Subota, 20.11.2010.

11:33

Piksi osvojio titulu sa Nagojom!

Fudbaleri Nagoja Grampus Ejta, koju sa klupe vodi Dragan Stojković Piksi, osvojili su prvu titulu prvaka Japana!

Izvor: B92

Piksi osvojio titulu sa Nagojom! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

DekiLo

pre 13 godina

Samo da odam počast velikom kralju,igračini i treneru.Čekamo te jednog dana kao trenera najdražeg nam kluba.A dotad uživaj u velikom uspehu,svaka čast majstorčino.

Sale Ars

pre 13 godina

A driblinzi, ijaoj, evo vam youtube deco pa gledajte [link]... Elem, svaka cast majstore jos jednom, a meni je drago sto sam ziveo i pratio fudbal u vreme kad si ga ti igrao.
(paul "the truth" pierce, 20. novembar 2010 12:09)

Suvi genije. Nego jel ste primetili da su od 20 tacni koje je namestio saigracima isti iskoristili mozda 2-3?

pavle

pre 13 godina

@(djole, 21. novembar 2010 11:14)
prodala je mafija, nije piksi,i sve mlade igrace prodaje mafija. Posto vecini igraca je isti menadzer koje u sprezi sa mafijom. Koje za tog istog zigica potpisao ugovor da 50% ide menadzeru od transvera. Kolko znam tad nije piksi bio na celu. A mnogi igraci od te generacije su imali slicne ugovore. Tako je u svakom nasem klubu. Kad mafija odluci da uzme pare igrač mora da se proda. Zato se i smenio selektor jer treba preprodavati zaboravljene fudbalere, i mlade fudbalere. A bolja je para ako je reprezantivac.

djole

pre 13 godina

svaka cast, a mafija ga oterala iz zvezde
(vladimir, 20. novembar 2010 11:55)

Ko ga je bre oterao iz Zvezde??? Rasrpodao je zlatnu zvezdinu decu za 15 miliona evra i zapalio. Taj tim je danas mogao lagano da igra ligu sampiona. Od njega je u Zvezdi poceo haos.

Stojkovic, Bisevac, Lukovic, Basta, Piksi Kovacevic, Bole Jankovic, Perovic, Dudic, Zigic, Pantelic samo su neki od igraca koje je prodao Piksi i zapalio.
Ja njemu dajem duboki naklon kao igracu, ali kao predsednik Zvezde ostace upamcen kao jedan od najgorih. Ne racunam tu ovu danasnju boraniju

string

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto komentarisu kao dobar je trener pa osvojio je titulu u Japanu a ne u SERIJI A.To je liga bez briga!!!Teze je osvojiti nasu SUPER LIGU nego tu japansku
(piksi diksi, 21. novembar 2010 02:08)

Nisi ti ocigledno gledao nijednom japansku ligu..daleko je nasa superliga i od albanske, a kamoli od ove..uostalom, stvarno ne znam gde je Arsen Wenger bio pre nego sto je dosao u Arsenal..

sive celije moc

pre 13 godina

@paul "the truth" pierce - Hvala za komentar i link, najdrazi momenat mi je kad je Pixi prosuo po zemlji Gulita i gotovo slomio kicmu Rajkardu. :) Cestitke velikoj legendi Pixiju od srca.

jugosloven

pre 13 godina

Brate, pravo ste dosadni sa tim sprski ovaj srpski onaj. Čovek je odrastao i postao fudbalsko ime u SFRJ, tako da je dotični jedan od najvećih jugoslovenskih fudbalera. A takve više nećemo imati, baš zato što više nema ni Jugoslavije.

piksi diksi

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto komentarisu kao dobar je trener pa osvojio je titulu u Japanu a ne u SERIJI A.To je liga bez briga!!!Teze je osvojiti nasu SUPER LIGU nego tu japansku

Dzoni

pre 13 godina

Kakva je ovo vest, koga je briga?
(Srki, 20. novembar 2010 14:43)

- Opet grobari ljubomorisete, kompleksasi. A koga je briga sta vas Dule Vujosevic radi u Rusiji? Pa se o tome pise svaki dan.

Svaka cast za Piksija.

djshilja

pre 13 godina

jednom ste pisali kako je nagoja poslednju titulu osvojila dok je trener bio arsen wenger pa me zanila je li ovo stvarno prva titula negoje ili ne?
(becoli, 20. novembar 2010 13:54)
Prva provereno evo link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nagoya_Grampus

MARAKANA ROĐACI

pre 13 godina

"Legenda igračka si bio i ostao.Sad si i trenerska legenda postao.Vrati nam se kad-tad da nastaviš niz.Čestitam i sve najbolje!"

zivorad

pre 13 godina

bravooooooo bravoooooo za piksijaaaaaa i nadam se da ce jednog dana nastaviti i u evropi sa uspesima i voleo bih ga videti u zvezdi ili reprezentaciji kao trenera

string

pre 13 godina

Ovo je vest o jednom od najboljih igraca koja je Srbija ikad imala! A tebe posto nije briga, zasto je citas, sta vise, zasto saljes komentar!? Provokator obican si! Ajd tamo na drugu vest gde se slavi pobeda Partizana protiv svemoguceg Cukarickog!
(Srka, 20. novembar 2010 16:14)

I jedan od najboljih veznih igraca u toj dekadi evropskog fudbala...

018

pre 13 godina

Cestitam Piksi u ime svih grobara, ti si legenda srpskog fudbala i zao mi je sto si onako najuren iz zvezde jer ti nisu dozvolili da radis kako treba. Zelim da se izvinim u ime svih onih koji nisu hteli da ti vide ledja a veruj mi vecina nas je... uvek si dobrodosao u srpskom fudbalu, gde god... legendo bravo!

Pedja

pre 13 godina

Svaka cast majstore, ostavio si u Nagoji veliki trag kao igrac, a sada i kao trener. U Zvezdi si ostavio veliki trag kao igrac i kao predsednik (dve titule, tada smo imali igru, Toyota nam bila sponzor, Zenga trener). Razlika izmedju Japana i Srbije je u tome sto tamo znaju da cene ljude a ovde te je pljuvao i kurta i murta. Sve najbolje ti zeli jedan iskreni Zvezdas.

Srka

pre 13 godina

Kakva je ovo vest, koga je briga?
(Srki, 20. novembar 2010 14:43)

Ovo je vest o jednom od najboljih igraca koja je Srbija ikad imala! A tebe posto nije briga, zasto je citas, sta vise, zasto saljes komentar!? Provokator obican si! Ajd tamo na drugu vest gde se slavi pobeda Partizana protiv svemoguceg Cukarickog!

Jerez

pre 13 godina

Eto kakav smo narod! Piksi je bio i ostao igracina, a i kao covek je ok! Ali, eto mnogo nalaze za shodno da uzmu njegovo ime u usta, iako nikada nista nisu postigli u svojim zivotima! Mnogi smatraju kako je Piksi pokrao Zvezdu, a sve su to price od onih koji su tu bili pre a narocito posle njega! I to pricaju oni isti koji nisu mogli da mu ciste kopacke dok su igrali (Lukic, Adzic, Ivic)! Piksi majstore, odukvek si bio igracina, i cestitke na osvojenoj tituli od zakletog Grobara, i bezi od ove Srbije sto dalje mozes, jer postupcima protiv tebe i takvih kao sto si ti, svakim danom dokazujemo da nismo za bolje i da zasluzujemo mesto gde se sada nalazimo!!!

oroku saki

pre 13 godina

Dobar je japancima ali nije dobar nama?
Cene ga u Japanu, ovde ga ispljuvali?
Zato je Japan - Japan, a mi smo tu gde jesmo.
Svaka čast za titulu!

realista

pre 13 godina

svaka cast majstore.
kakav igrac takav i trener. vrhunski, najbolji u poslednjih 20 godina.
steta sto svoju ideju nije uspeo da plasira u zvezdi ali ne zbog sebe nego zbog raznih interesnih grupa i navijaca koje je odj..ao sa platnog spiska.
zato je otisao, i neka dok mi sami ne ocistimo klub od bandi i lopova, a onda jednog dana KOJI CE SIGURNO DOCI, zvezda ce biti dom za prave zvzdase i ;ljude koji je vole, i kojima je interes zvezde ispred licnog.

siniša

pre 13 godina

Majstore, čestitke na tituli!
I ako igrač, i kao predsjednk, a sada i kao trener osvajao si trofeje, svaka čast.
Puno sreće u budućnosti.

gile

pre 13 godina

Bog. Steta sto je u Zvezdi napravio mnogo propusta, ali je malo dete u odnosu na ovu mracnu ekipu sa Lukicem i Adzicem. Svaka cast majstore. Vrati se na Marakanu jer ovi ce nas pretvoriti u nizeligasa. I ne ponavljaj greske od pre pet godina.

becoli

pre 13 godina

jednom ste pisali kako je nagoja poslednju titulu osvojila dok je trener bio arsen wenger pa me zanila je li ovo stvarno prva titula negoje ili ne?

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

Eh mislim da sam ovo pisao ovde vec nekoliko puta kad god je Piksi tema neke vesti, ali kad sam bio klinac voleo sam ga vise od mame i tate! Slusao sam Vreme sporta i razonode da cujem sta radi Zvezda, a ako cujem da Zvezda vodi samo sam cekao da cujem da je taj gol dao Piksi. A onda naravno uvece Sportski pregled i da vidim kakav je gol bio. Svaka mu cast za titulu! Ne pratim domaci fudbal vec nekih sedam-osam godina, ali koliko znam dok je bio direktor Zvezde dolazile su duple krune. A sada Zvezde nema nigde. Dakle svaka cast i za direktorski posao. A sto se tice toga kakav je bio fudbaler, samo bih voleo da svi vi mladji ovde koji uzdisete za nekim Ibrahimovicem ili Snajderom ili nekim Runijem, Kakom i ostalima, voleo bih samo da ste mogli da vidite kakav je Piksi bio igrac i kakav je mogao da bude da ga povrede nisu unakazile. Jedan od najboljih tehnicara u poslednjih 30 godina, lopte su mu imale oci, asistencije su bile cudesne, kad izvodi slobodnjak sa leve strane gotovo je uvek to bio gol. Danas ne znam dva igraca koji su pretnja iz slobdnjaka. A driblinzi, ijaoj, evo vam youtube deco pa gledajte http://www.youtube.com/watch?v=Lx2p43NE9DA... Elem, svaka cast majstore jos jednom, a meni je drago sto sam ziveo i pratio fudbal u vreme kad si ga ti igrao.

Nišlija

pre 13 godina

Bravo Pixi legendo! Čovek je jednostavno talentovan za sve vezano za fudbal. Nebi me čudilo da Nagoja promeni ime u Pixcity ili tako nešto. Cepaj Pixe!

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

Eh mislim da sam ovo pisao ovde vec nekoliko puta kad god je Piksi tema neke vesti, ali kad sam bio klinac voleo sam ga vise od mame i tate! Slusao sam Vreme sporta i razonode da cujem sta radi Zvezda, a ako cujem da Zvezda vodi samo sam cekao da cujem da je taj gol dao Piksi. A onda naravno uvece Sportski pregled i da vidim kakav je gol bio. Svaka mu cast za titulu! Ne pratim domaci fudbal vec nekih sedam-osam godina, ali koliko znam dok je bio direktor Zvezde dolazile su duple krune. A sada Zvezde nema nigde. Dakle svaka cast i za direktorski posao. A sto se tice toga kakav je bio fudbaler, samo bih voleo da svi vi mladji ovde koji uzdisete za nekim Ibrahimovicem ili Snajderom ili nekim Runijem, Kakom i ostalima, voleo bih samo da ste mogli da vidite kakav je Piksi bio igrac i kakav je mogao da bude da ga povrede nisu unakazile. Jedan od najboljih tehnicara u poslednjih 30 godina, lopte su mu imale oci, asistencije su bile cudesne, kad izvodi slobodnjak sa leve strane gotovo je uvek to bio gol. Danas ne znam dva igraca koji su pretnja iz slobdnjaka. A driblinzi, ijaoj, evo vam youtube deco pa gledajte http://www.youtube.com/watch?v=Lx2p43NE9DA... Elem, svaka cast majstore jos jednom, a meni je drago sto sam ziveo i pratio fudbal u vreme kad si ga ti igrao.

Nišlija

pre 13 godina

Bravo Pixi legendo! Čovek je jednostavno talentovan za sve vezano za fudbal. Nebi me čudilo da Nagoja promeni ime u Pixcity ili tako nešto. Cepaj Pixe!

oroku saki

pre 13 godina

Dobar je japancima ali nije dobar nama?
Cene ga u Japanu, ovde ga ispljuvali?
Zato je Japan - Japan, a mi smo tu gde jesmo.
Svaka čast za titulu!

Jerez

pre 13 godina

Eto kakav smo narod! Piksi je bio i ostao igracina, a i kao covek je ok! Ali, eto mnogo nalaze za shodno da uzmu njegovo ime u usta, iako nikada nista nisu postigli u svojim zivotima! Mnogi smatraju kako je Piksi pokrao Zvezdu, a sve su to price od onih koji su tu bili pre a narocito posle njega! I to pricaju oni isti koji nisu mogli da mu ciste kopacke dok su igrali (Lukic, Adzic, Ivic)! Piksi majstore, odukvek si bio igracina, i cestitke na osvojenoj tituli od zakletog Grobara, i bezi od ove Srbije sto dalje mozes, jer postupcima protiv tebe i takvih kao sto si ti, svakim danom dokazujemo da nismo za bolje i da zasluzujemo mesto gde se sada nalazimo!!!

Pedja

pre 13 godina

Svaka cast majstore, ostavio si u Nagoji veliki trag kao igrac, a sada i kao trener. U Zvezdi si ostavio veliki trag kao igrac i kao predsednik (dve titule, tada smo imali igru, Toyota nam bila sponzor, Zenga trener). Razlika izmedju Japana i Srbije je u tome sto tamo znaju da cene ljude a ovde te je pljuvao i kurta i murta. Sve najbolje ti zeli jedan iskreni Zvezdas.

018

pre 13 godina

Cestitam Piksi u ime svih grobara, ti si legenda srpskog fudbala i zao mi je sto si onako najuren iz zvezde jer ti nisu dozvolili da radis kako treba. Zelim da se izvinim u ime svih onih koji nisu hteli da ti vide ledja a veruj mi vecina nas je... uvek si dobrodosao u srpskom fudbalu, gde god... legendo bravo!

Srka

pre 13 godina

Kakva je ovo vest, koga je briga?
(Srki, 20. novembar 2010 14:43)

Ovo je vest o jednom od najboljih igraca koja je Srbija ikad imala! A tebe posto nije briga, zasto je citas, sta vise, zasto saljes komentar!? Provokator obican si! Ajd tamo na drugu vest gde se slavi pobeda Partizana protiv svemoguceg Cukarickog!

string

pre 13 godina

Ovo je vest o jednom od najboljih igraca koja je Srbija ikad imala! A tebe posto nije briga, zasto je citas, sta vise, zasto saljes komentar!? Provokator obican si! Ajd tamo na drugu vest gde se slavi pobeda Partizana protiv svemoguceg Cukarickog!
(Srka, 20. novembar 2010 16:14)

I jedan od najboljih veznih igraca u toj dekadi evropskog fudbala...

realista

pre 13 godina

svaka cast majstore.
kakav igrac takav i trener. vrhunski, najbolji u poslednjih 20 godina.
steta sto svoju ideju nije uspeo da plasira u zvezdi ali ne zbog sebe nego zbog raznih interesnih grupa i navijaca koje je odj..ao sa platnog spiska.
zato je otisao, i neka dok mi sami ne ocistimo klub od bandi i lopova, a onda jednog dana KOJI CE SIGURNO DOCI, zvezda ce biti dom za prave zvzdase i ;ljude koji je vole, i kojima je interes zvezde ispred licnog.

Dzoni

pre 13 godina

Kakva je ovo vest, koga je briga?
(Srki, 20. novembar 2010 14:43)

- Opet grobari ljubomorisete, kompleksasi. A koga je briga sta vas Dule Vujosevic radi u Rusiji? Pa se o tome pise svaki dan.

Svaka cast za Piksija.

siniša

pre 13 godina

Majstore, čestitke na tituli!
I ako igrač, i kao predsjednk, a sada i kao trener osvajao si trofeje, svaka čast.
Puno sreće u budućnosti.

MARAKANA ROĐACI

pre 13 godina

"Legenda igračka si bio i ostao.Sad si i trenerska legenda postao.Vrati nam se kad-tad da nastaviš niz.Čestitam i sve najbolje!"

gile

pre 13 godina

Bog. Steta sto je u Zvezdi napravio mnogo propusta, ali je malo dete u odnosu na ovu mracnu ekipu sa Lukicem i Adzicem. Svaka cast majstore. Vrati se na Marakanu jer ovi ce nas pretvoriti u nizeligasa. I ne ponavljaj greske od pre pet godina.

zivorad

pre 13 godina

bravooooooo bravoooooo za piksijaaaaaa i nadam se da ce jednog dana nastaviti i u evropi sa uspesima i voleo bih ga videti u zvezdi ili reprezentaciji kao trenera

string

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto komentarisu kao dobar je trener pa osvojio je titulu u Japanu a ne u SERIJI A.To je liga bez briga!!!Teze je osvojiti nasu SUPER LIGU nego tu japansku
(piksi diksi, 21. novembar 2010 02:08)

Nisi ti ocigledno gledao nijednom japansku ligu..daleko je nasa superliga i od albanske, a kamoli od ove..uostalom, stvarno ne znam gde je Arsen Wenger bio pre nego sto je dosao u Arsenal..

jugosloven

pre 13 godina

Brate, pravo ste dosadni sa tim sprski ovaj srpski onaj. Čovek je odrastao i postao fudbalsko ime u SFRJ, tako da je dotični jedan od najvećih jugoslovenskih fudbalera. A takve više nećemo imati, baš zato što više nema ni Jugoslavije.

sive celije moc

pre 13 godina

@paul "the truth" pierce - Hvala za komentar i link, najdrazi momenat mi je kad je Pixi prosuo po zemlji Gulita i gotovo slomio kicmu Rajkardu. :) Cestitke velikoj legendi Pixiju od srca.

becoli

pre 13 godina

jednom ste pisali kako je nagoja poslednju titulu osvojila dok je trener bio arsen wenger pa me zanila je li ovo stvarno prva titula negoje ili ne?

pavle

pre 13 godina

@(djole, 21. novembar 2010 11:14)
prodala je mafija, nije piksi,i sve mlade igrace prodaje mafija. Posto vecini igraca je isti menadzer koje u sprezi sa mafijom. Koje za tog istog zigica potpisao ugovor da 50% ide menadzeru od transvera. Kolko znam tad nije piksi bio na celu. A mnogi igraci od te generacije su imali slicne ugovore. Tako je u svakom nasem klubu. Kad mafija odluci da uzme pare igrač mora da se proda. Zato se i smenio selektor jer treba preprodavati zaboravljene fudbalere, i mlade fudbalere. A bolja je para ako je reprezantivac.

djshilja

pre 13 godina

jednom ste pisali kako je nagoja poslednju titulu osvojila dok je trener bio arsen wenger pa me zanila je li ovo stvarno prva titula negoje ili ne?
(becoli, 20. novembar 2010 13:54)
Prva provereno evo link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nagoya_Grampus

DekiLo

pre 13 godina

Samo da odam počast velikom kralju,igračini i treneru.Čekamo te jednog dana kao trenera najdražeg nam kluba.A dotad uživaj u velikom uspehu,svaka čast majstorčino.

Sale Ars

pre 13 godina

A driblinzi, ijaoj, evo vam youtube deco pa gledajte [link]... Elem, svaka cast majstore jos jednom, a meni je drago sto sam ziveo i pratio fudbal u vreme kad si ga ti igrao.
(paul "the truth" pierce, 20. novembar 2010 12:09)

Suvi genije. Nego jel ste primetili da su od 20 tacni koje je namestio saigracima isti iskoristili mozda 2-3?

piksi diksi

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto komentarisu kao dobar je trener pa osvojio je titulu u Japanu a ne u SERIJI A.To je liga bez briga!!!Teze je osvojiti nasu SUPER LIGU nego tu japansku

djole

pre 13 godina

svaka cast, a mafija ga oterala iz zvezde
(vladimir, 20. novembar 2010 11:55)

Ko ga je bre oterao iz Zvezde??? Rasrpodao je zlatnu zvezdinu decu za 15 miliona evra i zapalio. Taj tim je danas mogao lagano da igra ligu sampiona. Od njega je u Zvezdi poceo haos.

Stojkovic, Bisevac, Lukovic, Basta, Piksi Kovacevic, Bole Jankovic, Perovic, Dudic, Zigic, Pantelic samo su neki od igraca koje je prodao Piksi i zapalio.
Ja njemu dajem duboki naklon kao igracu, ali kao predsednik Zvezde ostace upamcen kao jedan od najgorih. Ne racunam tu ovu danasnju boraniju

djole

pre 13 godina

svaka cast, a mafija ga oterala iz zvezde
(vladimir, 20. novembar 2010 11:55)

Ko ga je bre oterao iz Zvezde??? Rasrpodao je zlatnu zvezdinu decu za 15 miliona evra i zapalio. Taj tim je danas mogao lagano da igra ligu sampiona. Od njega je u Zvezdi poceo haos.

Stojkovic, Bisevac, Lukovic, Basta, Piksi Kovacevic, Bole Jankovic, Perovic, Dudic, Zigic, Pantelic samo su neki od igraca koje je prodao Piksi i zapalio.
Ja njemu dajem duboki naklon kao igracu, ali kao predsednik Zvezde ostace upamcen kao jedan od najgorih. Ne racunam tu ovu danasnju boraniju

piksi diksi

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto komentarisu kao dobar je trener pa osvojio je titulu u Japanu a ne u SERIJI A.To je liga bez briga!!!Teze je osvojiti nasu SUPER LIGU nego tu japansku

Srka

pre 13 godina

Kakva je ovo vest, koga je briga?
(Srki, 20. novembar 2010 14:43)

Ovo je vest o jednom od najboljih igraca koja je Srbija ikad imala! A tebe posto nije briga, zasto je citas, sta vise, zasto saljes komentar!? Provokator obican si! Ajd tamo na drugu vest gde se slavi pobeda Partizana protiv svemoguceg Cukarickog!

jugosloven

pre 13 godina

Brate, pravo ste dosadni sa tim sprski ovaj srpski onaj. Čovek je odrastao i postao fudbalsko ime u SFRJ, tako da je dotični jedan od najvećih jugoslovenskih fudbalera. A takve više nećemo imati, baš zato što više nema ni Jugoslavije.

realista

pre 13 godina

svaka cast majstore.
kakav igrac takav i trener. vrhunski, najbolji u poslednjih 20 godina.
steta sto svoju ideju nije uspeo da plasira u zvezdi ali ne zbog sebe nego zbog raznih interesnih grupa i navijaca koje je odj..ao sa platnog spiska.
zato je otisao, i neka dok mi sami ne ocistimo klub od bandi i lopova, a onda jednog dana KOJI CE SIGURNO DOCI, zvezda ce biti dom za prave zvzdase i ;ljude koji je vole, i kojima je interes zvezde ispred licnog.

Dzoni

pre 13 godina

Kakva je ovo vest, koga je briga?
(Srki, 20. novembar 2010 14:43)

- Opet grobari ljubomorisete, kompleksasi. A koga je briga sta vas Dule Vujosevic radi u Rusiji? Pa se o tome pise svaki dan.

Svaka cast za Piksija.

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

Eh mislim da sam ovo pisao ovde vec nekoliko puta kad god je Piksi tema neke vesti, ali kad sam bio klinac voleo sam ga vise od mame i tate! Slusao sam Vreme sporta i razonode da cujem sta radi Zvezda, a ako cujem da Zvezda vodi samo sam cekao da cujem da je taj gol dao Piksi. A onda naravno uvece Sportski pregled i da vidim kakav je gol bio. Svaka mu cast za titulu! Ne pratim domaci fudbal vec nekih sedam-osam godina, ali koliko znam dok je bio direktor Zvezde dolazile su duple krune. A sada Zvezde nema nigde. Dakle svaka cast i za direktorski posao. A sto se tice toga kakav je bio fudbaler, samo bih voleo da svi vi mladji ovde koji uzdisete za nekim Ibrahimovicem ili Snajderom ili nekim Runijem, Kakom i ostalima, voleo bih samo da ste mogli da vidite kakav je Piksi bio igrac i kakav je mogao da bude da ga povrede nisu unakazile. Jedan od najboljih tehnicara u poslednjih 30 godina, lopte su mu imale oci, asistencije su bile cudesne, kad izvodi slobodnjak sa leve strane gotovo je uvek to bio gol. Danas ne znam dva igraca koji su pretnja iz slobdnjaka. A driblinzi, ijaoj, evo vam youtube deco pa gledajte http://www.youtube.com/watch?v=Lx2p43NE9DA... Elem, svaka cast majstore jos jednom, a meni je drago sto sam ziveo i pratio fudbal u vreme kad si ga ti igrao.

becoli

pre 13 godina

jednom ste pisali kako je nagoja poslednju titulu osvojila dok je trener bio arsen wenger pa me zanila je li ovo stvarno prva titula negoje ili ne?

oroku saki

pre 13 godina

Dobar je japancima ali nije dobar nama?
Cene ga u Japanu, ovde ga ispljuvali?
Zato je Japan - Japan, a mi smo tu gde jesmo.
Svaka čast za titulu!

018

pre 13 godina

Cestitam Piksi u ime svih grobara, ti si legenda srpskog fudbala i zao mi je sto si onako najuren iz zvezde jer ti nisu dozvolili da radis kako treba. Zelim da se izvinim u ime svih onih koji nisu hteli da ti vide ledja a veruj mi vecina nas je... uvek si dobrodosao u srpskom fudbalu, gde god... legendo bravo!

Nišlija

pre 13 godina

Bravo Pixi legendo! Čovek je jednostavno talentovan za sve vezano za fudbal. Nebi me čudilo da Nagoja promeni ime u Pixcity ili tako nešto. Cepaj Pixe!

gile

pre 13 godina

Bog. Steta sto je u Zvezdi napravio mnogo propusta, ali je malo dete u odnosu na ovu mracnu ekipu sa Lukicem i Adzicem. Svaka cast majstore. Vrati se na Marakanu jer ovi ce nas pretvoriti u nizeligasa. I ne ponavljaj greske od pre pet godina.

siniša

pre 13 godina

Majstore, čestitke na tituli!
I ako igrač, i kao predsjednk, a sada i kao trener osvajao si trofeje, svaka čast.
Puno sreće u budućnosti.

string

pre 13 godina

Ovo je vest o jednom od najboljih igraca koja je Srbija ikad imala! A tebe posto nije briga, zasto je citas, sta vise, zasto saljes komentar!? Provokator obican si! Ajd tamo na drugu vest gde se slavi pobeda Partizana protiv svemoguceg Cukarickog!
(Srka, 20. novembar 2010 16:14)

I jedan od najboljih veznih igraca u toj dekadi evropskog fudbala...

string

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto komentarisu kao dobar je trener pa osvojio je titulu u Japanu a ne u SERIJI A.To je liga bez briga!!!Teze je osvojiti nasu SUPER LIGU nego tu japansku
(piksi diksi, 21. novembar 2010 02:08)

Nisi ti ocigledno gledao nijednom japansku ligu..daleko je nasa superliga i od albanske, a kamoli od ove..uostalom, stvarno ne znam gde je Arsen Wenger bio pre nego sto je dosao u Arsenal..

Jerez

pre 13 godina

Eto kakav smo narod! Piksi je bio i ostao igracina, a i kao covek je ok! Ali, eto mnogo nalaze za shodno da uzmu njegovo ime u usta, iako nikada nista nisu postigli u svojim zivotima! Mnogi smatraju kako je Piksi pokrao Zvezdu, a sve su to price od onih koji su tu bili pre a narocito posle njega! I to pricaju oni isti koji nisu mogli da mu ciste kopacke dok su igrali (Lukic, Adzic, Ivic)! Piksi majstore, odukvek si bio igracina, i cestitke na osvojenoj tituli od zakletog Grobara, i bezi od ove Srbije sto dalje mozes, jer postupcima protiv tebe i takvih kao sto si ti, svakim danom dokazujemo da nismo za bolje i da zasluzujemo mesto gde se sada nalazimo!!!

MARAKANA ROĐACI

pre 13 godina

"Legenda igračka si bio i ostao.Sad si i trenerska legenda postao.Vrati nam se kad-tad da nastaviš niz.Čestitam i sve najbolje!"

Pedja

pre 13 godina

Svaka cast majstore, ostavio si u Nagoji veliki trag kao igrac, a sada i kao trener. U Zvezdi si ostavio veliki trag kao igrac i kao predsednik (dve titule, tada smo imali igru, Toyota nam bila sponzor, Zenga trener). Razlika izmedju Japana i Srbije je u tome sto tamo znaju da cene ljude a ovde te je pljuvao i kurta i murta. Sve najbolje ti zeli jedan iskreni Zvezdas.

zivorad

pre 13 godina

bravooooooo bravoooooo za piksijaaaaaa i nadam se da ce jednog dana nastaviti i u evropi sa uspesima i voleo bih ga videti u zvezdi ili reprezentaciji kao trenera

djshilja

pre 13 godina

jednom ste pisali kako je nagoja poslednju titulu osvojila dok je trener bio arsen wenger pa me zanila je li ovo stvarno prva titula negoje ili ne?
(becoli, 20. novembar 2010 13:54)
Prva provereno evo link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nagoya_Grampus

sive celije moc

pre 13 godina

@paul "the truth" pierce - Hvala za komentar i link, najdrazi momenat mi je kad je Pixi prosuo po zemlji Gulita i gotovo slomio kicmu Rajkardu. :) Cestitke velikoj legendi Pixiju od srca.

pavle

pre 13 godina

@(djole, 21. novembar 2010 11:14)
prodala je mafija, nije piksi,i sve mlade igrace prodaje mafija. Posto vecini igraca je isti menadzer koje u sprezi sa mafijom. Koje za tog istog zigica potpisao ugovor da 50% ide menadzeru od transvera. Kolko znam tad nije piksi bio na celu. A mnogi igraci od te generacije su imali slicne ugovore. Tako je u svakom nasem klubu. Kad mafija odluci da uzme pare igrač mora da se proda. Zato se i smenio selektor jer treba preprodavati zaboravljene fudbalere, i mlade fudbalere. A bolja je para ako je reprezantivac.

Sale Ars

pre 13 godina

A driblinzi, ijaoj, evo vam youtube deco pa gledajte [link]... Elem, svaka cast majstore jos jednom, a meni je drago sto sam ziveo i pratio fudbal u vreme kad si ga ti igrao.
(paul "the truth" pierce, 20. novembar 2010 12:09)

Suvi genije. Nego jel ste primetili da su od 20 tacni koje je namestio saigracima isti iskoristili mozda 2-3?

DekiLo

pre 13 godina

Samo da odam počast velikom kralju,igračini i treneru.Čekamo te jednog dana kao trenera najdražeg nam kluba.A dotad uživaj u velikom uspehu,svaka čast majstorčino.