Četvrtak, 09.12.2010.

19:32

Prosinečki za B92: "Imam viziju"

Robert Prosinečki je <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=12&amp;dd=09&amp;nav_id=478193" class="text-link" target= "_blank">zvanično postao trener Crvene zvezde</a>, a u intervjuu za B92 istakao je da ima viziju igre ovog tima i da veruje u kvalitet igrača.

Izvor: AK

Prosineèki za B92: "Imam viziju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

262 Komentari

Sortiraj po:

DanteSpumante

pre 13 godina

Trebalo bi osnovati regionalnu ligu, zajedno svi klubovi iz Hr, Srb, Slo, BiH, Cg, Mak, kao i neke koji bi željeli učestvovati u tome. Tako bi nam nogomet napredovao svima. Što se tiče navijača, eh sada je tu problem jer se ni jedni neznaju skulirati, ali zakonom bi se to moglo itekako riješiti. Tako da ni to nije nepremostiva prepreka. Sretno Zvezdi, dogodine i Partizanu, Kohorta Osijek - Semper Fidelis

wiz

pre 13 godina

Meni je sasvim prirodno da je Robi dosao u Zvezdu.On voli taj klub i u njemu je ostvario najbolje rezultate u karijeri.Majka mu je Srpkinja i vjerovatno se osjeca da dijelom i pripada kod vas.Zelim mu da napravi dobre rezultate sa Zvezdom.

Milenko

pre 13 godina

evo grobari da se podsetite , i da znate da kad pricate o zvezdi , pricate o klubu koji se nalazi na 27om mestu najuspesnijih klubova 20tog veka!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Star_Belgrade

DanteSpumante

pre 13 godina

Evo samo sljedeće imam za reći - Robi, svaka ti čast, na hrabrosti i na svemu što si napravio za Zvezdu, kao i za Hrvatski nogomet. Uvijek si bio ljudina i nadam se da će te Beogradska publika dobro prihvatiti. Inače, ja sam iz Osijeka, ovdje se vodio rat, ali ne mrzim nikoga stoga nemogu vjerovati da još postoje maloumne budale koje vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. Otac mi je poginuo od granate u ratu, pa šta ja sad tu mogu. Nečiji tuđi otac je poginuo od hrvatske granate. Jel' sad to razlog da se vraćamo u prošlost i lupendamo gluposti. Okrenimo novu stranicu budućnosti, bez mržnje. Živjeti se mora. Bratić mi živi u Bg, veliki je Zvezdin fan i stalno je na sjeveru, nadam se da će Robi vratiti i staru slavu istoj. Mi, normalni, neopterećeni ljudi u Hr smo navijali i za Partizan u LP, ali jbg, šta je tu je. Puno sreće i vama dogodine. Inače, navijač sam Osijeka i od 3.g. idem na njegove tekme, niti jednu ne propuštam, ali nažalost, mafija uzela klub i otišli nisko. Uglavnom, Robi sretno, kao i Zvezdi.

Valerenga_Fotball

pre 13 godina

Stvarno ne razumem vise ta vasa prepucavanja i konstantna vredjanja. Ne razumem ni vise dokle ce ici to prepucavanje i vredjanje izmedju Srba i Hrvata. Meni nije bitno ko je koje vere, bitno je da je dobar covek, a vas klince truju starije generacije i presadjuju vam mrznju prema Hrvatima iako niste imali veze ni sa cim sto se desavalo. Umesto da budete za primer i da danas sutra budete stvaraoci boljeg odnosa sa Hrvatima vi terate kao i starije zadrte generacije koje ne biraju reci kada se spominju Hrvati. Nije jedan ceo narod kriv ako ste izgubili nekoga u ratu, ne sirite mrznju. Koliko ovo vazi za Srbe toliko i za Hrvate. Znam da ce ovo neke iznervirati ali i oni mene nerviraju sa njihovim komentarima.

Navijac sam Partizana i zelim da imamo jakih, kvalitetnih protivnika u domacoj ligi. Bez uvrede, Crvena Zvezda realno jeste sada slaba i to skodi i Partizanu i srpskom fudbalu. Klubovi se u Evropi oprastaju na pocetku takmicenja a i kada se udje u grupnu fazu postajemo hrana za topove. Zalosno je. Niko nece da ulaze u nas fudbal, u klubovima igraju bambusi, infrastruktura je slaba, mafija rukovodi sa svim u ovoj raspaloj drzavi. I ja se nadam da ce se jednog dana na nasim stadionima gledati utakmice regionalne lige iz koje ce se razviti kvalitetnija igra klubova sa ovih prostora.

Sve u svemu, Robertu Prosineckom zelim dobrodoslicu u Srbiju i srpski fudbal i da stvori jacu Crvenu Zvezdu i da imamo tri jaka konkurenta za titulu - Partizan, Crvena Zvezdu i Vojvodinu, a u skorijoj buducnosti da se uradi nesto po pitanju Nisa, Kragujevca, Zrenjanina, Krusevca i da nam liga bude jaca.

Ære Være Vålerenga

Ajd` zdravo

pre 13 godina

(Barba, 10. decembar 2010 17:19)

Kako su pametni ovi iz Evrope što za svaki slučaj, ipak ugraviraju ime kluba osvajača na ušati pehar.

Tamo nema Partizan, Dinamo, Hajduk,...

NEMA,
ali nismo Vam mi Zvezdaši krivi zbog toga!

Dobrodošao kući majstore!

pre 13 godina

Prosinečki došao kući,

a kad pročitam komentare grobra i dinmovaca samo mi se jedna rečenica nameće:

PANIKA U ZEMLJI CRTICA!

SRBIN

pre 13 godina

Samo za strucnjaka "Aciku" !!!!! Sam je stavio link gde je navedeno da je Tudjman bio predsednik Partizana i to koje godine, a ne osnivac! Kad se tako nesto objavljuje pre toga procitaj tekst koji sam objavljujes (bilo bi pozeljno)! A sto se Zvezde tice, Slobodan Penezic Krcun je prilikom osnivanja izjavio, "ako ce se zvati Zvezda onda cemo je zvati crvena" !!! Ako gani ne znaju ko je taj "gospodin" neka zajedno sa gore navedenim Acikom procitaju nesto o svojoj istoriji!!! Glupo je da ih mi edukujemo! Ipak je razlika o interesovanju u tudji nego u sopstveni klub ponovo dosla do izrazaja, na najgl..lji moguci nacin!!!

...

pre 13 godina

Nisam verovao da će doći dan kada ću prestati da navijam za Zvezdu ali zbog Zvezdine uprave i to se desilo.
(THORGAL, 10. decembar 2010 09:34)

E jak si mi ti navijac i bio...

Babin_zub

pre 13 godina

"Prosinečki za B92: "Imam viziju" "

Javlja mi se...DA LI ME CUJETE...
(ko je zaboravio-lik sa tv Politika koji je vrteo prsten i stalno ponavljao "da li me cujete",xexexe)

as

pre 13 godina

robi samo napred !!! vrela braca grobari i BBB su se jako uspanicili ali mi imamo vise navijaca od njih zajedno hahah !!! cestitam care, a hijene i shakala ce uvek biti

Izbeglica

pre 13 godina

Otjerali su moje srbe iz Krajine, a ovaj zlotvor dize spomenik njihovim ubicama u Kninu :(

Zvezdo moja sta si docekala,
Koliko je samo nasih delija u Hrvatskoj poginulo, a mi covjeka koji slavi tu njihovu pobjedu dovodimo na celo najveceg Srpskog kluba.

Zao mi te Zvezdo!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Neka mu je sa srecom. Pamtim ga iz igrackih dana i mozda je ovo zaista pravi potez Zvezde da malo razdrma svoje igrace dovodjenjem legende kao sto je Robi. Bice tesko, ali verujem da se nece predati. Srecno!!!

http://www.worldofbasketball.org

Milan

pre 13 godina

... изабери ФУДБАЛ ... уместо ногомета,
... изабери ГОЛМАНА ... уместо вратара,
... изабери ОДБРАМБЕНОГ ИГРАЧА... уместо бранича,
... изабери НАПАДАЧА ... уместо играча навале,
... изабери ОФСАЈД ... уместо залеђа,
............ изабери КОРНЕР... уместо ударца из кута,
... изабери КАПИТЕНА ... уместо капетана,
... изабери ХУМСКУ 1,
... изабери САМО ЈЕДАН КЛУБ НА СВЕТУ ЦЕЛОМ,
... изабери ПАРТИЗАН И МАЈКУ СРБИЈУ !!!!

juzni banat

pre 13 godina

grobari aj setite se koliko ste petarda primili u evropi od 95 pa ovamo. pogledajte istoriju lige sampiona i videcete da je zvezda jedna od osvajaca trofeja. robi jeste hrvat al majka mu je srpkinja i jos jedno pitanje za vas koje su nacionalnosti bili vasi ponosi bobek, vokri i mance. tudjmanovi sledbenici ostavljajte komentare na na vasim vestima, a zvezdine vesti ima ko da komentarise

iste boje ista vera

pre 13 godina

Stvarno postajete SD "Oprostite mi moju ružnu prošlost"! Evo i novi grb za vas http://www.shrani.si/f/1f/q2/2dfBGCeZ/kocka.jpg

...vi ste čudna raja...

Mecklejn

pre 13 godina

Igrali su ligu sampiona,ali se o zvezdi prica!Novine su pune NAS!U istom danu izguve od arsenala,ali je vest da je Prosinecki trener,duplo veca i njoj se posvecuje vise paznje!Kada cete shvatiti da smo za vas institucija i treba da cutite!?Pricate o nekoj dominaciji,a pre 3 godine mi bili sampioni 2 puta!O cemu pricate?Jedina dominacija koju gledamo,kada ste vi u pitanju je teror nad vasim golmanima u Evropi!

djedmedjed

pre 13 godina

nije Prosinecki jedini Hrvat koji je igrao u Zvezdi.
Ivkovic, Bracun, Krmpotic, Sugar, Goran Juric...
Prosinecki je u strucnom stabu HR-reprezntacije igrao vrlo bitnu ulogu, no mislim da bi mogao podleci visokim ocekivanjima.
on u Zvezdi nema dovoljno kvalitetnih igraca niti zdrav financijski konstrukt za neki znacajniji napredak u smjeru europe.minimum koji ce zahtijevati zvezdini navijaci je plasman u ligu prvaka, a znamo da od njezinog osnutka od klubova velike cetvorke samo jos Zvezda nije sudjelovala

prtizanovac

pre 13 godina

Strastveni sam navijac Partizana, ali me je vest o dolasku Prosineckog za trenera Crvene Zvezde od srca obardovala. Sve cestitke Robiju.Prvo je Vanja Udovicic otisao u Mladost, a sada nam je dosao Prosinecki. Neka njihovi potezi budu najava za jos puno drugih dolazaka iz sredina bivse nam domovine. I ne vidim razloga da Partizan treba da se toga plasi. Naprotiv. Ako je Zvezda jaca i on ce biti bolji. Ne bi se desio ovaj debakl Partizana u Ligi sampiona da nam je liga jaca. Srecno.

delia rango

pre 13 godina

Nie ga doveo lukic vec ga dovede lukiceva zena.
Lukicu uzmi robia zhivchanog pod ruku i vodi kuci ali samo ostavi zvezdu drugim.

BBBRS

pre 13 godina

Hajde igraj i bori se Zagrebom ori se...Svuda grmi okolo nasa glazba ponovo,sve je cugnuto ,sve je okoncano ,nasa Zvjezda prvak ponovo!!!

Barba

pre 13 godina

Zvezda nije osvojila Ligu šampiona, jer u njoj nikada nije ni igrala, što ne znači da joj se titula pobednika Kupa šampiona ne računa u prvenstvo Evrope. Ali Tojota kup nikada nije bio niti može biti klupsko prvenstvo sveta.

toni

pre 13 godina

jedno pitanje...kad bi ja dosa naneku domacu utakmice zvezde u dinamovom dresu a na njemu otraga pise prosinecki...kako bi se provea ????

Aleksandar

pre 13 godina

Meni nije jasno kako grobari mogu toliko da mrze coveka , pa sta vam je on nanudio on ce trenirati drugi tim a ne vas ! svasta stvarno . Patoloska mrznja i zavisnost sto u zvezdu dolazi covek legenda. Da vam nije bilo Nikolica grobara davni dana bi vam usla finansiska u klub i zakatancila zgradu !

Rale P.F.C

pre 13 godina

@Acika
Majstore nije nikakav problem u Prosinečkom, u činjenici da je on Hrvat, već je problem u vašem LICEMERSTVU!
Vi ste se godinama smejali,sprdali,omalovažavali, smišljali pesme i pesmice "inteligentne" poput vas samih, za sve one koji nisu bili Srbi ili nisu bili dovoljno veliki Srbi po vašem kriterijumu,a bili su u redovima Partizana na ovaj ili onaj način!
A sada vidi čuda, odjednom vaš predsednik lukić, koji je inače prednjačio u tim veliko Srpskim izjavama još od 1990, pljuvao sve redom i prozivao, pljunuo sam sebi u lice i ti se još pitaš zašto grobari reaguju na takav način?
Kao inteligentan, kakav se predstavljaš, zapitaj se još jednom!
Ser LICEMER OD SOPOTA, al' bez krune! ;)

Zabrinuti otac

pre 13 godina

Razgovaraju otac i sin:
SIN:"Tata,a je li tačno da je Zvezda naš najveći,najtrofejniji i najomiljeniji klub;i da je stub srpstva i institucija za sebe?"
OTAC:"Jeste,sine.To je tačno."
SIN:"Tata,a zašto su,onda Zvezdini navijači toliko nesretni?"
OTAC"...........(ćutanje)..."

4. uzastopna titula

pre 13 godina

@
(Acika, 10. decembar 2010 15:30):
-------------
Na čemu si? Hajde nam odaj da uzmemo i mi, da nam bude bolje.
Normalno da ćemo da vam se podsmevamo i da vas ismejavamo zato što ste VI ti koji ste dosadili Bogu i ljudima sa vašim velikosrBstvom! Samo vi, niko kao vi!
Mi smo rođače o Stjepanu Bobeku kao klub brinuli do poslednjih dana njegovog života. Kod nas nikad takve maloumne ideje (ala časopis "zvezda srbija") nisu mogle da prođu kao kod vas. Mi smo svoje asove uvek cenili, koje god da su nacionalnosti bili. I bili ponosni na njih, u svako doba.
Ali vi? Vi koji ste ogrezli u nekom lažnom velikosrBstvu - vi takvi sad imate 'rvata za trenera!

markonni

pre 13 godina

Pa da sad Robi to jest Zuti nije hrvat ha,ha ...Čovek finansirao izgradnju spomenika za poginule borce u domovinskom ratu zato sto je Sveđanin.Ma sve je to uredu ali zasto vas je ipak sramota sto je hrvat pa to na sve nacine zelite da pokrijete glupostima pa cak idete dotle da zvanicno izjavite da je Robi legenda a da su svi ostali hrvati itd.Ajde da vidimo nekog Srbina na trenerskoj klupi Dinama pa BBB bi zapalili i njega i stadion

Srbija zemlja cuda

pre 13 godina

Znaci,sledece godine imamo veliki derbi: FK Partizan protiv Nogometnog kluba crvena zvijezda!!!
P.S. A,bili su "stubovi srbstva".

el gladijator

pre 13 godina

estitam stubu srpstva novog trenera, nekada najboljeg igrača Kroacije i Hrvatskog Dragovoljca. Još jednom ste dokazali da ste bili ponos SFRJ

Acika

pre 13 godina

ZA SVE GROBARE KOMPLEKSASE

E pa ovako,posto ocigledno imate problem sa sivim mozdanim celijama i skromnim umnim kapacitetima,ja cu pokusati da DOBRONAMERNIM UPUTSTVIMA urazumim VAS NAIVNE,ili mozda nedovoljno obavestene...

Kao sto vidim vi sada nesto po fejsbuku i po raznoraznim sredstvima komunikacije,pokusavate kao da prozivate Zvezdu,zbog novog trenera Roberta Prosineckog.Ima tu raznoraznih komentara,glupih tekstova,jos glupljih pesmica, i maloumnih posalica tipa: NK CRVENA ZVJEZDA,Crveno beli decki itd itd...E pa ako postoji neko na ko ne da nema razloga,uslova il cega vec da pravi neke glupe sale na osnovu toga to je definitivno FK PARTIZAN ili njegovi navijaci GROBARI...Posto vam verovatno nije jasno o cemu se radi ja cu se potruditi da vam objasnim...

DA, Robert Prosinecki je Hrvat,pa sta?! Al ako cemo vec da se vodimo tom primitivnom logikom i nacionalistickim tj sovinistickim mislima(a da je bilo manje takvih ljudi-budala, verovatno ne bi ni bilo ratova na ovim nasim prostorima) onda ne mozemo zaboraviti da je FRANJO TUDJMAN(link za sve one koje se tese da nije istina http://sh.wikipedia.org/wiki/Franjo_Tu%C4%91man) bivsi predsednik HDZ-a bio jedan od osnivaca FK PARTIZAN i jedan od predsednika tog ,,slavnog,, kluba...E sad Prosineckom i Tudjmanu je zajednicka njihova nacionalnost i poreklo,sto nije sporno,al njihova dela se u mnogome razlikuju...Dok je NAS i sa ponosom kazem NAS Robert Prosinecki (http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8) igrao fudbal,doneo titulu CRVENOJ ZVEDI evopskog i svetskog sampiona i doneo neverovatnu radost,istorijski uspeh,i on je jedan od tih ljudi zbog kojih je CRVENA ZVEZDA postala svetsko ime i obelezje celog balkana i Srbije, VAS Franjo Tudjman je proteravao i klao Srbe iz Hrvatske i naneo patnju i bol zemlji Srbiji kao i njenim stanovnicima...E meni stvarno nije jasno odakle vama obraza da samo pomislite na prozivanje Crvene Zvezde i Prosineckog zbog njegove nacionalnosti.Mozda zato sto je on, kao i cela generacija te Crvene Zvezde 91' godine nabila vama kao i svim buducim narastajima koji ce se eventualno opredeliti da navija za Partizan nabio KOMPLEKSE,koje jos 10000000 godina a moda ni tada necete moci da izlecite...Pricate o fudbalu a pola Vlade je u upravi Partizana i javno podrzava Partizan,npr(Dacic,Tadic,Nikolic itd itd itd)Ruku na srce,igraci su vam odradili posao i usli u LS i SVAKA CAST,pa i kada ste igrali protiv Anderlehta i ja sam navijao da prodjete dalje,jer bolje i neko da nas predstavlja u Evropi nego niko...E sad druga je stvar sto vi niste realni,i sto se tripujete sto vam dolazi npr Arsenal...E pa evo jedne zanimljive informacije koje sigurno niste znali: Igraci i strucni stab Arsenala kada su bili u Beogradu i razgledali grad,isli su i da posete muzej FK CRVENA ZVEZDA( you can go to nearby Marakana stadium to see the trophy from the close range)tako da ljudi daj cutite,gledajte svoj klub,bodrite ga , navijajte il sta vec, al pre nego sto i pomislite da prozivate nekoga zato sto navija za Zvezdu,prvo se malo bolje informisite...HVALA!

Matrix

pre 13 godina

Dobro došao Robi ,Robi je jedini hrvat koji uvek kada dodje na marakanu bude dočekan ovacijama.Konačno jedan pametan potez uprave,još samo da oderamo onog grobara Raju Božovića i ima da nam svane.

Arhivar

pre 13 godina

Kako reče predivni pisac Lubarda-"NEMA NAMA DNA,VEĆ SAMO BESKRAJNO PROPADANJE"
Mogu i zemlja i nebo da se okrenu ali Sale Janković NE MOŽE da postane trener Zvezde i Adžić NE MOŽE da se skloni sa mesta direktora.
Bez ta dva preduslova-zvezdaši,pomirite se sa sudbinom.
Inače-meni,kao Grobaru,Robi SAVRŠENO odgovara!!!

Vulin

pre 13 godina

Ljudi treba da se razvija rivalstvo, a ne neprijateljstvo. Dok god grobari ne budu navijali za Zvezdu u Evropi, a delije isto tako za Partizan, nema dobroga ni za jedne ni za druge, ni za srpski sport. A ove maloumnike sto pljuju, psuju i lupaju prostorije i slicne njima treba poslati da kopaju kanal za telefonski kabal pa da od njih drustvo ima koristi.

Sanader

pre 13 godina

Želim Žutom sve najbolje u CZ a samo želim reći da ga nitko nije tjerao u CZ ni 87 a ni danas...sam je uvijek donosio odluke...Za CZ je dao najviše a žao mi je što nije za Hrvatsku dao puno više...najbolje godine nije ni mogao dati a to su početci 90-ih..Sretno Žuti

Dzoni Ds 1989

pre 13 godina

ROBI NAPRED.CRVENA ZVEZDA JEDINI SAMPION EVROPE I SVETA.NAJVECI KLUB U JUG EVROPI.GROBARSKI I OSTALI KOMPLEKSASI PLACITE.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League

Miki

pre 13 godina

Imao sam veliku čast da Robija gledam na prvoj trenig utakmici po dolasku u Zvezdu na pomoćnom stadionu Marakane. Zvezda je pobedila Rad sa 2:0, a Robi je bio najbolji igrač na terenu. Svi koji se iole razumeju u fudbal pamte šta je dalje bilo i koliko je dao Zvezdi. Zvezda mu se delimično odužuje davajući mu novu šansu i ja se iskreno nadam i zbog Zvezde i zbog njega da će je ponovo iskoristit. Što se komentara tiče vidi se da je većina napisana od nepismenih, primitivnih i u velikoj meri mržnjom zaslepljenih navijača i nisu vredni nikakve pažnje.

Nikola

pre 13 godina

Gluposti pa ja vise postujem hrvate nego crnogorce koje vi forsirate.Za ove znamo da nas mrze i to ne kriju,a ovi vasi na fino zavlace,dobri samo kad im treba.

Igor

pre 13 godina

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_Cup_and_UEFA_Champions_League_winners

Zvezda nije osvojila Ligu sampiona, e grobari grobari, ynaci wikipedia i zvanicni sajt Lige Sampiona laze. Znaci Real ima 3 titule, Liverpul jednu, Inter jednu, Bajern jednu:-)..Pa da se vi pitate ovako bi to izgledalo, falsifikovanje istorije. Idite pokusajte bod da uzmete u evropi, u zadnje tri godine skor vam je jedna pobeda i 24 poraza, sramotite se. Bolje je i ne igrati nego tako igrati. U kosarci svaka cast, ali za fudbal tisina.

Brcko

pre 13 godina

Opet vijest o CZ i opet vise grobarskih komentara, hahaha kakvi kompleksi. Nama se rugate a legende kluba su vam Fadilj Vokri, Stjepan Bobek, Dragan Mance, gdje vam se sportski direktor zove Albert Nadj a osnivac Franjo Tudjman... Onda jedan od vas opet kaze da kup sampiona nije nikakvo dostignuce, jer boze moj, zvalo se kup sampiona a ne liga... Da vas nema stvarno bi vas trebalo izmisliti hahaha.

ZG TOM

pre 13 godina

Kada Prosinečki kažw da ima viziju to mora da ima osnove.Prije EP 2008. šest mjeseci ranije nakon briljantne pobjede na Wamblayu nad Englezićima, rekao je tada Robi biti ćemo prvaci Evrope. Tada još nije znao da će Eduardo slomiti nogu.I bez Dudua dogurali smo do četvrtfinala,Dudu bi sigurno ugurao jednog u 90 min., a samo sekunde su nas dijelile do polufinala sa ,kaki vi kažete pancerima, koje su postale naše mušterije u nogometu. U skupini smo ih dobili odličnom igrom i molili su se da opet ne igraju sa nama u polufinalu.Izgledna bi bila pobjeda u polufinalu i eto nas u finalu sa Španjolcima i ko zna........
Eto takvu je viziju imao Robert.

Milan

pre 13 godina

ROBI MAJSTORE,POPRAVI NAM TRAKTORE :)
Dobro došao lafe,opet ćemo uzeti Champions L. samo opuštenzi....
(Sima,Banatski Brod, 9. decembar 2010 21:09)

A kad ste vi to uzeli Ligu Sampiona? Ne LAZITE VISE. Nikad niste ni ucestvovali. Strasno...

Strasni su kompleksi tvoji, to sto se nije zvalo Liga Sampiona, tj pod tim nazivom, ne umanjuje najveci ikada uspeh srpskog sporta uopste (ne potcenjujuci kosarku, ali fudbal igra 30 puta vise ljudi na planeti). Sad idi leci svoje komplekse, jer Partizan nikada nece osvojiti ono sto zvezda jeste. Kao sto je cinjenica da je Partizan u kosarci institucija za Zvezdu, tako je Zvezda u fudbalu za Partizan, osim ako ti mislis da se istorija nekoga kluba racuna od zadnjih 3 godine. Idi spavaj, mnogo si rano ustao.

Marko

pre 13 godina

Za ovog koji kaze da Zvezda nije nikada osvojila Ligu Sampiona..:-)imam jedno pitanje. Ako je tako kako Real iz Madrida predstavlja najuspesniji klub sa 9 osvojenih titula, nesto se ne secam da je osvojio u zadnjih 15 godina toliko. Ipak mislim da doticna osoba vise poznaje sah od sporta, inace se ne bi brukao sa takvim komentarima.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Liga_Šampiona

Idi malo obrazuj se.

joca

pre 13 godina

ko o cemu grobari o nasim vestima.pa zar vi ne komentarisete vas uspeh u ligi sampiona,sta ce te ovde pobogu i zaboga.imate temu o dva postignuta gola pa se hvalite i radujte se tome a to ce istorija zabeleziti i pamtice se i posle 20 god.

DVK

pre 13 godina

Ne mogu da verjem koliko komentara ima od strane navijaca Partizana.Oni sve sto vise imaju uspeha,to sve vise pljuju i vredjaju Crvenu Zvezdu.Drago mi je sto se Robi vratio u Zvezdu,jer za razliku od mnogih sto ovde komentarisu ja pamtim njegove igre.Puno mi je radosti doneo.

mala marinka

pre 13 godina

robi, svaka čast. želim tebi i zvezdi uspjeh i dobar vitar u leđa. a što se tiče babe vange, neke su se vizije i ostvarile:)

sasajoe

pre 13 godina

Robi Majstore dobrodosao , e sada skine ove izolacije i spoji ex-yu Klubove. Jedino tako bi pojacali nase ex-yu lige i uputimo se svi ka evropi!!! Dosta je vise Zabara, Svabe i Spanjolce !!!

Boki

pre 13 godina

setite se maksimira kada je prosinecki tukao zvezdine igrace
(sumita, 9. decembar 2010 23:46)

To je bio Zvonimir Boban a ne Prosinecki.Pljujes a nemas blage veze

-

pre 13 godina

@Grobari, eno vas i Makabi tamo odvaljuje od... košarke, idite gledajte, ne zamajavajte se sa našim vestima...
(', 9. decembar 2010 20:57)

A kako ti znaš šta Partizan radi? Malo se zamajavaš tuđim stvarima, a? Ako, ako, nije to sramota.

soko

pre 13 godina

Bravo, momčino!I neka ti je Bog na pomoći!Želim ti mnogo snage i volje da napraviš uspjeh, a ako i posrneš znaj da ti veći dio istinskih zvjezdaša neće zamjeriti,jer si Zvezdi uvijek davao sve od sebe. Malo li bijaše? Vidim, grobarima nije baš svejedno! Neki i popucaše u neiscrpnom cinizmu, usput dokazujući "dobro pamćenje", u koje nikad ni posumnjao nisam.Uz časne izuzetke, neke bih priupitao da li im je ponestalo duvana....pa, šta se čeka onda?

Rock

pre 13 godina

Auuu koliko bolesnih ljudi ovde ima...strasno!!Ljudi jel vi pratite fudbal samo da bi se prepucavali i blatili pojedince?!....zar bas ni u jednoj vesti ne mozete da nadjete pozitivnu stranu?

Tomato

pre 13 godina

Auuu koliko komentara iskompleksiranih grobara, pa ovo postaje zabrinjavajuce. Sa standardnih njakanja tipa katanac, kleo se kleo, bari, dominiraj su presli na prosto prosirene recenice sa primesom primitivnog filozofiranja. Napredujete rodjaci, to je za svaku pohvalu!

sale

pre 13 godina

Dobro dosao Robi. Samo, mene malo zabrinuje cinjenica da u zadnje vreme svi najbolji fudbalski strucnjaci su bili prosecni fudbaleri, a ovaj je bio genije...

Toma

pre 13 godina

Ja u potpunosti podrzavam ovaj potez zveke. Kada bi se mi ljudi sa balkana malo vise voleli i napravili balkansku ligu tu bi se pikala fuca.

Mirijevac

pre 13 godina

Legendo, jedna molba za tebe: nauci molim te jednog levaka i jednog desnjaka u timu da izvode slobodnjake kao sto ste vi nekad. Nekad protivnici nisu smelu da fauliraju igraca Zvezde od 16 do 25m jer bi to gotovo sigurno bio gol iz slobodnjaka. Imam utisak da trenutno ni jedan igrac Zvezde ne zna da dobro izvede slobodnjak.

REALan

pre 13 godina

Ex kad se samo sjetim sta ste pricali kad je CG dobila "izbornika"... Al dobro, u svakom slucaju srecno ili sretno. Kako vam odgovara :)

Denko (MKD)

pre 13 godina

Pomislio sam da su angazovali Prosineckog kao igraca, jer je bio jedan od najboljih igraca svih vremena bifse drzave. Kad ono ispadne trener. Nemam nista protiv trenera Prosineckog. On ima sme predispozicije da postane veliki trener, ali s ovom ekipom tesko.

Zagi_PFC

pre 13 godina

Prijatelju, Partizan nije osnovao Tudjman. To je velika laz koja se provlaci godinama. 1945 godine kad je osnovan FK Partizan, Tudjman koji je tada imao 23 godine je bio pitomac vojne akademije. Inace je Tudjman rodjen 1922 godine.

Krapina

pre 13 godina

Za mene je on uvijek bio,ostao i ostat će,Robert Prosinečki zasigurno najbolji nogometaš svih vremena ex-Yu,naš dečec i naše gore list.Sretno mu bilo u Zvezdi,jer on nije kriv što je ga Ćiro 1987 otjerao iz Dinama,a 2000 to isto učinili Zajec i Barišić!Uostalom pitajte košarkaša,Zorana Sretenovića gdje je doživio veće ovacije i slavu u Beogradu kod Delija ili u Splitu od Torcide i gdje mu je bilo ljepše??Mislim da je to,svakom pametnom i racionalnom čovjeku,dosta!!

grobari034

pre 13 godina

bolji potez niste mogli da uradite zvizdace mu i u hramu i na marakani i gde se god pojavi.vidi se da ste postali jedan amaterski tim koji ce zavrsiti prvenstvo na 4 ili 5 mestu

moreira

pre 13 godina

Samo da potsjetim, ove nase cimbenike iz zvijezde da ako je Robi dao gol sa Autokomande , onda je Raca Petrovic dao sa Autubuskog stajalista!!!!

Slav

pre 13 godina

E sad se pitam da li ce delije na sledecem derbiju da nas prozivaju ustasama...
Ovo nije usmereno protiv Robija,nego na licemerstvo delija koji se sad dodvoravaju Prosineckom,a iza ledja pljuju ustase i od kompleksa i nas tako zovu...

ilija

pre 13 godina

Pustite politiku i sva sra*a koja su za nama. Covek je legenda fudbala i ta legenda se vraca ne mesto uspeha. Treba ga pustiti da radi i da ti maksimalnu podrsku, saobzirom da treba imati u vidu da je preuzeo raspalu Zvezdu. Srecno Robi i ostao sto duze ti nama u Zvezdi!!!!

Gost

pre 13 godina

1. Prosineckom zelim doborodoslicu u Srbiju i da ovo godine osvoji drugo mesto u JSL i da "dogura" do polufinala kupa.
2. Meni nije problem sto je Robert hrvat bez ikakvih problema bih prihvatio bilo kojeg kvalitetnog trenera hrvata u Partizanu ali meni su problem ovi sto su se busali da su "srpski brend" da su za pravoslavnu a ne Jugo-ligu da smo mi Jugoslovenski tim (a ciji su oni da mi je znati, kada su formirani od ostataka kluba Jugoslavija- nasledili su stadion Jugoslavije, objekte, igrače pa čak i crveno belu boju).
3. Dobro de i vodja navijaca (onaj iz Djenove) im je bugarina pa sta onda.

Maree-grobar

pre 13 godina

nisam ovo ocekivao, ali nek ti je sa srecom robi. Samo ces morati da se boris sa demonima koji unistavaju zvezdu iznutra, Hadzicem i Lukicem...

lone wolf

pre 13 godina

Jao srbende nase, spremite se na ogromno prozivanje! :)

KK SLEDECA SEZONA

FK RUZNA PROSLOST (a da ne govorimo o sadasnjosti)

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!

drnda

pre 13 godina

kada su vas Zenit i Slavija prasili dicili ste se POBEDOM SLOVENSKE BRACE,kada vas deljkaci Partizan to je onda poraz od NESRBA,kada vam je novi trener Rvat onda imate sirokoevropsko shvatanje,i vizije!!!sve u svemu smesni ste kao crtani film.bice isto kao i sa Ratkom,Cedom,Dusanom, Zemanom,Kristicem,Dzajicem,...kada dolaze ne mogu biti bolji,a odlazi...odlazi!!!vama nema pomoci.poseban pozdrav delijama knin,stigao im je ljubimac

Pedja

pre 13 godina

Pozdravljam ovaj potez u smislu smirivanja strasti izmedju SRB i HRV, ali i zbog toga sto jasno pokazuje da Zvezda nije "Srpski" klub, nego EX YU Klub i da ce to uvek i biti. Toliko i bravo za hrabrost

mecok

pre 13 godina

Evo vam dobitna formula za superiornu Zvezdu,dvojicu najtanetovanijih iz Crne Gore,dvojicu iz Makedonije,dvojicu iz Bosne,dvojicu iz Hrvatske i troje iz Srbije fudbalera,to je dobitna kombinacija,pusti petorazredne igrace iz latinske amerike,a onaj ko je nacionalista i smeta mu poreklo fudbalera nek se uclani u politicke stranke i nek se tamo bori za svoje ideale ..setite se ko je sve igrao u najjacu Zvezdinu generaciju.to je dobitna formula.

stubovi srpstva!

pre 13 godina

Prvi trening NK Crvina Zvizda, izbornik se obraca svojoj momcadi: Bok decki ja sam Robert Prosinecki. Uvest cu par noviteta. Imamo vratara, vratnicu, gredu, udarac iz kuta a fakat i zaledje. Igrat cemo napadacki nogomet na zgoditak vise po uzoru na hrvatsku repku i moj voljeni Dragovoljac.... P.S. TI SI ZVEZDIN CETNIK ROBERTE!!!

Krstic

pre 13 godina

Vratio bih se malo na istoriju dovodjnje trenera pre par godina u Zvezdu,taj trener je bio bivsi jugoslovenski reprezentativac,igrac veleza a zvao se Dusko Bajevic.Fudbalsku karijeru zavrsio u Grckoj,gde je posle fudbalske karijere postao trener. Trenirao je vodece timove grcke i sa njima osvajao prvenstva.Zvezda ga dovodi u Beograd da bude trener zvezde,ali kako zvezda nije imala kvalitetan tim rezultati su bili losi i desilo se nesto sto neverujem da se ikada tako nesto desilo,za vreme jedne utakmice tim zvezde je gubio i razulareni navijaci su toliko poceli da ga vredjaju pogrdnim recima i on ze vreme same utakmice napusta teren ne mogavsi da podnese odnos navijaca prema njemu.Ni kriv ni duzan,jer on nije selektirao igrace,bude nateran da napusti teren dok je igra jos bila u toku. Usput da napomenem da je po nacionalnosti srbin,sto je za delije veliki preduslov.Samo vidite kako komentarisu sto je Partizan osnovao Tudjman jer je on hrvat iz Zagreba.Ovo pisem da se Prosinecki ne iznenadi ,ako ga strefi sudbina,finog gospodina Bajevica.

Grobelar

pre 13 godina

Napokon jedan gospodin čovek u komšinici. Ovo je prilika da se Lukić, Krisić,Koroman,Stamenković i njima slični nauče osnovama kulture. Robi nije takav tip čoveka da posle poraza pronalazi krivce u tudjem dvorištu kao što smo navikli bar deset godina unazad. Da ne dužim mnogo, uvek sam te oštovao i kao igrača i kao čoveka iako sam grobar. Srećno MAJSTORE!!!

Лазар

pre 13 godina

Питање упућено водећим људима најсрБскијег клуба и навијачима истог: Зашто на тренеровој јакни пише RP, а не РП?

Dragan V.

pre 13 godina

...i ja imam viziju: komsinica sledece godine igra ligu sampiona na PlayStation3!
Lukicu, Adzicu hvala vam do groba!

Mnogo dobar grobar!

meda007

pre 13 godina

Svoje sudjelovanje u humanitarnoj akciji za izgradnju spomenika “Hrvatske pobjede Oluja 95″ u Kninu, potvrdili su predsjednik RH dr. Ivo Josipovic, ministar obitelji, branitelja i medugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivic, gradonacelnik Zagreba Milan Bandic, sportaši Zvonimir Boban, Robert Prosinecki, Igor Štimac, Zdravko Mamic i brojna druga poznata imena. Oni ce u call centru, koji ce se organizirati u salonu namještaja na Trgu Ante Starcevica u Kninu, tijekom svecanog koncerta HRT-a u cetvrtak u 21 sat, primati pozive gradana na broj 060 9009, te na taj nacin donirati novac za izgradnju spomenika, za koji je potrebno prikupiti 6 milijuna kuna.

Zvezdas iz EU

pre 13 godina

Dosao covek, evropski i svetski prvak sa Zvezdom, pa sada grobari mogu samo da sanjaju te titule. Sto vi ovo igrate u Evropi to moze svaki iole manji klub, ali uspeh Zvezde mozete samo da prepricavate na casovima osnovnog obrazovanja. Napred Robi i puno uspeha.

Omladinac

pre 13 godina

Alo bre ljudi o cemu vi pricate? Imate li vi mozak ili upijate sta god da vam se servira?!!!

Prosinecki - trener? Ma daaaaaj... zar posle svega sto se desava u nasem fudbalu to jos uvek zovete "trenerom".
Ne dragi moji, da je ovo iole nezavisno novinarstvo naslovi u medjiama bi bili "novi pijun na klupi Zvezde".

U nasem fudbalu ne postoje treneri... postoje samo pijuni...

Zelim sve najbolje i uvek cu zeleti bilo kome ko dodje na klupu Zvezde... ali ovo kuda ide nas fudbal... place mi se svaki put kad gledam neku utakmicu :P

Zagi_PFC

pre 13 godina

ROBI MAJSTORE,POPRAVI NAM TRAKTORE :)
Dobro došao lafe,opet ćemo uzeti Champions L. samo opuštenzi....
(Sima,Banatski Brod, 9. decembar 2010 21:09)

A kad ste vi to uzeli Ligu Sampiona? Ne LAZITE VISE. Nikad niste ni ucestvovali. Strasno...

libra

pre 13 godina

Zelim G-dinu Prosineckom puno uspeha,ali se plasim kakav smo narod da ne prodje kao Antic,i sva velika imena koja su ulazila pod sjajem zvezda u fudbal a nazalost posle se svasta napise o njima i strucnosti.To bi bilo zaista uvredljivo jer on je ipak bio velika Zvezda naseg fudbala.Na pocetku sve najnaj,a posle...ako rezulati budu losi,pljuvanje po medijima.Takav smo mi narod.

nenad

pre 13 godina

@Treba ti sreca da trojica sutnu penal preko stadiona da bi igrao u LS!!!

[link]
(toliko o sreci, 9. decembar 2010 21:06) Samo neko ko je bezobrazan moze da postavi ovaj link,a da ne postavi i gol Bajerna kada je lopta koja je isla polako,prosla Stojanovicu kroz noge...

Boza

pre 13 godina

Roberte, dobrodoshao, zelim ti srecu i uspehe.
Ovo je veliki rizik za njega, ali takodje i velika shansa. Josh neko vreme sigurno ne bi mogao da bude trener nekom malo jachem timu sa ovih prostora, ako ovde uspe ovo ce mu biti odlichna odskochna daska za dalju karijeru.

Милош Видојевић

pre 13 godina

Ја мислим да је прави потез,човек стварно воли звезду,а и ГРОБАРИ ГА СЕ МНОГО ПЛАШЕ,већ сад :)))))))))))

Kriik

pre 13 godina

Iskreno mi je žao Robija. Neafirmisan kao trener a popio je nevidjenu kosku. Raspalu zvezdu u najraspalijem momentu da preuzme nije baš pametan potez. Samo će poljuljati reputaciju koju je imao.
Živele Udarnik čarape !!!

fer86

pre 13 godina

Izgleda da odsad pocinjem pratiti i vasu ligu,ipak je prosinecki dosao na klupu zvezde..kapa dolje majstore,i nadam se da ce zvezda zgaziti partizan u slijedecem derbiju kao sto smo ih i mi nagazili one predivne maksmirske veceri petardom...Sretno zuti!
BBB Trešnjevka,Zagreb

Titula

pre 13 godina

Pa šta je sad ovo? Pa zašto je morao Robi baš sad da se vrati, pa taman smo se zagrejali da Partizan opet igra sledeće godine LŠ. Pa neće valjda sad Zvezda da bude šampion_?

Tako valjda razmišlja prosečan partizanovac.

Izgleda da je Zvezda baš, baš rešila da uzme titulu.

Samo još da vratimo Antića u repku.

More

pre 13 godina

znam da ce sad mnogi ke*ati zašto je išao u Zvezdu,ali siguran sam da če mnogi u Hrvatskoj,sad više pratiti rezultate Zvezde kao što prate rezultate Totenhema:-),Robi nisi ništa manje Hrvat,u biti Robi takve kao ti ne vole ni jedni ni drugi nacionalisti,SRETNO ROBI LEGENDO,Pozdrav Iz Hrvatske

Max

pre 13 godina

Svoje sudjelovanje u humanitarnoj akciji za izgradnju spomenika "Hrvatske pobjede Oluja 95" u Kninu, potvrdili su predsjednik RH dr. Ivo Josipović, ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, sportaši Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Igor Štimac, Zdravko Mamić i brojna druga poznata imena.

bocasso

pre 13 godina

Robi,ako ovo citas...znaj da nikad u zivotu nisam bio sretniji i osecao jace emocije...danima su mi oci pune suza,jedva cekam da te vidim na marakani,ti si heroj mog detinjstva,imitirao sam te na trenizima kao dete,pokusavao imitirati tvoj gol Dinamo Dresdenu,pravio se vazan pred drugarima,crnim makrerima pisao broj 7,po majici po dresu,i verujem da ce te delije docekati zastavom ili koreografijom preko celog severa gde ce pisati "dobro dosao kuci majstore" zivim za taj trenutak,kako bi milojko pantic rekao "majstorija velemajstora" nema dalje...uz Deju Savicevica fudbalski Tesla,mogu da pisem do sutra...VOLIM TE ROBI

Немања, Праг

pre 13 godina

Тана нана нана нана Роберт Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки!

Navijac Partizana

pre 13 godina

Alo Srbi sada vam ne smetaju Hrvati? Ja licno nemam nista portiv Hrvata ali me zanima da li ce i sada da se peva kod vas na severu "UBI HRVATA DA SIPTAR NEMA BRATA"? Srecno Roberte...

Ss

pre 13 godina

Ovo je pre svega dobar marketinski potez jer ce ovim bez problema biti 30+hiljada na meceu sa SD.E,sad...koliko Robi moze kao trener...Ja se iskreno nadam mnogo.Voleo bih da mu se niko ne mesa i da skroz samostalno obavlja posao,ali mislim da ne bi ni dolazio on u Zvezdu da mu se neko mesa u posao.Posle nekoliko dana odusevljenja zbog ove stvari sada se vracamo u surovu realnost,da su nam igraci polovni,da nema pravog vodje na terenu da nemamo igru....Nadam se da ce Robi svojim autoritetom uraditi nesto,da se dignemo iz ove bede jer Pizon,Ratko,Kristic-nisu oni nista unapredili Zvezdu da se ne lazemo.Robi-pokazi se ,podrska nece izostati za to ne brini

Galaktiko

pre 13 godina

Godine su prosle pune muka, ginulo se ya slobodu nemo,
i uy pesmu umesto jauka, druze Tito mi ti se kunemo....
Jel vam to sad himna? A busate se u prsa da ste srpski tim.
Sta je Srbende,postadoste jugoslaveni,a? Čujem biće i prijateljska sa Hrvatskim Dragovoljcem, bivšim klubom sadašnjeg trenera.
Jel i ovog doveo Rajo?

Dovla

pre 13 godina

Dali ce Robi biti dobar to ne zna niko!Bas niko to ne moze da zna!To cemo saznati do leta,a sto se tice znanja sigurno da ovi klinci mogu da nauce od njega vise nego od proslih trenera Zvezde zajedno!Covek je igrao u Realu i Barsi i nesporno je da ima veliko znanje sad cemo videti kakav ce trener biti.POZ ZA SVE DELIJE,INACE GROBARI NE JAVLJAJTE SE VAMA JE DO JUCE ADEM LJAJIC BIO GLAVNI IGRAC.LJUDI SE NE GLEDAJU PO VERI,ROBI JE UVEK BIO LEGENDA I BICE!

Sandro

pre 13 godina

Ali stvarno, nada umire poslednja! Dzaba nam jaka tradicija kad je kontinuitet samo nizbrdo.. taj covek je prava ziva legenda te crvene zvezde i te slavne proslosti na koju se svi pozivaju... Nisu ni pare toliko bitne koliko dobra atmosfera, pa pogledajte Chievo, boje ga se sampioni, a budzet malo jaci od zvezde... Samo nemojte da bude losa atmosfera jer neki olosi nemaju sta da zamere coveku pa potezu nacionalnost i sl gluposti. Legenda zvezde! Srecno im bilo :)

grobari topola

pre 13 godina

Mi zvjezdaši pravi dečki,
trener nam je Prosinečki.
Stubovi smo htjeli biti,
al\' se povjest ne da skriti.
Grobarima tražili smo mane,
nabiše opet nas na banane.
Ispali smo fakat glupi,
sad pikamo nogomet u rupi!

selektor

pre 13 godina

hahaha... mnogo smesno zaista... Ali lepo se slazu boje kluba sa kockicama zastave odakle je ovaj plavusan :-)))) Jos kad razviju te zastave al' ce biti veselo hahaha
Tako to radi najsrBskiji klub!

Plavi i bili

pre 13 godina

Puno sreće legendo! Hoćemo opet jaku ligu s velikom četvorkom! I dosta više s vrijeđanjima. Kad ne igraju Hajduk ili Dinamo u Europi navijam za Zvezdu il Partizan a inače sam Hrvat iz Dalmacije i sto sad...komu drago komu krivo. Pozdrav!

lion

pre 13 godina

hrabro,nema sta! Acu su potrosili, kao i prethodnike, ali me zanima kada ce sportski menadzment da polozi racune? Mislim da su nesposobni, ovo sa Robijem im je slamka spasa!

doom

pre 13 godina

био је сјајан играч, мени као Гробару, Југовић и он из те генерације су били за највеће поштовање. искрено, желим му све најбоље на клупи комшинице.

Dzoni

pre 13 godina

Kakvi komentari pojedinaca.Srbija je dno sa ovakvim ljudima danas.Puna podrska Prosineckom ,vreme kad sam bio stalan posetilac marakane i ponostan zvezdas ,sad me primitivci odbijaju da uopste krocim na stadion.

Arconada

pre 13 godina

Najuspesniji fudbaler sa ovih prostora zato sto je jedini bio: klupski evropski i svetski sampion, sa reprezentacijom U20 takodje svetski sampion a sa seniorskom reprezentacijom treci na svetu. Veliki mag.

Petar

pre 13 godina

Najvaznije je da Robi zavede discipllinu, da bude autoritet, neko sa kim se igraci ne zezaju, neko ko je iznad igraca. na tome se bazira uspeh Fergusona, Murinja, Vengera i ostalih velikih trenera. A dosadasnji Zvedini treneri nisu imali ni a od autoriteta, igraci su znali da stoje na klimavim nogama i da ce dobiti otkaz posle prvog neuspeha, a siguran sam da pojedini igraci u takvoj situaciji sticu sigurnost da su veci od trenera i da ce njihove greske trener placati. Stanojevic je poceo da zavodi red u Partizanu, rezultati ce se videti u narednim mesecima. I na kraju, SRECNO ROBI!!! Zaista svim srcem zelim da u Zvezdi kao trener postaes barem deo onoga sto si postao kao igrac. I delic ce biti dovoljan za tiule.

Orginalac

pre 13 godina

To se zove stub Srpstva koji ce iti zakatanchen.
Samo se pitam kad ce se zvezdine zvede posvadjati jer je Robert nestabilna osoba i lagano popizdy.

Miki

pre 13 godina

Ovaj covek je ucesnik letosnje "humanitarne" akcije za izgradnju spomenika "Hrvatske pobjede Oluja 95" u Kninu. Naravno, za nas Srbe je normalno da se "ne secamo" '95, a da se secamo kako je ovaj covek dobro sutirao loptu '91 u Zvezdi. I naravno da je nama, Srbima, to njegovo sutiranje lopte pre 20 godina mnogo vaznije od njegovog ovogodisnjeg ucesca u letosnjoj "humanitarnoj" akciji. Muka mi je.

Nesa_Delija

pre 13 godina

Prvo zelim da porucim grobarima,da umesto sto gledaju u tudje dvoriste bolje gledaju u svoje jer oni nemaju kredibiliteta da kazu rec o Zvezdi,uostalom i Aleksandar Stanojevic je iskusan trener sa bogatim trenerskim pedigreom!Mada razumem ih,ipak je Zvezda bila prvak Evrope i sveta....
A sada sto se tice Robija.Robi dobrodosao u svoju kucu i svoj klub.Mislim da je svaka rec hvale nepotrebna jer se vec o tvojim kvalitetima,ne sam ofudbalskim vec i ljudskim sve zna...Tako da zelim ti puno srece kao treneru Zvezde i ja verujem da ces uspeti da vratis Zvezdi sjaj koji zasluzuje!Ovaj dan sam sanjao od kada sam cuo da postoji ta mogucnost.I ako ne osvojis ovo tekuce prvenstvo nece biti smak sveta,bice i narednih sezona! :)
Samo napred Zvezdo!

P.S Svim pravim Delijama je puno srce ove veceri!

bocasso

pre 13 godina

ne znam zasto je Dzaja toliko ironican..."dosao kao neafirmiran fudbaler" nije tacno,to jednostavno nije tacno,i to je jako ruzno sa strane Dzajica,gde Dzajic hoce sebi da da na znacaju kako je on toboze njega otkrio.cista sujeta i zloba,ovako stvari stoje...Prosinecki je 1987 godine osvojio sa mladom reprezentacijom prvenstvo sveta u Cileu,i proglasen najboljim mladim igracem tog prvenstva,nakon toga takodje 1987 potpisuje za Crvenu Zvezdu,i kako Dragan Dzajic moze da kaze da je se radilo o anonimnom igracu...kako najbolji mladi igrac sveta moze da bude anoniman...Dzajic je zloban i nacionalisticki nastrojen,pokazao je mrznju i zavist,a ja da porucim Robiju,ne obaziri se na takve price i zle komentare,sta god da uradis ti ces zauvek biti u nasim srcima...DIVNI COVECE

Gordan

pre 13 godina

Bio je super igrac, voleo bih da verujem da ce biti i do bar trener, mozda I hoce jednog dana, ali nije bas more da dodje u zvezdu da se uci, bojim se da ce na kraju sezone imati gori bilans nego kristic, mada u ovakvoj zvezdi ni murinjo ne bi nista napravio. Jos uvek se ne vidi svetlo na dnu tunela...

voja

pre 13 godina

Svaka cast Legendo, svaka rec ti je na mestu, iskreno sta god da uradis (pa makar nista), sama tvoja pojava je dovoljna da uzdigne klub i navijace, bas mi je drago da si se vratio u nasu Zvezdu i pravi navijaci zvezde ce uvek biti uz tebe...dobrodosao

Experience

pre 13 godina

Bice to sledece sezone..a mozda i one tamo.Oni su se pogubili,ne znaju gde teraju..ali dobro,pocetnicki treneri za pocetnicki tim...gde ce drugde da se vezbaju nego u zvezdi
(lazar, 9. decembar 2010 19:38)

Sva sreća da je ovaj vaš ISKUS(T)AN! Evo, čovek je uspeo da ubode DVA gola u 6 utakmica LŠ. To je iskustvo, nema šta...

BC

pre 13 godina

Nije Partizan dominantan polsednje tri godine nego je Zvezda namerno urusavana poslednje cetiri (pet) godina. Dosli su ljudi koji su hteli (verovatno) namerno da ruse Zvezdu (tesko da su samo nesposobni). Trebace jos koja godina da se od toga klub oporavi i postane ponovo jedini ozbiljan fudbalski klub u Srbiji (ranije je imala Hajduk iz Splita kao konkurenta koji je ipak zaostajao, a Partizan se jurio sa Dinamom dok nije izgubio 5:0). Dakle, u Zvezdi se jos radi na oporavku od rusitelja.

МИКА

pre 13 godina

НЕБИ БИЛО ЛОШЕ ДОВЕСТИ ПЕТРА ВУКЧЕВИЋА ИЗ БУДУЋНОСТИ.ИМА 23ГОД И НЕКИМ ПОТЕЗИМА ПОДСЈЕЋАНА САВИЋЕВИЋА.РОБИ НАДАМ СЕ ДА ЋЕШ ПРОЧИТАТИ И ЖЕЛИМ ТИ СВЕ НАЈБОЉЕ У ЗВЕЗДИ

torca 1950

pre 13 godina

Robi se vraca doma,al kolko mu je to pametan potez to ce buducnost pokazat al mislim da bi ovo vrlo lako mu moglo biti trenersko samoubojstvo,jer mislim da je sa ovim zatvorio sebi mnoga vrata u Hrvatskoj,a pitanje je kolko ce se uspijeti dugo zadrzat na klupi zvezde,jer svi znamo kolko su laki na obaracu svi klubovi iz bivse Juge,a onda ce bit kuda ce Robi???
Robi je jedna velika ljudina,kad sam ga ja prvi put vidio u zivo na moru u HR bio je u kaficu u kojem sam radio 100je ljudi mu prislo da se slika ili da ga samo pozdravi i svakog je prihvatio bez da mu je to bilo tesko,a Robi ko Robi dok je bio sa zenom i dijecom pijo je malu kavu s mlijekom,a kada su zena i dijeca otisli,u roku od pola sata satrao je 6 vjeciti setaca(johhny wolker) sa colom,lijepo se pozdravio i adio..zato sto je tolka ljudina zelim mu sve najbolje u zvezdi i da ga svi prihvate kao sto zasluzuje jedna legenda poput njega... i nadam se da je ovo zblizavanja nas Hrvata i Srba..i da konacno krene regionalna liga kao u kosarci jer to nam je jedini spas za nas nogomet..lijep pozdrav i Hajduk zivi vjecno..:D

Vlada

pre 13 godina

Šta li vi grobari lu.....e, pa kao da je Stanojević iskusan
trener. Koga je on to trenirao pre Partizana. Svaka mu čast na sadašnjim rezultatima. Ali koga je on to trenirao osim kadetske reprezentacije koju je nešto kratko vodio. Čemu tolika kontradiktornost. Pa vi ste totalno nesvesni. Sportski rivalitet i treba da postoji ali batalite više tu mržnju i likovanje nad Zvezdinim problemima. Jeste bolji i šta sad ? Šta ? Kao da ste posisali svo znanje ovog sveta i postali evropski prvaci u fudbalu. Oladite malo. Neće imati Srpski fudbal nikakve koristi ako Zvezda i u fudbalu doživi sudbinu košarkaškog kluba.

zvezdas

pre 13 godina

Robi, dobrodosao doma!

Nadam se da ce biti upola dobar od onog sto si kao igrac bio.

Srecno majstore.

PS: Eeeh, jos da se Piksi vrati...

rujni

pre 13 godina

točka točka točkica gotova je glavica,,
pozdravite delije stričeka robija.
donijet će vam striček robi hrenovke ..
od večeras postoje united bed blue red boys...
dotle .. uvik isto 1950...
keep a distance - hajduk split...

bilo nekad - sad se prepricava

pre 13 godina

Kad sam bio klinac gledao sam (sa zapada, vodio me matori) kako si Rendzersima tj. Krisu Vudsu zavukao gol sa 30 metara!!

Igraca da to uradi sada u ekipi nemas, da im svima zajedno saberes talenat!!!

Roberte puno srece ti treba da osvojis titulu...

A tek posle...

Treba ti sreca da trojica sutnu penal preko stadiona da bi igrao u LS!!!

I da to kao komsija tretiras kao uspeh..

Милутин Србија у срцу

pre 13 godina

То Роби брате, идемо сад да стварамо нову Звезду, заједно смо јачи, Звезду који ти памтиш, и које се ми радо сећамо !!!

Nino

pre 13 godina

aahahahahaha komedija... robi care 100 % si bio u pravu grobari te se stvarno boje... sto govori prvi 20 komentara koji su objavljeni... su njihovi hahahah ... m`da vjerovatno B92 mi nece objaviti komentar (razlog... poznat.. gura se drzavni proekat zvani PARTIZAN)

matejalexa

pre 13 godina

Prva vest je da ce komsinica kao srpski klub pripreme poceti u bratskom zagrebu,a pojacanja ce biti na svim pozicijama u timu.Ivkovic Tomislav,Bracun,Krmpotic,Sugar,Borovnica,Zoran Vujovic,Zlatko Vujovic,Safet i Sead Susic,Sulejman Halilovic,Ibrahim Gaj,Muhamed aval Isah,Sabanadzovic.U sponzorski pul je usla TV AL Dzazira,pa ce drugi deo priprema biti obavljen u Teheranu,a planirano je da se pred pocetak prvenstva odigra bratska utakmica Dinamo Zagreb-zvezda.NAJSRPSKIJI KLUB

Stefan BG

pre 13 godina

Sve si to lepo rekao,jos samo to da se prikaze na terenu! Po mom misljenju Zvezda sa ovim igracima ne moze da udje u evropu. Kadu je najgori igrac u startnih 11. Malog Lazovica treba slati na pozajmicu da se kali negde,bolje nego da sedi na klupi. Mislim da trebamo da igramo sa jednim zadnjim veznim,kao i sa 2 napadaca. Pod hitno nam treba levi bek,jedan jak,snazan centarfor i jedan kvalitetni zadnji vezni. Tako da bi negde moja postava izgledala: Stameni Nine, Adi, Vilota , niki dobar levi bek dobar zadnji vezni vesovic evandro koroman dobar snazan napadac kaludjerovic ko se slaze nek preporuci

Darko

pre 13 godina

Ljudi kako ne vidite da pre zore ne moze da svane...ma kog trenera da dovedete nista se promeniti nece,mozda za nijansu ali ne nesto drasticno na bolje...ne posedujete kvalitet i dok polako ne krenete da gradite,ponovo,ime i tim ne pise vam se dobro...pogledajte samo koliko ste duzni i samo gledam kako srljate i dajete bombasticne izjave!!!!!Primirite se malo,pa nije crveno slovo uzeti titulu...krenite opet odabirom pravih igraca iz omladinske skole jer siguran sam da ih ima...samo strpljenje,ovako ni Murinjo ne moze nista uraditi sa ovim indijancima!!!

sever

pre 13 godina

On je pre svega covek koji pripada generaciji seste zvezdine zvezde. Kao takav mora imati postovanje svih nas. Covek koji je proslavio nas klub kada za neke, kao recimo nase male komsije, Evropa nije ni cula. Covek koji je 91.god sa kacketom na glavi na kojem je pisalo DELIJE u zgradi Beogradjanke pevao MARS NA DRINU! Toliko da znate dusebriznici sa juga!

Đorđe

pre 13 godina

Kakve veze ima da l' je Hrvat, Srbin, Marsovac ili pak Džedaj. Neka radi svoj posao zbog kog je došao. Napred Roberte, Zvezdaši su uz tebe.

@marco@

pre 13 godina

Ne mogu da verujem koliko grobarima bode oci ovo sto je Prosinecki postao trener Zvezde,toliko da od prvih 10 komentara su 7 grobarskih koji kao pametuju nesto i podcenjuju ga,i njega i nasu Zvezdu,uplasili ste se derbija mozda,jer ova ljudina poseduje pobednicki mentalitet? Sada vam je pukla i tema za zezanje SRPSTVA izgleda da vas i to boli,u Zvezdi nikad nije bilo bitno koje si naconalnosti vec umes li da igras,i ljubav prema klubu.Ja sam tek sada siguran da cemo nesto napraviti za razliku od poslednjih par godina,zasto,pa zato sto konacno imamo trenera na koga nece moci da uticu menadzeri,zato sto zna sta je totalni fudbal,jer ga je sam i igrao i to vrhunski,pa ako je pocetnik,svi su nekada morali da pocnu,i Mourinjo,i Venger,i Ferguson,zato ne mogu da skontam ove zlonamerne ljude koji u tome traze neki izgovor da je greska sa Prosineckim.
Vidim grobarima smeta i to sto je Hrvat,pa ljudi moji kakve to veze ima sa sportom,na terenu ne igras bolje jer si Brazilac ili Argentinac,vec zato sto umes ili ne umes,isto tako je ili znas da vodis ekipu ili ne znas,muka mi je o tih nazovi nacionalista,pa takvi kao sto su oni su nas i gurnuli u rat od koga i dan danas ne mozemo da se stabilizujemo i budemo normalna drzava,ni mi ni oni,muka mi je od ovix koji sport stalno vezuju sa poltikom,pa politicari su to da se unisti nesto vredno i doprineli sa takvih par likova koji i pisu takve stvari,politika nema mesta u sportu,ali kod nas izgleda da i te kako ima,upravo jer im takvi ljudi daju podrsku,ali da ne pisem o tome nije to tema,mada mi je tesko da precutim kada vidim sta sve i kakvi ljudi pisu ovde uxvati me muka,pa se zanesem...

Sve u svemu ROBERT PROSINECKI je zasluzio da mu se ukaze ovakva prilika i nemam ni najmanju sumnju da ce da iskoristi to na pravi nacin,ako dobije slobodu u radu kakva mu je potrebna,ROBI NAPRED LEGENDO NASA,LEGENDO NE SAMO SEVERA,VEC CELE MARAKANE!!!!

Saša

pre 13 godina

Dobro došao na Marakanu.Puno uspeha u 2011 god.Želimo DUPLU KRUNU!Dobar rad u polusezoni,kvalitetna pojaćanja na 2-3 pozicije i biće uspeha.SREĆNO!

Žile

pre 13 godina

Robi, drago mi je što si došao ali neka ti je Bog na pomoći, legendo! Nadam se da ćeš imati svoje JA i da ti drugi neće krojiti tim. Ako bude tako ne sumnjam da ćeš uz određena pojačanja imati uspeha. Srećno!!!

TVRTKO RIMAC

pre 13 godina

još ne mogu da vjerujem da naš robi je trener crvene zvezde šaljem e mail iz Hrvatske i ne mogu da vjerujem kad čitam i srpske i hrvatske sportske medije a neka i ja bi bio trener bilo koje nacije samo da mi dobro plate e sad još fali da neki srpski trener dođe za Hajduk ili Dinamo da potpiše pa će biti dobro druženje brastva i jedinstva jedino nam drug tito fali pozdrav iz Vinkovaca u RH

Tvrtko

delia glingon

pre 13 godina

Pa beli ovi zvezdasice znaju sta je vizija i sta to znaci. treba vremena proizvesti klinca i prodati gha na crno a u crvena zvezda postaje crna:
LUKICU odlazi:

zg

pre 13 godina

Jedino što mi nije jasno u toj cijeloj priči jest činjenica da je ovo njemu prvi klub koji trenira,a koliko pratim stanje u Srbiji očekivanja Zvezde su velika i imperativ je osvajanje prvenstva nakon dugog posta,a rizik je taj da bi on u slučaju lošeg uspjeha mogao izgubiti simpatije na obe strane.
Doduše na jednoj je dobar dio simpatija već izgubio,nažalost.

Mirsad Dizdarević

pre 13 godina

Bravo za Prosinečkog.Želim mu mnogo uspjeha,a samim tim i velikoj Crvenoj zvijezdi.Naši sportisti i u inostranstvu vrlo često igraju zajedno bez obzira što su iz BiH,Srbije,Hrvatske,Slovenije....Muzičari imaju još manje problema sa bivšim republičkim granicama,željezničari bi već da se ujedine itd itd. I ja imam viziju a ta je da ću u I lizi gledati derbije Crvena zvijezda-Dinamo, Hajduk-Partizan i sl.

звездан

pre 13 godina

немојте га одмах послије првог пораза смјењивати јер он није крив што имамо лошу селекцију екипе.надамо се са четри добра играча да се колико толико надомијести овај дуго крпани тим

lazar

pre 13 godina

Bice to sledece sezone..a mozda i one tamo.Oni su se pogubili,ne znaju gde teraju..ali dobro,pocetnicki treneri za pocetnicki tim...gde ce drugde da se vezbaju nego u zvezdi

Rade Milosavljevic

pre 13 godina

Svi su imali viziju koji su u poslednje vreme dolazili u Zvezdu, ali vizija ostaje samo vizija ako nema para. Dakle, kako funkcionisati bez para, kako placati strance, kako, pre svega, vratiti, ili smanjiti dug? Te odgovore ne vidim, a finansijski problemi, dovodjenjem stranaca se samo produbljuju.

dzericak

pre 13 godina

Nadao sam se da do ovoga nece doci. Robi je u Zvezdi sve vreme bio OK. jeste malo u pocetku previse davio sa loptom, ali je posle sve doslo na pravo mesto. Sta hocu da kazem - ko god dodje na mesto trenera Zvezde ode ili okaljane reputacije ili ogorcen. (Cak mislim da je jedini izuzetak Miljanic tamo negde ranih sedamdesetih.)

Milos

pre 13 godina

Sa srecom ti bilo, Robi! Nemam sumnju da ces biti super trener, ali sa ovakvim timom bi i Murinjo, Kapelo i Del Boske zajedno muku mucili da nesto vise urade.
Nadam se da ce ovi iz uprave da ti daju bar 2-3 godine iako ne osvojimo titulu ove godine.

Brane

pre 13 godina

Robi, ti ces biti sledeci trener Zvezde kog je Vosa ispratila.
Nije problem u trenerima. Problem je sto Lukic ne moze vise da zatvori dovoljno utakmica a niste naucili da igrate posteno.

Kriger

pre 13 godina

Naravno da imaš viziju! Javlja ti se PFC 4. titula za redom! Malo šale naravno. Dobro došao Prosinečki. Sve najbolje osim, naravno, protiv Partizana.

Nenad

pre 13 godina

Dobro dosao u Srbiju... Napravi jaku Zvezdu, jer je potrebna srpskom fudbalu..

p.s. Tacnije receno: Partizanu su potrebni jaki sparing partneri u borbi za Ligu Sampiona..

vlajko

pre 13 godina

Iz tvojih usta u bozije usi, dragi Robi! Ja bih mnogo voleo da se afirimises kao trener na istom mestu gde si se afirmisao kao igrac. Puno ti uspeha zelim.

ДС1989

pre 13 godina

Мајсторе нема ко шта да ти каже, па ниси ти Туђман или Готовина. Ти си поштовао Звезду и Србију а и ми ћемо тебе.
Добро дошао кући легендо!

slobodan ili ne

pre 13 godina

treba njemu i "crvenoj zvezdi" pozeleti puno uspeha i sacekati da vreme ucini svoje ! mislim da je to i u interesu "vecitog" rivala "partizana" ! I SAD PRESTANITE SA PREPUCAVANJEM ili VREDJANJEM !!!!

Mile

pre 13 godina

Robi,
da budeš zadnji sa Zvezdom,
mislim da ti nijedan delija neće zameriti,

jer, nema svatko *uda da sedne na klupu Zvzede u ovo vremen, kada svi znamo št ase dešava.

Naprijed Roberte Prosinečki!

vlajko

pre 13 godina

Iz tvojih usta u bozije usi, dragi Robi! Ja bih mnogo voleo da se afirimises kao trener na istom mestu gde si se afirmisao kao igrac. Puno ti uspeha zelim.

ДС1989

pre 13 godina

Мајсторе нема ко шта да ти каже, па ниси ти Туђман или Готовина. Ти си поштовао Звезду и Србију а и ми ћемо тебе.
Добро дошао кући легендо!

Mile

pre 13 godina

Robi,
da budeš zadnji sa Zvezdom,
mislim da ti nijedan delija neće zameriti,

jer, nema svatko *uda da sedne na klupu Zvzede u ovo vremen, kada svi znamo št ase dešava.

Naprijed Roberte Prosinečki!

Plavi i bili

pre 13 godina

Puno sreće legendo! Hoćemo opet jaku ligu s velikom četvorkom! I dosta više s vrijeđanjima. Kad ne igraju Hajduk ili Dinamo u Europi navijam za Zvezdu il Partizan a inače sam Hrvat iz Dalmacije i sto sad...komu drago komu krivo. Pozdrav!

bilo nekad - sad se prepricava

pre 13 godina

Kad sam bio klinac gledao sam (sa zapada, vodio me matori) kako si Rendzersima tj. Krisu Vudsu zavukao gol sa 30 metara!!

Igraca da to uradi sada u ekipi nemas, da im svima zajedno saberes talenat!!!

Roberte puno srece ti treba da osvojis titulu...

A tek posle...

Treba ti sreca da trojica sutnu penal preko stadiona da bi igrao u LS!!!

I da to kao komsija tretiras kao uspeh..

sever

pre 13 godina

On je pre svega covek koji pripada generaciji seste zvezdine zvezde. Kao takav mora imati postovanje svih nas. Covek koji je proslavio nas klub kada za neke, kao recimo nase male komsije, Evropa nije ni cula. Covek koji je 91.god sa kacketom na glavi na kojem je pisalo DELIJE u zgradi Beogradjanke pevao MARS NA DRINU! Toliko da znate dusebriznici sa juga!

Mirsad Dizdarević

pre 13 godina

Bravo za Prosinečkog.Želim mu mnogo uspjeha,a samim tim i velikoj Crvenoj zvijezdi.Naši sportisti i u inostranstvu vrlo često igraju zajedno bez obzira što su iz BiH,Srbije,Hrvatske,Slovenije....Muzičari imaju još manje problema sa bivšim republičkim granicama,željezničari bi već da se ujedine itd itd. I ja imam viziju a ta je da ću u I lizi gledati derbije Crvena zvijezda-Dinamo, Hajduk-Partizan i sl.

stubovi srpstva!

pre 13 godina

Prvi trening NK Crvina Zvizda, izbornik se obraca svojoj momcadi: Bok decki ja sam Robert Prosinecki. Uvest cu par noviteta. Imamo vratara, vratnicu, gredu, udarac iz kuta a fakat i zaledje. Igrat cemo napadacki nogomet na zgoditak vise po uzoru na hrvatsku repku i moj voljeni Dragovoljac.... P.S. TI SI ZVEZDIN CETNIK ROBERTE!!!

Kriger

pre 13 godina

Naravno da imaš viziju! Javlja ti se PFC 4. titula za redom! Malo šale naravno. Dobro došao Prosinečki. Sve najbolje osim, naravno, protiv Partizana.

torca 1950

pre 13 godina

Robi se vraca doma,al kolko mu je to pametan potez to ce buducnost pokazat al mislim da bi ovo vrlo lako mu moglo biti trenersko samoubojstvo,jer mislim da je sa ovim zatvorio sebi mnoga vrata u Hrvatskoj,a pitanje je kolko ce se uspijeti dugo zadrzat na klupi zvezde,jer svi znamo kolko su laki na obaracu svi klubovi iz bivse Juge,a onda ce bit kuda ce Robi???
Robi je jedna velika ljudina,kad sam ga ja prvi put vidio u zivo na moru u HR bio je u kaficu u kojem sam radio 100je ljudi mu prislo da se slika ili da ga samo pozdravi i svakog je prihvatio bez da mu je to bilo tesko,a Robi ko Robi dok je bio sa zenom i dijecom pijo je malu kavu s mlijekom,a kada su zena i dijeca otisli,u roku od pola sata satrao je 6 vjeciti setaca(johhny wolker) sa colom,lijepo se pozdravio i adio..zato sto je tolka ljudina zelim mu sve najbolje u zvezdi i da ga svi prihvate kao sto zasluzuje jedna legenda poput njega... i nadam se da je ovo zblizavanja nas Hrvata i Srba..i da konacno krene regionalna liga kao u kosarci jer to nam je jedini spas za nas nogomet..lijep pozdrav i Hajduk zivi vjecno..:D

Miki

pre 13 godina

Ovaj covek je ucesnik letosnje "humanitarne" akcije za izgradnju spomenika "Hrvatske pobjede Oluja 95" u Kninu. Naravno, za nas Srbe je normalno da se "ne secamo" '95, a da se secamo kako je ovaj covek dobro sutirao loptu '91 u Zvezdi. I naravno da je nama, Srbima, to njegovo sutiranje lopte pre 20 godina mnogo vaznije od njegovog ovogodisnjeg ucesca u letosnjoj "humanitarnoj" akciji. Muka mi je.

grobari topola

pre 13 godina

Mi zvjezdaši pravi dečki,
trener nam je Prosinečki.
Stubovi smo htjeli biti,
al\' se povjest ne da skriti.
Grobarima tražili smo mane,
nabiše opet nas na banane.
Ispali smo fakat glupi,
sad pikamo nogomet u rupi!

bocasso

pre 13 godina

Robi,ako ovo citas...znaj da nikad u zivotu nisam bio sretniji i osecao jace emocije...danima su mi oci pune suza,jedva cekam da te vidim na marakani,ti si heroj mog detinjstva,imitirao sam te na trenizima kao dete,pokusavao imitirati tvoj gol Dinamo Dresdenu,pravio se vazan pred drugarima,crnim makrerima pisao broj 7,po majici po dresu,i verujem da ce te delije docekati zastavom ili koreografijom preko celog severa gde ce pisati "dobro dosao kuci majstore" zivim za taj trenutak,kako bi milojko pantic rekao "majstorija velemajstora" nema dalje...uz Deju Savicevica fudbalski Tesla,mogu da pisem do sutra...VOLIM TE ROBI

rujni

pre 13 godina

točka točka točkica gotova je glavica,,
pozdravite delije stričeka robija.
donijet će vam striček robi hrenovke ..
od večeras postoje united bed blue red boys...
dotle .. uvik isto 1950...
keep a distance - hajduk split...

Acika

pre 13 godina

ZA SVE GROBARE KOMPLEKSASE

E pa ovako,posto ocigledno imate problem sa sivim mozdanim celijama i skromnim umnim kapacitetima,ja cu pokusati da DOBRONAMERNIM UPUTSTVIMA urazumim VAS NAIVNE,ili mozda nedovoljno obavestene...

Kao sto vidim vi sada nesto po fejsbuku i po raznoraznim sredstvima komunikacije,pokusavate kao da prozivate Zvezdu,zbog novog trenera Roberta Prosineckog.Ima tu raznoraznih komentara,glupih tekstova,jos glupljih pesmica, i maloumnih posalica tipa: NK CRVENA ZVJEZDA,Crveno beli decki itd itd...E pa ako postoji neko na ko ne da nema razloga,uslova il cega vec da pravi neke glupe sale na osnovu toga to je definitivno FK PARTIZAN ili njegovi navijaci GROBARI...Posto vam verovatno nije jasno o cemu se radi ja cu se potruditi da vam objasnim...

DA, Robert Prosinecki je Hrvat,pa sta?! Al ako cemo vec da se vodimo tom primitivnom logikom i nacionalistickim tj sovinistickim mislima(a da je bilo manje takvih ljudi-budala, verovatno ne bi ni bilo ratova na ovim nasim prostorima) onda ne mozemo zaboraviti da je FRANJO TUDJMAN(link za sve one koje se tese da nije istina http://sh.wikipedia.org/wiki/Franjo_Tu%C4%91man) bivsi predsednik HDZ-a bio jedan od osnivaca FK PARTIZAN i jedan od predsednika tog ,,slavnog,, kluba...E sad Prosineckom i Tudjmanu je zajednicka njihova nacionalnost i poreklo,sto nije sporno,al njihova dela se u mnogome razlikuju...Dok je NAS i sa ponosom kazem NAS Robert Prosinecki (http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8) igrao fudbal,doneo titulu CRVENOJ ZVEDI evopskog i svetskog sampiona i doneo neverovatnu radost,istorijski uspeh,i on je jedan od tih ljudi zbog kojih je CRVENA ZVEZDA postala svetsko ime i obelezje celog balkana i Srbije, VAS Franjo Tudjman je proteravao i klao Srbe iz Hrvatske i naneo patnju i bol zemlji Srbiji kao i njenim stanovnicima...E meni stvarno nije jasno odakle vama obraza da samo pomislite na prozivanje Crvene Zvezde i Prosineckog zbog njegove nacionalnosti.Mozda zato sto je on, kao i cela generacija te Crvene Zvezde 91' godine nabila vama kao i svim buducim narastajima koji ce se eventualno opredeliti da navija za Partizan nabio KOMPLEKSE,koje jos 10000000 godina a moda ni tada necete moci da izlecite...Pricate o fudbalu a pola Vlade je u upravi Partizana i javno podrzava Partizan,npr(Dacic,Tadic,Nikolic itd itd itd)Ruku na srce,igraci su vam odradili posao i usli u LS i SVAKA CAST,pa i kada ste igrali protiv Anderlehta i ja sam navijao da prodjete dalje,jer bolje i neko da nas predstavlja u Evropi nego niko...E sad druga je stvar sto vi niste realni,i sto se tripujete sto vam dolazi npr Arsenal...E pa evo jedne zanimljive informacije koje sigurno niste znali: Igraci i strucni stab Arsenala kada su bili u Beogradu i razgledali grad,isli su i da posete muzej FK CRVENA ZVEZDA( you can go to nearby Marakana stadium to see the trophy from the close range)tako da ljudi daj cutite,gledajte svoj klub,bodrite ga , navijajte il sta vec, al pre nego sto i pomislite da prozivate nekoga zato sto navija za Zvezdu,prvo se malo bolje informisite...HVALA!

mecok

pre 13 godina

Evo vam dobitna formula za superiornu Zvezdu,dvojicu najtanetovanijih iz Crne Gore,dvojicu iz Makedonije,dvojicu iz Bosne,dvojicu iz Hrvatske i troje iz Srbije fudbalera,to je dobitna kombinacija,pusti petorazredne igrace iz latinske amerike,a onaj ko je nacionalista i smeta mu poreklo fudbalera nek se uclani u politicke stranke i nek se tamo bori za svoje ideale ..setite se ko je sve igrao u najjacu Zvezdinu generaciju.to je dobitna formula.

Grobelar

pre 13 godina

Napokon jedan gospodin čovek u komšinici. Ovo je prilika da se Lukić, Krisić,Koroman,Stamenković i njima slični nauče osnovama kulture. Robi nije takav tip čoveka da posle poraza pronalazi krivce u tudjem dvorištu kao što smo navikli bar deset godina unazad. Da ne dužim mnogo, uvek sam te oštovao i kao igrača i kao čoveka iako sam grobar. Srećno MAJSTORE!!!

More

pre 13 godina

znam da ce sad mnogi ke*ati zašto je išao u Zvezdu,ali siguran sam da če mnogi u Hrvatskoj,sad više pratiti rezultate Zvezde kao što prate rezultate Totenhema:-),Robi nisi ništa manje Hrvat,u biti Robi takve kao ti ne vole ni jedni ni drugi nacionalisti,SRETNO ROBI LEGENDO,Pozdrav Iz Hrvatske

lazar

pre 13 godina

Bice to sledece sezone..a mozda i one tamo.Oni su se pogubili,ne znaju gde teraju..ali dobro,pocetnicki treneri za pocetnicki tim...gde ce drugde da se vezbaju nego u zvezdi

meda007

pre 13 godina

Svoje sudjelovanje u humanitarnoj akciji za izgradnju spomenika “Hrvatske pobjede Oluja 95″ u Kninu, potvrdili su predsjednik RH dr. Ivo Josipovic, ministar obitelji, branitelja i medugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivic, gradonacelnik Zagreba Milan Bandic, sportaši Zvonimir Boban, Robert Prosinecki, Igor Štimac, Zdravko Mamic i brojna druga poznata imena. Oni ce u call centru, koji ce se organizirati u salonu namještaja na Trgu Ante Starcevica u Kninu, tijekom svecanog koncerta HRT-a u cetvrtak u 21 sat, primati pozive gradana na broj 060 9009, te na taj nacin donirati novac za izgradnju spomenika, za koji je potrebno prikupiti 6 milijuna kuna.

Gost

pre 13 godina

1. Prosineckom zelim doborodoslicu u Srbiju i da ovo godine osvoji drugo mesto u JSL i da "dogura" do polufinala kupa.
2. Meni nije problem sto je Robert hrvat bez ikakvih problema bih prihvatio bilo kojeg kvalitetnog trenera hrvata u Partizanu ali meni su problem ovi sto su se busali da su "srpski brend" da su za pravoslavnu a ne Jugo-ligu da smo mi Jugoslovenski tim (a ciji su oni da mi je znati, kada su formirani od ostataka kluba Jugoslavija- nasledili su stadion Jugoslavije, objekte, igrače pa čak i crveno belu boju).
3. Dobro de i vodja navijaca (onaj iz Djenove) im je bugarina pa sta onda.

fer86

pre 13 godina

Izgleda da odsad pocinjem pratiti i vasu ligu,ipak je prosinecki dosao na klupu zvezde..kapa dolje majstore,i nadam se da ce zvezda zgaziti partizan u slijedecem derbiju kao sto smo ih i mi nagazili one predivne maksmirske veceri petardom...Sretno zuti!
BBB Trešnjevka,Zagreb

Nesa_Delija

pre 13 godina

Prvo zelim da porucim grobarima,da umesto sto gledaju u tudje dvoriste bolje gledaju u svoje jer oni nemaju kredibiliteta da kazu rec o Zvezdi,uostalom i Aleksandar Stanojevic je iskusan trener sa bogatim trenerskim pedigreom!Mada razumem ih,ipak je Zvezda bila prvak Evrope i sveta....
A sada sto se tice Robija.Robi dobrodosao u svoju kucu i svoj klub.Mislim da je svaka rec hvale nepotrebna jer se vec o tvojim kvalitetima,ne sam ofudbalskim vec i ljudskim sve zna...Tako da zelim ti puno srece kao treneru Zvezde i ja verujem da ces uspeti da vratis Zvezdi sjaj koji zasluzuje!Ovaj dan sam sanjao od kada sam cuo da postoji ta mogucnost.I ako ne osvojis ovo tekuce prvenstvo nece biti smak sveta,bice i narednih sezona! :)
Samo napred Zvezdo!

P.S Svim pravim Delijama je puno srce ove veceri!

ilija

pre 13 godina

Pustite politiku i sva sra*a koja su za nama. Covek je legenda fudbala i ta legenda se vraca ne mesto uspeha. Treba ga pustiti da radi i da ti maksimalnu podrsku, saobzirom da treba imati u vidu da je preuzeo raspalu Zvezdu. Srecno Robi i ostao sto duze ti nama u Zvezdi!!!!

Nenad

pre 13 godina

Dobro dosao u Srbiju... Napravi jaku Zvezdu, jer je potrebna srpskom fudbalu..

p.s. Tacnije receno: Partizanu su potrebni jaki sparing partneri u borbi za Ligu Sampiona..

drnda

pre 13 godina

kada su vas Zenit i Slavija prasili dicili ste se POBEDOM SLOVENSKE BRACE,kada vas deljkaci Partizan to je onda poraz od NESRBA,kada vam je novi trener Rvat onda imate sirokoevropsko shvatanje,i vizije!!!sve u svemu smesni ste kao crtani film.bice isto kao i sa Ratkom,Cedom,Dusanom, Zemanom,Kristicem,Dzajicem,...kada dolaze ne mogu biti bolji,a odlazi...odlazi!!!vama nema pomoci.poseban pozdrav delijama knin,stigao im je ljubimac

Pedja

pre 13 godina

Pozdravljam ovaj potez u smislu smirivanja strasti izmedju SRB i HRV, ali i zbog toga sto jasno pokazuje da Zvezda nije "Srpski" klub, nego EX YU Klub i da ce to uvek i biti. Toliko i bravo za hrabrost

Brcko

pre 13 godina

Opet vijest o CZ i opet vise grobarskih komentara, hahaha kakvi kompleksi. Nama se rugate a legende kluba su vam Fadilj Vokri, Stjepan Bobek, Dragan Mance, gdje vam se sportski direktor zove Albert Nadj a osnivac Franjo Tudjman... Onda jedan od vas opet kaze da kup sampiona nije nikakvo dostignuce, jer boze moj, zvalo se kup sampiona a ne liga... Da vas nema stvarno bi vas trebalo izmisliti hahaha.

Dzoni

pre 13 godina

Kakvi komentari pojedinaca.Srbija je dno sa ovakvim ljudima danas.Puna podrska Prosineckom ,vreme kad sam bio stalan posetilac marakane i ponostan zvezdas ,sad me primitivci odbijaju da uopste krocim na stadion.

Milos

pre 13 godina

Sa srecom ti bilo, Robi! Nemam sumnju da ces biti super trener, ali sa ovakvim timom bi i Murinjo, Kapelo i Del Boske zajedno muku mucili da nesto vise urade.
Nadam se da ce ovi iz uprave da ti daju bar 2-3 godine iako ne osvojimo titulu ove godine.

lone wolf

pre 13 godina

Jao srbende nase, spremite se na ogromno prozivanje! :)

KK SLEDECA SEZONA

FK RUZNA PROSLOST (a da ne govorimo o sadasnjosti)

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!

ZG TOM

pre 13 godina

Kada Prosinečki kažw da ima viziju to mora da ima osnove.Prije EP 2008. šest mjeseci ranije nakon briljantne pobjede na Wamblayu nad Englezićima, rekao je tada Robi biti ćemo prvaci Evrope. Tada još nije znao da će Eduardo slomiti nogu.I bez Dudua dogurali smo do četvrtfinala,Dudu bi sigurno ugurao jednog u 90 min., a samo sekunde su nas dijelile do polufinala sa ,kaki vi kažete pancerima, koje su postale naše mušterije u nogometu. U skupini smo ih dobili odličnom igrom i molili su se da opet ne igraju sa nama u polufinalu.Izgledna bi bila pobjeda u polufinalu i eto nas u finalu sa Španjolcima i ko zna........
Eto takvu je viziju imao Robert.

Милош Видојевић

pre 13 godina

Ја мислим да је прави потез,човек стварно воли звезду,а и ГРОБАРИ ГА СЕ МНОГО ПЛАШЕ,већ сад :)))))))))))

Navijac Partizana

pre 13 godina

Alo Srbi sada vam ne smetaju Hrvati? Ja licno nemam nista portiv Hrvata ali me zanima da li ce i sada da se peva kod vas na severu "UBI HRVATA DA SIPTAR NEMA BRATA"? Srecno Roberte...

Slav

pre 13 godina

E sad se pitam da li ce delije na sledecem derbiju da nas prozivaju ustasama...
Ovo nije usmereno protiv Robija,nego na licemerstvo delija koji se sad dodvoravaju Prosineckom,a iza ledja pljuju ustase i od kompleksa i nas tako zovu...

Arconada

pre 13 godina

Najuspesniji fudbaler sa ovih prostora zato sto je jedini bio: klupski evropski i svetski sampion, sa reprezentacijom U20 takodje svetski sampion a sa seniorskom reprezentacijom treci na svetu. Veliki mag.

Немања, Праг

pre 13 godina

Тана нана нана нана Роберт Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки!

Milan

pre 13 godina

ROBI MAJSTORE,POPRAVI NAM TRAKTORE :)
Dobro došao lafe,opet ćemo uzeti Champions L. samo opuštenzi....
(Sima,Banatski Brod, 9. decembar 2010 21:09)

A kad ste vi to uzeli Ligu Sampiona? Ne LAZITE VISE. Nikad niste ni ucestvovali. Strasno...

Strasni su kompleksi tvoji, to sto se nije zvalo Liga Sampiona, tj pod tim nazivom, ne umanjuje najveci ikada uspeh srpskog sporta uopste (ne potcenjujuci kosarku, ali fudbal igra 30 puta vise ljudi na planeti). Sad idi leci svoje komplekse, jer Partizan nikada nece osvojiti ono sto zvezda jeste. Kao sto je cinjenica da je Partizan u kosarci institucija za Zvezdu, tako je Zvezda u fudbalu za Partizan, osim ako ti mislis da se istorija nekoga kluba racuna od zadnjih 3 godine. Idi spavaj, mnogo si rano ustao.

Nikola

pre 13 godina

Gluposti pa ja vise postujem hrvate nego crnogorce koje vi forsirate.Za ove znamo da nas mrze i to ne kriju,a ovi vasi na fino zavlace,dobri samo kad im treba.

Boki

pre 13 godina

setite se maksimira kada je prosinecki tukao zvezdine igrace
(sumita, 9. decembar 2010 23:46)

To je bio Zvonimir Boban a ne Prosinecki.Pljujes a nemas blage veze

@marco@

pre 13 godina

Ne mogu da verujem koliko grobarima bode oci ovo sto je Prosinecki postao trener Zvezde,toliko da od prvih 10 komentara su 7 grobarskih koji kao pametuju nesto i podcenjuju ga,i njega i nasu Zvezdu,uplasili ste se derbija mozda,jer ova ljudina poseduje pobednicki mentalitet? Sada vam je pukla i tema za zezanje SRPSTVA izgleda da vas i to boli,u Zvezdi nikad nije bilo bitno koje si naconalnosti vec umes li da igras,i ljubav prema klubu.Ja sam tek sada siguran da cemo nesto napraviti za razliku od poslednjih par godina,zasto,pa zato sto konacno imamo trenera na koga nece moci da uticu menadzeri,zato sto zna sta je totalni fudbal,jer ga je sam i igrao i to vrhunski,pa ako je pocetnik,svi su nekada morali da pocnu,i Mourinjo,i Venger,i Ferguson,zato ne mogu da skontam ove zlonamerne ljude koji u tome traze neki izgovor da je greska sa Prosineckim.
Vidim grobarima smeta i to sto je Hrvat,pa ljudi moji kakve to veze ima sa sportom,na terenu ne igras bolje jer si Brazilac ili Argentinac,vec zato sto umes ili ne umes,isto tako je ili znas da vodis ekipu ili ne znas,muka mi je o tih nazovi nacionalista,pa takvi kao sto su oni su nas i gurnuli u rat od koga i dan danas ne mozemo da se stabilizujemo i budemo normalna drzava,ni mi ni oni,muka mi je od ovix koji sport stalno vezuju sa poltikom,pa politicari su to da se unisti nesto vredno i doprineli sa takvih par likova koji i pisu takve stvari,politika nema mesta u sportu,ali kod nas izgleda da i te kako ima,upravo jer im takvi ljudi daju podrsku,ali da ne pisem o tome nije to tema,mada mi je tesko da precutim kada vidim sta sve i kakvi ljudi pisu ovde uxvati me muka,pa se zanesem...

Sve u svemu ROBERT PROSINECKI je zasluzio da mu se ukaze ovakva prilika i nemam ni najmanju sumnju da ce da iskoristi to na pravi nacin,ako dobije slobodu u radu kakva mu je potrebna,ROBI NAPRED LEGENDO NASA,LEGENDO NE SAMO SEVERA,VEC CELE MARAKANE!!!!

Đorđe

pre 13 godina

Kakve veze ima da l' je Hrvat, Srbin, Marsovac ili pak Džedaj. Neka radi svoj posao zbog kog je došao. Napred Roberte, Zvezdaši su uz tebe.

Max

pre 13 godina

Svoje sudjelovanje u humanitarnoj akciji za izgradnju spomenika "Hrvatske pobjede Oluja 95" u Kninu, potvrdili su predsjednik RH dr. Ivo Josipović, ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, sportaši Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Igor Štimac, Zdravko Mamić i brojna druga poznata imena.

Zagi_PFC

pre 13 godina

ROBI MAJSTORE,POPRAVI NAM TRAKTORE :)
Dobro došao lafe,opet ćemo uzeti Champions L. samo opuštenzi....
(Sima,Banatski Brod, 9. decembar 2010 21:09)

A kad ste vi to uzeli Ligu Sampiona? Ne LAZITE VISE. Nikad niste ni ucestvovali. Strasno...

Igor

pre 13 godina

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_Cup_and_UEFA_Champions_League_winners

Zvezda nije osvojila Ligu sampiona, e grobari grobari, ynaci wikipedia i zvanicni sajt Lige Sampiona laze. Znaci Real ima 3 titule, Liverpul jednu, Inter jednu, Bajern jednu:-)..Pa da se vi pitate ovako bi to izgledalo, falsifikovanje istorije. Idite pokusajte bod da uzmete u evropi, u zadnje tri godine skor vam je jedna pobeda i 24 poraza, sramotite se. Bolje je i ne igrati nego tako igrati. U kosarci svaka cast, ali za fudbal tisina.

Лазар

pre 13 godina

Питање упућено водећим људима најсрБскијег клуба и навијачима истог: Зашто на тренеровој јакни пише RP, а не РП?

Zvezdas iz EU

pre 13 godina

Dosao covek, evropski i svetski prvak sa Zvezdom, pa sada grobari mogu samo da sanjaju te titule. Sto vi ovo igrate u Evropi to moze svaki iole manji klub, ali uspeh Zvezde mozete samo da prepricavate na casovima osnovnog obrazovanja. Napred Robi i puno uspeha.

Matrix

pre 13 godina

Dobro došao Robi ,Robi je jedini hrvat koji uvek kada dodje na marakanu bude dočekan ovacijama.Konačno jedan pametan potez uprave,još samo da oderamo onog grobara Raju Božovića i ima da nam svane.

doom

pre 13 godina

био је сјајан играч, мени као Гробару, Југовић и он из те генерације су били за највеће поштовање. искрено, желим му све најбоље на клупи комшинице.

moreira

pre 13 godina

Samo da potsjetim, ove nase cimbenike iz zvijezde da ako je Robi dao gol sa Autokomande , onda je Raca Petrovic dao sa Autubuskog stajalista!!!!

Marko

pre 13 godina

Za ovog koji kaze da Zvezda nije nikada osvojila Ligu Sampiona..:-)imam jedno pitanje. Ako je tako kako Real iz Madrida predstavlja najuspesniji klub sa 9 osvojenih titula, nesto se ne secam da je osvojio u zadnjih 15 godina toliko. Ipak mislim da doticna osoba vise poznaje sah od sporta, inace se ne bi brukao sa takvim komentarima.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Liga_Šampiona

Idi malo obrazuj se.

Rade Milosavljevic

pre 13 godina

Svi su imali viziju koji su u poslednje vreme dolazili u Zvezdu, ali vizija ostaje samo vizija ako nema para. Dakle, kako funkcionisati bez para, kako placati strance, kako, pre svega, vratiti, ili smanjiti dug? Te odgovore ne vidim, a finansijski problemi, dovodjenjem stranaca se samo produbljuju.

Brane

pre 13 godina

Robi, ti ces biti sledeci trener Zvezde kog je Vosa ispratila.
Nije problem u trenerima. Problem je sto Lukic ne moze vise da zatvori dovoljno utakmica a niste naucili da igrate posteno.

selektor

pre 13 godina

hahaha... mnogo smesno zaista... Ali lepo se slazu boje kluba sa kockicama zastave odakle je ovaj plavusan :-)))) Jos kad razviju te zastave al' ce biti veselo hahaha
Tako to radi najsrBskiji klub!

grobari034

pre 13 godina

bolji potez niste mogli da uradite zvizdace mu i u hramu i na marakani i gde se god pojavi.vidi se da ste postali jedan amaterski tim koji ce zavrsiti prvenstvo na 4 ili 5 mestu

Vulin

pre 13 godina

Ljudi treba da se razvija rivalstvo, a ne neprijateljstvo. Dok god grobari ne budu navijali za Zvezdu u Evropi, a delije isto tako za Partizan, nema dobroga ni za jedne ni za druge, ni za srpski sport. A ove maloumnike sto pljuju, psuju i lupaju prostorije i slicne njima treba poslati da kopaju kanal za telefonski kabal pa da od njih drustvo ima koristi.

Miki

pre 13 godina

Imao sam veliku čast da Robija gledam na prvoj trenig utakmici po dolasku u Zvezdu na pomoćnom stadionu Marakane. Zvezda je pobedila Rad sa 2:0, a Robi je bio najbolji igrač na terenu. Svi koji se iole razumeju u fudbal pamte šta je dalje bilo i koliko je dao Zvezdi. Zvezda mu se delimično odužuje davajući mu novu šansu i ja se iskreno nadam i zbog Zvezde i zbog njega da će je ponovo iskoristit. Što se komentara tiče vidi se da je većina napisana od nepismenih, primitivnih i u velikoj meri mržnjom zaslepljenih navijača i nisu vredni nikakve pažnje.

Krstic

pre 13 godina

Vratio bih se malo na istoriju dovodjnje trenera pre par godina u Zvezdu,taj trener je bio bivsi jugoslovenski reprezentativac,igrac veleza a zvao se Dusko Bajevic.Fudbalsku karijeru zavrsio u Grckoj,gde je posle fudbalske karijere postao trener. Trenirao je vodece timove grcke i sa njima osvajao prvenstva.Zvezda ga dovodi u Beograd da bude trener zvezde,ali kako zvezda nije imala kvalitetan tim rezultati su bili losi i desilo se nesto sto neverujem da se ikada tako nesto desilo,za vreme jedne utakmice tim zvezde je gubio i razulareni navijaci su toliko poceli da ga vredjaju pogrdnim recima i on ze vreme same utakmice napusta teren ne mogavsi da podnese odnos navijaca prema njemu.Ni kriv ni duzan,jer on nije selektirao igrace,bude nateran da napusti teren dok je igra jos bila u toku. Usput da napomenem da je po nacionalnosti srbin,sto je za delije veliki preduslov.Samo vidite kako komentarisu sto je Partizan osnovao Tudjman jer je on hrvat iz Zagreba.Ovo pisem da se Prosinecki ne iznenadi ,ako ga strefi sudbina,finog gospodina Bajevica.

Dragan V.

pre 13 godina

...i ja imam viziju: komsinica sledece godine igra ligu sampiona na PlayStation3!
Lukicu, Adzicu hvala vam do groba!

Mnogo dobar grobar!

matejalexa

pre 13 godina

Prva vest je da ce komsinica kao srpski klub pripreme poceti u bratskom zagrebu,a pojacanja ce biti na svim pozicijama u timu.Ivkovic Tomislav,Bracun,Krmpotic,Sugar,Borovnica,Zoran Vujovic,Zlatko Vujovic,Safet i Sead Susic,Sulejman Halilovic,Ibrahim Gaj,Muhamed aval Isah,Sabanadzovic.U sponzorski pul je usla TV AL Dzazira,pa ce drugi deo priprema biti obavljen u Teheranu,a planirano je da se pred pocetak prvenstva odigra bratska utakmica Dinamo Zagreb-zvezda.NAJSRPSKIJI KLUB

Sanader

pre 13 godina

Želim Žutom sve najbolje u CZ a samo želim reći da ga nitko nije tjerao u CZ ni 87 a ni danas...sam je uvijek donosio odluke...Za CZ je dao najviše a žao mi je što nije za Hrvatsku dao puno više...najbolje godine nije ni mogao dati a to su početci 90-ih..Sretno Žuti

Dovla

pre 13 godina

Dali ce Robi biti dobar to ne zna niko!Bas niko to ne moze da zna!To cemo saznati do leta,a sto se tice znanja sigurno da ovi klinci mogu da nauce od njega vise nego od proslih trenera Zvezde zajedno!Covek je igrao u Realu i Barsi i nesporno je da ima veliko znanje sad cemo videti kakav ce trener biti.POZ ZA SVE DELIJE,INACE GROBARI NE JAVLJAJTE SE VAMA JE DO JUCE ADEM LJAJIC BIO GLAVNI IGRAC.LJUDI SE NE GLEDAJU PO VERI,ROBI JE UVEK BIO LEGENDA I BICE!

Galaktiko

pre 13 godina

Godine su prosle pune muka, ginulo se ya slobodu nemo,
i uy pesmu umesto jauka, druze Tito mi ti se kunemo....
Jel vam to sad himna? A busate se u prsa da ste srpski tim.
Sta je Srbende,postadoste jugoslaveni,a? Čujem biće i prijateljska sa Hrvatskim Dragovoljcem, bivšim klubom sadašnjeg trenera.
Jel i ovog doveo Rajo?

Titula

pre 13 godina

Pa šta je sad ovo? Pa zašto je morao Robi baš sad da se vrati, pa taman smo se zagrejali da Partizan opet igra sledeće godine LŠ. Pa neće valjda sad Zvezda da bude šampion_?

Tako valjda razmišlja prosečan partizanovac.

Izgleda da je Zvezda baš, baš rešila da uzme titulu.

Samo još da vratimo Antića u repku.

Milan

pre 13 godina

... изабери ФУДБАЛ ... уместо ногомета,
... изабери ГОЛМАНА ... уместо вратара,
... изабери ОДБРАМБЕНОГ ИГРАЧА... уместо бранича,
... изабери НАПАДАЧА ... уместо играча навале,
... изабери ОФСАЈД ... уместо залеђа,
............ изабери КОРНЕР... уместо ударца из кута,
... изабери КАПИТЕНА ... уместо капетана,
... изабери ХУМСКУ 1,
... изабери САМО ЈЕДАН КЛУБ НА СВЕТУ ЦЕЛОМ,
... изабери ПАРТИЗАН И МАЈКУ СРБИЈУ !!!!

Kriik

pre 13 godina

Iskreno mi je žao Robija. Neafirmisan kao trener a popio je nevidjenu kosku. Raspalu zvezdu u najraspalijem momentu da preuzme nije baš pametan potez. Samo će poljuljati reputaciju koju je imao.
Živele Udarnik čarape !!!

Omladinac

pre 13 godina

Alo bre ljudi o cemu vi pricate? Imate li vi mozak ili upijate sta god da vam se servira?!!!

Prosinecki - trener? Ma daaaaaj... zar posle svega sto se desava u nasem fudbalu to jos uvek zovete "trenerom".
Ne dragi moji, da je ovo iole nezavisno novinarstvo naslovi u medjiama bi bili "novi pijun na klupi Zvezde".

U nasem fudbalu ne postoje treneri... postoje samo pijuni...

Zelim sve najbolje i uvek cu zeleti bilo kome ko dodje na klupu Zvezde... ali ovo kuda ide nas fudbal... place mi se svaki put kad gledam neku utakmicu :P

Nino

pre 13 godina

aahahahahaha komedija... robi care 100 % si bio u pravu grobari te se stvarno boje... sto govori prvi 20 komentara koji su objavljeni... su njihovi hahahah ... m`da vjerovatno B92 mi nece objaviti komentar (razlog... poznat.. gura se drzavni proekat zvani PARTIZAN)

DVK

pre 13 godina

Ne mogu da verjem koliko komentara ima od strane navijaca Partizana.Oni sve sto vise imaju uspeha,to sve vise pljuju i vredjaju Crvenu Zvezdu.Drago mi je sto se Robi vratio u Zvezdu,jer za razliku od mnogih sto ovde komentarisu ja pamtim njegove igre.Puno mi je radosti doneo.

...

pre 13 godina

Nisam verovao da će doći dan kada ću prestati da navijam za Zvezdu ali zbog Zvezdine uprave i to se desilo.
(THORGAL, 10. decembar 2010 09:34)

E jak si mi ti navijac i bio...

zg

pre 13 godina

Jedino što mi nije jasno u toj cijeloj priči jest činjenica da je ovo njemu prvi klub koji trenira,a koliko pratim stanje u Srbiji očekivanja Zvezde su velika i imperativ je osvajanje prvenstva nakon dugog posta,a rizik je taj da bi on u slučaju lošeg uspjeha mogao izgubiti simpatije na obe strane.
Doduše na jednoj je dobar dio simpatija već izgubio,nažalost.

Ss

pre 13 godina

Ovo je pre svega dobar marketinski potez jer ce ovim bez problema biti 30+hiljada na meceu sa SD.E,sad...koliko Robi moze kao trener...Ja se iskreno nadam mnogo.Voleo bih da mu se niko ne mesa i da skroz samostalno obavlja posao,ali mislim da ne bi ni dolazio on u Zvezdu da mu se neko mesa u posao.Posle nekoliko dana odusevljenja zbog ove stvari sada se vracamo u surovu realnost,da su nam igraci polovni,da nema pravog vodje na terenu da nemamo igru....Nadam se da ce Robi svojim autoritetom uraditi nesto,da se dignemo iz ove bede jer Pizon,Ratko,Kristic-nisu oni nista unapredili Zvezdu da se ne lazemo.Robi-pokazi se ,podrska nece izostati za to ne brini

Maree-grobar

pre 13 godina

nisam ovo ocekivao, ali nek ti je sa srecom robi. Samo ces morati da se boris sa demonima koji unistavaju zvezdu iznutra, Hadzicem i Lukicem...

TVRTKO RIMAC

pre 13 godina

još ne mogu da vjerujem da naš robi je trener crvene zvezde šaljem e mail iz Hrvatske i ne mogu da vjerujem kad čitam i srpske i hrvatske sportske medije a neka i ja bi bio trener bilo koje nacije samo da mi dobro plate e sad još fali da neki srpski trener dođe za Hajduk ili Dinamo da potpiše pa će biti dobro druženje brastva i jedinstva jedino nam drug tito fali pozdrav iz Vinkovaca u RH

Tvrtko

bocasso

pre 13 godina

ne znam zasto je Dzaja toliko ironican..."dosao kao neafirmiran fudbaler" nije tacno,to jednostavno nije tacno,i to je jako ruzno sa strane Dzajica,gde Dzajic hoce sebi da da na znacaju kako je on toboze njega otkrio.cista sujeta i zloba,ovako stvari stoje...Prosinecki je 1987 godine osvojio sa mladom reprezentacijom prvenstvo sveta u Cileu,i proglasen najboljim mladim igracem tog prvenstva,nakon toga takodje 1987 potpisuje za Crvenu Zvezdu,i kako Dragan Dzajic moze da kaze da je se radilo o anonimnom igracu...kako najbolji mladi igrac sveta moze da bude anoniman...Dzajic je zloban i nacionalisticki nastrojen,pokazao je mrznju i zavist,a ja da porucim Robiju,ne obaziri se na takve price i zle komentare,sta god da uradis ti ces zauvek biti u nasim srcima...DIVNI COVECE

dzericak

pre 13 godina

Nadao sam se da do ovoga nece doci. Robi je u Zvezdi sve vreme bio OK. jeste malo u pocetku previse davio sa loptom, ali je posle sve doslo na pravo mesto. Sta hocu da kazem - ko god dodje na mesto trenera Zvezde ode ili okaljane reputacije ili ogorcen. (Cak mislim da je jedini izuzetak Miljanic tamo negde ranih sedamdesetih.)

Petar

pre 13 godina

Najvaznije je da Robi zavede discipllinu, da bude autoritet, neko sa kim se igraci ne zezaju, neko ko je iznad igraca. na tome se bazira uspeh Fergusona, Murinja, Vengera i ostalih velikih trenera. A dosadasnji Zvedini treneri nisu imali ni a od autoriteta, igraci su znali da stoje na klimavim nogama i da ce dobiti otkaz posle prvog neuspeha, a siguran sam da pojedini igraci u takvoj situaciji sticu sigurnost da su veci od trenera i da ce njihove greske trener placati. Stanojevic je poceo da zavodi red u Partizanu, rezultati ce se videti u narednim mesecima. I na kraju, SRECNO ROBI!!! Zaista svim srcem zelim da u Zvezdi kao trener postaes barem deo onoga sto si postao kao igrac. I delic ce biti dovoljan za tiule.

Toma

pre 13 godina

Ja u potpunosti podrzavam ovaj potez zveke. Kada bi se mi ljudi sa balkana malo vise voleli i napravili balkansku ligu tu bi se pikala fuca.

prtizanovac

pre 13 godina

Strastveni sam navijac Partizana, ali me je vest o dolasku Prosineckog za trenera Crvene Zvezde od srca obardovala. Sve cestitke Robiju.Prvo je Vanja Udovicic otisao u Mladost, a sada nam je dosao Prosinecki. Neka njihovi potezi budu najava za jos puno drugih dolazaka iz sredina bivse nam domovine. I ne vidim razloga da Partizan treba da se toga plasi. Naprotiv. Ako je Zvezda jaca i on ce biti bolji. Ne bi se desio ovaj debakl Partizana u Ligi sampiona da nam je liga jaca. Srecno.

slobodan ili ne

pre 13 godina

treba njemu i "crvenoj zvezdi" pozeleti puno uspeha i sacekati da vreme ucini svoje ! mislim da je to i u interesu "vecitog" rivala "partizana" ! I SAD PRESTANITE SA PREPUCAVANJEM ili VREDJANJEM !!!!

-

pre 13 godina

@Grobari, eno vas i Makabi tamo odvaljuje od... košarke, idite gledajte, ne zamajavajte se sa našim vestima...
(', 9. decembar 2010 20:57)

A kako ti znaš šta Partizan radi? Malo se zamajavaš tuđim stvarima, a? Ako, ako, nije to sramota.

Mirijevac

pre 13 godina

Legendo, jedna molba za tebe: nauci molim te jednog levaka i jednog desnjaka u timu da izvode slobodnjake kao sto ste vi nekad. Nekad protivnici nisu smelu da fauliraju igraca Zvezde od 16 do 25m jer bi to gotovo sigurno bio gol iz slobodnjaka. Imam utisak da trenutno ni jedan igrac Zvezde ne zna da dobro izvede slobodnjak.

sasajoe

pre 13 godina

Robi Majstore dobrodosao , e sada skine ove izolacije i spoji ex-yu Klubove. Jedino tako bi pojacali nase ex-yu lige i uputimo se svi ka evropi!!! Dosta je vise Zabara, Svabe i Spanjolce !!!

Dzoni Ds 1989

pre 13 godina

ROBI NAPRED.CRVENA ZVEZDA JEDINI SAMPION EVROPE I SVETA.NAJVECI KLUB U JUG EVROPI.GROBARSKI I OSTALI KOMPLEKSASI PLACITE.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League

Boza

pre 13 godina

Roberte, dobrodoshao, zelim ti srecu i uspehe.
Ovo je veliki rizik za njega, ali takodje i velika shansa. Josh neko vreme sigurno ne bi mogao da bude trener nekom malo jachem timu sa ovih prostora, ako ovde uspe ovo ce mu biti odlichna odskochna daska za dalju karijeru.

Krapina

pre 13 godina

Za mene je on uvijek bio,ostao i ostat će,Robert Prosinečki zasigurno najbolji nogometaš svih vremena ex-Yu,naš dečec i naše gore list.Sretno mu bilo u Zvezdi,jer on nije kriv što je ga Ćiro 1987 otjerao iz Dinama,a 2000 to isto učinili Zajec i Barišić!Uostalom pitajte košarkaša,Zorana Sretenovića gdje je doživio veće ovacije i slavu u Beogradu kod Delija ili u Splitu od Torcide i gdje mu je bilo ljepše??Mislim da je to,svakom pametnom i racionalnom čovjeku,dosta!!

Tomato

pre 13 godina

Auuu koliko komentara iskompleksiranih grobara, pa ovo postaje zabrinjavajuce. Sa standardnih njakanja tipa katanac, kleo se kleo, bari, dominiraj su presli na prosto prosirene recenice sa primesom primitivnog filozofiranja. Napredujete rodjaci, to je za svaku pohvalu!

Saša

pre 13 godina

Dobro došao na Marakanu.Puno uspeha u 2011 god.Želimo DUPLU KRUNU!Dobar rad u polusezoni,kvalitetna pojaćanja na 2-3 pozicije i biće uspeha.SREĆNO!

Sandro

pre 13 godina

Ali stvarno, nada umire poslednja! Dzaba nam jaka tradicija kad je kontinuitet samo nizbrdo.. taj covek je prava ziva legenda te crvene zvezde i te slavne proslosti na koju se svi pozivaju... Nisu ni pare toliko bitne koliko dobra atmosfera, pa pogledajte Chievo, boje ga se sampioni, a budzet malo jaci od zvezde... Samo nemojte da bude losa atmosfera jer neki olosi nemaju sta da zamere coveku pa potezu nacionalnost i sl gluposti. Legenda zvezde! Srecno im bilo :)

voja

pre 13 godina

Svaka cast Legendo, svaka rec ti je na mestu, iskreno sta god da uradis (pa makar nista), sama tvoja pojava je dovoljna da uzdigne klub i navijace, bas mi je drago da si se vratio u nasu Zvezdu i pravi navijaci zvezde ce uvek biti uz tebe...dobrodosao

nenad

pre 13 godina

@Treba ti sreca da trojica sutnu penal preko stadiona da bi igrao u LS!!!

[link]
(toliko o sreci, 9. decembar 2010 21:06) Samo neko ko je bezobrazan moze da postavi ovaj link,a da ne postavi i gol Bajerna kada je lopta koja je isla polako,prosla Stojanovicu kroz noge...

Zagi_PFC

pre 13 godina

Prijatelju, Partizan nije osnovao Tudjman. To je velika laz koja se provlaci godinama. 1945 godine kad je osnovan FK Partizan, Tudjman koji je tada imao 23 godine je bio pitomac vojne akademije. Inace je Tudjman rodjen 1922 godine.

joca

pre 13 godina

ko o cemu grobari o nasim vestima.pa zar vi ne komentarisete vas uspeh u ligi sampiona,sta ce te ovde pobogu i zaboga.imate temu o dva postignuta gola pa se hvalite i radujte se tome a to ce istorija zabeleziti i pamtice se i posle 20 god.

Žile

pre 13 godina

Robi, drago mi je što si došao ali neka ti je Bog na pomoći, legendo! Nadam se da ćeš imati svoje JA i da ti drugi neće krojiti tim. Ako bude tako ne sumnjam da ćeš uz određena pojačanja imati uspeha. Srećno!!!

mala marinka

pre 13 godina

robi, svaka čast. želim tebi i zvezdi uspjeh i dobar vitar u leđa. a što se tiče babe vange, neke su se vizije i ostvarile:)

Arhivar

pre 13 godina

Kako reče predivni pisac Lubarda-"NEMA NAMA DNA,VEĆ SAMO BESKRAJNO PROPADANJE"
Mogu i zemlja i nebo da se okrenu ali Sale Janković NE MOŽE da postane trener Zvezde i Adžić NE MOŽE da se skloni sa mesta direktora.
Bez ta dva preduslova-zvezdaši,pomirite se sa sudbinom.
Inače-meni,kao Grobaru,Robi SAVRŠENO odgovara!!!

Srbija zemlja cuda

pre 13 godina

Znaci,sledece godine imamo veliki derbi: FK Partizan protiv Nogometnog kluba crvena zvijezda!!!
P.S. A,bili su "stubovi srbstva".

4. uzastopna titula

pre 13 godina

@
(Acika, 10. decembar 2010 15:30):
-------------
Na čemu si? Hajde nam odaj da uzmemo i mi, da nam bude bolje.
Normalno da ćemo da vam se podsmevamo i da vas ismejavamo zato što ste VI ti koji ste dosadili Bogu i ljudima sa vašim velikosrBstvom! Samo vi, niko kao vi!
Mi smo rođače o Stjepanu Bobeku kao klub brinuli do poslednjih dana njegovog života. Kod nas nikad takve maloumne ideje (ala časopis "zvezda srbija") nisu mogle da prođu kao kod vas. Mi smo svoje asove uvek cenili, koje god da su nacionalnosti bili. I bili ponosni na njih, u svako doba.
Ali vi? Vi koji ste ogrezli u nekom lažnom velikosrBstvu - vi takvi sad imate 'rvata za trenera!

DanteSpumante

pre 13 godina

Evo samo sljedeće imam za reći - Robi, svaka ti čast, na hrabrosti i na svemu što si napravio za Zvezdu, kao i za Hrvatski nogomet. Uvijek si bio ljudina i nadam se da će te Beogradska publika dobro prihvatiti. Inače, ja sam iz Osijeka, ovdje se vodio rat, ali ne mrzim nikoga stoga nemogu vjerovati da još postoje maloumne budale koje vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. Otac mi je poginuo od granate u ratu, pa šta ja sad tu mogu. Nečiji tuđi otac je poginuo od hrvatske granate. Jel' sad to razlog da se vraćamo u prošlost i lupendamo gluposti. Okrenimo novu stranicu budućnosti, bez mržnje. Živjeti se mora. Bratić mi živi u Bg, veliki je Zvezdin fan i stalno je na sjeveru, nadam se da će Robi vratiti i staru slavu istoj. Mi, normalni, neopterećeni ljudi u Hr smo navijali i za Partizan u LP, ali jbg, šta je tu je. Puno sreće i vama dogodine. Inače, navijač sam Osijeka i od 3.g. idem na njegove tekme, niti jednu ne propuštam, ali nažalost, mafija uzela klub i otišli nisko. Uglavnom, Robi sretno, kao i Zvezdi.

soko

pre 13 godina

Bravo, momčino!I neka ti je Bog na pomoći!Želim ti mnogo snage i volje da napraviš uspjeh, a ako i posrneš znaj da ti veći dio istinskih zvjezdaša neće zamjeriti,jer si Zvezdi uvijek davao sve od sebe. Malo li bijaše? Vidim, grobarima nije baš svejedno! Neki i popucaše u neiscrpnom cinizmu, usput dokazujući "dobro pamćenje", u koje nikad ni posumnjao nisam.Uz časne izuzetke, neke bih priupitao da li im je ponestalo duvana....pa, šta se čeka onda?

BBBRS

pre 13 godina

Hajde igraj i bori se Zagrebom ori se...Svuda grmi okolo nasa glazba ponovo,sve je cugnuto ,sve je okoncano ,nasa Zvjezda prvak ponovo!!!

звездан

pre 13 godina

немојте га одмах послије првог пораза смјењивати јер он није крив што имамо лошу селекцију екипе.надамо се са четри добра играча да се колико толико надомијести овај дуго крпани тим

Vlada

pre 13 godina

Šta li vi grobari lu.....e, pa kao da je Stanojević iskusan
trener. Koga je on to trenirao pre Partizana. Svaka mu čast na sadašnjim rezultatima. Ali koga je on to trenirao osim kadetske reprezentacije koju je nešto kratko vodio. Čemu tolika kontradiktornost. Pa vi ste totalno nesvesni. Sportski rivalitet i treba da postoji ali batalite više tu mržnju i likovanje nad Zvezdinim problemima. Jeste bolji i šta sad ? Šta ? Kao da ste posisali svo znanje ovog sveta i postali evropski prvaci u fudbalu. Oladite malo. Neće imati Srpski fudbal nikakve koristi ako Zvezda i u fudbalu doživi sudbinu košarkaškog kluba.

Darko

pre 13 godina

Ljudi kako ne vidite da pre zore ne moze da svane...ma kog trenera da dovedete nista se promeniti nece,mozda za nijansu ali ne nesto drasticno na bolje...ne posedujete kvalitet i dok polako ne krenete da gradite,ponovo,ime i tim ne pise vam se dobro...pogledajte samo koliko ste duzni i samo gledam kako srljate i dajete bombasticne izjave!!!!!Primirite se malo,pa nije crveno slovo uzeti titulu...krenite opet odabirom pravih igraca iz omladinske skole jer siguran sam da ih ima...samo strpljenje,ovako ni Murinjo ne moze nista uraditi sa ovim indijancima!!!

zvezdas

pre 13 godina

Robi, dobrodosao doma!

Nadam se da ce biti upola dobar od onog sto si kao igrac bio.

Srecno majstore.

PS: Eeeh, jos da se Piksi vrati...

Orginalac

pre 13 godina

To se zove stub Srpstva koji ce iti zakatanchen.
Samo se pitam kad ce se zvezdine zvede posvadjati jer je Robert nestabilna osoba i lagano popizdy.

lion

pre 13 godina

hrabro,nema sta! Acu su potrosili, kao i prethodnike, ali me zanima kada ce sportski menadzment da polozi racune? Mislim da su nesposobni, ovo sa Robijem im je slamka spasa!

libra

pre 13 godina

Zelim G-dinu Prosineckom puno uspeha,ali se plasim kakav smo narod da ne prodje kao Antic,i sva velika imena koja su ulazila pod sjajem zvezda u fudbal a nazalost posle se svasta napise o njima i strucnosti.To bi bilo zaista uvredljivo jer on je ipak bio velika Zvezda naseg fudbala.Na pocetku sve najnaj,a posle...ako rezulati budu losi,pljuvanje po medijima.Takav smo mi narod.

Mecklejn

pre 13 godina

Igrali su ligu sampiona,ali se o zvezdi prica!Novine su pune NAS!U istom danu izguve od arsenala,ali je vest da je Prosinecki trener,duplo veca i njoj se posvecuje vise paznje!Kada cete shvatiti da smo za vas institucija i treba da cutite!?Pricate o nekoj dominaciji,a pre 3 godine mi bili sampioni 2 puta!O cemu pricate?Jedina dominacija koju gledamo,kada ste vi u pitanju je teror nad vasim golmanima u Evropi!

Rale P.F.C

pre 13 godina

@Acika
Majstore nije nikakav problem u Prosinečkom, u činjenici da je on Hrvat, već je problem u vašem LICEMERSTVU!
Vi ste se godinama smejali,sprdali,omalovažavali, smišljali pesme i pesmice "inteligentne" poput vas samih, za sve one koji nisu bili Srbi ili nisu bili dovoljno veliki Srbi po vašem kriterijumu,a bili su u redovima Partizana na ovaj ili onaj način!
A sada vidi čuda, odjednom vaš predsednik lukić, koji je inače prednjačio u tim veliko Srpskim izjavama još od 1990, pljuvao sve redom i prozivao, pljunuo sam sebi u lice i ti se još pitaš zašto grobari reaguju na takav način?
Kao inteligentan, kakav se predstavljaš, zapitaj se još jednom!
Ser LICEMER OD SOPOTA, al' bez krune! ;)

toni

pre 13 godina

jedno pitanje...kad bi ja dosa naneku domacu utakmice zvezde u dinamovom dresu a na njemu otraga pise prosinecki...kako bi se provea ????

Милутин Србија у срцу

pre 13 godina

То Роби брате, идемо сад да стварамо нову Звезду, заједно смо јачи, Звезду који ти памтиш, и које се ми радо сећамо !!!

juzni banat

pre 13 godina

grobari aj setite se koliko ste petarda primili u evropi od 95 pa ovamo. pogledajte istoriju lige sampiona i videcete da je zvezda jedna od osvajaca trofeja. robi jeste hrvat al majka mu je srpkinja i jos jedno pitanje za vas koje su nacionalnosti bili vasi ponosi bobek, vokri i mance. tudjmanovi sledbenici ostavljajte komentare na na vasim vestima, a zvezdine vesti ima ko da komentarise

Gordan

pre 13 godina

Bio je super igrac, voleo bih da verujem da ce biti i do bar trener, mozda I hoce jednog dana, ali nije bas more da dodje u zvezdu da se uci, bojim se da ce na kraju sezone imati gori bilans nego kristic, mada u ovakvoj zvezdi ni murinjo ne bi nista napravio. Jos uvek se ne vidi svetlo na dnu tunela...

BC

pre 13 godina

Nije Partizan dominantan polsednje tri godine nego je Zvezda namerno urusavana poslednje cetiri (pet) godina. Dosli su ljudi koji su hteli (verovatno) namerno da ruse Zvezdu (tesko da su samo nesposobni). Trebace jos koja godina da se od toga klub oporavi i postane ponovo jedini ozbiljan fudbalski klub u Srbiji (ranije je imala Hajduk iz Splita kao konkurenta koji je ipak zaostajao, a Partizan se jurio sa Dinamom dok nije izgubio 5:0). Dakle, u Zvezdi se jos radi na oporavku od rusitelja.

markonni

pre 13 godina

Pa da sad Robi to jest Zuti nije hrvat ha,ha ...Čovek finansirao izgradnju spomenika za poginule borce u domovinskom ratu zato sto je Sveđanin.Ma sve je to uredu ali zasto vas je ipak sramota sto je hrvat pa to na sve nacine zelite da pokrijete glupostima pa cak idete dotle da zvanicno izjavite da je Robi legenda a da su svi ostali hrvati itd.Ajde da vidimo nekog Srbina na trenerskoj klupi Dinama pa BBB bi zapalili i njega i stadion

МИКА

pre 13 godina

НЕБИ БИЛО ЛОШЕ ДОВЕСТИ ПЕТРА ВУКЧЕВИЋА ИЗ БУДУЋНОСТИ.ИМА 23ГОД И НЕКИМ ПОТЕЗИМА ПОДСЈЕЋАНА САВИЋЕВИЋА.РОБИ НАДАМ СЕ ДА ЋЕШ ПРОЧИТАТИ И ЖЕЛИМ ТИ СВЕ НАЈБОЉЕ У ЗВЕЗДИ

Rock

pre 13 godina

Auuu koliko bolesnih ljudi ovde ima...strasno!!Ljudi jel vi pratite fudbal samo da bi se prepucavali i blatili pojedince?!....zar bas ni u jednoj vesti ne mozete da nadjete pozitivnu stranu?

Barba

pre 13 godina

Zvezda nije osvojila Ligu šampiona, jer u njoj nikada nije ni igrala, što ne znači da joj se titula pobednika Kupa šampiona ne računa u prvenstvo Evrope. Ali Tojota kup nikada nije bio niti može biti klupsko prvenstvo sveta.

Izbeglica

pre 13 godina

Otjerali su moje srbe iz Krajine, a ovaj zlotvor dize spomenik njihovim ubicama u Kninu :(

Zvezdo moja sta si docekala,
Koliko je samo nasih delija u Hrvatskoj poginulo, a mi covjeka koji slavi tu njihovu pobjedu dovodimo na celo najveceg Srpskog kluba.

Zao mi te Zvezdo!

Valerenga_Fotball

pre 13 godina

Stvarno ne razumem vise ta vasa prepucavanja i konstantna vredjanja. Ne razumem ni vise dokle ce ici to prepucavanje i vredjanje izmedju Srba i Hrvata. Meni nije bitno ko je koje vere, bitno je da je dobar covek, a vas klince truju starije generacije i presadjuju vam mrznju prema Hrvatima iako niste imali veze ni sa cim sto se desavalo. Umesto da budete za primer i da danas sutra budete stvaraoci boljeg odnosa sa Hrvatima vi terate kao i starije zadrte generacije koje ne biraju reci kada se spominju Hrvati. Nije jedan ceo narod kriv ako ste izgubili nekoga u ratu, ne sirite mrznju. Koliko ovo vazi za Srbe toliko i za Hrvate. Znam da ce ovo neke iznervirati ali i oni mene nerviraju sa njihovim komentarima.

Navijac sam Partizana i zelim da imamo jakih, kvalitetnih protivnika u domacoj ligi. Bez uvrede, Crvena Zvezda realno jeste sada slaba i to skodi i Partizanu i srpskom fudbalu. Klubovi se u Evropi oprastaju na pocetku takmicenja a i kada se udje u grupnu fazu postajemo hrana za topove. Zalosno je. Niko nece da ulaze u nas fudbal, u klubovima igraju bambusi, infrastruktura je slaba, mafija rukovodi sa svim u ovoj raspaloj drzavi. I ja se nadam da ce se jednog dana na nasim stadionima gledati utakmice regionalne lige iz koje ce se razviti kvalitetnija igra klubova sa ovih prostora.

Sve u svemu, Robertu Prosineckom zelim dobrodoslicu u Srbiju i srpski fudbal i da stvori jacu Crvenu Zvezdu i da imamo tri jaka konkurenta za titulu - Partizan, Crvena Zvezdu i Vojvodinu, a u skorijoj buducnosti da se uradi nesto po pitanju Nisa, Kragujevca, Zrenjanina, Krusevca i da nam liga bude jaca.

Ære Være Vålerenga

Experience

pre 13 godina

Bice to sledece sezone..a mozda i one tamo.Oni su se pogubili,ne znaju gde teraju..ali dobro,pocetnicki treneri za pocetnicki tim...gde ce drugde da se vezbaju nego u zvezdi
(lazar, 9. decembar 2010 19:38)

Sva sreća da je ovaj vaš ISKUS(T)AN! Evo, čovek je uspeo da ubode DVA gola u 6 utakmica LŠ. To je iskustvo, nema šta...

sale

pre 13 godina

Dobro dosao Robi. Samo, mene malo zabrinuje cinjenica da u zadnje vreme svi najbolji fudbalski strucnjaci su bili prosecni fudbaleri, a ovaj je bio genije...

el gladijator

pre 13 godina

estitam stubu srpstva novog trenera, nekada najboljeg igrača Kroacije i Hrvatskog Dragovoljca. Još jednom ste dokazali da ste bili ponos SFRJ

Zabrinuti otac

pre 13 godina

Razgovaraju otac i sin:
SIN:"Tata,a je li tačno da je Zvezda naš najveći,najtrofejniji i najomiljeniji klub;i da je stub srpstva i institucija za sebe?"
OTAC:"Jeste,sine.To je tačno."
SIN:"Tata,a zašto su,onda Zvezdini navijači toliko nesretni?"
OTAC"...........(ćutanje)..."

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Neka mu je sa srecom. Pamtim ga iz igrackih dana i mozda je ovo zaista pravi potez Zvezde da malo razdrma svoje igrace dovodjenjem legende kao sto je Robi. Bice tesko, ali verujem da se nece predati. Srecno!!!

http://www.worldofbasketball.org

REALan

pre 13 godina

Ex kad se samo sjetim sta ste pricali kad je CG dobila "izbornika"... Al dobro, u svakom slucaju srecno ili sretno. Kako vam odgovara :)

as

pre 13 godina

robi samo napred !!! vrela braca grobari i BBB su se jako uspanicili ali mi imamo vise navijaca od njih zajedno hahah !!! cestitam care, a hijene i shakala ce uvek biti

SRBIN

pre 13 godina

Samo za strucnjaka "Aciku" !!!!! Sam je stavio link gde je navedeno da je Tudjman bio predsednik Partizana i to koje godine, a ne osnivac! Kad se tako nesto objavljuje pre toga procitaj tekst koji sam objavljujes (bilo bi pozeljno)! A sto se Zvezde tice, Slobodan Penezic Krcun je prilikom osnivanja izjavio, "ako ce se zvati Zvezda onda cemo je zvati crvena" !!! Ako gani ne znaju ko je taj "gospodin" neka zajedno sa gore navedenim Acikom procitaju nesto o svojoj istoriji!!! Glupo je da ih mi edukujemo! Ipak je razlika o interesovanju u tudji nego u sopstveni klub ponovo dosla do izrazaja, na najgl..lji moguci nacin!!!

DanteSpumante

pre 13 godina

Trebalo bi osnovati regionalnu ligu, zajedno svi klubovi iz Hr, Srb, Slo, BiH, Cg, Mak, kao i neke koji bi željeli učestvovati u tome. Tako bi nam nogomet napredovao svima. Što se tiče navijača, eh sada je tu problem jer se ni jedni neznaju skulirati, ali zakonom bi se to moglo itekako riješiti. Tako da ni to nije nepremostiva prepreka. Sretno Zvezdi, dogodine i Partizanu, Kohorta Osijek - Semper Fidelis

Aleksandar

pre 13 godina

Meni nije jasno kako grobari mogu toliko da mrze coveka , pa sta vam je on nanudio on ce trenirati drugi tim a ne vas ! svasta stvarno . Patoloska mrznja i zavisnost sto u zvezdu dolazi covek legenda. Da vam nije bilo Nikolica grobara davni dana bi vam usla finansiska u klub i zakatancila zgradu !

djedmedjed

pre 13 godina

nije Prosinecki jedini Hrvat koji je igrao u Zvezdi.
Ivkovic, Bracun, Krmpotic, Sugar, Goran Juric...
Prosinecki je u strucnom stabu HR-reprezntacije igrao vrlo bitnu ulogu, no mislim da bi mogao podleci visokim ocekivanjima.
on u Zvezdi nema dovoljno kvalitetnih igraca niti zdrav financijski konstrukt za neki znacajniji napredak u smjeru europe.minimum koji ce zahtijevati zvezdini navijaci je plasman u ligu prvaka, a znamo da od njezinog osnutka od klubova velike cetvorke samo jos Zvezda nije sudjelovala

wiz

pre 13 godina

Meni je sasvim prirodno da je Robi dosao u Zvezdu.On voli taj klub i u njemu je ostvario najbolje rezultate u karijeri.Majka mu je Srpkinja i vjerovatno se osjeca da dijelom i pripada kod vas.Zelim mu da napravi dobre rezultate sa Zvezdom.

Stefan BG

pre 13 godina

Sve si to lepo rekao,jos samo to da se prikaze na terenu! Po mom misljenju Zvezda sa ovim igracima ne moze da udje u evropu. Kadu je najgori igrac u startnih 11. Malog Lazovica treba slati na pozajmicu da se kali negde,bolje nego da sedi na klupi. Mislim da trebamo da igramo sa jednim zadnjim veznim,kao i sa 2 napadaca. Pod hitno nam treba levi bek,jedan jak,snazan centarfor i jedan kvalitetni zadnji vezni. Tako da bi negde moja postava izgledala: Stameni Nine, Adi, Vilota , niki dobar levi bek dobar zadnji vezni vesovic evandro koroman dobar snazan napadac kaludjerovic ko se slaze nek preporuci

iste boje ista vera

pre 13 godina

Stvarno postajete SD "Oprostite mi moju ružnu prošlost"! Evo i novi grb za vas http://www.shrani.si/f/1f/q2/2dfBGCeZ/kocka.jpg

...vi ste čudna raja...

delia glingon

pre 13 godina

Pa beli ovi zvezdasice znaju sta je vizija i sta to znaci. treba vremena proizvesti klinca i prodati gha na crno a u crvena zvezda postaje crna:
LUKICU odlazi:

Babin_zub

pre 13 godina

"Prosinečki za B92: "Imam viziju" "

Javlja mi se...DA LI ME CUJETE...
(ko je zaboravio-lik sa tv Politika koji je vrteo prsten i stalno ponavljao "da li me cujete",xexexe)

Denko (MKD)

pre 13 godina

Pomislio sam da su angazovali Prosineckog kao igraca, jer je bio jedan od najboljih igraca svih vremena bifse drzave. Kad ono ispadne trener. Nemam nista protiv trenera Prosineckog. On ima sme predispozicije da postane veliki trener, ali s ovom ekipom tesko.

delia rango

pre 13 godina

Nie ga doveo lukic vec ga dovede lukiceva zena.
Lukicu uzmi robia zhivchanog pod ruku i vodi kuci ali samo ostavi zvezdu drugim.

Milenko

pre 13 godina

evo grobari da se podsetite , i da znate da kad pricate o zvezdi , pricate o klubu koji se nalazi na 27om mestu najuspesnijih klubova 20tog veka!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Star_Belgrade

Dobrodošao kući majstore!

pre 13 godina

Prosinečki došao kući,

a kad pročitam komentare grobra i dinmovaca samo mi se jedna rečenica nameće:

PANIKA U ZEMLJI CRTICA!

Ajd` zdravo

pre 13 godina

(Barba, 10. decembar 2010 17:19)

Kako su pametni ovi iz Evrope što za svaki slučaj, ipak ugraviraju ime kluba osvajača na ušati pehar.

Tamo nema Partizan, Dinamo, Hajduk,...

NEMA,
ali nismo Vam mi Zvezdaši krivi zbog toga!

lazar

pre 13 godina

Bice to sledece sezone..a mozda i one tamo.Oni su se pogubili,ne znaju gde teraju..ali dobro,pocetnicki treneri za pocetnicki tim...gde ce drugde da se vezbaju nego u zvezdi

stubovi srpstva!

pre 13 godina

Prvi trening NK Crvina Zvizda, izbornik se obraca svojoj momcadi: Bok decki ja sam Robert Prosinecki. Uvest cu par noviteta. Imamo vratara, vratnicu, gredu, udarac iz kuta a fakat i zaledje. Igrat cemo napadacki nogomet na zgoditak vise po uzoru na hrvatsku repku i moj voljeni Dragovoljac.... P.S. TI SI ZVEZDIN CETNIK ROBERTE!!!

rujni

pre 13 godina

točka točka točkica gotova je glavica,,
pozdravite delije stričeka robija.
donijet će vam striček robi hrenovke ..
od večeras postoje united bed blue red boys...
dotle .. uvik isto 1950...
keep a distance - hajduk split...

Miki

pre 13 godina

Ovaj covek je ucesnik letosnje "humanitarne" akcije za izgradnju spomenika "Hrvatske pobjede Oluja 95" u Kninu. Naravno, za nas Srbe je normalno da se "ne secamo" '95, a da se secamo kako je ovaj covek dobro sutirao loptu '91 u Zvezdi. I naravno da je nama, Srbima, to njegovo sutiranje lopte pre 20 godina mnogo vaznije od njegovog ovogodisnjeg ucesca u letosnjoj "humanitarnoj" akciji. Muka mi je.

lone wolf

pre 13 godina

Jao srbende nase, spremite se na ogromno prozivanje! :)

KK SLEDECA SEZONA

FK RUZNA PROSLOST (a da ne govorimo o sadasnjosti)

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!

grobari034

pre 13 godina

bolji potez niste mogli da uradite zvizdace mu i u hramu i na marakani i gde se god pojavi.vidi se da ste postali jedan amaterski tim koji ce zavrsiti prvenstvo na 4 ili 5 mestu

Acika

pre 13 godina

ZA SVE GROBARE KOMPLEKSASE

E pa ovako,posto ocigledno imate problem sa sivim mozdanim celijama i skromnim umnim kapacitetima,ja cu pokusati da DOBRONAMERNIM UPUTSTVIMA urazumim VAS NAIVNE,ili mozda nedovoljno obavestene...

Kao sto vidim vi sada nesto po fejsbuku i po raznoraznim sredstvima komunikacije,pokusavate kao da prozivate Zvezdu,zbog novog trenera Roberta Prosineckog.Ima tu raznoraznih komentara,glupih tekstova,jos glupljih pesmica, i maloumnih posalica tipa: NK CRVENA ZVJEZDA,Crveno beli decki itd itd...E pa ako postoji neko na ko ne da nema razloga,uslova il cega vec da pravi neke glupe sale na osnovu toga to je definitivno FK PARTIZAN ili njegovi navijaci GROBARI...Posto vam verovatno nije jasno o cemu se radi ja cu se potruditi da vam objasnim...

DA, Robert Prosinecki je Hrvat,pa sta?! Al ako cemo vec da se vodimo tom primitivnom logikom i nacionalistickim tj sovinistickim mislima(a da je bilo manje takvih ljudi-budala, verovatno ne bi ni bilo ratova na ovim nasim prostorima) onda ne mozemo zaboraviti da je FRANJO TUDJMAN(link za sve one koje se tese da nije istina http://sh.wikipedia.org/wiki/Franjo_Tu%C4%91man) bivsi predsednik HDZ-a bio jedan od osnivaca FK PARTIZAN i jedan od predsednika tog ,,slavnog,, kluba...E sad Prosineckom i Tudjmanu je zajednicka njihova nacionalnost i poreklo,sto nije sporno,al njihova dela se u mnogome razlikuju...Dok je NAS i sa ponosom kazem NAS Robert Prosinecki (http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8) igrao fudbal,doneo titulu CRVENOJ ZVEDI evopskog i svetskog sampiona i doneo neverovatnu radost,istorijski uspeh,i on je jedan od tih ljudi zbog kojih je CRVENA ZVEZDA postala svetsko ime i obelezje celog balkana i Srbije, VAS Franjo Tudjman je proteravao i klao Srbe iz Hrvatske i naneo patnju i bol zemlji Srbiji kao i njenim stanovnicima...E meni stvarno nije jasno odakle vama obraza da samo pomislite na prozivanje Crvene Zvezde i Prosineckog zbog njegove nacionalnosti.Mozda zato sto je on, kao i cela generacija te Crvene Zvezde 91' godine nabila vama kao i svim buducim narastajima koji ce se eventualno opredeliti da navija za Partizan nabio KOMPLEKSE,koje jos 10000000 godina a moda ni tada necete moci da izlecite...Pricate o fudbalu a pola Vlade je u upravi Partizana i javno podrzava Partizan,npr(Dacic,Tadic,Nikolic itd itd itd)Ruku na srce,igraci su vam odradili posao i usli u LS i SVAKA CAST,pa i kada ste igrali protiv Anderlehta i ja sam navijao da prodjete dalje,jer bolje i neko da nas predstavlja u Evropi nego niko...E sad druga je stvar sto vi niste realni,i sto se tripujete sto vam dolazi npr Arsenal...E pa evo jedne zanimljive informacije koje sigurno niste znali: Igraci i strucni stab Arsenala kada su bili u Beogradu i razgledali grad,isli su i da posete muzej FK CRVENA ZVEZDA( you can go to nearby Marakana stadium to see the trophy from the close range)tako da ljudi daj cutite,gledajte svoj klub,bodrite ga , navijajte il sta vec, al pre nego sto i pomislite da prozivate nekoga zato sto navija za Zvezdu,prvo se malo bolje informisite...HVALA!

Zagi_PFC

pre 13 godina

ROBI MAJSTORE,POPRAVI NAM TRAKTORE :)
Dobro došao lafe,opet ćemo uzeti Champions L. samo opuštenzi....
(Sima,Banatski Brod, 9. decembar 2010 21:09)

A kad ste vi to uzeli Ligu Sampiona? Ne LAZITE VISE. Nikad niste ni ucestvovali. Strasno...

Kriger

pre 13 godina

Naravno da imaš viziju! Javlja ti se PFC 4. titula za redom! Malo šale naravno. Dobro došao Prosinečki. Sve najbolje osim, naravno, protiv Partizana.

grobari topola

pre 13 godina

Mi zvjezdaši pravi dečki,
trener nam je Prosinečki.
Stubovi smo htjeli biti,
al\' se povjest ne da skriti.
Grobarima tražili smo mane,
nabiše opet nas na banane.
Ispali smo fakat glupi,
sad pikamo nogomet u rupi!

bilo nekad - sad se prepricava

pre 13 godina

Kad sam bio klinac gledao sam (sa zapada, vodio me matori) kako si Rendzersima tj. Krisu Vudsu zavukao gol sa 30 metara!!

Igraca da to uradi sada u ekipi nemas, da im svima zajedno saberes talenat!!!

Roberte puno srece ti treba da osvojis titulu...

A tek posle...

Treba ti sreca da trojica sutnu penal preko stadiona da bi igrao u LS!!!

I da to kao komsija tretiras kao uspeh..

selektor

pre 13 godina

hahaha... mnogo smesno zaista... Ali lepo se slazu boje kluba sa kockicama zastave odakle je ovaj plavusan :-)))) Jos kad razviju te zastave al' ce biti veselo hahaha
Tako to radi najsrBskiji klub!

moreira

pre 13 godina

Samo da potsjetim, ove nase cimbenike iz zvijezde da ako je Robi dao gol sa Autokomande , onda je Raca Petrovic dao sa Autubuskog stajalista!!!!

Gost

pre 13 godina

1. Prosineckom zelim doborodoslicu u Srbiju i da ovo godine osvoji drugo mesto u JSL i da "dogura" do polufinala kupa.
2. Meni nije problem sto je Robert hrvat bez ikakvih problema bih prihvatio bilo kojeg kvalitetnog trenera hrvata u Partizanu ali meni su problem ovi sto su se busali da su "srpski brend" da su za pravoslavnu a ne Jugo-ligu da smo mi Jugoslovenski tim (a ciji su oni da mi je znati, kada su formirani od ostataka kluba Jugoslavija- nasledili su stadion Jugoslavije, objekte, igrače pa čak i crveno belu boju).
3. Dobro de i vodja navijaca (onaj iz Djenove) im je bugarina pa sta onda.

drnda

pre 13 godina

kada su vas Zenit i Slavija prasili dicili ste se POBEDOM SLOVENSKE BRACE,kada vas deljkaci Partizan to je onda poraz od NESRBA,kada vam je novi trener Rvat onda imate sirokoevropsko shvatanje,i vizije!!!sve u svemu smesni ste kao crtani film.bice isto kao i sa Ratkom,Cedom,Dusanom, Zemanom,Kristicem,Dzajicem,...kada dolaze ne mogu biti bolji,a odlazi...odlazi!!!vama nema pomoci.poseban pozdrav delijama knin,stigao im je ljubimac

meda007

pre 13 godina

Svoje sudjelovanje u humanitarnoj akciji za izgradnju spomenika “Hrvatske pobjede Oluja 95″ u Kninu, potvrdili su predsjednik RH dr. Ivo Josipovic, ministar obitelji, branitelja i medugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivic, gradonacelnik Zagreba Milan Bandic, sportaši Zvonimir Boban, Robert Prosinecki, Igor Štimac, Zdravko Mamic i brojna druga poznata imena. Oni ce u call centru, koji ce se organizirati u salonu namještaja na Trgu Ante Starcevica u Kninu, tijekom svecanog koncerta HRT-a u cetvrtak u 21 sat, primati pozive gradana na broj 060 9009, te na taj nacin donirati novac za izgradnju spomenika, za koji je potrebno prikupiti 6 milijuna kuna.

Nenad

pre 13 godina

Dobro dosao u Srbiju... Napravi jaku Zvezdu, jer je potrebna srpskom fudbalu..

p.s. Tacnije receno: Partizanu su potrebni jaki sparing partneri u borbi za Ligu Sampiona..

ДС1989

pre 13 godina

Мајсторе нема ко шта да ти каже, па ниси ти Туђман или Готовина. Ти си поштовао Звезду и Србију а и ми ћемо тебе.
Добро дошао кући легендо!

Milan

pre 13 godina

... изабери ФУДБАЛ ... уместо ногомета,
... изабери ГОЛМАНА ... уместо вратара,
... изабери ОДБРАМБЕНОГ ИГРАЧА... уместо бранича,
... изабери НАПАДАЧА ... уместо играча навале,
... изабери ОФСАЈД ... уместо залеђа,
............ изабери КОРНЕР... уместо ударца из кута,
... изабери КАПИТЕНА ... уместо капетана,
... изабери ХУМСКУ 1,
... изабери САМО ЈЕДАН КЛУБ НА СВЕТУ ЦЕЛОМ,
... изабери ПАРТИЗАН И МАЈКУ СРБИЈУ !!!!

Galaktiko

pre 13 godina

Godine su prosle pune muka, ginulo se ya slobodu nemo,
i uy pesmu umesto jauka, druze Tito mi ti se kunemo....
Jel vam to sad himna? A busate se u prsa da ste srpski tim.
Sta je Srbende,postadoste jugoslaveni,a? Čujem biće i prijateljska sa Hrvatskim Dragovoljcem, bivšim klubom sadašnjeg trenera.
Jel i ovog doveo Rajo?

vlajko

pre 13 godina

Iz tvojih usta u bozije usi, dragi Robi! Ja bih mnogo voleo da se afirimises kao trener na istom mestu gde si se afirmisao kao igrac. Puno ti uspeha zelim.

sever

pre 13 godina

On je pre svega covek koji pripada generaciji seste zvezdine zvezde. Kao takav mora imati postovanje svih nas. Covek koji je proslavio nas klub kada za neke, kao recimo nase male komsije, Evropa nije ni cula. Covek koji je 91.god sa kacketom na glavi na kojem je pisalo DELIJE u zgradi Beogradjanke pevao MARS NA DRINU! Toliko da znate dusebriznici sa juga!

Slav

pre 13 godina

E sad se pitam da li ce delije na sledecem derbiju da nas prozivaju ustasama...
Ovo nije usmereno protiv Robija,nego na licemerstvo delija koji se sad dodvoravaju Prosineckom,a iza ledja pljuju ustase i od kompleksa i nas tako zovu...

Mile

pre 13 godina

Robi,
da budeš zadnji sa Zvezdom,
mislim da ti nijedan delija neće zameriti,

jer, nema svatko *uda da sedne na klupu Zvzede u ovo vremen, kada svi znamo št ase dešava.

Naprijed Roberte Prosinečki!

Лазар

pre 13 godina

Питање упућено водећим људима најсрБскијег клуба и навијачима истог: Зашто на тренеровој јакни пише RP, а не РП?

Brane

pre 13 godina

Robi, ti ces biti sledeci trener Zvezde kog je Vosa ispratila.
Nije problem u trenerima. Problem je sto Lukic ne moze vise da zatvori dovoljno utakmica a niste naucili da igrate posteno.

Dragan V.

pre 13 godina

...i ja imam viziju: komsinica sledece godine igra ligu sampiona na PlayStation3!
Lukicu, Adzicu hvala vam do groba!

Mnogo dobar grobar!

fer86

pre 13 godina

Izgleda da odsad pocinjem pratiti i vasu ligu,ipak je prosinecki dosao na klupu zvezde..kapa dolje majstore,i nadam se da ce zvezda zgaziti partizan u slijedecem derbiju kao sto smo ih i mi nagazili one predivne maksmirske veceri petardom...Sretno zuti!
BBB Trešnjevka,Zagreb

Rade Milosavljevic

pre 13 godina

Svi su imali viziju koji su u poslednje vreme dolazili u Zvezdu, ali vizija ostaje samo vizija ako nema para. Dakle, kako funkcionisati bez para, kako placati strance, kako, pre svega, vratiti, ili smanjiti dug? Te odgovore ne vidim, a finansijski problemi, dovodjenjem stranaca se samo produbljuju.

bocasso

pre 13 godina

Robi,ako ovo citas...znaj da nikad u zivotu nisam bio sretniji i osecao jace emocije...danima su mi oci pune suza,jedva cekam da te vidim na marakani,ti si heroj mog detinjstva,imitirao sam te na trenizima kao dete,pokusavao imitirati tvoj gol Dinamo Dresdenu,pravio se vazan pred drugarima,crnim makrerima pisao broj 7,po majici po dresu,i verujem da ce te delije docekati zastavom ili koreografijom preko celog severa gde ce pisati "dobro dosao kuci majstore" zivim za taj trenutak,kako bi milojko pantic rekao "majstorija velemajstora" nema dalje...uz Deju Savicevica fudbalski Tesla,mogu da pisem do sutra...VOLIM TE ROBI

zg

pre 13 godina

Jedino što mi nije jasno u toj cijeloj priči jest činjenica da je ovo njemu prvi klub koji trenira,a koliko pratim stanje u Srbiji očekivanja Zvezde su velika i imperativ je osvajanje prvenstva nakon dugog posta,a rizik je taj da bi on u slučaju lošeg uspjeha mogao izgubiti simpatije na obe strane.
Doduše na jednoj je dobar dio simpatija već izgubio,nažalost.

Zagi_PFC

pre 13 godina

Prijatelju, Partizan nije osnovao Tudjman. To je velika laz koja se provlaci godinama. 1945 godine kad je osnovan FK Partizan, Tudjman koji je tada imao 23 godine je bio pitomac vojne akademije. Inace je Tudjman rodjen 1922 godine.

matejalexa

pre 13 godina

Prva vest je da ce komsinica kao srpski klub pripreme poceti u bratskom zagrebu,a pojacanja ce biti na svim pozicijama u timu.Ivkovic Tomislav,Bracun,Krmpotic,Sugar,Borovnica,Zoran Vujovic,Zlatko Vujovic,Safet i Sead Susic,Sulejman Halilovic,Ibrahim Gaj,Muhamed aval Isah,Sabanadzovic.U sponzorski pul je usla TV AL Dzazira,pa ce drugi deo priprema biti obavljen u Teheranu,a planirano je da se pred pocetak prvenstva odigra bratska utakmica Dinamo Zagreb-zvezda.NAJSRPSKIJI KLUB

Max

pre 13 godina

Svoje sudjelovanje u humanitarnoj akciji za izgradnju spomenika "Hrvatske pobjede Oluja 95" u Kninu, potvrdili su predsjednik RH dr. Ivo Josipović, ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, sportaši Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Igor Štimac, Zdravko Mamić i brojna druga poznata imena.

Krstic

pre 13 godina

Vratio bih se malo na istoriju dovodjnje trenera pre par godina u Zvezdu,taj trener je bio bivsi jugoslovenski reprezentativac,igrac veleza a zvao se Dusko Bajevic.Fudbalsku karijeru zavrsio u Grckoj,gde je posle fudbalske karijere postao trener. Trenirao je vodece timove grcke i sa njima osvajao prvenstva.Zvezda ga dovodi u Beograd da bude trener zvezde,ali kako zvezda nije imala kvalitetan tim rezultati su bili losi i desilo se nesto sto neverujem da se ikada tako nesto desilo,za vreme jedne utakmice tim zvezde je gubio i razulareni navijaci su toliko poceli da ga vredjaju pogrdnim recima i on ze vreme same utakmice napusta teren ne mogavsi da podnese odnos navijaca prema njemu.Ni kriv ni duzan,jer on nije selektirao igrace,bude nateran da napusti teren dok je igra jos bila u toku. Usput da napomenem da je po nacionalnosti srbin,sto je za delije veliki preduslov.Samo vidite kako komentarisu sto je Partizan osnovao Tudjman jer je on hrvat iz Zagreba.Ovo pisem da se Prosinecki ne iznenadi ,ako ga strefi sudbina,finog gospodina Bajevica.

Pedja

pre 13 godina

Pozdravljam ovaj potez u smislu smirivanja strasti izmedju SRB i HRV, ali i zbog toga sto jasno pokazuje da Zvezda nije "Srpski" klub, nego EX YU Klub i da ce to uvek i biti. Toliko i bravo za hrabrost

Milan

pre 13 godina

ROBI MAJSTORE,POPRAVI NAM TRAKTORE :)
Dobro došao lafe,opet ćemo uzeti Champions L. samo opuštenzi....
(Sima,Banatski Brod, 9. decembar 2010 21:09)

A kad ste vi to uzeli Ligu Sampiona? Ne LAZITE VISE. Nikad niste ni ucestvovali. Strasno...

Strasni su kompleksi tvoji, to sto se nije zvalo Liga Sampiona, tj pod tim nazivom, ne umanjuje najveci ikada uspeh srpskog sporta uopste (ne potcenjujuci kosarku, ali fudbal igra 30 puta vise ljudi na planeti). Sad idi leci svoje komplekse, jer Partizan nikada nece osvojiti ono sto zvezda jeste. Kao sto je cinjenica da je Partizan u kosarci institucija za Zvezdu, tako je Zvezda u fudbalu za Partizan, osim ako ti mislis da se istorija nekoga kluba racuna od zadnjih 3 godine. Idi spavaj, mnogo si rano ustao.

Izbeglica

pre 13 godina

Otjerali su moje srbe iz Krajine, a ovaj zlotvor dize spomenik njihovim ubicama u Kninu :(

Zvezdo moja sta si docekala,
Koliko je samo nasih delija u Hrvatskoj poginulo, a mi covjeka koji slavi tu njihovu pobjedu dovodimo na celo najveceg Srpskog kluba.

Zao mi te Zvezdo!

Titula

pre 13 godina

Pa šta je sad ovo? Pa zašto je morao Robi baš sad da se vrati, pa taman smo se zagrejali da Partizan opet igra sledeće godine LŠ. Pa neće valjda sad Zvezda da bude šampion_?

Tako valjda razmišlja prosečan partizanovac.

Izgleda da je Zvezda baš, baš rešila da uzme titulu.

Samo još da vratimo Antića u repku.

Mirsad Dizdarević

pre 13 godina

Bravo za Prosinečkog.Želim mu mnogo uspjeha,a samim tim i velikoj Crvenoj zvijezdi.Naši sportisti i u inostranstvu vrlo često igraju zajedno bez obzira što su iz BiH,Srbije,Hrvatske,Slovenije....Muzičari imaju još manje problema sa bivšim republičkim granicama,željezničari bi već da se ujedine itd itd. I ja imam viziju a ta je da ću u I lizi gledati derbije Crvena zvijezda-Dinamo, Hajduk-Partizan i sl.

Nesa_Delija

pre 13 godina

Prvo zelim da porucim grobarima,da umesto sto gledaju u tudje dvoriste bolje gledaju u svoje jer oni nemaju kredibiliteta da kazu rec o Zvezdi,uostalom i Aleksandar Stanojevic je iskusan trener sa bogatim trenerskim pedigreom!Mada razumem ih,ipak je Zvezda bila prvak Evrope i sveta....
A sada sto se tice Robija.Robi dobrodosao u svoju kucu i svoj klub.Mislim da je svaka rec hvale nepotrebna jer se vec o tvojim kvalitetima,ne sam ofudbalskim vec i ljudskim sve zna...Tako da zelim ti puno srece kao treneru Zvezde i ja verujem da ces uspeti da vratis Zvezdi sjaj koji zasluzuje!Ovaj dan sam sanjao od kada sam cuo da postoji ta mogucnost.I ako ne osvojis ovo tekuce prvenstvo nece biti smak sveta,bice i narednih sezona! :)
Samo napred Zvezdo!

P.S Svim pravim Delijama je puno srce ove veceri!

Brcko

pre 13 godina

Opet vijest o CZ i opet vise grobarskih komentara, hahaha kakvi kompleksi. Nama se rugate a legende kluba su vam Fadilj Vokri, Stjepan Bobek, Dragan Mance, gdje vam se sportski direktor zove Albert Nadj a osnivac Franjo Tudjman... Onda jedan od vas opet kaze da kup sampiona nije nikakvo dostignuce, jer boze moj, zvalo se kup sampiona a ne liga... Da vas nema stvarno bi vas trebalo izmisliti hahaha.

Plavi i bili

pre 13 godina

Puno sreće legendo! Hoćemo opet jaku ligu s velikom četvorkom! I dosta više s vrijeđanjima. Kad ne igraju Hajduk ili Dinamo u Europi navijam za Zvezdu il Partizan a inače sam Hrvat iz Dalmacije i sto sad...komu drago komu krivo. Pozdrav!

Милош Видојевић

pre 13 godina

Ја мислим да је прави потез,човек стварно воли звезду,а и ГРОБАРИ ГА СЕ МНОГО ПЛАШЕ,већ сад :)))))))))))

Arhivar

pre 13 godina

Kako reče predivni pisac Lubarda-"NEMA NAMA DNA,VEĆ SAMO BESKRAJNO PROPADANJE"
Mogu i zemlja i nebo da se okrenu ali Sale Janković NE MOŽE da postane trener Zvezde i Adžić NE MOŽE da se skloni sa mesta direktora.
Bez ta dva preduslova-zvezdaši,pomirite se sa sudbinom.
Inače-meni,kao Grobaru,Robi SAVRŠENO odgovara!!!

bocasso

pre 13 godina

ne znam zasto je Dzaja toliko ironican..."dosao kao neafirmiran fudbaler" nije tacno,to jednostavno nije tacno,i to je jako ruzno sa strane Dzajica,gde Dzajic hoce sebi da da na znacaju kako je on toboze njega otkrio.cista sujeta i zloba,ovako stvari stoje...Prosinecki je 1987 godine osvojio sa mladom reprezentacijom prvenstvo sveta u Cileu,i proglasen najboljim mladim igracem tog prvenstva,nakon toga takodje 1987 potpisuje za Crvenu Zvezdu,i kako Dragan Dzajic moze da kaze da je se radilo o anonimnom igracu...kako najbolji mladi igrac sveta moze da bude anoniman...Dzajic je zloban i nacionalisticki nastrojen,pokazao je mrznju i zavist,a ja da porucim Robiju,ne obaziri se na takve price i zle komentare,sta god da uradis ti ces zauvek biti u nasim srcima...DIVNI COVECE

Navijac Partizana

pre 13 godina

Alo Srbi sada vam ne smetaju Hrvati? Ja licno nemam nista portiv Hrvata ali me zanima da li ce i sada da se peva kod vas na severu "UBI HRVATA DA SIPTAR NEMA BRATA"? Srecno Roberte...

Zvezdas iz EU

pre 13 godina

Dosao covek, evropski i svetski prvak sa Zvezdom, pa sada grobari mogu samo da sanjaju te titule. Sto vi ovo igrate u Evropi to moze svaki iole manji klub, ali uspeh Zvezde mozete samo da prepricavate na casovima osnovnog obrazovanja. Napred Robi i puno uspeha.

Orginalac

pre 13 godina

To se zove stub Srpstva koji ce iti zakatanchen.
Samo se pitam kad ce se zvezdine zvede posvadjati jer je Robert nestabilna osoba i lagano popizdy.

Matrix

pre 13 godina

Dobro došao Robi ,Robi je jedini hrvat koji uvek kada dodje na marakanu bude dočekan ovacijama.Konačno jedan pametan potez uprave,još samo da oderamo onog grobara Raju Božovića i ima da nam svane.

Igor

pre 13 godina

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_Cup_and_UEFA_Champions_League_winners

Zvezda nije osvojila Ligu sampiona, e grobari grobari, ynaci wikipedia i zvanicni sajt Lige Sampiona laze. Znaci Real ima 3 titule, Liverpul jednu, Inter jednu, Bajern jednu:-)..Pa da se vi pitate ovako bi to izgledalo, falsifikovanje istorije. Idite pokusajte bod da uzmete u evropi, u zadnje tri godine skor vam je jedna pobeda i 24 poraza, sramotite se. Bolje je i ne igrati nego tako igrati. U kosarci svaka cast, ali za fudbal tisina.

Zabrinuti otac

pre 13 godina

Razgovaraju otac i sin:
SIN:"Tata,a je li tačno da je Zvezda naš najveći,najtrofejniji i najomiljeniji klub;i da je stub srpstva i institucija za sebe?"
OTAC:"Jeste,sine.To je tačno."
SIN:"Tata,a zašto su,onda Zvezdini navijači toliko nesretni?"
OTAC"...........(ćutanje)..."

Barba

pre 13 godina

Zvezda nije osvojila Ligu šampiona, jer u njoj nikada nije ni igrala, što ne znači da joj se titula pobednika Kupa šampiona ne računa u prvenstvo Evrope. Ali Tojota kup nikada nije bio niti može biti klupsko prvenstvo sveta.

МИКА

pre 13 godina

НЕБИ БИЛО ЛОШЕ ДОВЕСТИ ПЕТРА ВУКЧЕВИЋА ИЗ БУДУЋНОСТИ.ИМА 23ГОД И НЕКИМ ПОТЕЗИМА ПОДСЈЕЋАНА САВИЋЕВИЋА.РОБИ НАДАМ СЕ ДА ЋЕШ ПРОЧИТАТИ И ЖЕЛИМ ТИ СВЕ НАЈБОЉЕ У ЗВЕЗДИ

BC

pre 13 godina

Nije Partizan dominantan polsednje tri godine nego je Zvezda namerno urusavana poslednje cetiri (pet) godina. Dosli su ljudi koji su hteli (verovatno) namerno da ruse Zvezdu (tesko da su samo nesposobni). Trebace jos koja godina da se od toga klub oporavi i postane ponovo jedini ozbiljan fudbalski klub u Srbiji (ranije je imala Hajduk iz Splita kao konkurenta koji je ipak zaostajao, a Partizan se jurio sa Dinamom dok nije izgubio 5:0). Dakle, u Zvezdi se jos radi na oporavku od rusitelja.

Nino

pre 13 godina

aahahahahaha komedija... robi care 100 % si bio u pravu grobari te se stvarno boje... sto govori prvi 20 komentara koji su objavljeni... su njihovi hahahah ... m`da vjerovatno B92 mi nece objaviti komentar (razlog... poznat.. gura se drzavni proekat zvani PARTIZAN)

Dovla

pre 13 godina

Dali ce Robi biti dobar to ne zna niko!Bas niko to ne moze da zna!To cemo saznati do leta,a sto se tice znanja sigurno da ovi klinci mogu da nauce od njega vise nego od proslih trenera Zvezde zajedno!Covek je igrao u Realu i Barsi i nesporno je da ima veliko znanje sad cemo videti kakav ce trener biti.POZ ZA SVE DELIJE,INACE GROBARI NE JAVLJAJTE SE VAMA JE DO JUCE ADEM LJAJIC BIO GLAVNI IGRAC.LJUDI SE NE GLEDAJU PO VERI,ROBI JE UVEK BIO LEGENDA I BICE!

mecok

pre 13 godina

Evo vam dobitna formula za superiornu Zvezdu,dvojicu najtanetovanijih iz Crne Gore,dvojicu iz Makedonije,dvojicu iz Bosne,dvojicu iz Hrvatske i troje iz Srbije fudbalera,to je dobitna kombinacija,pusti petorazredne igrace iz latinske amerike,a onaj ko je nacionalista i smeta mu poreklo fudbalera nek se uclani u politicke stranke i nek se tamo bori za svoje ideale ..setite se ko je sve igrao u najjacu Zvezdinu generaciju.to je dobitna formula.

-

pre 13 godina

@Grobari, eno vas i Makabi tamo odvaljuje od... košarke, idite gledajte, ne zamajavajte se sa našim vestima...
(', 9. decembar 2010 20:57)

A kako ti znaš šta Partizan radi? Malo se zamajavaš tuđim stvarima, a? Ako, ako, nije to sramota.

iste boje ista vera

pre 13 godina

Stvarno postajete SD "Oprostite mi moju ružnu prošlost"! Evo i novi grb za vas http://www.shrani.si/f/1f/q2/2dfBGCeZ/kocka.jpg

...vi ste čudna raja...

Experience

pre 13 godina

Bice to sledece sezone..a mozda i one tamo.Oni su se pogubili,ne znaju gde teraju..ali dobro,pocetnicki treneri za pocetnicki tim...gde ce drugde da se vezbaju nego u zvezdi
(lazar, 9. decembar 2010 19:38)

Sva sreća da je ovaj vaš ISKUS(T)AN! Evo, čovek je uspeo da ubode DVA gola u 6 utakmica LŠ. To je iskustvo, nema šta...

@marco@

pre 13 godina

Ne mogu da verujem koliko grobarima bode oci ovo sto je Prosinecki postao trener Zvezde,toliko da od prvih 10 komentara su 7 grobarskih koji kao pametuju nesto i podcenjuju ga,i njega i nasu Zvezdu,uplasili ste se derbija mozda,jer ova ljudina poseduje pobednicki mentalitet? Sada vam je pukla i tema za zezanje SRPSTVA izgleda da vas i to boli,u Zvezdi nikad nije bilo bitno koje si naconalnosti vec umes li da igras,i ljubav prema klubu.Ja sam tek sada siguran da cemo nesto napraviti za razliku od poslednjih par godina,zasto,pa zato sto konacno imamo trenera na koga nece moci da uticu menadzeri,zato sto zna sta je totalni fudbal,jer ga je sam i igrao i to vrhunski,pa ako je pocetnik,svi su nekada morali da pocnu,i Mourinjo,i Venger,i Ferguson,zato ne mogu da skontam ove zlonamerne ljude koji u tome traze neki izgovor da je greska sa Prosineckim.
Vidim grobarima smeta i to sto je Hrvat,pa ljudi moji kakve to veze ima sa sportom,na terenu ne igras bolje jer si Brazilac ili Argentinac,vec zato sto umes ili ne umes,isto tako je ili znas da vodis ekipu ili ne znas,muka mi je o tih nazovi nacionalista,pa takvi kao sto su oni su nas i gurnuli u rat od koga i dan danas ne mozemo da se stabilizujemo i budemo normalna drzava,ni mi ni oni,muka mi je od ovix koji sport stalno vezuju sa poltikom,pa politicari su to da se unisti nesto vredno i doprineli sa takvih par likova koji i pisu takve stvari,politika nema mesta u sportu,ali kod nas izgleda da i te kako ima,upravo jer im takvi ljudi daju podrsku,ali da ne pisem o tome nije to tema,mada mi je tesko da precutim kada vidim sta sve i kakvi ljudi pisu ovde uxvati me muka,pa se zanesem...

Sve u svemu ROBERT PROSINECKI je zasluzio da mu se ukaze ovakva prilika i nemam ni najmanju sumnju da ce da iskoristi to na pravi nacin,ako dobije slobodu u radu kakva mu je potrebna,ROBI NAPRED LEGENDO NASA,LEGENDO NE SAMO SEVERA,VEC CELE MARAKANE!!!!

Dzoni Ds 1989

pre 13 godina

ROBI NAPRED.CRVENA ZVEZDA JEDINI SAMPION EVROPE I SVETA.NAJVECI KLUB U JUG EVROPI.GROBARSKI I OSTALI KOMPLEKSASI PLACITE.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League

Немања, Праг

pre 13 godina

Тана нана нана нана Роберт Просинечки, Роберт Просинечки, Роберт Просинечки!

Kriik

pre 13 godina

Iskreno mi je žao Robija. Neafirmisan kao trener a popio je nevidjenu kosku. Raspalu zvezdu u najraspalijem momentu da preuzme nije baš pametan potez. Samo će poljuljati reputaciju koju je imao.
Živele Udarnik čarape !!!

nenad

pre 13 godina

@Treba ti sreca da trojica sutnu penal preko stadiona da bi igrao u LS!!!

[link]
(toliko o sreci, 9. decembar 2010 21:06) Samo neko ko je bezobrazan moze da postavi ovaj link,a da ne postavi i gol Bajerna kada je lopta koja je isla polako,prosla Stojanovicu kroz noge...

ilija

pre 13 godina

Pustite politiku i sva sra*a koja su za nama. Covek je legenda fudbala i ta legenda se vraca ne mesto uspeha. Treba ga pustiti da radi i da ti maksimalnu podrsku, saobzirom da treba imati u vidu da je preuzeo raspalu Zvezdu. Srecno Robi i ostao sto duze ti nama u Zvezdi!!!!

REALan

pre 13 godina

Ex kad se samo sjetim sta ste pricali kad je CG dobila "izbornika"... Al dobro, u svakom slucaju srecno ili sretno. Kako vam odgovara :)

Dzoni

pre 13 godina

Kakvi komentari pojedinaca.Srbija je dno sa ovakvim ljudima danas.Puna podrska Prosineckom ,vreme kad sam bio stalan posetilac marakane i ponostan zvezdas ,sad me primitivci odbijaju da uopste krocim na stadion.

Nikola

pre 13 godina

Gluposti pa ja vise postujem hrvate nego crnogorce koje vi forsirate.Za ove znamo da nas mrze i to ne kriju,a ovi vasi na fino zavlace,dobri samo kad im treba.

Aleksandar

pre 13 godina

Meni nije jasno kako grobari mogu toliko da mrze coveka , pa sta vam je on nanudio on ce trenirati drugi tim a ne vas ! svasta stvarno . Patoloska mrznja i zavisnost sto u zvezdu dolazi covek legenda. Da vam nije bilo Nikolica grobara davni dana bi vam usla finansiska u klub i zakatancila zgradu !

Mecklejn

pre 13 godina

Igrali su ligu sampiona,ali se o zvezdi prica!Novine su pune NAS!U istom danu izguve od arsenala,ali je vest da je Prosinecki trener,duplo veca i njoj se posvecuje vise paznje!Kada cete shvatiti da smo za vas institucija i treba da cutite!?Pricate o nekoj dominaciji,a pre 3 godine mi bili sampioni 2 puta!O cemu pricate?Jedina dominacija koju gledamo,kada ste vi u pitanju je teror nad vasim golmanima u Evropi!

slobodan ili ne

pre 13 godina

treba njemu i "crvenoj zvezdi" pozeleti puno uspeha i sacekati da vreme ucini svoje ! mislim da je to i u interesu "vecitog" rivala "partizana" ! I SAD PRESTANITE SA PREPUCAVANJEM ili VREDJANJEM !!!!

dzericak

pre 13 godina

Nadao sam se da do ovoga nece doci. Robi je u Zvezdi sve vreme bio OK. jeste malo u pocetku previse davio sa loptom, ali je posle sve doslo na pravo mesto. Sta hocu da kazem - ko god dodje na mesto trenera Zvezde ode ili okaljane reputacije ili ogorcen. (Cak mislim da je jedini izuzetak Miljanic tamo negde ranih sedamdesetih.)

lion

pre 13 godina

hrabro,nema sta! Acu su potrosili, kao i prethodnike, ali me zanima kada ce sportski menadzment da polozi racune? Mislim da su nesposobni, ovo sa Robijem im je slamka spasa!

More

pre 13 godina

znam da ce sad mnogi ke*ati zašto je išao u Zvezdu,ali siguran sam da če mnogi u Hrvatskoj,sad više pratiti rezultate Zvezde kao što prate rezultate Totenhema:-),Robi nisi ništa manje Hrvat,u biti Robi takve kao ti ne vole ni jedni ni drugi nacionalisti,SRETNO ROBI LEGENDO,Pozdrav Iz Hrvatske

ZG TOM

pre 13 godina

Kada Prosinečki kažw da ima viziju to mora da ima osnove.Prije EP 2008. šest mjeseci ranije nakon briljantne pobjede na Wamblayu nad Englezićima, rekao je tada Robi biti ćemo prvaci Evrope. Tada još nije znao da će Eduardo slomiti nogu.I bez Dudua dogurali smo do četvrtfinala,Dudu bi sigurno ugurao jednog u 90 min., a samo sekunde su nas dijelile do polufinala sa ,kaki vi kažete pancerima, koje su postale naše mušterije u nogometu. U skupini smo ih dobili odličnom igrom i molili su se da opet ne igraju sa nama u polufinalu.Izgledna bi bila pobjeda u polufinalu i eto nas u finalu sa Španjolcima i ko zna........
Eto takvu je viziju imao Robert.

Vlada

pre 13 godina

Šta li vi grobari lu.....e, pa kao da je Stanojević iskusan
trener. Koga je on to trenirao pre Partizana. Svaka mu čast na sadašnjim rezultatima. Ali koga je on to trenirao osim kadetske reprezentacije koju je nešto kratko vodio. Čemu tolika kontradiktornost. Pa vi ste totalno nesvesni. Sportski rivalitet i treba da postoji ali batalite više tu mržnju i likovanje nad Zvezdinim problemima. Jeste bolji i šta sad ? Šta ? Kao da ste posisali svo znanje ovog sveta i postali evropski prvaci u fudbalu. Oladite malo. Neće imati Srpski fudbal nikakve koristi ako Zvezda i u fudbalu doživi sudbinu košarkaškog kluba.

Omladinac

pre 13 godina

Alo bre ljudi o cemu vi pricate? Imate li vi mozak ili upijate sta god da vam se servira?!!!

Prosinecki - trener? Ma daaaaaj... zar posle svega sto se desava u nasem fudbalu to jos uvek zovete "trenerom".
Ne dragi moji, da je ovo iole nezavisno novinarstvo naslovi u medjiama bi bili "novi pijun na klupi Zvezde".

U nasem fudbalu ne postoje treneri... postoje samo pijuni...

Zelim sve najbolje i uvek cu zeleti bilo kome ko dodje na klupu Zvezde... ali ovo kuda ide nas fudbal... place mi se svaki put kad gledam neku utakmicu :P

libra

pre 13 godina

Zelim G-dinu Prosineckom puno uspeha,ali se plasim kakav smo narod da ne prodje kao Antic,i sva velika imena koja su ulazila pod sjajem zvezda u fudbal a nazalost posle se svasta napise o njima i strucnosti.To bi bilo zaista uvredljivo jer on je ipak bio velika Zvezda naseg fudbala.Na pocetku sve najnaj,a posle...ako rezulati budu losi,pljuvanje po medijima.Takav smo mi narod.

Grobelar

pre 13 godina

Napokon jedan gospodin čovek u komšinici. Ovo je prilika da se Lukić, Krisić,Koroman,Stamenković i njima slični nauče osnovama kulture. Robi nije takav tip čoveka da posle poraza pronalazi krivce u tudjem dvorištu kao što smo navikli bar deset godina unazad. Da ne dužim mnogo, uvek sam te oštovao i kao igrača i kao čoveka iako sam grobar. Srećno MAJSTORE!!!

Tomato

pre 13 godina

Auuu koliko komentara iskompleksiranih grobara, pa ovo postaje zabrinjavajuce. Sa standardnih njakanja tipa katanac, kleo se kleo, bari, dominiraj su presli na prosto prosirene recenice sa primesom primitivnog filozofiranja. Napredujete rodjaci, to je za svaku pohvalu!

Marko

pre 13 godina

Za ovog koji kaze da Zvezda nije nikada osvojila Ligu Sampiona..:-)imam jedno pitanje. Ako je tako kako Real iz Madrida predstavlja najuspesniji klub sa 9 osvojenih titula, nesto se ne secam da je osvojio u zadnjih 15 godina toliko. Ipak mislim da doticna osoba vise poznaje sah od sporta, inace se ne bi brukao sa takvim komentarima.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Liga_Šampiona

Idi malo obrazuj se.

markonni

pre 13 godina

Pa da sad Robi to jest Zuti nije hrvat ha,ha ...Čovek finansirao izgradnju spomenika za poginule borce u domovinskom ratu zato sto je Sveđanin.Ma sve je to uredu ali zasto vas je ipak sramota sto je hrvat pa to na sve nacine zelite da pokrijete glupostima pa cak idete dotle da zvanicno izjavite da je Robi legenda a da su svi ostali hrvati itd.Ajde da vidimo nekog Srbina na trenerskoj klupi Dinama pa BBB bi zapalili i njega i stadion

torca 1950

pre 13 godina

Robi se vraca doma,al kolko mu je to pametan potez to ce buducnost pokazat al mislim da bi ovo vrlo lako mu moglo biti trenersko samoubojstvo,jer mislim da je sa ovim zatvorio sebi mnoga vrata u Hrvatskoj,a pitanje je kolko ce se uspijeti dugo zadrzat na klupi zvezde,jer svi znamo kolko su laki na obaracu svi klubovi iz bivse Juge,a onda ce bit kuda ce Robi???
Robi je jedna velika ljudina,kad sam ga ja prvi put vidio u zivo na moru u HR bio je u kaficu u kojem sam radio 100je ljudi mu prislo da se slika ili da ga samo pozdravi i svakog je prihvatio bez da mu je to bilo tesko,a Robi ko Robi dok je bio sa zenom i dijecom pijo je malu kavu s mlijekom,a kada su zena i dijeca otisli,u roku od pola sata satrao je 6 vjeciti setaca(johhny wolker) sa colom,lijepo se pozdravio i adio..zato sto je tolka ljudina zelim mu sve najbolje u zvezdi i da ga svi prihvate kao sto zasluzuje jedna legenda poput njega... i nadam se da je ovo zblizavanja nas Hrvata i Srba..i da konacno krene regionalna liga kao u kosarci jer to nam je jedini spas za nas nogomet..lijep pozdrav i Hajduk zivi vjecno..:D

Maree-grobar

pre 13 godina

nisam ovo ocekivao, ali nek ti je sa srecom robi. Samo ces morati da se boris sa demonima koji unistavaju zvezdu iznutra, Hadzicem i Lukicem...

DVK

pre 13 godina

Ne mogu da verjem koliko komentara ima od strane navijaca Partizana.Oni sve sto vise imaju uspeha,to sve vise pljuju i vredjaju Crvenu Zvezdu.Drago mi je sto se Robi vratio u Zvezdu,jer za razliku od mnogih sto ovde komentarisu ja pamtim njegove igre.Puno mi je radosti doneo.

Miki

pre 13 godina

Imao sam veliku čast da Robija gledam na prvoj trenig utakmici po dolasku u Zvezdu na pomoćnom stadionu Marakane. Zvezda je pobedila Rad sa 2:0, a Robi je bio najbolji igrač na terenu. Svi koji se iole razumeju u fudbal pamte šta je dalje bilo i koliko je dao Zvezdi. Zvezda mu se delimično odužuje davajući mu novu šansu i ja se iskreno nadam i zbog Zvezde i zbog njega da će je ponovo iskoristit. Što se komentara tiče vidi se da je većina napisana od nepismenih, primitivnih i u velikoj meri mržnjom zaslepljenih navijača i nisu vredni nikakve pažnje.

4. uzastopna titula

pre 13 godina

@
(Acika, 10. decembar 2010 15:30):
-------------
Na čemu si? Hajde nam odaj da uzmemo i mi, da nam bude bolje.
Normalno da ćemo da vam se podsmevamo i da vas ismejavamo zato što ste VI ti koji ste dosadili Bogu i ljudima sa vašim velikosrBstvom! Samo vi, niko kao vi!
Mi smo rođače o Stjepanu Bobeku kao klub brinuli do poslednjih dana njegovog života. Kod nas nikad takve maloumne ideje (ala časopis "zvezda srbija") nisu mogle da prođu kao kod vas. Mi smo svoje asove uvek cenili, koje god da su nacionalnosti bili. I bili ponosni na njih, u svako doba.
Ali vi? Vi koji ste ogrezli u nekom lažnom velikosrBstvu - vi takvi sad imate 'rvata za trenera!

Milos

pre 13 godina

Sa srecom ti bilo, Robi! Nemam sumnju da ces biti super trener, ali sa ovakvim timom bi i Murinjo, Kapelo i Del Boske zajedno muku mucili da nesto vise urade.
Nadam se da ce ovi iz uprave da ti daju bar 2-3 godine iako ne osvojimo titulu ove godine.

Arconada

pre 13 godina

Najuspesniji fudbaler sa ovih prostora zato sto je jedini bio: klupski evropski i svetski sampion, sa reprezentacijom U20 takodje svetski sampion a sa seniorskom reprezentacijom treci na svetu. Veliki mag.

joca

pre 13 godina

ko o cemu grobari o nasim vestima.pa zar vi ne komentarisete vas uspeh u ligi sampiona,sta ce te ovde pobogu i zaboga.imate temu o dva postignuta gola pa se hvalite i radujte se tome a to ce istorija zabeleziti i pamtice se i posle 20 god.

delia rango

pre 13 godina

Nie ga doveo lukic vec ga dovede lukiceva zena.
Lukicu uzmi robia zhivchanog pod ruku i vodi kuci ali samo ostavi zvezdu drugim.

Đorđe

pre 13 godina

Kakve veze ima da l' je Hrvat, Srbin, Marsovac ili pak Džedaj. Neka radi svoj posao zbog kog je došao. Napred Roberte, Zvezdaši su uz tebe.

Saša

pre 13 godina

Dobro došao na Marakanu.Puno uspeha u 2011 god.Želimo DUPLU KRUNU!Dobar rad u polusezoni,kvalitetna pojaćanja na 2-3 pozicije i biće uspeha.SREĆNO!

Ss

pre 13 godina

Ovo je pre svega dobar marketinski potez jer ce ovim bez problema biti 30+hiljada na meceu sa SD.E,sad...koliko Robi moze kao trener...Ja se iskreno nadam mnogo.Voleo bih da mu se niko ne mesa i da skroz samostalno obavlja posao,ali mislim da ne bi ni dolazio on u Zvezdu da mu se neko mesa u posao.Posle nekoliko dana odusevljenja zbog ove stvari sada se vracamo u surovu realnost,da su nam igraci polovni,da nema pravog vodje na terenu da nemamo igru....Nadam se da ce Robi svojim autoritetom uraditi nesto,da se dignemo iz ove bede jer Pizon,Ratko,Kristic-nisu oni nista unapredili Zvezdu da se ne lazemo.Robi-pokazi se ,podrska nece izostati za to ne brini

as

pre 13 godina

robi samo napred !!! vrela braca grobari i BBB su se jako uspanicili ali mi imamo vise navijaca od njih zajedno hahah !!! cestitam care, a hijene i shakala ce uvek biti

SRBIN

pre 13 godina

Samo za strucnjaka "Aciku" !!!!! Sam je stavio link gde je navedeno da je Tudjman bio predsednik Partizana i to koje godine, a ne osnivac! Kad se tako nesto objavljuje pre toga procitaj tekst koji sam objavljujes (bilo bi pozeljno)! A sto se Zvezde tice, Slobodan Penezic Krcun je prilikom osnivanja izjavio, "ako ce se zvati Zvezda onda cemo je zvati crvena" !!! Ako gani ne znaju ko je taj "gospodin" neka zajedno sa gore navedenim Acikom procitaju nesto o svojoj istoriji!!! Glupo je da ih mi edukujemo! Ipak je razlika o interesovanju u tudji nego u sopstveni klub ponovo dosla do izrazaja, na najgl..lji moguci nacin!!!

Darko

pre 13 godina

Ljudi kako ne vidite da pre zore ne moze da svane...ma kog trenera da dovedete nista se promeniti nece,mozda za nijansu ali ne nesto drasticno na bolje...ne posedujete kvalitet i dok polako ne krenete da gradite,ponovo,ime i tim ne pise vam se dobro...pogledajte samo koliko ste duzni i samo gledam kako srljate i dajete bombasticne izjave!!!!!Primirite se malo,pa nije crveno slovo uzeti titulu...krenite opet odabirom pravih igraca iz omladinske skole jer siguran sam da ih ima...samo strpljenje,ovako ni Murinjo ne moze nista uraditi sa ovim indijancima!!!

doom

pre 13 godina

био је сјајан играч, мени као Гробару, Југовић и он из те генерације су били за највеће поштовање. искрено, желим му све најбоље на клупи комшинице.

Rock

pre 13 godina

Auuu koliko bolesnih ljudi ovde ima...strasno!!Ljudi jel vi pratite fudbal samo da bi se prepucavali i blatili pojedince?!....zar bas ni u jednoj vesti ne mozete da nadjete pozitivnu stranu?

Boki

pre 13 godina

setite se maksimira kada je prosinecki tukao zvezdine igrace
(sumita, 9. decembar 2010 23:46)

To je bio Zvonimir Boban a ne Prosinecki.Pljujes a nemas blage veze

Sanader

pre 13 godina

Želim Žutom sve najbolje u CZ a samo želim reći da ga nitko nije tjerao u CZ ni 87 a ni danas...sam je uvijek donosio odluke...Za CZ je dao najviše a žao mi je što nije za Hrvatsku dao puno više...najbolje godine nije ni mogao dati a to su početci 90-ih..Sretno Žuti

...

pre 13 godina

Nisam verovao da će doći dan kada ću prestati da navijam za Zvezdu ali zbog Zvezdine uprave i to se desilo.
(THORGAL, 10. decembar 2010 09:34)

E jak si mi ti navijac i bio...

Милутин Србија у срцу

pre 13 godina

То Роби брате, идемо сад да стварамо нову Звезду, заједно смо јачи, Звезду који ти памтиш, и које се ми радо сећамо !!!

Denko (MKD)

pre 13 godina

Pomislio sam da su angazovali Prosineckog kao igraca, jer je bio jedan od najboljih igraca svih vremena bifse drzave. Kad ono ispadne trener. Nemam nista protiv trenera Prosineckog. On ima sme predispozicije da postane veliki trener, ali s ovom ekipom tesko.

soko

pre 13 godina

Bravo, momčino!I neka ti je Bog na pomoći!Želim ti mnogo snage i volje da napraviš uspjeh, a ako i posrneš znaj da ti veći dio istinskih zvjezdaša neće zamjeriti,jer si Zvezdi uvijek davao sve od sebe. Malo li bijaše? Vidim, grobarima nije baš svejedno! Neki i popucaše u neiscrpnom cinizmu, usput dokazujući "dobro pamćenje", u koje nikad ni posumnjao nisam.Uz časne izuzetke, neke bih priupitao da li im je ponestalo duvana....pa, šta se čeka onda?

mala marinka

pre 13 godina

robi, svaka čast. želim tebi i zvezdi uspjeh i dobar vitar u leđa. a što se tiče babe vange, neke su se vizije i ostvarile:)

Stefan BG

pre 13 godina

Sve si to lepo rekao,jos samo to da se prikaze na terenu! Po mom misljenju Zvezda sa ovim igracima ne moze da udje u evropu. Kadu je najgori igrac u startnih 11. Malog Lazovica treba slati na pozajmicu da se kali negde,bolje nego da sedi na klupi. Mislim da trebamo da igramo sa jednim zadnjim veznim,kao i sa 2 napadaca. Pod hitno nam treba levi bek,jedan jak,snazan centarfor i jedan kvalitetni zadnji vezni. Tako da bi negde moja postava izgledala: Stameni Nine, Adi, Vilota , niki dobar levi bek dobar zadnji vezni vesovic evandro koroman dobar snazan napadac kaludjerovic ko se slaze nek preporuci

TVRTKO RIMAC

pre 13 godina

još ne mogu da vjerujem da naš robi je trener crvene zvezde šaljem e mail iz Hrvatske i ne mogu da vjerujem kad čitam i srpske i hrvatske sportske medije a neka i ja bi bio trener bilo koje nacije samo da mi dobro plate e sad još fali da neki srpski trener dođe za Hajduk ili Dinamo da potpiše pa će biti dobro druženje brastva i jedinstva jedino nam drug tito fali pozdrav iz Vinkovaca u RH

Tvrtko

zvezdas

pre 13 godina

Robi, dobrodosao doma!

Nadam se da ce biti upola dobar od onog sto si kao igrac bio.

Srecno majstore.

PS: Eeeh, jos da se Piksi vrati...

Srbija zemlja cuda

pre 13 godina

Znaci,sledece godine imamo veliki derbi: FK Partizan protiv Nogometnog kluba crvena zvijezda!!!
P.S. A,bili su "stubovi srbstva".

el gladijator

pre 13 godina

estitam stubu srpstva novog trenera, nekada najboljeg igrača Kroacije i Hrvatskog Dragovoljca. Još jednom ste dokazali da ste bili ponos SFRJ

BBBRS

pre 13 godina

Hajde igraj i bori se Zagrebom ori se...Svuda grmi okolo nasa glazba ponovo,sve je cugnuto ,sve je okoncano ,nasa Zvjezda prvak ponovo!!!

prtizanovac

pre 13 godina

Strastveni sam navijac Partizana, ali me je vest o dolasku Prosineckog za trenera Crvene Zvezde od srca obardovala. Sve cestitke Robiju.Prvo je Vanja Udovicic otisao u Mladost, a sada nam je dosao Prosinecki. Neka njihovi potezi budu najava za jos puno drugih dolazaka iz sredina bivse nam domovine. I ne vidim razloga da Partizan treba da se toga plasi. Naprotiv. Ako je Zvezda jaca i on ce biti bolji. Ne bi se desio ovaj debakl Partizana u Ligi sampiona da nam je liga jaca. Srecno.

sale

pre 13 godina

Dobro dosao Robi. Samo, mene malo zabrinuje cinjenica da u zadnje vreme svi najbolji fudbalski strucnjaci su bili prosecni fudbaleri, a ovaj je bio genije...

sasajoe

pre 13 godina

Robi Majstore dobrodosao , e sada skine ove izolacije i spoji ex-yu Klubove. Jedino tako bi pojacali nase ex-yu lige i uputimo se svi ka evropi!!! Dosta je vise Zabara, Svabe i Spanjolce !!!

Rale P.F.C

pre 13 godina

@Acika
Majstore nije nikakav problem u Prosinečkom, u činjenici da je on Hrvat, već je problem u vašem LICEMERSTVU!
Vi ste se godinama smejali,sprdali,omalovažavali, smišljali pesme i pesmice "inteligentne" poput vas samih, za sve one koji nisu bili Srbi ili nisu bili dovoljno veliki Srbi po vašem kriterijumu,a bili su u redovima Partizana na ovaj ili onaj način!
A sada vidi čuda, odjednom vaš predsednik lukić, koji je inače prednjačio u tim veliko Srpskim izjavama još od 1990, pljuvao sve redom i prozivao, pljunuo sam sebi u lice i ti se još pitaš zašto grobari reaguju na takav način?
Kao inteligentan, kakav se predstavljaš, zapitaj se još jednom!
Ser LICEMER OD SOPOTA, al' bez krune! ;)

juzni banat

pre 13 godina

grobari aj setite se koliko ste petarda primili u evropi od 95 pa ovamo. pogledajte istoriju lige sampiona i videcete da je zvezda jedna od osvajaca trofeja. robi jeste hrvat al majka mu je srpkinja i jos jedno pitanje za vas koje su nacionalnosti bili vasi ponosi bobek, vokri i mance. tudjmanovi sledbenici ostavljajte komentare na na vasim vestima, a zvezdine vesti ima ko da komentarise

delia glingon

pre 13 godina

Pa beli ovi zvezdasice znaju sta je vizija i sta to znaci. treba vremena proizvesti klinca i prodati gha na crno a u crvena zvezda postaje crna:
LUKICU odlazi:

Sandro

pre 13 godina

Ali stvarno, nada umire poslednja! Dzaba nam jaka tradicija kad je kontinuitet samo nizbrdo.. taj covek je prava ziva legenda te crvene zvezde i te slavne proslosti na koju se svi pozivaju... Nisu ni pare toliko bitne koliko dobra atmosfera, pa pogledajte Chievo, boje ga se sampioni, a budzet malo jaci od zvezde... Samo nemojte da bude losa atmosfera jer neki olosi nemaju sta da zamere coveku pa potezu nacionalnost i sl gluposti. Legenda zvezde! Srecno im bilo :)

Boza

pre 13 godina

Roberte, dobrodoshao, zelim ti srecu i uspehe.
Ovo je veliki rizik za njega, ali takodje i velika shansa. Josh neko vreme sigurno ne bi mogao da bude trener nekom malo jachem timu sa ovih prostora, ako ovde uspe ovo ce mu biti odlichna odskochna daska za dalju karijeru.

Vulin

pre 13 godina

Ljudi treba da se razvija rivalstvo, a ne neprijateljstvo. Dok god grobari ne budu navijali za Zvezdu u Evropi, a delije isto tako za Partizan, nema dobroga ni za jedne ni za druge, ni za srpski sport. A ove maloumnike sto pljuju, psuju i lupaju prostorije i slicne njima treba poslati da kopaju kanal za telefonski kabal pa da od njih drustvo ima koristi.

toni

pre 13 godina

jedno pitanje...kad bi ja dosa naneku domacu utakmice zvezde u dinamovom dresu a na njemu otraga pise prosinecki...kako bi se provea ????

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Neka mu je sa srecom. Pamtim ga iz igrackih dana i mozda je ovo zaista pravi potez Zvezde da malo razdrma svoje igrace dovodjenjem legende kao sto je Robi. Bice tesko, ali verujem da se nece predati. Srecno!!!

http://www.worldofbasketball.org

Ajd` zdravo

pre 13 godina

(Barba, 10. decembar 2010 17:19)

Kako su pametni ovi iz Evrope što za svaki slučaj, ipak ugraviraju ime kluba osvajača na ušati pehar.

Tamo nema Partizan, Dinamo, Hajduk,...

NEMA,
ali nismo Vam mi Zvezdaši krivi zbog toga!

voja

pre 13 godina

Svaka cast Legendo, svaka rec ti je na mestu, iskreno sta god da uradis (pa makar nista), sama tvoja pojava je dovoljna da uzdigne klub i navijace, bas mi je drago da si se vratio u nasu Zvezdu i pravi navijaci zvezde ce uvek biti uz tebe...dobrodosao

Krapina

pre 13 godina

Za mene je on uvijek bio,ostao i ostat će,Robert Prosinečki zasigurno najbolji nogometaš svih vremena ex-Yu,naš dečec i naše gore list.Sretno mu bilo u Zvezdi,jer on nije kriv što je ga Ćiro 1987 otjerao iz Dinama,a 2000 to isto učinili Zajec i Barišić!Uostalom pitajte košarkaša,Zorana Sretenovića gdje je doživio veće ovacije i slavu u Beogradu kod Delija ili u Splitu od Torcide i gdje mu je bilo ljepše??Mislim da je to,svakom pametnom i racionalnom čovjeku,dosta!!

djedmedjed

pre 13 godina

nije Prosinecki jedini Hrvat koji je igrao u Zvezdi.
Ivkovic, Bracun, Krmpotic, Sugar, Goran Juric...
Prosinecki je u strucnom stabu HR-reprezntacije igrao vrlo bitnu ulogu, no mislim da bi mogao podleci visokim ocekivanjima.
on u Zvezdi nema dovoljno kvalitetnih igraca niti zdrav financijski konstrukt za neki znacajniji napredak u smjeru europe.minimum koji ce zahtijevati zvezdini navijaci je plasman u ligu prvaka, a znamo da od njezinog osnutka od klubova velike cetvorke samo jos Zvezda nije sudjelovala

Milenko

pre 13 godina

evo grobari da se podsetite , i da znate da kad pricate o zvezdi , pricate o klubu koji se nalazi na 27om mestu najuspesnijih klubova 20tog veka!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Star_Belgrade

Petar

pre 13 godina

Najvaznije je da Robi zavede discipllinu, da bude autoritet, neko sa kim se igraci ne zezaju, neko ko je iznad igraca. na tome se bazira uspeh Fergusona, Murinja, Vengera i ostalih velikih trenera. A dosadasnji Zvedini treneri nisu imali ni a od autoriteta, igraci su znali da stoje na klimavim nogama i da ce dobiti otkaz posle prvog neuspeha, a siguran sam da pojedini igraci u takvoj situaciji sticu sigurnost da su veci od trenera i da ce njihove greske trener placati. Stanojevic je poceo da zavodi red u Partizanu, rezultati ce se videti u narednim mesecima. I na kraju, SRECNO ROBI!!! Zaista svim srcem zelim da u Zvezdi kao trener postaes barem deo onoga sto si postao kao igrac. I delic ce biti dovoljan za tiule.

Gordan

pre 13 godina

Bio je super igrac, voleo bih da verujem da ce biti i do bar trener, mozda I hoce jednog dana, ali nije bas more da dodje u zvezdu da se uci, bojim se da ce na kraju sezone imati gori bilans nego kristic, mada u ovakvoj zvezdi ni murinjo ne bi nista napravio. Jos uvek se ne vidi svetlo na dnu tunela...

Dobrodošao kući majstore!

pre 13 godina

Prosinečki došao kući,

a kad pročitam komentare grobra i dinmovaca samo mi se jedna rečenica nameće:

PANIKA U ZEMLJI CRTICA!

wiz

pre 13 godina

Meni je sasvim prirodno da je Robi dosao u Zvezdu.On voli taj klub i u njemu je ostvario najbolje rezultate u karijeri.Majka mu je Srpkinja i vjerovatno se osjeca da dijelom i pripada kod vas.Zelim mu da napravi dobre rezultate sa Zvezdom.

звездан

pre 13 godina

немојте га одмах послије првог пораза смјењивати јер он није крив што имамо лошу селекцију екипе.надамо се са четри добра играча да се колико толико надомијести овај дуго крпани тим

Babin_zub

pre 13 godina

"Prosinečki za B92: "Imam viziju" "

Javlja mi se...DA LI ME CUJETE...
(ko je zaboravio-lik sa tv Politika koji je vrteo prsten i stalno ponavljao "da li me cujete",xexexe)

Valerenga_Fotball

pre 13 godina

Stvarno ne razumem vise ta vasa prepucavanja i konstantna vredjanja. Ne razumem ni vise dokle ce ici to prepucavanje i vredjanje izmedju Srba i Hrvata. Meni nije bitno ko je koje vere, bitno je da je dobar covek, a vas klince truju starije generacije i presadjuju vam mrznju prema Hrvatima iako niste imali veze ni sa cim sto se desavalo. Umesto da budete za primer i da danas sutra budete stvaraoci boljeg odnosa sa Hrvatima vi terate kao i starije zadrte generacije koje ne biraju reci kada se spominju Hrvati. Nije jedan ceo narod kriv ako ste izgubili nekoga u ratu, ne sirite mrznju. Koliko ovo vazi za Srbe toliko i za Hrvate. Znam da ce ovo neke iznervirati ali i oni mene nerviraju sa njihovim komentarima.

Navijac sam Partizana i zelim da imamo jakih, kvalitetnih protivnika u domacoj ligi. Bez uvrede, Crvena Zvezda realno jeste sada slaba i to skodi i Partizanu i srpskom fudbalu. Klubovi se u Evropi oprastaju na pocetku takmicenja a i kada se udje u grupnu fazu postajemo hrana za topove. Zalosno je. Niko nece da ulaze u nas fudbal, u klubovima igraju bambusi, infrastruktura je slaba, mafija rukovodi sa svim u ovoj raspaloj drzavi. I ja se nadam da ce se jednog dana na nasim stadionima gledati utakmice regionalne lige iz koje ce se razviti kvalitetnija igra klubova sa ovih prostora.

Sve u svemu, Robertu Prosineckom zelim dobrodoslicu u Srbiju i srpski fudbal i da stvori jacu Crvenu Zvezdu i da imamo tri jaka konkurenta za titulu - Partizan, Crvena Zvezdu i Vojvodinu, a u skorijoj buducnosti da se uradi nesto po pitanju Nisa, Kragujevca, Zrenjanina, Krusevca i da nam liga bude jaca.

Ære Være Vålerenga

DanteSpumante

pre 13 godina

Evo samo sljedeće imam za reći - Robi, svaka ti čast, na hrabrosti i na svemu što si napravio za Zvezdu, kao i za Hrvatski nogomet. Uvijek si bio ljudina i nadam se da će te Beogradska publika dobro prihvatiti. Inače, ja sam iz Osijeka, ovdje se vodio rat, ali ne mrzim nikoga stoga nemogu vjerovati da još postoje maloumne budale koje vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. Otac mi je poginuo od granate u ratu, pa šta ja sad tu mogu. Nečiji tuđi otac je poginuo od hrvatske granate. Jel' sad to razlog da se vraćamo u prošlost i lupendamo gluposti. Okrenimo novu stranicu budućnosti, bez mržnje. Živjeti se mora. Bratić mi živi u Bg, veliki je Zvezdin fan i stalno je na sjeveru, nadam se da će Robi vratiti i staru slavu istoj. Mi, normalni, neopterećeni ljudi u Hr smo navijali i za Partizan u LP, ali jbg, šta je tu je. Puno sreće i vama dogodine. Inače, navijač sam Osijeka i od 3.g. idem na njegove tekme, niti jednu ne propuštam, ali nažalost, mafija uzela klub i otišli nisko. Uglavnom, Robi sretno, kao i Zvezdi.

DanteSpumante

pre 13 godina

Trebalo bi osnovati regionalnu ligu, zajedno svi klubovi iz Hr, Srb, Slo, BiH, Cg, Mak, kao i neke koji bi željeli učestvovati u tome. Tako bi nam nogomet napredovao svima. Što se tiče navijača, eh sada je tu problem jer se ni jedni neznaju skulirati, ali zakonom bi se to moglo itekako riješiti. Tako da ni to nije nepremostiva prepreka. Sretno Zvezdi, dogodine i Partizanu, Kohorta Osijek - Semper Fidelis

Mirijevac

pre 13 godina

Legendo, jedna molba za tebe: nauci molim te jednog levaka i jednog desnjaka u timu da izvode slobodnjake kao sto ste vi nekad. Nekad protivnici nisu smelu da fauliraju igraca Zvezde od 16 do 25m jer bi to gotovo sigurno bio gol iz slobodnjaka. Imam utisak da trenutno ni jedan igrac Zvezde ne zna da dobro izvede slobodnjak.

Žile

pre 13 godina

Robi, drago mi je što si došao ali neka ti je Bog na pomoći, legendo! Nadam se da ćeš imati svoje JA i da ti drugi neće krojiti tim. Ako bude tako ne sumnjam da ćeš uz određena pojačanja imati uspeha. Srećno!!!

Toma

pre 13 godina

Ja u potpunosti podrzavam ovaj potez zveke. Kada bi se mi ljudi sa balkana malo vise voleli i napravili balkansku ligu tu bi se pikala fuca.