Ponedeljak, 18.04.2011.

16:20

Stanojević: "Vidljiv je umor"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da bi svaki novi neuspeh njegovog tima značio udaljavanje od odbrane titule prvaka Srbije.

Izvor: B92

Stanojeviæ: "Vidljiv je umor" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Alcale

pre 13 godina

@Aleksandar
Vrsnjaci prvotimaca Partizana, onih koji su se najviše umorili, igraju tek po svaku 2 utakmicu ili po 30-45 minuta ili već pecaju ribe na nekom jezeru u penziji. A ovi mlađi vršnjaci pa sem izuzetaka koji uglavnom sede naklupi, ovi koji igraju ne zaslužuju ni klupu!!!
REALNO kao navijać Partizana

Nemanja

pre 13 godina

Slazem se da Partizan igra slabije, pad forme je ocigledan, ali svim ekipama se to mora nekad desiti.Ono sto mene nervira je to sto se potencira jako dobra igra Zvezde, fizicka sprema, ozbiljnost itd... Kao prvo, Zvezda je do sada pobedila sve ekipe iz donjeg dela tabele. Cukaricki, Jagodinu, Javor, Metalac itd... Nisu igrali ni sa Partizanom, ni sa Vojvodinom, ni sa Radom, Spartakom... To su ekipa iz prvih pet u ligi. Partizan ce u subotu sa Zvezdom odigrati poslednju u nizu jakih utakmica. Igrali smo sa svim gore pomenutim,od toga u gostima sa Radom i Spartakom, a ostaju nam sve iz donjeg dela tabele. Ne bih tako likovao da sam na mestu Zvezdasa, jer su jos uvek drugi, a ne bih ni bio toliki pesimista kao neki Partizanovci. Sacekajmo derbi, a i posle toga nece biti gotovo. Lako je dominirati pred ekipama koje nece da se otvore, racunajuci i Partizan u drugoj utakmici u kupu. Voleo bih da vidim Zvezdu kako ce igrati kada nju neko pritisne, pozeli da igra aktivnije. Nijedna od ekipa sa kojima su igrali u prvenstvu nije ni pokusala da igra fudbal, svi su igrali bunker, pa mi se cini da Zvezdina dominacija i posed lopte nemaju bas realnu osnovu kvaliteta. Setite se, ovaj isti Partizan je solidno igrao LS cak u Londonu sa Arsenalom imao isti posed lopte, igrao do noge i brzo... Nisu to zaboravili. Na Stanojevicu je da ih trgne, da se svi skupe. Ako i tada Zvezda bude bolja, stisnucu im ruku i cestitati. Rano je za prognoze i kritike trenera Stanojevica koji je do juce bio novi Dule, a sada ga vec smenjuju. Kakav smo narod... Pozz svima!

Milos

pre 13 godina

Od cega ste vi umorni??? 12000 ljudi vas gleda vi se vucete po terenu, niko se ne otvara, niko ne trazi loptu i opet ste umorni???
sram vas bilo!

Parni valjak neka melje !!!

pre 13 godina

Od partizanovih beba do partizanovih deka...
(seriously, 18. april 2011 21:14)
Bolje rečeno od beba do baba !! :)))
Umor? Morao si imati ozbiljniji pristup u odbrani titule. Previše ste se opustili, to je pokazao pripremni period i njegovo olako shvatanje. Zvezda je nedelju dana ranije počela, žestoke, pripreme, rezultat toga je njihova igra, volja, motivacija, mladost i kondicija. A mi? Počinjemo pripreme kasnije, pa posle svakog drugog treninga, dan odmora. Da li nam se to obija o glavu? Još uvek nije kasno, možemo do titule. I dalje imamo, igrački, najbolji tim u ligi. Reši probleme u svlačionici, motiviši igrače, spremi ih psihički za završnicu, ne traži alibi već, idi spreman glavom kroz zid. Nemoj da se više braniš, molim te,(nije to naš stil) napad je najbolja odbrana!! Ajmo do sameljemo sve do kraja !!!

Djole

pre 13 godina

Umorni ste a? I oćete u ligu šampiona da odmeravate snage sa najjačim klubovima koji igraju po sistemu sreda, subota a vi samo jednom nedeljno i kukate od umora?
Pa Evropski klubovi mogu duplo manje kvalitetni da budu i opet če da vas prešišaju jer su fizički spremniji.Ako niste znali moderan fudbal se zasniva na fizičkoj spremi ispravite me ako grešim

draugenthaler

pre 13 godina

Greska je bila sto si igrao samo sa tri igraca u vezi naspram pet Vojvodine u prvom poluvremenu, tek u drugom poluvremenu smo dosli do neke igre. Dobiti Smederevo, odmoriti Saleta, i staviti ga iza spiceva/spica protiv Zvezde. Scepovic je pretanak, a i voljni momenat mu je nula. Raca i Smiljanic moraju igrati. I 4-5-1 moze biti ofanzivna formacija. Hajde da ih oderemo, puno su poletjeli.

Grobari JUG

pre 13 godina

Uvek sam govorio da se umor mora pokazati od onih napornih setnji plazama, slikanja sa Federerom, odbojke na pesku i iscrpljujuce utakmice protiv lokalnog vatrogasnog drustva. A najteza je bila ona partija pokera kada je u pet ujutro Raca fantasticnim trilingom odneo Moreiri celu platu, pa se ovaj naljutio jer je tu bilo i malo prevare, i posle toga napustio klub, kome je dao vise nego Stanojevic, Nadj i Djuric zajedno.

severac

pre 13 godina

Koliko se ja secam,pre dva meseca si pricao da imas na raspolaganju dva prva tima?! Vama je bolje da ste sklopili ugovor sa nekim gerontoloskim centrom. Nije ni cudo sto su vam igraci spori.Tesko se trci sa respiratorom u jednoj a fizioloskim rastvorom u drugoj ruci.

Justin De

pre 13 godina

Hahahahahahah...pa ti si legendo prevazisao i Jesica,toliko si smesan da to nije normalno!Od cega umor svega ti,samo mi to objasni,od cega umor...koji folirant majko mila,bljak!!!

@Aleksandar

pre 13 godina

Ne vredi sada da pojacava treninge jer se u toku prvenstva forma samo odrzava, a kondicija se stice na pripremama, gde su "tvoji" fudbaleri umesto da treniraju, vreme u Dubaiu provodili po restoranima i shoping centrima!

Cao!

lemy

pre 13 godina

Koji umor igrate jednom nedeljno,sta bi radili da igrate jacu ligu kao Premier,Bundes.Partizan 'dom starih i iznemoglih',igraca koji nemaju snage da trce 90 min.

rvp

pre 13 godina

HTC-ovo neki teski dileri :D

A ja stvarno ne znam sta ovaj Stanojevic misli,ko ce da poveruje u njegove budalastine?Tezak raspored,pa igraju jednu utakmicu nedeljno,i imali su jos dve utakmice u kupu.A svakako ni tad ne trce.

Aleksandar

pre 13 godina

Umorni od cega? Priprema koje su se tek zavrsile ili igranja u domacem prvenstvu i par kup utakmica!!! Daj bre ne budi patetican, gledaj sta rade njihovi vrsnjci po Evropi...kidaju sreda,subota cele sezone i to u najjacim ligama!....Umorni igraci, jao da ti ne poverujem.....poostri treninge, jer im nedostaje volje i motivacije, a za to si ti zaduzen i tvoj strucni stab.
Zvezdini igraci u ovom trenutku igraju odmorno i silno motivisani, a i dobili su nas u revansu.....pazi se Stanojevicu, dobro se pazi!

pimpoje

pre 13 godina

Postovani treneru, dugo si uspevao da imas kvalitetan tim na terenu, sa dobrom igrom i zalaganjem. Izgleda da sve sto je bilo na pocetku sezone se sada osvetilo, od puno pasova i trcanja doslo smo do bunarenja i nekakvih jadnih pokusaja, nigde vise akcije, nego samo individualni kvalitet. Izgleda da ti se diktira ko treba da igra, a ko ne, i ko ce da se proda i mora da se forsira. Ti fudbaleri samo igraju fudbal, 2x90 minuta nedeljno, ne uce, ne kopaju, ne bave se obicnim problemima... samo treba da igraju. Ako je ovo umor, onda su pripreme bile shoping tura po Dubaiu, a ne ozbiljan i osmisljen rad na unapredjenju igre. Protiv Arsenala je bilo srce na teren, protiv Vojvodine je delovalo tako sve lose, da je bilo mucno gledati. Mladost i neiskustvo uvek mogu biti izgovor, ali ovo je sada alarmantno stanje, pa bolje gledaj i pitaj nekog za savet ako treba, a ne licna sujeta da ti ugusi racionalno razmisljanje. Igra 11 najspremnijih, ne 11 najboljih na papiru, Partizan ima kvalitet, ali mu treba vodja, a trenutno ga nema.

Uprava napolje

pre 13 godina

A od čega ste umorni bruke nijedne? Ne igramo Evropu ovo proleće a pripreme ste odradili ni manje ni više nego malo u Turkosj malo u Dubaiu. Biće da se niste ni pripremali igrajući odbojku na pesku i slikajući se sa Federerima...

Monten

pre 13 godina

Sale budi hrabar,izvrsi promene u ekipi,S.Ilic i Krstajic su neoprepoznatljivi,neka malo odmore,probaj sa Babovicem na plejmejkeru,Brasanac da dobije sansu,bekovi su nevidljivi,psiholoska barijera je ocigledna!Prodrmaj ekipu,vrati ih u kolosek!Odani Grobari su uvek uz Partizan,bio prvi ili posladnji,mi smo tu!!!

Prvenstvo nije regulano,ako ga Zvezda osvoji ...

pre 13 godina

Umor?ahahahahaha ... pa celu sezonu posle svakog poraza ti pricas istu pricu,uvek je umor kriv.

Stanojevicu,saberi se,sad je vreme da pokazes svoje trenersko umece,u suprotnom,pokazaces da si samo necija marioneta i da su proslo i ovo prvenstvo namesteni od istog rezisera.

Prosle godine Zvezda je imala prednost pred prolecni deo,onda su oterali Pizona koji je napravio kakav-takav uspeh i od tad je krenuo njihov sunovrat.

sve mise vise cini da ni lukic ni adzic ni ovi nasi pajaci iz uprave nemaju veze sa fudbalskim desavanjima i da su oni necije marionete.

jbt. poceo sam i ja da verujem u tu neku zaveru,strasno!

Cekam !

pre 13 godina

Najveca glupost - umor. Ti treneru stvarno vise neznas ni sta radis ni sta pricas. Da bi bio umoran covek nesto treba da uradi. Cuti i radi nesto ili cao. Nemoj do derbija da das nijednu izjavu a posle derbija da kazes:"Cestitam igracima na velikoj pobedi protiv jakog protivnika. Zvezdi cestitam na fer i korektnoj igri".

vlajzi

pre 13 godina

Ovo jos nije nista. Tek vam slede problemi posle subote. Kada vas i Zvezda pobedi, tek cete tada biti u velikom problemu. Zvezda ce vas i poniziti. Robi ce vas sabiti u misju rupu, nesto slicno kao Barsa Reala. Jasno je da ce Partizan igrati bunker, ali treba biti strpljiv. Kada ih otvorimo, bice to goleada!

zdravko

pre 13 godina

Od cega umorni?Od setkanja po terenu?Lose si i fizicki spremio ekipu.Svako ko i malo poznaje fudbal zna da je Moreira bio nas najbolji igrac.Oterali ste ga i sada kad nemamo igraca koji pravi razliku svi su krivi sem tebe.Adija ti kriv sto je Scepovic promasio profesiju,Princ je kriv sto ne primi loptu predribla sam 5 odbranbenih igraca i da gol.Ne ide to tako STANOJE.Rasulo Zvezde i CISTA SRECA protiv Anderlehta su od tebe napravili strucnjaka.Kakav si bio igrac takav si i trener tj nedovoljno dobar za Partizan

ivannewbgd

pre 13 godina

Za Smederevo se ne brinete , pusta Vas filijala kao i uvek.Iako do kraja imate jos dve postene utakmice gde Vas rivali nece pustiti siguran sam da necete uzeti titulu , suvise ste igrali prljavo na svim poljima da bi ste je osvojili.Koliko Vam ljudi veruje pokazuje citavih 12 000 ljudi u derbi utakmici. Stop kriminalu!

Axon

pre 13 godina

Slušaj ga umor. Umorile se "igračine" posle 8 utakmica. Gde je taj silni Partizan sa više podjednako kvalitetnim igračima na svakoj poziciji? Ako su isti, vrti ih malo.Ili nisu baš tako kvalitetni ili "fudbalski mag" nikad nije čuo za rotaciju?!!! Alo bre, u Engleskoj se igra i po 40 utakmica bez prekida, pa se niko ne žali na umor. Počelo pravljenje alibija za gubitak trofeja.
ZVEZDA ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!

Žika

pre 13 godina

Umor?! Pa šta biste radili igrate neku ozbiljniju ligu? Pre bih rekao da je problem u pristupu. Dok je Prosinečki svojim igračima vadio dušu na pamuk na pripremama, ti i tvoji ste se sunčali i kupali u Dubaiju i igrali sa selekcijom baštovana hotela, totalno potcenivši i beogradske i novosadske crveno-bele. Zato su igrači u 60-om minutu mrtvi i ne mogu da se sastave. Ne traži se tim i igra par kola pre kraja prvenstva...

filip

pre 13 godina

Sjaaaajno!novi Htc modeli imaju mnogo kvalitetan net,a i dosta dobrih aplikacija...Siguran sam da ce to pozitivno uticati na igru u narednom periodu! :-S

Žika

pre 13 godina

Umor?! Pa šta biste radili igrate neku ozbiljniju ligu? Pre bih rekao da je problem u pristupu. Dok je Prosinečki svojim igračima vadio dušu na pamuk na pripremama, ti i tvoji ste se sunčali i kupali u Dubaiju i igrali sa selekcijom baštovana hotela, totalno potcenivši i beogradske i novosadske crveno-bele. Zato su igrači u 60-om minutu mrtvi i ne mogu da se sastave. Ne traži se tim i igra par kola pre kraja prvenstva...

zdravko

pre 13 godina

Od cega umorni?Od setkanja po terenu?Lose si i fizicki spremio ekipu.Svako ko i malo poznaje fudbal zna da je Moreira bio nas najbolji igrac.Oterali ste ga i sada kad nemamo igraca koji pravi razliku svi su krivi sem tebe.Adija ti kriv sto je Scepovic promasio profesiju,Princ je kriv sto ne primi loptu predribla sam 5 odbranbenih igraca i da gol.Ne ide to tako STANOJE.Rasulo Zvezde i CISTA SRECA protiv Anderlehta su od tebe napravili strucnjaka.Kakav si bio igrac takav si i trener tj nedovoljno dobar za Partizan

filip

pre 13 godina

Sjaaaajno!novi Htc modeli imaju mnogo kvalitetan net,a i dosta dobrih aplikacija...Siguran sam da ce to pozitivno uticati na igru u narednom periodu! :-S

Uprava napolje

pre 13 godina

A od čega ste umorni bruke nijedne? Ne igramo Evropu ovo proleće a pripreme ste odradili ni manje ni više nego malo u Turkosj malo u Dubaiu. Biće da se niste ni pripremali igrajući odbojku na pesku i slikajući se sa Federerima...

ivannewbgd

pre 13 godina

Za Smederevo se ne brinete , pusta Vas filijala kao i uvek.Iako do kraja imate jos dve postene utakmice gde Vas rivali nece pustiti siguran sam da necete uzeti titulu , suvise ste igrali prljavo na svim poljima da bi ste je osvojili.Koliko Vam ljudi veruje pokazuje citavih 12 000 ljudi u derbi utakmici. Stop kriminalu!

Aleksandar

pre 13 godina

Umorni od cega? Priprema koje su se tek zavrsile ili igranja u domacem prvenstvu i par kup utakmica!!! Daj bre ne budi patetican, gledaj sta rade njihovi vrsnjci po Evropi...kidaju sreda,subota cele sezone i to u najjacim ligama!....Umorni igraci, jao da ti ne poverujem.....poostri treninge, jer im nedostaje volje i motivacije, a za to si ti zaduzen i tvoj strucni stab.
Zvezdini igraci u ovom trenutku igraju odmorno i silno motivisani, a i dobili su nas u revansu.....pazi se Stanojevicu, dobro se pazi!

Axon

pre 13 godina

Slušaj ga umor. Umorile se "igračine" posle 8 utakmica. Gde je taj silni Partizan sa više podjednako kvalitetnim igračima na svakoj poziciji? Ako su isti, vrti ih malo.Ili nisu baš tako kvalitetni ili "fudbalski mag" nikad nije čuo za rotaciju?!!! Alo bre, u Engleskoj se igra i po 40 utakmica bez prekida, pa se niko ne žali na umor. Počelo pravljenje alibija za gubitak trofeja.
ZVEZDA ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!

vlajzi

pre 13 godina

Ovo jos nije nista. Tek vam slede problemi posle subote. Kada vas i Zvezda pobedi, tek cete tada biti u velikom problemu. Zvezda ce vas i poniziti. Robi ce vas sabiti u misju rupu, nesto slicno kao Barsa Reala. Jasno je da ce Partizan igrati bunker, ali treba biti strpljiv. Kada ih otvorimo, bice to goleada!

pimpoje

pre 13 godina

Postovani treneru, dugo si uspevao da imas kvalitetan tim na terenu, sa dobrom igrom i zalaganjem. Izgleda da sve sto je bilo na pocetku sezone se sada osvetilo, od puno pasova i trcanja doslo smo do bunarenja i nekakvih jadnih pokusaja, nigde vise akcije, nego samo individualni kvalitet. Izgleda da ti se diktira ko treba da igra, a ko ne, i ko ce da se proda i mora da se forsira. Ti fudbaleri samo igraju fudbal, 2x90 minuta nedeljno, ne uce, ne kopaju, ne bave se obicnim problemima... samo treba da igraju. Ako je ovo umor, onda su pripreme bile shoping tura po Dubaiu, a ne ozbiljan i osmisljen rad na unapredjenju igre. Protiv Arsenala je bilo srce na teren, protiv Vojvodine je delovalo tako sve lose, da je bilo mucno gledati. Mladost i neiskustvo uvek mogu biti izgovor, ali ovo je sada alarmantno stanje, pa bolje gledaj i pitaj nekog za savet ako treba, a ne licna sujeta da ti ugusi racionalno razmisljanje. Igra 11 najspremnijih, ne 11 najboljih na papiru, Partizan ima kvalitet, ali mu treba vodja, a trenutno ga nema.

Grobari JUG

pre 13 godina

Uvek sam govorio da se umor mora pokazati od onih napornih setnji plazama, slikanja sa Federerom, odbojke na pesku i iscrpljujuce utakmice protiv lokalnog vatrogasnog drustva. A najteza je bila ona partija pokera kada je u pet ujutro Raca fantasticnim trilingom odneo Moreiri celu platu, pa se ovaj naljutio jer je tu bilo i malo prevare, i posle toga napustio klub, kome je dao vise nego Stanojevic, Nadj i Djuric zajedno.

Cekam !

pre 13 godina

Najveca glupost - umor. Ti treneru stvarno vise neznas ni sta radis ni sta pricas. Da bi bio umoran covek nesto treba da uradi. Cuti i radi nesto ili cao. Nemoj do derbija da das nijednu izjavu a posle derbija da kazes:"Cestitam igracima na velikoj pobedi protiv jakog protivnika. Zvezdi cestitam na fer i korektnoj igri".

Monten

pre 13 godina

Sale budi hrabar,izvrsi promene u ekipi,S.Ilic i Krstajic su neoprepoznatljivi,neka malo odmore,probaj sa Babovicem na plejmejkeru,Brasanac da dobije sansu,bekovi su nevidljivi,psiholoska barijera je ocigledna!Prodrmaj ekipu,vrati ih u kolosek!Odani Grobari su uvek uz Partizan,bio prvi ili posladnji,mi smo tu!!!

severac

pre 13 godina

Koliko se ja secam,pre dva meseca si pricao da imas na raspolaganju dva prva tima?! Vama je bolje da ste sklopili ugovor sa nekim gerontoloskim centrom. Nije ni cudo sto su vam igraci spori.Tesko se trci sa respiratorom u jednoj a fizioloskim rastvorom u drugoj ruci.

Justin De

pre 13 godina

Hahahahahahah...pa ti si legendo prevazisao i Jesica,toliko si smesan da to nije normalno!Od cega umor svega ti,samo mi to objasni,od cega umor...koji folirant majko mila,bljak!!!

@Aleksandar

pre 13 godina

Ne vredi sada da pojacava treninge jer se u toku prvenstva forma samo odrzava, a kondicija se stice na pripremama, gde su "tvoji" fudbaleri umesto da treniraju, vreme u Dubaiu provodili po restoranima i shoping centrima!

Cao!

lemy

pre 13 godina

Koji umor igrate jednom nedeljno,sta bi radili da igrate jacu ligu kao Premier,Bundes.Partizan 'dom starih i iznemoglih',igraca koji nemaju snage da trce 90 min.

Prvenstvo nije regulano,ako ga Zvezda osvoji ...

pre 13 godina

Umor?ahahahahaha ... pa celu sezonu posle svakog poraza ti pricas istu pricu,uvek je umor kriv.

Stanojevicu,saberi se,sad je vreme da pokazes svoje trenersko umece,u suprotnom,pokazaces da si samo necija marioneta i da su proslo i ovo prvenstvo namesteni od istog rezisera.

Prosle godine Zvezda je imala prednost pred prolecni deo,onda su oterali Pizona koji je napravio kakav-takav uspeh i od tad je krenuo njihov sunovrat.

sve mise vise cini da ni lukic ni adzic ni ovi nasi pajaci iz uprave nemaju veze sa fudbalskim desavanjima i da su oni necije marionete.

jbt. poceo sam i ja da verujem u tu neku zaveru,strasno!

rvp

pre 13 godina

HTC-ovo neki teski dileri :D

A ja stvarno ne znam sta ovaj Stanojevic misli,ko ce da poveruje u njegove budalastine?Tezak raspored,pa igraju jednu utakmicu nedeljno,i imali su jos dve utakmice u kupu.A svakako ni tad ne trce.

draugenthaler

pre 13 godina

Greska je bila sto si igrao samo sa tri igraca u vezi naspram pet Vojvodine u prvom poluvremenu, tek u drugom poluvremenu smo dosli do neke igre. Dobiti Smederevo, odmoriti Saleta, i staviti ga iza spiceva/spica protiv Zvezde. Scepovic je pretanak, a i voljni momenat mu je nula. Raca i Smiljanic moraju igrati. I 4-5-1 moze biti ofanzivna formacija. Hajde da ih oderemo, puno su poletjeli.

Djole

pre 13 godina

Umorni ste a? I oćete u ligu šampiona da odmeravate snage sa najjačim klubovima koji igraju po sistemu sreda, subota a vi samo jednom nedeljno i kukate od umora?
Pa Evropski klubovi mogu duplo manje kvalitetni da budu i opet če da vas prešišaju jer su fizički spremniji.Ako niste znali moderan fudbal se zasniva na fizičkoj spremi ispravite me ako grešim

Milos

pre 13 godina

Od cega ste vi umorni??? 12000 ljudi vas gleda vi se vucete po terenu, niko se ne otvara, niko ne trazi loptu i opet ste umorni???
sram vas bilo!

Nemanja

pre 13 godina

Slazem se da Partizan igra slabije, pad forme je ocigledan, ali svim ekipama se to mora nekad desiti.Ono sto mene nervira je to sto se potencira jako dobra igra Zvezde, fizicka sprema, ozbiljnost itd... Kao prvo, Zvezda je do sada pobedila sve ekipe iz donjeg dela tabele. Cukaricki, Jagodinu, Javor, Metalac itd... Nisu igrali ni sa Partizanom, ni sa Vojvodinom, ni sa Radom, Spartakom... To su ekipa iz prvih pet u ligi. Partizan ce u subotu sa Zvezdom odigrati poslednju u nizu jakih utakmica. Igrali smo sa svim gore pomenutim,od toga u gostima sa Radom i Spartakom, a ostaju nam sve iz donjeg dela tabele. Ne bih tako likovao da sam na mestu Zvezdasa, jer su jos uvek drugi, a ne bih ni bio toliki pesimista kao neki Partizanovci. Sacekajmo derbi, a i posle toga nece biti gotovo. Lako je dominirati pred ekipama koje nece da se otvore, racunajuci i Partizan u drugoj utakmici u kupu. Voleo bih da vidim Zvezdu kako ce igrati kada nju neko pritisne, pozeli da igra aktivnije. Nijedna od ekipa sa kojima su igrali u prvenstvu nije ni pokusala da igra fudbal, svi su igrali bunker, pa mi se cini da Zvezdina dominacija i posed lopte nemaju bas realnu osnovu kvaliteta. Setite se, ovaj isti Partizan je solidno igrao LS cak u Londonu sa Arsenalom imao isti posed lopte, igrao do noge i brzo... Nisu to zaboravili. Na Stanojevicu je da ih trgne, da se svi skupe. Ako i tada Zvezda bude bolja, stisnucu im ruku i cestitati. Rano je za prognoze i kritike trenera Stanojevica koji je do juce bio novi Dule, a sada ga vec smenjuju. Kakav smo narod... Pozz svima!

Parni valjak neka melje !!!

pre 13 godina

Od partizanovih beba do partizanovih deka...
(seriously, 18. april 2011 21:14)
Bolje rečeno od beba do baba !! :)))
Umor? Morao si imati ozbiljniji pristup u odbrani titule. Previše ste se opustili, to je pokazao pripremni period i njegovo olako shvatanje. Zvezda je nedelju dana ranije počela, žestoke, pripreme, rezultat toga je njihova igra, volja, motivacija, mladost i kondicija. A mi? Počinjemo pripreme kasnije, pa posle svakog drugog treninga, dan odmora. Da li nam se to obija o glavu? Još uvek nije kasno, možemo do titule. I dalje imamo, igrački, najbolji tim u ligi. Reši probleme u svlačionici, motiviši igrače, spremi ih psihički za završnicu, ne traži alibi već, idi spreman glavom kroz zid. Nemoj da se više braniš, molim te,(nije to naš stil) napad je najbolja odbrana!! Ajmo do sameljemo sve do kraja !!!

Alcale

pre 13 godina

@Aleksandar
Vrsnjaci prvotimaca Partizana, onih koji su se najviše umorili, igraju tek po svaku 2 utakmicu ili po 30-45 minuta ili već pecaju ribe na nekom jezeru u penziji. A ovi mlađi vršnjaci pa sem izuzetaka koji uglavnom sede naklupi, ovi koji igraju ne zaslužuju ni klupu!!!
REALNO kao navijać Partizana

vlajzi

pre 13 godina

Ovo jos nije nista. Tek vam slede problemi posle subote. Kada vas i Zvezda pobedi, tek cete tada biti u velikom problemu. Zvezda ce vas i poniziti. Robi ce vas sabiti u misju rupu, nesto slicno kao Barsa Reala. Jasno je da ce Partizan igrati bunker, ali treba biti strpljiv. Kada ih otvorimo, bice to goleada!

ivannewbgd

pre 13 godina

Za Smederevo se ne brinete , pusta Vas filijala kao i uvek.Iako do kraja imate jos dve postene utakmice gde Vas rivali nece pustiti siguran sam da necete uzeti titulu , suvise ste igrali prljavo na svim poljima da bi ste je osvojili.Koliko Vam ljudi veruje pokazuje citavih 12 000 ljudi u derbi utakmici. Stop kriminalu!

zdravko

pre 13 godina

Od cega umorni?Od setkanja po terenu?Lose si i fizicki spremio ekipu.Svako ko i malo poznaje fudbal zna da je Moreira bio nas najbolji igrac.Oterali ste ga i sada kad nemamo igraca koji pravi razliku svi su krivi sem tebe.Adija ti kriv sto je Scepovic promasio profesiju,Princ je kriv sto ne primi loptu predribla sam 5 odbranbenih igraca i da gol.Ne ide to tako STANOJE.Rasulo Zvezde i CISTA SRECA protiv Anderlehta su od tebe napravili strucnjaka.Kakav si bio igrac takav si i trener tj nedovoljno dobar za Partizan

Axon

pre 13 godina

Slušaj ga umor. Umorile se "igračine" posle 8 utakmica. Gde je taj silni Partizan sa više podjednako kvalitetnim igračima na svakoj poziciji? Ako su isti, vrti ih malo.Ili nisu baš tako kvalitetni ili "fudbalski mag" nikad nije čuo za rotaciju?!!! Alo bre, u Engleskoj se igra i po 40 utakmica bez prekida, pa se niko ne žali na umor. Počelo pravljenje alibija za gubitak trofeja.
ZVEZDA ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!

Cekam !

pre 13 godina

Najveca glupost - umor. Ti treneru stvarno vise neznas ni sta radis ni sta pricas. Da bi bio umoran covek nesto treba da uradi. Cuti i radi nesto ili cao. Nemoj do derbija da das nijednu izjavu a posle derbija da kazes:"Cestitam igracima na velikoj pobedi protiv jakog protivnika. Zvezdi cestitam na fer i korektnoj igri".

Prvenstvo nije regulano,ako ga Zvezda osvoji ...

pre 13 godina

Umor?ahahahahaha ... pa celu sezonu posle svakog poraza ti pricas istu pricu,uvek je umor kriv.

Stanojevicu,saberi se,sad je vreme da pokazes svoje trenersko umece,u suprotnom,pokazaces da si samo necija marioneta i da su proslo i ovo prvenstvo namesteni od istog rezisera.

Prosle godine Zvezda je imala prednost pred prolecni deo,onda su oterali Pizona koji je napravio kakav-takav uspeh i od tad je krenuo njihov sunovrat.

sve mise vise cini da ni lukic ni adzic ni ovi nasi pajaci iz uprave nemaju veze sa fudbalskim desavanjima i da su oni necije marionete.

jbt. poceo sam i ja da verujem u tu neku zaveru,strasno!

draugenthaler

pre 13 godina

Greska je bila sto si igrao samo sa tri igraca u vezi naspram pet Vojvodine u prvom poluvremenu, tek u drugom poluvremenu smo dosli do neke igre. Dobiti Smederevo, odmoriti Saleta, i staviti ga iza spiceva/spica protiv Zvezde. Scepovic je pretanak, a i voljni momenat mu je nula. Raca i Smiljanic moraju igrati. I 4-5-1 moze biti ofanzivna formacija. Hajde da ih oderemo, puno su poletjeli.

Žika

pre 13 godina

Umor?! Pa šta biste radili igrate neku ozbiljniju ligu? Pre bih rekao da je problem u pristupu. Dok je Prosinečki svojim igračima vadio dušu na pamuk na pripremama, ti i tvoji ste se sunčali i kupali u Dubaiju i igrali sa selekcijom baštovana hotela, totalno potcenivši i beogradske i novosadske crveno-bele. Zato su igrači u 60-om minutu mrtvi i ne mogu da se sastave. Ne traži se tim i igra par kola pre kraja prvenstva...

Monten

pre 13 godina

Sale budi hrabar,izvrsi promene u ekipi,S.Ilic i Krstajic su neoprepoznatljivi,neka malo odmore,probaj sa Babovicem na plejmejkeru,Brasanac da dobije sansu,bekovi su nevidljivi,psiholoska barijera je ocigledna!Prodrmaj ekipu,vrati ih u kolosek!Odani Grobari su uvek uz Partizan,bio prvi ili posladnji,mi smo tu!!!

filip

pre 13 godina

Sjaaaajno!novi Htc modeli imaju mnogo kvalitetan net,a i dosta dobrih aplikacija...Siguran sam da ce to pozitivno uticati na igru u narednom periodu! :-S

pimpoje

pre 13 godina

Postovani treneru, dugo si uspevao da imas kvalitetan tim na terenu, sa dobrom igrom i zalaganjem. Izgleda da sve sto je bilo na pocetku sezone se sada osvetilo, od puno pasova i trcanja doslo smo do bunarenja i nekakvih jadnih pokusaja, nigde vise akcije, nego samo individualni kvalitet. Izgleda da ti se diktira ko treba da igra, a ko ne, i ko ce da se proda i mora da se forsira. Ti fudbaleri samo igraju fudbal, 2x90 minuta nedeljno, ne uce, ne kopaju, ne bave se obicnim problemima... samo treba da igraju. Ako je ovo umor, onda su pripreme bile shoping tura po Dubaiu, a ne ozbiljan i osmisljen rad na unapredjenju igre. Protiv Arsenala je bilo srce na teren, protiv Vojvodine je delovalo tako sve lose, da je bilo mucno gledati. Mladost i neiskustvo uvek mogu biti izgovor, ali ovo je sada alarmantno stanje, pa bolje gledaj i pitaj nekog za savet ako treba, a ne licna sujeta da ti ugusi racionalno razmisljanje. Igra 11 najspremnijih, ne 11 najboljih na papiru, Partizan ima kvalitet, ali mu treba vodja, a trenutno ga nema.

Aleksandar

pre 13 godina

Umorni od cega? Priprema koje su se tek zavrsile ili igranja u domacem prvenstvu i par kup utakmica!!! Daj bre ne budi patetican, gledaj sta rade njihovi vrsnjci po Evropi...kidaju sreda,subota cele sezone i to u najjacim ligama!....Umorni igraci, jao da ti ne poverujem.....poostri treninge, jer im nedostaje volje i motivacije, a za to si ti zaduzen i tvoj strucni stab.
Zvezdini igraci u ovom trenutku igraju odmorno i silno motivisani, a i dobili su nas u revansu.....pazi se Stanojevicu, dobro se pazi!

severac

pre 13 godina

Koliko se ja secam,pre dva meseca si pricao da imas na raspolaganju dva prva tima?! Vama je bolje da ste sklopili ugovor sa nekim gerontoloskim centrom. Nije ni cudo sto su vam igraci spori.Tesko se trci sa respiratorom u jednoj a fizioloskim rastvorom u drugoj ruci.

Uprava napolje

pre 13 godina

A od čega ste umorni bruke nijedne? Ne igramo Evropu ovo proleće a pripreme ste odradili ni manje ni više nego malo u Turkosj malo u Dubaiu. Biće da se niste ni pripremali igrajući odbojku na pesku i slikajući se sa Federerima...

Justin De

pre 13 godina

Hahahahahahah...pa ti si legendo prevazisao i Jesica,toliko si smesan da to nije normalno!Od cega umor svega ti,samo mi to objasni,od cega umor...koji folirant majko mila,bljak!!!

Nemanja

pre 13 godina

Slazem se da Partizan igra slabije, pad forme je ocigledan, ali svim ekipama se to mora nekad desiti.Ono sto mene nervira je to sto se potencira jako dobra igra Zvezde, fizicka sprema, ozbiljnost itd... Kao prvo, Zvezda je do sada pobedila sve ekipe iz donjeg dela tabele. Cukaricki, Jagodinu, Javor, Metalac itd... Nisu igrali ni sa Partizanom, ni sa Vojvodinom, ni sa Radom, Spartakom... To su ekipa iz prvih pet u ligi. Partizan ce u subotu sa Zvezdom odigrati poslednju u nizu jakih utakmica. Igrali smo sa svim gore pomenutim,od toga u gostima sa Radom i Spartakom, a ostaju nam sve iz donjeg dela tabele. Ne bih tako likovao da sam na mestu Zvezdasa, jer su jos uvek drugi, a ne bih ni bio toliki pesimista kao neki Partizanovci. Sacekajmo derbi, a i posle toga nece biti gotovo. Lako je dominirati pred ekipama koje nece da se otvore, racunajuci i Partizan u drugoj utakmici u kupu. Voleo bih da vidim Zvezdu kako ce igrati kada nju neko pritisne, pozeli da igra aktivnije. Nijedna od ekipa sa kojima su igrali u prvenstvu nije ni pokusala da igra fudbal, svi su igrali bunker, pa mi se cini da Zvezdina dominacija i posed lopte nemaju bas realnu osnovu kvaliteta. Setite se, ovaj isti Partizan je solidno igrao LS cak u Londonu sa Arsenalom imao isti posed lopte, igrao do noge i brzo... Nisu to zaboravili. Na Stanojevicu je da ih trgne, da se svi skupe. Ako i tada Zvezda bude bolja, stisnucu im ruku i cestitati. Rano je za prognoze i kritike trenera Stanojevica koji je do juce bio novi Dule, a sada ga vec smenjuju. Kakav smo narod... Pozz svima!

Grobari JUG

pre 13 godina

Uvek sam govorio da se umor mora pokazati od onih napornih setnji plazama, slikanja sa Federerom, odbojke na pesku i iscrpljujuce utakmice protiv lokalnog vatrogasnog drustva. A najteza je bila ona partija pokera kada je u pet ujutro Raca fantasticnim trilingom odneo Moreiri celu platu, pa se ovaj naljutio jer je tu bilo i malo prevare, i posle toga napustio klub, kome je dao vise nego Stanojevic, Nadj i Djuric zajedno.

Milos

pre 13 godina

Od cega ste vi umorni??? 12000 ljudi vas gleda vi se vucete po terenu, niko se ne otvara, niko ne trazi loptu i opet ste umorni???
sram vas bilo!

lemy

pre 13 godina

Koji umor igrate jednom nedeljno,sta bi radili da igrate jacu ligu kao Premier,Bundes.Partizan 'dom starih i iznemoglih',igraca koji nemaju snage da trce 90 min.

rvp

pre 13 godina

HTC-ovo neki teski dileri :D

A ja stvarno ne znam sta ovaj Stanojevic misli,ko ce da poveruje u njegove budalastine?Tezak raspored,pa igraju jednu utakmicu nedeljno,i imali su jos dve utakmice u kupu.A svakako ni tad ne trce.

@Aleksandar

pre 13 godina

Ne vredi sada da pojacava treninge jer se u toku prvenstva forma samo odrzava, a kondicija se stice na pripremama, gde su "tvoji" fudbaleri umesto da treniraju, vreme u Dubaiu provodili po restoranima i shoping centrima!

Cao!

Djole

pre 13 godina

Umorni ste a? I oćete u ligu šampiona da odmeravate snage sa najjačim klubovima koji igraju po sistemu sreda, subota a vi samo jednom nedeljno i kukate od umora?
Pa Evropski klubovi mogu duplo manje kvalitetni da budu i opet če da vas prešišaju jer su fizički spremniji.Ako niste znali moderan fudbal se zasniva na fizičkoj spremi ispravite me ako grešim

Parni valjak neka melje !!!

pre 13 godina

Od partizanovih beba do partizanovih deka...
(seriously, 18. april 2011 21:14)
Bolje rečeno od beba do baba !! :)))
Umor? Morao si imati ozbiljniji pristup u odbrani titule. Previše ste se opustili, to je pokazao pripremni period i njegovo olako shvatanje. Zvezda je nedelju dana ranije počela, žestoke, pripreme, rezultat toga je njihova igra, volja, motivacija, mladost i kondicija. A mi? Počinjemo pripreme kasnije, pa posle svakog drugog treninga, dan odmora. Da li nam se to obija o glavu? Još uvek nije kasno, možemo do titule. I dalje imamo, igrački, najbolji tim u ligi. Reši probleme u svlačionici, motiviši igrače, spremi ih psihički za završnicu, ne traži alibi već, idi spreman glavom kroz zid. Nemoj da se više braniš, molim te,(nije to naš stil) napad je najbolja odbrana!! Ajmo do sameljemo sve do kraja !!!

Alcale

pre 13 godina

@Aleksandar
Vrsnjaci prvotimaca Partizana, onih koji su se najviše umorili, igraju tek po svaku 2 utakmicu ili po 30-45 minuta ili već pecaju ribe na nekom jezeru u penziji. A ovi mlađi vršnjaci pa sem izuzetaka koji uglavnom sede naklupi, ovi koji igraju ne zaslužuju ni klupu!!!
REALNO kao navijać Partizana