Subota, 10.12.2011.

15:50

Zvezda ponovo nadigrana na Marakani

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Crvenu zvezdu sa 2:0 (0:0) u 15. kolu Jelen Superlige Srbije i tako im prišli na dva boda zaostatka na tabeli.

Izvor: AK

Zvezda ponovo nadigrana na Marakani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

laki

pre 12 godina

Obaveštavamo cenjene korisnike, kao i potencijalne nove potrošače da smo pustili u promet novi postpaid tarifni paket za mobilnu telefoniju “Neka sija plava zvezda”.
Nudimo: 90 minuta prazne priče, 90 praznih sms i mms poruka i dva “komada” od Voše iz Novog Sada.
Ovaj paket se aktivira jednostavnim slanjem poruke "Mogli ste još gore proći" na broj 1914.
U promo periodu, koji traje sve do početka prolećnog dela sezone, za sve informacije možete se obratiti, na navedeni broj, našim ljubaznim operaterima u korisničkom servisu, Miroslavu Stevanoviću i Marku Ljubinkoviću, koji će Vam dati sva potrebna obaveštenja.

Na njihovu inicijativu, možete, ukoliko potpišete ugovor na 24 meseca, dobiti i sam telefon (po izboru) na korišćenje, uz obavezu da melodija prilikom pozivanja na isti bude ”Pazi, Voša gazi”!

Postpaid korisnik postajete sklapanjem pretplatničkog ugovora, prelaskom sa prepaida zadržavajući Vaš postojeći broj, ili preuzimanjem pretplatničkog ugovora drugog postpaid korisnika, u našim poslovnicama u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku, ili na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Zadržavamo pravo izmene uslova promocije!

z

pre 12 godina

Niko u nasim medijima nije pohvalio dobru igru Vojvodine,ona je odigrala ovu utakmicu bolje nego Partizan kada je igrao protiv Zvezde.Zvezda je prvi sut u gol imala u 41.minutu,potpuno su je zatvorili,a 15 minuta posle prvog gola Vojvodine Zvezda nije mogla da predje centar.Na kraju utakmice videli smo i nekoliko atraktivnih driblinga.Niko to nije adekvatno propratio.Samo su bitne igre Zvezde i Partizana.

Vlada

pre 12 godina

Iskreno se nadam da je ovo poslednja utakmica u dresu Zvezde mnogim igracima. Uprvom redu ovo se odnosi na Kaludjerovica, Dimitrijevica, Petkovica, Mikica, Bajkovica, Kovacevica i naravno sve strance na celu sa smotanim Vesovicem. U stvari, lakse je samo reci da iz ovog tima na prolece u Zvezdi mogu da igraju samo Miajlovic, Cosic i Lazovic. Neshvatljivo je kako onaj Kaludjerovic jos nije naucio da trci sa loptom, a da u trku predje igraca mu se verovatno nikada u karijeri nije ni desilo. Ti decko ne vredis ni 3 hiljade Evra sto se mene tice jer sam ja u tvojim godinama bolje igrao fudbal iako sam se njime bavio samo iz hobija i rekreativno. Uopste nemojte da dovodite igrace na prolece sem Tosica i mladih srpskih reprezentativaca iz nase lige ako ste za to uopste i sposobni. Neka igraju klinci, manje cemo se nervirati. I jos nesto: Trifunovic je za Mezengu i Kaludjerovica izmislio fudbal, i on bi trebalo da igra u spicu na prolece.

Komplex

pre 12 godina

U našem i španskom El Classic-u isti je samo ishod. I to godinama. A možda se i Murinjo ofarba u plavo kao kolega iz Ljutice Bogdana.....

mare 025

pre 12 godina

silver surfer


Komentar direktno u centar! Svaka cast, ovo je verovatno najbolji komentar ikada ovde napisan! Tacan, bolan, realan, iskren i objektivan. Neznani prijatelju, svako dobro!

Silver Surfer

pre 12 godina

Da li postoji klub u Evropi kojeg navijaci lisavaju ove i borbe za prethodne dve titule? Postoje, to su Zvezdini navijaci. Iako ocekujem paljbu iz svih raspolozivih oruzja zbog ove recenice, cinjenice pokazuju drugacije. Pucanje na tribini u toku utakmice sa OFK Beogradom kostalo je Zvezdu pet utakmica igranja bez publike, sto je veliki udarac uzimajuci u obzir da je te sezone vrlo cesto atmosfera bila faktor na koji su crveno-beli dobijali utakmice. Prosle sezone, zbog pseudo pravoslavlja izbegnut je odlazak u Humsku, na derbi koji je odlucivao o sampionu. Niko ne tvrdi da bi Zvezda utakmicu dobila sve i da je sever bio pun, ali sasvim je drugacija slika kada igraci na terenu imaju podrsku i kada je tribina sablasno prazna. To bi sigurno sprecilo cetrdesetpetominutne pretnje Stanojevica pomocnom sudiji i sprintanje za njim duz aut linije. I na kraju, izivljavanje na poslednjem derbiju kostalo je Zvezdu opet praznih tribina sto je rezultirao omogucavanje crno-belima zalihu od deset bodova, pa se slobodno moze reci da je svaka neizvesnost oko buduceg sampiona verovatno resena. Zvezdi ostaje kup da izvuce sezonu, kako je znao nekad da kaze jedan od njenih bivisih funkcionera u doba Dzajine ere.
I dok Zvezdini navijaci brinu o Kosovu, uspostavljaju pravoslavnu eparhiju na severu, dok se izbore za pravdu za Urosa, uhvate u kostac sa neugodnim pederima i smene Karadzica i Tadica, malo tu vremena preostaje za Zvezdu. Iako je ona zivot, a sve ostalo sitinice, ipak, izgleda da je tako samo na transparentu i u pesmi. Nazalost, navijaci su trenutno i prvi igrac kluba. Kazem nazalost jer kada su navijaci bili dvanaesti igrac tada je Zvezda imala i rezultate, kada se pevalo samo njoj a sve ostalo bivalo sporedno od Zvezde su strahovali svi, kako u domacem prvenstvu tako i u Evropi. Upravo sve to ispretumbano ukazuje koliko je ogroman problem u kojem se Zvezda nalazi i koji svi vide i vecina ga je svesna ali verovatno, zbog nekih sitnih, licnih, interesa sve se prikazuje ulepsano sto Zvezdu samo gura sve dublje i dublje u ponor.
Crvena zvezda je kao Kosovo. Izmrcvarena, ni tamo, ni vamo, bez jasne vizije o buducnosti, rasporena od uckura do grla bijeloga. Kao i kosovski, Zvezda ima svoj mit. Bari i Tokijo, kruna visedecenijskog mukotrpnog rada, postaje rezultat za krcmljenje onih koji su danasnju Zvezdu srozali na najnize grane od njenog osnivanja. Za razliku od izgubljene bitke oko koje se svija kosovski mit, onaj koji se namece mladjim Zvezdinim navijacima u nedostatku rezultata, ipak se vezuje za pobede. Ta konstantno pozadi okrenuta glava ometa bilo kakvu izgradnju buducnosti. Uljuljkivanje u price o neprijateljima koji zele da uniste Zvezdu pomazu da se prikrije nesposbnost danasnjeg rukovodstva i nedostatak obecanih rezultata. Trose se ljudi da bi se obezbedio jos koji mesec vladavine. To je ucinjeno sa Robijem, isto se zelii sa Dzajom. Samo jos koji mesec fotelje.
Jedan deo agonije danas je zavrsen i nastavlja se za nekih dva meseca. Uz prazne tribine, taj kraj je izgledao jos mucnije. Da ne trosim reci o bezidejnosti na terenu, fudbalskoj nemoci i neznanju. Pa to valjda svi vide. Uz duzno postovanje Prosineckom kao igracu, njegova ekipa na terenu ne lici ni na sta. Mada, ako uzmemo u obzir da su mnogima ovo utakmice posle mnogo duge igracke pauze onda mozda ni na sta bolje ekipa nije ni mogla da lici. Evo sad je stigao Perovic, koji takodje nigde nije igrao, valjda da se ne prekida trend. Zvezda je danas poostala poligon za vracanje u zivot igrackih rekovalenscenata i ostalih koji nisu imali gde da odu.
Sasvim je svejedno da li ce Lukic i svita da odu posle debakla u sezoni u kojoj je prema njihovim planovima klub trebalo da igra u Ligi UEFA a titula se nije dovodila u pitanje. Sada je sve to sanak pusti, a u pitanju je opstanak kluba. Dug je veci nego sto je bio, iako je Stefanovic neuverljivom verbalnom gimnastikom pokusao da uveri novinare u suprotno, igracki kadar se ne zna ko placa, ali najmanje to cini Zvezda, jedino se stancuju saopstenja, koja, opet, vise stete nego sto na bilo koji nacin donose nesto dobro klubu. Sve i da odu, koliko sutra, pitanje je da li postoji neko ozbiljan ko bi se prihvatio funkcije u klubu koji je u potpunom rasulu. Mnogo tu stvari treba da se promeni, mnogima da se uskrate finansijski interesi, mnogima da se zabrani prilazak klubu i prostorijama. Pitanje je ko danas ima takav autoritet ali i neophodno znanje i organizaciono i sportsko da bi se klub pomerio sa mrtve tacke. I da li uopste ima onih koji znaju za bilo kakav interes osim sopstvenog.
Dzabe sad analize koje ce da uslede, transfer liste i neka nova obecanja. Mnogo tu stvari ne stima, kako na terenu tako i u klubu da bi tako prozaicne stvari mogle da daju odgovor na deceniju i po nagomilanih problema. Tesko je verovati i da ce prolece mirasiti na Zvezdu. Takav carobni stapic niko nema.
Lukic je ipak dokazao jedno: da postoji i gori predsednik od Dan Tane.

johnnyb

pre 12 godina

@ Djordje

- Tole namestio - ?
- Drobnjak iz auta - pa bio je aut pogledaj snimak !
- Danilovic gepekovao - dobro nije gepekovao al je jurio sudije po svlacionici da im nesto objasni
- Stanoje vrsio pritisak - pa vrsi non stop, problem je sto mu to neko dopusta
- Mazic ukrao - lopovi kradu tu je barem sve jasno
- Bjeka i Zeka jos uvek namestaju to nisam siguran ali vise verujem nego sto ne verujem
- Partizanove filijale - pa pola lige su vam filijale, koje protiv vas igraju sa drugim timovima, pogledaj samo vasu upravu i ko to tamo sedi pa gde to ima u svetu

A zapravo je situacija sledeca:

- Niste igrali u Evropi mozda 3 puta zadnjih 20 godina - tacno, a vi ste igrali i to kako osim onog uspeha sa mateusom sve ostalo je poprilicna katastrofa
- Totalni autsajderi vam vode klub nema spora oko toga, al s druge strane pogledaj ko vama vodi klub
- Navijaci vam podrzavaju upravu koja je nikad gora - tacno, a pogledaj ono malo navijaca sto vi imate jeste da zauzimaju po dve tribine ali to nije zbog brojnosti
- Ispad u Djenovi gde je kult reprezentacije definitivno unisten - da se ne lazemo kult je unistilo klubastvo, menadzeri, provizije i diletanti koji vode savez
- Zvizdanje igracima reprezentacije i deljenje reprezentacije u boje klubova - pa jel treba da im aplaudiramo za setanje po terenu, a deljenje na klubove nije jednostrano
- Ocekivanje od svake nove sezone vrhunske rezultata - sto ne biti optimista u zivotu tu ne vidim nista lose
- Zaostravanje odnosa sa Partizanom kao da vam je on kriv za vase neuspehe pa krivi smo svi al za svadju je uvek potrebno dvoje

Probudite se dok nije kasno, jer bez jake Zvezde (i bar jos 3, 4) kluba nema jakog Partizana - slazem se ali treba zajedno da se probudimo i zajedno da jacamo

Djorgo

pre 12 godina

Pripreme za odlazak Prosineckog i verovatno ne samo njega, vec krupnijih kapitalaca. Voleo bih ali sumnjam da Dzajic saada moze da mnogo porpavi stvari. A Piksi je dosao u Zvezdu npreipremlejn i prerano. Steta.

GrobaR

pre 12 godina

Samo zbog navijaca i imena kluba ste drugi na tabeli! Realno 3-4 ekipe igraju bolji i lepsi fudbal od vas. Neverovatno mi je kako se vasi igraci setaju po terenu, nema zelje, strasti, bruka! Niste napravili niti jednu kontru celo prvenstvo, taktika Robija je totalni promasaj, vasi igraci nece, ali stvarno nece da idu napred sve nesto u stranu, pa nazad, ma muka za gledanje. Potreban vam je novi trener i 80% igraca iz vase skole. To vam je jedino resenje.

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Ovoj jadnoj zvezdi ni sudije vise ne mogu da pomognu, dva ponistena gola Vojvodini je sramota sta ovi rade...protiv Rada daju gol iz cistog ofsajda i nikom nista, ovde se poniste dva gola Vojvodini ...ali ima pravde ....

kako se kaze Fuzija ili Fisija Dzaji pomozi sklopi pakt sa Jedinstvom sa UB-a

BatMan

pre 12 godina

kad ce bre vise da ispadnu iz lige, da se zaboravi na njih...ionako im huligani i kriminalci vode klub a navijaci su posledica ratova i ekonomske krize. Svaka cast Voshi i svakome ko uzme bodove partizanu i zvezdi.

pazarac

pre 12 godina

pa ne moze voda uzbrdo... dosta su vise svi redom gurali zvezdu od sudija preko delegata, pa i ovo najsvjezije disciplinka komisija fss-a. ovo je sramota, sramota, sramota... i danasnje sudjenje u novom pazaru je samo veliku i nemjerljiv doprinos toj sramoti, sramoti, sramoti...

Filip

pre 12 godina

Ponavljam svoj komentar valjda deseti put:
Robi, za ovih godinu dana si izgubio SVAKU BITNU utakmicu (prvenstvo, kup, Evropa) i treba da odeš!! Naravno, s Lukićem!
Neka mi neko objasni zašto RP treba da ostane? Osim grobara - njima to ide u prilog! Naš sadašnji trener nije uopšte bolji od npr. Kristića, Dostanića itd. (koji POJMA nemaju, da ne bude zabune)!
Na početku sezone je bilo jasno da ako ne osvojimo prvenstvo SVI KOMPLETNO treba da se pakujete i tornjate... a to je potpuno jasno već sada da od titule i teoretski nema ništa.
Mi ni kup ovako nećemo da uzmemo, a GORI smo nego prošle sezone - realnost je da ni DRUGO (?!) mesto nije sigurno.
Nikad gore nije bilo i zato Lukiču i Robi, NAPOLJE!!!!

Djordje

pre 12 godina

Ovo vam se sve vrace jer ste totalno nerealni i trazite krivce u drugima, da se podsetimo svih krivaca:

- Tole namestio
- Drobnjak iz auta
- Danilovic gepekovao
- Stanoje vrsio pritisak
- Mazic ukrao
- Bjeka i Zeka jos uvek namestaju
- Partizanove filijale

A zapravo je situacija sledeca:

- Niste igrali u Evropi mozda 3 puta zadnjih 20 godina
- Totalni autsajderi vam vode klub
- Navijaci vam podrzavaju upravu koja je nikad gora
- Ispad u Djenovi gde je kult reprezentacije definitivno unisten
- Zvizdanje igracima reprezentacije i deljenje reprezentacije u boje klubova
- Ocekivanje od svake nove sezone vrhunske rezultata
- Zaostravanje odnosa sa Partizanom kao da vam je on kriv za vase neuspehe

Probudite se dok nije kasno, jer bez jake Zvezde (i bar jos 3, 4) kluba nema jakog Partizana

Pozdrav svima.

Slobodan

pre 12 godina

Jedini covek koji moze da vrati Zvezdu na stare staze je Piksi!Covek je rodjeni pobednik i najbolji igrac u istoriji srpskog fudbala.Ali ne daju mu olosi sa severa jer nece da im daje platu za navijanje kao njihov ljubimac Dzaja!

ja pevam dokrt ti plačeš, plačeš i tuguješ....AHAAAHA plačeš i tuguješ

pre 12 godina

jel beše to taj Bajković koga gurate u reprezentaciju da nam bude prvi golman ?
jel ne beše Evandro koga ste nazvali "El Maestro" bez da je odigrao nešto bolje od prosečnosti ?
jel ne beše Kaluđerović koga ste ugurali u reprezentaciju da bi ga mogli prodati bilo kome ?
jel ne beše mali Čava veeeeeliko pojačanje ove sezone ?
jel ne beše Kovačević taj koje je trebo da napravi razliku i da vas odvede do titule ?
jel ne beše Borha taj koga ste veličavali a on se izpromašivao za tri sezone ?

Dzamburu ' n Koma

pre 12 godina

Mislim da sam provalio sustinu:

Vodeci se starom izrekom, da bez jake Zvezde nema jakog Partizana..

Oni namerno su sve slabiji i slabiji, ne bi li i Partizan bio slabiji..
Nema druge.. :D

tarzan djurdjevic

pre 12 godina

Najveci klub galaksije je fantasticnom igrom u fenomenalnoj atmosferi na dostojan nacin obelezio 20 godina i dva dana od grandioznog tokijskog trijumfa.I to na temperaturi od minus deset celzijevih stupnjeva.

Pirgos

pre 12 godina

"Malo podsećanje: prošle sezone posle 15 odigranih kola, Zvezda je imala 12 pobeda, 2 nerešena meča i 2 poraza, odnosno 38 bodova. Gol razlika je tada bila 21-8. Kristić je smenjen, navijači su urlali da treba da ide..."

12+2+2=16

drogba87

pre 12 godina

Svi mi koji smo uzeli danas pare kladionici na Vosi, dvojka = kvota 7, hvala lepo molim lepo.
Za porazene hteo bih da narucim pesmu: Radmila Manojlovic - Deset ispod nule

mister no

pre 12 godina

Kaze Adzic "zna se kako je Partizan osvajao titule zadnjih par godina", narod zna, rece on. Evo ti kako se osvajaju titule, genije. Truli ste do koske. A grobari rutinski, kao sa vama ha ha ha.

Pele

pre 12 godina

Malo podsećanje: prošle sezone posle 15 odigranih kola, Zvezda je imala 12 pobeda, 2 nerešena meča i 2 poraza, odnosno 38 bodova. Gol razlika je tada bila 21-8. Kristić je smenjen, navijači su urlali da treba da ide.
Ove sezone posle 15 kola Zvezda ima 10 pobeda, 2 nerešena meča i 3 poraza, odnosno 32 boda. Gol razlika je 27-12. Navijači urlaju kako Robi treba da ostane. Čime je Prosinečki zaslužio da ostane trener Zvezde?

audi

pre 12 godina

Dragi moji, najteze mi je bilo videti suzne oci mog desetogodisnjeg sina posle jos jednog poraza... A ja po n-ti put ovih godina ne znam sta da mu kazem... Gledali smo zajedno, uporno i iznova, sve stare zvezdine pobede na Youtube-u ali cini mi se da boje polako blede... Stisce usne ali mukica zvezdin sal ne pusta... Zbog njega, zbog svih nasih klinaca, odlazite i ne vracajte se vise...

SRAMOTA ZA REDAKCIJU B92

pre 12 godina

Svima je jasno da privatno navijate za Crvenu Zvezdu, ali da ste toliko subjektivni u obavljanju svog posla, to je vec sramota. U tri naslova vezana za ovu utakmicu, pisete Zvezda izgubila, Zvezda nadigrana,... Kao da su igrali sami sa sobom. A Vojvodinu ko sisa. Dokle god posle ovakvih utakmica ne napisete naslov Pobeda Vojvodine, Spartaka, Slobode, ili koji god tim da je vec pobedio blizance, bicete i dalje novinari amateri.

Danilo

pre 12 godina

"Nije važno pobediti,već je važno moćno saopštenje sročiti!"
Lukiću,tvojih 5 minuta!
P.S.Ako možeš nadji načina i pomeni i Merkelovu!

daf

pre 12 godina

Navijam ceo zivot za Partizan, ali moram da budem iskren da mi je zao da vidim CZ da ovako lose igra ... zao mi je jer ako nema jake Zvezde onda nema ni jakog Partizana...

Djordje

pre 12 godina

Ovo vam se sve vrace jer ste totalno nerealni i trazite krivce u drugima, da se podsetimo svih krivaca:

- Tole namestio
- Drobnjak iz auta
- Danilovic gepekovao
- Stanoje vrsio pritisak
- Mazic ukrao
- Bjeka i Zeka jos uvek namestaju
- Partizanove filijale

A zapravo je situacija sledeca:

- Niste igrali u Evropi mozda 3 puta zadnjih 20 godina
- Totalni autsajderi vam vode klub
- Navijaci vam podrzavaju upravu koja je nikad gora
- Ispad u Djenovi gde je kult reprezentacije definitivno unisten
- Zvizdanje igracima reprezentacije i deljenje reprezentacije u boje klubova
- Ocekivanje od svake nove sezone vrhunske rezultata
- Zaostravanje odnosa sa Partizanom kao da vam je on kriv za vase neuspehe

Probudite se dok nije kasno, jer bez jake Zvezde (i bar jos 3, 4) kluba nema jakog Partizana

Pozdrav svima.

SRAMOTA ZA REDAKCIJU B92

pre 12 godina

Svima je jasno da privatno navijate za Crvenu Zvezdu, ali da ste toliko subjektivni u obavljanju svog posla, to je vec sramota. U tri naslova vezana za ovu utakmicu, pisete Zvezda izgubila, Zvezda nadigrana,... Kao da su igrali sami sa sobom. A Vojvodinu ko sisa. Dokle god posle ovakvih utakmica ne napisete naslov Pobeda Vojvodine, Spartaka, Slobode, ili koji god tim da je vec pobedio blizance, bicete i dalje novinari amateri.

Danilo

pre 12 godina

"Nije važno pobediti,već je važno moćno saopštenje sročiti!"
Lukiću,tvojih 5 minuta!
P.S.Ako možeš nadji načina i pomeni i Merkelovu!

mister no

pre 12 godina

Kaze Adzic "zna se kako je Partizan osvajao titule zadnjih par godina", narod zna, rece on. Evo ti kako se osvajaju titule, genije. Truli ste do koske. A grobari rutinski, kao sa vama ha ha ha.

tarzan djurdjevic

pre 12 godina

Najveci klub galaksije je fantasticnom igrom u fenomenalnoj atmosferi na dostojan nacin obelezio 20 godina i dva dana od grandioznog tokijskog trijumfa.I to na temperaturi od minus deset celzijevih stupnjeva.

ja pevam dokrt ti plačeš, plačeš i tuguješ....AHAAAHA plačeš i tuguješ

pre 12 godina

jel beše to taj Bajković koga gurate u reprezentaciju da nam bude prvi golman ?
jel ne beše Evandro koga ste nazvali "El Maestro" bez da je odigrao nešto bolje od prosečnosti ?
jel ne beše Kaluđerović koga ste ugurali u reprezentaciju da bi ga mogli prodati bilo kome ?
jel ne beše mali Čava veeeeeliko pojačanje ove sezone ?
jel ne beše Kovačević taj koje je trebo da napravi razliku i da vas odvede do titule ?
jel ne beše Borha taj koga ste veličavali a on se izpromašivao za tri sezone ?

Silver Surfer

pre 12 godina

Da li postoji klub u Evropi kojeg navijaci lisavaju ove i borbe za prethodne dve titule? Postoje, to su Zvezdini navijaci. Iako ocekujem paljbu iz svih raspolozivih oruzja zbog ove recenice, cinjenice pokazuju drugacije. Pucanje na tribini u toku utakmice sa OFK Beogradom kostalo je Zvezdu pet utakmica igranja bez publike, sto je veliki udarac uzimajuci u obzir da je te sezone vrlo cesto atmosfera bila faktor na koji su crveno-beli dobijali utakmice. Prosle sezone, zbog pseudo pravoslavlja izbegnut je odlazak u Humsku, na derbi koji je odlucivao o sampionu. Niko ne tvrdi da bi Zvezda utakmicu dobila sve i da je sever bio pun, ali sasvim je drugacija slika kada igraci na terenu imaju podrsku i kada je tribina sablasno prazna. To bi sigurno sprecilo cetrdesetpetominutne pretnje Stanojevica pomocnom sudiji i sprintanje za njim duz aut linije. I na kraju, izivljavanje na poslednjem derbiju kostalo je Zvezdu opet praznih tribina sto je rezultirao omogucavanje crno-belima zalihu od deset bodova, pa se slobodno moze reci da je svaka neizvesnost oko buduceg sampiona verovatno resena. Zvezdi ostaje kup da izvuce sezonu, kako je znao nekad da kaze jedan od njenih bivisih funkcionera u doba Dzajine ere.
I dok Zvezdini navijaci brinu o Kosovu, uspostavljaju pravoslavnu eparhiju na severu, dok se izbore za pravdu za Urosa, uhvate u kostac sa neugodnim pederima i smene Karadzica i Tadica, malo tu vremena preostaje za Zvezdu. Iako je ona zivot, a sve ostalo sitinice, ipak, izgleda da je tako samo na transparentu i u pesmi. Nazalost, navijaci su trenutno i prvi igrac kluba. Kazem nazalost jer kada su navijaci bili dvanaesti igrac tada je Zvezda imala i rezultate, kada se pevalo samo njoj a sve ostalo bivalo sporedno od Zvezde su strahovali svi, kako u domacem prvenstvu tako i u Evropi. Upravo sve to ispretumbano ukazuje koliko je ogroman problem u kojem se Zvezda nalazi i koji svi vide i vecina ga je svesna ali verovatno, zbog nekih sitnih, licnih, interesa sve se prikazuje ulepsano sto Zvezdu samo gura sve dublje i dublje u ponor.
Crvena zvezda je kao Kosovo. Izmrcvarena, ni tamo, ni vamo, bez jasne vizije o buducnosti, rasporena od uckura do grla bijeloga. Kao i kosovski, Zvezda ima svoj mit. Bari i Tokijo, kruna visedecenijskog mukotrpnog rada, postaje rezultat za krcmljenje onih koji su danasnju Zvezdu srozali na najnize grane od njenog osnivanja. Za razliku od izgubljene bitke oko koje se svija kosovski mit, onaj koji se namece mladjim Zvezdinim navijacima u nedostatku rezultata, ipak se vezuje za pobede. Ta konstantno pozadi okrenuta glava ometa bilo kakvu izgradnju buducnosti. Uljuljkivanje u price o neprijateljima koji zele da uniste Zvezdu pomazu da se prikrije nesposbnost danasnjeg rukovodstva i nedostatak obecanih rezultata. Trose se ljudi da bi se obezbedio jos koji mesec vladavine. To je ucinjeno sa Robijem, isto se zelii sa Dzajom. Samo jos koji mesec fotelje.
Jedan deo agonije danas je zavrsen i nastavlja se za nekih dva meseca. Uz prazne tribine, taj kraj je izgledao jos mucnije. Da ne trosim reci o bezidejnosti na terenu, fudbalskoj nemoci i neznanju. Pa to valjda svi vide. Uz duzno postovanje Prosineckom kao igracu, njegova ekipa na terenu ne lici ni na sta. Mada, ako uzmemo u obzir da su mnogima ovo utakmice posle mnogo duge igracke pauze onda mozda ni na sta bolje ekipa nije ni mogla da lici. Evo sad je stigao Perovic, koji takodje nigde nije igrao, valjda da se ne prekida trend. Zvezda je danas poostala poligon za vracanje u zivot igrackih rekovalenscenata i ostalih koji nisu imali gde da odu.
Sasvim je svejedno da li ce Lukic i svita da odu posle debakla u sezoni u kojoj je prema njihovim planovima klub trebalo da igra u Ligi UEFA a titula se nije dovodila u pitanje. Sada je sve to sanak pusti, a u pitanju je opstanak kluba. Dug je veci nego sto je bio, iako je Stefanovic neuverljivom verbalnom gimnastikom pokusao da uveri novinare u suprotno, igracki kadar se ne zna ko placa, ali najmanje to cini Zvezda, jedino se stancuju saopstenja, koja, opet, vise stete nego sto na bilo koji nacin donose nesto dobro klubu. Sve i da odu, koliko sutra, pitanje je da li postoji neko ozbiljan ko bi se prihvatio funkcije u klubu koji je u potpunom rasulu. Mnogo tu stvari treba da se promeni, mnogima da se uskrate finansijski interesi, mnogima da se zabrani prilazak klubu i prostorijama. Pitanje je ko danas ima takav autoritet ali i neophodno znanje i organizaciono i sportsko da bi se klub pomerio sa mrtve tacke. I da li uopste ima onih koji znaju za bilo kakav interes osim sopstvenog.
Dzabe sad analize koje ce da uslede, transfer liste i neka nova obecanja. Mnogo tu stvari ne stima, kako na terenu tako i u klubu da bi tako prozaicne stvari mogle da daju odgovor na deceniju i po nagomilanih problema. Tesko je verovati i da ce prolece mirasiti na Zvezdu. Takav carobni stapic niko nema.
Lukic je ipak dokazao jedno: da postoji i gori predsednik od Dan Tane.

Pele

pre 12 godina

Malo podsećanje: prošle sezone posle 15 odigranih kola, Zvezda je imala 12 pobeda, 2 nerešena meča i 2 poraza, odnosno 38 bodova. Gol razlika je tada bila 21-8. Kristić je smenjen, navijači su urlali da treba da ide.
Ove sezone posle 15 kola Zvezda ima 10 pobeda, 2 nerešena meča i 3 poraza, odnosno 32 boda. Gol razlika je 27-12. Navijači urlaju kako Robi treba da ostane. Čime je Prosinečki zaslužio da ostane trener Zvezde?

drogba87

pre 12 godina

Svi mi koji smo uzeli danas pare kladionici na Vosi, dvojka = kvota 7, hvala lepo molim lepo.
Za porazene hteo bih da narucim pesmu: Radmila Manojlovic - Deset ispod nule

Dzamburu ' n Koma

pre 12 godina

Mislim da sam provalio sustinu:

Vodeci se starom izrekom, da bez jake Zvezde nema jakog Partizana..

Oni namerno su sve slabiji i slabiji, ne bi li i Partizan bio slabiji..
Nema druge.. :D

Slobodan

pre 12 godina

Jedini covek koji moze da vrati Zvezdu na stare staze je Piksi!Covek je rodjeni pobednik i najbolji igrac u istoriji srpskog fudbala.Ali ne daju mu olosi sa severa jer nece da im daje platu za navijanje kao njihov ljubimac Dzaja!

Filip

pre 12 godina

Ponavljam svoj komentar valjda deseti put:
Robi, za ovih godinu dana si izgubio SVAKU BITNU utakmicu (prvenstvo, kup, Evropa) i treba da odeš!! Naravno, s Lukićem!
Neka mi neko objasni zašto RP treba da ostane? Osim grobara - njima to ide u prilog! Naš sadašnji trener nije uopšte bolji od npr. Kristića, Dostanića itd. (koji POJMA nemaju, da ne bude zabune)!
Na početku sezone je bilo jasno da ako ne osvojimo prvenstvo SVI KOMPLETNO treba da se pakujete i tornjate... a to je potpuno jasno već sada da od titule i teoretski nema ništa.
Mi ni kup ovako nećemo da uzmemo, a GORI smo nego prošle sezone - realnost je da ni DRUGO (?!) mesto nije sigurno.
Nikad gore nije bilo i zato Lukiču i Robi, NAPOLJE!!!!

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Ovoj jadnoj zvezdi ni sudije vise ne mogu da pomognu, dva ponistena gola Vojvodini je sramota sta ovi rade...protiv Rada daju gol iz cistog ofsajda i nikom nista, ovde se poniste dva gola Vojvodini ...ali ima pravde ....

kako se kaze Fuzija ili Fisija Dzaji pomozi sklopi pakt sa Jedinstvom sa UB-a

daf

pre 12 godina

Navijam ceo zivot za Partizan, ali moram da budem iskren da mi je zao da vidim CZ da ovako lose igra ... zao mi je jer ako nema jake Zvezde onda nema ni jakog Partizana...

Pirgos

pre 12 godina

"Malo podsećanje: prošle sezone posle 15 odigranih kola, Zvezda je imala 12 pobeda, 2 nerešena meča i 2 poraza, odnosno 38 bodova. Gol razlika je tada bila 21-8. Kristić je smenjen, navijači su urlali da treba da ide..."

12+2+2=16

GrobaR

pre 12 godina

Samo zbog navijaca i imena kluba ste drugi na tabeli! Realno 3-4 ekipe igraju bolji i lepsi fudbal od vas. Neverovatno mi je kako se vasi igraci setaju po terenu, nema zelje, strasti, bruka! Niste napravili niti jednu kontru celo prvenstvo, taktika Robija je totalni promasaj, vasi igraci nece, ali stvarno nece da idu napred sve nesto u stranu, pa nazad, ma muka za gledanje. Potreban vam je novi trener i 80% igraca iz vase skole. To vam je jedino resenje.

BatMan

pre 12 godina

kad ce bre vise da ispadnu iz lige, da se zaboravi na njih...ionako im huligani i kriminalci vode klub a navijaci su posledica ratova i ekonomske krize. Svaka cast Voshi i svakome ko uzme bodove partizanu i zvezdi.

audi

pre 12 godina

Dragi moji, najteze mi je bilo videti suzne oci mog desetogodisnjeg sina posle jos jednog poraza... A ja po n-ti put ovih godina ne znam sta da mu kazem... Gledali smo zajedno, uporno i iznova, sve stare zvezdine pobede na Youtube-u ali cini mi se da boje polako blede... Stisce usne ali mukica zvezdin sal ne pusta... Zbog njega, zbog svih nasih klinaca, odlazite i ne vracajte se vise...

mare 025

pre 12 godina

silver surfer


Komentar direktno u centar! Svaka cast, ovo je verovatno najbolji komentar ikada ovde napisan! Tacan, bolan, realan, iskren i objektivan. Neznani prijatelju, svako dobro!

Komplex

pre 12 godina

U našem i španskom El Classic-u isti je samo ishod. I to godinama. A možda se i Murinjo ofarba u plavo kao kolega iz Ljutice Bogdana.....

pazarac

pre 12 godina

pa ne moze voda uzbrdo... dosta su vise svi redom gurali zvezdu od sudija preko delegata, pa i ovo najsvjezije disciplinka komisija fss-a. ovo je sramota, sramota, sramota... i danasnje sudjenje u novom pazaru je samo veliku i nemjerljiv doprinos toj sramoti, sramoti, sramoti...

Djorgo

pre 12 godina

Pripreme za odlazak Prosineckog i verovatno ne samo njega, vec krupnijih kapitalaca. Voleo bih ali sumnjam da Dzajic saada moze da mnogo porpavi stvari. A Piksi je dosao u Zvezdu npreipremlejn i prerano. Steta.

z

pre 12 godina

Niko u nasim medijima nije pohvalio dobru igru Vojvodine,ona je odigrala ovu utakmicu bolje nego Partizan kada je igrao protiv Zvezde.Zvezda je prvi sut u gol imala u 41.minutu,potpuno su je zatvorili,a 15 minuta posle prvog gola Vojvodine Zvezda nije mogla da predje centar.Na kraju utakmice videli smo i nekoliko atraktivnih driblinga.Niko to nije adekvatno propratio.Samo su bitne igre Zvezde i Partizana.

johnnyb

pre 12 godina

@ Djordje

- Tole namestio - ?
- Drobnjak iz auta - pa bio je aut pogledaj snimak !
- Danilovic gepekovao - dobro nije gepekovao al je jurio sudije po svlacionici da im nesto objasni
- Stanoje vrsio pritisak - pa vrsi non stop, problem je sto mu to neko dopusta
- Mazic ukrao - lopovi kradu tu je barem sve jasno
- Bjeka i Zeka jos uvek namestaju to nisam siguran ali vise verujem nego sto ne verujem
- Partizanove filijale - pa pola lige su vam filijale, koje protiv vas igraju sa drugim timovima, pogledaj samo vasu upravu i ko to tamo sedi pa gde to ima u svetu

A zapravo je situacija sledeca:

- Niste igrali u Evropi mozda 3 puta zadnjih 20 godina - tacno, a vi ste igrali i to kako osim onog uspeha sa mateusom sve ostalo je poprilicna katastrofa
- Totalni autsajderi vam vode klub nema spora oko toga, al s druge strane pogledaj ko vama vodi klub
- Navijaci vam podrzavaju upravu koja je nikad gora - tacno, a pogledaj ono malo navijaca sto vi imate jeste da zauzimaju po dve tribine ali to nije zbog brojnosti
- Ispad u Djenovi gde je kult reprezentacije definitivno unisten - da se ne lazemo kult je unistilo klubastvo, menadzeri, provizije i diletanti koji vode savez
- Zvizdanje igracima reprezentacije i deljenje reprezentacije u boje klubova - pa jel treba da im aplaudiramo za setanje po terenu, a deljenje na klubove nije jednostrano
- Ocekivanje od svake nove sezone vrhunske rezultata - sto ne biti optimista u zivotu tu ne vidim nista lose
- Zaostravanje odnosa sa Partizanom kao da vam je on kriv za vase neuspehe pa krivi smo svi al za svadju je uvek potrebno dvoje

Probudite se dok nije kasno, jer bez jake Zvezde (i bar jos 3, 4) kluba nema jakog Partizana - slazem se ali treba zajedno da se probudimo i zajedno da jacamo

Vlada

pre 12 godina

Iskreno se nadam da je ovo poslednja utakmica u dresu Zvezde mnogim igracima. Uprvom redu ovo se odnosi na Kaludjerovica, Dimitrijevica, Petkovica, Mikica, Bajkovica, Kovacevica i naravno sve strance na celu sa smotanim Vesovicem. U stvari, lakse je samo reci da iz ovog tima na prolece u Zvezdi mogu da igraju samo Miajlovic, Cosic i Lazovic. Neshvatljivo je kako onaj Kaludjerovic jos nije naucio da trci sa loptom, a da u trku predje igraca mu se verovatno nikada u karijeri nije ni desilo. Ti decko ne vredis ni 3 hiljade Evra sto se mene tice jer sam ja u tvojim godinama bolje igrao fudbal iako sam se njime bavio samo iz hobija i rekreativno. Uopste nemojte da dovodite igrace na prolece sem Tosica i mladih srpskih reprezentativaca iz nase lige ako ste za to uopste i sposobni. Neka igraju klinci, manje cemo se nervirati. I jos nesto: Trifunovic je za Mezengu i Kaludjerovica izmislio fudbal, i on bi trebalo da igra u spicu na prolece.

laki

pre 12 godina

Obaveštavamo cenjene korisnike, kao i potencijalne nove potrošače da smo pustili u promet novi postpaid tarifni paket za mobilnu telefoniju “Neka sija plava zvezda”.
Nudimo: 90 minuta prazne priče, 90 praznih sms i mms poruka i dva “komada” od Voše iz Novog Sada.
Ovaj paket se aktivira jednostavnim slanjem poruke "Mogli ste još gore proći" na broj 1914.
U promo periodu, koji traje sve do početka prolećnog dela sezone, za sve informacije možete se obratiti, na navedeni broj, našim ljubaznim operaterima u korisničkom servisu, Miroslavu Stevanoviću i Marku Ljubinkoviću, koji će Vam dati sva potrebna obaveštenja.

Na njihovu inicijativu, možete, ukoliko potpišete ugovor na 24 meseca, dobiti i sam telefon (po izboru) na korišćenje, uz obavezu da melodija prilikom pozivanja na isti bude ”Pazi, Voša gazi”!

Postpaid korisnik postajete sklapanjem pretplatničkog ugovora, prelaskom sa prepaida zadržavajući Vaš postojeći broj, ili preuzimanjem pretplatničkog ugovora drugog postpaid korisnika, u našim poslovnicama u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku, ili na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Zadržavamo pravo izmene uslova promocije!

daf

pre 12 godina

Navijam ceo zivot za Partizan, ali moram da budem iskren da mi je zao da vidim CZ da ovako lose igra ... zao mi je jer ako nema jake Zvezde onda nema ni jakog Partizana...

johnnyb

pre 12 godina

@ Djordje

- Tole namestio - ?
- Drobnjak iz auta - pa bio je aut pogledaj snimak !
- Danilovic gepekovao - dobro nije gepekovao al je jurio sudije po svlacionici da im nesto objasni
- Stanoje vrsio pritisak - pa vrsi non stop, problem je sto mu to neko dopusta
- Mazic ukrao - lopovi kradu tu je barem sve jasno
- Bjeka i Zeka jos uvek namestaju to nisam siguran ali vise verujem nego sto ne verujem
- Partizanove filijale - pa pola lige su vam filijale, koje protiv vas igraju sa drugim timovima, pogledaj samo vasu upravu i ko to tamo sedi pa gde to ima u svetu

A zapravo je situacija sledeca:

- Niste igrali u Evropi mozda 3 puta zadnjih 20 godina - tacno, a vi ste igrali i to kako osim onog uspeha sa mateusom sve ostalo je poprilicna katastrofa
- Totalni autsajderi vam vode klub nema spora oko toga, al s druge strane pogledaj ko vama vodi klub
- Navijaci vam podrzavaju upravu koja je nikad gora - tacno, a pogledaj ono malo navijaca sto vi imate jeste da zauzimaju po dve tribine ali to nije zbog brojnosti
- Ispad u Djenovi gde je kult reprezentacije definitivno unisten - da se ne lazemo kult je unistilo klubastvo, menadzeri, provizije i diletanti koji vode savez
- Zvizdanje igracima reprezentacije i deljenje reprezentacije u boje klubova - pa jel treba da im aplaudiramo za setanje po terenu, a deljenje na klubove nije jednostrano
- Ocekivanje od svake nove sezone vrhunske rezultata - sto ne biti optimista u zivotu tu ne vidim nista lose
- Zaostravanje odnosa sa Partizanom kao da vam je on kriv za vase neuspehe pa krivi smo svi al za svadju je uvek potrebno dvoje

Probudite se dok nije kasno, jer bez jake Zvezde (i bar jos 3, 4) kluba nema jakog Partizana - slazem se ali treba zajedno da se probudimo i zajedno da jacamo

audi

pre 12 godina

Dragi moji, najteze mi je bilo videti suzne oci mog desetogodisnjeg sina posle jos jednog poraza... A ja po n-ti put ovih godina ne znam sta da mu kazem... Gledali smo zajedno, uporno i iznova, sve stare zvezdine pobede na Youtube-u ali cini mi se da boje polako blede... Stisce usne ali mukica zvezdin sal ne pusta... Zbog njega, zbog svih nasih klinaca, odlazite i ne vracajte se vise...

Djordje

pre 12 godina

Ovo vam se sve vrace jer ste totalno nerealni i trazite krivce u drugima, da se podsetimo svih krivaca:

- Tole namestio
- Drobnjak iz auta
- Danilovic gepekovao
- Stanoje vrsio pritisak
- Mazic ukrao
- Bjeka i Zeka jos uvek namestaju
- Partizanove filijale

A zapravo je situacija sledeca:

- Niste igrali u Evropi mozda 3 puta zadnjih 20 godina
- Totalni autsajderi vam vode klub
- Navijaci vam podrzavaju upravu koja je nikad gora
- Ispad u Djenovi gde je kult reprezentacije definitivno unisten
- Zvizdanje igracima reprezentacije i deljenje reprezentacije u boje klubova
- Ocekivanje od svake nove sezone vrhunske rezultata
- Zaostravanje odnosa sa Partizanom kao da vam je on kriv za vase neuspehe

Probudite se dok nije kasno, jer bez jake Zvezde (i bar jos 3, 4) kluba nema jakog Partizana

Pozdrav svima.

Slobodan

pre 12 godina

Jedini covek koji moze da vrati Zvezdu na stare staze je Piksi!Covek je rodjeni pobednik i najbolji igrac u istoriji srpskog fudbala.Ali ne daju mu olosi sa severa jer nece da im daje platu za navijanje kao njihov ljubimac Dzaja!

Pele

pre 12 godina

Malo podsećanje: prošle sezone posle 15 odigranih kola, Zvezda je imala 12 pobeda, 2 nerešena meča i 2 poraza, odnosno 38 bodova. Gol razlika je tada bila 21-8. Kristić je smenjen, navijači su urlali da treba da ide.
Ove sezone posle 15 kola Zvezda ima 10 pobeda, 2 nerešena meča i 3 poraza, odnosno 32 boda. Gol razlika je 27-12. Navijači urlaju kako Robi treba da ostane. Čime je Prosinečki zaslužio da ostane trener Zvezde?

Filip

pre 12 godina

Ponavljam svoj komentar valjda deseti put:
Robi, za ovih godinu dana si izgubio SVAKU BITNU utakmicu (prvenstvo, kup, Evropa) i treba da odeš!! Naravno, s Lukićem!
Neka mi neko objasni zašto RP treba da ostane? Osim grobara - njima to ide u prilog! Naš sadašnji trener nije uopšte bolji od npr. Kristića, Dostanića itd. (koji POJMA nemaju, da ne bude zabune)!
Na početku sezone je bilo jasno da ako ne osvojimo prvenstvo SVI KOMPLETNO treba da se pakujete i tornjate... a to je potpuno jasno već sada da od titule i teoretski nema ništa.
Mi ni kup ovako nećemo da uzmemo, a GORI smo nego prošle sezone - realnost je da ni DRUGO (?!) mesto nije sigurno.
Nikad gore nije bilo i zato Lukiču i Robi, NAPOLJE!!!!

tarzan djurdjevic

pre 12 godina

Najveci klub galaksije je fantasticnom igrom u fenomenalnoj atmosferi na dostojan nacin obelezio 20 godina i dva dana od grandioznog tokijskog trijumfa.I to na temperaturi od minus deset celzijevih stupnjeva.

ja pevam dokrt ti plačeš, plačeš i tuguješ....AHAAAHA plačeš i tuguješ

pre 12 godina

jel beše to taj Bajković koga gurate u reprezentaciju da nam bude prvi golman ?
jel ne beše Evandro koga ste nazvali "El Maestro" bez da je odigrao nešto bolje od prosečnosti ?
jel ne beše Kaluđerović koga ste ugurali u reprezentaciju da bi ga mogli prodati bilo kome ?
jel ne beše mali Čava veeeeeliko pojačanje ove sezone ?
jel ne beše Kovačević taj koje je trebo da napravi razliku i da vas odvede do titule ?
jel ne beše Borha taj koga ste veličavali a on se izpromašivao za tri sezone ?

SRAMOTA ZA REDAKCIJU B92

pre 12 godina

Svima je jasno da privatno navijate za Crvenu Zvezdu, ali da ste toliko subjektivni u obavljanju svog posla, to je vec sramota. U tri naslova vezana za ovu utakmicu, pisete Zvezda izgubila, Zvezda nadigrana,... Kao da su igrali sami sa sobom. A Vojvodinu ko sisa. Dokle god posle ovakvih utakmica ne napisete naslov Pobeda Vojvodine, Spartaka, Slobode, ili koji god tim da je vec pobedio blizance, bicete i dalje novinari amateri.

mister no

pre 12 godina

Kaze Adzic "zna se kako je Partizan osvajao titule zadnjih par godina", narod zna, rece on. Evo ti kako se osvajaju titule, genije. Truli ste do koske. A grobari rutinski, kao sa vama ha ha ha.

Silver Surfer

pre 12 godina

Da li postoji klub u Evropi kojeg navijaci lisavaju ove i borbe za prethodne dve titule? Postoje, to su Zvezdini navijaci. Iako ocekujem paljbu iz svih raspolozivih oruzja zbog ove recenice, cinjenice pokazuju drugacije. Pucanje na tribini u toku utakmice sa OFK Beogradom kostalo je Zvezdu pet utakmica igranja bez publike, sto je veliki udarac uzimajuci u obzir da je te sezone vrlo cesto atmosfera bila faktor na koji su crveno-beli dobijali utakmice. Prosle sezone, zbog pseudo pravoslavlja izbegnut je odlazak u Humsku, na derbi koji je odlucivao o sampionu. Niko ne tvrdi da bi Zvezda utakmicu dobila sve i da je sever bio pun, ali sasvim je drugacija slika kada igraci na terenu imaju podrsku i kada je tribina sablasno prazna. To bi sigurno sprecilo cetrdesetpetominutne pretnje Stanojevica pomocnom sudiji i sprintanje za njim duz aut linije. I na kraju, izivljavanje na poslednjem derbiju kostalo je Zvezdu opet praznih tribina sto je rezultirao omogucavanje crno-belima zalihu od deset bodova, pa se slobodno moze reci da je svaka neizvesnost oko buduceg sampiona verovatno resena. Zvezdi ostaje kup da izvuce sezonu, kako je znao nekad da kaze jedan od njenih bivisih funkcionera u doba Dzajine ere.
I dok Zvezdini navijaci brinu o Kosovu, uspostavljaju pravoslavnu eparhiju na severu, dok se izbore za pravdu za Urosa, uhvate u kostac sa neugodnim pederima i smene Karadzica i Tadica, malo tu vremena preostaje za Zvezdu. Iako je ona zivot, a sve ostalo sitinice, ipak, izgleda da je tako samo na transparentu i u pesmi. Nazalost, navijaci su trenutno i prvi igrac kluba. Kazem nazalost jer kada su navijaci bili dvanaesti igrac tada je Zvezda imala i rezultate, kada se pevalo samo njoj a sve ostalo bivalo sporedno od Zvezde su strahovali svi, kako u domacem prvenstvu tako i u Evropi. Upravo sve to ispretumbano ukazuje koliko je ogroman problem u kojem se Zvezda nalazi i koji svi vide i vecina ga je svesna ali verovatno, zbog nekih sitnih, licnih, interesa sve se prikazuje ulepsano sto Zvezdu samo gura sve dublje i dublje u ponor.
Crvena zvezda je kao Kosovo. Izmrcvarena, ni tamo, ni vamo, bez jasne vizije o buducnosti, rasporena od uckura do grla bijeloga. Kao i kosovski, Zvezda ima svoj mit. Bari i Tokijo, kruna visedecenijskog mukotrpnog rada, postaje rezultat za krcmljenje onih koji su danasnju Zvezdu srozali na najnize grane od njenog osnivanja. Za razliku od izgubljene bitke oko koje se svija kosovski mit, onaj koji se namece mladjim Zvezdinim navijacima u nedostatku rezultata, ipak se vezuje za pobede. Ta konstantno pozadi okrenuta glava ometa bilo kakvu izgradnju buducnosti. Uljuljkivanje u price o neprijateljima koji zele da uniste Zvezdu pomazu da se prikrije nesposbnost danasnjeg rukovodstva i nedostatak obecanih rezultata. Trose se ljudi da bi se obezbedio jos koji mesec vladavine. To je ucinjeno sa Robijem, isto se zelii sa Dzajom. Samo jos koji mesec fotelje.
Jedan deo agonije danas je zavrsen i nastavlja se za nekih dva meseca. Uz prazne tribine, taj kraj je izgledao jos mucnije. Da ne trosim reci o bezidejnosti na terenu, fudbalskoj nemoci i neznanju. Pa to valjda svi vide. Uz duzno postovanje Prosineckom kao igracu, njegova ekipa na terenu ne lici ni na sta. Mada, ako uzmemo u obzir da su mnogima ovo utakmice posle mnogo duge igracke pauze onda mozda ni na sta bolje ekipa nije ni mogla da lici. Evo sad je stigao Perovic, koji takodje nigde nije igrao, valjda da se ne prekida trend. Zvezda je danas poostala poligon za vracanje u zivot igrackih rekovalenscenata i ostalih koji nisu imali gde da odu.
Sasvim je svejedno da li ce Lukic i svita da odu posle debakla u sezoni u kojoj je prema njihovim planovima klub trebalo da igra u Ligi UEFA a titula se nije dovodila u pitanje. Sada je sve to sanak pusti, a u pitanju je opstanak kluba. Dug je veci nego sto je bio, iako je Stefanovic neuverljivom verbalnom gimnastikom pokusao da uveri novinare u suprotno, igracki kadar se ne zna ko placa, ali najmanje to cini Zvezda, jedino se stancuju saopstenja, koja, opet, vise stete nego sto na bilo koji nacin donose nesto dobro klubu. Sve i da odu, koliko sutra, pitanje je da li postoji neko ozbiljan ko bi se prihvatio funkcije u klubu koji je u potpunom rasulu. Mnogo tu stvari treba da se promeni, mnogima da se uskrate finansijski interesi, mnogima da se zabrani prilazak klubu i prostorijama. Pitanje je ko danas ima takav autoritet ali i neophodno znanje i organizaciono i sportsko da bi se klub pomerio sa mrtve tacke. I da li uopste ima onih koji znaju za bilo kakav interes osim sopstvenog.
Dzabe sad analize koje ce da uslede, transfer liste i neka nova obecanja. Mnogo tu stvari ne stima, kako na terenu tako i u klubu da bi tako prozaicne stvari mogle da daju odgovor na deceniju i po nagomilanih problema. Tesko je verovati i da ce prolece mirasiti na Zvezdu. Takav carobni stapic niko nema.
Lukic je ipak dokazao jedno: da postoji i gori predsednik od Dan Tane.

Danilo

pre 12 godina

"Nije važno pobediti,već je važno moćno saopštenje sročiti!"
Lukiću,tvojih 5 minuta!
P.S.Ako možeš nadji načina i pomeni i Merkelovu!

drogba87

pre 12 godina

Svi mi koji smo uzeli danas pare kladionici na Vosi, dvojka = kvota 7, hvala lepo molim lepo.
Za porazene hteo bih da narucim pesmu: Radmila Manojlovic - Deset ispod nule

GrobaR

pre 12 godina

Samo zbog navijaca i imena kluba ste drugi na tabeli! Realno 3-4 ekipe igraju bolji i lepsi fudbal od vas. Neverovatno mi je kako se vasi igraci setaju po terenu, nema zelje, strasti, bruka! Niste napravili niti jednu kontru celo prvenstvo, taktika Robija je totalni promasaj, vasi igraci nece, ali stvarno nece da idu napred sve nesto u stranu, pa nazad, ma muka za gledanje. Potreban vam je novi trener i 80% igraca iz vase skole. To vam je jedino resenje.

BatMan

pre 12 godina

kad ce bre vise da ispadnu iz lige, da se zaboravi na njih...ionako im huligani i kriminalci vode klub a navijaci su posledica ratova i ekonomske krize. Svaka cast Voshi i svakome ko uzme bodove partizanu i zvezdi.

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Ovoj jadnoj zvezdi ni sudije vise ne mogu da pomognu, dva ponistena gola Vojvodini je sramota sta ovi rade...protiv Rada daju gol iz cistog ofsajda i nikom nista, ovde se poniste dva gola Vojvodini ...ali ima pravde ....

kako se kaze Fuzija ili Fisija Dzaji pomozi sklopi pakt sa Jedinstvom sa UB-a

Pirgos

pre 12 godina

"Malo podsećanje: prošle sezone posle 15 odigranih kola, Zvezda je imala 12 pobeda, 2 nerešena meča i 2 poraza, odnosno 38 bodova. Gol razlika je tada bila 21-8. Kristić je smenjen, navijači su urlali da treba da ide..."

12+2+2=16

pazarac

pre 12 godina

pa ne moze voda uzbrdo... dosta su vise svi redom gurali zvezdu od sudija preko delegata, pa i ovo najsvjezije disciplinka komisija fss-a. ovo je sramota, sramota, sramota... i danasnje sudjenje u novom pazaru je samo veliku i nemjerljiv doprinos toj sramoti, sramoti, sramoti...

Dzamburu ' n Koma

pre 12 godina

Mislim da sam provalio sustinu:

Vodeci se starom izrekom, da bez jake Zvezde nema jakog Partizana..

Oni namerno su sve slabiji i slabiji, ne bi li i Partizan bio slabiji..
Nema druge.. :D

Djorgo

pre 12 godina

Pripreme za odlazak Prosineckog i verovatno ne samo njega, vec krupnijih kapitalaca. Voleo bih ali sumnjam da Dzajic saada moze da mnogo porpavi stvari. A Piksi je dosao u Zvezdu npreipremlejn i prerano. Steta.

z

pre 12 godina

Niko u nasim medijima nije pohvalio dobru igru Vojvodine,ona je odigrala ovu utakmicu bolje nego Partizan kada je igrao protiv Zvezde.Zvezda je prvi sut u gol imala u 41.minutu,potpuno su je zatvorili,a 15 minuta posle prvog gola Vojvodine Zvezda nije mogla da predje centar.Na kraju utakmice videli smo i nekoliko atraktivnih driblinga.Niko to nije adekvatno propratio.Samo su bitne igre Zvezde i Partizana.

Komplex

pre 12 godina

U našem i španskom El Classic-u isti je samo ishod. I to godinama. A možda se i Murinjo ofarba u plavo kao kolega iz Ljutice Bogdana.....

Vlada

pre 12 godina

Iskreno se nadam da je ovo poslednja utakmica u dresu Zvezde mnogim igracima. Uprvom redu ovo se odnosi na Kaludjerovica, Dimitrijevica, Petkovica, Mikica, Bajkovica, Kovacevica i naravno sve strance na celu sa smotanim Vesovicem. U stvari, lakse je samo reci da iz ovog tima na prolece u Zvezdi mogu da igraju samo Miajlovic, Cosic i Lazovic. Neshvatljivo je kako onaj Kaludjerovic jos nije naucio da trci sa loptom, a da u trku predje igraca mu se verovatno nikada u karijeri nije ni desilo. Ti decko ne vredis ni 3 hiljade Evra sto se mene tice jer sam ja u tvojim godinama bolje igrao fudbal iako sam se njime bavio samo iz hobija i rekreativno. Uopste nemojte da dovodite igrace na prolece sem Tosica i mladih srpskih reprezentativaca iz nase lige ako ste za to uopste i sposobni. Neka igraju klinci, manje cemo se nervirati. I jos nesto: Trifunovic je za Mezengu i Kaludjerovica izmislio fudbal, i on bi trebalo da igra u spicu na prolece.

laki

pre 12 godina

Obaveštavamo cenjene korisnike, kao i potencijalne nove potrošače da smo pustili u promet novi postpaid tarifni paket za mobilnu telefoniju “Neka sija plava zvezda”.
Nudimo: 90 minuta prazne priče, 90 praznih sms i mms poruka i dva “komada” od Voše iz Novog Sada.
Ovaj paket se aktivira jednostavnim slanjem poruke "Mogli ste još gore proći" na broj 1914.
U promo periodu, koji traje sve do početka prolećnog dela sezone, za sve informacije možete se obratiti, na navedeni broj, našim ljubaznim operaterima u korisničkom servisu, Miroslavu Stevanoviću i Marku Ljubinkoviću, koji će Vam dati sva potrebna obaveštenja.

Na njihovu inicijativu, možete, ukoliko potpišete ugovor na 24 meseca, dobiti i sam telefon (po izboru) na korišćenje, uz obavezu da melodija prilikom pozivanja na isti bude ”Pazi, Voša gazi”!

Postpaid korisnik postajete sklapanjem pretplatničkog ugovora, prelaskom sa prepaida zadržavajući Vaš postojeći broj, ili preuzimanjem pretplatničkog ugovora drugog postpaid korisnika, u našim poslovnicama u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku, ili na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Zadržavamo pravo izmene uslova promocije!

mare 025

pre 12 godina

silver surfer


Komentar direktno u centar! Svaka cast, ovo je verovatno najbolji komentar ikada ovde napisan! Tacan, bolan, realan, iskren i objektivan. Neznani prijatelju, svako dobro!