Nedelja, 06.02.2011.

16:28

Liverpul srušio Čelsi, gol Žigića

Fudbaleri Birmingema pobedili su Vest Hem u gostima sa 1:0 u 26. kolu Premijer lige, a jedini gol na meču dao je srpski napadač Nikola Žigić u 66. minutu.

Izvor: SO

Liverpul srušio Èelsi, gol Žigiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

TORRES CFC 9

pre 13 godina

Tores nije ni odigrao 70 min a vec ste poceli da pricate da je on cist promasaj za Celzi.Po meni je najveci krivac Anelka i Ceh!Anceloti je izbacio Toresa zbog svega sto je doziveo prosle nedelje,a da je ostao na terenu bila bi druga prica.
Pozz za navijace Celzija

MAX

pre 13 godina

Bravo Liverpool!!!
Iako sam fan Man Utd presrecan sam zbog pobede crvenih, dzabe sve pare ovog sveta, kad se moze pobediti i bez spiceva, taktika 5-5-0. Bravo Kenny.

dragan

pre 13 godina

Smijem sada glavu da dam da Liverpul nece biti u prva cetiri mjesta na kraju sezone....i ne vidim zasto je torres pogrijesio sto je otisao u celzi, rekao je da hoce trofeje! mozda ove godine nece uzeti tituli u engleskoj ali u LS ima veliku sansu!Sa druge strane ovi povremeni bljeskovi Liverpula su samo to...neki veliki igraci ce u liverpulu zavrsiti karijeru bez i jedne nacionalne titule i to mora da boli...Nece Gerrard za 10 godina pricati kako je bio 16 puta prvak engleske ili kako vec...

DOKTOR

pre 13 godina

Posto ste me sinoc otkacili, sad valjda necete: THERE WAS SOMETHING IN THE AIR THAT NIGHT, THE STARS SO BRIGHT F E R N A N D O...A o KRALJU NE TREBA TROSITI RECI, TO KAKO IH JE PROMESAO NA TERENU I U KOJOJ JE FORMACIJI IGRAO JA JOS UVEK NE KAPIRAM, ALI CROSSING KOJI JE UVEO U IGRU JE NESTO NEVEROVATNO!LJUDI DAJTE DA I MI OVDE NAPRAVIMO NEKO MESTO GDE CEMO SE OKUPLJATI, KAO STO VELIKI KLUB U CELOM SVETU IMA SVOJE MALE HRAMOVE ZA ZAJEDNICKO RADOVANJE. ILI ME, MOLIM VAS, AKO TO VEC POSTOJI OBAVESTITE GDE JE!
JOS JEDNOM, NAJVEĆE HVALA ABRAMOVICU, PREPORODIO NAM JE TIM!
"...ON FIELDS WHERE ONCE KING KENNY PLAYED...

DOKTOR

pre 13 godina

Aha, zbog velikih slova. Ok, može i ovako, cak je i lepse. Dakle, ABBA, davnih godina: "There was something in the air that night, the stars so bright...", e ovo mora velikim: ..."FERNANDO!!!!!!!!!!!!!"
"...on fields where once King Kenny played..."
YNWA FOREVER!!!!!!!!!

stevan

pre 13 godina

Kako ste svi smesni,mali,veliki klub???? Kad bi fudbal igrali samo istorijski najuspesniji klubovi nacionalnih liga vise ne bi ni bilo...i real i mancester i liv su krenuli od nule pa tako sad i city ima priliku da udje u borbu za sve trofeje.Roman se otvorio malo pa svi kompleksasi odmah pluju celzi a u zadnje 3-4 godine od celzija su vise trosili i real,barca,lev,city,mancester,bayern,zenit,marsej,inter,milan pa nikom nista.

Zvezdan

pre 13 godina

Jedini krivac za poraz Čelsija je Kralo Anćeloti! Očajna postavka igre sa tri napadača koji prvi put igraju zajedno na tako bitnom meču.To ni amater ne bi uradio!Drogba i Anjelka su bili očajni,Toresu se i može progledati kroz prste s obzirom da je igrao prvi meč sa novom ekipom!U Čelsiju postoji nekoiliko igrača koji su suviše dugo zajedno i kojima evidentno nedostaje motiva za daljim takmičenjem u ovoj ekipi!Drogba je zreo za odlazak!

Petar

pre 13 godina

Kako je lepo videti trenera koji se raduje pobedi svog kluba kao dete, jer je zarazeni navijac istog. Lep prizor, jer potpuno zaboravite poslovni aspekt fudbala i jednostavno gledate sport.

Sasha LFC

pre 13 godina

Ne bih da gušim ponovo pa samo jedan podatak. Kada je poslednji put Keni Dalgliš vodio Liverpul na Stanford Bridžu 1989 godine Liverpul je igrao protiv prvaka Engleske Čelzija. Da, tada su bili zvanični prvaci druge engleske lige. Toliko o tradiciji i veličini kluba. Nažalost to je i poslednja godina kada je Liverpul bio šampion Engleske.

Sasha LFC

pre 13 godina

Dakle, još jedanput se pokazuje da ne postoji ni igrač ni trener koji je veći od kluba. Baš bih voleo da vidim te vajne eksperte da sad objasne zašto Ćelzi nije zgazio Liverpul. Pre utakmice govorilo se da je to samo pitanje koliko će razlike za Čelzi biti a onda na utakmici vidimo dva potpuno ravnopravna protivnika i, definitivno, taktičku pobedu Dalgliša nad Anćelotijem za pobedu Liverpula. I to se sve dešava bez dve akvizicije Liverpula u ovom prelaznom roku.
Gde su sada eksperti koji tvrde da Liverpulu treba bolja odbrana? Kako se tumači da od dolaska Dalgliša to postaje najbolja odbrana u ligi? Kada je Liverpul poslednji put primio gol? Ko će ga sledeći dati?
Ukoliko Dalgliš uspe da motiviše i vrati Džo Kola u pravi formu Liverpulu ni ne treba neko pojačanje. Uz Meireleša i Džerarda to bi bio najbolji vezni red u Premijer ligi. A vlasnici i Dalgliš najavljuju novo ojačavanje tima naleto. Očigledno je da je svim zluradima koji su predviđali totalni krah kluba ovim zaboden nož u srce. Šteta je samo što Dalgliš nije došao samo dva meseca ranije, Liverpul bi igrao Ligu šampiona sledeće godine. Ipak to je šteta samo za male klubove (u koje usput budi rečeno spada i Čelzi) koji moraju da iskoriste šansu kada dođe pošto druge neće biti. Za Liverpul nije bitno da li će šesta titula u LŠ doći sledeće godine ili za 5 godina, ono što je sigurno je da će se to desiti. Takav položaj u Engleskoj ima samo još jedan tim (naravno Man.U.). I naravno, titula u Premijeru će se desiti. I naravno, bez opterećivanja kada če se desiti. I naravno, biće Liverpul najtrofejniji tim na ostrvu i kada se sumiraju rezultati za recimo dve do tri decenije. I naravno, Tores nije nikada shvatio niti će ikad shvatiti gde je bio. I naravno, niko ne zna gde će i šta će tada biti Čelzi, Mančester Siti i slični instant veliki timovi. Glupi Tores jadan ne zna da je Atletiko Madrid tim koji kod pravih ljubitelja i poznavaoca fudbala ima znatno veći rejting od Čelzija. A to što se on polakomio za par hiljada funti više nedeljno, to je njegov problem. Priča o želji da osvoji neki trofej je smešna. Pri tom o svakom engleskom klubu, pa i Čelziju, mogu da govorim samo sa velikim poštovanjem pošto svi imaju veliku tradiciju. Ipak ako gledamo Barcu, Real, Milan, Inter, Juventus i Bajern, u tu ravan možemo da stavimo samo Liverpul i Mančester Junajted od Engleza. A čak i imena Ajaks, Porto, Benfika, PSV izaziva veći respekt od Čelzija i ostalih tajkunskih klubova.

Gunner

pre 13 godina

Nzm cemu tolika frka oko Toresa. On nije bio nikakav faktor ni u Liverpulu, a nece biti ni u Celziju... Decko je drvo obicno. Nekad je bio koristan, ali ta vremena su prosla. Ne vredi on sad ni 10 miliona. Bacene pare....

Kenny > Murinho

pre 13 godina

U pravu su bili oni sto su rekli da nam ni Murinjo nece pomoci! Ali ni Murinjo nikada nece uzeti titulu sa Blekburnom! Hahaha... Placite samnom jesenje kise CELSI SE RASPADA, Torres ih sada unisti jos vise, Ligu sampiona nece igrati nikadaa!

Realno

pre 13 godina

@zzzzz
Evo vam gol i malo skandiranja...
[link]
(zzzzz, 6. februar 2011 21:52)
E svaka cast na linku! Najjaci je chilac sa "We scored a f... goal!" hahaha

Valerenga Fotball

pre 13 godina

Veliko hvala fudbalerima Liverpool-a. Svaka vam cast, presrecan sam zbog ove pobede. Sjajno. Torres hvala i tebi sto si nosio crveni dres i donosio radost navijacima Chelsea. I pored toga sto je otisao, ja ga gotivim jer je jedan od najboljih napadaca na svetu i zato sto je igrao za moj voljeni Liverpool.
Chelsea ispada od FC København u osminifinala Lige Sampiona.
Chelsea nikada nece biti veci klub od Liverpool-a kao ni od ManU-a i Arsenala.
Ære Være Vålerenga.

Božidar

pre 13 godina

@ako realno pogledas
Čoveče Božji, kad si već čuo za Googl, zašto malo ne prostudiraš pre nego što pošalješ komentar? Milijaš je došao u Zvezdu u januaru 2006. a u maju iste godine je bio član mlade reprezentacije koja je igrala polufinale Evropskog prvenstva u Portugalu (izgubili od Ukrajine na penale). Kvalifikacioni ciklus je počeo 2004. (kada je imao 21 godinu), ali igrači koji počnu taj ciklus, mogu ga i završiti, što znači da se može sa 23 godine igrati za mladu reprezentaciju. A što se tiče Žigića, reci samo gde se on to više afirmisao pre nego što je došao u Zvezdu: možda u Bačkoj Topoli, Mornaru, Kolubari ili Spartaku (sve treća ili druga liga)? Dakle, ni jedan ni drugi nisu Zvezdina deca, ali su se u njoj afirmisali, osim ako ti ne dokažeš suprotno.
P.S. Izvinjavam se na skretanju sa teme.

johan

pre 13 godina

Svidja mi se što se stvari posle dosta vremena menjaju nabolje u jednom tako velikom klubu, iako nisam navijac "crvenih." Ali ipak, priče o tituli sledeće sezone su nerealne. Liga šampiona bi za ovaj tim trebala da bude prioritet, a to neće biti nimalo lako i biće po nekoj mojoj proceni potrebno jos par pojačanja na leto.
U svakom slučaju, jedva čekam da vidim kako će funkcionisati napadački par Suarez - Kerol. Ukoliko se dobro uigraju biće to noćna mora za sve odbrane na ostrvu.

Ercov

pre 13 godina

Ovako se stvara novi Liverpool. Svi su isti, nema zvezda, jedan je kapiten. Titula stiže na Anfield - uskoro. Videli ste scenu kad Daglish grize kragnu od jakne??? Mislite o tome.

Nasri

pre 13 godina

Ljudi, pa Totenhem i Everton su institucije za Celzi, a o velikoj trojci engleskog fudbala necu ni da pricam!!! Klubu koji duguje 70 miliona funti dozvoljeno je da u zimskom prelaznom roku potrosi 80 milion funti za dva igraca! Pa gde je tu logika?!!! Za dve godine nastupa pravilo da koliko klub potrosi toliko moze i da trosi. Sta Vam to govori? Samo jednu stvar, a to je da ce se u tom slucaju Celzi raspasti! Smesnog li kluba...

ako realno pogledaš...

pre 13 godina

Naročito je Žigić bio već formiran igrač kad je došao u Zvezdu. A i Milijaš je stigao kao mladi reprezentativac. Drugi put bar pola sekunde uključi mozak pre nego što pošalješ komentar.
(Božidar, 6. februar 2011 19:37)

Obojica su došli u zvezdu sa 23 godine. Da su bili klinci, nisu. Da su zvezdina deca, nisu.

I samo da znaš, ne možeš da budeš mladi reprezentativac sa 23 godine.

Sledeći put pre nego što napišeš komentar, ako već ne znaš nešto, imaš Gugl pa iskoristi tu privilegiju ubuduće da se ne brukaš neznanjem, pozdrav.

fowler

pre 13 godina

Za one koje nisu culi sta se pevalo na "Bridge"-u

"You should have stayed with a real club"....
(VanjaLFC, 6. februar 2011 19:06)

Tacnije pevali su:
"Should have stayed at a big club, you should have stay at a big club"

Brujeria

pre 13 godina

@ fash de la fash

Lucas je imao 89% uspesnih dodavanja, tako da nema govora o tome kako je lose birao pasove.

Pametna postava Dalglisha, zatvorio je sve prilaze, a od Aggera ucinio coveka koji je u stanju igrati tri pozicije, koje on uspesno obavlja, a to su stoper, libero i defanzivni vezni, i sve je to danas prikazao u svojoj igri.

Meirelesovo dovodjenje je najbolja odluka koji je odabrao Hodgson, i hvala mu na tome.

tafarel

pre 13 godina

Krivac za gol Liverpula je Ceh, u prvom poluvremenu je imao sukob sa Ivanovicem, pa lepo ovaj put Bane stoji i ceka ajde momak tvoja je, kad ono Ceh ceka da mu neko valjda vikne da boksuje ili hvata loptu. Od one povrede Ceh je potpuno drugi golman, a to i nije neko cudo.

celzijas

pre 13 godina

Da da nadajte se da ce liverpul konacno krenut, tako je bilo i kad ste pobedili celzi 2-0 i kad ste vest hem 3-0 i evo sad , a posle svake utakmice koju dobijete ide minimum 5 poraza .. luzerska ekipa nema sta .. VIVA CHELSEA

fash de la fash

pre 13 godina

Keni je svesno ushao tvrdo u ovaj mech. Taktichki je majstorski ushao u ceo mech, totalno zatvorio opasan napad Chelzija, pa se Lampard nije video, dok su Anelka, Didije i Tores bili tek primetni u tragovima. Lukas i MAxi su bili losi sa greskama u dodavanju, ali smo tu imali srece. Penali su bili sumnjivi, ali konacno da i mi imamo malo srece... ODLICHNO je sto je KENI iskulirao "marketinshko" ubacivanje Suareza (iako sam to zeleo), jer nije bilo potrebe. NAJBITNIJE JE da samo doshli do 4 POBEDE U NIZU BEZ PRIMLJENOG GOLA. Svi vi koji se lozite na neke glluposti, prestanite, odajte RESPECT matorom KENIJU. Mislim da zna sta radi... Ciljevi su drugaciji od onih sa pocetka sezone. Al ko zna. Mozda na kraju dodjemo i do 4og mesta. A Liga Evrope mora da se odigra sa .udima... YNWA!!!
Pozdrav LFC fanovima!!!

bornsleepy

pre 13 godina

kazem ja ... skrtel i agr ... odbrana od granita ... plus onaj lakat onom u glavu, cisto da zna odakle je otisao i sta mislimo o njemu!!! ... iznenadjujuci lukas koji igra kao nikad do sad ... dzerard i raul nov stub sredine ... suarez i kerol da se uklope ... bice zlo ... jos samo 4 pobede za redom i LS je nasa ... Y N W A!!!

e moj bane i vido

pre 13 godina

e pa kad ih se stalno hvali ,pa čak i kad ne odigraju ništa posebno i iako su odlični fudbaleri alo onda moramo pomenuti i to da su i ivanović i vidić bili užasni u svojim poslednjim duelima ......prvo vidić krivac za prvo go vukova i sukrivac za drugi dok je bane bio krivac za go liverpola i plus tome u par navrata izuzetno dekoncentrisan i smušen i nadasve loš i to se takođe mora reći

Stamford Bridge has fallen down!!!

pre 13 godina

Dominacija u fudbalskim velikanima kao sto su Birmingem, Vulverhempton...ali kad se igra protiv strasne Letonije druga prica...
(Jadni ste..., 6. februar 2011 19:10)
Pre svega, za ime zemlje pitaj Stojketa (zelimo mu srecu) - on je savrseno dobro zapamtio da su ga izbusili Estonci, fudbalska velesila, poznata po strasnim suterima...

king kenny

pre 13 godina

Zna se ko je institucija u engleskom fudbalu(United,LFC,Arsenal) Hocu sad da cujem one sto su omalovazavali kralja Kenija! I za kraj naravno... Torres who? :)

One night in May

pre 13 godina

Za par godina ce biti potpuno drugacija situacija, bar 70 posto mladih vrhunskih igraca koji igraju u inostranstvu su Partizanova skola. Tako to ide, smena generacija. A uostalm ti nije ni vazno, ali vi zvezdasi koji to pominjete samo pokazujete da imate kompleks...
(Tetreb, 6. februar 2011 17:25)
Jeste, tako se pricalo i za Kezmana i za Ilica... Partizan od Predraga Mijatovica nije imao fudbalera svetske A klase. I malo je verovatno da ce ga imati do sledeceg ledenog doba.
Ne kazem, ne sipa ni Zvezda neke kojima bi se covek pohvalio. Tek, s vremena na vreme izlete neki Stankovic, neki Vidic... Partizanu se to ne desava ni slucajno...

YNWA

pre 13 godina

Mislim da ce se posle ovog kola razlika izmedju Celzija i MU samanjiti.Vulvski su neprijatan tim, mislim da ce Milijas zakuvati corbu Vidicu, a Celzi ce odrati Liverpul.Sa ovakvim atomskim timom Celzi moze ponoviti Interov uspeh od prosle godine, triplu krunu.
(IVORY, 4. februar 2011 21:05)


Bas ih odrao celzi, svaka ti cast :D

Sajonac

pre 13 godina

Luis Suarez iz Benfike - 26 miliona; Fernando Tores iz Liverpula - 50 miliona funti; "You'll never walk alone" na Stamford bridzu - neprocenjivo. Ima stvari koje novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je Celsi.

Božidar

pre 13 godina

@ako realno pogledas

Naročito je Žigić bio već formiran igrač kad je došao u Zvezdu. A i Milijaš je stigao kao mladi reprezentativac. Drugi put bar pola sekunde uključi mozak pre nego što pošalješ komentar.

Realno

pre 13 godina

Komentator (na Sport klubu) je preneo izjavu trenera Meklisha da je zamerio Zigicu sto ocekuje da ga gadjaju u shesnaetercu a on da samo stoji, sto je moglo u nasoj ligi i u Spaniji, a u Premier ligi mora mnogo vise da se krece i da trci...

Ma jeste, ajde vazi. Vise mislim da oni shabani u Birmingemu ne znaju da centriraju, zali boze onih krsheva shto igraju tamo... Vidno je bilo kako im Zigic pokazuje gde da mu bace loptu stalno ali dzaba... I jednom kad su pogodili BUM. Tako se igra, mozes ti da trcis koliko hoces ali ako ne das go sve ti je uzalud.

Gambit

pre 13 godina

Samo bih pitao ovog lika što je ishvalio bivše zvezdine fudbalere,šta od sve te njihove dobre igre ima Zvezda kao klub,a šta ima reprezentacija??? Šta ima to se i vidi!

El_Dacko

pre 13 godina

Fernando Torres - 50 miliona.
David Luiz - 20 miliona.
Faca Torres-a kada je sudija oznacio kraj utakmice - neprocenjivo!
Postoje stvari koje Roman ne moze da kupi, za sve ostalo, tu je Raul Meireles!

stefan,Liverpool fan

pre 13 godina

Bravo Liverpul bas ste me obradovali,kad na sportsku nece da opali bar ste mi vi ulepasli dana..odlicnu taktiku je postavio Kenny totalno neutralizirao napadacku igru Celzija,a eto posrecilo mu se pa iskoristio nekoordiniranost Baneta i Ceha i uzeo sva tri boda..Liverpul je zasluzeno pobedio,Celzi je napadao ali nije stvorio ni jednu ozbilnju priliku za gol..da ne zaboravim Toresa,kao sto sam vec ranije reko on je vise marketing nego fudbalska velicina u Celziju..Kalu,Maluda,Drogba i Anelka..sta ce im ovaj neznam

BaneUtd

pre 13 godina

75m funti i jedno veliko NIŠTA.Baš razvaljuje ovaj ''atomski tim'' celsija. LOL
P.S. Ćao IVORY,i dalje je 10 poena prednosti,pozdravi se sa titulom.:P

gledalac

pre 13 godina

Gledam u prvom poluvremenu, Karager uklizava i sklanja Toresovu loptu sa puta ka mreži, kadar u kome su jedan pored drugog traje 1-2 sekunde, dovoljno da razmislim baš o njima dvojici.
Jedan celu karijeru u timu koji je njegov, mogao i on da ode za veću lovu, drugi koji je već dva (od kojih mu je prvi "dečačka ljubav") napustio isključivo zbog para.

Nikada (posle 1986. u Londonu i onog finala u Turskoj) nisam bio srećniji zbog pobede Liverpula.

pevac iz Londona

pre 13 godina

Jel sam vam rekao da ce Liverpool uzeti makar bod Chelse-u?! Kad ono...sva tri boda,cool. Kolo po kolo i razlika ce se smanjivati u korist petlova iz severnog Londona. Tottenham do titule,dosta vise MU,Arsenal i Chelsea!!

ivan86

pre 13 godina

na stanford bridzu muk.liverpool liverpool liverpool liverpool.ne igraju pare fudbal.gde je taj tores drogba lampard nema ih.Napred liverpool

Kapiten

pre 13 godina

King Kenny!!! Smesan je ovaj Celzi. Klub koji se zasniva na principu "para vrti gde burgija nece". Nadam se da je Torres srecan sada kada konacno igra u "velikom" klubu.

freddy ljungberg

pre 13 godina

Drago mi je mnogo zbog Liverpoola...Navijam za Arsenal..Ali mi je drago jer su poslednjih meseci prolazili kroz najgori preriod u istoriji kluba...Zasluzuju da budu u vrhu jer su veliko ime svetskog i evropskog fubala decenijama unazad...A pritom nisu vestacki timovi poput Celsija, Reala, Mancester Citya...Sa Meiralesom , Suarezom i Endi Kolom ce se polako ali sigurno vratiti na mesto koje im i pripada medju velikom cetvorkom....Srecno u nastavku sezone...P.S.. I Man.Utd. da oprlite......

ratjo

pre 13 godina

Ivanovic igra kao muva bez glave, direktan je krivac za gol Liverpula. Anceloti brate, sta treba da se desi pa da ti proradi savest i da das ostaviku?

ako realno pogledaš...

pre 13 godina

Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...
(cepajte momci!, 6. februar 2011 16:36)
To bi imalo smisla kada bi Žiga ili Milijaš bili Zvezdina deca, oni su došli u nju kao već formirani igrači.
Svaka im čast, ali pozivanje na bivše igrače u nedostatku bilo čega pozitivnog u sadašnjem trenutku je malo tužno.

s

pre 13 godina

1. Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...
(cepajte momci!, 6. februar 2011 16:36)
Kako te nije sramota da budes toliko jadan? Koga bre briga iz kog kluba poticu nasi igraci. I posle se sprdaju grobari kako nam kao nabijaju komplekse, a tebi su ocigledno uspeli u tome.

Tetreb

pre 13 godina

Za par godina ce biti potpuno drugacija situacija, bar 70 posto mladih vrhunskih igraca koji igraju u inostranstvu su Partizanova skola. Tako to ide, smena generacija. A uostalm ti nije ni vazno, ali vi zvezdasi koji to pominjete samo pokazujete da imate kompleks...

cepajte momci!

pre 13 godina

Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...

Paks

pre 13 godina

Kakav matador. Dovoljno je bilo dva centar suta da nadju Zigica i odmah gol. Pri udarac pored stative a drugi u mrezu. Na kraju utakmice na tribinama Srpska zastava se vijori.

cepajte momci!

pre 13 godina

Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...

Paks

pre 13 godina

Kakav matador. Dovoljno je bilo dva centar suta da nadju Zigica i odmah gol. Pri udarac pored stative a drugi u mrezu. Na kraju utakmice na tribinama Srpska zastava se vijori.

El_Dacko

pre 13 godina

Fernando Torres - 50 miliona.
David Luiz - 20 miliona.
Faca Torres-a kada je sudija oznacio kraj utakmice - neprocenjivo!
Postoje stvari koje Roman ne moze da kupi, za sve ostalo, tu je Raul Meireles!

gledalac

pre 13 godina

Gledam u prvom poluvremenu, Karager uklizava i sklanja Toresovu loptu sa puta ka mreži, kadar u kome su jedan pored drugog traje 1-2 sekunde, dovoljno da razmislim baš o njima dvojici.
Jedan celu karijeru u timu koji je njegov, mogao i on da ode za veću lovu, drugi koji je već dva (od kojih mu je prvi "dečačka ljubav") napustio isključivo zbog para.

Nikada (posle 1986. u Londonu i onog finala u Turskoj) nisam bio srećniji zbog pobede Liverpula.

YNWA

pre 13 godina

Mislim da ce se posle ovog kola razlika izmedju Celzija i MU samanjiti.Vulvski su neprijatan tim, mislim da ce Milijas zakuvati corbu Vidicu, a Celzi ce odrati Liverpul.Sa ovakvim atomskim timom Celzi moze ponoviti Interov uspeh od prosle godine, triplu krunu.
(IVORY, 4. februar 2011 21:05)


Bas ih odrao celzi, svaka ti cast :D

ako realno pogledaš...

pre 13 godina

Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...
(cepajte momci!, 6. februar 2011 16:36)
To bi imalo smisla kada bi Žiga ili Milijaš bili Zvezdina deca, oni su došli u nju kao već formirani igrači.
Svaka im čast, ali pozivanje na bivše igrače u nedostatku bilo čega pozitivnog u sadašnjem trenutku je malo tužno.

king kenny

pre 13 godina

Zna se ko je institucija u engleskom fudbalu(United,LFC,Arsenal) Hocu sad da cujem one sto su omalovazavali kralja Kenija! I za kraj naravno... Torres who? :)

freddy ljungberg

pre 13 godina

Drago mi je mnogo zbog Liverpoola...Navijam za Arsenal..Ali mi je drago jer su poslednjih meseci prolazili kroz najgori preriod u istoriji kluba...Zasluzuju da budu u vrhu jer su veliko ime svetskog i evropskog fubala decenijama unazad...A pritom nisu vestacki timovi poput Celsija, Reala, Mancester Citya...Sa Meiralesom , Suarezom i Endi Kolom ce se polako ali sigurno vratiti na mesto koje im i pripada medju velikom cetvorkom....Srecno u nastavku sezone...P.S.. I Man.Utd. da oprlite......

ivan86

pre 13 godina

na stanford bridzu muk.liverpool liverpool liverpool liverpool.ne igraju pare fudbal.gde je taj tores drogba lampard nema ih.Napred liverpool

s

pre 13 godina

1. Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...
(cepajte momci!, 6. februar 2011 16:36)
Kako te nije sramota da budes toliko jadan? Koga bre briga iz kog kluba poticu nasi igraci. I posle se sprdaju grobari kako nam kao nabijaju komplekse, a tebi su ocigledno uspeli u tome.

Kapiten

pre 13 godina

King Kenny!!! Smesan je ovaj Celzi. Klub koji se zasniva na principu "para vrti gde burgija nece". Nadam se da je Torres srecan sada kada konacno igra u "velikom" klubu.

fash de la fash

pre 13 godina

Keni je svesno ushao tvrdo u ovaj mech. Taktichki je majstorski ushao u ceo mech, totalno zatvorio opasan napad Chelzija, pa se Lampard nije video, dok su Anelka, Didije i Tores bili tek primetni u tragovima. Lukas i MAxi su bili losi sa greskama u dodavanju, ali smo tu imali srece. Penali su bili sumnjivi, ali konacno da i mi imamo malo srece... ODLICHNO je sto je KENI iskulirao "marketinshko" ubacivanje Suareza (iako sam to zeleo), jer nije bilo potrebe. NAJBITNIJE JE da samo doshli do 4 POBEDE U NIZU BEZ PRIMLJENOG GOLA. Svi vi koji se lozite na neke glluposti, prestanite, odajte RESPECT matorom KENIJU. Mislim da zna sta radi... Ciljevi su drugaciji od onih sa pocetka sezone. Al ko zna. Mozda na kraju dodjemo i do 4og mesta. A Liga Evrope mora da se odigra sa .udima... YNWA!!!
Pozdrav LFC fanovima!!!

Tetreb

pre 13 godina

Za par godina ce biti potpuno drugacija situacija, bar 70 posto mladih vrhunskih igraca koji igraju u inostranstvu su Partizanova skola. Tako to ide, smena generacija. A uostalm ti nije ni vazno, ali vi zvezdasi koji to pominjete samo pokazujete da imate kompleks...

BaneUtd

pre 13 godina

75m funti i jedno veliko NIŠTA.Baš razvaljuje ovaj ''atomski tim'' celsija. LOL
P.S. Ćao IVORY,i dalje je 10 poena prednosti,pozdravi se sa titulom.:P

Realno

pre 13 godina

Komentator (na Sport klubu) je preneo izjavu trenera Meklisha da je zamerio Zigicu sto ocekuje da ga gadjaju u shesnaetercu a on da samo stoji, sto je moglo u nasoj ligi i u Spaniji, a u Premier ligi mora mnogo vise da se krece i da trci...

Ma jeste, ajde vazi. Vise mislim da oni shabani u Birmingemu ne znaju da centriraju, zali boze onih krsheva shto igraju tamo... Vidno je bilo kako im Zigic pokazuje gde da mu bace loptu stalno ali dzaba... I jednom kad su pogodili BUM. Tako se igra, mozes ti da trcis koliko hoces ali ako ne das go sve ti je uzalud.

Sajonac

pre 13 godina

Luis Suarez iz Benfike - 26 miliona; Fernando Tores iz Liverpula - 50 miliona funti; "You'll never walk alone" na Stamford bridzu - neprocenjivo. Ima stvari koje novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je Celsi.

tafarel

pre 13 godina

Krivac za gol Liverpula je Ceh, u prvom poluvremenu je imao sukob sa Ivanovicem, pa lepo ovaj put Bane stoji i ceka ajde momak tvoja je, kad ono Ceh ceka da mu neko valjda vikne da boksuje ili hvata loptu. Od one povrede Ceh je potpuno drugi golman, a to i nije neko cudo.

Ercov

pre 13 godina

Ovako se stvara novi Liverpool. Svi su isti, nema zvezda, jedan je kapiten. Titula stiže na Anfield - uskoro. Videli ste scenu kad Daglish grize kragnu od jakne??? Mislite o tome.

Petar

pre 13 godina

Kako je lepo videti trenera koji se raduje pobedi svog kluba kao dete, jer je zarazeni navijac istog. Lep prizor, jer potpuno zaboravite poslovni aspekt fudbala i jednostavno gledate sport.

bornsleepy

pre 13 godina

kazem ja ... skrtel i agr ... odbrana od granita ... plus onaj lakat onom u glavu, cisto da zna odakle je otisao i sta mislimo o njemu!!! ... iznenadjujuci lukas koji igra kao nikad do sad ... dzerard i raul nov stub sredine ... suarez i kerol da se uklope ... bice zlo ... jos samo 4 pobede za redom i LS je nasa ... Y N W A!!!

stefan,Liverpool fan

pre 13 godina

Bravo Liverpul bas ste me obradovali,kad na sportsku nece da opali bar ste mi vi ulepasli dana..odlicnu taktiku je postavio Kenny totalno neutralizirao napadacku igru Celzija,a eto posrecilo mu se pa iskoristio nekoordiniranost Baneta i Ceha i uzeo sva tri boda..Liverpul je zasluzeno pobedio,Celzi je napadao ali nije stvorio ni jednu ozbilnju priliku za gol..da ne zaboravim Toresa,kao sto sam vec ranije reko on je vise marketing nego fudbalska velicina u Celziju..Kalu,Maluda,Drogba i Anelka..sta ce im ovaj neznam

fowler

pre 13 godina

Za one koje nisu culi sta se pevalo na "Bridge"-u

"You should have stayed with a real club"....
(VanjaLFC, 6. februar 2011 19:06)

Tacnije pevali su:
"Should have stayed at a big club, you should have stay at a big club"

Brujeria

pre 13 godina

@ fash de la fash

Lucas je imao 89% uspesnih dodavanja, tako da nema govora o tome kako je lose birao pasove.

Pametna postava Dalglisha, zatvorio je sve prilaze, a od Aggera ucinio coveka koji je u stanju igrati tri pozicije, koje on uspesno obavlja, a to su stoper, libero i defanzivni vezni, i sve je to danas prikazao u svojoj igri.

Meirelesovo dovodjenje je najbolja odluka koji je odabrao Hodgson, i hvala mu na tome.

Božidar

pre 13 godina

@ako realno pogledas

Naročito je Žigić bio već formiran igrač kad je došao u Zvezdu. A i Milijaš je stigao kao mladi reprezentativac. Drugi put bar pola sekunde uključi mozak pre nego što pošalješ komentar.

One night in May

pre 13 godina

Za par godina ce biti potpuno drugacija situacija, bar 70 posto mladih vrhunskih igraca koji igraju u inostranstvu su Partizanova skola. Tako to ide, smena generacija. A uostalm ti nije ni vazno, ali vi zvezdasi koji to pominjete samo pokazujete da imate kompleks...
(Tetreb, 6. februar 2011 17:25)
Jeste, tako se pricalo i za Kezmana i za Ilica... Partizan od Predraga Mijatovica nije imao fudbalera svetske A klase. I malo je verovatno da ce ga imati do sledeceg ledenog doba.
Ne kazem, ne sipa ni Zvezda neke kojima bi se covek pohvalio. Tek, s vremena na vreme izlete neki Stankovic, neki Vidic... Partizanu se to ne desava ni slucajno...

Stamford Bridge has fallen down!!!

pre 13 godina

Dominacija u fudbalskim velikanima kao sto su Birmingem, Vulverhempton...ali kad se igra protiv strasne Letonije druga prica...
(Jadni ste..., 6. februar 2011 19:10)
Pre svega, za ime zemlje pitaj Stojketa (zelimo mu srecu) - on je savrseno dobro zapamtio da su ga izbusili Estonci, fudbalska velesila, poznata po strasnim suterima...

Sasha LFC

pre 13 godina

Dakle, još jedanput se pokazuje da ne postoji ni igrač ni trener koji je veći od kluba. Baš bih voleo da vidim te vajne eksperte da sad objasne zašto Ćelzi nije zgazio Liverpul. Pre utakmice govorilo se da je to samo pitanje koliko će razlike za Čelzi biti a onda na utakmici vidimo dva potpuno ravnopravna protivnika i, definitivno, taktičku pobedu Dalgliša nad Anćelotijem za pobedu Liverpula. I to se sve dešava bez dve akvizicije Liverpula u ovom prelaznom roku.
Gde su sada eksperti koji tvrde da Liverpulu treba bolja odbrana? Kako se tumači da od dolaska Dalgliša to postaje najbolja odbrana u ligi? Kada je Liverpul poslednji put primio gol? Ko će ga sledeći dati?
Ukoliko Dalgliš uspe da motiviše i vrati Džo Kola u pravi formu Liverpulu ni ne treba neko pojačanje. Uz Meireleša i Džerarda to bi bio najbolji vezni red u Premijer ligi. A vlasnici i Dalgliš najavljuju novo ojačavanje tima naleto. Očigledno je da je svim zluradima koji su predviđali totalni krah kluba ovim zaboden nož u srce. Šteta je samo što Dalgliš nije došao samo dva meseca ranije, Liverpul bi igrao Ligu šampiona sledeće godine. Ipak to je šteta samo za male klubove (u koje usput budi rečeno spada i Čelzi) koji moraju da iskoriste šansu kada dođe pošto druge neće biti. Za Liverpul nije bitno da li će šesta titula u LŠ doći sledeće godine ili za 5 godina, ono što je sigurno je da će se to desiti. Takav položaj u Engleskoj ima samo još jedan tim (naravno Man.U.). I naravno, titula u Premijeru će se desiti. I naravno, bez opterećivanja kada če se desiti. I naravno, biće Liverpul najtrofejniji tim na ostrvu i kada se sumiraju rezultati za recimo dve do tri decenije. I naravno, Tores nije nikada shvatio niti će ikad shvatiti gde je bio. I naravno, niko ne zna gde će i šta će tada biti Čelzi, Mančester Siti i slični instant veliki timovi. Glupi Tores jadan ne zna da je Atletiko Madrid tim koji kod pravih ljubitelja i poznavaoca fudbala ima znatno veći rejting od Čelzija. A to što se on polakomio za par hiljada funti više nedeljno, to je njegov problem. Priča o želji da osvoji neki trofej je smešna. Pri tom o svakom engleskom klubu, pa i Čelziju, mogu da govorim samo sa velikim poštovanjem pošto svi imaju veliku tradiciju. Ipak ako gledamo Barcu, Real, Milan, Inter, Juventus i Bajern, u tu ravan možemo da stavimo samo Liverpul i Mančester Junajted od Engleza. A čak i imena Ajaks, Porto, Benfika, PSV izaziva veći respekt od Čelzija i ostalih tajkunskih klubova.

Gambit

pre 13 godina

Samo bih pitao ovog lika što je ishvalio bivše zvezdine fudbalere,šta od sve te njihove dobre igre ima Zvezda kao klub,a šta ima reprezentacija??? Šta ima to se i vidi!

Nasri

pre 13 godina

Ljudi, pa Totenhem i Everton su institucije za Celzi, a o velikoj trojci engleskog fudbala necu ni da pricam!!! Klubu koji duguje 70 miliona funti dozvoljeno je da u zimskom prelaznom roku potrosi 80 milion funti za dva igraca! Pa gde je tu logika?!!! Za dve godine nastupa pravilo da koliko klub potrosi toliko moze i da trosi. Sta Vam to govori? Samo jednu stvar, a to je da ce se u tom slucaju Celzi raspasti! Smesnog li kluba...

ratjo

pre 13 godina

Ivanovic igra kao muva bez glave, direktan je krivac za gol Liverpula. Anceloti brate, sta treba da se desi pa da ti proradi savest i da das ostaviku?

DOKTOR

pre 13 godina

Aha, zbog velikih slova. Ok, može i ovako, cak je i lepse. Dakle, ABBA, davnih godina: "There was something in the air that night, the stars so bright...", e ovo mora velikim: ..."FERNANDO!!!!!!!!!!!!!"
"...on fields where once King Kenny played..."
YNWA FOREVER!!!!!!!!!

Sasha LFC

pre 13 godina

Ne bih da gušim ponovo pa samo jedan podatak. Kada je poslednji put Keni Dalgliš vodio Liverpul na Stanford Bridžu 1989 godine Liverpul je igrao protiv prvaka Engleske Čelzija. Da, tada su bili zvanični prvaci druge engleske lige. Toliko o tradiciji i veličini kluba. Nažalost to je i poslednja godina kada je Liverpul bio šampion Engleske.

e moj bane i vido

pre 13 godina

e pa kad ih se stalno hvali ,pa čak i kad ne odigraju ništa posebno i iako su odlični fudbaleri alo onda moramo pomenuti i to da su i ivanović i vidić bili užasni u svojim poslednjim duelima ......prvo vidić krivac za prvo go vukova i sukrivac za drugi dok je bane bio krivac za go liverpola i plus tome u par navrata izuzetno dekoncentrisan i smušen i nadasve loš i to se takođe mora reći

Gunner

pre 13 godina

Nzm cemu tolika frka oko Toresa. On nije bio nikakav faktor ni u Liverpulu, a nece biti ni u Celziju... Decko je drvo obicno. Nekad je bio koristan, ali ta vremena su prosla. Ne vredi on sad ni 10 miliona. Bacene pare....

Valerenga Fotball

pre 13 godina

Veliko hvala fudbalerima Liverpool-a. Svaka vam cast, presrecan sam zbog ove pobede. Sjajno. Torres hvala i tebi sto si nosio crveni dres i donosio radost navijacima Chelsea. I pored toga sto je otisao, ja ga gotivim jer je jedan od najboljih napadaca na svetu i zato sto je igrao za moj voljeni Liverpool.
Chelsea ispada od FC København u osminifinala Lige Sampiona.
Chelsea nikada nece biti veci klub od Liverpool-a kao ni od ManU-a i Arsenala.
Ære Være Vålerenga.

Zvezdan

pre 13 godina

Jedini krivac za poraz Čelsija je Kralo Anćeloti! Očajna postavka igre sa tri napadača koji prvi put igraju zajedno na tako bitnom meču.To ni amater ne bi uradio!Drogba i Anjelka su bili očajni,Toresu se i može progledati kroz prste s obzirom da je igrao prvi meč sa novom ekipom!U Čelsiju postoji nekoiliko igrača koji su suviše dugo zajedno i kojima evidentno nedostaje motiva za daljim takmičenjem u ovoj ekipi!Drogba je zreo za odlazak!

DOKTOR

pre 13 godina

Posto ste me sinoc otkacili, sad valjda necete: THERE WAS SOMETHING IN THE AIR THAT NIGHT, THE STARS SO BRIGHT F E R N A N D O...A o KRALJU NE TREBA TROSITI RECI, TO KAKO IH JE PROMESAO NA TERENU I U KOJOJ JE FORMACIJI IGRAO JA JOS UVEK NE KAPIRAM, ALI CROSSING KOJI JE UVEO U IGRU JE NESTO NEVEROVATNO!LJUDI DAJTE DA I MI OVDE NAPRAVIMO NEKO MESTO GDE CEMO SE OKUPLJATI, KAO STO VELIKI KLUB U CELOM SVETU IMA SVOJE MALE HRAMOVE ZA ZAJEDNICKO RADOVANJE. ILI ME, MOLIM VAS, AKO TO VEC POSTOJI OBAVESTITE GDE JE!
JOS JEDNOM, NAJVEĆE HVALA ABRAMOVICU, PREPORODIO NAM JE TIM!
"...ON FIELDS WHERE ONCE KING KENNY PLAYED...

MAX

pre 13 godina

Bravo Liverpool!!!
Iako sam fan Man Utd presrecan sam zbog pobede crvenih, dzabe sve pare ovog sveta, kad se moze pobediti i bez spiceva, taktika 5-5-0. Bravo Kenny.

pevac iz Londona

pre 13 godina

Jel sam vam rekao da ce Liverpool uzeti makar bod Chelse-u?! Kad ono...sva tri boda,cool. Kolo po kolo i razlika ce se smanjivati u korist petlova iz severnog Londona. Tottenham do titule,dosta vise MU,Arsenal i Chelsea!!

johan

pre 13 godina

Svidja mi se što se stvari posle dosta vremena menjaju nabolje u jednom tako velikom klubu, iako nisam navijac "crvenih." Ali ipak, priče o tituli sledeće sezone su nerealne. Liga šampiona bi za ovaj tim trebala da bude prioritet, a to neće biti nimalo lako i biće po nekoj mojoj proceni potrebno jos par pojačanja na leto.
U svakom slučaju, jedva čekam da vidim kako će funkcionisati napadački par Suarez - Kerol. Ukoliko se dobro uigraju biće to noćna mora za sve odbrane na ostrvu.

ako realno pogledaš...

pre 13 godina

Naročito je Žigić bio već formiran igrač kad je došao u Zvezdu. A i Milijaš je stigao kao mladi reprezentativac. Drugi put bar pola sekunde uključi mozak pre nego što pošalješ komentar.
(Božidar, 6. februar 2011 19:37)

Obojica su došli u zvezdu sa 23 godine. Da su bili klinci, nisu. Da su zvezdina deca, nisu.

I samo da znaš, ne možeš da budeš mladi reprezentativac sa 23 godine.

Sledeći put pre nego što napišeš komentar, ako već ne znaš nešto, imaš Gugl pa iskoristi tu privilegiju ubuduće da se ne brukaš neznanjem, pozdrav.

Kenny > Murinho

pre 13 godina

U pravu su bili oni sto su rekli da nam ni Murinjo nece pomoci! Ali ni Murinjo nikada nece uzeti titulu sa Blekburnom! Hahaha... Placite samnom jesenje kise CELSI SE RASPADA, Torres ih sada unisti jos vise, Ligu sampiona nece igrati nikadaa!

Realno

pre 13 godina

@zzzzz
Evo vam gol i malo skandiranja...
[link]
(zzzzz, 6. februar 2011 21:52)
E svaka cast na linku! Najjaci je chilac sa "We scored a f... goal!" hahaha

Božidar

pre 13 godina

@ako realno pogledas
Čoveče Božji, kad si već čuo za Googl, zašto malo ne prostudiraš pre nego što pošalješ komentar? Milijaš je došao u Zvezdu u januaru 2006. a u maju iste godine je bio član mlade reprezentacije koja je igrala polufinale Evropskog prvenstva u Portugalu (izgubili od Ukrajine na penale). Kvalifikacioni ciklus je počeo 2004. (kada je imao 21 godinu), ali igrači koji počnu taj ciklus, mogu ga i završiti, što znači da se može sa 23 godine igrati za mladu reprezentaciju. A što se tiče Žigića, reci samo gde se on to više afirmisao pre nego što je došao u Zvezdu: možda u Bačkoj Topoli, Mornaru, Kolubari ili Spartaku (sve treća ili druga liga)? Dakle, ni jedan ni drugi nisu Zvezdina deca, ali su se u njoj afirmisali, osim ako ti ne dokažeš suprotno.
P.S. Izvinjavam se na skretanju sa teme.

stevan

pre 13 godina

Kako ste svi smesni,mali,veliki klub???? Kad bi fudbal igrali samo istorijski najuspesniji klubovi nacionalnih liga vise ne bi ni bilo...i real i mancester i liv su krenuli od nule pa tako sad i city ima priliku da udje u borbu za sve trofeje.Roman se otvorio malo pa svi kompleksasi odmah pluju celzi a u zadnje 3-4 godine od celzija su vise trosili i real,barca,lev,city,mancester,bayern,zenit,marsej,inter,milan pa nikom nista.

celzijas

pre 13 godina

Da da nadajte se da ce liverpul konacno krenut, tako je bilo i kad ste pobedili celzi 2-0 i kad ste vest hem 3-0 i evo sad , a posle svake utakmice koju dobijete ide minimum 5 poraza .. luzerska ekipa nema sta .. VIVA CHELSEA

dragan

pre 13 godina

Smijem sada glavu da dam da Liverpul nece biti u prva cetiri mjesta na kraju sezone....i ne vidim zasto je torres pogrijesio sto je otisao u celzi, rekao je da hoce trofeje! mozda ove godine nece uzeti tituli u engleskoj ali u LS ima veliku sansu!Sa druge strane ovi povremeni bljeskovi Liverpula su samo to...neki veliki igraci ce u liverpulu zavrsiti karijeru bez i jedne nacionalne titule i to mora da boli...Nece Gerrard za 10 godina pricati kako je bio 16 puta prvak engleske ili kako vec...

TORRES CFC 9

pre 13 godina

Tores nije ni odigrao 70 min a vec ste poceli da pricate da je on cist promasaj za Celzi.Po meni je najveci krivac Anelka i Ceh!Anceloti je izbacio Toresa zbog svega sto je doziveo prosle nedelje,a da je ostao na terenu bila bi druga prica.
Pozz za navijace Celzija

s

pre 13 godina

1. Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...
(cepajte momci!, 6. februar 2011 16:36)
Kako te nije sramota da budes toliko jadan? Koga bre briga iz kog kluba poticu nasi igraci. I posle se sprdaju grobari kako nam kao nabijaju komplekse, a tebi su ocigledno uspeli u tome.

ako realno pogledaš...

pre 13 godina

Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...
(cepajte momci!, 6. februar 2011 16:36)
To bi imalo smisla kada bi Žiga ili Milijaš bili Zvezdina deca, oni su došli u nju kao već formirani igrači.
Svaka im čast, ali pozivanje na bivše igrače u nedostatku bilo čega pozitivnog u sadašnjem trenutku je malo tužno.

Tetreb

pre 13 godina

Za par godina ce biti potpuno drugacija situacija, bar 70 posto mladih vrhunskih igraca koji igraju u inostranstvu su Partizanova skola. Tako to ide, smena generacija. A uostalm ti nije ni vazno, ali vi zvezdasi koji to pominjete samo pokazujete da imate kompleks...

cepajte momci!

pre 13 godina

Svi aktuelni Zvezdaši u Premijer ligi opevani od najzahtevnijih i fudbalski najobrazovanijih navijača.
Deki-kapiten i među najboljim igračima velikog Intera.
One starije i da ne pominjem.
A onda mi dođu da pametuju i izbacuju ih iz reprezentacije oni čije su perjanice u Salcburgu, Hong-Kongu ili onom "kineskom Liverpulu" u koji još nisu ni otišli, ili iz matičnog kluba nikako da odu i pored najbolje volje...

celzijas

pre 13 godina

Da da nadajte se da ce liverpul konacno krenut, tako je bilo i kad ste pobedili celzi 2-0 i kad ste vest hem 3-0 i evo sad , a posle svake utakmice koju dobijete ide minimum 5 poraza .. luzerska ekipa nema sta .. VIVA CHELSEA

pevac iz Londona

pre 13 godina

Jel sam vam rekao da ce Liverpool uzeti makar bod Chelse-u?! Kad ono...sva tri boda,cool. Kolo po kolo i razlika ce se smanjivati u korist petlova iz severnog Londona. Tottenham do titule,dosta vise MU,Arsenal i Chelsea!!

ratjo

pre 13 godina

Ivanovic igra kao muva bez glave, direktan je krivac za gol Liverpula. Anceloti brate, sta treba da se desi pa da ti proradi savest i da das ostaviku?

dragan

pre 13 godina

Smijem sada glavu da dam da Liverpul nece biti u prva cetiri mjesta na kraju sezone....i ne vidim zasto je torres pogrijesio sto je otisao u celzi, rekao je da hoce trofeje! mozda ove godine nece uzeti tituli u engleskoj ali u LS ima veliku sansu!Sa druge strane ovi povremeni bljeskovi Liverpula su samo to...neki veliki igraci ce u liverpulu zavrsiti karijeru bez i jedne nacionalne titule i to mora da boli...Nece Gerrard za 10 godina pricati kako je bio 16 puta prvak engleske ili kako vec...

Sajonac

pre 13 godina

Luis Suarez iz Benfike - 26 miliona; Fernando Tores iz Liverpula - 50 miliona funti; "You'll never walk alone" na Stamford bridzu - neprocenjivo. Ima stvari koje novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je Celsi.

ako realno pogledaš...

pre 13 godina

Naročito je Žigić bio već formiran igrač kad je došao u Zvezdu. A i Milijaš je stigao kao mladi reprezentativac. Drugi put bar pola sekunde uključi mozak pre nego što pošalješ komentar.
(Božidar, 6. februar 2011 19:37)

Obojica su došli u zvezdu sa 23 godine. Da su bili klinci, nisu. Da su zvezdina deca, nisu.

I samo da znaš, ne možeš da budeš mladi reprezentativac sa 23 godine.

Sledeći put pre nego što napišeš komentar, ako već ne znaš nešto, imaš Gugl pa iskoristi tu privilegiju ubuduće da se ne brukaš neznanjem, pozdrav.

stevan

pre 13 godina

Kako ste svi smesni,mali,veliki klub???? Kad bi fudbal igrali samo istorijski najuspesniji klubovi nacionalnih liga vise ne bi ni bilo...i real i mancester i liv su krenuli od nule pa tako sad i city ima priliku da udje u borbu za sve trofeje.Roman se otvorio malo pa svi kompleksasi odmah pluju celzi a u zadnje 3-4 godine od celzija su vise trosili i real,barca,lev,city,mancester,bayern,zenit,marsej,inter,milan pa nikom nista.

El_Dacko

pre 13 godina

Fernando Torres - 50 miliona.
David Luiz - 20 miliona.
Faca Torres-a kada je sudija oznacio kraj utakmice - neprocenjivo!
Postoje stvari koje Roman ne moze da kupi, za sve ostalo, tu je Raul Meireles!

Gambit

pre 13 godina

Samo bih pitao ovog lika što je ishvalio bivše zvezdine fudbalere,šta od sve te njihove dobre igre ima Zvezda kao klub,a šta ima reprezentacija??? Šta ima to se i vidi!

freddy ljungberg

pre 13 godina

Drago mi je mnogo zbog Liverpoola...Navijam za Arsenal..Ali mi je drago jer su poslednjih meseci prolazili kroz najgori preriod u istoriji kluba...Zasluzuju da budu u vrhu jer su veliko ime svetskog i evropskog fubala decenijama unazad...A pritom nisu vestacki timovi poput Celsija, Reala, Mancester Citya...Sa Meiralesom , Suarezom i Endi Kolom ce se polako ali sigurno vratiti na mesto koje im i pripada medju velikom cetvorkom....Srecno u nastavku sezone...P.S.. I Man.Utd. da oprlite......

TORRES CFC 9

pre 13 godina

Tores nije ni odigrao 70 min a vec ste poceli da pricate da je on cist promasaj za Celzi.Po meni je najveci krivac Anelka i Ceh!Anceloti je izbacio Toresa zbog svega sto je doziveo prosle nedelje,a da je ostao na terenu bila bi druga prica.
Pozz za navijace Celzija

gledalac

pre 13 godina

Gledam u prvom poluvremenu, Karager uklizava i sklanja Toresovu loptu sa puta ka mreži, kadar u kome su jedan pored drugog traje 1-2 sekunde, dovoljno da razmislim baš o njima dvojici.
Jedan celu karijeru u timu koji je njegov, mogao i on da ode za veću lovu, drugi koji je već dva (od kojih mu je prvi "dečačka ljubav") napustio isključivo zbog para.

Nikada (posle 1986. u Londonu i onog finala u Turskoj) nisam bio srećniji zbog pobede Liverpula.

e moj bane i vido

pre 13 godina

e pa kad ih se stalno hvali ,pa čak i kad ne odigraju ništa posebno i iako su odlični fudbaleri alo onda moramo pomenuti i to da su i ivanović i vidić bili užasni u svojim poslednjim duelima ......prvo vidić krivac za prvo go vukova i sukrivac za drugi dok je bane bio krivac za go liverpola i plus tome u par navrata izuzetno dekoncentrisan i smušen i nadasve loš i to se takođe mora reći

One night in May

pre 13 godina

Za par godina ce biti potpuno drugacija situacija, bar 70 posto mladih vrhunskih igraca koji igraju u inostranstvu su Partizanova skola. Tako to ide, smena generacija. A uostalm ti nije ni vazno, ali vi zvezdasi koji to pominjete samo pokazujete da imate kompleks...
(Tetreb, 6. februar 2011 17:25)
Jeste, tako se pricalo i za Kezmana i za Ilica... Partizan od Predraga Mijatovica nije imao fudbalera svetske A klase. I malo je verovatno da ce ga imati do sledeceg ledenog doba.
Ne kazem, ne sipa ni Zvezda neke kojima bi se covek pohvalio. Tek, s vremena na vreme izlete neki Stankovic, neki Vidic... Partizanu se to ne desava ni slucajno...

Gunner

pre 13 godina

Nzm cemu tolika frka oko Toresa. On nije bio nikakav faktor ni u Liverpulu, a nece biti ni u Celziju... Decko je drvo obicno. Nekad je bio koristan, ali ta vremena su prosla. Ne vredi on sad ni 10 miliona. Bacene pare....

Nasri

pre 13 godina

Ljudi, pa Totenhem i Everton su institucije za Celzi, a o velikoj trojci engleskog fudbala necu ni da pricam!!! Klubu koji duguje 70 miliona funti dozvoljeno je da u zimskom prelaznom roku potrosi 80 milion funti za dva igraca! Pa gde je tu logika?!!! Za dve godine nastupa pravilo da koliko klub potrosi toliko moze i da trosi. Sta Vam to govori? Samo jednu stvar, a to je da ce se u tom slucaju Celzi raspasti! Smesnog li kluba...

BaneUtd

pre 13 godina

75m funti i jedno veliko NIŠTA.Baš razvaljuje ovaj ''atomski tim'' celsija. LOL
P.S. Ćao IVORY,i dalje je 10 poena prednosti,pozdravi se sa titulom.:P

king kenny

pre 13 godina

Zna se ko je institucija u engleskom fudbalu(United,LFC,Arsenal) Hocu sad da cujem one sto su omalovazavali kralja Kenija! I za kraj naravno... Torres who? :)

Kenny > Murinho

pre 13 godina

U pravu su bili oni sto su rekli da nam ni Murinjo nece pomoci! Ali ni Murinjo nikada nece uzeti titulu sa Blekburnom! Hahaha... Placite samnom jesenje kise CELSI SE RASPADA, Torres ih sada unisti jos vise, Ligu sampiona nece igrati nikadaa!

Paks

pre 13 godina

Kakav matador. Dovoljno je bilo dva centar suta da nadju Zigica i odmah gol. Pri udarac pored stative a drugi u mrezu. Na kraju utakmice na tribinama Srpska zastava se vijori.

Božidar

pre 13 godina

@ako realno pogledas

Naročito je Žigić bio već formiran igrač kad je došao u Zvezdu. A i Milijaš je stigao kao mladi reprezentativac. Drugi put bar pola sekunde uključi mozak pre nego što pošalješ komentar.

bornsleepy

pre 13 godina

kazem ja ... skrtel i agr ... odbrana od granita ... plus onaj lakat onom u glavu, cisto da zna odakle je otisao i sta mislimo o njemu!!! ... iznenadjujuci lukas koji igra kao nikad do sad ... dzerard i raul nov stub sredine ... suarez i kerol da se uklope ... bice zlo ... jos samo 4 pobede za redom i LS je nasa ... Y N W A!!!

stefan,Liverpool fan

pre 13 godina

Bravo Liverpul bas ste me obradovali,kad na sportsku nece da opali bar ste mi vi ulepasli dana..odlicnu taktiku je postavio Kenny totalno neutralizirao napadacku igru Celzija,a eto posrecilo mu se pa iskoristio nekoordiniranost Baneta i Ceha i uzeo sva tri boda..Liverpul je zasluzeno pobedio,Celzi je napadao ali nije stvorio ni jednu ozbilnju priliku za gol..da ne zaboravim Toresa,kao sto sam vec ranije reko on je vise marketing nego fudbalska velicina u Celziju..Kalu,Maluda,Drogba i Anelka..sta ce im ovaj neznam

Kapiten

pre 13 godina

King Kenny!!! Smesan je ovaj Celzi. Klub koji se zasniva na principu "para vrti gde burgija nece". Nadam se da je Torres srecan sada kada konacno igra u "velikom" klubu.

ivan86

pre 13 godina

na stanford bridzu muk.liverpool liverpool liverpool liverpool.ne igraju pare fudbal.gde je taj tores drogba lampard nema ih.Napred liverpool

Realno

pre 13 godina

Komentator (na Sport klubu) je preneo izjavu trenera Meklisha da je zamerio Zigicu sto ocekuje da ga gadjaju u shesnaetercu a on da samo stoji, sto je moglo u nasoj ligi i u Spaniji, a u Premier ligi mora mnogo vise da se krece i da trci...

Ma jeste, ajde vazi. Vise mislim da oni shabani u Birmingemu ne znaju da centriraju, zali boze onih krsheva shto igraju tamo... Vidno je bilo kako im Zigic pokazuje gde da mu bace loptu stalno ali dzaba... I jednom kad su pogodili BUM. Tako se igra, mozes ti da trcis koliko hoces ali ako ne das go sve ti je uzalud.

Ercov

pre 13 godina

Ovako se stvara novi Liverpool. Svi su isti, nema zvezda, jedan je kapiten. Titula stiže na Anfield - uskoro. Videli ste scenu kad Daglish grize kragnu od jakne??? Mislite o tome.

fowler

pre 13 godina

Za one koje nisu culi sta se pevalo na "Bridge"-u

"You should have stayed with a real club"....
(VanjaLFC, 6. februar 2011 19:06)

Tacnije pevali su:
"Should have stayed at a big club, you should have stay at a big club"

YNWA

pre 13 godina

Mislim da ce se posle ovog kola razlika izmedju Celzija i MU samanjiti.Vulvski su neprijatan tim, mislim da ce Milijas zakuvati corbu Vidicu, a Celzi ce odrati Liverpul.Sa ovakvim atomskim timom Celzi moze ponoviti Interov uspeh od prosle godine, triplu krunu.
(IVORY, 4. februar 2011 21:05)


Bas ih odrao celzi, svaka ti cast :D

Stamford Bridge has fallen down!!!

pre 13 godina

Dominacija u fudbalskim velikanima kao sto su Birmingem, Vulverhempton...ali kad se igra protiv strasne Letonije druga prica...
(Jadni ste..., 6. februar 2011 19:10)
Pre svega, za ime zemlje pitaj Stojketa (zelimo mu srecu) - on je savrseno dobro zapamtio da su ga izbusili Estonci, fudbalska velesila, poznata po strasnim suterima...

Valerenga Fotball

pre 13 godina

Veliko hvala fudbalerima Liverpool-a. Svaka vam cast, presrecan sam zbog ove pobede. Sjajno. Torres hvala i tebi sto si nosio crveni dres i donosio radost navijacima Chelsea. I pored toga sto je otisao, ja ga gotivim jer je jedan od najboljih napadaca na svetu i zato sto je igrao za moj voljeni Liverpool.
Chelsea ispada od FC København u osminifinala Lige Sampiona.
Chelsea nikada nece biti veci klub od Liverpool-a kao ni od ManU-a i Arsenala.
Ære Være Vålerenga.

tafarel

pre 13 godina

Krivac za gol Liverpula je Ceh, u prvom poluvremenu je imao sukob sa Ivanovicem, pa lepo ovaj put Bane stoji i ceka ajde momak tvoja je, kad ono Ceh ceka da mu neko valjda vikne da boksuje ili hvata loptu. Od one povrede Ceh je potpuno drugi golman, a to i nije neko cudo.

Božidar

pre 13 godina

@ako realno pogledas
Čoveče Božji, kad si već čuo za Googl, zašto malo ne prostudiraš pre nego što pošalješ komentar? Milijaš je došao u Zvezdu u januaru 2006. a u maju iste godine je bio član mlade reprezentacije koja je igrala polufinale Evropskog prvenstva u Portugalu (izgubili od Ukrajine na penale). Kvalifikacioni ciklus je počeo 2004. (kada je imao 21 godinu), ali igrači koji počnu taj ciklus, mogu ga i završiti, što znači da se može sa 23 godine igrati za mladu reprezentaciju. A što se tiče Žigića, reci samo gde se on to više afirmisao pre nego što je došao u Zvezdu: možda u Bačkoj Topoli, Mornaru, Kolubari ili Spartaku (sve treća ili druga liga)? Dakle, ni jedan ni drugi nisu Zvezdina deca, ali su se u njoj afirmisali, osim ako ti ne dokažeš suprotno.
P.S. Izvinjavam se na skretanju sa teme.

Sasha LFC

pre 13 godina

Dakle, još jedanput se pokazuje da ne postoji ni igrač ni trener koji je veći od kluba. Baš bih voleo da vidim te vajne eksperte da sad objasne zašto Ćelzi nije zgazio Liverpul. Pre utakmice govorilo se da je to samo pitanje koliko će razlike za Čelzi biti a onda na utakmici vidimo dva potpuno ravnopravna protivnika i, definitivno, taktičku pobedu Dalgliša nad Anćelotijem za pobedu Liverpula. I to se sve dešava bez dve akvizicije Liverpula u ovom prelaznom roku.
Gde su sada eksperti koji tvrde da Liverpulu treba bolja odbrana? Kako se tumači da od dolaska Dalgliša to postaje najbolja odbrana u ligi? Kada je Liverpul poslednji put primio gol? Ko će ga sledeći dati?
Ukoliko Dalgliš uspe da motiviše i vrati Džo Kola u pravi formu Liverpulu ni ne treba neko pojačanje. Uz Meireleša i Džerarda to bi bio najbolji vezni red u Premijer ligi. A vlasnici i Dalgliš najavljuju novo ojačavanje tima naleto. Očigledno je da je svim zluradima koji su predviđali totalni krah kluba ovim zaboden nož u srce. Šteta je samo što Dalgliš nije došao samo dva meseca ranije, Liverpul bi igrao Ligu šampiona sledeće godine. Ipak to je šteta samo za male klubove (u koje usput budi rečeno spada i Čelzi) koji moraju da iskoriste šansu kada dođe pošto druge neće biti. Za Liverpul nije bitno da li će šesta titula u LŠ doći sledeće godine ili za 5 godina, ono što je sigurno je da će se to desiti. Takav položaj u Engleskoj ima samo još jedan tim (naravno Man.U.). I naravno, titula u Premijeru će se desiti. I naravno, bez opterećivanja kada če se desiti. I naravno, biće Liverpul najtrofejniji tim na ostrvu i kada se sumiraju rezultati za recimo dve do tri decenije. I naravno, Tores nije nikada shvatio niti će ikad shvatiti gde je bio. I naravno, niko ne zna gde će i šta će tada biti Čelzi, Mančester Siti i slični instant veliki timovi. Glupi Tores jadan ne zna da je Atletiko Madrid tim koji kod pravih ljubitelja i poznavaoca fudbala ima znatno veći rejting od Čelzija. A to što se on polakomio za par hiljada funti više nedeljno, to je njegov problem. Priča o želji da osvoji neki trofej je smešna. Pri tom o svakom engleskom klubu, pa i Čelziju, mogu da govorim samo sa velikim poštovanjem pošto svi imaju veliku tradiciju. Ipak ako gledamo Barcu, Real, Milan, Inter, Juventus i Bajern, u tu ravan možemo da stavimo samo Liverpul i Mančester Junajted od Engleza. A čak i imena Ajaks, Porto, Benfika, PSV izaziva veći respekt od Čelzija i ostalih tajkunskih klubova.

fash de la fash

pre 13 godina

Keni je svesno ushao tvrdo u ovaj mech. Taktichki je majstorski ushao u ceo mech, totalno zatvorio opasan napad Chelzija, pa se Lampard nije video, dok su Anelka, Didije i Tores bili tek primetni u tragovima. Lukas i MAxi su bili losi sa greskama u dodavanju, ali smo tu imali srece. Penali su bili sumnjivi, ali konacno da i mi imamo malo srece... ODLICHNO je sto je KENI iskulirao "marketinshko" ubacivanje Suareza (iako sam to zeleo), jer nije bilo potrebe. NAJBITNIJE JE da samo doshli do 4 POBEDE U NIZU BEZ PRIMLJENOG GOLA. Svi vi koji se lozite na neke glluposti, prestanite, odajte RESPECT matorom KENIJU. Mislim da zna sta radi... Ciljevi su drugaciji od onih sa pocetka sezone. Al ko zna. Mozda na kraju dodjemo i do 4og mesta. A Liga Evrope mora da se odigra sa .udima... YNWA!!!
Pozdrav LFC fanovima!!!

johan

pre 13 godina

Svidja mi se što se stvari posle dosta vremena menjaju nabolje u jednom tako velikom klubu, iako nisam navijac "crvenih." Ali ipak, priče o tituli sledeće sezone su nerealne. Liga šampiona bi za ovaj tim trebala da bude prioritet, a to neće biti nimalo lako i biće po nekoj mojoj proceni potrebno jos par pojačanja na leto.
U svakom slučaju, jedva čekam da vidim kako će funkcionisati napadački par Suarez - Kerol. Ukoliko se dobro uigraju biće to noćna mora za sve odbrane na ostrvu.

DOKTOR

pre 13 godina

Posto ste me sinoc otkacili, sad valjda necete: THERE WAS SOMETHING IN THE AIR THAT NIGHT, THE STARS SO BRIGHT F E R N A N D O...A o KRALJU NE TREBA TROSITI RECI, TO KAKO IH JE PROMESAO NA TERENU I U KOJOJ JE FORMACIJI IGRAO JA JOS UVEK NE KAPIRAM, ALI CROSSING KOJI JE UVEO U IGRU JE NESTO NEVEROVATNO!LJUDI DAJTE DA I MI OVDE NAPRAVIMO NEKO MESTO GDE CEMO SE OKUPLJATI, KAO STO VELIKI KLUB U CELOM SVETU IMA SVOJE MALE HRAMOVE ZA ZAJEDNICKO RADOVANJE. ILI ME, MOLIM VAS, AKO TO VEC POSTOJI OBAVESTITE GDE JE!
JOS JEDNOM, NAJVEĆE HVALA ABRAMOVICU, PREPORODIO NAM JE TIM!
"...ON FIELDS WHERE ONCE KING KENNY PLAYED...

DOKTOR

pre 13 godina

Aha, zbog velikih slova. Ok, može i ovako, cak je i lepse. Dakle, ABBA, davnih godina: "There was something in the air that night, the stars so bright...", e ovo mora velikim: ..."FERNANDO!!!!!!!!!!!!!"
"...on fields where once King Kenny played..."
YNWA FOREVER!!!!!!!!!

MAX

pre 13 godina

Bravo Liverpool!!!
Iako sam fan Man Utd presrecan sam zbog pobede crvenih, dzabe sve pare ovog sveta, kad se moze pobediti i bez spiceva, taktika 5-5-0. Bravo Kenny.

Brujeria

pre 13 godina

@ fash de la fash

Lucas je imao 89% uspesnih dodavanja, tako da nema govora o tome kako je lose birao pasove.

Pametna postava Dalglisha, zatvorio je sve prilaze, a od Aggera ucinio coveka koji je u stanju igrati tri pozicije, koje on uspesno obavlja, a to su stoper, libero i defanzivni vezni, i sve je to danas prikazao u svojoj igri.

Meirelesovo dovodjenje je najbolja odluka koji je odabrao Hodgson, i hvala mu na tome.

Realno

pre 13 godina

@zzzzz
Evo vam gol i malo skandiranja...
[link]
(zzzzz, 6. februar 2011 21:52)
E svaka cast na linku! Najjaci je chilac sa "We scored a f... goal!" hahaha

Sasha LFC

pre 13 godina

Ne bih da gušim ponovo pa samo jedan podatak. Kada je poslednji put Keni Dalgliš vodio Liverpul na Stanford Bridžu 1989 godine Liverpul je igrao protiv prvaka Engleske Čelzija. Da, tada su bili zvanični prvaci druge engleske lige. Toliko o tradiciji i veličini kluba. Nažalost to je i poslednja godina kada je Liverpul bio šampion Engleske.

Petar

pre 13 godina

Kako je lepo videti trenera koji se raduje pobedi svog kluba kao dete, jer je zarazeni navijac istog. Lep prizor, jer potpuno zaboravite poslovni aspekt fudbala i jednostavno gledate sport.

Zvezdan

pre 13 godina

Jedini krivac za poraz Čelsija je Kralo Anćeloti! Očajna postavka igre sa tri napadača koji prvi put igraju zajedno na tako bitnom meču.To ni amater ne bi uradio!Drogba i Anjelka su bili očajni,Toresu se i može progledati kroz prste s obzirom da je igrao prvi meč sa novom ekipom!U Čelsiju postoji nekoiliko igrača koji su suviše dugo zajedno i kojima evidentno nedostaje motiva za daljim takmičenjem u ovoj ekipi!Drogba je zreo za odlazak!