Subota, 23.07.2011.

16:09

Pep: "Prosinečki da me zameni"

Trener Barselone Pep Gvardiola izjavio je da ne bi imao ništa protiv da ga Robert Prosinečki jednog dana nasledi na klupi aktuelnog šampiona Evrope.

Izvor: B92

Pep: "Prosineèki da me zameni" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

PFC Rulzzz!

pre 12 godina

Ne želim da ulazim u ostrašćene komentare, samo hoću da kažem - sve, sve, ali za ovo što je izjavio za Fergusona - svaka mu čast!

balkan boy

pre 12 godina

Prosinečki trener zvezde,
tuđman osnivač partizana,
suker najpoznatiji fudbaler.
Kranjčar trener Crne gore,
Barić trener Albanije

croatia footbal dominate trough Balkan

Grešite

pre 12 godina

Maradona jeste bio dobar igrač, ali nikada, kao igrač, nije dostigao klasu jednog Murinja ili virtuoza Mihajlovića. Zato je Maradana ispao slab trener, za razliku od vrhinskih trenera Murinja i Mihajlovića. A Prosinečki ima sve šanse da i njih prestigne.

Darko Banjaluka

pre 12 godina

Jedno malo cudo bice dovoljno da nas zivot dobije smisao, rece ucitelj Milenko odnosno Branimir Brstina u seriji Vratice se rode. Jedno malo cudo je bilo dovoljno da Zvezda dobije smisao. To cudo se zove Robert Prosinecki!!!

handsinashes

pre 12 godina

este Prosinecki bio veliki talenat - ali neku veliku karijeru vani nije napravio, njegovi zlatni dani vezani su za "Zvezdu".

Malo li je, rodjache....gledao sma ga od kada je doshao u zvezdu, iako sam vishe voleo piksija i savitjevitja, robi je bio legenda.....iskreno da ti kazem, ono shto rade inijesa i tjavi sada su bez problema radili robi i dejan. da ne pominjem da su imali vishe individualne kreativnosti.

Ponosni delija

pre 12 godina

Gorane,Gorane,hvala ti sto si se javio i ti slicni tebi i sto nas neprekidno podsecate koliko ste iskompleksirani!! Ne zaboravi,Robert Prosinecki je ime koje i dan danas sa postovanjem izgovaraju najvece Zvezde svetskog fudbala!!

Nedorecen

pre 12 godina

Jeste Prosinecki bio veliki talenat - ali neku veliku karijeru vani nije napravio, njegovi zlatni dani vezani su za "Zvezdu". Posle su naisle povrede, karijera je krenula nadole. Od svih igraca sa nasih prostora najvecu karijeru vani napravili su: Jugovic, Savicevic, Boban, Boksic i Mihajlovic u Italiji, donekle Mijatovic i Pantic u Spaniji - ali je svetski najpoznatije ime svakako bio Suker. To su, naprosto, cinjenice. U svom komentaru Goran je spomenuo Bugarina Stoickova - on zna, ali mnogi to ne znaju, taj Stoickov je, igrajuci u Barseloni, bio strah i trepet za sve protivnike! Karijera Prosineckog u Spaniji, u poredjenju sa karijerom Stoickova, bleda je, nepotpuna i daleko od velike. Nazalost. Strah me je da ce Prosinecki i kao trener ostati - nedorecen. Pritom se nadam da nece, nego da ce napraviti velik uspeh, opet sa "Zvezdom".

Veliki zuti

pre 12 godina

Robi je bio u Zvezdi u periodu 1987-1991.Bilo bi dobro da i sada ostane 4 godine pa neka ide kuda hoce.U Zvezdi ima puno posla,klub je pao na niske grane.Mislim da je pravi izazov za mladog trenera da postavi sistem igre i da mladje kategorije jos ojacaju.To je osnovna stvar,a kada imas sistem mogu da se menjaju treneri i igraci,to ce klub lakse podneti.

crni_redstar

pre 12 godina

posto volis da se pravis pametan. Radomir Antić, Dujković. Bora Milutinović. Sada su ti malo jasnije stvari.
(all round, 23. jul 2011 19:53) dujkovic je legendarni golman crvene zvezde sta ti je covece???

Goran

pre 12 godina

Imponuje svakako kada trener trenutno najboljeg kluba tako nesto kaze...ali mnogo toga je receno i iz kurtoazije.Barsa dosla u hrvatsku i normalno je da ce tamosnji novinari postavljati pitanja za svoje igrace.A da li Gvardiola zna koga Robi trenira to ne znam ali verujem da nije nikada pogledao utakmicu ekipe koju trenira njegov moguci naslednik.Jos i ovo,da kojim slucajem Barsa gostuje u Bugarskoj protiv CSK-a,sta bi tek onda svi oni rekli za Hrista Stoickova?Isto ovo i mozda puta dva jer Stoickov je bio mnogo vece ime u Barsi od Robija.Robi je mnogo duze bio u Realu.Suma sumarum-ne lozite se mnogo.

✰š

pre 12 godina

Neka Robi sam odluči!

Lično, molim Boga da Robi ima strpljenja sa nama - Zvezdašima.
Verujem da je veći izazov biti Zvezdin sir A.F, nego naslednik Pepa na klupi Barse.

Ako ga to ne zaintrigira, ništa neće!

t

pre 12 godina

Gvardiola i Ropbert su bili saigraci i veliki su prijatelji, i naravno da ce Gvardiola pohvaliti njega jer mu je dobar "frend" i na pitanje da ga odmeni jednog dana, reci : "Voleo bih, to bi bilo sjajno.", taj neki fazon.

A vi se zanosite, smejurija! Covek od trenerske karijere ima SEST meseci staza, drugo mesto u Srbiji, dva poraza u derbijima, od cega jedan za titulu, kad se lomilo! Robert IMA kvaliteta da bude sjajan trener, ali je jos uvek NIKO i NISTA, kao trener naravno.. mora jos da radi i uci, a hvala Bogu da ce prijatelj pohvaliti prijatelja..

I ne znam sto spominjete Stanojevica.. biti dobar igrac NE ZNACI biti i dobar trener.. pogledajte Murinja, Fergusonna ili Wengera, a sa druge strane recimo Maradonu. Dakle, nidje veze..

Robi srecno, ali neces izdrzati. Sve sto valja u ovoj Srbiji se brzo otera, nazalost. Kao i Jankovic trener..

dzozey

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kao igracu, ali kao treneru...pre njega je Zvezda barem kup znala da osvoji, sa njim cak ni to :). U poslednja 24 casa na B92 u 3-4 razlicite vesti, prica se o stranim igracima koji obozavaju Prosineckog...to sigurno nije laz, ali kako svi oni bas u isto vreme to da izjave...samo se to pitam?

Bojan

pre 12 godina

Koliko je malo potrebno da traume isplivaju na povšinu, normalna izjava o bivšem saigraču, i kompleksaši kreću o kontekstu, ovo je mislio, ovo ili ono je hteo da kaže. Rekao je šta je rekao, a vi i dalje patite što osim Mijatovića nemate nikoga vrednog pominjanja u KONTEKSTU evropskog fudbala.

Aca Vozdovac

pre 12 godina

Pre 15-tak godina navijaci zvezde se nisu obazirali na Partizan(trenera,igrace,predsednika itd... ) Medjutim posto je Partizan poslednjih 15-tak godina zaredjao sa dobrim rezultatima i trofejima totalno je bacio u zaplecak zvezdu,a njene navijace ispunio kompleksima i frustracijom!Pa sad na jednu ovakvu "vest" koju je verovatno preneo Index il tako neki portal i koja nema veze sa realnoscu oni pricaju o treneru Partizana,koji nije uopste spomenut ... Samo se nadam da nas nocu ne sanjaju :)

F@l@ng@

pre 12 godina

Rud Gulit je bio igrac svetskog kalibra, osvojio je i vise titula nego Robert Prosinecki.Jel postao odlican trener? Tako da to dali si bio dobar igrac ili ne , nema veze sa tim dali ces biti izvrstan trener.Murinjo i Ferguson nisu mogli ni da primirisu igrckoj karijeri Gulita, Prosineckog, Vijalija i ostlih, a ipak su medju najvecim trenerima ikada.Kad Prosinecki osvoji nesto na internacionalnom planu kao trener, moze se reci da je uspeo i u tom pozivu.Sve dotad bice obican trener koji je imao izvrsnu igracku karijeru!!!

pgf

pre 12 godina

realno bio je za klasu bolji igrac od tebe,seru starom liscu svaka cast ali mislim da ima boljih trenera od njega,par njih cu nabrojati- lipi,hicfild,kapelo,murinjo

milinko

pre 12 godina

navijam za partizan i gotivim prosineckog. bez sumnje bice dobar, ima autoritet i znanje, samo da malo se malo dokaze i da bezi odavde sto dalje jer njega sputavaju nasi idioti sto vode fudbalske klubove

all round

pre 12 godina

Ma najbolji je Aca Stanojevic Murinjo from Serbia. Prosinecki u Barseloni a Mihajlovic u Fiorentini. Partizanovi treniraju Sarm El Seik, Tundzimar, Kurafting, Tuntuntun.
(Paks, 23. jul 2011 16:17)

posto volis da se pravis pametan. Radomir Antić, Dujković. Bora Milutinović. Sada su ti malo jasnije stvari.

Veliki zuti

pre 12 godina

Da citam ovo i da sam iz nikaragve pomislio bih da je robi srbin.ne svojatajte zutog samo zato sto vam je privremeno trener. Prije svega je on nas igrac a tek onda vas trener.aj bok!

GROBARI HERCEG NOVI

pre 12 godina

Pep, i sta je bilo kad si se probudio? Cekaj prvo da hrvat prodje ovaj JAKI Ventspils pa ga povedi u paketu sa Lu(t)kicem i Adzicem.

PosmatraC

pre 12 godina

Ima tu raznih kombinacija pocev od one da ce mozda da se dzoraju, ili da Robi predje u Barsu a da Pepe zavrsi u Sopotu pa ako se dokaze mozda vodi i Zvezdu u Inter toto kupu ako jos postoji.

Boki

pre 12 godina

A kurtoazni Pep je narocito upoznat sa trenerskim kvalitetima Prosineckog. Sigurno je gledao fenomenalnu taktiku koju je Robi postavio na mecu u Ivanjici, Jagodini i sl? Mozda protiv Partizana 0:2 i 0:1? Ne kazem da je Robi los trener...ali brate mili...razgranicite kurtoaziju od realnosti??!!??

Nemanja

pre 12 godina

Hehe i ova vest puna ozlojeđenih partizanovaca xD

Partizan prvi već 4 godine, Zvezda u finansijskim problemima, a ipak se sve vrti oko zvezdinih zvezda :)

Razumem Vas. Ajmo minuse, da prebrojimo kolko partizanovaca je pročitalo komentare :)

Dddd

pre 12 godina

Stvarno ne razumem ko je i zasto pokrenuo ove bajke. Pa naravno da je Gvardiola izjavio tako nesto, iz ciste kurtoazije prema svom bivshem saigracu i bivsem igracu kluba. Prosinecki nema ni iskustvo ni rezultate iza sebe, vec samo zavrsen kurs za trenera, to vam je kao da neko sa daktilografskim kursom hoce da bude direktor Telenora, ma dajte ljudi daleko je Robi i od Raja Valjekana a kamoli Barce, sacekajte makar da prodje Ventspils pa onda svi zajedno mashtajte....

RASA LUGAVCINA

pre 12 godina

pa gospodine Gvardiola, ako hoces da Barselona pobedjuje Sopot, odmah mu prepusti mesto... verovatno nisi obavesten da ovaj ima sukob sa samim sobom a ne samo sa igracima... ali nije kriv on... verovatno pati od manije velicine i umislja da je bogom dan.... ali tako nam i treba kad nasa vajna uprava najuri Saleta Jankovica ni krivog ni duznog, a onda dovodi kojekoga da se busa u prsa, ko da smo mi sisali vesla... prvo kompletna uprava napolje, pa onda pravi trener!!!!

Mikoli

pre 12 godina

Sta se loze ovi katalonci. Covek jedva da je odigrao 20 utakmica za Barsu a oni o njemu kao da je ne znam ni ja sta uradio. Da u Realu pricaju ovako pa i da razumem tamo je igrao tri godine. Zvezdas sam i nervira me sto se neke gluposti spominju sad kada trebamo da krenemo dobro u Evropi i da deljemo boraniju. Napred Zvezda napred ROBI!!!

vlade

pre 12 godina

postujem ja robija ali je ovo prenaduvano! naravno da bi bilo ko rekao - "da, neka me zameni." to je ona neka, nobles kultura. ali ovo za fergusona, pepe svaka ti cast!

Hipoteticki

pre 12 godina

Jos da vidimo koji je to cvrst karakter pa je sve testove polozio. Nema licencu? Pa, nije svako za ucenje, nije svako za knjigu. Zanat, nego sta. Dobar bravar bolje od dobrog ginekologa. Pritom ne kazemo da Robi ne bi mogo da bude ginekolog - kao pacijent. Gvardiola je lepo vaspitan, ne misli on bas tako.

Ogi

pre 12 godina

Mogu samo da kažem sledeće: Tragično je što Prosinečkog svuda više poštuju nego u klubu koji trenutno vodi. Pitam se da li je Vilotića makar malo sramota kad pročita ovakvu vest? Dakle, sa velikim poštovanjem o Prosinečkom govore svetske fudbalske veličine, ali zato jedan fićfirić koji je do pre dve godine igrao za Čukarički dozvoljava sebi da se Prosinečkom meša u posao!

CRVENA-BELA MUNJA

pre 12 godina

Pitanje za moje Delije,šta mislite šta sad rade navijači malog beogradskog kluba?? Pa prosto,jedino što znaju u životu,utrkuju se ko će od njih ostaviti komentar na reč Zvezda! :):):)..Jooj pa igrači velike Barse prati šta radi najveći klub sa ovih prostora! Nemam šta reći osim da se vidimo naredne godine u meču između pobednika LŠ-BARSE I LE-CRVENE ZVEZDE!

GrobaR

pre 12 godina

Nije mi jasno ovi iz Barse ne vade Prosineckog iz usta , sto nije on na proslavi Hajduka, ipak je on Hrvat, nema tu niceg loseg da skokne na par sati. O cemu se radi?

g4

pre 12 godina

Prosinecki ce uspeti u Spaniji ali ovde ne, jer se o tituli odlucuje van fudbalskog terena. Sta da kazem kad u kosarci, Partizan u Kraljevu pre par sezona cupaju sudije (Pecelj) svirajuci 2 namerne Slogi u poslednjem minutu... Za fudbal vec mora obilato da se krade i to je ocigledno.

Paks

pre 12 godina

Ma najbolji je Aca Stanojevic Murinjo from Serbia. Prosinecki u Barseloni a Mihajlovic u Fiorentini. Partizanovi treniraju Sarm El Seik, Tundzimar, Kurafting, Tuntuntun.

zvezdas

pre 12 godina

Gvardiola dalje ruke od naseg trenera!Na isti ovaj nacin Barselona pokusava da dovede Fabregasa preko medija na sta je i sam Arsen Venger skoro ukazao.Konstantim izjavama se stvara pritisak i igrac,tj u ovom slucaju trener,postanu dekocentrisani i mislima odlutaju na drugu stranu sto samim tim zapostavlja njihov rad i doprinos u trenutnom klub.Robi je legenda Crvene Zvezde i tek kada on zavrsi posao u najvecem srpskom klubu,koji podrazumeva nekoliko duplih kruna i redovnih ucesca u LS sa pristojnim brojem osvojenih bovoda u istoj,tek tada Barselona moze da uputi zvanicnu ponudu na adresu Fk CZ a do tada postujte fer plej i ne vrsite pritisak

Dado

pre 12 godina

Ahhahhahahaha koje izvlacenje iz konteksta... Zdravo bili vi meni pre cu ja biti kapiten Argentine nego on trener BILO KOG evropskog, jakog kluba...

Djole

pre 12 godina

Ovog coveka sam cenio kao fudbalera, ali ne kao trenera jer je uvek davao nepromisljene izjave kada igra sa bilo kojim madridskim ili baskijskim klubom. Sada me je prijatno iznenadio sa komentarom o Fergusonu. Bravo!

kontekst

pre 12 godina

reci su izvucene iz konteksta.....nije gvardijola to izjavio vec odgovorio na pitanje hrvatskim novinarima koje je glasilo "da li pobert prosinecki moze da vas zameni u barseloni kao trener?" iz pristojnosti se kaze "da",mada imponuje svakom takav ,kazem odgovor!,od tako vrhunskog strucnjaka

he he..

pre 12 godina

Vi sa B92 stvarno nemate srca,ni duse.Pa sad ce ove crveno-bele "lozane" opet da se prime i pomisle da zvezda nesto vredi,a svi realno znamo da je njeno mesto istoriji svetskog i srpskog fudbala...i opet he he.

escort

pre 12 godina

Robi ce tek pokazati kakva je trenercina! Fudbal ima u malom prstu i steta je sto nemamo budzet od bar 20 miliona, da mu omogucimo da napravi ekipu koja bi harala! I sa ovim igracima napravice cudo, a jednog dana ce sigurno i u Barsu otici. Kako je lepo kada sampioni evrope, Inijesta i Gvardiola pricaju hvalospeve o treneru i legendi Zvezde! Doduse Zivojko iz Donjeg Brijanja kaze da je igrao protiv "ser Stanoja-kostolomca" i da je ovaj bio dobar igrac, samo je cesto ispucavao loptu u kukuruz, pa nisu mogli da je pronadju :) E, da, kaze Zivojko i da bi "ser Stanoje-kostolomac" mogao da nasledi murinja u Realu, ali da ako to ne uspe, ostaje mu sjajna pevacka perspektiva, narocito sovinistickih i pesama koje vredjaju protivnike :) Mada bi "ser Stanoje-kostolomac" mogao da nauci i onu "NA NA NA NA NA NA NA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI..."

gonzales

pre 12 godina

sada se vidi zašto je koncept Zvezdine igre postavio na principima Barseloe. I klub počinje da se organizuje kao Barselona. Znači, za par godina Zvezda na nivou Barselone i gigant u Evropi. Vratiće se ponovo Bari 1991.

Libelula

pre 12 godina

U zemlji Srbiji ceo sistem je u sluzbi Partizana zakljucno sa BIA.U takvim uslovima male su sanse i buducim trenerskim velicinama kao sto je Robi.

gonzales

pre 12 godina

sada se vidi zašto je koncept Zvezdine igre postavio na principima Barseloe. I klub počinje da se organizuje kao Barselona. Znači, za par godina Zvezda na nivou Barselone i gigant u Evropi. Vratiće se ponovo Bari 1991.

Paks

pre 12 godina

Ma najbolji je Aca Stanojevic Murinjo from Serbia. Prosinecki u Barseloni a Mihajlovic u Fiorentini. Partizanovi treniraju Sarm El Seik, Tundzimar, Kurafting, Tuntuntun.

escort

pre 12 godina

Robi ce tek pokazati kakva je trenercina! Fudbal ima u malom prstu i steta je sto nemamo budzet od bar 20 miliona, da mu omogucimo da napravi ekipu koja bi harala! I sa ovim igracima napravice cudo, a jednog dana ce sigurno i u Barsu otici. Kako je lepo kada sampioni evrope, Inijesta i Gvardiola pricaju hvalospeve o treneru i legendi Zvezde! Doduse Zivojko iz Donjeg Brijanja kaze da je igrao protiv "ser Stanoja-kostolomca" i da je ovaj bio dobar igrac, samo je cesto ispucavao loptu u kukuruz, pa nisu mogli da je pronadju :) E, da, kaze Zivojko i da bi "ser Stanoje-kostolomac" mogao da nasledi murinja u Realu, ali da ako to ne uspe, ostaje mu sjajna pevacka perspektiva, narocito sovinistickih i pesama koje vredjaju protivnike :) Mada bi "ser Stanoje-kostolomac" mogao da nauci i onu "NA NA NA NA NA NA NA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI..."

g4

pre 12 godina

Prosinecki ce uspeti u Spaniji ali ovde ne, jer se o tituli odlucuje van fudbalskog terena. Sta da kazem kad u kosarci, Partizan u Kraljevu pre par sezona cupaju sudije (Pecelj) svirajuci 2 namerne Slogi u poslednjem minutu... Za fudbal vec mora obilato da se krade i to je ocigledno.

Djole

pre 12 godina

Ovog coveka sam cenio kao fudbalera, ali ne kao trenera jer je uvek davao nepromisljene izjave kada igra sa bilo kojim madridskim ili baskijskim klubom. Sada me je prijatno iznenadio sa komentarom o Fergusonu. Bravo!

CRVENA-BELA MUNJA

pre 12 godina

Pitanje za moje Delije,šta mislite šta sad rade navijači malog beogradskog kluba?? Pa prosto,jedino što znaju u životu,utrkuju se ko će od njih ostaviti komentar na reč Zvezda! :):):)..Jooj pa igrači velike Barse prati šta radi najveći klub sa ovih prostora! Nemam šta reći osim da se vidimo naredne godine u meču između pobednika LŠ-BARSE I LE-CRVENE ZVEZDE!

zvezdas

pre 12 godina

Gvardiola dalje ruke od naseg trenera!Na isti ovaj nacin Barselona pokusava da dovede Fabregasa preko medija na sta je i sam Arsen Venger skoro ukazao.Konstantim izjavama se stvara pritisak i igrac,tj u ovom slucaju trener,postanu dekocentrisani i mislima odlutaju na drugu stranu sto samim tim zapostavlja njihov rad i doprinos u trenutnom klub.Robi je legenda Crvene Zvezde i tek kada on zavrsi posao u najvecem srpskom klubu,koji podrazumeva nekoliko duplih kruna i redovnih ucesca u LS sa pristojnim brojem osvojenih bovoda u istoj,tek tada Barselona moze da uputi zvanicnu ponudu na adresu Fk CZ a do tada postujte fer plej i ne vrsite pritisak

Libelula

pre 12 godina

U zemlji Srbiji ceo sistem je u sluzbi Partizana zakljucno sa BIA.U takvim uslovima male su sanse i buducim trenerskim velicinama kao sto je Robi.

Ogi

pre 12 godina

Mogu samo da kažem sledeće: Tragično je što Prosinečkog svuda više poštuju nego u klubu koji trenutno vodi. Pitam se da li je Vilotića makar malo sramota kad pročita ovakvu vest? Dakle, sa velikim poštovanjem o Prosinečkom govore svetske fudbalske veličine, ali zato jedan fićfirić koji je do pre dve godine igrao za Čukarički dozvoljava sebi da se Prosinečkom meša u posao!

Dado

pre 12 godina

Ahhahhahahaha koje izvlacenje iz konteksta... Zdravo bili vi meni pre cu ja biti kapiten Argentine nego on trener BILO KOG evropskog, jakog kluba...

he he..

pre 12 godina

Vi sa B92 stvarno nemate srca,ni duse.Pa sad ce ove crveno-bele "lozane" opet da se prime i pomisle da zvezda nesto vredi,a svi realno znamo da je njeno mesto istoriji svetskog i srpskog fudbala...i opet he he.

kontekst

pre 12 godina

reci su izvucene iz konteksta.....nije gvardijola to izjavio vec odgovorio na pitanje hrvatskim novinarima koje je glasilo "da li pobert prosinecki moze da vas zameni u barseloni kao trener?" iz pristojnosti se kaze "da",mada imponuje svakom takav ,kazem odgovor!,od tako vrhunskog strucnjaka

Mikoli

pre 12 godina

Sta se loze ovi katalonci. Covek jedva da je odigrao 20 utakmica za Barsu a oni o njemu kao da je ne znam ni ja sta uradio. Da u Realu pricaju ovako pa i da razumem tamo je igrao tri godine. Zvezdas sam i nervira me sto se neke gluposti spominju sad kada trebamo da krenemo dobro u Evropi i da deljemo boraniju. Napred Zvezda napred ROBI!!!

milinko

pre 12 godina

navijam za partizan i gotivim prosineckog. bez sumnje bice dobar, ima autoritet i znanje, samo da malo se malo dokaze i da bezi odavde sto dalje jer njega sputavaju nasi idioti sto vode fudbalske klubove

Ponosni delija

pre 12 godina

Gorane,Gorane,hvala ti sto si se javio i ti slicni tebi i sto nas neprekidno podsecate koliko ste iskompleksirani!! Ne zaboravi,Robert Prosinecki je ime koje i dan danas sa postovanjem izgovaraju najvece Zvezde svetskog fudbala!!

Aca Vozdovac

pre 12 godina

Pre 15-tak godina navijaci zvezde se nisu obazirali na Partizan(trenera,igrace,predsednika itd... ) Medjutim posto je Partizan poslednjih 15-tak godina zaredjao sa dobrim rezultatima i trofejima totalno je bacio u zaplecak zvezdu,a njene navijace ispunio kompleksima i frustracijom!Pa sad na jednu ovakvu "vest" koju je verovatno preneo Index il tako neki portal i koja nema veze sa realnoscu oni pricaju o treneru Partizana,koji nije uopste spomenut ... Samo se nadam da nas nocu ne sanjaju :)

Dddd

pre 12 godina

Stvarno ne razumem ko je i zasto pokrenuo ove bajke. Pa naravno da je Gvardiola izjavio tako nesto, iz ciste kurtoazije prema svom bivshem saigracu i bivsem igracu kluba. Prosinecki nema ni iskustvo ni rezultate iza sebe, vec samo zavrsen kurs za trenera, to vam je kao da neko sa daktilografskim kursom hoce da bude direktor Telenora, ma dajte ljudi daleko je Robi i od Raja Valjekana a kamoli Barce, sacekajte makar da prodje Ventspils pa onda svi zajedno mashtajte....

t

pre 12 godina

Gvardiola i Ropbert su bili saigraci i veliki su prijatelji, i naravno da ce Gvardiola pohvaliti njega jer mu je dobar "frend" i na pitanje da ga odmeni jednog dana, reci : "Voleo bih, to bi bilo sjajno.", taj neki fazon.

A vi se zanosite, smejurija! Covek od trenerske karijere ima SEST meseci staza, drugo mesto u Srbiji, dva poraza u derbijima, od cega jedan za titulu, kad se lomilo! Robert IMA kvaliteta da bude sjajan trener, ali je jos uvek NIKO i NISTA, kao trener naravno.. mora jos da radi i uci, a hvala Bogu da ce prijatelj pohvaliti prijatelja..

I ne znam sto spominjete Stanojevica.. biti dobar igrac NE ZNACI biti i dobar trener.. pogledajte Murinja, Fergusonna ili Wengera, a sa druge strane recimo Maradonu. Dakle, nidje veze..

Robi srecno, ali neces izdrzati. Sve sto valja u ovoj Srbiji se brzo otera, nazalost. Kao i Jankovic trener..

Goran

pre 12 godina

Imponuje svakako kada trener trenutno najboljeg kluba tako nesto kaze...ali mnogo toga je receno i iz kurtoazije.Barsa dosla u hrvatsku i normalno je da ce tamosnji novinari postavljati pitanja za svoje igrace.A da li Gvardiola zna koga Robi trenira to ne znam ali verujem da nije nikada pogledao utakmicu ekipe koju trenira njegov moguci naslednik.Jos i ovo,da kojim slucajem Barsa gostuje u Bugarskoj protiv CSK-a,sta bi tek onda svi oni rekli za Hrista Stoickova?Isto ovo i mozda puta dva jer Stoickov je bio mnogo vece ime u Barsi od Robija.Robi je mnogo duze bio u Realu.Suma sumarum-ne lozite se mnogo.

Veliki zuti

pre 12 godina

Da citam ovo i da sam iz nikaragve pomislio bih da je robi srbin.ne svojatajte zutog samo zato sto vam je privremeno trener. Prije svega je on nas igrac a tek onda vas trener.aj bok!

Veliki zuti

pre 12 godina

Robi je bio u Zvezdi u periodu 1987-1991.Bilo bi dobro da i sada ostane 4 godine pa neka ide kuda hoce.U Zvezdi ima puno posla,klub je pao na niske grane.Mislim da je pravi izazov za mladog trenera da postavi sistem igre i da mladje kategorije jos ojacaju.To je osnovna stvar,a kada imas sistem mogu da se menjaju treneri i igraci,to ce klub lakse podneti.

Boki

pre 12 godina

A kurtoazni Pep je narocito upoznat sa trenerskim kvalitetima Prosineckog. Sigurno je gledao fenomenalnu taktiku koju je Robi postavio na mecu u Ivanjici, Jagodini i sl? Mozda protiv Partizana 0:2 i 0:1? Ne kazem da je Robi los trener...ali brate mili...razgranicite kurtoaziju od realnosti??!!??

vlade

pre 12 godina

postujem ja robija ali je ovo prenaduvano! naravno da bi bilo ko rekao - "da, neka me zameni." to je ona neka, nobles kultura. ali ovo za fergusona, pepe svaka ti cast!

Bojan

pre 12 godina

Koliko je malo potrebno da traume isplivaju na povšinu, normalna izjava o bivšem saigraču, i kompleksaši kreću o kontekstu, ovo je mislio, ovo ili ono je hteo da kaže. Rekao je šta je rekao, a vi i dalje patite što osim Mijatovića nemate nikoga vrednog pominjanja u KONTEKSTU evropskog fudbala.

all round

pre 12 godina

Ma najbolji je Aca Stanojevic Murinjo from Serbia. Prosinecki u Barseloni a Mihajlovic u Fiorentini. Partizanovi treniraju Sarm El Seik, Tundzimar, Kurafting, Tuntuntun.
(Paks, 23. jul 2011 16:17)

posto volis da se pravis pametan. Radomir Antić, Dujković. Bora Milutinović. Sada su ti malo jasnije stvari.

crni_redstar

pre 12 godina

posto volis da se pravis pametan. Radomir Antić, Dujković. Bora Milutinović. Sada su ti malo jasnije stvari.
(all round, 23. jul 2011 19:53) dujkovic je legendarni golman crvene zvezde sta ti je covece???

Nedorecen

pre 12 godina

Jeste Prosinecki bio veliki talenat - ali neku veliku karijeru vani nije napravio, njegovi zlatni dani vezani su za "Zvezdu". Posle su naisle povrede, karijera je krenula nadole. Od svih igraca sa nasih prostora najvecu karijeru vani napravili su: Jugovic, Savicevic, Boban, Boksic i Mihajlovic u Italiji, donekle Mijatovic i Pantic u Spaniji - ali je svetski najpoznatije ime svakako bio Suker. To su, naprosto, cinjenice. U svom komentaru Goran je spomenuo Bugarina Stoickova - on zna, ali mnogi to ne znaju, taj Stoickov je, igrajuci u Barseloni, bio strah i trepet za sve protivnike! Karijera Prosineckog u Spaniji, u poredjenju sa karijerom Stoickova, bleda je, nepotpuna i daleko od velike. Nazalost. Strah me je da ce Prosinecki i kao trener ostati - nedorecen. Pritom se nadam da nece, nego da ce napraviti velik uspeh, opet sa "Zvezdom".

Hipoteticki

pre 12 godina

Jos da vidimo koji je to cvrst karakter pa je sve testove polozio. Nema licencu? Pa, nije svako za ucenje, nije svako za knjigu. Zanat, nego sta. Dobar bravar bolje od dobrog ginekologa. Pritom ne kazemo da Robi ne bi mogo da bude ginekolog - kao pacijent. Gvardiola je lepo vaspitan, ne misli on bas tako.

F@l@ng@

pre 12 godina

Rud Gulit je bio igrac svetskog kalibra, osvojio je i vise titula nego Robert Prosinecki.Jel postao odlican trener? Tako da to dali si bio dobar igrac ili ne , nema veze sa tim dali ces biti izvrstan trener.Murinjo i Ferguson nisu mogli ni da primirisu igrckoj karijeri Gulita, Prosineckog, Vijalija i ostlih, a ipak su medju najvecim trenerima ikada.Kad Prosinecki osvoji nesto na internacionalnom planu kao trener, moze se reci da je uspeo i u tom pozivu.Sve dotad bice obican trener koji je imao izvrsnu igracku karijeru!!!

PosmatraC

pre 12 godina

Ima tu raznih kombinacija pocev od one da ce mozda da se dzoraju, ili da Robi predje u Barsu a da Pepe zavrsi u Sopotu pa ako se dokaze mozda vodi i Zvezdu u Inter toto kupu ako jos postoji.

dzozey

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kao igracu, ali kao treneru...pre njega je Zvezda barem kup znala da osvoji, sa njim cak ni to :). U poslednja 24 casa na B92 u 3-4 razlicite vesti, prica se o stranim igracima koji obozavaju Prosineckog...to sigurno nije laz, ali kako svi oni bas u isto vreme to da izjave...samo se to pitam?

GrobaR

pre 12 godina

Nije mi jasno ovi iz Barse ne vade Prosineckog iz usta , sto nije on na proslavi Hajduka, ipak je on Hrvat, nema tu niceg loseg da skokne na par sati. O cemu se radi?

✰š

pre 12 godina

Neka Robi sam odluči!

Lično, molim Boga da Robi ima strpljenja sa nama - Zvezdašima.
Verujem da je veći izazov biti Zvezdin sir A.F, nego naslednik Pepa na klupi Barse.

Ako ga to ne zaintrigira, ništa neće!

GROBARI HERCEG NOVI

pre 12 godina

Pep, i sta je bilo kad si se probudio? Cekaj prvo da hrvat prodje ovaj JAKI Ventspils pa ga povedi u paketu sa Lu(t)kicem i Adzicem.

Nemanja

pre 12 godina

Hehe i ova vest puna ozlojeđenih partizanovaca xD

Partizan prvi već 4 godine, Zvezda u finansijskim problemima, a ipak se sve vrti oko zvezdinih zvezda :)

Razumem Vas. Ajmo minuse, da prebrojimo kolko partizanovaca je pročitalo komentare :)

RASA LUGAVCINA

pre 12 godina

pa gospodine Gvardiola, ako hoces da Barselona pobedjuje Sopot, odmah mu prepusti mesto... verovatno nisi obavesten da ovaj ima sukob sa samim sobom a ne samo sa igracima... ali nije kriv on... verovatno pati od manije velicine i umislja da je bogom dan.... ali tako nam i treba kad nasa vajna uprava najuri Saleta Jankovica ni krivog ni duznog, a onda dovodi kojekoga da se busa u prsa, ko da smo mi sisali vesla... prvo kompletna uprava napolje, pa onda pravi trener!!!!

Darko Banjaluka

pre 12 godina

Jedno malo cudo bice dovoljno da nas zivot dobije smisao, rece ucitelj Milenko odnosno Branimir Brstina u seriji Vratice se rode. Jedno malo cudo je bilo dovoljno da Zvezda dobije smisao. To cudo se zove Robert Prosinecki!!!

handsinashes

pre 12 godina

este Prosinecki bio veliki talenat - ali neku veliku karijeru vani nije napravio, njegovi zlatni dani vezani su za "Zvezdu".

Malo li je, rodjache....gledao sma ga od kada je doshao u zvezdu, iako sam vishe voleo piksija i savitjevitja, robi je bio legenda.....iskreno da ti kazem, ono shto rade inijesa i tjavi sada su bez problema radili robi i dejan. da ne pominjem da su imali vishe individualne kreativnosti.

balkan boy

pre 12 godina

Prosinečki trener zvezde,
tuđman osnivač partizana,
suker najpoznatiji fudbaler.
Kranjčar trener Crne gore,
Barić trener Albanije

croatia footbal dominate trough Balkan

PFC Rulzzz!

pre 12 godina

Ne želim da ulazim u ostrašćene komentare, samo hoću da kažem - sve, sve, ali za ovo što je izjavio za Fergusona - svaka mu čast!

pgf

pre 12 godina

realno bio je za klasu bolji igrac od tebe,seru starom liscu svaka cast ali mislim da ima boljih trenera od njega,par njih cu nabrojati- lipi,hicfild,kapelo,murinjo

Grešite

pre 12 godina

Maradona jeste bio dobar igrač, ali nikada, kao igrač, nije dostigao klasu jednog Murinja ili virtuoza Mihajlovića. Zato je Maradana ispao slab trener, za razliku od vrhinskih trenera Murinja i Mihajlovića. A Prosinečki ima sve šanse da i njih prestigne.

gonzales

pre 12 godina

sada se vidi zašto je koncept Zvezdine igre postavio na principima Barseloe. I klub počinje da se organizuje kao Barselona. Znači, za par godina Zvezda na nivou Barselone i gigant u Evropi. Vratiće se ponovo Bari 1991.

Paks

pre 12 godina

Ma najbolji je Aca Stanojevic Murinjo from Serbia. Prosinecki u Barseloni a Mihajlovic u Fiorentini. Partizanovi treniraju Sarm El Seik, Tundzimar, Kurafting, Tuntuntun.

Dado

pre 12 godina

Ahhahhahahaha koje izvlacenje iz konteksta... Zdravo bili vi meni pre cu ja biti kapiten Argentine nego on trener BILO KOG evropskog, jakog kluba...

g4

pre 12 godina

Prosinecki ce uspeti u Spaniji ali ovde ne, jer se o tituli odlucuje van fudbalskog terena. Sta da kazem kad u kosarci, Partizan u Kraljevu pre par sezona cupaju sudije (Pecelj) svirajuci 2 namerne Slogi u poslednjem minutu... Za fudbal vec mora obilato da se krade i to je ocigledno.

he he..

pre 12 godina

Vi sa B92 stvarno nemate srca,ni duse.Pa sad ce ove crveno-bele "lozane" opet da se prime i pomisle da zvezda nesto vredi,a svi realno znamo da je njeno mesto istoriji svetskog i srpskog fudbala...i opet he he.

escort

pre 12 godina

Robi ce tek pokazati kakva je trenercina! Fudbal ima u malom prstu i steta je sto nemamo budzet od bar 20 miliona, da mu omogucimo da napravi ekipu koja bi harala! I sa ovim igracima napravice cudo, a jednog dana ce sigurno i u Barsu otici. Kako je lepo kada sampioni evrope, Inijesta i Gvardiola pricaju hvalospeve o treneru i legendi Zvezde! Doduse Zivojko iz Donjeg Brijanja kaze da je igrao protiv "ser Stanoja-kostolomca" i da je ovaj bio dobar igrac, samo je cesto ispucavao loptu u kukuruz, pa nisu mogli da je pronadju :) E, da, kaze Zivojko i da bi "ser Stanoje-kostolomac" mogao da nasledi murinja u Realu, ali da ako to ne uspe, ostaje mu sjajna pevacka perspektiva, narocito sovinistickih i pesama koje vredjaju protivnike :) Mada bi "ser Stanoje-kostolomac" mogao da nauci i onu "NA NA NA NA NA NA NA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI..."

CRVENA-BELA MUNJA

pre 12 godina

Pitanje za moje Delije,šta mislite šta sad rade navijači malog beogradskog kluba?? Pa prosto,jedino što znaju u životu,utrkuju se ko će od njih ostaviti komentar na reč Zvezda! :):):)..Jooj pa igrači velike Barse prati šta radi najveći klub sa ovih prostora! Nemam šta reći osim da se vidimo naredne godine u meču između pobednika LŠ-BARSE I LE-CRVENE ZVEZDE!

GrobaR

pre 12 godina

Nije mi jasno ovi iz Barse ne vade Prosineckog iz usta , sto nije on na proslavi Hajduka, ipak je on Hrvat, nema tu niceg loseg da skokne na par sati. O cemu se radi?

zvezdas

pre 12 godina

Gvardiola dalje ruke od naseg trenera!Na isti ovaj nacin Barselona pokusava da dovede Fabregasa preko medija na sta je i sam Arsen Venger skoro ukazao.Konstantim izjavama se stvara pritisak i igrac,tj u ovom slucaju trener,postanu dekocentrisani i mislima odlutaju na drugu stranu sto samim tim zapostavlja njihov rad i doprinos u trenutnom klub.Robi je legenda Crvene Zvezde i tek kada on zavrsi posao u najvecem srpskom klubu,koji podrazumeva nekoliko duplih kruna i redovnih ucesca u LS sa pristojnim brojem osvojenih bovoda u istoj,tek tada Barselona moze da uputi zvanicnu ponudu na adresu Fk CZ a do tada postujte fer plej i ne vrsite pritisak

RASA LUGAVCINA

pre 12 godina

pa gospodine Gvardiola, ako hoces da Barselona pobedjuje Sopot, odmah mu prepusti mesto... verovatno nisi obavesten da ovaj ima sukob sa samim sobom a ne samo sa igracima... ali nije kriv on... verovatno pati od manije velicine i umislja da je bogom dan.... ali tako nam i treba kad nasa vajna uprava najuri Saleta Jankovica ni krivog ni duznog, a onda dovodi kojekoga da se busa u prsa, ko da smo mi sisali vesla... prvo kompletna uprava napolje, pa onda pravi trener!!!!

Libelula

pre 12 godina

U zemlji Srbiji ceo sistem je u sluzbi Partizana zakljucno sa BIA.U takvim uslovima male su sanse i buducim trenerskim velicinama kao sto je Robi.

kontekst

pre 12 godina

reci su izvucene iz konteksta.....nije gvardijola to izjavio vec odgovorio na pitanje hrvatskim novinarima koje je glasilo "da li pobert prosinecki moze da vas zameni u barseloni kao trener?" iz pristojnosti se kaze "da",mada imponuje svakom takav ,kazem odgovor!,od tako vrhunskog strucnjaka

Dddd

pre 12 godina

Stvarno ne razumem ko je i zasto pokrenuo ove bajke. Pa naravno da je Gvardiola izjavio tako nesto, iz ciste kurtoazije prema svom bivshem saigracu i bivsem igracu kluba. Prosinecki nema ni iskustvo ni rezultate iza sebe, vec samo zavrsen kurs za trenera, to vam je kao da neko sa daktilografskim kursom hoce da bude direktor Telenora, ma dajte ljudi daleko je Robi i od Raja Valjekana a kamoli Barce, sacekajte makar da prodje Ventspils pa onda svi zajedno mashtajte....

Nedorecen

pre 12 godina

Jeste Prosinecki bio veliki talenat - ali neku veliku karijeru vani nije napravio, njegovi zlatni dani vezani su za "Zvezdu". Posle su naisle povrede, karijera je krenula nadole. Od svih igraca sa nasih prostora najvecu karijeru vani napravili su: Jugovic, Savicevic, Boban, Boksic i Mihajlovic u Italiji, donekle Mijatovic i Pantic u Spaniji - ali je svetski najpoznatije ime svakako bio Suker. To su, naprosto, cinjenice. U svom komentaru Goran je spomenuo Bugarina Stoickova - on zna, ali mnogi to ne znaju, taj Stoickov je, igrajuci u Barseloni, bio strah i trepet za sve protivnike! Karijera Prosineckog u Spaniji, u poredjenju sa karijerom Stoickova, bleda je, nepotpuna i daleko od velike. Nazalost. Strah me je da ce Prosinecki i kao trener ostati - nedorecen. Pritom se nadam da nece, nego da ce napraviti velik uspeh, opet sa "Zvezdom".

GROBARI HERCEG NOVI

pre 12 godina

Pep, i sta je bilo kad si se probudio? Cekaj prvo da hrvat prodje ovaj JAKI Ventspils pa ga povedi u paketu sa Lu(t)kicem i Adzicem.

Aca Vozdovac

pre 12 godina

Pre 15-tak godina navijaci zvezde se nisu obazirali na Partizan(trenera,igrace,predsednika itd... ) Medjutim posto je Partizan poslednjih 15-tak godina zaredjao sa dobrim rezultatima i trofejima totalno je bacio u zaplecak zvezdu,a njene navijace ispunio kompleksima i frustracijom!Pa sad na jednu ovakvu "vest" koju je verovatno preneo Index il tako neki portal i koja nema veze sa realnoscu oni pricaju o treneru Partizana,koji nije uopste spomenut ... Samo se nadam da nas nocu ne sanjaju :)

Mikoli

pre 12 godina

Sta se loze ovi katalonci. Covek jedva da je odigrao 20 utakmica za Barsu a oni o njemu kao da je ne znam ni ja sta uradio. Da u Realu pricaju ovako pa i da razumem tamo je igrao tri godine. Zvezdas sam i nervira me sto se neke gluposti spominju sad kada trebamo da krenemo dobro u Evropi i da deljemo boraniju. Napred Zvezda napred ROBI!!!

pgf

pre 12 godina

realno bio je za klasu bolji igrac od tebe,seru starom liscu svaka cast ali mislim da ima boljih trenera od njega,par njih cu nabrojati- lipi,hicfild,kapelo,murinjo

Veliki zuti

pre 12 godina

Da citam ovo i da sam iz nikaragve pomislio bih da je robi srbin.ne svojatajte zutog samo zato sto vam je privremeno trener. Prije svega je on nas igrac a tek onda vas trener.aj bok!

Hipoteticki

pre 12 godina

Jos da vidimo koji je to cvrst karakter pa je sve testove polozio. Nema licencu? Pa, nije svako za ucenje, nije svako za knjigu. Zanat, nego sta. Dobar bravar bolje od dobrog ginekologa. Pritom ne kazemo da Robi ne bi mogo da bude ginekolog - kao pacijent. Gvardiola je lepo vaspitan, ne misli on bas tako.

all round

pre 12 godina

Ma najbolji je Aca Stanojevic Murinjo from Serbia. Prosinecki u Barseloni a Mihajlovic u Fiorentini. Partizanovi treniraju Sarm El Seik, Tundzimar, Kurafting, Tuntuntun.
(Paks, 23. jul 2011 16:17)

posto volis da se pravis pametan. Radomir Antić, Dujković. Bora Milutinović. Sada su ti malo jasnije stvari.

Ponosni delija

pre 12 godina

Gorane,Gorane,hvala ti sto si se javio i ti slicni tebi i sto nas neprekidno podsecate koliko ste iskompleksirani!! Ne zaboravi,Robert Prosinecki je ime koje i dan danas sa postovanjem izgovaraju najvece Zvezde svetskog fudbala!!

dzozey

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kao igracu, ali kao treneru...pre njega je Zvezda barem kup znala da osvoji, sa njim cak ni to :). U poslednja 24 casa na B92 u 3-4 razlicite vesti, prica se o stranim igracima koji obozavaju Prosineckog...to sigurno nije laz, ali kako svi oni bas u isto vreme to da izjave...samo se to pitam?

Djole

pre 12 godina

Ovog coveka sam cenio kao fudbalera, ali ne kao trenera jer je uvek davao nepromisljene izjave kada igra sa bilo kojim madridskim ili baskijskim klubom. Sada me je prijatno iznenadio sa komentarom o Fergusonu. Bravo!

Goran

pre 12 godina

Imponuje svakako kada trener trenutno najboljeg kluba tako nesto kaze...ali mnogo toga je receno i iz kurtoazije.Barsa dosla u hrvatsku i normalno je da ce tamosnji novinari postavljati pitanja za svoje igrace.A da li Gvardiola zna koga Robi trenira to ne znam ali verujem da nije nikada pogledao utakmicu ekipe koju trenira njegov moguci naslednik.Jos i ovo,da kojim slucajem Barsa gostuje u Bugarskoj protiv CSK-a,sta bi tek onda svi oni rekli za Hrista Stoickova?Isto ovo i mozda puta dva jer Stoickov je bio mnogo vece ime u Barsi od Robija.Robi je mnogo duze bio u Realu.Suma sumarum-ne lozite se mnogo.

Boki

pre 12 godina

A kurtoazni Pep je narocito upoznat sa trenerskim kvalitetima Prosineckog. Sigurno je gledao fenomenalnu taktiku koju je Robi postavio na mecu u Ivanjici, Jagodini i sl? Mozda protiv Partizana 0:2 i 0:1? Ne kazem da je Robi los trener...ali brate mili...razgranicite kurtoaziju od realnosti??!!??

Nemanja

pre 12 godina

Hehe i ova vest puna ozlojeđenih partizanovaca xD

Partizan prvi već 4 godine, Zvezda u finansijskim problemima, a ipak se sve vrti oko zvezdinih zvezda :)

Razumem Vas. Ajmo minuse, da prebrojimo kolko partizanovaca je pročitalo komentare :)

PosmatraC

pre 12 godina

Ima tu raznih kombinacija pocev od one da ce mozda da se dzoraju, ili da Robi predje u Barsu a da Pepe zavrsi u Sopotu pa ako se dokaze mozda vodi i Zvezdu u Inter toto kupu ako jos postoji.

Grešite

pre 12 godina

Maradona jeste bio dobar igrač, ali nikada, kao igrač, nije dostigao klasu jednog Murinja ili virtuoza Mihajlovića. Zato je Maradana ispao slab trener, za razliku od vrhinskih trenera Murinja i Mihajlovića. A Prosinečki ima sve šanse da i njih prestigne.

balkan boy

pre 12 godina

Prosinečki trener zvezde,
tuđman osnivač partizana,
suker najpoznatiji fudbaler.
Kranjčar trener Crne gore,
Barić trener Albanije

croatia footbal dominate trough Balkan

Ogi

pre 12 godina

Mogu samo da kažem sledeće: Tragično je što Prosinečkog svuda više poštuju nego u klubu koji trenutno vodi. Pitam se da li je Vilotića makar malo sramota kad pročita ovakvu vest? Dakle, sa velikim poštovanjem o Prosinečkom govore svetske fudbalske veličine, ali zato jedan fićfirić koji je do pre dve godine igrao za Čukarički dozvoljava sebi da se Prosinečkom meša u posao!

Darko Banjaluka

pre 12 godina

Jedno malo cudo bice dovoljno da nas zivot dobije smisao, rece ucitelj Milenko odnosno Branimir Brstina u seriji Vratice se rode. Jedno malo cudo je bilo dovoljno da Zvezda dobije smisao. To cudo se zove Robert Prosinecki!!!

vlade

pre 12 godina

postujem ja robija ali je ovo prenaduvano! naravno da bi bilo ko rekao - "da, neka me zameni." to je ona neka, nobles kultura. ali ovo za fergusona, pepe svaka ti cast!

Bojan

pre 12 godina

Koliko je malo potrebno da traume isplivaju na povšinu, normalna izjava o bivšem saigraču, i kompleksaši kreću o kontekstu, ovo je mislio, ovo ili ono je hteo da kaže. Rekao je šta je rekao, a vi i dalje patite što osim Mijatovića nemate nikoga vrednog pominjanja u KONTEKSTU evropskog fudbala.

t

pre 12 godina

Gvardiola i Ropbert su bili saigraci i veliki su prijatelji, i naravno da ce Gvardiola pohvaliti njega jer mu je dobar "frend" i na pitanje da ga odmeni jednog dana, reci : "Voleo bih, to bi bilo sjajno.", taj neki fazon.

A vi se zanosite, smejurija! Covek od trenerske karijere ima SEST meseci staza, drugo mesto u Srbiji, dva poraza u derbijima, od cega jedan za titulu, kad se lomilo! Robert IMA kvaliteta da bude sjajan trener, ali je jos uvek NIKO i NISTA, kao trener naravno.. mora jos da radi i uci, a hvala Bogu da ce prijatelj pohvaliti prijatelja..

I ne znam sto spominjete Stanojevica.. biti dobar igrac NE ZNACI biti i dobar trener.. pogledajte Murinja, Fergusonna ili Wengera, a sa druge strane recimo Maradonu. Dakle, nidje veze..

Robi srecno, ali neces izdrzati. Sve sto valja u ovoj Srbiji se brzo otera, nazalost. Kao i Jankovic trener..

F@l@ng@

pre 12 godina

Rud Gulit je bio igrac svetskog kalibra, osvojio je i vise titula nego Robert Prosinecki.Jel postao odlican trener? Tako da to dali si bio dobar igrac ili ne , nema veze sa tim dali ces biti izvrstan trener.Murinjo i Ferguson nisu mogli ni da primirisu igrckoj karijeri Gulita, Prosineckog, Vijalija i ostlih, a ipak su medju najvecim trenerima ikada.Kad Prosinecki osvoji nesto na internacionalnom planu kao trener, moze se reci da je uspeo i u tom pozivu.Sve dotad bice obican trener koji je imao izvrsnu igracku karijeru!!!

milinko

pre 12 godina

navijam za partizan i gotivim prosineckog. bez sumnje bice dobar, ima autoritet i znanje, samo da malo se malo dokaze i da bezi odavde sto dalje jer njega sputavaju nasi idioti sto vode fudbalske klubove

✰š

pre 12 godina

Neka Robi sam odluči!

Lično, molim Boga da Robi ima strpljenja sa nama - Zvezdašima.
Verujem da je veći izazov biti Zvezdin sir A.F, nego naslednik Pepa na klupi Barse.

Ako ga to ne zaintrigira, ništa neće!

Veliki zuti

pre 12 godina

Robi je bio u Zvezdi u periodu 1987-1991.Bilo bi dobro da i sada ostane 4 godine pa neka ide kuda hoce.U Zvezdi ima puno posla,klub je pao na niske grane.Mislim da je pravi izazov za mladog trenera da postavi sistem igre i da mladje kategorije jos ojacaju.To je osnovna stvar,a kada imas sistem mogu da se menjaju treneri i igraci,to ce klub lakse podneti.

crni_redstar

pre 12 godina

posto volis da se pravis pametan. Radomir Antić, Dujković. Bora Milutinović. Sada su ti malo jasnije stvari.
(all round, 23. jul 2011 19:53) dujkovic je legendarni golman crvene zvezde sta ti je covece???

handsinashes

pre 12 godina

este Prosinecki bio veliki talenat - ali neku veliku karijeru vani nije napravio, njegovi zlatni dani vezani su za "Zvezdu".

Malo li je, rodjache....gledao sma ga od kada je doshao u zvezdu, iako sam vishe voleo piksija i savitjevitja, robi je bio legenda.....iskreno da ti kazem, ono shto rade inijesa i tjavi sada su bez problema radili robi i dejan. da ne pominjem da su imali vishe individualne kreativnosti.

PFC Rulzzz!

pre 12 godina

Ne želim da ulazim u ostrašćene komentare, samo hoću da kažem - sve, sve, ali za ovo što je izjavio za Fergusona - svaka mu čast!