Sreda, 08.12.2010.

14:29

Lukić: "Upravni odbor odlučuje"

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić nije želeo da otkrije da li je Robert Prosinečki naslednik Aleksandra Kristića.

Izvor: B92

Lukiæ: "Upravni odbor odluèuje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

rujni

pre 13 godina

dragi robi odmah im za gablec daj zelja i bunceka a za večeru štrukle i odmah su opet prvaci europe..
rodila majka bed blue red boys-e..

DD

pre 13 godina

joj a kako je samo igrao za repku hrvatske??? pa bili smo tereći na svijetu.... šalu na stranu: dobar igrač ne znači i dobar trener.. e sad a mi kritiziramo bilića... treba žutome prilika.

Prosikito

pre 13 godina

Mislim da navijaci Zvezde, kako oni obicni, tako i Delije, mogu biti presretni sto su dobili Prosineckog za trenera. Krenimo redom, kao prvo, radi se o jednom od najistaknutijih nogometasa u povijesti toga kluba, a mislim da ne bi bilo pogresno reci kako se radi i o jednom od ponajboljih veznjaka svih vremena. Uz Prosineckog se ne vezu apsolutno nikakve afere u Hrvatskoj, a da ne pricam o tome da nikada niti nikakvom primisli nije mogao naslutiti postojanje nekakve mrznje prema Srbima, dapace.

Nadalje, Prosinecki mozda nema rezime jednog Mourinha, ali Prosinecki je bio jedan od najzasluznijih za uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije u posljednje vrijeme, funkcionirajuci kao covjek "iz sjene", i Bilic to jako dobro zna. U svezi toga, mislim da je Zvezda jako tesko mogla dobiti takovog nogometnog znalca za tako malu cifru novaca.

Neki spominju da im je cudno kako to da Prosinecki nikada nije bio u kombinacijama za Dinamo ili Hajduk, pa evo objasnjenja. Prije svega, nikada si ne bi dopustio da ga se dovodi u svezu sa Partizanom jednako kao sto je mogao samo preuzeti Zvezdu, Partizan nikada, to je stvar principa. A sto se tice Dinama, Croatia, tj danasnji Dinamo je Robiju duzan milijune kuna, sto niti jednom takvom situiranom covjeku nije mala cifra. No opet imamo Robija koji se drzi principa i odbija bilo kakvu mogucnost razgovora a kamoli dogovora sa Dinamom dok se te stvari ne rijese, za razliku od mnogobrojnih grbavaca koji su savijali kicmu i vracali se u Dinamo cim bi im zatrebalo novaca.

Robiju, a time i Zvezdi zelim puno srece, mogao bi ovo biti pocetak, tj u ovom slucaju - nastavak, jednog divnog prijateljstva.

Delija Hrvoje

pre 13 godina

DOLAZIMO NA DERBI IZ ZAGREBA 16 OZUJKA U HUMSKU!ZIVELA NK ZVJEZDA BAD RED BOYS ZG
Poruka Delije iz lepe nase:Pa dajte se decki koncetrirat na nasu momcad,pustite ove nabrijane Grobare oni se plase naseg striceka Robija ,hajmo da podrzimo Robija i vatrene. Naprid, Zvizdo!!! Volim crveno bile!

Aleksandar

pre 13 godina

Stub srpstva, necemo partizanovce, mi smo 'europski prvaci', mi smo prvaci 'svijeta', Divac voli nas, mi smo 'najvijeci' srpski brend, ... nja nja nja, majka Decembarskog je iz Cacka, Robert voli zlezdu ... nja nja nja. Decembarski cita Politiku nja nja nja. he he he

pera zvezdas

pre 13 godina

Ne mogu da svatim da Dinamo i Hajduk nisu ga nikad planirali za trenjera a kod nas ga prihvataju.Sve ovo mi lici na KK Zvezda dovodili su skupe trenjere nisu imali rezultate krivi su bili svi drugi savez sudije,a pare nemilo su uzimali.Sad znamo kakav je Kosarkarski klub,a niko ne odgovara.Sad su se premestili u fudbal ovde su mnogo vece pare isto kao u kosarci uzeli su voge navijaca dali im sitnis,a oni ce uzeti miljone,vec je pocela prodaja i kupovina igraca.Zvezdu treba da vode ljudi koji imaju para i nece da gledaju samo svoj interes,a kunu se da su veliki Zvezdasi kao ovaj kriminalac Lukic.ZVEZDO OSVESTI SE.

marko

pre 13 godina

Robi,začepi usta kritičarima,ti si legenda i tebi je sve dopušteno,uvijek si sve dao od sebe i za zvezdu i za dinamo i za hrvatsku...želim ti puno sreče i pozdrav iz Zagreba

MadMaX

pre 13 godina

Šta kaže Lukić..."cilj su trofeji"...hahahaha...
Obožavam ovog lika, čak ću početi da navijam za komšinicu, oni su bolji od Monty Payton Flying Circus-a...
Idi, bre, dete s milim Bogom...

addo Zenica

pre 13 godina

Vidim večina smatra da srbin mora voditi zvezdu,a koje je nacionalnosti bio Zenga?,ili tamnoputi igrač mislim da se zvao Ibrahim.Robi je legenda sa ovih prostora,a sa njim zvezda ne može gore od ovoga sad.Treba mu dati priliku na duže staze

DD

pre 13 godina

Mi Hrvati nemamo problem s time što naši treneri treniraju klubove iz "regije". Ne trebate niti vi imati kompleks zbog Hrvata na klupi Zvezde. Žuti je dao puno hrvatskom nogometu. Nadam se da će opravdati izbor. Nije sve u lovi.

Nemanja

pre 13 godina

Prosinecki je jedan od najvecih Zvezdinih igraca svih vremena,ali mislim da Zvezdi treba ozbiljan trener sa ozbiljnim trnerskim iskustvom.I da,ruzno je sto ga prozivaju zlobnici koji ce vec sutra ,u nekoj drugoj prici, u oblake dizati svoju legndu Stjepana Bobeka.

marko markovic

pre 13 godina

"Beograd je uvijek bio Robijev grad, a Zvezda njegov klub"
"POSLIJE svakog gola uzdignute je ruke trčao prema "severu", materinjom ekavicom služio se bolje nego očinskom kajkavštinom"
"Povezanost nije poremetio ni rat: Robi i Beograd uvijek su se voljeli javno"
...ovo su samo neki od natpisa u hr medijima...tako da je jasno kao dan da je Robi Zvezdino dete, koje voli Zvezdu, voli Beogra, i voli Srbiju...
...sto se tice njega kao trenera... pa Zvezda trenutno nema novaca da angazuje Guardiolu ili nekog tako iskusnog (citaj SKUPOG) trenera, zbog dobro poznate fianansijske situacije... a dovodjenje Robija mislim da je dobar potez, zato sto je on Veliki Covek i Licnost pre svega...a to je najvaznije za trenera...ima potencijala, i vrlo lako moze da se desi da postane vrhunski trener... Zvezda je u situaciji da mora "malo" da riskira i sa igracima i sa navijacima jer nemaju pare, pa dovode ljude za male pare, ali koji bi potencijalno stvarno mogli da donesu veliki benefit...
...jedina stvar koje se pribojavam jeste njegova vezanost za zagreb...a tu pre svega mislim na cinjenicu da ce mu porodica i njegovi najbilizi biti tamo, pa ce cesto morati i odlaziti tamo, a to ce se sigurno odraziti i na njegove trenerske rezultate...ali nadajmo se ne mnogo...
Zelim da stvarno ovi klinci u Zvezdi (koji realno nisu neki igraci, ali imaju potencijala) ginu na terenu zeleci da se pokazu pred novim trenerom prema kojem SIGURNO imaju respekt...
i za kraj
ROBI DOBRODOSAO KUCI!!
:)

čika velja

pre 13 godina

Veoma čudan potez, ne primeren "stubovima srbstva", nisam siguran kako će reagovati armija zvezdinih navijača iz Knina i Republike Srpske!? Sa sportske strane, odličan potez, ali nisam siguran da će se Žuti snaći u ovom našem fudbalu, ako se to uopšte može tako nazvati. Kao navijač Jugoslovenskog Sportskog Društva Partizan sam srećan što ideja jugoslavenstva i bratstva i dalje živi, pogotovo u klubu koji je osvajanjem evropske i svetske titule u fudbalu, za sva vremena zadužio sve jugoslavenske narode, iako su se godinama pokušavali distancirati od takovih ideja i krili se iza priče o "stubovima srbstva"!

Dule Grobar

pre 13 godina

http://img210.imageshack.us/i/tempo1.jpg/
http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru
Novi izbornik strucnog stozera HNK ZVIJEZDA Srbin iz Cacka Robi sa stricekom Franjom
i jos jedna izbornikova "humanitarna misija" sa ostalim sportasima za izgradnju spomenika vojno redarstvenoj akciji "Oluja"!!!

oliver

pre 13 godina

Najvatreniji zvezdasi se ponose Robertom Prosineckim,jer nam je taj covek doneo najvecu radost u fudbalu i to se ne zaboravlja. Sever pamti...

robin hood

pre 13 godina

A je li Lukic sta rekao da li ce priznati proslogodisnjeg sampiona. Mislim da bi posle ovog bilo red, jer dovodi za trenera drzavljanina zemlje koja je PRIZNALA Kosovo a samim tim i on kao drzavljanin te zemlje je priznao Kosovo!!!
(BenGruja, 8. decembar 2010 19:58)

lupas gluposti !!! ako cemo tako tu su Lazevski, Savic ...

nikolas

pre 13 godina

Mislim da smo u skorijoj istoriji pružali šansu različizim vrstama šarlatana.
Robert Prosinečki nas je toliko zadužio da smo obavezni da šansu damo i njemu.

dzoni

pre 13 godina

A u maju Lukic je izjavio..
"Kada god je bilo dobro Zvezdi, bilo je dobro i Srbiji. Crvena zvezda je najveći srpski brend po kome se prepoznajemo u svetu. Biti zvezdaš – znači biti Srbin. Probali su da nas unište, da kao srpski brend nametnu neke jugoslovenske klubove, da prevare ljude. Nije im uspelo zahvaljujući milionima Zvezdaša. Nije im uspelo jer udariti na Zvezdu znači udariti na Srbiju a zna se kako su u istoriji prolazili oni koji su napadali Srbiju”

srBski stubovi..

Драгутин Дурутовић

pre 13 godina

Против сам идеје да Просинечки буде тренет Звезде , иако сматрам да је био велики играч и легенда Звезде у којој је достигао врхунац каријере. Лично сумњам у његове квалитете као тренера , а искрено Звезду може и мора да води Србин!Србин и заклети Делија !

BenGruja

pre 13 godina

A je li Lukic sta rekao da li ce priznati proslogodisnjeg sampiona. Mislim da bi posle ovog bilo red, jer dovodi za trenera drzavljanina zemlje koja je PRIZNALA Kosovo a samim tim i on kao drzavljanin te zemlje je priznao Kosovo!!!

INTERESANTNO

pre 13 godina

Sve mi vise cini da je i ovo jedno od pitanja koje nam postavila Komisija EUnije.
Pitanje glasi: Da li Hrvat moze da bude na klupi najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba?
Sada cemo da se podelimo na evropejce i nacionaliste (neko ce reci i sofiniste ili ksenofoba).
ITD
Krenuce se u raspravu koja ce dovesti opet na pocetak. Otice i taj Robi. Ovde svi dodju da nesto rade, ali niko nista ne uradi, osim sto odnese.
Tako i vas Robi, Zuti ili kako god, da se malo sepuri. Ucice nas lepom ponasanju i ko zna sta jos!

drazen

pre 13 godina

(Realan..., 8. decembar 2010 15:54) Nije bio na proslavi, tacno. Nije bio jer ga Ciro nije pustio sa priprema za nebitnu prijateljsku utakmicu. A Robert je plako kao malo dete zbog toga.

sarajlija

pre 13 godina

Musliman sam,iz Sarajeva,i citam ove vijesti i nesto mi je drago. Mislim da je vrijeme da se konacno neke primitivne stvari ostave po strani. Mislim tuzno je da se jedna zvezda gleda po arkanu ili takvim tipovima o kojima mi je zao da kucam,meni je vaznije sto mi je stari imao deset sveski novinskih clanaka o pizonu,sve slozeno. Ne znam,sta se to desilo,pa da se nekad oni sto su zajedno bili,pocnu surovo ubijati.Puna podrska prosineckom,sretno

Pozdrav svim Zvezdasima

pre 13 godina

Robi – fantastican igrac, bio je mnogima idol. Robi – nepoznat trener, tek pocinje da se dokazuje. Zvezdin trener mora da se bira na osnovu znanja, iskustva i rezultata koje je postigao. Jedna stvar je jasna - nijedan dobar trener ne zeli da radi sa ovom dvojicom ( Muslin je to lepo objasnio ).
Resenje ako i ovaj pokusaj ne uspe je – zahvaliti se Lukicu/ Adzicu i pozvati zlatnu generaciju da svako uzme deo posla koji najbolje zna da radi (Piksi - Predsednik, Juga – Direktor, Miha – Trener ....). To bi znacilo pravi povratak Zvezde na mesto koje joj pripada.

Master

pre 13 godina

Nije to dobar posao za Zvezdu ni za Zutog jer lik nema nikakvog iskustva kao trener,ima problema sa zdravljem I previse ce mu biti stresan posao u takvoj sredini.Navijac sam Hajduka iz Splita, ali ne dozivljavam te nacionalisticke fore da Zuti ne bi mogao biti trener Zvezde,samo iz sportskih razloga koje sam naveo.

Diplomat

pre 13 godina

Lijepo je vidjeti da se stvari mijenjaju. Bivši nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac preuzima trenersku palicu najsrpskijeg nogometnog kluba. Možda nije nemoguće da na delijinom sjeveru vidimo hrvatsku zastavu s natpisom Robert Prosinečki.

footballfan

pre 13 godina

Uh, kako bih voleo da dovedu Prosinečkog. Prošlost je pokazala‚da legende kluba, uvek donose dobro.
P.S. Uvek sam ga gotivio više od Savićevića.

Komsija

pre 13 godina

Samo da pozdravim grobare koji se vidim interesuju i prate sta se desava u Zvezdi i da im pozelim srecu u vecerasnjem duelu. Iskreno se nadam da ce se oprostiti od lige sampiona kako dolikuje jednom tako velikom klubu. Barem sa petardom u mrezi. Ipak ce oni jos dugo dugo biti KES (komsije evropskih sampiona) :))

Red bull

pre 13 godina

@Padina

Ajde nemoj lazno da se lazno predstavljas. Nisi ti nikakav navikac Zvezde.Nema te u onih u proseku 15000 navijaca koji prate Zvezdu na svakoj utakmici. Ti predstavljas ako si uopste zvezdas jednu zanemarljivo malu grupu kojoj sve smeta.da li si se ti uopste rodio pre dve tri godine da bi znao u kakvoj smo situaciji bili.Jos jedan od kritizera a nema predlog. Koga bi ti na celu Zvezde i koga bi za trenera. da ne bi mozda Romana Abramovica i Murinja. Ili ti se mozda vise svideo Den Tana i Toplica..MOzda si za Muslina iliPiksija. Ali ljudi nece u Zvezdu. Pravi Zvezdasi daju podrsku Lukicu a tebi ako se ne svidja tim imas domacicu preko puta nas

Johnny

pre 13 godina

Mislim da je mnogo pametnije u ovom trenutku dovesti Miroslava Djukica.
Sto se tice Lukica,ne bih da komentarisem coveka koji podcenjuje inteligenciju nas navijaca Crvene Zvezde.
Drzimo se cinjenica,dakle odkad je na celu kluba,nismo pobedili Partizan,daleko smo od titule, a u Evropi ispadamo u predkolima Lige Uefa.

marko__bgd

pre 13 godina

samo treba pogledati koliko je ljudi komentarisalo vecerasnji mec partizana i velikog arsenala,a koliko njih komentarise svaku zvezdinu vest,i to vecina grobari...to jos jednom pokazuje da ce oni uvek mrzeti zvezdu zato sto je velicina...i zato sto je mrze vise,nego sto vole partizan,svoj klub

Dalibor

pre 13 godina

Zelim da Vam ovim putem cestitam godisnjicu osvajanja titule Svetskog sampiona ali kao sto svi znamo od proslosti se ne zivi pa stoga i ne vidim razlog busanja u prsa. Ima mnogo klubova u svim sportovima koji su bili Evropski ili svjetski sampioni pa sada igraju po nizim ligama ili se bore za goli zivot.....zaboravite to i okrenite se sadasnjosti i buducnosti. Samo tako mozete da se vratite na mapu Evrope na kojoj trenutno ne postojite ali bas u svim sportovima. Samo jaka Zvezda daje jak Partizan i obrnuto. Vec je postalo i tuzno i zalosno ovo sto gledamo na nasim terenima a posle su svi drugi krivi osim smradova koji sjede u "NASIM" kucama to jeste klubovima.
Sretno vam bilo

vojin(svilajnac)grobar

pre 13 godina

ma uspeces Lukucu da osvojis pehar,ali u radnicku neku ligu,naprimer dodji sa zvizdom u pomoravski savez i tu ces biti obavezno PRVI to mogu JA da ti garantujem,imamo i dobre ,ali jeftine TRENERE

Realan...

pre 13 godina

Aloooo breee!!! Ja sam stariji navijac Crvene Zvezde koji se seca Prosineckog, secam se i da nije dosao na susret generacija...zar zelite da napravite na tribinama isto sto je Tole napravio sa reprezentacijom????
1. NE moze neko ko je nosio kockasti dres da mi sedi na klupi. Da slusam Zvezdine konferencije na stranom jeziku!!
2. Koji su to trenerski rezultati iza njega?? Koje iskustvo...neka se kali negde drugde a ne u MOJOJ ZVEZDI!!!

Kada bi Lukicu samo malo ukljucio mozak shvatio bi da bi sa dovodjenjem Muslina resio 2 najveca problema u klubu...trenera i resio bi se Adzica, jer ako Muslin bude bio tim menadzer tek onda se moze pricati o nekom evropskom modelu organizacije...ovo je samo mazanje ociju!!!

Ivan D

pre 13 godina

" Prosinečki je legenda kluba, veliki čovek i odgledao je nekoliko utakmica Zvezde ove sezone "

Lukiću, opet si propustio sjajnu priliku da ućutiš.

Prvak evrope

pre 13 godina

E kako bi bilo dobro kad bi dosao Sinisa Mihajlovic, al to ce se tesko desiti u skorije vreme...Robert? Pa sta znam, da je legenda kluba to stoji, e sad kakav je trener to pojma nemamo. Pomocnik treneru Bilicu, dobro to je ok, al prvi trener je prvi trener. Nadam se da je autoritet, recimo kao Sinisa Mihajlovic, e to bi vec bila druga prica. Mada bitno je dovesti jos par pojacanja s obzirom da se ova letosnja i nisu bas proslavila. Milovanovic i Tosic su cisti promasaji. Koroman OK. Jos Toro, Borha i nadam se jedan stoper jer smo videli kvalitet Mikic kod prvog gola Vose.
A grobarima samo da porucim, posto vidim javljaju se na ovu vest, navijajte svim srcem za Spartak Moskvu veceras. jer kao sto znate Bursa je sinoc uzela bod, ako uzme i Zilina veceras dobicete jedan lep fenjer da ga uramite i da vam stoji u muzeju. Posto i onako nemate nikakav trofej iz evro takmicenja. U stvari zaboravio sam, imate loptu.

Peđa

pre 13 godina

Robiju treba ukazati poverenje u sledećih 3 godine, čak i po cenu da ne osvoji ni jedan trofej. Treba da ima kontinuitet u radu i da polako formira tim. Takođe sa mlađim igračima treba potpisati ugovor na 6 godina i ne puštati ih pre isteka 4. Robi, nadam se da ćeš ti sesti na klupu Zvezde. Armija Zvezdaša bila bi srećna zbog toga.

Delija

pre 13 godina

Dejane jel ti to najavljujes veceras petardu? Mediji su jaki, i pitanje je da li ce Robi biti nov trener, moguce je da neko iz drugog plana sutra bude promovisan!

Mozzart

pre 13 godina

Grobari, sta cete vi ovde? Aha, znam! Da bi procitali ovo: DELIJE, SRECAN VAM 8 DECEMBAR, DAN KADA JE NAJVECI KLUB SVIH VREMENA SA OVIH PROSTORA, POSTAO PRVAK SVETA!!! I dan kada ce jedan nizerazredni klub, videti London, ali samo videti...

Slobo - BL

pre 13 godina

Ja kao ogorceni delija mogu samo da kazem sledece, mozete vi dovesti i dva Murinja, ali sve je to dzaba kad u upravi i na celu kluba sjede nesposobni ljudi! Sa Pizonom smo bili prvi i igrali dobro pa ga otpustise, sa Kristicem smo drugi ocajno igramo pa i njega otpustise, ja ne znam sta hoce uprava! U zadnje tri godine sem jednog kupa nista nismo osvojili i samo se izdaju sramotna saopstenja priucenih direktora!
Ah da, posebna prica su tzv. pojacanja pa pored ovoliko dobrih i perspektivnih mladih fudbalera u Srbiji Zvezda dovodi igrace iz trece lige Brazila ili odakle vec!!! U zadnjih 10 godina stotine takvih pojacanja je stiglo, i sta se napravilo NISTA!!!Po nasim klubovima ima jos dosta i Krasica, Vidica, Jovanovica, Ivanovica i ostalih samo treba takvim igracima pruziti sansu, ali dok menadzeri guraju svoje adute za kofer para tesko ce to biti, i ne samo to vec cemo potpuno izgubiti svoj identitet!!!

mirko22

pre 13 godina

Ljudi pogledajte sa koliko paznje se prate vesti iz CZ! To je velicina kluba! Vise nema ni nasih tenisera...

Bilo koja vest iz Zvezde je najcitanija, srbi,hrvati,delije,grobari,stranci... samo se ove vesti citaju! Cinjenica!

Puno srece Robi,jedva cekamo tvoj povratak!!!!!

padina

pre 13 godina

Nije Lukic naivan uopste...

Opet pravi odstupnicu za sebe. Uspeo je da se samo mahinacijama zadrzi na celu Zvezde, iako nema nikakve uspehe. Ali, uvek je menjao trenere, tu je i Adzic ako se digne velika prasina kao topovsko meso. Sada je smislio nesto fenomenalno... da nadje Zvezdinu legendu koju ce zrtvovati zarad ko zna cega (samo on zna sta radi nasoj Zvezdi) koju ce isto tako sutnuti kada ne bude islo, a time sebe opet oprati. Brate ovaj Lukic ce nas unistiti.

mufliz

pre 13 godina

Ljudi zdravlje je najvaznije. Mene hvata neka prehlada tako da nisam u stanju da napisem neki kreativan komentar na Lukicevu izjavu, a svi mi volimo Lukiceve uzjave.
Cuvajte zdravlje, nije klise, zaista je najbitnije.

Aca

pre 13 godina

Ne lupaj i ne pali ljude pricom o tituli ove godine i time da ce biti strasan neuspeh ako je ne osvojite!!
Napravite tim koji ce da igra dobar,lep,brz fudbal i koji ce da predstavlja nesto u evropi sledecih godina i niko nece da vam rec kaze ako ne osvojite titulu ove godine

Ne treba nam nesto sklepano i osvojeno na silu i na trenutak,srecu!!
Treba nam sistem,nacin igre,da budemo prepoznatljivi kao nekada i rezultati ce doci

hihihihuhuhuhahahah

pre 13 godina

kakvi trofeji tugo,prvo napravi ekipu koja je sposobna za to.Ja sam grobar ali voleo bih da budes dozivotni predsednik Zvezde.Bolje od tebe ne zasluzuju!!!

hihihihuhuhuhahahah

pre 13 godina

kakvi trofeji tugo,prvo napravi ekipu koja je sposobna za to.Ja sam grobar ali voleo bih da budes dozivotni predsednik Zvezde.Bolje od tebe ne zasluzuju!!!

Mozzart

pre 13 godina

Grobari, sta cete vi ovde? Aha, znam! Da bi procitali ovo: DELIJE, SRECAN VAM 8 DECEMBAR, DAN KADA JE NAJVECI KLUB SVIH VREMENA SA OVIH PROSTORA, POSTAO PRVAK SVETA!!! I dan kada ce jedan nizerazredni klub, videti London, ali samo videti...

sarajlija

pre 13 godina

Musliman sam,iz Sarajeva,i citam ove vijesti i nesto mi je drago. Mislim da je vrijeme da se konacno neke primitivne stvari ostave po strani. Mislim tuzno je da se jedna zvezda gleda po arkanu ili takvim tipovima o kojima mi je zao da kucam,meni je vaznije sto mi je stari imao deset sveski novinskih clanaka o pizonu,sve slozeno. Ne znam,sta se to desilo,pa da se nekad oni sto su zajedno bili,pocnu surovo ubijati.Puna podrska prosineckom,sretno

Ivan D

pre 13 godina

" Prosinečki je legenda kluba, veliki čovek i odgledao je nekoliko utakmica Zvezde ove sezone "

Lukiću, opet si propustio sjajnu priliku da ućutiš.

Prvak evrope

pre 13 godina

E kako bi bilo dobro kad bi dosao Sinisa Mihajlovic, al to ce se tesko desiti u skorije vreme...Robert? Pa sta znam, da je legenda kluba to stoji, e sad kakav je trener to pojma nemamo. Pomocnik treneru Bilicu, dobro to je ok, al prvi trener je prvi trener. Nadam se da je autoritet, recimo kao Sinisa Mihajlovic, e to bi vec bila druga prica. Mada bitno je dovesti jos par pojacanja s obzirom da se ova letosnja i nisu bas proslavila. Milovanovic i Tosic su cisti promasaji. Koroman OK. Jos Toro, Borha i nadam se jedan stoper jer smo videli kvalitet Mikic kod prvog gola Vose.
A grobarima samo da porucim, posto vidim javljaju se na ovu vest, navijajte svim srcem za Spartak Moskvu veceras. jer kao sto znate Bursa je sinoc uzela bod, ako uzme i Zilina veceras dobicete jedan lep fenjer da ga uramite i da vam stoji u muzeju. Posto i onako nemate nikakav trofej iz evro takmicenja. U stvari zaboravio sam, imate loptu.

Peđa

pre 13 godina

Robiju treba ukazati poverenje u sledećih 3 godine, čak i po cenu da ne osvoji ni jedan trofej. Treba da ima kontinuitet u radu i da polako formira tim. Takođe sa mlađim igračima treba potpisati ugovor na 6 godina i ne puštati ih pre isteka 4. Robi, nadam se da ćeš ti sesti na klupu Zvezde. Armija Zvezdaša bila bi srećna zbog toga.

mirko22

pre 13 godina

Ljudi pogledajte sa koliko paznje se prate vesti iz CZ! To je velicina kluba! Vise nema ni nasih tenisera...

Bilo koja vest iz Zvezde je najcitanija, srbi,hrvati,delije,grobari,stranci... samo se ove vesti citaju! Cinjenica!

Puno srece Robi,jedva cekamo tvoj povratak!!!!!

Diplomat

pre 13 godina

Lijepo je vidjeti da se stvari mijenjaju. Bivši nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac preuzima trenersku palicu najsrpskijeg nogometnog kluba. Možda nije nemoguće da na delijinom sjeveru vidimo hrvatsku zastavu s natpisom Robert Prosinečki.

padina

pre 13 godina

Nije Lukic naivan uopste...

Opet pravi odstupnicu za sebe. Uspeo je da se samo mahinacijama zadrzi na celu Zvezde, iako nema nikakve uspehe. Ali, uvek je menjao trenere, tu je i Adzic ako se digne velika prasina kao topovsko meso. Sada je smislio nesto fenomenalno... da nadje Zvezdinu legendu koju ce zrtvovati zarad ko zna cega (samo on zna sta radi nasoj Zvezdi) koju ce isto tako sutnuti kada ne bude islo, a time sebe opet oprati. Brate ovaj Lukic ce nas unistiti.

dzoni

pre 13 godina

A u maju Lukic je izjavio..
"Kada god je bilo dobro Zvezdi, bilo je dobro i Srbiji. Crvena zvezda je najveći srpski brend po kome se prepoznajemo u svetu. Biti zvezdaš – znači biti Srbin. Probali su da nas unište, da kao srpski brend nametnu neke jugoslovenske klubove, da prevare ljude. Nije im uspelo zahvaljujući milionima Zvezdaša. Nije im uspelo jer udariti na Zvezdu znači udariti na Srbiju a zna se kako su u istoriji prolazili oni koji su napadali Srbiju”

srBski stubovi..

Aca

pre 13 godina

Ne lupaj i ne pali ljude pricom o tituli ove godine i time da ce biti strasan neuspeh ako je ne osvojite!!
Napravite tim koji ce da igra dobar,lep,brz fudbal i koji ce da predstavlja nesto u evropi sledecih godina i niko nece da vam rec kaze ako ne osvojite titulu ove godine

Ne treba nam nesto sklepano i osvojeno na silu i na trenutak,srecu!!
Treba nam sistem,nacin igre,da budemo prepoznatljivi kao nekada i rezultati ce doci

Johnny

pre 13 godina

Mislim da je mnogo pametnije u ovom trenutku dovesti Miroslava Djukica.
Sto se tice Lukica,ne bih da komentarisem coveka koji podcenjuje inteligenciju nas navijaca Crvene Zvezde.
Drzimo se cinjenica,dakle odkad je na celu kluba,nismo pobedili Partizan,daleko smo od titule, a u Evropi ispadamo u predkolima Lige Uefa.

oliver

pre 13 godina

Najvatreniji zvezdasi se ponose Robertom Prosineckim,jer nam je taj covek doneo najvecu radost u fudbalu i to se ne zaboravlja. Sever pamti...

Komsija

pre 13 godina

Samo da pozdravim grobare koji se vidim interesuju i prate sta se desava u Zvezdi i da im pozelim srecu u vecerasnjem duelu. Iskreno se nadam da ce se oprostiti od lige sampiona kako dolikuje jednom tako velikom klubu. Barem sa petardom u mrezi. Ipak ce oni jos dugo dugo biti KES (komsije evropskih sampiona) :))

footballfan

pre 13 godina

Uh, kako bih voleo da dovedu Prosinečkog. Prošlost je pokazala‚da legende kluba, uvek donose dobro.
P.S. Uvek sam ga gotivio više od Savićevića.

Pozdrav svim Zvezdasima

pre 13 godina

Robi – fantastican igrac, bio je mnogima idol. Robi – nepoznat trener, tek pocinje da se dokazuje. Zvezdin trener mora da se bira na osnovu znanja, iskustva i rezultata koje je postigao. Jedna stvar je jasna - nijedan dobar trener ne zeli da radi sa ovom dvojicom ( Muslin je to lepo objasnio ).
Resenje ako i ovaj pokusaj ne uspe je – zahvaliti se Lukicu/ Adzicu i pozvati zlatnu generaciju da svako uzme deo posla koji najbolje zna da radi (Piksi - Predsednik, Juga – Direktor, Miha – Trener ....). To bi znacilo pravi povratak Zvezde na mesto koje joj pripada.

Slobo - BL

pre 13 godina

Ja kao ogorceni delija mogu samo da kazem sledece, mozete vi dovesti i dva Murinja, ali sve je to dzaba kad u upravi i na celu kluba sjede nesposobni ljudi! Sa Pizonom smo bili prvi i igrali dobro pa ga otpustise, sa Kristicem smo drugi ocajno igramo pa i njega otpustise, ja ne znam sta hoce uprava! U zadnje tri godine sem jednog kupa nista nismo osvojili i samo se izdaju sramotna saopstenja priucenih direktora!
Ah da, posebna prica su tzv. pojacanja pa pored ovoliko dobrih i perspektivnih mladih fudbalera u Srbiji Zvezda dovodi igrace iz trece lige Brazila ili odakle vec!!! U zadnjih 10 godina stotine takvih pojacanja je stiglo, i sta se napravilo NISTA!!!Po nasim klubovima ima jos dosta i Krasica, Vidica, Jovanovica, Ivanovica i ostalih samo treba takvim igracima pruziti sansu, ali dok menadzeri guraju svoje adute za kofer para tesko ce to biti, i ne samo to vec cemo potpuno izgubiti svoj identitet!!!

nikolas

pre 13 godina

Mislim da smo u skorijoj istoriji pružali šansu različizim vrstama šarlatana.
Robert Prosinečki nas je toliko zadužio da smo obavezni da šansu damo i njemu.

Realan...

pre 13 godina

Aloooo breee!!! Ja sam stariji navijac Crvene Zvezde koji se seca Prosineckog, secam se i da nije dosao na susret generacija...zar zelite da napravite na tribinama isto sto je Tole napravio sa reprezentacijom????
1. NE moze neko ko je nosio kockasti dres da mi sedi na klupi. Da slusam Zvezdine konferencije na stranom jeziku!!
2. Koji su to trenerski rezultati iza njega?? Koje iskustvo...neka se kali negde drugde a ne u MOJOJ ZVEZDI!!!

Kada bi Lukicu samo malo ukljucio mozak shvatio bi da bi sa dovodjenjem Muslina resio 2 najveca problema u klubu...trenera i resio bi se Adzica, jer ako Muslin bude bio tim menadzer tek onda se moze pricati o nekom evropskom modelu organizacije...ovo je samo mazanje ociju!!!

Master

pre 13 godina

Nije to dobar posao za Zvezdu ni za Zutog jer lik nema nikakvog iskustva kao trener,ima problema sa zdravljem I previse ce mu biti stresan posao u takvoj sredini.Navijac sam Hajduka iz Splita, ali ne dozivljavam te nacionalisticke fore da Zuti ne bi mogao biti trener Zvezde,samo iz sportskih razloga koje sam naveo.

mufliz

pre 13 godina

Ljudi zdravlje je najvaznije. Mene hvata neka prehlada tako da nisam u stanju da napisem neki kreativan komentar na Lukicevu izjavu, a svi mi volimo Lukiceve uzjave.
Cuvajte zdravlje, nije klise, zaista je najbitnije.

drazen

pre 13 godina

(Realan..., 8. decembar 2010 15:54) Nije bio na proslavi, tacno. Nije bio jer ga Ciro nije pustio sa priprema za nebitnu prijateljsku utakmicu. A Robert je plako kao malo dete zbog toga.

marko__bgd

pre 13 godina

samo treba pogledati koliko je ljudi komentarisalo vecerasnji mec partizana i velikog arsenala,a koliko njih komentarise svaku zvezdinu vest,i to vecina grobari...to jos jednom pokazuje da ce oni uvek mrzeti zvezdu zato sto je velicina...i zato sto je mrze vise,nego sto vole partizan,svoj klub

Dule Grobar

pre 13 godina

http://img210.imageshack.us/i/tempo1.jpg/
http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru
Novi izbornik strucnog stozera HNK ZVIJEZDA Srbin iz Cacka Robi sa stricekom Franjom
i jos jedna izbornikova "humanitarna misija" sa ostalim sportasima za izgradnju spomenika vojno redarstvenoj akciji "Oluja"!!!

Dalibor

pre 13 godina

Zelim da Vam ovim putem cestitam godisnjicu osvajanja titule Svetskog sampiona ali kao sto svi znamo od proslosti se ne zivi pa stoga i ne vidim razlog busanja u prsa. Ima mnogo klubova u svim sportovima koji su bili Evropski ili svjetski sampioni pa sada igraju po nizim ligama ili se bore za goli zivot.....zaboravite to i okrenite se sadasnjosti i buducnosti. Samo tako mozete da se vratite na mapu Evrope na kojoj trenutno ne postojite ali bas u svim sportovima. Samo jaka Zvezda daje jak Partizan i obrnuto. Vec je postalo i tuzno i zalosno ovo sto gledamo na nasim terenima a posle su svi drugi krivi osim smradova koji sjede u "NASIM" kucama to jeste klubovima.
Sretno vam bilo

BenGruja

pre 13 godina

A je li Lukic sta rekao da li ce priznati proslogodisnjeg sampiona. Mislim da bi posle ovog bilo red, jer dovodi za trenera drzavljanina zemlje koja je PRIZNALA Kosovo a samim tim i on kao drzavljanin te zemlje je priznao Kosovo!!!

marko markovic

pre 13 godina

"Beograd je uvijek bio Robijev grad, a Zvezda njegov klub"
"POSLIJE svakog gola uzdignute je ruke trčao prema "severu", materinjom ekavicom služio se bolje nego očinskom kajkavštinom"
"Povezanost nije poremetio ni rat: Robi i Beograd uvijek su se voljeli javno"
...ovo su samo neki od natpisa u hr medijima...tako da je jasno kao dan da je Robi Zvezdino dete, koje voli Zvezdu, voli Beogra, i voli Srbiju...
...sto se tice njega kao trenera... pa Zvezda trenutno nema novaca da angazuje Guardiolu ili nekog tako iskusnog (citaj SKUPOG) trenera, zbog dobro poznate fianansijske situacije... a dovodjenje Robija mislim da je dobar potez, zato sto je on Veliki Covek i Licnost pre svega...a to je najvaznije za trenera...ima potencijala, i vrlo lako moze da se desi da postane vrhunski trener... Zvezda je u situaciji da mora "malo" da riskira i sa igracima i sa navijacima jer nemaju pare, pa dovode ljude za male pare, ali koji bi potencijalno stvarno mogli da donesu veliki benefit...
...jedina stvar koje se pribojavam jeste njegova vezanost za zagreb...a tu pre svega mislim na cinjenicu da ce mu porodica i njegovi najbilizi biti tamo, pa ce cesto morati i odlaziti tamo, a to ce se sigurno odraziti i na njegove trenerske rezultate...ali nadajmo se ne mnogo...
Zelim da stvarno ovi klinci u Zvezdi (koji realno nisu neki igraci, ali imaju potencijala) ginu na terenu zeleci da se pokazu pred novim trenerom prema kojem SIGURNO imaju respekt...
i za kraj
ROBI DOBRODOSAO KUCI!!
:)

robin hood

pre 13 godina

A je li Lukic sta rekao da li ce priznati proslogodisnjeg sampiona. Mislim da bi posle ovog bilo red, jer dovodi za trenera drzavljanina zemlje koja je PRIZNALA Kosovo a samim tim i on kao drzavljanin te zemlje je priznao Kosovo!!!
(BenGruja, 8. decembar 2010 19:58)

lupas gluposti !!! ako cemo tako tu su Lazevski, Savic ...

vojin(svilajnac)grobar

pre 13 godina

ma uspeces Lukucu da osvojis pehar,ali u radnicku neku ligu,naprimer dodji sa zvizdom u pomoravski savez i tu ces biti obavezno PRVI to mogu JA da ti garantujem,imamo i dobre ,ali jeftine TRENERE

Red bull

pre 13 godina

@Padina

Ajde nemoj lazno da se lazno predstavljas. Nisi ti nikakav navikac Zvezde.Nema te u onih u proseku 15000 navijaca koji prate Zvezdu na svakoj utakmici. Ti predstavljas ako si uopste zvezdas jednu zanemarljivo malu grupu kojoj sve smeta.da li si se ti uopste rodio pre dve tri godine da bi znao u kakvoj smo situaciji bili.Jos jedan od kritizera a nema predlog. Koga bi ti na celu Zvezde i koga bi za trenera. da ne bi mozda Romana Abramovica i Murinja. Ili ti se mozda vise svideo Den Tana i Toplica..MOzda si za Muslina iliPiksija. Ali ljudi nece u Zvezdu. Pravi Zvezdasi daju podrsku Lukicu a tebi ako se ne svidja tim imas domacicu preko puta nas

Драгутин Дурутовић

pre 13 godina

Против сам идеје да Просинечки буде тренет Звезде , иако сматрам да је био велики играч и легенда Звезде у којој је достигао врхунац каријере. Лично сумњам у његове квалитете као тренера , а искрено Звезду може и мора да води Србин!Србин и заклети Делија !

Delija

pre 13 godina

Dejane jel ti to najavljujes veceras petardu? Mediji su jaki, i pitanje je da li ce Robi biti nov trener, moguce je da neko iz drugog plana sutra bude promovisan!

čika velja

pre 13 godina

Veoma čudan potez, ne primeren "stubovima srbstva", nisam siguran kako će reagovati armija zvezdinih navijača iz Knina i Republike Srpske!? Sa sportske strane, odličan potez, ali nisam siguran da će se Žuti snaći u ovom našem fudbalu, ako se to uopšte može tako nazvati. Kao navijač Jugoslovenskog Sportskog Društva Partizan sam srećan što ideja jugoslavenstva i bratstva i dalje živi, pogotovo u klubu koji je osvajanjem evropske i svetske titule u fudbalu, za sva vremena zadužio sve jugoslavenske narode, iako su se godinama pokušavali distancirati od takovih ideja i krili se iza priče o "stubovima srbstva"!

marko

pre 13 godina

Robi,začepi usta kritičarima,ti si legenda i tebi je sve dopušteno,uvijek si sve dao od sebe i za zvezdu i za dinamo i za hrvatsku...želim ti puno sreče i pozdrav iz Zagreba

INTERESANTNO

pre 13 godina

Sve mi vise cini da je i ovo jedno od pitanja koje nam postavila Komisija EUnije.
Pitanje glasi: Da li Hrvat moze da bude na klupi najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba?
Sada cemo da se podelimo na evropejce i nacionaliste (neko ce reci i sofiniste ili ksenofoba).
ITD
Krenuce se u raspravu koja ce dovesti opet na pocetak. Otice i taj Robi. Ovde svi dodju da nesto rade, ali niko nista ne uradi, osim sto odnese.
Tako i vas Robi, Zuti ili kako god, da se malo sepuri. Ucice nas lepom ponasanju i ko zna sta jos!

MadMaX

pre 13 godina

Šta kaže Lukić..."cilj su trofeji"...hahahaha...
Obožavam ovog lika, čak ću početi da navijam za komšinicu, oni su bolji od Monty Payton Flying Circus-a...
Idi, bre, dete s milim Bogom...

addo Zenica

pre 13 godina

Vidim večina smatra da srbin mora voditi zvezdu,a koje je nacionalnosti bio Zenga?,ili tamnoputi igrač mislim da se zvao Ibrahim.Robi je legenda sa ovih prostora,a sa njim zvezda ne može gore od ovoga sad.Treba mu dati priliku na duže staze

Delija Hrvoje

pre 13 godina

DOLAZIMO NA DERBI IZ ZAGREBA 16 OZUJKA U HUMSKU!ZIVELA NK ZVJEZDA BAD RED BOYS ZG
Poruka Delije iz lepe nase:Pa dajte se decki koncetrirat na nasu momcad,pustite ove nabrijane Grobare oni se plase naseg striceka Robija ,hajmo da podrzimo Robija i vatrene. Naprid, Zvizdo!!! Volim crveno bile!

DD

pre 13 godina

Mi Hrvati nemamo problem s time što naši treneri treniraju klubove iz "regije". Ne trebate niti vi imati kompleks zbog Hrvata na klupi Zvezde. Žuti je dao puno hrvatskom nogometu. Nadam se da će opravdati izbor. Nije sve u lovi.

pera zvezdas

pre 13 godina

Ne mogu da svatim da Dinamo i Hajduk nisu ga nikad planirali za trenjera a kod nas ga prihvataju.Sve ovo mi lici na KK Zvezda dovodili su skupe trenjere nisu imali rezultate krivi su bili svi drugi savez sudije,a pare nemilo su uzimali.Sad znamo kakav je Kosarkarski klub,a niko ne odgovara.Sad su se premestili u fudbal ovde su mnogo vece pare isto kao u kosarci uzeli su voge navijaca dali im sitnis,a oni ce uzeti miljone,vec je pocela prodaja i kupovina igraca.Zvezdu treba da vode ljudi koji imaju para i nece da gledaju samo svoj interes,a kunu se da su veliki Zvezdasi kao ovaj kriminalac Lukic.ZVEZDO OSVESTI SE.

Nemanja

pre 13 godina

Prosinecki je jedan od najvecih Zvezdinih igraca svih vremena,ali mislim da Zvezdi treba ozbiljan trener sa ozbiljnim trnerskim iskustvom.I da,ruzno je sto ga prozivaju zlobnici koji ce vec sutra ,u nekoj drugoj prici, u oblake dizati svoju legndu Stjepana Bobeka.

Aleksandar

pre 13 godina

Stub srpstva, necemo partizanovce, mi smo 'europski prvaci', mi smo prvaci 'svijeta', Divac voli nas, mi smo 'najvijeci' srpski brend, ... nja nja nja, majka Decembarskog je iz Cacka, Robert voli zlezdu ... nja nja nja. Decembarski cita Politiku nja nja nja. he he he

Prosikito

pre 13 godina

Mislim da navijaci Zvezde, kako oni obicni, tako i Delije, mogu biti presretni sto su dobili Prosineckog za trenera. Krenimo redom, kao prvo, radi se o jednom od najistaknutijih nogometasa u povijesti toga kluba, a mislim da ne bi bilo pogresno reci kako se radi i o jednom od ponajboljih veznjaka svih vremena. Uz Prosineckog se ne vezu apsolutno nikakve afere u Hrvatskoj, a da ne pricam o tome da nikada niti nikakvom primisli nije mogao naslutiti postojanje nekakve mrznje prema Srbima, dapace.

Nadalje, Prosinecki mozda nema rezime jednog Mourinha, ali Prosinecki je bio jedan od najzasluznijih za uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije u posljednje vrijeme, funkcionirajuci kao covjek "iz sjene", i Bilic to jako dobro zna. U svezi toga, mislim da je Zvezda jako tesko mogla dobiti takovog nogometnog znalca za tako malu cifru novaca.

Neki spominju da im je cudno kako to da Prosinecki nikada nije bio u kombinacijama za Dinamo ili Hajduk, pa evo objasnjenja. Prije svega, nikada si ne bi dopustio da ga se dovodi u svezu sa Partizanom jednako kao sto je mogao samo preuzeti Zvezdu, Partizan nikada, to je stvar principa. A sto se tice Dinama, Croatia, tj danasnji Dinamo je Robiju duzan milijune kuna, sto niti jednom takvom situiranom covjeku nije mala cifra. No opet imamo Robija koji se drzi principa i odbija bilo kakvu mogucnost razgovora a kamoli dogovora sa Dinamom dok se te stvari ne rijese, za razliku od mnogobrojnih grbavaca koji su savijali kicmu i vracali se u Dinamo cim bi im zatrebalo novaca.

Robiju, a time i Zvezdi zelim puno srece, mogao bi ovo biti pocetak, tj u ovom slucaju - nastavak, jednog divnog prijateljstva.

DD

pre 13 godina

joj a kako je samo igrao za repku hrvatske??? pa bili smo tereći na svijetu.... šalu na stranu: dobar igrač ne znači i dobar trener.. e sad a mi kritiziramo bilića... treba žutome prilika.

rujni

pre 13 godina

dragi robi odmah im za gablec daj zelja i bunceka a za večeru štrukle i odmah su opet prvaci europe..
rodila majka bed blue red boys-e..

Realan...

pre 13 godina

Aloooo breee!!! Ja sam stariji navijac Crvene Zvezde koji se seca Prosineckog, secam se i da nije dosao na susret generacija...zar zelite da napravite na tribinama isto sto je Tole napravio sa reprezentacijom????
1. NE moze neko ko je nosio kockasti dres da mi sedi na klupi. Da slusam Zvezdine konferencije na stranom jeziku!!
2. Koji su to trenerski rezultati iza njega?? Koje iskustvo...neka se kali negde drugde a ne u MOJOJ ZVEZDI!!!

Kada bi Lukicu samo malo ukljucio mozak shvatio bi da bi sa dovodjenjem Muslina resio 2 najveca problema u klubu...trenera i resio bi se Adzica, jer ako Muslin bude bio tim menadzer tek onda se moze pricati o nekom evropskom modelu organizacije...ovo je samo mazanje ociju!!!

Mozzart

pre 13 godina

Grobari, sta cete vi ovde? Aha, znam! Da bi procitali ovo: DELIJE, SRECAN VAM 8 DECEMBAR, DAN KADA JE NAJVECI KLUB SVIH VREMENA SA OVIH PROSTORA, POSTAO PRVAK SVETA!!! I dan kada ce jedan nizerazredni klub, videti London, ali samo videti...

hihihihuhuhuhahahah

pre 13 godina

kakvi trofeji tugo,prvo napravi ekipu koja je sposobna za to.Ja sam grobar ali voleo bih da budes dozivotni predsednik Zvezde.Bolje od tebe ne zasluzuju!!!

Драгутин Дурутовић

pre 13 godina

Против сам идеје да Просинечки буде тренет Звезде , иако сматрам да је био велики играч и легенда Звезде у којој је достигао врхунац каријере. Лично сумњам у његове квалитете као тренера , а искрено Звезду може и мора да води Србин!Србин и заклети Делија !

mirko22

pre 13 godina

Ljudi pogledajte sa koliko paznje se prate vesti iz CZ! To je velicina kluba! Vise nema ni nasih tenisera...

Bilo koja vest iz Zvezde je najcitanija, srbi,hrvati,delije,grobari,stranci... samo se ove vesti citaju! Cinjenica!

Puno srece Robi,jedva cekamo tvoj povratak!!!!!

Komsija

pre 13 godina

Samo da pozdravim grobare koji se vidim interesuju i prate sta se desava u Zvezdi i da im pozelim srecu u vecerasnjem duelu. Iskreno se nadam da ce se oprostiti od lige sampiona kako dolikuje jednom tako velikom klubu. Barem sa petardom u mrezi. Ipak ce oni jos dugo dugo biti KES (komsije evropskih sampiona) :))

Diplomat

pre 13 godina

Lijepo je vidjeti da se stvari mijenjaju. Bivši nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac preuzima trenersku palicu najsrpskijeg nogometnog kluba. Možda nije nemoguće da na delijinom sjeveru vidimo hrvatsku zastavu s natpisom Robert Prosinečki.

Prvak evrope

pre 13 godina

E kako bi bilo dobro kad bi dosao Sinisa Mihajlovic, al to ce se tesko desiti u skorije vreme...Robert? Pa sta znam, da je legenda kluba to stoji, e sad kakav je trener to pojma nemamo. Pomocnik treneru Bilicu, dobro to je ok, al prvi trener je prvi trener. Nadam se da je autoritet, recimo kao Sinisa Mihajlovic, e to bi vec bila druga prica. Mada bitno je dovesti jos par pojacanja s obzirom da se ova letosnja i nisu bas proslavila. Milovanovic i Tosic su cisti promasaji. Koroman OK. Jos Toro, Borha i nadam se jedan stoper jer smo videli kvalitet Mikic kod prvog gola Vose.
A grobarima samo da porucim, posto vidim javljaju se na ovu vest, navijajte svim srcem za Spartak Moskvu veceras. jer kao sto znate Bursa je sinoc uzela bod, ako uzme i Zilina veceras dobicete jedan lep fenjer da ga uramite i da vam stoji u muzeju. Posto i onako nemate nikakav trofej iz evro takmicenja. U stvari zaboravio sam, imate loptu.

marko__bgd

pre 13 godina

samo treba pogledati koliko je ljudi komentarisalo vecerasnji mec partizana i velikog arsenala,a koliko njih komentarise svaku zvezdinu vest,i to vecina grobari...to jos jednom pokazuje da ce oni uvek mrzeti zvezdu zato sto je velicina...i zato sto je mrze vise,nego sto vole partizan,svoj klub

BenGruja

pre 13 godina

A je li Lukic sta rekao da li ce priznati proslogodisnjeg sampiona. Mislim da bi posle ovog bilo red, jer dovodi za trenera drzavljanina zemlje koja je PRIZNALA Kosovo a samim tim i on kao drzavljanin te zemlje je priznao Kosovo!!!

Red bull

pre 13 godina

@Padina

Ajde nemoj lazno da se lazno predstavljas. Nisi ti nikakav navikac Zvezde.Nema te u onih u proseku 15000 navijaca koji prate Zvezdu na svakoj utakmici. Ti predstavljas ako si uopste zvezdas jednu zanemarljivo malu grupu kojoj sve smeta.da li si se ti uopste rodio pre dve tri godine da bi znao u kakvoj smo situaciji bili.Jos jedan od kritizera a nema predlog. Koga bi ti na celu Zvezde i koga bi za trenera. da ne bi mozda Romana Abramovica i Murinja. Ili ti se mozda vise svideo Den Tana i Toplica..MOzda si za Muslina iliPiksija. Ali ljudi nece u Zvezdu. Pravi Zvezdasi daju podrsku Lukicu a tebi ako se ne svidja tim imas domacicu preko puta nas

Dule Grobar

pre 13 godina

http://img210.imageshack.us/i/tempo1.jpg/
http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru
Novi izbornik strucnog stozera HNK ZVIJEZDA Srbin iz Cacka Robi sa stricekom Franjom
i jos jedna izbornikova "humanitarna misija" sa ostalim sportasima za izgradnju spomenika vojno redarstvenoj akciji "Oluja"!!!

vojin(svilajnac)grobar

pre 13 godina

ma uspeces Lukucu da osvojis pehar,ali u radnicku neku ligu,naprimer dodji sa zvizdom u pomoravski savez i tu ces biti obavezno PRVI to mogu JA da ti garantujem,imamo i dobre ,ali jeftine TRENERE

robin hood

pre 13 godina

A je li Lukic sta rekao da li ce priznati proslogodisnjeg sampiona. Mislim da bi posle ovog bilo red, jer dovodi za trenera drzavljanina zemlje koja je PRIZNALA Kosovo a samim tim i on kao drzavljanin te zemlje je priznao Kosovo!!!
(BenGruja, 8. decembar 2010 19:58)

lupas gluposti !!! ako cemo tako tu su Lazevski, Savic ...

Ivan D

pre 13 godina

" Prosinečki je legenda kluba, veliki čovek i odgledao je nekoliko utakmica Zvezde ove sezone "

Lukiću, opet si propustio sjajnu priliku da ućutiš.

INTERESANTNO

pre 13 godina

Sve mi vise cini da je i ovo jedno od pitanja koje nam postavila Komisija EUnije.
Pitanje glasi: Da li Hrvat moze da bude na klupi najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba?
Sada cemo da se podelimo na evropejce i nacionaliste (neko ce reci i sofiniste ili ksenofoba).
ITD
Krenuce se u raspravu koja ce dovesti opet na pocetak. Otice i taj Robi. Ovde svi dodju da nesto rade, ali niko nista ne uradi, osim sto odnese.
Tako i vas Robi, Zuti ili kako god, da se malo sepuri. Ucice nas lepom ponasanju i ko zna sta jos!

dzoni

pre 13 godina

A u maju Lukic je izjavio..
"Kada god je bilo dobro Zvezdi, bilo je dobro i Srbiji. Crvena zvezda je najveći srpski brend po kome se prepoznajemo u svetu. Biti zvezdaš – znači biti Srbin. Probali su da nas unište, da kao srpski brend nametnu neke jugoslovenske klubove, da prevare ljude. Nije im uspelo zahvaljujući milionima Zvezdaša. Nije im uspelo jer udariti na Zvezdu znači udariti na Srbiju a zna se kako su u istoriji prolazili oni koji su napadali Srbiju”

srBski stubovi..

Peđa

pre 13 godina

Robiju treba ukazati poverenje u sledećih 3 godine, čak i po cenu da ne osvoji ni jedan trofej. Treba da ima kontinuitet u radu i da polako formira tim. Takođe sa mlađim igračima treba potpisati ugovor na 6 godina i ne puštati ih pre isteka 4. Robi, nadam se da ćeš ti sesti na klupu Zvezde. Armija Zvezdaša bila bi srećna zbog toga.

padina

pre 13 godina

Nije Lukic naivan uopste...

Opet pravi odstupnicu za sebe. Uspeo je da se samo mahinacijama zadrzi na celu Zvezde, iako nema nikakve uspehe. Ali, uvek je menjao trenere, tu je i Adzic ako se digne velika prasina kao topovsko meso. Sada je smislio nesto fenomenalno... da nadje Zvezdinu legendu koju ce zrtvovati zarad ko zna cega (samo on zna sta radi nasoj Zvezdi) koju ce isto tako sutnuti kada ne bude islo, a time sebe opet oprati. Brate ovaj Lukic ce nas unistiti.

sarajlija

pre 13 godina

Musliman sam,iz Sarajeva,i citam ove vijesti i nesto mi je drago. Mislim da je vrijeme da se konacno neke primitivne stvari ostave po strani. Mislim tuzno je da se jedna zvezda gleda po arkanu ili takvim tipovima o kojima mi je zao da kucam,meni je vaznije sto mi je stari imao deset sveski novinskih clanaka o pizonu,sve slozeno. Ne znam,sta se to desilo,pa da se nekad oni sto su zajedno bili,pocnu surovo ubijati.Puna podrska prosineckom,sretno

MadMaX

pre 13 godina

Šta kaže Lukić..."cilj su trofeji"...hahahaha...
Obožavam ovog lika, čak ću početi da navijam za komšinicu, oni su bolji od Monty Payton Flying Circus-a...
Idi, bre, dete s milim Bogom...

footballfan

pre 13 godina

Uh, kako bih voleo da dovedu Prosinečkog. Prošlost je pokazala‚da legende kluba, uvek donose dobro.
P.S. Uvek sam ga gotivio više od Savićevića.

Master

pre 13 godina

Nije to dobar posao za Zvezdu ni za Zutog jer lik nema nikakvog iskustva kao trener,ima problema sa zdravljem I previse ce mu biti stresan posao u takvoj sredini.Navijac sam Hajduka iz Splita, ali ne dozivljavam te nacionalisticke fore da Zuti ne bi mogao biti trener Zvezde,samo iz sportskih razloga koje sam naveo.

Delija

pre 13 godina

Dejane jel ti to najavljujes veceras petardu? Mediji su jaki, i pitanje je da li ce Robi biti nov trener, moguce je da neko iz drugog plana sutra bude promovisan!

drazen

pre 13 godina

(Realan..., 8. decembar 2010 15:54) Nije bio na proslavi, tacno. Nije bio jer ga Ciro nije pustio sa priprema za nebitnu prijateljsku utakmicu. A Robert je plako kao malo dete zbog toga.

Pozdrav svim Zvezdasima

pre 13 godina

Robi – fantastican igrac, bio je mnogima idol. Robi – nepoznat trener, tek pocinje da se dokazuje. Zvezdin trener mora da se bira na osnovu znanja, iskustva i rezultata koje je postigao. Jedna stvar je jasna - nijedan dobar trener ne zeli da radi sa ovom dvojicom ( Muslin je to lepo objasnio ).
Resenje ako i ovaj pokusaj ne uspe je – zahvaliti se Lukicu/ Adzicu i pozvati zlatnu generaciju da svako uzme deo posla koji najbolje zna da radi (Piksi - Predsednik, Juga – Direktor, Miha – Trener ....). To bi znacilo pravi povratak Zvezde na mesto koje joj pripada.

oliver

pre 13 godina

Najvatreniji zvezdasi se ponose Robertom Prosineckim,jer nam je taj covek doneo najvecu radost u fudbalu i to se ne zaboravlja. Sever pamti...

čika velja

pre 13 godina

Veoma čudan potez, ne primeren "stubovima srbstva", nisam siguran kako će reagovati armija zvezdinih navijača iz Knina i Republike Srpske!? Sa sportske strane, odličan potez, ali nisam siguran da će se Žuti snaći u ovom našem fudbalu, ako se to uopšte može tako nazvati. Kao navijač Jugoslovenskog Sportskog Društva Partizan sam srećan što ideja jugoslavenstva i bratstva i dalje živi, pogotovo u klubu koji je osvajanjem evropske i svetske titule u fudbalu, za sva vremena zadužio sve jugoslavenske narode, iako su se godinama pokušavali distancirati od takovih ideja i krili se iza priče o "stubovima srbstva"!

nikolas

pre 13 godina

Mislim da smo u skorijoj istoriji pružali šansu različizim vrstama šarlatana.
Robert Prosinečki nas je toliko zadužio da smo obavezni da šansu damo i njemu.

mufliz

pre 13 godina

Ljudi zdravlje je najvaznije. Mene hvata neka prehlada tako da nisam u stanju da napisem neki kreativan komentar na Lukicevu izjavu, a svi mi volimo Lukiceve uzjave.
Cuvajte zdravlje, nije klise, zaista je najbitnije.

Johnny

pre 13 godina

Mislim da je mnogo pametnije u ovom trenutku dovesti Miroslava Djukica.
Sto se tice Lukica,ne bih da komentarisem coveka koji podcenjuje inteligenciju nas navijaca Crvene Zvezde.
Drzimo se cinjenica,dakle odkad je na celu kluba,nismo pobedili Partizan,daleko smo od titule, a u Evropi ispadamo u predkolima Lige Uefa.

Slobo - BL

pre 13 godina

Ja kao ogorceni delija mogu samo da kazem sledece, mozete vi dovesti i dva Murinja, ali sve je to dzaba kad u upravi i na celu kluba sjede nesposobni ljudi! Sa Pizonom smo bili prvi i igrali dobro pa ga otpustise, sa Kristicem smo drugi ocajno igramo pa i njega otpustise, ja ne znam sta hoce uprava! U zadnje tri godine sem jednog kupa nista nismo osvojili i samo se izdaju sramotna saopstenja priucenih direktora!
Ah da, posebna prica su tzv. pojacanja pa pored ovoliko dobrih i perspektivnih mladih fudbalera u Srbiji Zvezda dovodi igrace iz trece lige Brazila ili odakle vec!!! U zadnjih 10 godina stotine takvih pojacanja je stiglo, i sta se napravilo NISTA!!!Po nasim klubovima ima jos dosta i Krasica, Vidica, Jovanovica, Ivanovica i ostalih samo treba takvim igracima pruziti sansu, ali dok menadzeri guraju svoje adute za kofer para tesko ce to biti, i ne samo to vec cemo potpuno izgubiti svoj identitet!!!

marko markovic

pre 13 godina

"Beograd je uvijek bio Robijev grad, a Zvezda njegov klub"
"POSLIJE svakog gola uzdignute je ruke trčao prema "severu", materinjom ekavicom služio se bolje nego očinskom kajkavštinom"
"Povezanost nije poremetio ni rat: Robi i Beograd uvijek su se voljeli javno"
...ovo su samo neki od natpisa u hr medijima...tako da je jasno kao dan da je Robi Zvezdino dete, koje voli Zvezdu, voli Beogra, i voli Srbiju...
...sto se tice njega kao trenera... pa Zvezda trenutno nema novaca da angazuje Guardiolu ili nekog tako iskusnog (citaj SKUPOG) trenera, zbog dobro poznate fianansijske situacije... a dovodjenje Robija mislim da je dobar potez, zato sto je on Veliki Covek i Licnost pre svega...a to je najvaznije za trenera...ima potencijala, i vrlo lako moze da se desi da postane vrhunski trener... Zvezda je u situaciji da mora "malo" da riskira i sa igracima i sa navijacima jer nemaju pare, pa dovode ljude za male pare, ali koji bi potencijalno stvarno mogli da donesu veliki benefit...
...jedina stvar koje se pribojavam jeste njegova vezanost za zagreb...a tu pre svega mislim na cinjenicu da ce mu porodica i njegovi najbilizi biti tamo, pa ce cesto morati i odlaziti tamo, a to ce se sigurno odraziti i na njegove trenerske rezultate...ali nadajmo se ne mnogo...
Zelim da stvarno ovi klinci u Zvezdi (koji realno nisu neki igraci, ali imaju potencijala) ginu na terenu zeleci da se pokazu pred novim trenerom prema kojem SIGURNO imaju respekt...
i za kraj
ROBI DOBRODOSAO KUCI!!
:)

pera zvezdas

pre 13 godina

Ne mogu da svatim da Dinamo i Hajduk nisu ga nikad planirali za trenjera a kod nas ga prihvataju.Sve ovo mi lici na KK Zvezda dovodili su skupe trenjere nisu imali rezultate krivi su bili svi drugi savez sudije,a pare nemilo su uzimali.Sad znamo kakav je Kosarkarski klub,a niko ne odgovara.Sad su se premestili u fudbal ovde su mnogo vece pare isto kao u kosarci uzeli su voge navijaca dali im sitnis,a oni ce uzeti miljone,vec je pocela prodaja i kupovina igraca.Zvezdu treba da vode ljudi koji imaju para i nece da gledaju samo svoj interes,a kunu se da su veliki Zvezdasi kao ovaj kriminalac Lukic.ZVEZDO OSVESTI SE.

Aca

pre 13 godina

Ne lupaj i ne pali ljude pricom o tituli ove godine i time da ce biti strasan neuspeh ako je ne osvojite!!
Napravite tim koji ce da igra dobar,lep,brz fudbal i koji ce da predstavlja nesto u evropi sledecih godina i niko nece da vam rec kaze ako ne osvojite titulu ove godine

Ne treba nam nesto sklepano i osvojeno na silu i na trenutak,srecu!!
Treba nam sistem,nacin igre,da budemo prepoznatljivi kao nekada i rezultati ce doci

Dalibor

pre 13 godina

Zelim da Vam ovim putem cestitam godisnjicu osvajanja titule Svetskog sampiona ali kao sto svi znamo od proslosti se ne zivi pa stoga i ne vidim razlog busanja u prsa. Ima mnogo klubova u svim sportovima koji su bili Evropski ili svjetski sampioni pa sada igraju po nizim ligama ili se bore za goli zivot.....zaboravite to i okrenite se sadasnjosti i buducnosti. Samo tako mozete da se vratite na mapu Evrope na kojoj trenutno ne postojite ali bas u svim sportovima. Samo jaka Zvezda daje jak Partizan i obrnuto. Vec je postalo i tuzno i zalosno ovo sto gledamo na nasim terenima a posle su svi drugi krivi osim smradova koji sjede u "NASIM" kucama to jeste klubovima.
Sretno vam bilo

addo Zenica

pre 13 godina

Vidim večina smatra da srbin mora voditi zvezdu,a koje je nacionalnosti bio Zenga?,ili tamnoputi igrač mislim da se zvao Ibrahim.Robi je legenda sa ovih prostora,a sa njim zvezda ne može gore od ovoga sad.Treba mu dati priliku na duže staze

DD

pre 13 godina

Mi Hrvati nemamo problem s time što naši treneri treniraju klubove iz "regije". Ne trebate niti vi imati kompleks zbog Hrvata na klupi Zvezde. Žuti je dao puno hrvatskom nogometu. Nadam se da će opravdati izbor. Nije sve u lovi.

Aleksandar

pre 13 godina

Stub srpstva, necemo partizanovce, mi smo 'europski prvaci', mi smo prvaci 'svijeta', Divac voli nas, mi smo 'najvijeci' srpski brend, ... nja nja nja, majka Decembarskog je iz Cacka, Robert voli zlezdu ... nja nja nja. Decembarski cita Politiku nja nja nja. he he he

Nemanja

pre 13 godina

Prosinecki je jedan od najvecih Zvezdinih igraca svih vremena,ali mislim da Zvezdi treba ozbiljan trener sa ozbiljnim trnerskim iskustvom.I da,ruzno je sto ga prozivaju zlobnici koji ce vec sutra ,u nekoj drugoj prici, u oblake dizati svoju legndu Stjepana Bobeka.

Delija Hrvoje

pre 13 godina

DOLAZIMO NA DERBI IZ ZAGREBA 16 OZUJKA U HUMSKU!ZIVELA NK ZVJEZDA BAD RED BOYS ZG
Poruka Delije iz lepe nase:Pa dajte se decki koncetrirat na nasu momcad,pustite ove nabrijane Grobare oni se plase naseg striceka Robija ,hajmo da podrzimo Robija i vatrene. Naprid, Zvizdo!!! Volim crveno bile!

marko

pre 13 godina

Robi,začepi usta kritičarima,ti si legenda i tebi je sve dopušteno,uvijek si sve dao od sebe i za zvezdu i za dinamo i za hrvatsku...želim ti puno sreče i pozdrav iz Zagreba

DD

pre 13 godina

joj a kako je samo igrao za repku hrvatske??? pa bili smo tereći na svijetu.... šalu na stranu: dobar igrač ne znači i dobar trener.. e sad a mi kritiziramo bilića... treba žutome prilika.

Prosikito

pre 13 godina

Mislim da navijaci Zvezde, kako oni obicni, tako i Delije, mogu biti presretni sto su dobili Prosineckog za trenera. Krenimo redom, kao prvo, radi se o jednom od najistaknutijih nogometasa u povijesti toga kluba, a mislim da ne bi bilo pogresno reci kako se radi i o jednom od ponajboljih veznjaka svih vremena. Uz Prosineckog se ne vezu apsolutno nikakve afere u Hrvatskoj, a da ne pricam o tome da nikada niti nikakvom primisli nije mogao naslutiti postojanje nekakve mrznje prema Srbima, dapace.

Nadalje, Prosinecki mozda nema rezime jednog Mourinha, ali Prosinecki je bio jedan od najzasluznijih za uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije u posljednje vrijeme, funkcionirajuci kao covjek "iz sjene", i Bilic to jako dobro zna. U svezi toga, mislim da je Zvezda jako tesko mogla dobiti takovog nogometnog znalca za tako malu cifru novaca.

Neki spominju da im je cudno kako to da Prosinecki nikada nije bio u kombinacijama za Dinamo ili Hajduk, pa evo objasnjenja. Prije svega, nikada si ne bi dopustio da ga se dovodi u svezu sa Partizanom jednako kao sto je mogao samo preuzeti Zvezdu, Partizan nikada, to je stvar principa. A sto se tice Dinama, Croatia, tj danasnji Dinamo je Robiju duzan milijune kuna, sto niti jednom takvom situiranom covjeku nije mala cifra. No opet imamo Robija koji se drzi principa i odbija bilo kakvu mogucnost razgovora a kamoli dogovora sa Dinamom dok se te stvari ne rijese, za razliku od mnogobrojnih grbavaca koji su savijali kicmu i vracali se u Dinamo cim bi im zatrebalo novaca.

Robiju, a time i Zvezdi zelim puno srece, mogao bi ovo biti pocetak, tj u ovom slucaju - nastavak, jednog divnog prijateljstva.

rujni

pre 13 godina

dragi robi odmah im za gablec daj zelja i bunceka a za večeru štrukle i odmah su opet prvaci europe..
rodila majka bed blue red boys-e..