Sreda, 16.03.2011.

17:02

Kup: Partizan sa +2 na Marakanu

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 2:0 u prvoj utakmici polufinala kupa Srbije.

Izvor: Nina Kolundžija

Kup: Partizan sa +2 na Marakanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

335 Komentari

Sortiraj po:

Grobar

pre 13 godina

ЛУКИЋУ ОДЛАЗИ!!! (коначно) и поведи са собом Аџића и компанију, УПОМОЋ!!!
ЏАЈО ВРАТИ СЕ, СПАШАВАЈ НАС НЕЗНАЛИЦА, МОЛЕ ТЕ ДЕЛИЈЕ!!!
Никада ништа нећемо урадити са овом гарнитуром, ни у Србији, а камоли у иностранству. А вала трпим већ дуго, али не могу више.
(verni, 16. mart 2011 19:27)

u pravu si itekako...slazem se apsolutno ali ja se ndam da oni nikad nece otici :D

acca

pre 13 godina

@
Моја момчад су доминирала у првом полувремену и примила гол, онда су доминирала и у другом али је опет Партизан забио гол, доминираћемо и на Маракани али ћемо опет изгубити...ипак важна је доминација
(доминантност, 17. mart 2011 14:32)

Komentar dana !!!

на на на на Роберт Просинечки

pre 13 godina

Шути, само шути, шути мој дечаче плави, и нек твоја коса плава не губи време у Звезди за бадава..

Filip

pre 13 godina

Dok ovaj sastav ne bude igrao za zvezdu nema chemu da se nadamo!!! Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov,Ady,Vilotic,Tosic
Sredina - Evandro,Isah,Mijailovic
Napad - Vesovic,Kaludjerovic,Lazovic
4-3-3 - samo presing i ofanziva!

red star

pre 13 godina

zvezdo igras prevazidjen fudbal,gledajte malo kako igraju barsa,real,inter, kretanje bez lopte,igrate na koromana covek davi loptu,nisu nam krivi ni fss rts,sudije-nek nam je bog u pomoci u revansu!

Zna meru

pre 13 godina

Stanoje opet pogrešio. Rekao Tejgu da mu poklanja auto za 2 data gola u derbiju. Treneru, nemoj nikada limitirati igrača! Da reče bar 3, siguran prolaz. Cccc
Za drugi auto, molim te, više golova.

prvi

pre 13 godina

Voleo bih da znam ko je odobrio zatvaranje autoputa juce oko 3 sata i koliko je kostalo angazovanje policije da se isti zatvori zbog fudbalera Partizana.
Pa jesu li svi ludi u ovoj drzavi kada imamo kolaps saobracaja oni jos zatvaraju komplet autoput zbog fudbalera (kada bi barem znali da igraju).
To moze samo u nasoj zemlji.

Fix

pre 13 godina

Kaže jedan kolega- Sale Ilić ni 30%, Raća nekako nezainteresovan.Samo je zaboravio da kaže ko im je dao siguran fix.Slavoljub Đorđević je izbačen iz tima zbog odavanja fixeva nisu valjda Luka i Vesa?

Saša

pre 13 godina

Čitajući ove komentare navijča mogu samo jedno da konstatujem, a to je: strašno, sad posle svega (Tole, sudije, FSS...) su im krivi RTS i komentatori. Pobogu ljudi, pitanje je koliko komentator može da utiče na utkmicu. A samo da primetim da takve komentare mogu da pišu samo bolesnici koji nikada, pa ni sada nisu bili na utkmici.

Anonimus

pre 13 godina

Ovakve predstave su pod kontrolom vlasti tj. njenih opunomoćenika i služe za proveru moći upravljanja nad širokim narodnim masama.I sinoć se videlo da je narod za fudbal i za demokratiju i zato nema mesta nepoverenju i skretanju sa pravog sportskog puta kao što je to bilo i protiv Estonije.

filmar

pre 13 godina

Ima par komentara koji oslikavaju pravo stanje stvari i sto je najvaznije bez navijacke ostrascenosti. Prvo cestitke mom Partizanu na pobjedi i na velikoj zalihi pred revans. Mora se priznati da ova ekipa CZ igra za stepenik vise nego u prethodnoj godini, ali nisu konkretni- igra je brza nego kod Partizana, samo imam osjecaj da se i dalje pokusava"glavom kroz zid", sto ne ide. Partizan je dokazao da je zreliji i da je umrtvljivanjem igre i prepustanjem sredine terena protivniku navlacio odbranu CZ visoko, sto odgovara brzim napadacima i ubacivanjem iz drugog plana- ubijedjen sam da bi CZ imala daleko vise problema da je od pocetka startao Adija, koji je izuzetno brz i prodoran. Mi navijaci uvijek imamo sta za prigovoriti a narocito se to odnosi na sporost igre- medjutim, iz igraca koje imamo na sredini terena( Ilic, Vukic, Babovic, Petrovic) nemoguce je izvuci brzu igru, jer su to igraci driblinga i kratkog pasa a ne trkaci i sprinteri. I tu Stanojevic vrlo dobro zna sta da radi. I po meni, uvijek je sa ovakvom ekipom lakse igrati na gostujucem terenu jer domaca ekipa mora napasti i tu onda dolaze ovi do izrazaja- problem su ekipe koje prave bunker i igra"okolo" cesto ne donosi nikakve rezultate. Stoga sam ubijedjen da ova prednost nebi trebala biti dovedena u pitanje sto se revansa tice,ali i na Marakani treba igrati hrabro, nikako na 0-0. Gledajuci jucerasnji derbi,mislim da dolaze bolji dani za srpski klupski fudbal- jedina zamjerka navijacima je bakljada i nepotrebno nacionalno prozivanje Prosineckog, to nam ne treba. Ostalo sve u najboljem redu.

Nista vise !!

pre 13 godina

Jedni likuju drugi tuguju ali imaju i dalje nadu... realnost je negde izmedju. Prvo Partizan je svakako zasluzeno pobedio , ne zato sto je igrao leprsavije ili sto je imao veci posed lopte nego zato sto je iskoristio deo sansi koje je imao . Fudbal je zanimljiva igra.Taktika,spremnost,znanje i malo srece i vise ti ne treba. Godinama sam gledao derbije u kojima je Partizan dominirao ,nekada imao i 70 % posed lopte(bilo je i takvih) , igrao lepsi fudbal ali je uvek Zvezda pobedjivala... Pobedjivala je zato sto je igrala svoju igru i zato sto je jedino rezultat ono sto se pise i pamti.
Prosinecki je uneo novine u igri , igraci su dosta pokretljiviji, vise se krecu, idu u prostor ali... i Partizan je u prvom poluvremenu igrao tako da je dozvoljavao Zvezdinim igracima da imaju loptu u nogama ali su pokusali da brane prostor sto se jasno vidi po postavljanju veznih igraca. Videlo se jasno kako je u drugom Partizan podigao odbranu i napao odbrambene igrace - videli ste i sami koliko se cekalo na drugi gol . To vam je ona prica da igrate koliko vam protivnik dozvoli a upravo je Partizan Zvezdi dozvolio da ima loptu u nogama u prvom poluvremenu ...
Zvezda je iz ovog derbija dobila pre svega - igraca za nerednih par godina,Mijailovica .Zvezda igra lepse ,brze,snaznije ali je i dalje manje konkretna od Partizana , i dalje je slabija kondiciono, i dalje je "suvi" kvalitet na drugoj strani Topciderskog brda. Mislim da ce Partizan dobiti cak i oba preostala duela ... a crveno belima preostaje da nastave da rade i sa jos 3 pojacanja sledece godine konacno napadnu sampionat i evropu.
Pozdrav svim Grobarima i cestitke Stanojevicu i fudbalerima Partizana na pobedi!!!

Max

pre 13 godina

Na racun komentara da je nas plasman u ligu sampiona bezvredan.. sa svoja dva ulaska u Ligu Sampiona Partizan je zaradio vise nego Zvezda osvajanjem Kupa Sampiona.. vi danas grcate u dugovima i pitanje je dana kada cete biti zaboravljeni velikan kao Notingem Forest, a mi smo finansijski stabilni i trenutno jedino sto daje neku vrednost ovom nasem fudbalu u Evropi.. mislite o tome..

hans kristijan andersen

pre 13 godina

Zvezda je imala tim koji bi da nije rasturen zbog sankcija i nemogućnosti da igra u BG-u, bio još dva možda i više puta prvak Evrope.
(saksR, 17. mart 2011 00:30)

jesteeeeeeeeeeeeeeeeeee, osam puta zaredom bi bila.

jes' onaj tole lisac. i u devedesetim vas je kočio i uništavao cccc

Lomnica_city

pre 13 godina

"Svaka pohvala Zvezdi za igru.Za razliku od prethodnih derbija u kojima je gubila jer je bila skroz nemoćna i bezidejna, ovaj put Zvezda je pokazala lice oporavka i renesanse. Međutim, sportska sreća, sudijske odluke, neodlučnost Prosinečkog i kašnjenje u zameni Koromana su kumovale da se derbi ne završi barem sa golom manje prednosti za Partizan. Ono što zabrinjava je ovako strogo suđenje prema Zvezdinim igračima, a gledanje kroz prste Partizanovim, kad su faulovi u pitanju. Drugom golu je prethodio nepostojeći faul nad Babovićem, nakon čega je posle slobodnjaka usledio gol i Zvezda je bila skoro dotučena. Eto kako se na šmekerski način pomaže omiljeni tim.
(Slobo, 16. mart 2011 21:45)"

STROGO sudjenje VAMA a nama gledanje kroz prste???
5 zutih kartona za SVAKI START na vase igrace, toliko nam je gledano kroz prste, mozda ako jedan-dva faula nisu zasluzila zuti, aj da vidimo vas...
Koroman posle SVAKOG sudijskog zvizduka mora da se buni, po njemu je SVAKI faul, ofsajd, aut... neregularan, cak i kad se za zvezdu svira, i mora 7 puta da skace sudiji u lice da dobije zuti!!
Vilota za pola sata u igri uspeva da igra rukom, SLOMI NOS Krstajicu, umalo polomi nogu Babovicu... i TEK posle svega dobije samo zuti!!
Karleusa odgurne nicim izazvan gura naseg igraca, onda ga "bode rogovima", kad pomocni reaguje on ga GURNE i dobije SAMO ZUTI, gde to ima na planetu, u EU bi dobio CRVENI i 4-5 utakmica neigranja!!
Jel treba jos o pristrasnom sudjenju za Partizan?

TIGER

pre 13 godina

Dobro se zna da Partizan ima kompleks zvani Robert Prosinecki. Nabio im ga je kao igrac, produbice ga kao trener! Ocekujem pobedu na njihovom terenu, a onda havariju Partizana na Marakani. Partizan ne moze da se odupre pas igri Zvezde, lopti koja ide od nogu na nogu, nesto slicno sto forsira Gvardiola u Barsi.Zivi bili pa videli! Pricacemo i komentiracemo posle meca!
(vlajzi, 15. mart 2011 17:20)


Imamo komplexe, imamo komplexe... :))
Ljudi dobili smo Barsu 2:0 :)))

svasta majka rodi...

pre 13 godina

Ma da, to je to! A da je ista utakmica vidjena sa igracima u dresovima manchestera i liverpoola, rekli bi kakav fudbal!!! E moji pesimisti i subjektivni analiticari...

duledudule

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Bio sam na istoku i video i cuo. Utisali ste se kada je spiker prekinuo minut cutanja. Uostalom, imas snimak na RTS u 2 pa vidi sam.
(Ne vredjajte cigane, 17. mart 2011 00:22)
za tebe i za stopera odgovor...sve je to ok sto govorite,ali isto tako treba da skapirate da pola ljudi nije ni gledalo u pravcu centra,medju njima sam i ja,tek kad sam cuo ljude koji su krenuli da vicu tisina stanite itd prestao sam sa pesmom,a vi velikiiiii humanisti razmislite da li moze 5,6 hiljada ljudi da se ucuti odjednom-znate da ne moze.kad se toliko saosecate,uzmite djuri snajderu neki kes,pa uplatite japancima.svako normalan ce zaliti za izgubljenim zivotima Japanaca,kao i smrt uvazenog sportskog radnika iz Srbije(Soldo)...neka svi pocivaju u miru,a vi likujte u vasim dominacijama koje nece trajati vecno

Ne vredjajte cigane

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Bio sam na istoku i video i cuo. Utisali ste se kada je spiker prekinuo minut cutanja. Uostalom, imas snimak na RTS u 2 pa vidi sam.

smeca va

pre 13 godina

Mislim da konacno igramo prilicno zrelo...mada moram priznati da me je iznenadilo da smo zvezdu dobili fakticki bez Saleta Ilica.Gledao sam zaista puno derbija ali losijeg kapitena nisam video!!!Ne zelim da pricam sada negativno,ali ne smem ni da zamislim sta bi bilo da je odigrao sa 30% snage...Pukla bi petarda!!!Uz Saleta los jos i Raca,nekako nezainteresovan...
Ali ono sto moram da pohvalim,a bila nam je godinama rak rana su nasi mladi bekovi...Miljkovic i Lazevski su prosto odigrali bez greske,uz sjajnog Tejga,pozrtvovanih Smiljanica i Savica i naravno Krleta bili su najbolji akteri derbija!!!
Takodje je sada svima jasno da Medo mora vise da igra,a tu je i Adija,Scepa...ma zaista konacno imamo i tim i igru!!!
Cestitam Stanojevicu i momcima i zelim sve najbolje...

TIGER

pre 13 godina

Komsije, pa vi ste se culi dok je bio minut cutanja za Japance i u prvih tri minuta meca... Svaka cast :)
A o brojnosti delija na mecu da ne pricamo... Cim nema besplatnog ulaza na djacke knjizice, zdravstvene kartone... nema vas ni 8000 :))
Svaka cast nasim igracima! Pozdrav sbim grobarima :)

NIKOLA ali PRAVI

pre 13 godina

Postovani b92 "prevedite" nepismenim koji u Srbiji ima i previse da je 500 minuta koje Zvezda nije dala gol u Hramu tacno PET i pola utakmica.Kompleksi.U 20.vijeku oni nama a u 21.Hvala BOgu da je bolje sad,MI njima nabili KOMPLEKS.Hvala ti Doktore Moreira,Ubico cigana Dijara,Kleo,Zuka,Raco,Marko,Lolo,a sada PRINCE.Ko onom na prvom mjestu komentara dade da sramoti moje ime.
P.S.Ma glavno daste vi imali vise posjed lopte 53:47.Hahaha.Sredio Tole.

saksR

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.
(Veteran, 16. mart 2011 20:51)

A ja tebi kažem stariji čoveče da lečiš svoje frustracije i komplekse. Zvezda je imala tim koji bi da nije rasturen zbog sankcija i nemogućnosti da igra u BG-u, bio još dva možda i više puta prvak Evrope. Kao što Partizanu niko ne spori finale 66 god, tako i ti ne spori Zvezdinu titulu prvaka Evrope. Evo, ja nemam komplekse i kažem da je Partizan trenutno bolja ekipa, ali ne zato što je "toliko bolja", već što je Zvezda dugogodišnjom otimačinom i sistematskim uništavanjem zarad zemljišta na kome je smeštena, dosta slabija nego što bi smela biti. Ako je Grobarima satisfakcija puko učestvovanje Partizana u LŠ, onda im skidam kapu i divim se glupostima što dozvoljavaju da ih takvi likovi vode. Dok se Lukić bori za Zvezdu, Đurić se bori i za promociju svoje firme, pritom vas i zanosi o nekakvim uspehima Partizana koji redovno izlazi sa NULOM (0), što iz LŠ, što iz LE.
Ajd' u zdravlje!

eskorijal

pre 13 godina

Znam da ce malo ljudi procitati ovaj moj komentar, ali moram da ga postavim!
Gledam ovde razlicite komentare, realne Partizanovce i Zvezdase, a ima i onih koji su ostrasceni!
Ja sam osoba koja ima 33god. i mogu reci da se pomalo secam onih derbija koji su igrani u SFRJ! Ove derbije koji su dosli kasnije nisam propustao! I mogu vam reci sledece, sudije su sudile veoma dobro, ok, mozda je glavni mogao da iskljuci po jednog igraca na obe strane ili mozda dvojicu, ali to bi samo pokvarilo lepu sliku vecerasnje utakmice!
Igra kao igra, ne uporedjujte je sa derbijima koji se igraju u ostalim drzavama, a ako bas hocete, ja mnogo bolji mec nisam video u ovoj sezoni ni izmedju MU i Liverpula, Intera i Milana, Glazgova i Seltika... A to su, pored ovog naseg, najveci derbiji na svetu! Partizan bez pobede u LS, Zvezda ispade u pretkolu kvalifikacija za LE, od ne secam se vise koga i zar od takvih ekipa treba traziti da igraju bolje od Barse i Reala... Nerealno je!
A ipak imala je utakmica svojih drazi, dva lepa gola i jos po dve tri stopostotne sanse na obe strane(Kadu, Borha, Koroman-Adija, Ilijev, Ilic)... To je ono sto utakmice cini lepim! Sta mi vredi ove godine Celzi i MU, dva velika imena, 90 minuta ne sutnu na gol , i kao, dosta se trcalo, dobra utakmica!!! Alo trcite na atletskoj stazi, ja hocu da vidim ono sto sam video danas! Golovi, sanse, proigravanja petom, pa i ostriji startovi, carke na terenu, zar... To cini utakmicu lepom! Navijace ne zelim da komentarisem, da nema politickih parola i nepotrebnih bakljada, kojima stete svojim klubovima, dobili bi 10ku, ovako...
Vidim, ovde Zvezdasi pisu Zvezda igrala lepse, Partizan srecno pobedio! Oni koji to pisu, sigurno se ne secaju derbija 90ih, tada su verovatno bili rodjeni ili se igrali u pesku! Bilo je utakmica koje su zavrsavane 24:1 u kornerima 10:3 u sutevima na gol za Parizan, ali je rezultat bio 3:0 za Zvezdu! Mnogo puta je Partizan nadigrao Zvezdu, potukao je do kolena, a mec zavrsio pognute glave, ali to je derbi... Dve kontre i ko te posle par godina pita za igru, pamti se rezultat i skor u derbijima!
Jos samo da ovaj komentar prodje moderatora :)))))

sanibal glogovac stavo

pre 13 godina

Aj realno...Vi jos uvek verujete da neko zeli da unisti zvezdu?Vi i kada ocigledno i najpostenije izgubite vidite nepravdu?Vi i kada imate jednu od najjacih firmi na svetu za sponzora kukate na Eps i tvrdite da je verovatno jaca firma od Gazprima?Vi jos uvek pricate o Volkovu i Salati?Vi ste takvi kakvi ste i vama nema pomoci,nisam zlonameran,postujem Crvenu Zvezdu i njene uspehe ali vi imate u glavi filmove ludje nego sto ce Spilberg i Lukas ikad da snime,jedini put kad ste bili jedinstveni terali ste Dzaju a sad kukate i pravite ga od blata,verujem da ste jos uvek ponosni na to sto je tad uprava otisla pod pritiskom vas mocnih i najjacih na svetu.Drago mi je zbog vas i ostanite takvi,ja sam otreznjenje ocekivo pre 2,3 godine ali toliki ego ne moze da skapira da je dno i da sve to na sta se ponosi davna proslost,taj ego jos uvek ne moze da veruje da postoji neko ko bolje radi,vuce bolje poteze,razmislja malo zdravije pa iz nemoci tog nekog nazivaju drzavnim projektom,optuzuju za namestanja,potkupljivanja itd...Ako je nesto bilo drzavni projekat to je bila ona Zvezdina ekipa iz 91. gde je skupljeno sve sto valja od Vardara do Triglava pa se cak islo i u Rumuniju a o tome da bi vec imali vise titula od vas necu ni da pricam,ja sam Sajbera zaboravio(toliko o namestanju) a vama zelim da ne zaboravite proslost jer je lepa ali morate misliti i na buducnost i nadam se da cete posle 4:0 ukupnog rezultata u ovom dvomecu shvatiti da ipak nesto smrdi kod vas u kuci.Smrdelo je kod nas ali mi nismo pljuvali Piksija nego smo ocistili kucu a mogli smo da izigravamo jadne mucenike protiv koji je ceo svet,to rade slabici...Nemojte biti slabici,stanite pred ogledalo,bice grozan prizor neko vreme al znate kako ide...Imas uspone i padove,sto pre prihvatis realnost manje nesrece...Hvala na paznji i dovidjenja

Stoper

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Znas, taj "minut cutanja" traje desetak sekundi, samo se na srpskom zove "minut" umesto "moment", kao recimo na engleskom.
Upravo si potvrdio ono sto su svi na stadionu videli. Mahali ste balonima i pevali kao na karnevalu dok su ostali cutali, tako da ne znam sta ste to "ispostovali" osim svoje stupidne koreografije u stilu americkih cheerleaders-ica.

duledudule

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.

MarkoPFC

pre 13 godina

Ja sam posle citanja ovog komentara kliknuo na ? sta je ovo :)))

mi smo bolji dzaba vam sto ste pobedili kad smo mi bolji DOMINACIJA SE NASTAVLJA
(svitac, 16. mart 2011 23:13)

one s

pre 13 godina

koliko je Braga bila jaca od Partizana,toliko je Partizan bio jaci od Zvezde.to tako funkcionise,fudbal se igra zbog golova,a ne igre,jednostavno daj gol...zao mi je Zvezde jer je igrala dobro,ali Partizan je u ovom trenutku bolji zato sto zna dati gol,a to je valjda filozofija fudbala,jer ni Murunjo ne bi bio Murinjo da tako nije razmisljao...

sone

pre 13 godina

ja sma zvezdas i robi ima punu podrsku, stvaranje tima i prepoznatljive igre je proces koji traje... ne treba poslije prvog poraza odmah pljuvati, imamo mlade igrace i sve ce to doci na svoje. samo izbor stranaca je los, mislim da bi bili bolji da su umjesto borhe i evandra igrali kaludjerovic i lazovic ili vesovic, ti klinci bi ginuli na terenu. treba na nasim igracima bazirati tim za buducnost, stranac dolazi u obzir samo ako je reprezentativac svoje zemlje i pravi razliku na terenu, ove igracice koji su dobri na osnovu price rekola kazala ni pod razno

Sejo NP

pre 13 godina

Mišljenja sam da bi Tejgo i Adija trebali da igraju u tandemu,a i Medo bi trebao da ima veću minutažu. Sa njima trojicom Partizan deluje daleko opasnije,organizovanije. Nakon ove pobede dupla kruna je na vidiku. Pozdrav za sve GROBARE iz NOVOG PAZARA!

bobes

pre 13 godina

Za sve koji su ostavili komentar da je PRINC dfao gol iz ofsajda molim da pogledaju ovaj snimak.

http://www.youtube.com/watch?v=LqsrhCGx-4w

ne znam zasto sam ovo pisao

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.
(Veteran, 16. mart 2011 20:51)

Pa kad je to takmicenje bilo toliko slabo, zasto ga PArtizan nije nikada osvojio? Uvek se lepo nasmejem kad procitam da neko pokusava da predstavi tu nasu titulu kao da smo osvojili Jelen Super Ligu. Tada nisi imao pravo na gresku, odmah se igralo na ispadanje, imao si jak "istocni blok", mnogo vise kvalitetnih ekipa. Fudbal nije bio toliko komercijalan kao danas, ali naravno ne odgovara bogatasima da njihovi timovi ispadnu posle samo dva odigrana meca (mislim da su Napoli i Real igrali odmah u prvom kolu tamo negde '87, Napoli sa Maradonom), ima jos primera, ali hocu da kazem da je recimo nekada prvak SSSR-a, Madjarske, BElgije,Cehoslovacke, Istocne Nemacke, Holandije znacio nesto, da su to sve bile jake i nezgodne ekipe. Nazalost, danas nema jakog Istocnog bloka, sve sto valja pokupili su bogati, odnosno 7,8 ekipa, sistem takmicenja je takav da oni ne mogu medjusobno da se sastanu, tu su pare od prenosa, od lige sampiona, igraci nenormalno mnogo zaradjuju....

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Bravo crno-beli.Dokazali ste da ste najbolji fudbalski klub na ovim prostorima, iako po nama igra se još može popraviti.Mnogo sreće u revanšu u Kupu, a nadamo se isto tako da sigurno osvajamo i titulu.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili,želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.

Banshee

pre 13 godina

Ja samo mogu da primetim da od kako je Tagoe stigao u Partizan......svaku iole upotrebljivu loptu koju je dobio na glavu je dao gol,ne mogu da verujem da su ovog igracha vishe koristili kao bochnog levog napadacha :(

Pravi čestiti Delija

pre 13 godina

Nastavlja se velika kampanja uništenja Crvene zvezde.Prvo su nam najurili Piksija kada smo bili ubedljivo dominantni (za 2 god.2 duple krune)koji da je ostao i dalje bi osvajao duple krune, kao što je sada neprikosnoven sa Nagojom. Hapse se samo bivši čelnici Zvezde, a Partizanovi su nedodirljivi! Pa čak i komentar na B92 me razočarao, gde stoji da je Zvezda bila u 1.poluvremenu izjednačena u broju šuteva 3:3, iako ako se prate prethodne rečenice vidi se da je bilo 4 udaraca prema golu Partizana. Svaka čast Partizanovom lobiju što ovako uspešno uspeva da razori Zvezdu iznutra!

doom

pre 13 godina

поштовани, једино што жлезда има је сирома' Просинечки, све остало је већ виђено: голман ала Коцић, сударање играча у истом дресу, помахнитали Короман и живчани Карлеуша, све у свему, остали су само дугмићи...

✰š

pre 13 godina

Realno 4:3 po šansama
(✰š, 16. mart 2011 20:00)

Jel se seća neko one emisije na BK, kada su klinci igrali Soni za nagrade? Između ostalog su igrali i PES (ISS), i ako niko nije dao gol, klinac koji je imao više udaraca na gol pobeđivao je.
Eto, toga sam se setio, ko zna zašto...
(mist, 16. mart 2011 20:50)

Zato što je jedini fudbal koji si igrao, upravo taj, na PES-u.

jašta more

pre 13 godina

Ne razumem ove naše koji napadaju Raću, čovek je bio jedan od boljih i izveo ga je jer nije više mogao da trči. A Medu je trebao da igra umesto Lole, Babovića hvalite a on očajan najgori na derbiju gori i od Evanda i Kadua tri četri izgledne šanse upropastio svojom sebičnošću pogledajte snimak ako niste dobro utakmicu. Partizan loše u prvom dobro u drugom videlo se da čim ih napadnemo na njihovoj polovini nemogu da pređu centar. I Ilijev je pored Tejga i Savića bio najbolji akter derbija, Meda kad je ušao odličan i treba da igra Sala je mogao malo da zameni Brašanac mnogo se vukao po terenu, mada je Sali Sale.

GrobarKV

pre 13 godina

Adzicu reaguj !!!!!!!!! Sad saopstenje da ne priznaju derbi, Tagoe je bio u ofsajdu, Tole namestio itd. itd. hteo bih da pohvalim Borhu koji je dokazao da je napadac svetske klase samo tako nastavi i nema sta da strahujemo za nas gol...i za kraj A TEJGO SE TEJGO !!!! :D ahahahaha

dukaPPS

pre 13 godina

Obi-Wan: "In my experience, there's no such thing as luck." Jasno vam je onda da sreca nema nikakve veze ovde..Dakle,Partizan je bolji za klasu od vas....

nnidza

pre 13 godina

Gledao sam poslednjih pola sata igre i mogu reći da je Zvezda odigrala dobro, mnogo bolje nego na početku sezone. Da, izgubila je, ali je mogla i da postigne golove. Možda i pobedi. To nije bio slučaj u prethodne dve godine. Igra lepše, jop uvek ne lepo, fali još koje pojačanje. Da su došli Volkov, Salata itd možda bi ovo zaista i bio odličan tim. Ovako malo igračkog pojačanja ali je u igri zaista mnogo bolje,,,

Videćemo. Igra se revanš. Šanse su male, mada...

Slobo

pre 13 godina

Svaka pohvala Zvezdi za igru.Za razliku od prethodnih derbija u kojima je gubila jer je bila skroz nemoćna i bezidejna, ovaj put Zvezda je pokazala lice oporavka i renesanse. Međutim, sportska sreća, sudijske odluke, neodlučnost Prosinečkog i kašnjenje u zameni Koromana su kumovale da se derbi ne završi barem sa golom manje prednosti za Partizan. Ono što zabrinjava je ovako strogo suđenje prema Zvezdinim igračima, a gledanje kroz prste Partizanovim, kad su faulovi u pitanju. Drugom golu je prethodio nepostojeći faul nad Babovićem, nakon čega je posle slobodnjaka usledio gol i Zvezda je bila skoro dotučena. Eto kako se na šmekerski način pomaže omiljeni tim.

Parti

pre 13 godina

Prvi gol je majstorstvo koje se retko vidja,vecina igraca bi se sagnula pa ako golman odbrani,a sto se tice drugog gola mislim da nije u redu da se vade na Cosica,klasican gol glavom,igrac blizi lopti ju je sutno kao sto obicno biva prilikom centarsuta,da je lopta bila visa udario bi je Cosic,da nije usla u gol situacija se ne bi ni spominjala kako to obicno u fudbalu biva!

Igor KG

pre 13 godina

Ja ne razumem zbog cega ovakvi komentari Partizanovaca? Svaki normalan covek bi video da je prvi gol ishod srecnih okolnosti... To je po meni i resiko utakmicu, pored neiskoriscenih sansi Zvezda, kojih je daleko vise bilo u prvom vremenu. U zvezdi ocigledno nije imao ko da da gol veceras. Slabi udarci ili neprecizni, sve u svemu bez zavrsnice. Inace, uzivao sam u igri Zvezde tokom prvog poluvremena i pored vodjstva Partizana. Moje misljenje je da imamo cemu da se nadamo, samo da Robi ostane jos sezonu ili dve. Grobari izvolite, ocenite negativno...

Zvezdaš: "Dobro je Robi, samo napred, jedna lasta ne čini proleće!"

pre 13 godina

"Od Borhe sam očekivao više, ali je i on krš igrač kao i Evandro... Ta besmislena dodavanja možemo da okačimo mačku o rep. . Niko nama nije kriv što ne umemo. ..."
(Pele, 16. mart 2011 19:51)

Šta pričaš čoveče, Evandro je odličan igrač, ali je pametno obaran u dobro izabranim situacijama. Njemu trebaju igrači okolo, koji se nude i dobro kreću bez lopte. Ima dobar pas, šut, pregled igre, ume da se zagradi.

Borha ima mesta, nije brzanjac, ali lopta njemu u noge, u i oko 16-terca, uopšte nije bezveze potrošena lopta.

Ako je neko krš, to je Kadu, pas mu je spor i unazad, katastrofa, a nema snage da se zagradi kao profesionalni igrač.

Kad sve saberem, nisam baš siguran da si ti "naš".

poslednjivoz

pre 13 godina

Robi, verovao sam da sa tobom nestaje i Kaduovo maltretiranje Zvezdinih navijaca. Nazalost, ni ti nisi uspeo da ocistis tim od neznalica. I zato ti se ovo dogodilo. Dobro razmisli sta ces dalje, jer budu li Adza sastavljao tim i tebi nema nama spasa. I jos nesto. Zvezda je u prelaznom roku potrosila gotovo milion evra za pojacanja. Stigli su ispodprosecni Brazilci koji su opet deo tala u kojem ucestvuje nas Adza. Ima li nade. Bojim se da nema. 6. aprila dajmo im poslednju sansu. Ako vec sever nece, neka Istok i Zapad konacno zagrme UPRAVA NAPOLJE i ROBI OSTANI...

vas juzni komsija

pre 13 godina

Kaluđer za het-trik!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ђорђе, 15. mart 2011 20:23)
Vazno je da imas "kredit" za mob...
kako bi inace mogao da pises gluposti da nisu izmislili mobilne telefone..
P.S.Divim se koliko si vidovit :DDDD

Josko Martinoski

pre 13 godina

Zasto nikad moj komentar nema mesta na vasem sajtu kad napadam F.K.PROSLOST???
Jel je zabranjena ISTINA koja boli kada je Zvezda u pitanju???
BTW.Ako vam je to srpski BREND...odma napisite...THE END...i produzite da zivite u lazi!!

pfc

pre 13 godina

Ako su grobari preziveli period od 2000 do 2007 bez pobede u derbiju prezivecemo i mi 3 godine
(zvezdas, 16. mart 2011 19:27)
hehehehehehe, ali preboj koliko je partizan uzeo titula za tih 7 godina, pa ulazak u LS, pa osmina finala u kupu UEFA, a vi u ove tri- jedna velika 0... Ja ne bih to preziveo...

Zdravko Dren

pre 13 godina

Uprava FK Partizana je danas dobila derbi. Doveli su Tejga koji je ni iz cega dao 2 gola, dok je pojacanje nase uprave Borha iz 2 100% sanse dao nula golova. Ako se ne varam Tejgo je trebao da dodje u Zvezdu pre nekoliko godina.
Sto se tice "Maestra" Evandra i njegovog brata blizanca po igri KAdua, mogu slobodno da napuste klub i da nam plate sto smo im dozvolili da nose dres Crvene Zvezde (Evandro cak 10 dobio) jer realno nisu ni za nasu drugu ligu. Nedostajao je Adi danas iako je mladi Cosic dosta dobro odigrao, ali iskusniji igrac nikad ne bi dozvolio da mu napadac onako da gol glavom (mislim na drugi gol). Na kraju cestitke navijacima Partizana na pobedi i vidimo se za 2 nedelje.

Nemanja

pre 13 godina

relano, nije bila loša utakmica. NA momente sa dosta tempa, dosta ljudi i dva mlada trenera na klupama sa nekom idejom. Možda ima nade za naš fudbal. U odnosno na ono što smo gledali do sada, ovo uopšte nije loše. Tejgo je objasnio neke stvari, veliko pojačanje.

Mislim da Zvezda ima jako slabe strance koji ne prave razliku, kao u Partizanu, tako da je to osnovni problem. I u odnosu na partizan, dosta je sporija transformacija iz odbrane u napad.

U svakom slučaju sa nastrpljenjem očekujem sledeći derbi i nadam se da će biti još bolji :)

grobar do groba

pre 13 godina

iz usporenog snimka se jasno vidi da je tejgo bio u ofsajdu.....i kod drugog gola isto.......al nema veze, idemo dalje zahvaljujući sudijama, kao i uvek.....al boli vas uvo, vi imate Bari

Aca

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.
(Niksicko Pivo, 16. mart 2011 18:57)

coek, sesnaesterac (padez)i sudija se nije prezivao, vec se preziva Karadzic. Jednom al'drugi put al. Svaka cast navijacima Zvezde.

mika

pre 13 godina

pas igra je smejurija zar je moguce da su ovi igraci zvezde to trenirali.zao mi je samo sto ova ekipa i dalje ima podrsku,ljudi vi neshvatate da podrzavate nesto sto nije valjano dok je vas veciti optimista koji ce opet pruziti podrsku ovim polu igracima skoro necemo slaviti u srbiji a kamoli u evropi.partizan nije nista puno bolji ali su tu ipak neki rezultati.budite realni i recite sta bi nam radili da igramo napolju.neka podrska postoji ali ovo je stvarno ispod minimuma sto ovaj klub zasluzuje.svaka cast momcima ali oni su za neke nizerazredne klubove ,ne za zvezdu.

Milos

pre 13 godina

Ovaj Srdjan koji je napisao da su Miljkovic i Lazevski najgori bekovski par je ocigledno neki Zvezdas. Oni su najbolji par bekova u zadnjih nekoliko godina u Partizanu, obojica su iz Partizanove skole, mladi igraci i iako ponekad grese, nekad imaju izvanredne poteze, cini mi se da su sve bolji i sigurniji. Nadam se da ce se obojica sadrzati u Partizanu, i da ih nece odmah prodati za prvu ponudu, jer uzivam da gledam ovakve igrace iz nase skole, to retko koji klub ima u Evropi.

Veteran

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.

✰š

pre 13 godina

Uz dosta sreće, Partizan bez primljenog gola ulazi u revanš.

Realno 4:3 po šansama (pošto vidim da niko ne računa šansu Jevtića u 1. minutu, neću ni ja), a moglo je da bude i 4:0 za Partizan, kao i 2:1.

Za drugi gol krivac je Stamenković, lopta je bila na petercu.

Partizan odigrao dominantno oko 15-tak minuta na početku 2. poluvremena, posle drugog gola, kada je odbrani Zvezde "ušla voda u uši".

Suđenje domaćinsko, ali u granicama podnošljivog.

Zvezda će da se uigra još više do revanša, tako da ja ne očajavam, mislim da su još uvek oba tima u igri za prolaz.

Maksimalna podrška Prosinečkom, vidan je napredak posle kratkog vremena. Treba zadržati isti sistem igre, uigravati se, a u junu dovesti par igrača po Robijevoj želji.

Djorgo

pre 13 godina

Gledao sam poslednjih 20 minuta. Nas klupski fudbal, je prema tome, dalje u zalosnom stanju. Pretpostvaljam da se ovako igralo pre jedno 50 godina.
Zvezda - zalosno, Patizan nesto manje.

mist

pre 13 godina

Realno 4:3 po šansama
(✰š, 16. mart 2011 20:00)

Jel se seća neko one emisije na BK, kada su klinci igrali Soni za nagrade? Između ostalog su igrali i PES (ISS), i ako niko nije dao gol, klinac koji je imao više udaraca na gol pobeđivao je.
Eto, toga sam se setio, ko zna zašto...

...

pre 13 godina

Alal vera crno-beli!!! Hvala vam za ovaj rezultat u derbiju. Sve je bilo na vrhunskom nivou, od nase igre do atmosfere na tribinama. Pokazali smo Zvezdi da smo ipak bolji od njih i verujem da ovih 2:0 ce biti sasvim dovoljno za prolaz dalje. Tejgo je fantastican, dobili smo ogromno pojacanje. Napred Partizan!!!

vlajko

pre 13 godina

najbolji derbi zadnjih 5-6 godina. partizan je bolja ekipa ali veceras je zvezda pokazala da moze da im parira i sa ovim skrpljenim timom.
tejgu svaka cast na reakcijama kod oba gola, stvarno je vrhunski. videlo se da je zvezdi falio adi. mijailovic definitivni buducnost srpskog fudbala.
a grobari su previse poleteli, ofk-a stisla partizan bila frka. zvezda stisla da nije bilo mnogo srece bila bi bas frka. al sreca ne traje doveka.tako da ima tu jos da se igra a i u prvenstvu nista nije gotovo.
sto se tice igara igraca tipa ilijev, petrovic,kadu u nasem fudbalu sve govori o upravama "sampiona" a ne toliko o trenerima koji ne bbi bili tu da ne slusaju. sve u svemu od mene prvo bravo za derbi u zadnjih 5-6 god.

neutralan

pre 13 godina

I CZ jos jednom placa ceh svom VRHUNSKOM SKAUTINGU... Daj sklonite Adzica i mozda dovedete nekog NORMALNOG igraca. Svaka cast za pojacanja PFC... Pa cekao jis 2 derbija do kraja...

miki

pre 13 godina

ne znam da li je moguce da partizan ima toliko bolji skauting od zvezde vec godinama kada su igraci, a pogotovo stranci u pitanju..evandro i borha ne mogu da se porede sa tejgom i adijom, razlika je u klasi a ne u nijansama. veseli borha ne bi dao gol ni da mu je prazan, uzas koga smo doveli..

Realan

pre 13 godina

Na žalost još dugo nećemo prići partizanu, u naredne 3 godine ne smemo se ni nadati tituli. Hvalimo se punim tribinama protiv "slabijih" timova, upravo smo zato i došli na dno. Kakva bre podrška? Kome? Fudbalerima koji su u rangu smedereva i inđije? Upravi koja ne može da se poveže? Ovakvim tempom još ćemo dugo da sanjamo pobedu nad partizanom, a na evropu ne smem ni da pomislim.

A sada laku noć

pre 13 godina

Zašto je Partizan bolji?
Pogledajte pojačanja.
Evandro 0,Borha malo bolji od nule,Mijailović i Ćosić solidni,ali neiskusni.
S druge strane Tejgo 2 gola, Adija sasvim solidno odigrao zadnjih 15 minuta, koliko je igrao.

raving mad

pre 13 godina

Pitam se samo zasto zvezda nije igrala drugo poluvreme? Objasnili smo kako se ponasa i kad vodis.Niko se od igraca Partizana nije valjao po travi, kao primer navodim detalj kada je Babovic oboren (po 100ti put), sudija zove lekare, a Stefan ustaje i pokazuje kako nema potrebe za intervencijom. Vasi Koromani i Lukici to nikada nece shvatiti, zar ne?

ultrasrbin

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.
(Niksicko Pivo, 16. mart 2011 18:57)

pa nije hteo sudija da iskljuci krstajica jer bi onda morao da iskljuci i koromana i tosica. koji to igrac gura protivnika,a zatim i pomocnog sudiju i za to dobija zuti. po pravilima fizicki napad na sudiju kaznjava se crvenim. zvezda je kao niksicko pivo, nekad sampion,a sada prosek.

CheWoo

pre 13 godina

Odusevljavaju me ljudi koji ostavljaju komentare tipa ,, Zvezda igra moderan fudbal" , ,, Robi ima viziju" itd.
E prijatelji moji osnovno pravilo trenerskog posla je napraviti najbolju taktiku za igrace koje imas a ne prepisati Gvardiolin moderni fudbal, lako je njemu on ima Cavija ,Mesija, Inijestu, Vilju, Pedra...
Iako navijam za Partizan svidja mi se ovaj Robi ali samo kao lik ali mislim da je jako los trener. Cak ni ideja fudbala nije iz njegove glave a o igracma da ne govorim!!!

MB

pre 13 godina

Ne mogu da verujem sta sam gledao...derbi??? Kakav crni derbi ovo je bruka za nas fudbal!! Zvezda katastrofa, Partizan ( nije daleko), sve u svemu tuga. Kvalitet fudbala je na nivou opstinske lige!!!

Cestitke za Partizan

simboliko

pre 13 godina

Ovaj Princ je za klasu bolji od svih na terenu. Tu je razlika u kvalitetu, i u uigriranijoj igri Partizana. Međutim utisak je da kad gledaš tekmu gol može da padne kad oćeš bez obzira na postavku igre, s tim što su ovi iz Zvezde očajni pa im ni to nevredi.

BAH

pre 13 godina

Sanse,zvezda je imala boljih i lepsih uslovno receno,iako partizan imao par ozbiljnih mada iz kontri.Partizan dao 2 gola iz polusansi,zvezda nije imala ni jednu polu sansu,jer igra kao barselona,ili ulaze u gol sa loptom ili nista.Robi apsolutno ima moju podrsku,neka nastavi,ja sam inace zvezdas.Da ne bi bili ljudi samo pre derbija,cestitke partizanu,zasluzeno,mada ostajem pri stavu da i da je bilo obrnuto msm da bi bilo zasluzeno.

Jaymz

pre 13 godina

Komsije, koliko god se vi smejali nasim neuspesima u Ligi Sampiona sad vam je, valjda, jasno koliko tamo SVAKA utakmica znaci. Cista pobeda na ISKUSTVO! Bravo crno-beli!

dsa

pre 13 godina

partizan pobedio na iskustvo...par stvari... gde je krenuo stamenkovic kod prvog gola..neverovatno kakve golove prima protiv partizana..posle se iskupio kod suta ilieva...druga stvar cemu ono gazenje krstajica i dal je moguce da nije dobio crveni... jos bolje komentar je strajnicev ako ga se neko seca da ga ne pisem ove..toliko pozdrav..i da derbi je bio los po meni kvalitet nikakav

brko

pre 13 godina

Ovaj derbi me podsetio na nedavnu utakmicu ManU-Arsenal i po igri i po rezultatu. Zvezda je kao gost igrala, imala inicijativu, stvarala prlike, a Partizan zabijao.
Nema sta, crno beli konkretni i efikasni.
Inace, kao neutralan posmatrac, mogu da kazem da je derbi bio je jedan od boljih poslednjih godina.

duledudule

pre 13 godina

imali smo 4 sanse,ne umemo da damo gol.partizan dva gola plus sansa,onaj adija pred kraj.eto,uzmete kup i presli ste pola od 23 koliko ih imamo mi :p

V≠W

pre 13 godina

Savic 5 miliona, Adija 10 miliona, Tejgo 15 miliona.. gledati Saleta kapitena kako u 95. minutu trci kontru sa dusom u nosu.. NEPROCENJIVO..

д.н.с.

pre 13 godina

Мислим да ову победу треба јако критички сагледати и извући поуке.Као прво зашто тако јадна игра у првом полувремену после датог брзог гола-то од Станојевића нисам очекивао.Зашто пуштање играча чергара да дођу лако до казненог простора па сва срећа што су танки у знању па нису дали гол.Шта замишља Раћа Петровић када уместо да избаци лопту из казненог простора он се поиграва у истом-за то би га тренер требао казнити са бар три утакмице неиграња и то да му каже због чега.Такође какви лоши пасови истог тог Раће а и Лоле Смиљанића који једино што није добио сва срећа други жути што иначе редовно добија.Илијев-јако некреативан нападач и треба дати шансу том малом надрканом Шћеповићу.У другом полувремену морам признати боље је било али пре свега уласком Меде који треба да има место од почетка утакмице.Највише ме нервира што се није ишло на тотално разбијање чергара,на притисак,силовите нападе јер имамо много бољи тим али то данас нисмо показали осим можда у једном делу другог полувремена.Значи супер је што смо победили али морају се извући поуке.

uncle phil

pre 13 godina

moram reć da kao hrvat ne zamjeram nešto posebno prosinečkom što je otišao trenirat zvezdu, sport ne treba miješat s politikom a i što se same politike tiče, došlo je vrijeme za normalizaciju odnosa. al glede prosinečkog kao trenera, mislim osobno da se zvezda neće previše usrećit s njim, lijepo je to da je on zvezdina legenda al mislim da kompletna javnost u srbiji i navijački korpus previše robuje tome i slijepo vjeruje prosinečkom kao treneru. on je kao prvo neiskusan, zvezda mu je prvi samostalni angažman, druga stvar osobno mislim da on nema predispozicije za bit išta više od prosječnog trenera. ako malo bolje razmislite manje više svi treneri koji su se kao igrači uglavnom oslanjali na vlastiti talent (a manje na radne navike i taktičku disciplinu - kao što je bio slučaj kod prosinečkog) nisu baš neki treneri. maradona je najbolji primjer. logična stvar, ne možeš nogometni genij prenijet na druge igrače - s tim se čovjek rađa. tako da predviđam da će se kroz dogledno vrijeme, uslijed rezultata ispod očekivanja, sav kredit prosinečkog kojeg je kao igrač zaradio na marakani istopit poput svijeće. i prosinečki se doveo u situaciju da će ga naredne generacije koje će tek pohodit marakanu pamtit više kao lošeg trenera nego kao fenomenalnog nogometaša.

Mare grobar

pre 13 godina

Zvezda ima:
- Pehar svetskog sampiona Sveta
- Veci stadion
- Vise navijaca
- Bivse velike zvezde
ALI DZABA VAM SVE KAD PARTIZAN BOLJIII JEEEEEEEE !!!!
DOBRO STE I PROSLI MOGLO JE BITI JOS GOLOVA! ZASTOOO CUUTIITEEEE???????

Tayson

pre 13 godina

Zvezda je bila opasna u prvom poluvremenu jer je Partizan bio ocajan, a evo i zasto.
Posle prvih 15ak min., Partizan stao u odbranu i prepustio Zvezdi iniicijativu, ali sto je jos gore- ta odbrana se igrala ocajno!!!
Ej, zadnja linija stoji na 20 metara od gola, a igrace Zvezde su napadali kad dodju na 25-30 metara. Uzas, sreca pa nismo primili gol.
U nastavku - Partizan igra svoju igru, presing po citavom terenu, tecan pas i Zvezda NE MOZE da se skrpi, ocajna!! Dakle, sve je jasno. Evo i nesto zanimljivo:
Najbolju sansu u prvih 45.min je imao KAdu, ali kako? Pa tako sto je nonsalantni Petrovic pokusao da doda lagano i cap - Zvezdi u noge i puce kontra, sreca pa ne bi gola...

darko

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
(Djoka, 16. mart 2011 18:00)
# Link komentara

hahahhaha,pa vi cigini ste zaista fenomenalni......sada Vam i tehnologija kriva.Ovi komentari dokazuju da zvezda moze da zivi samo u proslom veku.
Da je sudija bio malo odlucniji trebao je Karleusi da da crveni ko vrata a bogami i onom Kaduu za start nad Babovicem sa dve noge.Al nema veze ....

Ghadafi

pre 13 godina

Jeste bilo 2-0 ali konacno Zvezda nije bila inferiorna u derbiju. Golovi su dati kako su dati, a uveren sam da ne bi pali da je umesto Cosica Tejga cuvao Vilotic ili Addy, da je igrao. Zvezda je cak imala nekoliko jako dobrih sansi, pogotovo u prvom poluvremenu. Steta sto su ih presekli sa 2 brza gola na pocetku svakog poluvremena.. Zal za porazom, ali konstatacija evidentnog napretka Zvezde u odnosu na prethodne derbije su mi najveci utisak posle danasnje utakmice. Ne mora da znaci da ce Partizan imati srece u onom derbiju u prvenstvu, jer je ova saga u kupu maltene vec gotova. Jer realno, Partizan je imao i dosta srece danas

cartmanx

pre 13 godina

Sad sto i Stanojevic zna ali se vidi, kolika je razlika kad su u igri Medo i Adija, umesto Ilijeva i Petrovica..Jedna stvar mi takodje bode oci a to je da uvek posle datog gola nastupa nas "balkanski"mentalitet, zasto ih uopste pustamo da igraju ali dobro..bilo je sansi na obe strane, moj PFC je daleko tehnicki potkovanija ekipa...a mada moram da priznam da su se komsije malo popravile..I ako pricate vec o sudjenju kako niko ne spominje Tosica koji se unosi nasem igracu u facu, jos i gura pomocnog sudiju,sto je za direktan crveni karton, ali neka..Na "marakani"cemo igrati jos bolje.....

Grobar Ni

pre 13 godina

Лукић: „Овај наводни пораз не признајем. Ово је ногомет а не главомет, што значи да се ради о драстичној повреди правила игре, па зато пораз моје Барцелоне треба преиначити у њену победу. Наш најсрпскији клуб је то и заслужио према проценту поседа лопте и фантастичној игри кратких пасева.“

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Delije se zale na strajnica koji je direktno uticao na rezultat!
Pa mogli smo i mi na gojka andrijasevica koji je godinama prenosio a klasican je zvezdas. tada vam je bilo lepo.
Sto se utakmice tice.. Partizan onoliko koliko mu treba.. iako je mogao da zgazi zvezdu jer je za klasu bolji.
Samo neka oni igraju od noge do noge.. koj ce im napadaci i golman.
Posed lopte se gleda na kraju sampionata!!!
Tu su jos 2 derbija pa cemo videti nadam se pravi Partizan sa vise od dva gola u mrezi zvezde!

vlajzi

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !
(bgcaffe, 16. mart 2011 19:02)

aj sto ne znate da igrate fudbal, kosarku, vaterpolo isl... to je ok, svakom moze da se desi! al kad pocnete da se blamirate ovakvim komentarima, to je najjace! pa vi se sami namestate, a posle vam kriv djavo sto vas zezamo! hahahahahaha cuj njega 'RTS izmontirao...'
a gde su tu vanzemaljci, FBI, vatikan...???

kajzer sose

pre 13 godina

Posle ove utakmice ako mu vec ranije nije bilo jasno Stanojevic treba da shvati da Petrovic nikako ne sme vise da bude u prvom timu,da Medo mora da igra,isto kao i Adija,i da gopsoda strucnjaci shvate da mi nemamo bekove i da nemamo krila...toliko!!!Prvo poluvreme ocajno,i tako ocajan Partizan koji se bukvalno brani dobija Zvezdu lagano...imali su oni sanse,imali smo i mi,ali je ovo dokaz da Partizan sa 20 % snage lagano dobija Zvezdu...hval i dovidjenja

ZZZzzz

pre 13 godina

Srecom po Zvezdu,igraci poput Petrovic i Iliev moraju da igraju,da su igrali Kamara i Adija bilo bi vise posla.U svakom slucaju ovo je nasa realnost,nema trcanja nema igre samo neke duge lopte jer tako se najmanje trci.Onda dodje Evropa,Zvezda ispadne u 1. kolo, Partizan srecno udje u LS,i biva nadigran/pretrcan sa skorom 0 0 6.Lose se radi u nasem fudbalu,primer je Zoran Tosic,slabasan nizak igrac otisao u MU a tamo iako nije igrao,dosao do snage,mogucnosti da trci kao nadrogiran,jer se u PL tako igra.

Dusan R

pre 13 godina

Partizan jeste pobedio , i to je ok. Zvezda nije igrala lose, sa mladim igracima , prelazna ocena . Ali Prenos i Predrag Strajnic. Pa jel to nama Partizan vraca za Milojka Pantica? Zaista me je iznenadila njegova ljubav prema Partizanu...
Podrska Prosineckom...bice bolje.

bgcaffe

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !

Don

pre 13 godina

Do kada vise sine Radosave Petrovicu :S...Kako ove sto ga guraju nije vise sramota,gurajte talenta a ne igraca koji nema ni jednu predispoziciju za veznog igraca.

007

pre 13 godina

Bravo za Partizan i Zvezdu , mnogo lep derbi , sa uzivanjem sam gledao .
Naravno nije to ni blizu evrope , ali koga jos zabole za nju .

A ovi komentari sto samo traze dlaku u jajetu i komentarisu kakva je igra tj kakav se igra fudbal kod nas , koga bre zabole za vase komentare , imate man utd reala milana pa gledajte .. sitne duse "evropljani"

Ajvan

pre 13 godina

Cestitke partizanima, bolji su, ne mnogo, ali su bolji. Posle duze vremena lepa utakmica za gledanje, lepo je kad se igra otvoreno bez palamudjenja. Sudije onako, par sumnjivh odluka ali nista presudno.

Ivan iz Cacka

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
(Djoka, 16. mart 2011 18:00)

Iskreno mi reci, koga lažeš? Sebe ili nas... Da li TI verujes u to sto si napisao?!

mizzuno

pre 13 godina

dali ste dva gola iz nicega,bez ikakve akcije. zvezda je po sansama trebala da pobedi ali boze moj nebroje se na kraju sanse. zvezda bolja, partizan iskusniji.

verovatno imam kompleks,ne znam ...

pre 13 godina

Ja se nisam radovao preterano,meni ovo postalo normalna uobicajna situacija..Npr vise mi znacio gol Lole u 90. protiv OFK-e

logicar

pre 13 godina

Klasicna nepravda modernog fudbala. Imali smo veci posed lopte, vise udaraca u gol, manje zutih kartona ( a dobijali smo zbog prigovora za nepostojece prekrsaje), manje faulova i nije bilo dovoljno ni za nereseno. Ispada da je franjevac bolji a realno je daleko od toga. Da ne pominjem treci derbi zaredom gde je Krstajic morao da dobije crveni...
Robi me je malo razocarao. Kaludjerovic je jedini pravi napadac i ne sme da bude na klupi. Ako si dosledan odstrani ga iz tima ili ga pusti da igra a ne ovako. I ne znam sta treba da se dogodi da Kadu bude proteran iz Beograda a ne iz Zvezde.
Sve u svemu, prolazak je daleko ali nije nedostizan.

V≠W

pre 13 godina

Jel moguće da Predrag Strajnić prenosi utakmicu?!Pa ovo nema nigde.Očigledno na strani partizana!
(Ognjen, 16. mart 2011 18:06)

A kad je prvi derbi prenoslila Prva (FOX) tad je bilo dobro? Prosinecki ima lepu ideju kako tim treba da igra ali nema igrace, posed lopte dosta zavisi i od protivnika , mislim stamenkovic je mogao nakon drugog gola da cuva loptu do 90og niko ga ne bih dirao, hocu da kazem dzaba mnogo pasova kad od njih nema koristi. Partizan je igrao na mahove ali je pored dva gola ima dosta povoljnih situacija i da su igraci bili malo pribraniji rezlutat bi bio povoljniji za Partizan, mada je i Zvezda imala svoje sanse, realno Partizan je bar za klasu bolji i iskusnji i kad se svedu utisci ipak je Zvezda cak i dobro prosla.

Ja idem da se napijem tj dopijem :) a vi vidite sta cete.

Dado

pre 13 godina

Bez obzira na hrpu smešnih i uvredljivih komentara pokušat ču da nekako objektivno ocenim utakmicu...Zvezda je prvo poluvreme dominirala, a u drugom nije jih bilo...jednostavno presekao ih gol a izašlo je i iskustvo Partizana na videlo...trebala je Zvezda i zaslužila bar jedan gol ali šta je tuje..raduje me igra iz prvog poluvremena a pre svega gledati onago mlade nade u našem timu...samo napred ništa još nije izgubljeno, dolazi Marakana, pa šta bude...mora jednom i nama sreča da se nasmeši...a celoukupno Partizan je zaslužio da pobedi zbog drugog poluvremena, ali je realno prvo poluvreme bila bruka i sramota igrati onakav bunker kuči...

verni

pre 13 godina

ЛУКИЋУ ОДЛАЗИ!!! (коначно) и поведи са собом Аџића и компанију, УПОМОЋ!!!
ЏАЈО ВРАТИ СЕ, СПАШАВАЈ НАС НЕЗНАЛИЦА, МОЛЕ ТЕ ДЕЛИЈЕ!!!
Никада ништа нећемо урадити са овом гарнитуром, ни у Србији, а камоли у иностранству. А вала трпим већ дуго, али не могу више.

Pukovac

pre 13 godina

Partizanu se ne preti iz prazne puske sinovi, nikako. A vasa ne da je prazna, nego...

Bravo nasi, sve je dobro funkcionisalo, mali propusti i faulovi na glupe fore karleuse i Ninkova, navijaci objasnili. Sve u svemu, zadovoljan sam igrom, mogli smo jos neki da im umuvamo (Adija, Ilic u zadnjoj akciji nema snage), ali nema veze, njihova agonija se prosuzava.

Raćo majstore

pre 13 godina

Mi kada odigramo loše da lošije ne može a vi "evropski" kao Barselona, rezultat bude 2:0 za nas. A shvatm zašto gani ne vole Raću Petrovića - 6 derbija - 6 POBEDA.

Jadno suđenje

pre 13 godina

Nije sviran penal za Partizan, nije isključen onaj udarač glavom. Čemu služe ove sudije? Može li to neko da dovede u red? Zbog takvih agresivnih ljudi dobićemo šut kartu u Evropi. Ovo mora da dobije svoj kraj, ali fudbala u Srbiji neće biti.

PROXY

pre 13 godina

Ma, Robi se zeznuo sto se prihvatio uopste trenerskog posla u Zvezdi. Sta vredi dogovor i taktika pre meca, kad to nema ko da sprovede u delo. Taj virus totalne neefikasnosti i amaterizma nas prati vec koliko sezona unazad i nikako da ga se resimo. Nije ni svaki poraz isti, desi se, ali sa ovom nazovi igrom nemamo sta da trazimo ni u revansu.

Pele

pre 13 godina

Od Borhe sam očekivao više, ali je i on krš igrač kao i Evandro.
Sad svi ponavljaju kao papagaji da se vidi "pomak u Zvezdinoj igri" ali to su priče za malu decu. Ta besmislena dodavanja možemo da okačimo mačku o rep. Imao sam utisak da Partizan igra sa 50 odsto snage, taman koliko im treba. Tejgo je superioran, ništa mu nismo mogli. Onaj "novi Vidić" ga drži sa dve ruke, a ovaj mrtav 'ladan zabija drugi gol. Da je kojim slučajem Adija odigrao više, sigurno bi nam dali još koji gol. Nemamo igrače i to je to. Partizan bolji, to dokazuje već godinama. Ako mi još neko spomene Toleta, zavere, Vatikan i slično, ima da vrištim od muke. Niko nama nije kriv što ne umemo. Samo je sreća što i Stanojeviću neko pravi tim pa Petrović mora da počne svaku utakmicu.

Voja

pre 13 godina

@Nikola

"Zvezda igra odlicno,prvi put da neko nas igra ovako pravi moderni fubal,nema veze i ako izgube sad,sledeci ce put biti petarada.A sudija,ne znam sta da kazem partizan igra pravi seljacki fudbal,najmanje 3-4zuta kartona su zasluzili u prvih 10minuta."

Ja ne znam da li sam ja gledao istu utakmicu. Doduse, gledao sam samo drugo poluvreme, ali ako je ono moderan fudbal a vas 417 kazete de jeste, ja onda ne znam sta ja to svake nedelje gledam po stadionima Primere. Izgleda da se shvatanje modernog fudbala promenilo jako otkad se gledanje evropskih liga placa u Srbiji. Po mom misjlenju, ono sto igra Partizan je eventualno dovoljno za prolece u Evropa Ligi, dok Zvezdina igra nema veze sa zivotom. Ponavljam da sam video samo drugo poluvreme, mozda je prvo bilo drugacije.

Inace, o divljanju na nasim terenima nemam reci. To je rak koji odavno boli i ne vidim spremnost drzave da bi nesto uradila s tim. A sto se sudjenja tice, onog coveka je ocigledno strah. Jer ne znam kako objasniti da ne iskljucuje coveka koji nasrne na sudiju kao Tosic. Kao ni Kadua u poslednjim minutima kada sa dve noge, ubitacno, odnese Partizanovog igraca...

Jednom recju: daleko je sunce...

Milivoje

pre 13 godina

Huligani koji sebe nazivaju navijacima treba momentalno strpati u zatvor . Oni ce da pljuju po predsedniku Srbije . Nemaju dva razreda skole !!! Izdrzi Borise i opet pobedi.

Zipo

pre 13 godina

Razlog poraza, mladi Cosic, ne treba se ljutiti na njega, on bi, ali priroda (bez koriscenja steroida) ne da. Tejga mora da cuva zver. A jos veci razlog je taj da u postavci Zvezde Kadu i Evandro treba da su najkvalitetniji igraci u timu, a upravo su oni uz Mikica najslabiji. Cestitke navijacima Partizana, bila je fer borba uz dobro sudjenje i zasluzeno su pobedili.

Chief666

pre 13 godina

Hm , ne stigoh da odgledam prvo poluvreme ali drugo je bilo bas gledljivo . jedan od boljih derbija u poslednjih nekoliko godina . i partizan i zvezda pokazuju odredjenu zelju za napretkom igra je tecnija i brza , naravno jos uvek ne na nekom zavidnom nivou ali postovanje za trud i za stanojevica i za prosineckog . babovic najprijatnije iznenadjenje , u jednom momentu sam pomislio da li je moguce da ga ima svuda po terenu :)

Krle

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Djoka, 16. mart 2011 18:00)

Druze, pa da li je moguce da je sad i RTS kriv??? Ko li ce biti sledeci...

Aleksandar

pre 13 godina

Licno, mislim da je po kvalitetu igre ovo najbolji derbi u poslednjih pet-sest poslednjih.Partizan igra na ivici ostrog, Zvezda OK.Mali Cosic uplasen, Koroman dobar, Kolumbijac indisponiran, ali zato morate imati jednog koji se istice Karleusa na nivou NULE.Vilotic izuzetno posten fudbaler.Raca balvan koji seta sredinom, Babovic odlican, ali zato dva odlicna fudbalera na klupi Kamara i Ganjanin, zasto li ih ovaj Stanojevic drzi na klupi, zarad neznalica.Sve u svemu sadrzajno, ali da li je dovoljno videcemo u Aprilu.

Јокић

pre 13 godina

Отац Клеверсона Кордове Клеа је ПРИНЦ ТЕЈГО!!!И дефинитвно је потврђено да имамо комплексе...хаха

Pavle

pre 13 godina

Bese nekad fudbala....partizan je bio ocajan a dobio nas lagano ....sta bi bilo da su odigrali sa 100 % snage...nije problem u partizanu ni u tejgu a ni u prosineckom...realno za zvezdu igraju losi fudbaleri...i bas mi je zao zbog toga..

Шоне ПФК

pre 13 godina

Доминација се наставља. Овај пут можда мало теже него неки од претходних дербија јер је и звезда покушала да игра као неки фудбал али овај пут смо и ми одиграли за нијансу боље (прошли пут је било баш са пола снаге) па је резултат од 2 гола разлике реалан (могли смо да дамо још 2 али шта знам могли смо и да примимо 1). Кад упоредим утакмицу од пре неки дан против офке и ово данас против звезде, ја и не видим неку разлику у квалитету тих екипа. Звезда је имала можда мало више амбиције али џаба им то кад им је објективни квалитет слаб, на другој страни офк се мало више бранио али био прилично опаснији него звезда данас. Е сад, како звезда побеђује на силним утакмицама па је разлика у првенству само 5 бодова је потпуно друга прича.

Што се тиче индивидуалног учинка играча, сви у Партизану си били на прилично добром нивоу. Има ту пар играча који ипак имају мањак квалитета да би били у тиму какав је Партизан али борбеношћу и извлачењем максимума ипак успевају да имају користан учинак за екипу. Тејго наравно најбољи, сумњали смо да ли ће бити добар као Клео међутим ово досад испаде да је ај да не кажем бољи али свакако ефикаснији. Адија оно мало што је играо показао да зна и да се на њега може рачунати, Камара исто одличан (он и Фејса кад се опорави има да кидају већ крајем ове сезоне али највише од почетка наредне). Од искуснијих зна се, Крле маестрално, Сале сасвим добар (имао је погрешних пасова али је имао и више него добрих потеза), и на крају Илиев који је некако био најагилнији и представљао сталну опасност (штета што не даде онај гол на почетку другог полувремена). Станоје добро водио утакмицу а још боље одрадио припрему. Свака част свима у клубу на заслуженој победи.

Гробарима наклон до пода, ако је на терену доминација изражена са 2 гола она на трибинама је била бар за 4. Север се у другом полувремену у буквалном смислу није чуо а и током првог је Југ био прилично гласнији.

Нема предаје до коначне победе! ДОМИНИРАЈ!

slavko-teslic

pre 13 godina

Realno,reko sam vec da je PARTIZAN Barselona za sve klubove u Srbiji,pozdrav za sve iz CRNO BELE Republike Srpske-dominacija se nastavlja:)))

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Rutinski...da je igrao Adija umjesto Ilieva bilo bi mnogo ubjedljivije,ali i to ce valjda Stanoje da shvati...a ilic,nemam rijeci...sad smo makar mirni od komsijskih prica do 6.aprila,a onda ce Princ morati da odrzi jos jednu kraljevsku lekciju :) PARTIZAN ZAUVJEK !

ultrasrbin

pre 13 godina

Majko mila sta rade sudije kod nas. Iz aviona se videlo da je prilikom suta Tejgo za telo bio u ofsajdu. A onda sta radi Rts pravi secenu tj izlomljenu sliku sut i duel Tejgoa i Cosica par sekundi ranije gde je Tejgo ispred Cosica da ubede gledaoce da ofsajda nije bilo. Sta radi propaganda u korist Partizana
(Crveni petao, 16. mart 2011 17:37)

covece,ala ti imas problema. sada je kriv rts sto nije prikazao nepostojeci ofsajd pa da imate razlog za kukanje. to bi bilo isto kao da ja kukam sto nije navedeno da je adija zamenio ilieva ako pogledas postave. je li to propaganda u korist zvezde ili mozda i to treba gledati kao propagandu u korist partizana. svi su krivi osim igraca i dicnog rukovodstva zvezde. pa vasi stranci su,izuzimajuci kadua , odigrali sa onoliko energije koliko ja utrosim da se smestim u fotelju i tu je kriva propaganda.

realan

pre 13 godina

Strajnicev jauk posle sanse Borhe, neprocenjivo...
Nista Partizan nije ali je od ovakve Zvezde iskusniji, konkretniji i bolji.
I uzece i kup i prvenstvo.

Bog da cuva...

pre 13 godina

Zvezda je imala veci posed, nije svirano dva penala. Vama samo stranci daju golove. Gde su Srbi. Zvezda ce opet da bude sampijon evrope jer Robi zna kako se postaje sampijon. Uzecemo kup na marakani.
(gonzales, 16. mart 2011 18:57)

Da li si hteo da kazes SAMPINjON?
haha

arkadij

pre 13 godina

Jel moguće da Predrag Strajnić prenosi utakmicu?!Pa ovo nema nigde.Očigledno na strani partizana!
(Ognjen, 16. mart 2011 18:06)

Uuu veliki problem... I vama ce Andrijasevic, pa nikom nista, kog briga sta se dernjaju ionako nemaju veze s vezom.. Nego vi samo da kukate, posle sudija, kartona, penala, sada idemo na komentatore..

joj

pre 13 godina

pustis 1 ofsajd i grobar pobedjuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (cz, 16. mart 2011 17:22)
---
Čak ni penal niste dobili a tražili ste ga.

Tetreb

pre 13 godina

Pobeda sa stilom.
Samo mi nije jasno kakvu ulogu je imao Jevtic, i sta je taj radio sve vreme?????
Inace Stamenkovicu opada cena posle svakog derbija :))

ko, ja?

pre 13 godina

I bez Cosica dobijamo Partizan. Ova nova igra koju forsira Prosinecki nikako ne odgovara Partizanu. Robi insistira na igri slicnoj Barseloni. Iako su Zvezdini igraci kvalitetom realno slabiji od Barsinih, ipak uspeva u tome. Igra kratkim pasovima ce izludeti igrace Partizana, Stanojevic nije trener koji moze naci protivigru za to.
(vlajzi, 11. mart 2011 22:29)

Odigrali ste kao Barca, svaka vam cast... Kratki precizni pasevi, ubitacna zavrsnica i stamena odbrana... Posed lopte 99% : 1% u vasu korist... To vas je odlikovalo svih 90 minuta derbija... hahahahahahhaahhahaha

malakrsna

pre 13 godina

ok, izgubili smo... iskreno nije zasluzeno, pogotovo ne 2:0... trebalo bi biti 1:1 ili 2:2, ali sta je tu je. pruzimo partizanu ruku, bio je sprecniji... i idemo na sve ili nista na marakani. samo prestanite sa tim zaverama... sudija je bio vise nego ok, publika solidna... sta je tu je... napravimo praznik srpskog fudbala na marakani, pa neka stvarno ide bolji u finalu, gde ga ceka po mom misljenju odvratno jaka vojvodina. p.s. ovaj komentator treba stvarno da se zapita, bez zezanja.

Neobjasnjivo

pre 13 godina

Aj molim vas da mi neko od ovih sto svaki derbi pricaju "katastrofa" objasni sta su ocekivali? I sa cime oni to porede. Da ne porede mozda sa Premier League? Ili sa SFRJ ligom? Da li vi znate da poslednji klub u Premier na kraju sezone dobije oko 20M(ne znam tacno ali moze da se nadje na netu). Plus rasprodat stadion unazad 40 god. I unapred verovatno :). Jel znate da je u SFRJ bio zakon da igrac ne moze da napusti zemlju pre 27. ili 29. god ne znam tacno. Koliko godina ima Vidic? Ivanovic? Znaci koliko para toliko muzike. Ja volim Partizan i volim derbi i gledam ga i znam da ne gledam Man - Ars. Prema tome budimo realni. Ko ne voli Par, Zve i ostale klubove neka navija za Man, Ars, Int, Rom, a vidim ima ih dosta. Ali onda brate komentarisite svoje klubove, a nasi su takvi kakvi jesu bolje u ovom trenutku ne moze. Ako nekada uleti neka kinta sa strane bice bolje.

Iskreni savet

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !
(bgcaffe, 16. mart 2011 19:02)

Mislim da bi trebalo da istupite iz lige. Onda ni dugove ne bi morali da vracate.

zika

pre 13 godina

mizzuno...ili ti ne umes da brojis ,ili si gledao neku drugu utakmicu,ili si brojao samo vase sanse...pa razbili smo vas ko zvecku u drugom poluvremenu,imali ste samo jedan sut

Me,myself and I

pre 13 godina

FSS pod hitno mora ukinuti 4. minut prvog i 4. minut drugog poluvremena na svim KUP utakmicama...
ali i da,u prvenstvenim utakmicama uvedu 4 minuta obaveznog produzetka...da i drugi ucesnik derbija moze da da koji gol!

dovla

pre 13 godina

posle nekog vremena zadovoljan sam derbijem!igra sasvim ok,posle duzeg vremena bilo je zara.kad se realno pogleda rezultat je realan mada je mogao biti drugaciji da je zvezda iskoristila sanse.zadovoljan sam igrom zvezde sem kadua i cosica.raumem da je mlad ali zvezda nema nista od toga sto on mora da igra zbog cska jer nece nista zaraditi a i videlo se da protiv jacih igraca ne moze nista.svaka cast partizanu na pobedi i vidimo se na marakani

Siniša

pre 13 godina

Adžiću, da li i dalje smatraš da je Salata bio skup za Zvezdu? Ovo igranje sa Ćosićem je veoma skupo, mnogo, mnogo više nego dobar centralni bek.

zadnji vezni

pre 13 godina

Razgovor Tejga i Cosica na kraju meca:
COSIC:Tejgo ,jel ti znas da sam ja najtalentovaniji stoper u Evropi,a i sire,novi Vidic?
TEJGO:izvini,sto mi nisi rekao pre utakmice.

Predrag

pre 13 godina

Nadigrao nas je Partizan jos jednom. A eno i u kosarci smo pukli od Zagreba.
Ocigledno da su ova dva razlike za Partizan nedostizna za Zvezdu. Sanse za gol se moraju iskoriscavati u vecem procentu.
Sve u svemu, bar nije bilo dosadno za gledanje, a reklo bi se posle svega da je Partizan bolje pazario u zimskom prelaznom roku od Zvezde. Nama je najvece pojacanje trener bez licence!

dragan

pre 13 godina

Šta reći koje nam igrače dovodi Lukić,verovatno mogu negde na plaži da žongliraju loptu.Dok on i Adžić vode Zvezdu nećemo da dobijemo ni jedan derbi niti neku bitniju evropsku ekipu.

shole

pre 13 godina

‎16.03. FK Partizan - C. Zvezda 2:0
15.03. KK Partizan - Cibona 89:74
12.03. Krka - KK Partizan 62:72
12.03. FK Partizan - OFK Beograd 2:1
09.03. Hajduk Kula - FK Partizan 0:4
09.03. KK Partizan - Zadar 85:50
09.03. VK Partizan - JUG 11:10

Ovo su rezultati u poslednjih 7 dana, dalji komentari o Partizanu su suvišni.

Iako sam navijač Partizana cenim sve što su iz Zvezde uradili za domaći sport, naročito fudbal, ali navijači nikako da shvate da više nisu ni delić onoga što su bili i da klub propada upravo zbog zastarelog shvatanja ljudi iz uprava da su i dalje veliki klub koji država treba da pomaže.

Ljudi, država i sponzori pomažu uspešne, pomažu one koji će kroz reklamu doneti nove kupce, ojačati brend ili promovisati državu u najboljem svetlu. Ako ne možete da nađete pare, objavite tender pa ko da više, klub je njegov - u čemu je problem?

Volim sto sam Grobar

pre 13 godina

nam da smo bili loši, znam! Znam i da je prvi gol postignut iz ofsajda, a da je drugi postignut poslije faula Tagoea ušima, jer nije imao čime pošto ga je sa obe ruke držao Ćosić. Znam i da je Prince loš igrač, zato ga niste htjeli, znam! Navijači? Znam da su postavljeni zvučnici svugdje na stadionu, zato su se samo Grobari i čuli, znam! Znam i da je Tole namestio utakmicu, sve ja znam!

bart

pre 13 godina

E sad mozete da dovedete i Deja Savicevica za kondicionog i refika Sabanadzovica za ekonoma...mozda bude bolje...joj koliki ce vam sad biti kompleks.ccccccc.....

Bokir

pre 13 godina

Cist ofsajd kod prvog gola. Iz desnog ugla se videlo da je kampovao Tejgo. Malo ste se zeznuli kada ste pustili taj kadar. Dzabe vam preklapanje slike posle toga, vidi se cak i tu, da su 2 razlicita momenta. Savic igrao rukom, cist penal. Sudija je bio blizu. Vrhunac sudjenja je bio na kraju, krupan kadar pomocnog sudije (koji nije digao zastavicu kod ofsajda) vice na igraca. O faulima da i ne pricam. Cestitam na pobedi kakva god da je. Nadam se boljem u revansu, naravno bez pomoci sudija.

Петар

pre 13 godina

Браво за Партизан. Звезда у овом тренутку није ни до колена Партизану. Руководство Партизана је купило једног играча, али тај вреди више него свих двадесет које је купила Звезда од доласка новог руководства. Али нема везе, биће боље следеће сезоне.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.

reketom protiv korupcije

pre 13 godina

Samo se vi smejte i likujte grobari,kad je došao Muslin Zvezda je prvi derbi izgubila,posle je harala.Živi bili pa videli,zvezdina igra pod Robertovim vodstvom ima smisao i vidi se rad,koji će vremenom doći do izražaja.NAPRED ZVEZDA!!!

vlada

pre 13 godina

Tejgo,Molina,Gaj,Edgar,Kastiljo,Draman,Palasio....Boze,kakvi su nam igraci bili nudjeni i kakvi su igrali aldno bi mogli da ponovimo Bari za godinu dve al nas upropastise strucnjaci sa njihovim procenama.

gonzales

pre 13 godina

Zvezda je imala veci posed, nije svirano dva penala. Vama samo stranci daju golove. Gde su Srbi. Zvezda ce opet da bude sampijon evrope jer Robi zna kako se postaje sampijon. Uzecemo kup na marakani.

boban

pre 13 godina

I posle neka neko ponovo pita kako mogu da navijam za Mancester a ne za Zvezdu ili Partizan??? Ja zaista ne shvatam kako neko moze da se lozi na ovakvu "igru".

Pegy

pre 13 godina

Ovajkomentator RTS,Strajnic,kada zvezda napada iz Male Krsne najavljuje sansu.Smesno i jadno.I jos se nada jadnik.Kakava blamaza.Parizan je odigrao rutinski,zrelo,sa jasnim ciljevima.Bravo SAMPIONI!!!!!!!

plomba

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!
(svedja, 16. mart 2011 17:47)

Izvini, a sta je falilo utakmici? Ne volim nijedan od ova dva kluba, ali utakmica je bila vrlo dobra. I Partizan i Zvezda su imali po 5 sansi, igralo se otvoreno, a i navijaci su napunili stadion. Ni nalik nekim prethodnim derbijima.

veli

pre 13 godina

sada se vidi da smo napredovali jako puno od prošlog derbija,prekidi su problem kao što kaže robi a isto tako mislim da nama ovi stranci ne trebaju EVANDRO BORHA KADU a riješit će to prosinečki vrlo brzo pa mi smo poznati na tim pozicijamaod uvijek bili a ovi klinci odlični a grobari ipak iskusniji

Sta se pravis blesav?

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!
(svedja, 16. mart 2011 17:47)

A ti si to kao tek sad shvatio?1

BP888

pre 13 godina

Vilotic: "Krle ljubim te,nemojte vise,leba ti...Smiri ove tvoje"
Krle: "Nije do mene brale,ovi stranci slabo pricaju srpski,ne znaju sta znaci DOSTA"

bo

pre 13 godina

tuzna istina...bjekovic je bio u pravu....a ti lukicu kasnis samo 20 godina,i ti i ovi takozvani vatromet navijaci.LUKICU GROBARE NAJVECI!!!

Klo

pre 13 godina

Zasluzena pobeda grobara, ko je kriv zvezdi sto ne koristi svoje sanse i sto joj igra Kadu. Tejgo je za nasu ligu pre dominantan, i to je izgleda dovoljno, jer cosic je jos "zelen". Za ovo karadzic nije kriv, ni milan, a ni tole

Dax

pre 13 godina

Ahahah gde je ta vasa Zvezda sa stilom igre kao Barsa ahahah brw TAGOE zaista si princ imaju srece sto nije Adija usao ranije primili bi jos 2 kom napred PARTIZAN kupe je nas!!!

Djoka

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...

Majstor

pre 13 godina

Ljudi, koja je ovo igra? Liči na fudbal! Jadna moja zvezda kad za nju igraju Tošić i Koroman. Skinite taj dres, molim vas! Imajte milosti!

vlajzi

pre 13 godina

Na strani Partizana - kvalitet i iskustvo.
Na strani Zvezde - zelja.
Kako Sahtjor i Arsenal protiv Partizana, tako Partizan protiv Zvezde.
Partizan je trcao,pravio sanse i protiv Arsenala, a Arsenal davao golove.
Veceras isto.
KO ZNA ZNA!!!

Goran

pre 13 godina

Bogami iznenadjen sam... dobar derbi. Partizan je po meni bolji,iskusniji tim, tako da me i Zvezda iznenadila, sasvim pristojno su igrali... bice zanimljivo!

Shankly

pre 13 godina

Sad ce Iliev, Ilic i Krstajic na infuziju. A Partizan igra jedan toliko ruzan fudbal da je to strasno. Jos nekoliko onakvih startova i ostace sa desetoricom. A ofsajd nije bio, to stoji. Ujedno i jedini sut na gol u prvom poluvremenu (onaj tralala pokusaj loba ne racunam).

prosta racunica

pre 13 godina

pustis 1 ofsajd i grobar pobedjuje
(cz, 16. mart 2011 17:22)

Kukas o teorijama zavere umesto da naucis da igras, i zvezdas ne pobedjuje.

Миле

pre 13 godina

У првом полувремену Звезда боља, али је резултат на страни Партизана. Повремено врло лепа и течна Звездина игра. Партизанови играчи прилично оштри, у пар наврата на граници грубости. Све скупа занимљиво прво полувреме.

BP88

pre 13 godina

Partizan je igrao koliko mu je bilo potrebno...Iznenadjenje vam spremamo na marakani,sladje je tamo da vam damo 5 komada nego ovde...Ipak vi imate evropsku travu,tamo je lepse trckarati i davati golove...

svedja

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!

Dijaspora

pre 13 godina

Za sada iznenadjujuce dobra utakmica ....

Ne navijam ni za koga, ali se jasno videlo na usporenom TV snimku da nije bilo ofsajda kod gola Partizana ...

Zoran

pre 13 godina

Upalio sam na 10 minuta da vidim kako izgleda taj po Robertu bolji derbi od Dinama i Hajduka i vidio sam kopiju tj. kao da igraju Dinamo i Hajduk. U nas osim udaranja na sredini terena ili po ćošama igrališta ništa drugo se ne može vidjeti. Kada bi i ako postojala regionalna to bi bilo isto tj. utakmice velike četvortke bi bil najdosadnije i što bi onda ostalo??? Sve u svemu ovi naši derbiji nisu zaslužili ove navijače. Stadioni su punu a od nogometa ni "N" ili fudbala.

Nikola

pre 13 godina

Zvezda igra odlicno,prvi put da neko nas igra ovako pravi moderni fubal,nema veze i ako izgube sad,sledeci ce put biti petarada.A sudija,ne znam sta da kazem partizan igra pravi seljacki fudbal,najmanje 3-4zuta kartona su zasluzili u prvih 10minuta.

boki

pre 13 godina

ajmo babovic napolje 29 minut ocigledno je da ima problema sa tasterom za dodavanje
koroman sto stariji sve nedisciplinovaniji
nek se ugleda malo na krstajica - a ti krstajicu ispucavaj te lopte (:

harvester of sorrow

pre 13 godina

Vrlo gledljiva utakmica. Dugo nisam gledao vas derbi, al nije ovo uopce lose. Vidi se da je partizan jaci, al se nesvjesno povukao i dao zvezdi da igra. Ambiciozan je prosinecki al dobro mu igra ekipa. Imam dojam da bi bolja zvezda bila da ne komplicira toliko...dobra tekma
Pozdrav iz hr

P.s. jel mi moze netko reci sta pise na transparentu na jugu...vidim da je nesto oko purde, cisto me zanima. Fala

Crveni petao

pre 13 godina

Majko mila sta rade sudije kod nas. Iz aviona se videlo da je prilikom suta Tejgo za telo bio u ofsajdu. A onda sta radi Rts pravi secenu tj izlomljenu sliku sut i duel Tejgoa i Cosica par sekundi ranije gde je Tejgo ispred Cosica da ubede gledaoce da ofsajda nije bilo. Sta radi propaganda u korist Partizana

Aca

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu i mislim da je ipak gol onog Tejga regularan ali sramota je za FSS i RTS da nemaju kamere koje mogu da ODMAH pokazu da li je neka sudijska odluka kod sporne situacija ispravna ili ne nego nam posle par minuta pustaju neki isecak u kockici kako Tejgo stoji u dozvoljenij situaciji.Dakle, usporeni snimak mora da pokaze sve igrace koji ucestvuju u sumljivoj situaciji.Jos kaze Strajinic evo vidite zahvaljujuci nasoj tehnologiji vidimo da je gol Partizana regularan.Gol jeste regularan jer nije bilo ofsajda ali bre o kakvoj tehnologij on prica!!! I ako su mogli da zumiraju na kameri Tejga kako stoji izmedju dva Zvezdina stopera i to nam pokazu to loghicki znaci da su imali kameru koja je pokrivala tu situaciju a to znaci i komletnu akciju partizana od suta pa do gola!

BeGe

pre 13 godina

Ajde salji Kadua Saviu.. Ocigledno ne moze baja bez njega. Svaku loptu koju mu je uputio Koroman, Evandro itd. on je prokockao.
PRODAJTE GA DOK MI SE NE ZGADI!!! PRODAJTE GA DOK GA PO LEPOM PAMTIM!!!

zoran

pre 13 godina

Stanojevicu, objasni nam kako se zove ova taktika..?

Sutni sto dalje od svog gola..da li je to naziv te "moderne" evropske taktike. Zalosno je videti da zapravo mnogo vise pricas no sto se pokazuje na terenu. Po kojoj logici tebi igarju Petrovic i Smiljanic samo ti i te veze koje ih guraju znaju. Na klupi sedi Adija i Kamara a u timu imas jedno 5 fudbalskih diletanata.
Zvezda sa druge strane se jalovo dodaje na 40 metara...bezopasna.

Ocajan ,nazovi, derbi. Od dva tima ne moze covek da sastavi jedan dobar tim.

Nikola

pre 13 godina

Zvezda igra odlicno,prvi put da neko nas igra ovako pravi moderni fubal,nema veze i ako izgube sad,sledeci ce put biti petarada.A sudija,ne znam sta da kazem partizan igra pravi seljacki fudbal,najmanje 3-4zuta kartona su zasluzili u prvih 10minuta.

BP888

pre 13 godina

Vilotic: "Krle ljubim te,nemojte vise,leba ti...Smiri ove tvoje"
Krle: "Nije do mene brale,ovi stranci slabo pricaju srpski,ne znaju sta znaci DOSTA"

Dijaspora

pre 13 godina

Za sada iznenadjujuce dobra utakmica ....

Ne navijam ni za koga, ali se jasno videlo na usporenom TV snimku da nije bilo ofsajda kod gola Partizana ...

bart

pre 13 godina

E sad mozete da dovedete i Deja Savicevica za kondicionog i refika Sabanadzovica za ekonoma...mozda bude bolje...joj koliki ce vam sad biti kompleks.ccccccc.....

BP88

pre 13 godina

Partizan je igrao koliko mu je bilo potrebno...Iznenadjenje vam spremamo na marakani,sladje je tamo da vam damo 5 komada nego ovde...Ipak vi imate evropsku travu,tamo je lepse trckarati i davati golove...

prosta racunica

pre 13 godina

pustis 1 ofsajd i grobar pobedjuje
(cz, 16. mart 2011 17:22)

Kukas o teorijama zavere umesto da naucis da igras, i zvezdas ne pobedjuje.

boki

pre 13 godina

ajmo babovic napolje 29 minut ocigledno je da ima problema sa tasterom za dodavanje
koroman sto stariji sve nedisciplinovaniji
nek se ugleda malo na krstajica - a ti krstajicu ispucavaj te lopte (:

Aca

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu i mislim da je ipak gol onog Tejga regularan ali sramota je za FSS i RTS da nemaju kamere koje mogu da ODMAH pokazu da li je neka sudijska odluka kod sporne situacija ispravna ili ne nego nam posle par minuta pustaju neki isecak u kockici kako Tejgo stoji u dozvoljenij situaciji.Dakle, usporeni snimak mora da pokaze sve igrace koji ucestvuju u sumljivoj situaciji.Jos kaze Strajinic evo vidite zahvaljujuci nasoj tehnologiji vidimo da je gol Partizana regularan.Gol jeste regularan jer nije bilo ofsajda ali bre o kakvoj tehnologij on prica!!! I ako su mogli da zumiraju na kameri Tejga kako stoji izmedju dva Zvezdina stopera i to nam pokazu to loghicki znaci da su imali kameru koja je pokrivala tu situaciju a to znaci i komletnu akciju partizana od suta pa do gola!

zadnji vezni

pre 13 godina

Razgovor Tejga i Cosica na kraju meca:
COSIC:Tejgo ,jel ti znas da sam ja najtalentovaniji stoper u Evropi,a i sire,novi Vidic?
TEJGO:izvini,sto mi nisi rekao pre utakmice.

Goran

pre 13 godina

Bogami iznenadjen sam... dobar derbi. Partizan je po meni bolji,iskusniji tim, tako da me i Zvezda iznenadila, sasvim pristojno su igrali... bice zanimljivo!

Grobar Ni

pre 13 godina

Лукић: „Овај наводни пораз не признајем. Ово је ногомет а не главомет, што значи да се ради о драстичној повреди правила игре, па зато пораз моје Барцелоне треба преиначити у њену победу. Наш најсрпскији клуб је то и заслужио према проценту поседа лопте и фантастичној игри кратких пасева.“

vlajzi

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !
(bgcaffe, 16. mart 2011 19:02)

aj sto ne znate da igrate fudbal, kosarku, vaterpolo isl... to je ok, svakom moze da se desi! al kad pocnete da se blamirate ovakvim komentarima, to je najjace! pa vi se sami namestate, a posle vam kriv djavo sto vas zezamo! hahahahahaha cuj njega 'RTS izmontirao...'
a gde su tu vanzemaljci, FBI, vatikan...???

verovatno imam kompleks,ne znam ...

pre 13 godina

Ja se nisam radovao preterano,meni ovo postalo normalna uobicajna situacija..Npr vise mi znacio gol Lole u 90. protiv OFK-e

harvester of sorrow

pre 13 godina

Vrlo gledljiva utakmica. Dugo nisam gledao vas derbi, al nije ovo uopce lose. Vidi se da je partizan jaci, al se nesvjesno povukao i dao zvezdi da igra. Ambiciozan je prosinecki al dobro mu igra ekipa. Imam dojam da bi bolja zvezda bila da ne komplicira toliko...dobra tekma
Pozdrav iz hr

P.s. jel mi moze netko reci sta pise na transparentu na jugu...vidim da je nesto oko purde, cisto me zanima. Fala

plomba

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!
(svedja, 16. mart 2011 17:47)

Izvini, a sta je falilo utakmici? Ne volim nijedan od ova dva kluba, ali utakmica je bila vrlo dobra. I Partizan i Zvezda su imali po 5 sansi, igralo se otvoreno, a i navijaci su napunili stadion. Ni nalik nekim prethodnim derbijima.

Iskreni savet

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !
(bgcaffe, 16. mart 2011 19:02)

Mislim da bi trebalo da istupite iz lige. Onda ni dugove ne bi morali da vracate.

Pavle

pre 13 godina

Bese nekad fudbala....partizan je bio ocajan a dobio nas lagano ....sta bi bilo da su odigrali sa 100 % snage...nije problem u partizanu ni u tejgu a ni u prosineckom...realno za zvezdu igraju losi fudbaleri...i bas mi je zao zbog toga..

vlajzi

pre 13 godina

Na strani Partizana - kvalitet i iskustvo.
Na strani Zvezde - zelja.
Kako Sahtjor i Arsenal protiv Partizana, tako Partizan protiv Zvezde.
Partizan je trcao,pravio sanse i protiv Arsenala, a Arsenal davao golove.
Veceras isto.
KO ZNA ZNA!!!

Mare grobar

pre 13 godina

Zvezda ima:
- Pehar svetskog sampiona Sveta
- Veci stadion
- Vise navijaca
- Bivse velike zvezde
ALI DZABA VAM SVE KAD PARTIZAN BOLJIII JEEEEEEEE !!!!
DOBRO STE I PROSLI MOGLO JE BITI JOS GOLOVA! ZASTOOO CUUTIITEEEE???????

V≠W

pre 13 godina

Savic 5 miliona, Adija 10 miliona, Tejgo 15 miliona.. gledati Saleta kapitena kako u 95. minutu trci kontru sa dusom u nosu.. NEPROCENJIVO..

raving mad

pre 13 godina

Pitam se samo zasto zvezda nije igrala drugo poluvreme? Objasnili smo kako se ponasa i kad vodis.Niko se od igraca Partizana nije valjao po travi, kao primer navodim detalj kada je Babovic oboren (po 100ti put), sudija zove lekare, a Stefan ustaje i pokazuje kako nema potrebe za intervencijom. Vasi Koromani i Lukici to nikada nece shvatiti, zar ne?

arkadij

pre 13 godina

Jel moguće da Predrag Strajnić prenosi utakmicu?!Pa ovo nema nigde.Očigledno na strani partizana!
(Ognjen, 16. mart 2011 18:06)

Uuu veliki problem... I vama ce Andrijasevic, pa nikom nista, kog briga sta se dernjaju ionako nemaju veze s vezom.. Nego vi samo da kukate, posle sudija, kartona, penala, sada idemo na komentatore..

Zoran

pre 13 godina

Upalio sam na 10 minuta da vidim kako izgleda taj po Robertu bolji derbi od Dinama i Hajduka i vidio sam kopiju tj. kao da igraju Dinamo i Hajduk. U nas osim udaranja na sredini terena ili po ćošama igrališta ništa drugo se ne može vidjeti. Kada bi i ako postojala regionalna to bi bilo isto tj. utakmice velike četvortke bi bil najdosadnije i što bi onda ostalo??? Sve u svemu ovi naši derbiji nisu zaslužili ove navijače. Stadioni su punu a od nogometa ni "N" ili fudbala.

Raćo majstore

pre 13 godina

Mi kada odigramo loše da lošije ne može a vi "evropski" kao Barselona, rezultat bude 2:0 za nas. A shvatm zašto gani ne vole Raću Petrovića - 6 derbija - 6 POBEDA.

pfc

pre 13 godina

Ako su grobari preziveli period od 2000 do 2007 bez pobede u derbiju prezivecemo i mi 3 godine
(zvezdas, 16. mart 2011 19:27)
hehehehehehe, ali preboj koliko je partizan uzeo titula za tih 7 godina, pa ulazak u LS, pa osmina finala u kupu UEFA, a vi u ove tri- jedna velika 0... Ja ne bih to preziveo...

Sta se pravis blesav?

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!
(svedja, 16. mart 2011 17:47)

A ti si to kao tek sad shvatio?1

darko

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
(Djoka, 16. mart 2011 18:00)
# Link komentara

hahahhaha,pa vi cigini ste zaista fenomenalni......sada Vam i tehnologija kriva.Ovi komentari dokazuju da zvezda moze da zivi samo u proslom veku.
Da je sudija bio malo odlucniji trebao je Karleusi da da crveni ko vrata a bogami i onom Kaduu za start nad Babovicem sa dve noge.Al nema veze ....

cartmanx

pre 13 godina

Sad sto i Stanojevic zna ali se vidi, kolika je razlika kad su u igri Medo i Adija, umesto Ilijeva i Petrovica..Jedna stvar mi takodje bode oci a to je da uvek posle datog gola nastupa nas "balkanski"mentalitet, zasto ih uopste pustamo da igraju ali dobro..bilo je sansi na obe strane, moj PFC je daleko tehnicki potkovanija ekipa...a mada moram da priznam da su se komsije malo popravile..I ako pricate vec o sudjenju kako niko ne spominje Tosica koji se unosi nasem igracu u facu, jos i gura pomocnog sudiju,sto je za direktan crveni karton, ali neka..Na "marakani"cemo igrati jos bolje.....

Volim sto sam Grobar

pre 13 godina

nam da smo bili loši, znam! Znam i da je prvi gol postignut iz ofsajda, a da je drugi postignut poslije faula Tagoea ušima, jer nije imao čime pošto ga je sa obe ruke držao Ćosić. Znam i da je Prince loš igrač, zato ga niste htjeli, znam! Navijači? Znam da su postavljeni zvučnici svugdje na stadionu, zato su se samo Grobari i čuli, znam! Znam i da je Tole namestio utakmicu, sve ja znam!

joj

pre 13 godina

pustis 1 ofsajd i grobar pobedjuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (cz, 16. mart 2011 17:22)
---
Čak ni penal niste dobili a tražili ste ga.

bo

pre 13 godina

tuzna istina...bjekovic je bio u pravu....a ti lukicu kasnis samo 20 godina,i ti i ovi takozvani vatromet navijaci.LUKICU GROBARE NAJVECI!!!

V≠W

pre 13 godina

Jel moguće da Predrag Strajnić prenosi utakmicu?!Pa ovo nema nigde.Očigledno na strani partizana!
(Ognjen, 16. mart 2011 18:06)

A kad je prvi derbi prenoslila Prva (FOX) tad je bilo dobro? Prosinecki ima lepu ideju kako tim treba da igra ali nema igrace, posed lopte dosta zavisi i od protivnika , mislim stamenkovic je mogao nakon drugog gola da cuva loptu do 90og niko ga ne bih dirao, hocu da kazem dzaba mnogo pasova kad od njih nema koristi. Partizan je igrao na mahove ali je pored dva gola ima dosta povoljnih situacija i da su igraci bili malo pribraniji rezlutat bi bio povoljniji za Partizan, mada je i Zvezda imala svoje sanse, realno Partizan je bar za klasu bolji i iskusnji i kad se svedu utisci ipak je Zvezda cak i dobro prosla.

Ja idem da se napijem tj dopijem :) a vi vidite sta cete.

ko, ja?

pre 13 godina

I bez Cosica dobijamo Partizan. Ova nova igra koju forsira Prosinecki nikako ne odgovara Partizanu. Robi insistira na igri slicnoj Barseloni. Iako su Zvezdini igraci kvalitetom realno slabiji od Barsinih, ipak uspeva u tome. Igra kratkim pasovima ce izludeti igrace Partizana, Stanojevic nije trener koji moze naci protivigru za to.
(vlajzi, 11. mart 2011 22:29)

Odigrali ste kao Barca, svaka vam cast... Kratki precizni pasevi, ubitacna zavrsnica i stamena odbrana... Posed lopte 99% : 1% u vasu korist... To vas je odlikovalo svih 90 minuta derbija... hahahahahahhaahhahaha

Pele

pre 13 godina

Od Borhe sam očekivao više, ali je i on krš igrač kao i Evandro.
Sad svi ponavljaju kao papagaji da se vidi "pomak u Zvezdinoj igri" ali to su priče za malu decu. Ta besmislena dodavanja možemo da okačimo mačku o rep. Imao sam utisak da Partizan igra sa 50 odsto snage, taman koliko im treba. Tejgo je superioran, ništa mu nismo mogli. Onaj "novi Vidić" ga drži sa dve ruke, a ovaj mrtav 'ladan zabija drugi gol. Da je kojim slučajem Adija odigrao više, sigurno bi nam dali još koji gol. Nemamo igrače i to je to. Partizan bolji, to dokazuje već godinama. Ako mi još neko spomene Toleta, zavere, Vatikan i slično, ima da vrištim od muke. Niko nama nije kriv što ne umemo. Samo je sreća što i Stanojeviću neko pravi tim pa Petrović mora da počne svaku utakmicu.

007

pre 13 godina

Bravo za Partizan i Zvezdu , mnogo lep derbi , sa uzivanjem sam gledao .
Naravno nije to ni blizu evrope , ali koga jos zabole za nju .

A ovi komentari sto samo traze dlaku u jajetu i komentarisu kakva je igra tj kakav se igra fudbal kod nas , koga bre zabole za vase komentare , imate man utd reala milana pa gledajte .. sitne duse "evropljani"

ultrasrbin

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.
(Niksicko Pivo, 16. mart 2011 18:57)

pa nije hteo sudija da iskljuci krstajica jer bi onda morao da iskljuci i koromana i tosica. koji to igrac gura protivnika,a zatim i pomocnog sudiju i za to dobija zuti. po pravilima fizicki napad na sudiju kaznjava se crvenim. zvezda je kao niksicko pivo, nekad sampion,a sada prosek.

Петар

pre 13 godina

Браво за Партизан. Звезда у овом тренутку није ни до колена Партизану. Руководство Партизана је купило једног играча, али тај вреди више него свих двадесет које је купила Звезда од доласка новог руководства. Али нема везе, биће боље следеће сезоне.

Јокић

pre 13 godina

Отац Клеверсона Кордове Клеа је ПРИНЦ ТЕЈГО!!!И дефинитвно је потврђено да имамо комплексе...хаха

Bog da cuva...

pre 13 godina

Zvezda je imala veci posed, nije svirano dva penala. Vama samo stranci daju golove. Gde su Srbi. Zvezda ce opet da bude sampijon evrope jer Robi zna kako se postaje sampijon. Uzecemo kup na marakani.
(gonzales, 16. mart 2011 18:57)

Da li si hteo da kazes SAMPINjON?
haha

eskorijal

pre 13 godina

Znam da ce malo ljudi procitati ovaj moj komentar, ali moram da ga postavim!
Gledam ovde razlicite komentare, realne Partizanovce i Zvezdase, a ima i onih koji su ostrasceni!
Ja sam osoba koja ima 33god. i mogu reci da se pomalo secam onih derbija koji su igrani u SFRJ! Ove derbije koji su dosli kasnije nisam propustao! I mogu vam reci sledece, sudije su sudile veoma dobro, ok, mozda je glavni mogao da iskljuci po jednog igraca na obe strane ili mozda dvojicu, ali to bi samo pokvarilo lepu sliku vecerasnje utakmice!
Igra kao igra, ne uporedjujte je sa derbijima koji se igraju u ostalim drzavama, a ako bas hocete, ja mnogo bolji mec nisam video u ovoj sezoni ni izmedju MU i Liverpula, Intera i Milana, Glazgova i Seltika... A to su, pored ovog naseg, najveci derbiji na svetu! Partizan bez pobede u LS, Zvezda ispade u pretkolu kvalifikacija za LE, od ne secam se vise koga i zar od takvih ekipa treba traziti da igraju bolje od Barse i Reala... Nerealno je!
A ipak imala je utakmica svojih drazi, dva lepa gola i jos po dve tri stopostotne sanse na obe strane(Kadu, Borha, Koroman-Adija, Ilijev, Ilic)... To je ono sto utakmice cini lepim! Sta mi vredi ove godine Celzi i MU, dva velika imena, 90 minuta ne sutnu na gol , i kao, dosta se trcalo, dobra utakmica!!! Alo trcite na atletskoj stazi, ja hocu da vidim ono sto sam video danas! Golovi, sanse, proigravanja petom, pa i ostriji startovi, carke na terenu, zar... To cini utakmicu lepom! Navijace ne zelim da komentarisem, da nema politickih parola i nepotrebnih bakljada, kojima stete svojim klubovima, dobili bi 10ku, ovako...
Vidim, ovde Zvezdasi pisu Zvezda igrala lepse, Partizan srecno pobedio! Oni koji to pisu, sigurno se ne secaju derbija 90ih, tada su verovatno bili rodjeni ili se igrali u pesku! Bilo je utakmica koje su zavrsavane 24:1 u kornerima 10:3 u sutevima na gol za Parizan, ali je rezultat bio 3:0 za Zvezdu! Mnogo puta je Partizan nadigrao Zvezdu, potukao je do kolena, a mec zavrsio pognute glave, ali to je derbi... Dve kontre i ko te posle par godina pita za igru, pamti se rezultat i skor u derbijima!
Jos samo da ovaj komentar prodje moderatora :)))))

Ajvan

pre 13 godina

Cestitke partizanima, bolji su, ne mnogo, ali su bolji. Posle duze vremena lepa utakmica za gledanje, lepo je kad se igra otvoreno bez palamudjenja. Sudije onako, par sumnjivh odluka ali nista presudno.

Veteran

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.

Klo

pre 13 godina

Zasluzena pobeda grobara, ko je kriv zvezdi sto ne koristi svoje sanse i sto joj igra Kadu. Tejgo je za nasu ligu pre dominantan, i to je izgleda dovoljno, jer cosic je jos "zelen". Za ovo karadzic nije kriv, ni milan, a ni tole

Realan

pre 13 godina

Na žalost još dugo nećemo prići partizanu, u naredne 3 godine ne smemo se ni nadati tituli. Hvalimo se punim tribinama protiv "slabijih" timova, upravo smo zato i došli na dno. Kakva bre podrška? Kome? Fudbalerima koji su u rangu smedereva i inđije? Upravi koja ne može da se poveže? Ovakvim tempom još ćemo dugo da sanjamo pobedu nad partizanom, a na evropu ne smem ni da pomislim.

Jaymz

pre 13 godina

Komsije, koliko god se vi smejali nasim neuspesima u Ligi Sampiona sad vam je, valjda, jasno koliko tamo SVAKA utakmica znaci. Cista pobeda na ISKUSTVO! Bravo crno-beli!

realan

pre 13 godina

Strajnicev jauk posle sanse Borhe, neprocenjivo...
Nista Partizan nije ali je od ovakve Zvezde iskusniji, konkretniji i bolji.
I uzece i kup i prvenstvo.

Lomnica_city

pre 13 godina

"Svaka pohvala Zvezdi za igru.Za razliku od prethodnih derbija u kojima je gubila jer je bila skroz nemoćna i bezidejna, ovaj put Zvezda je pokazala lice oporavka i renesanse. Međutim, sportska sreća, sudijske odluke, neodlučnost Prosinečkog i kašnjenje u zameni Koromana su kumovale da se derbi ne završi barem sa golom manje prednosti za Partizan. Ono što zabrinjava je ovako strogo suđenje prema Zvezdinim igračima, a gledanje kroz prste Partizanovim, kad su faulovi u pitanju. Drugom golu je prethodio nepostojeći faul nad Babovićem, nakon čega je posle slobodnjaka usledio gol i Zvezda je bila skoro dotučena. Eto kako se na šmekerski način pomaže omiljeni tim.
(Slobo, 16. mart 2011 21:45)"

STROGO sudjenje VAMA a nama gledanje kroz prste???
5 zutih kartona za SVAKI START na vase igrace, toliko nam je gledano kroz prste, mozda ako jedan-dva faula nisu zasluzila zuti, aj da vidimo vas...
Koroman posle SVAKOG sudijskog zvizduka mora da se buni, po njemu je SVAKI faul, ofsajd, aut... neregularan, cak i kad se za zvezdu svira, i mora 7 puta da skace sudiji u lice da dobije zuti!!
Vilota za pola sata u igri uspeva da igra rukom, SLOMI NOS Krstajicu, umalo polomi nogu Babovicu... i TEK posle svega dobije samo zuti!!
Karleusa odgurne nicim izazvan gura naseg igraca, onda ga "bode rogovima", kad pomocni reaguje on ga GURNE i dobije SAMO ZUTI, gde to ima na planetu, u EU bi dobio CRVENI i 4-5 utakmica neigranja!!
Jel treba jos o pristrasnom sudjenju za Partizan?

slavko-teslic

pre 13 godina

Realno,reko sam vec da je PARTIZAN Barselona za sve klubove u Srbiji,pozdrav za sve iz CRNO BELE Republike Srpske-dominacija se nastavlja:)))

shole

pre 13 godina

‎16.03. FK Partizan - C. Zvezda 2:0
15.03. KK Partizan - Cibona 89:74
12.03. Krka - KK Partizan 62:72
12.03. FK Partizan - OFK Beograd 2:1
09.03. Hajduk Kula - FK Partizan 0:4
09.03. KK Partizan - Zadar 85:50
09.03. VK Partizan - JUG 11:10

Ovo su rezultati u poslednjih 7 dana, dalji komentari o Partizanu su suvišni.

Iako sam navijač Partizana cenim sve što su iz Zvezde uradili za domaći sport, naročito fudbal, ali navijači nikako da shvate da više nisu ni delić onoga što su bili i da klub propada upravo zbog zastarelog shvatanja ljudi iz uprava da su i dalje veliki klub koji država treba da pomaže.

Ljudi, država i sponzori pomažu uspešne, pomažu one koji će kroz reklamu doneti nove kupce, ojačati brend ili promovisati državu u najboljem svetlu. Ako ne možete da nađete pare, objavite tender pa ko da više, klub je njegov - u čemu je problem?

Dax

pre 13 godina

Ahahah gde je ta vasa Zvezda sa stilom igre kao Barsa ahahah brw TAGOE zaista si princ imaju srece sto nije Adija usao ranije primili bi jos 2 kom napred PARTIZAN kupe je nas!!!

Tetreb

pre 13 godina

Pobeda sa stilom.
Samo mi nije jasno kakvu ulogu je imao Jevtic, i sta je taj radio sve vreme?????
Inace Stamenkovicu opada cena posle svakog derbija :))

TIGER

pre 13 godina

Dobro se zna da Partizan ima kompleks zvani Robert Prosinecki. Nabio im ga je kao igrac, produbice ga kao trener! Ocekujem pobedu na njihovom terenu, a onda havariju Partizana na Marakani. Partizan ne moze da se odupre pas igri Zvezde, lopti koja ide od nogu na nogu, nesto slicno sto forsira Gvardiola u Barsi.Zivi bili pa videli! Pricacemo i komentiracemo posle meca!
(vlajzi, 15. mart 2011 17:20)


Imamo komplexe, imamo komplexe... :))
Ljudi dobili smo Barsu 2:0 :)))

Me,myself and I

pre 13 godina

FSS pod hitno mora ukinuti 4. minut prvog i 4. minut drugog poluvremena na svim KUP utakmicama...
ali i da,u prvenstvenim utakmicama uvedu 4 minuta obaveznog produzetka...da i drugi ucesnik derbija moze da da koji gol!

doom

pre 13 godina

поштовани, једино што жлезда има је сирома' Просинечки, све остало је већ виђено: голман ала Коцић, сударање играча у истом дресу, помахнитали Короман и живчани Карлеуша, све у свему, остали су само дугмићи...

BeGe

pre 13 godina

Ajde salji Kadua Saviu.. Ocigledno ne moze baja bez njega. Svaku loptu koju mu je uputio Koroman, Evandro itd. on je prokockao.
PRODAJTE GA DOK MI SE NE ZGADI!!! PRODAJTE GA DOK GA PO LEPOM PAMTIM!!!

Zipo

pre 13 godina

Razlog poraza, mladi Cosic, ne treba se ljutiti na njega, on bi, ali priroda (bez koriscenja steroida) ne da. Tejga mora da cuva zver. A jos veci razlog je taj da u postavci Zvezde Kadu i Evandro treba da su najkvalitetniji igraci u timu, a upravo su oni uz Mikica najslabiji. Cestitke navijacima Partizana, bila je fer borba uz dobro sudjenje i zasluzeno su pobedili.

Zdravko Dren

pre 13 godina

Uprava FK Partizana je danas dobila derbi. Doveli su Tejga koji je ni iz cega dao 2 gola, dok je pojacanje nase uprave Borha iz 2 100% sanse dao nula golova. Ako se ne varam Tejgo je trebao da dodje u Zvezdu pre nekoliko godina.
Sto se tice "Maestra" Evandra i njegovog brata blizanca po igri KAdua, mogu slobodno da napuste klub i da nam plate sto smo im dozvolili da nose dres Crvene Zvezde (Evandro cak 10 dobio) jer realno nisu ni za nasu drugu ligu. Nedostajao je Adi danas iako je mladi Cosic dosta dobro odigrao, ali iskusniji igrac nikad ne bi dozvolio da mu napadac onako da gol glavom (mislim na drugi gol). Na kraju cestitke navijacima Partizana na pobedi i vidimo se za 2 nedelje.

simboliko

pre 13 godina

Ovaj Princ je za klasu bolji od svih na terenu. Tu je razlika u kvalitetu, i u uigriranijoj igri Partizana. Međutim utisak je da kad gledaš tekmu gol može da padne kad oćeš bez obzira na postavku igre, s tim što su ovi iz Zvezde očajni pa im ni to nevredi.

hans kristijan andersen

pre 13 godina

Zvezda je imala tim koji bi da nije rasturen zbog sankcija i nemogućnosti da igra u BG-u, bio još dva možda i više puta prvak Evrope.
(saksR, 17. mart 2011 00:30)

jesteeeeeeeeeeeeeeeeeee, osam puta zaredom bi bila.

jes' onaj tole lisac. i u devedesetim vas je kočio i uništavao cccc

Nista vise !!

pre 13 godina

Jedni likuju drugi tuguju ali imaju i dalje nadu... realnost je negde izmedju. Prvo Partizan je svakako zasluzeno pobedio , ne zato sto je igrao leprsavije ili sto je imao veci posed lopte nego zato sto je iskoristio deo sansi koje je imao . Fudbal je zanimljiva igra.Taktika,spremnost,znanje i malo srece i vise ti ne treba. Godinama sam gledao derbije u kojima je Partizan dominirao ,nekada imao i 70 % posed lopte(bilo je i takvih) , igrao lepsi fudbal ali je uvek Zvezda pobedjivala... Pobedjivala je zato sto je igrala svoju igru i zato sto je jedino rezultat ono sto se pise i pamti.
Prosinecki je uneo novine u igri , igraci su dosta pokretljiviji, vise se krecu, idu u prostor ali... i Partizan je u prvom poluvremenu igrao tako da je dozvoljavao Zvezdinim igracima da imaju loptu u nogama ali su pokusali da brane prostor sto se jasno vidi po postavljanju veznih igraca. Videlo se jasno kako je u drugom Partizan podigao odbranu i napao odbrambene igrace - videli ste i sami koliko se cekalo na drugi gol . To vam je ona prica da igrate koliko vam protivnik dozvoli a upravo je Partizan Zvezdi dozvolio da ima loptu u nogama u prvom poluvremenu ...
Zvezda je iz ovog derbija dobila pre svega - igraca za nerednih par godina,Mijailovica .Zvezda igra lepse ,brze,snaznije ali je i dalje manje konkretna od Partizana , i dalje je slabija kondiciono, i dalje je "suvi" kvalitet na drugoj strani Topciderskog brda. Mislim da ce Partizan dobiti cak i oba preostala duela ... a crveno belima preostaje da nastave da rade i sa jos 3 pojacanja sledece godine konacno napadnu sampionat i evropu.
Pozdrav svim Grobarima i cestitke Stanojevicu i fudbalerima Partizana na pobedi!!!

Chief666

pre 13 godina

Hm , ne stigoh da odgledam prvo poluvreme ali drugo je bilo bas gledljivo . jedan od boljih derbija u poslednjih nekoliko godina . i partizan i zvezda pokazuju odredjenu zelju za napretkom igra je tecnija i brza , naravno jos uvek ne na nekom zavidnom nivou ali postovanje za trud i za stanojevica i za prosineckog . babovic najprijatnije iznenadjenje , u jednom momentu sam pomislio da li je moguce da ga ima svuda po terenu :)

Pegy

pre 13 godina

Ovajkomentator RTS,Strajnic,kada zvezda napada iz Male Krsne najavljuje sansu.Smesno i jadno.I jos se nada jadnik.Kakava blamaza.Parizan je odigrao rutinski,zrelo,sa jasnim ciljevima.Bravo SAMPIONI!!!!!!!

Neobjasnjivo

pre 13 godina

Aj molim vas da mi neko od ovih sto svaki derbi pricaju "katastrofa" objasni sta su ocekivali? I sa cime oni to porede. Da ne porede mozda sa Premier League? Ili sa SFRJ ligom? Da li vi znate da poslednji klub u Premier na kraju sezone dobije oko 20M(ne znam tacno ali moze da se nadje na netu). Plus rasprodat stadion unazad 40 god. I unapred verovatno :). Jel znate da je u SFRJ bio zakon da igrac ne moze da napusti zemlju pre 27. ili 29. god ne znam tacno. Koliko godina ima Vidic? Ivanovic? Znaci koliko para toliko muzike. Ja volim Partizan i volim derbi i gledam ga i znam da ne gledam Man - Ars. Prema tome budimo realni. Ko ne voli Par, Zve i ostale klubove neka navija za Man, Ars, Int, Rom, a vidim ima ih dosta. Ali onda brate komentarisite svoje klubove, a nasi su takvi kakvi jesu bolje u ovom trenutku ne moze. Ako nekada uleti neka kinta sa strane bice bolje.

grobar do groba

pre 13 godina

iz usporenog snimka se jasno vidi da je tejgo bio u ofsajdu.....i kod drugog gola isto.......al nema veze, idemo dalje zahvaljujući sudijama, kao i uvek.....al boli vas uvo, vi imate Bari

Parti

pre 13 godina

Prvi gol je majstorstvo koje se retko vidja,vecina igraca bi se sagnula pa ako golman odbrani,a sto se tice drugog gola mislim da nije u redu da se vade na Cosica,klasican gol glavom,igrac blizi lopti ju je sutno kao sto obicno biva prilikom centarsuta,da je lopta bila visa udario bi je Cosic,da nije usla u gol situacija se ne bi ni spominjala kako to obicno u fudbalu biva!

ultrasrbin

pre 13 godina

Majko mila sta rade sudije kod nas. Iz aviona se videlo da je prilikom suta Tejgo za telo bio u ofsajdu. A onda sta radi Rts pravi secenu tj izlomljenu sliku sut i duel Tejgoa i Cosica par sekundi ranije gde je Tejgo ispred Cosica da ubede gledaoce da ofsajda nije bilo. Sta radi propaganda u korist Partizana
(Crveni petao, 16. mart 2011 17:37)

covece,ala ti imas problema. sada je kriv rts sto nije prikazao nepostojeci ofsajd pa da imate razlog za kukanje. to bi bilo isto kao da ja kukam sto nije navedeno da je adija zamenio ilieva ako pogledas postave. je li to propaganda u korist zvezde ili mozda i to treba gledati kao propagandu u korist partizana. svi su krivi osim igraca i dicnog rukovodstva zvezde. pa vasi stranci su,izuzimajuci kadua , odigrali sa onoliko energije koliko ja utrosim da se smestim u fotelju i tu je kriva propaganda.

Jadno suđenje

pre 13 godina

Nije sviran penal za Partizan, nije isključen onaj udarač glavom. Čemu služe ove sudije? Može li to neko da dovede u red? Zbog takvih agresivnih ljudi dobićemo šut kartu u Evropi. Ovo mora da dobije svoj kraj, ali fudbala u Srbiji neće biti.

Шоне ПФК

pre 13 godina

Доминација се наставља. Овај пут можда мало теже него неки од претходних дербија јер је и звезда покушала да игра као неки фудбал али овај пут смо и ми одиграли за нијансу боље (прошли пут је било баш са пола снаге) па је резултат од 2 гола разлике реалан (могли смо да дамо још 2 али шта знам могли смо и да примимо 1). Кад упоредим утакмицу од пре неки дан против офке и ово данас против звезде, ја и не видим неку разлику у квалитету тих екипа. Звезда је имала можда мало више амбиције али џаба им то кад им је објективни квалитет слаб, на другој страни офк се мало више бранио али био прилично опаснији него звезда данас. Е сад, како звезда побеђује на силним утакмицама па је разлика у првенству само 5 бодова је потпуно друга прича.

Што се тиче индивидуалног учинка играча, сви у Партизану си били на прилично добром нивоу. Има ту пар играча који ипак имају мањак квалитета да би били у тиму какав је Партизан али борбеношћу и извлачењем максимума ипак успевају да имају користан учинак за екипу. Тејго наравно најбољи, сумњали смо да ли ће бити добар као Клео међутим ово досад испаде да је ај да не кажем бољи али свакако ефикаснији. Адија оно мало што је играо показао да зна и да се на њега може рачунати, Камара исто одличан (он и Фејса кад се опорави има да кидају већ крајем ове сезоне али највише од почетка наредне). Од искуснијих зна се, Крле маестрално, Сале сасвим добар (имао је погрешних пасова али је имао и више него добрих потеза), и на крају Илиев који је некако био најагилнији и представљао сталну опасност (штета што не даде онај гол на почетку другог полувремена). Станоје добро водио утакмицу а још боље одрадио припрему. Свака част свима у клубу на заслуженој победи.

Гробарима наклон до пода, ако је на терену доминација изражена са 2 гола она на трибинама је била бар за 4. Север се у другом полувремену у буквалном смислу није чуо а и током првог је Југ био прилично гласнији.

Нема предаје до коначне победе! ДОМИНИРАЈ!

sanibal glogovac stavo

pre 13 godina

Aj realno...Vi jos uvek verujete da neko zeli da unisti zvezdu?Vi i kada ocigledno i najpostenije izgubite vidite nepravdu?Vi i kada imate jednu od najjacih firmi na svetu za sponzora kukate na Eps i tvrdite da je verovatno jaca firma od Gazprima?Vi jos uvek pricate o Volkovu i Salati?Vi ste takvi kakvi ste i vama nema pomoci,nisam zlonameran,postujem Crvenu Zvezdu i njene uspehe ali vi imate u glavi filmove ludje nego sto ce Spilberg i Lukas ikad da snime,jedini put kad ste bili jedinstveni terali ste Dzaju a sad kukate i pravite ga od blata,verujem da ste jos uvek ponosni na to sto je tad uprava otisla pod pritiskom vas mocnih i najjacih na svetu.Drago mi je zbog vas i ostanite takvi,ja sam otreznjenje ocekivo pre 2,3 godine ali toliki ego ne moze da skapira da je dno i da sve to na sta se ponosi davna proslost,taj ego jos uvek ne moze da veruje da postoji neko ko bolje radi,vuce bolje poteze,razmislja malo zdravije pa iz nemoci tog nekog nazivaju drzavnim projektom,optuzuju za namestanja,potkupljivanja itd...Ako je nesto bilo drzavni projekat to je bila ona Zvezdina ekipa iz 91. gde je skupljeno sve sto valja od Vardara do Triglava pa se cak islo i u Rumuniju a o tome da bi vec imali vise titula od vas necu ni da pricam,ja sam Sajbera zaboravio(toliko o namestanju) a vama zelim da ne zaboravite proslost jer je lepa ali morate misliti i na buducnost i nadam se da cete posle 4:0 ukupnog rezultata u ovom dvomecu shvatiti da ipak nesto smrdi kod vas u kuci.Smrdelo je kod nas ali mi nismo pljuvali Piksija nego smo ocistili kucu a mogli smo da izigravamo jadne mucenike protiv koji je ceo svet,to rade slabici...Nemojte biti slabici,stanite pred ogledalo,bice grozan prizor neko vreme al znate kako ide...Imas uspone i padove,sto pre prihvatis realnost manje nesrece...Hvala na paznji i dovidjenja

Aleksandar

pre 13 godina

Licno, mislim da je po kvalitetu igre ovo najbolji derbi u poslednjih pet-sest poslednjih.Partizan igra na ivici ostrog, Zvezda OK.Mali Cosic uplasen, Koroman dobar, Kolumbijac indisponiran, ali zato morate imati jednog koji se istice Karleusa na nivou NULE.Vilotic izuzetno posten fudbaler.Raca balvan koji seta sredinom, Babovic odlican, ali zato dva odlicna fudbalera na klupi Kamara i Ganjanin, zasto li ih ovaj Stanojevic drzi na klupi, zarad neznalica.Sve u svemu sadrzajno, ali da li je dovoljno videcemo u Aprilu.

uncle phil

pre 13 godina

moram reć da kao hrvat ne zamjeram nešto posebno prosinečkom što je otišao trenirat zvezdu, sport ne treba miješat s politikom a i što se same politike tiče, došlo je vrijeme za normalizaciju odnosa. al glede prosinečkog kao trenera, mislim osobno da se zvezda neće previše usrećit s njim, lijepo je to da je on zvezdina legenda al mislim da kompletna javnost u srbiji i navijački korpus previše robuje tome i slijepo vjeruje prosinečkom kao treneru. on je kao prvo neiskusan, zvezda mu je prvi samostalni angažman, druga stvar osobno mislim da on nema predispozicije za bit išta više od prosječnog trenera. ako malo bolje razmislite manje više svi treneri koji su se kao igrači uglavnom oslanjali na vlastiti talent (a manje na radne navike i taktičku disciplinu - kao što je bio slučaj kod prosinečkog) nisu baš neki treneri. maradona je najbolji primjer. logična stvar, ne možeš nogometni genij prenijet na druge igrače - s tim se čovjek rađa. tako da predviđam da će se kroz dogledno vrijeme, uslijed rezultata ispod očekivanja, sav kredit prosinečkog kojeg je kao igrač zaradio na marakani istopit poput svijeće. i prosinečki se doveo u situaciju da će ga naredne generacije koje će tek pohodit marakanu pamtit više kao lošeg trenera nego kao fenomenalnog nogometaša.

Миле

pre 13 godina

У првом полувремену Звезда боља, али је резултат на страни Партизана. Повремено врло лепа и течна Звездина игра. Партизанови играчи прилично оштри, у пар наврата на граници грубости. Све скупа занимљиво прво полувреме.

malakrsna

pre 13 godina

ok, izgubili smo... iskreno nije zasluzeno, pogotovo ne 2:0... trebalo bi biti 1:1 ili 2:2, ali sta je tu je. pruzimo partizanu ruku, bio je sprecniji... i idemo na sve ili nista na marakani. samo prestanite sa tim zaverama... sudija je bio vise nego ok, publika solidna... sta je tu je... napravimo praznik srpskog fudbala na marakani, pa neka stvarno ide bolji u finalu, gde ga ceka po mom misljenju odvratno jaka vojvodina. p.s. ovaj komentator treba stvarno da se zapita, bez zezanja.

brko

pre 13 godina

Ovaj derbi me podsetio na nedavnu utakmicu ManU-Arsenal i po igri i po rezultatu. Zvezda je kao gost igrala, imala inicijativu, stvarala prlike, a Partizan zabijao.
Nema sta, crno beli konkretni i efikasni.
Inace, kao neutralan posmatrac, mogu da kazem da je derbi bio je jedan od boljih poslednjih godina.

A sada laku noć

pre 13 godina

Zašto je Partizan bolji?
Pogledajte pojačanja.
Evandro 0,Borha malo bolji od nule,Mijailović i Ćosić solidni,ali neiskusni.
S druge strane Tejgo 2 gola, Adija sasvim solidno odigrao zadnjih 15 minuta, koliko je igrao.

Ivan iz Cacka

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
(Djoka, 16. mart 2011 18:00)

Iskreno mi reci, koga lažeš? Sebe ili nas... Da li TI verujes u to sto si napisao?!

dukaPPS

pre 13 godina

Obi-Wan: "In my experience, there's no such thing as luck." Jasno vam je onda da sreca nema nikakve veze ovde..Dakle,Partizan je bolji za klasu od vas....

GrobarKV

pre 13 godina

Adzicu reaguj !!!!!!!!! Sad saopstenje da ne priznaju derbi, Tagoe je bio u ofsajdu, Tole namestio itd. itd. hteo bih da pohvalim Borhu koji je dokazao da je napadac svetske klase samo tako nastavi i nema sta da strahujemo za nas gol...i za kraj A TEJGO SE TEJGO !!!! :D ahahahaha

TIGER

pre 13 godina

Komsije, pa vi ste se culi dok je bio minut cutanja za Japance i u prvih tri minuta meca... Svaka cast :)
A o brojnosti delija na mecu da ne pricamo... Cim nema besplatnog ulaza na djacke knjizice, zdravstvene kartone... nema vas ni 8000 :))
Svaka cast nasim igracima! Pozdrav sbim grobarima :)

Krle

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Djoka, 16. mart 2011 18:00)

Druze, pa da li je moguce da je sad i RTS kriv??? Ko li ce biti sledeci...

д.н.с.

pre 13 godina

Мислим да ову победу треба јако критички сагледати и извући поуке.Као прво зашто тако јадна игра у првом полувремену после датог брзог гола-то од Станојевића нисам очекивао.Зашто пуштање играча чергара да дођу лако до казненог простора па сва срећа што су танки у знању па нису дали гол.Шта замишља Раћа Петровић када уместо да избаци лопту из казненог простора он се поиграва у истом-за то би га тренер требао казнити са бар три утакмице неиграња и то да му каже због чега.Такође какви лоши пасови истог тог Раће а и Лоле Смиљанића који једино што није добио сва срећа други жути што иначе редовно добија.Илијев-јако некреативан нападач и треба дати шансу том малом надрканом Шћеповићу.У другом полувремену морам признати боље је било али пре свега уласком Меде који треба да има место од почетка утакмице.Највише ме нервира што се није ишло на тотално разбијање чергара,на притисак,силовите нападе јер имамо много бољи тим али то данас нисмо показали осим можда у једном делу другог полувремена.Значи супер је што смо победили али морају се извући поуке.

Milos

pre 13 godina

Ovaj Srdjan koji je napisao da su Miljkovic i Lazevski najgori bekovski par je ocigledno neki Zvezdas. Oni su najbolji par bekova u zadnjih nekoliko godina u Partizanu, obojica su iz Partizanove skole, mladi igraci i iako ponekad grese, nekad imaju izvanredne poteze, cini mi se da su sve bolji i sigurniji. Nadam se da ce se obojica sadrzati u Partizanu, i da ih nece odmah prodati za prvu ponudu, jer uzivam da gledam ovakve igrace iz nase skole, to retko koji klub ima u Evropi.

Max

pre 13 godina

Na racun komentara da je nas plasman u ligu sampiona bezvredan.. sa svoja dva ulaska u Ligu Sampiona Partizan je zaradio vise nego Zvezda osvajanjem Kupa Sampiona.. vi danas grcate u dugovima i pitanje je dana kada cete biti zaboravljeni velikan kao Notingem Forest, a mi smo finansijski stabilni i trenutno jedino sto daje neku vrednost ovom nasem fudbalu u Evropi.. mislite o tome..

Milivoje

pre 13 godina

Huligani koji sebe nazivaju navijacima treba momentalno strpati u zatvor . Oni ce da pljuju po predsedniku Srbije . Nemaju dva razreda skole !!! Izdrzi Borise i opet pobedi.

Stoper

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Znas, taj "minut cutanja" traje desetak sekundi, samo se na srpskom zove "minut" umesto "moment", kao recimo na engleskom.
Upravo si potvrdio ono sto su svi na stadionu videli. Mahali ste balonima i pevali kao na karnevalu dok su ostali cutali, tako da ne znam sta ste to "ispostovali" osim svoje stupidne koreografije u stilu americkih cheerleaders-ica.

dovla

pre 13 godina

posle nekog vremena zadovoljan sam derbijem!igra sasvim ok,posle duzeg vremena bilo je zara.kad se realno pogleda rezultat je realan mada je mogao biti drugaciji da je zvezda iskoristila sanse.zadovoljan sam igrom zvezde sem kadua i cosica.raumem da je mlad ali zvezda nema nista od toga sto on mora da igra zbog cska jer nece nista zaraditi a i videlo se da protiv jacih igraca ne moze nista.svaka cast partizanu na pobedi i vidimo se na marakani

Predrag

pre 13 godina

Nadigrao nas je Partizan jos jednom. A eno i u kosarci smo pukli od Zagreba.
Ocigledno da su ova dva razlike za Partizan nedostizna za Zvezdu. Sanse za gol se moraju iskoriscavati u vecem procentu.
Sve u svemu, bar nije bilo dosadno za gledanje, a reklo bi se posle svega da je Partizan bolje pazario u zimskom prelaznom roku od Zvezde. Nama je najvece pojacanje trener bez licence!

vas juzni komsija

pre 13 godina

Kaluđer za het-trik!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ђорђе, 15. mart 2011 20:23)
Vazno je da imas "kredit" za mob...
kako bi inace mogao da pises gluposti da nisu izmislili mobilne telefone..
P.S.Divim se koliko si vidovit :DDDD

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Bravo crno-beli.Dokazali ste da ste najbolji fudbalski klub na ovim prostorima, iako po nama igra se još može popraviti.Mnogo sreće u revanšu u Kupu, a nadamo se isto tako da sigurno osvajamo i titulu.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili,želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.

Siniša

pre 13 godina

Adžiću, da li i dalje smatraš da je Salata bio skup za Zvezdu? Ovo igranje sa Ćosićem je veoma skupo, mnogo, mnogo više nego dobar centralni bek.

...

pre 13 godina

Alal vera crno-beli!!! Hvala vam za ovaj rezultat u derbiju. Sve je bilo na vrhunskom nivou, od nase igre do atmosfere na tribinama. Pokazali smo Zvezdi da smo ipak bolji od njih i verujem da ovih 2:0 ce biti sasvim dovoljno za prolaz dalje. Tejgo je fantastican, dobili smo ogromno pojacanje. Napred Partizan!!!

Josko Martinoski

pre 13 godina

Zasto nikad moj komentar nema mesta na vasem sajtu kad napadam F.K.PROSLOST???
Jel je zabranjena ISTINA koja boli kada je Zvezda u pitanju???
BTW.Ako vam je to srpski BREND...odma napisite...THE END...i produzite da zivite u lazi!!

Don

pre 13 godina

Do kada vise sine Radosave Petrovicu :S...Kako ove sto ga guraju nije vise sramota,gurajte talenta a ne igraca koji nema ni jednu predispoziciju za veznog igraca.

CheWoo

pre 13 godina

Odusevljavaju me ljudi koji ostavljaju komentare tipa ,, Zvezda igra moderan fudbal" , ,, Robi ima viziju" itd.
E prijatelji moji osnovno pravilo trenerskog posla je napraviti najbolju taktiku za igrace koje imas a ne prepisati Gvardiolin moderni fudbal, lako je njemu on ima Cavija ,Mesija, Inijestu, Vilju, Pedra...
Iako navijam za Partizan svidja mi se ovaj Robi ali samo kao lik ali mislim da je jako los trener. Cak ni ideja fudbala nije iz njegove glave a o igracma da ne govorim!!!

Nemanja

pre 13 godina

relano, nije bila loša utakmica. NA momente sa dosta tempa, dosta ljudi i dva mlada trenera na klupama sa nekom idejom. Možda ima nade za naš fudbal. U odnosno na ono što smo gledali do sada, ovo uopšte nije loše. Tejgo je objasnio neke stvari, veliko pojačanje.

Mislim da Zvezda ima jako slabe strance koji ne prave razliku, kao u Partizanu, tako da je to osnovni problem. I u odnosu na partizan, dosta je sporija transformacija iz odbrane u napad.

U svakom slučaju sa nastrpljenjem očekujem sledeći derbi i nadam se da će biti još bolji :)

Crveni petao

pre 13 godina

Majko mila sta rade sudije kod nas. Iz aviona se videlo da je prilikom suta Tejgo za telo bio u ofsajdu. A onda sta radi Rts pravi secenu tj izlomljenu sliku sut i duel Tejgoa i Cosica par sekundi ranije gde je Tejgo ispred Cosica da ubede gledaoce da ofsajda nije bilo. Sta radi propaganda u korist Partizana

Shankly

pre 13 godina

Sad ce Iliev, Ilic i Krstajic na infuziju. A Partizan igra jedan toliko ruzan fudbal da je to strasno. Jos nekoliko onakvih startova i ostace sa desetoricom. A ofsajd nije bio, to stoji. Ujedno i jedini sut na gol u prvom poluvremenu (onaj tralala pokusaj loba ne racunam).

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Delije se zale na strajnica koji je direktno uticao na rezultat!
Pa mogli smo i mi na gojka andrijasevica koji je godinama prenosio a klasican je zvezdas. tada vam je bilo lepo.
Sto se utakmice tice.. Partizan onoliko koliko mu treba.. iako je mogao da zgazi zvezdu jer je za klasu bolji.
Samo neka oni igraju od noge do noge.. koj ce im napadaci i golman.
Posed lopte se gleda na kraju sampionata!!!
Tu su jos 2 derbija pa cemo videti nadam se pravi Partizan sa vise od dva gola u mrezi zvezde!

kajzer sose

pre 13 godina

Posle ove utakmice ako mu vec ranije nije bilo jasno Stanojevic treba da shvati da Petrovic nikako ne sme vise da bude u prvom timu,da Medo mora da igra,isto kao i Adija,i da gopsoda strucnjaci shvate da mi nemamo bekove i da nemamo krila...toliko!!!Prvo poluvreme ocajno,i tako ocajan Partizan koji se bukvalno brani dobija Zvezdu lagano...imali su oni sanse,imali smo i mi,ali je ovo dokaz da Partizan sa 20 % snage lagano dobija Zvezdu...hval i dovidjenja

Djoka

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...

Majstor

pre 13 godina

Ljudi, koja je ovo igra? Liči na fudbal! Jadna moja zvezda kad za nju igraju Tošić i Koroman. Skinite taj dres, molim vas! Imajte milosti!

verni

pre 13 godina

ЛУКИЋУ ОДЛАЗИ!!! (коначно) и поведи са собом Аџића и компанију, УПОМОЋ!!!
ЏАЈО ВРАТИ СЕ, СПАШАВАЈ НАС НЕЗНАЛИЦА, МОЛЕ ТЕ ДЕЛИЈЕ!!!
Никада ништа нећемо урадити са овом гарнитуром, ни у Србији, а камоли у иностранству. А вала трпим већ дуго, али не могу више.

miki

pre 13 godina

ne znam da li je moguce da partizan ima toliko bolji skauting od zvezde vec godinama kada su igraci, a pogotovo stranci u pitanju..evandro i borha ne mogu da se porede sa tejgom i adijom, razlika je u klasi a ne u nijansama. veseli borha ne bi dao gol ni da mu je prazan, uzas koga smo doveli..

PROXY

pre 13 godina

Ma, Robi se zeznuo sto se prihvatio uopste trenerskog posla u Zvezdi. Sta vredi dogovor i taktika pre meca, kad to nema ko da sprovede u delo. Taj virus totalne neefikasnosti i amaterizma nas prati vec koliko sezona unazad i nikako da ga se resimo. Nije ni svaki poraz isti, desi se, ali sa ovom nazovi igrom nemamo sta da trazimo ni u revansu.

svasta majka rodi...

pre 13 godina

Ma da, to je to! A da je ista utakmica vidjena sa igracima u dresovima manchestera i liverpoola, rekli bi kakav fudbal!!! E moji pesimisti i subjektivni analiticari...

NIKOLA ali PRAVI

pre 13 godina

Postovani b92 "prevedite" nepismenim koji u Srbiji ima i previse da je 500 minuta koje Zvezda nije dala gol u Hramu tacno PET i pola utakmica.Kompleksi.U 20.vijeku oni nama a u 21.Hvala BOgu da je bolje sad,MI njima nabili KOMPLEKS.Hvala ti Doktore Moreira,Ubico cigana Dijara,Kleo,Zuka,Raco,Marko,Lolo,a sada PRINCE.Ko onom na prvom mjestu komentara dade da sramoti moje ime.
P.S.Ma glavno daste vi imali vise posjed lopte 53:47.Hahaha.Sredio Tole.

Banshee

pre 13 godina

Ja samo mogu da primetim da od kako je Tagoe stigao u Partizan......svaku iole upotrebljivu loptu koju je dobio na glavu je dao gol,ne mogu da verujem da su ovog igracha vishe koristili kao bochnog levog napadacha :(

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Rutinski...da je igrao Adija umjesto Ilieva bilo bi mnogo ubjedljivije,ali i to ce valjda Stanoje da shvati...a ilic,nemam rijeci...sad smo makar mirni od komsijskih prica do 6.aprila,a onda ce Princ morati da odrzi jos jednu kraljevsku lekciju :) PARTIZAN ZAUVJEK !

mist

pre 13 godina

Realno 4:3 po šansama
(✰š, 16. mart 2011 20:00)

Jel se seća neko one emisije na BK, kada su klinci igrali Soni za nagrade? Između ostalog su igrali i PES (ISS), i ako niko nije dao gol, klinac koji je imao više udaraca na gol pobeđivao je.
Eto, toga sam se setio, ko zna zašto...

Tayson

pre 13 godina

Zvezda je bila opasna u prvom poluvremenu jer je Partizan bio ocajan, a evo i zasto.
Posle prvih 15ak min., Partizan stao u odbranu i prepustio Zvezdi iniicijativu, ali sto je jos gore- ta odbrana se igrala ocajno!!!
Ej, zadnja linija stoji na 20 metara od gola, a igrace Zvezde su napadali kad dodju na 25-30 metara. Uzas, sreca pa nismo primili gol.
U nastavku - Partizan igra svoju igru, presing po citavom terenu, tecan pas i Zvezda NE MOZE da se skrpi, ocajna!! Dakle, sve je jasno. Evo i nesto zanimljivo:
Najbolju sansu u prvih 45.min je imao KAdu, ali kako? Pa tako sto je nonsalantni Petrovic pokusao da doda lagano i cap - Zvezdi u noge i puce kontra, sreca pa ne bi gola...

one s

pre 13 godina

koliko je Braga bila jaca od Partizana,toliko je Partizan bio jaci od Zvezde.to tako funkcionise,fudbal se igra zbog golova,a ne igre,jednostavno daj gol...zao mi je Zvezde jer je igrala dobro,ali Partizan je u ovom trenutku bolji zato sto zna dati gol,a to je valjda filozofija fudbala,jer ni Murunjo ne bi bio Murinjo da tako nije razmisljao...

vlada

pre 13 godina

Tejgo,Molina,Gaj,Edgar,Kastiljo,Draman,Palasio....Boze,kakvi su nam igraci bili nudjeni i kakvi su igrali aldno bi mogli da ponovimo Bari za godinu dve al nas upropastise strucnjaci sa njihovim procenama.

Zvezdaš: "Dobro je Robi, samo napred, jedna lasta ne čini proleće!"

pre 13 godina

"Od Borhe sam očekivao više, ali je i on krš igrač kao i Evandro... Ta besmislena dodavanja možemo da okačimo mačku o rep. . Niko nama nije kriv što ne umemo. ..."
(Pele, 16. mart 2011 19:51)

Šta pričaš čoveče, Evandro je odličan igrač, ali je pametno obaran u dobro izabranim situacijama. Njemu trebaju igrači okolo, koji se nude i dobro kreću bez lopte. Ima dobar pas, šut, pregled igre, ume da se zagradi.

Borha ima mesta, nije brzanjac, ali lopta njemu u noge, u i oko 16-terca, uopšte nije bezveze potrošena lopta.

Ako je neko krš, to je Kadu, pas mu je spor i unazad, katastrofa, a nema snage da se zagradi kao profesionalni igrač.

Kad sve saberem, nisam baš siguran da si ti "naš".

MarkoPFC

pre 13 godina

Ja sam posle citanja ovog komentara kliknuo na ? sta je ovo :)))

mi smo bolji dzaba vam sto ste pobedili kad smo mi bolji DOMINACIJA SE NASTAVLJA
(svitac, 16. mart 2011 23:13)

ZZZzzz

pre 13 godina

Srecom po Zvezdu,igraci poput Petrovic i Iliev moraju da igraju,da su igrali Kamara i Adija bilo bi vise posla.U svakom slucaju ovo je nasa realnost,nema trcanja nema igre samo neke duge lopte jer tako se najmanje trci.Onda dodje Evropa,Zvezda ispadne u 1. kolo, Partizan srecno udje u LS,i biva nadigran/pretrcan sa skorom 0 0 6.Lose se radi u nasem fudbalu,primer je Zoran Tosic,slabasan nizak igrac otisao u MU a tamo iako nije igrao,dosao do snage,mogucnosti da trci kao nadrogiran,jer se u PL tako igra.

zika

pre 13 godina

mizzuno...ili ti ne umes da brojis ,ili si gledao neku drugu utakmicu,ili si brojao samo vase sanse...pa razbili smo vas ko zvecku u drugom poluvremenu,imali ste samo jedan sut

Zna meru

pre 13 godina

Stanoje opet pogrešio. Rekao Tejgu da mu poklanja auto za 2 data gola u derbiju. Treneru, nemoj nikada limitirati igrača! Da reče bar 3, siguran prolaz. Cccc
Za drugi auto, molim te, više golova.

smeca va

pre 13 godina

Mislim da konacno igramo prilicno zrelo...mada moram priznati da me je iznenadilo da smo zvezdu dobili fakticki bez Saleta Ilica.Gledao sam zaista puno derbija ali losijeg kapitena nisam video!!!Ne zelim da pricam sada negativno,ali ne smem ni da zamislim sta bi bilo da je odigrao sa 30% snage...Pukla bi petarda!!!Uz Saleta los jos i Raca,nekako nezainteresovan...
Ali ono sto moram da pohvalim,a bila nam je godinama rak rana su nasi mladi bekovi...Miljkovic i Lazevski su prosto odigrali bez greske,uz sjajnog Tejga,pozrtvovanih Smiljanica i Savica i naravno Krleta bili su najbolji akteri derbija!!!
Takodje je sada svima jasno da Medo mora vise da igra,a tu je i Adija,Scepa...ma zaista konacno imamo i tim i igru!!!
Cestitam Stanojevicu i momcima i zelim sve najbolje...

Sejo NP

pre 13 godina

Mišljenja sam da bi Tejgo i Adija trebali da igraju u tandemu,a i Medo bi trebao da ima veću minutažu. Sa njima trojicom Partizan deluje daleko opasnije,organizovanije. Nakon ove pobede dupla kruna je na vidiku. Pozdrav za sve GROBARE iz NOVOG PAZARA!

Pukovac

pre 13 godina

Partizanu se ne preti iz prazne puske sinovi, nikako. A vasa ne da je prazna, nego...

Bravo nasi, sve je dobro funkcionisalo, mali propusti i faulovi na glupe fore karleuse i Ninkova, navijaci objasnili. Sve u svemu, zadovoljan sam igrom, mogli smo jos neki da im umuvamo (Adija, Ilic u zadnjoj akciji nema snage), ali nema veze, njihova agonija se prosuzava.

Aca

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.
(Niksicko Pivo, 16. mart 2011 18:57)

coek, sesnaesterac (padez)i sudija se nije prezivao, vec se preziva Karadzic. Jednom al'drugi put al. Svaka cast navijacima Zvezde.

✰š

pre 13 godina

Realno 4:3 po šansama
(✰š, 16. mart 2011 20:00)

Jel se seća neko one emisije na BK, kada su klinci igrali Soni za nagrade? Između ostalog su igrali i PES (ISS), i ako niko nije dao gol, klinac koji je imao više udaraca na gol pobeđivao je.
Eto, toga sam se setio, ko zna zašto...
(mist, 16. mart 2011 20:50)

Zato što je jedini fudbal koji si igrao, upravo taj, na PES-u.

bobes

pre 13 godina

Za sve koji su ostavili komentar da je PRINC dfao gol iz ofsajda molim da pogledaju ovaj snimak.

http://www.youtube.com/watch?v=LqsrhCGx-4w

Saša

pre 13 godina

Čitajući ove komentare navijča mogu samo jedno da konstatujem, a to je: strašno, sad posle svega (Tole, sudije, FSS...) su im krivi RTS i komentatori. Pobogu ljudi, pitanje je koliko komentator može da utiče na utkmicu. A samo da primetim da takve komentare mogu da pišu samo bolesnici koji nikada, pa ni sada nisu bili na utkmici.

zoran

pre 13 godina

Stanojevicu, objasni nam kako se zove ova taktika..?

Sutni sto dalje od svog gola..da li je to naziv te "moderne" evropske taktike. Zalosno je videti da zapravo mnogo vise pricas no sto se pokazuje na terenu. Po kojoj logici tebi igarju Petrovic i Smiljanic samo ti i te veze koje ih guraju znaju. Na klupi sedi Adija i Kamara a u timu imas jedno 5 fudbalskih diletanata.
Zvezda sa druge strane se jalovo dodaje na 40 metara...bezopasna.

Ocajan ,nazovi, derbi. Od dva tima ne moze covek da sastavi jedan dobar tim.

neutralan

pre 13 godina

I CZ jos jednom placa ceh svom VRHUNSKOM SKAUTINGU... Daj sklonite Adzica i mozda dovedete nekog NORMALNOG igraca. Svaka cast za pojacanja PFC... Pa cekao jis 2 derbija do kraja...

dragan

pre 13 godina

Šta reći koje nam igrače dovodi Lukić,verovatno mogu negde na plaži da žongliraju loptu.Dok on i Adžić vode Zvezdu nećemo da dobijemo ni jedan derbi niti neku bitniju evropsku ekipu.

Voja

pre 13 godina

@Nikola

"Zvezda igra odlicno,prvi put da neko nas igra ovako pravi moderni fubal,nema veze i ako izgube sad,sledeci ce put biti petarada.A sudija,ne znam sta da kazem partizan igra pravi seljacki fudbal,najmanje 3-4zuta kartona su zasluzili u prvih 10minuta."

Ja ne znam da li sam ja gledao istu utakmicu. Doduse, gledao sam samo drugo poluvreme, ali ako je ono moderan fudbal a vas 417 kazete de jeste, ja onda ne znam sta ja to svake nedelje gledam po stadionima Primere. Izgleda da se shvatanje modernog fudbala promenilo jako otkad se gledanje evropskih liga placa u Srbiji. Po mom misjlenju, ono sto igra Partizan je eventualno dovoljno za prolece u Evropa Ligi, dok Zvezdina igra nema veze sa zivotom. Ponavljam da sam video samo drugo poluvreme, mozda je prvo bilo drugacije.

Inace, o divljanju na nasim terenima nemam reci. To je rak koji odavno boli i ne vidim spremnost drzave da bi nesto uradila s tim. A sto se sudjenja tice, onog coveka je ocigledno strah. Jer ne znam kako objasniti da ne iskljucuje coveka koji nasrne na sudiju kao Tosic. Kao ni Kadua u poslednjim minutima kada sa dve noge, ubitacno, odnese Partizanovog igraca...

Jednom recju: daleko je sunce...

Ne vredjajte cigane

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Bio sam na istoku i video i cuo. Utisali ste se kada je spiker prekinuo minut cutanja. Uostalom, imas snimak na RTS u 2 pa vidi sam.

mika

pre 13 godina

pas igra je smejurija zar je moguce da su ovi igraci zvezde to trenirali.zao mi je samo sto ova ekipa i dalje ima podrsku,ljudi vi neshvatate da podrzavate nesto sto nije valjano dok je vas veciti optimista koji ce opet pruziti podrsku ovim polu igracima skoro necemo slaviti u srbiji a kamoli u evropi.partizan nije nista puno bolji ali su tu ipak neki rezultati.budite realni i recite sta bi nam radili da igramo napolju.neka podrska postoji ali ovo je stvarno ispod minimuma sto ovaj klub zasluzuje.svaka cast momcima ali oni su za neke nizerazredne klubove ,ne za zvezdu.

poslednjivoz

pre 13 godina

Robi, verovao sam da sa tobom nestaje i Kaduovo maltretiranje Zvezdinih navijaca. Nazalost, ni ti nisi uspeo da ocistis tim od neznalica. I zato ti se ovo dogodilo. Dobro razmisli sta ces dalje, jer budu li Adza sastavljao tim i tebi nema nama spasa. I jos nesto. Zvezda je u prelaznom roku potrosila gotovo milion evra za pojacanja. Stigli su ispodprosecni Brazilci koji su opet deo tala u kojem ucestvuje nas Adza. Ima li nade. Bojim se da nema. 6. aprila dajmo im poslednju sansu. Ako vec sever nece, neka Istok i Zapad konacno zagrme UPRAVA NAPOLJE i ROBI OSTANI...

acca

pre 13 godina

@
Моја момчад су доминирала у првом полувремену и примила гол, онда су доминирала и у другом али је опет Партизан забио гол, доминираћемо и на Маракани али ћемо опет изгубити...ипак важна је доминација
(доминантност, 17. mart 2011 14:32)

Komentar dana !!!

svedja

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!

на на на на Роберт Просинечки

pre 13 godina

Шути, само шути, шути мој дечаче плави, и нек твоја коса плава не губи време у Звезди за бадава..

Igor KG

pre 13 godina

Ja ne razumem zbog cega ovakvi komentari Partizanovaca? Svaki normalan covek bi video da je prvi gol ishod srecnih okolnosti... To je po meni i resiko utakmicu, pored neiskoriscenih sansi Zvezda, kojih je daleko vise bilo u prvom vremenu. U zvezdi ocigledno nije imao ko da da gol veceras. Slabi udarci ili neprecizni, sve u svemu bez zavrsnice. Inace, uzivao sam u igri Zvezde tokom prvog poluvremena i pored vodjstva Partizana. Moje misljenje je da imamo cemu da se nadamo, samo da Robi ostane jos sezonu ili dve. Grobari izvolite, ocenite negativno...

filmar

pre 13 godina

Ima par komentara koji oslikavaju pravo stanje stvari i sto je najvaznije bez navijacke ostrascenosti. Prvo cestitke mom Partizanu na pobjedi i na velikoj zalihi pred revans. Mora se priznati da ova ekipa CZ igra za stepenik vise nego u prethodnoj godini, ali nisu konkretni- igra je brza nego kod Partizana, samo imam osjecaj da se i dalje pokusava"glavom kroz zid", sto ne ide. Partizan je dokazao da je zreliji i da je umrtvljivanjem igre i prepustanjem sredine terena protivniku navlacio odbranu CZ visoko, sto odgovara brzim napadacima i ubacivanjem iz drugog plana- ubijedjen sam da bi CZ imala daleko vise problema da je od pocetka startao Adija, koji je izuzetno brz i prodoran. Mi navijaci uvijek imamo sta za prigovoriti a narocito se to odnosi na sporost igre- medjutim, iz igraca koje imamo na sredini terena( Ilic, Vukic, Babovic, Petrovic) nemoguce je izvuci brzu igru, jer su to igraci driblinga i kratkog pasa a ne trkaci i sprinteri. I tu Stanojevic vrlo dobro zna sta da radi. I po meni, uvijek je sa ovakvom ekipom lakse igrati na gostujucem terenu jer domaca ekipa mora napasti i tu onda dolaze ovi do izrazaja- problem su ekipe koje prave bunker i igra"okolo" cesto ne donosi nikakve rezultate. Stoga sam ubijedjen da ova prednost nebi trebala biti dovedena u pitanje sto se revansa tice,ali i na Marakani treba igrati hrabro, nikako na 0-0. Gledajuci jucerasnji derbi,mislim da dolaze bolji dani za srpski klupski fudbal- jedina zamjerka navijacima je bakljada i nepotrebno nacionalno prozivanje Prosineckog, to nam ne treba. Ostalo sve u najboljem redu.

Ghadafi

pre 13 godina

Jeste bilo 2-0 ali konacno Zvezda nije bila inferiorna u derbiju. Golovi su dati kako su dati, a uveren sam da ne bi pali da je umesto Cosica Tejga cuvao Vilotic ili Addy, da je igrao. Zvezda je cak imala nekoliko jako dobrih sansi, pogotovo u prvom poluvremenu. Steta sto su ih presekli sa 2 brza gola na pocetku svakog poluvremena.. Zal za porazom, ali konstatacija evidentnog napretka Zvezde u odnosu na prethodne derbije su mi najveci utisak posle danasnje utakmice. Ne mora da znaci da ce Partizan imati srece u onom derbiju u prvenstvu, jer je ova saga u kupu maltene vec gotova. Jer realno, Partizan je imao i dosta srece danas

mizzuno

pre 13 godina

dali ste dva gola iz nicega,bez ikakve akcije. zvezda je po sansama trebala da pobedi ali boze moj nebroje se na kraju sanse. zvezda bolja, partizan iskusniji.

bgcaffe

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !

reketom protiv korupcije

pre 13 godina

Samo se vi smejte i likujte grobari,kad je došao Muslin Zvezda je prvi derbi izgubila,posle je harala.Živi bili pa videli,zvezdina igra pod Robertovim vodstvom ima smisao i vidi se rad,koji će vremenom doći do izražaja.NAPRED ZVEZDA!!!

veli

pre 13 godina

sada se vidi da smo napredovali jako puno od prošlog derbija,prekidi su problem kao što kaže robi a isto tako mislim da nama ovi stranci ne trebaju EVANDRO BORHA KADU a riješit će to prosinečki vrlo brzo pa mi smo poznati na tim pozicijamaod uvijek bili a ovi klinci odlični a grobari ipak iskusniji

Dusan R

pre 13 godina

Partizan jeste pobedio , i to je ok. Zvezda nije igrala lose, sa mladim igracima , prelazna ocena . Ali Prenos i Predrag Strajnic. Pa jel to nama Partizan vraca za Milojka Pantica? Zaista me je iznenadila njegova ljubav prema Partizanu...
Podrska Prosineckom...bice bolje.

jašta more

pre 13 godina

Ne razumem ove naše koji napadaju Raću, čovek je bio jedan od boljih i izveo ga je jer nije više mogao da trči. A Medu je trebao da igra umesto Lole, Babovića hvalite a on očajan najgori na derbiju gori i od Evanda i Kadua tri četri izgledne šanse upropastio svojom sebičnošću pogledajte snimak ako niste dobro utakmicu. Partizan loše u prvom dobro u drugom videlo se da čim ih napadnemo na njihovoj polovini nemogu da pređu centar. I Ilijev je pored Tejga i Savića bio najbolji akter derbija, Meda kad je ušao odličan i treba da igra Sala je mogao malo da zameni Brašanac mnogo se vukao po terenu, mada je Sali Sale.

vlajko

pre 13 godina

najbolji derbi zadnjih 5-6 godina. partizan je bolja ekipa ali veceras je zvezda pokazala da moze da im parira i sa ovim skrpljenim timom.
tejgu svaka cast na reakcijama kod oba gola, stvarno je vrhunski. videlo se da je zvezdi falio adi. mijailovic definitivni buducnost srpskog fudbala.
a grobari su previse poleteli, ofk-a stisla partizan bila frka. zvezda stisla da nije bilo mnogo srece bila bi bas frka. al sreca ne traje doveka.tako da ima tu jos da se igra a i u prvenstvu nista nije gotovo.
sto se tice igara igraca tipa ilijev, petrovic,kadu u nasem fudbalu sve govori o upravama "sampiona" a ne toliko o trenerima koji ne bbi bili tu da ne slusaju. sve u svemu od mene prvo bravo za derbi u zadnjih 5-6 god.

nnidza

pre 13 godina

Gledao sam poslednjih pola sata igre i mogu reći da je Zvezda odigrala dobro, mnogo bolje nego na početku sezone. Da, izgubila je, ali je mogla i da postigne golove. Možda i pobedi. To nije bio slučaj u prethodne dve godine. Igra lepše, jop uvek ne lepo, fali još koje pojačanje. Da su došli Volkov, Salata itd možda bi ovo zaista i bio odličan tim. Ovako malo igračkog pojačanja ali je u igri zaista mnogo bolje,,,

Videćemo. Igra se revanš. Šanse su male, mada...

Bokir

pre 13 godina

Cist ofsajd kod prvog gola. Iz desnog ugla se videlo da je kampovao Tejgo. Malo ste se zeznuli kada ste pustili taj kadar. Dzabe vam preklapanje slike posle toga, vidi se cak i tu, da su 2 razlicita momenta. Savic igrao rukom, cist penal. Sudija je bio blizu. Vrhunac sudjenja je bio na kraju, krupan kadar pomocnog sudije (koji nije digao zastavicu kod ofsajda) vice na igraca. O faulima da i ne pricam. Cestitam na pobedi kakva god da je. Nadam se boljem u revansu, naravno bez pomoci sudija.

BAH

pre 13 godina

Sanse,zvezda je imala boljih i lepsih uslovno receno,iako partizan imao par ozbiljnih mada iz kontri.Partizan dao 2 gola iz polusansi,zvezda nije imala ni jednu polu sansu,jer igra kao barselona,ili ulaze u gol sa loptom ili nista.Robi apsolutno ima moju podrsku,neka nastavi,ja sam inace zvezdas.Da ne bi bili ljudi samo pre derbija,cestitke partizanu,zasluzeno,mada ostajem pri stavu da i da je bilo obrnuto msm da bi bilo zasluzeno.

red star

pre 13 godina

zvezdo igras prevazidjen fudbal,gledajte malo kako igraju barsa,real,inter, kretanje bez lopte,igrate na koromana covek davi loptu,nisu nam krivi ni fss rts,sudije-nek nam je bog u pomoci u revansu!

✰š

pre 13 godina

Uz dosta sreće, Partizan bez primljenog gola ulazi u revanš.

Realno 4:3 po šansama (pošto vidim da niko ne računa šansu Jevtića u 1. minutu, neću ni ja), a moglo je da bude i 4:0 za Partizan, kao i 2:1.

Za drugi gol krivac je Stamenković, lopta je bila na petercu.

Partizan odigrao dominantno oko 15-tak minuta na početku 2. poluvremena, posle drugog gola, kada je odbrani Zvezde "ušla voda u uši".

Suđenje domaćinsko, ali u granicama podnošljivog.

Zvezda će da se uigra još više do revanša, tako da ja ne očajavam, mislim da su još uvek oba tima u igri za prolaz.

Maksimalna podrška Prosinečkom, vidan je napredak posle kratkog vremena. Treba zadržati isti sistem igre, uigravati se, a u junu dovesti par igrača po Robijevoj želji.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.

duledudule

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Bio sam na istoku i video i cuo. Utisali ste se kada je spiker prekinuo minut cutanja. Uostalom, imas snimak na RTS u 2 pa vidi sam.
(Ne vredjajte cigane, 17. mart 2011 00:22)
za tebe i za stopera odgovor...sve je to ok sto govorite,ali isto tako treba da skapirate da pola ljudi nije ni gledalo u pravcu centra,medju njima sam i ja,tek kad sam cuo ljude koji su krenuli da vicu tisina stanite itd prestao sam sa pesmom,a vi velikiiiii humanisti razmislite da li moze 5,6 hiljada ljudi da se ucuti odjednom-znate da ne moze.kad se toliko saosecate,uzmite djuri snajderu neki kes,pa uplatite japancima.svako normalan ce zaliti za izgubljenim zivotima Japanaca,kao i smrt uvazenog sportskog radnika iz Srbije(Soldo)...neka svi pocivaju u miru,a vi likujte u vasim dominacijama koje nece trajati vecno

Fix

pre 13 godina

Kaže jedan kolega- Sale Ilić ni 30%, Raća nekako nezainteresovan.Samo je zaboravio da kaže ko im je dao siguran fix.Slavoljub Đorđević je izbačen iz tima zbog odavanja fixeva nisu valjda Luka i Vesa?

Djorgo

pre 13 godina

Gledao sam poslednjih 20 minuta. Nas klupski fudbal, je prema tome, dalje u zalosnom stanju. Pretpostvaljam da se ovako igralo pre jedno 50 godina.
Zvezda - zalosno, Patizan nesto manje.

duledudule

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.

duledudule

pre 13 godina

imali smo 4 sanse,ne umemo da damo gol.partizan dva gola plus sansa,onaj adija pred kraj.eto,uzmete kup i presli ste pola od 23 koliko ih imamo mi :p

Slobo

pre 13 godina

Svaka pohvala Zvezdi za igru.Za razliku od prethodnih derbija u kojima je gubila jer je bila skroz nemoćna i bezidejna, ovaj put Zvezda je pokazala lice oporavka i renesanse. Međutim, sportska sreća, sudijske odluke, neodlučnost Prosinečkog i kašnjenje u zameni Koromana su kumovale da se derbi ne završi barem sa golom manje prednosti za Partizan. Ono što zabrinjava je ovako strogo suđenje prema Zvezdinim igračima, a gledanje kroz prste Partizanovim, kad su faulovi u pitanju. Drugom golu je prethodio nepostojeći faul nad Babovićem, nakon čega je posle slobodnjaka usledio gol i Zvezda je bila skoro dotučena. Eto kako se na šmekerski način pomaže omiljeni tim.

Pravi čestiti Delija

pre 13 godina

Nastavlja se velika kampanja uništenja Crvene zvezde.Prvo su nam najurili Piksija kada smo bili ubedljivo dominantni (za 2 god.2 duple krune)koji da je ostao i dalje bi osvajao duple krune, kao što je sada neprikosnoven sa Nagojom. Hapse se samo bivši čelnici Zvezde, a Partizanovi su nedodirljivi! Pa čak i komentar na B92 me razočarao, gde stoji da je Zvezda bila u 1.poluvremenu izjednačena u broju šuteva 3:3, iako ako se prate prethodne rečenice vidi se da je bilo 4 udaraca prema golu Partizana. Svaka čast Partizanovom lobiju što ovako uspešno uspeva da razori Zvezdu iznutra!

gonzales

pre 13 godina

Zvezda je imala veci posed, nije svirano dva penala. Vama samo stranci daju golove. Gde su Srbi. Zvezda ce opet da bude sampijon evrope jer Robi zna kako se postaje sampijon. Uzecemo kup na marakani.

MB

pre 13 godina

Ne mogu da verujem sta sam gledao...derbi??? Kakav crni derbi ovo je bruka za nas fudbal!! Zvezda katastrofa, Partizan ( nije daleko), sve u svemu tuga. Kvalitet fudbala je na nivou opstinske lige!!!

Cestitke za Partizan

ne znam zasto sam ovo pisao

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.
(Veteran, 16. mart 2011 20:51)

Pa kad je to takmicenje bilo toliko slabo, zasto ga PArtizan nije nikada osvojio? Uvek se lepo nasmejem kad procitam da neko pokusava da predstavi tu nasu titulu kao da smo osvojili Jelen Super Ligu. Tada nisi imao pravo na gresku, odmah se igralo na ispadanje, imao si jak "istocni blok", mnogo vise kvalitetnih ekipa. Fudbal nije bio toliko komercijalan kao danas, ali naravno ne odgovara bogatasima da njihovi timovi ispadnu posle samo dva odigrana meca (mislim da su Napoli i Real igrali odmah u prvom kolu tamo negde '87, Napoli sa Maradonom), ima jos primera, ali hocu da kazem da je recimo nekada prvak SSSR-a, Madjarske, BElgije,Cehoslovacke, Istocne Nemacke, Holandije znacio nesto, da su to sve bile jake i nezgodne ekipe. Nazalost, danas nema jakog Istocnog bloka, sve sto valja pokupili su bogati, odnosno 7,8 ekipa, sistem takmicenja je takav da oni ne mogu medjusobno da se sastanu, tu su pare od prenosa, od lige sampiona, igraci nenormalno mnogo zaradjuju....

saksR

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.
(Veteran, 16. mart 2011 20:51)

A ja tebi kažem stariji čoveče da lečiš svoje frustracije i komplekse. Zvezda je imala tim koji bi da nije rasturen zbog sankcija i nemogućnosti da igra u BG-u, bio još dva možda i više puta prvak Evrope. Kao što Partizanu niko ne spori finale 66 god, tako i ti ne spori Zvezdinu titulu prvaka Evrope. Evo, ja nemam komplekse i kažem da je Partizan trenutno bolja ekipa, ali ne zato što je "toliko bolja", već što je Zvezda dugogodišnjom otimačinom i sistematskim uništavanjem zarad zemljišta na kome je smeštena, dosta slabija nego što bi smela biti. Ako je Grobarima satisfakcija puko učestvovanje Partizana u LŠ, onda im skidam kapu i divim se glupostima što dozvoljavaju da ih takvi likovi vode. Dok se Lukić bori za Zvezdu, Đurić se bori i za promociju svoje firme, pritom vas i zanosi o nekakvim uspehima Partizana koji redovno izlazi sa NULOM (0), što iz LŠ, što iz LE.
Ajd' u zdravlje!

sone

pre 13 godina

ja sma zvezdas i robi ima punu podrsku, stvaranje tima i prepoznatljive igre je proces koji traje... ne treba poslije prvog poraza odmah pljuvati, imamo mlade igrace i sve ce to doci na svoje. samo izbor stranaca je los, mislim da bi bili bolji da su umjesto borhe i evandra igrali kaludjerovic i lazovic ili vesovic, ti klinci bi ginuli na terenu. treba na nasim igracima bazirati tim za buducnost, stranac dolazi u obzir samo ako je reprezentativac svoje zemlje i pravi razliku na terenu, ove igracice koji su dobri na osnovu price rekola kazala ni pod razno

boban

pre 13 godina

I posle neka neko ponovo pita kako mogu da navijam za Mancester a ne za Zvezdu ili Partizan??? Ja zaista ne shvatam kako neko moze da se lozi na ovakvu "igru".

Dado

pre 13 godina

Bez obzira na hrpu smešnih i uvredljivih komentara pokušat ču da nekako objektivno ocenim utakmicu...Zvezda je prvo poluvreme dominirala, a u drugom nije jih bilo...jednostavno presekao ih gol a izašlo je i iskustvo Partizana na videlo...trebala je Zvezda i zaslužila bar jedan gol ali šta je tuje..raduje me igra iz prvog poluvremena a pre svega gledati onago mlade nade u našem timu...samo napred ništa još nije izgubljeno, dolazi Marakana, pa šta bude...mora jednom i nama sreča da se nasmeši...a celoukupno Partizan je zaslužio da pobedi zbog drugog poluvremena, ali je realno prvo poluvreme bila bruka i sramota igrati onakav bunker kuči...

dsa

pre 13 godina

partizan pobedio na iskustvo...par stvari... gde je krenuo stamenkovic kod prvog gola..neverovatno kakve golove prima protiv partizana..posle se iskupio kod suta ilieva...druga stvar cemu ono gazenje krstajica i dal je moguce da nije dobio crveni... jos bolje komentar je strajnicev ako ga se neko seca da ga ne pisem ove..toliko pozdrav..i da derbi je bio los po meni kvalitet nikakav

prvi

pre 13 godina

Voleo bih da znam ko je odobrio zatvaranje autoputa juce oko 3 sata i koliko je kostalo angazovanje policije da se isti zatvori zbog fudbalera Partizana.
Pa jesu li svi ludi u ovoj drzavi kada imamo kolaps saobracaja oni jos zatvaraju komplet autoput zbog fudbalera (kada bi barem znali da igraju).
To moze samo u nasoj zemlji.

Grobar

pre 13 godina

ЛУКИЋУ ОДЛАЗИ!!! (коначно) и поведи са собом Аџића и компанију, УПОМОЋ!!!
ЏАЈО ВРАТИ СЕ, СПАШАВАЈ НАС НЕЗНАЛИЦА, МОЛЕ ТЕ ДЕЛИЈЕ!!!
Никада ништа нећемо урадити са овом гарнитуром, ни у Србији, а камоли у иностранству. А вала трпим већ дуго, али не могу више.
(verni, 16. mart 2011 19:27)

u pravu si itekako...slazem se apsolutno ali ja se ndam da oni nikad nece otici :D

logicar

pre 13 godina

Klasicna nepravda modernog fudbala. Imali smo veci posed lopte, vise udaraca u gol, manje zutih kartona ( a dobijali smo zbog prigovora za nepostojece prekrsaje), manje faulova i nije bilo dovoljno ni za nereseno. Ispada da je franjevac bolji a realno je daleko od toga. Da ne pominjem treci derbi zaredom gde je Krstajic morao da dobije crveni...
Robi me je malo razocarao. Kaludjerovic je jedini pravi napadac i ne sme da bude na klupi. Ako si dosledan odstrani ga iz tima ili ga pusti da igra a ne ovako. I ne znam sta treba da se dogodi da Kadu bude proteran iz Beograda a ne iz Zvezde.
Sve u svemu, prolazak je daleko ali nije nedostizan.

Filip

pre 13 godina

Dok ovaj sastav ne bude igrao za zvezdu nema chemu da se nadamo!!! Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov,Ady,Vilotic,Tosic
Sredina - Evandro,Isah,Mijailovic
Napad - Vesovic,Kaludjerovic,Lazovic
4-3-3 - samo presing i ofanziva!

Anonimus

pre 13 godina

Ovakve predstave su pod kontrolom vlasti tj. njenih opunomoćenika i služe za proveru moći upravljanja nad širokim narodnim masama.I sinoć se videlo da je narod za fudbal i za demokratiju i zato nema mesta nepoverenju i skretanju sa pravog sportskog puta kao što je to bilo i protiv Estonije.

Nikola

pre 13 godina

Zvezda igra odlicno,prvi put da neko nas igra ovako pravi moderni fubal,nema veze i ako izgube sad,sledeci ce put biti petarada.A sudija,ne znam sta da kazem partizan igra pravi seljacki fudbal,najmanje 3-4zuta kartona su zasluzili u prvih 10minuta.

Crveni petao

pre 13 godina

Majko mila sta rade sudije kod nas. Iz aviona se videlo da je prilikom suta Tejgo za telo bio u ofsajdu. A onda sta radi Rts pravi secenu tj izlomljenu sliku sut i duel Tejgoa i Cosica par sekundi ranije gde je Tejgo ispred Cosica da ubede gledaoce da ofsajda nije bilo. Sta radi propaganda u korist Partizana

Djoka

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...

Bokir

pre 13 godina

Cist ofsajd kod prvog gola. Iz desnog ugla se videlo da je kampovao Tejgo. Malo ste se zeznuli kada ste pustili taj kadar. Dzabe vam preklapanje slike posle toga, vidi se cak i tu, da su 2 razlicita momenta. Savic igrao rukom, cist penal. Sudija je bio blizu. Vrhunac sudjenja je bio na kraju, krupan kadar pomocnog sudije (koji nije digao zastavicu kod ofsajda) vice na igraca. O faulima da i ne pricam. Cestitam na pobedi kakva god da je. Nadam se boljem u revansu, naravno bez pomoci sudija.

bgcaffe

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !

Shankly

pre 13 godina

Sad ce Iliev, Ilic i Krstajic na infuziju. A Partizan igra jedan toliko ruzan fudbal da je to strasno. Jos nekoliko onakvih startova i ostace sa desetoricom. A ofsajd nije bio, to stoji. Ujedno i jedini sut na gol u prvom poluvremenu (onaj tralala pokusaj loba ne racunam).

zoran

pre 13 godina

Stanojevicu, objasni nam kako se zove ova taktika..?

Sutni sto dalje od svog gola..da li je to naziv te "moderne" evropske taktike. Zalosno je videti da zapravo mnogo vise pricas no sto se pokazuje na terenu. Po kojoj logici tebi igarju Petrovic i Smiljanic samo ti i te veze koje ih guraju znaju. Na klupi sedi Adija i Kamara a u timu imas jedno 5 fudbalskih diletanata.
Zvezda sa druge strane se jalovo dodaje na 40 metara...bezopasna.

Ocajan ,nazovi, derbi. Od dva tima ne moze covek da sastavi jedan dobar tim.

gonzales

pre 13 godina

Zvezda je imala veci posed, nije svirano dva penala. Vama samo stranci daju golove. Gde su Srbi. Zvezda ce opet da bude sampijon evrope jer Robi zna kako se postaje sampijon. Uzecemo kup na marakani.

svedja

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!

Milivoje

pre 13 godina

Huligani koji sebe nazivaju navijacima treba momentalno strpati u zatvor . Oni ce da pljuju po predsedniku Srbije . Nemaju dva razreda skole !!! Izdrzi Borise i opet pobedi.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.

boban

pre 13 godina

I posle neka neko ponovo pita kako mogu da navijam za Mancester a ne za Zvezdu ili Partizan??? Ja zaista ne shvatam kako neko moze da se lozi na ovakvu "igru".

mizzuno

pre 13 godina

dali ste dva gola iz nicega,bez ikakve akcije. zvezda je po sansama trebala da pobedi ali boze moj nebroje se na kraju sanse. zvezda bolja, partizan iskusniji.

BP888

pre 13 godina

Vilotic: "Krle ljubim te,nemojte vise,leba ti...Smiri ove tvoje"
Krle: "Nije do mene brale,ovi stranci slabo pricaju srpski,ne znaju sta znaci DOSTA"

Pravi čestiti Delija

pre 13 godina

Nastavlja se velika kampanja uništenja Crvene zvezde.Prvo su nam najurili Piksija kada smo bili ubedljivo dominantni (za 2 god.2 duple krune)koji da je ostao i dalje bi osvajao duple krune, kao što je sada neprikosnoven sa Nagojom. Hapse se samo bivši čelnici Zvezde, a Partizanovi su nedodirljivi! Pa čak i komentar na B92 me razočarao, gde stoji da je Zvezda bila u 1.poluvremenu izjednačena u broju šuteva 3:3, iako ako se prate prethodne rečenice vidi se da je bilo 4 udaraca prema golu Partizana. Svaka čast Partizanovom lobiju što ovako uspešno uspeva da razori Zvezdu iznutra!

Igor KG

pre 13 godina

Ja ne razumem zbog cega ovakvi komentari Partizanovaca? Svaki normalan covek bi video da je prvi gol ishod srecnih okolnosti... To je po meni i resiko utakmicu, pored neiskoriscenih sansi Zvezda, kojih je daleko vise bilo u prvom vremenu. U zvezdi ocigledno nije imao ko da da gol veceras. Slabi udarci ili neprecizni, sve u svemu bez zavrsnice. Inace, uzivao sam u igri Zvezde tokom prvog poluvremena i pored vodjstva Partizana. Moje misljenje je da imamo cemu da se nadamo, samo da Robi ostane jos sezonu ili dve. Grobari izvolite, ocenite negativno...

vlada

pre 13 godina

Tejgo,Molina,Gaj,Edgar,Kastiljo,Draman,Palasio....Boze,kakvi su nam igraci bili nudjeni i kakvi su igrali aldno bi mogli da ponovimo Bari za godinu dve al nas upropastise strucnjaci sa njihovim procenama.

reketom protiv korupcije

pre 13 godina

Samo se vi smejte i likujte grobari,kad je došao Muslin Zvezda je prvi derbi izgubila,posle je harala.Živi bili pa videli,zvezdina igra pod Robertovim vodstvom ima smisao i vidi se rad,koji će vremenom doći do izražaja.NAPRED ZVEZDA!!!

MB

pre 13 godina

Ne mogu da verujem sta sam gledao...derbi??? Kakav crni derbi ovo je bruka za nas fudbal!! Zvezda katastrofa, Partizan ( nije daleko), sve u svemu tuga. Kvalitet fudbala je na nivou opstinske lige!!!

Cestitke za Partizan

Zoran

pre 13 godina

Upalio sam na 10 minuta da vidim kako izgleda taj po Robertu bolji derbi od Dinama i Hajduka i vidio sam kopiju tj. kao da igraju Dinamo i Hajduk. U nas osim udaranja na sredini terena ili po ćošama igrališta ništa drugo se ne može vidjeti. Kada bi i ako postojala regionalna to bi bilo isto tj. utakmice velike četvortke bi bil najdosadnije i što bi onda ostalo??? Sve u svemu ovi naši derbiji nisu zaslužili ove navijače. Stadioni su punu a od nogometa ni "N" ili fudbala.

Dusan R

pre 13 godina

Partizan jeste pobedio , i to je ok. Zvezda nije igrala lose, sa mladim igracima , prelazna ocena . Ali Prenos i Predrag Strajnic. Pa jel to nama Partizan vraca za Milojka Pantica? Zaista me je iznenadila njegova ljubav prema Partizanu...
Podrska Prosineckom...bice bolje.

Djorgo

pre 13 godina

Gledao sam poslednjih 20 minuta. Nas klupski fudbal, je prema tome, dalje u zalosnom stanju. Pretpostvaljam da se ovako igralo pre jedno 50 godina.
Zvezda - zalosno, Patizan nesto manje.

saksR

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.
(Veteran, 16. mart 2011 20:51)

A ja tebi kažem stariji čoveče da lečiš svoje frustracije i komplekse. Zvezda je imala tim koji bi da nije rasturen zbog sankcija i nemogućnosti da igra u BG-u, bio još dva možda i više puta prvak Evrope. Kao što Partizanu niko ne spori finale 66 god, tako i ti ne spori Zvezdinu titulu prvaka Evrope. Evo, ja nemam komplekse i kažem da je Partizan trenutno bolja ekipa, ali ne zato što je "toliko bolja", već što je Zvezda dugogodišnjom otimačinom i sistematskim uništavanjem zarad zemljišta na kome je smeštena, dosta slabija nego što bi smela biti. Ako je Grobarima satisfakcija puko učestvovanje Partizana u LŠ, onda im skidam kapu i divim se glupostima što dozvoljavaju da ih takvi likovi vode. Dok se Lukić bori za Zvezdu, Đurić se bori i za promociju svoje firme, pritom vas i zanosi o nekakvim uspehima Partizana koji redovno izlazi sa NULOM (0), što iz LŠ, što iz LE.
Ajd' u zdravlje!

Slobo

pre 13 godina

Svaka pohvala Zvezdi za igru.Za razliku od prethodnih derbija u kojima je gubila jer je bila skroz nemoćna i bezidejna, ovaj put Zvezda je pokazala lice oporavka i renesanse. Međutim, sportska sreća, sudijske odluke, neodlučnost Prosinečkog i kašnjenje u zameni Koromana su kumovale da se derbi ne završi barem sa golom manje prednosti za Partizan. Ono što zabrinjava je ovako strogo suđenje prema Zvezdinim igračima, a gledanje kroz prste Partizanovim, kad su faulovi u pitanju. Drugom golu je prethodio nepostojeći faul nad Babovićem, nakon čega je posle slobodnjaka usledio gol i Zvezda je bila skoro dotučena. Eto kako se na šmekerski način pomaže omiljeni tim.

bart

pre 13 godina

E sad mozete da dovedete i Deja Savicevica za kondicionog i refika Sabanadzovica za ekonoma...mozda bude bolje...joj koliki ce vam sad biti kompleks.ccccccc.....

logicar

pre 13 godina

Klasicna nepravda modernog fudbala. Imali smo veci posed lopte, vise udaraca u gol, manje zutih kartona ( a dobijali smo zbog prigovora za nepostojece prekrsaje), manje faulova i nije bilo dovoljno ni za nereseno. Ispada da je franjevac bolji a realno je daleko od toga. Da ne pominjem treci derbi zaredom gde je Krstajic morao da dobije crveni...
Robi me je malo razocarao. Kaludjerovic je jedini pravi napadac i ne sme da bude na klupi. Ako si dosledan odstrani ga iz tima ili ga pusti da igra a ne ovako. I ne znam sta treba da se dogodi da Kadu bude proteran iz Beograda a ne iz Zvezde.
Sve u svemu, prolazak je daleko ali nije nedostizan.

duledudule

pre 13 godina

imali smo 4 sanse,ne umemo da damo gol.partizan dva gola plus sansa,onaj adija pred kraj.eto,uzmete kup i presli ste pola od 23 koliko ih imamo mi :p

Sta se pravis blesav?

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!
(svedja, 16. mart 2011 17:47)

A ti si to kao tek sad shvatio?1

Ghadafi

pre 13 godina

Jeste bilo 2-0 ali konacno Zvezda nije bila inferiorna u derbiju. Golovi su dati kako su dati, a uveren sam da ne bi pali da je umesto Cosica Tejga cuvao Vilotic ili Addy, da je igrao. Zvezda je cak imala nekoliko jako dobrih sansi, pogotovo u prvom poluvremenu. Steta sto su ih presekli sa 2 brza gola na pocetku svakog poluvremena.. Zal za porazom, ali konstatacija evidentnog napretka Zvezde u odnosu na prethodne derbije su mi najveci utisak posle danasnje utakmice. Ne mora da znaci da ce Partizan imati srece u onom derbiju u prvenstvu, jer je ova saga u kupu maltene vec gotova. Jer realno, Partizan je imao i dosta srece danas

BP88

pre 13 godina

Partizan je igrao koliko mu je bilo potrebno...Iznenadjenje vam spremamo na marakani,sladje je tamo da vam damo 5 komada nego ovde...Ipak vi imate evropsku travu,tamo je lepse trckarati i davati golove...

prvi

pre 13 godina

Voleo bih da znam ko je odobrio zatvaranje autoputa juce oko 3 sata i koliko je kostalo angazovanje policije da se isti zatvori zbog fudbalera Partizana.
Pa jesu li svi ludi u ovoj drzavi kada imamo kolaps saobracaja oni jos zatvaraju komplet autoput zbog fudbalera (kada bi barem znali da igraju).
To moze samo u nasoj zemlji.

Миле

pre 13 godina

У првом полувремену Звезда боља, али је резултат на страни Партизана. Повремено врло лепа и течна Звездина игра. Партизанови играчи прилично оштри, у пар наврата на граници грубости. Све скупа занимљиво прво полувреме.

vlajko

pre 13 godina

najbolji derbi zadnjih 5-6 godina. partizan je bolja ekipa ali veceras je zvezda pokazala da moze da im parira i sa ovim skrpljenim timom.
tejgu svaka cast na reakcijama kod oba gola, stvarno je vrhunski. videlo se da je zvezdi falio adi. mijailovic definitivni buducnost srpskog fudbala.
a grobari su previse poleteli, ofk-a stisla partizan bila frka. zvezda stisla da nije bilo mnogo srece bila bi bas frka. al sreca ne traje doveka.tako da ima tu jos da se igra a i u prvenstvu nista nije gotovo.
sto se tice igara igraca tipa ilijev, petrovic,kadu u nasem fudbalu sve govori o upravama "sampiona" a ne toliko o trenerima koji ne bbi bili tu da ne slusaju. sve u svemu od mene prvo bravo za derbi u zadnjih 5-6 god.

Aca

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu i mislim da je ipak gol onog Tejga regularan ali sramota je za FSS i RTS da nemaju kamere koje mogu da ODMAH pokazu da li je neka sudijska odluka kod sporne situacija ispravna ili ne nego nam posle par minuta pustaju neki isecak u kockici kako Tejgo stoji u dozvoljenij situaciji.Dakle, usporeni snimak mora da pokaze sve igrace koji ucestvuju u sumljivoj situaciji.Jos kaze Strajinic evo vidite zahvaljujuci nasoj tehnologiji vidimo da je gol Partizana regularan.Gol jeste regularan jer nije bilo ofsajda ali bre o kakvoj tehnologij on prica!!! I ako su mogli da zumiraju na kameri Tejga kako stoji izmedju dva Zvezdina stopera i to nam pokazu to loghicki znaci da su imali kameru koja je pokrivala tu situaciju a to znaci i komletnu akciju partizana od suta pa do gola!

✰š

pre 13 godina

Uz dosta sreće, Partizan bez primljenog gola ulazi u revanš.

Realno 4:3 po šansama (pošto vidim da niko ne računa šansu Jevtića u 1. minutu, neću ni ja), a moglo je da bude i 4:0 za Partizan, kao i 2:1.

Za drugi gol krivac je Stamenković, lopta je bila na petercu.

Partizan odigrao dominantno oko 15-tak minuta na početku 2. poluvremena, posle drugog gola, kada je odbrani Zvezde "ušla voda u uši".

Suđenje domaćinsko, ali u granicama podnošljivog.

Zvezda će da se uigra još više do revanša, tako da ja ne očajavam, mislim da su još uvek oba tima u igri za prolaz.

Maksimalna podrška Prosinečkom, vidan je napredak posle kratkog vremena. Treba zadržati isti sistem igre, uigravati se, a u junu dovesti par igrača po Robijevoj želji.

Dado

pre 13 godina

Bez obzira na hrpu smešnih i uvredljivih komentara pokušat ču da nekako objektivno ocenim utakmicu...Zvezda je prvo poluvreme dominirala, a u drugom nije jih bilo...jednostavno presekao ih gol a izašlo je i iskustvo Partizana na videlo...trebala je Zvezda i zaslužila bar jedan gol ali šta je tuje..raduje me igra iz prvog poluvremena a pre svega gledati onago mlade nade u našem timu...samo napred ništa još nije izgubljeno, dolazi Marakana, pa šta bude...mora jednom i nama sreča da se nasmeši...a celoukupno Partizan je zaslužio da pobedi zbog drugog poluvremena, ali je realno prvo poluvreme bila bruka i sramota igrati onakav bunker kuči...

malakrsna

pre 13 godina

ok, izgubili smo... iskreno nije zasluzeno, pogotovo ne 2:0... trebalo bi biti 1:1 ili 2:2, ali sta je tu je. pruzimo partizanu ruku, bio je sprecniji... i idemo na sve ili nista na marakani. samo prestanite sa tim zaverama... sudija je bio vise nego ok, publika solidna... sta je tu je... napravimo praznik srpskog fudbala na marakani, pa neka stvarno ide bolji u finalu, gde ga ceka po mom misljenju odvratno jaka vojvodina. p.s. ovaj komentator treba stvarno da se zapita, bez zezanja.

dsa

pre 13 godina

partizan pobedio na iskustvo...par stvari... gde je krenuo stamenkovic kod prvog gola..neverovatno kakve golove prima protiv partizana..posle se iskupio kod suta ilieva...druga stvar cemu ono gazenje krstajica i dal je moguce da nije dobio crveni... jos bolje komentar je strajnicev ako ga se neko seca da ga ne pisem ove..toliko pozdrav..i da derbi je bio los po meni kvalitet nikakav

Dijaspora

pre 13 godina

Za sada iznenadjujuce dobra utakmica ....

Ne navijam ni za koga, ali se jasno videlo na usporenom TV snimku da nije bilo ofsajda kod gola Partizana ...

duledudule

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Bio sam na istoku i video i cuo. Utisali ste se kada je spiker prekinuo minut cutanja. Uostalom, imas snimak na RTS u 2 pa vidi sam.
(Ne vredjajte cigane, 17. mart 2011 00:22)
za tebe i za stopera odgovor...sve je to ok sto govorite,ali isto tako treba da skapirate da pola ljudi nije ni gledalo u pravcu centra,medju njima sam i ja,tek kad sam cuo ljude koji su krenuli da vicu tisina stanite itd prestao sam sa pesmom,a vi velikiiiii humanisti razmislite da li moze 5,6 hiljada ljudi da se ucuti odjednom-znate da ne moze.kad se toliko saosecate,uzmite djuri snajderu neki kes,pa uplatite japancima.svako normalan ce zaliti za izgubljenim zivotima Japanaca,kao i smrt uvazenog sportskog radnika iz Srbije(Soldo)...neka svi pocivaju u miru,a vi likujte u vasim dominacijama koje nece trajati vecno

duledudule

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.

prosta racunica

pre 13 godina

pustis 1 ofsajd i grobar pobedjuje
(cz, 16. mart 2011 17:22)

Kukas o teorijama zavere umesto da naucis da igras, i zvezdas ne pobedjuje.

BAH

pre 13 godina

Sanse,zvezda je imala boljih i lepsih uslovno receno,iako partizan imao par ozbiljnih mada iz kontri.Partizan dao 2 gola iz polusansi,zvezda nije imala ni jednu polu sansu,jer igra kao barselona,ili ulaze u gol sa loptom ili nista.Robi apsolutno ima moju podrsku,neka nastavi,ja sam inace zvezdas.Da ne bi bili ljudi samo pre derbija,cestitke partizanu,zasluzeno,mada ostajem pri stavu da i da je bilo obrnuto msm da bi bilo zasluzeno.

Veteran

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.

nnidza

pre 13 godina

Gledao sam poslednjih pola sata igre i mogu reći da je Zvezda odigrala dobro, mnogo bolje nego na početku sezone. Da, izgubila je, ali je mogla i da postigne golove. Možda i pobedi. To nije bio slučaj u prethodne dve godine. Igra lepše, jop uvek ne lepo, fali još koje pojačanje. Da su došli Volkov, Salata itd možda bi ovo zaista i bio odličan tim. Ovako malo igračkog pojačanja ali je u igri zaista mnogo bolje,,,

Videćemo. Igra se revanš. Šanse su male, mada...

Zvezdaš: "Dobro je Robi, samo napred, jedna lasta ne čini proleće!"

pre 13 godina

"Od Borhe sam očekivao više, ali je i on krš igrač kao i Evandro... Ta besmislena dodavanja možemo da okačimo mačku o rep. . Niko nama nije kriv što ne umemo. ..."
(Pele, 16. mart 2011 19:51)

Šta pričaš čoveče, Evandro je odličan igrač, ali je pametno obaran u dobro izabranim situacijama. Njemu trebaju igrači okolo, koji se nude i dobro kreću bez lopte. Ima dobar pas, šut, pregled igre, ume da se zagradi.

Borha ima mesta, nije brzanjac, ali lopta njemu u noge, u i oko 16-terca, uopšte nije bezveze potrošena lopta.

Ako je neko krš, to je Kadu, pas mu je spor i unazad, katastrofa, a nema snage da se zagradi kao profesionalni igrač.

Kad sve saberem, nisam baš siguran da si ti "naš".

ne znam zasto sam ovo pisao

pre 13 godina

Mladi ljudi, ne pišite ono što ne znate. Nikada Zvezda nije osvojila Ligu šampiona Evrope i nikada u toj Ligi nije ni igrala. Osvojila je Kup šampiona, to je sasvim drugačije takmičenje bilo, daleko slabije od ove današnje Lige. U tom kupu svaka zemlja imala je samo jednog predstavnika (tim), Jugoslavija kao Engleska, Italija, Nemačka, Španija, a danas bi i ova jadna fudbalska Srbija imala jednog predstavnika, kao i one fudbalske velesile. Zato je Kup i ukinut i formirano novo takmičenje - Liga šampiona.
(Veteran, 16. mart 2011 20:51)

Pa kad je to takmicenje bilo toliko slabo, zasto ga PArtizan nije nikada osvojio? Uvek se lepo nasmejem kad procitam da neko pokusava da predstavi tu nasu titulu kao da smo osvojili Jelen Super Ligu. Tada nisi imao pravo na gresku, odmah se igralo na ispadanje, imao si jak "istocni blok", mnogo vise kvalitetnih ekipa. Fudbal nije bio toliko komercijalan kao danas, ali naravno ne odgovara bogatasima da njihovi timovi ispadnu posle samo dva odigrana meca (mislim da su Napoli i Real igrali odmah u prvom kolu tamo negde '87, Napoli sa Maradonom), ima jos primera, ali hocu da kazem da je recimo nekada prvak SSSR-a, Madjarske, BElgije,Cehoslovacke, Istocne Nemacke, Holandije znacio nesto, da su to sve bile jake i nezgodne ekipe. Nazalost, danas nema jakog Istocnog bloka, sve sto valja pokupili su bogati, odnosno 7,8 ekipa, sistem takmicenja je takav da oni ne mogu medjusobno da se sastanu, tu su pare od prenosa, od lige sampiona, igraci nenormalno mnogo zaradjuju....

grobar do groba

pre 13 godina

iz usporenog snimka se jasno vidi da je tejgo bio u ofsajdu.....i kod drugog gola isto.......al nema veze, idemo dalje zahvaljujući sudijama, kao i uvek.....al boli vas uvo, vi imate Bari

Don

pre 13 godina

Do kada vise sine Radosave Petrovicu :S...Kako ove sto ga guraju nije vise sramota,gurajte talenta a ne igraca koji nema ni jednu predispoziciju za veznog igraca.

jašta more

pre 13 godina

Ne razumem ove naše koji napadaju Raću, čovek je bio jedan od boljih i izveo ga je jer nije više mogao da trči. A Medu je trebao da igra umesto Lole, Babovića hvalite a on očajan najgori na derbiju gori i od Evanda i Kadua tri četri izgledne šanse upropastio svojom sebičnošću pogledajte snimak ako niste dobro utakmicu. Partizan loše u prvom dobro u drugom videlo se da čim ih napadnemo na njihovoj polovini nemogu da pređu centar. I Ilijev je pored Tejga i Savića bio najbolji akter derbija, Meda kad je ušao odličan i treba da igra Sala je mogao malo da zameni Brašanac mnogo se vukao po terenu, mada je Sali Sale.

✰š

pre 13 godina

Realno 4:3 po šansama
(✰š, 16. mart 2011 20:00)

Jel se seća neko one emisije na BK, kada su klinci igrali Soni za nagrade? Između ostalog su igrali i PES (ISS), i ako niko nije dao gol, klinac koji je imao više udaraca na gol pobeđivao je.
Eto, toga sam se setio, ko zna zašto...
(mist, 16. mart 2011 20:50)

Zato što je jedini fudbal koji si igrao, upravo taj, na PES-u.

Anonimus

pre 13 godina

Ovakve predstave su pod kontrolom vlasti tj. njenih opunomoćenika i služe za proveru moći upravljanja nad širokim narodnim masama.I sinoć se videlo da je narod za fudbal i za demokratiju i zato nema mesta nepoverenju i skretanju sa pravog sportskog puta kao što je to bilo i protiv Estonije.

Iskreni savet

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !
(bgcaffe, 16. mart 2011 19:02)

Mislim da bi trebalo da istupite iz lige. Onda ni dugove ne bi morali da vracate.

boki

pre 13 godina

ajmo babovic napolje 29 minut ocigledno je da ima problema sa tasterom za dodavanje
koroman sto stariji sve nedisciplinovaniji
nek se ugleda malo na krstajica - a ti krstajicu ispucavaj te lopte (:

zadnji vezni

pre 13 godina

Razgovor Tejga i Cosica na kraju meca:
COSIC:Tejgo ,jel ti znas da sam ja najtalentovaniji stoper u Evropi,a i sire,novi Vidic?
TEJGO:izvini,sto mi nisi rekao pre utakmice.

ZZZzzz

pre 13 godina

Srecom po Zvezdu,igraci poput Petrovic i Iliev moraju da igraju,da su igrali Kamara i Adija bilo bi vise posla.U svakom slucaju ovo je nasa realnost,nema trcanja nema igre samo neke duge lopte jer tako se najmanje trci.Onda dodje Evropa,Zvezda ispadne u 1. kolo, Partizan srecno udje u LS,i biva nadigran/pretrcan sa skorom 0 0 6.Lose se radi u nasem fudbalu,primer je Zoran Tosic,slabasan nizak igrac otisao u MU a tamo iako nije igrao,dosao do snage,mogucnosti da trci kao nadrogiran,jer se u PL tako igra.

Mare grobar

pre 13 godina

Zvezda ima:
- Pehar svetskog sampiona Sveta
- Veci stadion
- Vise navijaca
- Bivse velike zvezde
ALI DZABA VAM SVE KAD PARTIZAN BOLJIII JEEEEEEEE !!!!
DOBRO STE I PROSLI MOGLO JE BITI JOS GOLOVA! ZASTOOO CUUTIITEEEE???????

harvester of sorrow

pre 13 godina

Vrlo gledljiva utakmica. Dugo nisam gledao vas derbi, al nije ovo uopce lose. Vidi se da je partizan jaci, al se nesvjesno povukao i dao zvezdi da igra. Ambiciozan je prosinecki al dobro mu igra ekipa. Imam dojam da bi bolja zvezda bila da ne komplicira toliko...dobra tekma
Pozdrav iz hr

P.s. jel mi moze netko reci sta pise na transparentu na jugu...vidim da je nesto oko purde, cisto me zanima. Fala

sone

pre 13 godina

ja sma zvezdas i robi ima punu podrsku, stvaranje tima i prepoznatljive igre je proces koji traje... ne treba poslije prvog poraza odmah pljuvati, imamo mlade igrace i sve ce to doci na svoje. samo izbor stranaca je los, mislim da bi bili bolji da su umjesto borhe i evandra igrali kaludjerovic i lazovic ili vesovic, ti klinci bi ginuli na terenu. treba na nasim igracima bazirati tim za buducnost, stranac dolazi u obzir samo ako je reprezentativac svoje zemlje i pravi razliku na terenu, ove igracice koji su dobri na osnovu price rekola kazala ni pod razno

Pegy

pre 13 godina

Ovajkomentator RTS,Strajnic,kada zvezda napada iz Male Krsne najavljuje sansu.Smesno i jadno.I jos se nada jadnik.Kakava blamaza.Parizan je odigrao rutinski,zrelo,sa jasnim ciljevima.Bravo SAMPIONI!!!!!!!

pfc

pre 13 godina

Ako su grobari preziveli period od 2000 do 2007 bez pobede u derbiju prezivecemo i mi 3 godine
(zvezdas, 16. mart 2011 19:27)
hehehehehehe, ali preboj koliko je partizan uzeo titula za tih 7 godina, pa ulazak u LS, pa osmina finala u kupu UEFA, a vi u ove tri- jedna velika 0... Ja ne bih to preziveo...

verni

pre 13 godina

ЛУКИЋУ ОДЛАЗИ!!! (коначно) и поведи са собом Аџића и компанију, УПОМОЋ!!!
ЏАЈО ВРАТИ СЕ, СПАШАВАЈ НАС НЕЗНАЛИЦА, МОЛЕ ТЕ ДЕЛИЈЕ!!!
Никада ништа нећемо урадити са овом гарнитуром, ни у Србији, а камоли у иностранству. А вала трпим већ дуго, али не могу више.

Grobar Ni

pre 13 godina

Лукић: „Овај наводни пораз не признајем. Ово је ногомет а не главомет, што значи да се ради о драстичној повреди правила игре, па зато пораз моје Барцелоне треба преиначити у њену победу. Наш најсрпскији клуб је то и заслужио према проценту поседа лопте и фантастичној игри кратких пасева.“

veli

pre 13 godina

sada se vidi da smo napredovali jako puno od prošlog derbija,prekidi su problem kao što kaže robi a isto tako mislim da nama ovi stranci ne trebaju EVANDRO BORHA KADU a riješit će to prosinečki vrlo brzo pa mi smo poznati na tim pozicijamaod uvijek bili a ovi klinci odlični a grobari ipak iskusniji

dukaPPS

pre 13 godina

Obi-Wan: "In my experience, there's no such thing as luck." Jasno vam je onda da sreca nema nikakve veze ovde..Dakle,Partizan je bolji za klasu od vas....

BeGe

pre 13 godina

Ajde salji Kadua Saviu.. Ocigledno ne moze baja bez njega. Svaku loptu koju mu je uputio Koroman, Evandro itd. on je prokockao.
PRODAJTE GA DOK MI SE NE ZGADI!!! PRODAJTE GA DOK GA PO LEPOM PAMTIM!!!

raving mad

pre 13 godina

Pitam se samo zasto zvezda nije igrala drugo poluvreme? Objasnili smo kako se ponasa i kad vodis.Niko se od igraca Partizana nije valjao po travi, kao primer navodim detalj kada je Babovic oboren (po 100ti put), sudija zove lekare, a Stefan ustaje i pokazuje kako nema potrebe za intervencijom. Vasi Koromani i Lukici to nikada nece shvatiti, zar ne?

poslednjivoz

pre 13 godina

Robi, verovao sam da sa tobom nestaje i Kaduovo maltretiranje Zvezdinih navijaca. Nazalost, ni ti nisi uspeo da ocistis tim od neznalica. I zato ti se ovo dogodilo. Dobro razmisli sta ces dalje, jer budu li Adza sastavljao tim i tebi nema nama spasa. I jos nesto. Zvezda je u prelaznom roku potrosila gotovo milion evra za pojacanja. Stigli su ispodprosecni Brazilci koji su opet deo tala u kojem ucestvuje nas Adza. Ima li nade. Bojim se da nema. 6. aprila dajmo im poslednju sansu. Ako vec sever nece, neka Istok i Zapad konacno zagrme UPRAVA NAPOLJE i ROBI OSTANI...

arkadij

pre 13 godina

Jel moguće da Predrag Strajnić prenosi utakmicu?!Pa ovo nema nigde.Očigledno na strani partizana!
(Ognjen, 16. mart 2011 18:06)

Uuu veliki problem... I vama ce Andrijasevic, pa nikom nista, kog briga sta se dernjaju ionako nemaju veze s vezom.. Nego vi samo da kukate, posle sudija, kartona, penala, sada idemo na komentatore..

Pavle

pre 13 godina

Bese nekad fudbala....partizan je bio ocajan a dobio nas lagano ....sta bi bilo da su odigrali sa 100 % snage...nije problem u partizanu ni u tejgu a ni u prosineckom...realno za zvezdu igraju losi fudbaleri...i bas mi je zao zbog toga..

Majstor

pre 13 godina

Ljudi, koja je ovo igra? Liči na fudbal! Jadna moja zvezda kad za nju igraju Tošić i Koroman. Skinite taj dres, molim vas! Imajte milosti!

realan

pre 13 godina

Strajnicev jauk posle sanse Borhe, neprocenjivo...
Nista Partizan nije ali je od ovakve Zvezde iskusniji, konkretniji i bolji.
I uzece i kup i prvenstvo.

Raćo majstore

pre 13 godina

Mi kada odigramo loše da lošije ne može a vi "evropski" kao Barselona, rezultat bude 2:0 za nas. A shvatm zašto gani ne vole Raću Petrovića - 6 derbija - 6 POBEDA.

Goran

pre 13 godina

Bogami iznenadjen sam... dobar derbi. Partizan je po meni bolji,iskusniji tim, tako da me i Zvezda iznenadila, sasvim pristojno su igrali... bice zanimljivo!

Петар

pre 13 godina

Браво за Партизан. Звезда у овом тренутку није ни до колена Партизану. Руководство Партизана је купило једног играча, али тај вреди више него свих двадесет које је купила Звезда од доласка новог руководства. Али нема везе, биће боље следеће сезоне.

д.н.с.

pre 13 godina

Мислим да ову победу треба јако критички сагледати и извући поуке.Као прво зашто тако јадна игра у првом полувремену после датог брзог гола-то од Станојевића нисам очекивао.Зашто пуштање играча чергара да дођу лако до казненог простора па сва срећа што су танки у знању па нису дали гол.Шта замишља Раћа Петровић када уместо да избаци лопту из казненог простора он се поиграва у истом-за то би га тренер требао казнити са бар три утакмице неиграња и то да му каже због чега.Такође какви лоши пасови истог тог Раће а и Лоле Смиљанића који једино што није добио сва срећа други жути што иначе редовно добија.Илијев-јако некреативан нападач и треба дати шансу том малом надрканом Шћеповићу.У другом полувремену морам признати боље је било али пре свега уласком Меде који треба да има место од почетка утакмице.Највише ме нервира што се није ишло на тотално разбијање чергара,на притисак,силовите нападе јер имамо много бољи тим али то данас нисмо показали осим можда у једном делу другог полувремена.Значи супер је што смо победили али морају се извући поуке.

007

pre 13 godina

Bravo za Partizan i Zvezdu , mnogo lep derbi , sa uzivanjem sam gledao .
Naravno nije to ni blizu evrope , ali koga jos zabole za nju .

A ovi komentari sto samo traze dlaku u jajetu i komentarisu kakva je igra tj kakav se igra fudbal kod nas , koga bre zabole za vase komentare , imate man utd reala milana pa gledajte .. sitne duse "evropljani"

kajzer sose

pre 13 godina

Posle ove utakmice ako mu vec ranije nije bilo jasno Stanojevic treba da shvati da Petrovic nikako ne sme vise da bude u prvom timu,da Medo mora da igra,isto kao i Adija,i da gopsoda strucnjaci shvate da mi nemamo bekove i da nemamo krila...toliko!!!Prvo poluvreme ocajno,i tako ocajan Partizan koji se bukvalno brani dobija Zvezdu lagano...imali su oni sanse,imali smo i mi,ali je ovo dokaz da Partizan sa 20 % snage lagano dobija Zvezdu...hval i dovidjenja

Volim sto sam Grobar

pre 13 godina

nam da smo bili loši, znam! Znam i da je prvi gol postignut iz ofsajda, a da je drugi postignut poslije faula Tagoea ušima, jer nije imao čime pošto ga je sa obe ruke držao Ćosić. Znam i da je Prince loš igrač, zato ga niste htjeli, znam! Navijači? Znam da su postavljeni zvučnici svugdje na stadionu, zato su se samo Grobari i čuli, znam! Znam i da je Tole namestio utakmicu, sve ja znam!

ko, ja?

pre 13 godina

I bez Cosica dobijamo Partizan. Ova nova igra koju forsira Prosinecki nikako ne odgovara Partizanu. Robi insistira na igri slicnoj Barseloni. Iako su Zvezdini igraci kvalitetom realno slabiji od Barsinih, ipak uspeva u tome. Igra kratkim pasovima ce izludeti igrace Partizana, Stanojevic nije trener koji moze naci protivigru za to.
(vlajzi, 11. mart 2011 22:29)

Odigrali ste kao Barca, svaka vam cast... Kratki precizni pasevi, ubitacna zavrsnica i stamena odbrana... Posed lopte 99% : 1% u vasu korist... To vas je odlikovalo svih 90 minuta derbija... hahahahahahhaahhahaha

Zdravko Dren

pre 13 godina

Uprava FK Partizana je danas dobila derbi. Doveli su Tejga koji je ni iz cega dao 2 gola, dok je pojacanje nase uprave Borha iz 2 100% sanse dao nula golova. Ako se ne varam Tejgo je trebao da dodje u Zvezdu pre nekoliko godina.
Sto se tice "Maestra" Evandra i njegovog brata blizanca po igri KAdua, mogu slobodno da napuste klub i da nam plate sto smo im dozvolili da nose dres Crvene Zvezde (Evandro cak 10 dobio) jer realno nisu ni za nasu drugu ligu. Nedostajao je Adi danas iako je mladi Cosic dosta dobro odigrao, ali iskusniji igrac nikad ne bi dozvolio da mu napadac onako da gol glavom (mislim na drugi gol). Na kraju cestitke navijacima Partizana na pobedi i vidimo se za 2 nedelje.

verovatno imam kompleks,ne znam ...

pre 13 godina

Ja se nisam radovao preterano,meni ovo postalo normalna uobicajna situacija..Npr vise mi znacio gol Lole u 90. protiv OFK-e

hans kristijan andersen

pre 13 godina

Zvezda je imala tim koji bi da nije rasturen zbog sankcija i nemogućnosti da igra u BG-u, bio još dva možda i više puta prvak Evrope.
(saksR, 17. mart 2011 00:30)

jesteeeeeeeeeeeeeeeeeee, osam puta zaredom bi bila.

jes' onaj tole lisac. i u devedesetim vas je kočio i uništavao cccc

Jadno suđenje

pre 13 godina

Nije sviran penal za Partizan, nije isključen onaj udarač glavom. Čemu služe ove sudije? Može li to neko da dovede u red? Zbog takvih agresivnih ljudi dobićemo šut kartu u Evropi. Ovo mora da dobije svoj kraj, ali fudbala u Srbiji neće biti.

Siniša

pre 13 godina

Adžiću, da li i dalje smatraš da je Salata bio skup za Zvezdu? Ovo igranje sa Ćosićem je veoma skupo, mnogo, mnogo više nego dobar centralni bek.

Aca

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.
(Niksicko Pivo, 16. mart 2011 18:57)

coek, sesnaesterac (padez)i sudija se nije prezivao, vec se preziva Karadzic. Jednom al'drugi put al. Svaka cast navijacima Zvezde.

Milos

pre 13 godina

Ovaj Srdjan koji je napisao da su Miljkovic i Lazevski najgori bekovski par je ocigledno neki Zvezdas. Oni su najbolji par bekova u zadnjih nekoliko godina u Partizanu, obojica su iz Partizanove skole, mladi igraci i iako ponekad grese, nekad imaju izvanredne poteze, cini mi se da su sve bolji i sigurniji. Nadam se da ce se obojica sadrzati u Partizanu, i da ih nece odmah prodati za prvu ponudu, jer uzivam da gledam ovakve igrace iz nase skole, to retko koji klub ima u Evropi.

slavko-teslic

pre 13 godina

Realno,reko sam vec da je PARTIZAN Barselona za sve klubove u Srbiji,pozdrav za sve iz CRNO BELE Republike Srpske-dominacija se nastavlja:)))

Realan

pre 13 godina

Na žalost još dugo nećemo prići partizanu, u naredne 3 godine ne smemo se ni nadati tituli. Hvalimo se punim tribinama protiv "slabijih" timova, upravo smo zato i došli na dno. Kakva bre podrška? Kome? Fudbalerima koji su u rangu smedereva i inđije? Upravi koja ne može da se poveže? Ovakvim tempom još ćemo dugo da sanjamo pobedu nad partizanom, a na evropu ne smem ni da pomislim.

Lomnica_city

pre 13 godina

"Svaka pohvala Zvezdi za igru.Za razliku od prethodnih derbija u kojima je gubila jer je bila skroz nemoćna i bezidejna, ovaj put Zvezda je pokazala lice oporavka i renesanse. Međutim, sportska sreća, sudijske odluke, neodlučnost Prosinečkog i kašnjenje u zameni Koromana su kumovale da se derbi ne završi barem sa golom manje prednosti za Partizan. Ono što zabrinjava je ovako strogo suđenje prema Zvezdinim igračima, a gledanje kroz prste Partizanovim, kad su faulovi u pitanju. Drugom golu je prethodio nepostojeći faul nad Babovićem, nakon čega je posle slobodnjaka usledio gol i Zvezda je bila skoro dotučena. Eto kako se na šmekerski način pomaže omiljeni tim.
(Slobo, 16. mart 2011 21:45)"

STROGO sudjenje VAMA a nama gledanje kroz prste???
5 zutih kartona za SVAKI START na vase igrace, toliko nam je gledano kroz prste, mozda ako jedan-dva faula nisu zasluzila zuti, aj da vidimo vas...
Koroman posle SVAKOG sudijskog zvizduka mora da se buni, po njemu je SVAKI faul, ofsajd, aut... neregularan, cak i kad se za zvezdu svira, i mora 7 puta da skace sudiji u lice da dobije zuti!!
Vilota za pola sata u igri uspeva da igra rukom, SLOMI NOS Krstajicu, umalo polomi nogu Babovicu... i TEK posle svega dobije samo zuti!!
Karleusa odgurne nicim izazvan gura naseg igraca, onda ga "bode rogovima", kad pomocni reaguje on ga GURNE i dobije SAMO ZUTI, gde to ima na planetu, u EU bi dobio CRVENI i 4-5 utakmica neigranja!!
Jel treba jos o pristrasnom sudjenju za Partizan?

Max

pre 13 godina

Na racun komentara da je nas plasman u ligu sampiona bezvredan.. sa svoja dva ulaska u Ligu Sampiona Partizan je zaradio vise nego Zvezda osvajanjem Kupa Sampiona.. vi danas grcate u dugovima i pitanje je dana kada cete biti zaboravljeni velikan kao Notingem Forest, a mi smo finansijski stabilni i trenutno jedino sto daje neku vrednost ovom nasem fudbalu u Evropi.. mislite o tome..

Me,myself and I

pre 13 godina

FSS pod hitno mora ukinuti 4. minut prvog i 4. minut drugog poluvremena na svim KUP utakmicama...
ali i da,u prvenstvenim utakmicama uvedu 4 minuta obaveznog produzetka...da i drugi ucesnik derbija moze da da koji gol!

Шоне ПФК

pre 13 godina

Доминација се наставља. Овај пут можда мало теже него неки од претходних дербија јер је и звезда покушала да игра као неки фудбал али овај пут смо и ми одиграли за нијансу боље (прошли пут је било баш са пола снаге) па је резултат од 2 гола разлике реалан (могли смо да дамо још 2 али шта знам могли смо и да примимо 1). Кад упоредим утакмицу од пре неки дан против офке и ово данас против звезде, ја и не видим неку разлику у квалитету тих екипа. Звезда је имала можда мало више амбиције али џаба им то кад им је објективни квалитет слаб, на другој страни офк се мало више бранио али био прилично опаснији него звезда данас. Е сад, како звезда побеђује на силним утакмицама па је разлика у првенству само 5 бодова је потпуно друга прича.

Што се тиче индивидуалног учинка играча, сви у Партизану си били на прилично добром нивоу. Има ту пар играча који ипак имају мањак квалитета да би били у тиму какав је Партизан али борбеношћу и извлачењем максимума ипак успевају да имају користан учинак за екипу. Тејго наравно најбољи, сумњали смо да ли ће бити добар као Клео међутим ово досад испаде да је ај да не кажем бољи али свакако ефикаснији. Адија оно мало што је играо показао да зна и да се на њега може рачунати, Камара исто одличан (он и Фејса кад се опорави има да кидају већ крајем ове сезоне али највише од почетка наредне). Од искуснијих зна се, Крле маестрално, Сале сасвим добар (имао је погрешних пасова али је имао и више него добрих потеза), и на крају Илиев који је некако био најагилнији и представљао сталну опасност (штета што не даде онај гол на почетку другог полувремена). Станоје добро водио утакмицу а још боље одрадио припрему. Свака част свима у клубу на заслуженој победи.

Гробарима наклон до пода, ако је на терену доминација изражена са 2 гола она на трибинама је била бар за 4. Север се у другом полувремену у буквалном смислу није чуо а и током првог је Југ био прилично гласнији.

Нема предаје до коначне победе! ДОМИНИРАЈ!

vlajzi

pre 13 godina

I opet Karadžić !!! Prvi gol iz ofsajda ! Ono što je RTS izmontirao , to bi moglo i malo dete da odradi vis studiu !!! Drugi gol posle NEPOSTOJEĆEG faula ! Bar sada znamo da NE VAŽE PRAVILA za fk partizan, oni mogu i RUKOM da igraju !
(bgcaffe, 16. mart 2011 19:02)

aj sto ne znate da igrate fudbal, kosarku, vaterpolo isl... to je ok, svakom moze da se desi! al kad pocnete da se blamirate ovakvim komentarima, to je najjace! pa vi se sami namestate, a posle vam kriv djavo sto vas zezamo! hahahahahaha cuj njega 'RTS izmontirao...'
a gde su tu vanzemaljci, FBI, vatikan...???

Stoper

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Znas, taj "minut cutanja" traje desetak sekundi, samo se na srpskom zove "minut" umesto "moment", kao recimo na engleskom.
Upravo si potvrdio ono sto su svi na stadionu videli. Mahali ste balonima i pevali kao na karnevalu dok su ostali cutali, tako da ne znam sta ste to "ispostovali" osim svoje stupidne koreografije u stilu americkih cheerleaders-ica.

vlajzi

pre 13 godina

Na strani Partizana - kvalitet i iskustvo.
Na strani Zvezde - zelja.
Kako Sahtjor i Arsenal protiv Partizana, tako Partizan protiv Zvezde.
Partizan je trcao,pravio sanse i protiv Arsenala, a Arsenal davao golove.
Veceras isto.
KO ZNA ZNA!!!

Јокић

pre 13 godina

Отац Клеверсона Кордове Клеа је ПРИНЦ ТЕЈГО!!!И дефинитвно је потврђено да имамо комплексе...хаха

V≠W

pre 13 godina

Jel moguće da Predrag Strajnić prenosi utakmicu?!Pa ovo nema nigde.Očigledno na strani partizana!
(Ognjen, 16. mart 2011 18:06)

A kad je prvi derbi prenoslila Prva (FOX) tad je bilo dobro? Prosinecki ima lepu ideju kako tim treba da igra ali nema igrace, posed lopte dosta zavisi i od protivnika , mislim stamenkovic je mogao nakon drugog gola da cuva loptu do 90og niko ga ne bih dirao, hocu da kazem dzaba mnogo pasova kad od njih nema koristi. Partizan je igrao na mahove ali je pored dva gola ima dosta povoljnih situacija i da su igraci bili malo pribraniji rezlutat bi bio povoljniji za Partizan, mada je i Zvezda imala svoje sanse, realno Partizan je bar za klasu bolji i iskusnji i kad se svedu utisci ipak je Zvezda cak i dobro prosla.

Ja idem da se napijem tj dopijem :) a vi vidite sta cete.

Pele

pre 13 godina

Od Borhe sam očekivao više, ali je i on krš igrač kao i Evandro.
Sad svi ponavljaju kao papagaji da se vidi "pomak u Zvezdinoj igri" ali to su priče za malu decu. Ta besmislena dodavanja možemo da okačimo mačku o rep. Imao sam utisak da Partizan igra sa 50 odsto snage, taman koliko im treba. Tejgo je superioran, ništa mu nismo mogli. Onaj "novi Vidić" ga drži sa dve ruke, a ovaj mrtav 'ladan zabija drugi gol. Da je kojim slučajem Adija odigrao više, sigurno bi nam dali još koji gol. Nemamo igrače i to je to. Partizan bolji, to dokazuje već godinama. Ako mi još neko spomene Toleta, zavere, Vatikan i slično, ima da vrištim od muke. Niko nama nije kriv što ne umemo. Samo je sreća što i Stanojeviću neko pravi tim pa Petrović mora da počne svaku utakmicu.

CheWoo

pre 13 godina

Odusevljavaju me ljudi koji ostavljaju komentare tipa ,, Zvezda igra moderan fudbal" , ,, Robi ima viziju" itd.
E prijatelji moji osnovno pravilo trenerskog posla je napraviti najbolju taktiku za igrace koje imas a ne prepisati Gvardiolin moderni fudbal, lako je njemu on ima Cavija ,Mesija, Inijestu, Vilju, Pedra...
Iako navijam za Partizan svidja mi se ovaj Robi ali samo kao lik ali mislim da je jako los trener. Cak ni ideja fudbala nije iz njegove glave a o igracma da ne govorim!!!

TIGER

pre 13 godina

Komsije, pa vi ste se culi dok je bio minut cutanja za Japance i u prvih tri minuta meca... Svaka cast :)
A o brojnosti delija na mecu da ne pricamo... Cim nema besplatnog ulaza na djacke knjizice, zdravstvene kartone... nema vas ni 8000 :))
Svaka cast nasim igracima! Pozdrav sbim grobarima :)

Fix

pre 13 godina

Kaže jedan kolega- Sale Ilić ni 30%, Raća nekako nezainteresovan.Samo je zaboravio da kaže ko im je dao siguran fix.Slavoljub Đorđević je izbačen iz tima zbog odavanja fixeva nisu valjda Luka i Vesa?

cartmanx

pre 13 godina

Sad sto i Stanojevic zna ali se vidi, kolika je razlika kad su u igri Medo i Adija, umesto Ilijeva i Petrovica..Jedna stvar mi takodje bode oci a to je da uvek posle datog gola nastupa nas "balkanski"mentalitet, zasto ih uopste pustamo da igraju ali dobro..bilo je sansi na obe strane, moj PFC je daleko tehnicki potkovanija ekipa...a mada moram da priznam da su se komsije malo popravile..I ako pricate vec o sudjenju kako niko ne spominje Tosica koji se unosi nasem igracu u facu, jos i gura pomocnog sudiju,sto je za direktan crveni karton, ali neka..Na "marakani"cemo igrati jos bolje.....

Aleksandar

pre 13 godina

Licno, mislim da je po kvalitetu igre ovo najbolji derbi u poslednjih pet-sest poslednjih.Partizan igra na ivici ostrog, Zvezda OK.Mali Cosic uplasen, Koroman dobar, Kolumbijac indisponiran, ali zato morate imati jednog koji se istice Karleusa na nivou NULE.Vilotic izuzetno posten fudbaler.Raca balvan koji seta sredinom, Babovic odlican, ali zato dva odlicna fudbalera na klupi Kamara i Ganjanin, zasto li ih ovaj Stanojevic drzi na klupi, zarad neznalica.Sve u svemu sadrzajno, ali da li je dovoljno videcemo u Aprilu.

ultrasrbin

pre 13 godina

Da li je moguce da Krstajic opet nije dobio crveni? Kako coek podlo igra, udari Borhu nogama po tijelu i onda kao nije namjerno, sjetimo se prosle god faula nad Lazeticem, o igranju ruke Savica u sesnaesterac necu ni da komentarisem, a najjace je sto se sudija prezivao Karadzic. Tejgo je klasa, al' da je Li Adi igrao, stavio bi ga u dzep. Jednostavno nemamo srece, al nema veze, nije kraj.
(Niksicko Pivo, 16. mart 2011 18:57)

pa nije hteo sudija da iskljuci krstajica jer bi onda morao da iskljuci i koromana i tosica. koji to igrac gura protivnika,a zatim i pomocnog sudiju i za to dobija zuti. po pravilima fizicki napad na sudiju kaznjava se crvenim. zvezda je kao niksicko pivo, nekad sampion,a sada prosek.

darko

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
(Djoka, 16. mart 2011 18:00)
# Link komentara

hahahhaha,pa vi cigini ste zaista fenomenalni......sada Vam i tehnologija kriva.Ovi komentari dokazuju da zvezda moze da zivi samo u proslom veku.
Da je sudija bio malo odlucniji trebao je Karleusi da da crveni ko vrata a bogami i onom Kaduu za start nad Babovicem sa dve noge.Al nema veze ....

Ivan iz Cacka

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
(Djoka, 16. mart 2011 18:00)

Iskreno mi reci, koga lažeš? Sebe ili nas... Da li TI verujes u to sto si napisao?!

Bog da cuva...

pre 13 godina

Zvezda je imala veci posed, nije svirano dva penala. Vama samo stranci daju golove. Gde su Srbi. Zvezda ce opet da bude sampijon evrope jer Robi zna kako se postaje sampijon. Uzecemo kup na marakani.
(gonzales, 16. mart 2011 18:57)

Da li si hteo da kazes SAMPINjON?
haha

ultrasrbin

pre 13 godina

Majko mila sta rade sudije kod nas. Iz aviona se videlo da je prilikom suta Tejgo za telo bio u ofsajdu. A onda sta radi Rts pravi secenu tj izlomljenu sliku sut i duel Tejgoa i Cosica par sekundi ranije gde je Tejgo ispred Cosica da ubede gledaoce da ofsajda nije bilo. Sta radi propaganda u korist Partizana
(Crveni petao, 16. mart 2011 17:37)

covece,ala ti imas problema. sada je kriv rts sto nije prikazao nepostojeci ofsajd pa da imate razlog za kukanje. to bi bilo isto kao da ja kukam sto nije navedeno da je adija zamenio ilieva ako pogledas postave. je li to propaganda u korist zvezde ili mozda i to treba gledati kao propagandu u korist partizana. svi su krivi osim igraca i dicnog rukovodstva zvezde. pa vasi stranci su,izuzimajuci kadua , odigrali sa onoliko energije koliko ja utrosim da se smestim u fotelju i tu je kriva propaganda.

Jaymz

pre 13 godina

Komsije, koliko god se vi smejali nasim neuspesima u Ligi Sampiona sad vam je, valjda, jasno koliko tamo SVAKA utakmica znaci. Cista pobeda na ISKUSTVO! Bravo crno-beli!

mist

pre 13 godina

Realno 4:3 po šansama
(✰š, 16. mart 2011 20:00)

Jel se seća neko one emisije na BK, kada su klinci igrali Soni za nagrade? Između ostalog su igrali i PES (ISS), i ako niko nije dao gol, klinac koji je imao više udaraca na gol pobeđivao je.
Eto, toga sam se setio, ko zna zašto...

GrobarKV

pre 13 godina

Adzicu reaguj !!!!!!!!! Sad saopstenje da ne priznaju derbi, Tagoe je bio u ofsajdu, Tole namestio itd. itd. hteo bih da pohvalim Borhu koji je dokazao da je napadac svetske klase samo tako nastavi i nema sta da strahujemo za nas gol...i za kraj A TEJGO SE TEJGO !!!! :D ahahahaha

Nista vise !!

pre 13 godina

Jedni likuju drugi tuguju ali imaju i dalje nadu... realnost je negde izmedju. Prvo Partizan je svakako zasluzeno pobedio , ne zato sto je igrao leprsavije ili sto je imao veci posed lopte nego zato sto je iskoristio deo sansi koje je imao . Fudbal je zanimljiva igra.Taktika,spremnost,znanje i malo srece i vise ti ne treba. Godinama sam gledao derbije u kojima je Partizan dominirao ,nekada imao i 70 % posed lopte(bilo je i takvih) , igrao lepsi fudbal ali je uvek Zvezda pobedjivala... Pobedjivala je zato sto je igrala svoju igru i zato sto je jedino rezultat ono sto se pise i pamti.
Prosinecki je uneo novine u igri , igraci su dosta pokretljiviji, vise se krecu, idu u prostor ali... i Partizan je u prvom poluvremenu igrao tako da je dozvoljavao Zvezdinim igracima da imaju loptu u nogama ali su pokusali da brane prostor sto se jasno vidi po postavljanju veznih igraca. Videlo se jasno kako je u drugom Partizan podigao odbranu i napao odbrambene igrace - videli ste i sami koliko se cekalo na drugi gol . To vam je ona prica da igrate koliko vam protivnik dozvoli a upravo je Partizan Zvezdi dozvolio da ima loptu u nogama u prvom poluvremenu ...
Zvezda je iz ovog derbija dobila pre svega - igraca za nerednih par godina,Mijailovica .Zvezda igra lepse ,brze,snaznije ali je i dalje manje konkretna od Partizana , i dalje je slabija kondiciono, i dalje je "suvi" kvalitet na drugoj strani Topciderskog brda. Mislim da ce Partizan dobiti cak i oba preostala duela ... a crveno belima preostaje da nastave da rade i sa jos 3 pojacanja sledece godine konacno napadnu sampionat i evropu.
Pozdrav svim Grobarima i cestitke Stanojevicu i fudbalerima Partizana na pobedi!!!

Filip

pre 13 godina

Dok ovaj sastav ne bude igrao za zvezdu nema chemu da se nadamo!!! Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov,Ady,Vilotic,Tosic
Sredina - Evandro,Isah,Mijailovic
Napad - Vesovic,Kaludjerovic,Lazovic
4-3-3 - samo presing i ofanziva!

Josko Martinoski

pre 13 godina

Zasto nikad moj komentar nema mesta na vasem sajtu kad napadam F.K.PROSLOST???
Jel je zabranjena ISTINA koja boli kada je Zvezda u pitanju???
BTW.Ako vam je to srpski BREND...odma napisite...THE END...i produzite da zivite u lazi!!

doom

pre 13 godina

поштовани, једино што жлезда има је сирома' Просинечки, све остало је већ виђено: голман ала Коцић, сударање играча у истом дресу, помахнитали Короман и живчани Карлеуша, све у свему, остали су само дугмићи...

Dax

pre 13 godina

Ahahah gde je ta vasa Zvezda sa stilom igre kao Barsa ahahah brw TAGOE zaista si princ imaju srece sto nije Adija usao ranije primili bi jos 2 kom napred PARTIZAN kupe je nas!!!

bo

pre 13 godina

tuzna istina...bjekovic je bio u pravu....a ti lukicu kasnis samo 20 godina,i ti i ovi takozvani vatromet navijaci.LUKICU GROBARE NAJVECI!!!

Tetreb

pre 13 godina

Pobeda sa stilom.
Samo mi nije jasno kakvu ulogu je imao Jevtic, i sta je taj radio sve vreme?????
Inace Stamenkovicu opada cena posle svakog derbija :))

A sada laku noć

pre 13 godina

Zašto je Partizan bolji?
Pogledajte pojačanja.
Evandro 0,Borha malo bolji od nule,Mijailović i Ćosić solidni,ali neiskusni.
S druge strane Tejgo 2 gola, Adija sasvim solidno odigrao zadnjih 15 minuta, koliko je igrao.

uncle phil

pre 13 godina

moram reć da kao hrvat ne zamjeram nešto posebno prosinečkom što je otišao trenirat zvezdu, sport ne treba miješat s politikom a i što se same politike tiče, došlo je vrijeme za normalizaciju odnosa. al glede prosinečkog kao trenera, mislim osobno da se zvezda neće previše usrećit s njim, lijepo je to da je on zvezdina legenda al mislim da kompletna javnost u srbiji i navijački korpus previše robuje tome i slijepo vjeruje prosinečkom kao treneru. on je kao prvo neiskusan, zvezda mu je prvi samostalni angažman, druga stvar osobno mislim da on nema predispozicije za bit išta više od prosječnog trenera. ako malo bolje razmislite manje više svi treneri koji su se kao igrači uglavnom oslanjali na vlastiti talent (a manje na radne navike i taktičku disciplinu - kao što je bio slučaj kod prosinečkog) nisu baš neki treneri. maradona je najbolji primjer. logična stvar, ne možeš nogometni genij prenijet na druge igrače - s tim se čovjek rađa. tako da predviđam da će se kroz dogledno vrijeme, uslijed rezultata ispod očekivanja, sav kredit prosinečkog kojeg je kao igrač zaradio na marakani istopit poput svijeće. i prosinečki se doveo u situaciju da će ga naredne generacije koje će tek pohodit marakanu pamtit više kao lošeg trenera nego kao fenomenalnog nogometaša.

NIKOLA ali PRAVI

pre 13 godina

Postovani b92 "prevedite" nepismenim koji u Srbiji ima i previse da je 500 minuta koje Zvezda nije dala gol u Hramu tacno PET i pola utakmica.Kompleksi.U 20.vijeku oni nama a u 21.Hvala BOgu da je bolje sad,MI njima nabili KOMPLEKS.Hvala ti Doktore Moreira,Ubico cigana Dijara,Kleo,Zuka,Raco,Marko,Lolo,a sada PRINCE.Ko onom na prvom mjestu komentara dade da sramoti moje ime.
P.S.Ma glavno daste vi imali vise posjed lopte 53:47.Hahaha.Sredio Tole.

plomba

pre 13 godina

Uskoro ce biti kraj prvog poluvremena, ko god da pobedi, izgubice fudbal... Ljudi ovo je katastrofa!!! Nas fudbal je ocigledno u opasnoj krizi a sa pravom su nas ranije zvali evropskim brazilcima. Imali smo tehniku, tempo, savremen fudbal.... ali je sve to daleka proslost...

JADNO!!!
(svedja, 16. mart 2011 17:47)

Izvini, a sta je falilo utakmici? Ne volim nijedan od ova dva kluba, ali utakmica je bila vrlo dobra. I Partizan i Zvezda su imali po 5 sansi, igralo se otvoreno, a i navijaci su napunili stadion. Ni nalik nekim prethodnim derbijima.

Ajvan

pre 13 godina

Cestitke partizanima, bolji su, ne mnogo, ali su bolji. Posle duze vremena lepa utakmica za gledanje, lepo je kad se igra otvoreno bez palamudjenja. Sudije onako, par sumnjivh odluka ali nista presudno.

Voja

pre 13 godina

@Nikola

"Zvezda igra odlicno,prvi put da neko nas igra ovako pravi moderni fubal,nema veze i ako izgube sad,sledeci ce put biti petarada.A sudija,ne znam sta da kazem partizan igra pravi seljacki fudbal,najmanje 3-4zuta kartona su zasluzili u prvih 10minuta."

Ja ne znam da li sam ja gledao istu utakmicu. Doduse, gledao sam samo drugo poluvreme, ali ako je ono moderan fudbal a vas 417 kazete de jeste, ja onda ne znam sta ja to svake nedelje gledam po stadionima Primere. Izgleda da se shvatanje modernog fudbala promenilo jako otkad se gledanje evropskih liga placa u Srbiji. Po mom misjlenju, ono sto igra Partizan je eventualno dovoljno za prolece u Evropa Ligi, dok Zvezdina igra nema veze sa zivotom. Ponavljam da sam video samo drugo poluvreme, mozda je prvo bilo drugacije.

Inace, o divljanju na nasim terenima nemam reci. To je rak koji odavno boli i ne vidim spremnost drzave da bi nesto uradila s tim. A sto se sudjenja tice, onog coveka je ocigledno strah. Jer ne znam kako objasniti da ne iskljucuje coveka koji nasrne na sudiju kao Tosic. Kao ni Kadua u poslednjim minutima kada sa dve noge, ubitacno, odnese Partizanovog igraca...

Jednom recju: daleko je sunce...

shole

pre 13 godina

‎16.03. FK Partizan - C. Zvezda 2:0
15.03. KK Partizan - Cibona 89:74
12.03. Krka - KK Partizan 62:72
12.03. FK Partizan - OFK Beograd 2:1
09.03. Hajduk Kula - FK Partizan 0:4
09.03. KK Partizan - Zadar 85:50
09.03. VK Partizan - JUG 11:10

Ovo su rezultati u poslednjih 7 dana, dalji komentari o Partizanu su suvišni.

Iako sam navijač Partizana cenim sve što su iz Zvezde uradili za domaći sport, naročito fudbal, ali navijači nikako da shvate da više nisu ni delić onoga što su bili i da klub propada upravo zbog zastarelog shvatanja ljudi iz uprava da su i dalje veliki klub koji država treba da pomaže.

Ljudi, država i sponzori pomažu uspešne, pomažu one koji će kroz reklamu doneti nove kupce, ojačati brend ili promovisati državu u najboljem svetlu. Ako ne možete da nađete pare, objavite tender pa ko da više, klub je njegov - u čemu je problem?

simboliko

pre 13 godina

Ovaj Princ je za klasu bolji od svih na terenu. Tu je razlika u kvalitetu, i u uigriranijoj igri Partizana. Međutim utisak je da kad gledaš tekmu gol može da padne kad oćeš bez obzira na postavku igre, s tim što su ovi iz Zvezde očajni pa im ni to nevredi.

mika

pre 13 godina

pas igra je smejurija zar je moguce da su ovi igraci zvezde to trenirali.zao mi je samo sto ova ekipa i dalje ima podrsku,ljudi vi neshvatate da podrzavate nesto sto nije valjano dok je vas veciti optimista koji ce opet pruziti podrsku ovim polu igracima skoro necemo slaviti u srbiji a kamoli u evropi.partizan nije nista puno bolji ali su tu ipak neki rezultati.budite realni i recite sta bi nam radili da igramo napolju.neka podrska postoji ali ovo je stvarno ispod minimuma sto ovaj klub zasluzuje.svaka cast momcima ali oni su za neke nizerazredne klubove ,ne za zvezdu.

...

pre 13 godina

Alal vera crno-beli!!! Hvala vam za ovaj rezultat u derbiju. Sve je bilo na vrhunskom nivou, od nase igre do atmosfere na tribinama. Pokazali smo Zvezdi da smo ipak bolji od njih i verujem da ovih 2:0 ce biti sasvim dovoljno za prolaz dalje. Tejgo je fantastican, dobili smo ogromno pojacanje. Napred Partizan!!!

vas juzni komsija

pre 13 godina

Kaluđer za het-trik!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ђорђе, 15. mart 2011 20:23)
Vazno je da imas "kredit" za mob...
kako bi inace mogao da pises gluposti da nisu izmislili mobilne telefone..
P.S.Divim se koliko si vidovit :DDDD

sanibal glogovac stavo

pre 13 godina

Aj realno...Vi jos uvek verujete da neko zeli da unisti zvezdu?Vi i kada ocigledno i najpostenije izgubite vidite nepravdu?Vi i kada imate jednu od najjacih firmi na svetu za sponzora kukate na Eps i tvrdite da je verovatno jaca firma od Gazprima?Vi jos uvek pricate o Volkovu i Salati?Vi ste takvi kakvi ste i vama nema pomoci,nisam zlonameran,postujem Crvenu Zvezdu i njene uspehe ali vi imate u glavi filmove ludje nego sto ce Spilberg i Lukas ikad da snime,jedini put kad ste bili jedinstveni terali ste Dzaju a sad kukate i pravite ga od blata,verujem da ste jos uvek ponosni na to sto je tad uprava otisla pod pritiskom vas mocnih i najjacih na svetu.Drago mi je zbog vas i ostanite takvi,ja sam otreznjenje ocekivo pre 2,3 godine ali toliki ego ne moze da skapira da je dno i da sve to na sta se ponosi davna proslost,taj ego jos uvek ne moze da veruje da postoji neko ko bolje radi,vuce bolje poteze,razmislja malo zdravije pa iz nemoci tog nekog nazivaju drzavnim projektom,optuzuju za namestanja,potkupljivanja itd...Ako je nesto bilo drzavni projekat to je bila ona Zvezdina ekipa iz 91. gde je skupljeno sve sto valja od Vardara do Triglava pa se cak islo i u Rumuniju a o tome da bi vec imali vise titula od vas necu ni da pricam,ja sam Sajbera zaboravio(toliko o namestanju) a vama zelim da ne zaboravite proslost jer je lepa ali morate misliti i na buducnost i nadam se da cete posle 4:0 ukupnog rezultata u ovom dvomecu shvatiti da ipak nesto smrdi kod vas u kuci.Smrdelo je kod nas ali mi nismo pljuvali Piksija nego smo ocistili kucu a mogli smo da izigravamo jadne mucenike protiv koji je ceo svet,to rade slabici...Nemojte biti slabici,stanite pred ogledalo,bice grozan prizor neko vreme al znate kako ide...Imas uspone i padove,sto pre prihvatis realnost manje nesrece...Hvala na paznji i dovidjenja

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Rutinski...da je igrao Adija umjesto Ilieva bilo bi mnogo ubjedljivije,ali i to ce valjda Stanoje da shvati...a ilic,nemam rijeci...sad smo makar mirni od komsijskih prica do 6.aprila,a onda ce Princ morati da odrzi jos jednu kraljevsku lekciju :) PARTIZAN ZAUVJEK !

bobes

pre 13 godina

Za sve koji su ostavili komentar da je PRINC dfao gol iz ofsajda molim da pogledaju ovaj snimak.

http://www.youtube.com/watch?v=LqsrhCGx-4w

smeca va

pre 13 godina

Mislim da konacno igramo prilicno zrelo...mada moram priznati da me je iznenadilo da smo zvezdu dobili fakticki bez Saleta Ilica.Gledao sam zaista puno derbija ali losijeg kapitena nisam video!!!Ne zelim da pricam sada negativno,ali ne smem ni da zamislim sta bi bilo da je odigrao sa 30% snage...Pukla bi petarda!!!Uz Saleta los jos i Raca,nekako nezainteresovan...
Ali ono sto moram da pohvalim,a bila nam je godinama rak rana su nasi mladi bekovi...Miljkovic i Lazevski su prosto odigrali bez greske,uz sjajnog Tejga,pozrtvovanih Smiljanica i Savica i naravno Krleta bili su najbolji akteri derbija!!!
Takodje je sada svima jasno da Medo mora vise da igra,a tu je i Adija,Scepa...ma zaista konacno imamo i tim i igru!!!
Cestitam Stanojevicu i momcima i zelim sve najbolje...

svasta majka rodi...

pre 13 godina

Ma da, to je to! A da je ista utakmica vidjena sa igracima u dresovima manchestera i liverpoola, rekli bi kakav fudbal!!! E moji pesimisti i subjektivni analiticari...

TIGER

pre 13 godina

Dobro se zna da Partizan ima kompleks zvani Robert Prosinecki. Nabio im ga je kao igrac, produbice ga kao trener! Ocekujem pobedu na njihovom terenu, a onda havariju Partizana na Marakani. Partizan ne moze da se odupre pas igri Zvezde, lopti koja ide od nogu na nogu, nesto slicno sto forsira Gvardiola u Barsi.Zivi bili pa videli! Pricacemo i komentiracemo posle meca!
(vlajzi, 15. mart 2011 17:20)


Imamo komplexe, imamo komplexe... :))
Ljudi dobili smo Barsu 2:0 :)))

Saša

pre 13 godina

Čitajući ove komentare navijča mogu samo jedno da konstatujem, a to je: strašno, sad posle svega (Tole, sudije, FSS...) su im krivi RTS i komentatori. Pobogu ljudi, pitanje je koliko komentator može da utiče na utkmicu. A samo da primetim da takve komentare mogu da pišu samo bolesnici koji nikada, pa ni sada nisu bili na utkmici.

joj

pre 13 godina

pustis 1 ofsajd i grobar pobedjuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (cz, 16. mart 2011 17:22)
---
Čak ni penal niste dobili a tražili ste ga.

dovla

pre 13 godina

posle nekog vremena zadovoljan sam derbijem!igra sasvim ok,posle duzeg vremena bilo je zara.kad se realno pogleda rezultat je realan mada je mogao biti drugaciji da je zvezda iskoristila sanse.zadovoljan sam igrom zvezde sem kadua i cosica.raumem da je mlad ali zvezda nema nista od toga sto on mora da igra zbog cska jer nece nista zaraditi a i videlo se da protiv jacih igraca ne moze nista.svaka cast partizanu na pobedi i vidimo se na marakani

Chief666

pre 13 godina

Hm , ne stigoh da odgledam prvo poluvreme ali drugo je bilo bas gledljivo . jedan od boljih derbija u poslednjih nekoliko godina . i partizan i zvezda pokazuju odredjenu zelju za napretkom igra je tecnija i brza , naravno jos uvek ne na nekom zavidnom nivou ali postovanje za trud i za stanojevica i za prosineckog . babovic najprijatnije iznenadjenje , u jednom momentu sam pomislio da li je moguce da ga ima svuda po terenu :)

PROXY

pre 13 godina

Ma, Robi se zeznuo sto se prihvatio uopste trenerskog posla u Zvezdi. Sta vredi dogovor i taktika pre meca, kad to nema ko da sprovede u delo. Taj virus totalne neefikasnosti i amaterizma nas prati vec koliko sezona unazad i nikako da ga se resimo. Nije ni svaki poraz isti, desi se, ali sa ovom nazovi igrom nemamo sta da trazimo ni u revansu.

dragan

pre 13 godina

Šta reći koje nam igrače dovodi Lukić,verovatno mogu negde na plaži da žongliraju loptu.Dok on i Adžić vode Zvezdu nećemo da dobijemo ni jedan derbi niti neku bitniju evropsku ekipu.

zika

pre 13 godina

mizzuno...ili ti ne umes da brojis ,ili si gledao neku drugu utakmicu,ili si brojao samo vase sanse...pa razbili smo vas ko zvecku u drugom poluvremenu,imali ste samo jedan sut

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Bravo crno-beli.Dokazali ste da ste najbolji fudbalski klub na ovim prostorima, iako po nama igra se još može popraviti.Mnogo sreće u revanšu u Kupu, a nadamo se isto tako da sigurno osvajamo i titulu.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili,želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.

eskorijal

pre 13 godina

Znam da ce malo ljudi procitati ovaj moj komentar, ali moram da ga postavim!
Gledam ovde razlicite komentare, realne Partizanovce i Zvezdase, a ima i onih koji su ostrasceni!
Ja sam osoba koja ima 33god. i mogu reci da se pomalo secam onih derbija koji su igrani u SFRJ! Ove derbije koji su dosli kasnije nisam propustao! I mogu vam reci sledece, sudije su sudile veoma dobro, ok, mozda je glavni mogao da iskljuci po jednog igraca na obe strane ili mozda dvojicu, ali to bi samo pokvarilo lepu sliku vecerasnje utakmice!
Igra kao igra, ne uporedjujte je sa derbijima koji se igraju u ostalim drzavama, a ako bas hocete, ja mnogo bolji mec nisam video u ovoj sezoni ni izmedju MU i Liverpula, Intera i Milana, Glazgova i Seltika... A to su, pored ovog naseg, najveci derbiji na svetu! Partizan bez pobede u LS, Zvezda ispade u pretkolu kvalifikacija za LE, od ne secam se vise koga i zar od takvih ekipa treba traziti da igraju bolje od Barse i Reala... Nerealno je!
A ipak imala je utakmica svojih drazi, dva lepa gola i jos po dve tri stopostotne sanse na obe strane(Kadu, Borha, Koroman-Adija, Ilijev, Ilic)... To je ono sto utakmice cini lepim! Sta mi vredi ove godine Celzi i MU, dva velika imena, 90 minuta ne sutnu na gol , i kao, dosta se trcalo, dobra utakmica!!! Alo trcite na atletskoj stazi, ja hocu da vidim ono sto sam video danas! Golovi, sanse, proigravanja petom, pa i ostriji startovi, carke na terenu, zar... To cini utakmicu lepom! Navijace ne zelim da komentarisem, da nema politickih parola i nepotrebnih bakljada, kojima stete svojim klubovima, dobili bi 10ku, ovako...
Vidim, ovde Zvezdasi pisu Zvezda igrala lepse, Partizan srecno pobedio! Oni koji to pisu, sigurno se ne secaju derbija 90ih, tada su verovatno bili rodjeni ili se igrali u pesku! Bilo je utakmica koje su zavrsavane 24:1 u kornerima 10:3 u sutevima na gol za Parizan, ali je rezultat bio 3:0 za Zvezdu! Mnogo puta je Partizan nadigrao Zvezdu, potukao je do kolena, a mec zavrsio pognute glave, ali to je derbi... Dve kontre i ko te posle par godina pita za igru, pamti se rezultat i skor u derbijima!
Jos samo da ovaj komentar prodje moderatora :)))))

filmar

pre 13 godina

Ima par komentara koji oslikavaju pravo stanje stvari i sto je najvaznije bez navijacke ostrascenosti. Prvo cestitke mom Partizanu na pobjedi i na velikoj zalihi pred revans. Mora se priznati da ova ekipa CZ igra za stepenik vise nego u prethodnoj godini, ali nisu konkretni- igra je brza nego kod Partizana, samo imam osjecaj da se i dalje pokusava"glavom kroz zid", sto ne ide. Partizan je dokazao da je zreliji i da je umrtvljivanjem igre i prepustanjem sredine terena protivniku navlacio odbranu CZ visoko, sto odgovara brzim napadacima i ubacivanjem iz drugog plana- ubijedjen sam da bi CZ imala daleko vise problema da je od pocetka startao Adija, koji je izuzetno brz i prodoran. Mi navijaci uvijek imamo sta za prigovoriti a narocito se to odnosi na sporost igre- medjutim, iz igraca koje imamo na sredini terena( Ilic, Vukic, Babovic, Petrovic) nemoguce je izvuci brzu igru, jer su to igraci driblinga i kratkog pasa a ne trkaci i sprinteri. I tu Stanojevic vrlo dobro zna sta da radi. I po meni, uvijek je sa ovakvom ekipom lakse igrati na gostujucem terenu jer domaca ekipa mora napasti i tu onda dolaze ovi do izrazaja- problem su ekipe koje prave bunker i igra"okolo" cesto ne donosi nikakve rezultate. Stoga sam ubijedjen da ova prednost nebi trebala biti dovedena u pitanje sto se revansa tice,ali i na Marakani treba igrati hrabro, nikako na 0-0. Gledajuci jucerasnji derbi,mislim da dolaze bolji dani za srpski klupski fudbal- jedina zamjerka navijacima je bakljada i nepotrebno nacionalno prozivanje Prosineckog, to nam ne treba. Ostalo sve u najboljem redu.

red star

pre 13 godina

zvezdo igras prevazidjen fudbal,gledajte malo kako igraju barsa,real,inter, kretanje bez lopte,igrate na koromana covek davi loptu,nisu nam krivi ni fss rts,sudije-nek nam je bog u pomoci u revansu!

Klo

pre 13 godina

Zasluzena pobeda grobara, ko je kriv zvezdi sto ne koristi svoje sanse i sto joj igra Kadu. Tejgo je za nasu ligu pre dominantan, i to je izgleda dovoljno, jer cosic je jos "zelen". Za ovo karadzic nije kriv, ni milan, a ni tole

Neobjasnjivo

pre 13 godina

Aj molim vas da mi neko od ovih sto svaki derbi pricaju "katastrofa" objasni sta su ocekivali? I sa cime oni to porede. Da ne porede mozda sa Premier League? Ili sa SFRJ ligom? Da li vi znate da poslednji klub u Premier na kraju sezone dobije oko 20M(ne znam tacno ali moze da se nadje na netu). Plus rasprodat stadion unazad 40 god. I unapred verovatno :). Jel znate da je u SFRJ bio zakon da igrac ne moze da napusti zemlju pre 27. ili 29. god ne znam tacno. Koliko godina ima Vidic? Ivanovic? Znaci koliko para toliko muzike. Ja volim Partizan i volim derbi i gledam ga i znam da ne gledam Man - Ars. Prema tome budimo realni. Ko ne voli Par, Zve i ostale klubove neka navija za Man, Ars, Int, Rom, a vidim ima ih dosta. Ali onda brate komentarisite svoje klubove, a nasi su takvi kakvi jesu bolje u ovom trenutku ne moze. Ako nekada uleti neka kinta sa strane bice bolje.

Pukovac

pre 13 godina

Partizanu se ne preti iz prazne puske sinovi, nikako. A vasa ne da je prazna, nego...

Bravo nasi, sve je dobro funkcionisalo, mali propusti i faulovi na glupe fore karleuse i Ninkova, navijaci objasnili. Sve u svemu, zadovoljan sam igrom, mogli smo jos neki da im umuvamo (Adija, Ilic u zadnjoj akciji nema snage), ali nema veze, njihova agonija se prosuzava.

brko

pre 13 godina

Ovaj derbi me podsetio na nedavnu utakmicu ManU-Arsenal i po igri i po rezultatu. Zvezda je kao gost igrala, imala inicijativu, stvarala prlike, a Partizan zabijao.
Nema sta, crno beli konkretni i efikasni.
Inace, kao neutralan posmatrac, mogu da kazem da je derbi bio je jedan od boljih poslednjih godina.

Nemanja

pre 13 godina

relano, nije bila loša utakmica. NA momente sa dosta tempa, dosta ljudi i dva mlada trenera na klupama sa nekom idejom. Možda ima nade za naš fudbal. U odnosno na ono što smo gledali do sada, ovo uopšte nije loše. Tejgo je objasnio neke stvari, veliko pojačanje.

Mislim da Zvezda ima jako slabe strance koji ne prave razliku, kao u Partizanu, tako da je to osnovni problem. I u odnosu na partizan, dosta je sporija transformacija iz odbrane u napad.

U svakom slučaju sa nastrpljenjem očekujem sledeći derbi i nadam se da će biti još bolji :)

one s

pre 13 godina

koliko je Braga bila jaca od Partizana,toliko je Partizan bio jaci od Zvezde.to tako funkcionise,fudbal se igra zbog golova,a ne igre,jednostavno daj gol...zao mi je Zvezde jer je igrala dobro,ali Partizan je u ovom trenutku bolji zato sto zna dati gol,a to je valjda filozofija fudbala,jer ni Murunjo ne bi bio Murinjo da tako nije razmisljao...

MarkoPFC

pre 13 godina

Ja sam posle citanja ovog komentara kliknuo na ? sta je ovo :)))

mi smo bolji dzaba vam sto ste pobedili kad smo mi bolji DOMINACIJA SE NASTAVLJA
(svitac, 16. mart 2011 23:13)

Sejo NP

pre 13 godina

Mišljenja sam da bi Tejgo i Adija trebali da igraju u tandemu,a i Medo bi trebao da ima veću minutažu. Sa njima trojicom Partizan deluje daleko opasnije,organizovanije. Nakon ove pobede dupla kruna je na vidiku. Pozdrav za sve GROBARE iz NOVOG PAZARA!

на на на на Роберт Просинечки

pre 13 godina

Шути, само шути, шути мој дечаче плави, и нек твоја коса плава не губи време у Звезди за бадава..

Krle

pre 13 godina

Grobari nisu zasluzili ni korner, a kamoli gol iz ofsajda, za koji RTS "njihovom tehnologijom" tvrdi da nije ofsajd! Zvezda dominira, lekcija iz modernog fudbala! Sacekajmo drugo poluvreme...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Djoka, 16. mart 2011 18:00)

Druze, pa da li je moguce da je sad i RTS kriv??? Ko li ce biti sledeci...

V≠W

pre 13 godina

Savic 5 miliona, Adija 10 miliona, Tejgo 15 miliona.. gledati Saleta kapitena kako u 95. minutu trci kontru sa dusom u nosu.. NEPROCENJIVO..

miki

pre 13 godina

ne znam da li je moguce da partizan ima toliko bolji skauting od zvezde vec godinama kada su igraci, a pogotovo stranci u pitanju..evandro i borha ne mogu da se porede sa tejgom i adijom, razlika je u klasi a ne u nijansama. veseli borha ne bi dao gol ni da mu je prazan, uzas koga smo doveli..

Parti

pre 13 godina

Prvi gol je majstorstvo koje se retko vidja,vecina igraca bi se sagnula pa ako golman odbrani,a sto se tice drugog gola mislim da nije u redu da se vade na Cosica,klasican gol glavom,igrac blizi lopti ju je sutno kao sto obicno biva prilikom centarsuta,da je lopta bila visa udario bi je Cosic,da nije usla u gol situacija se ne bi ni spominjala kako to obicno u fudbalu biva!

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Delije se zale na strajnica koji je direktno uticao na rezultat!
Pa mogli smo i mi na gojka andrijasevica koji je godinama prenosio a klasican je zvezdas. tada vam je bilo lepo.
Sto se utakmice tice.. Partizan onoliko koliko mu treba.. iako je mogao da zgazi zvezdu jer je za klasu bolji.
Samo neka oni igraju od noge do noge.. koj ce im napadaci i golman.
Posed lopte se gleda na kraju sampionata!!!
Tu su jos 2 derbija pa cemo videti nadam se pravi Partizan sa vise od dva gola u mrezi zvezde!

Tayson

pre 13 godina

Zvezda je bila opasna u prvom poluvremenu jer je Partizan bio ocajan, a evo i zasto.
Posle prvih 15ak min., Partizan stao u odbranu i prepustio Zvezdi iniicijativu, ali sto je jos gore- ta odbrana se igrala ocajno!!!
Ej, zadnja linija stoji na 20 metara od gola, a igrace Zvezde su napadali kad dodju na 25-30 metara. Uzas, sreca pa nismo primili gol.
U nastavku - Partizan igra svoju igru, presing po citavom terenu, tecan pas i Zvezda NE MOZE da se skrpi, ocajna!! Dakle, sve je jasno. Evo i nesto zanimljivo:
Najbolju sansu u prvih 45.min je imao KAdu, ali kako? Pa tako sto je nonsalantni Petrovic pokusao da doda lagano i cap - Zvezdi u noge i puce kontra, sreca pa ne bi gola...

Zipo

pre 13 godina

Razlog poraza, mladi Cosic, ne treba se ljutiti na njega, on bi, ali priroda (bez koriscenja steroida) ne da. Tejga mora da cuva zver. A jos veci razlog je taj da u postavci Zvezde Kadu i Evandro treba da su najkvalitetniji igraci u timu, a upravo su oni uz Mikica najslabiji. Cestitke navijacima Partizana, bila je fer borba uz dobro sudjenje i zasluzeno su pobedili.

neutralan

pre 13 godina

I CZ jos jednom placa ceh svom VRHUNSKOM SKAUTINGU... Daj sklonite Adzica i mozda dovedete nekog NORMALNOG igraca. Svaka cast za pojacanja PFC... Pa cekao jis 2 derbija do kraja...

Banshee

pre 13 godina

Ja samo mogu da primetim da od kako je Tagoe stigao u Partizan......svaku iole upotrebljivu loptu koju je dobio na glavu je dao gol,ne mogu da verujem da su ovog igracha vishe koristili kao bochnog levog napadacha :(

Ne vredjajte cigane

pre 13 godina

Sramota je da sever peva dok je minut cutanja na stadionu. A onda se svi vate kuci autobusima koje su nam japanci poklonili.
(Ne vredjajte cigane, 16. mart 2011 20:40)
ne izvrci stvari,nije bilo tako.kada je poceo minut cutanja na severu je vec bila koreografija uveliko,znam,bio sam na severu,a ti si verovatno gledao tekmu na televozor(majke mi)...svi su ucutali,jeste da je trebalo oko 15tak sekundi svim glavama da skapiraju o cemu se radi,ali je sve ispostovano.
(duledudule, 16. mart 2011 23:02)

Bio sam na istoku i video i cuo. Utisali ste se kada je spiker prekinuo minut cutanja. Uostalom, imas snimak na RTS u 2 pa vidi sam.

Zna meru

pre 13 godina

Stanoje opet pogrešio. Rekao Tejgu da mu poklanja auto za 2 data gola u derbiju. Treneru, nemoj nikada limitirati igrača! Da reče bar 3, siguran prolaz. Cccc
Za drugi auto, molim te, više golova.

acca

pre 13 godina

@
Моја момчад су доминирала у првом полувремену и примила гол, онда су доминирала и у другом али је опет Партизан забио гол, доминираћемо и на Маракани али ћемо опет изгубити...ипак важна је доминација
(доминантност, 17. mart 2011 14:32)

Komentar dana !!!

Predrag

pre 13 godina

Nadigrao nas je Partizan jos jednom. A eno i u kosarci smo pukli od Zagreba.
Ocigledno da su ova dva razlike za Partizan nedostizna za Zvezdu. Sanse za gol se moraju iskoriscavati u vecem procentu.
Sve u svemu, bar nije bilo dosadno za gledanje, a reklo bi se posle svega da je Partizan bolje pazario u zimskom prelaznom roku od Zvezde. Nama je najvece pojacanje trener bez licence!

Grobar

pre 13 godina

ЛУКИЋУ ОДЛАЗИ!!! (коначно) и поведи са собом Аџића и компанију, УПОМОЋ!!!
ЏАЈО ВРАТИ СЕ, СПАШАВАЈ НАС НЕЗНАЛИЦА, МОЛЕ ТЕ ДЕЛИЈЕ!!!
Никада ништа нећемо урадити са овом гарнитуром, ни у Србији, а камоли у иностранству. А вала трпим већ дуго, али не могу више.
(verni, 16. mart 2011 19:27)

u pravu si itekako...slazem se apsolutno ali ja se ndam da oni nikad nece otici :D