Subota, 20.11.2010.

19:42

Toro već Zvezdin?

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić otputovаo je u Brаzil po pojаčаnjа, а аko je verovаti Vikipediji Rаfаel Toro je već igrаč crveno-belih.

Izvor: B92

Toro veæ Zvezdin? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Babin_zub

pre 13 godina

Imam samo jedno pitanje...DOKLE MISLITE DA DOVODITE ZADNJE VEZNE A DA IGNORISETE CINJENICU DA SKORO DVE DECENIJE NEMAMO KVALITETNO OFANZIVNE VEZNE IGRACE???

marko__bgd

pre 13 godina

pa i zuka je grejao klupu tamo u brazilu,pa je u nasoj ligi bio najbolji...a ovaj toro je igrao za flamengo,i kazu svi da je dobar igrac...u brazilu je jaka konkurancija..ima mnogo dobrih igraca...i nema mesta za mnoge dobre igrace,a i svi bi da dodju u evropu po svaku cenu...dovedite tog igraca kojeg vam je rambo preporucio,i ne razmisljajte mnogo...

trifko

pre 13 godina

Bajkovic,Pavlovic,Djordjevic B. i S.,Reljic,Ignjatijevic,Cvetkovic,Vasiljevic,Savio,kadu,Mugosa,Nikolic,Sreckovic,Blazic,Binic,Bogdanovic,Isah,Perovic,Jevtic...mozda sam i preskocio nekoga,ali sustinski svima ili vecini dati odresene ruke i pustiti ih da idu gde god zele.Sansu dati mladima iz omladinske skole,uz 4-5 pravih pojacanja,sa maksimum 25 igraca i rezultati ce doci

Toro roso

pre 13 godina

Ako dodje dobice nadimak "Toro Roso".
Ne znam vise sta da mislim. kada je gasprom potpisao ugovor sa Zvezdom na ovom istom portalu su osvanuli komentari kako ce Zvezda oformiti neverovatan tim za ovu sezonu, kako cemo gaziti u Evropi. A ono u napadu jevtic, Perovic, Trifunovic - sve vrsni napadaci ne mogu vola da ubodu. Aj sad da ne gresim dusu za ovog trifunovica, spasao nas je nekoliko puta al realno i on je decko vezara ko ova dvojica. kaludjer aj pomozi boze mada i njega previse uzdizu jer po meni i on je u najbolju ruku prosecan igrac. Vezni red isto 0. Osim mozda Isaha i savija koji se momacki znoje za zvezdin dres i platu koju primaju. pojacanja poput milovanovica, Koromana i Tosica nemam nameru da komentarisem jer cu se iznervirati. Slavoljuba djordjevica tek da ne pominjem. Golman je isto kiksara mada to mnogi ne primecuju. Ja bih odma doveo Saranova iz OFK i Stamenog na klupu. Mislim da previse mastamo i ocekujemo od Gasproma. nema Zvezda toliko para za extra pojacanja i pomirite se sa sudbinom da cemo jos dugo morati da gledamo igrace poput jevtica i perovica na marakani...Da bi Zvezda licila na nesto treba nam minimum 5 ozbiljnih pojacanja i extra trener a to je NEMOGUCE u ovom trenutku...

veli

pre 13 godina

ma nikad se ne zna kako će se brazilac kod nas snaći rijetko gledam zvezdu nažalost al ono što sam vidio na sredini terena mi nemamo igrača da stane na loptu i da je gurne u for da napravi potez više tu smo nekad bili najjači

mikena

pre 13 godina

Ljudi,nemojte lupati kojekakve gluposti,ovaj igrac je ekstra pojacanje!!!U prici sa pouzdanim izvorom naseg voljenog kluba para za pojacanja ce biti,zna se GASPROM!!!Pojacanja ce biti dosada nevidjena,videcete,samo ekstra igraci,mnogi ce se zabezeknuti!!!Naravno podhitno oterati ove nesposobnjakovice kojih je prilican broj,to nisu igraci za Zvezdu!!Uz Djukica,bice to nesto sasvim drugo,nesto sto odavno cekamo,cekamo igru,pravu napadacku igru nase Zvezde,a ne ovo mucenje!!!Znate li ko je prvak Rusije?Znate,sigurno!!!VOLIM ZVEZDU,MOJU ZVEZDU!!!

Grobar

pre 13 godina

Vi koji govorite da vam ne treba zadnji vezni,ne treba vam maneken,sminker i sl....nemate pojma o zivotu!!...ako Zvezda stvarno uspe da dovede Toro-a dobicete igraca koji ce da dribla sve te vase zadnje vezne zajedno!

Pedja J7

pre 13 godina

Na Wikipediji je još pre 15 dana ,kada je Toro prvi put pomenut, pisalo da od 1.1.2011. igra za Zvezdu, a da je trenutno igrač Partizana...SPRDALI SE NEKI KLINCI...Mada tako je pisalo i za Adija...Ko zna?

Fox Molder

pre 13 godina

Nama naravno najvise potreban plej, ali i zadnji vezni nije na odmet ! Isah ce verovatno otici ili sada ili na leto, a Milovanovic se vraca u Francusku ... Da nece ostali da igraju i donesu titulu ... Ko sto su i do sada !

Ali kada bi sam Bog udario u glavu ovog Adzica, i kada je vec neko dovoljno lud da njemu da pare, pa uzmi brate SASU MARKOVICA IZ OFK-E !!! Ulozi pare i u njega, da nas Bog vidi !!! Pa videste li kako nas je "vezivao u cvor" na Marakani ?!

Kakav bi tandem na sredini imali, Toro - Markovic !!!

ForeverSRB

pre 13 godina

Sta ce nam zadnji vezni? Pa verovatno da ne bih gledao one bumerange od gume, milovanovica, itd, nego da imamo igraca koji moze andriju da poveze sa odbranom, jos desno krilo, i full..

Da se zna

pre 13 godina

Na toj poziciji već igraju Isah,Savio,Milovanović,Bogdanović a tu su i Nikolić,B.DJordjević...prvo prodajte ove navedene pa tada dovodite nove igrače.Nemojte kao partizan,koji ima bar 8 zadnjih veznih.

nostradamus

pre 13 godina

ja nesto ne verujem mnogo wikipediji,ali neverovatno mi zvuci i dan danas cinjenica da je wikipedija jos pre 7 meseci objavila kako ce pjer boja(u sledecoj sezoni) zigrati ponovo za partizan,smejao sam se kao lud, a sad neznm sta da kazem,to ni baba vanga nije mogla da predvidi

Maxim

pre 13 godina

opet zadnji vezni, uzas... milovanovic, guma, savio, isah, ovaj... strasno... da "prijatelji kluba" ne zatvaraju utakmice, ne bi mi ni sedmi bili...

Dzoni

pre 13 godina

Za vasu informaciju, na Wikipediji mogu informacije da postavljaju i Kurta i Murta, to nista nema veze sa zivotom. Evo, idem ja sad da napisem da prelazi u, ne znam, Medjimurje Cakovec. Aj, pa to napisite za vesti malo kasnije, jel vazi?

Vlada

pre 13 godina

Da li je ovo u Zvezdi neka fora da imaju 20 zadnjih veznih igraca? Ja stvarno ne razumem sta je njma u glavama. I daj, pustite malo tog Lazovica da igra, dosta mi je vise ovih baba i manekena.

DJ!

pre 13 godina

Aloooooo, pa dokle vise zadnji vezni????? Hocemo li mi uzeti vise jednog pleja, od kad je Burza otisao mi KREATORA NEMAMO!!!
Samo dolaze zadnji vezni.

AmanZaman

pre 13 godina

Prvo hocu da cujem da su Ignjatijevic,S.Djordjevic,S.Reljic,B.Djordjevic,Savio,Kadu,Bogdanovic,Perovic prodati(tj uvaljni nekom klubu) pa onda neka objave da su doveli nekoga!Ne razumem jedno...Ok hteli su da stvaraju tim,tako je gospodin Lukic rekao,ok onda lepo oteras sve one polovnjake ubacis klince dovedes 3 POJACANJA i to je to!A ne on mi dovodi Kadua i slicne poluigrace.I dokle vise sa zadnjim veznim.Dovedite normalnog trenera dajte mu 4 godine da stvori dobar tim i odradite selekciju igraca na osnovu koncepcije igre.A ne ovamo dovode zadnje vezne a ne zna se ni ko ce biti trener na prolece.Zvezdi nedostaje alternativa na levom beku,levo krilo i dva kreativna veznjaka.Ostalo lepo popunite iz omladinske skole.Nemoguce da tamo nema ni jednog talenta.Pa onaj Mamic za njegove "talente" uzima min 3-4 mil.Bolje forsirati mladog igraca i onda ga uvaliti nekome a ne ovako da npr onaj Lazovic prvo pusi klupu zbog Lazetica pa onda zbog Koromana.Adzicu-pakuj se i izgubi se u amazonskim prasumama MOLIM TE!Idi vidi ima li tamo nekog igraca!

medjutim

pre 13 godina

"аko je verovаti Vikipediji"

Evo sad ću da prepravim njegovu stranu i da napišem da je novi član FK Kastrum iz Gamzigrada.

Očekujem da objavite članak o tome :)

a gde su naši talenti ?

pre 13 godina

reče Nađ da su igrači u Brazilu i Argetini preskupi za Partizan koji je namlatio 10 milki u LŠ. A za zvezdu naravno nisu preskupi. Pare nisu problem, para nema. Da ne bude na kraju da nam dug još više poraste a rezultata nigde

Dule

pre 13 godina

Nadam se da je ovo istina,jer Zvezdi je jako potreban dobar zadnji vezni... samo se nadam da ce ovaj brazilac i ispuniti ta ocekivanja.. Jer dosta nam je takozvanih pojacanja i igraca koji ne zasluzuju ZVEZDIN dres i podrsku DELIJA!!!

majkl

pre 13 godina

ljudi,ako je ovo istina,onda je ovo VELIKO,VELIKO POJACANJE,verujte!!! Rambo je u Brazilu Bog,ako se neko razume u kvalitet,to je onda sigurno on,a ovog malog sam gledao vise puta i OLUJA je za njega....Pun pogodak. iMAM I JA INFORMACIJU DA JE OVO ISTINA,A ONO STO JE NAJBOLJE,SUTRA RAMBO SA ZVEZDOM PREGOVARA SA MLADIM REPREZENTATIVCEM BRAZILA KOJEG ZOVU MALO DROGBA,da dodje na pozajmicu u Zvezdu. Njegova cena na trzistu je preko 5 milona evra,decko hoce u evropu po svaku cenu,Rambo mu je drugi otac,danima vec razgovara sa njim i velike su sanse da i on zahvaljujuci Dejanu dodje na nasu marakanu,a samim tim cemo imati uz adija jos jednu klasu u pozadi i jednog majstora u napadu. Bice toga jos,pisalo se pre nekoliko nedelja da ce Rusi da odrese kesu za prelazni rok na zimu jer po svaku cenu hoce titulu. izgleda da su krenuli u realizaciju... Daj Boze,Rambo,delijo,hvala ti do neba!! A ovaj lik sto se predstavlja kao veliki zvezdas,a kaze da ovakav igrac koji je osvojio titulu sa Flamengom koji je bio najbolje ocenjen igrac,koji je....Nece biti pijacanje za Zvezdu,alooo decko,sa takvim komentarom,ti zvezdas nisi nego si sa druge strane brda,jer porediti Brazilsku ligu,Flamengo i da ne nabrajam,sa jelen ligom,mislim smesno je malo,malo vise,ma mnogo brate!!

Bojan

pre 13 godina

Toro je bio jedan od standardnih prvotimaca Flamenga, ali je odbio da produzi ugovor sa njima zato sto mu ne odgovara da igra zadnjeg veznog jer vise voli ulogu kreatora igre. To sam pre mesec dana procitao na ovom sajtu, a sada sta je tu istina...i veliko je pitanje disipline jednog igraca kada odbija da igra sta mu se kaze...

Ivica

pre 13 godina

Ljudi, ne znam da li ste pomno citali ranije vesti o njemu, on nije zadnji vezni vec je to morao da igra u Flamengo...i racunajte da to nece igrati u Zvezdi.Imam prijatelja u Brazilu, raspitao sam se za njega, rekao mi je da je strasan igrac ali da je zbog nesuglasica sa trenerom raskinuo ugovor i postao slobodan igrac...

Aleksandar

pre 13 godina

veliki sam navijac Zvezde...ali me zivo interesuje kako takav igrac moze biti Bomba,Razarac...itd. kada Flamengo nije hteo da produzi ugovor sa njim.Daj Boze da je to taj igrac sto nam fali.

medjutim

pre 13 godina

"аko je verovаti Vikipediji"

Evo sad ću da prepravim njegovu stranu i da napišem da je novi član FK Kastrum iz Gamzigrada.

Očekujem da objavite članak o tome :)

Aleksandar

pre 13 godina

veliki sam navijac Zvezde...ali me zivo interesuje kako takav igrac moze biti Bomba,Razarac...itd. kada Flamengo nije hteo da produzi ugovor sa njim.Daj Boze da je to taj igrac sto nam fali.

Dzoni

pre 13 godina

Za vasu informaciju, na Wikipediji mogu informacije da postavljaju i Kurta i Murta, to nista nema veze sa zivotom. Evo, idem ja sad da napisem da prelazi u, ne znam, Medjimurje Cakovec. Aj, pa to napisite za vesti malo kasnije, jel vazi?

a gde su naši talenti ?

pre 13 godina

reče Nađ da su igrači u Brazilu i Argetini preskupi za Partizan koji je namlatio 10 milki u LŠ. A za zvezdu naravno nisu preskupi. Pare nisu problem, para nema. Da ne bude na kraju da nam dug još više poraste a rezultata nigde

majkl

pre 13 godina

ljudi,ako je ovo istina,onda je ovo VELIKO,VELIKO POJACANJE,verujte!!! Rambo je u Brazilu Bog,ako se neko razume u kvalitet,to je onda sigurno on,a ovog malog sam gledao vise puta i OLUJA je za njega....Pun pogodak. iMAM I JA INFORMACIJU DA JE OVO ISTINA,A ONO STO JE NAJBOLJE,SUTRA RAMBO SA ZVEZDOM PREGOVARA SA MLADIM REPREZENTATIVCEM BRAZILA KOJEG ZOVU MALO DROGBA,da dodje na pozajmicu u Zvezdu. Njegova cena na trzistu je preko 5 milona evra,decko hoce u evropu po svaku cenu,Rambo mu je drugi otac,danima vec razgovara sa njim i velike su sanse da i on zahvaljujuci Dejanu dodje na nasu marakanu,a samim tim cemo imati uz adija jos jednu klasu u pozadi i jednog majstora u napadu. Bice toga jos,pisalo se pre nekoliko nedelja da ce Rusi da odrese kesu za prelazni rok na zimu jer po svaku cenu hoce titulu. izgleda da su krenuli u realizaciju... Daj Boze,Rambo,delijo,hvala ti do neba!! A ovaj lik sto se predstavlja kao veliki zvezdas,a kaze da ovakav igrac koji je osvojio titulu sa Flamengom koji je bio najbolje ocenjen igrac,koji je....Nece biti pijacanje za Zvezdu,alooo decko,sa takvim komentarom,ti zvezdas nisi nego si sa druge strane brda,jer porediti Brazilsku ligu,Flamengo i da ne nabrajam,sa jelen ligom,mislim smesno je malo,malo vise,ma mnogo brate!!

AmanZaman

pre 13 godina

Prvo hocu da cujem da su Ignjatijevic,S.Djordjevic,S.Reljic,B.Djordjevic,Savio,Kadu,Bogdanovic,Perovic prodati(tj uvaljni nekom klubu) pa onda neka objave da su doveli nekoga!Ne razumem jedno...Ok hteli su da stvaraju tim,tako je gospodin Lukic rekao,ok onda lepo oteras sve one polovnjake ubacis klince dovedes 3 POJACANJA i to je to!A ne on mi dovodi Kadua i slicne poluigrace.I dokle vise sa zadnjim veznim.Dovedite normalnog trenera dajte mu 4 godine da stvori dobar tim i odradite selekciju igraca na osnovu koncepcije igre.A ne ovamo dovode zadnje vezne a ne zna se ni ko ce biti trener na prolece.Zvezdi nedostaje alternativa na levom beku,levo krilo i dva kreativna veznjaka.Ostalo lepo popunite iz omladinske skole.Nemoguce da tamo nema ni jednog talenta.Pa onaj Mamic za njegove "talente" uzima min 3-4 mil.Bolje forsirati mladog igraca i onda ga uvaliti nekome a ne ovako da npr onaj Lazovic prvo pusi klupu zbog Lazetica pa onda zbog Koromana.Adzicu-pakuj se i izgubi se u amazonskim prasumama MOLIM TE!Idi vidi ima li tamo nekog igraca!

mikena

pre 13 godina

Ljudi,nemojte lupati kojekakve gluposti,ovaj igrac je ekstra pojacanje!!!U prici sa pouzdanim izvorom naseg voljenog kluba para za pojacanja ce biti,zna se GASPROM!!!Pojacanja ce biti dosada nevidjena,videcete,samo ekstra igraci,mnogi ce se zabezeknuti!!!Naravno podhitno oterati ove nesposobnjakovice kojih je prilican broj,to nisu igraci za Zvezdu!!Uz Djukica,bice to nesto sasvim drugo,nesto sto odavno cekamo,cekamo igru,pravu napadacku igru nase Zvezde,a ne ovo mucenje!!!Znate li ko je prvak Rusije?Znate,sigurno!!!VOLIM ZVEZDU,MOJU ZVEZDU!!!

Grobar

pre 13 godina

Vi koji govorite da vam ne treba zadnji vezni,ne treba vam maneken,sminker i sl....nemate pojma o zivotu!!...ako Zvezda stvarno uspe da dovede Toro-a dobicete igraca koji ce da dribla sve te vase zadnje vezne zajedno!

nostradamus

pre 13 godina

ja nesto ne verujem mnogo wikipediji,ali neverovatno mi zvuci i dan danas cinjenica da je wikipedija jos pre 7 meseci objavila kako ce pjer boja(u sledecoj sezoni) zigrati ponovo za partizan,smejao sam se kao lud, a sad neznm sta da kazem,to ni baba vanga nije mogla da predvidi

Da se zna

pre 13 godina

Na toj poziciji već igraju Isah,Savio,Milovanović,Bogdanović a tu su i Nikolić,B.DJordjević...prvo prodajte ove navedene pa tada dovodite nove igrače.Nemojte kao partizan,koji ima bar 8 zadnjih veznih.

DJ!

pre 13 godina

Aloooooo, pa dokle vise zadnji vezni????? Hocemo li mi uzeti vise jednog pleja, od kad je Burza otisao mi KREATORA NEMAMO!!!
Samo dolaze zadnji vezni.

Bojan

pre 13 godina

Toro je bio jedan od standardnih prvotimaca Flamenga, ali je odbio da produzi ugovor sa njima zato sto mu ne odgovara da igra zadnjeg veznog jer vise voli ulogu kreatora igre. To sam pre mesec dana procitao na ovom sajtu, a sada sta je tu istina...i veliko je pitanje disipline jednog igraca kada odbija da igra sta mu se kaze...

Toro roso

pre 13 godina

Ako dodje dobice nadimak "Toro Roso".
Ne znam vise sta da mislim. kada je gasprom potpisao ugovor sa Zvezdom na ovom istom portalu su osvanuli komentari kako ce Zvezda oformiti neverovatan tim za ovu sezonu, kako cemo gaziti u Evropi. A ono u napadu jevtic, Perovic, Trifunovic - sve vrsni napadaci ne mogu vola da ubodu. Aj sad da ne gresim dusu za ovog trifunovica, spasao nas je nekoliko puta al realno i on je decko vezara ko ova dvojica. kaludjer aj pomozi boze mada i njega previse uzdizu jer po meni i on je u najbolju ruku prosecan igrac. Vezni red isto 0. Osim mozda Isaha i savija koji se momacki znoje za zvezdin dres i platu koju primaju. pojacanja poput milovanovica, Koromana i Tosica nemam nameru da komentarisem jer cu se iznervirati. Slavoljuba djordjevica tek da ne pominjem. Golman je isto kiksara mada to mnogi ne primecuju. Ja bih odma doveo Saranova iz OFK i Stamenog na klupu. Mislim da previse mastamo i ocekujemo od Gasproma. nema Zvezda toliko para za extra pojacanja i pomirite se sa sudbinom da cemo jos dugo morati da gledamo igrace poput jevtica i perovica na marakani...Da bi Zvezda licila na nesto treba nam minimum 5 ozbiljnih pojacanja i extra trener a to je NEMOGUCE u ovom trenutku...

Dule

pre 13 godina

Nadam se da je ovo istina,jer Zvezdi je jako potreban dobar zadnji vezni... samo se nadam da ce ovaj brazilac i ispuniti ta ocekivanja.. Jer dosta nam je takozvanih pojacanja i igraca koji ne zasluzuju ZVEZDIN dres i podrsku DELIJA!!!

Ivica

pre 13 godina

Ljudi, ne znam da li ste pomno citali ranije vesti o njemu, on nije zadnji vezni vec je to morao da igra u Flamengo...i racunajte da to nece igrati u Zvezdi.Imam prijatelja u Brazilu, raspitao sam se za njega, rekao mi je da je strasan igrac ali da je zbog nesuglasica sa trenerom raskinuo ugovor i postao slobodan igrac...

Maxim

pre 13 godina

opet zadnji vezni, uzas... milovanovic, guma, savio, isah, ovaj... strasno... da "prijatelji kluba" ne zatvaraju utakmice, ne bi mi ni sedmi bili...

Vlada

pre 13 godina

Da li je ovo u Zvezdi neka fora da imaju 20 zadnjih veznih igraca? Ja stvarno ne razumem sta je njma u glavama. I daj, pustite malo tog Lazovica da igra, dosta mi je vise ovih baba i manekena.

Pedja J7

pre 13 godina

Na Wikipediji je još pre 15 dana ,kada je Toro prvi put pomenut, pisalo da od 1.1.2011. igra za Zvezdu, a da je trenutno igrač Partizana...SPRDALI SE NEKI KLINCI...Mada tako je pisalo i za Adija...Ko zna?

ForeverSRB

pre 13 godina

Sta ce nam zadnji vezni? Pa verovatno da ne bih gledao one bumerange od gume, milovanovica, itd, nego da imamo igraca koji moze andriju da poveze sa odbranom, jos desno krilo, i full..

veli

pre 13 godina

ma nikad se ne zna kako će se brazilac kod nas snaći rijetko gledam zvezdu nažalost al ono što sam vidio na sredini terena mi nemamo igrača da stane na loptu i da je gurne u for da napravi potez više tu smo nekad bili najjači

Babin_zub

pre 13 godina

Imam samo jedno pitanje...DOKLE MISLITE DA DOVODITE ZADNJE VEZNE A DA IGNORISETE CINJENICU DA SKORO DVE DECENIJE NEMAMO KVALITETNO OFANZIVNE VEZNE IGRACE???

Fox Molder

pre 13 godina

Nama naravno najvise potreban plej, ali i zadnji vezni nije na odmet ! Isah ce verovatno otici ili sada ili na leto, a Milovanovic se vraca u Francusku ... Da nece ostali da igraju i donesu titulu ... Ko sto su i do sada !

Ali kada bi sam Bog udario u glavu ovog Adzica, i kada je vec neko dovoljno lud da njemu da pare, pa uzmi brate SASU MARKOVICA IZ OFK-E !!! Ulozi pare i u njega, da nas Bog vidi !!! Pa videste li kako nas je "vezivao u cvor" na Marakani ?!

Kakav bi tandem na sredini imali, Toro - Markovic !!!

trifko

pre 13 godina

Bajkovic,Pavlovic,Djordjevic B. i S.,Reljic,Ignjatijevic,Cvetkovic,Vasiljevic,Savio,kadu,Mugosa,Nikolic,Sreckovic,Blazic,Binic,Bogdanovic,Isah,Perovic,Jevtic...mozda sam i preskocio nekoga,ali sustinski svima ili vecini dati odresene ruke i pustiti ih da idu gde god zele.Sansu dati mladima iz omladinske skole,uz 4-5 pravih pojacanja,sa maksimum 25 igraca i rezultati ce doci

marko__bgd

pre 13 godina

pa i zuka je grejao klupu tamo u brazilu,pa je u nasoj ligi bio najbolji...a ovaj toro je igrao za flamengo,i kazu svi da je dobar igrac...u brazilu je jaka konkurancija..ima mnogo dobrih igraca...i nema mesta za mnoge dobre igrace,a i svi bi da dodju u evropu po svaku cenu...dovedite tog igraca kojeg vam je rambo preporucio,i ne razmisljajte mnogo...

majkl

pre 13 godina

ljudi,ako je ovo istina,onda je ovo VELIKO,VELIKO POJACANJE,verujte!!! Rambo je u Brazilu Bog,ako se neko razume u kvalitet,to je onda sigurno on,a ovog malog sam gledao vise puta i OLUJA je za njega....Pun pogodak. iMAM I JA INFORMACIJU DA JE OVO ISTINA,A ONO STO JE NAJBOLJE,SUTRA RAMBO SA ZVEZDOM PREGOVARA SA MLADIM REPREZENTATIVCEM BRAZILA KOJEG ZOVU MALO DROGBA,da dodje na pozajmicu u Zvezdu. Njegova cena na trzistu je preko 5 milona evra,decko hoce u evropu po svaku cenu,Rambo mu je drugi otac,danima vec razgovara sa njim i velike su sanse da i on zahvaljujuci Dejanu dodje na nasu marakanu,a samim tim cemo imati uz adija jos jednu klasu u pozadi i jednog majstora u napadu. Bice toga jos,pisalo se pre nekoliko nedelja da ce Rusi da odrese kesu za prelazni rok na zimu jer po svaku cenu hoce titulu. izgleda da su krenuli u realizaciju... Daj Boze,Rambo,delijo,hvala ti do neba!! A ovaj lik sto se predstavlja kao veliki zvezdas,a kaze da ovakav igrac koji je osvojio titulu sa Flamengom koji je bio najbolje ocenjen igrac,koji je....Nece biti pijacanje za Zvezdu,alooo decko,sa takvim komentarom,ti zvezdas nisi nego si sa druge strane brda,jer porediti Brazilsku ligu,Flamengo i da ne nabrajam,sa jelen ligom,mislim smesno je malo,malo vise,ma mnogo brate!!

Maxim

pre 13 godina

opet zadnji vezni, uzas... milovanovic, guma, savio, isah, ovaj... strasno... da "prijatelji kluba" ne zatvaraju utakmice, ne bi mi ni sedmi bili...

a gde su naši talenti ?

pre 13 godina

reče Nađ da su igrači u Brazilu i Argetini preskupi za Partizan koji je namlatio 10 milki u LŠ. A za zvezdu naravno nisu preskupi. Pare nisu problem, para nema. Da ne bude na kraju da nam dug još više poraste a rezultata nigde

Aleksandar

pre 13 godina

veliki sam navijac Zvezde...ali me zivo interesuje kako takav igrac moze biti Bomba,Razarac...itd. kada Flamengo nije hteo da produzi ugovor sa njim.Daj Boze da je to taj igrac sto nam fali.

mikena

pre 13 godina

Ljudi,nemojte lupati kojekakve gluposti,ovaj igrac je ekstra pojacanje!!!U prici sa pouzdanim izvorom naseg voljenog kluba para za pojacanja ce biti,zna se GASPROM!!!Pojacanja ce biti dosada nevidjena,videcete,samo ekstra igraci,mnogi ce se zabezeknuti!!!Naravno podhitno oterati ove nesposobnjakovice kojih je prilican broj,to nisu igraci za Zvezdu!!Uz Djukica,bice to nesto sasvim drugo,nesto sto odavno cekamo,cekamo igru,pravu napadacku igru nase Zvezde,a ne ovo mucenje!!!Znate li ko je prvak Rusije?Znate,sigurno!!!VOLIM ZVEZDU,MOJU ZVEZDU!!!

DJ!

pre 13 godina

Aloooooo, pa dokle vise zadnji vezni????? Hocemo li mi uzeti vise jednog pleja, od kad je Burza otisao mi KREATORA NEMAMO!!!
Samo dolaze zadnji vezni.

Dzoni

pre 13 godina

Za vasu informaciju, na Wikipediji mogu informacije da postavljaju i Kurta i Murta, to nista nema veze sa zivotom. Evo, idem ja sad da napisem da prelazi u, ne znam, Medjimurje Cakovec. Aj, pa to napisite za vesti malo kasnije, jel vazi?

ForeverSRB

pre 13 godina

Sta ce nam zadnji vezni? Pa verovatno da ne bih gledao one bumerange od gume, milovanovica, itd, nego da imamo igraca koji moze andriju da poveze sa odbranom, jos desno krilo, i full..

Dule

pre 13 godina

Nadam se da je ovo istina,jer Zvezdi je jako potreban dobar zadnji vezni... samo se nadam da ce ovaj brazilac i ispuniti ta ocekivanja.. Jer dosta nam je takozvanih pojacanja i igraca koji ne zasluzuju ZVEZDIN dres i podrsku DELIJA!!!

Da se zna

pre 13 godina

Na toj poziciji već igraju Isah,Savio,Milovanović,Bogdanović a tu su i Nikolić,B.DJordjević...prvo prodajte ove navedene pa tada dovodite nove igrače.Nemojte kao partizan,koji ima bar 8 zadnjih veznih.

Ivica

pre 13 godina

Ljudi, ne znam da li ste pomno citali ranije vesti o njemu, on nije zadnji vezni vec je to morao da igra u Flamengo...i racunajte da to nece igrati u Zvezdi.Imam prijatelja u Brazilu, raspitao sam se za njega, rekao mi je da je strasan igrac ali da je zbog nesuglasica sa trenerom raskinuo ugovor i postao slobodan igrac...

trifko

pre 13 godina

Bajkovic,Pavlovic,Djordjevic B. i S.,Reljic,Ignjatijevic,Cvetkovic,Vasiljevic,Savio,kadu,Mugosa,Nikolic,Sreckovic,Blazic,Binic,Bogdanovic,Isah,Perovic,Jevtic...mozda sam i preskocio nekoga,ali sustinski svima ili vecini dati odresene ruke i pustiti ih da idu gde god zele.Sansu dati mladima iz omladinske skole,uz 4-5 pravih pojacanja,sa maksimum 25 igraca i rezultati ce doci

Grobar

pre 13 godina

Vi koji govorite da vam ne treba zadnji vezni,ne treba vam maneken,sminker i sl....nemate pojma o zivotu!!...ako Zvezda stvarno uspe da dovede Toro-a dobicete igraca koji ce da dribla sve te vase zadnje vezne zajedno!

medjutim

pre 13 godina

"аko je verovаti Vikipediji"

Evo sad ću da prepravim njegovu stranu i da napišem da je novi član FK Kastrum iz Gamzigrada.

Očekujem da objavite članak o tome :)

Vlada

pre 13 godina

Da li je ovo u Zvezdi neka fora da imaju 20 zadnjih veznih igraca? Ja stvarno ne razumem sta je njma u glavama. I daj, pustite malo tog Lazovica da igra, dosta mi je vise ovih baba i manekena.

Bojan

pre 13 godina

Toro je bio jedan od standardnih prvotimaca Flamenga, ali je odbio da produzi ugovor sa njima zato sto mu ne odgovara da igra zadnjeg veznog jer vise voli ulogu kreatora igre. To sam pre mesec dana procitao na ovom sajtu, a sada sta je tu istina...i veliko je pitanje disipline jednog igraca kada odbija da igra sta mu se kaze...

nostradamus

pre 13 godina

ja nesto ne verujem mnogo wikipediji,ali neverovatno mi zvuci i dan danas cinjenica da je wikipedija jos pre 7 meseci objavila kako ce pjer boja(u sledecoj sezoni) zigrati ponovo za partizan,smejao sam se kao lud, a sad neznm sta da kazem,to ni baba vanga nije mogla da predvidi

AmanZaman

pre 13 godina

Prvo hocu da cujem da su Ignjatijevic,S.Djordjevic,S.Reljic,B.Djordjevic,Savio,Kadu,Bogdanovic,Perovic prodati(tj uvaljni nekom klubu) pa onda neka objave da su doveli nekoga!Ne razumem jedno...Ok hteli su da stvaraju tim,tako je gospodin Lukic rekao,ok onda lepo oteras sve one polovnjake ubacis klince dovedes 3 POJACANJA i to je to!A ne on mi dovodi Kadua i slicne poluigrace.I dokle vise sa zadnjim veznim.Dovedite normalnog trenera dajte mu 4 godine da stvori dobar tim i odradite selekciju igraca na osnovu koncepcije igre.A ne ovamo dovode zadnje vezne a ne zna se ni ko ce biti trener na prolece.Zvezdi nedostaje alternativa na levom beku,levo krilo i dva kreativna veznjaka.Ostalo lepo popunite iz omladinske skole.Nemoguce da tamo nema ni jednog talenta.Pa onaj Mamic za njegove "talente" uzima min 3-4 mil.Bolje forsirati mladog igraca i onda ga uvaliti nekome a ne ovako da npr onaj Lazovic prvo pusi klupu zbog Lazetica pa onda zbog Koromana.Adzicu-pakuj se i izgubi se u amazonskim prasumama MOLIM TE!Idi vidi ima li tamo nekog igraca!

Pedja J7

pre 13 godina

Na Wikipediji je još pre 15 dana ,kada je Toro prvi put pomenut, pisalo da od 1.1.2011. igra za Zvezdu, a da je trenutno igrač Partizana...SPRDALI SE NEKI KLINCI...Mada tako je pisalo i za Adija...Ko zna?

Toro roso

pre 13 godina

Ako dodje dobice nadimak "Toro Roso".
Ne znam vise sta da mislim. kada je gasprom potpisao ugovor sa Zvezdom na ovom istom portalu su osvanuli komentari kako ce Zvezda oformiti neverovatan tim za ovu sezonu, kako cemo gaziti u Evropi. A ono u napadu jevtic, Perovic, Trifunovic - sve vrsni napadaci ne mogu vola da ubodu. Aj sad da ne gresim dusu za ovog trifunovica, spasao nas je nekoliko puta al realno i on je decko vezara ko ova dvojica. kaludjer aj pomozi boze mada i njega previse uzdizu jer po meni i on je u najbolju ruku prosecan igrac. Vezni red isto 0. Osim mozda Isaha i savija koji se momacki znoje za zvezdin dres i platu koju primaju. pojacanja poput milovanovica, Koromana i Tosica nemam nameru da komentarisem jer cu se iznervirati. Slavoljuba djordjevica tek da ne pominjem. Golman je isto kiksara mada to mnogi ne primecuju. Ja bih odma doveo Saranova iz OFK i Stamenog na klupu. Mislim da previse mastamo i ocekujemo od Gasproma. nema Zvezda toliko para za extra pojacanja i pomirite se sa sudbinom da cemo jos dugo morati da gledamo igrace poput jevtica i perovica na marakani...Da bi Zvezda licila na nesto treba nam minimum 5 ozbiljnih pojacanja i extra trener a to je NEMOGUCE u ovom trenutku...

Fox Molder

pre 13 godina

Nama naravno najvise potreban plej, ali i zadnji vezni nije na odmet ! Isah ce verovatno otici ili sada ili na leto, a Milovanovic se vraca u Francusku ... Da nece ostali da igraju i donesu titulu ... Ko sto su i do sada !

Ali kada bi sam Bog udario u glavu ovog Adzica, i kada je vec neko dovoljno lud da njemu da pare, pa uzmi brate SASU MARKOVICA IZ OFK-E !!! Ulozi pare i u njega, da nas Bog vidi !!! Pa videste li kako nas je "vezivao u cvor" na Marakani ?!

Kakav bi tandem na sredini imali, Toro - Markovic !!!

veli

pre 13 godina

ma nikad se ne zna kako će se brazilac kod nas snaći rijetko gledam zvezdu nažalost al ono što sam vidio na sredini terena mi nemamo igrača da stane na loptu i da je gurne u for da napravi potez više tu smo nekad bili najjači

marko__bgd

pre 13 godina

pa i zuka je grejao klupu tamo u brazilu,pa je u nasoj ligi bio najbolji...a ovaj toro je igrao za flamengo,i kazu svi da je dobar igrac...u brazilu je jaka konkurancija..ima mnogo dobrih igraca...i nema mesta za mnoge dobre igrace,a i svi bi da dodju u evropu po svaku cenu...dovedite tog igraca kojeg vam je rambo preporucio,i ne razmisljajte mnogo...

Babin_zub

pre 13 godina

Imam samo jedno pitanje...DOKLE MISLITE DA DOVODITE ZADNJE VEZNE A DA IGNORISETE CINJENICU DA SKORO DVE DECENIJE NEMAMO KVALITETNO OFANZIVNE VEZNE IGRACE???