F1 premijere: Mercedes GP W02

Ono što je 1. februara prikazano ispred Mercedesove garaže na stazi „Rikardo Tormo“ nominalno je drugi, a po genetici prvi pravi auto ’trokrake zvezde’ u savremenoj Formuli 1 - prošlogodišnju formulu ipak je konstruisao tim koji smo poznavali kao Bron GP, Štutgart je na njoj finansijski mogao da interveniše tek u razvojnoj fazi tokom sezone. Bolid označen kao MGP W02, druga je fabrička ’srebrna strela’ u Formuli 1 posle 1955. i rezultat je dvanaestomesečnog dizajnerskog rada i razvoja.

Pošaljite komentar
 1. zelim vam veliku kolicinu znanja i dosta sportske srece, da progurate sumahera na pobednicko postolje makar jedanput, pa da slavim kao da smo prvaci sveta u fudbalu.

  hvala, toliko
  (wlado, 16. februar 2011 09:16)

  # Link komentara

 2. samo napred mercedes..iskreno se nadam da cete zaista ove godine napraviti korak napred..drzim vam fige :) a posebno shumiju ;) jedva cekam pocetak :))
  (:)), 8. februar 2011 22:58)

  # Link komentara

 3. e ako rozberga ne spase new look, nishta nece! a i deda se neshto (dodatno) ofucao...
  (JeKatarina, 8. februar 2011 21:18)

  # Link komentara

 4. Odličan tekst.Veliki sam fan Schumachera od kad znam za sebe ali se slažem sa izjavom Alana Prosta.U svakom slučaju očekujem daleko bolju sezonu od prethodne u kojoj je Rosberg uglavnom statirao na 4 mestu i niže a Schumacher se očigledno mučio sa bolidom i uspeo je da uveća ionako velik broj incidenata u svojoj karijeri.Bio bih zadovoljan kada bi Schumi pobedio par puta i pokazao mladjim snagama da nije zaboravio da vozi a o 8 tituli mislim da je rano govoriti
  (regenmeister87, 8. februar 2011 20:55)

  # Link komentara