Ponedeljak, 31.01.2011.

15:48

Tagoe i Vukić spremni za pripreme

Novi fudbaleri Partizana, <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&amp;mm=01&amp;dd=30&amp;nav_id=489381" class="text-link" target= "_blank">Prins Tagoe </a>i povratnik<a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&amp;mm=01&amp;dd=31&amp;nav_id=489527" class="text-link" target= "_blank"> Zvonimir Vukić</a>, rekli su da su spremni za pripreme.

Izvor: B92

Tagoe i Vukiæ spremni za pripreme IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Matke RS

pre 13 godina

U Srbiji igra još jedan reprezentativac Gane - Li Adi u Crvenoj zvezdi. Tagoe je rekao da se još nisu čuli, ali da namerava da "stupid" sa njim u kontakt.

Kako jedno slovo na pogresnom mijestu u pogresno vrijeme moze dobro da nasmije. :))

Svakoliko

pre 13 godina

@zlaja
Hehe,kako je lepo tumaciti istoriju kako se tebi svidja...tvoj klub je osnovao KRCUN,koji nije bio clan antifa. omladine, vec jedan od glavesina komunisticke partije...komunisticki klub,i jedan i drugi...

dusan

pre 13 godina

Kako bre SPREMNI za pripreme? Ako su spremni, koji ce nam ... pripreme? :) Genijalna scena iz ''Vratice se rode'' kad Dule objasnjava treneru, Popu - Miloradu planove :)

kila

pre 13 godina

ae prelistaj malo gugl da se informises ko je osnovao fk partizan posto vidim da nisi informisan! i nemoj se brukati ovakvim komentarima jer ste vi hrv klub 100% i osnovao vas je franj.tudjm.A zvezda je osnovana od anti.fas.omladine srbije sto znaci 100 % srpski klub.Eto da zna i jedna i druga strana posto ima neobavestenih puno.
(zlaja, 31. januar 2011 17:48)

A da vas sadasjni trener nije Hrvat :/

Šojić

pre 13 godina

Polako deco ne zalećite se sa komentari. razmislite ko će sad da bude !povredjen", "iznenadjen", ima i takvih .. a koliko će tek trebati vremena da se ovi "Naši" priviknu !1

stoka sa tribine juzne

pre 13 godina

Pljunuli ste Moreiri u lice a stadion po njemu treba da nazovete lopurde. Koliki ste neljudi kada ste zaboravili sta je taj covek uradio za Partizan. Vise nego svi vi u upravi kluba.
Mo...Grobari te nikad nece zaboraviti.

ja zadovoljan

pre 13 godina

Secam se da su nas na SP Ganci ubili po krilima.Stanojevic rece juce da je on protiv nas igrao na SP-u na krilu(a prava pozicija mu je spic). Secam se da nas je na jednom krilu ubio onaj Asamoa,a na drugoj strani je verovatno bio on. Kakav crni Boja,ovaj je ubica,uostalom clan startne 11 cetvrtfinaliste SP-a,a dolazi nam verovatno jos jedan iz te ekipe.

DEJAN JOKIC PFC SKOPLJE

pre 13 godina

Partizan je bio,jeste i bice veliki evropski klub:
1.- Princ Tagoe: Reprezentativac Gane koji dolazi na probnih 6 meseci,pa ako zadovolji ugovor na dve godine;
2.- Morreiri je skinuta plata na 200.000,a bez dozvole kluba nemoze da ide.Znaci nemoze da ide.Ljutio se i pre Anderlehta pa se pomirio i uvalio komsinici.
3.- Kleo je jos tu.Dok Mpela ne dodje nemoze da ide;
4.- Krneta talentovan decko,na kaljenje pa nazad,akose dokaze naravno. Pametan decko vidite gde su danas Kleo i Stojke.
5.- O Vukicu necu da trosim reci-grobarcina-legenda.
Kratko receno,
MNOGO SMO JAKI

totti

pre 13 godina

@A Partizanova skauting sluzba cita vesti na sajtu B92 i preporucuje sve igrace koje Zvezda kupi ili neuspe da kupi?
Bojim se da necete daleko stici ako tako nastavite.
(Komsija, 31. januar 2011 16:14)

Nemaju ni jedni ni drugi skauting, nego "menadzeri" idu od jednog do drugog kluba i nude svoja drva na prodaju.

vlajzi sa Groblja

pre 13 godina

Pojacanja su vam da covek pukne od smeha. Sada sam siguran da cete puci i u prvenstvu i u kupu. Zvezda je za vas Barselona, a i Vojvodina ce biti ispred vas. Bez Moreire i Klea ste smesni
(alejandro, 31. januar 2011 16:13)


ne znam za ostale, ali ja b92 komentare citam samo zbog ovog indijanca, uvek me do suza nasmeje...

Dragan BL

pre 13 godina

ODLIČNO! Vama rezerva Princ Tagoe na pozajmicu i Vukić koji ne igra čitavu godinu, a nama mali Krneta iz omladinaca FK Partizan u ZVEZDU. Kako ste?

Rale P.F.C

pre 13 godina

Ha, i mi Djuru za trku imamo.
Konacno da i ovaj nas mutavi Djura napravi nesto valjano.
Dokaz da su to dobri igraci i da je u pitanju dobar potez pokazuju "ganci" sa one strane Topciderskog brda, pljujuci po dovedenim igracima.
Ustvari su svesni sta ih ceka na prolece.
Puno HVALA MOREIRI za sve sto je pruzio u dresu Partizana, kao i Kleu kog treba pustiti da ide kad vec ima ponudu koja njemu odgovara, to je prirodan tok stvari u danasnjem fudbalu, oni su tu zbog para, pa isto tako i idu zbog para.
Treba se okretati novoj stranici u nasoj sadasnjosti, uigrati postojeci igracki kadar i to ce biti dosta za titulu, a na leto cemo videti sta i kako.
BICE DA SI SE IZVUKAO SNAJDERU OVAJ PUT, ALI SAMO TE GLEDAMO!!!!

nicola

pre 13 godina

Navijac sam Zvezde,ali ovo sto nasi rade je mnogo lose.Prvo dolazi Salata pa nista,pa Bozic pa nista,Volkov skup..pa daj dovedi Adzicu nekog kvalitetnog a ne klince i Borhu koji je igrao trecu ligu.Pametan potez Partizana za ove iz Gane i Vukica,iako je bez kluba Vukic nije zaboravio da igra. Adzicu ili radi posao ili ustupi mesto nekome...

ssss

pre 13 godina

@(zlaja, 31. januar 2011 17:48)

Vidis brate tvoj i jeste problem zato sto ti istoriju ucis preko gugla!!! Na tvoju zalost stvarnost je malo drugacija!

Nikola_CRDL

pre 13 godina

Odlichna pojachanja sa obzirom da su samo za nashu ligu,a na leto vec mozhe i korak vishe...Na prolece totalna ofanziva i da zavrshimo prvenstvo na plus 15.Zvezda pokushava da u zimskom prelaznom roku pravi novu ekipu sa novim sistemom rada,to se ne radi ni u amaterskim ekipama,obice im se o glavu zhestoko.

duledudule

pre 13 godina

al vam ovaj djura uvek skroji,kako vam maze oci a vi se primate ko carevi.svaka vam cast.vidi se kakvi ste.zaboravljate igrace kao sto je moreira koji vam je doneo ovih par pehara u poslednje dve tri sezone.vukic,cuj,xaxa.ovaj tagoe?maaa,mpela,dzagumba,cabalala.najjaci ste.imacete toliko crnaca da je najbolje da vam oprema bude skroz bela-totalni crno beli :D

MVP

pre 13 godina

Evo ja cu kao navijac Zvezde da prokomentarisem ovu vijest. Nije mi drago sto se Vukic vratio u Partizan jer mislim da je n sjajan igrac ali opet ko zna mozda to vise nije s obzirom da je od njegovog poslednjeg boravka u Partiznau cesto bio povredjen i vrlo malo je igrao. Ovaj Princ moze da bude dobar igrac a i ne mora. Kod nas je strancima vrlo cudna stvar. Ali vidjecmeo sve. Sretno u nastavku prvenstva i da zavrsite drugi ;)

Realan

pre 13 godina

Ustvari ovim "pojacanjima" je Partizan oslabljen,ako lepo premerite,Tagoe je dosao da zameni Klea(koji sigurno odlazi iako pricaju da mozda nece)a on je REALNO slabiji igrac od Klea i jos bi trebalo da se adaptira na ligu,igrace i ostalo,znaci oslabljeni u napadu!Sto se tice Vukica,godinu dana bez igre i nije vise ta klasa REALNO,on je dosao da zameni Mo-a a znamo da je Moreira mnogo bolji,uigraniji sto je mnogo bitno.Znaci,i sredina(kreacija)i napad igre je oslabljen!Eto REALNO!

Peconi

pre 13 godina

Đuriću, Mphela je danas saopštio da mu ne pada na pamet da se vrati u Mamelodi. Rekao je da će snositi sve moguće posledice, pa čak i to da više ne igra za reprezentaciju! Vidite šta se dešava tamo pa dovedite čoveka, sad nema nazad!

zlaja

pre 13 godina

ae prelistaj malo gugl da se informises ko je osnovao fk partizan posto vidim da nisi informisan! i nemoj se brukati ovakvim komentarima jer ste vi hrv klub 100% i osnovao vas je franj.tudjm.A zvezda je osnovana od anti.fas.omladine srbije sto znaci 100 % srpski klub.Eto da zna i jedna i druga strana posto ima neobavestenih puno.

Partizan je nesto najvece

pre 13 godina

Ljuboj, svaka cast...slazem se u potpunosti...Mnogo se zalio imao je ogromnu platu, a pruzao je sve manje i manje...Mozda je ovako najbolje...

rej

pre 13 godina

Вукићу ће ово бити трећи боравак у Партизану, а без клуба је од фебруара прошле године. strasno pojacanje hahahahhah

intro

pre 13 godina

Momci sa Marakane,opusti te se i ne nervirajte se previse,ne trosite snagu uzalud i bez potrebe,uostalom Dzaji uskoro krece sudjenje,pa bi ste mogli tu energiju malo i do sudnice da prosetate,ako je i imate...

Ljuboj

pre 13 godina

Ne razumem ljude sto brane Moreiru,jeste da su ovi hteli prosle zime da ga prodaju,smanje mu primanja,kad se vratio Sale Ilic,sto mozda nije korektno s obzirom da je igro do tada profesionalno,ali je legitimno,klub ga placa ali igrac se i pita kad je pod ugovorom,tako da je Mo ostao kao zbog ljubavi ali istina je da nije imo boljih(unosnijih)ponuda,sto se vidi iz sadasnje situacije kad napusta pripreme s obrazlozenjem da je klub hteo da ga proda pre godinu dana,pa evo i Jovanovic i Raca Petrovic imaju dozvolu da napuste klub,pa i Kleo u slucaju ekstra ponude pa sta bi trebalo da se ljute,a da ih ne pustaju opet bi se ljutili!Inace Zvone je super igrac,veliko pojacanje!
Jos kad se setim Moreirine ravnodusnosti u avionu posle ulaska u LS...

Komsija

pre 13 godina

A Partizanova skauting sluzba cita vesti na sajtu B92 i preporucuje sve igrace koje Zvezda kupi ili neuspe da kupi?
Bojim se da necete daleko stici ako tako nastavite.

antigan

pre 13 godina

znaci gani su show..kad je princ trebao kod njih da dodje(a tad je bio 2 puta manje kvalitetan,poznat i ostalo) tad je bio bruka igrac,ubica itd,itd..a sad nas prozivaju..ako dodje jos i adija,bez obzira na odlazak klea,prelaznik rok se moze smatrati odlicnim!!!

Pele

pre 13 godina

Vidiš Đuriću kako možeš da se potrudiš kad hoćeš! Sad još i tog iz Milana pa zatvaraj dućan do juna. Mada, mogli ste još jednog ofanzivnog veznog da dovedete, da se ne lažemo...

www

pre 13 godina

Ne znam ljudi, meni se ova atmosfera i sva ova desavanja oko Moreire nimalo ne dopadaju. Nisam siguran da nam trebaju ova pojacanja sad jer verujem da smo i bez njih mogli da uzmemo titulu. Ekipu je trebalo praviti na pocetku sezone, pred ligu prvaka a ne sad. Neka nam je sa srecom. Napred Partizan!!!

ZMAJ

pre 13 godina

Bistar si ti "Zika". Tomic je imao budzet od 11 miliona. Kada cete vi imati toliki budzet. Vas predsednik NE ZNA koliki mu je godisnji budzet.
Inteligencija prosecnog navijaca = stanje u klubu i SD. Zao mi je.
P.S. Stigao je reprezentativac Gane. Za pocetak vise nego dovoljno. Njihov treci centralni odbrambeni igrac je najbolj na toj poziciji u nasoj ligi.
Malo ste popustili u gace zbog toga pa penite li penite. DOMINIRAJ.

zoran

pre 13 godina

Otisao Cleo ili ostao,mislim da nikad nismo imali bolji napad...
Scepovic i Tagoe ubitacan tandem!!!
http://www.managerleague.com/index.pl?ref=307257

Kimmo

pre 13 godina

Gde nadjose ovoga Vukica pa taj je sporiji od Ilica.Pa taj ni kad je mladji bio nije mogao da trci a ne sad.Ne znam kakav je ovaj Princ ali nadam se da nije ni blizu onako los igrac kao Boja..

alejandro

pre 13 godina

Pojacanja su vam da covek pukne od smeha. Sada sam siguran da cete puci i u prvenstvu i u kupu. Zvezda je za vas Barselona, a i Vojvodina ce biti ispred vas. Bez Moreire i Klea ste smesni

MANDA PFC DORCOL

pre 13 godina

daj molim Vas vise prestanite sa tim Moreirom vise,koji crni on.nije hteo da igra protih Anderlehkta u drugoj tekmi ,jer je satro povredjen,ima najjacu platu,u JSL,sta jos hoce da mu svi titraju,nek ide sto dalje od nas..Koliko doktora nauka ima samo njegove bonuse??NIKAD VISE MOREIRA.Sto se tice pojacanja SVE CESTITKE I SAMO NAPRED MOJ JEDINI PARTIZANE

Srb-in

pre 13 godina

Djuricu, gresis! Ti polako postajes zavrsena prica! Uzeli ste 25 miliona evra u poslednje 2 godine (Ljajic, Tosic, liga sampiona prodacete Klea sad za 4 miliona...) a dovodite neke matorce i igrace koji dolaze na pozajmicu! Igrate se opasno sa nasim zivcima posle onoga sa Moreirom! On je legenda juga!

vladimir

pre 13 godina

grobari ne kukajte jer je taj princ ubica igrac.videcete ubrzo.mnogo je brz i explozivan.ima da mu ljubite noge za koji mesec,samo se seti te

Oprostite mi ruznu proslost

pre 13 godina

Za vas nam nisu potrebna pojacanja, komsinice draga, jer vi sutnete u okvir gola na tzv. derbiju 1(slovima:jednom)tako da su ovo pojacanja za Vojvodinu i ostatak lige,a kazite mi koga ste vi to doveli pa ste toliko jaki? Da nije tuzno bilo bi smesno...

chombe

pre 13 godina

je l' ovo Djura nosi Fiorentinin šal? mora da ga je dobiO na poklon, ipak im je prodao ceo Teleoptik...
P.S. nadam se da smo uboli sa ovim pojačanjima

Zika

pre 13 godina

koja je ovo sprdnja od uprave i kluba, nego ja imam predlog, da lepo Ivan Tomic obuce onu stojketovu majcu, provoza je par dana po BG i da ga dovedemo u Zvezdu umesto Adzica, mislim da bismo sa njim i Robijem napravili cudo u Evropi.
Ovi nesrecnici su uspeli da uniste sve sto je covek dobro uradio...na nasu srecu :)

chombe

pre 13 godina

je l' ovo Djura nosi Fiorentinin šal? mora da ga je dobiO na poklon, ipak im je prodao ceo Teleoptik...
P.S. nadam se da smo uboli sa ovim pojačanjima

Peconi

pre 13 godina

Đuriću, Mphela je danas saopštio da mu ne pada na pamet da se vrati u Mamelodi. Rekao je da će snositi sve moguće posledice, pa čak i to da više ne igra za reprezentaciju! Vidite šta se dešava tamo pa dovedite čoveka, sad nema nazad!

vlajzi sa Groblja

pre 13 godina

Pojacanja su vam da covek pukne od smeha. Sada sam siguran da cete puci i u prvenstvu i u kupu. Zvezda je za vas Barselona, a i Vojvodina ce biti ispred vas. Bez Moreire i Klea ste smesni
(alejandro, 31. januar 2011 16:13)


ne znam za ostale, ali ja b92 komentare citam samo zbog ovog indijanca, uvek me do suza nasmeje...

Pele

pre 13 godina

Vidiš Đuriću kako možeš da se potrudiš kad hoćeš! Sad još i tog iz Milana pa zatvaraj dućan do juna. Mada, mogli ste još jednog ofanzivnog veznog da dovedete, da se ne lažemo...

vladimir

pre 13 godina

grobari ne kukajte jer je taj princ ubica igrac.videcete ubrzo.mnogo je brz i explozivan.ima da mu ljubite noge za koji mesec,samo se seti te

antigan

pre 13 godina

znaci gani su show..kad je princ trebao kod njih da dodje(a tad je bio 2 puta manje kvalitetan,poznat i ostalo) tad je bio bruka igrac,ubica itd,itd..a sad nas prozivaju..ako dodje jos i adija,bez obzira na odlazak klea,prelaznik rok se moze smatrati odlicnim!!!

totti

pre 13 godina

@A Partizanova skauting sluzba cita vesti na sajtu B92 i preporucuje sve igrace koje Zvezda kupi ili neuspe da kupi?
Bojim se da necete daleko stici ako tako nastavite.
(Komsija, 31. januar 2011 16:14)

Nemaju ni jedni ni drugi skauting, nego "menadzeri" idu od jednog do drugog kluba i nude svoja drva na prodaju.

Srb-in

pre 13 godina

Djuricu, gresis! Ti polako postajes zavrsena prica! Uzeli ste 25 miliona evra u poslednje 2 godine (Ljajic, Tosic, liga sampiona prodacete Klea sad za 4 miliona...) a dovodite neke matorce i igrace koji dolaze na pozajmicu! Igrate se opasno sa nasim zivcima posle onoga sa Moreirom! On je legenda juga!

Oprostite mi ruznu proslost

pre 13 godina

Za vas nam nisu potrebna pojacanja, komsinice draga, jer vi sutnete u okvir gola na tzv. derbiju 1(slovima:jednom)tako da su ovo pojacanja za Vojvodinu i ostatak lige,a kazite mi koga ste vi to doveli pa ste toliko jaki? Da nije tuzno bilo bi smesno...

nicola

pre 13 godina

Navijac sam Zvezde,ali ovo sto nasi rade je mnogo lose.Prvo dolazi Salata pa nista,pa Bozic pa nista,Volkov skup..pa daj dovedi Adzicu nekog kvalitetnog a ne klince i Borhu koji je igrao trecu ligu.Pametan potez Partizana za ove iz Gane i Vukica,iako je bez kluba Vukic nije zaboravio da igra. Adzicu ili radi posao ili ustupi mesto nekome...

DEJAN JOKIC PFC SKOPLJE

pre 13 godina

Partizan je bio,jeste i bice veliki evropski klub:
1.- Princ Tagoe: Reprezentativac Gane koji dolazi na probnih 6 meseci,pa ako zadovolji ugovor na dve godine;
2.- Morreiri je skinuta plata na 200.000,a bez dozvole kluba nemoze da ide.Znaci nemoze da ide.Ljutio se i pre Anderlehta pa se pomirio i uvalio komsinici.
3.- Kleo je jos tu.Dok Mpela ne dodje nemoze da ide;
4.- Krneta talentovan decko,na kaljenje pa nazad,akose dokaze naravno. Pametan decko vidite gde su danas Kleo i Stojke.
5.- O Vukicu necu da trosim reci-grobarcina-legenda.
Kratko receno,
MNOGO SMO JAKI

Nikola_CRDL

pre 13 godina

Odlichna pojachanja sa obzirom da su samo za nashu ligu,a na leto vec mozhe i korak vishe...Na prolece totalna ofanziva i da zavrshimo prvenstvo na plus 15.Zvezda pokushava da u zimskom prelaznom roku pravi novu ekipu sa novim sistemom rada,to se ne radi ni u amaterskim ekipama,obice im se o glavu zhestoko.

ZMAJ

pre 13 godina

Bistar si ti "Zika". Tomic je imao budzet od 11 miliona. Kada cete vi imati toliki budzet. Vas predsednik NE ZNA koliki mu je godisnji budzet.
Inteligencija prosecnog navijaca = stanje u klubu i SD. Zao mi je.
P.S. Stigao je reprezentativac Gane. Za pocetak vise nego dovoljno. Njihov treci centralni odbrambeni igrac je najbolj na toj poziciji u nasoj ligi.
Malo ste popustili u gace zbog toga pa penite li penite. DOMINIRAJ.

Ljuboj

pre 13 godina

Ne razumem ljude sto brane Moreiru,jeste da su ovi hteli prosle zime da ga prodaju,smanje mu primanja,kad se vratio Sale Ilic,sto mozda nije korektno s obzirom da je igro do tada profesionalno,ali je legitimno,klub ga placa ali igrac se i pita kad je pod ugovorom,tako da je Mo ostao kao zbog ljubavi ali istina je da nije imo boljih(unosnijih)ponuda,sto se vidi iz sadasnje situacije kad napusta pripreme s obrazlozenjem da je klub hteo da ga proda pre godinu dana,pa evo i Jovanovic i Raca Petrovic imaju dozvolu da napuste klub,pa i Kleo u slucaju ekstra ponude pa sta bi trebalo da se ljute,a da ih ne pustaju opet bi se ljutili!Inace Zvone je super igrac,veliko pojacanje!
Jos kad se setim Moreirine ravnodusnosti u avionu posle ulaska u LS...

Realan

pre 13 godina

Ustvari ovim "pojacanjima" je Partizan oslabljen,ako lepo premerite,Tagoe je dosao da zameni Klea(koji sigurno odlazi iako pricaju da mozda nece)a on je REALNO slabiji igrac od Klea i jos bi trebalo da se adaptira na ligu,igrace i ostalo,znaci oslabljeni u napadu!Sto se tice Vukica,godinu dana bez igre i nije vise ta klasa REALNO,on je dosao da zameni Mo-a a znamo da je Moreira mnogo bolji,uigraniji sto je mnogo bitno.Znaci,i sredina(kreacija)i napad igre je oslabljen!Eto REALNO!

Partizan je nesto najvece

pre 13 godina

Ljuboj, svaka cast...slazem se u potpunosti...Mnogo se zalio imao je ogromnu platu, a pruzao je sve manje i manje...Mozda je ovako najbolje...

intro

pre 13 godina

Momci sa Marakane,opusti te se i ne nervirajte se previse,ne trosite snagu uzalud i bez potrebe,uostalom Dzaji uskoro krece sudjenje,pa bi ste mogli tu energiju malo i do sudnice da prosetate,ako je i imate...

zoran

pre 13 godina

Otisao Cleo ili ostao,mislim da nikad nismo imali bolji napad...
Scepovic i Tagoe ubitacan tandem!!!
http://www.managerleague.com/index.pl?ref=307257

MANDA PFC DORCOL

pre 13 godina

daj molim Vas vise prestanite sa tim Moreirom vise,koji crni on.nije hteo da igra protih Anderlehkta u drugoj tekmi ,jer je satro povredjen,ima najjacu platu,u JSL,sta jos hoce da mu svi titraju,nek ide sto dalje od nas..Koliko doktora nauka ima samo njegove bonuse??NIKAD VISE MOREIRA.Sto se tice pojacanja SVE CESTITKE I SAMO NAPRED MOJ JEDINI PARTIZANE

Rale P.F.C

pre 13 godina

Ha, i mi Djuru za trku imamo.
Konacno da i ovaj nas mutavi Djura napravi nesto valjano.
Dokaz da su to dobri igraci i da je u pitanju dobar potez pokazuju "ganci" sa one strane Topciderskog brda, pljujuci po dovedenim igracima.
Ustvari su svesni sta ih ceka na prolece.
Puno HVALA MOREIRI za sve sto je pruzio u dresu Partizana, kao i Kleu kog treba pustiti da ide kad vec ima ponudu koja njemu odgovara, to je prirodan tok stvari u danasnjem fudbalu, oni su tu zbog para, pa isto tako i idu zbog para.
Treba se okretati novoj stranici u nasoj sadasnjosti, uigrati postojeci igracki kadar i to ce biti dosta za titulu, a na leto cemo videti sta i kako.
BICE DA SI SE IZVUKAO SNAJDERU OVAJ PUT, ALI SAMO TE GLEDAMO!!!!

Kimmo

pre 13 godina

Gde nadjose ovoga Vukica pa taj je sporiji od Ilica.Pa taj ni kad je mladji bio nije mogao da trci a ne sad.Ne znam kakav je ovaj Princ ali nadam se da nije ni blizu onako los igrac kao Boja..

MVP

pre 13 godina

Evo ja cu kao navijac Zvezde da prokomentarisem ovu vijest. Nije mi drago sto se Vukic vratio u Partizan jer mislim da je n sjajan igrac ali opet ko zna mozda to vise nije s obzirom da je od njegovog poslednjeg boravka u Partiznau cesto bio povredjen i vrlo malo je igrao. Ovaj Princ moze da bude dobar igrac a i ne mora. Kod nas je strancima vrlo cudna stvar. Ali vidjecmeo sve. Sretno u nastavku prvenstva i da zavrsite drugi ;)

www

pre 13 godina

Ne znam ljudi, meni se ova atmosfera i sva ova desavanja oko Moreire nimalo ne dopadaju. Nisam siguran da nam trebaju ova pojacanja sad jer verujem da smo i bez njih mogli da uzmemo titulu. Ekipu je trebalo praviti na pocetku sezone, pred ligu prvaka a ne sad. Neka nam je sa srecom. Napred Partizan!!!

Zika

pre 13 godina

koja je ovo sprdnja od uprave i kluba, nego ja imam predlog, da lepo Ivan Tomic obuce onu stojketovu majcu, provoza je par dana po BG i da ga dovedemo u Zvezdu umesto Adzica, mislim da bismo sa njim i Robijem napravili cudo u Evropi.
Ovi nesrecnici su uspeli da uniste sve sto je covek dobro uradio...na nasu srecu :)

alejandro

pre 13 godina

Pojacanja su vam da covek pukne od smeha. Sada sam siguran da cete puci i u prvenstvu i u kupu. Zvezda je za vas Barselona, a i Vojvodina ce biti ispred vas. Bez Moreire i Klea ste smesni

ssss

pre 13 godina

@(zlaja, 31. januar 2011 17:48)

Vidis brate tvoj i jeste problem zato sto ti istoriju ucis preko gugla!!! Na tvoju zalost stvarnost je malo drugacija!

rej

pre 13 godina

Вукићу ће ово бити трећи боравак у Партизану, а без клуба је од фебруара прошле године. strasno pojacanje hahahahhah

Komsija

pre 13 godina

A Partizanova skauting sluzba cita vesti na sajtu B92 i preporucuje sve igrace koje Zvezda kupi ili neuspe da kupi?
Bojim se da necete daleko stici ako tako nastavite.

zlaja

pre 13 godina

ae prelistaj malo gugl da se informises ko je osnovao fk partizan posto vidim da nisi informisan! i nemoj se brukati ovakvim komentarima jer ste vi hrv klub 100% i osnovao vas je franj.tudjm.A zvezda je osnovana od anti.fas.omladine srbije sto znaci 100 % srpski klub.Eto da zna i jedna i druga strana posto ima neobavestenih puno.

Dragan BL

pre 13 godina

ODLIČNO! Vama rezerva Princ Tagoe na pozajmicu i Vukić koji ne igra čitavu godinu, a nama mali Krneta iz omladinaca FK Partizan u ZVEZDU. Kako ste?

stoka sa tribine juzne

pre 13 godina

Pljunuli ste Moreiri u lice a stadion po njemu treba da nazovete lopurde. Koliki ste neljudi kada ste zaboravili sta je taj covek uradio za Partizan. Vise nego svi vi u upravi kluba.
Mo...Grobari te nikad nece zaboraviti.

duledudule

pre 13 godina

al vam ovaj djura uvek skroji,kako vam maze oci a vi se primate ko carevi.svaka vam cast.vidi se kakvi ste.zaboravljate igrace kao sto je moreira koji vam je doneo ovih par pehara u poslednje dve tri sezone.vukic,cuj,xaxa.ovaj tagoe?maaa,mpela,dzagumba,cabalala.najjaci ste.imacete toliko crnaca da je najbolje da vam oprema bude skroz bela-totalni crno beli :D

ja zadovoljan

pre 13 godina

Secam se da su nas na SP Ganci ubili po krilima.Stanojevic rece juce da je on protiv nas igrao na SP-u na krilu(a prava pozicija mu je spic). Secam se da nas je na jednom krilu ubio onaj Asamoa,a na drugoj strani je verovatno bio on. Kakav crni Boja,ovaj je ubica,uostalom clan startne 11 cetvrtfinaliste SP-a,a dolazi nam verovatno jos jedan iz te ekipe.

kila

pre 13 godina

ae prelistaj malo gugl da se informises ko je osnovao fk partizan posto vidim da nisi informisan! i nemoj se brukati ovakvim komentarima jer ste vi hrv klub 100% i osnovao vas je franj.tudjm.A zvezda je osnovana od anti.fas.omladine srbije sto znaci 100 % srpski klub.Eto da zna i jedna i druga strana posto ima neobavestenih puno.
(zlaja, 31. januar 2011 17:48)

A da vas sadasjni trener nije Hrvat :/

Šojić

pre 13 godina

Polako deco ne zalećite se sa komentari. razmislite ko će sad da bude !povredjen", "iznenadjen", ima i takvih .. a koliko će tek trebati vremena da se ovi "Naši" priviknu !1

Svakoliko

pre 13 godina

@zlaja
Hehe,kako je lepo tumaciti istoriju kako se tebi svidja...tvoj klub je osnovao KRCUN,koji nije bio clan antifa. omladine, vec jedan od glavesina komunisticke partije...komunisticki klub,i jedan i drugi...

dusan

pre 13 godina

Kako bre SPREMNI za pripreme? Ako su spremni, koji ce nam ... pripreme? :) Genijalna scena iz ''Vratice se rode'' kad Dule objasnjava treneru, Popu - Miloradu planove :)

Matke RS

pre 13 godina

U Srbiji igra još jedan reprezentativac Gane - Li Adi u Crvenoj zvezdi. Tagoe je rekao da se još nisu čuli, ali da namerava da "stupid" sa njim u kontakt.

Kako jedno slovo na pogresnom mijestu u pogresno vrijeme moze dobro da nasmije. :))

alejandro

pre 13 godina

Pojacanja su vam da covek pukne od smeha. Sada sam siguran da cete puci i u prvenstvu i u kupu. Zvezda je za vas Barselona, a i Vojvodina ce biti ispred vas. Bez Moreire i Klea ste smesni

zlaja

pre 13 godina

ae prelistaj malo gugl da se informises ko je osnovao fk partizan posto vidim da nisi informisan! i nemoj se brukati ovakvim komentarima jer ste vi hrv klub 100% i osnovao vas je franj.tudjm.A zvezda je osnovana od anti.fas.omladine srbije sto znaci 100 % srpski klub.Eto da zna i jedna i druga strana posto ima neobavestenih puno.

Komsija

pre 13 godina

A Partizanova skauting sluzba cita vesti na sajtu B92 i preporucuje sve igrace koje Zvezda kupi ili neuspe da kupi?
Bojim se da necete daleko stici ako tako nastavite.

rej

pre 13 godina

Вукићу ће ово бити трећи боравак у Партизану, а без клуба је од фебруара прошле године. strasno pojacanje hahahahhah

Realan

pre 13 godina

Ustvari ovim "pojacanjima" je Partizan oslabljen,ako lepo premerite,Tagoe je dosao da zameni Klea(koji sigurno odlazi iako pricaju da mozda nece)a on je REALNO slabiji igrac od Klea i jos bi trebalo da se adaptira na ligu,igrace i ostalo,znaci oslabljeni u napadu!Sto se tice Vukica,godinu dana bez igre i nije vise ta klasa REALNO,on je dosao da zameni Mo-a a znamo da je Moreira mnogo bolji,uigraniji sto je mnogo bitno.Znaci,i sredina(kreacija)i napad igre je oslabljen!Eto REALNO!

Zika

pre 13 godina

koja je ovo sprdnja od uprave i kluba, nego ja imam predlog, da lepo Ivan Tomic obuce onu stojketovu majcu, provoza je par dana po BG i da ga dovedemo u Zvezdu umesto Adzica, mislim da bismo sa njim i Robijem napravili cudo u Evropi.
Ovi nesrecnici su uspeli da uniste sve sto je covek dobro uradio...na nasu srecu :)

duledudule

pre 13 godina

al vam ovaj djura uvek skroji,kako vam maze oci a vi se primate ko carevi.svaka vam cast.vidi se kakvi ste.zaboravljate igrace kao sto je moreira koji vam je doneo ovih par pehara u poslednje dve tri sezone.vukic,cuj,xaxa.ovaj tagoe?maaa,mpela,dzagumba,cabalala.najjaci ste.imacete toliko crnaca da je najbolje da vam oprema bude skroz bela-totalni crno beli :D

MANDA PFC DORCOL

pre 13 godina

daj molim Vas vise prestanite sa tim Moreirom vise,koji crni on.nije hteo da igra protih Anderlehkta u drugoj tekmi ,jer je satro povredjen,ima najjacu platu,u JSL,sta jos hoce da mu svi titraju,nek ide sto dalje od nas..Koliko doktora nauka ima samo njegove bonuse??NIKAD VISE MOREIRA.Sto se tice pojacanja SVE CESTITKE I SAMO NAPRED MOJ JEDINI PARTIZANE

Dragan BL

pre 13 godina

ODLIČNO! Vama rezerva Princ Tagoe na pozajmicu i Vukić koji ne igra čitavu godinu, a nama mali Krneta iz omladinaca FK Partizan u ZVEZDU. Kako ste?

Srb-in

pre 13 godina

Djuricu, gresis! Ti polako postajes zavrsena prica! Uzeli ste 25 miliona evra u poslednje 2 godine (Ljajic, Tosic, liga sampiona prodacete Klea sad za 4 miliona...) a dovodite neke matorce i igrace koji dolaze na pozajmicu! Igrate se opasno sa nasim zivcima posle onoga sa Moreirom! On je legenda juga!

Kimmo

pre 13 godina

Gde nadjose ovoga Vukica pa taj je sporiji od Ilica.Pa taj ni kad je mladji bio nije mogao da trci a ne sad.Ne znam kakav je ovaj Princ ali nadam se da nije ni blizu onako los igrac kao Boja..

Ljuboj

pre 13 godina

Ne razumem ljude sto brane Moreiru,jeste da su ovi hteli prosle zime da ga prodaju,smanje mu primanja,kad se vratio Sale Ilic,sto mozda nije korektno s obzirom da je igro do tada profesionalno,ali je legitimno,klub ga placa ali igrac se i pita kad je pod ugovorom,tako da je Mo ostao kao zbog ljubavi ali istina je da nije imo boljih(unosnijih)ponuda,sto se vidi iz sadasnje situacije kad napusta pripreme s obrazlozenjem da je klub hteo da ga proda pre godinu dana,pa evo i Jovanovic i Raca Petrovic imaju dozvolu da napuste klub,pa i Kleo u slucaju ekstra ponude pa sta bi trebalo da se ljute,a da ih ne pustaju opet bi se ljutili!Inace Zvone je super igrac,veliko pojacanje!
Jos kad se setim Moreirine ravnodusnosti u avionu posle ulaska u LS...

MVP

pre 13 godina

Evo ja cu kao navijac Zvezde da prokomentarisem ovu vijest. Nije mi drago sto se Vukic vratio u Partizan jer mislim da je n sjajan igrac ali opet ko zna mozda to vise nije s obzirom da je od njegovog poslednjeg boravka u Partiznau cesto bio povredjen i vrlo malo je igrao. Ovaj Princ moze da bude dobar igrac a i ne mora. Kod nas je strancima vrlo cudna stvar. Ali vidjecmeo sve. Sretno u nastavku prvenstva i da zavrsite drugi ;)

zoran

pre 13 godina

Otisao Cleo ili ostao,mislim da nikad nismo imali bolji napad...
Scepovic i Tagoe ubitacan tandem!!!
http://www.managerleague.com/index.pl?ref=307257

DEJAN JOKIC PFC SKOPLJE

pre 13 godina

Partizan je bio,jeste i bice veliki evropski klub:
1.- Princ Tagoe: Reprezentativac Gane koji dolazi na probnih 6 meseci,pa ako zadovolji ugovor na dve godine;
2.- Morreiri je skinuta plata na 200.000,a bez dozvole kluba nemoze da ide.Znaci nemoze da ide.Ljutio se i pre Anderlehta pa se pomirio i uvalio komsinici.
3.- Kleo je jos tu.Dok Mpela ne dodje nemoze da ide;
4.- Krneta talentovan decko,na kaljenje pa nazad,akose dokaze naravno. Pametan decko vidite gde su danas Kleo i Stojke.
5.- O Vukicu necu da trosim reci-grobarcina-legenda.
Kratko receno,
MNOGO SMO JAKI

chombe

pre 13 godina

je l' ovo Djura nosi Fiorentinin šal? mora da ga je dobiO na poklon, ipak im je prodao ceo Teleoptik...
P.S. nadam se da smo uboli sa ovim pojačanjima

Partizan je nesto najvece

pre 13 godina

Ljuboj, svaka cast...slazem se u potpunosti...Mnogo se zalio imao je ogromnu platu, a pruzao je sve manje i manje...Mozda je ovako najbolje...

vlajzi sa Groblja

pre 13 godina

Pojacanja su vam da covek pukne od smeha. Sada sam siguran da cete puci i u prvenstvu i u kupu. Zvezda je za vas Barselona, a i Vojvodina ce biti ispred vas. Bez Moreire i Klea ste smesni
(alejandro, 31. januar 2011 16:13)


ne znam za ostale, ali ja b92 komentare citam samo zbog ovog indijanca, uvek me do suza nasmeje...

www

pre 13 godina

Ne znam ljudi, meni se ova atmosfera i sva ova desavanja oko Moreire nimalo ne dopadaju. Nisam siguran da nam trebaju ova pojacanja sad jer verujem da smo i bez njih mogli da uzmemo titulu. Ekipu je trebalo praviti na pocetku sezone, pred ligu prvaka a ne sad. Neka nam je sa srecom. Napred Partizan!!!

vladimir

pre 13 godina

grobari ne kukajte jer je taj princ ubica igrac.videcete ubrzo.mnogo je brz i explozivan.ima da mu ljubite noge za koji mesec,samo se seti te

Oprostite mi ruznu proslost

pre 13 godina

Za vas nam nisu potrebna pojacanja, komsinice draga, jer vi sutnete u okvir gola na tzv. derbiju 1(slovima:jednom)tako da su ovo pojacanja za Vojvodinu i ostatak lige,a kazite mi koga ste vi to doveli pa ste toliko jaki? Da nije tuzno bilo bi smesno...

Pele

pre 13 godina

Vidiš Đuriću kako možeš da se potrudiš kad hoćeš! Sad još i tog iz Milana pa zatvaraj dućan do juna. Mada, mogli ste još jednog ofanzivnog veznog da dovedete, da se ne lažemo...

antigan

pre 13 godina

znaci gani su show..kad je princ trebao kod njih da dodje(a tad je bio 2 puta manje kvalitetan,poznat i ostalo) tad je bio bruka igrac,ubica itd,itd..a sad nas prozivaju..ako dodje jos i adija,bez obzira na odlazak klea,prelaznik rok se moze smatrati odlicnim!!!

ZMAJ

pre 13 godina

Bistar si ti "Zika". Tomic je imao budzet od 11 miliona. Kada cete vi imati toliki budzet. Vas predsednik NE ZNA koliki mu je godisnji budzet.
Inteligencija prosecnog navijaca = stanje u klubu i SD. Zao mi je.
P.S. Stigao je reprezentativac Gane. Za pocetak vise nego dovoljno. Njihov treci centralni odbrambeni igrac je najbolj na toj poziciji u nasoj ligi.
Malo ste popustili u gace zbog toga pa penite li penite. DOMINIRAJ.

Matke RS

pre 13 godina

U Srbiji igra još jedan reprezentativac Gane - Li Adi u Crvenoj zvezdi. Tagoe je rekao da se još nisu čuli, ali da namerava da "stupid" sa njim u kontakt.

Kako jedno slovo na pogresnom mijestu u pogresno vrijeme moze dobro da nasmije. :))

intro

pre 13 godina

Momci sa Marakane,opusti te se i ne nervirajte se previse,ne trosite snagu uzalud i bez potrebe,uostalom Dzaji uskoro krece sudjenje,pa bi ste mogli tu energiju malo i do sudnice da prosetate,ako je i imate...

ssss

pre 13 godina

@(zlaja, 31. januar 2011 17:48)

Vidis brate tvoj i jeste problem zato sto ti istoriju ucis preko gugla!!! Na tvoju zalost stvarnost je malo drugacija!

Peconi

pre 13 godina

Đuriću, Mphela je danas saopštio da mu ne pada na pamet da se vrati u Mamelodi. Rekao je da će snositi sve moguće posledice, pa čak i to da više ne igra za reprezentaciju! Vidite šta se dešava tamo pa dovedite čoveka, sad nema nazad!

Nikola_CRDL

pre 13 godina

Odlichna pojachanja sa obzirom da su samo za nashu ligu,a na leto vec mozhe i korak vishe...Na prolece totalna ofanziva i da zavrshimo prvenstvo na plus 15.Zvezda pokushava da u zimskom prelaznom roku pravi novu ekipu sa novim sistemom rada,to se ne radi ni u amaterskim ekipama,obice im se o glavu zhestoko.

Rale P.F.C

pre 13 godina

Ha, i mi Djuru za trku imamo.
Konacno da i ovaj nas mutavi Djura napravi nesto valjano.
Dokaz da su to dobri igraci i da je u pitanju dobar potez pokazuju "ganci" sa one strane Topciderskog brda, pljujuci po dovedenim igracima.
Ustvari su svesni sta ih ceka na prolece.
Puno HVALA MOREIRI za sve sto je pruzio u dresu Partizana, kao i Kleu kog treba pustiti da ide kad vec ima ponudu koja njemu odgovara, to je prirodan tok stvari u danasnjem fudbalu, oni su tu zbog para, pa isto tako i idu zbog para.
Treba se okretati novoj stranici u nasoj sadasnjosti, uigrati postojeci igracki kadar i to ce biti dosta za titulu, a na leto cemo videti sta i kako.
BICE DA SI SE IZVUKAO SNAJDERU OVAJ PUT, ALI SAMO TE GLEDAMO!!!!

nicola

pre 13 godina

Navijac sam Zvezde,ali ovo sto nasi rade je mnogo lose.Prvo dolazi Salata pa nista,pa Bozic pa nista,Volkov skup..pa daj dovedi Adzicu nekog kvalitetnog a ne klince i Borhu koji je igrao trecu ligu.Pametan potez Partizana za ove iz Gane i Vukica,iako je bez kluba Vukic nije zaboravio da igra. Adzicu ili radi posao ili ustupi mesto nekome...

stoka sa tribine juzne

pre 13 godina

Pljunuli ste Moreiri u lice a stadion po njemu treba da nazovete lopurde. Koliki ste neljudi kada ste zaboravili sta je taj covek uradio za Partizan. Vise nego svi vi u upravi kluba.
Mo...Grobari te nikad nece zaboraviti.

kila

pre 13 godina

ae prelistaj malo gugl da se informises ko je osnovao fk partizan posto vidim da nisi informisan! i nemoj se brukati ovakvim komentarima jer ste vi hrv klub 100% i osnovao vas je franj.tudjm.A zvezda je osnovana od anti.fas.omladine srbije sto znaci 100 % srpski klub.Eto da zna i jedna i druga strana posto ima neobavestenih puno.
(zlaja, 31. januar 2011 17:48)

A da vas sadasjni trener nije Hrvat :/

totti

pre 13 godina

@A Partizanova skauting sluzba cita vesti na sajtu B92 i preporucuje sve igrace koje Zvezda kupi ili neuspe da kupi?
Bojim se da necete daleko stici ako tako nastavite.
(Komsija, 31. januar 2011 16:14)

Nemaju ni jedni ni drugi skauting, nego "menadzeri" idu od jednog do drugog kluba i nude svoja drva na prodaju.

Svakoliko

pre 13 godina

@zlaja
Hehe,kako je lepo tumaciti istoriju kako se tebi svidja...tvoj klub je osnovao KRCUN,koji nije bio clan antifa. omladine, vec jedan od glavesina komunisticke partije...komunisticki klub,i jedan i drugi...

ja zadovoljan

pre 13 godina

Secam se da su nas na SP Ganci ubili po krilima.Stanojevic rece juce da je on protiv nas igrao na SP-u na krilu(a prava pozicija mu je spic). Secam se da nas je na jednom krilu ubio onaj Asamoa,a na drugoj strani je verovatno bio on. Kakav crni Boja,ovaj je ubica,uostalom clan startne 11 cetvrtfinaliste SP-a,a dolazi nam verovatno jos jedan iz te ekipe.

Šojić

pre 13 godina

Polako deco ne zalećite se sa komentari. razmislite ko će sad da bude !povredjen", "iznenadjen", ima i takvih .. a koliko će tek trebati vremena da se ovi "Naši" priviknu !1

dusan

pre 13 godina

Kako bre SPREMNI za pripreme? Ako su spremni, koji ce nam ... pripreme? :) Genijalna scena iz ''Vratice se rode'' kad Dule objasnjava treneru, Popu - Miloradu planove :)