Četvrtak, 29.09.2011.

13:01

Petrović: "Samo da ne izgubimo"

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović izjavio je da naš nacionalni tim nije u poziciji da preti Italijanima i da je najvažnije da utakmicu ne izgubi.

Izvor: B92

Petroviæ: "Samo da ne izgubimo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

the_stig

pre 12 godina

Za one koji nisu gledali konferenciju za stampu, Zonpi je zapravo rekao "Montolivio". Covek zna da je najbitnije prvo dobro upoznati svog protivnika. :)

slaven

pre 12 godina

Samo napred ORLOVI,verujemo u plasman na EP.Ovi pljuvaci verovatno ce navijati za Italiju,pa ako ne daj boze izgubimo da se opet nakace ovde i pljuju,jer nemaju pametnija posla!NAPRED ORLOVI!

Shuluburic

pre 12 godina

Reprezentativci nam igraju u sledecim klubovima - Mancester, Celzi, Mancester siti, Inter, Juventus, Borusija Dortmund, Studgart, Anderleht, PSZ, Fiorentina, itd. a selektor kaze - Samo da ne izgubimo!

Boksi

pre 12 godina

Kao sto rekoh pre macha sa Ircima - dva bromazepama pa jedan vinjak :) ma deremo zabare evrogolom Pante gornjim delom butine sa razdaljine od jednog i po metra!srecno orlovi!!!

SASHA MILJKOVIC

pre 12 godina

ajde bre šta si se utronjao, pričaš tu kao neka baba! u mesto da im pokažemo zube i da im zapretimo ovaj moli boga da ne izgubimo! igramo na Marakani u Beogradu na našem terenu! uvek se nekog plašimo,. Predpostavljam da će doći sa B timom! ovo nam je šansa , Slovenci nam sigurno neće biti šansa niti će nam je pružiti. Zato punom parom i punom snagom na italijane!

Nikola

pre 12 godina

sta cemo mi na evropskom prvenstvu?da nas tamo jase i kurta i murta?ovaj nezna najbolje igrace da pozove,i ako se plasiramo mozda ce vratiti petkovog sina i jos neke propale igrace al nece zvati sigurno Brkica, Sulejmanija, Tadica oni su stari i ne perspektivni.zalosno

jovanson

pre 12 godina

kakva pljuvanija po pižonu a čovjek je baš gotivac JEDNOSTAVAN I ISKREN samo mi nije jasno kako je uspio u životu i nogometu kad nema pobijedničkog mentaliteta i duha ha ha ha VOLIM TE SRBIJO KAO NEKAD ZVEZDU

Premudi Uco Splinter

pre 12 godina

Ajoj kakva glupost.Naime covek kaze ''Italijani su sada opasniji jer im ne trebaju bodovi''.A svakom iole razumnom coveku je jasno da kada neko obezbedi plasman ubacuje B-tim i kombinuje da ne bi zamarao ili rizikovao povrede glavnih igraca.Cak sta vise postoji Realna mogucnost da pobedimo Italijane ali ne zbog Pizonovog znanja i taktike vec upravo zato sto za njih utakmica nema nikakav znacaj.I ako se to i desi nesrecni Pizonovi fanovi ce ga hvaliti kao Boga,iako jedini razlog za nasu eventualnu pobedu moze biti to sto za Italijane utakmica nema neki znacaj.
Sto se tice Antica i bunkera protiv Francuske to je u tom trenutku bilo sasvim razumljivo jer smo tada bili ispred Francuza i pobeda nam nije trebala ni jednu banku.Mozete se vi zaliti na Anticev bunker ali selekcija sa njim je bila prva u grupi koja nije nista losija od ove koju imamo za Evropsko.Tukli smo bre Rumune 5-0.Austriju 3-0.Razlika je ocigledna.

VRANISTA

pre 12 godina

zalosno da bivsi kapiten i najbolji igrac mlade reprezentacije SULEJMANI nema mesta kod selektora a znamo i sami da je uvek davao vise od 100% kad god je igrao za reprezentaciju svoje zemlje SRBIJE,a i najbolji je igrac ajaxa, ali "strucnjaci" ili nevide ili nezele to da vide kad je on u pitanju.

Milan

pre 12 godina

Intoniranje himne,Pizonova slika u krupnom planu (uzmite bensedin od 2mg) .. 87' minut italijani uspevaju da uguraju loptu u gol i pored nasih 8 odbrambenih igraca,postava je inace bila 6-2-2 (uzmite bensedin od 5 mg)... konferencija za stampu,izjava selektora..pokazali smo karakter,ali nismo imali srece!!! (uzmite bensedin od 10mg) prijatno..

s.

pre 12 godina

mi srbi smo zaista zaostali u 19. veku: tad je glavni cilj bio spreciti primanje golova. (ok, to vazi i za italijane, ali oni to rade nekako uspesnije.)
pizone, nastavis li dalje takvim putem, promenicemo ti to "zh" u "sh".

vladimir

pre 12 godina

Samo ti selektore razmisljaj o porazu i on ce uslediti.Slusam komentare kao dobar je bod uspeh i tako dalje. Ugledajte se malo na odbojkase,vaterpoliste,tenisere manite se tog gubitnickog mentaliteta.Zato nista nismo ni postigli u fudbalu a mogli smo

Dzoni

pre 12 godina

Ma nasi momci dobijaju , opustite se ...
Pomozite Srbiji da na igrici ostane najjaca sila na svetu ... Link za registraciju --> http://www.erepublik.com/en/referrer/DzonYx

mare

pre 12 godina

Pitam se godinama da li pojedini nasi selektori umeju da racunju? Pizon najverovatnije ne (kao ni Santrac ali to je druga prica) - Zasto ne ici na pobedu protiv Italijana i time se sigurno plasirati u baraz a onda rasterecno, ako se ostali rezultati nameste (sto nije nemoguce), mozda i juriti direktni plasman kao najbolja drugoplasirana selekcija pobedom nad Slovencima koji ce u tom slucaju vec biti eliminisani? Ne, bolje je ici na bod, ostaviti estonce u igri (a mozda i slovence jer kad se ide na bod dobije se krompir) i juriti pobedu na gostovanju u Sloveniji jer nam nereseno ne igra ako estonci pobede irsku? Majko mila....

davor

pre 12 godina

pobedice za onaj nas narod dole,ako imalo imaju spske duse u sebi borice se kao lavovi i pobediti.I IZACE PRED KAMERE POSLE UTAKMICE I IZJAVITI - PONOSNO OVU VELIKU POBEDU POSVECUJEMO SRPSKOM NARODU NA KOSOVU!

Ercov

pre 12 godina

Pizonovim "golubovima" je bolje da ne izlaze na teren,ovako "silno" ohrabreni,nego da se zabiju u svlacionicu i kulturno izgube sluzbenim 0:3, jer ce rezultat ukoliko izadju ovako takticki i fizicki pripremljeni,biti mnogo veci!!!

basbas

pre 12 godina

Molim redakciju portala B92/sport da hitno izmeni glavnu vest sa najavom za odbojkaško četvrtfinale za žene. Naši fudbaleri (i klubski i reprezentativni) ne zaslužuju toliku pažnju i poverenje. Naš fudbal je izvor mržnje, korupcije, prevare i nekulture.
Dajte pažnju na odbojku, pogledajte kako se igra, kako se bore najbolje što mogu (šta čovek više od toga da očekuje)...

Milos

pre 12 godina

Mi smo odavno izgubili,Petrovicu,jasno je da ti moras nesto da pricas... Bar da umes da srocis.. Poslusaj me,uradi isto sto i Antic,mozda ti presude koje milionce!
Zao mi je momaka koji igraju za Srbiju,ali uzivam da gledam kako tonemo u ambis.
ZIVEO SPORT!

veciti

pre 12 godina

Tekst nisam ni citao dovovljno mi je bilo samo da vidim naslov!!!!!
DOkle vise nesposobni i licemerni da nas vozaju!!!!!!!!
Dosta je bilo!!!!!!!!
OOOOOTTTTPPPPPPPPPOOOOOOORRRRRRRR!!!!!!!!!!!

Mario Bros

pre 12 godina

Dodao bih samo na njegovo samo da ne izgubimo, "i samo da ne bude remi!" :D.
Ljudi posle onoga što su nam priredili kao domaćini svojim nepostijećim merama pretresa, mi ne možemo da izgubimo. Verujem da će naši prebaciti višestruko svoju uobičajnu normu trčanja, agresivnosti, srpskog prkosa i razbiti Italiju na terenu fudbalski čisto.

Шкабо

pre 12 godina

Следећа изјава коју очекујем од Пижона је типа "ако изгубимо са голом разлике добро је " , као што је већ неко коментарисао од је само потрчко нечији .

Zoran

pre 12 godina

Liga nam je slaba, izbor igraca skroman (cast izuzecima), pa je izjava selektora realna. Vecina reprezentativaca tesko kontrolise loptu, slabi su u duelima, a o driblinzima, idejama, tacnim pasovima i dobrim sutevima da i ne govorim. Stampa ih uglavnom bezrazlozno hvali i stvara iluziju kvaliteta, sto se najbolje vidi kada odu u inostrane klubove. Antic je skupo naplatio to sto nas je zamajavao i unistio ono malo ugleda koji su nasi igraci stekli u Evropi. Nazalost, Pizon je tek senka selektora, mada je skroman i dobronameran.

Superhik

pre 12 godina

Da da, bolji je bio mister RadomEur Antić koji je pred utakmicu znao da popali naciju izjavama a onda protiv Francuza u samrtnom ropcu, sa igračem više pred svojom publikom, kukavičkom igrom jedva isčupa bod.

MM

pre 12 godina

Ovo jos nisam cuo da vodja reprezentacije uoci meca kaze, joj, samo da ne izgubimo. Sta sad to znaci za igrace na psiholoskom planu? Nadam se da covek zna sta radi i da necemo izgubiti, ali se ne slazem sa ovakvim izjavama.

Zemljo otvori se progutaj Toleta!!!

pre 12 godina

Kakav govor pun ambicija i optimizma nema sta.Sreca pa ponovo nema Sulejmanija,Brkica a Tadica da i ne spominjem sta ce nam najbolji asistent Holandske lige u reprezentaciji...

Nisam odavde, neznam nikog.

pre 12 godina

Meni izgleda da pored toga da igrac potice iz Zvezde, glavna preporuka za poziv je da sto manje igra za klub. Da li neko ima ideju sta bi to moglo da znaci.

dzoni

pre 12 godina

"Samo da ne izgubimo", pa to i jeste realno rekao... Ali nikako ne mogu da shvatim da je u timu Luka Milivojevic, koji 99,9% nece da igra, a Sulejmani ne. Jedino da imamo sigurna tri boda protiv Italijana, pa proba nove igrace.

juznjak

pre 12 godina

:)))
car:))
on je hteo samo da zavara zabare:))
valjda su ga razumeli?:)
pa ce da se opuste..hahhhaha
nego,sada ozbiljno,
neko pod hitno da pizonu dopuni mobilni da okrene sulejmanija!!!
decko je nas najbolji spic,polusic,krilo..stoper,zovite kako hocete,
ali,
daje golove svake nedelje!!!
ps. dopunite mu malo vise da moze i onog tadica da okrene:))

Derentac

pre 12 godina

Od ovog coveka me hvata "trasnfer blama" posle svake njegove izjave...ahhahahahhahahahahahahhahahaha, ko nama vodi reprezentaciju...Daj Boze da odem na EP,kako bi tamo pokazao svo svoje umece,pa da ga oteraju...

miki

pre 12 godina

Veoma uspesan sajt za prognozu utakmica, koji ce dosta pomoci kladionicarima : http://adf.ly/2xLeZ ( posle odbrojavanja od 5 sek u gornji desni ugao idite na skip ad ).

talicni

pre 12 godina

Zonpi je pre par dana bio na Zlatiboru.Da li je imao dogovor sa cika Djorom i ekipom oko igraca,to ne znam, mada verujem da nije isao na cist vazduh...

Potpuno isto

pre 12 godina

Bas tako, cim je onaj rekao da necemo da ratujemo, poceli su da pucaju po nama u meso ! A ovaj izgleda priziva dva komada u nasoj mrezi !

aca

pre 12 godina

suludo je ovde pricati o bilo kakvoj taktici, treba igrati ofanzivno...citajuci ovo sto je Pizon rekao malo sam se nasmijao, jer igrati u Beogradu pred svojom publikom na domacem terenu a ovako nesto izjaviti, mora covek da se nasmeje, ne treba cekati da se odlucuje u zadnjoj utakmici........

Shoot up

pre 12 godina

Kljucna utakmica je S. Irska - Estonija. Ako Estonci ne pobede nama treba samo bod protiv Slovenije ili Italije za baraz. Ako pobede Estonci to znaci da moramo da dobijemo ili Italiju ili Sloveniju u gostima a izgledi za to su realno mali.

mladen

pre 12 godina

idem u kladionicu da uplatim tacan rezultat 0:0
vec vidim utakmicu: italijani nemotivisani nece da napadaju, nasi nesmeju da napadaju(tako im rekao selektor)

MILANO

pre 12 godina

Pa ko jos gleda ove,nekad sam pratio novine i televizija uzdizu igrace i na kraju nista kao sad izgubice od Italyje jer ovi momci neigraju srcem za Srbiju.

Srki Republika Srpska

pre 12 godina

Gde ti je Sulejmani?Kakva povreda,koga ti lazes?Igras na bod u sred Beograda!Bruka i sramota!Dusa me boli majke mi zbog svih desavanja u nasem fudbalu...

brko

pre 12 godina

Aaaaaaaaaaaarghhhhh.... Pa dokle vise? Hrvati idu na pobedu protiv Engleza na po Vemblija, iako im ne treba ni bod iz te utakmice, a mi se zadovoljavamo remijem na Marakani protiv... koga god. Da ne pominjem da su poslednjih 10-15 godina dobijali redom sve velike reprezentacije (Holandiju, Englesku, Njemacku, Portugal, i istu tu Italiju vise puta), dok se mi zadovoljavamo remijem sa tim ekipama (izuzetak za sve ove godine je pirova pobeda protiv Nemaca).
Moj Pizone, u takvim utakmicama se jaca mentalitet ekipe i jaca karakter.
Odlazi iz naseg fudbala (u neku egzoticnu zemlju) i slobodno povedi Toleta sa sobom.

Igor

pre 12 godina

Ova Italija nema ništa bolji tim od Srbije, to mogu da potpišem. Ali oni nemaju problem sa mentalitetom kao mi, kao ni sa selektorom. Evo pročitajte reči našeg selektora koji bukvalno "plače" na konferenciji za štampu. Sada mu smeta što će italijani biti rasterećeni, a šta bi bilo da jure bodove?! Ako našim igračima nije dovoljna motivacija plasman na EURO, zatim pobeda nad Italijom i to pred svojim navijačima, onda ne treba ni da igramo fudbal.
Ali, selektor je još veći problem. Nema nikakav kompas, priča šta mu padne napamet, zove sve i svakoga u reprezentaciju, uporno gura igrače van forme u prvi tim...Mogu da razumem da se ne razume u taktiku, da ima loš izbor igrača, ali ne mogu da ga razumem zašto ima toliko pesimistički nastup na konferencijama za štampu, bez imalo hrabrosti.
Antić je krenuo da pravi reprezentaciju koja se nikoga neće plašiti, ali je oteran zbog lične sujete...Ubeđen sam da sa Pižonom nećemo dobiti nikada ni jednu veliku ekipu, iako se nadam da ćemo ipak dobiti Italijane, sa srećom ili bez nje, samo da dobijemo!!

srle

pre 12 godina

"...dok sam Ljajića pozvao bez obzira što ne igra u Fiorentini da bismo mu pružili podršku", zaključio je Petrović."

jer, mi smo tu zbog ljajica? jedno mesto u timu manje vise.
(btw, ne sporim da je dobar igrac, samo kazem)

igor

pre 12 godina

Ne vidim ama bas nikakvu radost ukoliko budemo ni krivi ni duzni drugi u ovoj jadnoj grupi i da se kvalifikujemo na EP ako u barazu izvucemo neku jos goru reprezentaciju. Pa mi nemamo ni igru, niti nam najbolji igraci igraju u reprezentaciji, o selektoru i da ne govorim. Realno ne mozemo ravnopravno da igramo ni sa nekom osrednjom evropskom selekcijom tipa Rusija, Ukrajina, Svedska...o evropskom vrhu i da ne govorim. Bojim se da cmo se na sledecem EP samo brukati kao i na svakom takmicenju do sada

Oto

pre 12 godina

Svi vi koji ga prozivate sto nije zvao Sulejmanija, ponovo procitajte tekst. Je l' covek lepo kaze da su se dogovorili da ovaj propusti 2 najvaznije utakmice generacije kako bi se odmorio od utakmice sa Realom u LS i bio spreman za derbi sledeceg kola Venloom!!!
I sta tu sad nije jasno?

ko to tamo peva

pre 12 godina

Sa većinom komentara koji kritikuju ovakav kalkulantski stav se slažem. Ali ne i sa onima koji tvrde da se takve stvari ne bi dešavale sa Antićem (a još manje Radomirom). Pa setite se samo utakmice protiv Francuske u Beogradu. Sa igračem više smo branili bod, protiv vrlo slabe (kasnije će se to i dokazati) Francuske.

crtani

pre 12 godina

ovo je zaista kukavicki receno...pizone najbolje bi bilo da nema njihovog golmana na golu i da igraju samo njihovi bekovi, sta si se stisno, napadni pa sta bude.....

Roki MD

pre 12 godina

Simić dobar, a Kežman nije??? Odbranbenih pun kufer, a napadača ni za lijeka! Ko je ovdje lud? Teško nama sa Karadžićem i njegovim Pi(ž)onima!

brufen od 400

pre 12 godina

to je rekao i moj drugar, nikada potrcao za loptom a koji se isto preziva petrovic i isto ima smisla sa fudbalom kao i ovaj petrovic, nas selektor nasusni...

Radisav Oluja

pre 12 godina

Hiljadu mi jelenskih rogova i stotinu zecijih sapa,ima da pobedite.Samo ono belo okruglo da sutnete(moze i dupetom),i da udje kroz onaj okvir sirok 7 metara.

nislija

pre 12 godina

Odbijam da verujem da je jedan selektor bilo koje nase reprezentacije rekao ovo pred odlucujucu utakmicu koju igramo kao domacini.
Ne razumem ni Vas koji ste preneli ovu bruku.
Ovo vise govori o nama kao ljudima, dopustili smo da smene Antica, da pozivaju rekreativce, drugoligaske igrace, povredjenog igraca, prvotimca beloruske ekipe!? Da za jednog Sulejmanija i Tadica nema mesta, da to cemo i nazalost da gledamo!
Placi Srbijo!

rema

pre 12 godina

Gospodine selektore, ja vam savetujem da napadnete Italiju iz svih oruzja mogucih... jer oni nemaju motivaciju na ovom mecu, tako da cete ih pobetiti trcanjem i agresivnoscu, ako ima zelje i volje u nasim igracima, ako ne, mislim da nam je baraz daleko!

neponderisani

pre 12 godina

Ovo što radi Karadžić preko nesrećnog Pižona je sramota. Sulejmanija, Kačara, Đuričića i Dušana Tadića nema ali zato se pozivaju neki Simic, Nemanja Tomić i Milan Vilotić.

Za Tomića Grobari koje znam kažu da je užasan i da nije redovan, a Vilotića gledam skoro svake nedelje uživo i dečko je očajan štoper na nivou Jagodine.

Srbija ovo vidi i više nije tajna da reprezentacija služi za prodaju i preprodaju igrača, ali Gospoda Radomir i Antić uspevali su to da balansiraju, Pižon je njihov potrčko. Kladim se da ni ne zna ko je Filip Đuričić.

Imp

pre 12 godina

Bolje da je rekao "samo da pobedimo",a ne ovo.

Neresen rezultat protiv Italije nam ne donosi mnogo toga,opet moramo da pratimo Estoniju pa ako ona pobedi onda moramo i mi da jurimo pobedu protiv Slovenije u gostima.

Igramo na nasem terenu i zasto ne bismo isli na pobedu odnosno bar tako pricali !? Ne verujem da na moral igraca pozitivno utice ovakav stav selektora "samo da ne izgubimo". Sta je sledece "samo da ne izgubimo ubedljivo" ili "sta god bilo,samo da pokazemo (famozni) karakter"... ?

Krcun

pre 12 godina

Čovek jednostavno ne vidi Tadića, kao da dečko ne postoji! Već postaje smešno pozivanje ovih domaćih što znaju sve s loptom i za koje u fudbalu više nema tajni. Brinu me malo ovi oficirski činovi u UEFA, još samo fali kapetan prve klase da se dere unaokolo.

Dejan Stojaković

pre 12 godina

Čim vidim da se priča o tome da i remi nije loš rezultat znam da ćemo izgubiti i to od ekipe koja nema nekih ambicija da dobije ovu utakmicu.Toliko svi pričaju o toj EU a razmišljamo baš tipično balkanski.Treba reći ZANIMA NAS SAMO POBEDA i tako se i postaviti na terenu.Ako svi daju sve od sebe i na kraju ne pobedimo nego bude remi ili poraz bar ćemo moći reći IGRALI SMO HRABRO,BORBENO,NA POBEDU ALI OVOG PUTA ONI SU IMALI VIŠE SREĆE.A ne ovo,i bod je dobar,možemo se vaditi na Slovencima,neće Estonija dobiti Irsku...to nema smisla.Ubeđen sam ako izgubimo od Italije izgubićemo i od Slovenije,koji sigurno neće pustiti utakmicu pa iako im ne bude pobeda ništa značila u takmičarskom smislu.Gledao sam uživo zadnju uzakmicu sa Farskim Ostrvima i moram reći da je pristup na toj utakmici bio katastrofalan,ali je sreća bila u tome da protivnik nije imao znanja da iskoristi to što mu se nudilo,a lako je recimo moglo biti 3-3.Mislim da Petrović kod igrača nema dovoljno veliki autoritet,kod Antića to nebi moglo da se desi.Sve u svemu pesimista sam da ćemo proći kvalifikacije,u baražu sumnjam da možemo proć,ali nadam se da se varam.Nemamo mi ni pravog razigravača ni pravog strelca,jedina svetla tačka su nam dva vrhunska stopera,nemamo ni golmana koji bi ulivao puno samopouzdanja.Raduje što se vraća Žigić,ali bez pravih lopti sa strane neće biti velike koristi od njega.

zg slavac

pre 12 godina

Iskreno želim poraz Srbije, ne bez razloga. Želim izravni sudar za EP braće srba i slovenaca. Bratoubilački meč! To samo zato da vam se rugam za ono slavlje kad Hrvatska nije išla na SP a u Ljubljani i Beogradu umalo proglašeni neradni dani! U svakom slučaju, u Poljskoj će te vidjeti transparent "pozdrav u Beograd i Ljubljanu!" Jer jasno je da nitko od vas kroz baraž neće proći.

Bojan-Srpsko Sarajevo

pre 12 godina

Tuzno je to sto moja voljena reprezentacija ulazi u utakmice sa namerom da ne izgubi, a ne da pobedi... Nismo mi San Marino ili Malta... E taj pristup nas i kosta boljih rezultata.

brebrebre

pre 12 godina

pa ovo je smejurija sa tobom bre... hoces li ti ici jednom na pobedu a da to nisu farska ostrva?? pa dokle vise da slusamo da nam je bod dovoljan, hocemo pobede i samo pobeda nam garantuje siguran prolaz, dal neces mozda onda u sloveniji da ides na pobedu? valjda je bolje osigurati se pre, a posle sta bude... proklinjem dan kad sam poceo da pratim fudbal, pa se sad nerviram zbog ovakvih ******

svarozic

pre 12 godina

Pa što ga neko od novinara ne pita što ne poziva Sulejmanija, Tadića i golmana Brkića, a poziva neke Simiće, Milivojeviće, Tomiće... nije valjda da FSS i novinare plaća?

les lionceaux

pre 12 godina

nije baš elokventan i artikulacija mu nije jača strana, ali po meni nije ništa lošiji trener od Antića, čak je i bolji jer ima hrabrosti da isproba neke druge stvari, a uz to je uvijek smiren što je po meni ogromna prednost kod svakog trenera, za vrijeme utakmice uvijek traži da se igra postepeno gradi i da se ne paniči ni kad rezultat nije povoljan..
dok su svi, od medija do javnosti već odavno otpisali reprezentaciju, on je mirno objašnjavao da se ni ne moraju pobjediti sve utakmice da bi se došlo do drugog mjesta što se sada ispostavlja da je bio u pravu..

na klupu reprezentacije došao je na isti način kao i Antić umjesto Đukića tako da to nije njegova nego Toletova greška, a uz to poznaje mnoge od ovih igrača jer ih je S USPJEHOM vodio u mladoj selekciji..

i da, ogromna većina licemjernih navijača je govorilo kako ih reprezentacija više ne zanima i kako ju neće ni gledati više, tako da za utakmicu s Italijom na tribinama možemo očekivati maksimalno 5000 ljudi, ili?

Sector

pre 12 godina

Italijani pronasli formu,a jedva dobili Farska Ostrva 1 0 i to srecno.Majko mila vec vidim igru na remi,formacija sa cetri stopera,tri zadnja vezna i napadacem koji ne zna da da gol(za to su Ziga i Pantelic profesori).Niste ga pitali za Tadica,mada bi vjerovatno nesto izmislio kao i za Sulejmanija koji je igrao za Ajax i dao gol cak.I dalje nevjerujem sta se radi od naseg fudbala,sva sreca pa Italijanima nisu potrebni bodovi inace bi bilo bruke na Marakani.Da imamo pravog selektora napali bi Italijane svim silama i najboljim igracima koje imamo.Ne znam ni sam da li treba da odemo na EP...

ciganDOgroba

pre 12 godina

Stavite snimak konferencije da vidimo Pizonove muke dok izgovara prosirenu recenicu. Prosli put je dosao sa napisanim tekstom ali ni to mu nije pomoglo. Logopeda u strucni tim pod hitno

Miloš

pre 12 godina

Prosto zvuči neverovatno koliko se akademik Pižon brine da li su Italijani motivisani ili ne, da su pronašli igru i formu...

Čoveče, šta je sa nama? Sa našom igrom? Broj defanzivaca koje si pozvao za ove dve odlučuje utakmice, i rečenica iz naslova izgleda da sve govore.

Kako mi smo pukli samo za godinu i po dana :( Ne kažem da je sve bilo bajno i sjajno za vreme Antićevog šefovanja ali obrisi neke prepoznatljive igre su postojali. I svima je bila frka kad su trebali da igraju protiv nas! A sad je nažalost - obratno :(

nikola87

pre 12 godina

Ukakio se Zonpi vec vidim tim sa 4 zadnja vezna i velikom nulom protiv Italije. I to nulom zato sto se njima nece igrati. A mozda nam i umuljaju neki u 90-om cisto da se podseti da su oni visetruki svetski prvaci.

čikadača

pre 12 godina

'' Samo da ne izgubimo...''
Gdine Petroviću ako kanite pobediti ne smete izgubiti...Znači li ovo da vi idete na pobedu?Ne,naravno da ne...Vi ste se samo uplašili da nećete ni bod uzeti u ove dve utakmice i da nećemo videti ni baraž a kamoli Prvenstvo.Mnogo vam je taj stav dobar nema šta,pokušajte da ga prenesete i na igrače.ŽALOSNO!

nislija

pre 12 godina

Odbijam da verujem da je jedan selektor bilo koje nase reprezentacije rekao ovo pred odlucujucu utakmicu koju igramo kao domacini.
Ne razumem ni Vas koji ste preneli ovu bruku.
Ovo vise govori o nama kao ljudima, dopustili smo da smene Antica, da pozivaju rekreativce, drugoligaske igrace, povredjenog igraca, prvotimca beloruske ekipe!? Da za jednog Sulejmanija i Tadica nema mesta, da to cemo i nazalost da gledamo!
Placi Srbijo!

brufen od 400

pre 12 godina

to je rekao i moj drugar, nikada potrcao za loptom a koji se isto preziva petrovic i isto ima smisla sa fudbalom kao i ovaj petrovic, nas selektor nasusni...

neponderisani

pre 12 godina

Ovo što radi Karadžić preko nesrećnog Pižona je sramota. Sulejmanija, Kačara, Đuričića i Dušana Tadića nema ali zato se pozivaju neki Simic, Nemanja Tomić i Milan Vilotić.

Za Tomića Grobari koje znam kažu da je užasan i da nije redovan, a Vilotića gledam skoro svake nedelje uživo i dečko je očajan štoper na nivou Jagodine.

Srbija ovo vidi i više nije tajna da reprezentacija služi za prodaju i preprodaju igrača, ali Gospoda Radomir i Antić uspevali su to da balansiraju, Pižon je njihov potrčko. Kladim se da ni ne zna ko je Filip Đuričić.

ciganDOgroba

pre 12 godina

Stavite snimak konferencije da vidimo Pizonove muke dok izgovara prosirenu recenicu. Prosli put je dosao sa napisanim tekstom ali ni to mu nije pomoglo. Logopeda u strucni tim pod hitno

rema

pre 12 godina

Gospodine selektore, ja vam savetujem da napadnete Italiju iz svih oruzja mogucih... jer oni nemaju motivaciju na ovom mecu, tako da cete ih pobetiti trcanjem i agresivnoscu, ako ima zelje i volje u nasim igracima, ako ne, mislim da nam je baraz daleko!

ko to tamo peva

pre 12 godina

Sa većinom komentara koji kritikuju ovakav kalkulantski stav se slažem. Ali ne i sa onima koji tvrde da se takve stvari ne bi dešavale sa Antićem (a još manje Radomirom). Pa setite se samo utakmice protiv Francuske u Beogradu. Sa igračem više smo branili bod, protiv vrlo slabe (kasnije će se to i dokazati) Francuske.

brko

pre 12 godina

Aaaaaaaaaaaarghhhhh.... Pa dokle vise? Hrvati idu na pobedu protiv Engleza na po Vemblija, iako im ne treba ni bod iz te utakmice, a mi se zadovoljavamo remijem na Marakani protiv... koga god. Da ne pominjem da su poslednjih 10-15 godina dobijali redom sve velike reprezentacije (Holandiju, Englesku, Njemacku, Portugal, i istu tu Italiju vise puta), dok se mi zadovoljavamo remijem sa tim ekipama (izuzetak za sve ove godine je pirova pobeda protiv Nemaca).
Moj Pizone, u takvim utakmicama se jaca mentalitet ekipe i jaca karakter.
Odlazi iz naseg fudbala (u neku egzoticnu zemlju) i slobodno povedi Toleta sa sobom.

svarozic

pre 12 godina

Pa što ga neko od novinara ne pita što ne poziva Sulejmanija, Tadića i golmana Brkića, a poziva neke Simiće, Milivojeviće, Tomiće... nije valjda da FSS i novinare plaća?

Bojan-Srpsko Sarajevo

pre 12 godina

Tuzno je to sto moja voljena reprezentacija ulazi u utakmice sa namerom da ne izgubi, a ne da pobedi... Nismo mi San Marino ili Malta... E taj pristup nas i kosta boljih rezultata.

Radisav Oluja

pre 12 godina

Hiljadu mi jelenskih rogova i stotinu zecijih sapa,ima da pobedite.Samo ono belo okruglo da sutnete(moze i dupetom),i da udje kroz onaj okvir sirok 7 metara.

čikadača

pre 12 godina

'' Samo da ne izgubimo...''
Gdine Petroviću ako kanite pobediti ne smete izgubiti...Znači li ovo da vi idete na pobedu?Ne,naravno da ne...Vi ste se samo uplašili da nećete ni bod uzeti u ove dve utakmice i da nećemo videti ni baraž a kamoli Prvenstvo.Mnogo vam je taj stav dobar nema šta,pokušajte da ga prenesete i na igrače.ŽALOSNO!

Roki MD

pre 12 godina

Simić dobar, a Kežman nije??? Odbranbenih pun kufer, a napadača ni za lijeka! Ko je ovdje lud? Teško nama sa Karadžićem i njegovim Pi(ž)onima!

nikola87

pre 12 godina

Ukakio se Zonpi vec vidim tim sa 4 zadnja vezna i velikom nulom protiv Italije. I to nulom zato sto se njima nece igrati. A mozda nam i umuljaju neki u 90-om cisto da se podseti da su oni visetruki svetski prvaci.

Igor

pre 12 godina

Ova Italija nema ništa bolji tim od Srbije, to mogu da potpišem. Ali oni nemaju problem sa mentalitetom kao mi, kao ni sa selektorom. Evo pročitajte reči našeg selektora koji bukvalno "plače" na konferenciji za štampu. Sada mu smeta što će italijani biti rasterećeni, a šta bi bilo da jure bodove?! Ako našim igračima nije dovoljna motivacija plasman na EURO, zatim pobeda nad Italijom i to pred svojim navijačima, onda ne treba ni da igramo fudbal.
Ali, selektor je još veći problem. Nema nikakav kompas, priča šta mu padne napamet, zove sve i svakoga u reprezentaciju, uporno gura igrače van forme u prvi tim...Mogu da razumem da se ne razume u taktiku, da ima loš izbor igrača, ali ne mogu da ga razumem zašto ima toliko pesimistički nastup na konferencijama za štampu, bez imalo hrabrosti.
Antić je krenuo da pravi reprezentaciju koja se nikoga neće plašiti, ali je oteran zbog lične sujete...Ubeđen sam da sa Pižonom nećemo dobiti nikada ni jednu veliku ekipu, iako se nadam da ćemo ipak dobiti Italijane, sa srećom ili bez nje, samo da dobijemo!!

crtani

pre 12 godina

ovo je zaista kukavicki receno...pizone najbolje bi bilo da nema njihovog golmana na golu i da igraju samo njihovi bekovi, sta si se stisno, napadni pa sta bude.....

les lionceaux

pre 12 godina

nije baš elokventan i artikulacija mu nije jača strana, ali po meni nije ništa lošiji trener od Antića, čak je i bolji jer ima hrabrosti da isproba neke druge stvari, a uz to je uvijek smiren što je po meni ogromna prednost kod svakog trenera, za vrijeme utakmice uvijek traži da se igra postepeno gradi i da se ne paniči ni kad rezultat nije povoljan..
dok su svi, od medija do javnosti već odavno otpisali reprezentaciju, on je mirno objašnjavao da se ni ne moraju pobjediti sve utakmice da bi se došlo do drugog mjesta što se sada ispostavlja da je bio u pravu..

na klupu reprezentacije došao je na isti način kao i Antić umjesto Đukića tako da to nije njegova nego Toletova greška, a uz to poznaje mnoge od ovih igrača jer ih je S USPJEHOM vodio u mladoj selekciji..

i da, ogromna većina licemjernih navijača je govorilo kako ih reprezentacija više ne zanima i kako ju neće ni gledati više, tako da za utakmicu s Italijom na tribinama možemo očekivati maksimalno 5000 ljudi, ili?

Miloš

pre 12 godina

Prosto zvuči neverovatno koliko se akademik Pižon brine da li su Italijani motivisani ili ne, da su pronašli igru i formu...

Čoveče, šta je sa nama? Sa našom igrom? Broj defanzivaca koje si pozvao za ove dve odlučuje utakmice, i rečenica iz naslova izgleda da sve govore.

Kako mi smo pukli samo za godinu i po dana :( Ne kažem da je sve bilo bajno i sjajno za vreme Antićevog šefovanja ali obrisi neke prepoznatljive igre su postojali. I svima je bila frka kad su trebali da igraju protiv nas! A sad je nažalost - obratno :(

Milan

pre 12 godina

Intoniranje himne,Pizonova slika u krupnom planu (uzmite bensedin od 2mg) .. 87' minut italijani uspevaju da uguraju loptu u gol i pored nasih 8 odbrambenih igraca,postava je inace bila 6-2-2 (uzmite bensedin od 5 mg)... konferencija za stampu,izjava selektora..pokazali smo karakter,ali nismo imali srece!!! (uzmite bensedin od 10mg) prijatno..

basbas

pre 12 godina

Molim redakciju portala B92/sport da hitno izmeni glavnu vest sa najavom za odbojkaško četvrtfinale za žene. Naši fudbaleri (i klubski i reprezentativni) ne zaslužuju toliku pažnju i poverenje. Naš fudbal je izvor mržnje, korupcije, prevare i nekulture.
Dajte pažnju na odbojku, pogledajte kako se igra, kako se bore najbolje što mogu (šta čovek više od toga da očekuje)...

brebrebre

pre 12 godina

pa ovo je smejurija sa tobom bre... hoces li ti ici jednom na pobedu a da to nisu farska ostrva?? pa dokle vise da slusamo da nam je bod dovoljan, hocemo pobede i samo pobeda nam garantuje siguran prolaz, dal neces mozda onda u sloveniji da ides na pobedu? valjda je bolje osigurati se pre, a posle sta bude... proklinjem dan kad sam poceo da pratim fudbal, pa se sad nerviram zbog ovakvih ******

Srki Republika Srpska

pre 12 godina

Gde ti je Sulejmani?Kakva povreda,koga ti lazes?Igras na bod u sred Beograda!Bruka i sramota!Dusa me boli majke mi zbog svih desavanja u nasem fudbalu...

Sector

pre 12 godina

Italijani pronasli formu,a jedva dobili Farska Ostrva 1 0 i to srecno.Majko mila vec vidim igru na remi,formacija sa cetri stopera,tri zadnja vezna i napadacem koji ne zna da da gol(za to su Ziga i Pantelic profesori).Niste ga pitali za Tadica,mada bi vjerovatno nesto izmislio kao i za Sulejmanija koji je igrao za Ajax i dao gol cak.I dalje nevjerujem sta se radi od naseg fudbala,sva sreca pa Italijanima nisu potrebni bodovi inace bi bilo bruke na Marakani.Da imamo pravog selektora napali bi Italijane svim silama i najboljim igracima koje imamo.Ne znam ni sam da li treba da odemo na EP...

juznjak

pre 12 godina

:)))
car:))
on je hteo samo da zavara zabare:))
valjda su ga razumeli?:)
pa ce da se opuste..hahhhaha
nego,sada ozbiljno,
neko pod hitno da pizonu dopuni mobilni da okrene sulejmanija!!!
decko je nas najbolji spic,polusic,krilo..stoper,zovite kako hocete,
ali,
daje golove svake nedelje!!!
ps. dopunite mu malo vise da moze i onog tadica da okrene:))

Superhik

pre 12 godina

Da da, bolji je bio mister RadomEur Antić koji je pred utakmicu znao da popali naciju izjavama a onda protiv Francuza u samrtnom ropcu, sa igračem više pred svojom publikom, kukavičkom igrom jedva isčupa bod.

mladen

pre 12 godina

idem u kladionicu da uplatim tacan rezultat 0:0
vec vidim utakmicu: italijani nemotivisani nece da napadaju, nasi nesmeju da napadaju(tako im rekao selektor)

igor

pre 12 godina

Ne vidim ama bas nikakvu radost ukoliko budemo ni krivi ni duzni drugi u ovoj jadnoj grupi i da se kvalifikujemo na EP ako u barazu izvucemo neku jos goru reprezentaciju. Pa mi nemamo ni igru, niti nam najbolji igraci igraju u reprezentaciji, o selektoru i da ne govorim. Realno ne mozemo ravnopravno da igramo ni sa nekom osrednjom evropskom selekcijom tipa Rusija, Ukrajina, Svedska...o evropskom vrhu i da ne govorim. Bojim se da cmo se na sledecem EP samo brukati kao i na svakom takmicenju do sada

Boksi

pre 12 godina

Kao sto rekoh pre macha sa Ircima - dva bromazepama pa jedan vinjak :) ma deremo zabare evrogolom Pante gornjim delom butine sa razdaljine od jednog i po metra!srecno orlovi!!!

Zemljo otvori se progutaj Toleta!!!

pre 12 godina

Kakav govor pun ambicija i optimizma nema sta.Sreca pa ponovo nema Sulejmanija,Brkica a Tadica da i ne spominjem sta ce nam najbolji asistent Holandske lige u reprezentaciji...

Dejan Stojaković

pre 12 godina

Čim vidim da se priča o tome da i remi nije loš rezultat znam da ćemo izgubiti i to od ekipe koja nema nekih ambicija da dobije ovu utakmicu.Toliko svi pričaju o toj EU a razmišljamo baš tipično balkanski.Treba reći ZANIMA NAS SAMO POBEDA i tako se i postaviti na terenu.Ako svi daju sve od sebe i na kraju ne pobedimo nego bude remi ili poraz bar ćemo moći reći IGRALI SMO HRABRO,BORBENO,NA POBEDU ALI OVOG PUTA ONI SU IMALI VIŠE SREĆE.A ne ovo,i bod je dobar,možemo se vaditi na Slovencima,neće Estonija dobiti Irsku...to nema smisla.Ubeđen sam ako izgubimo od Italije izgubićemo i od Slovenije,koji sigurno neće pustiti utakmicu pa iako im ne bude pobeda ništa značila u takmičarskom smislu.Gledao sam uživo zadnju uzakmicu sa Farskim Ostrvima i moram reći da je pristup na toj utakmici bio katastrofalan,ali je sreća bila u tome da protivnik nije imao znanja da iskoristi to što mu se nudilo,a lako je recimo moglo biti 3-3.Mislim da Petrović kod igrača nema dovoljno veliki autoritet,kod Antića to nebi moglo da se desi.Sve u svemu pesimista sam da ćemo proći kvalifikacije,u baražu sumnjam da možemo proć,ali nadam se da se varam.Nemamo mi ni pravog razigravača ni pravog strelca,jedina svetla tačka su nam dva vrhunska stopera,nemamo ni golmana koji bi ulivao puno samopouzdanja.Raduje što se vraća Žigić,ali bez pravih lopti sa strane neće biti velike koristi od njega.

srle

pre 12 godina

"...dok sam Ljajića pozvao bez obzira što ne igra u Fiorentini da bismo mu pružili podršku", zaključio je Petrović."

jer, mi smo tu zbog ljajica? jedno mesto u timu manje vise.
(btw, ne sporim da je dobar igrac, samo kazem)

Oto

pre 12 godina

Svi vi koji ga prozivate sto nije zvao Sulejmanija, ponovo procitajte tekst. Je l' covek lepo kaze da su se dogovorili da ovaj propusti 2 najvaznije utakmice generacije kako bi se odmorio od utakmice sa Realom u LS i bio spreman za derbi sledeceg kola Venloom!!!
I sta tu sad nije jasno?

VRANISTA

pre 12 godina

zalosno da bivsi kapiten i najbolji igrac mlade reprezentacije SULEJMANI nema mesta kod selektora a znamo i sami da je uvek davao vise od 100% kad god je igrao za reprezentaciju svoje zemlje SRBIJE,a i najbolji je igrac ajaxa, ali "strucnjaci" ili nevide ili nezele to da vide kad je on u pitanju.

Krcun

pre 12 godina

Čovek jednostavno ne vidi Tadića, kao da dečko ne postoji! Već postaje smešno pozivanje ovih domaćih što znaju sve s loptom i za koje u fudbalu više nema tajni. Brinu me malo ovi oficirski činovi u UEFA, još samo fali kapetan prve klase da se dere unaokolo.

Mario Bros

pre 12 godina

Dodao bih samo na njegovo samo da ne izgubimo, "i samo da ne bude remi!" :D.
Ljudi posle onoga što su nam priredili kao domaćini svojim nepostijećim merama pretresa, mi ne možemo da izgubimo. Verujem da će naši prebaciti višestruko svoju uobičajnu normu trčanja, agresivnosti, srpskog prkosa i razbiti Italiju na terenu fudbalski čisto.

dzoni

pre 12 godina

"Samo da ne izgubimo", pa to i jeste realno rekao... Ali nikako ne mogu da shvatim da je u timu Luka Milivojevic, koji 99,9% nece da igra, a Sulejmani ne. Jedino da imamo sigurna tri boda protiv Italijana, pa proba nove igrace.

Premudi Uco Splinter

pre 12 godina

Ajoj kakva glupost.Naime covek kaze ''Italijani su sada opasniji jer im ne trebaju bodovi''.A svakom iole razumnom coveku je jasno da kada neko obezbedi plasman ubacuje B-tim i kombinuje da ne bi zamarao ili rizikovao povrede glavnih igraca.Cak sta vise postoji Realna mogucnost da pobedimo Italijane ali ne zbog Pizonovog znanja i taktike vec upravo zato sto za njih utakmica nema nikakav znacaj.I ako se to i desi nesrecni Pizonovi fanovi ce ga hvaliti kao Boga,iako jedini razlog za nasu eventualnu pobedu moze biti to sto za Italijane utakmica nema neki znacaj.
Sto se tice Antica i bunkera protiv Francuske to je u tom trenutku bilo sasvim razumljivo jer smo tada bili ispred Francuza i pobeda nam nije trebala ni jednu banku.Mozete se vi zaliti na Anticev bunker ali selekcija sa njim je bila prva u grupi koja nije nista losija od ove koju imamo za Evropsko.Tukli smo bre Rumune 5-0.Austriju 3-0.Razlika je ocigledna.

Zoran

pre 12 godina

Liga nam je slaba, izbor igraca skroman (cast izuzecima), pa je izjava selektora realna. Vecina reprezentativaca tesko kontrolise loptu, slabi su u duelima, a o driblinzima, idejama, tacnim pasovima i dobrim sutevima da i ne govorim. Stampa ih uglavnom bezrazlozno hvali i stvara iluziju kvaliteta, sto se najbolje vidi kada odu u inostrane klubove. Antic je skupo naplatio to sto nas je zamajavao i unistio ono malo ugleda koji su nasi igraci stekli u Evropi. Nazalost, Pizon je tek senka selektora, mada je skroman i dobronameran.

mare

pre 12 godina

Pitam se godinama da li pojedini nasi selektori umeju da racunju? Pizon najverovatnije ne (kao ni Santrac ali to je druga prica) - Zasto ne ici na pobedu protiv Italijana i time se sigurno plasirati u baraz a onda rasterecno, ako se ostali rezultati nameste (sto nije nemoguce), mozda i juriti direktni plasman kao najbolja drugoplasirana selekcija pobedom nad Slovencima koji ce u tom slucaju vec biti eliminisani? Ne, bolje je ici na bod, ostaviti estonce u igri (a mozda i slovence jer kad se ide na bod dobije se krompir) i juriti pobedu na gostovanju u Sloveniji jer nam nereseno ne igra ako estonci pobede irsku? Majko mila....

davor

pre 12 godina

pobedice za onaj nas narod dole,ako imalo imaju spske duse u sebi borice se kao lavovi i pobediti.I IZACE PRED KAMERE POSLE UTAKMICE I IZJAVITI - PONOSNO OVU VELIKU POBEDU POSVECUJEMO SRPSKOM NARODU NA KOSOVU!

Imp

pre 12 godina

Bolje da je rekao "samo da pobedimo",a ne ovo.

Neresen rezultat protiv Italije nam ne donosi mnogo toga,opet moramo da pratimo Estoniju pa ako ona pobedi onda moramo i mi da jurimo pobedu protiv Slovenije u gostima.

Igramo na nasem terenu i zasto ne bismo isli na pobedu odnosno bar tako pricali !? Ne verujem da na moral igraca pozitivno utice ovakav stav selektora "samo da ne izgubimo". Sta je sledece "samo da ne izgubimo ubedljivo" ili "sta god bilo,samo da pokazemo (famozni) karakter"... ?

Шкабо

pre 12 godina

Следећа изјава коју очекујем од Пижона је типа "ако изгубимо са голом разлике добро је " , као што је већ неко коментарисао од је само потрчко нечији .

SASHA MILJKOVIC

pre 12 godina

ajde bre šta si se utronjao, pričaš tu kao neka baba! u mesto da im pokažemo zube i da im zapretimo ovaj moli boga da ne izgubimo! igramo na Marakani u Beogradu na našem terenu! uvek se nekog plašimo,. Predpostavljam da će doći sa B timom! ovo nam je šansa , Slovenci nam sigurno neće biti šansa niti će nam je pružiti. Zato punom parom i punom snagom na italijane!

Shoot up

pre 12 godina

Kljucna utakmica je S. Irska - Estonija. Ako Estonci ne pobede nama treba samo bod protiv Slovenije ili Italije za baraz. Ako pobede Estonci to znaci da moramo da dobijemo ili Italiju ili Sloveniju u gostima a izgledi za to su realno mali.

zg slavac

pre 12 godina

Iskreno želim poraz Srbije, ne bez razloga. Želim izravni sudar za EP braće srba i slovenaca. Bratoubilački meč! To samo zato da vam se rugam za ono slavlje kad Hrvatska nije išla na SP a u Ljubljani i Beogradu umalo proglašeni neradni dani! U svakom slučaju, u Poljskoj će te vidjeti transparent "pozdrav u Beograd i Ljubljanu!" Jer jasno je da nitko od vas kroz baraž neće proći.

Nisam odavde, neznam nikog.

pre 12 godina

Meni izgleda da pored toga da igrac potice iz Zvezde, glavna preporuka za poziv je da sto manje igra za klub. Da li neko ima ideju sta bi to moglo da znaci.

MM

pre 12 godina

Ovo jos nisam cuo da vodja reprezentacije uoci meca kaze, joj, samo da ne izgubimo. Sta sad to znaci za igrace na psiholoskom planu? Nadam se da covek zna sta radi i da necemo izgubiti, ali se ne slazem sa ovakvim izjavama.

vladimir

pre 12 godina

Samo ti selektore razmisljaj o porazu i on ce uslediti.Slusam komentare kao dobar je bod uspeh i tako dalje. Ugledajte se malo na odbojkase,vaterpoliste,tenisere manite se tog gubitnickog mentaliteta.Zato nista nismo ni postigli u fudbalu a mogli smo

Nikola

pre 12 godina

sta cemo mi na evropskom prvenstvu?da nas tamo jase i kurta i murta?ovaj nezna najbolje igrace da pozove,i ako se plasiramo mozda ce vratiti petkovog sina i jos neke propale igrace al nece zvati sigurno Brkica, Sulejmanija, Tadica oni su stari i ne perspektivni.zalosno

talicni

pre 12 godina

Zonpi je pre par dana bio na Zlatiboru.Da li je imao dogovor sa cika Djorom i ekipom oko igraca,to ne znam, mada verujem da nije isao na cist vazduh...

Derentac

pre 12 godina

Od ovog coveka me hvata "trasnfer blama" posle svake njegove izjave...ahhahahahhahahahahahahhahahaha, ko nama vodi reprezentaciju...Daj Boze da odem na EP,kako bi tamo pokazao svo svoje umece,pa da ga oteraju...

Shuluburic

pre 12 godina

Reprezentativci nam igraju u sledecim klubovima - Mancester, Celzi, Mancester siti, Inter, Juventus, Borusija Dortmund, Studgart, Anderleht, PSZ, Fiorentina, itd. a selektor kaze - Samo da ne izgubimo!

veciti

pre 12 godina

Tekst nisam ni citao dovovljno mi je bilo samo da vidim naslov!!!!!
DOkle vise nesposobni i licemerni da nas vozaju!!!!!!!!
Dosta je bilo!!!!!!!!
OOOOOTTTTPPPPPPPPPOOOOOOORRRRRRRR!!!!!!!!!!!

Potpuno isto

pre 12 godina

Bas tako, cim je onaj rekao da necemo da ratujemo, poceli su da pucaju po nama u meso ! A ovaj izgleda priziva dva komada u nasoj mrezi !

aca

pre 12 godina

suludo je ovde pricati o bilo kakvoj taktici, treba igrati ofanzivno...citajuci ovo sto je Pizon rekao malo sam se nasmijao, jer igrati u Beogradu pred svojom publikom na domacem terenu a ovako nesto izjaviti, mora covek da se nasmeje, ne treba cekati da se odlucuje u zadnjoj utakmici........

jovanson

pre 12 godina

kakva pljuvanija po pižonu a čovjek je baš gotivac JEDNOSTAVAN I ISKREN samo mi nije jasno kako je uspio u životu i nogometu kad nema pobijedničkog mentaliteta i duha ha ha ha VOLIM TE SRBIJO KAO NEKAD ZVEZDU

s.

pre 12 godina

mi srbi smo zaista zaostali u 19. veku: tad je glavni cilj bio spreciti primanje golova. (ok, to vazi i za italijane, ali oni to rade nekako uspesnije.)
pizone, nastavis li dalje takvim putem, promenicemo ti to "zh" u "sh".

Milos

pre 12 godina

Mi smo odavno izgubili,Petrovicu,jasno je da ti moras nesto da pricas... Bar da umes da srocis.. Poslusaj me,uradi isto sto i Antic,mozda ti presude koje milionce!
Zao mi je momaka koji igraju za Srbiju,ali uzivam da gledam kako tonemo u ambis.
ZIVEO SPORT!

MILANO

pre 12 godina

Pa ko jos gleda ove,nekad sam pratio novine i televizija uzdizu igrace i na kraju nista kao sad izgubice od Italyje jer ovi momci neigraju srcem za Srbiju.

Ercov

pre 12 godina

Pizonovim "golubovima" je bolje da ne izlaze na teren,ovako "silno" ohrabreni,nego da se zabiju u svlacionicu i kulturno izgube sluzbenim 0:3, jer ce rezultat ukoliko izadju ovako takticki i fizicki pripremljeni,biti mnogo veci!!!

slaven

pre 12 godina

Samo napred ORLOVI,verujemo u plasman na EP.Ovi pljuvaci verovatno ce navijati za Italiju,pa ako ne daj boze izgubimo da se opet nakace ovde i pljuju,jer nemaju pametnija posla!NAPRED ORLOVI!

Dzoni

pre 12 godina

Ma nasi momci dobijaju , opustite se ...
Pomozite Srbiji da na igrici ostane najjaca sila na svetu ... Link za registraciju --> http://www.erepublik.com/en/referrer/DzonYx

miki

pre 12 godina

Veoma uspesan sajt za prognozu utakmica, koji ce dosta pomoci kladionicarima : http://adf.ly/2xLeZ ( posle odbrojavanja od 5 sek u gornji desni ugao idite na skip ad ).

the_stig

pre 12 godina

Za one koji nisu gledali konferenciju za stampu, Zonpi je zapravo rekao "Montolivio". Covek zna da je najbitnije prvo dobro upoznati svog protivnika. :)

zg slavac

pre 12 godina

Iskreno želim poraz Srbije, ne bez razloga. Želim izravni sudar za EP braće srba i slovenaca. Bratoubilački meč! To samo zato da vam se rugam za ono slavlje kad Hrvatska nije išla na SP a u Ljubljani i Beogradu umalo proglašeni neradni dani! U svakom slučaju, u Poljskoj će te vidjeti transparent "pozdrav u Beograd i Ljubljanu!" Jer jasno je da nitko od vas kroz baraž neće proći.

Superhik

pre 12 godina

Da da, bolji je bio mister RadomEur Antić koji je pred utakmicu znao da popali naciju izjavama a onda protiv Francuza u samrtnom ropcu, sa igračem više pred svojom publikom, kukavičkom igrom jedva isčupa bod.

les lionceaux

pre 12 godina

nije baš elokventan i artikulacija mu nije jača strana, ali po meni nije ništa lošiji trener od Antića, čak je i bolji jer ima hrabrosti da isproba neke druge stvari, a uz to je uvijek smiren što je po meni ogromna prednost kod svakog trenera, za vrijeme utakmice uvijek traži da se igra postepeno gradi i da se ne paniči ni kad rezultat nije povoljan..
dok su svi, od medija do javnosti već odavno otpisali reprezentaciju, on je mirno objašnjavao da se ni ne moraju pobjediti sve utakmice da bi se došlo do drugog mjesta što se sada ispostavlja da je bio u pravu..

na klupu reprezentacije došao je na isti način kao i Antić umjesto Đukića tako da to nije njegova nego Toletova greška, a uz to poznaje mnoge od ovih igrača jer ih je S USPJEHOM vodio u mladoj selekciji..

i da, ogromna većina licemjernih navijača je govorilo kako ih reprezentacija više ne zanima i kako ju neće ni gledati više, tako da za utakmicu s Italijom na tribinama možemo očekivati maksimalno 5000 ljudi, ili?

ko to tamo peva

pre 12 godina

Sa većinom komentara koji kritikuju ovakav kalkulantski stav se slažem. Ali ne i sa onima koji tvrde da se takve stvari ne bi dešavale sa Antićem (a još manje Radomirom). Pa setite se samo utakmice protiv Francuske u Beogradu. Sa igračem više smo branili bod, protiv vrlo slabe (kasnije će se to i dokazati) Francuske.

nislija

pre 12 godina

Odbijam da verujem da je jedan selektor bilo koje nase reprezentacije rekao ovo pred odlucujucu utakmicu koju igramo kao domacini.
Ne razumem ni Vas koji ste preneli ovu bruku.
Ovo vise govori o nama kao ljudima, dopustili smo da smene Antica, da pozivaju rekreativce, drugoligaske igrace, povredjenog igraca, prvotimca beloruske ekipe!? Da za jednog Sulejmanija i Tadica nema mesta, da to cemo i nazalost da gledamo!
Placi Srbijo!

Milos

pre 12 godina

Mi smo odavno izgubili,Petrovicu,jasno je da ti moras nesto da pricas... Bar da umes da srocis.. Poslusaj me,uradi isto sto i Antic,mozda ti presude koje milionce!
Zao mi je momaka koji igraju za Srbiju,ali uzivam da gledam kako tonemo u ambis.
ZIVEO SPORT!

Roki MD

pre 12 godina

Simić dobar, a Kežman nije??? Odbranbenih pun kufer, a napadača ni za lijeka! Ko je ovdje lud? Teško nama sa Karadžićem i njegovim Pi(ž)onima!

Zoran

pre 12 godina

Liga nam je slaba, izbor igraca skroman (cast izuzecima), pa je izjava selektora realna. Vecina reprezentativaca tesko kontrolise loptu, slabi su u duelima, a o driblinzima, idejama, tacnim pasovima i dobrim sutevima da i ne govorim. Stampa ih uglavnom bezrazlozno hvali i stvara iluziju kvaliteta, sto se najbolje vidi kada odu u inostrane klubove. Antic je skupo naplatio to sto nas je zamajavao i unistio ono malo ugleda koji su nasi igraci stekli u Evropi. Nazalost, Pizon je tek senka selektora, mada je skroman i dobronameran.

jovanson

pre 12 godina

kakva pljuvanija po pižonu a čovjek je baš gotivac JEDNOSTAVAN I ISKREN samo mi nije jasno kako je uspio u životu i nogometu kad nema pobijedničkog mentaliteta i duha ha ha ha VOLIM TE SRBIJO KAO NEKAD ZVEZDU

davor

pre 12 godina

pobedice za onaj nas narod dole,ako imalo imaju spske duse u sebi borice se kao lavovi i pobediti.I IZACE PRED KAMERE POSLE UTAKMICE I IZJAVITI - PONOSNO OVU VELIKU POBEDU POSVECUJEMO SRPSKOM NARODU NA KOSOVU!

Nisam odavde, neznam nikog.

pre 12 godina

Meni izgleda da pored toga da igrac potice iz Zvezde, glavna preporuka za poziv je da sto manje igra za klub. Da li neko ima ideju sta bi to moglo da znaci.

brufen od 400

pre 12 godina

to je rekao i moj drugar, nikada potrcao za loptom a koji se isto preziva petrovic i isto ima smisla sa fudbalom kao i ovaj petrovic, nas selektor nasusni...

neponderisani

pre 12 godina

Ovo što radi Karadžić preko nesrećnog Pižona je sramota. Sulejmanija, Kačara, Đuričića i Dušana Tadića nema ali zato se pozivaju neki Simic, Nemanja Tomić i Milan Vilotić.

Za Tomića Grobari koje znam kažu da je užasan i da nije redovan, a Vilotića gledam skoro svake nedelje uživo i dečko je očajan štoper na nivou Jagodine.

Srbija ovo vidi i više nije tajna da reprezentacija služi za prodaju i preprodaju igrača, ali Gospoda Radomir i Antić uspevali su to da balansiraju, Pižon je njihov potrčko. Kladim se da ni ne zna ko je Filip Đuričić.

crtani

pre 12 godina

ovo je zaista kukavicki receno...pizone najbolje bi bilo da nema njihovog golmana na golu i da igraju samo njihovi bekovi, sta si se stisno, napadni pa sta bude.....

Miloš

pre 12 godina

Prosto zvuči neverovatno koliko se akademik Pižon brine da li su Italijani motivisani ili ne, da su pronašli igru i formu...

Čoveče, šta je sa nama? Sa našom igrom? Broj defanzivaca koje si pozvao za ove dve odlučuje utakmice, i rečenica iz naslova izgleda da sve govore.

Kako mi smo pukli samo za godinu i po dana :( Ne kažem da je sve bilo bajno i sjajno za vreme Antićevog šefovanja ali obrisi neke prepoznatljive igre su postojali. I svima je bila frka kad su trebali da igraju protiv nas! A sad je nažalost - obratno :(

MILANO

pre 12 godina

Pa ko jos gleda ove,nekad sam pratio novine i televizija uzdizu igrace i na kraju nista kao sad izgubice od Italyje jer ovi momci neigraju srcem za Srbiju.

čikadača

pre 12 godina

'' Samo da ne izgubimo...''
Gdine Petroviću ako kanite pobediti ne smete izgubiti...Znači li ovo da vi idete na pobedu?Ne,naravno da ne...Vi ste se samo uplašili da nećete ni bod uzeti u ove dve utakmice i da nećemo videti ni baraž a kamoli Prvenstvo.Mnogo vam je taj stav dobar nema šta,pokušajte da ga prenesete i na igrače.ŽALOSNO!

slaven

pre 12 godina

Samo napred ORLOVI,verujemo u plasman na EP.Ovi pljuvaci verovatno ce navijati za Italiju,pa ako ne daj boze izgubimo da se opet nakace ovde i pljuju,jer nemaju pametnija posla!NAPRED ORLOVI!

svarozic

pre 12 godina

Pa što ga neko od novinara ne pita što ne poziva Sulejmanija, Tadića i golmana Brkića, a poziva neke Simiće, Milivojeviće, Tomiće... nije valjda da FSS i novinare plaća?

brebrebre

pre 12 godina

pa ovo je smejurija sa tobom bre... hoces li ti ici jednom na pobedu a da to nisu farska ostrva?? pa dokle vise da slusamo da nam je bod dovoljan, hocemo pobede i samo pobeda nam garantuje siguran prolaz, dal neces mozda onda u sloveniji da ides na pobedu? valjda je bolje osigurati se pre, a posle sta bude... proklinjem dan kad sam poceo da pratim fudbal, pa se sad nerviram zbog ovakvih ******

ciganDOgroba

pre 12 godina

Stavite snimak konferencije da vidimo Pizonove muke dok izgovara prosirenu recenicu. Prosli put je dosao sa napisanim tekstom ali ni to mu nije pomoglo. Logopeda u strucni tim pod hitno

Milan

pre 12 godina

Intoniranje himne,Pizonova slika u krupnom planu (uzmite bensedin od 2mg) .. 87' minut italijani uspevaju da uguraju loptu u gol i pored nasih 8 odbrambenih igraca,postava je inace bila 6-2-2 (uzmite bensedin od 5 mg)... konferencija za stampu,izjava selektora..pokazali smo karakter,ali nismo imali srece!!! (uzmite bensedin od 10mg) prijatno..

Premudi Uco Splinter

pre 12 godina

Ajoj kakva glupost.Naime covek kaze ''Italijani su sada opasniji jer im ne trebaju bodovi''.A svakom iole razumnom coveku je jasno da kada neko obezbedi plasman ubacuje B-tim i kombinuje da ne bi zamarao ili rizikovao povrede glavnih igraca.Cak sta vise postoji Realna mogucnost da pobedimo Italijane ali ne zbog Pizonovog znanja i taktike vec upravo zato sto za njih utakmica nema nikakav znacaj.I ako se to i desi nesrecni Pizonovi fanovi ce ga hvaliti kao Boga,iako jedini razlog za nasu eventualnu pobedu moze biti to sto za Italijane utakmica nema neki znacaj.
Sto se tice Antica i bunkera protiv Francuske to je u tom trenutku bilo sasvim razumljivo jer smo tada bili ispred Francuza i pobeda nam nije trebala ni jednu banku.Mozete se vi zaliti na Anticev bunker ali selekcija sa njim je bila prva u grupi koja nije nista losija od ove koju imamo za Evropsko.Tukli smo bre Rumune 5-0.Austriju 3-0.Razlika je ocigledna.

Sector

pre 12 godina

Italijani pronasli formu,a jedva dobili Farska Ostrva 1 0 i to srecno.Majko mila vec vidim igru na remi,formacija sa cetri stopera,tri zadnja vezna i napadacem koji ne zna da da gol(za to su Ziga i Pantelic profesori).Niste ga pitali za Tadica,mada bi vjerovatno nesto izmislio kao i za Sulejmanija koji je igrao za Ajax i dao gol cak.I dalje nevjerujem sta se radi od naseg fudbala,sva sreca pa Italijanima nisu potrebni bodovi inace bi bilo bruke na Marakani.Da imamo pravog selektora napali bi Italijane svim silama i najboljim igracima koje imamo.Ne znam ni sam da li treba da odemo na EP...

Dejan Stojaković

pre 12 godina

Čim vidim da se priča o tome da i remi nije loš rezultat znam da ćemo izgubiti i to od ekipe koja nema nekih ambicija da dobije ovu utakmicu.Toliko svi pričaju o toj EU a razmišljamo baš tipično balkanski.Treba reći ZANIMA NAS SAMO POBEDA i tako se i postaviti na terenu.Ako svi daju sve od sebe i na kraju ne pobedimo nego bude remi ili poraz bar ćemo moći reći IGRALI SMO HRABRO,BORBENO,NA POBEDU ALI OVOG PUTA ONI SU IMALI VIŠE SREĆE.A ne ovo,i bod je dobar,možemo se vaditi na Slovencima,neće Estonija dobiti Irsku...to nema smisla.Ubeđen sam ako izgubimo od Italije izgubićemo i od Slovenije,koji sigurno neće pustiti utakmicu pa iako im ne bude pobeda ništa značila u takmičarskom smislu.Gledao sam uživo zadnju uzakmicu sa Farskim Ostrvima i moram reći da je pristup na toj utakmici bio katastrofalan,ali je sreća bila u tome da protivnik nije imao znanja da iskoristi to što mu se nudilo,a lako je recimo moglo biti 3-3.Mislim da Petrović kod igrača nema dovoljno veliki autoritet,kod Antića to nebi moglo da se desi.Sve u svemu pesimista sam da ćemo proći kvalifikacije,u baražu sumnjam da možemo proć,ali nadam se da se varam.Nemamo mi ni pravog razigravača ni pravog strelca,jedina svetla tačka su nam dva vrhunska stopera,nemamo ni golmana koji bi ulivao puno samopouzdanja.Raduje što se vraća Žigić,ali bez pravih lopti sa strane neće biti velike koristi od njega.

miki

pre 12 godina

Veoma uspesan sajt za prognozu utakmica, koji ce dosta pomoci kladionicarima : http://adf.ly/2xLeZ ( posle odbrojavanja od 5 sek u gornji desni ugao idite na skip ad ).

aca

pre 12 godina

suludo je ovde pricati o bilo kakvoj taktici, treba igrati ofanzivno...citajuci ovo sto je Pizon rekao malo sam se nasmijao, jer igrati u Beogradu pred svojom publikom na domacem terenu a ovako nesto izjaviti, mora covek da se nasmeje, ne treba cekati da se odlucuje u zadnjoj utakmici........

igor

pre 12 godina

Ne vidim ama bas nikakvu radost ukoliko budemo ni krivi ni duzni drugi u ovoj jadnoj grupi i da se kvalifikujemo na EP ako u barazu izvucemo neku jos goru reprezentaciju. Pa mi nemamo ni igru, niti nam najbolji igraci igraju u reprezentaciji, o selektoru i da ne govorim. Realno ne mozemo ravnopravno da igramo ni sa nekom osrednjom evropskom selekcijom tipa Rusija, Ukrajina, Svedska...o evropskom vrhu i da ne govorim. Bojim se da cmo se na sledecem EP samo brukati kao i na svakom takmicenju do sada

Oto

pre 12 godina

Svi vi koji ga prozivate sto nije zvao Sulejmanija, ponovo procitajte tekst. Je l' covek lepo kaze da su se dogovorili da ovaj propusti 2 najvaznije utakmice generacije kako bi se odmorio od utakmice sa Realom u LS i bio spreman za derbi sledeceg kola Venloom!!!
I sta tu sad nije jasno?

Potpuno isto

pre 12 godina

Bas tako, cim je onaj rekao da necemo da ratujemo, poceli su da pucaju po nama u meso ! A ovaj izgleda priziva dva komada u nasoj mrezi !

Derentac

pre 12 godina

Od ovog coveka me hvata "trasnfer blama" posle svake njegove izjave...ahhahahahhahahahahahahhahahaha, ko nama vodi reprezentaciju...Daj Boze da odem na EP,kako bi tamo pokazao svo svoje umece,pa da ga oteraju...

Igor

pre 12 godina

Ova Italija nema ništa bolji tim od Srbije, to mogu da potpišem. Ali oni nemaju problem sa mentalitetom kao mi, kao ni sa selektorom. Evo pročitajte reči našeg selektora koji bukvalno "plače" na konferenciji za štampu. Sada mu smeta što će italijani biti rasterećeni, a šta bi bilo da jure bodove?! Ako našim igračima nije dovoljna motivacija plasman na EURO, zatim pobeda nad Italijom i to pred svojim navijačima, onda ne treba ni da igramo fudbal.
Ali, selektor je još veći problem. Nema nikakav kompas, priča šta mu padne napamet, zove sve i svakoga u reprezentaciju, uporno gura igrače van forme u prvi tim...Mogu da razumem da se ne razume u taktiku, da ima loš izbor igrača, ali ne mogu da ga razumem zašto ima toliko pesimistički nastup na konferencijama za štampu, bez imalo hrabrosti.
Antić je krenuo da pravi reprezentaciju koja se nikoga neće plašiti, ali je oteran zbog lične sujete...Ubeđen sam da sa Pižonom nećemo dobiti nikada ni jednu veliku ekipu, iako se nadam da ćemo ipak dobiti Italijane, sa srećom ili bez nje, samo da dobijemo!!

Shoot up

pre 12 godina

Kljucna utakmica je S. Irska - Estonija. Ako Estonci ne pobede nama treba samo bod protiv Slovenije ili Italije za baraz. Ako pobede Estonci to znaci da moramo da dobijemo ili Italiju ili Sloveniju u gostima a izgledi za to su realno mali.

Srki Republika Srpska

pre 12 godina

Gde ti je Sulejmani?Kakva povreda,koga ti lazes?Igras na bod u sred Beograda!Bruka i sramota!Dusa me boli majke mi zbog svih desavanja u nasem fudbalu...

nikola87

pre 12 godina

Ukakio se Zonpi vec vidim tim sa 4 zadnja vezna i velikom nulom protiv Italije. I to nulom zato sto se njima nece igrati. A mozda nam i umuljaju neki u 90-om cisto da se podseti da su oni visetruki svetski prvaci.

Bojan-Srpsko Sarajevo

pre 12 godina

Tuzno je to sto moja voljena reprezentacija ulazi u utakmice sa namerom da ne izgubi, a ne da pobedi... Nismo mi San Marino ili Malta... E taj pristup nas i kosta boljih rezultata.

MM

pre 12 godina

Ovo jos nisam cuo da vodja reprezentacije uoci meca kaze, joj, samo da ne izgubimo. Sta sad to znaci za igrace na psiholoskom planu? Nadam se da covek zna sta radi i da necemo izgubiti, ali se ne slazem sa ovakvim izjavama.

Dzoni

pre 12 godina

Ma nasi momci dobijaju , opustite se ...
Pomozite Srbiji da na igrici ostane najjaca sila na svetu ... Link za registraciju --> http://www.erepublik.com/en/referrer/DzonYx

Imp

pre 12 godina

Bolje da je rekao "samo da pobedimo",a ne ovo.

Neresen rezultat protiv Italije nam ne donosi mnogo toga,opet moramo da pratimo Estoniju pa ako ona pobedi onda moramo i mi da jurimo pobedu protiv Slovenije u gostima.

Igramo na nasem terenu i zasto ne bismo isli na pobedu odnosno bar tako pricali !? Ne verujem da na moral igraca pozitivno utice ovakav stav selektora "samo da ne izgubimo". Sta je sledece "samo da ne izgubimo ubedljivo" ili "sta god bilo,samo da pokazemo (famozni) karakter"... ?

brko

pre 12 godina

Aaaaaaaaaaaarghhhhh.... Pa dokle vise? Hrvati idu na pobedu protiv Engleza na po Vemblija, iako im ne treba ni bod iz te utakmice, a mi se zadovoljavamo remijem na Marakani protiv... koga god. Da ne pominjem da su poslednjih 10-15 godina dobijali redom sve velike reprezentacije (Holandiju, Englesku, Njemacku, Portugal, i istu tu Italiju vise puta), dok se mi zadovoljavamo remijem sa tim ekipama (izuzetak za sve ove godine je pirova pobeda protiv Nemaca).
Moj Pizone, u takvim utakmicama se jaca mentalitet ekipe i jaca karakter.
Odlazi iz naseg fudbala (u neku egzoticnu zemlju) i slobodno povedi Toleta sa sobom.

mladen

pre 12 godina

idem u kladionicu da uplatim tacan rezultat 0:0
vec vidim utakmicu: italijani nemotivisani nece da napadaju, nasi nesmeju da napadaju(tako im rekao selektor)

Шкабо

pre 12 godina

Следећа изјава коју очекујем од Пижона је типа "ако изгубимо са голом разлике добро је " , као што је већ неко коментарисао од је само потрчко нечији .

srle

pre 12 godina

"...dok sam Ljajića pozvao bez obzira što ne igra u Fiorentini da bismo mu pružili podršku", zaključio je Petrović."

jer, mi smo tu zbog ljajica? jedno mesto u timu manje vise.
(btw, ne sporim da je dobar igrac, samo kazem)

talicni

pre 12 godina

Zonpi je pre par dana bio na Zlatiboru.Da li je imao dogovor sa cika Djorom i ekipom oko igraca,to ne znam, mada verujem da nije isao na cist vazduh...

basbas

pre 12 godina

Molim redakciju portala B92/sport da hitno izmeni glavnu vest sa najavom za odbojkaško četvrtfinale za žene. Naši fudbaleri (i klubski i reprezentativni) ne zaslužuju toliku pažnju i poverenje. Naš fudbal je izvor mržnje, korupcije, prevare i nekulture.
Dajte pažnju na odbojku, pogledajte kako se igra, kako se bore najbolje što mogu (šta čovek više od toga da očekuje)...

veciti

pre 12 godina

Tekst nisam ni citao dovovljno mi je bilo samo da vidim naslov!!!!!
DOkle vise nesposobni i licemerni da nas vozaju!!!!!!!!
Dosta je bilo!!!!!!!!
OOOOOTTTTPPPPPPPPPOOOOOOORRRRRRRR!!!!!!!!!!!

Ercov

pre 12 godina

Pizonovim "golubovima" je bolje da ne izlaze na teren,ovako "silno" ohrabreni,nego da se zabiju u svlacionicu i kulturno izgube sluzbenim 0:3, jer ce rezultat ukoliko izadju ovako takticki i fizicki pripremljeni,biti mnogo veci!!!

Nikola

pre 12 godina

sta cemo mi na evropskom prvenstvu?da nas tamo jase i kurta i murta?ovaj nezna najbolje igrace da pozove,i ako se plasiramo mozda ce vratiti petkovog sina i jos neke propale igrace al nece zvati sigurno Brkica, Sulejmanija, Tadica oni su stari i ne perspektivni.zalosno

Boksi

pre 12 godina

Kao sto rekoh pre macha sa Ircima - dva bromazepama pa jedan vinjak :) ma deremo zabare evrogolom Pante gornjim delom butine sa razdaljine od jednog i po metra!srecno orlovi!!!

Krcun

pre 12 godina

Čovek jednostavno ne vidi Tadića, kao da dečko ne postoji! Već postaje smešno pozivanje ovih domaćih što znaju sve s loptom i za koje u fudbalu više nema tajni. Brinu me malo ovi oficirski činovi u UEFA, još samo fali kapetan prve klase da se dere unaokolo.

Radisav Oluja

pre 12 godina

Hiljadu mi jelenskih rogova i stotinu zecijih sapa,ima da pobedite.Samo ono belo okruglo da sutnete(moze i dupetom),i da udje kroz onaj okvir sirok 7 metara.

rema

pre 12 godina

Gospodine selektore, ja vam savetujem da napadnete Italiju iz svih oruzja mogucih... jer oni nemaju motivaciju na ovom mecu, tako da cete ih pobetiti trcanjem i agresivnoscu, ako ima zelje i volje u nasim igracima, ako ne, mislim da nam je baraz daleko!

Mario Bros

pre 12 godina

Dodao bih samo na njegovo samo da ne izgubimo, "i samo da ne bude remi!" :D.
Ljudi posle onoga što su nam priredili kao domaćini svojim nepostijećim merama pretresa, mi ne možemo da izgubimo. Verujem da će naši prebaciti višestruko svoju uobičajnu normu trčanja, agresivnosti, srpskog prkosa i razbiti Italiju na terenu fudbalski čisto.

vladimir

pre 12 godina

Samo ti selektore razmisljaj o porazu i on ce uslediti.Slusam komentare kao dobar je bod uspeh i tako dalje. Ugledajte se malo na odbojkase,vaterpoliste,tenisere manite se tog gubitnickog mentaliteta.Zato nista nismo ni postigli u fudbalu a mogli smo

VRANISTA

pre 12 godina

zalosno da bivsi kapiten i najbolji igrac mlade reprezentacije SULEJMANI nema mesta kod selektora a znamo i sami da je uvek davao vise od 100% kad god je igrao za reprezentaciju svoje zemlje SRBIJE,a i najbolji je igrac ajaxa, ali "strucnjaci" ili nevide ili nezele to da vide kad je on u pitanju.

Zemljo otvori se progutaj Toleta!!!

pre 12 godina

Kakav govor pun ambicija i optimizma nema sta.Sreca pa ponovo nema Sulejmanija,Brkica a Tadica da i ne spominjem sta ce nam najbolji asistent Holandske lige u reprezentaciji...

s.

pre 12 godina

mi srbi smo zaista zaostali u 19. veku: tad je glavni cilj bio spreciti primanje golova. (ok, to vazi i za italijane, ali oni to rade nekako uspesnije.)
pizone, nastavis li dalje takvim putem, promenicemo ti to "zh" u "sh".

mare

pre 12 godina

Pitam se godinama da li pojedini nasi selektori umeju da racunju? Pizon najverovatnije ne (kao ni Santrac ali to je druga prica) - Zasto ne ici na pobedu protiv Italijana i time se sigurno plasirati u baraz a onda rasterecno, ako se ostali rezultati nameste (sto nije nemoguce), mozda i juriti direktni plasman kao najbolja drugoplasirana selekcija pobedom nad Slovencima koji ce u tom slucaju vec biti eliminisani? Ne, bolje je ici na bod, ostaviti estonce u igri (a mozda i slovence jer kad se ide na bod dobije se krompir) i juriti pobedu na gostovanju u Sloveniji jer nam nereseno ne igra ako estonci pobede irsku? Majko mila....

SASHA MILJKOVIC

pre 12 godina

ajde bre šta si se utronjao, pričaš tu kao neka baba! u mesto da im pokažemo zube i da im zapretimo ovaj moli boga da ne izgubimo! igramo na Marakani u Beogradu na našem terenu! uvek se nekog plašimo,. Predpostavljam da će doći sa B timom! ovo nam je šansa , Slovenci nam sigurno neće biti šansa niti će nam je pružiti. Zato punom parom i punom snagom na italijane!

Shuluburic

pre 12 godina

Reprezentativci nam igraju u sledecim klubovima - Mancester, Celzi, Mancester siti, Inter, Juventus, Borusija Dortmund, Studgart, Anderleht, PSZ, Fiorentina, itd. a selektor kaze - Samo da ne izgubimo!

dzoni

pre 12 godina

"Samo da ne izgubimo", pa to i jeste realno rekao... Ali nikako ne mogu da shvatim da je u timu Luka Milivojevic, koji 99,9% nece da igra, a Sulejmani ne. Jedino da imamo sigurna tri boda protiv Italijana, pa proba nove igrace.

juznjak

pre 12 godina

:)))
car:))
on je hteo samo da zavara zabare:))
valjda su ga razumeli?:)
pa ce da se opuste..hahhhaha
nego,sada ozbiljno,
neko pod hitno da pizonu dopuni mobilni da okrene sulejmanija!!!
decko je nas najbolji spic,polusic,krilo..stoper,zovite kako hocete,
ali,
daje golove svake nedelje!!!
ps. dopunite mu malo vise da moze i onog tadica da okrene:))

the_stig

pre 12 godina

Za one koji nisu gledali konferenciju za stampu, Zonpi je zapravo rekao "Montolivio". Covek zna da je najbitnije prvo dobro upoznati svog protivnika. :)