Nedelja, 12.06.2011.

15:07

Ronaldova četiri uslova za Siti

Kristijano Ronaldo mogao bi da postane igrač Mančester Sitija, ukoliko prebogati vlasnici kluba ispune njegova četiri zahteva.

Izvor: B92

Ronaldova èetiri uslova za Siti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Ha-Ha

pre 12 godina

@boom 92:
Ja cu za te pare da pasem travu a ne da je kosim.
(realmadridbt, 12. jun 2011 18:20)


Ja cu to sve za 10 % tih para i onako vegetiramo....

Ronaldo's fan

pre 12 godina

Pošto je Ronaldo najbolji na svetu može da bira gde će i za koje pare da igra. Ako ne osvoji nešto sa Real-om treba da ide....(i ako ja navijam za Real).... A nema gde drugde nego natrag u Englesku. U Italiju ne bi nikako trebao da ide, a u Španiji neće nigde drugde igrati osim u Real-u

Luis Nazario de Lima - RONALDO

pre 12 godina

Gledam slik...Bice i on debeljko kao i njegov ne manje slavni prezimenjak. Tipican razmetljivac koji daje po pet golova na malim utakmicama a ne cuje se uopste na velikim.
(Dusan, 12. jun 2011 18:57)
Nemoj da brukas pravog Ronalda poredeci ga sa ovim..nemoj molim te..svi znamo zasto je pravi Ronaldo postao debeo i odao se nocnom zivotu..coveka ima hronican problem sa povredom koja ga je jedno vreme odvojila 3 godine od fudbala ali ipak I PORED TOGA, GODINU DANA KASNIJE, POSTAO JE PRVAK SVETA I NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI MUNDIJALA...
i pravi Ronaldo nije davao golove malim ekipama kao sto kazes nego ekipama protiv kojih kristijano nije u stanju da predje igraca...

Lane

pre 12 godina

@Kompleks broj 7
Taj zahtev, da bude najplaceniji igrac u klubu, niti je Ronaldov izum niti je redak tolko kolko ti mislis. Ta klauzula se najcesce ne otkriva javnosti, ali mogu da se kladim da Rooney i Terry imaju te klauzule u svojim ugovorima.

knezluka

pre 12 godina

Moji zahtevi Manchester City-u : Plata od 100 evrica nedeljno, pravdanje izostanaka u skoli, dozvolu da Balotelliju nalupam 2-3 samara ili da ga gadjam strelicama za pikado, popust u adidasu od 60%, broj 10, i naravno, topli obrok (moze burek, a uz to i cokoladno mleko od 0,5l)...svakako manje trazim od ge.nalda.

Ја

pre 12 godina

@ string

Не занима ме ни Роналдо, ни Реал, ни Барселона, да се разумемо одмах!
Е негде ми се затурио његов број, па нисам могао да проверим... И да је истина, и да је лаж, дечко је искомплексиран - то стоји!

mile pile

pre 12 godina

ha ha ha
Posto Real nije vidjen za LS a ni za spansko prvenstvo (jedino da zabrane Barseloni da se takmici). Nek MS saceka jos godinu pa ce on sam da se nudi.
E onda meni MS nek uplati 400 funti nedeljno posto sam im sacuvao lovu.

novosadjanin

pre 12 godina

Pa dobro...Neki NBA igraci zaradjuju preko 20 miliona dolara po sezoni. Ne vidim ni jedan razlog zasto jedan od najboljih igraca u istoriji ne bi zaradjivao 20 miliona funti.
Fudbal je ipak najpopularnija igra na svetu.
Koliko se ja secam Jordan je zaradjivao 36 miliona dolara po sezoni.
Ronaldo je uz Mesija trenutno najbolji fudbaler. Jeste antipatican ali je dobar, uz Mesija najbolji fudbaler, a to bi valjda trebalo da se ceni.

zz

pre 12 godina

Nije Ronaldo lud igrao je za 2 po mnogima najbolja kluba na svetu (a i ja se slazem sa tim misljenjem) Mancester i Real, a i pored toga covek ima zagarantovano 13 miliona evra godisnje od Reala bez bonusa i premija a koliko jos dobije od sponzora to boga pitaj u svakom slucaju nije on glup bez obzira sta ljudi o njemu mislili da bi sad iz Reala gde je uzeo samo jedan trofej presao u city nego eto nema niceg zanimljivog dok ne pocnu prvenstva pa novine moraju nesto da pisu! Samo jos cekam naslov da ce i Fabregas u city i eto sale jos bolje od ove!
(Kol, 12. jun 2011 15:37)

ta dva kluba su najbolja na svetu u kojem Barsa vise ne igra fudbal.

ZmiuGa

pre 12 godina

Svi znamo da od ovoga nema nista! Ali, i da se dogodi, to ne bi bio toliki trosak koliko vi zamisljate. Samo od prodaje dresova sa njegovim imenom bi se vratio novac ulozen u njega. Da ne pominjemo brojne sponzore koji bi u tom slucaju pohrlili ka Sitiju, mada im i nisu neophodni. Dalje, kad bi dosao Ronaldo, i drugi igraci svetske klase bi bili spremni da dodju u Siti i uz 4-5 vrhunskih igraca, uz ove koje vec poseduju (Silva, Tevez, Kolarov, Dzeko, Ture, Hart, Ricards, Milner) bio bi tim spreman da se okiti najvrednijim titulama... Jednostavno, u modernom fudbalu, pare su sve! Svaka cast Barsi, oni su jedini koji se oslanjaju na svoju skolu, ali malo je takvih timova... Jednostavno, dolaze vremena kada ce evropskim fudbalom uz par giganata (Barsa, Real, Inter, Milan, Juve, Man Utd, Arsenal...) dominirati instant-timovi, koji su sastavljeni iskljucivo novcem i u koje niko normalan ne bi isao dok mu ne ponude duplo vise od drugih, kao sto su Zenit, Sahtjor, Anzi, Terek, Malaga... Zivi bili pa videli...

Darko

pre 12 godina

Eeee tugo moja...400000 funti nedeljno!!!Za sta,za pikanje lopte,za piculiranje!!!I posle kazu svetska ekonomska kriza!A pare se bacaju...fudbal mi se poceo gaditi!

string

pre 12 godina

Ово показује колико је искомплексиран човек! Ок. тражи 400 000 фунти недељно, у то нећу да залазим. Али тражи гаранцију да ће он бити најплаћенији играч, еј?!?!
(Ја, 12. jun 2011 16:55)

To kazu novinari, kojima je cilj prodavanje svoje price...a ti da si pametan, prvo bi proverio da li je to istina, pa tek onda pljuvao coveka. A ako ne mozes da proveris, onda cuti...jer ja ovde u tekstu nigde ne vidim da je Ronaldo ista od toga rekao. Pise samo kako neko tamo tvrdi...kako oni mogu da tvrde? Na osnovu cega? Niste mi jasni ni vi koji u tako nesto mozete da verujete, a ni ovi koji takve nebuloze mogu da pisu...

Dusan

pre 12 godina

Gledam slik...Bice i on debeljko kao i njegov ne manje slavni prezimenjak. Tipican razmetljivac koji daje po pet golova na malim utakmicama a ne cuje se uopste na velikim.

get real!

pre 12 godina

jao sto mi sad svi moralisete tu nesto a ja potpisujem da bi svako u njegovoj poziciji tako nesto radio, pa evo ja bih prvi,decko vidi da ovi bacaju pare ko nenormalni i sto da to ne iskoristi kad vec moze,boli njega uvo i za Manure i za City ako mu daju te pare sigurno ce doci. a to da je prodao dusu djavolu-on je to vec uradio kad je potpisao za Manure

asd

pre 12 godina

Mislim da bi se Murinjo obradovo ako do toga dodje. Mogao bi da napravi kompaktniji kolektiv.
Kapitensku traku ne treba u zivotu da mu daju!! On je jedan od najgorih kapiena u istoriji!! U Portugalu su mu verovatno dali traku da ne bi plakao i da bi se odazivao.

Predrag M

pre 12 godina

Koliko je dobar i koliko bi zatrebao klubu u najvažnijim trenucima, videlo se protiv Barselone. NIJE SE NI VIDEO!!!!!.
Za te pare, ako već hoće da ih daju, nek daju za Mesija(pod uslovom da hoće da dođe). Ovaj drugi je obični, prepotenti i veoma bezobrazni maneken koga nema kad je najvažnije.Čuj 400.000 mesečno. Svašta.

Mr. Strinka

pre 12 godina

Brzo će Ronaldo da se zasiti fudbalom. Njemu su slava i novac na 1. mestu. Biće fudbalska Kurnjikova. Mesi je primer kako se može biti slavan i čovek na mestu u isto vreme.

Kompleks broj 7

pre 12 godina

Ajde nekako da razuem da mora da ima toliku platu, i dres sa brojem 7, pa i kapitensku traku, ali da postavlja uslov da bude najplaceniji igrac??? Znaci on je bahat i trazi tolike pare, a cak i da ih dobije kompleks mu nedozvoljava da neko ima veca primanja od njega. Koliko ne volim ovog coveka. NE VOLIMA GA-preporucujem , VOLIM GA-ne preporucujem. Da vidimo?

Tactic

pre 12 godina

Kad bi bila istinina ove brojke od 150 tak milj. eura odstete bili bi retardirani u realu da ne prihvate to ,jel i s i bez ronalda zna se ko caruje u europi .

Ја

pre 12 godina

Ово показује колико је искомплексиран човек! Ок. тражи 400 000 фунти недељно, у то нећу да залазим. Али тражи гаранцију да ће он бити најплаћенији играч, еј?!?!

hahaha

pre 12 godina

Alo ljudi, opustite se, dosadno novinarima bilo pa ajde da lansiramo ovu vest... Ronaldo ne ide nikuda cak i da mu ponude toliku platu, 100x je reko da ima cilj sa Realom, da je navijac Mancestera i Reala i da njegova majka navija za Real, a osim toga ne moze napustiti klub za manje od milijardu evra, tako stoji u ugovoru kada je potpisao za Real...

daj bombona da sisamo

pre 12 godina

ovo je preslo sve granice zdravog razuma. Jedan maneken koji "pika balun" ce da zaradi godisnje u visin BDP-a nekih drzava, i jos ce da postavlja uslove koji se ticu broja na dresu! S jedne strane bahato i pretjerano, a s druge infantilno. Postavlja se pitanje, da li bi i suma od 100e sedmicno bila prevelika za ovakvu osobu. Nije sam CR problem, problem je citav taj biznis s fudbalom, koji je od najvaznije sporedne stvari na svijetu napravio hollywood. Zaista, placati milionima funti neke likove koji trce po travnjaku za loptom.... pa, kud nas omasi onaj najavljeni smak svijeta...

DjoleBBGK

pre 12 godina

400.000 funti nedeljno,vrti mi se u glavi trenutno.. xD ne verujem da ce doci do ovog transfera, ovo jeste finansijski bombasticna ponuda ali ako predje u M.City bukvalno je prodao dusu djavolu, jos treba dodati da je igrao za Junajted...

pazarac

pre 12 godina

samo jos odvojen zivot da mu plate i moze ladno da predje kod njih...Nikad nisam gotivio ovog lika,i evo sad sam se uverio da sam bio u pravu.Gde ce ti dusa nasimkani pohlepnice?

ja

pre 12 godina

Pa sta se vi tu bunite nit vam iz dzepa nit u dzep
neznam stvarno ko vama brani da zaradite toliko
vecina vas sto komentira bi mogla da zaradi toliko ali zbog morala necete

JA!

pre 12 godina

Boze ima li te da ovo vidis? Pa ti momci treniraju jednom dnevno,jeste da igraju i za Bozice i Nove Godine,Uskrse i sve ostale praznike ali opet taj novac ne moze da se zaradi ni na ulici,ni sa drogom,ni prostitutkama!! Jos su vece budale koje to placaju!! Jeste Fudbal Biznis ali ovo je PRETERANO!!

Kol

pre 12 godina

Nije Ronaldo lud igrao je za 2 po mnogima najbolja kluba na svetu (a i ja se slazem sa tim misljenjem) Mancester i Real, a i pored toga covek ima zagarantovano 13 miliona evra godisnje od Reala bez bonusa i premija a koliko jos dobije od sponzora to boga pitaj u svakom slucaju nije on glup bez obzira sta ljudi o njemu mislili da bi sad iz Reala gde je uzeo samo jedan trofej presao u city nego eto nema niceg zanimljivog dok ne pocnu prvenstva pa novine moraju nesto da pisu! Samo jos cekam naslov da ce i Fabregas u city i eto sale jos bolje od ove!

pendulator

pre 12 godina

ako to uradi, prodace se fudbal u potpunosti! sve sve ali kapitenska traka se zasluzuje igrama i zalaganju na terenu i van terena!
izgubice se i jedna od poslednjih pravih vrednosti u danasnjem fudbalu i dzaba uefi sto promovishe respect & fair play!

dabar

pre 12 godina

samo ih zavlaci da vidi do koje granice ce ići, mada kolko je alav ne bi me cudilo da predje ali pod uslovom da se city jos pojaca jer ima realno fali jos igraca kvalitetnih da bi bili u samom vrhu, ali tesko da ce zbog postovanja prema fergusonu i manchesteru,mada danas svid idu za param i stavljaju pare ispred uspjeha, reputacije , renomea

DjoleBBGK

pre 12 godina

400.000 funti nedeljno,vrti mi se u glavi trenutno.. xD ne verujem da ce doci do ovog transfera, ovo jeste finansijski bombasticna ponuda ali ako predje u M.City bukvalno je prodao dusu djavolu, jos treba dodati da je igrao za Junajted...

Kompleks broj 7

pre 12 godina

Ajde nekako da razuem da mora da ima toliku platu, i dres sa brojem 7, pa i kapitensku traku, ali da postavlja uslov da bude najplaceniji igrac??? Znaci on je bahat i trazi tolike pare, a cak i da ih dobije kompleks mu nedozvoljava da neko ima veca primanja od njega. Koliko ne volim ovog coveka. NE VOLIMA GA-preporucujem , VOLIM GA-ne preporucujem. Da vidimo?

dabar

pre 12 godina

samo ih zavlaci da vidi do koje granice ce ići, mada kolko je alav ne bi me cudilo da predje ali pod uslovom da se city jos pojaca jer ima realno fali jos igraca kvalitetnih da bi bili u samom vrhu, ali tesko da ce zbog postovanja prema fergusonu i manchesteru,mada danas svid idu za param i stavljaju pare ispred uspjeha, reputacije , renomea

Ја

pre 12 godina

Ово показује колико је искомплексиран човек! Ок. тражи 400 000 фунти недељно, у то нећу да залазим. Али тражи гаранцију да ће он бити најплаћенији играч, еј?!?!

Mr. Strinka

pre 12 godina

Brzo će Ronaldo da se zasiti fudbalom. Njemu su slava i novac na 1. mestu. Biće fudbalska Kurnjikova. Mesi je primer kako se može biti slavan i čovek na mestu u isto vreme.

asd

pre 12 godina

Mislim da bi se Murinjo obradovo ako do toga dodje. Mogao bi da napravi kompaktniji kolektiv.
Kapitensku traku ne treba u zivotu da mu daju!! On je jedan od najgorih kapiena u istoriji!! U Portugalu su mu verovatno dali traku da ne bi plakao i da bi se odazivao.

knezluka

pre 12 godina

Moji zahtevi Manchester City-u : Plata od 100 evrica nedeljno, pravdanje izostanaka u skoli, dozvolu da Balotelliju nalupam 2-3 samara ili da ga gadjam strelicama za pikado, popust u adidasu od 60%, broj 10, i naravno, topli obrok (moze burek, a uz to i cokoladno mleko od 0,5l)...svakako manje trazim od ge.nalda.

JA!

pre 12 godina

Boze ima li te da ovo vidis? Pa ti momci treniraju jednom dnevno,jeste da igraju i za Bozice i Nove Godine,Uskrse i sve ostale praznike ali opet taj novac ne moze da se zaradi ni na ulici,ni sa drogom,ni prostitutkama!! Jos su vece budale koje to placaju!! Jeste Fudbal Biznis ali ovo je PRETERANO!!

Darko

pre 12 godina

Eeee tugo moja...400000 funti nedeljno!!!Za sta,za pikanje lopte,za piculiranje!!!I posle kazu svetska ekonomska kriza!A pare se bacaju...fudbal mi se poceo gaditi!

Tactic

pre 12 godina

Kad bi bila istinina ove brojke od 150 tak milj. eura odstete bili bi retardirani u realu da ne prihvate to ,jel i s i bez ronalda zna se ko caruje u europi .

Predrag M

pre 12 godina

Koliko je dobar i koliko bi zatrebao klubu u najvažnijim trenucima, videlo se protiv Barselone. NIJE SE NI VIDEO!!!!!.
Za te pare, ako već hoće da ih daju, nek daju za Mesija(pod uslovom da hoće da dođe). Ovaj drugi je obični, prepotenti i veoma bezobrazni maneken koga nema kad je najvažnije.Čuj 400.000 mesečno. Svašta.

daj bombona da sisamo

pre 12 godina

ovo je preslo sve granice zdravog razuma. Jedan maneken koji "pika balun" ce da zaradi godisnje u visin BDP-a nekih drzava, i jos ce da postavlja uslove koji se ticu broja na dresu! S jedne strane bahato i pretjerano, a s druge infantilno. Postavlja se pitanje, da li bi i suma od 100e sedmicno bila prevelika za ovakvu osobu. Nije sam CR problem, problem je citav taj biznis s fudbalom, koji je od najvaznije sporedne stvari na svijetu napravio hollywood. Zaista, placati milionima funti neke likove koji trce po travnjaku za loptom.... pa, kud nas omasi onaj najavljeni smak svijeta...

pendulator

pre 12 godina

ako to uradi, prodace se fudbal u potpunosti! sve sve ali kapitenska traka se zasluzuje igrama i zalaganju na terenu i van terena!
izgubice se i jedna od poslednjih pravih vrednosti u danasnjem fudbalu i dzaba uefi sto promovishe respect & fair play!

pazarac

pre 12 godina

samo jos odvojen zivot da mu plate i moze ladno da predje kod njih...Nikad nisam gotivio ovog lika,i evo sad sam se uverio da sam bio u pravu.Gde ce ti dusa nasimkani pohlepnice?

Luis Nazario de Lima - RONALDO

pre 12 godina

Gledam slik...Bice i on debeljko kao i njegov ne manje slavni prezimenjak. Tipican razmetljivac koji daje po pet golova na malim utakmicama a ne cuje se uopste na velikim.
(Dusan, 12. jun 2011 18:57)
Nemoj da brukas pravog Ronalda poredeci ga sa ovim..nemoj molim te..svi znamo zasto je pravi Ronaldo postao debeo i odao se nocnom zivotu..coveka ima hronican problem sa povredom koja ga je jedno vreme odvojila 3 godine od fudbala ali ipak I PORED TOGA, GODINU DANA KASNIJE, POSTAO JE PRVAK SVETA I NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI MUNDIJALA...
i pravi Ronaldo nije davao golove malim ekipama kao sto kazes nego ekipama protiv kojih kristijano nije u stanju da predje igraca...

novosadjanin

pre 12 godina

Pa dobro...Neki NBA igraci zaradjuju preko 20 miliona dolara po sezoni. Ne vidim ni jedan razlog zasto jedan od najboljih igraca u istoriji ne bi zaradjivao 20 miliona funti.
Fudbal je ipak najpopularnija igra na svetu.
Koliko se ja secam Jordan je zaradjivao 36 miliona dolara po sezoni.
Ronaldo je uz Mesija trenutno najbolji fudbaler. Jeste antipatican ali je dobar, uz Mesija najbolji fudbaler, a to bi valjda trebalo da se ceni.

ja

pre 12 godina

Pa sta se vi tu bunite nit vam iz dzepa nit u dzep
neznam stvarno ko vama brani da zaradite toliko
vecina vas sto komentira bi mogla da zaradi toliko ali zbog morala necete

hahaha

pre 12 godina

Alo ljudi, opustite se, dosadno novinarima bilo pa ajde da lansiramo ovu vest... Ronaldo ne ide nikuda cak i da mu ponude toliku platu, 100x je reko da ima cilj sa Realom, da je navijac Mancestera i Reala i da njegova majka navija za Real, a osim toga ne moze napustiti klub za manje od milijardu evra, tako stoji u ugovoru kada je potpisao za Real...

string

pre 12 godina

Ово показује колико је искомплексиран човек! Ок. тражи 400 000 фунти недељно, у то нећу да залазим. Али тражи гаранцију да ће он бити најплаћенији играч, еј?!?!
(Ја, 12. jun 2011 16:55)

To kazu novinari, kojima je cilj prodavanje svoje price...a ti da si pametan, prvo bi proverio da li je to istina, pa tek onda pljuvao coveka. A ako ne mozes da proveris, onda cuti...jer ja ovde u tekstu nigde ne vidim da je Ronaldo ista od toga rekao. Pise samo kako neko tamo tvrdi...kako oni mogu da tvrde? Na osnovu cega? Niste mi jasni ni vi koji u tako nesto mozete da verujete, a ni ovi koji takve nebuloze mogu da pisu...

Dusan

pre 12 godina

Gledam slik...Bice i on debeljko kao i njegov ne manje slavni prezimenjak. Tipican razmetljivac koji daje po pet golova na malim utakmicama a ne cuje se uopste na velikim.

Kol

pre 12 godina

Nije Ronaldo lud igrao je za 2 po mnogima najbolja kluba na svetu (a i ja se slazem sa tim misljenjem) Mancester i Real, a i pored toga covek ima zagarantovano 13 miliona evra godisnje od Reala bez bonusa i premija a koliko jos dobije od sponzora to boga pitaj u svakom slucaju nije on glup bez obzira sta ljudi o njemu mislili da bi sad iz Reala gde je uzeo samo jedan trofej presao u city nego eto nema niceg zanimljivog dok ne pocnu prvenstva pa novine moraju nesto da pisu! Samo jos cekam naslov da ce i Fabregas u city i eto sale jos bolje od ove!

get real!

pre 12 godina

jao sto mi sad svi moralisete tu nesto a ja potpisujem da bi svako u njegovoj poziciji tako nesto radio, pa evo ja bih prvi,decko vidi da ovi bacaju pare ko nenormalni i sto da to ne iskoristi kad vec moze,boli njega uvo i za Manure i za City ako mu daju te pare sigurno ce doci. a to da je prodao dusu djavolu-on je to vec uradio kad je potpisao za Manure

Ја

pre 12 godina

@ string

Не занима ме ни Роналдо, ни Реал, ни Барселона, да се разумемо одмах!
Е негде ми се затурио његов број, па нисам могао да проверим... И да је истина, и да је лаж, дечко је искомплексиран - то стоји!

Lane

pre 12 godina

@Kompleks broj 7
Taj zahtev, da bude najplaceniji igrac u klubu, niti je Ronaldov izum niti je redak tolko kolko ti mislis. Ta klauzula se najcesce ne otkriva javnosti, ali mogu da se kladim da Rooney i Terry imaju te klauzule u svojim ugovorima.

mile pile

pre 12 godina

ha ha ha
Posto Real nije vidjen za LS a ni za spansko prvenstvo (jedino da zabrane Barseloni da se takmici). Nek MS saceka jos godinu pa ce on sam da se nudi.
E onda meni MS nek uplati 400 funti nedeljno posto sam im sacuvao lovu.

zz

pre 12 godina

Nije Ronaldo lud igrao je za 2 po mnogima najbolja kluba na svetu (a i ja se slazem sa tim misljenjem) Mancester i Real, a i pored toga covek ima zagarantovano 13 miliona evra godisnje od Reala bez bonusa i premija a koliko jos dobije od sponzora to boga pitaj u svakom slucaju nije on glup bez obzira sta ljudi o njemu mislili da bi sad iz Reala gde je uzeo samo jedan trofej presao u city nego eto nema niceg zanimljivog dok ne pocnu prvenstva pa novine moraju nesto da pisu! Samo jos cekam naslov da ce i Fabregas u city i eto sale jos bolje od ove!
(Kol, 12. jun 2011 15:37)

ta dva kluba su najbolja na svetu u kojem Barsa vise ne igra fudbal.

ZmiuGa

pre 12 godina

Svi znamo da od ovoga nema nista! Ali, i da se dogodi, to ne bi bio toliki trosak koliko vi zamisljate. Samo od prodaje dresova sa njegovim imenom bi se vratio novac ulozen u njega. Da ne pominjemo brojne sponzore koji bi u tom slucaju pohrlili ka Sitiju, mada im i nisu neophodni. Dalje, kad bi dosao Ronaldo, i drugi igraci svetske klase bi bili spremni da dodju u Siti i uz 4-5 vrhunskih igraca, uz ove koje vec poseduju (Silva, Tevez, Kolarov, Dzeko, Ture, Hart, Ricards, Milner) bio bi tim spreman da se okiti najvrednijim titulama... Jednostavno, u modernom fudbalu, pare su sve! Svaka cast Barsi, oni su jedini koji se oslanjaju na svoju skolu, ali malo je takvih timova... Jednostavno, dolaze vremena kada ce evropskim fudbalom uz par giganata (Barsa, Real, Inter, Milan, Juve, Man Utd, Arsenal...) dominirati instant-timovi, koji su sastavljeni iskljucivo novcem i u koje niko normalan ne bi isao dok mu ne ponude duplo vise od drugih, kao sto su Zenit, Sahtjor, Anzi, Terek, Malaga... Zivi bili pa videli...

Ha-Ha

pre 12 godina

@boom 92:
Ja cu za te pare da pasem travu a ne da je kosim.
(realmadridbt, 12. jun 2011 18:20)


Ja cu to sve za 10 % tih para i onako vegetiramo....

Ronaldo's fan

pre 12 godina

Pošto je Ronaldo najbolji na svetu može da bira gde će i za koje pare da igra. Ako ne osvoji nešto sa Real-om treba da ide....(i ako ja navijam za Real).... A nema gde drugde nego natrag u Englesku. U Italiju ne bi nikako trebao da ide, a u Španiji neće nigde drugde igrati osim u Real-u

Kompleks broj 7

pre 12 godina

Ajde nekako da razuem da mora da ima toliku platu, i dres sa brojem 7, pa i kapitensku traku, ali da postavlja uslov da bude najplaceniji igrac??? Znaci on je bahat i trazi tolike pare, a cak i da ih dobije kompleks mu nedozvoljava da neko ima veca primanja od njega. Koliko ne volim ovog coveka. NE VOLIMA GA-preporucujem , VOLIM GA-ne preporucujem. Da vidimo?

ja

pre 12 godina

Pa sta se vi tu bunite nit vam iz dzepa nit u dzep
neznam stvarno ko vama brani da zaradite toliko
vecina vas sto komentira bi mogla da zaradi toliko ali zbog morala necete

DjoleBBGK

pre 12 godina

400.000 funti nedeljno,vrti mi se u glavi trenutno.. xD ne verujem da ce doci do ovog transfera, ovo jeste finansijski bombasticna ponuda ali ako predje u M.City bukvalno je prodao dusu djavolu, jos treba dodati da je igrao za Junajted...

zz

pre 12 godina

Nije Ronaldo lud igrao je za 2 po mnogima najbolja kluba na svetu (a i ja se slazem sa tim misljenjem) Mancester i Real, a i pored toga covek ima zagarantovano 13 miliona evra godisnje od Reala bez bonusa i premija a koliko jos dobije od sponzora to boga pitaj u svakom slucaju nije on glup bez obzira sta ljudi o njemu mislili da bi sad iz Reala gde je uzeo samo jedan trofej presao u city nego eto nema niceg zanimljivog dok ne pocnu prvenstva pa novine moraju nesto da pisu! Samo jos cekam naslov da ce i Fabregas u city i eto sale jos bolje od ove!
(Kol, 12. jun 2011 15:37)

ta dva kluba su najbolja na svetu u kojem Barsa vise ne igra fudbal.

Dusan

pre 12 godina

Gledam slik...Bice i on debeljko kao i njegov ne manje slavni prezimenjak. Tipican razmetljivac koji daje po pet golova na malim utakmicama a ne cuje se uopste na velikim.

dabar

pre 12 godina

samo ih zavlaci da vidi do koje granice ce ići, mada kolko je alav ne bi me cudilo da predje ali pod uslovom da se city jos pojaca jer ima realno fali jos igraca kvalitetnih da bi bili u samom vrhu, ali tesko da ce zbog postovanja prema fergusonu i manchesteru,mada danas svid idu za param i stavljaju pare ispred uspjeha, reputacije , renomea

Predrag M

pre 12 godina

Koliko je dobar i koliko bi zatrebao klubu u najvažnijim trenucima, videlo se protiv Barselone. NIJE SE NI VIDEO!!!!!.
Za te pare, ako već hoće da ih daju, nek daju za Mesija(pod uslovom da hoće da dođe). Ovaj drugi je obični, prepotenti i veoma bezobrazni maneken koga nema kad je najvažnije.Čuj 400.000 mesečno. Svašta.

get real!

pre 12 godina

jao sto mi sad svi moralisete tu nesto a ja potpisujem da bi svako u njegovoj poziciji tako nesto radio, pa evo ja bih prvi,decko vidi da ovi bacaju pare ko nenormalni i sto da to ne iskoristi kad vec moze,boli njega uvo i za Manure i za City ako mu daju te pare sigurno ce doci. a to da je prodao dusu djavolu-on je to vec uradio kad je potpisao za Manure

Mr. Strinka

pre 12 godina

Brzo će Ronaldo da se zasiti fudbalom. Njemu su slava i novac na 1. mestu. Biće fudbalska Kurnjikova. Mesi je primer kako se može biti slavan i čovek na mestu u isto vreme.

mile pile

pre 12 godina

ha ha ha
Posto Real nije vidjen za LS a ni za spansko prvenstvo (jedino da zabrane Barseloni da se takmici). Nek MS saceka jos godinu pa ce on sam da se nudi.
E onda meni MS nek uplati 400 funti nedeljno posto sam im sacuvao lovu.

Ја

pre 12 godina

Ово показује колико је искомплексиран човек! Ок. тражи 400 000 фунти недељно, у то нећу да залазим. Али тражи гаранцију да ће он бити најплаћенији играч, еј?!?!

JA!

pre 12 godina

Boze ima li te da ovo vidis? Pa ti momci treniraju jednom dnevno,jeste da igraju i za Bozice i Nove Godine,Uskrse i sve ostale praznike ali opet taj novac ne moze da se zaradi ni na ulici,ni sa drogom,ni prostitutkama!! Jos su vece budale koje to placaju!! Jeste Fudbal Biznis ali ovo je PRETERANO!!

Tactic

pre 12 godina

Kad bi bila istinina ove brojke od 150 tak milj. eura odstete bili bi retardirani u realu da ne prihvate to ,jel i s i bez ronalda zna se ko caruje u europi .

string

pre 12 godina

Ово показује колико је искомплексиран човек! Ок. тражи 400 000 фунти недељно, у то нећу да залазим. Али тражи гаранцију да ће он бити најплаћенији играч, еј?!?!
(Ја, 12. jun 2011 16:55)

To kazu novinari, kojima je cilj prodavanje svoje price...a ti da si pametan, prvo bi proverio da li je to istina, pa tek onda pljuvao coveka. A ako ne mozes da proveris, onda cuti...jer ja ovde u tekstu nigde ne vidim da je Ronaldo ista od toga rekao. Pise samo kako neko tamo tvrdi...kako oni mogu da tvrde? Na osnovu cega? Niste mi jasni ni vi koji u tako nesto mozete da verujete, a ni ovi koji takve nebuloze mogu da pisu...

daj bombona da sisamo

pre 12 godina

ovo je preslo sve granice zdravog razuma. Jedan maneken koji "pika balun" ce da zaradi godisnje u visin BDP-a nekih drzava, i jos ce da postavlja uslove koji se ticu broja na dresu! S jedne strane bahato i pretjerano, a s druge infantilno. Postavlja se pitanje, da li bi i suma od 100e sedmicno bila prevelika za ovakvu osobu. Nije sam CR problem, problem je citav taj biznis s fudbalom, koji je od najvaznije sporedne stvari na svijetu napravio hollywood. Zaista, placati milionima funti neke likove koji trce po travnjaku za loptom.... pa, kud nas omasi onaj najavljeni smak svijeta...

Ronaldo's fan

pre 12 godina

Pošto je Ronaldo najbolji na svetu može da bira gde će i za koje pare da igra. Ako ne osvoji nešto sa Real-om treba da ide....(i ako ja navijam za Real).... A nema gde drugde nego natrag u Englesku. U Italiju ne bi nikako trebao da ide, a u Španiji neće nigde drugde igrati osim u Real-u

pazarac

pre 12 godina

samo jos odvojen zivot da mu plate i moze ladno da predje kod njih...Nikad nisam gotivio ovog lika,i evo sad sam se uverio da sam bio u pravu.Gde ce ti dusa nasimkani pohlepnice?

hahaha

pre 12 godina

Alo ljudi, opustite se, dosadno novinarima bilo pa ajde da lansiramo ovu vest... Ronaldo ne ide nikuda cak i da mu ponude toliku platu, 100x je reko da ima cilj sa Realom, da je navijac Mancestera i Reala i da njegova majka navija za Real, a osim toga ne moze napustiti klub za manje od milijardu evra, tako stoji u ugovoru kada je potpisao za Real...

asd

pre 12 godina

Mislim da bi se Murinjo obradovo ako do toga dodje. Mogao bi da napravi kompaktniji kolektiv.
Kapitensku traku ne treba u zivotu da mu daju!! On je jedan od najgorih kapiena u istoriji!! U Portugalu su mu verovatno dali traku da ne bi plakao i da bi se odazivao.

ZmiuGa

pre 12 godina

Svi znamo da od ovoga nema nista! Ali, i da se dogodi, to ne bi bio toliki trosak koliko vi zamisljate. Samo od prodaje dresova sa njegovim imenom bi se vratio novac ulozen u njega. Da ne pominjemo brojne sponzore koji bi u tom slucaju pohrlili ka Sitiju, mada im i nisu neophodni. Dalje, kad bi dosao Ronaldo, i drugi igraci svetske klase bi bili spremni da dodju u Siti i uz 4-5 vrhunskih igraca, uz ove koje vec poseduju (Silva, Tevez, Kolarov, Dzeko, Ture, Hart, Ricards, Milner) bio bi tim spreman da se okiti najvrednijim titulama... Jednostavno, u modernom fudbalu, pare su sve! Svaka cast Barsi, oni su jedini koji se oslanjaju na svoju skolu, ali malo je takvih timova... Jednostavno, dolaze vremena kada ce evropskim fudbalom uz par giganata (Barsa, Real, Inter, Milan, Juve, Man Utd, Arsenal...) dominirati instant-timovi, koji su sastavljeni iskljucivo novcem i u koje niko normalan ne bi isao dok mu ne ponude duplo vise od drugih, kao sto su Zenit, Sahtjor, Anzi, Terek, Malaga... Zivi bili pa videli...

pendulator

pre 12 godina

ako to uradi, prodace se fudbal u potpunosti! sve sve ali kapitenska traka se zasluzuje igrama i zalaganju na terenu i van terena!
izgubice se i jedna od poslednjih pravih vrednosti u danasnjem fudbalu i dzaba uefi sto promovishe respect & fair play!

Luis Nazario de Lima - RONALDO

pre 12 godina

Gledam slik...Bice i on debeljko kao i njegov ne manje slavni prezimenjak. Tipican razmetljivac koji daje po pet golova na malim utakmicama a ne cuje se uopste na velikim.
(Dusan, 12. jun 2011 18:57)
Nemoj da brukas pravog Ronalda poredeci ga sa ovim..nemoj molim te..svi znamo zasto je pravi Ronaldo postao debeo i odao se nocnom zivotu..coveka ima hronican problem sa povredom koja ga je jedno vreme odvojila 3 godine od fudbala ali ipak I PORED TOGA, GODINU DANA KASNIJE, POSTAO JE PRVAK SVETA I NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI MUNDIJALA...
i pravi Ronaldo nije davao golove malim ekipama kao sto kazes nego ekipama protiv kojih kristijano nije u stanju da predje igraca...

novosadjanin

pre 12 godina

Pa dobro...Neki NBA igraci zaradjuju preko 20 miliona dolara po sezoni. Ne vidim ni jedan razlog zasto jedan od najboljih igraca u istoriji ne bi zaradjivao 20 miliona funti.
Fudbal je ipak najpopularnija igra na svetu.
Koliko se ja secam Jordan je zaradjivao 36 miliona dolara po sezoni.
Ronaldo je uz Mesija trenutno najbolji fudbaler. Jeste antipatican ali je dobar, uz Mesija najbolji fudbaler, a to bi valjda trebalo da se ceni.

Ја

pre 12 godina

@ string

Не занима ме ни Роналдо, ни Реал, ни Барселона, да се разумемо одмах!
Е негде ми се затурио његов број, па нисам могао да проверим... И да је истина, и да је лаж, дечко је искомплексиран - то стоји!

Kol

pre 12 godina

Nije Ronaldo lud igrao je za 2 po mnogima najbolja kluba na svetu (a i ja se slazem sa tim misljenjem) Mancester i Real, a i pored toga covek ima zagarantovano 13 miliona evra godisnje od Reala bez bonusa i premija a koliko jos dobije od sponzora to boga pitaj u svakom slucaju nije on glup bez obzira sta ljudi o njemu mislili da bi sad iz Reala gde je uzeo samo jedan trofej presao u city nego eto nema niceg zanimljivog dok ne pocnu prvenstva pa novine moraju nesto da pisu! Samo jos cekam naslov da ce i Fabregas u city i eto sale jos bolje od ove!

knezluka

pre 12 godina

Moji zahtevi Manchester City-u : Plata od 100 evrica nedeljno, pravdanje izostanaka u skoli, dozvolu da Balotelliju nalupam 2-3 samara ili da ga gadjam strelicama za pikado, popust u adidasu od 60%, broj 10, i naravno, topli obrok (moze burek, a uz to i cokoladno mleko od 0,5l)...svakako manje trazim od ge.nalda.

Darko

pre 12 godina

Eeee tugo moja...400000 funti nedeljno!!!Za sta,za pikanje lopte,za piculiranje!!!I posle kazu svetska ekonomska kriza!A pare se bacaju...fudbal mi se poceo gaditi!

Ha-Ha

pre 12 godina

@boom 92:
Ja cu za te pare da pasem travu a ne da je kosim.
(realmadridbt, 12. jun 2011 18:20)


Ja cu to sve za 10 % tih para i onako vegetiramo....

Lane

pre 12 godina

@Kompleks broj 7
Taj zahtev, da bude najplaceniji igrac u klubu, niti je Ronaldov izum niti je redak tolko kolko ti mislis. Ta klauzula se najcesce ne otkriva javnosti, ali mogu da se kladim da Rooney i Terry imaju te klauzule u svojim ugovorima.