Četvrtak, 09.12.2010.

21:55

Lukić: „Puna podrška Prosinečkom“

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić, izjavio da svi u klubu imaju veliko poverenje u novog trenera i nekadašnju zvezdu ekipe, Roberta Prosinečkog.

Izvor: B92

Lukiæ: „Puna podrška Prosineèkom“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

0,6 sec.

pre 13 godina

Slika govori vise od reci.Visoki rukovodioci Nogometnog Kluba crvena zvijezda namrgodjeni i ozbiljni do bola.Na licima nijedan osmeh,cak ni grimasa koja bi na to licila.Ocigledno da niko od njih ne veruje u uspeh projekta R.P.Ili je to mozda skracenica od R.I.P.!!!

Hellas Verona

pre 13 godina

Meni je jasno da ovde dosta ljudi podrzava neke regionalne lige,ali...kakav je interes Feneru da igra sa nasim klubovima,kad imaju prosek preko 30000,imaju velike pare od tv prava,novi stadion,gde god da gostuju u Turskoj imaju pun stadion...pa cak i Levski kakav ima interes s nasima da igra,u Bugarskoj isto imaju novac od tv prava,jer postoji komercijalna tv koja vrsi prenose,bilo da gostuju u Plovdivu,Burgasu gledace ih 10000,imaju par hiljada prosek...tako je u Rumuniji,Grckoj takodje...a s druge strane osudjeni smo na ligu s bivsom bracom,koji svi zajedno imaju jedan solidan klub Dinamo i to je to!
Znaci od tog nema nista!

Nemanja

pre 13 godina

Lukić se nalazi pred krajem.
To se vidi iz aviona - totalno je zbunjeno odgovarao na pitanja novinara, u glavi su mu se motale ko zna kakve misli.
Što pre ode to bolje za Zvezdu.
Robi svakako treba da ostane i dobije pravu šansu sa novim predsednikom u narednih pet sezona.

misa

pre 13 godina

Mi smo za neku širu ligu, iako su nas često pogrešno razumeli. Mi smo za neku ligu južnog toka, u kojoj bi učestvovali timovi iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Ukrajine, Rusije, Grčke i Rumunije.
ovo Vladan hoce da pocepa UEFA na pola

Zeljko

pre 13 godina

Kako je smesan ovaj covek... on bi kaze ligu sa Grcima, Fenerom, Steauom i slicnima... pa crni Lukicu, zasto bi oni sa nama? pa svetlosnim godinama su ispred tvoje Zvezde ( ni nas Partizan nije daleko, ali je za vas ipak drugi svet )...

goran

pre 13 godina

Moram priznati hrabra odluka Zvezde.Zvezdas sam i Prosinecki mi je u lepom secanju kao igrac,krasila ga je leprsava igra.Samim tim verujem da ima nameru i takvu igru da potencira.Neznam hoce li imati poteskoca zbog nacionalne pripadnosti,a u drugu ruku siguran sam sutra ako postigne uspeh sa Zvezdom,zapitacemo se,pa zar smo cekali komsije da nas postave na noge?

Daniel

pre 13 godina

Ma nema problema Lukicu...
Samo ti reci-napravice za tebe jos shiru jugo-severozapadnu ligu,
Pa ce ne samo Fenerbahce,Galatasaraj,Olimpijakos i Panatenaikos,tebi u Sopot na branje shljiva da dolaze i Borusija Dortmund,Bayer Leverkuzen,Totenhem,Viljareal,PSZ,PSV....I samo reci koga bi josh hteo?!?
Sad,kad ovo chitam,jedino mi krivo shto nisi ranije zatrazio-pa vec bi to bilo realizovano!!!
Vidi ti njega...preskocio bi Bugare i uzeo Turke,preskocio Makedonce i Cap....uzeo Grke?!?!
Mislim...na tebi se odma vidi da geografiju ucio nisi....al sam se nadao da si barem nesto nacuo o polozaju drzava u regionu?!?
A da prokomentarisem glavnu vest...
Odma kazem-grobar sam,Makedonac.
Prosinecki je velika faca i divim mu se sto je usao u ovakvu avanturu!!!
I vrapci na grani znaju da ima losiji tim od Partizana a Lukica i Adzica verujem odavno poznaje,i samim tim zna njihove kvalitete-a to je poznato i svima nama.
Znaci...rizikuje da na svom debiju kao glavni trener,ako ne upropasti,ono bar malo unazadi svoju karijeru!!!
Ali...postujem sto je u taj rizik usao,
Pa k'o nabije-taj dobije.
Ja se,kao Grobar nadam da ce on izgubiti(u stvari ubedjen sam u to-jedino me malo muci sto ovi nasi svakog dana menjaju price oko pojacanja...prvo je bilo odlasci zavise od pojacanja,a danas vidim...pojacanja zavise od odlazaka?!?!?-Tako da,znam ja da je nasa uprava shuplja-jedino ih vadi sto je na drugoj strani "neprevazidjeni"Lukic)
A to sto Prosinecki nikada nije bio prvi trener nigde????
Pa gde je bio nas Stanojevic?!?
Sve u svemu-bice puno zanimljivije-ako nista drugo...Lukiceva saopstenja ce biti mnoooogo jadikovnija kada ih budemo tri puta odrali na prolece!

Gost

pre 13 godina

Znaci ovaj covek je cist produkt sistema i trenutka isti je kao i srpska vlada. Nece da ide na dodelu u Stokhol - hoce da ide... Nece zajednicku ligu hoce pravoslavnu, ovaj ne pravoslavnu ali hoce Juzni tok...

"Mi smo za neku širu ligu, iako su nas često pogrešno razumeli. Mi smo za neku ligu južnog toka, u kojoj bi učestvovali timovi iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Ukrajine, Rusije, Grčke i Rumunije. Samo takva liga bi imala perspektivu, kada bi u njoj igrali Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče i Steaua", dodao je on.
A ovaj Fener iz koje je od pre nabrojanih zemalja???

petar

pre 13 godina

ko ce biti odgovoran kad na kraju sezone budemo drugi,nece valjda prosinecki
Lukicu ti nisi Arkan a ovo nisu 90 te
Sto se Adzica tice takav zgembic nije vidjen
Zvezda je vecita!!!!!

Mecklejn

pre 13 godina

Nikada u zivotu nisam delio ljude po nacionalnosti,nego na dobre i lose!Bas me briga da li je igrac zvezde Srbin,Musliman,ili Eskim!Bitno je da se bori za klub!Robert Prsinecki je zvezdina legenda i jedan od javecih imena JUgoslovenskog fudbala!Na Marakani ce se pred 50 000 ljudi,skoro 20 godina od titule najboljih na svetu, opet cuti dobro poznata pesma "TA NA NA NA NI NA NA NA ROBERT PROSINECKI,ROBERT PROSINECKI"!Legendo,dobro dosao kuci!

kolega novinar

pre 13 godina

Nije rekao Fenerbahče nego Ferencvaroš, napravili ste grešku.
Inače, ideja je odlična, Južni tok je i geostrateška tačka br. 1 u ovom delu Evrope.

Pedja

pre 13 godina

Vladane, bez obzira na postignute takmicarske rezultate (osvojene bodove i trofeje) treba ga pustiti da radi te dve i po godine bez pritiska. Ako se bude radilo kako treba, a verujem da hoce, pre ili kasnije stvari ce doci na svoje mesto. Zelim Robiju da bude u Zvezdi ono sto je Ferguson u Mancesteru.

veli

pre 13 godina

bravo vladane svaka ti je na mjestu i dok je tebe i takvih ko ti za zvezdu nema brige a rezultati će da dođu uz dobar rad i dobro je i za nas da partizan igra dobro kao jučer u londonu

Pedja J7

pre 13 godina

Prosinečki je uzeo ekipu na -5 u odnosu na partizan...I da drugi deo sezone ima +4 u odnosu na partizan, nećemo biti šampioni. Glupo je da mu se gledaju rezultati u sledećoj polusezoni, jer ne može on da snosi odgovornost za period dok su klub trenirali Ratko, i Kristić. Da se ja pitam, imao bi odrešene ruke, bar 5 godina, kako u vođenju tima, tako i u odabiru pojačanja!

cartmanx

pre 13 godina

...„južnog toka“.

Vidim prati Bajatovica i Skundrica....
A da "Pravoslavna liga"
O Boze..ovaj jos zivi u ideologiji ranih 90-ih i to ti je!!!

navijac

pre 13 godina

Prvi put da me ovaj covek odusevi od kad je na celu zvezde , jos samo da se dovede brazilac toro i proda djordjevic i ostale neznalice , bice nesto od zvezde ali dovodjenje roberta prosineckog je novogodisnji poklon za navijace zvezde !

Piksi sa centra

pre 13 godina

Najveci klub na Balkanu je dobio najboljeg trenera, legendu svetskog fudbala Roberta Prosineckog. Grobari lepo sto pratite vise ovu vest nego vasu utakmicu sa Makabijem, Zaluzuje to i Robi a i vas KK koga pune bez milosti :) Robi legendo dobrodosao u drugu kucu !

mladen nis

pre 13 godina

lukic izgleda oce da pravi novu ligu sampiona. hrvatska,bugarska, madjarska, grcka, rusija, rumunija i fenerbahce. od svih njegovih gluposti ova je najveca.

Poger

pre 13 godina

Niko nije u stanju da reši problem srpskog fudbala, a ni fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Ni Prosinečki, ni Kapelo, uostalom da Barselona preobuče dresove i preko noći postane Zvezda, i oni bi opet zauzeli drugo mesto u našoj ligi. Problem je u nameštenim, i potpuno besmislenim prvenstvima, gde je liga sastavljena od jednog “velikog” i 11 “malih” Partizana, i gde se sve unapred zna i vodi sa jednog mesta. Već u tim okolnostima, biti šampion države ravno je čarobnjaštvu, a tu su još i drugi ‘faktori’: Krađe koje dolaze i iz najvišeg vrha države i FSS, potkrepljuju se ‘kabinetskim saopštenjima’. Bez njih više ne može da prođe ni jedan naš ‘fudbalski’ dan. Podržane su, i redovno podstaknute iz uprave našeg ‘najvoljenijeg kluba’. Doktrina: ‘mrzimo Zvezdu/uništavajmo Zvezdu’, je ovenčana uspešnim radom čitave plejade laureate-mrzitelja: Marjanović, Curkovic, Bjeković, Zecević, Dacić, Karadzić, Dzomba, Djurić… a to su samo neki od istaknutih pojedinaca. Srpski fudbal iz te letargije neće uspeti da vrati ni jedan trener na svetu, izuzev što će na trenutak odvratiti pažnju od stvarnog uzroka.

Pedja

pre 13 godina

Vladane, bez obzira na postignute takmicarske rezultate (osvojene bodove i trofeje) treba ga pustiti da radi te dve i po godine bez pritiska. Ako se bude radilo kako treba, a verujem da hoce, pre ili kasnije stvari ce doci na svoje mesto. Zelim Robiju da bude u Zvezdi ono sto je Ferguson u Mancesteru.

Poger

pre 13 godina

Niko nije u stanju da reši problem srpskog fudbala, a ni fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Ni Prosinečki, ni Kapelo, uostalom da Barselona preobuče dresove i preko noći postane Zvezda, i oni bi opet zauzeli drugo mesto u našoj ligi. Problem je u nameštenim, i potpuno besmislenim prvenstvima, gde je liga sastavljena od jednog “velikog” i 11 “malih” Partizana, i gde se sve unapred zna i vodi sa jednog mesta. Već u tim okolnostima, biti šampion države ravno je čarobnjaštvu, a tu su još i drugi ‘faktori’: Krađe koje dolaze i iz najvišeg vrha države i FSS, potkrepljuju se ‘kabinetskim saopštenjima’. Bez njih više ne može da prođe ni jedan naš ‘fudbalski’ dan. Podržane su, i redovno podstaknute iz uprave našeg ‘najvoljenijeg kluba’. Doktrina: ‘mrzimo Zvezdu/uništavajmo Zvezdu’, je ovenčana uspešnim radom čitave plejade laureate-mrzitelja: Marjanović, Curkovic, Bjeković, Zecević, Dacić, Karadzić, Dzomba, Djurić… a to su samo neki od istaknutih pojedinaca. Srpski fudbal iz te letargije neće uspeti da vrati ni jedan trener na svetu, izuzev što će na trenutak odvratiti pažnju od stvarnog uzroka.

mladen nis

pre 13 godina

lukic izgleda oce da pravi novu ligu sampiona. hrvatska,bugarska, madjarska, grcka, rusija, rumunija i fenerbahce. od svih njegovih gluposti ova je najveca.

Pedja J7

pre 13 godina

Prosinečki je uzeo ekipu na -5 u odnosu na partizan...I da drugi deo sezone ima +4 u odnosu na partizan, nećemo biti šampioni. Glupo je da mu se gledaju rezultati u sledećoj polusezoni, jer ne može on da snosi odgovornost za period dok su klub trenirali Ratko, i Kristić. Da se ja pitam, imao bi odrešene ruke, bar 5 godina, kako u vođenju tima, tako i u odabiru pojačanja!

Mecklejn

pre 13 godina

Nikada u zivotu nisam delio ljude po nacionalnosti,nego na dobre i lose!Bas me briga da li je igrac zvezde Srbin,Musliman,ili Eskim!Bitno je da se bori za klub!Robert Prsinecki je zvezdina legenda i jedan od javecih imena JUgoslovenskog fudbala!Na Marakani ce se pred 50 000 ljudi,skoro 20 godina od titule najboljih na svetu, opet cuti dobro poznata pesma "TA NA NA NA NI NA NA NA ROBERT PROSINECKI,ROBERT PROSINECKI"!Legendo,dobro dosao kuci!

Piksi sa centra

pre 13 godina

Najveci klub na Balkanu je dobio najboljeg trenera, legendu svetskog fudbala Roberta Prosineckog. Grobari lepo sto pratite vise ovu vest nego vasu utakmicu sa Makabijem, Zaluzuje to i Robi a i vas KK koga pune bez milosti :) Robi legendo dobrodosao u drugu kucu !

navijac

pre 13 godina

Prvi put da me ovaj covek odusevi od kad je na celu zvezde , jos samo da se dovede brazilac toro i proda djordjevic i ostale neznalice , bice nesto od zvezde ali dovodjenje roberta prosineckog je novogodisnji poklon za navijace zvezde !

Daniel

pre 13 godina

Ma nema problema Lukicu...
Samo ti reci-napravice za tebe jos shiru jugo-severozapadnu ligu,
Pa ce ne samo Fenerbahce,Galatasaraj,Olimpijakos i Panatenaikos,tebi u Sopot na branje shljiva da dolaze i Borusija Dortmund,Bayer Leverkuzen,Totenhem,Viljareal,PSZ,PSV....I samo reci koga bi josh hteo?!?
Sad,kad ovo chitam,jedino mi krivo shto nisi ranije zatrazio-pa vec bi to bilo realizovano!!!
Vidi ti njega...preskocio bi Bugare i uzeo Turke,preskocio Makedonce i Cap....uzeo Grke?!?!
Mislim...na tebi se odma vidi da geografiju ucio nisi....al sam se nadao da si barem nesto nacuo o polozaju drzava u regionu?!?
A da prokomentarisem glavnu vest...
Odma kazem-grobar sam,Makedonac.
Prosinecki je velika faca i divim mu se sto je usao u ovakvu avanturu!!!
I vrapci na grani znaju da ima losiji tim od Partizana a Lukica i Adzica verujem odavno poznaje,i samim tim zna njihove kvalitete-a to je poznato i svima nama.
Znaci...rizikuje da na svom debiju kao glavni trener,ako ne upropasti,ono bar malo unazadi svoju karijeru!!!
Ali...postujem sto je u taj rizik usao,
Pa k'o nabije-taj dobije.
Ja se,kao Grobar nadam da ce on izgubiti(u stvari ubedjen sam u to-jedino me malo muci sto ovi nasi svakog dana menjaju price oko pojacanja...prvo je bilo odlasci zavise od pojacanja,a danas vidim...pojacanja zavise od odlazaka?!?!?-Tako da,znam ja da je nasa uprava shuplja-jedino ih vadi sto je na drugoj strani "neprevazidjeni"Lukic)
A to sto Prosinecki nikada nije bio prvi trener nigde????
Pa gde je bio nas Stanojevic?!?
Sve u svemu-bice puno zanimljivije-ako nista drugo...Lukiceva saopstenja ce biti mnoooogo jadikovnija kada ih budemo tri puta odrali na prolece!

cartmanx

pre 13 godina

...„južnog toka“.

Vidim prati Bajatovica i Skundrica....
A da "Pravoslavna liga"
O Boze..ovaj jos zivi u ideologiji ranih 90-ih i to ti je!!!

Zeljko

pre 13 godina

Kako je smesan ovaj covek... on bi kaze ligu sa Grcima, Fenerom, Steauom i slicnima... pa crni Lukicu, zasto bi oni sa nama? pa svetlosnim godinama su ispred tvoje Zvezde ( ni nas Partizan nije daleko, ali je za vas ipak drugi svet )...

kolega novinar

pre 13 godina

Nije rekao Fenerbahče nego Ferencvaroš, napravili ste grešku.
Inače, ideja je odlična, Južni tok je i geostrateška tačka br. 1 u ovom delu Evrope.

veli

pre 13 godina

bravo vladane svaka ti je na mjestu i dok je tebe i takvih ko ti za zvezdu nema brige a rezultati će da dođu uz dobar rad i dobro je i za nas da partizan igra dobro kao jučer u londonu

petar

pre 13 godina

ko ce biti odgovoran kad na kraju sezone budemo drugi,nece valjda prosinecki
Lukicu ti nisi Arkan a ovo nisu 90 te
Sto se Adzica tice takav zgembic nije vidjen
Zvezda je vecita!!!!!

goran

pre 13 godina

Moram priznati hrabra odluka Zvezde.Zvezdas sam i Prosinecki mi je u lepom secanju kao igrac,krasila ga je leprsava igra.Samim tim verujem da ima nameru i takvu igru da potencira.Neznam hoce li imati poteskoca zbog nacionalne pripadnosti,a u drugu ruku siguran sam sutra ako postigne uspeh sa Zvezdom,zapitacemo se,pa zar smo cekali komsije da nas postave na noge?

Gost

pre 13 godina

Znaci ovaj covek je cist produkt sistema i trenutka isti je kao i srpska vlada. Nece da ide na dodelu u Stokhol - hoce da ide... Nece zajednicku ligu hoce pravoslavnu, ovaj ne pravoslavnu ali hoce Juzni tok...

"Mi smo za neku širu ligu, iako su nas često pogrešno razumeli. Mi smo za neku ligu južnog toka, u kojoj bi učestvovali timovi iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Ukrajine, Rusije, Grčke i Rumunije. Samo takva liga bi imala perspektivu, kada bi u njoj igrali Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče i Steaua", dodao je on.
A ovaj Fener iz koje je od pre nabrojanih zemalja???

Nemanja

pre 13 godina

Lukić se nalazi pred krajem.
To se vidi iz aviona - totalno je zbunjeno odgovarao na pitanja novinara, u glavi su mu se motale ko zna kakve misli.
Što pre ode to bolje za Zvezdu.
Robi svakako treba da ostane i dobije pravu šansu sa novim predsednikom u narednih pet sezona.

misa

pre 13 godina

Mi smo za neku širu ligu, iako su nas često pogrešno razumeli. Mi smo za neku ligu južnog toka, u kojoj bi učestvovali timovi iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Ukrajine, Rusije, Grčke i Rumunije.
ovo Vladan hoce da pocepa UEFA na pola

Hellas Verona

pre 13 godina

Meni je jasno da ovde dosta ljudi podrzava neke regionalne lige,ali...kakav je interes Feneru da igra sa nasim klubovima,kad imaju prosek preko 30000,imaju velike pare od tv prava,novi stadion,gde god da gostuju u Turskoj imaju pun stadion...pa cak i Levski kakav ima interes s nasima da igra,u Bugarskoj isto imaju novac od tv prava,jer postoji komercijalna tv koja vrsi prenose,bilo da gostuju u Plovdivu,Burgasu gledace ih 10000,imaju par hiljada prosek...tako je u Rumuniji,Grckoj takodje...a s druge strane osudjeni smo na ligu s bivsom bracom,koji svi zajedno imaju jedan solidan klub Dinamo i to je to!
Znaci od tog nema nista!

0,6 sec.

pre 13 godina

Slika govori vise od reci.Visoki rukovodioci Nogometnog Kluba crvena zvijezda namrgodjeni i ozbiljni do bola.Na licima nijedan osmeh,cak ni grimasa koja bi na to licila.Ocigledno da niko od njih ne veruje u uspeh projekta R.P.Ili je to mozda skracenica od R.I.P.!!!

Poger

pre 13 godina

Niko nije u stanju da reši problem srpskog fudbala, a ni fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Ni Prosinečki, ni Kapelo, uostalom da Barselona preobuče dresove i preko noći postane Zvezda, i oni bi opet zauzeli drugo mesto u našoj ligi. Problem je u nameštenim, i potpuno besmislenim prvenstvima, gde je liga sastavljena od jednog “velikog” i 11 “malih” Partizana, i gde se sve unapred zna i vodi sa jednog mesta. Već u tim okolnostima, biti šampion države ravno je čarobnjaštvu, a tu su još i drugi ‘faktori’: Krađe koje dolaze i iz najvišeg vrha države i FSS, potkrepljuju se ‘kabinetskim saopštenjima’. Bez njih više ne može da prođe ni jedan naš ‘fudbalski’ dan. Podržane su, i redovno podstaknute iz uprave našeg ‘najvoljenijeg kluba’. Doktrina: ‘mrzimo Zvezdu/uništavajmo Zvezdu’, je ovenčana uspešnim radom čitave plejade laureate-mrzitelja: Marjanović, Curkovic, Bjeković, Zecević, Dacić, Karadzić, Dzomba, Djurić… a to su samo neki od istaknutih pojedinaca. Srpski fudbal iz te letargije neće uspeti da vrati ni jedan trener na svetu, izuzev što će na trenutak odvratiti pažnju od stvarnog uzroka.

cartmanx

pre 13 godina

...„južnog toka“.

Vidim prati Bajatovica i Skundrica....
A da "Pravoslavna liga"
O Boze..ovaj jos zivi u ideologiji ranih 90-ih i to ti je!!!

mladen nis

pre 13 godina

lukic izgleda oce da pravi novu ligu sampiona. hrvatska,bugarska, madjarska, grcka, rusija, rumunija i fenerbahce. od svih njegovih gluposti ova je najveca.

Piksi sa centra

pre 13 godina

Najveci klub na Balkanu je dobio najboljeg trenera, legendu svetskog fudbala Roberta Prosineckog. Grobari lepo sto pratite vise ovu vest nego vasu utakmicu sa Makabijem, Zaluzuje to i Robi a i vas KK koga pune bez milosti :) Robi legendo dobrodosao u drugu kucu !

Gost

pre 13 godina

Znaci ovaj covek je cist produkt sistema i trenutka isti je kao i srpska vlada. Nece da ide na dodelu u Stokhol - hoce da ide... Nece zajednicku ligu hoce pravoslavnu, ovaj ne pravoslavnu ali hoce Juzni tok...

"Mi smo za neku širu ligu, iako su nas često pogrešno razumeli. Mi smo za neku ligu južnog toka, u kojoj bi učestvovali timovi iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Ukrajine, Rusije, Grčke i Rumunije. Samo takva liga bi imala perspektivu, kada bi u njoj igrali Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče i Steaua", dodao je on.
A ovaj Fener iz koje je od pre nabrojanih zemalja???

Zeljko

pre 13 godina

Kako je smesan ovaj covek... on bi kaze ligu sa Grcima, Fenerom, Steauom i slicnima... pa crni Lukicu, zasto bi oni sa nama? pa svetlosnim godinama su ispred tvoje Zvezde ( ni nas Partizan nije daleko, ali je za vas ipak drugi svet )...

Daniel

pre 13 godina

Ma nema problema Lukicu...
Samo ti reci-napravice za tebe jos shiru jugo-severozapadnu ligu,
Pa ce ne samo Fenerbahce,Galatasaraj,Olimpijakos i Panatenaikos,tebi u Sopot na branje shljiva da dolaze i Borusija Dortmund,Bayer Leverkuzen,Totenhem,Viljareal,PSZ,PSV....I samo reci koga bi josh hteo?!?
Sad,kad ovo chitam,jedino mi krivo shto nisi ranije zatrazio-pa vec bi to bilo realizovano!!!
Vidi ti njega...preskocio bi Bugare i uzeo Turke,preskocio Makedonce i Cap....uzeo Grke?!?!
Mislim...na tebi se odma vidi da geografiju ucio nisi....al sam se nadao da si barem nesto nacuo o polozaju drzava u regionu?!?
A da prokomentarisem glavnu vest...
Odma kazem-grobar sam,Makedonac.
Prosinecki je velika faca i divim mu se sto je usao u ovakvu avanturu!!!
I vrapci na grani znaju da ima losiji tim od Partizana a Lukica i Adzica verujem odavno poznaje,i samim tim zna njihove kvalitete-a to je poznato i svima nama.
Znaci...rizikuje da na svom debiju kao glavni trener,ako ne upropasti,ono bar malo unazadi svoju karijeru!!!
Ali...postujem sto je u taj rizik usao,
Pa k'o nabije-taj dobije.
Ja se,kao Grobar nadam da ce on izgubiti(u stvari ubedjen sam u to-jedino me malo muci sto ovi nasi svakog dana menjaju price oko pojacanja...prvo je bilo odlasci zavise od pojacanja,a danas vidim...pojacanja zavise od odlazaka?!?!?-Tako da,znam ja da je nasa uprava shuplja-jedino ih vadi sto je na drugoj strani "neprevazidjeni"Lukic)
A to sto Prosinecki nikada nije bio prvi trener nigde????
Pa gde je bio nas Stanojevic?!?
Sve u svemu-bice puno zanimljivije-ako nista drugo...Lukiceva saopstenja ce biti mnoooogo jadikovnija kada ih budemo tri puta odrali na prolece!

veli

pre 13 godina

bravo vladane svaka ti je na mjestu i dok je tebe i takvih ko ti za zvezdu nema brige a rezultati će da dođu uz dobar rad i dobro je i za nas da partizan igra dobro kao jučer u londonu

Hellas Verona

pre 13 godina

Meni je jasno da ovde dosta ljudi podrzava neke regionalne lige,ali...kakav je interes Feneru da igra sa nasim klubovima,kad imaju prosek preko 30000,imaju velike pare od tv prava,novi stadion,gde god da gostuju u Turskoj imaju pun stadion...pa cak i Levski kakav ima interes s nasima da igra,u Bugarskoj isto imaju novac od tv prava,jer postoji komercijalna tv koja vrsi prenose,bilo da gostuju u Plovdivu,Burgasu gledace ih 10000,imaju par hiljada prosek...tako je u Rumuniji,Grckoj takodje...a s druge strane osudjeni smo na ligu s bivsom bracom,koji svi zajedno imaju jedan solidan klub Dinamo i to je to!
Znaci od tog nema nista!

navijac

pre 13 godina

Prvi put da me ovaj covek odusevi od kad je na celu zvezde , jos samo da se dovede brazilac toro i proda djordjevic i ostale neznalice , bice nesto od zvezde ali dovodjenje roberta prosineckog je novogodisnji poklon za navijace zvezde !

kolega novinar

pre 13 godina

Nije rekao Fenerbahče nego Ferencvaroš, napravili ste grešku.
Inače, ideja je odlična, Južni tok je i geostrateška tačka br. 1 u ovom delu Evrope.

Pedja

pre 13 godina

Vladane, bez obzira na postignute takmicarske rezultate (osvojene bodove i trofeje) treba ga pustiti da radi te dve i po godine bez pritiska. Ako se bude radilo kako treba, a verujem da hoce, pre ili kasnije stvari ce doci na svoje mesto. Zelim Robiju da bude u Zvezdi ono sto je Ferguson u Mancesteru.

Mecklejn

pre 13 godina

Nikada u zivotu nisam delio ljude po nacionalnosti,nego na dobre i lose!Bas me briga da li je igrac zvezde Srbin,Musliman,ili Eskim!Bitno je da se bori za klub!Robert Prsinecki je zvezdina legenda i jedan od javecih imena JUgoslovenskog fudbala!Na Marakani ce se pred 50 000 ljudi,skoro 20 godina od titule najboljih na svetu, opet cuti dobro poznata pesma "TA NA NA NA NI NA NA NA ROBERT PROSINECKI,ROBERT PROSINECKI"!Legendo,dobro dosao kuci!

petar

pre 13 godina

ko ce biti odgovoran kad na kraju sezone budemo drugi,nece valjda prosinecki
Lukicu ti nisi Arkan a ovo nisu 90 te
Sto se Adzica tice takav zgembic nije vidjen
Zvezda je vecita!!!!!

Nemanja

pre 13 godina

Lukić se nalazi pred krajem.
To se vidi iz aviona - totalno je zbunjeno odgovarao na pitanja novinara, u glavi su mu se motale ko zna kakve misli.
Što pre ode to bolje za Zvezdu.
Robi svakako treba da ostane i dobije pravu šansu sa novim predsednikom u narednih pet sezona.

misa

pre 13 godina

Mi smo za neku širu ligu, iako su nas često pogrešno razumeli. Mi smo za neku ligu južnog toka, u kojoj bi učestvovali timovi iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Ukrajine, Rusije, Grčke i Rumunije.
ovo Vladan hoce da pocepa UEFA na pola

goran

pre 13 godina

Moram priznati hrabra odluka Zvezde.Zvezdas sam i Prosinecki mi je u lepom secanju kao igrac,krasila ga je leprsava igra.Samim tim verujem da ima nameru i takvu igru da potencira.Neznam hoce li imati poteskoca zbog nacionalne pripadnosti,a u drugu ruku siguran sam sutra ako postigne uspeh sa Zvezdom,zapitacemo se,pa zar smo cekali komsije da nas postave na noge?

Pedja J7

pre 13 godina

Prosinečki je uzeo ekipu na -5 u odnosu na partizan...I da drugi deo sezone ima +4 u odnosu na partizan, nećemo biti šampioni. Glupo je da mu se gledaju rezultati u sledećoj polusezoni, jer ne može on da snosi odgovornost za period dok su klub trenirali Ratko, i Kristić. Da se ja pitam, imao bi odrešene ruke, bar 5 godina, kako u vođenju tima, tako i u odabiru pojačanja!

0,6 sec.

pre 13 godina

Slika govori vise od reci.Visoki rukovodioci Nogometnog Kluba crvena zvijezda namrgodjeni i ozbiljni do bola.Na licima nijedan osmeh,cak ni grimasa koja bi na to licila.Ocigledno da niko od njih ne veruje u uspeh projekta R.P.Ili je to mozda skracenica od R.I.P.!!!