Četvrtak, 09.06.2011.

20:37

Dimitrijević prvi stiže u Zvezdu

Miloš Dimitrijević potpisaće trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom u petak 10. juna u podne u Medija centru Stadiona Crvene zvezde.

Izvor: B92

Dimitrijeviæ prvi stiže u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 12 godina

Zvezdashi vi bi trebali da zacutite za sva vremena.
Izdali ste klub kada se u odlucujucoj utakmici borio sa Partizanom..!!!
Tisina i nazad u rupe.

marko_bgd

pre 12 godina

kakve veze ima ko mu je otac kada decko nikad nije ni bio u partizanu...dok je za razliku od njega stojkovic igrao za zvezdu..i rekao da mrzi partizan...mislim da ovaj dimitrijevic nije neki igrac,jeste talentovan,ali sa 27 on nije jos uvek napravio nista u karijeri,sem sto je grejao klupu po evropi...a on u tim godinama,treba tek da se dokazuje...

zoran

pre 12 godina

Zvezdashi samo cu da napisem jedno ime - DIJARA - vi znate sta to znaci.
Evo malo da vam pomognem..
http://www.youtube.com/watch?v=m6rm7yvCUhU
Partizan zavrsio posao.

Kalimero

pre 12 godina

A što mene tangira što tebe ne tangira, pa nemaš pojma. Idite na svoje vesti, da je došao kod vas bio bi oličenje božavnstva, krenuo očevim stopama. Vama se dokazuju Ilić, Iliev, Vukić i co u 32,33,34 godini...
(Interista, 9. jun 2011 23:54)
Pa taj Ilić, Ilijev i Vukić su se dokazali jer smo četvrti put uzastopno prvaci! A to da ste najnezhvalnija grupacija navijača na svetu to ste dokazali milion put i niko nije otišao iz Zvezde a da nije "popljuvan". Poslednji primer je vaš Ognjen Koroman.

Veciti

pre 12 godina

Grobar sam i nemam sta da se nerviram kao sto vidim da pojedini navijaci zele . Moram da priznam da ce ovo biti ipak pojacanje za Zvezdu , NE zato sto je on vanserijski igrac nego zato sto je bolji od onih igraca koje Zvezda vec ima . Tako da ce to da bude samo kvalitet vise ovom timu....Dimitrijevic je klasican igrac sredine terena ,nema izrazenu ni defanzivu ni ofanzivu, odlicna tehnika( prijem lopte,predaja), odlicna preglednost,igrac je koji trazi loptu i odgovornost ali su mu hitrina ,startnost i brzina velika mana sto je i jedan od razloga zasto nije "uspeo" u nekoj jacoj ligi. Igrac je jednostavnosti ,bez driblinga ali sa tacnim i preciznim resenjima .
Iskreno, takav tip igraca i treba Zvezdi pre svega zbog tacnog i preciznog pasa koji je potreban da bi se uposlila krila koja u Prosineckovoj postavci igre predstavljaju najvecu opasnost po gol protivnika.
Sada cemo da vidimo resenja na stoperu,desnom beku,zadnjem veznom i spicu. Dragutinovic,Stevanovic,Todorovski i strani napadac...Mislim da i nece biti sredstava za vise od toga.
Sto se tice Partizana njemu Dimitrijevic i ne treba posto taktika ne zahteva klasicnog igraca sredine terena vec podelu na defanzivne(Fejsa,Brasanac,Medo) i ofanzivne vezne(Ilic,Vukic,Babovic) i krila(Tomic,Volkov) . Ocigledno je da su Ilic i Vukic na zalasku karijera i da se od njih ne moze ocekivati mnogo i da je Tomic limitiran igrac koji ce 80 % biti prodat,tako da se ocekuje da dodje jos jedan krilni igrac ali i da minutazu dobiju dva decka koja treba sada vec da dobro zapamtite LAZAR MARKOVIC i NIKOLA NINKOVIC. Oni koji su upuceni u takmicenja mladjih kategorija znaju zbog cega ovo pisem. Buducnost naseg fudbala ,klinci koji ne znaju za poraz u nasem prvenstvu i medjunarodnim turnirima,94 su godistei predvodnici su te sjajne generacije...Ako se tome doda da mora da dodje i stoper kao i oba beka ali i jos dva napadaca jasno je da cemo sledece sezone imati duplo kvalitetniji DERBI nego predhodnim sezona. I bar sto se mene tice,jedva cekam da vidim okrsaj vecitih rivala i Evropske utakmice .
Pozdrav.

Grobar KM

pre 12 godina

GROBAR SAM! ovog malog uopste ne podrzavam, zelim mu sve najgore u daljoj karijeri! nije problem sto je presao u zvezdu, vec sto je pogazio onakvog oca! nikada u zivotu nebi pogazio svog oca! to je stvar principa, pre bih ostao u radu, i izborio se za neki bolji inostrani angazman!

Marko Vozdovac

pre 12 godina

Nisu vam smetali Aleksandar Djordjevic, Dejan Tomasevic, Milko Djurovski, Milos Vujanic, Vlade Divac, Luka Bogdanovic, Kleo, „onaj iz Loznice“, Roberts... Ne znam onda u cemu je problem sa Dimitrijevicem.

Vojvodina-VOSAAAAA

pre 12 godina

E ovako da pocnem komentar, mnogi od vas ce se setiti kada sam pre odprilike 2
God pustio komentar da Kleo pregovara i odlazi u partizan, mnogi su se smejali, letos sam pisao za Bastu, Lazetica i na kraju Stojketa, bio sam lud :-) evo jos jedne informacije vezane za Zvezdu, mada ce iznenaditi i navijace drugog BG blizanca! Kao sto je vec neko napisao da je Pantelic bio na Marakani i jeste bio i jesu pregovarali! Oni koji malo bolje prate sportske vesti na nasem B92 znaju da je Olimpijakos bio zagrizao za Li Adija... Tolike pare nece da plate, ali Robi je ponudio opciju Li Adi u zameni za iskusnog Pantelica i pregovori su u toku i blizu da tako kazem bomba eksplodira... E sada Zvezda juri Filja sa kojim Rambo vec treci dan pregovara ili ti nagovara da pojaca Crvenu Zvezdu, Zvezdina dilema jeste u tome sto Hofenhajm zeli po svaku cenu da dovede Li Adija, ali ne bas po svaku jer realno niko nije lud da plati 3,5 mil kolilo ovi papani traze pa je Nemacki klub ponudio Zvezdi opciju TEJGO u zamenu za LI ADIJA plus milionce... Po meni fantastican igrac u zamenu za Li Adija, premija za Zvezdu... Jedino sto se ceka to je FILJO i njegov pristanak da pojaca Zvezdu, drugi napadac ce biti ili Tejgo ili Panta,a 90% Kaludjerovic ostaje jer se nadaju da ce dobiti od Pizona poziv u reprezentaciju samim tim i koje milionce vise sledeceg prelaznog roka. Dakle napadacki tandem bi trebao da bude: Panta, Kaludjerovic, Tejgo i Filjo sa tim sto bi jedan izvisio!!! Eto, a vi pratite B92 i uskoro ce te biti dalje obavesteni!!

SQI

pre 12 godina

Želim mu sve najbolje i kao Grobar, razumem njegov izbor. Konkurencija u Zvezdi mnogo je slabija, pa mu neće biti problem da se ustali u startnih 11. Isto tako, može da igra rasterećenije nego da je u Partizanu - Zvezda već godinama ne osvaja ništa i ispada iz Evrope u jeku leta, pa su i očekivanja javnosti vrlo mala.

Realan

pre 12 godina

Boze ima te!!!!! Hvala Robi hvala Zvezdo sto ste doveli ovakvog plekemjkera!!Odgovorno tvrdim a to ce i vreme pokazati da smo dobili FANTASTICNOG IGRACA,NAJJACE POJACANJE!! Vrhunski igrac..kad se upari sa Evandrom i Borhom po sredini niko loptu nece uzeti,sad samo dovesti robusnog i brzog golgetera da mu pakuju i bice zvezda nestvarno jaka,ma videcete..toliko sam srecan ljudi,a bojao sam se da ce u Partizan i govorio dok sam to mislio da ce Partizan sa njim biti tesko dostizan Zvezdi...ali sada...jao jao jao!!Zvezda breeee!!Srecno lave i dobrodosao!

Delija

pre 12 godina

(Drobnjak iz auta, 9. jun 2011 22:23) Komentar ti je tuzan... I ako te bas zanima sutra u 12 ce obuci 'njihov' tj nas dres! A mogao bi da znas da je Otac Saleta Djordjevica bio legneda naseg kluba... Sto je gle gle isti slucaj!

eee

pre 12 godina

HAHAHA…HAHA H
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...
(vlajzi, 9. jun 2011 23:27)
- Zar je to tesko, potpisati se kao navijac Zvezde ili navijac Partizana, i ostaviti komentar, kako je vas tim najbolji, kako za 2 god moze da se ocekuje polu finale lige sampiona, i tako to...? :?

vujaklija

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!
(Zvezdaš, 9. jun 2011 21:59)

HAHAHA…HAHA H
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...
(vlajzi, 9. jun 2011 23:27)

a ti kao ides na Vukajliju...o Bogo moj ahahoahhaohahhhaooahhha

pfc

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
(mille grobar, 9. jun 2011 22:59) Kako bi reagovao da je pre ovoga izjavio pred kamerama da mrzi Zvezdu i da nikada u nju ne bi presao? Kako bi reagovao da vec posle par dana svaki dan citas izjave kako mu je ovo potez karijere i da je Zvezda najveci klub u Srbiji? Kako bi reagovao da je prosao vasu skolu bio vas kapiten a on otisao i napisao oprostite mi ruznu proslost? Da li bi mu zvizdeo ili rekao opusteno? MILE MILE NE LUPETAJ! Stojke je primer kada coveku das ruku da izadje iz provalije(uz duzno postovanje ali FK Zemun)? A za par godina te tom istom rukom udari sa ledja! Mali Cava za vas nije igrao niti ste mu ista u zivotu pomogli!
(realan, 9. jun 2011 23:35)
Dakle sve ovo sto si naveo to je razlog da pokusas da ubijes coveka ? Ti opravdavas pokusaj ubistva Stojkovica ?

bulbuderac

pre 12 godina

Cava legenda PFC, otkud to? Pa covek je bio samo talenat, koji iz koje kakvih razloga nije nikad dokazao. Iz PFC presao u Dinamo, kod "vidoitog" Cire i opet nista.Prilikom tog transfera niko se nije uzbudio. Ne znam cemu ovako uzbudjenje ako MD alias "mali cava" dolazi u Zvezdu. Da je cemu valjao nikad ne bi ni igrao , u Srbiji, jer ne zaboravite karijeru ja poceo u Franuskoj, gde je i rodjen.TOLIKO

Molle

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (mille grobar, 9. jun 2011 22:59)
Života ti, ali života ti, kupi kompjuter,

vlajzi

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!
(Zvezdaš, 9. jun 2011 21:59)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...

ZNAISHA

pre 12 godina

@Drobnjak iz auta

Po nick-u se vidi da ne mozes da das normalan komentar...ako nemas pametan i smislen komentar,nemoj bar da spominjes njegovog pok. oca i "prevrtanje"! A tvoji komentari na svakoj vesti su za prevrtanje ocima..

nenad73

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali ono sto je sustina je da se i jedni i drugi pecamo na ove polovne igrace! Mozda "mali Cava" i ima kvalitet ali cim nije igrao poslednjih pola godine od njega barem jesenas nema nista. Tako je u Partizanu bilo sa Vukicem,Paunovicem a tako ce biti ako dovedu i Dijaru. U zvezdi Borha,Milovanovic. Onaj igrac koji ne igra nema tonus i tu je tacka!

nenad73

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali ono sto je sustina je da se i jedni i drugi pecamo na ove polovne igrace! Mozda "mali Cava" i ima kvalitet ali cim nije igrao poslednjih pola godine od njega barem jesenas nema nista. Tako je u Partizanu bilo sa Vukicem,Paunovicem a tako ce biti ako dovedu i Dijaru. U zvezdi Borha,Milovanovic. Onaj igrac koji ne igra nema tonus i tu je tacka!

realan

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
(mille grobar, 9. jun 2011 22:59) Kako bi reagovao da je pre ovoga izjavio pred kamerama da mrzi Zvezdu i da nikada u nju ne bi presao? Kako bi reagovao da vec posle par dana svaki dan citas izjave kako mu je ovo potez karijere i da je Zvezda najveci klub u Srbiji? Kako bi reagovao da je prosao vasu skolu bio vas kapiten a on otisao i napisao oprostite mi ruznu proslost? Da li bi mu zvizdeo ili rekao opusteno? MILE MILE NE LUPETAJ! Stojke je primer kada coveku das ruku da izadje iz provalije(uz duzno postovanje ali FK Zemun)? A za par godina te tom istom rukom udari sa ledja! Mali Cava za vas nije igrao niti ste mu ista u zivotu pomogli!

Sale

pre 12 godina

Dobro je sada sam provalio tj usao sam u stos! Lukic je poslao Adzica u Brazil na more da se malo kupa, dok mi ne zavrsimo ovde vazne poslove! Inace Todorovski, Stevanovic(Vistese), Dragutinovic su sledece mete, kolko sam cuo od Despotovica odustajemo! Iskreno meni je Kaludjerovic sasvim dobar spic i ne znam sto ga prodajemo bolje da prodaju Pervica i Jevtica koji su za klasu ispod Kaludjera! Mislim da svaki tim zeli tip igraca kao sto je Kaludjer njega nema,nema celu utakicu i onda da gol! Za razliku od recimo Borhe koj celu utakmicu nesto pokusava a nista konkretno ne uradi u vecini slucajeva! A Jevtic i Perovic su cirkus niti ih vidim na terenu niti nesto urade tuge od igraca i jedan i drugi!

Delija

pre 12 godina

Pocelo je, grobari se nerviraju... Porede ga sa Stojketom cak kazu da je vise zgresio nego sam Stojke? Pa ljudi moji da nije bilo FK C.Zvezde taj isti Stojke je pitanje da li bi se jos bavio fudbalom(bio u Zemunu druga liga). Zvezda ga je stvorila, arfimisao se kao igrac, za uzvrat Zvezda je od njega dobila samo par meseci kvalitetnog branjenja i to je to! Mali Cava veze s'vezom nema sa vama! Otac mu je bio vasa legenda a njemu samom nikada niste nesto pomogli ili nesto dali! Za razliku od Stojketa koga je Zvezda hranila, odgajila, napravila ... Poredjenje vam je sacuvaj boze ! Sto se samog njega tice neozbiljno je porediti njega i Kadua to je kao da pricamo da li je bolji Yugo ili BMW ...

Interista

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.
(Nedokazani talenat u 27 godini., 9. jun 2011 21:12)

A što mene tangira što tebe ne tangira, pa nemaš pojma. Idite na svoje vesti, da je došao kod vas bio bi oličenje božavnstva, krenuo očevim stopama. Vama se dokazuju Ilić, Iliev, Vukić i co u 32,33,34 godini...

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Baš će da se usreći do ja.a pa će onda glavom bez obzira da dođe kod nas da nas moli da otkupimo njegov ugovor od cigana jer oni po običaju neće imati kintu da isplate ;)))

dobro došao majstore

pre 12 godina

Mali Čava ne simpatiše tatin klub, provereno. Ali to ne naglašava stalno upravo zbog poštovanja prema ocu, što je naravno OK. Ima obraz, za razliku od nekih...

cune

pre 12 godina

Dimitrijevic,IGNJOVSKI,Drago,Todorovski i valjda onaj sta nadje u Brazilu,mada mi se cini da su ga namerno sklonili da ne smeta dok oni ovde odradjuju posao,tj Robi,ako je verovati komentarima,na prvom sastanku Robija sa Dragom,bio je i Dejan Stankovic,a sinoc je vidjen i sa Pantom i Teodosicem,toliko o prici da je Drago grobar!

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Ne verujem da su mu ponudili neke velike pare kojima bi mogao da pravda svoj postupak. Mora da ga baš niko nije hteo kad je morao da pljune na ime svog pokojnog oca? Dobro, Partizan ga nije hteo. Nakon što završni ružnu epizodu u zvedi mi ćemo mu oprostiti njegovu ružnu prošlost, ali otac će mu se i dalje prevrtati, neka misli o tome pre nego što obuče njihov dres.

Baja

pre 12 godina

Dobar je on igrac,i verujem da ako dobije sansu,imace sta i da pokaze...al mi i dalje nije jasno zasto se pretrpava vezni red???nemamo 2 osnovne jedinice,a to su odbrana i napad,a ni gol nam nije Bog zna kako dobar...meni sve ovo lici na neko zamazivanje ociju...

Srdjan

pre 12 godina

Srećno mali!! Otac ti je naša legenda i zbog njega ti želim sve najbolje! Naravno, da budeš najbolji igrač drugo ili trećeplasiranog tima u zemlji!! Ne znam da li te je Partizan hteo ili nije, ali nije ni bitno! Izabrao si i siguran sam da ni pokojni Čava ne bi imao zamerke! Biraš svoj put i radiš posao koji voliš!! Da li si otšao zbog više para, više šansi da igraš ili šta god, nije ni bitno! Ti radi svoje i ne obazii se ni na koga! Ko zna, možda te put jednog dana i dovede do Partizana! Ima vremena! mada i ne previše! Požuri! Ako imaš polovinu talenta svog oca i malo više volje da uspeš, možda nam i zatrebaš!!

mille grobar

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.

.....

pre 12 godina

Dje si coce, dje si igracino, dje si DELIJO, dje si kralju. Ajde sada pamet u glavu i da dobro oznojis crveno beli dres i ne obaziri se na ove mukice jadne sto prozivaju.
(zoro, 9. jun 2011 20:45)

e moj brate djeticu fudbal zahteva mnogo vise od samog znojenja...

najdoski glavom

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.
(Nedokazani talenat u 27 godini., 9. jun 2011 21:12)

Eno, Agero hoce iz Atletika, al verovatno ni za njega niste zainteresovani.

MVP

pre 12 godina

zelim ti svaku srecu u zivotu,da si ziv i zdrav,i dao bog da osvojis i sledece sezone drugo mesto sa novim klubom....sta je tebi ovo trebalo?
(divac, 9. jun 2011 20:51)

A zasto mu nije trebalo?? Otac mu igrao u partizanu, pa zbog toga?? On u Partizanu nikad nije igrao niti mu sta duguje za razliku od one nase nesrece.

cisto da znas

pre 12 godina

Toliko o glupim grobarskim pričama da Dimitrijević nikada neće doći u Zvezdu!!! Te on je grobar u srcu, te otac će mu se u grobu prevrtati... kako li je to samo smešno, pa čovek ide tamo ko mu da više!!!
Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...
(Rambo iz kornera!, 9. jun 2011 20:49) Niste mu vi dali vise jer vi finansijki ne mozete da se merite s nama nego mu mi nismo ni ponudili ugovor.

darko darko

pre 12 godina

zelim ti svaku srecu u zivotu,da si ziv i zdrav,i dao bog da osvojis i sledece sezone drugo mesto sa novim klubom....sta je tebi ovo trebalo?
(divac, 9. jun 2011 20:51)

a da pitas Divca mozda?

Milan :P

pre 12 godina

Stvarno je smesno uporedjivati Stojkovica i Dimitrijevica,pa taj Stojkovic nema nimalo postovanja prema sebi i svom klubu,a i Stojkovicu otac nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu,dok je malom Dimitrijevicu otac legenda Partizan i trebalobi da ga bude sramota ako to uradi,on tim potezom nece uvrediti Partizan niti svog oca nego ce za*rati samog sebe..ja bi pre igrao neku 8 ligu srbije nego za Zvezdu!!!!

smeker

pre 12 godina

Tata ti je bio nas idol,legenda koja traje u srcima nas starijih GROBARA.Iz postovanja prema njemu zelim ti dobro zdravlje ,ne i uspeh.PRST NA CELO I PREKO GRANE...

Marko

pre 12 godina

Gledao sam ga par puta, i cini mi se da momak igra desno krilo, a ne centralnog veznog... Da li neko moze da mi razjasni ovu moju dilemu? Inace, tih par puta sto sm ga gledao, stekao sam utisak da je jedan od retkih igraca u nasoj ligi koji stvarno zna da igra fudbal... Nadam se da ce biti pravi i u crveno-belom dresu :) Mali Chava, dobro nam dosao :)

Nista mi ne zaboravljamo

pre 12 godina

Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...
(Rambo iz kornera!, 9. jun 2011 20:49)

Pa nije bilo ok, cela Zvezda se nadigla kako je to najsramotniji cin koji jedan covek moze da uradi. Sada je odjednom dolazak Dimitrijevica sasvim ok.

matejalexa

pre 12 godina

Veliki sam partizanovac,mnogo sam voleo tvog oca,a tebi zelim svu srecu,i naravno kao partizanovac ti zelim da budes drugi.Ova nesposobna uprava na celu sa Djuricem i Nadjom te nije htela jer je morala da da pare za tebe,a njima je bolji neki tamo Radovic kojeg nisam voleo i dok je bio kod nas.Voleo sam da dodjes i da nastavis ocevim stopama,ali sta ces sudbina i ako znam dobro da si veliki partizanovac.Ti si profesionalac pa ides gde te traze i8 necu biti kao oni tzv navijaci i uprava zvezde pa da ti pustam JANICARA i da te zovem pogrdnim imenom,pa Partizan te nazalost nije hteo,ovi te hoce i neka ti je sa srecom i da se ako budes mogao dobro prodas.VELIKI JE CAVA BIO IGRAC

Zvezdaš

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!

Nedokazani talenat u 27 godini.

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.

les lionceaux

pre 12 godina

i za Grobare i Delije koji ovo uspoređuju sa Stojketom, da kažem da je to neusporedivo.. Stojković je prošao Zvezdinu školu, igrao u prvom timu, bio ljubimac navijača, pričao kako ne bi nizašta igrao za Partizan, a onda došao tamo i odmah počeo provocirati, a nakon Đenove se ponašati kao veći mrzitelj Zvezde od Lole Smiljanića..

a da li će potpisati ili ne, ja ću to definitivno vjerovati kad vidim vijest na službenim stranicama Crvene zvezde

i feel domination!

pre 12 godina

Ajde mali, ako se pokazes u filijali, sledece godine mozda zaigras u glavnom klubu! Ne postoji bolji motiv za jednog igraca da pocne da leti po terenu...

davor

pre 12 godina

Veoma dobar igrac, uz evandra ce praviti razliku na sredini terena,ima lucidnost i taj zavrsni pas koji fali zvezdi vec duze vreme...Prvo pojacanje sasvim zadovoljavajuce

Rambo iz kornera!

pre 12 godina

Toliko o glupim grobarskim pričama da Dimitrijević nikada neće doći u Zvezdu!!! Te on je grobar u srcu, te otac će mu se u grobu prevrtati... kako li je to samo smešno, pa čovek ide tamo ko mu da više!!!
Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...

Aleksandar

pre 12 godina

Zvezda pravi sjajan tim. Ovakav igrac nam je trebao, kreativan, a moze da pomogne u defanzivi. On i Evandro ce biti fantastican tandem. Potreban je stoper, oba beka i kvalitetan spic. Ostalo moze da se sastavi od igraca iz prethodne sezone. Svidelo se to nekima ili ne, dominacija pocinje!

zoro

pre 12 godina

Dje si coce, dje si igracino, dje si DELIJO, dje si kralju. Ajde sada pamet u glavu i da dobro oznojis crveno beli dres i ne obaziri se na ove mukice jadne sto prozivaju.

Rambo iz kornera!

pre 12 godina

Toliko o glupim grobarskim pričama da Dimitrijević nikada neće doći u Zvezdu!!! Te on je grobar u srcu, te otac će mu se u grobu prevrtati... kako li je to samo smešno, pa čovek ide tamo ko mu da više!!!
Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...

zoro

pre 12 godina

Dje si coce, dje si igracino, dje si DELIJO, dje si kralju. Ajde sada pamet u glavu i da dobro oznojis crveno beli dres i ne obaziri se na ove mukice jadne sto prozivaju.

Aleksandar

pre 12 godina

Zvezda pravi sjajan tim. Ovakav igrac nam je trebao, kreativan, a moze da pomogne u defanzivi. On i Evandro ce biti fantastican tandem. Potreban je stoper, oba beka i kvalitetan spic. Ostalo moze da se sastavi od igraca iz prethodne sezone. Svidelo se to nekima ili ne, dominacija pocinje!

davor

pre 12 godina

Veoma dobar igrac, uz evandra ce praviti razliku na sredini terena,ima lucidnost i taj zavrsni pas koji fali zvezdi vec duze vreme...Prvo pojacanje sasvim zadovoljavajuce

Nedokazani talenat u 27 godini.

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.

realan

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
(mille grobar, 9. jun 2011 22:59) Kako bi reagovao da je pre ovoga izjavio pred kamerama da mrzi Zvezdu i da nikada u nju ne bi presao? Kako bi reagovao da vec posle par dana svaki dan citas izjave kako mu je ovo potez karijere i da je Zvezda najveci klub u Srbiji? Kako bi reagovao da je prosao vasu skolu bio vas kapiten a on otisao i napisao oprostite mi ruznu proslost? Da li bi mu zvizdeo ili rekao opusteno? MILE MILE NE LUPETAJ! Stojke je primer kada coveku das ruku da izadje iz provalije(uz duzno postovanje ali FK Zemun)? A za par godina te tom istom rukom udari sa ledja! Mali Cava za vas nije igrao niti ste mu ista u zivotu pomogli!

najdoski glavom

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.
(Nedokazani talenat u 27 godini., 9. jun 2011 21:12)

Eno, Agero hoce iz Atletika, al verovatno ni za njega niste zainteresovani.

i feel domination!

pre 12 godina

Ajde mali, ako se pokazes u filijali, sledece godine mozda zaigras u glavnom klubu! Ne postoji bolji motiv za jednog igraca da pocne da leti po terenu...

dobro došao majstore

pre 12 godina

Mali Čava ne simpatiše tatin klub, provereno. Ali to ne naglašava stalno upravo zbog poštovanja prema ocu, što je naravno OK. Ima obraz, za razliku od nekih...

les lionceaux

pre 12 godina

i za Grobare i Delije koji ovo uspoređuju sa Stojketom, da kažem da je to neusporedivo.. Stojković je prošao Zvezdinu školu, igrao u prvom timu, bio ljubimac navijača, pričao kako ne bi nizašta igrao za Partizan, a onda došao tamo i odmah počeo provocirati, a nakon Đenove se ponašati kao veći mrzitelj Zvezde od Lole Smiljanića..

a da li će potpisati ili ne, ja ću to definitivno vjerovati kad vidim vijest na službenim stranicama Crvene zvezde

MVP

pre 12 godina

zelim ti svaku srecu u zivotu,da si ziv i zdrav,i dao bog da osvojis i sledece sezone drugo mesto sa novim klubom....sta je tebi ovo trebalo?
(divac, 9. jun 2011 20:51)

A zasto mu nije trebalo?? Otac mu igrao u partizanu, pa zbog toga?? On u Partizanu nikad nije igrao niti mu sta duguje za razliku od one nase nesrece.

cune

pre 12 godina

Dimitrijevic,IGNJOVSKI,Drago,Todorovski i valjda onaj sta nadje u Brazilu,mada mi se cini da su ga namerno sklonili da ne smeta dok oni ovde odradjuju posao,tj Robi,ako je verovati komentarima,na prvom sastanku Robija sa Dragom,bio je i Dejan Stankovic,a sinoc je vidjen i sa Pantom i Teodosicem,toliko o prici da je Drago grobar!

darko darko

pre 12 godina

zelim ti svaku srecu u zivotu,da si ziv i zdrav,i dao bog da osvojis i sledece sezone drugo mesto sa novim klubom....sta je tebi ovo trebalo?
(divac, 9. jun 2011 20:51)

a da pitas Divca mozda?

Interista

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.
(Nedokazani talenat u 27 godini., 9. jun 2011 21:12)

A što mene tangira što tebe ne tangira, pa nemaš pojma. Idite na svoje vesti, da je došao kod vas bio bi oličenje božavnstva, krenuo očevim stopama. Vama se dokazuju Ilić, Iliev, Vukić i co u 32,33,34 godini...

matejalexa

pre 12 godina

Veliki sam partizanovac,mnogo sam voleo tvog oca,a tebi zelim svu srecu,i naravno kao partizanovac ti zelim da budes drugi.Ova nesposobna uprava na celu sa Djuricem i Nadjom te nije htela jer je morala da da pare za tebe,a njima je bolji neki tamo Radovic kojeg nisam voleo i dok je bio kod nas.Voleo sam da dodjes i da nastavis ocevim stopama,ali sta ces sudbina i ako znam dobro da si veliki partizanovac.Ti si profesionalac pa ides gde te traze i8 necu biti kao oni tzv navijaci i uprava zvezde pa da ti pustam JANICARA i da te zovem pogrdnim imenom,pa Partizan te nazalost nije hteo,ovi te hoce i neka ti je sa srecom i da se ako budes mogao dobro prodas.VELIKI JE CAVA BIO IGRAC

Marko Vozdovac

pre 12 godina

Nisu vam smetali Aleksandar Djordjevic, Dejan Tomasevic, Milko Djurovski, Milos Vujanic, Vlade Divac, Luka Bogdanovic, Kleo, „onaj iz Loznice“, Roberts... Ne znam onda u cemu je problem sa Dimitrijevicem.

Marko

pre 12 godina

Gledao sam ga par puta, i cini mi se da momak igra desno krilo, a ne centralnog veznog... Da li neko moze da mi razjasni ovu moju dilemu? Inace, tih par puta sto sm ga gledao, stekao sam utisak da je jedan od retkih igraca u nasoj ligi koji stvarno zna da igra fudbal... Nadam se da ce biti pravi i u crveno-belom dresu :) Mali Chava, dobro nam dosao :)

Delija

pre 12 godina

Pocelo je, grobari se nerviraju... Porede ga sa Stojketom cak kazu da je vise zgresio nego sam Stojke? Pa ljudi moji da nije bilo FK C.Zvezde taj isti Stojke je pitanje da li bi se jos bavio fudbalom(bio u Zemunu druga liga). Zvezda ga je stvorila, arfimisao se kao igrac, za uzvrat Zvezda je od njega dobila samo par meseci kvalitetnog branjenja i to je to! Mali Cava veze s'vezom nema sa vama! Otac mu je bio vasa legenda a njemu samom nikada niste nesto pomogli ili nesto dali! Za razliku od Stojketa koga je Zvezda hranila, odgajila, napravila ... Poredjenje vam je sacuvaj boze ! Sto se samog njega tice neozbiljno je porediti njega i Kadua to je kao da pricamo da li je bolji Yugo ili BMW ...

Zvezdaš

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!

ZNAISHA

pre 12 godina

@Drobnjak iz auta

Po nick-u se vidi da ne mozes da das normalan komentar...ako nemas pametan i smislen komentar,nemoj bar da spominjes njegovog pok. oca i "prevrtanje"! A tvoji komentari na svakoj vesti su za prevrtanje ocima..

Vojvodina-VOSAAAAA

pre 12 godina

E ovako da pocnem komentar, mnogi od vas ce se setiti kada sam pre odprilike 2
God pustio komentar da Kleo pregovara i odlazi u partizan, mnogi su se smejali, letos sam pisao za Bastu, Lazetica i na kraju Stojketa, bio sam lud :-) evo jos jedne informacije vezane za Zvezdu, mada ce iznenaditi i navijace drugog BG blizanca! Kao sto je vec neko napisao da je Pantelic bio na Marakani i jeste bio i jesu pregovarali! Oni koji malo bolje prate sportske vesti na nasem B92 znaju da je Olimpijakos bio zagrizao za Li Adija... Tolike pare nece da plate, ali Robi je ponudio opciju Li Adi u zameni za iskusnog Pantelica i pregovori su u toku i blizu da tako kazem bomba eksplodira... E sada Zvezda juri Filja sa kojim Rambo vec treci dan pregovara ili ti nagovara da pojaca Crvenu Zvezdu, Zvezdina dilema jeste u tome sto Hofenhajm zeli po svaku cenu da dovede Li Adija, ali ne bas po svaku jer realno niko nije lud da plati 3,5 mil kolilo ovi papani traze pa je Nemacki klub ponudio Zvezdi opciju TEJGO u zamenu za LI ADIJA plus milionce... Po meni fantastican igrac u zamenu za Li Adija, premija za Zvezdu... Jedino sto se ceka to je FILJO i njegov pristanak da pojaca Zvezdu, drugi napadac ce biti ili Tejgo ili Panta,a 90% Kaludjerovic ostaje jer se nadaju da ce dobiti od Pizona poziv u reprezentaciju samim tim i koje milionce vise sledeceg prelaznog roka. Dakle napadacki tandem bi trebao da bude: Panta, Kaludjerovic, Tejgo i Filjo sa tim sto bi jedan izvisio!!! Eto, a vi pratite B92 i uskoro ce te biti dalje obavesteni!!

Sale

pre 12 godina

Dobro je sada sam provalio tj usao sam u stos! Lukic je poslao Adzica u Brazil na more da se malo kupa, dok mi ne zavrsimo ovde vazne poslove! Inace Todorovski, Stevanovic(Vistese), Dragutinovic su sledece mete, kolko sam cuo od Despotovica odustajemo! Iskreno meni je Kaludjerovic sasvim dobar spic i ne znam sto ga prodajemo bolje da prodaju Pervica i Jevtica koji su za klasu ispod Kaludjera! Mislim da svaki tim zeli tip igraca kao sto je Kaludjer njega nema,nema celu utakicu i onda da gol! Za razliku od recimo Borhe koj celu utakmicu nesto pokusava a nista konkretno ne uradi u vecini slucajeva! A Jevtic i Perovic su cirkus niti ih vidim na terenu niti nesto urade tuge od igraca i jedan i drugi!

smeker

pre 12 godina

Tata ti je bio nas idol,legenda koja traje u srcima nas starijih GROBARA.Iz postovanja prema njemu zelim ti dobro zdravlje ,ne i uspeh.PRST NA CELO I PREKO GRANE...

vlajzi

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!
(Zvezdaš, 9. jun 2011 21:59)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...

mille grobar

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.

Realan

pre 12 godina

Boze ima te!!!!! Hvala Robi hvala Zvezdo sto ste doveli ovakvog plekemjkera!!Odgovorno tvrdim a to ce i vreme pokazati da smo dobili FANTASTICNOG IGRACA,NAJJACE POJACANJE!! Vrhunski igrac..kad se upari sa Evandrom i Borhom po sredini niko loptu nece uzeti,sad samo dovesti robusnog i brzog golgetera da mu pakuju i bice zvezda nestvarno jaka,ma videcete..toliko sam srecan ljudi,a bojao sam se da ce u Partizan i govorio dok sam to mislio da ce Partizan sa njim biti tesko dostizan Zvezdi...ali sada...jao jao jao!!Zvezda breeee!!Srecno lave i dobrodosao!

cisto da znas

pre 12 godina

Toliko o glupim grobarskim pričama da Dimitrijević nikada neće doći u Zvezdu!!! Te on je grobar u srcu, te otac će mu se u grobu prevrtati... kako li je to samo smešno, pa čovek ide tamo ko mu da više!!!
Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...
(Rambo iz kornera!, 9. jun 2011 20:49) Niste mu vi dali vise jer vi finansijki ne mozete da se merite s nama nego mu mi nismo ni ponudili ugovor.

.....

pre 12 godina

Dje si coce, dje si igracino, dje si DELIJO, dje si kralju. Ajde sada pamet u glavu i da dobro oznojis crveno beli dres i ne obaziri se na ove mukice jadne sto prozivaju.
(zoro, 9. jun 2011 20:45)

e moj brate djeticu fudbal zahteva mnogo vise od samog znojenja...

Delija

pre 12 godina

(Drobnjak iz auta, 9. jun 2011 22:23) Komentar ti je tuzan... I ako te bas zanima sutra u 12 ce obuci 'njihov' tj nas dres! A mogao bi da znas da je Otac Saleta Djordjevica bio legneda naseg kluba... Sto je gle gle isti slucaj!

Srdjan

pre 12 godina

Srećno mali!! Otac ti je naša legenda i zbog njega ti želim sve najbolje! Naravno, da budeš najbolji igrač drugo ili trećeplasiranog tima u zemlji!! Ne znam da li te je Partizan hteo ili nije, ali nije ni bitno! Izabrao si i siguran sam da ni pokojni Čava ne bi imao zamerke! Biraš svoj put i radiš posao koji voliš!! Da li si otšao zbog više para, više šansi da igraš ili šta god, nije ni bitno! Ti radi svoje i ne obazii se ni na koga! Ko zna, možda te put jednog dana i dovede do Partizana! Ima vremena! mada i ne previše! Požuri! Ako imaš polovinu talenta svog oca i malo više volje da uspeš, možda nam i zatrebaš!!

Molle

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (mille grobar, 9. jun 2011 22:59)
Života ti, ali života ti, kupi kompjuter,

Milan :P

pre 12 godina

Stvarno je smesno uporedjivati Stojkovica i Dimitrijevica,pa taj Stojkovic nema nimalo postovanja prema sebi i svom klubu,a i Stojkovicu otac nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu,dok je malom Dimitrijevicu otac legenda Partizan i trebalobi da ga bude sramota ako to uradi,on tim potezom nece uvrediti Partizan niti svog oca nego ce za*rati samog sebe..ja bi pre igrao neku 8 ligu srbije nego za Zvezdu!!!!

Nista mi ne zaboravljamo

pre 12 godina

Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...
(Rambo iz kornera!, 9. jun 2011 20:49)

Pa nije bilo ok, cela Zvezda se nadigla kako je to najsramotniji cin koji jedan covek moze da uradi. Sada je odjednom dolazak Dimitrijevica sasvim ok.

nenad73

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali ono sto je sustina je da se i jedni i drugi pecamo na ove polovne igrace! Mozda "mali Cava" i ima kvalitet ali cim nije igrao poslednjih pola godine od njega barem jesenas nema nista. Tako je u Partizanu bilo sa Vukicem,Paunovicem a tako ce biti ako dovedu i Dijaru. U zvezdi Borha,Milovanovic. Onaj igrac koji ne igra nema tonus i tu je tacka!

zoran

pre 12 godina

Zvezdashi vi bi trebali da zacutite za sva vremena.
Izdali ste klub kada se u odlucujucoj utakmici borio sa Partizanom..!!!
Tisina i nazad u rupe.

Veciti

pre 12 godina

Grobar sam i nemam sta da se nerviram kao sto vidim da pojedini navijaci zele . Moram da priznam da ce ovo biti ipak pojacanje za Zvezdu , NE zato sto je on vanserijski igrac nego zato sto je bolji od onih igraca koje Zvezda vec ima . Tako da ce to da bude samo kvalitet vise ovom timu....Dimitrijevic je klasican igrac sredine terena ,nema izrazenu ni defanzivu ni ofanzivu, odlicna tehnika( prijem lopte,predaja), odlicna preglednost,igrac je koji trazi loptu i odgovornost ali su mu hitrina ,startnost i brzina velika mana sto je i jedan od razloga zasto nije "uspeo" u nekoj jacoj ligi. Igrac je jednostavnosti ,bez driblinga ali sa tacnim i preciznim resenjima .
Iskreno, takav tip igraca i treba Zvezdi pre svega zbog tacnog i preciznog pasa koji je potreban da bi se uposlila krila koja u Prosineckovoj postavci igre predstavljaju najvecu opasnost po gol protivnika.
Sada cemo da vidimo resenja na stoperu,desnom beku,zadnjem veznom i spicu. Dragutinovic,Stevanovic,Todorovski i strani napadac...Mislim da i nece biti sredstava za vise od toga.
Sto se tice Partizana njemu Dimitrijevic i ne treba posto taktika ne zahteva klasicnog igraca sredine terena vec podelu na defanzivne(Fejsa,Brasanac,Medo) i ofanzivne vezne(Ilic,Vukic,Babovic) i krila(Tomic,Volkov) . Ocigledno je da su Ilic i Vukic na zalasku karijera i da se od njih ne moze ocekivati mnogo i da je Tomic limitiran igrac koji ce 80 % biti prodat,tako da se ocekuje da dodje jos jedan krilni igrac ali i da minutazu dobiju dva decka koja treba sada vec da dobro zapamtite LAZAR MARKOVIC i NIKOLA NINKOVIC. Oni koji su upuceni u takmicenja mladjih kategorija znaju zbog cega ovo pisem. Buducnost naseg fudbala ,klinci koji ne znaju za poraz u nasem prvenstvu i medjunarodnim turnirima,94 su godistei predvodnici su te sjajne generacije...Ako se tome doda da mora da dodje i stoper kao i oba beka ali i jos dva napadaca jasno je da cemo sledece sezone imati duplo kvalitetniji DERBI nego predhodnim sezona. I bar sto se mene tice,jedva cekam da vidim okrsaj vecitih rivala i Evropske utakmice .
Pozdrav.

zoran

pre 12 godina

Zvezdashi samo cu da napisem jedno ime - DIJARA - vi znate sta to znaci.
Evo malo da vam pomognem..
http://www.youtube.com/watch?v=m6rm7yvCUhU
Partizan zavrsio posao.

SQI

pre 12 godina

Želim mu sve najbolje i kao Grobar, razumem njegov izbor. Konkurencija u Zvezdi mnogo je slabija, pa mu neće biti problem da se ustali u startnih 11. Isto tako, može da igra rasterećenije nego da je u Partizanu - Zvezda već godinama ne osvaja ništa i ispada iz Evrope u jeku leta, pa su i očekivanja javnosti vrlo mala.

Grobar KM

pre 12 godina

GROBAR SAM! ovog malog uopste ne podrzavam, zelim mu sve najgore u daljoj karijeri! nije problem sto je presao u zvezdu, vec sto je pogazio onakvog oca! nikada u zivotu nebi pogazio svog oca! to je stvar principa, pre bih ostao u radu, i izborio se za neki bolji inostrani angazman!

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Ne verujem da su mu ponudili neke velike pare kojima bi mogao da pravda svoj postupak. Mora da ga baš niko nije hteo kad je morao da pljune na ime svog pokojnog oca? Dobro, Partizan ga nije hteo. Nakon što završni ružnu epizodu u zvedi mi ćemo mu oprostiti njegovu ružnu prošlost, ali otac će mu se i dalje prevrtati, neka misli o tome pre nego što obuče njihov dres.

nenad73

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali ono sto je sustina je da se i jedni i drugi pecamo na ove polovne igrace! Mozda "mali Cava" i ima kvalitet ali cim nije igrao poslednjih pola godine od njega barem jesenas nema nista. Tako je u Partizanu bilo sa Vukicem,Paunovicem a tako ce biti ako dovedu i Dijaru. U zvezdi Borha,Milovanovic. Onaj igrac koji ne igra nema tonus i tu je tacka!

bulbuderac

pre 12 godina

Cava legenda PFC, otkud to? Pa covek je bio samo talenat, koji iz koje kakvih razloga nije nikad dokazao. Iz PFC presao u Dinamo, kod "vidoitog" Cire i opet nista.Prilikom tog transfera niko se nije uzbudio. Ne znam cemu ovako uzbudjenje ako MD alias "mali cava" dolazi u Zvezdu. Da je cemu valjao nikad ne bi ni igrao , u Srbiji, jer ne zaboravite karijeru ja poceo u Franuskoj, gde je i rodjen.TOLIKO

pfc

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
(mille grobar, 9. jun 2011 22:59) Kako bi reagovao da je pre ovoga izjavio pred kamerama da mrzi Zvezdu i da nikada u nju ne bi presao? Kako bi reagovao da vec posle par dana svaki dan citas izjave kako mu je ovo potez karijere i da je Zvezda najveci klub u Srbiji? Kako bi reagovao da je prosao vasu skolu bio vas kapiten a on otisao i napisao oprostite mi ruznu proslost? Da li bi mu zvizdeo ili rekao opusteno? MILE MILE NE LUPETAJ! Stojke je primer kada coveku das ruku da izadje iz provalije(uz duzno postovanje ali FK Zemun)? A za par godina te tom istom rukom udari sa ledja! Mali Cava za vas nije igrao niti ste mu ista u zivotu pomogli!
(realan, 9. jun 2011 23:35)
Dakle sve ovo sto si naveo to je razlog da pokusas da ubijes coveka ? Ti opravdavas pokusaj ubistva Stojkovica ?

Kalimero

pre 12 godina

A što mene tangira što tebe ne tangira, pa nemaš pojma. Idite na svoje vesti, da je došao kod vas bio bi oličenje božavnstva, krenuo očevim stopama. Vama se dokazuju Ilić, Iliev, Vukić i co u 32,33,34 godini...
(Interista, 9. jun 2011 23:54)
Pa taj Ilić, Ilijev i Vukić su se dokazali jer smo četvrti put uzastopno prvaci! A to da ste najnezhvalnija grupacija navijača na svetu to ste dokazali milion put i niko nije otišao iz Zvezde a da nije "popljuvan". Poslednji primer je vaš Ognjen Koroman.

vujaklija

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!
(Zvezdaš, 9. jun 2011 21:59)

HAHAHA…HAHA H
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...
(vlajzi, 9. jun 2011 23:27)

a ti kao ides na Vukajliju...o Bogo moj ahahoahhaohahhhaooahhha

marko_bgd

pre 12 godina

kakve veze ima ko mu je otac kada decko nikad nije ni bio u partizanu...dok je za razliku od njega stojkovic igrao za zvezdu..i rekao da mrzi partizan...mislim da ovaj dimitrijevic nije neki igrac,jeste talentovan,ali sa 27 on nije jos uvek napravio nista u karijeri,sem sto je grejao klupu po evropi...a on u tim godinama,treba tek da se dokazuje...

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Baš će da se usreći do ja.a pa će onda glavom bez obzira da dođe kod nas da nas moli da otkupimo njegov ugovor od cigana jer oni po običaju neće imati kintu da isplate ;)))

eee

pre 12 godina

HAHAHA…HAHA H
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...
(vlajzi, 9. jun 2011 23:27)
- Zar je to tesko, potpisati se kao navijac Zvezde ili navijac Partizana, i ostaviti komentar, kako je vas tim najbolji, kako za 2 god moze da se ocekuje polu finale lige sampiona, i tako to...? :?

Baja

pre 12 godina

Dobar je on igrac,i verujem da ako dobije sansu,imace sta i da pokaze...al mi i dalje nije jasno zasto se pretrpava vezni red???nemamo 2 osnovne jedinice,a to su odbrana i napad,a ni gol nam nije Bog zna kako dobar...meni sve ovo lici na neko zamazivanje ociju...

i feel domination!

pre 12 godina

Ajde mali, ako se pokazes u filijali, sledece godine mozda zaigras u glavnom klubu! Ne postoji bolji motiv za jednog igraca da pocne da leti po terenu...

Nedokazani talenat u 27 godini.

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Ne verujem da su mu ponudili neke velike pare kojima bi mogao da pravda svoj postupak. Mora da ga baš niko nije hteo kad je morao da pljune na ime svog pokojnog oca? Dobro, Partizan ga nije hteo. Nakon što završni ružnu epizodu u zvedi mi ćemo mu oprostiti njegovu ružnu prošlost, ali otac će mu se i dalje prevrtati, neka misli o tome pre nego što obuče njihov dres.

Milan :P

pre 12 godina

Stvarno je smesno uporedjivati Stojkovica i Dimitrijevica,pa taj Stojkovic nema nimalo postovanja prema sebi i svom klubu,a i Stojkovicu otac nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu,dok je malom Dimitrijevicu otac legenda Partizan i trebalobi da ga bude sramota ako to uradi,on tim potezom nece uvrediti Partizan niti svog oca nego ce za*rati samog sebe..ja bi pre igrao neku 8 ligu srbije nego za Zvezdu!!!!

zoro

pre 12 godina

Dje si coce, dje si igracino, dje si DELIJO, dje si kralju. Ajde sada pamet u glavu i da dobro oznojis crveno beli dres i ne obaziri se na ove mukice jadne sto prozivaju.

Rambo iz kornera!

pre 12 godina

Toliko o glupim grobarskim pričama da Dimitrijević nikada neće doći u Zvezdu!!! Te on je grobar u srcu, te otac će mu se u grobu prevrtati... kako li je to samo smešno, pa čovek ide tamo ko mu da više!!!
Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...

Aleksandar

pre 12 godina

Zvezda pravi sjajan tim. Ovakav igrac nam je trebao, kreativan, a moze da pomogne u defanzivi. On i Evandro ce biti fantastican tandem. Potreban je stoper, oba beka i kvalitetan spic. Ostalo moze da se sastavi od igraca iz prethodne sezone. Svidelo se to nekima ili ne, dominacija pocinje!

vlajzi

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!
(Zvezdaš, 9. jun 2011 21:59)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...

Nista mi ne zaboravljamo

pre 12 godina

Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...
(Rambo iz kornera!, 9. jun 2011 20:49)

Pa nije bilo ok, cela Zvezda se nadigla kako je to najsramotniji cin koji jedan covek moze da uradi. Sada je odjednom dolazak Dimitrijevica sasvim ok.

Grobar KM

pre 12 godina

GROBAR SAM! ovog malog uopste ne podrzavam, zelim mu sve najgore u daljoj karijeri! nije problem sto je presao u zvezdu, vec sto je pogazio onakvog oca! nikada u zivotu nebi pogazio svog oca! to je stvar principa, pre bih ostao u radu, i izborio se za neki bolji inostrani angazman!

cisto da znas

pre 12 godina

Toliko o glupim grobarskim pričama da Dimitrijević nikada neće doći u Zvezdu!!! Te on je grobar u srcu, te otac će mu se u grobu prevrtati... kako li je to samo smešno, pa čovek ide tamo ko mu da više!!!
Brzo ste zaboravili dolazak VELIKOG ZVEZDAŠA stojkovića, tada je to bilo sasvim OK...
(Rambo iz kornera!, 9. jun 2011 20:49) Niste mu vi dali vise jer vi finansijki ne mozete da se merite s nama nego mu mi nismo ni ponudili ugovor.

mille grobar

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.

smeker

pre 12 godina

Tata ti je bio nas idol,legenda koja traje u srcima nas starijih GROBARA.Iz postovanja prema njemu zelim ti dobro zdravlje ,ne i uspeh.PRST NA CELO I PREKO GRANE...

SQI

pre 12 godina

Želim mu sve najbolje i kao Grobar, razumem njegov izbor. Konkurencija u Zvezdi mnogo je slabija, pa mu neće biti problem da se ustali u startnih 11. Isto tako, može da igra rasterećenije nego da je u Partizanu - Zvezda već godinama ne osvaja ništa i ispada iz Evrope u jeku leta, pa su i očekivanja javnosti vrlo mala.

zoran

pre 12 godina

Zvezdashi samo cu da napisem jedno ime - DIJARA - vi znate sta to znaci.
Evo malo da vam pomognem..
http://www.youtube.com/watch?v=m6rm7yvCUhU
Partizan zavrsio posao.

Zvezdaš

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!

Srdjan

pre 12 godina

Srećno mali!! Otac ti je naša legenda i zbog njega ti želim sve najbolje! Naravno, da budeš najbolji igrač drugo ili trećeplasiranog tima u zemlji!! Ne znam da li te je Partizan hteo ili nije, ali nije ni bitno! Izabrao si i siguran sam da ni pokojni Čava ne bi imao zamerke! Biraš svoj put i radiš posao koji voliš!! Da li si otšao zbog više para, više šansi da igraš ili šta god, nije ni bitno! Ti radi svoje i ne obazii se ni na koga! Ko zna, možda te put jednog dana i dovede do Partizana! Ima vremena! mada i ne previše! Požuri! Ako imaš polovinu talenta svog oca i malo više volje da uspeš, možda nam i zatrebaš!!

zoran

pre 12 godina

Zvezdashi vi bi trebali da zacutite za sva vremena.
Izdali ste klub kada se u odlucujucoj utakmici borio sa Partizanom..!!!
Tisina i nazad u rupe.

davor

pre 12 godina

Veoma dobar igrac, uz evandra ce praviti razliku na sredini terena,ima lucidnost i taj zavrsni pas koji fali zvezdi vec duze vreme...Prvo pojacanje sasvim zadovoljavajuce

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Baš će da se usreći do ja.a pa će onda glavom bez obzira da dođe kod nas da nas moli da otkupimo njegov ugovor od cigana jer oni po običaju neće imati kintu da isplate ;)))

.....

pre 12 godina

Dje si coce, dje si igracino, dje si DELIJO, dje si kralju. Ajde sada pamet u glavu i da dobro oznojis crveno beli dres i ne obaziri se na ove mukice jadne sto prozivaju.
(zoro, 9. jun 2011 20:45)

e moj brate djeticu fudbal zahteva mnogo vise od samog znojenja...

realan

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
(mille grobar, 9. jun 2011 22:59) Kako bi reagovao da je pre ovoga izjavio pred kamerama da mrzi Zvezdu i da nikada u nju ne bi presao? Kako bi reagovao da vec posle par dana svaki dan citas izjave kako mu je ovo potez karijere i da je Zvezda najveci klub u Srbiji? Kako bi reagovao da je prosao vasu skolu bio vas kapiten a on otisao i napisao oprostite mi ruznu proslost? Da li bi mu zvizdeo ili rekao opusteno? MILE MILE NE LUPETAJ! Stojke je primer kada coveku das ruku da izadje iz provalije(uz duzno postovanje ali FK Zemun)? A za par godina te tom istom rukom udari sa ledja! Mali Cava za vas nije igrao niti ste mu ista u zivotu pomogli!

Baja

pre 12 godina

Dobar je on igrac,i verujem da ako dobije sansu,imace sta i da pokaze...al mi i dalje nije jasno zasto se pretrpava vezni red???nemamo 2 osnovne jedinice,a to su odbrana i napad,a ni gol nam nije Bog zna kako dobar...meni sve ovo lici na neko zamazivanje ociju...

Kalimero

pre 12 godina

A što mene tangira što tebe ne tangira, pa nemaš pojma. Idite na svoje vesti, da je došao kod vas bio bi oličenje božavnstva, krenuo očevim stopama. Vama se dokazuju Ilić, Iliev, Vukić i co u 32,33,34 godini...
(Interista, 9. jun 2011 23:54)
Pa taj Ilić, Ilijev i Vukić su se dokazali jer smo četvrti put uzastopno prvaci! A to da ste najnezhvalnija grupacija navijača na svetu to ste dokazali milion put i niko nije otišao iz Zvezde a da nije "popljuvan". Poslednji primer je vaš Ognjen Koroman.

matejalexa

pre 12 godina

Veliki sam partizanovac,mnogo sam voleo tvog oca,a tebi zelim svu srecu,i naravno kao partizanovac ti zelim da budes drugi.Ova nesposobna uprava na celu sa Djuricem i Nadjom te nije htela jer je morala da da pare za tebe,a njima je bolji neki tamo Radovic kojeg nisam voleo i dok je bio kod nas.Voleo sam da dodjes i da nastavis ocevim stopama,ali sta ces sudbina i ako znam dobro da si veliki partizanovac.Ti si profesionalac pa ides gde te traze i8 necu biti kao oni tzv navijaci i uprava zvezde pa da ti pustam JANICARA i da te zovem pogrdnim imenom,pa Partizan te nazalost nije hteo,ovi te hoce i neka ti je sa srecom i da se ako budes mogao dobro prodas.VELIKI JE CAVA BIO IGRAC

pfc

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
(mille grobar, 9. jun 2011 22:59) Kako bi reagovao da je pre ovoga izjavio pred kamerama da mrzi Zvezdu i da nikada u nju ne bi presao? Kako bi reagovao da vec posle par dana svaki dan citas izjave kako mu je ovo potez karijere i da je Zvezda najveci klub u Srbiji? Kako bi reagovao da je prosao vasu skolu bio vas kapiten a on otisao i napisao oprostite mi ruznu proslost? Da li bi mu zvizdeo ili rekao opusteno? MILE MILE NE LUPETAJ! Stojke je primer kada coveku das ruku da izadje iz provalije(uz duzno postovanje ali FK Zemun)? A za par godina te tom istom rukom udari sa ledja! Mali Cava za vas nije igrao niti ste mu ista u zivotu pomogli!
(realan, 9. jun 2011 23:35)
Dakle sve ovo sto si naveo to je razlog da pokusas da ubijes coveka ? Ti opravdavas pokusaj ubistva Stojkovica ?

darko darko

pre 12 godina

zelim ti svaku srecu u zivotu,da si ziv i zdrav,i dao bog da osvojis i sledece sezone drugo mesto sa novim klubom....sta je tebi ovo trebalo?
(divac, 9. jun 2011 20:51)

a da pitas Divca mozda?

najdoski glavom

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.
(Nedokazani talenat u 27 godini., 9. jun 2011 21:12)

Eno, Agero hoce iz Atletika, al verovatno ni za njega niste zainteresovani.

Interista

pre 12 godina

Grobar sam, ali me ne tangira ovo ni najmanje. Neću da mrzim momka zbog toga i da pravim istu grešku kao i komšije vezano za Stojkovića. Samo jedno ću vam reći, Partizan nije bio zainteresovan za njega.
(Nedokazani talenat u 27 godini., 9. jun 2011 21:12)

A što mene tangira što tebe ne tangira, pa nemaš pojma. Idite na svoje vesti, da je došao kod vas bio bi oličenje božavnstva, krenuo očevim stopama. Vama se dokazuju Ilić, Iliev, Vukić i co u 32,33,34 godini...

nenad73

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali ono sto je sustina je da se i jedni i drugi pecamo na ove polovne igrace! Mozda "mali Cava" i ima kvalitet ali cim nije igrao poslednjih pola godine od njega barem jesenas nema nista. Tako je u Partizanu bilo sa Vukicem,Paunovicem a tako ce biti ako dovedu i Dijaru. U zvezdi Borha,Milovanovic. Onaj igrac koji ne igra nema tonus i tu je tacka!

nenad73

pre 12 godina

Navijac sam Partizana ali ono sto je sustina je da se i jedni i drugi pecamo na ove polovne igrace! Mozda "mali Cava" i ima kvalitet ali cim nije igrao poslednjih pola godine od njega barem jesenas nema nista. Tako je u Partizanu bilo sa Vukicem,Paunovicem a tako ce biti ako dovedu i Dijaru. U zvezdi Borha,Milovanovic. Onaj igrac koji ne igra nema tonus i tu je tacka!

dobro došao majstore

pre 12 godina

Mali Čava ne simpatiše tatin klub, provereno. Ali to ne naglašava stalno upravo zbog poštovanja prema ocu, što je naravno OK. Ima obraz, za razliku od nekih...

Vojvodina-VOSAAAAA

pre 12 godina

E ovako da pocnem komentar, mnogi od vas ce se setiti kada sam pre odprilike 2
God pustio komentar da Kleo pregovara i odlazi u partizan, mnogi su se smejali, letos sam pisao za Bastu, Lazetica i na kraju Stojketa, bio sam lud :-) evo jos jedne informacije vezane za Zvezdu, mada ce iznenaditi i navijace drugog BG blizanca! Kao sto je vec neko napisao da je Pantelic bio na Marakani i jeste bio i jesu pregovarali! Oni koji malo bolje prate sportske vesti na nasem B92 znaju da je Olimpijakos bio zagrizao za Li Adija... Tolike pare nece da plate, ali Robi je ponudio opciju Li Adi u zameni za iskusnog Pantelica i pregovori su u toku i blizu da tako kazem bomba eksplodira... E sada Zvezda juri Filja sa kojim Rambo vec treci dan pregovara ili ti nagovara da pojaca Crvenu Zvezdu, Zvezdina dilema jeste u tome sto Hofenhajm zeli po svaku cenu da dovede Li Adija, ali ne bas po svaku jer realno niko nije lud da plati 3,5 mil kolilo ovi papani traze pa je Nemacki klub ponudio Zvezdi opciju TEJGO u zamenu za LI ADIJA plus milionce... Po meni fantastican igrac u zamenu za Li Adija, premija za Zvezdu... Jedino sto se ceka to je FILJO i njegov pristanak da pojaca Zvezdu, drugi napadac ce biti ili Tejgo ili Panta,a 90% Kaludjerovic ostaje jer se nadaju da ce dobiti od Pizona poziv u reprezentaciju samim tim i koje milionce vise sledeceg prelaznog roka. Dakle napadacki tandem bi trebao da bude: Panta, Kaludjerovic, Tejgo i Filjo sa tim sto bi jedan izvisio!!! Eto, a vi pratite B92 i uskoro ce te biti dalje obavesteni!!

MVP

pre 12 godina

zelim ti svaku srecu u zivotu,da si ziv i zdrav,i dao bog da osvojis i sledece sezone drugo mesto sa novim klubom....sta je tebi ovo trebalo?
(divac, 9. jun 2011 20:51)

A zasto mu nije trebalo?? Otac mu igrao u partizanu, pa zbog toga?? On u Partizanu nikad nije igrao niti mu sta duguje za razliku od one nase nesrece.

Marko

pre 12 godina

Gledao sam ga par puta, i cini mi se da momak igra desno krilo, a ne centralnog veznog... Da li neko moze da mi razjasni ovu moju dilemu? Inace, tih par puta sto sm ga gledao, stekao sam utisak da je jedan od retkih igraca u nasoj ligi koji stvarno zna da igra fudbal... Nadam se da ce biti pravi i u crveno-belom dresu :) Mali Chava, dobro nam dosao :)

cune

pre 12 godina

Dimitrijevic,IGNJOVSKI,Drago,Todorovski i valjda onaj sta nadje u Brazilu,mada mi se cini da su ga namerno sklonili da ne smeta dok oni ovde odradjuju posao,tj Robi,ako je verovati komentarima,na prvom sastanku Robija sa Dragom,bio je i Dejan Stankovic,a sinoc je vidjen i sa Pantom i Teodosicem,toliko o prici da je Drago grobar!

ZNAISHA

pre 12 godina

@Drobnjak iz auta

Po nick-u se vidi da ne mozes da das normalan komentar...ako nemas pametan i smislen komentar,nemoj bar da spominjes njegovog pok. oca i "prevrtanje"! A tvoji komentari na svakoj vesti su za prevrtanje ocima..

Delija

pre 12 godina

Pocelo je, grobari se nerviraju... Porede ga sa Stojketom cak kazu da je vise zgresio nego sam Stojke? Pa ljudi moji da nije bilo FK C.Zvezde taj isti Stojke je pitanje da li bi se jos bavio fudbalom(bio u Zemunu druga liga). Zvezda ga je stvorila, arfimisao se kao igrac, za uzvrat Zvezda je od njega dobila samo par meseci kvalitetnog branjenja i to je to! Mali Cava veze s'vezom nema sa vama! Otac mu je bio vasa legenda a njemu samom nikada niste nesto pomogli ili nesto dali! Za razliku od Stojketa koga je Zvezda hranila, odgajila, napravila ... Poredjenje vam je sacuvaj boze ! Sto se samog njega tice neozbiljno je porediti njega i Kadua to je kao da pricamo da li je bolji Yugo ili BMW ...

vujaklija

pre 12 godina

Stvara se nepobediva Crvena Zvezda koja će harati Evropom! Ove sezone uzimamo Ligu Evrope, a već sledeće Ligu šampiona! Partizan se raspada, to se jasno vidi već u ovom prelaznom roku. Ne mogu ni Rnića da dovedu!
Koji god napadač da nam dođe biće bolji od njihovog Jovančića. Oni osim tog lika neće nikoga dovesti. Zvezda šampion!
(Zvezdaš, 9. jun 2011 21:59)

HAHAHA…HAHA H
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...
(vlajzi, 9. jun 2011 23:27)

a ti kao ides na Vukajliju...o Bogo moj ahahoahhaohahhhaooahhha

les lionceaux

pre 12 godina

i za Grobare i Delije koji ovo uspoređuju sa Stojketom, da kažem da je to neusporedivo.. Stojković je prošao Zvezdinu školu, igrao u prvom timu, bio ljubimac navijača, pričao kako ne bi nizašta igrao za Partizan, a onda došao tamo i odmah počeo provocirati, a nakon Đenove se ponašati kao veći mrzitelj Zvezde od Lole Smiljanića..

a da li će potpisati ili ne, ja ću to definitivno vjerovati kad vidim vijest na službenim stranicama Crvene zvezde

Realan

pre 12 godina

Boze ima te!!!!! Hvala Robi hvala Zvezdo sto ste doveli ovakvog plekemjkera!!Odgovorno tvrdim a to ce i vreme pokazati da smo dobili FANTASTICNOG IGRACA,NAJJACE POJACANJE!! Vrhunski igrac..kad se upari sa Evandrom i Borhom po sredini niko loptu nece uzeti,sad samo dovesti robusnog i brzog golgetera da mu pakuju i bice zvezda nestvarno jaka,ma videcete..toliko sam srecan ljudi,a bojao sam se da ce u Partizan i govorio dok sam to mislio da ce Partizan sa njim biti tesko dostizan Zvezdi...ali sada...jao jao jao!!Zvezda breeee!!Srecno lave i dobrodosao!

eee

pre 12 godina

HAHAHA…HAHA H
dajte ovo na Vukajliji kao definiciju prosecnog Zvezdasa - izgubljen u vremenu i prostoru, slab kontakt sa stvarnoscu, nedostatak razuma usled dugogodisnjeg terora Partizana nad njim.
Gore glavu, mladi covece, nije sve tako tuzno. Dobro, sem zvezde, ali sta ces...
(vlajzi, 9. jun 2011 23:27)
- Zar je to tesko, potpisati se kao navijac Zvezde ili navijac Partizana, i ostaviti komentar, kako je vas tim najbolji, kako za 2 god moze da se ocekuje polu finale lige sampiona, i tako to...? :?

bulbuderac

pre 12 godina

Cava legenda PFC, otkud to? Pa covek je bio samo talenat, koji iz koje kakvih razloga nije nikad dokazao. Iz PFC presao u Dinamo, kod "vidoitog" Cire i opet nista.Prilikom tog transfera niko se nije uzbudio. Ne znam cemu ovako uzbudjenje ako MD alias "mali cava" dolazi u Zvezdu. Da je cemu valjao nikad ne bi ni igrao , u Srbiji, jer ne zaboravite karijeru ja poceo u Franuskoj, gde je i rodjen.TOLIKO

Marko Vozdovac

pre 12 godina

Nisu vam smetali Aleksandar Djordjevic, Dejan Tomasevic, Milko Djurovski, Milos Vujanic, Vlade Divac, Luka Bogdanovic, Kleo, „onaj iz Loznice“, Roberts... Ne znam onda u cemu je problem sa Dimitrijevicem.

Veciti

pre 12 godina

Grobar sam i nemam sta da se nerviram kao sto vidim da pojedini navijaci zele . Moram da priznam da ce ovo biti ipak pojacanje za Zvezdu , NE zato sto je on vanserijski igrac nego zato sto je bolji od onih igraca koje Zvezda vec ima . Tako da ce to da bude samo kvalitet vise ovom timu....Dimitrijevic je klasican igrac sredine terena ,nema izrazenu ni defanzivu ni ofanzivu, odlicna tehnika( prijem lopte,predaja), odlicna preglednost,igrac je koji trazi loptu i odgovornost ali su mu hitrina ,startnost i brzina velika mana sto je i jedan od razloga zasto nije "uspeo" u nekoj jacoj ligi. Igrac je jednostavnosti ,bez driblinga ali sa tacnim i preciznim resenjima .
Iskreno, takav tip igraca i treba Zvezdi pre svega zbog tacnog i preciznog pasa koji je potreban da bi se uposlila krila koja u Prosineckovoj postavci igre predstavljaju najvecu opasnost po gol protivnika.
Sada cemo da vidimo resenja na stoperu,desnom beku,zadnjem veznom i spicu. Dragutinovic,Stevanovic,Todorovski i strani napadac...Mislim da i nece biti sredstava za vise od toga.
Sto se tice Partizana njemu Dimitrijevic i ne treba posto taktika ne zahteva klasicnog igraca sredine terena vec podelu na defanzivne(Fejsa,Brasanac,Medo) i ofanzivne vezne(Ilic,Vukic,Babovic) i krila(Tomic,Volkov) . Ocigledno je da su Ilic i Vukic na zalasku karijera i da se od njih ne moze ocekivati mnogo i da je Tomic limitiran igrac koji ce 80 % biti prodat,tako da se ocekuje da dodje jos jedan krilni igrac ali i da minutazu dobiju dva decka koja treba sada vec da dobro zapamtite LAZAR MARKOVIC i NIKOLA NINKOVIC. Oni koji su upuceni u takmicenja mladjih kategorija znaju zbog cega ovo pisem. Buducnost naseg fudbala ,klinci koji ne znaju za poraz u nasem prvenstvu i medjunarodnim turnirima,94 su godistei predvodnici su te sjajne generacije...Ako se tome doda da mora da dodje i stoper kao i oba beka ali i jos dva napadaca jasno je da cemo sledece sezone imati duplo kvalitetniji DERBI nego predhodnim sezona. I bar sto se mene tice,jedva cekam da vidim okrsaj vecitih rivala i Evropske utakmice .
Pozdrav.

Sale

pre 12 godina

Dobro je sada sam provalio tj usao sam u stos! Lukic je poslao Adzica u Brazil na more da se malo kupa, dok mi ne zavrsimo ovde vazne poslove! Inace Todorovski, Stevanovic(Vistese), Dragutinovic su sledece mete, kolko sam cuo od Despotovica odustajemo! Iskreno meni je Kaludjerovic sasvim dobar spic i ne znam sto ga prodajemo bolje da prodaju Pervica i Jevtica koji su za klasu ispod Kaludjera! Mislim da svaki tim zeli tip igraca kao sto je Kaludjer njega nema,nema celu utakicu i onda da gol! Za razliku od recimo Borhe koj celu utakmicu nesto pokusava a nista konkretno ne uradi u vecini slucajeva! A Jevtic i Perovic su cirkus niti ih vidim na terenu niti nesto urade tuge od igraca i jedan i drugi!

Molle

pre 12 godina

E sad da se skupimo i napisemo mu smrtovnicu i da mu zvizdimo kada igra za reprezentaciju!Ako mozemo i da ga prebijemo usput!Jel da da zvuci uzasno primitivno? :) Decku sve najbolje u karijeri i da dostigne "visine" svoga oca,naravno,ne u Zvezdi.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (mille grobar, 9. jun 2011 22:59)
Života ti, ali života ti, kupi kompjuter,

marko_bgd

pre 12 godina

kakve veze ima ko mu je otac kada decko nikad nije ni bio u partizanu...dok je za razliku od njega stojkovic igrao za zvezdu..i rekao da mrzi partizan...mislim da ovaj dimitrijevic nije neki igrac,jeste talentovan,ali sa 27 on nije jos uvek napravio nista u karijeri,sem sto je grejao klupu po evropi...a on u tim godinama,treba tek da se dokazuje...

Delija

pre 12 godina

(Drobnjak iz auta, 9. jun 2011 22:23) Komentar ti je tuzan... I ako te bas zanima sutra u 12 ce obuci 'njihov' tj nas dres! A mogao bi da znas da je Otac Saleta Djordjevica bio legneda naseg kluba... Sto je gle gle isti slucaj!