Petak, 18.02.2011.

21:05

B92: Danilović hoće Đilasa

Predsednik KK Partizan mt:s Predrag Danilović predlaže gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Daniloviæ hoæe Ðilasa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

beogradjanin

pre 13 godina

mnoge su prednosti ovoga: covek je pre svega veliki ljubitelj sporta a to dokazuje i cinjenica da im je mnogo puta pomogao kao i to da je veliki prijatelj sa Dudom Ivkovic sto znaci da ce ga mozda i vratiti.

Mara

pre 13 godina

Za razliku od mnogih koji se grabe oko raznoraznih funkcija a pritom ne znaju gde je levo, ovaj covek je sposoban, samouveren i stvarno obistini svoje reci!!!

Vanja

pre 13 godina

Koliko vidim i Covic i Danilovic za najboljeg kandidata smatraju Dragana Djilasa. Licno i ja se slazem, on je ipak najbolji covek za tu funkciju. Iskren, stabilan, pravdean, i najvaznije cenjen i autoritativan. Ima sve osobine koje treba da ima novi predsednik KSS.

Hranimir

pre 13 godina

Videcemo da li ce Djilas da prihvati tu novu funkciju, ali ja se slazem sa Covicem i Danilovicem , on je verovatno nas najbolji izbor.

Goran

pre 13 godina

Smatram da je on najpogodniji izbor u ovom trenutku za takvu funkciju. On je mislim jedini covek koji bi mogao eventuano da vrati Dudu na mesto selektora. On je covek koji bi mogao da pomogne nasem KS, jedino on.

Miroslav

pre 13 godina

Odlicna ideja!!!! Neko kao on nam je potreban u kosarkaskom savezu. Covek je od reci, pametan i cenjen. Samo jos da prihvati ponudu.

Ivan

pre 13 godina

Ja sam beogradjanin i pratim rad D. Djilasa. Gradonacelnik je ucinio dosta za nas grad, a kako vidim cini svakim danom sve vise i vise. Ne laze i ne prodaje nam lazne price i obecanja. Takav nam treba i na celu kosarkaskog saveza srbije. Ako ne on, neko slican njemu, ali u ovom trenutku ne pada mi napamet niko ko je adekvatniji za tu funkciju od njega.

Jelena

pre 13 godina

Gospodin gradonecelnik je jedan od retkih politicara koji pomaze sportiste mladjih generacija, vrhunske sportiste i one u usponu. Covek koji je jedini bodrio zensku tenisku reprezentacije na fed kupu u Novom Sadu, tim koji su cinile mlade nade naseg tenisa, devojke koje su pokazale veliku zelju i volju da brane boje svoje zemlje. A od predstavnika politicke javne scene na tribinama se nasao samo ovaj covek, dosao je da podrzi mlade devojke kojima je to bilo jako potrebno. I uvek je tu za nase sportiste i zato mu treba da ti sansu da se pokaze i na ovom polju jer on voli svoj narod, zemlju, ljude u njoj i veruje u njih.

JovicaMML

pre 13 godina

Srbija zemlja kosarke, nekada je bio nas slogan, uz slavne kosarkase smo se dicili i ponosili sto smo deo ove nacije. Dozvolimo da Srbija opet postane zemlja kosarke a to mozemo postici samo uz prave ljude na pravom mestu a gospodin Dragan Djilas je pokazao da je jedan od tih ljudi. Covek koji je uvek bio uz nase sportiste i kada smo bili na vrhu i kada smo ih svi voleli i onda kada su gubili i kada je trebalo opet krenuti od nule, on je bio tu da da podrsku i zato mu treba dati sansu da se pokaze i na ovom polju.

Milica82

pre 13 godina

Od kada je na poziciji gradonacelnika uspeo je da od Beograda napravi svetsku metropolu. Covek koji se trudi za nase bolje sutra i zato mu treba dati i pruziti sansu da nasu kosarku ponovo postavi na vrh. Uz coveka kao sto je Djilas na poziciji predsednika KK Srbije uspeh nam je zagarnatovan.

NikolaBG

pre 13 godina

Sigurno da bi Djilas mogao da bude pravo resenje, sposoban, odlucan i ambiciozan, odnosno ima sve kvalitete da dovede u red savez koji vec godinama vode nesposobni ljudi.

Sinisa

pre 13 godina

Za ovu funkciju trebamo da izaberemo coveka koji je od poverenja, coveka koji je autoritativan i koji se zalaze. Koji se ne predaje lako i koji svoja obecanja sprovodi u delo. Takav covek je Djilas

Rodja

pre 13 godina

Ovo sto je Covic izjavio da sa Dudom trebaju da se obave ozbiljni razgovori je istina, a za to je najbolji Djilas, ne samo sto kako kaze Covic je osoba koja ima autoritet vec i zato sto je prijatelj sa Dudom. Zato smatram da ako iko moze da ubedi Dudu da se vrati to je Djilas.

Nenad-bivsi kosarkas

pre 13 godina

Ovo je pre svega politicko-poslovno pitanje. Licno mislim da bi Djilas kao predsednik KSS ucinio mnogo dobro za nasu kosarku.

Dejana

pre 13 godina

Zasto da ne?! On je covek od reci, ucinio je puno za Beograd, svakoga dana cini jos vise, pustimo ga da ucini i za kosarku toliko. Djilase uz tebe smo, samo napred!

Dejana

pre 13 godina

Zasto da ne?! On je covek od reci, ucinio je puno za Beograd, svakoga dana cini jos vise, pustimo ga da ucini i za kosarku toliko. Djilase uz tebe smo, samo napred!

Dalibor

pre 13 godina

Svidja mi se ideja da se u obzir uzme i Djilas za mesto predsednika kss-a. Covek od reci, covek koji je postovan i koji ima kao on puno poslovnih kontakata je osoba koja bi trebalo da se nadje na takvoj jednoj funkciji.

Dalibor

pre 13 godina

Svidja mi se ideja da se u obzir uzme i Djilas za mesto predsednika kss-a. Covek od reci, covek koji je postovan i koji ima kao on puno poslovnih kontakata je osoba koja bi trebalo da se nadje na takvoj jednoj funkciji.

Šomi

pre 13 godina

Pobednici uvek biraju pobednike, pa tako i Danilović predlaže Djilasa. Dobra je to ideja, ionako se kao gradonačelnik pokazao kao sjajan organizator i veliki profesionalac.

Ana

pre 13 godina

Djilas uziva poverenje vecine gradjana zbog uspesnih rezultata na funkciji gradonacelnika Beograda, dakle ima legitimitet. Ima odlicne poslovne kontakte, koji mogu da pomognu KSS-u materijalno i logisticki, i na kraju ono najvaznije Djilas ima odlican odnos sa kosarkaskom "elitom". Dakle treba da bude predsednik kosarkaskog saveza Srbije, jer mi nemamo bolju osobu za tu funkciju od njega.

Bojan

pre 13 godina

Djilas je pravi menadzer, a to je nasoj kosarci potrebno. Mi imamo igrace, trenere, strucni tim, ali ne i lidera na čelu, koji bi sve to znao da organizuje. Podržavam inicijativu i nadam se da će se realizovati.

Petar

pre 13 godina

"ne uvlacite bolesnu politiku u zdrav sport" u kojoj ti zemlji zivis? Od kada je sport zdrav? Ako neko moze da ga ozdravi mislim da je to ovaj covek....

kimi

pre 13 godina

Poslednjih godina nejvise stete ovoj drzavi nisdu naneli politicari vec "navijaci" raznih klubova. Oni isti su dobrim delom doprineli losem imidzu Srbije u svetu. Vreme je da na celo jednog sportskog saveza dodje covek koji ce imati snage i moci da takve stvari promeni, i da nam sport, ali pravi sport pomogne da taj imidz popravimo.

Darko

pre 13 godina

Neko rece "molimo gospodina Djilasa da se bavi stvarima koje su od vitalnog zancaja za Srbiju"... Ja mislim da je sport jedna od stvari koja i jeste od vitalnog znacaja. Aj samo da se podsetimo sta se desavalo prethodnih 2-3 godine u Beogradu. Ko je lomio grad, ko je ubio jednog dstranog drzavljanina, ko je izazvao nerede u Italiji, zbog cega Srbija ima tako los imidz u svetu... Milsim da svi znamo odgovor. Ako Djilas dodje u KSS, verujem, i zelim da verujem da ce takvih stvari biti manje, ili da ih cak i nece biti i da cu ja sa sinom moci da odem da gledam utakmicu u da se ne plasim dal cu dete zivo vratiti kuci.

zile

pre 13 godina

Djilas bi bio idelano resenje u ovoj situaciji, posebno uzimajuci u obzir njegovo stalno zalaganje kako u kosarci tako i sportu uopste, a i imajuci u vidu njegove dobre odnose sa Ivkovicem koga bi verovatno vratio za selektora, ali samo pod uslovom da ovi monstrumi odu koji su napravili coveku situaciju kakvu su napravili da covek ne dobije uopste svoju platu, a da ne spominjem sve one gafove sa sponzorima i zaduzivanjem do guse.

mile25

pre 13 godina

Covek koji je finansijski apsolutno nezavistan, i koji poseduje ogromnu ljubav ka sportu a posebno kosarci kao sto je Djilas svakako bi bio sjajan kandidat za novog predsednika KSS, a posebno ako bi pored sebe imao ovog Kapicica koji je samo destruktivno uticao na Srpsku kosarku i doveo je do ruba propasti.

mare

pre 13 godina

Ako je covek tako uspesno vodio Narodnu kancelariju, pa ministarstvo za NIP, pa napravio od Beograda svetsku metropolu onda je apsolutno besmisleno dovoditi njegovu strucnost i sposobnost u pitanje, a ni njegova priverzenost kosarci i sportu uopste sto je vec visestruko dokazivao pomagajuci kako gradonacelnik tako i licno.

Ljubitelj kosarke

pre 13 godina

Treba postaviti ovog coveka na celo KSS-a.On se u praksi pokazao kao veoma sposoban covek i ne vidim razlog zasto i u sportu ne bi pokazao to isto.I nije previse bitno sta je covek po profesiji vec je najbitnije da nasa kosarka dobije mesto u drustvu kakvo zasluzuje.Jednostavno,nemamo vremena za gubljenje,valja se dobro spremiti za EP ove godine u Litvaniji.

N.A.

pre 13 godina

Ovo je sjajna vest za nasu kosarku.Mislim da ce g-din Djilas biti odlican predsednik KSS-a i pomoci da se rese mnogi problemi u nasem najtrofejnijem sportu.Prosto,sve sto je dosad uradio ide tome u prilog.A i mnogi ljudi u sportu,iako razlicitih uverenja,saglasni su da je Dragan Djilas idealno resenje za predsednika KSS-a.

ALEKSA

pre 13 godina

prica se da je Dudin prijatelj,mozda uspe da ga vrati....a i ako ne njega,verovatno ce treneri imati vecu zelju da budu na celu tima....

Navijacica

pre 13 godina

pomogao je tolikim sportistima,medju kojima je i Milorad Cavic koji prica o tome...sad sto se on ne busa u grudi i ne prica o tome,verovatno zeli da se promovise tim putem nego stvarima koje uradi kao gradonacelnik,i to je druga stvar...

puzzle

pre 13 godina

odlican potez Danilovica!Videli smo sta je uradio za Beograd,otkako je gradonacelnik,ako ima zelje i volje da se bori za KS i napredak nase kosarke,onda ga treba pustiti,sigurno ce biti uspesan!

jelka

pre 13 godina

zasto da ne?Djilas je veliki ljubitelj sporta,vise puta je finansirao mlade sportiste i samog Cavica,a nije pravio veliku buku oko toga u javnosti,sposoban je,finansijski nezavistan,pa ako ima vremena i za KS i vracanje nase kosarke kakva je bila nekad,onda ne vidim u cemu je problem da se postavi na tu funkciju!

Zarko

pre 13 godina

I treba da bude! Toliko puta covek pomagao nase sportiste, cini mi se vise nego i samo ministarstvo za sport i omladinu. Kad niko nije nalazio sredstva za nase sportiste on je nalazio! Malo ljudi zna da je pomagao Cavicu pre svih njegovih uspeha. I ne samo njemu, vec i mnogim mladim sportistima, i pomaze im i danas ali se ne hvali time.

ALEKSA

pre 13 godina

prica se da je Dudin prijatelj,mozda uspe da ga vrati....a i ako ne njega,verovatno ce treneri imati vecu zelju da budu na celu tima....

dux

pre 13 godina

Djilas je svakako prava osoba za ovu funkciju, kao covek koji je uvek bio blizak sportistima i visestruko ih pomagao ukljucujuci Cavica i kosarkase Partizana a sigurno je jedan od najsposobnijih ljudi koje nasa zemlja poseduje.

dule_zemun

pre 13 godina

Ako bi neko trebalo da preuzme tu funkciju onda je definitivno to gradonacelnik koji je svoju sposobnost vec dokazao kroz uspesno vodjenje grada, a i koji je veliki ljubitelj i obozavalac kosarke sto je pokazao kroz visestruke pomoci partizanu u evroligi.

ALEKSANDAR

pre 13 godina

pa kad ga hvali Danilovic,koji je partizanovac,iako je Djilas zvezdas,mora da vredi nesto....salu na stranu...covek koji je pomogao razvoju sporta u Beogradu,izgradnju terena,tako da.....vredi pokusati....

JamesBond007

pre 13 godina

Covek je gradonacelnik Beograda...naporno radi i svakim danom poboljsava zivot u glavnom gradu....sada je spreman da prihvati mesto predsednika KSS iako zna da je trenutno stanje u savezu ocajno.....to se ljudi zove hrabrost!

sportista

pre 13 godina

Nije kosarka jedini sport u ovoj zemlji.Oni vec godinama uzimaju najveci novac od drzave i javnih preduzeca.Zato oni i sada predlazu Djilasa jer su KSS i KK Partizan uzeli ogromne pare od Telekoma a sada bi da se natovare na grbacu GRADA.Za kosarku je sve manje interesovanja u najrazvijenijim zemljama Evrope a kod nas se sve daje samo na kosarku.Pored toga to je jedini sport gde se daju velike pare za strance a nasi reprezentativci greju klupe u klubovima po Evropi.

Osterlitz

pre 13 godina

Do sada je dokazao da je sposoban kako za upravljanje gradom tako i u biznisu kojim sa ranije bavio. Treba podrzati dolazak takvog coveka na poziciju jer to moze doprineti razvoju naseg sporta.

Alexa

pre 13 godina

Na toj poziciji i treba da bude neko ko voli sport, ume dobro da raspodeli novac a ume i da ga obezbedi. Dragan samo moze da pomogne da se KSS sto pre pokrene i vrati na pravi put. Ovo njemu ne bi bio klasicni posao i ne bi ga radio zbog novca.

WWW

pre 13 godina

Ako za nekoga mozemo reci da je sposoban i odgovoran- to je Djilas! Covek je toliko uradio za mlade i sport i Grad uopsteno da zasluzuje sve pohvale i punu podrsku. Takav covek moze mnogo dobrog da doprinese KSS.

Mileva

pre 13 godina

Ako i treba ovaj covek da bude na poziciji i u sportu i u politici. Taj je dokazao da je sposoban da zaradi i da raspolaze novcem. Zaradio je dosta u inostranstvu, tacnije u Ceskoj koliko mi je poznato.
On nije dosao kod nas u politiku da krade vec da se ostvari u jos jednoj oblasti, da savlada jos jedan izazov. Nek mu je sa srecom i u sportu, da zavede malo reda kao u Beogradu.

Dijana

pre 13 godina

Neko ko je sposoban, uticajan i finansijski nezavistan,kao sto je Djilas, i treba da bude na celu KSS. On je mnogo puta na razne nacine pomagao raznim sportskim savezima, kao i mladjim sportistima ali to nije zeleo da istice.

Osterlitz

pre 13 godina

Samo napred !
Vise mi je muka od jagnjecih brigada na celnim pozicijama sportskih organizacija. Nisu to mesare i klanice nego sportske organizacije!
Covek koji ima upravljacku sposobnost, pri tom izgleda sportski i sigurno se bavi sportom i treba da upravlja KSSom.

Pedja

pre 13 godina

E samo jos u kosarku nije zaglavio taj svoj nos ...a i sto neko vec rece ,depolitizacija sporta bi bila dobra ,ali dokle god se kod nas u sportu obrcu kakve takve pare i politicari ce se petljati tamo .Da Kapicic valja - ne valja ,ali gde bas Djilasa iskopase ,nije mi jasno ?!

pFc

pre 13 godina

Djilas? Jel ovo neka sala? Sta je sledece, da se vratimo jos jedan korak nazad i da nam opet generali i sefovi tajnih sluzbi budu predsednici sportskih organizacija!?!?!?!?! Sta ce im onda Duda, nek dovedu Dinkica da bude selektor a nek igraju poslanici iz skupstine. Bojkot opliticara u sportu!

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Zar Danilovicu i Djilasu nije jasno da se time krshi zakon o sukobu interesa, zbog vrshenja dve javne funkcije? Da ne spominjemo to shto je vlasnik svih firmi koje imaju bilborde u Beogradu.

baba Djona

pre 13 godina

Dokle vise u sportu politicara i kriminalaca, kakav Djilas, kakvi bakraci, hocemo ljude od kosarke, primer Dulica koji je ortoped nam kazuje na to zlo, sta je uradio od gradjevinske struke, napravio je 200.000 nezaposlenih i unistio gradjevinsku industriju.

Fica

pre 13 godina

svaka cast za sliku,ubledeli su ko vampiri...cim je to Djilas zasluzio da bude da celu kosarkaske organizacije,time sto je isao na utakmice...sada svima odgovara posto ima vlast,pa nek isplati on Dudu od reklama...

Drac0

pre 13 godina

Djilas je zvezdas, to je cini mi se jednom i sam rekao, valjda kada je urucivao nagradu partizanu nakon F4 Evrolige. Posto ga Danilovic preporucuje znaci da stvarno veruje da je on pravi covek.. Bodiroga jeste legenda ali ne moze on da napravi pare, Covica ja mislim da niko ne zeli pa prema tome Djilas je odlicno resenje..videcemo sta ce biti na kraju.

Hadzipenda

pre 13 godina

Ne zelim da mislim da je osobu odgovarajuceg profila licnosti moguce naci jos samo u krugovima politike! Slazem se da je potreban neko takvih karakteristika! Pogodak u centar al' pogresna meta...

prompter

pre 13 godina

U najmanju ruku tuzno, iako se grobari naravno nece sloziti sa mnom. Postoje ljudi koji su zivot dali kosarci, a on bi Djilasa. Zasto? Zato sto im je on i njegovi drugari omogucio da budu monopolisti srpske kosarke. Pored ovolikih kosarkaskih velicina izabrati Djilasa? Kosarka kao sport gubi smisao, sve postaje politika.

Raci

pre 13 godina

Skoro sve su uzeli, pa zasto ne bi uzeli bas sve. Obozavam nase politicare, nikad im dosta. Uskoro Ocekujem da Obama bude komesar NBA, po srpskom modelu.
Nas spas je iza ugla, samo je problem sto je kuca okrugla...

Systema

pre 13 godina

G-din Djilas je bio izuzetno sposoban covek, kada je trebalo da se plate dugovanja kosarkaskim klubovima Zvezdi i Partizanu u 2009. godini. Dugovanje od par miliona evra je placeno iz gradskog budzeta. U to vreme, zaposlenima po osnovu ugovora u Gradskoj upravi, isplata zarade je kasnila vishe meseci...

giska

pre 13 godina

bravo za djilasa...a duda me razocarao...te hoce te nece da vodi reprezentaciju...pa zar su pare najbitnije??? on dobija silne pare da bi vodio reprezentaciju a igraci?...upravu je jaric sto je rekao za njega...

dejo

pre 13 godina

Ako je iz DS-a onda što dalje......Bodiroga je legenda i on treba da vodi savez, ali džaba ja pričam kad će mafiozi postaviti Đilasa...na stranu njegova ljjubav prema sportu, ali vidjećete da sam bio u pravu...BODIROGA ZA PREDSJEDNIKA!!!

Pera Kojot Supergenije

pre 13 godina

Sve je to divno. Ali, zar nije jedna od glavnih tačaka u borbi "nove" vlasti do 2000. godine bila da neće političari imati više od jedne funkcije?

Zar nije dovoljno velik posao biti gradonačelnik Beograda? Sposoban čovek, ali ovo malo mnogo podseća na veseli komunizam, a ako se dobro sećam Đilas se borio protiv istog.

Jedna funkcija je dovoljna. A i nemojte mi reći da kod nas uvek postoji samo jedan sposoban čovek u državi. Hajde da prevaziđemo kult ličnosti i bavimo se poslom. Te Sloba, te Koštunica, te Đinđić, te Tadić, te Đilas...

Imali smo pet sposobnih ljudi za poslednje 23 godine, od kojih je jedan bio tiranin? Pre bih rekao da je sistem truo, zajedno sa Danilovićem.

siniša

pre 13 godina

Ko zna zasto Danilovic tako misli ima tu neceg?A da treba da bude ne treba da bude,ako je ova drzava spala na to da politicari zauzimaju sve celne funkcije u nasem sportu ne hvala,iako sam Zvezdas,a znam da je i Djilas ipak svoj glas dajem Dejanu Bodirogi ali sta cete on nema autoritet,nije sposoban nije politicar,pa i moja baba da je politicar bila bi sposobna,kao prvo Srbija je poznata u kosarci tako da u kosarkaskom savezu treba da budu uspesni ljudi iz sveta kosarke manite me politicara!
(Nebojsa, 18. februar 2011 22:21)
Druže, hvala na razumnom komentaru. A apropo priče o sposobnosti naših političara, najbolje govori činjenica da smo postali "najgora" banana država sa kojom se šprda ko stigne, a ove naše uspešne političare "napolju" doživljavaju kao klovnove.

KOŠ

pre 13 godina

Kakve veze ima djilas sa košarkom. Ne uvlačite bolesnu politiku u zdravi sport ?Toliko mladosti sposobne oko nas, a Danilović traži i dalje sebi pomoć. Svi ste već toliko tužni da postaje odvratno.

006

pre 13 godina

Ma Mile Dodik za predsjednika saveza...em sposoban, em emotivan i obožava Košarku....a u odličnim je odnosima sa Danilovićem, Divcem, Đorđevićem, Bodirogom , tako da bi on to sa zadovoljstvom prihvatio.....

Milovan S Nikolić Sombor

pre 13 godina

Vi niste obavešteni koliko obaveza ima Djilas(mladoženja) i predsednik grada
Beograda.Znate li gospodo da Djilas
ima u planu stolicu Mirka Cvetkovića
a vi mu nudite šta?

SRB

pre 13 godina

Dosta više sa ovim političarima, muka mi je! Ako nemamo niti jednog vrsnog bivšeg košarkaša ili sportskog radnika za ovu funkciju, onda treba da propadnemo skroz.

Poštovaće nas više

pre 13 godina

Slažem se sa većinom .. Ali molim Vas pustite G.dina Đilasa da se bavi stvarima koje su od vitalnog značaja za ovu napaćenu Srbiju!!
Po meni on je prvi "pik", za novog premijera .. prema tome uozbiljite se i ne gurajte čoveka tamo gde mu nije mesto..
Neka Danilović i njemu slični uspešni ljudi iz košarke podmetnu malo svoja ledja i za reprezentaciju i neka prestane klubaštvo u savezu!
Opaska i za G-dina Čovića koji se sada sklanja iza G-dina Đilasa ?
Izvolite .. dajte predlog, djte program, sposobni ste to svi znamo, uspešni ste .. uključite se nemojte da se skrivate , još jednom ponavljam.. tog čoveka čekaju mnogo važniji poslovi u ovoj zemlji, u košarci imamo mnogo kvalitetnih kadrova, samo je pitanje sujete i srpske "sloge" i eto rešenja!!
Pozdrav svim iskrenim sportskim radnicima, trenerima i sportistima, na istom smo putu.. OI 2112 London!!
Svim snagama do medalje.. imamo kvalitet.. dokažimo svetu da je zaslužujemo..!!

Marko

pre 13 godina

Podrzavam Djilasa za predsednika Kosarkaskog Saveza Srbije, samo sto bih kao preporuku dao da za prvog saradnika uzme Bodirogu ili mozda Djordjevica koji bi bili zaduzeni za sportski deo. Ili obrnuto, da npr. Bodiroga bude predsednik a Djilas podpredsednik. Sasvim sve jedno.

bojan

pre 13 godina

Iako ne volim DS, Djilas je sposoban covek, i mislim da bi uz podrsku uspeo da vrati Dudu!
Danilovicu ne odustaj !
Ja bi licno isao da molim Dudu i da dam deo para koliko mu duguju za platu.
Muka mi je od Kapicica, sram ga moze biti samo !

slobodan

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto se bas politicari uvek ubacuju u sport? Jos nesto me je razocaralo uvezi Djilasa!Zaista sam mislio da je covek ok,medjutim posle njegove izjave za vreme dok su ministra Dulica kritikovali za davanje para za reklamu na teniskom turniru smucio mi se i shvatio da je ustvari kao i ostali politicari!

XXL Grobar

pre 13 godina

Danilovic shvatio da mu se klub raspada, pa sada hoce njihovog Djilasa da ih spasava! Nema vam spasa,pukli ste i u Evropi, a uskoro cete i kod nas!
(Mame Biram Diouf, 18. februar 2011 21:44)

Eeee - za ovako nesto kad covek napise treba stvarno imati talenta.
Tek je februar mesec a ti si vec jedan od najozbiljnijih kandidata za biser godine.

Spektra

pre 13 godina

Djilas je odlicno resenje,sigurno da je u stanju da napravi moderan savez koji ce funkcionisati na svim nivoima, samo je pitanje sta ako ne ubedi Dudu da promeni odluku?? Upravo je neko ko Djilas potreban i na celu fudbalskog saveza.

Nebojsa

pre 13 godina

Ko zna zasto Danilovic tako misli ima tu neceg?A da treba da bude ne treba da bude,ako je ova drzava spala na to da politicari zauzimaju sve celne funkcije u nasem sportu ne hvala,iako sam Zvezdas,a znam da je i Djilas ipak svoj glas dajem Dejanu Bodirogi ali sta cete on nema autoritet,nije sposoban nije politicar,pa i moja baba da je politicar bila bi sposobna,kao prvo Srbija je poznata u kosarci tako da u kosarkaskom savezu treba da budu uspesni ljudi iz sveta kosarke manite me politicara!

igor

pre 13 godina

Pametan predlog, čovek je uticajan i izuzetno sposoban.
Institucije, ustanove, kao i kompanije, moraju da vode SPOSOBNI ljudi.

Pogledajte šta nesposobni ljudi uradiše od FK i KK CZV i dovoljno je!

Mame Biram Diouf

pre 13 godina

Danilovic shvatio da mu se klub raspada, pa sada hoce njihovog Djilasa da ih spasava! Nema vam spasa,pukli ste i u Evropi, a uskoro cete i kod nas!

voja

pre 13 godina

Bravo, Đilas je sposoban i energičan čovek. Još ako uspe da ubedi Dudu Ivkovića da se vrati, da vodi reprezentaciju, uspeh neće izostati.
Čestitam !!!

voja

pre 13 godina

Bravo, Đilas je sposoban i energičan čovek. Još ako uspe da ubedi Dudu Ivkovića da se vrati, da vodi reprezentaciju, uspeh neće izostati.
Čestitam !!!

igor

pre 13 godina

Pametan predlog, čovek je uticajan i izuzetno sposoban.
Institucije, ustanove, kao i kompanije, moraju da vode SPOSOBNI ljudi.

Pogledajte šta nesposobni ljudi uradiše od FK i KK CZV i dovoljno je!

XXL Grobar

pre 13 godina

Danilovic shvatio da mu se klub raspada, pa sada hoce njihovog Djilasa da ih spasava! Nema vam spasa,pukli ste i u Evropi, a uskoro cete i kod nas!
(Mame Biram Diouf, 18. februar 2011 21:44)

Eeee - za ovako nesto kad covek napise treba stvarno imati talenta.
Tek je februar mesec a ti si vec jedan od najozbiljnijih kandidata za biser godine.

Mame Biram Diouf

pre 13 godina

Danilovic shvatio da mu se klub raspada, pa sada hoce njihovog Djilasa da ih spasava! Nema vam spasa,pukli ste i u Evropi, a uskoro cete i kod nas!

Nebojsa

pre 13 godina

Ko zna zasto Danilovic tako misli ima tu neceg?A da treba da bude ne treba da bude,ako je ova drzava spala na to da politicari zauzimaju sve celne funkcije u nasem sportu ne hvala,iako sam Zvezdas,a znam da je i Djilas ipak svoj glas dajem Dejanu Bodirogi ali sta cete on nema autoritet,nije sposoban nije politicar,pa i moja baba da je politicar bila bi sposobna,kao prvo Srbija je poznata u kosarci tako da u kosarkaskom savezu treba da budu uspesni ljudi iz sveta kosarke manite me politicara!

bojan

pre 13 godina

Iako ne volim DS, Djilas je sposoban covek, i mislim da bi uz podrsku uspeo da vrati Dudu!
Danilovicu ne odustaj !
Ja bi licno isao da molim Dudu i da dam deo para koliko mu duguju za platu.
Muka mi je od Kapicica, sram ga moze biti samo !

Spektra

pre 13 godina

Djilas je odlicno resenje,sigurno da je u stanju da napravi moderan savez koji ce funkcionisati na svim nivoima, samo je pitanje sta ako ne ubedi Dudu da promeni odluku?? Upravo je neko ko Djilas potreban i na celu fudbalskog saveza.

Poštovaće nas više

pre 13 godina

Slažem se sa većinom .. Ali molim Vas pustite G.dina Đilasa da se bavi stvarima koje su od vitalnog značaja za ovu napaćenu Srbiju!!
Po meni on je prvi "pik", za novog premijera .. prema tome uozbiljite se i ne gurajte čoveka tamo gde mu nije mesto..
Neka Danilović i njemu slični uspešni ljudi iz košarke podmetnu malo svoja ledja i za reprezentaciju i neka prestane klubaštvo u savezu!
Opaska i za G-dina Čovića koji se sada sklanja iza G-dina Đilasa ?
Izvolite .. dajte predlog, djte program, sposobni ste to svi znamo, uspešni ste .. uključite se nemojte da se skrivate , još jednom ponavljam.. tog čoveka čekaju mnogo važniji poslovi u ovoj zemlji, u košarci imamo mnogo kvalitetnih kadrova, samo je pitanje sujete i srpske "sloge" i eto rešenja!!
Pozdrav svim iskrenim sportskim radnicima, trenerima i sportistima, na istom smo putu.. OI 2112 London!!
Svim snagama do medalje.. imamo kvalitet.. dokažimo svetu da je zaslužujemo..!!

slobodan

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto se bas politicari uvek ubacuju u sport? Jos nesto me je razocaralo uvezi Djilasa!Zaista sam mislio da je covek ok,medjutim posle njegove izjave za vreme dok su ministra Dulica kritikovali za davanje para za reklamu na teniskom turniru smucio mi se i shvatio da je ustvari kao i ostali politicari!

Fica

pre 13 godina

svaka cast za sliku,ubledeli su ko vampiri...cim je to Djilas zasluzio da bude da celu kosarkaske organizacije,time sto je isao na utakmice...sada svima odgovara posto ima vlast,pa nek isplati on Dudu od reklama...

SRB

pre 13 godina

Dosta više sa ovim političarima, muka mi je! Ako nemamo niti jednog vrsnog bivšeg košarkaša ili sportskog radnika za ovu funkciju, onda treba da propadnemo skroz.

Raci

pre 13 godina

Skoro sve su uzeli, pa zasto ne bi uzeli bas sve. Obozavam nase politicare, nikad im dosta. Uskoro Ocekujem da Obama bude komesar NBA, po srpskom modelu.
Nas spas je iza ugla, samo je problem sto je kuca okrugla...

Drac0

pre 13 godina

Djilas je zvezdas, to je cini mi se jednom i sam rekao, valjda kada je urucivao nagradu partizanu nakon F4 Evrolige. Posto ga Danilovic preporucuje znaci da stvarno veruje da je on pravi covek.. Bodiroga jeste legenda ali ne moze on da napravi pare, Covica ja mislim da niko ne zeli pa prema tome Djilas je odlicno resenje..videcemo sta ce biti na kraju.

KOŠ

pre 13 godina

Kakve veze ima djilas sa košarkom. Ne uvlačite bolesnu politiku u zdravi sport ?Toliko mladosti sposobne oko nas, a Danilović traži i dalje sebi pomoć. Svi ste već toliko tužni da postaje odvratno.

Pera Kojot Supergenije

pre 13 godina

Sve je to divno. Ali, zar nije jedna od glavnih tačaka u borbi "nove" vlasti do 2000. godine bila da neće političari imati više od jedne funkcije?

Zar nije dovoljno velik posao biti gradonačelnik Beograda? Sposoban čovek, ali ovo malo mnogo podseća na veseli komunizam, a ako se dobro sećam Đilas se borio protiv istog.

Jedna funkcija je dovoljna. A i nemojte mi reći da kod nas uvek postoji samo jedan sposoban čovek u državi. Hajde da prevaziđemo kult ličnosti i bavimo se poslom. Te Sloba, te Koštunica, te Đinđić, te Tadić, te Đilas...

Imali smo pet sposobnih ljudi za poslednje 23 godine, od kojih je jedan bio tiranin? Pre bih rekao da je sistem truo, zajedno sa Danilovićem.

prompter

pre 13 godina

U najmanju ruku tuzno, iako se grobari naravno nece sloziti sa mnom. Postoje ljudi koji su zivot dali kosarci, a on bi Djilasa. Zasto? Zato sto im je on i njegovi drugari omogucio da budu monopolisti srpske kosarke. Pored ovolikih kosarkaskih velicina izabrati Djilasa? Kosarka kao sport gubi smisao, sve postaje politika.

baba Djona

pre 13 godina

Dokle vise u sportu politicara i kriminalaca, kakav Djilas, kakvi bakraci, hocemo ljude od kosarke, primer Dulica koji je ortoped nam kazuje na to zlo, sta je uradio od gradjevinske struke, napravio je 200.000 nezaposlenih i unistio gradjevinsku industriju.

dejo

pre 13 godina

Ako je iz DS-a onda što dalje......Bodiroga je legenda i on treba da vodi savez, ali džaba ja pričam kad će mafiozi postaviti Đilasa...na stranu njegova ljjubav prema sportu, ali vidjećete da sam bio u pravu...BODIROGA ZA PREDSJEDNIKA!!!

Marko

pre 13 godina

Podrzavam Djilasa za predsednika Kosarkaskog Saveza Srbije, samo sto bih kao preporuku dao da za prvog saradnika uzme Bodirogu ili mozda Djordjevica koji bi bili zaduzeni za sportski deo. Ili obrnuto, da npr. Bodiroga bude predsednik a Djilas podpredsednik. Sasvim sve jedno.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 13 godina

Vi niste obavešteni koliko obaveza ima Djilas(mladoženja) i predsednik grada
Beograda.Znate li gospodo da Djilas
ima u planu stolicu Mirka Cvetkovića
a vi mu nudite šta?

siniša

pre 13 godina

Ko zna zasto Danilovic tako misli ima tu neceg?A da treba da bude ne treba da bude,ako je ova drzava spala na to da politicari zauzimaju sve celne funkcije u nasem sportu ne hvala,iako sam Zvezdas,a znam da je i Djilas ipak svoj glas dajem Dejanu Bodirogi ali sta cete on nema autoritet,nije sposoban nije politicar,pa i moja baba da je politicar bila bi sposobna,kao prvo Srbija je poznata u kosarci tako da u kosarkaskom savezu treba da budu uspesni ljudi iz sveta kosarke manite me politicara!
(Nebojsa, 18. februar 2011 22:21)
Druže, hvala na razumnom komentaru. A apropo priče o sposobnosti naših političara, najbolje govori činjenica da smo postali "najgora" banana država sa kojom se šprda ko stigne, a ove naše uspešne političare "napolju" doživljavaju kao klovnove.

006

pre 13 godina

Ma Mile Dodik za predsjednika saveza...em sposoban, em emotivan i obožava Košarku....a u odličnim je odnosima sa Danilovićem, Divcem, Đorđevićem, Bodirogom , tako da bi on to sa zadovoljstvom prihvatio.....

WWW

pre 13 godina

Ako za nekoga mozemo reci da je sposoban i odgovoran- to je Djilas! Covek je toliko uradio za mlade i sport i Grad uopsteno da zasluzuje sve pohvale i punu podrsku. Takav covek moze mnogo dobrog da doprinese KSS.

pFc

pre 13 godina

Djilas? Jel ovo neka sala? Sta je sledece, da se vratimo jos jedan korak nazad i da nam opet generali i sefovi tajnih sluzbi budu predsednici sportskih organizacija!?!?!?!?! Sta ce im onda Duda, nek dovedu Dinkica da bude selektor a nek igraju poslanici iz skupstine. Bojkot opliticara u sportu!

Systema

pre 13 godina

G-din Djilas je bio izuzetno sposoban covek, kada je trebalo da se plate dugovanja kosarkaskim klubovima Zvezdi i Partizanu u 2009. godini. Dugovanje od par miliona evra je placeno iz gradskog budzeta. U to vreme, zaposlenima po osnovu ugovora u Gradskoj upravi, isplata zarade je kasnila vishe meseci...

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Zar Danilovicu i Djilasu nije jasno da se time krshi zakon o sukobu interesa, zbog vrshenja dve javne funkcije? Da ne spominjemo to shto je vlasnik svih firmi koje imaju bilborde u Beogradu.

Pedja

pre 13 godina

E samo jos u kosarku nije zaglavio taj svoj nos ...a i sto neko vec rece ,depolitizacija sporta bi bila dobra ,ali dokle god se kod nas u sportu obrcu kakve takve pare i politicari ce se petljati tamo .Da Kapicic valja - ne valja ,ali gde bas Djilasa iskopase ,nije mi jasno ?!

giska

pre 13 godina

bravo za djilasa...a duda me razocarao...te hoce te nece da vodi reprezentaciju...pa zar su pare najbitnije??? on dobija silne pare da bi vodio reprezentaciju a igraci?...upravu je jaric sto je rekao za njega...

ALEKSANDAR

pre 13 godina

pa kad ga hvali Danilovic,koji je partizanovac,iako je Djilas zvezdas,mora da vredi nesto....salu na stranu...covek koji je pomogao razvoju sporta u Beogradu,izgradnju terena,tako da.....vredi pokusati....

mare

pre 13 godina

Ako je covek tako uspesno vodio Narodnu kancelariju, pa ministarstvo za NIP, pa napravio od Beograda svetsku metropolu onda je apsolutno besmisleno dovoditi njegovu strucnost i sposobnost u pitanje, a ni njegova priverzenost kosarci i sportu uopste sto je vec visestruko dokazivao pomagajuci kako gradonacelnik tako i licno.

Osterlitz

pre 13 godina

Samo napred !
Vise mi je muka od jagnjecih brigada na celnim pozicijama sportskih organizacija. Nisu to mesare i klanice nego sportske organizacije!
Covek koji ima upravljacku sposobnost, pri tom izgleda sportski i sigurno se bavi sportom i treba da upravlja KSSom.

JamesBond007

pre 13 godina

Covek je gradonacelnik Beograda...naporno radi i svakim danom poboljsava zivot u glavnom gradu....sada je spreman da prihvati mesto predsednika KSS iako zna da je trenutno stanje u savezu ocajno.....to se ljudi zove hrabrost!

Zarko

pre 13 godina

I treba da bude! Toliko puta covek pomagao nase sportiste, cini mi se vise nego i samo ministarstvo za sport i omladinu. Kad niko nije nalazio sredstva za nase sportiste on je nalazio! Malo ljudi zna da je pomagao Cavicu pre svih njegovih uspeha. I ne samo njemu, vec i mnogim mladim sportistima, i pomaze im i danas ali se ne hvali time.

puzzle

pre 13 godina

odlican potez Danilovica!Videli smo sta je uradio za Beograd,otkako je gradonacelnik,ako ima zelje i volje da se bori za KS i napredak nase kosarke,onda ga treba pustiti,sigurno ce biti uspesan!

Navijacica

pre 13 godina

pomogao je tolikim sportistima,medju kojima je i Milorad Cavic koji prica o tome...sad sto se on ne busa u grudi i ne prica o tome,verovatno zeli da se promovise tim putem nego stvarima koje uradi kao gradonacelnik,i to je druga stvar...

Hadzipenda

pre 13 godina

Ne zelim da mislim da je osobu odgovarajuceg profila licnosti moguce naci jos samo u krugovima politike! Slazem se da je potreban neko takvih karakteristika! Pogodak u centar al' pogresna meta...

ALEKSA

pre 13 godina

prica se da je Dudin prijatelj,mozda uspe da ga vrati....a i ako ne njega,verovatno ce treneri imati vecu zelju da budu na celu tima....

Dijana

pre 13 godina

Neko ko je sposoban, uticajan i finansijski nezavistan,kao sto je Djilas, i treba da bude na celu KSS. On je mnogo puta na razne nacine pomagao raznim sportskim savezima, kao i mladjim sportistima ali to nije zeleo da istice.

sportista

pre 13 godina

Nije kosarka jedini sport u ovoj zemlji.Oni vec godinama uzimaju najveci novac od drzave i javnih preduzeca.Zato oni i sada predlazu Djilasa jer su KSS i KK Partizan uzeli ogromne pare od Telekoma a sada bi da se natovare na grbacu GRADA.Za kosarku je sve manje interesovanja u najrazvijenijim zemljama Evrope a kod nas se sve daje samo na kosarku.Pored toga to je jedini sport gde se daju velike pare za strance a nasi reprezentativci greju klupe u klubovima po Evropi.

N.A.

pre 13 godina

Ovo je sjajna vest za nasu kosarku.Mislim da ce g-din Djilas biti odlican predsednik KSS-a i pomoci da se rese mnogi problemi u nasem najtrofejnijem sportu.Prosto,sve sto je dosad uradio ide tome u prilog.A i mnogi ljudi u sportu,iako razlicitih uverenja,saglasni su da je Dragan Djilas idealno resenje za predsednika KSS-a.

Petar

pre 13 godina

"ne uvlacite bolesnu politiku u zdrav sport" u kojoj ti zemlji zivis? Od kada je sport zdrav? Ako neko moze da ga ozdravi mislim da je to ovaj covek....

Šomi

pre 13 godina

Pobednici uvek biraju pobednike, pa tako i Danilović predlaže Djilasa. Dobra je to ideja, ionako se kao gradonačelnik pokazao kao sjajan organizator i veliki profesionalac.

Alexa

pre 13 godina

Na toj poziciji i treba da bude neko ko voli sport, ume dobro da raspodeli novac a ume i da ga obezbedi. Dragan samo moze da pomogne da se KSS sto pre pokrene i vrati na pravi put. Ovo njemu ne bi bio klasicni posao i ne bi ga radio zbog novca.

Osterlitz

pre 13 godina

Do sada je dokazao da je sposoban kako za upravljanje gradom tako i u biznisu kojim sa ranije bavio. Treba podrzati dolazak takvog coveka na poziciju jer to moze doprineti razvoju naseg sporta.

Mileva

pre 13 godina

Ako i treba ovaj covek da bude na poziciji i u sportu i u politici. Taj je dokazao da je sposoban da zaradi i da raspolaze novcem. Zaradio je dosta u inostranstvu, tacnije u Ceskoj koliko mi je poznato.
On nije dosao kod nas u politiku da krade vec da se ostvari u jos jednoj oblasti, da savlada jos jedan izazov. Nek mu je sa srecom i u sportu, da zavede malo reda kao u Beogradu.

zile

pre 13 godina

Djilas bi bio idelano resenje u ovoj situaciji, posebno uzimajuci u obzir njegovo stalno zalaganje kako u kosarci tako i sportu uopste, a i imajuci u vidu njegove dobre odnose sa Ivkovicem koga bi verovatno vratio za selektora, ali samo pod uslovom da ovi monstrumi odu koji su napravili coveku situaciju kakvu su napravili da covek ne dobije uopste svoju platu, a da ne spominjem sve one gafove sa sponzorima i zaduzivanjem do guse.

Mara

pre 13 godina

Za razliku od mnogih koji se grabe oko raznoraznih funkcija a pritom ne znaju gde je levo, ovaj covek je sposoban, samouveren i stvarno obistini svoje reci!!!

jelka

pre 13 godina

zasto da ne?Djilas je veliki ljubitelj sporta,vise puta je finansirao mlade sportiste i samog Cavica,a nije pravio veliku buku oko toga u javnosti,sposoban je,finansijski nezavistan,pa ako ima vremena i za KS i vracanje nase kosarke kakva je bila nekad,onda ne vidim u cemu je problem da se postavi na tu funkciju!

Ljubitelj kosarke

pre 13 godina

Treba postaviti ovog coveka na celo KSS-a.On se u praksi pokazao kao veoma sposoban covek i ne vidim razlog zasto i u sportu ne bi pokazao to isto.I nije previse bitno sta je covek po profesiji vec je najbitnije da nasa kosarka dobije mesto u drustvu kakvo zasluzuje.Jednostavno,nemamo vremena za gubljenje,valja se dobro spremiti za EP ove godine u Litvaniji.

ALEKSA

pre 13 godina

prica se da je Dudin prijatelj,mozda uspe da ga vrati....a i ako ne njega,verovatno ce treneri imati vecu zelju da budu na celu tima....

dux

pre 13 godina

Djilas je svakako prava osoba za ovu funkciju, kao covek koji je uvek bio blizak sportistima i visestruko ih pomagao ukljucujuci Cavica i kosarkase Partizana a sigurno je jedan od najsposobnijih ljudi koje nasa zemlja poseduje.

Bojan

pre 13 godina

Djilas je pravi menadzer, a to je nasoj kosarci potrebno. Mi imamo igrace, trenere, strucni tim, ali ne i lidera na čelu, koji bi sve to znao da organizuje. Podržavam inicijativu i nadam se da će se realizovati.

Hranimir

pre 13 godina

Videcemo da li ce Djilas da prihvati tu novu funkciju, ali ja se slazem sa Covicem i Danilovicem , on je verovatno nas najbolji izbor.

Miroslav

pre 13 godina

Odlicna ideja!!!! Neko kao on nam je potreban u kosarkaskom savezu. Covek je od reci, pametan i cenjen. Samo jos da prihvati ponudu.

dule_zemun

pre 13 godina

Ako bi neko trebalo da preuzme tu funkciju onda je definitivno to gradonacelnik koji je svoju sposobnost vec dokazao kroz uspesno vodjenje grada, a i koji je veliki ljubitelj i obozavalac kosarke sto je pokazao kroz visestruke pomoci partizanu u evroligi.

mile25

pre 13 godina

Covek koji je finansijski apsolutno nezavistan, i koji poseduje ogromnu ljubav ka sportu a posebno kosarci kao sto je Djilas svakako bi bio sjajan kandidat za novog predsednika KSS, a posebno ako bi pored sebe imao ovog Kapicica koji je samo destruktivno uticao na Srpsku kosarku i doveo je do ruba propasti.

kimi

pre 13 godina

Poslednjih godina nejvise stete ovoj drzavi nisdu naneli politicari vec "navijaci" raznih klubova. Oni isti su dobrim delom doprineli losem imidzu Srbije u svetu. Vreme je da na celo jednog sportskog saveza dodje covek koji ce imati snage i moci da takve stvari promeni, i da nam sport, ali pravi sport pomogne da taj imidz popravimo.

Sinisa

pre 13 godina

Za ovu funkciju trebamo da izaberemo coveka koji je od poverenja, coveka koji je autoritativan i koji se zalaze. Koji se ne predaje lako i koji svoja obecanja sprovodi u delo. Takav covek je Djilas

NikolaBG

pre 13 godina

Sigurno da bi Djilas mogao da bude pravo resenje, sposoban, odlucan i ambiciozan, odnosno ima sve kvalitete da dovede u red savez koji vec godinama vode nesposobni ljudi.

Jelena

pre 13 godina

Gospodin gradonecelnik je jedan od retkih politicara koji pomaze sportiste mladjih generacija, vrhunske sportiste i one u usponu. Covek koji je jedini bodrio zensku tenisku reprezentacije na fed kupu u Novom Sadu, tim koji su cinile mlade nade naseg tenisa, devojke koje su pokazale veliku zelju i volju da brane boje svoje zemlje. A od predstavnika politicke javne scene na tribinama se nasao samo ovaj covek, dosao je da podrzi mlade devojke kojima je to bilo jako potrebno. I uvek je tu za nase sportiste i zato mu treba da ti sansu da se pokaze i na ovom polju jer on voli svoj narod, zemlju, ljude u njoj i veruje u njih.

Milica82

pre 13 godina

Od kada je na poziciji gradonacelnika uspeo je da od Beograda napravi svetsku metropolu. Covek koji se trudi za nase bolje sutra i zato mu treba dati i pruziti sansu da nasu kosarku ponovo postavi na vrh. Uz coveka kao sto je Djilas na poziciji predsednika KK Srbije uspeh nam je zagarnatovan.

JovicaMML

pre 13 godina

Srbija zemlja kosarke, nekada je bio nas slogan, uz slavne kosarkase smo se dicili i ponosili sto smo deo ove nacije. Dozvolimo da Srbija opet postane zemlja kosarke a to mozemo postici samo uz prave ljude na pravom mestu a gospodin Dragan Djilas je pokazao da je jedan od tih ljudi. Covek koji je uvek bio uz nase sportiste i kada smo bili na vrhu i kada smo ih svi voleli i onda kada su gubili i kada je trebalo opet krenuti od nule, on je bio tu da da podrsku i zato mu treba dati sansu da se pokaze i na ovom polju.

Darko

pre 13 godina

Neko rece "molimo gospodina Djilasa da se bavi stvarima koje su od vitalnog zancaja za Srbiju"... Ja mislim da je sport jedna od stvari koja i jeste od vitalnog znacaja. Aj samo da se podsetimo sta se desavalo prethodnih 2-3 godine u Beogradu. Ko je lomio grad, ko je ubio jednog dstranog drzavljanina, ko je izazvao nerede u Italiji, zbog cega Srbija ima tako los imidz u svetu... Milsim da svi znamo odgovor. Ako Djilas dodje u KSS, verujem, i zelim da verujem da ce takvih stvari biti manje, ili da ih cak i nece biti i da cu ja sa sinom moci da odem da gledam utakmicu u da se ne plasim dal cu dete zivo vratiti kuci.

Ana

pre 13 godina

Djilas uziva poverenje vecine gradjana zbog uspesnih rezultata na funkciji gradonacelnika Beograda, dakle ima legitimitet. Ima odlicne poslovne kontakte, koji mogu da pomognu KSS-u materijalno i logisticki, i na kraju ono najvaznije Djilas ima odlican odnos sa kosarkaskom "elitom". Dakle treba da bude predsednik kosarkaskog saveza Srbije, jer mi nemamo bolju osobu za tu funkciju od njega.

Nenad-bivsi kosarkas

pre 13 godina

Ovo je pre svega politicko-poslovno pitanje. Licno mislim da bi Djilas kao predsednik KSS ucinio mnogo dobro za nasu kosarku.

Dalibor

pre 13 godina

Svidja mi se ideja da se u obzir uzme i Djilas za mesto predsednika kss-a. Covek od reci, covek koji je postovan i koji ima kao on puno poslovnih kontakata je osoba koja bi trebalo da se nadje na takvoj jednoj funkciji.

Dalibor

pre 13 godina

Svidja mi se ideja da se u obzir uzme i Djilas za mesto predsednika kss-a. Covek od reci, covek koji je postovan i koji ima kao on puno poslovnih kontakata je osoba koja bi trebalo da se nadje na takvoj jednoj funkciji.

Dejana

pre 13 godina

Zasto da ne?! On je covek od reci, ucinio je puno za Beograd, svakoga dana cini jos vise, pustimo ga da ucini i za kosarku toliko. Djilase uz tebe smo, samo napred!

Dejana

pre 13 godina

Zasto da ne?! On je covek od reci, ucinio je puno za Beograd, svakoga dana cini jos vise, pustimo ga da ucini i za kosarku toliko. Djilase uz tebe smo, samo napred!

Rodja

pre 13 godina

Ovo sto je Covic izjavio da sa Dudom trebaju da se obave ozbiljni razgovori je istina, a za to je najbolji Djilas, ne samo sto kako kaze Covic je osoba koja ima autoritet vec i zato sto je prijatelj sa Dudom. Zato smatram da ako iko moze da ubedi Dudu da se vrati to je Djilas.

Vanja

pre 13 godina

Koliko vidim i Covic i Danilovic za najboljeg kandidata smatraju Dragana Djilasa. Licno i ja se slazem, on je ipak najbolji covek za tu funkciju. Iskren, stabilan, pravdean, i najvaznije cenjen i autoritativan. Ima sve osobine koje treba da ima novi predsednik KSS.

Goran

pre 13 godina

Smatram da je on najpogodniji izbor u ovom trenutku za takvu funkciju. On je mislim jedini covek koji bi mogao eventuano da vrati Dudu na mesto selektora. On je covek koji bi mogao da pomogne nasem KS, jedino on.

Ivan

pre 13 godina

Ja sam beogradjanin i pratim rad D. Djilasa. Gradonacelnik je ucinio dosta za nas grad, a kako vidim cini svakim danom sve vise i vise. Ne laze i ne prodaje nam lazne price i obecanja. Takav nam treba i na celu kosarkaskog saveza srbije. Ako ne on, neko slican njemu, ali u ovom trenutku ne pada mi napamet niko ko je adekvatniji za tu funkciju od njega.

beogradjanin

pre 13 godina

mnoge su prednosti ovoga: covek je pre svega veliki ljubitelj sporta a to dokazuje i cinjenica da im je mnogo puta pomogao kao i to da je veliki prijatelj sa Dudom Ivkovic sto znaci da ce ga mozda i vratiti.

Mame Biram Diouf

pre 13 godina

Danilovic shvatio da mu se klub raspada, pa sada hoce njihovog Djilasa da ih spasava! Nema vam spasa,pukli ste i u Evropi, a uskoro cete i kod nas!

igor

pre 13 godina

Pametan predlog, čovek je uticajan i izuzetno sposoban.
Institucije, ustanove, kao i kompanije, moraju da vode SPOSOBNI ljudi.

Pogledajte šta nesposobni ljudi uradiše od FK i KK CZV i dovoljno je!

voja

pre 13 godina

Bravo, Đilas je sposoban i energičan čovek. Još ako uspe da ubedi Dudu Ivkovića da se vrati, da vodi reprezentaciju, uspeh neće izostati.
Čestitam !!!

Spektra

pre 13 godina

Djilas je odlicno resenje,sigurno da je u stanju da napravi moderan savez koji ce funkcionisati na svim nivoima, samo je pitanje sta ako ne ubedi Dudu da promeni odluku?? Upravo je neko ko Djilas potreban i na celu fudbalskog saveza.

bojan

pre 13 godina

Iako ne volim DS, Djilas je sposoban covek, i mislim da bi uz podrsku uspeo da vrati Dudu!
Danilovicu ne odustaj !
Ja bi licno isao da molim Dudu i da dam deo para koliko mu duguju za platu.
Muka mi je od Kapicica, sram ga moze biti samo !

giska

pre 13 godina

bravo za djilasa...a duda me razocarao...te hoce te nece da vodi reprezentaciju...pa zar su pare najbitnije??? on dobija silne pare da bi vodio reprezentaciju a igraci?...upravu je jaric sto je rekao za njega...

Marko

pre 13 godina

Podrzavam Djilasa za predsednika Kosarkaskog Saveza Srbije, samo sto bih kao preporuku dao da za prvog saradnika uzme Bodirogu ili mozda Djordjevica koji bi bili zaduzeni za sportski deo. Ili obrnuto, da npr. Bodiroga bude predsednik a Djilas podpredsednik. Sasvim sve jedno.

Drac0

pre 13 godina

Djilas je zvezdas, to je cini mi se jednom i sam rekao, valjda kada je urucivao nagradu partizanu nakon F4 Evrolige. Posto ga Danilovic preporucuje znaci da stvarno veruje da je on pravi covek.. Bodiroga jeste legenda ali ne moze on da napravi pare, Covica ja mislim da niko ne zeli pa prema tome Djilas je odlicno resenje..videcemo sta ce biti na kraju.

Poštovaće nas više

pre 13 godina

Slažem se sa većinom .. Ali molim Vas pustite G.dina Đilasa da se bavi stvarima koje su od vitalnog značaja za ovu napaćenu Srbiju!!
Po meni on je prvi "pik", za novog premijera .. prema tome uozbiljite se i ne gurajte čoveka tamo gde mu nije mesto..
Neka Danilović i njemu slični uspešni ljudi iz košarke podmetnu malo svoja ledja i za reprezentaciju i neka prestane klubaštvo u savezu!
Opaska i za G-dina Čovića koji se sada sklanja iza G-dina Đilasa ?
Izvolite .. dajte predlog, djte program, sposobni ste to svi znamo, uspešni ste .. uključite se nemojte da se skrivate , još jednom ponavljam.. tog čoveka čekaju mnogo važniji poslovi u ovoj zemlji, u košarci imamo mnogo kvalitetnih kadrova, samo je pitanje sujete i srpske "sloge" i eto rešenja!!
Pozdrav svim iskrenim sportskim radnicima, trenerima i sportistima, na istom smo putu.. OI 2112 London!!
Svim snagama do medalje.. imamo kvalitet.. dokažimo svetu da je zaslužujemo..!!

XXL Grobar

pre 13 godina

Danilovic shvatio da mu se klub raspada, pa sada hoce njihovog Djilasa da ih spasava! Nema vam spasa,pukli ste i u Evropi, a uskoro cete i kod nas!
(Mame Biram Diouf, 18. februar 2011 21:44)

Eeee - za ovako nesto kad covek napise treba stvarno imati talenta.
Tek je februar mesec a ti si vec jedan od najozbiljnijih kandidata za biser godine.

Nebojsa

pre 13 godina

Ko zna zasto Danilovic tako misli ima tu neceg?A da treba da bude ne treba da bude,ako je ova drzava spala na to da politicari zauzimaju sve celne funkcije u nasem sportu ne hvala,iako sam Zvezdas,a znam da je i Djilas ipak svoj glas dajem Dejanu Bodirogi ali sta cete on nema autoritet,nije sposoban nije politicar,pa i moja baba da je politicar bila bi sposobna,kao prvo Srbija je poznata u kosarci tako da u kosarkaskom savezu treba da budu uspesni ljudi iz sveta kosarke manite me politicara!

Systema

pre 13 godina

G-din Djilas je bio izuzetno sposoban covek, kada je trebalo da se plate dugovanja kosarkaskim klubovima Zvezdi i Partizanu u 2009. godini. Dugovanje od par miliona evra je placeno iz gradskog budzeta. U to vreme, zaposlenima po osnovu ugovora u Gradskoj upravi, isplata zarade je kasnila vishe meseci...

WWW

pre 13 godina

Ako za nekoga mozemo reci da je sposoban i odgovoran- to je Djilas! Covek je toliko uradio za mlade i sport i Grad uopsteno da zasluzuje sve pohvale i punu podrsku. Takav covek moze mnogo dobrog da doprinese KSS.

prompter

pre 13 godina

U najmanju ruku tuzno, iako se grobari naravno nece sloziti sa mnom. Postoje ljudi koji su zivot dali kosarci, a on bi Djilasa. Zasto? Zato sto im je on i njegovi drugari omogucio da budu monopolisti srpske kosarke. Pored ovolikih kosarkaskih velicina izabrati Djilasa? Kosarka kao sport gubi smisao, sve postaje politika.

Fica

pre 13 godina

svaka cast za sliku,ubledeli su ko vampiri...cim je to Djilas zasluzio da bude da celu kosarkaske organizacije,time sto je isao na utakmice...sada svima odgovara posto ima vlast,pa nek isplati on Dudu od reklama...

ALEKSA

pre 13 godina

prica se da je Dudin prijatelj,mozda uspe da ga vrati....a i ako ne njega,verovatno ce treneri imati vecu zelju da budu na celu tima....

Sinisa

pre 13 godina

Za ovu funkciju trebamo da izaberemo coveka koji je od poverenja, coveka koji je autoritativan i koji se zalaze. Koji se ne predaje lako i koji svoja obecanja sprovodi u delo. Takav covek je Djilas

sportista

pre 13 godina

Nije kosarka jedini sport u ovoj zemlji.Oni vec godinama uzimaju najveci novac od drzave i javnih preduzeca.Zato oni i sada predlazu Djilasa jer su KSS i KK Partizan uzeli ogromne pare od Telekoma a sada bi da se natovare na grbacu GRADA.Za kosarku je sve manje interesovanja u najrazvijenijim zemljama Evrope a kod nas se sve daje samo na kosarku.Pored toga to je jedini sport gde se daju velike pare za strance a nasi reprezentativci greju klupe u klubovima po Evropi.

ALEKSANDAR

pre 13 godina

pa kad ga hvali Danilovic,koji je partizanovac,iako je Djilas zvezdas,mora da vredi nesto....salu na stranu...covek koji je pomogao razvoju sporta u Beogradu,izgradnju terena,tako da.....vredi pokusati....

jelka

pre 13 godina

zasto da ne?Djilas je veliki ljubitelj sporta,vise puta je finansirao mlade sportiste i samog Cavica,a nije pravio veliku buku oko toga u javnosti,sposoban je,finansijski nezavistan,pa ako ima vremena i za KS i vracanje nase kosarke kakva je bila nekad,onda ne vidim u cemu je problem da se postavi na tu funkciju!

dux

pre 13 godina

Djilas je svakako prava osoba za ovu funkciju, kao covek koji je uvek bio blizak sportistima i visestruko ih pomagao ukljucujuci Cavica i kosarkase Partizana a sigurno je jedan od najsposobnijih ljudi koje nasa zemlja poseduje.

Dalibor

pre 13 godina

Svidja mi se ideja da se u obzir uzme i Djilas za mesto predsednika kss-a. Covek od reci, covek koji je postovan i koji ima kao on puno poslovnih kontakata je osoba koja bi trebalo da se nadje na takvoj jednoj funkciji.

slobodan

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto se bas politicari uvek ubacuju u sport? Jos nesto me je razocaralo uvezi Djilasa!Zaista sam mislio da je covek ok,medjutim posle njegove izjave za vreme dok su ministra Dulica kritikovali za davanje para za reklamu na teniskom turniru smucio mi se i shvatio da je ustvari kao i ostali politicari!

Osterlitz

pre 13 godina

Do sada je dokazao da je sposoban kako za upravljanje gradom tako i u biznisu kojim sa ranije bavio. Treba podrzati dolazak takvog coveka na poziciju jer to moze doprineti razvoju naseg sporta.

Osterlitz

pre 13 godina

Samo napred !
Vise mi je muka od jagnjecih brigada na celnim pozicijama sportskih organizacija. Nisu to mesare i klanice nego sportske organizacije!
Covek koji ima upravljacku sposobnost, pri tom izgleda sportski i sigurno se bavi sportom i treba da upravlja KSSom.

puzzle

pre 13 godina

odlican potez Danilovica!Videli smo sta je uradio za Beograd,otkako je gradonacelnik,ako ima zelje i volje da se bori za KS i napredak nase kosarke,onda ga treba pustiti,sigurno ce biti uspesan!

ALEKSA

pre 13 godina

prica se da je Dudin prijatelj,mozda uspe da ga vrati....a i ako ne njega,verovatno ce treneri imati vecu zelju da budu na celu tima....

Milica82

pre 13 godina

Od kada je na poziciji gradonacelnika uspeo je da od Beograda napravi svetsku metropolu. Covek koji se trudi za nase bolje sutra i zato mu treba dati i pruziti sansu da nasu kosarku ponovo postavi na vrh. Uz coveka kao sto je Djilas na poziciji predsednika KK Srbije uspeh nam je zagarnatovan.

006

pre 13 godina

Ma Mile Dodik za predsjednika saveza...em sposoban, em emotivan i obožava Košarku....a u odličnim je odnosima sa Danilovićem, Divcem, Đorđevićem, Bodirogom , tako da bi on to sa zadovoljstvom prihvatio.....

Dijana

pre 13 godina

Neko ko je sposoban, uticajan i finansijski nezavistan,kao sto je Djilas, i treba da bude na celu KSS. On je mnogo puta na razne nacine pomagao raznim sportskim savezima, kao i mladjim sportistima ali to nije zeleo da istice.

Mileva

pre 13 godina

Ako i treba ovaj covek da bude na poziciji i u sportu i u politici. Taj je dokazao da je sposoban da zaradi i da raspolaze novcem. Zaradio je dosta u inostranstvu, tacnije u Ceskoj koliko mi je poznato.
On nije dosao kod nas u politiku da krade vec da se ostvari u jos jednoj oblasti, da savlada jos jedan izazov. Nek mu je sa srecom i u sportu, da zavede malo reda kao u Beogradu.

Zarko

pre 13 godina

I treba da bude! Toliko puta covek pomagao nase sportiste, cini mi se vise nego i samo ministarstvo za sport i omladinu. Kad niko nije nalazio sredstva za nase sportiste on je nalazio! Malo ljudi zna da je pomagao Cavicu pre svih njegovih uspeha. I ne samo njemu, vec i mnogim mladim sportistima, i pomaze im i danas ali se ne hvali time.

mare

pre 13 godina

Ako je covek tako uspesno vodio Narodnu kancelariju, pa ministarstvo za NIP, pa napravio od Beograda svetsku metropolu onda je apsolutno besmisleno dovoditi njegovu strucnost i sposobnost u pitanje, a ni njegova priverzenost kosarci i sportu uopste sto je vec visestruko dokazivao pomagajuci kako gradonacelnik tako i licno.

Ana

pre 13 godina

Djilas uziva poverenje vecine gradjana zbog uspesnih rezultata na funkciji gradonacelnika Beograda, dakle ima legitimitet. Ima odlicne poslovne kontakte, koji mogu da pomognu KSS-u materijalno i logisticki, i na kraju ono najvaznije Djilas ima odlican odnos sa kosarkaskom "elitom". Dakle treba da bude predsednik kosarkaskog saveza Srbije, jer mi nemamo bolju osobu za tu funkciju od njega.

Nenad-bivsi kosarkas

pre 13 godina

Ovo je pre svega politicko-poslovno pitanje. Licno mislim da bi Djilas kao predsednik KSS ucinio mnogo dobro za nasu kosarku.

KOŠ

pre 13 godina

Kakve veze ima djilas sa košarkom. Ne uvlačite bolesnu politiku u zdravi sport ?Toliko mladosti sposobne oko nas, a Danilović traži i dalje sebi pomoć. Svi ste već toliko tužni da postaje odvratno.

Dalibor

pre 13 godina

Svidja mi se ideja da se u obzir uzme i Djilas za mesto predsednika kss-a. Covek od reci, covek koji je postovan i koji ima kao on puno poslovnih kontakata je osoba koja bi trebalo da se nadje na takvoj jednoj funkciji.

Dejana

pre 13 godina

Zasto da ne?! On je covek od reci, ucinio je puno za Beograd, svakoga dana cini jos vise, pustimo ga da ucini i za kosarku toliko. Djilase uz tebe smo, samo napred!

Raci

pre 13 godina

Skoro sve su uzeli, pa zasto ne bi uzeli bas sve. Obozavam nase politicare, nikad im dosta. Uskoro Ocekujem da Obama bude komesar NBA, po srpskom modelu.
Nas spas je iza ugla, samo je problem sto je kuca okrugla...

Alexa

pre 13 godina

Na toj poziciji i treba da bude neko ko voli sport, ume dobro da raspodeli novac a ume i da ga obezbedi. Dragan samo moze da pomogne da se KSS sto pre pokrene i vrati na pravi put. Ovo njemu ne bi bio klasicni posao i ne bi ga radio zbog novca.

N.A.

pre 13 godina

Ovo je sjajna vest za nasu kosarku.Mislim da ce g-din Djilas biti odlican predsednik KSS-a i pomoci da se rese mnogi problemi u nasem najtrofejnijem sportu.Prosto,sve sto je dosad uradio ide tome u prilog.A i mnogi ljudi u sportu,iako razlicitih uverenja,saglasni su da je Dragan Djilas idealno resenje za predsednika KSS-a.

Dejana

pre 13 godina

Zasto da ne?! On je covek od reci, ucinio je puno za Beograd, svakoga dana cini jos vise, pustimo ga da ucini i za kosarku toliko. Djilase uz tebe smo, samo napred!

Bojan

pre 13 godina

Djilas je pravi menadzer, a to je nasoj kosarci potrebno. Mi imamo igrace, trenere, strucni tim, ali ne i lidera na čelu, koji bi sve to znao da organizuje. Podržavam inicijativu i nadam se da će se realizovati.

Rodja

pre 13 godina

Ovo sto je Covic izjavio da sa Dudom trebaju da se obave ozbiljni razgovori je istina, a za to je najbolji Djilas, ne samo sto kako kaze Covic je osoba koja ima autoritet vec i zato sto je prijatelj sa Dudom. Zato smatram da ako iko moze da ubedi Dudu da se vrati to je Djilas.

Hadzipenda

pre 13 godina

Ne zelim da mislim da je osobu odgovarajuceg profila licnosti moguce naci jos samo u krugovima politike! Slazem se da je potreban neko takvih karakteristika! Pogodak u centar al' pogresna meta...

pFc

pre 13 godina

Djilas? Jel ovo neka sala? Sta je sledece, da se vratimo jos jedan korak nazad i da nam opet generali i sefovi tajnih sluzbi budu predsednici sportskih organizacija!?!?!?!?! Sta ce im onda Duda, nek dovedu Dinkica da bude selektor a nek igraju poslanici iz skupstine. Bojkot opliticara u sportu!

Pedja

pre 13 godina

E samo jos u kosarku nije zaglavio taj svoj nos ...a i sto neko vec rece ,depolitizacija sporta bi bila dobra ,ali dokle god se kod nas u sportu obrcu kakve takve pare i politicari ce se petljati tamo .Da Kapicic valja - ne valja ,ali gde bas Djilasa iskopase ,nije mi jasno ?!

dule_zemun

pre 13 godina

Ako bi neko trebalo da preuzme tu funkciju onda je definitivno to gradonacelnik koji je svoju sposobnost vec dokazao kroz uspesno vodjenje grada, a i koji je veliki ljubitelj i obozavalac kosarke sto je pokazao kroz visestruke pomoci partizanu u evroligi.

kimi

pre 13 godina

Poslednjih godina nejvise stete ovoj drzavi nisdu naneli politicari vec "navijaci" raznih klubova. Oni isti su dobrim delom doprineli losem imidzu Srbije u svetu. Vreme je da na celo jednog sportskog saveza dodje covek koji ce imati snage i moci da takve stvari promeni, i da nam sport, ali pravi sport pomogne da taj imidz popravimo.

JamesBond007

pre 13 godina

Covek je gradonacelnik Beograda...naporno radi i svakim danom poboljsava zivot u glavnom gradu....sada je spreman da prihvati mesto predsednika KSS iako zna da je trenutno stanje u savezu ocajno.....to se ljudi zove hrabrost!

Navijacica

pre 13 godina

pomogao je tolikim sportistima,medju kojima je i Milorad Cavic koji prica o tome...sad sto se on ne busa u grudi i ne prica o tome,verovatno zeli da se promovise tim putem nego stvarima koje uradi kao gradonacelnik,i to je druga stvar...

mile25

pre 13 godina

Covek koji je finansijski apsolutno nezavistan, i koji poseduje ogromnu ljubav ka sportu a posebno kosarci kao sto je Djilas svakako bi bio sjajan kandidat za novog predsednika KSS, a posebno ako bi pored sebe imao ovog Kapicica koji je samo destruktivno uticao na Srpsku kosarku i doveo je do ruba propasti.

zile

pre 13 godina

Djilas bi bio idelano resenje u ovoj situaciji, posebno uzimajuci u obzir njegovo stalno zalaganje kako u kosarci tako i sportu uopste, a i imajuci u vidu njegove dobre odnose sa Ivkovicem koga bi verovatno vratio za selektora, ali samo pod uslovom da ovi monstrumi odu koji su napravili coveku situaciju kakvu su napravili da covek ne dobije uopste svoju platu, a da ne spominjem sve one gafove sa sponzorima i zaduzivanjem do guse.

Darko

pre 13 godina

Neko rece "molimo gospodina Djilasa da se bavi stvarima koje su od vitalnog zancaja za Srbiju"... Ja mislim da je sport jedna od stvari koja i jeste od vitalnog znacaja. Aj samo da se podsetimo sta se desavalo prethodnih 2-3 godine u Beogradu. Ko je lomio grad, ko je ubio jednog dstranog drzavljanina, ko je izazvao nerede u Italiji, zbog cega Srbija ima tako los imidz u svetu... Milsim da svi znamo odgovor. Ako Djilas dodje u KSS, verujem, i zelim da verujem da ce takvih stvari biti manje, ili da ih cak i nece biti i da cu ja sa sinom moci da odem da gledam utakmicu u da se ne plasim dal cu dete zivo vratiti kuci.

Ljubitelj kosarke

pre 13 godina

Treba postaviti ovog coveka na celo KSS-a.On se u praksi pokazao kao veoma sposoban covek i ne vidim razlog zasto i u sportu ne bi pokazao to isto.I nije previse bitno sta je covek po profesiji vec je najbitnije da nasa kosarka dobije mesto u drustvu kakvo zasluzuje.Jednostavno,nemamo vremena za gubljenje,valja se dobro spremiti za EP ove godine u Litvaniji.

NikolaBG

pre 13 godina

Sigurno da bi Djilas mogao da bude pravo resenje, sposoban, odlucan i ambiciozan, odnosno ima sve kvalitete da dovede u red savez koji vec godinama vode nesposobni ljudi.

Mara

pre 13 godina

Za razliku od mnogih koji se grabe oko raznoraznih funkcija a pritom ne znaju gde je levo, ovaj covek je sposoban, samouveren i stvarno obistini svoje reci!!!

Pera Kojot Supergenije

pre 13 godina

Sve je to divno. Ali, zar nije jedna od glavnih tačaka u borbi "nove" vlasti do 2000. godine bila da neće političari imati više od jedne funkcije?

Zar nije dovoljno velik posao biti gradonačelnik Beograda? Sposoban čovek, ali ovo malo mnogo podseća na veseli komunizam, a ako se dobro sećam Đilas se borio protiv istog.

Jedna funkcija je dovoljna. A i nemojte mi reći da kod nas uvek postoji samo jedan sposoban čovek u državi. Hajde da prevaziđemo kult ličnosti i bavimo se poslom. Te Sloba, te Koštunica, te Đinđić, te Tadić, te Đilas...

Imali smo pet sposobnih ljudi za poslednje 23 godine, od kojih je jedan bio tiranin? Pre bih rekao da je sistem truo, zajedno sa Danilovićem.

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Zar Danilovicu i Djilasu nije jasno da se time krshi zakon o sukobu interesa, zbog vrshenja dve javne funkcije? Da ne spominjemo to shto je vlasnik svih firmi koje imaju bilborde u Beogradu.

Petar

pre 13 godina

"ne uvlacite bolesnu politiku u zdrav sport" u kojoj ti zemlji zivis? Od kada je sport zdrav? Ako neko moze da ga ozdravi mislim da je to ovaj covek....

Šomi

pre 13 godina

Pobednici uvek biraju pobednike, pa tako i Danilović predlaže Djilasa. Dobra je to ideja, ionako se kao gradonačelnik pokazao kao sjajan organizator i veliki profesionalac.

Vanja

pre 13 godina

Koliko vidim i Covic i Danilovic za najboljeg kandidata smatraju Dragana Djilasa. Licno i ja se slazem, on je ipak najbolji covek za tu funkciju. Iskren, stabilan, pravdean, i najvaznije cenjen i autoritativan. Ima sve osobine koje treba da ima novi predsednik KSS.

SRB

pre 13 godina

Dosta više sa ovim političarima, muka mi je! Ako nemamo niti jednog vrsnog bivšeg košarkaša ili sportskog radnika za ovu funkciju, onda treba da propadnemo skroz.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 13 godina

Vi niste obavešteni koliko obaveza ima Djilas(mladoženja) i predsednik grada
Beograda.Znate li gospodo da Djilas
ima u planu stolicu Mirka Cvetkovića
a vi mu nudite šta?

dejo

pre 13 godina

Ako je iz DS-a onda što dalje......Bodiroga je legenda i on treba da vodi savez, ali džaba ja pričam kad će mafiozi postaviti Đilasa...na stranu njegova ljjubav prema sportu, ali vidjećete da sam bio u pravu...BODIROGA ZA PREDSJEDNIKA!!!

baba Djona

pre 13 godina

Dokle vise u sportu politicara i kriminalaca, kakav Djilas, kakvi bakraci, hocemo ljude od kosarke, primer Dulica koji je ortoped nam kazuje na to zlo, sta je uradio od gradjevinske struke, napravio je 200.000 nezaposlenih i unistio gradjevinsku industriju.

Jelena

pre 13 godina

Gospodin gradonecelnik je jedan od retkih politicara koji pomaze sportiste mladjih generacija, vrhunske sportiste i one u usponu. Covek koji je jedini bodrio zensku tenisku reprezentacije na fed kupu u Novom Sadu, tim koji su cinile mlade nade naseg tenisa, devojke koje su pokazale veliku zelju i volju da brane boje svoje zemlje. A od predstavnika politicke javne scene na tribinama se nasao samo ovaj covek, dosao je da podrzi mlade devojke kojima je to bilo jako potrebno. I uvek je tu za nase sportiste i zato mu treba da ti sansu da se pokaze i na ovom polju jer on voli svoj narod, zemlju, ljude u njoj i veruje u njih.

JovicaMML

pre 13 godina

Srbija zemlja kosarke, nekada je bio nas slogan, uz slavne kosarkase smo se dicili i ponosili sto smo deo ove nacije. Dozvolimo da Srbija opet postane zemlja kosarke a to mozemo postici samo uz prave ljude na pravom mestu a gospodin Dragan Djilas je pokazao da je jedan od tih ljudi. Covek koji je uvek bio uz nase sportiste i kada smo bili na vrhu i kada smo ih svi voleli i onda kada su gubili i kada je trebalo opet krenuti od nule, on je bio tu da da podrsku i zato mu treba dati sansu da se pokaze i na ovom polju.

Ivan

pre 13 godina

Ja sam beogradjanin i pratim rad D. Djilasa. Gradonacelnik je ucinio dosta za nas grad, a kako vidim cini svakim danom sve vise i vise. Ne laze i ne prodaje nam lazne price i obecanja. Takav nam treba i na celu kosarkaskog saveza srbije. Ako ne on, neko slican njemu, ali u ovom trenutku ne pada mi napamet niko ko je adekvatniji za tu funkciju od njega.

Goran

pre 13 godina

Smatram da je on najpogodniji izbor u ovom trenutku za takvu funkciju. On je mislim jedini covek koji bi mogao eventuano da vrati Dudu na mesto selektora. On je covek koji bi mogao da pomogne nasem KS, jedino on.

Hranimir

pre 13 godina

Videcemo da li ce Djilas da prihvati tu novu funkciju, ali ja se slazem sa Covicem i Danilovicem , on je verovatno nas najbolji izbor.

Miroslav

pre 13 godina

Odlicna ideja!!!! Neko kao on nam je potreban u kosarkaskom savezu. Covek je od reci, pametan i cenjen. Samo jos da prihvati ponudu.

siniša

pre 13 godina

Ko zna zasto Danilovic tako misli ima tu neceg?A da treba da bude ne treba da bude,ako je ova drzava spala na to da politicari zauzimaju sve celne funkcije u nasem sportu ne hvala,iako sam Zvezdas,a znam da je i Djilas ipak svoj glas dajem Dejanu Bodirogi ali sta cete on nema autoritet,nije sposoban nije politicar,pa i moja baba da je politicar bila bi sposobna,kao prvo Srbija je poznata u kosarci tako da u kosarkaskom savezu treba da budu uspesni ljudi iz sveta kosarke manite me politicara!
(Nebojsa, 18. februar 2011 22:21)
Druže, hvala na razumnom komentaru. A apropo priče o sposobnosti naših političara, najbolje govori činjenica da smo postali "najgora" banana država sa kojom se šprda ko stigne, a ove naše uspešne političare "napolju" doživljavaju kao klovnove.

beogradjanin

pre 13 godina

mnoge su prednosti ovoga: covek je pre svega veliki ljubitelj sporta a to dokazuje i cinjenica da im je mnogo puta pomogao kao i to da je veliki prijatelj sa Dudom Ivkovic sto znaci da ce ga mozda i vratiti.