Ponedeljak, 10.01.2011.

13:23

Prvi trening Zvezde i Prosinečkog

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prolećni deo sezone, a na prvoj prozivci novog trenera Roberta Prosinečkog pojavila su se 33 igrača.

Izvor: AK

Prvi trening Zvezde i Prosineèkog IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Mladja

pre 13 godina

Grobari, znate sta me najvise impresionira? Ajde to sto ispoljavate komplekse citanjem i komentarisanjem vesti vezanih za nas klub...nego sto pisete komentare na hrvatskom, i to vam sjajno ide...mislite o tome, Veliki Srbi.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Nemanja Baljak, 10. januar 2011 16:34)

Baljak kažeš....?
http://www.croatian-genealogy.com/cro-surnames-directory/B/baljak.shtml

zentAn(t)ara

pre 13 godina

Bojm se da mu sada karijera, ne ode u suprotnom smeru.Svojevmremeno su ga iz Dinama pustili kao ne talenovanog pa je kod NAS pokazao "koliko ne zna".Mozda ga sad bivsi saigraci zloupotrebe, pa u dinamu napravi cudo. Ali siguran sam ako zaista bude imao "odresene ruke na duze vreme" imacemo pun stadion zadovoljne publike, i rezultate dostojne imena CRVENE ZVEZDE u granicama trenutnih mogucnosti balkanskog fudbala.Podseca me na Osima kad je radio sa reprezntacijom, setite se sta je uradio, koliko vremena , strpljenja i hrabrosti mu je trebalo.Robi je kao igracina imao sve to. Pa nek je SRECNO MAJSTORE.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

euforija u Niksicu... Zvezda dolazi 23. da odigra prijateljsku utakmicu sa Sutjeskom. 10 000 ljudi na stadionu.

Zapadna tribina
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/fotos/stadionlisten/montenegro/kraj_bistrice/140.jpg

Istocna tribina
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/fotos/stadionlisten/montenegro/kraj_bistrice/150.jpg

Delija iz Hamburga

pre 13 godina

Boze mili! Sta ce nama 33 igraca i vise u timu!? U Bundesligi timovi imaju oko 25/26 igraca, kako bi usparali pare, a mi ne igramo u bilo kakvom evrospkom kupu i imamo daleko vise od 30 igraca!! Pa se na kraju pitaju, zbog cega tolikih troskova.

Deki r-4

pre 13 godina

Napred sampione Robi imas punu podrsku tvojih delija!!! Dobrodosao kuci majstore tu ti je i mesto,zelim ti sve najbolje. Kamo srece da vas je jos vise iz one sampionske generacije ali polako stvari se vracaju na svoje mesto! A vi grobarcici osvedoceni kompleksasi,kome cete vi sta da zamerate,kad vam je tata Franja osnovao klub,najveci hrvatski sin! Stvarno ste mnogo jadni i bedni,ali to je vec vas problem. Zvezdine legende su svih nacionalnosti zato sto smo mi multinacionalna sredina i nasi uspesi su ostvarivani malo pre 90-tih,i malo pre pokojnog Mirka Marjanovica i dragog nam SPS-a!!! Nazalost vama je po 12 utakmica u Evropi zaredom uspeh, cak sta vise najveci uspeh u istoriji kluba je ova zadnja sezona LS!!! Tako kazu zvanicnici iz komsijskog tabora. Zato Zvezdo samo napred sa Robijem na celu,mi bar imamo sa cim da se dicimo! Zna se gde je mesto sampionima, a gde sitnim dusama i glodarima,pardon mucnim grobarima. Sa verom u boga za Zvezdu i Otadzbinu!!!

milos protic

pre 13 godina

OOOOO ROBERT PROSINECKI.Idemo legendo u ligu sampiona.A vi grobari nemojte majke vam vise u evropu kako igrate tamo sve SRBE je sramota.E sto ste igrali igrali ste ZAPAMTITE

neobavesten

pre 13 godina

Verovatno mu taj kako rekoste, Negic objasnjava kuda i kako se izlazi na teren, a mozda i sta tamo treba da radi. Za svaki slucaj dao mu je i neki papiric, pa ako mu ni to nije bas jasno da ga nazove telefenom, pa ce se on "konstatovati" sa direktorom

dede

pre 13 godina

ma pustite grobare, oni samo lece komplekse kao i uvek.... samo im pomenete gde im vanjica kapiten sada igra i ucutace...ne daj boze bari to cure kompleksi...a mi da se drzimo one stare nase "uvek uz tebe, samo za tebe, a njih ko...."

Olgerd V.

pre 13 godina

Procitah svih, u ovom trenutku, 66 komentara, i niko nije uvideo, ili obratio paznju na "(Komšija PFC, 10. januar 2011 13:48)"

Lepo nam je covek pozeleo da budemo FINALISTI kupa.

:D

Jastrebov

pre 13 godina

Franjevci zaboravili svog predsednika pa požurili da podbadaju. Jadno je kada su ironični navijači Prištine, pardon Partizana, ekipe koja je uvek imala Omeroviće, Šalje, Prekazije, Vokrije, Sadrije, Jusufije, Ljajiće, Smajiće, Župiće i slično a diče se srpstvom.
Zaista mi nije važno ko je ko ali dosta bre za Boga miloga sa glupim provokacijam tog tipa. Žalosno je a i žešće glupo kada pogledate vašu ekipu unazad 30 godina.

Red bull

pre 13 godina

@George wordy

Odakle ti zanas da plata nije redovna. Lupetas gluposti.Svi zaposleni u Zvezdi pa i fudbaleri primaju platu redovno.To sto je Zvezda u dugovima ne znaci dase plate ne isplacuju. Dug moze i da se reprogramira. A ovi fudbaleri sto navodno tuze Zvezdu neka pricekaju malo. kada Zvezdi vrate dug portugalci i spanci i oni ce biti isplaceni a dotle ti nezadovoljnici neka se snadju. A vi jugosloveni brinite svoju brigu. Neki ovde pisu gluposti da je Stanojevic trener za Robija. A gde je ucio taj zanat,da li je igrao nekada negde pa da vidi kako strani treneri rade.Karijeru trenersku poceo u OFK-ui odmah ga stavili za selektora mladjih kategorija sa kojima nije nista uradio. Robi je mogao da radi Slavenom Bilicem koji sa hrvatskom reprezentacijom ima uspeha sta god mi mislili o hrvatima. Zvezda je zadovoljna sa Robijem i to ce se vrlo brzo pokazati a vi jugosloveni sa vasim povratnicima i penzionerima koji ste slavno prosli u Evropi gledajte u svoj tanjir

zox

pre 13 godina

samo ostro robi i da se sklone ta gospoda u kosuljama i sve vecim stomacima sto dalje od tebe i igraca.taj negic je naj antipaticni pa za njih su CVETKOVIC I DZAJIC prevelika gospoda.nasa uprava je terenu umesto da su se razmileli da pronadju neka sredstva cekaju GASPROM kao da rusi neznaju sa kim saradjuju.

zORAN

pre 13 godina

Svi mozete da ismejavata Prosineckoga ali vidicete samo da dodjde Salata da se malo ojaca defanziva sa njima i tad ja mislim da ce biti sjajna kompaktna ekipa od C.Zvezda i jos nesto mislim da Prosinecki sa svom karakterom,harizmom i respekt prema igracima u slacionici bice lepo proljece i na krajom jasno je zavrasavamo u svom stilu sa titolom i vracamo sjaja najgolem klubu na balkana.

juznjak

pre 13 godina

sad ce svaki dan,
i to po 3-4 puta robert ovo,robert ono,zvezda,salata...
vika ,galama......

...a na kraju dana,
jos jedna titula partizana.

vi ste samo proslost...
i to ruzna :)

ТВЦЗ

pre 13 godina

U svakoj normalnoj zemlji ekipa ili preduzeće koje duguje 20.000.000 i više se gasi, a ne da se još zadušuje i da se njeni simpatizeri raduju samo pred početak nekog takmičenja, a na kraju svi su lopovi osim.....
(golden, 10. januar 2011 15:19)

Немаш појма о чему причаш. Иди молим те па то објасни Манчестеру, Ливерпулу, Барси, Реалу, Роми.... ах да, можда и они живе у ненормалној земљи.

П.С. Набројани клубови дугују ладно једну милијардицу.

Z Borovnica

pre 13 godina

Samo da poželim sreću Robertu Prosinečkom i celom klubu. Napokon na klupi našeg tima sede legende Robi i Marović, a posebno bih pozdravio i povratak u Zvezdu velikog fudbalskog intelektualca Žarka Đurovića. Sve najbolje.

bata

pre 13 godina

bozic-blazic isto mu je to, salata ce da greje klupu viloti, a na spoljnog igraca smo i zaboravili. samo jos da prodamo najboljeg(isaha) i kompletirali smo prelazni rok pa robi neka vadi iz ...

george wordy

pre 13 godina

Trener je sigurno ključna karikaza jedan tim, zvao se on i FK "Crvena zvezda" , ali ako FK nije profesionalna organizacija, ako ekonomi nisu zadovoljni platom, i to koja nije redovna, onda tu nema kluba, ti ne pomaže ni Murinjo. Prosinečki je pametan momamk, i suurno je svestan , odgovrrnosti. Za njega je ovo veliki izazov, što je i sam proiznao, i na ovu avanturu se nije odlučio a da nije prethodno konsultovaosvoje prijatelje i znalce. Ali sve to nije dovoljno, ali ipak sve može da ode u legendu, ali i u večni zaborav, kao ružnio san.Prosinečkom, svaki ljubitelj fudbala, rasterećen klupskog fanatizma poželeče mu puno uspeha, neka bude dobar trener kao što je bio igrač i biće dovoljno, ali ni to nije lako postići, jedno je igrati , a drugo je posmatrati sa klupe, najodgovornijeg čoveka u klubu.... Neka se lepe uspomene na igre Zvezde iz tadašnje lige šampiona spoje sa lepim željama i eto uspeha. Robi sve najbolje !!!!!!!!!!!!!!

GroBaR-70-

pre 13 godina

samo se pitam koliko ce sad grobara da postavi komentar? aj navalite slobodno...
(shone 88, 10. januar 2011 13:38) Ja ne nigde ne vidim da je ovde zabranjeno grobarima da komentarisu.Dzabe vam prosinecki mi imamo stanojevica

Radovanka IV

pre 13 godina

Evo, plačem od sreće (sraćke) i tako ti tako sl. Moj život bi bio nepotpun da mi niste ovu prelepu, ovu nepojmljivu, ma ovu nedosanjanju vest stavili kao drugu na portal. Hvala vam, klanjam se, ljubim vam prstiće, a naročito muške mozgiće. Eto, Prosinečki će, napokon, naše vredne, sposobne, samopregorne zvezdane srpske muškiće uveseliti, usrećiti, obnoviti, ma postaće genijalci i sve ćemo biti srećni i veseli. Živela Crvena zvezda.
Smrt fašizmu sloboda narodu!

dragan

pre 13 godina

lik sa leve strane je goran negic. on je bio strasan vezni igrac u vreme kada je sekularac bio trener ali je imao tezak prelom noge. isto misle on i robi dobro je sto je nega tu jer vezni red sitno kolo vodi.

Nemanja Baljak

pre 13 godina

Grobari, znate sta me najvise impresionira? Ajde to sto ispoljavate komplekse citanjem i komentarisanjem vesti vezanih za nas klub...nego sto pisete komentare na hrvatskom, i to vam sjajno ide...mislite o tome, Veliki Srbi.

Црни Славољубе!

pre 13 godina

Види га овај Славољуб још овде и то стао у први ред , само да се слика! :-)

zorance

pre 13 godina

koja ste vi marginalna ekipa,a navijači oduševljeni jer sa RP sigurno osvajaju 3 ili 4 mesto.Ako ne dođe SALATA,ja bih mogao da vam pomognem,imam nešto malo KISELOG KUPUSA(ostalo od praznika)pa rekoh šteta da se baci a vi ionako skupljate sve pa ko velim daj da vam ga uvalim

grobar22@yahoo.com

pre 13 godina

Da li Prosinecki jos reklamira charape "Udarnik"?
Najjace charape sa nasih prostora, uopste se neznoje noge u njima.
pozdravljam svihun

valencia

pre 13 godina

Ne navijam za Zvezdu, ali zdušno želim da Prosinečki uradi nešto veliko sa ovim timom, što iz sportskih ali i ljudskih razlika (iritiram se kad god čujem komentare "Hrvat" na klupi). Apsolutno me ne zanima ko će biti prvak ili pobednik kupa, ali želim da i Zvezda i Partizan (+ Voša, Rad, Spartak, Sloboda, ko već) urade nešto u Evropi, tu se ogleda snaga fudbala!

Uros

pre 13 godina

Ajde neka je sa srecom. Ovo od iskrenog grobara. Nadam se da ovo sve vodi jos boljem takmicenju i kako u zemlji tako i u Evropi. Vazno je sakupiti sto vise bodova. Na kraju, dosta vise sa prozivkama na racun Prosineckog i to da li je Hrvat ili ne. To je ruzno i ne prilici Srbima, tako nesto se nije radilo do 90-tih pa nema potrebe ni sada. Neka njih, neka oni zive sa mrznjom....ne moramo im u tome parirati.

golden

pre 13 godina

U svakoj normalnoj zemlji ekipa ili preduzeće koje duguje 20.000.000 i više se gasi, a ne da se još zadušuje i da se njeni simpatizeri raduju samo pred početak nekog takmičenja, a na kraju svi su lopovi osim.....

zvezdan91

pre 13 godina

Eto gde je moja Zvezda danas. Goran Negic nesto objasnjava Robiju. I jos se pravi vazan. A iza Lukic. Pa zamislite samo bude li Zvezda imala lose rezultate, njih dvojica ce izmedju ostalog odlucivati o sudbini Prosineckog. Inace, Negic ima jednu utakmicu za prvi tim, Lukic nesto vise, ali su i jedan i drugi Robiju mogli sam da ciste kopacke. Srecno Robi, ali sa takvim facama u upravi nema nam spasa. Oni, i njima slicni u klubu ce iskoristiti Prosineckog, svaliti krivicu na njega bude li rezultatskog neuspeha i naravno nastavice da Zvezdu guraju u ponor.

Dragan V.

pre 13 godina

Evo ja sam grobar, ne želim vam baš ništa, jedino konstatujem da će vam trebati stvrano "puno sreće". Bolje igrajte bingo, bingo kockicu, prsten...
Mnogo dobar grobar!

Peca

pre 13 godina

Zvezda uzima duplu krunu! Partizanovci se sad sakrili u mišje rupe i ne izviruju! Propao im je još jedan prelazni rok, slabiji su nego ikad i boriće se za 3. mesto sa Vojvodinom! Već u martu Zvezda je prva na tabeli i tu ostaje do kraja prvenstva!

stubovi hrvatstva!

pre 13 godina

srećno dećki!ak' bude bilo srece vi buš osvojil' natjecanje...po riječima doglavnika lukića i tajnika kleuta...ak 'najtecanje bude regularno n.k zvijezda bum bil prva,za kaj pa ne?

Komšija PFC

pre 13 godina

Puno sreće Prosinečkom u vođenju svog tima.Da uradi što više u Evropi sa Zvezdom jer je to dobro za srpski fudbal,a u prvenstvu i Kupu da bude vicešampion i finalista Kupa.

Реално

pre 13 godina

Дакле ипак је Роби пристао да му на тренерци пише ћирилицом "РП". Свака част.

intermezzo

pre 13 godina

Vidi se po prvim minutima treninga da se radi o vanserijskom treneru jer igraci nekako drugacije trce u odnosu na druge trenere bez obzira sto ne poseduje nikakvu diplomu jer kao sto kaze njegov bivsi saigrac Dusko Radinovic on je svoju diplomu dobio 1991.godine u Bariju. Svaka cast upravi Crvene Zvezde na ovom istorijskom potezu a jos kad dodamo kondicionog trenera Zirojevica koji je iz Barselone preko FK Rad dosao u klub uspeh je zagarantovan jer ipak oni imaju najboljeg sportskog direktora u Evropi Ivana Adzica!!!

Реално

pre 13 godina

Дакле ипак је Роби пристао да му на тренерци пише ћирилицом "РП". Свака част.

intermezzo

pre 13 godina

Vidi se po prvim minutima treninga da se radi o vanserijskom treneru jer igraci nekako drugacije trce u odnosu na druge trenere bez obzira sto ne poseduje nikakvu diplomu jer kao sto kaze njegov bivsi saigrac Dusko Radinovic on je svoju diplomu dobio 1991.godine u Bariju. Svaka cast upravi Crvene Zvezde na ovom istorijskom potezu a jos kad dodamo kondicionog trenera Zirojevica koji je iz Barselone preko FK Rad dosao u klub uspeh je zagarantovan jer ipak oni imaju najboljeg sportskog direktora u Evropi Ivana Adzica!!!

stubovi hrvatstva!

pre 13 godina

srećno dećki!ak' bude bilo srece vi buš osvojil' natjecanje...po riječima doglavnika lukića i tajnika kleuta...ak 'najtecanje bude regularno n.k zvijezda bum bil prva,za kaj pa ne?

Uros

pre 13 godina

Ajde neka je sa srecom. Ovo od iskrenog grobara. Nadam se da ovo sve vodi jos boljem takmicenju i kako u zemlji tako i u Evropi. Vazno je sakupiti sto vise bodova. Na kraju, dosta vise sa prozivkama na racun Prosineckog i to da li je Hrvat ili ne. To je ruzno i ne prilici Srbima, tako nesto se nije radilo do 90-tih pa nema potrebe ni sada. Neka njih, neka oni zive sa mrznjom....ne moramo im u tome parirati.

valencia

pre 13 godina

Ne navijam za Zvezdu, ali zdušno želim da Prosinečki uradi nešto veliko sa ovim timom, što iz sportskih ali i ljudskih razlika (iritiram se kad god čujem komentare "Hrvat" na klupi). Apsolutno me ne zanima ko će biti prvak ili pobednik kupa, ali želim da i Zvezda i Partizan (+ Voša, Rad, Spartak, Sloboda, ko već) urade nešto u Evropi, tu se ogleda snaga fudbala!

Peca

pre 13 godina

Zvezda uzima duplu krunu! Partizanovci se sad sakrili u mišje rupe i ne izviruju! Propao im je još jedan prelazni rok, slabiji su nego ikad i boriće se za 3. mesto sa Vojvodinom! Već u martu Zvezda je prva na tabeli i tu ostaje do kraja prvenstva!

Nemanja Baljak

pre 13 godina

Grobari, znate sta me najvise impresionira? Ajde to sto ispoljavate komplekse citanjem i komentarisanjem vesti vezanih za nas klub...nego sto pisete komentare na hrvatskom, i to vam sjajno ide...mislite o tome, Veliki Srbi.

Dragan V.

pre 13 godina

Evo ja sam grobar, ne želim vam baš ništa, jedino konstatujem da će vam trebati stvrano "puno sreće". Bolje igrajte bingo, bingo kockicu, prsten...
Mnogo dobar grobar!

zvezdan91

pre 13 godina

Eto gde je moja Zvezda danas. Goran Negic nesto objasnjava Robiju. I jos se pravi vazan. A iza Lukic. Pa zamislite samo bude li Zvezda imala lose rezultate, njih dvojica ce izmedju ostalog odlucivati o sudbini Prosineckog. Inace, Negic ima jednu utakmicu za prvi tim, Lukic nesto vise, ali su i jedan i drugi Robiju mogli sam da ciste kopacke. Srecno Robi, ali sa takvim facama u upravi nema nam spasa. Oni, i njima slicni u klubu ce iskoristiti Prosineckog, svaliti krivicu na njega bude li rezultatskog neuspeha i naravno nastavice da Zvezdu guraju u ponor.

Црни Славољубе!

pre 13 godina

Види га овај Славољуб још овде и то стао у први ред , само да се слика! :-)

grobar22@yahoo.com

pre 13 godina

Da li Prosinecki jos reklamira charape "Udarnik"?
Najjace charape sa nasih prostora, uopste se neznoje noge u njima.
pozdravljam svihun

juznjak

pre 13 godina

sad ce svaki dan,
i to po 3-4 puta robert ovo,robert ono,zvezda,salata...
vika ,galama......

...a na kraju dana,
jos jedna titula partizana.

vi ste samo proslost...
i to ruzna :)

Komšija PFC

pre 13 godina

Puno sreće Prosinečkom u vođenju svog tima.Da uradi što više u Evropi sa Zvezdom jer je to dobro za srpski fudbal,a u prvenstvu i Kupu da bude vicešampion i finalista Kupa.

ТВЦЗ

pre 13 godina

U svakoj normalnoj zemlji ekipa ili preduzeće koje duguje 20.000.000 i više se gasi, a ne da se još zadušuje i da se njeni simpatizeri raduju samo pred početak nekog takmičenja, a na kraju svi su lopovi osim.....
(golden, 10. januar 2011 15:19)

Немаш појма о чему причаш. Иди молим те па то објасни Манчестеру, Ливерпулу, Барси, Реалу, Роми.... ах да, можда и они живе у ненормалној земљи.

П.С. Набројани клубови дугују ладно једну милијардицу.

Jastrebov

pre 13 godina

Franjevci zaboravili svog predsednika pa požurili da podbadaju. Jadno je kada su ironični navijači Prištine, pardon Partizana, ekipe koja je uvek imala Omeroviće, Šalje, Prekazije, Vokrije, Sadrije, Jusufije, Ljajiće, Smajiće, Župiće i slično a diče se srpstvom.
Zaista mi nije važno ko je ko ali dosta bre za Boga miloga sa glupim provokacijam tog tipa. Žalosno je a i žešće glupo kada pogledate vašu ekipu unazad 30 godina.

Radovanka IV

pre 13 godina

Evo, plačem od sreće (sraćke) i tako ti tako sl. Moj život bi bio nepotpun da mi niste ovu prelepu, ovu nepojmljivu, ma ovu nedosanjanju vest stavili kao drugu na portal. Hvala vam, klanjam se, ljubim vam prstiće, a naročito muške mozgiće. Eto, Prosinečki će, napokon, naše vredne, sposobne, samopregorne zvezdane srpske muškiće uveseliti, usrećiti, obnoviti, ma postaće genijalci i sve ćemo biti srećni i veseli. Živela Crvena zvezda.
Smrt fašizmu sloboda narodu!

Z Borovnica

pre 13 godina

Samo da poželim sreću Robertu Prosinečkom i celom klubu. Napokon na klupi našeg tima sede legende Robi i Marović, a posebno bih pozdravio i povratak u Zvezdu velikog fudbalskog intelektualca Žarka Đurovića. Sve najbolje.

golden

pre 13 godina

U svakoj normalnoj zemlji ekipa ili preduzeće koje duguje 20.000.000 i više se gasi, a ne da se još zadušuje i da se njeni simpatizeri raduju samo pred početak nekog takmičenja, a na kraju svi su lopovi osim.....

zorance

pre 13 godina

koja ste vi marginalna ekipa,a navijači oduševljeni jer sa RP sigurno osvajaju 3 ili 4 mesto.Ako ne dođe SALATA,ja bih mogao da vam pomognem,imam nešto malo KISELOG KUPUSA(ostalo od praznika)pa rekoh šteta da se baci a vi ionako skupljate sve pa ko velim daj da vam ga uvalim

george wordy

pre 13 godina

Trener je sigurno ključna karikaza jedan tim, zvao se on i FK "Crvena zvezda" , ali ako FK nije profesionalna organizacija, ako ekonomi nisu zadovoljni platom, i to koja nije redovna, onda tu nema kluba, ti ne pomaže ni Murinjo. Prosinečki je pametan momamk, i suurno je svestan , odgovrrnosti. Za njega je ovo veliki izazov, što je i sam proiznao, i na ovu avanturu se nije odlučio a da nije prethodno konsultovaosvoje prijatelje i znalce. Ali sve to nije dovoljno, ali ipak sve može da ode u legendu, ali i u večni zaborav, kao ružnio san.Prosinečkom, svaki ljubitelj fudbala, rasterećen klupskog fanatizma poželeče mu puno uspeha, neka bude dobar trener kao što je bio igrač i biće dovoljno, ali ni to nije lako postići, jedno je igrati , a drugo je posmatrati sa klupe, najodgovornijeg čoveka u klubu.... Neka se lepe uspomene na igre Zvezde iz tadašnje lige šampiona spoje sa lepim željama i eto uspeha. Robi sve najbolje !!!!!!!!!!!!!!

Red bull

pre 13 godina

@George wordy

Odakle ti zanas da plata nije redovna. Lupetas gluposti.Svi zaposleni u Zvezdi pa i fudbaleri primaju platu redovno.To sto je Zvezda u dugovima ne znaci dase plate ne isplacuju. Dug moze i da se reprogramira. A ovi fudbaleri sto navodno tuze Zvezdu neka pricekaju malo. kada Zvezdi vrate dug portugalci i spanci i oni ce biti isplaceni a dotle ti nezadovoljnici neka se snadju. A vi jugosloveni brinite svoju brigu. Neki ovde pisu gluposti da je Stanojevic trener za Robija. A gde je ucio taj zanat,da li je igrao nekada negde pa da vidi kako strani treneri rade.Karijeru trenersku poceo u OFK-ui odmah ga stavili za selektora mladjih kategorija sa kojima nije nista uradio. Robi je mogao da radi Slavenom Bilicem koji sa hrvatskom reprezentacijom ima uspeha sta god mi mislili o hrvatima. Zvezda je zadovoljna sa Robijem i to ce se vrlo brzo pokazati a vi jugosloveni sa vasim povratnicima i penzionerima koji ste slavno prosli u Evropi gledajte u svoj tanjir

zORAN

pre 13 godina

Svi mozete da ismejavata Prosineckoga ali vidicete samo da dodjde Salata da se malo ojaca defanziva sa njima i tad ja mislim da ce biti sjajna kompaktna ekipa od C.Zvezda i jos nesto mislim da Prosinecki sa svom karakterom,harizmom i respekt prema igracima u slacionici bice lepo proljece i na krajom jasno je zavrasavamo u svom stilu sa titolom i vracamo sjaja najgolem klubu na balkana.

Deki r-4

pre 13 godina

Napred sampione Robi imas punu podrsku tvojih delija!!! Dobrodosao kuci majstore tu ti je i mesto,zelim ti sve najbolje. Kamo srece da vas je jos vise iz one sampionske generacije ali polako stvari se vracaju na svoje mesto! A vi grobarcici osvedoceni kompleksasi,kome cete vi sta da zamerate,kad vam je tata Franja osnovao klub,najveci hrvatski sin! Stvarno ste mnogo jadni i bedni,ali to je vec vas problem. Zvezdine legende su svih nacionalnosti zato sto smo mi multinacionalna sredina i nasi uspesi su ostvarivani malo pre 90-tih,i malo pre pokojnog Mirka Marjanovica i dragog nam SPS-a!!! Nazalost vama je po 12 utakmica u Evropi zaredom uspeh, cak sta vise najveci uspeh u istoriji kluba je ova zadnja sezona LS!!! Tako kazu zvanicnici iz komsijskog tabora. Zato Zvezdo samo napred sa Robijem na celu,mi bar imamo sa cim da se dicimo! Zna se gde je mesto sampionima, a gde sitnim dusama i glodarima,pardon mucnim grobarima. Sa verom u boga za Zvezdu i Otadzbinu!!!

dragan

pre 13 godina

lik sa leve strane je goran negic. on je bio strasan vezni igrac u vreme kada je sekularac bio trener ali je imao tezak prelom noge. isto misle on i robi dobro je sto je nega tu jer vezni red sitno kolo vodi.

milos protic

pre 13 godina

OOOOO ROBERT PROSINECKI.Idemo legendo u ligu sampiona.A vi grobari nemojte majke vam vise u evropu kako igrate tamo sve SRBE je sramota.E sto ste igrali igrali ste ZAPAMTITE

zentAn(t)ara

pre 13 godina

Bojm se da mu sada karijera, ne ode u suprotnom smeru.Svojevmremeno su ga iz Dinama pustili kao ne talenovanog pa je kod NAS pokazao "koliko ne zna".Mozda ga sad bivsi saigraci zloupotrebe, pa u dinamu napravi cudo. Ali siguran sam ako zaista bude imao "odresene ruke na duze vreme" imacemo pun stadion zadovoljne publike, i rezultate dostojne imena CRVENE ZVEZDE u granicama trenutnih mogucnosti balkanskog fudbala.Podseca me na Osima kad je radio sa reprezntacijom, setite se sta je uradio, koliko vremena , strpljenja i hrabrosti mu je trebalo.Robi je kao igracina imao sve to. Pa nek je SRECNO MAJSTORE.

dede

pre 13 godina

ma pustite grobare, oni samo lece komplekse kao i uvek.... samo im pomenete gde im vanjica kapiten sada igra i ucutace...ne daj boze bari to cure kompleksi...a mi da se drzimo one stare nase "uvek uz tebe, samo za tebe, a njih ko...."

GroBaR-70-

pre 13 godina

samo se pitam koliko ce sad grobara da postavi komentar? aj navalite slobodno...
(shone 88, 10. januar 2011 13:38) Ja ne nigde ne vidim da je ovde zabranjeno grobarima da komentarisu.Dzabe vam prosinecki mi imamo stanojevica

Olgerd V.

pre 13 godina

Procitah svih, u ovom trenutku, 66 komentara, i niko nije uvideo, ili obratio paznju na "(Komšija PFC, 10. januar 2011 13:48)"

Lepo nam je covek pozeleo da budemo FINALISTI kupa.

:D

Delija iz Hamburga

pre 13 godina

Boze mili! Sta ce nama 33 igraca i vise u timu!? U Bundesligi timovi imaju oko 25/26 igraca, kako bi usparali pare, a mi ne igramo u bilo kakvom evrospkom kupu i imamo daleko vise od 30 igraca!! Pa se na kraju pitaju, zbog cega tolikih troskova.

neobavesten

pre 13 godina

Verovatno mu taj kako rekoste, Negic objasnjava kuda i kako se izlazi na teren, a mozda i sta tamo treba da radi. Za svaki slucaj dao mu je i neki papiric, pa ako mu ni to nije bas jasno da ga nazove telefenom, pa ce se on "konstatovati" sa direktorom

Niksicko Pivo

pre 13 godina

euforija u Niksicu... Zvezda dolazi 23. da odigra prijateljsku utakmicu sa Sutjeskom. 10 000 ljudi na stadionu.

Zapadna tribina
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/fotos/stadionlisten/montenegro/kraj_bistrice/140.jpg

Istocna tribina
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/fotos/stadionlisten/montenegro/kraj_bistrice/150.jpg

bata

pre 13 godina

bozic-blazic isto mu je to, salata ce da greje klupu viloti, a na spoljnog igraca smo i zaboravili. samo jos da prodamo najboljeg(isaha) i kompletirali smo prelazni rok pa robi neka vadi iz ...

zox

pre 13 godina

samo ostro robi i da se sklone ta gospoda u kosuljama i sve vecim stomacima sto dalje od tebe i igraca.taj negic je naj antipaticni pa za njih su CVETKOVIC I DZAJIC prevelika gospoda.nasa uprava je terenu umesto da su se razmileli da pronadju neka sredstva cekaju GASPROM kao da rusi neznaju sa kim saradjuju.

Mladja

pre 13 godina

Grobari, znate sta me najvise impresionira? Ajde to sto ispoljavate komplekse citanjem i komentarisanjem vesti vezanih za nas klub...nego sto pisete komentare na hrvatskom, i to vam sjajno ide...mislite o tome, Veliki Srbi.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Nemanja Baljak, 10. januar 2011 16:34)

Baljak kažeš....?
http://www.croatian-genealogy.com/cro-surnames-directory/B/baljak.shtml

intermezzo

pre 13 godina

Vidi se po prvim minutima treninga da se radi o vanserijskom treneru jer igraci nekako drugacije trce u odnosu na druge trenere bez obzira sto ne poseduje nikakvu diplomu jer kao sto kaze njegov bivsi saigrac Dusko Radinovic on je svoju diplomu dobio 1991.godine u Bariju. Svaka cast upravi Crvene Zvezde na ovom istorijskom potezu a jos kad dodamo kondicionog trenera Zirojevica koji je iz Barselone preko FK Rad dosao u klub uspeh je zagarantovan jer ipak oni imaju najboljeg sportskog direktora u Evropi Ivana Adzica!!!

stubovi hrvatstva!

pre 13 godina

srećno dećki!ak' bude bilo srece vi buš osvojil' natjecanje...po riječima doglavnika lukića i tajnika kleuta...ak 'najtecanje bude regularno n.k zvijezda bum bil prva,za kaj pa ne?

Dragan V.

pre 13 godina

Evo ja sam grobar, ne želim vam baš ništa, jedino konstatujem da će vam trebati stvrano "puno sreće". Bolje igrajte bingo, bingo kockicu, prsten...
Mnogo dobar grobar!

Radovanka IV

pre 13 godina

Evo, plačem od sreće (sraćke) i tako ti tako sl. Moj život bi bio nepotpun da mi niste ovu prelepu, ovu nepojmljivu, ma ovu nedosanjanju vest stavili kao drugu na portal. Hvala vam, klanjam se, ljubim vam prstiće, a naročito muške mozgiće. Eto, Prosinečki će, napokon, naše vredne, sposobne, samopregorne zvezdane srpske muškiće uveseliti, usrećiti, obnoviti, ma postaće genijalci i sve ćemo biti srećni i veseli. Živela Crvena zvezda.
Smrt fašizmu sloboda narodu!

Peca

pre 13 godina

Zvezda uzima duplu krunu! Partizanovci se sad sakrili u mišje rupe i ne izviruju! Propao im je još jedan prelazni rok, slabiji su nego ikad i boriće se za 3. mesto sa Vojvodinom! Već u martu Zvezda je prva na tabeli i tu ostaje do kraja prvenstva!

juznjak

pre 13 godina

sad ce svaki dan,
i to po 3-4 puta robert ovo,robert ono,zvezda,salata...
vika ,galama......

...a na kraju dana,
jos jedna titula partizana.

vi ste samo proslost...
i to ruzna :)

golden

pre 13 godina

U svakoj normalnoj zemlji ekipa ili preduzeće koje duguje 20.000.000 i više se gasi, a ne da se još zadušuje i da se njeni simpatizeri raduju samo pred početak nekog takmičenja, a na kraju svi su lopovi osim.....

zorance

pre 13 godina

koja ste vi marginalna ekipa,a navijači oduševljeni jer sa RP sigurno osvajaju 3 ili 4 mesto.Ako ne dođe SALATA,ja bih mogao da vam pomognem,imam nešto malo KISELOG KUPUSA(ostalo od praznika)pa rekoh šteta da se baci a vi ionako skupljate sve pa ko velim daj da vam ga uvalim

GroBaR-70-

pre 13 godina

samo se pitam koliko ce sad grobara da postavi komentar? aj navalite slobodno...
(shone 88, 10. januar 2011 13:38) Ja ne nigde ne vidim da je ovde zabranjeno grobarima da komentarisu.Dzabe vam prosinecki mi imamo stanojevica

Komšija PFC

pre 13 godina

Puno sreće Prosinečkom u vođenju svog tima.Da uradi što više u Evropi sa Zvezdom jer je to dobro za srpski fudbal,a u prvenstvu i Kupu da bude vicešampion i finalista Kupa.

bata

pre 13 godina

bozic-blazic isto mu je to, salata ce da greje klupu viloti, a na spoljnog igraca smo i zaboravili. samo jos da prodamo najboljeg(isaha) i kompletirali smo prelazni rok pa robi neka vadi iz ...

Nemanja Baljak

pre 13 godina

Grobari, znate sta me najvise impresionira? Ajde to sto ispoljavate komplekse citanjem i komentarisanjem vesti vezanih za nas klub...nego sto pisete komentare na hrvatskom, i to vam sjajno ide...mislite o tome, Veliki Srbi.

zvezdan91

pre 13 godina

Eto gde je moja Zvezda danas. Goran Negic nesto objasnjava Robiju. I jos se pravi vazan. A iza Lukic. Pa zamislite samo bude li Zvezda imala lose rezultate, njih dvojica ce izmedju ostalog odlucivati o sudbini Prosineckog. Inace, Negic ima jednu utakmicu za prvi tim, Lukic nesto vise, ali su i jedan i drugi Robiju mogli sam da ciste kopacke. Srecno Robi, ali sa takvim facama u upravi nema nam spasa. Oni, i njima slicni u klubu ce iskoristiti Prosineckog, svaliti krivicu na njega bude li rezultatskog neuspeha i naravno nastavice da Zvezdu guraju u ponor.

Jastrebov

pre 13 godina

Franjevci zaboravili svog predsednika pa požurili da podbadaju. Jadno je kada su ironični navijači Prištine, pardon Partizana, ekipe koja je uvek imala Omeroviće, Šalje, Prekazije, Vokrije, Sadrije, Jusufije, Ljajiće, Smajiće, Župiće i slično a diče se srpstvom.
Zaista mi nije važno ko je ko ali dosta bre za Boga miloga sa glupim provokacijam tog tipa. Žalosno je a i žešće glupo kada pogledate vašu ekipu unazad 30 godina.

Реално

pre 13 godina

Дакле ипак је Роби пристао да му на тренерци пише ћирилицом "РП". Свака част.

Red bull

pre 13 godina

@George wordy

Odakle ti zanas da plata nije redovna. Lupetas gluposti.Svi zaposleni u Zvezdi pa i fudbaleri primaju platu redovno.To sto je Zvezda u dugovima ne znaci dase plate ne isplacuju. Dug moze i da se reprogramira. A ovi fudbaleri sto navodno tuze Zvezdu neka pricekaju malo. kada Zvezdi vrate dug portugalci i spanci i oni ce biti isplaceni a dotle ti nezadovoljnici neka se snadju. A vi jugosloveni brinite svoju brigu. Neki ovde pisu gluposti da je Stanojevic trener za Robija. A gde je ucio taj zanat,da li je igrao nekada negde pa da vidi kako strani treneri rade.Karijeru trenersku poceo u OFK-ui odmah ga stavili za selektora mladjih kategorija sa kojima nije nista uradio. Robi je mogao da radi Slavenom Bilicem koji sa hrvatskom reprezentacijom ima uspeha sta god mi mislili o hrvatima. Zvezda je zadovoljna sa Robijem i to ce se vrlo brzo pokazati a vi jugosloveni sa vasim povratnicima i penzionerima koji ste slavno prosli u Evropi gledajte u svoj tanjir

grobar22@yahoo.com

pre 13 godina

Da li Prosinecki jos reklamira charape "Udarnik"?
Najjace charape sa nasih prostora, uopste se neznoje noge u njima.
pozdravljam svihun

dragan

pre 13 godina

lik sa leve strane je goran negic. on je bio strasan vezni igrac u vreme kada je sekularac bio trener ali je imao tezak prelom noge. isto misle on i robi dobro je sto je nega tu jer vezni red sitno kolo vodi.

Deki r-4

pre 13 godina

Napred sampione Robi imas punu podrsku tvojih delija!!! Dobrodosao kuci majstore tu ti je i mesto,zelim ti sve najbolje. Kamo srece da vas je jos vise iz one sampionske generacije ali polako stvari se vracaju na svoje mesto! A vi grobarcici osvedoceni kompleksasi,kome cete vi sta da zamerate,kad vam je tata Franja osnovao klub,najveci hrvatski sin! Stvarno ste mnogo jadni i bedni,ali to je vec vas problem. Zvezdine legende su svih nacionalnosti zato sto smo mi multinacionalna sredina i nasi uspesi su ostvarivani malo pre 90-tih,i malo pre pokojnog Mirka Marjanovica i dragog nam SPS-a!!! Nazalost vama je po 12 utakmica u Evropi zaredom uspeh, cak sta vise najveci uspeh u istoriji kluba je ova zadnja sezona LS!!! Tako kazu zvanicnici iz komsijskog tabora. Zato Zvezdo samo napred sa Robijem na celu,mi bar imamo sa cim da se dicimo! Zna se gde je mesto sampionima, a gde sitnim dusama i glodarima,pardon mucnim grobarima. Sa verom u boga za Zvezdu i Otadzbinu!!!

ТВЦЗ

pre 13 godina

U svakoj normalnoj zemlji ekipa ili preduzeće koje duguje 20.000.000 i više se gasi, a ne da se još zadušuje i da se njeni simpatizeri raduju samo pred početak nekog takmičenja, a na kraju svi su lopovi osim.....
(golden, 10. januar 2011 15:19)

Немаш појма о чему причаш. Иди молим те па то објасни Манчестеру, Ливерпулу, Барси, Реалу, Роми.... ах да, можда и они живе у ненормалној земљи.

П.С. Набројани клубови дугују ладно једну милијардицу.

neobavesten

pre 13 godina

Verovatno mu taj kako rekoste, Negic objasnjava kuda i kako se izlazi na teren, a mozda i sta tamo treba da radi. Za svaki slucaj dao mu je i neki papiric, pa ako mu ni to nije bas jasno da ga nazove telefenom, pa ce se on "konstatovati" sa direktorom

zORAN

pre 13 godina

Svi mozete da ismejavata Prosineckoga ali vidicete samo da dodjde Salata da se malo ojaca defanziva sa njima i tad ja mislim da ce biti sjajna kompaktna ekipa od C.Zvezda i jos nesto mislim da Prosinecki sa svom karakterom,harizmom i respekt prema igracima u slacionici bice lepo proljece i na krajom jasno je zavrasavamo u svom stilu sa titolom i vracamo sjaja najgolem klubu na balkana.

Delija iz Hamburga

pre 13 godina

Boze mili! Sta ce nama 33 igraca i vise u timu!? U Bundesligi timovi imaju oko 25/26 igraca, kako bi usparali pare, a mi ne igramo u bilo kakvom evrospkom kupu i imamo daleko vise od 30 igraca!! Pa se na kraju pitaju, zbog cega tolikih troskova.

Uros

pre 13 godina

Ajde neka je sa srecom. Ovo od iskrenog grobara. Nadam se da ovo sve vodi jos boljem takmicenju i kako u zemlji tako i u Evropi. Vazno je sakupiti sto vise bodova. Na kraju, dosta vise sa prozivkama na racun Prosineckog i to da li je Hrvat ili ne. To je ruzno i ne prilici Srbima, tako nesto se nije radilo do 90-tih pa nema potrebe ni sada. Neka njih, neka oni zive sa mrznjom....ne moramo im u tome parirati.

Z Borovnica

pre 13 godina

Samo da poželim sreću Robertu Prosinečkom i celom klubu. Napokon na klupi našeg tima sede legende Robi i Marović, a posebno bih pozdravio i povratak u Zvezdu velikog fudbalskog intelektualca Žarka Đurovića. Sve najbolje.

dede

pre 13 godina

ma pustite grobare, oni samo lece komplekse kao i uvek.... samo im pomenete gde im vanjica kapiten sada igra i ucutace...ne daj boze bari to cure kompleksi...a mi da se drzimo one stare nase "uvek uz tebe, samo za tebe, a njih ko...."

Niksicko Pivo

pre 13 godina

euforija u Niksicu... Zvezda dolazi 23. da odigra prijateljsku utakmicu sa Sutjeskom. 10 000 ljudi na stadionu.

Zapadna tribina
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/fotos/stadionlisten/montenegro/kraj_bistrice/140.jpg

Istocna tribina
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/fotos/stadionlisten/montenegro/kraj_bistrice/150.jpg

Црни Славољубе!

pre 13 godina

Види га овај Славољуб још овде и то стао у први ред , само да се слика! :-)

milos protic

pre 13 godina

OOOOO ROBERT PROSINECKI.Idemo legendo u ligu sampiona.A vi grobari nemojte majke vam vise u evropu kako igrate tamo sve SRBE je sramota.E sto ste igrali igrali ste ZAPAMTITE

valencia

pre 13 godina

Ne navijam za Zvezdu, ali zdušno želim da Prosinečki uradi nešto veliko sa ovim timom, što iz sportskih ali i ljudskih razlika (iritiram se kad god čujem komentare "Hrvat" na klupi). Apsolutno me ne zanima ko će biti prvak ili pobednik kupa, ali želim da i Zvezda i Partizan (+ Voša, Rad, Spartak, Sloboda, ko već) urade nešto u Evropi, tu se ogleda snaga fudbala!

george wordy

pre 13 godina

Trener je sigurno ključna karikaza jedan tim, zvao se on i FK "Crvena zvezda" , ali ako FK nije profesionalna organizacija, ako ekonomi nisu zadovoljni platom, i to koja nije redovna, onda tu nema kluba, ti ne pomaže ni Murinjo. Prosinečki je pametan momamk, i suurno je svestan , odgovrrnosti. Za njega je ovo veliki izazov, što je i sam proiznao, i na ovu avanturu se nije odlučio a da nije prethodno konsultovaosvoje prijatelje i znalce. Ali sve to nije dovoljno, ali ipak sve može da ode u legendu, ali i u večni zaborav, kao ružnio san.Prosinečkom, svaki ljubitelj fudbala, rasterećen klupskog fanatizma poželeče mu puno uspeha, neka bude dobar trener kao što je bio igrač i biće dovoljno, ali ni to nije lako postići, jedno je igrati , a drugo je posmatrati sa klupe, najodgovornijeg čoveka u klubu.... Neka se lepe uspomene na igre Zvezde iz tadašnje lige šampiona spoje sa lepim željama i eto uspeha. Robi sve najbolje !!!!!!!!!!!!!!

Olgerd V.

pre 13 godina

Procitah svih, u ovom trenutku, 66 komentara, i niko nije uvideo, ili obratio paznju na "(Komšija PFC, 10. januar 2011 13:48)"

Lepo nam je covek pozeleo da budemo FINALISTI kupa.

:D

zentAn(t)ara

pre 13 godina

Bojm se da mu sada karijera, ne ode u suprotnom smeru.Svojevmremeno su ga iz Dinama pustili kao ne talenovanog pa je kod NAS pokazao "koliko ne zna".Mozda ga sad bivsi saigraci zloupotrebe, pa u dinamu napravi cudo. Ali siguran sam ako zaista bude imao "odresene ruke na duze vreme" imacemo pun stadion zadovoljne publike, i rezultate dostojne imena CRVENE ZVEZDE u granicama trenutnih mogucnosti balkanskog fudbala.Podseca me na Osima kad je radio sa reprezntacijom, setite se sta je uradio, koliko vremena , strpljenja i hrabrosti mu je trebalo.Robi je kao igracina imao sve to. Pa nek je SRECNO MAJSTORE.

zox

pre 13 godina

samo ostro robi i da se sklone ta gospoda u kosuljama i sve vecim stomacima sto dalje od tebe i igraca.taj negic je naj antipaticni pa za njih su CVETKOVIC I DZAJIC prevelika gospoda.nasa uprava je terenu umesto da su se razmileli da pronadju neka sredstva cekaju GASPROM kao da rusi neznaju sa kim saradjuju.

Mladja

pre 13 godina

Grobari, znate sta me najvise impresionira? Ajde to sto ispoljavate komplekse citanjem i komentarisanjem vesti vezanih za nas klub...nego sto pisete komentare na hrvatskom, i to vam sjajno ide...mislite o tome, Veliki Srbi.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Nemanja Baljak, 10. januar 2011 16:34)

Baljak kažeš....?
http://www.croatian-genealogy.com/cro-surnames-directory/B/baljak.shtml