Petak, 25.02.2011.

11:00

Predaja Berdiha, Novak u finalu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Dubaiju, pošto mu je Tomaš Berdih predao meč pri rezultatu 6:7, 6:2, 4:2.

Izvor: SO

Predaja Berdiha, Novak u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Mare

pre 13 godina

Pitam se samo koji su ovi idioti koji nepreporucuji poyitivne i lepa komentare upuceni Djokovicu!
Sta sad protiv njega imate, jel vam nije dovoljno sto vam doneo salataru!
SRAMOTA!
Bravo Nole Srbija je uz tebe, OSVOJI I OVO MOZES TO TO!!!!!

baka Mara

pre 13 godina

Nole hvala ti sine.Produzio si mi zivot!
Mogo si ti dobiti i 1.set al cini mi se da nesto probas.Ovako je bolje mada za nase zdravlje i nije.Steta sto predade Berdih inace bi ga odro i u 3.setu.
Vama Vama na B92 najbolji ste i deco svima Vama na forumu pozdrav .
Srecom ja nauci da nadjem prenos i kad vam kazem nemojte da placate pretplatu onom.Sta me bre briga Sojic i gluposti.Znam svaku seriju napamet.Ocu da gledam Noleta, Jelenu ,Janka i sve nase.
Predlazem Vama na B92 da otkupite Serbija Open.Jer Vi ste najbolji,a ne onda ce RTS da se pravi vazan a sad ne prenosi.

Nadam se da cemo se sutra svi radovati 3 tituli.
Sve Vas ljubi i pozdravlja Vasa

deki mali grad kladovo

pre 13 godina

Posle ovolko pobeda neznam sta da kazem,svaki put se namucim da izaberem pravi kontekst,kada bi samo imali vise ovakvih noleta!!!
Nole,ispunio si nam ocekivanja,zivimo za tebe!!!
Samo napred kralju nas,uz tebe smo!!
Sledecei put kada dobjes Fedexa,definitivno cu promeniti kalendar i slaviti taj dan!!
Sta jos da kazem,samo da cemo nasu decu vaspitati da bude kao TI!!!!!!!

klak, klak ima nekog kuci?

pre 13 godina

Super Nole! A sad lepo od tih zaradjenih para plati porez Monaku, jer tamo imas privatnost, i splavaris azurnom obalom, jedes kiki-riki, pijes cedjenu narandzu, citas novine i tako to... Inace kod nas pao veliki sneg.
(Miki Maus Grobar, 25. februar 2011 13:52)

Pravi si miki maus! Kao prvo u Monaku se ne placa porez, kapiras? Kao drugo on placa porez drzavi gde je zardio pare u ovom slucaju Dubai! Kao trece, imaju Novak i svoja familija svoj biznes u Srbiji, placaju milone poreza, kapiras... Kao restoran, teniski turnir, i sve sto ti kupis sa njegovim imenom, deo ide drzavi!!! Opet te pitam kapiras??? A ti ako uopste imas posao u Srbiji, terao bi te da platis Madjarskoj porez, sto pitas??? E znaci nista nisi kapirao!

Odekla vam ta inspiracija za pljuvanje, da mi je znati! Neko rece Novak opet srecu imao! Da bre, kakva sreca, ove godine 14 meca, 14 pobeda... Sram ga bilo, jos lose igrao!

Znam da hocete da provocirate, to je meni jasno, samo zbog cega, ne znam!? Izgubljena egzistencija, ljubomora ili ste jednostavno glupi ljudi!? E sad i ja ispadnem glup i naivan, posto citam takve komentare, a ijos gore, odgovaram na vase gluposti!

Teniski trener

pre 13 godina

Polako se vracamo u vreme Rimskog carstva. Pobednik je onaj koji prezivi.
Mislim da bi se onesvestio samo da setam po onom suncu.
Kada dodje do predaje meca komentari o kvalitetu igre, u najmanju ruku, nisu fer.

precanin

pre 13 godina

Halo RTS, na dnevniku u 19.30 prvo vest o Novakovoj pobedei , pa posle ostale boranije ! Novace dete, Federer vise nema motiva, ako izgubi prvi set gotov je, nema sta vise da ga vrati u ugru, steta da ga ne pobedis !On je vec legenda, njegovo je proslo.

Tvrtko

pre 13 godina

Bilo je određenih znakova da bi Novak mogao izgubiti ovo polufinale. Prvo, zaj nonšalantni izlazak na teren zajedno sa Berdihom, bez neke tenzije, kao da idu da odrade trening, zatim to što je Berdih servirao prvi, što je (pojma nemam zašto, samo sam to opazio)često loš predznak kada Novak igra protiv jakih tenisera, pa onda govor tela itd. Sreća što ni Berdih nije igrao ništa specijalno, čak i u onom prvom setu, koji je dobio.
NOvak se prilično loše kreće za njegove standarde tokom čitavog turnira (otkrio sam Ameriku, jel'da), ali sve to nije ni malo čudno, jer je nakon AO napravio mali odmor, došlo je do opučtanja i pražnjenja. Sada se treba vratiti u normalan takmičarski ritam. Nije ni Federer u nekoj sjajnoj formi, ali je (ukoliko očekivano uđe u finale) ipak blagi favorit u finalu, mada nas je NOvak naučio da u Dubaiu nije izgubljen ni kada igra loše. Ovo je samo pripremni turnir (sa ogromnim nagradnim fondom!!!) pred američku turneju i tako ga treba i shvatiti, ali kada već dođete do finala, zašto ne uzeti još jednu titulu.

max

pre 13 godina

Špira Laktaš, 25. februar 2011 12:27
Slažem se delimično.Nole je u prvom setu igrao kao da ga neko tera da igra,bez volje sa nekim nepotrebnim potezima ali je Berdić servirao odlično.Već od drugog seta Nole je preuzeo stvar u svoje ruke ali i dalje je išao po terenu pognute glave što me je jako nerviralo.Definitivno ovo nije igra iz Melburna .Nadam se da će protiv Fedexa izaći vedriji na teren inače mu nema spasa.

Babin_zub

pre 13 godina

"Marej, u poređenju sa Berdihom, igra jako zanimljiv tenis! Na kraju Nole će da izgubi, jer kao da nema volje!
(Špira Laktaš, 25. februar 2011 12:27) "

Izvini,a iz koje price sad ispade Marej?

nikola

pre 13 godina

Svarno ste dojadili sa tim komentarima o javnom servisu.Da li stvarno mislite da na nacionalnoj televiziji Svajcarske prenose svaki mec Federera ili u Spaniji Nadala?

Idemooo...

pre 13 godina

@S.Goran
Pogrešno si to primetio.
Na teren prvi ne izlazi lošije rangirani teniser, već onaj koji se u žrebu(kosturu) nalazi iznad.

musterija

pre 13 godina

A ko bi imao volje po onakvoj vrucini i sa onako mrtvom publikom, a jos i znamo ko ce biti pobednik. Od onog Devis Cupa, kad Nole i gubi znam da ce na kraju pobediti.

Djoksa

pre 13 godina

Cestitke na pobedi Novaku. Steta sto je povreda primorala Berdiha da preda mec. Zelim mu brz oporavak. Rekao bih da je Nole na ovom turniru malo trazio formu. Zato smo i bili svedoci nekoliko meceva u kojima je igrao ispod svog proseka. To se manifestovalo i na danasnjem mecu, bilo je i uspona i padova. Najvaznije je da je usao u finale sto govori samo jedno. Igrao Nole dobro ili lose, uvek ce se mec zavrsiti na jedan nacin. Njegovom pobedom! :) A to se, dragi moji forumasi, zove Sampionska Rutina. Srecno u finalu Nole!

IVORY

pre 13 godina

Fino, sad se ceka Federer. Valjda ce finale da bude u neko normalno doba, pa da mogu da gledam mec, ovo je nehumano, ko ce da se dize u 11h.

Tvrtko

pre 13 godina

Bilo je odredenih znakova da bi Novak mogao izgubiti ovo polufinale. Prvo, taj nonšalantni izlazak na teren zajedno sa Berdihom, bez neke tenzije, kao da idu da odrade trening, zatim to što je Berdih servirao prvi, što je (pojma nemam zašto, samo sam to opazio)cesto loš predznak kada Novak igra protiv jakih tenisera, pa onda govor tela itd. Sreca što ni Berdih nije igrao ništa specijalno, cak i u onom prvom setu, koji je dobio.
NOvak se prilicno loše krece za njegove standarde tokom citavog turnira (otkrio sam Ameriku, jel'da), ali sve to nije ni malo cudno, jer je nakon AO napravio mali odmor, došlo je do opuctanja i pražnjenja. Sada se treba vratiti u normalan takmicarski ritam. Nije ni Federer u nekoj sjajnoj formi, ali je (ukoliko ocekivano ude u finale) ipak blagi favorit u finalu, mada nas je NOvak naucio da u Dubaiu nije izgubljen ni kada igra loše. Ovo je samo pripremni turnir (sa ogromnim nagradnim fondom!!!) pred americku turneju i tako ga treba i shvatiti, ali kada vec dodete do finala, zašto ne uzeti još jednu titulu.

Ilija

pre 13 godina

Nole je Nolee!!! Nemoze mu niko nista covece sad je usao u formu ne moze ga niko dobiti DAJ BOZE da traje sto duzee da se cela Nacija raduje nnjegovim uspesima, a na OI ocekujemo ZLATO!

Wolf123

pre 13 godina

Evo jos jedan link, do sad sam uvek mogao da gledam sve bez problema, izbegavajte samo bet365, ostali linkovi sigurno rade. Uzivajte ;)
http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html

uaaa bre

pre 13 godina

kakav je smrad ispao Berdih! Predaje a ostalo je da se igra jos 2gema pa mogoje je bar da se udostoji i da ostane do kraja, povreda nije ozbiljna.
To Nadal nikad nebi uradio. Mada ruku na srce i Novak je predavao ali nikad ovako

sima

pre 13 godina

naravno, za mene je uvek pitanje da li uopste da pisem? Moji komentari se u principu ne objavnjuju.. zasto, Bog sveti zna?
pa tako i danas, samo pokusaj..strasno CUDAN mec, Nole izasao indisponiran..ljut.. i s'pravom- dupli nisilac titule igra dnevne meceve! ALI - Novak je tolika klasa, da cak i kada mu je svejedno ..ide ovako; apsolutno los mec- ALI sa nezapamcenih nekoliko SAVRSENIH dropsotova! Cekam, finale..a Vas pozdravljam!
p.s. Jeco, napred!

znanje-imanje

pre 13 godina

Iskreno, pribojavao sam se i nisam imao neki dobar predosećaj. Berdih i Soderling, za koji mesec možda i del Potro su sada praktično egal sa bilo kime. Jak servis, jaki udarci, dovoljna pokretljivost u odnosu na snagu i masu, dovoljno i kondicije i iskustva... Sva trojica imaju izvestan limit ali moderni reketi čine da je njihova snaga izuzetno kontrolisana. Ako ih još ide servis baš je teško. Naročito je Berdih napredovao - on je sada u stvari bolji, pogotovu sa osnovne linije, nego što je bio kad je stigao u finale Wimbldona (ozbiljan Novakov propust). Po meni je čak možda i ključna, najteža pobeda i najbolja igra na celom AO bila baš protiv čeha. Nakon neprijatnih 2 sata i 20 minuta valjda će biti dovoljno odmora za finale.
Bilo bi lepo da Gaske bljesne protiv Federera, da ga makar izmori ili barem iznervira.

Miki Maus Grobar

pre 13 godina

Super Nole! A sad lepo od tih zaradjenih para plati porez Monaku, jer tamo imas privatnost, i splavaris azurnom obalom, jedes kiki-riki, pijes cedjenu narandzu, citas novine i tako to... Inace kod nas pao veliki sneg.

Anonymous

pre 13 godina

Eventualno finale sa Federerom bi bio uzasno bitan mec za Novaka jer bi mu u slucaju pobjede dodatno poraslo samopouzdanje a i konacno bi pokazao samom sebi da moze da pobjedi Federera dva puta zaredom. Ako se odigra takav scenario mislim da ce on samo dati Novaku dodatni vjetar u ledja i pogurati ga do prvog mjesta na ATP listi :) Mada i Nadal se tu pita,kao i Soderling,ni Mareja ne treba otpisivati ali jos jedna titula pred nastavak sezone u Americi bi bila izvanredna stvar. Noletova igra u Dubaiju osciluje od meca do meca,ali ne sumnjam da ce biti pravi kada to bude najpotrebnije...Srpski narod je uz tebe Novace !!!

Rodrigez

pre 13 godina

Ajde Nole, vrućina je tamo znam, teško je, izdrži još malo.. Dobar je Berdih, ali ti si od njega bolji i zato mu nedaj pobedu. Idemo, nemoj da ti se skraćuje ruka na bekhend, ajde legendo, napred do pobede.

S.Goran

pre 13 godina

Sto se tice krajnjeg ishoda meca, ne sumnjam u Noleta kad ga vidim ovako Fajtrski raspolozenog,samo i koncentraciju ili ti fokus kako on voli da kaze da zadrzi i bice sve u redu, protiv Berdiha koji je kao pritajeni kobac.
Nego zasmetalo mi je naruseno jedno pravilo,a to je da na teren prvo izadje nize rangirani teniser.Prvi je izasao Nole,ali verovatno jer su ljudi iz organizacije nesto nonsalantniji,a nas Nole nema kompleks vise vrednosti pa se to ta ko i desilo spontano.

Alcale

pre 13 godina

http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=webcaston&c=yt_XORM5vL9yQEW&lang=en&eid=66854&lid=67242&ci=101&si=4
Vaš javni servis... Ko ga plaća taj je ....

S.Goran

pre 13 godina

Sto se tice krajnjeg ishoda meca, ne sumnjam u Noleta kad ga vidim ovako Fajtrski raspolozenog,samo i koncentraciju ili ti fokus kako on voli da kaze da zadrzi i bice sve u redu, protiv Berdiha koji je kao pritajeni kobac.
Nego zasmetalo mi je naruseno jedno pravilo,a to je da na teren prvo izadje nize rangirani teniser.Prvi je izasao Nole,ali verovatno jer su ljudi iz organizacije nesto nonsalantniji,a nas Nole nema kompleks vise vrednosti pa se to ta ko i desilo spontano.

Rodrigez

pre 13 godina

Ajde Nole, vrućina je tamo znam, teško je, izdrži još malo.. Dobar je Berdih, ali ti si od njega bolji i zato mu nedaj pobedu. Idemo, nemoj da ti se skraćuje ruka na bekhend, ajde legendo, napred do pobede.

Anonymous

pre 13 godina

Eventualno finale sa Federerom bi bio uzasno bitan mec za Novaka jer bi mu u slucaju pobjede dodatno poraslo samopouzdanje a i konacno bi pokazao samom sebi da moze da pobjedi Federera dva puta zaredom. Ako se odigra takav scenario mislim da ce on samo dati Novaku dodatni vjetar u ledja i pogurati ga do prvog mjesta na ATP listi :) Mada i Nadal se tu pita,kao i Soderling,ni Mareja ne treba otpisivati ali jos jedna titula pred nastavak sezone u Americi bi bila izvanredna stvar. Noletova igra u Dubaiju osciluje od meca do meca,ali ne sumnjam da ce biti pravi kada to bude najpotrebnije...Srpski narod je uz tebe Novace !!!

Alcale

pre 13 godina

http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=webcaston&c=yt_XORM5vL9yQEW&lang=en&eid=66854&lid=67242&ci=101&si=4
Vaš javni servis... Ko ga plaća taj je ....

Djoksa

pre 13 godina

Cestitke na pobedi Novaku. Steta sto je povreda primorala Berdiha da preda mec. Zelim mu brz oporavak. Rekao bih da je Nole na ovom turniru malo trazio formu. Zato smo i bili svedoci nekoliko meceva u kojima je igrao ispod svog proseka. To se manifestovalo i na danasnjem mecu, bilo je i uspona i padova. Najvaznije je da je usao u finale sto govori samo jedno. Igrao Nole dobro ili lose, uvek ce se mec zavrsiti na jedan nacin. Njegovom pobedom! :) A to se, dragi moji forumasi, zove Sampionska Rutina. Srecno u finalu Nole!

klak, klak ima nekog kuci?

pre 13 godina

Super Nole! A sad lepo od tih zaradjenih para plati porez Monaku, jer tamo imas privatnost, i splavaris azurnom obalom, jedes kiki-riki, pijes cedjenu narandzu, citas novine i tako to... Inace kod nas pao veliki sneg.
(Miki Maus Grobar, 25. februar 2011 13:52)

Pravi si miki maus! Kao prvo u Monaku se ne placa porez, kapiras? Kao drugo on placa porez drzavi gde je zardio pare u ovom slucaju Dubai! Kao trece, imaju Novak i svoja familija svoj biznes u Srbiji, placaju milone poreza, kapiras... Kao restoran, teniski turnir, i sve sto ti kupis sa njegovim imenom, deo ide drzavi!!! Opet te pitam kapiras??? A ti ako uopste imas posao u Srbiji, terao bi te da platis Madjarskoj porez, sto pitas??? E znaci nista nisi kapirao!

Odekla vam ta inspiracija za pljuvanje, da mi je znati! Neko rece Novak opet srecu imao! Da bre, kakva sreca, ove godine 14 meca, 14 pobeda... Sram ga bilo, jos lose igrao!

Znam da hocete da provocirate, to je meni jasno, samo zbog cega, ne znam!? Izgubljena egzistencija, ljubomora ili ste jednostavno glupi ljudi!? E sad i ja ispadnem glup i naivan, posto citam takve komentare, a ijos gore, odgovaram na vase gluposti!

uaaa bre

pre 13 godina

kakav je smrad ispao Berdih! Predaje a ostalo je da se igra jos 2gema pa mogoje je bar da se udostoji i da ostane do kraja, povreda nije ozbiljna.
To Nadal nikad nebi uradio. Mada ruku na srce i Novak je predavao ali nikad ovako

nikola

pre 13 godina

Svarno ste dojadili sa tim komentarima o javnom servisu.Da li stvarno mislite da na nacionalnoj televiziji Svajcarske prenose svaki mec Federera ili u Spaniji Nadala?

sima

pre 13 godina

naravno, za mene je uvek pitanje da li uopste da pisem? Moji komentari se u principu ne objavnjuju.. zasto, Bog sveti zna?
pa tako i danas, samo pokusaj..strasno CUDAN mec, Nole izasao indisponiran..ljut.. i s'pravom- dupli nisilac titule igra dnevne meceve! ALI - Novak je tolika klasa, da cak i kada mu je svejedno ..ide ovako; apsolutno los mec- ALI sa nezapamcenih nekoliko SAVRSENIH dropsotova! Cekam, finale..a Vas pozdravljam!
p.s. Jeco, napred!

Babin_zub

pre 13 godina

"Marej, u poređenju sa Berdihom, igra jako zanimljiv tenis! Na kraju Nole će da izgubi, jer kao da nema volje!
(Špira Laktaš, 25. februar 2011 12:27) "

Izvini,a iz koje price sad ispade Marej?

musterija

pre 13 godina

A ko bi imao volje po onakvoj vrucini i sa onako mrtvom publikom, a jos i znamo ko ce biti pobednik. Od onog Devis Cupa, kad Nole i gubi znam da ce na kraju pobediti.

Ilija

pre 13 godina

Nole je Nolee!!! Nemoze mu niko nista covece sad je usao u formu ne moze ga niko dobiti DAJ BOZE da traje sto duzee da se cela Nacija raduje nnjegovim uspesima, a na OI ocekujemo ZLATO!

Teniski trener

pre 13 godina

Polako se vracamo u vreme Rimskog carstva. Pobednik je onaj koji prezivi.
Mislim da bi se onesvestio samo da setam po onom suncu.
Kada dodje do predaje meca komentari o kvalitetu igre, u najmanju ruku, nisu fer.

znanje-imanje

pre 13 godina

Iskreno, pribojavao sam se i nisam imao neki dobar predosećaj. Berdih i Soderling, za koji mesec možda i del Potro su sada praktično egal sa bilo kime. Jak servis, jaki udarci, dovoljna pokretljivost u odnosu na snagu i masu, dovoljno i kondicije i iskustva... Sva trojica imaju izvestan limit ali moderni reketi čine da je njihova snaga izuzetno kontrolisana. Ako ih još ide servis baš je teško. Naročito je Berdih napredovao - on je sada u stvari bolji, pogotovu sa osnovne linije, nego što je bio kad je stigao u finale Wimbldona (ozbiljan Novakov propust). Po meni je čak možda i ključna, najteža pobeda i najbolja igra na celom AO bila baš protiv čeha. Nakon neprijatnih 2 sata i 20 minuta valjda će biti dovoljno odmora za finale.
Bilo bi lepo da Gaske bljesne protiv Federera, da ga makar izmori ili barem iznervira.

deki mali grad kladovo

pre 13 godina

Posle ovolko pobeda neznam sta da kazem,svaki put se namucim da izaberem pravi kontekst,kada bi samo imali vise ovakvih noleta!!!
Nole,ispunio si nam ocekivanja,zivimo za tebe!!!
Samo napred kralju nas,uz tebe smo!!
Sledecei put kada dobjes Fedexa,definitivno cu promeniti kalendar i slaviti taj dan!!
Sta jos da kazem,samo da cemo nasu decu vaspitati da bude kao TI!!!!!!!

Mare

pre 13 godina

Pitam se samo koji su ovi idioti koji nepreporucuji poyitivne i lepa komentare upuceni Djokovicu!
Sta sad protiv njega imate, jel vam nije dovoljno sto vam doneo salataru!
SRAMOTA!
Bravo Nole Srbija je uz tebe, OSVOJI I OVO MOZES TO TO!!!!!

max

pre 13 godina

Špira Laktaš, 25. februar 2011 12:27
Slažem se delimično.Nole je u prvom setu igrao kao da ga neko tera da igra,bez volje sa nekim nepotrebnim potezima ali je Berdić servirao odlično.Već od drugog seta Nole je preuzeo stvar u svoje ruke ali i dalje je išao po terenu pognute glave što me je jako nerviralo.Definitivno ovo nije igra iz Melburna .Nadam se da će protiv Fedexa izaći vedriji na teren inače mu nema spasa.

Tvrtko

pre 13 godina

Bilo je odredenih znakova da bi Novak mogao izgubiti ovo polufinale. Prvo, taj nonšalantni izlazak na teren zajedno sa Berdihom, bez neke tenzije, kao da idu da odrade trening, zatim to što je Berdih servirao prvi, što je (pojma nemam zašto, samo sam to opazio)cesto loš predznak kada Novak igra protiv jakih tenisera, pa onda govor tela itd. Sreca što ni Berdih nije igrao ništa specijalno, cak i u onom prvom setu, koji je dobio.
NOvak se prilicno loše krece za njegove standarde tokom citavog turnira (otkrio sam Ameriku, jel'da), ali sve to nije ni malo cudno, jer je nakon AO napravio mali odmor, došlo je do opuctanja i pražnjenja. Sada se treba vratiti u normalan takmicarski ritam. Nije ni Federer u nekoj sjajnoj formi, ali je (ukoliko ocekivano ude u finale) ipak blagi favorit u finalu, mada nas je NOvak naucio da u Dubaiu nije izgubljen ni kada igra loše. Ovo je samo pripremni turnir (sa ogromnim nagradnim fondom!!!) pred americku turneju i tako ga treba i shvatiti, ali kada vec dodete do finala, zašto ne uzeti još jednu titulu.

IVORY

pre 13 godina

Fino, sad se ceka Federer. Valjda ce finale da bude u neko normalno doba, pa da mogu da gledam mec, ovo je nehumano, ko ce da se dize u 11h.

precanin

pre 13 godina

Halo RTS, na dnevniku u 19.30 prvo vest o Novakovoj pobedei , pa posle ostale boranije ! Novace dete, Federer vise nema motiva, ako izgubi prvi set gotov je, nema sta vise da ga vrati u ugru, steta da ga ne pobedis !On je vec legenda, njegovo je proslo.

Miki Maus Grobar

pre 13 godina

Super Nole! A sad lepo od tih zaradjenih para plati porez Monaku, jer tamo imas privatnost, i splavaris azurnom obalom, jedes kiki-riki, pijes cedjenu narandzu, citas novine i tako to... Inace kod nas pao veliki sneg.

Idemooo...

pre 13 godina

@S.Goran
Pogrešno si to primetio.
Na teren prvi ne izlazi lošije rangirani teniser, već onaj koji se u žrebu(kosturu) nalazi iznad.

baka Mara

pre 13 godina

Nole hvala ti sine.Produzio si mi zivot!
Mogo si ti dobiti i 1.set al cini mi se da nesto probas.Ovako je bolje mada za nase zdravlje i nije.Steta sto predade Berdih inace bi ga odro i u 3.setu.
Vama Vama na B92 najbolji ste i deco svima Vama na forumu pozdrav .
Srecom ja nauci da nadjem prenos i kad vam kazem nemojte da placate pretplatu onom.Sta me bre briga Sojic i gluposti.Znam svaku seriju napamet.Ocu da gledam Noleta, Jelenu ,Janka i sve nase.
Predlazem Vama na B92 da otkupite Serbija Open.Jer Vi ste najbolji,a ne onda ce RTS da se pravi vazan a sad ne prenosi.

Nadam se da cemo se sutra svi radovati 3 tituli.
Sve Vas ljubi i pozdravlja Vasa

Tvrtko

pre 13 godina

Bilo je određenih znakova da bi Novak mogao izgubiti ovo polufinale. Prvo, zaj nonšalantni izlazak na teren zajedno sa Berdihom, bez neke tenzije, kao da idu da odrade trening, zatim to što je Berdih servirao prvi, što je (pojma nemam zašto, samo sam to opazio)često loš predznak kada Novak igra protiv jakih tenisera, pa onda govor tela itd. Sreća što ni Berdih nije igrao ništa specijalno, čak i u onom prvom setu, koji je dobio.
NOvak se prilično loše kreće za njegove standarde tokom čitavog turnira (otkrio sam Ameriku, jel'da), ali sve to nije ni malo čudno, jer je nakon AO napravio mali odmor, došlo je do opučtanja i pražnjenja. Sada se treba vratiti u normalan takmičarski ritam. Nije ni Federer u nekoj sjajnoj formi, ali je (ukoliko očekivano uđe u finale) ipak blagi favorit u finalu, mada nas je NOvak naučio da u Dubaiu nije izgubljen ni kada igra loše. Ovo je samo pripremni turnir (sa ogromnim nagradnim fondom!!!) pred američku turneju i tako ga treba i shvatiti, ali kada već dođete do finala, zašto ne uzeti još jednu titulu.

Wolf123

pre 13 godina

Evo jos jedan link, do sad sam uvek mogao da gledam sve bez problema, izbegavajte samo bet365, ostali linkovi sigurno rade. Uzivajte ;)
http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html

Miki Maus Grobar

pre 13 godina

Super Nole! A sad lepo od tih zaradjenih para plati porez Monaku, jer tamo imas privatnost, i splavaris azurnom obalom, jedes kiki-riki, pijes cedjenu narandzu, citas novine i tako to... Inace kod nas pao veliki sneg.

IVORY

pre 13 godina

Fino, sad se ceka Federer. Valjda ce finale da bude u neko normalno doba, pa da mogu da gledam mec, ovo je nehumano, ko ce da se dize u 11h.

nikola

pre 13 godina

Svarno ste dojadili sa tim komentarima o javnom servisu.Da li stvarno mislite da na nacionalnoj televiziji Svajcarske prenose svaki mec Federera ili u Spaniji Nadala?

uaaa bre

pre 13 godina

kakav je smrad ispao Berdih! Predaje a ostalo je da se igra jos 2gema pa mogoje je bar da se udostoji i da ostane do kraja, povreda nije ozbiljna.
To Nadal nikad nebi uradio. Mada ruku na srce i Novak je predavao ali nikad ovako

Tvrtko

pre 13 godina

Bilo je odredenih znakova da bi Novak mogao izgubiti ovo polufinale. Prvo, taj nonšalantni izlazak na teren zajedno sa Berdihom, bez neke tenzije, kao da idu da odrade trening, zatim to što je Berdih servirao prvi, što je (pojma nemam zašto, samo sam to opazio)cesto loš predznak kada Novak igra protiv jakih tenisera, pa onda govor tela itd. Sreca što ni Berdih nije igrao ništa specijalno, cak i u onom prvom setu, koji je dobio.
NOvak se prilicno loše krece za njegove standarde tokom citavog turnira (otkrio sam Ameriku, jel'da), ali sve to nije ni malo cudno, jer je nakon AO napravio mali odmor, došlo je do opuctanja i pražnjenja. Sada se treba vratiti u normalan takmicarski ritam. Nije ni Federer u nekoj sjajnoj formi, ali je (ukoliko ocekivano ude u finale) ipak blagi favorit u finalu, mada nas je NOvak naucio da u Dubaiu nije izgubljen ni kada igra loše. Ovo je samo pripremni turnir (sa ogromnim nagradnim fondom!!!) pred americku turneju i tako ga treba i shvatiti, ali kada vec dodete do finala, zašto ne uzeti još jednu titulu.

klak, klak ima nekog kuci?

pre 13 godina

Super Nole! A sad lepo od tih zaradjenih para plati porez Monaku, jer tamo imas privatnost, i splavaris azurnom obalom, jedes kiki-riki, pijes cedjenu narandzu, citas novine i tako to... Inace kod nas pao veliki sneg.
(Miki Maus Grobar, 25. februar 2011 13:52)

Pravi si miki maus! Kao prvo u Monaku se ne placa porez, kapiras? Kao drugo on placa porez drzavi gde je zardio pare u ovom slucaju Dubai! Kao trece, imaju Novak i svoja familija svoj biznes u Srbiji, placaju milone poreza, kapiras... Kao restoran, teniski turnir, i sve sto ti kupis sa njegovim imenom, deo ide drzavi!!! Opet te pitam kapiras??? A ti ako uopste imas posao u Srbiji, terao bi te da platis Madjarskoj porez, sto pitas??? E znaci nista nisi kapirao!

Odekla vam ta inspiracija za pljuvanje, da mi je znati! Neko rece Novak opet srecu imao! Da bre, kakva sreca, ove godine 14 meca, 14 pobeda... Sram ga bilo, jos lose igrao!

Znam da hocete da provocirate, to je meni jasno, samo zbog cega, ne znam!? Izgubljena egzistencija, ljubomora ili ste jednostavno glupi ljudi!? E sad i ja ispadnem glup i naivan, posto citam takve komentare, a ijos gore, odgovaram na vase gluposti!

znanje-imanje

pre 13 godina

Iskreno, pribojavao sam se i nisam imao neki dobar predosećaj. Berdih i Soderling, za koji mesec možda i del Potro su sada praktično egal sa bilo kime. Jak servis, jaki udarci, dovoljna pokretljivost u odnosu na snagu i masu, dovoljno i kondicije i iskustva... Sva trojica imaju izvestan limit ali moderni reketi čine da je njihova snaga izuzetno kontrolisana. Ako ih još ide servis baš je teško. Naročito je Berdih napredovao - on je sada u stvari bolji, pogotovu sa osnovne linije, nego što je bio kad je stigao u finale Wimbldona (ozbiljan Novakov propust). Po meni je čak možda i ključna, najteža pobeda i najbolja igra na celom AO bila baš protiv čeha. Nakon neprijatnih 2 sata i 20 minuta valjda će biti dovoljno odmora za finale.
Bilo bi lepo da Gaske bljesne protiv Federera, da ga makar izmori ili barem iznervira.

musterija

pre 13 godina

A ko bi imao volje po onakvoj vrucini i sa onako mrtvom publikom, a jos i znamo ko ce biti pobednik. Od onog Devis Cupa, kad Nole i gubi znam da ce na kraju pobediti.

sima

pre 13 godina

naravno, za mene je uvek pitanje da li uopste da pisem? Moji komentari se u principu ne objavnjuju.. zasto, Bog sveti zna?
pa tako i danas, samo pokusaj..strasno CUDAN mec, Nole izasao indisponiran..ljut.. i s'pravom- dupli nisilac titule igra dnevne meceve! ALI - Novak je tolika klasa, da cak i kada mu je svejedno ..ide ovako; apsolutno los mec- ALI sa nezapamcenih nekoliko SAVRSENIH dropsotova! Cekam, finale..a Vas pozdravljam!
p.s. Jeco, napred!

Babin_zub

pre 13 godina

"Marej, u poređenju sa Berdihom, igra jako zanimljiv tenis! Na kraju Nole će da izgubi, jer kao da nema volje!
(Špira Laktaš, 25. februar 2011 12:27) "

Izvini,a iz koje price sad ispade Marej?

Alcale

pre 13 godina

http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=webcaston&c=yt_XORM5vL9yQEW&lang=en&eid=66854&lid=67242&ci=101&si=4
Vaš javni servis... Ko ga plaća taj je ....

Idemooo...

pre 13 godina

@S.Goran
Pogrešno si to primetio.
Na teren prvi ne izlazi lošije rangirani teniser, već onaj koji se u žrebu(kosturu) nalazi iznad.

S.Goran

pre 13 godina

Sto se tice krajnjeg ishoda meca, ne sumnjam u Noleta kad ga vidim ovako Fajtrski raspolozenog,samo i koncentraciju ili ti fokus kako on voli da kaze da zadrzi i bice sve u redu, protiv Berdiha koji je kao pritajeni kobac.
Nego zasmetalo mi je naruseno jedno pravilo,a to je da na teren prvo izadje nize rangirani teniser.Prvi je izasao Nole,ali verovatno jer su ljudi iz organizacije nesto nonsalantniji,a nas Nole nema kompleks vise vrednosti pa se to ta ko i desilo spontano.

Anonymous

pre 13 godina

Eventualno finale sa Federerom bi bio uzasno bitan mec za Novaka jer bi mu u slucaju pobjede dodatno poraslo samopouzdanje a i konacno bi pokazao samom sebi da moze da pobjedi Federera dva puta zaredom. Ako se odigra takav scenario mislim da ce on samo dati Novaku dodatni vjetar u ledja i pogurati ga do prvog mjesta na ATP listi :) Mada i Nadal se tu pita,kao i Soderling,ni Mareja ne treba otpisivati ali jos jedna titula pred nastavak sezone u Americi bi bila izvanredna stvar. Noletova igra u Dubaiju osciluje od meca do meca,ali ne sumnjam da ce biti pravi kada to bude najpotrebnije...Srpski narod je uz tebe Novace !!!

Djoksa

pre 13 godina

Cestitke na pobedi Novaku. Steta sto je povreda primorala Berdiha da preda mec. Zelim mu brz oporavak. Rekao bih da je Nole na ovom turniru malo trazio formu. Zato smo i bili svedoci nekoliko meceva u kojima je igrao ispod svog proseka. To se manifestovalo i na danasnjem mecu, bilo je i uspona i padova. Najvaznije je da je usao u finale sto govori samo jedno. Igrao Nole dobro ili lose, uvek ce se mec zavrsiti na jedan nacin. Njegovom pobedom! :) A to se, dragi moji forumasi, zove Sampionska Rutina. Srecno u finalu Nole!

deki mali grad kladovo

pre 13 godina

Posle ovolko pobeda neznam sta da kazem,svaki put se namucim da izaberem pravi kontekst,kada bi samo imali vise ovakvih noleta!!!
Nole,ispunio si nam ocekivanja,zivimo za tebe!!!
Samo napred kralju nas,uz tebe smo!!
Sledecei put kada dobjes Fedexa,definitivno cu promeniti kalendar i slaviti taj dan!!
Sta jos da kazem,samo da cemo nasu decu vaspitati da bude kao TI!!!!!!!

max

pre 13 godina

Špira Laktaš, 25. februar 2011 12:27
Slažem se delimično.Nole je u prvom setu igrao kao da ga neko tera da igra,bez volje sa nekim nepotrebnim potezima ali je Berdić servirao odlično.Već od drugog seta Nole je preuzeo stvar u svoje ruke ali i dalje je išao po terenu pognute glave što me je jako nerviralo.Definitivno ovo nije igra iz Melburna .Nadam se da će protiv Fedexa izaći vedriji na teren inače mu nema spasa.

precanin

pre 13 godina

Halo RTS, na dnevniku u 19.30 prvo vest o Novakovoj pobedei , pa posle ostale boranije ! Novace dete, Federer vise nema motiva, ako izgubi prvi set gotov je, nema sta vise da ga vrati u ugru, steta da ga ne pobedis !On je vec legenda, njegovo je proslo.

Rodrigez

pre 13 godina

Ajde Nole, vrućina je tamo znam, teško je, izdrži još malo.. Dobar je Berdih, ali ti si od njega bolji i zato mu nedaj pobedu. Idemo, nemoj da ti se skraćuje ruka na bekhend, ajde legendo, napred do pobede.

Tvrtko

pre 13 godina

Bilo je određenih znakova da bi Novak mogao izgubiti ovo polufinale. Prvo, zaj nonšalantni izlazak na teren zajedno sa Berdihom, bez neke tenzije, kao da idu da odrade trening, zatim to što je Berdih servirao prvi, što je (pojma nemam zašto, samo sam to opazio)često loš predznak kada Novak igra protiv jakih tenisera, pa onda govor tela itd. Sreća što ni Berdih nije igrao ništa specijalno, čak i u onom prvom setu, koji je dobio.
NOvak se prilično loše kreće za njegove standarde tokom čitavog turnira (otkrio sam Ameriku, jel'da), ali sve to nije ni malo čudno, jer je nakon AO napravio mali odmor, došlo je do opučtanja i pražnjenja. Sada se treba vratiti u normalan takmičarski ritam. Nije ni Federer u nekoj sjajnoj formi, ali je (ukoliko očekivano uđe u finale) ipak blagi favorit u finalu, mada nas je NOvak naučio da u Dubaiu nije izgubljen ni kada igra loše. Ovo je samo pripremni turnir (sa ogromnim nagradnim fondom!!!) pred američku turneju i tako ga treba i shvatiti, ali kada već dođete do finala, zašto ne uzeti još jednu titulu.

Ilija

pre 13 godina

Nole je Nolee!!! Nemoze mu niko nista covece sad je usao u formu ne moze ga niko dobiti DAJ BOZE da traje sto duzee da se cela Nacija raduje nnjegovim uspesima, a na OI ocekujemo ZLATO!

Mare

pre 13 godina

Pitam se samo koji su ovi idioti koji nepreporucuji poyitivne i lepa komentare upuceni Djokovicu!
Sta sad protiv njega imate, jel vam nije dovoljno sto vam doneo salataru!
SRAMOTA!
Bravo Nole Srbija je uz tebe, OSVOJI I OVO MOZES TO TO!!!!!

Teniski trener

pre 13 godina

Polako se vracamo u vreme Rimskog carstva. Pobednik je onaj koji prezivi.
Mislim da bi se onesvestio samo da setam po onom suncu.
Kada dodje do predaje meca komentari o kvalitetu igre, u najmanju ruku, nisu fer.

baka Mara

pre 13 godina

Nole hvala ti sine.Produzio si mi zivot!
Mogo si ti dobiti i 1.set al cini mi se da nesto probas.Ovako je bolje mada za nase zdravlje i nije.Steta sto predade Berdih inace bi ga odro i u 3.setu.
Vama Vama na B92 najbolji ste i deco svima Vama na forumu pozdrav .
Srecom ja nauci da nadjem prenos i kad vam kazem nemojte da placate pretplatu onom.Sta me bre briga Sojic i gluposti.Znam svaku seriju napamet.Ocu da gledam Noleta, Jelenu ,Janka i sve nase.
Predlazem Vama na B92 da otkupite Serbija Open.Jer Vi ste najbolji,a ne onda ce RTS da se pravi vazan a sad ne prenosi.

Nadam se da cemo se sutra svi radovati 3 tituli.
Sve Vas ljubi i pozdravlja Vasa

Wolf123

pre 13 godina

Evo jos jedan link, do sad sam uvek mogao da gledam sve bez problema, izbegavajte samo bet365, ostali linkovi sigurno rade. Uzivajte ;)
http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html