Sreda, 22.06.2011.

20:54

Bruno Mezenga novi napadač Zvezde

Bruno Fereira Mombra Rosa, poznatiji kao Bruno Mezenga, novo je pojačanje Crvene zvezde.

Izvor: B92

Bruno Mezenga novi napadaè Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

rema

pre 12 godina

poprilicno sam zadovoljan... jer moramo uzeti u obzir da nije lako odraditi prelazni rok, kad moras da ga radis i za sebe i za prepisivace iz komsiluka... rambo cista 10... moze da krene da radi doktorat, tj menadzment za celu ligu!!!

General

pre 12 godina

Prosto mi je čudno koliko jedni hvale a drugi kude ovog igrača, naravno u zavisnosti za koga navijaju, a da pri tom niko od njih nikad nije čuo za njega.

Navijac Legije

pre 12 godina

Bruno dao je tri gola u celom sezonu 2010/2011. Evo, jedan od njih, utakmica Legija-Lech
http://www.youtube.com/watch?v=PPBwBK-sySM&feature=related

Red Star Forever

pre 12 godina

Opet su nam uvalili kosku. Ovaj je u proseku davao 2 gola po sezoni (osim u turskoj drugoj ligi). Groblje dovelo napadaca koji je za jednu sezonu dao duplo vise golova nego ovaj nas u celoj karijeri. Uprava napolje! Prestanite da nas obmanjujete!

Nesha

pre 12 godina

Kao prvo,Robi zna sta radi i kakvi mu igraci trebaju.Kao drugo,Mezenga je
estra igrac.Kao trece,Mezenga i Paseko su igrali zajedno u Flamengu i dobro
se poznaju, a to mozete videti i na video klipovima gde Paseko namesta golove Mezengi.

ajmo zuti

pre 12 godina

Apsolutno podrzavam Prosineckog i ovo sto se radi u Zvezdi u zadnje vreme. Covek je izjavio da hoce sa Zvezdom da gaji Barsin stil igre u domacem prvenstvu, a ne da ce skinut Barsu sa trona Evropskog prvaka.
Jel to nemoguce?
U skladu sa mogucnostima fudbalera, naravno, treba mnogo truda i vjezbe, da se postigne odredjeni automatizam na terenu. Treba znanja i hrabrosti da se implementira takav stil igre, umjesto da ides na ziceraske pobjede od 1:0 kao onaj neki drugi tim.

Žile

pre 12 godina

Dobar igrač ali je više polušpic. Treba nam jedan klasičan špic igrač-golgeter. Partizan je napravio dobar potez dovođenjem Pašeka iz Sao Kraetana. Takav nam špic treba.

Marko

pre 12 godina

Evo da i ja budem "fudbalski strucnjak" i kazem,koliko je moje skromno misljenje Zvezda gaji stil igre kao Barselon, sto znaci sam brzim ubacivanjima ,proigravanjima u napadu,gde bilo kod od napadaca moze da da go,nek me neko ispravi da li Barselona ima klasicnu "devetku" nekog razbijaca? Igraci se kupuju na osnovu taktike trenera, i formacije koje on forsira tako da po meni ovaj se savrseno uklapa.
(Philip, 23. jun 2011 09:31)

Ja ne verujem koliko vi nemate pojma o fudbalu. Aloooo!!!!! Uporedjujete Barselonu i Crvenu Zvezdu, pa gde to ima?????????
Jel znate vi bre ko je barselona, koliko je jaka, koliko ima kvalitetnije igrace od ostalih velikih klubova a od zvezde i da ne govorim. Alo covece uporedjujes tamo nekog Mazengu sa Viljom, uporedjujes Mesija sa Borhom,uporedjujes Pedra sa Kaludjerovicem, time sto kazes...
Pa sta vam je ljudi??????
Arsenal sto ima vrhunske igrace ne moze da bude kao barsa a vi hocete...
Sta vam je ljudi, to sto Prosinecki hoce to je ravno ne mogucem!!!!!!
Za to treba iskustvo, dobri igraci, mnogo vremena itd..
JA VAS MOLIM DA SE NE BLAMIRATE VISE OKO TOGA POSTUJEM ZVEZDU ALI OVO STO VI PISETE I ONO STO ZVEZDA HOCE JE SMESNO I NEIZVODLJIVO....

samo u srbiji

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...
(Bane, 22. jun 2011 21:23)
Videces sine moj za mesec dva KOLIKO je bolji,koji Andrija,pa on nema vise mesta da igra ni u OFK-u

Samo nesto broje, broje...

pre 12 godina

Smeshno mi je da na svakoj vest o Zvezdi ima vise komentara nego kod velikog Partizana. Eno mocni Eduardo je stigao do 90 komentara. "Prosecni" Mezenga vec 130...
Sta ces to je Zvezda...
(Iha, 23. jun 2011 12:39)
E tebi brojanje vec uslo u krv. Jesi li ti brojac il si zvezdas? Matematicaru nijedan.

Vaske

pre 12 godina

Ljudi moji sto potcenjujete drugu brazilsku i tursku ligu pa pitanje da li je nasa liga u rangu tih liga pogledajte snimke u tim drugim ligama terene stadione sve miljama iznad nase Jelen lige. U prvu brazilsku ligu se mnogo ulaze zato svi bolji igraci imaju visoke plate i cene a za prvu tursku da i ne pricam kakve igrace kupuju. Videcete i Mezenga i oba Paseka bice majstori u nasem fudbalu jer nasi domaci talenti cim odskoce odlaze sirom evrope. Kakav bi Partizan imao tim sa Z.Tosicem, Ljajicem, Sulejmanijem,Joveticem samo da ih je mogao zadrzati bilo bi strasno i to bez ikakvih kupovina stranaca kao do sada Paseka,Diare,Moreire i ostalih. U Zvezdi se toliko lose radilo da u zadnjih 5 godina nisu sem Djuricica izbacili nekog dobrog mladog igraca koji igra uspesno u nekom dobrom evropskom klubu.

Iha

pre 12 godina

Smeshno mi je da na svakoj vest o Zvezdi ima vise komentara nego kod velikog Partizana. Eno mocni Eduardo je stigao do 90 komentara. "Prosecni" Mezenga vec 130...
Sta ces to je Zvezda...

crnobeli delija

pre 12 godina

Zvezda ce ove godine iz juniorskog tima u profesionalce promovisati supertalentovanecentarfora, prednjeg veznog, centarhalfa i golmana. U upravi Zvezde su odlucili da se novac ne baca uludo na neproverene i uglavnom manje angazovane igrace iz celog sveta, kao i da im je u narednih par godina mesto na tabeli manje vazno, vec ce sve svoje snage usmeriti na stvaranje novog tima od mladih, domacih igraca i tek malu podrsku par iskusnijih fudbalera.
Iste mere najavljuju Partizan i Vojvodina.
p.s. Na zalost, ovo se nikad nece desiti.

Obrad

pre 12 godina

Iskreno se nadam da je sve ovo novinarska patka i da Mezenga nije potpisao za Zvezdu. Zasto? Pa covjek nije uspio da se nametne u prvom timu Legije iz Varsave. Presjedio je cijelu sezonu na klupi.
Druga stvar, u poslednjih par dana vidio sam nekoliko komentara koji prozivaju nas iz RS i navijace kako kazu iz "rurala" da mi nemamo sta da komentarisemo jer nismo bili na dvije Zvezdine utakmice. Moji Zvezdasi to sto pojedini od vas zive dvije tri ulice od Marakane ne cini vas ni jedan posto vecim navijacima od nas koji nismo u prilici da gledamo Zvezdu uzivo. Ja disem za Zvezdu, imam 30 godina i sa suzama ispratim svaki njen neuspjeh a najsrecniji sam kad pobjedimo makar to bilo i u Jagodini. I to mi niko ne moze oduzeti. Ne pravite od Zvezde Beogradski klub, Zvezda je i Novi Sad i Nis i Valjevo i Kraljevo i Uzice i Banja Luka i Srpsko Sarajevo i Bijeljina i Doboj i Trebinje i Bar i Podgorica i Mojkovac i zato je Zvezda to sto jeste NAJVECI SRPSKI KLUB.

Čuvar plaže u sezoni kupanja

pre 12 godina

Igrace Mezenga,Evandro,Paseko i Borha a ovi ostali ce da budu tu cisto da ih odmore i da sede na klupi u Evropi
(Ja, 23. jun 2011 00:47)
Dovode ih da bi sedeli na klupi te dve utakmice? Ti se šališ...

Geo

pre 12 godina

Prvo,da li smo se mi to uobrazili tako brzo,pa nam pravi Brzilci ne odgovaraju,sem ako nisu prvi strelci nekih liga?!Do prosle zime nam je reper bio Kadu,boljeg Brazilca imali nismo.Hvala BOGU dragome,pa se sve to izmenilo sada. Zvezda ne dovodi igrace iz 3 i 4te lige vec prve.Reper je sada biti bolji od Borhe i Evandra,ne Kadua i Savija.
Bruno je igrac koji je bio saigrac sa Oachecom i Borhom.Veoma lako bi se trebao uklopitu u sistem i biti od velike koristi.
Hvala Rambu sto je obezbedio da i ovog leta dodju prvoligaski igraci koje znaju svi u Brazilu!Sada je na Robiju i igracima da naprave sjajnu saradnju i granice i standardi se ne mogu tako lako predvideti.
Ziveli!

Ryber Palunko

pre 12 godina

Ovi su iz Brazila su sve neki polovnjaci. Ne mogu da se izbore za mesto u bilo kom timu u Brazilu pa dolaze u Zvezdu. Ko Zvezdi pronalazi te vezare iz Latinske Amerike. Setimo se Barkosa, čarobnjaka Salasa, Borhe i drugih majstora fudbalske igre.
(Milton, 22. jun 2011 21:18)
Ne znam brate, ali ti toliko nemaš pojma, da je mene sramota. Kako ti izdržavaš, strah me i pomisliti.

my way

pre 12 godina

S'obzirom da ni Palermo ni Djenova ne racunaju na Boska Jankovica i zele da ga prodaju ja bih video sta tu moze da se uradi. Mislim da nakon toliko ne igranja nije na listi zelja nekih velikih klubova, ali posto mi ne mozemo da udjemo u trku ni za jednog igraca od preko milion i po evra (i tu sam nas precenio ali ajde)...tesko, no treba probati.

Svake noci sanjam ja, Marakana prepuna

pre 12 godina

Zvezda sad kao kupuje, obecava, "sledeca sezona", dupla kruna... Od nove godine sve se svede na to: najvise gledalaca, najveci posed lopte i poneki sal u RED STAR shopu. Najveci domet, zvizdanje Stojketu...

otkacheni

pre 12 godina

Sta bre ne zna da da gol?! Otkud vi znate da on ne zna da da gol? Klip od 9 minuta i sve iz Flamenga gde je dobijao sansu na kasicicu. Pustite decka da igra pa ga onda pljujte da nema pojma. Pogledajte statiskiku Tejgoa pre dolaska u Partizan.

2 trofeja i vecna sramota

pre 12 godina

Ljudski je NADATI SE, ali ovako je svake sezone, kao na foru: Sad smo doveli ekstra pojacanja, picemo 1. i pobedicemo PARTIZAN, ALI NISTA OD TOGA... TITULA OSTAJE U HUMSKOJ, A ZVEZDIN KRAJNJI DOMET JE KUP SRBIJE(koji nije toliko vazan PARTIZANU). Toliko
(To je REALNOST..., 23. jun 2011 00:42)
# Link komentara
Kako vam nije vazan kup,toliko ste se istrosili i osramotili da ga uzmete,sada kao nije vazan.Mozda tebi,ali Snajder se posteno isprsio za taj trofej.
Ne zelim da moj klub ikada bilo sta osvoji na tako prljav nacin.Upisali ste u klupsku istoriji 2 trofeja prosle sezone,a osramotili ste generacije sto su osvojile prethodnih 20ak.

Tayson

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas
(sale, 22. jun 2011 21:53)
Ne, nego njemu(Partizanu) posalju diksove, kao i Zvezdi. Samo, Zvezdani je preskup, ali bi sve dali da ga imaju, veruj mi. Dakle , ne krade se.
Drugo. Taj igrac jeste clan Flamenga, ali NE IGRA! I Obric je clan Zvezde bio, a prosecan igrac. Iz Legije je oteran koja je dovela Ilijeva, za vas kako kazete polovnog igraca. Sta li je tek Mezenga? Dakle, i tu gresis.
Trece druze. Rambo nije vasa legenda. Koji je to rezon? Njega tamo znaju kao Srbina, te je on kao i svaki drugi Srbin legenda Srbije. Onda je legenda i Reala ispada po tome. Covek izgradio ime sam u Brazilu i sad je odjednom vasa legenda, a kad je igrao u Zvezdi 90% Vas je nosilo pelene. Zato, budi realan. Zar Zvezda i Partizan da dovedu Brazilca koji razvaljuje? Hm, tesko sine...

zoran

pre 12 godina

Ja kao navijac Partizana mislim da je Kaludjerovic tata za sve ove "shpiceve" iz Brazila. Zasto je taj decko pao u drugi plan ,nije mi jasno.
Svi ovi igraci iz J.Amerike (u Zvezdi i Partizanu) su treca-chetvrta klasa igraca iz te zemlje. Ono sto vredi ne napusta Brazil ili ide u jake klubove za mnogo para.
Mislim da politika oba beogradska kluba je potpuno pogreshna. Boljim i organizovanijim radom sa omladincima siguran sam da bi izrodili jako mnogo dobrih igraca, boljih od ovih iz Brazila, za nekoliko godina i to bi bila prava snaga i za evropska takmicenja. Ovako dovode neke polutane koji igraju za platu, ali bez srca.
Ma samo kada se setim Adija , iz Zvezde, kako nonshalantno pravi penal (bez potrebe) na jednoj od poslednjih utakmica minulog shampionata. Ne bi mi vise zaigrao pa tachno da je jedini na svetu; ili onog Adija iz Partizana koji na klupi za rezerve slusa muziku dok njegov tim igra utakmicu...!!!! Ne, prijatelji i ne. Nasha deca u prvom planu i nema zime. Niko me nece ubediti da iz cele Srbije ne mozemo da izrodimo talenata za 5-6 kvalitetih timova u fudbalu. Koliko je samo Partizan rasprodao klinaca a da jos ne zaigrase za prvi tim. KATASTROFA..!!!!

veljko

pre 12 godina

@dzoni czv
prijatelju, pancev je 6 klasa iznad svih koji igraju u ovom nasem cemeru od lige u poslednjih 10 godina
em je koristio sanse koje ovi nikad nece, em se nalazio u mnogo vise sansi jer je mnogo bolje osecao igru
pritom hrabrost i samopouzdanje na dramaticno visem nivou...

JaLicno

pre 12 godina

Merilo kvaliteta igrača vam je menadžer iz 2008, u kom svetu vi živite?
(Drobnjak iz auta, 22. jun 2011 22:27)
Menadzer je jedna osbiljna igrica koja ima bolji skauting ne od nas vec od 90 % klubava u evropi (svojevremeno je everton davao 30 mil za 5 sezona za podatke, ciju ponudu je lagano FM odbio) mozda nece postati vrhunski igrac kao neki u FM-u ali sigurno da poseduje kvalitet tih ocena elem mislim da decko nije neka top klasa ali realno nije nigde ni dobio prosotra za igru sto ce u zvezdi i u ovakoj nasoj ligi svakako imati, realno takva nam je realnost nemamo love da kupimo top klasu iz brazila (5-10 mil) tako da kupujemo nekadasnje mlade nade koje su stagnirale nadajuci se da ce kod nas da eksplodiraju.....zato rambo kaze da ovaj eduardo iz partizana ne vredi tolio nije rekao da je los igrac ili da nece postati dobar ali u ovom trenutku takvih igraca ima u brazili koliko hoces za mnogo manju lovu ...pozdrav

Roby, Roby,..

pre 12 godina

@Boby
"Kakva preporuka Ramba ..decko oteran iz Legije i doveli su Ilijeva i verovatno Ljuboju ...jeftin igrac ali i los"..
Legiji treba neko ko ce da daje golove(Ilijev), a Zvezdi "pas igrac".

Realno Realan

pre 12 godina

Gde nadjose ovog???
Pa dovoljno govori o njemu, to sto na klipu od 10minuta, ima samo 4 gola i par poteza (vecina snimka je repriza-naravno ponovljena 3-4 puta..)
Pogledajte klipove igraca iz Brazila, ako pratite malo.. na klipovima od 5-6minuta, po 10 golova i toliko poteza-to su igraci i pojacanja, koga bre "radi" ovaj Adzic..pogledajte samo ko je menadzer Mezengi, posto ne zelim nista lose da kazem o Petkovicu, jer ga cenim, ali nije lepo ovo sto radi vezano za ovog igraca-ovo je klasican posao tipa: "dao sam ti 2 dobra igraca-sad ti meni nesto da ucinis, treba da prodam jedno drvo..." !?

Philip

pre 12 godina

Evo da i ja budem "fudbalski strucnjak" i kazem,koliko je moje skromno misljenje Zvezda gaji stil igre kao Barselon, sto znaci sam brzim ubacivanjima ,proigravanjima u napadu,gde bilo kod od napadaca moze da da go,nek me neko ispravi da li Barselona ima klasicnu "devetku" nekog razbijaca? Igraci se kupuju na osnovu taktike trenera, i formacije koje on forsira tako da po meni ovaj se savrseno uklapa.

Svake noci sanjam ja, marakana prepuna

pre 12 godina

Decko koji je igrao za reprezentaciju Brazila do sedamnaest godina mora da bude dobar, mozda nije igracna ali mi u timu imamo dosta igraca koji nikad nisu nastupali ni za svoje mnogo slabije reprezentacije u karijeri... Ovde sad ima jos dva zemljaka i lakse ce mu biti da se uklopi... Ne mozemo ocekivati da kupimo Nejmara jel' nemamo 45 miliona, ali treba da budemo uz nas klub i da se polako se pojacavamo...

Jovan

pre 12 godina

Bravo za Ramba! Pacheco i Mezenga bice oslonac ekipe uz Evandra i Borhu! Zvezda sada ima 8 stranaca ali koristice u domacim sampionatima samo 4(Evandro,Borha,Pacheco ,Bruno mmezenga). Ajmo jos neki novi igrac i da otrsimo partizan!!!

mix

pre 12 godina

Odgledao sam ovu video prezentaciju Mazenge i moj je iskreni utisak da je obicna raga! Vrlo nespretan, vise promasuje nego pogadja cak i na ovm videu!!! Nema neku brzinu a sut mu je uzasno neprecizan. Jedina dobra stvar kojom se moze pohvaliti je da je snazan kao bik, ali zaista je skromnog znanja! Ako ga uporedim sa PArtizanovim Pacekom, iskreno opet, Partizanovac je za ovog vrhunska klasa! Ima izuzetan sut, brzi je, i prodorniji i mnogo bolje saradjuje sa igracvima. A o efikasnosti da ne govorimo, njegovi golovi su zaista spektakularni! Ogromna razlika , jednako kao razlika u ceni:700.000 prema 1, 6 mil. evra.
Ne uzdajte se mnogo u ovo MAnzengu, Delije, bolje da zadrzite vaseg AK99, on je znatno bolji igrac od ovog importovanog drveta iz Amazona!
Ovo sve nisam napisao kao okoreli PFC navijac nego sam se stvarno trudio da ih uporedim onako nepristrasno, u ostalom oba su samo pridolslice!

Moonwalker

pre 12 godina

Jos sam juce najavio ovaj transfer na vestio oko odlaska Ninkova, trebalo bi da dodje jos jedan mladi reprezentativac Brazila, mozda I N.Kovacevic...od todorovskog nista...

Stefan86

pre 12 godina

Neki su dole pitali koliko Zvezda ima stranaca?
A koliko ima Partizan? Cileanac,eduardo,medo,dijara,ivanov,savic,kizito i jos se pominju neka kao nova pojacanja... razlika je samo jedna...u zvezdi se unapred zna ko ce od njih da igra!
A neki opet kritikuju mezengu da je davao golove u drugoj turskoj..pa i evandro je davao u 2 brazilskoj..i to ne 39 kao sto pisu...mozda ako se saberu turniri po lokalnim gradicima(iskreno od tih 39 golova ne moze da se napravi posten klip..sta onda tek reci)...dakle ljudi ,nista ne mora da znaci...polako,tek su stigli
pozz svima

BOKI

pre 12 godina

(GK) Bajkovic
(RB) Mikic
(DC) Vilotic(sub.Cosic ) pokusati dovesti Tomovica i Vukovica na pozajmicu
(DC) ? Dragutinovic
(DL) Tosic
(DMC) ? Ergic (sub.Mijailovic)
(MC) Evandro (sub. Lazovic)
(MC) Dimitrijevic (sub. Vesovic)
(ARM) Borha (sub. Perovic)
(ARL) Paceho (sub. Jevtic)
(SC) Mezenga (sub. Kaludjerovic)
Ovog leta dosta igraca je bez kluba a ja bih izdvojio neke:
David Suazo,Mario Santana,Torsten Frings,Daniel Jensen,Dedê,Vicente,Eidur Gudjohnsen,Eddie Johnson,Zoltán Gera,Gianni Zuiverloon,Jonathan Spector,Martin Jiranek,Luigi Bruins,Hyun-Jun Suk ...
ADZICU REAGUJ

Dzoni-czv

pre 12 godina

Još jedan Borha nam nije bio neophodan ! Zna sve sa loptom, sem da dođe u šansu za gol, ili da da gol.
Kakav je to napadač ?
Seća li se neko Pančeva, Drulića, Zigića. Mozda nisu bili majstori za dribling, ili da grade loptu, stvaraju višak, ali su golovi pljuštali, kad god su dobili upotrebljivu loptu. To nama treba, a ne neki velemajstori za davljenje lopte.
(Zoran, 22. jun 2011 23:07)
Pančev koristio svaku upotrebljivu loptu? Bože,šta sve ovde neću pročitati..Evo ti jedan link da vidis koliko je taj Pančev koristio svaku upotrebljivu loptu -- http://www.youtube.com/watch?v=3DigDkqVUIA -- utakmica odigrana sa MUTD za superkup... A ovakvih utakmica je bilo iha haj..Teško biti golgeter kad iza sebe imaš Savićevića, Jugovića, Prosinečkog,Mihajlovića i kompaniju.. I takvih igrača kao što je Borha nikad nije dosta.

ja

pre 12 godina

E ako si nam reko. U muzej da ga turite!
(Informacioni lopov, 22. jun 2011 23:42)
Turili bi i vi u muzej komsija ali ima dva problema.
-Nemate muzej
-Nemate ni sta da turite u muzej

Inace mislim da Zvezda dobro radi ovaj prelazni rok.Partizanu je dovela sve skart igrace iz nizih liga kao sto su Moldavska,2.liga Brazila,Jelen liga itd a sebi je za sada uzela sve najbolje iz Brazilske najace lige sto se moze ubediti da igra u Srbiji,tj one koje Rambo uspe da ubedi.Jos u principu nam nedostaju desni bek,centralni bek i zadnji vezni,to je taman ona prica za Todorovskog i Ergica,mozda i neki kvalitetniji stoper uz Vilotu.U svakom slucaju imace Savez dosta posla od leta jer su komsije dosta slabe u igrackom kadru jos plus imaju lopove u upravi koji bas i ne zele da odrese kesu za boljeg igraca pa ce Tole&drugari morati jos vise da ih poguraju u ligi

@bobi. Zivis u neznanju...

pre 12 godina

Visla, Legija.. Leh.. Tebi je sve to isto.. Verovatno i Sparta Prag, Debrecin.. Svuda su oterali Mezengu da bi doveli Ilijeva... Ccc

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Heheheh koja euforija kao da su ga kupili:) ...hahahaha pa bre vi jos malo necete imati koga da prodate , svi igraci su vam na pozajmici:D...

KK kao VK ... FK Kao KK...idemo do kraja dominiraj

Ja

pre 12 godina

@Svi smo mi pomalo Ejmi Kadu se vise ne racuna kao stranac koliko sam cuo,Vesovic isto,Savio nece igrati...U protokolu moze da bude 4 stranca a ovako moze da ih bude koliko hoces...Igrace Mezenga,Evandro,Paseko i Borha a ovi ostali ce da budu tu cisto da ih odmore i da sede na klupi u Evropi

Sale

pre 12 godina

Imam jedno pitanje... Koliko Crvena Zvezda ima stranaca? 1.Evandro 2.Borha 3.Kadu 4.Adi 5. Savio 6. Vesovic 7. Paseko 8.Isah 9. Jedan od ove dvojice koji se spominju... Sta je sa Reljicem? Mislim da je i on Crnogorac kao i Vesovic... Kapiram da planiraju da prodaju neke ali opet... Zar nije granica 5 stranaca? Zar ne postoje neki talentovani momci iz omladinske skole?
(Svi smo mi pomalo Ejmi, 22. jun 2011 23:39) 1.Evandro 2.Mezenga 3.Paseko. 4.Borha... Kadu i Savio idu sigurno, Adi i Isah su znak ? Tj mozda jedan i ostane! Budi upuceniji(vec godinu dana Reljic i Vesovic imaju nas pasos) i realniji malo pa ostavi neki pametan komentar a ne da se blamiras! Sto se tice nasih igraca, ja mogu da vam kazem da je recimo dovedena 2 igraca Mezenga i Paseko i da su zajedno izasli jeftinije nego jedan Miric koga smo isto hteli! Tako da kada drugi nasi klubovi budu spustili cene verovatno ce i na autkomandi da se kupuje domace a ne strano ovako nista ne preostaje vecitima nego da kopaju po inostranstvu!

To je REALNOST...

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)
Ljudski je NADATI SE, ali ovako je svake sezone, kao na foru: Sad smo doveli ekstra pojacanja, picemo 1. i pobedicemo PARTIZAN, ALI NISTA OD TOGA... TITULA OSTAJE U HUMSKOJ, A ZVEZDIN KRAJNJI DOMET JE KUP SRBIJE(koji nije toliko vazan PARTIZANU). Toliko

veljko

pre 12 godina

navijam za zvezdu, simpatican mi je rambo, ali daj da vidimo coveka prvo
nisu evandro i borha toliko dobri koliko ih svi hvale (i ramba zbog njih).
da li stvarno mislite da bi razbijali u engleskoj i spaniji kad i ovde ne odskacu nista posebno
ovaj decko ima youtube snimak, na kojem u par minuta vidimo isecke gde uzima i predaje loptu
ok je to, ali ako su to najbolji potezi u karijeri 22 godisnjeg igraca koji obecava....
dajte nase klince u prvi tim
ocigledno se radi dobro u mladjim selekcijama.
pustite ih da igraju, bice bolji posle tri meseca od svih ovih zvezda.
ili kupujte mlade iz ofk-a, rad-a itd, dok ne naprave ime i pocnu da ucenjuju...

vasa

pre 12 godina

Kakva preporuka Ramba ..decko oteran iz Legije i doveli su Ilijeva i verovatno Ljuboju ...jeftin igrac ali i los..
(bobi, 22. jun 2011 21:34)
Legija oterala ovog da bi doveli Ilijeva... Onda je on jako pojacanje za Zvezdu!!!

nikoinista

pre 12 godina

Ljudi nevjerovatni ste. Jedni govore da je odličan jer su navijači Zvezde,drugi opet da nema pojma jer navijaju za Partizan,da je došao u Humsku,okrenule bi se priče i tako stalno!!! Sačekajmo,enk odigra sezonu,ili bar pola pa da vidimo koliko vrijedi.A You tube niej mjerilo nicijeg kvaliteta,o Menadžeru je suvisno trošiti riječi.Polako,strpljivo,titule se osvajaju u maju,nikako ne sredinom juna,mi Delije,posle 4 godine,bi to odveć trebali znati.Nek nam je srećo!

Procena

pre 12 godina

Ovaj nije klasičan špic već neki polušpic koji ima dobar poslednji pas.I dalje nam je potreban klasičan špic koji će sa lakoćom davati golove a ne iz svake pete šanse.Trebalo je da se angažuje taj brazilac iz Mađarske,bez obzira na cenu jer bi na njega kasnije dosta zaradili ili ovaj što smo ga,po običaju,poklonili partizanu.

Pedja

pre 12 godina

Uopste nisam siguran da je Mezenga pravo pojacanje. Covek retko daje golove, vise asistira... A AK koristi 1 od 10 sansi po utakmici. Ne znam ko ce da daje golove? Mi nemamo pravog, ubojitog napadaca.

mile ki

pre 12 godina

Sve vise licimo na Sahtjor, napred brazilci a nazad domaci igraci.Sve se bojim da se ova nasa kopija ne zavrsi fijaskom.Niti imamo vrhunske brazilce a jos manje domace igrace. Pocnite da forsirate mlade igrace iz zvezdine skole ,zaboravite na stojica i ostale menadzere,i uspeh ce doci

Zoran

pre 12 godina

Još jedan Borha nam nije bio neophodan !
Zna sve sa loptom, sem da dođe u šansu za gol, ili da da gol.
Kakav je to napadač ?
Seća li se neko Pančeva, Drulića, Zigića. Mozda nisu bili majstori za dribling, ili da grade loptu, stvaraju višak, ali su golovi pljuštali, kad god su dobili upotrebljivu loptu. To nama treba, a ne neki velemajstori za davljenje lopte.

Lux

pre 12 godina

Gde je sad onaj prijatelj Marka Pantelica koji je danas sve zive izlozio,ovo nista nije konacno,niko iz zvezde nije potvrdio ovu vest,po meni blizi je Vanderlej nego Mezenga

Informacioni lopov

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas
(sale, 22. jun 2011 21:53)

E ako si nam reko. U muzej da ga turite!

vodja

pre 12 godina

Na osnovu video klipa moze se zakljuciti da je ovaj tip u najboljem slucaju nesto bolji od Kaludjera kada je daleko od gola i kada ucestvuje u izgradji akcije ali ne i tamo gde je za centarfora najvaznije-u sesnestercu.Cini mi se da Andrija tamo pokazuje vise osecaja za pravu poziciju,da je cvrsci i konkretniji.A mi smo kao trazili boljeg realizatora a u stvari doveli nesto ubrzaniju verziju Borhe!Dobro,uredu,ali ne pustajte Kaludjera...Ko ne razume,ima i drugih sportova pa ce mozda tamo biti vise srece.

Svi smo mi pomalo Ejmi

pre 12 godina

Imam jedno pitanje... Koliko Crvena Zvezda ima stranaca? 1.Evandro 2.Borha 3.Kadu 4.Adi 5. Savio 6. Vesovic 7. Paseko 8.Isah 9. Jedan od ove dvojice koji se spominju... Sta je sa Reljicem? Mislim da je i on Crnogorac kao i Vesovic... Kapiram da planiraju da prodaju neke ali opet... Zar nije granica 5 stranaca? Zar ne postoje neki talentovani momci iz omladinske skole?

Delija

pre 12 godina

Obratite paznju na klip... tacno 8 minut klipa... Igrac sa brojem 22(Vinicijus Paseko) baca jednog igraca utrcava u sesnesterac i po zemlji salje loptu u peterac i tamo rutinski Mezenga daje gol... Znaci mislim da je za Zvezdu extra sto se Evandro, Paseko, borha i Mezenga znaju cak su eto kao sto vidmo zajedno davali i ucestvovali u golovima !

rambo-roki-kobra

pre 12 godina

Svetski igrac 31 gol za 6 godina ,od toga 21 gol u turskoj 2 ligi.Skauting fantasticno odradjen,ali mora i braca nesto da uzme

018

pre 12 godina

partizanovac sam i mogu samo da porucim zvezdasima ako ne postavite RAMBA za sportskog direktora pod hiitno ( ili cak predsednika kluba ) vi ste ludi kao struja. Covek vam je preporodio klub a vidi se da ume, zna, moze i hoce. Takodje je toliko cenjen u svetu da ga niko ne odbija. A ne vama vode klub da ne kazem koji. Razmislite o tome, to je za vase dobro a i za dobro srpskog fudbala.
Pozdrav iz Nisa

metall

pre 12 godina

Nadam se da gresim, ali ovaj Mezenga je neki prosek. Verujte, ja bih napravio bolji i atraktivniji video o sebi, sve sa golovima, driblinzima, asistencijama iako fudbal igram samo rekreativno. Ne znam, nisam pametan sto bi rekao nas narod. Vreme ce pokazati da li je ovo stvarno pojacanje ili jos jedan u nizu propalih transfera ( a nije da ih nije bilo)...Sve sam se potajno nadao da ce Pantelic zaista da se vrati, ali su to bile potpuno nerealne price.

petar

pre 12 godina

Ako Zvezda skauting vrsi preko snimljenih kaseta ne pise nam se dobro
Adzicu i Lukicu gubite se iz Zvezde, sa ovim timom nemamo sanse ni protiv Vose

Peconi

pre 12 godina

Zvezdaš, sad ga baš pretera. Prvo, Mezenga nije baš tresao mreže u Brazilu, dao je samo 2 gola. U Turskoj jeste bio najbolji strelac, ali u drugoj ligi gde je Orduspor tada nastupao. U Poljskoj je ponovo podbacio, svega 3 gola.
Daleko je Mezenga od nekog ubice, al' nama je daj šta daš. Inače, ja odavno tvrdim da je Kaluđerović medijsko čedo, od njega su novinari onim blesavim nadimkom "Kaluđergol" pokušali da naprave igrača, a napravili su samo klovna.

nenad

pre 12 godina

ej romani,ovaj ce da da najvise 4 gola za sezonu,metalcu,jagodini,i borci,vise od 7 minuta njegova igra u polju kao da je zadnji vezni ne napadac,...opet ste prevareni

Nikola

pre 12 godina

Komsije, dobrog ste igraca kupili, nema sta. Dobro je sto se ovaj poznaje sa vasim Brazilcima jer je vec igrao sa njima. Znaci, i period prilagodjavanja ce mu biti znatno laksi. Pogresicete grdno ako prodate Andriju, zaduzio vas je golovima u prvom delu, ako cemo iskreno. A sto se nije nadavao golova u drugom delu, ni Prosinecki ga nije nesto mnogo pustao u drugom delu sezone. Jednostavno, nisam zavidan, bitan mi je jak Partizan, ali i jaka Zvezda. Jedino tako mozemo parirati ovim alama iz Zapadne evrope. Pozdrav od Grobara, bice dobri '' veciti derbiji '' ove sezone.

Hakinen

pre 12 godina

Kako nezvanicno saznajemo Bjekovic i kompanija su upravo procitali da je Bruno na korak od Zvezde pa su poslali svoje "pregovarace" da ga u tom koraku sapletu i usmere na tabor CRNO-BELIH i ponude bolje uslove IZ INATA :)

zvezdas

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...
(Bane, 22. jun 2011 21:23)
Iskusniji-Dok je Andrija igrao nasu ligu Mezenga je tresao mreze u Brazilu i Evropi(pogotovu Turskoj gde je bio najbolji strelac)
Brzina-Ima brzi prvi korak od Andrije
Snaga-Mozda i najveca prednost Mezenge jeste njegova fizicka konstitucija u odnosu na AK99
Intelekt-Sjajan smisao za pas i proigravanje igraca koje kod Andrije nismo ni jednom videli od kako igra za Zvezdu
Dakle,ukratko,nije on vanserijski bolji igrac od Kaludjerovica ali kvalitetniji jeste

Pedja J7

pre 12 godina

Provalite što mu par golova sa klipa namestio upravo Vinicius Pašeko, koji je već u Zvezdi...Igrali su zajedno u Flamengu, to mnogo znači! BRAVO RAMBO - ADŽO UČI SE!!!

partizan

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)
Kako volim kad pricate o sledecoj sezoni hahahaha

ispravka

pre 12 godina

Zvezda - Mali Flamengo.. :D Bez sale, ovog sam ja dovodio i na manageru upravo u Zvezdu, jest' bio skup ali odlicno se pokazao. Dace Bog i u stvarnosti da bude tako...

Pele

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.

dzozey

pre 12 godina

Flamengo mora da je velika sila kad dobre igrace salju na pozajmice po dve godine i ipak uspevaju da ih zadrze iako su mnogo trazeni :)

Ivo

pre 12 godina

Pratim upored sve 4 kluba, Dinamo i Hajduk, C.Z i Partizan i mogu reći da ove godine za razliku od drugih radi se jako puno. Pojačanja stalno stižu, nisu to neke igračine ali se traži, ispituje.. imam osjećaj da će ove sezone u Europi sve 4 kluba imati svoju ulogu tj. neće biti samo "prolaznici". Dinamo i Partizan mogu (ako se ne sretnu) u LP, a C.Z. i Hajduk u EL napraviti neki rezultat jer brat bratu ni ostali klubovi koji igraju to takmičenje nisu svemirci naspram C.Z ili Hajduka. Što se tiče LP to je već 2. priča. Partizan je prošle godine bio samo prolaznik, Dinamo ako se plasira ove godine neće biti prolaznik jer nisu nikad igrali LP ili EL a da nisu osvajali bodove, za Partizan ove godine ne znam ali mi izgledaju nekako "isprepadano" bez ideje, realizacije, nema one igre za LP..

MRSBG

pre 12 godina

Kako bzvz rok za nas...em su ostali neki koji ne zasluzuju ZVEZDIN dres (Kadu,Savio,Perovic,Binic...) em dovode strance sumnjivog kvaliteta...bas bzvz,jedino Cava extra pojacanje....

Baja

pre 12 godina

Konacno neko pojacanje,koje bi stvarno moglo da vredi...medjutim,broj stranaca raste,a nista od ovoga nije dugorocno,i Mazenga,i Borha,kao i Cosic su pozajmice...Samo krpimo,i krpimo,a tako se ne uzimaju trofeji,i tako se nepravi dugorocan tim.Hvala jos jednom Rambu,koji pre svega rizikuje svoj obraz dovodeci ove igrace,a Adzic bi mozda stvarno mogao da ode,i da prepusti posao sposobnijima,posto je svoju "sposobnost" dovoljno pokazao,i unazadio nas bar 3 godine!

fanste

pre 12 godina

Hahahaha,jel ovo ozbiljno ili je sala?Jel je ovo igrac koji igra sredinu terena ili napadac koji bi po pravilu trebao da daje golove? Uh,kako sam srecan sto dolazi u zvezdu,slab kvalitet.Ovaj je gori nego Pjer Boja,ovaj tek ne zna da da gol.Napred partizan! PFC

Bane

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...

sale

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas

НЦЗ 1986

pre 12 godina

Имам неки осећај да ће Бруно Мезенга бити феноменално појачање...што рече неко на менаџеру од пре пар година је трпао...ПРАВИ ПОГОДАК!!!

zvezdas

pre 12 godina

Jos nam fale Todorovski,Dragutinovic i Ergic.Sa njima bi se Zvezda prosetala do titule i kupa a u Evropi,uz malo srece,konacno i prezimila

Lord Alexandar

pre 12 godina

Evo upravo sam pogledao snimak za ovo vase pojacanje ( ako ga tako zelite nazvati vasa stvar ) i ako je ovo sa snimka nesto najbolje sto je ovaj momak uradio na utamicama mogu ga opisati samo jednom recju :KATASTROFA. Pa ovo nije ni kao prosecan srpski igrac. Nek vam je sa srecom, ali sam ubedjen da tu srece nema.

Jo

pre 12 godina

Macka u Dzaku.
Samo mi nije jasno sta se javljaju ovi Grobari kada i oni nisu neko proverenog napadaca dobili.Vise se ovaj Mazenga pokazao u Evropi nego Eduardo...

Milton

pre 12 godina

Ovi su iz Brazila su sve neki polovnjaci. Ne mogu da se izbore za mesto u bilo kom timu u Brazilu pa dolaze u Zvezdu. Ko Zvezdi pronalazi te vezare iz Latinske Amerike. Setimo se Barkosa, čarobnjaka Salasa, Borhe i drugih majstora fudbalske igre.

soni

pre 12 godina

Dakle vec sam konstatovao na nekoj ranijoj vesti konacno imamo trenera koji je autoritet da ne dozvoljava menadzerske igrace i koji trazi da se dovode samo igraci koji su mu potrebni, znaci trebao nam je vezni, levivezni i napadac i doveli smo ih, sad ostaje taj desni bek...
Ko bi reko da je to isti klub koji je pod bunjevcevicem doveo 16 igraca, doduse ni komsije u ovom roku ne zaostaju mnogo...

Ja

pre 12 godina

Tole ti si na potezu mada ja cisto sumnjam da ces ovaj bekhend udarac Ramba Petkovica uspeti da amortizujes i doneses titulu Partizanu.Zvezdo volim te !

HULK

pre 12 godina

Ovaj ju ubijao na Menageru 2007-2008,sa 17 godina...Pitanje je koliko je stvarno napredovao,i da li je to bilo neko merilo.Talenat sigurno postoji...Sve u svemu,dobar potez...

Tonii

pre 12 godina

jeste vi drugi primjetili da skoro svaki brazilac koji krene u Europu da je igrao za Brazila u17,u19,u21...? :) Ovi naši klubovi ili muljaju ili brazilska reprezentacija je izlog za sve brazilce?? Ja koliko sam shvatio najbolji igrači koje kupuju ovdašnji klubovi su oni koji nisu igrali uopće za Brazil,ovi ostali čini se ili su "pogurani" ili ovi naši nas zezaju :)

nisam grobar komleksas, ali grobar jesam ;)

pre 12 godina

Jes da navijam za Partizan ali moram da kazem da bi vam ovaj Petkovic napravio odlicnu ekipicu. To su godine i godine igranja u Brazilu i uopste u inostranstvu. Da se ja pitam (a ne pitam se) onog Lukica bi zamenio Petkovicem, jer ako jaca Zvezda jacace i Partizan zbog konkurencije, a ako jacaju 2 nasa najveca kluba morace i ostali da se pojacaju da ne bi padale petarde (osim ako se nesto unapred ne dogovori) tako da ce kompletna liga ojacati. Nadam se da je nama, ljubiteljima fudbala, to veoma vazno.
pozdrav svima i uzdravlje!
:D>+

Lord Alexandar

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)

Hahahaha momce trebao bi da pises komedije, bio bi strasan tiraz...

Mare

pre 12 godina

Alo bre sta se palite, doveo vam pola Brazila ni jedan nije nista posebno.
Smesni ste bre, cim vidite neku vest palite se ko sibica.
A u ostalom evo vidite ovaj link, lik je smesan.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Mezenga

nisam grobar komleksas, ali grobar jesam ;)

pre 12 godina

Jes da navijam za Partizan ali moram da kazem da bi vam ovaj Petkovic napravio odlicnu ekipicu. To su godine i godine igranja u Brazilu i uopste u inostranstvu. Da se ja pitam (a ne pitam se) onog Lukica bi zamenio Petkovicem, jer ako jaca Zvezda jacace i Partizan zbog konkurencije, a ako jacaju 2 nasa najveca kluba morace i ostali da se pojacaju da ne bi padale petarde (osim ako se nesto unapred ne dogovori) tako da ce kompletna liga ojacati. Nadam se da je nama, ljubiteljima fudbala, to veoma vazno.
pozdrav svima i uzdravlje!
:D>+

018

pre 12 godina

partizanovac sam i mogu samo da porucim zvezdasima ako ne postavite RAMBA za sportskog direktora pod hiitno ( ili cak predsednika kluba ) vi ste ludi kao struja. Covek vam je preporodio klub a vidi se da ume, zna, moze i hoce. Takodje je toliko cenjen u svetu da ga niko ne odbija. A ne vama vode klub da ne kazem koji. Razmislite o tome, to je za vase dobro a i za dobro srpskog fudbala.
Pozdrav iz Nisa

Baja

pre 12 godina

Konacno neko pojacanje,koje bi stvarno moglo da vredi...medjutim,broj stranaca raste,a nista od ovoga nije dugorocno,i Mazenga,i Borha,kao i Cosic su pozajmice...Samo krpimo,i krpimo,a tako se ne uzimaju trofeji,i tako se nepravi dugorocan tim.Hvala jos jednom Rambu,koji pre svega rizikuje svoj obraz dovodeci ove igrace,a Adzic bi mozda stvarno mogao da ode,i da prepusti posao sposobnijima,posto je svoju "sposobnost" dovoljno pokazao,i unazadio nas bar 3 godine!

Nikola

pre 12 godina

Komsije, dobrog ste igraca kupili, nema sta. Dobro je sto se ovaj poznaje sa vasim Brazilcima jer je vec igrao sa njima. Znaci, i period prilagodjavanja ce mu biti znatno laksi. Pogresicete grdno ako prodate Andriju, zaduzio vas je golovima u prvom delu, ako cemo iskreno. A sto se nije nadavao golova u drugom delu, ni Prosinecki ga nije nesto mnogo pustao u drugom delu sezone. Jednostavno, nisam zavidan, bitan mi je jak Partizan, ali i jaka Zvezda. Jedino tako mozemo parirati ovim alama iz Zapadne evrope. Pozdrav od Grobara, bice dobri '' veciti derbiji '' ove sezone.

partizan

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)
Kako volim kad pricate o sledecoj sezoni hahahaha

Informacioni lopov

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas
(sale, 22. jun 2011 21:53)

E ako si nam reko. U muzej da ga turite!

ispravka

pre 12 godina

Zvezda - Mali Flamengo.. :D Bez sale, ovog sam ja dovodio i na manageru upravo u Zvezdu, jest' bio skup ali odlicno se pokazao. Dace Bog i u stvarnosti da bude tako...

Ivo

pre 12 godina

Pratim upored sve 4 kluba, Dinamo i Hajduk, C.Z i Partizan i mogu reći da ove godine za razliku od drugih radi se jako puno. Pojačanja stalno stižu, nisu to neke igračine ali se traži, ispituje.. imam osjećaj da će ove sezone u Europi sve 4 kluba imati svoju ulogu tj. neće biti samo "prolaznici". Dinamo i Partizan mogu (ako se ne sretnu) u LP, a C.Z. i Hajduk u EL napraviti neki rezultat jer brat bratu ni ostali klubovi koji igraju to takmičenje nisu svemirci naspram C.Z ili Hajduka. Što se tiče LP to je već 2. priča. Partizan je prošle godine bio samo prolaznik, Dinamo ako se plasira ove godine neće biti prolaznik jer nisu nikad igrali LP ili EL a da nisu osvajali bodove, za Partizan ove godine ne znam ali mi izgledaju nekako "isprepadano" bez ideje, realizacije, nema one igre za LP..

Pedja J7

pre 12 godina

Provalite što mu par golova sa klipa namestio upravo Vinicius Pašeko, koji je već u Zvezdi...Igrali su zajedno u Flamengu, to mnogo znači! BRAVO RAMBO - ADŽO UČI SE!!!

Lord Alexandar

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)

Hahahaha momce trebao bi da pises komedije, bio bi strasan tiraz...

Delija

pre 12 godina

Obratite paznju na klip... tacno 8 minut klipa... Igrac sa brojem 22(Vinicijus Paseko) baca jednog igraca utrcava u sesnesterac i po zemlji salje loptu u peterac i tamo rutinski Mezenga daje gol... Znaci mislim da je za Zvezdu extra sto se Evandro, Paseko, borha i Mezenga znaju cak su eto kao sto vidmo zajedno davali i ucestvovali u golovima !

Pele

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.

nikoinista

pre 12 godina

Ljudi nevjerovatni ste. Jedni govore da je odličan jer su navijači Zvezde,drugi opet da nema pojma jer navijaju za Partizan,da je došao u Humsku,okrenule bi se priče i tako stalno!!! Sačekajmo,enk odigra sezonu,ili bar pola pa da vidimo koliko vrijedi.A You tube niej mjerilo nicijeg kvaliteta,o Menadžeru je suvisno trošiti riječi.Polako,strpljivo,titule se osvajaju u maju,nikako ne sredinom juna,mi Delije,posle 4 godine,bi to odveć trebali znati.Nek nam je srećo!

Ja

pre 12 godina

Tole ti si na potezu mada ja cisto sumnjam da ces ovaj bekhend udarac Ramba Petkovica uspeti da amortizujes i doneses titulu Partizanu.Zvezdo volim te !

sale

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas

Peconi

pre 12 godina

Zvezdaš, sad ga baš pretera. Prvo, Mezenga nije baš tresao mreže u Brazilu, dao je samo 2 gola. U Turskoj jeste bio najbolji strelac, ali u drugoj ligi gde je Orduspor tada nastupao. U Poljskoj je ponovo podbacio, svega 3 gola.
Daleko je Mezenga od nekog ubice, al' nama je daj šta daš. Inače, ja odavno tvrdim da je Kaluđerović medijsko čedo, od njega su novinari onim blesavim nadimkom "Kaluđergol" pokušali da naprave igrača, a napravili su samo klovna.

zvezdas

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...
(Bane, 22. jun 2011 21:23)
Iskusniji-Dok je Andrija igrao nasu ligu Mezenga je tresao mreze u Brazilu i Evropi(pogotovu Turskoj gde je bio najbolji strelac)
Brzina-Ima brzi prvi korak od Andrije
Snaga-Mozda i najveca prednost Mezenge jeste njegova fizicka konstitucija u odnosu na AK99
Intelekt-Sjajan smisao za pas i proigravanje igraca koje kod Andrije nismo ni jednom videli od kako igra za Zvezdu
Dakle,ukratko,nije on vanserijski bolji igrac od Kaludjerovica ali kvalitetniji jeste

Jo

pre 12 godina

Macka u Dzaku.
Samo mi nije jasno sta se javljaju ovi Grobari kada i oni nisu neko proverenog napadaca dobili.Vise se ovaj Mazenga pokazao u Evropi nego Eduardo...

Obrad

pre 12 godina

Iskreno se nadam da je sve ovo novinarska patka i da Mezenga nije potpisao za Zvezdu. Zasto? Pa covjek nije uspio da se nametne u prvom timu Legije iz Varsave. Presjedio je cijelu sezonu na klupi.
Druga stvar, u poslednjih par dana vidio sam nekoliko komentara koji prozivaju nas iz RS i navijace kako kazu iz "rurala" da mi nemamo sta da komentarisemo jer nismo bili na dvije Zvezdine utakmice. Moji Zvezdasi to sto pojedini od vas zive dvije tri ulice od Marakane ne cini vas ni jedan posto vecim navijacima od nas koji nismo u prilici da gledamo Zvezdu uzivo. Ja disem za Zvezdu, imam 30 godina i sa suzama ispratim svaki njen neuspjeh a najsrecniji sam kad pobjedimo makar to bilo i u Jagodini. I to mi niko ne moze oduzeti. Ne pravite od Zvezde Beogradski klub, Zvezda je i Novi Sad i Nis i Valjevo i Kraljevo i Uzice i Banja Luka i Srpsko Sarajevo i Bijeljina i Doboj i Trebinje i Bar i Podgorica i Mojkovac i zato je Zvezda to sto jeste NAJVECI SRPSKI KLUB.

zvezdas

pre 12 godina

Jos nam fale Todorovski,Dragutinovic i Ergic.Sa njima bi se Zvezda prosetala do titule i kupa a u Evropi,uz malo srece,konacno i prezimila

НЦЗ 1986

pre 12 godina

Имам неки осећај да ће Бруно Мезенга бити феноменално појачање...што рече неко на менаџеру од пре пар година је трпао...ПРАВИ ПОГОДАК!!!

soni

pre 12 godina

Dakle vec sam konstatovao na nekoj ranijoj vesti konacno imamo trenera koji je autoritet da ne dozvoljava menadzerske igrace i koji trazi da se dovode samo igraci koji su mu potrebni, znaci trebao nam je vezni, levivezni i napadac i doveli smo ih, sad ostaje taj desni bek...
Ko bi reko da je to isti klub koji je pod bunjevcevicem doveo 16 igraca, doduse ni komsije u ovom roku ne zaostaju mnogo...

Bane

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...

Zoran

pre 12 godina

Još jedan Borha nam nije bio neophodan !
Zna sve sa loptom, sem da dođe u šansu za gol, ili da da gol.
Kakav je to napadač ?
Seća li se neko Pančeva, Drulića, Zigića. Mozda nisu bili majstori za dribling, ili da grade loptu, stvaraju višak, ali su golovi pljuštali, kad god su dobili upotrebljivu loptu. To nama treba, a ne neki velemajstori za davljenje lopte.

Pedja

pre 12 godina

Uopste nisam siguran da je Mezenga pravo pojacanje. Covek retko daje golove, vise asistira... A AK koristi 1 od 10 sansi po utakmici. Ne znam ko ce da daje golove? Mi nemamo pravog, ubojitog napadaca.

HULK

pre 12 godina

Ovaj ju ubijao na Menageru 2007-2008,sa 17 godina...Pitanje je koliko je stvarno napredovao,i da li je to bilo neko merilo.Talenat sigurno postoji...Sve u svemu,dobar potez...

Mare

pre 12 godina

Alo bre sta se palite, doveo vam pola Brazila ni jedan nije nista posebno.
Smesni ste bre, cim vidite neku vest palite se ko sibica.
A u ostalom evo vidite ovaj link, lik je smesan.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Mezenga

Hakinen

pre 12 godina

Kako nezvanicno saznajemo Bjekovic i kompanija su upravo procitali da je Bruno na korak od Zvezde pa su poslali svoje "pregovarace" da ga u tom koraku sapletu i usmere na tabor CRNO-BELIH i ponude bolje uslove IZ INATA :)

2 trofeja i vecna sramota

pre 12 godina

Ljudski je NADATI SE, ali ovako je svake sezone, kao na foru: Sad smo doveli ekstra pojacanja, picemo 1. i pobedicemo PARTIZAN, ALI NISTA OD TOGA... TITULA OSTAJE U HUMSKOJ, A ZVEZDIN KRAJNJI DOMET JE KUP SRBIJE(koji nije toliko vazan PARTIZANU). Toliko
(To je REALNOST..., 23. jun 2011 00:42)
# Link komentara
Kako vam nije vazan kup,toliko ste se istrosili i osramotili da ga uzmete,sada kao nije vazan.Mozda tebi,ali Snajder se posteno isprsio za taj trofej.
Ne zelim da moj klub ikada bilo sta osvoji na tako prljav nacin.Upisali ste u klupsku istoriji 2 trofeja prosle sezone,a osramotili ste generacije sto su osvojile prethodnih 20ak.

Svake noci sanjam ja, marakana prepuna

pre 12 godina

Decko koji je igrao za reprezentaciju Brazila do sedamnaest godina mora da bude dobar, mozda nije igracna ali mi u timu imamo dosta igraca koji nikad nisu nastupali ni za svoje mnogo slabije reprezentacije u karijeri... Ovde sad ima jos dva zemljaka i lakse ce mu biti da se uklopi... Ne mozemo ocekivati da kupimo Nejmara jel' nemamo 45 miliona, ali treba da budemo uz nas klub i da se polako se pojacavamo...

ja

pre 12 godina

E ako si nam reko. U muzej da ga turite!
(Informacioni lopov, 22. jun 2011 23:42)
Turili bi i vi u muzej komsija ali ima dva problema.
-Nemate muzej
-Nemate ni sta da turite u muzej

Inace mislim da Zvezda dobro radi ovaj prelazni rok.Partizanu je dovela sve skart igrace iz nizih liga kao sto su Moldavska,2.liga Brazila,Jelen liga itd a sebi je za sada uzela sve najbolje iz Brazilske najace lige sto se moze ubediti da igra u Srbiji,tj one koje Rambo uspe da ubedi.Jos u principu nam nedostaju desni bek,centralni bek i zadnji vezni,to je taman ona prica za Todorovskog i Ergica,mozda i neki kvalitetniji stoper uz Vilotu.U svakom slucaju imace Savez dosta posla od leta jer su komsije dosta slabe u igrackom kadru jos plus imaju lopove u upravi koji bas i ne zele da odrese kesu za boljeg igraca pa ce Tole&drugari morati jos vise da ih poguraju u ligi

Lux

pre 12 godina

Gde je sad onaj prijatelj Marka Pantelica koji je danas sve zive izlozio,ovo nista nije konacno,niko iz zvezde nije potvrdio ovu vest,po meni blizi je Vanderlej nego Mezenga

dzozey

pre 12 godina

Flamengo mora da je velika sila kad dobre igrace salju na pozajmice po dve godine i ipak uspevaju da ih zadrze iako su mnogo trazeni :)

Svi smo mi pomalo Ejmi

pre 12 godina

Imam jedno pitanje... Koliko Crvena Zvezda ima stranaca? 1.Evandro 2.Borha 3.Kadu 4.Adi 5. Savio 6. Vesovic 7. Paseko 8.Isah 9. Jedan od ove dvojice koji se spominju... Sta je sa Reljicem? Mislim da je i on Crnogorac kao i Vesovic... Kapiram da planiraju da prodaju neke ali opet... Zar nije granica 5 stranaca? Zar ne postoje neki talentovani momci iz omladinske skole?

rambo-roki-kobra

pre 12 godina

Svetski igrac 31 gol za 6 godina ,od toga 21 gol u turskoj 2 ligi.Skauting fantasticno odradjen,ali mora i braca nesto da uzme

Milton

pre 12 godina

Ovi su iz Brazila su sve neki polovnjaci. Ne mogu da se izbore za mesto u bilo kom timu u Brazilu pa dolaze u Zvezdu. Ko Zvezdi pronalazi te vezare iz Latinske Amerike. Setimo se Barkosa, čarobnjaka Salasa, Borhe i drugih majstora fudbalske igre.

petar

pre 12 godina

Ako Zvezda skauting vrsi preko snimljenih kaseta ne pise nam se dobro
Adzicu i Lukicu gubite se iz Zvezde, sa ovim timom nemamo sanse ni protiv Vose

Tonii

pre 12 godina

jeste vi drugi primjetili da skoro svaki brazilac koji krene u Europu da je igrao za Brazila u17,u19,u21...? :) Ovi naši klubovi ili muljaju ili brazilska reprezentacija je izlog za sve brazilce?? Ja koliko sam shvatio najbolji igrači koje kupuju ovdašnji klubovi su oni koji nisu igrali uopće za Brazil,ovi ostali čini se ili su "pogurani" ili ovi naši nas zezaju :)

fanste

pre 12 godina

Hahahaha,jel ovo ozbiljno ili je sala?Jel je ovo igrac koji igra sredinu terena ili napadac koji bi po pravilu trebao da daje golove? Uh,kako sam srecan sto dolazi u zvezdu,slab kvalitet.Ovaj je gori nego Pjer Boja,ovaj tek ne zna da da gol.Napred partizan! PFC

metall

pre 12 godina

Nadam se da gresim, ali ovaj Mezenga je neki prosek. Verujte, ja bih napravio bolji i atraktivniji video o sebi, sve sa golovima, driblinzima, asistencijama iako fudbal igram samo rekreativno. Ne znam, nisam pametan sto bi rekao nas narod. Vreme ce pokazati da li je ovo stvarno pojacanje ili jos jedan u nizu propalih transfera ( a nije da ih nije bilo)...Sve sam se potajno nadao da ce Pantelic zaista da se vrati, ali su to bile potpuno nerealne price.

Iha

pre 12 godina

Smeshno mi je da na svakoj vest o Zvezdi ima vise komentara nego kod velikog Partizana. Eno mocni Eduardo je stigao do 90 komentara. "Prosecni" Mezenga vec 130...
Sta ces to je Zvezda...

zoran

pre 12 godina

Ja kao navijac Partizana mislim da je Kaludjerovic tata za sve ove "shpiceve" iz Brazila. Zasto je taj decko pao u drugi plan ,nije mi jasno.
Svi ovi igraci iz J.Amerike (u Zvezdi i Partizanu) su treca-chetvrta klasa igraca iz te zemlje. Ono sto vredi ne napusta Brazil ili ide u jake klubove za mnogo para.
Mislim da politika oba beogradska kluba je potpuno pogreshna. Boljim i organizovanijim radom sa omladincima siguran sam da bi izrodili jako mnogo dobrih igraca, boljih od ovih iz Brazila, za nekoliko godina i to bi bila prava snaga i za evropska takmicenja. Ovako dovode neke polutane koji igraju za platu, ali bez srca.
Ma samo kada se setim Adija , iz Zvezde, kako nonshalantno pravi penal (bez potrebe) na jednoj od poslednjih utakmica minulog shampionata. Ne bi mi vise zaigrao pa tachno da je jedini na svetu; ili onog Adija iz Partizana koji na klupi za rezerve slusa muziku dok njegov tim igra utakmicu...!!!! Ne, prijatelji i ne. Nasha deca u prvom planu i nema zime. Niko me nece ubediti da iz cele Srbije ne mozemo da izrodimo talenata za 5-6 kvalitetih timova u fudbalu. Koliko je samo Partizan rasprodao klinaca a da jos ne zaigrase za prvi tim. KATASTROFA..!!!!

Lord Alexandar

pre 12 godina

Evo upravo sam pogledao snimak za ovo vase pojacanje ( ako ga tako zelite nazvati vasa stvar ) i ako je ovo sa snimka nesto najbolje sto je ovaj momak uradio na utamicama mogu ga opisati samo jednom recju :KATASTROFA. Pa ovo nije ni kao prosecan srpski igrac. Nek vam je sa srecom, ali sam ubedjen da tu srece nema.

Samo nesto broje, broje...

pre 12 godina

Smeshno mi je da na svakoj vest o Zvezdi ima vise komentara nego kod velikog Partizana. Eno mocni Eduardo je stigao do 90 komentara. "Prosecni" Mezenga vec 130...
Sta ces to je Zvezda...
(Iha, 23. jun 2011 12:39)
E tebi brojanje vec uslo u krv. Jesi li ti brojac il si zvezdas? Matematicaru nijedan.

veljko

pre 12 godina

@dzoni czv
prijatelju, pancev je 6 klasa iznad svih koji igraju u ovom nasem cemeru od lige u poslednjih 10 godina
em je koristio sanse koje ovi nikad nece, em se nalazio u mnogo vise sansi jer je mnogo bolje osecao igru
pritom hrabrost i samopouzdanje na dramaticno visem nivou...

JaLicno

pre 12 godina

Merilo kvaliteta igrača vam je menadžer iz 2008, u kom svetu vi živite?
(Drobnjak iz auta, 22. jun 2011 22:27)
Menadzer je jedna osbiljna igrica koja ima bolji skauting ne od nas vec od 90 % klubava u evropi (svojevremeno je everton davao 30 mil za 5 sezona za podatke, ciju ponudu je lagano FM odbio) mozda nece postati vrhunski igrac kao neki u FM-u ali sigurno da poseduje kvalitet tih ocena elem mislim da decko nije neka top klasa ali realno nije nigde ni dobio prosotra za igru sto ce u zvezdi i u ovakoj nasoj ligi svakako imati, realno takva nam je realnost nemamo love da kupimo top klasu iz brazila (5-10 mil) tako da kupujemo nekadasnje mlade nade koje su stagnirale nadajuci se da ce kod nas da eksplodiraju.....zato rambo kaze da ovaj eduardo iz partizana ne vredi tolio nije rekao da je los igrac ili da nece postati dobar ali u ovom trenutku takvih igraca ima u brazili koliko hoces za mnogo manju lovu ...pozdrav

my way

pre 12 godina

S'obzirom da ni Palermo ni Djenova ne racunaju na Boska Jankovica i zele da ga prodaju ja bih video sta tu moze da se uradi. Mislim da nakon toliko ne igranja nije na listi zelja nekih velikih klubova, ali posto mi ne mozemo da udjemo u trku ni za jednog igraca od preko milion i po evra (i tu sam nas precenio ali ajde)...tesko, no treba probati.

MRSBG

pre 12 godina

Kako bzvz rok za nas...em su ostali neki koji ne zasluzuju ZVEZDIN dres (Kadu,Savio,Perovic,Binic...) em dovode strance sumnjivog kvaliteta...bas bzvz,jedino Cava extra pojacanje....

nenad

pre 12 godina

ej romani,ovaj ce da da najvise 4 gola za sezonu,metalcu,jagodini,i borci,vise od 7 minuta njegova igra u polju kao da je zadnji vezni ne napadac,...opet ste prevareni

otkacheni

pre 12 godina

Sta bre ne zna da da gol?! Otkud vi znate da on ne zna da da gol? Klip od 9 minuta i sve iz Flamenga gde je dobijao sansu na kasicicu. Pustite decka da igra pa ga onda pljujte da nema pojma. Pogledajte statiskiku Tejgoa pre dolaska u Partizan.

@bobi. Zivis u neznanju...

pre 12 godina

Visla, Legija.. Leh.. Tebi je sve to isto.. Verovatno i Sparta Prag, Debrecin.. Svuda su oterali Mezengu da bi doveli Ilijeva... Ccc

Philip

pre 12 godina

Evo da i ja budem "fudbalski strucnjak" i kazem,koliko je moje skromno misljenje Zvezda gaji stil igre kao Barselon, sto znaci sam brzim ubacivanjima ,proigravanjima u napadu,gde bilo kod od napadaca moze da da go,nek me neko ispravi da li Barselona ima klasicnu "devetku" nekog razbijaca? Igraci se kupuju na osnovu taktike trenera, i formacije koje on forsira tako da po meni ovaj se savrseno uklapa.

BOKI

pre 12 godina

(GK) Bajkovic
(RB) Mikic
(DC) Vilotic(sub.Cosic ) pokusati dovesti Tomovica i Vukovica na pozajmicu
(DC) ? Dragutinovic
(DL) Tosic
(DMC) ? Ergic (sub.Mijailovic)
(MC) Evandro (sub. Lazovic)
(MC) Dimitrijevic (sub. Vesovic)
(ARM) Borha (sub. Perovic)
(ARL) Paceho (sub. Jevtic)
(SC) Mezenga (sub. Kaludjerovic)
Ovog leta dosta igraca je bez kluba a ja bih izdvojio neke:
David Suazo,Mario Santana,Torsten Frings,Daniel Jensen,Dedê,Vicente,Eidur Gudjohnsen,Eddie Johnson,Zoltán Gera,Gianni Zuiverloon,Jonathan Spector,Martin Jiranek,Luigi Bruins,Hyun-Jun Suk ...
ADZICU REAGUJ

Jovan

pre 12 godina

Bravo za Ramba! Pacheco i Mezenga bice oslonac ekipe uz Evandra i Borhu! Zvezda sada ima 8 stranaca ali koristice u domacim sampionatima samo 4(Evandro,Borha,Pacheco ,Bruno mmezenga). Ajmo jos neki novi igrac i da otrsimo partizan!!!

To je REALNOST...

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)
Ljudski je NADATI SE, ali ovako je svake sezone, kao na foru: Sad smo doveli ekstra pojacanja, picemo 1. i pobedicemo PARTIZAN, ALI NISTA OD TOGA... TITULA OSTAJE U HUMSKOJ, A ZVEZDIN KRAJNJI DOMET JE KUP SRBIJE(koji nije toliko vazan PARTIZANU). Toliko

Stefan86

pre 12 godina

Neki su dole pitali koliko Zvezda ima stranaca?
A koliko ima Partizan? Cileanac,eduardo,medo,dijara,ivanov,savic,kizito i jos se pominju neka kao nova pojacanja... razlika je samo jedna...u zvezdi se unapred zna ko ce od njih da igra!
A neki opet kritikuju mezengu da je davao golove u drugoj turskoj..pa i evandro je davao u 2 brazilskoj..i to ne 39 kao sto pisu...mozda ako se saberu turniri po lokalnim gradicima(iskreno od tih 39 golova ne moze da se napravi posten klip..sta onda tek reci)...dakle ljudi ,nista ne mora da znaci...polako,tek su stigli
pozz svima

Roby, Roby,..

pre 12 godina

@Boby
"Kakva preporuka Ramba ..decko oteran iz Legije i doveli su Ilijeva i verovatno Ljuboju ...jeftin igrac ali i los"..
Legiji treba neko ko ce da daje golove(Ilijev), a Zvezdi "pas igrac".

ajmo zuti

pre 12 godina

Apsolutno podrzavam Prosineckog i ovo sto se radi u Zvezdi u zadnje vreme. Covek je izjavio da hoce sa Zvezdom da gaji Barsin stil igre u domacem prvenstvu, a ne da ce skinut Barsu sa trona Evropskog prvaka.
Jel to nemoguce?
U skladu sa mogucnostima fudbalera, naravno, treba mnogo truda i vjezbe, da se postigne odredjeni automatizam na terenu. Treba znanja i hrabrosti da se implementira takav stil igre, umjesto da ides na ziceraske pobjede od 1:0 kao onaj neki drugi tim.

Sale

pre 12 godina

Imam jedno pitanje... Koliko Crvena Zvezda ima stranaca? 1.Evandro 2.Borha 3.Kadu 4.Adi 5. Savio 6. Vesovic 7. Paseko 8.Isah 9. Jedan od ove dvojice koji se spominju... Sta je sa Reljicem? Mislim da je i on Crnogorac kao i Vesovic... Kapiram da planiraju da prodaju neke ali opet... Zar nije granica 5 stranaca? Zar ne postoje neki talentovani momci iz omladinske skole?
(Svi smo mi pomalo Ejmi, 22. jun 2011 23:39) 1.Evandro 2.Mezenga 3.Paseko. 4.Borha... Kadu i Savio idu sigurno, Adi i Isah su znak ? Tj mozda jedan i ostane! Budi upuceniji(vec godinu dana Reljic i Vesovic imaju nas pasos) i realniji malo pa ostavi neki pametan komentar a ne da se blamiras! Sto se tice nasih igraca, ja mogu da vam kazem da je recimo dovedena 2 igraca Mezenga i Paseko i da su zajedno izasli jeftinije nego jedan Miric koga smo isto hteli! Tako da kada drugi nasi klubovi budu spustili cene verovatno ce i na autkomandi da se kupuje domace a ne strano ovako nista ne preostaje vecitima nego da kopaju po inostranstvu!

Nesha

pre 12 godina

Kao prvo,Robi zna sta radi i kakvi mu igraci trebaju.Kao drugo,Mezenga je
estra igrac.Kao trece,Mezenga i Paseko su igrali zajedno u Flamengu i dobro
se poznaju, a to mozete videti i na video klipovima gde Paseko namesta golove Mezengi.

Marko

pre 12 godina

Evo da i ja budem "fudbalski strucnjak" i kazem,koliko je moje skromno misljenje Zvezda gaji stil igre kao Barselon, sto znaci sam brzim ubacivanjima ,proigravanjima u napadu,gde bilo kod od napadaca moze da da go,nek me neko ispravi da li Barselona ima klasicnu "devetku" nekog razbijaca? Igraci se kupuju na osnovu taktike trenera, i formacije koje on forsira tako da po meni ovaj se savrseno uklapa.
(Philip, 23. jun 2011 09:31)

Ja ne verujem koliko vi nemate pojma o fudbalu. Aloooo!!!!! Uporedjujete Barselonu i Crvenu Zvezdu, pa gde to ima?????????
Jel znate vi bre ko je barselona, koliko je jaka, koliko ima kvalitetnije igrace od ostalih velikih klubova a od zvezde i da ne govorim. Alo covece uporedjujes tamo nekog Mazengu sa Viljom, uporedjujes Mesija sa Borhom,uporedjujes Pedra sa Kaludjerovicem, time sto kazes...
Pa sta vam je ljudi??????
Arsenal sto ima vrhunske igrace ne moze da bude kao barsa a vi hocete...
Sta vam je ljudi, to sto Prosinecki hoce to je ravno ne mogucem!!!!!!
Za to treba iskustvo, dobri igraci, mnogo vremena itd..
JA VAS MOLIM DA SE NE BLAMIRATE VISE OKO TOGA POSTUJEM ZVEZDU ALI OVO STO VI PISETE I ONO STO ZVEZDA HOCE JE SMESNO I NEIZVODLJIVO....

Vaske

pre 12 godina

Ljudi moji sto potcenjujete drugu brazilsku i tursku ligu pa pitanje da li je nasa liga u rangu tih liga pogledajte snimke u tim drugim ligama terene stadione sve miljama iznad nase Jelen lige. U prvu brazilsku ligu se mnogo ulaze zato svi bolji igraci imaju visoke plate i cene a za prvu tursku da i ne pricam kakve igrace kupuju. Videcete i Mezenga i oba Paseka bice majstori u nasem fudbalu jer nasi domaci talenti cim odskoce odlaze sirom evrope. Kakav bi Partizan imao tim sa Z.Tosicem, Ljajicem, Sulejmanijem,Joveticem samo da ih je mogao zadrzati bilo bi strasno i to bez ikakvih kupovina stranaca kao do sada Paseka,Diare,Moreire i ostalih. U Zvezdi se toliko lose radilo da u zadnjih 5 godina nisu sem Djuricica izbacili nekog dobrog mladog igraca koji igra uspesno u nekom dobrom evropskom klubu.

mile ki

pre 12 godina

Sve vise licimo na Sahtjor, napred brazilci a nazad domaci igraci.Sve se bojim da se ova nasa kopija ne zavrsi fijaskom.Niti imamo vrhunske brazilce a jos manje domace igrace. Pocnite da forsirate mlade igrace iz zvezdine skole ,zaboravite na stojica i ostale menadzere,i uspeh ce doci

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Heheheh koja euforija kao da su ga kupili:) ...hahahaha pa bre vi jos malo necete imati koga da prodate , svi igraci su vam na pozajmici:D...

KK kao VK ... FK Kao KK...idemo do kraja dominiraj

Ja

pre 12 godina

@Svi smo mi pomalo Ejmi Kadu se vise ne racuna kao stranac koliko sam cuo,Vesovic isto,Savio nece igrati...U protokolu moze da bude 4 stranca a ovako moze da ih bude koliko hoces...Igrace Mezenga,Evandro,Paseko i Borha a ovi ostali ce da budu tu cisto da ih odmore i da sede na klupi u Evropi

Geo

pre 12 godina

Prvo,da li smo se mi to uobrazili tako brzo,pa nam pravi Brzilci ne odgovaraju,sem ako nisu prvi strelci nekih liga?!Do prosle zime nam je reper bio Kadu,boljeg Brazilca imali nismo.Hvala BOGU dragome,pa se sve to izmenilo sada. Zvezda ne dovodi igrace iz 3 i 4te lige vec prve.Reper je sada biti bolji od Borhe i Evandra,ne Kadua i Savija.
Bruno je igrac koji je bio saigrac sa Oachecom i Borhom.Veoma lako bi se trebao uklopitu u sistem i biti od velike koristi.
Hvala Rambu sto je obezbedio da i ovog leta dodju prvoligaski igraci koje znaju svi u Brazilu!Sada je na Robiju i igracima da naprave sjajnu saradnju i granice i standardi se ne mogu tako lako predvideti.
Ziveli!

samo u srbiji

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...
(Bane, 22. jun 2011 21:23)
Videces sine moj za mesec dva KOLIKO je bolji,koji Andrija,pa on nema vise mesta da igra ni u OFK-u

vasa

pre 12 godina

Kakva preporuka Ramba ..decko oteran iz Legije i doveli su Ilijeva i verovatno Ljuboju ...jeftin igrac ali i los..
(bobi, 22. jun 2011 21:34)
Legija oterala ovog da bi doveli Ilijeva... Onda je on jako pojacanje za Zvezdu!!!

Dzoni-czv

pre 12 godina

Još jedan Borha nam nije bio neophodan ! Zna sve sa loptom, sem da dođe u šansu za gol, ili da da gol.
Kakav je to napadač ?
Seća li se neko Pančeva, Drulića, Zigića. Mozda nisu bili majstori za dribling, ili da grade loptu, stvaraju višak, ali su golovi pljuštali, kad god su dobili upotrebljivu loptu. To nama treba, a ne neki velemajstori za davljenje lopte.
(Zoran, 22. jun 2011 23:07)
Pančev koristio svaku upotrebljivu loptu? Bože,šta sve ovde neću pročitati..Evo ti jedan link da vidis koliko je taj Pančev koristio svaku upotrebljivu loptu -- http://www.youtube.com/watch?v=3DigDkqVUIA -- utakmica odigrana sa MUTD za superkup... A ovakvih utakmica je bilo iha haj..Teško biti golgeter kad iza sebe imaš Savićevića, Jugovića, Prosinečkog,Mihajlovića i kompaniju.. I takvih igrača kao što je Borha nikad nije dosta.

mix

pre 12 godina

Odgledao sam ovu video prezentaciju Mazenge i moj je iskreni utisak da je obicna raga! Vrlo nespretan, vise promasuje nego pogadja cak i na ovm videu!!! Nema neku brzinu a sut mu je uzasno neprecizan. Jedina dobra stvar kojom se moze pohvaliti je da je snazan kao bik, ali zaista je skromnog znanja! Ako ga uporedim sa PArtizanovim Pacekom, iskreno opet, Partizanovac je za ovog vrhunska klasa! Ima izuzetan sut, brzi je, i prodorniji i mnogo bolje saradjuje sa igracvima. A o efikasnosti da ne govorimo, njegovi golovi su zaista spektakularni! Ogromna razlika , jednako kao razlika u ceni:700.000 prema 1, 6 mil. evra.
Ne uzdajte se mnogo u ovo MAnzengu, Delije, bolje da zadrzite vaseg AK99, on je znatno bolji igrac od ovog importovanog drveta iz Amazona!
Ovo sve nisam napisao kao okoreli PFC navijac nego sam se stvarno trudio da ih uporedim onako nepristrasno, u ostalom oba su samo pridolslice!

Realno Realan

pre 12 godina

Gde nadjose ovog???
Pa dovoljno govori o njemu, to sto na klipu od 10minuta, ima samo 4 gola i par poteza (vecina snimka je repriza-naravno ponovljena 3-4 puta..)
Pogledajte klipove igraca iz Brazila, ako pratite malo.. na klipovima od 5-6minuta, po 10 golova i toliko poteza-to su igraci i pojacanja, koga bre "radi" ovaj Adzic..pogledajte samo ko je menadzer Mezengi, posto ne zelim nista lose da kazem o Petkovicu, jer ga cenim, ali nije lepo ovo sto radi vezano za ovog igraca-ovo je klasican posao tipa: "dao sam ti 2 dobra igraca-sad ti meni nesto da ucinis, treba da prodam jedno drvo..." !?

Tayson

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas
(sale, 22. jun 2011 21:53)
Ne, nego njemu(Partizanu) posalju diksove, kao i Zvezdi. Samo, Zvezdani je preskup, ali bi sve dali da ga imaju, veruj mi. Dakle , ne krade se.
Drugo. Taj igrac jeste clan Flamenga, ali NE IGRA! I Obric je clan Zvezde bio, a prosecan igrac. Iz Legije je oteran koja je dovela Ilijeva, za vas kako kazete polovnog igraca. Sta li je tek Mezenga? Dakle, i tu gresis.
Trece druze. Rambo nije vasa legenda. Koji je to rezon? Njega tamo znaju kao Srbina, te je on kao i svaki drugi Srbin legenda Srbije. Onda je legenda i Reala ispada po tome. Covek izgradio ime sam u Brazilu i sad je odjednom vasa legenda, a kad je igrao u Zvezdi 90% Vas je nosilo pelene. Zato, budi realan. Zar Zvezda i Partizan da dovedu Brazilca koji razvaljuje? Hm, tesko sine...

veljko

pre 12 godina

navijam za zvezdu, simpatican mi je rambo, ali daj da vidimo coveka prvo
nisu evandro i borha toliko dobri koliko ih svi hvale (i ramba zbog njih).
da li stvarno mislite da bi razbijali u engleskoj i spaniji kad i ovde ne odskacu nista posebno
ovaj decko ima youtube snimak, na kojem u par minuta vidimo isecke gde uzima i predaje loptu
ok je to, ali ako su to najbolji potezi u karijeri 22 godisnjeg igraca koji obecava....
dajte nase klince u prvi tim
ocigledno se radi dobro u mladjim selekcijama.
pustite ih da igraju, bice bolji posle tri meseca od svih ovih zvezda.
ili kupujte mlade iz ofk-a, rad-a itd, dok ne naprave ime i pocnu da ucenjuju...

Svake noci sanjam ja, Marakana prepuna

pre 12 godina

Zvezda sad kao kupuje, obecava, "sledeca sezona", dupla kruna... Od nove godine sve se svede na to: najvise gledalaca, najveci posed lopte i poneki sal u RED STAR shopu. Najveci domet, zvizdanje Stojketu...

vodja

pre 12 godina

Na osnovu video klipa moze se zakljuciti da je ovaj tip u najboljem slucaju nesto bolji od Kaludjera kada je daleko od gola i kada ucestvuje u izgradji akcije ali ne i tamo gde je za centarfora najvaznije-u sesnestercu.Cini mi se da Andrija tamo pokazuje vise osecaja za pravu poziciju,da je cvrsci i konkretniji.A mi smo kao trazili boljeg realizatora a u stvari doveli nesto ubrzaniju verziju Borhe!Dobro,uredu,ali ne pustajte Kaludjera...Ko ne razume,ima i drugih sportova pa ce mozda tamo biti vise srece.

Procena

pre 12 godina

Ovaj nije klasičan špic već neki polušpic koji ima dobar poslednji pas.I dalje nam je potreban klasičan špic koji će sa lakoćom davati golove a ne iz svake pete šanse.Trebalo je da se angažuje taj brazilac iz Mađarske,bez obzira na cenu jer bi na njega kasnije dosta zaradili ili ovaj što smo ga,po običaju,poklonili partizanu.

Ryber Palunko

pre 12 godina

Ovi su iz Brazila su sve neki polovnjaci. Ne mogu da se izbore za mesto u bilo kom timu u Brazilu pa dolaze u Zvezdu. Ko Zvezdi pronalazi te vezare iz Latinske Amerike. Setimo se Barkosa, čarobnjaka Salasa, Borhe i drugih majstora fudbalske igre.
(Milton, 22. jun 2011 21:18)
Ne znam brate, ali ti toliko nemaš pojma, da je mene sramota. Kako ti izdržavaš, strah me i pomisliti.

crnobeli delija

pre 12 godina

Zvezda ce ove godine iz juniorskog tima u profesionalce promovisati supertalentovanecentarfora, prednjeg veznog, centarhalfa i golmana. U upravi Zvezde su odlucili da se novac ne baca uludo na neproverene i uglavnom manje angazovane igrace iz celog sveta, kao i da im je u narednih par godina mesto na tabeli manje vazno, vec ce sve svoje snage usmeriti na stvaranje novog tima od mladih, domacih igraca i tek malu podrsku par iskusnijih fudbalera.
Iste mere najavljuju Partizan i Vojvodina.
p.s. Na zalost, ovo se nikad nece desiti.

Žile

pre 12 godina

Dobar igrač ali je više polušpic. Treba nam jedan klasičan špic igrač-golgeter. Partizan je napravio dobar potez dovođenjem Pašeka iz Sao Kraetana. Takav nam špic treba.

Čuvar plaže u sezoni kupanja

pre 12 godina

Igrace Mezenga,Evandro,Paseko i Borha a ovi ostali ce da budu tu cisto da ih odmore i da sede na klupi u Evropi
(Ja, 23. jun 2011 00:47)
Dovode ih da bi sedeli na klupi te dve utakmice? Ti se šališ...

Moonwalker

pre 12 godina

Jos sam juce najavio ovaj transfer na vestio oko odlaska Ninkova, trebalo bi da dodje jos jedan mladi reprezentativac Brazila, mozda I N.Kovacevic...od todorovskog nista...

Red Star Forever

pre 12 godina

Opet su nam uvalili kosku. Ovaj je u proseku davao 2 gola po sezoni (osim u turskoj drugoj ligi). Groblje dovelo napadaca koji je za jednu sezonu dao duplo vise golova nego ovaj nas u celoj karijeri. Uprava napolje! Prestanite da nas obmanjujete!

rema

pre 12 godina

poprilicno sam zadovoljan... jer moramo uzeti u obzir da nije lako odraditi prelazni rok, kad moras da ga radis i za sebe i za prepisivace iz komsiluka... rambo cista 10... moze da krene da radi doktorat, tj menadzment za celu ligu!!!

General

pre 12 godina

Prosto mi je čudno koliko jedni hvale a drugi kude ovog igrača, naravno u zavisnosti za koga navijaju, a da pri tom niko od njih nikad nije čuo za njega.

Navijac Legije

pre 12 godina

Bruno dao je tri gola u celom sezonu 2010/2011. Evo, jedan od njih, utakmica Legija-Lech
http://www.youtube.com/watch?v=PPBwBK-sySM&feature=related

Pele

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.

Milton

pre 12 godina

Ovi su iz Brazila su sve neki polovnjaci. Ne mogu da se izbore za mesto u bilo kom timu u Brazilu pa dolaze u Zvezdu. Ko Zvezdi pronalazi te vezare iz Latinske Amerike. Setimo se Barkosa, čarobnjaka Salasa, Borhe i drugih majstora fudbalske igre.

Mare

pre 12 godina

Alo bre sta se palite, doveo vam pola Brazila ni jedan nije nista posebno.
Smesni ste bre, cim vidite neku vest palite se ko sibica.
A u ostalom evo vidite ovaj link, lik je smesan.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Mezenga

petar

pre 12 godina

Ako Zvezda skauting vrsi preko snimljenih kaseta ne pise nam se dobro
Adzicu i Lukicu gubite se iz Zvezde, sa ovim timom nemamo sanse ni protiv Vose

MRSBG

pre 12 godina

Kako bzvz rok za nas...em su ostali neki koji ne zasluzuju ZVEZDIN dres (Kadu,Savio,Perovic,Binic...) em dovode strance sumnjivog kvaliteta...bas bzvz,jedino Cava extra pojacanje....

partizan

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)
Kako volim kad pricate o sledecoj sezoni hahahaha

Informacioni lopov

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas
(sale, 22. jun 2011 21:53)

E ako si nam reko. U muzej da ga turite!

fanste

pre 12 godina

Hahahaha,jel ovo ozbiljno ili je sala?Jel je ovo igrac koji igra sredinu terena ili napadac koji bi po pravilu trebao da daje golove? Uh,kako sam srecan sto dolazi u zvezdu,slab kvalitet.Ovaj je gori nego Pjer Boja,ovaj tek ne zna da da gol.Napred partizan! PFC

Ja

pre 12 godina

Tole ti si na potezu mada ja cisto sumnjam da ces ovaj bekhend udarac Ramba Petkovica uspeti da amortizujes i doneses titulu Partizanu.Zvezdo volim te !

dzozey

pre 12 godina

Flamengo mora da je velika sila kad dobre igrace salju na pozajmice po dve godine i ipak uspevaju da ih zadrze iako su mnogo trazeni :)

Lord Alexandar

pre 12 godina

Evo upravo sam pogledao snimak za ovo vase pojacanje ( ako ga tako zelite nazvati vasa stvar ) i ako je ovo sa snimka nesto najbolje sto je ovaj momak uradio na utamicama mogu ga opisati samo jednom recju :KATASTROFA. Pa ovo nije ni kao prosecan srpski igrac. Nek vam je sa srecom, ali sam ubedjen da tu srece nema.

rambo-roki-kobra

pre 12 godina

Svetski igrac 31 gol za 6 godina ,od toga 21 gol u turskoj 2 ligi.Skauting fantasticno odradjen,ali mora i braca nesto da uzme

nenad

pre 12 godina

ej romani,ovaj ce da da najvise 4 gola za sezonu,metalcu,jagodini,i borci,vise od 7 minuta njegova igra u polju kao da je zadnji vezni ne napadac,...opet ste prevareni

Lord Alexandar

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)

Hahahaha momce trebao bi da pises komedije, bio bi strasan tiraz...

sale

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas

Svi smo mi pomalo Ejmi

pre 12 godina

Imam jedno pitanje... Koliko Crvena Zvezda ima stranaca? 1.Evandro 2.Borha 3.Kadu 4.Adi 5. Savio 6. Vesovic 7. Paseko 8.Isah 9. Jedan od ove dvojice koji se spominju... Sta je sa Reljicem? Mislim da je i on Crnogorac kao i Vesovic... Kapiram da planiraju da prodaju neke ali opet... Zar nije granica 5 stranaca? Zar ne postoje neki talentovani momci iz omladinske skole?

Marko

pre 12 godina

Evo da i ja budem "fudbalski strucnjak" i kazem,koliko je moje skromno misljenje Zvezda gaji stil igre kao Barselon, sto znaci sam brzim ubacivanjima ,proigravanjima u napadu,gde bilo kod od napadaca moze da da go,nek me neko ispravi da li Barselona ima klasicnu "devetku" nekog razbijaca? Igraci se kupuju na osnovu taktike trenera, i formacije koje on forsira tako da po meni ovaj se savrseno uklapa.
(Philip, 23. jun 2011 09:31)

Ja ne verujem koliko vi nemate pojma o fudbalu. Aloooo!!!!! Uporedjujete Barselonu i Crvenu Zvezdu, pa gde to ima?????????
Jel znate vi bre ko je barselona, koliko je jaka, koliko ima kvalitetnije igrace od ostalih velikih klubova a od zvezde i da ne govorim. Alo covece uporedjujes tamo nekog Mazengu sa Viljom, uporedjujes Mesija sa Borhom,uporedjujes Pedra sa Kaludjerovicem, time sto kazes...
Pa sta vam je ljudi??????
Arsenal sto ima vrhunske igrace ne moze da bude kao barsa a vi hocete...
Sta vam je ljudi, to sto Prosinecki hoce to je ravno ne mogucem!!!!!!
Za to treba iskustvo, dobri igraci, mnogo vremena itd..
JA VAS MOLIM DA SE NE BLAMIRATE VISE OKO TOGA POSTUJEM ZVEZDU ALI OVO STO VI PISETE I ONO STO ZVEZDA HOCE JE SMESNO I NEIZVODLJIVO....

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Heheheh koja euforija kao da su ga kupili:) ...hahahaha pa bre vi jos malo necete imati koga da prodate , svi igraci su vam na pozajmici:D...

KK kao VK ... FK Kao KK...idemo do kraja dominiraj

zvezdas

pre 12 godina

Jos nam fale Todorovski,Dragutinovic i Ergic.Sa njima bi se Zvezda prosetala do titule i kupa a u Evropi,uz malo srece,konacno i prezimila

zvezdas

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...
(Bane, 22. jun 2011 21:23)
Iskusniji-Dok je Andrija igrao nasu ligu Mezenga je tresao mreze u Brazilu i Evropi(pogotovu Turskoj gde je bio najbolji strelac)
Brzina-Ima brzi prvi korak od Andrije
Snaga-Mozda i najveca prednost Mezenge jeste njegova fizicka konstitucija u odnosu na AK99
Intelekt-Sjajan smisao za pas i proigravanje igraca koje kod Andrije nismo ni jednom videli od kako igra za Zvezdu
Dakle,ukratko,nije on vanserijski bolji igrac od Kaludjerovica ali kvalitetniji jeste

Samo nesto broje, broje...

pre 12 godina

Smeshno mi je da na svakoj vest o Zvezdi ima vise komentara nego kod velikog Partizana. Eno mocni Eduardo je stigao do 90 komentara. "Prosecni" Mezenga vec 130...
Sta ces to je Zvezda...
(Iha, 23. jun 2011 12:39)
E tebi brojanje vec uslo u krv. Jesi li ti brojac il si zvezdas? Matematicaru nijedan.

Hakinen

pre 12 godina

Kako nezvanicno saznajemo Bjekovic i kompanija su upravo procitali da je Bruno na korak od Zvezde pa su poslali svoje "pregovarace" da ga u tom koraku sapletu i usmere na tabor CRNO-BELIH i ponude bolje uslove IZ INATA :)

Red Star Forever

pre 12 godina

Opet su nam uvalili kosku. Ovaj je u proseku davao 2 gola po sezoni (osim u turskoj drugoj ligi). Groblje dovelo napadaca koji je za jednu sezonu dao duplo vise golova nego ovaj nas u celoj karijeri. Uprava napolje! Prestanite da nas obmanjujete!

nisam grobar komleksas, ali grobar jesam ;)

pre 12 godina

Jes da navijam za Partizan ali moram da kazem da bi vam ovaj Petkovic napravio odlicnu ekipicu. To su godine i godine igranja u Brazilu i uopste u inostranstvu. Da se ja pitam (a ne pitam se) onog Lukica bi zamenio Petkovicem, jer ako jaca Zvezda jacace i Partizan zbog konkurencije, a ako jacaju 2 nasa najveca kluba morace i ostali da se pojacaju da ne bi padale petarde (osim ako se nesto unapred ne dogovori) tako da ce kompletna liga ojacati. Nadam se da je nama, ljubiteljima fudbala, to veoma vazno.
pozdrav svima i uzdravlje!
:D>+

Tayson

pre 12 godina

Neko dovodi igrace iz druge lige Brazila tako sto krade informacije a neko uzima igrace iz prve lige Brazila zato sto ima svoju istinsku legendu u toj zemlji.Hvala ti Boze sto sam zvezdas
(sale, 22. jun 2011 21:53)
Ne, nego njemu(Partizanu) posalju diksove, kao i Zvezdi. Samo, Zvezdani je preskup, ali bi sve dali da ga imaju, veruj mi. Dakle , ne krade se.
Drugo. Taj igrac jeste clan Flamenga, ali NE IGRA! I Obric je clan Zvezde bio, a prosecan igrac. Iz Legije je oteran koja je dovela Ilijeva, za vas kako kazete polovnog igraca. Sta li je tek Mezenga? Dakle, i tu gresis.
Trece druze. Rambo nije vasa legenda. Koji je to rezon? Njega tamo znaju kao Srbina, te je on kao i svaki drugi Srbin legenda Srbije. Onda je legenda i Reala ispada po tome. Covek izgradio ime sam u Brazilu i sad je odjednom vasa legenda, a kad je igrao u Zvezdi 90% Vas je nosilo pelene. Zato, budi realan. Zar Zvezda i Partizan da dovedu Brazilca koji razvaljuje? Hm, tesko sine...

Svake noci sanjam ja, Marakana prepuna

pre 12 godina

Zvezda sad kao kupuje, obecava, "sledeca sezona", dupla kruna... Od nove godine sve se svede na to: najvise gledalaca, najveci posed lopte i poneki sal u RED STAR shopu. Najveci domet, zvizdanje Stojketu...

Jovan

pre 12 godina

Bravo za Ramba! Pacheco i Mezenga bice oslonac ekipe uz Evandra i Borhu! Zvezda sada ima 8 stranaca ali koristice u domacim sampionatima samo 4(Evandro,Borha,Pacheco ,Bruno mmezenga). Ajmo jos neki novi igrac i da otrsimo partizan!!!

Baja

pre 12 godina

Konacno neko pojacanje,koje bi stvarno moglo da vredi...medjutim,broj stranaca raste,a nista od ovoga nije dugorocno,i Mazenga,i Borha,kao i Cosic su pozajmice...Samo krpimo,i krpimo,a tako se ne uzimaju trofeji,i tako se nepravi dugorocan tim.Hvala jos jednom Rambu,koji pre svega rizikuje svoj obraz dovodeci ove igrace,a Adzic bi mozda stvarno mogao da ode,i da prepusti posao sposobnijima,posto je svoju "sposobnost" dovoljno pokazao,i unazadio nas bar 3 godine!

HULK

pre 12 godina

Ovaj ju ubijao na Menageru 2007-2008,sa 17 godina...Pitanje je koliko je stvarno napredovao,i da li je to bilo neko merilo.Talenat sigurno postoji...Sve u svemu,dobar potez...

Ivo

pre 12 godina

Pratim upored sve 4 kluba, Dinamo i Hajduk, C.Z i Partizan i mogu reći da ove godine za razliku od drugih radi se jako puno. Pojačanja stalno stižu, nisu to neke igračine ali se traži, ispituje.. imam osjećaj da će ove sezone u Europi sve 4 kluba imati svoju ulogu tj. neće biti samo "prolaznici". Dinamo i Partizan mogu (ako se ne sretnu) u LP, a C.Z. i Hajduk u EL napraviti neki rezultat jer brat bratu ni ostali klubovi koji igraju to takmičenje nisu svemirci naspram C.Z ili Hajduka. Što se tiče LP to je već 2. priča. Partizan je prošle godine bio samo prolaznik, Dinamo ako se plasira ove godine neće biti prolaznik jer nisu nikad igrali LP ili EL a da nisu osvajali bodove, za Partizan ove godine ne znam ali mi izgledaju nekako "isprepadano" bez ideje, realizacije, nema one igre za LP..

Bane

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...

НЦЗ 1986

pre 12 godina

Имам неки осећај да ће Бруно Мезенга бити феноменално појачање...што рече неко на менаџеру од пре пар година је трпао...ПРАВИ ПОГОДАК!!!

To je REALNOST...

pre 12 godina

Gotovo! Zvezda već uzela duplu krunu i osigurala proleće u Evropi! U Partizanu raspad sistema, dobijamo ih u oba derbija sa po 3-0 bez problema! Ako budu treći nek slave, mada ne verujem, završiće na četvrtom ili petom mestu sledeće sezone.
Vraćamo se na staze stare slave! Zvezdina samba u napadu! Još Dragutinović i Todorovski i to je to.
(Pele, 22. jun 2011 21:12)
Ljudski je NADATI SE, ali ovako je svake sezone, kao na foru: Sad smo doveli ekstra pojacanja, picemo 1. i pobedicemo PARTIZAN, ALI NISTA OD TOGA... TITULA OSTAJE U HUMSKOJ, A ZVEZDIN KRAJNJI DOMET JE KUP SRBIJE(koji nije toliko vazan PARTIZANU). Toliko

018

pre 12 godina

partizanovac sam i mogu samo da porucim zvezdasima ako ne postavite RAMBA za sportskog direktora pod hiitno ( ili cak predsednika kluba ) vi ste ludi kao struja. Covek vam je preporodio klub a vidi se da ume, zna, moze i hoce. Takodje je toliko cenjen u svetu da ga niko ne odbija. A ne vama vode klub da ne kazem koji. Razmislite o tome, to je za vase dobro a i za dobro srpskog fudbala.
Pozdrav iz Nisa

Žile

pre 12 godina

Dobar igrač ali je više polušpic. Treba nam jedan klasičan špic igrač-golgeter. Partizan je napravio dobar potez dovođenjem Pašeka iz Sao Kraetana. Takav nam špic treba.

Jo

pre 12 godina

Macka u Dzaku.
Samo mi nije jasno sta se javljaju ovi Grobari kada i oni nisu neko proverenog napadaca dobili.Vise se ovaj Mazenga pokazao u Evropi nego Eduardo...

Tonii

pre 12 godina

jeste vi drugi primjetili da skoro svaki brazilac koji krene u Europu da je igrao za Brazila u17,u19,u21...? :) Ovi naši klubovi ili muljaju ili brazilska reprezentacija je izlog za sve brazilce?? Ja koliko sam shvatio najbolji igrači koje kupuju ovdašnji klubovi su oni koji nisu igrali uopće za Brazil,ovi ostali čini se ili su "pogurani" ili ovi naši nas zezaju :)

2 trofeja i vecna sramota

pre 12 godina

Ljudski je NADATI SE, ali ovako je svake sezone, kao na foru: Sad smo doveli ekstra pojacanja, picemo 1. i pobedicemo PARTIZAN, ALI NISTA OD TOGA... TITULA OSTAJE U HUMSKOJ, A ZVEZDIN KRAJNJI DOMET JE KUP SRBIJE(koji nije toliko vazan PARTIZANU). Toliko
(To je REALNOST..., 23. jun 2011 00:42)
# Link komentara
Kako vam nije vazan kup,toliko ste se istrosili i osramotili da ga uzmete,sada kao nije vazan.Mozda tebi,ali Snajder se posteno isprsio za taj trofej.
Ne zelim da moj klub ikada bilo sta osvoji na tako prljav nacin.Upisali ste u klupsku istoriji 2 trofeja prosle sezone,a osramotili ste generacije sto su osvojile prethodnih 20ak.

Zoran

pre 12 godina

Još jedan Borha nam nije bio neophodan !
Zna sve sa loptom, sem da dođe u šansu za gol, ili da da gol.
Kakav je to napadač ?
Seća li se neko Pančeva, Drulića, Zigića. Mozda nisu bili majstori za dribling, ili da grade loptu, stvaraju višak, ali su golovi pljuštali, kad god su dobili upotrebljivu loptu. To nama treba, a ne neki velemajstori za davljenje lopte.

vasa

pre 12 godina

Kakva preporuka Ramba ..decko oteran iz Legije i doveli su Ilijeva i verovatno Ljuboju ...jeftin igrac ali i los..
(bobi, 22. jun 2011 21:34)
Legija oterala ovog da bi doveli Ilijeva... Onda je on jako pojacanje za Zvezdu!!!

Pedja J7

pre 12 godina

Provalite što mu par golova sa klipa namestio upravo Vinicius Pašeko, koji je već u Zvezdi...Igrali su zajedno u Flamengu, to mnogo znači! BRAVO RAMBO - ADŽO UČI SE!!!

ja

pre 12 godina

E ako si nam reko. U muzej da ga turite!
(Informacioni lopov, 22. jun 2011 23:42)
Turili bi i vi u muzej komsija ali ima dva problema.
-Nemate muzej
-Nemate ni sta da turite u muzej

Inace mislim da Zvezda dobro radi ovaj prelazni rok.Partizanu je dovela sve skart igrace iz nizih liga kao sto su Moldavska,2.liga Brazila,Jelen liga itd a sebi je za sada uzela sve najbolje iz Brazilske najace lige sto se moze ubediti da igra u Srbiji,tj one koje Rambo uspe da ubedi.Jos u principu nam nedostaju desni bek,centralni bek i zadnji vezni,to je taman ona prica za Todorovskog i Ergica,mozda i neki kvalitetniji stoper uz Vilotu.U svakom slucaju imace Savez dosta posla od leta jer su komsije dosta slabe u igrackom kadru jos plus imaju lopove u upravi koji bas i ne zele da odrese kesu za boljeg igraca pa ce Tole&drugari morati jos vise da ih poguraju u ligi

Philip

pre 12 godina

Evo da i ja budem "fudbalski strucnjak" i kazem,koliko je moje skromno misljenje Zvezda gaji stil igre kao Barselon, sto znaci sam brzim ubacivanjima ,proigravanjima u napadu,gde bilo kod od napadaca moze da da go,nek me neko ispravi da li Barselona ima klasicnu "devetku" nekog razbijaca? Igraci se kupuju na osnovu taktike trenera, i formacije koje on forsira tako da po meni ovaj se savrseno uklapa.

Delija

pre 12 godina

Obratite paznju na klip... tacno 8 minut klipa... Igrac sa brojem 22(Vinicijus Paseko) baca jednog igraca utrcava u sesnesterac i po zemlji salje loptu u peterac i tamo rutinski Mezenga daje gol... Znaci mislim da je za Zvezdu extra sto se Evandro, Paseko, borha i Mezenga znaju cak su eto kao sto vidmo zajedno davali i ucestvovali u golovima !

ispravka

pre 12 godina

Zvezda - Mali Flamengo.. :D Bez sale, ovog sam ja dovodio i na manageru upravo u Zvezdu, jest' bio skup ali odlicno se pokazao. Dace Bog i u stvarnosti da bude tako...

metall

pre 12 godina

Nadam se da gresim, ali ovaj Mezenga je neki prosek. Verujte, ja bih napravio bolji i atraktivniji video o sebi, sve sa golovima, driblinzima, asistencijama iako fudbal igram samo rekreativno. Ne znam, nisam pametan sto bi rekao nas narod. Vreme ce pokazati da li je ovo stvarno pojacanje ili jos jedan u nizu propalih transfera ( a nije da ih nije bilo)...Sve sam se potajno nadao da ce Pantelic zaista da se vrati, ali su to bile potpuno nerealne price.

Dzoni-czv

pre 12 godina

Još jedan Borha nam nije bio neophodan ! Zna sve sa loptom, sem da dođe u šansu za gol, ili da da gol.
Kakav je to napadač ?
Seća li se neko Pančeva, Drulića, Zigića. Mozda nisu bili majstori za dribling, ili da grade loptu, stvaraju višak, ali su golovi pljuštali, kad god su dobili upotrebljivu loptu. To nama treba, a ne neki velemajstori za davljenje lopte.
(Zoran, 22. jun 2011 23:07)
Pančev koristio svaku upotrebljivu loptu? Bože,šta sve ovde neću pročitati..Evo ti jedan link da vidis koliko je taj Pančev koristio svaku upotrebljivu loptu -- http://www.youtube.com/watch?v=3DigDkqVUIA -- utakmica odigrana sa MUTD za superkup... A ovakvih utakmica je bilo iha haj..Teško biti golgeter kad iza sebe imaš Savićevića, Jugovića, Prosinečkog,Mihajlovića i kompaniju.. I takvih igrača kao što je Borha nikad nije dosta.

veljko

pre 12 godina

navijam za zvezdu, simpatican mi je rambo, ali daj da vidimo coveka prvo
nisu evandro i borha toliko dobri koliko ih svi hvale (i ramba zbog njih).
da li stvarno mislite da bi razbijali u engleskoj i spaniji kad i ovde ne odskacu nista posebno
ovaj decko ima youtube snimak, na kojem u par minuta vidimo isecke gde uzima i predaje loptu
ok je to, ali ako su to najbolji potezi u karijeri 22 godisnjeg igraca koji obecava....
dajte nase klince u prvi tim
ocigledno se radi dobro u mladjim selekcijama.
pustite ih da igraju, bice bolji posle tri meseca od svih ovih zvezda.
ili kupujte mlade iz ofk-a, rad-a itd, dok ne naprave ime i pocnu da ucenjuju...

BOKI

pre 12 godina

(GK) Bajkovic
(RB) Mikic
(DC) Vilotic(sub.Cosic ) pokusati dovesti Tomovica i Vukovica na pozajmicu
(DC) ? Dragutinovic
(DL) Tosic
(DMC) ? Ergic (sub.Mijailovic)
(MC) Evandro (sub. Lazovic)
(MC) Dimitrijevic (sub. Vesovic)
(ARM) Borha (sub. Perovic)
(ARL) Paceho (sub. Jevtic)
(SC) Mezenga (sub. Kaludjerovic)
Ovog leta dosta igraca je bez kluba a ja bih izdvojio neke:
David Suazo,Mario Santana,Torsten Frings,Daniel Jensen,Dedê,Vicente,Eidur Gudjohnsen,Eddie Johnson,Zoltán Gera,Gianni Zuiverloon,Jonathan Spector,Martin Jiranek,Luigi Bruins,Hyun-Jun Suk ...
ADZICU REAGUJ

Roby, Roby,..

pre 12 godina

@Boby
"Kakva preporuka Ramba ..decko oteran iz Legije i doveli su Ilijeva i verovatno Ljuboju ...jeftin igrac ali i los"..
Legiji treba neko ko ce da daje golove(Ilijev), a Zvezdi "pas igrac".

samo u srbiji

pre 12 godina

Po cemu je ovaj bolji od Andrije????? Iskreno, neka mi neko odgovori. Samo vas molim, budite objektivni, ne palite se zato sto je ovo nov transfer pa ocekujete puno ili zato sto ga je Rambo doveo...
(Bane, 22. jun 2011 21:23)
Videces sine moj za mesec dva KOLIKO je bolji,koji Andrija,pa on nema vise mesta da igra ni u OFK-u

Čuvar plaže u sezoni kupanja

pre 12 godina

Igrace Mezenga,Evandro,Paseko i Borha a ovi ostali ce da budu tu cisto da ih odmore i da sede na klupi u Evropi
(Ja, 23. jun 2011 00:47)
Dovode ih da bi sedeli na klupi te dve utakmice? Ti se šališ...

Peconi

pre 12 godina

Zvezdaš, sad ga baš pretera. Prvo, Mezenga nije baš tresao mreže u Brazilu, dao je samo 2 gola. U Turskoj jeste bio najbolji strelac, ali u drugoj ligi gde je Orduspor tada nastupao. U Poljskoj je ponovo podbacio, svega 3 gola.
Daleko je Mezenga od nekog ubice, al' nama je daj šta daš. Inače, ja odavno tvrdim da je Kaluđerović medijsko čedo, od njega su novinari onim blesavim nadimkom "Kaluđergol" pokušali da naprave igrača, a napravili su samo klovna.

Moonwalker

pre 12 godina

Jos sam juce najavio ovaj transfer na vestio oko odlaska Ninkova, trebalo bi da dodje jos jedan mladi reprezentativac Brazila, mozda I N.Kovacevic...od todorovskog nista...

Pedja

pre 12 godina

Uopste nisam siguran da je Mezenga pravo pojacanje. Covek retko daje golove, vise asistira... A AK koristi 1 od 10 sansi po utakmici. Ne znam ko ce da daje golove? Mi nemamo pravog, ubojitog napadaca.

Stefan86

pre 12 godina

Neki su dole pitali koliko Zvezda ima stranaca?
A koliko ima Partizan? Cileanac,eduardo,medo,dijara,ivanov,savic,kizito i jos se pominju neka kao nova pojacanja... razlika je samo jedna...u zvezdi se unapred zna ko ce od njih da igra!
A neki opet kritikuju mezengu da je davao golove u drugoj turskoj..pa i evandro je davao u 2 brazilskoj..i to ne 39 kao sto pisu...mozda ako se saberu turniri po lokalnim gradicima(iskreno od tih 39 golova ne moze da se napravi posten klip..sta onda tek reci)...dakle ljudi ,nista ne mora da znaci...polako,tek su stigli
pozz svima

mix

pre 12 godina

Odgledao sam ovu video prezentaciju Mazenge i moj je iskreni utisak da je obicna raga! Vrlo nespretan, vise promasuje nego pogadja cak i na ovm videu!!! Nema neku brzinu a sut mu je uzasno neprecizan. Jedina dobra stvar kojom se moze pohvaliti je da je snazan kao bik, ali zaista je skromnog znanja! Ako ga uporedim sa PArtizanovim Pacekom, iskreno opet, Partizanovac je za ovog vrhunska klasa! Ima izuzetan sut, brzi je, i prodorniji i mnogo bolje saradjuje sa igracvima. A o efikasnosti da ne govorimo, njegovi golovi su zaista spektakularni! Ogromna razlika , jednako kao razlika u ceni:700.000 prema 1, 6 mil. evra.
Ne uzdajte se mnogo u ovo MAnzengu, Delije, bolje da zadrzite vaseg AK99, on je znatno bolji igrac od ovog importovanog drveta iz Amazona!
Ovo sve nisam napisao kao okoreli PFC navijac nego sam se stvarno trudio da ih uporedim onako nepristrasno, u ostalom oba su samo pridolslice!

Svake noci sanjam ja, marakana prepuna

pre 12 godina

Decko koji je igrao za reprezentaciju Brazila do sedamnaest godina mora da bude dobar, mozda nije igracna ali mi u timu imamo dosta igraca koji nikad nisu nastupali ni za svoje mnogo slabije reprezentacije u karijeri... Ovde sad ima jos dva zemljaka i lakse ce mu biti da se uklopi... Ne mozemo ocekivati da kupimo Nejmara jel' nemamo 45 miliona, ali treba da budemo uz nas klub i da se polako se pojacavamo...

zoran

pre 12 godina

Ja kao navijac Partizana mislim da je Kaludjerovic tata za sve ove "shpiceve" iz Brazila. Zasto je taj decko pao u drugi plan ,nije mi jasno.
Svi ovi igraci iz J.Amerike (u Zvezdi i Partizanu) su treca-chetvrta klasa igraca iz te zemlje. Ono sto vredi ne napusta Brazil ili ide u jake klubove za mnogo para.
Mislim da politika oba beogradska kluba je potpuno pogreshna. Boljim i organizovanijim radom sa omladincima siguran sam da bi izrodili jako mnogo dobrih igraca, boljih od ovih iz Brazila, za nekoliko godina i to bi bila prava snaga i za evropska takmicenja. Ovako dovode neke polutane koji igraju za platu, ali bez srca.
Ma samo kada se setim Adija , iz Zvezde, kako nonshalantno pravi penal (bez potrebe) na jednoj od poslednjih utakmica minulog shampionata. Ne bi mi vise zaigrao pa tachno da je jedini na svetu; ili onog Adija iz Partizana koji na klupi za rezerve slusa muziku dok njegov tim igra utakmicu...!!!! Ne, prijatelji i ne. Nasha deca u prvom planu i nema zime. Niko me nece ubediti da iz cele Srbije ne mozemo da izrodimo talenata za 5-6 kvalitetih timova u fudbalu. Koliko je samo Partizan rasprodao klinaca a da jos ne zaigrase za prvi tim. KATASTROFA..!!!!

Iha

pre 12 godina

Smeshno mi je da na svakoj vest o Zvezdi ima vise komentara nego kod velikog Partizana. Eno mocni Eduardo je stigao do 90 komentara. "Prosecni" Mezenga vec 130...
Sta ces to je Zvezda...

soni

pre 12 godina

Dakle vec sam konstatovao na nekoj ranijoj vesti konacno imamo trenera koji je autoritet da ne dozvoljava menadzerske igrace i koji trazi da se dovode samo igraci koji su mu potrebni, znaci trebao nam je vezni, levivezni i napadac i doveli smo ih, sad ostaje taj desni bek...
Ko bi reko da je to isti klub koji je pod bunjevcevicem doveo 16 igraca, doduse ni komsije u ovom roku ne zaostaju mnogo...

Nikola

pre 12 godina

Komsije, dobrog ste igraca kupili, nema sta. Dobro je sto se ovaj poznaje sa vasim Brazilcima jer je vec igrao sa njima. Znaci, i period prilagodjavanja ce mu biti znatno laksi. Pogresicete grdno ako prodate Andriju, zaduzio vas je golovima u prvom delu, ako cemo iskreno. A sto se nije nadavao golova u drugom delu, ni Prosinecki ga nije nesto mnogo pustao u drugom delu sezone. Jednostavno, nisam zavidan, bitan mi je jak Partizan, ali i jaka Zvezda. Jedino tako mozemo parirati ovim alama iz Zapadne evrope. Pozdrav od Grobara, bice dobri '' veciti derbiji '' ove sezone.

Obrad

pre 12 godina

Iskreno se nadam da je sve ovo novinarska patka i da Mezenga nije potpisao za Zvezdu. Zasto? Pa covjek nije uspio da se nametne u prvom timu Legije iz Varsave. Presjedio je cijelu sezonu na klupi.
Druga stvar, u poslednjih par dana vidio sam nekoliko komentara koji prozivaju nas iz RS i navijace kako kazu iz "rurala" da mi nemamo sta da komentarisemo jer nismo bili na dvije Zvezdine utakmice. Moji Zvezdasi to sto pojedini od vas zive dvije tri ulice od Marakane ne cini vas ni jedan posto vecim navijacima od nas koji nismo u prilici da gledamo Zvezdu uzivo. Ja disem za Zvezdu, imam 30 godina i sa suzama ispratim svaki njen neuspjeh a najsrecniji sam kad pobjedimo makar to bilo i u Jagodini. I to mi niko ne moze oduzeti. Ne pravite od Zvezde Beogradski klub, Zvezda je i Novi Sad i Nis i Valjevo i Kraljevo i Uzice i Banja Luka i Srpsko Sarajevo i Bijeljina i Doboj i Trebinje i Bar i Podgorica i Mojkovac i zato je Zvezda to sto jeste NAJVECI SRPSKI KLUB.

Lux

pre 12 godina

Gde je sad onaj prijatelj Marka Pantelica koji je danas sve zive izlozio,ovo nista nije konacno,niko iz zvezde nije potvrdio ovu vest,po meni blizi je Vanderlej nego Mezenga

Procena

pre 12 godina

Ovaj nije klasičan špic već neki polušpic koji ima dobar poslednji pas.I dalje nam je potreban klasičan špic koji će sa lakoćom davati golove a ne iz svake pete šanse.Trebalo je da se angažuje taj brazilac iz Mađarske,bez obzira na cenu jer bi na njega kasnije dosta zaradili ili ovaj što smo ga,po običaju,poklonili partizanu.

nikoinista

pre 12 godina

Ljudi nevjerovatni ste. Jedni govore da je odličan jer su navijači Zvezde,drugi opet da nema pojma jer navijaju za Partizan,da je došao u Humsku,okrenule bi se priče i tako stalno!!! Sačekajmo,enk odigra sezonu,ili bar pola pa da vidimo koliko vrijedi.A You tube niej mjerilo nicijeg kvaliteta,o Menadžeru je suvisno trošiti riječi.Polako,strpljivo,titule se osvajaju u maju,nikako ne sredinom juna,mi Delije,posle 4 godine,bi to odveć trebali znati.Nek nam je srećo!

JaLicno

pre 12 godina

Merilo kvaliteta igrača vam je menadžer iz 2008, u kom svetu vi živite?
(Drobnjak iz auta, 22. jun 2011 22:27)
Menadzer je jedna osbiljna igrica koja ima bolji skauting ne od nas vec od 90 % klubava u evropi (svojevremeno je everton davao 30 mil za 5 sezona za podatke, ciju ponudu je lagano FM odbio) mozda nece postati vrhunski igrac kao neki u FM-u ali sigurno da poseduje kvalitet tih ocena elem mislim da decko nije neka top klasa ali realno nije nigde ni dobio prosotra za igru sto ce u zvezdi i u ovakoj nasoj ligi svakako imati, realno takva nam je realnost nemamo love da kupimo top klasu iz brazila (5-10 mil) tako da kupujemo nekadasnje mlade nade koje su stagnirale nadajuci se da ce kod nas da eksplodiraju.....zato rambo kaze da ovaj eduardo iz partizana ne vredi tolio nije rekao da je los igrac ili da nece postati dobar ali u ovom trenutku takvih igraca ima u brazili koliko hoces za mnogo manju lovu ...pozdrav

Realno Realan

pre 12 godina

Gde nadjose ovog???
Pa dovoljno govori o njemu, to sto na klipu od 10minuta, ima samo 4 gola i par poteza (vecina snimka je repriza-naravno ponovljena 3-4 puta..)
Pogledajte klipove igraca iz Brazila, ako pratite malo.. na klipovima od 5-6minuta, po 10 golova i toliko poteza-to su igraci i pojacanja, koga bre "radi" ovaj Adzic..pogledajte samo ko je menadzer Mezengi, posto ne zelim nista lose da kazem o Petkovicu, jer ga cenim, ali nije lepo ovo sto radi vezano za ovog igraca-ovo je klasican posao tipa: "dao sam ti 2 dobra igraca-sad ti meni nesto da ucinis, treba da prodam jedno drvo..." !?

Geo

pre 12 godina

Prvo,da li smo se mi to uobrazili tako brzo,pa nam pravi Brzilci ne odgovaraju,sem ako nisu prvi strelci nekih liga?!Do prosle zime nam je reper bio Kadu,boljeg Brazilca imali nismo.Hvala BOGU dragome,pa se sve to izmenilo sada. Zvezda ne dovodi igrace iz 3 i 4te lige vec prve.Reper je sada biti bolji od Borhe i Evandra,ne Kadua i Savija.
Bruno je igrac koji je bio saigrac sa Oachecom i Borhom.Veoma lako bi se trebao uklopitu u sistem i biti od velike koristi.
Hvala Rambu sto je obezbedio da i ovog leta dodju prvoligaski igraci koje znaju svi u Brazilu!Sada je na Robiju i igracima da naprave sjajnu saradnju i granice i standardi se ne mogu tako lako predvideti.
Ziveli!

vodja

pre 12 godina

Na osnovu video klipa moze se zakljuciti da je ovaj tip u najboljem slucaju nesto bolji od Kaludjera kada je daleko od gola i kada ucestvuje u izgradji akcije ali ne i tamo gde je za centarfora najvaznije-u sesnestercu.Cini mi se da Andrija tamo pokazuje vise osecaja za pravu poziciju,da je cvrsci i konkretniji.A mi smo kao trazili boljeg realizatora a u stvari doveli nesto ubrzaniju verziju Borhe!Dobro,uredu,ali ne pustajte Kaludjera...Ko ne razume,ima i drugih sportova pa ce mozda tamo biti vise srece.

Ryber Palunko

pre 12 godina

Ovi su iz Brazila su sve neki polovnjaci. Ne mogu da se izbore za mesto u bilo kom timu u Brazilu pa dolaze u Zvezdu. Ko Zvezdi pronalazi te vezare iz Latinske Amerike. Setimo se Barkosa, čarobnjaka Salasa, Borhe i drugih majstora fudbalske igre.
(Milton, 22. jun 2011 21:18)
Ne znam brate, ali ti toliko nemaš pojma, da je mene sramota. Kako ti izdržavaš, strah me i pomisliti.

otkacheni

pre 12 godina

Sta bre ne zna da da gol?! Otkud vi znate da on ne zna da da gol? Klip od 9 minuta i sve iz Flamenga gde je dobijao sansu na kasicicu. Pustite decka da igra pa ga onda pljujte da nema pojma. Pogledajte statiskiku Tejgoa pre dolaska u Partizan.

crnobeli delija

pre 12 godina

Zvezda ce ove godine iz juniorskog tima u profesionalce promovisati supertalentovanecentarfora, prednjeg veznog, centarhalfa i golmana. U upravi Zvezde su odlucili da se novac ne baca uludo na neproverene i uglavnom manje angazovane igrace iz celog sveta, kao i da im je u narednih par godina mesto na tabeli manje vazno, vec ce sve svoje snage usmeriti na stvaranje novog tima od mladih, domacih igraca i tek malu podrsku par iskusnijih fudbalera.
Iste mere najavljuju Partizan i Vojvodina.
p.s. Na zalost, ovo se nikad nece desiti.

ajmo zuti

pre 12 godina

Apsolutno podrzavam Prosineckog i ovo sto se radi u Zvezdi u zadnje vreme. Covek je izjavio da hoce sa Zvezdom da gaji Barsin stil igre u domacem prvenstvu, a ne da ce skinut Barsu sa trona Evropskog prvaka.
Jel to nemoguce?
U skladu sa mogucnostima fudbalera, naravno, treba mnogo truda i vjezbe, da se postigne odredjeni automatizam na terenu. Treba znanja i hrabrosti da se implementira takav stil igre, umjesto da ides na ziceraske pobjede od 1:0 kao onaj neki drugi tim.

mile ki

pre 12 godina

Sve vise licimo na Sahtjor, napred brazilci a nazad domaci igraci.Sve se bojim da se ova nasa kopija ne zavrsi fijaskom.Niti imamo vrhunske brazilce a jos manje domace igrace. Pocnite da forsirate mlade igrace iz zvezdine skole ,zaboravite na stojica i ostale menadzere,i uspeh ce doci

Nesha

pre 12 godina

Kao prvo,Robi zna sta radi i kakvi mu igraci trebaju.Kao drugo,Mezenga je
estra igrac.Kao trece,Mezenga i Paseko su igrali zajedno u Flamengu i dobro
se poznaju, a to mozete videti i na video klipovima gde Paseko namesta golove Mezengi.

Sale

pre 12 godina

Imam jedno pitanje... Koliko Crvena Zvezda ima stranaca? 1.Evandro 2.Borha 3.Kadu 4.Adi 5. Savio 6. Vesovic 7. Paseko 8.Isah 9. Jedan od ove dvojice koji se spominju... Sta je sa Reljicem? Mislim da je i on Crnogorac kao i Vesovic... Kapiram da planiraju da prodaju neke ali opet... Zar nije granica 5 stranaca? Zar ne postoje neki talentovani momci iz omladinske skole?
(Svi smo mi pomalo Ejmi, 22. jun 2011 23:39) 1.Evandro 2.Mezenga 3.Paseko. 4.Borha... Kadu i Savio idu sigurno, Adi i Isah su znak ? Tj mozda jedan i ostane! Budi upuceniji(vec godinu dana Reljic i Vesovic imaju nas pasos) i realniji malo pa ostavi neki pametan komentar a ne da se blamiras! Sto se tice nasih igraca, ja mogu da vam kazem da je recimo dovedena 2 igraca Mezenga i Paseko i da su zajedno izasli jeftinije nego jedan Miric koga smo isto hteli! Tako da kada drugi nasi klubovi budu spustili cene verovatno ce i na autkomandi da se kupuje domace a ne strano ovako nista ne preostaje vecitima nego da kopaju po inostranstvu!

Ja

pre 12 godina

@Svi smo mi pomalo Ejmi Kadu se vise ne racuna kao stranac koliko sam cuo,Vesovic isto,Savio nece igrati...U protokolu moze da bude 4 stranca a ovako moze da ih bude koliko hoces...Igrace Mezenga,Evandro,Paseko i Borha a ovi ostali ce da budu tu cisto da ih odmore i da sede na klupi u Evropi

@bobi. Zivis u neznanju...

pre 12 godina

Visla, Legija.. Leh.. Tebi je sve to isto.. Verovatno i Sparta Prag, Debrecin.. Svuda su oterali Mezengu da bi doveli Ilijeva... Ccc

Vaske

pre 12 godina

Ljudi moji sto potcenjujete drugu brazilsku i tursku ligu pa pitanje da li je nasa liga u rangu tih liga pogledajte snimke u tim drugim ligama terene stadione sve miljama iznad nase Jelen lige. U prvu brazilsku ligu se mnogo ulaze zato svi bolji igraci imaju visoke plate i cene a za prvu tursku da i ne pricam kakve igrace kupuju. Videcete i Mezenga i oba Paseka bice majstori u nasem fudbalu jer nasi domaci talenti cim odskoce odlaze sirom evrope. Kakav bi Partizan imao tim sa Z.Tosicem, Ljajicem, Sulejmanijem,Joveticem samo da ih je mogao zadrzati bilo bi strasno i to bez ikakvih kupovina stranaca kao do sada Paseka,Diare,Moreire i ostalih. U Zvezdi se toliko lose radilo da u zadnjih 5 godina nisu sem Djuricica izbacili nekog dobrog mladog igraca koji igra uspesno u nekom dobrom evropskom klubu.

General

pre 12 godina

Prosto mi je čudno koliko jedni hvale a drugi kude ovog igrača, naravno u zavisnosti za koga navijaju, a da pri tom niko od njih nikad nije čuo za njega.

Navijac Legije

pre 12 godina

Bruno dao je tri gola u celom sezonu 2010/2011. Evo, jedan od njih, utakmica Legija-Lech
http://www.youtube.com/watch?v=PPBwBK-sySM&feature=related

veljko

pre 12 godina

@dzoni czv
prijatelju, pancev je 6 klasa iznad svih koji igraju u ovom nasem cemeru od lige u poslednjih 10 godina
em je koristio sanse koje ovi nikad nece, em se nalazio u mnogo vise sansi jer je mnogo bolje osecao igru
pritom hrabrost i samopouzdanje na dramaticno visem nivou...

my way

pre 12 godina

S'obzirom da ni Palermo ni Djenova ne racunaju na Boska Jankovica i zele da ga prodaju ja bih video sta tu moze da se uradi. Mislim da nakon toliko ne igranja nije na listi zelja nekih velikih klubova, ali posto mi ne mozemo da udjemo u trku ni za jednog igraca od preko milion i po evra (i tu sam nas precenio ali ajde)...tesko, no treba probati.

rema

pre 12 godina

poprilicno sam zadovoljan... jer moramo uzeti u obzir da nije lako odraditi prelazni rok, kad moras da ga radis i za sebe i za prepisivace iz komsiluka... rambo cista 10... moze da krene da radi doktorat, tj menadzment za celu ligu!!!