Subota, 23.07.2011.

12:55

B92: Rnić se vratio u Partizan

Nekadašnji desni bek Partizana, Nemanja Rnić vratio se u Humsku 1 posle tri sezone igranja u Belgiji i konkurisaće za tim 'crno-belih' protiv Genka.

Izvor: B92

B92: Rniæ se vratio u Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 12 godina

TimCahiLL, ako ćemo o pravopisu onda i ti treba da znaš da se iza zapete (zapeta je srpska reč a ne zarez) stavlja razmak a iza tečke veliko slovo.

smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!

pre 12 godina

Najvece uzivanje ovog leta mi je bilo citanje komentara navijaca partizana u vezi "pojacanja"... Sezona nije ni pocela a vec se urla BOJKOT!!! titule se "osvajau" a stadion prazan... poslednje domacinstvo u LS 10000 ljudi... Sever rodjaci Sever objashnjava iz godine u godinu, a to boliiiiiii......
(lunatic, 23. jul 2011 16:31)

Najvece uzivanje mi je kad procitam kako se vi tesite sto titule nema pa nema, a nece je ni biti bar jos:

CETIRI GODINE. GODINE DUGE, GODINE BOLA GODINE TUGEEEEEEE!!!!!!!

vladimir

pre 12 godina

Eeee...dodje mi da zaplacem kad vidim novo POJACANJE. Markes povredjen a covek koji je bio na probi Luizao kapiten omladinaca brazilske reprezentacije nije zadovoljio upravu posle jedne utakmice.Pa covek ima 24 godine mladji od Markesa ,brzi i jaci u duelima pogledajte snimke nekih tekmi sto reprezentacije sto njihovih klubova. Sramota,zalosno je odbaciti takvog fudbalera zarad Rnica zbog kojeg ce Aksentijevic na klupu.

amarko

pre 12 godina

problem je sto svi pamtimo derbije,stecen je los utisak zbog kartona,nije se nesto naigrao kvalitetnih utakmica u inostranstvu,sanse da sad pocne da razbija ...
ali sta da se radi,a ako pocne kojim slucajem dobro da igra nista necemo da zaradimo,
ne mogu da krivim krstajica, da su nasli igrace zimus pa da ih do sad isprobaju,
bolje da su nagovorili krstajica ;)

princ tagoe

pre 12 godina

ljudi,ne mogu da verujem,gde se njega setise,Boga sam molio da ode iz Partizana!!!!ja i dalje mislim da je ovo novinarska greska,ne yelim da poverujem???!!!

Иван-Ниш

pre 12 godina

Важно да је џабе, то је логика. Ако неког нисам волео у Партизану последњих 10 година онда је то Рнић. Црвени картон и лоша одбрана су његови адути.

Jale Dobric

pre 12 godina

Pozdrav svima!

Juce ne pozeleh da se vrati i evo ga danas. Nikad fudbalera od njega. Prica se da ce i Kezman nazad.
Opet pucanj u prazno.I dalje smo neozbiljni. Odresite kesu.

kakao show u komentarima

pre 12 godina

Tim Djurinih snova
R. Ilic

Lomic Sikimic Knezevic Rnic

Smiljanic

Ilic,Vukic,Ivic,Iliev

Kezman

Ej bre eeeeej !Jadni mi ...

P.S. svi komentari su na mestu,lepo sam se nasmejao. :D

virtuoz

pre 12 godina

BOMBAAAAAAA!!!
Da li je ovo ta najavljivana bomba u nasem dvoristu???
Sta je bilo sa onim pojacanjima, o kojima su januara meseca govorili da imaju tri ugovorena pojacanja za leto, tri bombe!!!!???
Volkov je ok, koja su druga dva???

smeker

pre 12 godina

Imao pa neumeo ili nemao pa umeo dodje na isto.Ako imam novac kupujem ful auto ,ako ne onda JUGA i vozim sporom trakom.A tako mi je lepa bila prosla sezona,bas sam uzivao.I taman se ponadah...ALI AMATERI.

VS

pre 12 godina

Sve negativne komentare na racun Nemanje Rnica i Marka Scepovica, velikih "Grobara", i na racun Uprave na celu sa Djuricem, Gruborom, Nadjom, Krletom i sefom strucnog staba Saleta Stanojevica ostavljaju iskompleksirani nam navijaci tuzne i posrnule "komsinice", jer zasto bi iko "pljuvao" Upravu koja nam je u 4 godine donijela 4 titule, 3 Kupa, 7 pobeda u Derbijima, 3 grupne faze Lige Evrope i 1 grupnu fazu Ligu sampiona! PARTIZAN ZAUVEK!

Nikola

pre 12 godina

Mi umesto da se pojacamo, mi smo sve slabiji i slabiji. Jel to ta bomba koju je Djuric pominjao? Boga mi, sa Rnicem nas je digao sve u vazduh. Vec u Belgiji ima da letimo.

vasa

pre 12 godina

I sada će zbog njega Aksentijević na klupu... Svašta!!!!!!!!!
Nije važno koliko je neko veliki grobar, već koliko je u stanju da pruži Partizanu!

Princ

pre 12 godina

Ni ja nemam vise zivaca. Djuro je li ovo BOMBA? A druga je Kezman valjda. Da li ti ne znas ili nas samo pomalo zezas? Bio bih srecniji da ste kompletan omladinski pogon prekomandovali u prvi tim. Ne bi mi bilo tesko da se zbog njih nerviram. Al zbog ovih....Uzas!

SURDA

pre 12 godina

Amateru ja se nadam da si stigao da uplatis 5+ posto ti je doslo ! Bajer Leverkuzen: Genk 4:1! Sramota sta sve pisete ! PARTIZAN DO GROBA

Kakva kuća, samo poslovno

pre 12 godina

- Rnić
- Knežević
- Lola Smiljanić (mada se dobro pokazao ovo drugi put kad je trebalo)
+ svi oni Lazići i Lazetići.
To su igrači čije sam odlaske doživljavao kao veliki trijumf. Sad se polako vraćaju jedan po jedan.
Možda bi trebali da prekinemo sa onim sloganom MOJA KUĆA, neki to previše bukvalno shvataju

lunatic

pre 12 godina

Najvece uzivanje ovog leta mi je bilo citanje komentara navijaca partizana u vezi "pojacanja"... Sezona nije ni pocela a vec se urla BOJKOT!!! titule se "osvajau" a stadion prazan... poslednje domacinstvo u LS 10000 ljudi... Sever rodjaci Sever objashnjava iz godine u godinu, a to boliiiiiii......

Dragan

pre 12 godina

Vidim ja da ovde neki nemaju pojma a kritikuju upravu. Pa od kada Evandro i Atanackovic igraju za Partizan. Pojedinci neznaju ni imena igraca a spremni su da svaki potez uprave proprate pljuvanjem. SAMO PARTIZAN!!!

Levčanin Bg

pre 12 godina

E sad smo ugasili.Najveća rupa u odbrani u poslednjih 15 godina.Ko ga je doveo ne misli dobro Partizanu. P.S. Daj Bože da nisam u pravu

Đorđe

pre 12 godina

Rokfeler je u jednom rekao: "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".
To se može ovde primeniti. Naime, umesto da se otvore sa bar 1.5 milona evra i dovedu kvalitetnog štopera, oni kupuju jeftinog i feleričnog Brazilca koji ne može da igra, da bi posle krpili rupe Rnićem.
Epilog: zbog tih milion evra nećemo ući u LŠ(kamo sreće da grešim) i zaraditi 10-ak miliona. Tačnije više će nas koštati felerični Brazilac i besplatni Rnić od jednog skupog i kvalitetnog štopera.

Kad frustracije ubijaju... a DOMINACIJA se nastavlja ;)

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade "odlicnih" igraca partizana koji se vratio u svoj maticni klub. Nije mogao ni u jednom timu Evrope danadje mesto i hajde kuci.Gde si bio nigde sta si radio nista
(Delija banovo brdo, 23. jul 2011 15:17)


Ispadas glup do daske posto ste vratili igraca koji je vise puta ispao sa klubom u drugu ligu nego svi nasi bivsi igraci zajedno kad su otisli!!! Taj vam je vracen umesto Isaha i naziva se "pojacanjem", a i odlicni Savio vam je vracen brze nego sto je i otisao :p

Inace vasi igraci sve vodece zvezde evropskog fudbala (sad ce prica o Vidicu lol), a i oni koji nekom nepravdom to nisu se prosto razbise od zelje da se vrate u vas raspali klub...

TimCahiLL

pre 12 godina

Dragan,ako sam napravio lapsuse od besa,u vezi Aksentijevica i Eduarda,to ne znaci da nemam pojma.I pre nego sto kazes drugom da nema pojma,zapitaj se.jel ti poznat pojam zarez i da li imas pojma da se ne znam pise upravo ovako? :)

Pele

pre 12 godina

Kada se očekivao odlično odrađen prelazni rok - dobili smo cirkus.
Druga bomba je Mateja Kežman, to je sada već jasno. Okrećemo se domaćem prvenstvu i kupu.

Dany boy

pre 12 godina

Toliko prgav i fudbalski ne konkurentan igrac,pravo je cudo da je opstao 3 god.u inostranstvu...dajem sve pare ako u prvom derbiju ne dobije crveni:)))

TNT

pre 12 godina

Bomba br.1 Rnic!!!
Bomba br.2 Knezevic!!! (Ne ide da samo Rnic dobija crvene)
A gratis dobijamo u vidu SIKIMICA!!! (da utakmicu ucini zanimljivojom svojim autogolovima)

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade "odlicnih" igraca partizana koji se vratio u svoj maticni klub. Nije mogao ni u jednom timu Evrope danadje mesto i hajde kuci.Gde si bio nigde sta si radio nista

Pobesneli max

pre 12 godina

Rnic je odlican igrac. Drugacije mogu da pricaju samo neznalice.
E sad, mene vise brine njegovo zdravstveno stanje tj. povrede i sl. odnosno da li ce moci da pruzi svoj sadasnji maksimum. Ako je to 2/3 onoga sto je pruzao u Partizanu, njegovo dovodjenje je opravdano.

Dijaspora

pre 12 godina

Uprava ...... Vi ste izgubili kompas .... Ponavljajte za mnom tri puta:

OFANZIVNI VEZNI, OFANZIVNI VEZNI, OFANZIVNI VEZNI

a ne neki propali bekovi ....

Cofi

pre 12 godina

Jao ovo je onaj car sto opkruzuje sudiju!I aut liniju!I loptu cini mi se...taman kad Stanojevic da otkaz,vi dovedite Jesica i opet ste kompletni!:))))))))))))))))))

Santana

pre 12 godina

Krle,majstore,cestitam! Ala si odradio prelazni rok,svaka ti cast! Ko Bjeka sa Zaicem I Lazicem! Treba samo zabiberiti za kraj I dovesti Asena Nikolova,I ulazite u istoriju!

Šaca

pre 12 godina

Nema više šta da se čeka, to su oni i sami svesni, da dovedu Bekenbauera iz mlađih dana nema im spasa. Pa ne može da se uigra ekipa za dva dana. Stanojević da je pametan, traba da se zahvali i da kaže: "Izvolite, pa Vi vodite ovu ekipu". Ko može da dovede igrača kao pojačanje koji nije igrao 3 godine, da je igrao zadnjih mesec dana mali fudbal u sali, pa da razumem, ovako, strašno, kakva konfuzija, nezabeleženo. Mislim da ni onaj gore ne može da im pomogne.

Ivan - Nis

pre 12 godina

Booommmbbbaaaaa br. 1 !!!!
koja je sledeca ....????????
Verovatno je buduci generalni sponzor Galenika ili neka druga unistena i propala firma ?
Pa dokle vise Djuricu ?

Crveni na derbiju

pre 12 godina

Auuu, dobre te "bombe" Djuro..stvarno svaaka cast..ako toliko zelite da ne udjete u Ligu Sampiona i ako ne zelite da osvojite titulu mogli ste samo da kazete, niste morali ovako...jos jednom, strasno!!

Crowbar

pre 12 godina

Pocetak prelaznog roka je obecavao,dovedeni su mladi igraci,koji sada naravno sede na klupi i pitaju se zasto su uopste i potpisivali,ali kako se blizi kraj roka,uprava se totalno pogubila,dovode se igraci bez ikakvog plana,cisto da popune mesto..razumem povrede,to je sastavni deo fudbala,ali samo ljudi u Partizanu su ocekivali da ce celu sezonu odigrati sa 2 stopera,ili glupa izjava Stanojevica:''Ne treba nam Rajkovic posto imamo vec Ivanova koji igra levom nogom''..sada dolazi i Rnic,tako da Aksentijevic moze da pocne da se navikava na klupu,posto ce verovatno ovi ''iskusniji'' pre dobijati sansu..u cilju podmladjivanja ekipe mislim da je sadasnja startna postava STARIJA jedno 3 godine u proseku od prosle sezone,a posto vidim da je Stanojevic tvrdoglav u svojim odlukama,mogu da ocekujem mucenje u igri kao i u drugom delu prosle sezone..svi cekamo utakmice sa Genkom,pa da vidimo gde smo trenutno,naravno da bih voleo da gresim i da me igraci demantuju,ali nacin na koji se selektira postava i igraci mi bas i ne uliva nadu

Stefan

pre 12 godina

Ja ne pamtim da je Partizan odradio slabiji prelazni rok,a da je imao vise para..Ovo se ne mogu nazivati pojacanjima, dovode se neki besplatni prosjecni igraci!Odbrana ocajna,sredina mozda najsporija u posljednjih nekoliko godina a napad jako los sa prosjecnim Scepovicem i Brazilcem koji je slabiji igrac od Clea i Tejga.Ako Partizan prodje Genk sa ovakvim igracima onda je stvarno cudestan klub!

samo pitam...

pre 12 godina

ovo vam je glavna vest, a zlato i svetski rekord cetverca sa kormilarom nije. naravno da je fudbal mnogo popularniji od veslanja, ali veslaci su pokazali da su najbolji na svetu u svojoj kategoriji, dok je ovo jedan polovan igrac koji je dosao u partizan na reciklazu. sta je dostojnije publiciteta?

TimCahiLL

pre 12 godina

Ono sto bih hteo da kazem posle dolaska ovog igraca,a vezano za upravu,Krstajica i Stanojevica bilo bi ne jednom, nego 100 puta cenzurisano.Prosto mi dodje zbog njih da nas Genk ne samo pobedi,nego unakazi.Pa,sta je bre ovo?Ima li kraja ovome?Necete da kupujete kvalitetne igrace,ne morate,kradite,ali umuknite vise i prestanite da se igrate sa Partizanom i njegovim navijacima,jer nije to vasa privatna svojina.Kakav bre Rnic,koji Markes?Ko je sledeci?Dokle vise Ilic,Vukic,Scepovic?Pustite na teren Stankovica,Ninkovica,Markovica,Babica,Jovancica,uz Stojkovica, Atanackovica,Ivanova,Volkova,Medu i Evandra,eto ekipe,uz koju ce biti svaki pravi navijac Partizana, bez obzira na rezultate,ali,nazalost,to se nece desiti nikad...

Pablo

pre 12 godina

Pa, gde njega,Krstajicu zivotati!!!
Covek ne moze nigde da se proda,ne mogu da verujem da ponovo dolazi.
Dosta mi je vise politike vracanje "nasih polovnih igraca"
Ako udejmo u Ligu sampiona...to ce biti poduhvat veka.

cakar

pre 12 godina

pa kakvi ste vi to grobari...samo kukate..a kad budemo prosli genk dizace te ih do zvezda..rnic je fajter i dobro pojacanje,taj bre gine na terenu..volim partizan i u dobru i u zlu i verujem u ovaj tim

pekarinho

pre 12 godina

Ma nama niko ne moze da ''ugodi'' .... Ne valja ovaj, ne valja onaj.. A zasto se jednostavno ne bi poneli kao pravi navijaci, i dali podrsku nasem klubu bez mesanja u rad uprave ?

skeptik

pre 12 godina

Lele kuku nama. Taman sam mislio da smo ga se zauvek oslobodili al' ne lezi vraze. Sta je sledece? Povratak Duljaja, Nenada Djordjevica ili ne dao Bog, Race?

Uprkos svemu...NAPRED PARTIZAN!

pre 12 godina

Veliki sam navijac Partizana i veoma sam razocaran. Prelazni rok je katastrofalno odradjen. Igramo protiv vrlo ozbiljne ekipe Genka, a par dana pred utakmicu bukvalno pokusavamo da skrpimo odbranu. Zar je zaista bilo toliko hitno prodati Savica? Krajnje neozbiljan pristup citave uprave od Djurica do Krstajica.

Doktor

pre 12 godina

80% vas sto ga pljujete ga nije ni gledalo.Decko je strasno brz,borben,poseduje odlicnu pas igru,dobru dugu loptu..Dok je on igrao igrali zapazeniju ulogu u Evropi.Setite se samo sta je radio protiv Lacija,Fejnorda,Cska(iako smo izgubili tada).Decko je veliki grobar,gine na terenu.Previse je temperamentan,to se ni meni bas ne svidja,ali bolje da imamo jednog takov igraca pored onih mrtvaka Scepovica,Tomica,Vukica..Idemo u LS!

DG

pre 12 godina

decko je uvek igrao srcem za partizan pa i na tim derbijima koje pominjete i ja ne mogu da imam nesto protiv njega... povecava se konkurencija, a i iz slabe konkurencije ispliva kvalitet jer se slabi bore i daju maksimum... dobar potez uprave
napred partizan

juznjak

pre 12 godina

evo sanse za komsinicu da izbori 0-0 u derbiju,
jer cemo od 21. minuta da igramo sa 10 igraca:))
ps.djuro,djuro svasta bi napisao,
ali ne daju....

aca

pre 12 godina

Ja mislim da je najveci problem to sto mi dovodimo pojacanja u minut do 12 i onda tim ne moze jednostavno da nam se uigra kako treba za kvalifikacije za LS. Ajde ovu Skendiju smo prosli kako smo prosli, ja bih rekao lako, ali bice gusto protiv Genka i ( daj Boze ) nekog protivnika u 4. kolu LS.

Micko

pre 12 godina

Sve same bombe prelaznog roka. Realno je da bi Zvezda dobila Genka jer je ove sezone zaista jaca od Partizana. Genk je jedna smesna ekipa i sanse Partizana su 50 prema 50 procenata i nema favorita. O favoritu u domacem prvenstvu necu ni da govorim i mislim da je svima jasno ko ce biti sampion. Sve drugo bi bilo za masovne demonstracije protiv FSS.

iskreni delija aka hyb

pre 12 godina

realno ovo vam je nepotreban transfer, jer je mali Aksentijevic pokidao na toj poziciji, a Rnic kao stoper nebo i zemlja...

divac

pre 12 godina

amin!!!u bojkot odmah,spremam se vec par dana da predjem 600 km i gledam revans sa genkom ali posle ovog nisam lud,da gledam raspalog Rnica,o boze,a molio sam ti se svakog dana samo ne on,samo ne on....

Marko Jovanovic Grobar

pre 12 godina

Strasno. Ovo je znaci jedna od te dve "bombe" naseg predsednika Djurica? Moralo bi biti, obzirom da je obecao dva velika iznenadjenja do kraja prelaznog roka. Zaista nas je iznenadio. Vecina navijaca Partizana je jedva cekalo da ovaj igrac napusti nase redove ali nismo se radovali dugo. Trend vracanja starih i neuspesnih fudbalera se nastavlja dok ljude koji su ostavili trag u Partizanu oterali smo na najporazavajuci nacin - Moreira. Djuricu i ostalima iz uprave - necemo vam to oprostiti. Kod vecine navijaca Partizana uveren sam da nemate podrusku za dalji rad. A mome klubu neka je Bog na pomoci u Genku.

zvezdas

pre 12 godina

hahahaha, e stvarno je smesno, ali ja se ipak radujem njegovom povratku, zvezda nije izgubila derbi kad je on igrao, uz naravno obavezan crveni karton, bio bi mu to ja mislim jedno 5 ili 6 u nizu....

10 miliona od Savica

pre 12 godina

Moglo se naslutiti jer je bio gost u studiju rts-a dok se igralo u Skoplju. Bice to jos jedan u nizu beskorisnih igraca koji se dovode po nekom automatizmu bez ikakvog plana i strategije! On je igrac nikakvog kvaliteta,van forme, sposoban samo da napravi crveni karton i ostavi ekipu na cedilu!

Neko

pre 12 godina

Realno, ovo kao Zvezdasa moze da me obraduje, ako dobije prednost u odnosu na mladog Aksentijevica, koji je po meni trenutno najbolji desni bek u ligi . . . i koji moze postici visoke fudbalske ciljeve . . .

Blagoje

pre 12 godina

Posle utakmice u Skoplju rekoh da je za Rankovica Rnic izmislio fudbal, ali daleko od toga da sam zeleo da ga vidim na terenu umesto njega.

grobari jug

pre 12 godina

"Miloše"uzalud radovanje i sa 10 igrača smo vas pobeđivali,sećaš se?Koliko ste vi opterećeni nama,nije ni čudo "četri godine duge"........!

Beton-Celik

pre 12 godina

Poprilicno oran fudbaler, redovno ide u teretanu, vezba, talentovan, borben, skoro kompletan. Steta sto ga je povreda omela da napreduje u Anderlehtu. Mogao je da zaigra za neki od najvecih evropskih klubova, kao sto su Man City, Juventus, Inter, Real.... Imao je ponuda, secam se, ali ga je ta povreda omela i unistila mu karijeru. Mnogo mi je drago sto se vraca, jer je on najbolje resenje za desnog beka.

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade velikih igraca koje je Partizan stvorio i vraca se u Partizan.Igracina????Gde si bio nigde sta si radio nista i narod kaze "Seedi di si jer ni za di si nisi"

Dingospo

pre 12 godina

Cim sam ga video u studiju RTS-a znao sam u kom grmu lezi zec...ali dobro,ako moze da pomogne i ako je mirniji nego ranije,onda dobrodosao..

Reggie Lee

pre 12 godina

Celo leto je lik slobodan a dovode ga 3 dana pre genka,mislim da je kasno,joooooooooooj,sto ja uopste citam ove sportske vesti,samo se nerviram

stefanelo dada1

pre 12 godina

Sjajna vest za Partizan. Nemanja Rnic je jedan od najboljih srpskih odbrambenih igraca trenutno al nije imao pravog menadzera da ga pogura pa nije napravio neku veliku karijeru,verujem da bi sada igrao u premier ligi rame uz rame sa Vidicem. Doduse mozda je cesce dobijao crvene kartone al to je samo dokaz kolko ima veliko srce i kolko se bori za svoj tim. Nemanja puno srece u partizanu i dokazi svoj neosporan kvalitet. Sa Nemanjom Rnicem do lige sampiona.

Iskreni grobar

pre 12 godina

Eto nam jedne bombe!!! Ali ne treba nista unapred pricati.Kazu da Stankovic juce,na poziciji stopera i nije bas briljirao,Rankovica smo vec videli,tako da,ko zna,mozda Rnic i odigra dobro.Ko zna ,videcemo.U svakom slucaju znam jedno,Rnic je veliki Grobar.Treba stati uz klub i dati im podrsku u utorak,a uprava neka se stidi.Mi Partizan sigurno vise volimo od njih.Pokazali smo to stotinama puta.

Rade

pre 12 godina

Znaci to bi bilo to!!!Djuric je najavio dve bombe Anderson je stigao i evo sad Rnic!!!Jadna nam majka dok se klubovi ne privatizuju!!!Gde nestade 50-ak miliona evra koje je Partizan dobio poslednjih 2-3 sezone sto od transfera sto od evropskih takmicenja????Ja vise ne idem na utakmice dok se klubovi ne privatizuju ili bar dok ne dodje nova uprava na celu sa Savom Milosevicem!!!

realno loše

pre 12 godina

Čini mi se da Partizan i Crvena Zvezda u svojoj poprilično dugoj istoriji nikada nisu imali lošije sportske direktore odnosno ljude koji su zaduženi za dovođenje igrača.Ovo sa Rnićem mi liči na turnir u malom fudbalu kada mi iz kraja se sakupimo ali nam golman mora kod tetke u Rumu sa roditeljima pa brže bolje sjeti se ko to još solidno brani da ga zovemo. Ovaj rnić (nemam ništa protiv njega) je mogao u Partizan doći još pre 2 meseca ili barem pre 30 dana a ne da se kupuje povređeni Brazilac koji je imao lep DVD a o njemu se ništa nije znalo. Kada je isplivalo na površinu ajde Rnića ćemo čisto da se neko kupi i navijači malo umire. U Zvezdi je slično,nesposobni Adzić se izvlači na Ramba a sam nije u stanju štopeta naći mesec dana !!! Ej pa ja bi ga u Tanzaniji našao,ne tražiš Mesija ili Čavija pa da ga nema. Sve u svemu loše da teško da može lošije i sa jedne i sa druge strane brda. A prepucavanja navijača me podsećaju na onu poslovicu "rugao se lonac loncu a oba su crna" !!!

milos

pre 12 godina

Kao navijac zvezde se veoma radujem njegovom povratku :)
A i u kvalifikacijama cete se usreciti sa njim. Najtuznije je sto je ovaj brazilac sto je sad dosao povredjen pa ce rnic da ogra protiv genka

samo da je dzabe i sirce je slatko

pre 12 godina

E moj Djuricu eeemi Partizane kada mi pojacanjem nazivamo igraca koji je 3 godine odigrao smesnih 16 utakmuca dok uglavnim preko 25 utakmica ima u polusezni i od tih 16 samo 7 puta bio starter!!! Ali igrac je ZA DZABE zar, eeeeee...

gregory

pre 12 godina

dobro je..ipak se pokazuje da smo ozbiljan klub i da mozemo da reagujemo u svakom trenutku i ne ispadamo smesni sa neki stoperima kojima je to treca pozicija...ne kazem da je rna neko ekstra pojacanje,al za stopera je ok,plus je velika grobarcina i nadamo se uspesnoj sezoni...

Beretka

pre 12 godina

Bas si nam ti falio. Nije dosta da ne mozemo Petrovica,Tomica,Scepovica nikome da prodamo i da se mucimo sa dva matorca u sredini. Doveli smo amatera na probi i sad si nam ti bas falio da kompletiramo cirkus!

grobar_konjarnik

pre 12 godina

svaki dan pratim vesti da vidim koga ce nesposobna uprava da dovede,i na kraju dovode igraca zbog kojeg sam se napio kad je otisao iz Partizana..muka mi je vise od svega...idem na odmor i necu ni da pratim vise ko je dosao a ko otisao..samo cu da odgledam utakmicu sa Genkomi i to je to..nemam vise zivaca..nek nam je Bog u pomoci...

grobar_konjarnik

pre 12 godina

svaki dan pratim vesti da vidim koga ce nesposobna uprava da dovede,i na kraju dovode igraca zbog kojeg sam se napio kad je otisao iz Partizana..muka mi je vise od svega...idem na odmor i necu ni da pratim vise ko je dosao a ko otisao..samo cu da odgledam utakmicu sa Genkomi i to je to..nemam vise zivaca..nek nam je Bog u pomoci...

juznjak

pre 12 godina

evo sanse za komsinicu da izbori 0-0 u derbiju,
jer cemo od 21. minuta da igramo sa 10 igraca:))
ps.djuro,djuro svasta bi napisao,
ali ne daju....

milos

pre 12 godina

Kao navijac zvezde se veoma radujem njegovom povratku :)
A i u kvalifikacijama cete se usreciti sa njim. Najtuznije je sto je ovaj brazilac sto je sad dosao povredjen pa ce rnic da ogra protiv genka

Marko Jovanovic Grobar

pre 12 godina

Strasno. Ovo je znaci jedna od te dve "bombe" naseg predsednika Djurica? Moralo bi biti, obzirom da je obecao dva velika iznenadjenja do kraja prelaznog roka. Zaista nas je iznenadio. Vecina navijaca Partizana je jedva cekalo da ovaj igrac napusti nase redove ali nismo se radovali dugo. Trend vracanja starih i neuspesnih fudbalera se nastavlja dok ljude koji su ostavili trag u Partizanu oterali smo na najporazavajuci nacin - Moreira. Djuricu i ostalima iz uprave - necemo vam to oprostiti. Kod vecine navijaca Partizana uveren sam da nemate podrusku za dalji rad. A mome klubu neka je Bog na pomoci u Genku.

realno loše

pre 12 godina

Čini mi se da Partizan i Crvena Zvezda u svojoj poprilično dugoj istoriji nikada nisu imali lošije sportske direktore odnosno ljude koji su zaduženi za dovođenje igrača.Ovo sa Rnićem mi liči na turnir u malom fudbalu kada mi iz kraja se sakupimo ali nam golman mora kod tetke u Rumu sa roditeljima pa brže bolje sjeti se ko to još solidno brani da ga zovemo. Ovaj rnić (nemam ništa protiv njega) je mogao u Partizan doći još pre 2 meseca ili barem pre 30 dana a ne da se kupuje povređeni Brazilac koji je imao lep DVD a o njemu se ništa nije znalo. Kada je isplivalo na površinu ajde Rnića ćemo čisto da se neko kupi i navijači malo umire. U Zvezdi je slično,nesposobni Adzić se izvlači na Ramba a sam nije u stanju štopeta naći mesec dana !!! Ej pa ja bi ga u Tanzaniji našao,ne tražiš Mesija ili Čavija pa da ga nema. Sve u svemu loše da teško da može lošije i sa jedne i sa druge strane brda. A prepucavanja navijača me podsećaju na onu poslovicu "rugao se lonac loncu a oba su crna" !!!

Blagoje

pre 12 godina

Posle utakmice u Skoplju rekoh da je za Rankovica Rnic izmislio fudbal, ali daleko od toga da sam zeleo da ga vidim na terenu umesto njega.

Uprkos svemu...NAPRED PARTIZAN!

pre 12 godina

Veliki sam navijac Partizana i veoma sam razocaran. Prelazni rok je katastrofalno odradjen. Igramo protiv vrlo ozbiljne ekipe Genka, a par dana pred utakmicu bukvalno pokusavamo da skrpimo odbranu. Zar je zaista bilo toliko hitno prodati Savica? Krajnje neozbiljan pristup citave uprave od Djurica do Krstajica.

Ivan - Nis

pre 12 godina

Booommmbbbaaaaa br. 1 !!!!
koja je sledeca ....????????
Verovatno je buduci generalni sponzor Galenika ili neka druga unistena i propala firma ?
Pa dokle vise Djuricu ?

TimCahiLL

pre 12 godina

Ono sto bih hteo da kazem posle dolaska ovog igraca,a vezano za upravu,Krstajica i Stanojevica bilo bi ne jednom, nego 100 puta cenzurisano.Prosto mi dodje zbog njih da nas Genk ne samo pobedi,nego unakazi.Pa,sta je bre ovo?Ima li kraja ovome?Necete da kupujete kvalitetne igrace,ne morate,kradite,ali umuknite vise i prestanite da se igrate sa Partizanom i njegovim navijacima,jer nije to vasa privatna svojina.Kakav bre Rnic,koji Markes?Ko je sledeci?Dokle vise Ilic,Vukic,Scepovic?Pustite na teren Stankovica,Ninkovica,Markovica,Babica,Jovancica,uz Stojkovica, Atanackovica,Ivanova,Volkova,Medu i Evandra,eto ekipe,uz koju ce biti svaki pravi navijac Partizana, bez obzira na rezultate,ali,nazalost,to se nece desiti nikad...

Santana

pre 12 godina

Krle,majstore,cestitam! Ala si odradio prelazni rok,svaka ti cast! Ko Bjeka sa Zaicem I Lazicem! Treba samo zabiberiti za kraj I dovesti Asena Nikolova,I ulazite u istoriju!

TNT

pre 12 godina

Bomba br.1 Rnic!!!
Bomba br.2 Knezevic!!! (Ne ide da samo Rnic dobija crvene)
A gratis dobijamo u vidu SIKIMICA!!! (da utakmicu ucini zanimljivojom svojim autogolovima)

Rade

pre 12 godina

Znaci to bi bilo to!!!Djuric je najavio dve bombe Anderson je stigao i evo sad Rnic!!!Jadna nam majka dok se klubovi ne privatizuju!!!Gde nestade 50-ak miliona evra koje je Partizan dobio poslednjih 2-3 sezone sto od transfera sto od evropskih takmicenja????Ja vise ne idem na utakmice dok se klubovi ne privatizuju ili bar dok ne dodje nova uprava na celu sa Savom Milosevicem!!!

Beretka

pre 12 godina

Bas si nam ti falio. Nije dosta da ne mozemo Petrovica,Tomica,Scepovica nikome da prodamo i da se mucimo sa dva matorca u sredini. Doveli smo amatera na probi i sad si nam ti bas falio da kompletiramo cirkus!

Cofi

pre 12 godina

Jao ovo je onaj car sto opkruzuje sudiju!I aut liniju!I loptu cini mi se...taman kad Stanojevic da otkaz,vi dovedite Jesica i opet ste kompletni!:))))))))))))))))))

Doktor

pre 12 godina

80% vas sto ga pljujete ga nije ni gledalo.Decko je strasno brz,borben,poseduje odlicnu pas igru,dobru dugu loptu..Dok je on igrao igrali zapazeniju ulogu u Evropi.Setite se samo sta je radio protiv Lacija,Fejnorda,Cska(iako smo izgubili tada).Decko je veliki grobar,gine na terenu.Previse je temperamentan,to se ni meni bas ne svidja,ali bolje da imamo jednog takov igraca pored onih mrtvaka Scepovica,Tomica,Vukica..Idemo u LS!

cakar

pre 12 godina

pa kakvi ste vi to grobari...samo kukate..a kad budemo prosli genk dizace te ih do zvezda..rnic je fajter i dobro pojacanje,taj bre gine na terenu..volim partizan i u dobru i u zlu i verujem u ovaj tim

VS

pre 12 godina

Sve negativne komentare na racun Nemanje Rnica i Marka Scepovica, velikih "Grobara", i na racun Uprave na celu sa Djuricem, Gruborom, Nadjom, Krletom i sefom strucnog staba Saleta Stanojevica ostavljaju iskompleksirani nam navijaci tuzne i posrnule "komsinice", jer zasto bi iko "pljuvao" Upravu koja nam je u 4 godine donijela 4 titule, 3 Kupa, 7 pobeda u Derbijima, 3 grupne faze Lige Evrope i 1 grupnu fazu Ligu sampiona! PARTIZAN ZAUVEK!

Pele

pre 12 godina

Kada se očekivao odlično odrađen prelazni rok - dobili smo cirkus.
Druga bomba je Mateja Kežman, to je sada već jasno. Okrećemo se domaćem prvenstvu i kupu.

Stefan

pre 12 godina

Ja ne pamtim da je Partizan odradio slabiji prelazni rok,a da je imao vise para..Ovo se ne mogu nazivati pojacanjima, dovode se neki besplatni prosjecni igraci!Odbrana ocajna,sredina mozda najsporija u posljednjih nekoliko godina a napad jako los sa prosjecnim Scepovicem i Brazilcem koji je slabiji igrac od Clea i Tejga.Ako Partizan prodje Genk sa ovakvim igracima onda je stvarno cudestan klub!

Pablo

pre 12 godina

Pa, gde njega,Krstajicu zivotati!!!
Covek ne moze nigde da se proda,ne mogu da verujem da ponovo dolazi.
Dosta mi je vise politike vracanje "nasih polovnih igraca"
Ako udejmo u Ligu sampiona...to ce biti poduhvat veka.

Dijaspora

pre 12 godina

Uprava ...... Vi ste izgubili kompas .... Ponavljajte za mnom tri puta:

OFANZIVNI VEZNI, OFANZIVNI VEZNI, OFANZIVNI VEZNI

a ne neki propali bekovi ....

Neko

pre 12 godina

Realno, ovo kao Zvezdasa moze da me obraduje, ako dobije prednost u odnosu na mladog Aksentijevica, koji je po meni trenutno najbolji desni bek u ligi . . . i koji moze postici visoke fudbalske ciljeve . . .

samo da je dzabe i sirce je slatko

pre 12 godina

E moj Djuricu eeemi Partizane kada mi pojacanjem nazivamo igraca koji je 3 godine odigrao smesnih 16 utakmuca dok uglavnim preko 25 utakmica ima u polusezni i od tih 16 samo 7 puta bio starter!!! Ali igrac je ZA DZABE zar, eeeeee...

10 miliona od Savica

pre 12 godina

Moglo se naslutiti jer je bio gost u studiju rts-a dok se igralo u Skoplju. Bice to jos jedan u nizu beskorisnih igraca koji se dovode po nekom automatizmu bez ikakvog plana i strategije! On je igrac nikakvog kvaliteta,van forme, sposoban samo da napravi crveni karton i ostavi ekipu na cedilu!

Crveni na derbiju

pre 12 godina

Auuu, dobre te "bombe" Djuro..stvarno svaaka cast..ako toliko zelite da ne udjete u Ligu Sampiona i ako ne zelite da osvojite titulu mogli ste samo da kazete, niste morali ovako...jos jednom, strasno!!

Đorđe

pre 12 godina

Rokfeler je u jednom rekao: "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".
To se može ovde primeniti. Naime, umesto da se otvore sa bar 1.5 milona evra i dovedu kvalitetnog štopera, oni kupuju jeftinog i feleričnog Brazilca koji ne može da igra, da bi posle krpili rupe Rnićem.
Epilog: zbog tih milion evra nećemo ući u LŠ(kamo sreće da grešim) i zaraditi 10-ak miliona. Tačnije više će nas koštati felerični Brazilac i besplatni Rnić od jednog skupog i kvalitetnog štopera.

Kakva kuća, samo poslovno

pre 12 godina

- Rnić
- Knežević
- Lola Smiljanić (mada se dobro pokazao ovo drugi put kad je trebalo)
+ svi oni Lazići i Lazetići.
To su igrači čije sam odlaske doživljavao kao veliki trijumf. Sad se polako vraćaju jedan po jedan.
Možda bi trebali da prekinemo sa onim sloganom MOJA KUĆA, neki to previše bukvalno shvataju

Reggie Lee

pre 12 godina

Celo leto je lik slobodan a dovode ga 3 dana pre genka,mislim da je kasno,joooooooooooj,sto ja uopste citam ove sportske vesti,samo se nerviram

Crowbar

pre 12 godina

Pocetak prelaznog roka je obecavao,dovedeni su mladi igraci,koji sada naravno sede na klupi i pitaju se zasto su uopste i potpisivali,ali kako se blizi kraj roka,uprava se totalno pogubila,dovode se igraci bez ikakvog plana,cisto da popune mesto..razumem povrede,to je sastavni deo fudbala,ali samo ljudi u Partizanu su ocekivali da ce celu sezonu odigrati sa 2 stopera,ili glupa izjava Stanojevica:''Ne treba nam Rajkovic posto imamo vec Ivanova koji igra levom nogom''..sada dolazi i Rnic,tako da Aksentijevic moze da pocne da se navikava na klupu,posto ce verovatno ovi ''iskusniji'' pre dobijati sansu..u cilju podmladjivanja ekipe mislim da je sadasnja startna postava STARIJA jedno 3 godine u proseku od prosle sezone,a posto vidim da je Stanojevic tvrdoglav u svojim odlukama,mogu da ocekujem mucenje u igri kao i u drugom delu prosle sezone..svi cekamo utakmice sa Genkom,pa da vidimo gde smo trenutno,naravno da bih voleo da gresim i da me igraci demantuju,ali nacin na koji se selektira postava i igraci mi bas i ne uliva nadu

skeptik

pre 12 godina

Lele kuku nama. Taman sam mislio da smo ga se zauvek oslobodili al' ne lezi vraze. Sta je sledece? Povratak Duljaja, Nenada Djordjevica ili ne dao Bog, Race?

vasa

pre 12 godina

I sada će zbog njega Aksentijević na klupu... Svašta!!!!!!!!!
Nije važno koliko je neko veliki grobar, već koliko je u stanju da pruži Partizanu!

zvezdas

pre 12 godina

hahahaha, e stvarno je smesno, ali ja se ipak radujem njegovom povratku, zvezda nije izgubila derbi kad je on igrao, uz naravno obavezan crveni karton, bio bi mu to ja mislim jedno 5 ili 6 u nizu....

divac

pre 12 godina

amin!!!u bojkot odmah,spremam se vec par dana da predjem 600 km i gledam revans sa genkom ali posle ovog nisam lud,da gledam raspalog Rnica,o boze,a molio sam ti se svakog dana samo ne on,samo ne on....

Dingospo

pre 12 godina

Cim sam ga video u studiju RTS-a znao sam u kom grmu lezi zec...ali dobro,ako moze da pomogne i ako je mirniji nego ranije,onda dobrodosao..

samo pitam...

pre 12 godina

ovo vam je glavna vest, a zlato i svetski rekord cetverca sa kormilarom nije. naravno da je fudbal mnogo popularniji od veslanja, ali veslaci su pokazali da su najbolji na svetu u svojoj kategoriji, dok je ovo jedan polovan igrac koji je dosao u partizan na reciklazu. sta je dostojnije publiciteta?

Dany boy

pre 12 godina

Toliko prgav i fudbalski ne konkurentan igrac,pravo je cudo da je opstao 3 god.u inostranstvu...dajem sve pare ako u prvom derbiju ne dobije crveni:)))

pekarinho

pre 12 godina

Ma nama niko ne moze da ''ugodi'' .... Ne valja ovaj, ne valja onaj.. A zasto se jednostavno ne bi poneli kao pravi navijaci, i dali podrsku nasem klubu bez mesanja u rad uprave ?

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade "odlicnih" igraca partizana koji se vratio u svoj maticni klub. Nije mogao ni u jednom timu Evrope danadje mesto i hajde kuci.Gde si bio nigde sta si radio nista

grobari jug

pre 12 godina

"Miloše"uzalud radovanje i sa 10 igrača smo vas pobeđivali,sećaš se?Koliko ste vi opterećeni nama,nije ni čudo "četri godine duge"........!

Iskreni grobar

pre 12 godina

Eto nam jedne bombe!!! Ali ne treba nista unapred pricati.Kazu da Stankovic juce,na poziciji stopera i nije bas briljirao,Rankovica smo vec videli,tako da,ko zna,mozda Rnic i odigra dobro.Ko zna ,videcemo.U svakom slucaju znam jedno,Rnic je veliki Grobar.Treba stati uz klub i dati im podrsku u utorak,a uprava neka se stidi.Mi Partizan sigurno vise volimo od njih.Pokazali smo to stotinama puta.

iskreni delija aka hyb

pre 12 godina

realno ovo vam je nepotreban transfer, jer je mali Aksentijevic pokidao na toj poziciji, a Rnic kao stoper nebo i zemlja...

Levčanin Bg

pre 12 godina

E sad smo ugasili.Najveća rupa u odbrani u poslednjih 15 godina.Ko ga je doveo ne misli dobro Partizanu. P.S. Daj Bože da nisam u pravu

Dragan

pre 12 godina

Vidim ja da ovde neki nemaju pojma a kritikuju upravu. Pa od kada Evandro i Atanackovic igraju za Partizan. Pojedinci neznaju ni imena igraca a spremni su da svaki potez uprave proprate pljuvanjem. SAMO PARTIZAN!!!

Kad frustracije ubijaju... a DOMINACIJA se nastavlja ;)

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade "odlicnih" igraca partizana koji se vratio u svoj maticni klub. Nije mogao ni u jednom timu Evrope danadje mesto i hajde kuci.Gde si bio nigde sta si radio nista
(Delija banovo brdo, 23. jul 2011 15:17)


Ispadas glup do daske posto ste vratili igraca koji je vise puta ispao sa klubom u drugu ligu nego svi nasi bivsi igraci zajedno kad su otisli!!! Taj vam je vracen umesto Isaha i naziva se "pojacanjem", a i odlicni Savio vam je vracen brze nego sto je i otisao :p

Inace vasi igraci sve vodece zvezde evropskog fudbala (sad ce prica o Vidicu lol), a i oni koji nekom nepravdom to nisu se prosto razbise od zelje da se vrate u vas raspali klub...

virtuoz

pre 12 godina

BOMBAAAAAAA!!!
Da li je ovo ta najavljivana bomba u nasem dvoristu???
Sta je bilo sa onim pojacanjima, o kojima su januara meseca govorili da imaju tri ugovorena pojacanja za leto, tri bombe!!!!???
Volkov je ok, koja su druga dva???

stefanelo dada1

pre 12 godina

Sjajna vest za Partizan. Nemanja Rnic je jedan od najboljih srpskih odbrambenih igraca trenutno al nije imao pravog menadzera da ga pogura pa nije napravio neku veliku karijeru,verujem da bi sada igrao u premier ligi rame uz rame sa Vidicem. Doduse mozda je cesce dobijao crvene kartone al to je samo dokaz kolko ima veliko srce i kolko se bori za svoj tim. Nemanja puno srece u partizanu i dokazi svoj neosporan kvalitet. Sa Nemanjom Rnicem do lige sampiona.

Šaca

pre 12 godina

Nema više šta da se čeka, to su oni i sami svesni, da dovedu Bekenbauera iz mlađih dana nema im spasa. Pa ne može da se uigra ekipa za dva dana. Stanojević da je pametan, traba da se zahvali i da kaže: "Izvolite, pa Vi vodite ovu ekipu". Ko može da dovede igrača kao pojačanje koji nije igrao 3 godine, da je igrao zadnjih mesec dana mali fudbal u sali, pa da razumem, ovako, strašno, kakva konfuzija, nezabeleženo. Mislim da ni onaj gore ne može da im pomogne.

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade velikih igraca koje je Partizan stvorio i vraca se u Partizan.Igracina????Gde si bio nigde sta si radio nista i narod kaze "Seedi di si jer ni za di si nisi"

Nikola

pre 12 godina

Mi umesto da se pojacamo, mi smo sve slabiji i slabiji. Jel to ta bomba koju je Djuric pominjao? Boga mi, sa Rnicem nas je digao sve u vazduh. Vec u Belgiji ima da letimo.

kakao show u komentarima

pre 12 godina

Tim Djurinih snova
R. Ilic

Lomic Sikimic Knezevic Rnic

Smiljanic

Ilic,Vukic,Ivic,Iliev

Kezman

Ej bre eeeeej !Jadni mi ...

P.S. svi komentari su na mestu,lepo sam se nasmejao. :D

gregory

pre 12 godina

dobro je..ipak se pokazuje da smo ozbiljan klub i da mozemo da reagujemo u svakom trenutku i ne ispadamo smesni sa neki stoperima kojima je to treca pozicija...ne kazem da je rna neko ekstra pojacanje,al za stopera je ok,plus je velika grobarcina i nadamo se uspesnoj sezoni...

lunatic

pre 12 godina

Najvece uzivanje ovog leta mi je bilo citanje komentara navijaca partizana u vezi "pojacanja"... Sezona nije ni pocela a vec se urla BOJKOT!!! titule se "osvajau" a stadion prazan... poslednje domacinstvo u LS 10000 ljudi... Sever rodjaci Sever objashnjava iz godine u godinu, a to boliiiiiii......

TimCahiLL

pre 12 godina

Dragan,ako sam napravio lapsuse od besa,u vezi Aksentijevica i Eduarda,to ne znaci da nemam pojma.I pre nego sto kazes drugom da nema pojma,zapitaj se.jel ti poznat pojam zarez i da li imas pojma da se ne znam pise upravo ovako? :)

smeker

pre 12 godina

Imao pa neumeo ili nemao pa umeo dodje na isto.Ako imam novac kupujem ful auto ,ako ne onda JUGA i vozim sporom trakom.A tako mi je lepa bila prosla sezona,bas sam uzivao.I taman se ponadah...ALI AMATERI.

SURDA

pre 12 godina

Amateru ja se nadam da si stigao da uplatis 5+ posto ti je doslo ! Bajer Leverkuzen: Genk 4:1! Sramota sta sve pisete ! PARTIZAN DO GROBA

DG

pre 12 godina

decko je uvek igrao srcem za partizan pa i na tim derbijima koje pominjete i ja ne mogu da imam nesto protiv njega... povecava se konkurencija, a i iz slabe konkurencije ispliva kvalitet jer se slabi bore i daju maksimum... dobar potez uprave
napred partizan

aca

pre 12 godina

Ja mislim da je najveci problem to sto mi dovodimo pojacanja u minut do 12 i onda tim ne moze jednostavno da nam se uigra kako treba za kvalifikacije za LS. Ajde ovu Skendiju smo prosli kako smo prosli, ja bih rekao lako, ali bice gusto protiv Genka i ( daj Boze ) nekog protivnika u 4. kolu LS.

Beton-Celik

pre 12 godina

Poprilicno oran fudbaler, redovno ide u teretanu, vezba, talentovan, borben, skoro kompletan. Steta sto ga je povreda omela da napreduje u Anderlehtu. Mogao je da zaigra za neki od najvecih evropskih klubova, kao sto su Man City, Juventus, Inter, Real.... Imao je ponuda, secam se, ali ga je ta povreda omela i unistila mu karijeru. Mnogo mi je drago sto se vraca, jer je on najbolje resenje za desnog beka.

Pobesneli max

pre 12 godina

Rnic je odlican igrac. Drugacije mogu da pricaju samo neznalice.
E sad, mene vise brine njegovo zdravstveno stanje tj. povrede i sl. odnosno da li ce moci da pruzi svoj sadasnji maksimum. Ako je to 2/3 onoga sto je pruzao u Partizanu, njegovo dovodjenje je opravdano.

Princ

pre 12 godina

Ni ja nemam vise zivaca. Djuro je li ovo BOMBA? A druga je Kezman valjda. Da li ti ne znas ili nas samo pomalo zezas? Bio bih srecniji da ste kompletan omladinski pogon prekomandovali u prvi tim. Ne bi mi bilo tesko da se zbog njih nerviram. Al zbog ovih....Uzas!

Micko

pre 12 godina

Sve same bombe prelaznog roka. Realno je da bi Zvezda dobila Genka jer je ove sezone zaista jaca od Partizana. Genk je jedna smesna ekipa i sanse Partizana su 50 prema 50 procenata i nema favorita. O favoritu u domacem prvenstvu necu ni da govorim i mislim da je svima jasno ko ce biti sampion. Sve drugo bi bilo za masovne demonstracije protiv FSS.

Jale Dobric

pre 12 godina

Pozdrav svima!

Juce ne pozeleh da se vrati i evo ga danas. Nikad fudbalera od njega. Prica se da ce i Kezman nazad.
Opet pucanj u prazno.I dalje smo neozbiljni. Odresite kesu.

princ tagoe

pre 12 godina

ljudi,ne mogu da verujem,gde se njega setise,Boga sam molio da ode iz Partizana!!!!ja i dalje mislim da je ovo novinarska greska,ne yelim da poverujem???!!!

smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!

pre 12 godina

Najvece uzivanje ovog leta mi je bilo citanje komentara navijaca partizana u vezi "pojacanja"... Sezona nije ni pocela a vec se urla BOJKOT!!! titule se "osvajau" a stadion prazan... poslednje domacinstvo u LS 10000 ljudi... Sever rodjaci Sever objashnjava iz godine u godinu, a to boliiiiiii......
(lunatic, 23. jul 2011 16:31)

Najvece uzivanje mi je kad procitam kako se vi tesite sto titule nema pa nema, a nece je ni biti bar jos:

CETIRI GODINE. GODINE DUGE, GODINE BOLA GODINE TUGEEEEEEE!!!!!!!

Иван-Ниш

pre 12 godina

Важно да је џабе, то је логика. Ако неког нисам волео у Партизану последњих 10 година онда је то Рнић. Црвени картон и лоша одбрана су његови адути.

vladimir

pre 12 godina

Eeee...dodje mi da zaplacem kad vidim novo POJACANJE. Markes povredjen a covek koji je bio na probi Luizao kapiten omladinaca brazilske reprezentacije nije zadovoljio upravu posle jedne utakmice.Pa covek ima 24 godine mladji od Markesa ,brzi i jaci u duelima pogledajte snimke nekih tekmi sto reprezentacije sto njihovih klubova. Sramota,zalosno je odbaciti takvog fudbalera zarad Rnica zbog kojeg ce Aksentijevic na klupu.

Dragan

pre 12 godina

TimCahiLL, ako ćemo o pravopisu onda i ti treba da znaš da se iza zapete (zapeta je srpska reč a ne zarez) stavlja razmak a iza tečke veliko slovo.

amarko

pre 12 godina

problem je sto svi pamtimo derbije,stecen je los utisak zbog kartona,nije se nesto naigrao kvalitetnih utakmica u inostranstvu,sanse da sad pocne da razbija ...
ali sta da se radi,a ako pocne kojim slucajem dobro da igra nista necemo da zaradimo,
ne mogu da krivim krstajica, da su nasli igrace zimus pa da ih do sad isprobaju,
bolje da su nagovorili krstajica ;)

stefanelo dada1

pre 12 godina

Sjajna vest za Partizan. Nemanja Rnic je jedan od najboljih srpskih odbrambenih igraca trenutno al nije imao pravog menadzera da ga pogura pa nije napravio neku veliku karijeru,verujem da bi sada igrao u premier ligi rame uz rame sa Vidicem. Doduse mozda je cesce dobijao crvene kartone al to je samo dokaz kolko ima veliko srce i kolko se bori za svoj tim. Nemanja puno srece u partizanu i dokazi svoj neosporan kvalitet. Sa Nemanjom Rnicem do lige sampiona.

lunatic

pre 12 godina

Najvece uzivanje ovog leta mi je bilo citanje komentara navijaca partizana u vezi "pojacanja"... Sezona nije ni pocela a vec se urla BOJKOT!!! titule se "osvajau" a stadion prazan... poslednje domacinstvo u LS 10000 ljudi... Sever rodjaci Sever objashnjava iz godine u godinu, a to boliiiiiii......

Beton-Celik

pre 12 godina

Poprilicno oran fudbaler, redovno ide u teretanu, vezba, talentovan, borben, skoro kompletan. Steta sto ga je povreda omela da napreduje u Anderlehtu. Mogao je da zaigra za neki od najvecih evropskih klubova, kao sto su Man City, Juventus, Inter, Real.... Imao je ponuda, secam se, ali ga je ta povreda omela i unistila mu karijeru. Mnogo mi je drago sto se vraca, jer je on najbolje resenje za desnog beka.

Doktor

pre 12 godina

80% vas sto ga pljujete ga nije ni gledalo.Decko je strasno brz,borben,poseduje odlicnu pas igru,dobru dugu loptu..Dok je on igrao igrali zapazeniju ulogu u Evropi.Setite se samo sta je radio protiv Lacija,Fejnorda,Cska(iako smo izgubili tada).Decko je veliki grobar,gine na terenu.Previse je temperamentan,to se ni meni bas ne svidja,ali bolje da imamo jednog takov igraca pored onih mrtvaka Scepovica,Tomica,Vukica..Idemo u LS!

juznjak

pre 12 godina

evo sanse za komsinicu da izbori 0-0 u derbiju,
jer cemo od 21. minuta da igramo sa 10 igraca:))
ps.djuro,djuro svasta bi napisao,
ali ne daju....

cakar

pre 12 godina

pa kakvi ste vi to grobari...samo kukate..a kad budemo prosli genk dizace te ih do zvezda..rnic je fajter i dobro pojacanje,taj bre gine na terenu..volim partizan i u dobru i u zlu i verujem u ovaj tim

Micko

pre 12 godina

Sve same bombe prelaznog roka. Realno je da bi Zvezda dobila Genka jer je ove sezone zaista jaca od Partizana. Genk je jedna smesna ekipa i sanse Partizana su 50 prema 50 procenata i nema favorita. O favoritu u domacem prvenstvu necu ni da govorim i mislim da je svima jasno ko ce biti sampion. Sve drugo bi bilo za masovne demonstracije protiv FSS.

pekarinho

pre 12 godina

Ma nama niko ne moze da ''ugodi'' .... Ne valja ovaj, ne valja onaj.. A zasto se jednostavno ne bi poneli kao pravi navijaci, i dali podrsku nasem klubu bez mesanja u rad uprave ?

grobar_konjarnik

pre 12 godina

svaki dan pratim vesti da vidim koga ce nesposobna uprava da dovede,i na kraju dovode igraca zbog kojeg sam se napio kad je otisao iz Partizana..muka mi je vise od svega...idem na odmor i necu ni da pratim vise ko je dosao a ko otisao..samo cu da odgledam utakmicu sa Genkomi i to je to..nemam vise zivaca..nek nam je Bog u pomoci...

Pobesneli max

pre 12 godina

Rnic je odlican igrac. Drugacije mogu da pricaju samo neznalice.
E sad, mene vise brine njegovo zdravstveno stanje tj. povrede i sl. odnosno da li ce moci da pruzi svoj sadasnji maksimum. Ako je to 2/3 onoga sto je pruzao u Partizanu, njegovo dovodjenje je opravdano.

VS

pre 12 godina

Sve negativne komentare na racun Nemanje Rnica i Marka Scepovica, velikih "Grobara", i na racun Uprave na celu sa Djuricem, Gruborom, Nadjom, Krletom i sefom strucnog staba Saleta Stanojevica ostavljaju iskompleksirani nam navijaci tuzne i posrnule "komsinice", jer zasto bi iko "pljuvao" Upravu koja nam je u 4 godine donijela 4 titule, 3 Kupa, 7 pobeda u Derbijima, 3 grupne faze Lige Evrope i 1 grupnu fazu Ligu sampiona! PARTIZAN ZAUVEK!

gregory

pre 12 godina

dobro je..ipak se pokazuje da smo ozbiljan klub i da mozemo da reagujemo u svakom trenutku i ne ispadamo smesni sa neki stoperima kojima je to treca pozicija...ne kazem da je rna neko ekstra pojacanje,al za stopera je ok,plus je velika grobarcina i nadamo se uspesnoj sezoni...

milos

pre 12 godina

Kao navijac zvezde se veoma radujem njegovom povratku :)
A i u kvalifikacijama cete se usreciti sa njim. Najtuznije je sto je ovaj brazilac sto je sad dosao povredjen pa ce rnic da ogra protiv genka

grobari jug

pre 12 godina

"Miloše"uzalud radovanje i sa 10 igrača smo vas pobeđivali,sećaš se?Koliko ste vi opterećeni nama,nije ni čudo "četri godine duge"........!

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade "odlicnih" igraca partizana koji se vratio u svoj maticni klub. Nije mogao ni u jednom timu Evrope danadje mesto i hajde kuci.Gde si bio nigde sta si radio nista

DG

pre 12 godina

decko je uvek igrao srcem za partizan pa i na tim derbijima koje pominjete i ja ne mogu da imam nesto protiv njega... povecava se konkurencija, a i iz slabe konkurencije ispliva kvalitet jer se slabi bore i daju maksimum... dobar potez uprave
napred partizan

Kad frustracije ubijaju... a DOMINACIJA se nastavlja ;)

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade "odlicnih" igraca partizana koji se vratio u svoj maticni klub. Nije mogao ni u jednom timu Evrope danadje mesto i hajde kuci.Gde si bio nigde sta si radio nista
(Delija banovo brdo, 23. jul 2011 15:17)


Ispadas glup do daske posto ste vratili igraca koji je vise puta ispao sa klubom u drugu ligu nego svi nasi bivsi igraci zajedno kad su otisli!!! Taj vam je vracen umesto Isaha i naziva se "pojacanjem", a i odlicni Savio vam je vracen brze nego sto je i otisao :p

Inace vasi igraci sve vodece zvezde evropskog fudbala (sad ce prica o Vidicu lol), a i oni koji nekom nepravdom to nisu se prosto razbise od zelje da se vrate u vas raspali klub...

skeptik

pre 12 godina

Lele kuku nama. Taman sam mislio da smo ga se zauvek oslobodili al' ne lezi vraze. Sta je sledece? Povratak Duljaja, Nenada Djordjevica ili ne dao Bog, Race?

TimCahiLL

pre 12 godina

Ono sto bih hteo da kazem posle dolaska ovog igraca,a vezano za upravu,Krstajica i Stanojevica bilo bi ne jednom, nego 100 puta cenzurisano.Prosto mi dodje zbog njih da nas Genk ne samo pobedi,nego unakazi.Pa,sta je bre ovo?Ima li kraja ovome?Necete da kupujete kvalitetne igrace,ne morate,kradite,ali umuknite vise i prestanite da se igrate sa Partizanom i njegovim navijacima,jer nije to vasa privatna svojina.Kakav bre Rnic,koji Markes?Ko je sledeci?Dokle vise Ilic,Vukic,Scepovic?Pustite na teren Stankovica,Ninkovica,Markovica,Babica,Jovancica,uz Stojkovica, Atanackovica,Ivanova,Volkova,Medu i Evandra,eto ekipe,uz koju ce biti svaki pravi navijac Partizana, bez obzira na rezultate,ali,nazalost,to se nece desiti nikad...

Dragan

pre 12 godina

Vidim ja da ovde neki nemaju pojma a kritikuju upravu. Pa od kada Evandro i Atanackovic igraju za Partizan. Pojedinci neznaju ni imena igraca a spremni su da svaki potez uprave proprate pljuvanjem. SAMO PARTIZAN!!!

Rade

pre 12 godina

Znaci to bi bilo to!!!Djuric je najavio dve bombe Anderson je stigao i evo sad Rnic!!!Jadna nam majka dok se klubovi ne privatizuju!!!Gde nestade 50-ak miliona evra koje je Partizan dobio poslednjih 2-3 sezone sto od transfera sto od evropskih takmicenja????Ja vise ne idem na utakmice dok se klubovi ne privatizuju ili bar dok ne dodje nova uprava na celu sa Savom Milosevicem!!!

samo pitam...

pre 12 godina

ovo vam je glavna vest, a zlato i svetski rekord cetverca sa kormilarom nije. naravno da je fudbal mnogo popularniji od veslanja, ali veslaci su pokazali da su najbolji na svetu u svojoj kategoriji, dok je ovo jedan polovan igrac koji je dosao u partizan na reciklazu. sta je dostojnije publiciteta?

Dany boy

pre 12 godina

Toliko prgav i fudbalski ne konkurentan igrac,pravo je cudo da je opstao 3 god.u inostranstvu...dajem sve pare ako u prvom derbiju ne dobije crveni:)))

Nikola

pre 12 godina

Mi umesto da se pojacamo, mi smo sve slabiji i slabiji. Jel to ta bomba koju je Djuric pominjao? Boga mi, sa Rnicem nas je digao sve u vazduh. Vec u Belgiji ima da letimo.

Stefan

pre 12 godina

Ja ne pamtim da je Partizan odradio slabiji prelazni rok,a da je imao vise para..Ovo se ne mogu nazivati pojacanjima, dovode se neki besplatni prosjecni igraci!Odbrana ocajna,sredina mozda najsporija u posljednjih nekoliko godina a napad jako los sa prosjecnim Scepovicem i Brazilcem koji je slabiji igrac od Clea i Tejga.Ako Partizan prodje Genk sa ovakvim igracima onda je stvarno cudestan klub!

divac

pre 12 godina

amin!!!u bojkot odmah,spremam se vec par dana da predjem 600 km i gledam revans sa genkom ali posle ovog nisam lud,da gledam raspalog Rnica,o boze,a molio sam ti se svakog dana samo ne on,samo ne on....

zvezdas

pre 12 godina

hahahaha, e stvarno je smesno, ali ja se ipak radujem njegovom povratku, zvezda nije izgubila derbi kad je on igrao, uz naravno obavezan crveni karton, bio bi mu to ja mislim jedno 5 ili 6 u nizu....

Levčanin Bg

pre 12 godina

E sad smo ugasili.Najveća rupa u odbrani u poslednjih 15 godina.Ko ga je doveo ne misli dobro Partizanu. P.S. Daj Bože da nisam u pravu

10 miliona od Savica

pre 12 godina

Moglo se naslutiti jer je bio gost u studiju rts-a dok se igralo u Skoplju. Bice to jos jedan u nizu beskorisnih igraca koji se dovode po nekom automatizmu bez ikakvog plana i strategije! On je igrac nikakvog kvaliteta,van forme, sposoban samo da napravi crveni karton i ostavi ekipu na cedilu!

TNT

pre 12 godina

Bomba br.1 Rnic!!!
Bomba br.2 Knezevic!!! (Ne ide da samo Rnic dobija crvene)
A gratis dobijamo u vidu SIKIMICA!!! (da utakmicu ucini zanimljivojom svojim autogolovima)

iskreni delija aka hyb

pre 12 godina

realno ovo vam je nepotreban transfer, jer je mali Aksentijevic pokidao na toj poziciji, a Rnic kao stoper nebo i zemlja...

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Ha ha ha evo jos jednog iz plejade velikih igraca koje je Partizan stvorio i vraca se u Partizan.Igracina????Gde si bio nigde sta si radio nista i narod kaze "Seedi di si jer ni za di si nisi"

Iskreni grobar

pre 12 godina

Eto nam jedne bombe!!! Ali ne treba nista unapred pricati.Kazu da Stankovic juce,na poziciji stopera i nije bas briljirao,Rankovica smo vec videli,tako da,ko zna,mozda Rnic i odigra dobro.Ko zna ,videcemo.U svakom slucaju znam jedno,Rnic je veliki Grobar.Treba stati uz klub i dati im podrsku u utorak,a uprava neka se stidi.Mi Partizan sigurno vise volimo od njih.Pokazali smo to stotinama puta.

Crveni na derbiju

pre 12 godina

Auuu, dobre te "bombe" Djuro..stvarno svaaka cast..ako toliko zelite da ne udjete u Ligu Sampiona i ako ne zelite da osvojite titulu mogli ste samo da kazete, niste morali ovako...jos jednom, strasno!!

Pablo

pre 12 godina

Pa, gde njega,Krstajicu zivotati!!!
Covek ne moze nigde da se proda,ne mogu da verujem da ponovo dolazi.
Dosta mi je vise politike vracanje "nasih polovnih igraca"
Ako udejmo u Ligu sampiona...to ce biti poduhvat veka.

virtuoz

pre 12 godina

BOMBAAAAAAA!!!
Da li je ovo ta najavljivana bomba u nasem dvoristu???
Sta je bilo sa onim pojacanjima, o kojima su januara meseca govorili da imaju tri ugovorena pojacanja za leto, tri bombe!!!!???
Volkov je ok, koja su druga dva???

Marko Jovanovic Grobar

pre 12 godina

Strasno. Ovo je znaci jedna od te dve "bombe" naseg predsednika Djurica? Moralo bi biti, obzirom da je obecao dva velika iznenadjenja do kraja prelaznog roka. Zaista nas je iznenadio. Vecina navijaca Partizana je jedva cekalo da ovaj igrac napusti nase redove ali nismo se radovali dugo. Trend vracanja starih i neuspesnih fudbalera se nastavlja dok ljude koji su ostavili trag u Partizanu oterali smo na najporazavajuci nacin - Moreira. Djuricu i ostalima iz uprave - necemo vam to oprostiti. Kod vecine navijaca Partizana uveren sam da nemate podrusku za dalji rad. A mome klubu neka je Bog na pomoci u Genku.

TimCahiLL

pre 12 godina

Dragan,ako sam napravio lapsuse od besa,u vezi Aksentijevica i Eduarda,to ne znaci da nemam pojma.I pre nego sto kazes drugom da nema pojma,zapitaj se.jel ti poznat pojam zarez i da li imas pojma da se ne znam pise upravo ovako? :)

Kakva kuća, samo poslovno

pre 12 godina

- Rnić
- Knežević
- Lola Smiljanić (mada se dobro pokazao ovo drugi put kad je trebalo)
+ svi oni Lazići i Lazetići.
To su igrači čije sam odlaske doživljavao kao veliki trijumf. Sad se polako vraćaju jedan po jedan.
Možda bi trebali da prekinemo sa onim sloganom MOJA KUĆA, neki to previše bukvalno shvataju

Cofi

pre 12 godina

Jao ovo je onaj car sto opkruzuje sudiju!I aut liniju!I loptu cini mi se...taman kad Stanojevic da otkaz,vi dovedite Jesica i opet ste kompletni!:))))))))))))))))))

kakao show u komentarima

pre 12 godina

Tim Djurinih snova
R. Ilic

Lomic Sikimic Knezevic Rnic

Smiljanic

Ilic,Vukic,Ivic,Iliev

Kezman

Ej bre eeeeej !Jadni mi ...

P.S. svi komentari su na mestu,lepo sam se nasmejao. :D

Dingospo

pre 12 godina

Cim sam ga video u studiju RTS-a znao sam u kom grmu lezi zec...ali dobro,ako moze da pomogne i ako je mirniji nego ranije,onda dobrodosao..

Uprkos svemu...NAPRED PARTIZAN!

pre 12 godina

Veliki sam navijac Partizana i veoma sam razocaran. Prelazni rok je katastrofalno odradjen. Igramo protiv vrlo ozbiljne ekipe Genka, a par dana pred utakmicu bukvalno pokusavamo da skrpimo odbranu. Zar je zaista bilo toliko hitno prodati Savica? Krajnje neozbiljan pristup citave uprave od Djurica do Krstajica.

Pele

pre 12 godina

Kada se očekivao odlično odrađen prelazni rok - dobili smo cirkus.
Druga bomba je Mateja Kežman, to je sada već jasno. Okrećemo se domaćem prvenstvu i kupu.

Princ

pre 12 godina

Ni ja nemam vise zivaca. Djuro je li ovo BOMBA? A druga je Kezman valjda. Da li ti ne znas ili nas samo pomalo zezas? Bio bih srecniji da ste kompletan omladinski pogon prekomandovali u prvi tim. Ne bi mi bilo tesko da se zbog njih nerviram. Al zbog ovih....Uzas!

princ tagoe

pre 12 godina

ljudi,ne mogu da verujem,gde se njega setise,Boga sam molio da ode iz Partizana!!!!ja i dalje mislim da je ovo novinarska greska,ne yelim da poverujem???!!!

Beretka

pre 12 godina

Bas si nam ti falio. Nije dosta da ne mozemo Petrovica,Tomica,Scepovica nikome da prodamo i da se mucimo sa dva matorca u sredini. Doveli smo amatera na probi i sad si nam ti bas falio da kompletiramo cirkus!

Neko

pre 12 godina

Realno, ovo kao Zvezdasa moze da me obraduje, ako dobije prednost u odnosu na mladog Aksentijevica, koji je po meni trenutno najbolji desni bek u ligi . . . i koji moze postici visoke fudbalske ciljeve . . .

Santana

pre 12 godina

Krle,majstore,cestitam! Ala si odradio prelazni rok,svaka ti cast! Ko Bjeka sa Zaicem I Lazicem! Treba samo zabiberiti za kraj I dovesti Asena Nikolova,I ulazite u istoriju!

Šaca

pre 12 godina

Nema više šta da se čeka, to su oni i sami svesni, da dovedu Bekenbauera iz mlađih dana nema im spasa. Pa ne može da se uigra ekipa za dva dana. Stanojević da je pametan, traba da se zahvali i da kaže: "Izvolite, pa Vi vodite ovu ekipu". Ko može da dovede igrača kao pojačanje koji nije igrao 3 godine, da je igrao zadnjih mesec dana mali fudbal u sali, pa da razumem, ovako, strašno, kakva konfuzija, nezabeleženo. Mislim da ni onaj gore ne može da im pomogne.

vasa

pre 12 godina

I sada će zbog njega Aksentijević na klupu... Svašta!!!!!!!!!
Nije važno koliko je neko veliki grobar, već koliko je u stanju da pruži Partizanu!

Jale Dobric

pre 12 godina

Pozdrav svima!

Juce ne pozeleh da se vrati i evo ga danas. Nikad fudbalera od njega. Prica se da ce i Kezman nazad.
Opet pucanj u prazno.I dalje smo neozbiljni. Odresite kesu.

Ivan - Nis

pre 12 godina

Booommmbbbaaaaa br. 1 !!!!
koja je sledeca ....????????
Verovatno je buduci generalni sponzor Galenika ili neka druga unistena i propala firma ?
Pa dokle vise Djuricu ?

Dijaspora

pre 12 godina

Uprava ...... Vi ste izgubili kompas .... Ponavljajte za mnom tri puta:

OFANZIVNI VEZNI, OFANZIVNI VEZNI, OFANZIVNI VEZNI

a ne neki propali bekovi ....

Đorđe

pre 12 godina

Rokfeler je u jednom rekao: "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".
To se može ovde primeniti. Naime, umesto da se otvore sa bar 1.5 milona evra i dovedu kvalitetnog štopera, oni kupuju jeftinog i feleričnog Brazilca koji ne može da igra, da bi posle krpili rupe Rnićem.
Epilog: zbog tih milion evra nećemo ući u LŠ(kamo sreće da grešim) i zaraditi 10-ak miliona. Tačnije više će nas koštati felerični Brazilac i besplatni Rnić od jednog skupog i kvalitetnog štopera.

SURDA

pre 12 godina

Amateru ja se nadam da si stigao da uplatis 5+ posto ti je doslo ! Bajer Leverkuzen: Genk 4:1! Sramota sta sve pisete ! PARTIZAN DO GROBA

smeker

pre 12 godina

Imao pa neumeo ili nemao pa umeo dodje na isto.Ako imam novac kupujem ful auto ,ako ne onda JUGA i vozim sporom trakom.A tako mi je lepa bila prosla sezona,bas sam uzivao.I taman se ponadah...ALI AMATERI.

Иван-Ниш

pre 12 godina

Важно да је џабе, то је логика. Ако неког нисам волео у Партизану последњих 10 година онда је то Рнић. Црвени картон и лоша одбрана су његови адути.

samo da je dzabe i sirce je slatko

pre 12 godina

E moj Djuricu eeemi Partizane kada mi pojacanjem nazivamo igraca koji je 3 godine odigrao smesnih 16 utakmuca dok uglavnim preko 25 utakmica ima u polusezni i od tih 16 samo 7 puta bio starter!!! Ali igrac je ZA DZABE zar, eeeeee...

realno loše

pre 12 godina

Čini mi se da Partizan i Crvena Zvezda u svojoj poprilično dugoj istoriji nikada nisu imali lošije sportske direktore odnosno ljude koji su zaduženi za dovođenje igrača.Ovo sa Rnićem mi liči na turnir u malom fudbalu kada mi iz kraja se sakupimo ali nam golman mora kod tetke u Rumu sa roditeljima pa brže bolje sjeti se ko to još solidno brani da ga zovemo. Ovaj rnić (nemam ništa protiv njega) je mogao u Partizan doći još pre 2 meseca ili barem pre 30 dana a ne da se kupuje povređeni Brazilac koji je imao lep DVD a o njemu se ništa nije znalo. Kada je isplivalo na površinu ajde Rnića ćemo čisto da se neko kupi i navijači malo umire. U Zvezdi je slično,nesposobni Adzić se izvlači na Ramba a sam nije u stanju štopeta naći mesec dana !!! Ej pa ja bi ga u Tanzaniji našao,ne tražiš Mesija ili Čavija pa da ga nema. Sve u svemu loše da teško da može lošije i sa jedne i sa druge strane brda. A prepucavanja navijača me podsećaju na onu poslovicu "rugao se lonac loncu a oba su crna" !!!

Crowbar

pre 12 godina

Pocetak prelaznog roka je obecavao,dovedeni su mladi igraci,koji sada naravno sede na klupi i pitaju se zasto su uopste i potpisivali,ali kako se blizi kraj roka,uprava se totalno pogubila,dovode se igraci bez ikakvog plana,cisto da popune mesto..razumem povrede,to je sastavni deo fudbala,ali samo ljudi u Partizanu su ocekivali da ce celu sezonu odigrati sa 2 stopera,ili glupa izjava Stanojevica:''Ne treba nam Rajkovic posto imamo vec Ivanova koji igra levom nogom''..sada dolazi i Rnic,tako da Aksentijevic moze da pocne da se navikava na klupu,posto ce verovatno ovi ''iskusniji'' pre dobijati sansu..u cilju podmladjivanja ekipe mislim da je sadasnja startna postava STARIJA jedno 3 godine u proseku od prosle sezone,a posto vidim da je Stanojevic tvrdoglav u svojim odlukama,mogu da ocekujem mucenje u igri kao i u drugom delu prosle sezone..svi cekamo utakmice sa Genkom,pa da vidimo gde smo trenutno,naravno da bih voleo da gresim i da me igraci demantuju,ali nacin na koji se selektira postava i igraci mi bas i ne uliva nadu

smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!

pre 12 godina

Najvece uzivanje ovog leta mi je bilo citanje komentara navijaca partizana u vezi "pojacanja"... Sezona nije ni pocela a vec se urla BOJKOT!!! titule se "osvajau" a stadion prazan... poslednje domacinstvo u LS 10000 ljudi... Sever rodjaci Sever objashnjava iz godine u godinu, a to boliiiiiii......
(lunatic, 23. jul 2011 16:31)

Najvece uzivanje mi je kad procitam kako se vi tesite sto titule nema pa nema, a nece je ni biti bar jos:

CETIRI GODINE. GODINE DUGE, GODINE BOLA GODINE TUGEEEEEEE!!!!!!!

aca

pre 12 godina

Ja mislim da je najveci problem to sto mi dovodimo pojacanja u minut do 12 i onda tim ne moze jednostavno da nam se uigra kako treba za kvalifikacije za LS. Ajde ovu Skendiju smo prosli kako smo prosli, ja bih rekao lako, ali bice gusto protiv Genka i ( daj Boze ) nekog protivnika u 4. kolu LS.

Blagoje

pre 12 godina

Posle utakmice u Skoplju rekoh da je za Rankovica Rnic izmislio fudbal, ali daleko od toga da sam zeleo da ga vidim na terenu umesto njega.

vladimir

pre 12 godina

Eeee...dodje mi da zaplacem kad vidim novo POJACANJE. Markes povredjen a covek koji je bio na probi Luizao kapiten omladinaca brazilske reprezentacije nije zadovoljio upravu posle jedne utakmice.Pa covek ima 24 godine mladji od Markesa ,brzi i jaci u duelima pogledajte snimke nekih tekmi sto reprezentacije sto njihovih klubova. Sramota,zalosno je odbaciti takvog fudbalera zarad Rnica zbog kojeg ce Aksentijevic na klupu.

Reggie Lee

pre 12 godina

Celo leto je lik slobodan a dovode ga 3 dana pre genka,mislim da je kasno,joooooooooooj,sto ja uopste citam ove sportske vesti,samo se nerviram

amarko

pre 12 godina

problem je sto svi pamtimo derbije,stecen je los utisak zbog kartona,nije se nesto naigrao kvalitetnih utakmica u inostranstvu,sanse da sad pocne da razbija ...
ali sta da se radi,a ako pocne kojim slucajem dobro da igra nista necemo da zaradimo,
ne mogu da krivim krstajica, da su nasli igrace zimus pa da ih do sad isprobaju,
bolje da su nagovorili krstajica ;)

Dragan

pre 12 godina

TimCahiLL, ako ćemo o pravopisu onda i ti treba da znaš da se iza zapete (zapeta je srpska reč a ne zarez) stavlja razmak a iza tečke veliko slovo.