Utorak, 04.01.2011.

11:38

Ana "počistila" Molikovu

Ana Ivanović donela je prvi poen Srbiji na meču sa Australijom u okviru Hofman kupa.

Izvor: ÈŽ

Ana "poèistila" Molikovu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Ne preteruje se

pre 13 godina

@Neverni Toma

Imena koja su osvajala HOPMAN CUP ( PRESTIZNI EGZIBICIONI TURNIR )
Monica Seles
Steffi Graf
Boris Becker
Roger Federer
Arantxa Sanchez Vicario
Lindsay Davenport
Serena Williams

Ako Ana Ivanovic i Novak Djokovic osvoje HOPMAN CUP verujem da ce im to biti jedna od najdrazih titula u karijeri.

ja

pre 13 godina

@Twiter
Dobro si me podsetio.
Izgleda da sam napisao ceo komentar, a da ni jednom nisam pomenuo Nadala.
Ovom prilikom se izvinjavam i evo da ispravim gresku.
Rafa je najgori teniser u istoriji muskog tenisa.
Pljuc, pljuc...

Twiter

pre 13 godina

@ja,jako dugo ste na ovom forumu. Cini mi se od samog pocetka. I za to vreme, mi svi, pratimo vasu "ofanzivu" protiv Nadala. I koliko je on osvojio GS titula za to vreme?6,7? Gledajuci na taj nacin vase komentare, sta mislite, da li ih vredi uopste citati?

ja

pre 13 godina

I mene je stvarno nasmejao ovaj koji pominje Jelenin ofanzivni tenis. Pa ona igra najdefanzivniji tenis ne u prvih 100, vec u prvih 1000 teniserki.

Sto se tice nase zenske reprezentacije ona ima buducnost jer su tu Ana i Bojana. Jelena ce verovatno izgubiti jos par meceva za reprezentaciju i onda prestati da igra prvo za reprezentaciju, a onda i uopste.
Njena karijera je na samom zalasku i samo od nje zavisi kad ce objaviti povlacenje iz tenisa, da li kad bude 80. ili kad bude 280. na svetu.
U roku od godinu dana Jelena nece biti medju 100 najboljih teniserki jer jednostavno ne vidim carobni stapic kojim bi to mogla ostvariti.
U poslednjih 17 meceva dozivela je 11 poraza.
Da ne pricam o tome da je polovina tih poraza bila od teniserki koje nisu ni u prvih 100.
Njena "igra" se potpuno raspala i to samo slepci ne vide.
Sa takvom igrom nastavice se i porazi, a to automatski znaci i strmoglavi pad na listi teniserki.

Neke teniseri dodju u krizu zbog povreda, nemogucnosti da igraju, gubitka samopouzdanja i slicnih stvari.
Takvi teniseri uvek mogu i da se vrate.
Medjutim Jelena je usla u krizu bez ikakvih vidljivih razloga, i to posle skoro 12 godina igranja.
To moze da znaci samo jedno, a to je da je njena karijera gotova.

Neverni Toma

pre 13 godina

Hej dosta u preterivanju...ovo je samo EGZIBICIONI TURNIR i nista vise.Pa ta Molikova je za najmanje 100 mesta daleko od Ane na WTA.Majvaznije je od svega,po mom skromnom misljenju,sto Ana i Novak ovoga puta imaju odlicnu pripremu za turnire koji se "broje i nesto znace" i igranje meceva je najbolja priprema,bolje nego svaki trening.Cinjenica da je Ani i Noletu zagarantovano da ce igrati sigurnih 7 meceva a to je od ne procenjive koristi.Cak i poraz od Belgijanke u sledecem mecu nece imati nikakav uticaj na samopouzdanje koje je Anina "najveca" slabost.Opravdano je ocekivati da Ana dogura daleko,daleko na AO-nu...vidljivo je da se "polako" vraca tamo gde joj je i mesto ali ove rezultate nikako netreba gledati kao "veliki" uspeh jer kao sto sam naveo...ovo je samo egzibicija i nista vise.Zapanjila me ova "nasa" mlada Francuskinja Mladenovic,ta devojka ce veoma brzo dospeti u sam vrh zenskog tenisa pogotovo sada kada kvalitet zenskog tenisa bas nije na nekoj kvalitetnoj visini i lepo je sto se druzi sa nasima...krv nije voda.Puno srece Ani i Novaku u pohodu na osvajanje HK koji vise lici na promociju tenisa nego na vaznost samog turnira.

Mond

pre 13 godina

Znači, trebalo je da pobesnim, da vas izvređam na najprostačkiji način (neću se izviniti, jer ste prepunili "mješinu grijeha"), da biste objavili nekoliko odličnih komentara o "Grand klanu". Ubeđen sam da je Đoksa njihov plaćenik i da je zadužen, sa još ko zna koliko fanatika, da podmeće lažne komentare meni i svakome ko navija za Novaka i Anu i ko dosta zna šta je sve taj klan radio. Vi ste zaista objavili nekoliko mojih komentara o nepismenom predsedniku, o folirantkinji Jeleni i sasvim je moguće da sam na njihovom cnom spisku. Ovaj sajt oni čitaju! Zar nije vaš sajt pomenut na sastanku u TSS, kad je iznervirani osnovac napustio sastanak. Prvi sam ih nazvao sektom! Nisu me ostavili na miru, slali su gadosti i potpisivali ih mojim pseudonimom. Čist udbaški metod, koji im je neko savetovao da primene. Zamolio sam vas mnogo puta da zaustavite hajku na mene, menjao sam nadimak, ali oni su i dalje pominjali mene, iako sam prestao da se potpisujem kao Mond. Svakog dana Mond je bio na sajtu, s nekom budalaštinom, a to nije bio moj tekst. Osnovac i onaj tajkun što je proveo izvesno vreme (sa sinom) u buvari, neće "preživeti". Protiv njih su svi teniseri, osim nemoralne Jelene. Tada će sve biti bolje, kad klan izgubi moć.

Sve se vraca sve se placa

pre 13 godina

@Vranesu Ucini Nesto

Nisi bas upucen.

Postoji GRAND klan - Jelena, mama Sneki, Lepa Brena, Slobodan Zivojinovic. Slobodan Zivojinovic nije dozvolio GS SAMPIONKI Ani Ivanovic da sedi u VIP delu Arene. Za Jelenu, mamu Sneki,Sasu Popovica… je bilo mesta u VIP delu Arene. Ana Ivanovic i njena porodica nisu odgovorili ni na jedan "intervju" mame Sneki ( koja voli da sedi na klupi reprezentacije ) Zar Ana treba da sedi pored nekog ko je ponizio u najtezem periodu karijere? Zar treba da sedi pored nekog ko je opsovao pred kamerama EUROSPORT-a? Ana je 2009 godinu zavrsila oko 22 mesta, a Jelena je za novine izjavljivala "Ana je na dnu..."

Vesna

pre 13 godina

TSS nije Ani obezbedio karte za gledanje Davis Cupa (a kao su obezbedili karte svim aktivnim teniserima u Srbiji ;) ), vec je Ana dobila karte od svog sponzora, a Jelena je sedela pored Brene i Bobe. Ana nije pozvana na egzibiciju u Pioniru (takodje u organizaciji Bobe (i Brene)). Tako da nemojte da pljujete po Ani, TSS s Bobom (i Brenom) na celu se ponasaju prema Ani s nipodastavanjem, a Jelenu uzdizu u nebesa. Zato Ana i ne treba da igra za Fed Kup i TSS s Bobom na celu, nek im Jelena sama igra (prenemazuci se), kao protiv Slovakinja kada je zbog njenog poraza reprezentacija i ispala iz prve lige.

Vranesu Ucini Nesto!!!!

pre 13 godina

@Koliko je god lepo sto je Ana pobedila, toliko je ruzno citati ove hejterske komentare na njen racun. A znamo da dolaze od JJ navijaca.
Umesto da pisem o tome kako navijaci treba da se sloze i navijaju za NASE, a ne za Anu ili JJ (primer je muska reprezentacija gde nema podela ), ja bih apelovala na samu Anu i JJ da malo smire strasti, jer su se i navijacke grupe formirale pod uticajem Aninih i Jeleninih losih odnosa, podbadanja po novinama, prozivanjima, imitiranjima.
Ana i JJ, zakopajte ratne sekire zarad nas navijaca, neko od nas vise voli jednu ili drugu, ali navijamo za obe, kad bi se vi izmirile i prizule jedna drugoj ruku, ali iskreno, nestalo bio ovog prepucavanja, zbog cega mi je muka i da pisem i da citam komentare.
Ajmo, niste deca, da se durite, a uskoro treba da igrate i za Srbiju, pa imate sansu da stvari postavite onako kako i treba da bude.
(Sestra Simplicija____________
U potpunosti se slazem s Vasim komentarom i molim selektora Vranesa da uradi nesto po tom pitanju.Kako i Ana i JJ mogu da se poljube s drugim protivnicama posle meca tako mogu i medjusobno.Tu je zataio i TSS i g Boba,trebale su njih dve zajedno da sede u Areni i bodre momke.
Nek Boba vidi sta su navijaci i kolika je Srpska zastava bila u Perthu,a u Areni???
Srecno Nole i Ana da osvojite HK.Srecno i svim nasim teniserima.

O Ana Tugo mojih dana

pre 13 godina

Ika da ti kazem nesto...nemam nista protiv jelene samo je ne podnosim posle Madrida i imitacije ane.Jelena igra na gresku potivnice dok ana uzima stvar u svoje ruke i ona osvaja poene...bolje cuti nemas veze.

tess

pre 13 godina

Bravo Anci ljubavi !
Tako se igra.Uzivancija je gledati tebe i Noleta kako se smejete i uzivate.O igri da ne pricam...Anin forhend je jedan od najboljih u zenskom tenisu,bekhend je mnogo popravila.Ma prosto zraci...ovo ce biti njena godina ! Ajde !

pavle

pre 13 godina

Kako ce je Zastin Enan rasturiti,al ce to biti bolno bice uspeh ako uzme 6-7 gemova ukupno.Meni je u toj celoj situaciji jedino zao Djokovica stvarno je legenda,nje mi uopste nije zao>

Мира

pre 13 godina

Доста са свађама и поделама! Свако пре него што крене да критикује нека размисли о сопственом животу и колико је успешан у ономе што ради. ИМАМО ВРХУНСКЕ ТЕНИСЕРКЕ/ТЕНИСЕРЕ И ДРУГЕ СПОРТИСТЕ И УСПЕШНЕ ЉУДЕ У РАЗНИМ ОБЛАСТИМА. Радујем се свачијем успеху, нарочито оним који су на светском нивоу. Дакле, браво Ана, браво Ноле, браво сви наши успешни ма ко да сте! Мала смо земља а цео свет зна за нас,диви нам се овог пута ... Ма, браво, напред Ана и Ноле!

Зна ли неко, молим Вас, да ли ће и када бити реприза Аниног данашњег меча? Нисам гледала, била сам спречена. Нолета сам гледала и уживала. Хвала ти Ноле, хвала Ана! СРБИЈО,НАПРЕД!!!

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Koliko je god lepo sto je Ana pobedila, toliko je ruzno citati ove hejterske komentare na njen racun. A znamo da dolaze od JJ navijaca.
Umesto da pisem o tome kako navijaci treba da se sloze i navijaju za NASE, a ne za Anu ili JJ (primer je muska reprezentacija gde nema podela ), ja bih apelovala na samu Anu i JJ da malo smire strasti, jer su se i navijacke grupe formirale pod uticajem Aninih i Jeleninih losih odnosa, podbadanja po novinama, prozivanjima, imitiranjima.
Ana i JJ, zakopajte ratne sekire zarad nas navijaca, neko od nas vise voli jednu ili drugu, ali navijamo za obe, kad bi se vi izmirile i prizule jedna drugoj ruku, ali iskreno, nestalo bio ovog prepucavanja, zbog cega mi je muka i da pisem i da citam komentare.
Ajmo, niste deca, da se durite, a uskoro treba da igrate i za Srbiju, pa imate sansu da stvari postavite onako kako i treba da bude.

hahaha

pre 13 godina

iko, o kakvom ti ofanzivnom tenisu govoris kod Jelene Jankovic, ona igra najdefanzivniji tenis u prvih 100 igracica sveta. Ana je trenutno u duplo boljoj formi a po meni je i dosta bolja igracica

Igor

pre 13 godina

Ana bravo! Uvek sam verovao i govorio da ce ona ponovo biti u vrhu i uspela je. Ova godina je njena! Inace, siguran sam, a i evidentno je da ima velike sanse da u cetvrtak prvi put pobedi Henin! Verujem da ce uspeti i naravno, Anci srecno na Australian open/u. Ne vredi polemisati sa onima koji njoj uvek pronalaze neku manu. To cine jer nemaju nikakve argumente i jednostavno ne umeju da priznaju uspeh drugima. ANA, SWEETHEART SAMO NAPRED! Mi te razumemo i verujemo u tebe. Igor, Novi Sad

Čekajući djoksiiinu

pre 13 godina

@ika
Da te nema, trebalo bi te suvim zlatom kupiti. Naravno da je Jelena najbolja i najlepša teniserka na svetu. Realan si čovek. Pitaj ove iz Perta zašto je ove godine nisu pozvali.

Lola

pre 13 godina

@pavle

Nebojsa Viskovic je pohvalio i juce i danas bekend Ane Ivanovic.

Forhend, servis i volej Jelene Jankovic je medju najlosijima u TOP 50.
I mene iritira urlanje na skupljace loptica (decu), ometanje protivnica trazenjem medical time out-a, kolutanje ocima....

I tata bi sine!

pre 13 godina

Bravo Ana! Primetno je popravila kretanje i dobila neke lepe poene zahvaljujuci fitnesu. Ipak, najvise mi se svidela varijacija u servisu koje sad koristi. Kao onaj kik servis koji je stvarno mocan kad ga pogodi. Sve u svemu, Ana sad ima i opciju B.

Srbija Teniska SUPER sila

pre 13 godina

E sad posto je nažalost ispala u Brisbane-u, Bojana Jovanovska treba odmah da dodje u Perth. ! Ako ne daj bože (A nadamo se da će biti sve u redu) sa blagom povredom Ane protiv Australijanke, Bojana bude tamo ZA SVAKI SLUCAJ (AKo Ana resi da ne rizikuje nista pred Australijski Grend Slem) Da bi tako, posto ne mora da se prilagodjava kao ova Kazahstanka sto je zamenile Svedovu i izgubila jer je doletela bez privikavanja na vremenske zone), Nole imao potpuno fit i spremnu partnerku da KONACNO osvojimo i taj HOPMAN KUP.
Za svaki slucaj ! Verovatno nece trebati, ali nije lose da Bojana makar navija sa tribina Pertha i bude tu zlu ne trebalo !! I time udari temelj za nas buduci trijumf u Federation Kupu.

Da li smo gledali isti mec?

pre 13 godina

@Jova

Ja sam videla veliki broj odlicnih forhneda.
Jako mi se dopala PAMETNA igra Ane, pametno je gradila svaki poen.

marijana

pre 13 godina

Ocigledno se vidi napredak u Aninoj igri.I juce i danas je prvi set igrala u grcu,da bi drugi set odigrala rastereceno sto se i vidi po rezultatu.Mislim da previse emotivno ulazi u svaki poen.Emocije su neophodne, ali ih nekad treba suzbiti kako bi se protivnik pobedio.U svakom slucaju ja sam ubedjen da ce se Ana vratiti u vrh.

SrBiJa

pre 13 godina

Ma idi bre Jovo ti i tvoj problem. Resavaj ga negde, a Anu ne uzimaj u usta. Posle ovakve igre i ovakvog rezultata, ti si nasao da kritikujes. Ovo je bre igra ajde da kazem za finale Gren Slema. Za nju ne brinemo, a za tebe ne znam, ti ces i tad da kritikujes.

Lola

pre 13 godina

@Jova
Da li ti znaš šta pišeš? O kakvoj nesigurnosti govoriš? Misliš da je drugi set trebalo da dobije ubedljivije - sa 7:0, 8:0... Tebi je 6:0 malo? Žistin je Molik dobila sa 6:4, 6:4. Teniserka koja od Enen uzme osam gemova nije slaba, naprotiv. Ana joj je dala četiri. Razmisli pre nego što se javiš. Ovo je prvih 6:0 na turniru, a mislim da niko nije odigrao ni 6:1. Meni nije jasno šta vi to više tražite od Ane? Dve pobede bez izgubljenog seta, odlučujući setovi dobijeni maksimalnim rezultatom, zaista ne mogu više da vas slušam.

pavle

pre 13 godina

Anino ponasanje na terenu me toliko iritir i nervira da je to strasno.Njen forhend je stvarno dobar ali njen bekend je najlosiji u prvih 50 na svetu.

Jova

pre 13 godina

Prvo,jako volim Anu i jako zelim da se vrati u vrh. Ovo pisem da nebi bila lavina negativnih komentara na moj racun.
Godinama pratim tenis i igram ga rekreativno,ali nazalost opet vidimo problem kod Ane. To je ponovo servis i ponovo retko koristi onaj njen forhned sto govori da je opet nesigurna tj u nekom problemu.

Lola

pre 13 godina

@Jova
Da li ti znaš šta pišeš? O kakvoj nesigurnosti govoriš? Misliš da je drugi set trebalo da dobije ubedljivije - sa 7:0, 8:0... Tebi je 6:0 malo? Žistin je Molik dobila sa 6:4, 6:4. Teniserka koja od Enen uzme osam gemova nije slaba, naprotiv. Ana joj je dala četiri. Razmisli pre nego što se javiš. Ovo je prvih 6:0 na turniru, a mislim da niko nije odigrao ni 6:1. Meni nije jasno šta vi to više tražite od Ane? Dve pobede bez izgubljenog seta, odlučujući setovi dobijeni maksimalnim rezultatom, zaista ne mogu više da vas slušam.

SrBiJa

pre 13 godina

Ma idi bre Jovo ti i tvoj problem. Resavaj ga negde, a Anu ne uzimaj u usta. Posle ovakve igre i ovakvog rezultata, ti si nasao da kritikujes. Ovo je bre igra ajde da kazem za finale Gren Slema. Za nju ne brinemo, a za tebe ne znam, ti ces i tad da kritikujes.

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Koliko je god lepo sto je Ana pobedila, toliko je ruzno citati ove hejterske komentare na njen racun. A znamo da dolaze od JJ navijaca.
Umesto da pisem o tome kako navijaci treba da se sloze i navijaju za NASE, a ne za Anu ili JJ (primer je muska reprezentacija gde nema podela ), ja bih apelovala na samu Anu i JJ da malo smire strasti, jer su se i navijacke grupe formirale pod uticajem Aninih i Jeleninih losih odnosa, podbadanja po novinama, prozivanjima, imitiranjima.
Ana i JJ, zakopajte ratne sekire zarad nas navijaca, neko od nas vise voli jednu ili drugu, ali navijamo za obe, kad bi se vi izmirile i prizule jedna drugoj ruku, ali iskreno, nestalo bio ovog prepucavanja, zbog cega mi je muka i da pisem i da citam komentare.
Ajmo, niste deca, da se durite, a uskoro treba da igrate i za Srbiju, pa imate sansu da stvari postavite onako kako i treba da bude.

I tata bi sine!

pre 13 godina

Bravo Ana! Primetno je popravila kretanje i dobila neke lepe poene zahvaljujuci fitnesu. Ipak, najvise mi se svidela varijacija u servisu koje sad koristi. Kao onaj kik servis koji je stvarno mocan kad ga pogodi. Sve u svemu, Ana sad ima i opciju B.

hahaha

pre 13 godina

iko, o kakvom ti ofanzivnom tenisu govoris kod Jelene Jankovic, ona igra najdefanzivniji tenis u prvih 100 igracica sveta. Ana je trenutno u duplo boljoj formi a po meni je i dosta bolja igracica

Мира

pre 13 godina

Доста са свађама и поделама! Свако пре него што крене да критикује нека размисли о сопственом животу и колико је успешан у ономе што ради. ИМАМО ВРХУНСКЕ ТЕНИСЕРКЕ/ТЕНИСЕРЕ И ДРУГЕ СПОРТИСТЕ И УСПЕШНЕ ЉУДЕ У РАЗНИМ ОБЛАСТИМА. Радујем се свачијем успеху, нарочито оним који су на светском нивоу. Дакле, браво Ана, браво Ноле, браво сви наши успешни ма ко да сте! Мала смо земља а цео свет зна за нас,диви нам се овог пута ... Ма, браво, напред Ана и Ноле!

Зна ли неко, молим Вас, да ли ће и када бити реприза Аниног данашњег меча? Нисам гледала, била сам спречена. Нолета сам гледала и уживала. Хвала ти Ноле, хвала Ана! СРБИЈО,НАПРЕД!!!

Čekajući djoksiiinu

pre 13 godina

@ika
Da te nema, trebalo bi te suvim zlatom kupiti. Naravno da je Jelena najbolja i najlepša teniserka na svetu. Realan si čovek. Pitaj ove iz Perta zašto je ove godine nisu pozvali.

marijana

pre 13 godina

Ocigledno se vidi napredak u Aninoj igri.I juce i danas je prvi set igrala u grcu,da bi drugi set odigrala rastereceno sto se i vidi po rezultatu.Mislim da previse emotivno ulazi u svaki poen.Emocije su neophodne, ali ih nekad treba suzbiti kako bi se protivnik pobedio.U svakom slucaju ja sam ubedjen da ce se Ana vratiti u vrh.

Igor

pre 13 godina

Ana bravo! Uvek sam verovao i govorio da ce ona ponovo biti u vrhu i uspela je. Ova godina je njena! Inace, siguran sam, a i evidentno je da ima velike sanse da u cetvrtak prvi put pobedi Henin! Verujem da ce uspeti i naravno, Anci srecno na Australian open/u. Ne vredi polemisati sa onima koji njoj uvek pronalaze neku manu. To cine jer nemaju nikakve argumente i jednostavno ne umeju da priznaju uspeh drugima. ANA, SWEETHEART SAMO NAPRED! Mi te razumemo i verujemo u tebe. Igor, Novi Sad

Da li smo gledali isti mec?

pre 13 godina

@Jova

Ja sam videla veliki broj odlicnih forhneda.
Jako mi se dopala PAMETNA igra Ane, pametno je gradila svaki poen.

Lola

pre 13 godina

@pavle

Nebojsa Viskovic je pohvalio i juce i danas bekend Ane Ivanovic.

Forhend, servis i volej Jelene Jankovic je medju najlosijima u TOP 50.
I mene iritira urlanje na skupljace loptica (decu), ometanje protivnica trazenjem medical time out-a, kolutanje ocima....

Jova

pre 13 godina

Prvo,jako volim Anu i jako zelim da se vrati u vrh. Ovo pisem da nebi bila lavina negativnih komentara na moj racun.
Godinama pratim tenis i igram ga rekreativno,ali nazalost opet vidimo problem kod Ane. To je ponovo servis i ponovo retko koristi onaj njen forhned sto govori da je opet nesigurna tj u nekom problemu.

Vesna

pre 13 godina

TSS nije Ani obezbedio karte za gledanje Davis Cupa (a kao su obezbedili karte svim aktivnim teniserima u Srbiji ;) ), vec je Ana dobila karte od svog sponzora, a Jelena je sedela pored Brene i Bobe. Ana nije pozvana na egzibiciju u Pioniru (takodje u organizaciji Bobe (i Brene)). Tako da nemojte da pljujete po Ani, TSS s Bobom (i Brenom) na celu se ponasaju prema Ani s nipodastavanjem, a Jelenu uzdizu u nebesa. Zato Ana i ne treba da igra za Fed Kup i TSS s Bobom na celu, nek im Jelena sama igra (prenemazuci se), kao protiv Slovakinja kada je zbog njenog poraza reprezentacija i ispala iz prve lige.

Sve se vraca sve se placa

pre 13 godina

@Vranesu Ucini Nesto

Nisi bas upucen.

Postoji GRAND klan - Jelena, mama Sneki, Lepa Brena, Slobodan Zivojinovic. Slobodan Zivojinovic nije dozvolio GS SAMPIONKI Ani Ivanovic da sedi u VIP delu Arene. Za Jelenu, mamu Sneki,Sasu Popovica… je bilo mesta u VIP delu Arene. Ana Ivanovic i njena porodica nisu odgovorili ni na jedan "intervju" mame Sneki ( koja voli da sedi na klupi reprezentacije ) Zar Ana treba da sedi pored nekog ko je ponizio u najtezem periodu karijere? Zar treba da sedi pored nekog ko je opsovao pred kamerama EUROSPORT-a? Ana je 2009 godinu zavrsila oko 22 mesta, a Jelena je za novine izjavljivala "Ana je na dnu..."

O Ana Tugo mojih dana

pre 13 godina

Ika da ti kazem nesto...nemam nista protiv jelene samo je ne podnosim posle Madrida i imitacije ane.Jelena igra na gresku potivnice dok ana uzima stvar u svoje ruke i ona osvaja poene...bolje cuti nemas veze.

tess

pre 13 godina

Bravo Anci ljubavi !
Tako se igra.Uzivancija je gledati tebe i Noleta kako se smejete i uzivate.O igri da ne pricam...Anin forhend je jedan od najboljih u zenskom tenisu,bekhend je mnogo popravila.Ma prosto zraci...ovo ce biti njena godina ! Ajde !

Mond

pre 13 godina

Znači, trebalo je da pobesnim, da vas izvređam na najprostačkiji način (neću se izviniti, jer ste prepunili "mješinu grijeha"), da biste objavili nekoliko odličnih komentara o "Grand klanu". Ubeđen sam da je Đoksa njihov plaćenik i da je zadužen, sa još ko zna koliko fanatika, da podmeće lažne komentare meni i svakome ko navija za Novaka i Anu i ko dosta zna šta je sve taj klan radio. Vi ste zaista objavili nekoliko mojih komentara o nepismenom predsedniku, o folirantkinji Jeleni i sasvim je moguće da sam na njihovom cnom spisku. Ovaj sajt oni čitaju! Zar nije vaš sajt pomenut na sastanku u TSS, kad je iznervirani osnovac napustio sastanak. Prvi sam ih nazvao sektom! Nisu me ostavili na miru, slali su gadosti i potpisivali ih mojim pseudonimom. Čist udbaški metod, koji im je neko savetovao da primene. Zamolio sam vas mnogo puta da zaustavite hajku na mene, menjao sam nadimak, ali oni su i dalje pominjali mene, iako sam prestao da se potpisujem kao Mond. Svakog dana Mond je bio na sajtu, s nekom budalaštinom, a to nije bio moj tekst. Osnovac i onaj tajkun što je proveo izvesno vreme (sa sinom) u buvari, neće "preživeti". Protiv njih su svi teniseri, osim nemoralne Jelene. Tada će sve biti bolje, kad klan izgubi moć.

ja

pre 13 godina

I mene je stvarno nasmejao ovaj koji pominje Jelenin ofanzivni tenis. Pa ona igra najdefanzivniji tenis ne u prvih 100, vec u prvih 1000 teniserki.

Sto se tice nase zenske reprezentacije ona ima buducnost jer su tu Ana i Bojana. Jelena ce verovatno izgubiti jos par meceva za reprezentaciju i onda prestati da igra prvo za reprezentaciju, a onda i uopste.
Njena karijera je na samom zalasku i samo od nje zavisi kad ce objaviti povlacenje iz tenisa, da li kad bude 80. ili kad bude 280. na svetu.
U roku od godinu dana Jelena nece biti medju 100 najboljih teniserki jer jednostavno ne vidim carobni stapic kojim bi to mogla ostvariti.
U poslednjih 17 meceva dozivela je 11 poraza.
Da ne pricam o tome da je polovina tih poraza bila od teniserki koje nisu ni u prvih 100.
Njena "igra" se potpuno raspala i to samo slepci ne vide.
Sa takvom igrom nastavice se i porazi, a to automatski znaci i strmoglavi pad na listi teniserki.

Neke teniseri dodju u krizu zbog povreda, nemogucnosti da igraju, gubitka samopouzdanja i slicnih stvari.
Takvi teniseri uvek mogu i da se vrate.
Medjutim Jelena je usla u krizu bez ikakvih vidljivih razloga, i to posle skoro 12 godina igranja.
To moze da znaci samo jedno, a to je da je njena karijera gotova.

Srbija Teniska SUPER sila

pre 13 godina

E sad posto je nažalost ispala u Brisbane-u, Bojana Jovanovska treba odmah da dodje u Perth. ! Ako ne daj bože (A nadamo se da će biti sve u redu) sa blagom povredom Ane protiv Australijanke, Bojana bude tamo ZA SVAKI SLUCAJ (AKo Ana resi da ne rizikuje nista pred Australijski Grend Slem) Da bi tako, posto ne mora da se prilagodjava kao ova Kazahstanka sto je zamenile Svedovu i izgubila jer je doletela bez privikavanja na vremenske zone), Nole imao potpuno fit i spremnu partnerku da KONACNO osvojimo i taj HOPMAN KUP.
Za svaki slucaj ! Verovatno nece trebati, ali nije lose da Bojana makar navija sa tribina Pertha i bude tu zlu ne trebalo !! I time udari temelj za nas buduci trijumf u Federation Kupu.

Vranesu Ucini Nesto!!!!

pre 13 godina

@Koliko je god lepo sto je Ana pobedila, toliko je ruzno citati ove hejterske komentare na njen racun. A znamo da dolaze od JJ navijaca.
Umesto da pisem o tome kako navijaci treba da se sloze i navijaju za NASE, a ne za Anu ili JJ (primer je muska reprezentacija gde nema podela ), ja bih apelovala na samu Anu i JJ da malo smire strasti, jer su se i navijacke grupe formirale pod uticajem Aninih i Jeleninih losih odnosa, podbadanja po novinama, prozivanjima, imitiranjima.
Ana i JJ, zakopajte ratne sekire zarad nas navijaca, neko od nas vise voli jednu ili drugu, ali navijamo za obe, kad bi se vi izmirile i prizule jedna drugoj ruku, ali iskreno, nestalo bio ovog prepucavanja, zbog cega mi je muka i da pisem i da citam komentare.
Ajmo, niste deca, da se durite, a uskoro treba da igrate i za Srbiju, pa imate sansu da stvari postavite onako kako i treba da bude.
(Sestra Simplicija____________
U potpunosti se slazem s Vasim komentarom i molim selektora Vranesa da uradi nesto po tom pitanju.Kako i Ana i JJ mogu da se poljube s drugim protivnicama posle meca tako mogu i medjusobno.Tu je zataio i TSS i g Boba,trebale su njih dve zajedno da sede u Areni i bodre momke.
Nek Boba vidi sta su navijaci i kolika je Srpska zastava bila u Perthu,a u Areni???
Srecno Nole i Ana da osvojite HK.Srecno i svim nasim teniserima.

Neverni Toma

pre 13 godina

Hej dosta u preterivanju...ovo je samo EGZIBICIONI TURNIR i nista vise.Pa ta Molikova je za najmanje 100 mesta daleko od Ane na WTA.Majvaznije je od svega,po mom skromnom misljenju,sto Ana i Novak ovoga puta imaju odlicnu pripremu za turnire koji se "broje i nesto znace" i igranje meceva je najbolja priprema,bolje nego svaki trening.Cinjenica da je Ani i Noletu zagarantovano da ce igrati sigurnih 7 meceva a to je od ne procenjive koristi.Cak i poraz od Belgijanke u sledecem mecu nece imati nikakav uticaj na samopouzdanje koje je Anina "najveca" slabost.Opravdano je ocekivati da Ana dogura daleko,daleko na AO-nu...vidljivo je da se "polako" vraca tamo gde joj je i mesto ali ove rezultate nikako netreba gledati kao "veliki" uspeh jer kao sto sam naveo...ovo je samo egzibicija i nista vise.Zapanjila me ova "nasa" mlada Francuskinja Mladenovic,ta devojka ce veoma brzo dospeti u sam vrh zenskog tenisa pogotovo sada kada kvalitet zenskog tenisa bas nije na nekoj kvalitetnoj visini i lepo je sto se druzi sa nasima...krv nije voda.Puno srece Ani i Novaku u pohodu na osvajanje HK koji vise lici na promociju tenisa nego na vaznost samog turnira.

pavle

pre 13 godina

Anino ponasanje na terenu me toliko iritir i nervira da je to strasno.Njen forhend je stvarno dobar ali njen bekend je najlosiji u prvih 50 na svetu.

Twiter

pre 13 godina

@ja,jako dugo ste na ovom forumu. Cini mi se od samog pocetka. I za to vreme, mi svi, pratimo vasu "ofanzivu" protiv Nadala. I koliko je on osvojio GS titula za to vreme?6,7? Gledajuci na taj nacin vase komentare, sta mislite, da li ih vredi uopste citati?

pavle

pre 13 godina

Kako ce je Zastin Enan rasturiti,al ce to biti bolno bice uspeh ako uzme 6-7 gemova ukupno.Meni je u toj celoj situaciji jedino zao Djokovica stvarno je legenda,nje mi uopste nije zao>

Ne preteruje se

pre 13 godina

@Neverni Toma

Imena koja su osvajala HOPMAN CUP ( PRESTIZNI EGZIBICIONI TURNIR )
Monica Seles
Steffi Graf
Boris Becker
Roger Federer
Arantxa Sanchez Vicario
Lindsay Davenport
Serena Williams

Ako Ana Ivanovic i Novak Djokovic osvoje HOPMAN CUP verujem da ce im to biti jedna od najdrazih titula u karijeri.

ja

pre 13 godina

@Twiter
Dobro si me podsetio.
Izgleda da sam napisao ceo komentar, a da ni jednom nisam pomenuo Nadala.
Ovom prilikom se izvinjavam i evo da ispravim gresku.
Rafa je najgori teniser u istoriji muskog tenisa.
Pljuc, pljuc...

pavle

pre 13 godina

Anino ponasanje na terenu me toliko iritir i nervira da je to strasno.Njen forhend je stvarno dobar ali njen bekend je najlosiji u prvih 50 na svetu.

Jova

pre 13 godina

Prvo,jako volim Anu i jako zelim da se vrati u vrh. Ovo pisem da nebi bila lavina negativnih komentara na moj racun.
Godinama pratim tenis i igram ga rekreativno,ali nazalost opet vidimo problem kod Ane. To je ponovo servis i ponovo retko koristi onaj njen forhned sto govori da je opet nesigurna tj u nekom problemu.

pavle

pre 13 godina

Kako ce je Zastin Enan rasturiti,al ce to biti bolno bice uspeh ako uzme 6-7 gemova ukupno.Meni je u toj celoj situaciji jedino zao Djokovica stvarno je legenda,nje mi uopste nije zao>

Srbija Teniska SUPER sila

pre 13 godina

E sad posto je nažalost ispala u Brisbane-u, Bojana Jovanovska treba odmah da dodje u Perth. ! Ako ne daj bože (A nadamo se da će biti sve u redu) sa blagom povredom Ane protiv Australijanke, Bojana bude tamo ZA SVAKI SLUCAJ (AKo Ana resi da ne rizikuje nista pred Australijski Grend Slem) Da bi tako, posto ne mora da se prilagodjava kao ova Kazahstanka sto je zamenile Svedovu i izgubila jer je doletela bez privikavanja na vremenske zone), Nole imao potpuno fit i spremnu partnerku da KONACNO osvojimo i taj HOPMAN KUP.
Za svaki slucaj ! Verovatno nece trebati, ali nije lose da Bojana makar navija sa tribina Pertha i bude tu zlu ne trebalo !! I time udari temelj za nas buduci trijumf u Federation Kupu.

Lola

pre 13 godina

@pavle

Nebojsa Viskovic je pohvalio i juce i danas bekend Ane Ivanovic.

Forhend, servis i volej Jelene Jankovic je medju najlosijima u TOP 50.
I mene iritira urlanje na skupljace loptica (decu), ometanje protivnica trazenjem medical time out-a, kolutanje ocima....

Čekajući djoksiiinu

pre 13 godina

@ika
Da te nema, trebalo bi te suvim zlatom kupiti. Naravno da je Jelena najbolja i najlepša teniserka na svetu. Realan si čovek. Pitaj ove iz Perta zašto je ove godine nisu pozvali.

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Koliko je god lepo sto je Ana pobedila, toliko je ruzno citati ove hejterske komentare na njen racun. A znamo da dolaze od JJ navijaca.
Umesto da pisem o tome kako navijaci treba da se sloze i navijaju za NASE, a ne za Anu ili JJ (primer je muska reprezentacija gde nema podela ), ja bih apelovala na samu Anu i JJ da malo smire strasti, jer su se i navijacke grupe formirale pod uticajem Aninih i Jeleninih losih odnosa, podbadanja po novinama, prozivanjima, imitiranjima.
Ana i JJ, zakopajte ratne sekire zarad nas navijaca, neko od nas vise voli jednu ili drugu, ali navijamo za obe, kad bi se vi izmirile i prizule jedna drugoj ruku, ali iskreno, nestalo bio ovog prepucavanja, zbog cega mi je muka i da pisem i da citam komentare.
Ajmo, niste deca, da se durite, a uskoro treba da igrate i za Srbiju, pa imate sansu da stvari postavite onako kako i treba da bude.

SrBiJa

pre 13 godina

Ma idi bre Jovo ti i tvoj problem. Resavaj ga negde, a Anu ne uzimaj u usta. Posle ovakve igre i ovakvog rezultata, ti si nasao da kritikujes. Ovo je bre igra ajde da kazem za finale Gren Slema. Za nju ne brinemo, a za tebe ne znam, ti ces i tad da kritikujes.

Twiter

pre 13 godina

@ja,jako dugo ste na ovom forumu. Cini mi se od samog pocetka. I za to vreme, mi svi, pratimo vasu "ofanzivu" protiv Nadala. I koliko je on osvojio GS titula za to vreme?6,7? Gledajuci na taj nacin vase komentare, sta mislite, da li ih vredi uopste citati?

Vranesu Ucini Nesto!!!!

pre 13 godina

@Koliko je god lepo sto je Ana pobedila, toliko je ruzno citati ove hejterske komentare na njen racun. A znamo da dolaze od JJ navijaca.
Umesto da pisem o tome kako navijaci treba da se sloze i navijaju za NASE, a ne za Anu ili JJ (primer je muska reprezentacija gde nema podela ), ja bih apelovala na samu Anu i JJ da malo smire strasti, jer su se i navijacke grupe formirale pod uticajem Aninih i Jeleninih losih odnosa, podbadanja po novinama, prozivanjima, imitiranjima.
Ana i JJ, zakopajte ratne sekire zarad nas navijaca, neko od nas vise voli jednu ili drugu, ali navijamo za obe, kad bi se vi izmirile i prizule jedna drugoj ruku, ali iskreno, nestalo bio ovog prepucavanja, zbog cega mi je muka i da pisem i da citam komentare.
Ajmo, niste deca, da se durite, a uskoro treba da igrate i za Srbiju, pa imate sansu da stvari postavite onako kako i treba da bude.
(Sestra Simplicija____________
U potpunosti se slazem s Vasim komentarom i molim selektora Vranesa da uradi nesto po tom pitanju.Kako i Ana i JJ mogu da se poljube s drugim protivnicama posle meca tako mogu i medjusobno.Tu je zataio i TSS i g Boba,trebale su njih dve zajedno da sede u Areni i bodre momke.
Nek Boba vidi sta su navijaci i kolika je Srpska zastava bila u Perthu,a u Areni???
Srecno Nole i Ana da osvojite HK.Srecno i svim nasim teniserima.

Neverni Toma

pre 13 godina

Hej dosta u preterivanju...ovo je samo EGZIBICIONI TURNIR i nista vise.Pa ta Molikova je za najmanje 100 mesta daleko od Ane na WTA.Majvaznije je od svega,po mom skromnom misljenju,sto Ana i Novak ovoga puta imaju odlicnu pripremu za turnire koji se "broje i nesto znace" i igranje meceva je najbolja priprema,bolje nego svaki trening.Cinjenica da je Ani i Noletu zagarantovano da ce igrati sigurnih 7 meceva a to je od ne procenjive koristi.Cak i poraz od Belgijanke u sledecem mecu nece imati nikakav uticaj na samopouzdanje koje je Anina "najveca" slabost.Opravdano je ocekivati da Ana dogura daleko,daleko na AO-nu...vidljivo je da se "polako" vraca tamo gde joj je i mesto ali ove rezultate nikako netreba gledati kao "veliki" uspeh jer kao sto sam naveo...ovo je samo egzibicija i nista vise.Zapanjila me ova "nasa" mlada Francuskinja Mladenovic,ta devojka ce veoma brzo dospeti u sam vrh zenskog tenisa pogotovo sada kada kvalitet zenskog tenisa bas nije na nekoj kvalitetnoj visini i lepo je sto se druzi sa nasima...krv nije voda.Puno srece Ani i Novaku u pohodu na osvajanje HK koji vise lici na promociju tenisa nego na vaznost samog turnira.

hahaha

pre 13 godina

iko, o kakvom ti ofanzivnom tenisu govoris kod Jelene Jankovic, ona igra najdefanzivniji tenis u prvih 100 igracica sveta. Ana je trenutno u duplo boljoj formi a po meni je i dosta bolja igracica

ja

pre 13 godina

I mene je stvarno nasmejao ovaj koji pominje Jelenin ofanzivni tenis. Pa ona igra najdefanzivniji tenis ne u prvih 100, vec u prvih 1000 teniserki.

Sto se tice nase zenske reprezentacije ona ima buducnost jer su tu Ana i Bojana. Jelena ce verovatno izgubiti jos par meceva za reprezentaciju i onda prestati da igra prvo za reprezentaciju, a onda i uopste.
Njena karijera je na samom zalasku i samo od nje zavisi kad ce objaviti povlacenje iz tenisa, da li kad bude 80. ili kad bude 280. na svetu.
U roku od godinu dana Jelena nece biti medju 100 najboljih teniserki jer jednostavno ne vidim carobni stapic kojim bi to mogla ostvariti.
U poslednjih 17 meceva dozivela je 11 poraza.
Da ne pricam o tome da je polovina tih poraza bila od teniserki koje nisu ni u prvih 100.
Njena "igra" se potpuno raspala i to samo slepci ne vide.
Sa takvom igrom nastavice se i porazi, a to automatski znaci i strmoglavi pad na listi teniserki.

Neke teniseri dodju u krizu zbog povreda, nemogucnosti da igraju, gubitka samopouzdanja i slicnih stvari.
Takvi teniseri uvek mogu i da se vrate.
Medjutim Jelena je usla u krizu bez ikakvih vidljivih razloga, i to posle skoro 12 godina igranja.
To moze da znaci samo jedno, a to je da je njena karijera gotova.

Lola

pre 13 godina

@Jova
Da li ti znaš šta pišeš? O kakvoj nesigurnosti govoriš? Misliš da je drugi set trebalo da dobije ubedljivije - sa 7:0, 8:0... Tebi je 6:0 malo? Žistin je Molik dobila sa 6:4, 6:4. Teniserka koja od Enen uzme osam gemova nije slaba, naprotiv. Ana joj je dala četiri. Razmisli pre nego što se javiš. Ovo je prvih 6:0 na turniru, a mislim da niko nije odigrao ni 6:1. Meni nije jasno šta vi to više tražite od Ane? Dve pobede bez izgubljenog seta, odlučujući setovi dobijeni maksimalnim rezultatom, zaista ne mogu više da vas slušam.

ja

pre 13 godina

@Twiter
Dobro si me podsetio.
Izgleda da sam napisao ceo komentar, a da ni jednom nisam pomenuo Nadala.
Ovom prilikom se izvinjavam i evo da ispravim gresku.
Rafa je najgori teniser u istoriji muskog tenisa.
Pljuc, pljuc...

marijana

pre 13 godina

Ocigledno se vidi napredak u Aninoj igri.I juce i danas je prvi set igrala u grcu,da bi drugi set odigrala rastereceno sto se i vidi po rezultatu.Mislim da previse emotivno ulazi u svaki poen.Emocije su neophodne, ali ih nekad treba suzbiti kako bi se protivnik pobedio.U svakom slucaju ja sam ubedjen da ce se Ana vratiti u vrh.

Igor

pre 13 godina

Ana bravo! Uvek sam verovao i govorio da ce ona ponovo biti u vrhu i uspela je. Ova godina je njena! Inace, siguran sam, a i evidentno je da ima velike sanse da u cetvrtak prvi put pobedi Henin! Verujem da ce uspeti i naravno, Anci srecno na Australian open/u. Ne vredi polemisati sa onima koji njoj uvek pronalaze neku manu. To cine jer nemaju nikakve argumente i jednostavno ne umeju da priznaju uspeh drugima. ANA, SWEETHEART SAMO NAPRED! Mi te razumemo i verujemo u tebe. Igor, Novi Sad

O Ana Tugo mojih dana

pre 13 godina

Ika da ti kazem nesto...nemam nista protiv jelene samo je ne podnosim posle Madrida i imitacije ane.Jelena igra na gresku potivnice dok ana uzima stvar u svoje ruke i ona osvaja poene...bolje cuti nemas veze.

tess

pre 13 godina

Bravo Anci ljubavi !
Tako se igra.Uzivancija je gledati tebe i Noleta kako se smejete i uzivate.O igri da ne pricam...Anin forhend je jedan od najboljih u zenskom tenisu,bekhend je mnogo popravila.Ma prosto zraci...ovo ce biti njena godina ! Ajde !

Da li smo gledali isti mec?

pre 13 godina

@Jova

Ja sam videla veliki broj odlicnih forhneda.
Jako mi se dopala PAMETNA igra Ane, pametno je gradila svaki poen.

I tata bi sine!

pre 13 godina

Bravo Ana! Primetno je popravila kretanje i dobila neke lepe poene zahvaljujuci fitnesu. Ipak, najvise mi se svidela varijacija u servisu koje sad koristi. Kao onaj kik servis koji je stvarno mocan kad ga pogodi. Sve u svemu, Ana sad ima i opciju B.

Мира

pre 13 godina

Доста са свађама и поделама! Свако пре него што крене да критикује нека размисли о сопственом животу и колико је успешан у ономе што ради. ИМАМО ВРХУНСКЕ ТЕНИСЕРКЕ/ТЕНИСЕРЕ И ДРУГЕ СПОРТИСТЕ И УСПЕШНЕ ЉУДЕ У РАЗНИМ ОБЛАСТИМА. Радујем се свачијем успеху, нарочито оним који су на светском нивоу. Дакле, браво Ана, браво Ноле, браво сви наши успешни ма ко да сте! Мала смо земља а цео свет зна за нас,диви нам се овог пута ... Ма, браво, напред Ана и Ноле!

Зна ли неко, молим Вас, да ли ће и када бити реприза Аниног данашњег меча? Нисам гледала, била сам спречена. Нолета сам гледала и уживала. Хвала ти Ноле, хвала Ана! СРБИЈО,НАПРЕД!!!

Vesna

pre 13 godina

TSS nije Ani obezbedio karte za gledanje Davis Cupa (a kao su obezbedili karte svim aktivnim teniserima u Srbiji ;) ), vec je Ana dobila karte od svog sponzora, a Jelena je sedela pored Brene i Bobe. Ana nije pozvana na egzibiciju u Pioniru (takodje u organizaciji Bobe (i Brene)). Tako da nemojte da pljujete po Ani, TSS s Bobom (i Brenom) na celu se ponasaju prema Ani s nipodastavanjem, a Jelenu uzdizu u nebesa. Zato Ana i ne treba da igra za Fed Kup i TSS s Bobom na celu, nek im Jelena sama igra (prenemazuci se), kao protiv Slovakinja kada je zbog njenog poraza reprezentacija i ispala iz prve lige.

Sve se vraca sve se placa

pre 13 godina

@Vranesu Ucini Nesto

Nisi bas upucen.

Postoji GRAND klan - Jelena, mama Sneki, Lepa Brena, Slobodan Zivojinovic. Slobodan Zivojinovic nije dozvolio GS SAMPIONKI Ani Ivanovic da sedi u VIP delu Arene. Za Jelenu, mamu Sneki,Sasu Popovica… je bilo mesta u VIP delu Arene. Ana Ivanovic i njena porodica nisu odgovorili ni na jedan "intervju" mame Sneki ( koja voli da sedi na klupi reprezentacije ) Zar Ana treba da sedi pored nekog ko je ponizio u najtezem periodu karijere? Zar treba da sedi pored nekog ko je opsovao pred kamerama EUROSPORT-a? Ana je 2009 godinu zavrsila oko 22 mesta, a Jelena je za novine izjavljivala "Ana je na dnu..."

Mond

pre 13 godina

Znači, trebalo je da pobesnim, da vas izvređam na najprostačkiji način (neću se izviniti, jer ste prepunili "mješinu grijeha"), da biste objavili nekoliko odličnih komentara o "Grand klanu". Ubeđen sam da je Đoksa njihov plaćenik i da je zadužen, sa još ko zna koliko fanatika, da podmeće lažne komentare meni i svakome ko navija za Novaka i Anu i ko dosta zna šta je sve taj klan radio. Vi ste zaista objavili nekoliko mojih komentara o nepismenom predsedniku, o folirantkinji Jeleni i sasvim je moguće da sam na njihovom cnom spisku. Ovaj sajt oni čitaju! Zar nije vaš sajt pomenut na sastanku u TSS, kad je iznervirani osnovac napustio sastanak. Prvi sam ih nazvao sektom! Nisu me ostavili na miru, slali su gadosti i potpisivali ih mojim pseudonimom. Čist udbaški metod, koji im je neko savetovao da primene. Zamolio sam vas mnogo puta da zaustavite hajku na mene, menjao sam nadimak, ali oni su i dalje pominjali mene, iako sam prestao da se potpisujem kao Mond. Svakog dana Mond je bio na sajtu, s nekom budalaštinom, a to nije bio moj tekst. Osnovac i onaj tajkun što je proveo izvesno vreme (sa sinom) u buvari, neće "preživeti". Protiv njih su svi teniseri, osim nemoralne Jelene. Tada će sve biti bolje, kad klan izgubi moć.

Ne preteruje se

pre 13 godina

@Neverni Toma

Imena koja su osvajala HOPMAN CUP ( PRESTIZNI EGZIBICIONI TURNIR )
Monica Seles
Steffi Graf
Boris Becker
Roger Federer
Arantxa Sanchez Vicario
Lindsay Davenport
Serena Williams

Ako Ana Ivanovic i Novak Djokovic osvoje HOPMAN CUP verujem da ce im to biti jedna od najdrazih titula u karijeri.