:03)
Komplexni druze,dok je Zvezde ovakve,ja se za Partizan ne sekiram.Makar i sa Djuricem koji je mutniji od Dunava.Ali kakva vlast u Srbiji-takva je i trenutna uprava!Korumpirana,bahata,samoziva,netolerantna i nadasve alava!S tim sto su politicari u Srbiji i nesposobni plus!Ovi u Partizanu su sposobni barem sebi kintu da naprave!Dokle ovako?DO IZBORA!I u Partizanu i u Srbiji!!!

majna

pre 12 godina

Cudno je kako Djuric zamenjuje teze.Naime, klub zivi od Lige sampiona, prodaje igraca, ulaznica ...a to je sve rezultat koji donose igraci i strucni deo kluba.Upravnom odboru, za koji Djuric misli da je najbolji, ostaje samo da UPRAVLJA parama. A upravlja tako da je Krstajicu dao tolike(licno mislim zasluzene) novce, pa je krajnje nekorektno optuzivati Krstajica i Stanojevica kao da su pokrali pare bez znanja UO.Najmanje sporno je da je i Krstajicu i Bjekovicu i Stanojevicu i Rasovicu...vise stalo do kluba gde su odrasli i dokazali se nego PROSLAVLJENIM fudbalerima GRUBORU, RUZICU I DJURICU. Partizanovoj deci je, verujem ,i sportski rezultat kluba, a ne samo finansijski, u interesu. A koji je Djuricu i Ruzicu? Neka predsednik navede SAMO jedn koji nije finansijski i bicu zadovoljan

Šaca

pre 12 godina

Koji puč, pa nisi ti general a ni predsednik države. Vi ste lažovi i prevaranti, lažovi prema navijačima a prevaranti prema državi. Red bi bio da idete malo u rodni kraj na odmor.

Igor

pre 12 godina

Gospodine Đuriću,
pošto smo imali priliku da čujemo i jednu i drugu stranu,mi navijači Partizana,neutralni,bez simpatija prema svima vama koji rad-ljubav u Partizanu naplaćujete basnoslovnim svotama novca za prilike u našoj napaćenoj zemlji,zamolili bi Vas i Vaš UO da napustite Partizan!Koja je već ovo ujdurma po redu koju nam priređujete zadnjih godina,koliko je već istaknutih,bivših asova, napustilo Partizan,zbog vaše politike u rukovođenju klubom?Zašto ste izmanipulisali i obmanuli navijače Partizana više puta,zašto u UO sede ljudi koji po sopstvenom priznaju ne ulažu novac u klub?

XXL Grobar

pre 12 godina

Ovaj Djuro kako zine duva promaja.
Koliko reci na jednom mestu da bi se reklo - NISTA.
Zato mi za tebe imamo samo dve - UPRAVA NAPOLJE

Grobar1981

pre 12 godina

Eto kako covek moze lako da ispadne glup! Pa ti pricas o ciframa i platama, pa kako te nije sramota!!! Puno ti sto si Stanojevicu dao 16.000 e mesecno, pa to je 192.000e godisnje. To je smesna cifra koliko ti sada placas Granta na godisnjem nivou, alo bre 900.000e. Stanojevic ti prve godine doneo 11.000.000e od Lige Sampiona i malo ti je!!! Pa ko se ovde opario zalizani??? Ti i tvoja bagra ili Stanojevic i Krle??? Unistavas klub i svi to vide, a opet ces se izvuci....gde mi zivimo.

zzzz

pre 12 godina

Zasto nisi dozvolio djuro da te novinaru nesto priupitaju, umesto sto si intervju dao vodeo bimu? Nije valjda da se bojis pitanja novinara? I da li ce u buducnosti biti praksa ova transparentnost po pitanju plata, transfera?

Deki

pre 12 godina

(milanche, 18. januar 2012 15:03),kako te nije sramota da pričaš o našim osvojenim titulama,a niste nas pobedili od 2008(ne računam onu u kupu,jer smo branili 2-0 iz prve)? Što se tiče ovog sukoba,ne komentarišem ljude koji se svadjaju izmedju sebe a puni su para!

Aha

pre 12 godina

Ajde sad lepo sve, SVE sto ste procitali zaboravite. Dakle, klasicna zamena teza, Stanojevic je rekao jedno, a Djura prica drugo, nista konkretno nije objasnio, niti kontra-argumentovao Stanoja. Djuro, ko tebi pise saopstenja?

Nikola Marisic

pre 12 godina

Jako je neukusno pricati o tudjim zaradama. Gospodin Djuric je jedino zaboravio da kaze kolika je njegova zarada i sta je to on doprineo klubu ako se navodno ni u sta nije mesao. Naravno da se to nece desiti, jel le mnogo interesentnije biti kritican nego samokritican. Nikola-USA

Filip

pre 12 godina

Reci nešto o budžetu kluba Đuro? Tužno je kako se zbog interesa dela tajkuna i političara uništava fudbalski klub, koji je jedan od najvećih u zemlji. Strašno. Prvo FK CZ sada FK Partizan...

mladen PFC

pre 12 godina

Sa jedne strane Tomic,Bata Mirkovic,Krstajic,Jokanovic,Sale Stanojevic,Goran Stevanovic,Savo Milosevic,Gordan Petric, a sa druge Djuric,Babic,Vukadinovic,Grubor i slicni.Bas mi je tesko da se odlucim kome da verujem ?!! Da li momcima koji su posteno i krvavo zaradili svaki svoj dinar i koji su igrali u Celziju,Juventusu,Romi,Verderu... Ili ovima koji parazitiraju i otimaju nas novac.Nemoguce da im niko od njih ne valja...

LFC

pre 12 godina

Hahahha i sad vi mene hocete da ubedite da je sve ovo on sam smislio ma dajte molim vas haha ja se jos valjam od smeha kad se setim onog sa predstavljanja Granta haha covek nije bio u stanju da cita sa papira a kamoli da nesto kaze iz glava muco je i zamuckivo nije tri reci spojio.

Kodeks

pre 12 godina

Iz ovog Djurinog "intervjua" se može sa sigurnošću videti samo jedno. Sve što je imao da kaže u vezi deal-a sa Miškovićem u vezi sa transferom Adije je to da Adija nije bio jedini promašaj. Da li je to priznanje Miškovićevog uplitanja u politiku dovodjenja igrača u Partizan i to protiv volje trenera. Sve mi ovo liči na uzaludnu borbu protiv prejakog establišmenta, ali se ovoga puta ne sme popustiti zbog Partizana, jer će biti kasno. Da bi se spasio Partizan nisu dovoljne samo izolovane akcije pojedinaca, pa makar to bili bivši trener i direktor, i par stotina navijača na ulici. Gde je javnost? Gde su bivši asovi? Gde su javne ličnosti? Neka se oglase sada ili neka zauvek ćute i priznaju da su naš Partizan prepustili ovoj "kamarili" koja se ponaša sa našim voljenim klubom kao sa igračkom. USTANITE GROBARI!!!

Mrgud

pre 12 godina

Brate, `nači mi imamo love u klubu, ne zna se...pa mislim nijedan razgovor ne počinjete bez siće od preko 100 000 evrića. Sva vam ljubav u džepovima, svima vama, bre!

PROKOPIJE

pre 12 godina

Da li je sustina bavljenja sportom,prodaja igraca i formiranja cene preko igre u Evropi ili je borba da nam deca ne budu u kandzama narko dilera, i da budu odgajana u zdravom sportskom duhu.Sve sto je navedeno je subjektivno vidjene Uo koji vecina ne vidi na vas nacin.Zato vas ne nasilno molimo ostavite Fk Partizan njihovim bivsim igracima i trenerima snaci ce se oni i bez vas i vasih menadzerskim agencijama koji vam verovatno ,ponavljam verovatno daju od njihovog procenta u kesu.Apsolutno niko ne misli da vam je ljubav prema Partizanu vec od svih onih koji su igrali za Partizan koje je formirao kao ljude, od vas koje samo biznis i povredjena sujeta drze u PARTIZANU.

petar rajkovic

pre 12 godina

nikada nije eliminisan od slabijeg tima. dobro da smo saznali da su fljamurtari, petah tikva i ostali bili bolji. i alal vera za najuspesnije vreme u istoriji.

pera pekar

pre 12 godina

A koja je tvoja cena ljubavi?Koja je cena Ružića i ostalih u UO?Nije valjda samo burek?Evo ja ću svakog dana da vam dajem po DVE tepsije bureka bez dinara samo ODLAZITE BRE!

Zemun

pre 12 godina

Ta prica koju prica Djura bi imala smisla da su Krstajic i Stanojevic oterani posle Samroka,ovako ne pije vodu.Realnost je da bi Partizan prosao Genk da nisu prodati najbolji igraci i tu je mnogo veca odgovornost uprave na celu sa Djurom,tako da do Samroka ne bi ni doslo,a cinjenica je da je trenerova krivica ispadanje od amatera iz Irske

Monten

pre 12 godina

Pošto su gospodin Stanojević i gospodin Krstajić sklonjeni iz kluba,najsrećnije rešenje i završetak medijske blamaže Partizana bio bi da Vi i Vaš UO napustite Partizan u cilju smirivanaja strasti!Vi ste gospodin čovek,razuman,poslušajte glas većine navijača i simpatizera kluba i već sutra podnesite neopozivu ostavku i dajte priliku nekom drugom da bude bolji i uspešnije na čelu kluba koji mi navijači Partizana podržavamo i volimo bez ikakve nadoknade!

Bagra Napolje

pre 12 godina

ha,ha,ha....ovaj nazovi ga precednikom Partizana stvarno ima humor......
Kriminal je svuda.....a ovaj je samo marioneta glavnih sefova, koji drmaju fudbalom u srbiji.....gde ste navijaci partizana.......isterajte bagru iz svog voljenog kluba

kalkulator

pre 12 godina

eeeeee a koliko su doneli taj Krstajic i Stanojevic, koliko se secam negde oko 11 miliona evra plasmanom u ligu sampiona, a od prodaje Savica, za ciju su cenu samo njih dvojica zasluzi, Sale kao trener a Krle koji ga je na terenu naucio svemu????
i ovaj sada prica kako su preplaceni, pa Gran nas kosta koliko Krle i Sale zajdeno za DVE ne jednu godinu, gdine Djuricu treba vam kalkulator posto vas ne radi ocigledno

Partizan uber alles

pre 12 godina

Kao veliki Partizanovac koji je odgledao stotine i stotine utakmica mogu da kazem sledece.U ovom sukobu Djuric Stanoje nisam ni na cijoj strani i oba treba da odu,da na celo kluba dodje neko od legendi Partizana kao Bata Mirkovic,Moca Vukotic,Kezman ili neko od legendi sezdesetih godina.Nikako da se vrati struja zeka bjeka.Stanojevic ima potencijala da bude dobar trener al to nije zato sto je forsirao Vukica coveka koji je totalno nespreman dosao,Samrokovi amateri su njega i Ilica pretrcavali u onoj ne slucajnoj bruci,pa oterao Moreiru i Ilica stavio na njegovo mesto epilog se video u evro takmicanju,pa Babovica mesto Nece Tomica videlo se protiv Genka,Scepovic mu je nezamenjljiv spic valjda zbog tate kao i Babovic,pa Miljkovic,zasto mu je Kamara pola prosle sezone presedeo na klupi kad je vec tad bio nas najbolji vezni.kao i mali Savic koji pola utakmica u sampion ligi nije igrao.Zasto je to Stanojevic radio na stetu Partizana trba da ga neko pita.Zato ta igra i ne moze da prodje u Evropi.Partizan ima najjaci tim u Srbiji i pored ovakve Zvezde i Vojvodine koja ispada od drugoligasa iz Svajcarske bilo bi sramota da ne uzme prvenstvo.Zato Stanoje i Djuricu odlazite.

kum

pre 12 godina

kumovsko, bratske veze?????
a kome si ti dodelio one lopte iz LS u hajatu prosle godine????
da nisu mozda dobili Moca Vukotic ili Milutin Soskic po jednu???????

realan

pre 12 godina

krenulo se sa ciframa...pa, hajde onda da se objavi koliko kosta vasa "ljubav" prema foteljama u upravnom odboru? ne verujem da nema puno hiljada! mene ljubav kosta 400km(do i od bg-a)puta,karta,hrana,cuga...

yo

pre 12 godina

Suvise je losih stvari u "fudbalu" i oko njega.Davno su prosla vremena kada se igralo iz "ljubavi",toga ima samo jos u filmu(Montevideo..).Nije g. Djuric kriv,krivo je drustvo u kome takvi likovi isplivaju na povrsinu i postaju glavni.Nije bitno sta on ima da kaze ili uradi,nije on jedini kome je novac na prvom mestu i licna promocija najvaznija.Utakmise se odavno u ovoj zemlji ne igraju zbog navijaca,igrace (koje i nemamo)prodaju novinari,menadzeri od dece koja jos ne znaju da trce kako treba prave se "zvezde" da bi se prodali za sto vise novca.Problema je previse i nece odlazak ove uprave nista da prometi jer oni koji dodju radice slicno naravno u "interesu" Partizana,navijaca,igraca a ustvari radice samo za svoju licnu korist jer je sistem tako napravljen.Sve dok nasi klubovi budu svaciji a ustvari niciji bice ovako!!!

Darko

pre 12 godina

Ja sam iskreni navijač Partizana i ne želeći da ulazim u dublju problematiku kluba ovo što je Djurić izjavio je jedino tačno s tim da bih se ogradio i rekao da su igrači najveći krivci,zatim trener pa sportski direktor pa potom svoj deo krivice(manji)snosi i predsednik kluba.Ali jedno je sigurno,posle onakvog rezultata,trener je morao da da ostavku,sam a ne da ga na to neko podseca.

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Sta smenise Stanojevica evo najzad sanse da Zvezda dobije neki derbi,jer dok Grant ukapira nas sistem igra bez igre,trebace mu bar 2 do tri godine.Za moj pojam fudbala da jedan tim na jednoj utakmici ne ponavlja jednu akciju bar pet puta nije tim niti trener takvog tima moze da se zove uspesan,tako da za Partizan je najbolje da pored Krstajica,Stanojevica,ode i cela uprava da bi tako mnogo pojacali klub,a da vrate sve stare asove,kazem asove a ne cepare.