Ponedeljak, 26.12.2011.

17:25

Mladen Krstajić dobio otkaz!

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan odlučio je da smeni Mladena Krstajića sa mesta sportskog direktora posle manje od šest meseci!

Izvor: AK

Mladen Krstajiæ dobio otkaz! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

DORCOL CELI CRNO BELI

pre 12 godina

ako su babovic i djuric jedna struja ,ruzic i vujosevic druga struja, grubor i ljajic treca struja , vukadinovic i stanojevic cetvrta struja ,onda bi po pricama iz kuloara i logici stvari- nadj i jovicic trebali da budu peta struja.
i mi grobari bi trebali da se lepo oganizujemo i da damo KONKRETNU PODRSKU jednoj od ovih struja.
Svima nam je Partizan svetinja i iznad svih i zato izaberimo jednu od ovih struja i i budimo PAMETNI I ODLUCNI sada kada je to najpotebnije.

nazgul

pre 12 godina

Djuricu odlazi iz mog voljenog kluba. Svi su protiv tebe. Povedi i sve tvoje poltrone! Krstajicu, Stanojevicu, Rasovicu izdrzite Grobari su uz vas!

Joe

pre 12 godina

@decko
Naravno da nije pismen. Kao i ti uostalom. Ja komentarisem ukupno stanje u nasem fudbalu. Zato sam i prestao da pratim stpski sport uopste. Gledam samo americke sportove gdje se zna ko je gazda, a ko zabavljac za skupe pare.

Znatiželjan

pre 12 godina

Крстајић воли Партизан из 12000 разлога месечно. Станоје има 15000 разлога месечно а води клуб који на гостовања путује најдаље 200 км. Срамним поразима од смешног Генка и од конобара, нанели су штету Партизану преко 10 милиона евра,и храбро понели одговорност, али не смањише себи плате. Довели су инвалида у Партизан на плаћено боловање, а најјаче појачање је брзоноги Рнић. Срећом, Звезда је у бунару,али за европска такмичења, овај дуо није дорастао. Подржавам легалне структуре клуба, какве год да су, оне су изабране по статуту,јер не постоји пример у свету да тренер смени председника клуба.
(Гњаватор, 26. decembar 2011 22:31)

A KOLIKO ti imaš RAZLOGA da podržavaš ovu upravu ?

grobar do groba

pre 12 godina

Trebali ste posle Samroka svi da pokupite prnje i odete zauvek iz Partizana...

Ti Krstajicu zato sto si doveo neadekvatna pojacanja,losa selekcija tima ili ako vec nisi dobio pare,ako se nisi ti pitao za nove igrace zasto se nisi onda pobunio a ne sad na pola sezone...

Ti Stanojevicu zato sto si uspeo da ispadnes od jednog amaterskog kluba i to u dve utakmice,ponavljam DVE utakmice, za sramnu igru u Irskoj...

Ti Djuricu zato sto nisi ulozio dinara niti u tim niti u infrastrukturu kluba,vodis kratkorocnu politiku, u prevodu izneo si kamaru para od pojacanja,od lige sampiona, prodajes mlade,talentovane igrace bud zasto a para nema, zato sto nisi smenio trenera i sportskog direktora posle najvece bruke u istoriji naseg fudbala, zato sto se ne pitas ni zasta,zato sto si polupismen i sto nisi ispunio niti jedno obecanje koje si dao u predhodnih par godina.

Da se razumemo, pod uspehom se ne podrazumeva visestruko osvajanje lige sa jednim od najmanjih koeficijenata u Evropi pa i sire, to sto su drugi losi ne znaci da ste vi dobri...uspeh nije nemogucnost osvajanja niti jednog boda u grupnim fazama evropskih takmicenja...ovo je ipak veliki klub,ili ga bar ja tako dozivljavam, a vas troijca definitivno niste dorasla njegovog vodjenja tako da svi MARS IZ SVETINJE.

Dva drugara su vec na pravom putu ostajes jos ti gosn Djuricu da im se pridruzis, sto pre to bolje!!

igor vr

pre 12 godina

Svaki grobar koji ovde podrzava Djurica verovatno je uzeo pare od istog, ali neka se prvo zapitaju sami sebe kako mogu ovde pisati protiv partizanovih legendi,a podrzavati coveka kojeg je sps ubacio u nasu upravu.

LOST BOYS

pre 12 godina

Ja sam generacija 1972 i navijam, volim PARTIZAN od kad znam za sebe. Pamtim i Mocu i Mancea i Klinčarskog i Đelmaša, Smajića, Rojevića... Pamtim i nezaboravne utakmice mojih CRNO- BELIH...I QPR i Seltik, Borusiju Menhengladbah, Nant sa Vahidom Halilhodžićem, Fljamurtari...Pamtim i pobede i poraze u večitim derbijima sa Zvezdom...Soba mi je bila oblepljena Partizanovim posterima, šalovima, albume puni ulaznica sa autogramima pravih asova...džentlmena.Navijao sam srcem, dušom i dlanovima ! I da se razumemo- UVEK SAM POŠTOVAO CRVENU ZVEZDU, ma koliko to čudno zvučalo ovim mlađim generacijama koje će mi sada lupati minuse!!! I u onim najtežim godinama bede, nemaštine, rata i inflacije poštovao se fer-plej! Pobeđivali smo i mi Zvezdu kad je bila prvak Evrope, deljali su i oni nas- ALI UVEK SU PORAŽENI ČESTITALI POBEĐENIMA, NIKADA NIJE BILO MRŽNJE I ANTAGONIZMA...Bilo je čast prisustvovati tim i takvim utakmicama.
Nedavno su se desila velika komešanja u Zvezdi. Pratio sam vesti koje su svakodnevno potvrđivale da se nešto loše dešava u taboru najvećeg rivala. Moram priznati da nisam bio ravnodušan, ma koliko to čudno zvučalo mlađim Grobarima! pojedinci su likovali i naslađivali se njihovim problemima; podsmešljivi komentari su punili ove stranice,... Pokušao sam jednom da objasnim da Zvezda, ma koliko je ne simpatisali- MORA DA SE POŠTUJE I NE TREBA DA SE VREĐA, i ne samo ona već i svaki naš rival.
Dobio sam milijardu 'ne preporučujem'!
Dobiću ih i posle ovog pisanja, ali više mi nije krivo!! JA VIŠE NE ŽELIM DA UČESTVUJEM U OVOME!! OVO NIJE VIŠE MOJ PARTIZAN KOME SAM POKLONIO 35 GODINA ŽIVOTA!! GROBARI, DOOOOOOBRO RAZMISLITE ŠTA I KAKO DALJE! KAO OBIČAN, NORMALAN ČOVEK NE RAZUMEM KO JE U PRAVU A KO NE GOVORI ISTINU! OPŠTI UTISAK JE OTUŽAN, KO GOD BIO U PRAVU!
NISTE SMELI OVO DA URADITE ZBOG ARMIJE NAVIJAČA KOJA JE ŽIVELA ZA VAS!!
Ostaćete mi u lepoj uspomeni!

Joe

pre 12 godina

Zvezdaš sam. Moram reci da je ovo pravi potez za "Partizan". Ok kako je Đurić na čelu "Partizana" partizan dominira u našoj ligi. Krstajić i Stanojević su ispali od amatera iz Irske. Partizan i svi ostali klubovi u našoj ligi će početi da napreduju kada profesionalci budu radili na odgovornim fukcijama. Nemože neko ko ima osam razreda škole da upravlja klubom koji vredi milione eura. "Zvezda" je počela da propada kada je otjeran Cvetković i Džakoć preuzeo sve funkcije u svoje ruke. Dok je Cvetković kontrolisao finansije (ekonomista po stuci) "Zvezda" je bila najjači klub na Balkanu.
Samo polupismeni sljepci od navijača mogu misliti da bivši, neobrazovani fudbaleri mogu da vode klubove.

Nemanja

pre 12 godina

Presudni uticaj na politiku Partizana imaju kadrovi SPS-a u upravi. Ovakvi potezi se mogu protumačiti kao prst u oko ili crvena maramica kojom mašu ispred navijača.
Da li im je ovo sve potrebno u predizbornoj godini?
Ja mislim da nije i mislim da mnogi ljudi nisu srećni zbog načina na koji se SPS ponaša u rukovođenju našim klubom.
Mnogi navijači Partizana su potencijalni glasači na izborima ili mnogi glasači su navijači Partizana.
Sa koje god strane se posmatra SPS je sebi naškodio angažmanom u Partizanu i mislim da su oni sami svesni da su napravili veliku grešku i da su svojoj stranci naneli štetu.

Nemanja

pre 12 godina

Ne razumem navijače koji spominju legende ovog kluba koji su napustili Partizan od kada je Djurić predsednik. Tu se spominju Mirkovic, Petrić...itd. Zar stvarno mislite da ako je neko legenda da ce samim tim znati i umeti da rukovodi klubom? Sta...ja sam legenda Partizana i po default-u znam kako se upravlja klubom? Zar mislite da bi ozbiljan sponzor dosao u klub samo zato sto ga vodi legenda? ahahahahaha...smesni ste!!!
Prvo rezultati, pa onda pare...to je biznis sada, koji nazalost uveliko rukovodi fudbalom, a bogami i ostalim sportovima.
Postavljam svima nekoliko prostih pitanja, a iskreno bih voleo da ta pitanja neko postavi i Krstajicu: Zasto gospodine Krstajicu sada iznosite sve ove cinjenice? Zasto ste cutali 6 meseci,ako ste primetili sve ovo?Tvrdite da radite u interesu Partizana,a sta je sa vasim moralom koji se tek sada, naprasno pojavljuje i to javno, pred novinarima? Gde ste bili 6 meseci? Da li vi gospodine Krstajicu ne mozete da istrpite javne kritike?

Danas je fudbal ozbiljan biznis i ako se napravi ijedna malena greska, mozete taj penal skupo i dugo placati. Vidim ovde na forumu, sve sami "biznismeni" koji znaju kako se upravlja klubom, koji znaju koliko se para slilo u budzet, koji znaju kako se te pare mogu obrnuti i zaraditi na njima...a verujem, tj znam da polovina ne zna ni svoj kucni budzet da izbalansira kako bi pregrmeli mesec!!! Da li ste vi svesni koliko kosta jedna godina u Partizanu...Zvezdi? pricate o prodaji Savica i kako je za njega dobijeno 10 miliona eura. pa zar mislite da se taj novac slio u kasu Partizana odmah nakon potpisivanja ugovora ili ce dolaziti na rate u narednih nekoliko godina? Pricate o 15 miliona eura od lige sampiona. Pa te pare se dobijaju na kraju sezone, kad se sabere ucinak vaseg kluba u tom takmicenju. A celu tu sezonu, od cega smo ziveli...od vazduha? Jeli smo gloginje i koru s drveta?
Hajde da vidimo, da ste ozbiljan poslovan covek...da li biste ulagali u fudbal u Srbiji? Pa naravno da ne bi, jer ste svesvesni da tu nema zarade...samim tim i nema generalnog sponzora! Nema LS...nema sponzora...prosto i jednostavno. Zar mislite da je Gazprom dosao u Zvedu zato sto je namirisao dobru zaradu? hahahahaha...pa dosao je po politckoj osnovi...doveo ih Skundric i drzava koja je stala iz njega!!!
Privatizacija nasih klubova? Smejurija. Kada bi neko i zeleo da dodje u Zvezdu, Partizan...morao bi odvoji debele pare prvo da se resi dugova, pa zatim da renovira ruinirane stadione, da obnovi igracke kadrove...pa za to je potrebno ko zna koliko desetina miliona eura?! A odakle bi vukao profit? Za koliko godina bi mu se isplatio taj ulozeni novac i da li bi mu se uopste i isplatio?
Jesam za smenu Krstajica, zato sto je doveo igrace sumnjivog kvaliteta...zato sto je je tek sada progovorio,a cutao je 6 meseci. Zato sto je stao u odbranu trenera koji je ispao od poluamatarske ekipe kakva je Samrok.

I ja sam partizanovac

pre 12 godina

@Partizanovac
Ne plašim se ja minusa, plašim se što glupost može da uništi sve. Bjeković i Zečević jesu podigli Partizan, koji, posle razlaza one generacije (Šoškić, Jusufi, Miladinović, Vasović Rašović, Bečejac, Kovačević, Galić, Hasanagić, Čebinac...), nije igrao važnu ulogu u našoj ligi. Ko je njih najurio? Ovi navijači, ove pivopije, i piromani. A zašto su oni smenjeni? Da bi umesto jednog diplomiranog ekonomiste, Zečevića, klub vodili osnovci, ili posle jednog Bjekovića, reprezentativca i golgetera došli neobrazovani Đurić i Krstajić, najuren je i Ivan Ćurković, veliko ime Partizana, počasni građanin Sen Etjena i veliki prijatelj Platinija. Ko je dugo vodio hajku? Ovi što pišu "koi", i "koi" su danas organizovali "štrajk spasa" za Krstu i Stanoja. Najure Bjeku i Zeku, a onda podržavaju njihove ljude. Onaj ko se prvi usudio da ih ne plaća, da ih ne vodi u inostranstvo i daje besplatno trećinu stadiona da bi se iživljavali, a to su uradili Zečević i Bjeković, našli su se na meti ovih čije ni ime neću da napišem. Hoće da bojkotuju utakmice. Pa veliku bi uslugu Partizanu i normalnim navijačima učinili. Održite reč, please. Tabloide ne čitam, ne znam šta su pisali, ali to je sve koješta. Posle svega što je rekao, Krstajić nije mogao da ostane (video sam to na ovom sajtu, kakve "novine"). Nijedan papir nije pokazao, da neki dokaz vidimo. Gde su pare? Što nisi saznao pa izišao u javnost? Kolika ti je plata bila i zašto? Više od milion dinara. Ma daj, putuj. Potpiši se negde, da ti vidim potpis, pa ću ti reći koliko vrediš.

Гњаватор

pre 12 godina

Крстајић воли Партизан из 12000 разлога месечно. Станоје има 15000 разлога месечно а води клуб који на гостовања путује најдаље 200 км. Срамним поразима од смешног Генка и од конобара, нанели су штету Партизану преко 10 милиона евра,и храбро понели одговорност, али не смањише себи плате. Довели су инвалида у Партизан на плаћено боловање, а најјаче појачање је брзоноги Рнић. Срећом, Звезда је у бунару,али за европска такмичења, овај дуо није дорастао. Подржавам легалне структуре клуба, какве год да су, оне су изабране по статуту,јер не постоји пример у свету да тренер смени председника клуба.

MISO

pre 12 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezde,postujem Partizan,nikad nisam omalovazavao.nijednog navijaca Partizana,mislim da je sustina u tome,i da su to pravi navijaci,koji vole svoji klub a ne mrze tudji,elem sto se tice mene,i sto se desilo danas, mislim da ste mnogo mnogo izgubili sa ostavkom Stanojevica,on je po meni buducnost srpskog fudbala u trenerskom sektoru,mislim da je sramota sta se radi u srpskom fudbalu,podrska komsijama da isteraju bagru iz kluba,mislim da ste trebali jos danas da izadjete na ulice i sprecite ono sto se na zalost po vas desilo!!!!

pREDRAG

pre 12 godina

Тадића за спортског директора а Крстајића за председника Србије. И свима добро.

delcha

pre 12 godina

dule vujosevic najvece razocaranje posle svega... treba najuriti stoku iz uprave i treba se boriti do kraja! BOJKOT!!! A dule bolje da se bavi kosarkom nego politikom

Deco, nije sve ovo za vas

pre 12 godina

Naša deca sada vide heroja u Nađu, "koi" je glasao protiv smene. Da li vi znate da je UO zakazan tek onog trenutka kad je obezbeđena većina, i to jednoglasna, za smenu Krstajića? Mislite da bi Đurić išao na UO sa rizikom da izgubi? A onda je Nađu rečeno, glasaj protiv smene, nećemo da sve bude kao u boljševizmu, i dokazaćemo da se ovde slobodno glasa i da onome "koi" glasa protiv neće "hvaliti" dlaka sa glave. Da je Nađ podneo ostavku, onda bih verovao u njega.

Pedja

pre 12 godina

A jel vi znate zasto je Vujosevic dosao tamo ili mislite da je u ulozi mirotvorca. I ako tako "mislite", da li mozete da razmislite zasto je dosao sa clanovima UO, a ne sa Krstajicem. EEE, moji "novinari", pojma vi nemate ili se pravite nevesti

Grobar 40

pre 12 godina

Hajde da oteramo sve one koji su krvarili za našu svetinju, ostavimo one koji ruše zidove neosvojive tvrđave. Grobari, ne dajte našu decu.
S verom u Boga, pozdrav za sve Grobare.

ČuvarTradicije

pre 12 godina

I,kako dalje ‚‚pametni‚‚ Đuriću?Što ne smeniš sebe i već jednom predstaneš sputavati ovaj klub,koji bi išao ka elitnom društvu u Evropi?Jako mi je žao,suze mi naviru,ne mogu da opišem kako se osećam u ovom trenutku.Pročitaću ostalo komentare,možda nađem utehu!Svako dobro,dobri ljudi...

Vlado JUG

pre 12 godina

Odlazite manekeni. Đurić nam je donio 4 titule i sada će vam pokazati da sa bilo kojim trenerom može da uzme još 4.
Prava je istina da je većina Grobara uz Đurića, a ovi dečaci (Stanoje i Krle) su samo pokupili ove galamdžije.
Volim Partizan!!!!

Lukic

pre 12 godina

tako je to,ko se maca lati od njega i strada.navijaci partizana evo vam utehe,mozda ce Dragan DZajic da vam doqe za sportsog direktora?jel bi voleli A.jablan
(jablan, 26. decembar 2011 20:39)

Dzajo ti si?
Cuo si da je Partizan 40 miliona u plusu, pa se sad preporucujues, malo bi da lapas od Partizana, posto si Zvezdu izmuzao da se nece oporaviti jos 20 godina?

iskreni grobar

pre 12 godina

Krstajic treba dobro da razmisli koliku stetu nanosi Partizanu. Ipak on je iskusan fudbaler ali i neiskusan u pslovima vodjenja kluba. Mozda je izmanipulisan.Treba hitno da prizna svoju gresku, da se izvini DJuricu i upravi i da nastavi da radi u interesu Partizana. Jos nije kasno.

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

Deluje pomalo čudno da je Dule imao svoju ulogu u Zemunelu.
Njemu svakako nije mesto sa političarima jer on je sport podizao dok ga ovi srozavaju.
(dusan, 26. decembar 2011 20:44)

Jao, jos jedan od onih koji veruju da je Vujosevic sve postigao sportski. Pa vidi samo ko ga je doveo danas i sve ce ti biti jasno.

Kakve neznalice

pre 12 godina

Deset bodova, ma i 20, sad je dostižno. Pa za sedam dana niko se neće sećati ni Krstajića ni Stanoja, a igrči neće hteti da igraju, daće CZ titulu, jer su svi zaljubljeni u Stanoja i daće život za njega. Kao i navijači, koji su danas zajedno sa zaposlenima organizovali veliki štrajk, sa dalekosežnim posledicama. Svi znamo da je ovo nečija režija, novinari tabloida veoma su se angažovali, kad ono ništa. Mnogi žele da "navijači" više ne dolaze na utakmice, jer ja zbog njih i ne idem na stdadion. Ne mogu da gledam krvave oči pijanih klinaca. U njih se Krstajić uzdao i u masovni štrajk. Dokaz da nije za direktora. O svemu je govorio, samo Šamrok nije pominjao ni bačene pare za bedna pojačanja.

dusan

pre 12 godina

Deluje pomalo čudno da je Dule imao svoju ulogu u Zemunelu.
Njemu svakako nije mesto sa političarima jer on je sport podizao dok ga ovi srozavaju.

Partizanovac

pre 12 godina

Otisao je Krstajic, sada treba i Djuric. Iako znam da cu da dobijem mnogo minusa i ko zna kakve komentare, postavi bi jedno krajnje logicko pitanje sa obzirom na vremensku distancu. Zasto su svi protiv Zeke? Dok je on bio smo takodje osvajali titule, igrali smo u Evropi (i tamo osvajali bodove), svi su bili redovno isplacivani pa su cak i svi zaposleni dobijali premije (sto je ok, jer su za dobre rezultate zasluzni i radnici za teren kao i fudbaleri, naravno zna se ko u kolikoj meri). Ono sto je najbitnije je sto je Partizan u to vreme imao ozbiljne investicije kojih sada nema ni na vidiku. Tada je rekonstruisan stadion (izgradjena staklena zgrada, loze na istoku, postavljene stolice...), izgradjen je jedan od najmodernijih sportskih centara u Evropi- Teleoptik sa fantasticnim uslovima za rad sa svim godistima igraca itd. Takodje su stvarani mladi igraci, od kojih su neki prodavani za velike pare. Klub je u najtezim godinama za poslovanje- 90'tim poslovao uvek na pozitivnoj 0, sto recimo Zvezdi nije poslo za rukom.
I sto je najbitnije: covek je imao autoritet! Ovo se nikada ne bi desilo kod njega, vec bi se resilo unutar kuce.
I sad ce neko da kaze kako je ukrao pare... A koje je to pare ukrao? Jesmo prodali Kezmana, Mijatovica... ali smo takodje napravili sve sto sam gore opisao. Pa da li vi znate koliko to kosta? Plus treba obezbediti budzet za svakodnevno funkcionisanje kluba. Pa neka je i uzeo koji deo za sebe (kao premije ili tako nesto), ali je puno dao Partizanu. To kazem zbog ovakvih uprava posle njega koji mi ne deluju ni upola ozbiljno i sposobno kao u njegovo vreme. To mislim najiskrenije, kao covek koji je oduvek isao na stadion i Partizanove utakmice i koji ce uvek ici...

ratko

pre 12 godina

Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Mladen Petrić, Zoran Mirković, Slaviša Jokanović, Ivan Tomić, Goran Stevanović, Savo Milošević,Mladen Krstajić, a najvjerovatnije će da odu i Stanojević i Rašović, ljudi to su djeca Partizana šta se ovo dešava sa našim fudbalom, ako oni nevaljaju kao dokazani grobari ko onda valja...

Pobesneli max

pre 12 godina

Neki su se stvarno pogubili. Neki kazu da su Krstajic i Stanojevic doneneli petogodisnju dominaciju ??? PA, taj Krstajic je tek 6 meseci tu, ljudi o cemu vi pricate...Za tih 6 meseci je imao debakl sa pojacanjima i vec je bio gotov za smenu... U tih 5 godina ima pola uspeha i trener Jokanovic...Pa nisu oni prvi koji su nesto dali tom Partizanu...Osvestite se. Djura je bolji izbor u to sam siguran. A vi, "vatreni" navijaci, setite se kako ste popljuvali istinsku legendu, koja je imala herca da bude protivkandidat tom Djuricu..Setite se onog sramnog natpisa na tribinama: "SAVO...itd"...da li se osecate kao magarci ili ste to zaboravili...
Sto tada niste pretili bokotom, kad vas je bilo toliko nezadovoljnika?

malisa

pre 12 godina

"SRAMOTA!!! glasm celi zivot za sps,ali posle ovoga nikad vise!!!"

a ha ha koji si ti lik. i ovo ti je trebalo da shvatis ko su SPS? blago tebi. opasno si me nasmejao.

Kuki

pre 12 godina

U nasoj ligi je ubedljivo prvi tim, koji je u Evropi ispao od amaterskog kluba. Toliko o nasoj ligi. Reprezentacija je zavrsila plasirana u grupi iza selekcije, koja je u barazu ubedljivo porazena od jedne prosecne Irske. Nas fudbal je jadan godinama unazad. Zasto bi trebalo da nas iznenadi jos jedna afera. Ne treba ih uopste vise komentarisati.

jablan

pre 12 godina

tako je to,ko se maca lati od njega i strada.navijaci partizana evo vam utehe,mozda ce Dragan DZajic da vam doqe za sportsog direktora?jel bi voleli A.jablan

Boki

pre 12 godina

"Sta da se radi,zivot ide dalje...."
Kakva lakoca,u najboljem komunistickom maniru,sto i ne cudi kada se zna ko odlucuje.
Jadna si Srbijo,jadna...

guru

pre 12 godina

Smejali ste nam se, i pevali svasta, a u vasoj kuci je gora ludnica nego kod nas.Ne likujem niti se radujem zbog toga.Ovo pokazuje u kakvom je stanju nas fudbal.SMEJURIJA OD LIGE I FUDBALA

Komanci Alcatraz

pre 12 godina

prvo da pozdravim bracu spartance iz bijeljine.
drugo - sve je tu jasno ,krle je covjek zaduzio kluba niz godina , ali ovo je nedopustivo da svoju rijec tako daje protivu kluba i navijaca.
sve je postala velika svinjarija kojoj se kraj nidje ne vidi.
Uzite se u pamet ,i dosta linackih trvenja i svakakvijeh saopstenja i sastancenja.
Cijela Hercegovina je uz Djuru i Stanoja i mira se staviti tacka na rusenju kluba.
Zivio Partizan i Kralja nasega dula vujosevica volimo ko zenicu oka svoga !!

NUSKNVP

pre 12 godina

a ova potplacena skupina(mozda su mu neki rodjaci koje hrani od partizanovih para) od dvojice-trojice ljudi sto su se danas razletela pa ceo dan salju poruke podrske Djuricu na mondu i b92 sajtu,samo da znam ko su uffff!

djurinho

pre 12 godina

"Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Zoran Mirković, Mladen Petrić, Ivan Tomić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Savo Milošević je poražen na izborima u decembru 2010, a sada je otišao i Mladen Krstajić."
Naravno da nesposobni treba da odu. Najveći uspesi u istoriji Partizana su ostvareni za vreme vladavine Đurića.

Srbska naiva

pre 12 godina

@Miloš
Jak si ti, kao stena. Reaguj. Povedi navijače "koi" će da sruše Đurića, ti to možeš. A zašto toliko brinete zbog Zekinih i Bjekinih prijatelja i kumova? Zar niste do juče bili protiv famoznog dvojca? Zar je moguće da vas nekoliko tabloida može raspametiti? Zar niste shvatili da je najava štrajka bila signal ovih jadnih novinaa da se to organizuje? Pa onda zaključavanje Zemunela, kako UO ne bi ušao u salu. I to je bio signal šta da se radi. I na kraju šta, ni trunke od štrajka a ključari ne čitaju šund. Odleteo Krstajić, samo zato što su ga nagovorili da krene protiv ove uprave. Tu sede ovejali da ne kažem šta, zašto je ispao toliko naivan? A navijači? Huka-buka, a onda svi na pivo.

insajder

pre 12 godina

mladen je kao sportski direktor ispao iz evrope al je napravio +10
(samo napred, 26. decembar 2011 19:29)

hahahha ti bre jos verujes u deda mraza.

Jefić Savo

pre 12 godina

Jedan je Mladen Krstajić i nemojte se BRAĆO svađati,potrebni ste i jedan i drugi mom Partizanu,a i sada kada nam je krenulo Vi se gospodo moja draga svađate kada smo nadomak cilju da uništimo Zvezdu!!!!!!

crno beli

pre 12 godina

Trebalo bi i Djuric da polaze racune, da vidimo koliko je to para uprava donela Partizanu. Sportski deo kluba je stvorio igrace, a od prodaje igraca i igranja u evropi se uglavnom zna koliko je para Partizan zaradio u poslednjih 5-6 godina. Al nikako da saznamo koliko je to para nasa "sposobna" uprava unela u Partizan u poslednjih 5 godina. A toliko su sposobni da ne mogu da nadju generalnog sponzora.

Серђо

pre 12 godina

Крстајић је бранио Станојевића, да ли ће му овај витешки узвратитит??? Чисто сумњам, један је Младен Крстајић а Станојевић је послушни снисходљивко!!!

Grobari jug

pre 12 godina

Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Zoran Mirković, Mladen Petrić, Ivan Tomić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Savo Milošević je poražen na izborima u decembru 2010, a sada je otišao i Mladen Krstajić.
MALO LI JE, ZAR OVO NISTA NE GOVORI!!! DJURICU MARS NAPOLJE, LETECES HTEO TI TO ILI NE! GROBARI JUG

dule

pre 12 godina

Ovo je sramota,Krstajic i Stanojevic su doneli partizanu nesto cega nije bilo dugo,dominaciju u ligi i nad zvezdom,velika podrska Stanojevicu i Krstajicu,ako stvarno odu,ne gledam vise partizan dok ne ode ovaj sl.am...

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nadam se da je ovaj put definitivno odlaze Krstajic i Stanojevic,ali se plasim de ce Bjekovic opet da nadje nacin da ih vrati u klub (mislim na skupstinu). Partizan je savrseno organizovan klub,mislim na ogranizaciju koja odgovara Bjekovicevim interesima. On ima svoje vojnike u svim sferama kluba,od ekonomata,preko skupstine,do trenera i direktora (nadam se bivseg). Krstajicu i Stanojevicu,povedite sa sobom Damjanca,Nadja,Rnica,Scepovica, Miljkovica...! Jedino mi je zao Rasovica,coveka koji je ostavio neizbrisiv trag u klubu,i kao igrac i kao trener!!!Njegov odlazak bi bio nenadoknadiv!!!

dobrica

pre 12 godina

SRAMOTA!!! glasm celi zivot za sps,ali posle ovoga nikad vise!!! mladene legendo,neodustaj,okupi oko sebe prave partizanovce i bori se za nas klub!8

marko_bgd

pre 12 godina

kakva smo mi drzava...demokratska...svako navodno moze da kaze sta misli...i krstajic je to i rekao...rekao je lepo kako je sve bilo,i kako se radi u nasem fudbalu uopste..da neko iznosi lovu,ogromnu lovu koja je zaradjena...djuric ima pravo da optuzuje krstajica,posle losih rezultata,i da izbacuje njega i stanojevica kao paravan za svoje lose vodjenje kluba...i to javno da ih kritikuje..ali sada se ne oglasava javno,zato sto njegov tim advokata ne moze jos uvek da sastavi dobar izgovor.a cim je krstajic izasao i izkritikovao njega javno...za dobrobit kluba...posto se vidi da je ogromman grobar i da zeli nesto konkretno da uradi sa partizanom...ja sam zvezdas,ali krstaju podrzavam....ali izgleda da mafijasima u ovoj zemlji,i lopovima niko ne moze da stane na put...mnogo su mocni nazalost...ali doci ce i svemu tome jednom kraj...ovo je tipican primer kako nase drustvo funkcionise...

Evropski grobar

pre 12 godina

Stanoje video si kako prolaze oni koji ne rade u interesu kluba! E sada, ako si dobar takticar, demantuj sve ono sto si ovih dana izjavljivao i prikloni se onom ko ima dobitnu kombinaciju za uspeh a to je Djuric. Radi samo onako kako ti on kaze i brzo ces shvatiti da je tvoja podrska Krstajicu bila samo trenutni prijateljski zanos, od koga klub i navijaci nemaju nikakve koristi.

Sme li neko na njih da udari?

pre 12 godina

Ajde sada da vidimo B92, Brankicu Stankovic i Insajder! Da li moze Snajder, Zeka, Bjeka...sa lisicama na rukama pred tv kamere? Ili ce ova vlast i dalje napadati samo Zvezdase? Dzajic, Cvetkovic, Marinkovic, sada Covic...

slobodan

pre 12 godina

Krstajic da se izvini upravi, navijacima kao i predsedniku DJuricu i verovatno ce mu biti oprosteno. Valjda nisu samo on i Stanojevic zasluzni za dosadasnje uspehe. U svakom klubu , pa i u Partizanu mora da postoji postovanje funkcije predsednika kluba. Ima li gde u svetu da podredjeni preko sredstava javnog informisanja izrazava sumnju u postenje nadredjenog.To sto je uradio Krstajic je sramno i nedopustivo ,,pljuvanje,, na klub bez koga nebi bio ono sto jeste.

Ledra

pre 12 godina

U interesu Partizana je oterati ljude koji donose rezultat !? Ili je mozda u interesu Partizana da vi kraduckate sa strane ?
(pfc, 26. decembar 2011 19:04)
'Ajde mi, molim te, druže, objasni koji rezultat je FK Partizan donio Krstajić, kao sportski direktor kluba? Je l' to uspeh što je za debele pare kupio Eduarda, Andersona, Jovančića, Babića, Rankovića i dr. a koji svi zajedno nisu odigrali tri utakmice u jesenjem delu prvenstva?

Piksi

pre 12 godina

Ova ekipa koja vlada je 100 % sklonila lovu (što u druge firme što lično) i drže Partizan u minusu. Ako ih smenite, ostajete bez para + zaduženi. Neće vam biti lako! Dok su na položajima obezbediće funkcionisanje i dalje izvlačiti lovu. Kad ih sklonite ostajete u minusu, pa nek vam je Bog na pomoći. Zvezda posle takvih ne može da kupi igrača iz JSL...

raucher

pre 12 godina

"da naš JNA konačno postane mesto za prave, iskrene navijače i qubiteqe Partizana...da konačno običan svet može da dođa na stadion bez straha."

Kakvi su to pravi i sikreni navijaci, odnosno koji su nepravi i neiskreni i kakav je to obican i neobican svijet koji dolazi na utakmice? Postoje samo navijaci Partizana a ljudski je da se medjusobno razlikuju po navijackom odnosu i po procjeni stanja u klubu, kao sto je ljudski da klub voli svako na svoj nacin. Ne vidim da bilo ko ima pravo ocekivati od nekog da ne bude navijac prisutan na stadionu, jer ne ispunjava neke pozorisne kriterijume.

Goga Sekulic

pre 12 godina

ja sam dala otkaz pre nego sto je sednica i pocela.Ne zelim vise i ne pada mi na pamet da ovo trpim jer sam zena koja ima emocije i intengritet.
a vi vidite sta cete !!

Nislija sa juga

pre 12 godina

Nagradno pitanje za sve intelektualce:
UO FK Partizan ce glasati u interesu
a-FK Partizan
b-svog biznisa
c-menadzera fudbalera

Da su smenili Aleksandra Stanojevica nakon ispadanja iz LS, kako su hteli a Krstajic nije dozvolio, sigurno ne bi bili na celu tabele. Ovo je velika sansa za Crvenu Zvezdu da uzme titulu, sto ce se nazalost ipak i dogoditi. To UO u ovom sastavu naravno nece mnogo uzbuditi!

Petar Nikolic Cuprija

pre 12 godina

Ratomire Babicu, nasa odluka da tebe i ove tebi slicnim sa sve Djuricem isteramo, bila je laka, ali sta da radimo zivot ide dalje...UPRAVA NAPOLJE...

PFC

pre 12 godina

Pametan potez uprave, ne dozvolite Bjekovicev povratak! I jos nesto, ne mogu da verujem da navijaci veruju da je sve ovo delo samog Krstajica, krajnje naivno.

runner

pre 12 godina

krenula nova sapunica :) sada kod vas komsije hehe jbg ali stvarno ljudi srpska posla, verni sam navijac czv ali ljuuudi imate rezultate i jos svadja ovo ono.. ne mogu da razumem.. trener i sportski direktor (i jos po neko :) ) zasluzni za +10 i opet ovom glupom snajderu smetaju ahahaha sta drugo nego cirkus!
(pix, 26. decembar 2011 18:16)

Kao dugogodišnjeg navijača crno-belih najviše se gnušam ovih dušebrižnika iz suprotnog tabora. Gde li si samo pročitao da je Đura nezadovoljan sa ovih + 10 i plasmanom u JSL, baš naprotiv? Kamen razdora u FK Partizan je ispadanje iz evropskih kupova i gubitka velike love, za koje je, hoćeš-nećeš, kriv, jedino i isključivo, sportski sektor.

Aloooo bre

pre 12 godina

Stvar je vrlo prosta. Đuro odrađuje posao za Miškovića, dok ovaj ne sagradi svoj centar n Autokomandi, a onda Partizanu od novog stadiona nema ništa. Đuro ne spominje novi stadion od kako je došao, ali nas zato laže čim progovori. Srećom neki ljudi su to pratili i napravili emisiju o tome.

Milos

pre 12 godina

Ovaj klub ima i svoje navijace koi moraju da reaguju jer ova uprava je upravo nam pljunula svima u lice i ko da mi nepostoimo,ko da navijamo za neki tamo klub na tanzaniji pa namamo prava da se slozimo sa odlukom uprave ili ne slozimo.

Maki

pre 12 godina

Kada su smenili Dzaju, osvojili smo titulu u sezoni pre, ali zbog "nedovoljno"dobrog ucinka na evrosceni, hteli su promene. I evo vidite gde je Zvezda sad. Ne smenjuju se ljudi tek tako, kada se i ne zna ko su protiv kandidati.
Djura je jak igrac i mislim da je Partizanu bolje sa njim, jer ima jake ljude iza sebe.Pozz

divac

pre 12 godina

ono sto sam ja nacuo jeste da se Djura zamerio opasno Zecevicu i da je pitanje dana kada Djura leti iz Partizana,takodje uveliko se radi na dovodjenju Pedje Mijatovica na mesto sportskog direktora,naravno cim Djura odleti najkasnije u februaru....e sad,videcemo,ni februar nije daleko,inace Krstajic je ok lik,ali Samrok ne mogu progutati NIKAKO...

makarije

pre 12 godina

podrska Djuri, on je pokazao da je sposoban kao presednik. Sa njim na celu dominiramo u zemlji kao nikada do sada. A sta je krstajic pokazao, sportski direktor je 5-6 meseci i svi igraci koje je doveo su se pokazali kao promasaji? Pa dobro, ako je Djura i uzeo nesto malo sebi, covek je zasluzio neku nagradu za svoj rad. Bitno je da se ima para, a kada se vec ima toliko da se i presipa moze valjda nesto od toga da uzme i Djura.

realno

pre 12 godina

ljudi svaka cast Krstajicu za sve sta je uradio kao igrac,ali ne treba da mesate babe i zabe..realno on ne zna da obavlja funkciju sportskog direktora,postavljen je na mesto direktora odmah posle kraja karijere(i to od strane DJurica,i sam je rekao da je on neiskusan u ovom poslu..ako pogledamo unazad ovih 6,7 meseci samo je uspeo da unese nemir unutar kluba,jer za zadnjih 4 ipo godine ni jedan veci incident se nije desio u klubu,a on izlazi u javnost i pravi se cudo u klubu,i na kraju je uspeo samo da dobije otkaz,a time je povukao i Stanojevica sa sobom...i sta reci,bez da je rec o jednom velikom neiskustvu...da radi sve u korist partizana kao sto je rekao,do ovoga nebi doslo...ejjj ljudi on posle pola godine na poslu pravi toliku pompu,da bi neko pomislio da mi nismo uzeli titulu 4 godine...Krle se oslanja na sportske forume,pominje neke izbore,bas neiskusno...nije Partizan spanska serija,da se ovo radi,ovo da vidi neko sa zapada smejao bi se,ovo je neozbiljno da radi sp.direktor velikog kluba...evo kao primer cu samo da pomenem Valdana,bivseg sp.direktora Reala,koji je oteran prosle godine na nagovor Murinja,covek se pokupio i otisao nije pravio skandalozne intervjue i cuda...vi sad lupajte minuse ali ovo je...

Kriger

pre 12 godina

đuriću i politikusi NAPOLJE IZ PARTIZANA BANDO POKVARENA! Nateraćete nas, stare Grobare, da se hvatamo za motke! Nije bitno ko je ovde u pravu, a ko u krivu, bitno je da se KONAČNO prestane sa muljanjem i vaćarenjem. Država treba hitno da predloži model organizacije naših klubova. Ako nije u stanju neka dopusti navijačima da to urade. Hoćemo model Reala i Barse. Hoćemo izbore u kojima će učestvovati svi navijači. Dosta više dirigovanih uprava, lakih para za odabrane, skrivanja iza "dobrih" rezultata ... DOSTA!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

Dejan

pre 12 godina

Očekivano, morali su da ga smene da bi pokazali da su autoriteti, kojima se niko nesme zameriti bez obzira da li su u pravu ili ne.Katastrofa...

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ovo ce tek da vam se lupi o glavu.Do sada ste govorili spanska sapunica za Zvezdu ali sada je u modi turska sapunica. Pare se kriju.Cim je tu Ruzic ne dozvoljava se da udje finansijska inspekcija a evidentno je da tu nestosmrdi. Ali glavnikrivac za sve je Tomislav Karadzic. Moja podrska Krletu, Stanoju. Novi cirkus je stigao u nas grad

pfc

pre 12 godina

Bas me zanima odakle Djuricu dostojanstva da posle ovog izadje pred novinare i kaze "Sve smo uradili u interesu Partizana"

U interesu Partizana je oterati ljude koji donose rezultat !? Ili je mozda u interesu Partizana da vi kraduckate sa strane ?

sašo

pre 12 godina

Štrajk na svim nivoima,Djuriću skupština da izglasa nepoverenje,Grobari u ofanzivu,Krstajiću nemoj sad da se predaš u životu si bio bek primao si udarce i golove,ali si ih isto tako dobro i davao i vraćao udarce!Ovo je samo 1-0 za na poluvremenu za Djuru!Djuriću mrš iz Partizana!

pix

pre 12 godina

krenula nova sapunica :) sada kod vas komsije hehe jbg ali stvarno ljudi srpska posla, verni sam navijac czv ali ljuuudi imate rezultate i jos svadja ovo ono.. ne mogu da razumem.. trener i sportski direktor (i jos po neko :) ) zasluzni za +10 i opet ovom glupom snajderu smetaju ahahaha sta drugo nego cirkus!

Šaca

pre 12 godina

Krstajiću, ako si obezbedio većinu u Skupštini kluba i zamenu za Đurića, svaka ti čast, a ako nisi, onda ćeš ispasti totalna budala. Srećno

tako je

pre 12 godina

Jos samo da ode ovaj Ser Stanoje koji nas je obrukao sa Samrokom i mozemo da dovedemo kvalitetan sportski sektor. Bilo bi lepo da dodje kvalitetan i iskusan trener a ne da se neko uci na Partizanu a kao sportski direktori Mijatovic ili Savo Milosevic. Mnogo su umislili ovaj Krstajic i Stanoje a rezultata nigde. Partizan mora da ima za cilj da konstantno igra u Evropi a ne da se zadovoljava sa ovom propalom ligom. Vujosevic je menjao tim svake godine pa je opet iznova pravio cuda u Evropi.

c.contra

pre 12 godina

Gospodine Djuricu, vise nije u pitanju vas odlazak,sve papire na sto da lepo vidimo gde je kes,da dinara nisi uneo u Partizan,to svi znamo ali pokusaj da objasnis odakle ti 20 miliona eura za dil sa Miskovicem? Sudi se Srpskoj ikoni (Dzaji) a ovakvi prolaze na mala vrata sa milionima. Ne Djuricu,da vratis do poslednjeg eura pa posle lisice,naravno. Uz slogan - pravda za Grobare dodacemo - zatvor za Djurica....

petar aleksic

pre 12 godina

Poraz za sam klub. Politika je pokazala koliko je jaka. Dugo cemo jos gledati sunovrat naseg fudbala kako u zemlji, tako i u Evropi.

Blago tebi

pre 12 godina

Vojošević došao sa Ružićem, a ko dolazi sa vašim Škundrićem, za koga je Ružić mali socijalista, dok je čika Pera bi gensek u Miloševićevo vreme. A ti si sam sebi čestitao na hahahahaha komentaru.

spartanci bijeljina

pre 12 godina

za krla sve ,ali i djura je donio dosta klubu i titula
a krle nije jos osvojio nista mada srce kuca jer je covjek uvijek bio
podrska za djura i stanoja !!!

Vučko

pre 12 godina

E, pa neće da može. Neće slonče u lonče, kako narod kaže. Drž se Djuro, klub nije tvoja prćija, a ti ne znaš ni kad si izgubio, kao da radiš u Zvezdi.

zoranvsc

pre 12 godina

super odlicna vest,ne zbog otkaza krstajica nego zbog pocetka kraja djurica
videli ste i sami ko je bio na sednici sve trgovci, i oni da odluciju o krletu i pfc. dokaz da u srbiji vlada fudbalska mafija.
ocekujem strajk u pfc i protest i bojkot svih koje vole partizan

boki

pre 12 godina

ma proci ce krle isto kao i tomic, mirkovic, petric, savo

na veliku zverku su se namjerili, i dok sam mislio da ce savo mozda imati podrsku ds cemu krstajic da se nada!?

Petar

pre 12 godina

Kakvi navijači ,kakvi bakrači , kakvi finansijski izveštaji , možeš da pričaš koliko hoćeš i šta hoćeš, možeš i grafite da pišeš, možeš i da im sve po spisku , ali samo im nedirajte u lovu , pa jeste li videli samo vozni park ispred Zemunela, pa Ružićeva zver je 150.000 evra , brate ludilo .

niz ledja

pre 12 godina

mislim da bi Vas sajt trebao da prestane da prenosi bilo koja desavanja iz vezana za 'blizance'kako ih nazivaju sugradjani iz provincije, nesto slicno je uradjeno kod susjede. iz sveg srca zelim da se ekipa iz svih vecih klubova u regionu lepo druzi po klisama, lepoglavama,zabelama, bacvanskim banjama...jedan produzeni odmor im nece skoditi posle tako napornog rada..amin

Petar

pre 12 godina

'Ajde ljudi, mozemo mi da pisemo ovde sta hocemo, ali njima je Boki (vatreni navijac Partizana, inace) naredio sta mogu, sta ne mogu, ko ce da ode, ko ce da ostane, tako da je ovo samo predstava za Zvezdu, da se i oni malo ponadaju...

Svetinja

pre 12 godina

Djura mora otići. Ovo je besmisleno. Dovedite ljude koji vole Partizan i ne libe se da se ispruže sa lovom, koju ruku na srce, imamo dovoljno. Dovedite ljude koji će znati kad je vreme za prodaju talenata. Ako se sve ponovo zataška, onda nismo klub, nego buvlja pijaca. Ima tu materijala za osudu svakog pojedinca, ali generalno, Djura se izgubio u vremenu i prostoru. Dosta je bilo.

Samo Partizan

pre 12 godina

Puna podrška upravi sa Đurićem na čelu!!!
Krstajić i Stanojević MORAJU da odu jer svojom nesposbnošću samo nanose štetu našem partizanu. Đuriću, prvo najuri neradnike iz kluba a potom i huligane, divqake i dilere sa tribina pa da naš JNA konačno postane mesto za prave, iskrene navijače i qubiteqe Partizana...da konačno običan svet može da dođa na stadion bez straha.

Šaca

pre 12 godina

Krstajiću, ako si obezbedio većinu u Skupštini kluba i zamenu za Đurića, svaka ti čast, a ako nisi, onda ćeš ispasti totalna budala. Srećno

Svetinja

pre 12 godina

Djura mora otići. Ovo je besmisleno. Dovedite ljude koji vole Partizan i ne libe se da se ispruže sa lovom, koju ruku na srce, imamo dovoljno. Dovedite ljude koji će znati kad je vreme za prodaju talenata. Ako se sve ponovo zataška, onda nismo klub, nego buvlja pijaca. Ima tu materijala za osudu svakog pojedinca, ali generalno, Djura se izgubio u vremenu i prostoru. Dosta je bilo.

boki

pre 12 godina

ma proci ce krle isto kao i tomic, mirkovic, petric, savo

na veliku zverku su se namjerili, i dok sam mislio da ce savo mozda imati podrsku ds cemu krstajic da se nada!?

Sme li neko na njih da udari?

pre 12 godina

Ajde sada da vidimo B92, Brankicu Stankovic i Insajder! Da li moze Snajder, Zeka, Bjeka...sa lisicama na rukama pred tv kamere? Ili ce ova vlast i dalje napadati samo Zvezdase? Dzajic, Cvetkovic, Marinkovic, sada Covic...

pix

pre 12 godina

krenula nova sapunica :) sada kod vas komsije hehe jbg ali stvarno ljudi srpska posla, verni sam navijac czv ali ljuuudi imate rezultate i jos svadja ovo ono.. ne mogu da razumem.. trener i sportski direktor (i jos po neko :) ) zasluzni za +10 i opet ovom glupom snajderu smetaju ahahaha sta drugo nego cirkus!

Kriger

pre 12 godina

đuriću i politikusi NAPOLJE IZ PARTIZANA BANDO POKVARENA! Nateraćete nas, stare Grobare, da se hvatamo za motke! Nije bitno ko je ovde u pravu, a ko u krivu, bitno je da se KONAČNO prestane sa muljanjem i vaćarenjem. Država treba hitno da predloži model organizacije naših klubova. Ako nije u stanju neka dopusti navijačima da to urade. Hoćemo model Reala i Barse. Hoćemo izbore u kojima će učestvovati svi navijači. Dosta više dirigovanih uprava, lakih para za odabrane, skrivanja iza "dobrih" rezultata ... DOSTA!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

Samo Partizan

pre 12 godina

Puna podrška upravi sa Đurićem na čelu!!!
Krstajić i Stanojević MORAJU da odu jer svojom nesposbnošću samo nanose štetu našem partizanu. Đuriću, prvo najuri neradnike iz kluba a potom i huligane, divqake i dilere sa tribina pa da naš JNA konačno postane mesto za prave, iskrene navijače i qubiteqe Partizana...da konačno običan svet može da dođa na stadion bez straha.

pfc

pre 12 godina

Bas me zanima odakle Djuricu dostojanstva da posle ovog izadje pred novinare i kaze "Sve smo uradili u interesu Partizana"

U interesu Partizana je oterati ljude koji donose rezultat !? Ili je mozda u interesu Partizana da vi kraduckate sa strane ?

Petar

pre 12 godina

Kakvi navijači ,kakvi bakrači , kakvi finansijski izveštaji , možeš da pričaš koliko hoćeš i šta hoćeš, možeš i grafite da pišeš, možeš i da im sve po spisku , ali samo im nedirajte u lovu , pa jeste li videli samo vozni park ispred Zemunela, pa Ružićeva zver je 150.000 evra , brate ludilo .

marko_bgd

pre 12 godina

kakva smo mi drzava...demokratska...svako navodno moze da kaze sta misli...i krstajic je to i rekao...rekao je lepo kako je sve bilo,i kako se radi u nasem fudbalu uopste..da neko iznosi lovu,ogromnu lovu koja je zaradjena...djuric ima pravo da optuzuje krstajica,posle losih rezultata,i da izbacuje njega i stanojevica kao paravan za svoje lose vodjenje kluba...i to javno da ih kritikuje..ali sada se ne oglasava javno,zato sto njegov tim advokata ne moze jos uvek da sastavi dobar izgovor.a cim je krstajic izasao i izkritikovao njega javno...za dobrobit kluba...posto se vidi da je ogromman grobar i da zeli nesto konkretno da uradi sa partizanom...ja sam zvezdas,ali krstaju podrzavam....ali izgleda da mafijasima u ovoj zemlji,i lopovima niko ne moze da stane na put...mnogo su mocni nazalost...ali doci ce i svemu tome jednom kraj...ovo je tipican primer kako nase drustvo funkcionise...

c.contra

pre 12 godina

Gospodine Djuricu, vise nije u pitanju vas odlazak,sve papire na sto da lepo vidimo gde je kes,da dinara nisi uneo u Partizan,to svi znamo ali pokusaj da objasnis odakle ti 20 miliona eura za dil sa Miskovicem? Sudi se Srpskoj ikoni (Dzaji) a ovakvi prolaze na mala vrata sa milionima. Ne Djuricu,da vratis do poslednjeg eura pa posle lisice,naravno. Uz slogan - pravda za Grobare dodacemo - zatvor za Djurica....

sašo

pre 12 godina

Štrajk na svim nivoima,Djuriću skupština da izglasa nepoverenje,Grobari u ofanzivu,Krstajiću nemoj sad da se predaš u životu si bio bek primao si udarce i golove,ali si ih isto tako dobro i davao i vraćao udarce!Ovo je samo 1-0 za na poluvremenu za Djuru!Djuriću mrš iz Partizana!

zoranvsc

pre 12 godina

super odlicna vest,ne zbog otkaza krstajica nego zbog pocetka kraja djurica
videli ste i sami ko je bio na sednici sve trgovci, i oni da odluciju o krletu i pfc. dokaz da u srbiji vlada fudbalska mafija.
ocekujem strajk u pfc i protest i bojkot svih koje vole partizan

spartanci bijeljina

pre 12 godina

za krla sve ,ali i djura je donio dosta klubu i titula
a krle nije jos osvojio nista mada srce kuca jer je covjek uvijek bio
podrska za djura i stanoja !!!

petar aleksic

pre 12 godina

Poraz za sam klub. Politika je pokazala koliko je jaka. Dugo cemo jos gledati sunovrat naseg fudbala kako u zemlji, tako i u Evropi.

Nislija sa juga

pre 12 godina

Nagradno pitanje za sve intelektualce:
UO FK Partizan ce glasati u interesu
a-FK Partizan
b-svog biznisa
c-menadzera fudbalera

Da su smenili Aleksandra Stanojevica nakon ispadanja iz LS, kako su hteli a Krstajic nije dozvolio, sigurno ne bi bili na celu tabele. Ovo je velika sansa za Crvenu Zvezdu da uzme titulu, sto ce se nazalost ipak i dogoditi. To UO u ovom sastavu naravno nece mnogo uzbuditi!

Blago tebi

pre 12 godina

Vojošević došao sa Ružićem, a ko dolazi sa vašim Škundrićem, za koga je Ružić mali socijalista, dok je čika Pera bi gensek u Miloševićevo vreme. A ti si sam sebi čestitao na hahahahaha komentaru.

Grobari jug

pre 12 godina

Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Zoran Mirković, Mladen Petrić, Ivan Tomić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Savo Milošević je poražen na izborima u decembru 2010, a sada je otišao i Mladen Krstajić.
MALO LI JE, ZAR OVO NISTA NE GOVORI!!! DJURICU MARS NAPOLJE, LETECES HTEO TI TO ILI NE! GROBARI JUG

Deco, nije sve ovo za vas

pre 12 godina

Naša deca sada vide heroja u Nađu, "koi" je glasao protiv smene. Da li vi znate da je UO zakazan tek onog trenutka kad je obezbeđena većina, i to jednoglasna, za smenu Krstajića? Mislite da bi Đurić išao na UO sa rizikom da izgubi? A onda je Nađu rečeno, glasaj protiv smene, nećemo da sve bude kao u boljševizmu, i dokazaćemo da se ovde slobodno glasa i da onome "koi" glasa protiv neće "hvaliti" dlaka sa glave. Da je Nađ podneo ostavku, onda bih verovao u njega.

guru

pre 12 godina

Smejali ste nam se, i pevali svasta, a u vasoj kuci je gora ludnica nego kod nas.Ne likujem niti se radujem zbog toga.Ovo pokazuje u kakvom je stanju nas fudbal.SMEJURIJA OD LIGE I FUDBALA

LOST BOYS

pre 12 godina

Ja sam generacija 1972 i navijam, volim PARTIZAN od kad znam za sebe. Pamtim i Mocu i Mancea i Klinčarskog i Đelmaša, Smajića, Rojevića... Pamtim i nezaboravne utakmice mojih CRNO- BELIH...I QPR i Seltik, Borusiju Menhengladbah, Nant sa Vahidom Halilhodžićem, Fljamurtari...Pamtim i pobede i poraze u večitim derbijima sa Zvezdom...Soba mi je bila oblepljena Partizanovim posterima, šalovima, albume puni ulaznica sa autogramima pravih asova...džentlmena.Navijao sam srcem, dušom i dlanovima ! I da se razumemo- UVEK SAM POŠTOVAO CRVENU ZVEZDU, ma koliko to čudno zvučalo ovim mlađim generacijama koje će mi sada lupati minuse!!! I u onim najtežim godinama bede, nemaštine, rata i inflacije poštovao se fer-plej! Pobeđivali smo i mi Zvezdu kad je bila prvak Evrope, deljali su i oni nas- ALI UVEK SU PORAŽENI ČESTITALI POBEĐENIMA, NIKADA NIJE BILO MRŽNJE I ANTAGONIZMA...Bilo je čast prisustvovati tim i takvim utakmicama.
Nedavno su se desila velika komešanja u Zvezdi. Pratio sam vesti koje su svakodnevno potvrđivale da se nešto loše dešava u taboru najvećeg rivala. Moram priznati da nisam bio ravnodušan, ma koliko to čudno zvučalo mlađim Grobarima! pojedinci su likovali i naslađivali se njihovim problemima; podsmešljivi komentari su punili ove stranice,... Pokušao sam jednom da objasnim da Zvezda, ma koliko je ne simpatisali- MORA DA SE POŠTUJE I NE TREBA DA SE VREĐA, i ne samo ona već i svaki naš rival.
Dobio sam milijardu 'ne preporučujem'!
Dobiću ih i posle ovog pisanja, ali više mi nije krivo!! JA VIŠE NE ŽELIM DA UČESTVUJEM U OVOME!! OVO NIJE VIŠE MOJ PARTIZAN KOME SAM POKLONIO 35 GODINA ŽIVOTA!! GROBARI, DOOOOOOBRO RAZMISLITE ŠTA I KAKO DALJE! KAO OBIČAN, NORMALAN ČOVEK NE RAZUMEM KO JE U PRAVU A KO NE GOVORI ISTINU! OPŠTI UTISAK JE OTUŽAN, KO GOD BIO U PRAVU!
NISTE SMELI OVO DA URADITE ZBOG ARMIJE NAVIJAČA KOJA JE ŽIVELA ZA VAS!!
Ostaćete mi u lepoj uspomeni!

Kuki

pre 12 godina

U nasoj ligi je ubedljivo prvi tim, koji je u Evropi ispao od amaterskog kluba. Toliko o nasoj ligi. Reprezentacija je zavrsila plasirana u grupi iza selekcije, koja je u barazu ubedljivo porazena od jedne prosecne Irske. Nas fudbal je jadan godinama unazad. Zasto bi trebalo da nas iznenadi jos jedna afera. Ne treba ih uopste vise komentarisati.

Vučko

pre 12 godina

E, pa neće da može. Neće slonče u lonče, kako narod kaže. Drž se Djuro, klub nije tvoja prćija, a ti ne znaš ni kad si izgubio, kao da radiš u Zvezdi.

Boki

pre 12 godina

"Sta da se radi,zivot ide dalje...."
Kakva lakoca,u najboljem komunistickom maniru,sto i ne cudi kada se zna ko odlucuje.
Jadna si Srbijo,jadna...

malisa

pre 12 godina

"SRAMOTA!!! glasm celi zivot za sps,ali posle ovoga nikad vise!!!"

a ha ha koji si ti lik. i ovo ti je trebalo da shvatis ko su SPS? blago tebi. opasno si me nasmejao.

crno beli

pre 12 godina

Trebalo bi i Djuric da polaze racune, da vidimo koliko je to para uprava donela Partizanu. Sportski deo kluba je stvorio igrace, a od prodaje igraca i igranja u evropi se uglavnom zna koliko je para Partizan zaradio u poslednjih 5-6 godina. Al nikako da saznamo koliko je to para nasa "sposobna" uprava unela u Partizan u poslednjih 5 godina. A toliko su sposobni da ne mogu da nadju generalnog sponzora.

pREDRAG

pre 12 godina

Тадића за спортског директора а Крстајића за председника Србије. И свима добро.

raucher

pre 12 godina

"da naš JNA konačno postane mesto za prave, iskrene navijače i qubiteqe Partizana...da konačno običan svet može da dođa na stadion bez straha."

Kakvi su to pravi i sikreni navijaci, odnosno koji su nepravi i neiskreni i kakav je to obican i neobican svijet koji dolazi na utakmice? Postoje samo navijaci Partizana a ljudski je da se medjusobno razlikuju po navijackom odnosu i po procjeni stanja u klubu, kao sto je ljudski da klub voli svako na svoj nacin. Ne vidim da bilo ko ima pravo ocekivati od nekog da ne bude navijac prisutan na stadionu, jer ne ispunjava neke pozorisne kriterijume.

ratko

pre 12 godina

Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Mladen Petrić, Zoran Mirković, Slaviša Jokanović, Ivan Tomić, Goran Stevanović, Savo Milošević,Mladen Krstajić, a najvjerovatnije će da odu i Stanojević i Rašović, ljudi to su djeca Partizana šta se ovo dešava sa našim fudbalom, ako oni nevaljaju kao dokazani grobari ko onda valja...

dusan

pre 12 godina

Deluje pomalo čudno da je Dule imao svoju ulogu u Zemunelu.
Njemu svakako nije mesto sa političarima jer on je sport podizao dok ga ovi srozavaju.

Aloooo bre

pre 12 godina

Stvar je vrlo prosta. Đuro odrađuje posao za Miškovića, dok ovaj ne sagradi svoj centar n Autokomandi, a onda Partizanu od novog stadiona nema ništa. Đuro ne spominje novi stadion od kako je došao, ali nas zato laže čim progovori. Srećom neki ljudi su to pratili i napravili emisiju o tome.

Goga Sekulic

pre 12 godina

ja sam dala otkaz pre nego sto je sednica i pocela.Ne zelim vise i ne pada mi na pamet da ovo trpim jer sam zena koja ima emocije i intengritet.
a vi vidite sta cete !!

Petar

pre 12 godina

'Ajde ljudi, mozemo mi da pisemo ovde sta hocemo, ali njima je Boki (vatreni navijac Partizana, inace) naredio sta mogu, sta ne mogu, ko ce da ode, ko ce da ostane, tako da je ovo samo predstava za Zvezdu, da se i oni malo ponadaju...

dule

pre 12 godina

Ovo je sramota,Krstajic i Stanojevic su doneli partizanu nesto cega nije bilo dugo,dominaciju u ligi i nad zvezdom,velika podrska Stanojevicu i Krstajicu,ako stvarno odu,ne gledam vise partizan dok ne ode ovaj sl.am...

Partizanovac

pre 12 godina

Otisao je Krstajic, sada treba i Djuric. Iako znam da cu da dobijem mnogo minusa i ko zna kakve komentare, postavi bi jedno krajnje logicko pitanje sa obzirom na vremensku distancu. Zasto su svi protiv Zeke? Dok je on bio smo takodje osvajali titule, igrali smo u Evropi (i tamo osvajali bodove), svi su bili redovno isplacivani pa su cak i svi zaposleni dobijali premije (sto je ok, jer su za dobre rezultate zasluzni i radnici za teren kao i fudbaleri, naravno zna se ko u kolikoj meri). Ono sto je najbitnije je sto je Partizan u to vreme imao ozbiljne investicije kojih sada nema ni na vidiku. Tada je rekonstruisan stadion (izgradjena staklena zgrada, loze na istoku, postavljene stolice...), izgradjen je jedan od najmodernijih sportskih centara u Evropi- Teleoptik sa fantasticnim uslovima za rad sa svim godistima igraca itd. Takodje su stvarani mladi igraci, od kojih su neki prodavani za velike pare. Klub je u najtezim godinama za poslovanje- 90'tim poslovao uvek na pozitivnoj 0, sto recimo Zvezdi nije poslo za rukom.
I sto je najbitnije: covek je imao autoritet! Ovo se nikada ne bi desilo kod njega, vec bi se resilo unutar kuce.
I sad ce neko da kaze kako je ukrao pare... A koje je to pare ukrao? Jesmo prodali Kezmana, Mijatovica... ali smo takodje napravili sve sto sam gore opisao. Pa da li vi znate koliko to kosta? Plus treba obezbediti budzet za svakodnevno funkcionisanje kluba. Pa neka je i uzeo koji deo za sebe (kao premije ili tako nesto), ali je puno dao Partizanu. To kazem zbog ovakvih uprava posle njega koji mi ne deluju ni upola ozbiljno i sposobno kao u njegovo vreme. To mislim najiskrenije, kao covek koji je oduvek isao na stadion i Partizanove utakmice i koji ce uvek ici...

grobar do groba

pre 12 godina

Trebali ste posle Samroka svi da pokupite prnje i odete zauvek iz Partizana...

Ti Krstajicu zato sto si doveo neadekvatna pojacanja,losa selekcija tima ili ako vec nisi dobio pare,ako se nisi ti pitao za nove igrace zasto se nisi onda pobunio a ne sad na pola sezone...

Ti Stanojevicu zato sto si uspeo da ispadnes od jednog amaterskog kluba i to u dve utakmice,ponavljam DVE utakmice, za sramnu igru u Irskoj...

Ti Djuricu zato sto nisi ulozio dinara niti u tim niti u infrastrukturu kluba,vodis kratkorocnu politiku, u prevodu izneo si kamaru para od pojacanja,od lige sampiona, prodajes mlade,talentovane igrace bud zasto a para nema, zato sto nisi smenio trenera i sportskog direktora posle najvece bruke u istoriji naseg fudbala, zato sto se ne pitas ni zasta,zato sto si polupismen i sto nisi ispunio niti jedno obecanje koje si dao u predhodnih par godina.

Da se razumemo, pod uspehom se ne podrazumeva visestruko osvajanje lige sa jednim od najmanjih koeficijenata u Evropi pa i sire, to sto su drugi losi ne znaci da ste vi dobri...uspeh nije nemogucnost osvajanja niti jednog boda u grupnim fazama evropskih takmicenja...ovo je ipak veliki klub,ili ga bar ja tako dozivljavam, a vas troijca definitivno niste dorasla njegovog vodjenja tako da svi MARS IZ SVETINJE.

Dva drugara su vec na pravom putu ostajes jos ti gosn Djuricu da im se pridruzis, sto pre to bolje!!

NUSKNVP

pre 12 godina

a ova potplacena skupina(mozda su mu neki rodjaci koje hrani od partizanovih para) od dvojice-trojice ljudi sto su se danas razletela pa ceo dan salju poruke podrske Djuricu na mondu i b92 sajtu,samo da znam ko su uffff!

makarije

pre 12 godina

podrska Djuri, on je pokazao da je sposoban kao presednik. Sa njim na celu dominiramo u zemlji kao nikada do sada. A sta je krstajic pokazao, sportski direktor je 5-6 meseci i svi igraci koje je doveo su se pokazali kao promasaji? Pa dobro, ako je Djura i uzeo nesto malo sebi, covek je zasluzio neku nagradu za svoj rad. Bitno je da se ima para, a kada se vec ima toliko da se i presipa moze valjda nesto od toga da uzme i Djura.

insajder

pre 12 godina

mladen je kao sportski direktor ispao iz evrope al je napravio +10
(samo napred, 26. decembar 2011 19:29)

hahahha ti bre jos verujes u deda mraza.

Petar Nikolic Cuprija

pre 12 godina

Ratomire Babicu, nasa odluka da tebe i ove tebi slicnim sa sve Djuricem isteramo, bila je laka, ali sta da radimo zivot ide dalje...UPRAVA NAPOLJE...

Srbska naiva

pre 12 godina

@Miloš
Jak si ti, kao stena. Reaguj. Povedi navijače "koi" će da sruše Đurića, ti to možeš. A zašto toliko brinete zbog Zekinih i Bjekinih prijatelja i kumova? Zar niste do juče bili protiv famoznog dvojca? Zar je moguće da vas nekoliko tabloida može raspametiti? Zar niste shvatili da je najava štrajka bila signal ovih jadnih novinaa da se to organizuje? Pa onda zaključavanje Zemunela, kako UO ne bi ušao u salu. I to je bio signal šta da se radi. I na kraju šta, ni trunke od štrajka a ključari ne čitaju šund. Odleteo Krstajić, samo zato što su ga nagovorili da krene protiv ove uprave. Tu sede ovejali da ne kažem šta, zašto je ispao toliko naivan? A navijači? Huka-buka, a onda svi na pivo.

niz ledja

pre 12 godina

mislim da bi Vas sajt trebao da prestane da prenosi bilo koja desavanja iz vezana za 'blizance'kako ih nazivaju sugradjani iz provincije, nesto slicno je uradjeno kod susjede. iz sveg srca zelim da se ekipa iz svih vecih klubova u regionu lepo druzi po klisama, lepoglavama,zabelama, bacvanskim banjama...jedan produzeni odmor im nece skoditi posle tako napornog rada..amin

tako je

pre 12 godina

Jos samo da ode ovaj Ser Stanoje koji nas je obrukao sa Samrokom i mozemo da dovedemo kvalitetan sportski sektor. Bilo bi lepo da dodje kvalitetan i iskusan trener a ne da se neko uci na Partizanu a kao sportski direktori Mijatovic ili Savo Milosevic. Mnogo su umislili ovaj Krstajic i Stanoje a rezultata nigde. Partizan mora da ima za cilj da konstantno igra u Evropi a ne da se zadovoljava sa ovom propalom ligom. Vujosevic je menjao tim svake godine pa je opet iznova pravio cuda u Evropi.

dobrica

pre 12 godina

SRAMOTA!!! glasm celi zivot za sps,ali posle ovoga nikad vise!!! mladene legendo,neodustaj,okupi oko sebe prave partizanovce i bori se za nas klub!8

djurinho

pre 12 godina

"Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Zoran Mirković, Mladen Petrić, Ivan Tomić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Savo Milošević je poražen na izborima u decembru 2010, a sada je otišao i Mladen Krstajić."
Naravno da nesposobni treba da odu. Najveći uspesi u istoriji Partizana su ostvareni za vreme vladavine Đurića.

Pobesneli max

pre 12 godina

Neki su se stvarno pogubili. Neki kazu da su Krstajic i Stanojevic doneneli petogodisnju dominaciju ??? PA, taj Krstajic je tek 6 meseci tu, ljudi o cemu vi pricate...Za tih 6 meseci je imao debakl sa pojacanjima i vec je bio gotov za smenu... U tih 5 godina ima pola uspeha i trener Jokanovic...Pa nisu oni prvi koji su nesto dali tom Partizanu...Osvestite se. Djura je bolji izbor u to sam siguran. A vi, "vatreni" navijaci, setite se kako ste popljuvali istinsku legendu, koja je imala herca da bude protivkandidat tom Djuricu..Setite se onog sramnog natpisa na tribinama: "SAVO...itd"...da li se osecate kao magarci ili ste to zaboravili...
Sto tada niste pretili bokotom, kad vas je bilo toliko nezadovoljnika?

Lukic

pre 12 godina

tako je to,ko se maca lati od njega i strada.navijaci partizana evo vam utehe,mozda ce Dragan DZajic da vam doqe za sportsog direktora?jel bi voleli A.jablan
(jablan, 26. decembar 2011 20:39)

Dzajo ti si?
Cuo si da je Partizan 40 miliona u plusu, pa se sad preporucujues, malo bi da lapas od Partizana, posto si Zvezdu izmuzao da se nece oporaviti jos 20 godina?

Piksi

pre 12 godina

Ova ekipa koja vlada je 100 % sklonila lovu (što u druge firme što lično) i drže Partizan u minusu. Ako ih smenite, ostajete bez para + zaduženi. Neće vam biti lako! Dok su na položajima obezbediće funkcionisanje i dalje izvlačiti lovu. Kad ih sklonite ostajete u minusu, pa nek vam je Bog na pomoći. Zvezda posle takvih ne može da kupi igrača iz JSL...

Komanci Alcatraz

pre 12 godina

prvo da pozdravim bracu spartance iz bijeljine.
drugo - sve je tu jasno ,krle je covjek zaduzio kluba niz godina , ali ovo je nedopustivo da svoju rijec tako daje protivu kluba i navijaca.
sve je postala velika svinjarija kojoj se kraj nidje ne vidi.
Uzite se u pamet ,i dosta linackih trvenja i svakakvijeh saopstenja i sastancenja.
Cijela Hercegovina je uz Djuru i Stanoja i mira se staviti tacka na rusenju kluba.
Zivio Partizan i Kralja nasega dula vujosevica volimo ko zenicu oka svoga !!

divac

pre 12 godina

ono sto sam ja nacuo jeste da se Djura zamerio opasno Zecevicu i da je pitanje dana kada Djura leti iz Partizana,takodje uveliko se radi na dovodjenju Pedje Mijatovica na mesto sportskog direktora,naravno cim Djura odleti najkasnije u februaru....e sad,videcemo,ni februar nije daleko,inace Krstajic je ok lik,ali Samrok ne mogu progutati NIKAKO...

Kakve neznalice

pre 12 godina

Deset bodova, ma i 20, sad je dostižno. Pa za sedam dana niko se neće sećati ni Krstajića ni Stanoja, a igrči neće hteti da igraju, daće CZ titulu, jer su svi zaljubljeni u Stanoja i daće život za njega. Kao i navijači, koji su danas zajedno sa zaposlenima organizovali veliki štrajk, sa dalekosežnim posledicama. Svi znamo da je ovo nečija režija, novinari tabloida veoma su se angažovali, kad ono ništa. Mnogi žele da "navijači" više ne dolaze na utakmice, jer ja zbog njih i ne idem na stdadion. Ne mogu da gledam krvave oči pijanih klinaca. U njih se Krstajić uzdao i u masovni štrajk. Dokaz da nije za direktora. O svemu je govorio, samo Šamrok nije pominjao ni bačene pare za bedna pojačanja.

Pedja

pre 12 godina

A jel vi znate zasto je Vujosevic dosao tamo ili mislite da je u ulozi mirotvorca. I ako tako "mislite", da li mozete da razmislite zasto je dosao sa clanovima UO, a ne sa Krstajicem. EEE, moji "novinari", pojma vi nemate ili se pravite nevesti

Joe

pre 12 godina

Zvezdaš sam. Moram reci da je ovo pravi potez za "Partizan". Ok kako je Đurić na čelu "Partizana" partizan dominira u našoj ligi. Krstajić i Stanojević su ispali od amatera iz Irske. Partizan i svi ostali klubovi u našoj ligi će početi da napreduju kada profesionalci budu radili na odgovornim fukcijama. Nemože neko ko ima osam razreda škole da upravlja klubom koji vredi milione eura. "Zvezda" je počela da propada kada je otjeran Cvetković i Džakoć preuzeo sve funkcije u svoje ruke. Dok je Cvetković kontrolisao finansije (ekonomista po stuci) "Zvezda" je bila najjači klub na Balkanu.
Samo polupismeni sljepci od navijača mogu misliti da bivši, neobrazovani fudbaleri mogu da vode klubove.

Znatiželjan

pre 12 godina

Крстајић воли Партизан из 12000 разлога месечно. Станоје има 15000 разлога месечно а води клуб који на гостовања путује најдаље 200 км. Срамним поразима од смешног Генка и од конобара, нанели су штету Партизану преко 10 милиона евра,и храбро понели одговорност, али не смањише себи плате. Довели су инвалида у Партизан на плаћено боловање, а најјаче појачање је брзоноги Рнић. Срећом, Звезда је у бунару,али за европска такмичења, овај дуо није дорастао. Подржавам легалне структуре клуба, какве год да су, оне су изабране по статуту,јер не постоји пример у свету да тренер смени председника клуба.
(Гњаватор, 26. decembar 2011 22:31)

A KOLIKO ti imaš RAZLOGA da podržavaš ovu upravu ?

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ovo ce tek da vam se lupi o glavu.Do sada ste govorili spanska sapunica za Zvezdu ali sada je u modi turska sapunica. Pare se kriju.Cim je tu Ruzic ne dozvoljava se da udje finansijska inspekcija a evidentno je da tu nestosmrdi. Ali glavnikrivac za sve je Tomislav Karadzic. Moja podrska Krletu, Stanoju. Novi cirkus je stigao u nas grad

Jefić Savo

pre 12 godina

Jedan je Mladen Krstajić i nemojte se BRAĆO svađati,potrebni ste i jedan i drugi mom Partizanu,a i sada kada nam je krenulo Vi se gospodo moja draga svađate kada smo nadomak cilju da uništimo Zvezdu!!!!!!

Dejan

pre 12 godina

Očekivano, morali su da ga smene da bi pokazali da su autoriteti, kojima se niko nesme zameriti bez obzira da li su u pravu ili ne.Katastrofa...

DORCOL CELI CRNO BELI

pre 12 godina

ako su babovic i djuric jedna struja ,ruzic i vujosevic druga struja, grubor i ljajic treca struja , vukadinovic i stanojevic cetvrta struja ,onda bi po pricama iz kuloara i logici stvari- nadj i jovicic trebali da budu peta struja.
i mi grobari bi trebali da se lepo oganizujemo i da damo KONKRETNU PODRSKU jednoj od ovih struja.
Svima nam je Partizan svetinja i iznad svih i zato izaberimo jednu od ovih struja i i budimo PAMETNI I ODLUCNI sada kada je to najpotebnije.

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

Deluje pomalo čudno da je Dule imao svoju ulogu u Zemunelu.
Njemu svakako nije mesto sa političarima jer on je sport podizao dok ga ovi srozavaju.
(dusan, 26. decembar 2011 20:44)

Jao, jos jedan od onih koji veruju da je Vujosevic sve postigao sportski. Pa vidi samo ko ga je doveo danas i sve ce ti biti jasno.

Vlado JUG

pre 12 godina

Odlazite manekeni. Đurić nam je donio 4 titule i sada će vam pokazati da sa bilo kojim trenerom može da uzme još 4.
Prava je istina da je većina Grobara uz Đurića, a ovi dečaci (Stanoje i Krle) su samo pokupili ove galamdžije.
Volim Partizan!!!!

runner

pre 12 godina

krenula nova sapunica :) sada kod vas komsije hehe jbg ali stvarno ljudi srpska posla, verni sam navijac czv ali ljuuudi imate rezultate i jos svadja ovo ono.. ne mogu da razumem.. trener i sportski direktor (i jos po neko :) ) zasluzni za +10 i opet ovom glupom snajderu smetaju ahahaha sta drugo nego cirkus!
(pix, 26. decembar 2011 18:16)

Kao dugogodišnjeg navijača crno-belih najviše se gnušam ovih dušebrižnika iz suprotnog tabora. Gde li si samo pročitao da je Đura nezadovoljan sa ovih + 10 i plasmanom u JSL, baš naprotiv? Kamen razdora u FK Partizan je ispadanje iz evropskih kupova i gubitka velike love, za koje je, hoćeš-nećeš, kriv, jedino i isključivo, sportski sektor.

delcha

pre 12 godina

dule vujosevic najvece razocaranje posle svega... treba najuriti stoku iz uprave i treba se boriti do kraja! BOJKOT!!! A dule bolje da se bavi kosarkom nego politikom

igor vr

pre 12 godina

Svaki grobar koji ovde podrzava Djurica verovatno je uzeo pare od istog, ali neka se prvo zapitaju sami sebe kako mogu ovde pisati protiv partizanovih legendi,a podrzavati coveka kojeg je sps ubacio u nasu upravu.

ČuvarTradicije

pre 12 godina

I,kako dalje ‚‚pametni‚‚ Đuriću?Što ne smeniš sebe i već jednom predstaneš sputavati ovaj klub,koji bi išao ka elitnom društvu u Evropi?Jako mi je žao,suze mi naviru,ne mogu da opišem kako se osećam u ovom trenutku.Pročitaću ostalo komentare,možda nađem utehu!Svako dobro,dobri ljudi...

Milos

pre 12 godina

Ovaj klub ima i svoje navijace koi moraju da reaguju jer ova uprava je upravo nam pljunula svima u lice i ko da mi nepostoimo,ko da navijamo za neki tamo klub na tanzaniji pa namamo prava da se slozimo sa odlukom uprave ili ne slozimo.

Evropski grobar

pre 12 godina

Stanoje video si kako prolaze oni koji ne rade u interesu kluba! E sada, ako si dobar takticar, demantuj sve ono sto si ovih dana izjavljivao i prikloni se onom ko ima dobitnu kombinaciju za uspeh a to je Djuric. Radi samo onako kako ti on kaze i brzo ces shvatiti da je tvoja podrska Krstajicu bila samo trenutni prijateljski zanos, od koga klub i navijaci nemaju nikakve koristi.

iskreni grobar

pre 12 godina

Krstajic treba dobro da razmisli koliku stetu nanosi Partizanu. Ipak on je iskusan fudbaler ali i neiskusan u pslovima vodjenja kluba. Mozda je izmanipulisan.Treba hitno da prizna svoju gresku, da se izvini DJuricu i upravi i da nastavi da radi u interesu Partizana. Jos nije kasno.

nazgul

pre 12 godina

Djuricu odlazi iz mog voljenog kluba. Svi su protiv tebe. Povedi i sve tvoje poltrone! Krstajicu, Stanojevicu, Rasovicu izdrzite Grobari su uz vas!

slobodan

pre 12 godina

Krstajic da se izvini upravi, navijacima kao i predsedniku DJuricu i verovatno ce mu biti oprosteno. Valjda nisu samo on i Stanojevic zasluzni za dosadasnje uspehe. U svakom klubu , pa i u Partizanu mora da postoji postovanje funkcije predsednika kluba. Ima li gde u svetu da podredjeni preko sredstava javnog informisanja izrazava sumnju u postenje nadredjenog.To sto je uradio Krstajic je sramno i nedopustivo ,,pljuvanje,, na klub bez koga nebi bio ono sto jeste.

Grobar 40

pre 12 godina

Hajde da oteramo sve one koji su krvarili za našu svetinju, ostavimo one koji ruše zidove neosvojive tvrđave. Grobari, ne dajte našu decu.
S verom u Boga, pozdrav za sve Grobare.

MISO

pre 12 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezde,postujem Partizan,nikad nisam omalovazavao.nijednog navijaca Partizana,mislim da je sustina u tome,i da su to pravi navijaci,koji vole svoji klub a ne mrze tudji,elem sto se tice mene,i sto se desilo danas, mislim da ste mnogo mnogo izgubili sa ostavkom Stanojevica,on je po meni buducnost srpskog fudbala u trenerskom sektoru,mislim da je sramota sta se radi u srpskom fudbalu,podrska komsijama da isteraju bagru iz kluba,mislim da ste trebali jos danas da izadjete na ulice i sprecite ono sto se na zalost po vas desilo!!!!

realno

pre 12 godina

ljudi svaka cast Krstajicu za sve sta je uradio kao igrac,ali ne treba da mesate babe i zabe..realno on ne zna da obavlja funkciju sportskog direktora,postavljen je na mesto direktora odmah posle kraja karijere(i to od strane DJurica,i sam je rekao da je on neiskusan u ovom poslu..ako pogledamo unazad ovih 6,7 meseci samo je uspeo da unese nemir unutar kluba,jer za zadnjih 4 ipo godine ni jedan veci incident se nije desio u klubu,a on izlazi u javnost i pravi se cudo u klubu,i na kraju je uspeo samo da dobije otkaz,a time je povukao i Stanojevica sa sobom...i sta reci,bez da je rec o jednom velikom neiskustvu...da radi sve u korist partizana kao sto je rekao,do ovoga nebi doslo...ejjj ljudi on posle pola godine na poslu pravi toliku pompu,da bi neko pomislio da mi nismo uzeli titulu 4 godine...Krle se oslanja na sportske forume,pominje neke izbore,bas neiskusno...nije Partizan spanska serija,da se ovo radi,ovo da vidi neko sa zapada smejao bi se,ovo je neozbiljno da radi sp.direktor velikog kluba...evo kao primer cu samo da pomenem Valdana,bivseg sp.direktora Reala,koji je oteran prosle godine na nagovor Murinja,covek se pokupio i otisao nije pravio skandalozne intervjue i cuda...vi sad lupajte minuse ali ovo je...

Nemanja

pre 12 godina

Ne razumem navijače koji spominju legende ovog kluba koji su napustili Partizan od kada je Djurić predsednik. Tu se spominju Mirkovic, Petrić...itd. Zar stvarno mislite da ako je neko legenda da ce samim tim znati i umeti da rukovodi klubom? Sta...ja sam legenda Partizana i po default-u znam kako se upravlja klubom? Zar mislite da bi ozbiljan sponzor dosao u klub samo zato sto ga vodi legenda? ahahahahaha...smesni ste!!!
Prvo rezultati, pa onda pare...to je biznis sada, koji nazalost uveliko rukovodi fudbalom, a bogami i ostalim sportovima.
Postavljam svima nekoliko prostih pitanja, a iskreno bih voleo da ta pitanja neko postavi i Krstajicu: Zasto gospodine Krstajicu sada iznosite sve ove cinjenice? Zasto ste cutali 6 meseci,ako ste primetili sve ovo?Tvrdite da radite u interesu Partizana,a sta je sa vasim moralom koji se tek sada, naprasno pojavljuje i to javno, pred novinarima? Gde ste bili 6 meseci? Da li vi gospodine Krstajicu ne mozete da istrpite javne kritike?

Danas je fudbal ozbiljan biznis i ako se napravi ijedna malena greska, mozete taj penal skupo i dugo placati. Vidim ovde na forumu, sve sami "biznismeni" koji znaju kako se upravlja klubom, koji znaju koliko se para slilo u budzet, koji znaju kako se te pare mogu obrnuti i zaraditi na njima...a verujem, tj znam da polovina ne zna ni svoj kucni budzet da izbalansira kako bi pregrmeli mesec!!! Da li ste vi svesni koliko kosta jedna godina u Partizanu...Zvezdi? pricate o prodaji Savica i kako je za njega dobijeno 10 miliona eura. pa zar mislite da se taj novac slio u kasu Partizana odmah nakon potpisivanja ugovora ili ce dolaziti na rate u narednih nekoliko godina? Pricate o 15 miliona eura od lige sampiona. Pa te pare se dobijaju na kraju sezone, kad se sabere ucinak vaseg kluba u tom takmicenju. A celu tu sezonu, od cega smo ziveli...od vazduha? Jeli smo gloginje i koru s drveta?
Hajde da vidimo, da ste ozbiljan poslovan covek...da li biste ulagali u fudbal u Srbiji? Pa naravno da ne bi, jer ste svesvesni da tu nema zarade...samim tim i nema generalnog sponzora! Nema LS...nema sponzora...prosto i jednostavno. Zar mislite da je Gazprom dosao u Zvedu zato sto je namirisao dobru zaradu? hahahahaha...pa dosao je po politckoj osnovi...doveo ih Skundric i drzava koja je stala iz njega!!!
Privatizacija nasih klubova? Smejurija. Kada bi neko i zeleo da dodje u Zvezdu, Partizan...morao bi odvoji debele pare prvo da se resi dugova, pa zatim da renovira ruinirane stadione, da obnovi igracke kadrove...pa za to je potrebno ko zna koliko desetina miliona eura?! A odakle bi vukao profit? Za koliko godina bi mu se isplatio taj ulozeni novac i da li bi mu se uopste i isplatio?
Jesam za smenu Krstajica, zato sto je doveo igrace sumnjivog kvaliteta...zato sto je je tek sada progovorio,a cutao je 6 meseci. Zato sto je stao u odbranu trenera koji je ispao od poluamatarske ekipe kakva je Samrok.

Серђо

pre 12 godina

Крстајић је бранио Станојевића, да ли ће му овај витешки узвратитит??? Чисто сумњам, један је Младен Крстајић а Станојевић је послушни снисходљивко!!!

PFC

pre 12 godina

Pametan potez uprave, ne dozvolite Bjekovicev povratak! I jos nesto, ne mogu da verujem da navijaci veruju da je sve ovo delo samog Krstajica, krajnje naivno.

Ledra

pre 12 godina

U interesu Partizana je oterati ljude koji donose rezultat !? Ili je mozda u interesu Partizana da vi kraduckate sa strane ?
(pfc, 26. decembar 2011 19:04)
'Ajde mi, molim te, druže, objasni koji rezultat je FK Partizan donio Krstajić, kao sportski direktor kluba? Je l' to uspeh što je za debele pare kupio Eduarda, Andersona, Jovančića, Babića, Rankovića i dr. a koji svi zajedno nisu odigrali tri utakmice u jesenjem delu prvenstva?

Гњаватор

pre 12 godina

Крстајић воли Партизан из 12000 разлога месечно. Станоје има 15000 разлога месечно а води клуб који на гостовања путује најдаље 200 км. Срамним поразима од смешног Генка и од конобара, нанели су штету Партизану преко 10 милиона евра,и храбро понели одговорност, али не смањише себи плате. Довели су инвалида у Партизан на плаћено боловање, а најјаче појачање је брзоноги Рнић. Срећом, Звезда је у бунару,али за европска такмичења, овај дуо није дорастао. Подржавам легалне структуре клуба, какве год да су, оне су изабране по статуту,јер не постоји пример у свету да тренер смени председника клуба.

I ja sam partizanovac

pre 12 godina

@Partizanovac
Ne plašim se ja minusa, plašim se što glupost može da uništi sve. Bjeković i Zečević jesu podigli Partizan, koji, posle razlaza one generacije (Šoškić, Jusufi, Miladinović, Vasović Rašović, Bečejac, Kovačević, Galić, Hasanagić, Čebinac...), nije igrao važnu ulogu u našoj ligi. Ko je njih najurio? Ovi navijači, ove pivopije, i piromani. A zašto su oni smenjeni? Da bi umesto jednog diplomiranog ekonomiste, Zečevića, klub vodili osnovci, ili posle jednog Bjekovića, reprezentativca i golgetera došli neobrazovani Đurić i Krstajić, najuren je i Ivan Ćurković, veliko ime Partizana, počasni građanin Sen Etjena i veliki prijatelj Platinija. Ko je dugo vodio hajku? Ovi što pišu "koi", i "koi" su danas organizovali "štrajk spasa" za Krstu i Stanoja. Najure Bjeku i Zeku, a onda podržavaju njihove ljude. Onaj ko se prvi usudio da ih ne plaća, da ih ne vodi u inostranstvo i daje besplatno trećinu stadiona da bi se iživljavali, a to su uradili Zečević i Bjeković, našli su se na meti ovih čije ni ime neću da napišem. Hoće da bojkotuju utakmice. Pa veliku bi uslugu Partizanu i normalnim navijačima učinili. Održite reč, please. Tabloide ne čitam, ne znam šta su pisali, ali to je sve koješta. Posle svega što je rekao, Krstajić nije mogao da ostane (video sam to na ovom sajtu, kakve "novine"). Nijedan papir nije pokazao, da neki dokaz vidimo. Gde su pare? Što nisi saznao pa izišao u javnost? Kolika ti je plata bila i zašto? Više od milion dinara. Ma daj, putuj. Potpiši se negde, da ti vidim potpis, pa ću ti reći koliko vrediš.

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nadam se da je ovaj put definitivno odlaze Krstajic i Stanojevic,ali se plasim de ce Bjekovic opet da nadje nacin da ih vrati u klub (mislim na skupstinu). Partizan je savrseno organizovan klub,mislim na ogranizaciju koja odgovara Bjekovicevim interesima. On ima svoje vojnike u svim sferama kluba,od ekonomata,preko skupstine,do trenera i direktora (nadam se bivseg). Krstajicu i Stanojevicu,povedite sa sobom Damjanca,Nadja,Rnica,Scepovica, Miljkovica...! Jedino mi je zao Rasovica,coveka koji je ostavio neizbrisiv trag u klubu,i kao igrac i kao trener!!!Njegov odlazak bi bio nenadoknadiv!!!

Maki

pre 12 godina

Kada su smenili Dzaju, osvojili smo titulu u sezoni pre, ali zbog "nedovoljno"dobrog ucinka na evrosceni, hteli su promene. I evo vidite gde je Zvezda sad. Ne smenjuju se ljudi tek tako, kada se i ne zna ko su protiv kandidati.
Djura je jak igrac i mislim da je Partizanu bolje sa njim, jer ima jake ljude iza sebe.Pozz

jablan

pre 12 godina

tako je to,ko se maca lati od njega i strada.navijaci partizana evo vam utehe,mozda ce Dragan DZajic da vam doqe za sportsog direktora?jel bi voleli A.jablan

Nemanja

pre 12 godina

Presudni uticaj na politiku Partizana imaju kadrovi SPS-a u upravi. Ovakvi potezi se mogu protumačiti kao prst u oko ili crvena maramica kojom mašu ispred navijača.
Da li im je ovo sve potrebno u predizbornoj godini?
Ja mislim da nije i mislim da mnogi ljudi nisu srećni zbog načina na koji se SPS ponaša u rukovođenju našim klubom.
Mnogi navijači Partizana su potencijalni glasači na izborima ili mnogi glasači su navijači Partizana.
Sa koje god strane se posmatra SPS je sebi naškodio angažmanom u Partizanu i mislim da su oni sami svesni da su napravili veliku grešku i da su svojoj stranci naneli štetu.

Joe

pre 12 godina

@decko
Naravno da nije pismen. Kao i ti uostalom. Ja komentarisem ukupno stanje u nasem fudbalu. Zato sam i prestao da pratim stpski sport uopste. Gledam samo americke sportove gdje se zna ko je gazda, a ko zabavljac za skupe pare.

Samo Partizan

pre 12 godina

Puna podrška upravi sa Đurićem na čelu!!!
Krstajić i Stanojević MORAJU da odu jer svojom nesposbnošću samo nanose štetu našem partizanu. Đuriću, prvo najuri neradnike iz kluba a potom i huligane, divqake i dilere sa tribina pa da naš JNA konačno postane mesto za prave, iskrene navijače i qubiteqe Partizana...da konačno običan svet može da dođa na stadion bez straha.

makarije

pre 12 godina

podrska Djuri, on je pokazao da je sposoban kao presednik. Sa njim na celu dominiramo u zemlji kao nikada do sada. A sta je krstajic pokazao, sportski direktor je 5-6 meseci i svi igraci koje je doveo su se pokazali kao promasaji? Pa dobro, ako je Djura i uzeo nesto malo sebi, covek je zasluzio neku nagradu za svoj rad. Bitno je da se ima para, a kada se vec ima toliko da se i presipa moze valjda nesto od toga da uzme i Djura.

spartanci bijeljina

pre 12 godina

za krla sve ,ali i djura je donio dosta klubu i titula
a krle nije jos osvojio nista mada srce kuca jer je covjek uvijek bio
podrska za djura i stanoja !!!

tako je

pre 12 godina

Jos samo da ode ovaj Ser Stanoje koji nas je obrukao sa Samrokom i mozemo da dovedemo kvalitetan sportski sektor. Bilo bi lepo da dodje kvalitetan i iskusan trener a ne da se neko uci na Partizanu a kao sportski direktori Mijatovic ili Savo Milosevic. Mnogo su umislili ovaj Krstajic i Stanoje a rezultata nigde. Partizan mora da ima za cilj da konstantno igra u Evropi a ne da se zadovoljava sa ovom propalom ligom. Vujosevic je menjao tim svake godine pa je opet iznova pravio cuda u Evropi.

djurinho

pre 12 godina

"Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Zoran Mirković, Mladen Petrić, Ivan Tomić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Savo Milošević je poražen na izborima u decembru 2010, a sada je otišao i Mladen Krstajić."
Naravno da nesposobni treba da odu. Najveći uspesi u istoriji Partizana su ostvareni za vreme vladavine Đurića.

Petar

pre 12 godina

'Ajde ljudi, mozemo mi da pisemo ovde sta hocemo, ali njima je Boki (vatreni navijac Partizana, inace) naredio sta mogu, sta ne mogu, ko ce da ode, ko ce da ostane, tako da je ovo samo predstava za Zvezdu, da se i oni malo ponadaju...

Jefić Savo

pre 12 godina

Jedan je Mladen Krstajić i nemojte se BRAĆO svađati,potrebni ste i jedan i drugi mom Partizanu,a i sada kada nam je krenulo Vi se gospodo moja draga svađate kada smo nadomak cilju da uništimo Zvezdu!!!!!!

Vlado JUG

pre 12 godina

Odlazite manekeni. Đurić nam je donio 4 titule i sada će vam pokazati da sa bilo kojim trenerom može da uzme još 4.
Prava je istina da je većina Grobara uz Đurića, a ovi dečaci (Stanoje i Krle) su samo pokupili ove galamdžije.
Volim Partizan!!!!

Sme li neko na njih da udari?

pre 12 godina

Ajde sada da vidimo B92, Brankicu Stankovic i Insajder! Da li moze Snajder, Zeka, Bjeka...sa lisicama na rukama pred tv kamere? Ili ce ova vlast i dalje napadati samo Zvezdase? Dzajic, Cvetkovic, Marinkovic, sada Covic...

Komanci Alcatraz

pre 12 godina

prvo da pozdravim bracu spartance iz bijeljine.
drugo - sve je tu jasno ,krle je covjek zaduzio kluba niz godina , ali ovo je nedopustivo da svoju rijec tako daje protivu kluba i navijaca.
sve je postala velika svinjarija kojoj se kraj nidje ne vidi.
Uzite se u pamet ,i dosta linackih trvenja i svakakvijeh saopstenja i sastancenja.
Cijela Hercegovina je uz Djuru i Stanoja i mira se staviti tacka na rusenju kluba.
Zivio Partizan i Kralja nasega dula vujosevica volimo ko zenicu oka svoga !!

Svetinja

pre 12 godina

Djura mora otići. Ovo je besmisleno. Dovedite ljude koji vole Partizan i ne libe se da se ispruže sa lovom, koju ruku na srce, imamo dovoljno. Dovedite ljude koji će znati kad je vreme za prodaju talenata. Ako se sve ponovo zataška, onda nismo klub, nego buvlja pijaca. Ima tu materijala za osudu svakog pojedinca, ali generalno, Djura se izgubio u vremenu i prostoru. Dosta je bilo.

Šaca

pre 12 godina

Krstajiću, ako si obezbedio većinu u Skupštini kluba i zamenu za Đurića, svaka ti čast, a ako nisi, onda ćeš ispasti totalna budala. Srećno

iskreni grobar

pre 12 godina

Krstajic treba dobro da razmisli koliku stetu nanosi Partizanu. Ipak on je iskusan fudbaler ali i neiskusan u pslovima vodjenja kluba. Mozda je izmanipulisan.Treba hitno da prizna svoju gresku, da se izvini DJuricu i upravi i da nastavi da radi u interesu Partizana. Jos nije kasno.

slobodan

pre 12 godina

Krstajic da se izvini upravi, navijacima kao i predsedniku DJuricu i verovatno ce mu biti oprosteno. Valjda nisu samo on i Stanojevic zasluzni za dosadasnje uspehe. U svakom klubu , pa i u Partizanu mora da postoji postovanje funkcije predsednika kluba. Ima li gde u svetu da podredjeni preko sredstava javnog informisanja izrazava sumnju u postenje nadredjenog.To sto je uradio Krstajic je sramno i nedopustivo ,,pljuvanje,, na klub bez koga nebi bio ono sto jeste.

Evropski grobar

pre 12 godina

Stanoje video si kako prolaze oni koji ne rade u interesu kluba! E sada, ako si dobar takticar, demantuj sve ono sto si ovih dana izjavljivao i prikloni se onom ko ima dobitnu kombinaciju za uspeh a to je Djuric. Radi samo onako kako ti on kaze i brzo ces shvatiti da je tvoja podrska Krstajicu bila samo trenutni prijateljski zanos, od koga klub i navijaci nemaju nikakve koristi.

PFC

pre 12 godina

Pametan potez uprave, ne dozvolite Bjekovicev povratak! I jos nesto, ne mogu da verujem da navijaci veruju da je sve ovo delo samog Krstajica, krajnje naivno.

runner

pre 12 godina

krenula nova sapunica :) sada kod vas komsije hehe jbg ali stvarno ljudi srpska posla, verni sam navijac czv ali ljuuudi imate rezultate i jos svadja ovo ono.. ne mogu da razumem.. trener i sportski direktor (i jos po neko :) ) zasluzni za +10 i opet ovom glupom snajderu smetaju ahahaha sta drugo nego cirkus!
(pix, 26. decembar 2011 18:16)

Kao dugogodišnjeg navijača crno-belih najviše se gnušam ovih dušebrižnika iz suprotnog tabora. Gde li si samo pročitao da je Đura nezadovoljan sa ovih + 10 i plasmanom u JSL, baš naprotiv? Kamen razdora u FK Partizan je ispadanje iz evropskih kupova i gubitka velike love, za koje je, hoćeš-nećeš, kriv, jedino i isključivo, sportski sektor.

Kriger

pre 12 godina

đuriću i politikusi NAPOLJE IZ PARTIZANA BANDO POKVARENA! Nateraćete nas, stare Grobare, da se hvatamo za motke! Nije bitno ko je ovde u pravu, a ko u krivu, bitno je da se KONAČNO prestane sa muljanjem i vaćarenjem. Država treba hitno da predloži model organizacije naših klubova. Ako nije u stanju neka dopusti navijačima da to urade. Hoćemo model Reala i Barse. Hoćemo izbore u kojima će učestvovati svi navijači. Dosta više dirigovanih uprava, lakih para za odabrane, skrivanja iza "dobrih" rezultata ... DOSTA!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

Deluje pomalo čudno da je Dule imao svoju ulogu u Zemunelu.
Njemu svakako nije mesto sa političarima jer on je sport podizao dok ga ovi srozavaju.
(dusan, 26. decembar 2011 20:44)

Jao, jos jedan od onih koji veruju da je Vujosevic sve postigao sportski. Pa vidi samo ko ga je doveo danas i sve ce ti biti jasno.

pix

pre 12 godina

krenula nova sapunica :) sada kod vas komsije hehe jbg ali stvarno ljudi srpska posla, verni sam navijac czv ali ljuuudi imate rezultate i jos svadja ovo ono.. ne mogu da razumem.. trener i sportski direktor (i jos po neko :) ) zasluzni za +10 i opet ovom glupom snajderu smetaju ahahaha sta drugo nego cirkus!

Blago tebi

pre 12 godina

Vojošević došao sa Ružićem, a ko dolazi sa vašim Škundrićem, za koga je Ružić mali socijalista, dok je čika Pera bi gensek u Miloševićevo vreme. A ti si sam sebi čestitao na hahahahaha komentaru.

Серђо

pre 12 godina

Крстајић је бранио Станојевића, да ли ће му овај витешки узвратитит??? Чисто сумњам, један је Младен Крстајић а Станојевић је послушни снисходљивко!!!

Pobesneli max

pre 12 godina

Neki su se stvarno pogubili. Neki kazu da su Krstajic i Stanojevic doneneli petogodisnju dominaciju ??? PA, taj Krstajic je tek 6 meseci tu, ljudi o cemu vi pricate...Za tih 6 meseci je imao debakl sa pojacanjima i vec je bio gotov za smenu... U tih 5 godina ima pola uspeha i trener Jokanovic...Pa nisu oni prvi koji su nesto dali tom Partizanu...Osvestite se. Djura je bolji izbor u to sam siguran. A vi, "vatreni" navijaci, setite se kako ste popljuvali istinsku legendu, koja je imala herca da bude protivkandidat tom Djuricu..Setite se onog sramnog natpisa na tribinama: "SAVO...itd"...da li se osecate kao magarci ili ste to zaboravili...
Sto tada niste pretili bokotom, kad vas je bilo toliko nezadovoljnika?

Kum Zorzo

pre 12 godina

Nadam se da je ovaj put definitivno odlaze Krstajic i Stanojevic,ali se plasim de ce Bjekovic opet da nadje nacin da ih vrati u klub (mislim na skupstinu). Partizan je savrseno organizovan klub,mislim na ogranizaciju koja odgovara Bjekovicevim interesima. On ima svoje vojnike u svim sferama kluba,od ekonomata,preko skupstine,do trenera i direktora (nadam se bivseg). Krstajicu i Stanojevicu,povedite sa sobom Damjanca,Nadja,Rnica,Scepovica, Miljkovica...! Jedino mi je zao Rasovica,coveka koji je ostavio neizbrisiv trag u klubu,i kao igrac i kao trener!!!Njegov odlazak bi bio nenadoknadiv!!!

Nislija sa juga

pre 12 godina

Nagradno pitanje za sve intelektualce:
UO FK Partizan ce glasati u interesu
a-FK Partizan
b-svog biznisa
c-menadzera fudbalera

Da su smenili Aleksandra Stanojevica nakon ispadanja iz LS, kako su hteli a Krstajic nije dozvolio, sigurno ne bi bili na celu tabele. Ovo je velika sansa za Crvenu Zvezdu da uzme titulu, sto ce se nazalost ipak i dogoditi. To UO u ovom sastavu naravno nece mnogo uzbuditi!

Grobari jug

pre 12 godina

Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Zoran Mirković, Mladen Petrić, Ivan Tomić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Savo Milošević je poražen na izborima u decembru 2010, a sada je otišao i Mladen Krstajić.
MALO LI JE, ZAR OVO NISTA NE GOVORI!!! DJURICU MARS NAPOLJE, LETECES HTEO TI TO ILI NE! GROBARI JUG

Vučko

pre 12 godina

E, pa neće da može. Neće slonče u lonče, kako narod kaže. Drž se Djuro, klub nije tvoja prćija, a ti ne znaš ni kad si izgubio, kao da radiš u Zvezdi.

Maki

pre 12 godina

Kada su smenili Dzaju, osvojili smo titulu u sezoni pre, ali zbog "nedovoljno"dobrog ucinka na evrosceni, hteli su promene. I evo vidite gde je Zvezda sad. Ne smenjuju se ljudi tek tako, kada se i ne zna ko su protiv kandidati.
Djura je jak igrac i mislim da je Partizanu bolje sa njim, jer ima jake ljude iza sebe.Pozz

Гњаватор

pre 12 godina

Крстајић воли Партизан из 12000 разлога месечно. Станоје има 15000 разлога месечно а води клуб који на гостовања путује најдаље 200 км. Срамним поразима од смешног Генка и од конобара, нанели су штету Партизану преко 10 милиона евра,и храбро понели одговорност, али не смањише себи плате. Довели су инвалида у Партизан на плаћено боловање, а најјаче појачање је брзоноги Рнић. Срећом, Звезда је у бунару,али за европска такмичења, овај дуо није дорастао. Подржавам легалне структуре клуба, какве год да су, оне су изабране по статуту,јер не постоји пример у свету да тренер смени председника клуба.

pfc

pre 12 godina

Bas me zanima odakle Djuricu dostojanstva da posle ovog izadje pred novinare i kaze "Sve smo uradili u interesu Partizana"

U interesu Partizana je oterati ljude koji donose rezultat !? Ili je mozda u interesu Partizana da vi kraduckate sa strane ?

Lukic

pre 12 godina

tako je to,ko se maca lati od njega i strada.navijaci partizana evo vam utehe,mozda ce Dragan DZajic da vam doqe za sportsog direktora?jel bi voleli A.jablan
(jablan, 26. decembar 2011 20:39)

Dzajo ti si?
Cuo si da je Partizan 40 miliona u plusu, pa se sad preporucujues, malo bi da lapas od Partizana, posto si Zvezdu izmuzao da se nece oporaviti jos 20 godina?

dule

pre 12 godina

Ovo je sramota,Krstajic i Stanojevic su doneli partizanu nesto cega nije bilo dugo,dominaciju u ligi i nad zvezdom,velika podrska Stanojevicu i Krstajicu,ako stvarno odu,ne gledam vise partizan dok ne ode ovaj sl.am...

jablan

pre 12 godina

tako je to,ko se maca lati od njega i strada.navijaci partizana evo vam utehe,mozda ce Dragan DZajic da vam doqe za sportsog direktora?jel bi voleli A.jablan

Kakve neznalice

pre 12 godina

Deset bodova, ma i 20, sad je dostižno. Pa za sedam dana niko se neće sećati ni Krstajića ni Stanoja, a igrči neće hteti da igraju, daće CZ titulu, jer su svi zaljubljeni u Stanoja i daće život za njega. Kao i navijači, koji su danas zajedno sa zaposlenima organizovali veliki štrajk, sa dalekosežnim posledicama. Svi znamo da je ovo nečija režija, novinari tabloida veoma su se angažovali, kad ono ništa. Mnogi žele da "navijači" više ne dolaze na utakmice, jer ja zbog njih i ne idem na stdadion. Ne mogu da gledam krvave oči pijanih klinaca. U njih se Krstajić uzdao i u masovni štrajk. Dokaz da nije za direktora. O svemu je govorio, samo Šamrok nije pominjao ni bačene pare za bedna pojačanja.

niz ledja

pre 12 godina

mislim da bi Vas sajt trebao da prestane da prenosi bilo koja desavanja iz vezana za 'blizance'kako ih nazivaju sugradjani iz provincije, nesto slicno je uradjeno kod susjede. iz sveg srca zelim da se ekipa iz svih vecih klubova u regionu lepo druzi po klisama, lepoglavama,zabelama, bacvanskim banjama...jedan produzeni odmor im nece skoditi posle tako napornog rada..amin

delcha

pre 12 godina

dule vujosevic najvece razocaranje posle svega... treba najuriti stoku iz uprave i treba se boriti do kraja! BOJKOT!!! A dule bolje da se bavi kosarkom nego politikom

igor vr

pre 12 godina

Svaki grobar koji ovde podrzava Djurica verovatno je uzeo pare od istog, ali neka se prvo zapitaju sami sebe kako mogu ovde pisati protiv partizanovih legendi,a podrzavati coveka kojeg je sps ubacio u nasu upravu.

pREDRAG

pre 12 godina

Тадића за спортског директора а Крстајића за председника Србије. И свима добро.

c.contra

pre 12 godina

Gospodine Djuricu, vise nije u pitanju vas odlazak,sve papire na sto da lepo vidimo gde je kes,da dinara nisi uneo u Partizan,to svi znamo ali pokusaj da objasnis odakle ti 20 miliona eura za dil sa Miskovicem? Sudi se Srpskoj ikoni (Dzaji) a ovakvi prolaze na mala vrata sa milionima. Ne Djuricu,da vratis do poslednjeg eura pa posle lisice,naravno. Uz slogan - pravda za Grobare dodacemo - zatvor za Djurica....

sašo

pre 12 godina

Štrajk na svim nivoima,Djuriću skupština da izglasa nepoverenje,Grobari u ofanzivu,Krstajiću nemoj sad da se predaš u životu si bio bek primao si udarce i golove,ali si ih isto tako dobro i davao i vraćao udarce!Ovo je samo 1-0 za na poluvremenu za Djuru!Djuriću mrš iz Partizana!

Boki

pre 12 godina

"Sta da se radi,zivot ide dalje...."
Kakva lakoca,u najboljem komunistickom maniru,sto i ne cudi kada se zna ko odlucuje.
Jadna si Srbijo,jadna...

insajder

pre 12 godina

mladen je kao sportski direktor ispao iz evrope al je napravio +10
(samo napred, 26. decembar 2011 19:29)

hahahha ti bre jos verujes u deda mraza.

marko_bgd

pre 12 godina

kakva smo mi drzava...demokratska...svako navodno moze da kaze sta misli...i krstajic je to i rekao...rekao je lepo kako je sve bilo,i kako se radi u nasem fudbalu uopste..da neko iznosi lovu,ogromnu lovu koja je zaradjena...djuric ima pravo da optuzuje krstajica,posle losih rezultata,i da izbacuje njega i stanojevica kao paravan za svoje lose vodjenje kluba...i to javno da ih kritikuje..ali sada se ne oglasava javno,zato sto njegov tim advokata ne moze jos uvek da sastavi dobar izgovor.a cim je krstajic izasao i izkritikovao njega javno...za dobrobit kluba...posto se vidi da je ogromman grobar i da zeli nesto konkretno da uradi sa partizanom...ja sam zvezdas,ali krstaju podrzavam....ali izgleda da mafijasima u ovoj zemlji,i lopovima niko ne moze da stane na put...mnogo su mocni nazalost...ali doci ce i svemu tome jednom kraj...ovo je tipican primer kako nase drustvo funkcionise...

zoranvsc

pre 12 godina

super odlicna vest,ne zbog otkaza krstajica nego zbog pocetka kraja djurica
videli ste i sami ko je bio na sednici sve trgovci, i oni da odluciju o krletu i pfc. dokaz da u srbiji vlada fudbalska mafija.
ocekujem strajk u pfc i protest i bojkot svih koje vole partizan

Partizanovac

pre 12 godina

Otisao je Krstajic, sada treba i Djuric. Iako znam da cu da dobijem mnogo minusa i ko zna kakve komentare, postavi bi jedno krajnje logicko pitanje sa obzirom na vremensku distancu. Zasto su svi protiv Zeke? Dok je on bio smo takodje osvajali titule, igrali smo u Evropi (i tamo osvajali bodove), svi su bili redovno isplacivani pa su cak i svi zaposleni dobijali premije (sto je ok, jer su za dobre rezultate zasluzni i radnici za teren kao i fudbaleri, naravno zna se ko u kolikoj meri). Ono sto je najbitnije je sto je Partizan u to vreme imao ozbiljne investicije kojih sada nema ni na vidiku. Tada je rekonstruisan stadion (izgradjena staklena zgrada, loze na istoku, postavljene stolice...), izgradjen je jedan od najmodernijih sportskih centara u Evropi- Teleoptik sa fantasticnim uslovima za rad sa svim godistima igraca itd. Takodje su stvarani mladi igraci, od kojih su neki prodavani za velike pare. Klub je u najtezim godinama za poslovanje- 90'tim poslovao uvek na pozitivnoj 0, sto recimo Zvezdi nije poslo za rukom.
I sto je najbitnije: covek je imao autoritet! Ovo se nikada ne bi desilo kod njega, vec bi se resilo unutar kuce.
I sad ce neko da kaze kako je ukrao pare... A koje je to pare ukrao? Jesmo prodali Kezmana, Mijatovica... ali smo takodje napravili sve sto sam gore opisao. Pa da li vi znate koliko to kosta? Plus treba obezbediti budzet za svakodnevno funkcionisanje kluba. Pa neka je i uzeo koji deo za sebe (kao premije ili tako nesto), ali je puno dao Partizanu. To kazem zbog ovakvih uprava posle njega koji mi ne deluju ni upola ozbiljno i sposobno kao u njegovo vreme. To mislim najiskrenije, kao covek koji je oduvek isao na stadion i Partizanove utakmice i koji ce uvek ici...

guru

pre 12 godina

Smejali ste nam se, i pevali svasta, a u vasoj kuci je gora ludnica nego kod nas.Ne likujem niti se radujem zbog toga.Ovo pokazuje u kakvom je stanju nas fudbal.SMEJURIJA OD LIGE I FUDBALA

dusan

pre 12 godina

Deluje pomalo čudno da je Dule imao svoju ulogu u Zemunelu.
Njemu svakako nije mesto sa političarima jer on je sport podizao dok ga ovi srozavaju.

Pedja

pre 12 godina

A jel vi znate zasto je Vujosevic dosao tamo ili mislite da je u ulozi mirotvorca. I ako tako "mislite", da li mozete da razmislite zasto je dosao sa clanovima UO, a ne sa Krstajicem. EEE, moji "novinari", pojma vi nemate ili se pravite nevesti

petar aleksic

pre 12 godina

Poraz za sam klub. Politika je pokazala koliko je jaka. Dugo cemo jos gledati sunovrat naseg fudbala kako u zemlji, tako i u Evropi.

raucher

pre 12 godina

"da naš JNA konačno postane mesto za prave, iskrene navijače i qubiteqe Partizana...da konačno običan svet može da dođa na stadion bez straha."

Kakvi su to pravi i sikreni navijaci, odnosno koji su nepravi i neiskreni i kakav je to obican i neobican svijet koji dolazi na utakmice? Postoje samo navijaci Partizana a ljudski je da se medjusobno razlikuju po navijackom odnosu i po procjeni stanja u klubu, kao sto je ljudski da klub voli svako na svoj nacin. Ne vidim da bilo ko ima pravo ocekivati od nekog da ne bude navijac prisutan na stadionu, jer ne ispunjava neke pozorisne kriterijume.

realno

pre 12 godina

ljudi svaka cast Krstajicu za sve sta je uradio kao igrac,ali ne treba da mesate babe i zabe..realno on ne zna da obavlja funkciju sportskog direktora,postavljen je na mesto direktora odmah posle kraja karijere(i to od strane DJurica,i sam je rekao da je on neiskusan u ovom poslu..ako pogledamo unazad ovih 6,7 meseci samo je uspeo da unese nemir unutar kluba,jer za zadnjih 4 ipo godine ni jedan veci incident se nije desio u klubu,a on izlazi u javnost i pravi se cudo u klubu,i na kraju je uspeo samo da dobije otkaz,a time je povukao i Stanojevica sa sobom...i sta reci,bez da je rec o jednom velikom neiskustvu...da radi sve u korist partizana kao sto je rekao,do ovoga nebi doslo...ejjj ljudi on posle pola godine na poslu pravi toliku pompu,da bi neko pomislio da mi nismo uzeli titulu 4 godine...Krle se oslanja na sportske forume,pominje neke izbore,bas neiskusno...nije Partizan spanska serija,da se ovo radi,ovo da vidi neko sa zapada smejao bi se,ovo je neozbiljno da radi sp.direktor velikog kluba...evo kao primer cu samo da pomenem Valdana,bivseg sp.direktora Reala,koji je oteran prosle godine na nagovor Murinja,covek se pokupio i otisao nije pravio skandalozne intervjue i cuda...vi sad lupajte minuse ali ovo je...

Deco, nije sve ovo za vas

pre 12 godina

Naša deca sada vide heroja u Nađu, "koi" je glasao protiv smene. Da li vi znate da je UO zakazan tek onog trenutka kad je obezbeđena većina, i to jednoglasna, za smenu Krstajića? Mislite da bi Đurić išao na UO sa rizikom da izgubi? A onda je Nađu rečeno, glasaj protiv smene, nećemo da sve bude kao u boljševizmu, i dokazaćemo da se ovde slobodno glasa i da onome "koi" glasa protiv neće "hvaliti" dlaka sa glave. Da je Nađ podneo ostavku, onda bih verovao u njega.

boki

pre 12 godina

ma proci ce krle isto kao i tomic, mirkovic, petric, savo

na veliku zverku su se namjerili, i dok sam mislio da ce savo mozda imati podrsku ds cemu krstajic da se nada!?

dobrica

pre 12 godina

SRAMOTA!!! glasm celi zivot za sps,ali posle ovoga nikad vise!!! mladene legendo,neodustaj,okupi oko sebe prave partizanovce i bori se za nas klub!8

grobar do groba

pre 12 godina

Trebali ste posle Samroka svi da pokupite prnje i odete zauvek iz Partizana...

Ti Krstajicu zato sto si doveo neadekvatna pojacanja,losa selekcija tima ili ako vec nisi dobio pare,ako se nisi ti pitao za nove igrace zasto se nisi onda pobunio a ne sad na pola sezone...

Ti Stanojevicu zato sto si uspeo da ispadnes od jednog amaterskog kluba i to u dve utakmice,ponavljam DVE utakmice, za sramnu igru u Irskoj...

Ti Djuricu zato sto nisi ulozio dinara niti u tim niti u infrastrukturu kluba,vodis kratkorocnu politiku, u prevodu izneo si kamaru para od pojacanja,od lige sampiona, prodajes mlade,talentovane igrace bud zasto a para nema, zato sto nisi smenio trenera i sportskog direktora posle najvece bruke u istoriji naseg fudbala, zato sto se ne pitas ni zasta,zato sto si polupismen i sto nisi ispunio niti jedno obecanje koje si dao u predhodnih par godina.

Da se razumemo, pod uspehom se ne podrazumeva visestruko osvajanje lige sa jednim od najmanjih koeficijenata u Evropi pa i sire, to sto su drugi losi ne znaci da ste vi dobri...uspeh nije nemogucnost osvajanja niti jednog boda u grupnim fazama evropskih takmicenja...ovo je ipak veliki klub,ili ga bar ja tako dozivljavam, a vas troijca definitivno niste dorasla njegovog vodjenja tako da svi MARS IZ SVETINJE.

Dva drugara su vec na pravom putu ostajes jos ti gosn Djuricu da im se pridruzis, sto pre to bolje!!

Petar Nikolic Cuprija

pre 12 godina

Ratomire Babicu, nasa odluka da tebe i ove tebi slicnim sa sve Djuricem isteramo, bila je laka, ali sta da radimo zivot ide dalje...UPRAVA NAPOLJE...

I ja sam partizanovac

pre 12 godina

@Partizanovac
Ne plašim se ja minusa, plašim se što glupost može da uništi sve. Bjeković i Zečević jesu podigli Partizan, koji, posle razlaza one generacije (Šoškić, Jusufi, Miladinović, Vasović Rašović, Bečejac, Kovačević, Galić, Hasanagić, Čebinac...), nije igrao važnu ulogu u našoj ligi. Ko je njih najurio? Ovi navijači, ove pivopije, i piromani. A zašto su oni smenjeni? Da bi umesto jednog diplomiranog ekonomiste, Zečevića, klub vodili osnovci, ili posle jednog Bjekovića, reprezentativca i golgetera došli neobrazovani Đurić i Krstajić, najuren je i Ivan Ćurković, veliko ime Partizana, počasni građanin Sen Etjena i veliki prijatelj Platinija. Ko je dugo vodio hajku? Ovi što pišu "koi", i "koi" su danas organizovali "štrajk spasa" za Krstu i Stanoja. Najure Bjeku i Zeku, a onda podržavaju njihove ljude. Onaj ko se prvi usudio da ih ne plaća, da ih ne vodi u inostranstvo i daje besplatno trećinu stadiona da bi se iživljavali, a to su uradili Zečević i Bjeković, našli su se na meti ovih čije ni ime neću da napišem. Hoće da bojkotuju utakmice. Pa veliku bi uslugu Partizanu i normalnim navijačima učinili. Održite reč, please. Tabloide ne čitam, ne znam šta su pisali, ali to je sve koješta. Posle svega što je rekao, Krstajić nije mogao da ostane (video sam to na ovom sajtu, kakve "novine"). Nijedan papir nije pokazao, da neki dokaz vidimo. Gde su pare? Što nisi saznao pa izišao u javnost? Kolika ti je plata bila i zašto? Više od milion dinara. Ma daj, putuj. Potpiši se negde, da ti vidim potpis, pa ću ti reći koliko vrediš.

Aloooo bre

pre 12 godina

Stvar je vrlo prosta. Đuro odrađuje posao za Miškovića, dok ovaj ne sagradi svoj centar n Autokomandi, a onda Partizanu od novog stadiona nema ništa. Đuro ne spominje novi stadion od kako je došao, ali nas zato laže čim progovori. Srećom neki ljudi su to pratili i napravili emisiju o tome.

NUSKNVP

pre 12 godina

a ova potplacena skupina(mozda su mu neki rodjaci koje hrani od partizanovih para) od dvojice-trojice ljudi sto su se danas razletela pa ceo dan salju poruke podrske Djuricu na mondu i b92 sajtu,samo da znam ko su uffff!

Grobar 40

pre 12 godina

Hajde da oteramo sve one koji su krvarili za našu svetinju, ostavimo one koji ruše zidove neosvojive tvrđave. Grobari, ne dajte našu decu.
S verom u Boga, pozdrav za sve Grobare.

Nemanja

pre 12 godina

Ne razumem navijače koji spominju legende ovog kluba koji su napustili Partizan od kada je Djurić predsednik. Tu se spominju Mirkovic, Petrić...itd. Zar stvarno mislite da ako je neko legenda da ce samim tim znati i umeti da rukovodi klubom? Sta...ja sam legenda Partizana i po default-u znam kako se upravlja klubom? Zar mislite da bi ozbiljan sponzor dosao u klub samo zato sto ga vodi legenda? ahahahahaha...smesni ste!!!
Prvo rezultati, pa onda pare...to je biznis sada, koji nazalost uveliko rukovodi fudbalom, a bogami i ostalim sportovima.
Postavljam svima nekoliko prostih pitanja, a iskreno bih voleo da ta pitanja neko postavi i Krstajicu: Zasto gospodine Krstajicu sada iznosite sve ove cinjenice? Zasto ste cutali 6 meseci,ako ste primetili sve ovo?Tvrdite da radite u interesu Partizana,a sta je sa vasim moralom koji se tek sada, naprasno pojavljuje i to javno, pred novinarima? Gde ste bili 6 meseci? Da li vi gospodine Krstajicu ne mozete da istrpite javne kritike?

Danas je fudbal ozbiljan biznis i ako se napravi ijedna malena greska, mozete taj penal skupo i dugo placati. Vidim ovde na forumu, sve sami "biznismeni" koji znaju kako se upravlja klubom, koji znaju koliko se para slilo u budzet, koji znaju kako se te pare mogu obrnuti i zaraditi na njima...a verujem, tj znam da polovina ne zna ni svoj kucni budzet da izbalansira kako bi pregrmeli mesec!!! Da li ste vi svesni koliko kosta jedna godina u Partizanu...Zvezdi? pricate o prodaji Savica i kako je za njega dobijeno 10 miliona eura. pa zar mislite da se taj novac slio u kasu Partizana odmah nakon potpisivanja ugovora ili ce dolaziti na rate u narednih nekoliko godina? Pricate o 15 miliona eura od lige sampiona. Pa te pare se dobijaju na kraju sezone, kad se sabere ucinak vaseg kluba u tom takmicenju. A celu tu sezonu, od cega smo ziveli...od vazduha? Jeli smo gloginje i koru s drveta?
Hajde da vidimo, da ste ozbiljan poslovan covek...da li biste ulagali u fudbal u Srbiji? Pa naravno da ne bi, jer ste svesvesni da tu nema zarade...samim tim i nema generalnog sponzora! Nema LS...nema sponzora...prosto i jednostavno. Zar mislite da je Gazprom dosao u Zvedu zato sto je namirisao dobru zaradu? hahahahaha...pa dosao je po politckoj osnovi...doveo ih Skundric i drzava koja je stala iz njega!!!
Privatizacija nasih klubova? Smejurija. Kada bi neko i zeleo da dodje u Zvezdu, Partizan...morao bi odvoji debele pare prvo da se resi dugova, pa zatim da renovira ruinirane stadione, da obnovi igracke kadrove...pa za to je potrebno ko zna koliko desetina miliona eura?! A odakle bi vukao profit? Za koliko godina bi mu se isplatio taj ulozeni novac i da li bi mu se uopste i isplatio?
Jesam za smenu Krstajica, zato sto je doveo igrace sumnjivog kvaliteta...zato sto je je tek sada progovorio,a cutao je 6 meseci. Zato sto je stao u odbranu trenera koji je ispao od poluamatarske ekipe kakva je Samrok.

Joe

pre 12 godina

Zvezdaš sam. Moram reci da je ovo pravi potez za "Partizan". Ok kako je Đurić na čelu "Partizana" partizan dominira u našoj ligi. Krstajić i Stanojević su ispali od amatera iz Irske. Partizan i svi ostali klubovi u našoj ligi će početi da napreduju kada profesionalci budu radili na odgovornim fukcijama. Nemože neko ko ima osam razreda škole da upravlja klubom koji vredi milione eura. "Zvezda" je počela da propada kada je otjeran Cvetković i Džakoć preuzeo sve funkcije u svoje ruke. Dok je Cvetković kontrolisao finansije (ekonomista po stuci) "Zvezda" je bila najjači klub na Balkanu.
Samo polupismeni sljepci od navijača mogu misliti da bivši, neobrazovani fudbaleri mogu da vode klubove.

Znatiželjan

pre 12 godina

Крстајић воли Партизан из 12000 разлога месечно. Станоје има 15000 разлога месечно а води клуб који на гостовања путује најдаље 200 км. Срамним поразима од смешног Генка и од конобара, нанели су штету Партизану преко 10 милиона евра,и храбро понели одговорност, али не смањише себи плате. Довели су инвалида у Партизан на плаћено боловање, а најјаче појачање је брзоноги Рнић. Срећом, Звезда је у бунару,али за европска такмичења, овај дуо није дорастао. Подржавам легалне структуре клуба, какве год да су, оне су изабране по статуту,јер не постоји пример у свету да тренер смени председника клуба.
(Гњаватор, 26. decembar 2011 22:31)

A KOLIKO ti imaš RAZLOGA da podržavaš ovu upravu ?

Ledra

pre 12 godina

U interesu Partizana je oterati ljude koji donose rezultat !? Ili je mozda u interesu Partizana da vi kraduckate sa strane ?
(pfc, 26. decembar 2011 19:04)
'Ajde mi, molim te, druže, objasni koji rezultat je FK Partizan donio Krstajić, kao sportski direktor kluba? Je l' to uspeh što je za debele pare kupio Eduarda, Andersona, Jovančića, Babića, Rankovića i dr. a koji svi zajedno nisu odigrali tri utakmice u jesenjem delu prvenstva?

crno beli

pre 12 godina

Trebalo bi i Djuric da polaze racune, da vidimo koliko je to para uprava donela Partizanu. Sportski deo kluba je stvorio igrace, a od prodaje igraca i igranja u evropi se uglavnom zna koliko je para Partizan zaradio u poslednjih 5-6 godina. Al nikako da saznamo koliko je to para nasa "sposobna" uprava unela u Partizan u poslednjih 5 godina. A toliko su sposobni da ne mogu da nadju generalnog sponzora.

Joe

pre 12 godina

@decko
Naravno da nije pismen. Kao i ti uostalom. Ja komentarisem ukupno stanje u nasem fudbalu. Zato sam i prestao da pratim stpski sport uopste. Gledam samo americke sportove gdje se zna ko je gazda, a ko zabavljac za skupe pare.

divac

pre 12 godina

ono sto sam ja nacuo jeste da se Djura zamerio opasno Zecevicu i da je pitanje dana kada Djura leti iz Partizana,takodje uveliko se radi na dovodjenju Pedje Mijatovica na mesto sportskog direktora,naravno cim Djura odleti najkasnije u februaru....e sad,videcemo,ni februar nije daleko,inace Krstajic je ok lik,ali Samrok ne mogu progutati NIKAKO...

Srbska naiva

pre 12 godina

@Miloš
Jak si ti, kao stena. Reaguj. Povedi navijače "koi" će da sruše Đurića, ti to možeš. A zašto toliko brinete zbog Zekinih i Bjekinih prijatelja i kumova? Zar niste do juče bili protiv famoznog dvojca? Zar je moguće da vas nekoliko tabloida može raspametiti? Zar niste shvatili da je najava štrajka bila signal ovih jadnih novinaa da se to organizuje? Pa onda zaključavanje Zemunela, kako UO ne bi ušao u salu. I to je bio signal šta da se radi. I na kraju šta, ni trunke od štrajka a ključari ne čitaju šund. Odleteo Krstajić, samo zato što su ga nagovorili da krene protiv ove uprave. Tu sede ovejali da ne kažem šta, zašto je ispao toliko naivan? A navijači? Huka-buka, a onda svi na pivo.

Petar

pre 12 godina

Kakvi navijači ,kakvi bakrači , kakvi finansijski izveštaji , možeš da pričaš koliko hoćeš i šta hoćeš, možeš i grafite da pišeš, možeš i da im sve po spisku , ali samo im nedirajte u lovu , pa jeste li videli samo vozni park ispred Zemunela, pa Ružićeva zver je 150.000 evra , brate ludilo .

Goga Sekulic

pre 12 godina

ja sam dala otkaz pre nego sto je sednica i pocela.Ne zelim vise i ne pada mi na pamet da ovo trpim jer sam zena koja ima emocije i intengritet.
a vi vidite sta cete !!

ratko

pre 12 godina

Od dolaska Dragana Đurića na mesto predsednika, klub su napustili nekadašnji igrači Partizana Mladen Petrić, Zoran Mirković, Slaviša Jokanović, Ivan Tomić, Goran Stevanović, Savo Milošević,Mladen Krstajić, a najvjerovatnije će da odu i Stanojević i Rašović, ljudi to su djeca Partizana šta se ovo dešava sa našim fudbalom, ako oni nevaljaju kao dokazani grobari ko onda valja...

Kuki

pre 12 godina

U nasoj ligi je ubedljivo prvi tim, koji je u Evropi ispao od amaterskog kluba. Toliko o nasoj ligi. Reprezentacija je zavrsila plasirana u grupi iza selekcije, koja je u barazu ubedljivo porazena od jedne prosecne Irske. Nas fudbal je jadan godinama unazad. Zasto bi trebalo da nas iznenadi jos jedna afera. Ne treba ih uopste vise komentarisati.

malisa

pre 12 godina

"SRAMOTA!!! glasm celi zivot za sps,ali posle ovoga nikad vise!!!"

a ha ha koji si ti lik. i ovo ti je trebalo da shvatis ko su SPS? blago tebi. opasno si me nasmejao.

LOST BOYS

pre 12 godina

Ja sam generacija 1972 i navijam, volim PARTIZAN od kad znam za sebe. Pamtim i Mocu i Mancea i Klinčarskog i Đelmaša, Smajića, Rojevića... Pamtim i nezaboravne utakmice mojih CRNO- BELIH...I QPR i Seltik, Borusiju Menhengladbah, Nant sa Vahidom Halilhodžićem, Fljamurtari...Pamtim i pobede i poraze u večitim derbijima sa Zvezdom...Soba mi je bila oblepljena Partizanovim posterima, šalovima, albume puni ulaznica sa autogramima pravih asova...džentlmena.Navijao sam srcem, dušom i dlanovima ! I da se razumemo- UVEK SAM POŠTOVAO CRVENU ZVEZDU, ma koliko to čudno zvučalo ovim mlađim generacijama koje će mi sada lupati minuse!!! I u onim najtežim godinama bede, nemaštine, rata i inflacije poštovao se fer-plej! Pobeđivali smo i mi Zvezdu kad je bila prvak Evrope, deljali su i oni nas- ALI UVEK SU PORAŽENI ČESTITALI POBEĐENIMA, NIKADA NIJE BILO MRŽNJE I ANTAGONIZMA...Bilo je čast prisustvovati tim i takvim utakmicama.
Nedavno su se desila velika komešanja u Zvezdi. Pratio sam vesti koje su svakodnevno potvrđivale da se nešto loše dešava u taboru najvećeg rivala. Moram priznati da nisam bio ravnodušan, ma koliko to čudno zvučalo mlađim Grobarima! pojedinci su likovali i naslađivali se njihovim problemima; podsmešljivi komentari su punili ove stranice,... Pokušao sam jednom da objasnim da Zvezda, ma koliko je ne simpatisali- MORA DA SE POŠTUJE I NE TREBA DA SE VREĐA, i ne samo ona već i svaki naš rival.
Dobio sam milijardu 'ne preporučujem'!
Dobiću ih i posle ovog pisanja, ali više mi nije krivo!! JA VIŠE NE ŽELIM DA UČESTVUJEM U OVOME!! OVO NIJE VIŠE MOJ PARTIZAN KOME SAM POKLONIO 35 GODINA ŽIVOTA!! GROBARI, DOOOOOOBRO RAZMISLITE ŠTA I KAKO DALJE! KAO OBIČAN, NORMALAN ČOVEK NE RAZUMEM KO JE U PRAVU A KO NE GOVORI ISTINU! OPŠTI UTISAK JE OTUŽAN, KO GOD BIO U PRAVU!
NISTE SMELI OVO DA URADITE ZBOG ARMIJE NAVIJAČA KOJA JE ŽIVELA ZA VAS!!
Ostaćete mi u lepoj uspomeni!

Dejan

pre 12 godina

Očekivano, morali su da ga smene da bi pokazali da su autoriteti, kojima se niko nesme zameriti bez obzira da li su u pravu ili ne.Katastrofa...

ČuvarTradicije

pre 12 godina

I,kako dalje ‚‚pametni‚‚ Đuriću?Što ne smeniš sebe i već jednom predstaneš sputavati ovaj klub,koji bi išao ka elitnom društvu u Evropi?Jako mi je žao,suze mi naviru,ne mogu da opišem kako se osećam u ovom trenutku.Pročitaću ostalo komentare,možda nađem utehu!Svako dobro,dobri ljudi...

Nemanja

pre 12 godina

Presudni uticaj na politiku Partizana imaju kadrovi SPS-a u upravi. Ovakvi potezi se mogu protumačiti kao prst u oko ili crvena maramica kojom mašu ispred navijača.
Da li im je ovo sve potrebno u predizbornoj godini?
Ja mislim da nije i mislim da mnogi ljudi nisu srećni zbog načina na koji se SPS ponaša u rukovođenju našim klubom.
Mnogi navijači Partizana su potencijalni glasači na izborima ili mnogi glasači su navijači Partizana.
Sa koje god strane se posmatra SPS je sebi naškodio angažmanom u Partizanu i mislim da su oni sami svesni da su napravili veliku grešku i da su svojoj stranci naneli štetu.

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ovo ce tek da vam se lupi o glavu.Do sada ste govorili spanska sapunica za Zvezdu ali sada je u modi turska sapunica. Pare se kriju.Cim je tu Ruzic ne dozvoljava se da udje finansijska inspekcija a evidentno je da tu nestosmrdi. Ali glavnikrivac za sve je Tomislav Karadzic. Moja podrska Krletu, Stanoju. Novi cirkus je stigao u nas grad

MISO

pre 12 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezde,postujem Partizan,nikad nisam omalovazavao.nijednog navijaca Partizana,mislim da je sustina u tome,i da su to pravi navijaci,koji vole svoji klub a ne mrze tudji,elem sto se tice mene,i sto se desilo danas, mislim da ste mnogo mnogo izgubili sa ostavkom Stanojevica,on je po meni buducnost srpskog fudbala u trenerskom sektoru,mislim da je sramota sta se radi u srpskom fudbalu,podrska komsijama da isteraju bagru iz kluba,mislim da ste trebali jos danas da izadjete na ulice i sprecite ono sto se na zalost po vas desilo!!!!

nazgul

pre 12 godina

Djuricu odlazi iz mog voljenog kluba. Svi su protiv tebe. Povedi i sve tvoje poltrone! Krstajicu, Stanojevicu, Rasovicu izdrzite Grobari su uz vas!

Milos

pre 12 godina

Ovaj klub ima i svoje navijace koi moraju da reaguju jer ova uprava je upravo nam pljunula svima u lice i ko da mi nepostoimo,ko da navijamo za neki tamo klub na tanzaniji pa namamo prava da se slozimo sa odlukom uprave ili ne slozimo.

Piksi

pre 12 godina

Ova ekipa koja vlada je 100 % sklonila lovu (što u druge firme što lično) i drže Partizan u minusu. Ako ih smenite, ostajete bez para + zaduženi. Neće vam biti lako! Dok su na položajima obezbediće funkcionisanje i dalje izvlačiti lovu. Kad ih sklonite ostajete u minusu, pa nek vam je Bog na pomoći. Zvezda posle takvih ne može da kupi igrača iz JSL...

DORCOL CELI CRNO BELI

pre 12 godina

ako su babovic i djuric jedna struja ,ruzic i vujosevic druga struja, grubor i ljajic treca struja , vukadinovic i stanojevic cetvrta struja ,onda bi po pricama iz kuloara i logici stvari- nadj i jovicic trebali da budu peta struja.
i mi grobari bi trebali da se lepo oganizujemo i da damo KONKRETNU PODRSKU jednoj od ovih struja.
Svima nam je Partizan svetinja i iznad svih i zato izaberimo jednu od ovih struja i i budimo PAMETNI I ODLUCNI sada kada je to najpotebnije.