Nedelja, 28.08.2011.

23:01

Stanojević: "Đurić govori neistine"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević zamerio je predsedniku kluba Draganu Đuriću što je održao konferenciju za novinare nekoliko sati pre utakmice.

Izvor: B92

Stanojeviæ: "Ðuriæ govori neistine" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

runner

pre 12 godina

Mislim da bi bilo najpoštenije i najbolje za FK Partizana da sva trojica, i Đurić. i Krstajić i Stanojević daju neopozive ostavke i odu. Niti nam treba predsednik koji se meša u rad struke, niti nam treba trener koji aminuje svaku odluku predsednika, a ni direktor kluba koji razbacuje pare na islužene i propale fudbalere. Sad je idealan trenutak, dok traje pauza u prvenstvu, da se izvrše kadrovske promene i da se krene na sasvim drugačiji način.

grobari1967

pre 12 godina

Nisam citao ostale komentare i ne znam da li je nekom vec palo na pamet, ali ja predlazem da Djura postane predsednik kluba iz rupe. Izvadice najomiljeniji klub u Sopotu, Renu i na Marsu iz bule od niko-ne-zna-koliko miliona EUR-a, a i posle 184 godine i jednog osvojenog kupa Savijini praunuci i cukununuci ce ga i dalje podrzavati.

joca

pre 12 godina

potpuno je neverovatno da se ovakve stvari deshavaju u klubu koji je prvak 4 godine za redom i proshle godine je igrao ligu shampiona... shta ce se desiti kad zvezda bude prvak 4 puta za redom??

čiča

pre 12 godina

Alo bre šta je ovo.Kakva su ovo idiotska prepucavanja.Svi iz sadašnje uprave napolje iz Partizana na čelu sa Stanojevićem.99% komentara su budalaštine.U FK Partizan neko mora doći da zavede red.Neko ko ume i oseća fudbal.Treba nam jedan Danilović i Vujošević.Kladim se da su ova dvojica u FK da bi za mesec dana postavili sve na svoje mesto.Svi vi dragi navijači pričate gluposti i pravite trule kompromise.Ej,bre,Stanojević.Pa šta je bre taj pokazao do sada u Partizanu.OĆEMO IVANA GOLCA POD HITNO!IVAN GOLAC,IVAN GOLAC.Molim Danilovića da udje u FK i napravi red.Ovo je užas.

popup

pre 12 godina

Stanojevic je najveci krivac u svim varijamtama. Cak i ako mu je Djuric izdiktirao sastav, tad je jos vise kriv sto je to dozvolio. Puno nas je trazilo da se igra bez Ilica, Vukica i Scepoica da se Rankovic zameni Aksentijevicem i to jos od prve utakmice sa Genkom. Ja sam trazio i dobio vise minusa nego pluseva.

Zeljko

pre 12 godina

Svi vi navijaci partizana koji terate Djurica a zovete Savu... Da li ste svesni da ako Savo Milosevic dodje na mesto predsednika moracete dobro da se oznojite da bi osvojili titulu! Savo Milosevic je posten covek koji ima obraza i sigurno nece mesetariti i namestati utakmice u korist partizana kao sto sada radi Djura...

Navijač

pre 12 godina

Konačno neko ima hrabrosti da kaže nešto...
Drago mi je zbog Dijare, još jedna činjenica da je Ivan Tomić svoj posao obavljao besprekorno...sve koje je doveo, Moreiru, Žuku uključujući i Dijaru si igrali dosta kvalitetno...

Makabi Petahtikva, predsjednik kluba....

pre 12 godina

"....... Barem nismo pukli 6:1 i imali jedan sut na go u dve utakmice! Ae tisina! Uzimamo prvenstvo i kup!
(NN, 29. avgust 2011 11:45)"

E ko mi kaze........

TimCahiLL

pre 12 godina

Ja ne mogu da razumem mnoge navijace Partizana,koji sada pruzaju podrsku Stanojevicu i Krstajicu.Da,uprava je sramotna,neodgovorna,sipala je gomilu lazi,ali zar nisu u tome ucestvovali i Stanojevic i Krstajic?Ni najmanje mi nije zao Stanojevica,jer imao je igrace s kojima je mogao da prodje Genk,a morao da izbaci Samrok,a to nije uradio,jer nema svoje ja,jer je obican demagog i poltron i jako me zanima,koga ce to on trenirati posle Partizana?Ako su se slozili da su svi odgovorni i krivi za nevidjenu blamazu i bruku od cetvrtka,onda svi zajedno treba da lete iz Partizana,bez izuzetaka.

sluSAM ROK

pre 12 godina

Nemojte tako braco jedni protiv drugih, haha koje rasulo, ovako nije bilo kod nas ni kad je konobar radio, show program
Najbitnije od svega je da vas je Ukrajinski navijacki pokret izbarao za najbolje i najvernije navijace u regionu.
Lepo je rekao trener Samroka: Okrenucemo navijace protiv njih i vidi stvarno deluje, ajmo jos malo pljuvanja jedni po drugima, postaje veoma zanimljivo...a mogu samo da zamislim da ste sinoc izgubili od Ofk-e na sta bi to licilo

VV

pre 12 godina

Mi ostajemo uz svoj klub zato što nam je jasno kako ste "osvojili" titule, inače da ste pošteno uzeli neku od titula i da je stvarno dominirao vaš tim, na terenu, a ne tole po sudiskim svlačionicama, na Zvezdinom stadionu bi poseta bila u nivou statističke greške. Vi nam vašim kradjama i nameštanjima dajete vetar u ledja.
(Bojan, 29. avgust 2011 10:26)
A zbog Toleta niste docekali prolece u Evropi od '92?

NN

pre 12 godina

I da smo se plasirali opet bi ispali! Tako da ne se previse. Barem nismo pukli 6:1 i imali jedan sut na go u dve utakmice! Ae tisina! Uzimamo prvenstvo i kup!

miki

pre 12 godina

Pa sto ne kazes koje su to neistine!? Radi cega su Djuric i uprava krivi sto ti i igraci niste bili u stanju da za 180 minuta pobedite AMATERE iz Irske!!! Koliko vidim Stanojevicu smeta jedino to sto je Djuric pomenuo Zvezdu u nekakvom kontekstu. Stvarno smo jadni,pa zar posle tolike dominacije u domacem sampionatu,sad posle jednog poraza kao kivni navijaci traze promene...To je dokaz da smo jos uvek mali klub,nazalost...

Boban

pre 12 godina

Druze, patetican si.
Kakva god da je uprava, ko god da ti sastavlja tim, kakva god da su pojacanja...?
Svaki nas igrac je sigurno kvalitetniji od igraca Shamrocka!!!!
Pa cija je krivica ako ne mozemo da ih pobedimo u 2 utakmice?
Svako treba da pogleda u svoje dvoriste.
Ja ti ne sporim titule, pobede u derbiju,proslogodisnji plasman i LS, ali ko ce da odgovara za sramne igre (ne rezultate) u toj istoj LS, ko za ispadanje od prosecnog Genka i amaterskog Shamrocka, ko za forsiranje Vukica,Rankovica i ostalih igraca koji nisu u formi, uvodjenje motivisanih i talentovanih klinaca 5-10 min pre kraja, kada je vec sve gotovo?
Ko ce da odgovara za ziherasku igru i povlacenje posle datog gola na vecini vaznih utakmica ove sezone?
Ko , ako ne sef struke?

Dosta vise!

pre 12 godina

Ti Stanoje lepo da izadjes pred medije i da kazes sta je to trulo u nasem klubu,koje to Djuro neistine iznosi a onda da se svi zajedno tornjate iz Partizana!

Bojan

pre 12 godina

@Kalimero
@sašo
@Srbin u dusi
@VV
@777
@mica
@ja
Mi ostajemo uz svoj klub zato što nam je jasno kako ste "osvojili" titule, inače da ste pošteno uzeli neku od titula i da je stvarno dominirao vaš tim, na terenu, a ne tole po sudiskim svlačionicama, na Zvezdinom stadionu bi poseta bila u nivou statističke greške. Vi nam vašim kradjama i nameštanjima dajete vetar u ledja.

bgd

pre 12 godina

Budimo realni,posle sramote(ISPADANJE OD POLU AMATERA)MORA doći do promene!Ove sezone smo SLABIJI nego prošle.Pašeko, SKUP, Ivanov SPOR, jedino što ima šut pa ga treba "gurnuti"malo napred do prodaje,"onaj"povređen. JEDINO VOLKOV VREDI I VIŠE NEGO ŠTO JE PLAĆEN !Đuriću,hvala i doviđenja,Savo dobar dan i dobro došao !

Kalimero

pre 12 godina

(bari'91, 29. avgust 2011 00:04)

A ko to gleda vas? Pa došao si na temu o Partizanu ako se ne varam? Naslađujete se jer vam je najveća želja da i Partizan prođe kao Zvezda. Nadam se da neće, prvenstveno zbog navijača koji ne idu slepo u gomili na svaku utakmicu kako bi dali legitimitet nesposobnoj upravi. Ako Grobari dozvole posle ovih nedelju dana blamaže da sve ostane po starom, onda priznajem da nismo ništa bolji od raspale Zvezde.

Uros

pre 12 godina

Meni se cini da snajder misli kako mu visi stolica mnogo vise nego sto to misle neki navijaci... Prema tome, vreme je da se to iskoristi - ovo sa Samrokom je verovatno najveca bruka u istoriji kluba (Fljamurtari je za ove Irce bio Real)... Treba se zahvaliti Djuricu sto je vratio dug i doveo nas u plus (iskren da budem ispao je i bolji nego sto sam ocekivao kada su ga izabrali), proveriti za svaki slucaj da li se cifre slazu, a onda zdravo dovidjenja, naci ce on vec neku drugu zanimaciju u zivotu...
A drugari sa Juga, je l' moguce da i dalje trpite Djuriceve placenike - mislim, mene boli uvo, nemam vise ni snage niti smem da rizikujem neke druge stvari da se bavim time, ali, ako ste se vec opredelili da budete oni hardcore navijaci, da imate svoje grupe, da zakazujete tuce, da vodite taj nacin zivota, onda bar probajte da uradite nesto za sta ce se cuti, po cemu ce vas zapamtiti - sklonite sa sipki one koji ne zasluzuju da budu tamo i onda ce se Uprava srusiti sama od sebe - da negde ostane zapisano da su te i te godine navijaci rekli dosta... Svaka uprava mora da cvika od vas, a ne vi od njih i njihovih... E, onda cete imati ono sto imaju navijaci po svetu, i putovanja, i placene karte, i velike utakmice, nesto da pamtite... Inace, o cemu cete sutra da pricate deci - o gostovanju u Kuli?

Дуле ГР

pre 12 godina

Ја сам од првог дана подржавао Станојевића и много пута на овом сајту то и писао. Крстајића такође и знао да ће они бити у проблему кад кола крену низ брдо. Знао сам да су ови млади и амбициозни људи незадовоњни политиком клуба око продаје играча, али да трпе зарад мира у кући. Уозоравао сам на то, не тако давно такође на В92. Истина је да су сви вјеровали да ћемо сигурно у ЛЕ, кад смо већ онако како смо испали од Генка. И ја сам био убијеђен да смо већ у ЛЕ. И онда отрежњење у виду Шам(а)рока! Можда је и боље! Иронија је да је овакав Партизан уз мало среће могао и у ЛШ, а то би било погубно са овим тимом, са спортског аспекта. Идеално са финансијског аспекта да се ови други "незајажљиви" још додатно вакцинишу!
Кажем, боље је да се нису пласирали ни у ЛЕ, јер би ови (читај: Ђура и екипа) добили још "шест" додатних представа за рекламирање макар и оскудне робе. И сам Ђура само неколико дана пред ревамш са Ирцима је причао како ћемо "презимети" у Европи. И онда стварност - Шам(а)р-ок!
Наравно да су сви незадовољни, ми навијачи највише. Јер, ми ту љубав према Партизану плаћамо, а они су од ње - плаћени! Е сад, питање је ко је крив за све ово, и колико? Јасно је да је управа највећи кривац јер су распродали све што су могли, али кривица је и Станојева и Крстајина што се нису на вријеме суроставили томе, или нису довољно. Наравно сад сви виде своје грешке, али прошао воз кроз кукуруз. Види се да Сале и Крле имају недвосмислено, подршку навијача, али не смију поново дозволити да буду изманипулисани на нове компромисе са управом, јер онда им нема спаса. Само заједно са њима мошемо потиснути ове "паразите"! Ипак, и поред наше подршке ни њима неће бити лако, јер оскудан играчки кадар, бар засад је велики проблем, чак и у оваквој ЈСЛ лиги. Јер, сем Волкова и пар клинаца ми заиста немамо квалитет да бисмо и код нас били мирни...

Lud zbunjenog

pre 12 godina

Ja više stvarno ne znam koga mi navijači Partizana podržavamo. Bilo nam krivo za Sava kada su ga otkačili na skupštini, pa onda hvalili Đuru, pa kudili Đuru, pa valja Stanoje, pa nevaljaju Stanoje i Krle, sad se ponovo pominju Zeka i Bjeka koje smo kao oterali???

Grobar do smrti

pre 12 godina

Stanoje izadji pred medije i iznesi sav prljav ves, sada je prava prilika, imas dve nedelje pauze zbog kvalifikacija za evropsko prvenstvo. Nece se niko povuci za dve nedelje ali je bolje ovako dok je pauza da se pokrenu neke stvari nego dok je prvenstvo. A Djura neka ode kod Lukica posto ce ga tamo navijaci postovati i nece ga niko terati iz kluba. Il je lud il se pravi, njemu niko ne zamera na titulama vec zato sto je iskljucivi krivac za sve. Prodao je Savica , Fejsu i Petrovica uoci najbitnijih utakmica u sezoni bez adekvatnih pojacanja . Pa svima je jasno da ti sam ne sastavljas tim i da se necije zelje moraju ispostovati. Ko forsira Jovancica, Edua, i Scepovica???kad zajedno nisu postigli golova koliko Lazar Markovic i Dijara juce. Dva najbolja napadaca sede na klupi jedan navodno mlad drugi navodno povredjen. Pa Dijara bi i sa polomljenom nogom bolje igrao. Od 15 pojacanja samo je Volkov dostojan tog epiteta ostali ciste jedinice. POSLUSAJ GLAS NAVIJACA MI SMO UZ KLUB UVEK IZ LJUBAVI I BEZ DINARA. MI OD PARTIZANA NE DOBIJAMO NISTA SEM VELIKE RADOSTI ILI TUGE A VI ZARADJUJETE PARE I ZIVITE OD PARTIZANA A MI ZIVIMO ZA PARTIZAN!!!!! E UTOME JE RAZLIKA IZMEDJU VAS I NAS I ZATO MORAS ZBOG POLOVINE CRNO BELE SRBIJE RECI ISTINU.

ODLAZI STANOJE!

pre 12 godina

I ja sam se razočarao u tebe. Na kraju nisi demantovao da si lično kriv za NEPRODUŽAVANJE ugovora sa tejgom, kao bio skup. A svi se sećamo onog kiča i poklanjanja tvoga automobila TEjgu!

Srdjan

pre 12 godina

Ne prica se, ako ti je zaista stalo, onda kada te neko prozove. Kada volis svoj klub onda kazes ja necu da radim sa prevarantima i to javno! Dobro, ipak si nesto rekao, mada nista konkretno, svi mi znamo ko ustvari stoji iza Djurica i znamo dobro da je lova ipak na prvom mestu. Po meni, smeniti Djurica i kliku, ali dovesti ljude koji ce da domacinski brinu o nasem Partizanu, a ne njima slicne kako je uvek do sada bilo.
NA kraju, takodje rasprodati ili penzionisati gerijatriju, pod hitno zameniti Rankovica Aksentijevicem i Rnica pod hitno vratiti odakle je dosao. Brasanac da se vrati, Ninkovic takodje u prvih jedanaest. Ilic i Vukic u zasluzenu penziju. Moraju se angazovati jedan prednji vezni paker, centralni bekovi bar dvojica. Markovicu takodje treba dati sansu i da se krene sa pravljenjem buducnosti, jer ovaj tim buducnost nema.
Volim PARTIZAN, ali ne i prevarante!

Branko

pre 12 godina

Stanojevicu daj bre otkaz. neopoziv jedino tako cu da vidim da ti je klub preci od para. ovako si placko ispao i bices. uprava naravno napolje i finansijsku policiju poslati u klub.

m

pre 12 godina

1.Pogledajte video!!! Stanoje vidno iznerviran, najmanje kriv u celoj prici, dobija isti scenario kao Antic, zato je i puko jer mu se radi iza ledja!!! E sad, repka nam je tako propala, pa vi vidite... Jedan je nacin da se ovo resi...

2.Djuric rece, "posle jednog poraza..." Hm... Poraz je Genk u Belgiji (sa razvojem situacije na terenu), pa je poraz isti taj Genk u Beogradu, pa poraz u nasoj ligi, pa je poraz Samrok u gostima, pa je poraz Samrok kuci... Sve su to samari Partizanu!

3.O projektu "pravimo tim za kontinuitet u L.S." doticnog gospodina ne vredi ni pricati. Kad se slucajno uslo prve godine (sto je bilo iznad mogucnosti), rasprodat je taj isti tim vec sledece, kako ono rece bivsi kapiten PLANSKI(?!). Dakle, pravimo kontinuitet, tim za L.S. za 2-3 god., onda slucajno udjemo prve i planski taj tim koji smo okupili rasprodamo. Za neciji dzep, jako planski!!!

E sad, mogao bih ja sa ovim stavkama dalje, imam ih i 4.5.6... ("gde su pare? koje pare?", "uzedo-(ne)dado", srpska fudbalska pijaca-"ovaj mali ti je dobar, ja kad ti kazem, milionce... a dobro ajde daj 200 iljade pa nek ide zivot"...). Ali one nista nece promeniti, na zalost... Jedno je sigurno, a to je da mene necete videti da aplaudiram raspadu, a ljubav prema klubu se ne dovodi u pitanje ni jednog trenutka!!!

PARTIZAN JESTE IZNAD SVIH NAS!!! POZZ

popup

pre 12 godina

Sve si bi ucinio za Partizan. Pa tu spada i poraz od Samroka. Hvala nemoj vise nista da cinis. Idi i povedi Vukica, Ilica, Scepovica .......

sašo

pre 12 godina

Stanoje imaš podršku navijača Partizana,a neznam od kad je to pomodarstvo da se plaća Jug i Sever!Poznato je ko donosi zarade klubovima porodični,klasični,radnički,poslovni navijači koji usput kupe kartu, suvenir, dres, godišnju kartu oni donose novac i napredak klubu,mi takvi smo sa tobom Stanojeviću!Da su delije normalne odavno bi skinule Lukića država je uvele sponzora da sa Zvezda razduži ili neugasi,ali Sever je kupljen!Djura plaća JUG da nebi prošo ko Bjeka,Zeka i Ćure,a usput tim neradnicima što daju pare čuvaju grad od nasilja!Stanoje izdrži imaš u timu sad 5 igrača koji dogodine u septembru će da vrede 20mil eura,a samo ćeš ti da ih afirmišeš zato mislim da neće da te diraju,a ako te sklone džaba im plaćenička horda sa juga!

sloba

pre 12 godina

frka a? cekamo vas u Kg da popijete tri komada i onda se svadjajte medjusobno.p.s. ako je zvezda javor pobedila "hodajuci " ko sto rece trener bez licence onda ce nas morati da nadtrce a ni tada nece pobediti.p.s2. niko ne spominje sramni penal za javor koji je svirao jovanetic.

Srbin u dusi

pre 12 godina

Ljudi nisu krivi ni uprava ni Stanojevic licno nevolim Partizan a brate ni Zvezdu smesni su ko turbofolk:)))).Jedno je sigurno dajte daa popakujemo sve strance u jedan avijon i nek im je srecan put.Te pare sto njiima dajemo da ulazemo u omladinske skole i kvalitetne trenere.Za pet do sedam godina imacemo vrhunske fudbalere u svim klubovima a liga ce nam biti jaka ko francuska npr.Nista nemoze preko noci ali ovo bi upalilo sto posto.I mora se graditi pobednicki mentalitet od starta a tu treba potraziti pomoc od vaterpolista i kosarkasa.

jovan

pre 12 godina

vidi ti stanojevica a sta si cekao do sada nego si sad odjednom kao otvorio usta,ma cela uprava treba da ide napolje i svi ovi manekeni koji nose kopacke mars u neko dvoriste pa tamo igrajte za drugo i niste

VV

pre 12 godina

Djuric : "Eh bre kakvi ste vi grobari, onaj Lukic unistio zvezdu, pokrao sve sto je mogao, laze i maze na sve strane, i niko ne trazi njegovu ostavku. A ja nisam ni 15 miliona eura stavio u dzep i vi se vec bunite"

Zarko

pre 12 godina

To je doslo zbog nesporazuma za one dve bombe prelaznog roka sto je Djura najavio.
"I dalje pregovaramo, prelazni rok jos nije zavrsen", zakljucio je Djuric

Deda-Mraz

pre 12 godina

Pa sto ne rece tu istinu do kraja? Dobar si trener ali mnogo taktiziras a to ne valja. Jesi dosta postigao sa partizanom zadnjih 3 godina, ali dzabe kad partizan i dalje nema nikakvu igru. Mogu da igraju to se vidi, dok ne daju prvi gol, posle toga igra staje i nema vas na terenu. Pa dokle vise s takvim fudbalom? Ko to jos gleda. U napad bre svi, kratki pasovi, dosta trcanja. Nema posustajanja posle prvog gola. Ja neznam dal vi imate neke fizicke pripreme, na terenu kao babe. Mnogo se slabo krecete bez lopte, a s loptom pa preterujete. Dok ne dovedete igrace u normalnu fizicku spremu, nema nista od takvog fudbala.

777

pre 12 godina

Covek je u pravu. Izjavom da Cigani nisu trazili ostavku Lukica a imaju samo kup za 4 godine prakticno ih hvali a pljuje Grobare. A sto se tice neistina sigurno je to vezano da su igraci dovedeni po zelji Stanojevica i Krleta. Pa sam Krle se borio da Savic ostane ali ga prodadose.I sve to 6 sati pre utakmice sa OFK u atmosveri tenzije i stresa zbog poraza od Iraca? PA GDE SE TO TAKO RADI?

geca

pre 12 godina

pa stanoje,nije valjda da si pomislio da ce ovaj ekonomista nesto reci u korist svoje stete.ja ti kao vatreni partizanovac ne zamjeram vala nista kao vecina ovdje,morao si cutati,takva je valjda politika kluba,ja cu tebi to ti ces meni to i eto...ipak,do ove bruke nije doslo sto je taj krojac doveo ovoga ili onoga nije,vec sto ti nisi pustio dijaru da igra jer navodno nije u formi.ne govorim to zbog vecerasnja 2 gola vec zbog svih datih u trening utakmicama u zadnjih 2 mjeseca,samo zato.vise nego ocito je da to nije u pitanju bilo,vec nesto drugo.a ako je tako,nisi smio da ga stavis ni u 16,tada si vec trebao reagovati,sad je kasno.nije nas genk izbacio ni zbog stojketa,ni zbog rnica,ni zbog starijih igraca kakvi god da su,vec sto nisi imao pravog realizatora,da taj jad od sansi i situacija materijalizuje.e ako ti je bilo zabranjeno da dijaru stavis u tim,tada si trebao diciglas,a ne sada kad ti okrecu ledja.

bari'91

pre 12 godina

@visoko obrazovani navijač

ponizavao? druze, s obzirom na to koliko para imate na racunu, i s obzirom na to da se zvezda do skoro nalazila u najgoroj (finansijkoj ako nista drugo) situaciji u svojoj istoriji, trebalo je da pobedjujete u derbijima s razlikom mnogo vecom od 1:0, i da osvajate prvenstvo sa po 20 bodova razlike. seti se, ne tako davno, bilo je cesto 3:0 u derbiju za zvezdu, pa 4:1, itd. e TO je prijatelju ponizavanje, a ne pobede od po 1:0 uz tako brutalnu disproporciju u resursima kojima razspolazete u odnosu na zvezdu. da ne ulazim u pricu o sudijama, savezu, toletu, finalu kupa, samroku... da ste pametni gledali bi ste svoja posla i zvezdu ne bi ste pominjali.

PartizanAntifa

pre 12 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan. Na neki nacin mi je zao Stanojevica, ali sa druge strane sam je kriv: pustio je pola tima da ode (Savic, Tejgo, Fejsa, a da ne pominjemo Moreiru, Nastasica itd). Da li ih je on pustio ili nije zeleo da se do kraja bori za njih, izadje u javnosta i kaze "nemojte da ih pustate neophodni su nam" nije ni vazno. Kriv je! Sa druge strane dokle god bude cutao Djuric ce da nastavi svoju pricu kako je uprava koju imamo najbolja na svetu, krivi su kao trener i igraci: "ulozili smo najvise do sada, imamo po dva igraca na svakoj poziciji, blah blah blah..." Koje igrace?! Scepovica i Vukica?! U koga ste ulozili? U Markesa koji nije odigrao nijednu utakmicu?! U Jovancica koji gol ne zna da pogodi?! U Rankovica matorog?! Eduardo ima platu koliku je imao i Moreira, ali je Moreria za njega izmislio fudbal a Djuric ga oterao! Kakvu nasa uprava strategiju ima?! Govore o nekakvim trogodisnjim planovima, a onda pred najvaznije utakmice sezone odbranu ne mogu da sastave! To sto imamo neke titule u ovoj nasoj najsumnjivijoj ligi nista ne znaci, a i onaj kup kako smo osvojili bolje da nismo. Trava nam propala na stadionu, a sponzora ne mozemo da nadjemo vec drugu sezonu!
Djuric, Grubor i ostali da pakuju kofere!!

ja

pre 12 godina

Sve ce biti ovako do derbija a onda u zavisnosti ko pobedi u derbiju bice razlicite price.
-Ako Partizan pobedi-
Zvezdasi:Tole,Semrok,Lukicu odlazi,Bari,veci klub,Adzic itd itd
Grobari:Krle legendo,dominacija,Djuro majstore,jamb,LS,Eduardo u reprezentaciju,ser Stanoje itd itd
-Ako Zvezda pobedi-
Zvezdasi:Realnost,kompleksi,Bari,Lukicu care,Kadu u reprezentaciju,LS sl.godine itd itd
Grobari:Krle odlazi,Djuro lopove gde su pare,namesta se za Zvezdu,bojkot juga,LS,imali ste srece itd itd.
E bas zbog ovoga se ne treba obazirati mnogo na ove podele iz uprave Partizana jer nas fudbal je postao toliko licemeran da je to cudo,da je Partizan prosao Genk niko ne bi pitao za pare...Sve dok ti komsija pati bas te briga sta ti se desava u sopstvenom dvoristu,toliko si isfrustriran kompleksom nize vrednosti da ne primetis da je skoro 30 miliona nestalo sve dok novcanice ne pocnu da lete okolo tebe a komsija ti se smeje

cartmanx

pre 12 godina

Svaka cast Stanojevicu!!!Prvi trener koji je javno progovorio, doduse ne konkretno ali i dovoljno, pa VI vidite! Inace, ovde na B92 sajtu sam mu jedino zamerao sto ne kaze sta se desava. Djuricu das li otkaz Stanojevicu, bice protesta i na ulicama ako treba, na stadionu svakako me nece uopste biti dok ne odes,protesta,mirnih naravno i ne od tvojih navijaca,huligana, nego civilizovanih i normalnih ljudi,koji vole PFC a za koje si izjavio sta si izjavio! Pa jos i tvoja laz za dug, pokusaj da neuspeh kroz dovodjenje igraca prebacis na Krstajica i Stanojevica-mladog i veoma perspektivnog koji nas je uveo i u LS, s kojim smo osvojili duple krune!!Podsecanja radi, i pred pocetak pretprosle sezone Stanojevic je (ovde u teksu na B92) trazio pojacanja da bi se Djuric takodje na sajtu-ili preneseno, oglasio sa tim kako nam pojacanja nisu potrebna! Raskol u PFC postoji ali najjaci je sada se definitivno viodi na relaciji trener - uprava!!Zato Djurici ne diraj Stanojevica , ne treba nam ni Antic (da nam ponovo mazes oci), Stanoje je mlad i perspektivan!!!Za predsednika ne znam, mozda Sava, ali vratiti Ivana Tomica i Petrica pa sa Stanojevicem da igramo ponovo moderan fudbal!Pozz svim navijacima PFC-a, ne onima po zanimanju!

Smehotres

pre 12 godina

Mili Boze cuda golemoga,
novi skandal u nasemu klubu,
snajder Djura uhvacen u lazi,
dun'o Alex u raspalu trubu.

Duva Alex, Djura kosu gladi,
teren svinjac, a i igra losa,
tu se ne zna sta ko vise radi,
svi se prave da su "ludi Tosa".

Ne shvataju da im vreme proslo,
saopstenja vrte kao glava-pismo,
skroz za nove ljude sad je vreme doslo,
jer mi ovce za shishanje nismo.

mica

pre 12 godina

Navijaci su cudan soj. Hoce da Partizan bude veliki evropski a da ga gleda u proseku 5000 gledalaca. To nebiva. Stalno se kuka, bajagi lopovi potrosili pare. Ja se cudim da uprava uspeva da pokrije sve zahteve sa skromnim prihodima u odnosu na ogromne troskove. Djuricevo poredjenje navijaca Partizana i Zvezde je umesno. Treneri i fudbaleri su placeni vise nego drugi u nasoj ligi. Kritike treba da idu iskljucivo prema njima

Goran Tomić

pre 12 godina

E, pa tako čoveče!
Kaži pa da znamo!
Mi samo možemo da vidimo ono što se dešava u onih 100x50 metara zelene trave, a mnoge stvari tamo nisu nam se dopadale...
Mene recimo interesuje odlazak Moreire, a kao njegovu zamenu dolazak nespremnih u Partizan, gledanje kroz prste ,,našoj deci,, (koja gađaju navijače), igranje na kontra stranama, i još mnogo toga...
Nadam se da će se i novinari sutra setiti da ti postave neko od ovih pitanja...
Eto, možda na kraju ipak istina ne može da bude ućutkana?
Mada, šta god rekao, deo tvoje krivice je takođe tu. I za pogrešne odluke, ako ih sam donosiš, ili za prihvatanje loših odluka ako su ti ih namestili drugi...

avgust 2011

pre 12 godina

Stanoje legendo, otvori dušu i reci sve, ko je prodao igrače ekstra klase, dovodio poluigrače umesto njih, reci sve šta te muči, Grobari su uz tebe, pa da u ovih 15 dana teramo ovog krojača. Ti i Krle ste jedini koji radite u interesu kluba

Pinot gris

pre 12 godina

Pitanje svih pitanja za Stanojevica:

1. Zašto OVAJ TIM nije igrao u Evropi?
2. Ko je gurao Vukića, Ilića (koga izuzetno cenim), Rankovića, Jovančića i Radišu Ilića?
3. Zasto dozvoljava Baboviću da igra sa onolikom kosom? Izvinite ali meni to nije ok, makar iz pristojnosti prema kolegama.

Pitanje svih pitanja, makar koja meni ne izlaze iz glave:

1. Zašto imamo stolice u žuto-plavoj boji?
2. Zašto se stadion kompletno ne uredi (fasade, parkinzi, prilazi, zelene površine, teren) sada kada već nećemo igrati u Evropi a imamo

novca? OK, lepo je da ćemo imati novi semafor, ali to nije ni blizu dovoljno, stadion izgleda prastaro i otrcano.

Pokažite sada SVI da volite Partizan, IZNENADITE nas ISKRENE GROBARE, i pokažite da je ovo sve bila samo slučajnost, a ne bogaćenje pojedinaca.

I da, Djuriću, ODLAZI! Savo, DOLAZI!

Srki

pre 12 godina

Ja svoju malu i nebitnu podrsku dajem Stanojevicu!!!
Jeste, kriv je sto je u tim stavio Ilica, Vukuca, Jovancica, Eduarda i ostalu fizicki nespremnu kompaniju... Ali mislim da je iskreniji, posteniji i da mu je vise stalo do Partizana od Djurica.
Mada predpostavljam da je veca verovatnoca da on dobije otkaz. U stvari ne da dobije, nego da ga izprovociraju da podnese ostavku kako ne bi morali da mu placaju odstetu...

propain

pre 12 godina

Pa kako,pa otkug sad ovo,pa zasto...pa sve je bilo idealno u nasoj maloj familiji,kad ono,medjutim, pucanje po svim savovima!!!Izgleda da neko odozgo gleda sve!!!

bobanmkd

pre 12 godina

Sale,nema vise nazad! Sve da kažeš! Vakav kamenjarski poteg je previše čak i za Djurica! Obecavao je svetske igrače a na kraju ti he prodao i Savica iako si uigravao odbranu sa njim! A tek sa onim budzetom kupovati igrače!? A obecavali su ti Evropski tim sa igracime tipa Sabalale! Ispada da ste ti i Krle moroni,koji su imali odvezane ruke a doveli sve promašene igrače! Bar ces otići sa uzdignutom glavom! A oni,to stvarno ne znam!

Da li sanjamo braco grobari?

pre 12 godina

Ljudi moji,pa sta je ovo????? Kod nas je takvo rasulo da ni sami nismo svesni! Navijaci se svadjaju,tuku,prepucavaju,jedni na stadion navijaju i traze ostavku,druge grupe za vreme utakmice u centru bojkotuju i traze ostvke,uprava se svadja medjusobno,trener sa predsednikom,igraci su podeljeni medjusobno u svlacionici i svakoga dana izlazi u javnost neka nova bruka!!! Sve se plasim da ce sve ovo tek da dobije tacku kljucanja i da ce biti pogubno za sve nas!! uzas,uzas,uzas!!!!!!

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Baš kao što sam i stalno govorio, neke stvari će tek sada isplivati na površinu (naravno ključne reči se nikad javno neće izgovoriti, nećemo se time ni zanositi), nije glava trenera Stanojevića ta koja je sporna i čija seča će promeniti nešto na bolje. Ne, to je glava našeg ne muštog predsednika, čijim odlaskom nemožemo izgubiti ništa a možemo dobiti sve!
I vladari iz senke će se malo pritajiti, malo zapitati da se nisu previše pojavili na svetlo dana, plaćenici sa tribina će se primiriti pošto neće biti sigurni ko će sledeći da ih finansira, jer oni su pazi navijači i za to treba debelo da budu plaćeni, prodaju svoju neizmernu ljubav prema novcu, a kako se to beše zovu prodavačice ljubavi?
I zato, kao zaključak svega: UPRAVA NAPOLJE!!!
Trener ostaje jer radi koliko mu je omogućeno.

acamaher

pre 12 godina

Tako je, druze, trebao si ne pred Genk, vec pred Skendiju, kada su ti prodali Savica da da dignes glas i kazes da je to uradjeno mimo tebe a ne da danas Djuric sa tobom brise patos kad kaze da si bio saglasan sa svim transferima. Takodje me interesuje da se malo baci svetla i na slucaj Moreira, da li je i on sutnut sa tvojim blagoslovom i doveden penzos Vukic. Voleo bi da neko pita i Krstajica da li i dalje stoji pri svojoj izjavi od pre mesec dana da nije bitno da igrac bude brz vec da brzo razmislja, misleci pri tome na Vukica i Ilica. Uprava je unistila ovu sezonu (proslu nam je spasao Tejgo), i mora da odgovara a ne da prica kako navijaci treba da cute i budu srecni sto nas izbacise elektromonteri iz Irske, jer imamo 4 titule, najbolji smo u selu i sl. Fijasko je fijasko i ne moze se prekrstiti, uprava napolje!!!

Insajder

pre 12 godina

Od kako je Stanojević trener , da li neko zna da li je Partizan u dve uzatopne utakmice prikazao igru koja bi bila prepoznatljiva? Sećate li se kako je Partizan igrao kad je bio Miroslav Đukić trener, milina za gledanje , znao je šta hoće i kako svoju filozofiju da prenese na igrače . Stanojević je očajan trener , a što je najgore umislio je da je trener. Bolje da su Ramadani ili Damjanac treneri Partizana , iovako ,obrni okreni, njihove zvezdice moraju da igraju.Šćepovic i Babić već igraju , Davidov je uleteo, Miljković se uskoro vraća , jer bez njih ne može da se zamisli Partizan i šta bi bilo da uvrede takve menadžere.

ТВЦЗ

pre 12 godina

Ђурић рече да је затекао дуг од 16 милиона??? Ко му је то оставио??? Толе реагуј бре! Видиш како Станоје реагује.
Фамилија:)))))

bojan

pre 12 godina

pravim navijacima nije dovoljno samo domace prvenstvo,dozvolili ste sebi da ispadnete od amatera a pritom nemate obraza da podnesete ostavke za svoj neuspeh i nesposobnost,sta meni znaci pobeda protiv ofk beograda kad moram cekam opet godinu dana na neku evropsku utakmicu,da opet na leto slusam lazi kako su dovedeni kvalitetni igraci,nas navijace zanima rezultat,vi ste gospodo svi omanuli,od predsednika,krstajica pa do trenera,zato mislim da treba da odete,a posto nemate obraz da to ucinite sami dostojanstveno moracemo mi skandiranjem da vas ispratimo iz naseg voljenog partizana.

geca

pre 12 godina

e stanoje,kasno palis.ne mogu da vjerujem da tek sad kapiras da su jedno politicari,jedno biznismeni,a nesto sasvim trece vojnici kluba kakvim i sebe nazivas.ne mogu da nagadjam kao okoreli partizanovac kako i ko sastavlja na tim,ali me ne moze niko ubjediti a najmanje cu i da vjerujem da dijara tek sada navodno ulazi u formu,kad covjek na svakoj prijateljskoj zabije po neki go,unazad 2 mjeseca.nije nas iz evrope izbacio ni kiks rnica,ni neosporno spori vezni red,vec promasene sanse napadaca.e zato ne znam niti ce mi ikad biti jasno sto si covjeka ignorisao.valjda bi od onih silnih sansi bar jednom ubo.

visoko obrazovani navijač

pre 12 godina

Stanojević je 100% u pravu. Ako ovo čitaš a znam da čitaš imaj na umu da ti imaš podršku ogromne većine naših navijača, ti si čovek koji me je vratio na JNA,ti si čovek koji si afirmisao sve igrače koje smo prodali i dobro zaradili, ti si čovek koji nas je uveo u ligu šampiona, ti si čovek koji je Zvezdu ponižavao prethodne dve godine,ti si čovek koji je uzeo dve titule.

Rick Ross

pre 12 godina

Šta kao Stanojević je hteo da proda Clea i Savića i nije želeo da otkupi Tejga, ma važi! Da li snajder stvarno misli da smo mi veverice?
100% podrška A.S.

TU i Tamo

pre 12 godina

naravno da je bruka i za zvezdu i za partizan sto su ispali!
dok su nam se padale jake ekipie Milan,Real Madrid,Lacio,Roma...BUNILI SU SE da ne prolaze dalje, zato sto su te ekipe jake,sad kad dobijamo po mom misljenju,slabije ekipe ,mi gubimo . i uprave opet nalaze razlog !
treba da vas je sramota,samo da znate,sledece godine cete dobijati verovatno jace rivale,tako da za LS nemojte da se nadate ni jedni ni drugi.

visoko obrazovani navijač

pre 12 godina

Stanojević je 100% u pravu. Ako ovo čitaš a znam da čitaš imaj na umu da ti imaš podršku ogromne većine naših navijača, ti si čovek koji me je vratio na JNA,ti si čovek koji si afirmisao sve igrače koje smo prodali i dobro zaradili, ti si čovek koji nas je uveo u ligu šampiona, ti si čovek koji je Zvezdu ponižavao prethodne dve godine,ti si čovek koji je uzeo dve titule.

ТВЦЗ

pre 12 godina

Ђурић рече да је затекао дуг од 16 милиона??? Ко му је то оставио??? Толе реагуј бре! Видиш како Станоје реагује.
Фамилија:)))))

PartizanAntifa

pre 12 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan. Na neki nacin mi je zao Stanojevica, ali sa druge strane sam je kriv: pustio je pola tima da ode (Savic, Tejgo, Fejsa, a da ne pominjemo Moreiru, Nastasica itd). Da li ih je on pustio ili nije zeleo da se do kraja bori za njih, izadje u javnosta i kaze "nemojte da ih pustate neophodni su nam" nije ni vazno. Kriv je! Sa druge strane dokle god bude cutao Djuric ce da nastavi svoju pricu kako je uprava koju imamo najbolja na svetu, krivi su kao trener i igraci: "ulozili smo najvise do sada, imamo po dva igraca na svakoj poziciji, blah blah blah..." Koje igrace?! Scepovica i Vukica?! U koga ste ulozili? U Markesa koji nije odigrao nijednu utakmicu?! U Jovancica koji gol ne zna da pogodi?! U Rankovica matorog?! Eduardo ima platu koliku je imao i Moreira, ali je Moreria za njega izmislio fudbal a Djuric ga oterao! Kakvu nasa uprava strategiju ima?! Govore o nekakvim trogodisnjim planovima, a onda pred najvaznije utakmice sezone odbranu ne mogu da sastave! To sto imamo neke titule u ovoj nasoj najsumnjivijoj ligi nista ne znaci, a i onaj kup kako smo osvojili bolje da nismo. Trava nam propala na stadionu, a sponzora ne mozemo da nadjemo vec drugu sezonu!
Djuric, Grubor i ostali da pakuju kofere!!

Pinot gris

pre 12 godina

Pitanje svih pitanja za Stanojevica:

1. Zašto OVAJ TIM nije igrao u Evropi?
2. Ko je gurao Vukića, Ilića (koga izuzetno cenim), Rankovića, Jovančića i Radišu Ilića?
3. Zasto dozvoljava Baboviću da igra sa onolikom kosom? Izvinite ali meni to nije ok, makar iz pristojnosti prema kolegama.

Pitanje svih pitanja, makar koja meni ne izlaze iz glave:

1. Zašto imamo stolice u žuto-plavoj boji?
2. Zašto se stadion kompletno ne uredi (fasade, parkinzi, prilazi, zelene površine, teren) sada kada već nećemo igrati u Evropi a imamo

novca? OK, lepo je da ćemo imati novi semafor, ali to nije ni blizu dovoljno, stadion izgleda prastaro i otrcano.

Pokažite sada SVI da volite Partizan, IZNENADITE nas ISKRENE GROBARE, i pokažite da je ovo sve bila samo slučajnost, a ne bogaćenje pojedinaca.

I da, Djuriću, ODLAZI! Savo, DOLAZI!

ja

pre 12 godina

Sve ce biti ovako do derbija a onda u zavisnosti ko pobedi u derbiju bice razlicite price.
-Ako Partizan pobedi-
Zvezdasi:Tole,Semrok,Lukicu odlazi,Bari,veci klub,Adzic itd itd
Grobari:Krle legendo,dominacija,Djuro majstore,jamb,LS,Eduardo u reprezentaciju,ser Stanoje itd itd
-Ako Zvezda pobedi-
Zvezdasi:Realnost,kompleksi,Bari,Lukicu care,Kadu u reprezentaciju,LS sl.godine itd itd
Grobari:Krle odlazi,Djuro lopove gde su pare,namesta se za Zvezdu,bojkot juga,LS,imali ste srece itd itd.
E bas zbog ovoga se ne treba obazirati mnogo na ove podele iz uprave Partizana jer nas fudbal je postao toliko licemeran da je to cudo,da je Partizan prosao Genk niko ne bi pitao za pare...Sve dok ti komsija pati bas te briga sta ti se desava u sopstvenom dvoristu,toliko si isfrustriran kompleksom nize vrednosti da ne primetis da je skoro 30 miliona nestalo sve dok novcanice ne pocnu da lete okolo tebe a komsija ti se smeje

Smehotres

pre 12 godina

Mili Boze cuda golemoga,
novi skandal u nasemu klubu,
snajder Djura uhvacen u lazi,
dun'o Alex u raspalu trubu.

Duva Alex, Djura kosu gladi,
teren svinjac, a i igra losa,
tu se ne zna sta ko vise radi,
svi se prave da su "ludi Tosa".

Ne shvataju da im vreme proslo,
saopstenja vrte kao glava-pismo,
skroz za nove ljude sad je vreme doslo,
jer mi ovce za shishanje nismo.

777

pre 12 godina

Covek je u pravu. Izjavom da Cigani nisu trazili ostavku Lukica a imaju samo kup za 4 godine prakticno ih hvali a pljuje Grobare. A sto se tice neistina sigurno je to vezano da su igraci dovedeni po zelji Stanojevica i Krleta. Pa sam Krle se borio da Savic ostane ali ga prodadose.I sve to 6 sati pre utakmice sa OFK u atmosveri tenzije i stresa zbog poraza od Iraca? PA GDE SE TO TAKO RADI?

Rick Ross

pre 12 godina

Šta kao Stanojević je hteo da proda Clea i Savića i nije želeo da otkupi Tejga, ma važi! Da li snajder stvarno misli da smo mi veverice?
100% podrška A.S.

geca

pre 12 godina

pa stanoje,nije valjda da si pomislio da ce ovaj ekonomista nesto reci u korist svoje stete.ja ti kao vatreni partizanovac ne zamjeram vala nista kao vecina ovdje,morao si cutati,takva je valjda politika kluba,ja cu tebi to ti ces meni to i eto...ipak,do ove bruke nije doslo sto je taj krojac doveo ovoga ili onoga nije,vec sto ti nisi pustio dijaru da igra jer navodno nije u formi.ne govorim to zbog vecerasnja 2 gola vec zbog svih datih u trening utakmicama u zadnjih 2 mjeseca,samo zato.vise nego ocito je da to nije u pitanju bilo,vec nesto drugo.a ako je tako,nisi smio da ga stavis ni u 16,tada si vec trebao reagovati,sad je kasno.nije nas genk izbacio ni zbog stojketa,ni zbog rnica,ni zbog starijih igraca kakvi god da su,vec sto nisi imao pravog realizatora,da taj jad od sansi i situacija materijalizuje.e ako ti je bilo zabranjeno da dijaru stavis u tim,tada si trebao diciglas,a ne sada kad ti okrecu ledja.

Zarko

pre 12 godina

To je doslo zbog nesporazuma za one dve bombe prelaznog roka sto je Djura najavio.
"I dalje pregovaramo, prelazni rok jos nije zavrsen", zakljucio je Djuric

cartmanx

pre 12 godina

Svaka cast Stanojevicu!!!Prvi trener koji je javno progovorio, doduse ne konkretno ali i dovoljno, pa VI vidite! Inace, ovde na B92 sajtu sam mu jedino zamerao sto ne kaze sta se desava. Djuricu das li otkaz Stanojevicu, bice protesta i na ulicama ako treba, na stadionu svakako me nece uopste biti dok ne odes,protesta,mirnih naravno i ne od tvojih navijaca,huligana, nego civilizovanih i normalnih ljudi,koji vole PFC a za koje si izjavio sta si izjavio! Pa jos i tvoja laz za dug, pokusaj da neuspeh kroz dovodjenje igraca prebacis na Krstajica i Stanojevica-mladog i veoma perspektivnog koji nas je uveo i u LS, s kojim smo osvojili duple krune!!Podsecanja radi, i pred pocetak pretprosle sezone Stanojevic je (ovde u teksu na B92) trazio pojacanja da bi se Djuric takodje na sajtu-ili preneseno, oglasio sa tim kako nam pojacanja nisu potrebna! Raskol u PFC postoji ali najjaci je sada se definitivno viodi na relaciji trener - uprava!!Zato Djurici ne diraj Stanojevica , ne treba nam ni Antic (da nam ponovo mazes oci), Stanoje je mlad i perspektivan!!!Za predsednika ne znam, mozda Sava, ali vratiti Ivana Tomica i Petrica pa sa Stanojevicem da igramo ponovo moderan fudbal!Pozz svim navijacima PFC-a, ne onima po zanimanju!

Boban

pre 12 godina

Druze, patetican si.
Kakva god da je uprava, ko god da ti sastavlja tim, kakva god da su pojacanja...?
Svaki nas igrac je sigurno kvalitetniji od igraca Shamrocka!!!!
Pa cija je krivica ako ne mozemo da ih pobedimo u 2 utakmice?
Svako treba da pogleda u svoje dvoriste.
Ja ti ne sporim titule, pobede u derbiju,proslogodisnji plasman i LS, ali ko ce da odgovara za sramne igre (ne rezultate) u toj istoj LS, ko za ispadanje od prosecnog Genka i amaterskog Shamrocka, ko za forsiranje Vukica,Rankovica i ostalih igraca koji nisu u formi, uvodjenje motivisanih i talentovanih klinaca 5-10 min pre kraja, kada je vec sve gotovo?
Ko ce da odgovara za ziherasku igru i povlacenje posle datog gola na vecini vaznih utakmica ove sezone?
Ko , ako ne sef struke?

Deda-Mraz

pre 12 godina

Pa sto ne rece tu istinu do kraja? Dobar si trener ali mnogo taktiziras a to ne valja. Jesi dosta postigao sa partizanom zadnjih 3 godina, ali dzabe kad partizan i dalje nema nikakvu igru. Mogu da igraju to se vidi, dok ne daju prvi gol, posle toga igra staje i nema vas na terenu. Pa dokle vise s takvim fudbalom? Ko to jos gleda. U napad bre svi, kratki pasovi, dosta trcanja. Nema posustajanja posle prvog gola. Ja neznam dal vi imate neke fizicke pripreme, na terenu kao babe. Mnogo se slabo krecete bez lopte, a s loptom pa preterujete. Dok ne dovedete igrace u normalnu fizicku spremu, nema nista od takvog fudbala.

acamaher

pre 12 godina

Tako je, druze, trebao si ne pred Genk, vec pred Skendiju, kada su ti prodali Savica da da dignes glas i kazes da je to uradjeno mimo tebe a ne da danas Djuric sa tobom brise patos kad kaze da si bio saglasan sa svim transferima. Takodje me interesuje da se malo baci svetla i na slucaj Moreira, da li je i on sutnut sa tvojim blagoslovom i doveden penzos Vukic. Voleo bi da neko pita i Krstajica da li i dalje stoji pri svojoj izjavi od pre mesec dana da nije bitno da igrac bude brz vec da brzo razmislja, misleci pri tome na Vukica i Ilica. Uprava je unistila ovu sezonu (proslu nam je spasao Tejgo), i mora da odgovara a ne da prica kako navijaci treba da cute i budu srecni sto nas izbacise elektromonteri iz Irske, jer imamo 4 titule, najbolji smo u selu i sl. Fijasko je fijasko i ne moze se prekrstiti, uprava napolje!!!

bari'91

pre 12 godina

@visoko obrazovani navijač

ponizavao? druze, s obzirom na to koliko para imate na racunu, i s obzirom na to da se zvezda do skoro nalazila u najgoroj (finansijkoj ako nista drugo) situaciji u svojoj istoriji, trebalo je da pobedjujete u derbijima s razlikom mnogo vecom od 1:0, i da osvajate prvenstvo sa po 20 bodova razlike. seti se, ne tako davno, bilo je cesto 3:0 u derbiju za zvezdu, pa 4:1, itd. e TO je prijatelju ponizavanje, a ne pobede od po 1:0 uz tako brutalnu disproporciju u resursima kojima razspolazete u odnosu na zvezdu. da ne ulazim u pricu o sudijama, savezu, toletu, finalu kupa, samroku... da ste pametni gledali bi ste svoja posla i zvezdu ne bi ste pominjali.

Goran Tomić

pre 12 godina

E, pa tako čoveče!
Kaži pa da znamo!
Mi samo možemo da vidimo ono što se dešava u onih 100x50 metara zelene trave, a mnoge stvari tamo nisu nam se dopadale...
Mene recimo interesuje odlazak Moreire, a kao njegovu zamenu dolazak nespremnih u Partizan, gledanje kroz prste ,,našoj deci,, (koja gađaju navijače), igranje na kontra stranama, i još mnogo toga...
Nadam se da će se i novinari sutra setiti da ti postave neko od ovih pitanja...
Eto, možda na kraju ipak istina ne može da bude ućutkana?
Mada, šta god rekao, deo tvoje krivice je takođe tu. I za pogrešne odluke, ako ih sam donosiš, ili za prihvatanje loših odluka ako su ti ih namestili drugi...

Srki

pre 12 godina

Ja svoju malu i nebitnu podrsku dajem Stanojevicu!!!
Jeste, kriv je sto je u tim stavio Ilica, Vukuca, Jovancica, Eduarda i ostalu fizicki nespremnu kompaniju... Ali mislim da je iskreniji, posteniji i da mu je vise stalo do Partizana od Djurica.
Mada predpostavljam da je veca verovatnoca da on dobije otkaz. U stvari ne da dobije, nego da ga izprovociraju da podnese ostavku kako ne bi morali da mu placaju odstetu...

avgust 2011

pre 12 godina

Stanoje legendo, otvori dušu i reci sve, ko je prodao igrače ekstra klase, dovodio poluigrače umesto njih, reci sve šta te muči, Grobari su uz tebe, pa da u ovih 15 dana teramo ovog krojača. Ti i Krle ste jedini koji radite u interesu kluba

Dosta vise!

pre 12 godina

Ti Stanoje lepo da izadjes pred medije i da kazes sta je to trulo u nasem klubu,koje to Djuro neistine iznosi a onda da se svi zajedno tornjate iz Partizana!

bgd

pre 12 godina

Budimo realni,posle sramote(ISPADANJE OD POLU AMATERA)MORA doći do promene!Ove sezone smo SLABIJI nego prošle.Pašeko, SKUP, Ivanov SPOR, jedino što ima šut pa ga treba "gurnuti"malo napred do prodaje,"onaj"povređen. JEDINO VOLKOV VREDI I VIŠE NEGO ŠTO JE PLAĆEN !Đuriću,hvala i doviđenja,Savo dobar dan i dobro došao !

bobanmkd

pre 12 godina

Sale,nema vise nazad! Sve da kažeš! Vakav kamenjarski poteg je previše čak i za Djurica! Obecavao je svetske igrače a na kraju ti he prodao i Savica iako si uigravao odbranu sa njim! A tek sa onim budzetom kupovati igrače!? A obecavali su ti Evropski tim sa igracime tipa Sabalale! Ispada da ste ti i Krle moroni,koji su imali odvezane ruke a doveli sve promašene igrače! Bar ces otići sa uzdignutom glavom! A oni,to stvarno ne znam!

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Baš kao što sam i stalno govorio, neke stvari će tek sada isplivati na površinu (naravno ključne reči se nikad javno neće izgovoriti, nećemo se time ni zanositi), nije glava trenera Stanojevića ta koja je sporna i čija seča će promeniti nešto na bolje. Ne, to je glava našeg ne muštog predsednika, čijim odlaskom nemožemo izgubiti ništa a možemo dobiti sve!
I vladari iz senke će se malo pritajiti, malo zapitati da se nisu previše pojavili na svetlo dana, plaćenici sa tribina će se primiriti pošto neće biti sigurni ko će sledeći da ih finansira, jer oni su pazi navijači i za to treba debelo da budu plaćeni, prodaju svoju neizmernu ljubav prema novcu, a kako se to beše zovu prodavačice ljubavi?
I zato, kao zaključak svega: UPRAVA NAPOLJE!!!
Trener ostaje jer radi koliko mu je omogućeno.

Insajder

pre 12 godina

Od kako je Stanojević trener , da li neko zna da li je Partizan u dve uzatopne utakmice prikazao igru koja bi bila prepoznatljiva? Sećate li se kako je Partizan igrao kad je bio Miroslav Đukić trener, milina za gledanje , znao je šta hoće i kako svoju filozofiju da prenese na igrače . Stanojević je očajan trener , a što je najgore umislio je da je trener. Bolje da su Ramadani ili Damjanac treneri Partizana , iovako ,obrni okreni, njihove zvezdice moraju da igraju.Šćepovic i Babić već igraju , Davidov je uleteo, Miljković se uskoro vraća , jer bez njih ne može da se zamisli Partizan i šta bi bilo da uvrede takve menadžere.

Uros

pre 12 godina

Meni se cini da snajder misli kako mu visi stolica mnogo vise nego sto to misle neki navijaci... Prema tome, vreme je da se to iskoristi - ovo sa Samrokom je verovatno najveca bruka u istoriji kluba (Fljamurtari je za ove Irce bio Real)... Treba se zahvaliti Djuricu sto je vratio dug i doveo nas u plus (iskren da budem ispao je i bolji nego sto sam ocekivao kada su ga izabrali), proveriti za svaki slucaj da li se cifre slazu, a onda zdravo dovidjenja, naci ce on vec neku drugu zanimaciju u zivotu...
A drugari sa Juga, je l' moguce da i dalje trpite Djuriceve placenike - mislim, mene boli uvo, nemam vise ni snage niti smem da rizikujem neke druge stvari da se bavim time, ali, ako ste se vec opredelili da budete oni hardcore navijaci, da imate svoje grupe, da zakazujete tuce, da vodite taj nacin zivota, onda bar probajte da uradite nesto za sta ce se cuti, po cemu ce vas zapamtiti - sklonite sa sipki one koji ne zasluzuju da budu tamo i onda ce se Uprava srusiti sama od sebe - da negde ostane zapisano da su te i te godine navijaci rekli dosta... Svaka uprava mora da cvika od vas, a ne vi od njih i njihovih... E, onda cete imati ono sto imaju navijaci po svetu, i putovanja, i placene karte, i velike utakmice, nesto da pamtite... Inace, o cemu cete sutra da pricate deci - o gostovanju u Kuli?

TimCahiLL

pre 12 godina

Ja ne mogu da razumem mnoge navijace Partizana,koji sada pruzaju podrsku Stanojevicu i Krstajicu.Da,uprava je sramotna,neodgovorna,sipala je gomilu lazi,ali zar nisu u tome ucestvovali i Stanojevic i Krstajic?Ni najmanje mi nije zao Stanojevica,jer imao je igrace s kojima je mogao da prodje Genk,a morao da izbaci Samrok,a to nije uradio,jer nema svoje ja,jer je obican demagog i poltron i jako me zanima,koga ce to on trenirati posle Partizana?Ako su se slozili da su svi odgovorni i krivi za nevidjenu blamazu i bruku od cetvrtka,onda svi zajedno treba da lete iz Partizana,bez izuzetaka.

VV

pre 12 godina

Djuric : "Eh bre kakvi ste vi grobari, onaj Lukic unistio zvezdu, pokrao sve sto je mogao, laze i maze na sve strane, i niko ne trazi njegovu ostavku. A ja nisam ni 15 miliona eura stavio u dzep i vi se vec bunite"

geca

pre 12 godina

e stanoje,kasno palis.ne mogu da vjerujem da tek sad kapiras da su jedno politicari,jedno biznismeni,a nesto sasvim trece vojnici kluba kakvim i sebe nazivas.ne mogu da nagadjam kao okoreli partizanovac kako i ko sastavlja na tim,ali me ne moze niko ubjediti a najmanje cu i da vjerujem da dijara tek sada navodno ulazi u formu,kad covjek na svakoj prijateljskoj zabije po neki go,unazad 2 mjeseca.nije nas iz evrope izbacio ni kiks rnica,ni neosporno spori vezni red,vec promasene sanse napadaca.e zato ne znam niti ce mi ikad biti jasno sto si covjeka ignorisao.valjda bi od onih silnih sansi bar jednom ubo.

VV

pre 12 godina

Mi ostajemo uz svoj klub zato što nam je jasno kako ste "osvojili" titule, inače da ste pošteno uzeli neku od titula i da je stvarno dominirao vaš tim, na terenu, a ne tole po sudiskim svlačionicama, na Zvezdinom stadionu bi poseta bila u nivou statističke greške. Vi nam vašim kradjama i nameštanjima dajete vetar u ledja.
(Bojan, 29. avgust 2011 10:26)
A zbog Toleta niste docekali prolece u Evropi od '92?

TU i Tamo

pre 12 godina

naravno da je bruka i za zvezdu i za partizan sto su ispali!
dok su nam se padale jake ekipie Milan,Real Madrid,Lacio,Roma...BUNILI SU SE da ne prolaze dalje, zato sto su te ekipe jake,sad kad dobijamo po mom misljenju,slabije ekipe ,mi gubimo . i uprave opet nalaze razlog !
treba da vas je sramota,samo da znate,sledece godine cete dobijati verovatno jace rivale,tako da za LS nemojte da se nadate ni jedni ni drugi.

Da li sanjamo braco grobari?

pre 12 godina

Ljudi moji,pa sta je ovo????? Kod nas je takvo rasulo da ni sami nismo svesni! Navijaci se svadjaju,tuku,prepucavaju,jedni na stadion navijaju i traze ostavku,druge grupe za vreme utakmice u centru bojkotuju i traze ostvke,uprava se svadja medjusobno,trener sa predsednikom,igraci su podeljeni medjusobno u svlacionici i svakoga dana izlazi u javnost neka nova bruka!!! Sve se plasim da ce sve ovo tek da dobije tacku kljucanja i da ce biti pogubno za sve nas!! uzas,uzas,uzas!!!!!!

Grobar do smrti

pre 12 godina

Stanoje izadji pred medije i iznesi sav prljav ves, sada je prava prilika, imas dve nedelje pauze zbog kvalifikacija za evropsko prvenstvo. Nece se niko povuci za dve nedelje ali je bolje ovako dok je pauza da se pokrenu neke stvari nego dok je prvenstvo. A Djura neka ode kod Lukica posto ce ga tamo navijaci postovati i nece ga niko terati iz kluba. Il je lud il se pravi, njemu niko ne zamera na titulama vec zato sto je iskljucivi krivac za sve. Prodao je Savica , Fejsu i Petrovica uoci najbitnijih utakmica u sezoni bez adekvatnih pojacanja . Pa svima je jasno da ti sam ne sastavljas tim i da se necije zelje moraju ispostovati. Ko forsira Jovancica, Edua, i Scepovica???kad zajedno nisu postigli golova koliko Lazar Markovic i Dijara juce. Dva najbolja napadaca sede na klupi jedan navodno mlad drugi navodno povredjen. Pa Dijara bi i sa polomljenom nogom bolje igrao. Od 15 pojacanja samo je Volkov dostojan tog epiteta ostali ciste jedinice. POSLUSAJ GLAS NAVIJACA MI SMO UZ KLUB UVEK IZ LJUBAVI I BEZ DINARA. MI OD PARTIZANA NE DOBIJAMO NISTA SEM VELIKE RADOSTI ILI TUGE A VI ZARADJUJETE PARE I ZIVITE OD PARTIZANA A MI ZIVIMO ZA PARTIZAN!!!!! E UTOME JE RAZLIKA IZMEDJU VAS I NAS I ZATO MORAS ZBOG POLOVINE CRNO BELE SRBIJE RECI ISTINU.

miki

pre 12 godina

Pa sto ne kazes koje su to neistine!? Radi cega su Djuric i uprava krivi sto ti i igraci niste bili u stanju da za 180 minuta pobedite AMATERE iz Irske!!! Koliko vidim Stanojevicu smeta jedino to sto je Djuric pomenuo Zvezdu u nekakvom kontekstu. Stvarno smo jadni,pa zar posle tolike dominacije u domacem sampionatu,sad posle jednog poraza kao kivni navijaci traze promene...To je dokaz da smo jos uvek mali klub,nazalost...

bojan

pre 12 godina

pravim navijacima nije dovoljno samo domace prvenstvo,dozvolili ste sebi da ispadnete od amatera a pritom nemate obraza da podnesete ostavke za svoj neuspeh i nesposobnost,sta meni znaci pobeda protiv ofk beograda kad moram cekam opet godinu dana na neku evropsku utakmicu,da opet na leto slusam lazi kako su dovedeni kvalitetni igraci,nas navijace zanima rezultat,vi ste gospodo svi omanuli,od predsednika,krstajica pa do trenera,zato mislim da treba da odete,a posto nemate obraz da to ucinite sami dostojanstveno moracemo mi skandiranjem da vas ispratimo iz naseg voljenog partizana.

Bojan

pre 12 godina

@Kalimero
@sašo
@Srbin u dusi
@VV
@777
@mica
@ja
Mi ostajemo uz svoj klub zato što nam je jasno kako ste "osvojili" titule, inače da ste pošteno uzeli neku od titula i da je stvarno dominirao vaš tim, na terenu, a ne tole po sudiskim svlačionicama, na Zvezdinom stadionu bi poseta bila u nivou statističke greške. Vi nam vašim kradjama i nameštanjima dajete vetar u ledja.

Zeljko

pre 12 godina

Svi vi navijaci partizana koji terate Djurica a zovete Savu... Da li ste svesni da ako Savo Milosevic dodje na mesto predsednika moracete dobro da se oznojite da bi osvojili titulu! Savo Milosevic je posten covek koji ima obraza i sigurno nece mesetariti i namestati utakmice u korist partizana kao sto sada radi Djura...

Lud zbunjenog

pre 12 godina

Ja više stvarno ne znam koga mi navijači Partizana podržavamo. Bilo nam krivo za Sava kada su ga otkačili na skupštini, pa onda hvalili Đuru, pa kudili Đuru, pa valja Stanoje, pa nevaljaju Stanoje i Krle, sad se ponovo pominju Zeka i Bjeka koje smo kao oterali???

m

pre 12 godina

1.Pogledajte video!!! Stanoje vidno iznerviran, najmanje kriv u celoj prici, dobija isti scenario kao Antic, zato je i puko jer mu se radi iza ledja!!! E sad, repka nam je tako propala, pa vi vidite... Jedan je nacin da se ovo resi...

2.Djuric rece, "posle jednog poraza..." Hm... Poraz je Genk u Belgiji (sa razvojem situacije na terenu), pa je poraz isti taj Genk u Beogradu, pa poraz u nasoj ligi, pa je poraz Samrok u gostima, pa je poraz Samrok kuci... Sve su to samari Partizanu!

3.O projektu "pravimo tim za kontinuitet u L.S." doticnog gospodina ne vredi ni pricati. Kad se slucajno uslo prve godine (sto je bilo iznad mogucnosti), rasprodat je taj isti tim vec sledece, kako ono rece bivsi kapiten PLANSKI(?!). Dakle, pravimo kontinuitet, tim za L.S. za 2-3 god., onda slucajno udjemo prve i planski taj tim koji smo okupili rasprodamo. Za neciji dzep, jako planski!!!

E sad, mogao bih ja sa ovim stavkama dalje, imam ih i 4.5.6... ("gde su pare? koje pare?", "uzedo-(ne)dado", srpska fudbalska pijaca-"ovaj mali ti je dobar, ja kad ti kazem, milionce... a dobro ajde daj 200 iljade pa nek ide zivot"...). Ali one nista nece promeniti, na zalost... Jedno je sigurno, a to je da mene necete videti da aplaudiram raspadu, a ljubav prema klubu se ne dovodi u pitanje ni jednog trenutka!!!

PARTIZAN JESTE IZNAD SVIH NAS!!! POZZ

Дуле ГР

pre 12 godina

Ја сам од првог дана подржавао Станојевића и много пута на овом сајту то и писао. Крстајића такође и знао да ће они бити у проблему кад кола крену низ брдо. Знао сам да су ови млади и амбициозни људи незадовоњни политиком клуба око продаје играча, али да трпе зарад мира у кући. Уозоравао сам на то, не тако давно такође на В92. Истина је да су сви вјеровали да ћемо сигурно у ЛЕ, кад смо већ онако како смо испали од Генка. И ја сам био убијеђен да смо већ у ЛЕ. И онда отрежњење у виду Шам(а)рока! Можда је и боље! Иронија је да је овакав Партизан уз мало среће могао и у ЛШ, а то би било погубно са овим тимом, са спортског аспекта. Идеално са финансијског аспекта да се ови други "незајажљиви" још додатно вакцинишу!
Кажем, боље је да се нису пласирали ни у ЛЕ, јер би ови (читај: Ђура и екипа) добили још "шест" додатних представа за рекламирање макар и оскудне робе. И сам Ђура само неколико дана пред ревамш са Ирцима је причао како ћемо "презимети" у Европи. И онда стварност - Шам(а)р-ок!
Наравно да су сви незадовољни, ми навијачи највише. Јер, ми ту љубав према Партизану плаћамо, а они су од ње - плаћени! Е сад, питање је ко је крив за све ово, и колико? Јасно је да је управа највећи кривац јер су распродали све што су могли, али кривица је и Станојева и Крстајина што се нису на вријеме суроставили томе, или нису довољно. Наравно сад сви виде своје грешке, али прошао воз кроз кукуруз. Види се да Сале и Крле имају недвосмислено, подршку навијача, али не смију поново дозволити да буду изманипулисани на нове компромисе са управом, јер онда им нема спаса. Само заједно са њима мошемо потиснути ове "паразите"! Ипак, и поред наше подршке ни њима неће бити лако, јер оскудан играчки кадар, бар засад је велики проблем, чак и у оваквој ЈСЛ лиги. Јер, сем Волкова и пар клинаца ми заиста немамо квалитет да бисмо и код нас били мирни...

ODLAZI STANOJE!

pre 12 godina

I ja sam se razočarao u tebe. Na kraju nisi demantovao da si lično kriv za NEPRODUŽAVANJE ugovora sa tejgom, kao bio skup. A svi se sećamo onog kiča i poklanjanja tvoga automobila TEjgu!

mica

pre 12 godina

Navijaci su cudan soj. Hoce da Partizan bude veliki evropski a da ga gleda u proseku 5000 gledalaca. To nebiva. Stalno se kuka, bajagi lopovi potrosili pare. Ja se cudim da uprava uspeva da pokrije sve zahteve sa skromnim prihodima u odnosu na ogromne troskove. Djuricevo poredjenje navijaca Partizana i Zvezde je umesno. Treneri i fudbaleri su placeni vise nego drugi u nasoj ligi. Kritike treba da idu iskljucivo prema njima

Navijač

pre 12 godina

Konačno neko ima hrabrosti da kaže nešto...
Drago mi je zbog Dijare, još jedna činjenica da je Ivan Tomić svoj posao obavljao besprekorno...sve koje je doveo, Moreiru, Žuku uključujući i Dijaru si igrali dosta kvalitetno...

Kalimero

pre 12 godina

(bari'91, 29. avgust 2011 00:04)

A ko to gleda vas? Pa došao si na temu o Partizanu ako se ne varam? Naslađujete se jer vam je najveća želja da i Partizan prođe kao Zvezda. Nadam se da neće, prvenstveno zbog navijača koji ne idu slepo u gomili na svaku utakmicu kako bi dali legitimitet nesposobnoj upravi. Ako Grobari dozvole posle ovih nedelju dana blamaže da sve ostane po starom, onda priznajem da nismo ništa bolji od raspale Zvezde.

popup

pre 12 godina

Stanojevic je najveci krivac u svim varijamtama. Cak i ako mu je Djuric izdiktirao sastav, tad je jos vise kriv sto je to dozvolio. Puno nas je trazilo da se igra bez Ilica, Vukica i Scepoica da se Rankovic zameni Aksentijevicem i to jos od prve utakmice sa Genkom. Ja sam trazio i dobio vise minusa nego pluseva.

popup

pre 12 godina

Sve si bi ucinio za Partizan. Pa tu spada i poraz od Samroka. Hvala nemoj vise nista da cinis. Idi i povedi Vukica, Ilica, Scepovica .......

Srdjan

pre 12 godina

Ne prica se, ako ti je zaista stalo, onda kada te neko prozove. Kada volis svoj klub onda kazes ja necu da radim sa prevarantima i to javno! Dobro, ipak si nesto rekao, mada nista konkretno, svi mi znamo ko ustvari stoji iza Djurica i znamo dobro da je lova ipak na prvom mestu. Po meni, smeniti Djurica i kliku, ali dovesti ljude koji ce da domacinski brinu o nasem Partizanu, a ne njima slicne kako je uvek do sada bilo.
NA kraju, takodje rasprodati ili penzionisati gerijatriju, pod hitno zameniti Rankovica Aksentijevicem i Rnica pod hitno vratiti odakle je dosao. Brasanac da se vrati, Ninkovic takodje u prvih jedanaest. Ilic i Vukic u zasluzenu penziju. Moraju se angazovati jedan prednji vezni paker, centralni bekovi bar dvojica. Markovicu takodje treba dati sansu i da se krene sa pravljenjem buducnosti, jer ovaj tim buducnost nema.
Volim PARTIZAN, ali ne i prevarante!

Branko

pre 12 godina

Stanojevicu daj bre otkaz. neopoziv jedino tako cu da vidim da ti je klub preci od para. ovako si placko ispao i bices. uprava naravno napolje i finansijsku policiju poslati u klub.

NN

pre 12 godina

I da smo se plasirali opet bi ispali! Tako da ne se previse. Barem nismo pukli 6:1 i imali jedan sut na go u dve utakmice! Ae tisina! Uzimamo prvenstvo i kup!

propain

pre 12 godina

Pa kako,pa otkug sad ovo,pa zasto...pa sve je bilo idealno u nasoj maloj familiji,kad ono,medjutim, pucanje po svim savovima!!!Izgleda da neko odozgo gleda sve!!!

jovan

pre 12 godina

vidi ti stanojevica a sta si cekao do sada nego si sad odjednom kao otvorio usta,ma cela uprava treba da ide napolje i svi ovi manekeni koji nose kopacke mars u neko dvoriste pa tamo igrajte za drugo i niste

sluSAM ROK

pre 12 godina

Nemojte tako braco jedni protiv drugih, haha koje rasulo, ovako nije bilo kod nas ni kad je konobar radio, show program
Najbitnije od svega je da vas je Ukrajinski navijacki pokret izbarao za najbolje i najvernije navijace u regionu.
Lepo je rekao trener Samroka: Okrenucemo navijace protiv njih i vidi stvarno deluje, ajmo jos malo pljuvanja jedni po drugima, postaje veoma zanimljivo...a mogu samo da zamislim da ste sinoc izgubili od Ofk-e na sta bi to licilo

sašo

pre 12 godina

Stanoje imaš podršku navijača Partizana,a neznam od kad je to pomodarstvo da se plaća Jug i Sever!Poznato je ko donosi zarade klubovima porodični,klasični,radnički,poslovni navijači koji usput kupe kartu, suvenir, dres, godišnju kartu oni donose novac i napredak klubu,mi takvi smo sa tobom Stanojeviću!Da su delije normalne odavno bi skinule Lukića država je uvele sponzora da sa Zvezda razduži ili neugasi,ali Sever je kupljen!Djura plaća JUG da nebi prošo ko Bjeka,Zeka i Ćure,a usput tim neradnicima što daju pare čuvaju grad od nasilja!Stanoje izdrži imaš u timu sad 5 igrača koji dogodine u septembru će da vrede 20mil eura,a samo ćeš ti da ih afirmišeš zato mislim da neće da te diraju,a ako te sklone džaba im plaćenička horda sa juga!

čiča

pre 12 godina

Alo bre šta je ovo.Kakva su ovo idiotska prepucavanja.Svi iz sadašnje uprave napolje iz Partizana na čelu sa Stanojevićem.99% komentara su budalaštine.U FK Partizan neko mora doći da zavede red.Neko ko ume i oseća fudbal.Treba nam jedan Danilović i Vujošević.Kladim se da su ova dvojica u FK da bi za mesec dana postavili sve na svoje mesto.Svi vi dragi navijači pričate gluposti i pravite trule kompromise.Ej,bre,Stanojević.Pa šta je bre taj pokazao do sada u Partizanu.OĆEMO IVANA GOLCA POD HITNO!IVAN GOLAC,IVAN GOLAC.Molim Danilovića da udje u FK i napravi red.Ovo je užas.

Srbin u dusi

pre 12 godina

Ljudi nisu krivi ni uprava ni Stanojevic licno nevolim Partizan a brate ni Zvezdu smesni su ko turbofolk:)))).Jedno je sigurno dajte daa popakujemo sve strance u jedan avijon i nek im je srecan put.Te pare sto njiima dajemo da ulazemo u omladinske skole i kvalitetne trenere.Za pet do sedam godina imacemo vrhunske fudbalere u svim klubovima a liga ce nam biti jaka ko francuska npr.Nista nemoze preko noci ali ovo bi upalilo sto posto.I mora se graditi pobednicki mentalitet od starta a tu treba potraziti pomoc od vaterpolista i kosarkasa.

joca

pre 12 godina

potpuno je neverovatno da se ovakve stvari deshavaju u klubu koji je prvak 4 godine za redom i proshle godine je igrao ligu shampiona... shta ce se desiti kad zvezda bude prvak 4 puta za redom??

Makabi Petahtikva, predsjednik kluba....

pre 12 godina

"....... Barem nismo pukli 6:1 i imali jedan sut na go u dve utakmice! Ae tisina! Uzimamo prvenstvo i kup!
(NN, 29. avgust 2011 11:45)"

E ko mi kaze........

sloba

pre 12 godina

frka a? cekamo vas u Kg da popijete tri komada i onda se svadjajte medjusobno.p.s. ako je zvezda javor pobedila "hodajuci " ko sto rece trener bez licence onda ce nas morati da nadtrce a ni tada nece pobediti.p.s2. niko ne spominje sramni penal za javor koji je svirao jovanetic.

runner

pre 12 godina

Mislim da bi bilo najpoštenije i najbolje za FK Partizana da sva trojica, i Đurić. i Krstajić i Stanojević daju neopozive ostavke i odu. Niti nam treba predsednik koji se meša u rad struke, niti nam treba trener koji aminuje svaku odluku predsednika, a ni direktor kluba koji razbacuje pare na islužene i propale fudbalere. Sad je idealan trenutak, dok traje pauza u prvenstvu, da se izvrše kadrovske promene i da se krene na sasvim drugačiji način.

grobari1967

pre 12 godina

Nisam citao ostale komentare i ne znam da li je nekom vec palo na pamet, ali ja predlazem da Djura postane predsednik kluba iz rupe. Izvadice najomiljeniji klub u Sopotu, Renu i na Marsu iz bule od niko-ne-zna-koliko miliona EUR-a, a i posle 184 godine i jednog osvojenog kupa Savijini praunuci i cukununuci ce ga i dalje podrzavati.

visoko obrazovani navijač

pre 12 godina

Stanojević je 100% u pravu. Ako ovo čitaš a znam da čitaš imaj na umu da ti imaš podršku ogromne većine naših navijača, ti si čovek koji me je vratio na JNA,ti si čovek koji si afirmisao sve igrače koje smo prodali i dobro zaradili, ti si čovek koji nas je uveo u ligu šampiona, ti si čovek koji je Zvezdu ponižavao prethodne dve godine,ti si čovek koji je uzeo dve titule.

Bojan

pre 12 godina

@Kalimero
@sašo
@Srbin u dusi
@VV
@777
@mica
@ja
Mi ostajemo uz svoj klub zato što nam je jasno kako ste "osvojili" titule, inače da ste pošteno uzeli neku od titula i da je stvarno dominirao vaš tim, na terenu, a ne tole po sudiskim svlačionicama, na Zvezdinom stadionu bi poseta bila u nivou statističke greške. Vi nam vašim kradjama i nameštanjima dajete vetar u ledja.

bari'91

pre 12 godina

@visoko obrazovani navijač

ponizavao? druze, s obzirom na to koliko para imate na racunu, i s obzirom na to da se zvezda do skoro nalazila u najgoroj (finansijkoj ako nista drugo) situaciji u svojoj istoriji, trebalo je da pobedjujete u derbijima s razlikom mnogo vecom od 1:0, i da osvajate prvenstvo sa po 20 bodova razlike. seti se, ne tako davno, bilo je cesto 3:0 u derbiju za zvezdu, pa 4:1, itd. e TO je prijatelju ponizavanje, a ne pobede od po 1:0 uz tako brutalnu disproporciju u resursima kojima razspolazete u odnosu na zvezdu. da ne ulazim u pricu o sudijama, savezu, toletu, finalu kupa, samroku... da ste pametni gledali bi ste svoja posla i zvezdu ne bi ste pominjali.

mica

pre 12 godina

Navijaci su cudan soj. Hoce da Partizan bude veliki evropski a da ga gleda u proseku 5000 gledalaca. To nebiva. Stalno se kuka, bajagi lopovi potrosili pare. Ja se cudim da uprava uspeva da pokrije sve zahteve sa skromnim prihodima u odnosu na ogromne troskove. Djuricevo poredjenje navijaca Partizana i Zvezde je umesno. Treneri i fudbaleri su placeni vise nego drugi u nasoj ligi. Kritike treba da idu iskljucivo prema njima

sluSAM ROK

pre 12 godina

Nemojte tako braco jedni protiv drugih, haha koje rasulo, ovako nije bilo kod nas ni kad je konobar radio, show program
Najbitnije od svega je da vas je Ukrajinski navijacki pokret izbarao za najbolje i najvernije navijace u regionu.
Lepo je rekao trener Samroka: Okrenucemo navijace protiv njih i vidi stvarno deluje, ajmo jos malo pljuvanja jedni po drugima, postaje veoma zanimljivo...a mogu samo da zamislim da ste sinoc izgubili od Ofk-e na sta bi to licilo

Zeljko

pre 12 godina

Svi vi navijaci partizana koji terate Djurica a zovete Savu... Da li ste svesni da ako Savo Milosevic dodje na mesto predsednika moracete dobro da se oznojite da bi osvojili titulu! Savo Milosevic je posten covek koji ima obraza i sigurno nece mesetariti i namestati utakmice u korist partizana kao sto sada radi Djura...

Pinot gris

pre 12 godina

Pitanje svih pitanja za Stanojevica:

1. Zašto OVAJ TIM nije igrao u Evropi?
2. Ko je gurao Vukića, Ilića (koga izuzetno cenim), Rankovića, Jovančića i Radišu Ilića?
3. Zasto dozvoljava Baboviću da igra sa onolikom kosom? Izvinite ali meni to nije ok, makar iz pristojnosti prema kolegama.

Pitanje svih pitanja, makar koja meni ne izlaze iz glave:

1. Zašto imamo stolice u žuto-plavoj boji?
2. Zašto se stadion kompletno ne uredi (fasade, parkinzi, prilazi, zelene površine, teren) sada kada već nećemo igrati u Evropi a imamo

novca? OK, lepo je da ćemo imati novi semafor, ali to nije ni blizu dovoljno, stadion izgleda prastaro i otrcano.

Pokažite sada SVI da volite Partizan, IZNENADITE nas ISKRENE GROBARE, i pokažite da je ovo sve bila samo slučajnost, a ne bogaćenje pojedinaca.

I da, Djuriću, ODLAZI! Savo, DOLAZI!

propain

pre 12 godina

Pa kako,pa otkug sad ovo,pa zasto...pa sve je bilo idealno u nasoj maloj familiji,kad ono,medjutim, pucanje po svim savovima!!!Izgleda da neko odozgo gleda sve!!!

ТВЦЗ

pre 12 godina

Ђурић рече да је затекао дуг од 16 милиона??? Ко му је то оставио??? Толе реагуј бре! Видиш како Станоје реагује.
Фамилија:)))))

VV

pre 12 godina

Mi ostajemo uz svoj klub zato što nam je jasno kako ste "osvojili" titule, inače da ste pošteno uzeli neku od titula i da je stvarno dominirao vaš tim, na terenu, a ne tole po sudiskim svlačionicama, na Zvezdinom stadionu bi poseta bila u nivou statističke greške. Vi nam vašim kradjama i nameštanjima dajete vetar u ledja.
(Bojan, 29. avgust 2011 10:26)
A zbog Toleta niste docekali prolece u Evropi od '92?

sloba

pre 12 godina

frka a? cekamo vas u Kg da popijete tri komada i onda se svadjajte medjusobno.p.s. ako je zvezda javor pobedila "hodajuci " ko sto rece trener bez licence onda ce nas morati da nadtrce a ni tada nece pobediti.p.s2. niko ne spominje sramni penal za javor koji je svirao jovanetic.

Kalimero

pre 12 godina

(bari'91, 29. avgust 2011 00:04)

A ko to gleda vas? Pa došao si na temu o Partizanu ako se ne varam? Naslađujete se jer vam je najveća želja da i Partizan prođe kao Zvezda. Nadam se da neće, prvenstveno zbog navijača koji ne idu slepo u gomili na svaku utakmicu kako bi dali legitimitet nesposobnoj upravi. Ako Grobari dozvole posle ovih nedelju dana blamaže da sve ostane po starom, onda priznajem da nismo ništa bolji od raspale Zvezde.

NN

pre 12 godina

I da smo se plasirali opet bi ispali! Tako da ne se previse. Barem nismo pukli 6:1 i imali jedan sut na go u dve utakmice! Ae tisina! Uzimamo prvenstvo i kup!

Smehotres

pre 12 godina

Mili Boze cuda golemoga,
novi skandal u nasemu klubu,
snajder Djura uhvacen u lazi,
dun'o Alex u raspalu trubu.

Duva Alex, Djura kosu gladi,
teren svinjac, a i igra losa,
tu se ne zna sta ko vise radi,
svi se prave da su "ludi Tosa".

Ne shvataju da im vreme proslo,
saopstenja vrte kao glava-pismo,
skroz za nove ljude sad je vreme doslo,
jer mi ovce za shishanje nismo.

Srbin u dusi

pre 12 godina

Ljudi nisu krivi ni uprava ni Stanojevic licno nevolim Partizan a brate ni Zvezdu smesni su ko turbofolk:)))).Jedno je sigurno dajte daa popakujemo sve strance u jedan avijon i nek im je srecan put.Te pare sto njiima dajemo da ulazemo u omladinske skole i kvalitetne trenere.Za pet do sedam godina imacemo vrhunske fudbalere u svim klubovima a liga ce nam biti jaka ko francuska npr.Nista nemoze preko noci ali ovo bi upalilo sto posto.I mora se graditi pobednicki mentalitet od starta a tu treba potraziti pomoc od vaterpolista i kosarkasa.

Insajder

pre 12 godina

Od kako je Stanojević trener , da li neko zna da li je Partizan u dve uzatopne utakmice prikazao igru koja bi bila prepoznatljiva? Sećate li se kako je Partizan igrao kad je bio Miroslav Đukić trener, milina za gledanje , znao je šta hoće i kako svoju filozofiju da prenese na igrače . Stanojević je očajan trener , a što je najgore umislio je da je trener. Bolje da su Ramadani ili Damjanac treneri Partizana , iovako ,obrni okreni, njihove zvezdice moraju da igraju.Šćepovic i Babić već igraju , Davidov je uleteo, Miljković se uskoro vraća , jer bez njih ne može da se zamisli Partizan i šta bi bilo da uvrede takve menadžere.

Rick Ross

pre 12 godina

Šta kao Stanojević je hteo da proda Clea i Savića i nije želeo da otkupi Tejga, ma važi! Da li snajder stvarno misli da smo mi veverice?
100% podrška A.S.

cartmanx

pre 12 godina

Svaka cast Stanojevicu!!!Prvi trener koji je javno progovorio, doduse ne konkretno ali i dovoljno, pa VI vidite! Inace, ovde na B92 sajtu sam mu jedino zamerao sto ne kaze sta se desava. Djuricu das li otkaz Stanojevicu, bice protesta i na ulicama ako treba, na stadionu svakako me nece uopste biti dok ne odes,protesta,mirnih naravno i ne od tvojih navijaca,huligana, nego civilizovanih i normalnih ljudi,koji vole PFC a za koje si izjavio sta si izjavio! Pa jos i tvoja laz za dug, pokusaj da neuspeh kroz dovodjenje igraca prebacis na Krstajica i Stanojevica-mladog i veoma perspektivnog koji nas je uveo i u LS, s kojim smo osvojili duple krune!!Podsecanja radi, i pred pocetak pretprosle sezone Stanojevic je (ovde u teksu na B92) trazio pojacanja da bi se Djuric takodje na sajtu-ili preneseno, oglasio sa tim kako nam pojacanja nisu potrebna! Raskol u PFC postoji ali najjaci je sada se definitivno viodi na relaciji trener - uprava!!Zato Djurici ne diraj Stanojevica , ne treba nam ni Antic (da nam ponovo mazes oci), Stanoje je mlad i perspektivan!!!Za predsednika ne znam, mozda Sava, ali vratiti Ivana Tomica i Petrica pa sa Stanojevicem da igramo ponovo moderan fudbal!Pozz svim navijacima PFC-a, ne onima po zanimanju!

Дуле ГР

pre 12 godina

Ја сам од првог дана подржавао Станојевића и много пута на овом сајту то и писао. Крстајића такође и знао да ће они бити у проблему кад кола крену низ брдо. Знао сам да су ови млади и амбициозни људи незадовоњни политиком клуба око продаје играча, али да трпе зарад мира у кући. Уозоравао сам на то, не тако давно такође на В92. Истина је да су сви вјеровали да ћемо сигурно у ЛЕ, кад смо већ онако како смо испали од Генка. И ја сам био убијеђен да смо већ у ЛЕ. И онда отрежњење у виду Шам(а)рока! Можда је и боље! Иронија је да је овакав Партизан уз мало среће могао и у ЛШ, а то би било погубно са овим тимом, са спортског аспекта. Идеално са финансијског аспекта да се ови други "незајажљиви" још додатно вакцинишу!
Кажем, боље је да се нису пласирали ни у ЛЕ, јер би ови (читај: Ђура и екипа) добили још "шест" додатних представа за рекламирање макар и оскудне робе. И сам Ђура само неколико дана пред ревамш са Ирцима је причао како ћемо "презимети" у Европи. И онда стварност - Шам(а)р-ок!
Наравно да су сви незадовољни, ми навијачи највише. Јер, ми ту љубав према Партизану плаћамо, а они су од ње - плаћени! Е сад, питање је ко је крив за све ово, и колико? Јасно је да је управа највећи кривац јер су распродали све што су могли, али кривица је и Станојева и Крстајина што се нису на вријеме суроставили томе, или нису довољно. Наравно сад сви виде своје грешке, али прошао воз кроз кукуруз. Види се да Сале и Крле имају недвосмислено, подршку навијача, али не смију поново дозволити да буду изманипулисани на нове компромисе са управом, јер онда им нема спаса. Само заједно са њима мошемо потиснути ове "паразите"! Ипак, и поред наше подршке ни њима неће бити лако, јер оскудан играчки кадар, бар засад је велики проблем, чак и у оваквој ЈСЛ лиги. Јер, сем Волкова и пар клинаца ми заиста немамо квалитет да бисмо и код нас били мирни...

777

pre 12 godina

Covek je u pravu. Izjavom da Cigani nisu trazili ostavku Lukica a imaju samo kup za 4 godine prakticno ih hvali a pljuje Grobare. A sto se tice neistina sigurno je to vezano da su igraci dovedeni po zelji Stanojevica i Krleta. Pa sam Krle se borio da Savic ostane ali ga prodadose.I sve to 6 sati pre utakmice sa OFK u atmosveri tenzije i stresa zbog poraza od Iraca? PA GDE SE TO TAKO RADI?

sašo

pre 12 godina

Stanoje imaš podršku navijača Partizana,a neznam od kad je to pomodarstvo da se plaća Jug i Sever!Poznato je ko donosi zarade klubovima porodični,klasični,radnički,poslovni navijači koji usput kupe kartu, suvenir, dres, godišnju kartu oni donose novac i napredak klubu,mi takvi smo sa tobom Stanojeviću!Da su delije normalne odavno bi skinule Lukića država je uvele sponzora da sa Zvezda razduži ili neugasi,ali Sever je kupljen!Djura plaća JUG da nebi prošo ko Bjeka,Zeka i Ćure,a usput tim neradnicima što daju pare čuvaju grad od nasilja!Stanoje izdrži imaš u timu sad 5 igrača koji dogodine u septembru će da vrede 20mil eura,a samo ćeš ti da ih afirmišeš zato mislim da neće da te diraju,a ako te sklone džaba im plaćenička horda sa juga!

bgd

pre 12 godina

Budimo realni,posle sramote(ISPADANJE OD POLU AMATERA)MORA doći do promene!Ove sezone smo SLABIJI nego prošle.Pašeko, SKUP, Ivanov SPOR, jedino što ima šut pa ga treba "gurnuti"malo napred do prodaje,"onaj"povređen. JEDINO VOLKOV VREDI I VIŠE NEGO ŠTO JE PLAĆEN !Đuriću,hvala i doviđenja,Savo dobar dan i dobro došao !

miki

pre 12 godina

Pa sto ne kazes koje su to neistine!? Radi cega su Djuric i uprava krivi sto ti i igraci niste bili u stanju da za 180 minuta pobedite AMATERE iz Irske!!! Koliko vidim Stanojevicu smeta jedino to sto je Djuric pomenuo Zvezdu u nekakvom kontekstu. Stvarno smo jadni,pa zar posle tolike dominacije u domacem sampionatu,sad posle jednog poraza kao kivni navijaci traze promene...To je dokaz da smo jos uvek mali klub,nazalost...

Da li sanjamo braco grobari?

pre 12 godina

Ljudi moji,pa sta je ovo????? Kod nas je takvo rasulo da ni sami nismo svesni! Navijaci se svadjaju,tuku,prepucavaju,jedni na stadion navijaju i traze ostavku,druge grupe za vreme utakmice u centru bojkotuju i traze ostvke,uprava se svadja medjusobno,trener sa predsednikom,igraci su podeljeni medjusobno u svlacionici i svakoga dana izlazi u javnost neka nova bruka!!! Sve se plasim da ce sve ovo tek da dobije tacku kljucanja i da ce biti pogubno za sve nas!! uzas,uzas,uzas!!!!!!

avgust 2011

pre 12 godina

Stanoje legendo, otvori dušu i reci sve, ko je prodao igrače ekstra klase, dovodio poluigrače umesto njih, reci sve šta te muči, Grobari su uz tebe, pa da u ovih 15 dana teramo ovog krojača. Ti i Krle ste jedini koji radite u interesu kluba

PartizanAntifa

pre 12 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan. Na neki nacin mi je zao Stanojevica, ali sa druge strane sam je kriv: pustio je pola tima da ode (Savic, Tejgo, Fejsa, a da ne pominjemo Moreiru, Nastasica itd). Da li ih je on pustio ili nije zeleo da se do kraja bori za njih, izadje u javnosta i kaze "nemojte da ih pustate neophodni su nam" nije ni vazno. Kriv je! Sa druge strane dokle god bude cutao Djuric ce da nastavi svoju pricu kako je uprava koju imamo najbolja na svetu, krivi su kao trener i igraci: "ulozili smo najvise do sada, imamo po dva igraca na svakoj poziciji, blah blah blah..." Koje igrace?! Scepovica i Vukica?! U koga ste ulozili? U Markesa koji nije odigrao nijednu utakmicu?! U Jovancica koji gol ne zna da pogodi?! U Rankovica matorog?! Eduardo ima platu koliku je imao i Moreira, ali je Moreria za njega izmislio fudbal a Djuric ga oterao! Kakvu nasa uprava strategiju ima?! Govore o nekakvim trogodisnjim planovima, a onda pred najvaznije utakmice sezone odbranu ne mogu da sastave! To sto imamo neke titule u ovoj nasoj najsumnjivijoj ligi nista ne znaci, a i onaj kup kako smo osvojili bolje da nismo. Trava nam propala na stadionu, a sponzora ne mozemo da nadjemo vec drugu sezonu!
Djuric, Grubor i ostali da pakuju kofere!!

Makabi Petahtikva, predsjednik kluba....

pre 12 godina

"....... Barem nismo pukli 6:1 i imali jedan sut na go u dve utakmice! Ae tisina! Uzimamo prvenstvo i kup!
(NN, 29. avgust 2011 11:45)"

E ko mi kaze........

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Baš kao što sam i stalno govorio, neke stvari će tek sada isplivati na površinu (naravno ključne reči se nikad javno neće izgovoriti, nećemo se time ni zanositi), nije glava trenera Stanojevića ta koja je sporna i čija seča će promeniti nešto na bolje. Ne, to je glava našeg ne muštog predsednika, čijim odlaskom nemožemo izgubiti ništa a možemo dobiti sve!
I vladari iz senke će se malo pritajiti, malo zapitati da se nisu previše pojavili na svetlo dana, plaćenici sa tribina će se primiriti pošto neće biti sigurni ko će sledeći da ih finansira, jer oni su pazi navijači i za to treba debelo da budu plaćeni, prodaju svoju neizmernu ljubav prema novcu, a kako se to beše zovu prodavačice ljubavi?
I zato, kao zaključak svega: UPRAVA NAPOLJE!!!
Trener ostaje jer radi koliko mu je omogućeno.

geca

pre 12 godina

pa stanoje,nije valjda da si pomislio da ce ovaj ekonomista nesto reci u korist svoje stete.ja ti kao vatreni partizanovac ne zamjeram vala nista kao vecina ovdje,morao si cutati,takva je valjda politika kluba,ja cu tebi to ti ces meni to i eto...ipak,do ove bruke nije doslo sto je taj krojac doveo ovoga ili onoga nije,vec sto ti nisi pustio dijaru da igra jer navodno nije u formi.ne govorim to zbog vecerasnja 2 gola vec zbog svih datih u trening utakmicama u zadnjih 2 mjeseca,samo zato.vise nego ocito je da to nije u pitanju bilo,vec nesto drugo.a ako je tako,nisi smio da ga stavis ni u 16,tada si vec trebao reagovati,sad je kasno.nije nas genk izbacio ni zbog stojketa,ni zbog rnica,ni zbog starijih igraca kakvi god da su,vec sto nisi imao pravog realizatora,da taj jad od sansi i situacija materijalizuje.e ako ti je bilo zabranjeno da dijaru stavis u tim,tada si trebao diciglas,a ne sada kad ti okrecu ledja.

Branko

pre 12 godina

Stanojevicu daj bre otkaz. neopoziv jedino tako cu da vidim da ti je klub preci od para. ovako si placko ispao i bices. uprava naravno napolje i finansijsku policiju poslati u klub.

Boban

pre 12 godina

Druze, patetican si.
Kakva god da je uprava, ko god da ti sastavlja tim, kakva god da su pojacanja...?
Svaki nas igrac je sigurno kvalitetniji od igraca Shamrocka!!!!
Pa cija je krivica ako ne mozemo da ih pobedimo u 2 utakmice?
Svako treba da pogleda u svoje dvoriste.
Ja ti ne sporim titule, pobede u derbiju,proslogodisnji plasman i LS, ali ko ce da odgovara za sramne igre (ne rezultate) u toj istoj LS, ko za ispadanje od prosecnog Genka i amaterskog Shamrocka, ko za forsiranje Vukica,Rankovica i ostalih igraca koji nisu u formi, uvodjenje motivisanih i talentovanih klinaca 5-10 min pre kraja, kada je vec sve gotovo?
Ko ce da odgovara za ziherasku igru i povlacenje posle datog gola na vecini vaznih utakmica ove sezone?
Ko , ako ne sef struke?

TimCahiLL

pre 12 godina

Ja ne mogu da razumem mnoge navijace Partizana,koji sada pruzaju podrsku Stanojevicu i Krstajicu.Da,uprava je sramotna,neodgovorna,sipala je gomilu lazi,ali zar nisu u tome ucestvovali i Stanojevic i Krstajic?Ni najmanje mi nije zao Stanojevica,jer imao je igrace s kojima je mogao da prodje Genk,a morao da izbaci Samrok,a to nije uradio,jer nema svoje ja,jer je obican demagog i poltron i jako me zanima,koga ce to on trenirati posle Partizana?Ako su se slozili da su svi odgovorni i krivi za nevidjenu blamazu i bruku od cetvrtka,onda svi zajedno treba da lete iz Partizana,bez izuzetaka.

Srki

pre 12 godina

Ja svoju malu i nebitnu podrsku dajem Stanojevicu!!!
Jeste, kriv je sto je u tim stavio Ilica, Vukuca, Jovancica, Eduarda i ostalu fizicki nespremnu kompaniju... Ali mislim da je iskreniji, posteniji i da mu je vise stalo do Partizana od Djurica.
Mada predpostavljam da je veca verovatnoca da on dobije otkaz. U stvari ne da dobije, nego da ga izprovociraju da podnese ostavku kako ne bi morali da mu placaju odstetu...

Deda-Mraz

pre 12 godina

Pa sto ne rece tu istinu do kraja? Dobar si trener ali mnogo taktiziras a to ne valja. Jesi dosta postigao sa partizanom zadnjih 3 godina, ali dzabe kad partizan i dalje nema nikakvu igru. Mogu da igraju to se vidi, dok ne daju prvi gol, posle toga igra staje i nema vas na terenu. Pa dokle vise s takvim fudbalom? Ko to jos gleda. U napad bre svi, kratki pasovi, dosta trcanja. Nema posustajanja posle prvog gola. Ja neznam dal vi imate neke fizicke pripreme, na terenu kao babe. Mnogo se slabo krecete bez lopte, a s loptom pa preterujete. Dok ne dovedete igrace u normalnu fizicku spremu, nema nista od takvog fudbala.

m

pre 12 godina

1.Pogledajte video!!! Stanoje vidno iznerviran, najmanje kriv u celoj prici, dobija isti scenario kao Antic, zato je i puko jer mu se radi iza ledja!!! E sad, repka nam je tako propala, pa vi vidite... Jedan je nacin da se ovo resi...

2.Djuric rece, "posle jednog poraza..." Hm... Poraz je Genk u Belgiji (sa razvojem situacije na terenu), pa je poraz isti taj Genk u Beogradu, pa poraz u nasoj ligi, pa je poraz Samrok u gostima, pa je poraz Samrok kuci... Sve su to samari Partizanu!

3.O projektu "pravimo tim za kontinuitet u L.S." doticnog gospodina ne vredi ni pricati. Kad se slucajno uslo prve godine (sto je bilo iznad mogucnosti), rasprodat je taj isti tim vec sledece, kako ono rece bivsi kapiten PLANSKI(?!). Dakle, pravimo kontinuitet, tim za L.S. za 2-3 god., onda slucajno udjemo prve i planski taj tim koji smo okupili rasprodamo. Za neciji dzep, jako planski!!!

E sad, mogao bih ja sa ovim stavkama dalje, imam ih i 4.5.6... ("gde su pare? koje pare?", "uzedo-(ne)dado", srpska fudbalska pijaca-"ovaj mali ti je dobar, ja kad ti kazem, milionce... a dobro ajde daj 200 iljade pa nek ide zivot"...). Ali one nista nece promeniti, na zalost... Jedno je sigurno, a to je da mene necete videti da aplaudiram raspadu, a ljubav prema klubu se ne dovodi u pitanje ni jednog trenutka!!!

PARTIZAN JESTE IZNAD SVIH NAS!!! POZZ

popup

pre 12 godina

Sve si bi ucinio za Partizan. Pa tu spada i poraz od Samroka. Hvala nemoj vise nista da cinis. Idi i povedi Vukica, Ilica, Scepovica .......

ODLAZI STANOJE!

pre 12 godina

I ja sam se razočarao u tebe. Na kraju nisi demantovao da si lično kriv za NEPRODUŽAVANJE ugovora sa tejgom, kao bio skup. A svi se sećamo onog kiča i poklanjanja tvoga automobila TEjgu!

ja

pre 12 godina

Sve ce biti ovako do derbija a onda u zavisnosti ko pobedi u derbiju bice razlicite price.
-Ako Partizan pobedi-
Zvezdasi:Tole,Semrok,Lukicu odlazi,Bari,veci klub,Adzic itd itd
Grobari:Krle legendo,dominacija,Djuro majstore,jamb,LS,Eduardo u reprezentaciju,ser Stanoje itd itd
-Ako Zvezda pobedi-
Zvezdasi:Realnost,kompleksi,Bari,Lukicu care,Kadu u reprezentaciju,LS sl.godine itd itd
Grobari:Krle odlazi,Djuro lopove gde su pare,namesta se za Zvezdu,bojkot juga,LS,imali ste srece itd itd.
E bas zbog ovoga se ne treba obazirati mnogo na ove podele iz uprave Partizana jer nas fudbal je postao toliko licemeran da je to cudo,da je Partizan prosao Genk niko ne bi pitao za pare...Sve dok ti komsija pati bas te briga sta ti se desava u sopstvenom dvoristu,toliko si isfrustriran kompleksom nize vrednosti da ne primetis da je skoro 30 miliona nestalo sve dok novcanice ne pocnu da lete okolo tebe a komsija ti se smeje

Uros

pre 12 godina

Meni se cini da snajder misli kako mu visi stolica mnogo vise nego sto to misle neki navijaci... Prema tome, vreme je da se to iskoristi - ovo sa Samrokom je verovatno najveca bruka u istoriji kluba (Fljamurtari je za ove Irce bio Real)... Treba se zahvaliti Djuricu sto je vratio dug i doveo nas u plus (iskren da budem ispao je i bolji nego sto sam ocekivao kada su ga izabrali), proveriti za svaki slucaj da li se cifre slazu, a onda zdravo dovidjenja, naci ce on vec neku drugu zanimaciju u zivotu...
A drugari sa Juga, je l' moguce da i dalje trpite Djuriceve placenike - mislim, mene boli uvo, nemam vise ni snage niti smem da rizikujem neke druge stvari da se bavim time, ali, ako ste se vec opredelili da budete oni hardcore navijaci, da imate svoje grupe, da zakazujete tuce, da vodite taj nacin zivota, onda bar probajte da uradite nesto za sta ce se cuti, po cemu ce vas zapamtiti - sklonite sa sipki one koji ne zasluzuju da budu tamo i onda ce se Uprava srusiti sama od sebe - da negde ostane zapisano da su te i te godine navijaci rekli dosta... Svaka uprava mora da cvika od vas, a ne vi od njih i njihovih... E, onda cete imati ono sto imaju navijaci po svetu, i putovanja, i placene karte, i velike utakmice, nesto da pamtite... Inace, o cemu cete sutra da pricate deci - o gostovanju u Kuli?

Dosta vise!

pre 12 godina

Ti Stanoje lepo da izadjes pred medije i da kazes sta je to trulo u nasem klubu,koje to Djuro neistine iznosi a onda da se svi zajedno tornjate iz Partizana!

popup

pre 12 godina

Stanojevic je najveci krivac u svim varijamtama. Cak i ako mu je Djuric izdiktirao sastav, tad je jos vise kriv sto je to dozvolio. Puno nas je trazilo da se igra bez Ilica, Vukica i Scepoica da se Rankovic zameni Aksentijevicem i to jos od prve utakmice sa Genkom. Ja sam trazio i dobio vise minusa nego pluseva.

acamaher

pre 12 godina

Tako je, druze, trebao si ne pred Genk, vec pred Skendiju, kada su ti prodali Savica da da dignes glas i kazes da je to uradjeno mimo tebe a ne da danas Djuric sa tobom brise patos kad kaze da si bio saglasan sa svim transferima. Takodje me interesuje da se malo baci svetla i na slucaj Moreira, da li je i on sutnut sa tvojim blagoslovom i doveden penzos Vukic. Voleo bi da neko pita i Krstajica da li i dalje stoji pri svojoj izjavi od pre mesec dana da nije bitno da igrac bude brz vec da brzo razmislja, misleci pri tome na Vukica i Ilica. Uprava je unistila ovu sezonu (proslu nam je spasao Tejgo), i mora da odgovara a ne da prica kako navijaci treba da cute i budu srecni sto nas izbacise elektromonteri iz Irske, jer imamo 4 titule, najbolji smo u selu i sl. Fijasko je fijasko i ne moze se prekrstiti, uprava napolje!!!

čiča

pre 12 godina

Alo bre šta je ovo.Kakva su ovo idiotska prepucavanja.Svi iz sadašnje uprave napolje iz Partizana na čelu sa Stanojevićem.99% komentara su budalaštine.U FK Partizan neko mora doći da zavede red.Neko ko ume i oseća fudbal.Treba nam jedan Danilović i Vujošević.Kladim se da su ova dvojica u FK da bi za mesec dana postavili sve na svoje mesto.Svi vi dragi navijači pričate gluposti i pravite trule kompromise.Ej,bre,Stanojević.Pa šta je bre taj pokazao do sada u Partizanu.OĆEMO IVANA GOLCA POD HITNO!IVAN GOLAC,IVAN GOLAC.Molim Danilovića da udje u FK i napravi red.Ovo je užas.

bobanmkd

pre 12 godina

Sale,nema vise nazad! Sve da kažeš! Vakav kamenjarski poteg je previše čak i za Djurica! Obecavao je svetske igrače a na kraju ti he prodao i Savica iako si uigravao odbranu sa njim! A tek sa onim budzetom kupovati igrače!? A obecavali su ti Evropski tim sa igracime tipa Sabalale! Ispada da ste ti i Krle moroni,koji su imali odvezane ruke a doveli sve promašene igrače! Bar ces otići sa uzdignutom glavom! A oni,to stvarno ne znam!

Grobar do smrti

pre 12 godina

Stanoje izadji pred medije i iznesi sav prljav ves, sada je prava prilika, imas dve nedelje pauze zbog kvalifikacija za evropsko prvenstvo. Nece se niko povuci za dve nedelje ali je bolje ovako dok je pauza da se pokrenu neke stvari nego dok je prvenstvo. A Djura neka ode kod Lukica posto ce ga tamo navijaci postovati i nece ga niko terati iz kluba. Il je lud il se pravi, njemu niko ne zamera na titulama vec zato sto je iskljucivi krivac za sve. Prodao je Savica , Fejsu i Petrovica uoci najbitnijih utakmica u sezoni bez adekvatnih pojacanja . Pa svima je jasno da ti sam ne sastavljas tim i da se necije zelje moraju ispostovati. Ko forsira Jovancica, Edua, i Scepovica???kad zajedno nisu postigli golova koliko Lazar Markovic i Dijara juce. Dva najbolja napadaca sede na klupi jedan navodno mlad drugi navodno povredjen. Pa Dijara bi i sa polomljenom nogom bolje igrao. Od 15 pojacanja samo je Volkov dostojan tog epiteta ostali ciste jedinice. POSLUSAJ GLAS NAVIJACA MI SMO UZ KLUB UVEK IZ LJUBAVI I BEZ DINARA. MI OD PARTIZANA NE DOBIJAMO NISTA SEM VELIKE RADOSTI ILI TUGE A VI ZARADJUJETE PARE I ZIVITE OD PARTIZANA A MI ZIVIMO ZA PARTIZAN!!!!! E UTOME JE RAZLIKA IZMEDJU VAS I NAS I ZATO MORAS ZBOG POLOVINE CRNO BELE SRBIJE RECI ISTINU.

Srdjan

pre 12 godina

Ne prica se, ako ti je zaista stalo, onda kada te neko prozove. Kada volis svoj klub onda kazes ja necu da radim sa prevarantima i to javno! Dobro, ipak si nesto rekao, mada nista konkretno, svi mi znamo ko ustvari stoji iza Djurica i znamo dobro da je lova ipak na prvom mestu. Po meni, smeniti Djurica i kliku, ali dovesti ljude koji ce da domacinski brinu o nasem Partizanu, a ne njima slicne kako je uvek do sada bilo.
NA kraju, takodje rasprodati ili penzionisati gerijatriju, pod hitno zameniti Rankovica Aksentijevicem i Rnica pod hitno vratiti odakle je dosao. Brasanac da se vrati, Ninkovic takodje u prvih jedanaest. Ilic i Vukic u zasluzenu penziju. Moraju se angazovati jedan prednji vezni paker, centralni bekovi bar dvojica. Markovicu takodje treba dati sansu i da se krene sa pravljenjem buducnosti, jer ovaj tim buducnost nema.
Volim PARTIZAN, ali ne i prevarante!

joca

pre 12 godina

potpuno je neverovatno da se ovakve stvari deshavaju u klubu koji je prvak 4 godine za redom i proshle godine je igrao ligu shampiona... shta ce se desiti kad zvezda bude prvak 4 puta za redom??

grobari1967

pre 12 godina

Nisam citao ostale komentare i ne znam da li je nekom vec palo na pamet, ali ja predlazem da Djura postane predsednik kluba iz rupe. Izvadice najomiljeniji klub u Sopotu, Renu i na Marsu iz bule od niko-ne-zna-koliko miliona EUR-a, a i posle 184 godine i jednog osvojenog kupa Savijini praunuci i cukununuci ce ga i dalje podrzavati.

VV

pre 12 godina

Djuric : "Eh bre kakvi ste vi grobari, onaj Lukic unistio zvezdu, pokrao sve sto je mogao, laze i maze na sve strane, i niko ne trazi njegovu ostavku. A ja nisam ni 15 miliona eura stavio u dzep i vi se vec bunite"

geca

pre 12 godina

e stanoje,kasno palis.ne mogu da vjerujem da tek sad kapiras da su jedno politicari,jedno biznismeni,a nesto sasvim trece vojnici kluba kakvim i sebe nazivas.ne mogu da nagadjam kao okoreli partizanovac kako i ko sastavlja na tim,ali me ne moze niko ubjediti a najmanje cu i da vjerujem da dijara tek sada navodno ulazi u formu,kad covjek na svakoj prijateljskoj zabije po neki go,unazad 2 mjeseca.nije nas iz evrope izbacio ni kiks rnica,ni neosporno spori vezni red,vec promasene sanse napadaca.e zato ne znam niti ce mi ikad biti jasno sto si covjeka ignorisao.valjda bi od onih silnih sansi bar jednom ubo.

bojan

pre 12 godina

pravim navijacima nije dovoljno samo domace prvenstvo,dozvolili ste sebi da ispadnete od amatera a pritom nemate obraza da podnesete ostavke za svoj neuspeh i nesposobnost,sta meni znaci pobeda protiv ofk beograda kad moram cekam opet godinu dana na neku evropsku utakmicu,da opet na leto slusam lazi kako su dovedeni kvalitetni igraci,nas navijace zanima rezultat,vi ste gospodo svi omanuli,od predsednika,krstajica pa do trenera,zato mislim da treba da odete,a posto nemate obraz da to ucinite sami dostojanstveno moracemo mi skandiranjem da vas ispratimo iz naseg voljenog partizana.

TU i Tamo

pre 12 godina

naravno da je bruka i za zvezdu i za partizan sto su ispali!
dok su nam se padale jake ekipie Milan,Real Madrid,Lacio,Roma...BUNILI SU SE da ne prolaze dalje, zato sto su te ekipe jake,sad kad dobijamo po mom misljenju,slabije ekipe ,mi gubimo . i uprave opet nalaze razlog !
treba da vas je sramota,samo da znate,sledece godine cete dobijati verovatno jace rivale,tako da za LS nemojte da se nadate ni jedni ni drugi.

Goran Tomić

pre 12 godina

E, pa tako čoveče!
Kaži pa da znamo!
Mi samo možemo da vidimo ono što se dešava u onih 100x50 metara zelene trave, a mnoge stvari tamo nisu nam se dopadale...
Mene recimo interesuje odlazak Moreire, a kao njegovu zamenu dolazak nespremnih u Partizan, gledanje kroz prste ,,našoj deci,, (koja gađaju navijače), igranje na kontra stranama, i još mnogo toga...
Nadam se da će se i novinari sutra setiti da ti postave neko od ovih pitanja...
Eto, možda na kraju ipak istina ne može da bude ućutkana?
Mada, šta god rekao, deo tvoje krivice je takođe tu. I za pogrešne odluke, ako ih sam donosiš, ili za prihvatanje loših odluka ako su ti ih namestili drugi...

Zarko

pre 12 godina

To je doslo zbog nesporazuma za one dve bombe prelaznog roka sto je Djura najavio.
"I dalje pregovaramo, prelazni rok jos nije zavrsen", zakljucio je Djuric

jovan

pre 12 godina

vidi ti stanojevica a sta si cekao do sada nego si sad odjednom kao otvorio usta,ma cela uprava treba da ide napolje i svi ovi manekeni koji nose kopacke mars u neko dvoriste pa tamo igrajte za drugo i niste

Navijač

pre 12 godina

Konačno neko ima hrabrosti da kaže nešto...
Drago mi je zbog Dijare, još jedna činjenica da je Ivan Tomić svoj posao obavljao besprekorno...sve koje je doveo, Moreiru, Žuku uključujući i Dijaru si igrali dosta kvalitetno...

runner

pre 12 godina

Mislim da bi bilo najpoštenije i najbolje za FK Partizana da sva trojica, i Đurić. i Krstajić i Stanojević daju neopozive ostavke i odu. Niti nam treba predsednik koji se meša u rad struke, niti nam treba trener koji aminuje svaku odluku predsednika, a ni direktor kluba koji razbacuje pare na islužene i propale fudbalere. Sad je idealan trenutak, dok traje pauza u prvenstvu, da se izvrše kadrovske promene i da se krene na sasvim drugačiji način.

Lud zbunjenog

pre 12 godina

Ja više stvarno ne znam koga mi navijači Partizana podržavamo. Bilo nam krivo za Sava kada su ga otkačili na skupštini, pa onda hvalili Đuru, pa kudili Đuru, pa valja Stanoje, pa nevaljaju Stanoje i Krle, sad se ponovo pominju Zeka i Bjeka koje smo kao oterali???