Nedelja, 11.12.2011.

22:13

B92: Prosinečki odbio Mamiće

Zagrebački "Jutarnji list" tvrdi da je iz pouzdanih izvora saznao da je prvi čovek Dinama Zdravko Mamić u subotu ponudio Prosinečkom povratak u Dinamo.

Izvor: ÈŽ

B92: Prosineèki odbio Mamiæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

antigrobar

pre 12 godina

Bravo za Robija !!! Sad,pamet u glavu,imas vremena,razmisli,izvagaj,sav skart (a ima ga previse) na transfer listu pa sa novim snagama napred...

Red Star Baby

pre 12 godina

Umesto sto pametujete i pisete komentare kao da ste vi neki treneri trebali bi da se zapitate sta ste vi uradili u dosadasnjem delu vaseg zivota...Zvezda Love Prosinecki..Bari bari kolo kolo!!!!!

Bari1991

pre 12 godina

Steva Majami,Vesic,Radojica Bozovic... i ostali slicni,da ne kazem sta,neka citaju ovu vest hiljadu puta i neka vide ko je i sta je Prosinecki i kako se VOLI klub.Pa onda neka prvi put u zivotu dobiju napad grize savesti i neka se gube iz Zvezde ZAUVEK,milion kilometara daleko.Dok se klub ne ocisti od takvog mulja ovde ni Gvardiola ne moze da uspe!Bravo Robi!!!

SASA FRANKFURT

pre 12 godina

Ako je to istina onda Robiju svaka cast, to samo pokazuje kolika je on velicina od coveka i kliko voli Zvezdu! A ovima koji bi da on ode preporucio da proseteaju malo po gradu i popiju neko pivce za zivce! Nije Robi kriv sto imamo krs igrace, treba sesti s Upravom analizirati sezonu, zahvaliti se nekim igracima i u zimskom prelaznom roku dovesti nekoliko kvalitetnih igraca i rezultati nece izostati. Put do titule je trnovit i tezak put, zato Robiju puna podrska

s.nikolic

pre 12 godina

PUSTITE BRE COVEKA DA RADI NA MIRU ! ah zaboravih DA TREBATE ( nisam ni zvezdas ni partizanovac , "KUDE JE TAJ NIS" nekad bese moj omiljeni klub ) I USLOVE ( igrace koji znaju ali i vole da igraju fudbal i da drugi ne sastavljaju ekipu ) DA MU PRUZITE ! ovog dobrog NEKAD FUDBALERA a sada trenera i COVEKA CE TE UPROPASTITI ! ps // one silne pare za petarde dajte za natrodnu kuhinju ! bice korisnije upotrebljene a i efekat ce sto se tice igre biti BOLJI ! jer izgleda da vasi igraci vise vole da gledaju "VATROMET" , odnosno one baklje i petarde , te zato malo trce i igraju fudbal ! srd. pozdr.

pola pola

pre 12 godina

Mamić je lepo zaslužio na utakmici protiv Liona i sad več počinje da troši! Nudi milion za RP? Pored ponudženog miliona je sigurno barem još toliko ostalo njemu

Joao

pre 12 godina

Ne treba da sad tu stvar naduvavamo. Robert Prosinečki, makar i nemao rezultatskog uspeha za Zvezdom je definitivno čovek na svom mestu i zaslužuje svačije poštovanje. Siguran sam da će jednog dana otići u Dinamo, ali mislim da Mamic nije covek koji ce imati strpljenja sa bilo kojim trenerom. Sa te strane, ovde je pritisak i teži i lakši. Verujem da će dobiti još bar jednu sezonu. Nadam se da će i Džajić povratkom u klub doprineti još mirnijoj i ozbiljnijoj atmosferi, koja je preduslov za svaki uspeh. Zvezda treba da se okrene proleću i da se odmah priprema za eventualne kvalifikacije za Ligu Evrope. Da se ne lažemo, duga jesen u Evropi nam je preko potrebna!

Pukli smo

pre 12 godina

Mene samo brine prodali ste Adija, Vilotic ide isto. Fale nam 2 DC, za kratak zimski prelazni rok tesko je naci 2 prosecna DC a kamoli da nesto valjaju i to za malo para.

prici nikad kraja

pre 12 godina

Robert Prosinecki nije nista kriv za ono sto se dogadja u Zvezdi. Sa ekipom koju mu je uprava dala postize maksimum. Jedini krivci su oni koji svake godine rasprodaju mladost i kvalitet Zvezde da bi kupovali polovne igrace po juznoamerickim fudbalskim buvljacima i pri tom debele zarade stavljali sebi u dzep.
Zvezda bi trebala da ceni i postuje ovaj gest Prosineckog, u njegovoj situaciji bi verovatno svaki trener otisao.
(hm...., 12. decembar 2011 07:17)
Kad bi ga neko hteo za trenera.

dragan

pre 12 godina

Alo bre, Mamicev brat je potvrdio. Milion evara je sitnica za Mamica, a Dinamo kakv god bio ima deset puta vecu budzet za dovo]enje igraca od Zvezde.Ako bi potpisao ugovor, Prosineckog bi bas bila briga dali ce ga nepredvidivi Maminjo otpustiti. Ostatak love mu je zagarantovan. Prosinecki je imucan covek. Ima savim dovoljuno ya zivot, a svi vi koji s esmejete takvoj vesti sutra bi otrцali bilo gde za milion evra. Mislite da je JUrcici bolji od Prosineckog_ Ne. Vec mu je MAminjo kupio igrace o kojima Zvezda moze samo da sanja. Zveyda je imala 14 igraca u rotaciji. Priucene spiceve i cikrkus od odbrane. DRuGO MESTO JE ReALNOST.Tim koji je trazio Prosinecki u prelaynom roku ako ste zaboravili, koji odgovara stilu igre:

Volkov, Dragutinovic, Adi, Tošić

Bozic (Mijailovic), Evandro, Ninkovic (Kadu)

Lazovic Paseko, Borha

A sada se setite ko je doveden i receno je . NEMA PARA. Nema tutule sa ovim timom. Ako je Prosinecki odbio Dinamo onda svaka cast, jer bi mu ludi MAminjo doveo bar pet novih i boljig igraca nego sto ce ih dobiti u Zvezdi.

Micim,onako...

pre 12 godina

@San Nicola da Bari
Au,momcino,cestitam... Ako ti stvarno verujes u ovo sto si napisao,i jos na to dobijes preko 100 pluseva,ja razumem onda zasto je Lukic jos na celu tvog kluba...a ja vam zelim da on bude na celu istog jos 70 godina...vi niste u problemu,vama je super...

Predrag Popović

pre 12 godina

Puna podrška Robiju. Bio je i ostao dobar i nenametljiv čovek, izuzetno pošten i moralan. O fudbalskom znaju i uspesima ne treba trošiti reči dovoljno je samo nabrojati 3 kluba u kojima je igrao: Crvena zvezda, Real Madrid i Barselona. I sad neki pokušavaju da nas ubede kako taj čovek, koji je bio vrhunski igrač i sarađivao sa najboljim trenerima sveta ne zna kako se vodi tim i postavlja igra. E pa neće biti da je tako. Ništa veliko se ne pravi preko noći, koliko god vremena da je potrebno treba mu ga pružiti, jer temelji kluba se postavljaju dugoročno a ja želim da Robi bude u Zvezdi koliko je Ferguson u Mančesteru ili Venger u Arsenalu. Neka ide ko hoće ali Robi mora da ostane.

sašo

pre 12 godina

šta je to Prosinečki uradio pa da se piše o njemu kao trenerska veličina?Ja u te priče o milio € ne verujem,a čak mi nije jasno kakav stil igre forsira kad mu tim nestvara šanse po protivnički gol!Objektivno fora za malu decu!

dzozey

pre 12 godina

Mamic je covek koji voli da obara rekorde. Zato i zove Peosineckog. Oni su ove godine osvojili "titulu" najgoreg tima u EL ikada, ali ko njima garantuje da ce ta "laskava" titula da ostane njihova. Zato se Mamic trudi da dovede Prosineckog, kako bi naredne godine ponovo oborili rekord EL.

Zipo

pre 12 godina

Recicu samo jedno: Meni je svejedno jesmo li drugi ili treci, ne sme se ponoviti greska Jesica koji je izgubio rano titulu ali je do kraja tvrdoglavo forsirao matorce umesto klinaca. Cetvrti ne mozemo biti u ovakvoj ligi (nadam se)

wlado

pre 12 godina

klasicna patka, kao kada je morati trazio mihajlovica, a ovaj iskusno odbio, kaze imam misiju u firenci...i posle dobi otkaz...al produzio je 4 meseca ostanak...tako i robika

Vladimir

pre 12 godina

Potpuno izmisljena vest ciji je cilj da rehabilituje posrnulog trenera u trenutku kada njegov tim nije u stanju da uputi sut na gol kada Partizan ili Vojvodina povedu.Lukiceve metode vodjenja kluba su ipak provaljene... saopstenja, poluistine, sada i ovo

Voja

pre 12 godina

@Petar (dobronameran komsija)
Jasno, zato Partizan dovodi trenere sa dugogodišnjim stažom u jačim ligama (Mateus, Djukić, Stanojević,...) Ček, ček, nešto sam se zbunio...?
Najsmešnije mi je kada se šerpa ruga loncu što ima dugačku dršku...

hm....

pre 12 godina

Robert Prosinecki nije nista kriv za ono sto se dogadja u Zvezdi. Sa ekipom koju mu je uprava dala postize maksimum. Jedini krivci su oni koji svake godine rasprodaju mladost i kvalitet Zvezde da bi kupovali polovne igrace po juznoamerickim fudbalskim buvljacima i pri tom debele zarade stavljali sebi u dzep.
Zvezda bi trebala da ceni i postuje ovaj gest Prosineckog, u njegovoj situaciji bi verovatno svaki trener otisao.

bgd

pre 12 godina

Robi je nasledio tim, a pita se od g..... ne pravi.
Nedostatak rezultata je posledica katastofalnog vođenja kluba, i srozavanja još od vremena Toplice Spasojevića (među ljudima koji ga od ranije poznaju - navijač Partizana).
Dok vođe navijača budu odobravale ko će bti u upravi, ovako će nam biti.

Europe del Partizan Belgrado

pre 12 godina

Covek je dobar trener,vidi se da zna dosta o fudbalu,ja sam navijac Partizana,i mislim iskreno da je on bolji od naseg trenera,samo sto Partizan ima indevidualno bolje igrace.....))

I Am the Walrus

pre 12 godina

Bio bi red da taj takozvani novinar ispod teksta napise narucioci:Vladan Lukic i prijatelj Vesic:-)Eh zemljo otvori se.
(Partizan u dusi Srbija u srcu, 11. decembar 2011 22:38)
A u glavi morzevi leze na obali i suncaju se.

jagnjeca brigada

pre 12 godina

koliko je dinamo "veliki" pokazuje i to sto ne moze da uzme trenera jednoj zvezdi... pa njima je lakse pokupiti i mlade talente i strance na pozajmici/proveri (citaj: Kleo) nego oval pecenja

Balkan

pre 12 godina

Opet iznova korjenite promjene stavova...tipični balkanizam...pa šta očekujete od kluba koji je stagnirao i pljčakan decenijama??? Instant rezultate, skupa pojačanja, iskusne skupe trenere??? Mislim ne da su stavovi većine nerealni!!! Jedini minus Lukiću je što je pokušavao sa nekim strancima da napravi kakav takav rezultat a od njih nikakve koristi, da nije bilo tih stranaca dug bi bio još manji a rezultati su i tako izostali...Zvezda jeste veliki klub ali se mora pomiriti sa izostankom razultata neko vrijeme dok se klub ne stabilizuje...ne treba trošiti na pojačanja kad i tako ne mogu se privući ozbiljnija...treba se bazirati na mlade igrače i žrtvovati koju sezonu...Robi je talentovan stručnjak ali nije čudotvorac, Lukić je imao dosta dobrih poteza doveo je jake sponzore, vratio navijače, koliko toliko stabilizovao omladinsku školu ali takođe nije čudotvorac...za nešto što je uništavano od 91-e pa na ovamo treba vremena da se stabilizuje...gledajući ekonomsku situaciju u zemlji imaju još jednu otežavajuću okolnost!!! Navijači malo strpljenja i relanosti...vaši pritisci mogu dovesti samo do zaduživanja kluba zarad instant rezultata a na duge staze da klub padne u još veću finansijsku dubiozu!!! Malo realnosti!!!

Ovo je Balkan

pre 12 godina

Robi, sad ide pauza, lepo popricaj sa upravom da li imaju ambicije, znanja, para i svega ostalog da vrate Zvezdu tamo gde joj je mesto, jer ti si trener, a ne madjionicar pa da sa ovim igracima uradis nesto. Ako vidis da ce se nastaviti po starom, onda (iako bih jako voleo da ostanes) idi i ne dozvoli ljudima koji ti nisu ni do kolena da ukaljaju tvoje ime, mada bojim se da ti ni tamo nece biti bolje, naprotiv..

darko

pre 12 godina

Iskreno Prosineci je ok kao trener skroz, nije on kriv sto Zvezdu vode ljudi bez obrazovanja i bilo kakvog znanja sem da sutiraju loptu!!!

nije on kriv STO ZVEZDA NIJE IZ SVOJIH OMLADINACA IZBACILA DOBROG IGRACA VEC 10 GODINA, ZA TO JE KRIVA UPRAVA!!!!!
LUKICU NAPOLJE IZ NASE ZVEZDE!!!!

Filip

pre 12 godina

Pa ovi iz Dinama mora da su skrenuli s uma, nije im bilo dosta to što su ove sezone bili ubedljivo najgori klub koji je igrao u Evropi (a tu ne računam Zvezdu i ostale autsajdere koji ni kvalifikacije ne mogu da prođu), nego bi sledeće godine još i više da se zakite s ovim našim trenerom...

Cia snajka Cia

pre 12 godina

(Partizan u dusi Srbija u srcu, 11. decembar 2011 22:38)

Jeste oni kontrolisu sve medije u Srbiji, samo ne mogu da sprece sto se mediji sprdaju sa Zvezdom ovih godina...ajde manite se teorije zavere.

Mile

pre 12 godina

Prosinecki bi bio najveca budala na Balkanu kad bi prihvatio Mamicevu ponudu.
Taj isti Mamic je prije 10-ak godina,prilikom preuzimanja i preimenovanja ondasnje Croatie u Dinamo,isposlovao da klub Prosineckom ne isplati 1.3 mil DM duga zbog toga jer je Robi igrao za Croatiu a ne za Dinamo.Croatia vise ne postoji ali Dinamo naravno polaze pravo na sve njene trofeje ali ne i financijske obaveze.

Cane

pre 12 godina

Komentari Grobara i Dinamovaca.Ja sam navijac Zvezde i vise nego sam prezadovoljan sa Robijem.Covek je trazio pojacanja, nije dobio ista, osim Dimitrijevica a neke koje je hteo da skloni iz kluba, Lukic je zadrzao.Ne napadam ni Lukica, covek je mislio da ostanu jos malo i da ih proda za vece pare, ali donekle je uspeo sa Adijem, ali daleko od onoga koliko je prognozirano za njegovu karijeru a Vilotic se zahvalio kako se zahvalio na ko zna kojoj ukazanoj sansi.Zvezda je u velikom gubitku, tesko je i Lukicu naci igraca da vredi a da malo kosta a i neki koji vrede, nece u nasu ligu.Robi nije selektirao igrace, jer nije u sansi da dobije ono sto zeli a zadnja linija nam je bila najslabija i nije pojacana uopste.Nas najbolji igrac je prodat u Betis, losiji tim Primere, gde je odigrao 35 minuta za preko 10 utakmica.Sta reci i neko u takvim okolnostima misli da Robi ima carobni stapic i da uzme titulu.Zvezda mora da se ugleda na Partizan i da se maksimalno baci na klince, na kojima ce bazirati prvi tim a ono sto ne bude moglo da se nadje u skoli, uzeti sa strane.Robiju velika podrska, takodje i Lukicu, nadam se i Dzaji na Marakani i sa zeljom da se krene sa novom vizijom uspesne Zvezde a navijacima koji ce unositi mir zbog trenutnog neuspeha, zelim da porucim da daju novac za Mesija, Ronalda i slicne, pa nam trener nece ni trebati a ni Uprava, obzirom da ce sami doneti pehar LS!

San Nicola da Bari

pre 12 godina

Kakav brat ima tamo neke veze šta Robi planira!!!??? Ko je taj Dinamo, odakle oni potiču kad primaju 6 komada za 25 minuta, pa to ne bi, uz dužno poštovanje (prvi mi padoše na um) ni neki tamo Šamrok iz Roversa, šta Mamić misli da proda tekmu pa da mami Robija za milionče da dođe u raspali prodani tim. E, pa ne može to tako, zna Robi ko je i šta je, nije on izdajnik, ima pedigre, zna gde je igrao, i gde će ponovo u pohod na osvajanje titule prvaka planete, ovog puta kao šef struke! Je li tako? Jeste.

Partizanovac

pre 12 godina

Prosinecki se dokazao kao katastofalan trener, on zamislja da zvezda moze da igra kao Barcelona, da kontrolise loputu. Bilo bi dobro da ode iz zvezde da bi Partizan imao neku konkurenciju. Dobri treneri daju resultate on zvezda samo igra gore i gore, malo golova, nedovoljno agresivno, sve je to slabo.

Mladen

pre 12 godina

Ko ce koga, ako nece svoj svoga.
Zvezdi bi pametnije bilo da sacuva jednog coveka na klupi i pruzi mu sansu, a ne da pruza obe ruke za prvu cifru.

Dale

pre 12 godina

S'jedne strane lukić, s'druge mamić. Robi, jel su ti kao malom govorili da se kloniš loših ljudi. Kako god bilo Prosinečki obro zelen bostan

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Robi evo mi ti nudimo 100000000$ da ostaneš u FKSS i osvojis titulu? Šala, šala, evo jedna oproštajna iz lijepe vaše http://www.youtube.com/watch?v=Vn8nS0fH95o.

dam-dam

pre 12 godina

Ili bolje reci mamic kupuje sebi mir za milion. Takvi nedaju nikom ni dinar vec oce da se ogradi ko sto se i Lukic ogradio jer da nije Prosineckog davno bi bilo ciscenje na marakani.

Petar (dobronameran komsija)

pre 12 godina

Pre dve godine, sajt Index.hr je napravio polusatni dokumentarac "Zasto Hrvatska nema svog Partizana", o razlozima propasti Cibone. Jedan od razloga je bio sto je Cibona sluzila kao skolska klupa za mlade trenere, a da je ona isuvise veliki klub da bi se neko ucio na njoj. Mislim da se isto desava sa Zvezdom.
Takodje mislim da je prekretnica bio otkaz Zemanu.

Petar (dobronameran komsija)

pre 12 godina

Pre dve godine, sajt Index.hr je napravio polusatni dokumentarac "Zasto Hrvatska nema svog Partizana", o razlozima propasti Cibone. Jedan od razloga je bio sto je Cibona sluzila kao skolska klupa za mlade trenere, a da je ona isuvise veliki klub da bi se neko ucio na njoj. Mislim da se isto desava sa Zvezdom.
Takodje mislim da je prekretnica bio otkaz Zemanu.

Mile

pre 12 godina

Prosinecki bi bio najveca budala na Balkanu kad bi prihvatio Mamicevu ponudu.
Taj isti Mamic je prije 10-ak godina,prilikom preuzimanja i preimenovanja ondasnje Croatie u Dinamo,isposlovao da klub Prosineckom ne isplati 1.3 mil DM duga zbog toga jer je Robi igrao za Croatiu a ne za Dinamo.Croatia vise ne postoji ali Dinamo naravno polaze pravo na sve njene trofeje ali ne i financijske obaveze.

Dale

pre 12 godina

S'jedne strane lukić, s'druge mamić. Robi, jel su ti kao malom govorili da se kloniš loših ljudi. Kako god bilo Prosinečki obro zelen bostan

dam-dam

pre 12 godina

Ili bolje reci mamic kupuje sebi mir za milion. Takvi nedaju nikom ni dinar vec oce da se ogradi ko sto se i Lukic ogradio jer da nije Prosineckog davno bi bilo ciscenje na marakani.

darko

pre 12 godina

Iskreno Prosineci je ok kao trener skroz, nije on kriv sto Zvezdu vode ljudi bez obrazovanja i bilo kakvog znanja sem da sutiraju loptu!!!

nije on kriv STO ZVEZDA NIJE IZ SVOJIH OMLADINACA IZBACILA DOBROG IGRACA VEC 10 GODINA, ZA TO JE KRIVA UPRAVA!!!!!
LUKICU NAPOLJE IZ NASE ZVEZDE!!!!

Mladen

pre 12 godina

Ko ce koga, ako nece svoj svoga.
Zvezdi bi pametnije bilo da sacuva jednog coveka na klupi i pruzi mu sansu, a ne da pruza obe ruke za prvu cifru.

Cane

pre 12 godina

Komentari Grobara i Dinamovaca.Ja sam navijac Zvezde i vise nego sam prezadovoljan sa Robijem.Covek je trazio pojacanja, nije dobio ista, osim Dimitrijevica a neke koje je hteo da skloni iz kluba, Lukic je zadrzao.Ne napadam ni Lukica, covek je mislio da ostanu jos malo i da ih proda za vece pare, ali donekle je uspeo sa Adijem, ali daleko od onoga koliko je prognozirano za njegovu karijeru a Vilotic se zahvalio kako se zahvalio na ko zna kojoj ukazanoj sansi.Zvezda je u velikom gubitku, tesko je i Lukicu naci igraca da vredi a da malo kosta a i neki koji vrede, nece u nasu ligu.Robi nije selektirao igrace, jer nije u sansi da dobije ono sto zeli a zadnja linija nam je bila najslabija i nije pojacana uopste.Nas najbolji igrac je prodat u Betis, losiji tim Primere, gde je odigrao 35 minuta za preko 10 utakmica.Sta reci i neko u takvim okolnostima misli da Robi ima carobni stapic i da uzme titulu.Zvezda mora da se ugleda na Partizan i da se maksimalno baci na klince, na kojima ce bazirati prvi tim a ono sto ne bude moglo da se nadje u skoli, uzeti sa strane.Robiju velika podrska, takodje i Lukicu, nadam se i Dzaji na Marakani i sa zeljom da se krene sa novom vizijom uspesne Zvezde a navijacima koji ce unositi mir zbog trenutnog neuspeha, zelim da porucim da daju novac za Mesija, Ronalda i slicne, pa nam trener nece ni trebati a ni Uprava, obzirom da ce sami doneti pehar LS!

Partizanovac

pre 12 godina

Prosinecki se dokazao kao katastofalan trener, on zamislja da zvezda moze da igra kao Barcelona, da kontrolise loputu. Bilo bi dobro da ode iz zvezde da bi Partizan imao neku konkurenciju. Dobri treneri daju resultate on zvezda samo igra gore i gore, malo golova, nedovoljno agresivno, sve je to slabo.

Filip

pre 12 godina

Pa ovi iz Dinama mora da su skrenuli s uma, nije im bilo dosta to što su ove sezone bili ubedljivo najgori klub koji je igrao u Evropi (a tu ne računam Zvezdu i ostale autsajdere koji ni kvalifikacije ne mogu da prođu), nego bi sledeće godine još i više da se zakite s ovim našim trenerom...

San Nicola da Bari

pre 12 godina

Kakav brat ima tamo neke veze šta Robi planira!!!??? Ko je taj Dinamo, odakle oni potiču kad primaju 6 komada za 25 minuta, pa to ne bi, uz dužno poštovanje (prvi mi padoše na um) ni neki tamo Šamrok iz Roversa, šta Mamić misli da proda tekmu pa da mami Robija za milionče da dođe u raspali prodani tim. E, pa ne može to tako, zna Robi ko je i šta je, nije on izdajnik, ima pedigre, zna gde je igrao, i gde će ponovo u pohod na osvajanje titule prvaka planete, ovog puta kao šef struke! Je li tako? Jeste.

hm....

pre 12 godina

Robert Prosinecki nije nista kriv za ono sto se dogadja u Zvezdi. Sa ekipom koju mu je uprava dala postize maksimum. Jedini krivci su oni koji svake godine rasprodaju mladost i kvalitet Zvezde da bi kupovali polovne igrace po juznoamerickim fudbalskim buvljacima i pri tom debele zarade stavljali sebi u dzep.
Zvezda bi trebala da ceni i postuje ovaj gest Prosineckog, u njegovoj situaciji bi verovatno svaki trener otisao.

bgd

pre 12 godina

Robi je nasledio tim, a pita se od g..... ne pravi.
Nedostatak rezultata je posledica katastofalnog vođenja kluba, i srozavanja još od vremena Toplice Spasojevića (među ljudima koji ga od ranije poznaju - navijač Partizana).
Dok vođe navijača budu odobravale ko će bti u upravi, ovako će nam biti.

Vladimir

pre 12 godina

Potpuno izmisljena vest ciji je cilj da rehabilituje posrnulog trenera u trenutku kada njegov tim nije u stanju da uputi sut na gol kada Partizan ili Vojvodina povedu.Lukiceve metode vodjenja kluba su ipak provaljene... saopstenja, poluistine, sada i ovo

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Robi evo mi ti nudimo 100000000$ da ostaneš u FKSS i osvojis titulu? Šala, šala, evo jedna oproštajna iz lijepe vaše http://www.youtube.com/watch?v=Vn8nS0fH95o.

Cia snajka Cia

pre 12 godina

(Partizan u dusi Srbija u srcu, 11. decembar 2011 22:38)

Jeste oni kontrolisu sve medije u Srbiji, samo ne mogu da sprece sto se mediji sprdaju sa Zvezdom ovih godina...ajde manite se teorije zavere.

Europe del Partizan Belgrado

pre 12 godina

Covek je dobar trener,vidi se da zna dosta o fudbalu,ja sam navijac Partizana,i mislim iskreno da je on bolji od naseg trenera,samo sto Partizan ima indevidualno bolje igrace.....))

Predrag Popović

pre 12 godina

Puna podrška Robiju. Bio je i ostao dobar i nenametljiv čovek, izuzetno pošten i moralan. O fudbalskom znaju i uspesima ne treba trošiti reči dovoljno je samo nabrojati 3 kluba u kojima je igrao: Crvena zvezda, Real Madrid i Barselona. I sad neki pokušavaju da nas ubede kako taj čovek, koji je bio vrhunski igrač i sarađivao sa najboljim trenerima sveta ne zna kako se vodi tim i postavlja igra. E pa neće biti da je tako. Ništa veliko se ne pravi preko noći, koliko god vremena da je potrebno treba mu ga pružiti, jer temelji kluba se postavljaju dugoročno a ja želim da Robi bude u Zvezdi koliko je Ferguson u Mančesteru ili Venger u Arsenalu. Neka ide ko hoće ali Robi mora da ostane.

Zipo

pre 12 godina

Recicu samo jedno: Meni je svejedno jesmo li drugi ili treci, ne sme se ponoviti greska Jesica koji je izgubio rano titulu ali je do kraja tvrdoglavo forsirao matorce umesto klinaca. Cetvrti ne mozemo biti u ovakvoj ligi (nadam se)

dragan

pre 12 godina

Alo bre, Mamicev brat je potvrdio. Milion evara je sitnica za Mamica, a Dinamo kakv god bio ima deset puta vecu budzet za dovo]enje igraca od Zvezde.Ako bi potpisao ugovor, Prosineckog bi bas bila briga dali ce ga nepredvidivi Maminjo otpustiti. Ostatak love mu je zagarantovan. Prosinecki je imucan covek. Ima savim dovoljuno ya zivot, a svi vi koji s esmejete takvoj vesti sutra bi otrцali bilo gde za milion evra. Mislite da je JUrcici bolji od Prosineckog_ Ne. Vec mu je MAminjo kupio igrace o kojima Zvezda moze samo da sanja. Zveyda je imala 14 igraca u rotaciji. Priucene spiceve i cikrkus od odbrane. DRuGO MESTO JE ReALNOST.Tim koji je trazio Prosinecki u prelaynom roku ako ste zaboravili, koji odgovara stilu igre:

Volkov, Dragutinovic, Adi, Tošić

Bozic (Mijailovic), Evandro, Ninkovic (Kadu)

Lazovic Paseko, Borha

A sada se setite ko je doveden i receno je . NEMA PARA. Nema tutule sa ovim timom. Ako je Prosinecki odbio Dinamo onda svaka cast, jer bi mu ludi MAminjo doveo bar pet novih i boljig igraca nego sto ce ih dobiti u Zvezdi.

Ovo je Balkan

pre 12 godina

Robi, sad ide pauza, lepo popricaj sa upravom da li imaju ambicije, znanja, para i svega ostalog da vrate Zvezdu tamo gde joj je mesto, jer ti si trener, a ne madjionicar pa da sa ovim igracima uradis nesto. Ako vidis da ce se nastaviti po starom, onda (iako bih jako voleo da ostanes) idi i ne dozvoli ljudima koji ti nisu ni do kolena da ukaljaju tvoje ime, mada bojim se da ti ni tamo nece biti bolje, naprotiv..

I Am the Walrus

pre 12 godina

Bio bi red da taj takozvani novinar ispod teksta napise narucioci:Vladan Lukic i prijatelj Vesic:-)Eh zemljo otvori se.
(Partizan u dusi Srbija u srcu, 11. decembar 2011 22:38)
A u glavi morzevi leze na obali i suncaju se.

prici nikad kraja

pre 12 godina

Robert Prosinecki nije nista kriv za ono sto se dogadja u Zvezdi. Sa ekipom koju mu je uprava dala postize maksimum. Jedini krivci su oni koji svake godine rasprodaju mladost i kvalitet Zvezde da bi kupovali polovne igrace po juznoamerickim fudbalskim buvljacima i pri tom debele zarade stavljali sebi u dzep.
Zvezda bi trebala da ceni i postuje ovaj gest Prosineckog, u njegovoj situaciji bi verovatno svaki trener otisao.
(hm...., 12. decembar 2011 07:17)
Kad bi ga neko hteo za trenera.

jagnjeca brigada

pre 12 godina

koliko je dinamo "veliki" pokazuje i to sto ne moze da uzme trenera jednoj zvezdi... pa njima je lakse pokupiti i mlade talente i strance na pozajmici/proveri (citaj: Kleo) nego oval pecenja

Micim,onako...

pre 12 godina

@San Nicola da Bari
Au,momcino,cestitam... Ako ti stvarno verujes u ovo sto si napisao,i jos na to dobijes preko 100 pluseva,ja razumem onda zasto je Lukic jos na celu tvog kluba...a ja vam zelim da on bude na celu istog jos 70 godina...vi niste u problemu,vama je super...

SASA FRANKFURT

pre 12 godina

Ako je to istina onda Robiju svaka cast, to samo pokazuje kolika je on velicina od coveka i kliko voli Zvezdu! A ovima koji bi da on ode preporucio da proseteaju malo po gradu i popiju neko pivce za zivce! Nije Robi kriv sto imamo krs igrace, treba sesti s Upravom analizirati sezonu, zahvaliti se nekim igracima i u zimskom prelaznom roku dovesti nekoliko kvalitetnih igraca i rezultati nece izostati. Put do titule je trnovit i tezak put, zato Robiju puna podrska

Bari1991

pre 12 godina

Steva Majami,Vesic,Radojica Bozovic... i ostali slicni,da ne kazem sta,neka citaju ovu vest hiljadu puta i neka vide ko je i sta je Prosinecki i kako se VOLI klub.Pa onda neka prvi put u zivotu dobiju napad grize savesti i neka se gube iz Zvezde ZAUVEK,milion kilometara daleko.Dok se klub ne ocisti od takvog mulja ovde ni Gvardiola ne moze da uspe!Bravo Robi!!!

s.nikolic

pre 12 godina

PUSTITE BRE COVEKA DA RADI NA MIRU ! ah zaboravih DA TREBATE ( nisam ni zvezdas ni partizanovac , "KUDE JE TAJ NIS" nekad bese moj omiljeni klub ) I USLOVE ( igrace koji znaju ali i vole da igraju fudbal i da drugi ne sastavljaju ekipu ) DA MU PRUZITE ! ovog dobrog NEKAD FUDBALERA a sada trenera i COVEKA CE TE UPROPASTITI ! ps // one silne pare za petarde dajte za natrodnu kuhinju ! bice korisnije upotrebljene a i efekat ce sto se tice igre biti BOLJI ! jer izgleda da vasi igraci vise vole da gledaju "VATROMET" , odnosno one baklje i petarde , te zato malo trce i igraju fudbal ! srd. pozdr.

dzozey

pre 12 godina

Mamic je covek koji voli da obara rekorde. Zato i zove Peosineckog. Oni su ove godine osvojili "titulu" najgoreg tima u EL ikada, ali ko njima garantuje da ce ta "laskava" titula da ostane njihova. Zato se Mamic trudi da dovede Prosineckog, kako bi naredne godine ponovo oborili rekord EL.

pola pola

pre 12 godina

Mamić je lepo zaslužio na utakmici protiv Liona i sad več počinje da troši! Nudi milion za RP? Pored ponudženog miliona je sigurno barem još toliko ostalo njemu

Joao

pre 12 godina

Ne treba da sad tu stvar naduvavamo. Robert Prosinečki, makar i nemao rezultatskog uspeha za Zvezdom je definitivno čovek na svom mestu i zaslužuje svačije poštovanje. Siguran sam da će jednog dana otići u Dinamo, ali mislim da Mamic nije covek koji ce imati strpljenja sa bilo kojim trenerom. Sa te strane, ovde je pritisak i teži i lakši. Verujem da će dobiti još bar jednu sezonu. Nadam se da će i Džajić povratkom u klub doprineti još mirnijoj i ozbiljnijoj atmosferi, koja je preduslov za svaki uspeh. Zvezda treba da se okrene proleću i da se odmah priprema za eventualne kvalifikacije za Ligu Evrope. Da se ne lažemo, duga jesen u Evropi nam je preko potrebna!

Balkan

pre 12 godina

Opet iznova korjenite promjene stavova...tipični balkanizam...pa šta očekujete od kluba koji je stagnirao i pljčakan decenijama??? Instant rezultate, skupa pojačanja, iskusne skupe trenere??? Mislim ne da su stavovi većine nerealni!!! Jedini minus Lukiću je što je pokušavao sa nekim strancima da napravi kakav takav rezultat a od njih nikakve koristi, da nije bilo tih stranaca dug bi bio još manji a rezultati su i tako izostali...Zvezda jeste veliki klub ali se mora pomiriti sa izostankom razultata neko vrijeme dok se klub ne stabilizuje...ne treba trošiti na pojačanja kad i tako ne mogu se privući ozbiljnija...treba se bazirati na mlade igrače i žrtvovati koju sezonu...Robi je talentovan stručnjak ali nije čudotvorac, Lukić je imao dosta dobrih poteza doveo je jake sponzore, vratio navijače, koliko toliko stabilizovao omladinsku školu ali takođe nije čudotvorac...za nešto što je uništavano od 91-e pa na ovamo treba vremena da se stabilizuje...gledajući ekonomsku situaciju u zemlji imaju još jednu otežavajuću okolnost!!! Navijači malo strpljenja i relanosti...vaši pritisci mogu dovesti samo do zaduživanja kluba zarad instant rezultata a na duge staze da klub padne u još veću finansijsku dubiozu!!! Malo realnosti!!!

sašo

pre 12 godina

šta je to Prosinečki uradio pa da se piše o njemu kao trenerska veličina?Ja u te priče o milio € ne verujem,a čak mi nije jasno kakav stil igre forsira kad mu tim nestvara šanse po protivnički gol!Objektivno fora za malu decu!

wlado

pre 12 godina

klasicna patka, kao kada je morati trazio mihajlovica, a ovaj iskusno odbio, kaze imam misiju u firenci...i posle dobi otkaz...al produzio je 4 meseca ostanak...tako i robika

Red Star Baby

pre 12 godina

Umesto sto pametujete i pisete komentare kao da ste vi neki treneri trebali bi da se zapitate sta ste vi uradili u dosadasnjem delu vaseg zivota...Zvezda Love Prosinecki..Bari bari kolo kolo!!!!!

Pukli smo

pre 12 godina

Mene samo brine prodali ste Adija, Vilotic ide isto. Fale nam 2 DC, za kratak zimski prelazni rok tesko je naci 2 prosecna DC a kamoli da nesto valjaju i to za malo para.

Voja

pre 12 godina

@Petar (dobronameran komsija)
Jasno, zato Partizan dovodi trenere sa dugogodišnjim stažom u jačim ligama (Mateus, Djukić, Stanojević,...) Ček, ček, nešto sam se zbunio...?
Najsmešnije mi je kada se šerpa ruga loncu što ima dugačku dršku...

antigrobar

pre 12 godina

Bravo za Robija !!! Sad,pamet u glavu,imas vremena,razmisli,izvagaj,sav skart (a ima ga previse) na transfer listu pa sa novim snagama napred...

Partizanovac

pre 12 godina

Prosinecki se dokazao kao katastofalan trener, on zamislja da zvezda moze da igra kao Barcelona, da kontrolise loputu. Bilo bi dobro da ode iz zvezde da bi Partizan imao neku konkurenciju. Dobri treneri daju resultate on zvezda samo igra gore i gore, malo golova, nedovoljno agresivno, sve je to slabo.

San Nicola da Bari

pre 12 godina

Kakav brat ima tamo neke veze šta Robi planira!!!??? Ko je taj Dinamo, odakle oni potiču kad primaju 6 komada za 25 minuta, pa to ne bi, uz dužno poštovanje (prvi mi padoše na um) ni neki tamo Šamrok iz Roversa, šta Mamić misli da proda tekmu pa da mami Robija za milionče da dođe u raspali prodani tim. E, pa ne može to tako, zna Robi ko je i šta je, nije on izdajnik, ima pedigre, zna gde je igrao, i gde će ponovo u pohod na osvajanje titule prvaka planete, ovog puta kao šef struke! Je li tako? Jeste.

Filip

pre 12 godina

Pa ovi iz Dinama mora da su skrenuli s uma, nije im bilo dosta to što su ove sezone bili ubedljivo najgori klub koji je igrao u Evropi (a tu ne računam Zvezdu i ostale autsajdere koji ni kvalifikacije ne mogu da prođu), nego bi sledeće godine još i više da se zakite s ovim našim trenerom...

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Robi evo mi ti nudimo 100000000$ da ostaneš u FKSS i osvojis titulu? Šala, šala, evo jedna oproštajna iz lijepe vaše http://www.youtube.com/watch?v=Vn8nS0fH95o.

Petar (dobronameran komsija)

pre 12 godina

Pre dve godine, sajt Index.hr je napravio polusatni dokumentarac "Zasto Hrvatska nema svog Partizana", o razlozima propasti Cibone. Jedan od razloga je bio sto je Cibona sluzila kao skolska klupa za mlade trenere, a da je ona isuvise veliki klub da bi se neko ucio na njoj. Mislim da se isto desava sa Zvezdom.
Takodje mislim da je prekretnica bio otkaz Zemanu.

Vladimir

pre 12 godina

Potpuno izmisljena vest ciji je cilj da rehabilituje posrnulog trenera u trenutku kada njegov tim nije u stanju da uputi sut na gol kada Partizan ili Vojvodina povedu.Lukiceve metode vodjenja kluba su ipak provaljene... saopstenja, poluistine, sada i ovo

Europe del Partizan Belgrado

pre 12 godina

Covek je dobar trener,vidi se da zna dosta o fudbalu,ja sam navijac Partizana,i mislim iskreno da je on bolji od naseg trenera,samo sto Partizan ima indevidualno bolje igrace.....))

Cia snajka Cia

pre 12 godina

(Partizan u dusi Srbija u srcu, 11. decembar 2011 22:38)

Jeste oni kontrolisu sve medije u Srbiji, samo ne mogu da sprece sto se mediji sprdaju sa Zvezdom ovih godina...ajde manite se teorije zavere.

Dale

pre 12 godina

S'jedne strane lukić, s'druge mamić. Robi, jel su ti kao malom govorili da se kloniš loših ljudi. Kako god bilo Prosinečki obro zelen bostan

darko

pre 12 godina

Iskreno Prosineci je ok kao trener skroz, nije on kriv sto Zvezdu vode ljudi bez obrazovanja i bilo kakvog znanja sem da sutiraju loptu!!!

nije on kriv STO ZVEZDA NIJE IZ SVOJIH OMLADINACA IZBACILA DOBROG IGRACA VEC 10 GODINA, ZA TO JE KRIVA UPRAVA!!!!!
LUKICU NAPOLJE IZ NASE ZVEZDE!!!!

Cane

pre 12 godina

Komentari Grobara i Dinamovaca.Ja sam navijac Zvezde i vise nego sam prezadovoljan sa Robijem.Covek je trazio pojacanja, nije dobio ista, osim Dimitrijevica a neke koje je hteo da skloni iz kluba, Lukic je zadrzao.Ne napadam ni Lukica, covek je mislio da ostanu jos malo i da ih proda za vece pare, ali donekle je uspeo sa Adijem, ali daleko od onoga koliko je prognozirano za njegovu karijeru a Vilotic se zahvalio kako se zahvalio na ko zna kojoj ukazanoj sansi.Zvezda je u velikom gubitku, tesko je i Lukicu naci igraca da vredi a da malo kosta a i neki koji vrede, nece u nasu ligu.Robi nije selektirao igrace, jer nije u sansi da dobije ono sto zeli a zadnja linija nam je bila najslabija i nije pojacana uopste.Nas najbolji igrac je prodat u Betis, losiji tim Primere, gde je odigrao 35 minuta za preko 10 utakmica.Sta reci i neko u takvim okolnostima misli da Robi ima carobni stapic i da uzme titulu.Zvezda mora da se ugleda na Partizan i da se maksimalno baci na klince, na kojima ce bazirati prvi tim a ono sto ne bude moglo da se nadje u skoli, uzeti sa strane.Robiju velika podrska, takodje i Lukicu, nadam se i Dzaji na Marakani i sa zeljom da se krene sa novom vizijom uspesne Zvezde a navijacima koji ce unositi mir zbog trenutnog neuspeha, zelim da porucim da daju novac za Mesija, Ronalda i slicne, pa nam trener nece ni trebati a ni Uprava, obzirom da ce sami doneti pehar LS!

Mile

pre 12 godina

Prosinecki bi bio najveca budala na Balkanu kad bi prihvatio Mamicevu ponudu.
Taj isti Mamic je prije 10-ak godina,prilikom preuzimanja i preimenovanja ondasnje Croatie u Dinamo,isposlovao da klub Prosineckom ne isplati 1.3 mil DM duga zbog toga jer je Robi igrao za Croatiu a ne za Dinamo.Croatia vise ne postoji ali Dinamo naravno polaze pravo na sve njene trofeje ali ne i financijske obaveze.

I Am the Walrus

pre 12 godina

Bio bi red da taj takozvani novinar ispod teksta napise narucioci:Vladan Lukic i prijatelj Vesic:-)Eh zemljo otvori se.
(Partizan u dusi Srbija u srcu, 11. decembar 2011 22:38)
A u glavi morzevi leze na obali i suncaju se.

prici nikad kraja

pre 12 godina

Robert Prosinecki nije nista kriv za ono sto se dogadja u Zvezdi. Sa ekipom koju mu je uprava dala postize maksimum. Jedini krivci su oni koji svake godine rasprodaju mladost i kvalitet Zvezde da bi kupovali polovne igrace po juznoamerickim fudbalskim buvljacima i pri tom debele zarade stavljali sebi u dzep.
Zvezda bi trebala da ceni i postuje ovaj gest Prosineckog, u njegovoj situaciji bi verovatno svaki trener otisao.
(hm...., 12. decembar 2011 07:17)
Kad bi ga neko hteo za trenera.

Mladen

pre 12 godina

Ko ce koga, ako nece svoj svoga.
Zvezdi bi pametnije bilo da sacuva jednog coveka na klupi i pruzi mu sansu, a ne da pruza obe ruke za prvu cifru.

hm....

pre 12 godina

Robert Prosinecki nije nista kriv za ono sto se dogadja u Zvezdi. Sa ekipom koju mu je uprava dala postize maksimum. Jedini krivci su oni koji svake godine rasprodaju mladost i kvalitet Zvezde da bi kupovali polovne igrace po juznoamerickim fudbalskim buvljacima i pri tom debele zarade stavljali sebi u dzep.
Zvezda bi trebala da ceni i postuje ovaj gest Prosineckog, u njegovoj situaciji bi verovatno svaki trener otisao.

SASA FRANKFURT

pre 12 godina

Ako je to istina onda Robiju svaka cast, to samo pokazuje kolika je on velicina od coveka i kliko voli Zvezdu! A ovima koji bi da on ode preporucio da proseteaju malo po gradu i popiju neko pivce za zivce! Nije Robi kriv sto imamo krs igrace, treba sesti s Upravom analizirati sezonu, zahvaliti se nekim igracima i u zimskom prelaznom roku dovesti nekoliko kvalitetnih igraca i rezultati nece izostati. Put do titule je trnovit i tezak put, zato Robiju puna podrska

sašo

pre 12 godina

šta je to Prosinečki uradio pa da se piše o njemu kao trenerska veličina?Ja u te priče o milio € ne verujem,a čak mi nije jasno kakav stil igre forsira kad mu tim nestvara šanse po protivnički gol!Objektivno fora za malu decu!

bgd

pre 12 godina

Robi je nasledio tim, a pita se od g..... ne pravi.
Nedostatak rezultata je posledica katastofalnog vođenja kluba, i srozavanja još od vremena Toplice Spasojevića (među ljudima koji ga od ranije poznaju - navijač Partizana).
Dok vođe navijača budu odobravale ko će bti u upravi, ovako će nam biti.

Bari1991

pre 12 godina

Steva Majami,Vesic,Radojica Bozovic... i ostali slicni,da ne kazem sta,neka citaju ovu vest hiljadu puta i neka vide ko je i sta je Prosinecki i kako se VOLI klub.Pa onda neka prvi put u zivotu dobiju napad grize savesti i neka se gube iz Zvezde ZAUVEK,milion kilometara daleko.Dok se klub ne ocisti od takvog mulja ovde ni Gvardiola ne moze da uspe!Bravo Robi!!!

dam-dam

pre 12 godina

Ili bolje reci mamic kupuje sebi mir za milion. Takvi nedaju nikom ni dinar vec oce da se ogradi ko sto se i Lukic ogradio jer da nije Prosineckog davno bi bilo ciscenje na marakani.

Zipo

pre 12 godina

Recicu samo jedno: Meni je svejedno jesmo li drugi ili treci, ne sme se ponoviti greska Jesica koji je izgubio rano titulu ali je do kraja tvrdoglavo forsirao matorce umesto klinaca. Cetvrti ne mozemo biti u ovakvoj ligi (nadam se)

jagnjeca brigada

pre 12 godina

koliko je dinamo "veliki" pokazuje i to sto ne moze da uzme trenera jednoj zvezdi... pa njima je lakse pokupiti i mlade talente i strance na pozajmici/proveri (citaj: Kleo) nego oval pecenja

Voja

pre 12 godina

@Petar (dobronameran komsija)
Jasno, zato Partizan dovodi trenere sa dugogodišnjim stažom u jačim ligama (Mateus, Djukić, Stanojević,...) Ček, ček, nešto sam se zbunio...?
Najsmešnije mi je kada se šerpa ruga loncu što ima dugačku dršku...

Predrag Popović

pre 12 godina

Puna podrška Robiju. Bio je i ostao dobar i nenametljiv čovek, izuzetno pošten i moralan. O fudbalskom znaju i uspesima ne treba trošiti reči dovoljno je samo nabrojati 3 kluba u kojima je igrao: Crvena zvezda, Real Madrid i Barselona. I sad neki pokušavaju da nas ubede kako taj čovek, koji je bio vrhunski igrač i sarađivao sa najboljim trenerima sveta ne zna kako se vodi tim i postavlja igra. E pa neće biti da je tako. Ništa veliko se ne pravi preko noći, koliko god vremena da je potrebno treba mu ga pružiti, jer temelji kluba se postavljaju dugoročno a ja želim da Robi bude u Zvezdi koliko je Ferguson u Mančesteru ili Venger u Arsenalu. Neka ide ko hoće ali Robi mora da ostane.

wlado

pre 12 godina

klasicna patka, kao kada je morati trazio mihajlovica, a ovaj iskusno odbio, kaze imam misiju u firenci...i posle dobi otkaz...al produzio je 4 meseca ostanak...tako i robika

Pukli smo

pre 12 godina

Mene samo brine prodali ste Adija, Vilotic ide isto. Fale nam 2 DC, za kratak zimski prelazni rok tesko je naci 2 prosecna DC a kamoli da nesto valjaju i to za malo para.

Red Star Baby

pre 12 godina

Umesto sto pametujete i pisete komentare kao da ste vi neki treneri trebali bi da se zapitate sta ste vi uradili u dosadasnjem delu vaseg zivota...Zvezda Love Prosinecki..Bari bari kolo kolo!!!!!

dzozey

pre 12 godina

Mamic je covek koji voli da obara rekorde. Zato i zove Peosineckog. Oni su ove godine osvojili "titulu" najgoreg tima u EL ikada, ali ko njima garantuje da ce ta "laskava" titula da ostane njihova. Zato se Mamic trudi da dovede Prosineckog, kako bi naredne godine ponovo oborili rekord EL.

dragan

pre 12 godina

Alo bre, Mamicev brat je potvrdio. Milion evara je sitnica za Mamica, a Dinamo kakv god bio ima deset puta vecu budzet za dovo]enje igraca od Zvezde.Ako bi potpisao ugovor, Prosineckog bi bas bila briga dali ce ga nepredvidivi Maminjo otpustiti. Ostatak love mu je zagarantovan. Prosinecki je imucan covek. Ima savim dovoljuno ya zivot, a svi vi koji s esmejete takvoj vesti sutra bi otrцali bilo gde za milion evra. Mislite da je JUrcici bolji od Prosineckog_ Ne. Vec mu je MAminjo kupio igrace o kojima Zvezda moze samo da sanja. Zveyda je imala 14 igraca u rotaciji. Priucene spiceve i cikrkus od odbrane. DRuGO MESTO JE ReALNOST.Tim koji je trazio Prosinecki u prelaynom roku ako ste zaboravili, koji odgovara stilu igre:

Volkov, Dragutinovic, Adi, Tošić

Bozic (Mijailovic), Evandro, Ninkovic (Kadu)

Lazovic Paseko, Borha

A sada se setite ko je doveden i receno je . NEMA PARA. Nema tutule sa ovim timom. Ako je Prosinecki odbio Dinamo onda svaka cast, jer bi mu ludi MAminjo doveo bar pet novih i boljig igraca nego sto ce ih dobiti u Zvezdi.

s.nikolic

pre 12 godina

PUSTITE BRE COVEKA DA RADI NA MIRU ! ah zaboravih DA TREBATE ( nisam ni zvezdas ni partizanovac , "KUDE JE TAJ NIS" nekad bese moj omiljeni klub ) I USLOVE ( igrace koji znaju ali i vole da igraju fudbal i da drugi ne sastavljaju ekipu ) DA MU PRUZITE ! ovog dobrog NEKAD FUDBALERA a sada trenera i COVEKA CE TE UPROPASTITI ! ps // one silne pare za petarde dajte za natrodnu kuhinju ! bice korisnije upotrebljene a i efekat ce sto se tice igre biti BOLJI ! jer izgleda da vasi igraci vise vole da gledaju "VATROMET" , odnosno one baklje i petarde , te zato malo trce i igraju fudbal ! srd. pozdr.

Ovo je Balkan

pre 12 godina

Robi, sad ide pauza, lepo popricaj sa upravom da li imaju ambicije, znanja, para i svega ostalog da vrate Zvezdu tamo gde joj je mesto, jer ti si trener, a ne madjionicar pa da sa ovim igracima uradis nesto. Ako vidis da ce se nastaviti po starom, onda (iako bih jako voleo da ostanes) idi i ne dozvoli ljudima koji ti nisu ni do kolena da ukaljaju tvoje ime, mada bojim se da ti ni tamo nece biti bolje, naprotiv..

Balkan

pre 12 godina

Opet iznova korjenite promjene stavova...tipični balkanizam...pa šta očekujete od kluba koji je stagnirao i pljčakan decenijama??? Instant rezultate, skupa pojačanja, iskusne skupe trenere??? Mislim ne da su stavovi većine nerealni!!! Jedini minus Lukiću je što je pokušavao sa nekim strancima da napravi kakav takav rezultat a od njih nikakve koristi, da nije bilo tih stranaca dug bi bio još manji a rezultati su i tako izostali...Zvezda jeste veliki klub ali se mora pomiriti sa izostankom razultata neko vrijeme dok se klub ne stabilizuje...ne treba trošiti na pojačanja kad i tako ne mogu se privući ozbiljnija...treba se bazirati na mlade igrače i žrtvovati koju sezonu...Robi je talentovan stručnjak ali nije čudotvorac, Lukić je imao dosta dobrih poteza doveo je jake sponzore, vratio navijače, koliko toliko stabilizovao omladinsku školu ali takođe nije čudotvorac...za nešto što je uništavano od 91-e pa na ovamo treba vremena da se stabilizuje...gledajući ekonomsku situaciju u zemlji imaju još jednu otežavajuću okolnost!!! Navijači malo strpljenja i relanosti...vaši pritisci mogu dovesti samo do zaduživanja kluba zarad instant rezultata a na duge staze da klub padne u još veću finansijsku dubiozu!!! Malo realnosti!!!

Joao

pre 12 godina

Ne treba da sad tu stvar naduvavamo. Robert Prosinečki, makar i nemao rezultatskog uspeha za Zvezdom je definitivno čovek na svom mestu i zaslužuje svačije poštovanje. Siguran sam da će jednog dana otići u Dinamo, ali mislim da Mamic nije covek koji ce imati strpljenja sa bilo kojim trenerom. Sa te strane, ovde je pritisak i teži i lakši. Verujem da će dobiti još bar jednu sezonu. Nadam se da će i Džajić povratkom u klub doprineti još mirnijoj i ozbiljnijoj atmosferi, koja je preduslov za svaki uspeh. Zvezda treba da se okrene proleću i da se odmah priprema za eventualne kvalifikacije za Ligu Evrope. Da se ne lažemo, duga jesen u Evropi nam je preko potrebna!

Micim,onako...

pre 12 godina

@San Nicola da Bari
Au,momcino,cestitam... Ako ti stvarno verujes u ovo sto si napisao,i jos na to dobijes preko 100 pluseva,ja razumem onda zasto je Lukic jos na celu tvog kluba...a ja vam zelim da on bude na celu istog jos 70 godina...vi niste u problemu,vama je super...

antigrobar

pre 12 godina

Bravo za Robija !!! Sad,pamet u glavu,imas vremena,razmisli,izvagaj,sav skart (a ima ga previse) na transfer listu pa sa novim snagama napred...

pola pola

pre 12 godina

Mamić je lepo zaslužio na utakmici protiv Liona i sad več počinje da troši! Nudi milion za RP? Pored ponudženog miliona je sigurno barem još toliko ostalo njemu