Četvrtak, 09.06.2011.

15:51

Lukić: "Hoćemo vanredne izbore FSS"

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić najavio je da će klub zatražiti vanredne izbore u FSS kako bi sa čela Saveza otišao Tomislav Karadžić.

Izvor: B92

Lukiæ: "Hoæemo vanredne izbore FSS" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

Grobar

pre 12 godina

Sve uglavnom tacno... Ako Lukic smeni Karadzica i mi Grobari cemo mu skandirati (ne puno!:) Radomir Antic ponovo za selektora! Partizan u Ligi Sampiona - bez obzira ko vodi FSS...

the time is now

pre 12 godina

Nikola Tesla je(poput Andrica, Dzordana, cara Lazara i Kenedija , recimo) bio veliki navijac zvezde. Izmislio je vremeplov i tajno ga poklonio voljenom klubu. Medjutim, rasejan kao svaki genije, zaboravio je da napise uputstvo i koji pogon Cz ima pravo da se igra njime....zato sada imamo situaciju da KK cz stalno putuje u buducnost i donosi nam lepe vesti iz sledece sezone, a fk ume da podesi vreme samo na jedan datum od pre nekih 20 godina. A predsednik fk je prokljuvio hyperspace dugme i svaki trenutak kada je masina slobodna koristi da nesputano , ali i potpuno dezorijentisano luta izgubljen u vremenu i prostoru.

Archer

pre 12 godina

Dace Bog da ovaj Lukic ostane u Zvezdi sto duze pa da Partizan bude jos mnogo puta prvak. Bez obzira na sve ja ti se Lukicu zahvaljujem. Bez tebe na celu Zvezde Partizan ne bi bio ovako lako prvak. Kraj

Živi bili pa videli

pre 12 godina

Svaka ti je Njegoševa!Potpuno si u pravu a navijači malih klubova neka lupetaju,to im je ionako sve što mogu.Za neki dan počinje decenijska vladavina Zvezde.

Željko

pre 12 godina

Ja stvarno ne razumem kapric,vas grobara.Prvo ste uzeli sebi za pravo da računate vreme od '92 . godine,od kada imate više titula,kao,a na drugoj strani su opet iz Zvezde svi,po vama,bili u dosluhu sa savezom?!! Nisam Lukićev fan,niti ga opravdavam,ali za mnoge stvari je u pravu,a to je ono što vama ne odgovara.A što se tiče teorija zavere,to ste vi sami izmislili,kada niste mogli protiv Zvezde,Dinama,Hajduka,a kada se SFRJ raspala,niste mogli protiv Zvezde i Vojvodine,a ubedljivo najviše nameštaljki ste upravo vi organizovali! E,moji šampinjoni...

zoran

pre 12 godina

Ako odete na Zvezdin sajt imacete priliku da ovaj razgovor sa Lukicem vidite u celom izdanju.
Izmedju ostalog, predsednik kaze:"Proizvodimo naše vino, sladoled, rakiju i školski program."
Kad se nisam srusio od smeha, nikad necu...prave rakiju i shkolski program..!!!!..fantastichno...
Ma nema nama smeha bez nase Zvezde...sada kad predju na suhomesnate proizvode, pa chvarci, slanina gde ce im biti kraj...

ko o cemu k... o postenju...

pre 12 godina

Neko izgubi od Slovana a neko popije petardu od Tikve.Obraz je cudo a vi ga grobari bas nemate
(Ja, 9. jun 2011 19:17)
Samo je razlika sto mi kad izgubimo ne pisemo posle saopstenja celu godinu i krivimo najveceg rivala za svoje neuspehe...

boy

pre 12 godina

Lukicu, ti si smesan! Nije tacno da ti niko ne da titulu. Izgubio si derbije, igrao ti je tim kao babe. Kad napravis tim za respekt, uzmete (samo) 2 titule za redom, onda ce mozda tvoj glas da vredi vise, pa onda lobiraj, smenjuj, zali se. Ovako se pokrij po usima i radi!

djole

pre 12 godina

Koliko grobara komentarise saopstenje predsjednika ZVEZDE!!!
Kompleks je i dalje prisutan iako ste uzeli 11 titula ove sezone!
(Savjest vas muci-nju ne mozete kupiti, 9. jun 2011 21:49)
pogledaj kol'ko tvojih crvenih je ostavilo komentare na vestima o Partizanovoj dominaciji pre nego sto lupetas ovako.

neko laže

pre 12 godina

"Postao sam predsednik Zvezde bez protivkandidata jer su se ostali razbežali zbog finansijske situacije u kojoj se nalazio klub. Sačekali su me dug od skoro 30 miliona evra, neplaćeni igrači i treneri, zaposleni."
Pa vi tad rekoste 16...

satis nambijar

pre 12 godina

Sve ce im se ovo jednog dana obiti o glavu kada nasi uzmu stvar u svoje ruke. Polako.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Paks, 9. jun 2011 18:50)

Pametnom dosta

Uzas

pre 12 godina

Svaka rec na mestu! Inace, mislim da ovaj covek svojim drzanjem, ponasanjem, elokvencijom, stilom itd nije dorastao ulozi koju obavlja, ali mu je ovog puta svaka rec na mestu!
Skidam kapu za intervju g/dine Lukicu, oprastam Vam niz nebuloznih saopstenja...
Idemo napred nezaustavljivim koracima... Stvari se vracaju na svoje mesto.. Radujte se male komsije jos ove godine, pamticete dugo ovo vreme Toletove vladavine... Mislim da vam je jasno da se blizi kraj ovom cirkusu, a onda cete biti opet ono sto ste uvek i bili: mali klub u komsiluku velikog evropskog tima!

Bobi

pre 12 godina

@mnogo mnogo
Tole je samo u fudbalu a i u ostalima se odvija sistem državnog projekta i shodno materijalne dotacije. Da nisu košarkaši i ostali igrali iz ljubavi, zadžabe? Stvar je jednostavna i jasna.

Savjest vas muci-nju ne mozete kupiti

pre 12 godina

Koliko grobara komentarise saopstenje predsjednika ZVEZDE!!!
Kompleks je i dalje prisutan iako ste uzeli 11 titula ove sezone!

po PS-u

pre 12 godina

I to reče čovek koji vodi FK C.Zvezdu. Pa po prvenstvu taj klub ima 15 neregularno dosuđenih penala u svoju korist, i to im nije dovoljno da osvoje titulu. Kad se sa tim penalima saberu i golovi iz ofsajda, pravo pitanje je kako ste vi uopšte smeli da se takmičite u Evropi?

Stvarno je Tole kriv za to. Trebao je u korenu to da saseče i da vas kazni izbacivanjem u niži rang rakmičenja.

Celavi

pre 12 godina

Ovo je stvarno smesno,dal je moguce da Lukic kuka na kraju svake sezone i trazi neke teorije zavere a ne zapita se sto ne mogu da nas pobede u prvenstvu 3 godine

DekiO

pre 12 godina

Ovakva saopstenja su bila u vreme cuvenog gepekovanja i gde je ta Zvezda danas! Manite se saopstenja za javnost u kome su svi drugi krivi! Napravite dobru ekipu i igrajte fudbal!

što ja volim taj s..

pre 12 godina

Majke mi moje , ja bi tom čoveku ( lukiću )dao sve što traži , i miljanića da opet vlada 50 godina i titule i kupove samo da ga više ne gledam i ne slušam više jer mi je stvarno više muka a imam jedno pitanje i za vas novinare - zašto više objavljujete ove nebuloze koje truju masu ljudi?

Vasilevs

pre 12 godina

Dok ne pocnete samokriticno da sagledavate sebe i analizirate sta mozete da ucinite u svom dvoristu , nema napretka za Zvezdu. Vecito ce vam drugi biti krivi. Ne branim Karadzica, licno, mislim da treba da ode svako ko ima preko 65 godina, ali nije vama T.Karadzic kriv za CSKA Kijev, Ksamaks Nojsatel,Zerminal Ekeren, Bran Bergen , Slovan, (usput , to su ekipe koje bi Zvezda pre 20-30 god. , pocistila sa terena).Niko vam nije kriv, do vas samih, sto nijednom za dvadeset i kusur godina niste primirisali grupnoj fazi LS. Niko vam nije kriv sto ste birali nesposobna rukovodstva, sto ste unizili veliko Zvezdino ime. Sami ste krivi. I , sad najlakse je optuziti jednog coveka da je kriv za sve. Naivno. I neverovatno , ma koliko Karadzic morao da ode.

Milan

pre 12 godina

Stalnim isticanjem bez pokrica da je Zvezda "najveci srpski SPORTSKI brend" covek dokazuje da su ova saopstenja unapred smisljena i tempirana. Razmislite malo, svega nedelju dana posle osvajanja titule prvaka evrope (sedme) i dan posle osvajanja treceg trofeja u kosarci (desetog u nizu) ove sezone, sezone kada je SD Partizan u svim vaznim sportovima dobilo po bar jednu titulu, ovaj pajac bez obraza izjavljuje da je Zvezda najveci sprski SPORTSKI brend?? Mislite o tome! Ne vidim razlog zasto mi ne biste objavili komentar!

Milan

pre 12 godina

Stalnim isticanjem bez pokrica da je Zvezda "najveci srpski SPORTSKI brend" covek dokazuje da su ova saopstenja unapred smisljena i tempirana. Razmislite malo, svega nedelju dana posle osvajanja titule prvaka evrope (sedme) i dan posle osvajanja treceg trofeja u kosarci (desetog u nizu) ove sezone, sezone kada je SD Partizan u svim vaznim sportovima dobilo po bar jednu titulu, ovaj pajac bez obraza izjavljuje da je Zvezda najveci sprski SPORTSKI brend?? Mislite o tome!

GrobaR

pre 12 godina

Posto B92 vec duzi period nece da mi pusti komentar, pokusacu u siframa:)

Lukic, Bozovic, vodje , delije, Adzic, Vesic, uprava cz...

Pizon, Djoric, Dule Savic, Piksi, Mrkela, FSS, ...

Novac, prodaja, zarada, igraci, sukob, otkaz,menadzeri,...

Da li neko vidi stvarni sukob FSS-a i cz, koji nema veze sa Partizanom?

Tole odlazi!

pre 12 godina

Na stranu što je to rekao Lukić. Zaista je pitanje užasnog kriminala i lošeg stanja u srspkom fudbalu.
Dakle za smenu Toleta PREPORUČUJEM, protiv smene NE PREPORUČUJEM!

PARTIZAN ĆE DOMINIRATI I DALJE - NE SAMO U FUDBALU!

pre 12 godina

Sa ovakvim izjavama i intervjuima - stići će vas sudbina vašeg propalog KK. Pravite iste greške kao i oni. Znači ima da vas nema, i to vrlo brzo. A ne mogu reći da će mi biti žao. Ništa niste naučili iz grešaka drugih. Ništa.

les lionceaux

pre 12 godina

uuuuu doktore, jesi pametan i smiješan..

jel imaš nešto bolje da napišeš nego da m ismijavaš zbog formulacije rečenice?
to ako ti ne razumiješ je tvoj problem jer trebaš naučiti da ljudsko izražavanje nije robotički programirano pa ako riječi nisu savršeno odabrane i posložene, onda ti je potrebno malo mozga da shvatiš rečenicu

pošteno govoreći

pre 12 godina

Kakav god da je ovaj Lukić, dosta toga je u pravu. Činjenica je da se neki klubovi protežiraju. Na stranu Partizan i Zvezda, ali je u pravu za neke klubove koji igraju ligu bez svog stadiona(BSK; Metalac), kuća fudbala se pravi to je OK, ali u uslovima da 90% klubova jedva preživljava, bitni ljudi jednih klubova su u UO drugih.
To zaista nema nigde u Evropi!

taaaaaxaxaa ajoooj

pre 12 godina

AKCIJA: Lukic uspe u svojoj nameri da se raspisu izbori..Tole padne s v;asti od dodje neko drugi...

REAKCIJA: Partizan i dalje dominira...ponovo osvaja duplu krunu, igra LS i pobedjuje zvezdu u derbiju...

...mesec dana kasnije naslovi u svim novinama--> Lukic: "Tole vlada iz senke"

xaxaxa

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Dusaneee,Zoooraaaneeeee,ajde kuci,ostavite se posla,stiglo SAOPCEnje !!!
(durshluk, 9. jun 2011 16:01)


Ovaj je najbolji :-))))))

Grobar Ni

pre 12 godina

"Хоћемо ванредне изборе у ФСС" одбруси Лукић и исказа тежњу за враћањем Миљанићевог времена. Тада су са разним Шипкама, Бабарогићима и иним градили свој властити бренд, који у међувремену прогласише за највећи српски спортски бренд!
Какав бренд, јадан.

Zipo

pre 12 godina

Meni je sve bilo jasno jos pre 4 godine kada je Karadzic postao predsednik. Srpski scenario, klasika: Ilija Petkovic, protivkandidat, pobedjuje u zapadnoj Srbiji gde Djoricevci nikad nisu izgubili i par dana kasnije se povlaci iz trke i napusta zemlju zbog "inostranog angazmana" a na pitanje novinara da li mu je neko pretio odgovara da nema komentar. Tole ostaje jedini kandidat i cao-zdravo evo nas danas gde smo...

Srb-in

pre 12 godina

Od onih 30 igraca koje su Adzic i Lukic "pratili", ostalo je 3. Juce je i Filja, toliko najavljivano pojacanje, potpisao za Trabzon. U ovom prelaznom roku ponovo nista nece uraditi, do sad je bilo bar deset mosa, pa onda dati narodu pricu da se skrene paznja sa toga! Bravo Lukicu, ako nista dobro, bar odlicno znas svoje navijace i sta im je potrebno. Ko ce jos brinuti o pojacanjima i fudbalu...

vitez koja

pre 12 godina

Utisak je jasan...Da vam nije ovog Lukića da kuka po medijama Crvena Zvezda ove godine se ne bi nigde spominjala...Dobro,svaka čast Odbojkašima koji su uzeli kup.

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 12 godina

lukiću, odlazi, i povedi sa sobom i sve plaćene vođe navijača!
okupite se negde i koliko vam dusa ište kontemplirajte na teološke teme, a
pravi zvezdaši će umeti da bodre svoj klub i bez vas.

sve dok ponovo ne počnemo da klub iz komšiluka i njegove zvanične i nezvanične zaštitnike tretiramo kao nebitne po našu veličinu - necemo se vratiti na staze stare slave.
mera zvezde su najveći svetski klubovi, a ne partizan, karadžić i lukić.

Paks

pre 12 godina

Lukicu dobri smo. Obzirom da smo bili na rubu gasenja mi smo ostali da se borimo za sami vrh tabele i vrlo malo nas je delilo od titule u zadnje dve godine. Bitno je da su kola izvucena iz blata a titule ce doci. Sta da smo propali kao KK? Ko ce one nesretnike da oporavi? Sinoc Partizan slavi titulu u kosarci a ovamo u rubrici nema ni 100 komentara. Nemaju vise sa kime da se prepucavaju. Unistili su taj divni sport u vremenu od 2000 do 2005 kada je pobeda u Euroligi bila san a titule stizale usled gepekovanja i suteva van terena. Lopovi iz nase uprave su samo sipali slag na tortu. A kodj njih nema lopova nego rade sve posteni i fini ljudi. Sada su im titule rutina posto nemaju ni jednog rivala. Jos kao hvale Hemofarm njihovog najaceg rivala kojeg su oduvali ekspresno u tri utakmice. Njima je to ocigledno interesantno. Takav scenario hteli su da primene i u fudbalu ali nece moci. Mogu misliti kako je za njih razocarenje bilo kad je Gasprom postao generalni sponzor. Sad jos brane Toleta a nas fudbal u nikada goroj situaciji. Forsiraju se preko veza neki anonimusi i Raca Petrovic koji ne ume da hoda. Ne mozemo kuci da pobedimo Estoniju, na ivici smo ispadanja iz kvalifikacija. Spominju Djenovu gde jedan huligan pali baklje i nikog nije povredio, gde je ocigledno u dogovoru namerno zakazala Italijanska policija a ne spominju njihove hrabre navijace koji ubise nesretnog Taton u sred centra grada. Samo zbog toga su trebali biti ekspreno izbaceni iz Evrope na 5 godina. Ne spominju kakav su rusvaj napravili u Mostaru. Povezuju titule iz drugih sportova i rugaju nam se, zato sto i sami znaju da je Partizanu u fudbalu titula na tacni servirana. Setimo se Rada, Spartaka, Vojvodine. Setimo se kako u Smederevu izvode drugi tim pred derbi a igraju protiv najtvrdjeg domacina i lagano mu daju pet komada. U derbiju nas pobede sa jednim sutom u drugom poluvremenu i kazu da su bolji. Sve ce im se ovo jednog dana obiti o glavu kada nasi uzmu stvar u svoje ruke. Polako.

Djuka11111

pre 12 godina

Vaterpolo, Hokej, Odbojka, Rukomet, Kosarka i Fudbal - PA OVAJ TOLE STVARNO NIJE NORMALAN... :D ... Nznm sta se zvezdasi bune kad se zna ko je KVALITETNIJI, pogotovo u FUDBALU, a za ostale sportove da ne pricam. Pa ako mislite da je JSL nije regularna, uradite nesto u EVROPI(tamo je malo regularnije), pa onda pricajte kako PARTIZAN namesta utakmice. Ne ispadajte u 2.KOLU(Tole sigurno namestio mec protiv Slovana.. xD) i uradite nesto za SRBIJU! U fudbalu NE MOZETE da pobedite PARTIZAN 4 god, a hocete da budete prvi.... TESKO... imamo mnogo bolji tim!!!

zoran

pre 12 godina

Predsedniche , meni vise lici da si poceo da trazis opravdanje za sledecu sezonu. Razlog je veoma jednostavan. Uvideo si da ne mozete da se adekvatno pojachate pa vec sada spremas odstupnicu. Kako ti nije jasno da je sve do tima. Imas igrache ili nemas. U direktnom duleu sa Partizanom niste napravili nishta vredno. Da ostavimo sve ostale po strani, jer je liga smeshna. Sve dok ne shvatis da je problem u slabijem sastavu Zvezdinog tima ti ces svesno lagati samoga sebe. No, ne verujem da ces jos dugo uspevati sa tom taktikom. Sledece prvenstvo je kritichno za celu upravu a i za Robija, koji je zaista uradio sjajan posao sa ekstremno prosechnim timom. Sem onog Evandra, ovi ostali (ukljucujuci tromog Borhu) su zalutali u ovaj sport.

partizan

pre 12 godina

Pa stvarno dokle vise??Ajd sto je fudbal namestio nego jos i evro titulu u vaterpolu pa jos i 10-tu titulu u basketu namestio Tole!!!Ni ja na mestu Lukica se ne bih uzdrzao od ovakvog lopovluka evropskih cak i svetskih razmera!!

igor

pre 12 godina

Da nije zalosno ovo sto je rekao Lukic, bilo bi smesno, svi su krivi samo je zvezda postena, sa sve babarogicem i mrakicem u UO. Verovatno je i Tole kriv sto su ispali od Slovana. Inace o poklon penalima sviranim za zvezdu u proteklih petnestak godina moze da se napise delo velicine TIHOG DONA

Kriger

pre 12 godina

Najveći srpski sportski brend je PARTIZAN. Fudbalski, da vam priznamo, još uvek zvezda. Za propast zvezde jedini "pakleni plan" je da Lukić i ekipa ostanu što duže na svojim pozicijama!

dragan

pre 12 godina

Sve je to tačno,ali nije on kriv što nas u Evropi biju trećerazredni klubovi i što Partizanu nismo dali gol u prvenstu za vreme tvog mandata.Jednostavno nisi dorastao funkciji predsednika Zvezde,takav si i igrač bio uvek nezadovoljan i nigde se nisi skrasio.Očekuješ da sponzori daju pare a u najvažnijoj utakmici u poslednjih četiri godine podržavaš delije da ne dođu na derbi.Ne opstaje se na funkciji samo ulizivanjem Delijama to je kratkog daha.Odlazi jer nisi dostojan mesta predsednika Zvezde.

Djuro Pucar

pre 12 godina

Apsolutno se slazem da Karadzica treba smeniti i FSS kompletno reorganizovati. Nije Antic smenjen zbog neuspeha na SP, nego sto je hteo da pravi promene u savezu. Ne interesuju me samo Zvezda i Partizan. Boljitak u srpskom fudbalu cemo videti tek kada i jos ekipa bude konkurisalo za najvisi plasman. Cinjenica je da nam je fudbal ocajan. Jedino privatizacija svih klubova moze doneti resenje, jer dokle god budemo dobijali prvaka pomocu lobiranja bice razocaravajucih rezultata u Evropi.

ccc

pre 12 godina

Zanimljivo, grobari sa jedne strane tvrde da Tole nema nikakve veze sa njihovim rezultatima, a sa druge strane skaču ko opareni kad se neko drzne da im dirne u velikog bossa...Čak su birali njegovu stranu i pre nego li Divčevu ili Savinu. E to je stvarno bio vrhunac, nisam mogao da verujem šta sve ljudi mogu da izgovore na račun svojih legendi, a sve radi odbrane jednog !"#$%&

realan

pre 12 godina

Cuo sam da se radujko iz telekoma sprema za tu poziciju.

Ima zadatak po politickoj liniji da sve osvojite, inace se susa nastavlja.

Tuzno ste vi drustvo, alu ovu I proslu vodinu ne mozete uzeti

100% ozbiljan

pre 12 godina

Lukiću,nisi spomenuo FBI i CIA !? A Al Kaida sto je kriva za 4 titule Partizana u vaterpolu,triplu u kosarci,duplu u fudbalu i hokeju,i titule u odbojci i rukometu! A tek uticaj spoljnopolitickog plana Libije na igrace CZV(intergalaktickog vecnog sampiona!) Kako to nisi spomenuo! Al ne brinem se ja,vec sutra i isto vreme i na istom mestu,jos jedna PORUKA (hiljade poruka bese?)

zvezdaš

pre 12 godina

Lukiću,ne kupuj vreme!Tole ti je dao novac,igrači se odrekli"bolje da poklone ngo da se godinama tuže"!Iza Toleta stoi kuća fudbala iza tebe:bojkot,derbija i pomoć grobarima u derbiju!Nadam se da su ti oni zahvalni.Mukasmi je da nabrajam"tvoje zasuge"!Odlazi i spasi zvezdu!!!!

Nenad

pre 12 godina

A kada ćemo mi videti procesuiran predmet Džajić? To je od velikog značaja za pravdu i vraćanje ugleda u Crvenu Zvezdu. Dokle više da se lopovi slobodno šetaju gradom i budu nedodirljivi? Da li će i Džajić da se zaboravi kao desetine pojedinaca koje su neke od vlasti zaštitile na štetu društva i u ovom slučaju, fudbalskog kluba Crvena Zvezda?!

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Dok se ne otklone pritisci koji dolaze sa samog vrha DS i SPS nema nista od srpskog fudbala. Karadzic je samo njihov posluzitelj.

Neverovatno!!!

pre 12 godina

Gospodine Lukicu, i ja zelim da postanem predsednik Srbije, ali nikako da me izaberu!!!

Kao drugo, Zvezda u strukturama vlasti ima sve ljude i definitovno je u sprezi sa demokratskim rezimom koji ne uspeva da opere dovoljno para kroz FKCZ i u isto vreme opravda to pranje. U vasem upravnom odboru lezi problem, jer ko Vam sedi u upravi nije ni cudo kakav ste vasarski klub postali. Vi imate Vesica, Skundrica, Dulica, Vlahovica, a izgleda da Vas Saper konsultuje kako da manipuliste javnost.

Gospodo iz Zvezde krenite da radite, pogledajte kakvu seosku ekipu imate, pogledajte kakva Vam je organizacija klub, odnosno ocistite svoje dvoriste, jer je puno kriminalaca i stetocina koji unistavaju fudbal u Srbiji!!! Dok je bio Piksi na celu Zvezde, to je bar licilo na klub, kada ste krenuli svim silama da ubacujete demokrate u klub, Zvezda gasi se...

DA li Vas gospodine Lukicu toliko boli neciji uspeh?

Lukicu, lafe zvezdin sine, uvek si bio dasa.

pre 12 godina

Kako za Babarogica niko ne kaze nista? Posten covek, pravi zvezdas a svira penale kome treba. Tole mora da ode, M O R A! Lukic prica gluposti al svaka mu je na mestu! Nismo bili prvaci Evrope od `91. -sramota! Tole odlazi.

објективно реално

pre 12 godina

Значи,следи нам још један неуспешни штрајк глађу испред "Народне" скупштине.

varan

pre 12 godina

Aj sad lepo pogledajte koliko grobarskih komentara.
Sfrasno! I to je tako na svakoj vesti vezanoj za Zvezdu
A onda idite na neku vest o Partizanu i pogledajte koliko
ima nasih komentara. Ima ih,ali mnogo,mnogo manje. A pri tom,
vi ste vezali zadnje 4 titule, ali ne vredi.Ne mozete da se
opustite... Mislite malo o tome
Nesto vas muci vezano za Zvezdu

E tako se to radi...

pre 12 godina

Cini mi se da ovi iz najSrbskijeg kluba hoce da smenjuju i postavljaju ljude u savezu.....
Pa zar to nismo gledali 60 god....
DOSTA JE BILO TOGA.....
Toletu ugovor dozivotno.....

Zenon

pre 12 godina

Konacno, dugo smo cekali na saopstenje. Nije mi jasno kako je Tole potpisivao ugovore sa igracima Zvezde a posle ih nije placao i sad Vlada mpra da vraca njegove dugove.

Partizan Forever

pre 12 godina

koji luzeri brate mili je li ovo moguce. lukicu, evo dovescemo babarogica, vraticemo stojkovica i sve ostale vase ljude koji su zarili i palili 50 god za vas, samo da prestanes da kukas vise

realan

pre 12 godina

Cuo sam da se radujko iz telekoma sprema za tu poziciju.

Ima zadatak po politickoj liniji da sve osvojite, inace se susa nastavlja.

Tuzno ste vi drustvo, alu ovu I proslu vodinu ne mozete uzeti

Rocky

pre 12 godina

Miloševič,Divac,Boban Dmitrovič,Lukić, navijači huligani nas brukaju po svetu, mač Paritzan Vojvodina,imamo igrače da boli glava a reprezentacija igra katastrofalno ( selektor Pižon - majko mila),umesto Tadiča, Pejčinoviča, Sulejmanija, Milinkoviča,... nama igraju Miriči, Damjanoviči, Veseljkoti itd..... Znači nije tu problem Partizan i Zvezda, tu je problem g Tole i njegov klan, nažalost več do sad su učinili neporavljivu štetu, tako da je vreme da se maknu.

Joca

pre 12 godina

Gospodin Karadzic mora da izdrzi pritiske ovog gubitnickog kluba koji je glatko porazen u oba derbija a zali se sto nije prvak. FSS je pun Zvezdinog kadra. Sve to treba rasterati.

Tiger Woods

pre 12 godina

Samo cu te podsetiti da je Zvezda pre 4-5 godina igrala : sa Romom 3-2, sa Milanom 0-1 i 1-2, sa Rendzersom 0-0 i 0-1, Bajernom 2-3 (poslednje dve izgubljene su nezasluzene u neku ruku).

Danas laganica ispadate od jednog Slovana, u tvom mandatu!

I tebi kriv Tole?!?! Pffff, smesni celavac. Nadji pare, napravi ekipu kao pre 4-5 godina i igraces sigurno u Evropi i pre svega - POBEDITI u derbiju!
Do tada, smejace ti se cela fudbalska Srbija, legendarni decace sa Marakane, oce svih Delija i duhovni vodjo koji imas alibi veci od moje knjige sa faksa..

Filipo

pre 12 godina

E moji jadnici, godinama pricate o nekim penalima na derbiju i razne druge gluposti. Imate dva kupa i dva prvenstva, minimum, poklonjena. Pokrijte se i počnite da razmišljate kako dalje i sa kojim igračima, jer odoše svi... Iako sam bio skeptik u vezi ovog čoveka (Lukića) učinio je sve da me razuveri...Bravo majstore, samo napred!!!!!!

bargro

pre 12 godina

Zvezda ce kao klub napredovati tek kada shvati da je problem u njihovim redovima. Ovako se samo dize galama kako bi pravi krivci ostali sakriveni i mirno nastavili sa svojim privatnim poslovima u zvezdi. Pogledajte koga ste dovodili i koliko placali smesne igrace dok ste se npr Klea olako odrekli. Cisto strucna greska nema tu Tole, CIA, Vatikan... Nije vas Tole izbacio iz Evrope nego neki tim iz Slovacke cijeg imena stvarno ne mogu da se setim. Ako se pitate zasto grobari komentarisu vesti o zvezdi evo da vam objasnim, umiremo od smejanja kada procitamo da u zvezdi misle kako smo mi neki rivali, konkurencija... Iskreno preoptereceni smo slavljenjem titula a vas se setimo samo kad nas ovako nekim dobrim vicom podsetite a stalno to radite.

g4

pre 12 godina

Covek koji je oterao Antica sto je dalje prouzrokovalo lose igre reprezentacije na pocetku kvalifikacija treba da ode sa mesta predsednika FSS.

pFc

pre 12 godina

"Treba nam osoba sa velikim ugledom i renomeom kao što je recimo Pjerluiđi Kolina. Tu osobu treba dobro da platimo da delegira sudije, kontroliše ih, kažnjava i nagrađuje, kao i da predlaže kandidate za internacionalnu listu. Tako ćemo da oslobodimo sudije pritiska i sudiće pošteno".

Hahahahaahaahahahahaahahahah Kolina da dođe da se mlati po Srbiji, o Bože koliko on to misli da ga plati pa da pristane?

partizanovac

pre 12 godina

Vojvodjanin je reko u svom komentaru. Veoma dobro saopstenje. Pitanje za el prezidentea: Kako ce biti ako Zvezda nekad osvoji titulu? :-)))) Objavite mi komentar posto mozete lukicevo celo saopstenje, zar nije to isto? Moj komentar = njegovo saopstenje. Hvala

Doktor....

pre 12 godina

svi ćute i onda Lukić ispada budala
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (les lionceaux, 9. jun 2011 16:36)
Kako to mislis ispada....??? Odakle ispada???

bid

pre 12 godina

Ma da, sve samo kako vama odgovara. I da postavite vaseg coveka i sve super. Bio vam tadic u poseti i obecao vam promene i titulu i sad ste puni sebe krenuli u ofanzivu! Postenjacine jedne...
Videli smo kako je funkcionisao savez sa vasim ljudima...

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

@tole, 9. jun 2011 15:58)
sine mlad si 100posto...7 i po godina niste dobili u derbiju, a ovako sramne titule najbolje pokazuju vasi navijaci gde vas ima 4 hiljade na proslavi titule i raspad na tribinama...pametnome dovoljno!!!

Philippe Gilbert

pre 12 godina

S ovim sto si rekao, "Ovako imamo dvor koji je božanstven i sirotinju koja igra fudbal", pogodio si tacno u centar. A ovo ostalo je relativna stvar. Zavisi kako ko gleda.

Trance

pre 12 godina

Ja ne znam zasto se Grobari javljaju? Tj ne razumem koja je poenta njihovog branjenja Tomislava Karadzica.Sta je on to dobro uradio za srpski fudbal da ga vi branite? ili vi mozda znate da vi imate korist od njega? Pa ga mozda zbog toga branite.Secam se utakmice kada Srbija-Estonija kada je vecina stadiona trazila da Tole ode ali jedna grupica na Jugu organizovano dosla i branila Tomislava Karadzica od "napada" Sta reci..A duboko u sebi znate zasto vam je Tomislav Karadzic dobar a to je da tolerise vase prijateljske utakmice u TSL. A ovog puta Lukic vas nije ni spomenuo i u vecini stvari je u pravu.On nista dobro nije uradio za Srpski fudbal.Liga nam je smesna.
I manite se spominjanja drugih sportova smesni ste kada dovodite u vezi Toleta i npr Rima, vasa masta moze svasta ocigledno.

osvesceni

pre 12 godina

Podrzavam vanredne izbore maksimalno. Od anticive reprezentaciju uspon je trebao da se nastavi, ali tole ne bi imao nista od toga. Na celo treba da dodje neko finansijski situiran, sa izgradjenim imenom i karijerom. Zvezdas sam, a dva kandidata koja mi padaju na pamet su Vlada Jugovic ili Savo Milosevic

Trijumvirat trenera

pre 12 godina

Ti, bato, prvo nadji trenera i igrace koji mogu da odigraju 5 kvalitetnih utakmica u kontinuitetu, pa onda mozes da pricas nesto. Svako ko redovno gleda Zvezdu zna da je tim ocajan, da su igraci neuigrani, da je postavka igre nikakva, da je atmosfera i entuzijazam u klubu na najnizem nivou od osnivanja, da od apatije pate i cistacice, da ne postoji ni minimum uslova za trening neophodnih za moderan klub, da se i ono malo energije sto se skupi s vremena na vreme potrosi olako i uzalud na borbu protiv imaginarnih vetrenjaca, i da se malo cesce nego sto bi trebalo u kancelarijama funkcionera pustaju kasete i snimci Barija i Tokija, uz obavezan zestoki snaps, i diktiraju polupismena saopstenja umesto da se zasucu rukavi i da se malo radi...

bojan

pre 12 godina

Da je neko drugi ovo rekao, pa ajde. Ali reci ovog coveka ne vrede nista. Radi se o tome da Zvezdi nije "komotno" da igra dok je Tole tu. Ali bilo je i kadrova iz Zvezde u FSS, pa niko iz Partizana nije ovako glupo i konstantno reagovao. Ovo je pritisak nemocnih. Kriminala u fudbalu nema ni manje ni vise. Doduse, mozda za nijansu manje.

Zeljko

pre 12 godina

Covek je neverovatan :)
Ne treba biti vidovit da vidite 1-2 god u buducnost... Partizan konacno ne osvaja titulu, na proslavi titule Lukic izjavljuje sledece: "Evo, konacno je prvenstvo regularno, i kako smo mi uvek najbolji, pokazali smo ko je sampion!"

Bravo Lukicu :)

ivan

pre 12 godina

lukic ovakvim izjavama u stvari kupuje svoje vreme na klupi zvezde i pokriva svoje licne i poslovne neuspehe ovakvim teorijama zavere, smesno je to sve a to znaju i ptice na grani, ovo su izjave koje potcenjuju i deciji nacin razmisljanja

dovla

pre 12 godina

zna se koji ce klubovi biti za a koji protiv.vosa,zvezda,spartak,rad,indjija za a partizan,metalac,hajduk,smederevo,borac ce biti protiv sigurno.i jedno pitanje,gde je dmitrovic sa pricama?odma je bio isplacen i brzo je prestao da prica kad je spomenuo partizan?i tu nije bilo istrage.to je sramno

Bob Sent Kler

pre 12 godina

Jel taj Kolina isti onaj sudija koji je svirao dva penala za Juventus kod rezultata 2-0 (ako me secanje sluzi za Perudju) i to prvi u 89. a drugi u 91. minutu. Jedan od najkontroverznijih sudija u Italiji. Ma jok more, stavi Babarogica, u njega svi verujemo! To je onaj isti koji zvezdi priznaje gol iz ofsajda dok igrac Partizana lezi 5 minuta u svom sesnaestercu. Kako se brzo zaboravljaju uspesi pod Miljanicem!

D.T

pre 12 godina

Da li je FSS kriv za Slovan iz Bratislave?Ko je kriv sto Zvezda nije imala podrsku navijaca u najvaznijem mecu sezone?Ciji navijaci su napravili haos u Djenovi?Covece,kod tebe nema nijedne reci somokritike.Ovakav lik je predsednik velikog kluba.Tuzno.

Raša

pre 12 godina

Tako je! Sigurno je postojao plan da se klub matrijalno uništi (slično KK)a onda da se stadion pretvori u šoping centar i klub iseli u neko prigradsko naselje. Lukić i ovo rukovdstvo su došli u sekund do 12 i stvarno su za klub učinili epohalan, spasavajući podvig. Doći će titule i dobri igrači jer sada je definitivno druga sitacija. Kao navijač CZ, ja sam zahvalan Lukiću i ovom rukovodstvu za ono što su učinili!

s.

pre 12 godina

e, moj lukicu. propali najavljeni transferi, pa sad sibas na sve strane, kako bi odvukao paznju sa sebe... koincidencija? ne, prljava politika sa tvoje strane.

pa cak i ako stvarno treba rascistiti u FSS-u. problem je samo u tome, sto ti to trazis zbog licnih interesa, a ne za dobrobit srpskog fudbala.

Jaukovic Micun

pre 12 godina

Moze da pokusa strajk zedju i gldaju do ispunjenja zahteva! Nadam se da ce se tole poneti ljudski i posetiti strajkaca gladju sa porukom da prestane sa uniostavnjaem psvog zdravlja i da to ne moze pomoci ni njemu ni fudbalskoj srbiji! ;)))))))))))

DOMINIRAJ !!!!

pre 12 godina

Hocemo izbore i u BIA,CIA,Mosadu,FIFI i UEFI jer oni su krivi sto Zvezda 4 godine ne moze da POBEDI taj klub koji pominjes.Vidim da si se oglasio dan nakon zavrsnice osvajanja TITULA u svim sportovima i potpuno te razumem nije lako biti Predsednik gubitnickog tima verujem da ti dodje da places al sta da se radi.Nemamo mi nista protiv da se smeni Karadzic mi samo zelimo da si nam ti na celu Zvezde jer su nam to sigurnih 6 bodova i jos dosta uzastopnih titula.Kazes vratili ste 6 miliona duga inace ne bi igrali u Europi ili si mozda mislio Drzava vratila vas dug.

Ivan

pre 12 godina

Najjaci su mi ovi carevi koji ce hejtovati/kulirati sasvim validno i realno sapostenje samo zato sto ga je izneo Lukic.. ajde da zaboravimo neregularnost domaceg prvenstva i sve ostale lokalne malverzacije.. da li se zaista bilo ko normalan u ovoj zemlji ne slaze da Tole unistava nas nacionalni tim vec JAKO DUGO?!

groBARI kraljevo

pre 12 godina

za razliku od ostalih lukicevih saopstenja koja su bila objavljena cisto da bi zabavljali narod, ovo saopstenje ima cvrste noge!

kao navijac partizana, stavljam na stranu totalnu dominaciju izazvanu toletovim mandatom. zaista nam treba kalcopoli jer ovako se vise ne moze! raca petrovic nosilac igre... ejjjjjj... pa deda mi se prevrce u grobu

les lionceaux

pre 12 godina

svi su protiv Toleta, svi znaju da su upravo ovo najveći problemi..osim kada to kaže Lukić, onda Lukić lupa gluposti..
svi funkcioneri znaju probleme, osim kada se treba nešto konkretno učiniti, onda svi ćute, ćute jer im ovaj kaos odgovara, jer u ovom kaosu mogu bez problema raditi što žele.. svi ćute i onda Lukić ispada budala

kuvar

pre 12 godina

hahaha....isplati se cekati na njegovo priopcenje.covjek je legenda.oklen mu vise inspiracije? a da je Tole kriv,pa to znamo.budi inventivniji slijedeci put.bio ti nama prijedsednik jos dugo,dugoo.

les lionceaux

pre 12 godina

i neka neko kaže jednu stvar koja nije istinita i dobro rečena u ovom intervjuu..

ja se nadam da se sa smjenom Toleta neće čekati kao sa košarkaškim savezom gdje je Zvezda godinama upozoravala, a promjena se desila tek kad je jedan gospodin Duda Ivković preuzeo stvar u svoje ruke.. a do tada je situacija u savezu već bila takva da savez nije mogao osigurati financijske uslove za odlazak mladih kategorija na prvenstva..

također, ne bih volio da Lukić ode, a neko drugi ga zamjeni kada počnu dolaziti rezultati i okoristi se Lukićevim radom..

bravo predsjedniče, ja sam bio skeptičan kad ste došli, ali, ovo što ste uradili za ove dvije godine, iz onog kaosa, je pravo čudo..

vojvođanin

pre 12 godina

Uneo razdor u nacionalni tim? Koji su osramotili navijači Zvezde u Đenovi? Čiji selektor ni Zvezdu nije mogoa da vodi? I koji ne poziva Stojkovića jer je nekad bio u klubu A a sada igra za klub B? A umesto njega zove Šaranova koji prima gol glavom od Korejanaca? Jel u taj nacionalni tim Karadžić uneo razdor? A vi ne unosite razdor n-tim saopštenjem kako su svi portiv vas i kako su svi portiv SrBstva?

ko o cemu....

pre 12 godina

Auuu bre, pa ovaj nema obraza.... Dva derbija, da ste tu pobedili bili bi prvi sa 6 bodova ispred Partizana... Bez ta 2 derbija, Partizan i Zvezda imaju potpuno isti ucinak, isti broj bodova, znaci tu se sve resilo, derbiji su odlucili, a ne sudjenja i filijale.... plus izbacivanje iz kupa od strane partizana u direktnom okrsaju.... Pa rece i sam Robi da se u drugom derbiju sve resilo sto se prvaka tice... Da ste pobedili u bar jednom od ta dva pa da pricete nesto, a ovako, oba puta izgubiti od direktnnog rivala za titulu, pa posle pricati o predsedniku FSS-a kao glavnom krivcu, sto ne ide, ne ide....

Zeljko

pre 12 godina

Umesto Toleta i co treba podeliti funkcije Jugovicu, Milosevicu, Kovacevicu, Mirkovicu, Djukicu...
(Srdjan, 9. jun 2011 16:13)

A ZASTO NJIMA PODELITI FUNKCIJE?? Zato sto nisu zavrsili nikakve skole (izvinjenje Jugovicu sto je u ovog grupi), pa nemaju sta da rade posle sutiranja lopte? Zato sto ako je sutirao loptu dobro, to mora da znaci da ume da upravlja milionima evra? E PA NE MOZE BRE!

iq

pre 12 godina

"podelio narod u zemlji..."

podelio je na sta? nisu oduvek svi navijali za Zvezdu o.O

mada slazem se... Tole treba da ode... mislim dokle vise da namesta titule u vaterpolu, kosarci, hokeju... sramota xD

Highlander

pre 12 godina

Mislite sta god hocete o Lukicu, ali krajnje je vreme da neko nesto konkretno uradi kako bi se isterala mafija. Ujedinimo se, podrska Lukicu!

vojvođanin

pre 12 godina

Uneo razdor u nacionalni tim? Koji su osramotili navijači Zvezde u Đenovi? Čiji selektor ni Zvezdu nije mogoa da vodi? I koji ne poziva Stojkovića jer je nekad bio u klubu A a sada igra za klub B? A umesto njega zove Šaranova koji prima gol glavom od Korejanaca? Jel u taj nacionalni tim Karadžić uneo razdor? A vi ne unosite razdor n-tim saopštenjem kako su svi portiv vas i kako su svi portiv SrBstva?

D.T

pre 12 godina

Da li je FSS kriv za Slovan iz Bratislave?Ko je kriv sto Zvezda nije imala podrsku navijaca u najvaznijem mecu sezone?Ciji navijaci su napravili haos u Djenovi?Covece,kod tebe nema nijedne reci somokritike.Ovakav lik je predsednik velikog kluba.Tuzno.

iq

pre 12 godina

"podelio narod u zemlji..."

podelio je na sta? nisu oduvek svi navijali za Zvezdu o.O

mada slazem se... Tole treba da ode... mislim dokle vise da namesta titule u vaterpolu, kosarci, hokeju... sramota xD

Highlander

pre 12 godina

Mislite sta god hocete o Lukicu, ali krajnje je vreme da neko nesto konkretno uradi kako bi se isterala mafija. Ujedinimo se, podrska Lukicu!

ko o cemu....

pre 12 godina

Auuu bre, pa ovaj nema obraza.... Dva derbija, da ste tu pobedili bili bi prvi sa 6 bodova ispred Partizana... Bez ta 2 derbija, Partizan i Zvezda imaju potpuno isti ucinak, isti broj bodova, znaci tu se sve resilo, derbiji su odlucili, a ne sudjenja i filijale.... plus izbacivanje iz kupa od strane partizana u direktnom okrsaju.... Pa rece i sam Robi da se u drugom derbiju sve resilo sto se prvaka tice... Da ste pobedili u bar jednom od ta dva pa da pricete nesto, a ovako, oba puta izgubiti od direktnnog rivala za titulu, pa posle pricati o predsedniku FSS-a kao glavnom krivcu, sto ne ide, ne ide....

Jaukovic Micun

pre 12 godina

Moze da pokusa strajk zedju i gldaju do ispunjenja zahteva! Nadam se da ce se tole poneti ljudski i posetiti strajkaca gladju sa porukom da prestane sa uniostavnjaem psvog zdravlja i da to ne moze pomoci ni njemu ni fudbalskoj srbiji! ;)))))))))))

DOMINIRAJ !!!!

pre 12 godina

Hocemo izbore i u BIA,CIA,Mosadu,FIFI i UEFI jer oni su krivi sto Zvezda 4 godine ne moze da POBEDI taj klub koji pominjes.Vidim da si se oglasio dan nakon zavrsnice osvajanja TITULA u svim sportovima i potpuno te razumem nije lako biti Predsednik gubitnickog tima verujem da ti dodje da places al sta da se radi.Nemamo mi nista protiv da se smeni Karadzic mi samo zelimo da si nam ti na celu Zvezde jer su nam to sigurnih 6 bodova i jos dosta uzastopnih titula.Kazes vratili ste 6 miliona duga inace ne bi igrali u Europi ili si mozda mislio Drzava vratila vas dug.

Bob Sent Kler

pre 12 godina

Jel taj Kolina isti onaj sudija koji je svirao dva penala za Juventus kod rezultata 2-0 (ako me secanje sluzi za Perudju) i to prvi u 89. a drugi u 91. minutu. Jedan od najkontroverznijih sudija u Italiji. Ma jok more, stavi Babarogica, u njega svi verujemo! To je onaj isti koji zvezdi priznaje gol iz ofsajda dok igrac Partizana lezi 5 minuta u svom sesnaestercu. Kako se brzo zaboravljaju uspesi pod Miljanicem!

ivan

pre 12 godina

lukic ovakvim izjavama u stvari kupuje svoje vreme na klupi zvezde i pokriva svoje licne i poslovne neuspehe ovakvim teorijama zavere, smesno je to sve a to znaju i ptice na grani, ovo su izjave koje potcenjuju i deciji nacin razmisljanja

Zeljko

pre 12 godina

Umesto Toleta i co treba podeliti funkcije Jugovicu, Milosevicu, Kovacevicu, Mirkovicu, Djukicu...
(Srdjan, 9. jun 2011 16:13)

A ZASTO NJIMA PODELITI FUNKCIJE?? Zato sto nisu zavrsili nikakve skole (izvinjenje Jugovicu sto je u ovog grupi), pa nemaju sta da rade posle sutiranja lopte? Zato sto ako je sutirao loptu dobro, to mora da znaci da ume da upravlja milionima evra? E PA NE MOZE BRE!

bid

pre 12 godina

Ma da, sve samo kako vama odgovara. I da postavite vaseg coveka i sve super. Bio vam tadic u poseti i obecao vam promene i titulu i sad ste puni sebe krenuli u ofanzivu! Postenjacine jedne...
Videli smo kako je funkcionisao savez sa vasim ljudima...

taaaaaxaxaa ajoooj

pre 12 godina

AKCIJA: Lukic uspe u svojoj nameri da se raspisu izbori..Tole padne s v;asti od dodje neko drugi...

REAKCIJA: Partizan i dalje dominira...ponovo osvaja duplu krunu, igra LS i pobedjuje zvezdu u derbiju...

...mesec dana kasnije naslovi u svim novinama--> Lukic: "Tole vlada iz senke"

xaxaxa

bojan

pre 12 godina

Da je neko drugi ovo rekao, pa ajde. Ali reci ovog coveka ne vrede nista. Radi se o tome da Zvezdi nije "komotno" da igra dok je Tole tu. Ali bilo je i kadrova iz Zvezde u FSS, pa niko iz Partizana nije ovako glupo i konstantno reagovao. Ovo je pritisak nemocnih. Kriminala u fudbalu nema ni manje ni vise. Doduse, mozda za nijansu manje.

Milan

pre 12 godina

Stalnim isticanjem bez pokrica da je Zvezda "najveci srpski SPORTSKI brend" covek dokazuje da su ova saopstenja unapred smisljena i tempirana. Razmislite malo, svega nedelju dana posle osvajanja titule prvaka evrope (sedme) i dan posle osvajanja treceg trofeja u kosarci (desetog u nizu) ove sezone, sezone kada je SD Partizan u svim vaznim sportovima dobilo po bar jednu titulu, ovaj pajac bez obraza izjavljuje da je Zvezda najveci sprski SPORTSKI brend?? Mislite o tome! Ne vidim razlog zasto mi ne biste objavili komentar!

partizan

pre 12 godina

Pa stvarno dokle vise??Ajd sto je fudbal namestio nego jos i evro titulu u vaterpolu pa jos i 10-tu titulu u basketu namestio Tole!!!Ni ja na mestu Lukica se ne bih uzdrzao od ovakvog lopovluka evropskih cak i svetskih razmera!!

Zeljko

pre 12 godina

Covek je neverovatan :)
Ne treba biti vidovit da vidite 1-2 god u buducnost... Partizan konacno ne osvaja titulu, na proslavi titule Lukic izjavljuje sledece: "Evo, konacno je prvenstvo regularno, i kako smo mi uvek najbolji, pokazali smo ko je sampion!"

Bravo Lukicu :)

dragan

pre 12 godina

Sve je to tačno,ali nije on kriv što nas u Evropi biju trećerazredni klubovi i što Partizanu nismo dali gol u prvenstu za vreme tvog mandata.Jednostavno nisi dorastao funkciji predsednika Zvezde,takav si i igrač bio uvek nezadovoljan i nigde se nisi skrasio.Očekuješ da sponzori daju pare a u najvažnijoj utakmici u poslednjih četiri godine podržavaš delije da ne dođu na derbi.Ne opstaje se na funkciji samo ulizivanjem Delijama to je kratkog daha.Odlazi jer nisi dostojan mesta predsednika Zvezde.

Tiger Woods

pre 12 godina

Samo cu te podsetiti da je Zvezda pre 4-5 godina igrala : sa Romom 3-2, sa Milanom 0-1 i 1-2, sa Rendzersom 0-0 i 0-1, Bajernom 2-3 (poslednje dve izgubljene su nezasluzene u neku ruku).

Danas laganica ispadate od jednog Slovana, u tvom mandatu!

I tebi kriv Tole?!?! Pffff, smesni celavac. Nadji pare, napravi ekipu kao pre 4-5 godina i igraces sigurno u Evropi i pre svega - POBEDITI u derbiju!
Do tada, smejace ti se cela fudbalska Srbija, legendarni decace sa Marakane, oce svih Delija i duhovni vodjo koji imas alibi veci od moje knjige sa faksa..

kuvar

pre 12 godina

hahaha....isplati se cekati na njegovo priopcenje.covjek je legenda.oklen mu vise inspiracije? a da je Tole kriv,pa to znamo.budi inventivniji slijedeci put.bio ti nama prijedsednik jos dugo,dugoo.

Vasilevs

pre 12 godina

Dok ne pocnete samokriticno da sagledavate sebe i analizirate sta mozete da ucinite u svom dvoristu , nema napretka za Zvezdu. Vecito ce vam drugi biti krivi. Ne branim Karadzica, licno, mislim da treba da ode svako ko ima preko 65 godina, ali nije vama T.Karadzic kriv za CSKA Kijev, Ksamaks Nojsatel,Zerminal Ekeren, Bran Bergen , Slovan, (usput , to su ekipe koje bi Zvezda pre 20-30 god. , pocistila sa terena).Niko vam nije kriv, do vas samih, sto nijednom za dvadeset i kusur godina niste primirisali grupnoj fazi LS. Niko vam nije kriv sto ste birali nesposobna rukovodstva, sto ste unizili veliko Zvezdino ime. Sami ste krivi. I , sad najlakse je optuziti jednog coveka da je kriv za sve. Naivno. I neverovatno , ma koliko Karadzic morao da ode.

s.

pre 12 godina

e, moj lukicu. propali najavljeni transferi, pa sad sibas na sve strane, kako bi odvukao paznju sa sebe... koincidencija? ne, prljava politika sa tvoje strane.

pa cak i ako stvarno treba rascistiti u FSS-u. problem je samo u tome, sto ti to trazis zbog licnih interesa, a ne za dobrobit srpskog fudbala.

što ja volim taj s..

pre 12 godina

Majke mi moje , ja bi tom čoveku ( lukiću )dao sve što traži , i miljanića da opet vlada 50 godina i titule i kupove samo da ga više ne gledam i ne slušam više jer mi je stvarno više muka a imam jedno pitanje i za vas novinare - zašto više objavljujete ove nebuloze koje truju masu ljudi?

vitez koja

pre 12 godina

Utisak je jasan...Da vam nije ovog Lukića da kuka po medijama Crvena Zvezda ove godine se ne bi nigde spominjala...Dobro,svaka čast Odbojkašima koji su uzeli kup.

Kriger

pre 12 godina

Najveći srpski sportski brend je PARTIZAN. Fudbalski, da vam priznamo, još uvek zvezda. Za propast zvezde jedini "pakleni plan" je da Lukić i ekipa ostanu što duže na svojim pozicijama!

po PS-u

pre 12 godina

I to reče čovek koji vodi FK C.Zvezdu. Pa po prvenstvu taj klub ima 15 neregularno dosuđenih penala u svoju korist, i to im nije dovoljno da osvoje titulu. Kad se sa tim penalima saberu i golovi iz ofsajda, pravo pitanje je kako ste vi uopšte smeli da se takmičite u Evropi?

Stvarno je Tole kriv za to. Trebao je u korenu to da saseče i da vas kazni izbacivanjem u niži rang rakmičenja.

zvezdaš

pre 12 godina

Lukiću,ne kupuj vreme!Tole ti je dao novac,igrači se odrekli"bolje da poklone ngo da se godinama tuže"!Iza Toleta stoi kuća fudbala iza tebe:bojkot,derbija i pomoć grobarima u derbiju!Nadam se da su ti oni zahvalni.Mukasmi je da nabrajam"tvoje zasuge"!Odlazi i spasi zvezdu!!!!

E tako se to radi...

pre 12 godina

Cini mi se da ovi iz najSrbskijeg kluba hoce da smenjuju i postavljaju ljude u savezu.....
Pa zar to nismo gledali 60 god....
DOSTA JE BILO TOGA.....
Toletu ugovor dozivotno.....

Philippe Gilbert

pre 12 godina

S ovim sto si rekao, "Ovako imamo dvor koji je božanstven i sirotinju koja igra fudbal", pogodio si tacno u centar. A ovo ostalo je relativna stvar. Zavisi kako ko gleda.

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Dusaneee,Zoooraaaneeeee,ajde kuci,ostavite se posla,stiglo SAOPCEnje !!!
(durshluk, 9. jun 2011 16:01)


Ovaj je najbolji :-))))))

Doktor....

pre 12 godina

svi ćute i onda Lukić ispada budala
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (les lionceaux, 9. jun 2011 16:36)
Kako to mislis ispada....??? Odakle ispada???

DekiO

pre 12 godina

Ovakva saopstenja su bila u vreme cuvenog gepekovanja i gde je ta Zvezda danas! Manite se saopstenja za javnost u kome su svi drugi krivi! Napravite dobru ekipu i igrajte fudbal!

Celavi

pre 12 godina

Ovo je stvarno smesno,dal je moguce da Lukic kuka na kraju svake sezone i trazi neke teorije zavere a ne zapita se sto ne mogu da nas pobede u prvenstvu 3 godine

Ivan

pre 12 godina

Najjaci su mi ovi carevi koji ce hejtovati/kulirati sasvim validno i realno sapostenje samo zato sto ga je izneo Lukic.. ajde da zaboravimo neregularnost domaceg prvenstva i sve ostale lokalne malverzacije.. da li se zaista bilo ko normalan u ovoj zemlji ne slaze da Tole unistava nas nacionalni tim vec JAKO DUGO?!

Srb-in

pre 12 godina

Od onih 30 igraca koje su Adzic i Lukic "pratili", ostalo je 3. Juce je i Filja, toliko najavljivano pojacanje, potpisao za Trabzon. U ovom prelaznom roku ponovo nista nece uraditi, do sad je bilo bar deset mosa, pa onda dati narodu pricu da se skrene paznja sa toga! Bravo Lukicu, ako nista dobro, bar odlicno znas svoje navijace i sta im je potrebno. Ko ce jos brinuti o pojacanjima i fudbalu...

Trijumvirat trenera

pre 12 godina

Ti, bato, prvo nadji trenera i igrace koji mogu da odigraju 5 kvalitetnih utakmica u kontinuitetu, pa onda mozes da pricas nesto. Svako ko redovno gleda Zvezdu zna da je tim ocajan, da su igraci neuigrani, da je postavka igre nikakva, da je atmosfera i entuzijazam u klubu na najnizem nivou od osnivanja, da od apatije pate i cistacice, da ne postoji ni minimum uslova za trening neophodnih za moderan klub, da se i ono malo energije sto se skupi s vremena na vreme potrosi olako i uzalud na borbu protiv imaginarnih vetrenjaca, i da se malo cesce nego sto bi trebalo u kancelarijama funkcionera pustaju kasete i snimci Barija i Tokija, uz obavezan zestoki snaps, i diktiraju polupismena saopstenja umesto da se zasucu rukavi i da se malo radi...

100% ozbiljan

pre 12 godina

Lukiću,nisi spomenuo FBI i CIA !? A Al Kaida sto je kriva za 4 titule Partizana u vaterpolu,triplu u kosarci,duplu u fudbalu i hokeju,i titule u odbojci i rukometu! A tek uticaj spoljnopolitickog plana Libije na igrace CZV(intergalaktickog vecnog sampiona!) Kako to nisi spomenuo! Al ne brinem se ja,vec sutra i isto vreme i na istom mestu,jos jedna PORUKA (hiljade poruka bese?)

igor

pre 12 godina

Da nije zalosno ovo sto je rekao Lukic, bilo bi smesno, svi su krivi samo je zvezda postena, sa sve babarogicem i mrakicem u UO. Verovatno je i Tole kriv sto su ispali od Slovana. Inace o poklon penalima sviranim za zvezdu u proteklih petnestak godina moze da se napise delo velicine TIHOG DONA

Djuka11111

pre 12 godina

Vaterpolo, Hokej, Odbojka, Rukomet, Kosarka i Fudbal - PA OVAJ TOLE STVARNO NIJE NORMALAN... :D ... Nznm sta se zvezdasi bune kad se zna ko je KVALITETNIJI, pogotovo u FUDBALU, a za ostale sportove da ne pricam. Pa ako mislite da je JSL nije regularna, uradite nesto u EVROPI(tamo je malo regularnije), pa onda pricajte kako PARTIZAN namesta utakmice. Ne ispadajte u 2.KOLU(Tole sigurno namestio mec protiv Slovana.. xD) i uradite nesto za SRBIJU! U fudbalu NE MOZETE da pobedite PARTIZAN 4 god, a hocete da budete prvi.... TESKO... imamo mnogo bolji tim!!!

Grobar Ni

pre 12 godina

"Хоћемо ванредне изборе у ФСС" одбруси Лукић и исказа тежњу за враћањем Миљанићевог времена. Тада су са разним Шипкама, Бабарогићима и иним градили свој властити бренд, који у међувремену прогласише за највећи српски спортски бренд!
Какав бренд, јадан.

bargro

pre 12 godina

Zvezda ce kao klub napredovati tek kada shvati da je problem u njihovim redovima. Ovako se samo dize galama kako bi pravi krivci ostali sakriveni i mirno nastavili sa svojim privatnim poslovima u zvezdi. Pogledajte koga ste dovodili i koliko placali smesne igrace dok ste se npr Klea olako odrekli. Cisto strucna greska nema tu Tole, CIA, Vatikan... Nije vas Tole izbacio iz Evrope nego neki tim iz Slovacke cijeg imena stvarno ne mogu da se setim. Ako se pitate zasto grobari komentarisu vesti o zvezdi evo da vam objasnim, umiremo od smejanja kada procitamo da u zvezdi misle kako smo mi neki rivali, konkurencija... Iskreno preoptereceni smo slavljenjem titula a vas se setimo samo kad nas ovako nekim dobrim vicom podsetite a stalno to radite.

Neverovatno!!!

pre 12 godina

Gospodine Lukicu, i ja zelim da postanem predsednik Srbije, ali nikako da me izaberu!!!

Kao drugo, Zvezda u strukturama vlasti ima sve ljude i definitovno je u sprezi sa demokratskim rezimom koji ne uspeva da opere dovoljno para kroz FKCZ i u isto vreme opravda to pranje. U vasem upravnom odboru lezi problem, jer ko Vam sedi u upravi nije ni cudo kakav ste vasarski klub postali. Vi imate Vesica, Skundrica, Dulica, Vlahovica, a izgleda da Vas Saper konsultuje kako da manipuliste javnost.

Gospodo iz Zvezde krenite da radite, pogledajte kakvu seosku ekipu imate, pogledajte kakva Vam je organizacija klub, odnosno ocistite svoje dvoriste, jer je puno kriminalaca i stetocina koji unistavaju fudbal u Srbiji!!! Dok je bio Piksi na celu Zvezde, to je bar licilo na klub, kada ste krenuli svim silama da ubacujete demokrate u klub, Zvezda gasi se...

DA li Vas gospodine Lukicu toliko boli neciji uspeh?

PARTIZAN ĆE DOMINIRATI I DALJE - NE SAMO U FUDBALU!

pre 12 godina

Sa ovakvim izjavama i intervjuima - stići će vas sudbina vašeg propalog KK. Pravite iste greške kao i oni. Znači ima da vas nema, i to vrlo brzo. A ne mogu reći da će mi biti žao. Ništa niste naučili iz grešaka drugih. Ništa.

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 12 godina

lukiću, odlazi, i povedi sa sobom i sve plaćene vođe navijača!
okupite se negde i koliko vam dusa ište kontemplirajte na teološke teme, a
pravi zvezdaši će umeti da bodre svoj klub i bez vas.

sve dok ponovo ne počnemo da klub iz komšiluka i njegove zvanične i nezvanične zaštitnike tretiramo kao nebitne po našu veličinu - necemo se vratiti na staze stare slave.
mera zvezde su najveći svetski klubovi, a ne partizan, karadžić i lukić.

Trance

pre 12 godina

Ja ne znam zasto se Grobari javljaju? Tj ne razumem koja je poenta njihovog branjenja Tomislava Karadzica.Sta je on to dobro uradio za srpski fudbal da ga vi branite? ili vi mozda znate da vi imate korist od njega? Pa ga mozda zbog toga branite.Secam se utakmice kada Srbija-Estonija kada je vecina stadiona trazila da Tole ode ali jedna grupica na Jugu organizovano dosla i branila Tomislava Karadzica od "napada" Sta reci..A duboko u sebi znate zasto vam je Tomislav Karadzic dobar a to je da tolerise vase prijateljske utakmice u TSL. A ovog puta Lukic vas nije ni spomenuo i u vecini stvari je u pravu.On nista dobro nije uradio za Srpski fudbal.Liga nam je smesna.
I manite se spominjanja drugih sportova smesni ste kada dovodite u vezi Toleta i npr Rima, vasa masta moze svasta ocigledno.

zoran

pre 12 godina

Predsedniche , meni vise lici da si poceo da trazis opravdanje za sledecu sezonu. Razlog je veoma jednostavan. Uvideo si da ne mozete da se adekvatno pojachate pa vec sada spremas odstupnicu. Kako ti nije jasno da je sve do tima. Imas igrache ili nemas. U direktnom duleu sa Partizanom niste napravili nishta vredno. Da ostavimo sve ostale po strani, jer je liga smeshna. Sve dok ne shvatis da je problem u slabijem sastavu Zvezdinog tima ti ces svesno lagati samoga sebe. No, ne verujem da ces jos dugo uspevati sa tom taktikom. Sledece prvenstvo je kritichno za celu upravu a i za Robija, koji je zaista uradio sjajan posao sa ekstremno prosechnim timom. Sem onog Evandra, ovi ostali (ukljucujuci tromog Borhu) su zalutali u ovaj sport.

Joca

pre 12 godina

Gospodin Karadzic mora da izdrzi pritiske ovog gubitnickog kluba koji je glatko porazen u oba derbija a zali se sto nije prvak. FSS je pun Zvezdinog kadra. Sve to treba rasterati.

varan

pre 12 godina

Aj sad lepo pogledajte koliko grobarskih komentara.
Sfrasno! I to je tako na svakoj vesti vezanoj za Zvezdu
A onda idite na neku vest o Partizanu i pogledajte koliko
ima nasih komentara. Ima ih,ali mnogo,mnogo manje. A pri tom,
vi ste vezali zadnje 4 titule, ali ne vredi.Ne mozete da se
opustite... Mislite malo o tome
Nesto vas muci vezano za Zvezdu

Partizan Forever

pre 12 godina

koji luzeri brate mili je li ovo moguce. lukicu, evo dovescemo babarogica, vraticemo stojkovica i sve ostale vase ljude koji su zarili i palili 50 god za vas, samo da prestanes da kukas vise

Zenon

pre 12 godina

Konacno, dugo smo cekali na saopstenje. Nije mi jasno kako je Tole potpisivao ugovore sa igracima Zvezde a posle ih nije placao i sad Vlada mpra da vraca njegove dugove.

објективно реално

pre 12 godina

Значи,следи нам још један неуспешни штрајк глађу испред "Народне" скупштине.

groBARI kraljevo

pre 12 godina

za razliku od ostalih lukicevih saopstenja koja su bila objavljena cisto da bi zabavljali narod, ovo saopstenje ima cvrste noge!

kao navijac partizana, stavljam na stranu totalnu dominaciju izazvanu toletovim mandatom. zaista nam treba kalcopoli jer ovako se vise ne moze! raca petrovic nosilac igre... ejjjjjj... pa deda mi se prevrce u grobu

pFc

pre 12 godina

"Treba nam osoba sa velikim ugledom i renomeom kao što je recimo Pjerluiđi Kolina. Tu osobu treba dobro da platimo da delegira sudije, kontroliše ih, kažnjava i nagrađuje, kao i da predlaže kandidate za internacionalnu listu. Tako ćemo da oslobodimo sudije pritiska i sudiće pošteno".

Hahahahaahaahahahahaahahahah Kolina da dođe da se mlati po Srbiji, o Bože koliko on to misli da ga plati pa da pristane?

GrobaR

pre 12 godina

Posto B92 vec duzi period nece da mi pusti komentar, pokusacu u siframa:)

Lukic, Bozovic, vodje , delije, Adzic, Vesic, uprava cz...

Pizon, Djoric, Dule Savic, Piksi, Mrkela, FSS, ...

Novac, prodaja, zarada, igraci, sukob, otkaz,menadzeri,...

Da li neko vidi stvarni sukob FSS-a i cz, koji nema veze sa Partizanom?

satis nambijar

pre 12 godina

Sve ce im se ovo jednog dana obiti o glavu kada nasi uzmu stvar u svoje ruke. Polako.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Paks, 9. jun 2011 18:50)

Pametnom dosta

djole

pre 12 godina

Koliko grobara komentarise saopstenje predsjednika ZVEZDE!!!
Kompleks je i dalje prisutan iako ste uzeli 11 titula ove sezone!
(Savjest vas muci-nju ne mozete kupiti, 9. jun 2011 21:49)
pogledaj kol'ko tvojih crvenih je ostavilo komentare na vestima o Partizanovoj dominaciji pre nego sto lupetas ovako.

zoran

pre 12 godina

Ako odete na Zvezdin sajt imacete priliku da ovaj razgovor sa Lukicem vidite u celom izdanju.
Izmedju ostalog, predsednik kaze:"Proizvodimo naše vino, sladoled, rakiju i školski program."
Kad se nisam srusio od smeha, nikad necu...prave rakiju i shkolski program..!!!!..fantastichno...
Ma nema nama smeha bez nase Zvezde...sada kad predju na suhomesnate proizvode, pa chvarci, slanina gde ce im biti kraj...

Nenad

pre 12 godina

A kada ćemo mi videti procesuiran predmet Džajić? To je od velikog značaja za pravdu i vraćanje ugleda u Crvenu Zvezdu. Dokle više da se lopovi slobodno šetaju gradom i budu nedodirljivi? Da li će i Džajić da se zaboravi kao desetine pojedinaca koje su neke od vlasti zaštitile na štetu društva i u ovom slučaju, fudbalskog kluba Crvena Zvezda?!

Milan

pre 12 godina

Stalnim isticanjem bez pokrica da je Zvezda "najveci srpski SPORTSKI brend" covek dokazuje da su ova saopstenja unapred smisljena i tempirana. Razmislite malo, svega nedelju dana posle osvajanja titule prvaka evrope (sedme) i dan posle osvajanja treceg trofeja u kosarci (desetog u nizu) ove sezone, sezone kada je SD Partizan u svim vaznim sportovima dobilo po bar jednu titulu, ovaj pajac bez obraza izjavljuje da je Zvezda najveci sprski SPORTSKI brend?? Mislite o tome!

Raša

pre 12 godina

Tako je! Sigurno je postojao plan da se klub matrijalno uništi (slično KK)a onda da se stadion pretvori u šoping centar i klub iseli u neko prigradsko naselje. Lukić i ovo rukovdstvo su došli u sekund do 12 i stvarno su za klub učinili epohalan, spasavajući podvig. Doći će titule i dobri igrači jer sada je definitivno druga sitacija. Kao navijač CZ, ja sam zahvalan Lukiću i ovom rukovodstvu za ono što su učinili!

Paks

pre 12 godina

Lukicu dobri smo. Obzirom da smo bili na rubu gasenja mi smo ostali da se borimo za sami vrh tabele i vrlo malo nas je delilo od titule u zadnje dve godine. Bitno je da su kola izvucena iz blata a titule ce doci. Sta da smo propali kao KK? Ko ce one nesretnike da oporavi? Sinoc Partizan slavi titulu u kosarci a ovamo u rubrici nema ni 100 komentara. Nemaju vise sa kime da se prepucavaju. Unistili su taj divni sport u vremenu od 2000 do 2005 kada je pobeda u Euroligi bila san a titule stizale usled gepekovanja i suteva van terena. Lopovi iz nase uprave su samo sipali slag na tortu. A kodj njih nema lopova nego rade sve posteni i fini ljudi. Sada su im titule rutina posto nemaju ni jednog rivala. Jos kao hvale Hemofarm njihovog najaceg rivala kojeg su oduvali ekspresno u tri utakmice. Njima je to ocigledno interesantno. Takav scenario hteli su da primene i u fudbalu ali nece moci. Mogu misliti kako je za njih razocarenje bilo kad je Gasprom postao generalni sponzor. Sad jos brane Toleta a nas fudbal u nikada goroj situaciji. Forsiraju se preko veza neki anonimusi i Raca Petrovic koji ne ume da hoda. Ne mozemo kuci da pobedimo Estoniju, na ivici smo ispadanja iz kvalifikacija. Spominju Djenovu gde jedan huligan pali baklje i nikog nije povredio, gde je ocigledno u dogovoru namerno zakazala Italijanska policija a ne spominju njihove hrabre navijace koji ubise nesretnog Taton u sred centra grada. Samo zbog toga su trebali biti ekspreno izbaceni iz Evrope na 5 godina. Ne spominju kakav su rusvaj napravili u Mostaru. Povezuju titule iz drugih sportova i rugaju nam se, zato sto i sami znaju da je Partizanu u fudbalu titula na tacni servirana. Setimo se Rada, Spartaka, Vojvodine. Setimo se kako u Smederevu izvode drugi tim pred derbi a igraju protiv najtvrdjeg domacina i lagano mu daju pet komada. U derbiju nas pobede sa jednim sutom u drugom poluvremenu i kazu da su bolji. Sve ce im se ovo jednog dana obiti o glavu kada nasi uzmu stvar u svoje ruke. Polako.

realan

pre 12 godina

Cuo sam da se radujko iz telekoma sprema za tu poziciju.

Ima zadatak po politickoj liniji da sve osvojite, inace se susa nastavlja.

Tuzno ste vi drustvo, alu ovu I proslu vodinu ne mozete uzeti

osvesceni

pre 12 godina

Podrzavam vanredne izbore maksimalno. Od anticive reprezentaciju uspon je trebao da se nastavi, ali tole ne bi imao nista od toga. Na celo treba da dodje neko finansijski situiran, sa izgradjenim imenom i karijerom. Zvezdas sam, a dva kandidata koja mi padaju na pamet su Vlada Jugovic ili Savo Milosevic

partizanovac

pre 12 godina

Vojvodjanin je reko u svom komentaru. Veoma dobro saopstenje. Pitanje za el prezidentea: Kako ce biti ako Zvezda nekad osvoji titulu? :-)))) Objavite mi komentar posto mozete lukicevo celo saopstenje, zar nije to isto? Moj komentar = njegovo saopstenje. Hvala

ccc

pre 12 godina

Zanimljivo, grobari sa jedne strane tvrde da Tole nema nikakve veze sa njihovim rezultatima, a sa druge strane skaču ko opareni kad se neko drzne da im dirne u velikog bossa...Čak su birali njegovu stranu i pre nego li Divčevu ili Savinu. E to je stvarno bio vrhunac, nisam mogao da verujem šta sve ljudi mogu da izgovore na račun svojih legendi, a sve radi odbrane jednog !"#$%&

boy

pre 12 godina

Lukicu, ti si smesan! Nije tacno da ti niko ne da titulu. Izgubio si derbije, igrao ti je tim kao babe. Kad napravis tim za respekt, uzmete (samo) 2 titule za redom, onda ce mozda tvoj glas da vredi vise, pa onda lobiraj, smenjuj, zali se. Ovako se pokrij po usima i radi!

ko o cemu k... o postenju...

pre 12 godina

Neko izgubi od Slovana a neko popije petardu od Tikve.Obraz je cudo a vi ga grobari bas nemate
(Ja, 9. jun 2011 19:17)
Samo je razlika sto mi kad izgubimo ne pisemo posle saopstenja celu godinu i krivimo najveceg rivala za svoje neuspehe...

neko laže

pre 12 godina

"Postao sam predsednik Zvezde bez protivkandidata jer su se ostali razbežali zbog finansijske situacije u kojoj se nalazio klub. Sačekali su me dug od skoro 30 miliona evra, neplaćeni igrači i treneri, zaposleni."
Pa vi tad rekoste 16...

realan

pre 12 godina

Cuo sam da se radujko iz telekoma sprema za tu poziciju.

Ima zadatak po politickoj liniji da sve osvojite, inace se susa nastavlja.

Tuzno ste vi drustvo, alu ovu I proslu vodinu ne mozete uzeti

Uzas

pre 12 godina

Svaka rec na mestu! Inace, mislim da ovaj covek svojim drzanjem, ponasanjem, elokvencijom, stilom itd nije dorastao ulozi koju obavlja, ali mu je ovog puta svaka rec na mestu!
Skidam kapu za intervju g/dine Lukicu, oprastam Vam niz nebuloznih saopstenja...
Idemo napred nezaustavljivim koracima... Stvari se vracaju na svoje mesto.. Radujte se male komsije jos ove godine, pamticete dugo ovo vreme Toletove vladavine... Mislim da vam je jasno da se blizi kraj ovom cirkusu, a onda cete biti opet ono sto ste uvek i bili: mali klub u komsiluku velikog evropskog tima!

Savjest vas muci-nju ne mozete kupiti

pre 12 godina

Koliko grobara komentarise saopstenje predsjednika ZVEZDE!!!
Kompleks je i dalje prisutan iako ste uzeli 11 titula ove sezone!

Lukicu, lafe zvezdin sine, uvek si bio dasa.

pre 12 godina

Kako za Babarogica niko ne kaze nista? Posten covek, pravi zvezdas a svira penale kome treba. Tole mora da ode, M O R A! Lukic prica gluposti al svaka mu je na mestu! Nismo bili prvaci Evrope od `91. -sramota! Tole odlazi.

Tole odlazi!

pre 12 godina

Na stranu što je to rekao Lukić. Zaista je pitanje užasnog kriminala i lošeg stanja u srspkom fudbalu.
Dakle za smenu Toleta PREPORUČUJEM, protiv smene NE PREPORUČUJEM!

les lionceaux

pre 12 godina

i neka neko kaže jednu stvar koja nije istinita i dobro rečena u ovom intervjuu..

ja se nadam da se sa smjenom Toleta neće čekati kao sa košarkaškim savezom gdje je Zvezda godinama upozoravala, a promjena se desila tek kad je jedan gospodin Duda Ivković preuzeo stvar u svoje ruke.. a do tada je situacija u savezu već bila takva da savez nije mogao osigurati financijske uslove za odlazak mladih kategorija na prvenstva..

također, ne bih volio da Lukić ode, a neko drugi ga zamjeni kada počnu dolaziti rezultati i okoristi se Lukićevim radom..

bravo predsjedniče, ja sam bio skeptičan kad ste došli, ali, ovo što ste uradili za ove dvije godine, iz onog kaosa, je pravo čudo..

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

@tole, 9. jun 2011 15:58)
sine mlad si 100posto...7 i po godina niste dobili u derbiju, a ovako sramne titule najbolje pokazuju vasi navijaci gde vas ima 4 hiljade na proslavi titule i raspad na tribinama...pametnome dovoljno!!!

pošteno govoreći

pre 12 godina

Kakav god da je ovaj Lukić, dosta toga je u pravu. Činjenica je da se neki klubovi protežiraju. Na stranu Partizan i Zvezda, ali je u pravu za neke klubove koji igraju ligu bez svog stadiona(BSK; Metalac), kuća fudbala se pravi to je OK, ali u uslovima da 90% klubova jedva preživljava, bitni ljudi jednih klubova su u UO drugih.
To zaista nema nigde u Evropi!

dovla

pre 12 godina

zna se koji ce klubovi biti za a koji protiv.vosa,zvezda,spartak,rad,indjija za a partizan,metalac,hajduk,smederevo,borac ce biti protiv sigurno.i jedno pitanje,gde je dmitrovic sa pricama?odma je bio isplacen i brzo je prestao da prica kad je spomenuo partizan?i tu nije bilo istrage.to je sramno

les lionceaux

pre 12 godina

svi su protiv Toleta, svi znaju da su upravo ovo najveći problemi..osim kada to kaže Lukić, onda Lukić lupa gluposti..
svi funkcioneri znaju probleme, osim kada se treba nešto konkretno učiniti, onda svi ćute, ćute jer im ovaj kaos odgovara, jer u ovom kaosu mogu bez problema raditi što žele.. svi ćute i onda Lukić ispada budala

Djuro Pucar

pre 12 godina

Apsolutno se slazem da Karadzica treba smeniti i FSS kompletno reorganizovati. Nije Antic smenjen zbog neuspeha na SP, nego sto je hteo da pravi promene u savezu. Ne interesuju me samo Zvezda i Partizan. Boljitak u srpskom fudbalu cemo videti tek kada i jos ekipa bude konkurisalo za najvisi plasman. Cinjenica je da nam je fudbal ocajan. Jedino privatizacija svih klubova moze doneti resenje, jer dokle god budemo dobijali prvaka pomocu lobiranja bice razocaravajucih rezultata u Evropi.

Zipo

pre 12 godina

Meni je sve bilo jasno jos pre 4 godine kada je Karadzic postao predsednik. Srpski scenario, klasika: Ilija Petkovic, protivkandidat, pobedjuje u zapadnoj Srbiji gde Djoricevci nikad nisu izgubili i par dana kasnije se povlaci iz trke i napusta zemlju zbog "inostranog angazmana" a na pitanje novinara da li mu je neko pretio odgovara da nema komentar. Tole ostaje jedini kandidat i cao-zdravo evo nas danas gde smo...

Rocky

pre 12 godina

Miloševič,Divac,Boban Dmitrovič,Lukić, navijači huligani nas brukaju po svetu, mač Paritzan Vojvodina,imamo igrače da boli glava a reprezentacija igra katastrofalno ( selektor Pižon - majko mila),umesto Tadiča, Pejčinoviča, Sulejmanija, Milinkoviča,... nama igraju Miriči, Damjanoviči, Veseljkoti itd..... Znači nije tu problem Partizan i Zvezda, tu je problem g Tole i njegov klan, nažalost več do sad su učinili neporavljivu štetu, tako da je vreme da se maknu.

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Dok se ne otklone pritisci koji dolaze sa samog vrha DS i SPS nema nista od srpskog fudbala. Karadzic je samo njihov posluzitelj.

Bobi

pre 12 godina

@mnogo mnogo
Tole je samo u fudbalu a i u ostalima se odvija sistem državnog projekta i shodno materijalne dotacije. Da nisu košarkaši i ostali igrali iz ljubavi, zadžabe? Stvar je jednostavna i jasna.

Filipo

pre 12 godina

E moji jadnici, godinama pricate o nekim penalima na derbiju i razne druge gluposti. Imate dva kupa i dva prvenstva, minimum, poklonjena. Pokrijte se i počnite da razmišljate kako dalje i sa kojim igračima, jer odoše svi... Iako sam bio skeptik u vezi ovog čoveka (Lukića) učinio je sve da me razuveri...Bravo majstore, samo napred!!!!!!

g4

pre 12 godina

Covek koji je oterao Antica sto je dalje prouzrokovalo lose igre reprezentacije na pocetku kvalifikacija treba da ode sa mesta predsednika FSS.

the time is now

pre 12 godina

Nikola Tesla je(poput Andrica, Dzordana, cara Lazara i Kenedija , recimo) bio veliki navijac zvezde. Izmislio je vremeplov i tajno ga poklonio voljenom klubu. Medjutim, rasejan kao svaki genije, zaboravio je da napise uputstvo i koji pogon Cz ima pravo da se igra njime....zato sada imamo situaciju da KK cz stalno putuje u buducnost i donosi nam lepe vesti iz sledece sezone, a fk ume da podesi vreme samo na jedan datum od pre nekih 20 godina. A predsednik fk je prokljuvio hyperspace dugme i svaki trenutak kada je masina slobodna koristi da nesputano , ali i potpuno dezorijentisano luta izgubljen u vremenu i prostoru.

Archer

pre 12 godina

Dace Bog da ovaj Lukic ostane u Zvezdi sto duze pa da Partizan bude jos mnogo puta prvak. Bez obzira na sve ja ti se Lukicu zahvaljujem. Bez tebe na celu Zvezde Partizan ne bi bio ovako lako prvak. Kraj

les lionceaux

pre 12 godina

uuuuu doktore, jesi pametan i smiješan..

jel imaš nešto bolje da napišeš nego da m ismijavaš zbog formulacije rečenice?
to ako ti ne razumiješ je tvoj problem jer trebaš naučiti da ljudsko izražavanje nije robotički programirano pa ako riječi nisu savršeno odabrane i posložene, onda ti je potrebno malo mozga da shvatiš rečenicu

Željko

pre 12 godina

Ja stvarno ne razumem kapric,vas grobara.Prvo ste uzeli sebi za pravo da računate vreme od '92 . godine,od kada imate više titula,kao,a na drugoj strani su opet iz Zvezde svi,po vama,bili u dosluhu sa savezom?!! Nisam Lukićev fan,niti ga opravdavam,ali za mnoge stvari je u pravu,a to je ono što vama ne odgovara.A što se tiče teorija zavere,to ste vi sami izmislili,kada niste mogli protiv Zvezde,Dinama,Hajduka,a kada se SFRJ raspala,niste mogli protiv Zvezde i Vojvodine,a ubedljivo najviše nameštaljki ste upravo vi organizovali! E,moji šampinjoni...

Živi bili pa videli

pre 12 godina

Svaka ti je Njegoševa!Potpuno si u pravu a navijači malih klubova neka lupetaju,to im je ionako sve što mogu.Za neki dan počinje decenijska vladavina Zvezde.

Grobar

pre 12 godina

Sve uglavnom tacno... Ako Lukic smeni Karadzica i mi Grobari cemo mu skandirati (ne puno!:) Radomir Antic ponovo za selektora! Partizan u Ligi Sampiona - bez obzira ko vodi FSS...

Highlander

pre 12 godina

Mislite sta god hocete o Lukicu, ali krajnje je vreme da neko nesto konkretno uradi kako bi se isterala mafija. Ujedinimo se, podrska Lukicu!

vojvođanin

pre 12 godina

Uneo razdor u nacionalni tim? Koji su osramotili navijači Zvezde u Đenovi? Čiji selektor ni Zvezdu nije mogoa da vodi? I koji ne poziva Stojkovića jer je nekad bio u klubu A a sada igra za klub B? A umesto njega zove Šaranova koji prima gol glavom od Korejanaca? Jel u taj nacionalni tim Karadžić uneo razdor? A vi ne unosite razdor n-tim saopštenjem kako su svi portiv vas i kako su svi portiv SrBstva?

Ivan

pre 12 godina

Najjaci su mi ovi carevi koji ce hejtovati/kulirati sasvim validno i realno sapostenje samo zato sto ga je izneo Lukic.. ajde da zaboravimo neregularnost domaceg prvenstva i sve ostale lokalne malverzacije.. da li se zaista bilo ko normalan u ovoj zemlji ne slaze da Tole unistava nas nacionalni tim vec JAKO DUGO?!

varan

pre 12 godina

Aj sad lepo pogledajte koliko grobarskih komentara.
Sfrasno! I to je tako na svakoj vesti vezanoj za Zvezdu
A onda idite na neku vest o Partizanu i pogledajte koliko
ima nasih komentara. Ima ih,ali mnogo,mnogo manje. A pri tom,
vi ste vezali zadnje 4 titule, ali ne vredi.Ne mozete da se
opustite... Mislite malo o tome
Nesto vas muci vezano za Zvezdu

groBARI kraljevo

pre 12 godina

za razliku od ostalih lukicevih saopstenja koja su bila objavljena cisto da bi zabavljali narod, ovo saopstenje ima cvrste noge!

kao navijac partizana, stavljam na stranu totalnu dominaciju izazvanu toletovim mandatom. zaista nam treba kalcopoli jer ovako se vise ne moze! raca petrovic nosilac igre... ejjjjjj... pa deda mi se prevrce u grobu

Paks

pre 12 godina

Lukicu dobri smo. Obzirom da smo bili na rubu gasenja mi smo ostali da se borimo za sami vrh tabele i vrlo malo nas je delilo od titule u zadnje dve godine. Bitno je da su kola izvucena iz blata a titule ce doci. Sta da smo propali kao KK? Ko ce one nesretnike da oporavi? Sinoc Partizan slavi titulu u kosarci a ovamo u rubrici nema ni 100 komentara. Nemaju vise sa kime da se prepucavaju. Unistili su taj divni sport u vremenu od 2000 do 2005 kada je pobeda u Euroligi bila san a titule stizale usled gepekovanja i suteva van terena. Lopovi iz nase uprave su samo sipali slag na tortu. A kodj njih nema lopova nego rade sve posteni i fini ljudi. Sada su im titule rutina posto nemaju ni jednog rivala. Jos kao hvale Hemofarm njihovog najaceg rivala kojeg su oduvali ekspresno u tri utakmice. Njima je to ocigledno interesantno. Takav scenario hteli su da primene i u fudbalu ali nece moci. Mogu misliti kako je za njih razocarenje bilo kad je Gasprom postao generalni sponzor. Sad jos brane Toleta a nas fudbal u nikada goroj situaciji. Forsiraju se preko veza neki anonimusi i Raca Petrovic koji ne ume da hoda. Ne mozemo kuci da pobedimo Estoniju, na ivici smo ispadanja iz kvalifikacija. Spominju Djenovu gde jedan huligan pali baklje i nikog nije povredio, gde je ocigledno u dogovoru namerno zakazala Italijanska policija a ne spominju njihove hrabre navijace koji ubise nesretnog Taton u sred centra grada. Samo zbog toga su trebali biti ekspreno izbaceni iz Evrope na 5 godina. Ne spominju kakav su rusvaj napravili u Mostaru. Povezuju titule iz drugih sportova i rugaju nam se, zato sto i sami znaju da je Partizanu u fudbalu titula na tacni servirana. Setimo se Rada, Spartaka, Vojvodine. Setimo se kako u Smederevu izvode drugi tim pred derbi a igraju protiv najtvrdjeg domacina i lagano mu daju pet komada. U derbiju nas pobede sa jednim sutom u drugom poluvremenu i kazu da su bolji. Sve ce im se ovo jednog dana obiti o glavu kada nasi uzmu stvar u svoje ruke. Polako.

Trance

pre 12 godina

Ja ne znam zasto se Grobari javljaju? Tj ne razumem koja je poenta njihovog branjenja Tomislava Karadzica.Sta je on to dobro uradio za srpski fudbal da ga vi branite? ili vi mozda znate da vi imate korist od njega? Pa ga mozda zbog toga branite.Secam se utakmice kada Srbija-Estonija kada je vecina stadiona trazila da Tole ode ali jedna grupica na Jugu organizovano dosla i branila Tomislava Karadzica od "napada" Sta reci..A duboko u sebi znate zasto vam je Tomislav Karadzic dobar a to je da tolerise vase prijateljske utakmice u TSL. A ovog puta Lukic vas nije ni spomenuo i u vecini stvari je u pravu.On nista dobro nije uradio za Srpski fudbal.Liga nam je smesna.
I manite se spominjanja drugih sportova smesni ste kada dovodite u vezi Toleta i npr Rima, vasa masta moze svasta ocigledno.

les lionceaux

pre 12 godina

i neka neko kaže jednu stvar koja nije istinita i dobro rečena u ovom intervjuu..

ja se nadam da se sa smjenom Toleta neće čekati kao sa košarkaškim savezom gdje je Zvezda godinama upozoravala, a promjena se desila tek kad je jedan gospodin Duda Ivković preuzeo stvar u svoje ruke.. a do tada je situacija u savezu već bila takva da savez nije mogao osigurati financijske uslove za odlazak mladih kategorija na prvenstva..

također, ne bih volio da Lukić ode, a neko drugi ga zamjeni kada počnu dolaziti rezultati i okoristi se Lukićevim radom..

bravo predsjedniče, ja sam bio skeptičan kad ste došli, ali, ovo što ste uradili za ove dvije godine, iz onog kaosa, je pravo čudo..

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

@tole, 9. jun 2011 15:58)
sine mlad si 100posto...7 i po godina niste dobili u derbiju, a ovako sramne titule najbolje pokazuju vasi navijaci gde vas ima 4 hiljade na proslavi titule i raspad na tribinama...pametnome dovoljno!!!

Raša

pre 12 godina

Tako je! Sigurno je postojao plan da se klub matrijalno uništi (slično KK)a onda da se stadion pretvori u šoping centar i klub iseli u neko prigradsko naselje. Lukić i ovo rukovdstvo su došli u sekund do 12 i stvarno su za klub učinili epohalan, spasavajući podvig. Doći će titule i dobri igrači jer sada je definitivno druga sitacija. Kao navijač CZ, ja sam zahvalan Lukiću i ovom rukovodstvu za ono što su učinili!

Jaukovic Micun

pre 12 godina

Moze da pokusa strajk zedju i gldaju do ispunjenja zahteva! Nadam se da ce se tole poneti ljudski i posetiti strajkaca gladju sa porukom da prestane sa uniostavnjaem psvog zdravlja i da to ne moze pomoci ni njemu ni fudbalskoj srbiji! ;)))))))))))

les lionceaux

pre 12 godina

svi su protiv Toleta, svi znaju da su upravo ovo najveći problemi..osim kada to kaže Lukić, onda Lukić lupa gluposti..
svi funkcioneri znaju probleme, osim kada se treba nešto konkretno učiniti, onda svi ćute, ćute jer im ovaj kaos odgovara, jer u ovom kaosu mogu bez problema raditi što žele.. svi ćute i onda Lukić ispada budala

Savjest vas muci-nju ne mozete kupiti

pre 12 godina

Koliko grobara komentarise saopstenje predsjednika ZVEZDE!!!
Kompleks je i dalje prisutan iako ste uzeli 11 titula ove sezone!

iq

pre 12 godina

"podelio narod u zemlji..."

podelio je na sta? nisu oduvek svi navijali za Zvezdu o.O

mada slazem se... Tole treba da ode... mislim dokle vise da namesta titule u vaterpolu, kosarci, hokeju... sramota xD

ccc

pre 12 godina

Zanimljivo, grobari sa jedne strane tvrde da Tole nema nikakve veze sa njihovim rezultatima, a sa druge strane skaču ko opareni kad se neko drzne da im dirne u velikog bossa...Čak su birali njegovu stranu i pre nego li Divčevu ili Savinu. E to je stvarno bio vrhunac, nisam mogao da verujem šta sve ljudi mogu da izgovore na račun svojih legendi, a sve radi odbrane jednog !"#$%&

Filipo

pre 12 godina

E moji jadnici, godinama pricate o nekim penalima na derbiju i razne druge gluposti. Imate dva kupa i dva prvenstva, minimum, poklonjena. Pokrijte se i počnite da razmišljate kako dalje i sa kojim igračima, jer odoše svi... Iako sam bio skeptik u vezi ovog čoveka (Lukića) učinio je sve da me razuveri...Bravo majstore, samo napred!!!!!!

Uzas

pre 12 godina

Svaka rec na mestu! Inace, mislim da ovaj covek svojim drzanjem, ponasanjem, elokvencijom, stilom itd nije dorastao ulozi koju obavlja, ali mu je ovog puta svaka rec na mestu!
Skidam kapu za intervju g/dine Lukicu, oprastam Vam niz nebuloznih saopstenja...
Idemo napred nezaustavljivim koracima... Stvari se vracaju na svoje mesto.. Radujte se male komsije jos ove godine, pamticete dugo ovo vreme Toletove vladavine... Mislim da vam je jasno da se blizi kraj ovom cirkusu, a onda cete biti opet ono sto ste uvek i bili: mali klub u komsiluku velikog evropskog tima!

Tole odlazi!

pre 12 godina

Na stranu što je to rekao Lukić. Zaista je pitanje užasnog kriminala i lošeg stanja u srspkom fudbalu.
Dakle za smenu Toleta PREPORUČUJEM, protiv smene NE PREPORUČUJEM!

D.T

pre 12 godina

Da li je FSS kriv za Slovan iz Bratislave?Ko je kriv sto Zvezda nije imala podrsku navijaca u najvaznijem mecu sezone?Ciji navijaci su napravili haos u Djenovi?Covece,kod tebe nema nijedne reci somokritike.Ovakav lik je predsednik velikog kluba.Tuzno.

g4

pre 12 godina

Covek koji je oterao Antica sto je dalje prouzrokovalo lose igre reprezentacije na pocetku kvalifikacija treba da ode sa mesta predsednika FSS.

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Dok se ne otklone pritisci koji dolaze sa samog vrha DS i SPS nema nista od srpskog fudbala. Karadzic je samo njihov posluzitelj.

dovla

pre 12 godina

zna se koji ce klubovi biti za a koji protiv.vosa,zvezda,spartak,rad,indjija za a partizan,metalac,hajduk,smederevo,borac ce biti protiv sigurno.i jedno pitanje,gde je dmitrovic sa pricama?odma je bio isplacen i brzo je prestao da prica kad je spomenuo partizan?i tu nije bilo istrage.to je sramno

Bobi

pre 12 godina

@mnogo mnogo
Tole je samo u fudbalu a i u ostalima se odvija sistem državnog projekta i shodno materijalne dotacije. Da nisu košarkaši i ostali igrali iz ljubavi, zadžabe? Stvar je jednostavna i jasna.

ko o cemu....

pre 12 godina

Auuu bre, pa ovaj nema obraza.... Dva derbija, da ste tu pobedili bili bi prvi sa 6 bodova ispred Partizana... Bez ta 2 derbija, Partizan i Zvezda imaju potpuno isti ucinak, isti broj bodova, znaci tu se sve resilo, derbiji su odlucili, a ne sudjenja i filijale.... plus izbacivanje iz kupa od strane partizana u direktnom okrsaju.... Pa rece i sam Robi da se u drugom derbiju sve resilo sto se prvaka tice... Da ste pobedili u bar jednom od ta dva pa da pricete nesto, a ovako, oba puta izgubiti od direktnnog rivala za titulu, pa posle pricati o predsedniku FSS-a kao glavnom krivcu, sto ne ide, ne ide....

Rocky

pre 12 godina

Miloševič,Divac,Boban Dmitrovič,Lukić, navijači huligani nas brukaju po svetu, mač Paritzan Vojvodina,imamo igrače da boli glava a reprezentacija igra katastrofalno ( selektor Pižon - majko mila),umesto Tadiča, Pejčinoviča, Sulejmanija, Milinkoviča,... nama igraju Miriči, Damjanoviči, Veseljkoti itd..... Znači nije tu problem Partizan i Zvezda, tu je problem g Tole i njegov klan, nažalost več do sad su učinili neporavljivu štetu, tako da je vreme da se maknu.

DOMINIRAJ !!!!

pre 12 godina

Hocemo izbore i u BIA,CIA,Mosadu,FIFI i UEFI jer oni su krivi sto Zvezda 4 godine ne moze da POBEDI taj klub koji pominjes.Vidim da si se oglasio dan nakon zavrsnice osvajanja TITULA u svim sportovima i potpuno te razumem nije lako biti Predsednik gubitnickog tima verujem da ti dodje da places al sta da se radi.Nemamo mi nista protiv da se smeni Karadzic mi samo zelimo da si nam ti na celu Zvezde jer su nam to sigurnih 6 bodova i jos dosta uzastopnih titula.Kazes vratili ste 6 miliona duga inace ne bi igrali u Europi ili si mozda mislio Drzava vratila vas dug.

les lionceaux

pre 12 godina

uuuuu doktore, jesi pametan i smiješan..

jel imaš nešto bolje da napišeš nego da m ismijavaš zbog formulacije rečenice?
to ako ti ne razumiješ je tvoj problem jer trebaš naučiti da ljudsko izražavanje nije robotički programirano pa ako riječi nisu savršeno odabrane i posložene, onda ti je potrebno malo mozga da shvatiš rečenicu

po PS-u

pre 12 godina

I to reče čovek koji vodi FK C.Zvezdu. Pa po prvenstvu taj klub ima 15 neregularno dosuđenih penala u svoju korist, i to im nije dovoljno da osvoje titulu. Kad se sa tim penalima saberu i golovi iz ofsajda, pravo pitanje je kako ste vi uopšte smeli da se takmičite u Evropi?

Stvarno je Tole kriv za to. Trebao je u korenu to da saseče i da vas kazni izbacivanjem u niži rang rakmičenja.

Bob Sent Kler

pre 12 godina

Jel taj Kolina isti onaj sudija koji je svirao dva penala za Juventus kod rezultata 2-0 (ako me secanje sluzi za Perudju) i to prvi u 89. a drugi u 91. minutu. Jedan od najkontroverznijih sudija u Italiji. Ma jok more, stavi Babarogica, u njega svi verujemo! To je onaj isti koji zvezdi priznaje gol iz ofsajda dok igrac Partizana lezi 5 minuta u svom sesnaestercu. Kako se brzo zaboravljaju uspesi pod Miljanicem!

bid

pre 12 godina

Ma da, sve samo kako vama odgovara. I da postavite vaseg coveka i sve super. Bio vam tadic u poseti i obecao vam promene i titulu i sad ste puni sebe krenuli u ofanzivu! Postenjacine jedne...
Videli smo kako je funkcionisao savez sa vasim ljudima...

Philippe Gilbert

pre 12 godina

S ovim sto si rekao, "Ovako imamo dvor koji je božanstven i sirotinju koja igra fudbal", pogodio si tacno u centar. A ovo ostalo je relativna stvar. Zavisi kako ko gleda.

Zipo

pre 12 godina

Meni je sve bilo jasno jos pre 4 godine kada je Karadzic postao predsednik. Srpski scenario, klasika: Ilija Petkovic, protivkandidat, pobedjuje u zapadnoj Srbiji gde Djoricevci nikad nisu izgubili i par dana kasnije se povlaci iz trke i napusta zemlju zbog "inostranog angazmana" a na pitanje novinara da li mu je neko pretio odgovara da nema komentar. Tole ostaje jedini kandidat i cao-zdravo evo nas danas gde smo...

osvesceni

pre 12 godina

Podrzavam vanredne izbore maksimalno. Od anticive reprezentaciju uspon je trebao da se nastavi, ali tole ne bi imao nista od toga. Na celo treba da dodje neko finansijski situiran, sa izgradjenim imenom i karijerom. Zvezdas sam, a dva kandidata koja mi padaju na pamet su Vlada Jugovic ili Savo Milosevic

bojan

pre 12 godina

Da je neko drugi ovo rekao, pa ajde. Ali reci ovog coveka ne vrede nista. Radi se o tome da Zvezdi nije "komotno" da igra dok je Tole tu. Ali bilo je i kadrova iz Zvezde u FSS, pa niko iz Partizana nije ovako glupo i konstantno reagovao. Ovo je pritisak nemocnih. Kriminala u fudbalu nema ni manje ni vise. Doduse, mozda za nijansu manje.

Zeljko

pre 12 godina

Umesto Toleta i co treba podeliti funkcije Jugovicu, Milosevicu, Kovacevicu, Mirkovicu, Djukicu...
(Srdjan, 9. jun 2011 16:13)

A ZASTO NJIMA PODELITI FUNKCIJE?? Zato sto nisu zavrsili nikakve skole (izvinjenje Jugovicu sto je u ovog grupi), pa nemaju sta da rade posle sutiranja lopte? Zato sto ako je sutirao loptu dobro, to mora da znaci da ume da upravlja milionima evra? E PA NE MOZE BRE!

ivan

pre 12 godina

lukic ovakvim izjavama u stvari kupuje svoje vreme na klupi zvezde i pokriva svoje licne i poslovne neuspehe ovakvim teorijama zavere, smesno je to sve a to znaju i ptice na grani, ovo su izjave koje potcenjuju i deciji nacin razmisljanja

Djuro Pucar

pre 12 godina

Apsolutno se slazem da Karadzica treba smeniti i FSS kompletno reorganizovati. Nije Antic smenjen zbog neuspeha na SP, nego sto je hteo da pravi promene u savezu. Ne interesuju me samo Zvezda i Partizan. Boljitak u srpskom fudbalu cemo videti tek kada i jos ekipa bude konkurisalo za najvisi plasman. Cinjenica je da nam je fudbal ocajan. Jedino privatizacija svih klubova moze doneti resenje, jer dokle god budemo dobijali prvaka pomocu lobiranja bice razocaravajucih rezultata u Evropi.

što ja volim taj s..

pre 12 godina

Majke mi moje , ja bi tom čoveku ( lukiću )dao sve što traži , i miljanića da opet vlada 50 godina i titule i kupove samo da ga više ne gledam i ne slušam više jer mi je stvarno više muka a imam jedno pitanje i za vas novinare - zašto više objavljujete ove nebuloze koje truju masu ljudi?

Trijumvirat trenera

pre 12 godina

Ti, bato, prvo nadji trenera i igrace koji mogu da odigraju 5 kvalitetnih utakmica u kontinuitetu, pa onda mozes da pricas nesto. Svako ko redovno gleda Zvezdu zna da je tim ocajan, da su igraci neuigrani, da je postavka igre nikakva, da je atmosfera i entuzijazam u klubu na najnizem nivou od osnivanja, da od apatije pate i cistacice, da ne postoji ni minimum uslova za trening neophodnih za moderan klub, da se i ono malo energije sto se skupi s vremena na vreme potrosi olako i uzalud na borbu protiv imaginarnih vetrenjaca, i da se malo cesce nego sto bi trebalo u kancelarijama funkcionera pustaju kasete i snimci Barija i Tokija, uz obavezan zestoki snaps, i diktiraju polupismena saopstenja umesto da se zasucu rukavi i da se malo radi...

Željko

pre 12 godina

Ja stvarno ne razumem kapric,vas grobara.Prvo ste uzeli sebi za pravo da računate vreme od '92 . godine,od kada imate više titula,kao,a na drugoj strani su opet iz Zvezde svi,po vama,bili u dosluhu sa savezom?!! Nisam Lukićev fan,niti ga opravdavam,ali za mnoge stvari je u pravu,a to je ono što vama ne odgovara.A što se tiče teorija zavere,to ste vi sami izmislili,kada niste mogli protiv Zvezde,Dinama,Hajduka,a kada se SFRJ raspala,niste mogli protiv Zvezde i Vojvodine,a ubedljivo najviše nameštaljki ste upravo vi organizovali! E,moji šampinjoni...

zvezdaš

pre 12 godina

Lukiću,ne kupuj vreme!Tole ti je dao novac,igrači se odrekli"bolje da poklone ngo da se godinama tuže"!Iza Toleta stoi kuća fudbala iza tebe:bojkot,derbija i pomoć grobarima u derbiju!Nadam se da su ti oni zahvalni.Mukasmi je da nabrajam"tvoje zasuge"!Odlazi i spasi zvezdu!!!!

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 12 godina

lukiću, odlazi, i povedi sa sobom i sve plaćene vođe navijača!
okupite se negde i koliko vam dusa ište kontemplirajte na teološke teme, a
pravi zvezdaši će umeti da bodre svoj klub i bez vas.

sve dok ponovo ne počnemo da klub iz komšiluka i njegove zvanične i nezvanične zaštitnike tretiramo kao nebitne po našu veličinu - necemo se vratiti na staze stare slave.
mera zvezde su najveći svetski klubovi, a ne partizan, karadžić i lukić.

Lukicu, lafe zvezdin sine, uvek si bio dasa.

pre 12 godina

Kako za Babarogica niko ne kaze nista? Posten covek, pravi zvezdas a svira penale kome treba. Tole mora da ode, M O R A! Lukic prica gluposti al svaka mu je na mestu! Nismo bili prvaci Evrope od `91. -sramota! Tole odlazi.

Živi bili pa videli

pre 12 godina

Svaka ti je Njegoševa!Potpuno si u pravu a navijači malih klubova neka lupetaju,to im je ionako sve što mogu.Za neki dan počinje decenijska vladavina Zvezde.

Milan

pre 12 godina

Stalnim isticanjem bez pokrica da je Zvezda "najveci srpski SPORTSKI brend" covek dokazuje da su ova saopstenja unapred smisljena i tempirana. Razmislite malo, svega nedelju dana posle osvajanja titule prvaka evrope (sedme) i dan posle osvajanja treceg trofeja u kosarci (desetog u nizu) ove sezone, sezone kada je SD Partizan u svim vaznim sportovima dobilo po bar jednu titulu, ovaj pajac bez obraza izjavljuje da je Zvezda najveci sprski SPORTSKI brend?? Mislite o tome! Ne vidim razlog zasto mi ne biste objavili komentar!

Celavi

pre 12 godina

Ovo je stvarno smesno,dal je moguce da Lukic kuka na kraju svake sezone i trazi neke teorije zavere a ne zapita se sto ne mogu da nas pobede u prvenstvu 3 godine

Vasilevs

pre 12 godina

Dok ne pocnete samokriticno da sagledavate sebe i analizirate sta mozete da ucinite u svom dvoristu , nema napretka za Zvezdu. Vecito ce vam drugi biti krivi. Ne branim Karadzica, licno, mislim da treba da ode svako ko ima preko 65 godina, ali nije vama T.Karadzic kriv za CSKA Kijev, Ksamaks Nojsatel,Zerminal Ekeren, Bran Bergen , Slovan, (usput , to su ekipe koje bi Zvezda pre 20-30 god. , pocistila sa terena).Niko vam nije kriv, do vas samih, sto nijednom za dvadeset i kusur godina niste primirisali grupnoj fazi LS. Niko vam nije kriv sto ste birali nesposobna rukovodstva, sto ste unizili veliko Zvezdino ime. Sami ste krivi. I , sad najlakse je optuziti jednog coveka da je kriv za sve. Naivno. I neverovatno , ma koliko Karadzic morao da ode.

Zeljko

pre 12 godina

Covek je neverovatan :)
Ne treba biti vidovit da vidite 1-2 god u buducnost... Partizan konacno ne osvaja titulu, na proslavi titule Lukic izjavljuje sledece: "Evo, konacno je prvenstvo regularno, i kako smo mi uvek najbolji, pokazali smo ko je sampion!"

Bravo Lukicu :)

PARTIZAN ĆE DOMINIRATI I DALJE - NE SAMO U FUDBALU!

pre 12 godina

Sa ovakvim izjavama i intervjuima - stići će vas sudbina vašeg propalog KK. Pravite iste greške kao i oni. Znači ima da vas nema, i to vrlo brzo. A ne mogu reći da će mi biti žao. Ništa niste naučili iz grešaka drugih. Ništa.

Grobar Ni

pre 12 godina

"Хоћемо ванредне изборе у ФСС" одбруси Лукић и исказа тежњу за враћањем Миљанићевог времена. Тада су са разним Шипкама, Бабарогићима и иним градили свој властити бренд, који у међувремену прогласише за највећи српски спортски бренд!
Какав бренд, јадан.

s.

pre 12 godina

e, moj lukicu. propali najavljeni transferi, pa sad sibas na sve strane, kako bi odvukao paznju sa sebe... koincidencija? ne, prljava politika sa tvoje strane.

pa cak i ako stvarno treba rascistiti u FSS-u. problem je samo u tome, sto ti to trazis zbog licnih interesa, a ne za dobrobit srpskog fudbala.

Nenad

pre 12 godina

A kada ćemo mi videti procesuiran predmet Džajić? To je od velikog značaja za pravdu i vraćanje ugleda u Crvenu Zvezdu. Dokle više da se lopovi slobodno šetaju gradom i budu nedodirljivi? Da li će i Džajić da se zaboravi kao desetine pojedinaca koje su neke od vlasti zaštitile na štetu društva i u ovom slučaju, fudbalskog kluba Crvena Zvezda?!

pošteno govoreći

pre 12 godina

Kakav god da je ovaj Lukić, dosta toga je u pravu. Činjenica je da se neki klubovi protežiraju. Na stranu Partizan i Zvezda, ali je u pravu za neke klubove koji igraju ligu bez svog stadiona(BSK; Metalac), kuća fudbala se pravi to je OK, ali u uslovima da 90% klubova jedva preživljava, bitni ljudi jednih klubova su u UO drugih.
To zaista nema nigde u Evropi!

kuvar

pre 12 godina

hahaha....isplati se cekati na njegovo priopcenje.covjek je legenda.oklen mu vise inspiracije? a da je Tole kriv,pa to znamo.budi inventivniji slijedeci put.bio ti nama prijedsednik jos dugo,dugoo.

Djuka11111

pre 12 godina

Vaterpolo, Hokej, Odbojka, Rukomet, Kosarka i Fudbal - PA OVAJ TOLE STVARNO NIJE NORMALAN... :D ... Nznm sta se zvezdasi bune kad se zna ko je KVALITETNIJI, pogotovo u FUDBALU, a za ostale sportove da ne pricam. Pa ako mislite da je JSL nije regularna, uradite nesto u EVROPI(tamo je malo regularnije), pa onda pricajte kako PARTIZAN namesta utakmice. Ne ispadajte u 2.KOLU(Tole sigurno namestio mec protiv Slovana.. xD) i uradite nesto za SRBIJU! U fudbalu NE MOZETE da pobedite PARTIZAN 4 god, a hocete da budete prvi.... TESKO... imamo mnogo bolji tim!!!

Kriger

pre 12 godina

Najveći srpski sportski brend je PARTIZAN. Fudbalski, da vam priznamo, još uvek zvezda. Za propast zvezde jedini "pakleni plan" je da Lukić i ekipa ostanu što duže na svojim pozicijama!

partizan

pre 12 godina

Pa stvarno dokle vise??Ajd sto je fudbal namestio nego jos i evro titulu u vaterpolu pa jos i 10-tu titulu u basketu namestio Tole!!!Ni ja na mestu Lukica se ne bih uzdrzao od ovakvog lopovluka evropskih cak i svetskih razmera!!

DekiO

pre 12 godina

Ovakva saopstenja su bila u vreme cuvenog gepekovanja i gde je ta Zvezda danas! Manite se saopstenja za javnost u kome su svi drugi krivi! Napravite dobru ekipu i igrajte fudbal!

100% ozbiljan

pre 12 godina

Lukiću,nisi spomenuo FBI i CIA !? A Al Kaida sto je kriva za 4 titule Partizana u vaterpolu,triplu u kosarci,duplu u fudbalu i hokeju,i titule u odbojci i rukometu! A tek uticaj spoljnopolitickog plana Libije na igrace CZV(intergalaktickog vecnog sampiona!) Kako to nisi spomenuo! Al ne brinem se ja,vec sutra i isto vreme i na istom mestu,jos jedna PORUKA (hiljade poruka bese?)

taaaaaxaxaa ajoooj

pre 12 godina

AKCIJA: Lukic uspe u svojoj nameri da se raspisu izbori..Tole padne s v;asti od dodje neko drugi...

REAKCIJA: Partizan i dalje dominira...ponovo osvaja duplu krunu, igra LS i pobedjuje zvezdu u derbiju...

...mesec dana kasnije naslovi u svim novinama--> Lukic: "Tole vlada iz senke"

xaxaxa

vitez koja

pre 12 godina

Utisak je jasan...Da vam nije ovog Lukića da kuka po medijama Crvena Zvezda ove godine se ne bi nigde spominjala...Dobro,svaka čast Odbojkašima koji su uzeli kup.

igor

pre 12 godina

Da nije zalosno ovo sto je rekao Lukic, bilo bi smesno, svi su krivi samo je zvezda postena, sa sve babarogicem i mrakicem u UO. Verovatno je i Tole kriv sto su ispali od Slovana. Inace o poklon penalima sviranim za zvezdu u proteklih petnestak godina moze da se napise delo velicine TIHOG DONA

Tiger Woods

pre 12 godina

Samo cu te podsetiti da je Zvezda pre 4-5 godina igrala : sa Romom 3-2, sa Milanom 0-1 i 1-2, sa Rendzersom 0-0 i 0-1, Bajernom 2-3 (poslednje dve izgubljene su nezasluzene u neku ruku).

Danas laganica ispadate od jednog Slovana, u tvom mandatu!

I tebi kriv Tole?!?! Pffff, smesni celavac. Nadji pare, napravi ekipu kao pre 4-5 godina i igraces sigurno u Evropi i pre svega - POBEDITI u derbiju!
Do tada, smejace ti se cela fudbalska Srbija, legendarni decace sa Marakane, oce svih Delija i duhovni vodjo koji imas alibi veci od moje knjige sa faksa..

E tako se to radi...

pre 12 godina

Cini mi se da ovi iz najSrbskijeg kluba hoce da smenjuju i postavljaju ljude u savezu.....
Pa zar to nismo gledali 60 god....
DOSTA JE BILO TOGA.....
Toletu ugovor dozivotno.....

bargro

pre 12 godina

Zvezda ce kao klub napredovati tek kada shvati da je problem u njihovim redovima. Ovako se samo dize galama kako bi pravi krivci ostali sakriveni i mirno nastavili sa svojim privatnim poslovima u zvezdi. Pogledajte koga ste dovodili i koliko placali smesne igrace dok ste se npr Klea olako odrekli. Cisto strucna greska nema tu Tole, CIA, Vatikan... Nije vas Tole izbacio iz Evrope nego neki tim iz Slovacke cijeg imena stvarno ne mogu da se setim. Ako se pitate zasto grobari komentarisu vesti o zvezdi evo da vam objasnim, umiremo od smejanja kada procitamo da u zvezdi misle kako smo mi neki rivali, konkurencija... Iskreno preoptereceni smo slavljenjem titula a vas se setimo samo kad nas ovako nekim dobrim vicom podsetite a stalno to radite.

pFc

pre 12 godina

"Treba nam osoba sa velikim ugledom i renomeom kao što je recimo Pjerluiđi Kolina. Tu osobu treba dobro da platimo da delegira sudije, kontroliše ih, kažnjava i nagrađuje, kao i da predlaže kandidate za internacionalnu listu. Tako ćemo da oslobodimo sudije pritiska i sudiće pošteno".

Hahahahaahaahahahahaahahahah Kolina da dođe da se mlati po Srbiji, o Bože koliko on to misli da ga plati pa da pristane?

Milan

pre 12 godina

Stalnim isticanjem bez pokrica da je Zvezda "najveci srpski SPORTSKI brend" covek dokazuje da su ova saopstenja unapred smisljena i tempirana. Razmislite malo, svega nedelju dana posle osvajanja titule prvaka evrope (sedme) i dan posle osvajanja treceg trofeja u kosarci (desetog u nizu) ove sezone, sezone kada je SD Partizan u svim vaznim sportovima dobilo po bar jednu titulu, ovaj pajac bez obraza izjavljuje da je Zvezda najveci sprski SPORTSKI brend?? Mislite o tome!

Neverovatno!!!

pre 12 godina

Gospodine Lukicu, i ja zelim da postanem predsednik Srbije, ali nikako da me izaberu!!!

Kao drugo, Zvezda u strukturama vlasti ima sve ljude i definitovno je u sprezi sa demokratskim rezimom koji ne uspeva da opere dovoljno para kroz FKCZ i u isto vreme opravda to pranje. U vasem upravnom odboru lezi problem, jer ko Vam sedi u upravi nije ni cudo kakav ste vasarski klub postali. Vi imate Vesica, Skundrica, Dulica, Vlahovica, a izgleda da Vas Saper konsultuje kako da manipuliste javnost.

Gospodo iz Zvezde krenite da radite, pogledajte kakvu seosku ekipu imate, pogledajte kakva Vam je organizacija klub, odnosno ocistite svoje dvoriste, jer je puno kriminalaca i stetocina koji unistavaju fudbal u Srbiji!!! Dok je bio Piksi na celu Zvezde, to je bar licilo na klub, kada ste krenuli svim silama da ubacujete demokrate u klub, Zvezda gasi se...

DA li Vas gospodine Lukicu toliko boli neciji uspeh?

Srb-in

pre 12 godina

Od onih 30 igraca koje su Adzic i Lukic "pratili", ostalo je 3. Juce je i Filja, toliko najavljivano pojacanje, potpisao za Trabzon. U ovom prelaznom roku ponovo nista nece uraditi, do sad je bilo bar deset mosa, pa onda dati narodu pricu da se skrene paznja sa toga! Bravo Lukicu, ako nista dobro, bar odlicno znas svoje navijace i sta im je potrebno. Ko ce jos brinuti o pojacanjima i fudbalu...

djole

pre 12 godina

Koliko grobara komentarise saopstenje predsjednika ZVEZDE!!!
Kompleks je i dalje prisutan iako ste uzeli 11 titula ove sezone!
(Savjest vas muci-nju ne mozete kupiti, 9. jun 2011 21:49)
pogledaj kol'ko tvojih crvenih je ostavilo komentare na vestima o Partizanovoj dominaciji pre nego sto lupetas ovako.

satis nambijar

pre 12 godina

Sve ce im se ovo jednog dana obiti o glavu kada nasi uzmu stvar u svoje ruke. Polako.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Paks, 9. jun 2011 18:50)

Pametnom dosta

boy

pre 12 godina

Lukicu, ti si smesan! Nije tacno da ti niko ne da titulu. Izgubio si derbije, igrao ti je tim kao babe. Kad napravis tim za respekt, uzmete (samo) 2 titule za redom, onda ce mozda tvoj glas da vredi vise, pa onda lobiraj, smenjuj, zali se. Ovako se pokrij po usima i radi!

zoran

pre 12 godina

Ako odete na Zvezdin sajt imacete priliku da ovaj razgovor sa Lukicem vidite u celom izdanju.
Izmedju ostalog, predsednik kaze:"Proizvodimo naše vino, sladoled, rakiju i školski program."
Kad se nisam srusio od smeha, nikad necu...prave rakiju i shkolski program..!!!!..fantastichno...
Ma nema nama smeha bez nase Zvezde...sada kad predju na suhomesnate proizvode, pa chvarci, slanina gde ce im biti kraj...

Joca

pre 12 godina

Gospodin Karadzic mora da izdrzi pritiske ovog gubitnickog kluba koji je glatko porazen u oba derbija a zali se sto nije prvak. FSS je pun Zvezdinog kadra. Sve to treba rasterati.

ko o cemu k... o postenju...

pre 12 godina

Neko izgubi od Slovana a neko popije petardu od Tikve.Obraz je cudo a vi ga grobari bas nemate
(Ja, 9. jun 2011 19:17)
Samo je razlika sto mi kad izgubimo ne pisemo posle saopstenja celu godinu i krivimo najveceg rivala za svoje neuspehe...

Zenon

pre 12 godina

Konacno, dugo smo cekali na saopstenje. Nije mi jasno kako je Tole potpisivao ugovore sa igracima Zvezde a posle ih nije placao i sad Vlada mpra da vraca njegove dugove.

Partizan Forever

pre 12 godina

koji luzeri brate mili je li ovo moguce. lukicu, evo dovescemo babarogica, vraticemo stojkovica i sve ostale vase ljude koji su zarili i palili 50 god za vas, samo da prestanes da kukas vise

partizanovac

pre 12 godina

Vojvodjanin je reko u svom komentaru. Veoma dobro saopstenje. Pitanje za el prezidentea: Kako ce biti ako Zvezda nekad osvoji titulu? :-)))) Objavite mi komentar posto mozete lukicevo celo saopstenje, zar nije to isto? Moj komentar = njegovo saopstenje. Hvala

realan

pre 12 godina

Cuo sam da se radujko iz telekoma sprema za tu poziciju.

Ima zadatak po politickoj liniji da sve osvojite, inace se susa nastavlja.

Tuzno ste vi drustvo, alu ovu I proslu vodinu ne mozete uzeti

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Dusaneee,Zoooraaaneeeee,ajde kuci,ostavite se posla,stiglo SAOPCEnje !!!
(durshluk, 9. jun 2011 16:01)


Ovaj je najbolji :-))))))

the time is now

pre 12 godina

Nikola Tesla je(poput Andrica, Dzordana, cara Lazara i Kenedija , recimo) bio veliki navijac zvezde. Izmislio je vremeplov i tajno ga poklonio voljenom klubu. Medjutim, rasejan kao svaki genije, zaboravio je da napise uputstvo i koji pogon Cz ima pravo da se igra njime....zato sada imamo situaciju da KK cz stalno putuje u buducnost i donosi nam lepe vesti iz sledece sezone, a fk ume da podesi vreme samo na jedan datum od pre nekih 20 godina. A predsednik fk je prokljuvio hyperspace dugme i svaki trenutak kada je masina slobodna koristi da nesputano , ali i potpuno dezorijentisano luta izgubljen u vremenu i prostoru.

dragan

pre 12 godina

Sve je to tačno,ali nije on kriv što nas u Evropi biju trećerazredni klubovi i što Partizanu nismo dali gol u prvenstu za vreme tvog mandata.Jednostavno nisi dorastao funkciji predsednika Zvezde,takav si i igrač bio uvek nezadovoljan i nigde se nisi skrasio.Očekuješ da sponzori daju pare a u najvažnijoj utakmici u poslednjih četiri godine podržavaš delije da ne dođu na derbi.Ne opstaje se na funkciji samo ulizivanjem Delijama to je kratkog daha.Odlazi jer nisi dostojan mesta predsednika Zvezde.

GrobaR

pre 12 godina

Posto B92 vec duzi period nece da mi pusti komentar, pokusacu u siframa:)

Lukic, Bozovic, vodje , delije, Adzic, Vesic, uprava cz...

Pizon, Djoric, Dule Savic, Piksi, Mrkela, FSS, ...

Novac, prodaja, zarada, igraci, sukob, otkaz,menadzeri,...

Da li neko vidi stvarni sukob FSS-a i cz, koji nema veze sa Partizanom?

објективно реално

pre 12 godina

Значи,следи нам још један неуспешни штрајк глађу испред "Народне" скупштине.

Archer

pre 12 godina

Dace Bog da ovaj Lukic ostane u Zvezdi sto duze pa da Partizan bude jos mnogo puta prvak. Bez obzira na sve ja ti se Lukicu zahvaljujem. Bez tebe na celu Zvezde Partizan ne bi bio ovako lako prvak. Kraj

zoran

pre 12 godina

Predsedniche , meni vise lici da si poceo da trazis opravdanje za sledecu sezonu. Razlog je veoma jednostavan. Uvideo si da ne mozete da se adekvatno pojachate pa vec sada spremas odstupnicu. Kako ti nije jasno da je sve do tima. Imas igrache ili nemas. U direktnom duleu sa Partizanom niste napravili nishta vredno. Da ostavimo sve ostale po strani, jer je liga smeshna. Sve dok ne shvatis da je problem u slabijem sastavu Zvezdinog tima ti ces svesno lagati samoga sebe. No, ne verujem da ces jos dugo uspevati sa tom taktikom. Sledece prvenstvo je kritichno za celu upravu a i za Robija, koji je zaista uradio sjajan posao sa ekstremno prosechnim timom. Sem onog Evandra, ovi ostali (ukljucujuci tromog Borhu) su zalutali u ovaj sport.

neko laže

pre 12 godina

"Postao sam predsednik Zvezde bez protivkandidata jer su se ostali razbežali zbog finansijske situacije u kojoj se nalazio klub. Sačekali su me dug od skoro 30 miliona evra, neplaćeni igrači i treneri, zaposleni."
Pa vi tad rekoste 16...

realan

pre 12 godina

Cuo sam da se radujko iz telekoma sprema za tu poziciju.

Ima zadatak po politickoj liniji da sve osvojite, inace se susa nastavlja.

Tuzno ste vi drustvo, alu ovu I proslu vodinu ne mozete uzeti

Doktor....

pre 12 godina

svi ćute i onda Lukić ispada budala
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (les lionceaux, 9. jun 2011 16:36)
Kako to mislis ispada....??? Odakle ispada???

Grobar

pre 12 godina

Sve uglavnom tacno... Ako Lukic smeni Karadzica i mi Grobari cemo mu skandirati (ne puno!:) Radomir Antic ponovo za selektora! Partizan u Ligi Sampiona - bez obzira ko vodi FSS...