Nedelja, 12.06.2011.

22:53

Rednap: "Modrić nema cenu"

Menadžer Totehnema Hari Rednap dobio je garancije od predsednika kluba da ne postoji cena za koju bi prodali Luku Modrića ovoga leta.

Izvor: B92

Rednap: "Modriæ nema cenu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

prekodrinski

pre 12 godina

Ovog Modrica dizu u nebesa, a radi se o jako dobrom igracu, koji je daleko od toga da bude svjetska klasa... Ali opet, to je najbolje sto mi imamo, isto kao sto vi dizete Vidica ili Branu Ivankovica...

abc

pre 12 godina

zasto srbi svojataju mijatovica i savicevica? svi znamo da su oni CRNOGORCI! bez njih vam ta sr juga ne bi nista vrijedila. da nije mozda i pancev srbin..?

ne palite se

pre 12 godina

modric je dobar,zna sa loptom,ima dobar pas i zna da probije,dobar pregled,ali da je najbolji posle cavija i inijeste stvarno ga preteraste.
Bolji od njega:fabregas,snajder,van der vart,svajnstajger,nasri,gurkuf,ozil,cabi alonso,david silva,jaja ture,gigs(iako ima 38),skols(iz penzije i fotelje bolji),roben,riberi,ciganin nani,dzerard,pirlo,di maria,kambijaso...

Aleksandar CFC

pre 12 godina

kad Luka dobije pohvalu ser Bobija Carltona da je najbolji na svojoj poziciji u "povijesti" totenhema...e onda mozemo tek da prodiskutujemo ko je fudbalska velicina jer ipak totenhem je u odnosu na manutd i dalje smesan tim a Luka sa svojih 26 godina bi vec mogao da konkurise za kapitensku traku da je toliko bitan a ne neki Ledli King sto odigra 10 utakmica po sezoni ili Kin sto je malo u totenhemu pa malo ode ili neko treci.Nije merilo velikog fudbalera braco hrvati u tome dal Luka moze da pimpluje do 1000 a Vidic samo do 800.

ciganDOgroba

pre 12 godina

@ (Pozdrav od Makedonija, 13. jun 2011 02:10)

Jorgacevic - zvanicno najbolji golman u Belgiji
Vidic - prvak Engleske,najbolji odbrambeni na svetu,kapiten Manchestera,u idealnih 11 non stop i od 5 izbora u 3 je pobedio za najboljeg igraca Engleske
Subotic - prvak Nemacke i 2 puta bio u idealnih 11 Nemackog prvenstva.Ima 22 god
Ivanovic - Sezonu pre ove proglasen za zvanicno najboljeg beka u Engleskoj i bio u idealnom timu prvenstva. Dao vise golova od svih nogometasa iz sev Londona ZAJEDNO
Kolarov - najplaceniji levi bek na Balkanu i strelac vise puta od hobita
Stankovic - Prvak Evrope i sveta i ima vise trofeja nego kada se saberu trofeji svih startnoh postava reprenzetacija iz okruzenja.Clan idealne postave stranaca u serie A i medju 3 najstandardnija igraca Intera u poslednjih 6 sezona.
Kacar - ove sezone je i pored povrede nastupio 26 puta za HSV i bio je strelac 2 puta. Ima 23 god.
Ljajic - zvanicni zimus proglasen za najboljeg mladog igraca u Italiji.
Kuzmanovic - najbolji strelac Nemackog kluba i strelac vise puta od svih nogometasa iz sev Londona zajedno. Igra 5 sezona na vrhunskom nivou (Ita,Nem) a ima 22 god.
Krasic - zvanicno najbolji fudbalre u Italiji u popusezoni i clan idealnog tima
Tadic - usao u uzi izbor za najboljeg mladog igraca Holandije.Nastupio za klub 40 puta i strelac 7 golova. Ima 22 god.
Tosic - u CSKA je dao 7 golova uz 8 asistencija a Ruska liga je tek pocela.Ima 23 god
Jovanovic - nastupio 20 puta za Liverpool(vise nego Pandev za Inter) i Srbin sa najlosijom karijerom ove godine. U Sevilji ili Atletiku ce valjda imati vise srece.
Sulejmani - 13 golova i 14 asistencija u Ajaksu sto dodje kao ucinak u celoj karijeri hobita u sev Londonu.Ima 22 god.
Lazovic - najbolji strelac Ruske lige i najbolji igrac Zenita koji je doveo 2 reprenzetativca Portugala i za svakog platio po 20 mil.
Zigic - do povrede je bio strelac 8 golova od kojih su 4 ili bili u poslednjim trenucima utakmice ili su direktno odveli tim do prvog trofeja posle 35 god. Nije igrao u prolecnom delu zbog povrede.
Pantelic - U Grckoj je bio strelac 12 puta uz dve asistencije.
Ovo je bez Obradovica-Saragosa,Tomovica-Genoa,Bisevca- Valensien ,Rajkovica-Chelsea,Matica-Benfica,Petrovica-Partizan,Jankovica - Genoa,Ninkovica- Dinamo K,Lukovica - Zenit,Savica - Bordo,Milijasa - Wolverhampton,Lomica Dinamo M.... ali ti moze pruziti uvid u razliku izmedju nogometasa i fudbalera. Neko je u idealnom timu Engleske,Italije,Nemacke i najbolji igrac ili najbolji mladi igrac u tim zemljama a nekom je obecana zemlja Ukrajna. Neko je nastupao na poslednjem velikom takmicenju a neko je odradio visinske pripreme za gledanje tog takmicenja putem TV-a!

mister

pre 12 godina

(Pozdrav od Makedonija, 13. jun 2011 02:10)
Crvena Zvezda prvak Evrope i sveta! ;)
(Zoom2, 13. jun 2011 02:55)
Fudbaleri - igrali Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010-te i pored poraza od amatera "Litve".
Nogometasi - u TOP 10 na svetu, nisu igrali. :)
Fudbaleri - pomocna radna snaga? Hahahahaha!
Fudbaleri - 16 godina bez Evropskog? Ti ne pratis fudbal, od 2000-te je proslo 11 godina! :P
Ps. Modric odlican igrac!

undertakers have gone bananas

pre 12 godina

Normalno da nema cenu kada su ga predplatili visestruko u startu.Bojim se da nece dobiti ni pola onoga sto su dali.

Deki

pre 12 godina

Modrić je odličan igrač,a kolika mu je cena,reći će tržište.Što se tiče 3. mesta hrvatske na svetskom,to je proizvod Jugoslavije a ne hrvatske,Šuker,Boban,Prosinečki i ostali su igrali za mlade kategorije Jugoslavije i tako stasavali.Uostalom,tako smo i osvojili svetsko prvenstvo za mlade u Čileu.Što ga sada ne osvojite?U to vreme,pomenuti igrači su igrali u jakoj jugoslovenskoj ligi,gde su imali jake utakmice protiv Zvezde i Partizana,što je takođe uticalo na napredak pomenutih igrača.Da li mislite da ste recimo imali jači sastav od nas,sa recimo igračima: Piksi,Savićević,Jugović,Mijatović,Mihajlović,Bata Mirković,Savo Milošević,Jokanović...Uostalom,neki od ovih igrača su vas kasnije izbacili iz kvalifikacija za činimi se svetsko prvenstvo? Nas je politika tada sprečila da igramo i to je to.Slažem se da trenutno imate bolje rezultate,ali ne zato što imate bolje igrače,već zato što je kod nas trenutno haos u fudbalu!Ako bi smo se sreli sada,jel ste sigurni da bi nas dobili?Realan komentar,zar ne?

Fudbaler

pre 12 godina

Nemanja Vidić- dečko je odličan obrambeni igrač al teško je reći da je nogometaš (fudbaler)jer s loptom u nogama izgleda smiješno
Dejan Stanković - bio je nogometaš no u Interu je igrao zbog trke i borbenosti a nikako zbog genijalnosti (naš Šimić je 10 godina igrao u Milanu i Interu,osvajo tal. prvenstvo, bio treći na svijetskom prvrvenstvu, ima 100 nastupa za reprezentaciju i nikad mi nije palo na pamet da ga zbog toga zovem vrhunskim nogometašem jer to nije bio)
Luka Modrić - zvijezda svijetskog nogometa i vjerojatno najbolji vezni igrač poslije Chavia i Inieste

Preteraše

pre 12 godina

Klasično Englesko preterivanje.Dečko jeste dobar igrač ali ni približno toliko koliko ga oni procenjuju,da nema cenu.Ima dosta boljih igrača po Evropi na toj poziciji,da se ne lažemo.

Zoom2

pre 12 godina

Nogometasi – ukupno 5 izgubljenih utakmica u posljednjih 5 godina
Fudbaleri– 6 poraza samo u 2010 godini
Nogometasi – 5 godina medju TOP 10 reprezentacija svijeta
Fudbaleri – 16 godina bez plasmana na europsko prvenstvo
Nogometasi – pobjede protiv velesila Engleske, Italije, Njemacke, Argentine..
Fudbaleri – porazi od amatera iz Azerbedjana, Kazahstana, N. Zelanda, Litve..
Nogometasi – 10 igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u Ligi prvaka ove sezone
Fudbaleri – 3 igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u Ligi prvaka ove sezone
Nogometasi – nositelji igre u svojim klubovima
Fudbaleri – pomocna radna snaga u svojim klubovima kojima je jedino umjece napucati loptu u 25 red tribina
Itekako se vidi razlika izmedju nogometasa i fudbalera. Nogometasi IGRAJU nogomet sa kreativcima dok fudbaleri POKUSAVAJU imitirati nogometase i igrati nogomet sa stoperima ali jednostavno ne umiju.

Pozdrav od Makedonija

pre 12 godina

Davor Suker- najbolji strelac Sp-a...
Davor Suker- osvajac LS...
Zvoone Boban-osvajac LS
Hrvatska-treca na SP-u...
Eto razlike od nogometasa do fudbalera

d

pre 12 godina

(hehe bas sam zloban, 12. jun 2011 23:48) olic ssm lani doveo bayern do finala LP-u (8 golova) kojem je stankovic igrao zadnjih 20 minuta. a stankovic i vidic ne zabijaju golove, ne vode svoj tim do finala LP-a, nisu glavni igraci. a inace, drazan jerkovic i davor suker su bili prvi strijelci SP-a, tolko o tome.

Zoom2

pre 12 godina

Manchester United se vec istrosio i nema para da dovede Modrica iako bi im on bio veliko pojacanje, Chelsea ima para i ozbiljno razmislja ali je problem sto ce City ponuditi Tottenhamu mnogo vise. A City je najgori moguci izbor, iako bi financijski odlicno prosao.

BarcaBoy

pre 12 godina

Ja:Rednap nema blage veze.

Ne kazem da je modric los al ovo sto radi rednap je zaista glupo..prvo traziti 90 miliona funti sto je oko 100 miliona evra za bejla a zatim reci da modric nema cenu? Pa bas je nerealan.Bas bas.Bolje za modrica da ode u ManUTD ,posto je skols otisao i imao bi sigurno mesto u 11.

Sir Giggsy

pre 12 godina

Modric je odlican igrac... Odlicno se krece, uvek trazi loptu, odlicna pas igra! Podseca na Skolsa...ali samo podseca. Skols je ipak legenda fudbala uopste!Skols je svuda bio po terenu, vrati se do stopera da uzme loptu i diktira tempo igre. To isto radi Modric, bio bi dobro pojacanje... Ali trenutno u fudbalu su cene igracima previsoke i nerealne!Jedan Modric ne bi trebao da kosta vise od 25-30 miliona evra.

hehe bas sam zloban

pre 12 godina

Nemanja Vidic - prvak Evrope sa Manchesterom
Dejan Stankovic - prvak Evrope sa Interom

Luka Modric - dobio pohvalu od Redknappa

Vidi se razlika izmedju fudbalera i nogometasa

BarcaBoy

pre 12 godina

Ja:Rednap nema blage veze.

Ne kazem da je modric los al ovo sto radi rednap je zaista glupo..prvo traziti 90 miliona funti sto je oko 100 miliona evra za bejla a zatim reci da modric nema cenu? Pa bas je nerealan.Bas bas.Bolje za modrica da ode u ManUTD ,posto je skols otisao i imao bi sigurno mesto u 11.

hehe bas sam zloban

pre 12 godina

Nemanja Vidic - prvak Evrope sa Manchesterom
Dejan Stankovic - prvak Evrope sa Interom

Luka Modric - dobio pohvalu od Redknappa

Vidi se razlika izmedju fudbalera i nogometasa

Zoom2

pre 12 godina

Nogometasi – ukupno 5 izgubljenih utakmica u posljednjih 5 godina
Fudbaleri– 6 poraza samo u 2010 godini
Nogometasi – 5 godina medju TOP 10 reprezentacija svijeta
Fudbaleri – 16 godina bez plasmana na europsko prvenstvo
Nogometasi – pobjede protiv velesila Engleske, Italije, Njemacke, Argentine..
Fudbaleri – porazi od amatera iz Azerbedjana, Kazahstana, N. Zelanda, Litve..
Nogometasi – 10 igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u Ligi prvaka ove sezone
Fudbaleri – 3 igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u Ligi prvaka ove sezone
Nogometasi – nositelji igre u svojim klubovima
Fudbaleri – pomocna radna snaga u svojim klubovima kojima je jedino umjece napucati loptu u 25 red tribina
Itekako se vidi razlika izmedju nogometasa i fudbalera. Nogometasi IGRAJU nogomet sa kreativcima dok fudbaleri POKUSAVAJU imitirati nogometase i igrati nogomet sa stoperima ali jednostavno ne umiju.

Sir Giggsy

pre 12 godina

Modric je odlican igrac... Odlicno se krece, uvek trazi loptu, odlicna pas igra! Podseca na Skolsa...ali samo podseca. Skols je ipak legenda fudbala uopste!Skols je svuda bio po terenu, vrati se do stopera da uzme loptu i diktira tempo igre. To isto radi Modric, bio bi dobro pojacanje... Ali trenutno u fudbalu su cene igracima previsoke i nerealne!Jedan Modric ne bi trebao da kosta vise od 25-30 miliona evra.

Pozdrav od Makedonija

pre 12 godina

Davor Suker- najbolji strelac Sp-a...
Davor Suker- osvajac LS...
Zvoone Boban-osvajac LS
Hrvatska-treca na SP-u...
Eto razlike od nogometasa do fudbalera

d

pre 12 godina

(hehe bas sam zloban, 12. jun 2011 23:48) olic ssm lani doveo bayern do finala LP-u (8 golova) kojem je stankovic igrao zadnjih 20 minuta. a stankovic i vidic ne zabijaju golove, ne vode svoj tim do finala LP-a, nisu glavni igraci. a inace, drazan jerkovic i davor suker su bili prvi strijelci SP-a, tolko o tome.

Fudbaler

pre 12 godina

Nemanja Vidić- dečko je odličan obrambeni igrač al teško je reći da je nogometaš (fudbaler)jer s loptom u nogama izgleda smiješno
Dejan Stanković - bio je nogometaš no u Interu je igrao zbog trke i borbenosti a nikako zbog genijalnosti (naš Šimić je 10 godina igrao u Milanu i Interu,osvajo tal. prvenstvo, bio treći na svijetskom prvrvenstvu, ima 100 nastupa za reprezentaciju i nikad mi nije palo na pamet da ga zbog toga zovem vrhunskim nogometašem jer to nije bio)
Luka Modrić - zvijezda svijetskog nogometa i vjerojatno najbolji vezni igrač poslije Chavia i Inieste

Zoom2

pre 12 godina

Manchester United se vec istrosio i nema para da dovede Modrica iako bi im on bio veliko pojacanje, Chelsea ima para i ozbiljno razmislja ali je problem sto ce City ponuditi Tottenhamu mnogo vise. A City je najgori moguci izbor, iako bi financijski odlicno prosao.

ciganDOgroba

pre 12 godina

@ (Pozdrav od Makedonija, 13. jun 2011 02:10)

Jorgacevic - zvanicno najbolji golman u Belgiji
Vidic - prvak Engleske,najbolji odbrambeni na svetu,kapiten Manchestera,u idealnih 11 non stop i od 5 izbora u 3 je pobedio za najboljeg igraca Engleske
Subotic - prvak Nemacke i 2 puta bio u idealnih 11 Nemackog prvenstva.Ima 22 god
Ivanovic - Sezonu pre ove proglasen za zvanicno najboljeg beka u Engleskoj i bio u idealnom timu prvenstva. Dao vise golova od svih nogometasa iz sev Londona ZAJEDNO
Kolarov - najplaceniji levi bek na Balkanu i strelac vise puta od hobita
Stankovic - Prvak Evrope i sveta i ima vise trofeja nego kada se saberu trofeji svih startnoh postava reprenzetacija iz okruzenja.Clan idealne postave stranaca u serie A i medju 3 najstandardnija igraca Intera u poslednjih 6 sezona.
Kacar - ove sezone je i pored povrede nastupio 26 puta za HSV i bio je strelac 2 puta. Ima 23 god.
Ljajic - zvanicni zimus proglasen za najboljeg mladog igraca u Italiji.
Kuzmanovic - najbolji strelac Nemackog kluba i strelac vise puta od svih nogometasa iz sev Londona zajedno. Igra 5 sezona na vrhunskom nivou (Ita,Nem) a ima 22 god.
Krasic - zvanicno najbolji fudbalre u Italiji u popusezoni i clan idealnog tima
Tadic - usao u uzi izbor za najboljeg mladog igraca Holandije.Nastupio za klub 40 puta i strelac 7 golova. Ima 22 god.
Tosic - u CSKA je dao 7 golova uz 8 asistencija a Ruska liga je tek pocela.Ima 23 god
Jovanovic - nastupio 20 puta za Liverpool(vise nego Pandev za Inter) i Srbin sa najlosijom karijerom ove godine. U Sevilji ili Atletiku ce valjda imati vise srece.
Sulejmani - 13 golova i 14 asistencija u Ajaksu sto dodje kao ucinak u celoj karijeri hobita u sev Londonu.Ima 22 god.
Lazovic - najbolji strelac Ruske lige i najbolji igrac Zenita koji je doveo 2 reprenzetativca Portugala i za svakog platio po 20 mil.
Zigic - do povrede je bio strelac 8 golova od kojih su 4 ili bili u poslednjim trenucima utakmice ili su direktno odveli tim do prvog trofeja posle 35 god. Nije igrao u prolecnom delu zbog povrede.
Pantelic - U Grckoj je bio strelac 12 puta uz dve asistencije.
Ovo je bez Obradovica-Saragosa,Tomovica-Genoa,Bisevca- Valensien ,Rajkovica-Chelsea,Matica-Benfica,Petrovica-Partizan,Jankovica - Genoa,Ninkovica- Dinamo K,Lukovica - Zenit,Savica - Bordo,Milijasa - Wolverhampton,Lomica Dinamo M.... ali ti moze pruziti uvid u razliku izmedju nogometasa i fudbalera. Neko je u idealnom timu Engleske,Italije,Nemacke i najbolji igrac ili najbolji mladi igrac u tim zemljama a nekom je obecana zemlja Ukrajna. Neko je nastupao na poslednjem velikom takmicenju a neko je odradio visinske pripreme za gledanje tog takmicenja putem TV-a!

Preteraše

pre 12 godina

Klasično Englesko preterivanje.Dečko jeste dobar igrač ali ni približno toliko koliko ga oni procenjuju,da nema cenu.Ima dosta boljih igrača po Evropi na toj poziciji,da se ne lažemo.

mister

pre 12 godina

(Pozdrav od Makedonija, 13. jun 2011 02:10)
Crvena Zvezda prvak Evrope i sveta! ;)
(Zoom2, 13. jun 2011 02:55)
Fudbaleri - igrali Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010-te i pored poraza od amatera "Litve".
Nogometasi - u TOP 10 na svetu, nisu igrali. :)
Fudbaleri - pomocna radna snaga? Hahahahaha!
Fudbaleri - 16 godina bez Evropskog? Ti ne pratis fudbal, od 2000-te je proslo 11 godina! :P
Ps. Modric odlican igrac!

undertakers have gone bananas

pre 12 godina

Normalno da nema cenu kada su ga predplatili visestruko u startu.Bojim se da nece dobiti ni pola onoga sto su dali.

Deki

pre 12 godina

Modrić je odličan igrač,a kolika mu je cena,reći će tržište.Što se tiče 3. mesta hrvatske na svetskom,to je proizvod Jugoslavije a ne hrvatske,Šuker,Boban,Prosinečki i ostali su igrali za mlade kategorije Jugoslavije i tako stasavali.Uostalom,tako smo i osvojili svetsko prvenstvo za mlade u Čileu.Što ga sada ne osvojite?U to vreme,pomenuti igrači su igrali u jakoj jugoslovenskoj ligi,gde su imali jake utakmice protiv Zvezde i Partizana,što je takođe uticalo na napredak pomenutih igrača.Da li mislite da ste recimo imali jači sastav od nas,sa recimo igračima: Piksi,Savićević,Jugović,Mijatović,Mihajlović,Bata Mirković,Savo Milošević,Jokanović...Uostalom,neki od ovih igrača su vas kasnije izbacili iz kvalifikacija za činimi se svetsko prvenstvo? Nas je politika tada sprečila da igramo i to je to.Slažem se da trenutno imate bolje rezultate,ali ne zato što imate bolje igrače,već zato što je kod nas trenutno haos u fudbalu!Ako bi smo se sreli sada,jel ste sigurni da bi nas dobili?Realan komentar,zar ne?

abc

pre 12 godina

zasto srbi svojataju mijatovica i savicevica? svi znamo da su oni CRNOGORCI! bez njih vam ta sr juga ne bi nista vrijedila. da nije mozda i pancev srbin..?

Aleksandar CFC

pre 12 godina

kad Luka dobije pohvalu ser Bobija Carltona da je najbolji na svojoj poziciji u "povijesti" totenhema...e onda mozemo tek da prodiskutujemo ko je fudbalska velicina jer ipak totenhem je u odnosu na manutd i dalje smesan tim a Luka sa svojih 26 godina bi vec mogao da konkurise za kapitensku traku da je toliko bitan a ne neki Ledli King sto odigra 10 utakmica po sezoni ili Kin sto je malo u totenhemu pa malo ode ili neko treci.Nije merilo velikog fudbalera braco hrvati u tome dal Luka moze da pimpluje do 1000 a Vidic samo do 800.

prekodrinski

pre 12 godina

Ovog Modrica dizu u nebesa, a radi se o jako dobrom igracu, koji je daleko od toga da bude svjetska klasa... Ali opet, to je najbolje sto mi imamo, isto kao sto vi dizete Vidica ili Branu Ivankovica...

ne palite se

pre 12 godina

modric je dobar,zna sa loptom,ima dobar pas i zna da probije,dobar pregled,ali da je najbolji posle cavija i inijeste stvarno ga preteraste.
Bolji od njega:fabregas,snajder,van der vart,svajnstajger,nasri,gurkuf,ozil,cabi alonso,david silva,jaja ture,gigs(iako ima 38),skols(iz penzije i fotelje bolji),roben,riberi,ciganin nani,dzerard,pirlo,di maria,kambijaso...

hehe bas sam zloban

pre 12 godina

Nemanja Vidic - prvak Evrope sa Manchesterom
Dejan Stankovic - prvak Evrope sa Interom

Luka Modric - dobio pohvalu od Redknappa

Vidi se razlika izmedju fudbalera i nogometasa

Zoom2

pre 12 godina

Nogometasi – ukupno 5 izgubljenih utakmica u posljednjih 5 godina
Fudbaleri– 6 poraza samo u 2010 godini
Nogometasi – 5 godina medju TOP 10 reprezentacija svijeta
Fudbaleri – 16 godina bez plasmana na europsko prvenstvo
Nogometasi – pobjede protiv velesila Engleske, Italije, Njemacke, Argentine..
Fudbaleri – porazi od amatera iz Azerbedjana, Kazahstana, N. Zelanda, Litve..
Nogometasi – 10 igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u Ligi prvaka ove sezone
Fudbaleri – 3 igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u Ligi prvaka ove sezone
Nogometasi – nositelji igre u svojim klubovima
Fudbaleri – pomocna radna snaga u svojim klubovima kojima je jedino umjece napucati loptu u 25 red tribina
Itekako se vidi razlika izmedju nogometasa i fudbalera. Nogometasi IGRAJU nogomet sa kreativcima dok fudbaleri POKUSAVAJU imitirati nogometase i igrati nogomet sa stoperima ali jednostavno ne umiju.

Pozdrav od Makedonija

pre 12 godina

Davor Suker- najbolji strelac Sp-a...
Davor Suker- osvajac LS...
Zvoone Boban-osvajac LS
Hrvatska-treca na SP-u...
Eto razlike od nogometasa do fudbalera

Fudbaler

pre 12 godina

Nemanja Vidić- dečko je odličan obrambeni igrač al teško je reći da je nogometaš (fudbaler)jer s loptom u nogama izgleda smiješno
Dejan Stanković - bio je nogometaš no u Interu je igrao zbog trke i borbenosti a nikako zbog genijalnosti (naš Šimić je 10 godina igrao u Milanu i Interu,osvajo tal. prvenstvo, bio treći na svijetskom prvrvenstvu, ima 100 nastupa za reprezentaciju i nikad mi nije palo na pamet da ga zbog toga zovem vrhunskim nogometašem jer to nije bio)
Luka Modrić - zvijezda svijetskog nogometa i vjerojatno najbolji vezni igrač poslije Chavia i Inieste

ciganDOgroba

pre 12 godina

@ (Pozdrav od Makedonija, 13. jun 2011 02:10)

Jorgacevic - zvanicno najbolji golman u Belgiji
Vidic - prvak Engleske,najbolji odbrambeni na svetu,kapiten Manchestera,u idealnih 11 non stop i od 5 izbora u 3 je pobedio za najboljeg igraca Engleske
Subotic - prvak Nemacke i 2 puta bio u idealnih 11 Nemackog prvenstva.Ima 22 god
Ivanovic - Sezonu pre ove proglasen za zvanicno najboljeg beka u Engleskoj i bio u idealnom timu prvenstva. Dao vise golova od svih nogometasa iz sev Londona ZAJEDNO
Kolarov - najplaceniji levi bek na Balkanu i strelac vise puta od hobita
Stankovic - Prvak Evrope i sveta i ima vise trofeja nego kada se saberu trofeji svih startnoh postava reprenzetacija iz okruzenja.Clan idealne postave stranaca u serie A i medju 3 najstandardnija igraca Intera u poslednjih 6 sezona.
Kacar - ove sezone je i pored povrede nastupio 26 puta za HSV i bio je strelac 2 puta. Ima 23 god.
Ljajic - zvanicni zimus proglasen za najboljeg mladog igraca u Italiji.
Kuzmanovic - najbolji strelac Nemackog kluba i strelac vise puta od svih nogometasa iz sev Londona zajedno. Igra 5 sezona na vrhunskom nivou (Ita,Nem) a ima 22 god.
Krasic - zvanicno najbolji fudbalre u Italiji u popusezoni i clan idealnog tima
Tadic - usao u uzi izbor za najboljeg mladog igraca Holandije.Nastupio za klub 40 puta i strelac 7 golova. Ima 22 god.
Tosic - u CSKA je dao 7 golova uz 8 asistencija a Ruska liga je tek pocela.Ima 23 god
Jovanovic - nastupio 20 puta za Liverpool(vise nego Pandev za Inter) i Srbin sa najlosijom karijerom ove godine. U Sevilji ili Atletiku ce valjda imati vise srece.
Sulejmani - 13 golova i 14 asistencija u Ajaksu sto dodje kao ucinak u celoj karijeri hobita u sev Londonu.Ima 22 god.
Lazovic - najbolji strelac Ruske lige i najbolji igrac Zenita koji je doveo 2 reprenzetativca Portugala i za svakog platio po 20 mil.
Zigic - do povrede je bio strelac 8 golova od kojih su 4 ili bili u poslednjim trenucima utakmice ili su direktno odveli tim do prvog trofeja posle 35 god. Nije igrao u prolecnom delu zbog povrede.
Pantelic - U Grckoj je bio strelac 12 puta uz dve asistencije.
Ovo je bez Obradovica-Saragosa,Tomovica-Genoa,Bisevca- Valensien ,Rajkovica-Chelsea,Matica-Benfica,Petrovica-Partizan,Jankovica - Genoa,Ninkovica- Dinamo K,Lukovica - Zenit,Savica - Bordo,Milijasa - Wolverhampton,Lomica Dinamo M.... ali ti moze pruziti uvid u razliku izmedju nogometasa i fudbalera. Neko je u idealnom timu Engleske,Italije,Nemacke i najbolji igrac ili najbolji mladi igrac u tim zemljama a nekom je obecana zemlja Ukrajna. Neko je nastupao na poslednjem velikom takmicenju a neko je odradio visinske pripreme za gledanje tog takmicenja putem TV-a!

Preteraše

pre 12 godina

Klasično Englesko preterivanje.Dečko jeste dobar igrač ali ni približno toliko koliko ga oni procenjuju,da nema cenu.Ima dosta boljih igrača po Evropi na toj poziciji,da se ne lažemo.

d

pre 12 godina

(hehe bas sam zloban, 12. jun 2011 23:48) olic ssm lani doveo bayern do finala LP-u (8 golova) kojem je stankovic igrao zadnjih 20 minuta. a stankovic i vidic ne zabijaju golove, ne vode svoj tim do finala LP-a, nisu glavni igraci. a inace, drazan jerkovic i davor suker su bili prvi strijelci SP-a, tolko o tome.

ne palite se

pre 12 godina

modric je dobar,zna sa loptom,ima dobar pas i zna da probije,dobar pregled,ali da je najbolji posle cavija i inijeste stvarno ga preteraste.
Bolji od njega:fabregas,snajder,van der vart,svajnstajger,nasri,gurkuf,ozil,cabi alonso,david silva,jaja ture,gigs(iako ima 38),skols(iz penzije i fotelje bolji),roben,riberi,ciganin nani,dzerard,pirlo,di maria,kambijaso...

Deki

pre 12 godina

Modrić je odličan igrač,a kolika mu je cena,reći će tržište.Što se tiče 3. mesta hrvatske na svetskom,to je proizvod Jugoslavije a ne hrvatske,Šuker,Boban,Prosinečki i ostali su igrali za mlade kategorije Jugoslavije i tako stasavali.Uostalom,tako smo i osvojili svetsko prvenstvo za mlade u Čileu.Što ga sada ne osvojite?U to vreme,pomenuti igrači su igrali u jakoj jugoslovenskoj ligi,gde su imali jake utakmice protiv Zvezde i Partizana,što je takođe uticalo na napredak pomenutih igrača.Da li mislite da ste recimo imali jači sastav od nas,sa recimo igračima: Piksi,Savićević,Jugović,Mijatović,Mihajlović,Bata Mirković,Savo Milošević,Jokanović...Uostalom,neki od ovih igrača su vas kasnije izbacili iz kvalifikacija za činimi se svetsko prvenstvo? Nas je politika tada sprečila da igramo i to je to.Slažem se da trenutno imate bolje rezultate,ali ne zato što imate bolje igrače,već zato što je kod nas trenutno haos u fudbalu!Ako bi smo se sreli sada,jel ste sigurni da bi nas dobili?Realan komentar,zar ne?

Aleksandar CFC

pre 12 godina

kad Luka dobije pohvalu ser Bobija Carltona da je najbolji na svojoj poziciji u "povijesti" totenhema...e onda mozemo tek da prodiskutujemo ko je fudbalska velicina jer ipak totenhem je u odnosu na manutd i dalje smesan tim a Luka sa svojih 26 godina bi vec mogao da konkurise za kapitensku traku da je toliko bitan a ne neki Ledli King sto odigra 10 utakmica po sezoni ili Kin sto je malo u totenhemu pa malo ode ili neko treci.Nije merilo velikog fudbalera braco hrvati u tome dal Luka moze da pimpluje do 1000 a Vidic samo do 800.

Sir Giggsy

pre 12 godina

Modric je odlican igrac... Odlicno se krece, uvek trazi loptu, odlicna pas igra! Podseca na Skolsa...ali samo podseca. Skols je ipak legenda fudbala uopste!Skols je svuda bio po terenu, vrati se do stopera da uzme loptu i diktira tempo igre. To isto radi Modric, bio bi dobro pojacanje... Ali trenutno u fudbalu su cene igracima previsoke i nerealne!Jedan Modric ne bi trebao da kosta vise od 25-30 miliona evra.

BarcaBoy

pre 12 godina

Ja:Rednap nema blage veze.

Ne kazem da je modric los al ovo sto radi rednap je zaista glupo..prvo traziti 90 miliona funti sto je oko 100 miliona evra za bejla a zatim reci da modric nema cenu? Pa bas je nerealan.Bas bas.Bolje za modrica da ode u ManUTD ,posto je skols otisao i imao bi sigurno mesto u 11.

undertakers have gone bananas

pre 12 godina

Normalno da nema cenu kada su ga predplatili visestruko u startu.Bojim se da nece dobiti ni pola onoga sto su dali.

mister

pre 12 godina

(Pozdrav od Makedonija, 13. jun 2011 02:10)
Crvena Zvezda prvak Evrope i sveta! ;)
(Zoom2, 13. jun 2011 02:55)
Fudbaleri - igrali Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010-te i pored poraza od amatera "Litve".
Nogometasi - u TOP 10 na svetu, nisu igrali. :)
Fudbaleri - pomocna radna snaga? Hahahahaha!
Fudbaleri - 16 godina bez Evropskog? Ti ne pratis fudbal, od 2000-te je proslo 11 godina! :P
Ps. Modric odlican igrac!

abc

pre 12 godina

zasto srbi svojataju mijatovica i savicevica? svi znamo da su oni CRNOGORCI! bez njih vam ta sr juga ne bi nista vrijedila. da nije mozda i pancev srbin..?

Zoom2

pre 12 godina

Manchester United se vec istrosio i nema para da dovede Modrica iako bi im on bio veliko pojacanje, Chelsea ima para i ozbiljno razmislja ali je problem sto ce City ponuditi Tottenhamu mnogo vise. A City je najgori moguci izbor, iako bi financijski odlicno prosao.

prekodrinski

pre 12 godina

Ovog Modrica dizu u nebesa, a radi se o jako dobrom igracu, koji je daleko od toga da bude svjetska klasa... Ali opet, to je najbolje sto mi imamo, isto kao sto vi dizete Vidica ili Branu Ivankovica...