Ponedeljak, 28.11.2011.

14:44

Morison napustio Zvezdu!

Američki košarkaš Adam Morison nije više član Crvene zvezde.

Izvor: JT

Morison napustio Zvezdu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Sad cete makar imati izgovor kad vas nakantamo u derbiju. Politika czvbgd je uvek bila da se nadje dobar izgovor, umesto da zasucete rukave. Tuga.

A sto se tice dolaska Morisona u Partizan, gluposti. Pa zar zaista mislite da je Partizan takav klub koji ce da markira svoje igrace (u ovom slucaju Lucica i Cakarevica) koji srce ostavljaju na tekmi i na treningu??? Doveli smo Dzerelsa prosle godine jer nam je plej bio hitan slucaj, ali sada Adam nikog ne bi menjao... A i ne bi imao pravo da igra do NG.... mada, ako ce bas za neke male pare da dodje, dobrodosao.... Ali nije realno

hmm

pre 12 godina

Kari ne tolerise nedisciplinu. Ko je gledao poslednju Zvezdinu utakmicu protiv Krke u gostima, zna o cemu pricam. Posle glupe tehnicke Morisona, Kari ga je samo preko pogledao i vise ga nije ni uvodio u igru.
I bez njega je Zvezda (po meni) igrala kvalitetnije.
Bojan Popovic je zamena Filipu Covicu, umesto da bude obratno. Odluku ko ce da igra pleja u ovoj ekipi ne donosi Kari. Pitanje je vremena koliko ce Kari to moci da tolerise. Filip se zabija u odbranu protivnika i trosi mnogo lopti, a Kari ne sme da ga zameni. Bez obzira koga Zvezda da dovede na toj poziciji, prvi plej mora da bude Filip.
Kari, sve najbolje i nek ti je bog na pomoci.

SRSCZ

pre 12 godina

искрено жалим због овога, човићева објашњења и званично су сумњиви, ова наша звезда је дочекала најцрње дане у историји свако ко ваља је побегао.

Ist Klintvud

pre 12 godina

@(Pametni beze na vreme, 28. novembar 2011 21:53)

Ne preteruj, to su teski protivnci. Ja bi se radije cupao na Aston Vili, Evertonu ili cak i na Milvolu. Prvo sam hteo da predlozim Dandi Junajted ali sam se ugriz'o za jezik, jer su u trenutno u formi.

Daleko

pre 12 godina

Stace u prtizan kad se igra NBA
Smesti ste grobari!!!! :)

Sto i ovaj mora da se odluci?

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=27&nav_id=561045

Istina

pre 12 godina

Kari je stari lisac. Video da Partizan može da pobedi samo prvi i poslednji na tabeli. Prvi ne može da bude, a za poslednje mesto mu smetao i ovaj Mirosinka, kako je blesav mogao bi da pogodi i Kad ne treba. A poznato je da Karić živi za dan kada će da pobedi Duleta. Za početak bi bila dovoljna i pobeda nad Vladom.

e moji grobari

pre 12 godina

e moji grobari, sta vi napraviste od svog kluba, na vesti u kojoj pekovic prica kako bi rado ostao ali da ne moze jer mu je takav ugovor ima svega 2 komentara, a na ovoj vesti u kojoj morison napusta zvezdu ima 90 komentara od kojih su mozda 25 zvezdinih navijaca, pa vi vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan, za koga vi ustvari onda navijate??? navijate da zvezda izgubi!, ne da partizan dobije!

Neprocenjivo

pre 12 godina

Ovo je komentar koji je neki od navijaca Partizana na ovom sajtu napisao jos pre 3,4 sezone.Naravno uglavnom je sve ovde tacno ali se na ovom jednom komentaru iskopiranom od pre 3 godine vidi mentalni sklop jednog navijaca Partizana.
(asd, 28. novembar 2011 19:17)

Jos priznaju da je sve tacno :D
Neprocenjivo, ali neprocenjivo :D

Posteno

pre 12 godina

KK Crvena Zvezda Beograd uz Hemofarm ne koristi budzet poreskih obaveznika
(Starac Soco od 100 leta, 28. novembar 2011 16:36)

Pa onda vratite 10 miliona evra koje dugujete tim istim poreskim obveznicima

Pametni beze na vreme

pre 12 godina

Dovedite novog igraca. Pozovite potom KK Manchester United. Ako nema, moze KK Aiax. Napunite halu. Razbijte velikana. Nek novi igrac to pamti ceo zivot. Izgubite sve zvanicne utakmice. Nemojte mu dati platu. Razbolece mu se deda ili baba. Pobeci ce glavom bez obzira. Ostacete mu duzni. Nece traziti da platite dug, samo da vas nikada ne vidi. Ishvalite ga. Zahvalite mu se. Dovedite novog igraca. Pozovite u goste Borussiu iz Dortmunda, ako nece Anderlecht. Napunite halu... Uh, umorio sam se. Pametni beze pre Partizana, manje pametni bill kad, najpametniji ni ne dolaze. Rekao Pesic. Niko normalan nece danas u FMP. Laku noc.

GROBARI

pre 12 godina

(asd, 28. novembar 2011 19:17)

A ti si još veći car, lepo je čove počeo sa "Za zaboravne", što će reći da je svestan da se ponavlja! Malo je komplikovano, ali nadam se da si skontao?

my way

pre 12 godina

Po mnogo cemu specifican i sjajan lik i mnogo mi je drago da je bio clan Zvezde. Ostace upamcen. Sve najbolje majstore! Hasta la victoria siempre!

njegovim veb

pre 12 godina

@računar imam i ja to na desktpou....copy>paste..mnogo dobro zvuci.Secam se da sam prvi put procitao taj komentar pre jedno tri,cetiri godine i aktuelan je i danas....Ne znam(zaboravio sam ko je autor)

JokeLDN

pre 12 godina

@racunar
Nemoj da skracujes!
... ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta. Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji ezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone."
:) legendarno

Cale

pre 12 godina

Ah, ta istorija....

petak 3.10.2008
Pešić: "Respektujem FMP"

... i komentari zajedno sa najboljim komentarom svih vremena,
6 faza, odaberite "Preporuceni" na
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=321809

NTT

pre 12 godina

Nekada Zvezda a sada FMP jesu klubovi iz kojih igraci beze. To se uvek objasnjva besmislenim objasnjenjima. Secate se onog mucenika cije je bekstvo opravdavano bakinom bolescu? Sada Morison, cije su sanse da zaigra u NBA ravne sansama Nebojse Covica da osvoji titulu, dakle ne postoje, navodno odlazi jer je okoncan lokaut. Smesno objasnjenje. Cudi me da i Nedovic nije iskoristio istu klauzulu iz svog ugovora i pobegao iz kluba. Ali, polako, ima vremena. Ipak, ovo je saopstenje uprava namenila svojim navijacima a oni su na ovim prostorima poznati kao navijaci koji su spremni da u svasta poveruju. Zalosno, dokle je ovaj klub dosao.

Reptile Pope

pre 12 godina

Pre svega tužna vest.

Adam je, uz Rakočevića i Gurovića, najbolji napadač kog smo gledali u KKCZ otkad se igra Jadran. Najbolji strani svakako. Često sam imao osećaj da može da poentira odakle god hoće i kad god hoće, a opet, još češće da ga sve žešće smara okruženje - stil igre, protivnici, sudije, hale, saigrači na centru i krilu, you name it.

Šteta što nije duže ostao, ali svakako je postao moj by far omiljeni Amer u Zvezdi do sada. Mislim, okej, Penn, Wisniewski, Owens, Taylor, Marsh, svi su oni bili korektni i zahvalni igrači, ali Morrison je nešto mnogo više, ličnost sa određenom predistorijom, karakterističnim ponašanjem, značajem i ipak jedan treći pik na draftu.

Ammo, srećno. Nedostajaćeš, mnogo.

bobo

pre 12 godina

a uvijek kad najavljujemo +40 i slicne razlike obicno bude neizvjesno!

30,40 dolazi nenadano kad oni pomisle da su nam blizu.
tako da i sad ne vjerujem da ce biti vise od 20 razlike

Bob

pre 12 godina

Opušteno grobari, samo opušteno. Vidjećemo koliko Partizan-MTS-Igokea-MTS iz Beograd-Laktaša vrijedi bez Pekovića. Ko se zadnji smije ...

srba

pre 12 godina

hahahhaah znao sam,sada ce posle mesec dana da dodje u Partizan ,sa pricom da jos nije spreman za NBA,to se znalo posle prvih poraza i otreznjeja da od titule nema nista,naravno

Ipak komleks

pre 12 godina

Brate dal' je moguce da ste toliko optereceni Zvezdom, toliko ste bolji u kosarci, a vi i dalje visite po nasim temama i ostavljate komentare, pa u zivotu nisam procitao partizanovu temu, a kamoli ostavio komentar, jeste malo otrcano, ali ja ne znam sta je to ako nije komleks?!

Veljko Cosic Grobar

pre 12 godina

Braco Grobari da li je moguce da samo mi citamo i komentarisemo vesti o Zvezdi. Ajmo malo da brinemo o nasim problemima a ne kao da nemamo nas tim pa citamo i komentarisemo njihove probleme. Oni to ne rade. Veliki pozdrav sa Juga

asd

pre 12 godina

Za zaboravne
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.
(računar, 28. novembar 2011 18:37)

Koji si ti car pa i kad kopiras od svojih pokusaj da to bude barem malo originalnije.Ovo je komentar koji je neki od navijaca Partizana na ovom sajtu napisao jos pre 3,4 sezone.Naravno uglavnom je sve ovde tacno ali se na ovom jednom komentaru iskopiranom od pre 3 godine vidi mentalni sklop jednog navijaca Partizana.Oni se cak kopiraju i medjusobno!

računar

pre 12 godina

Za zaboravne
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.

MikeLDN

pre 12 godina

Ajd nek neko iskopa onaj legendarni komentar o 6 faza raspada pa da se ismejemo :) Koliko se secam stranci se ne vracaju sa bozicnih praznika, ovo pre decembra je bas rano?

ramble_on

pre 12 godina

"moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživeo". Sad pozovite i Barsu, pa je tucite u najjačem sastavu, sa sve Mesijem i Ćavijem.

oktavijan

pre 12 godina

nije neka steta sto je otisao..covek nije igrao odbranu,prolazio ga je ko je hteo ikad je hteo a uz to bio je najskuplji zvezdin igrac..uz vec standardne i najbolje Lesica,Subotica(igraci koji igraju odbranu i napad)da im se pridruzi jos par zvezdinih talenata tipa nedovica,milutinovica,cvetkovica..zvezda ce poceti pobedjivati,a posle uz par pojacanja i nesto napraviti..strpljenja za pesica i njegovu viziju..napred zvezdo

Svi smo mi pomalo Adzic

pre 12 godina

Nije nas tim uopste mlad.Pa Covic,Markovic,Radetic,Subotic,Nedovic,Milutinovic,Lesic,Lazic su generacija sa Andjusicem,Lucicem,Macvanom,Cakijem,Milosavljevicem,Jaramazom,Djekicem....Samo sto ovi ispadaju iz ABA lige i i dalje se nazivaju mladim,aovi se kidaju u Evropi.Mlad tim bi bio da je Nedovic kapiten kao sto je trebalo i da igra 93 generacija uz jednog ili dva iskusna momka,i svi bi bili srevniji nego sto nam igraju momci koji su odavno pokazali da nisu za ozbiljne stvari.

Uros

pre 12 godina

Mozda je i bolje ovako, kad nema Morisona morace da se vise rudari u odbrani. Pored toga vise ce moci da pokazu u napadu Milutinovic, Covic i Nedovic. Napred Zvezdo, odbranom do titule!

fenomen

pre 12 godina

Kakve su te nase izdavacke kuce. Pokusao je i kod PGP RTB-a, Jugotona, Zeljka Mitrovica i Sase Popovica, Melosa iz Aleksandrovca i niko nije hteo da mu izda cedejku pa je na kraju prihvatio ponudu neke manje izdavacke kuce preko bare i otisao da ispuni svoj decacki san.
Poz...

Ne smem da psujem!

pre 12 godina

“U ovom trenutku nećemo žuriti sa traženjem zamene za Morisona, želimo da napravimo pravo rešenje po pitanju pojačanja, a ne ishitrenu odluku.“Nema žurbe?!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Kako je nekim grobarima i dalje kost u grlu sto se zvezda fuzionisala sa FMP-om.Ali grobari KK Crvena Zvezda Beograd i dalje na svom drresu nosi grb KK Crvena Zvezda i dalje postoji. KK Crvena Zvezda Beograd uz Hemofarm ne koristi budzet poreskih obaveznika i jedina dva tima koja ne koriste ni jedan drzavni fond za razliku od KK Partizan kome je vestacki odblokiran racun i koji i dalje ima dug od 4 miliona evra glavnice prema Marfin banci.Profesionalnim klubovima ne treba pomoc drzave kao sto je u svim normalnim zemljama. Zato se klub jugoslovena protivi privatizaciji jer je lakse si.ati drzavnu kasu jer u suprotnom nema interesenata sa "evropski tim"
A sto se tice Morisona pravo svakog igraca je da misli da ima sansi u NBA pa tako i on. Ajde grobari ne mastajte o Morisonu.NBA pocinje i ode vam Pekovic

Wiki

pre 12 godina

Nista novo - ni prvi ni poslednji stranac koji ih je napustio u sred sezone. U stvari, njih su i kapiteni napustali u sred sezone, setimo se Vlade Radmanovica. Covek je u pola sezone, kao kapiten ekipe, presao u FMP! Mada, to bi sada znacilo da je ostao u istom klubu. Sve u svemu, cirkusijada kojoj prisustvujemo svake sezone u KKSS se ponavlja. Ladno ce da ispadnu iz lige i drugu godinu za redom. Sto, jelte, ne bi bilo moguce da u pitanju nisu dva razlicita kluba.

miki

pre 12 godina

Mislim da je on stranac koji je najduze ostao u zvezdi,bar smo mu videli oci.Ovih dana su stranci prepuni lepih reci o zvezdi,u raznim sportovima,hahaha

slobodan

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)
To je kao kad bi rekao ne treba Zvezdi Ray Alen. Ovakva igracina treba svakome.

SvajkavskyBg

pre 12 godina

"...moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom..."
Šteta što nisi ostao, da vidiš kako bi bilo protiv Verdera :)

drogba87

pre 12 godina

FMP, Reflex, FMP, CZVBGD, Crvena Zvezda Beograd Beograd Beograd, Crvena Zvezda Beograd Beograd Beograd Stada, Cedevita Zvezda Beograd Stada

Декс 71

pre 12 godina

Пошто оде Морисон, сад да размислите о фузији са Крком Ново место. Бар има адекватно име а још и није човкетова, али тек за пет година

grbovic

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)

A koji igrac u zvezdi to jeste?

Izvinjavam se na pitanju!

Utisak

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)

Ako je tako onda Covic,Cvetkovic,Milutinovic,Popovic,Ilic mogu da idu jer ne igraju odbranu.

fredy

pre 12 godina

Hahahaha vidi ih ovi zvezdasi komentarisu kao "odlicno,super,cemu senzacionalizam" a oce da crknu od muke sto im ode do juce "jedini igrac u zvezi","zvati ga u reprezentaciju srbije" itd itd

Tolle

pre 12 godina

Jos pre nekih mesec dana sam napisao da je Morison vidjen u razgovoru sa Danilovicem, ali mi komentar nije objavljen, pretpostavljam da je moderator mislio da samo provociram.Da li mi sada verujete?Ili da sacekamo jos par dana da se ozvanici vest da je Morison u Partizanu, pa onda da mi objavite komentar?

UrosBg

pre 12 godina

Odlicna vest. Zvezda je svakako vec upropastila sezonu u ABA ligi, nemaju sta da traze. Hiljadu puta je bolje dati sad mladjim momcima da iznesu sezonu do kraja na svojim plecima. Nedovic, Cvetkovic, Milutinovic, Lesic i ostali, na njima treba praviti novu Zvezdu. Nadam se da ce Zvezda izaci iz svih problema, i koliko-toliko spasiti obraz u ABA ligi a sto je najvaznije postici rezultat koji ce nam obezbediti ponovo 4 mesta u sledecoj sezoni ABA lige.

sasa

pre 12 godina

Morison je stvarno odlican suter, ali koliko je dobar suter toliko je los odbrambeni igrac, za neverovati za jednog NBA igraca. Zvezda ima puno problema ove godine posebno u odbrani mislim da je pozicija plejmejkera najslabije mesto u timu, kada bi tu bilo pravo resenje cini mi se da bi i ostale pozicije u timu bile mnogo bolje.

molim lepo

pre 12 godina

Zamolio bih vas da ubuduce obratite paznju i da ime kluba pisite u celosti tj. KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD ili skraceno KK CZ BGD, niko zvezda ili crvena zvezda, hvala puno G-din Covic

matic

pre 12 godina

Stvarno mi nije namera da prozivam, ali sam stekao utisak da je virus "KK Crvena Zvezda" ušao u FMP i polako će i njih upropastiti. Vreme je da tražite sledeći klub za fuzionisanje.

a

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...

SvajkavskyBg

pre 12 godina

"...moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom..."
Šteta što nisi ostao, da vidiš kako bi bilo protiv Verdera :)

drogba87

pre 12 godina

FMP, Reflex, FMP, CZVBGD, Crvena Zvezda Beograd Beograd Beograd, Crvena Zvezda Beograd Beograd Beograd Stada, Cedevita Zvezda Beograd Stada

grbovic

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)

A koji igrac u zvezdi to jeste?

Izvinjavam se na pitanju!

računar

pre 12 godina

Za zaboravne
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.

molim lepo

pre 12 godina

Zamolio bih vas da ubuduce obratite paznju i da ime kluba pisite u celosti tj. KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD ili skraceno KK CZ BGD, niko zvezda ili crvena zvezda, hvala puno G-din Covic

matic

pre 12 godina

Stvarno mi nije namera da prozivam, ali sam stekao utisak da je virus "KK Crvena Zvezda" ušao u FMP i polako će i njih upropastiti. Vreme je da tražite sledeći klub za fuzionisanje.

Tolle

pre 12 godina

Jos pre nekih mesec dana sam napisao da je Morison vidjen u razgovoru sa Danilovicem, ali mi komentar nije objavljen, pretpostavljam da je moderator mislio da samo provociram.Da li mi sada verujete?Ili da sacekamo jos par dana da se ozvanici vest da je Morison u Partizanu, pa onda da mi objavite komentar?

slobodan

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)
To je kao kad bi rekao ne treba Zvezdi Ray Alen. Ovakva igracina treba svakome.

miki

pre 12 godina

Mislim da je on stranac koji je najduze ostao u zvezdi,bar smo mu videli oci.Ovih dana su stranci prepuni lepih reci o zvezdi,u raznim sportovima,hahaha

Декс 71

pre 12 godina

Пошто оде Морисон, сад да размислите о фузији са Крком Ново место. Бар има адекватно име а још и није човкетова, али тек за пет година

fredy

pre 12 godina

Hahahaha vidi ih ovi zvezdasi komentarisu kao "odlicno,super,cemu senzacionalizam" a oce da crknu od muke sto im ode do juce "jedini igrac u zvezi","zvati ga u reprezentaciju srbije" itd itd

Utisak

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)

Ako je tako onda Covic,Cvetkovic,Milutinovic,Popovic,Ilic mogu da idu jer ne igraju odbranu.

Wiki

pre 12 godina

Nista novo - ni prvi ni poslednji stranac koji ih je napustio u sred sezone. U stvari, njih su i kapiteni napustali u sred sezone, setimo se Vlade Radmanovica. Covek je u pola sezone, kao kapiten ekipe, presao u FMP! Mada, to bi sada znacilo da je ostao u istom klubu. Sve u svemu, cirkusijada kojoj prisustvujemo svake sezone u KKSS se ponavlja. Ladno ce da ispadnu iz lige i drugu godinu za redom. Sto, jelte, ne bi bilo moguce da u pitanju nisu dva razlicita kluba.

ramble_on

pre 12 godina

"moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživeo". Sad pozovite i Barsu, pa je tucite u najjačem sastavu, sa sve Mesijem i Ćavijem.

Posteno

pre 12 godina

KK Crvena Zvezda Beograd uz Hemofarm ne koristi budzet poreskih obaveznika
(Starac Soco od 100 leta, 28. novembar 2011 16:36)

Pa onda vratite 10 miliona evra koje dugujete tim istim poreskim obveznicima

Pametni beze na vreme

pre 12 godina

Dovedite novog igraca. Pozovite potom KK Manchester United. Ako nema, moze KK Aiax. Napunite halu. Razbijte velikana. Nek novi igrac to pamti ceo zivot. Izgubite sve zvanicne utakmice. Nemojte mu dati platu. Razbolece mu se deda ili baba. Pobeci ce glavom bez obzira. Ostacete mu duzni. Nece traziti da platite dug, samo da vas nikada ne vidi. Ishvalite ga. Zahvalite mu se. Dovedite novog igraca. Pozovite u goste Borussiu iz Dortmunda, ako nece Anderlecht. Napunite halu... Uh, umorio sam se. Pametni beze pre Partizana, manje pametni bill kad, najpametniji ni ne dolaze. Rekao Pesic. Niko normalan nece danas u FMP. Laku noc.

Svi smo mi pomalo Adzic

pre 12 godina

Nije nas tim uopste mlad.Pa Covic,Markovic,Radetic,Subotic,Nedovic,Milutinovic,Lesic,Lazic su generacija sa Andjusicem,Lucicem,Macvanom,Cakijem,Milosavljevicem,Jaramazom,Djekicem....Samo sto ovi ispadaju iz ABA lige i i dalje se nazivaju mladim,aovi se kidaju u Evropi.Mlad tim bi bio da je Nedovic kapiten kao sto je trebalo i da igra 93 generacija uz jednog ili dva iskusna momka,i svi bi bili srevniji nego sto nam igraju momci koji su odavno pokazali da nisu za ozbiljne stvari.

a

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...

JokeLDN

pre 12 godina

@racunar
Nemoj da skracujes!
... ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta. Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji ezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone."
:) legendarno

Ne smem da psujem!

pre 12 godina

“U ovom trenutku nećemo žuriti sa traženjem zamene za Morisona, želimo da napravimo pravo rešenje po pitanju pojačanja, a ne ishitrenu odluku.“Nema žurbe?!

Veljko Cosic Grobar

pre 12 godina

Braco Grobari da li je moguce da samo mi citamo i komentarisemo vesti o Zvezdi. Ajmo malo da brinemo o nasim problemima a ne kao da nemamo nas tim pa citamo i komentarisemo njihove probleme. Oni to ne rade. Veliki pozdrav sa Juga

NTT

pre 12 godina

Nekada Zvezda a sada FMP jesu klubovi iz kojih igraci beze. To se uvek objasnjva besmislenim objasnjenjima. Secate se onog mucenika cije je bekstvo opravdavano bakinom bolescu? Sada Morison, cije su sanse da zaigra u NBA ravne sansama Nebojse Covica da osvoji titulu, dakle ne postoje, navodno odlazi jer je okoncan lokaut. Smesno objasnjenje. Cudi me da i Nedovic nije iskoristio istu klauzulu iz svog ugovora i pobegao iz kluba. Ali, polako, ima vremena. Ipak, ovo je saopstenje uprava namenila svojim navijacima a oni su na ovim prostorima poznati kao navijaci koji su spremni da u svasta poveruju. Zalosno, dokle je ovaj klub dosao.

Cale

pre 12 godina

Ah, ta istorija....

petak 3.10.2008
Pešić: "Respektujem FMP"

... i komentari zajedno sa najboljim komentarom svih vremena,
6 faza, odaberite "Preporuceni" na
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=321809

Istina

pre 12 godina

Kari je stari lisac. Video da Partizan može da pobedi samo prvi i poslednji na tabeli. Prvi ne može da bude, a za poslednje mesto mu smetao i ovaj Mirosinka, kako je blesav mogao bi da pogodi i Kad ne treba. A poznato je da Karić živi za dan kada će da pobedi Duleta. Za početak bi bila dovoljna i pobeda nad Vladom.

Neprocenjivo

pre 12 godina

Ovo je komentar koji je neki od navijaca Partizana na ovom sajtu napisao jos pre 3,4 sezone.Naravno uglavnom je sve ovde tacno ali se na ovom jednom komentaru iskopiranom od pre 3 godine vidi mentalni sklop jednog navijaca Partizana.
(asd, 28. novembar 2011 19:17)

Jos priznaju da je sve tacno :D
Neprocenjivo, ali neprocenjivo :D

Reptile Pope

pre 12 godina

Pre svega tužna vest.

Adam je, uz Rakočevića i Gurovića, najbolji napadač kog smo gledali u KKCZ otkad se igra Jadran. Najbolji strani svakako. Često sam imao osećaj da može da poentira odakle god hoće i kad god hoće, a opet, još češće da ga sve žešće smara okruženje - stil igre, protivnici, sudije, hale, saigrači na centru i krilu, you name it.

Šteta što nije duže ostao, ali svakako je postao moj by far omiljeni Amer u Zvezdi do sada. Mislim, okej, Penn, Wisniewski, Owens, Taylor, Marsh, svi su oni bili korektni i zahvalni igrači, ali Morrison je nešto mnogo više, ličnost sa određenom predistorijom, karakterističnim ponašanjem, značajem i ipak jedan treći pik na draftu.

Ammo, srećno. Nedostajaćeš, mnogo.

fenomen

pre 12 godina

Kakve su te nase izdavacke kuce. Pokusao je i kod PGP RTB-a, Jugotona, Zeljka Mitrovica i Sase Popovica, Melosa iz Aleksandrovca i niko nije hteo da mu izda cedejku pa je na kraju prihvatio ponudu neke manje izdavacke kuce preko bare i otisao da ispuni svoj decacki san.
Poz...

MikeLDN

pre 12 godina

Ajd nek neko iskopa onaj legendarni komentar o 6 faza raspada pa da se ismejemo :) Koliko se secam stranci se ne vracaju sa bozicnih praznika, ovo pre decembra je bas rano?

e moji grobari

pre 12 godina

e moji grobari, sta vi napraviste od svog kluba, na vesti u kojoj pekovic prica kako bi rado ostao ali da ne moze jer mu je takav ugovor ima svega 2 komentara, a na ovoj vesti u kojoj morison napusta zvezdu ima 90 komentara od kojih su mozda 25 zvezdinih navijaca, pa vi vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan, za koga vi ustvari onda navijate??? navijate da zvezda izgubi!, ne da partizan dobije!

my way

pre 12 godina

Po mnogo cemu specifican i sjajan lik i mnogo mi je drago da je bio clan Zvezde. Ostace upamcen. Sve najbolje majstore! Hasta la victoria siempre!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Kako je nekim grobarima i dalje kost u grlu sto se zvezda fuzionisala sa FMP-om.Ali grobari KK Crvena Zvezda Beograd i dalje na svom drresu nosi grb KK Crvena Zvezda i dalje postoji. KK Crvena Zvezda Beograd uz Hemofarm ne koristi budzet poreskih obaveznika i jedina dva tima koja ne koriste ni jedan drzavni fond za razliku od KK Partizan kome je vestacki odblokiran racun i koji i dalje ima dug od 4 miliona evra glavnice prema Marfin banci.Profesionalnim klubovima ne treba pomoc drzave kao sto je u svim normalnim zemljama. Zato se klub jugoslovena protivi privatizaciji jer je lakse si.ati drzavnu kasu jer u suprotnom nema interesenata sa "evropski tim"
A sto se tice Morisona pravo svakog igraca je da misli da ima sansi u NBA pa tako i on. Ajde grobari ne mastajte o Morisonu.NBA pocinje i ode vam Pekovic

Ipak komleks

pre 12 godina

Brate dal' je moguce da ste toliko optereceni Zvezdom, toliko ste bolji u kosarci, a vi i dalje visite po nasim temama i ostavljate komentare, pa u zivotu nisam procitao partizanovu temu, a kamoli ostavio komentar, jeste malo otrcano, ali ja ne znam sta je to ako nije komleks?!

UrosBg

pre 12 godina

Odlicna vest. Zvezda je svakako vec upropastila sezonu u ABA ligi, nemaju sta da traze. Hiljadu puta je bolje dati sad mladjim momcima da iznesu sezonu do kraja na svojim plecima. Nedovic, Cvetkovic, Milutinovic, Lesic i ostali, na njima treba praviti novu Zvezdu. Nadam se da ce Zvezda izaci iz svih problema, i koliko-toliko spasiti obraz u ABA ligi a sto je najvaznije postici rezultat koji ce nam obezbediti ponovo 4 mesta u sledecoj sezoni ABA lige.

bobo

pre 12 godina

a uvijek kad najavljujemo +40 i slicne razlike obicno bude neizvjesno!

30,40 dolazi nenadano kad oni pomisle da su nam blizu.
tako da i sad ne vjerujem da ce biti vise od 20 razlike

sasa

pre 12 godina

Morison je stvarno odlican suter, ali koliko je dobar suter toliko je los odbrambeni igrac, za neverovati za jednog NBA igraca. Zvezda ima puno problema ove godine posebno u odbrani mislim da je pozicija plejmejkera najslabije mesto u timu, kada bi tu bilo pravo resenje cini mi se da bi i ostale pozicije u timu bile mnogo bolje.

njegovim veb

pre 12 godina

@računar imam i ja to na desktpou....copy>paste..mnogo dobro zvuci.Secam se da sam prvi put procitao taj komentar pre jedno tri,cetiri godine i aktuelan je i danas....Ne znam(zaboravio sam ko je autor)

GROBARI

pre 12 godina

(asd, 28. novembar 2011 19:17)

A ti si još veći car, lepo je čove počeo sa "Za zaboravne", što će reći da je svestan da se ponavlja! Malo je komplikovano, ali nadam se da si skontao?

asd

pre 12 godina

Za zaboravne
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.
(računar, 28. novembar 2011 18:37)

Koji si ti car pa i kad kopiras od svojih pokusaj da to bude barem malo originalnije.Ovo je komentar koji je neki od navijaca Partizana na ovom sajtu napisao jos pre 3,4 sezone.Naravno uglavnom je sve ovde tacno ali se na ovom jednom komentaru iskopiranom od pre 3 godine vidi mentalni sklop jednog navijaca Partizana.Oni se cak kopiraju i medjusobno!

Ist Klintvud

pre 12 godina

@(Pametni beze na vreme, 28. novembar 2011 21:53)

Ne preteruj, to su teski protivnci. Ja bi se radije cupao na Aston Vili, Evertonu ili cak i na Milvolu. Prvo sam hteo da predlozim Dandi Junajted ali sam se ugriz'o za jezik, jer su u trenutno u formi.

Bob

pre 12 godina

Opušteno grobari, samo opušteno. Vidjećemo koliko Partizan-MTS-Igokea-MTS iz Beograd-Laktaša vrijedi bez Pekovića. Ko se zadnji smije ...

srba

pre 12 godina

hahahhaah znao sam,sada ce posle mesec dana da dodje u Partizan ,sa pricom da jos nije spreman za NBA,to se znalo posle prvih poraza i otreznjeja da od titule nema nista,naravno

oktavijan

pre 12 godina

nije neka steta sto je otisao..covek nije igrao odbranu,prolazio ga je ko je hteo ikad je hteo a uz to bio je najskuplji zvezdin igrac..uz vec standardne i najbolje Lesica,Subotica(igraci koji igraju odbranu i napad)da im se pridruzi jos par zvezdinih talenata tipa nedovica,milutinovica,cvetkovica..zvezda ce poceti pobedjivati,a posle uz par pojacanja i nesto napraviti..strpljenja za pesica i njegovu viziju..napred zvezdo

hmm

pre 12 godina

Kari ne tolerise nedisciplinu. Ko je gledao poslednju Zvezdinu utakmicu protiv Krke u gostima, zna o cemu pricam. Posle glupe tehnicke Morisona, Kari ga je samo preko pogledao i vise ga nije ni uvodio u igru.
I bez njega je Zvezda (po meni) igrala kvalitetnije.
Bojan Popovic je zamena Filipu Covicu, umesto da bude obratno. Odluku ko ce da igra pleja u ovoj ekipi ne donosi Kari. Pitanje je vremena koliko ce Kari to moci da tolerise. Filip se zabija u odbranu protivnika i trosi mnogo lopti, a Kari ne sme da ga zameni. Bez obzira koga Zvezda da dovede na toj poziciji, prvi plej mora da bude Filip.
Kari, sve najbolje i nek ti je bog na pomoci.

Uros

pre 12 godina

Mozda je i bolje ovako, kad nema Morisona morace da se vise rudari u odbrani. Pored toga vise ce moci da pokazu u napadu Milutinovic, Covic i Nedovic. Napred Zvezdo, odbranom do titule!

SRSCZ

pre 12 godina

искрено жалим због овога, човићева објашњења и званично су сумњиви, ова наша звезда је дочекала најцрње дане у историји свако ко ваља је побегао.

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Sad cete makar imati izgovor kad vas nakantamo u derbiju. Politika czvbgd je uvek bila da se nadje dobar izgovor, umesto da zasucete rukave. Tuga.

A sto se tice dolaska Morisona u Partizan, gluposti. Pa zar zaista mislite da je Partizan takav klub koji ce da markira svoje igrace (u ovom slucaju Lucica i Cakarevica) koji srce ostavljaju na tekmi i na treningu??? Doveli smo Dzerelsa prosle godine jer nam je plej bio hitan slucaj, ali sada Adam nikog ne bi menjao... A i ne bi imao pravo da igra do NG.... mada, ako ce bas za neke male pare da dodje, dobrodosao.... Ali nije realno

Daleko

pre 12 godina

Stace u prtizan kad se igra NBA
Smesti ste grobari!!!! :)

Sto i ovaj mora da se odluci?

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=27&nav_id=561045

a

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Kako je nekim grobarima i dalje kost u grlu sto se zvezda fuzionisala sa FMP-om.Ali grobari KK Crvena Zvezda Beograd i dalje na svom drresu nosi grb KK Crvena Zvezda i dalje postoji. KK Crvena Zvezda Beograd uz Hemofarm ne koristi budzet poreskih obaveznika i jedina dva tima koja ne koriste ni jedan drzavni fond za razliku od KK Partizan kome je vestacki odblokiran racun i koji i dalje ima dug od 4 miliona evra glavnice prema Marfin banci.Profesionalnim klubovima ne treba pomoc drzave kao sto je u svim normalnim zemljama. Zato se klub jugoslovena protivi privatizaciji jer je lakse si.ati drzavnu kasu jer u suprotnom nema interesenata sa "evropski tim"
A sto se tice Morisona pravo svakog igraca je da misli da ima sansi u NBA pa tako i on. Ajde grobari ne mastajte o Morisonu.NBA pocinje i ode vam Pekovic

Bob

pre 12 godina

Opušteno grobari, samo opušteno. Vidjećemo koliko Partizan-MTS-Igokea-MTS iz Beograd-Laktaša vrijedi bez Pekovića. Ko se zadnji smije ...

Uros

pre 12 godina

Mozda je i bolje ovako, kad nema Morisona morace da se vise rudari u odbrani. Pored toga vise ce moci da pokazu u napadu Milutinovic, Covic i Nedovic. Napred Zvezdo, odbranom do titule!

drogba87

pre 12 godina

FMP, Reflex, FMP, CZVBGD, Crvena Zvezda Beograd Beograd Beograd, Crvena Zvezda Beograd Beograd Beograd Stada, Cedevita Zvezda Beograd Stada

e moji grobari

pre 12 godina

e moji grobari, sta vi napraviste od svog kluba, na vesti u kojoj pekovic prica kako bi rado ostao ali da ne moze jer mu je takav ugovor ima svega 2 komentara, a na ovoj vesti u kojoj morison napusta zvezdu ima 90 komentara od kojih su mozda 25 zvezdinih navijaca, pa vi vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan, za koga vi ustvari onda navijate??? navijate da zvezda izgubi!, ne da partizan dobije!

asd

pre 12 godina

Za zaboravne
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.
(računar, 28. novembar 2011 18:37)

Koji si ti car pa i kad kopiras od svojih pokusaj da to bude barem malo originalnije.Ovo je komentar koji je neki od navijaca Partizana na ovom sajtu napisao jos pre 3,4 sezone.Naravno uglavnom je sve ovde tacno ali se na ovom jednom komentaru iskopiranom od pre 3 godine vidi mentalni sklop jednog navijaca Partizana.Oni se cak kopiraju i medjusobno!

Ipak komleks

pre 12 godina

Brate dal' je moguce da ste toliko optereceni Zvezdom, toliko ste bolji u kosarci, a vi i dalje visite po nasim temama i ostavljate komentare, pa u zivotu nisam procitao partizanovu temu, a kamoli ostavio komentar, jeste malo otrcano, ali ja ne znam sta je to ako nije komleks?!

molim lepo

pre 12 godina

Zamolio bih vas da ubuduce obratite paznju i da ime kluba pisite u celosti tj. KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD ili skraceno KK CZ BGD, niko zvezda ili crvena zvezda, hvala puno G-din Covic

UrosBg

pre 12 godina

Odlicna vest. Zvezda je svakako vec upropastila sezonu u ABA ligi, nemaju sta da traze. Hiljadu puta je bolje dati sad mladjim momcima da iznesu sezonu do kraja na svojim plecima. Nedovic, Cvetkovic, Milutinovic, Lesic i ostali, na njima treba praviti novu Zvezdu. Nadam se da ce Zvezda izaci iz svih problema, i koliko-toliko spasiti obraz u ABA ligi a sto je najvaznije postici rezultat koji ce nam obezbediti ponovo 4 mesta u sledecoj sezoni ABA lige.

SvajkavskyBg

pre 12 godina

"...moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom..."
Šteta što nisi ostao, da vidiš kako bi bilo protiv Verdera :)

računar

pre 12 godina

Za zaboravne
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.
Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.

Tolle

pre 12 godina

Jos pre nekih mesec dana sam napisao da je Morison vidjen u razgovoru sa Danilovicem, ali mi komentar nije objavljen, pretpostavljam da je moderator mislio da samo provociram.Da li mi sada verujete?Ili da sacekamo jos par dana da se ozvanici vest da je Morison u Partizanu, pa onda da mi objavite komentar?

Daleko

pre 12 godina

Stace u prtizan kad se igra NBA
Smesti ste grobari!!!! :)

Sto i ovaj mora da se odluci?

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=27&nav_id=561045

Veljko Cosic Grobar

pre 12 godina

Braco Grobari da li je moguce da samo mi citamo i komentarisemo vesti o Zvezdi. Ajmo malo da brinemo o nasim problemima a ne kao da nemamo nas tim pa citamo i komentarisemo njihove probleme. Oni to ne rade. Veliki pozdrav sa Juga

Pametni beze na vreme

pre 12 godina

Dovedite novog igraca. Pozovite potom KK Manchester United. Ako nema, moze KK Aiax. Napunite halu. Razbijte velikana. Nek novi igrac to pamti ceo zivot. Izgubite sve zvanicne utakmice. Nemojte mu dati platu. Razbolece mu se deda ili baba. Pobeci ce glavom bez obzira. Ostacete mu duzni. Nece traziti da platite dug, samo da vas nikada ne vidi. Ishvalite ga. Zahvalite mu se. Dovedite novog igraca. Pozovite u goste Borussiu iz Dortmunda, ako nece Anderlecht. Napunite halu... Uh, umorio sam se. Pametni beze pre Partizana, manje pametni bill kad, najpametniji ni ne dolaze. Rekao Pesic. Niko normalan nece danas u FMP. Laku noc.

Istina

pre 12 godina

Kari je stari lisac. Video da Partizan može da pobedi samo prvi i poslednji na tabeli. Prvi ne može da bude, a za poslednje mesto mu smetao i ovaj Mirosinka, kako je blesav mogao bi da pogodi i Kad ne treba. A poznato je da Karić živi za dan kada će da pobedi Duleta. Za početak bi bila dovoljna i pobeda nad Vladom.

grbovic

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)

A koji igrac u zvezdi to jeste?

Izvinjavam se na pitanju!

miki

pre 12 godina

Mislim da je on stranac koji je najduze ostao u zvezdi,bar smo mu videli oci.Ovih dana su stranci prepuni lepih reci o zvezdi,u raznim sportovima,hahaha

sasa

pre 12 godina

Morison je stvarno odlican suter, ali koliko je dobar suter toliko je los odbrambeni igrac, za neverovati za jednog NBA igraca. Zvezda ima puno problema ove godine posebno u odbrani mislim da je pozicija plejmejkera najslabije mesto u timu, kada bi tu bilo pravo resenje cini mi se da bi i ostale pozicije u timu bile mnogo bolje.

Posteno

pre 12 godina

KK Crvena Zvezda Beograd uz Hemofarm ne koristi budzet poreskih obaveznika
(Starac Soco od 100 leta, 28. novembar 2011 16:36)

Pa onda vratite 10 miliona evra koje dugujete tim istim poreskim obveznicima

Декс 71

pre 12 godina

Пошто оде Морисон, сад да размислите о фузији са Крком Ново место. Бар има адекватно име а још и није човкетова, али тек за пет година

matic

pre 12 godina

Stvarno mi nije namera da prozivam, ali sam stekao utisak da je virus "KK Crvena Zvezda" ušao u FMP i polako će i njih upropastiti. Vreme je da tražite sledeći klub za fuzionisanje.

ramble_on

pre 12 godina

"moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživeo". Sad pozovite i Barsu, pa je tucite u najjačem sastavu, sa sve Mesijem i Ćavijem.

Neprocenjivo

pre 12 godina

Ovo je komentar koji je neki od navijaca Partizana na ovom sajtu napisao jos pre 3,4 sezone.Naravno uglavnom je sve ovde tacno ali se na ovom jednom komentaru iskopiranom od pre 3 godine vidi mentalni sklop jednog navijaca Partizana.
(asd, 28. novembar 2011 19:17)

Jos priznaju da je sve tacno :D
Neprocenjivo, ali neprocenjivo :D

fenomen

pre 12 godina

Kakve su te nase izdavacke kuce. Pokusao je i kod PGP RTB-a, Jugotona, Zeljka Mitrovica i Sase Popovica, Melosa iz Aleksandrovca i niko nije hteo da mu izda cedejku pa je na kraju prihvatio ponudu neke manje izdavacke kuce preko bare i otisao da ispuni svoj decacki san.
Poz...

slobodan

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)
To je kao kad bi rekao ne treba Zvezdi Ray Alen. Ovakva igracina treba svakome.

fredy

pre 12 godina

Hahahaha vidi ih ovi zvezdasi komentarisu kao "odlicno,super,cemu senzacionalizam" a oce da crknu od muke sto im ode do juce "jedini igrac u zvezi","zvati ga u reprezentaciju srbije" itd itd

Wiki

pre 12 godina

Nista novo - ni prvi ni poslednji stranac koji ih je napustio u sred sezone. U stvari, njih su i kapiteni napustali u sred sezone, setimo se Vlade Radmanovica. Covek je u pola sezone, kao kapiten ekipe, presao u FMP! Mada, to bi sada znacilo da je ostao u istom klubu. Sve u svemu, cirkusijada kojoj prisustvujemo svake sezone u KKSS se ponavlja. Ladno ce da ispadnu iz lige i drugu godinu za redom. Sto, jelte, ne bi bilo moguce da u pitanju nisu dva razlicita kluba.

oktavijan

pre 12 godina

nije neka steta sto je otisao..covek nije igrao odbranu,prolazio ga je ko je hteo ikad je hteo a uz to bio je najskuplji zvezdin igrac..uz vec standardne i najbolje Lesica,Subotica(igraci koji igraju odbranu i napad)da im se pridruzi jos par zvezdinih talenata tipa nedovica,milutinovica,cvetkovica..zvezda ce poceti pobedjivati,a posle uz par pojacanja i nesto napraviti..strpljenja za pesica i njegovu viziju..napred zvezdo

Cale

pre 12 godina

Ah, ta istorija....

petak 3.10.2008
Pešić: "Respektujem FMP"

... i komentari zajedno sa najboljim komentarom svih vremena,
6 faza, odaberite "Preporuceni" na
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=321809

Svi smo mi pomalo Adzic

pre 12 godina

Nije nas tim uopste mlad.Pa Covic,Markovic,Radetic,Subotic,Nedovic,Milutinovic,Lesic,Lazic su generacija sa Andjusicem,Lucicem,Macvanom,Cakijem,Milosavljevicem,Jaramazom,Djekicem....Samo sto ovi ispadaju iz ABA lige i i dalje se nazivaju mladim,aovi se kidaju u Evropi.Mlad tim bi bio da je Nedovic kapiten kao sto je trebalo i da igra 93 generacija uz jednog ili dva iskusna momka,i svi bi bili srevniji nego sto nam igraju momci koji su odavno pokazali da nisu za ozbiljne stvari.

srba

pre 12 godina

hahahhaah znao sam,sada ce posle mesec dana da dodje u Partizan ,sa pricom da jos nije spreman za NBA,to se znalo posle prvih poraza i otreznjeja da od titule nema nista,naravno

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Sad cete makar imati izgovor kad vas nakantamo u derbiju. Politika czvbgd je uvek bila da se nadje dobar izgovor, umesto da zasucete rukave. Tuga.

A sto se tice dolaska Morisona u Partizan, gluposti. Pa zar zaista mislite da je Partizan takav klub koji ce da markira svoje igrace (u ovom slucaju Lucica i Cakarevica) koji srce ostavljaju na tekmi i na treningu??? Doveli smo Dzerelsa prosle godine jer nam je plej bio hitan slucaj, ali sada Adam nikog ne bi menjao... A i ne bi imao pravo da igra do NG.... mada, ako ce bas za neke male pare da dodje, dobrodosao.... Ali nije realno

JokeLDN

pre 12 godina

@racunar
Nemoj da skracujes!
... ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta. Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji ezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone."
:) legendarno

bobo

pre 12 godina

a uvijek kad najavljujemo +40 i slicne razlike obicno bude neizvjesno!

30,40 dolazi nenadano kad oni pomisle da su nam blizu.
tako da i sad ne vjerujem da ce biti vise od 20 razlike

NTT

pre 12 godina

Nekada Zvezda a sada FMP jesu klubovi iz kojih igraci beze. To se uvek objasnjva besmislenim objasnjenjima. Secate se onog mucenika cije je bekstvo opravdavano bakinom bolescu? Sada Morison, cije su sanse da zaigra u NBA ravne sansama Nebojse Covica da osvoji titulu, dakle ne postoje, navodno odlazi jer je okoncan lokaut. Smesno objasnjenje. Cudi me da i Nedovic nije iskoristio istu klauzulu iz svog ugovora i pobegao iz kluba. Ali, polako, ima vremena. Ipak, ovo je saopstenje uprava namenila svojim navijacima a oni su na ovim prostorima poznati kao navijaci koji su spremni da u svasta poveruju. Zalosno, dokle je ovaj klub dosao.

my way

pre 12 godina

Po mnogo cemu specifican i sjajan lik i mnogo mi je drago da je bio clan Zvezde. Ostace upamcen. Sve najbolje majstore! Hasta la victoria siempre!

Reptile Pope

pre 12 godina

Pre svega tužna vest.

Adam je, uz Rakočevića i Gurovića, najbolji napadač kog smo gledali u KKCZ otkad se igra Jadran. Najbolji strani svakako. Često sam imao osećaj da može da poentira odakle god hoće i kad god hoće, a opet, još češće da ga sve žešće smara okruženje - stil igre, protivnici, sudije, hale, saigrači na centru i krilu, you name it.

Šteta što nije duže ostao, ali svakako je postao moj by far omiljeni Amer u Zvezdi do sada. Mislim, okej, Penn, Wisniewski, Owens, Taylor, Marsh, svi su oni bili korektni i zahvalni igrači, ali Morrison je nešto mnogo više, ličnost sa određenom predistorijom, karakterističnim ponašanjem, značajem i ipak jedan treći pik na draftu.

Ammo, srećno. Nedostajaćeš, mnogo.

hmm

pre 12 godina

Kari ne tolerise nedisciplinu. Ko je gledao poslednju Zvezdinu utakmicu protiv Krke u gostima, zna o cemu pricam. Posle glupe tehnicke Morisona, Kari ga je samo preko pogledao i vise ga nije ni uvodio u igru.
I bez njega je Zvezda (po meni) igrala kvalitetnije.
Bojan Popovic je zamena Filipu Covicu, umesto da bude obratno. Odluku ko ce da igra pleja u ovoj ekipi ne donosi Kari. Pitanje je vremena koliko ce Kari to moci da tolerise. Filip se zabija u odbranu protivnika i trosi mnogo lopti, a Kari ne sme da ga zameni. Bez obzira koga Zvezda da dovede na toj poziciji, prvi plej mora da bude Filip.
Kari, sve najbolje i nek ti je bog na pomoci.

Ne smem da psujem!

pre 12 godina

“U ovom trenutku nećemo žuriti sa traženjem zamene za Morisona, želimo da napravimo pravo rešenje po pitanju pojačanja, a ne ishitrenu odluku.“Nema žurbe?!

Ist Klintvud

pre 12 godina

@(Pametni beze na vreme, 28. novembar 2011 21:53)

Ne preteruj, to su teski protivnci. Ja bi se radije cupao na Aston Vili, Evertonu ili cak i na Milvolu. Prvo sam hteo da predlozim Dandi Junajted ali sam se ugriz'o za jezik, jer su u trenutno u formi.

SRSCZ

pre 12 godina

искрено жалим због овога, човићева објашњења и званично су сумњиви, ова наша звезда је дочекала најцрње дане у историји свако ко ваља је побегао.

Utisak

pre 12 godina

ovo je odlicna stvar za zvezdu... morison jeste dobar suter, ali zvezdi ne treba takav igrac u ovom trenutku, zvezdi trebaju igraci koji igraju odbranu, prave razliku na terenu u fizikalijama i skacu, a to morison nije...
(a, 28. novembar 2011 14:58)

Ako je tako onda Covic,Cvetkovic,Milutinovic,Popovic,Ilic mogu da idu jer ne igraju odbranu.

MikeLDN

pre 12 godina

Ajd nek neko iskopa onaj legendarni komentar o 6 faza raspada pa da se ismejemo :) Koliko se secam stranci se ne vracaju sa bozicnih praznika, ovo pre decembra je bas rano?

njegovim veb

pre 12 godina

@računar imam i ja to na desktpou....copy>paste..mnogo dobro zvuci.Secam se da sam prvi put procitao taj komentar pre jedno tri,cetiri godine i aktuelan je i danas....Ne znam(zaboravio sam ko je autor)

GROBARI

pre 12 godina

(asd, 28. novembar 2011 19:17)

A ti si još veći car, lepo je čove počeo sa "Za zaboravne", što će reći da je svestan da se ponavlja! Malo je komplikovano, ali nadam se da si skontao?