Utorak, 30.08.2011.

12:26

B92: Raduljica konačno u Partizanu!

Miroslav Raduljica novi je igrač KK Partizan, saznaje B92.

Izvor: ÈŽ

B92: Raduljica konaèno u Partizanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Pinki Krstic

pre 12 godina

Strasan Centarski tandem Pekovic-Raduljica+Katic i najzad nemoramo da strepimo kad nam prvi centar izadje iz igre,Partizan trazi jos resenje na mestu cetvorke i kao najrealnije resenje najcesce se pominje ime Rase Nesterovica! Kakav bi to samo tim bio!!!

Sasa

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze
(Zvezdas sa banovog brda, 30. avgust 2011 15:45)

Auu brate ala si ti nepismen.
A za kradju se ne brini, nikada nismo ni krali, sami su igrači dolazili.

dejanp

pre 12 godina

nadam se da ce svi koji su dosli upasti u sistem. nasa snaga je, vec godinama, u timskoj igri i borbenosti, vise nego u imenima. takodje, svaka sezona docekana bez euforije je bila dobra. zato smatram da treba loptu na zemlju. kad sam vec ovde,za fk da kazem da je previse navijaca koji smatraju da nam je trebao doci sava. snajder je klasican turbo bogatas, ali je sava neuk. treba neko sa iskustvom. nemam predlog, samo glasno razmisljam.

all round

pre 12 godina

nesterovic se covek jos uvek oporavlja od povrede. on ce zaigrati kada se pekovic vrati u nba. zato je i doveden pekovic. a pored njih tu je raduljica i besovic, razliciti tipovi centara sto je dobro. neko ovde pomenu tripkovica, on je vec potpisao ugovor a u ostalom imamo bogdanovica na toj poziciji koji je pokazao na EP da je vrlo inteligentan igrac sa odlicnim sutem i mnogo boljom odbranom od tripkovica. nerealan je i vujanic jer mi vec imamo na toj poziciji low-a i bilo bi dobro da sansu dobija i miljenovic. ono sto sada treba biti prioritet jeste cetvorka i mislim da bi jerebko bio odlicno resenje. za vesely-m ne treba ocajavati, on bi se jednostavno cuvao povreda i ne bi bio potpuno skoncentrisan na igru. posto strance nismo dovodili na petici otvara se mogucnost za dve cetvorke ili trojkaplus cetvorka s obzirom da je djekic i dalje nedorastao zadatku.

low, bozic, miljenovic
kecman, milosavljevic, bogdanovic,
lucic, cakarevic,
jerebko, gist, djekic
pekovic, raduljica, besovic

14 igraca u rotaciji a tu su jos i katic i andjusic kao i jaramaz

Bagg

pre 12 godina

A oni talentovani klinci koje smo doveli?Gde ce oni da igraju?Sramota,unisticete ih!
(pile, 30. avgust 2011 16:10)

Klinci će da se razigravaju kroz Superligu Srbije.
Za NLB i Evroligu nam trebaju iskusni igrači ako hoćemo da odbranimo titulu, odnosno da prođemo u TOP16.
Za ovu našu domaću ligu su i ti klinci prejaki, 11-ta titula u nizu opušteno...

Savo Milosevic

pre 12 godina

Svaka cast za upravu KK-a..Ne sumnjam da ce 4 biti odlicna,i da cemo opet da meljemo i ove godine..Da nije bilo majmuna da kazu Savi odjebi,i FK bi nam bio kroz koju godinu mocan kao KK..POzdrav svim pravim navijacima Partizana..

TimCahiLL

pre 12 godina

Jako dobra vest,ako zaista potpise i naravno sve cestitke Todoricu,Danilovicu i ostalima u KK Partizanu,jer tako se vodi klub,a ne kao oni u fudbalskoj sekciji.I vidim opet navijaci Coviceve Crvene Zvezde Beograd imaju neke probleme sa Partizanom,pa i u vezi ovog transfera.A sto se ne zapitaju ti isti navijaci,zasto se retko,retko koji odlican igrac vratio u FMP,zasto su im toliki juniori nezadovoljni odlazili iz kluba,ne samo u Partizan,nego i u HF,u CZ i preko?Ko je za to kriv?Zaslepljeni svojom nemoci i mrznjom prema Partizanu,vama je sad Covic postao svetac,mislite o tome malo,o ovoj (kon)fuziji sa njim i o tome gde vam je pravi kosarkaski klub.

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Svaka cast za dovodjenje Raduljicce.Iskreno sam prizeljkivao njegov dolazak.Iskreno imamo jaci tim nego prosle godine,jer smo na vreme kompletirali tim.Jos samo da dovedemo stranca na poziciji 4.Ne treba da budemo euforicni,vec sa obe noge na zemlji.Strpljivo igrati i davati sansu i mladjim igracima da se dokazu.Nekima je dzabe i sto se fuzionisu sa drugim klubovima,kao i dovodjenje renomiranih strucnjaka.PARTIZAN JE INSTITUCIJA.

istina

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze
(Zvezdas sa banovog brda, 30. avgust 2011 15:45)

FMP daje ogromne pare deci od 13-17 godina i posle ih preprodaje. Nemaju ambicije da nešto osvoje već da preprodaju te igrače. Većinu njih nije stvorio FMP već ih je dovukao iz manjih klubova boljim finansijskim uslovima.

Đorđe

pre 12 godina

Šnajderu, Krstajiću, čitate li vi ove vesti, gledate li kako se vodi klub?
U stvari šta vredi, motivi vam nisu isti.
Daniloviću i Todoriću veliko hvala na načinu na koji vode naš Partizan. To cene svi pravi navijači Partizana.

mirko

pre 12 godina

Ovaj tim Partizana je odličan,čak i da niko više ne dođe može se ravnopravno nositi sa svim timovima EL.Imamo petoricu novih i nekoliko juniora najboljih u svojim generacijama.

vlajzi

pre 12 godina

Nastavlja se otimacina i samovolja drzavnog projekta. Ali i to im nece pomoci. Nama spasa njima, oni su svoje odigrali i sledi im pad. SAda duvaju neki novi vetrovi. Druzina predvodjena Karijem Pesicem je buducnost Srpske kosarke!

Zvezdas sa banovog brda

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze

Rade

pre 12 godina

Još samo Vujanić ili Rašić(zašto su njega ostavili,nije mi jasno), bilo bi super da uleti Nesterović.Volim Partizan,pozdrav od Grobara iz Slovenije(Postojna)!!!!!!!!!!!

Дуле ГР

pre 12 godina

Има ли ко јачи, и за побити се ако треба?
Ауууууу.... армирани бетон! Поставља се питање - да није Макабија да ли би било хумано играти НЛБ лигу под оваквим "увјетима"?

Nemanja

pre 12 godina

Ovo je super, ako je Vlada sa onakvim timom uspeo da prodje grupu i osvoji sve kod sad idemo na evroligu. Ja cak mislim da on moze i da prevazidje Duleta s obzirom na uradjeno u prvoj sezoni.

!nsajder

pre 12 godina

Da li ste vi ludi ili stvarno mislite da ce vam Raduljica moci igrati prvog centra ? Da je iole valjao ostao bi u Efesu ili ne ? Verovatno je toliko dobar da su ga sutnuli u tuznu Albu gde nije imao vise od 10 po utakmici u onoj bednoj ligi ... a sto se tice Pekovica, moze da bude tu tri dana, moze mesec dana, ali nece sigurno biti tu kada se bude odlucivala sezone ? Zato prvo prst na celo pa onda krenite u hvalospeve ...

darijus

pre 12 godina

Odlicna pojacanja za sada, mada po meni ponovo fali jedan klasican suter na dvojci! Rasic bi ovoj ekipi odlicno dosao uz jednu kvalitetnu cetvorku koja se ocekuje!

zvezdas

pre 12 godina

Dok se u Partizanu pojacavaju ovi nasi zakazuje sastanke,prave nekakve planove,strategije itd...nije to Covicu nuklearna fizika vec je poenta samo da se lopta ubaci u obruc!Ajmo sad Pesicu dovlaci Milicica,Rakocevica,Askrabica,dva dobra americka igraca na poziciji 3 i 4,mrdajte bre vec jednom!

Novosel

pre 12 godina

Mozete da dovedete i celu postavu LA Lakersa... Samo sa smotanim Jovanovicem!?!? Titula u Srbiji da, NLB ove godine malo teze, max. F4! Prolaz grupe u EL je fantazija!

CowBoy

pre 12 godina

Samo se nadam da uprava Partizana ne udje u neku euforiju i pocne da misli da su oni vec prvaci Evrope. Treba bez obzira na ova dosadasnja pojacanja dovesti jos jednog sjajnog igraca na poziciju koja nam fali. Da bi tim bio uspesan mora imati odgovarajuce igrace na svim pozicijama.
Ja bi iskreno najvise voleo da se Novica vrati u Partizan, ali to je nerealno...:((((

Aircanada

pre 12 godina

Kao neko ko voli NBA, nadam se sto brzem kraju lokauta, ali kao navijac Partizana, zelim da potraje sto duze. Pekovic ide cim lokaut prestane, takav je ugovor. A Raduljica..nadamo se da ce ga povrede zaobici. Samo jedan od njih dvojice u reketu bi bio sila, a obojica, UF!
Ima prostora jos za unapredjenje ekipe nekim pojacanjima, ali mislim da je ovim ucinjen veliki korak. I postojanje CZ-FMP je dobra stvar, mislim da ce titula,ukoliko je osvojimo ipak biti sladja ako je borba izjednacena.

crnobeli delija

pre 12 godina

ovo je odlicna vest za partizan i domacu kosarku, ali...:

1. sta ce biti sa Pekovice ako se prekine lock-out? ne verujem da ce ostati sekund nakon toga.
2. koliko je Raduljica zdrav/podlozan povredama? Igraca takvih kvaliteta i predizspozicija 2 evropska kluba bacaju tamo-vamo i na kraju se "sloze" da ga uzme Partizan? U najmanju ruku mi je cudno...

boki

pre 12 godina

i evo ih, prvi skeptici, povrede, temperament.
sjetite se robertsa i njegove karijere prije partizana i šta je radio u partizanu.
isto će biti i sa raduljicom.
a što se tiče nba štrajka, koliko će štetiti nama 3 puta više će biti gore ostalim evroligašima.

matejalexa

pre 12 godina

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kakva ekipa,Bravo za Todorica i Danilovica(i Duleta i Vladu)kakva uprava,takvi igraci takvi i rezultati.Ovo se zove prelazni rok.Svaka cast,a sada opet na F4

Lafayette

pre 12 godina

Kakva razlika izmedju fudbalske i basket uprave ...nema sta ,perfektno odradjen prelazni rok!I jos nije gotovo ,ceka se 4 koja ce biti zmaj -bomba igrac.Radmanovic nece doci..doci ce jedan od ova dva igraca Josh mcRoberts ili Jonas Jerebko ,pokretne 4 sa NBA iskustvom!U svakom slucaju imacemo respektabilni tim za Evropu ,mozda nikad jaci ako se lock-out oduzi i Nikola ostane duze.

Deda mraz

pre 12 godina

Svaka cast. Sve pohvale za pojacanja. Zadnjih 10god mislim da partizan nije imao jaci tim od ovog. Jos da je dule i dalje tu, sa ovim timom bi osvojili final four. Ovo je prava uprava, rade ljudi. A ne kao fudbaleri. Za kosarkase i da ne osvoje nista ove god, opet cu ih bodriti.

grobar do smrti

pre 12 godina

E sad prelazimo na bekove. Tripkovic mozda i jedan krilni centar najverovatnije amer i bice to dobar tim.

11 titula se smesi samo nam Radnicki i navijacki i igracki i naravno organizaciono mogu parirati ostali su smesni. ALI SAMO MOGU PARIRATI.
DOMINIRAJ!!!!!!!!!

GROBAR IZ PIONIRA

pre 12 godina

Sale & Toso,
Neizmerno vam hvala za sve sto radite kako bi nas Partizan iz godine u godinu bio sve bolji i bolji.
Pustajte godisnje ne mogu da cekam vise!!
ZIVI BILI!!!!

cakar

pre 12 godina

e to je uprava...bravo partizan ima fenomenalan sastav jos jedno jako krilo i to je to..kad ode pekovic uzeti rasa nesterovica,,i idemo opet na fajnal four.bravo danilovicu nek se ovi fudbaleri ugledaju malo na vas

cakar

pre 12 godina

e to je uprava...bravo partizan ima fenomenalan sastav jos jedno jako krilo i to je to..kad ode pekovic uzeti rasa nesterovica,,i idemo opet na fajnal four.bravo danilovicu nek se ovi fudbaleri ugledaju malo na vas

Deda mraz

pre 12 godina

Svaka cast. Sve pohvale za pojacanja. Zadnjih 10god mislim da partizan nije imao jaci tim od ovog. Jos da je dule i dalje tu, sa ovim timom bi osvojili final four. Ovo je prava uprava, rade ljudi. A ne kao fudbaleri. Za kosarkase i da ne osvoje nista ove god, opet cu ih bodriti.

matejalexa

pre 12 godina

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kakva ekipa,Bravo za Todorica i Danilovica(i Duleta i Vladu)kakva uprava,takvi igraci takvi i rezultati.Ovo se zove prelazni rok.Svaka cast,a sada opet na F4

GROBAR IZ PIONIRA

pre 12 godina

Sale & Toso,
Neizmerno vam hvala za sve sto radite kako bi nas Partizan iz godine u godinu bio sve bolji i bolji.
Pustajte godisnje ne mogu da cekam vise!!
ZIVI BILI!!!!

boki

pre 12 godina

i evo ih, prvi skeptici, povrede, temperament.
sjetite se robertsa i njegove karijere prije partizana i šta je radio u partizanu.
isto će biti i sa raduljicom.
a što se tiče nba štrajka, koliko će štetiti nama 3 puta više će biti gore ostalim evroligašima.

Đorđe

pre 12 godina

Šnajderu, Krstajiću, čitate li vi ove vesti, gledate li kako se vodi klub?
U stvari šta vredi, motivi vam nisu isti.
Daniloviću i Todoriću veliko hvala na načinu na koji vode naš Partizan. To cene svi pravi navijači Partizana.

grobar do smrti

pre 12 godina

E sad prelazimo na bekove. Tripkovic mozda i jedan krilni centar najverovatnije amer i bice to dobar tim.

11 titula se smesi samo nam Radnicki i navijacki i igracki i naravno organizaciono mogu parirati ostali su smesni. ALI SAMO MOGU PARIRATI.
DOMINIRAJ!!!!!!!!!

Lafayette

pre 12 godina

Kakva razlika izmedju fudbalske i basket uprave ...nema sta ,perfektno odradjen prelazni rok!I jos nije gotovo ,ceka se 4 koja ce biti zmaj -bomba igrac.Radmanovic nece doci..doci ce jedan od ova dva igraca Josh mcRoberts ili Jonas Jerebko ,pokretne 4 sa NBA iskustvom!U svakom slucaju imacemo respektabilni tim za Evropu ,mozda nikad jaci ako se lock-out oduzi i Nikola ostane duze.

Дуле ГР

pre 12 godina

Има ли ко јачи, и за побити се ако треба?
Ауууууу.... армирани бетон! Поставља се питање - да није Макабија да ли би било хумано играти НЛБ лигу под оваквим "увјетима"?

Rade

pre 12 godina

Još samo Vujanić ili Rašić(zašto su njega ostavili,nije mi jasno), bilo bi super da uleti Nesterović.Volim Partizan,pozdrav od Grobara iz Slovenije(Postojna)!!!!!!!!!!!

Savo Milosevic

pre 12 godina

Svaka cast za upravu KK-a..Ne sumnjam da ce 4 biti odlicna,i da cemo opet da meljemo i ove godine..Da nije bilo majmuna da kazu Savi odjebi,i FK bi nam bio kroz koju godinu mocan kao KK..POzdrav svim pravim navijacima Partizana..

istina

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze
(Zvezdas sa banovog brda, 30. avgust 2011 15:45)

FMP daje ogromne pare deci od 13-17 godina i posle ih preprodaje. Nemaju ambicije da nešto osvoje već da preprodaju te igrače. Većinu njih nije stvorio FMP već ih je dovukao iz manjih klubova boljim finansijskim uslovima.

TimCahiLL

pre 12 godina

Jako dobra vest,ako zaista potpise i naravno sve cestitke Todoricu,Danilovicu i ostalima u KK Partizanu,jer tako se vodi klub,a ne kao oni u fudbalskoj sekciji.I vidim opet navijaci Coviceve Crvene Zvezde Beograd imaju neke probleme sa Partizanom,pa i u vezi ovog transfera.A sto se ne zapitaju ti isti navijaci,zasto se retko,retko koji odlican igrac vratio u FMP,zasto su im toliki juniori nezadovoljni odlazili iz kluba,ne samo u Partizan,nego i u HF,u CZ i preko?Ko je za to kriv?Zaslepljeni svojom nemoci i mrznjom prema Partizanu,vama je sad Covic postao svetac,mislite o tome malo,o ovoj (kon)fuziji sa njim i o tome gde vam je pravi kosarkaski klub.

Bagg

pre 12 godina

A oni talentovani klinci koje smo doveli?Gde ce oni da igraju?Sramota,unisticete ih!
(pile, 30. avgust 2011 16:10)

Klinci će da se razigravaju kroz Superligu Srbije.
Za NLB i Evroligu nam trebaju iskusni igrači ako hoćemo da odbranimo titulu, odnosno da prođemo u TOP16.
Za ovu našu domaću ligu su i ti klinci prejaki, 11-ta titula u nizu opušteno...

darijus

pre 12 godina

Odlicna pojacanja za sada, mada po meni ponovo fali jedan klasican suter na dvojci! Rasic bi ovoj ekipi odlicno dosao uz jednu kvalitetnu cetvorku koja se ocekuje!

CowBoy

pre 12 godina

Samo se nadam da uprava Partizana ne udje u neku euforiju i pocne da misli da su oni vec prvaci Evrope. Treba bez obzira na ova dosadasnja pojacanja dovesti jos jednog sjajnog igraca na poziciju koja nam fali. Da bi tim bio uspesan mora imati odgovarajuce igrace na svim pozicijama.
Ja bi iskreno najvise voleo da se Novica vrati u Partizan, ali to je nerealno...:((((

Aircanada

pre 12 godina

Kao neko ko voli NBA, nadam se sto brzem kraju lokauta, ali kao navijac Partizana, zelim da potraje sto duze. Pekovic ide cim lokaut prestane, takav je ugovor. A Raduljica..nadamo se da ce ga povrede zaobici. Samo jedan od njih dvojice u reketu bi bio sila, a obojica, UF!
Ima prostora jos za unapredjenje ekipe nekim pojacanjima, ali mislim da je ovim ucinjen veliki korak. I postojanje CZ-FMP je dobra stvar, mislim da ce titula,ukoliko je osvojimo ipak biti sladja ako je borba izjednacena.

mirko

pre 12 godina

Ovaj tim Partizana je odličan,čak i da niko više ne dođe može se ravnopravno nositi sa svim timovima EL.Imamo petoricu novih i nekoliko juniora najboljih u svojim generacijama.

zvezdas

pre 12 godina

Dok se u Partizanu pojacavaju ovi nasi zakazuje sastanke,prave nekakve planove,strategije itd...nije to Covicu nuklearna fizika vec je poenta samo da se lopta ubaci u obruc!Ajmo sad Pesicu dovlaci Milicica,Rakocevica,Askrabica,dva dobra americka igraca na poziciji 3 i 4,mrdajte bre vec jednom!

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Svaka cast za dovodjenje Raduljicce.Iskreno sam prizeljkivao njegov dolazak.Iskreno imamo jaci tim nego prosle godine,jer smo na vreme kompletirali tim.Jos samo da dovedemo stranca na poziciji 4.Ne treba da budemo euforicni,vec sa obe noge na zemlji.Strpljivo igrati i davati sansu i mladjim igracima da se dokazu.Nekima je dzabe i sto se fuzionisu sa drugim klubovima,kao i dovodjenje renomiranih strucnjaka.PARTIZAN JE INSTITUCIJA.

Nemanja

pre 12 godina

Ovo je super, ako je Vlada sa onakvim timom uspeo da prodje grupu i osvoji sve kod sad idemo na evroligu. Ja cak mislim da on moze i da prevazidje Duleta s obzirom na uradjeno u prvoj sezoni.

Sasa

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze
(Zvezdas sa banovog brda, 30. avgust 2011 15:45)

Auu brate ala si ti nepismen.
A za kradju se ne brini, nikada nismo ni krali, sami su igrači dolazili.

crnobeli delija

pre 12 godina

ovo je odlicna vest za partizan i domacu kosarku, ali...:

1. sta ce biti sa Pekovice ako se prekine lock-out? ne verujem da ce ostati sekund nakon toga.
2. koliko je Raduljica zdrav/podlozan povredama? Igraca takvih kvaliteta i predizspozicija 2 evropska kluba bacaju tamo-vamo i na kraju se "sloze" da ga uzme Partizan? U najmanju ruku mi je cudno...

all round

pre 12 godina

nesterovic se covek jos uvek oporavlja od povrede. on ce zaigrati kada se pekovic vrati u nba. zato je i doveden pekovic. a pored njih tu je raduljica i besovic, razliciti tipovi centara sto je dobro. neko ovde pomenu tripkovica, on je vec potpisao ugovor a u ostalom imamo bogdanovica na toj poziciji koji je pokazao na EP da je vrlo inteligentan igrac sa odlicnim sutem i mnogo boljom odbranom od tripkovica. nerealan je i vujanic jer mi vec imamo na toj poziciji low-a i bilo bi dobro da sansu dobija i miljenovic. ono sto sada treba biti prioritet jeste cetvorka i mislim da bi jerebko bio odlicno resenje. za vesely-m ne treba ocajavati, on bi se jednostavno cuvao povreda i ne bi bio potpuno skoncentrisan na igru. posto strance nismo dovodili na petici otvara se mogucnost za dve cetvorke ili trojkaplus cetvorka s obzirom da je djekic i dalje nedorastao zadatku.

low, bozic, miljenovic
kecman, milosavljevic, bogdanovic,
lucic, cakarevic,
jerebko, gist, djekic
pekovic, raduljica, besovic

14 igraca u rotaciji a tu su jos i katic i andjusic kao i jaramaz

dejanp

pre 12 godina

nadam se da ce svi koji su dosli upasti u sistem. nasa snaga je, vec godinama, u timskoj igri i borbenosti, vise nego u imenima. takodje, svaka sezona docekana bez euforije je bila dobra. zato smatram da treba loptu na zemlju. kad sam vec ovde,za fk da kazem da je previse navijaca koji smatraju da nam je trebao doci sava. snajder je klasican turbo bogatas, ali je sava neuk. treba neko sa iskustvom. nemam predlog, samo glasno razmisljam.

vlajzi

pre 12 godina

Nastavlja se otimacina i samovolja drzavnog projekta. Ali i to im nece pomoci. Nama spasa njima, oni su svoje odigrali i sledi im pad. SAda duvaju neki novi vetrovi. Druzina predvodjena Karijem Pesicem je buducnost Srpske kosarke!

!nsajder

pre 12 godina

Da li ste vi ludi ili stvarno mislite da ce vam Raduljica moci igrati prvog centra ? Da je iole valjao ostao bi u Efesu ili ne ? Verovatno je toliko dobar da su ga sutnuli u tuznu Albu gde nije imao vise od 10 po utakmici u onoj bednoj ligi ... a sto se tice Pekovica, moze da bude tu tri dana, moze mesec dana, ali nece sigurno biti tu kada se bude odlucivala sezone ? Zato prvo prst na celo pa onda krenite u hvalospeve ...

Zvezdas sa banovog brda

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze

Novosel

pre 12 godina

Mozete da dovedete i celu postavu LA Lakersa... Samo sa smotanim Jovanovicem!?!? Titula u Srbiji da, NLB ove godine malo teze, max. F4! Prolaz grupe u EL je fantazija!

Pinki Krstic

pre 12 godina

Strasan Centarski tandem Pekovic-Raduljica+Katic i najzad nemoramo da strepimo kad nam prvi centar izadje iz igre,Partizan trazi jos resenje na mestu cetvorke i kao najrealnije resenje najcesce se pominje ime Rase Nesterovica! Kakav bi to samo tim bio!!!

crnobeli delija

pre 12 godina

ovo je odlicna vest za partizan i domacu kosarku, ali...:

1. sta ce biti sa Pekovice ako se prekine lock-out? ne verujem da ce ostati sekund nakon toga.
2. koliko je Raduljica zdrav/podlozan povredama? Igraca takvih kvaliteta i predizspozicija 2 evropska kluba bacaju tamo-vamo i na kraju se "sloze" da ga uzme Partizan? U najmanju ruku mi je cudno...

vlajzi

pre 12 godina

Nastavlja se otimacina i samovolja drzavnog projekta. Ali i to im nece pomoci. Nama spasa njima, oni su svoje odigrali i sledi im pad. SAda duvaju neki novi vetrovi. Druzina predvodjena Karijem Pesicem je buducnost Srpske kosarke!

!nsajder

pre 12 godina

Da li ste vi ludi ili stvarno mislite da ce vam Raduljica moci igrati prvog centra ? Da je iole valjao ostao bi u Efesu ili ne ? Verovatno je toliko dobar da su ga sutnuli u tuznu Albu gde nije imao vise od 10 po utakmici u onoj bednoj ligi ... a sto se tice Pekovica, moze da bude tu tri dana, moze mesec dana, ali nece sigurno biti tu kada se bude odlucivala sezone ? Zato prvo prst na celo pa onda krenite u hvalospeve ...

Novosel

pre 12 godina

Mozete da dovedete i celu postavu LA Lakersa... Samo sa smotanim Jovanovicem!?!? Titula u Srbiji da, NLB ove godine malo teze, max. F4! Prolaz grupe u EL je fantazija!

Zvezdas sa banovog brda

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze

zvezdas

pre 12 godina

Dok se u Partizanu pojacavaju ovi nasi zakazuje sastanke,prave nekakve planove,strategije itd...nije to Covicu nuklearna fizika vec je poenta samo da se lopta ubaci u obruc!Ajmo sad Pesicu dovlaci Milicica,Rakocevica,Askrabica,dva dobra americka igraca na poziciji 3 i 4,mrdajte bre vec jednom!

grobar do smrti

pre 12 godina

E sad prelazimo na bekove. Tripkovic mozda i jedan krilni centar najverovatnije amer i bice to dobar tim.

11 titula se smesi samo nam Radnicki i navijacki i igracki i naravno organizaciono mogu parirati ostali su smesni. ALI SAMO MOGU PARIRATI.
DOMINIRAJ!!!!!!!!!

cakar

pre 12 godina

e to je uprava...bravo partizan ima fenomenalan sastav jos jedno jako krilo i to je to..kad ode pekovic uzeti rasa nesterovica,,i idemo opet na fajnal four.bravo danilovicu nek se ovi fudbaleri ugledaju malo na vas

Rade

pre 12 godina

Još samo Vujanić ili Rašić(zašto su njega ostavili,nije mi jasno), bilo bi super da uleti Nesterović.Volim Partizan,pozdrav od Grobara iz Slovenije(Postojna)!!!!!!!!!!!

Deda mraz

pre 12 godina

Svaka cast. Sve pohvale za pojacanja. Zadnjih 10god mislim da partizan nije imao jaci tim od ovog. Jos da je dule i dalje tu, sa ovim timom bi osvojili final four. Ovo je prava uprava, rade ljudi. A ne kao fudbaleri. Za kosarkase i da ne osvoje nista ove god, opet cu ih bodriti.

Nemanja

pre 12 godina

Ovo je super, ako je Vlada sa onakvim timom uspeo da prodje grupu i osvoji sve kod sad idemo na evroligu. Ja cak mislim da on moze i da prevazidje Duleta s obzirom na uradjeno u prvoj sezoni.

boki

pre 12 godina

i evo ih, prvi skeptici, povrede, temperament.
sjetite se robertsa i njegove karijere prije partizana i šta je radio u partizanu.
isto će biti i sa raduljicom.
a što se tiče nba štrajka, koliko će štetiti nama 3 puta više će biti gore ostalim evroligašima.

Đorđe

pre 12 godina

Šnajderu, Krstajiću, čitate li vi ove vesti, gledate li kako se vodi klub?
U stvari šta vredi, motivi vam nisu isti.
Daniloviću i Todoriću veliko hvala na načinu na koji vode naš Partizan. To cene svi pravi navijači Partizana.

all round

pre 12 godina

nesterovic se covek jos uvek oporavlja od povrede. on ce zaigrati kada se pekovic vrati u nba. zato je i doveden pekovic. a pored njih tu je raduljica i besovic, razliciti tipovi centara sto je dobro. neko ovde pomenu tripkovica, on je vec potpisao ugovor a u ostalom imamo bogdanovica na toj poziciji koji je pokazao na EP da je vrlo inteligentan igrac sa odlicnim sutem i mnogo boljom odbranom od tripkovica. nerealan je i vujanic jer mi vec imamo na toj poziciji low-a i bilo bi dobro da sansu dobija i miljenovic. ono sto sada treba biti prioritet jeste cetvorka i mislim da bi jerebko bio odlicno resenje. za vesely-m ne treba ocajavati, on bi se jednostavno cuvao povreda i ne bi bio potpuno skoncentrisan na igru. posto strance nismo dovodili na petici otvara se mogucnost za dve cetvorke ili trojkaplus cetvorka s obzirom da je djekic i dalje nedorastao zadatku.

low, bozic, miljenovic
kecman, milosavljevic, bogdanovic,
lucic, cakarevic,
jerebko, gist, djekic
pekovic, raduljica, besovic

14 igraca u rotaciji a tu su jos i katic i andjusic kao i jaramaz

GROBAR IZ PIONIRA

pre 12 godina

Sale & Toso,
Neizmerno vam hvala za sve sto radite kako bi nas Partizan iz godine u godinu bio sve bolji i bolji.
Pustajte godisnje ne mogu da cekam vise!!
ZIVI BILI!!!!

Дуле ГР

pre 12 godina

Има ли ко јачи, и за побити се ако треба?
Ауууууу.... армирани бетон! Поставља се питање - да није Макабија да ли би било хумано играти НЛБ лигу под оваквим "увјетима"?

mirko

pre 12 godina

Ovaj tim Partizana je odličan,čak i da niko više ne dođe može se ravnopravno nositi sa svim timovima EL.Imamo petoricu novih i nekoliko juniora najboljih u svojim generacijama.

istina

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze
(Zvezdas sa banovog brda, 30. avgust 2011 15:45)

FMP daje ogromne pare deci od 13-17 godina i posle ih preprodaje. Nemaju ambicije da nešto osvoje već da preprodaju te igrače. Većinu njih nije stvorio FMP već ih je dovukao iz manjih klubova boljim finansijskim uslovima.

Bagg

pre 12 godina

A oni talentovani klinci koje smo doveli?Gde ce oni da igraju?Sramota,unisticete ih!
(pile, 30. avgust 2011 16:10)

Klinci će da se razigravaju kroz Superligu Srbije.
Za NLB i Evroligu nam trebaju iskusni igrači ako hoćemo da odbranimo titulu, odnosno da prođemo u TOP16.
Za ovu našu domaću ligu su i ti klinci prejaki, 11-ta titula u nizu opušteno...

Lafayette

pre 12 godina

Kakva razlika izmedju fudbalske i basket uprave ...nema sta ,perfektno odradjen prelazni rok!I jos nije gotovo ,ceka se 4 koja ce biti zmaj -bomba igrac.Radmanovic nece doci..doci ce jedan od ova dva igraca Josh mcRoberts ili Jonas Jerebko ,pokretne 4 sa NBA iskustvom!U svakom slucaju imacemo respektabilni tim za Evropu ,mozda nikad jaci ako se lock-out oduzi i Nikola ostane duze.

matejalexa

pre 12 godina

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kakva ekipa,Bravo za Todorica i Danilovica(i Duleta i Vladu)kakva uprava,takvi igraci takvi i rezultati.Ovo se zove prelazni rok.Svaka cast,a sada opet na F4

dejanp

pre 12 godina

nadam se da ce svi koji su dosli upasti u sistem. nasa snaga je, vec godinama, u timskoj igri i borbenosti, vise nego u imenima. takodje, svaka sezona docekana bez euforije je bila dobra. zato smatram da treba loptu na zemlju. kad sam vec ovde,za fk da kazem da je previse navijaca koji smatraju da nam je trebao doci sava. snajder je klasican turbo bogatas, ali je sava neuk. treba neko sa iskustvom. nemam predlog, samo glasno razmisljam.

CowBoy

pre 12 godina

Samo se nadam da uprava Partizana ne udje u neku euforiju i pocne da misli da su oni vec prvaci Evrope. Treba bez obzira na ova dosadasnja pojacanja dovesti jos jednog sjajnog igraca na poziciju koja nam fali. Da bi tim bio uspesan mora imati odgovarajuce igrace na svim pozicijama.
Ja bi iskreno najvise voleo da se Novica vrati u Partizan, ali to je nerealno...:((((

darijus

pre 12 godina

Odlicna pojacanja za sada, mada po meni ponovo fali jedan klasican suter na dvojci! Rasic bi ovoj ekipi odlicno dosao uz jednu kvalitetnu cetvorku koja se ocekuje!

Savo Milosevic

pre 12 godina

Svaka cast za upravu KK-a..Ne sumnjam da ce 4 biti odlicna,i da cemo opet da meljemo i ove godine..Da nije bilo majmuna da kazu Savi odjebi,i FK bi nam bio kroz koju godinu mocan kao KK..POzdrav svim pravim navijacima Partizana..

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Svaka cast za dovodjenje Raduljicce.Iskreno sam prizeljkivao njegov dolazak.Iskreno imamo jaci tim nego prosle godine,jer smo na vreme kompletirali tim.Jos samo da dovedemo stranca na poziciji 4.Ne treba da budemo euforicni,vec sa obe noge na zemlji.Strpljivo igrati i davati sansu i mladjim igracima da se dokazu.Nekima je dzabe i sto se fuzionisu sa drugim klubovima,kao i dovodjenje renomiranih strucnjaka.PARTIZAN JE INSTITUCIJA.

TimCahiLL

pre 12 godina

Jako dobra vest,ako zaista potpise i naravno sve cestitke Todoricu,Danilovicu i ostalima u KK Partizanu,jer tako se vodi klub,a ne kao oni u fudbalskoj sekciji.I vidim opet navijaci Coviceve Crvene Zvezde Beograd imaju neke probleme sa Partizanom,pa i u vezi ovog transfera.A sto se ne zapitaju ti isti navijaci,zasto se retko,retko koji odlican igrac vratio u FMP,zasto su im toliki juniori nezadovoljni odlazili iz kluba,ne samo u Partizan,nego i u HF,u CZ i preko?Ko je za to kriv?Zaslepljeni svojom nemoci i mrznjom prema Partizanu,vama je sad Covic postao svetac,mislite o tome malo,o ovoj (kon)fuziji sa njim i o tome gde vam je pravi kosarkaski klub.

Aircanada

pre 12 godina

Kao neko ko voli NBA, nadam se sto brzem kraju lokauta, ali kao navijac Partizana, zelim da potraje sto duze. Pekovic ide cim lokaut prestane, takav je ugovor. A Raduljica..nadamo se da ce ga povrede zaobici. Samo jedan od njih dvojice u reketu bi bio sila, a obojica, UF!
Ima prostora jos za unapredjenje ekipe nekim pojacanjima, ali mislim da je ovim ucinjen veliki korak. I postojanje CZ-FMP je dobra stvar, mislim da ce titula,ukoliko je osvojimo ipak biti sladja ako je borba izjednacena.

Sasa

pre 12 godina

Jos jedan igrac koga jestvorio Partizan. Ovaj je poslednji. .Nema vise kradje iz FMP-a. Osnujteskolu i stvarajte igrace. Ai drzava ce prestati da vas pomaze
(Zvezdas sa banovog brda, 30. avgust 2011 15:45)

Auu brate ala si ti nepismen.
A za kradju se ne brini, nikada nismo ni krali, sami su igrači dolazili.

Pinki Krstic

pre 12 godina

Strasan Centarski tandem Pekovic-Raduljica+Katic i najzad nemoramo da strepimo kad nam prvi centar izadje iz igre,Partizan trazi jos resenje na mestu cetvorke i kao najrealnije resenje najcesce se pominje ime Rase Nesterovica! Kakav bi to samo tim bio!!!