Sreda, 17.11.2010.

18:21

Gol Žigića za pobedu u Sofiji

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Bugarsku sa 1:0, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Sofiji.

Izvor: B92

Gol Žigiæa za pobedu u Sofiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

177 Komentari

Sortiraj po:

nexter

pre 13 godina

dobar je žigić,mogao bi da igra za zvezdu , ali košarku :)
(šala'mala, 18. novembar 2010 03:40)

to je rekao i Mateus dok je bio trener partizana, pa mu je Ziga zakucao tri komada, i sinoc jedan...

Milan

pre 13 godina

Samo da podsetim da smo na prethodnoj utakmici, koja je odigrana pre 2 godine (sto nije tako davno i od tada se promenio samo selektor, a izbor igraca je manje vise ostao isti), pobedili Bugarsku sa 6:1 uz 2 promasena penala, a i posle nekog vremena nasi su samo gledali kako da Milosevic da gol i izadje posto mu je to bila oprostajna utakmica. Ne zelim da omalovazavam pobedu, ali bih da napomenem da ova pobeda nije nikakav znak izlaska iz krize, naprotiv, ako se uporedi igra i rezultat sa reprezentacijom od pre 2 godine, moze se zakljuciti da smo samo nazadovali.

Bolje ćutite

pre 13 godina

Ne pratim toliko cesto fudbal, ali otprilike znam vecinu igraca naseg tima. Ko je Radosav Petrovic?!
(Snesko, 17. novembar 2010 20:04)

To je onaj što vam je metnuo sa trijes metara! Al tad vam pao mrak na oči pa ga se ne sećaš.

zokidolovac

pre 13 godina

Mislim da odbrani Jorgacevic - Ivanovic - Vidic - Subotic - Kolarov retko ko moze da da go
(Perica, 17. novembar 2010 20:19)

A ja mislim da Kolarov retko kome moze precizno da doda loptu!

Coco Bill

pre 13 godina

Citam ove grobarske komentare i prosto ne mogu da vjerujem. Kad Zigic ne da gol onda idu price zirafa je ovakva ili onakva, kad da gol opet ne valja. Samo mi recite ko je taj spic koji moze trenutno da igra umjesto njega??
(MVP, 18. novembar 2010 08:43)
Da, da kako da ne, a vi ste mi svi nešta objektivni. Evo primera Stojković. Iste takve hvalospeve i opravdanja ste pisali i o njemu pre njegovog prelaska u Partizan. Te ko drugi ?, te nemamo boljeg, te ko mesto njega ? itd..itd. A sad ?! Pa posta najgori golman od "postanka sveta" kriv za sve i svašta.

novosadjanin

pre 13 godina

@Mix, 17 novembar 2010
@novosadjanin 17 novembar 2010

Ubeđen sam da bi Rača Petrović imao mesta u startnoj postavi ove reprezentacije, i pod uslovom, da je vodi i slavni Murinjo.
Dosta bre više sa tim omalovažavanjem ovog mladog i veoma perspektivnog igrača. Pa zar je moguće da su i Jokanović i Goran Stevanović i Antara i Stanojević i Pižon totalne fudbalske neznalice pa ga svi stavljaju u tim. Samo je za pojedina ostrašćena škrabala, na ovom forumu, on loš igrač.
Njemu i Milijašu se traži dlaka u jajetu, a pojedini rukometaši,kikseri i mister promašaji se veličaju i kuju u zvezde. Daj 'oladite malo i pustite momke na miru.
(runner, 18. novembar 2010 11:40)



Moj savet ti je da recimo procitas sta je Milijasev trener u Engleskoj rekao o njemu kada je dosao sa SP. Da ili da se fizicki dotera ili da ide iz kluba. E pa za meene jestee problem sta taj igrac koji nije fizicki 100 posto spreman radi na SP u startnoj postavi ?????????????

Petrovi bi igrao kod Murinja????? No comment

Dominik

pre 13 godina

Najbolju sansu na utakmici za Bugarsku kreirao je svojim pasom u svoj kazneni prostor Adem Ljaljic. Odlicno dodavanje ali protivnickom igracu.. tako da pojedinci trebaju malo da se preispitaju zasto nekog hvale a taj nije zasluzio pohvale. Gledao sam ga u mladoj reprezentaciji, ni jednu jedinu utakmicu nije odigrao kako treba. Da je slucajno Milijas napravio takvu katastrofalnu gresku, bilo bi 200 negativni komentara.
(realan, 17. novembar 2010 21:35)

Milijas nema 19 godina.

Brcko

pre 13 godina

A sta sa zvizdanjem nasoj himni i uzvikivanjem "ubi ubi ubi srbina"? Ma to nije ni bitno kada nas vredjaju zar ne? E Srbijo, Srbijo....

Don Quijote

pre 13 godina

@:29 susret ove dvije reprezentacije??
(Hr, 18. novembar 2010 11:16):

Da prijatelju moj dragi, ovo je bio 29-ti susret ove dve reprezentacije. Kada se nekadasnja drzava stvarala, svako je u nju uneo ono sto je imao. Neko je uneo drzavno-pravni, ekonomski, sportski i istorijski kontinuitet, a neko nije imao da unese nista osim us*anih gaca. Niko to njima naravno, nije zamerao, jer nisu ni mogli imati nista, imajuci u vidu da su 1000 godina bili becki konjusari i pestanske kerovodje. Kada se drzava podelila svako je uzeo svoje. Oni koji su kontinuitet uneli, izneli su ga sa sobom, oni koji nisu imali taj kontinuitet, oni su uzeli one svoje us*ane gace koje su i uneli, a i ogromnu opljackanu
imovinu svojih sugradjana koje su pobili i proterali. Tisucu godina se u us*anim gacama sanajala nezavisna drzava. Sada je sve tu. I us*ane gace i nezavisna drzava. Istorijskog, politickog i sportskog kontinuiteta jos uvek nema, za to je potrebno vreme, potrebno je imati istoriju.

Hvala na paznji, dovidjenja i prijatno.

runner

pre 13 godina

@Mix, 17 novembar 2010
@novosadjanin 17 novembar 2010

Ubeđen sam da bi Rača Petrović imao mesta u startnoj postavi ove reprezentacije, i pod uslovom, da je vodi i slavni Murinjo.
Dosta bre više sa tim omalovažavanjem ovog mladog i veoma perspektivnog igrača. Pa zar je moguće da su i Jokanović i Goran Stevanović i Antara i Stanojević i Pižon totalne fudbalske neznalice pa ga svi stavljaju u tim. Samo je za pojedina ostrašćena škrabala, na ovom forumu, on loš igrač.
Njemu i Milijašu se traži dlaka u jajetu, a pojedini rukometaši,kikseri i mister promašaji se veličaju i kuju u zvezde. Daj 'oladite malo i pustite momke na miru.

Voroman

pre 13 godina

Ljajic po meni je igrao solidno, jeste bilo je gresaka, ali za prvu utakmicu je bio odlican...takodje je ceo sastav tima bio ok, al treba da se radi... Ljalic u tim!!!

Branimir

pre 13 godina

Protivnik po našoj meri:
Ivanović - Ivanov
Petrović - Petrov
Milijaš - Milijev
Dimitrijević - Dimitrov...

Još da je bilo Ninković-Ninkov gdje bi nam bio kraj, ali Bugari ubacili krticu...

rajko

pre 13 godina

na nasu srecu bugarska reprezentacija je uvek bila losija verzija jugoslovenske. susret dve kriminalno zaostale fudbalske skole. uvek sam cenio pizona, ali ovo je fudbal koji gledam vec 30 godina. tipican "nas" fudbal-ja tebi, ti meni, trt-mrt, aj' nazad, daj tamo, bez' od mene, u nadi da ce neko ko zna nesto da uradi. kod radomira i antica je ipak sve to izgledalo drugacije.

Ja

pre 13 godina

- Primio si se covece, realno!!! Pa da imamo bolji vezni red, Zigic bi dao i vise golova!!! Sta si se okomio na coveka!!! Nije on kriv sto je zrtva taktrike i sto na utakmici dobije 2-3 dobre lopte!!! Ne ocekujemo valjda od igraca koji je visok preko 2m, da ode do sredine terena, pokupi loptu, predribla sve i postigne pogodak!!! Kakav da je, mi boljeg nemamo (trenutno)!!! Zigic je inace odigrao korektno drugo poluvreme!!! 2gi zuti u 93min, je nebitan (nije uticao na rezultat)!!! Ne utice na igranje u kvalifikacijama!!!
(mmm, 17. novembar 2010 23:03)

A kako da dobije loptu kad mu se kod prijema odbija 10 metara od njega!

Tole odlazi!!

pre 13 godina

Jasno se vidi koliko je Stankovic bitan na sredini terena.

Zigic je car,ali tesko ce njegovi kvaliteti da dodju do punog izrazaja jer ce Pizon prevashodno da utvrdjuje pozadi,a u napadu sta uradimo. Primer za to je usamljen Mrdja u spicu - antifudbalska ideja. Podsetio bih da je kod Antica Mrdja igrao zajedno sa Zigicem.

Ostavite Petrovica i Milijasa,dobro ce oni igrati pored Stankovica.

Ogromnu stetu je Karadzic napravio po nas fudbal. imamo dobru kombinaciju iskusnih i mladih igraca,ali vise nemamo trenera.

Dar

pre 13 godina

Jaoo, ne mogu da verujem da smo pobedili, sad će FS da misli da je sve OK... a sa njima možda i pola Srbije... a još mi više krivo što je Žigić dao gol, sad se neće ni razmatrati njegova zamena... Ne mogu da verujem.

Duka81

pre 13 godina

@babin zub

Hteo bi samo da prokomentarišem to što si rekao da nismo odigrali kvalitetnu utakmicu od pobede nad Rumunijom u Beogradu. Ja mislim da smo fudbalski zenit kao Srbija i euforiju kao narod dostigli kada smo sa timom Super lige i Ćurčićem na klupi pobedili Japan 3:0 usred Japana! Tada smo se svi tako primili i naložili! Ja sam očekivao rezultate i rezultate, album sam popunio čim se pojavio. Ali svi znamo kakva je dekadencija nastupila i na žalost mislim da ćemo da tonemo sve dublje i dublje.
Jako mi je krivo zbog toga, jer kad pomislim:
GOLMANI: Jorgačević
ODBRANA: Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov
SREDINA: Stanković, Ninković
KRILA: Krasić, Tošić
NAPAD: Mrđa, Lazović

Ovo je samo jedan tim koji se meni sviđa, i moguće je da se neko ne slaže sa mojim izborom i da bi zamenio neko igrača. Menjao bi naravno i ja sa vremena na vreme tim i formaciju.
Ali ono što pretpostavljam da će svi priznati je da je ovaj tim po kvalitetu jači od Crnogorskog sa Zverotićem i Bećirajom, i jedan tim za koga ne bi bilo nikakvo čudo da je u prvih 10 timova na svetu.
To je ono što boli.

I qq i lele

pre 13 godina

@: Baletski ansambl "Orlovi",ansambl cine 9 baletana,kornjaca i Puz,ovu zadnju dvojku cine Raca Petrovic i Milijas.
(Labudovo jezero, 17. novembar 2010 18:54)

Ahaha, zaboravio si i zirafu!
(VOJVODINA NOVI SAD, 17. novembar 2010 21:17)

Još jedna ispravka... Ansambl " Orlovi " čine: 8 baletana, po jedna kornjača, žirafa i puž... i da ne zaboravimo jednog goluba na klupi...

vucetic rajko

pre 13 godina

mi nemamo pojma definitivno i sramota me je sto se zanosim i verujem u nas fudbal kao i u ;nazovi; savez i posebno selektora koji ima zvezde koje igraju kod fergusona....i ostalih pa nemoze da im bude autoritet. od piksija nikad vise nista....

R. Abramovitch

pre 13 godina

Nekada su u nasoj reprezentaciji morali da igraju Bazdarevic i Zlatko Vujovic, a sad su tu Raca Petrovic i Zigic. Ucinak isti - bezvezni kartoni, pasovi unazad, orijentacija nikakva, pa ako udje udje. Razlika je sto je Vujovic imao brzinu a Zigic ima visinu, a i tada su igrali Susic pa Piksi. Nije vise 1980. sad je 2010., svi drugi timovi igraju drugaciji fudbal, samo smo mi ostali isti. To nam je to, dzaba se nerviramo.

milenko

pre 13 godina

Jorgancevic-BROJ 1 !!!!!!!
Radosav Petrovic-prodajte ga vise ako za boga znate !!!
Tosic-sebican kao i obicno(napolje)
Ljajic-buducnost,odlican
PODRSKA PIZONU !!!

Cale

pre 13 godina

@novosadjanin

Da gledas sta? :) Ono je bilo sve samo fudbal videlo nije. Mnogo vise volim reprezentativni od klupskog fudbala, volim da pratim i reprezentacije sa kariba i okeanije, ali ovo juce je bilo katastrofa. Par puta sam prebacio na bilo sta drugo koliko je utakmica bila dosadna.

Boban, KG

pre 13 godina

Stvarno ne razumem Vas što kritikujete Žigića. Da li možete da shvatite da mi nemamo drugog igrača koji može da da gol. Pa čovek je dobio pet lopti, i dao jedan gol, šta tražite više. Ne gotivim ga kao igrača, ali ljudi mi bolje nemamo. Čestitam na pobedi iako smo igrali protiv baš slabe reprezentacije. Dobili smo golmana po mom mišljenju i to je dobro i malo povratili samopouzdanje. Budite uz ove momke... Poz

sasa

pre 13 godina

Joca, 17. novembar 2010 19:15)
Bezi bre.
Vratite nam gospodina Antica da ponovo budemo medju prvih 20 ekipa.Sad tupimo kako je odlicno pobedili smo Bugare i to 1:0 a da li se secate da smo te iste Bugare sa gospodinom Anticem kao selektorom pobedili 6:1 i to smo cini mi se promasili jedan penal.Sta reci ocigledno napredujemo.
I svi koji kazete da je utakmica bila dobra svaka vam cast ili mozda nismo gledali istu utakmicu.Gospodo draga to je bilo daleko od dobrog preskakanje sredine terena ,netacni pasovi bez prodora po bokovima i to vama dobro??? I jos jedna stvar u isto vreme su na terenu bili Radoslav Petrovic(koji je nacinio onaj faul gde smo laganice mogli dobiti golcinu)i Nenad Milijas.

MVP

pre 13 godina

Citam ove grobarske komentare i prosto ne mogu da vjerujem. Kad Zigic ne da gol onda idu price zirafa je ovakva ili onakva, kad da gol opet ne valja. Samo mi recite ko je taj spic koji moze trenutno da igra umjesto njega??

Danijel

pre 13 godina

Adem Ljajic ce sigurno vrlo brzo postati vodja tima, bice ovo dobra reprezentacija samo im treba utakmica da se uigraju, starim igracima se treba zahvaliti i ne pozivati ih vise da "ne guse" ekipu !

Zvezdan

pre 13 godina

Koliko god mi bili kritični prema igri naše reprezentacije,ne možemo osporiti neke evidentne stvari koje bi morale postati praksa.Žigić mora počinjati kao rezerva!Jorgačević puca od samopouzdanja!Odbrana u ovoj kombinaciji deluje kao granit.Iako je sinoć dosta toga delovalo nesinhronizovano,dobro je što su naši igrači,ipak,igrali igru kratkih pasova,osim Vidića, koji je u prvom poluvremenu poslao nekoliko nepotrebnih dubinskih lopti!Tamo gde je Antić bio duboko začauren,Petrović je otvoren.Pozvao je u reprezentaciju nekoliko dobrih igrača,koji mogu postati esencijalni u narednom periodu.Vezni red,najviše kritikovan u prethodnim komentarima,i nije toliko loše odigrao,sumnjam da bi Stanković išta doprineo svojom pojavom.Ostavimo im malo vremena za uigravanja,jer koliko god Bugari delovali loše na terenu,vršili su pritisak i dosta trčali.Drago mi je da naši nisu gubili glavu kao u prethodnom periodu,setimo se Slovenije u Beogradu i očajne taktike dugih lopti,i da će ovi mladi koji dolaze promeniti princip stihijske i nepovezane igre koju gajimo poslednjih godina.

Marko

pre 13 godina

Da li znate koji je najveci i najaci protivnik reprezentaciji Srbije?

Odgovor: Definitivno mi sami sebi. Nasa podeljenost na Partizan-Zvezda, nasa podeljenost na Antic-Karadzic......

Kalimero

pre 13 godina

islim da smo pitanje golmana resili na duze staze...a zigi svi mogu da pljunu pod prozorce...
(blokovi, 17. novembar 2010 23:50)

Navijač Zvezde pretpostavljam?!

Jole

pre 13 godina

Fala bogu samo kad onog Stankovica i Lukovica ne moramo da gledamo...
Realno tim za buducnost:
Jorgačević, Ninkov, Vidic, Ivanovic, Kolarov, Tosic, Ljajic, Krasic, Petrovic, Sulejmani i Mrdja.

Crnogorac

pre 13 godina

@mrzim lazove ti brate mnogo to primas k srcu,decko je reko to u smislu koliko je dosadna utakmica bila. A vi srbi ste čudan narod,Žigić da gol vi ga pljujete,sigurno partizanovi navijaci koji ,gledaju, prvo klub pa otadžbinu,pobijedite ne zadovoljni ste,više volite neuspjehe da likujete i tražite krivce,nego uspjehe!

uxyzapenje

pre 13 godina

odbrana neka ostane ovakva, vezni red stankovic, ninkovic kuzman, krilo krasic, jovanovic ako se vrati u formu da bude istureniji, poluspic, i zigic centarfor...za sada, dok jovanovica nema, tosicu treba ustupiti to mesto...po meni je tako najbolje..
(milos, 17. novembar 2010 20:48)

Ljudi zaboravljate jednog jako bitnog igraca, koji moze odigrati bolje od oboice... Boska Jankovica! Samo da se on vrati u formu i postava Jorgacevic, Vidic, Subotic, Kolarov, Stankovic, Ninkvoic, Krasic, Jankovic, Zigic i Mrdja/Jovanovic/Tosic kao poluspic... A i slazem se da ne shvatam zasto Jovanovica odvikavaju da bude napdaca... Bio je skoro klasican spic, a sada je klasicno krilo... A nije bio los kao napadac...

bobcha

pre 13 godina

Pizon zabelezio pobedu, Zigic po starom, opet gol!

Ja ne mogu nikada da se nacudim komentarima kad je u pitanju fudbal, ipak smo mi naopak narod.

Kritikuju ga kad da gol za pobedu, kritikuju ga kad spasi gol direktnim uklizavanjem, kritikuju ga kad napravi asistenciju i naravno kada ne postigne gol.
Uvek ga kritikuju, nista novo, zar ne?

Za mene je Zigic najbolji napadac u Srbiji zadnjih 10 godina, i za mene on mora i moze da igra u prvih 11 u svakom timu, jer je koristan igrac. A to sto mozda izgleda kao da nema snage, to je zato sto se vraca u odbranu da spasava nasu mrezu. Covek se krece sa 2m od gola do gola, a vala da bi dao gol treba neko i da mu nabaci. A nasi fudbaleri mu obicno nabacuju loptu u predelu stomaka, a ne na glavu koja je uvek visa od protivnicke

Grobar do groba

pre 13 godina

Ja cenim Zigica ali mi ga ne koristimo dovoljno dobro i previse forsiramo dugim loptama sa nase polovine i slazem se da treba da igra samo ga pametnije koristiti
Jorgancevic je ok kao i cela odbrana i po mom misljenju nasa postava bi trebala da glasi ovako
Jorgancevic
Ivanovic Subotic Vidic Kolarov
Kacar Kuzmanovic Tosic Krasic
Lazovic Zigic
A da izmene budu
Brkic
Obrad Lukovic Rajkovic Rukavin
Stankovic Jovanovic Ljajic
Mrdja Sulejmani

Od prilike ovako nesto sa mozda malim izmenama a Milijasu i Petrovicu zabraniti da igraju za reprezentaciju

koskeCZV

pre 13 godina

The fail whale!
▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀
████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌
▄▄▄▄▄██████████████▀

bibi

pre 13 godina

Kakav Lazovic, kakav crni Zigic. Mrdja i Kleo i cudo u napadu. Dzibere i shibicare i lenjost da ostavimo njihovim klubovima pa nek tamo skupljaju kartone a za repku da uzmemo igrache koji znaju ali i hoce, koji se bore i izgaraju. Samo da vidim Klea u crvenom dresu , uh kako bi se on borio. A jos i zna.

Sva su sela crveno bela

pre 13 godina

Najbolji,ali ubedljivo najbolji akter ove utakmice ja Pavle Ninkov,takva upornost,takva zelja,takva agresija,tehnika,dve asistencije,dva gola,bezbroj prekinutih akcija protivnika...Traba uvek da bude u prvoj postavi,pored njega dovesti i Kaludjerovica,jer mislim da i on poseduje iste takve kvalitete,Milovanovica isto ne treba zaboraviti,po desnom krilu treba nam mali Binic...
Sve u svemu jos jednom cestitke za bravure Ninkova!

Boki Čikago

pre 13 godina

Dobili smo i to je dobro. Međutim, problem je što su te utakmice prijateljske i služe za uigravanje. Mnogi ovi igrači u narednom periodu neće dobijati šansu, a ova pobeda ne treba da nam baca maglu u oči. Problemi ostaju, navijači su se razbežali, počeli smo da se delimo i gotovo da nemamo šanse da prođemo kvalifikacije. Kada se poboljša oraganizacija i kada se povrati atmosfera koju je stvorio Antić možemo da očekujemo mnogo više. Do tada ćemo misliti da smo jaki, a gubićemo od Estonije koja ni Lihtenštajn ne može da dobije.

Mrdja

pre 13 godina

ako neko misli da je bolji od tih igraca neka izadje na teren i neka odradi posao onako kako mislite da treba. Lako je pored malih ekrana komentarisati utakmicu,uocite greske,niko od njih nije namerno pogresio,naravno da svako pruza svoj maksimum. Ne branim nikoga,ali prvo budi bolji od nekog pa onda seri o njemu. pozz

Darko

pre 13 godina

Bugari imaju smesnu ekipu,veze oni nemaju sa fudbalom.Svidja mi se sto ovaj racuna na Ljajica i Sulejmanija,a i novajlije su korektne.Svaka cast za golmana,odlican je,a i za Trivuna!!!Steta sto Veseljko nije ranije primecen,godinama pruza dobre partije,od Loznice,pre par godina,do OFK-a,danas...ideje o ozdravljenju reprezentativnog fudbala ima ali...moze li je ovaj sprovesti!Tesko!!!

One night in May

pre 13 godina

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!
(Igor078, 17. novembar 2010 21:59)

Lazovic???? Lazovic??? Pa utakmica ne vazi, ako Lazovic ne dobije crveni karton!!! Covek ima vise dobijenih crvenih kartona nego postignutih golova...

Balansero

pre 13 godina

Igracki smo za 2 klase ispred Bugara ali ono sto igramo je odavno prevazidjeno. Malo bolji strucnjak od Mateusa bi nas i sa Bugarima dobio.

Aksentnije

pre 13 godina

mesto na kome su bla,bla, bla, bla,bla,bla,bla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,bla...
Dobro dosli na stadion taj i taj u tu i tu....
Aman Aco promeni plocu, provaljen si bre!

sgf

pre 13 godina

Drago mi je da smo pobedili. Medjutim mislim da nam treba jedna jaka provera, mec sa Spanijom ili Argentinom.Za kraj jos jedna stvar, nesto sto sam zamerio Radomiru Anticu, nepozivanje Ramba Petkovica makar za prijateljsk utakmice, videlo se na svetskom da nam fali jedna "desetka". Ako moze Trifunovic onda je mogao i Rambo.Steta jer mislim da je covek toliko zasluzio.
(Radivoje Raca Sreckovic, 17. novembar 2010 21:43)

provera protiv Argentine ili Spanije, a neznati pobediti Estoniju? eh svasta...neki stvarno lete previsoko

mmm

pre 13 godina

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!
(Igor078, 17. novembar 2010 21:59)

- Primio si se covece, realno!!! Pa da imamo bolji vezni red, Zigic bi dao i vise golova!!! Sta si se okomio na coveka!!! Nije on kriv sto je zrtva taktrike i sto na utakmici dobije 2-3 dobre lopte!!! Ne ocekujemo valjda od igraca koji je visok preko 2m, da ode do sredine terena, pokupi loptu, predribla sve i postigne pogodak!!! Kakav da je, mi boljeg nemamo (trenutno)!!! Zigic je inace odigrao korektno drugo poluvreme!!! 2gi zuti u 93min, je nebitan (nije uticao na rezultat)!!! Ne utice na igranje u kvalifikacijama!!!

Babin_zub

pre 13 godina

Pobedili jesmo,ali ono je bila degradacija fudbala.Poslednju kvalitetnu utakmicu smo odigrali protiv Rumunije u Beogradu,sve ostalo je za zaborav.
A veceras bih pohvalio odbrambenu liniju i Veseljka Trivunovica koji je pokazao da je dobar plej.Boljeg nemamo.

Lazinho

pre 13 godina

Mislim..., sta reci???
Dobro je. Ne sjajno, ali doro!
Mozda ne zna taktiku, ali je dobro sto proverava nove igrace i ne boji se dda izbaci Vidica.
Ma samo nek se nastave pobde!
Pozdrav svim navijacima fudbala!!!
Ipak je to najpopularniji sport!!!

Greg

pre 13 godina

Vise mi je stvarno muka od ovih sto velicaju igru Partizana i pljuju po igracima reprezentacije samo zato sto nisu iz tog kluba.

Niko danas nije bio sjajan. Pa i Tosic je standardno napravio sebi sansu... i onda je upropastio. Zigic sa druge strane, ako se uzme u obzir igra onih koji bi trebali da mu posalju upotrebljivu loptu, je bio sasvim zadovoljavajuci. Dao je go!

Jadna je buducnost fudbala u zemlji gde se poraz od Arsenala (dobar ali ne i najbolji tim trenutno) slavi a kritikuje pobeda nad osrednjim protivnikom Bugarskom.

realan

pre 13 godina

Najbolju sansu na utakmici za Bugarsku kreirao je svojim pasom u svoj kazneni prostor Adem Ljaljic. Odlicno dodavanje ali protivnickom igracu.. tako da pojedinci trebaju malo da se preispitaju zasto nekog hvale a taj nije zasluzio pohvale. Gledao sam ga u mladoj reprezentaciji, ni jednu jedinu utakmicu nije odigrao kako treba. Da je slucajno Milijas napravio takvu katastrofalnu gresku, bilo bi 200 negativni komentara.

NS

pre 13 godina

Mi i ovako losi smo mnogo bolji od Bugarske. A ni rezultat nije los,dok Srbija ne bude imala dva dobra napadaca nema potrebe da igramo lep fudbal tj. pokusavamo da igramo napadacki. Vreme je da se vezbaju prekidi i da se da gol na vreme a kasnije sredina i odbrana da odugovlace do 90 min. Koliko sam primetio nasi nikad ne pogrese kad dodaju unazad samo kada treba da se krene napred izgleda noga zadrhti. Prekidi svake vrste da se ide na skok tu smo dominantni,ponekad koja individualna akcija i trebalo bi da bude dosta. Samo treba nacija da shvati da vise nismo evropski brazilci i bice bolje...
P.S. Ovaj sto ima 31 god je odigrao odlicno,hvala bogu jos uvek u nasoj ligi ima dobrih igraca.

sssss

pre 13 godina

zbog cega ova tema zasluzuje ovoliki broj komentara..reprezentacija je zavrsila svoje sto se tice ovog kvalifikacionog ciklusa,a kako stoji,ko je vodi i kakvi ce sve igraci igrati,mislim da je nama daleko i sledece kvalifikacije za evropsko prvenstvo...Bicemo kao sto je sad zvezda u evropi,nekad se podrazumevalo da se igra liga Evrope a danas je misaona imenica!!!

Piyonu treba vreme i dva spica

pre 13 godina

Dobro bre ljudi,oladite malo sa kritikama, ovo je potpuno neuigran tim,miko nije mogao da ocekuje neku visoku pobedu, svideo mi se Jorgacevic,Ljajic iako se secam lose povratne, a secas se i sjajnog poigravanja Mrdje,koji nije stigao loptu, Trifunovic ima dobro oko a od Kolarova neocekivano mnogo losih dodavanja,danak zbog povrede,sve u svemu timu je potrebno vreme,to je to .

Radivoje Raca Sreckovic

pre 13 godina

Drago mi je da smo pobedili. Medjutim mislim da nam treba jedna jaka provera, mec sa Spanijom ili Argentinom.Za kraj jos jedna stvar, nesto sto sam zamerio Radomiru Anticu, nepozivanje Ramba Petkovica makar za prijateljsk utakmice, videlo se na svetskom da nam fali jedna "desetka". Ako moze Trifunovic onda je mogao i Rambo.Steta jer mislim da je covek toliko zasluzio.

Igor078

pre 13 godina

Никола Жигић, задње 4 утакмице за репрезентацију (наравно, без Италије) и 4 постигнута гола...свака част момци, честитке и селектору на првој побједи, идемо сад консолидација редова и правац Пољска и Украјина!
(БањалукаСРБ, 17. novembar 2010 20:03)

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!

VOJVODINA NOVI SAD

pre 13 godina

@: Baletski ansambl "Orlovi",ansambl cine 9 baletana,kornjaca i Puz,ovu zadnju dvojku cine Raca Petrovic i Milijas.
(Labudovo jezero, 17. novembar 2010 18:54)

Ahaha, zaboravio si i zirafu!

milos

pre 13 godina

odbrana neka ostane ovakva, vezni red stankovic, ninkovic kuzman, krilo krasic, jovanovic ako se vrati u formu da bude istureniji, poluspic, i zigic centarfor...za sada, dok jovanovica nema, tosicu treba ustupiti to mesto...po meni je tako najbolje..

Altoid

pre 13 godina

Pa nije Ziga Pele pa da prevari svih 11 igraca i useta loptu u gol. Kad god je dobio neku loptu dao je go. Ne znam sta vise ljudi hoce od njega.

koja mafija stoji iza radosava

pre 13 godina

Dokle bre vise Radosav u reprezentaciji? Pa u zadnjih 20 godina, mogu da kazem da je jedan od 5 najgorih igraca koji su zaigrali za reprezentaciju...o vremenu pre toga da ne pricam...

lezdra

pre 13 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Svaka čast momci, čini mi se da će, ipak, nešto od vas biti. Daleko je vaša igra od idealne. Ima tu još mnogo toga da se uradi, naročito u fazi napada, al'napokon je došlo vreme da zaboravimo Radomira Antića i damo punu podršku Pižonu.

Srbija

pre 13 godina

Ne lupajte gluposti kada upoređujete Ljajića sa Piksijem,to vam je kao nebo i zemlja.Mali još uvek nema mesta ni među 23 igrača u reprezentaciji i to je realnost.Od debitanata je najbolji utisak ostavio golman(bolji je od Stojkovića i Brkića)kao i Mirić za koga skoro niko nije ni čuo a kamo li da ga je gledao ranije.Trivunović je malo igrao ali zna znanje.

Danilo

pre 13 godina

Kada se uzme u obzir sve što se dešavalo u reprezentaciji, kao i izvan nje, ovo je odličan rezultat! Čestitke igračima i treneru Srbije!

БањалукаСРБ

pre 13 godina

Никола Жигић, задње 4 утакмице за репрезентацију (наравно, без Италије) и 4 постигнута гола...свака част момци, честитке и селектору на првој побједи, идемо сад консолидација редова и правац Пољска и Украјина!

buducazvezda

pre 13 godina

ee ovako ... realno reprezentacija nam se raspada.... lose igramo i nije to onaj fudbal na koji su navikli navijaci i narod .... nema vise onog zara..... borbe do zadnjeg minuta ... nema onih legendarnih komentatora zbog kojih su mnogi ludeli i ginuli od smeha....kada nekom igracu treba dati pare da bi se borio za reprezentaciju i pustao krv na svakoj utakmici onda je to sramota...takvi i netrebaju da igraju ... a sto se tice stranaca .... njih , po meni bar , treba da imju samo netalentovane reprezentacije i zemlje kojima nije u krvi da igraju ovu igru..... zapamtite sta sam vam rekao jer imam 15 godina i bicu fudbaler i ginucu u svakoj utakmici za srbiju .... B.M. - maradoo

rajko

pre 13 godina

Sada samo da Pizon smogne snage i resi se ostataka Anticevog tima!
Vidi se da imamo dobrih igraca i videlo se ko koci igru.
Mislim da posle ovoga Milijas, Petrovic i Zigic nemaju sta da traze u reprezentaciji!

Vladimir-WDM

pre 13 godina

Ajde sto je Raca sa dve leve noge nego sa koliko je nogu onaj sto ga zove.
(sasa, 17. novembar 2010 20:08)
Eh, da nam je samo jedna noga na terenu od "onoga" koji ih zove, gde bi nam bio kraj ...

kike

pre 13 godina

Po meni sasvim solidna partija nasih sobzirom na sastav koji je otisao u Sofiju i potpuno desetkovan vezni red.Nismo imali neke velike sanse ali i Bugari su bili dosta bezopaasni , pa je to neka olaksavajuca okolnost.Sto se tice debitanata, mislim da su stalni ulaz na spisak zasluzilii Ljajic i Jorgacevic.Ostali jednostavno nisu reprezentativni kalibar, bez ozira na onaj pas kod gola Veseljka.Adem je bio solidan..nije nesto briljirao ali se vidi veliki talenat.Otvara se, trazi loptu, ne boji se, pokazuje inicijativu, vrsi presing, ne zanemaruje odbranu...kad se vrate kvaltetniji prvopozivci u vezni red mislim da bi njegov kvalitet mogao jos vise doci do izrazaja.Nadam se da je to sto je odigrao skolo cijelu utakmicu pokazatelj da na njega Pizon ozbiljno racuna.Ona greska kad umalo zbog njega ne primismo gol ne bi trebala da mu se uzima za zlo.Jorgacevic je ono malo posla sto je imao obavio zaista bez greske.Negativne stvari utakmice je pokusaj da Raca i Milijas igraju zajedno.To ne moze da funkcionise.Kad je samo jedan na terenu usporava protok lopte, akamoli obojica.Jedmnostavno nemaju kvalitet za reprezentaciju.
Sve u svemu, dobro je da smo prekinululi los niz.Ljudski se nadati da mozemo do baraza, iako ce to biti vraski tesko.Tri boda djele od drugog mjesta, svi konkurenti igraju medzusobno i sa Italijom,milion bodova je u igri i nadat se da cemo iz tog karanbola bas mi biti ti koji ce isplivati.

bocha_rS

pre 13 godina

Bravo Orlovi, realno ovo je nas tim i nasa stvarnost srbi nisu ni Brazilci Argentinci ni Spanci i kao takvi opet navijam za njih, ni meni se ne svidja pospanost sredine terena ali to su kadrovi koje imamo i nebi se slozio da je Petrovic lose odigrao naprotiv!
ipak je ovo prijateljska utakmica i veoma bitno da se probaju drugi fudbaleri, ocigledno je da nemamo sredinu i jednu radilicu da salje lopte napred!!! bez obzira na sve navijam za orlove !!!!
SRPSKA JE UZ VAS!!!

CikaDuke

pre 13 godina

Cestitke selektoru na prvoj pobedi.Dobro su se pokazali Ljajic,Radovanovic i Jorgacevic.Dobili smo dobrog golmana i dva kreativna mlada igraca.Samo tako!Srbija!

pFc

pre 13 godina

Aj sad, sta da kazes, dali smo gol Bugarima - ni da kazes bravo, ni da kazes ne valja? Od sada ako mogu, neka ugovaraju utakmice SAMO protiv Nemacke, Holandije, Spanije, Brazila, Meksika i reprezentacija tog nivoa ili nemoj ni da igraju prijateljske. Neka se podele medjusobno i neka odigraju, ili reprezentacija protiv tima iz domaceg prvenstva - vise ima smisla nego igrati protiv reprezentacija nivoa Bugarske.

Vlado

pre 13 godina

Pobeda 1-0 ..gol nikole zigica.Ja dosadniju utakmicu nisam gledo u zadnjih par godina .Nas vezni red je katastrofalan ali ipak se mora reci da nisu igrala 4-5 standardna reprezentativca.Mozemo biti i srecni jer pobedi se negleda u zube.Odbrana nam je i dalje velika klasa ,bugari ocajni ..njima ni matheus nemoze pomoci..

Sergio

pre 13 godina

Utakmica je bila dosadna za gledanje,nasa igra ocajna a i nije se moglo nista bolje ocekivati s obzirom da su Milijas i Petrovic starteri.Jedino vredno iz ove utakmice je sto smo dobili golmana koji je sigurno bolji za klasu od Stojkovica.Zaista je delovao sigurno,uvek na vreme istrcavao dobro se postavljao i sasvim sigurno zasluzio da bude prvi golman.Da nije bilo Anticeve tvrdoglavosti i da je ovog momka ranije pozvao da brani sada bi smo imali vise sansi da se kvalifikujemo.Nadam se da ce trener Petrovic shvatiti da Raca i Milijas nisu za ovu reprezentaciju kao ni golman Stojkovic koji bi u buducnosti mogao da bude samo treci golman a nikako prvi.

Braca

pre 13 godina

Majstor Nikola. Kakav je takav je ali za nekog ne daj boze centarfora u nasoj reprezentaciji (mislim na Clea) izmislio fudbal. Pobedismo sa pola snage reprezentaciju koju trenira jedan marginalac u svetskom fudbalu koji je u bio u Partizanu. I bugari ce ga najuriti posle tri meseca. Necu da komentarisem pojedine igrace

Marko

pre 13 godina

Veseljko Trivunovic! Faca! Svaka mu cast! I svaka cast selektoru da pozove coveka u 31. godini prvi put u reprezentaciju! Apsolutno podrzavam.... Ako covek dobro igra sto ne bi pomogao reprezentaciji... Bravo!

sasa

pre 13 godina

Zigicu odlazi bre covece nemoj da nas brukas vise.Ti jesi dao gol ali si zato izgubio sve i jednu loptu koja je isla prema tebi ti covece ne znas da primis da ustopas loptu odbija se od tebe ko od zid.
Pazi svaka lopta koja je bila tebi upucena odbila ti se od noge nekoliko metara jednostavno ne znas da primis loptu.Odlazi bre covece odlazi.

Vlada

pre 13 godina

Nikolaa Zigicc!! Bravo legendo! Gde ste sad pljuvaci? "Bandera" ga opet dao. A "fan klub orlovi" i one bele majce koje im je kupio Radomir zvani Antic su dno dna!

B78

pre 13 godina

Majko moja koliko ni jedni ni drugi veze nemaju. Iskreno mi smo po imenima miljama bolji tim od ovog na terenu tako da imam samo jedan komntar a to je NOVI TRENER. Igra nam je toliko bez bilo kakve ideje da me je majke mi sramota jer ako je mozda ona igra po krilima bila i delimicno procitana kod ove nema sta ni da se procita osim tu i tamo nekih individualnih polupismenih ideja. Jedino sto ovde valja je sto mi se cini da je ovaj momak sasvim ok na golu, Adem me je pomalo razocarao ali mu je ovo prva utakmica ( da ne govorimo sa kojim sportskim gromadama igra na sredini terena ) a ostalo SRAMOTA i to jedan srecni go od strane Zigica ne moze da pomeni

zoran

pre 13 godina

razlika izmedju dobre i vrhunske ekipe su jedan do dva vanseriska igraca, najcesce sredine terena.dobra ekipa ima cetiri igraca sredine terena a SVAKI ima tehnicke kvalitete ljajica,snagu ivanovica,volju vidica,i trenera koji bije ako pri iznosenju lopte SVAKI ne istrcava ispred protivnickog igraca trazeci istu i unapred znajuci sta ce dalje sa njom.ovo sto mi imamo je u svetu jos 70ih umrlo i sahranjeno.o taktickom znanju nasih trenera....to jednostavno ne postoji.

Cox

pre 13 godina

Uz svu dozu skepticizma koju sam imao i obzir da su ovi igraci prvi put u ovom sastavu moram priznati da su ostavili sasvim solidan utisak (kada pogledamo nase prethodna izdanja). Po mom misljenju ovde samo fale krasic i kuzmanovici to je ta ekipa.

milos

pre 13 godina

Evo uvodi Pizon i Rajkovica!
Uigrava odbranu !!!!!
K'o da hoce da cuva 4. mesto na tabeli u nasoj grupi...
BRUKA .....A mi moramo 80 % utakmica do kraja da pobedimo....
ccccccc

milorad BANJA LUKA

pre 13 godina

super gramo bugari ned mogu centra preci s obzirom da nam je pola tima povredjeno i plus toga pada jaka kisa ja sam prezadovoljan a ovi sto pljuju sve sto je srpko sta reci za njih osim da su isti ko onaj bugarin iz italije inace navijam za zvezdu al gade mi se ovi komentari i da jos golman odlican

milos

pre 13 godina

Postoji ona izreka svih nas 8 miliona Srba selektori!
Evo ja garantujem da bi mi , tj. trojica nas objektivnih forumasa bili bolji kao selektorska komisija nego Pizon!!!

kiflA

pre 13 godina

Zigic komotno moze da sadi papriku u protivnickoj polovini, niko ne bi primetio, jel on tu ili nije! Imamo fantsticne igrace u odbrani, ali ljudi ne mogu da brane, da daju asistencije i daju goleve! Milijas, Petrovic, Zigic, ma mrs bre!!!!

Joca

pre 13 godina

fan klub orlovi, privatni navijaci radomira antica, ruse reprezentaciju srbije. dakle taj antic nema srama, preko sinA i zeta, bivseg kosarkasa nikole loncara, rusi repezentaciju srbije. malo mu izgleda para koje je UCENOM OTEO.

milos

pre 13 godina

Mi ako budemo igrali samo sa jednim spicem, necemo nista uraditi!
Sta ce Zigic, Mrdja ili Lazovic sami u sesnestercu , kad ima 5 odbrambenih igraca, sta ce nam igra po bokovima kad prodjemo ima samo jedan igrac ispred gola.. .
Dok god bude selektor Pizon i dok god budemo igrali samo sa jednim spicem imamcemo povrsne rezultate!!!

Dusan11

pre 13 godina

Vjerovatno se radomirofilima nece svideti moja konstatacija, ali Pizon je jako dobro postavio formaciju, sve pohvale ostalo je na igracima da ispostuju.

Dijaspora

pre 13 godina

Protiv ovako slabe Bugarske sve funkcionise relativno dobro, izuzev napada koji je skoro totalno odsecen ...

Ali, hajde nasi, pokusajte ponovo i ponovo ... nije to Australija ... moze im se uvaliti gajba !!!!

radomir

pre 13 godina

Ne pada mi na pamet da u skorije vreme gledam reprezentaciju. Zao mi je i trenera i igraca, jer su zrtve izlapelih starkelja koji ce nam sahraniti i ono malo kvaliteta koje je ostalo u sportu! Bruka!

Bivsi fudbaler

pre 13 godina

Losa utakmica, malo pravih poteza i jos manje sansi.
Srbija na papiru favorit a u stvarnosti grupa pojedinaca koji su kad se sve sabere samo nekoliko minuta bili tim.
Hvale nam tri stvari za koje mislim da se u skorije vreme nece promeniti:
- Kvalitetan strucni stab
- Jedan ili dva dobra spic igraca
- Kapiten na terenu
Sa ovakvom igrom nemamo sta pa cak i da se kvalifikujemo traziti na EP.

kikdaun

pre 13 godina

OOOO zivote, Miric, Milijas, Petrovic!!??? Pa ljudi mi igramo, izuzev Adema bez kompletne sredine!!!! Ne znam kako majka moze Petrovica da rodi sa dve leve noge? Sta promasi covek, da poludis!

roman empire

pre 13 godina

Nemac na klupi Bugara protiv Srbije,da se taj mec igrao 1914.god. bio bi to pravi rat na terenu,ovako covek moze da umre samo od dosade.

koluMnist

pre 13 godina

znaci milijas i radosav su nasi kreatori igre? koji po sredini treba da se probijaju, da daju asistencije. da hvataju protivnicke napade, da preseku akcije protivnika, da najvise trce, da budu motor ekipe??? pa dobro, ja veze nemam o fudbalu! pored njih momak i igracina kao ljaljic izgleda tuzno, kad ovi opanci ne znaju da daju pas od 10 metra a kamoli da prime loptu!

Marko

pre 13 godina

Da li je moguce promasiti sa dva metra prazan gol. Odgovor je DA,to moze samo Raca Petrovic. A onaj Ljaljic, i nicim izazvan pas bugarskom igracu u nas kazneni prostor?? Neverovatno. Adem i Raca stvarno PiZon ima nekakav problem u glavi.

Dava

pre 13 godina

Ja nisam video nijedan udarac na gol posle 20. minuta igre (tada sam počeo da gledam),evo, sve do poluvremena. Svaka čast za igru, od ovog slabije ne može...

prvo poluvreme

pre 13 godina

Prvo poluvreme je pokazalo da imamo sjajnu odbranu (da izuzmemo ono vracanje lopte Kolareva u sesnaesterac), slabu sredinu i nepostojeci napad (ni jedna upotrebljiva lopta nije isla do Mrdje pa se ovde ne moze govoriti o napadu). Realno, mi smo sa ovom utakmicom dobili golmana koji je za klasu bolji od Stojkovica. Jos samo da resimo pitanje sredine terena (mozda nekog pleja Brazilca) i bice to tim za respekt.

Zonpi

pre 13 godina

U jednom momentu su bugari pritisli nase na nasoj polovini, ovi jedva nekako izvadili loptu posle desetak dodavanja van svoje polovine i Aca konstatuje: -Cini mi se da nasi fudbaleri preuzimaju inicijativu!!!
ppppfffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa

roman empire

pre 13 godina

Nemac na klupi Bugara protiv Srbije,da se taj mec igrao 1914.god. bio bi to pravi rat na terenu,ovako covek moze da umre samo od dosade.

Zonpi

pre 13 godina

U jednom momentu su bugari pritisli nase na nasoj polovini, ovi jedva nekako izvadili loptu posle desetak dodavanja van svoje polovine i Aca konstatuje: -Cini mi se da nasi fudbaleri preuzimaju inicijativu!!!
ppppfffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa

koluMnist

pre 13 godina

znaci milijas i radosav su nasi kreatori igre? koji po sredini treba da se probijaju, da daju asistencije. da hvataju protivnicke napade, da preseku akcije protivnika, da najvise trce, da budu motor ekipe??? pa dobro, ja veze nemam o fudbalu! pored njih momak i igracina kao ljaljic izgleda tuzno, kad ovi opanci ne znaju da daju pas od 10 metra a kamoli da prime loptu!

prvo poluvreme

pre 13 godina

Prvo poluvreme je pokazalo da imamo sjajnu odbranu (da izuzmemo ono vracanje lopte Kolareva u sesnaesterac), slabu sredinu i nepostojeci napad (ni jedna upotrebljiva lopta nije isla do Mrdje pa se ovde ne moze govoriti o napadu). Realno, mi smo sa ovom utakmicom dobili golmana koji je za klasu bolji od Stojkovica. Jos samo da resimo pitanje sredine terena (mozda nekog pleja Brazilca) i bice to tim za respekt.

CikaDuke

pre 13 godina

Cestitke selektoru na prvoj pobedi.Dobro su se pokazali Ljajic,Radovanovic i Jorgacevic.Dobili smo dobrog golmana i dva kreativna mlada igraca.Samo tako!Srbija!

Marko

pre 13 godina

Veseljko Trivunovic! Faca! Svaka mu cast! I svaka cast selektoru da pozove coveka u 31. godini prvi put u reprezentaciju! Apsolutno podrzavam.... Ako covek dobro igra sto ne bi pomogao reprezentaciji... Bravo!

kikdaun

pre 13 godina

OOOO zivote, Miric, Milijas, Petrovic!!??? Pa ljudi mi igramo, izuzev Adema bez kompletne sredine!!!! Ne znam kako majka moze Petrovica da rodi sa dve leve noge? Sta promasi covek, da poludis!

БањалукаСРБ

pre 13 godina

Никола Жигић, задње 4 утакмице за репрезентацију (наравно, без Италије) и 4 постигнута гола...свака част момци, честитке и селектору на првој побједи, идемо сад консолидација редова и правац Пољска и Украјина!

Sergio

pre 13 godina

Utakmica je bila dosadna za gledanje,nasa igra ocajna a i nije se moglo nista bolje ocekivati s obzirom da su Milijas i Petrovic starteri.Jedino vredno iz ove utakmice je sto smo dobili golmana koji je sigurno bolji za klasu od Stojkovica.Zaista je delovao sigurno,uvek na vreme istrcavao dobro se postavljao i sasvim sigurno zasluzio da bude prvi golman.Da nije bilo Anticeve tvrdoglavosti i da je ovog momka ranije pozvao da brani sada bi smo imali vise sansi da se kvalifikujemo.Nadam se da ce trener Petrovic shvatiti da Raca i Milijas nisu za ovu reprezentaciju kao ni golman Stojkovic koji bi u buducnosti mogao da bude samo treci golman a nikako prvi.

Braca

pre 13 godina

Majstor Nikola. Kakav je takav je ali za nekog ne daj boze centarfora u nasoj reprezentaciji (mislim na Clea) izmislio fudbal. Pobedismo sa pola snage reprezentaciju koju trenira jedan marginalac u svetskom fudbalu koji je u bio u Partizanu. I bugari ce ga najuriti posle tri meseca. Necu da komentarisem pojedine igrace

Dava

pre 13 godina

Ja nisam video nijedan udarac na gol posle 20. minuta igre (tada sam počeo da gledam),evo, sve do poluvremena. Svaka čast za igru, od ovog slabije ne može...

Altoid

pre 13 godina

Pa nije Ziga Pele pa da prevari svih 11 igraca i useta loptu u gol. Kad god je dobio neku loptu dao je go. Ne znam sta vise ljudi hoce od njega.

Aksentnije

pre 13 godina

mesto na kome su bla,bla, bla, bla,bla,bla,bla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,bla...
Dobro dosli na stadion taj i taj u tu i tu....
Aman Aco promeni plocu, provaljen si bre!

Vladimir-WDM

pre 13 godina

Ajde sto je Raca sa dve leve noge nego sa koliko je nogu onaj sto ga zove.
(sasa, 17. novembar 2010 20:08)
Eh, da nam je samo jedna noga na terenu od "onoga" koji ih zove, gde bi nam bio kraj ...

Vlada

pre 13 godina

Nikolaa Zigicc!! Bravo legendo! Gde ste sad pljuvaci? "Bandera" ga opet dao. A "fan klub orlovi" i one bele majce koje im je kupio Radomir zvani Antic su dno dna!

VOJVODINA NOVI SAD

pre 13 godina

@: Baletski ansambl "Orlovi",ansambl cine 9 baletana,kornjaca i Puz,ovu zadnju dvojku cine Raca Petrovic i Milijas.
(Labudovo jezero, 17. novembar 2010 18:54)

Ahaha, zaboravio si i zirafu!

Vlado

pre 13 godina

Pobeda 1-0 ..gol nikole zigica.Ja dosadniju utakmicu nisam gledo u zadnjih par godina .Nas vezni red je katastrofalan ali ipak se mora reci da nisu igrala 4-5 standardna reprezentativca.Mozemo biti i srecni jer pobedi se negleda u zube.Odbrana nam je i dalje velika klasa ,bugari ocajni ..njima ni matheus nemoze pomoci..

koja mafija stoji iza radosava

pre 13 godina

Dokle bre vise Radosav u reprezentaciji? Pa u zadnjih 20 godina, mogu da kazem da je jedan od 5 najgorih igraca koji su zaigrali za reprezentaciju...o vremenu pre toga da ne pricam...

Srbija

pre 13 godina

Ne lupajte gluposti kada upoređujete Ljajića sa Piksijem,to vam je kao nebo i zemlja.Mali još uvek nema mesta ni među 23 igrača u reprezentaciji i to je realnost.Od debitanata je najbolji utisak ostavio golman(bolji je od Stojkovića i Brkića)kao i Mirić za koga skoro niko nije ni čuo a kamo li da ga je gledao ranije.Trivunović je malo igrao ali zna znanje.

realan

pre 13 godina

Najbolju sansu na utakmici za Bugarsku kreirao je svojim pasom u svoj kazneni prostor Adem Ljaljic. Odlicno dodavanje ali protivnickom igracu.. tako da pojedinci trebaju malo da se preispitaju zasto nekog hvale a taj nije zasluzio pohvale. Gledao sam ga u mladoj reprezentaciji, ni jednu jedinu utakmicu nije odigrao kako treba. Da je slucajno Milijas napravio takvu katastrofalnu gresku, bilo bi 200 negativni komentara.

zoran

pre 13 godina

razlika izmedju dobre i vrhunske ekipe su jedan do dva vanseriska igraca, najcesce sredine terena.dobra ekipa ima cetiri igraca sredine terena a SVAKI ima tehnicke kvalitete ljajica,snagu ivanovica,volju vidica,i trenera koji bije ako pri iznosenju lopte SVAKI ne istrcava ispred protivnickog igraca trazeci istu i unapred znajuci sta ce dalje sa njom.ovo sto mi imamo je u svetu jos 70ih umrlo i sahranjeno.o taktickom znanju nasih trenera....to jednostavno ne postoji.

Greg

pre 13 godina

Vise mi je stvarno muka od ovih sto velicaju igru Partizana i pljuju po igracima reprezentacije samo zato sto nisu iz tog kluba.

Niko danas nije bio sjajan. Pa i Tosic je standardno napravio sebi sansu... i onda je upropastio. Zigic sa druge strane, ako se uzme u obzir igra onih koji bi trebali da mu posalju upotrebljivu loptu, je bio sasvim zadovoljavajuci. Dao je go!

Jadna je buducnost fudbala u zemlji gde se poraz od Arsenala (dobar ali ne i najbolji tim trenutno) slavi a kritikuje pobeda nad osrednjim protivnikom Bugarskom.

NS

pre 13 godina

Mi i ovako losi smo mnogo bolji od Bugarske. A ni rezultat nije los,dok Srbija ne bude imala dva dobra napadaca nema potrebe da igramo lep fudbal tj. pokusavamo da igramo napadacki. Vreme je da se vezbaju prekidi i da se da gol na vreme a kasnije sredina i odbrana da odugovlace do 90 min. Koliko sam primetio nasi nikad ne pogrese kad dodaju unazad samo kada treba da se krene napred izgleda noga zadrhti. Prekidi svake vrste da se ide na skok tu smo dominantni,ponekad koja individualna akcija i trebalo bi da bude dosta. Samo treba nacija da shvati da vise nismo evropski brazilci i bice bolje...
P.S. Ovaj sto ima 31 god je odigrao odlicno,hvala bogu jos uvek u nasoj ligi ima dobrih igraca.

nexter

pre 13 godina

dobar je žigić,mogao bi da igra za zvezdu , ali košarku :)
(šala'mala, 18. novembar 2010 03:40)

to je rekao i Mateus dok je bio trener partizana, pa mu je Ziga zakucao tri komada, i sinoc jedan...

Darko

pre 13 godina

Bugari imaju smesnu ekipu,veze oni nemaju sa fudbalom.Svidja mi se sto ovaj racuna na Ljajica i Sulejmanija,a i novajlije su korektne.Svaka cast za golmana,odlican je,a i za Trivuna!!!Steta sto Veseljko nije ranije primecen,godinama pruza dobre partije,od Loznice,pre par godina,do OFK-a,danas...ideje o ozdravljenju reprezentativnog fudbala ima ali...moze li je ovaj sprovesti!Tesko!!!

mmm

pre 13 godina

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!
(Igor078, 17. novembar 2010 21:59)

- Primio si se covece, realno!!! Pa da imamo bolji vezni red, Zigic bi dao i vise golova!!! Sta si se okomio na coveka!!! Nije on kriv sto je zrtva taktrike i sto na utakmici dobije 2-3 dobre lopte!!! Ne ocekujemo valjda od igraca koji je visok preko 2m, da ode do sredine terena, pokupi loptu, predribla sve i postigne pogodak!!! Kakav da je, mi boljeg nemamo (trenutno)!!! Zigic je inace odigrao korektno drugo poluvreme!!! 2gi zuti u 93min, je nebitan (nije uticao na rezultat)!!! Ne utice na igranje u kvalifikacijama!!!

One night in May

pre 13 godina

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!
(Igor078, 17. novembar 2010 21:59)

Lazovic???? Lazovic??? Pa utakmica ne vazi, ako Lazovic ne dobije crveni karton!!! Covek ima vise dobijenih crvenih kartona nego postignutih golova...

Balansero

pre 13 godina

Igracki smo za 2 klase ispred Bugara ali ono sto igramo je odavno prevazidjeno. Malo bolji strucnjak od Mateusa bi nas i sa Bugarima dobio.

Don Quijote

pre 13 godina

@:29 susret ove dvije reprezentacije??
(Hr, 18. novembar 2010 11:16):

Da prijatelju moj dragi, ovo je bio 29-ti susret ove dve reprezentacije. Kada se nekadasnja drzava stvarala, svako je u nju uneo ono sto je imao. Neko je uneo drzavno-pravni, ekonomski, sportski i istorijski kontinuitet, a neko nije imao da unese nista osim us*anih gaca. Niko to njima naravno, nije zamerao, jer nisu ni mogli imati nista, imajuci u vidu da su 1000 godina bili becki konjusari i pestanske kerovodje. Kada se drzava podelila svako je uzeo svoje. Oni koji su kontinuitet uneli, izneli su ga sa sobom, oni koji nisu imali taj kontinuitet, oni su uzeli one svoje us*ane gace koje su i uneli, a i ogromnu opljackanu
imovinu svojih sugradjana koje su pobili i proterali. Tisucu godina se u us*anim gacama sanajala nezavisna drzava. Sada je sve tu. I us*ane gace i nezavisna drzava. Istorijskog, politickog i sportskog kontinuiteta jos uvek nema, za to je potrebno vreme, potrebno je imati istoriju.

Hvala na paznji, dovidjenja i prijatno.

bocha_rS

pre 13 godina

Bravo Orlovi, realno ovo je nas tim i nasa stvarnost srbi nisu ni Brazilci Argentinci ni Spanci i kao takvi opet navijam za njih, ni meni se ne svidja pospanost sredine terena ali to su kadrovi koje imamo i nebi se slozio da je Petrovic lose odigrao naprotiv!
ipak je ovo prijateljska utakmica i veoma bitno da se probaju drugi fudbaleri, ocigledno je da nemamo sredinu i jednu radilicu da salje lopte napred!!! bez obzira na sve navijam za orlove !!!!
SRPSKA JE UZ VAS!!!

Danilo

pre 13 godina

Kada se uzme u obzir sve što se dešavalo u reprezentaciji, kao i izvan nje, ovo je odličan rezultat! Čestitke igračima i treneru Srbije!

Piyonu treba vreme i dva spica

pre 13 godina

Dobro bre ljudi,oladite malo sa kritikama, ovo je potpuno neuigran tim,miko nije mogao da ocekuje neku visoku pobedu, svideo mi se Jorgacevic,Ljajic iako se secam lose povratne, a secas se i sjajnog poigravanja Mrdje,koji nije stigao loptu, Trifunovic ima dobro oko a od Kolarova neocekivano mnogo losih dodavanja,danak zbog povrede,sve u svemu timu je potrebno vreme,to je to .

kike

pre 13 godina

Po meni sasvim solidna partija nasih sobzirom na sastav koji je otisao u Sofiju i potpuno desetkovan vezni red.Nismo imali neke velike sanse ali i Bugari su bili dosta bezopaasni , pa je to neka olaksavajuca okolnost.Sto se tice debitanata, mislim da su stalni ulaz na spisak zasluzilii Ljajic i Jorgacevic.Ostali jednostavno nisu reprezentativni kalibar, bez ozira na onaj pas kod gola Veseljka.Adem je bio solidan..nije nesto briljirao ali se vidi veliki talenat.Otvara se, trazi loptu, ne boji se, pokazuje inicijativu, vrsi presing, ne zanemaruje odbranu...kad se vrate kvaltetniji prvopozivci u vezni red mislim da bi njegov kvalitet mogao jos vise doci do izrazaja.Nadam se da je to sto je odigrao skolo cijelu utakmicu pokazatelj da na njega Pizon ozbiljno racuna.Ona greska kad umalo zbog njega ne primismo gol ne bi trebala da mu se uzima za zlo.Jorgacevic je ono malo posla sto je imao obavio zaista bez greske.Negativne stvari utakmice je pokusaj da Raca i Milijas igraju zajedno.To ne moze da funkcionise.Kad je samo jedan na terenu usporava protok lopte, akamoli obojica.Jedmnostavno nemaju kvalitet za reprezentaciju.
Sve u svemu, dobro je da smo prekinululi los niz.Ljudski se nadati da mozemo do baraza, iako ce to biti vraski tesko.Tri boda djele od drugog mjesta, svi konkurenti igraju medzusobno i sa Italijom,milion bodova je u igri i nadat se da cemo iz tog karanbola bas mi biti ti koji ce isplivati.

milos

pre 13 godina

Postoji ona izreka svih nas 8 miliona Srba selektori!
Evo ja garantujem da bi mi , tj. trojica nas objektivnih forumasa bili bolji kao selektorska komisija nego Pizon!!!

Marko

pre 13 godina

Da li je moguce promasiti sa dva metra prazan gol. Odgovor je DA,to moze samo Raca Petrovic. A onaj Ljaljic, i nicim izazvan pas bugarskom igracu u nas kazneni prostor?? Neverovatno. Adem i Raca stvarno PiZon ima nekakav problem u glavi.

milos

pre 13 godina

Mi ako budemo igrali samo sa jednim spicem, necemo nista uraditi!
Sta ce Zigic, Mrdja ili Lazovic sami u sesnestercu , kad ima 5 odbrambenih igraca, sta ce nam igra po bokovima kad prodjemo ima samo jedan igrac ispred gola.. .
Dok god bude selektor Pizon i dok god budemo igrali samo sa jednim spicem imamcemo povrsne rezultate!!!

milorad BANJA LUKA

pre 13 godina

super gramo bugari ned mogu centra preci s obzirom da nam je pola tima povredjeno i plus toga pada jaka kisa ja sam prezadovoljan a ovi sto pljuju sve sto je srpko sta reci za njih osim da su isti ko onaj bugarin iz italije inace navijam za zvezdu al gade mi se ovi komentari i da jos golman odlican

sgf

pre 13 godina

Drago mi je da smo pobedili. Medjutim mislim da nam treba jedna jaka provera, mec sa Spanijom ili Argentinom.Za kraj jos jedna stvar, nesto sto sam zamerio Radomiru Anticu, nepozivanje Ramba Petkovica makar za prijateljsk utakmice, videlo se na svetskom da nam fali jedna "desetka". Ako moze Trifunovic onda je mogao i Rambo.Steta jer mislim da je covek toliko zasluzio.
(Radivoje Raca Sreckovic, 17. novembar 2010 21:43)

provera protiv Argentine ili Spanije, a neznati pobediti Estoniju? eh svasta...neki stvarno lete previsoko

Lazinho

pre 13 godina

Mislim..., sta reci???
Dobro je. Ne sjajno, ali doro!
Mozda ne zna taktiku, ali je dobro sto proverava nove igrace i ne boji se dda izbaci Vidica.
Ma samo nek se nastave pobde!
Pozdrav svim navijacima fudbala!!!
Ipak je to najpopularniji sport!!!

milos

pre 13 godina

odbrana neka ostane ovakva, vezni red stankovic, ninkovic kuzman, krilo krasic, jovanovic ako se vrati u formu da bude istureniji, poluspic, i zigic centarfor...za sada, dok jovanovica nema, tosicu treba ustupiti to mesto...po meni je tako najbolje..

Brcko

pre 13 godina

A sta sa zvizdanjem nasoj himni i uzvikivanjem "ubi ubi ubi srbina"? Ma to nije ni bitno kada nas vredjaju zar ne? E Srbijo, Srbijo....

Cox

pre 13 godina

Uz svu dozu skepticizma koju sam imao i obzir da su ovi igraci prvi put u ovom sastavu moram priznati da su ostavili sasvim solidan utisak (kada pogledamo nase prethodna izdanja). Po mom misljenju ovde samo fale krasic i kuzmanovici to je ta ekipa.

milos

pre 13 godina

Evo uvodi Pizon i Rajkovica!
Uigrava odbranu !!!!!
K'o da hoce da cuva 4. mesto na tabeli u nasoj grupi...
BRUKA .....A mi moramo 80 % utakmica do kraja da pobedimo....
ccccccc

rajko

pre 13 godina

na nasu srecu bugarska reprezentacija je uvek bila losija verzija jugoslovenske. susret dve kriminalno zaostale fudbalske skole. uvek sam cenio pizona, ali ovo je fudbal koji gledam vec 30 godina. tipican "nas" fudbal-ja tebi, ti meni, trt-mrt, aj' nazad, daj tamo, bez' od mene, u nadi da ce neko ko zna nesto da uradi. kod radomira i antica je ipak sve to izgledalo drugacije.

Igor078

pre 13 godina

Никола Жигић, задње 4 утакмице за репрезентацију (наравно, без Италије) и 4 постигнута гола...свака част момци, честитке и селектору на првој побједи, идемо сад консолидација редова и правац Пољска и Украјина!
(БањалукаСРБ, 17. novembar 2010 20:03)

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!

novosadjanin

pre 13 godina

@Mix, 17 novembar 2010
@novosadjanin 17 novembar 2010

Ubeđen sam da bi Rača Petrović imao mesta u startnoj postavi ove reprezentacije, i pod uslovom, da je vodi i slavni Murinjo.
Dosta bre više sa tim omalovažavanjem ovog mladog i veoma perspektivnog igrača. Pa zar je moguće da su i Jokanović i Goran Stevanović i Antara i Stanojević i Pižon totalne fudbalske neznalice pa ga svi stavljaju u tim. Samo je za pojedina ostrašćena škrabala, na ovom forumu, on loš igrač.
Njemu i Milijašu se traži dlaka u jajetu, a pojedini rukometaši,kikseri i mister promašaji se veličaju i kuju u zvezde. Daj 'oladite malo i pustite momke na miru.
(runner, 18. novembar 2010 11:40)



Moj savet ti je da recimo procitas sta je Milijasev trener u Engleskoj rekao o njemu kada je dosao sa SP. Da ili da se fizicki dotera ili da ide iz kluba. E pa za meene jestee problem sta taj igrac koji nije fizicki 100 posto spreman radi na SP u startnoj postavi ?????????????

Petrovi bi igrao kod Murinja????? No comment

lezdra

pre 13 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Svaka čast momci, čini mi se da će, ipak, nešto od vas biti. Daleko je vaša igra od idealne. Ima tu još mnogo toga da se uradi, naročito u fazi napada, al'napokon je došlo vreme da zaboravimo Radomira Antića i damo punu podršku Pižonu.

Voroman

pre 13 godina

Ljajic po meni je igrao solidno, jeste bilo je gresaka, ali za prvu utakmicu je bio odlican...takodje je ceo sastav tima bio ok, al treba da se radi... Ljalic u tim!!!

Babin_zub

pre 13 godina

Pobedili jesmo,ali ono je bila degradacija fudbala.Poslednju kvalitetnu utakmicu smo odigrali protiv Rumunije u Beogradu,sve ostalo je za zaborav.
A veceras bih pohvalio odbrambenu liniju i Veseljka Trivunovica koji je pokazao da je dobar plej.Boljeg nemamo.

Branimir

pre 13 godina

Protivnik po našoj meri:
Ivanović - Ivanov
Petrović - Petrov
Milijaš - Milijev
Dimitrijević - Dimitrov...

Još da je bilo Ninković-Ninkov gdje bi nam bio kraj, ali Bugari ubacili krticu...

Duka81

pre 13 godina

@babin zub

Hteo bi samo da prokomentarišem to što si rekao da nismo odigrali kvalitetnu utakmicu od pobede nad Rumunijom u Beogradu. Ja mislim da smo fudbalski zenit kao Srbija i euforiju kao narod dostigli kada smo sa timom Super lige i Ćurčićem na klupi pobedili Japan 3:0 usred Japana! Tada smo se svi tako primili i naložili! Ja sam očekivao rezultate i rezultate, album sam popunio čim se pojavio. Ali svi znamo kakva je dekadencija nastupila i na žalost mislim da ćemo da tonemo sve dublje i dublje.
Jako mi je krivo zbog toga, jer kad pomislim:
GOLMANI: Jorgačević
ODBRANA: Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov
SREDINA: Stanković, Ninković
KRILA: Krasić, Tošić
NAPAD: Mrđa, Lazović

Ovo je samo jedan tim koji se meni sviđa, i moguće je da se neko ne slaže sa mojim izborom i da bi zamenio neko igrača. Menjao bi naravno i ja sa vremena na vreme tim i formaciju.
Ali ono što pretpostavljam da će svi priznati je da je ovaj tim po kvalitetu jači od Crnogorskog sa Zverotićem i Bećirajom, i jedan tim za koga ne bi bilo nikakvo čudo da je u prvih 10 timova na svetu.
To je ono što boli.

rajko

pre 13 godina

Sada samo da Pizon smogne snage i resi se ostataka Anticevog tima!
Vidi se da imamo dobrih igraca i videlo se ko koci igru.
Mislim da posle ovoga Milijas, Petrovic i Zigic nemaju sta da traze u reprezentaciji!

Radivoje Raca Sreckovic

pre 13 godina

Drago mi je da smo pobedili. Medjutim mislim da nam treba jedna jaka provera, mec sa Spanijom ili Argentinom.Za kraj jos jedna stvar, nesto sto sam zamerio Radomiru Anticu, nepozivanje Ramba Petkovica makar za prijateljsk utakmice, videlo se na svetskom da nam fali jedna "desetka". Ako moze Trifunovic onda je mogao i Rambo.Steta jer mislim da je covek toliko zasluzio.

Joca

pre 13 godina

fan klub orlovi, privatni navijaci radomira antica, ruse reprezentaciju srbije. dakle taj antic nema srama, preko sinA i zeta, bivseg kosarkasa nikole loncara, rusi repezentaciju srbije. malo mu izgleda para koje je UCENOM OTEO.

kiflA

pre 13 godina

Zigic komotno moze da sadi papriku u protivnickoj polovini, niko ne bi primetio, jel on tu ili nije! Imamo fantsticne igrace u odbrani, ali ljudi ne mogu da brane, da daju asistencije i daju goleve! Milijas, Petrovic, Zigic, ma mrs bre!!!!

pFc

pre 13 godina

Aj sad, sta da kazes, dali smo gol Bugarima - ni da kazes bravo, ni da kazes ne valja? Od sada ako mogu, neka ugovaraju utakmice SAMO protiv Nemacke, Holandije, Spanije, Brazila, Meksika i reprezentacija tog nivoa ili nemoj ni da igraju prijateljske. Neka se podele medjusobno i neka odigraju, ili reprezentacija protiv tima iz domaceg prvenstva - vise ima smisla nego igrati protiv reprezentacija nivoa Bugarske.

B78

pre 13 godina

Majko moja koliko ni jedni ni drugi veze nemaju. Iskreno mi smo po imenima miljama bolji tim od ovog na terenu tako da imam samo jedan komntar a to je NOVI TRENER. Igra nam je toliko bez bilo kakve ideje da me je majke mi sramota jer ako je mozda ona igra po krilima bila i delimicno procitana kod ove nema sta ni da se procita osim tu i tamo nekih individualnih polupismenih ideja. Jedino sto ovde valja je sto mi se cini da je ovaj momak sasvim ok na golu, Adem me je pomalo razocarao ali mu je ovo prva utakmica ( da ne govorimo sa kojim sportskim gromadama igra na sredini terena ) a ostalo SRAMOTA i to jedan srecni go od strane Zigica ne moze da pomeni

bobcha

pre 13 godina

Pizon zabelezio pobedu, Zigic po starom, opet gol!

Ja ne mogu nikada da se nacudim komentarima kad je u pitanju fudbal, ipak smo mi naopak narod.

Kritikuju ga kad da gol za pobedu, kritikuju ga kad spasi gol direktnim uklizavanjem, kritikuju ga kad napravi asistenciju i naravno kada ne postigne gol.
Uvek ga kritikuju, nista novo, zar ne?

Za mene je Zigic najbolji napadac u Srbiji zadnjih 10 godina, i za mene on mora i moze da igra u prvih 11 u svakom timu, jer je koristan igrac. A to sto mozda izgleda kao da nema snage, to je zato sto se vraca u odbranu da spasava nasu mrezu. Covek se krece sa 2m od gola do gola, a vala da bi dao gol treba neko i da mu nabaci. A nasi fudbaleri mu obicno nabacuju loptu u predelu stomaka, a ne na glavu koja je uvek visa od protivnicke

Danijel

pre 13 godina

Adem Ljajic ce sigurno vrlo brzo postati vodja tima, bice ovo dobra reprezentacija samo im treba utakmica da se uigraju, starim igracima se treba zahvaliti i ne pozivati ih vise da "ne guse" ekipu !

milenko

pre 13 godina

Jorgancevic-BROJ 1 !!!!!!!
Radosav Petrovic-prodajte ga vise ako za boga znate !!!
Tosic-sebican kao i obicno(napolje)
Ljajic-buducnost,odlican
PODRSKA PIZONU !!!

Coco Bill

pre 13 godina

Citam ove grobarske komentare i prosto ne mogu da vjerujem. Kad Zigic ne da gol onda idu price zirafa je ovakva ili onakva, kad da gol opet ne valja. Samo mi recite ko je taj spic koji moze trenutno da igra umjesto njega??
(MVP, 18. novembar 2010 08:43)
Da, da kako da ne, a vi ste mi svi nešta objektivni. Evo primera Stojković. Iste takve hvalospeve i opravdanja ste pisali i o njemu pre njegovog prelaska u Partizan. Te ko drugi ?, te nemamo boljeg, te ko mesto njega ? itd..itd. A sad ?! Pa posta najgori golman od "postanka sveta" kriv za sve i svašta.

Dusan11

pre 13 godina

Vjerovatno se radomirofilima nece svideti moja konstatacija, ali Pizon je jako dobro postavio formaciju, sve pohvale ostalo je na igracima da ispostuju.

sasa

pre 13 godina

Zigicu odlazi bre covece nemoj da nas brukas vise.Ti jesi dao gol ali si zato izgubio sve i jednu loptu koja je isla prema tebi ti covece ne znas da primis da ustopas loptu odbija se od tebe ko od zid.
Pazi svaka lopta koja je bila tebi upucena odbila ti se od noge nekoliko metara jednostavno ne znas da primis loptu.Odlazi bre covece odlazi.

sssss

pre 13 godina

zbog cega ova tema zasluzuje ovoliki broj komentara..reprezentacija je zavrsila svoje sto se tice ovog kvalifikacionog ciklusa,a kako stoji,ko je vodi i kakvi ce sve igraci igrati,mislim da je nama daleko i sledece kvalifikacije za evropsko prvenstvo...Bicemo kao sto je sad zvezda u evropi,nekad se podrazumevalo da se igra liga Evrope a danas je misaona imenica!!!

Dijaspora

pre 13 godina

Protiv ovako slabe Bugarske sve funkcionise relativno dobro, izuzev napada koji je skoro totalno odsecen ...

Ali, hajde nasi, pokusajte ponovo i ponovo ... nije to Australija ... moze im se uvaliti gajba !!!!

Bivsi fudbaler

pre 13 godina

Losa utakmica, malo pravih poteza i jos manje sansi.
Srbija na papiru favorit a u stvarnosti grupa pojedinaca koji su kad se sve sabere samo nekoliko minuta bili tim.
Hvale nam tri stvari za koje mislim da se u skorije vreme nece promeniti:
- Kvalitetan strucni stab
- Jedan ili dva dobra spic igraca
- Kapiten na terenu
Sa ovakvom igrom nemamo sta pa cak i da se kvalifikujemo traziti na EP.

Dominik

pre 13 godina

Najbolju sansu na utakmici za Bugarsku kreirao je svojim pasom u svoj kazneni prostor Adem Ljaljic. Odlicno dodavanje ali protivnickom igracu.. tako da pojedinci trebaju malo da se preispitaju zasto nekog hvale a taj nije zasluzio pohvale. Gledao sam ga u mladoj reprezentaciji, ni jednu jedinu utakmicu nije odigrao kako treba. Da je slucajno Milijas napravio takvu katastrofalnu gresku, bilo bi 200 negativni komentara.
(realan, 17. novembar 2010 21:35)

Milijas nema 19 godina.

I qq i lele

pre 13 godina

@: Baletski ansambl "Orlovi",ansambl cine 9 baletana,kornjaca i Puz,ovu zadnju dvojku cine Raca Petrovic i Milijas.
(Labudovo jezero, 17. novembar 2010 18:54)

Ahaha, zaboravio si i zirafu!
(VOJVODINA NOVI SAD, 17. novembar 2010 21:17)

Još jedna ispravka... Ansambl " Orlovi " čine: 8 baletana, po jedna kornjača, žirafa i puž... i da ne zaboravimo jednog goluba na klupi...

Boban, KG

pre 13 godina

Stvarno ne razumem Vas što kritikujete Žigića. Da li možete da shvatite da mi nemamo drugog igrača koji može da da gol. Pa čovek je dobio pet lopti, i dao jedan gol, šta tražite više. Ne gotivim ga kao igrača, ali ljudi mi bolje nemamo. Čestitam na pobedi iako smo igrali protiv baš slabe reprezentacije. Dobili smo golmana po mom mišljenju i to je dobro i malo povratili samopouzdanje. Budite uz ove momke... Poz

radomir

pre 13 godina

Ne pada mi na pamet da u skorije vreme gledam reprezentaciju. Zao mi je i trenera i igraca, jer su zrtve izlapelih starkelja koji ce nam sahraniti i ono malo kvaliteta koje je ostalo u sportu! Bruka!

Tole odlazi!!

pre 13 godina

Jasno se vidi koliko je Stankovic bitan na sredini terena.

Zigic je car,ali tesko ce njegovi kvaliteti da dodju do punog izrazaja jer ce Pizon prevashodno da utvrdjuje pozadi,a u napadu sta uradimo. Primer za to je usamljen Mrdja u spicu - antifudbalska ideja. Podsetio bih da je kod Antica Mrdja igrao zajedno sa Zigicem.

Ostavite Petrovica i Milijasa,dobro ce oni igrati pored Stankovica.

Ogromnu stetu je Karadzic napravio po nas fudbal. imamo dobru kombinaciju iskusnih i mladih igraca,ali vise nemamo trenera.

Milan

pre 13 godina

Samo da podsetim da smo na prethodnoj utakmici, koja je odigrana pre 2 godine (sto nije tako davno i od tada se promenio samo selektor, a izbor igraca je manje vise ostao isti), pobedili Bugarsku sa 6:1 uz 2 promasena penala, a i posle nekog vremena nasi su samo gledali kako da Milosevic da gol i izadje posto mu je to bila oprostajna utakmica. Ne zelim da omalovazavam pobedu, ali bih da napomenem da ova pobeda nije nikakav znak izlaska iz krize, naprotiv, ako se uporedi igra i rezultat sa reprezentacijom od pre 2 godine, moze se zakljuciti da smo samo nazadovali.

buducazvezda

pre 13 godina

ee ovako ... realno reprezentacija nam se raspada.... lose igramo i nije to onaj fudbal na koji su navikli navijaci i narod .... nema vise onog zara..... borbe do zadnjeg minuta ... nema onih legendarnih komentatora zbog kojih su mnogi ludeli i ginuli od smeha....kada nekom igracu treba dati pare da bi se borio za reprezentaciju i pustao krv na svakoj utakmici onda je to sramota...takvi i netrebaju da igraju ... a sto se tice stranaca .... njih , po meni bar , treba da imju samo netalentovane reprezentacije i zemlje kojima nije u krvi da igraju ovu igru..... zapamtite sta sam vam rekao jer imam 15 godina i bicu fudbaler i ginucu u svakoj utakmici za srbiju .... B.M. - maradoo

Bolje ćutite

pre 13 godina

Ne pratim toliko cesto fudbal, ali otprilike znam vecinu igraca naseg tima. Ko je Radosav Petrovic?!
(Snesko, 17. novembar 2010 20:04)

To je onaj što vam je metnuo sa trijes metara! Al tad vam pao mrak na oči pa ga se ne sećaš.

MVP

pre 13 godina

Citam ove grobarske komentare i prosto ne mogu da vjerujem. Kad Zigic ne da gol onda idu price zirafa je ovakva ili onakva, kad da gol opet ne valja. Samo mi recite ko je taj spic koji moze trenutno da igra umjesto njega??

Sva su sela crveno bela

pre 13 godina

Najbolji,ali ubedljivo najbolji akter ove utakmice ja Pavle Ninkov,takva upornost,takva zelja,takva agresija,tehnika,dve asistencije,dva gola,bezbroj prekinutih akcija protivnika...Traba uvek da bude u prvoj postavi,pored njega dovesti i Kaludjerovica,jer mislim da i on poseduje iste takve kvalitete,Milovanovica isto ne treba zaboraviti,po desnom krilu treba nam mali Binic...
Sve u svemu jos jednom cestitke za bravure Ninkova!

Marko

pre 13 godina

Da li znate koji je najveci i najaci protivnik reprezentaciji Srbije?

Odgovor: Definitivno mi sami sebi. Nasa podeljenost na Partizan-Zvezda, nasa podeljenost na Antic-Karadzic......

Grobar do groba

pre 13 godina

Ja cenim Zigica ali mi ga ne koristimo dovoljno dobro i previse forsiramo dugim loptama sa nase polovine i slazem se da treba da igra samo ga pametnije koristiti
Jorgancevic je ok kao i cela odbrana i po mom misljenju nasa postava bi trebala da glasi ovako
Jorgancevic
Ivanovic Subotic Vidic Kolarov
Kacar Kuzmanovic Tosic Krasic
Lazovic Zigic
A da izmene budu
Brkic
Obrad Lukovic Rajkovic Rukavin
Stankovic Jovanovic Ljajic
Mrdja Sulejmani

Od prilike ovako nesto sa mozda malim izmenama a Milijasu i Petrovicu zabraniti da igraju za reprezentaciju

Dar

pre 13 godina

Jaoo, ne mogu da verujem da smo pobedili, sad će FS da misli da je sve OK... a sa njima možda i pola Srbije... a još mi više krivo što je Žigić dao gol, sad se neće ni razmatrati njegova zamena... Ne mogu da verujem.

R. Abramovitch

pre 13 godina

Nekada su u nasoj reprezentaciji morali da igraju Bazdarevic i Zlatko Vujovic, a sad su tu Raca Petrovic i Zigic. Ucinak isti - bezvezni kartoni, pasovi unazad, orijentacija nikakva, pa ako udje udje. Razlika je sto je Vujovic imao brzinu a Zigic ima visinu, a i tada su igrali Susic pa Piksi. Nije vise 1980. sad je 2010., svi drugi timovi igraju drugaciji fudbal, samo smo mi ostali isti. To nam je to, dzaba se nerviramo.

vucetic rajko

pre 13 godina

mi nemamo pojma definitivno i sramota me je sto se zanosim i verujem u nas fudbal kao i u ;nazovi; savez i posebno selektora koji ima zvezde koje igraju kod fergusona....i ostalih pa nemoze da im bude autoritet. od piksija nikad vise nista....

Boki Čikago

pre 13 godina

Dobili smo i to je dobro. Međutim, problem je što su te utakmice prijateljske i služe za uigravanje. Mnogi ovi igrači u narednom periodu neće dobijati šansu, a ova pobeda ne treba da nam baca maglu u oči. Problemi ostaju, navijači su se razbežali, počeli smo da se delimo i gotovo da nemamo šanse da prođemo kvalifikacije. Kada se poboljša oraganizacija i kada se povrati atmosfera koju je stvorio Antić možemo da očekujemo mnogo više. Do tada ćemo misliti da smo jaki, a gubićemo od Estonije koja ni Lihtenštajn ne može da dobije.

runner

pre 13 godina

@Mix, 17 novembar 2010
@novosadjanin 17 novembar 2010

Ubeđen sam da bi Rača Petrović imao mesta u startnoj postavi ove reprezentacije, i pod uslovom, da je vodi i slavni Murinjo.
Dosta bre više sa tim omalovažavanjem ovog mladog i veoma perspektivnog igrača. Pa zar je moguće da su i Jokanović i Goran Stevanović i Antara i Stanojević i Pižon totalne fudbalske neznalice pa ga svi stavljaju u tim. Samo je za pojedina ostrašćena škrabala, na ovom forumu, on loš igrač.
Njemu i Milijašu se traži dlaka u jajetu, a pojedini rukometaši,kikseri i mister promašaji se veličaju i kuju u zvezde. Daj 'oladite malo i pustite momke na miru.

uxyzapenje

pre 13 godina

odbrana neka ostane ovakva, vezni red stankovic, ninkovic kuzman, krilo krasic, jovanovic ako se vrati u formu da bude istureniji, poluspic, i zigic centarfor...za sada, dok jovanovica nema, tosicu treba ustupiti to mesto...po meni je tako najbolje..
(milos, 17. novembar 2010 20:48)

Ljudi zaboravljate jednog jako bitnog igraca, koji moze odigrati bolje od oboice... Boska Jankovica! Samo da se on vrati u formu i postava Jorgacevic, Vidic, Subotic, Kolarov, Stankovic, Ninkvoic, Krasic, Jankovic, Zigic i Mrdja/Jovanovic/Tosic kao poluspic... A i slazem se da ne shvatam zasto Jovanovica odvikavaju da bude napdaca... Bio je skoro klasican spic, a sada je klasicno krilo... A nije bio los kao napadac...

Kalimero

pre 13 godina

islim da smo pitanje golmana resili na duze staze...a zigi svi mogu da pljunu pod prozorce...
(blokovi, 17. novembar 2010 23:50)

Navijač Zvezde pretpostavljam?!

zokidolovac

pre 13 godina

Mislim da odbrani Jorgacevic - Ivanovic - Vidic - Subotic - Kolarov retko ko moze da da go
(Perica, 17. novembar 2010 20:19)

A ja mislim da Kolarov retko kome moze precizno da doda loptu!

bibi

pre 13 godina

Kakav Lazovic, kakav crni Zigic. Mrdja i Kleo i cudo u napadu. Dzibere i shibicare i lenjost da ostavimo njihovim klubovima pa nek tamo skupljaju kartone a za repku da uzmemo igrache koji znaju ali i hoce, koji se bore i izgaraju. Samo da vidim Klea u crvenom dresu , uh kako bi se on borio. A jos i zna.

Ja

pre 13 godina

- Primio si se covece, realno!!! Pa da imamo bolji vezni red, Zigic bi dao i vise golova!!! Sta si se okomio na coveka!!! Nije on kriv sto je zrtva taktrike i sto na utakmici dobije 2-3 dobre lopte!!! Ne ocekujemo valjda od igraca koji je visok preko 2m, da ode do sredine terena, pokupi loptu, predribla sve i postigne pogodak!!! Kakav da je, mi boljeg nemamo (trenutno)!!! Zigic je inace odigrao korektno drugo poluvreme!!! 2gi zuti u 93min, je nebitan (nije uticao na rezultat)!!! Ne utice na igranje u kvalifikacijama!!!
(mmm, 17. novembar 2010 23:03)

A kako da dobije loptu kad mu se kod prijema odbija 10 metara od njega!

Mrdja

pre 13 godina

ako neko misli da je bolji od tih igraca neka izadje na teren i neka odradi posao onako kako mislite da treba. Lako je pored malih ekrana komentarisati utakmicu,uocite greske,niko od njih nije namerno pogresio,naravno da svako pruza svoj maksimum. Ne branim nikoga,ali prvo budi bolji od nekog pa onda seri o njemu. pozz

Zvezdan

pre 13 godina

Koliko god mi bili kritični prema igri naše reprezentacije,ne možemo osporiti neke evidentne stvari koje bi morale postati praksa.Žigić mora počinjati kao rezerva!Jorgačević puca od samopouzdanja!Odbrana u ovoj kombinaciji deluje kao granit.Iako je sinoć dosta toga delovalo nesinhronizovano,dobro je što su naši igrači,ipak,igrali igru kratkih pasova,osim Vidića, koji je u prvom poluvremenu poslao nekoliko nepotrebnih dubinskih lopti!Tamo gde je Antić bio duboko začauren,Petrović je otvoren.Pozvao je u reprezentaciju nekoliko dobrih igrača,koji mogu postati esencijalni u narednom periodu.Vezni red,najviše kritikovan u prethodnim komentarima,i nije toliko loše odigrao,sumnjam da bi Stanković išta doprineo svojom pojavom.Ostavimo im malo vremena za uigravanja,jer koliko god Bugari delovali loše na terenu,vršili su pritisak i dosta trčali.Drago mi je da naši nisu gubili glavu kao u prethodnom periodu,setimo se Slovenije u Beogradu i očajne taktike dugih lopti,i da će ovi mladi koji dolaze promeniti princip stihijske i nepovezane igre koju gajimo poslednjih godina.

sasa

pre 13 godina

Joca, 17. novembar 2010 19:15)
Bezi bre.
Vratite nam gospodina Antica da ponovo budemo medju prvih 20 ekipa.Sad tupimo kako je odlicno pobedili smo Bugare i to 1:0 a da li se secate da smo te iste Bugare sa gospodinom Anticem kao selektorom pobedili 6:1 i to smo cini mi se promasili jedan penal.Sta reci ocigledno napredujemo.
I svi koji kazete da je utakmica bila dobra svaka vam cast ili mozda nismo gledali istu utakmicu.Gospodo draga to je bilo daleko od dobrog preskakanje sredine terena ,netacni pasovi bez prodora po bokovima i to vama dobro??? I jos jedna stvar u isto vreme su na terenu bili Radoslav Petrovic(koji je nacinio onaj faul gde smo laganice mogli dobiti golcinu)i Nenad Milijas.

Jole

pre 13 godina

Fala bogu samo kad onog Stankovica i Lukovica ne moramo da gledamo...
Realno tim za buducnost:
Jorgačević, Ninkov, Vidic, Ivanovic, Kolarov, Tosic, Ljajic, Krasic, Petrovic, Sulejmani i Mrdja.

koskeCZV

pre 13 godina

The fail whale!
▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀
████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌
▄▄▄▄▄██████████████▀

Cale

pre 13 godina

@novosadjanin

Da gledas sta? :) Ono je bilo sve samo fudbal videlo nije. Mnogo vise volim reprezentativni od klupskog fudbala, volim da pratim i reprezentacije sa kariba i okeanije, ali ovo juce je bilo katastrofa. Par puta sam prebacio na bilo sta drugo koliko je utakmica bila dosadna.

Crnogorac

pre 13 godina

@mrzim lazove ti brate mnogo to primas k srcu,decko je reko to u smislu koliko je dosadna utakmica bila. A vi srbi ste čudan narod,Žigić da gol vi ga pljujete,sigurno partizanovi navijaci koji ,gledaju, prvo klub pa otadžbinu,pobijedite ne zadovoljni ste,više volite neuspjehe da likujete i tražite krivce,nego uspjehe!

Branimir

pre 13 godina

Protivnik po našoj meri:
Ivanović - Ivanov
Petrović - Petrov
Milijaš - Milijev
Dimitrijević - Dimitrov...

Još da je bilo Ninković-Ninkov gdje bi nam bio kraj, ali Bugari ubacili krticu...

Marko

pre 13 godina

Da li je moguce promasiti sa dva metra prazan gol. Odgovor je DA,to moze samo Raca Petrovic. A onaj Ljaljic, i nicim izazvan pas bugarskom igracu u nas kazneni prostor?? Neverovatno. Adem i Raca stvarno PiZon ima nekakav problem u glavi.

Bolje ćutite

pre 13 godina

Ne pratim toliko cesto fudbal, ali otprilike znam vecinu igraca naseg tima. Ko je Radosav Petrovic?!
(Snesko, 17. novembar 2010 20:04)

To je onaj što vam je metnuo sa trijes metara! Al tad vam pao mrak na oči pa ga se ne sećaš.

sasa

pre 13 godina

Zigicu odlazi bre covece nemoj da nas brukas vise.Ti jesi dao gol ali si zato izgubio sve i jednu loptu koja je isla prema tebi ti covece ne znas da primis da ustopas loptu odbija se od tebe ko od zid.
Pazi svaka lopta koja je bila tebi upucena odbila ti se od noge nekoliko metara jednostavno ne znas da primis loptu.Odlazi bre covece odlazi.

Braca

pre 13 godina

Majstor Nikola. Kakav je takav je ali za nekog ne daj boze centarfora u nasoj reprezentaciji (mislim na Clea) izmislio fudbal. Pobedismo sa pola snage reprezentaciju koju trenira jedan marginalac u svetskom fudbalu koji je u bio u Partizanu. I bugari ce ga najuriti posle tri meseca. Necu da komentarisem pojedine igrace

Igor078

pre 13 godina

Никола Жигић, задње 4 утакмице за репрезентацију (наравно, без Италије) и 4 постигнута гола...свака част момци, честитке и селектору на првој побједи, идемо сад консолидација редова и правац Пољска и Украјина!
(БањалукаСРБ, 17. novembar 2010 20:03)

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!

Joca

pre 13 godina

fan klub orlovi, privatni navijaci radomira antica, ruse reprezentaciju srbije. dakle taj antic nema srama, preko sinA i zeta, bivseg kosarkasa nikole loncara, rusi repezentaciju srbije. malo mu izgleda para koje je UCENOM OTEO.

Vlada

pre 13 godina

Nikolaa Zigicc!! Bravo legendo! Gde ste sad pljuvaci? "Bandera" ga opet dao. A "fan klub orlovi" i one bele majce koje im je kupio Radomir zvani Antic su dno dna!

realan

pre 13 godina

Najbolju sansu na utakmici za Bugarsku kreirao je svojim pasom u svoj kazneni prostor Adem Ljaljic. Odlicno dodavanje ali protivnickom igracu.. tako da pojedinci trebaju malo da se preispitaju zasto nekog hvale a taj nije zasluzio pohvale. Gledao sam ga u mladoj reprezentaciji, ni jednu jedinu utakmicu nije odigrao kako treba. Da je slucajno Milijas napravio takvu katastrofalnu gresku, bilo bi 200 negativni komentara.

rajko

pre 13 godina

Sada samo da Pizon smogne snage i resi se ostataka Anticevog tima!
Vidi se da imamo dobrih igraca i videlo se ko koci igru.
Mislim da posle ovoga Milijas, Petrovic i Zigic nemaju sta da traze u reprezentaciji!

zokidolovac

pre 13 godina

Mislim da odbrani Jorgacevic - Ivanovic - Vidic - Subotic - Kolarov retko ko moze da da go
(Perica, 17. novembar 2010 20:19)

A ja mislim da Kolarov retko kome moze precizno da doda loptu!

One night in May

pre 13 godina

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!
(Igor078, 17. novembar 2010 21:59)

Lazovic???? Lazovic??? Pa utakmica ne vazi, ako Lazovic ne dobije crveni karton!!! Covek ima vise dobijenih crvenih kartona nego postignutih golova...

kiflA

pre 13 godina

Zigic komotno moze da sadi papriku u protivnickoj polovini, niko ne bi primetio, jel on tu ili nije! Imamo fantsticne igrace u odbrani, ali ljudi ne mogu da brane, da daju asistencije i daju goleve! Milijas, Petrovic, Zigic, ma mrs bre!!!!

sssss

pre 13 godina

zbog cega ova tema zasluzuje ovoliki broj komentara..reprezentacija je zavrsila svoje sto se tice ovog kvalifikacionog ciklusa,a kako stoji,ko je vodi i kakvi ce sve igraci igrati,mislim da je nama daleko i sledece kvalifikacije za evropsko prvenstvo...Bicemo kao sto je sad zvezda u evropi,nekad se podrazumevalo da se igra liga Evrope a danas je misaona imenica!!!

buducazvezda

pre 13 godina

ee ovako ... realno reprezentacija nam se raspada.... lose igramo i nije to onaj fudbal na koji su navikli navijaci i narod .... nema vise onog zara..... borbe do zadnjeg minuta ... nema onih legendarnih komentatora zbog kojih su mnogi ludeli i ginuli od smeha....kada nekom igracu treba dati pare da bi se borio za reprezentaciju i pustao krv na svakoj utakmici onda je to sramota...takvi i netrebaju da igraju ... a sto se tice stranaca .... njih , po meni bar , treba da imju samo netalentovane reprezentacije i zemlje kojima nije u krvi da igraju ovu igru..... zapamtite sta sam vam rekao jer imam 15 godina i bicu fudbaler i ginucu u svakoj utakmici za srbiju .... B.M. - maradoo

Dar

pre 13 godina

Jaoo, ne mogu da verujem da smo pobedili, sad će FS da misli da je sve OK... a sa njima možda i pola Srbije... a još mi više krivo što je Žigić dao gol, sad se neće ni razmatrati njegova zamena... Ne mogu da verujem.

runner

pre 13 godina

@Mix, 17 novembar 2010
@novosadjanin 17 novembar 2010

Ubeđen sam da bi Rača Petrović imao mesta u startnoj postavi ove reprezentacije, i pod uslovom, da je vodi i slavni Murinjo.
Dosta bre više sa tim omalovažavanjem ovog mladog i veoma perspektivnog igrača. Pa zar je moguće da su i Jokanović i Goran Stevanović i Antara i Stanojević i Pižon totalne fudbalske neznalice pa ga svi stavljaju u tim. Samo je za pojedina ostrašćena škrabala, na ovom forumu, on loš igrač.
Njemu i Milijašu se traži dlaka u jajetu, a pojedini rukometaši,kikseri i mister promašaji se veličaju i kuju u zvezde. Daj 'oladite malo i pustite momke na miru.

prvo poluvreme

pre 13 godina

Prvo poluvreme je pokazalo da imamo sjajnu odbranu (da izuzmemo ono vracanje lopte Kolareva u sesnaesterac), slabu sredinu i nepostojeci napad (ni jedna upotrebljiva lopta nije isla do Mrdje pa se ovde ne moze govoriti o napadu). Realno, mi smo sa ovom utakmicom dobili golmana koji je za klasu bolji od Stojkovica. Jos samo da resimo pitanje sredine terena (mozda nekog pleja Brazilca) i bice to tim za respekt.

bibi

pre 13 godina

Kakav Lazovic, kakav crni Zigic. Mrdja i Kleo i cudo u napadu. Dzibere i shibicare i lenjost da ostavimo njihovim klubovima pa nek tamo skupljaju kartone a za repku da uzmemo igrache koji znaju ali i hoce, koji se bore i izgaraju. Samo da vidim Klea u crvenom dresu , uh kako bi se on borio. A jos i zna.

БањалукаСРБ

pre 13 godina

Никола Жигић, задње 4 утакмице за репрезентацију (наравно, без Италије) и 4 постигнута гола...свака част момци, честитке и селектору на првој побједи, идемо сад консолидација редова и правац Пољска и Украјина!

Coco Bill

pre 13 godina

Citam ove grobarske komentare i prosto ne mogu da vjerujem. Kad Zigic ne da gol onda idu price zirafa je ovakva ili onakva, kad da gol opet ne valja. Samo mi recite ko je taj spic koji moze trenutno da igra umjesto njega??
(MVP, 18. novembar 2010 08:43)
Da, da kako da ne, a vi ste mi svi nešta objektivni. Evo primera Stojković. Iste takve hvalospeve i opravdanja ste pisali i o njemu pre njegovog prelaska u Partizan. Te ko drugi ?, te nemamo boljeg, te ko mesto njega ? itd..itd. A sad ?! Pa posta najgori golman od "postanka sveta" kriv za sve i svašta.

milorad BANJA LUKA

pre 13 godina

super gramo bugari ned mogu centra preci s obzirom da nam je pola tima povredjeno i plus toga pada jaka kisa ja sam prezadovoljan a ovi sto pljuju sve sto je srpko sta reci za njih osim da su isti ko onaj bugarin iz italije inace navijam za zvezdu al gade mi se ovi komentari i da jos golman odlican

Aksentnije

pre 13 godina

mesto na kome su bla,bla, bla, bla,bla,bla,bla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,blabla,bla, bla, bla,bla,bla...
Dobro dosli na stadion taj i taj u tu i tu....
Aman Aco promeni plocu, provaljen si bre!

Bivsi fudbaler

pre 13 godina

Losa utakmica, malo pravih poteza i jos manje sansi.
Srbija na papiru favorit a u stvarnosti grupa pojedinaca koji su kad se sve sabere samo nekoliko minuta bili tim.
Hvale nam tri stvari za koje mislim da se u skorije vreme nece promeniti:
- Kvalitetan strucni stab
- Jedan ili dva dobra spic igraca
- Kapiten na terenu
Sa ovakvom igrom nemamo sta pa cak i da se kvalifikujemo traziti na EP.

Ja

pre 13 godina

- Primio si se covece, realno!!! Pa da imamo bolji vezni red, Zigic bi dao i vise golova!!! Sta si se okomio na coveka!!! Nije on kriv sto je zrtva taktrike i sto na utakmici dobije 2-3 dobre lopte!!! Ne ocekujemo valjda od igraca koji je visok preko 2m, da ode do sredine terena, pokupi loptu, predribla sve i postigne pogodak!!! Kakav da je, mi boljeg nemamo (trenutno)!!! Zigic je inace odigrao korektno drugo poluvreme!!! 2gi zuti u 93min, je nebitan (nije uticao na rezultat)!!! Ne utice na igranje u kvalifikacijama!!!
(mmm, 17. novembar 2010 23:03)

A kako da dobije loptu kad mu se kod prijema odbija 10 metara od njega!

Sva su sela crveno bela

pre 13 godina

Najbolji,ali ubedljivo najbolji akter ove utakmice ja Pavle Ninkov,takva upornost,takva zelja,takva agresija,tehnika,dve asistencije,dva gola,bezbroj prekinutih akcija protivnika...Traba uvek da bude u prvoj postavi,pored njega dovesti i Kaludjerovica,jer mislim da i on poseduje iste takve kvalitete,Milovanovica isto ne treba zaboraviti,po desnom krilu treba nam mali Binic...
Sve u svemu jos jednom cestitke za bravure Ninkova!

Jole

pre 13 godina

Fala bogu samo kad onog Stankovica i Lukovica ne moramo da gledamo...
Realno tim za buducnost:
Jorgačević, Ninkov, Vidic, Ivanovic, Kolarov, Tosic, Ljajic, Krasic, Petrovic, Sulejmani i Mrdja.

Kalimero

pre 13 godina

islim da smo pitanje golmana resili na duze staze...a zigi svi mogu da pljunu pod prozorce...
(blokovi, 17. novembar 2010 23:50)

Navijač Zvezde pretpostavljam?!

milos

pre 13 godina

Postoji ona izreka svih nas 8 miliona Srba selektori!
Evo ja garantujem da bi mi , tj. trojica nas objektivnih forumasa bili bolji kao selektorska komisija nego Pizon!!!

Srbija

pre 13 godina

Ne lupajte gluposti kada upoređujete Ljajića sa Piksijem,to vam je kao nebo i zemlja.Mali još uvek nema mesta ni među 23 igrača u reprezentaciji i to je realnost.Od debitanata je najbolji utisak ostavio golman(bolji je od Stojkovića i Brkića)kao i Mirić za koga skoro niko nije ni čuo a kamo li da ga je gledao ranije.Trivunović je malo igrao ali zna znanje.

VOJVODINA NOVI SAD

pre 13 godina

@: Baletski ansambl "Orlovi",ansambl cine 9 baletana,kornjaca i Puz,ovu zadnju dvojku cine Raca Petrovic i Milijas.
(Labudovo jezero, 17. novembar 2010 18:54)

Ahaha, zaboravio si i zirafu!

Zonpi

pre 13 godina

U jednom momentu su bugari pritisli nase na nasoj polovini, ovi jedva nekako izvadili loptu posle desetak dodavanja van svoje polovine i Aca konstatuje: -Cini mi se da nasi fudbaleri preuzimaju inicijativu!!!
ppppfffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa

sgf

pre 13 godina

Drago mi je da smo pobedili. Medjutim mislim da nam treba jedna jaka provera, mec sa Spanijom ili Argentinom.Za kraj jos jedna stvar, nesto sto sam zamerio Radomiru Anticu, nepozivanje Ramba Petkovica makar za prijateljsk utakmice, videlo se na svetskom da nam fali jedna "desetka". Ako moze Trifunovic onda je mogao i Rambo.Steta jer mislim da je covek toliko zasluzio.
(Radivoje Raca Sreckovic, 17. novembar 2010 21:43)

provera protiv Argentine ili Spanije, a neznati pobediti Estoniju? eh svasta...neki stvarno lete previsoko

Dusan11

pre 13 godina

Vjerovatno se radomirofilima nece svideti moja konstatacija, ali Pizon je jako dobro postavio formaciju, sve pohvale ostalo je na igracima da ispostuju.

kikdaun

pre 13 godina

OOOO zivote, Miric, Milijas, Petrovic!!??? Pa ljudi mi igramo, izuzev Adema bez kompletne sredine!!!! Ne znam kako majka moze Petrovica da rodi sa dve leve noge? Sta promasi covek, da poludis!

milenko

pre 13 godina

Jorgancevic-BROJ 1 !!!!!!!
Radosav Petrovic-prodajte ga vise ako za boga znate !!!
Tosic-sebican kao i obicno(napolje)
Ljajic-buducnost,odlican
PODRSKA PIZONU !!!

milos

pre 13 godina

Evo uvodi Pizon i Rajkovica!
Uigrava odbranu !!!!!
K'o da hoce da cuva 4. mesto na tabeli u nasoj grupi...
BRUKA .....A mi moramo 80 % utakmica do kraja da pobedimo....
ccccccc

mmm

pre 13 godina

4 gola u cetiri utakmice? A koliko je dao pre ove 4 utakmice? A crveni karton, to se ne broji zar ne?
Sta je reprezentacija uradila u te 4 utakmice? Koliko je lopti prodao, pogresno primio i duela dobio, da li to brojite ili je bitno samo to da je bio nekada u Zvezdi? Bolesno je koliko smo podeljeni i zaslepljeni klupskim bojama.
Zigic nikada nece biti igrac za nasu reprezentaciju, jer mi takav fudbal ne znamo da igramo i kada je god on u timu mi igramo ocajno!
Jedan brz i jedan tehnicki potkovan igrac nam trebaju u spicu, i to je to. A Zigic da udje u 75 minutu ako moramo da bunarimo!
Ako gledas statistiku, pogledaj malo za Tosica i Lazovica kako igraju za svoje klubove, ali greju klupu kod nas i zapitaj se zasto!
(Igor078, 17. novembar 2010 21:59)

- Primio si se covece, realno!!! Pa da imamo bolji vezni red, Zigic bi dao i vise golova!!! Sta si se okomio na coveka!!! Nije on kriv sto je zrtva taktrike i sto na utakmici dobije 2-3 dobre lopte!!! Ne ocekujemo valjda od igraca koji je visok preko 2m, da ode do sredine terena, pokupi loptu, predribla sve i postigne pogodak!!! Kakav da je, mi boljeg nemamo (trenutno)!!! Zigic je inace odigrao korektno drugo poluvreme!!! 2gi zuti u 93min, je nebitan (nije uticao na rezultat)!!! Ne utice na igranje u kvalifikacijama!!!

bocha_rS

pre 13 godina

Bravo Orlovi, realno ovo je nas tim i nasa stvarnost srbi nisu ni Brazilci Argentinci ni Spanci i kao takvi opet navijam za njih, ni meni se ne svidja pospanost sredine terena ali to su kadrovi koje imamo i nebi se slozio da je Petrovic lose odigrao naprotiv!
ipak je ovo prijateljska utakmica i veoma bitno da se probaju drugi fudbaleri, ocigledno je da nemamo sredinu i jednu radilicu da salje lopte napred!!! bez obzira na sve navijam za orlove !!!!
SRPSKA JE UZ VAS!!!

Sergio

pre 13 godina

Utakmica je bila dosadna za gledanje,nasa igra ocajna a i nije se moglo nista bolje ocekivati s obzirom da su Milijas i Petrovic starteri.Jedino vredno iz ove utakmice je sto smo dobili golmana koji je sigurno bolji za klasu od Stojkovica.Zaista je delovao sigurno,uvek na vreme istrcavao dobro se postavljao i sasvim sigurno zasluzio da bude prvi golman.Da nije bilo Anticeve tvrdoglavosti i da je ovog momka ranije pozvao da brani sada bi smo imali vise sansi da se kvalifikujemo.Nadam se da ce trener Petrovic shvatiti da Raca i Milijas nisu za ovu reprezentaciju kao ni golman Stojkovic koji bi u buducnosti mogao da bude samo treci golman a nikako prvi.

Altoid

pre 13 godina

Pa nije Ziga Pele pa da prevari svih 11 igraca i useta loptu u gol. Kad god je dobio neku loptu dao je go. Ne znam sta vise ljudi hoce od njega.

Greg

pre 13 godina

Vise mi je stvarno muka od ovih sto velicaju igru Partizana i pljuju po igracima reprezentacije samo zato sto nisu iz tog kluba.

Niko danas nije bio sjajan. Pa i Tosic je standardno napravio sebi sansu... i onda je upropastio. Zigic sa druge strane, ako se uzme u obzir igra onih koji bi trebali da mu posalju upotrebljivu loptu, je bio sasvim zadovoljavajuci. Dao je go!

Jadna je buducnost fudbala u zemlji gde se poraz od Arsenala (dobar ali ne i najbolji tim trenutno) slavi a kritikuje pobeda nad osrednjim protivnikom Bugarskom.

Dominik

pre 13 godina

Najbolju sansu na utakmici za Bugarsku kreirao je svojim pasom u svoj kazneni prostor Adem Ljaljic. Odlicno dodavanje ali protivnickom igracu.. tako da pojedinci trebaju malo da se preispitaju zasto nekog hvale a taj nije zasluzio pohvale. Gledao sam ga u mladoj reprezentaciji, ni jednu jedinu utakmicu nije odigrao kako treba. Da je slucajno Milijas napravio takvu katastrofalnu gresku, bilo bi 200 negativni komentara.
(realan, 17. novembar 2010 21:35)

Milijas nema 19 godina.

milos

pre 13 godina

odbrana neka ostane ovakva, vezni red stankovic, ninkovic kuzman, krilo krasic, jovanovic ako se vrati u formu da bude istureniji, poluspic, i zigic centarfor...za sada, dok jovanovica nema, tosicu treba ustupiti to mesto...po meni je tako najbolje..

Radivoje Raca Sreckovic

pre 13 godina

Drago mi je da smo pobedili. Medjutim mislim da nam treba jedna jaka provera, mec sa Spanijom ili Argentinom.Za kraj jos jedna stvar, nesto sto sam zamerio Radomiru Anticu, nepozivanje Ramba Petkovica makar za prijateljsk utakmice, videlo se na svetskom da nam fali jedna "desetka". Ako moze Trifunovic onda je mogao i Rambo.Steta jer mislim da je covek toliko zasluzio.

MVP

pre 13 godina

Citam ove grobarske komentare i prosto ne mogu da vjerujem. Kad Zigic ne da gol onda idu price zirafa je ovakva ili onakva, kad da gol opet ne valja. Samo mi recite ko je taj spic koji moze trenutno da igra umjesto njega??

CikaDuke

pre 13 godina

Cestitke selektoru na prvoj pobedi.Dobro su se pokazali Ljajic,Radovanovic i Jorgacevic.Dobili smo dobrog golmana i dva kreativna mlada igraca.Samo tako!Srbija!

koja mafija stoji iza radosava

pre 13 godina

Dokle bre vise Radosav u reprezentaciji? Pa u zadnjih 20 godina, mogu da kazem da je jedan od 5 najgorih igraca koji su zaigrali za reprezentaciju...o vremenu pre toga da ne pricam...

Don Quijote

pre 13 godina

@:29 susret ove dvije reprezentacije??
(Hr, 18. novembar 2010 11:16):

Da prijatelju moj dragi, ovo je bio 29-ti susret ove dve reprezentacije. Kada se nekadasnja drzava stvarala, svako je u nju uneo ono sto je imao. Neko je uneo drzavno-pravni, ekonomski, sportski i istorijski kontinuitet, a neko nije imao da unese nista osim us*anih gaca. Niko to njima naravno, nije zamerao, jer nisu ni mogli imati nista, imajuci u vidu da su 1000 godina bili becki konjusari i pestanske kerovodje. Kada se drzava podelila svako je uzeo svoje. Oni koji su kontinuitet uneli, izneli su ga sa sobom, oni koji nisu imali taj kontinuitet, oni su uzeli one svoje us*ane gace koje su i uneli, a i ogromnu opljackanu
imovinu svojih sugradjana koje su pobili i proterali. Tisucu godina se u us*anim gacama sanajala nezavisna drzava. Sada je sve tu. I us*ane gace i nezavisna drzava. Istorijskog, politickog i sportskog kontinuiteta jos uvek nema, za to je potrebno vreme, potrebno je imati istoriju.

Hvala na paznji, dovidjenja i prijatno.

koluMnist

pre 13 godina

znaci milijas i radosav su nasi kreatori igre? koji po sredini treba da se probijaju, da daju asistencije. da hvataju protivnicke napade, da preseku akcije protivnika, da najvise trce, da budu motor ekipe??? pa dobro, ja veze nemam o fudbalu! pored njih momak i igracina kao ljaljic izgleda tuzno, kad ovi opanci ne znaju da daju pas od 10 metra a kamoli da prime loptu!

roman empire

pre 13 godina

Nemac na klupi Bugara protiv Srbije,da se taj mec igrao 1914.god. bio bi to pravi rat na terenu,ovako covek moze da umre samo od dosade.

Marko

pre 13 godina

Veseljko Trivunovic! Faca! Svaka mu cast! I svaka cast selektoru da pozove coveka u 31. godini prvi put u reprezentaciju! Apsolutno podrzavam.... Ako covek dobro igra sto ne bi pomogao reprezentaciji... Bravo!

Balansero

pre 13 godina

Igracki smo za 2 klase ispred Bugara ali ono sto igramo je odavno prevazidjeno. Malo bolji strucnjak od Mateusa bi nas i sa Bugarima dobio.

Crnogorac

pre 13 godina

@mrzim lazove ti brate mnogo to primas k srcu,decko je reko to u smislu koliko je dosadna utakmica bila. A vi srbi ste čudan narod,Žigić da gol vi ga pljujete,sigurno partizanovi navijaci koji ,gledaju, prvo klub pa otadžbinu,pobijedite ne zadovoljni ste,više volite neuspjehe da likujete i tražite krivce,nego uspjehe!

radomir

pre 13 godina

Ne pada mi na pamet da u skorije vreme gledam reprezentaciju. Zao mi je i trenera i igraca, jer su zrtve izlapelih starkelja koji ce nam sahraniti i ono malo kvaliteta koje je ostalo u sportu! Bruka!

B78

pre 13 godina

Majko moja koliko ni jedni ni drugi veze nemaju. Iskreno mi smo po imenima miljama bolji tim od ovog na terenu tako da imam samo jedan komntar a to je NOVI TRENER. Igra nam je toliko bez bilo kakve ideje da me je majke mi sramota jer ako je mozda ona igra po krilima bila i delimicno procitana kod ove nema sta ni da se procita osim tu i tamo nekih individualnih polupismenih ideja. Jedino sto ovde valja je sto mi se cini da je ovaj momak sasvim ok na golu, Adem me je pomalo razocarao ali mu je ovo prva utakmica ( da ne govorimo sa kojim sportskim gromadama igra na sredini terena ) a ostalo SRAMOTA i to jedan srecni go od strane Zigica ne moze da pomeni

Cox

pre 13 godina

Uz svu dozu skepticizma koju sam imao i obzir da su ovi igraci prvi put u ovom sastavu moram priznati da su ostavili sasvim solidan utisak (kada pogledamo nase prethodna izdanja). Po mom misljenju ovde samo fale krasic i kuzmanovici to je ta ekipa.

pFc

pre 13 godina

Aj sad, sta da kazes, dali smo gol Bugarima - ni da kazes bravo, ni da kazes ne valja? Od sada ako mogu, neka ugovaraju utakmice SAMO protiv Nemacke, Holandije, Spanije, Brazila, Meksika i reprezentacija tog nivoa ili nemoj ni da igraju prijateljske. Neka se podele medjusobno i neka odigraju, ili reprezentacija protiv tima iz domaceg prvenstva - vise ima smisla nego igrati protiv reprezentacija nivoa Bugarske.

Tole odlazi!!

pre 13 godina

Jasno se vidi koliko je Stankovic bitan na sredini terena.

Zigic je car,ali tesko ce njegovi kvaliteti da dodju do punog izrazaja jer ce Pizon prevashodno da utvrdjuje pozadi,a u napadu sta uradimo. Primer za to je usamljen Mrdja u spicu - antifudbalska ideja. Podsetio bih da je kod Antica Mrdja igrao zajedno sa Zigicem.

Ostavite Petrovica i Milijasa,dobro ce oni igrati pored Stankovica.

Ogromnu stetu je Karadzic napravio po nas fudbal. imamo dobru kombinaciju iskusnih i mladih igraca,ali vise nemamo trenera.

Lazinho

pre 13 godina

Mislim..., sta reci???
Dobro je. Ne sjajno, ali doro!
Mozda ne zna taktiku, ali je dobro sto proverava nove igrace i ne boji se dda izbaci Vidica.
Ma samo nek se nastave pobde!
Pozdrav svim navijacima fudbala!!!
Ipak je to najpopularniji sport!!!

Boban, KG

pre 13 godina

Stvarno ne razumem Vas što kritikujete Žigića. Da li možete da shvatite da mi nemamo drugog igrača koji može da da gol. Pa čovek je dobio pet lopti, i dao jedan gol, šta tražite više. Ne gotivim ga kao igrača, ali ljudi mi bolje nemamo. Čestitam na pobedi iako smo igrali protiv baš slabe reprezentacije. Dobili smo golmana po mom mišljenju i to je dobro i malo povratili samopouzdanje. Budite uz ove momke... Poz

I qq i lele

pre 13 godina

@: Baletski ansambl "Orlovi",ansambl cine 9 baletana,kornjaca i Puz,ovu zadnju dvojku cine Raca Petrovic i Milijas.
(Labudovo jezero, 17. novembar 2010 18:54)

Ahaha, zaboravio si i zirafu!
(VOJVODINA NOVI SAD, 17. novembar 2010 21:17)

Još jedna ispravka... Ansambl " Orlovi " čine: 8 baletana, po jedna kornjača, žirafa i puž... i da ne zaboravimo jednog goluba na klupi...

lezdra

pre 13 godina

Pobedi se u zube ne gleda. Svaka čast momci, čini mi se da će, ipak, nešto od vas biti. Daleko je vaša igra od idealne. Ima tu još mnogo toga da se uradi, naročito u fazi napada, al'napokon je došlo vreme da zaboravimo Radomira Antića i damo punu podršku Pižonu.

Mrdja

pre 13 godina

ako neko misli da je bolji od tih igraca neka izadje na teren i neka odradi posao onako kako mislite da treba. Lako je pored malih ekrana komentarisati utakmicu,uocite greske,niko od njih nije namerno pogresio,naravno da svako pruza svoj maksimum. Ne branim nikoga,ali prvo budi bolji od nekog pa onda seri o njemu. pozz

Grobar do groba

pre 13 godina

Ja cenim Zigica ali mi ga ne koristimo dovoljno dobro i previse forsiramo dugim loptama sa nase polovine i slazem se da treba da igra samo ga pametnije koristiti
Jorgancevic je ok kao i cela odbrana i po mom misljenju nasa postava bi trebala da glasi ovako
Jorgancevic
Ivanovic Subotic Vidic Kolarov
Kacar Kuzmanovic Tosic Krasic
Lazovic Zigic
A da izmene budu
Brkic
Obrad Lukovic Rajkovic Rukavin
Stankovic Jovanovic Ljajic
Mrdja Sulejmani

Od prilike ovako nesto sa mozda malim izmenama a Milijasu i Petrovicu zabraniti da igraju za reprezentaciju

Marko

pre 13 godina

Da li znate koji je najveci i najaci protivnik reprezentaciji Srbije?

Odgovor: Definitivno mi sami sebi. Nasa podeljenost na Partizan-Zvezda, nasa podeljenost na Antic-Karadzic......

sasa

pre 13 godina

Joca, 17. novembar 2010 19:15)
Bezi bre.
Vratite nam gospodina Antica da ponovo budemo medju prvih 20 ekipa.Sad tupimo kako je odlicno pobedili smo Bugare i to 1:0 a da li se secate da smo te iste Bugare sa gospodinom Anticem kao selektorom pobedili 6:1 i to smo cini mi se promasili jedan penal.Sta reci ocigledno napredujemo.
I svi koji kazete da je utakmica bila dobra svaka vam cast ili mozda nismo gledali istu utakmicu.Gospodo draga to je bilo daleko od dobrog preskakanje sredine terena ,netacni pasovi bez prodora po bokovima i to vama dobro??? I jos jedna stvar u isto vreme su na terenu bili Radoslav Petrovic(koji je nacinio onaj faul gde smo laganice mogli dobiti golcinu)i Nenad Milijas.

novosadjanin

pre 13 godina

@Mix, 17 novembar 2010
@novosadjanin 17 novembar 2010

Ubeđen sam da bi Rača Petrović imao mesta u startnoj postavi ove reprezentacije, i pod uslovom, da je vodi i slavni Murinjo.
Dosta bre više sa tim omalovažavanjem ovog mladog i veoma perspektivnog igrača. Pa zar je moguće da su i Jokanović i Goran Stevanović i Antara i Stanojević i Pižon totalne fudbalske neznalice pa ga svi stavljaju u tim. Samo je za pojedina ostrašćena škrabala, na ovom forumu, on loš igrač.
Njemu i Milijašu se traži dlaka u jajetu, a pojedini rukometaši,kikseri i mister promašaji se veličaju i kuju u zvezde. Daj 'oladite malo i pustite momke na miru.
(runner, 18. novembar 2010 11:40)



Moj savet ti je da recimo procitas sta je Milijasev trener u Engleskoj rekao o njemu kada je dosao sa SP. Da ili da se fizicki dotera ili da ide iz kluba. E pa za meene jestee problem sta taj igrac koji nije fizicki 100 posto spreman radi na SP u startnoj postavi ?????????????

Petrovi bi igrao kod Murinja????? No comment

nexter

pre 13 godina

dobar je žigić,mogao bi da igra za zvezdu , ali košarku :)
(šala'mala, 18. novembar 2010 03:40)

to je rekao i Mateus dok je bio trener partizana, pa mu je Ziga zakucao tri komada, i sinoc jedan...

Piyonu treba vreme i dva spica

pre 13 godina

Dobro bre ljudi,oladite malo sa kritikama, ovo je potpuno neuigran tim,miko nije mogao da ocekuje neku visoku pobedu, svideo mi se Jorgacevic,Ljajic iako se secam lose povratne, a secas se i sjajnog poigravanja Mrdje,koji nije stigao loptu, Trifunovic ima dobro oko a od Kolarova neocekivano mnogo losih dodavanja,danak zbog povrede,sve u svemu timu je potrebno vreme,to je to .

Darko

pre 13 godina

Bugari imaju smesnu ekipu,veze oni nemaju sa fudbalom.Svidja mi se sto ovaj racuna na Ljajica i Sulejmanija,a i novajlije su korektne.Svaka cast za golmana,odlican je,a i za Trivuna!!!Steta sto Veseljko nije ranije primecen,godinama pruza dobre partije,od Loznice,pre par godina,do OFK-a,danas...ideje o ozdravljenju reprezentativnog fudbala ima ali...moze li je ovaj sprovesti!Tesko!!!

bobcha

pre 13 godina

Pizon zabelezio pobedu, Zigic po starom, opet gol!

Ja ne mogu nikada da se nacudim komentarima kad je u pitanju fudbal, ipak smo mi naopak narod.

Kritikuju ga kad da gol za pobedu, kritikuju ga kad spasi gol direktnim uklizavanjem, kritikuju ga kad napravi asistenciju i naravno kada ne postigne gol.
Uvek ga kritikuju, nista novo, zar ne?

Za mene je Zigic najbolji napadac u Srbiji zadnjih 10 godina, i za mene on mora i moze da igra u prvih 11 u svakom timu, jer je koristan igrac. A to sto mozda izgleda kao da nema snage, to je zato sto se vraca u odbranu da spasava nasu mrezu. Covek se krece sa 2m od gola do gola, a vala da bi dao gol treba neko i da mu nabaci. A nasi fudbaleri mu obicno nabacuju loptu u predelu stomaka, a ne na glavu koja je uvek visa od protivnicke

Zvezdan

pre 13 godina

Koliko god mi bili kritični prema igri naše reprezentacije,ne možemo osporiti neke evidentne stvari koje bi morale postati praksa.Žigić mora počinjati kao rezerva!Jorgačević puca od samopouzdanja!Odbrana u ovoj kombinaciji deluje kao granit.Iako je sinoć dosta toga delovalo nesinhronizovano,dobro je što su naši igrači,ipak,igrali igru kratkih pasova,osim Vidića, koji je u prvom poluvremenu poslao nekoliko nepotrebnih dubinskih lopti!Tamo gde je Antić bio duboko začauren,Petrović je otvoren.Pozvao je u reprezentaciju nekoliko dobrih igrača,koji mogu postati esencijalni u narednom periodu.Vezni red,najviše kritikovan u prethodnim komentarima,i nije toliko loše odigrao,sumnjam da bi Stanković išta doprineo svojom pojavom.Ostavimo im malo vremena za uigravanja,jer koliko god Bugari delovali loše na terenu,vršili su pritisak i dosta trčali.Drago mi je da naši nisu gubili glavu kao u prethodnom periodu,setimo se Slovenije u Beogradu i očajne taktike dugih lopti,i da će ovi mladi koji dolaze promeniti princip stihijske i nepovezane igre koju gajimo poslednjih godina.

R. Abramovitch

pre 13 godina

Nekada su u nasoj reprezentaciji morali da igraju Bazdarevic i Zlatko Vujovic, a sad su tu Raca Petrovic i Zigic. Ucinak isti - bezvezni kartoni, pasovi unazad, orijentacija nikakva, pa ako udje udje. Razlika je sto je Vujovic imao brzinu a Zigic ima visinu, a i tada su igrali Susic pa Piksi. Nije vise 1980. sad je 2010., svi drugi timovi igraju drugaciji fudbal, samo smo mi ostali isti. To nam je to, dzaba se nerviramo.

Duka81

pre 13 godina

@babin zub

Hteo bi samo da prokomentarišem to što si rekao da nismo odigrali kvalitetnu utakmicu od pobede nad Rumunijom u Beogradu. Ja mislim da smo fudbalski zenit kao Srbija i euforiju kao narod dostigli kada smo sa timom Super lige i Ćurčićem na klupi pobedili Japan 3:0 usred Japana! Tada smo se svi tako primili i naložili! Ja sam očekivao rezultate i rezultate, album sam popunio čim se pojavio. Ali svi znamo kakva je dekadencija nastupila i na žalost mislim da ćemo da tonemo sve dublje i dublje.
Jako mi je krivo zbog toga, jer kad pomislim:
GOLMANI: Jorgačević
ODBRANA: Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov
SREDINA: Stanković, Ninković
KRILA: Krasić, Tošić
NAPAD: Mrđa, Lazović

Ovo je samo jedan tim koji se meni sviđa, i moguće je da se neko ne slaže sa mojim izborom i da bi zamenio neko igrača. Menjao bi naravno i ja sa vremena na vreme tim i formaciju.
Ali ono što pretpostavljam da će svi priznati je da je ovaj tim po kvalitetu jači od Crnogorskog sa Zverotićem i Bećirajom, i jedan tim za koga ne bi bilo nikakvo čudo da je u prvih 10 timova na svetu.
To je ono što boli.

zoran

pre 13 godina

razlika izmedju dobre i vrhunske ekipe su jedan do dva vanseriska igraca, najcesce sredine terena.dobra ekipa ima cetiri igraca sredine terena a SVAKI ima tehnicke kvalitete ljajica,snagu ivanovica,volju vidica,i trenera koji bije ako pri iznosenju lopte SVAKI ne istrcava ispred protivnickog igraca trazeci istu i unapred znajuci sta ce dalje sa njom.ovo sto mi imamo je u svetu jos 70ih umrlo i sahranjeno.o taktickom znanju nasih trenera....to jednostavno ne postoji.

Vladimir-WDM

pre 13 godina

Ajde sto je Raca sa dve leve noge nego sa koliko je nogu onaj sto ga zove.
(sasa, 17. novembar 2010 20:08)
Eh, da nam je samo jedna noga na terenu od "onoga" koji ih zove, gde bi nam bio kraj ...

vucetic rajko

pre 13 godina

mi nemamo pojma definitivno i sramota me je sto se zanosim i verujem u nas fudbal kao i u ;nazovi; savez i posebno selektora koji ima zvezde koje igraju kod fergusona....i ostalih pa nemoze da im bude autoritet. od piksija nikad vise nista....

Dava

pre 13 godina

Ja nisam video nijedan udarac na gol posle 20. minuta igre (tada sam počeo da gledam),evo, sve do poluvremena. Svaka čast za igru, od ovog slabije ne može...

Vlado

pre 13 godina

Pobeda 1-0 ..gol nikole zigica.Ja dosadniju utakmicu nisam gledo u zadnjih par godina .Nas vezni red je katastrofalan ali ipak se mora reci da nisu igrala 4-5 standardna reprezentativca.Mozemo biti i srecni jer pobedi se negleda u zube.Odbrana nam je i dalje velika klasa ,bugari ocajni ..njima ni matheus nemoze pomoci..

Danilo

pre 13 godina

Kada se uzme u obzir sve što se dešavalo u reprezentaciji, kao i izvan nje, ovo je odličan rezultat! Čestitke igračima i treneru Srbije!

Babin_zub

pre 13 godina

Pobedili jesmo,ali ono je bila degradacija fudbala.Poslednju kvalitetnu utakmicu smo odigrali protiv Rumunije u Beogradu,sve ostalo je za zaborav.
A veceras bih pohvalio odbrambenu liniju i Veseljka Trivunovica koji je pokazao da je dobar plej.Boljeg nemamo.

Cale

pre 13 godina

@novosadjanin

Da gledas sta? :) Ono je bilo sve samo fudbal videlo nije. Mnogo vise volim reprezentativni od klupskog fudbala, volim da pratim i reprezentacije sa kariba i okeanije, ali ovo juce je bilo katastrofa. Par puta sam prebacio na bilo sta drugo koliko je utakmica bila dosadna.

Milan

pre 13 godina

Samo da podsetim da smo na prethodnoj utakmici, koja je odigrana pre 2 godine (sto nije tako davno i od tada se promenio samo selektor, a izbor igraca je manje vise ostao isti), pobedili Bugarsku sa 6:1 uz 2 promasena penala, a i posle nekog vremena nasi su samo gledali kako da Milosevic da gol i izadje posto mu je to bila oprostajna utakmica. Ne zelim da omalovazavam pobedu, ali bih da napomenem da ova pobeda nije nikakav znak izlaska iz krize, naprotiv, ako se uporedi igra i rezultat sa reprezentacijom od pre 2 godine, moze se zakljuciti da smo samo nazadovali.

milos

pre 13 godina

Mi ako budemo igrali samo sa jednim spicem, necemo nista uraditi!
Sta ce Zigic, Mrdja ili Lazovic sami u sesnestercu , kad ima 5 odbrambenih igraca, sta ce nam igra po bokovima kad prodjemo ima samo jedan igrac ispred gola.. .
Dok god bude selektor Pizon i dok god budemo igrali samo sa jednim spicem imamcemo povrsne rezultate!!!

Dijaspora

pre 13 godina

Protiv ovako slabe Bugarske sve funkcionise relativno dobro, izuzev napada koji je skoro totalno odsecen ...

Ali, hajde nasi, pokusajte ponovo i ponovo ... nije to Australija ... moze im se uvaliti gajba !!!!

NS

pre 13 godina

Mi i ovako losi smo mnogo bolji od Bugarske. A ni rezultat nije los,dok Srbija ne bude imala dva dobra napadaca nema potrebe da igramo lep fudbal tj. pokusavamo da igramo napadacki. Vreme je da se vezbaju prekidi i da se da gol na vreme a kasnije sredina i odbrana da odugovlace do 90 min. Koliko sam primetio nasi nikad ne pogrese kad dodaju unazad samo kada treba da se krene napred izgleda noga zadrhti. Prekidi svake vrste da se ide na skok tu smo dominantni,ponekad koja individualna akcija i trebalo bi da bude dosta. Samo treba nacija da shvati da vise nismo evropski brazilci i bice bolje...
P.S. Ovaj sto ima 31 god je odigrao odlicno,hvala bogu jos uvek u nasoj ligi ima dobrih igraca.

koskeCZV

pre 13 godina

The fail whale!
▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀
████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌
▄▄▄▄▄██████████████▀

uxyzapenje

pre 13 godina

odbrana neka ostane ovakva, vezni red stankovic, ninkovic kuzman, krilo krasic, jovanovic ako se vrati u formu da bude istureniji, poluspic, i zigic centarfor...za sada, dok jovanovica nema, tosicu treba ustupiti to mesto...po meni je tako najbolje..
(milos, 17. novembar 2010 20:48)

Ljudi zaboravljate jednog jako bitnog igraca, koji moze odigrati bolje od oboice... Boska Jankovica! Samo da se on vrati u formu i postava Jorgacevic, Vidic, Subotic, Kolarov, Stankovic, Ninkvoic, Krasic, Jankovic, Zigic i Mrdja/Jovanovic/Tosic kao poluspic... A i slazem se da ne shvatam zasto Jovanovica odvikavaju da bude napdaca... Bio je skoro klasican spic, a sada je klasicno krilo... A nije bio los kao napadac...

Danijel

pre 13 godina

Adem Ljajic ce sigurno vrlo brzo postati vodja tima, bice ovo dobra reprezentacija samo im treba utakmica da se uigraju, starim igracima se treba zahvaliti i ne pozivati ih vise da "ne guse" ekipu !

Brcko

pre 13 godina

A sta sa zvizdanjem nasoj himni i uzvikivanjem "ubi ubi ubi srbina"? Ma to nije ni bitno kada nas vredjaju zar ne? E Srbijo, Srbijo....

kike

pre 13 godina

Po meni sasvim solidna partija nasih sobzirom na sastav koji je otisao u Sofiju i potpuno desetkovan vezni red.Nismo imali neke velike sanse ali i Bugari su bili dosta bezopaasni , pa je to neka olaksavajuca okolnost.Sto se tice debitanata, mislim da su stalni ulaz na spisak zasluzilii Ljajic i Jorgacevic.Ostali jednostavno nisu reprezentativni kalibar, bez ozira na onaj pas kod gola Veseljka.Adem je bio solidan..nije nesto briljirao ali se vidi veliki talenat.Otvara se, trazi loptu, ne boji se, pokazuje inicijativu, vrsi presing, ne zanemaruje odbranu...kad se vrate kvaltetniji prvopozivci u vezni red mislim da bi njegov kvalitet mogao jos vise doci do izrazaja.Nadam se da je to sto je odigrao skolo cijelu utakmicu pokazatelj da na njega Pizon ozbiljno racuna.Ona greska kad umalo zbog njega ne primismo gol ne bi trebala da mu se uzima za zlo.Jorgacevic je ono malo posla sto je imao obavio zaista bez greske.Negativne stvari utakmice je pokusaj da Raca i Milijas igraju zajedno.To ne moze da funkcionise.Kad je samo jedan na terenu usporava protok lopte, akamoli obojica.Jedmnostavno nemaju kvalitet za reprezentaciju.
Sve u svemu, dobro je da smo prekinululi los niz.Ljudski se nadati da mozemo do baraza, iako ce to biti vraski tesko.Tri boda djele od drugog mjesta, svi konkurenti igraju medzusobno i sa Italijom,milion bodova je u igri i nadat se da cemo iz tog karanbola bas mi biti ti koji ce isplivati.

Boki Čikago

pre 13 godina

Dobili smo i to je dobro. Međutim, problem je što su te utakmice prijateljske i služe za uigravanje. Mnogi ovi igrači u narednom periodu neće dobijati šansu, a ova pobeda ne treba da nam baca maglu u oči. Problemi ostaju, navijači su se razbežali, počeli smo da se delimo i gotovo da nemamo šanse da prođemo kvalifikacije. Kada se poboljša oraganizacija i kada se povrati atmosfera koju je stvorio Antić možemo da očekujemo mnogo više. Do tada ćemo misliti da smo jaki, a gubićemo od Estonije koja ni Lihtenštajn ne može da dobije.

rajko

pre 13 godina

na nasu srecu bugarska reprezentacija je uvek bila losija verzija jugoslovenske. susret dve kriminalno zaostale fudbalske skole. uvek sam cenio pizona, ali ovo je fudbal koji gledam vec 30 godina. tipican "nas" fudbal-ja tebi, ti meni, trt-mrt, aj' nazad, daj tamo, bez' od mene, u nadi da ce neko ko zna nesto da uradi. kod radomira i antica je ipak sve to izgledalo drugacije.

Voroman

pre 13 godina

Ljajic po meni je igrao solidno, jeste bilo je gresaka, ali za prvu utakmicu je bio odlican...takodje je ceo sastav tima bio ok, al treba da se radi... Ljalic u tim!!!