Utorak, 28.06.2011.

18:59

B92: Todorić očekuje ostanak trija

Sportski direktor Partizana mt:s Dragan Todorić rekao je za B92 da bi u naredna dva-tri dana trebalo da bude rešena situacija sa Božićem, Kecmanom i Katićem.

Izvor: AK

B92: Todoriæ oèekuje ostanak trija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

23 Komentari

Sortiraj po:

zbog zato

pre 12 godina

bozic da jer je tata na klupi i svlacionici, spona izmedju igraca i vlade. i kecman da, jer treba nesto ovi klinci da nauce od njega. ali katic out, na njegovo mesto vratiti marica. milko bjelica bi bio interesantan partizanu. na jedinici vujanic a roberts na cetvorci.
tim 2011:
vujanic, bozic, kecman, bogdanovic, milosavljevic, miljenovic
lucic, milko bjelica, roberts, djekic
maric, besovic.

mario

pre 12 godina

za rukovodstvo svakog kluba i njegovog trenera jedan od najtezih zadataka je svakako izvrsiti smenu generacija, a da pritom klub postize ocekivane rezultate. A ocekivani rezultati od Partizana su definisani i ove godine u plasmanu min. u TOP 16 Evrolige i osvajanju svih domacih trofeja. Zato je nemoguce da kostur tima cine talentovani ali neiskusni klinci pojacani sa dva stranca. Zna se da stranci igraju za svoju statistiku i da se tek pred kraj sezone, usled konstantnog pritiska trenera na njih, potpuno uklope u ekipu. Dakle, mladi igraci moraju imati nekoga ko na terenu rukovodi njima i njihovom igrom. Poslednjig 20 god u Srbiji se nije pojavio igrac od 20 godina koji je sposoban i drzak da bude organizator igre (osim Teodosica)svoga tima. Svaki od mladih igraca ima odredjene karakteristike koje ga cine talentom, ali sa 20 godina on se ili razvija u vrhunskog igraca ili ostaje veciti talenat. Da bi se razvio u vrhunskog igraca on pre svega mora da igra i na terenu da ima nekoga ko ce ga bodriti, prekoravati, terati ga da se odvazi i sutne kad se lomi rezultat,
stalno ga podsecati da mora da igra odbranu, itd. itd. Partizan je srecan sto ima ne samo jednog, vec dva takva igraca, Duleta Kecmana i Peru Bozica. Mladi igraci treba da kradu zanat od ove dve ljudske velicine koje nesebicno prenose sve svoje kosarkasko znanje na njih i ulazu velike napore da od tih mladica naprave pre svega ljude dostojne postovanja, kao sto su oni sami, a kao nadgradnja toga neminovno stize i uspeh na terenu. Svi u Partizanu znaju da minutaza iskusnih igraca treba da se smanjuje, a mladih - povecava, ali kako smanjiti minutazu Kecmanu kad je po statistici najkorisniji igrac i kad izadje iz igre ekipa deluje kao auto bez elektronike. E tu je cela poenta smene generacija. Dok se ne pojavi mladi igrac koji ce biti mozak ekipe nema nista od smene, Kecman ce i dalje biti nezamenljiv, makar i kao reparirana elektronika.

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Bilo bi lepo da ove godien sastavimo ekipu na vreme i da ekipa kompletna prodje kroz pripremni period i trening utakmice. Da imaju dovoljno vremena da se uigraju i da maksimalno spremni krenemo u novu sezonu Eurolige i NLB lige. Verujem da Todoric i ostali znaju sta treba da rade ali bi voleo da ekipa bude sastavljena sto pre. Napred crno-beli!!!

sestric

pre 12 godina

Marko Ljubicic u Partizan jeftina investicija a boljeg i jeftinijig pleja na trzistu nema,brz je za kontre, prodoran, sjajan suter,skakac,asistent,TOSO razmisli o njegovom dovodjenju,isti TEO a zeli u Partizan,ajmo grobari podrzimo jos jednog velikog grobara i coveka koji ce da nas vodi do finala EVROLIGE!

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Ne sekiram se ..
S'obzirom da smo u poslednje 2 godine kupili 5-6 extra talentovanih mladih igraca i da Danilovic i Todoric ZNAJU POSAO.. opusteno.. igrace se lepa kosarka i ove godine..za mene je uspeh DOBRA KOSARKA, PUNE TRIBINE, OSECAJ ZADOVOLJSTVA NAKON UTAKMICE BEZ OBZIRA NA REZULTAT.. ne mora uvek i trofej da znaci(samo je vecina razmazena 10godisnjom dominacijom)..
AJMO CRNO-BELI

uros

pre 12 godina

Ja mislim da u ovoj sezoni PARTIZAN ne bi trebao da dovodi strane igrace zato sto je kriza u nasim klubovima i zato ima dosta kvalitetnih igraca da se probere,a i zar nije bolje da pruzimo sansu nasim igracima da igraju EVROLIGU..prvenstveno mislim na krizu u HEMOFARMU...AAA PARTIZANU trebaju zamjene za igrace kao sto su (DZAVAI,GIST,VESELY,DZERELS,KLOBUCAR)...Svidja mi se prica o dovodjenju ANDJUSICA...Ali ima jos interesantnih igraca u hemofarmu tj zasto ne bi SAVOVIC dosao na mjesto GISTA,PAVKOVIC na mjesto DZERELSA...AAA takodje kriza je i u BUDUCNOSTI pa ko zna kakav je igrac SIMONOVIC uostalom bio je kapiten univerzitetske reprezentacije SRBIJE i ja mislim da bi on bio odlicna zamjena za VESELOG...na poziciji centra bi dobar bio LABOVIC koji je odlican igrac,a nije se proslavio u inostranstvu...iiii pazite sada ekipu: Katic,Labovic,Savovic,Djekic,Simonovic,Kecman,Bozic,Milosavljevic,Pavkovic,Andjusic...

Bojan Sd

pre 12 godina

Mozete da mi lupate minuse do sutra ali ja ne bi voleo da ostane Katic. Covek je centar a nikad ne zakucava samo polaze loptu o tablu i svaki iole jaci igrac ce mu lupiti bananu
Ja bi radije doveo stranog centra i pruzio priliku Besovicu da bude drugi centar. Stranac bi igrao 30 minuta a Besovic 10
I da, voleo bi da imamo maksimalno 2 Amera (stranca), neka okosnicu ekipe cine domaci igraci. Domaci igraci = duzi ostanak u ekipi (bar 3 godine)
(pfc, 28. jun 2011 19:10) Ni DIVAC nije zakucavao......ali TAKVE KAO STO SI TI, JESTE...msm sta reci..SRBIJA JE ZEMLJA KOOOOOSAAAAARKEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!

zelimir

pre 12 godina

Peri Bozicu svaka cast za sve do sad ali igrac mora sam da zna kada je dosta i da sam okonca karijeru a ne sumljam da bi mu u klubu nasli nefu funkciju!Kecman je ok ali sa smanjenom minutazom jer covek ipak ima 34 godine dok je Katic za drugog centra sasvim ok.imam utisak da su se u klubu malo pogubili po pitanju dovodjenja mladih bekova!Jaramaz uzima minute talentovanijem Bogdanovicu,Pesakovic je doveden,Miljenovic spominje se Andjusic!

Marko

pre 12 godina

Problem je sto je Božić kod Vujoševića imao znatno manju minutažu nego kod Jovanovića. Nadam se da je se Vlada oslobodio straha osvajanjem titula u NLB i našoj ligi ove sezone i da će naredne dati veću šansu mlađim igračima.

Pinot gris

pre 12 godina

Ja nisam ni rekao da Kecman i Bozic ne trebaju da igraju, rekao sam kolika sada moze biti njihova minutaza. Za Katica ostajem pri iznetom.

Sto se igraca koje sam predlozio tice nisam mislio da nam to bude tim, vec da mozda neki moze da bude nas, neki znaci. I ne mislim da je ogroman procenat tih igraca pojedinacno procenjen kao ceo nas tim, daleko od toga.

MarkoKg

pre 12 godina

Svaka cast njima,ali treba im se zahvaliti na svemu ucinjenom do sad... Bozic vec dve sezone koci razvoj mladih igraca koji igraju na njegovom mestu,a i Kecman je u prosloj sezoni odigrao ispod ocekivaja,sumnjam da ce u sledecoj odigrati bolje. treba dati sansu mladim igracima na njihovim pozicijama. Miljenovic,Bogdanovic,Andjusic...koji su realno veci talenti nego sto su oni bili.

Đorđe

pre 12 godina

Zašto pljujete po upravi i igračima kad pojma nemate. Pera Božić je kapiten Partizana i njegov doprinos je nemerljiv. Ne sa aspekta igračkih kvaliteta, već sa aspekta motivacije, autoriteta, inteligencije, požrtvovanja, ljudskih kvaliteta. On je Vladina desna ruka, kao što je bio i Duletova i samo njegovo prisustvo na parketu je od neprocenjivog značaja.
Kecman je takođe veoma značajan igrač, kompletan, ulaz šut, odbrana. I dalje on može da igra na visokom nivou.
Katić je kao drugi centar izuzetno pouzdan.
Uostalom, valjda Toša i Danilović bolje znaju od nas što pišemo komentare.

boy

pre 12 godina

@(Pinot gris, 28. jun 2011 19:32)

Vecina igraca koje si naveo su nerealne zelje jer mu preskupi za mogucnosti Partizana. Samo neki od njeh bi mogli da se dovedu i to ako su slobodni ili eventuanlo na pozajmicu iako to nije popularno u kosarci. Takodje za tvoju informaciju Kecman je prosle sezone bio jedan od najkorisnijih igraca Partizana ako ne i najkorisniji. A Katic je imao odlicnu sezonu i glupo je odreci ga se kad vec zeli da ostane. I dosta je vise tog smaranja sa tim omladincima i "nasom decom". Koji bi navijac prihvatio podmladjivanje tima koje bi dovelo do sunovrata u EL. A i ta deca treba pored nekog da steku iskustvo. Nije sve samo u talentu. I dosta te dece nece izrasti ni u kakve igrace. Koliko je samo bio hvaljen Mitrovic i gde je sad i sta je pokazao? Nista.

Michael Scofield

pre 12 godina

@ Pinot gris

Svet je lep kada sanjamo!

90% igraca koje si predlozio imaju godisnju platu skoro koliko svi Partizanovi igraci zajedno!
Malo realnosti, nije na odmet!

Stepanija

pre 12 godina

Peri Bozicu HVALA za sve ove godine, ali mislim da je vreme da se sa terena preseli na klupu u strucni stab, jer ce nam tu mnogo vise znaciti nego na samom terenu.

pfc

pre 12 godina

Mozete da mi lupate minuse do sutra ali ja ne bi voleo da ostane Katic. Covek je centar a nikad ne zakucava samo polaze loptu o tablu i svaki iole jaci igrac ce mu lupiti bananu

Ja bi radije doveo stranog centra i pruzio priliku Besovicu da bude drugi centar. Stranac bi igrao 30 minuta a Besovic 10

I da, voleo bi da imamo maksimalno 2 Amera (stranca), neka okosnicu ekipe cine domaci igraci. Domaci igraci = duzi ostanak u ekipi (bar 3 godine)

Pinot gris

pre 12 godina

Uff. Nisam srecan. Volim Bozica i Kecmana, ali...

Bozic, on moze da odigra realno nekih 7, 8 minuta po utakmici max na ocekivanom kvalitetu, i ne ocekujem vise od njega.
Kecman, eventualno 12 minuta po tekmi, maksimum, vise kao neko ko ce mladima da prenese znanje.
O Katicu ne bih trosio reci, ja nisam bio zadovoljan njegovim igrama, ali dobro, to je moje misljenje.

Od ostalih koji su nam ostali pomenuo bih Lucica kao igraca koji je pokazao zaista kvalitet. Voleo bih da se vrati i Mitrovic ali samo ako je u formi i ako je pruzao dobre partije u Buducnosti. Jos jedan igrac je imao zapazenu minutazu a to je Milosavljevic i on po meni nije zadovoljio ali dobro.
Malu minutazu pred kraj dobijao je i Jaramaz, cini mi se, ali to je malo da bih stekao utisak, da zna da igra.
Ostalo su klinci i ne znam.

Mislim da cemo ove godine imati veliki problem da napravimo tim, iako ne sumnjam naravno u nasu upravu sa Danilovicem i Todoricem na celu.

Hteo bih da dam neke predloge, igraci koji neosporno imaju kvalitet za Partizan, naravno da znam da mozda neki predlozi nisu realni, ali ipak mozda moze da se razmislja...

RAKOVIC MILOVAN Montepaski
ILIEVSKI VLADO Olipmija
BECIROVIC SANI Turk Telekom
RADULJICA MIROSLAV Efes
PEROVIC KOSTA Barselona
VUJANIC MILOS Panionios
TEPIC MILENKO Panatinaikos
ERCEG ZORAN Oly
RASIC ALEKSANDAR Trabzonspor
VRANES SLAVKO ?
BJELICA MIRKO Lietuvos
SUPUT PREDRAG Brose
VARDA RATKO Prokom

...


I jedan predlog za pred kraj, bilo bi lepo, mozda, da se povuku dresovi koje su nosili Sasa Danilovic, Vlade Divac, Sasa Djordjevic i Jan Vesely.

A za kraj, voleo bih da vidim u strucnom stabu u Duleta, ne znam kako ali bih.

Đorđe

pre 12 godina

Zašto pljujete po upravi i igračima kad pojma nemate. Pera Božić je kapiten Partizana i njegov doprinos je nemerljiv. Ne sa aspekta igračkih kvaliteta, već sa aspekta motivacije, autoriteta, inteligencije, požrtvovanja, ljudskih kvaliteta. On je Vladina desna ruka, kao što je bio i Duletova i samo njegovo prisustvo na parketu je od neprocenjivog značaja.
Kecman je takođe veoma značajan igrač, kompletan, ulaz šut, odbrana. I dalje on može da igra na visokom nivou.
Katić je kao drugi centar izuzetno pouzdan.
Uostalom, valjda Toša i Danilović bolje znaju od nas što pišemo komentare.

Michael Scofield

pre 12 godina

@ Pinot gris

Svet je lep kada sanjamo!

90% igraca koje si predlozio imaju godisnju platu skoro koliko svi Partizanovi igraci zajedno!
Malo realnosti, nije na odmet!

Stepanija

pre 12 godina

Peri Bozicu HVALA za sve ove godine, ali mislim da je vreme da se sa terena preseli na klupu u strucni stab, jer ce nam tu mnogo vise znaciti nego na samom terenu.

Marko

pre 12 godina

Problem je sto je Božić kod Vujoševića imao znatno manju minutažu nego kod Jovanovića. Nadam se da je se Vlada oslobodio straha osvajanjem titula u NLB i našoj ligi ove sezone i da će naredne dati veću šansu mlađim igračima.

boy

pre 12 godina

@(Pinot gris, 28. jun 2011 19:32)

Vecina igraca koje si naveo su nerealne zelje jer mu preskupi za mogucnosti Partizana. Samo neki od njeh bi mogli da se dovedu i to ako su slobodni ili eventuanlo na pozajmicu iako to nije popularno u kosarci. Takodje za tvoju informaciju Kecman je prosle sezone bio jedan od najkorisnijih igraca Partizana ako ne i najkorisniji. A Katic je imao odlicnu sezonu i glupo je odreci ga se kad vec zeli da ostane. I dosta je vise tog smaranja sa tim omladincima i "nasom decom". Koji bi navijac prihvatio podmladjivanje tima koje bi dovelo do sunovrata u EL. A i ta deca treba pored nekog da steku iskustvo. Nije sve samo u talentu. I dosta te dece nece izrasti ni u kakve igrace. Koliko je samo bio hvaljen Mitrovic i gde je sad i sta je pokazao? Nista.

pfc

pre 12 godina

Mozete da mi lupate minuse do sutra ali ja ne bi voleo da ostane Katic. Covek je centar a nikad ne zakucava samo polaze loptu o tablu i svaki iole jaci igrac ce mu lupiti bananu

Ja bi radije doveo stranog centra i pruzio priliku Besovicu da bude drugi centar. Stranac bi igrao 30 minuta a Besovic 10

I da, voleo bi da imamo maksimalno 2 Amera (stranca), neka okosnicu ekipe cine domaci igraci. Domaci igraci = duzi ostanak u ekipi (bar 3 godine)

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Ne sekiram se ..
S'obzirom da smo u poslednje 2 godine kupili 5-6 extra talentovanih mladih igraca i da Danilovic i Todoric ZNAJU POSAO.. opusteno.. igrace se lepa kosarka i ove godine..za mene je uspeh DOBRA KOSARKA, PUNE TRIBINE, OSECAJ ZADOVOLJSTVA NAKON UTAKMICE BEZ OBZIRA NA REZULTAT.. ne mora uvek i trofej da znaci(samo je vecina razmazena 10godisnjom dominacijom)..
AJMO CRNO-BELI

MarkoKg

pre 12 godina

Svaka cast njima,ali treba im se zahvaliti na svemu ucinjenom do sad... Bozic vec dve sezone koci razvoj mladih igraca koji igraju na njegovom mestu,a i Kecman je u prosloj sezoni odigrao ispod ocekivaja,sumnjam da ce u sledecoj odigrati bolje. treba dati sansu mladim igracima na njihovim pozicijama. Miljenovic,Bogdanovic,Andjusic...koji su realno veci talenti nego sto su oni bili.

sestric

pre 12 godina

Marko Ljubicic u Partizan jeftina investicija a boljeg i jeftinijig pleja na trzistu nema,brz je za kontre, prodoran, sjajan suter,skakac,asistent,TOSO razmisli o njegovom dovodjenju,isti TEO a zeli u Partizan,ajmo grobari podrzimo jos jednog velikog grobara i coveka koji ce da nas vodi do finala EVROLIGE!

Pinot gris

pre 12 godina

Uff. Nisam srecan. Volim Bozica i Kecmana, ali...

Bozic, on moze da odigra realno nekih 7, 8 minuta po utakmici max na ocekivanom kvalitetu, i ne ocekujem vise od njega.
Kecman, eventualno 12 minuta po tekmi, maksimum, vise kao neko ko ce mladima da prenese znanje.
O Katicu ne bih trosio reci, ja nisam bio zadovoljan njegovim igrama, ali dobro, to je moje misljenje.

Od ostalih koji su nam ostali pomenuo bih Lucica kao igraca koji je pokazao zaista kvalitet. Voleo bih da se vrati i Mitrovic ali samo ako je u formi i ako je pruzao dobre partije u Buducnosti. Jos jedan igrac je imao zapazenu minutazu a to je Milosavljevic i on po meni nije zadovoljio ali dobro.
Malu minutazu pred kraj dobijao je i Jaramaz, cini mi se, ali to je malo da bih stekao utisak, da zna da igra.
Ostalo su klinci i ne znam.

Mislim da cemo ove godine imati veliki problem da napravimo tim, iako ne sumnjam naravno u nasu upravu sa Danilovicem i Todoricem na celu.

Hteo bih da dam neke predloge, igraci koji neosporno imaju kvalitet za Partizan, naravno da znam da mozda neki predlozi nisu realni, ali ipak mozda moze da se razmislja...

RAKOVIC MILOVAN Montepaski
ILIEVSKI VLADO Olipmija
BECIROVIC SANI Turk Telekom
RADULJICA MIROSLAV Efes
PEROVIC KOSTA Barselona
VUJANIC MILOS Panionios
TEPIC MILENKO Panatinaikos
ERCEG ZORAN Oly
RASIC ALEKSANDAR Trabzonspor
VRANES SLAVKO ?
BJELICA MIRKO Lietuvos
SUPUT PREDRAG Brose
VARDA RATKO Prokom

...


I jedan predlog za pred kraj, bilo bi lepo, mozda, da se povuku dresovi koje su nosili Sasa Danilovic, Vlade Divac, Sasa Djordjevic i Jan Vesely.

A za kraj, voleo bih da vidim u strucnom stabu u Duleta, ne znam kako ali bih.

Bojan Sd

pre 12 godina

Mozete da mi lupate minuse do sutra ali ja ne bi voleo da ostane Katic. Covek je centar a nikad ne zakucava samo polaze loptu o tablu i svaki iole jaci igrac ce mu lupiti bananu
Ja bi radije doveo stranog centra i pruzio priliku Besovicu da bude drugi centar. Stranac bi igrao 30 minuta a Besovic 10
I da, voleo bi da imamo maksimalno 2 Amera (stranca), neka okosnicu ekipe cine domaci igraci. Domaci igraci = duzi ostanak u ekipi (bar 3 godine)
(pfc, 28. jun 2011 19:10) Ni DIVAC nije zakucavao......ali TAKVE KAO STO SI TI, JESTE...msm sta reci..SRBIJA JE ZEMLJA KOOOOOSAAAAARKEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!

zelimir

pre 12 godina

Peri Bozicu svaka cast za sve do sad ali igrac mora sam da zna kada je dosta i da sam okonca karijeru a ne sumljam da bi mu u klubu nasli nefu funkciju!Kecman je ok ali sa smanjenom minutazom jer covek ipak ima 34 godine dok je Katic za drugog centra sasvim ok.imam utisak da su se u klubu malo pogubili po pitanju dovodjenja mladih bekova!Jaramaz uzima minute talentovanijem Bogdanovicu,Pesakovic je doveden,Miljenovic spominje se Andjusic!

mario

pre 12 godina

za rukovodstvo svakog kluba i njegovog trenera jedan od najtezih zadataka je svakako izvrsiti smenu generacija, a da pritom klub postize ocekivane rezultate. A ocekivani rezultati od Partizana su definisani i ove godine u plasmanu min. u TOP 16 Evrolige i osvajanju svih domacih trofeja. Zato je nemoguce da kostur tima cine talentovani ali neiskusni klinci pojacani sa dva stranca. Zna se da stranci igraju za svoju statistiku i da se tek pred kraj sezone, usled konstantnog pritiska trenera na njih, potpuno uklope u ekipu. Dakle, mladi igraci moraju imati nekoga ko na terenu rukovodi njima i njihovom igrom. Poslednjig 20 god u Srbiji se nije pojavio igrac od 20 godina koji je sposoban i drzak da bude organizator igre (osim Teodosica)svoga tima. Svaki od mladih igraca ima odredjene karakteristike koje ga cine talentom, ali sa 20 godina on se ili razvija u vrhunskog igraca ili ostaje veciti talenat. Da bi se razvio u vrhunskog igraca on pre svega mora da igra i na terenu da ima nekoga ko ce ga bodriti, prekoravati, terati ga da se odvazi i sutne kad se lomi rezultat,
stalno ga podsecati da mora da igra odbranu, itd. itd. Partizan je srecan sto ima ne samo jednog, vec dva takva igraca, Duleta Kecmana i Peru Bozica. Mladi igraci treba da kradu zanat od ove dve ljudske velicine koje nesebicno prenose sve svoje kosarkasko znanje na njih i ulazu velike napore da od tih mladica naprave pre svega ljude dostojne postovanja, kao sto su oni sami, a kao nadgradnja toga neminovno stize i uspeh na terenu. Svi u Partizanu znaju da minutaza iskusnih igraca treba da se smanjuje, a mladih - povecava, ali kako smanjiti minutazu Kecmanu kad je po statistici najkorisniji igrac i kad izadje iz igre ekipa deluje kao auto bez elektronike. E tu je cela poenta smene generacija. Dok se ne pojavi mladi igrac koji ce biti mozak ekipe nema nista od smene, Kecman ce i dalje biti nezamenljiv, makar i kao reparirana elektronika.

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Bilo bi lepo da ove godien sastavimo ekipu na vreme i da ekipa kompletna prodje kroz pripremni period i trening utakmice. Da imaju dovoljno vremena da se uigraju i da maksimalno spremni krenemo u novu sezonu Eurolige i NLB lige. Verujem da Todoric i ostali znaju sta treba da rade ali bi voleo da ekipa bude sastavljena sto pre. Napred crno-beli!!!

Pinot gris

pre 12 godina

Ja nisam ni rekao da Kecman i Bozic ne trebaju da igraju, rekao sam kolika sada moze biti njihova minutaza. Za Katica ostajem pri iznetom.

Sto se igraca koje sam predlozio tice nisam mislio da nam to bude tim, vec da mozda neki moze da bude nas, neki znaci. I ne mislim da je ogroman procenat tih igraca pojedinacno procenjen kao ceo nas tim, daleko od toga.

uros

pre 12 godina

Ja mislim da u ovoj sezoni PARTIZAN ne bi trebao da dovodi strane igrace zato sto je kriza u nasim klubovima i zato ima dosta kvalitetnih igraca da se probere,a i zar nije bolje da pruzimo sansu nasim igracima da igraju EVROLIGU..prvenstveno mislim na krizu u HEMOFARMU...AAA PARTIZANU trebaju zamjene za igrace kao sto su (DZAVAI,GIST,VESELY,DZERELS,KLOBUCAR)...Svidja mi se prica o dovodjenju ANDJUSICA...Ali ima jos interesantnih igraca u hemofarmu tj zasto ne bi SAVOVIC dosao na mjesto GISTA,PAVKOVIC na mjesto DZERELSA...AAA takodje kriza je i u BUDUCNOSTI pa ko zna kakav je igrac SIMONOVIC uostalom bio je kapiten univerzitetske reprezentacije SRBIJE i ja mislim da bi on bio odlicna zamjena za VESELOG...na poziciji centra bi dobar bio LABOVIC koji je odlican igrac,a nije se proslavio u inostranstvu...iiii pazite sada ekipu: Katic,Labovic,Savovic,Djekic,Simonovic,Kecman,Bozic,Milosavljevic,Pavkovic,Andjusic...

zbog zato

pre 12 godina

bozic da jer je tata na klupi i svlacionici, spona izmedju igraca i vlade. i kecman da, jer treba nesto ovi klinci da nauce od njega. ali katic out, na njegovo mesto vratiti marica. milko bjelica bi bio interesantan partizanu. na jedinici vujanic a roberts na cetvorci.
tim 2011:
vujanic, bozic, kecman, bogdanovic, milosavljevic, miljenovic
lucic, milko bjelica, roberts, djekic
maric, besovic.

Pinot gris

pre 12 godina

Uff. Nisam srecan. Volim Bozica i Kecmana, ali...

Bozic, on moze da odigra realno nekih 7, 8 minuta po utakmici max na ocekivanom kvalitetu, i ne ocekujem vise od njega.
Kecman, eventualno 12 minuta po tekmi, maksimum, vise kao neko ko ce mladima da prenese znanje.
O Katicu ne bih trosio reci, ja nisam bio zadovoljan njegovim igrama, ali dobro, to je moje misljenje.

Od ostalih koji su nam ostali pomenuo bih Lucica kao igraca koji je pokazao zaista kvalitet. Voleo bih da se vrati i Mitrovic ali samo ako je u formi i ako je pruzao dobre partije u Buducnosti. Jos jedan igrac je imao zapazenu minutazu a to je Milosavljevic i on po meni nije zadovoljio ali dobro.
Malu minutazu pred kraj dobijao je i Jaramaz, cini mi se, ali to je malo da bih stekao utisak, da zna da igra.
Ostalo su klinci i ne znam.

Mislim da cemo ove godine imati veliki problem da napravimo tim, iako ne sumnjam naravno u nasu upravu sa Danilovicem i Todoricem na celu.

Hteo bih da dam neke predloge, igraci koji neosporno imaju kvalitet za Partizan, naravno da znam da mozda neki predlozi nisu realni, ali ipak mozda moze da se razmislja...

RAKOVIC MILOVAN Montepaski
ILIEVSKI VLADO Olipmija
BECIROVIC SANI Turk Telekom
RADULJICA MIROSLAV Efes
PEROVIC KOSTA Barselona
VUJANIC MILOS Panionios
TEPIC MILENKO Panatinaikos
ERCEG ZORAN Oly
RASIC ALEKSANDAR Trabzonspor
VRANES SLAVKO ?
BJELICA MIRKO Lietuvos
SUPUT PREDRAG Brose
VARDA RATKO Prokom

...


I jedan predlog za pred kraj, bilo bi lepo, mozda, da se povuku dresovi koje su nosili Sasa Danilovic, Vlade Divac, Sasa Djordjevic i Jan Vesely.

A za kraj, voleo bih da vidim u strucnom stabu u Duleta, ne znam kako ali bih.

pfc

pre 12 godina

Mozete da mi lupate minuse do sutra ali ja ne bi voleo da ostane Katic. Covek je centar a nikad ne zakucava samo polaze loptu o tablu i svaki iole jaci igrac ce mu lupiti bananu

Ja bi radije doveo stranog centra i pruzio priliku Besovicu da bude drugi centar. Stranac bi igrao 30 minuta a Besovic 10

I da, voleo bi da imamo maksimalno 2 Amera (stranca), neka okosnicu ekipe cine domaci igraci. Domaci igraci = duzi ostanak u ekipi (bar 3 godine)

MarkoKg

pre 12 godina

Svaka cast njima,ali treba im se zahvaliti na svemu ucinjenom do sad... Bozic vec dve sezone koci razvoj mladih igraca koji igraju na njegovom mestu,a i Kecman je u prosloj sezoni odigrao ispod ocekivaja,sumnjam da ce u sledecoj odigrati bolje. treba dati sansu mladim igracima na njihovim pozicijama. Miljenovic,Bogdanovic,Andjusic...koji su realno veci talenti nego sto su oni bili.

uros

pre 12 godina

Ja mislim da u ovoj sezoni PARTIZAN ne bi trebao da dovodi strane igrace zato sto je kriza u nasim klubovima i zato ima dosta kvalitetnih igraca da se probere,a i zar nije bolje da pruzimo sansu nasim igracima da igraju EVROLIGU..prvenstveno mislim na krizu u HEMOFARMU...AAA PARTIZANU trebaju zamjene za igrace kao sto su (DZAVAI,GIST,VESELY,DZERELS,KLOBUCAR)...Svidja mi se prica o dovodjenju ANDJUSICA...Ali ima jos interesantnih igraca u hemofarmu tj zasto ne bi SAVOVIC dosao na mjesto GISTA,PAVKOVIC na mjesto DZERELSA...AAA takodje kriza je i u BUDUCNOSTI pa ko zna kakav je igrac SIMONOVIC uostalom bio je kapiten univerzitetske reprezentacije SRBIJE i ja mislim da bi on bio odlicna zamjena za VESELOG...na poziciji centra bi dobar bio LABOVIC koji je odlican igrac,a nije se proslavio u inostranstvu...iiii pazite sada ekipu: Katic,Labovic,Savovic,Djekic,Simonovic,Kecman,Bozic,Milosavljevic,Pavkovic,Andjusic...

Stepanija

pre 12 godina

Peri Bozicu HVALA za sve ove godine, ali mislim da je vreme da se sa terena preseli na klupu u strucni stab, jer ce nam tu mnogo vise znaciti nego na samom terenu.

zbog zato

pre 12 godina

bozic da jer je tata na klupi i svlacionici, spona izmedju igraca i vlade. i kecman da, jer treba nesto ovi klinci da nauce od njega. ali katic out, na njegovo mesto vratiti marica. milko bjelica bi bio interesantan partizanu. na jedinici vujanic a roberts na cetvorci.
tim 2011:
vujanic, bozic, kecman, bogdanovic, milosavljevic, miljenovic
lucic, milko bjelica, roberts, djekic
maric, besovic.

Pinot gris

pre 12 godina

Ja nisam ni rekao da Kecman i Bozic ne trebaju da igraju, rekao sam kolika sada moze biti njihova minutaza. Za Katica ostajem pri iznetom.

Sto se igraca koje sam predlozio tice nisam mislio da nam to bude tim, vec da mozda neki moze da bude nas, neki znaci. I ne mislim da je ogroman procenat tih igraca pojedinacno procenjen kao ceo nas tim, daleko od toga.

boy

pre 12 godina

@(Pinot gris, 28. jun 2011 19:32)

Vecina igraca koje si naveo su nerealne zelje jer mu preskupi za mogucnosti Partizana. Samo neki od njeh bi mogli da se dovedu i to ako su slobodni ili eventuanlo na pozajmicu iako to nije popularno u kosarci. Takodje za tvoju informaciju Kecman je prosle sezone bio jedan od najkorisnijih igraca Partizana ako ne i najkorisniji. A Katic je imao odlicnu sezonu i glupo je odreci ga se kad vec zeli da ostane. I dosta je vise tog smaranja sa tim omladincima i "nasom decom". Koji bi navijac prihvatio podmladjivanje tima koje bi dovelo do sunovrata u EL. A i ta deca treba pored nekog da steku iskustvo. Nije sve samo u talentu. I dosta te dece nece izrasti ni u kakve igrace. Koliko je samo bio hvaljen Mitrovic i gde je sad i sta je pokazao? Nista.

Bojan Sd

pre 12 godina

Mozete da mi lupate minuse do sutra ali ja ne bi voleo da ostane Katic. Covek je centar a nikad ne zakucava samo polaze loptu o tablu i svaki iole jaci igrac ce mu lupiti bananu
Ja bi radije doveo stranog centra i pruzio priliku Besovicu da bude drugi centar. Stranac bi igrao 30 minuta a Besovic 10
I da, voleo bi da imamo maksimalno 2 Amera (stranca), neka okosnicu ekipe cine domaci igraci. Domaci igraci = duzi ostanak u ekipi (bar 3 godine)
(pfc, 28. jun 2011 19:10) Ni DIVAC nije zakucavao......ali TAKVE KAO STO SI TI, JESTE...msm sta reci..SRBIJA JE ZEMLJA KOOOOOSAAAAARKEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Đorđe

pre 12 godina

Zašto pljujete po upravi i igračima kad pojma nemate. Pera Božić je kapiten Partizana i njegov doprinos je nemerljiv. Ne sa aspekta igračkih kvaliteta, već sa aspekta motivacije, autoriteta, inteligencije, požrtvovanja, ljudskih kvaliteta. On je Vladina desna ruka, kao što je bio i Duletova i samo njegovo prisustvo na parketu je od neprocenjivog značaja.
Kecman je takođe veoma značajan igrač, kompletan, ulaz šut, odbrana. I dalje on može da igra na visokom nivou.
Katić je kao drugi centar izuzetno pouzdan.
Uostalom, valjda Toša i Danilović bolje znaju od nas što pišemo komentare.

Marko

pre 12 godina

Problem je sto je Božić kod Vujoševića imao znatno manju minutažu nego kod Jovanovića. Nadam se da je se Vlada oslobodio straha osvajanjem titula u NLB i našoj ligi ove sezone i da će naredne dati veću šansu mlađim igračima.

mario

pre 12 godina

za rukovodstvo svakog kluba i njegovog trenera jedan od najtezih zadataka je svakako izvrsiti smenu generacija, a da pritom klub postize ocekivane rezultate. A ocekivani rezultati od Partizana su definisani i ove godine u plasmanu min. u TOP 16 Evrolige i osvajanju svih domacih trofeja. Zato je nemoguce da kostur tima cine talentovani ali neiskusni klinci pojacani sa dva stranca. Zna se da stranci igraju za svoju statistiku i da se tek pred kraj sezone, usled konstantnog pritiska trenera na njih, potpuno uklope u ekipu. Dakle, mladi igraci moraju imati nekoga ko na terenu rukovodi njima i njihovom igrom. Poslednjig 20 god u Srbiji se nije pojavio igrac od 20 godina koji je sposoban i drzak da bude organizator igre (osim Teodosica)svoga tima. Svaki od mladih igraca ima odredjene karakteristike koje ga cine talentom, ali sa 20 godina on se ili razvija u vrhunskog igraca ili ostaje veciti talenat. Da bi se razvio u vrhunskog igraca on pre svega mora da igra i na terenu da ima nekoga ko ce ga bodriti, prekoravati, terati ga da se odvazi i sutne kad se lomi rezultat,
stalno ga podsecati da mora da igra odbranu, itd. itd. Partizan je srecan sto ima ne samo jednog, vec dva takva igraca, Duleta Kecmana i Peru Bozica. Mladi igraci treba da kradu zanat od ove dve ljudske velicine koje nesebicno prenose sve svoje kosarkasko znanje na njih i ulazu velike napore da od tih mladica naprave pre svega ljude dostojne postovanja, kao sto su oni sami, a kao nadgradnja toga neminovno stize i uspeh na terenu. Svi u Partizanu znaju da minutaza iskusnih igraca treba da se smanjuje, a mladih - povecava, ali kako smanjiti minutazu Kecmanu kad je po statistici najkorisniji igrac i kad izadje iz igre ekipa deluje kao auto bez elektronike. E tu je cela poenta smene generacija. Dok se ne pojavi mladi igrac koji ce biti mozak ekipe nema nista od smene, Kecman ce i dalje biti nezamenljiv, makar i kao reparirana elektronika.

zelimir

pre 12 godina

Peri Bozicu svaka cast za sve do sad ali igrac mora sam da zna kada je dosta i da sam okonca karijeru a ne sumljam da bi mu u klubu nasli nefu funkciju!Kecman je ok ali sa smanjenom minutazom jer covek ipak ima 34 godine dok je Katic za drugog centra sasvim ok.imam utisak da su se u klubu malo pogubili po pitanju dovodjenja mladih bekova!Jaramaz uzima minute talentovanijem Bogdanovicu,Pesakovic je doveden,Miljenovic spominje se Andjusic!

sestric

pre 12 godina

Marko Ljubicic u Partizan jeftina investicija a boljeg i jeftinijig pleja na trzistu nema,brz je za kontre, prodoran, sjajan suter,skakac,asistent,TOSO razmisli o njegovom dovodjenju,isti TEO a zeli u Partizan,ajmo grobari podrzimo jos jednog velikog grobara i coveka koji ce da nas vodi do finala EVROLIGE!

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Bilo bi lepo da ove godien sastavimo ekipu na vreme i da ekipa kompletna prodje kroz pripremni period i trening utakmice. Da imaju dovoljno vremena da se uigraju i da maksimalno spremni krenemo u novu sezonu Eurolige i NLB lige. Verujem da Todoric i ostali znaju sta treba da rade ali bi voleo da ekipa bude sastavljena sto pre. Napred crno-beli!!!

Michael Scofield

pre 12 godina

@ Pinot gris

Svet je lep kada sanjamo!

90% igraca koje si predlozio imaju godisnju platu skoro koliko svi Partizanovi igraci zajedno!
Malo realnosti, nije na odmet!

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Ne sekiram se ..
S'obzirom da smo u poslednje 2 godine kupili 5-6 extra talentovanih mladih igraca i da Danilovic i Todoric ZNAJU POSAO.. opusteno.. igrace se lepa kosarka i ove godine..za mene je uspeh DOBRA KOSARKA, PUNE TRIBINE, OSECAJ ZADOVOLJSTVA NAKON UTAKMICE BEZ OBZIRA NA REZULTAT.. ne mora uvek i trofej da znaci(samo je vecina razmazena 10godisnjom dominacijom)..
AJMO CRNO-BELI