Četvrtak, 20.10.2011.

18:40

Partizan otvorio Evroligu porazom

Košarkaši Partizana izgubili su u hali Pionir od Anadolu Efesa sa 84:73 u prvom kolu grupe C Evrolige.

Izvor: B92

Partizan otvorio Evroligu porazom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

234 Komentari

Sortiraj po:

srki

pre 12 godina

Neznam al nekako mi se cini da su prosle godine mnogo lepse partije pruzali u evro ligi,a nikad jaci tim. Dobro tek je prva utakmica,al nesto se plasim da ovo nece ici na dobro.Ja kao navijac zvezde mislim da nikad niste bili losiji,a i mi sa vama.Pekovicu i morisonu svaka cast,al gde su ostali!

rts

pre 12 godina

Prva utakmica je uvek nezgodna zbog neuigranosti ali ne treba sumnjati u plasman u F16 jer VJ prošle sezone pokazao svim kritičarima da je klasa a kritičari neka nastave da rasteruju baksuza jer se dominacija nastavlja.

Goran

pre 12 godina

Pošto su umislili da su neko. podigli su cene karata koje će im se "obiti" o glavu.1200 su bile tribine.A po 20 evra je cena karte veća u odnosu na prošlu godinu.Kod njih je devalvirao evro.A uvek će biti 6000 koji vole pa koliko košta i to "crno - beli " koriste.

srbija u srcu

pre 12 godina

mislim da nije sramota izgubiti od efesa, zaista je jak ove sezone, opet se pokazalo da su te prve utakmice najgore, zelim Partizanu sve najbolje u daljem takmicenju a polemiku delija i grobara oko Savanovica necu da komentarisem, znam samo da je srbin i da cu ga postovati do kraja njegove karijere gde god igrao........

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

hoce li neko da prokomentarise navijanje i onu decibelsku buku u pioniru, haha....ccc
strasno, da ne kazem tuzno
aj sad ponovo internet sport bojsi, u akciju i pretnje kako vi drzite cas navijanja

Obodo

pre 12 godina

Law nam se pogubio sinoc, atmosfera ili nesto drugo, videcemo uskoro. Imamo , imenima, izuzetno jaku ekipu, fale plejevi, i malo veci krediti Milosavljevicu i Andjusicu kao suterima i pogotovu Lucicu, koga uporno forsira na cetvorci a decko ima perfektan sut i ulaz... Miljenovic je konacno potpisao , morali bi da ga vidjamo na parketu ove sezone, za boljitak srpske kosarke uopste... Kao i svaki put kada izvredjamo nekog naseg u pioniru i Savan nas je otkinuo sinoc, svaka cast matori, kakva rutina i smirenost, kapa dole... Boricemo se i ove sezone , davacemo sve od sebe, ruku na srce- top 16, mnogo, mnogo daleko... Ekipe u nasoj grupi nikada jace, mozda kresnemo sarloa 2 puta, ostale tesko... I naravno - Ziveo PARTIZAN i majka SRBIJA!

Bojan Janković

pre 12 godina

I tako je vec na samom pocetku krenuo da se rusi san navijaca Partizana da su se oni jedini pojacali, i da ce nesto da osvoje u Evropi.

гробар до гроба

pre 12 godina

Дајте Дулета, овај Јовановић није потенцијала да води овакву екипу!!!!!

Deki

pre 12 godina

Bogami, kad ostanemo bez Pekovica, bice ovo jedan vrlo prosecan tim. A ovom timu kada bi se prikljucio Jan Veseli, i jos jedan plej, recimo Vujanic, onda mislim da bi F4 bio sasvim realan domet, ovako ce biti jako tesko, morace Lucic, Andjusic, Cakarevic i Milosavljevic dobro da se raspucaju ako mislimo da dobijemo bilo koga u ovoj grupi, neracunajuci Sarloa.

Pedja

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
Pa naravno da boli, i uvek ce nas boleti, nismo se mi navikli na to kao vi. Vi ste vec oguglali

zi

pre 12 godina

Treca cetvrtina kriminal! Efesu samo 2 faula, a nama 6 za 4 min. igre, Pritom njima je dozvoljena agresivna igra, a nama se sudi, bukvalno, svaki kontakt. Sudije ubile egal utakmicu!!!! Nije mi samo jasno kako moze sponzor kluba da bide isti kao i celog takmicenja!

Efes se zezao

pre 12 godina

Nisu znali da ste jaki...valjda je sada jasno onim napaljenicima,što pominju F4,da će teško tj.nikako neće moći ni prolaz među 16 timova.

maka

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!
(Belmondo, 20. oktobar 2011 21:02)

Da li to delije navijaju za Turke? Nešto mi se ne uklapa ona vaša priča o najsrpskijem klubu.

mile

pre 12 godina

Partizan ima problem na poziciji pleja. Ovaj Amer nekad odigra dobro, a nekad ide iz greske u gresku a nema ko da ga zameni. Bozic ne moze da ga menja u Evroligi.

I bedno

pre 12 godina

Stvarno je bilo mučno slušati najprimitivnije prozivke na Savanovićev račun,kako nama malo treba da pokažemo kakvi smo (ne)ljudi....Može i drugačije da se iskaže podrška klubu...Jadno...

AS

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
Mi igramo Evroligu godina, vi ste se ugasili, nema vas na mapi, zato tišina

srb

pre 12 godina

braco grobari,kakav bre f4 dajte nemojmo da se zanosimo pa nismo mi simpatizeri kkfmpczbgd pa da pretimo titulom a tek sastavili tim...samo polako i dosta strpljenja,nije strasno i ako ne prodjemo u top 16,makar oni imaju kredita za ucinjeno u proteklih 10 godina...

kobe bryant

pre 12 godina

Svim crcem uz Crno-bele kao i uvek! Al' ipak moram da kažem ono što je evidentno i što se vidi iz aviona. Igra nam se zasniva na Pekoviću. Kad se on vrati u Ameriku nećemo biti isti tim. Nemamo beka šutera, kao što još neko reče. Pa ipak, uprkos svim manjkavostima, i dalje mislim kao i većina navijča Partizana da je naš najveći minus Vlada Jovanović. Gledam ga kad pozove time-out i onda ono njegovo Aaaa, aaaa, aaaa, zamuckivanje i čekanje da mu Pera Božić motiviše igrače. Ma to ne može tako. Dule je imao uvek šta da kaže. Nije prestajao da priča celu utakmicu a kamoli na time-outu. Znači smatram da je Dule na klupi on bi od ove (po svim merilima prilično jake ekipe) izvukao 200 % mogućnosti i mi bismo oduvali Efes. Al' stvarno oduvali. Ovako....ostaje da se mrcvarimo po evroligi. Jednostavno, ne bi smeli da gubimo kod kuće bez obzira ko dolazi u Pionir.

Dr House

pre 12 godina

Bio na utakmici i da iznesem neke utiske. Efes je mnogo jak,ali. Ne mogu da se otmem utisku da nam fale DVE JAKO BITNE stvari ove godine i nazalost tako ce i ostati. Ono sto su nam znacili Veseli-Gist. Dakle skok, narocito u napadu (drugi pa cesto i treci napad kosevi iz odbitka) brza tranzicija cak i posle primljenog kosa (laki i sigurni poeni za seriju) i njihovo zatvaranje rupa u odbrani ( narocito kod ispadanja u pik end rolu)!!! Ova ekipa nema NIKOG DA ISTRCI KONTRU i narocito polukontru, nema ko da zakuca i da stisne u odbrani. I DRUGA mozda i bitnija stvar nemamo vec drugu godinu za redom ni PRVOG ni drugog pleja. KATASTROFA. Srecni smo kad nam NBA pojacanje uspe da prevede loptu a da je ne izgubi, a kapiten Pera penzionerska tuga (a nikad i nije bio plej u igrackoj maldosti). INDEKS dva pleja NULA, bre Nula ako ne i minus. A sad ono sto imamo, Milosavljevic, Lucic a narocito Andjusic obecavaju. Nije mi samo jasno zasto veliki trener upropastava Lucica forsirajuci ga na cetvorci, dok mu na trojci ostareli Kecman ima nedopustivo veliku minutazu sobzirom na trenutne (sad trajne) (ne)mogucnosti i ucinak ( nula poena indeks takodje minus). Pekovic vise od pola ekipe i pored polu rekreativnog bavljenja kosarkom u ovom trenutku (kakav bi tek bio kad bi malo zagrizao na sportskom zivotu), zato i samo zato smo ove godine jaci na centarskim pozicijama (dok ne ode). Dzavaj je bio los ali nista losiji od Raduljice u ovom trenurku. Katic je grizao a sve su to OBILATO KRPILI gore pomenuti VESELI-Gist. I zato sam ubedjen da bi proslogodisnji Partizan sa kraja godine razvalio ovaj sada (bez Pekovica). Kazem sada jer tek treba da vidimo koliko i sta mogu Cakarevic i Macvan. Ali bi na keca uvek uzeo prvu dvojcu bez razmisljanja. Macvan ima kvalitet, sut umuljavanje, borbenost ali SKOK, BRZINA,KONTRA, RAMPE, KUCANJA, OSTACE NAM SAMO U LEPOM SECANJU OVE GODINE!!! I NARAVNO PLEJ kao Mekeleb. SPASA NAM NEMA PROPASTI NECEMO

Vercingetorix

pre 12 godina

sigurno si ovakav komentar ostavljao i dok je bilo Ep u Litvaniji jel? E jadnice!
(vodi ga kuci, 20. oktobar 2011 21:14)
Nikada nisam pljuvao igrača koji je vrhunski profesionalac i koji je uvek igrao uvek srcem za istu za razliku od vas grobara. Dakle, Savane ruka ti se pozlatila. Obe.

Vlada

pre 12 godina

Da odgovorim jer ne razlikujete vredjanje Savana i vredjanje Stojkovica.Kao prvo Savanovic nije nikad igrao za zvezdu,kao drugo Stojkovic je branio za zvezdu,kao trece Stojkovic je provocirao nas raznim izjavama,delima.Dok Savan nista nije rekao za Partizan,plus velika je ljudina,dobar covek.Pametnom dosta
(delija, 20. oktobar 2011 22:46)
Osnovnu razliku si zaboravio.Stojke je branio za Srbiju a Savan igra za protivnicki klub.Savanu nije vredjana familija,nije niko fizicki nasrnuo na njega niti mu je ko pretio.Stojke vas nije provocirao i tek posle napada na njega je poslao jasnu poruku.Celnici vaseg kluba nista nisu ucinili da zaustave linc a vidjeniji zvezdasi su davali izjave tipa:"nije mali,znao je sta radi".Tada on odlucuje da ste ruzna proslost.
Ne zelim da opravdam time ponasanje jednog dela nasih navijaca,ali zelim da osporim pravo nekom ciji su navijaci navijali za Estoniju protiv Srbije i lincovali srpskog golmana da nam deli pridike.Mi ako smo pogresili ispravicemo to ili necemo a vi razmislite o svojim postupcima.

grobar

pre 12 godina

sto se tice vredjanja Savana apsolutno sam protiv toga jer je srbin!!! a simpatizere kkfmpczbgd da podsetim da su vredjali ALEKSANDRA SASU DJORDEVICA kad je igrao za barselonu kome Savan ne moze ni da donosi peskir da se obrise...

Miki

pre 12 godina

Sta se navijaci suparnickog tima bune zbog skandiranja Savanu??? Kad je lepo covek objasnio da mu ne smeta i sto mu ne smeta,sta se vi trpate k'o Mirodjija u svaku corbu???

King James

pre 12 godina

Ne znam šta znači ono skandiranje bratu Savanu, neka mi neko objasni? Ja mislim da nije u redu i kao navijač Partizana se ograđujem od toga!!! Ako neko zna nešto što ja ne znam u vezi toga neka mi odgovori, molim vas...

grobari sevce

pre 12 godina

CSK,EFES,BARSELONA i SIJENA su najace ekipe u evropi i samo nas oni mogu pobediti u Pioniru.Sto se Partizana tice to je odlicna ekipa i nadam se da ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje ipak je to sistem.Mi cemo sigurno uci u TOP 16 neznam sta se ovi zvezdasi toliko pale.Nek oni gledaju sta ce uraditi protiv CEDEVITE a nas nek ostave ili nek nas gledaju kako igramo evro ligu posto oni to mogu samo da sanjaju.Ako je za njih i njihovog trenera CEDEVITA NBA tim onda nek gledaju tu njihovu NBA ligu.
Svaka cast navijacima jos nednom smo pokazali koliko se voli Partizan!!!!!!
Pozzz sa KOSOVA i najaceg nacionalnog uporista SEVCA

delija

pre 12 godina

Da odgovorim jer ne razlikujete vredjanje Savana i vredjanje Stojkovica.Kao prvo Savanovic nije nikad igrao za zvezdu,kao drugo Stojkovic je branio za zvezdu,kao trece Stojkovic je provocirao nas raznim izjavama,delima.Dok Savan nista nije rekao za Partizan,plus velika je ljudina,dobar covek.Pametnom dosta

Vlada

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!
(Belmondo, 20. oktobar 2011 21:02
Belmondo SrBendo,samo nam ti,molim te objasni kako da ne brukamo naciju jer su navijaci kluba za koji navijas u sred Beograda navijali protiv svoje reprezentacije i jos se bunili ovde u svojim komentarima sto je Grobarima dozvoljeno da unesu bubnjeve i da jace pruzaju podrsku Srbiji.Samo nam vi,koji ste lincovali golmana reprezentacije iz cisto klubaskih pobuda objasnite kako se voli i bodri i kako se ne bruka Srbija.A porciju od 50 razlike cemo vam servirati u Decembru.Gde ti je grb?

joja

pre 12 godina

Već vidim brdo komentara o skupim ekipama,grupi smrti,bla,bla.gospodo,onaj vujošević je sa manjim parama,doduše,uz razne.marifetluke, pravio nesto.ova ekipa mnogo košta za ovdašnje prilike,i nema izgovora!ej,samo macvan i lo koštaju milion u zbiru.odakle pare? Dakle,tišina,i na trening,jer trenutno,ova ekipa sa limitiranim trenerom i bez pekovica je suv prosek.

HH

pre 12 godina

Gledam sad tekmu Armani-Makabi...teskocemo mi moci da dobijemo nekog od njih...Bozic i Kecman, moji drugari...a ja sam debelo zagazio u 4 deceniju...plej uzasan...jednolicna igra "o ruk" ispod kosa...to je ok za jadransku i nasu ligu ali tesko da cemo moci nesto da uradimo u evropi...bio sam protiv dolaska Macvana ali je decko odlicno odigrao...mislim da smo u velikom problemu za buducnost jer gore pomenuta dva beka ne idu mladji, 3 igraca imamo na pozajmici, plej stranac...to je vec 6 koji sigurno nece biti ovde sledece sezone...decu ne razigravamo a para nemamo bas puno....

Иван-Ниш

pre 12 godina

Бекови Ефеса су надмоћнији од Партизанових и донели су им победу. Партизанови бекови ће морати много боље у осталим утакмицама јер осим Белгијанаца све остале екипе су паклено јаке. Многи ће морати преко ноћи да одрасту и да више допринесу игри.
А оно скандирање Савану је брука жива.

spiderman

pre 12 godina

fali nam na 4ci igrac tipa gist, lasme, roberts koji ce da pokriva reket, zatvara svaki prodor, skace, lupa rampe, to je ono sto je partizan krasilo prethodnih sezona. macvan jeste kvalitetan igrac ali misljenja sam da bi nam jedan amerikanac skakac vise znacio, pre svega u odbrani. previse smo tromi, fali nam eksplozivnosti.

samo zapazanje!

pre 12 godina

ponovo cu odmah da napisem da sam navijac zvezde...ali kao ljubitelj kosarke pratim i vas klub,i mogu reci da sam malo iznenadjen potpunom jednostranoscu napada partizana...spustanje lopte na pekovica pa sta uradi uradi tokom celog prvog poluvremena...i onda naravno kada je dobio 4. licnu niste znali kuda cete sa loptom,jako tesko ste se snalazili protiv zone i tu mora trener da snosi veliku odgovornost...mora da nadje nacin da probije takvu odbranu...takodje mnogo vise sam ocekivao od krila lucica i cakarevica...mislim da je za vas mnogo bolje da forsirate sto vise ovog raduljicu,jer kada vam ode pekovic a raduljica ostane nerazigran bicete u velikom problemu...kao sto zvezda igra samo jedan tip odbrane tako i vi igrate samo jedan tip napada (doduse zvezdina odbrana je non stop losa,a vas napad samo ponekad ovako kiksne) i takva igra ne moze da donese nista dobro u evroligi,pogotovu ne u ovakvoj grupi...toliko od mene poz

Marko

pre 12 godina

Bila je lepa utakmica ,doduše sudije su malo oštetile Partizan,ali netreba kriviti igrače Partizana ,jer je Efes mnogo jak ove sezone,po meni je jedan od pretendenata za osvajanja Eurolige,čestitke partizanovim igračima lepo je videti dobru i čvrstu utakmicu,uopšte se nisu obrukali,a to što su neki navijači partizana očekivali da će sa lakoćom da dobiju Efes to je druga priča,pa u Efes je dao 25 miliona evra za dovodjenje igrača,u svakom slučaju lepa utakmica,iskreno mislim da je Raduljica čist promašaj,a Pekoviću svaka čast,želim vam puno sreće u evropi,navijači treba da budu malo realniji,upali ste u najaču grupu,i iskreno ako izvučete neku pobedu,to će biti super.

zoran

pre 12 godina

Gde da dobijes sa Bozicem,Kecmanom,Katicem,Lukicem i trenerom Jovanovicem...u Evroligi to je nemoguce...dobar je to tim za jadransku ligu i ovu nasu u Srbiji, sve preko toga nema govora...Turci imaju 12 jednakih...u Partizanu sem onog Andjusica nemas igrac da moze trojku da sutne...ovi ostali ( donekle i Milosavljevic moze da pogodi) su smeshni...
..Pekovic je klasa, svaka cast...

bolton

pre 12 godina

A pricali ste kako niste hteli mnogo da zapinjete u utakmici protiv Radnickog,da ste se cuvali za ovu vecerasnju protiv Efesa...zao mi je sto vas je Radnicki ipak dosta umorio i niste imali snage za malo jaci otpor Turcima.

Srecko

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Pazi srecan sam i ja, i kada gubimo i kada dobijamo. A znas li zasto ? Zato sto vec 10 godina gledam najbolje timove Evrope sa kojima igra moj klub,zato sto nema tima koga nismo dobili u Evropi, zato sto smo u LIGI NAJBOLJIH u kosarci,rukometu,odbojci,vaterpolu. Ja sam jedino tuzan kada vidim na koji nacin ste vi srecni! Samo kada mi izgubimo od jednog od najjacih klubova na starom kontinentu, srecni ste jer vas klub nikada nece ni imati prilike da igra ovakve utakmice... Drago mi je da znam da i vi gledate najbolju kosarku! Pozdrav

Pera

pre 12 godina

Law je jako loš a treba da igra 35 min jer nemamo drugog playa! Na zimu obavezno dovesti nekoga kao drugog playa da proba promeniti ritam kada ovom mučeniku ne ide!

Uros

pre 12 godina

Ma dajte, molim vas kakvo vredjanje, to je sastavni deo navijackog folklora. Ja nisam cuo da je ijedan igrac bio postedjen toga. Sve je bilo u domenu sportskog navijanja.
Mada kad bolje razmislim i jeste uvreda kad nekom skandiras da je navijac Zvezde.

burazer

pre 12 godina

(Novosel, 20. oktobar 2011 21:24)
komedijo, vise smo osvojili Evropski prvenstva u prethodne 2 godine nego vase sportsko drustvo u istoriji istog.
Potrudite se da kad udjete u ULEB kup da izgubite od raznih indijanaca, pa posle da se usudite bilo sta...

igokea

pre 12 godina

Savane, nisi trebao! Ah Savane, Savane... ...bezobraznice jedan! :D
- Jel koristite kreditne kartice?
- Da!
- Dodji ovamo!
- Jel koristite kredine kartice!?
- Da!
- Koje?
- 064 (mts)!
:D Ja mislim isto da Savan fura 064!

Гробарка80

pre 12 godina

Није ме срамота што смо изгубили,
борили смо се до краја.
Срамота ме је ако је ово Европа!

MladjanSIlobad

pre 12 godina

pa dobro kostala nas je puno ta 3/4... i steta je jer smo realno mogli dobiti utakmicu samo da nije bilo tolikog pada u igri.... kasnije je prisutan i pritisak da se stigne razlika... sve u svemu kriza u igri i splet nesrecnih okolnosti ( brze licne pekovica i raduljice) rezultat je realan... ali raduje sto Partizan moze i hoce mnogo bolje od ovoga!

posmatrac

pre 12 godina

Nije lose. Centarska superiornost, sve dok sudije nisu resile da to promene sudjenjem nepostojecih licnih gresaka. Dobar procenat suta za 3 i dovoljno igraca koji su uspesno pogadjali. Ali, jako losa reakcija na presing protivnika, suvise izgubljenih lopti, panika i nedostatak koncepcije kada se prelamao mec - sto je sve trener morao da promeni, kako pravom taktikom tako i tehnickom greskom kojom bi zaustavio sudije na vreme a podigao ekipu. Partizanu fali jos jedan play i jos jedna ozbiljna cetvorka (Lucic to ne moze uspesno da igra u ovoj konkurenciji. Macvan ce biti veliko pojacanje. Andjusic je igrom zasluzio i vecu minutazu... Ako Dule Kecman i Pera Bozic ne mogu vise da doprinesu kvalitetu tima, treba umesto njih pustiti klince da se kale - Miljenovic i Bogdanovic, siguran sam, ne bi odigrali losije.

Ulepsao si mi vece

pre 12 godina

@ Samo bi zamolio Šarenca da nam još jednom objasni ima li Kučo Albansko-Tursko državljanstvo, nisam ga najbolje razumeo prvih 16 puta.
(Zoran, 20. oktobar 2011 19:50),
hahahahahahahahahahaha,kako duhovit komentar!!!

Xp

pre 12 godina

Jovanovicu, pa kako onako da ti Law prenosi loptu protiv presinga , da u sredini ima ogromna rupa i da nijedno krilo/centar ne pridje u tu rupetinu da primi pass nego oba visoka igraca stoje dole duboko u polju Efesa , potpuno beskorisna.

bojan

pre 12 godina

da li vi stvarno poredite Savana sa Stojkovicem?! Savan se kleo u Partizan,pa presao u Zvezdu? ne bih rekao. nadjite neko prikladnije opravdanje sto ste ispsovali ljudinu,mada znam da nemate!

GoranNS90

pre 12 godina

Svako vredjanje igraca je neprimerno, a sto se tice zvezdinih navijaca, oni su Stojkovicu zvizdali u reprezentaciji(ovo nije opravdanje za veceras ali cinjenica je da koristite samo stvari koje vam odgovaraju dok ste kod drugih slepi, nesto slicno hrvatima i nacijama koje su umisljene). Sto se tice utakmice, i sa unikahom je bilo tako pre dve godine!!!

Krstic

pre 12 godina

mnogo vas j pogodilo skendiranje Savanovicu,pogledajte kako se vi ponasate prema vasem bivsem igracu,Stojkovicu to je zlocin prve vrste,pa mora drustvo da mu od takvih. navijaca mora obezbediti telohranitelje.Ovim skadiranjem njemu nije ,bar ugrozen zivot.

Nikola

pre 12 godina

Ljudi cemu nervoza opustite se i uzivajte, dolaze stvarno vrhunske ekipe u pionir. Da nam igraju i Maric, Veseli, Bo, Rasic, Novica,Roberts, itd. ja ne znam da li bi prosli grupu. Da li vi mislite da su svi ostali glupi sto ulazu novac. Da li mislite da Andjusic, Cakarevic, Milosavljevic mogu da se porede sa Galinarijem, Rudijem, Vujacicem dajte budimo realni pa ne moguce da svi ulazu a mi hocemo ne znam ni ja sta. Jos jednom uzivajte, bez nervoze i ignorisite Pantere i njihove komentare.

grobar

pre 12 godina

davao je i sale djordjevic protiv partizana 30 poena kad je igrao u barseloni al je znao i da promasi 2 bacanja zaredom, imao je stila i imao je meru... a savanovic kao da mu je utakmica zivota, a na EP NULA... zato je i dobio sta je trazio! profesionalac treba da budes i prema protivniku a ne samo u efesu!!!

Astalavista

pre 12 godina

Skandalozno sudjenje u trecoj cetvrtini je prelomilo ovu utakmicu.
Igracima i navijacima svaka cast.Moglo je bolje i pored ovakvog sudjenja da momci nisu podlegli atmosveri ali sta je tu je,glavu gore,idemo dalje.
Bice jos dana za megdana.

milemen

pre 12 godina

Pali ste u 3 cetvrtini, los sut po 4 licne greske Pekovica i Raduljice i to je bio problem.Zelim vam da Kecman ponovi partiju kao pre 2 godine protiv Makabija u sledecem mecu u Nokia Areni.

branislav bg

pre 12 godina

pod hitno zameniti pleja,kao i prosle godine,ako je moguce dovesti elokventnog trenera,koji ima sta da kaze igracima za vreme time out-a,inace crno nam se pise! imamo materijala,samo je potrebna dobra ruka da sve to lepo oblikuje i nastimuje! Napred Partizan!

trance

pre 12 godina

(eskorijal, 20. oktobar 2011 20:31)
E u ovakvom trenutku vi razmisljate o Covicu hahaah

Covicu sram te bilo kako si pokrao veceras Partizan ccc Vidi se odma tvoja ruka.

berke

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
srecan si sto gobimo jer ne mozes biti srecan kada dobija vas klub, ako on sada uopste postoji, ja ipak mislim da je to FMP

komplecksan

pre 12 godina

Kontam ja sada da na forum dođu navijači Efesa, Reala, Makabija... I rugaju nam se. Ok, u istoj smo grupi, ispali smo danas loši, neka ih.
Ali da dođu navijači
a) kluba koji ne igra Evroligu već deceniju i kusur
b) kluba koji je i u regionalnoj ligi lošiji od nas
c) kluba koji umire i vaskrsava već peti put

i da nas omalovažavaju, a prethodno gledaju celu utakmicu i više su upućeni u nove igrače nego sami grobari?
Pa vi redefinišete pojam "kompleks".

Belmondo

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!

UrosBg

pre 12 godina

Naravno da ne mozemo biti zadovoljni konacnim rezultatom. Mada moram reci da je prvih 15 minuta bilo veoma dobro. Nazalost, utakmica se igra 40 minuta. Siguran sam da nam treba jos vremena za uigravanja i nadam se da sve to izgledati mnogo bolje u narednim utakmicama. Ono sto mene brine je sta ce biti kad nam ode Pekovic? Ocigledno je da Raduljica ne moze da odigra ni blizu na tom nivou kao Pekovic a Macvan i Katic su ipak cetvorke. Cakarevica poslati na pozajmicu do kraja karijere u neki drugoligaski klub, dati prostora drugim igracima. Mislim da nam je to najveci promasaj ove godine.

kuce laje, karavani prolaze

pre 12 godina

a savanu sva podrska! a oni sa tribina treba da ih je ponovo sramota!
(mille grobar, 20. oktobar 2011 21:19)

Nadji zivot covece. visis ovde na sajtu po ceo dan i noc, i na svakoj vesti mlatis praznu slamu, a niko ne obraca paznju na tebe. bedak, a?

GrobaR

pre 12 godina

Ko poznaje Savana zna da covek ne navija ni za CZ ni za Partizan, tako da nije uredu ono da mu se vice, jer da je navijac CZ ne bi dao ni 2 poena. Sad tokom Evropskog sam stalno pisao da Savan treba da igra bekap cetvorku i da mu to najvise odgovara, da udje sa klupe zvekne koji poen i trojku i tako razdrma ekipu. Vidite veceras je pored onog crnca bio najbolji na terenu, cak je imao i skokove u napadu a na Evropskom nije mogao nas kos da zagradi. Pored toga neverovatno mi je kako se bori za Efes, a za Srbiju nije mogao da hoda. Protiv Francuza promasi zicer a protiv Partizana ne moze da promasi. Onakvim Grcima nije mogao poen da da a sad dosao protiv Partizana da gine. Pojedini kosarkasi sve vise lice na fudbalere.

jovanca

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
ovaj "smesni" partizan ce vas fmp da tuce sa 30 razlike i to kad ima los dan. koliko ce to tebe da boli???

boki

pre 12 godina

Dule bi vec u 3 minutu 3/4 isprovocirao tehnicku, sudije bi smanjile dozivljaj i ne bi bulo -17 nego -8/-9 na kraju 3/4 a posle u poslednjoj ko zna sta bi bilo. Jaooo ljudi nije da imam nesto protiv Vlade ali mi Dule taaaako neeeedostaje :-(

Djuma

pre 12 godina

Dve reci: MILJAN PAVKOVIC! Kakvi neprovereni crnci od 500 000 dolara po sezoni kada ispred nosa imamo domaceg pleja koji ima ono sto ni jedan plej u novijoj istoriji Partizana nema,pik igru!Petar Bozic kada udje to je rasulo od napada...Garantujem da sa dva pleja Radnickog Markovic / Pavkovic ovo bi bio neuporedivo opasniji tim nego trenutno sa Lawom i Bozicem.Glavna stvar koju sam znao da ce biti presudna ove godine jeste gubitak najbolje trojke u poslednje 2 godine u Evropi,Jana Veselog!Ozbiljna evropska kosarka se ne moze igrati sa jednim Cakarevicem.Momak je najvece razocarenje,u 4 utakmice prosek poena 0!!!Sve u svemu Pekovic je 80% ovog tima.Ali i kada ode nasu ligu i kup osvojicemo lagano,dok za sve ostalo treba puno stvari da dodje na svoje.Jer za sada igra je katatrofa,pogotovo u odbrani gde su nas Radnicki i Efes ubili piken rol igrom.Ali dobro realno imamo NBA grupu i sve ovo je realnost jer imamo samo jednog extra igraca tipa Pekovic,dok sve ostale ekipe imaju minimum 2/3 tipa Iljasova,Vujacic,Kinsej i tu je osnovna razlika.

mille moj idol

pre 12 godina

ocajna igra! bruka!
(mille grobar, 20. oktobar 2011 20:57)

tako je mille GROBARCINOOO NASA, ocajna igra! ali ne sekiraj se, znas ti da je Partizan institucija i da se uvek vraca iz ambisa! uostalom, sta ja tebi imam da pricam, pa ti bi zivot dao za Partizan! ZIVEOOO!!!

Gerrard

pre 12 godina

Bravo grobari jos jednom ste pokazali ko ste vi ustvari sram vas bilo za ono skandiranje Savanovicu pa sta je decko trebo da promasi svaki sut da bi vama udovoljio,coveku tako nakaradno skadirati to mozete samo vi jel vam on kriv sto ovi nisu dali kos iz igre sve do dve sekunde pred kraj,ti nazovi navijaci umesto da podrze tim koji je u krizi oni blate coveke koji je samo profesionalac i igra za svoj klub,ali to ste vi kad se setim samo sta ste skandirali coveku koji ima istetoviran lik Draze Mihailovica,pa onda kad ste pevali zasto cutite a sever prazan hahahahaha

roy

pre 12 godina

Izabran Covic za predsednika Zvezde 100 kometnara navijaca Partizana.
Izabran Pesic za Trenera isto Grobari komentarisu.
Igramo prijateljsku sa Bajernom 90% vasih komentara.Komentarisete atmosferu nazivate nas FMP i ispoljavate mrznju.
Izgubimo od Olimpije i Buducnosti i tu ponovo 90% komentara Grobara.
Raduljica orkestrirano nas proziva.
I vi sada izgubite i videcete da nas preterano ne zanimate i da nismo navijali za Efes i svi ovi komentari protiv vas bice samo vracanje.

E pa neka si im Savane unistio zasluzili su to.

Gordon

pre 12 godina

Pa oni su svi vrhunski profesionalci, jaki , iskusni i jedni od glavnih favorita za osvajanje Evrolige ! Ne treba da se stidimo poraza od takvog tima ! Veoma precizno, sazeto i mnogo dobro "prepricana" utakmica od strane B92, sve pohvale !!!

Istina

pre 12 godina

sta je ovo ? jesu ovo turci naucili srpski ili se ovo zvezdasi poturcili?
(Nemanja, 20. oktobar 2011 21:05)
ovim zvezasima definitivno treba zabraniti da ostavljaju komentare ovde...ovolika kolicina kompleksa je nenormalna!!!ne kaze se dzabe zvezdas kompleksas!!!
(mata, 20. oktobar 2011 21:02)


jedino sto ne kontam su ovi zvezdasi koji gledaju ii raduju se. ccccc... bez ikakvog komentara. procitala sam samo par komentara unazad i moram da priznam da su se bas potrudili doci i pljuvati po partizanu. samo ne znam gde je zvezda u EL??? svaka cast navijacima. pokazali su sta znaci voljeti svoj klub! bice boljeeee partizane!!!
(lllll, 20. oktobar 2011 21:02)

Rekose navijaci Partizana koji vise non stop na Zvezdinim vestima i samo cekaju da ispolje svoje komeplekse...hahaha ko o cemu Grobari o kompleksima.

darko

pre 12 godina

Efes je pokazao da je mnogo bolja ekipa od partizana,tu nema dileme.A ono skandiranje Savanu sramotno!jako ste primitivni i mali navijaci

vise nego realan

pre 12 godina

Sve sto je u ovoj utakmici falilo je igra plejmejkera...ostali manje vise ocekivano..Kako jedan bivsi plejmejker golden stejta ne moze ni jednom da probije, sutne, razigra meni stvarno nije jasno.... Raduje igra Macvanava! Ovaj tim ima potencijala ali samo uz vrhunskog organizatora koga mi veceras nismo videli!!!

Savane kralju

pre 12 godina

Vidi ove Grobare hahahahah pa Vi na nasim vestima ostavite 90% komentara kada izgubimo a mi cim se javimo odma smo navijaci Efesa hahahah e naka vas je napunio Savan

Savane majstore

pre 12 godina

Savane majstore. Razbio si grobare pa otuda i nevaspitane uvrede sa tribina. Mozda nije trebalo da im trpas. A njima ostaje da pevaju do ujutro

Delija

pre 12 godina

Ja kao pravi navijač Zvezde navijao sam za Savana i Efes i uvek ću navijati protiv Partizana u svakom sportu...Terence Kinsey je navijač Zvezde to valjda svako zna :))).

Nezaustavljivi

pre 12 godina

Jeste da smo izgubili,ali volim da vidim kad ove iz KKFMPCZVBG tresu kompleksi,pa moraju da navijaju za svaki klub koji igra protiv Partizana,zato sto oni nece videti Evroligu jos jedno 20 godina sigurno!

vodi ga kuci

pre 12 godina

Savane, ruka ti se pozlatila.
(Vercingetorix, 20. oktobar 2011 20:34)
sigurno si ovakav komentar ostavljao i dok je bilo Ep u Litvaniji jel? E jadnice!

Srbin=grobar

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Sta si reko? Ne razumem turski!

ZIK

pre 12 godina

šta je ovo? sve navijači fmpa ostavljaju komentare?... auu... dragi moji, drago mi je što pratite Partizan i budite i dalje uz nas, a mi ćemo vas počastiti jednom 100kom u sledećem duelu... pozdrav za sve navijače kluba iz predgradja Beograda sa željom da sledeće godine navijaju za neki klub iz unutrašnjosti, čisto da malo promene :) a mi? polako, tek je počelo, ova godina je naša. Napred Partizan!

dels

pre 12 godina

Savane za Srbiju ne znas zicer da das, vuces se po terenu,a zato protiv Partizana gines i ne mozes da promasis. Zasto se protiv Grcke nisi ovoliko motivisao?

Sto dirate Pantere imaju pravo da komentarisu vest covek je igrao za njih, samo ne znam sta ce na vestima navijaci CZ?

Novosel

pre 12 godina

Nastavlja SD Boranija, ovaj Partizan lepu tradiciju u Evropi. A to je, biti ubedljivo najgora ekipa u celom ciklusu! Kao da su vam fudbaleri, rukematasi pa i odbojkasi neki "rod"! Bruka ste nacije... Ali vi to lepo sminkate, pa kazete, vazno je ucestvovati, nema veze sto se brukamo... Ajd sto brukate vas, nego i sve nas kao naciju! p.S: Savan se samo smeska vasim primitivnim ispadima, vulgarnim vredjanjem... Uz to, lepo vas dotukao... Najbolji odgovor, fantasticnog igraca i jos vece ljudine..

neuporedivi

pre 12 godina

Limenkice lepe... Najjaci ste na recima... Barem imate sirok izbor klubova za navijanje.. Mnigo mi je lepo sto vas toliko ima srecnih veceras... Vidimo se...

lllll

pre 12 godina

jedino sto ne kontam su ovi zvezdasi koji gledaju ii raduju se. ccccc... bez ikakvog komentara. procitala sam samo par komentara unazad i moram da priznam da su se bas potrudili doci i pljuvati po partizanu. samo ne znam gde je zvezda u EL??? svaka cast navijacima. pokazali su sta znaci voljeti svoj klub! bice boljeeee partizane!!!

greota zbog decka

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

drago mi je zbog tebe. barem nesto da ti pricini radost u zivotu, kad zbog svog kluba dozivljavas redovno stresove. i to zbog koga? zbog buducnosti, olimpije... hahahahahahahah

milan

pre 12 godina

Najlepse je primetiti kako grobari pljuju sami sebe komentarima.
Ali i dalje vise posecuju vesti o ZVEZDI jer imaju komplekse.
SAVANE KRALJU. e da grobari ne zaboravite sada da pljujete SAVANA.

pFc

pre 12 godina

Pazi ovo, Vlada Jovanovic trazi tajmaut i zamuckuje pola minuta ne moze da progovori i na kraju Pera Bozic govori igracima akciju samo da ne propadne tajmaut. Pita li se neko u KK Partizan sta ce nam trener kome Todoric sapuce kada da trazi tajmaut i koje izmene da pravi a igraci sami klepaju akcije???

Aleksandar

pre 12 godina

Bicu objektivan jer stvarno nisam ostrascen.

1.Mislim da se ipak malo previse uzletelo pre ove utakmice
2.trener Partizana ipak nije za ovaj nivo takmicenja
3.i kao sto neko rece, u domacem prvenstvu prezasticen je Partizan, u
nekom jacem takmicenju neko drugi, i tako...

pozdrav

mata

pre 12 godina

ovim zvezasima definitivno treba zabraniti da ostavljaju komentare ovde...ovolika kolicina kompleksa je nenormalna!!!ne kaze se dzabe zvezdas kompleksas!!!

SASA FRANKFURT

pre 12 godina

Ma ajde Partizanovci sta se sekirate igrace se kosarka i dalje bitno je da je Macvan navijac Partizana i da je za Raduljicu(Boze imena) Zvezda FMP,a sad rezultat i nije toliko bitan vazno je ucestvovati! lol

DIREKTOR

pre 12 godina

Neko bi rekao, zamislite sta bi Vujosevic napravio sa ovakvim timom!?! Ali ja kazem, da je Vujosevic ostao, mi ne bi imali para za ovakav tim! Ne moze jare i pare! Licno, ja sam bio srecniji dok je bilo samo jare!

dule vujosevic

pre 12 godina

Sramota je sa ovakvom ekipom, najboljom u poslednjih 10 godina izgubiti u Pioniru utakmicu. Da sam ja trener, bilo bi 20 razlike za nas!

Savanović je Srbin!

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti od Efesa u Beogradu, nije baš ni velika sramota dati samo jedan koš iz igre u 3. četvrtini ali je ogromna SRAMOTA kada nekoliko hiljada ljudi (dakle ne par "usamljenih pojedinaca") koji sebe nazivaju "najboljim navijačima u Evropi" reprezentativca Srbije nazivaju Turčinom uz odvratno skandiranje "Savane Turčine, ... ...". A dobrica Savanović, kao pravi sportista, nakon utakmice pohvaljuje publiku i reč ne kaže o odvratnim uvredama za koje je čak i Tomašević (koji se nakon prelaska iz Zvezde u Partizan trudio da bude "veći katolik od Pape" tj. veći Partizanovac od svih pravih Partizanovaca") rekao da ih ne odobrava. P.S. Kakav je to trener kome jedan igrač (kršni Crnogorac koji se nekada veoma radovao nakon zakucavanja i pobede "svog" Pao-a nad Partizanom) sme da govori da ne treba da ga menja tj. da neće izmenu?

Slobo

pre 12 godina

Ovo nije Partizan od pre dve tri godine sa agresivnom odbranom,skokom u napadu itd.
Kad ode Pekovic ova ekipa nema sta da trazi u Evropi, pogotovo ne u ovako jakoj grupi.

missim

pre 12 godina

samo sto sam stigao iz pionira... vise - manje sve je jasno, javljam se samo da ostane zabelezeno: efes je minimum na final4. ovakvu ekipu davno nisam gledao, jedu malu decu! mi prolazimo dalje ako ostane pekmen. i kada ne budes prvi ti ...

vax76

pre 12 godina

Čakarević me razočarao,mislio sam da je on najače pojačanje (ne računajući Pekovića), ostali su OK,biće ovo dobro, odavno nismo imali jači tim!!!

vlajzi

pre 12 godina

Bez Pekovica Partizan je kosarkaski Samrok.Kad se lock out zavrsi i Zvezda ce vas odrati
(zvezdas, 20. oktobar 2011 21:17)

koja zvezda? zvezda je ukinuta.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

20 izgubljenih lopti su rešile utakmicu,nasuprot samo 8 izgubljenih Efesa,ostala statistika je podjednaka.Sada za Evro ligu ovom timu fali još jedna skočna četvorka umesto Katića,a kad Peković ode menjat će ga upravo Katić! Treba dati šansu i Bogdanoviću,Miljenoviću da skupe dragoceno iskustvo u jakim utakmicama.
VOLIM GA KO OKA DVA!

nervni slalom

pre 12 godina

@(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Retko si ti srećan sinak, al bolje i to nego da si srećan kad tvoj tim dobija. To je tek retkost!

Ponekad me sramota što delim planetu sa ovakvim stvorovima!

NAPRED PARTIZAN

miki

pre 12 godina

Za klasu smo jaci na jadranu od zagreba, cibone, fmp-a, olimpije i ostale boranije.. ali kad dodje ozbiljnije takmicenje i kad ode Pekovic bice gusto... Zato OPREZ sledece godine prilikom dovodjenja igraca.

Bice bolje

pre 12 godina

Vidim da fmpovci prate nase utakmice, strastveni su navijaci svih nasih protivnika, KOMPLEKS!!! Ali i ne krivim ih, ipak im je klub indijanski, crveno beli cirkus, kad su pa oni igrali kosarku?! Nemojte da im zamerite, nisu ni svesni svoje nesvesti. Zamislite ih samo onako jadne kako navijaju za turke :)))
Inace, Efes je igrao jako dobro i disciplinovano i u odbrani i u napadu, a nama je falio plej i trener je dosta izgubljen. Dobar je Vlada ali mislim da ovakav tim i klub zasluzuju veceg trenera. Ali dobro, i prethodnih sezona je bilo losih dana pa se svi na kraju radujemo. Daj boze da bude tako i ove godine.
p.s. Macvan je bio odlican s obzirom da je bukvalno pred utakmicu dosao s aerodroma. A indijanci neka pucaju od muke, pokazace im Macvan prvom prilikom...

fenomen

pre 12 godina

Kad nam je Macvan najbolji trojkas na utakmici onda je mnogo toga receno. Nedostaju nam igraci suteri tipa Rasic/Tripkovic. Katic je igrac za ekipe tipa Tamis, Fmp i slicno. Misljenja sam da bi Dule dobio ovu utakmicu. Law veceras mnogo los. Bez raspolozenog pleja i suteva iz daljine nemamo sta da trazimo u ovoj grupi.
Poz...

vlajzi

pre 12 godina

hahahahaha. najjaci su ovi sto se prave pametni posle prvog poraza u sezoni. i to u Evroligi. i to od Efesa!
a za ove sto su se obradovali porazu Partizana, jedna poruka: tuzan je zivot kad ti sreca zavisi od toga da li ce klub koj mrzis da izgubi ili pobedi. jako zalosno... ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Zuja

pre 12 godina

20 razlike za Efes eto to ce biti do kraja. Sjajno navijanje a igra nikakva. Zamislite sa ovom ekipom sta bi uradio Dule Vujosevic? Partizan je u ne tako davnoj proslosti pobedjivao i bolje klubove od danasnjeg Efesa. Ovo nista ne valja i bez Pekovica cete tek biti kanta za napucavanje i to ne samo u Euroligi vec i u NLB. Realno razmisljajte i ja vam ne zelim nista lose. Sportski pozdrav od kosarkaskog znalca.

Acobucov

pre 12 godina

Ne razumem jednu stvar??? Efes igra u Beogradu, vodi... i dalje nas konstantno pritisce zonskim 2:2:1... Mi nemamo nikako resenje za to... Vrijeme curi a mi ne pokusavamo ni sa jednom agresivnom odbranom???? Sta cekamo???

gox

pre 12 godina

Posle mnogo godine ispasce ovo jedna neuspesna generacija,Dule batali fotelju i sedi na klupu,pustite decu da igraju...Bogdanovica,Miljenovica,Andjusica i ostale

lose lose i lose

Realno

pre 12 godina

Sta je bilo sa nikad jacim Partizanom i dominacijom pod kosem o kojoj se prica vec mjesec dana ako ne i vise?Ja nista od toga nisam vidio..A Law najveci promasaj,gori je od Lafayeta.Kazem ja da treba dovoditi provjeren Amerikance iz Evrope a ne eksperimentisati sa ovima iz NBA.Nakon ovog poraza mislim da je plasman u TOP 16 gotovo nemoguc,bice borba sa Armanijem i Makabijem za to 4. mjesto ali i oni imaju mnogo jak tim..Ko zna mozda i Jovanovic nije trener za Partizan.

veliki strumf

pre 12 godina

Busi, hahahaha! Savane kralju! Grobari, pokazali ste jos jednom koliko ste mizerni. Vredjate coveka koji je i vrhunski covek i vrhunski kosarkas, i koji je uvek srcem igrao za reprezentaciju, umesto da vredjate ove vase velike zvezde koje kos ne mogu da daju 15 minuta! Ovo je samo dokaz koliko Partizanu znaci Pekovic. Cim je zbog penala izasao iz igre nije vise mogao niko kos da da niti akciju valjanu da odigra. Bice raspad kad se vrati u NBA.

Mikser

pre 12 godina

Partizanovi playmakeri na zalost uzasno slabi. Nikad jaci na ostalim pozicijama, a nikad gori, slabiji, bez ideje na playu.

Nadam se da ce biti bolje

Partizanovac - ne i Grobar

pre 12 godina

Sramota da se onako skandira Savanu. To ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo a kamoli jednom od najboljih Srpskih reprezentativaca.
Losa igra u trecem periodu odlucilo utakmicu. Nista glavu gore i do sledece tekme.

Napred Partizan

Tolle

pre 12 godina

Sramno sudjenje!Naravno, zna se da smo najjaci na centarskim pozicijama, zato se koristi svaka prilika da se nasim centrima dosudi faul.Bar budite fer pa nam otvoreno recite "Momci izvinite, final four se igra u Istanbulu i ne mozemo da vam dozvolimo da dobijete ovu utakmicu".Sramota!!!Jedino sto uspeva malo da me oraspolozi su presmesni komentari navijaca malog mutant-kluba.

Andrija Geric

pre 12 godina

Imitaciju sporta koji se igra jedino u USA prenosite u terminu pravog SPORTa sa ovih prostora koga niste u stanju ni da najavite.

Partizan MAGIC

pre 12 godina

posle se neko zali sto je ulznica bila 1200 dianara??? pogledajte kakvi se igraci nalaze u Pioniru... Pekovic, Vujacic, Macvan, Savanovic, Tunceri, Ilasova, Raduljica... Vredi svake pare za ovakav spektakl!!!

Goran_MKD

pre 12 godina

PRENOS
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=66717&tv_id=612&tid=25939&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327

Mikica

pre 12 godina

http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html evo linka sa svim utakmicama Eurolige... tu imate i Partizan na 6 zivih linkova

io

pre 12 godina

Ovaj Lou nema pojma, imao je 112 izgubljenih lopti. Nadam se da ce biti stara prica, ne bi bio prvi plej koji po dolasku nije mogao da se sastavi, ali je posle sve doslo na svoje.

Dale

pre 12 godina

Ovaj šarenac je najbolji komentator u srbiji. Nigde nisam video da neko poznaje kosarku, igrače, i da je bolje upućen u ovaj sport od njega. Brzi je od sudija i gotovo da mu nista ne promiče. Fudbal da prenosi bio bi bolji od njegovih kolega sa RTS-a

PFC

pre 12 godina

E da je Savanovic tako pogadjao na EP-u, mozda bismo i videli London. A i onaj turcin je video da je Law nagazio aut liniju, a sto je on preko aut linije stigao do svetskog finala nije ga tangiralo. Eee pppppiiiiiipppppp!

AJMO PARTIZAN

pedja precka

pre 12 godina

Idite na tas kladionicu, tamo kliknite uzivo prenosi. Kliknite na basketball sto u prevodu znaci kosarka i onda kliknite na link Partizan efes. Kad zavrsite sve to potrudite se da bookmark tu stranicu tako da necete zaboraviti i ponovo pitati. Bookmark se nalazi negde u gornjem levom uglu. Ako to neznate da uradite prodajte kompjuter ili ga bacite.
Kakvo navijanje, kakva tekma Jaooooo
NAPRED PARTIZAN!!!!!

Borko

pre 12 godina

Anđušić ima ruku kao Danilović, još da poradi na odbrani , i eto njega u reprezentaciji. U napadu ne znaš ko je bolji, svi su raspoloženi, samo da malo čvršće igraju odbranu , ali za prvu utakmicu , više nego dobro.

boki

pre 12 godina

Turkish airlines euroleague a jedan od 4 sponzora efes pilsen? I onda se ja nerviram sto Raduljici svuraju faul iako je cist blok, ne sude Batisti ciste korake....i sto je najbitnije, gde je Nedeljko Bajic Baja na poluvremenu sa svojim vrlim hitovima? :-P

Stefan

pre 12 godina

Za sada Efes u igri drze Vujacic i Iljasova a mislim da ce tako biti i do kraja meca, isplacuju se ulozeni milioni.Mnogo su jaki bice tesko svi pogadjaju suteve.Pekovic je prevazisao cini mi se Evroligu :D Andjusic otkrovenje,Bozic mora manje da igra a Law da sutne kad je sam ne znam cega se boji .. :)
PS. Da li je moguce da necemo moci da gledamo gostujuce utakmice Partizana... ?!

vlajzi

pre 12 godina

realno, EFES je jak kao crna zemlja. nemaju igraca a da nije top klasa! uostalom, njihov cilj za ovu godinu je jasan - final four, kojem su domacini. ali Partizan je kosarkaski brend evrope, i u Pioniru ne bi bilo lako ni NBA-ligasima! Sto se tice navijanja, svaki komentar je suvisan! Hrabro do pobede!!!

1970

pre 12 godina

evo linka http://www.oleoletv.com/watch/live/streaming/online/free/tv/video/channel/feed/link/broadcast/vivo/gratis/p2p/directa/8/667172148120327/october-20-2011/partizan-anadolu-efes.html

Drizd

pre 12 godina

Dace Bog da se vratite iz Pionira pognute glave i da izgubite i svaku sledecu. Grobari srpske kosarke, kraj vam se blizi.
(fmp ofanziva, 19. oktobar 2011 21:53)

Moram da se osvrnem na jedan komentar koji je bio u najavi,ovo ocigledno nije pisao navijac Zvezde,tj sigurno se ne bi potpisivao sa "fmp ofanziva".
Prosto zbog ovakvih komentara neko misli da bi neko navijao za Efes?! Nedaj boze...vecini navijaca Zvezde nije ni upoznata da se igra vas mec a kamoli nesto vise. A oni koji se javljaju ovde da vas provociraju, ti prosto se javljaju da vam vrate zato sto vi ostavljate na Zvezdine vesti dosta komentara i to je otprilike to.
Pozdrav

Belmondo

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!

roy

pre 12 godina

Izabran Covic za predsednika Zvezde 100 kometnara navijaca Partizana.
Izabran Pesic za Trenera isto Grobari komentarisu.
Igramo prijateljsku sa Bajernom 90% vasih komentara.Komentarisete atmosferu nazivate nas FMP i ispoljavate mrznju.
Izgubimo od Olimpije i Buducnosti i tu ponovo 90% komentara Grobara.
Raduljica orkestrirano nas proziva.
I vi sada izgubite i videcete da nas preterano ne zanimate i da nismo navijali za Efes i svi ovi komentari protiv vas bice samo vracanje.

E pa neka si im Savane unistio zasluzili su to.

Vlada

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!
(Belmondo, 20. oktobar 2011 21:02
Belmondo SrBendo,samo nam ti,molim te objasni kako da ne brukamo naciju jer su navijaci kluba za koji navijas u sred Beograda navijali protiv svoje reprezentacije i jos se bunili ovde u svojim komentarima sto je Grobarima dozvoljeno da unesu bubnjeve i da jace pruzaju podrsku Srbiji.Samo nam vi,koji ste lincovali golmana reprezentacije iz cisto klubaskih pobuda objasnite kako se voli i bodri i kako se ne bruka Srbija.A porciju od 50 razlike cemo vam servirati u Decembru.Gde ti je grb?

Tolle

pre 12 godina

Sramno sudjenje!Naravno, zna se da smo najjaci na centarskim pozicijama, zato se koristi svaka prilika da se nasim centrima dosudi faul.Bar budite fer pa nam otvoreno recite "Momci izvinite, final four se igra u Istanbulu i ne mozemo da vam dozvolimo da dobijete ovu utakmicu".Sramota!!!Jedino sto uspeva malo da me oraspolozi su presmesni komentari navijaca malog mutant-kluba.

Dale

pre 12 godina

Ovaj šarenac je najbolji komentator u srbiji. Nigde nisam video da neko poznaje kosarku, igrače, i da je bolje upućen u ovaj sport od njega. Brzi je od sudija i gotovo da mu nista ne promiče. Fudbal da prenosi bio bi bolji od njegovih kolega sa RTS-a

Drizd

pre 12 godina

Dace Bog da se vratite iz Pionira pognute glave i da izgubite i svaku sledecu. Grobari srpske kosarke, kraj vam se blizi.
(fmp ofanziva, 19. oktobar 2011 21:53)

Moram da se osvrnem na jedan komentar koji je bio u najavi,ovo ocigledno nije pisao navijac Zvezde,tj sigurno se ne bi potpisivao sa "fmp ofanziva".
Prosto zbog ovakvih komentara neko misli da bi neko navijao za Efes?! Nedaj boze...vecini navijaca Zvezde nije ni upoznata da se igra vas mec a kamoli nesto vise. A oni koji se javljaju ovde da vas provociraju, ti prosto se javljaju da vam vrate zato sto vi ostavljate na Zvezdine vesti dosta komentara i to je otprilike to.
Pozdrav

nervni slalom

pre 12 godina

@(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Retko si ti srećan sinak, al bolje i to nego da si srećan kad tvoj tim dobija. To je tek retkost!

Ponekad me sramota što delim planetu sa ovakvim stvorovima!

NAPRED PARTIZAN

PFC

pre 12 godina

E da je Savanovic tako pogadjao na EP-u, mozda bismo i videli London. A i onaj turcin je video da je Law nagazio aut liniju, a sto je on preko aut linije stigao do svetskog finala nije ga tangiralo. Eee pppppiiiiiipppppp!

AJMO PARTIZAN

Gerrard

pre 12 godina

Bravo grobari jos jednom ste pokazali ko ste vi ustvari sram vas bilo za ono skandiranje Savanovicu pa sta je decko trebo da promasi svaki sut da bi vama udovoljio,coveku tako nakaradno skadirati to mozete samo vi jel vam on kriv sto ovi nisu dali kos iz igre sve do dve sekunde pred kraj,ti nazovi navijaci umesto da podrze tim koji je u krizi oni blate coveke koji je samo profesionalac i igra za svoj klub,ali to ste vi kad se setim samo sta ste skandirali coveku koji ima istetoviran lik Draze Mihailovica,pa onda kad ste pevali zasto cutite a sever prazan hahahahaha

greota zbog decka

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

drago mi je zbog tebe. barem nesto da ti pricini radost u zivotu, kad zbog svog kluba dozivljavas redovno stresove. i to zbog koga? zbog buducnosti, olimpije... hahahahahahahah

pFc

pre 12 godina

Pazi ovo, Vlada Jovanovic trazi tajmaut i zamuckuje pola minuta ne moze da progovori i na kraju Pera Bozic govori igracima akciju samo da ne propadne tajmaut. Pita li se neko u KK Partizan sta ce nam trener kome Todoric sapuce kada da trazi tajmaut i koje izmene da pravi a igraci sami klepaju akcije???

Srecko

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Pazi srecan sam i ja, i kada gubimo i kada dobijamo. A znas li zasto ? Zato sto vec 10 godina gledam najbolje timove Evrope sa kojima igra moj klub,zato sto nema tima koga nismo dobili u Evropi, zato sto smo u LIGI NAJBOLJIH u kosarci,rukometu,odbojci,vaterpolu. Ja sam jedino tuzan kada vidim na koji nacin ste vi srecni! Samo kada mi izgubimo od jednog od najjacih klubova na starom kontinentu, srecni ste jer vas klub nikada nece ni imati prilike da igra ovakve utakmice... Drago mi je da znam da i vi gledate najbolju kosarku! Pozdrav

vise nego realan

pre 12 godina

Sve sto je u ovoj utakmici falilo je igra plejmejkera...ostali manje vise ocekivano..Kako jedan bivsi plejmejker golden stejta ne moze ni jednom da probije, sutne, razigra meni stvarno nije jasno.... Raduje igra Macvanava! Ovaj tim ima potencijala ali samo uz vrhunskog organizatora koga mi veceras nismo videli!!!

vlajzi

pre 12 godina

Bez Pekovica Partizan je kosarkaski Samrok.Kad se lock out zavrsi i Zvezda ce vas odrati
(zvezdas, 20. oktobar 2011 21:17)

koja zvezda? zvezda je ukinuta.

vodi ga kuci

pre 12 godina

Savane, ruka ti se pozlatila.
(Vercingetorix, 20. oktobar 2011 20:34)
sigurno si ovakav komentar ostavljao i dok je bilo Ep u Litvaniji jel? E jadnice!

delija

pre 12 godina

Da odgovorim jer ne razlikujete vredjanje Savana i vredjanje Stojkovica.Kao prvo Savanovic nije nikad igrao za zvezdu,kao drugo Stojkovic je branio za zvezdu,kao trece Stojkovic je provocirao nas raznim izjavama,delima.Dok Savan nista nije rekao za Partizan,plus velika je ljudina,dobar covek.Pametnom dosta

Partizanovac - ne i Grobar

pre 12 godina

Sramota da se onako skandira Savanu. To ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo a kamoli jednom od najboljih Srpskih reprezentativaca.
Losa igra u trecem periodu odlucilo utakmicu. Nista glavu gore i do sledece tekme.

Napred Partizan

grobar

pre 12 godina

sto se tice vredjanja Savana apsolutno sam protiv toga jer je srbin!!! a simpatizere kkfmpczbgd da podsetim da su vredjali ALEKSANDRA SASU DJORDEVICA kad je igrao za barselonu kome Savan ne moze ni da donosi peskir da se obrise...

Savane majstore

pre 12 godina

Savane majstore. Razbio si grobare pa otuda i nevaspitane uvrede sa tribina. Mozda nije trebalo da im trpas. A njima ostaje da pevaju do ujutro

ZIK

pre 12 godina

šta je ovo? sve navijači fmpa ostavljaju komentare?... auu... dragi moji, drago mi je što pratite Partizan i budite i dalje uz nas, a mi ćemo vas počastiti jednom 100kom u sledećem duelu... pozdrav za sve navijače kluba iz predgradja Beograda sa željom da sledeće godine navijaju za neki klub iz unutrašnjosti, čisto da malo promene :) a mi? polako, tek je počelo, ova godina je naša. Napred Partizan!

Nikola

pre 12 godina

Ljudi cemu nervoza opustite se i uzivajte, dolaze stvarno vrhunske ekipe u pionir. Da nam igraju i Maric, Veseli, Bo, Rasic, Novica,Roberts, itd. ja ne znam da li bi prosli grupu. Da li vi mislite da su svi ostali glupi sto ulazu novac. Da li mislite da Andjusic, Cakarevic, Milosavljevic mogu da se porede sa Galinarijem, Rudijem, Vujacicem dajte budimo realni pa ne moguce da svi ulazu a mi hocemo ne znam ni ja sta. Jos jednom uzivajte, bez nervoze i ignorisite Pantere i njihove komentare.

AS

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
Mi igramo Evroligu godina, vi ste se ugasili, nema vas na mapi, zato tišina

Realno

pre 12 godina

Sta je bilo sa nikad jacim Partizanom i dominacijom pod kosem o kojoj se prica vec mjesec dana ako ne i vise?Ja nista od toga nisam vidio..A Law najveci promasaj,gori je od Lafayeta.Kazem ja da treba dovoditi provjeren Amerikance iz Evrope a ne eksperimentisati sa ovima iz NBA.Nakon ovog poraza mislim da je plasman u TOP 16 gotovo nemoguc,bice borba sa Armanijem i Makabijem za to 4. mjesto ali i oni imaju mnogo jak tim..Ko zna mozda i Jovanovic nije trener za Partizan.

Partizan MAGIC

pre 12 godina

posle se neko zali sto je ulznica bila 1200 dianara??? pogledajte kakvi se igraci nalaze u Pioniru... Pekovic, Vujacic, Macvan, Savanovic, Tunceri, Ilasova, Raduljica... Vredi svake pare za ovakav spektakl!!!

Acobucov

pre 12 godina

Ne razumem jednu stvar??? Efes igra u Beogradu, vodi... i dalje nas konstantno pritisce zonskim 2:2:1... Mi nemamo nikako resenje za to... Vrijeme curi a mi ne pokusavamo ni sa jednom agresivnom odbranom???? Sta cekamo???

mata

pre 12 godina

ovim zvezasima definitivno treba zabraniti da ostavljaju komentare ovde...ovolika kolicina kompleksa je nenormalna!!!ne kaze se dzabe zvezdas kompleksas!!!

Dr House

pre 12 godina

Bio na utakmici i da iznesem neke utiske. Efes je mnogo jak,ali. Ne mogu da se otmem utisku da nam fale DVE JAKO BITNE stvari ove godine i nazalost tako ce i ostati. Ono sto su nam znacili Veseli-Gist. Dakle skok, narocito u napadu (drugi pa cesto i treci napad kosevi iz odbitka) brza tranzicija cak i posle primljenog kosa (laki i sigurni poeni za seriju) i njihovo zatvaranje rupa u odbrani ( narocito kod ispadanja u pik end rolu)!!! Ova ekipa nema NIKOG DA ISTRCI KONTRU i narocito polukontru, nema ko da zakuca i da stisne u odbrani. I DRUGA mozda i bitnija stvar nemamo vec drugu godinu za redom ni PRVOG ni drugog pleja. KATASTROFA. Srecni smo kad nam NBA pojacanje uspe da prevede loptu a da je ne izgubi, a kapiten Pera penzionerska tuga (a nikad i nije bio plej u igrackoj maldosti). INDEKS dva pleja NULA, bre Nula ako ne i minus. A sad ono sto imamo, Milosavljevic, Lucic a narocito Andjusic obecavaju. Nije mi samo jasno zasto veliki trener upropastava Lucica forsirajuci ga na cetvorci, dok mu na trojci ostareli Kecman ima nedopustivo veliku minutazu sobzirom na trenutne (sad trajne) (ne)mogucnosti i ucinak ( nula poena indeks takodje minus). Pekovic vise od pola ekipe i pored polu rekreativnog bavljenja kosarkom u ovom trenutku (kakav bi tek bio kad bi malo zagrizao na sportskom zivotu), zato i samo zato smo ove godine jaci na centarskim pozicijama (dok ne ode). Dzavaj je bio los ali nista losiji od Raduljice u ovom trenurku. Katic je grizao a sve su to OBILATO KRPILI gore pomenuti VESELI-Gist. I zato sam ubedjen da bi proslogodisnji Partizan sa kraja godine razvalio ovaj sada (bez Pekovica). Kazem sada jer tek treba da vidimo koliko i sta mogu Cakarevic i Macvan. Ali bi na keca uvek uzeo prvu dvojcu bez razmisljanja. Macvan ima kvalitet, sut umuljavanje, borbenost ali SKOK, BRZINA,KONTRA, RAMPE, KUCANJA, OSTACE NAM SAMO U LEPOM SECANJU OVE GODINE!!! I NARAVNO PLEJ kao Mekeleb. SPASA NAM NEMA PROPASTI NECEMO

Nezaustavljivi

pre 12 godina

Jeste da smo izgubili,ali volim da vidim kad ove iz KKFMPCZVBG tresu kompleksi,pa moraju da navijaju za svaki klub koji igra protiv Partizana,zato sto oni nece videti Evroligu jos jedno 20 godina sigurno!

Vlada

pre 12 godina

Da odgovorim jer ne razlikujete vredjanje Savana i vredjanje Stojkovica.Kao prvo Savanovic nije nikad igrao za zvezdu,kao drugo Stojkovic je branio za zvezdu,kao trece Stojkovic je provocirao nas raznim izjavama,delima.Dok Savan nista nije rekao za Partizan,plus velika je ljudina,dobar covek.Pametnom dosta
(delija, 20. oktobar 2011 22:46)
Osnovnu razliku si zaboravio.Stojke je branio za Srbiju a Savan igra za protivnicki klub.Savanu nije vredjana familija,nije niko fizicki nasrnuo na njega niti mu je ko pretio.Stojke vas nije provocirao i tek posle napada na njega je poslao jasnu poruku.Celnici vaseg kluba nista nisu ucinili da zaustave linc a vidjeniji zvezdasi su davali izjave tipa:"nije mali,znao je sta radi".Tada on odlucuje da ste ruzna proslost.
Ne zelim da opravdam time ponasanje jednog dela nasih navijaca,ali zelim da osporim pravo nekom ciji su navijaci navijali za Estoniju protiv Srbije i lincovali srpskog golmana da nam deli pridike.Mi ako smo pogresili ispravicemo to ili necemo a vi razmislite o svojim postupcima.

mile

pre 12 godina

Partizan ima problem na poziciji pleja. Ovaj Amer nekad odigra dobro, a nekad ide iz greske u gresku a nema ko da ga zameni. Bozic ne moze da ga menja u Evroligi.

samo zapazanje!

pre 12 godina

ponovo cu odmah da napisem da sam navijac zvezde...ali kao ljubitelj kosarke pratim i vas klub,i mogu reci da sam malo iznenadjen potpunom jednostranoscu napada partizana...spustanje lopte na pekovica pa sta uradi uradi tokom celog prvog poluvremena...i onda naravno kada je dobio 4. licnu niste znali kuda cete sa loptom,jako tesko ste se snalazili protiv zone i tu mora trener da snosi veliku odgovornost...mora da nadje nacin da probije takvu odbranu...takodje mnogo vise sam ocekivao od krila lucica i cakarevica...mislim da je za vas mnogo bolje da forsirate sto vise ovog raduljicu,jer kada vam ode pekovic a raduljica ostane nerazigran bicete u velikom problemu...kao sto zvezda igra samo jedan tip odbrane tako i vi igrate samo jedan tip napada (doduse zvezdina odbrana je non stop losa,a vas napad samo ponekad ovako kiksne) i takva igra ne moze da donese nista dobro u evroligi,pogotovu ne u ovakvoj grupi...toliko od mene poz

vlajzi

pre 12 godina

realno, EFES je jak kao crna zemlja. nemaju igraca a da nije top klasa! uostalom, njihov cilj za ovu godinu je jasan - final four, kojem su domacini. ali Partizan je kosarkaski brend evrope, i u Pioniru ne bi bilo lako ni NBA-ligasima! Sto se tice navijanja, svaki komentar je suvisan! Hrabro do pobede!!!

Miki

pre 12 godina

Sta se navijaci suparnickog tima bune zbog skandiranja Savanu??? Kad je lepo covek objasnio da mu ne smeta i sto mu ne smeta,sta se vi trpate k'o Mirodjija u svaku corbu???

kobe bryant

pre 12 godina

Svim crcem uz Crno-bele kao i uvek! Al' ipak moram da kažem ono što je evidentno i što se vidi iz aviona. Igra nam se zasniva na Pekoviću. Kad se on vrati u Ameriku nećemo biti isti tim. Nemamo beka šutera, kao što još neko reče. Pa ipak, uprkos svim manjkavostima, i dalje mislim kao i većina navijča Partizana da je naš najveći minus Vlada Jovanović. Gledam ga kad pozove time-out i onda ono njegovo Aaaa, aaaa, aaaa, zamuckivanje i čekanje da mu Pera Božić motiviše igrače. Ma to ne može tako. Dule je imao uvek šta da kaže. Nije prestajao da priča celu utakmicu a kamoli na time-outu. Znači smatram da je Dule na klupi on bi od ove (po svim merilima prilično jake ekipe) izvukao 200 % mogućnosti i mi bismo oduvali Efes. Al' stvarno oduvali. Ovako....ostaje da se mrcvarimo po evroligi. Jednostavno, ne bi smeli da gubimo kod kuće bez obzira ko dolazi u Pionir.

vlajzi

pre 12 godina

hahahahaha. najjaci su ovi sto se prave pametni posle prvog poraza u sezoni. i to u Evroligi. i to od Efesa!
a za ove sto su se obradovali porazu Partizana, jedna poruka: tuzan je zivot kad ti sreca zavisi od toga da li ce klub koj mrzis da izgubi ili pobedi. jako zalosno... ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Ulepsao si mi vece

pre 12 godina

@ Samo bi zamolio Šarenca da nam još jednom objasni ima li Kučo Albansko-Tursko državljanstvo, nisam ga najbolje razumeo prvih 16 puta.
(Zoran, 20. oktobar 2011 19:50),
hahahahahahahahahahaha,kako duhovit komentar!!!

neuporedivi

pre 12 godina

Limenkice lepe... Najjaci ste na recima... Barem imate sirok izbor klubova za navijanje.. Mnigo mi je lepo sto vas toliko ima srecnih veceras... Vidimo se...

Иван-Ниш

pre 12 godina

Бекови Ефеса су надмоћнији од Партизанових и донели су им победу. Партизанови бекови ће морати много боље у осталим утакмицама јер осим Белгијанаца све остале екипе су паклено јаке. Многи ће морати преко ноћи да одрасту и да више допринесу игри.
А оно скандирање Савану је брука жива.

King James

pre 12 godina

Ne znam šta znači ono skandiranje bratu Savanu, neka mi neko objasni? Ja mislim da nije u redu i kao navijač Partizana se ograđujem od toga!!! Ako neko zna nešto što ja ne znam u vezi toga neka mi odgovori, molim vas...

boki

pre 12 godina

Turkish airlines euroleague a jedan od 4 sponzora efes pilsen? I onda se ja nerviram sto Raduljici svuraju faul iako je cist blok, ne sude Batisti ciste korake....i sto je najbitnije, gde je Nedeljko Bajic Baja na poluvremenu sa svojim vrlim hitovima? :-P

maka

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!
(Belmondo, 20. oktobar 2011 21:02)

Da li to delije navijaju za Turke? Nešto mi se ne uklapa ona vaša priča o najsrpskijem klubu.

srb

pre 12 godina

braco grobari,kakav bre f4 dajte nemojmo da se zanosimo pa nismo mi simpatizeri kkfmpczbgd pa da pretimo titulom a tek sastavili tim...samo polako i dosta strpljenja,nije strasno i ako ne prodjemo u top 16,makar oni imaju kredita za ucinjeno u proteklih 10 godina...

fenomen

pre 12 godina

Kad nam je Macvan najbolji trojkas na utakmici onda je mnogo toga receno. Nedostaju nam igraci suteri tipa Rasic/Tripkovic. Katic je igrac za ekipe tipa Tamis, Fmp i slicno. Misljenja sam da bi Dule dobio ovu utakmicu. Law veceras mnogo los. Bez raspolozenog pleja i suteva iz daljine nemamo sta da trazimo u ovoj grupi.
Poz...

boki

pre 12 godina

Dule bi vec u 3 minutu 3/4 isprovocirao tehnicku, sudije bi smanjile dozivljaj i ne bi bulo -17 nego -8/-9 na kraju 3/4 a posle u poslednjoj ko zna sta bi bilo. Jaooo ljudi nije da imam nesto protiv Vlade ali mi Dule taaaako neeeedostaje :-(

veliki strumf

pre 12 godina

Busi, hahahaha! Savane kralju! Grobari, pokazali ste jos jednom koliko ste mizerni. Vredjate coveka koji je i vrhunski covek i vrhunski kosarkas, i koji je uvek srcem igrao za reprezentaciju, umesto da vredjate ove vase velike zvezde koje kos ne mogu da daju 15 minuta! Ovo je samo dokaz koliko Partizanu znaci Pekovic. Cim je zbog penala izasao iz igre nije vise mogao niko kos da da niti akciju valjanu da odigra. Bice raspad kad se vrati u NBA.

komplecksan

pre 12 godina

Kontam ja sada da na forum dođu navijači Efesa, Reala, Makabija... I rugaju nam se. Ok, u istoj smo grupi, ispali smo danas loši, neka ih.
Ali da dođu navijači
a) kluba koji ne igra Evroligu već deceniju i kusur
b) kluba koji je i u regionalnoj ligi lošiji od nas
c) kluba koji umire i vaskrsava već peti put

i da nas omalovažavaju, a prethodno gledaju celu utakmicu i više su upućeni u nove igrače nego sami grobari?
Pa vi redefinišete pojam "kompleks".

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

20 izgubljenih lopti su rešile utakmicu,nasuprot samo 8 izgubljenih Efesa,ostala statistika je podjednaka.Sada za Evro ligu ovom timu fali još jedna skočna četvorka umesto Katića,a kad Peković ode menjat će ga upravo Katić! Treba dati šansu i Bogdanoviću,Miljenoviću da skupe dragoceno iskustvo u jakim utakmicama.
VOLIM GA KO OKA DVA!

Srbin=grobar

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Sta si reko? Ne razumem turski!

lllll

pre 12 godina

jedino sto ne kontam su ovi zvezdasi koji gledaju ii raduju se. ccccc... bez ikakvog komentara. procitala sam samo par komentara unazad i moram da priznam da su se bas potrudili doci i pljuvati po partizanu. samo ne znam gde je zvezda u EL??? svaka cast navijacima. pokazali su sta znaci voljeti svoj klub! bice boljeeee partizane!!!

Djuma

pre 12 godina

Dve reci: MILJAN PAVKOVIC! Kakvi neprovereni crnci od 500 000 dolara po sezoni kada ispred nosa imamo domaceg pleja koji ima ono sto ni jedan plej u novijoj istoriji Partizana nema,pik igru!Petar Bozic kada udje to je rasulo od napada...Garantujem da sa dva pleja Radnickog Markovic / Pavkovic ovo bi bio neuporedivo opasniji tim nego trenutno sa Lawom i Bozicem.Glavna stvar koju sam znao da ce biti presudna ove godine jeste gubitak najbolje trojke u poslednje 2 godine u Evropi,Jana Veselog!Ozbiljna evropska kosarka se ne moze igrati sa jednim Cakarevicem.Momak je najvece razocarenje,u 4 utakmice prosek poena 0!!!Sve u svemu Pekovic je 80% ovog tima.Ali i kada ode nasu ligu i kup osvojicemo lagano,dok za sve ostalo treba puno stvari da dodje na svoje.Jer za sada igra je katatrofa,pogotovo u odbrani gde su nas Radnicki i Efes ubili piken rol igrom.Ali dobro realno imamo NBA grupu i sve ovo je realnost jer imamo samo jednog extra igraca tipa Pekovic,dok sve ostale ekipe imaju minimum 2/3 tipa Iljasova,Vujacic,Kinsej i tu je osnovna razlika.

gox

pre 12 godina

Posle mnogo godine ispasce ovo jedna neuspesna generacija,Dule batali fotelju i sedi na klupu,pustite decu da igraju...Bogdanovica,Miljenovica,Andjusica i ostale

lose lose i lose

Uros

pre 12 godina

Ma dajte, molim vas kakvo vredjanje, to je sastavni deo navijackog folklora. Ja nisam cuo da je ijedan igrac bio postedjen toga. Sve je bilo u domenu sportskog navijanja.
Mada kad bolje razmislim i jeste uvreda kad nekom skandiras da je navijac Zvezde.

posmatrac

pre 12 godina

Nije lose. Centarska superiornost, sve dok sudije nisu resile da to promene sudjenjem nepostojecih licnih gresaka. Dobar procenat suta za 3 i dovoljno igraca koji su uspesno pogadjali. Ali, jako losa reakcija na presing protivnika, suvise izgubljenih lopti, panika i nedostatak koncepcije kada se prelamao mec - sto je sve trener morao da promeni, kako pravom taktikom tako i tehnickom greskom kojom bi zaustavio sudije na vreme a podigao ekipu. Partizanu fali jos jedan play i jos jedna ozbiljna cetvorka (Lucic to ne moze uspesno da igra u ovoj konkurenciji. Macvan ce biti veliko pojacanje. Andjusic je igrom zasluzio i vecu minutazu... Ako Dule Kecman i Pera Bozic ne mogu vise da doprinesu kvalitetu tima, treba umesto njih pustiti klince da se kale - Miljenovic i Bogdanovic, siguran sam, ne bi odigrali losije.

Savanović je Srbin!

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti od Efesa u Beogradu, nije baš ni velika sramota dati samo jedan koš iz igre u 3. četvrtini ali je ogromna SRAMOTA kada nekoliko hiljada ljudi (dakle ne par "usamljenih pojedinaca") koji sebe nazivaju "najboljim navijačima u Evropi" reprezentativca Srbije nazivaju Turčinom uz odvratno skandiranje "Savane Turčine, ... ...". A dobrica Savanović, kao pravi sportista, nakon utakmice pohvaljuje publiku i reč ne kaže o odvratnim uvredama za koje je čak i Tomašević (koji se nakon prelaska iz Zvezde u Partizan trudio da bude "veći katolik od Pape" tj. veći Partizanovac od svih pravih Partizanovaca") rekao da ih ne odobrava. P.S. Kakav je to trener kome jedan igrač (kršni Crnogorac koji se nekada veoma radovao nakon zakucavanja i pobede "svog" Pao-a nad Partizanom) sme da govori da ne treba da ga menja tj. da neće izmenu?

Mikser

pre 12 godina

Partizanovi playmakeri na zalost uzasno slabi. Nikad jaci na ostalim pozicijama, a nikad gori, slabiji, bez ideje na playu.

Nadam se da ce biti bolje

Xp

pre 12 godina

Jovanovicu, pa kako onako da ti Law prenosi loptu protiv presinga , da u sredini ima ogromna rupa i da nijedno krilo/centar ne pridje u tu rupetinu da primi pass nego oba visoka igraca stoje dole duboko u polju Efesa , potpuno beskorisna.

io

pre 12 godina

Ovaj Lou nema pojma, imao je 112 izgubljenih lopti. Nadam se da ce biti stara prica, ne bi bio prvi plej koji po dolasku nije mogao da se sastavi, ali je posle sve doslo na svoje.

dels

pre 12 godina

Savane za Srbiju ne znas zicer da das, vuces se po terenu,a zato protiv Partizana gines i ne mozes da promasis. Zasto se protiv Grcke nisi ovoliko motivisao?

Sto dirate Pantere imaju pravo da komentarisu vest covek je igrao za njih, samo ne znam sta ce na vestima navijaci CZ?

Krstic

pre 12 godina

mnogo vas j pogodilo skendiranje Savanovicu,pogledajte kako se vi ponasate prema vasem bivsem igracu,Stojkovicu to je zlocin prve vrste,pa mora drustvo da mu od takvih. navijaca mora obezbediti telohranitelje.Ovim skadiranjem njemu nije ,bar ugrozen zivot.

kuce laje, karavani prolaze

pre 12 godina

a savanu sva podrska! a oni sa tribina treba da ih je ponovo sramota!
(mille grobar, 20. oktobar 2011 21:19)

Nadji zivot covece. visis ovde na sajtu po ceo dan i noc, i na svakoj vesti mlatis praznu slamu, a niko ne obraca paznju na tebe. bedak, a?

milan

pre 12 godina

Najlepse je primetiti kako grobari pljuju sami sebe komentarima.
Ali i dalje vise posecuju vesti o ZVEZDI jer imaju komplekse.
SAVANE KRALJU. e da grobari ne zaboravite sada da pljujete SAVANA.

trance

pre 12 godina

(eskorijal, 20. oktobar 2011 20:31)
E u ovakvom trenutku vi razmisljate o Covicu hahaah

Covicu sram te bilo kako si pokrao veceras Partizan ccc Vidi se odma tvoja ruka.

grobar

pre 12 godina

davao je i sale djordjevic protiv partizana 30 poena kad je igrao u barseloni al je znao i da promasi 2 bacanja zaredom, imao je stila i imao je meru... a savanovic kao da mu je utakmica zivota, a na EP NULA... zato je i dobio sta je trazio! profesionalac treba da budes i prema protivniku a ne samo u efesu!!!

MladjanSIlobad

pre 12 godina

pa dobro kostala nas je puno ta 3/4... i steta je jer smo realno mogli dobiti utakmicu samo da nije bilo tolikog pada u igri.... kasnije je prisutan i pritisak da se stigne razlika... sve u svemu kriza u igri i splet nesrecnih okolnosti ( brze licne pekovica i raduljice) rezultat je realan... ali raduje sto Partizan moze i hoce mnogo bolje od ovoga!

Marko

pre 12 godina

Bila je lepa utakmica ,doduše sudije su malo oštetile Partizan,ali netreba kriviti igrače Partizana ,jer je Efes mnogo jak ove sezone,po meni je jedan od pretendenata za osvajanja Eurolige,čestitke partizanovim igračima lepo je videti dobru i čvrstu utakmicu,uopšte se nisu obrukali,a to što su neki navijači partizana očekivali da će sa lakoćom da dobiju Efes to je druga priča,pa u Efes je dao 25 miliona evra za dovodjenje igrača,u svakom slučaju lepa utakmica,iskreno mislim da je Raduljica čist promašaj,a Pekoviću svaka čast,želim vam puno sreće u evropi,navijači treba da budu malo realniji,upali ste u najaču grupu,i iskreno ako izvučete neku pobedu,to će biti super.

grobari sevce

pre 12 godina

CSK,EFES,BARSELONA i SIJENA su najace ekipe u evropi i samo nas oni mogu pobediti u Pioniru.Sto se Partizana tice to je odlicna ekipa i nadam se da ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje ipak je to sistem.Mi cemo sigurno uci u TOP 16 neznam sta se ovi zvezdasi toliko pale.Nek oni gledaju sta ce uraditi protiv CEDEVITE a nas nek ostave ili nek nas gledaju kako igramo evro ligu posto oni to mogu samo da sanjaju.Ako je za njih i njihovog trenera CEDEVITA NBA tim onda nek gledaju tu njihovu NBA ligu.
Svaka cast navijacima jos nednom smo pokazali koliko se voli Partizan!!!!!!
Pozzz sa KOSOVA i najaceg nacionalnog uporista SEVCA

Bice bolje

pre 12 godina

Vidim da fmpovci prate nase utakmice, strastveni su navijaci svih nasih protivnika, KOMPLEKS!!! Ali i ne krivim ih, ipak im je klub indijanski, crveno beli cirkus, kad su pa oni igrali kosarku?! Nemojte da im zamerite, nisu ni svesni svoje nesvesti. Zamislite ih samo onako jadne kako navijaju za turke :)))
Inace, Efes je igrao jako dobro i disciplinovano i u odbrani i u napadu, a nama je falio plej i trener je dosta izgubljen. Dobar je Vlada ali mislim da ovakav tim i klub zasluzuju veceg trenera. Ali dobro, i prethodnih sezona je bilo losih dana pa se svi na kraju radujemo. Daj boze da bude tako i ove godine.
p.s. Macvan je bio odlican s obzirom da je bukvalno pred utakmicu dosao s aerodroma. A indijanci neka pucaju od muke, pokazace im Macvan prvom prilikom...

Гробарка80

pre 12 godina

Није ме срамота што смо изгубили,
борили смо се до краја.
Срамота ме је ако је ово Европа!

spiderman

pre 12 godina

fali nam na 4ci igrac tipa gist, lasme, roberts koji ce da pokriva reket, zatvara svaki prodor, skace, lupa rampe, to je ono sto je partizan krasilo prethodnih sezona. macvan jeste kvalitetan igrac ali misljenja sam da bi nam jedan amerikanac skakac vise znacio, pre svega u odbrani. previse smo tromi, fali nam eksplozivnosti.

Vercingetorix

pre 12 godina

sigurno si ovakav komentar ostavljao i dok je bilo Ep u Litvaniji jel? E jadnice!
(vodi ga kuci, 20. oktobar 2011 21:14)
Nikada nisam pljuvao igrača koji je vrhunski profesionalac i koji je uvek igrao uvek srcem za istu za razliku od vas grobara. Dakle, Savane ruka ti se pozlatila. Obe.

HH

pre 12 godina

Gledam sad tekmu Armani-Makabi...teskocemo mi moci da dobijemo nekog od njih...Bozic i Kecman, moji drugari...a ja sam debelo zagazio u 4 deceniju...plej uzasan...jednolicna igra "o ruk" ispod kosa...to je ok za jadransku i nasu ligu ali tesko da cemo moci nesto da uradimo u evropi...bio sam protiv dolaska Macvana ali je decko odlicno odigrao...mislim da smo u velikom problemu za buducnost jer gore pomenuta dva beka ne idu mladji, 3 igraca imamo na pozajmici, plej stranac...to je vec 6 koji sigurno nece biti ovde sledece sezone...decu ne razigravamo a para nemamo bas puno....

Pedja

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
Pa naravno da boli, i uvek ce nas boleti, nismo se mi navikli na to kao vi. Vi ste vec oguglali

SASA FRANKFURT

pre 12 godina

Ma ajde Partizanovci sta se sekirate igrace se kosarka i dalje bitno je da je Macvan navijac Partizana i da je za Raduljicu(Boze imena) Zvezda FMP,a sad rezultat i nije toliko bitan vazno je ucestvovati! lol

missim

pre 12 godina

samo sto sam stigao iz pionira... vise - manje sve je jasno, javljam se samo da ostane zabelezeno: efes je minimum na final4. ovakvu ekipu davno nisam gledao, jedu malu decu! mi prolazimo dalje ako ostane pekmen. i kada ne budes prvi ti ...

Delija

pre 12 godina

Ja kao pravi navijač Zvezde navijao sam za Savana i Efes i uvek ću navijati protiv Partizana u svakom sportu...Terence Kinsey je navijač Zvezde to valjda svako zna :))).

mille moj idol

pre 12 godina

ocajna igra! bruka!
(mille grobar, 20. oktobar 2011 20:57)

tako je mille GROBARCINOOO NASA, ocajna igra! ali ne sekiraj se, znas ti da je Partizan institucija i da se uvek vraca iz ambisa! uostalom, sta ja tebi imam da pricam, pa ti bi zivot dao za Partizan! ZIVEOOO!!!

GrobaR

pre 12 godina

Ko poznaje Savana zna da covek ne navija ni za CZ ni za Partizan, tako da nije uredu ono da mu se vice, jer da je navijac CZ ne bi dao ni 2 poena. Sad tokom Evropskog sam stalno pisao da Savan treba da igra bekap cetvorku i da mu to najvise odgovara, da udje sa klupe zvekne koji poen i trojku i tako razdrma ekipu. Vidite veceras je pored onog crnca bio najbolji na terenu, cak je imao i skokove u napadu a na Evropskom nije mogao nas kos da zagradi. Pored toga neverovatno mi je kako se bori za Efes, a za Srbiju nije mogao da hoda. Protiv Francuza promasi zicer a protiv Partizana ne moze da promasi. Onakvim Grcima nije mogao poen da da a sad dosao protiv Partizana da gine. Pojedini kosarkasi sve vise lice na fudbalere.

miki

pre 12 godina

Za klasu smo jaci na jadranu od zagreba, cibone, fmp-a, olimpije i ostale boranije.. ali kad dodje ozbiljnije takmicenje i kad ode Pekovic bice gusto... Zato OPREZ sledece godine prilikom dovodjenja igraca.

Astalavista

pre 12 godina

Skandalozno sudjenje u trecoj cetvrtini je prelomilo ovu utakmicu.
Igracima i navijacima svaka cast.Moglo je bolje i pored ovakvog sudjenja da momci nisu podlegli atmosveri ali sta je tu je,glavu gore,idemo dalje.
Bice jos dana za megdana.

burazer

pre 12 godina

(Novosel, 20. oktobar 2011 21:24)
komedijo, vise smo osvojili Evropski prvenstva u prethodne 2 godine nego vase sportsko drustvo u istoriji istog.
Potrudite se da kad udjete u ULEB kup da izgubite od raznih indijanaca, pa posle da se usudite bilo sta...

Savane kralju

pre 12 godina

Vidi ove Grobare hahahahah pa Vi na nasim vestima ostavite 90% komentara kada izgubimo a mi cim se javimo odma smo navijaci Efesa hahahah e naka vas je napunio Savan

jovanca

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
ovaj "smesni" partizan ce vas fmp da tuce sa 30 razlike i to kad ima los dan. koliko ce to tebe da boli???

GoranNS90

pre 12 godina

Svako vredjanje igraca je neprimerno, a sto se tice zvezdinih navijaca, oni su Stojkovicu zvizdali u reprezentaciji(ovo nije opravdanje za veceras ali cinjenica je da koristite samo stvari koje vam odgovaraju dok ste kod drugih slepi, nesto slicno hrvatima i nacijama koje su umisljene). Sto se tice utakmice, i sa unikahom je bilo tako pre dve godine!!!

zoran

pre 12 godina

Gde da dobijes sa Bozicem,Kecmanom,Katicem,Lukicem i trenerom Jovanovicem...u Evroligi to je nemoguce...dobar je to tim za jadransku ligu i ovu nasu u Srbiji, sve preko toga nema govora...Turci imaju 12 jednakih...u Partizanu sem onog Andjusica nemas igrac da moze trojku da sutne...ovi ostali ( donekle i Milosavljevic moze da pogodi) su smeshni...
..Pekovic je klasa, svaka cast...

vax76

pre 12 godina

Čakarević me razočarao,mislio sam da je on najače pojačanje (ne računajući Pekovića), ostali su OK,biće ovo dobro, odavno nismo imali jači tim!!!

Istina

pre 12 godina

sta je ovo ? jesu ovo turci naucili srpski ili se ovo zvezdasi poturcili?
(Nemanja, 20. oktobar 2011 21:05)
ovim zvezasima definitivno treba zabraniti da ostavljaju komentare ovde...ovolika kolicina kompleksa je nenormalna!!!ne kaze se dzabe zvezdas kompleksas!!!
(mata, 20. oktobar 2011 21:02)


jedino sto ne kontam su ovi zvezdasi koji gledaju ii raduju se. ccccc... bez ikakvog komentara. procitala sam samo par komentara unazad i moram da priznam da su se bas potrudili doci i pljuvati po partizanu. samo ne znam gde je zvezda u EL??? svaka cast navijacima. pokazali su sta znaci voljeti svoj klub! bice boljeeee partizane!!!
(lllll, 20. oktobar 2011 21:02)

Rekose navijaci Partizana koji vise non stop na Zvezdinim vestima i samo cekaju da ispolje svoje komeplekse...hahaha ko o cemu Grobari o kompleksima.

pedja precka

pre 12 godina

Idite na tas kladionicu, tamo kliknite uzivo prenosi. Kliknite na basketball sto u prevodu znaci kosarka i onda kliknite na link Partizan efes. Kad zavrsite sve to potrudite se da bookmark tu stranicu tako da necete zaboraviti i ponovo pitati. Bookmark se nalazi negde u gornjem levom uglu. Ako to neznate da uradite prodajte kompjuter ili ga bacite.
Kakvo navijanje, kakva tekma Jaooooo
NAPRED PARTIZAN!!!!!

milemen

pre 12 godina

Pali ste u 3 cetvrtini, los sut po 4 licne greske Pekovica i Raduljice i to je bio problem.Zelim vam da Kecman ponovi partiju kao pre 2 godine protiv Makabija u sledecem mecu u Nokia Areni.

Pera

pre 12 godina

Law je jako loš a treba da igra 35 min jer nemamo drugog playa! Na zimu obavezno dovesti nekoga kao drugog playa da proba promeniti ritam kada ovom mučeniku ne ide!

Zuja

pre 12 godina

20 razlike za Efes eto to ce biti do kraja. Sjajno navijanje a igra nikakva. Zamislite sa ovom ekipom sta bi uradio Dule Vujosevic? Partizan je u ne tako davnoj proslosti pobedjivao i bolje klubove od danasnjeg Efesa. Ovo nista ne valja i bez Pekovica cete tek biti kanta za napucavanje i to ne samo u Euroligi vec i u NLB. Realno razmisljajte i ja vam ne zelim nista lose. Sportski pozdrav od kosarkaskog znalca.

darko

pre 12 godina

Efes je pokazao da je mnogo bolja ekipa od partizana,tu nema dileme.A ono skandiranje Savanu sramotno!jako ste primitivni i mali navijaci

branislav bg

pre 12 godina

pod hitno zameniti pleja,kao i prosle godine,ako je moguce dovesti elokventnog trenera,koji ima sta da kaze igracima za vreme time out-a,inace crno nam se pise! imamo materijala,samo je potrebna dobra ruka da sve to lepo oblikuje i nastimuje! Napred Partizan!

DIREKTOR

pre 12 godina

Neko bi rekao, zamislite sta bi Vujosevic napravio sa ovakvim timom!?! Ali ja kazem, da je Vujosevic ostao, mi ne bi imali para za ovakav tim! Ne moze jare i pare! Licno, ja sam bio srecniji dok je bilo samo jare!

igokea

pre 12 godina

Savane, nisi trebao! Ah Savane, Savane... ...bezobraznice jedan! :D
- Jel koristite kreditne kartice?
- Da!
- Dodji ovamo!
- Jel koristite kredine kartice!?
- Da!
- Koje?
- 064 (mts)!
:D Ja mislim isto da Savan fura 064!

zi

pre 12 godina

Treca cetvrtina kriminal! Efesu samo 2 faula, a nama 6 za 4 min. igre, Pritom njima je dozvoljena agresivna igra, a nama se sudi, bukvalno, svaki kontakt. Sudije ubile egal utakmicu!!!! Nije mi samo jasno kako moze sponzor kluba da bide isti kao i celog takmicenja!

bojan

pre 12 godina

da li vi stvarno poredite Savana sa Stojkovicem?! Savan se kleo u Partizan,pa presao u Zvezdu? ne bih rekao. nadjite neko prikladnije opravdanje sto ste ispsovali ljudinu,mada znam da nemate!

dule vujosevic

pre 12 godina

Sramota je sa ovakvom ekipom, najboljom u poslednjih 10 godina izgubiti u Pioniru utakmicu. Da sam ja trener, bilo bi 20 razlike za nas!

Novosel

pre 12 godina

Nastavlja SD Boranija, ovaj Partizan lepu tradiciju u Evropi. A to je, biti ubedljivo najgora ekipa u celom ciklusu! Kao da su vam fudbaleri, rukematasi pa i odbojkasi neki "rod"! Bruka ste nacije... Ali vi to lepo sminkate, pa kazete, vazno je ucestvovati, nema veze sto se brukamo... Ajd sto brukate vas, nego i sve nas kao naciju! p.S: Savan se samo smeska vasim primitivnim ispadima, vulgarnim vredjanjem... Uz to, lepo vas dotukao... Najbolji odgovor, fantasticnog igraca i jos vece ljudine..

joja

pre 12 godina

Već vidim brdo komentara o skupim ekipama,grupi smrti,bla,bla.gospodo,onaj vujošević je sa manjim parama,doduše,uz razne.marifetluke, pravio nesto.ova ekipa mnogo košta za ovdašnje prilike,i nema izgovora!ej,samo macvan i lo koštaju milion u zbiru.odakle pare? Dakle,tišina,i na trening,jer trenutno,ova ekipa sa limitiranim trenerom i bez pekovica je suv prosek.

Stefan

pre 12 godina

Za sada Efes u igri drze Vujacic i Iljasova a mislim da ce tako biti i do kraja meca, isplacuju se ulozeni milioni.Mnogo su jaki bice tesko svi pogadjaju suteve.Pekovic je prevazisao cini mi se Evroligu :D Andjusic otkrovenje,Bozic mora manje da igra a Law da sutne kad je sam ne znam cega se boji .. :)
PS. Da li je moguce da necemo moci da gledamo gostujuce utakmice Partizana... ?!

Slobo

pre 12 godina

Ovo nije Partizan od pre dve tri godine sa agresivnom odbranom,skokom u napadu itd.
Kad ode Pekovic ova ekipa nema sta da trazi u Evropi, pogotovo ne u ovako jakoj grupi.

I bedno

pre 12 godina

Stvarno je bilo mučno slušati najprimitivnije prozivke na Savanovićev račun,kako nama malo treba da pokažemo kakvi smo (ne)ljudi....Može i drugačije da se iskaže podrška klubu...Jadno...

berke

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
srecan si sto gobimo jer ne mozes biti srecan kada dobija vas klub, ako on sada uopste postoji, ja ipak mislim da je to FMP

Gordon

pre 12 godina

Pa oni su svi vrhunski profesionalci, jaki , iskusni i jedni od glavnih favorita za osvajanje Evrolige ! Ne treba da se stidimo poraza od takvog tima ! Veoma precizno, sazeto i mnogo dobro "prepricana" utakmica od strane B92, sve pohvale !!!

Aleksandar

pre 12 godina

Bicu objektivan jer stvarno nisam ostrascen.

1.Mislim da se ipak malo previse uzletelo pre ove utakmice
2.trener Partizana ipak nije za ovaj nivo takmicenja
3.i kao sto neko rece, u domacem prvenstvu prezasticen je Partizan, u
nekom jacem takmicenju neko drugi, i tako...

pozdrav

Borko

pre 12 godina

Anđušić ima ruku kao Danilović, još da poradi na odbrani , i eto njega u reprezentaciji. U napadu ne znaš ko je bolji, svi su raspoloženi, samo da malo čvršće igraju odbranu , ali za prvu utakmicu , više nego dobro.

bolton

pre 12 godina

A pricali ste kako niste hteli mnogo da zapinjete u utakmici protiv Radnickog,da ste se cuvali za ovu vecerasnju protiv Efesa...zao mi je sto vas je Radnicki ipak dosta umorio i niste imali snage za malo jaci otpor Turcima.

Obodo

pre 12 godina

Law nam se pogubio sinoc, atmosfera ili nesto drugo, videcemo uskoro. Imamo , imenima, izuzetno jaku ekipu, fale plejevi, i malo veci krediti Milosavljevicu i Andjusicu kao suterima i pogotovu Lucicu, koga uporno forsira na cetvorci a decko ima perfektan sut i ulaz... Miljenovic je konacno potpisao , morali bi da ga vidjamo na parketu ove sezone, za boljitak srpske kosarke uopste... Kao i svaki put kada izvredjamo nekog naseg u pioniru i Savan nas je otkinuo sinoc, svaka cast matori, kakva rutina i smirenost, kapa dole... Boricemo se i ove sezone , davacemo sve od sebe, ruku na srce- top 16, mnogo, mnogo daleko... Ekipe u nasoj grupi nikada jace, mozda kresnemo sarloa 2 puta, ostale tesko... I naravno - Ziveo PARTIZAN i majka SRBIJA!

rts

pre 12 godina

Prva utakmica je uvek nezgodna zbog neuigranosti ali ne treba sumnjati u plasman u F16 jer VJ prošle sezone pokazao svim kritičarima da je klasa a kritičari neka nastave da rasteruju baksuza jer se dominacija nastavlja.

Deki

pre 12 godina

Bogami, kad ostanemo bez Pekovica, bice ovo jedan vrlo prosecan tim. A ovom timu kada bi se prikljucio Jan Veseli, i jos jedan plej, recimo Vujanic, onda mislim da bi F4 bio sasvim realan domet, ovako ce biti jako tesko, morace Lucic, Andjusic, Cakarevic i Milosavljevic dobro da se raspucaju ako mislimo da dobijemo bilo koga u ovoj grupi, neracunajuci Sarloa.

srbija u srcu

pre 12 godina

mislim da nije sramota izgubiti od efesa, zaista je jak ove sezone, opet se pokazalo da su te prve utakmice najgore, zelim Partizanu sve najbolje u daljem takmicenju a polemiku delija i grobara oko Savanovica necu da komentarisem, znam samo da je srbin i da cu ga postovati do kraja njegove karijere gde god igrao........

UrosBg

pre 12 godina

Naravno da ne mozemo biti zadovoljni konacnim rezultatom. Mada moram reci da je prvih 15 minuta bilo veoma dobro. Nazalost, utakmica se igra 40 minuta. Siguran sam da nam treba jos vremena za uigravanja i nadam se da sve to izgledati mnogo bolje u narednim utakmicama. Ono sto mene brine je sta ce biti kad nam ode Pekovic? Ocigledno je da Raduljica ne moze da odigra ni blizu na tom nivou kao Pekovic a Macvan i Katic su ipak cetvorke. Cakarevica poslati na pozajmicu do kraja karijere u neki drugoligaski klub, dati prostora drugim igracima. Mislim da nam je to najveci promasaj ove godine.

Mikica

pre 12 godina

http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html evo linka sa svim utakmicama Eurolige... tu imate i Partizan na 6 zivih linkova

Efes se zezao

pre 12 godina

Nisu znali da ste jaki...valjda je sada jasno onim napaljenicima,što pominju F4,da će teško tj.nikako neće moći ni prolaz među 16 timova.

гробар до гроба

pre 12 godina

Дајте Дулета, овај Јовановић није потенцијала да води овакву екипу!!!!!

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

hoce li neko da prokomentarise navijanje i onu decibelsku buku u pioniru, haha....ccc
strasno, da ne kazem tuzno
aj sad ponovo internet sport bojsi, u akciju i pretnje kako vi drzite cas navijanja

1970

pre 12 godina

evo linka http://www.oleoletv.com/watch/live/streaming/online/free/tv/video/channel/feed/link/broadcast/vivo/gratis/p2p/directa/8/667172148120327/october-20-2011/partizan-anadolu-efes.html

srki

pre 12 godina

Neznam al nekako mi se cini da su prosle godine mnogo lepse partije pruzali u evro ligi,a nikad jaci tim. Dobro tek je prva utakmica,al nesto se plasim da ovo nece ici na dobro.Ja kao navijac zvezde mislim da nikad niste bili losiji,a i mi sa vama.Pekovicu i morisonu svaka cast,al gde su ostali!

Goran_MKD

pre 12 godina

PRENOS
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=66717&tv_id=612&tid=25939&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327

Bojan Janković

pre 12 godina

I tako je vec na samom pocetku krenuo da se rusi san navijaca Partizana da su se oni jedini pojacali, i da ce nesto da osvoje u Evropi.

Andrija Geric

pre 12 godina

Imitaciju sporta koji se igra jedino u USA prenosite u terminu pravog SPORTa sa ovih prostora koga niste u stanju ni da najavite.

Goran

pre 12 godina

Pošto su umislili da su neko. podigli su cene karata koje će im se "obiti" o glavu.1200 su bile tribine.A po 20 evra je cena karte veća u odnosu na prošlu godinu.Kod njih je devalvirao evro.A uvek će biti 6000 koji vole pa koliko košta i to "crno - beli " koriste.

Belmondo

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!

roy

pre 12 godina

Izabran Covic za predsednika Zvezde 100 kometnara navijaca Partizana.
Izabran Pesic za Trenera isto Grobari komentarisu.
Igramo prijateljsku sa Bajernom 90% vasih komentara.Komentarisete atmosferu nazivate nas FMP i ispoljavate mrznju.
Izgubimo od Olimpije i Buducnosti i tu ponovo 90% komentara Grobara.
Raduljica orkestrirano nas proziva.
I vi sada izgubite i videcete da nas preterano ne zanimate i da nismo navijali za Efes i svi ovi komentari protiv vas bice samo vracanje.

E pa neka si im Savane unistio zasluzili su to.

Tolle

pre 12 godina

Sramno sudjenje!Naravno, zna se da smo najjaci na centarskim pozicijama, zato se koristi svaka prilika da se nasim centrima dosudi faul.Bar budite fer pa nam otvoreno recite "Momci izvinite, final four se igra u Istanbulu i ne mozemo da vam dozvolimo da dobijete ovu utakmicu".Sramota!!!Jedino sto uspeva malo da me oraspolozi su presmesni komentari navijaca malog mutant-kluba.

Realno

pre 12 godina

Sta je bilo sa nikad jacim Partizanom i dominacijom pod kosem o kojoj se prica vec mjesec dana ako ne i vise?Ja nista od toga nisam vidio..A Law najveci promasaj,gori je od Lafayeta.Kazem ja da treba dovoditi provjeren Amerikance iz Evrope a ne eksperimentisati sa ovima iz NBA.Nakon ovog poraza mislim da je plasman u TOP 16 gotovo nemoguc,bice borba sa Armanijem i Makabijem za to 4. mjesto ali i oni imaju mnogo jak tim..Ko zna mozda i Jovanovic nije trener za Partizan.

Vlada

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!
(Belmondo, 20. oktobar 2011 21:02
Belmondo SrBendo,samo nam ti,molim te objasni kako da ne brukamo naciju jer su navijaci kluba za koji navijas u sred Beograda navijali protiv svoje reprezentacije i jos se bunili ovde u svojim komentarima sto je Grobarima dozvoljeno da unesu bubnjeve i da jace pruzaju podrsku Srbiji.Samo nam vi,koji ste lincovali golmana reprezentacije iz cisto klubaskih pobuda objasnite kako se voli i bodri i kako se ne bruka Srbija.A porciju od 50 razlike cemo vam servirati u Decembru.Gde ti je grb?

Savane majstore

pre 12 godina

Savane majstore. Razbio si grobare pa otuda i nevaspitane uvrede sa tribina. Mozda nije trebalo da im trpas. A njima ostaje da pevaju do ujutro

Gerrard

pre 12 godina

Bravo grobari jos jednom ste pokazali ko ste vi ustvari sram vas bilo za ono skandiranje Savanovicu pa sta je decko trebo da promasi svaki sut da bi vama udovoljio,coveku tako nakaradno skadirati to mozete samo vi jel vam on kriv sto ovi nisu dali kos iz igre sve do dve sekunde pred kraj,ti nazovi navijaci umesto da podrze tim koji je u krizi oni blate coveke koji je samo profesionalac i igra za svoj klub,ali to ste vi kad se setim samo sta ste skandirali coveku koji ima istetoviran lik Draze Mihailovica,pa onda kad ste pevali zasto cutite a sever prazan hahahahaha

mata

pre 12 godina

ovim zvezasima definitivno treba zabraniti da ostavljaju komentare ovde...ovolika kolicina kompleksa je nenormalna!!!ne kaze se dzabe zvezdas kompleksas!!!

lllll

pre 12 godina

jedino sto ne kontam su ovi zvezdasi koji gledaju ii raduju se. ccccc... bez ikakvog komentara. procitala sam samo par komentara unazad i moram da priznam da su se bas potrudili doci i pljuvati po partizanu. samo ne znam gde je zvezda u EL??? svaka cast navijacima. pokazali su sta znaci voljeti svoj klub! bice boljeeee partizane!!!

Delija

pre 12 godina

Ja kao pravi navijač Zvezde navijao sam za Savana i Efes i uvek ću navijati protiv Partizana u svakom sportu...Terence Kinsey je navijač Zvezde to valjda svako zna :))).

delija

pre 12 godina

Da odgovorim jer ne razlikujete vredjanje Savana i vredjanje Stojkovica.Kao prvo Savanovic nije nikad igrao za zvezdu,kao drugo Stojkovic je branio za zvezdu,kao trece Stojkovic je provocirao nas raznim izjavama,delima.Dok Savan nista nije rekao za Partizan,plus velika je ljudina,dobar covek.Pametnom dosta

igokea

pre 12 godina

Savane, nisi trebao! Ah Savane, Savane... ...bezobraznice jedan! :D
- Jel koristite kreditne kartice?
- Da!
- Dodji ovamo!
- Jel koristite kredine kartice!?
- Da!
- Koje?
- 064 (mts)!
:D Ja mislim isto da Savan fura 064!

grobar

pre 12 godina

davao je i sale djordjevic protiv partizana 30 poena kad je igrao u barseloni al je znao i da promasi 2 bacanja zaredom, imao je stila i imao je meru... a savanovic kao da mu je utakmica zivota, a na EP NULA... zato je i dobio sta je trazio! profesionalac treba da budes i prema protivniku a ne samo u efesu!!!

ZIK

pre 12 godina

šta je ovo? sve navijači fmpa ostavljaju komentare?... auu... dragi moji, drago mi je što pratite Partizan i budite i dalje uz nas, a mi ćemo vas počastiti jednom 100kom u sledećem duelu... pozdrav za sve navijače kluba iz predgradja Beograda sa željom da sledeće godine navijaju za neki klub iz unutrašnjosti, čisto da malo promene :) a mi? polako, tek je počelo, ova godina je naša. Napred Partizan!

Dale

pre 12 godina

Ovaj šarenac je najbolji komentator u srbiji. Nigde nisam video da neko poznaje kosarku, igrače, i da je bolje upućen u ovaj sport od njega. Brzi je od sudija i gotovo da mu nista ne promiče. Fudbal da prenosi bio bi bolji od njegovih kolega sa RTS-a

vodi ga kuci

pre 12 godina

Savane, ruka ti se pozlatila.
(Vercingetorix, 20. oktobar 2011 20:34)
sigurno si ovakav komentar ostavljao i dok je bilo Ep u Litvaniji jel? E jadnice!

veliki strumf

pre 12 godina

Busi, hahahaha! Savane kralju! Grobari, pokazali ste jos jednom koliko ste mizerni. Vredjate coveka koji je i vrhunski covek i vrhunski kosarkas, i koji je uvek srcem igrao za reprezentaciju, umesto da vredjate ove vase velike zvezde koje kos ne mogu da daju 15 minuta! Ovo je samo dokaz koliko Partizanu znaci Pekovic. Cim je zbog penala izasao iz igre nije vise mogao niko kos da da niti akciju valjanu da odigra. Bice raspad kad se vrati u NBA.

Nezaustavljivi

pre 12 godina

Jeste da smo izgubili,ali volim da vidim kad ove iz KKFMPCZVBG tresu kompleksi,pa moraju da navijaju za svaki klub koji igra protiv Partizana,zato sto oni nece videti Evroligu jos jedno 20 godina sigurno!

Novosel

pre 12 godina

Nastavlja SD Boranija, ovaj Partizan lepu tradiciju u Evropi. A to je, biti ubedljivo najgora ekipa u celom ciklusu! Kao da su vam fudbaleri, rukematasi pa i odbojkasi neki "rod"! Bruka ste nacije... Ali vi to lepo sminkate, pa kazete, vazno je ucestvovati, nema veze sto se brukamo... Ajd sto brukate vas, nego i sve nas kao naciju! p.S: Savan se samo smeska vasim primitivnim ispadima, vulgarnim vredjanjem... Uz to, lepo vas dotukao... Najbolji odgovor, fantasticnog igraca i jos vece ljudine..

milan

pre 12 godina

Najlepse je primetiti kako grobari pljuju sami sebe komentarima.
Ali i dalje vise posecuju vesti o ZVEZDI jer imaju komplekse.
SAVANE KRALJU. e da grobari ne zaboravite sada da pljujete SAVANA.

Zuja

pre 12 godina

20 razlike za Efes eto to ce biti do kraja. Sjajno navijanje a igra nikakva. Zamislite sa ovom ekipom sta bi uradio Dule Vujosevic? Partizan je u ne tako davnoj proslosti pobedjivao i bolje klubove od danasnjeg Efesa. Ovo nista ne valja i bez Pekovica cete tek biti kanta za napucavanje i to ne samo u Euroligi vec i u NLB. Realno razmisljajte i ja vam ne zelim nista lose. Sportski pozdrav od kosarkaskog znalca.

SASA FRANKFURT

pre 12 godina

Ma ajde Partizanovci sta se sekirate igrace se kosarka i dalje bitno je da je Macvan navijac Partizana i da je za Raduljicu(Boze imena) Zvezda FMP,a sad rezultat i nije toliko bitan vazno je ucestvovati! lol

nervni slalom

pre 12 godina

@(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Retko si ti srećan sinak, al bolje i to nego da si srećan kad tvoj tim dobija. To je tek retkost!

Ponekad me sramota što delim planetu sa ovakvim stvorovima!

NAPRED PARTIZAN

grobar

pre 12 godina

sto se tice vredjanja Savana apsolutno sam protiv toga jer je srbin!!! a simpatizere kkfmpczbgd da podsetim da su vredjali ALEKSANDRA SASU DJORDEVICA kad je igrao za barselonu kome Savan ne moze ni da donosi peskir da se obrise...

greota zbog decka

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

drago mi je zbog tebe. barem nesto da ti pricini radost u zivotu, kad zbog svog kluba dozivljavas redovno stresove. i to zbog koga? zbog buducnosti, olimpije... hahahahahahahah

Efes se zezao

pre 12 godina

Nisu znali da ste jaki...valjda je sada jasno onim napaljenicima,što pominju F4,da će teško tj.nikako neće moći ni prolaz među 16 timova.

Drizd

pre 12 godina

Dace Bog da se vratite iz Pionira pognute glave i da izgubite i svaku sledecu. Grobari srpske kosarke, kraj vam se blizi.
(fmp ofanziva, 19. oktobar 2011 21:53)

Moram da se osvrnem na jedan komentar koji je bio u najavi,ovo ocigledno nije pisao navijac Zvezde,tj sigurno se ne bi potpisivao sa "fmp ofanziva".
Prosto zbog ovakvih komentara neko misli da bi neko navijao za Efes?! Nedaj boze...vecini navijaca Zvezde nije ni upoznata da se igra vas mec a kamoli nesto vise. A oni koji se javljaju ovde da vas provociraju, ti prosto se javljaju da vam vrate zato sto vi ostavljate na Zvezdine vesti dosta komentara i to je otprilike to.
Pozdrav

trance

pre 12 godina

(eskorijal, 20. oktobar 2011 20:31)
E u ovakvom trenutku vi razmisljate o Covicu hahaah

Covicu sram te bilo kako si pokrao veceras Partizan ccc Vidi se odma tvoja ruka.

darko

pre 12 godina

Efes je pokazao da je mnogo bolja ekipa od partizana,tu nema dileme.A ono skandiranje Savanu sramotno!jako ste primitivni i mali navijaci

vlajzi

pre 12 godina

realno, EFES je jak kao crna zemlja. nemaju igraca a da nije top klasa! uostalom, njihov cilj za ovu godinu je jasan - final four, kojem su domacini. ali Partizan je kosarkaski brend evrope, i u Pioniru ne bi bilo lako ni NBA-ligasima! Sto se tice navijanja, svaki komentar je suvisan! Hrabro do pobede!!!

Krstic

pre 12 godina

mnogo vas j pogodilo skendiranje Savanovicu,pogledajte kako se vi ponasate prema vasem bivsem igracu,Stojkovicu to je zlocin prve vrste,pa mora drustvo da mu od takvih. navijaca mora obezbediti telohranitelje.Ovim skadiranjem njemu nije ,bar ugrozen zivot.

Vercingetorix

pre 12 godina

sigurno si ovakav komentar ostavljao i dok je bilo Ep u Litvaniji jel? E jadnice!
(vodi ga kuci, 20. oktobar 2011 21:14)
Nikada nisam pljuvao igrača koji je vrhunski profesionalac i koji je uvek igrao uvek srcem za istu za razliku od vas grobara. Dakle, Savane ruka ti se pozlatila. Obe.

boki

pre 12 godina

Turkish airlines euroleague a jedan od 4 sponzora efes pilsen? I onda se ja nerviram sto Raduljici svuraju faul iako je cist blok, ne sude Batisti ciste korake....i sto je najbitnije, gde je Nedeljko Bajic Baja na poluvremenu sa svojim vrlim hitovima? :-P

Partizanovac - ne i Grobar

pre 12 godina

Sramota da se onako skandira Savanu. To ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo a kamoli jednom od najboljih Srpskih reprezentativaca.
Losa igra u trecem periodu odlucilo utakmicu. Nista glavu gore i do sledece tekme.

Napred Partizan

gox

pre 12 godina

Posle mnogo godine ispasce ovo jedna neuspesna generacija,Dule batali fotelju i sedi na klupu,pustite decu da igraju...Bogdanovica,Miljenovica,Andjusica i ostale

lose lose i lose

maka

pre 12 godina

Za ovo vredjanje Savana, trebali su Turci da vam nabiju jos 50 koseva!!! Koje ste vi sramote i bruke ove nacije, strasno! Pa posle kmecite kako Srbin moze da navija protiv Partizana u Evropi!? Eto, kako i zasto... Fujjjjj, Bljakkkk!!!!!
(Belmondo, 20. oktobar 2011 21:02)

Da li to delije navijaju za Turke? Nešto mi se ne uklapa ona vaša priča o najsrpskijem klubu.

Savane kralju

pre 12 godina

Vidi ove Grobare hahahahah pa Vi na nasim vestima ostavite 90% komentara kada izgubimo a mi cim se javimo odma smo navijaci Efesa hahahah e naka vas je napunio Savan

AS

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
Mi igramo Evroligu godina, vi ste se ugasili, nema vas na mapi, zato tišina

PFC

pre 12 godina

E da je Savanovic tako pogadjao na EP-u, mozda bismo i videli London. A i onaj turcin je video da je Law nagazio aut liniju, a sto je on preko aut linije stigao do svetskog finala nije ga tangiralo. Eee pppppiiiiiipppppp!

AJMO PARTIZAN

Srbin=grobar

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Sta si reko? Ne razumem turski!

Istina

pre 12 godina

sta je ovo ? jesu ovo turci naucili srpski ili se ovo zvezdasi poturcili?
(Nemanja, 20. oktobar 2011 21:05)
ovim zvezasima definitivno treba zabraniti da ostavljaju komentare ovde...ovolika kolicina kompleksa je nenormalna!!!ne kaze se dzabe zvezdas kompleksas!!!
(mata, 20. oktobar 2011 21:02)


jedino sto ne kontam su ovi zvezdasi koji gledaju ii raduju se. ccccc... bez ikakvog komentara. procitala sam samo par komentara unazad i moram da priznam da su se bas potrudili doci i pljuvati po partizanu. samo ne znam gde je zvezda u EL??? svaka cast navijacima. pokazali su sta znaci voljeti svoj klub! bice boljeeee partizane!!!
(lllll, 20. oktobar 2011 21:02)

Rekose navijaci Partizana koji vise non stop na Zvezdinim vestima i samo cekaju da ispolje svoje komeplekse...hahaha ko o cemu Grobari o kompleksima.

GrobaR

pre 12 godina

Ko poznaje Savana zna da covek ne navija ni za CZ ni za Partizan, tako da nije uredu ono da mu se vice, jer da je navijac CZ ne bi dao ni 2 poena. Sad tokom Evropskog sam stalno pisao da Savan treba da igra bekap cetvorku i da mu to najvise odgovara, da udje sa klupe zvekne koji poen i trojku i tako razdrma ekipu. Vidite veceras je pored onog crnca bio najbolji na terenu, cak je imao i skokove u napadu a na Evropskom nije mogao nas kos da zagradi. Pored toga neverovatno mi je kako se bori za Efes, a za Srbiju nije mogao da hoda. Protiv Francuza promasi zicer a protiv Partizana ne moze da promasi. Onakvim Grcima nije mogao poen da da a sad dosao protiv Partizana da gine. Pojedini kosarkasi sve vise lice na fudbalere.

bolton

pre 12 godina

A pricali ste kako niste hteli mnogo da zapinjete u utakmici protiv Radnickog,da ste se cuvali za ovu vecerasnju protiv Efesa...zao mi je sto vas je Radnicki ipak dosta umorio i niste imali snage za malo jaci otpor Turcima.

zoran

pre 12 godina

Gde da dobijes sa Bozicem,Kecmanom,Katicem,Lukicem i trenerom Jovanovicem...u Evroligi to je nemoguce...dobar je to tim za jadransku ligu i ovu nasu u Srbiji, sve preko toga nema govora...Turci imaju 12 jednakih...u Partizanu sem onog Andjusica nemas igrac da moze trojku da sutne...ovi ostali ( donekle i Milosavljevic moze da pogodi) su smeshni...
..Pekovic je klasa, svaka cast...

Miki

pre 12 godina

Sta se navijaci suparnickog tima bune zbog skandiranja Savanu??? Kad je lepo covek objasnio da mu ne smeta i sto mu ne smeta,sta se vi trpate k'o Mirodjija u svaku corbu???

neuporedivi

pre 12 godina

Limenkice lepe... Najjaci ste na recima... Barem imate sirok izbor klubova za navijanje.. Mnigo mi je lepo sto vas toliko ima srecnih veceras... Vidimo se...

Vlada

pre 12 godina

Da odgovorim jer ne razlikujete vredjanje Savana i vredjanje Stojkovica.Kao prvo Savanovic nije nikad igrao za zvezdu,kao drugo Stojkovic je branio za zvezdu,kao trece Stojkovic je provocirao nas raznim izjavama,delima.Dok Savan nista nije rekao za Partizan,plus velika je ljudina,dobar covek.Pametnom dosta
(delija, 20. oktobar 2011 22:46)
Osnovnu razliku si zaboravio.Stojke je branio za Srbiju a Savan igra za protivnicki klub.Savanu nije vredjana familija,nije niko fizicki nasrnuo na njega niti mu je ko pretio.Stojke vas nije provocirao i tek posle napada na njega je poslao jasnu poruku.Celnici vaseg kluba nista nisu ucinili da zaustave linc a vidjeniji zvezdasi su davali izjave tipa:"nije mali,znao je sta radi".Tada on odlucuje da ste ruzna proslost.
Ne zelim da opravdam time ponasanje jednog dela nasih navijaca,ali zelim da osporim pravo nekom ciji su navijaci navijali za Estoniju protiv Srbije i lincovali srpskog golmana da nam deli pridike.Mi ako smo pogresili ispravicemo to ili necemo a vi razmislite o svojim postupcima.

Srecko

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)

Pazi srecan sam i ja, i kada gubimo i kada dobijamo. A znas li zasto ? Zato sto vec 10 godina gledam najbolje timove Evrope sa kojima igra moj klub,zato sto nema tima koga nismo dobili u Evropi, zato sto smo u LIGI NAJBOLJIH u kosarci,rukometu,odbojci,vaterpolu. Ja sam jedino tuzan kada vidim na koji nacin ste vi srecni! Samo kada mi izgubimo od jednog od najjacih klubova na starom kontinentu, srecni ste jer vas klub nikada nece ni imati prilike da igra ovakve utakmice... Drago mi je da znam da i vi gledate najbolju kosarku! Pozdrav

Partizan MAGIC

pre 12 godina

posle se neko zali sto je ulznica bila 1200 dianara??? pogledajte kakvi se igraci nalaze u Pioniru... Pekovic, Vujacic, Macvan, Savanovic, Tunceri, Ilasova, Raduljica... Vredi svake pare za ovakav spektakl!!!

dels

pre 12 godina

Savane za Srbiju ne znas zicer da das, vuces se po terenu,a zato protiv Partizana gines i ne mozes da promasis. Zasto se protiv Grcke nisi ovoliko motivisao?

Sto dirate Pantere imaju pravo da komentarisu vest covek je igrao za njih, samo ne znam sta ce na vestima navijaci CZ?

vlajzi

pre 12 godina

Bez Pekovica Partizan je kosarkaski Samrok.Kad se lock out zavrsi i Zvezda ce vas odrati
(zvezdas, 20. oktobar 2011 21:17)

koja zvezda? zvezda je ukinuta.

Uros

pre 12 godina

Ma dajte, molim vas kakvo vredjanje, to je sastavni deo navijackog folklora. Ja nisam cuo da je ijedan igrac bio postedjen toga. Sve je bilo u domenu sportskog navijanja.
Mada kad bolje razmislim i jeste uvreda kad nekom skandiras da je navijac Zvezde.

Bojan Janković

pre 12 godina

I tako je vec na samom pocetku krenuo da se rusi san navijaca Partizana da su se oni jedini pojacali, i da ce nesto da osvoje u Evropi.

bojan

pre 12 godina

da li vi stvarno poredite Savana sa Stojkovicem?! Savan se kleo u Partizan,pa presao u Zvezdu? ne bih rekao. nadjite neko prikladnije opravdanje sto ste ispsovali ljudinu,mada znam da nemate!

mille moj idol

pre 12 godina

ocajna igra! bruka!
(mille grobar, 20. oktobar 2011 20:57)

tako je mille GROBARCINOOO NASA, ocajna igra! ali ne sekiraj se, znas ti da je Partizan institucija i da se uvek vraca iz ambisa! uostalom, sta ja tebi imam da pricam, pa ti bi zivot dao za Partizan! ZIVEOOO!!!

kobe bryant

pre 12 godina

Svim crcem uz Crno-bele kao i uvek! Al' ipak moram da kažem ono što je evidentno i što se vidi iz aviona. Igra nam se zasniva na Pekoviću. Kad se on vrati u Ameriku nećemo biti isti tim. Nemamo beka šutera, kao što još neko reče. Pa ipak, uprkos svim manjkavostima, i dalje mislim kao i većina navijča Partizana da je naš najveći minus Vlada Jovanović. Gledam ga kad pozove time-out i onda ono njegovo Aaaa, aaaa, aaaa, zamuckivanje i čekanje da mu Pera Božić motiviše igrače. Ma to ne može tako. Dule je imao uvek šta da kaže. Nije prestajao da priča celu utakmicu a kamoli na time-outu. Znači smatram da je Dule na klupi on bi od ove (po svim merilima prilično jake ekipe) izvukao 200 % mogućnosti i mi bismo oduvali Efes. Al' stvarno oduvali. Ovako....ostaje da se mrcvarimo po evroligi. Jednostavno, ne bi smeli da gubimo kod kuće bez obzira ko dolazi u Pionir.

Goran

pre 12 godina

Pošto su umislili da su neko. podigli su cene karata koje će im se "obiti" o glavu.1200 su bile tribine.A po 20 evra je cena karte veća u odnosu na prošlu godinu.Kod njih je devalvirao evro.A uvek će biti 6000 koji vole pa koliko košta i to "crno - beli " koriste.

jovanca

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
ovaj "smesni" partizan ce vas fmp da tuce sa 30 razlike i to kad ima los dan. koliko ce to tebe da boli???

Bice bolje

pre 12 godina

Vidim da fmpovci prate nase utakmice, strastveni su navijaci svih nasih protivnika, KOMPLEKS!!! Ali i ne krivim ih, ipak im je klub indijanski, crveno beli cirkus, kad su pa oni igrali kosarku?! Nemojte da im zamerite, nisu ni svesni svoje nesvesti. Zamislite ih samo onako jadne kako navijaju za turke :)))
Inace, Efes je igrao jako dobro i disciplinovano i u odbrani i u napadu, a nama je falio plej i trener je dosta izgubljen. Dobar je Vlada ali mislim da ovakav tim i klub zasluzuju veceg trenera. Ali dobro, i prethodnih sezona je bilo losih dana pa se svi na kraju radujemo. Daj boze da bude tako i ove godine.
p.s. Macvan je bio odlican s obzirom da je bukvalno pred utakmicu dosao s aerodroma. A indijanci neka pucaju od muke, pokazace im Macvan prvom prilikom...

Borko

pre 12 godina

Anđušić ima ruku kao Danilović, još da poradi na odbrani , i eto njega u reprezentaciji. U napadu ne znaš ko je bolji, svi su raspoloženi, samo da malo čvršće igraju odbranu , ali za prvu utakmicu , više nego dobro.

vlajzi

pre 12 godina

hahahahaha. najjaci su ovi sto se prave pametni posle prvog poraza u sezoni. i to u Evroligi. i to od Efesa!
a za ove sto su se obradovali porazu Partizana, jedna poruka: tuzan je zivot kad ti sreca zavisi od toga da li ce klub koj mrzis da izgubi ili pobedi. jako zalosno... ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Savanović je Srbin!

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti od Efesa u Beogradu, nije baš ni velika sramota dati samo jedan koš iz igre u 3. četvrtini ali je ogromna SRAMOTA kada nekoliko hiljada ljudi (dakle ne par "usamljenih pojedinaca") koji sebe nazivaju "najboljim navijačima u Evropi" reprezentativca Srbije nazivaju Turčinom uz odvratno skandiranje "Savane Turčine, ... ...". A dobrica Savanović, kao pravi sportista, nakon utakmice pohvaljuje publiku i reč ne kaže o odvratnim uvredama za koje je čak i Tomašević (koji se nakon prelaska iz Zvezde u Partizan trudio da bude "veći katolik od Pape" tj. veći Partizanovac od svih pravih Partizanovaca") rekao da ih ne odobrava. P.S. Kakav je to trener kome jedan igrač (kršni Crnogorac koji se nekada veoma radovao nakon zakucavanja i pobede "svog" Pao-a nad Partizanom) sme da govori da ne treba da ga menja tj. da neće izmenu?

kuce laje, karavani prolaze

pre 12 godina

a savanu sva podrska! a oni sa tribina treba da ih je ponovo sramota!
(mille grobar, 20. oktobar 2011 21:19)

Nadji zivot covece. visis ovde na sajtu po ceo dan i noc, i na svakoj vesti mlatis praznu slamu, a niko ne obraca paznju na tebe. bedak, a?

Andrija Geric

pre 12 godina

Imitaciju sporta koji se igra jedino u USA prenosite u terminu pravog SPORTa sa ovih prostora koga niste u stanju ni da najavite.

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

hoce li neko da prokomentarise navijanje i onu decibelsku buku u pioniru, haha....ccc
strasno, da ne kazem tuzno
aj sad ponovo internet sport bojsi, u akciju i pretnje kako vi drzite cas navijanja

GoranNS90

pre 12 godina

Svako vredjanje igraca je neprimerno, a sto se tice zvezdinih navijaca, oni su Stojkovicu zvizdali u reprezentaciji(ovo nije opravdanje za veceras ali cinjenica je da koristite samo stvari koje vam odgovaraju dok ste kod drugih slepi, nesto slicno hrvatima i nacijama koje su umisljene). Sto se tice utakmice, i sa unikahom je bilo tako pre dve godine!!!

srb

pre 12 godina

braco grobari,kakav bre f4 dajte nemojmo da se zanosimo pa nismo mi simpatizeri kkfmpczbgd pa da pretimo titulom a tek sastavili tim...samo polako i dosta strpljenja,nije strasno i ako ne prodjemo u top 16,makar oni imaju kredita za ucinjeno u proteklih 10 godina...

Aleksandar

pre 12 godina

Bicu objektivan jer stvarno nisam ostrascen.

1.Mislim da se ipak malo previse uzletelo pre ove utakmice
2.trener Partizana ipak nije za ovaj nivo takmicenja
3.i kao sto neko rece, u domacem prvenstvu prezasticen je Partizan, u
nekom jacem takmicenju neko drugi, i tako...

pozdrav

Acobucov

pre 12 godina

Ne razumem jednu stvar??? Efes igra u Beogradu, vodi... i dalje nas konstantno pritisce zonskim 2:2:1... Mi nemamo nikako resenje za to... Vrijeme curi a mi ne pokusavamo ni sa jednom agresivnom odbranom???? Sta cekamo???

grobari sevce

pre 12 godina

CSK,EFES,BARSELONA i SIJENA su najace ekipe u evropi i samo nas oni mogu pobediti u Pioniru.Sto se Partizana tice to je odlicna ekipa i nadam se da ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje ipak je to sistem.Mi cemo sigurno uci u TOP 16 neznam sta se ovi zvezdasi toliko pale.Nek oni gledaju sta ce uraditi protiv CEDEVITE a nas nek ostave ili nek nas gledaju kako igramo evro ligu posto oni to mogu samo da sanjaju.Ako je za njih i njihovog trenera CEDEVITA NBA tim onda nek gledaju tu njihovu NBA ligu.
Svaka cast navijacima jos nednom smo pokazali koliko se voli Partizan!!!!!!
Pozzz sa KOSOVA i najaceg nacionalnog uporista SEVCA

pFc

pre 12 godina

Pazi ovo, Vlada Jovanovic trazi tajmaut i zamuckuje pola minuta ne moze da progovori i na kraju Pera Bozic govori igracima akciju samo da ne propadne tajmaut. Pita li se neko u KK Partizan sta ce nam trener kome Todoric sapuce kada da trazi tajmaut i koje izmene da pravi a igraci sami klepaju akcije???

Astalavista

pre 12 godina

Skandalozno sudjenje u trecoj cetvrtini je prelomilo ovu utakmicu.
Igracima i navijacima svaka cast.Moglo je bolje i pored ovakvog sudjenja da momci nisu podlegli atmosveri ali sta je tu je,glavu gore,idemo dalje.
Bice jos dana za megdana.

Pera

pre 12 godina

Law je jako loš a treba da igra 35 min jer nemamo drugog playa! Na zimu obavezno dovesti nekoga kao drugog playa da proba promeniti ritam kada ovom mučeniku ne ide!

miki

pre 12 godina

Za klasu smo jaci na jadranu od zagreba, cibone, fmp-a, olimpije i ostale boranije.. ali kad dodje ozbiljnije takmicenje i kad ode Pekovic bice gusto... Zato OPREZ sledece godine prilikom dovodjenja igraca.

joja

pre 12 godina

Već vidim brdo komentara o skupim ekipama,grupi smrti,bla,bla.gospodo,onaj vujošević je sa manjim parama,doduše,uz razne.marifetluke, pravio nesto.ova ekipa mnogo košta za ovdašnje prilike,i nema izgovora!ej,samo macvan i lo koštaju milion u zbiru.odakle pare? Dakle,tišina,i na trening,jer trenutno,ova ekipa sa limitiranim trenerom i bez pekovica je suv prosek.

komplecksan

pre 12 godina

Kontam ja sada da na forum dođu navijači Efesa, Reala, Makabija... I rugaju nam se. Ok, u istoj smo grupi, ispali smo danas loši, neka ih.
Ali da dođu navijači
a) kluba koji ne igra Evroligu već deceniju i kusur
b) kluba koji je i u regionalnoj ligi lošiji od nas
c) kluba koji umire i vaskrsava već peti put

i da nas omalovažavaju, a prethodno gledaju celu utakmicu i više su upućeni u nove igrače nego sami grobari?
Pa vi redefinišete pojam "kompleks".

гробар до гроба

pre 12 godina

Дајте Дулета, овај Јовановић није потенцијала да води овакву екипу!!!!!

pedja precka

pre 12 godina

Idite na tas kladionicu, tamo kliknite uzivo prenosi. Kliknite na basketball sto u prevodu znaci kosarka i onda kliknite na link Partizan efes. Kad zavrsite sve to potrudite se da bookmark tu stranicu tako da necete zaboraviti i ponovo pitati. Bookmark se nalazi negde u gornjem levom uglu. Ako to neznate da uradite prodajte kompjuter ili ga bacite.
Kakvo navijanje, kakva tekma Jaooooo
NAPRED PARTIZAN!!!!!

burazer

pre 12 godina

(Novosel, 20. oktobar 2011 21:24)
komedijo, vise smo osvojili Evropski prvenstva u prethodne 2 godine nego vase sportsko drustvo u istoriji istog.
Potrudite se da kad udjete u ULEB kup da izgubite od raznih indijanaca, pa posle da se usudite bilo sta...

fenomen

pre 12 godina

Kad nam je Macvan najbolji trojkas na utakmici onda je mnogo toga receno. Nedostaju nam igraci suteri tipa Rasic/Tripkovic. Katic je igrac za ekipe tipa Tamis, Fmp i slicno. Misljenja sam da bi Dule dobio ovu utakmicu. Law veceras mnogo los. Bez raspolozenog pleja i suteva iz daljine nemamo sta da trazimo u ovoj grupi.
Poz...

branislav bg

pre 12 godina

pod hitno zameniti pleja,kao i prosle godine,ako je moguce dovesti elokventnog trenera,koji ima sta da kaze igracima za vreme time out-a,inace crno nam se pise! imamo materijala,samo je potrebna dobra ruka da sve to lepo oblikuje i nastimuje! Napred Partizan!

Nikola

pre 12 godina

Ljudi cemu nervoza opustite se i uzivajte, dolaze stvarno vrhunske ekipe u pionir. Da nam igraju i Maric, Veseli, Bo, Rasic, Novica,Roberts, itd. ja ne znam da li bi prosli grupu. Da li vi mislite da su svi ostali glupi sto ulazu novac. Da li mislite da Andjusic, Cakarevic, Milosavljevic mogu da se porede sa Galinarijem, Rudijem, Vujacicem dajte budimo realni pa ne moguce da svi ulazu a mi hocemo ne znam ni ja sta. Jos jednom uzivajte, bez nervoze i ignorisite Pantere i njihove komentare.

dule vujosevic

pre 12 godina

Sramota je sa ovakvom ekipom, najboljom u poslednjih 10 godina izgubiti u Pioniru utakmicu. Da sam ja trener, bilo bi 20 razlike za nas!

boki

pre 12 godina

Dule bi vec u 3 minutu 3/4 isprovocirao tehnicku, sudije bi smanjile dozivljaj i ne bi bulo -17 nego -8/-9 na kraju 3/4 a posle u poslednjoj ko zna sta bi bilo. Jaooo ljudi nije da imam nesto protiv Vlade ali mi Dule taaaako neeeedostaje :-(

Гробарка80

pre 12 godina

Није ме срамота што смо изгубили,
борили смо се до краја.
Срамота ме је ако је ово Европа!

Иван-Ниш

pre 12 godina

Бекови Ефеса су надмоћнији од Партизанових и донели су им победу. Партизанови бекови ће морати много боље у осталим утакмицама јер осим Белгијанаца све остале екипе су паклено јаке. Многи ће морати преко ноћи да одрасту и да више допринесу игри.
А оно скандирање Савану је брука жива.

I bedno

pre 12 godina

Stvarno je bilo mučno slušati najprimitivnije prozivke na Savanovićev račun,kako nama malo treba da pokažemo kakvi smo (ne)ljudi....Može i drugačije da se iskaže podrška klubu...Jadno...

missim

pre 12 godina

samo sto sam stigao iz pionira... vise - manje sve je jasno, javljam se samo da ostane zabelezeno: efes je minimum na final4. ovakvu ekipu davno nisam gledao, jedu malu decu! mi prolazimo dalje ako ostane pekmen. i kada ne budes prvi ti ...

DIREKTOR

pre 12 godina

Neko bi rekao, zamislite sta bi Vujosevic napravio sa ovakvim timom!?! Ali ja kazem, da je Vujosevic ostao, mi ne bi imali para za ovakav tim! Ne moze jare i pare! Licno, ja sam bio srecniji dok je bilo samo jare!

Ulepsao si mi vece

pre 12 godina

@ Samo bi zamolio Šarenca da nam još jednom objasni ima li Kučo Albansko-Tursko državljanstvo, nisam ga najbolje razumeo prvih 16 puta.
(Zoran, 20. oktobar 2011 19:50),
hahahahahahahahahahaha,kako duhovit komentar!!!

King James

pre 12 godina

Ne znam šta znači ono skandiranje bratu Savanu, neka mi neko objasni? Ja mislim da nije u redu i kao navijač Partizana se ograđujem od toga!!! Ako neko zna nešto što ja ne znam u vezi toga neka mi odgovori, molim vas...

Pedja

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
Pa naravno da boli, i uvek ce nas boleti, nismo se mi navikli na to kao vi. Vi ste vec oguglali

berke

pre 12 godina

Smesni ste. Zelim vam jos ovakvih poraza i to pred vasim navijacima. Mora da boli jako. Ha, ha, ha!
(Srecan sam kad gubite, 20. oktobar 2011 20:32)
srecan si sto gobimo jer ne mozes biti srecan kada dobija vas klub, ako on sada uopste postoji, ja ipak mislim da je to FMP

Marko

pre 12 godina

Bila je lepa utakmica ,doduše sudije su malo oštetile Partizan,ali netreba kriviti igrače Partizana ,jer je Efes mnogo jak ove sezone,po meni je jedan od pretendenata za osvajanja Eurolige,čestitke partizanovim igračima lepo je videti dobru i čvrstu utakmicu,uopšte se nisu obrukali,a to što su neki navijači partizana očekivali da će sa lakoćom da dobiju Efes to je druga priča,pa u Efes je dao 25 miliona evra za dovodjenje igrača,u svakom slučaju lepa utakmica,iskreno mislim da je Raduljica čist promašaj,a Pekoviću svaka čast,želim vam puno sreće u evropi,navijači treba da budu malo realniji,upali ste u najaču grupu,i iskreno ako izvučete neku pobedu,to će biti super.

MladjanSIlobad

pre 12 godina

pa dobro kostala nas je puno ta 3/4... i steta je jer smo realno mogli dobiti utakmicu samo da nije bilo tolikog pada u igri.... kasnije je prisutan i pritisak da se stigne razlika... sve u svemu kriza u igri i splet nesrecnih okolnosti ( brze licne pekovica i raduljice) rezultat je realan... ali raduje sto Partizan moze i hoce mnogo bolje od ovoga!

Stefan

pre 12 godina

Za sada Efes u igri drze Vujacic i Iljasova a mislim da ce tako biti i do kraja meca, isplacuju se ulozeni milioni.Mnogo su jaki bice tesko svi pogadjaju suteve.Pekovic je prevazisao cini mi se Evroligu :D Andjusic otkrovenje,Bozic mora manje da igra a Law da sutne kad je sam ne znam cega se boji .. :)
PS. Da li je moguce da necemo moci da gledamo gostujuce utakmice Partizana... ?!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

20 izgubljenih lopti su rešile utakmicu,nasuprot samo 8 izgubljenih Efesa,ostala statistika je podjednaka.Sada za Evro ligu ovom timu fali još jedna skočna četvorka umesto Katića,a kad Peković ode menjat će ga upravo Katić! Treba dati šansu i Bogdanoviću,Miljenoviću da skupe dragoceno iskustvo u jakim utakmicama.
VOLIM GA KO OKA DVA!

vax76

pre 12 godina

Čakarević me razočarao,mislio sam da je on najače pojačanje (ne računajući Pekovića), ostali su OK,biće ovo dobro, odavno nismo imali jači tim!!!

posmatrac

pre 12 godina

Nije lose. Centarska superiornost, sve dok sudije nisu resile da to promene sudjenjem nepostojecih licnih gresaka. Dobar procenat suta za 3 i dovoljno igraca koji su uspesno pogadjali. Ali, jako losa reakcija na presing protivnika, suvise izgubljenih lopti, panika i nedostatak koncepcije kada se prelamao mec - sto je sve trener morao da promeni, kako pravom taktikom tako i tehnickom greskom kojom bi zaustavio sudije na vreme a podigao ekipu. Partizanu fali jos jedan play i jos jedna ozbiljna cetvorka (Lucic to ne moze uspesno da igra u ovoj konkurenciji. Macvan ce biti veliko pojacanje. Andjusic je igrom zasluzio i vecu minutazu... Ako Dule Kecman i Pera Bozic ne mogu vise da doprinesu kvalitetu tima, treba umesto njih pustiti klince da se kale - Miljenovic i Bogdanovic, siguran sam, ne bi odigrali losije.

srki

pre 12 godina

Neznam al nekako mi se cini da su prosle godine mnogo lepse partije pruzali u evro ligi,a nikad jaci tim. Dobro tek je prva utakmica,al nesto se plasim da ovo nece ici na dobro.Ja kao navijac zvezde mislim da nikad niste bili losiji,a i mi sa vama.Pekovicu i morisonu svaka cast,al gde su ostali!

io

pre 12 godina

Ovaj Lou nema pojma, imao je 112 izgubljenih lopti. Nadam se da ce biti stara prica, ne bi bio prvi plej koji po dolasku nije mogao da se sastavi, ali je posle sve doslo na svoje.

UrosBg

pre 12 godina

Naravno da ne mozemo biti zadovoljni konacnim rezultatom. Mada moram reci da je prvih 15 minuta bilo veoma dobro. Nazalost, utakmica se igra 40 minuta. Siguran sam da nam treba jos vremena za uigravanja i nadam se da sve to izgledati mnogo bolje u narednim utakmicama. Ono sto mene brine je sta ce biti kad nam ode Pekovic? Ocigledno je da Raduljica ne moze da odigra ni blizu na tom nivou kao Pekovic a Macvan i Katic su ipak cetvorke. Cakarevica poslati na pozajmicu do kraja karijere u neki drugoligaski klub, dati prostora drugim igracima. Mislim da nam je to najveci promasaj ove godine.

rts

pre 12 godina

Prva utakmica je uvek nezgodna zbog neuigranosti ali ne treba sumnjati u plasman u F16 jer VJ prošle sezone pokazao svim kritičarima da je klasa a kritičari neka nastave da rasteruju baksuza jer se dominacija nastavlja.

Mikica

pre 12 godina

http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html evo linka sa svim utakmicama Eurolige... tu imate i Partizan na 6 zivih linkova

milemen

pre 12 godina

Pali ste u 3 cetvrtini, los sut po 4 licne greske Pekovica i Raduljice i to je bio problem.Zelim vam da Kecman ponovi partiju kao pre 2 godine protiv Makabija u sledecem mecu u Nokia Areni.

mile

pre 12 godina

Partizan ima problem na poziciji pleja. Ovaj Amer nekad odigra dobro, a nekad ide iz greske u gresku a nema ko da ga zameni. Bozic ne moze da ga menja u Evroligi.

Djuma

pre 12 godina

Dve reci: MILJAN PAVKOVIC! Kakvi neprovereni crnci od 500 000 dolara po sezoni kada ispred nosa imamo domaceg pleja koji ima ono sto ni jedan plej u novijoj istoriji Partizana nema,pik igru!Petar Bozic kada udje to je rasulo od napada...Garantujem da sa dva pleja Radnickog Markovic / Pavkovic ovo bi bio neuporedivo opasniji tim nego trenutno sa Lawom i Bozicem.Glavna stvar koju sam znao da ce biti presudna ove godine jeste gubitak najbolje trojke u poslednje 2 godine u Evropi,Jana Veselog!Ozbiljna evropska kosarka se ne moze igrati sa jednim Cakarevicem.Momak je najvece razocarenje,u 4 utakmice prosek poena 0!!!Sve u svemu Pekovic je 80% ovog tima.Ali i kada ode nasu ligu i kup osvojicemo lagano,dok za sve ostalo treba puno stvari da dodje na svoje.Jer za sada igra je katatrofa,pogotovo u odbrani gde su nas Radnicki i Efes ubili piken rol igrom.Ali dobro realno imamo NBA grupu i sve ovo je realnost jer imamo samo jednog extra igraca tipa Pekovic,dok sve ostale ekipe imaju minimum 2/3 tipa Iljasova,Vujacic,Kinsej i tu je osnovna razlika.

samo zapazanje!

pre 12 godina

ponovo cu odmah da napisem da sam navijac zvezde...ali kao ljubitelj kosarke pratim i vas klub,i mogu reci da sam malo iznenadjen potpunom jednostranoscu napada partizana...spustanje lopte na pekovica pa sta uradi uradi tokom celog prvog poluvremena...i onda naravno kada je dobio 4. licnu niste znali kuda cete sa loptom,jako tesko ste se snalazili protiv zone i tu mora trener da snosi veliku odgovornost...mora da nadje nacin da probije takvu odbranu...takodje mnogo vise sam ocekivao od krila lucica i cakarevica...mislim da je za vas mnogo bolje da forsirate sto vise ovog raduljicu,jer kada vam ode pekovic a raduljica ostane nerazigran bicete u velikom problemu...kao sto zvezda igra samo jedan tip odbrane tako i vi igrate samo jedan tip napada (doduse zvezdina odbrana je non stop losa,a vas napad samo ponekad ovako kiksne) i takva igra ne moze da donese nista dobro u evroligi,pogotovu ne u ovakvoj grupi...toliko od mene poz

zi

pre 12 godina

Treca cetvrtina kriminal! Efesu samo 2 faula, a nama 6 za 4 min. igre, Pritom njima je dozvoljena agresivna igra, a nama se sudi, bukvalno, svaki kontakt. Sudije ubile egal utakmicu!!!! Nije mi samo jasno kako moze sponzor kluba da bide isti kao i celog takmicenja!

1970

pre 12 godina

evo linka http://www.oleoletv.com/watch/live/streaming/online/free/tv/video/channel/feed/link/broadcast/vivo/gratis/p2p/directa/8/667172148120327/october-20-2011/partizan-anadolu-efes.html

Goran_MKD

pre 12 godina

PRENOS
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=66717&tv_id=612&tid=25939&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327

srbija u srcu

pre 12 godina

mislim da nije sramota izgubiti od efesa, zaista je jak ove sezone, opet se pokazalo da su te prve utakmice najgore, zelim Partizanu sve najbolje u daljem takmicenju a polemiku delija i grobara oko Savanovica necu da komentarisem, znam samo da je srbin i da cu ga postovati do kraja njegove karijere gde god igrao........

Mikser

pre 12 godina

Partizanovi playmakeri na zalost uzasno slabi. Nikad jaci na ostalim pozicijama, a nikad gori, slabiji, bez ideje na playu.

Nadam se da ce biti bolje

vise nego realan

pre 12 godina

Sve sto je u ovoj utakmici falilo je igra plejmejkera...ostali manje vise ocekivano..Kako jedan bivsi plejmejker golden stejta ne moze ni jednom da probije, sutne, razigra meni stvarno nije jasno.... Raduje igra Macvanava! Ovaj tim ima potencijala ali samo uz vrhunskog organizatora koga mi veceras nismo videli!!!

Slobo

pre 12 godina

Ovo nije Partizan od pre dve tri godine sa agresivnom odbranom,skokom u napadu itd.
Kad ode Pekovic ova ekipa nema sta da trazi u Evropi, pogotovo ne u ovako jakoj grupi.

Xp

pre 12 godina

Jovanovicu, pa kako onako da ti Law prenosi loptu protiv presinga , da u sredini ima ogromna rupa i da nijedno krilo/centar ne pridje u tu rupetinu da primi pass nego oba visoka igraca stoje dole duboko u polju Efesa , potpuno beskorisna.

spiderman

pre 12 godina

fali nam na 4ci igrac tipa gist, lasme, roberts koji ce da pokriva reket, zatvara svaki prodor, skace, lupa rampe, to je ono sto je partizan krasilo prethodnih sezona. macvan jeste kvalitetan igrac ali misljenja sam da bi nam jedan amerikanac skakac vise znacio, pre svega u odbrani. previse smo tromi, fali nam eksplozivnosti.

Dr House

pre 12 godina

Bio na utakmici i da iznesem neke utiske. Efes je mnogo jak,ali. Ne mogu da se otmem utisku da nam fale DVE JAKO BITNE stvari ove godine i nazalost tako ce i ostati. Ono sto su nam znacili Veseli-Gist. Dakle skok, narocito u napadu (drugi pa cesto i treci napad kosevi iz odbitka) brza tranzicija cak i posle primljenog kosa (laki i sigurni poeni za seriju) i njihovo zatvaranje rupa u odbrani ( narocito kod ispadanja u pik end rolu)!!! Ova ekipa nema NIKOG DA ISTRCI KONTRU i narocito polukontru, nema ko da zakuca i da stisne u odbrani. I DRUGA mozda i bitnija stvar nemamo vec drugu godinu za redom ni PRVOG ni drugog pleja. KATASTROFA. Srecni smo kad nam NBA pojacanje uspe da prevede loptu a da je ne izgubi, a kapiten Pera penzionerska tuga (a nikad i nije bio plej u igrackoj maldosti). INDEKS dva pleja NULA, bre Nula ako ne i minus. A sad ono sto imamo, Milosavljevic, Lucic a narocito Andjusic obecavaju. Nije mi samo jasno zasto veliki trener upropastava Lucica forsirajuci ga na cetvorci, dok mu na trojci ostareli Kecman ima nedopustivo veliku minutazu sobzirom na trenutne (sad trajne) (ne)mogucnosti i ucinak ( nula poena indeks takodje minus). Pekovic vise od pola ekipe i pored polu rekreativnog bavljenja kosarkom u ovom trenutku (kakav bi tek bio kad bi malo zagrizao na sportskom zivotu), zato i samo zato smo ove godine jaci na centarskim pozicijama (dok ne ode). Dzavaj je bio los ali nista losiji od Raduljice u ovom trenurku. Katic je grizao a sve su to OBILATO KRPILI gore pomenuti VESELI-Gist. I zato sam ubedjen da bi proslogodisnji Partizan sa kraja godine razvalio ovaj sada (bez Pekovica). Kazem sada jer tek treba da vidimo koliko i sta mogu Cakarevic i Macvan. Ali bi na keca uvek uzeo prvu dvojcu bez razmisljanja. Macvan ima kvalitet, sut umuljavanje, borbenost ali SKOK, BRZINA,KONTRA, RAMPE, KUCANJA, OSTACE NAM SAMO U LEPOM SECANJU OVE GODINE!!! I NARAVNO PLEJ kao Mekeleb. SPASA NAM NEMA PROPASTI NECEMO

Deki

pre 12 godina

Bogami, kad ostanemo bez Pekovica, bice ovo jedan vrlo prosecan tim. A ovom timu kada bi se prikljucio Jan Veseli, i jos jedan plej, recimo Vujanic, onda mislim da bi F4 bio sasvim realan domet, ovako ce biti jako tesko, morace Lucic, Andjusic, Cakarevic i Milosavljevic dobro da se raspucaju ako mislimo da dobijemo bilo koga u ovoj grupi, neracunajuci Sarloa.

Obodo

pre 12 godina

Law nam se pogubio sinoc, atmosfera ili nesto drugo, videcemo uskoro. Imamo , imenima, izuzetno jaku ekipu, fale plejevi, i malo veci krediti Milosavljevicu i Andjusicu kao suterima i pogotovu Lucicu, koga uporno forsira na cetvorci a decko ima perfektan sut i ulaz... Miljenovic je konacno potpisao , morali bi da ga vidjamo na parketu ove sezone, za boljitak srpske kosarke uopste... Kao i svaki put kada izvredjamo nekog naseg u pioniru i Savan nas je otkinuo sinoc, svaka cast matori, kakva rutina i smirenost, kapa dole... Boricemo se i ove sezone , davacemo sve od sebe, ruku na srce- top 16, mnogo, mnogo daleko... Ekipe u nasoj grupi nikada jace, mozda kresnemo sarloa 2 puta, ostale tesko... I naravno - Ziveo PARTIZAN i majka SRBIJA!

HH

pre 12 godina

Gledam sad tekmu Armani-Makabi...teskocemo mi moci da dobijemo nekog od njih...Bozic i Kecman, moji drugari...a ja sam debelo zagazio u 4 deceniju...plej uzasan...jednolicna igra "o ruk" ispod kosa...to je ok za jadransku i nasu ligu ali tesko da cemo moci nesto da uradimo u evropi...bio sam protiv dolaska Macvana ali je decko odlicno odigrao...mislim da smo u velikom problemu za buducnost jer gore pomenuta dva beka ne idu mladji, 3 igraca imamo na pozajmici, plej stranac...to je vec 6 koji sigurno nece biti ovde sledece sezone...decu ne razigravamo a para nemamo bas puno....

Gordon

pre 12 godina

Pa oni su svi vrhunski profesionalci, jaki , iskusni i jedni od glavnih favorita za osvajanje Evrolige ! Ne treba da se stidimo poraza od takvog tima ! Veoma precizno, sazeto i mnogo dobro "prepricana" utakmica od strane B92, sve pohvale !!!